Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları-Arşiv-2

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8

kavak___yelleri
13-09-07, 17:51
yeminin yeni bölümünü ben de çok merak ediyorum acaba leyla cihanın elinden nasıl kurtulacak? ve galiba asuman artık menderesin yakasından düşecek
ya arkadaşlar
asumanın spor kıyafeti almasına yardımcı olan kişi de neyin nesi olcak? yani ona çok dikkat çektiler gibi acaba asumanla mı uğraşcak?
cevap verirseniz çok mutlu olucam

cebalo
13-09-07, 18:19
arkadaslar simdi fox tv sitesinde yeminin özetini okudum hic güzel seyler yazmiyor ,piskopat cihan galiba tecavüz ediyor leylaya:icon_sorr,ama öyle olsa niye halen o evde kaliyor,tecavüz etmese bile insan o evde o deliyle yaptiklarindan sonra kalirmi:icon_sorr

@ly
14-09-07, 08:02
arkadaslar simdi fox tv sitesinde yeminin özetini okudum hic güzel seyler yazmiyor ,piskopat cihan galiba tecavüz ediyor leylaya:icon_sorr,ama öyle olsa niye halen o evde kaliyor,tecavüz etmese bile insan o evde o deliyle yaptiklarindan sonra kalirmi:icon_sorr

Günaydın...özeti okudum...nedense hiç şaşırmadım...( ben tecavüzün gerçekleştiğine inanmıyorum..sızmıştır Cihan...)

Cihan Leyla'ya hayatının en kötü gecesini yaşatmış ve tamiri imkansız yaralar açmış....Leyla yine ailesinden saklıyor olanları...Cihan gece hayatına atmış kendini (gecelerde kaybolasın Cihan...)...Leyla onu affetmedikçe de daha fazla kontrolden çıkıyormuş...(daha fazla nasıl çıkılabilir ki kontrolden...)

En çok etkilendiğim cümleye geldi sıra...'' Leyla Menderes ve minik Toprak için güçlü olmak zorundadır...'' Peki biz haftalardır ne diyoruz burada...farklı birşey mi söyledik...iş işten geçtikten sonra güçlü olacakmış...:hıh

Asuman ise...bir kadın olduğunu farkediyor...(buna da şükür...)

.................YEMİN'İ ANA SAYFADA GÖRMEK İSTİYORUZ.................

jujum
14-09-07, 08:17
Leyla onu affetmedikçe de daha fazla kontrolden çıkıyormuş...(daha fazla nasıl çıkılabilir ki kontrolden...)

En çok etkilendiğim cümleye geldi sıra...'' Leyla Menderes ve minik Toprak için güçlü olmak zorundadır...'' Peki biz haftalardır ne diyoruz burada...farklı birşey mi söyledik...iş işten geçtikten sonra güçlü olacakmış...:hıh

iyi de şu özet nerde arkadaslar sayfaları karıştırdım ama yok yok:img-cool2
eğer ki leyla olur da menderes için cihanı affetmeye kalkarsa bir gün bu seferde ben leylayı affetmem:) sen affetsende ben affetmem şarkısındaki gibi aynen:)aaa nedir bu yaa değerli psikopatımız daha nasıl yoldan çıkar bu yolun sonu neresidir şimdi durdukları yer durak mıdır ,yada yol daha ne kadar uzundur:icon_sorr
asuman için bende çok sevindirik oldum sonuçta hatun güzel hatun ömrünü onu sevmeyen bir adamı beklemekle geçirmesi yazık olurdu ama onun başınada neler gelicek bekleyip görelim:icon_sorr

