_supermarried_
06-07-07, 20:45
imzalar süper ellerinize sağlık.çok yakışıyolar.tubacık buldu sonunda doğru yolu maşallahhh :icon_whis
15 ağustoss çok gsll:P
15 ağustoss çok gsll:P
|
Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları-Arşiv-1 _supermarried_ 06-07-07, 20:45 imzalar süper ellerinize sağlık.çok yakışıyolar.tubacık buldu sonunda doğru yolu maşallahhh :icon_whis 15 ağustoss çok gsll:P _supermarried_ 06-07-07, 20:48 Focus Film internet sitesinde Yemin'in bütün şarkılarını dinleyebiliyoruz. Söyleyemedim'e bayılıyorum. Ofisteki herkes artık sözlerini ezbere biliyor çünkü bütün gün dinliyorum ve aklıma diziden kareler geliyor. Leyla ve Menderes'in istemeden boşanırken birbirlerine bakışları geliyor aklıma...İşte o sahnede birbirlerine bakışları. Ahh ahh! bu resimler süper..leylaya emin misin demişti hakim o sahneydi.2 hafta oldu aklımda kalmış.başlasa da izlesek =) peloş_sezin 07-07-07, 10:40 Formun yemin ailesi, yemin çekimleri başladığında niye orada olmayalım. Çekimlerin en uygun olan yeri neresiyse oraya birlikte gitmeye, çekimleri ve oyuncularımızı izlemeye, film çekmenin nasıl bir şey olduğunu görmeye, teknik ekibin aslında nasıl önemli bir omurga olduğunun farkına varmaya ne dersiniz. Şu anda ne olur nasıl oluru hiç bilmiyorum. Katkı bekliyorum. Hadi arkadaşlar sinemanın emekçileri ile buluşmaya.... selam millet ben geldim.benim bi kaça arkadaş yemi,nin fanatiğiymiş onlarda öyle bir dizinin olduğunu biliyorlar.onlarda anneşleri sayesinde farkaetmişler bu diziyi ben yokken pek bi şey yapmamışsınız galiba diğer sayfalara bakmadım. hüseyin abi bu dediğin nasıl olacak.yani ben hem istanbul dışındayım.:happy0064 (BuRcUu) 07-07-07, 11:10 Dizimiz demek 15 Ağustos'ta başLıyor.. erken başLayacak oLmasıı baya iyi..sevindirici.. YaLnız hiç bekLemediğimiz şeyLer oLucak qibime qeLiyor kii bu da çok sinir bozucu.. peloş_sezin 07-07-07, 11:19 aramıza yeni arkadaşlar gelmiş.hepiniz hoşgeldiniz. evet yemin 15 ağustosta çıkıyor ** aben belki izleyemiyecem gibi. peloş_sezin 07-07-07, 16:04 ya az önce sezon finalini izledimde cihanla asumannın salaklıklarını bi kerede daha görmüş oldum.ya bi ansana bu kadar salak rolu yaptıramazlar. ya cihan leylaya, asuman menderese kesinlikle kavuşamıyacak.biraz işi savurturlar ama sonra leylayla menderes birbirlerine kavuşur.:happy0064 alisercan 07-07-07, 16:21 hüseyin abi bu dediğin nasıl olacak.yani ben hem istanbul dışındayım.:happy0064 Sevgili Vildan; Senin için zor olacak. Çünkü sete gitmek isteyen arkadaşlarla belli bir yerde buluşur hangi mekanda çekiliyorsa oraya gideriz. Dileriz bu hafta sonuna gelir bu daha da iyi olur. İsteyen arkadaşlarla özellikle dizi oyuncularımızın çoğunun da olduğu bir çekime denk geliriz. Neyse yeterki isteyelim, isteyenlerle örgütlenmek kolay. Ama dilersen ailenle gelebilirsin. peloş_sezin 07-07-07, 17:22 Sevgili Vildan; Senin için zor olacak. Çünkü sete gitmek isteyen arkadaşlarla belli bir yerde buluşur hangi mekanda çekiliyorsa oraya gideriz. Dileriz bu hafta sonuna gelir bu daha da iyi olur. İsteyen arkadaşlarla özellikle dizi oyuncularımızın çoğunun da olduğu bir çekime denk geliriz. Neyse yeterki isteyelim, isteyenlerle örgütlenmek kolay. Ama dilersen ailenle gelebilirsin. büyük bir ihtimal gelemem.ihtimal bile değil kesin gelemem yani öyle olur. neyse hayırlısı bakalım set önemli değilde iyşallah 15 ağustosta diziyi izleyebilirim.:good: mxrxt 07-07-07, 17:33 selam arkadaslar sete gidenlere gidebilecek olanlar bizlerden de cok selamlar iletsinler olurmu bizlerdende haberdar olsunlar...onlari ve yemin dizisini cok sevdigimizi bilsinler... mavi deniz 08-07-07, 14:50 selam arkadaslar sete gidenlere gidebilecek olanlar bizlerden de cok selamlar iletsinler olurmu bizlerdende haberdar olsunlar...onlari ve yemin dizisini cok sevdigimizi bilsinler... evet evet azda olsak kalbimiz onlarla umarım dizimiz çok ama çok reyting alır bu yeni sezonda bu aslında bizim için önemli olmasada kahretsin kanal yönetimi için önemli o sebeple bol reytingli ve az yeminli bölümler bekliyoruz:happy0064 ah leyla ya ne olucak acaba yamerak ediyorum cihan bizim cengavere ne yapıcak gelsin 15 agustosya peloş_sezin 08-07-07, 18:08 sete gidecek arkadaşlar bizden selam söylersiniz.fotoğraf çekerseniz eklersiniz. tüyoları alırsınız bize tüyolar verirsiniz.:happy0064 artık haftaya görüşürüz bye bye _supermarried_ 08-07-07, 22:39 çekime mi gidiliyo çok güzel valla resim isterizzz ona göre slm söleyin bu siteye de grsinler.özellikle tuba çokk tatlıı bunu da söleyin ailecek seviyoruz....:icon_whis:icon_whis ayrılık_87 09-07-07, 12:19 yemin dizisi ilk sezonunda gayet iyi gitti. ancak eğer bu dizi uzun ömürlü olursa her uzayan dizinin başına gelen kaçınılmaz sonla karşılaşabilir. yani konu sıkıntısı çekmeye, başka dizilerde çok gördüğümüz saçmalıklarla karşılaşabiliriz. izlerken sıkılmaya başlayabiliriz. tabi ki umarım bu söylediklerim gerçekleşmez. ilk sezon ki gibi zevkle izleriz diziyi... hewal 09-07-07, 13:56 Herkese merhabalar yaz sıcağı bu sayfalarıda etkisi altına almış doğal olarak... Önce sezon finali yemeği şimdide sete ziyaret vallahi şanslı izleyicileriz :img-wink: :img-wink: Seyirciyi böylesi önemsemeleri çok hoş bir davranış...Bende katılamam set ziyaretine ama yine bizi temsil edecek arkadaşlarımız olacaktır..Ehlocan ve sycamore zaten bir numaralı temsilcilerimiz başka giden arkadaşlarda olursa iyi olur tabi...Bizlerde yine eklenen resimlerle gitmiş kadar oluruz artık bye Unutmadan bence dizifilm dergide bu set ziyaretinin resimleri kullanılabilir altına küçük notlar düşülerek... sinope 10-07-07, 07:44 Herkese merhabalar yaz sıcağı bu sayfalarıda etkisi altına almış doğal olarak... Önce sezon finali yemeği şimdide sete ziyaret vallahi şanslı izleyicileriz :img-wink: :img-wink: Seyirciyi böylesi önemsemeleri çok hoş bir davranış...Bende katılamam set ziyaretine ama yine bizi temsil edecek arkadaşlarımız olacaktır..Ehlocan ve sycamore zaten bir numaralı temsilcilerimiz başka giden arkadaşlarda olursa iyi olur tabi...Bizlerde yine eklenen resimlerle gitmiş kadar oluruz artık bye Unutmadan bence dizifilm dergide bu set ziyaretinin resimleri kullanılabilir altına küçük notlar düşülerek... Gunaydinlar yemin severler anamm sayfamizi gerilerde buldum(maksat gerilere,arka siralara gerilemesin):img-wink: Hewalcigim gunaydinlar bacim Evet haklisin hangi dizide bu kadar izleyicilerine onem,deger veren bir ekip var? Gercekten cok hos davranislar bu davranislar gerek yemek olayi,gerek ise simdi HUseyin abimizin set teklifi iste budur.Izleyicilerine deger veren ekip:good: Valla ehlocanimiz ve scymorem iz onlar zaten artik bizim bas temsilcilerimiz.Sayet giderlerse mutlaka resim cektirirler(kizlar cengaverin resmini ozel olarak isterem ona gore):img-cool2 tabiki Istanbulda yasayan arkadaslarimiz,kardeslerimiz sete yakin olanlar (yada bir sekilde anlasilarak toplanilarak set ziyaretine gidilebilir.)Ah ben Turkiyede yasayacaktim ki vallahi ne set ,ne resim, ne yemek valla hic bir yerden geri kalmaz idim(ama neyleyimki sabah sabah gozun kor olasin gurbet turkusunu soyluyorum):img-yes: :img-yes: Hewalim evet haklisin her ay cikan dergide yemin dizisinin oyunculariyla yapilan roportajlar,resimler,set ziyaretleri ile ilgili bilgiler neden var olmasin ki(diger dizilerin yapiliyor yeminin ne eksigi var ki?):img-wink: sevgilerimle alisercan 10-07-07, 09:32 Hewal bu gözlerin anlamı üzerine oturacak yazımı aşağısına oturtamıyorum. Ben de yorumsuz yayınlıyorum. Bir süre de zeyno imzasını kullanalım. Emeklerine teşekkürler... hewal 10-07-07, 09:36 Hewal bu gözlerin anlamı üzerine oturacak yazımı aşağısına oturtamıyorum. Ben de yorumsuz yayınlıyorum. Bir süre de zeyno imzasını kullanalım. Emeklerine teşekkürler... Çalışmalarımın Beğenilmesi çok hoşuma gitti:img-blush :img-blush ... Dizide çok çok başarışlı bir performans gösteriyor...Canlandırdığı karaktere çok fazla sinir olmamızda bunun göstergesi değilmi :)Umarım en kısa zamanda bir sinema filminde izleme şansımız olur... mavi deniz 10-07-07, 10:03 çalışmalar süper ellerinize saglık bşide nasayfaya alınsa bu kadar yeni dizi içinde başım döndü ya mxrxt 10-07-07, 15:57 selam arkadaslar nasilsiniz?? mavi deniz dedigi gibi calismalar süper ellerinize saglik bu arada hewal avatar cok anlamli cok begendim ...yüregine saglik alisercan 10-07-07, 20:31 Sevgili Jujum; Senin de çalışmaların çok güzel olmuş eline sağlık. Ama ben altındaki yazıyı daha çok beğendim. Güzel bir söz. arzu-başak 10-07-07, 20:50 Herkese merhaba..ilk defa yazıyorum bu sayfaya..nihayet yazmak nasip oldu... şöyle en son bir kaç sayfaya baktım..çalışmalar çok güzel olmuş..ellerinize yüreğinizi sağlık... ben yemini bir türlü rahatca oturup tv de izleyemeyen biriyim..ne kadar niyetlendiysem hep birşey çıktı izleyemedim en son final bölümü izlemeye niyetlendim ondada elektirkler gitti..anlayın ne şansızım...netten izledim bir kaç bölümü..daha izlemediğim bölümler var... çok güzel bir diziymiş...müziklerine söz yok zaten...insanı alıp götürüyor...hüseyin abi bu güzel müzikleri yapan yüreğinize sağlık... Menderesle Leylanın aşkı çok güzel...hele son bölümde leylanın menderese söyledikleri çok güzeldi..."seni sevmekten bir an bile vazgeçmedim..ölümüne bile karnımda senin bir parçanı taşıyorum diye katlandım"... orda çalan müzikte harikaydı... mxrxt 10-07-07, 21:06 Herkese merhaba..ilk defa yazıyorum bu sayfaya..nihayet yazmak nasip oldu... şöyle en son bir kaç sayfaya baktım..çalışmalar çok güzel olmuş..ellerinize yüreğinizi sağlık... ben yemini bir türlü rahatca oturup tv de izleyemeyen biriyim..ne kadar niyetlendiysem hep birşey çıktı izleyemedim en son final bölümü izlemeye niyetlendim ondada elektirkler gitti..anlayın ne şansızım...netten izledim bir kaç bölümü..daha izlemediğim bölümler var... çok güzel bir diziymiş...müziklerine söz yok zaten...insanı alıp götürüyor...hüseyin abi bu güzel müzikleri yapan yüreğinize sağlık... Menderesle Leylanın aşkı çok güzel...hele son bölümde leylanın menderese söyledikleri çok güzeldi..."seni sevmekten bir an bile vazgeçmedim..ölümüne bile karnımda senin bir parçanı taşıyorum diye katlandım"... orda çalan müzikte harikaydı... selam arzu basak aramiza hosgeldin..seni burda görmek cok güzel yemin farketmene cok sevindim ...yemin senaryo muzikleri ve younculariyla cok güzel bir dizi ...iste bazen insanlar farki yasiyorlar...:good: arzu-başak 10-07-07, 21:20 selam arzu basak aramiza hosgeldin..seni burda görmek cok güzel yemin farketmene cok sevindim ...yemin senaryo muzikleri ve younculariyla cok güzel bir dizi ...iste bazen insanlar farki yasiyorlar...:good: hoş bulduk..adım arzu(arzu başak uzun oluyor değilmi)... ben yemini başladığı zaman farketmiştim..ama işte izleme ve buraya yazma fırsatım olmadı bir türlü...yani farkı sonradan farketmedim...müziklerin ayrı bir güzel olduğu gerçek...senaryo,oyunculuklar tamam ama...benim için müzikler çok özel...insanın yüreğinde bir yerlere deyiyor... hewal 11-07-07, 09:15 selam arkadaslar nasilsiniz?? mavi deniz dedigi gibi calismalar süper ellerinize saglik bu arada hewal avatar cok anlamli cok begendim ...yüregine saglik Sağolasın mxrxt...Sürekli genç ve yapacak çok şeyi olan değerlerimizi yitiriyoruz...