Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları-Arşiv-1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

icom_
14-08-07, 14:11
buna fazla şaşırmamalısınız Diziden önce .Fox diye bir kanal olduğunu bilmeyenler var..Üstelik diğer dizlere göre çok erken başladı..Mİllet bu aylarda daha yeni tatile çıkıyoo..Artıı dün oynayan diziler zoraki koca ve zelihanın gözlerinide dikkate almalısınız..

Tek çözüm daha bilindik bir kanal dahha güzel bir gün ve harişka reytingler..Çünki kador güsel Hikaye güsel oyunculuk güsel..Harcamamılar..

Fettan
14-08-07, 14:38
Açıkcası dizinin yayından kalkacağı gibi bir endişe taşımıyorum geçen sezonda reytingler yüksek değildi daha öncede söylediğimiz gibi kanaldan kaynaklanıyor....

Ben bir süre forumdan uzak kalacağım o sebple hepinize keyifli paylaşımlar diliyorum oyuncularımızn başlığı çok boş kalıyor buraya ekleidğiniz çalışmlaraı o sayfalarada eklerseniz hareketlilik gelir...Hoşçakalın .....

elfkartal
14-08-07, 14:41
ya maalesef dün ben izleyemedim ya ekranda jim carry olunca benim aklaımdan çıktı yemin. gerçi mutsuz bir bölümdü tahminim o yüzden pek üzülmedim tekrarı olursa izlerima artık. sonu nasıl bitti acaba..

barış_derya
14-08-07, 15:42
oleyyyyyyyyyyyy toprak doğuyo bu bölüm ne kadar çabuk oldu ama çok tatlıııııııııııııııı:)
fragmanda gördüm dedesinin kucağındaydı hakim bey in:)

mxrxt
14-08-07, 15:52
oleyyyyyyyyyyyy toprak doğuyo bu bölüm ne kadar çabuk oldu ama çok tatlıııııııııııııııı:)
fragmanda gördüm dedesinin kucağındaydı hakim bey in:)

evet yeni bölüm fragmanini bende izledim gerceketen toprak cok güzel bir bebek bu arada fragman bana oldukca karisik geldi karisik dedigim olaylar zaman asimi oldugundan cok degisik boyutlar kazanmis gibi??izleyince hersey yerine oturacaktir tabiki ama sanirim senaristler bu degisiklikler nedeni ile kadroya yeni oyuncular dahil edecekler..yeni oyuncular,, belki yeni konular..??

bu arada dizinin yayindan kaldirilmasinin söz konusu olacagini düsünmüyorum.FOX tv nin elindeki tek dizi yemin,, olmasa bile kanalin genel izlenme oranlarina göre oldukca iyi üstelik zoraki koca ,,zelihanin gözleri etki etmis olabilir bu arada bazi kanallar dünde oldukca güzel yabanci filmler koymuslar..

barış_derya
14-08-07, 16:15
biz foxu mail yağmuruna tutarız baskı yaparız olmadı başka kanlalara mail atıpğ yemini öneririz yemin gibi bir diziyi kaldırsınlarda göreyim

barış_derya
14-08-07, 17:42
süper olmuş canım:)

barış_derya
14-08-07, 18:02
menderes in çocuğunu kucağına almasını sabırsızlıkla bekliyorum herşey hızlı gelişiyor birdahaki bölüm toprak doğacak çok tatlı yaaa aynı babası:)

ayrılık_87
14-08-07, 18:06
Genel olarak tahmin edildiği üzere yemin den yemine dizi devam ediyor... Cihan karakterini canlandıran oyuncunun performansı gerçekten başarılıydı. Gelecek bölümde bence Leyla yeminini tutmaya çalışacak ve Menderes ten onları rahat bırakmasını isteyecek. Amerika' ya gidecekler gibi görünüyor ve dizide bir zaman aşımı olacak. Sanırım menderes tekrar asuman'a dönüyor. Bayağı karışık olaylar var sanırım.

YASEMİN 19
14-08-07, 18:09
Çoook nefisti çok!Gıcık Cihan!Gıcık Asuman!Menderes,Leyla,Baki baba,İlhan,Sonat da çokkkk tatlı!Benim tek dizim Yemin!

barış_derya
14-08-07, 19:40
bebek doğduda birde babasının kucağında görsek ah ah nasılda yakışır cengavere ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhh şu cihana sinirrrrrrrrrrrr oluyorummmmmmmm:)
yemin i tek geçiyorummmmmmmmmm :) başka dizi yok herşeyiyle bir numara başrolleri paylaşan oyuncularıyla babalar kardeş gazel sonat ahhhhhhhhh ahhhhhhhhh birde müziklkeri yokmu bitiriyo beni:)

jujum
14-08-07, 21:06
benim takıldığım nokta...
tuba ünsalın kendi sesini dizi de kullanmıyorlardı yerinde bir karar olmus zaten,, fakat sonatın sesini niye değistirdiler anlamadım gitti hiç :icon_sorr uymamış umarım bu hatadan bir an önce dönerler
birde kanalın reyting gibi bir derdi yoksa eğer bu çok iyi ama oyuncuların performansını etkilemez umarım çünkü yapılan bir işte takdir görmek onlarında hakkı bu takdir de reytingle oluyor malesef ki
...önceki bölümlere göre ise bu bölüm biraz vasattı tek kurtarıcı yine cihanla asuman dı :good:bence

esra2
14-08-07, 21:06
ya arkadaslar ben izleyemedim diziyi, biri bana ozet gecebilirmi, en son cihanla leyla gidiyordu nereye onu bile bilmiyorum zoraki kocaya o kadar dalimisim ki ablam yemini ac demese yemini unutmustum..

lutfen biri ozet gecsin!!!

(BuRcUu)
14-08-07, 21:22
Dünkü böLüm bnce çok qüzeLdi.. sinirden kafayı yicek konuma qeLmeme rağmen yine de çok beğendim.. Cihan yanii Barış çok başarıLıydı.. Dnkü böLümde çok beğendim.. OLayLar çabuk qeLişiyor.. Gelecek hafta Toprak bebek doğuyor ve Menderes Asuman arasında bişiLer oLucak.. bu kötü işte.. Hemen ona koşmamaLıydı.. Ona bu hakkı vermemeLiydii zaten dünden merakLı..

BöLümde herşey çok iyi düşünüLmüş.. Cihan'ın o tepkisi.. LeyLa qerçekten kaçtı sandım.. Sonat'ın söyLedikLerii hiç hoş değiLdi.. asLında bir bakıma hakLıı GazeL bnce BunLarı kendisi için yapıyor ama yine de düşünüLenLer hoş değiL..

Menderes'in Cihan'ı oteLde yakaLamasıı o ankii ifadeler çok qüzeLdi..

REytınqLere bakamadım sonuçLar nasıL..?

ehlocan
14-08-07, 21:41
Bölüm genel anlamda iyiydi bekeldiğimiz gibi hareketli bir bölüm oldu...

Oyunculuklara değinilmiş şüphesiz en başarılı isimler Zeyno Üstünışık ve Barış Yalçın'dı birçoğunuz gibi bencede Serhan Yavaş ilk sezondan daha farklıydı daha iyiydi...Fettan arkadaşımın yazmış olduğu sahnelerde özellikle:img-wink:

Kapalı tutulmayan cep telefonuna o kadar takılmıyorum o vaziyette o psikolojiyle o kadar derin düşünemezdi..

Son sahne oldukça güzeldi hem Menderes'in Cihan'ın ensesinde bitmesi hemde Leyla ile karşılaşması..

Kim derdiki Selahattin bey ve Baki baba öyle iyi dost olacak :img-wink::img-wink:ikilinin sahneleri çok keyifli ..
Tiyatro kökenli oyuncular zaman zamn bartılı oyunculuklar sergiliyebiliyor ikilinin sahneleri abartısız ve doğal ..

Önümüzdeki bölüm fragmanı nasıl bu kadar erken verildi hayret ettim...O adamların yanındaki Gazel'se geçmişte Baki babanın canını yaktığı birileri intikam için kaçırmış olabilirmi :icon_whis :icon_whis
Birde Asuman'ın Zehra'ya tokat attığı sahne var tabi :img-wink::img-wink:

(BuRcUu)
14-08-07, 21:55
ReytınqLere az önce baktım çok düşük.. Bn bir ümitLe dediim bu sefer oLucak.. en az iLk 10dayız diye ama yok yine oLmadı.. Neden bu kdr düşük anLamıyorum.. senaryo qüzeL.. müzikLer öyLe.. oyuncuLar başarıLı.. Pkii sorun nerde??

mavi deniz
14-08-07, 22:01
o neler olmuş ya toprak dogmuş ortada bir yüzük mevzusu halen çözemedim ama neyse biri bi özeti geçse süper olucak meraklandım ya:)bekliyorum bu bölümü yine dörtgözle bakalım neler olucak meraktan ölmezsek tabi :)

melis_114
14-08-07, 22:48
ReytınqLere az önce baktım çok düşük.. Bn bir ümitLe dediim bu sefer oLucak.. en az iLk 10dayız diye ama yok yine oLmadı.. Neden bu kdr düşük anLamıyorum.. senaryo qüzeL.. müzikLer öyLe.. oyuncuLar başarıLı.. Pkii sorun nerde??

sana katiliyorum senaryo güzel müzikler güzel oyuncular basarili sorun nerde?
sorun belki cok az reklam yapilmasi mesela diger dizinin oyuncularini ben baska kanallarda magazin gündemlerinde görüyorum daha yemin dizisinin ekibini hic görmedim röportaj verirken veya dizi ile ilgili ip uclari gibi...

mxrxt
14-08-07, 23:02
sana katiliyorum senaryo güzel müzikler güzel oyuncular basarili sorun nerde?
sorun belki cok az reklam yapilmasi mesela diger dizinin oyuncularini ben baska kanallarda magazin gündemlerinde görüyorum daha yemin dizisinin ekibini hic görmedim röportaj verirken veya dizi ile ilgili ip uclari gibi...

Evet bende sizlere bi bakima katiliyorum ne diziyle ilgili ne oyuncularla nede senaryoyla ilgili bir habere rastlamadim oysaki FOX tv de yayinlanan magazin programi gecende carsamba günü ilk sirada yer alarak 1.olmustu kanalin kendi magazin programlari bile böyle reklamlar yapmazken baska magazin programlarindan bunu beklemek ne kadar dogru olur bilmiyorum?? yada merak ettigim bir baska konu bunu magazincilerdenmi beklemeli yoksa diziyi hazirlayan ekiptenmi?? düsünüyorumda sansasyon iste böyle bisey sanirim?? dizide dizimizde sansasyon sahibi bir oyuncumuz yok??olayi hic böyle düsünecegim aklima gelmezdi ama böyle kaliteli bir is oldugundan sanirim..simdi hak vermelimi vermemelimi rating icin yapilanl hersey mubahmi??...

barış_derya
14-08-07, 23:25
yaa reytingler umrumda değil hiç takmıyorum bile fox un tek dizisi kaldırma kararı alırsa bombalrızzz:):)yani mail bombardımanına tutarızzzz olmadı başka kanalların dikkatini çekeriz mailleri çok dikkate alır kanalllar:)

lovablebuterfly
15-08-07, 07:01
imzalar süper olmuş ellerine saglık:happy0064:happy0064 bu arada toprak ne çabuk dogmuşya benim fragmanı izleme şansım olmadı ama keşke bu kadar erken olmasaydı:img-yes:neyse bide ortada yüzük mevzusu var anlamadım kim kime ne yüzügü veriyo :img-cool2asuman zehraya niye tokat attıyo ya çok heycanlı bi bölüm olucak ...........:happy0064

emosss
15-08-07, 08:33
üff bende hep sonuna yetişiyom fragmanın.. ama erkenden vermeleri iyi oldu ..
bebek doğuyo , dedesinin kucağında olduğuna göre geliyolar herhalde los angeles'tan..bide asuman zehraya tokat atıyo, menderes çok kötü bakıyo orda..

hewal
15-08-07, 08:47
Bölüm genel anlamda iyiydi bekeldiğimiz gibi hareketli bir bölüm oldu...

Oyunculuklara değinilmiş şüphesiz en başarılı isimler Zeyno Üstünışık ve Barış Yalçın'dı birçoğunuz gibi bencede Serhan Yavaş ilk sezondan daha farklıydı daha iyiydi...Fettan arkadaşımın yazmış olduğu sahnelerde özellikle:img-wink:

Kapalı tutulmayan cep telefonuna o kadar takılmıyorum o vaziyette o psikolojiyle o kadar derin düşünemezdi..

Son sahne oldukça güzeldi hem Menderes'in Cihan'ın ensesinde bitmesi hemde Leyla ile karşılaşması..

Kim derdiki Selahattin bey ve Baki baba öyle iyi dost olacak :img-wink::img-wink:ikilinin sahneleri çok keyifli ..
Tiyatro kökenli oyuncular zaman zamn bartılı oyunculuklar sergiliyebiliyor ikilinin sahneleri abartısız ve doğal ..

