Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları-Arşiv-1
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
Beğendiğim takip ettiğim bir oyuncu yada diziyi savunmak adına başka dizi veya oyuncuları hakkında olumsuz şeyler yazmamaya dikkat eden özen gösteren biriyim ama ana sayfadaki dizilerin bazılarını görünce Yemin'de anasayfada olmalı diye düşünüyorıum..Forumda ana sayfaya geçmenin kriterinin çok mesaj yazmak değil kurallara uygun yazışmak tartışma çıkmaması gibi şeyler olduğunu biliyorum..Bu anlamda bu başlık iyi gidiyor..Yeni gelen arkadaşları uyarıyoruz ve onlarda kurallar dahilinde paylaşımlarına devam ediyor..Bu konuda gerekirse toplu mesaj atalım yönetime arkadaşlar..Birçok dizi ekrana veda edecek bu ayın ortalarında biz gelecek sezonda devam edeceğimize göre ana sayfaya geçmeliyiz bence...
Çok güzel bi bölümdü valla ama bi yandan siyasi tarih çalışıp bi yandan izleyince pek tat alamadım :icon_sorr
Menderes'in bu kadar çabuk öğrenmesini beklemiyordum tabi ben Ahmet'i gördükten sonra hiç bi babanın çocuğunu öğreneceğine dair inancım kalmamıştı :icon_whis :img-hyste Neyseki Menderes tuttu Leyla'yı kolundan ama Cihan'da peşlerinde inşallah Leyla'ya ve bebeğe bişey olmaz :sad53: Asuman'a da ohh olsun diyorum başka bir şey demiyorum:img-yes:
Ben bu dizinin ilk bölümlerini izlemediğim için bi sorum olacaktı Hayati Menderes'in oğlu mu Asuman'ın Menderes'in abisiyle alakası nedir ???
Çok güzel bi bölümdü valla ama bi yandan siyasi tarih çalışıp bi yandan izleyince pek tat alamadım :icon_sorr
Menderes'in bu kadar çabuk öğrenmesini beklemiyordum tabi ben Ahmet'i gördükten sonra hiç bi babanın çocuğunu öğreneceğine dair inancım kalmamıştı :icon_whis :img-hyste Neyseki Menderes tuttu Leyla'yı kolundan ama Cihan'da peşlerinde inşallah Leyla'ya ve bebeğe bişey olmaz :sad53: Asuman'a da ohh olsun diyorum başka bir şey demiyorum:img-yes:
Ben bu dizinin ilk bölümlerini izlemediğim için bi sorum olacaktı Hayati Menderes'in oğlu mu Asuman'ın Menderes'in abisiyle alakası nedir ???
Menderes'in abisi ve Asuman nişanlılarmış..Abisi ve Menderes kaza geçirince abisi ölmek züereyken Asuman'ın hamile olduğunu ve onunla evlenmesi yönünde yemin verdirmiş dolayısı ile Hayati abisinin oğlu...Zehra ise Menderes'in eve içkili geldiği bir gecenin sonunda Asuman ve Menderes birlikteliğinden...
Beğendiğim takip ettiğim bir oyuncu yada diziyi savunmak adına başka dizi veya oyuncuları hakkında olumsuz şeyler yazmamaya dikkat eden özen gösteren biriyim ama ana sayfadaki dizilerin bazılarını görünce Yemin'de anasayfada olmalı diye düşünüyorıum..Forumda ana sayfaya geçmenin kriterinin çok mesaj yazmak değil kurallara uygun yazışmak tartışma çıkmaması gibi şeyler olduğunu biliyorum..Bu anlamda bu başlık iyi gidiyor..Yeni gelen arkadaşları uyarıyoruz ve onlarda kurallar dahilinde paylaşımlarına devam ediyor..Bu konuda gerekirse toplu mesaj atalım yönetime arkadaşlar..Birçok dizi ekrana veda edecek bu ayın ortalarında biz gelecek sezonda devam edeceğimize göre ana sayfaya geçmeliyiz bence...
hewalim selam bacim
evet bu bir kac hafta icinde bir cok dizi ekrana veda ediyor.Biz en iyisi yine tum forumdakiler toplanalim, topluca modlara mesaj atalim(aliskiniz zaten bu konularda,mimliyizdir degilmi?anladin sen ve fettan:img-wink: :img-wink: )
gercektende YEMIN gelecek sezonun en iddali dizileriden birisi,NEDEN anasayfaya alinmasin ki,hep birlik olalim elbirligiyle dizimizi ANA SAYFAYA aldirmak icin elimizden geleni yapalim(ben uzerime ne dusuyorsa yapmaya hazirim)
sevgilerimle
evet haklisin rbd88 nete uzun süredir giremiyorsun ve ben bunun eksikligini hissediyordum:img-yes: nasilsin bakalim ??:icon_sorr bu arada dizi cok güzeldi haklisin artik cok daha sürükleyici oldu tamam reklamlar uzundu ama genede cok cabuk bitti gibi................bye
ewet ya giremiodum uzun süredir ama artık burdayım:img-wink: dizi her bölüm güzelleşio cidden ama bencede çok çabuk bitti annemle ekrana bakar vaziyette kaldık ne yani bittimi olduk sanki devam edecekmiş gibi olan bi yerde bitti ama yinede dizimiz süperdi
Menderes'in abisi ve Asuman nişanlılarmış..Abisi ve Menderes kaza geçirince abisi ölmek züereyken Asuman'ın hamile olduğunu ve onunla evlenmesi yönünde yemin verdirmiş dolayısı ile Hayati abisinin oğlu...Zehra ise Menderes'in eve içkili geldiği bir gecenin sonunda Asuman ve Menderes birlikteliğinden...
Bende Asuman'ı abisinin karısıydı diye düşünmüştüm iğrenç bir kadın ya :hıh Abisiyle nişanlı hem de Menderes'e aşık şimdi ne kadar iğrenç birşey bu:hıh Peki ailesi bu durumu bilmiyor mu Hayati'nin abisinin oğlu olduğuunu filan yani ne geniş aileymiş eğer biliyorlarsa :icon_whis
Bende Asuman'ı abisinin karısıydı diye düşünmüştüm iğrenç bir kadın ya :hıh Abisiyle nişanlı hem de Menderes'e aşık şimdi ne kadar iğrenç birşey bu:hıh Peki ailesi bu durumu bilmiyor mu Hayati'nin abisinin oğlu olduğuunu filan yani ne geniş aileymiş eğer biliyorlarsa :icon_whis
evet canım mendersin ailesi yani annesi babası biliyo her seyi sadce leyla ve ailes bilmiyo bu olanları oda yakındır ögrenmeleri
mavi deniz 04-06-07, 21:17 arkadaşlar bu konuda bende sizinleyim elimden ne gelirse yapmaya hazırım inanın forma çok sık giremesemde yemini ilk bölümünden beri sıkı takip ediyorum bencede yemin anasayfaya :)
Ya zeynep istanbul ankara trenine pendikten binince böyle oluyor...:img-hyste Sevgili zeynep, asumanla menderesin abisi evlenmeden hamile kaldığı için adı çıkmasın ve hayatiye babasız büyümesin diye evlendi, aile de biliyordu. Menderesin abası da malesef biraz da mermer ocaklarının sahibi menderes diye bu evliliğe rıza gösterdi. Sonra olanlar oldu. Hızla karıştı ortalık şu anda her şey bir irine girmiş durumda bu işin altından nasıl çıkacaklar bilmiyoruz bekliyoruz... önümüzdeki haftayı bekliyoruz....
arkadaşlar bu konuda bende sizinleyim elimden ne gelirse yapmaya hazırım inanın forma çok sık giremesemde yemini ilk bölümünden beri sıkı takip ediyorum bencede yemin anasayfaya :)
mavi deniz
biz arkadaslarla bu isin pesindeyiz .Yakindir yemin dizisinin yerinin ANA SAYFA da olmasi
tum yemin izleyicilerinin uzerlerine dusecek gorevleri seve seve yapacaklarina zaten eminiz.:good: :good:
sevgilerimle
Arkadaşlar mukonun kafasına taktığı şey. Soyadları aynı olayı. Çocuk 4-5 yaşlarındaydı baki baba onu evlat edindiğinde. Zaten cihanın bir nüfusu vardır. Nüfusta anne adı x baba adı y dir. yani gülseren ve baki değil. Sonra evlat edinir ve sadece soyadını verir. Ama anne ve baba adları değişmez. Bu durumda niye kardeş sayılsınlar ki. Gerçi bunu elif esra ile konuşacağım ama soyadlarının aynı olması anne ve baba adlarının aynı olması demek değil ki....
Ne dersiniz.
Ben şu anda 4 yaşında bir çocuğu nufusuma alsam ona sadece soyadımı verebilirim. ama onun anne ve baba adı değişmez gibi geliyor....
Bu arada bu saatten sonra müziği bırakıyorum, senarist gökhan arkadaşımın beni kadroya almasını istiyorum.:img-hyste Çünkü gökhan bu tür cinlikler geleceğini mutlaka düşündü ve cevabını yazacaktır mutlaka, ben yazmalıyım onu:good:
Yine de çok zekice bulunmuş bir şey ya, evet seyirci bunu saçma bulup yargılayacaktı, ilk uyanan ben oldum.... Sevgili gökhan deniz ve diğer senarist arkadaşlar beni 15.bölümde de şaşırttın. Bu ne ya dedim. Bu kadar kolay mı. Yine ters köşe oldum....:happy0064 :happy0064 :happy0064
Arkadaşlar mukonun kafasına taktığı şey. Soyadları aynı olayı. Çocuk 4-5 yaşlarındaydı baki baba onu evlat edindiğinde. Zaten cihanın bir nüfusu vardır. Nüfusta anne adı x baba adı y dir. yani gülseren ve baki değil. Sonra evlat edinir ve sadece soyadını verir. Ama anne ve baba adları değişmez ki. Bu durumda niye kardeş sayılsınlar ki. Gerçi bunu elif esra ile konuşacağım ama soyadlarının aynı olması anne ve baba adlarının aynı olması demek değil ki....
Ne dersiniz.
Ben şu anda 4 yaşında bir çocuğu nufusuma alsam ona sadece soyadımı verebilirim. ama onun anne ve baba adı değişmez gibi geliyor....
bencede öyledir sonuçta kardeş değiller tamam aynı nüfustalar ama anne baba adları farklı hem akraba evliklerindede olay böyle amca çocuklarının falan soyadları aynı oluo ama sonuçta kardeş değiller
Ayrıca bu boşandıktan sonra evlenmeme durumu için de önce Üsküdar belediye başkanlığı nikah dairesindeki arkadaşla konuştum. İstanbulun adını vermeyecekleri bir hastenesinden Leyla Hisarlının hamile olmadığına dair belge getirmiş olduklarını söyledi.
Neyse ben de rica ettim. özel bir hastaneden cihan doktorun açığını basına vermekle tehdit ettiği için hamile olmayan bir kadından alınan idrar tahlili sonucu o belgenin kendisine verildiğine ulaştık.
Kim ulaştı tabii ki reality showcular....:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Bu arada böyle bir şeyin de yeryüzünde mümkün olamayacağını dilerim tartışmayız...:img-hyste
Birkaç gündür şehir dışında olduğum için foruma girememiştim.. Anlaşılan ortalık epeyce hareketlenmiş.. Ama görebildiğim kadarıyla hala sezon finalini tahmin edebilen çıkmamış... Bugün tam döndüğüm sırada dizi yeni başlamıştı.. Yine muhteşem bir bölümdü.. Böyle hızlı bir kurguda " YEMİN ederimki finalin bize nasıl bir sürpriz hazırladığını çok ama çoook merak ediyorum":good: :happy0064
Evet cecey haklısın dizinin adı yemin. Sürprizleri boldur. Bakalım ben de merak ediyorum. Gerçekten merak ediyorum, sonucu biliyorum ama gerçek bir sinema tekniği ile çekildi sezon finali. Çok müthiş bir çaba ve koşuşturma var. Görüntüleri gördüğümde daha iyi anlayacağım farkı...
Benim onu görmem de yine cumayı bulur. Sizden üç gün önce görme şansım var.
Bu yemin dizisinde daha çok ilklere imza atacağız. özellikle de Yapımcının desteği çok önemli. önemli bir güç geliyor insana üretimde özgürleşiyorsunuz....
"Çünkü ancak Özgür insan üretir."
Evet cecey haklısın dizinin adı yemin. Sürprizleri boldur. Bakalım ben de merak ediyorum. Gerçekten merak ediyorum, sonucu biliyorum ama gerçek bir sinema tekniği ile çekildi sezon finali. Çok müthiş bir çaba ve koşuşturma var. Görüntüleri gördüğümde daha iyi anlayacağım farkı...
Benim onu görmem de yine cumayı bulur. Sizden üç gün önce görme şansım var.
Bu yemin dizisinde daha çok ilklere imza atacağız. özellikle de Yapımcının desteği çok önemli. önemli bir güç geliyor insana üretimde özgürleşiyorsunuz....
"Çünkü ancak Özgür insan üretir."
evet alisercan ve cecey finalin cok süprizlerle dolu olcagi kesin gibi olaylar o kadar degisik boyutlarda ilerliyorki tahmin etmek oldukca güc ,heyecan gittikce artiyor ..dizinin her bölümünde olaylar daha da genisliyor bu arada oyuncularda öyle güzel isindilarki rollerine herkez hakkini vererek yonuyor ..emegi gecen herkeze tsk ler....bye
alisercan söz vermiştim seyredeceğim diye ama özel mesajlarda bir arkadaşla konuşmaktan unuttum inan... aklıma geldiğinde de oğlanı ikna edemedim... başka dizi izliyordu :img-blush hayır ben de merak ediyorum müzikleri... hs'den farkını falan... şöyle kötü olsa da güzelce bir eleştirsem :img-pilot diyorum artık haftaya yaparım... görüşmek üzere iyi geceler... bye
alisercan söz vermiştim seyredeceğim diye ama özel mesajlarda bir arkadaşla konuşmaktan unuttum inan... aklıma geldiğinde de oğlanı ikna edemedim... başka dizi izliyordu :img-blush hayır ben de merak ediyorum müzikleri... hs'den farkını falan... şöyle kötü olsa da güzelce bir eleştirsem :img-pilot diyorum artık haftaya yaparım... görüşmek üzere iyi geceler... bye
iyi geceler baharcan. Ben zaten bir senden bir de sinemden rica ettim. Çünkü ikinizin de farklı bakışları var. Ama malesef olmadı baharcan. Sinem nasıl bir anarşisttir bilirsin. Ben istedim ya o kubul etmez Lütfen haftayı kaçırma çünkü sezon finali
Arkadaşlar mukonun kafasına taktığı şey. Soyadları aynı olayı. Çocuk 4-5 yaşlarındaydı baki baba onu evlat edindiğinde. Zaten cihanın bir nüfusu vardır. Nüfusta anne adı x baba adı y dir. yani gülseren ve baki değil. Sonra evlat edinir ve sadece soyadını verir. Ama anne ve baba adları değişmez. Bu durumda niye kardeş sayılsınlar ki. Gerçi bunu elif esra ile konuşacağım ama soyadlarının aynı olması anne ve baba adlarının aynı olması demek değil ki....
