Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları-Arşiv-1
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
11
Sevgili Burcu;
Ben Gazel'in Sonat'a aşık olacağını düşünüyorum, yani ilerde...
HAfiften kıskanıyor gibi, geçen bölüm de buna benzer şeyler olmuş.Ben aralarında bir şeyler olacağından umutluyum, ama yeni sezona ancak:)
Ay şu Cihan'dan kurtulsun da:)Zaten Sonat ona aşık:img-wink:
YASEMİN 19 28-05-07, 20:17 Yaaaa bu Asuman ne duygusuz ne onursuz.Ayy inanmak istemiyorum.Hele Cihan pesss!Tamam bu bir dizi ama bir ara elime geçirsem ne yapardım ikisini diye düşünmedim değil.Selahattin beyin öfkesi neydi Fatmanur'a öyle.Sadakat çok tatlı yaaa.Bu arada İlhan yeni saçıyla oldukça farklıydı ve yakışıklıydı bunu da söylemeden geçemiyeceğim!
muko88, bu sene dizilerdeki hamile kalıpta başkalarıyla evlenmek zorunda kalan kadınlar konusunda sana katılıyorum. Yemin"i izlerken benimde aklımdan bu geçti. Acayip canım sıkıldı. Başta Cihan karakterini severdim. Ama bu kadar aşağılara düşeceğini tahmin etmemiştim.
Leyla"nın evlilik kuralını nasıl nasıl kabul eder bir erkek anlamadım. Hemde hiç ümidi olmamasına rağmen hala "bir gün beni seversen eğere çok mutlu olurum!" diyor yaaaaaaaa.. :img-in_lo İnanamıyorum ve inanmak istemiyorum.
Ben Hatırla Sevgili"de Necdet karakterini çok beğeniyordum. Ki onu kendisini sevmeyen insanla evlendi. Ama Cihan gibi itici bir karakter asla olmadı. Ben o dizide Necdet karakterini çok beğendim hatta Ahmet karakterinden daha çok. (geçen hafta o diziyi de bıraktım gerçi :icon_whis )
Menderes"in ben bu kadar çabuk pes edeceğine ihtimal vermemiştim. Yazık oldu.
Asuman"ın hiç bir zaman iyi niyetli olabileceğine inanmamıştım. Bu akşamki bölümde iyici anladım. Bu kadın nasıl biri anlayan var mı? Kendisini sevmediğini bile bile yaptıkları hiçte vicdana sığacak şey değil. Cihan ve Leyla"nın evleneceğini nasılda zevkle söyledi. Birde üzerine meyvesini afiyetle yedi. Menderes"e öyle üzüldüm ki... Nasılda yıkıldı.
Cihan"ı döveceği zaman açıkcası acayip mutlu oldum. Gazel ile ilgili söylenecek o kadar çok şey var ki . Ona üzülmek mi gerekiyor yoksa bu kadar zayıflığına kızmak mı gerekiyor bir türlü karar veremedim.
Son sahne ise Menderes sanırım çekip gidecek ve nikah da olmayacak gibi görünüyor. Ama Menderes onları evlenmiş zannedecek...
şimdilik bu kadar...
Sevgili Burcu;
Ben Gazel'in Sonat'a aşık olacağını düşünüyorum, yani ilerde...
HAfiften kıskanıyor gibi, geçen bölüm de buna benzer şeyler olmuş.Ben aralarında bir şeyler olacağından umutluyum, ama yeni sezona ancak:)
Ay şu Cihan'dan kurtulsun da:)Zaten Sonat ona aşık:img-wink:
Bnce de iLeride aşık oLucak.. Yeni qeLen kız fazLa kaLmaz umarım..
Sonat'a aşık oLdu çnkü..
buraya ilk defa yazyiorum ama bende yemini takip ediyorum dizi süpe royuncular süper bugünkü bölümde gazele cok acidim yaa sevdigi adam gözleirnin önünde ablasiyla evleniyoo gerci o kadarda yakisikli degil ya neyse bende arkadasi(adi akliam eglmedi) daha yakisikli yaw:D neyse umarim gazele bisey olmaz bu böllüm baya bi sinir oldum oraysi ayri tabii
tskler 7 numara izlemeyen icin iyi oldu bu.:good: bu arada dizide sanki bu hafat hafifden baska melodiler duydum gibi:icon_whis ne dersiniz yeni sözlerde gelirmi acaba??belki final bölümünde yeni bir muzik ve söz gelir???:img-blush ...............bye
HEDEF KİTLE : A/B
28 MAYIS 2007 PAZARTESİ
19 ACEMI CADI (TKR) [NET] KAND 2,00 15,30
20 YEMIN [NET] FOX 1,90 6,60
21 ESRA CEYHAN''LA [NET] KAND 1,70 17,20
TELE - BAROMETRE
28 MAYIS 2007 PAZARTESİ
11 YOKSA RUYA MI [NET] KAND 2,70 8,60
12 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 2,60 15,20
13 YEMIN [NET] FOX 2,60 8,60
14 ACEMI CADI (TKR) [NET] KAND 2,50 18,90
15 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,50 13,00
Arkadaslar dizi A/B grubunda ayni ama Totalde baya yükselmis:happy0064 ...bye
BirTanEguL 29-05-07, 12:15 bence Asuman öLücek menderEs LeyLa we diğer çocukLarı we yeni doğan bebekLeri iLE mutLu bi yuva kuracakLar.Cihan GazeL'e a$ık oLabiLir ondan tam emin deiLim yada hayatLarında tamamen cıkıp gidebiLir.Sonat we GazeL bi 2Li oLabiLir.böLe dü$ünüyorum.bekLeyip görücez.ama Asuman we MenderEs bi arada oLAmazLar LeyLada gercekLeri öğrenincE menderESi affedeR gibi geLio.Asumanda ölüncE cihanda gidince .
bence Asuman öLücek menderEs LeyLa we diğer çocukLarı we yeni doğan bebekLeri iLE mutLu bi yuva kuracakLar.Cihan GazeL'e a$ık oLabiLir ondan tam emin deiLim yada hayatLarında tamamen cıkıp gidebiLir.Sonat we GazeL bi 2Li oLabiLir.böLe dü$ünüyorum.bekLeyip görücez.ama Asuman we MenderEs bi arada oLAmazLar LeyLada gercekLeri öğrenincE menderESi affedeR gibi geLio.Asumanda ölüncE cihanda gidince .
Bir tahmin yürüttügün icin sagol ama asumanin ölmesi diziyi cok etkileye bilir ne kadar kötü bir karakterde olsa.:img-yes: . biliyorsunuz onlar olmadan da dizinin dadi olmaz,ama belki dedigin cikar senaristlerin icine hic belli olmaz:img-wink: ...bu arada haftaya sezonun son bölümü diziden ayri kalmak gecekten zor olacak :icon_whis yalniz buda izleyemeyenler icin bir firsat olur.. sanirim dizinin bastan sona tekrari yayinlanir??bye
HEDEF KİTLE : A/B
28 MAYIS 2007 PAZARTESİ
19 ACEMI CADI (TKR) [NET] KAND 2,00 15,30
20 YEMIN [NET] FOX 1,90 6,60
21 ESRA CEYHAN''LA [NET] KAND 1,70 17,20
TELE - BAROMETRE
28 MAYIS 2007 PAZARTESİ
11 YOKSA RUYA MI [NET] KAND 2,70 8,60
12 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 2,60 15,20
13 YEMIN [NET] FOX 2,60 8,60
14 ACEMI CADI (TKR) [NET] KAND 2,50 18,90
15 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,50 13,00
Arkadaslar dizi A/B grubunda ayni ama Totalde baya yükselmis:happy0064 ...bye
Bu büyük başarı tabi ama ben özellikle dünkü bölümde yıldızlaşan iki oyuncuya bayıldım.Biri Zeynep Irgat yani Sadakat.Bir diğeri karısının Leyla'ya gittiğini ögrendiği an gösterdiği tepkiyle Yücel Erten,yani Selahattin bey.Adam haberi aldığında nasıl da yıkıldı.İyi oyunculuklar hemen öne geçiyor.Tuba Ünsal ise bölümün yıldızıydı.Sade ve sıcacıktı.Ancak daha önceleri daha etkin olarak setrettiğimiz İlhan karakteri neden çok azdı bunu anlayamadım.Saçı çok güzel olmuş Özden Özgürdal'ın bir de rolü çoşsaydı iyi olurdu.Baharı oynayan oyuncu çok amatör kalmış sanki.:img-wink:
BirTanEguL 29-05-07, 12:44 Bir tahmin yürüttügün icin sagol ama asumanin ölmesi diziyi cok etkileye bilir ne kadar kötü bir karakterde olsa.:img-yes: . biliyorsunuz onlar olmadan da dizinin dadi olmaz,ama belki dedigin cikar senaristlerin icine hic belli olmaz:img-wink: ...bu arada haftaya sezonun son bölümü diziden ayri kalmak gecekten zor olacak :icon_whis yalniz buda izleyemeyenler icin bir firsat olur.. sanirim dizinin bastan sona tekrari yayinlanir??bye
LeyLa ile menderesin birLe$mesi ancak asumanın ortadan kalkması iLe gerçekLe$ir .çünkü ortada 1 henüz doğmamı$ 3tane çocuk war .LeyLanın anneLik iç güdüsü iLe diğer cocukLarda anneLik yapacağı kanısındayım.finaL bu $ekiLde oLabiLir.
Ne güzel siteye girmede zorlandık ama yeni sayfayı görünce çok sevindim. Yazılanlara bakıyorum ve haklı bir eleştiriyi mukodan gördüm. Evet yani nedense sevdikleri kızla birlikte olmak için her şeye evet diyen babalar var. Bunu sorduğumda şöyle bir yanıt aldım. Diğerinde mecburiyetten ve çocuğun gayrimeşru doğmaması ile ilgiliydi. Ama bizim dizimizde senaristler leylanın menderese ders vermek ve onu çocuğundan haberdar etmemek ayrıca yanına bir daha yaklaştırmamak için evlendiğini söylüyorlar.
Bunun da senin için önemli olmadığını biliyorum muko çünkü sen gerekçe ne olursa olsun demişsin zaten...
LeyLa ile menderesin birLe$mesi ancak asumanın ortadan kalkması iLe gerçekLe$ir .çünkü ortada 1 henüz doğmamı$ 3tane çocuk war .LeyLanın anneLik iç güdüsü iLe diğer cocukLarda anneLik yapacağı kanısındayım.finaL bu $ekiLde oLabiLir.
Sezon finali için konuşuyoruz ama. Bu söylediğin finale benziyor. Biliyorsunuz dizi yeni sezonla tekrar başayacak..
Sezon finali için konuşuyoruz ama. Bu söylediğin finale benziyor. Biliyorsunuz dizi yeni sezonla tekrar başayacak..
Evet bende bunu demek istemistim ama sanirim yalnis anlasilimisim.:icon_sorr .Arkadaslar dizi sezon filani yapiyor..önümüzdeki sezon insallah tekrar yayinda ..:good: ........bye
Evet bende bunu demek istemistim ama sanirim yalnis anlasilimisim.:icon_sorr .Arkadaslar dizi sezon filani yapiyor..önümüzdeki sezon insallah tekrar yayinda ..:good: ........bye
Arkadaşlar cumaya kadar sezon finalini tahmin eden kişiler çıkmazsa, talep eden arkadaşlardan 5 kişiyi sezon final yemeğine çağırmak istiyorum. Hiç olmasa bu yemek sadece çekimde emek verenlere değil sitede emek verenlere de sahip çıksın. Sizlerden gelmek isteyenler gelmek istediklerini yazsınlar ya da bana özelden mesaj atsınlar. 5 kişilik davet hakkım var, 5 i geçersek feragat edenler var mı diye bakarız yoksa bir çözüm geliştiririz artık...
Bİ TAHMİN DAHAA
Bence leyla cihan la ewlwnmeyecekSonat gazel i yatarken bulunca yanıdaki ilaç şişesini görüüp intihar ettiğini anlayacak ve doğru aşağıdakilere haber verecek.Daha sonra herkes nikahı bırakıp hastaneye koşacak menderes va asuman da tabiii ancak leyle ilk anda onları fark etmeyecek ve baki baba fenalaşacak o da hastane de bakıma alınacak sadakat eve gidecek leyle ve kendine elbise,.... falan getirmek için.Menderes asuman ı eve yollayacak tabii bu sırada ufak bi tartışma olacak.Leyla hastahane nin kafeteryasında ağlayarak otururken menderes yanına gelecek ve onu teselli edecek o ortamın duygusallığıyla sarılacaklar:img-in_lo
Tam o sırada dışarıda hava almakta olan cihan içeri gelecek ve leyla ile menderes i sarılırken görecek.Bayaa bi kızacak ve ertesi sabah ilk iş menderes in ona saldırmasından dolayı onu dava edecek ve aynı sabah menderes ve ailesi kahvaltıdadırlar.selahattin menderes e eve geç geldiğini ve nerede olduğunu sorar.Asuman menderesin cevaplamasına fırsat vermeden dolaylı yoldan menderes in leyla ve ailesi,nin yanında kaldığını söyler.Tabii bu aile içinde büyük bi tartışmaya neden olur.Tam o sırada kapı çalar ve polisler gelirr
TAK SEZON FİNALİİİİİ
Finalde Menderesin yeminini öğrenecek bence Leyla.(öyle olur inşallah)Ayrıca Gazelin durumundan sonra nikahta olmaz.Bu arada Menderes bebeğin çoraplarını daha bulamadı onunla ilgili bölümü de gösterseler de öyle bitse...
Cihan, Leyla odasındayken geldi ya cok sinir oldum fırsatcı şey... leyla dan ağzının payını aldı ama ohhh:)
Son dönem bolca işlenen klişeler geçen bölüm bizim diziyide vurmuştu...Şu an adını hatırlamadığım bir yönetmenin röp.da dizilere filmlere konu olabilecek 60 küsur ana konu olduğu ve bir tv dizisinin eğerki tutarsa 2 sezon devam edeceği düşünülürse bu 60 konunun neredeyse tamamınının işlenebileceğinden bahsetmişti..(Düşününce izlediğimiz yapımları hemen hemen hepsinde aynı konular işleniyor)..Önemli olan bu klişelerin nasıl işlendiği diye devam eden bir röp.dı..
Dolayısı ile biz bu klişeleri öyle böyle izleyeceğiz demektir..Gelelim dizimize Leyla Menderes'i ölü bildiği vakitlerde Cihan'ın teklifini kabul etmemiş ve çocuğunu kendi çabalarıyla büyüteceğini söylemişti..Ne zamanki Menderes'le karşılşatı anlık bir kararla ,Menderes'i tamamen uzaklaştırmak için böyle bir karar aldı ...Baynalr cephesinden bakıyorum yinede anlayamıyorum bir bebek doğacak ve babası bundan bi haber bu hak nerden geliyor..
