Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları-Arşiv-1

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

Karga
21-05-07, 20:07
Eeeeeee ne olacak şimdi?Evet diyecek galiba.Bizler de kavuşmaları için bekleyeceğiz.Sadakat ne sıcak sarıldı Menderes'e.Belki o birşeyler yapar.İlhan galiba artık bu işlere karışmıyor.Kaptırınca kötü oluyor insan .Offfffffffff ya of'

mxrxt
21-05-07, 20:08
inann miyorumya saol söyledin icin
insallah hayir der

bisey degil umarim yarin ki ratingler iyi gelir her gecen gün yükseliyor dizimiz ama insallah dahada iyi yerlere gelir...bye

lazkizz
21-05-07, 20:09
Evet ya niye dövdü o kadar adamları.Ahhh be şu Asuman yüzünden oluyor herşey.Bu arada İstanbul görüntüleri bir harika!:happy0064

su asumanda varya bi turlu akkillanmadi, kafayi yemis ya!!
Olduresim geliyor asumani hele o bakislari yokmu!!
Sanki yuksekten dogru bakiyor milette hahahaha
ama menderes nasil havasini sondurduuu YURUU BE MENDERESIM
kim tutar seni!!:img-hyste :happy0064

Karga
21-05-07, 20:21
bisey degil umarim yarin ki ratingler iyi gelir her gecen gün yükseliyor dizimiz ama insallah dahada iyi yerlere gelir...bye

Görüntüler çok güzel.İnşallah yükselir raytingler.Leyla ile Menderes'in seranın önünde ki sahneleri nasıldı ama?Asuman gözetleyince büyü biraz bozuldu ama neyse!:good:

güzelim87
21-05-07, 20:24
lazzkizz, cok güzel yorumlar yapmisin..sana tamamen katiliyorum. Asumandan zaten azicik gurur olsa menderesin pesini birakir.Resmen yapisti. Ama öyle bir yapistiki, kurtulmak mümkün degil. Kadina el kalkmaz, ama menderesin asumana attigi tokati asuman coktan hak etmisti.

Ya insallah bosanmazlar.Artik hersey hakimin elinde. Ama menderes sadakat ablanin cebine koydugu patikleri (patik miydi??) görmedi daha, dimi???

insallah ratingler iyi gelir. Acayip yükseldiler su gecen haftalarda.Ilk baslarda 70.inci sirada iken simdi 20.-25.inci siradalar. Umarim daha da iyi olurlar. Cok hak ediyorlar. Mükemmel bir dizi. Menderes rolunu cok güzel oynuyor. Cok ta yakisikli. Ama su cihana gicik oluyorum. Asumanla arasini mi yapsak aceba? hihi..

mxrxt
21-05-07, 20:25
Görüntüler çok güzel.İnşallah yükselir raytingler.Leyla ile Menderes'in seranın önünde ki sahneleri nasıldı ama?Asuman gözetleyince büyü biraz bozuldu ama neyse!:good:

himmm evet haklisin karga bu güzel sahneyi hatirlattigin iyi oldu bir an gözümde canlandi gene :img-cool2 ya diziye diyecek yok sahnesi senaryosu oyunculari ve tabiki muzikleriyle tam anlamiyla mükemmel insallah dizi uzun soluklu olur..bye

YASEMİN 19
21-05-07, 20:26
Arkadaşlar çocuklar adresi nereden biliyorlardı da seraya gittiler.Cihan amacına ulaştığını sanıyor ama sanki bir terslik olacak gibi.Bir de şu Bahar da pek gıcık!

lazkizz
21-05-07, 20:29
ayy hic sorma, hehehe ona tokat attiginda resmen icimin buzlari eridi
ya!! Mendresi sonunda patladi, daha dogrusu patlatilar. O asumanla
babasi olacak adam da beni felaket sinir etti, menderesin babasi
olmasaydi Menderes ona da 1 tane patlatirdi ya, dua etsin o. Yemin
bitti simdide Borc konusu cikti tobe tobe!

esra2
21-05-07, 20:33
of ya leylayla menderse bosanmasinlar, adama bak insan bi elini ceketinin icine sokra, hic mi gormedi bebisin coraplarini, ofof tamda heyecanli yerde bitirdiler, insan ya evet der yada hayir orda keserler, zaten evet diyecegi 100/100000000 ya, ah o cihan bi gecer, elime, nedir bu cihanlardan cekitigimiz ya!

hırçınnnn kız
21-05-07, 20:35
çocuklar seranın adresini nasıl buldu ben de anlamadım ama bu dizi inanılmaz sıcak ve samimi

esra2
21-05-07, 20:36
çocuklar seranın adresini nasıl buldu ben de anlamadım ama bu dizi inanılmaz sıcak ve samimi

bencede, konusu okadar guzelki, keske butun diziler boyle olsa.. ablam sayesine baktim ve acaip isindim, umarimd devam eder, ve leyla o sahnede hayir der!

mxrxt
21-05-07, 20:37
of ya leylayla menderse bosanmasinlar, adama bak insan bi elini ceketinin icine sokra, hic mi gormedi bebisin coraplarini, ofof tamda heyecanli yerde bitirdiler, insan ya evet der yada hayir orda keserler, zaten evet diyecegi 100/100000000 ya, ah o cihan bi gecer, elime, nedir bu cihanlardan cekitigimiz ya!

haklisin sana hak veriyorum..:good: bu arada bahar konusunda haklisiniz ama o olmaysaydi gazel sonat degerini anlamakta zorluk cekecekti bende bahar iyiki geldi biraz :img-yes: ask acisi cekince o zaman belki ablasi leylayi daha iyi anlar:img-in_lo ??.......................bye bye

lazkizz
21-05-07, 20:37

efet ya, bak ben onu hic daha once akil edemedim, nerden bulduysalar. Ha belki adresi ni bulmus olabilir ve insanlara sormus olabilir yani!!

mxrxt
21-05-07, 20:39
ya diziya bu kadar incelemeyin arkadaslar yada inceleyin ama mantik yürütün sonuncta bir tek adresi bilmis yada bulmus olsalar!! gerisi sorun degilki!!bye

prens 22
21-05-07, 20:41
Bu bölümün en başarılı sahnesi gerçekten sera da ki sahne.Polislerin eve geldiği sahnede ben ilk defa Asuman'a acıdım.Ne olursa olsun kötü beee.Çok aşağılayıcı bir durum.Fakat Menderes'in İlhan'a toplantı'da verdiği yetkiler de Asuman'ın suratı pek kötüydü.Tabi Selahattin beyin de!

alisercan
21-05-07, 20:44
Fettanın isteğini yerine getirebilmenin huzurunu yaşıyorum:happy0064 :happy0064 Gerçi işler daha da sarpa sardı. Leyla cihana giden yola koyuldu. Böyle de olmasa dizi bir bölümde biterdi. Menderes leylaya gerçekleri açıklardı, leyla biraz sorun çıkarır ama sonuçta sevgileri galip gelirdi. Asuman ya intihar eder ya gerçekleri kabul eder ve sonuclara katlanırdı. Sonuçta herkes mutlu olurdu. Olurdu ama yeminde burada biterdi. Sürekli bir mutluluk ve çatışmanın olmadığı öykü, roman sinema ve tiyatro oyunu olmaz. Çünkü çatışma ve çözülme sonra yeni çatışmalar yoksa dramada yoktur. Dolayısıyla yemini de bir takım çatışmalara, çözülmelere ve yeni çatışmalara ihtiyac duyacaktır. Yine güçlü dramaların temelinde esas kişilerin öyküsünün yanı sıra yan karakterlerin de öyküleri ve bu öykülerin esas öykünün kendi kapsamında buluşması gerekiyor. Başka bir anlatımla celilin annesinin her hangi bir öyküsünün esas olayla ilgisi olmasa anlatmanın anlamı yoktur. Ya da bahar gazelin sonata olan duygularını kontrol etme katkısı olmasaydı bahar sadece çalışırken orada duran bir model olacaktı ve adını bile bilmemize gerek kalmayacaktı.
Bu uzun ve sıkıcı yanıttan çıkan el sonuç:
Yeni çatışmalara cihan ve leyla ile merhaba:happy0064 :happy0064 :happy0064

lazkizz
21-05-07, 20:45
ben hic acimiyorum, hep kendisi yapti ve suan kendisi buluyor! Zehra
istemeyerek oldu, simdi o iki gunahsiz cocuklar annesinin yuzunden aci
cekiyor!! Kadin ''sevmiyorum seni'' kelimesinden anlamiyor ya an-la-mi-yor!

Karga
21-05-07, 20:50
ya diziya bu kadar incelemeyin arkadaslar yada inceleyin ama mantik yürütün sonuncta bir tek adresi bilmis yada bulmus olsalar!! gerisi sorun degilki!!bye

Evet haklısın galiba.....Bu arada söylemeden geçemiyeceğim sabah tekrar bölümleri de seyrettim.Serhan Yavaş bu oyunculuk işini kıvırmaya başladı.Arada ki fark müthiş bence:happy0064 :happy0064 :happy0064

alisercan
21-05-07, 20:52
efet ya, bak ben onu hic daha once akil edemedim, nerden bulduysalar. Ha belki adresi ni bulmus olabilir ve insanlara sormus olabilir yani!!

13 yaşında olayların çok içinde ve babasının öldüğünü amcasının da kendilerini bırakınca büsbütün yalnız kalacağının farkında olan cin gibi bir çocuk arkadaşlar onun adres bulmamak gibi bir cahilliği olabilir mi?
Ama esas mantık hataları burada değil bu bölümle ilgili değil ama daha sağlam şeyler bulmalı. İlk bölümlerde bir arkadaş güzel bulmuştu. Tabii sonrasında da bulan var. Hayatiyi hafife almayın hayati çok cin bir çocuk...

YASEMİN 19
21-05-07, 20:58
Bu bölüm anne Fatmanur yoktu galiba değil mi?Bu arada bize gelen misafirlere zorla seyrettirdim.Bir ara hepsi ağlıyordu...

lazkizz
21-05-07, 21:00
bencede baksana leyla ya nasil bakti oyle, bukadar akiliysa eh sagdan
soldan biraz duymustur Annesi ne halt yedi diye.. Bukadar kor olmamak
lazim dimi?

Fettan
21-05-07, 21:02
Beklediğim Menderes Leyla karşılaşması gerçekleşti ama hiç tahmin etmediğim bir biçimde :)Menderes'i ilk gördüğü anda Leyla'nın verdiği tepki müthişti..Tuba Ünsal'ı kutluyorum bugüne kadar en başarılı olduğu sahneydi o şoku çok güzel yansıttı..Müzikte harikaydı o sahnelerde sahnenin heyecanına heyecan katmıştı...

Menderes'in eve gelir gelmez Asuman'a tokat atacağını da düşünmemiştim o sahnede beklemediğim şekilde gelişti...

Çocukların seraya gitme olayını açıkcası beğenmedim..Duygu sömürüsü gibi algıladım...Birde adresini nerden biliyorlardı...

Menderes'in işlere el koymasını sevdim...Olması gerekeni yaptı...

Cihan'ın eve baskın olayı ise çok çirkin bir davranıştı...Leyla zavallım durumu açıklamaya geldi ama bu defada Menderes dinlemedi..Leyla'nın anlaması alzım yargısız infaz nasıl oluyormuş...Gerçi Leyla'yada çok bişey diyemiyorum kendince haklı...Birde Cihan gibi negatif biri varken yanında ...

Leyla evet demedi ama muhtemelen evet der o saatten sonra dönüşü olmaz gibime geliyor

prens 22
21-05-07, 21:11
Ben de bu bölüm özellikle Tuba Ünsal'ı kutluyorum.Çok zor sahneler de inanılmaz başarılıydı.Zaten bu kız farklı.Asla sıradan olmadı!

Karga
21-05-07, 21:19
Ben de bu bölüm özellikle Tuba Ünsal'ı kutluyorum.Çok zor sahneler de inanılmaz başarılıydı.Zaten bu kız farklı.Asla sıradan olmadı!

Ekrana çok yakışıyor.Gözleri çok güzel.Çok duygu dolu bakıyorr.Veeee iyi oyucu..:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

Fettan
21-05-07, 21:23

Kesinlikle sanırım bu hafta birçok kişi bu konuda hemfikir Tunba bu bölümde çok iyiydi...Çocuklarla konuşurken Menderes'i ilk gördüğünde Menderes'i ofiste ziyarete geldiğinde...

hewal
21-05-07, 21:44
Bölümün 4 tane parıl parıl parlayan yıldızı vardı bu akşam bana göre:

Leyla (arabadaki sahnede çok iyiydi)

Menderes(Tüm sahnelerinde çok başarılıydı ilk başta acabalarım vardı ama her bölüm daha bir keyifili oluyor izlemek)

Hayati(Ne kadar saçma gelsede bize seraya gitmesi yapmak istediği şey tam o yaştaki çocuğun davranışları)

Zehra (bayıldım bayıldım abisi hadi deyince nasılda başladı konuşmaya,Leyla ağlayınca üzülmesi hele en sonunda " abla ağlama demesi" çok şekerdi çok )

2 yıldız daha vardı ama onlar oldukları sahneleri kararttılar bu akşam..

Asuman ve Cihan tabiki...

Polisler eve geldiğinde Asuman'ın düştüğü duruma çok üzüldüm...Aynı şekilde Menderes Leyla'ya Leyla'yı sevdiğini söylediği ve Asuman'ın duyduğu sahnede ...Ama Cihan'a üzüldüğüm tek bir sahne yok ..Cihan çok bencil hele BİRAN EVVEL BOŞANMA OLSUNDA LEYLA KENDİSİYLE EVLENDSİN DİYE YAPTIKLARI İYİCE SİNİR EDİYOR...

hewal
21-05-07, 21:49
Leyla ve Menderes'in ilk karşılaşması yani Leyla'nın gözünü açtığında Menderes'i gördüğü anda yaşadığı şok çok gerçekçiydi...

Sonra polislerin eve gitmesinden duyduğu rahatsılığı söylemek için Menderes'in yanına gittiği sahne çok duygusaldı..Sanırım Leyla oraya bebeği söylemeye gitmişti..Yazık oldu...

Bahar ge.en bölüm aha sempatik gelmişti bana bu bölüm niyeyse eksi elektirik aldım ..Sanırım gönlüm Gazel ve Sonat'dan yana olduğu için...

Bu bölüm cırcır böceğini göremedik Onun sahnelerinide çok seviyorum ben daha sık görmek isterim....

prens 22
21-05-07, 21:51
Kesinlikle sanırım bu hafta birçok kişi bu konuda hemfikir Tunba bu bölümde çok iyiydi...Çocuklarla konuşurken Menderes'i ilk gördüğünde Menderes'i ofiste ziyarete geldiğinde...