Önümüzdeki bölüm fragmanı nasıl bu kadar erken verildi hayret ettim...O adamların yanındaki Gazel'se geçmişte Baki babanın canını yaktığı birileri intikam için kaçırmış olabilirmi :icon_whis :icon_whis
Birde Asuman'ın Zehra'ya tokat attığı sahne var tabi :img-wink::img-wink:

Aynı sahende aynı şeyleri hissetmek ne güzel :img-wink::img-wink:Gerçekten çok doğal çok sade oyunculukları var ve gerçekten iki baba izliyoruz ikiside çocukalrının iyiliğini istiyor..Hele Selahattin bey torurunu olacağını duyduktan sonra nasıl yumuşadı :img-wink::img-wink::img-wink:

prens 22
15-08-07, 11:24
yaa reytingler umrumda değil hiç takmıyorum bile fox un tek dizisi kaldırma kararı alırsa bombalrızzz:):)yani mail bombardımanına tutarızzzz olmadı başka kanalların dikkatini çekeriz mailleri çok dikkate alır kanalllar:)

benim de umurumda değil.sonuçta bu kanal da seyredilen hemen hemen tek iş!bir dolu transferler yerlerdeydi ve kötüydü.ben dizimize güveniyorum.:good:

mavi deniz
15-08-07, 13:28
benim de umurumda değil.sonuçta bu kanal da seyredilen hemen hemen tek iş!bir dolu transferler yerlerdeydi ve kötüydü.ben dizimize güveniyorum.:good:

ya oyuncu kadrosu süper e senaryo süper eger böyle bişey yaparlarsa ahmalıklarına doymasınlar yani herşey iyi dediginiz gibi kanalın bence tutan tek işi ya yapmasoınlar serhan yavaş zeyno üstünışıgı ekranda hep görmek isterim :)

mxrxt
15-08-07, 14:01
ya arkadaslar ratingler cok iyi degil biliyoruz ama dizi gecen sezonda bu sekildeydi yani belki biraz daha yüksekti ama yani ilk 10 filan düsmedik hatirlatirim icimizden biri dizi yanindan kalkmaz umarim dedi hepimiz ardindan giktik durun bakalim daha böyle bir dedikodu yok zaten olsa bile bildiginiz gibi burda bize dogru bilgiyi verecek arkadaslarimiz var bence bizler böyle seyler yazarak bize ailemize katilmak isteyenleride kaciriyoruz..hersey yolunda ok??hic bir sorun yok ve daha iyi olacak ....

barış_derya
15-08-07, 14:49
fragmanı izleyemeyenler bu adresten izleyebilirsiniz:)
http://www.focusfilm.net/yemin.html
:happy0064:happy0064

mxrxt
15-08-07, 14:59
Bu kadar alcak gönüllü olma arkadasim bu imza cok güzel eelerine saglik calismaini bekliyorum...bu arada Neliyiz Biz?? :icon_whis

sultansss
15-08-07, 15:19
ben kesinlikle reytinglerin daha iyiye gideceğine tüm kalbimle inanıyorum..

daha ilk haftasıydı o kanalı pek izlemeyenler ve bu siteye girmeyenler henüz dizinin başladığını bilmiyordur bile..çünkü dizimiz erken başladı,önümüzdeki haftalarda daha iyiye gidecek reytingler,çünkü gerçekten güzel bir konusu var ve yeni sezonda daha heyecanla izliyorum

barış_derya
15-08-07, 15:36
fragmanı izleyemeyenler bu adresten izleyebilirsiniz:)
http://www.focusfilm.net/yemin.html
:happy0064:happy0064

buradan giremezaseniz googleden yemin focus film yazıp ilksıradakini tıklayın siteye direk giriyo ve fragmanda direk çıkyo:):img-yes::img-yes::happy0064

mavi deniz
15-08-07, 16:17
sensitivecat yorumun için sağol seninkide çok güzel olmuş eline sağlık..:)devamını bekliyoruz...
murat yeminliyiz tabikiiiiiii:)

adalar
15-08-07, 16:42
yeni bölümü izledim süperdi.
reyting konusuna gelince daha öncede dediğim gibi star,atv,show tv ya da kanal d de olsaydı daha yüksek alırdı.

barış_derya
15-08-07, 16:55
bu reyting konusunu kafanıza takmayın fox yeni bir kanal bu tarz saçmalıkları olamaz çünkü bilinmek için böyle başlıyacak o zaman sabahtan akşama kadar türk sineması verir başarıya ulaşamaz yemin onlar için bir avantaj olmasaydı kaldırırlardı diğerleri gibi gittikçe yükselen bir reytingi var ve heyecandolu ve oyuncular müthiş zaten reyting kaygımız yok diyolardı biryerde duymuştum geçen sezon

sensitivecat
15-08-07, 17:24
işte bir imza daha umarım beğenirsiniz..:)

http://img406.imageshack.us/img406/6470/edafb4.jpg (http://imageshack.us)

melis_114
15-08-07, 17:34
mavi deniz ve sensitivecat imzalariniz cok güzel ellerinize saglik son bölümden resim ekleyen var mi:icon_whis

mary_FB
15-08-07, 17:48
yemin dizisini müziğini hs ekibinin yaptığını öğrendiğimden beri izliyorum arada da olsa güzel bir diziydi sıkılmadan izleniyordu kaç zamandır sezonun ilk bölümü bekledim tanıtımı falan çok hoş olmuştu etkileyiciydi fakat dizinin ilk bölümü beklediğim gibi olmadı nedeni ise isimleri bazen şaşırıyorum sanırım cihandı psikopat tipinde bir adama dönüşmesi ve leylayı zorla alıkoymaysı diziyi sıradanlaştırdı gibi pembe dizilerde olan bi konu daha etkileyici bir başlangıç olabilirdi bana göre dizinin sonuna kadar izlemek gelmedi içimden sanki olacakları biliyorum da izliyor muşum gibi tabi bu ilk bölümde sadece fikrimi yazmak istedim dileğim ilerde daha iyi bölümler izleriz herkese iyi seyirler

YASEMİN 19
15-08-07, 18:12
yemin dizisini müziğini hs ekibinin yaptığını öğrendiğimden beri izliyorum arada da olsa güzel bir diziydi sıkılmadan izleniyordu kaç zamandır sezonun ilk bölümü bekledim tanıtımı falan çok hoş olmuştu etkileyiciydi fakat dizinin ilk bölümü beklediğim gibi olmadı nedeni ise isimleri bazen şaşırıyorum sanırım cihandı psikopat tipinde bir adama dönüşmesi ve leylayı zorla alıkoymaysı diziyi sıradanlaştırdı gibi pembe dizilerde olan bi konu daha etkileyici bir başlangıç olabilirdi bana göre dizinin sonuna kadar izlemek gelmedi içimden sanki olacakları biliyorum da izliyor muşum gibi tabi bu ilk bölümde sadece fikrimi yazmak istedim dileğim ilerde daha iyi bölümler izleriz herkese iyi seyirler

İlk bölüm adına yapılan bu eleştiri de Cihan karakteri için neyin farklı olduğunu anlayamadım.Zaten dizinin başından beri böyleydi.Ayrıca diğer diziler de de olan çatışma unsuru için iyi,kötü,güzel ve çirkin hep vardır.Bana göre dizinin ilk bölümü son derece başarılı ve oldukça gerilimliydi.Beni rahatsız eden tek şey Fatmanur'un peruğu ve Leyla ile Menderes ikilisin de konunun sürmesi.:img-yes:

mary_FB
15-08-07, 18:39
İlk bölüm adına yapılan bu eleştiri de Cihan karakteri için neyin farklı olduğunu anlayamadım.Zaten dizinin başından beri böyleydi.Ayrıca diğer diziler de de olan çatışma unsuru için iyi,kötü,güzel ve çirkin hep vardır.Bana göre dizinin ilk bölümü son derece başarılı ve oldukça gerilimliydi.Beni rahatsız eden tek şey Fatmanur'un peruğu ve Leyla ile Menderes ikilisin de konunun sürmesi.:img-yes:

cihan karakteri en baştan beri öyleydi sanırım en başları tamda bilmiyorum fakat demek istediğim olayın uzması ve cihanın artık en psikopat hallerine kadar senaryoyu ilerletmek benmim eleştirdiğim yön tabi dizi hala güzel ben izlelemem diyemem fakat cihan olayının fazla büyümesi taraftarı değilim beni hep sıkmıştır psikopat aşıklar belki de bu yüzden

mavi deniz
15-08-07, 19:14
bende anlamadım aslında cihan karekterinin böyle davranması için olan süreç gayet normal bir seyir izledi ben şahsen abartılı bulmadım hem cihan daha önce gayet normal platonik takılıyordu şimdi aradaki tek fark bir umut ışıgı yakalaması ve bunun için herşeyi göze almasıdır ...melis imza için yorumuna teşekkürler arkadaşım senin kadar degilsede yapıyoruz bişeyler işte:)

melis_114
15-08-07, 21:36
sultansss calismalarin cok güzel ellerine saglik gifler harika

lovablebuterfly
16-08-07, 06:53
kızlar emeklerinize saglık denizim edalım (sensitivecat) sultansss avalar mütiş imzalarda öyle izninle avanın birini kullanıyorum :)hepsi şahane olmuş ellerinize saglık...

rut
16-08-07, 08:30
bence ilk bölüme göre kötü bir bölümdü. Senaristler tatil boyunca yan gelip yatmışlar anlaşılan. Dizi bu gidişatta ilerlemez bence leylanın cihana boyun eğmesi cihanın saçma sapan tavırları elinde fırsat olduğu halde leylanın kaçmaması yok menderese birşey yaparmış saçma bir sebep olmuş bu. Kaçarsın cihanın elinden menderese ve ailene durumu anlatırsın sonra illada cihanın birşey yapmasından korkuyorsan menderesle yurtdışına gidersin. Yani bana göre konu kalmamış körü körüne ilerliyor ben daha izlemeden ne olacağını tahmin ediyorum. Leyla menderese ben cihanla gideceğim diyecek sonra gidecekler yurtdışına zaman öyle geçicek çocuk olmuş geri dönücekler. Cihan iyiden iyiye leylayı ve bebeğini daha çok sahiplenmiş olucak falan filan gereksiz bölümler yani böyle dewam ederse ben izlemem yeni birşeyler bulun lütfen

hewal
16-08-07, 09:06
Leyla'nın Cihan'dan bu kadar korkması yadırganacak bir durum olmasa gerek gerçek hayat olsa belki evet kaçmaya kalkışır gerçekleri Menderes'e anlatırdı ama dizi bu bir şekilde uzaması gerek..İzleyenler bilir Ihlamurlar Altında dizisinde Cem'de Filiz'i haftalarca aynı sebeple sindirdi...Kendisine değil en sevdiğine zarar vermekle tehdit etti...Hepimiz kendi yüzümüzden en sevdiklerimizin zarar görmesinden korkmazmıyız...Klişe bir döngü ama böyle:img-wink::img-wink:

havincim
16-08-07, 09:35
bencede leylanin cihandan bu kadar korkmasi normal bir durum...cihanin o gece gozu donmus gibiydi,bulmustu onlari ve oldurecekti menderesi...leyla tekrar menderesin yanina gitse,yine saklansalar cihan yine bulur onlari,yine oldurmeye calisir menderesi...menderes ne kadar savunmasiz haldeydi cihan onu oldurmeye calisirken...bu durumun tekrar yasanmayacagini nerden bilsin leyla?
abi bildigi adamin birden bire gozu donmuscesine onu sevdigini,bu yetmezmis gibi sevdgi adami oldurmeye calistigini goruyor...

SELİN ASLAN
16-08-07, 10:37
yeni sezonun ilk bölümü tamamen olaylara geçiş için yapılmıştı.asıl olaylar önümüzde ki hafta patlak vermeye başlayacak.evet ilk bölüm için vasattı ama yeminin önceki bölümlerini düşündüğüm zaman gelecek bölümlerin süper olacağına eminim.

mxrxt
16-08-07, 11:20
Bilmiyorum okuyan arkadaslar oldumu ama gecendede aynen buna benzer düsüncelerimi yazmstim eger izleyiciler senaristlik yapsalar hic bir dizi sanmiyorum 5 bölüm sürsün sebep her ne olursa olsun bazi arkadaslar degisik yönden bakmislar bunlar elestri dahi olsa bizler burda yemin ailesi olrak herseye acigiz degilmi arkadaslar?? aslinda degisik fikirlerini yazanlar olduguna sevindim..hosuma giden bir baska konu ise sagi cevrevesi icinde olmaniz bizede bu yasikir..

http://img251.imageshack.us/img251/7537/comicninja0816200705232wd0.gif (http://imageshack.us)
http://img108.imageshack.us/img108/2865/comicninja0816200705180jm2.gif (http://imageshack.us)
http://img253.imageshack.us/img253/8804/blaablomst015um1.gif (http://imageshack.us)

sultansss
16-08-07, 12:01
kızlar emeklerinize saglık denizim edalım (sensitivecat) sultansss avalar mütiş imzalarda öyle izninle avanın birini kullanıyorum :)hepsi şahane olmuş ellerinize saglık...

canım ne demek ben sizler için yaptım hepimiz için,aslında beğenip kullanmana çok ama çok sevindim,teşekkürler ...:img-wink:

çalışmalarımı beğenen diğer arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler yemin çalışmalarımın devamı gelecek inşallah..

yeşim_duygu
16-08-07, 13:06
ayy bugünkü özet bölümü süperdi...geelcek bölümleri düşünemiyorum...resimlerini çekenler olursa çalışma yapmaya başılcam artk burda olmaya devam...

mavi deniz
16-08-07, 13:32
resimler için hevale teşekürler ve ava ve imzalar içinde tabiki sultanna teşekürler yorumu yaptım repmide vardim neyse akşam bölümün ttekrarını izledim bence herşeyiyle süperdi senaristleri yan gelip yattıgı konusunaada hiç katılmadım murat haklı biz yazsak 5 degil 3 bölümü zor buluruz herşeyi bence tadında gidiyo ama bebek baya erken geldi ya ona şaşırdım jet hızıyla dogun yapan tek karakterde leylla olucak sanırım bu ünvanlada yemin bi ilke daha imza attı :)

sultansss
16-08-07, 15:30
resimler için hevale teşekürler ve ava ve imzalar içinde tabiki sultanna teşekürler yorumu yaptım repmide vardim neyse akşam bölümün ttekrarını izledim bence herşeyiyle süperdi senaristleri yan gelip yattıgı konusunaada hiç katılmadım murat haklı biz yazsak 5 degil 3 bölümü zor buluruz herşeyi bence tadında gidiyo ama bebek baya erken geldi ya ona şaşırdım jet hızıyla dogun yapan tek karakterde leylla olucak sanırım bu ünvanlada yemin bi ilke daha imza attı :)

çalışmalarımı beğenmene sevindim canım,teşekkürler...

hem yorumun hemde Rep için teşekkürler hewalcim sana da Rep için teşekkürler:img-wink:

bence de senaristler hiç abartmamış dizi tüm güzelliğiyle devam ediyor,uzaktan senaryo yazmak kolay gibi gözükse de içine girmeyince bilemeyiz,tabiki eleştiriler yapılcaktır ama senarist olmak öyle göründüğü gibi kolay değil bence,milyonlara beğendirmek için uğraşıyorlar çünkü o yüzden her şeyi tadında bırakmak güzel...

leyla biraz erken doğum yaptı ama olsun,şimdiden sonra menderes asla bırakmaz oğlu da doğdu artık... ay cihan'a sinir oluyorum artık,önceden ne kadar da zararsız gibi görünüyordu ama tam bir canavar oldu çıktı ama malesef bilmiyor ki leyla cihan'ı asla sevmeyecek,insan birisini severken başkasına nasıl bişeyler hissedebilir ki...

menderes asuman ile tekrar mı birleşiyor ya,fragmanda öyle bişey duydum ve kahroldum resmen..asuman'a da acıyorum ama o evlilik yemin üzerine kurulmuştu ben aşktan yanayım sonsuza kadar LEYLA&MENDERES diyorum,artık ne zaman göreceksek onları mutlu bir şekilde,leyla da kolay dönemeyecek gibi yemininden,sabretmekten başka yapacağımız bişey yok...

melis_114
16-08-07, 15:49
hewal resimler icin cok tesekkürler ellerine saglik..
sultansss avatar ve imzalarin cok güzel ellerine saglik devamini bekliyoruz:img-wink:
fragmani bende izledim yine heyecanli bölüm bizleri bekliyor

yeşim_duygu
16-08-07, 16:59
bengu_ arkadaşım çalışman süper görünüyor ellerine sağlık cnm...ben çok beyendim

mavi deniz
16-08-07, 17:26
arkadaşlar resi,mlerde avalarda imzalarda özel çalışmalarda süper bu arada yeşim canım sanırım resimleri istem,şsin eda arkadaşımızdan ben eklesem bi sorun olmaz heralde :)

melis_114
16-08-07, 17:27
yesim_duygu calisman cok güzel ellerine saglik...
bengu_ imzan cok güzel süpersiniz ellerinize saglik

yeşim_duygu
16-08-07, 18:01
denizcim resimler için çok teş.tanıştığımada memnun oldum...