angel_timuçin
14-09-07, 08:37
iyi de şu özet nerde arkadaslar sayfaları karıştırdım ama yok yok:img-cool2
eğer ki leyla olur da menderes için cihanı affetmeye kalkarsa bir gün bu seferde ben leylayı affetmem:) sen affetsende ben affetmem şarkısındaki gibi aynen:)aaa nedir bu yaa değerli psikopatımız daha nasıl yoldan çıkar bu yolun sonu neresidir şimdi durdukları yer durak mıdır ,yada yol daha ne kadar uzundur:icon_sorr
asuman için bende çok sevindirik oldum sonuçta hatun güzel hatun ömrünü onu sevmeyen bir adamı beklemekle geçirmesi yazık olurdu ama onun başınada neler gelicek bekleyip görelim:icon_sorr

aaaaa bak jujum bende afetmemmm hele birleyla affetsin psikopat cihanı vallllaaa pek fenaaa oluyyy görür o ben olsammm anlatırımmm menderese her şeyii menderes kendini koruyamaz mı yawwww:icon_sorr cihan bişe yapacak diyeee leylaa köle olduuu yeni flagmandaa gördüüüm elinde bıçakk sallıyoo leeee:happy0064
biraz önce azcık gördüüm sesli flagmanıı sonunu amaaaaa asumannn yeni adamla konuşuyodu galibaaaaaa:img-pilot aralarında bişe oluyyy inşallahh:):):)menderesle leyla kavuşurrr inşallahhh:happy0064

jujum
14-09-07, 08:53
aaaaa bak jujum bende afetmemmm hele birleyla affetsin psikopat cihanı vallllaaa pek fenaaa oluyyy görür o ben olsammm anlatırımmm menderese her şeyii menderes kendini koruyamaz mı yawwww:icon_sorr cihan bişe yapacak diyeee leylaa köle olduuu yeni flagmandaa gördüüüm elinde bıçakk sallıyoo leeee:happy0064
biraz önce azcık gördüüm sesli flagmanıı sonunu amaaaaa asumannn yeni adamla konuşuyodu galibaaaaaa:img-pilot aralarında bişe oluyyy inşallahh:):):)menderesle leyla kavuşurrr inşallahhh:happy0064

ne güzel melekcim sesli fragmanı görmüsün ben daha özeti bile okuyamadım:icon_sorr
bakalım izleyelim görelim,,, asuman için şu yeni adamla aralarından hemen birşey olması tuhaf olurdu hala menderesi karşılıksız bir aşkla seviyorken onun içinde biraz zaman lazım dimi :img-yes:

angel_timuçin
14-09-07, 08:57
ne güzel melekcim sesli fragmanı görmüsün ben daha özeti bile okuyamadım:icon_sorr
bakalım izleyelim görelim,,, asuman için şu yeni adamla aralarından hemen birşey olması tuhaf olurdu hala menderesi karşılıksız bir aşkla seviyorken onun içinde biraz zaman lazım dimi :img-yes:

evet yaaa bende o adamı ilk gördüüm başta biraz yakınlaşacak diye düşündüüm şimdiiii olmaz gibi aynen menderesi seviyoo asumannn onunla olmak istiyoooo ama o adamda nerden çıktııııı
bu aradaaa flagmandaaaa menderes resmennnn atletik vücut şov yapıyooo kardeşimmmmm anladıkk kaslısınnn ama bizi etkileyemessinnnn:icon_whis:icon_whis

peloş_sezin
14-09-07, 09:00
yeminin yeni bölümünü ben de çok merak ediyorum acaba leyla cihanın elinden nasıl kurtulacak? ve galiba asuman artık menderesin yakasından düşecek
ya arkadaşlar
asumanın spor kıyafeti almasına yardımcı olan kişi de neyin nesi olcak? yani ona çok dikkat çektiler gibi acaba asumanla mı uğraşcak?
cevap verirseniz çok mutlu olucam

seni burad görmek ne güzel.
o konuda bizde tam bir şey bilmiyoruz ama onlar sadece arkadaş olacaklar gibi ama tamda emi değilim.

jujum evet leylayı bende affetmem öyle yaparsa.ama affedeceğini hiç sanmıyorum
leyla cihanın eli,nden kurtuluyo sanırım.frağmanda öyle gördün.