Ben Leyla Cihan evliliğinin gerçekleşmeyeceğini düşünüyorum..Bu blüm Gazel'in intihar girişimi engellemiş olsada bu evlilik bence olmayacak...Sadakat'în Menderes'in cebine bıraktığı çorapların akıbeti belli değil ama sanki bu düğümü Sadakat çözermiş gibime geliyor..Belkide Menderes'in annesi ile konuşur bilemiyorum..
Bahar diziye ilk dahil olduğunda farklı bir havası vardı..Sonat'tan etkilenmiş olmasını anlıyorum ama Gazel'i her gördüğü yerde umursamamazlık yapmasıda rahatsız edici..
Cihan ve Menderes sahnesinde makyaj hilesi falan olmadıysa Cihan epey bir hırpalanmış olmalı -ki Cihan'ın boğazını sıkan Menderes'in bile suratı kızarmıştı gerçekten o sahne nasıl çekildi çok merak ediyorum...
Asuman'ın alışveriş merkezinde Leyla'ya balayı için mekan tavsiyeside hayli dokundurucuydu...
Merak ettiğim ikişşey daha var Türkan nerelerde diziden çıktımı :icon_whis :icon_whis
Fatmanur hn.saçları perukmuydu banamı öyle geldi peruksa neden peruk :icon_whis :icon_whis
ayrılık_87 29-05-07, 16:11 bu bölümde iyiydi... özellikle son sahne yine güzel bitti... acaba menderes nikahı durduracak mı? ama bence gazel in intiharı sebeyiyle nikah olamayacak...
reytinglerdeki yükseliş şaşırtıcı seviyede. o kadar aşağılardayken buraya çıkmak başarı... halk ta yavaş yavaş yemin' in iyi bir dizi olduğunu anlamaya başladı... müzikler her zamanki gibi başarılıydı...
Bİ TAHMİN DAHAA
Bence leyla cihan la ewlwnmeyecekSonat gazel i yatarken bulunca yanıdaki ilaç şişesini görüüp intihar ettiğini anlayacak ve doğru aşağıdakilere haber verecek.Daha sonra herkes nikahı bırakıp hastaneye koşacak menderes va asuman da tabiii ancak leyle ilk anda onları fark etmeyecek ve baki baba fenalaşacak o da hastane de bakıma alınacak sadakat eve gidecek leyle ve kendine elbise,.... falan getirmek için.Menderes asuman ı eve yollayacak tabii bu sırada ufak bi tartışma olacak.Leyla hastahane nin kafeteryasında ağlayarak otururken menderes yanına gelecek ve onu teselli edecek o ortamın duygusallığıyla sarılacaklar:img-in_lo
Tam o sırada dışarıda hava almakta olan cihan içeri gelecek ve leyla ile menderes i sarılırken görecek.Bayaa bi kızacak ve ertesi sabah ilk iş menderes in ona saldırmasından dolayı onu dava edecek ve aynı sabah menderes ve ailesi kahvaltıdadırlar.selahattin menderes e eve geç geldiğini ve nerede olduğunu sorar.Asuman menderesin cevaplamasına fırsat vermeden dolaylı yoldan menderes in leyla ve ailesi,nin yanında kaldığını söyler.Tabii bu aile içinde büyük bi tartışmaya neden olur.Tam o sırada kapı çalar ve polisler gelirr
TAK SEZON FİNALİİİİİ
Himm gercekten yaraticiligini kullanmisisin böyle bir bölüm insanlari oldukca etkileye bilir..Yalniz yemin dizisinde son iki üc bölüm benim tahminlerim disinda gelisti..yani kesin böyle olur dedigim olaylar bile cok degisik boyuta gitti EEE bakalim senin sezon filanlini tahminin yakin bir tahmin olcakami??bye
Sevgili Ehlocan; yeni başlık için çok teşekkürler:happy0064
Valla sonunda yeni başlık açtık, çok mutluyum, içim rahat...
İlk başlıkta saymıyoruz ya hala, oh oh:bella
Tahminler gelmiş ama...Ben Menderes'in Gazel için hastaneye gideceğini sanmıyorum; hatta Gazel'in durumundan haberdar olacağını da sanmıyorum.
Hemen gideceklerdir, Menderes ve Asuman.O sırada Sonat artık kapıyı mı kırmıştır, yoksa aşağıya inip kapının kilitli olduğunu ve Gazel'in ses vermediğini mi haber vermiştir; bilmiyorum:bilmim
Ama Menderes Leyla'yı evli sanacak...Gazel'in intiharı sebebiyle evlenmemesi bir şey değiştirmez; önemli olan niyet:)İmzayı atmak üzereydi:img-yes:
Keşke Menderes'i dinleseydi, diyemiyorum...Çünkü o zaman da dizi olmazdı:)
Ama Cihan ile Leyla evliliği, Menderes'in Leyla'ya kızması için kurgulanmış olabilir...
Yani evlenemeyecekler ama Menderes öyle sanacak bir süre:img-blush
Hatta zaman atlaması yaşanabilir.Leyla ve bebeğini görünce de, bir de çocuk yapmış, der Menderes...(çocuk olsun diye yıllarca para döktük, tedavi ettirdim, ama çocuğu Cihan'dan yaptı; diye düşünürmüş:img-hyste :img-hyste )
Ben bu şekilde tahmin ediyorum gidişatı ama zaman atlaması olursa sezon sonunda mı olur yoksa sezon başında mı; işte onu kestiremiyorum:)
Bu arada başlığımızın üst kısmından yıldız vermeyi unutmayın başlığa:img-wink:
Dün bir de yeni ezgiler duydum sanki dizide...
Çok hoş ezgilerdi ama:img-yes:
Selam muko88
Bu da cok iyi aslinda ama ben sanki dizide zaman asimi olacak gibi hissediyorum..yani sezon basinda olabilir bunun tahminle ilgisi yok aslinda bu genelde tüm dizilerde böyle oluyor ..bu arada muko88 senin tahmininde cok güclü tahminde bulunan herkeze basarilar......bye
Bu arada başlığımızın üst kısmından yıldız vermeyi unutmayın başlığa:img-wink:
Dün bir de yeni ezgiler duydum sanki dizide...
Çok hoş ezgilerdi ama:img-yes:
himm evet bunlari bende duydum ezgiler cok güzeldi umarim yakinda bunlarin sözleride gelir :img-wink: ...Bicak sirti cok güzeldi yüregine saglik (Hüseyin Yildiz)...................bye
yeni sayfa açılmış hayırlı olsun dün giremediğim için görememiştim foruma dünkğ bölüm yine süperdi ben menderesin annesine çok acıdım ya kadını çok kötü kovdu baki baba tamam oda haklı ama o kadının ne suçu var herşeyi düzeltmek için uğraşıo hep engeller çıkıo karşısına bu arada asumanada sinir oldum nasıl anlata anlata bitiremedi evleneceğini leylanın menderese inat ne diye götürdü sanki nikaha gıcık işte bide gazel napıo ya bi erkek için değermi hayata kıymaya ama dizilerde çok oluo böyle şeyler gerçek hayattada oluo gerçi ama bi erkek için bunu yapmak çok saçma bence hiçkimsenin onu sevmediğnden bahsedio ama aslında o göremeio herkesin özellikle sonatın onu ne kadar çok sevdiğini cihan için canına kıymaya kalkışıo yazık valla
evet haklisin bende orda kadina cok acidim tek inanan ve askkin bitmedigini bilen kisi neredeyse tek destekci leri o yani her iki taraftan baktigimizda ??bye
tabii o çok iyi anlıo ikisinide bide anne yüreğinden sanırım bi oğlu öldü ötekisininde mutsuz olmasını istemio sonuçta onun canı bu konuda sanırım anneler daha farklı daha hassas ve korumacı oluolar mesela sadakat içinde aynısı geçerli tamam o belki anneleri değil ama anneleri gibi büyüttüğü için onları üzülmelerini istemio ve duygusallığı ağır basıo ahh onları bi dinleseler zaten
tabii o çok iyi anlıo ikisinide bide anne yüreğinden sanırım bi oğlu öldü ötekisininde mutsuz olmasını istemio sonuçta onun canı bu konuda sanırım anneler daha farklı daha hassas ve korumacı oluolar mesela sadakat içinde aynısı geçerli tamam o belki anneleri değil ama anneleri gibi büyüttüğü için onları üzülmelerini istemio ve duygusallığı ağır basıo ahh onları bi dinleseler zaten
evet ya haklsin sadakat dizide en sevdigim karakterlerden biri kötülük bilmeyen ve evde herkeze ayriayri üzülen biri aslinda bence ona daha fazle deger vermeleri lazim .....bye
Evet dizi bu hafta iyice esrarengiz bir hal aldı. Artık intihar etti mi (ki o zaman gazelsiz bir bölüm izleyeceğiz) yoksa intihara teşebbüs mü etti (o zaman da hastane sahnelerinin varlığı ile 14 e gireriz.) Bol aksiyonlu nikah alt üst hızlı tempolu bir bölüm olacak.
Evet dizi bu hafta iyice esrarengiz bir hal aldı. Artık intihar etti mi (ki o zaman gazelsiz bir bölüm izleyeceğiz) yoksa intihara teşebbüs mü etti (o zaman da hastane sahnelerinin varlığı ile 14 e gireriz.) Bol aksiyonlu nikah alt üst hızlı tempolu bir bölüm olacak.
Himm burda gene biseyler dönüyor gibi??simdi tam olarak bir kisim veremicem ama sakin dizinin bir bölmünden sonra izledigimiz bu bölüm sonuna kadar hepsi rüya olmasinn????:img-hyste yokya hic sanmiyorum:img-wink:
Himm burda gene biseyler dönüyor gibi??simdi tam olarak bir kisim veremicem ama sakin dizinin bir bölmünden sonra izledigimiz bu bölüm sonuna kadar hepsi rüya olmasinn????:img-hyste yokya hic sanmiyorum:img-wink:
İşte olabilecek en klişe tahmin de bu:img-hyste :img-hyste O zaman hepimiz seti basarız herkesi uyuturuz bir daha uyanmamak üzere ne dersiniz:img-hyste
Yenii başLığımız açıLmış yani 2. başLık hayırLı oLsn..
GazeL bnce intihar etmedii yanii sadece teşebbüs oLarak kalıcak..
Sonat bir şekiLde kurtarıcak qibi..
Nikah sahneside oLmayacak tabi.. =))
Yenii başLığımız açıLmış yani 2. başLık hayırLı oLsn..
GazeL bnce intihar etmedii yanii sadece teşebbüs oLarak kalıcak..
Sonat bir şekiLde kurtarıcak qibi..
Nikah sahneside oLmayacak tabi.. =))
İşte 14. bölümün girişini yazmaya başladık bile. Bu koşuşturmalar içinde acaba gazel öldü mü (efekte kalp atışı da koyarız) ölmedi mi.. Dışarıda voltalar, doktor çıkar yeşil cerrah üniformasıyla hastayı kaybettik, medik, gibi takılarla olumsuzu bekleriz. Yani medik. (kaybetmedik):img-hyste Sonra midesini yıkadık dişlerini fırçaladık falan. Gazel hayatta. Ama bu senaristler çok zalım burcu. Belki de öldü ne dersiniz. :icon_whis :icon_whis
asLında hakLısıın abicim.. SenaristLerin ne yapıcakLarı beLLi oLmuyor.. Ama GazeL ve Sonat daha sevqiLii oLucak.. ;)
ÖLdürmezLer ya.. Hm beLkii LeyLa -Cihan evLenirse.. GazeL Menderes iLe konuşur çocuğu oLucağını aNLatır fLn.. Tabii Menderes'te qerçekLerii.. Yok yok oLmazz GazeL öLemez.. O bize Lazım.. ;)
asLında hakLısıın abicim.. SenaristLerin ne yapıcakLarı beLLi oLmuyor.. Ama GazeL ve Sonat daha sevqiLii oLucak.. ;)
ÖLdürmezLer ya.. Hm beLkii LeyLa -Cihan evLenirse.. GazeL Menderes iLe konuşur çocuğu oLucağını aNLatır fLn.. Tabii Menderes'te qerçekLerii.. Yok yok oLmazz GazeL öLemez.. O bize Lazım.. ;)
Evet haklisin bu cok üzücü bir gelisme olur sanirim??dizi dahi olsa bunun yasanmasini kimse istemez. yani en azindan gazel icin:img-wink: bence birde leyalin artik bu ruhani durumdan siyrilmasi ve kendine gelemsi gerek :img-yes: su ana kadar almis oldugu kararlarin bastan sona hatali oldugunun farkima varmasi sonradan icinden cikilmaz durumlarin önüne gecmesinde büyük rol oynar. aksi taktirde durum gerceketen alabildigine karisacak gibi??:img-wink: ,bu arada gercekten bu yasanalar rüya olabilirmi??..bye
ya arkadaşlar ne rüyası bu almış başını gidio bn anlamadım bunca yaşanan şey rüya olamaz öyle şeylere sinir olurum zaten izlersin izlersin bi bakarsın rüya bence bu dizide böyle yapmazlar yapmamaları gerek zaten
bencede gazel ile sonat sevgili olacaklar dahada güzel yakisiyorlar birbirlerine birisi bana sonat tin gercek ismini yaza billirmi lütfen
Gazel'in öleceğini sanmıyorum...
Dizide pasif değil, aktif ve gerekli olan bir karakter...
Mutlaka kurtulacaktır.
Aslında şöyle bir şey var.Cihan kötü adamdır ama...Gazel'in intihara teşebbüs etmesinden sonra da hala Leyla ile evlenmekte ısrar eder mi?Gazel'i bir kardeş olarak da olsa, seviyor.Yani kötüdür de, Gazel'in bu teşebbüsü onu biraz olsun, en azından evlilik konusunda, yıldırabilir.Ama bana güvenmeyin hemen:)Cihan bu, ben iyi niyetli bir insanım, o kötü:):)
Menderes'in tutumu burada önemli aslında...
Leyla'nın Menderes'e olumlu bir tavır alacağını sanmıyorum.Menderes belki görüşmek ister, evlenmediğini sanıp; hani son anda nikahtan vazgeçtiğini düşünebilir Leyla'nın:img-yes:
Yeni başlık hayırlı olsun öncelikle...
Bu bölüm gözlerim benim EDİ ile BÜDÜ'mü aradı :img-hyste :img-hyste onlar nereleredeler acep..Asuman'ın haberi varmı Menderes'in onları haşat ettiğinden :img-hyste :img-hyste Abla yüreği dayanmaz Menderes'e birde o konuda çıkışırmış :img-wink:
Birde Türkan ne zaman gelecek İstanbul'a onunla ve İlhan'la ilgili ne güzel planlarımız vardı biizm senaristler duysun bizi...
Alışveriş merkezindeki karşılaşmada zafer Asuman ve Cihan'ın oldu üstelik Asuman'ın çifte kavrulmuş hem Leyla'ya balayı için Paris'i tavsiye ederken hemde byük bir keyifle evde Menderes'e Leyla2nın Cihan'la evleneceğini söylerken çok keyifliydi...
Cihan'ın Leyla'ya yanşaması ve cevabını almış olması iyi oldu...Menderes ve Cihan kapışmasında benimde nefesim kesildi sandım o nasıl bir gerçekçilikdi bravo...