sultansss
16-08-07, 18:08
arkadaşlar sayfa sürekli ilerliyor ne kadar güzel...:happy0064:happy0064

çalışmalar,resimler hepsi çok güzeller , ellerinize emeklerinize sağlık , ilerleyen bölümlerde resimler eklendikçe bende çalışmalar ekleyeceğim , çünkü çalışmalarım beğenilmiş bende elimden geleni yapmaya çalışacağım...

prens 22
16-08-07, 18:28
Fragman da gördüğümüz kadarıyla bir bebeğimiz dünyaya geliyor.Adı da Toprak galiba.Menderes'in durumu gittikçe güçleşiyor!Başka aşklar da görebilecekmiyiz merak ediyorum doğrusu.Gazel,Sonat,İlhan!Onların hayatın da niye kimse yok?

mavi deniz
16-08-07, 18:30
denizcim resimler için çok teş.tanıştığımada memnun oldum...

bende memnun oldum duygucum:good: sultan yap yap bekliyoruz yeni çalışmalarını :img-pilot

benden bi imza daha o müthiş son sahneden :)

http://img501.imageshack.us/img501/7361/denizzl7.jpg (http://imageshack.us)

TheTurk
16-08-07, 19:31
Yemin dizisi çıktığından beri izlemek nasip olmamıştı bugün öğlen FOXTV'yi açmıştım öyle bakıyordum ama gerçekten güzel bir diziymiş,Leyla'nın durumuna çok acıdım ama bundan sonra merakla izleyecem ama baş bölümlerinde neler oldu merak ediyorum az çok tahminde edebiliyorum ama yine keşke izleseymişim diyorum.. Bu arada dizi her c.tesi akşam çıkıyor galiba bundan sonra izleriz artık...

mavi deniz
16-08-07, 19:54
Yemin dizisi çıktığından beri izlemek nasip olmamıştı bugün öğlen FOXTV'yi açmıştım öyle bakıyordum ama gerçekten güzel bir diziymiş,Leyla'nın durumuna çok acıdım ama bundan sonra merakla izleyecem ama baş bölümlerinde neler oldu merak ediyorum az çok tahminde edebiliyorum ama yine keşke izleseymişim diyorum.. Bu arada dizi her c.tesi akşam çıkıyor galiba bundan sonra izleriz artık...

evet süper ya gözlerinin dolması falan hakkaten başka :img-blushtheturk çok şey kaçırmışsın umarım tekrarı olur dizinin aramıza hoşgeldin sende:)

evet size bitanede zeyno üstünışıkyani asuman ve menderes imzası yani o agırlıkta ben asuman karakterinide çok seviyorum ya kıyamam çok acı çekiyo oda ya:(

http://img409.imageshack.us/img409/7290/mavidenizxp4.jpg (http://imageshack.us)

TheTurk
16-08-07, 20:14
evet süper ya gözlerinin dolması falan hakkaten başka :img-blushtheturk çok şey kaçırmışsın umarım tekrarı olur dizinin aramıza hoşgeldin sende:)

evet size bitanede zeyno üstünışıkyani asuman ve menderes imzası yani o agırlıkta ben asuman karakterinide çok seviyorum ya kıyamam çok acı çekiyo oda ya:(

Teşekkürler mavi deniz hoşbuldum,maalesef öyle oldu asuman karakteride güzel hiç affetmiyo (1 bölüm izlediğim kadar) direkt Sekreteri nasılda kovdu...bye

mxrxt
16-08-07, 20:51

selam TheTurk nasilsin?? seni burda gördümüme cok sevindim pusat dan sonra yemin liler arasina hos geldin diziyi izlemene cok sevindim bizöer yemin ailesi olarak sormak yada bilmek istediklerin icin sana yardimci olamaya haziriz..tekrar hosgeldin..

yeşim_duygu
16-08-07, 20:51
denizcim mzalar süper görünüyorlar elelrine sağlık güselim...

jujum cnm resimler gerçekten süper ağlaması çok hoş çok teş.eklediğin için...

barış_derya cnm beyenmene sevindim...daha çok yapıcam çalışma...tekrar teş...

aşk_ve_grur
16-08-07, 21:10
öncelikle ii akşamlar
ben bu bölümü kaçırdım kısaca neler olduğunun anlatabilirmisiniz
leyla doğum yaptı sanırım sitenin girişinde grdüm bu olaya hem sevindim hem üzüldüm açıkçası bide menderes neden asumana evlenme teklif etti onu merak ediyorum

emosss
16-08-07, 21:30
arkadaşlar tüm resim ve çalışmalar için teşekkürler..ellerinize sağlık..
bu arada söylemeden geçemicem jujum eklediğin 2. resim müthiş..

sultansss
16-08-07, 21:34
bende memnun oldum duygucum:good: sultan yap yap bekliyoruz yeni çalışmalarını :img-pilot

benden bi imza daha o müthiş son sahneden :)

Tabiki de yapacağım sizden mi esirgeyeceğim canım çalışmalarımı,yeni resimler eklensin net resimlerden seçip çalışmalarımla sizlere döneceğim,tabiki bölüm yorumlarıyla da...

bu arada imza süper,ellerine sağlık denizcim,(denizdi sanıırım isim):img-wink:

mxrxt
16-08-07, 21:44
öncelikle ii akşamlar
ben bu bölümü kaçırdım kısaca neler olduğunun anlatabilirmisiniz
leyla doğum yaptı sanırım sitenin girişinde grdüm bu olaya hem sevindim hem üzüldüm açıkçası bide menderes neden asumana evlenme teklif etti onu merak ediyorum

Bu senin gördüklerin gelecek haftanin bölümleri ben yazmaya calisiyorum..

selam ask ve grur iyi aksamlar sanirim sezon finalini izledin biliyorsun leylanin ettigi yeminler v yalvarislari sonunda cihan leylayida ordan alir ve istenbula yola cikar bu arada asuman ise bulunduklari yerde karakolu ayaga kaldiri kocamin basi dertte onu öldürecek kurtarin onu diye inletir karakolu..bu arada herkez onlardan bir haber beklememktedir yolculuk sirasinda cihan leylanin gözünü iyice korkutur aslinda cihan taninmayacak kadar degisik psikopat oldu desek yeri ..menderes sanlarda ve kiyidan uzaklasmis sekilde kendisine gelir ve leyla diye bir kac kez bagiir bu arada leyla ve cihan eve gelirler herkez saskin durumdadir baki baba olaylari anlamak icin leyla ve cihani soru yagmuruna tuutar aslinda buna sadakat abla ve gazel de dahil lelya menderesi affedemedigi ve onu istemedigi söyler herkez buna tebki gösterin tabi en güclü tebkiyi gazel gösterir nasil olur enistem seni seviyor filan der...sonrasinda cihan leylaya vabullarini hazirlamasi gerektigi söyler baki baba ne vabulu diye atilir cihan leylaya yolda anlatmisti zaten amerikaya gideceklerini..baki baba biz leyla la burdan biraz uzaklasmaya karar verdik amerikaya gidiyoruz der bunun üzerine baki baba cildiri ne demek olur bütün bunlar leyla kizim sen orda tek basina ne yaparsin kadakat ve gazelde dahil kimse razi gelmez ama leyla babasina baba en dogrusu bu cocugumu amerikada doguracagim der..

Bu arada mendere ordaki balikti amcayla karakola gelir ve orda asumanla karsilari asuman menderesi görünce mutluluktan aglamaya baslar sükürler olsun yasiyorsun der..sonrasinda asuman ona cihanla sizin pesinizden buraya geldik cihanda silah vardi beni birakip gitti sana bisey yapacak diye cok korktum ..bunun üzerine menderes tamam asuman hadi gidiyoruz..komser beyde durun bir dakika der menderes:komserim artik hersey aydinlanmistir filan der ve onlarda eve dogru yola cikarlar..

Leyla ve cihan evden ayrilir ve bir kac günlügüne vize ve pasoport isleri halledilene kadar bir otele yerlesirler..

bu arada menderes asumani eve birakmak ister asuman her zamanki gibi itiraz eder ve gene orda igneleyici laflar söyler ama menderes onu aramadan inidirir ve dogruca leylanin evide gider..
menderse baki babayla konusur ama kimse gercekten nerde hangi otelde olduklari bilmemektedir..menderes onlari bulmak icin adeta ant dincmisitr..
ve sonrasinda cihanin bürosunda calisan biri vardi zaten vize icleri icin onu aramisti menderes onu takip etmeye karar verir ve bunun sonucunda otoparkta cihanin karsisina cikar tabi orda menderes: cihan seni buldum cihan bak görüyormusun filan der
cihan tam delimis gibi zaten arabayi menderesin üzerine sürer ve yandan ceker gider menderes arkasindan kosar ama yakalaymaz ..
sonrasinda menderes bir arastirmaci gurupla anlasir ve cihanla leylanin resimleri bu grurba verir..
sonrasinda iste cihan ve leyla otelden havaalanina gitmek icin hazilardiklarinda cihan lobide leylayi beklerken cihani menderes arar ve cihan menderese iste ben kazandim sen kaybettin gibi cümlere söylerken menderes o kadar emin olma dediginde kulaginda biter yani tam arkasinda..gurrup isini iyi yapmis anlayacagin...tam bu sirada leyla gelir ve menderesle leylanin o birbirlerine can yakan bakislari arasinda dizi biter...!16.bölüm sonu

Unuttugum ve yazmadin yerler var kücük ayrintilar..umarim anlasilir olmustur?
canim ciktiyaawww:icon_whis

mxrxt
16-08-07, 21:49
[QUOTE=jujum;4432853]ohhh oh sesli ve farklı bir fragman gelmiş anasayfada daha yeni farkettim dikkatimi çeken hemen menderesin gözyaşları oldu :icon_sorr şu var ki erkeklere ağlamak fiilini pek yakıştıramam ama bu adamın göslerinin dolması bile farklı bir mana taşıyo sanki:img-blush

Selam arkadasim nasilsin?? bakiyorum artik imzalar resimler beni gectin:img-wink:bu arada hepsi cok güzel ellerine saglik..evet haklisin burda yemin dizisinin fragmanlarini izlemek cok güzel ..hafatya bakalim olaylar nasil gelisecek..

barış_derya
16-08-07, 22:08
özet geldimi ?bu bölüm bayağı hızlı olacak anlaşılan:) 9ay geçiyo resmen bir hızla bence bu cihan leyla olayı fazla uzun sürmeyecek leyla patlak verecek birşekilde gazelde yakalayacak sontla beraber yardım edebilirler:)çünkü çok uzun süreceğe benzemiyoooo çocuk hemen doğdu en fazla bir iki bölüm daha böyle gider daha sonra herşey netleşir cihan akıl hastası olur bir ara onlara gözükmeden takip eder leyla menderes bu sefer çocuklar yüzünden biraraya gelmeyebilir asuman doldurabilir belki
bu asumana asslında çok sinir olmuyorum ona şöyle onun tarzında bir oyuncu bulsalar ne var sanki özünde iyi kadında biraz fazla gurursuz yani hem sarhoşluğundan faydalan menderesimin hemde çocuk için onu suçla menderes in onu hiç sevmeyeceğinin bile bile bu ısrar çok kötü gururlu olsa hoş alımşlı bir bayan bence ilerleyen bölümlerde menderesten cayabilir onun karşısına biri çıkar belki:=) o cihan gibi deli mi?

forgetmenot
17-08-07, 06:29
Ben bu diziyi hiç seyredememiştim ama gerek Fox-TV'de o kadar reklamı yapılıp,tekrarı oynatılıyor ki gerekse malum bu sitede her yerden fırlayan reklamı teaser'ı var.Vallahi merak ettim oturup seyredeceğim.Çok mu geri kaldım olayları yakalayabilir miyim acaba??Yani reklamın gücüne inandım hatta saygı duydum bu Yemin dizisiyle.

mavi deniz
17-08-07, 07:14
Ben bu diziyi hiç seyredememiştim ama gerek Fox-TV'de o kadar reklamı yapılıp,tekrarı oynatılıyor ki gerekse malum bu sitede her yerden fırlayan reklamı teaser'ı var.Vallahi merak ettim otutup seyredeceğim.Çok mu geri kaldım olayları yakalayabilir miyim acaba??Yani reklamın gücüne inandım hatta saygı duydum bu Yemin dizisiyle.

yeminliyiz ailesine hoşgeldin sende ya aslında çok şey kaçırdın desem yeridir ama toparlaya bilirsin yani bugüne kadar olan özetleri okuyunca az çok anlarsın hikayeyi bundan sonra kaçırma derim yani süper farklı bi hikaye bizde takıldıgın yrlerde yardımcı oluruz anlamadıgın bişey olur sa sor bize arkadaşım :)

bu arada tüm arkadaşlara imzalarıma yorumlarından dolayı teşekkür ederim evet adım denizdi :)

Hollandali_kiz
17-08-07, 10:16
Yemin Fragman Bolum 17

http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=67142

mxrxt
17-08-07, 13:46
[QUOTE=aysenurboz;4440851]Bu sayfaya ilk defa yazıyorum :)
Elim dolu geldim,insallah beğenirsiniz...

Yeminliyiz ailesine katilan tüm arkadaslarim ve aysenurboz hosgeldiniz sizleri burda görmek cok güzel umarim burda iyi vakit gecirir ve yorumlarini fikir ve düsüncelerinizi bizimle paylasirsiniz..bu arada imzalar cok güzel herkezzin ellerine saglik...

http://img407.imageshack.us/img407/9300/comicaqua08112007162651oq2.gif (http://imageshack.us)
http://img512.imageshack.us/img512/3972/comicaqua08112007162845xo0.gif (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/5048/blulinebi9.gif (http://imageshack.us)

TheTurk
17-08-07, 13:58
bir insan bi iki davranışı yüzünden yargılanmamalı derim bende:)ben aşk açısından dedim onun yaptıgı fedakarlıkları kim yapardı tabi biraz bencillikrte var ama olsun sebep ne olursa olsun menderesi yaşşattı o :)
[/URL]
Ya yaptığı fedakarlıkları bilmiyorum, aşk konusunda da ne de olsa 1 bölüm izledim
bişey demedim kızama hemen öyle :P

yeşim_duygu
17-08-07, 14:56
aysenurboz cnm hoşgeldin boşta gelmemişsin gerçekten süper görünüyorlar elelrine sağlık...ordaki resileri eklermisin cnm çok sevinirim...

mavi deniz
17-08-07, 15:10
Ya yaptığı fedakarlıkları bilmiyorum, aşk konusunda da ne de olsa 1 bölüm izledim
bişey demedim kızama hemen öyle :P

yok canım ne kızması:icon_whisaramıza hoşgeldin tekrar:img-wink:

aysenurboz çalışmalar enfes sende aramıza hoşgeldin daha sık gel yeni çaılşmalarınıda bekliyoruz arkadaşlar ben bi kaç gün yokum sayfamızı boş bırakmayın :)

melis_114
17-08-07, 15:48
arkadaslar sayfalar ilerlemis pazartesi gününe az kaldi :D

mavi deniz,emos,ehlocan ve aysenurboz calismalariniz cok güzel olmus ellerinize saglik...hepsi harika

mxrxt
17-08-07, 15:57
Selam aysenurboz resimler cok güzel emegine saglik devanimi bekliyorum bu arada diziyi sabirsizlikla bekliyorum
sunun surasinda pazartesiye ne kaldi canimmm..:img-hyste
http://img513.imageshack.us/img513/5596/comicbeware081020071814fi1.gif (http://imageshack.us)
http://img440.imageshack.us/img440/6451/comicbeware081020071814sv7.gif (http://imageshack.us)

yeşim_duygu
17-08-07, 16:34
aysenurboz resimler çok güsel gerçekten çok teş.çok saol...