jujum
14-09-07, 09:40
jujum özet geldimi.
sesli fragmanı gören varsa lütfen analatsın.
evet vildancım özet gelmiş:img-yes:ama bende göremedim henüz:icon_sorr
ne sesli fragman ne de özet bende vakıf olamadım malesef:icon_sorr
en azından özeti okuyan arkadaslar acaba buraya da ekleyebilirler mi?
sevgiler:img-pilot

hewal
14-09-07, 09:46
Özeti okudum ve malesef Cihan Leyla'ya tecavüz etmiş :(

Aslında bu husuta senarsitleri tebrik ediyorum bu pek Türk dizi ve filmlerinde olmayan bir durum yani esas kızın başına böyle birşey geldiği zaman yaşanan aşkın saflığına halel geldiği eski saflığını kaybettiği düşünüldüğü için pek cesaret edilmez...

Bakalım Menderes bunu öğrenecekemi öğrendiğinde olabilecekleri tahmin bile edemiyorum ...

Bakalım Sadakat Menderes'e neler anlatacak....

angel_timuçin
14-09-07, 09:48
yaa özeti gören bir arkadaş varmış o ekleseydii burayaa keşkeeeee
sesli flagman veriliyooo kanaldaaa
açın her zaman görürsünüzzzz
zaten az kaldıııııııı pazartesiyeeee
bide okul başlıyooo amanennn :img-pilot

peloş_sezin
14-09-07, 09:50
Günaydın...özeti okudum...nedense hiç şaşırmadım...( ben tecavüzün gerçekleştiğine inanmıyorum..sızmıştır Cihan...)

Cihan Leyla'ya hayatının en kötü gecesini yaşatmış ve tamiri imkansız yaralar açmış....Leyla yine ailesinden saklıyor olanları...Cihan gece hayatına atmış kendini (gecelerde kaybolasın Cihan...)...Leyla onu affetmedikçe de daha fazla kontrolden çıkıyormuş...(daha fazla nasıl çıkılabilir ki kontrolden...)

neler oluyor öyle.aliye abla özeti nerde okudun söylermisin.lütfen.
bencede iş işten geçtikten sonra güçlü olacakmış.çok sinir.bende tecavüz derçekleşmedi sanıyodum.
ama leylaya inanamıyorum hala cihanla aynı evde kalabiliyor.ya inanılacak gibi değil ya.
bence dizinin iyce tadı tuzu kaçtı.hiç izleeysim gelmiyor.

hewal
14-09-07, 09:53
Özeti ekeldim multimedia başlığında özetler kısmına arkadaşlar....

Baki babada Cihan'la konuşuyor ama sonuç alamıyormuş...Ben hala o durumdan sonra bile Leyla'nın Cihan'ın yanında kalmasına anlam veremiyorum...

Birde Leyla hamile kalırmış seyreyleyin cümbüşü :)

angel_timuçin
14-09-07, 09:53
Özeti okudum ve malesef Cihan Leyla'ya tecavüz etmiş :(

Aslında bu husuta senarsitleri tebrik ediyorum bu pek Türk dizi ve filmlerinde olmayan bir durum yani esas kızın başına böyle birşey geldiği zaman yaşanan aşkın saflığına halel geldiği eski saflığını kaybettiği düşünüldüğü için pek cesaret edilmez...

Bakalım Menderes bunu öğrenecekemi öğrendiğinde olabilecekleri tahmin bile edemiyorum ...