Ne dersiniz.
Evet...
Bunu düşünmemiştim bir anda:img-yes:
Şimdi annemle konuştum(beni büyüten annemle, çünkü ben de evlatlık sayılırım:img-blush )...O da beni üstüne almaya kalktığında avukat ona böyle söylemiş ama ben istemediğim için beni üzerine alamadı.Yani öyle olsaydı benim öz anne baba adım değişmezdi.Cihan'ın da bu yüzden değişmemiş:img-yes:
Sağol Hüseyin Abi...Yoksa kafama çok takılırdı bu durum:img-wink:
Hiç kimse farklı olanını söylemesin.Tartışmasız bu gecenin yıldızları Ayşe Melike Çerci yani Gazel ve İlhan yani Özden Özgürdal!O kadar dozunda oynamışlar ki onların sayesin de çok telaşlandık.Gazel'in bir anda plan kurması,taksi'de ki ve havaalanın da ki telaşı.İlhan'ın süperman gibi durumu çözmesi,kapıyı tuttuğu an ve sonrasında ki sevinci,evde ki toplantı da Asuman'la bakışması vs.Sonuç da her bölüm birileri öne çıkıyor ve yıldızlaşıyor.Tabi senaristin kurduğu denge de alkışlanmalı.Nefis hatta mükemmel bir bölümdü.
Evet...
Bunu düşünmemiştim bir anda:img-yes:
Şimdi annemle konuştum(beni büyüten annemle, çünkü ben de evlatlık sayılırım:img-blush )...O da beni üstüne almaya kalktığında avukat ona böyle söylemiş ama ben istemediğim için beni üzerine alamadı.Yani öyle olsaydı benim öz anne baba adım değişmezdi.Cihan'ın da bu yüzden değişmemiş:img-yes:
Sağol Hüseyin Abi...Yoksa kafama çok takılırdı bu durum:img-wink:
Hamile iken evlenemeze ne diyorsun.... Ben buldum muko. Evet ben buldum....:img-hyste Okan Bayülgen bizi okusaydı tamamdık, reklam repliği araklamaktan sinemin durumuna düşerdik:img-yes:
Hamile iken evlenemeze ne diyorsun.... Ben buldum muko. Evet ben buldum....:img-hyste Okan Bayülgen bizi okusaydı tamamdık, reklam repliği araklamaktan sinemin durumuna düşerdik:img-yes:
Hamile iken evlenemeze yorumsuz diyorum:img-hyste
Valla Menderes Leyla'yı kaçırdı ya, hiçbir şey umrumda değil.Kaçırması ve bebeği öğrenmesi yetti bana:):)
Bir Ahmet'e bakıyorum şimdi, bir de Menderes'e...
Vah Ahmetim vaaahhh...
Ben artık yatmalıyım. Yoksa bu gece çalışmaları ve uykusuzluk sonucu yeni bir evrim vakası gerçek olacak ve ben yarasa adam olmadan gitmeliyim. Herkese iyi geceler.
Anasayfaya çıkmak için kurallar tam olarak nedir, bilmiyordum arkadaşlar...
Sayenizde öğrenmiş oldum:)
Öyleyse çabalarız tabii ki...
Arkadaşlar buraya yazdığınız mesajlar çok olup, boş olmasın.Zaten genellikle güzel yorumlar var ama...Yine de söyleyeyim.
Anasayfaya çıkmak hakkı bu dizinin elbette.
Topluca çaba gösterip anasayfaya çıkalım:img-yes:
Çok güzel bir bölümdü. Cihan'ın her ne koşulda olursa olsun Leyla'yı elde etme çabalarını görmüş olduk. Benim kafama takılan tek şey var. Gazel'in Menderes'e ulaşma çabaları bence sırf Cihan'ın ablasıyla olmaması içindi. Yani ablasının mutluluğunu düşündüğü için değil.
Sonat ile konuşurken "artık daha farklı yollar izlemem lazım" gibi birşey söyledi. Ben bu sözü duyana kadar Cihan konusunu artık kapattığını düşünmüştüm. Ama o sözü duyduktan sonra Cihan'ı elde etme çabalarını farklı şekilde sürdüreceğini düşündüm.
Dün en çok üzülülen ve en çok ezilen Sonat'dı. Gazel'in yaptığının sorumluluğunu herşeyi göze alarak üzerine alması bence takdir edilecek bir durumdu. Bunu kimse yapmazdı. Çünkü böyle bir sorumluluğu almak demek, o aile ile tüm bağlarını koparmak demekti. Sonat buna rağmen sırf Gazel'i bu durumdan kurtarmak için bütün suçu üzerine aldı. Cihan'da hiçbirşey olmamış gibi ortalarda dolandı. Birde Sonat'ı tehdit ediyor. "Aile işlerimize karışma" Sonat ne güzel cevap verme. "neye dayanarak böyle söylüyorsun" gibi birşeylerdi sanırım. Yani "ne ailesinden bahsediyorsun" :happy0064
Bahar'ın yapmacık ve dalgalı geçmiş olsun sözüne karşılık Gazel'in Sonat'ı öpmesi muhteşemdi... :good:
Asuman'ı anlamak mümkün değil. Yalnız Menderes'in giderken şirketin tüm sorumluluğunu İlhan'a bırakması babası ve Asuman'ı rahatsız etti gibi geldi. :icon_shad Birde Asuman'ın bu şirketle ilgili bir hissesi falan mı var. Çünkü Menderes ve İlhan evde toplantı yaparken, Asuman "toplantıyı burada mı yapacağız" gibi birşey söyledi. Sanki bütün toplantılara katılıyormuş gibi bir hava verdi....
Şimdilik düne dair kafama takılanlar bunlar..
Sevgiyle kalın...
Ne dersiniz.
Sabahın 08:45 inde bu yazdığıma bakıyorum da... Matematik formülleriyle açıklar gibi... Anne x Baba y... trigonometrik asimetrik falan neler oluyor... Allah aklımızı korusun. Bir de bunu okurken aklıma ilişkisiz şeylerle konuyu bağdaştıran cem yılmazın telekom reklamı geldi. Onu uyarlarsak "Demekki Baki Baba 74 yaşında":happy0064
Oh maşallah akşamdan beri sayfalar coşmuş..Sevgili ulkuk sana katılıyorum Gazel Leyla'nın mutluluğunu falan düşündüğünden değil sadece o nikahın olmaması için o kadar çaba sarfetti...Aşkda kazanmakiçin her yolu müğbah saynaların sayısı 3 oldu..Asuman,Cihan,Gazel ama Gazel'in davranışları bizim aşıkların işine yarayacak..
Gazete haberinde Leyla ve Menderes'in öpüşürken olan resimlerinde kıyafetler akşamki kıyafetler demekki barışacaklar..
Önümüzdeki sezon Cihan'ın Leyla'dan boşanmamak için sarfedeceği çabaları izleyeceğiz sanırım...
Herkese günaydınlar;
Akşamdan beri yazılanları ancak okudum...
Önümüzdeki sezon Cihan'ın Leyla'dan boşanmamak için sarfedeceği çabaları izleyeceğiz sanırım...
Fettan'ın bu cümlesini okuyunca aklıma gelen birşeyi yazmadan da çıkmak istemedim...Cihan elbette boşanmamk için elinden geleniş yapacaktır..Ama
Leyla'nın hamile iken evlenmesi hukuki bir hata olduğu için belki bu hukuki hata bu evliliğin geçersizliğini sağlar :icon_whis :icon_whis Tabi sahte rapor olayı devreye girmediyse :img-wink:
evet bunun böyle olmasi cok dogal cihan herseyi kabullenip evlendigine göre eeminim bosanmamak icin hukiki olarak tüm bilgisini kullanacak ve öyle bir insan avukat dahi olsa hukuk kuralllarini hice sayabilir ..ve elinden geleni ardina koymaz ...aslinda leyla o imzayi atarak en büyük hatayi yaptii..tabii nikah dediginiz gibi gercerli ise.............bye
Herkese günaydınlar;
Akşamdan beri yazılanları ancak okudum...
Fettan'ın bu cümlesini okuyunca aklıma gelen birşeyi yazmadan da çıkmak istemedim...Cihan elbette boşanmamk için elinden geleniş yapacaktır..Ama
Leyla'nın hamile iken evlenmesi hukuki bir hata olduğu için belki bu hukuki hata bu evliliğin geçersizliğini sağlar :icon_whis :icon_whis Tabi sahte rapor olayı devreye girmediyse :img-wink:
Olabilir aslında hem senaristler içinde es geçilmiş bir hata değil geleceği düşünürek bilerek yazılmış bir sahneymiş gibi olur..İşte bizde o zaman Yüksel Aytuğ'a msj atıp bulunan mantık hatasının nasıl telafi eidldiğini yazarız :img-wink:
Bu arada Hakan Yeşilyurt'un afişini gördüm ama Cevdet Bağca'da mı albüm çıkarmış hiç bilgim yok :img-blush :img-blush
hasretimsin53 05-06-07, 07:36 Vay rizeli sonunda girmiş ve üye olmuşsun siteye, ne yaptığımı bu siteye niye baktığımı hep merak ederdin şimdi dilerim müptelası olmazsın. Ama arkadaşlar bu kız müthiş bir kulağa sahiptir. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. İlk ezgileri hep o dinledi. Jeneriği tek bir ensturmanla kötü kayıdı dinlediğinde herkes burun bükerken o sürekli çaldırdı. Hoş geldin....
hoşbulduk Hüseyin bey, müziklerin işlenmemiş halini dinblerken umut vadetikleri belliydi..Şimdi bu forumda tarih yazılıyor bence :img-yes:
Dizi dün akşam süperdi..İlhanın kapıyı dışardan tutup kızın kaçmasına izin vermemesi benim de çok hoşuma gitti:happy0064
Bir bölümde 2-3 bölümlük heyecan ve gelişme vardı.. süperdii :good:
selam hasretimsin hosgeldin ben mxrxt,, dizinin siki bir takipcisiyim..bu arada diziye ,,muziklere vermis oldugun katkidan dolayi seni tebrik ederim..hüseyin abinin dedigi gibi kesinlikle iyi bir kulagin var..............bye
Hamile iken evlenemeze yorumsuz diyorum:img-hyste
Valla Menderes Leyla'yı kaçırdı ya, hiçbir şey umrumda değil.Kaçırması ve bebeği öğrenmesi yetti bana:):)
Bir Ahmet'e bakıyorum şimdi, bir de Menderes'e...
Vah Ahmetim vaaahhh...
gunaydinlar tum YEMINCILER
mukocugum
bencede menderes leylayi kacir ya bundan sonrasi benim icinde onemli degil,en azindan sevdigi kadinin ve dogacak olan bebegini tekrar onunla olmasi icin elinden geleni ardna koymayacagi asikare:good: :good:
Ama suda bir gercekki leylanin kocasi bir avukat ve elindeki tum kozlarini oynacagida kesin
aklima su konu takildi(onceden bir bayan bosandiktan sonra en az 4 yada 6 aydi galiba, beklemek zorunda idi,simdi kanunlarmi degisti?
bende bu konuda tokezledimde biraz):img-yes:
bosandiktan sonra 10 gun sonra evlenebildigine gore ya kanunlarda bir degisme var(turkiyenin kanunlarindan 18 yildir pek haberim yokta,bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim)
sayet bu kanun degismedi ise leylanin 10 gun sonra yeniden nikah masasina oturmus olmasi beni sasirttida:img-wink:
sevgilerimle
hasretimsin53 05-06-07, 08:43 Teşekkür ederim hoşbulduk..
Bazı dizileri sırf müzikleri için izlerim..Şu dönemde müziği çok iyi olan dizi yok hatırla sevgili ve yemin haricinde..
KIRAÇ ın müzik yaptığı dizileri mutlaka izlerim :img-cool2
Teşekkür ederim hoşbulduk..
Bazı dizileri sırf müzikleri için izlerim..Şu dönemde müziği çok iyi olan dizi yok hatırla sevgili ve yemin haricinde..
her ne kadar Hüseyin Bey le bu konuda ters düşsek de KIRAÇ ın müzik yaptığı dizileri mutlaka izlerim :img-cool2
Dizilerin izlenmesin de müziğin çok önemli olduğunu biliyorum.Ancak sırf müzik için dizi izlemek enteresan.Birbirini tamamladığı bir gerçek.Ama bu akşam hangi ezgiler var diye de dizi izlemem doğrusu.Oyunculukları ve senaryosu kötü olan bir filmi neden seyredeyim ki.Yemin'de hepsi var!:happy0064 :happy0064 :happy0064
Yemeğin üzerinden 2 gün geçti ama yeni yazabiliyorum lütfen kusura bakmayın. Daha öncede belirtmiştim iş yoğunluğundan dolayı.
Çok keyifli çok eğlenceli bir akşamdı. Tahmin edememiştim bu kadar sıcak ve samimi karşılanabileceğimizi. Sevgili alisercan bizi kapıda karşıladı daha sonrada kendisi,eşi ve dizinin diğer ekibiyle aynı masaya oturduk.
İnsan ilk yarım saat kime nasıl davranacağını bilemiyor.Tamam orası dizi seti değil ama karşınızda Leylayı Menderesten ayıran Cihan var,sonra Asuman ve sevgili kayınpederi..Amaaaaaa yemek ilerledikçe,fasıl başladıkça bütün ayrım bitiyor ,herkes masasında hatta sandalye tepesinde oynamaya başlıyor.Oyuncular,yapımcı,yönetmen,senarist arasında hiçbir fark kalmıyor.Herkes yan yana ,karşı karşıya eğleniyor.
Tek tek isim isim anlatamam büyük ihtimalle.Ama beni çok şaşırtan isimler oldu aralarında.Ekranda sadece yüzlerini,isimlerini bilmişiz ama yüreklerini hiç bilememişiz.Hele ki bir isim vardı aralarında roman havası oynadığını görünce ben çok şaşırdım muhtemelen o da kendisine şaşırdı.
Kendisine yemek için defalarca teşekkür etmiştim ama bir kerede burada bütün okuyanlar önünde teşekkür etmek istiyorum.Bizlerle bu kadar yakından ilgilendiği,verdiği değer için tekrar tekrar teşekkürler.Benim için çok özel bir akşamdı.
Eğer sizin aklınıza takılan,merak ettğiniz bir şeyler olursa lütfen sorun arkadaşlar.İnanın bütün akşamı yazmak çok kolay değil atladıklarım olabilir.