Yaaaa Özden Özgürdal!ın ismini oyuncu listesin de yanlış yazmışsınız özgen değil özden!İlhan dan bahsediyorum.umarım düzeltebilirsiniz teşekkürler fettan:good:

Fettan
21-05-07, 21:53
Leyla ve Menderes'in ilk karşılaşması yani Leyla'nın gözünü açtığında Menderes'i gördüğü anda yaşadığı şok çok gerçekçiydi...

Sonra polislerin eve gitmesinden duyduğu rahatsılığı söylemek için Menderes'in yanına gittiği sahne çok duygusaldı..Sanırım Leyla oraya bebeği söylemeye gitmişti..Yazık oldu...

Bahar ge.en bölüm aha sempatik gelmişti bana bu bölüm niyeyse eksi elektirik aldım ..Sanırım gönlüm Gazel ve Sonat'dan yana olduğu için...

Bu bölüm cırcır böceğini göremedik Onun sahnelerinide çok seviyorum ben daha sık görmek isterim....

:img-hyste :img-hyste Boşuna patenti hewal'ime ait dememişim çift yaratma olayı için :img-hyste :img-hyste Gazel ve Sonat değil Gazel ve PicasSONAT bikerem hem sen Gazel'e sinir oluyordun PicasSONAT'ımın başını niye yakıyorsun şimdi..Ayrıca Bahar resim sergisini gezdirmenin karşılığını ödemeyede hazır Gazel gibi kendine yontmuyor :img-wink: ...

İlhan vardı ama Türkan'ı göremedik bu bölüm :img-hyste İnşalalh önümüzdeki bölüm karşılaşırlar bye

Fettan
21-05-07, 21:54
Yaaaa Özden Özgürdal!ın ismini oyuncu listesin de yanlış yazmışsınız özgen değil özden!İlhan dan bahsediyorum.umarım düzeltebilirsiniz teşekkürler fettan:good:

ben yanlışlıkla öyle açtım ama konu başlıklarını düzeltemiyoruız üye olarak..Yetkili modlar düzeltebiliyor sadece...Modlara söyledim onlardan biri ilgilenir benim şu an yapabileceğim birşey yok ....

CrazyWOW
21-05-07, 21:55
bu diziyi bende izlemeye basladim cok guzel, bide arkadaslar bugun bir sarki caldilar, hangi sarkiydi, bir turlu bulamadimda, cok guzelbir parcaydi.

Insallah bu dizi tutulur y, yayindan kalkmasin, cok guzel bir dizi.

CrazyWOW
21-05-07, 21:59
menderes asumanla bir defa beraber oldu, oda sarhosken, ve bu geceden sonra asuman zehraya hamile kaldi, yani bence menderes hak ediyo leylala mutlu olmayi. Asuman ilk abisiyle oldu, sonra menderese asik oldu, bu nasil is anlamadim ben.

Fettan
21-05-07, 21:59
CrazyWOW hoşgeldin aramıza :)

Arkadaşlar Özden Özgürdal başlığı dzelmiş lütfen yorum ve resimlerle katkıda bulununuz....

rbd88
22-05-07, 06:06
dünkü bölüm çok güzeldi yine ama ben o asumana sinir oluorum menderese onu sevmeyen biri için bu kadar şeye değermi dio peki sen nie uğraşıosun seni sevmeyen biri için ya sevmio işte anlasana bide o cihan gitti ne durumda bıraktı menderesi leylada ne diye ona bıraktıki herşeyi bilmio onun ne kadar kötü biri olduğunu tabi

mxrxt
22-05-07, 08:13
evet ya haklisin ama asunman iyice cildiirdi artik bu yapilanlari gururuna yediremez, asuman ve cihan iyice ürkütücü olmaya basladi bakalim haftaya neler olacak ? ama leyla bu hic istemedigi olaylarin icinde mendesi görmek ona onu cok sevdigini hatilatti ...

esra2
22-05-07, 09:51
ee simdi bu hayir mi diyecek yoo evet diyecek, neolacak asklari bitecejmi, of hala kiziyorum su menderese adam hcimi cebini kurcalamaz!

mxrxt
22-05-07, 10:01
ee simdi bu hayir mi diyecek yoo evet diyecek, neolacak asklari bitecejmi, of hala kiziyorum su menderese adam hcimi cebini kurcalamaz!

yokya hic sanmiyorum sanirim, zaten o yüzden tam orda bitirdiler diziyi.. bence Menderes cebinndeki corabi orda farkedecek ?? tabii ondan sonra nasil ne yapacak bilmiyorumm ama itiraz edebilir gibi?? hakim basindan sormustu cocugunuz varmi diye,bence bu cihan´in arzu ettigi gibi tek celsede olmayacak ve diger bir durusmaya kadar bazi seyler aydinlik kazanacak ?? yani umarim öyle olur!!(ne sonaryo yazdim ama :img-hyste )...bye

esra2
22-05-07, 10:03
bence oyle olmiyacak, menderes ustunu degistirmedimi degistirdi, ofof ya iice cikmaza girdi yada ben !

sycamore
22-05-07, 10:38
Cihan bu bölümde kendini iyice aştı.Kafası sadece fesatlığa ve kötülüğe çalışır oldu,mesleğinide bu yönde kullanıyor.Avukatlar müvekkillerinin davalarını takip ederken insiyatiflerini ne kadar kullanabilirler bilemiyorum ama yinede eve baskın yaptırırken Leylaya sormalıydı.Sormadı çünkü Leylanın bunu kabul etmeyeceğini biliyordu.Kabul etmemeside Cihanın hiç işine gelmezdi.

Leylanın bu durumu öğrendikten sonra tepkisinin çok daha ağır olmasını bekledim.Bunun hesabını sormalıydı Cihandan.Ama yapmadı sadece Cihanı dinledi o kadar.

Asuman ve Cihan aynı zihniyetteler sadece hedefleri farklı.İkiside olan güçleriyle zarar vermeye çalışıyor.Eve yapılan polis baskınında Asumanın maruz kaldığı durum çok kötüydü.Gerçi Asuman her defasında Menderese senin için neler yaptım,sana hayatını geri verdim diyor.Bu da Menderes için katlandığı durumlardan biri olacak.Asuman bunu gurur yapacak,senin beni sevmediğini anladım,mutlu olmanı istiyorum diyecek kadınlardan değil.Onun tüm amacı Menderesin kendine yeniden eş olması.Ve malesef akıllı bir kadında değil.Madem takip ettireceksin bari bu işin ehli olan kişilere yaptır.Dedem zamanından kalma bir arabayla ne kadar uyanık ve akıllı olduğu belli olan kişilere yaptırırsan fazlasını beklemek mucize olurdu.

sycamore
22-05-07, 10:42
Sadakat Menderese gittiğinde neden çorabı cebine koydu.Menderese birşey lazım olacak elini cebine sokacak sonra bulacak bu nedir diye düşünecek bir sürü şey geçecek aklından.Öyle olacağına direk söylese olmazmıydı_?

ehlocan
22-05-07, 11:00
İlk defa bir bölümü başından sonuna izleyebildim..Yani ben izlemeye başaldığımda geçen bölümün özeti devam ediyordu :img-yes:

Arabadaki o ilk karşılaşma sahnesi bencede başarılıydı…Leyla’nın tepkisi olması gerektiği gibiydi ..Ve tahmin ettiğim/iz gibi ölüm olayınında düzmece olduğunu düşündü …

Sonrasında Menderes’in o sinirle eve gelip Asuman’ı tokatlaması olmasaydı keşke..Yani bağır çağır ama el kaldırma be Menderes ..Aynı şekilde Leyla’nın da o hırsla Cihan’ın teklifini kabul etmesi çok gereksizdi…

Ertesi gün çocukların seraya gittiği sahnede aklıma direk Fatmanur hanımın yolladığı kurye geldi..Adam Leyla’ya ulaşmak için 40 kapı gezdi de yinede yanlış kişiye verdi paketi bizim Hayati direk Leyla’nın yanına gitti hemde Sonat’a yan yan bakarak “özel konuşucaz” dedi..Aferin Hayati’ye :happy0064 O sahnede bende Zehra’ya bayıldım…Olanların tam olarak farkında değil bir yandan abisinin öğrettiklerini söylüyor ailesi içi,n doğru bir şeyler yaptığını düşünüyor bir yandan Leyla’nın ağlamasına üzülüyor…

Cihan çok hırslı ve çok sinsi …Leyla’nın aklı karışmadan, Menderes Leyla’yı ikna etmeden biran evvel boşanma işleminin gerçekleşmesini istiyor..Ve bunun için başvurduğu yol çok çirkindi…Asuman için yaşadıkları kolay unutulacak şeyler değil…Aynı şekilde Menderes içinde hoş bir durum değil..Leyla’nın Cihan’a daha sert tepki vermesini düşünenlerdenim…Leyla’nın işyerine gelip durumu açıklamak istemesi güzel bir ayrıntıydı..Banada sanki o sahnede bebeği söyleyecekmiş gibi geldi …Ama Menderes dinlemedi..Hewal’e katılıyorum bu defada Menderes yargısız infazda bulunmuş oldu…

Sadakat madem Menderes’e bir şeyler söylemek istiyor niye dolaylı bir yol seçti direk söyleseydi Leyla hamile diye..Hiç ama hiç hazetmediğim mevzu kadın hamile kalır gerçek baba öğrenmez,başkası hazır ve nazır bekler sahiplik etmeye,birileri bilir söylezmez ima eder karşısındaki müneccim ya anlaması lazım…İnşallah bu konu uzamaz…Ve çorapları Asuman bulmaz…

Son sahne merak uyandırılsın diye orada kaldı …Yani Leyla’nın o aşamada hayır diyeceğini sanmıyorum ama belki bayılır falan hastaneye giderler mahkeme yarım kalır ve Menderes bir şelkilde bebekten haberdar olur….bye

mxrxt
22-05-07, 11:10
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
21 MAYIS 2007 PAZARTESİ

22 SPOR GUNDEMI KAND 1,80 7,30
23 SPOR SAYFASI SHOW 1,80 7,20
24 YEMIN [NET] FOX 1,80 5,80
25 SORAY UZUN YOLDA [NET] KAN7 1,80 5,20
26 ACEMI CADI (TKR) [NET

TELE - BAROMETRE
21 MAYIS 2007 PAZARTESİ

16 BUYUK BULUSMA (TKR) [NET] STV 2,30 5,90
17 SPOR GUNDEMI KAND 2,20 10,50
18 YEMIN [NET] FOX 2,20 7,10
19 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,10 11,50
20 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,00 10,80
21 ACEMI

Arkadaslar dizi her gecen gün biraz daha rating arttiriyor insallah daha bol rating lerle yollumuza devam ederiz............................bye bye

lazkizz
22-05-07, 11:10
Raytingler:

ab:

Total:
18 YEMIN [NET] FOX 2,20 7,10 "

SEVINCIMDEN AGLAYACAM YA!!! helesukur su 20inin icine girdikkk ogh be!!
bi tek ab kALDi raytingler gittikce iye gidiyor he!

Fettan
22-05-07, 11:39
Son sahne merak uyandırılsın diye orada kaldı …Yani Leyla’nın o aşamada hayır diyeceğini sanmıyorum ama belki bayılır falan hastaneye giderler mahkeme yarım kalır ve Menderes bir şelkilde bebekten haberdar olur….bye

Leyla bayılsa falan Cihan var Baki Baba var onlar varken Menders'in Leyla'nın yanında olamlarına izn vermezler...Ama dediğin olası yani Leyla'nın bayılması ...

Sadakat Menderese gittiğinde neden çorabı cebine koydu.Menderese birşey lazım olacak elini cebine sokacak sonra bulacak bu nedir diye düşünecek bir sürü şey geçecek aklından.Öyle olacağına direk söylese olmazmıydı_?

Evet ya o sahnede söyleseydi Leyla hamile diye nedir bu kadar gziemli olmak..Çorabı başkasının bulma ihtimalini neden hiç hesaba katmadı ki :icon_whis :icon_whis

cecey63
22-05-07, 12:05
"söyleyemedim" parçası malum yabancı sitede

Arkadaşlar "dizifilm.com"da yayınlanabilen videolarda en fazla 50 mb olma şartı var."Söyleyemedim" parçası 50 mb'tan fazla olduğu için dizifilm com'a koyamadım.Bu nedenle malum yabancı siteye koydum.İyi dinlemeler....

Not:Yeni yayın döneminde diğer 4 kanaldan birine transfer olma ihtimali varmış,duyunca çok sevindim.İnsallah olurda dizi,hakettiği yerini ,raitingi bulur .

ayrılık_87
22-05-07, 12:09
yine iyi bir bölüm izledik. bu bölümde özellikle oyunculuklar da çok başarılıydı. tuba ünsal her sahnede başarılıydı. bu bölümde özellikle seradaki leyla menderes karşılaşmasındaki görüntüler tek kelimeyle harikaydı... reytinglerde de her hafta devam eden yükseliş sürüyor...müzikler ve şarkılar da çok duygulu...

Gümüş Hastası
22-05-07, 12:39
Haftalardır kendimi yorum yazmayayım diye zor tutuyorum. Valla reytingler gittikçe artıyor. Bide galiba Tuba Ünsal yurt dışına gidecekmiş diye duydum ben doğru mu? Bide Yemin başka bi kanala geçerse durumu biraz kritik olabilir çünkü büyük kanallara dizi dayanmıyo. çorap değiştirir gibi dizi bitiriyolar yani benim büyük bi kanal geçerse reyting kaygım olacak. Ben FOX da kaldığı yerden devam etmeli hem neredeyse tüm büyük kanalların pazartesi akşamları dolu ve transver olursa kemik izleyicisi onu bıraka bilir yani bu ihtimalleride düşünmek lazım:img-in_lo

mxrxt
22-05-07, 12:43
Haftalardır kendimi yorum yazmayayım diye zor tutuyorum. Valla reytingler gittikçe artıyor. Bide galiba Tuba Ünsal yurt dışına gidecekmiş diye duydum ben doğru mu? Bide Yemin başka bi kanala geçerse durumu biraz kritik olabilir çünkü büyük kanallara dizi dayanmıyo. çorap değiştirir gibi dizi bitiriyolar yani benim büyük bi kanal geçerse reyting kaygım olacak. Ben FOX da kaldığı yerden devam etmeli hem neredeyse tüm büyük kanalların pazartesi akşamları dolu ve transver olursa kemik izleyicisi onu bıraka bilir yani bu ihtimalleride düşünmek lazım:img-in_lo

Hayir dizi FOX tv de kalir bence tugba ünsal´in yurt disi olayi bence dizi tatile girdiginde olur sen merak etme tam emin degilim ama dizinin önümüzdeki sozenda devam edecegi yönünde calismalar varmis.. büyük ihtimalle insallah dizimiz devam edecek...bye

esra2
22-05-07, 12:49
benced dizi foxta kalir, tugba unsalda dizi sezon tatiline girdikten sonra gider, ofo cok guzel dizi, cokcabik kavussunlar menderesle leyla yoska ben delircegem birbilerine cok yakiisyorlar!