İnsanın zaman zaman isyan edesi geliyor... JUJUM çalışmaların çok güzel olmuş emeğine sağlık Sevgili arzu-başak sende hoşgeldin Hatırla Sevgili başlığından anımsıyorum ismini umarım yeni sezonda yorumlartınla aramızda olursun... mxrxt 11-07-07, 18:27 hoş bulduk..adım arzu(arzu başak uzun oluyor değilmi)... ben yemini başladığı zaman farketmiştim..ama işte izleme ve buraya yazma fırsatım olmadı bir türlü...yani farkı sonradan farketmedim...müziklerin ayrı bir güzel olduğu gerçek...senaryo,oyunculuklar tamam ama...benim için müzikler çok özel...insanın yüreğinde bir yerlere deyiyor... evet ben diziyi sonradan izleidigi anlamisim..:icon_whis bundan sonra yorumlari düsüncelerini ve fikirlerini bekliyoruz ,,bu arada kesinlikle haklisin dizinin muziklari olanüstü :good: hüseyin abi ve arkadaslarinin yüregine saglik:img-yes: evet muzikler yüreklerinden yüreklerimize dediyor...bye jujum 11-07-07, 20:48 Sevgili Jujum; Senin de çalışmaların çok güzel olmuş eline sağlık. Ama ben altındaki yazıyı daha çok beğendim. Güzel bir söz. bu güzel yorum çok teşekkürler bencede o söz çalısmadan daha güsel:):img-yes: JUJUM çalışmaların çok güzel olmuş emeğine sağlık .. çok teşekkürler :img-wink: sucuklu_kahve 11-07-07, 20:50 ya arkadaşlar ben bütün bölümlerini izledim ama sezon finalini izleyemedim bana anlatırsanız çok sevinirim lütfen :img-in_lo :img-in_lo mavi deniz 12-07-07, 07:05 selam arzu basak aramiza hosgeldin..seni burda görmek cok güzel yemin farketmene cok sevindim ...yemin senaryo muzikleri ve younculariyla cok güzel bir dizi ...iste bazen insanlar farki yasiyorlar...:good: evet arkadaşım özellikle bazı insanlar bazı farkı yaşıyorlar herkes degil yani bu arada aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz çalışmalar amatörce terimi kullanılsada çok güzeller ellerinize saglık arkadaşlar :happy0064 ya arkadaşlar ben bütün bölümlerini izledim ama sezon finalini izleyemedim bana anlatırsanız çok sevinirim lütfen :img-in_lo :img-in_lo canım daha önceki başlık ve sayfalardan okuyabilisin ama sonu hiçte parlak bitmedi bir yeminde leyladan geldiki halen kulaklarımda çınçın sesi:sad53: sesi gitmedi ya hafızama nasılda kazındı nasıl bir çıglıktı o hakkaten ya ben pek yorum yapamaıştım e işte dizi yorumlamak bana göre degil bazen işte aralarda mutlu sahnelerde bazen sevindirik olabiliyor va bişeyler yazabiliyyorum yada saçmalayabiliyorum o kadar:img-pilot alisercan 12-07-07, 12:55 hoş bulduk..adım arzu(arzu başak uzun oluyor değilmi)... ben yemini başladığı zaman farketmiştim..ama işte izleme ve buraya yazma fırsatım olmadı bir türlü...yani farkı sonradan farketmedim...müziklerin ayrı bir güzel olduğu gerçek...senaryo,oyunculuklar tamam ama...benim için müzikler çok özel...insanın yüreğinde bir yerlere deyiyor... Sevgili arzu, yorumuna ve desteğine teşekkürler ama görüntüsüz müzik, müziksiz görüntü çok anlamlı değil. Örneğin son bölümde beni en çok etkileyen sahnedir tuba ve serhan barışması. Ve yaro ezgisi görüntüyle güçlendi, görüntü de yaro ezgisiyle. Hele tuba ağlayıp serhana tokat attıktan sonraki sahneler... 2. tokatı tutar tubayı kendine çeker, sevgi ikisini de mağlup etmiştir, tüm koruma ve direnmeler bitmiş ve iki yanık keman ezgisi tam buraya denk gelmiştir. Artık hiç kimse konuşmaz, birbirine hasretle sarılan iki vucudun tek ortak dilde birleşmesini tüm sapanca gölü yaşayanları dinlemektedir. İşte tam bunu anlatan dildir görüntülü müzik. İşte böyle sevgili arzu görüntü ve müzik gerçekten bütünleşebilmişse ortaya güçlü bir anlatım çıkyor. Artık ne sadece görüntü ne de sadece müzik vardır. Güçlü bir anlatım vardır. İyi ki geldin hoş geldin arzu.... arzu-başak 13-07-07, 14:40 Sevgili arzu, yorumuna ve desteğine teşekkürler ama görüntüsüz müzik, müziksiz görüntü çok anlamlı değil. Örneğin son bölümde beni en çok etkileyen sahnedir tuba ve serhan barışması. Ve yaro ezgisi görüntüyle güçlendi, görüntü de yaro ezgisiyle. Hele tuba ağlayıp serhana tokat attıktan sonraki sahneler... 2. tokatı tutar tubayı kendine çeker, sevgi ikisini de mağlup etmiştir, tüm koruma ve direnmeler bitmiş ve iki yanık keman ezgisi tam buraya denk gelmiştir. Artık hiç kimse konuşmaz, birbirine hasretle sarılan iki vucudun tek ortak dilde birleşmesini tüm sapanca gölü yaşayanları dinlemektedir. İşte tam bunu anlatan dildir görüntülü müzik. İşte böyle sevgili arzu görüntü ve müzik gerçekten bütünleşebilmişse ortaya güçlü bir anlatım çıkyor. Artık ne sadece görüntü ne de sadece müzik vardır. Güçlü bir anlatım vardır. İyi ki geldin hoş geldin arzu.... Hoş bulduk Hüseyin abi... O kadar güzel anlatmışsınki...senin sözünün üstüne söz söylemek olurmu..sonuna kadar katılıyorum..ben sadece müziğin benim için çok önemli olduğunu belirtmek istemiştim... yoksa muhakkakki ne tek başına müzik ne tek başına görüntü çok fazla birşey ifade etmez... Buaradafettan imzalar çok güzel olmuş..ellerine yüreğine sağlık.... peloş_sezin 13-07-07, 14:53 selam arkadaşlar ben deldim. aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldiniz. avatarlar imzalar ve özel çalışmaları yapanların ellerine ve yüreklerine sağlık. peloş_sezin 13-07-07, 15:02 fettan bütün imzaların çok güzel ellerine yüreğine sağlık. mxrxt 13-07-07, 19:18 selam herkeze arkadaslar nasilsiniz?? zaman azaldikca gecmiyor günler:icon_sorr diziyi acaip özledim tüm oyunculari ve muziklerini cok özeldim :img-yes: bakalim diziyi yeni yüzler gelecekmi??? bu arada hüseyin abi yeni muzikleride bekliyoruz dizide..yeni yüzler dedimde aklima geldi..Biliyorum dizi herseyiyle dört dörtlük ama söyle bir düsünün bakalim kadroya yeni bir isim istense hangi oyuncuyu görmek istersiniz.??????Belkide kimseyi istemezsiniz ben merak ettim...:icon_whis alinti yaparak cevaplasaniz herkezin düsüncesini ögrenebiliriz...:img-wink: ehlocan 13-07-07, 22:08 selam herkeze arkadaslar nasilsiniz?? zaman azaldikca gecmiyor günler:icon_sorr diziyi acaip özledim tüm oyunculari ve muziklerini cok özeldim :img-yes: bakalim diziyi yeni yüzler gelecekmi??? bu arada hüseyin abi yeni muzikleride bekliyoruz dizide..yeni yüzler dedimde aklima geldi..Biliyorum dizi herseyiyle dört dörtlük ama söyle bir düsünün bakalim kadroya yeni bir isim istense hangi oyuncuyu görmek istersiniz.??????Belkide kimseyi istemezsiniz ben merak ettim...:icon_whis alinti yaparak cevaplasaniz herkezin düsüncesini ögrenebiliriz...:img-wink: Uzun bir aradan sonra benden de bir merhaba.. Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz Çalışma yapan arkadaşlar emeğinize sağlık... Diziye yeni birileri katılırmı bilmiyorum ama Bahar ve Sadakat Teyzemiz iki ayrı dizideler şu anda ..Hele Sadakat Teyzem (Zeynep Irgat)diziyi izleme sebebim oldu maşallahı var... Birileri katılmasada olur ama Türkan'ımız kayıp O'nu getirsinler yeter bzie..Dha İlhan'la çöplerini çatacağız dimi arkadaşlar :img-wink: :img-wink: :img-wink: _supermarried_ 13-07-07, 22:28 resimler çok güzel ellerinize sağlık... ancak hiç bölüm resimleri fazla yok:)umarım yeni sezonda çekilir.. jujum 14-07-07, 19:19 selam herkeze arkadaslar nasilsiniz?? zaman azaldikca gecmiyor günler:icon_sorr diziyi acaip özledim tüm oyunculari ve muziklerini cok özeldim :img-yes: bakalim diziyi yeni yüzler gelecekmi??? bu arada hüseyin abi yeni muzikleride bekliyoruz dizide..yeni yüzler dedimde aklima geldi..Biliyorum dizi herseyiyle dört dörtlük ama söyle bir düsünün bakalim kadroya yeni bir isim istense hangi oyuncuyu görmek istersiniz.??????Belkide kimseyi istemezsiniz ben merak ettim...:icon_whis alinti yaparak cevaplasaniz herkezin düsüncesini ögrenebiliriz...:img-wink: hıım bence kim gelirse gelsin diziye uyum sağlayabilir çünkü kadrosu gerçekten çok sağlam yeni birinin katılmasından ziyade biliyoruz ki bu dizide fazla popüler oyuncu yok tuba 'yı saymasak tabi :) eski kadro bozulmasında kimin geleceği önemli değil bence :) aynı kadro yine çok güzel işler çıkarır kanımca:img-wink: rbd88 14-07-07, 22:33 selam herkeze arkadaslar nasilsiniz?? zaman azaldikca gecmiyor günler:icon_sorr diziyi acaip özledim tüm oyunculari ve muziklerini cok özeldim :img-yes: bakalim diziyi yeni yüzler gelecekmi??? bu arada hüseyin abi yeni muzikleride bekliyoruz dizide..yeni yüzler dedimde aklima geldi..Biliyorum dizi herseyiyle dört dörtlük ama söyle bir düsünün bakalim kadroya yeni bir isim istense hangi oyuncuyu görmek istersiniz.??????Belkide kimseyi istemezsiniz ben merak ettim...:icon_whis alinti yaparak cevaplasaniz herkezin düsüncesini ögrenebiliriz...:img-wink: bende uzun zamandır giremedim foruma ama zaten pekde kimse yok dizimiz bitti konuşcak bişey bulamıoruz yeni sezon gelsede izlesek dizimizi çok özledim bende ve dediğin gibi bende hüseyin abiden yeni ve çok güzel müzikler belkiorum ve inanıorum bu beklentim boşa çıkmayacak çünkü onlar gerçekten bu işte çok başarılılar sorduğun soruya gelince valla bu kadro korunsun ben başka bişey istemiorum tabii araya hani heyecan bakımından bazı kişiler girse ii olabilir ama bu kadroylada heyecan zaten son noktada mavi deniz 16-07-07, 06:52 selam herkeze arkadaslar nasilsiniz?? zaman azaldikca gecmiyor günler:icon_sorr diziyi acaip özledim tüm oyunculari ve muziklerini cok özeldim :img-yes: bakalim diziyi yeni yüzler gelecekmi??? bu arada hüseyin abi yeni muzikleride bekliyoruz dizide..yeni yüzler dedimde aklima geldi..Biliyorum dizi herseyiyle dört dörtlük ama söyle bir düsünün bakalim kadroya yeni bir isim istense hangi oyuncuyu görmek istersiniz.??????Belkide kimseyi istemezsiniz ben merak ettim...:icon_whis alinti yaparak cevaplasaniz herkezin düsüncesini ögrenebiliriz...:img-wink: ben onur saylakgı görmek isterdim bu kadroda valla karakter olarak bilemeyecegim onuda senaristler bilir ama iyi oyuncu yakışıklı adam vesselam yani:):icon_whis hewal 16-07-07, 11:49 Uzun bir aradan sonra benden de bir merhaba.. Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz Çalışma yapan arkadaşlar emeğinize sağlık... Diziye yeni birileri katılırmı bilmiyorum ama Bahar ve Sadakat Teyzemiz iki ayrı dizideler şu anda ..Hele Sadakat Teyzem (Zeynep Irgat)diziyi izleme sebebim oldu maşallahı var... Birileri katılmasada olur ama Türkan'ımız kayıp O'nu getirsinler yeter bzie..Dha İlhan'la çöplerini çatacağız dimi arkadaşlar :img-wink: :img-wink: :img-wink: Sadakat teyzem muhteşem her zaman olduğu gibi o dizide de.. Bu arada diziye yeni birileri katılsın dşye gönlünden geçmediğine eminmisin şöyle Lost'dan Dr.Jack'i transfer etseler yinede farketmezmi :img-wink: :img-wink: mavi deniz Onur Saylak çok iyi bir oyuncu dediğin gibi :img-wink: Ben kim olsun isterim galiba benim içinde farketmez..Kadromuzdan kimse ayrılmamaış olsun o bize yeter ... peloş_sezin 16-07-07, 12:15 selam herkeze arkadaslar nasilsiniz?? zaman azaldikca gecmiyor günler:icon_sorr diziyi acaip özledim tüm oyunculari ve muziklerini cok özeldim :img-yes: bakalim diziyi yeni yüzler gelecekmi??? bu arada hüseyin abi yeni muzikleride bekliyoruz dizide..yeni yüzler dedimde aklima geldi..Biliyorum dizi herseyiyle dört dörtlük ama söyle bir düsünün bakalim kadroya yeni bir isim istense hangi oyuncuyu görmek istersiniz.??????Belkide kimseyi istemezsiniz ben merak ettim...:icon_whis alinti yaparak cevaplasaniz herkezin düsüncesini ögrenebiliriz...:img-wink: benim içinde kimse fark etmez.yeterki kimse ayrılmasındiziden. alisercan 16-07-07, 12:38 Yeni bölüm bir başlasın da bakalım. Kimlere ihtiyaç duyacağız yani nasıl karakterler yaratılacak o zaman düşünülür. Şu an bana göre karakterler yeterli gibi. Zaten çatışma uç noktalara çıkıp dört kişi arasında kalmış durumda. Leyla cihan menderes asuman... Bu kare ası neler yapacak senaryo ona göre yönlenir artık. Pazartesi başlayacağı için 15 ağustos olmaz. 13 Ağustos pazartesi başlar.... Fettan 16-07-07, 16:35 Bencede dizinin kadrosu gayet iyi..Eksilme olmasında yeni gelecekler olmasada olur...Onur Saylak ismini yazmış arkadaşlar çok beğenirim kendisini..İllede bir isinm vermek gerekirse Ben Timuçin Esen'i istiyorum dermişim....:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo YASEMİN 19 17-07-07, 09:34 Veeee günler günleri kovaladı.Beklenen günler yaklaştı.Kadroya kim eklenir veya eklenmez onu bilemem ama bakalım neler olacak? Nasıl olacak?Bu arada www.focusfilm.net'de harika fotolar var dizimizle ilgili. Fettan 18-07-07, 13:48 Dizi Ağustos ayında sezoan başlayacaksa çekimler başlamak üzeredir... Umarım 1-2 hafta bile olsa zaman atlaması durumu sözkonusu olmaz kaldığı yerden başlar... mavi deniz 18-07-07, 14:25 evet arkadaşlar onur saylak iyi oyuncu bu arada bende tikmi var ne hangi dizide oyuncu gelse diyince patdadanak onur diyorum kendisine aşırı bir hayranlıgım yok ama iyi yani ben kadroya uygun diye dedim gerçi dediginiz gibi eksilme olmasın oda yeter ama başlasın artık yavs özledim ben :( mavi deniz 19-07-07, 13:15 benim asıl merak ettiğim arkadaslar su çocuk oyuncular mevzusu... bakanlıktan çocuk oyunculara kısıtlama geldi diye biliyorum simdi zehramız dizi de oynucak mı oynamıcak mı :icon_sorr hayatiye bisey demiyiorum da zehrayı almasınlar diziden o kız çok tatlı yaaa :img-wink: rolunü de çok güzel yapıyor neyse umarım dizi fire vermeden yoluna devam eder yok canım ya öyle çok çocukmu var iki taneden bişey olmaz e bir dizide 5-6 çocuk olan var yemine gelene kadar o oooooooooo hem yemindeki çocuk sayısı diger dizilere oranla deyim yerindeyse devede kulak kalır :img-pilot bu arada çalışma çok güzel ellerine saglık:) Karga 19-07-07, 17:59 Ben buralara uğramayalı yorumlar,beğeniler arka arkaya sıralanmış.Havaların oldukça sıcak olduğu şu günler her ne kadar bizleri bunaltsa da,sevdiğimiz dizi karakterleriyle tekrar buluşacak olmamız da oldukça sevindirici.Yayın tarihi bu kadar yaklaşdığına göre,çekimler başlamıştır sanırım.Başarılı ve bol seyircili bir dönem dilerim. Karga 21-07-07, 12:38 Arkadaşlar en çook merak ettğim dizimiz de zaman aşımı olacak mı acaba?Bu hem hoş hem de mantıksız olabiliyor.Senaristlere çok iş düşüyor bence.Hadi yaa başlasııııın! mxrxt 21-07-07, 20:33 zaman asamasi olacakmi bilmiyorum ama leylanin ettigi yeminlere sadik kalmaya calisacagini düsünüyorum .. leyla cihanin gazel´le ilgili gercekeri ögrendiginde bakalim nasil bir tepki verecek..??nede olsa onun icin ihtahara kalmisti yani onlar öyle biliyor... mxrxt 23-07-07, 21:54 selam arkadaslar bakiyorum yoksunuz ortalikta..neyse bu arada dizinin baslamana az bir süre kaldi sayilir yalniz fox tv nin sayfasinda yeminle ilgili hic birsey yazmiyor yani fox da olan pogramlar arasinda yok belki yayinda olmadigi icin dicem ama?? genede sayfada olmasi gerekir diye düsünüyorum hic olmazsa biraz reklam olurdu koscaca sayfaya bir yere koyamamislar hayretyaa... Karga 27-07-07, 16:42 Sanırım dizimizin çekimlerine başlanmıştır artık.Set haberleri yok ama yayın tarihine göre başlanmış olması lazım.Yine bir dolu yeni dizinin başlayacağı bu yeni dönem de umarım Yemin daha geniş kitlelere ulaşır.Kahramanlarımız görev başınaaaa! prens 22 27-07-07, 23:10 Dizi Ağustos ayında sezoan başlayacaksa çekimler başlamak üzeredir... Umarım 1-2 hafta bile olsa zaman atlaması durumu sözkonusu olmaz kaldığı yerden başlar... Gece uykum kaçtı.Epey bir zamandır uğramamış hiç kimse.