Not: Sevgili fettan senarist için yazdıklarına bende katılıyorum.Ama ben şimdi bunu yazdım ya sevgili alisercan eğer bir organizasyon daha olursa lütfen beni çağırma.Muhtemelen gelemem.:img-blush :img-blush
ben geldim, ilk once yorum yapim
Dizi dun superdi insallah 10un icine
girebiliriz yaa !! Insallah butun arki
lerime diyorum bakin su diziye bakin!!!!
hahaha Biktilar benden hergun soyluyorum
artik bakiyorlar. Cunku soru soruyorum
neler oldu diye hihih saka bi yana
Gazel hircin kiz oldu gitti, aman iyi ki
ilaclari icmemis... Su bahara sinir oldum ya
suluk yapisti gitmiyor sonatin pesinden çattik ya
Gazel ama iyi yapti Menderese soylemekle
Leyla artik direnmesin bence...
Kotu olan sey de.. Evlenmeleri of ya!!:(
mukocugum
bencede menderes leylayi kacir ya bundan sonrasi benim icinde onemli degil,en azindan sevdigi kadinin ve dogacak olan bebegini tekrar onunla olmasi icin elinden geleni ardna koymayacagi asikare:good: :good:
Ama suda bir gercekki leylanin kocasi bir avukat ve elindeki tum kozlarini oynacagida kesin
aklima su konu takildi(onceden bir bayan bosandiktan sonra en az 6 ay beklemek zorunda idi,simdi kanunlarmi degisti?
bende bu konuda tokezledimde biraz):img-yes:
bosandiktan sonra 10 gun sonra evlenebildigine gore ya kanunlarda bir degisme var(turkiyenin kanunlarindan 18 yildir pek haberim yokta,bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim)
sayet bu kanun degismedi ise leylanin 10 gun sonra yeniden nikah masasina oturmus olmasi beni sasirttida:img-wink:
sevgilerimle
Sinopem canım bizde bu aradan geçmesi gereken zamanın geçmeden evlenilmesi hususuna taktık..Son değişikliklere göre 6 ay kadar olmasada belli bir süre geçmesi gerekiyor...Ama sevgili ehlocan yazmış ya belki bu hukuki hatanın işlenmiş olması bu evliliğin geçersizliğinin ispatı için kullanılabilir ilerde....
lovablebuterfly 05-06-07, 09:22 yemini yeni izlemeye başladım ve çok hoş bidizi digerleri gibi degil müzikleride çok hoş son bölüm çok güzeldi özellikle menderesin leylayı kaçırdıgı yer çok güzeldi ya ilhanın kapıya yapışması :) ay acaba cihan bula bilicekmi menderesle leylayı bence orda sezon finali olur nedersiniz.....................:(
Yemeğin üzerinden 2 gün geçti ama yeni yazabiliyorum lütfen kusura bakmayın. Daha öncede belirtmiştim iş yoğunluğundan dolayı.
Çok keyifli çok eğlenceli bir akşamdı. Tahmin edememiştim bu kadar sıcak ve samimi karşılanabileceğimizi. Sevgili alisercan bizi kapıda karşıladı daha sonrada kendisi,eşi ve dizinin diğer ekibiyle aynı masaya oturduk.
İnsan ilk yarım saat kime nasıl davranacağını bilemiyor.Tamam orası dizi seti değil ama karşınızda Leylayı Menderesten ayıran Cihan var,sonra Asuman ve sevgili kayınpederi..Amaaaaaa yemek ilerledikçe,fasıl başladıkça bütün ayrım bitiyor ,herkes masasında hatta sandalye tepesinde oynamaya başlıyor.Oyuncular,yapımcı,yönetmen,senarist arasında hiçbir fark kalmıyor.Herkes yan yana ,karşı karşıya eğleniyor.
Tek tek isim isim anlatamam büyük ihtimalle.Ama beni çok şaşırtan isimler oldu aralarında.Ekranda sadece yüzlerini,isimlerini bilmişiz ama yüreklerini hiç bilememişiz.Hele ki bir isim vardı aralarında roman havası oynadığını görünce ben çok şaşırdım muhtemelen o da kendisine şaşırdı.
Kendisine yemek için defalarca teşekkür etmiştim ama bir kerede burada bütün okuyanlar önünde teşekkür etmek istiyorum.Bizlerle bu kadar yakından ilgilendiği,verdiği değer için tekrar tekrar teşekkürler.Benim için çok özel bir akşamdı.
Eğer sizin aklınıza takılan,merak ettğiniz bir şeyler olursa lütfen sorun arkadaşlar.İnanın bütün akşamı yazmak çok kolay değil atladıklarım olabilir.
Not: Sevgili fettan senarist için yazdıklarına bende katılıyorum.Ama ben şimdi bunu yazdım ya sevgili alisercan eğer bir organizasyon daha olursa lütfen beni çağırma.Muhtemelen gelemem.:img-blush :img-blush
Sevgili sycamore, gökhanı denizin maviliğinde boğdurma:img-hyste Sen ve fettandan sonra senarist grup gökhanı takibe alırmış. Yazdıklarını, şiirlerini inclemeye alırlarmış. Yani gökhanın başına patik örmeye başladınız. Eyleminizin adı patiklerin intikamı olsun bari:good:
Sevgili sycamore, gökhanı denizin maviliğinde boğdurma:img-hyste Sen ve fettandan sonra senarist grup gökhanı takibe alırmış. Yazdıklarını, şiirlerini inclemeye alırlarmış. Yani gökhanın başına patik örmeye başladınız. Eyleminizin adı patiklerin intikamı olsun bari:good:
Patiklerin İntikamı
Müzikler :alisercan
Senaryo :Fettan ve sycamore
Yok yok kimse birşey yapmasın Gökhan Beye.Biz fettanla sadece espri yaptık :icon_whis :icon_whis
Yada Gökhan Bey artık açık vermesin :img-hyste Bu sadece başlangıç :icon_whis
Not: Sevgili fettan senarist için yazdıklarına bende katılıyorum.Ama ben şimdi bunu yazdım ya sevgili alisercan eğer bir organizasyon daha olursa lütfen beni çağırma.Muhtemelen gelemem.
:img-hyste :img-hyste :img-hyste Aklın yolu birdir demi arkadaşım görünen köy kılavuz istemez karizmatik işte :img-wink: :img-wink:
Sevgili sycamore, gökhanı denizin maviliğinde boğdurma Sen ve fettandan sonra senarist grup gökhanı takibe alırmış. Yazdıklarını, şiirlerini inclemeye alırlarmış. Yani gökhanın başına patik örmeye başladınız. Eyleminizin adı patiklerin intikamı olsun bari
Aşkolsun yani bizim kimsenin yarinde gözümüz yok sadece sezarın hakkını sezara verdik..Bu durumda yapılacak birşey yok Allah vergisi (tabi estetik yaptırmamışsa :img-hyste )gözümüzün gördüğünü yorumladık :img-wink: :img-wink: Çok karizmatik demişmiydim :img-hyste
Sinopem canım bizde bu aradan geçmesi gereken zamanın geçmeden evlenilmesi hususuna taktık..Son değişikliklere göre 6 ay kadar olmasada belli bir süre geçmesi gerekiyor...Ama sevgili ehlocan yazmış ya belki bu hukuki hatanın işlenmiş olması bu evliliğin geçersizliğinin ispatı için kullanılabilir ilerde....
Fettanim canim
valla bilirsin bizim takma huyumuz coktur,her seyi didik etmeden rahata ermeyiz(illa didikleyecegiz:img-wink: )
mesajimi duzelttim(ama sitenin azizligine ugradigim icin sen duzeltilmis halini gormemissin) bildigim kadariyla 4 yada 6 ay kadardi
evet saolsun ehlocanimizda yazmis,insallah bu hatadan dolayi leyla ve simdiki cici kocasi bir an evvel bosanirlar.Menderes gibi bir cengaver varken o avukatla hayatmi gecer yahu:img-pilot :img-pilot
ayrica menderesin annesi Fatmanur hanim oglunun durumunu anliyor,ona hak veriyor gibi geldi bana(tabi onceki bolumleri bilemiyorum)
ama menderesin babasi hala asuman ile evlilik isine sicak bakiyor(tamam oda torunlari icin istiyor bu durumu ama) yinede oglunun asumani sevmedigini bile bile bu israr niye(bir kere soyledi menderese,birde havaalanina giderken soyluyor(yalniz bir konuda dikkatimi cekti sanki menderesin babasi gidipte gelmemek var,donupte gelmemek var derken,acaba yeni sezonda basina bir seymi gelecek?
yada leylanin bir baskasiyla evlendigini bile bile , menderesin kacirdigini duydugunda bir rahatsizlik falanmi gecirecek? acikcasi o sozler bende bazi seylerin sinyaliymis gibi geldi:img-wink: (tabi bilirsin ter kose olmayada aliskiniz biz):img-wink:
sevgilerimle
:img-hyste :img-hyste :img-hyste Aklın yolu birdir demi arkadaşım görünen köy kılavuz istemez karizmatik işte :img-wink: :img-wink:
Aşkolsun yani bizim kimsenin yarinde gözümüz yok sadece sezarın hakkını sezara verdik..Bu durumda yapılacak birşey yok Allah vergisi (tabi estetik yaptırmamışsa :img-hyste )gözümüzün gördüğünü yorumladık :img-wink: :img-wink: Çok karizmatik demişmiydim :img-hyste
Fettan benim kastım, gökhanı karizmatik bulmanızdır. Ekip o yüzden gökhanı takibe almış. Sözlerinizden etkilenip etkelenmeme yani. Çünkü ada bakar mısın? Fettan:good: Yani gökhan kesin durgun göllerden coşkun ırmaklardan gel denizin kıyısında boğul...:good:
Fettan benim kastım, gökhanı karizmatik bulmanızdır. Ekip o yüzden gökhanı takibe almış. Sözlerinizden etkilenip etkelenmeme yani. Çünkü ada bakar mısın? Fettan:good: Yani gökhan kesin durgun göllerden coşkun ırmaklardan gel denizin kıyısında boğul...:good:
İyide bu bizim suçumuz değilki Allah verdimi veriyor işte :img-hyste :img-hyste Sitedeki arkadaşlar bizden ayrıntıları istediler bizde kamera arkasınada ayıp olmasın onlarıda anlatalım dedik :img-blush :img-blush
kissorkill 05-06-07, 10:22 ya bu dizi süpoer ötesi bişi.iki aile ye reklam girince hemen bunu açıyorum.dünkü bölüm harikaydı .leylayı kaçır dı menderes ama nereye götürcek ki.
:img-cray: :img-cray: :img-cray: Sendemi alisercan öyle ise öleyim ben :img-cray: :img-cray: :img-cray: Nickim fettan diye herkes bir duruyor önce ama bugüne kadar keşfedemeyipde bizim yazılarımızdan sonra keşfedeceklerse bence tez bi gidip göz muayenesi olsunlar neyse daha fazla konuşup Gökhan kardeşi nazar etmeyelim (bakın kardeş dedim :img-wink: )
TELE - BAROMETRE
4 HAZİRAN 2007 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,70 16,00
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,70 16,00
10 OLDUREN KADIN (Y.S) [NET] KAND 2,60 8,50
11 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 2,40 20,70
12 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 2,40 16,10
13 YEMIN [NET] FOX 2,40 9,30
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
4 HAZİRAN 2007 PAZARTESİ
19 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,00 10,50
20 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 2,00 10,10
21 SPOR GUNDEMI KAND 2,00 9,80
22 YEMIN [NET] FOX 2,00 7,50
ben geldim, ilk once yorum yapim
Dizi dun superdi Insallah butun arki
lerime diyorum bakin su diziye bakin!!!!
hahaha Biktilar benden hergun soyluyorum
artik bakiyorlar. Cunku soru soruyorum
neler oldu diye hihih saka bi yana
Gazel hircin kiz oldu gitti, aman iyi ki
ilaclari icmemis... Su bahara sinir oldum ya
suluk yapisti gitmiyor sonatin pesinden 軋ttik ya
Gazel ama iyi yapti Menderese soylemekle
Leyla artik direnmesin bence...
Kotu olan sey de.. Evlenmeleri of ya!!:(
Not: Sevgili fettan senarist için yazdıklarına bende katılıyorum.Ama ben şimdi bunu yazdım ya sevgili alisercan eğer bir organizasyon daha olursa lütfen beni çağırma.Muhtemelen gelemem
Anlattıkların için sağolasın arkadaşım..Sevgili alisercan resim eklerken yazmış ya Sadullah hoca ile derin sohbet o derin sohbetin muhteviyatı özel değilse paylaşırmısınız...Bizim bu sayfalarda diziler hakkında bu kadar kritik yapmamızı nasıl karşılıyorlar..
Bide anladığım kadarıyla hemen herkes orada Eylem Aktaş yokmuydu o güzel sesiyle müzik ziyafeti çekerdi..
dün dizimiz süperdi
ilk olarak gazele afferim yani ne yapti ne etti menderesi ikna etti...
leyla da cihan la evlendi offf cook gicik oldum....
bahar da sonatin pesini biraksin artik ya,sonat ve gazelolsun artik....
YENI BÖLÜMDE CIHAN LEYLAYI YANLISLIKLA VURABILIR yada menderesi....
onu billemicem
ama haftaya baya bi heyecanli bir bölüm bekliyor bizi................:)
dün dizimiz süperdi
ilk olarak gazele afferim yani ne yapti ne etti menderesi ikna etti...
leyla da cihan la evlendi offf cook gicik oldum....
bahar da sonatin pesini biraksin artik ya,sonat ve gazelolsun artik....
YENI BÖLÜMDE CIHAN LEYLAYI YANLISLIKLA VURABILIR yada menderesi....
onu billemicem
ama haftaya baya bi heyecanli bir bölüm bekliyor bizi................:)
Evet gazel, neyapti etti Menderesi ikna etti
Hele sukur ama biraz gecikti... :( Su Cihan
varya acayip yuzsuz :S yaw
.. dün ilk defa izledim bu diziyi ama bütün konuyu anladim wallaah . cook beyendimide söylemem lazim . cook güzeel biir konusu var ayrica . Leyla ve Menderes birbirlerine coooook yakisiyorlar wallah . artik her pazartesi ilk tercihim 'YEMIN' ..
Anlattıkların için sağolasın arkadaşım..Sevgili alisercan resim eklerken yazmış ya Sadullah hoca ile derin sohbet o derin sohbetin muhteviyatı özel değilse paylaşırmısınız...Bizim bu sayfalarda diziler hakkında bu kadar kritik yapmamızı nasıl karşılıyorlar..
Bide anladığım kadarıyla hemen herkes orada Eylem Aktaş yokmuydu o güzel sesiyle müzik ziyafeti çekerdi..
Sadullah hoca bazen çok detaylara indiğimizi düşünüyor yada gereksiz ayrıntılara takıldığımızı.Çünkü o kadar yoğun çalışıyorlarmış ki bunları atlayabildiklerini söyledi.