YASEMİN 19
22-05-07, 13:37
Raytingler:

ab:

Total:
18 YEMIN [NET] FOX 2,20 7,10 "

SEVINCIMDEN AGLAYACAM YA!!! helesukur su 20inin icine girdikkk ogh be!!
bi tek ab kALDi raytingler gittikce iye gidiyor he!

Gerçekten hiç destek olmadığı halde alınan bu raytingler büyük başarı.Daha da artacağı kesin!İnanın ben de duygulandım.Tüm bu kirliliğin içinde bu dizi fazlasını hakediyor.Başka bir kanala transfer olursa ne olur bunu bilemem.Ama başarı her yerde başarıdır.Ben bir Yemin fanatiği olarak ayakta alkışlıyorum.Bravo bravo bravo:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

hewal
22-05-07, 13:49
Dizi kanal değiştirmez bencede...Tuba Ünsal'Da yurtdışına gidecekse sezon başı döner..Çünkü dizi dışında bide TürkMax'da proğram sunuyor..Tam işleri yopunken herşeyi bırakıp gitmez herhalde...

Bu bölümde Serhan Yavaş ve Tuba Ünsal'ın performansını çok iyi buldum...Hemen herkes hemfikir bu konuda gördüğüm kadarı ile...

Kesinlikle çok ilginç bir sezon finali olmalıki merakla yeni sezonu bekleyelim ...

Karga
22-05-07, 14:05
Hayir dizi FOX tv de kalir bence tugba ünsal´in yurt disi olayi bence dizi tatile girdiginde olur sen merak etme tam emin degilim ama dizinin önümüzdeki sozenda devam edecegi yönünde calismalar varmis.. büyük ihtimalle insallah dizimiz devam edecek...bye

Ben Tuba Ünsal'ın yurt dışı olayını film olarak duydum.Ne olursa olsun bu dizi tarihe, dersini çalışarak sınavdan başarıyla geçen ,bir dizi olarak yazılacak.Görürsünüz bu diziyi biz daha çooook seyredeceğiz.Gerçek başarıyı sahiplenmesi gereken bu ekibi kutluyorum.:happy0064

dazzle
22-05-07, 15:05
güzel bir bölümdü gercekten başını kaçırdım tam olarak leyla menderesin yasadıgını nasıl öğrendi acaba???bu arada biyandan ohhh menderese ne güzel oldu diyorum bi yandan üzülüyorum şu baskın olayında.menderesin annesi elinden geldigince destek versene asuman ve babası çok güçlüler bide işin içine çocuklar girdi.cihan için hiçbirsey söyleyesim yok ona söylenecek söz yok tabi leylayada çok çirkin bir durum yıllarca kardes gibi büyümüşsünüz ve adam sana soyadını vermiş aşık olsanda bunu söylemeyezsin söylememelisin gazel sonat ikilisi çok tatlı gazel çok seviyo sonatı bide farkına varsa kabul etse!bu arada leyla menderes hesaplaşmasında leyla çok sakin menderes çok öfkeliydi bu dizilerde kimse kimseyi dinlemiyo dinle leylayı işte kadın sana bebegimiz olacak dicek ama nerde........

Karga
22-05-07, 15:08
Arkadaşlar yeni fotolar yok.Sabırsızlıkla bekliyoruz.Tabi ayırt etmeden .Özellikle minik Zehra ve Gazel olursa çoook sevinirim.Sipariş gibi oldu ama özürrr!

hırçınnnn kız
22-05-07, 17:13

bence de yemin başka bir kanala geçmemeli. diğer kanallar dizileri çok acımacızca bitiriyorlar. Dizimiz bence fox da kalmalı ancak daha çok tanıtım ve reklam yapılmalı bir çok insanın henüz böyle bir diziden haberi yok bu da tanıtımın çok yetrsiz olduğunu gösteriyor.

rbd88
22-05-07, 17:27
arkadaşlar acaba dizinin müzikleri olan biri varmı içinizde ben bulamadım ve indiremedim özellikle söyleyemedim . kömür gözlerin(umarım yanlış hatırlamamışımdır) ve jenerik müziği olan birileri varsa bana yardımcı olabilirlermi çok beğeniorum şarkıları ama bi türlü bulamadım elinde olan varsa bana p.m atarsa sevinirim

aylin_c6
22-05-07, 17:33
arkadaşlar acaba dizinin müzikleri olan biri varmı içinizde ben bulamadım ve indiremedim özellikle söyleyemedim . kömür gözlerin(umarım yanlış hatırlamamışımdır) ve jenerik müziği olan birileri varsa bana yardımcı olabilirlermi çok beğeniorum şarkıları ama bi türlü bulamadım elinde olan varsa bana p.m atarsa sevinirim

evet arkadaşlar dizinin müzikleri çok güzel kömür gözlerin i buldm ama diğerlerini bulamadım bana da yardımcı olursanız sevinirim...

mxrxt
22-05-07, 17:39
evet bende varr yemin dizi muziklerin hepsi var ..:happy0064 ...bye

arese
22-05-07, 17:44
aaaaaaaa başka kanal gecmesin eger gecerse hemen kaldırlar böyle bir ratingle hemen kaldırlar butun kanlar hepsi bir rekabet içinde bu dizi baska kanla giderse bir hafta oyanar en az bu ratingler kaldırlar en isi fox tv bencne burda kalsın mukkemle bir dizi gercekten harcanmasın istemem çok uzlurum fox tv guzel gidiyo gelelim dunku bölum'e ay ben bu cihanı bogacam ya mendersi ne hale dusurdu ah menders benim tahminim leyla orda hayır diyecek gibi geliyooooo inssallh öyle olur asuman diyecek bir sey bulamıyorum pes seni sevmeyen bir adam ne bekliyosun sevmiyo yane artık kafan sok bunu zorla guzellik olmaz yaaaaaaa bu cihan fena kızıdım bogacam insallh her sey yolnua gier mendersinde hemen boşanmayı kabul etmesi kızıdım biraz savasaydın oda ne yapsın bunda leylanın sucuda yok hep cihanın basın altından çıkıyo hafta'ya çok merak ediyorum bakalım bizi ne gibi süprizler bekliyo olacak:img-wink:

arese
22-05-07, 17:46
bide bir soracama arkdaslar bıcak sırtı parcasın kim seslendiriyo bilesiniz varmı dizide calıyo o percayı kim seslendiriyo

mxrxt
22-05-07, 18:16
resimler cok güzel ellerine saglik...bye

cecey63
22-05-07, 18:42
bide bir soracama arkdaslar bıcak sırtı parcasın kim seslendiriyo bilesiniz varmı dizide calıyo o percayı kim seslendiriyo

saklımdasın ve bıçak sırtı Erdal Güney seslendiriyor

mxrxt
22-05-07, 18:48
Arkadaslara yemin dizisi oyunculari ve senaryosuyla farkli oldugu kadar Müzikleriyle ilgi görüyor peki dizi icindeki müzikleri birde siz siralayin en begendiginiz hangisi?

1.Yemin Jenerik Müzigi (Hüseyin Yildiz)
2.Söyleyemedim ( Cevdet Bagca)
3.Kömür Gözlerin (Eylem Aktas)
4.Bisak Sirti (Hüseyin Yildiz)
5.Saklimdasin (erdal güney ve mustafa nuhut)
6.söyleymedim (Eylem Aktas)

Biliyorum hepsi cok güzel hepsini seviyoruz(zaten aralarinda sadece 1 santimlik derece var!!!

arkadaslar burda yazilan tüm ezgiler dogru sekilde yazilmistir dizinin kendi bölümlerinde jenerikte akan yazilardan alinmis ..bye

CveB
22-05-07, 18:55
resimler cok güzel ellerine saglik...bye

Evet,Tuba Ünsal'a mavi bandana çok yakışmış.

Leyla: Hiiııh! Menderes senin ne işin var burda?
Menderes:Ne demek bu kağıtlar Leyla?Benden boşanmak mı istiyorsun?
Leyla:Evet,ne zannetmiştin?
Menderes:Leyla beni dinlemeden yargılayacakmısın gerçekten?
Leyla: Ayrılmak istiyorum.Konuşma bitmiştir.
Menderes:Ayrılmak mı?Bu kağıtlar mı ayıracak bizi?Demek bu kağıt parçaları ayıracak bizi ha?
--------
Menderes:Sensiz yaşayamam.
Seni bırakamam.
Leyla:Git burdan!Sen benim sevdiğim adam değilsin.Benim kocam öldü,yaşamıyor.

CveB
22-05-07, 19:02
çok güzeller nerden buldun:happy0064 :good:

Nerden bulacağım.Senin sayende :) Müziğini bir tarafa resimlerini bir tarafa ayıkladım.:)Başa sarıp sarıp dinliyorum.O sahneyi şu malum siteye eklediğin için çok teşekkür ederim.

Arkadaslara yemin dizisi oyunculari ve senaryosuyla farkli oldugu kadar Müzikleriyle ilgi görüyor peki dizi icindeki müzikleri birde siz siralayin en begendiginiz hangisi?

1.Yemin Jenerik Müzigi (Hüseyin Yildiz)
2.Söyleyemedim ( Cevdet Bagca)
3.Kömür Gözlerin (Eylem Aktas)
4.Bisak Sirti (Hüseyin Yildiz)
5.Saklimdasin (Cevdet Bagca)
6.söyleymedim (Eylem Aktas)

Biliyorum hepsi cok güzel hepsini seviyoruz(zaten aralarinda sadece 1 santimlik derece var!!!

Sıralamamk mümkün değil ki :)

cecey63
22-05-07, 19:15
[COLOR="Red"]
1.Yemin Jenerik Müzigi (Hüseyin Yildiz)(Beste:Kemal Sahir)
2.Söyleyemedim ( Cevdet Bagca)Beste:Cevdet Bağca,Dizide Okuyan:Eylem Aktaş
3.Kömür Gözlerin (Parçanın asıl adı:Şahrud,Okuyan:Eylem Aktas)
[B]Yalnız "şahrud"un ne anlama geldiğini birisi bulsun
4.Bisak Sirti (Beste:Hüseyin Yildiz,Okuyan :Erdal Güney)
5.Saklimdasin (Cevdet Bagca)(Beste ve okuyan:Erdal Güney)

esra2
22-05-07, 19:20
arkadaslar hci tuyo gelmiyormu bu dizi hakkinda, off ya ben iice kaptirdim kendimi bu diziye olacagini bile bile, ayrilmasin menderes ve leyla, cihanla asumadna belasini bulsun!

cecey63
22-05-07, 19:25
arkadaslar hci tuyo gelmiyormu bu dizi hakkinda, off ya ben iice kaptirdim kendimi bu diziye olacagini bile bile, ayrilmasin menderes ve leyla, cihanla asumadna belasini bulsun!

asumana selahattini uygun görüyorum ama cihana birini bulamadım !!:img-hyste :img-hyste :img-hyste

arese
22-05-07, 19:34
ben bu cihaın yolacam asuman ve cihanı tam birbirlerin bulmuşlar tencere yuvarlanmış kapagın bulmuş bırkaın bu cifit rahat zorla sevdirmeye calışıyolar bu bölümde kupler binidim hele o cihan insallh leyla hayır der

bu arda bıcak sırtı parcası kimde var bulmadım bir türlü

cecey63
22-05-07, 19:53
şarkılar güzel... birde söyleyemedim i ekleseniz...

"söyleyemedim" parçası malum yabancı sitede

Arkadaşlar "dizifilm.com"da yayınlanabilen videolarda en fazla 50 mb olma şartı var."Söyleyemedim" parçası 50 mb'tan fazla olduğu için dizifilm com'a koyamadım.Bu nedenle malum yabancı siteye koydum.İyi dinlemeler....

cecey63
22-05-07, 20:44
Arkadaşlar eğer "Ana Sayfa > Dizifilm> Fox > Yemin"e girip oy verirseniz yemin sürekli ana sayfada yerini alır.Siteye giren hemen dizimizi görür.Ha gayret bakın nerelerden nereye geldik.Herkes yemin'ine sadık kalsın!

(BuRcUu)
22-05-07, 20:50
Gerçekten boşanabiLicekLerini ya da işLerin buraya kadar qeLiceğini tahmin etmiyordum..
YapamazLar diyordum ama ikiside birbirinden inatçı..
GazeL CiHaN ve LeyLa'nın evLenmesine izin vermeyecek.. Bnce LeyLa'nın hamiLe oLduğunu öğrenip(biLmiyor qaLiba) Menderesle konuşmaya qider.. Menderes onları evLenmek üzereyken yakaLar..
LeyLa'ya qerçekLerii anLatır fLn..

ehlocan
22-05-07, 20:56
Gerçekten boşanabiLicekLerini ya da işLerin buraya kadar qeLiceğini tahmin etmiyordum..
YapamazLar diyordum ama ikiside birbirinden inatçı..
GazeL CiHaN ve LeyLa'nın evLenmesine izin vermeyecek.. Bnce LeyLa'nın hamiLe oLduğunu öğrenip(biLmiyor qaLiba) Menderesle konuşmaya qider.. Menderes onları evLenmek üzereyken yakaLar..
LeyLa'ya qerçekLerii anLatır fLn..

Gazel Leyla'nın hamile olduğunu biliyor hatta teyze olacağı için çok mutlu...Aynı şekilde Menderes'in yaşadığını duyuncada yüzÜnde garip bir mutluluk vardı..Bence ablasının Menderes'i ne kadar çok sevdiğini bildiği için Menderes'in yaşıyor olması Gazel'in işine gelir :img-wink:

cecey63
22-05-07, 20:59
hatalarimi düzelttigin icin sagol :img-wink: sadece merak etmistim ama ben bile ayirt edemiyorumkii hepsi cok güzel :good: ...bye
Şimdi özel mesajdan ulaştılar
Jenerikte yanılmışım. Hüseyin Yıldız'a aitmiş

cecey63
22-05-07, 21:08
Nerden bulacağım.Senin sayende :) Müziğini bir tarafa resimlerini bir tarafa ayıkladım.:)Başa sarıp sarıp dinliyorum.O sahneyi şu malum siteye eklediğin için çok teşekkür ederim.

Sıralamamk mümkün değil ki :)

Estağfurullah ne demek sayende herkes elinden geleni yapıyor.Bilgisayardan video kaydı biraz kötü oldu ama yinede hiç yoktan iş görüyor.Seninde eline sağlık.

rbd88
22-05-07, 21:18
bütün resimler süper ellerinize sağlık o sahne çok güzeldi ya elini tutmaya çalıştı menderes ama izin vermedi leyla çok üzüldüm menderesime sonra aynısını da o yaptı leylaya ofiste bu seferde leylaya üzüldüm nie dizilerde aşıklar bu kadar acı çekiolar ya

prens 22
22-05-07, 22:16
CrazyWOW hoşgeldin aramıza :)

Arkadaşlar Özden Özgürdal başlığı dzelmiş lütfen yorum ve resimlerle katkıda bulununuz....