Gazel eğerki o hapların hepsini içti ve fenalaştıysa hastanede Cihan neden böyle birşey yaptı diye ortalarda dolanırsa Sonat herşeyi söyleyebilir gibme geliyor...
Birde aslında Cihan'a da hak vermek gerek şöyleki nasılki Menderes bir Yemin uğruna Asuman'la evlenmek zorunda bırakılmışsa Cihan'da Baki baba tarafından büyütüldüğü için kılzarı kardeşi gibi görmek zorunda bırakılmış ama kardeş değiller ve bu sebeple aşık olması normal..Ama tabi çifte standart olayı var ki o konuda Cihan haksız Gazel olunca kardeş Leyla olunca sevgili :img-wink:
Gazelin intiharı ya da intihara teşebbüsünün bir de bu yönü vardı. Evet bu bölümü gözden kaçırdık.
Bu kız niye intihar etti?
İşte bunun cevabı çok sorunlu olacak. Yani sebep olarak cihan öğrenilirse kesinlikle leyla cihanı istemez. Böylelikle Leyla ile cihanın yolları sonsuza kadar ayrılır.
Gazelin intiharı ya da intihara teşebbüsünün bir de bu yönü vardı. Evet bu bölümü gözden kaçırdık.
İşte bunun cevabı çok sorunlu olacak. Yani sebep olarak cihan öğrenilirse kesinlikle leyla cihanı istemez. Böylelikle Leyla ile cihanın yolları sonsuza kadar ayrılır.
Leyla ve Cihan'ın ben evlen(e)meyeceklerini düşünüyorum...Birde sanki çok sonraları Cihan'ın başı bu aldığı işler sebebiyle bela girebilir gibime geliyor...Çok hırslı ve gözükara mutlaka birilerinin işine çomak sokacaktır...Ama dediğim gibi byük olasılık gelecek sezon....
Leyla ve Cihan'ın ben evlen(e)meyeceklerini düşünüyorum...Birde sanki çok sonraları Cihan'ın başı bu aldığı işler sebebiyle bela girebilir gibime geliyor...Çok hırslı ve gözükara mutlaka birilerinin işine çomak sokacaktır...Ama dediğim gibi byük olasılık gelecek sezon....
Güzel gidiyorsunuz arkadaşlar. Dedim ya dizi karmaşıklaşacak. Yani yeni sezona girerlerken senaristlere acıyabiliriz bile. Bu işin bu karmaşanın içinden nasıl çıkacaklar bakalım.
Sonat Gazeli seviyor ve Gazelin bu durumunun sebebinin de Cihan olduğunu biliyor.Cihana hem Gazeli üzdüğü için hemde Leylanın durumundan istifade ettiği için kızgın.Gazelin durumunu açığa çıkaracak kişi bencede Sonat.
Ama anlamadığım Leyla bu durumu hala nasıl çözemiyor.Gazel onun kardeşi ve yıllardır aynı evde yaşıyorlar.İnsan kardeşini tanıyamazmı çünkü Gazel sadece Cihan konusu açıldığında asabi,fevri bir hale geliyor.Evleneceklerini öğrendiğindeyse tamamen içine kapandı.Ve Leyla hala bu kızın nesi var diye soruyor.Hadi birbirlerini kardeş gibi gördüklerini düşünüyor o yüzden anlayamıyor desem kendide aynı durumdaydı.
BirTanEguL 30-05-07, 08:20 waLLA asuman er yada gec öLecek bencE.artık sezon finaLinde mi finaLdemi biLmem .Asuman aradan ya$adıgı sürece cekiLmeyecek ancak öLürse LeyLa iLe menderes için bi umut oLabiLEcek.
waLLA asuman er yada gec öLecek bencE.artık sezon finaLinde mi finaLdemi biLmem .Asuman aradan ya$adıgı sürece cekiLmeyecek ancak öLürse LeyLa iLe menderes için bi umut oLabiLEcek.
Bence ölmesin Asuman başka birine aşık olsun.Böylelikle Menderes-Leyla ilişkisini anlayabilir.Şu an anlayamıyor çünü bana göre Asumanın Menderese hissettikleri aşk değil.Elde edememe,kaybetme duygusu,kadınlık güdüleri ve bunların birleşiminden ortaya çıkan tutku.İçinde hiç iyi bir duygu yok kalbinde bunlarla yaşayan birindende iyi olması ne kadar beklenirki.Ama rekabet durumu olmayacak bir ilişkiye başlarsa Asumandan kurtulduk demektir.
BirTanEguL 30-05-07, 08:37 peki ya cocukLar sence onLar babalarının leyLa iLe ewLenmesine yeniden razı oLurmu sanmam.AnneLerini kaybedecekLer ki ba$ka birine anne diyebiLsinLer.LeyLa onLarı anLicaktır.cocukLara anneLik yapabiLecektir.beenim finaLim bu:D gazeLLe sonat sewgiLi oLacak Cihan Tr yi terk edecek asuman öLecek :D du bakam izLeyip görücez artık:D
Sonat Gazeli seviyor ve Gazelin bu durumunun sebebinin de Cihan olduğunu biliyor.Cihana hem Gazeli üzdüğü için hemde Leylanın durumundan istifade ettiği için kızgın.Gazelin durumunu açığa çıkaracak kişi bencede Sonat.
Ama anlamadığım Leyla bu durumu hala nasıl çözemiyor.Gazel onun kardeşi ve yıllardır aynı evde yaşıyorlar.İnsan kardeşini tanıyamazmı çünkü Gazel sadece Cihan konusu açıldığında asabi,fevri bir hale geliyor.Evleneceklerini öğrendiğindeyse tamamen içine kapandı.Ve Leyla hala bu kızın nesi var diye soruyor.Hadi birbirlerini kardeş gibi gördüklerini düşünüyor o yüzden anlayamıyor desem kendide aynı durumdaydı.
yani doğru bunu da düşünmeden edemiyor insan. Aslında Leylanın içinde bulunduğu durumda bunu düşünecek hali var mı ona da akıl erdiremiyor insan. Yani gazele yakışıp yakışmayacağını düşünemez gibi geliyor bana....
peki ya cocukLar sence onLar babalarının leyLa iLe ewLenmesine yeniden razı oLurmu sanmam.AnneLerini kaybedecekLer ki ba$ka birine anne diyebiLsinLer.LeyLa onLarı anLicaktır.cocukLara anneLik yapabiLecektir.beenim finaLim bu:D gazeLLe sonat sewgiLi oLacak Cihan Tr yi terk edecek asuman öLecek :D du bakam izLeyip görücez artık:D
Birtanegül sen hep finali yazıyorsun. Yani 2008 yazını şimdiden yazıyorsun.:img-yes: Ama biz bu sezon finalini merak ediyoruz...
yani doğru bunu da düşünmeden edemiyor insan. Aslında Leylanın içinde bulunduğu durumda bunu düşünecek hali var mı ona da akıl erdiremiyor insan. Yani gazele yakışıp yakışmayacağını düşünemez gibi geliyor bana....
Evet Leyla kötü bir durumda bir sürü çelişkinin,karmaşanın içinde kendine çıkar bir yol arıyor.Belki olup biteni farkedemez.Ama Gazelin ablasına bu tavrı uzun bir süredir var.
Gazelin durumu bencede diğer sezona sarkacak ve Leyla Cihan evliliği Gazel sayesinde olmayacak.
Son bölümde Menderes ve Cihan tartışması için oyuncuları kutlamak lazımdı.Çok iyi oynadılar ben Cihanın yüzü morardıkça nefes alamaz oldum.
Neden illaki çocuklar başka birine anne desinler ..Leyla ve Menderes evlense Leyla çocuklara çok iy davranır Menderes'de öyle yani aynı evde olmasalar bile çocuklarla sıcak ilşkileri devam eder..Zehra'dan yana çok sorun çıkmaz zaten çıksa çıksa Hayati oda zamanla gerçekleri anlayabilecek olgunluğa erince pek sorun kalmaz..Bence Asuman ve Cihan'da ölmesin illa birileri ölecekse sıralı ölüm olsun ve mümkünse Selo'dan başlasın:img-wink:
Asuman'da Cihan'Da tek taraflı aşk yaşıyorlar..Karşılıklı sevgiyi aşkı yaşamamışlar biri tarafından sevilmenin ne demek olduğunu bilmiyor hoş Asuman sevilmiş ve sevmiş tam evlenecekken nişanlısı ölmüş ama yinede iyi bir aşkı sevgiyi ikiside hakediyor ve bunu yaklarlarsa ikside hayata karşı daha pozitif olacakalardır..Ve LEYLA ile Menderes'in durumunu anlayacaklardır...
Birde aslında Cihan'a da hak vermek gerek şöyleki nasılki Menderes bir Yemin uğruna Asuman'la evlenmek zorunda bırakılmışsa Cihan'da Baki baba tarafından büyütüldüğü için kılzarı kardeşi gibi görmek zorunda bırakılmış ama kardeş değiller ve bu sebeple aşık olması normal..Ama tabi çifte standart olayı var ki o konuda Cihan haksız Gazel olunca kardeş Leyla olunca sevgili :img-wink:
Evet bende senin gibi düşünüyorum. Aslında özünde Cihan kötü biri değil. Sadece Leyla'yı seviyor. Daha önceden eminim Leyla Menderes ile tanışmadan, Cihan Leyla'yı kardeş gibi de olsa yanından hiç ayrılmayacak hep yanında kalacak biri olarak görüyordur. Ne zamanki Menderes ve Leyla tanışıp evlendiler işte o zaman hırs basmış ve Leyla'nın elinden kayıp gittiğini düşünmüştür. Çünkü her ne kadar da kardeş gibi büyümüş olsalarda onlar kardeş değil. Nasıl ki Gazel aşık oluyorsa cihan'da Leyla'ya aşık olmuş. Bundan daha doğal birşey olamaz.
Cihan'ın Menderes'in evini basması falan bence normalde olsa (Menederes karakteri böyle yakışıklı olmasa, Leyla'yı böyle sevmese) onaylar mıydınız? biliyoruz ki hepimiz onaylardık. Sonuçta Menderes'i iki ailesi ve iki yaşantısı var. Bizim bildiğimiz şeyleri ne Cihan ne de Leyla biliyor. Ben evet Menderes adına üzüldüm çok kötüydü. Eğer Menderes gerçekten onların bildiği gibi biri olsayadı hepimiz üzülür müydük? Ben kendi adıma HAYIR ÜZÜLMEZDİM OH OLSUN DERDİM.
Cihan'da tek sinir eden sahne beni son bölümdeki Menderes'in kendisini hırpaladığı sahnede çok pasifti. Birde "seni mahkemeye vereceğim" gibi lafı çok komikti. Yani tırsık bir rol çizdi. Keşke öyle yapmasaydı. Menderes orada ne kadar gerçekçiydi.
Birde son sahnede Menderes hiçbirşeyi beklemeden gidecektir. Yani Leyla ve Cihan'ın evlendiğini düşünecek. Asuman'da amacına ulaşmış olacak. İlk bölümlerdeki halinden ne kadar farklı biri oldu Asuman. Birde bu bölüm bana bayağı bir havalı geldi. Tavırları, kıyafeti vs. Birde evdeki havası bile değişmiş geldi. Evdeki çalışanlarla falan dikkatinizi çekti mi? şunları yapın, şöyle yapın. Birde Menderes'i şirkette ziyaretler vs. Sanki birbirini çok seven karı kocalar gibi.. Çok itici geldi bana.
Leyla ve Cihan'ın evlenmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü Gazel'in intiharı buna neden olacak. Bu olaydan sonra Sonat ve Gazel'in yakınlaşacağını düşünüyorum.
Birde Sadakat hanımın ben Menderes'in annesiyle konuşacağını falan düşünmüştüm. Öyle birşey olmadı. Enteresan.
Sevgili ehlocan yorumunu çok beğendim bazı kısımlara alıntı yapıp fikirlerimi yazma gereği hissettim kah katıldım kah farklı düşündüm çünkü :
...Bayanlar cephesinden bakıyorum yinede anlayamıyorum bir bebek doğacak ve babası bundan bi haber bu hak nerden geliyor..
Benimde anlamadığım durum bu durum..Bu bebek benim tirplerini anlamıyorum..Tamam babalara kızgın olabilirler ama bu çocuğun babası olma hakkını ortadan kaldırmaz..
...Sadakat'în Menderes'in cebine bıraktığı çorapların akıbeti belli değil ama sanki bu düğümü Sadakat çözermiş gibime geliyor..
Çoraplar ne oldu gerçekten yoksa senaristler öyle bir sahne yazdıklarını unuttularmı ...Yani Menderes bulmayacaksada akıbetini bilmek isterim...Sadakat konusunda emin değilim çok sus pus daha net olsa keşke hele o düğün hazırlıkları neydi..
Bahar diziye ilk dahil olduğunda farklı bir havası vardı..Sonat'tan etkilenmiş olmasını anlıyorum ama Gazel'i her gördüğü yerde umursamamazlık yapmasıda rahatsız edici..
Bahar benide rahatsız etmeye başaldı..Daha farklı mülayim biri olacağını düşünmüştüm ama epey dişli biri çıktı...
Cihan ve Menderes sahnesinde makyaj hilesi falan olmadıysa Cihan epey bir hırpalanmış olmalı -ki Cihan'ın boğazını sıkan Menderes'in bile suratı kızarmıştı gerçekten o sahne nasıl çekildi çok merak ediyorum...
Yazdığım gibi o sahnede bende nefes almakta zorlanndım
Merak ettiğim ikişey daha var Türkan nerelerde diziden çıktımı :icon_whis :icon_whis
Türkan diziden çıkamaz çıkmamalı daha İlhan'la başgöz edeceğiz :img-wink:
Fatmanur hn.saçları perukmuydu banamı öyle geldi peruksa neden peruk :icon_whis :icon_whis
Sana öyle geldi galiba ben bir fark göremedim ama tekrarına falan denk gelirsem daha dikkatli inceleyeyim sen yazdıysan doğru görmüşsüsündür..
Çoraplar ne oldu gereçkten yoksa senaristler öyle bir sahne yazdıklarını unuttularmı ...Yani Menderes bulmayacaksada akıbetini bilmek isterim...Sadakat konusunda emişn değilimçok sus pus daha net olsa keşke hele o düğün hazırlıkları neydi..
Ya çok iyisiniz gerçekten. Bir kaç bölüm önce verilen ipucunu iyi takip ediyorsunuz. Unutmuşlarsa arayıp haber vereyim bari:img-wink: Şaka bir yana mutlaka kullanmak için yazmışlardır o sahneyi.
Sadakat isteksiz olduğu için nikahta hiç bir şeyi birbirine yakıştıramadı bana göre. Çünkü bu düğüne en çok karşı olan kişilerden biri de o...
