Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları-Arşiv-1

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

erenalp_18
18-02-07, 15:20
Tuba Ünsal, Serhan Yavaş ve Zeyno Üstünışık başrolleri paylaşıyor
Hakkında daha fazla bilgi yok ancak Fox'un tanıtımlarında duyuruldu.

cemotara
18-02-07, 15:41
fox tv nin tanıtımlarında gördüm çok etkileyici bir fragman ben çok beğendim bence çok güzel bir dizi olacak başroldeki erkekte acayip karizmatikti yeni yüzlerden biri

erenalp_18
18-02-07, 15:47
öyle mi fragmanlarının dönmesine sevindim ben internette tanıtım yazısında gördüm

paçiii_melos
18-02-07, 20:43
Ben de bugün Tgrt ' de fragmanını gördüm, dizi güzele benziyor ama inş tutar.... Kanal inş daha da çok , hem de çok reklam yaparda en kısa amanda yeni adı duyulurda dizilerine yazık olmaz...

stormy
18-02-07, 20:46
yeni TGRT yani FOX diyemi geciyor baska bir ismi var mi?Winampten izleniyordu digerleri umarim degismezler...gerci fox abd de falan pek sevilen bir kanal degil bildigim kadariyla.

paçiii_melos
18-02-07, 20:48
yeni TGRT yani FOX diyemi geciyor baska bir ismi var mi?Winampten izleniyordu digerleri umarim degismezler...gerci fox abd de falan pek sevilen bir kanal degil bildigim kadariyla.

Arkadaşım Tgrt'nin adı galiba 24 Şubat'tan sonra Fox Tv diye değişicektir. Bu yüzden karışıklık olmasın...
Winampten da izleniyormu onu bilemicem .....

muko88
18-02-07, 20:48
vayyy, tgrt fox mu olmuş yani...hadi hayırlısı ne diyelim..bu dizi güzel bi dizi olacak sanırım, daha fragmanlarını falan görmedim fakat; bahseden arkadaşlardan duydum...

sel9986
22-02-07, 19:19
arkadaşlar yani tgrte fox mu oluyoooo......:img-pilot
neyse ..
asıl merak ettiğim bu dizinin diğer oyuncularıı acaba kimler var nasıl öğrenecez..:img-pilot
ben mrak ettim diziyi:happy0064

eroglu_forever
22-02-07, 21:10
FOX TV' Yi Uydudan İzleyeceklere Duyurulur :

24 Şubatta Türksat Uydusu Yeni Frekansı :

12022 H SR:5380 FEC:5/6

hot_coutre
23-02-07, 08:30
Sayın Sadullah Celen'in yönetmenliğini yaptığı dizi 26 Şubat 2007 Pazartesi akşamı Fox Tv'de başlıyor ilgilenen arkadaşlara duyurulur:) Ben şahsen sabırsızlıkla bekliyorum zira Sadullah Bey'in alanında en başarılı isimlerden olduğunu düşünüyorum.

hewal
23-02-07, 10:50
Yönetmen Sadullah Celen demek garip bir şekilde daha önce yönettiği iki dizide Özer Kızıltan'la yer değiştiridi bakalım bu işdede öyle bişey olacakmı :)Konusu hakkında bilgi varmı ..

onur29
24-02-07, 09:22
Sadullah celenin yaptığı diziler hep kaliteli oluyo Erkekler ağlamaz, Yedi numara Ben bu diziyide sırf bu yüzden izleyebilirim. Pazartesi günleride izlediğim dizi yoktu zaten

debbish
24-02-07, 11:31
tuba ünsal çocuk sahibi olmayan sera sahibi bir kadını canlandırıyor ve günün birinde birine delilerce aşık oluyor adamla evlenior ve mutlu bir evliliği oluyor... ama zaman geçtikten sonra adama çocuk veremediği için üzüldüğü dönemlerin birinde adamın zamanında evli ve çocukları olduğunu öğreniyor üstelik boşanmamışta... dizi tubanın bu dönem içinde yaşadıklarını ve nasıl güçlü bir şekilde ayakta durduğunu anlatıyor.. bildiğm kadarıyla da erkekler ağlamazdaki küçük çocukta oynuor
erkek oyuncunun daha önce hangi projede yer aldığını bilmiyorumm

sel9986
24-02-07, 14:40
tuba ünsal çocuk sahibi olmayan sera sahibi bir kadını canlandırıyor ve günün birinde birine delilerce aşık oluyor adamla evlenior ve mutlu bir evliliği oluyor... ama zaman geçtikten sonra adama çocuk veremediği için üzüldüğü dönemlerin birinde adamın zamanında evli ve çocukları olduğunu öğreniyor üstelik boşanmamışta... dizi tubanın bu dönem içinde yaşadıklarını ve nasıl güçlü bir şekilde ayakta durduğunu anlatıyor.. bildiğm kadarıyla da erkekler ağlamazdaki küçük çocukta oynuor
erkek oyuncunun daha önce hangi projede yer aldığını bilmiyorumm

yanlış görmediysem kit kat reklamındaki çocuk..bence ekrana çok yakışmış:img-yes: ..hangi gün yayına girecekmiş bilen varmı?:img-wink:

hewal
26-02-07, 09:54
Bu akşam başlıyor ve fragmanda duyduğum müzik Hüseyin Turan'ın seslendirmiş olduğu Söyleyemedim parçası.Çok severim o parçayı bakalım konuda biraz ilginç ve başroldeki oyuncu reklamlardan tanıdık geliyor...

hot_coutre
26-02-07, 12:28
"Yemin" bu akşam(26 Şubat 2007 Pazartesi) saat 19:45'te Fox Tv'de:) Herkese iyi seyirler!!!!

tuba_buyukustun
26-02-07, 13:21
arkadaslar bende bu dizinin fragmanını ilk gördüğümden beri izlemeye karar verdim emin olun izliycem yeni haberler ve yazılarla grşrz

aygüzeli
26-02-07, 19:18
Diziyi tesadüf eseri zaping yaparken dikkatimi cekti ve izleyim dedim cok begendim...yeni yüzler yeni dizi "yemin" baya ilgimi cekti..
resim ceken arkadaslar lütfen ekleyin..

safak1
26-02-07, 19:48
evet bende zaping yaparken bu diziyle karşılaştım
ve bencede güzel bir diziye benziyor.
bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak bekleyip görücez.
herkese iyi seyirler...

elwiens_86
26-02-07, 19:50
Ben bu diziyi beğendim ya...güzel bişeye benziyor...Bugün bir programda kapkaç sahnesini izledim çok beğendim akşamda bi bakim dedim bölümün tamamını izledim...ilginç bir hikaye iyi oyunculuklar...Ama şu kapkaç sahnesine hayran kaldım ya süper oynamış şu ufaklık...Nasılda yetişip adamın paçasına asılıyor öyle...:happy0064
ikinci bölümü merak ettim doğrusu...o zaman daha bir oturacaktır konu...

hirsiz-polis
26-02-07, 19:58
basrolde oynayan erkek oyuncu serhan yavas daha önceden baska bir dizide oynadi mi? Bana sanki önceden baska bir dizide oynamis gibi geliyor ama bir türlü aklima gelmiyor, eger bilen varsa lütfen bir cevap yazsin, bide dizinin basina tam bakamadim bide sonuna ama nasil ikisiyle birlikte evli oluyor onu anlamadim.

elwiens_86
26-02-07, 19:59
basrolde oynayan erkek oyuncu serhan yavas daha önceden baska bir dizide oynadi mi? Bana sanki önceden baska bir dizide oynamis gibi geliyor ama bir türlü aklima gelmiyor, eger bilen varsa lütfen bir cevap yazsin, bide dizinin basina tam bakamadim bide sonuna ama nasil ikisiyle birlikte evli oluyor onu anlamadim.

o adam bir çikolata reklamında oynamıştı sin city taklidi bir reklamdı ben ordan hatırlıyorum...ama daha önce hiç başka bir yerde görmedim....

aygüzeli
26-02-07, 20:02
Valla ben basini kacirmisim dedigim gibi izleyecek birsey bulamadigim icin kanal deyistiriken tesedüfü bircok severek izledigim tiyatro oyuncularini görünce durakladim izleyim dedim basrol oyuncusunu ilk kez görüyorum(ne cahilik ama):img-blush ne yalan söyleyim sanki yillarin oyuncusu gibi oynadi..tuba ünsali zaten biliyordum oyunculuk deneyimini ilk kez izliyorum..
ama izlenecek ilginc bir hikaye bu dizi furyasinin icinde umarim harcanmaz bizde izleriz diziyi..
dizide hatirladigim tek isim menderes valla pek dizi aliskanligim olmadigi icin aklimda kolay kolay tutamiyorum bir kac bölüm izledikten sonra hafizama kaziniyor..
Emegi gecen set arkasi ,oyuncullar hepsini kutlamak gerek tüm caba ve emekleri icin..:good:

KoSiAr
26-02-07, 20:06
Ben zaping yappinca tesadufen gordum tuba unsali gorunce bakarim dedim ama bakamadim cunki abim kopruye bakti birsey sorucam dizin konusu tam olarak ne??:img-help:

hirsiz-polis
26-02-07, 20:09
o adam bir çikolata reklamında oynamıştı sin city taklidi bir reklamdı ben ordan hatırlıyorum...ama daha önce hiç başka bir yerde görmedim....

tesekkür ederim, bana sanki bir dizide oynamis olabilir gibi geldi, hem yakisikli hem karizmatik .

hirsiz-polis
26-02-07, 20:23
Ben zaping yappinca tesadufen gordum tuba unsali gorunce bakarim dedim ama bakamadim cunki abim kopruye bakti birsey sorucam dizin konusu tam olarak ne??:img-help:

benim anladigim kadariyla menderes (serhan yavas) ve leyla (tuba ünsal) evli ama cocuklari olmuyor onun icin tüp bebek yapiyorlar, leyla cok istiyor cocugunun olmasini. menderes bide asumanla evli (kadinin gercek adini bilmiyorum) ondanda bir kizi var ama o kadinla yemin ettigi icin evlenmis ama neye veya niye yemin etmis bilmiyorum. Menderes Asumanla iliskiye girmiyor birgün sarhos olmus iliskiye girmisler ondan sonra da kizlari olmus bide oglu var ama o oglan onun degil galiba ölmüs abisinin mi ne oglu tam olarak bilmiyorum, Menderes ve Leyla istanbulda leylanin ailesinin yaninda yasiyorlar , öbür aileside aydinda 4 gün istanbulda kaliyor 3 gün aydinda, leyla menderesin ailesi falan yok saniyor ama var hatta kizi bile var, benim anladigim bu yanlis birsey yazdiysam kusura bakmayin ben böyle anladim.

fksmtu
26-02-07, 20:23
dizinin tam konusu şu; adam bir yemin üzerine zannedersem kardeşinin karısı ile evlenir yada evlenmez de onu üzerine alır. Oğlu olan çocuk aslında yeğenidir, kadınla olan bir gecelik ilişkisi de kızı olmasına neden olur. Asuman yani kardeşinin karısı onu çok sevmektedir ama adam onu sevmemekte sadece bir yemin gözüyle değerlendirmektedir. Asıl sevdiği kadın İStanbulda yaşamaktadır. Her iki tarafı da kandırarak işini görüten bu arkadaş iki ayrı hayat yaşamaktadır. Ancak bir süre sonra ailesinin de aydın'dan istanbul'a taşınmasıyla herşey arap saçına dönecektir...

yani bir kaç bölüm sonra işler karışmaya başlar....
Bu arada yönetmenleri harika biri, çok eğlenceli...

melis01
26-02-07, 20:24
bende diziyi izledim ve cok begendim :img-yes: konusuda cok iyi umarim böyle devam eder :img-yes: acikcasi cok begendim ...

_ArZ_
26-02-07, 20:29
Bende dizinin son 10 dakikasını annem sayesinde seyrettim.Annem yeni bir dizi keşfettim çok güzel bir dizi deyince bende merak edip baktım.Pek birşey anlamasamda burda dizinin konusunu okuyunca çok beğendim.Umarım hakettiği başarıyı yakalar dizi...

gülbeşeker
26-02-07, 21:04
çok beğendim menderesin neye yemin ettğini anlamamıştım ama dizi çok güzel

karenaa
26-02-07, 21:38
Dizi superdi ...ben menderesi cok begendim cok yakisikli ....sanirim abisi öldukten sonra karisiyla evlenir...yani mecbur kalir ,,,,abisine bir yemin eder ve yeminini hic bozmicaktir

idilLAMİN
26-02-07, 22:12
ben diziyi çok beğendim açıkçası oyuncular iyi konuda gayet hoşuma gitti.bence gzl bir dizi böle gider inşallah.

BlackMamba
27-02-07, 06:35
Diziyle ilgili bir sey soylemeden önce Aydın-İstanbul yolunun bilmedigim bir tüneli mi acıldı diye merak ettiğimi soylemek istiyorum..bu kadar cabuk varınca dikkatimi cekti..

Dizideki oyuncularla ilgili yorum yapmayayım..Boncugumuz, Hakan Büyüktopçu'muzu izlemek cok guzeldi..özlemişiz..

izlerken birden cok Türk filmini hatırladım.Evlat edinilen cocuk evin kızına aşık,abisinin eşiyle evlenmek zorunda kalan baskasını seven genc..ayrıca hakim bey diye seslenilmesinden cocuklardan birinin de daha once idam ettirdigi bir masumun cocugu olabilecegi fikri uyandı bende..oldukca hareketli bir dizi olacak gibi..

ama en önemlisi,dun aksam diziyi izleme sebebim olan yonetmen Sadullah Celen..
Sadullah bey ve Cetin bey bir kez daha mukemmel bir iş cıkarmıslar..goruntuler ve kamera hareketleri superdi..Dizinin her sahnesindeki renkler muhtesem gorunuyordu..tum teknik ekibin emegine saglık..
not:Sadullah Beyin bir sinema filmi cekmesini sabırsızlıkla bekliyorum..

Fettan
27-02-07, 07:48
Aydın değil sanırım orası Afyon'du bazı yerler tanıdık geldi bana emin olamadım.Kesin bir bilgi varmı çekim yerleri hakkında..Ben Afyon'dayım ve Araplarlar konuştukları tarafları az çok biliyorum montajlı çekim değilse orası Afyon olmalı..

sumisali
27-02-07, 07:52
dizi bence güzel...
müzikleriyle falan tam yuum içinde...
aslında ilk neyin en olduğunu anlayana kadar zorlandık biraz ama güzel gelişti olaylar.

dizi sonunda çalan müziği bulan varmı.................
varsa banada gönderebilirmi.......

cemotara
27-02-07, 08:10
Ben diziyi izledim ve çok beğendim birkere oyuncu kadrosu çok iyi başroldeki erkekte bence çok başarılıydı çekim kalitesi çok iyiydi konusuda bence çok güzel

lazkizz
27-02-07, 09:05
dizi tek kelimeyle SUPER!!!
Cok degisik bir konusu var bu dizinin. Tugba ablamin sesi cok tuafima geldi
keske kendi sesini kulansaydi daha seker ve guzel olurdu bence. Ama dizinin yayin saati cok ters geldi. Hem 'Sohret'hem de 'Aci Hayat'

Fettan
27-02-07, 10:01
Dizinin başını kaçırdım menderes ve Leyla evlenmiş ama leyla2nın ailesi hiçim menderes'in aileisni merak etmemiş tanışmak istememiş o rası çok manasız geldi bana..Yoksa başında gösterdimi o sahneleri..Biraz anlatabilirmisiniz..