Dizimiz de İlhan karakterini oynayan Özden Özgürdal'a ben de övgülerimi eleştirilerimi yazdım.Teşekkürler Fettan.Sizler de bir ara uğrarsınız sanırım!Değişik fotoları vardır ama nasıl yükleniyor bilmiyorum.Bir de dizinin transfer olayı doğru mu?

MoR_CaDİ
23-05-07, 06:33
ya çok güzel bi dizi bn çok sewiyorum
bi de bu bölümdeki leyla mendres sahneleri çook güzeldi
ahh keşke dinlesydi mendres leyleyı
ki bnce leyle çocukla ilgili bişeyler söyliycekti
bi başka konuda gazel
ya çok sewiyorum bn bu kızı
sonatla da çok yakışıyolar
artık gazel yavaş yavaş bişeylerin farkına varıyo
sonatta öyle
ama sonatın yanındaki kadına uuyuz oldum
sonat o kadını tersleyince ne kadar sewindim anlatamam
gazel&sonat forever....

yaralı_gonul
23-05-07, 08:30
sonat hala gazeli seviyo onu kıskandırmak için baharla birlikte dolaşıyoalar ama bahar sonatı seviyo işler iice sarpa sarıyo :img-yes:

hırçınnnn kız
23-05-07, 08:44
sonat hala gazeli seviyo onu kıskandırmak için baharla birlikte dolaşıyoalar ama bahar sonatı seviyo işler iice sarpa sarıyo :img-yes:

Bence Gazel Bahar sayesinde aslında Sonat ı sevdiğini anlayacak. Bahar Sonat a aşık ama Sonat asla Gazel den vazgececek gibi gözükmüyor.

MoR_CaDİ
23-05-07, 08:46
bnce sonat ilk başlarda gazelin kıskanıcağını sanmıyodu
sonradan anladı
ewt sonat hala gazele aşık ve
gazelde sonata olan sewgisini bahar sayesinde anlayor yavaş yavaş
ama baharsa sonatı sewiyo
ooof oooooooooooof

hırçınnnn kız
23-05-07, 08:50
bnce sonat ilk başlarda gazelin kıskanıcağını sanmıyodu
sonradan anladı
ewt sonat hala gazele aşık ve
gazelde sonata olan sewgisini bahar sayesinde anlayor yavaş yavaş
ama baharsa sonatı sewiyo
ooof oooooooooooof
Ama şimdi Gazel in kıskanması içten içe Sonat ın hoşuna gidiyor bence
Hep böyle değilmidir zaten

hewal
23-05-07, 08:52
Sonat Bahar'la görüşmeye başlayınca direk Gazel beni kıskansın diye başlayacak biri değil...Çok iyiniyetli ve dürüst bir çocuk bence Sonat..Bahar'lada arkadaşlar durumu farklı algılayan bayanlar bence hem Bahar hem Gazel :img-wink:

yaralı_gonul
23-05-07, 09:01
asuman artık iice zıvanadan çıktı resmen menderesi takip ettiriyo ((((ettirdiği kişilerde adam olsa bari)))):img-hyste menderesten yediği tokatı unutmuş galiba hemen ki aynı yolda devam ediyo belki asuman kendine göre haklı ama hakılılığında başkasının özgürlüğünün başladığı yerde bitmesi lazım ama ya asuman !!!!

yaralı_gonul
23-05-07, 09:04
Sonat Bahar'la görüşmeye başlayınca direk Gazel beni kıskansın diye başlayacak biri değil...Çok iyiniyetli ve dürüst bir çocuk bence Sonat..Bahar'lada arkadaşlar durumu farklı algılayan bayanlar bence hem Bahar hem Gazel :img-wink:

bencede hakılsın öle biri değil sonat:good: ama istemesede bahar ona aşık oldu sonradan gazele geri dönse bahar nolcak peki !!!!:icon_sorr

MoR_CaDİ
23-05-07, 09:28
baharla aralarında bişey yok
soant hiç bi şekilde ona umut vermedi
bahar kendi kendine gelin güvey oldu
sonat öyle birisi diil
bahara davrandığı gibi herkese davranıyo
bu yüzden baharın sonata aşık olması sonata herhangi bi sorumluluk hissettirmemeli bnce
çünkü o gazeli sewiyo
gazelde sonatın onu ne kadar sewdiğini cihan oılayında gördü
ve artık o da sonatın kalbindeki gerçek yerini yavaş yavaş anlıyo
kıyamam bn onlara
sonatı baharla görünce ne kötü oldu yaaa

alisercan
23-05-07, 11:40
Sezon finalini en yakın bilen, ya da sezona kadar olacak olayları en yakın yazabilen arkadaşları sezon finalinin yemeğine davet ediyorum. Ayrıca bu davetle de yetinmiyorum, en yakın tahminde bulunup da yemeğe gelemeyen kişileri bu kişileri yeni sezon açılışında sete çekimlere davet ediyorum.
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye...

Fettan
23-05-07, 11:46
Sezon finalini en yakın bilen, ya da sezona kadar olacak olayları en yakın yazabilen arkadaşları sezon finalinin yemeğine davet ediyorum. Ayrıca bu davetle de yetinmiyorum, en yakın tahminde bulunup da yemeğe gelemeyen kişileri bu kişileri yeni sezon açılışında sete çekimlere davet ediyorum.

Vayy bu ilk oluyor ben yazarım bol bol da kazansam bile gelemem :img-blush İstanbul dışında olduğum için :)Kazandında gitmesimi kaldı diyenler olabilir ama eğerki talihlilerden biri olursam hakkımdan feragat ederim :img-wink:

alisercan
23-05-07, 11:55
Vayy bu ilk oluyor ben yazarım bol bol da kazansam bile gelemem :img-blush İstanbul dışında olduğum için :)Kazandında gitmesimi kaldı diyenler olabilir ama eğerki talihlilerden biri olursam hakkımdan feragat ederim :img-wink:

Gelmesen de bilmenin dayanılmaz gururunu yaşarsın. Her ne kadar varolmanın dayanılmaz hafifliğinden çalıntı bir cümle olduysa da fettan beni anladığını düşünüyorum...

Fettan
23-05-07, 12:03
Gelmesen de bilmenin dayanılmaz gururunu yaşarsın. Her ne kadar varolmanın dayanılmaz hafifliğinden çalıntı bir cümle olduysa da fettan beni anladığını düşünüyorum...

Anladım :)

Aklıma imza yapmak geldi bu güzel haberi bir imzaya yazıp diğer başlıklarada msj yazdığımda farkedilmesi için yönetmenin eski dizilerinden çok seveni var,Tuba'nın Serhan'ın Zeyno'nun hayranları var ilgilerini çekerse katılım artabilir ne dersiniz :icon_whis ..

lazkizz
23-05-07, 12:05
baharla aralarında bişey yok
soant hiç bi şekilde ona umut vermedi
bahar kendi kendine gelin güvey oldu
sonat öyle birisi diil
bahara davrandığı gibi herkese davranıyo
bu yüzden baharın sonata aşık olması sonata herhangi bi sorumluluk hissettirmemeli bnce
çünkü o gazeli sewiyo
gazelde sonatın onu ne kadar sewdiğini cihan oılayında gördü
ve artık o da sonatın kalbindeki gerçek yerini yavaş yavaş anlıyo
kıyamam bn onlara
sonatı baharla görünce ne kötü oldu yaaa

evet, aralarinda bisey yok zaten olamazda, Sonat
gazeli seviyorda, Gazel biraz naz yapti ve su cihan
meselesi. Ayy ne kotu ya leyla cihanla evlenirse
Gazelin sevdigi adam ablasiyla evlenirse Gazel
yikilir. Ben bisey anlamadim simdi Gazel kimi veriyor??
Cihani mi Sonati mi??... Cihana duydugu ask bitti mi

Fettan
23-05-07, 12:58
Ne olacak şimdi_?Bir yanda iş yoğunluğu bir tarafta ödül var.Ama bundan sonra azimliyim bütün boş vakitlerimde oturup dizinin gidişhattı ve finaliyle ilgili şeyler düşüneceğim.Yada tam tersini yapacağım.

Diziyi düzenli takip et yeter yahu :) Biz ne beyin fırtınalarından çıkmış insanlarız gerçi Yemin dizisinide hafife almıyorum gidişat çok iyi sürekli bir ters köşeye yatıyoruz tahminlerimizde bu da heyacn katıyor :) Ama ben dedim ya kazansamda hakkımdan feragat ediyorum mesela sana verebilirim hakkımı :)

Arkadaşlar lütfen sizlerde bu 2 imzadan birini kullanıp forumda propoğanda yapın azıcık tek kişiyle olmaz bu iş :)

sycamore
23-05-07, 12:59
Anladım :)

Aklıma imza yapmak geldi bu güzel haberi bir imzaya yazıp diğer başlıklarada msj yazdığımda farkedilmesi için yönetmenin eski dizilerinden çok seveni var,Tuba'nın Serhan'ın Zeyno'nun hayranları var ilgilerini çekerse katılım artabilir ne dersiniz :icon_whis ..

Ben kendi adıma böyle birşey yapmanı istemiyorum çünkü o zaman bizim şansımızı azaltıyorsun :img-hyste :img-hyste Tabi bu işin şaka kısmı yazan arttıkça dizinin izlenme oranıda gittikçe artıyor demektir.

Fettan
23-05-07, 13:03
Ben kendi adıma böyle birşey yapmanı istemiyorum çünkü o zaman bizim şansımızı azaltıyorsun :img-hyste :img-hyste Tabi bu işin şaka kısmı yazan arttıkça dizinin izlenme oranıda gittikçe artıyor demektir.

Olsun ya ben biliyorum ki çok izleyen var ama yorum yazmıyor hiç dpeilse yazarlar forumda hareket olur....

Hem bu duru dizi ekibinin seyirciye duyduğu bir saygıdır...Daha önce Erkeker Ağlamaz dizisi izleyicileri kahvaltı org.buluşmuştu ekiple,Sağır Oda'nın sürekli set resimleri geliyor,Bizim dizimizde sete ve yemeğe çağırıyor,Hayat Türküsünü zaten bizzat yaşadın biliyorsun seyirciyi nasıl önemsediğini bence çok güzel böyle şeyler...Tüm diğer dizilere örnek olsun...

MoR_CaDİ
23-05-07, 13:03
bnm bi tahminim var
bnce mendres leylanın karnında çocuğunu taşıdığını öğrenicek
ve bu öğrendiği tarihte düğüne çok yakın biir tarih olacak
gazel sonatı sewdiğini iyice anlıycak aralarında yeni yeni bişeyler olucak
asuman ve cihan mendresin leylanın karnındaki çocuğu öğrendiğini öğrenmiş olabilir mendresi leyladan uzak tutmak için planlar yapabilir
hatta bu yüzden cihan nikah tarihini önceye almak için ısrar edebilir
yada asuman ve cihan mendresin bildiğini bilmeyebilir...
bu araa sezon finali ne zaman yani yakın bir tarihte mi?

sycamore
23-05-07, 13:04
Tamam seve seve kabul ederim hiç itiraz etmem.Ben diziyi aslında sürekli takip ediyorum ama bazen işyerinden geç çıkmam gerektiğinde yetişemeyebiliyorum çünkü diğer dizilere göre erken bir saatte başlıyor.

Bak sen bana hakkını verdin diye bende seni dinledim ve hemen imzamı değiştirdim :img-blush

Diziyi düzenli takip et yeter yahu :) Biz ne beyin fırtınalarından çıkmış insanlarız gerçi Yemin dizisinide hafife almıyorum gidişat çok iyi sürekli bir ters köşeye yatıyoruz tahminlerimizde bu da heyacn katıyor :) Ama ben dedim ya kazansamda hakkımdan feragat ediyorum mesela sana verebilirim hakkımı :)

Arkadaşlar lütfen sizlerde bu 2 imzadan birini kullanıp forumda propoğanda yapın azıcık tek kişiyle olmaz bu iş :)

MoR_CaDİ
23-05-07, 13:06
acaba tutturdum mu?
ya ne zaman belli olur bunun sonuçları?
merak ettim?

fiyonk
23-05-07, 13:06

Bu çok gzüel bir sürpriz öncelikle seyircisini öenmeseyn bir diiz olduğu için emeği geçenlere sonsuz teşekkürler...

Sezon finali bence Cihan ve Leyla'nın nikah masasında oturuken Menderes'in gelmesiyle olur :icon_whis

Fettan
23-05-07, 13:15
acaba tutturdum mu?
ya ne zaman belli olur bunun sonuçları?
merak ettim?

Hemen belli olmaz sezon finaline en az 2-3 bölüm vardır daha..Ben şahsen en çok yönetmenle tanışmak isterdim o kadar başarılı işlere imza attıki bugüne kadar :)

MoR_CaDİ
23-05-07, 13:21
Hemen belli olmaz sezon finaline en az 2-3 bölüm vardır daha..Ben şahsen en çok yönetmenle tanışmak isterdim o kadar başarılı işlere imza attıki bugüne kadar :)

ewet kesinlikle
bnde en çok yönetmenle tanışmak isterim
çok başarlı biri o
e tabi senaristleride unutmamakk lazım

rbd88
23-05-07, 13:32
valla çok güzel bi şey olur cidden onlarla tanışmak ama çok zor ya hep şöyle olucak diorum öyle olmuo mesela bu pztsi günkü bölüm için daha öğrenemez menderesin yaşadığını die düşünmüştüm ama hemen öğrendi sezon finalide bana sanki nikah günü biter menderes çocuğu öğrenir ve durdurmaya gelir gibisinden bişeyler olur gibi gelio ama çoğu kişi böyle düşünür bence o yüzden daha farklı bişeyler olcak galiba

prens 22
23-05-07, 13:33

Ben de öncelikle yönetmen ile tanışmak isterdim.Ama Tuba Ünsal,Zeyno Üstünışık,Serhan Yavaş,Özden Özgürdal ve Barış Yalçın'ı da tebrik etmeden duramazdım tabiii!Veeeee bir de görüntü yönetmenini!Hepsi hakediyor alkışları:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

hırçınnnn kız
23-05-07, 14:25

Ben ce de Sonat çok iyi ve dürüst bir çocuk , Bahar ondan hoşlandı, ama şunu da kabul etmeliyiz ki beğenilmek herkesin hoşuna giden bir durumdur hele ki Sonat ın durumunda , Sevdiği başka birine aşık ve ona en ufak bir ilgi bile göstermiyor.... Böyle bir durumda başka birinin ilgisi ve sevgisi Sonat ın hoşuna gidebilir

alisercan
23-05-07, 14:43
Olacakları bildikten sonra diziyi izlemenin ne keyfi kalır ki

Olacakları bildiğiniz sezon finalinde belli olacak. Dolayısıyla bildiğinizi ancak yayınlanınca öğreneceksiniz. Bu süreçte onlarca sezon finali çıkar. Bir arkadaşımız bir tahmin yürüttü bile.... Bakalım bilen çıkacak mı.