Çekimler başlamışdır sanırım.Veeee ben ce de zaman aşımı olmasın kaldığı yerden başlasın.:good: :img-yes: gsg 28-07-07, 17:28 Gece uykum kaçtı.Epey bir zamandır uğramamış hiç kimse.Çekimler başlamışdır sanırım.Veeee ben ce de zaman aşımı olmasın kaldığı yerden başlasın.:good: :img-yes: bencede olmasın ama olacak çünük bir sitede tuba ünsal ın çocuğu rolünü oynayacak sarışın mavi gözlü erkek bebek die ilan vardı alisercan 28-07-07, 22:32 Çekimler başlamış. Ben bir süredir koşuşturmalardayım. Yemin, form ve hatta bir çok şeyle bağlantım koptu. Neyse 20 ağustos 2. periyodda izlemeye hazır olun.... ALAN 29-07-07, 18:13 Arkadaslar dizimizin yeni bölümleri 20 aqustosta mı ekrana qelior acaba..?? ya bnm duyduguma göre 13 agustostaymış die duydum ama blmym tam olarak 20 agustosta olabilir :D :img-yes: alisercan 29-07-07, 20:44 ya bnm duyduguma göre 13 agustostaymış die duydum ama blmym tam olarak 20 agustosta olabilir :D :img-yes: Evet öyleydi. Ama yayın tarihi değişti. 20 ağustosta dizi ekranda... Üstelik çok büyük gelişmelerle geliyor.... hewal 30-07-07, 07:23 Çekimler başlamış. Ben bir süredir koşuşturmalardayım. Yemin, form ve hatta bir çok şeyle bağlantım koptu. Neyse 20 ağustos 2. periyodda izlemeye hazır olun.... Öncelikle merhaba epey zaman oldu buralarda görünmeyeli..Albüm hayırlı olsun :img-wink: İkinci periyod dediğinize göre saat 22:00 gibimi başlayacak :icon_whis :icon_whis alisercan 30-07-07, 22:23 Öncelikle merhaba epey zaman oldu buralarda görünmeyeli..Albüm hayırlı olsun :img-wink: İkinci periyod dediğinize göre saat 22:00 gibimi başlayacak :icon_whis :icon_whis Belki yaz saatinde daha farklı olabilir. Bilmiyorum açıkcası. Ama ikinci periyord olacağını biliyorum. Bunun dışında bu 13 ağustos ve 20 ağustos bulmacası benim de kafamı karıştırdı. Daha önce 13 biliyordum, sonra 20 diye duydum. Bunu kesin öğrenirsem yeniden yazacağım. Albüm dileklerin için teşekkürler. Darısı Yeminin albümüne, ne dersin? Bu arada fettan yine yapmış yapacağını... Vuslat Türkiyede onu uzun süre bu sayfalarda göremeyeceğiz. alisercan 31-07-07, 23:33 Evet önce 13 ağustos yazmış sonra aldığım duyumla 20 Ağustos olarak değiştirdiğim yayın tarihi bugün yapımcıdan aldığım bilginin ışığında 13 Ağustos olarak kesinleşmiştir. Senaryo aksiyon ve gerilimlerin çok arttığı bir hızda devam ediyor. Bu yüzden focus filmcilik ve fox tv ye ithal regulatörlerin ithal edildiğini duydum. Gözlerimle görmedim ama duydum.:img-hyste Bizimde bu gerilimin içinde olduğumuzu düşünürseniz vay halimize. Fettan 01-08-07, 08:01 Demek 13 Ağustos kesinleşti çok iyi bir haber bu çok az bir süre kaldı...Nasıl bir başlangıç olacak çok merak ediyorum dileğim kaldığı yerdend evam etmesi... Fettan 01-08-07, 09:22 Bu arada Erdal Güney dizilerde rol almak istediğini zikredince (Askerde bu çocuğun başına bir iş geldiği kesin) kendisine bir rol teklifi geldi. Nilgün hanım bunu bizzat kendisi yaptı. Hani yönetmenlerin kendisinin oynadığını gördük (alfred ve sado hoca gibi) ama müzisyenlerin müzisyen rolü dışında (rahmetlik kazım koyuncu ve arkadaşları oynamıştı) oynadığı görülmemiştir. Fakat Erdal bu işe müthiş soyundu, teklifi ciddiye aldı. Şimdi pek sevgili yemin ahalisi hemen ilgililere soralım, Ey yapımcı ve yönetmen; bu diziye bunca emek veren, en zor günlerinizde yanınızda olan bizken, sadece yemekte gelip 9/8 lik kırık ezgilerde tempo tutan bu arkadaşı niye oynatırsınız merak ediyorum. :good: Ya da yine bu diziye emek vermiş fettan, vuslat, ehlocan, hewal hatta emek vermemiş şeboist dururken muko oradan bakarken, sycamore emine mxrxt, bizim küçük vildan, ve ismini sayamadığım yüzbinler dururken Erdal Güney hangi hakla oynatılmaktadır. Seyirci uyuma diyoruz dizine sahip çık. 1789 u yaşatan dünya insanı uyuma 2007 de seti bas, güneye kırmızı kart göster ve sahanın dışına bir oyuncu adayı nasıl atılırmış dünyaya ispat et. Sloganımız. Güneyler oynamasın müzik de yapabilsinler... Yaşasın müzisyenlerin oyuncu olmayanları kahrolsun karakter atmalar... Demek diziye yeni karakterler katılacak :img-pilot:img-pilot:img-pilot Şimdi efendim rol teklif edilmiş ve kendileri kabul etmiş bence iyi olmuş içinde ukte kalacağına denesin..Deneme yanılma yöntemi var hani belki yapamadığını görür ve vazgeçer yada çok iyi bir oyunculuk sergiler ve kimileirnin yılalrdır JÖN YOK sözlerine kapak olur..Bırakalım denesin derim ben :img-wink::img-wink:(Tabi bu durum asker psikolojisi ile verilmiş bir karar değilse ) şeboist 01-08-07, 09:25 hatta emek vermemiş şeboist dururken :img-hyste:img-hyste:img-hyste hüseyin abi bu ne ya?gülmekten yerlere yattım.:img-hyste her yerde arkamdan konuşuyorsun ama olmiiyy ki böyle.:img-hyste seni takip mi edeyim artık?bakalım bu sefer ne demiş bizim için diye.troest yazına bayıldım ayrıca resim de süper.:img-hyste bencede oynatsınlar.sonuçta onun da diziye katkısı var.bunu çok görmesinler.bi jest yapsınlar.hatta sen de katıl.:img-hyste mxrxt 01-08-07, 09:37 Evet önce 13 ağustos yazmış sonra aldığım duyumla 20 Ağustos olarak değiştirdiğim yayın tarihi bugün yapımcıdan aldığım bilginin ışığında 13 Ağustos olarak kesinleşmiştir. Senaryo aksiyon ve gerilimlerin çok arttığı bir hızda devam ediyor. Bu yüzden focus filmcilik ve fox tv ye ithal regulatörlerin ithal edildiğini duydum. Gözlerimle görmedim ama duydum.:img-hyste Bizimde bu gerilimin içinde olduğumuzu düşünürseniz vay halimize. selam 13 agustos allahim cok az kaldi yaa bu bilgiler icin sagol hüseyin abi artik sabretmek dahada zor insallah kisa zamanda fragmanlar baslarda biraz rahatlariz :img-yes:anladigim kadariyla yeni sezzonda haraketli ve daha güzel bölümler bizi bekliyor... sycamore 01-08-07, 09:48 Bu arada Erdal Güney dizilerde rol almak istediğini zikredince (Askerde bu çocuğun başına bir iş geldiği kesin) kendisine bir rol teklifi geldi. Nilgün hanım bunu bizzat kendisi yaptı. Hani yönetmenlerin kendisinin oynadığını gördük (alfred ve sado hoca gibi) ama müzisyenlerin müzisyen rolü dışında (rahmetlik kazım koyuncu ve arkadaşları oynamıştı) oynadığı görülmemiştir. Fakat Erdal bu işe müthiş soyundu, teklifi ciddiye aldı. Şimdi pek sevgili yemin ahalisi hemen ilgililere soralım, Ey yapımcı ve yönetmen; bu diziye bunca emek veren, en zor günlerinizde yanınızda olan bizken, sadece yemekte gelip 9/8 lik kırık ezgilerde tempo tutan bu arkadaşı niye oynatırsınız merak ediyorum. :good: Ya da yine bu diziye emek vermiş fettan, vuslat, ehlocan, hewal hatta emek vermemiş şeboist dururken muko oradan bakarken, sycamore emine mxrxt, bizim küçük vildan, ve ismini sayamadığım yüzbinler dururken Erdal Güney hangi hakla oynatılmaktadır. Seyirci uyuma diyoruz dizine sahip çık. 1789 u yaşatan dünya insanı uyuma 2007 de seti bas, güneye kırmızı kart göster ve sahanın dışına bir oyuncu adayı nasıl atılırmış dünyaya ispat et. Sloganımız. Güneyler oynamasın müzik de yapabilsinler... Yaşasın müzisyenlerin oyuncu olmayanları kahrolsun karakter atmalar... Vallahi Erdal Bey profesyonelce davranmış.Kendisine bir teklif gelmiş O da kabul etmiş.Yeni ufuklara yelken açmış.Bence engel olmayalım denesin.Hem 9/8 lik ezgide bu kadar başarılı oynayan rol de yapabilir bence.Kimler kimler nerelerde oynuyor değilmi.Erdal Beyin nesi eksik.Ben destekliyorum denemeli. Fettanın da dediği gibi belkide aranan JÖN bulunmuş olacak. ehlocan 01-08-07, 09:53 13 Ağustos demek şöyle bizi şaşırtacak tahminlerimizden çok başak bir bölümle dönüşü olur umarım d.günümden bir gün önce sezonun ilk bölümü olacak:img-wink: Yeni oyuncular katılırmı katılmazmı katılırsa kimler olur derken hiç birimizin aklına Erdal GÜNEY ismi gelmemişti ama teklif gitmiş ve kabul bile etmiş :img-hyste:img-hyste Ne diyelim hayırlısı ama sanki sevgili alisercan'ın bu kampanyasının ardında "teklif edildide bzimi oynamadık" tavrı görüyorum :img-wink::img-wink: Bakalım bizi neler bekliyor... hewal 01-08-07, 11:26 Bizim ekip tam kadro birşeyler yazmış Erdal GÜNEY'İn oyunculuğu için..Fettan'a katılıyorum denesin kimbilir belkide aranan JÖN kendisidir :) Sevgili alisercan bir defasında da Cem YILDIZ Hırsız Polis dizisinde yer almıştı ama repliksiz sadece İmkansız AŞK ı söyledi bence hoş oluyor sizlerdende ilerde öyle bir sahne bekleriz.. alisercan 01-08-07, 22:19 Bizim ekip tam kadro birşeyler yazmış Erdal GÜNEY'İn oyunculuğu için..Fettan'a katılıyorum denesin kimbilir belkide aranan JÖN kendisidir :) Sevgili alisercan bir defasında da Cem YILDIZ Hırsız Polis dizisinde yer almıştı ama repliksiz sadece İmkansız AŞK ı söyledi bence hoş oluyor sizlerdende ilerde öyle bir sahne bekleriz.. Evet müzisyenler müzisyen olarak oynadıklarını gördük hewal haklısın. Ama Erdal dost, biraz post modern Orhan Gencebay ya da Ferdi Tayfur gelişimi gibi. Ünlü müzisyenin artık yeşilcam aktörü edasıyla olaya girmesi gibi. Bu arada ehlocan yani haklı olup olmadığını şöyle söyleyeyim, yani neyim eksik dimi ama. Hatta yaşım bile ondan fazla.... Karakter roller bize göre ne bileyim, toprağın kirvesi rolunu üstlenebilirim mesala. Yani öyle büyük rollerin peşinde değiliz. Erdala bugün yazdıklarımı söyledim. Beni tekzip edeceğini söyledi. Bakalım İstanbul mahkemeleri boş duruyor kardeşim git başvur yani... Arkadaşlar şaka bir yana evet yeni karakterler geliyor. Dizi hareketleniyor. Erdala böyle bir teklif geldi gerçekten ama benim ortalığı şaka yollu provoke etmemle oldu. Nilgün hanıma (yapımcıya) erdala bir rol verin kurtulayım dedim, o da erdal oynar benim dizimde dedi. Ciddiyetini ilerleyen günlerde görürüz. Ama toprağın kirvesi rolü yazılırsa söyleyim bana teklif edilmeli, çünkü senaristlere toprağın sünnet düğününü ben hatırlatmış oluyorum. ehlocan 02-08-07, 07:32 Evet müzisyenler müzisyen olarak oynadıklarını gördük hewal haklısın. Ama Erdal dost, biraz post modern Orhan Gencebay ya da Ferdi Tayfur gelişimi gibi. Ünlü müzisyenin artık yeşilcam aktörü edasıyla olaya girmesi gibi. Bu arada ehlocan yani haklı olup olmadığını şöyle söyleyeyim, yani neyim eksik dimi ama. Hatta yaşım bile ondan fazla.... Karakter roller bize göre ne bileyim, toprağın kirvesi rolunu üstlenebilirim mesala. Yani öyle büyük rollerin peşinde değiliz. Erdala bugün yazdıklarımı söyledim. Beni tekzip edeceğini söyledi. Bakalım İstanbul mahkemeleri boş duruyor kardeşim git başvur yani... Arkadaşlar şaka bir yana evet yeni karakterler geliyor. Dizi hareketleniyor. Erdala böyle bir teklif geldi gerçekten ama benim ortalığı şaka yollu provoke etmemle oldu. Nilgün hanıma (yapımcıya) erdala bir rol verin kurtulayım dedim, o da erdal oynar benim dizimde dedi. Ciddiyetini ilerleyen günlerde görürüz. Ama toprağın kirvesi rolü yazılırsa söyleyim bana teklif edilmeli, çünkü senaristlere toprağın sünnet düğününü ben hatırlatmış oluyorum. Valla dizi bile olsa kirveliğe talip olmanı takdir ediyorum..Malum çok ağır şartları var:img-wink:Hele birde Menderes'in Asuman ve Cihan gibi iki büyük sorunu varken Toprak'ın babasız kalma ihtimali çok yüksek ve sorumluluk direk kirveye geçiyor..Ama sünnet mevzusunu hatırlattığına göre o rolü almakda hakkındır..E bzide hala /teyze olarak halaya katılırız düğünde :img-wink::img-wink: mavi deniz 02-08-07, 07:42 toprak leylanın bebişimi adı toprakmı olucak yoksa sizmi koydununz bide erkek ooooooooo maşşalah maşalah :) ehlocan 02-08-07, 07:48 Evet bebiş erkek :) Sevgili mavi deniz Leyla kendisi söylemişti bebeğin adının Toprak olacağını sanırım dikaktinden