YASEMİN 19
17-08-07, 16:46
Her biri birbirinden harika!Çok yakışıyorlar!Gerçi bu bölüm Menderes ile Asuman evleniyor galiba!Karışacak ortalık!

peloş_sezin
17-08-07, 16:53
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
13 AĞUSTOS 2007 PAZARTESİ

33 HAYAT BILGISI (TKR) [NET] SHOW 1,00 9,20
34 HAYATIN ICINDEN . STAR 1,00 7,80
35 GUNUN ICINDEN SHOW 1,00 6,90
36 YEMIN [NET] FOX 1,00 4,50
37 ORADA NELER OLUYOR. [NET] STAR 0,90 9,90

TELE - BAROMETRE
13 AĞUSTOS 2007 PAZARTESİ

16 HABABAM SINIFI TATILDE (T.S) [NET] FOX 2,00 9,40
17 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 1,90 14,70
18 YEMIN [NET] FOX 1,90 8,30
19 BESINCI BOYUT (TKR) [NET] STV 1,85 8,80
20 SPOR GUNDEMI

Offf Ya ratingler cok iyi sayilmaz daha iyi olmaliydi böyle bir diziyi nasil farkedemiyorlar anlamyorum,,,

evet raytinğler çok az.
arkadaşlar yemini frağmanı yeminin resmi sitesinde izleyebilirsiniz.:happy0064

peloş_sezin
17-08-07, 17:15
hoşgeldin vildancım valla seni burda gördüğüme çok sevindim....gerçekten sayfalar çok fazla ilerliyor...hoşgeldin tekrardan...
hoşbulduk.giflerin acami işiyse güzelleri nasıl olur acaba hepsi çok güzel.wallperlerinde.

selam vildan nasilsin??evet uzun zamandir yoktun seni özledik valla neler yaptin nerelerdeydin anlat bakalim evet forum gayet güzel bir sekilde ilerliyor yeni arkadaslarimizda var ..son bölüm suan icin bulmak zor olabilir ama istersen ben bir kac sayfa geride biraz olsun özetlemistim ordan faydalanabilirsin...:good:
http://img527.imageshack.us/img527/6441/focus2om9.jpg (http://imageshack.us)

iyiyim sağol ya sen nasılsın işte ne yaptım ders başka ne olabilir.
ya geçmiş sayfalara baktım ama hepsini okuyamadım.
menderesin inanamayacağı bir şey sçyleyecekti leyla orda ne söyledi vede zahmet olmassa tekrar anlatabilirmisin.
resim ekliyenlerin ellerine sağlık çok güzel imza avatarlarda mütiş.
hepinizin ellerine saglık.

jujum
17-08-07, 17:26
Yeşim_duygu
Emosss
Mxrxt
Yorumlarınız için :img-wink:

Mavideniz
Emosss
Ehlocan
Aysenurboz
Mxrxt
Yesim_duygu
Resimler ve özel çalışmalarınız için teşekkürler arkadaslar

valla asumanla menderesin yeniden evlendirilmesi doğru bir karar bence bazılarınız kızıcak bana ama öyle sadece cihanın psikopatlıklarıyla kaç bölüm idare olunurdu ki hem daha iyi olur işin içine entirika ve karşılıklık kıskançlar da girince reytingler biraz yükselir gibi:img-yes:

mxrxt
17-08-07, 17:32
hoşbulduk.giflerin acami işiyse güzelleri nasıl olur acaba hepsi çok güzel.wallperlerinde.

iyiyim sağol ya sen nasılsın işte ne yaptım ders başka ne olabilir.
ya geçmiş sayfalara baktım ama hepsini okuyamadım.
menderesin inanamayacağı bir şey sçyleyecekti leyla orda ne söyledi vede zahmet olmassa tekrar anlatabilirmisin.
resim ekliyenlerin ellerine sağlık çok güzel imza avatarlarda mütiş.
hepinizin ellerine saglık.

vildan ve izleyemeyen arkadaslar icin gecen haftaki bölümü özetlemeye calistim..
selam
Biliyorsun leylanin ettigi yeminler ve yalvarislari sonunda.. cihan leylayida ordan alir ve istenbula yola cikar bu arada asuman ise bulunduklari yerde karakolu ayaga kaldiri kocamin basi dertte onu öldürecek kurtarin onu diye inletir karakolu..bu arada herkez onlardan bir haber beklememktedir yolculuk sirasinda cihan leylanin gözünü iyice korkutur aslinda cihan taninmayacak kadar degisik psikopat oldu desek yeri ..menderes sanlarda ve kiyidan uzaklasmis sekilde kendisine gelir ve leyla diye bir kac kez bagiir bu arada leyla ve cihan eve gelirler herkez saskin durumdadir baki baba olaylari anlamak icin leyla ve cihani soru yagmuruna tuutar aslinda buna sadakat abla ve gazel de dahil lelya menderesi affedemedigi ve onu istemedigi söyler herkez buna tebki gösterin tabi en güclü tebkiyi gazel gösterir nasil olur enistem seni seviyor filan der...sonrasinda cihan leylaya vabullarini hazirlamasi gerektigi söyler baki baba ne vabulu diye atilir cihan leylaya yolda anlatmisti zaten amerikaya gideceklerini..baki baba biz leyla la burdan biraz uzaklasmaya karar verdik amerikaya gidiyoruz der bunun üzerine baki baba cildiri ne demek olur bütün bunlar leyla kizim sen orda tek basina ne yaparsin kadakat ve gazelde dahil kimse razi gelmez ama leyla babasina baba en dogrusu bu cocugumu amerikada doguracagim der..

Bu arada mendere ordaki balikti amcayla karakola gelir ve orda asumanla karsilari asuman menderesi görünce mutluluktan aglamaya baslar sükürler olsun yasiyorsun der..sonrasinda asuman ona cihanla sizin pesinizden buraya geldik cihanda silah vardi beni birakip gitti sana bisey yapacak diye cok korktum ..bunun üzerine menderes tamam asuman hadi gidiyoruz..komser beyde durun bir dakika der menderes:komserim artik hersey aydinlanmistir filan der ve onlarda eve dogru yola cikarlar..

Leyla ve cihan evden ayrilir ve bir kac günlügüne vize ve pasoport isleri halledilene kadar bir otele yerlesirler..

bu arada menderes asumani eve birakmak ister asuman her zamanki gibi itiraz eder ve gene orda igneleyici laflar söyler ama menderes onu aramadan inidirir ve dogruca leylanin evide gider..
menderse baki babayla konusur ama kimse gercekten nerde hangi otelde olduklari bilmemektedir..menderes onlari bulmak icin adeta ant dincmisitr..
ve sonrasinda cihanin bürosunda calisan biri vardi zaten vize icleri icin onu aramisti menderes onu takip etmeye karar verir ve bunun sonucunda otoparkta cihanin karsisina cikar tabi orda menderes: cihan seni buldum cihan bak görüyormusun filan der
cihan tam delimis gibi zaten arabayi menderesin üzerine sürer ve yandan ceker gider menderes arkasindan kosar ama yakalaymaz ..
sonrasinda menderes bir arastirmaci gurupla anlasir ve cihanla leylanin resimleri bu grurba verir..
sonrasinda iste cihan ve leyla otelden havaalanina gitmek icin hazilardiklarinda cihan lobide leylayi beklerken cihani menderes arar ve cihan menderese iste ben kazandim sen kaybettin gibi cümlere söylerken menderes o kadar emin olma dediginde kulaginda biter yani tam arkasinda..gurrup isini iyi yapmis anlayacagin...tam bu sirada leyla gelir ve menderesle leylanin o birbirlerine can yakan bakislari arasinda dizi biter...!16.bölüm sonu

CveB
17-08-07, 18:18
17.Bölüm Özeti

İki sevdalı karşı karşıyadır; dönüşü güç, bir yol ayrımında... Leyla, Cihan’a verdiği yemini yerine getirmek üzere Menderes’i kendinden koparmak uğruna, acı da olsa canevinden yaralar sevdiği adamı. Gerçekler gizlenir, ümitler birer birer vurulur ve tükenir tüm sözler. Menderes’i öylece terkedip Cihan’la giden Leyla’nın, içinde olduğu uçak Amerika’ya doğru havalandığında; Menderes’in elinde kalan tüm çarelerin yolu kesilmiştir. Bu ağır vedanın fırtınasında, kayıptır Menderes… Yıllarca hayalini kurdukları bebeğin, Toprak’ın dünyaya gelmesi bile değiştirmez yazgılarındaki ayrılığı. Cihan’ın ardı arkası kesilmeyen hain planları, Leyla’nın sure gelen oyunu ve Mermertay ailesi içinde, özellikle de çocukların yaşadığı huzursuzluklar ateşi körükler. Menderes’in tükenen umudu, Asuman’ın mutluluğu olur. Leyla’nın, kucağında Menderes’in oğluyla Amerika’dan dönüşü, her şeyi yeniden alevlendirir. Ancak şimdi her şey, daha bir paramparça; daha bir içinden çıkalmaz; daha imkansızdır.

peloş_sezin
17-08-07, 19:46
arkadaşalr bu özet doğruysa ozaman desenize bizimkilerin arasındaki buzlar iyice erir. menderes le asumanın evleneceğini öğrenince şoke olmuştum ama şimdi geçti.:happy0064

peloş_sezin
17-08-07, 19:53
vildan ve izleyemeyen arkadaslar icin gecen haftaki bölümü özetlemeye calistim..
selam
Biliyorsun leylanin ettigi yeminler ve yalvarislari sonunda.. cihan leylayida ordan alir ve istenbula yola cikar bu arada asuman ise bulunduklari yerde karakolu ayaga kaldiri kocamin basi dertte onu öldürecek kurtarin onu diye inletir karakolu..bu arada herkez onlardan bir haber beklememktedir yolculuk sirasinda cihan leylanin gözünü iyice korkutur aslinda cihan taninmayacak kadar degisik psikopat oldu desek yeri ..menderes sanlarda ve kiyidan uzaklasmis sekilde kendisine gelir ve leyla diye bir kac kez bagiir bu arada leyla ve cihan eve gelirler herkez saskin durumdadir baki baba olaylari anlamak icin leyla ve cihani soru yagmuruna tuutar aslinda buna sadakat abla ve gazel de dahil lelya menderesi affedemedigi ve onu istemedigi söyler herkez buna tebki gösterin tabi en güclü tebkiyi gazel gösterir nasil olur enistem seni seviyor filan der...sonrasinda cihan leylaya vabullarini hazirlamasi gerektigi söyler baki baba ne vabulu diye atilir cihan leylaya yolda anlatmisti zaten amerikaya gideceklerini..baki baba biz leyla la burdan biraz uzaklasmaya karar verdik amerikaya gidiyoruz der bunun üzerine baki baba cildiri ne demek olur bütün bunlar leyla kizim sen orda tek basina ne yaparsin kadakat ve gazelde dahil kimse razi gelmez ama leyla babasina baba en dogrusu bu cocugumu amerikada doguracagim der..

ya çok sağol izlemiş gibi oldum gözümdede canlandı.
aslan menderes göstermiş uyuz cihana gönünü.
tekrar çok sağol.:happy0064

ehlocan
17-08-07, 20:02
Paylaşımlarınıza bu başlıktan devam edebilirsiniz.Bir önceki başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=23853

Sevgiler
Ehlocan

mxrxt
17-08-07, 20:05
yeni basligimiz hayirli olsun sagol ehlocan .3. basliga adim atmis olduk arkadaslar hepimizi tebrik ediyorum..bu arada katilanlara ayrica tsk ederim...yeminliyiz sonuna kadar..

http://img410.imageshack.us/img410/8613/tugbabanuz4.jpg (http://imageshack.us)
http://img517.imageshack.us/img517/5048/blulinebi9.gif (http://imageshack.us)

havincim
17-08-07, 20:35
yeni başlık hayırlı olsun...
özetimizde gelmiş:)leylanın dönüşü herşeyi alevlendirir denildiğine göre fırtınalar kopacak yine bu bölüm...leyla ile menderes bu bölüm karşılaşırlar mı acaba?bölüm sonu ikisinin aylar sonra tekrar karşı karşıya gelmesiyle bitebilir...
anasayfadaki fragmanı izleyince çok kötü oldum ya menderes nasıl da gözleri dolu dolu bakıyordu:(

betül kocak
17-08-07, 22:15
ben bu diziye bakmiyorum anem dizinin hayrani öglenleri tekrarina bakiyor pazartesi aksamlarida yeni bölümüne dizinin raytingleri galiba iyi degilmis.bence dizi baska bir kanalda olsaydi raytingler daha iyi olurdu bence..........

peloş_sezin
17-08-07, 22:59
ay arkadaşalr yeminin 16. bölümün bir kısmını izledim.acayip insanın içi ürperiyor.deli cihan yapmış yapacağını yine ya çok sinir oldum.ayrıca asumanada ikiisnede çok sinir oluyorum.sinir şeyler.bye

prens 22
18-08-07, 00:18
ben bu diziye bakmiyorum anem dizinin hayrani öglenleri tekrarina bakiyor pazartesi aksamlarida yeni bölümüne dizinin raytingleri galiba iyi degilmis.bence dizi baska bir kanalda olsaydi raytingler daha iyi olurdu bence..........

raytingler,raytingler,raytingler yok başka kanallar!Bu dizi bu kanal da yayınlanıyor.Biz Yemin seyircileri de çok beğeniyoruz.Kanal da memnun.Eeeee yeter yani.Fox tv nin en çok seyredilen dizisi hatta tek işi.Bu anlam da da seyredilme oranı bence iyi.:happy0064:happy0064

yeşim_duygu
18-08-07, 07:56
ay arkadaşalr yeminin 16. bölümün bir kısmını izledim.acayip insanın içi ürperiyor.deli cihan yapmış yapacağını yine ya çok sinir oldum.ayrıca asumanada ikiisnede çok sinir oluyorum.sinir şeyler.bye

vildancım ewet insan bu adar sinir olur leylayı nasılda zorladı ya sinirler işte...diğer taraftan zaten asuman menderesin peşinden hiç ayrılmıyor...sevmiyooo onu ama bir türlü anlamıyor...bakalım bu hafta nolcak az kaldı...birde bence 5-6 ay falan zaman geçiricekler toprak doğucak ve karşılaşmalar yeni heyecanalr olucak tahminimce...