Bizimde çok yoğun çalıştığımızı hatta kendi işimiz üstüne birde dizileri izleyip kritik yaptığımızı söyleyip ne yaparsak haklıyızdır baskısı yaratmaya çalıştım :img-hyste :img-hyste
Meryemce90 05-06-07, 12:20 cok güzel bi bölümdü dün cok heyecanliydi,ayyy cok sevindim leylayi mencderes kacirdi sonunda...
ama nasilda ugrasti gazel menderesi yakalamak icin aferin ona cok akilli cikti...
bence iyi yapti... ama cihanda cok oluyo ama ya insan anlamaz o kadar istemmmiyooo seni kardesim leyla anlamiyo dha halen o benim karim onu asla menderese birakmam diye sacmaliyo aayyy cok sinir oldum yaaawwww....
leyla da hayatini mahvetcekti cihanla yasamak kabus gibi:D
iykide menderes kacirdi...
cihan da o silahla sacma sapan bisey yapmaz insallah cünki kendisi galiba(avukat veya savci) herhalde bilir ne kadar cok suclu oldugunu adamin gözü dönmüs hadi leyla gönüllü olsa ve ona asik olsa ozaman silahla gitse bisey demiycem ama kizzzz zorla evlendi yawwwww....
ayrica asumani hic mi hic anlamiyom yani nasil insandir bu, insan nasil evlendigin adamin kardesine asik olabilir.... anlamiyom cok acayip bi durum....
bide menderes evlencek mis artik unut asuman ......
evet asuman unutsun hayatda evlenimicek menderes le
zaten gicik oluyorumasumana oooohh iyi oldu
Meryemce90 05-06-07, 12:27 TELE - BAROMETRE
4 HAZİRAN 2007 PAZARTESİ
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 2,70 16,00
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 2,70 16,00
10 OLDUREN KADIN (Y.S) [NET] KAND 2,60 8,50
11 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 2,40 20,70
12 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 2,40 16,10
13 YEMIN [NET] FOX 2,40 9,30
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
4 HAZİRAN 2007 PAZARTESİ
19 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,00 10,50
20 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 2,00 10,10
21 SPOR GUNDEMI KAND 2,00 9,80
22 YEMIN [NET] FOX 2,00 7,50
raytinge sevindim cünkü hem foxtv :img-yes:
Sadullah hoca bazen çok detaylara indiğimizi düşünüyor yada gereksiz ayrıntılara takıldığımızı.Çünkü o kadar yoğun çalışıyorlarmış ki bunları atlayabildiklerini söyledi.
Bizimde çok yoğun çalıştığımızı hatta kendi işimiz üstüne birde dizileri izleyip kritik yaptığımızı söyleyip ne yaparsak haklıyızdır baskısı yaratmaya çalıştım :img-hyste :img-hyste
Aslında sadullah hocanın esas değindiği nokta, gerçekten bulmanız gerekenleri bulamıyorsunuz yönündeydi. Örneğin sycamore yazmıştı alkollu rakı şömineye atıldığında patlaması gerekiyor diye yazmıştı. Sadullah hoca da şöyle söylüyor. O kadehe alkol kondu ama patlamadı.
Sevgili sycamore’un anlattıklarına ilave olarak bende bir şeyler yazayım:
Daha önce hiç tanışmadığımız bir çok kişi ile tanışacak olmak nasıl bir duygu tahmin edersiniz..Güzel bir ortam olacağını düşünmüş olsakda acaba nasıl olacak diye kendimize sormadık dersek yalan söylemiş oluruz…Alisercan ,eş,i Erdal Güney ve Esra Göre’nin olduğu masadaydık..Sonra Sadullah Hoca ile tanıştık ve o çok merak edlen sohbnet başladı :img-wink: Bizim çok önemsediğimiz bazı şeyler yazılırken yada çekilirken ufak bir ayrıntı olarak kalıyor arkadaşlar..Çalışma tempoları çok yüksek ki bunu bizzat başka bir dizinin setinde tanık olmuştuk.Ama gözden kaçırdığımız detaylarda yok değil…Daha dikkatli izlemeliyiz:good: Daha sonra dizinin yapımcısı Nilgün hanımla tanıştık nicklerimizle tanıştırılınca hatırlaması çok hoş bir ayrıntıydı…Sizlerinde kulaklarını çınlattık :img-yes:
Serhan Yavaş’ın geceden erken ayrılması gerekiyordu gördüğünüz toplu resim o esnada çekildi..Hemen hemen herkesle tek tek tanıştırıldık ve ekipten oyuncular ve yapımcı dahil birçok isim sayfaları takip ediyor…
Gelelim vur patlasın çal oynasın kısmına herkes çok neşeliydi çok doğaldı şarkılar türküler eşliğinde kaprissiz samimi bir şekilde eğlenildi..En çok eğlenen isimlerden biri resimelrdende anlaşıldığı üzere Barış Yalçındı..Barış Yalçın demişken sevgili Sadullah hoca en beğendiğimiz sahneyi sorduğunda Menderes’in Cihan’ı boğazladığı sahne deyince Sadullah Hoca Barış Yalçını yanına çağırıp söyledi ve kendiside hiç şaşırmadı:img-wink:
Baki Baba ve Selahahtin beyden sonra favori yakışıklım bir görünüp kaybolan sevgili Hayati :good:
Sevgili hewal sorduğun ikis orunun yanıtı yazdılarımın içöersinde var bir diğeri ise Eylem Aktaş yoktu.
Geceden ayrılırken ilk kez tanışmamıza reğmen sıkılmadan hoşca vakit geçirmenin rahatlığı ve keyfi vardı..Birde geceden hatıra cüzdanlarımız ve güllerimiz:img-blush
O gece orada olmamıza vesile olduğu için sevgili alisercan’a çok teşekkür ediyoruz bir kez daha…
Sevgili sinope gecenin sabahında dalgakıran’ın sözlerini yazmış hediye olarak…Bende ekliyorum ama gecenin müzikli kısmına daha çok uyacağını düşündüğüm başka bir şarkının nakaratını 9/8 midir ölçüsü o kadarını bilemem ama epey hareketli :img-wink:
Ala gözle ala ben, a kızım sana ben
Seni de alacağım demedimmi
"Gavur" anana inat muradım murad
Alıpta kaçacağım demedim mi
Baki Baba ve Selahahtin beyden sonra favori yakışıklım bir görünüp kaybolan sevgili Hayati :good:
Öğlen ki yazışmalrdan sonra sanki biraz kendini garantiye almışsın gibime geldi :img-hyste :img-hyste Şaka yapıyorum tabikide :img-wink:
Sevgili hewal sorduğun ikis orunun yanıtı yazdılarımın içöersinde var bir diğeri ise Eylem Aktaş yoktu.
Sorularımı yanıtsız bırakmadığın için teşekkürler tabi sevgili sycamore'da...
Sevgili sinope gecenin sabahında dalgakıran’ın sözlerini yazmış hediye olarak…Bende ekliyorum ama gecenin müzikli kısmına daha çok uyacağını düşündüğüm başka bir şarkının nakaratını 9/8 midir ölçüsü o kadarını bilemem ama epey hareketli :img-wink:
Şimdi bu 9/8 muhabbeti nedir biz merak ederiz ama :img-wink:
Ayrıca sevgili alisercan Erdal Güney'in o resimde ne yaptığını / yapmaya çalıştığını öğrenebildimi acaba????
.. dün ilk defa izledim bu diziyi ama bütün konuyu anladim wallaah . cook beyendimide söylemem lazim . cook güzeel biir konusu var ayrica . Leyla ve Menderes birbirlerine coooook yakisiyorlar wallah . artik her pazartesi ilk tercihim 'YEMIN' ..
O halde aramiza hosgeldin ö2L3m diziyi izleyip begenmis olmana cok sevimdim..konuyu anlamissin zaten ama genede bilmek istedigin biseyler olursa sorabilirsin burda muhakkat biri yanit verir ok?? görüsmk üzre ...
Bu arada arkadaslar ratingler cok iyi gidiyor umarim her gecen gün artacaktir ..
birde arkadaslar iste burda bu sezon bitecek ve yeni sezona devam edecek dizileri görebilirsiniz aralarinda yeni baslayacak olanlarda var...
http://www.medyaline.com/haber_detay.asp?id=186 not: sayfayi biraz asagiya cekiniz..
Evet sevgili pınar tamı tamına 9/8 lik bir ezgidir. Erdal güneydir. Ve bu bir emine hikayesidir. Artık onu da emine zaten üstü kapalı anlatmış. Hewal konuyu deşme artık diyoruz....
Hewal erdal kendisi de hatırlamıyor. Ama o akşam çok neşeliydi. Barış Yalçından sonra gecenin en çok eğlenen adamıydı.
ayyyy reytinglere çook sewindim.
bu arada dün akşamki bölüm süpeerdi.Afferim menderese çekti kolundan tuttu götürdü leyla yı ama keşke cihan ı biras daha dövseyddi
Evet sevgili pınar tamı tamına 9/8 lik bir ezgidir. Erdal güneydir. Ve bu bir emine hikayesidir. Artık onu da emine zaten üstü kapalı anlatmış. Hewal konuyu deşme artık diyoruz....
Hewal erdal kendisi de hatırlamıyor. Ama o akşam çok neşeliydi. Barış Yalçından sonra gecenin en çok eğlenen adamıydı.
Sana karşı boynumuz kıldan ince deşme diyorsan deşmeyelim...:img-yes:
Bahar'a her bölüm biraz daha gıcık oluyorum diye yazmıştım dün bu konuda ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gördüm..Gazel'e olan tavıralrını hiç beğenmşyorum gerçi Gazel'de Sonat'ımızı hiç görmüyor ama yinde o davranışalrını tasvip etmiyorum :img-cool2 :img-cool2
i
Ben de dün bu konuya takılmıştım sanırım en az üç ay geçmesi gerekiyor pk bilmiyorum ama Cihna'la Leyla nasıl evlendiler o zaman senaristler keşke burayı atlamasalardı :img-help: hem zaten baştan araştırma yapmıyorlar mı Leyla'nın daha yeni boşandığını nasıl farketmediler hayret :icon_whis
havinim_baranım 05-06-07, 16:38 Akşam izledim bende reytingler yükselmiş ne güzel çok sevindim:DAkşam çok heyecanlıydı keşke nikah olmasaydı ya:(ama sonunda menderes nasıl kaçırdı,Leylayı Asumandan ise nefret ediyorum ne kadar gıcık bi kadın ya,Cihanda öyle akşam silahla arkalarından gitti bişey olmazsa bari:(
akşamki bölüm güzeldi ama ben sınavım oldugu için ara ara baktım arkadaslar menderes nasıl ögrendi bebegide kaçırdı leylayı bide üzüldügüm nokta evlenmeden yetişemedi gazel nasıl ögrendi evleneceklerini o kızmı söledi cevaplarsanız sevinirim bu arada gitgide cihana daha fazla sinir oluyorum asumana ise bagışıklık kazandım galiba :P
Dünkü bölümden;
Leyla her ne kadar kız çocuk istesede Leyla'nın çocuğunun erkek olacağını tahmin ediyordum.Çünkü ilk bölümlerde Selahattin Bey,Hayati için "O benim tek erkek torunum." demişti.Erkek torun Selahattin Bey için çok önemli.Şimdi Leyla'nın çocuğunun erkek olması Selahattin Bey'i yumuşatacaktır.
Ortaya çıktığında hiç bir anlam ifade etmeyen çoraplar,Gazel Menderes'i ikna etmeye çalışırken bir işe yarar diye düşünmüştüm ama...
Menderes'i döndüren çocuğun oğlan olacak olmasımıydı yoksa Cihan'a baba diyecek olması mı?Yoksa arada bizim duymadığımız başka bir şeyler de konuştular mı?
Gazel eğer kimseye söylemeyecekse Menderes'in çocuklarının seraya geldiğini ve ablasının bundan çok etkilendiğini niye duydu?
Menderes'in bavuluna ne oldu acaba?
Menderes ve Gazel havaalanından Evlendirme Dairesine İstanbul trafiğinde 15 dakikada nasıl gelebildiler?
Zavallı taksicinin parasını kim ödedi?
cihan da o silahla sacma sapan bisey yapmaz insallah cünki kendisi galiba(avukat veya savci) herhalde bilir ne kadar cok suclu oldugunu adamin gözü dönmüs hadi leyla gönüllü olsa ve ona asik olsa ozaman silahla gitse bisey demiycem ama kizzzz zorla evlendi yawwwww....
Yapabilir.Bunu daha önce bize gösterdiler.Cihan,Menderes'in yaşadığını öğrendiğinde onu öldürmeye kalktı.
Bence Cihan arkalarından yetişemeyecek.Polis'e haber verecek.Menderes'in evini bastıracak.Asuman ve Selahattin Bey delirecek.Hatta belki Menderes Leyla'nın hamileliğini açıklayınca Selahattin de ona destek verir.Bu durumda Asuman intahar edebilir.
Leyla ve Menderes dağ evine gitmiş olabilirler.O evi İlhan'dan başka kimse bilmiyor herhalde.Cihan İlhan'ı takip ederek dağ evini bulabilir.
akşamki bölüm güzeldi ama ben sınavım oldugu için ara ara baktım arkadaslar menderes nasıl ögrendi bebegide kaçırdı leylayı bide üzüldügüm nokta evlenmeden yetişemedi gazel nasıl ögrendi evleneceklerini o kızmı söledi cevaplarsanız sevinirim bu arada gitgide cihana daha fazla sinir oluyorum asumana ise bagışıklık kazandım galiba :P
Gazel Leyla'nın odasındaydı Leyla dıştaydı Bahar aradı nikaha gelemeyeceğim sınavım var dedi Gazel öğrenmiş oldu nikah olayını...
Menderes ve Gazel havaalanından Evlendirme Dairesine İstanbul trafiğinde 15 dakikada nasıl gelebildiler?