kaçmış:) Biz vermedik yani bu ismi bazen şaka ile gerçek karışıyor sayfalarda... hewal 02-08-07, 09:08 Evet müzisyenler müzisyen olarak oynadıklarını gördük hewal haklısın. Ama Erdal dost, biraz post modern Orhan Gencebay ya da Ferdi Tayfur gelişimi gibi. Ünlü müzisyenin artık yeşilcam aktörü edasıyla olaya girmesi gibi. Bu arada ehlocan yani haklı olup olmadığını şöyle söyleyeyim, yani neyim eksik dimi ama. Hatta yaşım bile ondan fazla.... Karakter roller bize göre ne bileyim, toprağın kirvesi rolunu üstlenebilirim mesala. Yani öyle büyük rollerin peşinde değiliz. Erdala bugün yazdıklarımı söyledim. Beni tekzip edeceğini söyledi. Bakalım İstanbul mahkemeleri boş duruyor kardeşim git başvur yani... Arkadaşlar şaka bir yana evet yeni karakterler geliyor. Dizi hareketleniyor. Erdala böyle bir teklif geldi gerçekten ama benim ortalığı şaka yollu provoke etmemle oldu. Nilgün hanıma (yapımcıya) erdala bir rol verin kurtulayım dedim, o da erdal oynar benim dizimde dedi. Ciddiyetini ilerleyen günlerde görürüz. Ama toprağın kirvesi rolü yazılırsa söyleyim bana teklif edilmeli, çünkü senaristlere toprağın sünnet düğününü ben hatırlatmış oluyorum. Demek post modern Orhan Gencebay :icon_whis:icon_whis .. Kirvelik olayında sevgili ehlocan'ıma katılıyorum ağır bir sorumluluktur dizide olsa en fenasıda gönül meselelerinde oluyor bir akrabam ünv.de bizim memleketten bir arkadaşla aynı sınıftaymış gel zaman git zaman gönül bağı gelişiyor aralarında sonra aileden birkaç kişiyle tanışınca 2 göbek öncesi kirve oldukları anlaşılıyor o ilşkide orda sonlanmak durumunda kalıyor :img-wink::img-wink:yani kirve olurken epey düşünmek gerek :) fantagirro 02-08-07, 10:20 ben dizyi bi kaç bölüm izledim ama pek tutmamıştım dogrusu bu kadar seveni olanı da hiç farketmemişim çok şaşırdım tebrik ederim mxrxt 02-08-07, 18:07 evet sonunda dizim başlıyor 13 agustosu sabırsızlıkla bekliyorum ama bi sorun var zoraki kocayla çakışıyo selam arkadaslar nasilsiniz aramiza yeni arkadaslar katilmis hepiniz hosgeldiniz bu arada yemin dizimiz 13 agustosda basliyor evet yalniz sanirim Zoraki Koca ile karsi karsiya degil FOX tv bu sezon dizimiz prime time2 de yayina sürecek bu demek oluyor saat 22:15 de..fox web sitesinden bakabilirsiniz ...arkadaslar bilginize..:happy0064 esra2 02-08-07, 18:13 selam arkadaslar nasilsiniz aramiza yeni arkadaslar katilmis hepiniz hosgeldiniz bu arada yemin dizimiz 13 agustosda basliyor evet yalniz sanirim Zoraki Koca ile karsi karsiya degil FOX tv bu sezon dizimiz prime time2 de yayina sürecek bu demek oluyor saat 22:15 de..fox web sitesinden bakabilirsiniz ...arkadaslar bilginize..:happy0064 super bi haber bu, zelihanin gozleri var o saatte ama starda onu baska bir saate alir olur biter.. iki hafta sonra dizimiz baslioo neguzel.. merakla bekliyorummm.. evet heycanli bitti, ama simdi kesin cihanla birlikte olacak, yine menderes yalniz kalacak! jujum 02-08-07, 19:28 slm arkadaslar bugün bende tesaduf eseri kanalları zaplarken yeminin fragmanını gördüm fragman derken malsef eski bölümlerden oluşan sahneler ,jenerik müziği esliğinde yeni bölümler 13 ağustosta daha heyecanlı daha canlı daha..... diye devam eden bir anonsla verildi bir an heyecan yaptım yeni bölümün fragmanını vericekler diye ama malesef vermediler :icon_sorr ama olsun onları görmekde iyi oldu haftalar sonra :img-wink: bakalım yeni bölümlerle karşımıza nasıl çıkıcaklar mavi deniz 02-08-07, 20:56 Evet bebiş erkek :) Sevgili mavi deniz Leyla kendisi söylemişti bebeğin adının Toprak olacağını sanırım dikaktinden kaçmış:) Biz vermedik yani bu ismi bazen şaka ile gerçek karışıyor sayfalarda... ya arkadaşım hakkaten karışıyor ya ben hüzeyin abi varya belki siz koydunuz oda rica etti dizidede toprak dediler sandım beyaz gelincikdede buna benzer bişey olduya ondan sordum onlarda lal demişlerdi gerçi bebegin adı lal olmadı ama hayranları için lal ismi baya dizide dolaştı yani öyle biişeymi oldu dedi o yüzden sordum :)ama açıklama içinde ayrıca saol gel 13 agus. gel :) mavi deniz 02-08-07, 20:59 annem sayesinde alışmıştım bu diziye müzikler hoşuma gitti dur bi bakym derken epey bi bağımlısı olmuşum meğer..tuba ünsal'ın kabiliyet yoksunu oyunculuğpuna rağmen dizi aldı yürüdü fox'u ayakta tuttu...izlycm bu sezon da... neden ben sana katılmıyorum oyunculuk açısından pek çok isimden iyi şuan tvde olan ben baya başarılı buluyorum rolünün hakkını veriyor hem tubenın başarısı tek bu diziyle degilki kaçtane filmi var mesela bir tane filmi sadece yaglı boya resimleriyle anlatılacak yanılmıyorsam bu dünyada ilk olucak bu süper bişey iyi diye adı geçen kaç oyuncunun geçmişinde böyle ilkler varki :) Fettan 02-08-07, 21:08 Bende jeneriği duyup heyecanla tv karşısına geçtim ama nafile yeni bölüme dair hiçbirşey yok aynı jujumun dediği gibi daha heycanalı daha şöyle daha böyle bölümleriyle yeni sezonda deniliyordu :( Bunada şükür geri sayım başladı..Bu arada 2.periyodada olup olmayacağı kesin değil sanırım ama umarım öyle olur :) Tuba Ünsal konusunda ise mavi deniz'e katılıyorum biz neler gördük birçoğuyla kıyaslandığında oldukça iyi bence... alisercan 02-08-07, 21:59 ya arkadaşım hakkaten karışıyor ya ben hüzeyin abi varya belki siz koydunuz oda rica etti dizidede toprak dediler sandım beyaz gelincikdede buna benzer bişey olduya ondan sordum onlarda lal demişlerdi gerçi bebegin adı lal olmadı ama hayranları için lal ismi baya dizide dolaştı yani öyle biişeymi oldu dedi o yüzden sordum :)ama açıklama içinde ayrıca saol gel 13 agus. gel :) Ahhh deniz ah... nerede bende o güç. Şuraya bak sünnet olursa kirve olayım dedim. Bunlar çocuğu sünnet bile etmezler şimdi. Belki cihan din değiştirir çocuğu kaçırır başka yerlerde büyütür. O yüzden ben isim babası değilim. Ayrıca tuba ünsal bence de iyi... Ve en önemlisi yeminden hiç kimse ama hiç kimse kasım kasım kasılmıyor bu çok önemli. Yemeği hatırlayın. Tuba bu işin en önde gideni mütevazi ve çok doğal... Oyunculuğu da öyle. Tuba için lütfen yani... İZMİR'İN KAVAKLARI 02-08-07, 22:31 Bu arada Erdal Güney dizilerde rol almak istediğini zikredince (Askerde bu çocuğun başına bir iş geldiği kesin) kendisine bir rol teklifi geldi. Nilgün hanım bunu bizzat kendisi yaptı. Hani yönetmenlerin kendisinin oynadığını gördük (alfred ve sado hoca gibi) ama müzisyenlerin müzisyen rolü dışında (rahmetlik kazım koyuncu ve arkadaşları oynamıştı) oynadığı görülmemiştir. Fakat Erdal bu işe müthiş soyundu, teklifi ciddiye aldı. Şimdi pek sevgili yemin ahalisi hemen ilgililere soralım, Ey yapımcı ve yönetmen; bu diziye bunca emek veren, en zor günlerinizde yanınızda olan bizken, sadece yemekte gelip 9/8 lik kırık ezgilerde tempo tutan bu arkadaşı niye oynatırsınız merak ediyorum. :good: Ya da yine bu diziye emek vermiş fettan, vuslat, ehlocan, hewal hatta emek vermemiş şeboist dururken muko oradan bakarken, sycamore emine mxrxt, bizim küçük vildan, ve ismini sayamadığım yüzbinler dururken Erdal Güney hangi hakla oynatılmaktadır. Seyirci uyuma diyoruz dizine sahip çık. 1789 u yaşatan dünya insanı uyuma 2007 de seti bas, güneye kırmızı kart göster ve sahanın dışına bir oyuncu adayı nasıl atılırmış dünyaya ispat et. Sloganımız. Güneyler oynamasın müzik de yapabilsinler... Yaşasın müzisyenlerin oyuncu olmayanları kahrolsun karakter atmalar... tek kelime ile harikasiniz.gulmekten mahvoldum ozellikle slogana bayildim... ayrica Yemin yakinda basliyormus cok sevindim sabirsizlikla bekliyorum saygilar Damla mavi deniz 03-08-07, 10:52 Ahhh deniz ah... nerede bende o güç. Şuraya bak sünnet olursa kirve olayım dedim. Bunlar çocuğu sünnet bile etmezler şimdi. Belki cihan din değiştirir çocuğu kaçırır başka yerlerde büyütür. O yüzden ben isim babası değilim. Ayrıca tuba ünsal bence de iyi... Ve en önemlisi yeminden hiç kimse ama hiç kimse kasım kasım kasılmıyor bu çok önemli. Yemeği hatırlayın. Tuba bu işin en önde gideni mütevazi ve çok doğal... Oyunculuğu da öyle. Tuba için lütfen yani... aaaaaa bak sen vallahi seti basarız hüseyin abi ona göre öyle aklımızı alıcak şeyler yapmasınlar zaten leylanın yemini bizi mahvetti... bide sünnet olsunya kirvede sen olursan o mutlulugumuz ikiyle çarpılır:happy0064 ay başlasın artık benim sabrım kalmadı :)bide herıltd yani tubaya onun şekerligine oyunculuguna laf olmasın şuanda başlıkları dolup taşan bir çok ismi cebinden çıkarır valla :) gsg 03-08-07, 13:52 kıslar fragman dönmeye başladı 13 ağustos da başlıo bu arada TUBA ya da laf etmeyin ama bence en saf en doğal ve en bıcır bıcır oyuncu:good: alisercan 03-08-07, 17:12 Amanda aman sitemizin açılışındada reklamımız çıkarmış :) 2.PERİYODDA OLACAĞI KESİNLEŞTİ..Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun yeni sezon..Girişte çıkan reklamdaki resmi ekjkliyorum burayada :img-wink: http://img468.imageshack.us/img468/5523/yeminqc0.jpg Fettan afişi indirmişsin ne güzel.... Evet arkadaşlar yeminin afiş çalışması bu. Bu afişi indirip A3 veya A4 kağıdına basarak duvarınıza asabilirsiniz. Focus yapıma teşekkürler... mxrxt 03-08-07, 17:56 iste bu iste buyaa cok güzel,, dizimiz afisi süper bunu görünce cok sevindim hayirli olsun arkadaslar ...dizimiz muhtesem bir sekilde geliyor ... http://img120.imageshack.us/img120/9959/87ee5e23ab9af717d50332dco3.gif (http://imageshack.us) ´´liyiz biz.. jujum 03-08-07, 18:53 afisi eklediğiniz için teşekkürler arkadaslar :img-wink: artık kanal mı yaptı yapımcı mı yaptı bilmiyorum ama bu reklam verme işi çok iyi olmuş sanırım bu demek oluyo ki site taraflarından takip ediliyor :img-yes: bir de dikkatimi çeken yemin yazısı oldu :) görünce hemen aklıma orhun kitabeleri geldi nedense:icon_whis paylaşımda bulunan herkese teşekkürler CileK_KiZ 03-08-07, 19:05 ark dizini afisi gercekden cok güzel olmus bide ön sayfaya cikmis bu sayede kesin daha fazla izleyici kazanicagizzzzzzz (insallah)) yemin sezondan sonra damga gibii düsücekk 13 augustosss pazartesi saaaaaaaaaaat:21.30 da fox da sakin kacirmayin billiyosunuz yemini bozmak felaket getirir:D esra2 03-08-07, 19:08 ark dizini afisi gercekden cok güzel olmus bide ön sayfaya cikmis bu sayede kesin daha fazla izleyici kazanicagizzzzzzz (insallah)) yemin sezondan sonra damga gibii düsücekk 13 augustosss pazartesi saaaaaaaaaaat:21.30 da fox da sakin kacirmayin billiyosunuz yemini bozmak felaket getirir:D evet ya, super olacak bu dizi, belki rayting yapmassa biel ilk ucun icine gireriz gibi gelior.. hadi bakalim gunleri sayiyorum soncuta 1 hafta 2gun kaldi yasasin...:happy0064:happy0064... ahah cok uzuluyorum simdi menderese o uyuz cihan gene yapti yapacagini! prenses19 03-08-07, 19:30 ben de bugun yine tekrarını gördüm ne zaman başlıcak acaba diyodum 13 ağustos muş çok sevindim ne kadar olacaklara sevinemesem de neyse bakalım yeni sezon neler getirecek bize peloş_sezin 03-08-07, 20:24 evet ya, super olacak bu dizi, belki rayting yapmassa biel ilk ucun icine gireriz gibi gelior.. hadi bakalim gunleri sayiyorum soncuta 1 hafta 2gun kaldi yasasin...:happy0064:happy0064... ahah cok uzuluyorum simdi menderese o uyuz cihan gene yapti yapacagini! bence ilk 3 e girmesi girmesi çok zor.ilk 10 belki de 3olamaz.ben arkadaşlara soruyorumkimi arasıar izliyor.kimi bilmiyor bile kimi biliyor ama izlemiyor.burda çok az kişivar diğer dizilere göre.mesela:doktorlarda 90 aşkın vardır bellki ama o bile 3-4 anca giriyor.ya okadar olamaz.ama yinde 3e girmesini isterim. mavi deniz 03-08-07, 20:25 ay ya şu afişi görünce bi heycan sarıyo beni anlatamam hele şu yemini bozmak felaket getirri sözü tüylerimi diken diken ediyor bu arada sinopecim nerelerde ya yazmıyo bayadır özledik onuda diziyle oda gelse bari :) hewal 03-08-07, 20:46 ay ya şu afişi görünce bi heycan sarıyo beni anlatamam hele şu yemini bozmak felaket getirri sözü tüylerimi diken diken ediyor bu arada sinopecim nerelerde ya yazmıyo bayadır özledik onuda diziyle oda gelse bari :) Sinope yurtdışında yaşıyor 6 haftalığına Türkiye'ye geldi 10 -15 günü gitti dersek nerden baksak en az bir ay kadar yok :( Bende özledim hem bu sayfada hem diğer sayfalarda.. Diziyide özledim tabi başlasın başlasın ki yorumlarımızı yapalım özet ve fragman bekleyelim... Ana sayfaya reklam olayı nasıl oldu merak ediyorum...Yapım ekibi site yönetimiyle irtibatamı geçti acaba ne olmuş nasıl olmuşsa güzel olmuş :img-wink::img-wink::img-wink: mavi deniz 03-08-07, 21:07 hmm demek trde ya net yokmuki oldugu yerde neyse umarım en yakın zamanda gelr aramıza bu arada mxrxt yeminliyiz yazınların gözümden kaçmıyo onlar ne öyle aslında bize imzamısın altlarına şu yazıların yerine koyacagımız kadar ufak yapsanız bizde reklamını yaparız