Bu bölüm gerçekleşmeyen nikah balka bir bölümdede olmayacak bence..Sadece Menderes Leyla'nın evli olduğunu sanacak..Belki Cihan veya Leyla ile herhangi bir zamanda karşılaştığında ki ben büyğük olasılık Cihan'la olacağını düşünüyorum bu karşılaşmanın Cihan o zaman MENDERES'in kendisi ve Leyla'nın evli olduğunu düşündüğünü anlayınca bebeğimiz olacak muhabbeti yapacaktır...
bugün tüm ekip sapancada burada çekim yapıyorlar hatta tüm gün burada olacaklar hepsini yakından görme fırsatım oldu tren istasyonunda felan çekim yaptılar tuba ünsalla aramda 1 metre yoktu diyebilirim
yha sonu çok kötüydü
bi gazel eksikti yhane yasık leylaya saten
menderes gördüyha sonunda bittim yha oF
değermi dedi asuman
menderes de değmez demişti dimi
oF
nolcak evleniyoda geri dönüşü nasıL oluR bu işin
bugün tüm ekip sapancada burada çekim yapıyorlar hatta tüm gün burada olacaklar hepsini yakından görme fırsatım oldu tren istasyonunda felan çekim yaptılar tuba ünsalla aramda 1 metre yoktu diyebilirim
himm gercektene herkez böyle bir sansi yakalamak ister ee peki neler oluyordu anlaya bildinmi biseyler.? :icon_whis istasyon sahnesi dedigini göre sanirim bir ayrilik söz konusu olabilir dizide..:icon_sorr bakalim haftaya nasil bir sezon finali bekliyor bizi??bye
Gazel'in öleceğini sanmıyorum...
Dizide pasif değil, aktif ve gerekli olan bir karakter...
Mutlaka kurtulacaktır.
Aslında şöyle bir şey var.Cihan kötü adamdır ama...Gazel'in intihara teşebbüs etmesinden sonra da hala Leyla ile evlenmekte ısrar eder mi?Gazel'i bir kardeş olarak da olsa, seviyor.Yani kötüdür de, Gazel'in bu teşebbüsü onu biraz olsun, en azından evlilik konusunda, yıldırabilir.Ama bana güvenmeyin hemen:)Cihan bu, ben iyi niyetli bir insanım, o kötü:):)
Menderes'in tutumu burada önemli aslında...
Leyla'nın Menderes'e olumlu bir tavır alacağını sanmıyorum.Menderes belki görüşmek ister, evlenmediğini sanıp; hani son anda nikahtan vazgeçtiğini düşünebilir Leyla'nın:img-yes:
GazeL bnce öLmeyecek kii öLürse
zaten yerii doLduruLamaz koLay koLay..
GerekLii bir karakter oLduğu için zor..
Cihan'a qeLince evLiLik konusundan vazqeçiceğini pek sanmıyorum..
Çok benciL bir karakter o.. Bu onun için pek bişi değiL bnce..
Hem evLiLikten LeyLa'nın vazqeçmesii daha iyi oLur.. ;)
Gazel'in intihara teşebbüs sebebi tabii ki ilk merak edilen şey olacak; evdekiler için...
Fakat unutmamalı ki, Sonat Gazel'i seviyor.Ben hiç sanmıyorum, herkese Cihan'a aşık olduğunu söyleyeceğini.
Ama Leyla'ya söyleyebilir, bu yüksek bir ihtimal.
Gazel'in intihara teşebbüs sebebi tabii ki ilk merak edilen şey olacak; evdekiler için...
Fakat unutmamalı ki, Sonat Gazel'i seviyor.Ben hiç sanmıyorum, herkese Cihan'a aşık olduğunu söyleyeceğini.
Ama Leyla'ya söyleyebilir, bu yüksek bir ihtimal.
aslinda bende bunu kimsenin söylemesine gerek yok gibi?? :img-yes: yani hersey ordata böyle bir günde ,,kimse bu evliligi istemese bile :icon_sorr gazel´in durduk yere ve dügün gününde böyle intihara kalkismasi bence akillara onun cihana olann ilgisini getirmeli....bence....bye
Akıllara bunu getirmez...
Çünkü Gazel uzun zamandır böyle.Mesela bundan 3-4 bölüm önce eve gelmemişti, bardan toplamışlardı kendisini:)
Bir derdi var ama ne, diye düşünüyorlar ve düşüneceklerdir.
Leyla yine Sonat'ı sorgular, arkadaşı diye...
Sonat da, intihara kadar gittiği için, Leyla'ya söyleyecektir.Söylemeli de zaten.
Ama Baki Baba'nın duyacağını sanmıyorum.
Çünkü Gazel uzun zamandır böyle.Mesela bundan 3-4 bölüm önce eve gelmemişti, bardan toplamışlardı kendisini:)
Sonat da, intihara kadar gittiği için, Leyla'ya söyleyecektir.Söylemeli de zaten.
Evet haklisin eger bunu anlamazlarsa kesinlikle sonat bunu söylemeleri..:img-yes: ben birde cihan merak ediyorum acaba o piskinligi hala devam edecekmi??:img-hyste kesinlikle bu intihar isini üstüne alinmaz..ya aslinda bu hafta nelre olcagini hala tahmin edemiyorum yani bu hastane olaylarini anladim fakat onun disinda bakalim neler gelisecek ??bye
Mukaddes sen çok yetenekli bir senarist olursun. Gerçekten kendini geliştir. Ve bulabiliyorsan Lajos erginin piyes yazma sanatını, mutlaka oku.
Ay Hüseyin Abi, teşekkür ederim:img-blush
Senaristlik değil de, yazarlık düşünüyorum bak.Hep ilerde kitaplar yazacağım, derim:)
Ama yine de Yemin'in senaristlerinden ayrılan olursa bana haber verebilirsin:):)
Sevgili mxrxt;
Cihan alçağının bu son olaydan sonra, az da olsa yumuşayabileceğini düşünüyorum.
YAni GAzel ölmek istedi, düşünsene...Hem de onun yüzünden.Üzülmese bile, bir şey olursa Gazel'e, başına kalacağını düşünüp taktik değiştirebilir:img-hyste O ne cindir oo:img-hyste
Ay Hüseyin Abi, teşekkür ederim:img-blush
Senaristlik değil de, yazarlık düşünüyorum bak.Hep ilerde kitaplar yazacağım, derim:)
Ama yine de Yemin'in senaristlerinden ayrılan olursa bana haber verebilirsin:):)
aynı şekilde yazarlık da bu tür kurgu tekniğini öğreten kitaplarla başlar. Çünkü yazmak kurmaktır. Kurulanı kağıda aktarmaktır. Beynin yazılı hale gelip geleceğe akmasıdır. Sakın bu kararından vazgeçme. Çünkü, gerçek ölüm, geleceğe bir şey bırakmamaktır.
meraba arkadaşlar..
ya ben eylem aktaşın söyleyemedim i arıyorum yardımcı olabilir misiniz bana..:img-help:
diziyi izleyemiyorum ama müzikleri harika:good:
Sevgili Ayşe; seni burda gördüğüme sevinmiştim bir anda ama; dizi için değil de mp3 için gelmen üzücü, maalesef:img-blush
Diziyi izlemeni tavsiye ederim öncelikle.
Ayrıca burada mp3 paylaşımı yasak, biliyorsun.
mukocum bizim tv de o kanal göstermiyo:icon_sorr
gerçi iyi de oluyo-bu ara sınavlarım çok yoğun..:img-yes:
burda yasak ama özelden atabilirsiniz canım:):img-yes:
bu arada tuba ünsalı çok severim ben..
sırf onun için izlemek isterdim ama -malesef..:icon_sorr
Ayşecim kusura bakma...
Gelip izlemiyorum, ama müziğini arıyorum diyince; sen de hak verirsin biraz tepki çekici oluyor:img-yes:
Ama kanala çekmiyormuş, o ayrı tabii:)
merhabalar arkadaslar nasilsinizz:img-wink: vallaha bu bolum harikaydi ya amabenim aklim gazelde kaldi ya ne olcak insalah olmez ya birde dizinin sonunu izlemedim mendderes asuman dugunemi goturdu yaa allaha allahh ya birde su reytingler cok dusuk ya:icon_sorr boyle bir dizinin kiymeti bilinmiyor offff:icon_sorr insaalah duzelir :img-cool2
Başta Günseli Eyüboğlu olmak üzere pek çok dikkatli okurumuz FOX'taki Yemin dizisinde yapılan hukuki hatayı işaret ediyor. Leyla boşandıktan bir hafta sonra nasıl oluyor da nikah masasına oturabiliyor? Üstelik de hamileyken...
Yüksel Aytuğ
İzlerken benimde aklımdan geçmişti ama yazmayı unutmuştum.Bu sabah gazeteyi okurken tekrar aklıma geldi.Bildiğim kadarıyla bayanlar gerçekten boşandıktan belli bir süre sonrasına kadar -hamilelik durumu- evlenemiyorlar.
Başta Günseli Eyüboğlu olmak üzere pek çok dikkatli okurumuz FOX'taki Yemin dizisinde yapılan hukuki hatayı işaret ediyor. Leyla boşandıktan bir hafta sonra nasıl oluyor da nikah masasına oturabiliyor? Üstelik de hamileyken...
Yüksel Aytuğ
İzlerken benimde aklımdan geçmişti ama yazmayı unutmuştum.Bu sabah gazeteyi okurken tekrar aklıma geldi.Bildiğim kadarıyla bayanlar gerçekten boşandıktan belli bir süre sonrasına kadar -hamilelik durumu- evlenemiyorlar.
Çok doğru bir konuya değinmiş izleyici ve Yüksel Aytuğ'unda köşesinde yer vermesi iyi olmuş....
Hem de Cihan gibi iyi bir avukat bunu yaptı...Kendi çıkarlarına böylesi geldi ya Cihan Efendinin kanunları es geçmek işine geldi..
Çok doğru bir konuya değinmiş izleyici ve Yüksel Aytuğ'unda köşesinde yer vermesi iyi olmuş....
Hem de Cihan gibi iyi bir avukat bunu yaptı...Kendi çıkarlarına böylesi geldi ya Cihan Efendinin kanunları es geçmek işine geldi..
Bu ayrıntı sezon finaline gelen arkadaşlarca sorulabilecek bir ayrıntıdır. Niye böyle bir ayrıntı atlandı. Senaristler hukuksal zorunluluğu mu bilemedi, yoksa bu ülkemizde gayrı yasal yollardan da mümkün mü? Çünkü cihan en kısa yoldan nikah gününü aldı.
Hukukta esneklik ne kadardır bilemiyorum.Ama bunun insiyatif dahilinde bir konu olacağını zannetmiyorum.Çünkü boşanma tarihi belli nikaha başvuru tarihi belli.Eğer yasal olmayan yollardan yapıldıysa bu işlem Cihanın sonu belli sayılır.Hadi Cihan bunu işine geldiği gibi yaptıda eski bir hukukçu olan Baki baba nasıl atladı?
Bu ayrıntı sezon finaline gelen arkadaşlarca sorulabilecek bir ayrıntıdır. Niye böyle bir ayrıntı atlandı. Senaristler hukuksal zorunluluğu mu bilemedi, yoksa bu ülkemizde gayrı yasal yollardan da mümkün mü? Çünkü cihan en kısa yoldan nikah gününü aldı.
Arkadaşlarımız bunu sorsun birde çorapları sorsun (yani unutulduysa hatırlasınlar..Taktımmı takıyorum kabul:img-hyste )
Ben birde Asuman'n büyük şehire gelince fiziksel değişimini,kendine daha çok bakmasını anlamış olsamda( -ki haftada iki gün manikür abartıydı)İşlere hakim olmasını anlamaıyorum..
Bu bütün dizilerde var hiç bir altyapısı olmadan şirket yönetmek pek mümkün değil..Bari ilerde Asuman'ın işletme mezunu falan olduğuna dair bir replik yazılsada bizde Asuman'ın bişeyleri bilerek konuştuğunu düşünsek...Diğer türlü çok abarılı oluyor...
Arkadaşlarımız bunu sorsun birde çorapları sorsun (yani unutulduysa hatırlasınlar..Taktımmı takıyorum kabul:img-hyste )
Ben birde Asuman'n büyük şehire gelince fiziksel değişimini,kendine daha çok bakmasını anlamış olsamda( -ki haftada iki gün manikür abartıydı)İşlere hakim olmasını anlamaıyorum..
Bu bütün dizilerde var hiç bir altyapısı olmadan şirket yönetmek pek mümkün değil..Bari ilerde Asuman'ın işletme mezunu falan olduğuna dair bir replik yazılsada bizde Asuman'ın bişeyleri bilerek konuştuğunu düşünsek...Diğer türlü çok abarılı oluyor...
Asumanın arkasında dağ gibi babacığı var.Onun sayesinde müdür de olur holdingin başınada geçer ki kısa bir süreliğine de olsa geçti :img-hyste
Hukuksal konularda senaristler hukukçuya danışmalıdır. Böyle olması gerekiyor haklısın. En kısa zamanda elif esrayı göreve çağırıyorum. Elif esra bu konunun da hakkından gelmeli.:good:
Bunun dışında fettan, asumanın bir şey yaptığı yok iş yerinde menderesi takip etme dışında. Öyle çok usturuplu şirket konuları konuşmuyor. Menderese yakın olmak arzusu var sadece. Fiziksel değişimindeki abartı iyi. Çünkü birden bire fiziksel değişimle menderesi etkileyecek bir anlayışa sahip. Leyla kentli menderes de bu yüzden beğenmiş leylayı. O halde abart abartabildiğiin kadar asuman...:icon_whis
Fettan bu çorap konusundaki hassasiyetine çok güldüm. Gerçekten unutmuş olabilirler mi? Yuh artık deriz. Yani böyle bir durumda olan nilgün hanıma(yapımcıya) olur buna genç yaşta olmasına rağmen kalbi dayanamaz..:img-hyste
Merak etmeyin patikler bilgi dahilindedir. Bu bölüm patiklerin kardeşliği diye kayda alındı. Yani her bölüme isim yazılsaydı fox amerikan dizilerinde olduğu gibi bu bölüm patikler menderes ve sadakat teyzemin gizemi olabilirdi....:img-hyste Ha patikler menderesin anlayabileceği mesajı verebilir mi? o da muamma. Adam zor anlıyor bu aralar depresyonda. Karısını kaybetmiş ne yapsın.
Fettan bu çorap konusundaki hassasiyetine çok güldüm. Gerçekten unutmuş olabilirler mi? Yuh artık deriz. Yani böyle bir durumda olan nilgün hanıma(yapımcıya) olur buna genç yaşta olmasına rağmen kalbi dayanamaz..:img-hyste
Merak etmeyin patikler bilgi dahilindedir. Bu bölüm patiklerin kardeşliği diye kayda alındı. Yani her bölüme isim yazılsaydı fox amerikan dizilerinde olduğu gibi bu bölüm patikler menderes ve sadakat teyzemin gizemi olabilirdi....:img-hyste
Aslında çorap bir simge ..Dizlierde ne unutulan karakterler var ah ah...Birden bir şekilde konuya dahil oluyolar hatta öyleki kilit nokta konumunda ama sonra sessiz sedasız yok oluyorlar..