Sabiha Gökçen havaalanı ise yetişebilirler ee bide Menderes malum hızlı şöför:)
Baki Baba ve Selahahtin beyden sonra favori yakışıklım bir görünüp kaybolan sevgili Hayati
Öğlen ki yazışmalrdan sonra sanki biraz kendini garantiye almışsın gibime geldi Şaka yapıyorum tabikide
Yok yahu bilirim ben onu lafı dolandırmaz:img-yes: hem kendini kime karşı garantiye alacak içinden geçeni yazmış :)
Acaa ana sayfadaki haberde yer alan sahnede hangi müzik kullanılır o sahne nasıl gelişir:icon_whis Büyük ihtimal epey bir tartışırlar Leyla Menderes'e kendisini istemediğini sevmediğini söyler Menderes zorla öpmek ister Leyla'yı sonra karşı koyamaz leyla'da Menderes'e karşılık verir /mi acaba :icon_whis :icon_whis
bir kara sevda(super bir muzik ve sozleri harika, elllerinize, yureginize saglik):good: :good: tum YEMIN dizisi severlerine,ehlocanima,ve diger canlarima:img-wink: :img-wink:
bir kara sevda geldi basima
hic bakmaz oldu ,gozum yasina
kursun islermi? mezar tasima
bir garip geldi ,geciyor omrum
kursun islermi?mezar tasima
bir garip geldi,geciyor omrum
bir sahin olmus,ucuyor gonlum
deryalar,coller asiyor gonlum
tez haber salin, nazli yarime
kor ateslerde yaniyor icim
bin derdim var, bicim bicim
yarali bulbulum yokki sucum
yaralim bulbulum,yokki sucum
bir garip geldi,geciyor gonlum
sevgilerimle
bir kara sevda(super bir muzik ve sozleri harika, elllerinize, yureginize saglik):good: :good: tum YEMIN dizisi severlerine,ehlocanima,ve diger canlarima:img-wink: :img-wink:
bir kara sevda geldi basima
hic bakmaz oldu ,gozum yasina
kursun islermi? mezar tasima
bir garip geldi ,geciyor omrum
kursun islermi?mezar tasima
bir sahin olmus,ucuyor gonlum
deryalar,coller asiyor gonlum
kor ateslerde yaniyor icim
bin derdim var, bicim bicim
yarali bulbulum yokki sucum
yaralim bulbulum,yokki sucum
bir garip geldi,geciyor gonlum
sevgilerimle
tsk ler sinope bu sözler gercekten harika yalniz bunun ne oldugunu yazarsan sevinirim.. yani eger bir ezgi ise kim tarafindan seslenriliyor bilmek isterim yada??bye
tsk ler sinope bu sözler gercekten harika yalniz bunun ne oldugunu yazarsan sevinirim.. yani eger bir ezgi ise kim tarafindan seslenriliyor bilmek isterim yada??bye
mxrxt
bu guzel sarki ve sozleri yine bizim Yemin dizisinin muziklerini yapan
Huseyin Turan ,Erdal Guney ve obur arkadaslari(su an ismini hatirlayamiyorum:icon_sorr tarafindan yapilmis bir sarkidir)
seslendiren Erdal Guney
saygilarimla
mxrxt
bu guzel sarki ve sozleri yine bizim Yemin dizisinin muziklerini yapan
Huseyin Turan ,Erdal Guney ve obur arkadaslari(su an ismini hatirlayamiyorum:icon_sorr tarafindan yapilmis bir sarkidir)
seslendiren Erdal Guney
saygilarimla
cok tsk ederim.. zaten sözlerinden anlaman lazimdi Hüseyin Turan Erdal Güney ve arkadaslari tarafindan hazilandigi onlar bu iste ustalar diziye katkilari asla tartisilmaz ..umarim en kisa zamanda bu sarkiyi dinleme sirasi bizlerede gelir .....bye
way way wayy benim disi kurtum vuslat ablamda burdaymiss :happy0064 ablacim ne zamandan beri denk dusemiyoruz nasilsin bizim obur baslik aldibasini gidiyor merveyle olan satasmamizz:img-hyste bu diziyi bende cok seviyorum yaaa cok guzell sende izliyosun demek:good: ekledigin sarki sozleri harika eline salik:good: bu bolum accayipti ya insallah menderes herseyi anlatirda barisirlarr anasayfada bri haber vardi ya sezon finalinde opusuyorlarmis opusuyorlarsabarisiyorlar demetir diymi:img-help: :icon_whis
Sevgili sinope'nin eklemiş olduğu şarkı Erdal Güney Mustafa Nuhut çalışması şu an albüm kapağı yanımda yok bakamıyorum ama öyle olmalı Erdal Güney'in Aşkıya albümünde yer alıyor..Enstrümantal hali Hatırla Sevgili'de kullanılıyor :img-wink:
Madem Erdal Güney şarkılarından gidiyoruz bende çok sevdiğim başka bir şarkısını ekleyeyim:img-wink:
Adımlarken sensizlikte şu ömrü
Gecede ay günde güneş salkım söğüdü
Yaralarda acınırken hüzünlerde avunurken
Yüreğimde sensin bahar
Esen bir yel düşler yazar
Rüzgarım ol gülüm
Yangınımda külüm
Nefesin vurmazsa yüzüme
Senden bana gelen ölüm
Senden bana gelen
Senden bana
Senden
Sen
Geçenlerde katılmış olduğu radyo proğramında yeni albüm çıkarmayacağını olurda çıkarırsa yayınlanmış albümlerden seçme şarkılar olacağını söylemişti ama şahsen yeni albüm bekleyenlerden biriyim :img-wink:
sila_sevenler 05-06-07, 19:13 merhaba arkadaslar ben YEMIN dizisini ilk bolumunden itibaren izliyorum ve cok seviyorum gercekten cok iyi bir proje.ama bu basliga ilk defa yaziyorum arada goz atiyordum ama yazmamistim daha once.en son bolumunu kacirdim dizinin arkadaslar biriniz lutfen ama lutfen bastan sona neler oldugunu yazabilirmi :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
bilgisayarin basina oturdugumdan bu zamana izleyebilecegim yerleri bulmaya calistim ama olmadi YEMIN dizisinin en son bolumunu izleyemedim ne olur yardim edin :icon_sorr :icon_sorr
İZMİR'İN KAVAKLARI 05-06-07, 19:31 merhaba...
ben ilk bölümden beri yemin i izliyorum izlediğim tek türk dizisi bence en iyilerden de biri... hepinizinde dediği gibi özgün bir senaryosu var bu bence çok önemli o klişlerden uzak olması daha heyecan verici...ilgi çekici
ve tabiki harika müzikleri...bir erdal güney hayranı olarak... bende onunla bitireyim...
Sevda sevgiye erende
Buğdaya gebe başaktır
Davul zurna düğün dernek
Yeni bir yaşam demektir
Sevda pervane için
Onu yakan ışıktı
Ölümü göze aldı
Çünkü ona aşıktı
güney türküleri
Menderes nikahtan leylayı aldı kaçırdı.Cihan da bu işin peşini bırakmayacak gibi görünüyor.Bunlar fena kapışacaklar demektir.
Yalnız geçen sayfaların birinde (şimdi kim olduğunu hatırlamıyorum ama)bir arkadaş "yemin"dizisi çekim ekibi bizim burada "sapancada diyordu.Demekki final orada çekildi.
O zaman Menderes leylayı sapancaya götürüyor.Fakat cihan onları orada bulabilecek mi?Bulursa ne yapacak?Çünkü 14 .bölüm sonunda cihan tabancalı ağzı gözü kan içindeydi.Birinnden birini vuracak herhalde ama kimi? Adam resmen manyak!
Sana karşı boynumuz kıldan ince deşme diyorsan deşmeyelim...:img-yes:
Bahar'a her bölüm biraz daha gıcık oluyorum diye yazmıştım dün bu konuda ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gördüm..Gazel'e olan tavıralrını hiç beğenmşyorum gerçi Gazel'de Sonat'ımızı hiç görmüyor ama yinde o davranışalrını tasvip etmiyorum :img-cool2 :img-cool2
i
Yok be sevgili hewal lütfen... Boynumuz kıldan ince deyince kendimi can alıcı olarak gördüm. Yapma bana bunu....
Ama böyle söyledin söyleyelim şu 9/8 hikayesini...
Hani erdal ne yapıyor o resimde dedin ya. Bizim post esra bir 9/8 ritmle çalan olsa da oynasak dedi. O sırada beyoğlunun eşsiz müzisyenleri keman, klarnet ve darbuka ile gelip de 9/8 ritmle çalmaya başlayınca esra ve diğer arkadaşlar otomatik olarak oyuna başladılar. Zaten yakında asker hayatına başlayacak Erdal artık tüm korunma kalkanlarını kırıp o ritmleri yetkililere gösterdi. İşte bu hem o fotografın hem de 9/8 in öyküsü...
Dünkü bölümden;
1- Ortaya çıktığında hiç bir anlam ifade etmeyen çoraplar,Gazel Menderes'i ikna etmeye çalışırken bir işe yarar diye düşünmüştüm ama...
2- Menderes'i döndüren çocuğun oğlan olacak olmasımıydı yoksa Cihan'a baba diyecek olması mı?Yoksa arada bizim duymadığımız başka bir şeyler de konuştular mı?
3- Gazel eğer kimseye söylemeyecekse Menderes'in çocuklarının seraya geldiğini ve ablasının bundan çok etkilendiğini niye duydu?
4- Menderes'in bavuluna ne oldu acaba?
5- Menderes ve Gazel havaalanından Evlendirme Dairesine İstanbul trafiğinde 15 dakikada nasıl gelebildiler?
6- Zavallı taksicinin parasını kim ödedi?
7- Leyla ve Menderes dağ evine gitmiş olabilirler.O evi İlhan'dan başka kimse bilmiyor herhalde.Cihan İlhan'ı takip ederek dağ evini bulabilir.
1. sorunun cevabı: patikleri geç bulduğu için bu menderesin suçu oldu bizim kazancımız:img-wink: . Aynı gün bulsaydı dizi bitmişti.
2. sorunun cevabı: Bu söz leylanın gerçekten hamile olduğuna inanmasını sağladı ve jenerik müziğinde sinemin allah allah deyip geçti genç menderes hey hey der gibi haykırması ile Menderes Üsküdar evlendirme dairesin sökün eyledi...
3. sorunun cevabı: Bu cevabı lütfen senarist grubu gelecek sezonda versin. Yani bir anlamı var bekleyin.
4. sorunun cevabı: Taksinin bagajında, gazel arkada sıkışmak istemiyorum diye kapris yapmış.:img-hyste Arkadaşlar menderes bagajı teslim etti ve adam tuvalete bile gitti. Bavullar da almaataya doğru yola çıkmıştır. Bunun tersi olması aslında büyük hatadır.
5. sorunun cevabı: Arkadaşlar bu bir kurgu. Çıkış saatleri aynı değil ki. Sadece aynı coğrafyada buluşma zamanları aynı.
6. sorunun cevabı: Nilgün Sağyaşar. Çünkü bunlar prodüksiyon masrafı...:img-hyste
7. sorunun cevabı: Başka bilenler de var... İyi düşünün... Yani dağ evi biliniyor.
Yok be sevgili hewal lütfen... Boynumuz kıldan ince deyince kendimi can alıcı olarak gördüm. Yapma bana bunu....
Ama böyle söyledin söyleyelim şu 9/8 hikayesini...
Hani erdal ne yapıyor o resimde dedin ya. Bizim post esra bir 9/8 ritmle çalan olsa da oynasak dedi. O sırada beyoğlunun eşsiz müzisyenleri keman, klarnet ve darbuka ile gelip de 9/8 ritmle çalmaya başlayınca esra ve diğer arkadaşlar otomatik olarak oyuna başladılar. Zaten yakında asker hayatına başlayacak Erdal artık tüm korunma kalkanlarını kırıp o ritmleri yetkililere gösterdi. İşte bu hem o fotografın hem de 9/8 in öyküsü...
Estağfurullah ne can alıcısı :img-wink: Ama bu psikolojik baskım neticesinde 9/8 hikayesini öğrenmiş olduk fenamı oldu :img-wink:
Sapanca çekimlerini gören arkadaş bütün ekip burada demişti...O zaman Menderes ve Leyla bulunnacak demektir bulunduğunu farzedersek final Cihan'ın Leyla yada Menderes'e silah doğrultmasıyla bitebilir...Ama Menderes bu sezon hastanede yatma hakkını kullandı öyle ise Leyla'ya bişeyler olabilir /mi acaba ...
arkiler burdaki yorumlari okudugumda cok seviniyorum ya
her gecen gun, dizimizin hayranlari artiyor hic beklemezdim
fox tvden bukadar iyi dizi yayinlamalari,,,
Düzünsenize bide bu dizi showtv, kanalD, Atv, yada star da
yayinlansaydi ozaman kesin coktaaaan 10un icine girerdi
neyse canim Buna da raziyiz
arkiler burdaki yorumlari okudugumda cok seviniyorum ya
her gecen gun, dizimizin hayranlari artiyor hic beklemezdim
fox tvden bukadar iyi dizi yayinlamalari,,,
Düzünsenize bide bu dizi showtv, kanalD, Atv, yada star da
yayinlansaydi ozaman kesin coktaaaan 10un icine girerdi
neyse canim Buna da raziyiz
evet lazkizz haklisin ama saymis oldugun bu kanallar icin ilk 10 bence yeterli olmazdi:img-yes: ozamanda dizinin yayinina son verillerdi ama tabi ilk 5´de olabilirdi :img-wink: sanirim herkez hem fikir fox daha yeni oldugu icin dizi istenilen dereceye gelemedi derece diyorum elbetteki dizimiz cok iyi yerleri hakediyor..:good: ama gercekten cok büyük bir basari gösterek ratinglerde yükselmeyi basardi ..bence ikinci sezonda dizi daha cok izlenecek..:happy0064 ..bye
evet lazkizz haklisin ama saymis oldugun bu kanallar icin ilk 10 bence yeterli olmazdi:img-yes: ozamanda dizinin yayinina son verillerdi ama tabi ilk 5´de olabilirdi :img-wink: sanirim herkez hem fikir fox daha yeni oldugu icin dizi istenilen dereceye gelemedi derece diyorum elbetteki dizimiz cok iyi yerleri hakediyor..:good: ama gercekten cok büyük bir basari gösterek ratinglerde yükselmeyi basardi ..bence ikinci sezonda dizi daha cok izlenecek..:happy0064 ..bye
10 dedim ama normal 1.2.3 siralarini kastetmistim ama dedigin gibi 5in icine kesinlikle girerdi ondan kuskum yok, aci hayat yada beyaz gelincik olmasaydi
dizimiz cok rayting alirdi .. Neyse buna da sukur, ilk bolumleri hep 56 ci siralardaydi hiçumidimiz yoktu ki, dizimiz rayting aldi :D :happy0064
Hollandali_kiz 06-06-07, 10:06 Merhaba arkadaslar,
Bu benim ilk mesajim. Bende Yemin dizisini heyecanla takip ediyorum. Cok super bi dizi. Fakat bu hafta bakamadim..
Yaa arkadaslar bu dizi bitecekmi? Yoksa daha baska olaylar olupta dizi devam mi edecek? Anlamadim gitti yaa :)
Merhaba arkadaslar,
Bu benim ilk mesajim. Bende Yemin dizisini heyecanla takip ediyorum. Cok super bi dizi. Fakat bu hafta bakamadim..
Yaa arkadaslar bu dizi bitecekmi? Yoksa daha baska olaylar olupta dizi devam mi edecek? Anlamadim gitti yaa :)
Hoşgeldin arkadaşım merhabalar;
Dizi sezon finali yapacak bu pazartesi ama gelecek sezona devam edecek...
Bu hafta çok güzel br bölümdü bir yerlerden izleme imkanı bulursan izlemeni tavsiye ederim....