formda dolaştıgımız yerde bi düşün derim süper çünkü yeminliyiz :) gülbeşeker 03-08-07, 21:24 Ben bu dizinin sezonu erken açmasına sevindim,zoraki kocayla da çakışmıyor böyle daha iyi olucak inşallah bu sene reytingleri daha iyi olur ilk beşe girse süper olurdu. :::Tugce::: 03-08-07, 23:57 yaa çok güsel bir diziymiş erken mi başlıyor ne zaman acaba:img-yes::happy0064 mxrxt 04-08-07, 00:04 yaa çok güsel bir diziymiş erken mi başlıyor ne zaman acaba:img-yes::happy0064 selam tugce sanirim aramizda yenisin öncelikle hosgeldin diziyi izlemene ayrca cok sevindim..tugce dizi 13 Agustos Pazartesi saat 21:30 FOX da sakin kacirma...:img-wink: http://img361.imageshack.us/img361/8212/yeminliyiz1yg8.gif (http://imageshack.us) :::Tugce::: 04-08-07, 04:50 [QUOTE=mxrxt;4283802] selam tugce sanirim aramizda yenisin öncelikle hosgeldin diziyi izlemene ayrca cok sevindim..tugce dizi 13 Agustos Pazartesi saat 21:30 FOX da sakin kacirma...:img-wink: http://img361.imageshack.us/img361/8212/yeminliyiz1yg8.gif ok arkadaşım kaçırımıyım çok merak ediyordum zaten merakla beliyoruz. ağustos ayı gelince dizilerimize yavaş yavaş kavuşyoruz yaa, yemini çok özledim dunyammm 04-08-07, 07:21 ben de çok özledim Yemini.acaba neler olacak?Menderes ve Leyla yine kavuşamayacak gibi gözüküyor Cihan yüzünden.Leylanın bebeğine de bişey olmaz umarım. mavi deniz 04-08-07, 10:45 Selam mavi deniz nasilsin?? evet dizimizn baslamasina bende cok seviniyorum az kaldi sayilir tamam ben imza yaparim sorun degil.:img-yes: bir kac tane yaparim begengini alirsin ok??:good: http://img292.imageshack.us/img292/4444/mxrxttog2.jpg mxrxt çalışma süper eline saglık iyyim saol seni sormalı böyle döktürüyorsun arada süper oluyo ama senden bunun böyle yanyana olanını yani şu nurgülcümün imzasının altına koyacak kadar küçügünü istesem abarmışmı olurum acaba diyorum hmm:icon_whis:icon_whis:)şimdiden saol bol bol yeminli yorumlar sizlere :) SELİN ASLAN 04-08-07, 11:00 yemini hiç kaçırmadan takip edenlerdendim.bu yeni sezonda da devam edecek.erken başlamasına da çok sevindim:happy0064:img-in_lo.cihanla asuman bu sezonda aşıklara rahat vermeyecek gibi bakalım neler olacak YASEMİN 19 04-08-07, 13:55 Evet dizimiz başlıyor.Ancak beni ilgilendiren en önemli şey kadro.Umarım oyuncu kadrosun da bir değişiklik yoktur.Bir dizinin devamlılığı biraz da buna bağlı.Tuba Ünsal sade oyunculuğu ile, Zeyno Üstünışık bu kadar zor bir rolün altından başarı ile kalkmasıyla ,Serhan Yavaş ve Barış Yalçın farkı fark ettirmeleriyle ve tabi Özden Özgürdal ve Yücel Erten tecrübeleri ve kariyerleriyle çok özlendiler.Ben kendi adıma merakla bekliyorum.Hayal dünyamıza tekrar hoşgeldin YEMİN! ayrılık_87 04-08-07, 16:02 Umarım dizinin hikayesi bozulmadan aynı heyecanında hatta daha da iyi olarak devam eder. Malum diziler uzadıkça sıkmaya başlıyor. Ama senaristler izleyicilere güzel sürprizleri var sanırım. spdr 04-08-07, 16:14 merhaba.. ben yemini izemedim geçen sezon... kaç bölüm vardı ve tekrarları olacak mı acaba..bilgi verebilirseniz çok sevinirim.. hs nin müziklerini hazırlayan ekip için izlemek istiyorum daa:img-icecr mavi deniz 04-08-07, 17:26 merhaba.. ben yemini izemedim geçen sezon... kaç bölüm vardı ve tekrarları olacak mı acaba..bilgi verebilirseniz çok sevinirim.. hs nin müziklerini hazırlayan ekip için izlemek istiyorum daa:img-icecr ooooo terarları baya döndü sanırım yok ama çok şey kaçırmışsın ya tüh izlenmeye deger müziklerde olanüstü gerçekten tekrarları dedigim gibi bi kaç defa oynadı ama şu anda yok bildigim kadarıyla umarım tekrar yayınlarlarda izlersin bu aarada murat ya evet imza altına kullanamıyoruz ama kuyllanmaya çalışıcam mavi deniz li mavili süper ellerine saglık arkadaşım eziyetimide mazur gör artık olurmu :icon_whisay yine çok şey istiyorum dimi huyum batsın benimde emi :img-blush esra2 04-08-07, 18:00 mxrxt calmislarin super olmus... bu arada dizinin baslamsina cok az kaldi, ama erken baslamiyormu diz, bence sezonu erken acti bu dizi....... gülbeşeker 04-08-07, 18:41 mxrxt calmislarin super olmus... bu arada dizinin baslamsina cok az kaldi, ama erken baslamiyormu diz, bence sezonu erken acti bu dizi....... Ama sezonu çok erken kapatmıştı bu arada saati de 21:30 aslında 22:20 falan olsa daha iyi olurdu inşallah bu sene reytingleri daha iyi olur. Karga 05-08-07, 08:34 Tekrarlarının yayınlanması ve sezona erken başlamasının nedeni ne olursa olsun Yemin çığ gibi büyüyor.Herkes gibi ben de heyecanla bekliyorum.Yaz dizilerinin çoğu son derece vasattı.Yemin umarım ilaç gibi gelir. Gümüş Hastası 05-08-07, 09:37 Arkadaşlar FOX un internet sitesinde 15 Ağustos 22:15 yazıyor ama dizifilm in ana sayfasına girdiğinizde açılan reklam 15 Ağustos saat 21:30 yazıyor. Ben şaşırdım doğrusu. Aranızda fragmanını gören olursa bize haber versin. Çünkü artık tek inanılcak saat fragmandaki elfkartal 05-08-07, 10:57 bende bu sabah fragmanda 13 ağustos gördüm diye hatırlıyorum ama herkes farklı bir tarih ve saat söylüyor bu da güzel:). pazartesi olacaksa 22 civarı olsa iyi olur zoraki koca var sonuçta. reytingler çok iyi olmaz.. 15 ağustos ise kesinlikle ve kesinlikle 22den sonra olsun çünkü senden başka var ya ben onu izliyorum yoksa izleyemem bu diziyi. inşallah düzgün bir saate koyarlar.. YASEMİN 19 05-08-07, 19:35 özet var mı arkadaşlar Gerçekten özet var mı arkadaşlar?Bu sezon neler olacağı konusunda bir ipucu alırdık.Neyse sonuçta çok fazla zaman kalmadı!:img-yes::img-yes::img-yes: arese 05-08-07, 19:41 dizinin frgmanı gördum daha dogrusu frgman degil de tanıtım yani çok guzel bir tanıtımdı neyse dizi 13 agostous pazartesi saat 19 .45 baslıyo yani yine eski saatinde arkadaslar şeboist 05-08-07, 21:41 Gündüz muhafazakâr, akşam anarşist Dizilerin müzikleri artık hikâyesi, oyuncuları ve hatta yönetmeni kadar önemli hale geldi. Hatta reytingleri bile etkiliyorlar. Hatırla Sevgili’nin müzikleri de internette en çok dinlenen dizi müziği olma sıfatını taşıyor. Hüseyin Yıldız, Hatırla Sevgili ve Yemin dizilerinin müziklerini hazırlayan ekibin içinde yer alıyor. Ancak onu sadece bir müzisyen olarak tanımlamak yanlış olur. Zira gündüz devlet memurluğu, gece ise müzisyenlik yapıyor Devlet memurluğu ve müzik nasıl bir arada yapılabilir ki? Memurlukta yasaklar ve sınırlar varken, müzikte özgürlük ve sınırsızlık geçerli. Ama 46 yaşındaki Hüseyin Yıldız ikisini birarada yaşatabildiğini söylüyor. Zira tam 14 senedir İSKİ’de demirbaş memuru olarak çalışıyor. Kendi tabiriyle masa, sandalye bir yere kaybolmasın diye onları kolluyor. İşinde tam bir statükocu, 17.00’den sonra da anarşist bir ruhu içinde barındırdığını söylüyor. Yıldız’ın memuriyet hayatı 15 gün sonra sona eriyor. O da zaten bunun heyecanını taşıyor. Zira son 3 yıldır gündüz memuriyet hayatı yaşıyor yaşamasına da, geceleri müzikle geçiyor vakti. Öylesine geç fark etmiş ki yeteneğini şimdilerde açığı kapatmaya çalışıyor. O nedenle eşinden sürekli azar işitiyor. Daha çocukken evlerinin duvarında asılı olan bağlamaya bile ilgi duymamış Yıldız. Babası devlet memuru olduğu için şehir şehir geziyorlarmış. 1973 yılında İstanbul’a yerleşmişler ve Hüseyin Yıldız, Kemal Sahir Gürel’le tanışmış. Kemal’in müziğe olan ilgisi onu da kamçılamış ve duvarda asılı duran bağlamayı eline ancak 19 yaşına geldiğinde almış. 1979 yılında Edirne Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nü kazanmış. Ancak ülkenin içinde bulunduğu kaos nedeniyle üniversiteye kaydolmamış. O da memurluk sınavlarına girmiş, kazanmış. İlk iş olarak Kocasinan Belediyesi tanziminde kasaplık yapmaya başlamış. Hafta sonlarını arkadaşı Kemal’le türkü üstadı Yavuz Top’un Beyazıt’ta açtığı bağlama kursuna gitmiş. 6 aylık kursun sonunda askere gitmiş. Bu arada arkadaşı Kemal müzik bilgisini geliştirmiş. Hüseyin Yıldız askerden döndüğünde arkadaşlarının müzik hayatına girdiğini ve kendisinin çok geride kaldığını görmüş. Ve bu olay içindeki aşkla arasına çok uzun bir mesafe girmesine neden olmuş. 25 yıl önceki sevgilime kavuştum Hüseyin Yıldız’ın kaderi 3 yıl önce değişmiş. Aşka Sürgün dizisinin müziklerini yapan arkadaşı Kemal Sahir Gürel, Yıldız’ı aramış ve “Çok yoğunum. Müzik eşlemesi yapar mısın?” demiş. Yıldız nasıl yapacağını düşünürken kendisini montaj setinin başında bulmuş. Dizideki sahnelere müzik yerleştirerek başladığı serüveni 2006 yılında Esir Kalpler ve Hasret dizisi ile devam etmiş. Ardından Kemal Sahir Gürel “Biz neden grup olmuyoruz? Hepimizin farklı farklı müzik anlayışları var, birleşelim” demiş. Ve şimdilerde adından söz ettiren müzikleri yapan Kemal Sahir Gürel, Erdal Günay ve Hüseyin Yıldız üçlüsü olarak Tomris Giritlioğlu’nun kapısını çalmışlar. Tomris Hanım “Elimde Hatırla Sevgili diye bir dizi projesi var. Sizden çok iyi bir şey bekliyorum” demiş. Hüseyin Yıldız o hummalı çalışmayı şöyle anlatıyor: “Görüşme sırasında Deniz Gezmiş’in adı geçti. Eve döner dönmez Hüznün Gecesi diye bir türkü yaptım. Kemal’de Yaralı Kalbim şarkısını yaptı. Tomris Hanım çok beğendi. Müziklerimiz daha ilk bölümden fark edilmeye başlandı. Şaşırdık. Özellikle ben yeniden doğduğumu hissettim. Çünkü 25 yıl önce ayrıldığım aşkıma, Kemal sayesinde yeniden kavuştum. Şimdi akşamı iple çekiyorum. Çünkü müzik için çalışıyorum. Aklıma bir melodi geldiğinde onu ses kayıt cihazıma mırıldanıyorum. Hatırla Sevgili’nin albümü çıktı. Çok mutluyum. Ben emekli olunca piyano çalmayı öğreneceğim ve hayatım müzik olacak.” Dizi müzikleri izlenme oranını ne kadar etkiliyor? Fırat Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmaya göre, gençler bir diziyi izlerken müziklerine çok önem veriyorlar. Yapılan araştırmada erkeklerin yüzde 87’sinin, kadınların da yüzde 96’sının televizyonda Türk dizisi izledikleri ortaya çıktı. Üstelik bir diziyi izlerken öncelikle senaryo, sonra oyuncular nedeniyle izliyorlar. Üçüncü nedeni ise müzikler oluşturuyor. 05.08.2007 Haber: Oya Doğan http://www4.gazetevatan.com/root.vat...at=1&hid=11436 dolunaydd 05-08-07, 23:28 ben buraya ilk defa yazıyorum çünkü kaç kere bu başlığı aradım bulamadım ..ve nihayet burdayım... diinin erken başlaması daha ii oldu ama ben şimdi fox un sitesine baktım saat 22:15 diyor hangisi doğru anlamadım... nese başlasında kaçta olursa olsun... Karga 07-08-07, 15:26 arkdaşlar ben diziyi ilk defa seyredicem malesef acaba bana kısa özet geçebilicek biri varsa özelden mesaj atsın ok. Artık bu diziyi duymadım diyenlere inanmıyorum.Seyretmedim diyenlere de fox tv de hergün 13 00 'da tekrarı olduğunu hatırlatmak isterim.13 Ağustos pazartesi olan yeni bölüm tarihini de sağır sultan bile duymuşdur sanırım!:img-yes::img-yes::img-yes: elif__kv.kk 07-08-07, 19:15 mrb arkadaşlar bende yemin dizisini beğenerek izleyenlerdenim gerçekten çok güzel bi dizi diğer diziler gibi geç başlamamasıda çok güzel yeni bölümlerini dört gözle bekliyorum:img-pilot dunyammm 08-08-07, 08:45 menderes ve leyla aşkı çok güzel ve gerçek.inşallah bebeklerini kucaklarına alırlar.cihandan kurtulurlarsa tabi sev_can 08-08-07, 12:18 arkdaşlar ben diziyi ilk defa seyredicem malesef acaba bana kısa özet geçebilicek biri varsa özelden mesaj atsın ok. Birbirlerine sırılsıklam âşık olan Leyla ve Menderes Mermertay çiftinin 4. evlilik yıldönümleridir o gün. Büyük bir holdinginin sahibi olan Menderes, o gün, süregelen otel inşaatıyla ilgili işlerin başında durmak için yine Şam'dadır; tıpkı dört yıldır, haftada üç gün olduğu gibi... Yalnız geçireceği evlilik yıldönümünün burukluğu ile sahibi olduğu seraya yüzü biraz asık gelen Leyla, hiç beklemediği bir anda Menderes'in romantik sürprizi ile karşılaşır. Karısını, böyle bir günde yalnız bırakmaya gönlü razı olmayan Menderes, Şam'daki işlerini bırakıp İstanbul'a gelmiş ve Leyla'yı mutluluğa boğmuştur. Serada aşk dolu anlarına şahit olduğumuz genç çift bebek sahibi olabilmek için uzun zamandır tüp bebek merkezine gitmektedir. O gün de seradan hastaneye beraber giderler ve bebek sahibi olabilmek için Leyla'nın çok uygun bir dönemde olduğunu öğrenirler. Ancak Menderes için asıl önemli olan Leyla'nın sağlığıdır ve karısının dört yıl boyunca bebek sahibi olmakla ilgili yaşadığı pek çok hayal kırıklığından sonra daha fazla yıpranmasını istememektedir. Leyla'nın emekli hakim olan babası Baki Bey, evin emektarı Sadakat Hanım ve Leyla'nın üniversite öğrencisi kız kardeşi Gazel; Baki Bey'in küçükken evlat edindiği oğlu Cihan'ın Amerika'da hukuk eğitimini tamamlar tamamlamaz İstanbul'a dönerek kazandığı önemli dava ile ilgili gazete haberlerinden ötürü akşam yemek organize etmektedirler. Menderes ve Leyla'nın ardından Cihan'ın da eve gelişiyle esen bayram havası Menderes'in acilen Şam'a