MoR_CaDİ
23-05-07, 14:55
ahh ahh
nolcak bu gazelle sonatın hali
gazel sewsin artılk sonatı çok üzdü onu
ama yani bu gidişle bi dahaki sezona kaldı galiba umutlarım
aaahhh ahhh
ya şu asumana da gıcık oluyorum
tabi o da kendine göre haklı
hemde çok haklı
zaten onların davasında haksız kimse yok ta
bilmesi gerekirdi böyle yaparak mendresi kaybedeceğini
sanırım aşk
insanı gerçekten kör edebiliyo
bazen gözünün önünde apaçık duaran gerçekleri bile göremiyosun
(örneğin gazel seviyo işte sonatı ama cihan onda biraz saplantı haline gelmiş aşkını farketmesi biraz zaman alıcak gibi)

rbd88
23-05-07, 15:00
ahh ahh
nolcak bu gazelle sonatın hali
gazel sewsin artılk sonatı çok üzdü onu
ama yani bu gidişle bi dahaki sezona kaldı galiba umutlarım
aaahhh ahhh
ya şu asumana da gıcık oluyorum
tabi o da kendine göre haklı
hemde çok haklı
zaten onların davasında haksız kimse yok ta
bilmesi gerekirdi böyle yaparak mendresi kaybedeceğini
sanırım aşk
insanı gerçekten kör edebiliyo
bazen gözünün önünde apaçık duaran gerçekleri bile göremiyosun
(örneğin gazel seviyo işte sonatı ama cihan onda biraz saplantı haline gelmiş aşkını farketmesi biraz zaman alıcak gibi)
cnm sana gazel ve picassonat hakkında katılıorum ama asuman hakkında katılamıcam yani çünkü çok saçma onunkisi bi insan nasıl abisini severken sonra kardeşine göz koyabilir ya bana çok saçma gelio o adamada ikili oynamış oluo yani tamam yemin için evlendin diyelim ne alaka aşık olmak ya

MoR_CaDİ
23-05-07, 15:03
aşk konusunu asuman için söylemiştim
mendresi kaybediceğini göremedi
onun leylayı deliler gibi sewdiini göremedi
yada görmekten korktu
ooof bilmiyorum

rbd88
23-05-07, 15:06
aşk konusunu asuman için söylemiştim
mendresi kaybediceğini göremedi
onun leylayı deliler gibi sewdiini göremedi
yada görmekten korktu
ooof bilmiyorum

cnm anladım aşk konusunu asuman için söylediğini sadece ben nasıl böyle bi aşk olur diyorum abisiyle sonra kardeşiyle saçma gelio bana tabii bu benim görüşüm leylaya yazık ya onun ne suçu vardı bunca olayın içine girdi menderesede acıorum zaten severken birlikte olamamak sevdiğiyle off çok zor ya

rbd88
23-05-07, 15:08
Asuman çok gurursuz bir kadın o yüzden de haklı olduğu hiç bir taraf yok bence

aynen sana katılıorum onun bu dizide hiç haklı bi yanı yok zaten zehrada zorla olan bi çocuk onu sevmediğini bile bile menderesle olunca tabii ama gurursuz olunca insan sanırım herşeyi yapabiliyor

MoR_CaDİ
23-05-07, 15:21
tabiki bnce de asuman çok gurursuz bi kadın
katılıyorum ama
haklı olduğu taraf şu ki
hiç bi kadın böyle kandırılmayı sineye çekemez
bu asuman gibi bi kadın dahi olsa yapılmamalıydı
ama mendreste haklı
bi yanda sevdiği
diğer yanda asuman
leyla masumum hiçbirşeyden haberi yok
sadece seviyo
diyorum ya burda haksız kimse yok
herkesin kendine göre haklı gerekçeleri var
leylanın asumanın mendresin cihanın mendresin babasının....
herkes haklı bir taraftan

Gümüş Hastası
23-05-07, 16:29
Ya arkadaşlar ben bu finalini tahmin etme işini anlamadım ya. Bide finalini tahmin edersek ne anlamı kalacak ve neden böyle bişey yapsınlarki bence bu tahmin işini birisi uydurmuştur.

Fettan
23-05-07, 16:43
Ya arkadaşlar ben bu finalini tahmin etme işini anlamadım ya. Bide finalini tahmin edersek ne anlamı kalacak ve neden böyle bişey yapsınlarki bence bu tahmin işini birisi uydurmuştur.

Şimdi izlediğimiz bölümleri yorumluyoruz sonra gelişen olaylara göre neler olabiliceğini paylaşıyoruz ya hepimiz fikir yürütüyoruz nasıl olur ne olur diye ...Yapımcı ekipde jest yapıp bu yorumların senaryoya en yakın olanlarının bazılarını yazan arkadaşlarımızı sezon finali yemeğine gdiemezsede sete davet etmiş ...Bence bu çok güzel bir durum...

Kimse tutupta hangi bölümde ne olacağını zaten bilmiyor hepimiz izlediğimiz bölümlere göre tahmin yazıyoruz ya tutarsa...Kimse olacakları bilerek izlemiyor ki acaba şöylemi olacak derken bile ben kendi düşüncemi yazmış oluyorum ....

JeT-Lee
23-05-07, 16:57
slm arkadaşlar rica etsem bu dizinin müziklerinden birkaçtanesini yazabilirmisiniz buraya bir arkadaş için lazım da:img-blush

mxrxt
23-05-07, 18:14

himm ben hic sanmiyorum yani uydurma oldugunu düsünmüyorum..:img-yes: bence kesinlikle dogrudur :img-yes: zaten burda herkez bir sekilde fikir yürütüp neler olabilir diye yaziyor :img-blush inanan olmasa bile!!! bir bakmissin haberin olmadan en yakin tahmini sen yapmissin ????:happy0064 ....bye

mxrxt
23-05-07, 20:16
levent resim güzel olmus...bye

mxrxt
23-05-07, 20:41
evet güzel.teşekkür edrim

BERNA
23-05-07, 21:36
Resim, imza vb, istek ve yorumlari disinda tek cumlelik mesaj yazmak forum kurallarin aykiridir. Mesajlariniz bu yuzden silinmistir.

(BuRcUu)
23-05-07, 21:44
Asuman'ın kendini bu kdr küçük düşürmesine bir anLam veremiyorum.. Sevmiyor işte anLa.. anLa.. neden bu ısrar..
Birde kocasının kardeşi ya.. ! nasıL böyLe davranabiLiyor ki..
O zmaan kocasını sevmiyordu herhaLde..

muko88
23-05-07, 21:59
iyi geceler...
bu aralar çok yoğunum...
arada girip bir kaç mesaj okuyabiliyorum, yazma takip etme fırsatım olmuyor.
Hüseyin Abi'nin mesajını aldım şimdi, geldim...Sayfalar çok ilerlemiş.
Sevindim buna, bu dizinin başlığının kapanmasını çok istiyordum çünkü; ikinci başlığa geçmek çok önemliydi.
Dilerim dizi sezon finali yapmadan geçeriz.
Ayrıca bu hafta izleyemedim diziyi, dışardaydım.
Tekrarını da nerden bulacağımı bilmiyorum.
Yoğunluğum hafifleyince forumla ilgilenmeye devam edeceğim.
Emeği geçen bütün arkadaşlara da teşekkürler...

ulkuk
24-05-07, 09:59
Herkese merhaba,

Bu foruma ilk kez mesaj yazıyorum. Dizinin takipçilerindenim. Benim bu diziyi ilk izlememdeki neden müziğiydi. Çok etkileyici gelmişti. Sonra da bırakamadım. arada kaçırdığım bölümler oldu. Onlarda da sizlerin yorumlarıyla izlemiş kadar oldum.

Asuman karakterini bazı yönlerden haklı bulanlar var. Ben bir tek yerde hak veriyorum. Onun haricinde hiçbir hakkı yok. O da habersiz boşanması... Ama bence bunu haketmişti. Çünkü Menderes'in kendini sevmediğini biliyordu. Hiç mi sormuyordu, bu bir erkek. Sonuçta bununda duyguları var. Sevdiği bir kadın olabilir. Sonuçta beni sevmiyor. Sevmediği bir kadınla beraber. Mecburi bir evlilik yapmış. Nasıl bir yaşam sürüyor. Onunda birini sevmesi lazım.. vs. insanın aklına gelmez mi? Sonuçta sana bir iyilik yapmış. Resmen hayatını feda etmiş.

Bir kadın kendini sevmeyen bir adamla ne kadar bir ömür sürebilir ki. İki kişi için tek sevgi yetmez. Bir gün böyle sonuçlanacağını tahmin etmeliydi. Yani birine aşık olacağını. Bunları özellikle görmezden geldi. Hangi kadın anlamaz o kadar sene bir erkeğin başkasıyla olduğunu... Saçma bence...

Şu anda bile yaptığı bencilce. Madem seviyorsun Menderes'i böyle bir karar vermek zorunda bırakması sadece kendisini düşündüğünü gösteriyor. Yani bu Asuman bencil bir kadın. Zaten Asuman'ın sevgisine de bir anlam veremiyorum. Daha önceden abisine aşık olmuş, sonuçta onun oğlunu doğurmuş, daha sonrada kardeşine aşık oluyor. Vallahi buna ben bir yorumda bulunmayayım. Çünkü hiç hoş şeyler değil. Ben Cihan karakterini Asuman'dan çok daha fazla seviyorum. Bana daha dürüst geliyor. O sevgisini içinde yaşamış biri.

Fettan
24-05-07, 10:12
Merhabalar sevgili ulkuk Yaprak Dökümü sayfasından yorumlarını büyük bir keyifle ve ilgiyle takip eidyorum bu sayfadada umarım daha sık görürüz seni...

Asuman karakterini bazı yönlerden haklı bulanlar var. Ben bir tek yerde hak veriyorum. Onun haricinde hiçbir hakkı yok. O da habersiz boşanması... Ama bence bunu haketmişti. Çünkü Menderes'in kendini sevmediğini biliyordu. Hiç mi sormuyordu, bu bir erkek. Sonuçta bununda duyguları var. Sevdiği bir kadın olabilir. Sonuçta beni sevmiyor. Sevmediği bir kadınla beraber. Mecburi bir evlilik yapmış. Nasıl bir yaşam sürüyor. Onunda birini sevmesi lazım.. vs. insanın aklına gelmez mi? Sonuçta sana bir iyilik yapmış. Resmen hayatını feda etmiş.

Asuman'a hak verdiğimiz konu hemen hemen hepimzide aynı "habersiz boşanması" ve tabikide bunun da derinine inince yine senin saymış olduğun sebepler dolayısı ile kendisi en büyük suçludur...Şu anda bile karşısındaki erkeği anlamak yerine ben senin hayatını kurtardım deyip psikolojik baskı yapmakta Menderes'in seveceği varsada sevmez anca minnet duyabilir ki Asuman davranışlarıyla bu minnet duygusunu bile nefrete çevirecek gibi görünüyor ...

_ArZ_
24-05-07, 12:05
Resimlere baktımda biraz önce.Menderes öldü mü:icon_sorr

lazkizz
24-05-07, 12:33
Hayir canim menderes olmedi, agir yarali kurtuldu yanindaki koylu adam vardi o öldü,, Ama simdi sagligina kavustu:)

sycamore
24-05-07, 12:55
Şu anda bile yaptığı bencilce. Madem seviyorsun Menderes'i böyle bir karar vermek zorunda bırakması sadece kendisini düşündüğünü gösteriyor. Yani bu Asuman bencil bir kadın. Zaten Asuman'ın sevgisine de bir anlam veremiyorum. Daha önceden abisine aşık olmuş, sonuçta onun oğlunu doğurmuş, daha sonrada kardeşine aşık oluyor. Vallahi buna ben bir yorumda bulunmayayım. Çünkü hiç hoş şeyler değil. Ben Cihan karakterini Asuman'dan çok daha fazla seviyorum. Bana daha dürüst geliyor. O sevgisini içinde yaşamış biri.

Cihanla Asumanın yaptıklarını karşılaştırınca belki Cihan daha masumane duygular içinde gelebilir.Fakat yapmak istediklerine bakınca ikisininde ulaşmak istediği sonuç aynı.

Tek fark seninde dediğin gibi Cihan sadece Leylayı sevmiş.Asuman gibi elindekini kaybedince diğer hedefe yönelmemiş.Menderesle evlenince,evliliği süresincede hep tek derdi olmuş;Leyla.

Asumanın sevgi anlayışına bende anlam veremiyorum.Bu nasıl bir kalp ki bir adama aşık oluyorsun hemde evlilik dışı hamile kalabilecek kadar gözünü karartıyorsun.Birgün sevdiğin ölüyor sonra ansızın kardeşiyle evlendirilip bu defada delice ona aşık oluyorsun.Hatta bu aşktan çıkıyor tehlikeli bir tutkuya dönüşüyor.Menderesde ölümden döndü hatta kısa bir süre ölü sandılar.Allahtan bir erkek kardeşleri daha yoktu.

Fettan
24-05-07, 12:59
Cihanla Asumanın yaptıklarını karşılaştırınca belki Cihan daha masumane duygular içinde gelebilir.Fakat yapmak istediklerine bakınca ikisininde ulaşmak istediği sonuç aynı.

Tek fark seninde dediğin gibi Cihan sadece Leylayı sevmiş.Asuman gibi elindekini kaybedince diğer hedefe yönelmemiş.Menderesle evlenince,evliliği süresincede hep tek derdi olmuş;Leyla.

Asumanın sevgi anlayışına bende anlam veremiyorum.Bu nasıl bir kalp ki bir adama aşık oluyorsun hemde evlilik dışı hamile kalabilecek kadar gözünü karartıyorsun.Birgün sevdiğin ölüyor sonra ansızın kardeşiyle evlendirilip bu defada delice ona aşık oluyorsun.Hatta bu aşktan çıkıyor tehlikeli bir tutkuya dönüşüyor.Menderesde ölümden döndü hatta kısa bir süre ölü sandılar.Allahtan bir erkek kardeşleri daha yoktu.

Yani diyorsun ki 3.bir kardşe olaydı Asuman onunla evlendirildi :img-hyste :img-hyste :img-hyste Sanmam o zman şartlar zorunlu bırakmış birazda yani Asuman evlilik dışı hamile nihayetinde MERMERTAY ailesi köklü bir aile bu ayıpla yaşantılarına devam etmeleri şık olmazdı diye evlendirilmiş..Şimdi ortada bunu gerektirecek bir durum yok...