Erkekler Ağlamaz'ın boncuğu görmeyeli boylanmışl geldi bana:img-hyste Çok tatlı bir çocuk Allah ana babsına bağışlasın..Son jenerikte çalan parçayı bende istiyorum :img-in_lo ..

lazkizz
27-02-07, 10:33
Oyuncular:
Tuba Ünsal, Serhan SAvaş, Zeyno Üstünışık, Barış Yakın

Kocasını deliler gibi seven Leyla'nın en büyük hayali, ona bir evlat vermektir. Dört yıldır sürmekte olan evliliği boyunca, işleri nedeniyle her hafta Şam'a giden kocasını fedakarca bekleyen, aşık bir kadındır Leyla.

Gözü Leyla'dan başka hiç kimseyi görmeyen Menderes'in, her hafta Leyla'yı bırakıp giderken adeta içi parçalanmaktadır. Çünkü Leyla'nın hiç bilmediği bir sır yüzünden ikiye bölünmüş bir hayat yaşar Menderes...

Ölümüne yol açtığı ağabeyine son nefesinde ettiği yemin, onu İstanbul'daki eşi Leyla ile Tarsus'taki eşi Asuman ve çocukları arasında gidip gelen bir kısır döngüye hapsetmiştir.

Eninde sonunda açığa çıkar sırlar. Ne var ki bazı sırların açığa çıkması, çözeceği yerde daha çok karıştırır düğümleri.

Bir kaza...Bir yemin...Yıkılan hayatlar...Geri dönülmez, çığırından çıkmış bir karmaşa...

Yemin, Her Pazartesi 18:45'te tekrarı her Cuma 20:15'te TGRT-EU da...

http://img214.imageshack.us/img214/485/p1387gr6.jpg (http://imageshack.us)

idilLAMİN
27-02-07, 11:02
totalde
50 YARIM ELMA (TKR) [NET] KAND 1,50 18,10
51 SHOW TV HABER (OGLE) SHOW 1,50 10,00
52 NUR ERTURKLE HER SABAH [NET] KAN7 1,50 9,90
53 BRATZ (OGLE) STAR 1,50 9,80
54 YEMIN [NET] FOX 1,50 3,50
55 ARENA [NET]
ab

50 YANGIN SEHITLERI (TV FILMI) [NET] STV 1,40 4,20
51 YEMIN [NET] FOX 1,40 3,70
52 ON NUMARA AKSAM SEFASI [NET] TRT1 1,40 3,40
53 HERKES YANLIS

paçiii_melos
27-02-07, 11:04
YAYIN HAYATINA YENİ BAŞLAYAN FOX’UN YENİ DİZİSİ “YEMİN”İN İLK BÖLÜMÜ DÜN GECE YAYINLANDI… DİZİNİN OYUNCULARI VE FOX’UN GENEL MÜDÜR DAVE REID İLK BÖLÜMÜ BERABER İZLEDİLER... “YEMİN”İN BAŞROL OYUNCUSU TUBA ÜNSAL DİZİNİN TUTACAĞINDAN EMİN…

ucankus

lazkizz
27-02-07, 11:07
YAYIN HAYATINA YENİ BAŞLAYAN FOX’UN YENİ DİZİSİ “YEMİN”İN İLK BÖLÜMÜ DÜN GECE YAYINLANDI… DİZİNİN OYUNCULARI VE FOX’UN GENEL MÜDÜR DAVE REID İLK BÖLÜMÜ BERABER İZLEDİLER... “YEMİN”İN BAŞROL OYUNCUSU TUBA ÜNSAL DİZİNİN TUTACAĞINDAN EMİN…

ucankus

:happy0064 :happy0064 evet ya super hemde bence tutar tekrarini yayinlasinlar cunku pazartesi gunu hem aci hayat var hemde sohret hangi birine bakcagimi sasirdim :o

sumisali
27-02-07, 11:12
reytingler berbat ...
ama haketmiyor bu dizi bu reytingi ya.
daha iyi sıralara layıktı bende.
harika bir diziydi.....
oyuncular yeni yüzler daha çok ve ekrana yakışmışlar ben menderesi canlandıran oyuncuyu çok beğendim harika rol yapıyor.......

eskidekal
27-02-07, 11:18
kimse daha diziden haberdar değil o yüzden reytingler kötüdür
gerçekten güzel bi diziydi
tuba ünsalda çok güzeldi
hele o sevimli yumurcak yine karşımızda, erkekler ağlamazdan sonra çok güzel oldu

tuba_buyukustun
27-02-07, 11:43
dizimiz hayırlı ugurlu olsun arkadaslar reitingler kötü de gelse bunu hoş karşılamak lazım cunku hem kanal daha cok yeni hem de dizi yani daha cok reklama ihtiyac var

lazkizz
27-02-07, 12:04
raytingler baya kotu ya :S bu ne boyle!!! bende 20inin icinde sandim 54/51 inanmiyorum yaaaaaaaaa :O daha kotusu olamaz heralde tuh yazik olacak diziye

Kaan 82
27-02-07, 12:26
akil var mantik var pazartesiye dizi konulurmu konuluncada al sana reytingi yakinda kalkar bu dizi

onur29
27-02-07, 12:29
Ne alaka Kaan hergün iddialı diziler var zaten arkadaşım. Yeni bi dizinin işi zor tabi. Ama fdizinin bu kadar kötü reyting almasının sebebi reklam yapılmaması. Bence dizinin konusu çok güzel. Ben beğendim. Ayrıca. Fox tv diziyi hemen kaldırmaz bence

ipekk61
27-02-07, 12:40
selam arkadaslar dızı cok guzel fakat reytıngleın boyle gelmsı normal cunku kımse dah bılmıyor bıle emınım kı haftaya cok fazla yukselecektır dızı yanlız bırsey anlamıdmm ben dızıde ıkısı ıle de nıkahlı olmaz kıı hangısı ıle evlı degıl acaba kanunenn boyebırsey olmaz

seval1978
27-02-07, 13:20
bu diziyi gerçekten beyendiğimi söylemem gerek diyer bütün dizilerden farklı bir tarzı var gündem bu kadar töre ve mafya olmuşken deyişik bir dizi yanlız adamın hangisinde gerçek nikahı bir onu anlamadım birde adanadaki eşinden 2 çocuklarımı var bır çocuklarımı bunu anlamadım ama sürükleyici bir dizi umarım reyting canavarına kurban olmaz:happy0064 :happy0064 :happy0064

hot_coutre
27-02-07, 15:38
Dizinin senaryosunda olan bir kaç mantıksızlık gözüme çarpmadı değil.. Yani bir kadın nasıl olur da 4 sene boyunca eşini 1 kere bile havaalanından uğurlamaz bilmiyorum.. Oyunculuk açısından ilk bölümden birşey söylemek benim için zor bir iki bölüm sonra karakterler yerine oturur herhalde... Yalnız Hakan Büyüktopçu'nun doğallığını söylemeden geçemeyeceğim bu çocuk geleceğin starı..Her ne kadar onu Boncuk olarak izlemek istesem de bu rolün de altından başarıyla kalkmış..

Çekim kalitesi tek kelimeyle muhteşemdi.. İstanbul manzaraları harika yakalanmıştı! Karakterleri gördüğümüz açılar ve arka planlar "Varol Sadullah Celen!!" diye ayaklandırdı beni.. Leyla ve Menderes'in kavuşma sahnesinde ikisinin sabit, görüntünün dönüyor olması bana "işte Çetin Çavan farkı" dedirtti! Muhteşemdi tek kelimeyle görüntüler!

Dilerim hakettiği değeri bulur..

Kaan 82
27-02-07, 15:45
Ne alaka Kaan hergün iddialı diziler var zaten arkadaşım. Yeni bi dizinin işi zor tabi. Ama fdizinin bu kadar kötü reyting almasının sebebi reklam yapılmaması. Bence dizinin konusu çok güzel. Ben beğendim. Ayrıca. Fox tv diziyi hemen kaldırmaz bence

kaldirmasin iyi olmaz kalkacak o kadar cok dizi varki bu kalkmasin

adanali esmer
27-02-07, 15:57
ya cok güzel bir diziye benziyor dün tgrt de gördüm ben bu diziyi nedense fox tv yaziyor aceba tgrtfox tv mi oldu arkadaslar??

lazkizz
27-02-07, 16:20
ya cok güzel bir diziye benziyor dün tgrt de gördüm ben bu diziyi nedense fox tv yaziyor aceba tgrtfox tv mi oldu arkadaslar??

Melis (yanlis hatirlamiyorsam) TGRT' yi FOX tv mi ne almis. Artik alismamiz zor olacak galiba :P

adanali esmer
27-02-07, 16:24
Melis (yanlis hatirlamiyorsam) TGRT' yi FOX tv mi ne almis. Artik alismamiz zor olacak galiba :P

amaaaan gercekten mi vaay be artik canlaniyor orasi desenize eh ne diim hayirlisi artik ama güzel bir dizi gercekten begendim ins. hayirli olursimdi tgrt tamaen mi kaldirildi kübra

columba35
27-02-07, 18:30
Bende sans eseri denk geldim ve izledim. ilk bolum icin begendim tabiki ama iki kadin var hangisi nikahli esi anlamadim bende reyting cok kotu gelmis ama kanalin yeni durumuna alisildikca duzelir umarim

lazkizz
27-02-07, 21:59
amaaaan gercekten mi vaay be artik canlaniyor orasi desenize eh ne diim hayirlisi artik ama güzel bir dizi gercekten begendim ins. hayirli olursimdi tgrt tamaen mi kaldirildi kübra

Vallaha melis hic bir fikrim yok, ama bir yandan da iyi ki kaldirildi. FOX tv baya guzel diziler yayinlamaya basladi bravo :D ve guzel diziler yayinliyorlar artik!! agh aghh bide YEMIN dizisi rayting alsa offf :icon_sorr

adanali esmer
28-02-07, 07:31
valla su bi garanti yemin dizisi yada ne bilim fox tv de olan yeni dizilerin reytingi kesin iyi olmaz kimse seyretmiyor nedense ben sürekli abkiyorum .. ama su bir garanti ki asla reyting kurbani olmmaz o kanaldaki diziler neden mi? cünkü atv kanald star showtv bu kanallar popüler herkez bu kanaldaki dizileri seyrediyor ama fox tvnin dizileri reyting kurbani olmaz hic seyredilmese bile

valla bende birazcik seyrettim diziyi pek bir sey anlamadim ama sanirim fakir - zengin dizisi gibi bir sey tub ünsal var bir de bir yakisikli oglan bakalim belki reytingleri düzelir umuyorum yani

bu arada dün dikkat ettim de safak sezerin yeni dizisinde (düs yakamdan) fox tv yazmiyor halen tgrt yaziyor nedense..

adanali esmer
28-02-07, 10:49
bizde fox yazıyordu nedense... :D

arkadasim ben yalan söylicek degilim bende tgrt yaziyordu daha dün safak sezerin dizisini izlerken körde degilim yani belki sizde öyledir ama bende tgrt yaziyordu...:img-yes:

KİTARA
28-02-07, 11:21
tgrt fox tv oldu artık ben uydudan izliyorum orda fox tv yazıyor belki normal yayında fark vardır.
ben tesadüfen gördüm diziyi . genel olarak beğendim görüntü kalitesi ve yakın sahneler çok güzeldi konusuda iyidi tabi ilerki bölümleride izlemek lazım.
ayrıca bir arkadaş zengin- fakir dizi demiş ama bu dizide fakir kimse yoktu . yoksa varıda benmi görmedim :)

adanali esmer
28-02-07, 12:09
valla eger sen zengin-fakir hikayesi degil diyorsan öyledirben bi bes dakika baktim yanlis anladiysam kusura bakmayin ...bagislayin beni

lazkizz
28-02-07, 15:42
valla su bi garanti yemin dizisi yada ne bilim fox tv de olan yeni dizilerin reytingi kesin iyi olmaz kimse seyretmiyor nedense ben sürekli abkiyorum .. ama su bir garanti ki asla reyting kurbani olmmaz o kanaldaki diziler neden mi? cünkü atv kanald star showtv bu kanallar popüler herkez bu kanaldaki dizileri seyrediyor ama fox tvnin dizileri reyting kurbani olmaz hic seyredilmese bile

valla bende birazcik seyrettim diziyi pek bir sey anlamadim ama sanirim fakir - zengin dizisi gibi bir sey tub ünsal var bir de bir yakisikli oglan bakalim belki reytingleri düzelir umuyorum yani

bu arada dün dikkat ettim de safak sezerin yeni dizisinde (düs yakamdan) fox tv yazmiyor halen tgrt yaziyor nedense..

sana katiliyorum, bencede kaldirlilmaz ama media dunyasina hic belli olmaz. Ama dizi kalkmasin sadece mantikli bir gun secerlerse belki dizi biraz daha iyi rayting alir. Ve diziyi pek fazla tanitmadilar malesef :S 1ci bolumu ciktiginda ogrendim.

tuba_buyukustun
01-03-07, 11:47
arkadaşlar çevremden de bildiğim kadarıyla kimse fox tv den halen daha haberdar değil.ve çogu kişi fox tv nin uydu frekanslarını bilmiyor o yüzden işte frekanslar:

UYDU:turksat 2A dogu frekans:12021.50 plarizasyon yatay(H) sembol oranı :5380 fec:5/6

KABLOLU TV:S bandı 4.kanal
DİGİTURK:26.kanal
D-SMART:16.kanal

mıyako
01-03-07, 15:13
umut vaad eden bir dizi olmuş. biraz daha özenle çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyoum. tuba seni seviyorum..:img-in_lo

Kurt_Memati
01-03-07, 19:07
Dizi Film de Beyazıt Gülercan da oynuyormuş. Sırf nasıl bir oyunculuk seriglediği için ikinci bölümüne bakabilirim. Kırık Kanatlarda çok değişik ve güzel bir oyunculuğu vardı.

muko88
02-03-07, 01:59
Diziyi daha önce duymuştum ama hangi gün olduğunu bilmediğim için ilk bölümü kaçırmışım.Bu gece tekrarını vermişlerdi, yakalamışken izleyeyim dedim.Basit bir konusu yok, güzel bir dizi.Sürükleyici, değişik, oyuncular başarılı, konu başarılı; kısaca şöyle söylemeliyim:reytinge kurban gidip yayından kaldırılacak bir dizi değil!