geri dönmesi gerektiğini, yemekten sonra kalamayacağını söylemesi ile söner birden Leyla için. Leyla kocasının bu seyahatlerine hala alışamamıştır bir türlü. Hüzünle bavulunu hazırlar ve Menderes'e yıldönümü için aldığı cep saatini Menderes'in ceketinin cebine koyar.... Şam'a gitmek için yola çıkan Menderes ise Aydın tabelasının önünden geçer ve bambaşka bir evin bahçesinden içeriye girer. İçerde onu bekleyen iki çocuk, bir eş ve bir anne baba vardır. Meğer Menderes Şam'a gitmediği, gittiğini söylediği zamanlarda bambaşka bir hayat sürdürmekteymiş.. Ancak bu ikinci hayatında da bir takım tuhaflıklar vardır. Menderes çocuklarının annesi olan Asuman'a hiç dokunmamakta, aralarındaki münasebetin sadece verdiği yeminden ibaret olduğunu söyleyerek kendini Asuman'dan uzak tutmaktadır. Menderes Asuman ile Aydın'da tartışırken, Leyla serasından doktor kontrolüne gitmek için çıktığı sırada çantasını çalmak isteyen bir gaspçı tarafından yaralanır. Leyla hastaneye kadırıldığı sırada önemli bir iş anlaşması yapmak için Aydın'daki mermer ocaklarında Dubaili iş adamlarını gezdirmekte olan Menderes Leyla'nın yaşadıklarından habersizdir. Akşam küçük kızı Zehra'nın doğumgünü partisinde önce babası Selahattin Bey'in tüm ailesi ile beraber İstanbul'a taşınma kararı aldığını söylemesine parlayan Menderes ardından da Leyla'nın başına gelenleri İstanbul'daki en yakın arkadaşı İlhan'dan öğrenince yaşadığı panik Asuman'ın bir hayli dikkatini çeker. Kızını doğumgünü gecesi bırakarak aceleyle İstanbul'a dönen Menderes evde yaralı karısının başında gecenin ikinci şokunu yaşar. Leyla aldığı ilaçlar, çekilen röntgen ve tomografiler yüzünden en uygun olduğu zamanda tüp bebek tedavisine ara vermek zorunda kalmıştır. Onlar İstanbul'da büyük bir kederle birbirlerine sarılmışken; Asuman, Leyla'nın sürpriz olsun diye Menderes'in ceketinin cebine koyduğu yıldönümü hediyesi cep saatini Menderes'in odasında yerde bulur. Saatin kapag?ının içinde yazan "Sonsuza kadar seninim... Leyla." yazısında parmaklarını gezdirir ve acı içinde yatağın kenarına çöker. Bütün karakterler için sonun başlangıcı tetiklenmiştir. yeşim_duygu 08-08-07, 15:07 ayyy kızlar bugünkü bölüm müthişti izledim kaçırmamaya çalışıyorum ama malum burayada uğrayamadım uzun zamadır ama uğrıcam artık merak etmeyin... melis_114 08-08-07, 18:06 cok güzel dizi yeni yeni izlemeye basladim tekrarlarini izliyorum yeni bölümünü merakla bekliyorum gercekten cok güzel bir dizi...bengu_ imzan cok güzel olmus eline saglik _supermarried_ 08-08-07, 21:42 bugünküsü harikaydı sonunu izleyemedim ama çok güseldi. menderesin ailesine söylemesi çok mantıklı oldu -şEkEr- 08-08-07, 22:39 foxun tutan tek dizisi aralarda bakıyorum fena değil yani güzel açıkçası devam etemesine çoks veindim bahar_can 09-08-07, 10:16 Sevgili Hüseyin gardaşım... beni merak etmişsin özel mesajını aldım... cevap yazdım... ama kaç gündür cevap alamadım... şimdi sen ortalarda yoksun... sizi tebrik etmek istiyoruz ama muhatap arkadaş yok... Erdal Güney bildiğim kadarıyla askerde... Kemal Sahir Gürel'le tanışma şerefine eremedik... bir sen vardın dizimizin müzikleriyle kafanı şişirdiğimiz ama sen de yoksun... artık ben merak etmeye başladım seni... telefonumu kaybettiğim için arama şansım da yok numara olmadığı için... gardaşım buralardaysan üç kere tıkla... tıkla da bir teşekkür edelim şu güzel müziklerin başarısı için... :happy0064 çekimler de başladı bu demektir ki sizlerin de artık tatile gitme şansı yok ya da artık gelmiş olmalısınız... eee! nerelerdesiniz o zaman... :img-pilot Fettan 10-08-07, 08:27 Normalde Cuma günü öğle saatlerinde özet ulaşırdı elimize inşallah bugünde öyle olur kalmış iki gün hala fragmanda eski görüntülerin üstüne yeni bölüm sesleri valla Çin İşkencesi gibi özet istiyoruz fragman istiyoruz ama sesimizi duyan yok .... draco-pansy 10-08-07, 12:45 ya leyle nın kardeşi gazel miydi ona ne oldu bi çocuktan hoşlanıyodu galiba leylanın yanında çalışan adını hatırlamıyom onla çıkıyolar mı jujum 10-08-07, 14:13 hadi gözümüz aydın fragman dönmeye başladı arkadaslar bugün iki kez gördüm ama yarım yarım yakaladım her defasında bir otoparkta cihan arabasını menderesin üzerine sürüyodu :icon_sorr umarım fragrmanı çeken biri çıkar da söyle güzel bir kritik yaparız :img-icecr ehlocan 10-08-07, 14:16 hadi gözümüz aydın fragman dönmeye başladı arkadaslar bugün iki kez gördüm ama yarım yarım yakaladım her defasında bir otoparkta cihan arabasını menderesin üzerine sürüyodu :icon_sorr umarım fragrmanı çeken biri çıkar da söyle güzel bir kritik yaparız :img-icecr Demek yeni fragman çıktı :happy0064:happy0064 Şu saat olmuş özet yok neyse bu kadar bekeldik iki gün daha bekleriz... Eski görüntüler ve yeni sesler olan fragmana denk geldim bende Cihan Menderes'in yaşıyor olmasına şaşırmış ki ne ölmedimi diye bağırıyordu bu da demek oluyorki kayıkla beraber Menderes'i kıyıya getirmemiş... cemal-cInar 10-08-07, 14:46 merhaba arkadaşlar ben diziyi ilk sezon izlemeiştim ama netten olan bölümlerini izledim ve 3 haftadır başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum fragmanı anlatayım izleyemeyenler için cihan leylayı zorla arabaya bindirmeye çalışıyo menderes sandalda ayılıyodu sonra asumanla babasının yanından arabaya binerek gidiyodu asuman durdurmaya çalışıyodu leyla babasına sarılıyodu ağlayarak cihan, gazel, sadakatte yanındaydı sonra bi otoparkta menderes cihanın önüne çıkıyo ve cihan arabayı menderesin üzerine sürerken bitiyo bu kadarını hatırlıyorum bir an önce pazartesi olsada izlesek peloş_sezin 10-08-07, 14:59 ay inanmıyorum demek böyle oluyor fragmanda.ben hiç izlemedim.ama yarın izlerim.fragman cumartesi günleri belli sattelerde çıkıyorf.ona göre izlemeyenlere duyurulur.:happy0064 mavi deniz 10-08-07, 15:40 merhaba arkadaşlar ben diziyi ilk sezon izlemeiştim ama netten olan bölümlerini izledim ve 3 haftadır başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum fragmanı anlatayım izleyemeyenler için cihan leylayı zorla arabaya bindirmeye çalışıyo menderes sandalda ayılıyodu sonra asumanla babasının yanından arabaya binerek gidiyodu asuman durdurmaya çalışıyodu leyla babasına sarılıyodu ağlayarak cihan, gazel, sadakatte yanındaydı sonra bi otoparkta menderes cihanın önüne çıkıyo ve cihan arabayı menderesin üzerine sürerken bitiyo bu kadarını hatırlıyorum bir an önce pazartesi olsada izlesek ay süpers ya başlassa bizim cengaver uyanmış demek e leylanın yemini ne olucak ay nasılya karıştı aklım bakalım heycanla bekliyorum artık :) peloş_sezin 10-08-07, 16:56 arkadaşlar fragmanla ilgili bir şeyler anlatacam. cihan leyleyı zorla kaçırıyor.leyla ağlıyor bağırıyor ama yok.menderes uyanınca leyla yok bakıyor etrafa bulamıyor.leyla ailesinden ayrılıp cihanla menderesin onları bulamayacağı bir yere gidiyorlar.menderes cihanın karşısına bir otaparkta çıkıyor.o leylayla gittikten sonramı öncemi bilemiyecem.ama öğrendiğim bir gelişme olursa size söylerim. fragmanı yarın sabah saat tam 10:00 da foxu açın garanti izlersiniz.yani ben önceden öyle izlerdim geçen haftada öyle izledim.ben fragmanı bir kaç kere daha izleyince hepsini tek tek çözersize en ince ayrıntısına kadar anlatmaya calışacam.iyşaallah bende diziyi izleyebilirim. CveB 10-08-07, 20:25 16.Bölüm Özeti Gölün ortasındaki sandalda tek başına kendine gelen Menderes hiçbirşey hatırlamamakta ve Leyla’nın hayatı için endişe etmektedir. Cihan ise Leyla’yı alıp İstanbul yoluna düşmüştür çoktan. Leyla Cihan’ın türlü işkencelerine katlanmaya çalışır ve Menderes’in hayatını kurtarmak uğruna ettiği yemine sadık kalacağına söz verir defalarca. Böylece sadece Cihan ve Leyla tarafından bilinen tehlikeli bir oyunun temelleri atılmış olur. Menderes’in, Cihan’ın göl evine geldiğini öğrenmesi ile kovalamaca başlar. Menderes’in ilk bakacağı yer olan Hisarlılar’ın evinde bile hiçkimse Cihan’ın Leyla’yı nereye götürdüğünü bilmemektedir. Ancak Menderes onbeş milyonun yaşadığı şehirde en ufak iğne deliğini bile aratacak kadar kararlıdır onları bulmaya. Şimdi Menderes’in karşısında aşması gereken yeni bir engel vardır. Karnında çocuğunu taşıyan kadını Cihan tarafından Amerika’ya kaçırılmadan bulmak ve konuşmak... Zaman daralmaktadır ve Menderes’in pes etmeye niyeti yoktur. Cihan’ın zekice planlarına daha zekice çözümler bulan Menderes en sonunda istediğine ulaşır. Ancak Leyla ve Cihan’ı bulan Menderes’i inanmak bile istemeyeceği bir sürpriz beklemektedir mavi deniz 10-08-07, 20:43 hoşgeldin bende nerde mxrxt diyorum bu arada kandil imzan süper her zamanki gibi bu aralar form şenleniyoryeni dönemim başlamasıyla herşey süper olucak inşallah ama şimdi özeti okuyunca şok geçirdim arkadaşlar nasıl ya dedim amerikamı bide leylenın yemini tescillendi bakalım neler olucak vildan demek onda yarın onda bakıcam bakim inşallah karşılaşırım haber için saol arkadaşlar müzikler süper dinlemeyenler çok şey kaçırmış şiddetle tavsiye ederim hemen dinleyin hadi bakalım artık bişey kalmadı başlıyor dizimiz hayırlısıyla bu arada herkese iyi kandiler:) barış_derya 10-08-07, 21:32 ben yeni üye oldum kendimi tanıtmadan bodoslama dırank daldım:D:D:D yemin dizisine hayranım geçen sezon izlediğim tek dizi diyebilirim müzikleri süper ötesi:) miraç kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olur inşallah:) Ferny&Lety 10-08-07, 22:20 bu dizinin müziklerini cok met ediyorlar gercekten o kadar güzelmi evet çok güzel dizinin müzikleri yaa.. ha bu arada bende izliyorum yemin dizisini ya:Pbaşlığa yazmak bugüneymiş.. LEYLA & MENDERES diyorum başka birşey demiyorum!!! Menderesimin başını yaktılar zamanında hala bıdı bıdı ediolar yaptıkları yüzünden Menderesimi suçluyolar diorum.. mavi deniz 11-08-07, 08:29 e başka ne olabilirki bunu düşünürsek pekte mantıksız gelmiyo hani bakalım bizim cengaver çok üzülücek tabi bizde leylanın yemini vallahi aklımdan çıkmıyo neyse bekleyelim kaldı iki gün nede olsa dimi u arada aramıza yeni katılan yeminciler aramıza hoşgeldiniz sizleri hep görmek isteriz burda :) _S_E_D_A_ 11-08-07, 12:08 ya bişi sorcam hangisi gerçek eşi ilk bölümleri izlemedimde ben?? leyla mı yoksa aydındaki kadın mı???? nasıl 2 eşi oluyo? barış_derya 11-08-07, 13:17 bence korkulduğu gibi olmaz sonuçta bebeğin kimden olduğunu herkes biliyo apaçık ortada yani öyle şey olurmu bence leyla yı birkaç gün belkide hafta alıkoyar cihan menderes kolay kolay vazgeçmnezzzz ki gazel de cihana bırakır mı ablasını:img-yes::img-yes: prens 22 11-08-07, 15:25 veeee çanlar yemin için çalyooooooooo!özet hoş!fragman bir harika.bakalım bölüm nasıl olacak?bir tek saati düşündürüyor beni! barış_derya 11-08-07, 16:56 ya bu cihan leyla yı kaçırması evdekilerin özelliklede babasının sinirini bozar herhalde cihan ile ilgili en azından ne yapmak istediğini en iyi gazel ve picosco sonat bilir:):)oleyyyyyyyyyy yemin baş-lı-yooooooooo :happy0064:happy0064 yuppiiiiiiiiiiiiiiii:happy0064:happy0064:img-polic peloş_sezin 11-08-07, 17:42 ben yeni üye oldum kendimi tanıtmadan bodoslama dırank daldım:D:D:D yemin dizisine hayranım geçen sezon izlediğim tek dizi diyebilirim müzikleri süper ötesi:) miraç kandiliniz mübarek olsun dualarınız kabul olur inşallah:) canım aramıza hoşgeldin.yemin bir izleyici daha kazandı. hoşgeldin bende nerde mxrxt diyorum bu arada kandil imzan süper her zamanki gibi bu aralar form şenleniyoryeni dönemim başlamasıyla herşey süper olucak inşallah ama şimdi özeti okuyunca şok geçirdim arkadaşlar nasıl ya dedim amerikamı bide leylenın yemini tescillendi bakalım neler olucak vildan demek onda yarın onda bakıcam bakim inşallah karşılaşırım haber için saol arkadaşlar müzikler süper dinlemeyenler çok şey kaçırmış şiddetle tavsiye ederim hemen dinleyin hadi bakalım artık bişey kalmadı başlıyor dizimiz hayırlısıyla bu arada herkese iyi kandiler:) mavi deniz kusura bakma ben 10:00 da çıkıyor dedim ama çıkmadı.ama daha önce öyle çıkardı bu sefer çıkmadı.iyşaalllah fragmanı izleyebilmişdsindir.:happy0064 ya bişi sorcam hangisi gerçek eşi ilk bölümleri izlemedimde ben?? leyla mı yoksa aydındaki kadın mı???? nasıl 2 eşi oluyo? leyla onun gerçek karısı ama şimdi ondanda boşandı.:happy0064 ya fragmanı hala izleyemedim youtube da var mıdır? fragman büyük ihtimal youtubede yok ama bakmadım.daha önceden hiç eklenmemişti.:happy0064 fragmanı izlemeyenler iyşaallah en kısa zaman da izleme fırsatı bulursunuz. aramıza yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz. geçmiş kandiliniz mübarek olsun ettiğiniz dualar kabul olur iyşallah:happy0064:happy0064 barış_derya 11-08-07, 19:50 yemin ile ilgili youtube deki yorumları ekleyeyim bari zaman geçsin son bir