YASEMİN 19
18-08-07, 09:38
Benim en çok merak ettiğim Asuman ile Menderes'in evliliği de formalite olarak mı kalacak?Çünkü Menderes hala Leyla'ya aşık.Bu bölüm benim kafam biraz karışacak sanırım.Doğacak olan bebek tüm ilişkileri yönlendirecek galiba.

narima
18-08-07, 09:48
Benim en çok merak ettiğim Asuman ile Menderes'in evliliği de formalite olarak mı kalacak?Çünkü Menderes hala Leyla'ya aşık.Bu bölüm benim kafam biraz karışacak sanırım.Doğacak olan bebek tüm ilişkileri yönlendirecek galiba.

Merhabalar

Cok uzun zamandır dızıyı seyredemıyorum.Maalesefkı cok sevdıgım baska bır dızı ıle cakısıyor.Bır sorum olacaktı belkı bırkac tekrar olacak ama.Dogacak cocuk kımden Menderestenmı yok sa Cıhandanmı?
Cevap verırsenız cok memnun olurum

peloş_sezin
18-08-07, 11:32
vildancım ewet insan bu adar sinir olur leylayı nasılda zorladı ya sinirler işte...diğer taraftan zaten asuman menderesin peşinden hiç ayrılmıyor...sevmiyooo onu ama bir türlü anlamıyor...bakalım bu hafta nolcak az kaldı...birde bence 5-6 ay falan zaman geçiricekler toprak doğucak ve karşılaşmalar yeni heyecanalr olucak tahminimce...

evet zaman atlaması olacak yani olurda.bence zaman atlamasından sonra menderes asumana evlenme teklifi edecek.
bir arkladaşaımız formalite içabı mı acaba menderesle asumanın evlilikleri deye sormuş.
nedeni leyla menderese biz ayrı dünyalardayız gibi bir şey dediya ve onu bırakıp gittiğinden dolayı ona geri dönmeyeceği için evlenecek.

Yine bir başka abartınız. Forum ahalisi uzun bir süre yeminin oylanmasında 21 de kaldı. Sonra yine hazirandan ağustos 13 üne kadar 21 den 26 ya çıkardılar. Ama bu gün baktım 46 olmuşsunuz. Nasıl abarttınız böyle bravo size. Daha doğrusu Vildana daha fazla bravo. Bu çalışmada mesajını gördüm.

hüseyin abi nasılsın? iyisindir iyşaallah asıl sen olmasan benim aklıma bile gelmemişti.oylamak bunların hepsi senin sayende asıl sana bravo.

Merhabalar

Cok uzun zamandır dızıyı seyredemıyorum.Maalesefkı cok sevdıgım baska bır dızı ıle cakısıyor.Bır sorum olacaktı belkı bırkac tekrar olacak ama.Dogacak cocuk kımden Menderestenmı yok sa Cıhandanmı?
Cevap verırsenız cok memnun olurum

çocuk menderesten.
aramıza yeni gelenler yemini oylarsanız çok seviniriz.

Gümüş Hastası
18-08-07, 13:56
Yemin 17. Bölüm Basın Özeti

İki sevdalı karşı karşıyadır; dönüşü güç, bir yol ayrımında… Leyla, Cihan’a verdiği yemini yerine getirmek üzere Menderes’i kendinden koparmak uğruna, acı da olsa canevinden yaralar sevdiği adamı. Gerçekler gizlenir, ümitler birer birer vurulur ve tükenir tüm sözler. Menderes’i öylece terkedip Cihan’la giden Leyla’nın, içinde olduğu uçak Amerika’ya doğru havalandığında; Menderes’in elinde kalan tüm çarelerin yolu kesilmiştir. Bu ağır vedanın fırtınasında, kayıptır Menderes… Yıllarca hayalini kurdukları bebeğin, Toprak’ın dünyaya gelmesi bile değiştirmez yazgılarındaki ayrılığı. Cihan’ın ardı arkası kesilmeyen hain planları, Leyla’nın sure gelen oyunu ve Mermertay ailesi içinde, özellikle de çocukların yaşadığı huzursuzluklar ateşi körükler. Menderes’in tükenen umudu, Asuman’ın mutluluğu olur. Leyla’nın, kucağında Menderes’in oğluyla Amerika’dan dönüşü, her şeyi yeniden alevlendirir. Ancak şimdi her şey, daha bir paramparça; daha bir içinden çıkalmaz; daha imkansızdır

prens 22
18-08-07, 14:18
Valla her yer,her köşe Yemin'in reklamlarıyla dolmaya başladı.Ne kadar güzel.Bakalım biraz geç te olsa bir etkisi olacak mı?Duyan zaten duymuştur.Gören zaten görmüştür.Paparazi ve magazin boyutu dışın da!

melis_114
18-08-07, 14:53
yeni sayfaya gecmisiz hayirli olsun
Gümüş Hastası bölüm özetii ekledigin icik tesekkürler...
yine heyecanli bir bölüme benziyor

peloş_sezin
18-08-07, 17:31
arkadaşlar nerdesiniz diziye iki gün kaldı ama siz hala yoksunuz.frağmanı izleyemedik diye bahane bulmayın lütfen hepinizi buraya çağırıyorum.
16. bölüm için;
henüz yeni bitirdim izlemeyi.çok güzeldi.bazı yerlerde gözüm doldu ağlayacaktım.menderes telefon sahnesinde söylediğiniz gibi çok iyiydi.siz telefon sahnesinde deyince neresi olduğunu anladım.siz deyince cihan menderesi aradığında menderes dişarda biyerdeydi.acaba nasıl yetişipte yakalayacak dedim.ama çok süperdi.aslan menderes.sonra asumana çok sinir oldu sinir şey menderes ona özel meseleme karışma dedi ya çok iyi oldu ohh haketti.

peloş_sezin
18-08-07, 17:43
17.bölüm için;
menderes asumana evlenme teklifi etti ya bence leyla amerikadan dönüyorya ondan dolayı evlenmezler.ama menderes zehraya neden tokat attı onu anlamdım.ha bide şey salak menderes ne olumu nede sevdiğim kadını o adamın eline bırakmam diyor sonra asuman evlenme teklifi ediyor.bu senaristleri hiç anlamıyorum.

havincim
18-08-07, 17:48
vildan bence menderes o sözü leyla ve cihan amerikaya gitmeden söylüyor onlar amerikaya gidince de umutları tükeniyor tabi...ama asumanla evlenmek çare mi ya:(umarım evlenmezler tekrar...fragmanda sadece evlilik teklifi gösteriliyor...inş leylalar onlar evlenmeden dönerler...zaten leyla cihanla evli,mendereste asumanla evlenirse nasıl kavuşacak bunlar:icon_sorr

peloş_sezin
18-08-07, 20:08
vildan bence menderes o sözü leyla ve cihan amerikaya gitmeden söylüyor onlar amerikaya gidince de umutları tükeniyor tabi...ama asumanla evlenmek çare mi ya:(umarım evlenmezler tekrar...fragmanda sadece evlilik teklifi gösteriliyor...inş leylalar onlar evlenmeden dönerler...zaten leyla cihanla evli,mendereste asumanla evlenirse nasıl kavuşacak bunlar:icon_sorr

ya tamam gitmeden öncede söylüyorsa söylüyor olabilir.ama bilmiyorum bence asumanla evlendirecekler ki dizi uzasın diye yada belli olmaya bilir.

Duygucuğum yukarda dizilerden fox a geliyorsun.ordan foxtaki diziler çıkıyor yemine gelip oylama en üstte zaten yapıyorsun.
bide anasyfadanda popüler dizilerdende yapabilirsin.
bu arada giflerinde çok güzel olmuş ellerine yüreğine sağlık.
arkadaşalar yapabilenlerden yemini aile imzasını yapabilenlerden rica etsem.
bne de bir yapmaya çalışıyım.

mxrxt
18-08-07, 21:07
selam arkadaslar nasilsiniz?? özel calismalariniz cok güzel ellerinize saglik...saglik yerken Hüseyin abicim nasil caba?? umarim daha iyisindir Hüseyin abi ?biliyorum sen gene dayamaz buralara göz atarsin bizlere ben kendi adima iyiyim umarim kisa zamanda bize katilirsin...sevgiler...

Yeni bölümü sabirsizlikla bekliyorum aslinda fragmanda olmamasini istediginm seyler var menderesin asumana evlenme teklifi gibi ..ama dizi gördüklerimizle sinirli degil sanirim...

barış_derya
18-08-07, 21:45
bugün evde yoktum giremedim:( neler olmuş böyle :)yeni başlığımız hayırlı olsun:)özety gelmiş yorumlar yapılmakta oh oh bu bölüm jet hızıyla geçeçcek resmen toprak bebiş doğmuşda dedesinin kucağına konmuş:)

peloş_sezin
19-08-07, 08:46
hu arkadaşlar nerdesiniz.
yemini oyları günden güne yükseliyor ama hala aynı sırada diziyede 1 gün kaldı çok merak ediyorum ne olacak diye.iyşaallah menderes asumanla evlenmez.

şeboist
19-08-07, 10:11
http://cumaertesi.zaman.com.tr/images/2007/08/18/hatirla.jpg

“Hatırla Sevgili’nin bu kadar sevileceğini beklemiyorduk”

SEVİNÇ ÖZARSLAN
Televizyonda ilgiyle izlenen 'Hatırla Sevgili' dizisinin müziklerinin yer aldığı albümde liste başı oldu. Kısa bir süre önce Kalan Müzik'ten çıkan albüm, yaz sezonu olmasına rağmen 10 günde 30 bin sattı. Dizinin müzikleri yapan Kemal Sahir Gürel, Erdal Güney ve Hüseyin Yıldız oldukça keyifli.
Yeni dyayın döneminde ATV için Makedonya'da çekilen Elveda Rumeli dizisinin ve Hüseyin Karabey'in ilk uzun metrajlı filmi Gitmek'in müziklerini hazırlayan üç arkadaş, bu müziklerin Hatırla Sevgili gibi sevileceklerinden emin. Kadrolarına iki kişiyi daha eklediklerini söyleyen Kemal Sahir Gürel, yaz dönemi içerisinde gelen 8 dizi müziği projesinin de hiçbirini kabul etmediklerini belirtiyor. Etiler'deki Stüdyo Metropol'de yaptığımız görüşmemize bel fıtığı hastalığı nedeniyle Hüseyin Yıldız katılamadı ama arkadaşları, -fotoğraf çekerken gülümsememek için ellerinden geleni yapsalar da- onun enerjisini her daim hissettirdi.

Dizinin reytingleri yüksekti ama şimdi albümün reytingleri de tescillenmiş oldu. Bunu bekliyor muydunuz?

Kemal Sahir Gürel: You tube’da sadece iki melodinin bir milyon kere indirildiğini, kliplerinin yapıldığını tespit ettik. Melodiler cep telefonlarına indirildi, CD marketlerin de yoğun bir talebi vardı. Dizi müziğinin sevildiğini biliyorduk ama yazın ortasında bu kadar talep edileceğini tahmin etmiyorduk. Aslında albümü mayısta çıkaracaktır, olmayınca eylüle ertelemiştik. Ama talep artınca yaz ortasında çıktı. Müzik sektörünün giderek tükendiği, albüm satışlarının bu kadar düştüğü, korsan baskıların arttığı bir dönemde Hatırla Sevgili’nin 10 günde 30 bin rakamına ulaşması müzik sektöründe çok büyük bir olay. Popüler şarkıcıların albümleri 1 milyon satıyordu. Şimdi yüz bini zor geçiyor. Demek ki insanlar gerçekten çok sevmişler ki, alıyorlar. Dönemin rengini yansıtabilecek, bugünkü insanların sanatsal beklentilerine denk düşecek bir müzik tarzı oluşturmaya çalıştık, dönemin müziklerini taradık.

Tarama yaparken nelere rastladınız?

Kemal Sahir Gürel: Hatırla Sevgili şarkısının dışında Sadettin Kaynak ve Selahattin Pınar’ın şarkıları, Avrupa’daki ve dünyadaki müzik akımları ve onların değişimleri ve toplumsal muhalefetle birlikte gelişen sol tandanslı müzikler... Ondan sonra da kitlesel olarak söylenen yani bir şarkıcının üretmediği ama insanların anonim olarak ürettiği şarkılar var. “Olur mu böyle olur mu” gibi. Ruhi Su’nun çalışmaları, 70’lere gelindiğinde Livaneli, Rahmi Saltuk var, yavaş yavaş müzik tarzı olarak başka bir dönem başlıyor. Yani sonuçta dizide Türk müzik tarihinin kronolojisi de var. Amacımız bir laboratuar çalışması yapmak değildi elbette, yeniden üretmek esastı. Nitekim Zor Yıllar, Yaralı Kalbim, Geçmişten Geleceğe ve Dalgakıran şarkıları çok başarılı oldu.

Erdal Güney:Yaptığımız işin karşılığını görmek açısından bizim için mutlu edici bir sonuç. Hatırla Sevgili’nin çalışma dönemi kendi içinde birçok zorluğu barındırıyordu. Birçok müzisyenin de aslında altından kalkabileceğini iddia edemeyeceği bir işti. Çünkü 58’lerden 80’lere kadar kronolojisini tarif etmeniz gerekiyordu. Bir yandan belgesel bir tarzı olmalıydı, bir yandan da kendi hayalimizi, düşlerimizi koymamız gerekiyordu.

Senaryo sizin de yaranıza parmak basıyor, siz de çok sevdiniz projeyi değil mi?

Erdal Güney:Biz niye sevdik? Hatırla Sevgili’nin açılımı; ‘hatırla, ey sevgili yurdum’du bize göre. Bu yurdun içinde yaşayan, yurdun sorunlarını bir şekilde yaşamış, kendince çözümlemeye, müdahale etmeye çalışan, demokratik toplumsal kimliği ile sanatsal kimliğini buluşturmaya çalışan insanlar olarak sevdik ve yaşamaya çalıştık.

TRT’nin eskinden yaptığı dizilerin de çok güzel müzikleri olurdu. Dizi müzikleri sizce neden son dönemde bu kadar popüler oldu?