Umarım hak ettiği ilgiyi görür, pazartesi günü yayınlandığı saat çok da uygunsuz değil hani.Fox tv yeni açıldığından ilgi görüyor zaten, dizi de görecektir; bir kere izleyen zaten farklılığı hissedecektir.Ayrıca örnek verecek olursak; hatırla sevgili de ilk başlarda çok fazla ilgi görmemişti, belli bir izleyici kitlesi yakaladı ve devam etti.İnşallah bu dizide harcanmaz!

iremmmfb
02-03-07, 02:50
reytinge kurban etmeyin biraz zaman tanıyın bu diziye çünkü gerçekten konu olarak kaliteliye benziyo.fox tv yeni dizilerine zaman vermeli çünkü kendiside daha çok yeni.

ünall
02-03-07, 06:53
ya bu diziyi izleyemdım ılk gununde ve dun gece saat 12.30 da basladı sanırm bır bakım dedım sonuna kadar ızledım suan bır kac dızıden daha guzel bencee oyunculukla falan ıı ılk bolum olmasıandan dolayı hatalr olur tabıkıı bazılarıda fox daha yenı oldugu ıcın tercıh etmıyor galıbaa

sumisali
02-03-07, 06:56
bu dizi fox un en güzel dizisi bence....
harika oyuncularla ve konusuyla bir bütün.

ayrıca müzikleride süper.........
e daha en olsun...

ama olaylar çok karışıcak........bir dahaki bölümde bence..........

Karga
02-03-07, 10:59
Tanıtımı az olmasına rağmen denk geldim.Bana göre başka bir kanalda olsa izlenme oranı oldukça yüksek olur.Kadrosu,senaryosu,rejisi oldukça başarılı.İlk bölüm olarak hikayesi biraz karışık ama sanırım diğer bölümlerde anlayacağız bir çok gerçekleri.Özenle seçilmiş tiyatro oyuncularını görmek de ayrıca hoştu.Emeği geçenlere sevgiler ve de saygılar...

angels18
02-03-07, 11:14
dün gece izledim güzel bir dizi anlamadığım şey mendere abisinin karısına ve cocuklarına sahip cıkıyor kadın sanırım mendere ilgi duyuyor mendere bişey hissetmiyor gibi değilmi yoksa benmi yanlış anladım menderesde bişeyler hissediyormu kadını uzaklaştırdı dün kendinden lütfen yapma falan diyerek

sumisali
02-03-07, 11:16
kız çocuğu menderesin.
oğlan abisinin oğlu farkındaysanız..
ona hiç oğlum diye hitap etmedi.
kızına sürekli kızım dedi durdu.....
ama güzeldi ya....
harika bir dizi.......

angels18
02-03-07, 11:24
kız çocuğu menderesin.
oğlan abisinin oğlu farkındaysanız..
ona hiç oğlum diye hitap etmedi.
kızına sürekli kızım dedi durdu.....
ama güzeldi ya....
harika bir dizi.......

hadi ya ben kızında abisinin olduğunu düşünüyordum ee peki neden kadını uzaklaştırdı kendinden taıkıldım kaldım ben:icon_whis

Karga
02-03-07, 11:31
Arkadaşlar!Bzı oyuncuları nerelerden tanıyoruz?Ben çıkaramadım.Serhan Yavaş'ı ve Aydın 'da ki karısı Zeyno Üstünışık'ı seyrettik mi daha önce?Bir de ortağını oynayan oyuncu çok başarılı tanıyorum ama ismini bilmiyorum.

angels18
02-03-07, 11:40
ortağını oynayan kişinin ismini bende bilmiyorum ama tgrtde yayınlanan sevimiz olacakmı bizim ev mi konak mı öyle birşeydi orada oynadı hep komik roller oynadı burada görünce bende şaşırdım

Karga
02-03-07, 11:54
Serhan Yavaş'ı reklam filmlerinden tanıyormuşuz.Arkadaşım söyledi.Ortağanı oynayan oyuncunun ismi de Özden Özgürdal mış.Avrupa Yakasın da da oynamıştı.Komedi dışındaki rollerde de başarılı.Tiyatrocu olduğunu biliyorum.Fakat Zeyno Üstünışık'ı öğrenemedim!Çok güzel bir dizi yaaaaa.Pazartesi yeni bölümde neler olacak acaba?

prens 22
02-03-07, 12:21
Ben genelde bu tür yoğun aşk kokan dizileri seyretmem.Ama bu dizi başarılıydı.Fox kanalının tanıtımlarını artırmaları lazım.Yoksa yazık olur bu diziye.Birbirinden başarılı oyuncularını kutlarım.Tuba Ünsal,Serhan Yavaş,çocuk oyunculara (Özellikle Erkekler Ağlamaz 'daki ufaklığa) ve farklı bir rolde gördüğümüz Özden Özgürdal'a bayıldım.Umarım bu dizinin de başına bir kaza gelmez!

Melal
02-03-07, 13:08
Bu dizinin ilk bölümünü seyrettim.
Valla ilk bölümünden pek bir şey anlamadım.
Gerçi genel özeti okuyunca işi çözmüşüm.:)
Farklı bir konusu var.Ama bir süre sonra umarım tıkanmaz.
Dizi bittikten sonra çalan şarkı da güzeldi.
Hatırla Sevgili'nin şarkısını söyleyen solist Eylem Aktaş yorumluyordu sanırsam.:)

Karga
02-03-07, 13:17
bence de ilk bölüm kafa karıştırdı.ama genelde ilk bölümler biraz böyle oluyor.görüntüler harika bunu kimse inkar edemez.:

muko88
02-03-07, 13:31
Konuyu anlamayan sevgili arkadaşlarım hemen ben sazanlık edip açıklayayım, boşuna sormayın demi yani:img-wink: şimdi bu menderes in abisi ölürken karısı ile evlenmesi için menderes e yemin ettiriyor.o da etmek zorunda kalıyor.neyse yemin ettiği için onu nikahına alıyor, oğlan çocuğu abisinden...yengesine dokunmamaya karar veriyor ama...sadece yemin ettiği için nikahına alıyor onu.fakat bi gece sarhoşken yengesi bu durumdan faydalanıyor sanırım ve o minik kız çocuğu oluyor.yani menderes onu hiç karısı gözüyle görmemiş.bi suçu da yok aslında...bir yemin etmiş, adam da ölmüş işte, napsın...

ayrıca inşallah tutar bu dizi.başarılı çünkü, on oldu söylüyorum; bu dizi başarılı kardeşim!ama eğer yine de kaldırırlarsa e eğitim şart yani!:img-hyste

beyonce_lili
02-03-07, 16:54
ya ben bu diziyi varya Tv filmi felan sanmistimm degilmis diziymis yaa cok guzeldi sonuna kadar izleyemedim ama sonunda ne oldu???izleyen var mi???
Bu arada bugun saat 20.30-22.00 da tekrari var izleyemeyenlere duyrulur....bye

meryemce84
02-03-07, 18:14
Evet bende diziyi dün gece izledim.
Dizinin ismi neden "YEMİN" ?diye düşünmedim değil.:img-hyste
Ama foruma göz attım olayı çözdüm sağolun.

Erkekler Ağlamaz dizisinin yönetmeni Sadullah Celen..Nam-ı diğer bizim Sado babamız yönetiyor diziyi.Kendisine çok başarılar diliyorum.Dizinin ömrünün uzun olmasını diliyorum.

Boncuğum da var bu dizide kısa sürede olsa onu görmek güzeldi..:) Boncuğum diyorum çünkü o benim gözümde,gönlümde boncuk olarak kalacak..:img-in_lo

Güzel bir dizi "YEMİN" konusu oyuncuları farklı diğer dizilerinden bunalanlar için ideal.Emeği geçenlere teşekkürler...

lazkizz
02-03-07, 20:22
Ya Tuba Unsalin basina hep boyle seyler gelir yani dizi icabi :D Yazik kiz hep drama filmlerinde oynuyor ama super oynuyor :D
Keske bide dizide kendi sesini kullansaydi hic te fena olmazdi yani. Sesi cok tuaf geliyor bana ..

maraslim
02-03-07, 21:59
bende tesadüfen tgrt eu da izledim bu aksam güzel bi diziye benziyor. konusuda ilginc. bisey sorcam türkiye de oturan arkadaslar sanirim tr de tgrt simdi fox oldu. ama avrupada sanirim hala tgrt eu olarak geciyor acaba bu ilerki günlerde degisecekmi bilen varmi??

ayrica diziyi begendim boncukda varmis az da olsa gördüm cvp bekliyorum yazarsaniz sevinirim

ünall
02-03-07, 22:31
ya bu dizin havsı falan cok aileden gibi sıcak dogal bır dızı muzıgıde cok guzel ben begendım valla uzun solulu olur ınsallh..

lazkizz
03-03-07, 13:45
Suan FOX tv de bazi dizilerin tekrarini veriyorlar insallah azsonra da hircin kizdan sonra Yeminin tekrarini verirlerde. DUn gece gorduydum yemin dizisini tekrarimiydi 2ci bolumu muydu? Tam da sonuna denk geldiydim :(

twigy
03-03-07, 15:16
pazartesi
haberlerden sonra:happy0064 :happy0064

lazkizz
03-03-07, 21:59
Pazartesi gunune koymalari cok ama cok kotu oldu ya :O
1. Aci hayat
2. Aci hayat (Özet)
3. Ve Beyaz gelincik
vesaire
Rayting zaten kotu oldu gecen hafta saati cok ters vakite geliyor :O

muko88
04-03-07, 11:29
Yeni bölüm fragmanını izledim; Aydın'daki eşi İstanbul'a geliyor Menderes'in.İstanbuldaki eşiyle falan karşılaşıyorlar.Menderes birine artık herkes her şeyi öğrenecek falan diyor.Galiba ne var ne yok ortaya çıkacak.İstanbul'daki eşi için ne kadar büyük bir şok.Düşünsenize bir adama aşık oluyorsunuz, evleniyorsunuz.Yıllar sonra bir başka eşi ve çocukları olduğunu da öğreniyorsunuz.Açıklaması çok zor bir durum ya.

prens 22
04-03-07, 15:47
Biraz önce tekrarını verdiler.Bir kez daha izledim.Tek kelimeyle muhteşemdi.Artık her pazartesi 19 45 'de fox dayımmmmmmmm!

saint_angel
04-03-07, 16:27
bende bu gün gördüm diziyi..çok beğendimmm...bu arada yalancı yarimde kötü çocuğu oynayan oyuncunun burda ki rolüde çok ilginç olmuş bencede çok yakışmışş...sonat isminide çok sevdiim..
ben menderesi oynayan oyuncuyu ilk defa gördüm ama o da çok yakışıklı ve karizmatik..bence bu iş tutarrr...

prens 22
04-03-07, 16:45
Tanıtımı gördüm şimdi.Menderes'in işi gerçekten zor.Bir tarafta Asuman diğer tarafta Leyla.Ortağı İlhan yardımcı olsa bariiiiiiiiii!Sanırım bu durumda hiç bir erkek olmak istemez.(ben hiç)

prenzez
04-03-07, 17:22
Bugün tekrarı vardı sanırım,o ara baktım... Entrikalara çok müsait bir konusu var :img-yes: Aydın'daki karısına : "Seninle birlikte olmamın tek sebebi ettiğim yemin" gibi bir laf etmişti Menderes. Yemin'in ne olduğu belli mi???

muko88
04-03-07, 17:24
Bugün tekrarı vardı sanırım,o ara baktım... Entrikalara çok müsait bir konusu var :img-yes: Aydın'daki karısına : "Seninle birlikte olmamın tek sebebi ettiğim yemin" gibi bir laf etmişti Menderes. Yemin'in ne olduğu belli mi???

Abisi ölürken Menderes'e yengesiyle evlenmesi için yemin ettirmiş.O da mecbur kalıp etmiş sanırım.Yemin bu işte:img-yes:

prenzez
04-03-07, 17:50
yeni bölüm fragmanını gören var mı?
varmış :img-yes:

Yeni bölüm fragmanını izledim; Aydın'daki eşi İstanbul'a geliyor Menderes'in.İstanbuldaki eşiyle falan karşılaşıyorlar.Menderes birine artık herkes her şeyi öğrenecek falan diyor.Galiba ne var ne yok ortaya çıkacak.İstanbul'daki eşi için ne kadar büyük bir şok.Düşünsenize bir adama aşık oluyorsunuz, evleniyorsunuz.Yıllar sonra bir başka eşi ve çocukları olduğunu da öğreniyorsunuz.Açıklaması çok zor bir durum ya.

muko88
04-03-07, 17:52
E o zaman,abi abartmış,yenge uçmuş diyorum ben :img-yes:

evet aynen öyle olmuş.Abi abartsa bile; menderes yengeyi sadece nikahına almaya karar vermiş ve ona dokunmak istememiş.fakat sarhoşluğundan faydalanan yenge menderes in kuralını bozmuş ve o küzük kız çocuğu olmuş.Yenge hatalı!MAdem kocan öldü, kaynın seni nikahına almış ama sana dokunmama kararıyla da sana bir lütuf yapmış.sen git kaynına aşık ol!Sinir bozucu!

prenzez
04-03-07, 17:55
evet aynen öyle olmuş.Abi abartsa bile; menderes yengeyi sadece nikahına almaya karar vermiş ve ona dokunmak istememiş.fakat sarhoşluğundan faydalanan yenge menderes in kuralını bozmuş ve o küzük kız çocuğu olmuş.Yenge hatalı!MAdem kocan öldü, kaynın seni nikahına almış ama sana dokunmama kararıyla da sana bir lütuf yapmış.sen git kaynına aşık ol!Sinir bozucu!