gün:) zekiacar (1 month ago) allahim manyak bi dizi ya superin otesinde:img-yes::img-yes: Cihani oldurmek istiyor canim :img-yes: xlxdesertrose (1 month ago) Lütfen önceki bölümlerinide ekleyin. Süpeer dizi yaa kubralm (1 month ago) cihan ni ldurmek istiyorum ya :@:@onlari harat biraksna :happy0064 secilolekli (1 month ago) abi yaaa neden 14. bölüm yok burda yaa bohuuuuu :'( Pdy1 (1 month ago) cihan bi defol git ya ! :good: save0101 (1 month ago) mükemmelin ötesinde bir dizi yaa off cihan ooff guler1995 (1 month ago) mygulersss______cihan çekilsin artık şunların arasından ya gıcıkkkkkkkkkkkkkk :img-yes: sonay06 (3 weeks ago) çok güzel bi dizi yeni sezonu merakla bekliyorum :img-yes: muradomurat (5 hours ago) 16.bölüm fragmanı yok mu son iki gün yuppiii barış_derya 11-08-07, 19:53 fordprobed (1 month ago) harika bir dizi :img-yes: Pdy1 (1 month ago) ya şu salak cihanla salak karı da evlensinler çıksınlar leyla ve menderesin arasındann yeterr yaa :happy0064:happy0064 balali2 (1 month ago) çok güzel bir dizi menderes deyakısıklı biri :img-polic:img-polic:img-in_lo muko88 11-08-07, 19:56 Merhaba arkadaşlar... Dizi tatile girdikten sonra ben de hiç giremedim Yemin başlığına. Sayfalar baya ilerlemiş. Sayfaya emeği geçen tüm arkadaşların ellerine, kollarına sağlık. Özet de gelmiş...Okudum ve açıkçası beğenmedim.Neden, diye soracak olursanız, bilmiyorum. Leyla'nın ettiği yemin yüzünden olayların bu şekilde gelişmesi...Sıkıcı geçer diye korkuyorum ya:img-blush barış_derya 11-08-07, 20:34 dilerim diğer uzatmalı uzattıkça tadı kaçan hatta iğrenç hale gelen dizilere benzetmezler yemini örn sıla gibi olmaz inşallah birkaç bölüm anlarız aman 30 bölümde uzatmazlar umarım valla daral gelir bana:img-yes::img-yes: jujum 11-08-07, 22:00 dilerim diğer uzatmalı uzattıkça tadı kaçan hatta iğrenç hale gelen dizilere benzetmezler yemini örn sıla gibi olmaz inşallah birkaç bölüm anlarız aman 30 bölümde uzatmazlar umarım valla daral gelir bana:img-yes::img-yes: sanmıyorum cnm daha doğrusu umarım öyle bir şey olmaz su ekranlardaki facia teşkil eden popçu dizilerini görmektense saçmalamaya müsait bir yemini tercih ederim bende:) alisercan 11-08-07, 22:04 Herkese iyi geceler. Dün akşam (cuma günü akşamı) başlayan yeminin müzik montajı sabah 5 te bir ara verip 9 da tekrar başlayarak 12 de bitti. Saat 16 da mixi için yapımcı Nilgün Hanım, Post Esra ve Mixci Ayhan buluştuk. Güzel bir dizinin duyulur kısımlarını birlikte hallettik. Saat 20 itibarıyla bitmişti. Yarın yayına hazır Foxa teslim edilir artık. Dublajda aynı yerde yapıldığı için Zeynoyu gördüm ve tanıyamadım. Güzel insanları hemen tanıyamadığıma göre benim iyice bunadığımı hadi iyimser olun yaşlandığımı düşünebilirsin. Tanrı günahlarımı affetsin. Sonra Özgür (İlhan) bey mixe geldi ve bizi ziyaret etti. Motivasyonel tavrı ve sözleriyle yeminin gecesindeki gibi övgüleriyle miximize değer katıp gitti. Sonra Sevgili Beyazıt abi, yani baki baba güzel insan dublajdaydı. Bir insan bu kadar mı gözlerinin içi güler. Sonra Nilgün hanımla sete siz dostların ne şekilde taşınacağını konuştuk. Bu işte anladık ki, sadece bizim girişimimiz yetmiyor. Çünkü bu iş biraz da sizlerin işi olmalı. Böyle işte anlatılacak bir şey şimdilik yok. Gözlerim bir açılıyor bir kapanıyor. Sanırım Muratı mutlu etmeyi başarabilmişimdir. Çünkü çok kötü hesap sormuş. Bu arada CveB yi uzun süre sonra görmek hoştu. Mukocuk da dönmüş. Ne güzel Bir de şu manevi kızımız Şeboist dönse. Sert abla buraya çok yakışırdı...:good: Yanıtı gönderdim jujum u gördüm. Ne güzel göçmen kuşlar yavaş yavaş dönüyor. Lazkızz aranıyor. Bir daha edit. Üstelik bir de Zeynonun fotografını imza yapmışım. Hakikaten allah günahlarımı affetsin. En önemlisi de sevgili zeyno beni affetsin. mxrxt 11-08-07, 22:27 Herkese iyi geceler. Dün akşam (cuma günü akşamı) başlayan yeminin müzik montajı sabah 5 te bir ara verip 9 da tekrar başlayarak 12 de bitti. Saat 16 da mixi için yapımcı Nilgün Hanım, Post Esra ve Mixci Ayhan buluştuk. Güzel bir dizinin duyulur kısımlarını birlikte hallettik. Saat 20 itibarıyla bitmişti. Yarın yayına hazır Foxa teslim edilir artık. Dublajda aynı yerde yapıldığı için Zeynoyu gördüm ve tanıyamadım. Güzel insanları hemen tanıyamadığıma göre benim iyice bunadığımı hadi iyimser olun yaşlandığımı düşünebilirsin. Tanrı günahlarımı affetsin. Sonra Özgür (İlhan) bey mixe geldi ve bizi ziyaret etti. Motivasyonel tavrı ve sözleriyle yeminin gecesindeki gibi övgüleriyle miximize değer katıp gitti. Sonra Sevgili Beyazıt abi, yani baki baba güzel insan dublajdaydı. Bir insan bu kadar mı gözlerinin içi güler. Sonra Nilgün hanımla sete siz dostların ne şekilde taşınacağını konuştuk. Bu işte anladık ki, sadece bizim girişimimiz yetmiyor. Çünkü bu iş biraz da sizlerin işi olmalı. Böyle işte anlatılacak bir şey şimdilik yok. Gözlerim bir açılıyor bir kapanıyor. Sanırım Muratı mutlu etmeyi başarabilmişimdir. Çünkü çok kötü hesap sormuş. Bu arada CveB yi uzun süre sonra görmek hoştu. Mukocuk da dönmüş. Ne güzel Bir de şu manevi kızımız Şeboist dönse. Sert abla buraya çok yakışırdı...:good: Yanıtı gönderdim jujum u gördüm. Ne güzel göçmen kuşlar yavaş yavaş dönüyor. Lazkızz aranıyor. http://img510.imageshack.us/img510/3083/comicaqua08112007163214pk3.gif (http://imageshack.us) Selam hüseyin abi nasilsin?? yokya hesap sormak ne haddimize sadece özledim bu arada böyle güzel haberler verdigin icin cok tsk ederim..benim kadar tüm arkadaslarim sevinecektir eminim.. aslinda biraz olsun sizleri özledigimi dile getirmek vede forumda temel olan sizleri anmak istedim biraz da yeni akadaslara tanitmak amaciyla :img-wink: neyse dizimizin baslamasina artik cok az zaman kaldi sen biseyler biliyorsundur sanirim ..fragmanlari izledigim kadariyla gene senaristler degisik yollar üzerinden izleyenlerin kafasindaki düsüncelerden tamamen siylirmis... Yeni sezon bölümlerimiz simdiden hayirli ugurlu olsun... http://img407.imageshack.us/img407/9300/comicaqua08112007162651oq2.gif (http://imageshack.us) http://img512.imageshack.us/img512/3972/comicaqua08112007162845xo0.gif (http://imageshack.us) peloş_sezin 11-08-07, 22:28 Herkese iyi geceler. Dün akşam (cuma günü akşamı) başlayan yeminin müzik montajı sabah 5 te bir ara verip 9 da tekrar başlayarak 12 de bitti. Saat 16 da mixi için yapımcı Nilgün Hanım, Post Esra ve Mixci Ayhan buluştuk. Güzel bir dizinin duyulur kısımlarını birlikte hallettik. Saat 20 itibarıyla bitmişti. Yarın yayına hazır Foxa teslim edilir artık. Dublajda aynı yerde yapıldığı için Zeynoyu gördüm ve tanıyamadım. Güzel insanları hemen tanıyamadığıma göre benim iyice bunadığımı hadi iyimser olun yaşlandığımı düşünebilirsin. Tanrı günahlarımı affetsin. Sonra Özgür (İlhan) bey mixe geldi ve bizi ziyaret etti. Motivasyonel tavrı ve sözleriyle yeminin gecesindeki gibi övgüleriyle miximize değer katıp gitti. Sonra Sevgili Beyazıt abi, yani baki baba güzel insan dublajdaydı. Bir insan bu kadar mı gözlerinin içi güler. Sonra Nilgün hanımla sete siz dostların ne şekilde taşınacağını konuştuk. Bu işte anladık ki, sadece bizim girişimimiz yetmiyor. Çünkü bu iş biraz da sizlerin işi olmalı. Böyle işte anlatılacak bir şey şimdilik yok. Gözlerim bir açılıyor bir kapanıyor. Sanırım Muratı mutlu etmeyi başarabilmişimdir. Çünkü çok kötü hesap sormuş. Bu arada CveB yi uzun süre sonra görmek hoştu. Mukocuk da dönmüş. Ne güzel Bir de şu manevi kızımız Şeboist dönse. Sert abla buraya çok yakışırdı...:good: Yanıtı gönderdim jujum u gördüm. Ne güzel göçmen kuşlar yavaş yavaş dönüyor. Lazkızz aranıyor. Bir daha edit. Üstelik bir de Zeynonun fotografını imza yapmışım. Hakikaten allah günahlarımı affetsin. En önemlisi de sevgili zeyno beni affetsin. hüseyin abi yoğun bi gün geçirmişsin bide bizimle uğraşıyorsun burda.ben bukadar yoğun bir gün geçirsem başımı yastığa koyar koymaz uyurum. senin zeynoyu fark etmemenin sebebi yorgunluktan.yaşlılıkla alakası yok. sen hepimizden gençsin.ben bu yaşımda bitmişim zaten sen hepimizden iyisin kendine haksızlık etme.:happy0064 barış_derya 11-08-07, 22:41 o ne güzel slagon öyle FARLI OLMAK İSTİYORSAN YEMİN İ İZLEYİN SÜPERR VALLA BENDE ZATEN HEP BU GÖRÜŞTEYİM alisercan 11-08-07, 22:43 hüseyin abi yoğun bi gün geçirmişsin bide bizimle uğraşıyorsun burda.ben bukadar yoğun bir gün geçirsem başımı yastığa koyar koymaz uyurum. senin zeynoyu fark etmemenin sebebi yorgunluktan.yaşlılıkla alakası yok. sen hepimizden gençsin.ben bu yaşımda bitmişim zaten sen hepimizden iyisin kendine haksızlık etme.:happy0064 Önce murata teşekkür edeyim. Üstte o yazmış. Ne olursa olsun hesap sormayı da öğrenin ve alışkanlıklarınızdan eksik etmeyin. Vildan akşam pardon gece gece beni çok duygulandırdın. Vildan benim manevi kızım sen nasıl bitiyorsun dur bakalım. Yeryüzünde bu nasıl bir duruştur. Aman vildancım sakın bir daha böyle bir lafı etme. Jujuma mesaj attım az önce tüyolar diye bir şikayete karşı. Ona üç satır bir şey yazdım. O da bu üç satırı fragman diye nitelemiş. Peki sizlerle de paylaşayım. Bölüm yılgın ve bitkin bir kadın, kendini kaybetmiş ve zıvanadan çıkma girişimleri olan bir cihan (bir arkadaş onu Erol Taş yapmıştı.) Ve yaralı aslan Cengaver MENDO . Cengaveri bu siteden arkadaşlar takmıştı. Ama MENDO menderesin Setteki adı. Serhan Yaşar bu bölümde çok güzel. Ama Cihan müthiş oynamış arkadaşlar. Hele Zeynonun yemek sahnesindeki oyuncu performansı, hele beyazıt abi yani baki baba ile selahattinin sohbetleri tadına doyulmuyor. Ben bu dizide konudan çok dokuya hayranım. Konu ilk çağdan beri birkaç hikayeden çıkar. Kaynağı aristonun poetikasıdır. Veya o dönemin hikayecileridir. Ve hatta shakespeare in macbetidir, kral learidir falan. Yani öyküler ilk çağdan günümüze böyle gelir. Ama insanı çeken dokudur. Yani ne kadar bana yakındır. Ne kadar insan kokar, ne kadar insana yansır. Bir öykü budur, günümüzde öykünün perdeye cama aktarılması da böyledir. Ben kaybolan yılları izlemiştim. Konu olarak yoğun saçmalıkların ve özellikle bir adamın öldüremeyeceği kadar adamı öldürmesidir falan. Ama orada da aşk dokusu müthişti. Mükemmel bir müzik ve ali, esmer ve ezo arasındaki aşk üçgeniydi. Gözlerden müzik ve görsel destekle bana akan o sahnede ben o an onların aşkına yabancılaşmıyorum. Dolayısıyla bu bir doku yakınlaşmasıdır. Yemin böyle, konu vb. şeylerin çok ötesinde Baki babanın kızın sarılmasında babamı hissediyorum, onun konuşmasında bakışında, selahattinin babacan tavırlarında amcam var... Tuba, zeyno gazel sonat mahallemde yaşıyorlar. Aşıklar üçgenler var ve bunları hissediyorum. Önemli olan bu benim için. Kavuşmalarıyla ya da kavuşmamalarıyla ya da saçmalıkları varsa onlarla ilgilenmiyorum. Ben orada işlenen öyküdeki dokuları bana yaşatıp yaşatmamalarıyla ilgileniyorum. Senaryoda bunu yaşamıştım. Leyla zehra ve ikisi arasında kalan menderes beni etkilemiş Bıçak sırtı adlı ezgiyi yazmıştım. Sözleri kendiliğinden dökülmüştü. Kısaca Yemin pazartesi sizlerle ve oyuncular da öyle.... peloş_sezin 11-08-07, 22:56 Önce murata teşekkür edeyim. Üstte o yazmış. Ne olursa olsun hesap sormayı da öğrenin ve alışkanlıklarınızdan eksik etmeyin. Vildan akşam pardon gece gece beni çok duygulandırdın. Vildan benim manevi kızım sen nasıl bitiyorsun dur bakalım. Yeryüzünde bu nasıl bir duruştur. Aman vildancım sakın bir daha böyle bir lafı etme. Jujuma mesaj attım az önce tüyolar diye bir şikayete karşı. Ona üç satır bir şey yazdım. O da bu üç satırı fragman diye nitelemiş. Peki sizlerle de paylaşayım. Bölüm yılgın ve bitkin bir kadın, kendini kaybetmiş ve zıvanadan çıkma girişimleri olan bir cihan (bir arkadaş onu Erol Taş yapmıştı.) Ve yaralı aslan Cengaver MENDO . Cengaveri bu siteden arkadaşlar takmıştı. Ama MENDO menderesin Setteki adı. Serhan Yaşar bu bölümde çok güzel. Ama Cihan müthiş oynamış arkadaşlar. Hele Zeynonun yemek sahnesindeki oyuncu performansı, hele beyazıt abi yani baki baba ile selahattinin sohbetleri tadına doyulmuyor. Ben bu dizide konudan çok dokuya hayranım. Konu ilk çağdan beri birkaç hikayeden çıkar. Kaynağı aristonun poetikasıdır. Veya o dönemin hikayecileridir. Ve hatta shakespeare in macbetidir, kral learidir falan. Yani öyküler ilk çağdan günümüze böyle gelir. Ama insanı çeken dokudur. Yani ne kadar bana yakındır. Ne kadar insan kokar, ne kadar insana yansır. Bir öykü budur, günümüzde öykünün perdeye cama aktarılması da böyledir. Ben kaybolan yılları izlemiştim. Konu olarak yoğun saçmalıkların ve özellikle bir adamın öldüremeyeceği kadar adamı öldürmesidir falan. Ama orada da aşk dokusu müthişti. Mükemmel bir müzik ve ali, esmer ve ezo arasındaki aşk üçgeniydi. Gözlerden