Nuran Devres (nerede entrika orada Nuran Devres) bir tv pr.da bi defasında öldürdüğünü unuttuğu karaktere sahne yazmış tekrardan..Sonra hatırlamış ben bu karakteri öldürmüştüm diye flashbacklerle karakterin aslında nasıl kurtulduğu araya sıkıştırılmış seyircide farketmemiş...Gülermisin ağlarmısın ...
Hukuksal konularda senaristler hukukçuya danışmalıdır. Böyle olması gerekiyor haklısın. En kısa zamanda elif esrayı göreve çağırıyorum. Elif esra bu konunun da hakkından gelmeli.:good:
Bunun dışında fettan, asumanın bir şey yaptığı yok iş yerinde menderesi takip etme dışında. Öyle çok usturuplu şirket konuları konuşmuyor. Menderese yakın olmak arzusu var sadece. Fiziksel değişimindeki abartı iyi. Çünkü birden bire fiziksel değişimle menderesi etkileyecek bir anlayışa sahip. Leyla kentli menderes de bu yüzden beğenmiş leylayı. O halde abart abartabildiğiin kadar asuman...:icon_whis
Hani Menderes evdeyken Asuman holdingde her işe karışlıyordu ya dedim 2. Aliye yada Gümüş yetişiyor..Holdingi alacak dünya çapında bir şirket yapacak :img-hyste :img-hyste
Evet Leyla şehirli diye Menderes beğendi zihniyeti bunu hiç düşünmemiştim...
Birde Asuman'ı takdir ettiğim bir konu varki:img-hyste :img-hyste Menderes'e yakın olmak için (fiziksdel anlamda) hiçbir anı hiç bir fırsatı kaçırmıyor..Cihan bile(diğer dizilerde de böyle)ayrı odalarda yatmayı peşin peşin kabul etti ve son bömlümdeki reddedilişten sonra bir daha asla yanına bile yaklaşma cesaretini göstermez...Ama Asuman'ın elinden Menderes zor kurtuluyor valla hatta bi keresinde kurtulamamış ki Zehra doğmuş:img-wink: :img-wink: Kadınlar dahamı çok ne istediğini bilen taraf acep :icon_whis :icon_whis :icon_whis
Yüksel Aytuğ
Arkadaşlar,gerçek hayatta hergün haberlerde bir sürü hukuk dışı işlemler ,olaylar, aykırılıklara seyirci kalan otorite (!) Yüksel Aytuğ bunun daha basitinin dizilerde ( gerçek olmayan yaşamlarda)olmasına mı takılmış. Keşke gerçek hayattaki hukuksuzluklara duyarlı olsalar köşelerine taşısalar vatana millete daha faydalı olurdu.
Heheheh raytingler super olduu yaw 13 ve 20 su abdede raytingler
iyi olsa hic fena olmayacak son3 sira kaldi 10un icine girmeye insallah
girerizz!!
Arkadaşlar,gerçek hayatta hergün haberlerde bir sürü hukuk dışı işlemler ,olaylar, aykırılıklara seyirci kalan otorite (!) Yüksel Aytuğ bunun daha basitinin dizilerde ( gerçek olmayan yaşamlarda)olmasına mı takılmış. Keşke gerçek hayattaki hukuksuzluklara duyarlı olsalar köşelerine taşısalar vatana millete daha faydalı olurdu.
Tabikide gerçek hayatta hergün neler oluyor ama zaten bizlerde burada izleidğimiz diziler hakkında yorum yaparaken oyuncuların kara kaşına gözüne değil bir bütün olarak yorum yapıyoruz.Bizlerinde izlerken farkettiği şeyleri köşelerine taşımak onların işi...Hem Yüksel Aytuğ birçok tv elştimeni içinde bu işi gerçekten iyi yapanlardan bir kaçı köşesinde yer vermiş bu çok önemli...Yarın öbürgün başka güzel haberlerimizde yer alır inşallah...
ya arkadaşalr geçen bölümü tam olarak izliyemedim
biri bana şeyden sonrasını anlatabilir mi
hani gazelin elinde ilaç şişesi vardı
sonra sonat onu soruyodu noldu ondan sonrası
lütfen biri anlatsın
çok merak ediyorum
ya arkadaşalr geçen bölümü tam olarak izliyemedim
biri bana şeyden sonrasını anlatabilir mi
hani gazelin elinde ilaç şişesi vardı
sonra sonat onu soruyodu noldu ondan sonrası
lütfen biri anlatsın
çok merak ediyorum
Sonrası yok mor cadı, sonat onun odasına giderken, menderes de leylanın nikahını izliyordu. Cihan ve leylayı gülerken görünce menderesin yüzünde bölüm sonu geldi...
ok cnm anladım tşk
o sonat var ya bi de getirmiş yanında kadını
hiç gazeli düşünmüyo
ama gazelinde duyguları çok karışık
biraz daha dayansa
şu an yaşadıklarına değicek
eminim
ama inş. bakalım nolcak
bıçak sırtı 31-05-07, 12:22 Bence Asuman ölmesin.Dİziye kattığı keyif bence yadsınamaz..Hem ben ne zaman bu kadın mendersten vazgeçecek die merak ediyorum çok...Ölüm çok basit bir çözüm olur ve senaristlerin bunu yapacağını sanmam...
bıçak sırtı 31-05-07, 12:33 Bu arada diziye daha yeni başlayan biri olarak sonattan ne kadar etkilendiğimi söylemek isterim...Kendisi gerçekten ii bir oyun çıkarıyor
Bu arada diziye daha yeni başlayan biri olarak sonattan ne kadar etkilendiğimi söylemek isterim...Kendisi gerçekten ii bir oyun çıkarıyor
Oyunculuğundan etkilenmen güzel de kendisinden etkilnme beni dinlersen:img-hyste Görüyorsun bahara nasıl sert davranıyor, gözü gazelden başkasını görmüyor ki...
Sonat gerçekten başarılı bir yükseliş çiziyor. Onun iyi olacağı Menderesin geçirdiği kaza sahnesini öğrendikleri andı. Çok iyiydi o sahnede. Yine bu hafta gazelin günlüklerini verdiği sahnede sonat oyunculğunu konuşturdu. Sahne onunla güzelleşti.
Bugün Hatırla Sevgili nin ilk bölümü başladı Laçin Ceylanın (Sevim)
bir sahnesinde çalıştıgı gazetede uçak kazasını haber veren bayan
Yemin dizisinde oynayan Asumandı... :img-yes:
Yemin dizisini beyenerek izliyorum her hafta seyredemesemde
konusu çok ilginç bir dizi reytingleride her geçen gün artıyor
ve müziklerine bayılıyorum....:img-yes:
Oyunculuğundan etkilenmen güzel de kendisinden etkilnme beni dinlersen:img-hyste Görüyorsun bahara nasıl sert davranıyor, gözü gazelden başkasını görmüyor ki...
Sonat gerçekten başarılı bir yükseliş çiziyor. Onun iyi olacağı Menderesin geçirdiği kaza sahnesini öğrendikleri andı. Çok iyiydi o sahnede. Yine bu hafta gazelin günlüklerini verdiği sahnede sonat oyunculğunu konuşturdu. Sahne onunla güzelleşti.
Bende ilk defa pazartesi günü izledim aslında ilk sayılmaz bir kere zap yaparken denk gelmiştim Menderes'in oğlu onu vurmuştu silahla neden acaba? Sonrasını takip edemedim. Gazel'e üzüldüm ama Cihan'a olan duygularını bu evlilik kararından önce ablası ile paylaşabilirdi (nasıl bir karakter olduğunu tam bilmiyorum içine kapanıksa paylaşmaz tabi) ablasıda Cihan ile evlenmezdi. Gerçi ben Gazel'i Cihan'a layık görmüyorum (Burada cümle düşüklüğü oldu galiba yani Gazel, Cihandan daha iyilerine layık demek istedim.) ama en azından hem acı çekmemiş hemde ablasını kurtarmış olurdu. (Neyden kurtarıyorsa?)
Bende bunu yazacaktım bugün farkettim Sevim'in gazete arkadaşlarından biri Asuman'dı ve çok masum görünüyordu. :img-hyste masum-asuman :img-hyste Bu oyunculuk nemenem birşey ki, insanları halden hale sokabiliyor...:icon_whis
Bu hafta bölüm yorumu yazamadım ama tabiki dizimizi izledim...Epey yorumlar yapılmış,yeni sayfaya geçilmiş hukuksal bir hataya değinilmiş olsa bile bir tv eleştirmeni haber yapmış üstüne reytinglerimiz yükselmiş maşallah diyeyim öncelikle...
Gerçekleşmeyecek olan nikahın sonunu göremeden Menderes ordan ayrılacağı için nikahı oldu sanacak ..Bana göre sezon finali havaalanında uçağa binmek üzere olan Menderes görüntüsüyle olacak (aslında olmasını istediğim bu olmadığı için yazıyorum hani senaristler okursa bizi ters köşeye yatırsınlar yoksa bu durumda çok klişe ve sevmiyorum)
Gazel'in sessiz vedası bile kimseyi etkilemedi...Yani kız daha ne yapsın anlamaları lazım büyük bir problemi var ...Herkes üstün körü soruyor geçiştiriyor ciddi ciddi derdini dinleyen kimse yok ki...
Her bölümde farklı oyuncular ön plana çıkıyor bu bölümde Gazel epeyce ön plandaydı sahnelerinişn hepsinde çok başarılı buldum ayrııca isminide çok beğeniyorum...
Asuman'ın Cihan ve Leyla'nın evlilik haberini anlatışı peşinden meyve yemeye devam etmesi 80'li yıllardaki kötü adamları hatırlattı bana bide viski bardağı olaymış tam olacakmış:img-hyste ..
Takıntılı arkadaşların arasına benide dahil edin çoraplar ne oldu:icon_whis :icon_whis :icon_whis :icon_whis
ya ewet noldu şu patik işi
kadın koydu
tabi mendresin aklı başında diil
insan bi bakar cebine dimi ama?
ama bnce o patikleri asuman bulcak
yani öyle geliyo bana
baya bi sonra öğrenicek mendres
ya bn böyle tahmin ediyorum da bazı şeyler çok hızlı gelişiyo dizimizde
örneğin leyla mendresin yaşadığını çok çabukl öğrendi
bn diyodum bi 5-6 bölüm sonra olur falan diye ama
pat diye öğrendi yani
ewt o ayrıntıyı bnde fark etmiştim
hatırla sevgili de yemin de çok severek izlediğim diziler
ve ikisininde müzikleri çk güzel
ya bişey sorucam
kömür gözlerini söyleyen kadın
eylem aktaş hs ninde müziklerini seslendirdi di mi
hani şu jenerikte çalan
Bu hafta bölüm yorumu yazamadım ama tabiki dizimizi izledim...Epey yorumlar yapılmış,yeni sayfaya geçilmiş hukuksal bir hataya değinilmiş olsa bile bir tv eleştirmeni haber yapmış üstüne reytinglerimiz yükselmiş maşallah diyeyim öncelikle...
Gerçekleşmeyecek olan nikahın sonunu göremeden Menderes ordan ayrılacağı için nikahı oldu sanacak ..Bana göre sezon finali havaalanında uçağa binmek üzere olan Menderes görüntüsüyle olacak (aslında olmasını istediğim bu olmadığı için yazıyorum hani senaristler okursa bizi ters köşeye yatırsınlar yoksa bu durumda çok klişe ve sevmiyorum)
Gazel'in sessiz vedası bile kimseyi etkilemedi...Yani kız daha ne yapsın anlamaları lazım büyük bir problemi var ...Herkes üstün körü soruyor geçiştiriyor ciddi ciddi derdini dinleyen kimse yok ki...
Her bölümde farklı oyuncular ön plana çıkıyor bu bölümde Gazel epeyce ön plandaydı sahnelerinişn hepsinde çok başarılı buldum ayrııca isminide çok beğeniyorum...
Asuman'ın Cihan ve Leyla'nın evlilik haberini anlatışı peşinden meyve yemeye devam etmesi 80'li yıllardaki kötü adamları hatırlattı bana bide viski bardağı olaymış tam olacakmış:img-hyste ..
Takıntılı arkadaşların arasına benide dahil edin çoraplar ne oldu:icon_whis :icon_whis :icon_whis :icon_whis
Oyyy oyy hoşgelmişin :)
80 Lİ yılların kötü adamı ve Asuman o kadar da değil be..Ne de olsa seven bir kadın bırakalaım o kadarcık keyfini sürsün...Hakkını yemeyelim Asuman'ın sinirli öfkeli halleri oynadığı sahnelerde çok başarılı...
Gazel bencede bu bölümçok iyiydi...Tren raylarında yürüdüğü sahne çok hoştu..
ewt o ayrıntıyı bnde fark etmiştim
hatırla sevgili de yemin de çok severek izlediğim diziler
ve ikisininde müzikleri çk güzel
ya bişey sorucam
kömür gözlerini söyleyen kadın
eylem aktaş hs ninde müziklerini seslendirdi di mi
hani şu jenerikte çalan
Evet Eylem Aktaş zaten her iki dizinin müziğinide aynı isimler hazırlıyor...
selama arkadaslar naber??? burasi baya haraketlenmis...:img-wink: bicak sirti ve messa aramiza hosgeldiniz?? :img-yes: yemin dizisini izlemize cok sevindim..Messa kisada olsa sorularina cevap veriyoum.. Hayati menderesi babasi olmadigini ögrendiginde vurmustuu yani kendisini ayirt etmedigi hep biliyordu ama o bir anlik öfke ve kendinsine söylenen bu yalanlarin vermis oldugu kizginliklya yapti bunu...diger sorunun cevabi ise aslinda gazel cok icine kapanik sayilmaz ama
cihana cok kücük yaslardan beri asik oldugu icin,, ayrica cihan bunu biliyor yani gazel´in kendisinden hoslandigi ve sevdigini ..cihan ona sen benim kardesimsin biz beraber büyüdük derken leyla´ya asik oluyor???umarim seni bir nevzede olsa aydinlata bilmisimdir ???...............bye
Ya arkadaslar bu arada diziyle ilgili yeni resimler bekliyorum...biliyorsunuz bu hafta dizinin sezon finali degisik imzalar icin bana resim lazim ok???diziye yakisir bir sekilde vedamizi gerceklestirelim...bye
ayrılık_87 31-05-07, 17:12 dizinin sezon finali bu hafta mı? ben birkaç bölüm daha var sanıyordum...
dizinin sezon finali bu hafta mı? ben birkaç bölüm daha var sanıyordum...
evet ayrilik dizinin sezon finali 15.böülüm yani bu pazartesi dizinin sezomn finali artik sonradasinda eylül aynina kadar beklemek zorunda kalacagiz:icon_sorr ........neyse saglik olsun.............bye
YASEMİN 19 31-05-07, 17:51 evet ayrilik dizinin sezon finali 15.böülüm yani bu pazartesi dizinin sezomn finali artik sonradasinda eylül aynina kadar beklemek zorunda kalacagiz:icon_sorr ........neyse saglik olsun.............bye Bir yanlışlık var çünkü bu hafta 14.bölüm.Dizinin 15.bölüm bir sonraki hafta.Çünkü bu hafat 13.bölüm diye yazdı.Sezon finali bu hafta değil.:good:
Bir yanlışlık var çünkü bu hafta 14.bölüm.Dizinin 15.bölüm bir sonraki hafta.Çünkü bu hafat 13.bölüm diye yazdı.Sezon finali bu hafta değil.:good:
ya o zaman ben yalnis yaziyorum ben tüm bölümleri izledim ama bu hafta 15.
saniyordum arkadaslar kusura bakmayin bir yalnistik yaptim sanirim dizi 15. bölümde sezon finali ben bu hafta 15.saniyorum yasamein bu hafta 14 simdi degimi????
bu hafta sezonun son bölümümü biraz erken oldu arkadaşlar
bu hafta sezonun son bölümümü biraz erken oldu arkadaşlar
Bu hafta s ezon finali falan yok arkadaşlar... Mxrxt arkadaş verileri yanlış değerlendirdi herhalde. Ama finale yakınız. Belki de yabancı bir ülkede ülke özlemi sardı kendisini.