Bu bölüm neler olur acaba mahkeme sahnesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz arladaşlar biraz tahmöinlerde bulunlaım işin ucunda ödül var :img-wink:

lazkizz
24-05-07, 13:13
Nasil nere yazacaksin buklursan cavabi yani tahmin edersen??
Ben tr de yasamadigimdan dolayi ben bu odulu kazansam bile
7ci ayi beklemem lazimm Of ya:(

sea__star
24-05-07, 14:16
Ben bu diziyi malesef yeni kesfedenlerdenim:(
Gündüzleri verilen tekararına denk geldim bir kere ve izlemeye devam ettim. Çok güzel bir dizi imiş gerçekten.

Dizinin devamlı takipçilerinden bir ricam olacak. Gündüzleri izlediğim bölümlerle pazartesi yayınlanan bölümleri arasında çok fark var mı? Ne kadar geride olduğumu bilmiyorum da:( bu gün izleyemedim ama dün en son leylanın babası ile bahçe kapısının önünde karşılaşınca menderes orda bitmişti. Ne kadar gerideyim acaba:( İnternette de tekrar bölümlerini izleyebileceğim bir yer de bulamadım, Ne özet var ne bir bölüm. Müziklerini bile zar zor buldum.
fox tv daha çok reklamını yapabilse keşke dizinin. Çok güzel bir dizi gerçekten.

MoR_CaDİ
24-05-07, 14:51
Ben bu diziyi malesef yeni kesfedenlerdenim:(
Gündüzleri verilen tekararına denk geldim bir kere ve izlemeye devam ettim. Çok güzel bir dizi imiş gerçekten.

Dizinin devamlı takipçilerinden bir ricam olacak. Gündüzleri izlediğim bölümlerle pazartesi yayınlanan bölümleri arasında çok fark var mı? Ne kadar geride olduğumu bilmiyorum da:( bu gün izleyemedim ama dün en son leylanın babası ile bahçe kapısının önünde karşılaşınca menderes orda bitmişti. Ne kadar gerideyim acaba:( İnternette de tekrar bölümlerini izleyebileceğim bir yer de bulamadım, Ne özet var ne bir bölüm. Müziklerini bile zar zor buldum.
fox tv daha çok reklamını yapabilse keşke dizinin. Çok güzel bir dizi gerçekten.

güzelim 2 yada 3 bölüm geridesin çok değil

rbd88
24-05-07, 16:17
arkadaşlar şöyle güzel imza yapabilen biri varsa aranızda bi yemin imzası yapsın yemin ailesi olması farketmez şöyle hoş bişeyler yapılsa resimlerle falan kullanabilsek ben yapmasını bilmiorum çünkü

angel57
24-05-07, 16:44
her pazartesi kaçırmadan izliorum bence çok güzel bir dizi reytingleri günden güne daha iiye gidio başka bi kanaalda olsa bence bu dizi çok izlenir çünkü:senaryo süper(İNŞALLAH BOŞANMAZLAR)
ღ ღ ღ ღ ღ MESUT-ASLANLAR ღ ღ ღ ღ ღ

hırçınnnn kız
24-05-07, 19:33
Leyla, Menderes in aslında Asuman ile abisine verdiği yemin yüzünden evlendiğini öğrenenecek , aslında Menderes in onu ne kadar çok sevdiğini anlayacak ve ona hamile olduğunu söylemeye karar verecek fakattt Menderes bu sırada havaalanında yurtdışına gitmek üzere uçağını beklemektedir Leyla onun türkiye yi terk ettiğini uçağının 1 saat sonra kalkacağını öğrenecek ve hemen havaalanına gidecek... En heyecanlı yerinde de bölüm bitecek

hırçınnnn kız
24-05-07, 19:36
Bu arada söylemeden edemeyeceğim geçen böül Menderes in seraya geldiği sahneye bayıldım gerçekten çok başarılıydı böyle sahneleri daha çok izleriz bence

fırtına56
24-05-07, 20:26
ya arkadaşlar söyleyemedim ve bıçak sırtını kimler söylüyor santçıların adını bilen varmı bilen var söylesin lütfen.yada nereden indire bilirim bana yardıncı olun.

Karga
24-05-07, 20:35
BU ORGANiSYASYON ALiSERCAN TARAFINDAN DüZENLENiYOR..

HImm bu konuyu sikca hatirlatmak gerek arkadaslar sezon finali ile ilgili yorumlarini ve tahminlerinizi bekliyoruz...bye

Anlamadım.Nereye yazacağız.?Kim değerlendirecek.?Bilenlerin arasından eleme mi olacak?Bilgi verirseniz sevinirim.Saygılarımla:good:

mxrxt
24-05-07, 20:47
Anlamadım.Nereye yazacağız.?Kim değerlendirecek.?Bilenlerin arasından eleme mi olacak?Bilgi verirseniz sevinirim.Saygılarımla:good:

selam karga
Ya acikcasi cok aciklanacak bisey yok sanirim?? biliyorsun tv dizileri sezon sonuna girmek üzereler ve burda ALISERCAN tarafindan bir organisyasson düzenlenmis.. dizinin sezon filan bölümün nasil bitecegini en yakindan tahmin edenler ..yukarida okumus oldugun etkinliklere misafir olarak davet edilecekler..bye
Umarim daha anlasilir olmusutur.....???

m.a.a
24-05-07, 21:52
ya arkadaşlar şimdi leyla yla resmi nikahlı öbürü nasıl kocam kocam diyor onu anlamadım.. bide ben yeni izlemeye başladım şu hayati menderesin kendi çocuğu değil değilmi?ama öbürü zehra mıydı o kendi kızımı? kaçırdım orasını bu arada belirtiyim sonat mı nyse o da çok tatlı valla:-))

mxrxt
24-05-07, 22:21
ya arkadaşlar şimdi leyla yla resmi nikahlı öbürü nasıl kocam kocam diyor onu anlamadım.. bide ben yeni izlemeye başladım şu hayati menderesin kendi çocuğu değil değilmi?ama öbürü zehra mıydı o kendi kızımı? kaçırdım orasını bu arada belirtiyim sonat mı nyse o da çok tatlı valla:-))

selam
aslinda menderes dedigin gibi leylayla resmi nikahli ve cok mutlu bir evligi vardi..ve leylanin tek istegi menderere bir cocuk dogurmaktir ..yalniz hersey öyle görüldügü gibi degildir cünkü mendérese istanbul ve aydinda bir sirket sahibidir ayrica ailesi baba ve annesi aydinda yasamaktadir bunun yayinda evli ve iki cocugu vardir.. ölen abisine vermis oldugu bir yeminden dolayi yengesiyle evlenir hayati ölen abisinin ogludur zehra ise menderesin sarhos oldugunu bir gecede evlendigi yengesinden iliski sonucu olmustur..Bu arada leyla menderesin hic kimsesi omadigini bilmektetir menderes ona kimsesinin olmadigini söylemis ve her hafta sonu aydinda bir ihale oldugunu icin oraya gitmek zorunda oldugunu belirtmistir leyle bundan hic süphe duymamaktadir cünkü kocasina cok güvenmektedir (tabi menderes leylayla evlenmeden önce yengesi olan asumandan sirket ile ilgili bir belle deyip habersizce bosanmistir)asil kötü olan asumanin(yengsinin)ona asik olmasi ve kendisi sevmesini istemesidir..
sanirim burdan sonrasini sende biliyrosun? umarim anlasilir bir bicimde olmustur.diziyi izlemekten vazgme olurmu??

mxrxt
24-05-07, 22:46
ya arkadaşlar söyleyemedim ve bıçak sırtını kimler söylüyor santçıların adını bilen varmı bilen var söylesin lütfen.yada nereden indire bilirim bana yardıncı olun.

selam firtina sanirim sölyemedim ve bicak sirti Cevdet Bagca tarafindan seslendiriliyor... (söyleyemedim Hakan yesilyurt) burdan da bulabilirsin..bye

prens 22
24-05-07, 23:19
BU ORGANiSYASYON ALiSERCAN TARAFINDAN DüZENLENiYOR..

HImm bu konuyu sikca hatirlatmak gerek arkadaslar sezon finali ile ilgili yorumlarini ve tahminlerinizi bekliyoruz...bye

Bir dizi için bundan daha güzel gelişme olamaz.Şu bir gerçek ki Menderes kesinlikle Leyla'nın peşini bırakmayacaktır.Leyla mahkeme 'de evet dese bile bu kesin bir ayrılık olmayacaktır.İlhan bu ayrılıkta bir araya gelmeleri için kesin önemli bir rol oynayacaktır.Veeee şüphesiz Cihan adeta çıldıracaktır.Toparlıyamıyorum.Bu yüzden bu bölümü seyrettikten sonra kesin son bölüm ortaya çıkacaktır.Haaa bu arada İlhan nereye gidecek yurt dışına anlayamadım.Bir yere tekrara gideceğim dedi!:img-yes:

_ArZ_
25-05-07, 08:03
Hayir canim menderes olmedi, agir yarali kurtuldu yanindaki koylu adam vardi o öldü,, Ama simdi sagligina kavustu:)

Sağol canım yaa bende resimlerde tubanın ağlarken ki resimlerini falan görünce öldü sandım korktum vallahi:icon_sorr Neyseki sağlıklıymış.Soruma cevap verdiğin için ayrıca teşekkür ederim...:img-wink:

alisercan
25-05-07, 09:31
selam firtina sanirim sölyemedim ve bicak sirti Cevdet Bagca tarafindan seslendiriliyor... (söyleyemedim Hakan yesilyurt) burdan da bulabilirsin..bye

Söyleyemedim hem cevdet bağca hem de eylem (Bu dizi için) tarafından seslendirildi. Başka da seslendirenler oldu tabii ki. Hüseyin Turan ve Grup Sentezin solisti Tülay bunlar arasında.
Bıçak sırtı ve Saklımdasın Erdal Güney tarafından seslendiriliyor.
Kömür gözlerin Eylem aktaş tarafından seslendiriliyor.
Jenerikteki vokal ile dizideki vokaller ise Sinem İslamoğlu tarafından seslendiriliyor.

Karga
25-05-07, 09:40
Çevremde ki birçok insanın ağzında dizinin müziği dolaşıyor.Saklımdasın ve diğerleri.Şunu kabul etmek lazım dizilerin seyredilmesinde müzikler çoook önemli rol oynuyor.Bu tahminler de heyecan veriyor insana!Alisercan'a ayrıca teşekkürler!

alisercan
25-05-07, 09:41

Hayır arkadaşım eleme falan yok. Herkes 12 hatta 13 te dahil izliyecek sonra nasıl bir sezon finali olacağına dair yorum yazacak. 14. bölümün yayınlandığı güne kadar bu yorumlar yazılacak. Sonuçta sezon finali ile herkesin yazdığı ortada zaten, kimlerin en yakın sonucu bildiği de belli olacak. Ben de sonucu bildiğim için bilen arkadaşları da elemesiz ister yemeğe ister (İnşallah bu yemek de 14. bölüm yayınından sonra yapılır.) isterse yeni sezonda sete davet edeceğim.

mxrxt
25-05-07, 09:57
Söyleyemedim hem cevdet bağca hem de eylem (Bu dizi için) tarafından seslendirildi. Başka da seslendirenler oldu tabii ki. Hüseyin Turan ve Grup Sentezin solisti Tülay bunlar arasında.
Bıçak sırtı ve Saklımdasın Erdal Güney tarafından seslendiriliyor.
Kömür gözlerin Eylem aktaş tarafından seslendiriliyor.
Jenerikteki vokal ile dizideki vokaller ise Sinem İslamoğlu tarafından seslendiriliyor.
Him tamam bu sayede bende dogrunusu ögrenmis oldum hatta fazlasini:img-wink: vermis oldugun bilgi icin tsk ederim alisercan...bye

sena57-utku
25-05-07, 10:26
beenerek izlediim 2. dizi yemin.çk gsl konusuu.:img-yes: ve dilerim ratinglerde hakettiği yere gelir çk gerilerde kalıo.:icon_sorr

CveB
25-05-07, 11:27
13.Bölüm Özeti

Leyle ile Menderes boşanmış, iki aşığın yolları artık ayrılmıştır. Menderes boşanmayı henüz içine sindirememişken, Leyla ailesine Cihan’la evleneceğinin haberini verir. Baki haberi tepkiyle karşılar. Gazel ise Leyla ve Cihan’ın evlilik haberiyle adeta yıkılır. Menderes her şeyden uzaklaşmak için, Alma Ata’da ki şantiyenin başına geçmeye karar verir. Kararını ailesine bildirir. Asuman ve Selahattin ne kadar engel olmaya çalışsalar da Menderes kararlıdır, gidecektir. Leyla ve Cihan’ın evleneceklerini Asuman’dan öğrenen Menderes, Cihan’a gider ve olanlar için hesap sorar. Fakat Asuman’ın sürprizleri henüz bitmemiştir, Menderes’i Leyla’dan tamamen ayırmak için son bir planı daha vardır. Leyla ve Cihan’ın nikahına hiç beklenmedik bir olay gölge düşürür...

sycamore
25-05-07, 11:49
13.Bölüm Özeti

Leyle ile Menderes boşanmış, iki aşığın yolları artık ayrılmıştır. Menderes boşanmayı henüz içine sindirememişken, Leyla ailesine Cihan’la evleneceğinin haberini verir. Baki haberi tepkiyle karşılar. Gazel ise Leyla ve Cihan’ın evlilik haberiyle adeta yıkılır. Menderes her şeyden uzaklaşmak için, Alma Ata’da ki şantiyenin başına geçmeye karar verir. Kararını ailesine bildirir. Asuman ve Selahattin ne kadar engel olmaya çalışsalar da Menderes kararlıdır, gidecektir. Leyla ve Cihan’ın evleneceklerini Asuman’dan öğrenen Menderes, Cihan’a gider ve olanlar için hesap sorar. Fakat Asuman’ın sürprizleri henüz bitmemiştir, Menderes’i Leyla’dan tamamen ayırmak için son bir planı daha vardır. Leyla ve Cihan’ın nikahına hiç beklenmedik bir olay gölge düşürür...

Özet için teşekkürler..

Malesef istenmeyen olmuş ve Leylada evet demiş,mahkeme sonuçlanmış.Leyla hem kırgınlığından doğan öfkeyle hem intikam duygusuyla hemde hamile olduğu için evlenmek istiyor Cihanla.Ben bu düşünceyi sakinleşince kafasından atar demiştim ama aileye kadar açıklanıyor demekki kararlı.

Asuman yine iş başında.Boşanmaları yetmez Asumana birde Leylanın evleneceğini duyurması gerekir ki karakterine tam anlamıyla layık olsun.Boşanmış olmaları Menderesin Cihana hesap sormasını engellemiyor geçen bölümde dediği gibi onları evraklarmı ayıracak.Ama bu sahnede kesinlikle Cihanın bizi çok sinir edecek tavır ve sözleri olacaktır diye düşünüyorum.

hidden girl
25-05-07, 11:52
arkadaşlar ben söyleyemedim şarkısını arıyorum.içinizde olan var ise bana ö.m ile ulaşırsa sevinirim..:)

bu arada özeti okudum..ahhh ahh boşanmamalıydılar..o cihan yok mu cihan..menderesin annesi ne güzel herşeyi yazmıştı.gıcık yırttı hep..deli yaww..:)

Fettan
25-05-07, 11:54
13.Bölüm Özeti

Özet için çok teşekkürler..O sahne biz merak edelim diye orda keislmiş Leyla evet diyor demekki...