Merhaba arkadaslar,
Önümüzdeki hafta sezon finali olacak ve diğer sezonda devam edecek.Daha yaşanacak çok şey var dizide :img-wink:
dizimiz bitmiyecek bence baksana fox tv rayting aliyor hic
kaldirir mi boyle guzel diziyi, Hele bi kaldirsinlar e-mail bombandirmanina
yagdiririm onlari:P hahah
Öhö öhö öhö şimdi kimse beni yanlış anlamaz umarım ama yazmadan da duramam mutlaka farketmişsinizdir gerçi SERHAN YAVAŞ'ın gülüşü çok hoş değilmi :icon_whis :icon_whis Resimde görüldüğü üzere :)
http://img406.imageshack.us/img406/8237/balksz2vf1.jpg
serhan abi zaten super :D Hhehehe gulusu bile ayri ne seker birisi
ya!! Keske gercek hayata tugba abla ve Serhan abi birlikte olsa
super 2li olurdu hhihihi
Hollandali_kiz 06-06-07, 10:30 Hoşgeldin arkadaşım merhabalar;
Dizi sezon finali yapacak bu pazartesi ama gelecek sezona devam edecek...
Bu hafta çok güzel br bölümdü bir yerlerden izleme imkanı bulursan izlemeni tavsiye ederim....
Hosbulduk, tsk ederim. Ohh ozaman pazartesi gunu kacirmamak lazim diziyi. InsaAllah evde olurum o aksam. Fakat internette sadece 13'uncu bolum var, 14'uncu bolumu daha yuklememisler. Ciktigi vakit indirmeyi dusunuyorum. Boylece kacirmamis olurum.
Eger internete baska adres varsa bolumleri izlemek icin, bildirirseniz memnun olurum.
Hollandali_kiz 06-06-07, 10:33 Haa birde anlamadigim, cumartesi gunleri dizinin tekrari cikiyordu oglenleri, bir kac kez o sekilde izledim. Fakat fox.com.tr'de yazmiyor cumartesi gununun tekrari cikacagi. Artik yokmu?
vallaha o siteye hic belli olmuyor canim degisen seyleri
yazmiyorlar ki,, Cumartesi gunleri belki onun yerine baska
bisey cikiyordur :)
Öhö öhö öhö şimdi kimse beni yanlış anlamaz umarım ama yazmadan da duramam mutlaka farketmişsinizdir gerçi SERHAN YAVAŞ'ın gülüşü çok hoş değilmi :icon_whis :icon_whis Resimde görüldüğü üzere :)
http://img406.imageshack.us/img406/8237/balksz2vf1.jpg
Fettan bu işleri ben bilemediğim için yapamıyorum. Bir tarafa Ayhan Işığı diğer tarafta Serhan yavaş olsun bakalım yakalayabilecekmiyiz bir benzerlik. Şarkı sözü gibi oldu.
Bir yanım da ayhan bir yanım da serhan:happy0064
Fettan bu işleri ben bilemediğim için yapamıyorum. Bir tarafa Ayhan Işığı diğer tarafta Serhan yavaş olsun bakalım yakalayabilecekmiyiz bir benzerlik. Şarkı sözü gibi oldu.
Bir yanım da ayhan bir yanım da serhan:happy0064
Yaparım öylede bakarız benzerlik varmı yokmu gerçekten çok güzel gülüşü var..Birde çok sakin beyefendi biri olarak düşünmüştüm ki öyle olduğunuda yazılanlardan öğrendim..Dileğim o ki çok daha uzun zaman izleriz.
hasretimsin53 06-06-07, 12:01 elinize sağlık..
Ben beceremiyorum ki:icon_whis Sağolsun hasretim83 yardım etti. Şu sitedir formdur avatardır bir türlü beceremedim. Ama bir ara sağ taraftaki küçük resme Nehirin resmini koymuştum. Beni en çok etkileyen kadın oyuncularımızdan biri:img-blush
Eline sağlık hepsi çok güzel olmuş ve ben birini kullanmaya başladım bile :icon_whis :icon_whis
Gideyimde biraz başka sayfalara yazayım amaç imza gösterip reklam yapmak :img-blush
Vallahi fettan'ım bravo hem gülümseyen hem sinirli resimlerinden eklemişsin işimizi kolaylaştırmısşın...Ayahn Işık gelmiş geçmiş en iyi jönlerden biri inşalalh Serhan Yavaş'da zamanla öyle isimlerle birlikte anılacak...Biraz geç tanıdık ama olsun :img-wink: Sen söyleyince bir kez daha dikkat ettim gülüşü çok hoş :img-in_lo :img-in_lo ...
Ben beceremiyorum ki:icon_whis Sağolsun hasretim83 yardım etti. Şu sitedir formdur avatardır bir türlü beceremedim. Ama bir ara sağ taraftaki küçük resme Nehirin resmini koymuştum. Beni en çok etkileyen kadın oyuncularımızdan biri:img-blush
Nehir ???Nehir Erdoğan'mı vallahi benide son 5 bölümdür çok etkiliyor ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı son bölümlerde müthiş performans sergiledi...
Neyse biz dizimzie dönelim :
Bu bölüm Sonat'a çok üzüldüm...Gazel Sonat'ın kendisine her konuda yardım etmesini sahip çıkamsını hangi duygusal duruma bağlıyor acaba...Sadece çok iyi iki arkadaş oldukları içinmi Sonat Gazel'in her daim yardımına koşuyor...
Birde bizim Edi ile Büdü (bu sıfatlar tamamen dizideki karakterlere söylenen sıfartlardır) nerelere kayboldular onların rolü o kadarcık olamaz diye düşünüyorum...
Öncelikle fettan teşekkürler seni yorduk. Ama bana göre alttaki iki fotograf daha yakın. En azından ayhan ışığa bugün benzetilen bir kaç aktörden daha çok benziyor. :img-wink:
Nehir ???Nehir Erdoğan'mı vallahi benide son 5 bölümdür çok etkiliyor ağlamaktan gözlerimde yaş kalmadı son bölümlerde müthiş performans sergiledi...
Neyse biz dizimzie dönelim :
Bu bölüm Sonat'a çok üzüldüm...Gazel Sonat'ın kendisine her konuda yardım etmesini sahip çıkamsını hangi duygusal duruma bağlıyor acaba...Sadece çok iyi iki arkadaş oldukları içinmi Sonat Gazel'in her daim yardımına koşuyor...
Birde bizim Edi ile Büdü (bu sıfatlar tamamen dizideki karakterlere söylenen sıfartlardır) nerelere kayboldular onların rolü o kadarcık olamaz diye düşünüyorum...
Önümüzdeki bölüm yada gelecek sezonda dizide olurlarmı bilmiyorum ama bir tanesi yemekte vardı ve çok neşeli,eğlenceliydi.Fettan hep sen geldin aklıma Edi veya Büdü (hangisi Edi hangisi Büdü bilmiyorum ) oynadıkça :img-hyste :img-hyste
charmedmaa 06-06-07, 20:49 birisi bana acaba hemen o resimi kayabilimi hani bir tas var üstünde yemin yaziyor lütfen önemli
aaa dizimiz sezon finaline mi giriyor :( Cok erken ya keske
haziranin sonlarina dogru girseydi uhuuu Yeminsiz ben napacam
Insallah sezon finali biraz daha uzun surer
aaa dizimiz sezon finaline mi giriyor :( Cok erken ya keske
haziranin sonlarina dogru girseydi uhuuu Yeminsiz ben napacam
Insallah sezon finali biraz daha uzun surer
selamlar
lazkizz evet tatlim dizi sezon finaline giriyor.E o kadar calismanin ardinda tatil haklari degilmi:img-wink:
sende tatilin tadini cikar tatlim(vakantie is heerlijk):img-wink: :img-wink:
ayrica arkadaslar dizimizin ana sayfaya alinmasi icin bazi girisimlerde bulunuyoruz.Adminlere gonderilecek metin hazir, ellerine gecenler lutfen gerekli islemleri yaparlarsa seviniriz.:good: :good:
Ve resim avantar ekleyen arkadaslarin ellerine saglik.
sevgilerimle
evet arkadaslar bakalim finalde nasil bir bölüm bizleri bakliyor ?? gene cok güzel olacagi kesinde olaylar acisindan neler olacak merak ediyorumm..bye
hırçınnnn kız 07-06-07, 12:32 bence süper bir bölüm olacak. Heyecanla pazartesi gününü bekliyorum off ya daha 5 gün var... Ama üzücü olan da bir süre dizimizi izlemeyeceğiz. Artık tekrarlarını verirler umarım.........
Bu hafta sezon finali varmış, çok heyecanlı!!! Çok uzun ara vermeyeceklerini umuyorum çünkü ben Leyla ve Menderes'i şimdiden özledim...Bu dizide karakterlerin arasındaki kimyaya bayılıyorum. İnsan seyretmeye doyamıyor. Ayrıca diğer dizilerde olduğu gibi bütün bölüm bakışmalarla geçmiyor, tempo var. Kendimi kaptırdığım ender dizilerden, inşallah final güzel olur...
ülkü avatar-imza takınmların çok güzel olmuş emeğine sağlık...
Kesinlikle bencede bu bölüm çok süper olacak heyecanla bekliyorum...
Neden fragmanlarımız erken yayınlanmıyor...Focus Film'in web sitesini bilen varmı arkadaşlar:icon_whis :icon_whis mail atalım özeti ve fragmanı erkenden eklesinler siteye ki bizde daha fazla tahminlerde bulunalım...
bence süper bir bölüm olacak. Heyecanla pazartesi gününü bekliyorum off ya daha 5 gün var... Ama üzücü olan da bir süre dizimizi izlemeyeceğiz. Artık tekrarlarını verirler umarım.........
Hırçın kız, film elime geçti siz şimdi hemen finali sorarsınız tabii ama boşuna heveslenmeyin. Ama olağanüstü güzel çekilmiş görüntüler var. Farklı bir ekipman kullanılmış iyi de para harcanmış belli. :happy0064 :happy0064 :happy0064 Nilgün Hanım, Sado Hoca, Serkan, görüntü yönetmeni ve tüm ekip:happy0064 :happy0064 :happy0064 Ellerinize sağlık.
Hırçın kız, film elime geçti siz şimdi hemen finali sorarsınız tabii ama boşuna heveslenmeyin. Ama olağanüstü güzel çekilmiş görüntüler var. Farklı bir ekipman kullanılmış iyi de para harcanmış belli. :happy0064 :happy0064 :happy0064 Nilgün Hanım, Sado Hoca, Serkan, görüntü yönetmeni ve tüm ekip:happy0064 :happy0064 :happy0064 Ellerinize sağlık.
O zaman bize fragman kadarcık birşeyler anlaytın bzide ona göre tahminlerde bulunalaım yada fragmanı hazırlayan arkadaş kimse youtube eklesin p.tesiye kadar tahminlerde bulunalaım...Olmazmı :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:
O zaman bize fragman kadarcık birşeyler anlaytın bzide ona göre tahminlerde bulunalaım yada fragmanı hazırlayan arkadaş kimse youtube eklesin p.tesiye kadar tahminlerde bulunalaım...Olmazmı :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:
Gelen görüntülerden çok farklı bir bitiriş ve yeni sezonu heyecanla bekleyeceğimiz bölüm geliyor. Ama bu bitirişi gördüğünüzde tabii ya diyeceğiniz böyle olurdu diyeceğiniz bir final.
hewalim sana bu konuda katilmamak elde degil:img-wink:
evet en azindan fragman verilmiyor,ozet yok,elimiz bogrumuzde kaldik dimdizlak ortada:icon_sorr
biraz kenarindan kosesinden tiyo bari olsa en azindan finalde olacaklar hakkinda yorum yapariz,boyle hapishanede gunlerini sayan kisiler gibi gun sayip duruyoruz zaten:icon_sorr
sevgilerimle
hewalim sana bu konuda katilmamak elde degil:img-wink:
evet en azindan fragman verilmiyor,ozet yok,elimiz bogrumuzde kaldik dimdizlak ortada:icon_sorr
biraz kenarindan kosesinden tiyo bari olsa en azindan finalde olacaklar hakkinda yorum yapariz,boyle hapishanede gunlerini sayan kisiler gibi gun sayip duruyoruz zaten:icon_sorr
sevgilerimle
Ben ikinize birden katılsam olurmu? Aslında özet yada fragman biraz erken gelebilse bu sayfa çok daha canlanacak çünkü o zaman konuşulabilecek daha fazla şey olacak elimizde.Biz malesef sadece tahmin ve geçmiş bölümle idare etmek zorunda kalıyoruz.
Emeği geçen arkadaşlar çok teşekkürler, ellerinize sağlık...
Çalışmalar çok güzel.
Hüseyin Abi, çatlatma bizi ya, pazartesiye kaç gün var daha:icon_sorr
Ama Menderes Ve Leyla sahnelerini özleyenler için çok romantik sahneler var kanımca:):)Özel Hat'ta gördüm de:img-hyste
Ben ikinize birden katılsam olurmu? Aslında özet yada fragman biraz erken gelebilse bu sayfa çok daha canlanacak çünkü o zaman konuşulabilecek daha fazla şey olacak elimizde.Biz malesef sadece tahmin ve geçmiş bölümle idare etmek zorunda kalıyoruz.
sycamore tabiki katilabilirsin:img-wink: :img-wink:
Kaderimiz bizim galiba bu bizim:icon_sorr
biz aliskiniz zaten sevdigimiz dizilerin ozetinin gec gelmesi,fragmaninin gelmemesi yuzunden surunmeye:icon_sorr :icon_sorr
aslinda ozet gelse daha detayli konusalabilir,fikirler yurutebiliriz.
Ama yeni sezonda Fox Tv yi bu konuda daha duyarli olmaya davet etmeliyiz(ettirmeliyiz)
insallah kanal uzerine duseni yapar,yapmazsada zaten elimizden cekecekleri var:img-hyste :img-hyste
sycamore tabiki katilabilirsin:img-wink: :img-wink:
Kaderimiz bizim galiba bu bizim:icon_sorr
biz aliskiniz zaten sevdigimiz dizilerin ozetinin gec gelmesi,fragmaninin gelmemesi yuzunden surunmeye:icon_sorr :icon_sorr
aslinda ozet gelse daha detayli konusalabilir,fikirler yurutebiliriz.
Ama yeni sezonda Fox Tv yi bu konuda daha duyarli olmaya davet etmeliyiz(ettirmeliyiz)
insallah kanal uzerine duseni yapar,yapmazsada zaten elimizden cekecekleri var:img-hyste :img-hyste
Her şekilde kampanya yapar amacımıza ulaşırız değilmi:) Zaten o sebeple medyanın bolca reklamını yaptığı yapımlar bizi çekmiyor bizi..Bböyle zahmetle meşakkatle dizi izlemeye alışkınız..Kanal fragman vermez özet yayınlamaz ama olsun yayında olduğu sürece elimziden gelen desteği yaparız evvelallah :img-wink:
Final nasıl olur o kadar dert etmiyorum aslında çünkü o resimden gördüğüm Leyla Menderes barışıyor e Menderes çocuğu olacağınıda öğrendi ben daha ne isterim...Konular saçmalamadan açığa çıkıyor ve çıkarken daha da heyecanlı oluyor bu bzie yeter :img-wink: :img-wink:
Emeği geçen arkadaşlar çok teşekkürler, ellerinize sağlık...