Bir yanım almanya acı vatan
Bir yanım babaocağı
Yureğimde tüten hasretimin dumanı diyecekken mxrxt arkadaşımız sezon finali dedi. :icon_whis
selamlar mukom
ellerine saglik tatlim,hepsi birbirinden guzel olmus:good: :good:
Selamlar Vuslat Ablacım:img-wink:
Ne zamandır karşılaşamıyordum seninle, Yemin forumunda karşılaşmamıza sevindim canım.
Beğenmene de sevindim ayrıca.
Devamı da geliyor şimdi imzaların:)
Selamlar Vuslat Ablacım:img-wink:
Ne zamandır karşılaşamıyordum seninle, Yemin forumunda karşılaşmamıza sevindim canım.
Beğenmene de sevindim ayrıca.
Devamı da geliyor şimdi imzaların:)
mukom canimin ici
evet ne zamandir senle karsilasamiyorduk,yemin dizisinin bir kac bolumunu izleyebildim,sonrasini izleyemedim(o saatlerde yuzme dersi veriyorum,o yuzden izleyemiyorum)ama forumu okuyarak bazi seyleri takip etmeye callisiyorum
begenilmiyecek gibi degilki tatlim,ellerine yuregine saglik:good: :good:
mukom canimin ici
evet ne zamandir senle karsilasamiyorduk,yemin dizisinin bir kac bolumunu izleyebildim,sonrasini izleyemedim(o saatlerde yuzme dersi veriyorum,o yuzden izleyemiyorum)ama forumu okuyarak bazi seyleri takip etmeye callisiyorum
begenilmiyecek gibi degilki tatlim,ellerine yuregine saglik:good: :good:
Vuslat Ablam, valla özledim sohbetlerimizi:)
Hs forumuna pek girmiyorum.Ama sizin sohbetleriniz içün gelebülürüm bir ara:img-hyste
Yemin'i de vaktin oldukça izlemeni tavsiye ederim:img-wink:
Zaten bu hafta değil, sonraki hafta sezon finali yapıyor.
Ayrıca teşekkür ederim:img-blush
Vuslat Ablam, valla özledim sohbetlerimizi:)
Hs forumuna pek girmiyorum.Ama sizin sohbetleriniz içün gelebülürüm bir ara:img-hyste
Yemin'i de vaktin oldukça izlemeni tavsiye ederim:img-wink:
Zaten bu hafta değil, sonraki hafta sezon finali yapıyor.
Ayrıca teşekkür ederim:img-blush
mukom tatlim
aynen tatlim bende cok ozledim seninle paslasmalarimizi:img-wink:
farkindayim,yoksun orda,bende eskisi kadar takilmiyorum,domates beni verem etti resmen:img-yes: ,bu gece diziyi izlerken domatesi yerden yere carpmak icin girerim:img-yes: sende gelirsin:img-wink:
valla yemin dizisini cok begendim,muzikler super,bizim huseyin abimiz ve arkadaslari yapiyor yine muzikleri:good: ama iste o saatte evde olmadigim icin izleyemiyorum:icon_sorr
insallah bu pazartesi izlemesemde dvd ye cektiririm,eve gelince izlerim,demekki gelecek hafta sezon finali olacak(mutlaka dvd ye cekecegim)
bende tsk ederim tatlim,ellerine saglik:good: :good:
Ben de adını lütfetmek istemediğim o karakter yüzünden diziyi izleyemiyorum ablacım, ama gelmeye çalışırım:)
Evet Yemin beğenilmeyecek gibi değil.Müzikler zaten dizinin yarısı...
Bu müzikler olmasa bu kadar beğenmezdik, eminim.
İzlenemeye değer yani.
Ben de adını lütfetmek istemediğim o karakter yüzünden diziyi izleyemiyorum ablacım, ama gelmeye çalışırım:)
Evet Yemin beğenilmeyecek gibi değil.Müzikler zaten dizinin yarısı...
Bu müzikler olmasa bu kadar beğenmezdik, eminim.
İzlenemeye değer yani.
mukom valla o domates bozuntusu beni resmen verem etti,kedi gibi miyavlayarak aglamasi iyice beni delirtti artik:img-help:
ama bu gece onu bir kac posta yerden yere carpmak icin girerim
evet gercektende yemin dizisi keske daha once baslamis olsaydi,su an gercekten turkiyenin 1 numarali dizisi olurdu,ama olsun reytingler her hafta yukseliyor,gelecek sezon kesin her hafta zirvede olacagina eminim:img-yes:
gercekten konusu,muzikleri sahane,muziklerinden dogru zaten dikkatimi cekti(aa dedim bunlar bizim dizi muziklerine benziyor,acaba degilmi derken karsimda baktimki bicak sirti)gercektende izlenmeye deger(insallah seneye baska bir gune alirlar)bende rahat rahat izleyebilirim yemin dizisini:img-wink:
Muko canım imzalar şahane olmuş emeğine sağlık..Benim Çınar tutkum var kolay kolay imza değişirmezdim ama Yemin için onuda değiştirdim..Yemek işi gerçekleştikten sonra imzamda bir süre Yemin imzası kullanayım dediğin gibi tanıtım için iyi oluyor...
Sevgili sinope birkaç başlıkta karşılaşıyorduk buradada karşılaşmak çok hoş oldu umarım bir şekilde diziyi izleyip o güzel yorumlarınla aramızda daha sık yer alırsın...
Domates mi dediniz ah o domates değilmi diziyti çekilmez yapan Sevgilerbye
Sevgili muko88 çalışmların çok güzel resim konusunda sayfada en fazla emeği geçen arkadaşlardan birisin emeğine sağlık...
Sevgili sinope fettan'a katılıyorum bir kaç başlıkta daha karşılaştık buradada karşılaşmamız ne hoş...
Bugün cuma öğleden sonra özet gelir..Bizde ona göre farklı tahminler geliştirebiliriz..
Özet ve bölküğm resimleri çok geç ulaşıyor bu konuyla ilgilenilse çok iyi olur..Diğer dizilerin özeti ile birlikte bölümden birkaç resim geliyor neden Yemin dizisine gelmiyor:icon_whis :icon_whis ..
selam muko resimler gene süper ellerine saglik sende olmasan???
merhaba hewal özet ve resimler konussunda sana katilyiorum nedense bu diziyi hala kabul etmek istemeyenler var sanirim???dizinin izlenme oranlari fox tvden kaynaklaniyor yoksa bu dizi kesinlikle 1 .siralarda yeriyni almis ve kimseye kaptirmamis olcakti...bye
muko88 Canim imza ve avatarlarin cok guzel olmus. Benim su
pc yapilsin bende yapacam bol bol! Sayfamiz baya ilerlemis
Dizimiz artik rayting aliyor nerden nereye. Ilk bolumlerinde
ab 56 ve 44 cu siralardaydik ya! Simdi ise ab 20 ve 13 :D
hewalim,fettanim
gercektende bir kac dizinin forumunda karsilasmamiz gercektende hos bir raslanti,saolasin her ikinizde
bende cok istiyorum yemin dizisini izlemeyi,bu haftadan itibaren son kalan 2 bolumu izlemeye kesin kararliyim
sizlerle yorum yapmak benim icinde ayri bir keyif verecektir.:good: :good:
mukom canimin icin yine gece benden sonra dokturmussun,ellerine,yuregine saglik.
sevgilerimle
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Özet gelmek üzere evet.
Ayrıca Hewal arkadaşıma katılıyorum; resimler neden gelmiyor her hafta?
GAleriye geç eklendi Yemin bölümü ama?
BElki resim göndermiyordur dizi ekibi:img-blush
Ekranlarda bir dolu gerekli gereksiz dizi var.Bu kadar başarılı bir dizi adeta seyirci desteğiyle ayakta.Gerçekten inanamıyorum.Bu yetmiyormuş gibi sezona devam haberi de ayrıca sevindirici.Tüm bunlar olurken değerli tv eleştirmenleri ne yaparlar çok merak ediyorum.Ben tüm kadroyu skandallar yaratmaya davet ediyorum.Ben kendi adıma destekliyorum.
Ekranlarda bir dolu gerekli gereksiz dizi var.Bu kadar başarılı bir dizi adeta seyirci desteğiyle ayakta.Gerçekten inanamıyorum.Bu yetmiyormuş gibi sezona devam haberi de ayrıca sevindirici.Tüm bunlar olurken değerli tv eleştirmenleri ne yaparlar çok merak ediyorum.Ben tüm kadroyu skandallar yaratmaya davet ediyorum.Ben kendi adıma destekliyorum.
Merhaba, dizinin geleceği için düşündüklerini okudukça kendimi tutamadım.:img-hyste :img-hyste Ne yapsak bilmiyorum. Dizinin oyuncularına tezgahlar mı kursak. Seninle bu komploları kursak.... Ya çok tehlikeli önerilerde bulunuyorsun içimizdeki şeytanı uyandırmayalım en iyisi:img-hyste Ama artık buna gerek kalmadı sanırım dizinin seyri hiç bir ahlaksız teklif veya magazine gerek kalmadan yolunda gidiyor ne dersin:happy0064 :happy0064
YASEMİN 19 01-06-07, 16:56 Merhaba, dizinin geleceği için düşündüklerini okudukça kendimi tutamadım.:img-hyste :img-hyste Ne yapsak bilmiyorum. Dizinin oyuncularına tezgahlar mı kursak. Seninle bu komploları kursak.... Ya çok tehlikeli önerilerde bulunuyorsun içimizdeki şeytanı uyandırmayalım en iyisi:img-hyste Ama artık buna gerek kalmadı sanırım dizinin seyri hiç bir ahlaksız teklif veya magazine gerek kalmadan yolunda gidiyor ne dersin:happy0064 :happy0064
Amannnn ne olur hiç gerek yok!Bence de yolunda gitsin.Önemli olan devamlılık!Bu da bu dizi de fazlasıyla var zaten.Hiç anlamam teknikten falan ama.Yemin'in çekim kalitesi de farklı.Adeta içine alıyor!Eveeet gene yaklaşıyor günümüz.Pazartesi 'ye ne kaldı ki şunun şurasında.Yaaa ben merak ettim Fatmanur'un saçı peruk mu?bye
Arkadaşlar bana da öyle geliyor fatmanur hanım aydına gidip geldikten sonra saçı değişti....peruk görünümünde bi hava var saçlarında.asumanın saçlarında ise kabarık ve uçlarında dalga ile görüyorduk gecen bölümde düz fön çektirmişti...
Amannnn ne olur hiç gerek yok!Bence de yolunda gitsin.Önemli olan devamlılık!Bu da bu dizi de fazlasıyla var zaten.Hiç anlamam teknikten falan ama.Yemin'in çekim kalitesi de farklı.Adeta içine alıyor!Eveeet gene yaklaşıyor günümüz.Pazartesi 'ye ne kaldı ki şunun şurasında.Yaaa ben merak ettim Fatmanur'un saçı peruk mu?bye
Evek haklisin yasemin ama beli sansasyon degilde güzel reklamlarlada dizinin adi daha cok duyurula bilir ??ama dizide o kadar reklam yetersizligi varkii..FOX tv kendi programinim reklamini yapmaktan bu kadar aciz mesela kanalda bir magasiz programi var SOBE diye neden bu ekip gidip diziyle ilgili reklamlar yapmiyor anlamiyorum.. demekki magazincileri ceken bile konu degil rating???Binbir gece olayini biliyoruz tüm sanatcilara siz ayni durumla karsilassaniz cevabiniz ne olurdu??diye soruldu öyle degilmi??bye
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.
Özet gelmek üzere evet.
Ayrıca Hewal arkadaşıma katılıyorum; resimler neden gelmiyor her hafta?
GAleriye geç eklendi Yemin bölümü ama?
BElki resim göndermiyordur dizi ekibi:img-blush
Malesef elimize özet ulaşmıyor,resimlerde rötarlı geliyor.Ama şu an elimde eklenecek bayağı bir resim var en geç yarına kadar hepsini eklerim...:img-wink:
Sevgili michelle;
Cevapladığın için teşekkür ederim.
Özeti CveB nickli arkadaşımız buluyor sağolsun.
Resimler de geldikçe eklerseniz seviniriz tabii ki.
Şimdiden ekleyeceğin resimler için de teşekkürler.
Uykum kaçtı.Şu lost'un eski bölümlerine bakıyım dedim arşivden.En önemli mesele senaryo ve kurgu.Çünkü yönetmenin senaryoyu algılaması ve doğru kurgulaması lazım.Yemin de de bu var.İşte bu yüzden Sadullah Celen'i ve ekibini kutluyorum.Ben sonuç da bir seyredenim.Yanılıyor da olabilirim.Fakat bunca yozlaşmanın içersinde dğoru projelerin kesinlikle ödüllendirilmesinden yanayım.Ben tüm kadronun ne ve kim olduklarına dair internetten bilgi almaya çalıştım.Sonuç da gördüm ki çoğu ki aralarında yeniler de var sadece işlerini yapmışlar.Kaşa,göze,saça,sakala,vücuda,skandala bağlı tüm eleştiriler ve başarılar aslında bir süre sonra unutuluyor.Asıl olan kalıcı olabilmek.Sonuçta birgün bu dizi de bitecek.Ama ben ve benim gibilerin hafızalarında güzellikler bırakarak.Sevgi ve saygılarımlaaaaaaaa!
sude-elvin 01-06-07, 23:24 uzun süre izleyemedim yemini son bes bölümü yeni izleye bildim.
asuman bu son bölümlerde sinir kirizi gecirttirdi bana resmen bukadarda olmaz dedirtti. son bölüme gelince leyla ve cihanin evliliklerini babasinin bukadar kolay kabul edicegini düsünmüyordum kesinliklede kabuletmemesi lazimdi. belki bi cok dizide bu tür evlilikler oluyor ama birlikte kardes gibi büyüdügü bi insanla böyle bisey yapicak olmasi cok yanlis gerci sanirim gazel sayesinde olmicak bu evlilik umarim olmaz.
sude-elvin resimler için teşekkürler...