Leyla'nın öfkeyle Cihan'a gitmesini kabullenemiyorum..Üstelik böyle bir mecburiyetide ykken sonuöta hamile kaldığı kişi eski eşiydi yani kimse kötü gözlede bakmayacaktı tek başına pekala büyütebilirdi çocupunu...

İlhan yerine Menderes gidecek demekki yurtdışına...

Leyla ve cihan'ın nikahına keisn Menderes gider belkide Asuman çocuğun Cihan'dan olduğunu söyler ...

alisercan
25-05-07, 11:59
Özet için çok teşekkürler..O sahne biz merak edelim diye orda keislmiş Leyla evet diyor demekki...

Leyla'nın öfkeyle Cihan'a gitmesini kabullenemiyorum..Üstelik böyle bir mecburiyetide ykken sonuöta hamile kaldığı kişi eski eşiydi yani kimse kötü gözlede bakmayacaktı tek başına pekala büyütebilirdi çocupunu...

Leyla ve cihan'ın nikahına keisn Menderes gider belkide Asuman çocuğun Cihan'dan olduğunu söyler ...

Şu ana kadar güzel tahminler yazılmaya başlandı. Ne güzel... Hırçın kız, mor cadı ve fettan... İyi ama sezon finali.... haftaya pazartesi 14. bölüm yayınlanana kadar (14 sezon finali değil, sadece finalin ip uçları orada gizli) devam. Bakalım kim daha çok yaklaşıyor.
Doğaldır ki, şu ana kadar söylenenler ve bundan sonra söylenenler için de herhangi bir yorum yapamıyorum:img-yes: :happy0064 :happy0064

sycamore
25-05-07, 12:08

Bunu bende anlamıyorum evlilik dışı bir ilişkiden değil o çocuk neden gizlenmek yada açıklanacaksa neden illa biriyle evlenip yeni bir baba bulunmak zorunda.

Asuman bu herşey beklenir.Senin hayatını mahvettiğin kadın seni aldatmış demesi çok olağan Asuman için.

CveB
25-05-07, 12:09
Dizideki bütün olaylar hemen çözümlendiği için Menderes'in bebeği bu bölümde öğreneceğini düşünüyordum.Ama özetteki gidişat öyle göstermiyor.

Eğer Menderes gidecekse bu olay senaryoya çocuğun kendisinden olduğunu anlamaması için konulmuştur.

Bu durumda patikler Menderes'in eline geçmiyor demekki.

Asuman’ın sürprizleri henüz bitmemiştir, Menderes’i Leyla’dan tamamen ayırmak için son bir planı daha vardır.

Patiği Asuman buluyor ve bu olayı,ustaca bir manevrayla Leyla ile Cihan beraberlere çeviriyor olabilir.Bu konuda o iki beceriksiz ve Cihan'la bir olup komplo çeviriyor olabilir.

Leyla ve Cihan’ın nikahına hiç beklenmedik bir olay gölge düşürür...

Gazel intahar ediyor olabilir.Ve bu durumda Leyla&Cihan evliliği askıya alınabilir.

mxrxt
25-05-07, 12:23
himm desenize bu bölümm cok daha heycalli bir bölüm olcak ..özet icin CveB tsk ederimm elleinize saglikk..bye

rbd88
25-05-07, 13:01
özet için teşekkürler demek boşanıolar çok kötü oldu ya menderesin tabii gururu kırıldı yoksa boşanırmıydı gıcık cihan hep onun yüzünden oldu menderes gitmek istio ama nasıl gidicek ya yüreğini türkiyede bırakıp nasıl gider oralara ama heyecanlı bi bölüm olucak o kesin

YASEMİN 19
25-05-07, 13:04

Ben evet diyeceğini sanmıyordum.Tabii Menderes yıkıldı!Bu yüzden gidiyor yurt dışına.Eeeee o giderse mücadelesi yarım kalıyor.Çocuğun kendinden olduğunu birinin söylemesi lazım.İlhan'da bilmediğine göre çıkarları adına bunu Gazel söyler mi acaba?Aaaaaa iyice karıştı ortalık.Cihan'ı sevmiyoruyummm!Offfff yaaa:img-wink:

Fettan
25-05-07, 13:11
Sezon finli 14.bölümmü yoksa 15.bölümmü ??Biz ancak finalden önceki son bölümden sonra finalin nasıl olabileceğini tahmin edebiliriz şu ana kadar hep şzleyeecğimzi bölümle ilgili tahmin yapıyoruz...Tabi bu tahminlerimiz yer yer tutuyor ...

alisercan
25-05-07, 13:19
Sezon finli 14.bölümmü yoksa 15.bölümmü ??Biz ancak finalden önceki son bölümden sonra finalin nasıl olabileceğini tahmin edebiliriz şu ana kadar hep şzleyeecğimzi bölümle ilgili tahmin yapıyoruz...Tabi bu tahminlerimiz yer yer tutuyor ...

Sezon 14. bölüm değil. Sadece bunu söyleyeyim. Ama 14 ü izleyip finali tahmin etmek zor değil. Çünkü tüm önemli ip ucu orada. Bu yüzden 14 izlenmeden yorum yapanlar başarılı kabul edecekler.
İnan sevgili fettan, 14 ü izledikten sonra 10 kişiden 8 i sezonu artık tahmin eder.
Tüm ip uçları orada. Ama 13 te ve 12 de bu işler sislerin arasından görünüyor...

Fettan
25-05-07, 13:23
Sezon 14. bölüm değil. Sadece bunu söyleyeyim. Ama 14 ü izleyip finali tahmin etmek zor değil. Çünkü tüm önemli ip ucu orada. Bu yüzden 14 izlenmeden yorum yapanlar başarılı kabul edecekler.
İnan sevgili fettan, 14 ü izledikten sonra 10 kişiden 8 i sezonu artık tahmin eder.
Tüm ip uçları orada. Ama 13 te ve 12 de bu işler sislerin arasından görünüyor...

Şimdi böyle olunca daha bir merakla bekler oldum diziyi...Neyse 13'e az kaldı...

Özeti ve fragmanalrı hazırlayan arkadaşlarada teşekkür ediyoruz bu arada öyle bir hazırlıyorlarki bölümü şzlerken ters köşeye yatıyoruz :img-wink:

mxrxt
25-05-07, 13:29
Şimdi böyle olunca daha bir merakla bekler oldum diziyi...Neyse 13'e az kaldı...

Özeti ve fragmanalrı hazırlayan arkadaşlarada teşekkür ediyoruz bu arada öyle bir hazırlıyorlarki bölümü şzlerken ters köşeye yatıyoruz :img-wink:

ya haklisin fettan tüm ekibe cok tsk ederiz:img-yes: ... böyle sicak ve samimi bir diziyle bizi bulusturduklarim icin ,,,ayrica FOX´tv ye tsk leer:img-wink: ..acaba tam olarak hangi bölüm sezon finali olcak ??................................................ .........bye Fettan bu arada mesajlar bin ´i gecmis hayirli ugurlu olsun bin kere masallah..:good:

hewal
25-05-07, 13:39
Sayfalar coşmuş vallahi çok seviniyorum böyle görünce sayfaları...

Özet için çok sağol CveB :good:

Menderes ve Leyla boşanıyor ki zaten MENDERES mahkemede boşanmayı kabul etmişken Leyla'nın hayır demesini beklemiyordum..

Ama fettan'a katılıyorum Leyla'nın Cihan'ın teklifini kabul etmesinin hiç bir gereği yok bu konuda Fettan'a katılıyorum..Üstelik bu durum Cihan'ı kullandığını gösterirkş bugüne kadar diznin en masum karakteri Leyla idi benim gözümde ama bu davranışını tasvip etmiyorum...

Menderes'in dediği gibi kağıt parçaları mnasılki Asuman'la Menderes'i bir araya getiremediği gibi Leyla ilede ayıramaz...

Menderes yurtdışına gitme kararı aldığına göre bebekten hala haberi yok...

Düğünde olacak sürpriz Menderes'in bebeği öğrenemsi olacak ama kendi çocuğu olarakmı yoksa Cihan'ın çocuğu olarakmı onu kestiremiyorum ....

sadeceee
25-05-07, 13:57
arkadaşlar size süper bir haberim var.güvenilir bir kaynaktan gelen bilgiye göre çok kısa bir süre içinde cep telefonlarımız yemin melodileri ile ortalığı çınlatıcak....:img-yes: benden size tavsiye pazartesi günkü bölümü sakın kaçırmayın:happy0064

Karga
25-05-07, 14:03
ya haklisin fettan tüm ekibe cok tsk ederiz:img-yes: ... böyle sicak ve samimi bir diziyle bizi bulusturduklarim icin ,,,ayrica FOX´tv ye tsk leer:img-wink: ..acaba tam olarak hangi bölüm sezon finali olcak ??................................................ .........bye Fettan bu arada mesajlar bin ´i gecmis hayirli ugurlu olsun bin kere masallah..:good: [/B]

Cihan bütün akışı değiştirir.Sonuna kadar gider bu yarış da.Gazel dikkat çekecektir ayrıca.Birçok şeyi biliyor.Senarist çizgisinde tahmin çoook zor.Dizi de ki her karakterin nedeni ve niçini var.Bence gidişaat Gazel'in elinde .Kesin birşeyler yapacak.Ayrıca Sadakat ve İlhan'dan da ümitliyim.13.Bölüm hepimiz için anahtar aslında.:good:

Karga
25-05-07, 14:12
arkadaşlar size süper bir haberim var.güvenilir bir kaynaktan gelen bilgiye göre çok kısa bir süre içinde cep telefonlarımız yemin melodileri ile ortalığı çınlatıcak....:img-yes: benden size tavsiye pazartesi günkü bölümü sakın kaçırmayın:happy0064

Bu durumda gidişaat müthiş.Yeni yayın dönemin de transfer haberleri de doğru mu acaba?Başka bir kanal beraberin de risk de getirir aslında!Çoook:happy0064 iyi ya dizimiz her anlamda gündemde!:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

sadeceee
25-05-07, 14:16
Bu durumda gidişaat müthiş.Yeni yayın dönemin de transfer haberleri de doğru mu acaba?Başka bir kanal beraberin de risk de getirir aslında!Çoook:happy0064 iyi ya dizimiz her anlamda gündemde!:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

transfer haberi ile ilgili bir bilgim yok henüz...ama nerde yayınlanırsa yayınlansın ben inanıyorum ki yeni sezonda yeminin yeri çok daha yukarılarda olucak.yeter ki biz desteklemeye devam edelim :img-yes:

ehlocan
25-05-07, 14:17
Dizilerde aşık olan insanların neler yapacağını bunca zamandır farklı dizilerde görüyoruz gerçek hayattakinden çok daha cesurlar.
Elde etmek için her yol mübah..
Bu bağlamda bugüne kadar bu dizide bu konuyla ön planda olanlar hep Asuman ve Cihan gibi görünsede Gazel'de bu konuda çok cesur...Cihan'a olan hislerini kendisne açıkladığında mesela..
Tabi oda hırsına yenilip Cihan'ın ablasına olan duygularını öğrendiğinde epey bir karışıklığa sebebiyet verdi..Bunları niye yazdım bana görede Gazel kilit karakterlerden biri...
Leyla ve Menderes'in arasının iyi olması demek Cihan'ın Leyla'dan uzak kalması demek..Bu sebeplede bebek olayını Menderes'e Gazel'in haber vereceğini düşünüyorum..

Leyla'nın Cihan'ın teklifini ilk duyduğu anda verdiği tepki çok hoşuma gitmişti..Daha sonrada Sadakat'la konuşurken bebeğini tek başına büyüteceğini söylemişti..Ama ne zamanki Menderes'in yaşadığını öğrendi Cihan'ın teklifini kabul etti..Sevgili hewal gibi benim içinde en masumu Leyla idi bunca olan olay içinde..** bu düşüncesizce davranış aldı götürdü masumiyetinin büyük bir bölümünü..Adına istersenzi intikam deyin isterseniz bir anlık öfke o anki duyguları ne olursa olsun bencilce bir davranş bence..Hem doğacak çocuğuna,hem Menderes'e hemde Cihan'a haksızlık...

Asuman nasıl bir olay yaratacak yine çok merak ediyorum..Muhtemelen cepden çıkacak bebek patikleriyle alakalı...

Dizi müziklerinin cep telefonlarını çınlatması olayı için içim burkularak hayırlısı olsun diyorum :img-wink: (Bencil bir dinleyiciyim galiba)

mxrxt
25-05-07, 14:19

Ya umarim bu haber dogru degildir ???ya biri bana bunun dogru olmadigini söylesin eger dizi baska kanala tiransfer olursa iyi olmaz zaten yani ne bilim burda simdi hersey yolunda giderken ...ama belki daha iyi olur yani iyi olsunda ratingler bol olsun artik nerde olursa olsun..ne diyeyim daha benn.bye

sadeceee
25-05-07, 14:25
Dizilerde aşık olan insanların neler yapacağını bunca zamandır farklı dizilerde görüyoruz gerçek hayattakinden çok daha cesurlar.
Elde etmek için her yol mübah..
Bu bağlamda bugüne kadar bu dizide bu konuyla ön planda olanlar hep Asuman ve Cihan gibi görünsede Gazel'de bu konuda çok cesur...Cihan'a olan hislerini kendisne açıkladığında mesela..
Tabi oda hırsına yenilip Cihan'ın ablasına olan duygularını öğrendiğinde epey bir karışıklığa sebebiyet verdi..Bunları niye yazdım bana görede Gazel kilit karakterlerden biri...
Leyla ve Menderes'in arasının iyi olması demek Cihan'ın Leyla'dan uzak kalması demek..Bu sebeplede bebek olayını Menderes'e Gazel'in haber vereceğini düşünüyorum..

Leyla'nın Cihan'ın teklifini ilk duyduğu anda verdiği tepki çok hoşuma gitmişti..Daha sonrada Sadakat'la konuşurken bebeğini tek başına büyüteceğini söylemişti..Ama ne zamanki Menderes'in yaşadığını öğrendi Cihan'ın teklifini kabul etti..Sevgili hewal gibi benim içinde en masumu Leyla idi bunca olan olay içinde..** bu düşüncesizce davranış aldı götürdü masumiyetinin büyük bir bölümünü..Adına istersenzi intikam deyin isterseniz bir anlık öfke o anki duyguları ne olursa olsun bencilce bir davranş bence..Hem doğacak çocuğuna,hem Menderes'e hemde Cihan'a haksızlık...