O kız çocuğu Menderes'ten miiii?! Ortasından bakmışım demek,ama dedim,entrikaya müsait bir konu.... :img-yes:

muko88
04-03-07, 18:03
Evet Menderes sarhoşken olmuş o kız.Yenge acayip bir yenge.Kocası ölenler yabacı insanlara bile çoğu zaman bakamıyor; bu ne de çabuk kaynına ısınmış,aşık olmuş!Maşallah!

sarp_manyagi
04-03-07, 18:26
bende tekrarını izledim güzel bir dizi o yenge var ya manyak bişiy ya ne biçim kadın öyle insan ölmüş kocasının kardeşine aşık olur mu istanbuldaki karısına acıom bu arada fragmanı bende gördüm ama yine tekrarını izlerim çünkü o güğn benim en sevdiğim dizi var

fofenk
04-03-07, 18:35
Türkiyenin yakışıklılar listesine bir yenisi eklendi bence, Serhan Yavaş. Yahu ne kadar yakışmışlar öyle Tuba ile... Serhan'ı reklamlardan tanıyoruz bkz:kitkat ama hiç oyunculuk tecrübesi olmayan bu adam nasıl oluyorda kamera karşısında bu kadar rahat olabiliyor??? Serhan'ın benim bilmediğim dizi-film tecrübesi varsa lütfen bildirin çok merak ediyorum arkadaşlar, cevap bekliorum :)))

cecey63
04-03-07, 18:49
serhan yavaş ı ben de ilk kez görüyorum..sanırım dizi tecrübesi yok ama çok profesyonel görünüyor.belki o da yurt dışında eğitim alıp ülkeye dönenlerden olabilir.. Bu arada ikinci bölümün fragmanını gördüm. kadınlar fena kapışacak gibi arada ezilen de menderes olacak galiba.. ama o da fragmanda zaten herkes herşeyi öğrenecek diyordu.... cidden merak ediyorum:img-wink: :img-blush

prens 22
04-03-07, 19:18
serhan yavaş ı ben de ilk kez görüyorum..sanırım dizi tecrübesi yok ama çok profesyonel görünüyor.belki o da yurt dışında eğitim alıp ülkeye dönenlerden olabilir.. Bu arada ikinci bölümün fragmanını gördüm. kadınlar fena kapışacak gibi arada ezilen de menderes olacak galiba.. ama o da fragmanda zaten herkes herşeyi öğrenecek diyordu.... cidden merak ediyorum:img-wink: :img-blush
Serhan Yavaş'ı sadece reklamlardan tanıyoruz.Oyunculuk geçmişi olduğunu sanmıyorum.Çünkü Pınar Altuğ'un programın da benim ilk dizi deneyimim demişti.Etrafı oldukça deneyimli oyuncularla dolu.Bu da onun için büyük fırsat.Gerçi onu da birçok oyuncuyu konuşan seslendirmeci konuşmuş.Ancak kast ve yönetmen gerçekten özenle seçilmiş.!

ünall
04-03-07, 20:02
ya ben bu dızıyın bu bolmu bugunde ızldım ve cok sevdım bır kac hatası var ama guzel bır dizi ınsallh devam eder..

daisy58
04-03-07, 21:42
Bugün ilk defa izledim bu diziyi. Kaçıncı bölümü olduğu hatta altta yazmasa adının ne olduğu konusunda bile hiçbir fikrim yoktu. Neyseki ilk bölümüymüş. Öyle kanalları değiştirirken Tuğba Ünsal'ı gördüm, gözüme o kadar hoş göründü ki izlemeye devam ettim...

Konusu çok orjinal bir konu değil ama yine de kendisini izlettirdi dizi. Oyuncu seçimi çok hoş olmuş bence. Serhan Yavaş'ı gözüm biryerden ısırıyordu ama nereden olduğunu çıkartamamıştım meğer reklamlardanmış bu aşinalık... Kendisinde bir parça Boran Ağa havası sezdim biraz da Kutsi karıştırırsak sanırım Menderes çıkıyor ortaya :img-wink: Ancak şu dublajdaki ses sürekli aynı kişinin sesi malesef, arkam dönük izlesem hangi dizi olduğunu anlamayacağım yakında. Koskoca ülkede 1 tek insan mı vardır böyle bir sese sahip olup başrolü seslendirme yetkisine sahip anlamıyorum ki bu ısrar niye?

Karga
04-03-07, 23:03
Ben de bu seslendirmeyle ilgili yapılan eleştirilere aynen katılıyorum.Aynı seslerden yapımcı ve yönetmenlerin uzak durması lazım çünkü kafamız karışıyor.Ancak çocuk oyuncu seçimi de dahil kadro çok başarılı.Bugün tekrarında buna bir kez daha inandım.Tuba Ünsal görüntülerde çok güzeldi.Başarılı!Umarım daha başarılı olur.

paçiii_melos
05-03-07, 10:30
Tüm ekibin oyuncu koçu...

İlk defa bir dizinin tüm kadrosu oyuncu koçu eşliğinde çalışıyor. FOX ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan Serhan Yavaş, Zeyno Üstünışık ve Tuba Ünsal’ın oynadığı ‘Yemin’ dizisinin tüm oyuncuları Süreyya Güzel’den ders alıyor. Güzel, son olarak ‘Beyza’nın Kadınları’ filminin çekimleri sırasında Demet Evgar’a doğaçlama dersleri vermişti. Şimdilerde de yine FOX’ta yayınlanan ‘Hırçın Kız’ dizisinde rol alıyor. ‘Yemin’in yakışıklısı Serhan Yavaş “Yaklaşık 2,5 aylık ön çalışma yaptık birlikte... Şimdi de her çekime yine Süreyya Hanım’la hazırlanıyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=6667

lazkizz
05-03-07, 14:35
Dizi superde raytingler baya berbat.. 50inin icine bile giremediler :O daha kotusu olamaz galiba

muko88
05-03-07, 20:02
Çok güzel bir bölümdü.GAliba pek izlenmedi bu bölüm ama yine söylüyorum inşallah hak ettiği ilgiyi görecek Yemin...:happy0064

ülkü
05-03-07, 20:11
bu diziyi ilk dün izlemiştim tekrarını ve çok beğendim gerçekten harika bir dizi umarım hakettiği ilgiyi bulur.:good:
Bu bölüme gelince harikaydı ama sonunda çok kötü oldum yaa üçünede çok üzülüyorum.hiçbirine kızamıyorum :icon_sorr hepside kendine göre haklı :icon_sorr bakalım bi daha ki bölüm nasıl olacak çok merak ediyorum :sad53:

tomkruz
05-03-07, 20:58
diziyi çok beğendim..menderesi oynayan oyuncu yakışıklılığıyla bence kızların çok dikkatini çekecek, sanırım manken kökenli, kit kat reklamında bende izlemiştim..yönetmen sadullah celenin dizileri çok kaliteli olur, sırf o yüzden izledim..bu arada kadroyu çok beğendim..yeni yüzler görmeye ihtiyacımız vardı..menderesin babasını oynayan yücel erten'in ayrıca hayranıyım..asıl mesleği tiyatro yönetmenliği ama oyuncu olarak ilk defa izliyorum..ankarada azizname isimli bir tiyatro oyununu sahneye koymuştu, doyamayıp defalarca gitmiştim.menderesin karısını oynayan asuman karakteride ayrıca ilgimi çekti, çünkü zor bir oyun sergiliyo..ben sıkı bir tiyatro izleyicisi olaraktan onu da nazım hikmetin bir oyununda izlemiştim..bence bu dizi tutar çünkü ekip çok sağlam..

sumisali
06-03-07, 07:17
akşamki bölüm harikaydı ya.........
beğenerek izliyorum bu diziyi....
dediğiniz gibi menderesi oynayan oyuncu çok karizmatik.....

akşamki bölümde şu asumana sinir oldum.......
ya ne biçim bir kadın bu .......ölen eşi için o çok farklıydı diyor ama menderesi görünce yelkenler fora gibi bişey oluyor ya...

leyla gerçeği öğrenince çok üzülücek ya...........yazık.......

muko88
06-03-07, 08:01
Asuman'ın tutumu yanlış ben de katılıyorum.Eşin ölüyor tamam, bir çocuğunla kalıyorsun; kaynın ettiği yeminden dolayı seni nikahına alıyor.Ancak sana bir lütuf yapıyor ve sana asla dokunmuyor ve bu şekilde sahip çıkıyor.Sen ne diye ölmüş kocanın kardeşine, çocuğunun amcasına göz dikiyorsun; otur uslu uslu, çocuğuna ada kendini.Bu kadar dul kalan ve hiç evlenmeyenler ne yapıyor...Tamam insan belki bir süre sonra evlilik de düşünr ama; bu eşinin kardeşi olmaz.Bunu eşin istemiş bile olsa olmaz böyle bir şey.Bence yanlış:img-pilot

sumisali
06-03-07, 08:05
Asuman'ın tutumu yanlış ben de katılıyorum.Eşin ölüyor tamam, bir çocuğunla kalıyorsun; kaynın ettiği yeminden dolayı seni nikahına alıyor.Ancak sana bir lütuf yapıyor ve sana asla dokunmuyor ve bu şekilde sahip çıkıyor.Sen ne diye ölmüş kocanın kardeşine, çocuğunun amcasına göz dikiyorsun; otur uslu uslu, çocuğuna ada kendini.Bu kadar dul kalan ve hiç evlenmeyenler ne yapıyor...Tamam insan belki bir süre sonra evlilik de düşünr ama; bu eşinin kardeşi olmaz.Bunu eşin istemiş bile olsa olmaz böyle bir şey.Bence yanlış:img-pilot

ya çok doğru arkadaşım..
bu yemini yapmasını eşin istemişse bile ayıp ya.
tamam oğluna babalık yapsın......yapıyorda adam
birde menderesin babasının tutumu ne öyle ya....
o kız olmasaydı belkide adam menderesin asumanı sevmediğine inanacaktı ama kız çocuğu bozuyor herşeyi.
bakalım neler olucak merakla bekliyorum haftayı.....

ya dizinin müziği yokmu .........

muko88
06-03-07, 08:08
Zaten o kız çocuğunun Menderes'ten olması değiştiriyor dizinin kaderini.

Bu bölüm Menderes rüyasında abisini gördü dağ evinde. Uyandığında yatakta kalktı oturdu; sanki sopa yutmuş gibi duruyordu ya:img-hyste Böyle vücutta hiç mimik yok, sadece korkmuş derin nefes alıp veriyor.Orası dikkatimi çekti.Mümkünse bundan sonra böyle sahnelerde öyle durmasın sayın Serhan Bey:)

muko88
06-03-07, 08:14
Hımm ayrıca dizinin müziklerini hemen bulabileceğimizi sanmıyorum.Biraz yayılsın dizi, izleyenleri artsın falan; ancak öyle:icon_whis Bu durumda zor gibi.

Müziklerden açılınca dizi boyunca çalan fon müziği Hüseyin Turan'ın seslendirdiği " sana ben..." isimli şarkının müziği değil miydi?Fonda çok güzel olmuştu vallahi.Ayrıca bölümün sonunda çalan parçayı da sanırım Hatırla Sevgili de "zor yıllar" ı seslendiren Eylem Aktaş söylüyor.Müzikler uyumlu ve güzel gerçekten:happy0064

sumisali
06-03-07, 08:14
evet o çocuk herşeyi bozucak

ya birde sanki kocasıda onu aldatıyor diye peşinden gidiyor adamın ahngi yüzle gidiyorsa..
ay ben bu kadını boğucam ya..........sinir oldum........

sumisali
06-03-07, 08:15
Hımm ayrıca dizinin müziklerini hemen bulabileceğimizi sanmıyorum.Biraz yayılsın dizi, izleyenleri artsın falan; ancak öyle:icon_whis Bu durumda zor gibi.

Müziklerden açılınca dizi boyunca çalan fon müziği Hüseyin Turan'ın seslendirdiği " sana ben..." isimli şarkının müziği değil miydi?Fonda çok güzel olmuştu vallahi.Ayrıca bölümün sonunda çalan parçayı da sanırım Hatırla Sevgili de "zor yıllar" ı seslendiren Eylem Aktaş söylüyor.Müzikler uyumlu ve güzel gerçekten:happy0064

evet arkadaşım sonda çalan müziği eylem hanım söylüyor.
bende ilkten benzetmiştim ona daha sonra baktım oymuş.
harika seslendiriyor ya......valla bravo.......

bulmamız laızm o müziği.............

muko88
06-03-07, 08:19
Sevgili sumisali; imzanda Kutsi'yi görünce aklıma dank etti:img-hyste

Menderes'i oynayan Serhan Savaş ile Kutsi ne kadar andırıyorlar birbirlerine?yoksa ikiz mi bunlar?Yok fazla attım tamam, kardeş olsunlar:img-hyste

sumisali
06-03-07, 08:23
Sevgili sumisali; imzanda Kutsi'yi görünce aklıma dank etti:img-hyste

Menderes'i oynayan Serhan Savaş ile Kutsi ne kadar andırıyorlar birbirlerine?yoksa ikiz mi bunlar?Yok fazla attım tamam, kardeş olsunlar:img-hyste

:):) bravo valla bende çok benzettim ....adım ayşin bu arada........

hatta yeğenim var kutsi delisi..kimi görse kutsi zannediyor......oda görünce öyle dedi....ama yok öyle bişey.......:)

şimdi haftaya ne olur leyla öğrenirmi oracıkta herşeyi....kadın geldi.......eyvah eyvah menderes çıldırıcak......

muko88
06-03-07, 08:33
Memnun oldum ben de Mukaddes:)

Yok canım hepsini hemen çıkarmazlar ortaya, biraz sürüklensin, 4.- 5.bölüm olsun Leyla öyle öğrensin.Bence Mendrese Leyla'yı apar topar bişey bahane edip götürecek ya da yukarı çık falan diyip Asuman'ın yanına gidecek.Ne işin var burada, diye soracak Asu'ya...Tabii Asu onu suçlamaya başlayacak; "nasıl yaparsın bunu menderes, nasıl, beni çocuklarını hiç ni düşünmedin, hem de dört yıl öyle mi, bu kadar uzun zaman onunla beraber olduğun için bana yaklaşmıyordun demek:img-cray:" gibisinden bir şeyler söyleyip ağlayacak.Bu birinci tahmin...
İkincisi; Leyla ve Menderes ya yukarı çıkacak ya da şirketten ayrılacaklar beraber...Yani Menderes Leyla'yı Asu'dan kaçırmak için bir şeyler yapacak, Leyla durumu anlamasın diye...Asu ile sonra görüşecek falan...Ya da Asu direk Aydın'a dönüp hemen İstanbul'a taşınalım falan diyecek.Orada ortalığı ayağa kaldıracak.Babasını kışkırtacak.Bilemiyorum valla:icon_whis

sumisali
06-03-07, 08:36
bende memnun oldum canım cım.

valla ben menderesin ordan onu apar topar götüreceğini düşünmüyorum adam dondu kaldı ya...
ilhan belki durumu farkedip o bişeyler yapabilir.
asunun menderese öyle şeyler demesine hakkı yok ki.......
çocuklarını düşündüğü için zaten bu halde pardon çocuğunu.......
yazık valla ........

muko88
06-03-07, 08:39
Hakkı yok da der o...Geçen bölüm neler söylediklerini duydum ya, her şeyi der o artık:img-hyste Onu da anlamaya çalışıyorum ama; kocasının kardeşine aşık olduğu için anlam veremiyorum ve haksız buluyorum:img-cool2 !

Bu arada dizi başlamadan önce genel özette okumuştum; Aydın'daki ailesinin İstanbul'a gelmesiyle işler karışacaktır, yazıyordu.Demek ki taşınacaklar:img-yes: Allah Menderes'in gazasını mübarek etsin:)

sumisali
06-03-07, 08:41
Hakkı yok da der o...Geçen bölüm neler söylediklerini duydum ya, her şeyi der o artık:img-hyste Onu da anlamaya çalışıyorum ama; kocasının kardeşine aşık olduğu için anlam veremiyorum ve haksız buluyorum:img-cool2 !