İstersen bir mesaja iki-üç resim koy, başlığımız ilerlemiş olur:img-wink:
Yine de ellerine sağlık:img-wink:
sude-elvin 02-06-07, 00:33 sude-elvin resimler için teşekkürler...
İstersen bir mesaja iki-üç resim koy, başlığımız ilerlemiş olur:img-wink:
Yine de ellerine sağlık:img-wink:
bisey degil.
bende isterim basligin ilerlemesini ama o tür yollamak yasak oldugu icin böyle yapyiorum. ama ilk firsatta yeni resimler cekip eklemeye calisicam. imza ve avatarda yaparim. doldururuz basligi :img-wink:
Nihayet yemin müzik eşlemesi bitti. Cd ye aktarımındadır sıra... "Gecenin geç ve yıldızsız bir saatidir" diye başlar ya şeyh bedrettin destanı. Gecenin bu geç ve belki de yıldızıl (çünkü ben göremiyorum) bir saatinde yani 03:40 çalışıyorum. Yarın da mix de bir kaç saat. Sonra da bir yer bulup uyumalıyım çünkü akşam yeminin sezon yemeği. Size bol bol fotograf çekeriz artık:icon_whis
Ellerine sağlık Hüseyin Abi...Bu saatlere kadar uykusuz kalıyorsunuz.
Bu akşam yemek vardı değil mi?Artık bol bol fotoğraf bekliyoruz.
Sen de öyle mukaddes bak saat kaç ve uyumamışsın. neyse yarın zor bir gün olacak. Tabii ki fotograflar çekilecek. Bu arada bakalım nasıl bir akşam olacak. Ben ruh gibi dolaşmasam iyi misafirlerim var çünkü...
bisey degil.
bende isterim basligin ilerlemesini ama o tür yollamak yasak oldugu icin böyle yapyiorum. ama ilk firsatta yeni resimler cekip eklemeye calisicam. imza ve avatarda yaparim. doldururuz basligi :img-wink:
Haklısın, ellerine sağlık sevgili arkadaşım...
İmza-avatar gelirse de çok seviniriz.
Valla ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Destek de lazım tabii ki:img-yes:
sude-elvin; çalışmaların çok güzel olmuş...Ellerine sağlık...
Çok teşekkürler...
Özet bir türlü gelmeyince bende bu hafta yeni bölüm yok zannettim.Ama az önce fragmanın sonunu gördüm.
Baki Baba: Allah'ım bana evlat acısı gösterme
Cihan Sonat'a: Sen çok oluyorsun Sonat Efendi
Gazel Cihan'a: Ne abilik ne de kocalık yapmana izin vermeyeceğim.
Menderes: 2 aylığına Almata'ya gidiyorum.
Menderes'in Babası: Artık dönünce Asuman'a nikah kıyarsın
Menderes: Olur baba
Gazel Menderes'e:
-Ablam hamile.Karnında senin çocuğunu taşıyor.:happy0064
(İşte bu kadar çok zor bir şey değil.HS'de Ahmet'e bir türlü söylenemeyen cümle)
Bu arada resimler sayfaları renklendirmiş.İmza&avatarlar çok güzel olmuş.
CveB çok teşekkürler yeni bölümden bilgiler için...
Ben zaten Gazel'den bunu bekliyordum; gidip Menderes'e söylemesini...
Bunu yapabilecek tek kişi Gazel'di çünkü, Sadakat Ablam denemişti ama olmamıştı.
Gazel Cihan ile evlilikleri konusunda da hassas olduğu için bunu yapabilecek tek kişiydi ve yapmış.
Çok güzel bir bölüm olacak gibi ama; kesin bölümün sonunda söyler Gazel bebeği:img-yes:
Evet bende dizi ekimini ve oraya katilmaya hak kazanana arkadaslarimizi kutluruyorum..:good: ekip olarak herseyin en iyisini hakediyorsunuz hepinize bol eylenceler.....bye
Yüksel Aytuğ'un Yazısı
Hangi dizi bitecek? Hangisi devam edecek?
Sezon sonu yaklaştıkça okurlarımızdan gelen "meraklı" mesajlar da arttı. Herkes izlediği dizinin akıbetini soruyor: "Filanca dizinin, falanca bölümde biteceğini duyduk. Doğru mu Yüksel Bey?" Soruların hepsini tek tek yanıtlamaktan parmaklarım nasır tutmuşken, imdadıma Hafta Sonu dergisi yetişti. Orada bu sezon bitecek, gelecek sezona devredecek ve yeni başlayacak dizileri listelemişler. Bendeki bilgileri de ekleyip, sizlerle paylaşmaya karar verdim: Şu sıralar ekranlarda 50'ye yakın dizi var. Geçen sezondan devam edip, bitenler, bu sezon başlayıp, reyting alamadığı için zamanından önce yayından kalkanlar ve onların yerine başlayanlarla birlikte bu sayı sezon içinde 150'ye yaklaşıyor. Öncelikle yaz tatiline girip, gelecek sezon da devam edecek yeni dizilerin listesini verelim de tiryakileri rahat bir nefes alsın: Sıla, Yersiz Yurtsuz, Selena, Şöhret (atv), Binbir Gece, Yaprak Dökümü, Arka Sokaklar (Kanal D), Geniş Zamanlar, Köprü, Kader (Star TV), Ezo Gelin, Kara Duvak, DOKTORLAR(SHOW TV), Hayat Türküsü (TRT 1), Yemin (FOX).
Sırada bu sezon sonunda izleyicilerine veda edecek diziler var: Sağır Oda, Fırtına, Yabancı Damat, Ihlamurlar Altında, Gümüş, (Kanal D), Beyaz Gelincik, Bebeğim, Gemilerde Talim Var (atv), Kaybolan Yıllar (Star TV), Acı Hayat (Show TV), Üç Tatlı Cadı (FOX). Bu diziler arasında Ihlamurlar Altında 80. bölümüyle veda ediyor. Kaybolan Yıllar'ın veda tarihi 28 Haziran. Star TV'nin iki dizisi İki Aile ve Yalancı Yarim ile Kanal D'deki Acemi Cadı ve atv'nin yayınladığı Duvar ise ara vermeden yaz boyunca ekranlara gelmeye devam edecek. Ve yeniler: Bu yaz ekran gençlik dizilerine teslim. Star TV'deki Aşk Kapıyı Çalınca ve Kanal D'deki Kavak Yelleri ile yaz ekranına gençlik aşısı yapılacak....
NOT: böylelikel dizinde bu seznon bitmiyecegin ögrendik oh be çok uzülürdum erken bitseydi anaca alışmış diziye bu arda frgmanmı çıktı izliyen varsa kısacak bir özet gecermi görmedim frgmanı ya ne oluyo frgmanda bu arda bu hafta yada haftaya sezno finali olablir konular olmuş arkdaslar daha çok erken seznon finali için haziranın ortaları yada sonlarına dogru olur diye dusunuyorum
evet haklisin simdi herkez iyi bir nefes... alsin gerci aralarda kalkacak diziler var ama onlarada gecmis olsun diyelim...bu arada emegin icin tskler arese.bye
hüseyin abi ;)
http://img484.imageshack.us/img484/9297/dsc02063zv6.jpg
gunaydinlar huseyin kardes
dun aksamki yemek olagan ustu guzel gecmis anladigim kadariyla:img-yes:
resimlerin hepsi birbirinden guzel:good:
ellerine saglik:img-yes:
Sevgili alisercan resimler ve gecede yaşanılanlarla ilgili anektodlar için çok teşekkürler..Sevgili ehlocan ve sycamore'unda biran evvel gece ile ilgili paylaşaımlarını bekliyoruz...Ama resimlerde keyiflerinin gayet yerinde olduğu anlaşılıyor...Tüm detayları istiyoruz..Tüyo öğrendilerse onlarıda tabi...Bide bide ÇORAPLAR NE OLDU dermişim:img-wink:
yhaa fotolar çok güell yha bnde bu diziyiiyii çok iyii sıkı takip ediormm süperrr :) fotolar içn saol :)
Malesef elimde Zeynonun başka fotoları yok. Ama gelir gelmez yüklerim artık. Bugünlük bu kadar yeter herhalde.
resimler icin sonsuz tskler ellerinize saglik huseyin kardes:good:
bendende tum ekibe ayisigi dalgakiranin sozleri
ask herkezi kirar biraz
eksilmesin acisi sukret
varsin aglasin,dalda kiraz
herkez kendine surgun biraz
varsin aglasin dalda kiraz
herkez kendine surgun biraz
cocuk gulusun,dunden bir yara
ask bize sila
gunler gelirde,buyuruz elbet
ask bize gurbet
ay isigi dalgakiran,yarada tuz asktan kalan
ay isigi tende bicak,giden surgun,kalan kacak
ask bize sila
ask bize gurbet
ask bize sila
ask bize gurbet
kapansin yarasi su gecenin
ayriliklar ortsun ustumu
kimin kimsemdir,ahh gozlerin
gidecek yeri yok kimsenin
cocuk gulusun,dunden bir yara
ask bize sila
gunler gelirde,buyuruz elbet
ask bize gurbet
ay isigi dalgakiran, yarada tuz asktan kalan
ay isigi tende bicak,giden surgun kalan kacak
ask bize sila
ask bize gurbet
ask bize sila
ask bize gurbet
saygilarimla
alisercan resimlere bakilinca o günün cok güzel gectigi anlasiliyor..:happy0064 herkez gibi orda olmak cok isterdim..:img-blush dizi ekibini yakindan tanimak beni cok sevindirdi..hepsine ayri ayri tsk ediyor ve kutluyorum cok´da öpüyorumm.....................bye bye bye
Valla sayfaya geldim ve çok mutlu oldum:happy0064
Dün akşamki yemeğin resimleri gelmiş...Kaç dakikadır onlara bakıp, Hüseyin Abi'nin yazdıklarını okuyorum...Tekrar teşekkürler Hüseyin Abi...
Resimlerden edindiğim izlenim şu; herkes çok sıcakkanlı...Bir aile gibi...
Gerçi her dizi ekibi söyler ya; bir aile gibi olduk...Yemin ekibi de öyle...Bol eğlenceli, muhabbetli geçmiş yemek...
İstanbul'da olsam koşa koşa gelirdim:)Kaçırır mıydım hiç böyle neşeli ve sıcak ortamı:img-pilot
Sevgili ehlocan ve sycamore arkadaşlarımız çok şanslılar:)
Meryemce90 03-06-07, 21:38 öncelikle herkese iyi aksamlar,
ben dde bu dizinin takipcisiyim ve cok seviyorum, imza ve avatar hariklar muko88 ve sude-elvin ellerinize saglik, hüseyin abi resimler icin cok tesekürler....
o yemekte bende olmak isterdim,
benide araniza alirsaniz cok sevinrim:D
öncelikle herkese iyi aksamlar,
ben dde bu dizinin takipcisiyim ve cok seviyorum, imza ve avatar hariklar muko88 ve sude-elvin ellerinize saglik, hüseyin abi resimler icin cok tesekürler....
o yemekte bende olmak isterdim,
benide araniza alirsaniz cok sevinrim:D
Artık yeni sezonda sete gideriz sözümüz vardı biliyorsunuz. Yine bir kampanya başlatırız meryemce neden olmasın
hüseyin abi uzun uğraşlar sonunda mükemmel fotoğraflar eklemişsin. :) eline sağlık.:img-blush özellikle o güllü olana bittim.:img-hyste
Ekipte en merak ettiklerim; kamera arkası kısmı ve Serhan Yavaş'tı:img-blush
Diğer oyunculara daha önce rastladığım ve çoğunluğunu tanıdığım için Serhan Yavaş çok merak uyandırmıştı bende.
İnternette de hakkında pek bilgiye ulaşamadım; hatta hiç:):)
Oyunculukta yeni galiba:img-blush Yani televizyonda ilk kez görüyorum; belki görmüşümdür hatırlamıyorumdur:img-blush Bilemeyeceğim artık...
Ama gördüğüm şu ki; oyunculukta gittikçe daha başarılı oluyor.
Sanki biraz kendini kasıyor rol yaparken(ekran karşısında bazı sahnelerinde ben de kasılıyorum da:img-blush ), biraz daha rahat oynasa daha da iyi olacaktır; yani benim görüşüm bu:)
Ancak hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteriz.Doğum tarihi, nerelidir...Ne yapar, ne eder...Tiyatro geçmişi var mı?Oyunculuğa nasıl başlamıştır? vs... vs...Bu sorular benim açımdan uzar gider ama buraya bu kadarını yazayım:img-hyste
hüseyin abi uzun uğraşlar sonunda mükemmel fotoğraflar eklemişsin. :) eline sağlık.:img-blush özellikle o güllü olana bittim.:img-hyste
O güllü olan benim de çok hoşuma gitti:):)
Çok hoş, bazen komik ve tatlı fotoğraflar:):)
Sevgili Meryemce;
Tabii ki seve seve alırız aramıza...Hoşgeldin...
Yorumun için teşekkür ederim.Diziyle ilgili iyi ya da kötü yorumlarını bekliyoruz.
Mukaddes serhan yavaş gecede sanki menderesdi. Çok farklı bir insan yani oradaki sadelik filmdekiyle aynı. ayrıca sadece serhan değil oyuncuların hepsi de mütevazi ve samimiydi.
selam herkese
bir aya yakındır nete giremedim sınavlarımdan dolayı, baya bişey kaçırmışım anlaşılan:icon_sorr yeni başlığımız bile açılmış... eklenen resimler harika çok teşekkür ederim. gerçekten çok güzel bir yemek olmuş...herkes çok sıcakkanlı:icon_ange
ayrıca kapanan sayfalara göz attım resim ekleyen arkadaşlara çok teşekkür... ayy reytingler harika yaa sonunda büyük bir yükseliş olmuş çok sevindim:happy0064
Mukaddes serhan yavaş gecede sanki menderesdi. Çok farklı bir insan yani oradaki sadelik filmdekiyle aynı. ayrıca sadece serhan değil oyuncuların hepsi de mütevazi ve samimiydi.
Öyle mi?Sade bir insan olması güzel bir şey...Abartılı, havalı insanları sevmem:)Hele bir de ünlü olup da böyle yapanları hiç sevemiyorum:icon_whis
Ne olursan ol kendin ol:img-yes:
Serhan Yavaş ile ilgili bilgi verdiğin için teşekkürler Hüseyin Abicim.
Fotografları eklemeyi bilmiyordum, fatoşla konuştuk ama çözememiştik. Seni bulunca sabahın dokuzunda çözdük, yardımın için sağol. HS nin korsan kızı anarşist şeboist biliyorum ki sen bu fotografları görünce ilk olarak güle bakacaksın.:img-wink:
bakıyorum da yine bütün sıfatlarımı saymışsın.:img-hyste rica ederim abicim.her zaman yardım ederim ben.bilirsin yardımsever bi kişiliğim vardır.:img-cool2 zaten ilk o güllü olan gözüme takıldı.:img-hyste
Ne yaparsın sinem, gül tubanın elinde, her tarafım sarılmış zarif ve güzel bayanlarca, ve makine de eşimin elinde nasıl bir zor durumdur anlasana:img-hyste
öncelikle herkese slm,
bende bu diziyi cook severek izliyorum ve arniza katilmak istiyorum,
ve bu arada calismalariniz harika olmus...............