müzik ve görsel destekle bana akan o sahnede ben o an onların aşkına yabancılaşmıyorum. Dolayısıyla bu bir doku yakınlaşmasıdır. Yemin böyle, konu vb. şeylerin çok ötesinde Baki babanın kızın sarılmasında babamı hissediyorum, onun konuşmasında bakışında, selahattinin babacan tavırlarında amcam var... Tuba, zeyno gazel sonat mahallemde yaşıyorlar. Aşıklar üçgenler var ve bunları hissediyorum. Önemli olan bu benim için. Kavuşmalarıyla ya da kavuşmamalarıyla ya da saçmalıkları varsa onlarla ilgilenmiyorum. Ben orada işlenen öyküdeki dokuları bana yaşatıp yaşatmamalarıyla ilgileniyorum. Senaryoda bunu yaşamıştım. Leyla zehra ve ikisi arasında kalan menderes beni etkilemiş Bıçak sırtı adlı ezgiyi yazmıştım. Sözleri kendiliğinden dökülmüştü. Kısaca Yemin pazartesi sizlerle ve oyuncular da öyle.... ben bitmiyimde kim bitsin.dersler maraton hayat işte.ders bilgisayar. ya ben yemini izleyemeyecem galiba. çünkü ben ne ardan vazgeçiyorum nede yardan hesabı bitarafta arkadaşlar.bir taraftada dizi.ama arkadaşalr ağır basıyor.aslında basmazda bir daha bir birimizi görme olasılığımız çok küçük. onun için kaç gündür düşünüyorum annemde tekrarlarından izlersin diyor. hüseyin abi ve hepinize iyi geceler ben kaçıyorum çok uykum geldi.bye mavi deniz 12-08-07, 08:40 arkadaşlar bende fragmanı izledim evet süper bir bölüm bizi bekliyor vildan974 bilgiler için saol ve sevgili hüseyin abi sende bize hakkaten yogunluguında zaman ayıryorsun bunun içinde sana kocaman teşşekürler ama seni burda dizininde başlamasıyla daha çok görmek isteriz ve tabiki küçük tüyolarınla şimdiden hepinize bol yeminli yorumlar:) ayrılık_87 12-08-07, 09:40 Önce murata teşekkür edeyim. Üstte o yazmış. Ne olursa olsun hesap sormayı da öğrenin ve alışkanlıklarınızdan eksik etmeyin. Vildan akşam pardon gece gece beni çok duygulandırdın. Vildan benim manevi kızım sen nasıl bitiyorsun dur bakalım. Yeryüzünde bu nasıl bir duruştur. Aman vildancım sakın bir daha böyle bir lafı etme. Jujuma mesaj attım az önce tüyolar diye bir şikayete karşı. Ona üç satır bir şey yazdım. O da bu üç satırı fragman diye nitelemiş. Peki sizlerle de paylaşayım. Bölüm yılgın ve bitkin bir kadın, kendini kaybetmiş ve zıvanadan çıkma girişimleri olan bir cihan (bir arkadaş onu Erol Taş yapmıştı.) Ve yaralı aslan Cengaver MENDO . Cengaveri bu siteden arkadaşlar takmıştı. Ama MENDO menderesin Setteki adı. Serhan Yaşar bu bölümde çok güzel. Ama Cihan müthiş oynamış arkadaşlar. Hele Zeynonun yemek sahnesindeki oyuncu performansı, hele beyazıt abi yani baki baba ile selahattinin sohbetleri tadına doyulmuyor. Ben bu dizide konudan çok dokuya hayranım. Konu ilk çağdan beri birkaç hikayeden çıkar. Kaynağı aristonun poetikasıdır. Veya o dönemin hikayecileridir. Ve hatta shakespeare in macbetidir, kral learidir falan. Yani öyküler ilk çağdan günümüze böyle gelir. Ama insanı çeken dokudur. Yani ne kadar bana yakındır. Ne kadar insan kokar, ne kadar insana yansır. Bir öykü budur, günümüzde öykünün perdeye cama aktarılması da böyledir. Ben kaybolan yılları izlemiştim. Konu olarak yoğun saçmalıkların ve özellikle bir adamın öldüremeyeceği kadar adamı öldürmesidir falan. Ama orada da aşk dokusu müthişti. Mükemmel bir müzik ve ali, esmer ve ezo arasındaki aşk üçgeniydi. Gözlerden müzik ve görsel destekle bana akan o sahnede ben o an onların aşkına yabancılaşmıyorum. Dolayısıyla bu bir doku yakınlaşmasıdır. Yemin böyle, konu vb. şeylerin çok ötesinde Baki babanın kızın sarılmasında babamı hissediyorum, onun konuşmasında bakışında, selahattinin babacan tavırlarında amcam var... Tuba, zeyno gazel sonat mahallemde yaşıyorlar. Aşıklar üçgenler var ve bunları hissediyorum. Önemli olan bu benim için. Kavuşmalarıyla ya da kavuşmamalarıyla ya da saçmalıkları varsa onlarla ilgilenmiyorum. Ben orada işlenen öyküdeki dokuları bana yaşatıp yaşatmamalarıyla ilgileniyorum. Senaryoda bunu yaşamıştım. Leyla zehra ve ikisi arasında kalan menderes beni etkilemiş Bıçak sırtı adlı ezgiyi yazmıştım. Sözleri kendiliğinden dökülmüştü. Kısaca Yemin pazartesi sizlerle ve oyuncular da öyle.... Kaybolan yıllar benim için de bir efsaneydi. Gerçekten de o harika müzik ve yönetmenin kendine has anlatımıyla izleyeni büyülüyordu. Ancak Yemin de de sizin farkınızı ortaya koyan o duygulu müzikler ve yine dizinin o güzel anlatımı seyirciye yine çok tad veriyor. Neredeyse dizide hiç boş müzik yok. Her sahnede dolu dolu aynı duygulu müzikler... ehlocan 12-08-07, 09:42 Sevgili alisercan öyle güzel şeyler yazmışki yarın akşam yayınlanacak bölümü daha bir merakla bekler oldum..Yeni sezonun ilk bölümleri de en az sezon finalleri kadar etkileyici olur ...Finalde atılan düğümle birlikte yeni sezon hikayenin gidişatı için ipuçları taşıdığı için, yeni konulara yol açtığı için adeta yeni bir dönem başlar eminim bizi güzel bölümler bekliyor.... (BuRcUu) 12-08-07, 09:45 Yemin nihayet başLıyor.. asLında zaman çabuk qeçti sanki ya da Yemin'in erken başLamasıı iyi oLdu.. Fraqmanı izLeyemedim maLsef baya merak ediyorum.. YaLnız neden 22:00'de.. Erkenden izLiyorduk ne qüzeL.. peloş_sezin 12-08-07, 14:01 ya arkadaşalr frağmanda leyle ve cihan bi ev gibi bi şeyin önünde leyla ağlıyordu şimdide cihan mı kaçıracakki? ama leyla ailesine kucaklaşıyor ve evden ayrılıyor.ama üzerini değiştirmiş.o ev gibi şeyin önünde sezondaki kıyafeti vardı.ama ya frağmanın bazı yerleri çok karışık. benim kafamı kurcalayan bir sürü soru var. leyla ailesinin yanına gidiyor.menderesde onlara leylayı soruyor onlarda bizde bilmiyoruz diyor.şey diyeceksiniz;leyla öyle söylettirmiştir ama gazel hayatta istemezki leylayla cihanı bir arada benim kafam çok karıştı çimdi.diziyide izleyemiyecem ne olacak acaba.:happy0064 ya ne olacak çok merak ediyorum.sizin izlemenize bir gün kaldi benimkine daha bir hafat var.frağmanıda bir kere izledim.ne olacağınıda kestiremiyom.bir kaç kere izleseydim ne olacağını kestirirdim ama izleyemedim.hadi hayırlısı.:happy0064 mxrxt 12-08-07, 17:19 http://img111.imageshack.us/img111/5135/comicsmooth080420071213ak7.gif (http://imageshack.us) evet olaylar biraz karisik gibi ama gazelin ordaki sessizligi babasindan dolayi olabilir kesinlikle sessiz kalmayacagina eminim hatta menderese en cok yardimci olacak kisi gazel gibi geliyor bana ..yarin hasret bitiyor :happy0064 http://img510.imageshack.us/img510/3089/ani237td9.gif (http://imageshack.us) http://img527.imageshack.us/img527/6441/focus2om9.jpg (http://imageshack.us) Aaaa Fragmandaki kelebek foruma gelmis:img-wink: http://img517.imageshack.us/img517/5048/blulinebi9.gif (http://imageshack.us) havincim 12-08-07, 19:11 buz dizinin sadece sezon finlaini izledim ve o kadar cok begendim ki...onceki bolumlerini izlemedigme cok pismanim...acaba onceki bolmuleri nerede bulabilirim?dizinin sitesi falan var mi? yeni sezondada izlemeyi dusunuyorum...dizinin yalnizca bir bolumunu izlememe ragmen o kadar cok etkiledi ki beni finalde leyla cihana yalvarirken cook agladim... dizinin muziklerine ise diyecek soz bulamiyorum:D Fettan 12-08-07, 21:03 Evet artık yeni bölüm için satleri saymaya başaldık..Özette gelmiş bizim Cengaver (Sinopem kulakların çınlasın çok özeldim seni )bir şekilde Leyla ve Cihan'ı buluyor ama büyük bir sürpriz bekliyor acaba ne olabilir...Kimsezcikler tahminde bulunmamış neyse yeni bölümümüzü izleyeleim eski formumuza kavuşuruz bu kadar ara vermek bizi de hamlaştırdı tahminlerde bulunamıyoruz :) mxrxt 12-08-07, 22:07 Evet artık yeni bölüm için satleri saymaya başaldık..Özette gelmiş bizim Cengaver (Sinopem kulakların çınlasın çok özeldim seni )bir şekilde Leyla ve Cihan'ı buluyor ama büyük bir sürpriz bekliyor acaba ne olabilir...Kimsezcikler tahminde bulunmamış neyse yeni bölümümüzü izleyeleim eski formumuza kavuşuruz bu kadar ara vermek bizi de hamlaştırdı tahminlerde bulunamıyoruz :) selam fettan nasilsin?? seni görmek gecekten cok güzel :img-yes:dedigin gibi kisa zamanda gene diger arkadaslarda forumdaki yerlerini alirlar..bu arada bu büyük süpriz hakkinda gercekten tahminde bulunmak cok zor yemin seneristlerinin bu basarisini tebrik etmek gerekir sanirim ilk kez bir dizinin gelecek bölümleri hakkinda biraz olsun tahmin yürütmekte zorlaniyorum...yarin farkli bir gün olcak http://img73.imageshack.us/img73/9489/b185b79f636bda86405cda6pf6.gif (http://imageshack.us)basliyor.....:happy0064 http://img527.imageshack.us/img527/6441/focus2om9.jpg (http://imageshack.us) http://img405.imageshack.us/img405/4299/blaugrunrotku9.gif (http://imageshack.us) ebruk_01 13-08-07, 07:07 herkese merhaba bende yemin dizisi severler ve izleyenlerdenim forma pek yazmasam da formu takip ediyorum bölümleri hiç kaçırmadan izliyorum... gelelim yeni bölüm tahminlerime. fragmanda gördüğüm kadarıyla leyla ve cihann biryere gidior olmalı bir vedalaşma gördüm sanki. menderes ve cihan hesaplaşması var otoparkta büyük bir ihtimalle leylanın müdahalkesi ve cihanım secmesiyle bitecek bir sahne. leyla ve cihan başka biryere gidebilir cihanda farkında menderes ve leylayı birbirinden uzak tutmanın zor hatta imkansız olduğu geri sayım yapım size Yemin dizisi sezon ilk bölümüne.... son ...12 saat 30 dk.:img-wink: arkadaş 13-08-07, 07:13 dizi bugün başlıyor.çok özlemiştik Menderesi ve Leylayı.bakalım ne olacak.Cihan neler yapacak çok merak ediyorum. Fettan 13-08-07, 07:25 Şimdi ana sayfada fragmna var sürekli izliyorum :) Çok hareketli bir bölüm olacağı kesin... Sanırım Leyla Cihan'ı seçecek ...Birde zaten Cihan ve Leyla resmi olarak evli Leyla Cihan'la gitmeyi kabul ederse Menderes hiç birşey yapamaz :( eleren 13-08-07, 08:04 fragmanı yeni izledim yuh artık diyorum asumana artık allahım ne onursuz kadınlar var yarabbi arabanın peşinden gidiyor ruh hastası cihan bir tarafta onursuz asuman bir tarafta leyla ile menderesin işi zor emosss 13-08-07, 08:51 merhaba arkadaşlar... yemini bi süredir tekrarlarından izliyorum..geçen sezon yayınlandıı dönemdede bakıyodum biraz ama tam olarak takip edememiştim..beğendiğim ve yeni sezonda takip edeceğim diziler arasında... bu arada müzikler bi harika... benim 1 sorum olcak...büyük erkek çocuk menderesin abisinin çocuğu küçük kızda menderesin çocuğu ama menderes yanlış hatırlamıyosam karısına ben sana dokunamam falan demişti... kafam karıştı valla ,şimdi küçük kız menderesin öz kızımı ??* hewal 13-08-07, 08:54 merhaba arkadaşlar... yemini bi süredir tekrarlarından izliyorum..geçen sezon yayınlandıı dönemdede bakıyodum biraz ama tam olarak takip edememiştim..beğendiğim ve yeni sezonda takip edeceğim diziler arasında... bu arada müzikler bi harika... benim 1 sorum olcak...büyük erkek çocuk menderesin abisinin çocuğu küçük kızda menderesin çocuğu ama menderes yanlış hatırlamıyosam karısına ben sana dokunamam falan demişti... kafam karıştı valla ,şimdi küçük kız menderesin öz kızımı ??* emosss canım snei burada görmek çok güzel o güzel çalışmalarından Yemin diziside nasibini alırmı yaparmısın çalışma :) Zehra Menderes'in öz kızı bir gece eve alkollü gelince olanlar oluyor :img-wink::img-wink::img-wink: emosss 13-08-07, 08:58 emosss canım snei burada görmek çok güzel o güzel çalışmalarından Yemin diziside nasibini alırmı yaparmısın çalışma :) Zehra Menderes'in öz kızı bir gece eve alkollü gelince olanlar oluyor :img-wink::img-wink::img-wink: saol hewalcim tabiki yaparım... ya bende diyodum dengesizmi bu adam meğer alkol yine yüzünü göstermiş.. bide bu asuman öncedende menderesemi aşıktı yoksa evlendikten sonramı oldu.. hewal 13-08-07, 09:00 saol hewalcim tabiki yaparım... ya bende diyodum dengesizmi bu adam meğer alkol yine yüzünü göstermiş.. bide bu asuman öncedende menderesemi aşıktı yoksa evlendikten sonramı oldu.. :) Evlendikten sonra aşık olmuş ama artık aşkmı demeli yoksa tutku derecesinde takıntımı bilemiyorum aynı şey Cihan içinde geçerli gözleri kara :img-wink::img-wink: emosss 13-08-07, 09:08 bencede tutku yada saplantı dememiz daha doğru... asumanı ben yine dizinin başlarında seviyodum , bi suçu yok gibi geliyodu ama cihana harbiden sinir oluyorum..garip bi negatif elektrik veriyo bana.. inş yeni bölümlerde çok fazla dert olmazlar diycem ama hiç sanmıyorum tabi... Messa 13-08-07, 09:14 Yemin' i bende birçok kişi gibi sonradan farkettim, gerçekten kaliteli ve seyrine doyulmaz bir dizi. Erken başlaması bence çok avantajlı bir konuma getirdi diziyi, çünkü birçok kişi izleyecek birşey bulamayacak ve diziyi seyredip takipçisi olacaktır. Akşam çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor olacak fragmandan anlaşıldığı üzere... Fettan 13-08-07, 09:18 bencede tutku yada saplantı dememiz daha doğru... asumanı ben yine di |