Bu arada dizi başlamadan önce genel özette okumuştum; Aydın'daki ailesinin İstanbul'a gelmesiyle işler karışacaktır, yazıyordu.Demek ki taşınacaklar:img-yes: Allah Menderes'in gazasını mübarek etsin:)

amin canım amin........!

gelecekler istanbula bencede.
babası epey kararlı.....çocuklarda babalarının yanında olmak istiyorlar ya....
kesin gelecekler.......ama menderes canım neler yapacak bilmiyorum nasıl çıkıcak işlin içinden.
cihanmıydı avukat olan oda fena aşık leylaya he.........
gazelde cihana..........sonatta gazele...herkes birilerine aşık bu dizide........

muko88
06-03-07, 08:44
evet herkes birbirine aşık.Dün annemle izlerken "kızım bunlar peşpeşe birbirlerine aşık, sanki iple bağlı gib,zincirleme gibi bişey" dedi...Gülmekten yerlere yattım.YA ben boncuğa bayıldım, dizideki adını unuttum da, erkekler ağlamaz da oynuodu ya hani; bizim boncuk işte canıımmm, aaa:img-hyste Kılık değiştirp Leyla'yı korumaya çalışıyodu, Allah'ım ne komikti:)

sumisali
06-03-07, 08:46
evet herkes birbirine aşık.Dün annemle izlerken "kızım bunlar peşpeşe birbirlerine aşık, sanki iple bağlı gib,zincirleme gibi bişey" dedi...Gülmekten yerlere yattım.YA ben boncuğa bayıldım, dizideki adını unuttum da, erkekler ağlamaz da oynuodu ya hani; bizim boncuk işte canıımmm, aaa:img-hyste Kılık değiştirp Leyla'yı korumaya çalışıyodu, Allah'ım ne komikti:)

bak aşıkları sayarken onu unutmuşum .
dizideki adını bende hatırlayamadım ama harika bir çocuk maşallah pek tatlı ya....
leylayaad aşık ya .halleri falan bitiriyor benide.........

muko88
06-03-07, 08:49
bak aşıkları sayarken onu unutmuşum .
dizideki adını bende hatırlayamadım ama harika bir çocuk maşallah pek tatlı ya....
leylayaad aşık ya .halleri falan bitiriyor benide.........

İlk bölümü izledin mi bilmiyorum..Orada çok daha komikti.Menderes sürpriz yapıp gelmişti Leyla'ya, bu da gitti leyla ile menderes sarılırken menderes in ayağına bastı...
Bu bölümde de menderes ona "bak ayağıma basmakla olmuyormuş" deyince pek bir mahcuptu yaa:)

lazkizz
06-03-07, 08:57
DUn bu diziye hic bakamadim, :( yaa Off cok ters saatte yayinliyorlar insallah hafta sonu oglenleri tekrarini koyarlar ve bari tekrarina bakabilirim. :O:(

paçiii_melos
06-03-07, 10:54
5 MART 2007 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
70 YEMIN [NET] FOX 1,20 2,90

HEDEF KİTLE : A/B
5 MART 2007 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
60 YEMIN [NET] FOX 1,30 3,40

lazkizz
06-03-07, 10:58
gecen raytingler daha iyidi galiba yanlis hatirlamiyorsam, Ama nysh buda idare eder :D hehe

prens 22
06-03-07, 11:44
gecen raytingler daha iyidi galiba yanlis hatirlamiyorsam, Ama nysh buda idare eder :D hehe
rayting meselesini anlamıyorum.benim en az 10 arkadaşım bu diziyi konuşuyor.bizim evde ben kendi odamda bu diziyi seyrederken,bir de baktım ki diğer oda da annemle babam da yemin seyrediyor.umarım başına bir kaza gelmez.yine herkes döktürmüş.menderes,leyla,ilhan,asuman dörtlüsü harikaydı.ufaklıklar da!kısacası serhan yavaş,tuba ünsal,özden özgürdal,zeyno üstünışık başta olmak üzere emeği geçen herkese ankara dan sevgilerrrrrrrrrr ve de saygılarrr!

sumisali
06-03-07, 12:01
reytingler çok berbat ya.
umarım kanal insaflı çıkarda kaldırmazlar diziyi yayından falan..
yoksa yazık olur diziye.
kaliteli bir yapım çünkü.........

Fettan
06-03-07, 12:12
Şimdi resmi nikahlı olan Leyla'dır büyük olasılık Asuman nikahsız bir birlikteliği kabulmü etmiş..Çok saçma.Yani kocası ölürken emanet edebilirmiş ama evleneceksin demesi çok saçma.Bunu Asuman'ın kabul etmesi daha saçma..Kabul ettiysede birşeyleri bilerek kabul etmiş aşık olması neysede adamı sahiplenip bi başkasını kabul edemem demesi beni sinir etti..Haftanın 3 günü başka bir şehirde olan bir adam sana hiç dokunmayacak bugüne kadar nasıl şüphelenmemeiş pes...

Ama çekim kalitesi falan iyi dizinin birde karışık ilşkiler olduğu için izlemesi zevkli yinede..Bencede ya Menderes yada arkadaşı Leyla'yı ordan uzaklaştıracak Asuman birşeyleri öğrenecek ama Leyla birkaç bölümden önce öğrenmez gibime geliyor..

meryemce84
06-03-07, 12:13
reytingler çok berbat ya.
umarım kanal insaflı çıkarda kaldırmazlar diziyi yayından falan..
yoksa yazık olur diziye.
kaliteli bir yapım çünkü.........

Fox tv yeni ve yabancı şirketin artık.Yabancı şirketler bizimkiler gibi bir kalemde silip atmazlar dizilerini inşallah.
Gönül bu güzel dizinin uzun soluklu olmasından yana.:img-yes:

sumisali
06-03-07, 12:14
Fox tv yeni ve yabancı şirketin artık.Yabancı şirketler bizimkiler gibi bir kalemde silip atmazlar dizilerini inşallah.
Gönül bu güzel dizinin uzun soluklu olmasından yana.:img-yes:

evet canımcım ya.
umarım yöle olur yoksa yazık olucak diziye.
dizinin konusu oyuncuları harika........
bencede yabancılar hemen kestirip atmazlar.....
onlar için seyirci memnuniyeti önemlidir......

lazkizz
06-03-07, 12:44
rayting meselesini anlamıyorum.benim en az 10 arkadaşım bu diziyi konuşuyor.bizim evde ben kendi odamda bu diziyi seyrederken,bir de baktım ki diğer oda da annemle babam da yemin seyrediyor.umarım başına bir kaza gelmez.yine herkes döktürmüş.menderes,leyla,ilhan,asuman dörtlüsü harikaydı.ufaklıklar da!kısacası serhan yavaş,tuba ünsal,özden özgürdal,zeyno üstünışık başta olmak üzere emeği geçen herkese ankara dan sevgilerrrrrrrrrr ve de saygılarrr!

Evet ya gecen hafta 51 ab sirasina girdiydi ama bu hafta cok kotu olmus. Show tv de aci hayat yoktu bende sandim raytingler daha iyi olur ama olmadi. Bende cok bakamadim annem sohrete bakiyordu, ablamda benim odamda baska kanala baktigindan dolayi Hic bir sey seyredemedim malesef insallah tekrari olur :)

tomkruz
06-03-07, 19:49
ben dizideki oyuncuları rolleriyle değerlendirmiyor, oyunculuklarına bakıyorum.asuman karakterine boğacak kadar sinir olunduysa çok iyi bir oyunculuk sergiliyo demektir.yanılmıyorsam nestle chokella rekmındaki kız asuman karakteri.ben bu kızın oyunculuğunu çok beğendim.diziyi seyrederken sahnelerini sabırsızca bekliyorum.dizi ilk tanıtıldığında manken dizisi diye önemsememiştim.bence dizide asu'ya çok iş düşüyor.güçlü bir karakter ve iyi oynuyor.vuruldum kıza yaa..fox oyuncuları hakkında programlarda hiç bilgi vermiyor.sinematurk'de aradım buldum.bilkent üniversitesi oyunculuk bölümü mezunuymuş.zaten oyunculuğuyla dizide fark atıyor.birsürü de dizide oynamış ama herde önemsiz rollerdi ki bugüne kadar fark edilemedi.bence bu rol asuya çok yakışmış tam rolünü bulmuş.sanki türkan şoraydan birşeyler var.dudaklar, bakışlar...gözleriyle oynuyor ve anlatmak istediğini anlatıyor.egzotik bir havası var.çok değişik bir tip.bence ekranlar yeni bir yetenek kazandı.asuman karakterinin ve çizdiği güçlü karakter oyunculuğunun sayesinde, ileriki bölümlerde dizinin seyrettirebilirliği açısından çok önemli rol oynayacağını ve çok konuşulacağını düşünüyorum.bu oyuncunun diziye katkısının reyting anlamında büyük olacağı kanısındayım.ayrıca arka plandaki babaları ve anneleri oynayan oyuncular gibi güçlü oyuncularda var.diziyi seyredilebilir hale getiriyorlar ve diyi bunlar götürüyorlar bence.inşallah fox bu diziye gereken önemi verir de devam eder.. diğerlerinide izledim pek tutmadım.

freedom74
06-03-07, 21:05
Mendereste de hiç akıl yok,Asuman gibi bir kadın bırakıp başkasına bakılır mı arkadaş yaa.eueheuheuheAbicim bittim kıza ya.Değişik bir güzellik.Bakışları uçuruyor beni.Hem masumiyeti hem de tutkuyu içinde barındırıyor.ben bu oyuncuyu nereden hatırlıyorum diyorum.1-2 sene önce tiyatroda seyretmiştim o zaman da etkilenmiştim.sahnede yakından daha hoş ve güzel bence.çıtı pıtı nayif ve çok güzel, değişik bir havası var.Pir Sultan Abdal dı oyunun adı.Onun kızını oynuyordu.Bir de devlet tiyatrolarında taksimde Can Gürzap ile oynuyordu.Neydi oyunun adı ya,Taraf Tutmak diye bir oyundu sanırım...Bence çok yetenekli bir oyuncu.Dikkatimi çekmişti.Favorim Dolunay Soysert ti.LŞimd, ikincisi eklendi.Şimdiden hayran oldum.Yeni bir yüz,ekranlara yeni bir nefes.Sanırım dizide kendi sesini kullanıyor.Çünkü oynadığı karakterle arasında bir bütünlük var, hissediliyor.Çok etkileyici bi sesi var. Bu karaktere sesi de cuk oturmuş kendisi de.Diksiyonuna bayıldım.Sesinin tınısı hoş,güzel ve hatırda kalıcı.Sinemada esas kadın sesi tadında.Menderes ve Leylanın sesleriyse çok aşina.Her dizide hemen hemen aynı sesler ,bıktık artık.Medyatik oyuncular kendi sesleriyle konuşsalar daha inandırıcı ve tatmin edici olabilirler.İnşallah dizi devam eder de doya doya seyrederim.Foxun en güzel ve kaliteli dizisi bence, ama reklamı az yapılıyor.mesela leylanın babasını oynayan oyuncuyu da sahnede seyretmiştim.mükemmeldi.ayrıca menderesin babasını oynayan yücel ertendende bahsetmeye gerek yok sanırım.fox programlarında oyuncuları seyirciye daha çok tanıtmalı.diziyi ayakta tutacak olan bu tiyatro kökenli sanatçılar oabilir.Bu oyuncular dizinin ağır topları bence ve diziye kalite katıyorlar.Yani bu dizinin sadece mankenler dizisi olmadığını güçlü bir oyuncu kadrosu da olduğunu tanıtmalılar. vurgulamalılar.mesela benim mankenli dizilere antipatim vardır.Tercihler değişik oluyor tabii.Raytingler düşük çıkıyorsa bu Foxun suçu ,reklamını iyi yapamadı, dizilerin suçu yok.Çünkü insanlar daha Foxu bilmiyor,neymiş o diyorlar.Arkadaşlara bugün harika bir dizi var ,seyredin,çok tutacaksınız diyorum.Foxtan haberleri bile yok.Daha bu kanala alışamadılar onun için bence reytingler bu şartlarda iyi bile sayılır

sumisali
07-03-07, 07:51
menderesin asumana karısı olarak bakması bence yanlış.
sonuçta absinin karısıydı.mendereste farkında bunun.......
ve bu yüzden uzak duruyor sevmiyorda zaten.
ama leylaya olan aşkı beni bitirdi ya....
çok seviyor leylayı...............

Fettan
07-03-07, 07:56
freedom74 arkadaşım Zeyno Üstünışık hakkında çok güzel düşüncelerin var onu çok beğeniyorsun belli bari bunları oyuncuların isimlerine göre açılmış başlıkda paylaişsaydın.Zira bu başlıkta diizyi konuşuyoruz..

Bu dizideki kahramanalrın gerçek kişilerle bir ilgisi yoktur tarzında bir yazı çıktı jenerikte bu çok hoşuma gitti.

sumisali
07-03-07, 08:00
Bu dizideki kahramanalrın gerçek kişilerle bir ilgisi yoktur tarzında bir yazı çıktı jenerikte bu çok hoşuma gitti.

evet arkadaşım öyle bir yazı çıktı.
bence güzel düşünmüşler.
halkın kendini kaptırıp diziyi gerçek sanmalarını etkilemişler bir nevi.....

ya bu hafta çok heyecanlı yerde bitti......
haftaya neler olur merak konusu......menderes canım dondu resmen asumanı görünce ya.......

cecey63
07-03-07, 11:06
arkadaslar,
ben forumlardan yönlendirmesi ile dizileri takip eder oldum.Zaten sinemaya da yorumları okuyarak gidiyorum böylece boşuna vakit kaybetmemiş oluyorum,zamanımı ve paramı boşa harcamıyorum.Yine yorumlar sayesinde yeminin 2.bölümünden yakalayarak izledim.Çok beğendim fakat raitingleri neden kötü bende anlamadım.Ve diziye olan beğenimi ve raitinglere olan tepkimi "fox tv ye "mesaj atarak bildirdim umarım bir yararı olur .Bu diziyi kaldırmazlar.Tabi seyircinin tercihini ciddiye alırlarsa..umarım dizi yayından kalkmaz.:good: bye

Karga
07-03-07, 20:22
Kaliteli işler neden az reyting alır acaba?birçok dizi bu yüzden harcandı gitti.aynı şeyler bu dizi için de söz konusu olursa kendi adıma seçici olmak istemiyorum artııııık.reyting başarının ve kalitenin göstergesi değil.en azından ben asla inanmıyorum

prens 22
07-03-07, 20:27
Tek cümlem yeterli olamamış galiba!İki cümle yazayım.Reytingi ne olursa olsun ben bu diziyi çok sevdim!