Çilek kız; sen de hoşgeldin aramıza...
Yorumlarını bekleriz:)
Hüseyin Abi, Tuba'ya o gülü kim verdi?:):)
Çilek kız; sen de hoşgeldin aramıza...
Yorumlarını bekleriz:)
Hüseyin Abi, Tuba'ya o gülü kim verdi?:):)
Ben veremezdim:img-hyste Ama aklınıza başka bir şey de gelmesin. Produksiyon sorumlusu Bünyamin bey tüm kadınlara bir tane gül verdi. Yetmedi yemin hatırası olarak birer hoş cüzdan hediye etti.
Sevgili ülkü;
Sınavların iyi geçmiştir umarım.
Evet bir ayda baya bir değişiklik oldu.Yeni başlık açmak için hırslandık, sonunda açtık.Yeni üyeler gelmeye başladı.Reytingler de iyi gidiyor, inşallah daha da iyi olur önümüzdeki sezon:img-yes:
teşekkür ederim cnm (adın mukaddes sanırım ):img-wink: iyi geçti çok şükür.evet baya bi hareketlenme olmuş ben gelmeyeli.valla çok sevindim dizi yavaş yavaş yükseldi ama sağlam adımlarla gidiyor.Dizimizi izlemek için heycanlanıyorum.Daha fragmanı bile göremedim malesef tv ye bakamadım...
ii geceler arkadaşlar..bende bir Yemin izleyicisiyim ve sıkı takipçisiyim..aranıza beni de alrsanız çok mutlu olurum..
ii geceler arkadaşlar..bende bir Yemin izleyicisiyim ve sıkı takipçisiyim..aranıza beni de alrsanız çok mutlu olurum..
Ne güzel bir gecedir. Yavaş yavaş yeni form sakinleri aramıza katılıyor. Arkadaşlar biz de her yeni gelenle mutlu oluyoruz. Böylece güzel bir çabanın sonuca doğru gittiğini daha iyi anlıyoruz.
ya evet bende fragmani daha göremedim galiba nikah kiyalamicak sonat gazele bakmaya gidicek ve bu arda hastaneye gidicekler nikah da kiyalamicak.......
özetinde böyle yaziyor:
menderes almanyaya gitmeye kara vericek babasida dönünce asumanla evlenirsin diyecek menderes de tamam baba diyecek, gazel menderese leylanin ondan bebek bekledigini söyliyecek
Anladım Hüseyin Abi:img-hyste Bunun için sormuştum zaten:):)
Evet Ülkü'cüğüm, adım Mukaddes.
Sınavlarına sevindim:img-wink:
Hüseyin Abi ben de seviniyorum aramıza yeni arkadaşlar katıldıkça...Özellikle bu akşam pek bi kalabalığız sanki:img-blush
Bu arada Serhan YAvaş hakkında yeni bir bilgi buldum, ilk bilgi:img-hyste
Gerçek Adı : Serhan Yavaş
Doğum Tarihi : 1972
Doğum Yeri : İstanbul
Eğitimi : Akademi (Marmara Üniversitesi spor akademisi)
Ay Serhan Yavaş'la ilgili bilgi bulamıyordum ama yeni şeyler eklenmiş internete:happy0064 Hemen aktarıyorum:img-wink:
Yeni bir röportaj değil ama olsun:)
--------------------------------------------
FOX ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi ‘Yemin’de Tuba Ünsal ve Zeyno Üstünışık’la başrolü paylaşan Serhan Yavaş, oyunculuğu kadar yakışıklılığıyla da adından söz ettirmeye başladı. Aslında tenis hocası olan Yavaş, seyircilerin artık kendisi gibi yeni yüzler görmek istediğini söylüyor
Sizi önce bir çikolata reklamında izledik. Şimdi de Yemin dizisinde Menderes karakterini canlandırıyorsunuz. İlk kez bir dizide oynuyorsunuz değil mi?Aslında Marmara Üniversitesi Spor Akademisi mezunuyum, branşım da tenis hocalığı. 90’dan beri modellik ve reklam oyunculuğu yapıyorum. 98’den sonra 4-5 sene uzak kaldım ve bambaşka bir sektöre yöneldim ailevi nedenlerden dolayı... 2005 yılında modellik ve reklam oyunculuğuna geri döndüm. Ondan sonra bir iki reklam filmim oldu. En son bir çukulata reklamında oynadım ve ardından da bu dizi oldu.
Ne çekti bu projede sizi?
Her zaman oyunculuğa ilgim ve yatkınlığım vardı. Bugüne kadar sayısız reklam filminde oynadım bir de Osmanlı’nın son dönemleriyle ilgili 4-5 bölümlük bir dizi çekmişlerdi; Türk-Fransa ortak yapımı. Orada da Derya Baykal’ın armatör yeğeni rolündeydim. Artık yapımcılar, yönetmenler yeni yüz arıyorlar anladığım kadarıyla. Çünkü muazzam bir dizi furyası var. Ben de yeni bir yüzüm. Bir şeyi yapıyorsam onu en iyi şekilde yapabilmek için çok çalışırım.
Modelliğinizin avantajı olmuştur en azından kameraya nasıl bakacağınızı biliyorsunuzdur...
Evet faydası oldu ama burada model duruşları geçerli olmuyor. Kameraya alışkınlık açısından faydası olduğu doğru...
Defalarca dizilerde oynamış kadar rahat olmanızın sırrı ne?
Bana bunu söyleyen çok oldu. Dizinin ilk bölümünü izleme şansım olmamıştı ama herkes çok iyi deyip duruyordu. Sonra izledik ekiple birlikte ve gözlerim doldu. Oyuncu koçum Süreyya Güzel’den ders almadan önce Menderes karakterine evde kendim çalıştım tabii. Nasıl davranır, nasıl konuşur, nasıl bakar diye düşünüp aynanın karşısında çalıştım hep. Çok neşeli çalışıyoruz. Bazı yönetmenler bağırır çağırır diye duyum almıştım. Ben tenis hocasıyım bir insana bir şeyin nasıl öğretileceğini çok iyi bilirim. Bunun kademeleri vardır. Bu kademeler içersinde öğreteceğiniz kişinin psikolojisi çok önemlidir. Aşırı derecede bağırış çağırışlar insanı geri iter. Ben sonuçta 4 tane dizi çekip buraya gelmedim. Merdivenin birinci basamağındayım. Benimle bu doğrultuda ilişkiye girdiler ve kolay oldu. Yaklaşımlar iyi olduğu için kendimi şanslı hissediyorum.
Sokakta sizi tanıyorlar mı?
Hiç kimse beni tanımıyor, çünkü ben yolda dolaşamıyorum. Dolaşmaya zamanım kalmıyor. Haftada belki 1- 1,5 gün tatilim oluyor. Bunda da evde oturuyorum. Ev hayatını severim. Görüşemediğim arkadaşlarımla görüşüyorum. Dizi başladığından beri bir iki kere alışveriş olayım oldu, kimse tanımadı.
Diziyi henüz izlememiş olanlar için konusunu ve Menderes’in nasıl biri olduğunu anlatır mısınız?
Dizi Menderes üzerine kurulmuş aslında. Çok dürüst, çalışkan ve ailenin birtakım geleneklerine bağlı. Fakat Menderes büyük bir acı içerisinde abisini kollarında kaybediyor. Duygusallığı ve abisine olan bağlılığından dolayı da ona bir yemin ediyor. Asuman’ın hamile olduğunu ve abisinin çocuğunu taşıdığını öğreniyor. Verdiği yemin de onlara bakmak ve evlenip lekelenmeden ailesine katıp yaşamına yön vermek. Tabii Menderes’in hiçbir zaman abisinin sevdiği kadına duygusal olarak yaklaşması mümkün değil. Bütün bu yemininden dolayı kendi hayatını da yaşayamıyor. Günün birinde kendini sarsan derecede birine aşık oluyor. Ve bu aşkını kaybetmemek için ailesini yokmuş gibi lanse ediyor. Aynı şekilde kendi ailesine de Leyla’dan bahsedemiyor onları hayal kırıklığına uğratmamak için ama zaman içinde bu ortaya çıkıyor. Asuman da zaman içinde Menderes’e aşık oluyor ona sahip çıkıp oğluna babalık yaptığı için inanılmaz derecede bağlanıyor. Eve sarhoş geldiği bir akşam ondan faydalanıyor, neticesinde de tamamen Menderes’in istem dışı hamile kalıyor. Fakat Menderes’in ona olan tutumu kesinlikle değişmiyor. Olayı yaşanmamış kabul ederek ona bakıyor. Ama diğer tarafta çok aşık olduğu biri var. Aşk olunca gözünüz bir şey görmez mantıklı düşünemezsiniz, kalırsınız, hep sonraya atarsınız. Her bölümde yeni bir ok, soru işaretleri çıkıyor. Ben hikayeden çok etkilendim.
‘MENDERES YAPMASI GEREKENİ YAPTI’
Siz Menderes olsanız ne yapardınız?
Söz konusu olan tutkulu bir aşksa eğer bu şekilde davranmanız gerekiyor. Çünkü mantıklı düşünemiyorsunuz. Mantığınız size ‘hayır olmamalı, benim bambaşka bir hayatım var’ dese de, iş farklı yerlere gider. Öyle bir aşkı yaşamak lazım. Bir de kaybetme korkusu... Menderes yapması gerekeni yapmış. Çünkü aşık.
Dizinin reytingleri nasıl?
Her hafta yükseliyor. Piyasadaki diğer işlere bakıyoruz, konu, hikaye, ortaya çıkan meyve olarak bizim işimiz çok güzel.
Oyunculukta hedefiniz ne?Ünlü olayım kısmında değilim. Yaptığım iş, sektördeki kişiler tarafından beğenilip takdir ediliyorsa oradaki olayım tamamdır. Töreyle ilgili diziler var bana bir teklif geldi değerlendirmedim. Fotokopilerle vaktimi harcayamam.
‘LEYLA HER ŞEYİ ÖĞRENECEK’
İlerleyen bölümlerde neler olacak? Asuman ya da Leyla’dan vazgeçebilecek misiniz?
Dizi çok farklı bir yola gitmeye başladı, Asuman’a bir takım şeyleri anlattım Leyla’ya da anlatacağım. Asuman’dan kopamayacak pozisyonlara geleceğim ve dolayısıyla iki farklı hayatı yaşamaya devam edecek Menderes... Leyla’nın da olayları öğrenme durumu olacak ama çok farklı bir biçimde... Hakikaten hikayede çok muazzam şeyler olacak, gelişmelere inanamayacaksınız.
Rol arkadaşlarından bahsedersek... Zeyno Üstünışık, Tuba Ünsal ikisi de eşinizi oynuyor...
Ekrandaki dengeler... Zeyno bana rol gereği sürekli yaklaşmaya çalışıyor, ben niye yaklaşmaya çalışıyorsun diye geri çeviriyorum. Fakat kamera arkasında biz çok laylaylomuz. Çok espri yapıyoruz. Çok komik bir insan Zeyno Üstünışık, çok rahat konuşuyoruz onunla. Tuba’yı çok yakından tanımıyorum. Tuba çok yoğun, çekimleri oluyor sürekli. Tuba ile bir arada olacak vaktimiz olmadı ama hiçbir şekilde kadro içinde anlaşamadığım kişi yok. Sette çok eğleniyoruz. Bu konuda şanslıyım.
5 YAŞINDA ÇOCUĞU VAR
Peki tenisi neden bıraktınız?
Yaptığınız bir iş, hayatınızda yaşam tarzınız haline dönüşür sonra amacınıza ulaşırsınız ve bırakırsınız. Ama hayatım boyunca günün belli saatlerini tenise ayırmak zorunda hissediyorum kendimi. Kan dolaşımı çok önemli. Tenis benim sağlıklı yaşamamı sağlıyor.
Kaç yaşındasınız?
Nisan’ın 27’sinde 35 olacağım.
Evli misiniz?
3 sene önce boşandım ben... 5,5 yaşında bir çocuğum var ama şu anda hayatımdaki tek aşkım o benim...
Bu akşam neler olacak?
Menderes evli olduğunu açıklıyor
Olaylar iyice kontrolden çıkmıştır. Menderes’in, Leyla ile ilgili gerçekleri Asuman’a ve Aydın’daki ailesine anlatmaktan başka çaresi kalmamıştır. Kocasına sürpriz yapmak için kalkıp Şam’a giden Leyla ise orada büyük bir şok yaşar. Menderes’in yıllar önce ettiği yeminin gölgesiyle ikiye parçalanan hayatı için kader anı gelmiştir artık. Adım adım gün ışığına çıkan gerçekler, herkesin içinde kapanması imkânsız yaralar açacaktır.
muko88 cook tsk ederim bu reportaji ekledigin icin sayende
bilgiye sahib olmus olduk:good: :good:
neyse herkese iyi aksamlar ben cikiyorumbye bye
Arkadaşlar Serhan Yavaş'a sayfa açmış bulunmaktayım.
Sizleri oraya da bekliyorum; yorumlarınız, resim ve çalışmalarınızla...
http://img356.imageshack.us/img356/3109/pic1470ae5.jpg (http://imageshack.us)
http://img356.imageshack.us/img356/1149/pic1471zl1.jpg (http://imageshack.us)
http://img399.imageshack.us/img399/7123/pic1472cz6.jpg (http://imageshack.us)
herkes iyi gecelEr ben geldim frgman gördum oh super bölum bizler bekliyo yine ahhhhhhh aslanIM gazel yürü kim tutar seni :img-hyste ablam hamile karnında senin çoçugun tasıyo diyo menderse alında öpecem ben bu gazeli cihan oldum olası gıcım sinir adam gazel diyorki cihan ne ablik ne kocalık yapman izin vermiyecem diyo cihan'a aslanım gazel vallh teprik ederim iyi cevap veriyo yürü kim tutar seni:img-hyste bir arkadasımız sey demişti babası mederse git arnavta gel asuman nikah kıy medersde evet dedi demişti orda evet demiyo düşünecem diyo sen dusne dur olmayacak bu nikah bebegi ögreniyo insallh düzelir araları
Not mukkadesicim isimin sanırım mukkades herhalde resimler için çok sagol canım ne guzel sahnelerdi
Sevgili alisercan,resimler ve açıklamalar için çok teşekkürler.
aslanIM gazel yürü kim tutar seni :img-hyste
Bencede.:)Gazel'in Cihan'a aşık olması ne çok işe yaradı.Zaten bu dizide her ayrıntı bir sonuca bağlanıyor.Senaryoda hiç bir şey havada kalmıyor.Zaten olayların sakız gibi uzamaması çok hoşuma gidiyor.
bana takılmasan olmaz değil mi?:icon_whis bu diğeri kadar |