Çalışmalar çok güzel.
Hüseyin Abi, çatlatma bizi ya, pazartesiye kaç gün var daha:icon_sorr
Ama Menderes Ve Leyla sahnelerini özleyenler için çok romantik sahneler var kanımca:):)Özel Hat'ta gördüm de:img-hyste
Nilgün hanım beni bağışlasın;
Önceleri yazmak istemedim ama yazmak zorundayım. Cihan leyla ile mecnunu pardon menderesi yakalıyor. Bu da menderes önüne çıkan bir çocuğa çarpmamak için direksiyon kırarken ağaca vurması yüzünden oluyor. Bu çarpmada leyla başından bu toplamada da menderes ayağından yaralanıyor.
Her şekilde kampanya yapar amacımıza ulaşırız değilmi:) Zaten o sebeple medyanın bolca reklamını yaptığı yapımlar bizi çekmiyor bizi..Bböyle zahmetle meşakkatle dizi izlemeye alışkınız..Kanal fragman vermez özet yayınlamaz ama olsun yayında olduğu sürece elimziden gelen desteği yaparız evvelallah :img-wink:
Final nasıl olur o kadar dert etmiyorum aslında çünkü o resimden gördüğüm Leyla Menderes barışıyor e Menderes çocuğu olacağınıda öğrendi ben daha ne isterim...Konular saçmalamadan açığa çıkıyor ve çıkarken daha da heyecanlı oluyor bu bzie yeter :img-wink: :img-wink:
Fettanim canim
evet bacim,biz aliskiniz zaten kampanya,protesto ,kose yazarlarina yazmaya(yakinda akraba bile cikarsak onlarla sasirmayacagim):img-hyste
Evet medyanin,bolca 24 saat boyunca temcit pilavi gibi istip isitip onumuze surmedigi,diziler bizi cekiyor.Biz zoru seviyoruz cunku,zor olan sey daha cekici geliyor bize:img-wink: (kolay elde edilen seyin degeri bizim gozumuzde degerini bulmuyor)
evelallah fragmanida vermesinler,ozetide gec versinler,onemli olan dizi yayinda olsun,zaten biz hakkimizi soke soke aliriz.:img-wink:
Valla final konusunda bende hem fikirim seninle menderes cengaveriyle ,leyla sultan el ele ,yan yana olduktan sonra olum bile ayiramaz onlari(cihan akrebi ve asuman hanim cirpinsinlar bakalim):img-pilot :img-pilot
Nilgün hanım beni bağışlasın;
Önceleri yazmak istemedim ama yazmak zorundayım. Cihan leyla ile mecnunu pardon menderesi yakalıyor. Bu da menderes önüne çıkan bir çocuğa çarpmamak için direksiyon kırarken ağaca vurması yüzünden oluyor. Bu çarpmada leyla başından bu toplamada da menderes ayağından yaralanıyor.
EEE o zaman gazetede çıkan haberdeki barışma sahnesinde hiçbir yaralanma esamesi yok önce barışacaklar sonra Cihan'mı yakalayacak...:icon_whis :icon_whis
EEE o zaman gazetede çıkan haberdeki barışma sahnesinde hiçbir yaralanma esamesi yok önce barışacaklar sonra Cihan'mı yakalayacak...:icon_whis :icon_whis
Hewal kaldığım yerden devam ediyorum. Neyse leyla şuurunu kaybediyor. Cihan telaşlanıyor. Menderesi orada bırakıp hastaneye götürüyor. Aldığı darbe sonucu hafızasını da kaybetmiştir artık. Cihan onu alarak Mardin midyattaki bulduğu ailesinin (anneannesinin) evine götürüyor. Dayıları fazlasıyla güçlü bir adam.
Menderesi karayolu temizlik işçilerini taşıyan şoför buluyor. Öldü zannededip çöp konteynerine atılıyor. halkalı çöplüğüne götürüyorlar. Onu çöp toplayıcıları klanının reisi tedavi ediyor. Tamamen bitkisel ilaçlarla. Dizi seneye Mardin midyatta belediyeyle anlaşılırsa ümraniye hekimbaşı çöplüğü ya da halkalı çöplüğünde devam edecek. Seneye çöptoplayıcıları çetesiyle esrar eroin çetesinin aksiyonel sahnelerini izleyeceğiz.
Hewal kaldığım yerden devam ediyorum. Neyse leyla şuurunu kaybediyor. Cihan telaşlanıyor. Menderesi orada bırakıp hastaneye götürüyor. Aldığı darbe sonucu hafızasını da kaybetmiştir artık. Cihan onu alarak Mardin midyattaki bulduğu ailesinin (anneannesinin) evine götürüyor. Dayıları fazlasıyla güçlü bir adam.
Menderesi karayolu temizlik işçilerini taşıyan şoför buluyor. Hastaneye götürüyorlar. Dizi burada bitiyor. Seneye Midyatta devam edecek.
Hep sağ gösterip soldan vuruluyoruz ama olmazki :img-wink: İstemezük tüyo falan ne yapalım bizde FOX TV yayınlayana kadar bekleriz...
Ama Cihan'ın güçlü dayıları demişken Cihan'ın başı başka dayışlarla belaya girecek bence önümzüdeki sezon böyle sırf Menderes Leyla arasındaki kara kedi olarak kalmaz...
hadi canım ya cidimisin ya nasıl olur yani bu senaryooyu hiç beklemiyodum :img-blush
Bizim senaristleri bilirsin işte. Böyle şeyler yazmakta üstlerine yok. Ben de ilk izlediğimde çok şaşırdım. Ama sonunu mantıklı hale getirmişler. Yani bambaşka konular ve yeni katılımcılar. Mardin İstanbul hattı..
mavi deniz 07-06-07, 14:18 Bizim senaristleri bilirsin işte. Böyle şeyler yazmakta üstlerine yok. Ben de ilk izlediğimde çok şaşırdım. Ama sonunu mantıklı hale getirmişler. Yani bambaşka konular ve yeni katılımcılar. Mardin İstanbul hattı..
ya ama ne alaka ya tuhaf olmuş ama olsun inşallah saçmalamazlarda büyüsünü bozmazlar dizinin çok iyi gidiyordu hafıza kaybı falan valla eski yeşilçama döndermesinler güzelim diziyi ya:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Mardin nerden çıktı zaten fizik tedaviden gelmişim..Bitkinim geç algılıyorum bu Mardin Midyat konusu espri, sanırım...Görsel açıdan çok güzel olur ama bzi biliyoruz ki Sapanca 'ya gittiler bizimkiler...İstanbul-Aydın-Şam üçgeni bitti şimdi İstanbul Mardin'mi olacak Mardin deyince aklıma bir Murathan Mungan bir ehlocan gelirdi şimdi bide Yemin dizisi gelecek :sad53:
Menderesi karayolu temizlik işçilerini taşıyan şoför buluyor. Öldü zannededip çöp konteynerine atılıyor. halkalı çöplüğüne götürüyorlar. Onu çöp toplayıcıları klanının reisi tedavi ediyor. Tamamen bitkisel ilaçlarla. Dizi seneye Mardin midyatta belediyeyle anlaşılırsa ümraniye hekimbaşı çöplüğü ya da halkalı çöplüğünde devam edecek. Seneye çöptoplayıcıları çetesiyle esrar eroin çetesinin aksiyonel sahnelerini izleyeceğiz.
huseyin kardes
valla bizi makaraya sariyorsun ya ne diyim:img-hyste :img-hyste
tamam kaza falan olabilirde,menderes gibi bir cengaveri anca 3 kisi anca zaten yerden kaldirabilir:img-yes: (birde cop konteynerine atiyorlar diye yazmissin ya koptum gulmekten)
inanmiyorum yazdiklarina (ve yerlerdeyim gulmekten):img-hyste
demek seneye esrar,eroin cetesi ve cop toplayici ceteleriyle akraba olacagiz ya:img-hyste :img-hyste
leyla ve menderesi cihan akrebi belki yolda yakalayabilir,belik cihan akrebinden kurtulayim derken kucuk capli bir kaza gecirebilirler,ama diger gelisen olaylara inanmiyorum:img-wink: (bizde bu tur seylere inanacak goz varmi hic)
saygilarimla
Sinope'm canım Menderes' cengaver demişken aklıma bu son bölümde önünü kesen adamlar geldi :img-hyste :img-hyste :img-hyste Adamlar nasılda arkalarına bakmadan kaçtılar...Bizim cengaver zaten bitmiş yaşasam ne olur ölsem ne olur modunda birde önüne çıkıp tehdit ediyorlar kör istiyor bir göz mevlam vermiş iki göz hesabı :img-hyste :img-hyste
mavi deniz 07-06-07, 14:25 huseyin kardes
valla bizi makaraya sariyorsun ya ne diyim:img-hyste :img-hyste
tamam kaza falan olabilirde,menderes gibi bir cengaveri anca 3 kisi anca zaten yerden kaldirabilir:img-yes: (birde cop konteynerine atiyorlar diye yazmissin ya koptum gulmekten)
inanmiyorum yazdiklarina (ve yerlerdeyim gulmekten):img-hyste
demek seneye esrar,eroin cetesi ve cop toplayici ceteleriyle akraba olacagiz ya:img-hyste :img-hyste
leyla ve menderesi cihan akrebi belki yolda yakalayabilir,belik cihan akrebinden kurtulayim derken kucuk capli bir kaza gecirebilirler,ama diger gelisen olaylara inanmiyorum:img-wink: (bizde bu tur seylere inanacak goz varmi hic)
saygilarimla
sinope canım valla bende inşallah bizi işletiyor diyordum:img-hyste ya arkadaşlar söyleyin gerçekten aptala döndüm alisercan top sende kardeşim ya bizi işlettigini söyle yani biraz gerçi biraz falan degil senaryo tamamen yeşilçam eserlerine dönmüş ya:img-hyste :img-hyste
Gerçi ben çok severim oraları izlemektende çok keyif alırım ama dizinin havasına uymaz Midyat.Hem dolaşmasınlar öyle şehir şehir takip ederken insana yorgunluk ver.
Mardin nerden çıktı zaten fizik tedaviden gelmişim..Bitkinim geç algılıyorum bu Mardin Midyat konusu espri, sanırım...Görsel açıdan çok güzel olur ama bzi biliyoruz ki Sapanca 'ya gittiler bizimkiler...İstanbul-Aydın-Şam üçgeni bitti şimdi İstanbul Mardin'mi olacak Mardin deyince aklıma bir Murathan Mungan bir ehlocan gelirdi şimdi bide Yemin dizisi gelecek :sad53:
Valla hiç geç algılıyorum falan deme gayet güzel anlamışsın işte :img-hyste :img-hyste Hakikaten sapanca çekimleri var Midyat olmaz ...Hem Midyat olursa moda dizilerden farkımız kalmaz...Şimdi mekanlarımız çok gzüel tek başına sera bile yeterde artar..Hele akşam sabah geçişlerindeki İstanbul manzarasının keyfini hiçbirşeye değişmeyiz değil mi:icon_whis
sinope canım valla bende inşallah bizi işletiyor diyordum:img-hyste ya arkadaşlar söyleyin gerçekten aptala döndüm alisercan top sende kardeşim ya bizi işlettigini söyle yani biraz gerçi biraz falan degil senaryo tamamen yeşilçam eserlerine dönmüş ya:img-hyste :img-hyste
Yok olur mu öyle mavi deniz. Ben sadece şaka yapıyorum. Yani nasıl bir şey olabilir diye düşünüyorum. Çünkü bitişi ilginç gerçekten. Bakalım izleyince daha iyi anlayacaksınız. Mardin midyat falan da yok hekimbaşı çöplüğü hikayesi de.
o cüneytin bir filmi vardı. Tüm kemikleri kırılıyorda dilenciler çetesi buluyor. Başında da kayıp kral var. Yerebatan sarnıcında çekilmişti. Oradan aşırma.:img-hyste
Sinope'm canım Menderes' cengaver demişken aklıma bu son bölümde önünü kesen adamlar geldi :img-hyste :img-hyste :img-hyste Adamlar nasılda arkalarına bakmadan kaçtılar...Bizim cengaver zaten bitmiş yaşasam ne olur ölsem ne olur modunda birde önüne çıkıp tehdit ediyorlar kör istiyor bir göz mevlam vermiş iki göz hesabı :img-hyste :img-hyste
Fettanim canim
menderese ben bosuna cengaver demedim:img-cool2 :img-cool2
yaa nasilda o 2 serseriye ickili haliyle kafa tuttu,ve adamlar bizim cengaverden nasilda tirstilar oyle:)
ay o sahneleri izlerken kanim dondu(aklima hemen bir sey geldi siz anladiniz hani barda ,birini unutmak icin o kadini terslemesi vardi ya birisinin,ah ahh)
menderesin askini,sevdigi kadini sonsuza kadar kaybettigini dusunerek olumu bile hice saymasi superdi:good:
mavi deniz 07-06-07, 14:34 :dance: Yok olur mu öyle mavi deniz. Ben sadece şaka yapıyorum. Yani nasıl bir şey olabilir diye düşünüyorum. Çünkü bitişi ilginç gerçekten. Bakalım izleyince daha iyi anlayacaksınız. Mardin midyat falan da yok hekimbaşı çöplüğü hikayesi de.
o cüneytin bir filmi vardı. Tüm kemikleri kırılıyorda dilenciler çetesi buluyor. Başında da kayıp kral var. Yerebatan sarnıcında çekilmişti. Oradan aşırma.:img-hyste
ohhhhhhhhhh:dance: :dance: valla demek yanılmadım hakkaten buram buram yeşilçam kokuyodu:img-hyste :img-hyste :img-hyste ama başta yedim itiraf edeyim:img-hyste :img-hyste
Valla hiç geç algılıyorum falan deme gayet güzel anlamışsın işte :img-hyste :img-hyste Hakikaten sapanca çekimleri var Midyat olmaz ...Hem Midyat olursa moda dizilerden farkımız kalmaz...Şimdi mekanlarımız çok gzüel tek başına sera bile yeterde artar..Hele akşam sabah geçişlerindeki İstanbul manzarasının keyfini hiçbirşeye değişmeyiz değil mi:icon_whis
Evet o seraya bayılıyorum..Hele bide bebiş olsun dolansın ortalıkta ne güzel olur...Gerçi benim iki tane çam yarması yeğenim var ama diziler de olan bebişlerede hala teyze oluyoruz bir nevi :img-hyste :img-hyste
Fettan sana nasıl bir senaryo yazarız da inanırsın. Harikasın ya cin. Peki sana özel sır diyorum ki leyla birdan cihana ne kadar da aşık olduğunun farkına varıyor. Ve menderese kusura bakma ama seni artık sevmiyorum diyor ben cihanı seviyorum. sonra menderes anlayış gösteriyor ve leyla cihana slow motionla gidiyor.