Karga
07-03-07, 21:43
yaaaaaaaaa arkadaşlar dizinin ikinci bölümünün fotoları kim de var?tubalı menderesli ilhanlı kareler varmıdır ki

lazkizz
07-03-07, 22:32
yaaaaaaaaa arkadaşlar dizinin ikinci bölümünün fotoları kim de var?tubalı menderesli ilhanlı kareler varmıdır ki

Yemin dizisinin fotografi nerdeyse hic bir yerde yok sadece dizinin tanitim fotografi var. Ama 2 li yok belki sonra eklenir dizimiz daha yeni :)

Fettan
08-03-07, 08:05
evet arkadaşım öyle bir yazı çıktı.
bence güzel düşünmüşler.
halkın kendini kaptırıp diziyi gerçek sanmalarını etkilemişler bir nevi.....

ya bu hafta çok heyecanlı yerde bitti......
haftaya neler olur merak konusu......menderes canım dondu resmen asumanı görünce ya.......

1- Menderes yada arkadaşı Asuman'ı uzaklaştırır ordan
2- Menderes yada arkadaşı Leyla'yı uzaklaştırır ordan
3- Asuman birşey demeden ağlayarak koşmaya başlar (bu zor bir ihtimal çünkü kadın çok seviyor)

Bende çok merak eidyorum ne olacağını ama Leyla'nın çocuğpunun olmayacağıda belli yakında tüm gerçekler açığa çıkar.İşte o zaman heyecanlı bölümler olur.Menderes'in ailesi ve çocuklarla çok sorunu olacak Leyla'nın ailesi ile olacak en çokda Leyla bu durumu nasıl kaldıracak...

sumisali
08-03-07, 08:07
yok yok asuman gitmez ordan.
ama o ilhnadı galina arkadşının ismi.
o bişeyler yapıp ikisinden birini uzaklaştırabilir.
bence büğyük bir ihtimal leylayı uzaklaştırıcak ordan.
mendereste konuşucak böylelikle.......asumanla........

Fettan
08-03-07, 08:09
yok yok asuman gitmez ordan.ama o ilhnadı galina arkadşının ismi.
o bişeyler yapıp ikisinden birini uzaklaştırabilir.
bence büğyük bir ihtimal leylayı uzaklaştırıcak ordan.
mendereste konuşucak böylelikle.......asumanla........

Banada myle geliyor sen kalka daha Aydın'dan gel sonrada bırak git bu Asuman'ın yapmayacağı bişey.

Hadi diğer arkadaşlarda fikrini beyan etsin bakalım hangisi çıkacak,yeni bölüme kadar vakit geçer hem :)

prens 22
08-03-07, 09:12
Heyecanlı bir bölüm olacağı kesin.Bence durum ortada İlhan olaya el koyacak büyük bir ihtimal Asuman ı ya da Leyla yı ordan uzaklaştıracak.Ama ne söyleyebilir onu merak ediyorum.Ortada bir yalanlar zinciri var.Anlamadığım Leyla nasıl bu kadar saf?İlhan niye bu kadar iyi ve dost?Ehhhhhhhhh o da dizi ya?Bu arada senaristler ve kadrodaki diğerleri hakkında hiç bilgi yok!Niye ki?

lazkizz
10-03-07, 13:48
Superrrrdiii yaa dun, benim anlamadigim, Simdi mermeres kimi seviyor leylayi mi oburunu mu??

lazkizz
10-03-07, 14:22
tabii kide leylayı:good:

Tsk ama ozaman neden ayrilmiyor. Cocuklari icin mi ayrilmiyor yoksa. Diziye rasgeldikce izliyorum ondan cookk bilgim yok dizi hakkinda

sumisali
11-03-07, 07:23
Tsk ama ozaman neden ayrilmiyor. Cocuklari icin mi ayrilmiyor yoksa. Diziye rasgeldikce izliyorum ondan cookk bilgim yok dizi hakkinda

hayır çocuklar için değil zaten erkek olan çocuk menderesin değil.......
abisinin oğlu..kız olan menderesin.....

yıllar öcne abisine ettiği bir yemin yüzünden bırakamıyor o kadını.
ne sevdiğinden neden çocuklar üyüznden sadece yemin...........
zaten olaylarda böyle başlayacak..........

fawwka
11-03-07, 09:15
Yeminin müziklerinide yapan Kemal Sahir Gürel, Hüseyin Yıldız ve Erdal Güneyle
hatırla sevgili ile ilgili röportaj yapılmış okumak isteyenlere....:good:

Yemin ve Dicle gibi yeni dizilerin müziğine de birlikte imza atan Kemal Sahir Gürel, Hüseyin Yıldız ve Erdal Güney ile Hatırla Sevgili üzerine konuştuk.

Sabah Pazar
11.03.2007

http://arsiv.sabah.com.tr/2007/03/11/cpsabah/gnc111-20070311-102.html

sumisali
11-03-07, 12:09
dizinin bugün 15:15 de tekrarı var galiba.

öyle gördüm ama izlemek isteyenlere duyrulur......

prens 22
11-03-07, 12:29
Arkadaşlarrrrrrrr!Pazartesi ilk iki bölümün özeti varmış.Neden acaba merak ettim.Zaman zaman diğer kanallarda da bu tür şeyler gördük.Umarım tanıtım amaçlıdır.Bu güzel diziyi harcamazlar!

Karga
11-03-07, 12:47
Arkadaşlarrrrrrrr!Pazartesi ilk iki bölümün özeti varmış.Neden acaba merak ettim.Zaman zaman diğer kanallarda da bu tür şeyler gördük.Umarım tanıtım amaçlıdır.Bu güzel diziyi harcamazlar!
Evet seyrettim tanıtımı ben de.. daha geniş bir kitle seyretsin diye yapılmıştır bence.olsun devam etsin de bir daha versinler bölümleri.. ben bu dizini takipçisi olmaya devam edeceğimmmmmmmmmmmmmm

prenzez
11-03-07, 14:27
Bu diziyi tekrardan tekrar izler oldum :img-pilot Asuman her bölüm beni sinie ediyor ancak Menderes'i kimse geçemez :img-yes:

lazkizz
11-03-07, 16:47
hayır çocuklar için değil zaten erkek olan çocuk menderesin değil.......
abisinin oğlu..kız olan menderesin.....

yıllar öcne abisine ettiği bir yemin yüzünden bırakamıyor o kadını.
ne sevdiğinden neden çocuklar üyüznden sadece yemin...........
zaten olaylarda böyle başlayacak..........

Tsk ederim simdi anliyorum. Hmm yemin ettiyse leyla lan neden birlikte ozaman. ZAten o asuman herseyi anliyacak. Bari menderes eve erken gitsinde bisey bulamasin yoksa cekecegi var menderesten.

sumisali
12-03-07, 07:02
Tsk ederim simdi anliyorum. Hmm yemin ettiyse leyla lan neden birlikte ozaman. ZAten o asuman herseyi anliyacak. Bari menderes eve erken gitsinde bisey bulamasin yoksa cekecegi var menderesten.

rica ederim arkadaşım....
ama tam anlamamışsın heralde.
son bölümü izlemedinmi asuman anladı zaten herşeyi bir tek leyla farkında değil şimdilik.
bu akşam için bir ffragman gösteriyorlar ama.......yeni bölüm yok nasıl iş anlamadım......

asuman bir taksiye biniyor ve gidiyor menderes peşinden koşuyor of çok güzel bir bölüm olucak.

ayrıca bu dizinin müziğini çekebilecek biri yokmu ya.........

Karga
12-03-07, 07:32
son bölümü izlemedinmi asuman anladı zaten herşeyi bir tek leyla farkında değil şimdilik.
bu akşam için bir ffragman gösteriyorlar ama.......yeni bölüm yok nasıl iş anlamadım......

asuman bir taksiye biniyor ve gidiyor menderes peşinden koşuyor of çok güzel bir bölüm olucak.

Yeni bölüm haftaya sanırım.Çünkü bu akşam özet diyor.Ama fragmandaki görüntülerin çoğu yeni.Neden böyle yaptıklarını ben de anlayamadım.Kafa karıştırıyor.Yaaaa bir tek sahneleri bile olsa şu tiyatrocuların katkıları müthiş olmuş.Diğerlerine müthiş destek!

sumisali
12-03-07, 10:44
evet haftaya yeni bölüm galiba.

ya işte şarkının sözleri....bulan varsa banada atsın.....

Bu yarayı ta ezelden tanırdım
Bir kaşı karaya kul etti beni
Ben bu derdi yere çaldım sanırdım
Bir kuru çalıya deli etti beni
Mendilinde kimin ismi oyalı
Bilemedim senin aslın nereli
Söyle güzel bende olam oralı
O kömür gözlerin deli etti beni....’’

aleo
12-03-07, 11:30
komur gozlerin adındaki turkuyu
benim arsivimde hakan yesilyurt cokertme adlı albumunde seslendiriyor
ama dizide kimin soylediğini bilmiyorum

Fettan
12-03-07, 12:38
Bu akşam kolaj bölümmü var aslında bir bakıma iyi olmuş yeni izleyiciler açısından ama ben meraktan ölecem O son sahneden sonra :icon_whis ..

gözde89
12-03-07, 12:59
Kömür Gözlerin

Bu yarayı ta ezelden tanırdım
Bir kaşı karaya kul etti beni
Ben bu derdi yere çaldım sanırdım
Bir kuru çalıya dal etti beni.

O kömür gözlerin del'etti beni

Yüce dağlar gibi başım kar idi
Bir incecik yel vurduda eridi
Dilim dönse bir kelamım var idi
Yüreğime bastı geçti yol etti beni

O kömür gözlerin del'etti beni

söz: İbrahim Karaca
Müzik: Kemal Sahir Gürel

lazkizz
12-03-07, 16:53

Canim bu diziye bastan sona kadar bakamiyorum, zamanim olmuyor yada sohrete bakiyorum. ASuman cadi gibi herseyi cakiyor kiz ama leyla cok saf yazik kiza hic haketmiyor aldatilmayi. Bence bu iliskiyi bitirsin leyla lan
fazla kizin canini yakmadan.

Bence diziyi tanitmak icin yeni bolumu yayinlamiyorlardir. Raytngler dusuk diye belki 2 bolumu gosterirseler daha cok rayting alirlar 1 hafta daha sabredin arkadaslar :(

catterflym
12-03-07, 18:30
çok begendim bu diziyi fox tv gerçekten kaliteli yayın yapıyor kısa zamanda izleyiici kitlesinin artcagına inanıyorum
dizinin ilk bölümün yrısından izleme fırsatı bulmustum kızın bebegi olmadıgından cocugu olan olmayan çogu çiftin ilgisini çekecgini düşünmüştüm ve dıger eve gıttıgnde o kadını cocuk ypması ıcın kullandıgını dusunmustum :)
megerse abısının eşiymiş :img-cool2
bu aksam dizinin su ana kdrkı olan bolumlerınden ozel bolum ypılmış yenı bolum ızleyemmıorm ama yenı bolumunu ılgıle beklıorm

elwiens_86
12-03-07, 18:32

ay bende yeni bölüm götüntülerini gördüm ama yayınlamıyorlar...
bide şu çalan şarkı gerçekten çok güzel....
Bir kaşı karaya kul ettin beni
bir kuru çalıya dal ettin beni...off off süper sözleri var....

kelebek_01
12-03-07, 20:13
şarkının adı kömür gözlüm
diziyi daha önce izlememiştim ama bugün dikkatimi çekti şöyle bir bakayım dedim ki süper bir dizi imiş benim çok hoşuma gitti
yalnız benim anlamadığım şey menderes 2 kadınla da resmi nikahlı bu nasıl oluyor hukuka aykırı değil mi?
gelecek bölümü iple çekiyorum.... bu arada kömür gözlüm şarkısı hakkaten çok güzel diziyi izleme nedenlerimden biri diyebilirim

lazkizz
12-03-07, 20:48
şarkının adı kömür gözlüm
diziyi daha önce izlememiştim ama bugün dikkatimi çekti şöyle bir bakayım dedim ki süper bir dizi imiş benim çok hoşuma gitti
yalnız benim anlamadığım şey menderes 2 kadınla da resmi nikahlı bu nasıl oluyor hukuka aykırı değil mi?
gelecek bölümü iple çekiyorum.... bu arada kömür gözlüm şarkısı hakkaten çok güzel diziyi izleme nedenlerimden biri diyebilirim

Bence asumanla sadece dini nikahi var. Bende pek anlamadim ama hadi nysh. Leyla peki hic kayin babasiyla gorusmuyormu
cok soru isaretleri var. Ben bu dizinin sarkisi arastiracam bulursam haber ederim arkadaslar. :happy0064 bye

catterflym
12-03-07, 22:43
Leyla ailesi yok biliyor yani ölmüş ;)
digerleri de imam nikahlı sanırım :img-yes:

banu-isil
13-03-07, 01:06
arkadaşlar bana bu dizinin müziği lazım hanginizde var.varsa lütfen biriniz linki yollayın hışırım çıktı çok aradım:(inşallah bu dizi çok tutulur ve bence aşk kazansın:):):)...herkese hoş seyirler:)

sumisali
13-03-07, 07:11
Bence asumanla sadece dini nikahi var. Bende pek anlamadim ama hadi nysh. Leyla peki hic kayin babasiyla gorusmuyormu
cok soru isaretleri var. Ben bu dizinin sarkisi arastiracam bulursam haber ederim arkadaslar. :happy0064 bye

leylanın menderesin bir ailesi olduğundan haberi yokki.....
kayın babasıyla görüşsün.
ama dizi başlarken jenerikte bazı sahnelerde......
menderes ve asuman beraber gmrünüyorlar bunlarıda cihan görüyor galiba aydında mermer ocağında.
cihan öğrenicek bence bu olayları ilk.......

dizi müziğini bulan banada ulaştırırsa sevinirim.....

hewal
13-03-07, 07:14
arkadaşlar bana bu dizinin müziği lazım hanginizde var.varsa lütfen biriniz linki yollayın hışırım çıktı çok aradım:(inşallah bu dizi çok tutulur ve bence aşk kazansın:):):)...herkese hoş seyirler:)

Bir arkadaştan izinin şarkısının daha önce Hakan Yeşilyurt tarafından bir albümde seslendirilmiş olduğunu öğrendim ve albümü aldım albüm adı ÇÖKERTME arkadaşlar ..

sumisali
13-03-07, 07:16
Bir arkadaştan izinin şarkısının daha önce Hakan Yeşilyurt tarafından bir albümde seslendirilmiş olduğunu öğrendim ve albümü aldım albüm adı ÇÖKERTME arkadaşlar ..

arkadşaım şimdi seslendiren eylem aktaş.
hatırla sevgilidede zor yıllar parçasını seslendiriyor.............

prens 22
13-03-07, 09:45
Özet bölüm de de anladım ki bir süre sonra herşey karışacak.Bu tür hikayeler duyardım hep.Zorunlu, dışardan bakıldığında gerçek mutlulukmuş gibi duran evlilikler.Aslında hep sırlar var.Bir dolu yalanlar.Menderesin işi zor çooook zor!Bu arada gündüz Arka Sokakların tekrarın da bir de baktım İlhan karakterini oynayan Özden Özgürdal var.Orda da çok başarılı.Yücel Erten ve Özden Özgürdal bu proje için büyük bir renk.

sumisali
13-03-07, 10:46
işler arapsaçına döncek ya.....
karışmak ne klime....fena karışıcak.....
ya farkettimde bu cihanda çok seviyor leylayı he.
acaba menderes bunun farkında değilmi.........
bana farkında gibi geldi..........

lazkizz
13-03-07, 10:53
leylanın menderesin bir ailesi olduğundan haberi yokki.....
kayın babasıyla görüşsün.
ama dizi başlarken jenerikte bazı sahnelerde......
menderes ve asuman beraber gmrünüyorlar bunlarıda cihan görüyor galiba aydında mermer ocağında.
cihan öğrenicek bence bu olayları ilk.......

dizi müziğini bulan banada ulaştırırsa sevinirim.....