Bakalım Sadakat Menderes'e neler anlatacak....

canım yaaa burayaa eklesenn özetii bak merak ettimm
adi cihannnnn bişe yaparsaaa vallllaa bir menderestennn bide bizdennn zülum görcek ona göreeeeeee :img-polic:img-cool2

peloş_sezin
14-09-07, 09:58
hewal özet için teş.
anam neler oluyor öyle.ya off ya nebiçim bi bölüm.
ben bu bölüm cihanı öldürmedn durabilrsem iyi.
yani senaristlerede pes doğrusu bu kadarda olmaz yani.ne bu ya.
ne çekilecek çilem varmış ya.

peloş_sezin
14-09-07, 10:06
Özeti ekeldim multimedia başlığında özetler kısmına arkadaşlar....

Baki babada Cihan'la konuşuyor ama sonuç alamıyormuş...Ben hala o durumdan sonra bile Leyla'nın Cihan'ın yanında kalmasına anlam veremiyorum...

Birde Leyla hamile kalırmış seyreyleyin cümbüşü :)

inaki bende anlam veremiyorum.hala onunla evli kalırsa evliyi boşver onunla aynı evde kalırsa yani leylaya pes diyorum başakda bir eşy demiyorum.
menderes bunları duyunca tepkisi ne olacak ben onu çok merak ediyorum.

mxrxt
14-09-07, 10:07
selam arkadaslar ya bende okudum ama hic de okudugum gibi laylanin tecavüz olayinin gerceklestigini sanmiyorum bilmiyorum ben okuduklarimdan sanki öyle bisey anlamadim Belki anlamak istemedim ama olmus gibi sansitmya calismislar ama bence öyle degil bakin sizlerde okuyun .Bazi arkadaslar merak etmisler iste burda tiklayin ve okuyun ..

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=33398

@ly
14-09-07, 10:30
Hala inanmıyorum, tecavüzün gerçekleştiğine...Esas kadın, kötü adamın tecavüzüne uğrarsa, bütün büyü bozulur çünkü...

Cihan sınırı aştığını farkediyormuşş...Cihan'ın ne zaman aşabileceği bir sınırı oldu kii...

Leyla da güçlü olmaya karar vermiş...de...biraz geç kalmamış mı...?

Bu diziler yüzünden, kendi cinsiyetimin düşmanı oldum...biri, ikisi değil bütün dizi kadınları aynı...cık cık cık...

Tavuskuşu
14-09-07, 10:39
Ben de okudum şimdi özeti.Özette üstü kapalı olarak tecavüze uğramış gibi yazılmış ama ben inanmak istemiyorum. Heyecan artsın,daha çok izlensinimerak uyandırsın diye de yazmış olabilirler idye düşünmek istiyorum.Tecavüze uğramasa bile buna ramak kalmıştı bu nedenle de travma yaşıyor olabilir.Bu nedenle en kötü gecesidir belki diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Gazelden sonra sadakat ablanın da cihanın gerçek yüzünü görmesi çok sevindirici. Menderesle konuşmaya gitmesi de çok iyi.Gerçi daha önce gazel de konuşmuştu sanırım ama iki defa aynı uyarıyı alması daha etkili olabilir.

Baki baba bile sert bir konuşma yapıyormuş cihanla.Belki o da sadakat ablanın uyarısı üzerine böyle bir konuşma yapıyordur.Yavaş yavaş herkes görmeye başlıyor bence gerçek yüzünü.

@ly
14-09-07, 10:51
Gazel Menderes ile konuşabilmiş miydi ki...? Galiba pek meşgul işadamımız Gazel'e 'şimdi vaktim yok...' gibi birşeyler söylemişti...

Gazel (konsere gidişini affedemedim ama yine de diğerlerinden iyidir...), Sadakat Abla ve adamım Mahir....umut vaadeden üçlü....

Tavuskuşu
14-09-07, 11:16
Konuşamamış mıydı?Ben tam hatırlayamadım da olayı...Neyse canım önemli olan sadakat ablanın menderesle konuşuyor olması.Seviyorum ben bu kadını.Gerçketen de kızların annesi gibi davranıyor.Çok yardımcı oluyor onlara.