Kemal Sahir Gürel:Diziler reyting yarışı için yapılıyor. Bazen tek başına senaryo yeterli olmuyor. Dolayısıyla birçok takviyeye ihtiyaç duyulabiliyor. Senaryonun tıkandığı, oyunculuğun yavan kaldığı noktalarda müzik yardımcı bir unsur. Bunu kendi projelerimiz için demiyorum; çünkü farklı olduğumuzu düşünüyorum. Ama dağılmak üzere olan birçok dizinin müzik tarafından kurtarıldığı gördük. Son dakikada ipten müzik sayesinden dönen diziler oluyor. Bu yapımcıların dikkatini çekti. Bu nedenle son yıllarda daha popüler.

Dizinin yeni beste çalışmaları ne aşamada?

Erdal Güney: Dizinin senaryosu 70’lerin başına geldi. Fayton ve ada görüntüsü varken başka bir müzik kullanıyorduk, şimdi yavaş yavaş araçların arttığı, yolların genişlemeye başladığı, endüstriyel hayatın gelişmeye başladığı bir döneme müzik hazırlayacağız. Livaneli’den, Orhan Gencebay’dan o dönemle özdeşleşen seslerin içinde olduğu beste çalışmalarımız var.

Başka proje yok mu?Kemal Sahir Gürel:Hatırla Sevgili ve Yemin adlı dizi, bir ekip olarak dizi müziklerine kenetlenmemize neden oldu. Hüseyin, Erdal ve ben... Fakat ekibimize iki arkadaş daha katıldı. Bundan sonraki çalışmalarımızda beş kişiyiz. Elveda Rumeli var. ATV’de yayınlanacak tarihî bir dizi. Yarı komedi. Erdal Özyağcılar başrolde. 1890’lı yıllarda Makedonya’da geçen bir dizi. Çekimler Makedonya’da yapılıyor. Eylülün 15’inden itibaren yayına başlayacak. Bir de Hüseyin Karabey’in uzun metrajlı filmi Gitmek’in müziğini yapıyoruz.

Dizi olarak başka projeniz yok mu? Çok teklif gelmiştir diye düşünüyorduk…

Kemal Sahir Gürel:Kendi yaratıcılığımızı yansıtabileceğimiz projeler seçiyoruz. 8 tane dizi projesinin reddettik mesela. Bu projelere bir şey katacağımızı düşünmedik. Reddetmemizin nedeni onları beğenmemek değil, bizim katacak bir şeyimizin olmamasıydı.

Erdal Güney: Bizim işimiz doğasının dışında projelerdi. Bu, Türkiye’nin sıkıntısıdır aslında. Başarılı olduysanız herkes yüklenir ve bir süre sonra siz yok olursunuz. Bu işin böyle bir trafiği var. Ama biz doğru bir şeyler yapmak niyetiyle davranmaya çalışıyoruz.
Sayı: 90
Bölüm: Aktuel

http://cumaertesi.zaman.com.tr/?bl=8&hn=4677

barış_derya
19-08-07, 11:01
son sahnede menderes oğlunu görmeye geliyorrrrrrrrrrrrrr oleyyyyyyyyyyy baki baba dicek ki cihana toprak onun oğlu toprağın babası o tabiki görecek:)

peloş_sezin
19-08-07, 11:14
son sahnede menderes oğlunu görmeye geliyorrrrrrrrrrrrrr oleyyyyyyyyyyy baki baba dicek ki cihana toprak onun oğlu toprağın babası o tabiki görecek:)

hı o son sahnede menderes oğlunumu görmeye gidiyor.ben kaç kere izledim fark etmedim.söylediğin iyi oldu çok teşekkürler.

yeşim_duygu
20-08-07, 09:31
vildancım çok saol cnm oylama giricem güsel yorumun içinde çok teş.

CveB resimler için çok teş.çok saolasın...

romantik
20-08-07, 11:49
Arkadaşlar,
Yemin internet sitesinde resimlerin en sonunda Yemin Poster var. Posteri büyük koymuşlar, A3 boyutunda bile basılabiliyor. Süper! Hemen basıp bizim ofise astım :happy0064

mxrxt
20-08-07, 13:30
ooo yemin duygu sende baya ileleme var bunlar harika olmus emegine saglik..bu arada aksam dizimiz var cok heyacanli bir bölüm daha bizleri bekliyor biraz karmasik olacak ama genede sabirsizlaniyorum..hadi aksam yeminde bulusuruz...

peloş_sezin
20-08-07, 14:21
CveBresimlerin için teşekkürler.
Duyguözel çalışmaların bu sefer bir başka güzel olmuş ellerine yüreyine sağlık canım.devamınıda isterim.

yeşim_duygu
20-08-07, 14:59
mxrxt ve vildancım güsel yorumlarınızla beni çok memnun ettiniz saolun çok teş..bu arada akşama az kaldı dizimize çok heyecanlı...

rbd88
20-08-07, 15:46
yemin çalışmaları çok güzel ellerie sağlık
akşamki bölümüde sabırsızlıkla bekliorum yine çok güzel ve heyecanlı bi bölüm olcak

CveB
20-08-07, 15:51
Fragmanı TV'den izleyince fark ettim ki;

Asuman : Eğer velayeti alırsan bil ki o bebeği çocuklarımdan ayırmam Menderes

Demek ki Leyla Toprak'ı göstermiyor.Menderes'de velayet davası açıyor.Asuman'da hemen atılmış bebeği sahipleniyor.:icon_evil

Bu sahne bana bir yerden tanıdık geliyor.Cihan'ın Leyla'nın bebeğine babalık yapmak istemesi gibi...

Acaba bu sahne evlilik teklifinden önce mi sonra mı?

ehlocan
20-08-07, 15:56

Demek ki Leyla Toprak'ı göstermiyor.Menderes'de velayet davası açıyor.Asuman'da hemen atılmış bebeği sahipleniyor.:icon_evil

Bu sahne bana bir yerden tanıdık geliyor.Cihan'ın Leyla'nın bebeğine babalık yapmak istemesi gibi...

Eğer öyle bir teklifte bulunuyorsa Asuman bence dizinin gidişatı için farklı bir yaklaşım..Hazır bebelere babalık yapmaya meraklı erkekler vardı ama bu ilk olacak sanırım...

Bencede Menderes babalık davası açarsa kaznır zaten evlendiğinde hamileydi hukuksal bir sorun var bunu kullanabilir tabi Cihan dalavere çevirmezse :img-wink:

Ben Zehra'ya tokat atanı Asuman olarak gördüm kimiler Menderes yazmış Menderes'mi Asuman'mı emin olan varmı :img-wink: :img-wink:

peloş_sezin
20-08-07, 15:58

evet öyle oluyor.
büyük ihtimal evlilik teklifinden sonra.
bence menderes asumana evlenme teklifi ettikten sonra leyla amrikadan dönecek sonrasını bilmiyorum........
akşam görecez artık.
ama leyla gelince vazgeçecek gibi.
bunu bir kenara yazın..

rbd88
20-08-07, 16:01

galiba asuman bu teklifi menderesin evlenme teklifinden sonra yapıyor ve menderesi elinde tutabilmek için iyi bi teklif bence

bu arada bi arkadaş sormuş zehraya tokat atan asuman sanırım ve mendereste bunu görünce kızıo galiba asumana ama yanlış anlamışta olabilirim

peloş_sezin
20-08-07, 16:35
galiba asuman bu teklifi menderesin evlenme teklifinden sonra yapıyor ve menderesi elinde tutabilmek için iyi bi teklif bence

bu arada bi arkadaş sormuş zehraya tokat atan asuman sanırım ve mendereste bunu görünce kızıo galiba asumana ama yanlış anlamışta olabilirim

ben menderes diye biliyorum.ama niye çok merak ediyorum.hem asuman atarmı zehar demek menderes demek onun için ** belli olmaz atada bilir.
çünkü menderesin şimdi gözünde en değerli toprak ya bilmiyorum izleyece ve görecez.

peloş_sezin
20-08-07, 16:48
ya o mafya gibi adamlar kim biliyormusunuz.menderes sinirden tokat atmış olabilir ama asuman elini azınada getiriyor.
ehlocankafamı karıştırdın.ben menderes diye biliyordum.ama şimdi kim olduğunu bulamadım.diziden önce bulursam sizede söylerim.
ark.bide yaminin fragmanının heryerde olması çok güzel onun için iki saat boyunca televizyon başında oturmuyorum.

havincim
20-08-07, 16:59
bu akşm dizimiz var çok heyecanlıyım:)

zehraya tokat atan kşi asuman...bir anlık sinirle tokat atıyor sanırım...çnkü sonra elini ağzına götürüyor şaşırıyor...menderste şaşırıyor asumanın zehraya tokat attığını görünce...

barış_derya
20-08-07, 17:57
dava açsın valla cengaverim de vermezler ki bebek anne sütü falan içecek yani olmaz saçma olur ama nüfusuna geçirmek için dava açabilir açsın da babasıcihan değil asla
aç cengaverim aç:happy0064:happy0064

peloş_sezin
20-08-07, 19:02
Duygucuğum ellerine yüreyine sağlık özel çalışmaların süper olmuş canım.harikasın.sen olmasan bu sayfaya kimse resim gibi şeyler eklemiyor.
ha bide o kızı bulamadım.bulunca sorarım.

ozaman
20-08-07, 19:37
:happy0064 Çok az kaldı heyacan dolu saatlerin başlamasına müziği ile senaryosu ile ve tabiki harika kadrosu ile dizimiz başlıyoor.Bu sezon dizi başlama SAATİ çok UYGUN umarım bir değişiklik olmaz.Herkese iyi seyirler:happy0064
yeşim_duygu cum ellerine sağlık :good:

havincim
20-08-07, 20:30
ay menderes leylanın fotoğraflarına nasıl baktı ya ağlayasım geldii

en çokta mendersin bu olayın iç yüzünü araştırmasına sevindim...yani leylanın o sözleri söylemesinin nedenini öğrenmek istiyor:)

arzu-başak
20-08-07, 20:30
Herkese merhaba...
Ağlıyorum hala ben...tutuyorum kendimi araya şarkı bir giriyor beni tutabilene aşkolsun..."sana ben şiirler sözler büyüttüm...sana ben baharlar yazlar büyüttüm..sana ben hummalı gizler büyüttüm söyleyemedim"gelde ağlama...yalnız leylada abarttı..tamam adama yüz vermeyecek analdıkta o kadarda değil...
neyse ben çıkmak zorundayım...yorumumu daha sonra yaparım artık..size iyi sohbetler........

alisercan
20-08-07, 20:37
Herkese merhaba...
Ağlıyorum hala ben...tutuyorum kendimi araya şarkı bir giriyor beni tutabilene aşkolsun..."sana ben şiirler sözler büyüttüm...sana ben baharlar yazlar büyüttüm..sana ben hummalı gizler büyüttüm söyleyemedim"gelde ağlama...yalnız leylada abarttı..tamam adama yüz vermeyecek analdıkta o kadarda değil...
neyse ben çıkmak zorundayım...yorumumu daha sonra yaparım artık..size iyi sohbetler........

Arzu Cevdet Hocanın söz ve müziğidir "Söyleyemedim" Çok güzel bir ezgidir gerçekten. Size ayrıca tüm albümünü dinlemenizi öneririm. Çok başarılı bir çalışmadır.

hewal
20-08-07, 21:01
2.sezon gerçektende oyuncularda çok değişim var tabi olumlu yönde...Bu bölüm yine Serhan Yavaş'ın bölümü olacağa benzer şu ana kadar izlediklerimle...Hemşire ile konuştuğu sahnelerde özellikle bebeğin doğduğunu öğrendikten sonraki ifadeleri çok iyiydi...Bu bölümü sevgili sinope ve fettan'ın yorumlarıyla değerlendirmek çok güzel olurdu malesef ikiside yok ama izledilerse çok keyif aldıkalrından eminim :img-wink: :img-wink: :img-wink:

Cihan kötülükte sınır tanımayacak bu sezon anlaşılan FAÇA'lımız eksikti hadi hayırlısı :)

mxrxt
20-08-07, 21:04
Herkese merhaba...

Sana katilmamak mümkünmü arzu basak muzikler o kadar güzel ve ictenki inasani alip götürüyor bilmedigi yerlere menderesin o hallerine com üzüdüm birde muzik girince kanim dondu sanki muzikler diziymizle o kadar bütünlesiyorki buda dizi ekibinin ne kadar dogru ve basarili oldugunu kanitliyor ..bu arada yalnimiyorsam elvada rumeli dizisinin muziklerinide hazirlayan ayni muzik ekibi olacakmis öyle degilmi hüseyin abi...??

havincim
20-08-07, 21:06
cihandan nefret ediyorum ya...bebeğin babası olarak cihan yazdırdı adını ya menderesin adı yazılmalıydı çok sinir oldum!!!leyla daha fazla ısrar etmeliydi bence off!

alisercan
20-08-07, 21:15
Ve façalı izzet ve Mahir.... Çok ilginc gelişmeler oluyor. Mahir ve façalı izzet... Neyse bakalım neler yapacak bu ikili. Murat bakalım yayınlanmadan bir şeyler söylemek zor. Bekleyelim görelim...

Gümüş Hastası
20-08-07, 21:29
Ya arkadaşlar ben Menderesi öldürcekler korkusundan kapattım tv yi oturdum bilgisayarın başına. Siz her reklam arasında bana olanları anlatın olur mu çok korkuyom ya menderes e bişey olacak diye

hewal
20-08-07, 21:33
Ve façalı izzet ve Mahir.... Çok ilginc gelişmeler oluyor. Mahir ve façalı izzet... Neyse bakalım neler yapacak bu ikili. Murat bakalım yayınlanmadan bir şeyler söylemek zor. Bekleyelim görelim...

Façalı İzzet'in konuşmaları Mahir'in davranışlarına bakınca "dürüst"birileri olduğu fikrine kapıldım..Dolayısı ile Cihan efendinin Menderes'e yaptıkları ortaya çıkınca Cihan'ın planları ters tepebilir tabi bu çok sonra olacağa benzer...

mxrxt
20-08-07, 21:36
Her reklam arasi gelip biseyler yazmak istiyorum ya cok güzel ve duyusal bir bölüm izliyoruz zehranin o icten aglamsi cok etkileyiciydi sanki gercek dayak yemis gibi facali izzet olayi ne kadar iyi olur bilmiyorum ama o bölümde cok güzeldi mahir bu is icin özenle secilmis gibi kötü olduklari düsünmüyorum öyle yansimadi sanki menderesin toprak´in eldivenini aldigini o anda anlamamistim baba olmak böyle bisey olsa gerek ?menderes gercekten cok zor durumda yasadiklari kolay degil sanirim asuaman evlenme teklifinin en büyük nedeni leylaya bbebekm baba isminden dolayi ..bu arada cihan bir insanin ne kadar degisebileceginiz acik bir örneginir..

alisercan
20-08-07, 21:37
Façalı İzzet'in konuşmaları Mahir'in davranışlarına bakınca "dürüst"birileri olduğu fikrine kapıldım..Dolayısı ile Cihan efendinin Menderes'e yaptıkları ortaya çıkınca Cihan'ın planları ters tepebilir tabi bu çok sonra olacağa benzer...