Asuman nasıl bir olay yaratacak yine çok merak ediyorum..Muhtemelen cepden çıkacak bebek patikleriyle alakalı...

Dizi müziklerinin cep telefonlarını çınlatması olayı için içim burkularak hayırlısı olsun diyorum :img-wink: (Bencil bir dinleyiciyim galiba)
Leyla'nın bu teklifi kabul etmesi bencillik gibi görünüo olabilir ama bir de onun yerine koyun kendinizi.O kadar aşık olduğu adamla ilgili asla hayal edemeyeceği çok acı şeyler öğrendi.Bu durumda sağlıklı düşünmesi beklenemez zaten.Üstüne bir de hamileliğin verdiği duygusal karmaşa eklenirse...Bence Leyla'nın masumiyetini bu kadar çabuk harcamayalım.Hepimiz biliyoruz ki Leyla Menderes'i hala deli gibi seviyor...

sycamore
25-05-07, 14:26

İlginç ama bu seninle 2. defadır ayrı düşünmemiz :img-hyste :img-hyste Ben telefonlarda öyle garip hatta abuk sabuk melodiler duyuyorumki razıyım herkeste aynı melodilerin çalmasına.Hatta mümkünse herkeste Saklımdasın çalabilir.

alisercan
25-05-07, 14:32
İlginç ama bu seninle 2. defadır ayrı düşünmemiz :img-hyste :img-hyste Ben telefonlarda öyle garip hatta abuk sabuk melodiler duyuyorumki razıyım herkeste aynı melodilerin çalmasına.Hatta mümkünse herkeste Saklımdasın çalabilir.

Benim kişisel fikrimi sorarsanız, ben her zaman albümden yanayım. Hatırla sevgilide de albüm aşamasındayken birden bire değişti. Oysa kalıcı olan bu. Cep sırayla çalınır ve silinir. Sonra yenisi. Bilmiyorum haksız mıyım?

ehlocan
25-05-07, 14:37

Ayrı düşünmekde güzeldir yeterki ifade ederken rencide edici olmayalım değilmi arkadaşım :img-wink:

Ben telefonlarda duyduğumuz garip melodilerle asla bir turmadım zaten..Bunca zamandır dinlediğim her birinde farklı duygulara farklı anlara gittiğim şarkıların daha çok dinlenemesi bilinmesi en az bu şarkıları beğenimize sunan sahipleri kadar benide mutlu eder..Ama o kadar çabuk tüketiliyorki herşey bu şarkılarında bir anda tüketilmesinden korktuğumdandır burukluğum..Haddim olmayarak dinleyici olarak hislerimi yazdım.Şarkıların asil sahipleri varken sahipleniyormuş konumuna düşmek istemem düşüncelerimi yazıya dökerken zorlandım yine :img-wink:

mxrxt
25-05-07, 14:38
Benim kişisel fikrimi sorarsanız, ben her zaman albümden yanayım. Hatırla sevgilide de albüm aşamasındayken birden bire değişti. Oysa kalıcı olan bu. Cep sırayla çalınır ve silinir. Sonra yenisi. Bilmiyorum haksız mıyım?

evet haklisin hemde cok haklisin...:img-yes: mesale ben bu dizide cikan sarkilarin albümü ciksin sadece bir ani olarak bile gider alirim...inanmiyacaksiniz ama inanin gider alirim,, su andada var muzikler ama genede gider alirimm..Yemin oyunculari ve muzikleriyle tam anlamiyla mükemmel biz dizi.tekrar tüm ekibe tsk ederim:good: ..bye

sadeceee
25-05-07, 14:41

Albüm konusuna kesinlikle katılıyorum .keşke elimizde dizinin tüm müziklerini içeren bir cd olsa ...ona da mutlaka sıra gelicektir diye umuyorum...:img-yes:

sycamore
25-05-07, 14:43

Hayır haksız değilsiniz ama yanlış anlaşıldım galiba.Tabiki bende albüm alınmasından yanayım.Fakat alınan albümlerde telefona melodi olarak aktarılabiliyor bildiğim kadarıyla.Sadece kaliteli birşeyi telefonda,televizyonda,radyoda duymak çok hoşuma gidiyor.Ama kasdettiğim asla illegal bir durumla telefonlarda melodi olsun durumu değildir.

alisercan
25-05-07, 16:34
Hayır haksız değilsiniz ama yanlış anlaşıldım galiba.Tabiki bende albüm alınmasından yanayım.Fakat alınan albümlerde telefona melodi olarak aktarılabiliyor bildiğim kadarıyla.Sadece kaliteli birşeyi telefonda,televizyonda,radyoda duymak çok hoşuma gidiyor.Ama kasdettiğim asla illegal bir durumla telefonlarda melodi olsun durumu değildir.

Hayır yanlış niye anlaşılasın öyle bir şey yok. Tabii ki telefonlardan duyulması kötü bir şey değil. Ayrıca dediğin gibi müzik bir şekilde kimin elindeyse o istediği şeyi teknolojik biraz da olsa bilgiye sahipse zaten melodiyi müziğine yükler tabii ki. Albüm ise daha farklı bir güzellik. Ama bütün bunlar yani albümün çıkması ve son kullanıcıya ulaştırana kadar geçen süre cok zor bir süreç. Telefon melodisi daha kolay çözelibilir bir sorun olduğundan yapımcılar böyle bir girişimde bulundular....

Fettan
25-05-07, 16:52
Ayrı düşünmekde güzeldir yeterki ifade ederken rencide edici olmayalım değilmi arkadaşım :img-wink:

Ben telefonlarda duyduğumuz garip melodilerle asla bir turmadım zaten..Bunca zamandır dinlediğim her birinde farklı duygulara farklı anlara gittiğim şarkıların daha çok dinlenemesi bilinmesi en az bu şarkıları beğenimize sunan sahipleri kadar benide mutlu eder..Ama o kadar çabuk tüketiliyorki herşey bu şarkılarında bir anda tüketilmesinden korktuğumdandır burukluğum..Haddim olmayarak dinleyici olarak hislerimi yazdım.Şarkıların asil sahipleri varken sahipleniyormuş konumuna düşmek istemem düşüncelerimi yazıya dökerken zorlandım yine :img-wink:

Şarkıların çabuk tüketilmesi noktasında katılıyorum yani malesefki en iyi yaptığımız şey kolay tüketmek çabucak unutmak ..Ama bir yandanda bu işi yapan insanların para kazanması lazım reklamın iyisi kötüsü olmaz cep telefonu melodisi olduğu takdirde bu hem dizinin izlenirliliğini hem müzikleri yapan kişilerin tanınınırlığını arttırır ki buda iyi birşey olsa gerek...

Ayrıca imzan yaktı yıktı bitirdi beni en güzel sahnelerden birinin repliği :(

fiyonk
25-05-07, 18:05

Ama zaten herşey çabuk tüketilmiyormu elbette dizi müzikleride dizi bittikten bir süre sonra yerini başka parçalara bırakacaktır..Süreklilikleri bence dizilerin ömrüyle paralel müziklerinde...

mxrxt
25-05-07, 19:52
Hadi arkadaslar yeni imzalar bekliyoruz...:img-wink: yemin dizisine layik güzel imzalar....bye

mxrxt
26-05-07, 20:50
Evet haklisiniz bu gercekten cok iyi olur..böylece dizi müzikleri isteyen herkez alip dinleme imkanina sahip olur ...umarim en kisa zamanda cikar ve herkez kulaklarinin pasini siler...bye

(BuRcUu)
26-05-07, 21:26
Fraqmanı izLedim de.. Neden bu kdr çabuk.. Hemen evLeniyorLar ya.. LeyLa neden bu kdr hızLı anLamış değiLim.. daha yenii ayrıLdıLar oysaki..

mxrxt
26-05-07, 22:42
Fraqmanı izLedim de.. Neden bu kdr çabuk.. Hemen evLeniyorLar ya.. LeyLa neden bu kdr hızLı anLamış değiLim.. daha yenii ayrıLdıLar oysaki..

himmm bem daha fragmani göremedim FOX turk hep gec veriyor demek evleniyorlar...desenize isler iyice karisiyor leyla nalis bir hata yaptigini bilmiyorr??ayrilik söz konusu oldugunda cihan ona cok güclükler cikaracak adam leylayi kazansinda nasil olursa olsun ama kaybetmemek icin elinden geleni yapacak gibi ..bye

alisercan
26-05-07, 22:50
himmm bem daha fragmani göremedim FOX turk hep gec veriyor demek evleniyorlar...desenize isler iyice karisiyor leyla nalis bir hata yaptigini bilmiyorr??ayrilik söz konusu oldugunda cihan ona cok güclükler cikaracak adam leylayi kazansinda nasil olursa olsun ama kaybetmemek icin elinden geleni yapacak gibi ..bye

Tahminler gelmeye başladı Mxrxt... Çok hoş bir gelişme... Mor cadı, rbd88 ve hırçın kız bu işin öncülerinden oldu... Herkesin tahminini özenle word dosyasına kopyalıyorum. Sezon finalinde en yakın bilen arkadaşlar çıkar mı? bekleyelim benim ümidim yüksek...

mxrxt
26-05-07, 22:55
Tahminler gelmeye başladı Mxrxt... Çok hoş bir gelişme... Mor cadı, rbd88 ve hırçın kız bu işin öncülerinden oldu... Herkesin tahminini özenle word dosyasına kopyalıyorum. Sezon finalinde en yakın bilen arkadaşlar çıkar mı? bekleyelim benim ümidim yüksek...

evet alisercan buna cok sevindim aslinda bende bir tahmin yürütebilirim ama malum ben cok uzaklaridayimm o yüzden insanlarin sansini azaltmak istemiyorum:img-hyste ((kendimden bu kadar eminim bu arada:img-wink: )neyse ben diziyi izlemekle yetinmek zorundayim ama bu bana inanki yetiyor yemin son zamanlarda en begendigim dizi:good: ...selam söyle .....bye

pinar15
26-05-07, 23:14
merhaba arkadaslarr bende ne zamandan beridir girmiyorum zamanim olmuyordu kusura bkamyin evet ebn geldivede basligi kapatip yenisine gecirmeye geldim evet elim ugurludurda soylemesi ayip:D:Dben gittigimden beri kapatamamisiniz basligiarkadaslarr aaa:icon_whis saka saka :img-wink: ama gercekten kapatalimda yenisine geceleim artik evet gecen hafta harika bir bolumdu ya yainsallah leyla avukatla evlenemz ya adini unuttum off ya insanlari aglatiyor bu dziya hele sarkisi varya bitiriyor ben ama yeminin butun di muzileri bende varr muzik programlarndan indiriliyor arkadaslar ordanindirebilirsiniz ben oyle yapiorumda:img-wink: evet millet cosun hadi biterilim su basligi ya:d birde bir arkads bir resim koymus adini unutum almanca yaziyor yaninda ymin reyting fln kird aziyoro fotomontajmi acaba oyle birsey olumu yaalamn gazetesinde turkce yazi:img-hyste ama olsa ne guzel olurdu ya turkler kendin heryerde duyurmus oludu:img-cool2

rbd88
27-05-07, 11:27
albüm isteyenler olmuş gerçekten bir albüm yapılsa tüm şarkıları içeren süper olur bende şarkılar olduğu halde gider yinede alırım albümü bu arada öncedende söylemiştim lütfen yapabilen birileri imza yapsın bi kaç tane çeşit çeşit kullanalım

gsg
27-05-07, 11:43
bence nolcak biliomusunuz;
leyla cihan la evlenicek daha sonra1-2 aylık bi zaman aşımı yapılacak ve leyla cihn la birlikteyken bir anda menderes le karşılaşacak ve çocuğu görecek daha sonra menderes in aklına çocuğun kendisinin olabilme ihtimali gelecek ve leyla yı bu konuda sıkıştıracak leyla inkar edecek sürekli
tabiii cihen leyla nın menderesle görüştüğünü öğrenecek ve ikisinin arasında sürekli kavgalar olacak daha sonra menderes araba kazası geçirecek ve bu haberlerde yayınlanacak(TV de).Leyla bunu görecek ve gizlice menderes in yanına gidecek tam bu anda menderes hastane de baygın yatarken çocuğun onun olduğunu söyleyecek................ ce sezon finali olacak
BİRAS TÜRK FİLMİ GİBİ OLDU AMA BUDA BENİM SEZON FİNALİ TAHMİNİM

mxrxt
27-05-07, 11:55
bence nolcak biliomusunuz;
leyla cihan la evlenicek daha sonra1-2 aylık bi zaman aşımı yapılacak ve leyla cihn la birlikteyken bir anda menderes le karşılaşacak ve çocuğu görecek daha sonra menderes in aklına çocuğun kendisinin olabilme ihtimali gelecek ve leyla yı bu konuda sıkıştıracak leyla inkar edecek sürekli
tabiii cihen leyla nın menderesle görüştüğünü öğrenecek ve ikisinin arasında sürekli kavgalar olacak daha sonra menderes araba kazası geçirecek ve bu haberlerde yayınlanacak(TV de).Leyla bunu görecek ve gizlice menderes in yanına gidecek tam bu anda menderes hastane de baygın yatarken çocuğun onun olduğunu söyleyecek................ ce sezon finali olacak
BİRAS TÜRK FİLMİ GİBİ OLDU AMA BUDA BENİM SEZON FİNALİ TAHMİNİM

Him evet güzel bir tahmin ama ben bu senaryoyu daha önce izledim gibi :img-yes: yani kulagima hic yabanci gelmedi hatta (keremcem)oynamis oldugunu Asl oyunu dizidede böyle bir senaryo vardi..:img-wink: bilmem hatirlayan olacakmi ama??:img-blush Neyse tahminde bulunan herkeze basarilar diliyorum..bye

rbd88
27-05-07, 15:33
Him evet güzel bir tahmin ama ben bu senaryoyu daha önce izledim gibi :img-yes: yani kulagima hic yabanci gelmedi hatta (keremcem)oynamis oldugunu Asl oyunu dizidede böyle bir senaryo vardi..:img-wink: bilmem hatirlayan olacakmi ama??:img-blush Neyse tahminde bulunan herkeze basarilar diliyorum..bye
haklısın aşk oyunundada böyle bi olay olmuştu sahiden ama ii bi tahmin ya türk dizileri türk filmi tadında oluyo genelde böyle bişeyde çok rahat olabilir ama umarım bizim tahminlerimiz dışında bişeyler yaparlar da bizi şaşırtırlar ve sıradan olmadan devam eder dizi

lazkizz
27-05-07, 20:18
Arkadaslar bu ne hiz yaw!! Supersinizzz bence varya bu hafta raytingler
bomba gibi olacak, gun gectikce dizi hayrani artik ohh ohh
fragmani daha goremedim malesef ya :( ama super bolum olacak o ayri:P heheh

mxrxt
27-05-07, 20:37
Arka