Bu arada acaba gazelin dosyasını baki baba bulur mu yazmışsın ya benim bildiğim kadarıyla baki baba cihanın babasının davasına bakmış.Olayı biliyordur bence zaten. Davaya o bakmamış olsa bile hakim olduğu için bir şekilde haberi olmuştur yani.Baki babanın bilmediği bir şey yazar mı ki o dosyada?

@ly
14-09-07, 11:46
Konuşamamış mıydı?Ben tam hatırlayamadım da olayı...Neyse canım önemli olan sadakat ablanın menderesle konuşuyor olması.Seviyorum ben bu kadını.Gerçketen de kızların annesi gibi davranıyor.Çok yardımcı oluyor onlara.

Bu arada acaba gazelin dosyasını baki baba bulur mu yazmışsın ya benim bildiğim kadarıyla baki baba cihanın babasının davasına bakmış.Olayı biliyordur bence zaten. Davaya o bakmamış olsa bile hakim olduğu için bir şekilde haberi olmuştur yani.Baki babanın bilmediği bir şey yazar mı ki o dosyada?
Zaten davaya baktığını öğrenince, Baki Baba'yı umut vaadeden grubumdan çıkardım...Nasıl bu kadar rahat olabiliyor anlamıyorum...Tıpkı Harry Potter'da Dumbledor'un Snape'e güvenmesi gibi....sonları benzemez İnşallah...( bkz. sonunda Snape, Dumbledor'u öldürmüştü...)

Kızı akıl hastası bir adamın elinde, Baki Baba torun hasretinde....adaletle uğraşan kimselerin bizlerden daha şüpheci olması gerekir diye düşünüyorum ama her zamanki gibi, terzi kendi söküğünü dikemiyor işte...cık cık cık...

Tavuskuşu
14-09-07, 11:54
Ben de yakın gelecekte adaletle uğraşacağım ama böyle olmayacağıma söz veriyorum.:) Gerçi o da biraz uyanmaya başlamış galiba baksana konuşma yapıyor.Ama geç kaldı biraz bence.

Bu arada son kitapta sanki Snape ile ilgili bir şeyler çıkacakmış gibi hissediyorum ya neyse konuyla alakası yok.:) Ben cihanın sonunun akıl hastanesinde olacağına inanıyorum.

peloş_sezin
14-09-07, 13:35
Hala inanmıyorum, tecavüzün gerçekleştiğine...Esas kadın, kötü adamın tecavüzüne uğrarsa, bütün büyü bozulur çünkü...

Cihan sınırı aştığını farkediyormuşş...Cihan'ın ne zaman aşabileceği bir sınırı oldu kii...

Leyla da güçlü olmaya karar vermiş...de...biraz geç kalmamış mı...?

Bu diziler yüzünden, kendi cinsiyetimin düşmanı oldum...biri, ikisi değil bütün dizi kadınları aynı...cık cık cık...

evet aliye abla bu dizilerdeki kadınlar adamı öldürecek.niye bi adama boyun eğerler anlamıyorum.daha doğrusu sevmedikleri bi adaam.
bende inanamıyorum ya.
sadakat ablayla gazel mendersle konuşuyorlar.menderese leylanın kolunda morarıklar olduğunu söylüyorlar.menderesde çok sinirleniyor.bi adama sanırım cihanın işini bitrin diyor.
çünkü sesli frağmanda bu olaylar oluyor.
sesli frağman foxun sitesinde var.haberi olmayanlara duyurulur.
ha bide unutmuşum gecenin bi vakti selim asumanı görmeye geliyor.
ondan önce selimel yemek yiyorlar.ben senin gibi bir kadın tanımadımmı nediyor.
bunlar ikiside birbirine aşık oluyorlar.

jujum
14-09-07, 13:38
cihanın sonunun akıl hastanesinde olacağına inanıyorum.