Harikasın hewal... Ama yine de dikkat et. Böyle bir kabadayı can borcunu ödemez mi sence. Yani bu yanından da bakmalı. Ama mahir pek de deli yürek bakıyor. Ne iş dizi derin devlete doğru mu kayıyor...

emosss
20-08-07, 21:47
hewalin dediklerine bende katılıyorum.. adamlar cihanın işini bozabilirler bi süre sonra. ayrıca dizinin başında leylayada çok kızdım abarttı yani.. serhan yavaş tek kelimeyle döktürdü o sahnede.. hele o gözlerinin kızardığı an selpak aramaya başladım ben..toprağa bakışı , leylanın resimlerine bakışı falan çok duygusal sahnelerdi..
ya bu kiralık katiller ne kadar alır , bende cihanı falanmı öldürtsem.. kurtulalım cümleten:icon_whis

havincim
20-08-07, 21:52
emosss beraber kiralayalım biz bu katili:)

ya evlendiler ya evlenediler off...menderes için ne kadar zor bir andı...serhan yavaş harika oynadı...

ya içimizde asumanseverler var mı bilmiyorum ama asumanda nasıl gurur var yaa!!!menderes kaç kere tersledi,rahata bırak beni dedi ama asuman hep onun peşinde dolaştı,peşine adamlar taktı sonundada amacına ulaştı öyle ya da böyle...

Gümüş Hastası
20-08-07, 21:53
hewalin dediklerine bende katılıyorum.. adamlar cihanın işini bozabilirler bi süre sonra. ayrıca dizinin başında leylayada çok kızdım abarttı yani.. serhan yavaş tek kelimeyle döktürdü o sahnede.. hele o gözlerinin kızardığı an selpak aramaya başladım ben..toprağa bakışı , leylanın resimlerine bakışı falan çok duygusal sahnelerdi..
ya bu kiralık katiller ne kadar alır , bende cihanı falanmı öldürtsem.. kurtulalım cümleten:icon_whis

bilmemki ne kadar alırlar ma bizde destek oluruz sen merak etme. işin ucunda cihan dan kurtulmak var ya para falan önemli değil..bye

emosss
20-08-07, 22:01
iyi o zaman parayı üçe böleriz:P
ne kadar hızlı ilerliyo bu bölümde..bu bölümde olanlardan rahat 3 bölüm çıkardı..
bu asumanın gurursuzluğunu bende anlamıyorum..onu sevmeyen bi adamla nasıl bi ömür geçerki..
ya bu arada fox tv'ye sesleniyorum.. bu kadar reklam arası vermeyin.. litfen ama.. anlaşılan diziye iyi reklam geliyo:img-cool2

havincim
20-08-07, 22:03
asuman kaleyi içten fethetti:)o mutluluktan ağladıkça ben sinirden ağladım ya:icon_cry::icon_cry:

bu cihanda ne pislik adam ya karşısında kimse birşey yapamıyor.akıl yok bu adamda.menderesi etrafta görmeyeceğim diyor.sanki menderes oğlunu görmeye hiç gelmeyecek mi?laf işte...
leyla menderesle asumanın yeniden evlendiklerini duyunca ne tepki verecek acaba?

mxrxt
sanirim bu son reklam bende arkadaslara katilioyrum özellikle leylanin cihan her istedigi yaptigini cok anlam veremiyorum nerden bizim o bas kaldiran aimli laylamiz nerde simdiki annelik duylari dicam ama ondanda cok habredar degilim elbette bu arada kim ne derse desin asuman bu mutlugunu leylanin yaptiklarindan sonra haketti o gercekten cok sabir gösterdi üstelik menderesi cok sevdigine inaniyorum ha tabiki bende leylayla mendersin birlesmeleri istiyorum ama su durum karsisinda asuman mutlulugu sonuna kadar hakediyor mendersele yada menderessiz bu arada facalinin sözledigi sözz..ayni suda iki kere yikanilmaz..

TheTurk
emosss haklısın dizi en az 3 bölüm olurdu ama fazla uzatmadılar belli ki senaryo da daha iyi bölümlere yer verecekler..
Nasıl bir duygu ya insan oğlunu alıp sevemiyor çok acı verici bişey Allah kimseye yaşatmasın..

hewal
20-08-07, 22:05
Harikasın hewal... Ama yine de dikkat et. Böyle bir kabadayı can borcunu ödemez mi sence. Yani bu yanından da bakmalı. Ama mahir pek de deli yürek bakıyor. Ne iş dizi derin devlete doğru mu kayıyor...

Can borcunu elbet öder zaten sorgusuz sualsiz işi kabul etmeside ondan sebep ama körü körüne iş yapacak birilerine benzemiyorlar :img-wink: :img-wink:ben hazetmiyorum her diziye mafya girmesinden bakalım bu konu çok dallanıp budaklanmaz umarım....

emosss beraber kiralayalım biz bu katili

ya evlendiler ya evlenediler off...menderes için ne kadar zor bir andı...serhan yavaş harika oynadı...

ya içimizde asumanseverler var mı bilmiyorum ama asumanda nasıl gurur var yaa!!!menderes kaç kere tersledi,rahata bırak beni dedi ama asuman hep onun peşinde dolaştı,peşine adamlar taktı sonundada amacına ulaştı öyle ya da böyle...

Bu dediklerin ilk sezon için geçerliydi evet bende çok kzııyordum Asuman'a ama bu defa masumdu Asuman zorla birşey yaptırmadı ha tabi hala aynı evde kalmaları var ama Menderes ayrı eve çıkabilirdi hem bu defa babsıda ne yaparsan ne karar verirsen arkandayım demişti..

Bu akşam yeni bir melodimi duydum banamı öyle geldi kahvaltı sahnesinde :icon_whis :icon_whis :icon_whis

mxrxt
20-08-07, 22:06
iyi o zaman parayı üçe böleriz:P
ne kadar hızlı ilerliyo bu bölümde..bu bölümde olanlardan rahat 3 bölüm çıkardı..
bu asumanın gurursuzluğunu bende anlamıyorum..onu sevmeyen bi adamla nasıl bi ömür geçerki..
ya bu arada fox tv'ye sesleniyorum.. bu kadar reklam arası vermeyin.. litfen ama.. anlaşılan diziye iyi reklam geliyo:img-cool2

siz gene cok sanslisisini anlamiyorum sinir oluyorum fox turk reklama girdi leylanin biz burda kalmicaz degisi yerde simdi yaisma basladi bu nasil yayincilik anlayisi lenet olsun dizi bitmedi biliyorum ama yarsima basladi bu kadar olmazyaa avrupa yayinlarindan nefret ediyorum..reklam oldugununa üzülmüyorum bu dizinin iyi reklam aldigina isret ediyor ..offf yaa sonunu yazin da bende ögrenimm

emosss
20-08-07, 22:08
menderes şuan gerçekten leyla'ya kızmaya başladı..bence çocuk için kesinlikle savaşıcak.. yakında babalık davaları izleriz artık.. ama cihan olucak mendebur kendi adını yazdırmasaydı zorla daha iyi olurdu ya neyse..
bide ayrı evde yaşıcaklarmış tabi o zaman rahat rahat tehdit edicek leyla'yı..

emosss
20-08-07, 22:13
siz gene cok sanslisisini anlamiyorum sinir oluyorum fox turk reklama girdi leylanin biz burda kalmicaz degisi yerde simdi yaisma basladi bu nasil yayincilik anlayisi lenet olsun dizi bitmedi biliyorum ama yarsima basladi bu kadar olmazyaa avrupa yayinlarindan nefret ediyorum..reklam oldugununa üzülmüyorum bu dizinin iyi reklam aldigina isret ediyor ..offf yaa sonunu yazin da bende ögrenimm

katılıyorum cnm avrupa yayınlarını bende sevmiyorum.. hangi saatte ne var hiç belli olmuyo , gelişigüzel kesmişler bide..
bu arada dizinin sonunu yazsanız benim içinde iyi olur..annem kapattı tv'yi yaa

bide az kalsın kafama terlik yiyodum zor kaçtım.. bu yaşta bi bu eksikti

alisercan
20-08-07, 22:14
Can borcunu elbet öder zaten sorgusuz sualsiz işi kabul etmeside ondan sebep ama körü körüne iş yapacak birilerine benzemiyorlar :img-wink: :img-wink:ben hazetmiyorum her diziye mafya girmesinden bakalım bu konu çok dallanıp budaklanmaz umarım....

Bu dediklerin ilk sezon için geçerliydi evet bende çok kzııyordum Asuman'a ama bu defa masumdu Asuman zorla birşey yaptırmadı ha tabi hala aynı evde kalmaları var ama Menderes ayrı eve çıkabilirdi hem bu defa babsıda ne yaparsan ne karar verirsen arkandayım demişti..

Bu akşam yeni bir melodimi duydum banamı öyle geldi kahvaltı sahnesinde :icon_whis :icon_whis :icon_whis

yeni melodi yok. Kahvaltı sahnesinde duyduğun ilk bölümlerden beri var. Erdal güneyin Belki bir gün adlı ezgisini yükledim.

TheTurk
20-08-07, 22:14
Asuman kafayınereye vurduki :) Menderesi gönderdi???
Cihan şimdi görecek nasılmış ahkam kesmek dayılanmak, menderes kendisini zor tutuyor ama, diğer bölümlerde olay olacak gibi...

bimkolik
20-08-07, 22:17
Bu diziyi annemin tavsiyesi ve özetiyle iki bölümdür takip ediyorum ama iki bölüm bile yetti sinir katsayımın tavan yapmasına. Cihanı öldürmek geliyor içimden..
Leyla neden bu kadar boyun eğiyor ona anlamış değilim..
Menderesin Asumana ve kızına karşı sorumluluğu varsa oğluna, Toprak'a karşı da var.. Nerden çıktı bu nikah kararı? Asuman gurursuz yaratık ama Menderesi yine iyilik meleği ayaklarıyla kendinde tutmayı başaracak..O yüzük bence çok gereksizdi nitekim Leyla çok kötü oluyor yüzüğü görünce fragmanda..
Façalı hakkında sevgili hewal gibi düşünüyorum. Mahir'i çok sevdim:good: Hislerim beni yanıltmaz inşallah..

mxrxt
20-08-07, 22:18
katılıyorum cnm avrupa yayınlarını bende sevmiyorum.. hangi saatte ne var hiç belli olmuyo , gelişigüzel kesmişler bide..
bu arada dizinin sonunu yazsanız benim içinde iyi olur..annem kapattı tv'yi yaa

bide az kalsın kafama terlik yiyodum zor kaçtım.. bu yaşta bi bu eksikti

sorma emosss yaa valla sinir den öyle bir hal oldumki anlatamam ben bütün hafta bekliyorum bu diziyi cok seviyorum valla bir dizi icin algicam dersem sasirmayin bu nasil olay anlamiyorum..neyse artik olan oldu hep ikici sinif olduk hep öyle kalacagiz anlasilan..saglik olsun..bu arada dizi de gazele gerceketn hayran oluyorum ne kadar sözünü esrgemeyen bir kiz helal olsun valla cihan menderes icin facali yi devreye sokarken bence onun asil korkusu gazel olsun valla gazel facalinin facasini bozarsa hic sasirmam...:icon_whis

havincim
20-08-07, 22:19
ya asuman leylanın yanına gidiyor ve tekrar evlendiklerini söylüyor sanırım...leylaya menderesin aldığı tektaş yüzüğü gösteriyor bile bile...leyla çok kötü oluyor!!!
cihan kesmez beni asumanı da öldürtelim:)ama hayatiyle zehraya kıyamam ki...
menderes önümüzdeki bölümde alacak oğlunu kucağına,hemde cihanın olduğu yerde...leyla nasıl tatlı bakıyor menderesle oğluna:)
cihan menderese toprağın nüfus cüzdanını gösteriyor...

hewal
20-08-07, 22:20
yeni melodi yok. Kahvaltı sahnesinde duyduğun ilk bölümlerden beri var. Erdal güneyin Belki bir gün adlı ezgisini yükledim.

Bana yeni bir melodi gibi geldi :img-blush :img-blush yanlış algılamışım :)

Asuman kafayınereye vurduki Menderesi gönderdi???
Cihan şimdi görecek nasılmış ahkam kesmek dayılanmak, menderes kendisini zor tutuyor ama, diğer bölümlerde olay olacak gibi...

Asuman kafayı bir yere vuramdı taktik değiştirdi :)Oda biliyor zorla güzellik olmayacağını gerçi Menderes'in evlenme teklif etmesinde Asuman özel bir çaba sarfetmedi ama sonraki davranışlar Asuman'ın yeni taktiği fragmandanda görüleceği üzere yemeyip içmeyip soluğu Leyla'nın yanında alıyor....

alisercan
20-08-07, 22:23
Asuman, çok farklı bir karakter. O da leyla kadar sevdikleri için her şeyi göze alan biriydi. Cihan piskopatıyla menderesin peşinden giden biri unutmayın. Ve siz ey yemin ahalisinin bayanları, kocalarınız sizi habersiz boşayıp şehirde bir kadınla üstelik de güzel bir kadınla aldatmasına nasıl bir tepki gösterirdiniz.
Ama bu öyküde menderesin de kabahatı yok tabii ki. Çünkü o sadece hayati ve asumanı düşündüğü için evlendi.
Onun için onlardan Asumanın bu mutlu gününde ona bu kadarcık sevinci çok görmeyin. Çünkü o da anlayacak evlilikle sevginin ve bir olmanın farklı bir duygu olduğunu.
Asuman hep böyle kal sevecenliğini ve akıl sağlını koru diyor. Gözlerimizi reverse bir efekt eşliğinde cihana çeviriyoruz.
Bu cihanda müthiş bir iş var. Gözleri çok deli bakıyor farkında mısınız? Neler oluyor hayatta...
Baki babaya ne demeli.
Besle yetimi alsın kızını atasözünü mü hatırlatmalı. Ama o söz öyle değildi ya...
Besle yetimi oysun gözünü idi sahi...

mxrxt
20-08-07, 22:24
Bu diziyi annemin tavsiyesi ve özetiyle iki bölümdür takip ediyorum ama iki bölüm bile yetti sinir katsayımın tavan yapmasına. Cihanı öldürmek geliyor içimden..
Leyla neden bu kadar boyun eğiyor ona anlamış değilim..
Menderesin Asumana ve kızına karşı sorumluluğu varsa oğluna, Toprak'a karşı da var.. Nerden çıktı bu nikah kararı? Asuman gurursuz yaratık ama Menderesi yine iyilik meleği ayaklarıyla kendinde tutmayı başaracak..O yüzük bence çok gereksizdi nitekim Leyla çok kötü oluyor yüzüğü görünce fragmanda..
Façalı hakkında sevgili hewal gibi düşünüyorum. Mahir'i çok sevdim:good: Hislerim beni yanıltmaz inşallah..

selam bimkolik aramiza hosgeldin seni burda göremk cok güzel annene cok selam ayrica tsk ediyorum seni biza kazandirdigi icin:good: burada yorumlarin da cok haklisin ama leylanin bu tavirlarindan sonra asuman mutlu olmasi bana cok dokunmadi sabrinin karsiligini aldi bu arada dizinin ilk bölümleriyle ilgili sorunlarin olurca yardimci oluruz...

hewal
20-08-07, 22:26
Asuman, çok farklı bir karakter. O da leyla kadar sevdikleri için her şeyi göze alan biriydi. Cihan piskopatıyla menderesin peşinden giden biri unutmayın. Ve siz ey yemin ahalisinin bayanları, kocalarınız sizi habersiz boşayıp şehirde bir kadınla üstelik de güzel bir kadınla aldatmasına nasıl bir tepki gösterirdiniz.
Ama bu öyküde menderesin de kabahatı yok tabii ki. Çünkü o sadece hayati ve asumanı düşündüğü için evlendi.
Onun için onlardan Asumanın bu mutlu gününde ona bu kadarcık sevinci çok görmeyin. Çünkü o da anlayacak evlilikle sevginin ve bir olmanın farklı bir duygu olduğunu.
Asuman hep böyle kal sevecenliğini ve akıl sağlını koru diyor. Gözlerimizi reverse bir efekt eşliğinde cihana çeviriyoruz.
Bu cihanda müthiş bir iş var. Gözleri çok deli bakıyor farkında mısınız? Neler oluyor hayatta...
Baki babaya ne demeli.
Besle yetimi alsın kızını atasözünü mü hatırlatmalı. Ama o söz öyle değildi ya...