Bu arada herkese iyi akşamlar iş saatinin sonuna geldik sizler de benim yazdığım gibi tahmin yürütsenize, kolay bir şey mi yoksa zor mu bir bakalım
Fettan sana nasıl bir senaryo yazarız da inanırsın. Harikasın ya cin. Peki sana özel sır diyorum ki leyla birdan cihana ne kadar da aşık olduğunun farkına varıyor. Ve menderese kusura bakma ama seni artık sevmiyorum diyor ben cihanı seviyorum. sonra menderes anlayış gösteriyor ve leyla cihana slow motionla gidiyor.
Bu arada herkese iyi akşamlar iş saatinin sonuna geldik sizler de benim yazdığım gibi tahmin yürütsenize, kolay bir şey mi yoksa zor mu bir bakalım
Biz bu durumda Menderes boyut değiştirmiş başka bir gezegenden zamandan gelmiş diye düşünürüz herhalde...Bizim cengaverin asla ve asla kabul etmeyeceği bir durum...Ha olurda Leyla Cihan'a slow motionla giderse gerilim müziği eşliğinde Menderes uykudan uyanır ancak ve ancak :img-wink:
:dance:
ohhhhhhhhhh:dance: :dance: valla demek yanılmadım hakkaten buram buram yeşilçam kokuyodu:img-hyste :img-hyste :img-hyste ama başta yedim itiraf edeyim
mavi deniz tatlim
huseyin kardesin bizi makaraya sardigini ,yazdigi yaziyi okuyunca hemen caktim zaten:img-wink:
tatlim sen inanma bu yesilcam filimlerine Yemin dizisi gercekten farkli bir sekilde sezon finaline girecek
Huseyin kardes valla makaraya iyi sardin ya(ama yemedik bu numarayi:img-wink: )
Mardin,Midyat gercektende bu sezon en cok bahsedilen yerlerdi(tum dizilerin 10 tanesinden 6 tanesi oralarda cekilmisti)
Biz istanbulu daha tercih ederiz(mavi deniz sende anlamisindir benim ne demek istedigimi,hani istanbula birisi,birisiyle gitsin diye aylardir bagiriyoruz ya):img-wink:
Menderesin Leylanin hamile oldugunu duydugunda suratindaki ifadesi gercekten superdi(cok dogal ve yapmaciksiz oldugu cok belliydi):good: :good:
Fettanim canim
menderese ben bosuna cengaver demedim:img-cool2 :img-cool2
yaa nasilda o 2 serseriye ickili haliyle kafa tuttu,ve adamlar bizim cengaverden nasilda tirstilar oyle:)
ay o sahneleri izlerken kanim dondu(aklima hemen bir sey geldi siz anladiniz hani barda ,birini unutmak icin o kadini terslemesi vardi ya birisinin,ah ahh)menderesin askini,sevdigi kadini sonsuza kadar kaybettigini dusunerek olumu bile hice saymasi superdi:good:
Oyyy oyyy nasıl unuturum onu ben hemde avatarımdan anlaşıldığı züere çok özledim...
Menderes'i o sahnede çok beğendim ben..Birde arabada Asuman'la giderlerken ben bile korktum zavallı Asuman nasıl korkmasın hoş oda Menderes'le birlikte ölmeye razı..Birde Leylayı arabaya atıp götürdüğü sahnede...Leyla yüzüğünü gösterip başkasına aidim ben deyinceki bakışları nasıl sertti ..Valla bu bölümü sabırsızlıkla bekliyorum ben artık yol boyu hep kavga ederler...Ama sonrası çok gzüel olacak :happy0064 :happy0064 :happy0064
Oyyy oyyy nasıl unuturum onu ben hemde avatarımdan anlaşıldığı züere çok özledim...
Menderes'i o sahnede çok beğendim ben..Birde arabada Asuman'la giderlerken ben bile korktum zavallı Asuman nasıl korkmasın hoş oda Menderes'le birlikte ölmeye razı..Birde Leylayı arabaya atıp götürdüğü sahnede...Leyla yüzüğünü gösterip başkasına aidim ben deyinceki bakışları nasıl sertti ..Valla bu bölümü sabırsızlıkla bekliyorum ben artık yol boyu hep kavga ederler...Ama sonrası çok gzüel olacak :happy0064 :happy0064 :happy0064
Fettanim
oy oyy diyorum(sen anladin,bizimkilerin hepsini anlamislardir mutlaka):img-wink:
menderes sinirinden arabayimi suruyordu,arabami menderesi suruyordu orasi superdi.Asumanda cok tirsak:) :) korkusundan oldu oldu dirildi:img-yes:
Menderesle olmeye razi ama,menderes leylasiz olmeye razi degil(anlamiyorum zaten bu tip kadinlari ya erkekleri *** BOGAZ etmenin anlami ne ki?
salacaksin bayan olsun,erkek olsun,zaten donerse senindir,donmezse zaten hic bir zaman senin olmamistir.Ama bunu Asuman karakterinde bulmak cok zor
menderesi saplanti haline getirmis acikcasi(oysaki oglunun babasina asik olan bir kadin nasilda kaynina bu denli asik olabiliyor,sipsevdi bu asuman o zaman):img-pilot
Menderese Leyla parmagindaki yuzugu gosterdigi sahnede cengaverin bir bakis atisi vardi:img-cool2
Etsinler yol boyunca kavga etsinler,hatta sesleri kisilana kadar bagirip cagirip iclerindekileri doksunler, kozlarini paylassinlar.sonrasi dedigin gibi zaten cengaver Leylayi ikna etmesini bilir:img-yes: :img-in_lo
salacaksin bayan olsun,erkek olsun,zaten donerse senindir,donmezse zaten hic bir zaman senin olmamistir.Ama bunu Asuman karakterinde bulmak cok zor
Vuslat; buraya yazdığın söz öz olarak şöyleydi.
"Seviyorsan bırak gitsin, seviyorsa döner... Dönmezse zaten seni hiç bir zaman sevmemiştir."
Akşam akşam nereden buldun bu sözü.
Vuslat; buraya yazdığın söz öz olarak şöyleydi.
"Seviyorsan bırak gitsin, seviyorsa döner... Dönmezse zaten seni hiç bir zaman sevmemiştir."
Akşam akşam nereden buldun bu sözü.
selamlar Huseyin kardes
valla malum senelerdir yurt disinda yasayinca insan bazen turkce ve flemence karisiyor(devrik cumle kurabiliyorsun ):icon_sorr yada sozleri tam olarak hatirlayamiyorsun
Menderes karakterinin asumani sevmedigini,Leylayi sevdigini bile bile yapiskan davrandigi icin:img-yes: cocuklarini kullanarak menderesin ona donmesi icin cevirdigi alevera delevaralarina kizdigim icin yazmistim.
saygilarimla
Asuman'da biliyor Menderes'i gönderese bir daha değil Menderes'in aşkına sahip olmak kendisimi bile görmek imkansızlaşacak ne kadar yanımda tutsam kardır diye düşünüyor...
Bebek olacağını çocuklar öğrenince ne tepki verecek acaba :icon_whis :icon_whis Zehra hemen sahiplenir ama Hayatı ne hisseder onu kestiremiyorum bye
mavi deniz 07-06-07, 20:15 mavi deniz tatlim
huseyin kardesin bizi makaraya sardigini ,yazdigi yaziyi okuyunca hemen caktim zaten:img-wink:
tatlim sen inanma bu yesilcam filimlerine Yemin dizisi gercekten farkli bir sekilde sezon finaline girecek
Huseyin kardes valla makaraya iyi sardin ya(ama yemedik bu numarayi:img-wink: )
Mardin,Midyat gercektende bu sezon en cok bahsedilen yerlerdi(tum dizilerin 10 tanesinden 6 tanesi oralarda cekilmisti)
Biz istanbulu daha tercih ederiz(mavi deniz sende anlamisindir benim ne demek istedigimi,hani istanbula birisi,birisiyle gitsin diye aylardir bagiriyoruz ya):img-wink:
Menderesin Leylanin hamile oldugunu duydugunda suratindaki ifadesi gercekten superdi(cok dogal ve yapmaciksiz oldugu cok belliydi):good: :good:
anladım canım her ne kadar canı gönülden istemesemde malum kişinin istanbulda olması bencede iyi ama diziyi bıraksa bayram edicektim oda bi gerçek :sad53: :sad53: ya ama ben yedim ya bazen çok salak oluyorum ben e günümün yarısı sduda yarısı ders çalışmakla geçerse sonuç budur yani beynim suda kal kala sulanmış kusura bakmayın ben bu aralar fena kekleniyorum:img-hyste :img-hyste yani mardine falan gitmesin dizimiz ya bide anasayfaya geçsin muhakkak süper olur böyle olursa:happy0064
Asuman'da biliyor Menderes'i gönderese bir daha değil Menderes'in aşkına sahip olmak kendisimi bile görmek imkansızlaşacak ne kadar yanımda tutsam kardır diye düşünüyor...
Bebek olacağını çocuklar öğrenince ne tepki verecek acaba :icon_whis :icon_whis Zehra hemen sahiplenir ama Hayatı ne hisseder onu kestiremiyorum bye
Bebek olayı her iki aile içinde farklı olaylara yol açacak..Baki baba ilk kez torun sahibi olacak e Selahattin beyde erkek torunu farklı bir yere koyuyor..2.sezon bol entrikalı olacak bence tek dileğim Leyla ile Cengaverimizin birlikte olmaları onlar birlikte olup birbirlerine inanırsa her olayın üstesinden gelirler..Hem dizinin konu itibarıyla uzaması için illaki baş karakterlerin ayrı olması gerekmiyor onlar beraberkende başka sorunlar çıkar ve konu yaratılabilir :img-wink: :img-wink: :img-wink:
anladım canım her ne kadar canı gönülden istemesemde malum kişinin istanbulda olması bencede iyi ama diziyi bıraksa bayram edicektim oda bi gerçek :sad53: :sad53: ya ama ben yedim ya bazen çok salak oluyorum ben e günümün yarısı sduda yarısı ders çalışmakla geçerse sonuç budur yani beynim suda kal kala sulanmış kusura bakmayın ben bu aralar fena kekleniyorum:img-hyste :img-hyste yani mardine falan gitmesin dizimiz ya bide anasayfaya geçsin muhakkak süper olur böyle olursa:happy0064
mavidenizim
ahh tatlim o kisi birakirmi,hele bu hafta olacaklari okuyunca soklardayim(beynime kursun SIKSALAR bu kadar gam yemezdim)
estafurullah tatlim,huseyin kardes bize sadece yesilcamdan bir kesit sundu:img-wink: dizimizin mardine falan gidecegide yok:img-yes:
YEMIN dizisini ana sayfaya aldirmak icin elimizden geleni yapmaya calisiyoruz:img-yes:
Sadakat ablayi cok seviyorum ya:img-in_lo
kadincagiz cihan akrebini eve almamak icin elinden geleni yapiyor(bayildim ben sadakat ablama)
cihan o kadar kafa darbelerinden sonra yinede menderesle leylanin pesinden takip edecegi kesin:img-yes:
Bebek olayı her iki aile içinde farklı olaylara yol açacak..Baki baba ilk kez torun sahibi olacak e Selahattin beyde erkek torunu farklı bir yere koyuyor..2.sezon bol entrikalı olacak bence tek dileğim Leyla ile Cengaverimizin birlikte olmaları onlar birlikte olup birbirlerine inanırsa her olayın üstesinden gelirler..Hem dizinin konu itibarıyla uzaması için illaki baş karakterlerin ayrı olması gerekmiyor onlar beraberkende başka sorunlar çıkar ve konu yaratılabilir :img-wink: :img-wink: :img-wink:
Fettancigim selam
Baki baba dedigin gibi ilk defa torun sahibi olacak
selahattin beyde sonucta menderesin oglu olacagini duyunca sevinecektir,Fatmanur hanimda oyle(evet bebek olayi farkli seylere yol acacak)
Ama asuman yine bir plan proje yaparsa sasirmam:img-pilot
2.sezonda bizleri bol bol entrikalar bekledigi kesin,ama cengaverin daha tedbirli olacagini dusunuyorum(artik sonucta Leyladan sevdigi kadindan bir bebegi hatta erkek evladi olacak)
Evet cok guzel bir nokta :good:
illa her dizide bas karakterler yalnis anlamalar yuzune hepmi ayri olacaklar,beraber ayni hayati yasayipta bazi zorluklara birlikte goguste gerebilirler:img-yes: :img-yes:
mavi deniz 07-06-07, 21:13 mavidenizim
ahh tatlim o kisi birakirmi,hele bu hafta olacaklari okuyunca soklardayim(beynime kursun SIKSALAR bu kadar gam yemezdim)
estafurullah tatlim,huseyin kardes bize sadece yesilcamdan bir kesit sundu:img-wink: dizimizin mardine falan gidecegide yok:img-yes:
YEMIN dizisini ana sayfaya aldirmak icin elimizden geleni yapmaya calisiyoruz:img-yes:
Sadakat ablayi cok seviyorum ya:img-in_lo
kadincagiz cihan akrebini eve almamak icin elinden geleni yapiyor(bayildim ben sadakat ablama)
cihan o kadar kafa darbelerinden sonra yinede menderesle leylanin pesinden takip edecegi kesin:img-yes:
evet sorma bende şoklardayım ya anlamıyorumki ne var halen bu projenin içerisinde zaten bu aralar ulaşamıyoz ona ulaşırsak ilk işimiz bunu sormak:)
bu arada ya ben bu haftaki bölümü iple çekiyorum asumana gıcım ya aslında herşeyi kendi için yapıyor mendereside kendi için yaşattı aslında o kimseyi düşünmüyor kendinden başka böyle insanlara uyuz oldum hepte olucam:icon_sorr
mavidenizim
Nedir bu gizler vuslat... Yeşilcam hikayemden sonra bana olta mı atıyorsunuz. zokayı yutmam mı gerekiyor. Yoksa dizilerde gerçekten sizi şoklara sokacak bir şey mi yaşıyorsunuz. Çünkü bu bazen böyle oluyor. Düşündüğünüz gibi gelişmeyince ya da saçmalanınca bu şekilde bir şok yaşanıyor. Dilerim bu yemin değildir.
İZMİR'İN KAVAKLARI 08-06-07, 10:04 sanırım fragmanı bir tek ben görmüşüm...
gerçi hiç birşey anlamadım çok karışık bir fragmandı ama çok heyecan vericiydi bol kovalamacalı atraksyonlu...
15.Bölüm Özeti
(SEZON FİNALİ) Menderes sonunda Leyla’sına kavuşmuş onları bekleyen daha büyük |