mantıklı olan da bu yaa leyla en azından dizinin delikanlılarından birini mecnun etmiş olur:) cihanı deli gömleği giydirilmiş bir şekilde babasının yanına yolladıklarını düşündüm de o da kötü yaa :sad53:

serenalti
14-09-07, 13:40
olamazzzzz..o pislik amacına ulaşmış mı yani..eee bence de büyü bozuldu :)

yaaa çok iğğğrennnçççç....

fragmanda tek sevndiğim yer asumanla ilgili olan yerler..o adama aşık olur inşallah en kısa vakitte..

romantik
14-09-07, 16:07
Yemin'in 20. bölümünün sonunda çok güzel bir montaj vardı. Menderes bu şarkı bizi anlatıyor deyip Niran Ünsal'ın CDsini verdikten sonra Haktan şarkısı çalmaya başlamıştı. Youtube'da benzer bir klip var. Çoooook güzel!!!

cebalo
14-09-07, 16:23
niran ünsalin sarkisi cok güzel sanki mendereslen leyla icin yazilmis, menderes leylaya söylüyor:img-in_lo ,özeti simdi bidaha okudum bence cihan amacina ulasamiyor leyla sanirim kurtulacak,arkadaslarin dediyi gibi yoksa o güzel büyü bozulur:icon_sorr cünkü leyla menderesin aski :img-in_lo,menderesde leylanin aski :img-in_lo onlari cihan gibi pislikler asla ayiramaz

mxrxt
14-09-07, 21:39
evet ya kesinlikle öyle olur daha öncede yazdigim gibi cihan amacina ulasamiyor fragmanda amacini asti diylr fakat yaptigi zaten yeterince igrenc bisey nasil leyla ona yeminler etti ise bu yeminleri sartli olarak yani her zaman demiyormu anlasmamizi unutma eger bu anlasmaya uymazsa leyla kesinlikle onunla bebarebr kalmaz aslinda bu sartlar altinda hala onunla yasamasi bile aptallik Tamam Leylanin gözleri buz dagi gibi ama cihanin nefreti ise ates gibi bakalim artik sumu yoksa atesmi???

angel_timuçin
15-09-07, 07:33
yaaa menderes ne güzel cd verdiii
direk cihan geldii kırdı yaw cd yiii
manyakk harbii bu adammm
şarkıdaa çokkk hoştuu yawwwww böyleee:img-blush:img-blush romantik romantikkkkkk
eski bölmlerden görüyodukkk ahh ahhh:img-blush

peloş_sezin
15-09-07, 08:44
evet ya kesinlikle öyle olur daha öncede yazdigim gibi cihan amacina ulasamiyor fragmanda amacini asti diylr fakat yaptigi zaten yeterince igrenc bisey nasil leyla ona yeminler etti ise bu yeminleri sartli olarak yani her zaman demiyormu anlasmamizi unutma eger bu anlasmaya uymazsa leyla kesinlikle onunla bebarebr kalmaz aslinda bu sartlar altinda hala onunla yasamasi bile aptallik Tamam Leylanin gözleri buz dagi gibi ama cihanin nefreti ise ates gibi bakalim artik sumu yoksa atesmi???

evet ya bencede yoksa büyü bozulur.leylada bundan sonra menderese olanları anlatır kavuşurlar dizide biter yani.
kesin özeti ders köşe yapmak için öyle yapmışlar olabilir.
ama hiç işleri hüçleri yok bizimlemi uğraşacaklar.
oda var.

hewal
15-09-07, 11:48
Yemin'in 20. bölümünün sonunda çok güzel bir montaj vardı. Menderes bu şarkı bizi anlatıyor deyip Niran Ünsal'ın CDsini verdikten sonra Haktan şarkısı çalmaya başlamıştı. Youtube'da benzer bir klip var. Çoooook güzel!!!