Empati kurup bakarsak olaya Asuman'da kendince haklı hem dediğim gibi bu defa pek birşeyde yapmadı :)Bir de çok güzel bir bayan Allah için geçen sezon giyim tarzı daha nasıl desem orta yaş üstü tarzıydı bu sezon daha güzel giyiniyor :img-wink: :img-wink: Sezon boşluğu YEMİN dizisine her anlamda yaramış..Oyuncular senaryo :good: :good: :good:

bimkolik'ciğim seni bu başlıkta gördüm çok mutlu oldum :img-wink:

havincim
20-08-07, 22:27
cihan hangi akla mantığa uyarak toprağın baba adını cihan hisarlı yazdırıyorki...leylayı tehtid etse kaç yazar...sonuçta menderes oğlunu cihana teslim edecek değilya...açar bi dava,DNA testi yapılır babasının kim olduğu kanun önünde kesinleşir ve baba adı değişir...ama sanırım bu işler bu kadar kolay olmuyordu:icon_sorr ama toprağın babası menderes sonunda bu kanun önündede kesinleşecek ve baba adı değişecek...

cihan avukattı dimi?nasıl avukatsa artık!!!tehtidler havada uçuşuyor...çok okumaktan kafayı yemiş galiba...

fragmanda menderese çok acıdım leyla ve toprak camdalarken nasıl bakıyor onlara öyle içim parçalandı:(

mxrxt
20-08-07, 22:29
Baki babaya ne demeli.

Valla hüseyin abi asuman hakkindaki düsüncelerini bende dile getirdim..o nedenle sana katliyorum demekte hic bir sakinca görmüyorum asuman bu kadarcik mutlugunu sonuna kadar haketti sabrinin mukavatini aldi..üstelik leylanin cihana bu kadar boyun eymesi beni onun mutlugu konusunda üzmedi..ama sanirim asuman bu ilerleyen bölümnlerde bence menderesten kendi istegi ile ayrilacak gibi bunun uzun bir zaman alacagi kesin ama asuman bu evlilikte birlikte tek tarafli askin yeterli olmadigi anlayacak gibi..

CveB
20-08-07, 22:33
Asuman'ın yeni taktiği fragmandanda görüleceği üzere yemeyip içmeyip soluğu Leyla'nın yanında alıyor....

Yalnız bu yaptığını Menderes duyarsa sonu kötü olacak.

Fragmanda bahsedilen "Ölümcül Plan" da neyin nesi?Tam o sahnede piknik gibi bir yerdeler.Menderes oğlunu kucağına alıyor.Bu Cihan Efendi Menderes'i vurdurtmasın?

alisercan
20-08-07, 22:34
Valla hüseyin abi asuman hakkindaki düsüncelerini bende dile getirdim..o nedenle sana katliyorum demekte hic bir sakinca görmüyorum asuman bu kadarcik mutlugunu sonuna kadar haketti sabrinin mukavatini aldi..üstelik leylanin cihana bu kadar boyun eymesi beni onun mutlugu konusunda üzmedi..ama sanirim asuman bu ilerleyen bölümnlerde bence menderesten kendi istegi ile ayrilacak gibi bunun uzun bir zaman alacagi kesin ama asuman bu evlilikte birlikte tek atarfli askin yeterli olmadigi anlayacak gibi..

Murat bakıyorum yeni senaryo çalışmalarını yazmaya başlamışsın. Yoksa sen bizden gizli nilgün hanımla görüşüyor musun? Yoksa prodüksiyondan iş teklifi mi aldın? Almanyada işler kesat mı yoksa.

mxrxt
20-08-07, 22:38
Murat bakıyorum yeni senaryo çalışmalarını yazmaya başlamışsın. Yoksa sen bizden gizli nilgün hanımla görüşüyor musun? Yoksa prodüksiyondan iş teklifi mi aldın? Almanyada işler kesat mı yoksa.

yokbe abicim nerde bizde öyle yetenek belkide ben olamsini istediklerimi yaziyorumm:icon_whis iste fikir yürütmeye calisiyoruz olurya belki tutar?? göle maya calma misali bu arada valla ilerleyen bölümlerde neleri tutturum bilmiyorum ama sen gerceketen bu konuda haklisin Almanyada isler kesatt :icon_sorr:img-yes:

alisercan
20-08-07, 22:42
Mahir zengin ve aristokrat bir aileden gelmektedir. Galatasaray lisesini bitirdikten sonra ailenin umudu oğlunun ya doktor ya mühendis ya da önemli bir şey olmasındadır. Ama Mahir ısrarla tiyatrocu olmayı istemektedir. Sonunda babası cemal bey ikna olur, ama anne despot ve kuzey kafkas geleneğinden gelen ataerkil duruşla oğlunun kararına karşı çıkmaya devam eder. Bunun üzerine Mahir o güne kadar yapmadığı bir şeyi yapar ve konservatuara yazılır. Anne oğlunu mirasdan da oğulluktan da reddeder. Bunun üzerine sokaklarda yatıp kalkmaya başlar. Sokak çeteleriyle dalaşmaya zamanla onlarla birlikte hareket etmeye başlar. Sonra façalı izzet tarafından bulunur ve onun yanında yetişir. Zekası, üç yabancı diliyle façalının ulusal ve uluslararası işlerini takip etmeye başlar. Sonra gözdesi olur façalının. Zeka silahtan keskindir. (Bu silah kılıçtır.) Ve kısa sürede yakın ve uzak döğüş, silah kullanma dersleri alarak kenan imirzalıoğlunun tahtına göz diker.
Bakalım Mahir neler yapacak...

bimkolik
20-08-07, 22:46
bimkolik'ciğim seni bu başlıkta gördüm çok mutlu oldum :img-wink:

selam bimkolik aramiza hosgeldin seni burda göremk cok güzel annene cok selam ayrica tsk ediyorum seni biza kazandirdigi icin:good: burada yorumlarin da cok haklisin ama leylanin bu tavirlarindan sonra asuman mutlu olmasi bana cok dokunmadi sabrinin karsiligini aldi bu arada dizinin ilk bölümleriyle ilgili sorunlarin olurca yardimci oluruz...
Güzel mesajlarınız için teşekkürler, aranıza katılmaktan mutluluk duydum.
Bu arada bir kaç resim eklemek istiyorum, bu sayfaya mı ekleniyor resimler?

peloş_sezin
20-08-07, 23:28
slm arkadaşlar ben böyle bölüm görmedim her reklamda ağladım nerdeyse.
aralardada geliyor evdekilerde var bozuntuya vermemeye çalışıyorum.gözlerim dolduğu zaman hemen lavobaya koşuyorum.şimdide gözlerimi açıp kapasam ağlayacam.

resim eklen arkadaş ellerine sağlık.
ya ben ilk nikahta o haberi aldıktan sonra evet deme dedim ama hayır diyeceğini düşünüyordum.nikah memuruna bakınca evet diyeceğini anladım vede çok sinir oldum.
haksızlık menderes asumanı sevmiyorki lylayı seviyor evlenmemeleri gerekiyor neden evlendiler menderese orda çok sinir oldum evlenmiyecekti.
aklıma geldikçe ağlayasım geliyor.
ya offfff ya haftaya pazartesi nasıl gelir...ya ya ya ya

emosss
20-08-07, 23:30
bimkolik resimler için çok teşekkür ederim..ya bu toprak ne kadar şirin bişey dayanamadım avatar yaptım beğenirsiniz umarım..
şimdilik iki tane...

http://www.resimkaydet.com/001/images6/1187669761.jpg http://www.resimkaydet.com/001/images6/1187701381.jpg

peloş_sezin
20-08-07, 23:57
]

Baki babaya ne demeli.

hüseyin abi aşk olsun bana imadına mı yapıyorsun.menderesde haklı insan abisinin sevdelısına karım diye blirmi.
ben cengaverimin arkasındayım ama bu bölümde çok sinir etti beni.
1)ilk ve son sahnede cihana bir tane patlatacaktı.
bide
2)asumanla evlenmeyecekti.
sen pc başına gel soracam ben sana daha dur zaten ağlayacam bide sen sinirimi zıplat bide başıma sinek tepelleş oldu sinir den kan beynime sıçradı

hewal
21-08-07, 06:46
bimkolik ve havincim resimler için çok teşekkürler...
emossscuğum Toprak avatarların çok güzel olmuş emeğine sağlık ...

Mahir konusunda uçuşa geçmişiz :)Valla nasıl bir aileden geliyor bilmiyorum ama pek yaman birine benziyor ne kadar arka yolLarın insanI olsada yapmayacakları karşı oldukalrı şeylerde var bakalım nasıl bir hikayesi çıkacak Mahir'in :)

sycamore
21-08-07, 06:58
Cihanın Menderese doğrulttuğu silah ters döneceğe benziyor.Yani Façalıyla işler umduğu gibi gitmeyebilir.Cihanın niçin yardım istediğini öğrendiğinde Façalının ne yapacağını merak ediyorum.Fakat birde ortada bir can borcu durumu var bakalım neler olacak.Yinede keşke bu mafya işi dizinin içine hiç girmeseydi.

Menderesin hastane sahnelerini çok beğendim.Leylanında bebekle olan sahneleri çok güzeldi hiç eğreti durmamıştı.Bölümde herkesin oyunculukları gittikçe mükemmel oluyor.Ama Cihan gerçekten harika.Leylaya bakarken gözlerinden ateş saçıyor,korkutuyor ama iki saniye sonra Baki babaya kafasını çevirdiğinde mülayim bir adam oluyor,bakışları sakinleşiyor.İşte bu geçişlerdeki başarısı gerçekten harika.

peloş_sezin
21-08-07, 08:24
arkadaşlar resimleri ekleyenler teşekkürler.
ben hala daha dizinin etkisindeyim hiç bir bölümde ağlamamıştım bukadar daha doğrusu ben bu diziyi izlerken bir kere ağladım menderesin öldüğünü sandığımız bölümde bi orda ağladım.dün akşam ağlamaktan gözlerim şişti.
menderesin öldüğü bölüm bide bu bölümde ağladım bundan sonrada çok aglayacaz gibi.

peloş_sezin
21-08-07, 08:41
ya ben menres in dedktiflerle konuştuğu yere kadar izleyemebildim yaaa elektirkler kesildi offffffffffffffffffff sabahleyin geldi sinirlerim çok bozuk youtube eklenmişmidir?yada biri bölümü yazabilir mi yaaa offfffffffffff offfffffffffffff youtube ne zaman eklenir bilen var mı?

canım youtubeye eklenmemiştir sanırım daha eklenmez.ekleyen kişi bu aralar .çok yoğunmuş.vakit bulduğunda bütün bölümleri ekleyecekmiş.
nasıl anlatılır bilmemki yinede bir deneyim.pek anlatmayı beceremem ama yine bir şeyler anlatmaya calışayım.
aumanla menderes evlendi.
leylalar türkiyeye döndü.
ha tam menderesle asuamn nikah masasındayken dedektif aradı leyla hanım ve oğlunuz istanbula indi dedi.
menderes asumanla evlendiği asuman menderese eğer veleyet davası açarsan ve alırsan velayetini kendi çocuklarımdan ayırmam onu dedi.
zehraya tokat atan asuamn sanırım zehra bir konuşma yaptı ondan dolayı oraya bende kaçırdım.ağladığım için lavaboda meşguldum.iyşaallah tekrarı çıkar çünkü çok güzel bir bölümdü.
anlatmayı pek beceremem ondan çok karışık oldu daldan doruktan anlattım.umarım en kısa zamanda izlersin.

emine82
21-08-07, 09:29
Diziyi geçen sezon izlemeye başladım her bölümünü kaçırmadan büyük bir merakla takip ettim, bu sezon da aynı keyifle izliyorum

Dizideki karekterle ilgili düşündüklerim;

Cihan denen insancıktan nefret ediyorum
Asuman çok içten pazarlıkçı kesin bi düşündüğü vardır yine Menderes ile ilgili
Menderes çok yakışıklı ve sabrı aşkı beni ona daha çok hayran bırakıyor

yaya39
21-08-07, 10:45
1 Zoraki Koca [net] Kand 5,70 23,70
2 Yaprak Dokumu (tkr) [net] Kand 3,30 23,90
3 Bay Ve Bayan Smith (y.s) [net] Atv 3,20 13,50
4 Zeliha''nin Gozleri [net] Star 3,10 14,90
5 Arena (ozel) [net] Kand 2,90 18,10
6 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 2,70 16,10
7 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 2,60 15,50
8 Besinci Boyut (tkr) [net] Stv 2,35 10,75
9 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 2,20 15,30
10 Yemin [net] Fox 2,20 10,90

Hedef Kitle : A/b
20 Ağustos 2007 Pazartesi
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Zoraki Koca [net] Kand 5,80 23,40
2 Bay Ve Bayan Smith (y.s) [net] Atv 4,80 19,40
3 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 3,50 20,60
4 Arena (ozel) [net] Kand 2,90 17,10
5 Kor (y.s) [net] Show 2,90 11,90
6 Zeliha''nin Gozleri [net] Star 2,60 11,80
7 Avrupa Yakasi (tkr)-opt [net] Atv 2,50 19,10
8 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 2,50 16,20
9 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 2,50 14,50
10 Yaprak Dokumu (tkr) [net] Kand 2,20 18,60
11 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 2,10 11,60
12 Spor Sayfasi Show 2,10 9,20