Zaten gelecek hafta baya bir seylr olacak o kesin!. Baksana asuman herseyi
ogrendi. Kiyamet kopacak ama menderes bir yemin ugruna hayatini yikti, abisine yaptigi sozu bozdu ve hep kotu seyler geciyor basindan ve kotu kotu ruyalar gormeye basliyor!! daha kos koca 6 gun var :( dizinin yeni bolumun baslamasina:sad53:

sumisali
13-03-07, 10:55
Zaten gelecek hafta baya bir seylr olacak o kesin!. Baksana asuman herseyi
ogrendi. Kiyamet kopacak ama menderes bir yemin ugruna hayatini yikti, abisine yaptigi sozu bozdu ve hep kotu seyler geciyor basindan ve kotu kotu ruyalar gormeye basliyor!! daha kos koca 6 gun var :( dizinin yeni bolumun baslamasina:sad53:

evet ya bir hafta daha bekle dur işin yoksa dimi.
valla asuman gördü ama ....
farkındamıydın dün akşam izlerken jenerikte asuman ve mendres çok yan yana görünüyor.
işte epeyde mutlular.
asuman bunu şimdi tehdit etmesin babanları söylerim benimle iyi geçinmezsen diye........valla yaparmı yapa bu kadın..........

lazkizz
13-03-07, 11:02
evet ya bir hafta daha bekle dur işin yoksa dimi.
valla asuman gördü ama ....
farkındamıydın dün akşam izlerken jenerikte asuman ve mendres çok yan yana görünüyor.
işte epeyde mutlular.
asuman bunu şimdi tehdit etmesin babanları söylerim benimle iyi geçinmezsen diye........valla yaparmı yapa bu kadın..........

Vallaha olur mu olur ha asuman cadisindan hersey beklenir. Ya benim anlamadigim bir konu daha var Hem asumani sevmiyor menderes nasil cocuk yapiyorlar. Hem asuman hamile kalinca Leyla lan iliskisi
yokmuydu?? Suan okuldayim eve gidince bu dizinin jenarik muzigini yukliyecem tabiki bula bilirsem

sumisali
13-03-07, 11:06
Vallaha olur mu olur ha asuman cadisindan hersey beklenir. Ya benim anlamadigim bir konu daha var Hem asumani sevmiyor menderes nasil cocuk yapiyorlar. Hem asuman hamile kalinca Leyla lan iliskisi
yokmuydu?? Suan okuldayim eve gidince bu dizinin jenarik muzigini yukliyecem tabiki bula bilirsem

o olaydada herşey asumanın başının altından çıkıyor işte
sarhoş olduğu bir zamanda oluyor o kız çocuğu.........

leyla ile ilşkisi bende çocuk doğduktan sonra başladı.
çünkü kız 5 6 yaşında var.
leylayla 4 yıldır evliler.......

birde farkettinmi bilmiyorum asuman resimleri montajlamış ikisinin evlilik resmi gibi göstermiş....bir resim vardı çerçevede...........yuh artık.........

jenerik müziği yok bulamıyoruz........

lazkizz
13-03-07, 11:14
o olaydada herşey asumanın başının altından çıkıyor işte
sarhoş olduğu bir zamanda oluyor o kız çocuğu.........

leyla ile ilşkisi bende çocuk doğduktan sonra başladı.
çünkü kız 5 6 yaşında var.
leylayla 4 yıldır evliler.......

birde farkettinmi bilmiyorum asuman resimleri montajlamış ikisinin evlilik resmi gibi göstermiş....bir resim vardı çerçevede...........yuh artık.........

jenerik müziği yok bulamıyoruz........

Evet ya cadi iste cadi, menderes tabi icmisken firsat bu firsat dedi girdi yata. Yaptigi sey cok yanlis ve aptalca, yazik degilmi kiza. AMa bir yandanda mendereste buyuk hata var leyla ya umit veriyor bos bosuna :O!

Cnm limeware de aradin mi dizi muzigini (ismin ne buarada?)

sumisali
13-03-07, 11:19
Evet ya cadi iste cadi, menderes tabi icmisken firsat bu firsat dedi girdi yata. Yaptigi sey cok yanlis ve aptalca, yazik degilmi kiza. AMa bir yandanda mendereste buyuk hata var leyla ya umit veriyor bos bosuna :O!

Cnm limeware de aradin mi dizi muzigini (ismin ne buarada?)

işte yararlandı.....her fırsattada şimdi kızını öne sürüyor menderese karş..leylaya bende üzülüyorum ya boşu boşuna bir hayale kaptırdı kendini gidiyor.........belkide bilerek çocuk istemiyordur menderes......tedaviler öylesinedir belkide.....

aradım taradım yok yok müzik yok sadece o parçyı önceden bir adam seslnedirmiş......
geöen sayfalardada yazdı bir arakdaş hakan yeşilyurt diye biri..

adım ayşin canım............

lazkizz
13-03-07, 15:40
işte yararlandı.....her fırsattada şimdi kızını öne sürüyor menderese karş..leylaya bende üzülüyorum ya boşu boşuna bir hayale kaptırdı kendini gidiyor.........belkide bilerek çocuk istemiyordur menderes......tedaviler öylesinedir belkide.....

aradım taradım yok yok müzik yok sadece o parçyı önceden bir adam seslnedirmiş......
geöen sayfalardada yazdı bir arakdaş hakan yeşilyurt diye biri..

adım ayşin canım............

Nasil anne bunu yapar ya hemen kizina mal gibi kulaniyor :O Yazik Her dizide
illaki kotu birisii olacak :( Kizz sen merak etme ben bulurum o sarkiyi :) Azsonra bakacam okii:good:

catterflym
13-03-07, 16:00
ozel bolumu ızlerken gordum demek kı dıkkat etmedım nasıl leylayla menderesı gordu ya ama üzüldüm biraz ole aglıyınca çok mu duygusalım ne :sad53:

sumisali
14-03-07, 07:38
Nasil anne bunu yapar ya hemen kizina mal gibi kulaniyor :O Yazik Her dizide
illaki kotu birisii olacak :( Kizz sen merak etme ben bulurum o sarkiyi :) Azsonra bakacam okii:good:

asuman cadısı yapar işte canım........
başka birini aramaya gerek varmı sence. ::)
ama menbderes kızını kullandırtmaz o kadına merak etme.....

iyi canım bulunca haberdar et.......:)

lazkizz
14-03-07, 12:12
asuman cadısı yapar işte canım........
başka birini aramaya gerek varmı sence. ::)
ama menbderes kızını kullandırtmaz o kadına merak etme.....

iyi canım bulunca haberdar et.......:)

Kizz buldummmm sarkiyi :P hehehhe Komur gozlum mu ne adi heheh

sedakt
15-03-07, 15:29
arkadaşlar şarkıyı buldum fakat dizide sadece müziği var ama aslında şarkı daha önce hakan yeşilyurt tarafından sözlü bir şekilde söylenmiş.tabi bende sözlü olan..msn alıp verme olayına giremem...fakat lime wire proğramından hakan yeşilyurt-aşk kazanır yazarsanız inicektir...

Karga
15-03-07, 16:46
Offfffffffff ya!Seyredemedik şu üçüncü bölümü.Sıkıldık şu tekrarlardan!Pazartesi kesindir artık sanırım.Bazı arkadaşlar hala fox tv yi bulamıyoruz diyorlar.Rayting nasıl yükselir ki?Heyyyyyyyyy fox yetkilileri biraz ilgilenin görüşlerimizle..........Saygılar!

prens 22
16-03-07, 12:31
Yayınlayacaklar mı üçüncü bölümü merak ettim gerçekten.Kaldırmış olmasınlar diziyi.Bizlerin görüşlerine pek değer vermediklerini düşünüyorum.Dünya da bu tür formlar itinayla değerlendirilir.Biz de her köşenin yazarı eleştirmen.Tanıtım gören yazsın ne olur.

aslict
16-03-07, 14:52
arkadaşlar benim kafama takılan bi soru var menderes hem leylayla hem de asumanla nasıl nikahlı olabilyor. asuman yanılmıyorsam dizide menderes eve geldigi zaman konusurlarken ben senin nikahlı karın değilmiyim dedi. e leylayla da nikahsız oturamayacagına göre nasıl oluyor bu iş???

Karga
16-03-07, 15:06
arkadaşlar benim kafama takılan bi soru var menderes hem leylayla hem de asumanla nasıl nikahlı olabilyor. asuman yanılmıyorsam dizide menderes eve geldigi zaman konusurlarken ben senin nikahlı karın değilmiyim dedi. e leylayla da nikahsız oturamayacagına göre nasıl oluyor bu iş???
Sanırım birinden biri oyuna geldi.Yani kandırıldı.Bu da büyük bir ihtimal Asuman.Mantıksız gibi görünen bir yerde öyle birşeyler çıkıyor ki karşımıza inanabiliyoruz.Tüm bunları bilen tek kişi de İlhan bence.Çünkü bu bölümde, gerçekler ortaya çıkacak korkuyorum gibi laflar söyledi.Offf ya sırlar,yalanlar.Yayınlarlarsa öğreneceğiz gerçekleri.Senaryo oldukça başarılı da beklemek yok mu!

lazkizz
16-03-07, 17:16
Ya ben bu dizinin fragmanina nezaman denk gelecem? Yayinlamiyorlar mi yoksa gec mi veriyorlar fragmeni?

alisercan
16-03-07, 19:31
Yayınlayacaklar mı üçüncü bölümü merak ettim gerçekten.Kaldırmış olmasınlar diziyi.Bizlerin görüşlerine pek değer vermediklerini düşünüyorum.Dünya da bu tür formlar itinayla değerlendirilir.Biz de her köşenin yazarı eleştirmen.Tanıtım gören yazsın ne olur.

Yok arkadaşım dizinin kaldırılması yok. Mutlaka 3. bölümün çekiminde bir sorun çıkmış olabilir. izleneceği fragmanın yayınlanmasından belli değil mi? Pazartesi mutlaka izleriz merak etme....

lazkizz
17-03-07, 11:48
Yok arkadaşım dizinin kaldırılması yok. Mutlaka 3. bölümün çekiminde bir sorun çıkmış olabilir. izleneceği fragmanın yayınlanmasından belli değil mi? Pazartesi mutlaka izleriz merak etme....

Farkina vardiysaniz, bu bolum 2 bolumle kolaj bolum oldu ve fox tv de 1 tane dizi de kolaj bolum olduydu oda 2 bolumle (hircin kiz,) verdiler bence bu dizinin ozel bolumun nedeni diziyi biraz daha tanitmakti. :good:

catterflym
17-03-07, 18:19
Leyla gerçek eşidr bnce de yani resmi nikahlı herkesın kafasında bu soru vr arkadaslarımla ızlerkende bunu dusunmustuk bu konuda aydınlatsınlar bnce bır an once..

aslict
17-03-07, 18:32
bencede çok başarılı bir dizi ama kanalın yeni olmasından ve digiturk dışında frekansın zor bulunmasından kaynaklanan sorunlar yaşıyor bence. ama fox tv az reyting alıyor diye diziyi yayından kaldırmaz sanmıyorum. daha kanal çok yeni çunku aaaaa şuanda fragman veriliyo
asuman ağlıyo sokakta yürüyo sonra evine donuyo galiba çunku menderesin annesi babası falan var orda bayılıyo üzerinde paltosu falan var
leylayla menderes sarılıyolar
birde yazı geçti gerçekler açığa çıkıyor diye
cihan da leylanın resmini seviyo onu izlioyo falan
leylanın babası da menderesle konuşuyo menderesin suratında karışık bir ifade var
pazartesi de var dizimiz arkadaşlar :happy0064

catterflym
17-03-07, 18:34
bnde izledim asuman bayılıyordu menderes onun pesınden kosuyor asuman eve gıdıyor ve eevde dusup bayılıyor gercekler acıga cıkıyor yazıyordu cok guzel bı bolum olcak bu dızıye dıkkat edın gercekten cok guzel arkadaslar.

catterflym
17-03-07, 18:41
bnde onu yazacaktım fakat o ölen abısının cenazesde olabılır dıye yazmadım eger biri ölüyorsada babası olursa Menderes'in sıkıntısı kalkar sanırım

Karga
17-03-07, 20:52
bnde onu yazacaktım fakat o ölen abısının cenazesde olabılır dıye yazmadım eger biri ölüyorsada babası olursa Menderes'in sıkıntısı kalkar sanırım
Menderesin sıkıntısı biraz zor kalkar bence.Fragman doğacak çocuğun nasıl olacağını gösteriyor.Aslında burda yönetmeni de ayrıca kutlamak gerekiyor.Zor bir hikayeyi çok başarılı bir şekilde sinema gibi aktarmış.Görüntüler de çok güzel.Karakterler den Asuman,Menderes,Cihan ve İlhan çok doğallar.

prens 22
18-03-07, 23:06
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra dizimize bu akşam kavuşuyoruz diye düşünüyorum.Annem ümidini kesmişti,babam ve kardeşim bitirdiler demişti.Fragman olduğuna göre yayınlanacak sanırım.Eeeeeeeee biz her hafta bu telaşa kapılmayacağız değil mi?O bana soruyor,öteki şuna falan filan.Ne olursa olsun projelerini sahiplenmeleri gerekenler yapımcılar ve kanal yöneticileriiiii!Seyirciyle dalga geçer gibi o olmadı bunu verelim ,bu olmadı şu olur mu sevdasından vazgeçsinler.Hele hele tanıtımı kıt yeni bir kanal daki tüm emek verenlere saygılarını göstersinler.Bir seyirci olarak bizlerin çoğu şu rayting denilen sonuçlara asla inanmıyoruz.Bir dizi ye tam alışıyoruz.Bittiiiiiii!Ben tüm benim gibi düşünenler adına YETER diyoruuum!

muko88
18-03-07, 23:24
Vallahi diziye böyle ara verdiler ya, ben diziden soğudum diyebilirim.
İnşallah soğumamışımdır, akşam izleyip görecem artık:img-blush

Karga
18-03-07, 23:39
Vallahi diziye böyle ara verdiler ya, ben diziden soğudum diyebilirim.
İnşallah soğumamışımdır, akşam izleyip görecem artık:img-blush
Ben de senin ve diğer arkadaşların eleştirilerine aynen katılıyorum.Bakalım bu akşam neler olacak.Soğumak ve küsmek istemiyoruz.Bu dizileri eğer bizlere yapıyorlarsa isteklerimize kulak asmak zorundalar!

Fettan
19-03-07, 11:35
Bölümün özeti yokmu ne biçim kanal doğrudürüst tanıtım yapmıyor..

Ben fragmanıda göremedim meşhur tıkla izle siytesinde varmıdır

prens 22
19-03-07, 13:04
Bölümün özeti yokmu ne biçim kanal doğrudürüst tanıtım yapmıyor..

Ben fragmanıda göremedim meşhur tıkla izle siytesinde varmıdır
Bugün haber öncesi tekrarı var.Gazateler öyle yazıyor.Ardından da yeni bölüm.Tüm düğümler bu hafta çözülüyormuş.Bakacağız!

Fettan
19-03-07, 19:31
Bölümün başını kaçırdım bana biri ilk sahneyi anlatabilirmi...

Asuman demek evlenmeden hamile kalmış pes diyorum yani..Evlenmeden hamile kal..Seninle mecburiyetten evlenen adamın içkili halinden faydalanıp ondanda hamile kal ohh maşallah valla üzülüyordum Asuman'a ama şimdi eskisi kadar üzülmüyorum..

kelebek_01
19-03-07, 20:57
ne olursa olsun ben asumandan yanayım sonuçta menderesten 1 kızı var ve onu seviyor gönül bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz ayrıca menderese de pes doğrusu sen kadından 1 imza al ve 4 sene önce onu boşa ve başkasıyla evlen ne olursa olsun ailesine gerçekleri söylemeliydi yine olan çocuklara oluyor çocuklarına verdiği sözü tutamıyor neden sırf leyla yüzünden haksızlık bu yaa... acaba gelecek bölümde neler olacak bence leyla da tüm gerçeği öğrenecek ve menderes bey dımdızlak ortada kalacak...

prens 22
19-03-07, 22:24
Veeeeeeeeeeeeeee nihayet soruların bir kısmının cevabını aldık.Bu bölüm çok daha heyecan doluydu.Ayrıca diğer karakterleri de daha yakından tanıma fırsatı bulduk.Cihan'ın karşılıksız aşkına, İlhan'ın iyi niyetli dostluğuna ve çaresizliğine,Gazel'in tek kişilik sevgisine çok üzüldüm.İşte ben herkesin hayatı anlatıldığında dizilere daha çok bağlanıyorum.Başka kanalda olsa şansı ne olurdu onu bilemem;Ancak fox 'un en başarılı dizisi bence Yemin!Tekrar tekrar tebrikler(Bu arada kızkardeşim Sonat 'a,ablam da İlhan' a bayılıyor)Ayıltmak da bana düşüyorrrr!

Dokuzharf
20-03-07, 01:03
ilk bölümünü tesadüfen izledikten sonra tazeligi gizemleri ve de ozellikle dizi muzigiyle dikkatimi cekti...Cok guzel bir dizi..Menderes karakteri ise tipe tam oturmus bravo...Ama en can alici silahlarini henuz ilk uc bolumde ceken bu filmin ilerdeki bolumlerde neleri on plana cikaracagini cok merak ediyorum...
Asuman'in aglamakli gozlerini gorurken dizi muzigini dinlemek muthis bi ambians katiyor diziye...

Fettan
20-03-07, 06:46
ne olursa olsun ben asumandan yanayım sonuçta menderesten 1 kızı var ve onu seviyor gönül bu ne zaman ne yapacağı belli olmaz ayrıca menderese de pes doğrusu sen kadından 1 imza al ve 4 sene önce onu boşa ve başkasıyla evlen ne olursa olsun ailesine gerçekleri söylemeliydi yine olan çocuklara oluyor çocuklarına verdiği sözü tutamıyor neden sırf leyla yüzünden haksızlık bu yaa... acaba gelecek bölümde neler olacak bence leyla da tüm gerçeği öğrenecek ve menderes bey dımdızlak ortada kalacak...

Bu konuda haklısın yaptığı hiç hoş bir davranış değil..Ama Asuman ile mecburiyetten evlenmiş Asuman bunu biliyor tamam Asuman aşık olmuş ama adam ona umut vermemişki beklemiş beklemiş kendince haklı olabilir ama Menderes'e aşık olması Menderesi'in suçu değil..

Gazel'ede sinir oldum akşam patavatsız.Ablam daha öncede Şam'a gitti diye hemen söyleyiverdi...

Ben leyla'nın bu kadar çok sevipde kocasıyla hiç iş gezisine gitmemiş olmasına,yada akşamki gibi sürpriz yapmamış olmasına hayret ediyorum hala ...

Özellikle bazı sahnelerde kullanılan müzikler sahnenin daha vurucu olmasını sağlıyor bunuda es geçmemk gerek..

lazkizz
20-03-07, 10:41
Ayyy allahim asuman ne yuzsuz birisi yaaw :S Yeminden ibaret evlilikten bisey neden bukadar buyutuyor bilmem. Abiside cok kotu ama insan oyle yemin ettirir mi ya . Baska biseyden yemin ettirseydi :O Karisinin hayatini kahvetmemek icin kardesinin hayatini mahfetti :O !!!

snm_b
20-03-07, 13:30
farklı bir konusu var ama bu kadar yalanla nasıl 4 yıl ortaya çıkmamış merak ediyorum doğrusu bu arada resmi nikah kimin merak ediorum bence asumanın menderese hesap sormaya hakkı yok zaten kendisini sevmediğini biliyor

Fettan
20-03-07, 13:50
farklı bir konusu var ama bu kadar yalanla nasıl 4 yıl ortaya çıkmamış merak ediyorum doğrusu bu arada resmi nikah kimin merak ediorum bence asumanın menderese hesap sormaya hakkı yok zaten kendisini sevmediğini biliyor

Resmi nikah şu an Leyla'Da Menderse ve Asuman resmen evliymiş ama Menderse şirket işlemleir için birşey imzalatırken vekalettde imzalatmış ASuman'a ve boşanmış....

Dokuzharf
20-03-07, 14:51
Kömür gözlerin parcasinini dizide sanrim Eylem Aktas seslendiriyor ama o haliyle bulamadim...Eger bulabilen varsa paylassin lutfen..

YaPrAk_92
20-03-07, 15:32
aslında bence asuman haklı bu kadar üzülmekte....Menderes çok vicdansız....İnsan ne olursa olsun iki kadını birden idare edeceğine gerçekleri açıklayarak dürüst davranmalıydı....Ama yine de ben Menderes'e bayılıyorum....

ewet aslinda eğer leyla öğrenirse işler çok karışır ben onun yerinde olsam öle bi durumda direk boşardım:img-yes:

Fettan
20-03-07, 15:37
Kömür gözlerin parcasinini dizide sanrim Eylem Aktas seslendiriyor ama o haliyle bulamadim...Eger bulabilen varsa paylassin lutfen..

Şarkıyı dizideki haliyle bende istiyorum kimsede yokmu :icon_whis ...

Ben Menderesin durumunu iki kadını idare etmek olarak algılamıyorum.. Nihayetinde Asuman ile öylesine yapılmış bir evliliği Asuman'la birlikte olup onun kendisini sevdiğine inandırsa daha berbat bir durum olurdu..Tabi ortada çok büyük yalanlar var ayrıca Leyla herşeyi sineye çekse bile kız çocuğu Menderes'ten bu duurmu kabullenmesini zorlaştırır..

catterflym
20-03-07, 17:07
takip ettigim ve çok sevdigim bir dizi bu kdr az ılgının olmasıda bnı sasırtıyor cunku konusu cok ılgı cekıcı ve hıc sıkıcı sahnesı yok hep heyecan dolu her hfta buyuk bır hycanla beklıyorum Menderes ve leylanın askı bnı cok etkılıyor ıkısı ayrı kalınca cok ıüzülüyorum Asumanın kocasıı olmusMenderesin sevmedgini biliyor hala nıe bole ypıyor anlamıorm ... Bir insan sevmedigi bir insnala aynı tyataga girmeyi bırakın gözlerıne bakmayı bıle ıstemez

lazkizz
20-03-07, 18:35
Hatirla sevgili diye bir dizi var hatirla sevgili sarkisini Eylem Aktas Soyluyor Dizimiz yeni oldugu icin zor bulana bilir, BEnde aradim ama bir sonuca ulacamadim malesef :( Bulursam haber ederim

fofenk
20-03-07, 20:57
Dünkü YEMIN bir harikaydı, Asumanın Leyla ve Menderesi faka basması(aslında karı kocalar bu çok doğal ama Asuman açısından), MEnderesin onu deliler gibi araması, Aydına dönüp kapıları yumruklaması, Leylanın ŞAmdaki sahneleri yaa bayıldım size anlatamam süperdi bence

Dokuzharf
20-03-07, 23:17
Açikçasi ben dizideki her karakterin tavrini kendi penceresinden degerlendirmek gerektigi kanisindayim... Menderes bir suçluluk an1nda verdigi bir karari sonuna kadar surduremyecegini ve kendi istekleri ve kalbi oldugunu anlamis ve cesur davranmistir..Leyla ise herseyden habersiz sadece sevdigi icin yasamaktadir..Asuman ise sevdigi insan tarafindan sevilmedigi icin buyuk aci icindedir... Ucuncu kisiler olarak bizler yorumlad1g1mzda davranislara yanlis diyemeyiz ama uzulebiliriz..cunku gercekten kimsenin yasamak istemeyecegi hazin bu durum bu..

cutiepie
20-03-07, 23:25
Bu diziyi yeni izlemeye basladim... Ozel bolumunu ve ucuncu bolumunu izledim ve cok begendim... su an Fox'taki izlenmeye deger en basarili dizi diyebilirim... Oyuncularin herbiri cok iyi... Ozellikle ucuncu bolumde bircok soru aciga cikti ve bu benim diziyi daha cok begenmeme neden oldu...

Insallah reyting kurbani olmaz... keyifle izlemeye devam ederiz bu diziyi... bir cok kisi bu kanali bilmiyor dahi... daha cok tanitim yapilmasi lazim... Yemin kesinlikle izlenilmeye deger bence...

lazkizz
21-03-07, 12:03
Ya bu dizinin avatar/imza sini kimse yapmiyor :( fotografta eklenmiyorr

Karga
21-03-07, 12:36
Ben çevremdekilere de sorduğum da seyredilmesi gereken en iyi dizilerden biri cevabını alıyorum.Kalitenin ödüllendirilmesi açısından genele göre rayting denilen ölçünün de çok kötü olduğunu düşünmüyorum.Günlerden pazartesi,herkesin alıştığı dizi ve programlar var ve 43.olunuyor bence bu çok iyi.Daha da iyi olması kanalın kendisiyle alakalı.Avcılar da akrabalarım var fox tv yi bulamıyoruz diyorlar.Bostancı da keza öyle.Türkiye genelini bilemem.Kısacası nasıl oluyor anlamıyorum konu komşu,esnaf herkes bu diziyi konuşuyor.Bu sorun diziyi destekleyenleri aşar.Ben kaliteli şeyler seyretmek istiyorum.Bu dizi de çok kaliteli!

lazkizz
23-03-07, 15:03
Cecey38 Resim cok guzel :) Eline saglik alinti mi yoksa sen mi yaptin??

prens 22
24-03-07, 09:05
Her dizinin müziği var.Her dizinin müziği herkesin müzik setinde veye cep telefonunda.Yemin dizisini müziğini dinlemek için bölümlerin yayınlanmasını mı bekleyeceğiz?Bu arada fox tv nin en çok tanınan ve bilinen dizisi Yemin.Müzğimizi istiyoruzzzz!

sumisali
24-03-07, 10:15
Her dizinin müziği var.Her dizinin müziği herkesin müzik setinde veye cep telefonunda.Yemin dizisini müziğini dinlemek için bölümlerin yayınlanmasını mı bekleyeceğiz?Bu arada fox tv nin en çok tanınan ve bilinen dizisi Yemin.Müzğimizi istiyoruzzzz!

çok haklısın arkadaşım ya .
malesef ki bu dizinin şarkısını bulmak ölüm gibi bulamıyoruz bir türlü.
başka biri söylüyor ama dizideki daha güzel dizi müzikleri ne zaman ortalkarda dolanır acaba.....

Karga
25-03-07, 10:40
Yemin kısa bir süre sonra daha da geniş kitlelere ulaşacak.Ben buna inanıyorum.Ancak bir de müziği ile buluşabilirsek çok iyi olacak!Bu arada bakalım pazartesi neler olacak?

prens 22
25-03-07, 13:45
Yemin kısa bir süre sonra daha da geniş kitlelere ulaşacak.Ben buna inanıyorum.Ancak bir de müziği ile buluşabilirsek çok iyi olacak!Bu arada bakalım pazartesi neler olacak?
Arkadaşım bu söylediklerine aynen katılıyorum.Bu dizinin hakettiği yerde olmadığını düşünüyorum.Neyse onlar yayından kaldırmadığı müddetçe ben bu diziyi takip edeceğim.Dediğin gibi o çok sevdiğim müziği ile buluşabilirsek çok iyi olacak.Fragmanlar dönüyor değil mi?

sumisali
25-03-07, 14:04
fragman dönmeye başaldımı arkadaşlar .
gören varsa anlatabilirmi ?........neler oluyor......

seleniti
25-03-07, 16:31
Slm arkadaşalar, son 2 sayfaya linkler konulmuş

Yasak olduğunu bilmiyorsanız hatırlatmak istedim,

kurallara uymazsak Uyarı alabiliriz, sf bir süreliğine kapanabilir.

Linkleri ekleyen arkadaşlar msjlarını silerlerse sorun çıkmaz herhalde

Bu arada fragmanı izleyen varsa anlatabilirmi? Ben izleyemedim

lazkizz
25-03-07, 18:51
Slm arkadaşalar, son 2 sayfaya linkler konulmuş

Yasak olduğunu bilmiyorsanız hatırlatmak istedim,

kurallara uymazsak Uyarı alabiliriz, sf bir süreliğine kapanabilir.

Linkleri ekleyen arkadaşlar msjlarını silerlerse sorun çıkmaz herhalde

Bu arada fragmanı izleyen varsa anlatabilirmi? Ben izleyemedim

canim konusmak var, ama linki bulursan ozel mesajla halletmeleri lazim.
bazi yeni uyeler ne yi yazmak var neyi yazmak var. onu bilmiyorlar ama
muzik hakkinda hersey konusabilirsiniz, linki dagitmadan once:)

alisercan
25-03-07, 20:00
canim konusmak var, ama linki bulursan ozel mesajla halletmeleri lazim.
bazi yeni uyeler ne yi yazmak var neyi yazmak var. onu bilmiyorlar ama
muzik hakkinda hersey konusabilirsiniz, linki dagitmadan