Beğenen arkadaşlar alınmasın ama kendi fikrimi yazmak istiyorum bu konu ile ilgili:

Şahsen ben o şarkıyı sevmeme rağmen dizide yer almasını tasvip etmedim...Dizinin kendine has öyle güzel müzikleri varken bu şarkıda nereden çıktı dedim...

cebalo
15-09-07, 13:40
dizinin kendi müzilkeri zaten harika 1 numara :good::good:hicbi müziye deyismem o müzikleri :happy0064 ama niranin müziyide sanki mendereslen leyla icin yazilmis :img-yes: tam ikisi icin :img-in_lo

mxrxt
15-09-07, 15:23
Beğenen arkadaşlar alınmasın ama kendi fikrimi yazmak istiyorum bu konu ile ilgili:

Şahsen ben o şarkıyı sevmeme rağmen dizide yer almasını tasvip etmedim...Dizinin kendine has öyle güzel müzikleri varken bu şarkıda nereden çıktı dedim...

Evet hewal sana kesinlikle katiliyorum bencede olmamisti diziyle özlslesen ezgiler varken sarki güzel olmasina ragman yakismadi keske gene alistigimiz seslerden baska melodi ve yorum dinleseydik..

Tavuskuşu
15-09-07, 16:38
Efendim Hüseyin Abiden mesaj var. Makedonyadan sevgilerini ve selamlarını gönderdi bizlere. Elveda Rumeli dizisinin ilk bölümünü bitirmişler ve yarın da dönüyorlarmış. Saat 20 gibi Türkiye'de olurum dedi.

Niran Ünsalın şarkısında "Gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin." sözü tam menderes tarafından leylaya söyleniyormuş gibiydi.Menderes her şeye rağmen bir açıklama bekliyor.Ne derse desin yeter ki inandırıcı bir açıklama yapsın istiyor.

cebalo
15-09-07, 16:51
:happy0064 arkadaslar dizinin baslamasina sadece 2 gün kaldi heycanla pazartesini bekliyorum ,insallah menderes herseyi örenirde cihana yaptiklarinin hesabini sorar :img-yes:

mxrxt
15-09-07, 16:56
Efendim Hüseyin Abiden mesaj var. Makedonyadan sevgilerini ve selamlarını gönderdi bizlere. Elveda Rumeli dizisinin ilk bölümünü bitirmişler ve yarın da dönüyorlarmış. Saat 20 gibi Türkiye'de olurum dedi.

Niran Ünsalın şarkısında "Gülüm mü dersin ölüm mü dersin yeter ki ses gelsin." sözü tam menderes tarafından leylaya söyleniyormuş gibiydi.Menderes her şeye rağmen bir açıklama bekliyor.Ne derse desin yeter ki inandırıcı bir açıklama yapsın istiyor.

Tskler Tavuskusu bizlerdende hüseyin abiye cok selamlar..yarin aramizda olmasina sevindim yoklugu kesinlikle hissedilyior, evet haklisin sarki cok güzel zaten kötü olmamis ama ben genede alistigimiz seslerden biseyler dinlemyi tercih ederdim...

peloş_sezin
15-09-07, 19:08

hüseyin abinin yokluğu gerçekten hissediliyor inanki.
geldiğinde görüşürüz artık onunlada.
şu menderesle leylanın arasıne olacak acaba ya.

prens 22
15-09-07, 19:08
ne olursa olsun fox tv bu diziye çok şey borçlu.yayın hayatına başladığından beri koca kanal da seyredilen tek dizi.hatta tek program ya da adı her neyse!bu yüzden defalarca kutlanması lazım.

mxrxt
15-09-07, 20:23
ne olursa olsun fox tv bu diziye çok şey borçlu.yayın hayatına başladığından beri koca kanal da seyredilen tek dizi.hatta tek program ya da adı her neyse!bu yüzden defalarca kutlanması lazım.

Kesinlikle Haklisin Prens 22 Fox tv bu diziye cok sey borclu ama bir gercek daha varki Dizi inanilmaz bir sekilde izleyici kitlesi kazandi biliyorsunuz genelde bir dizinin izlenip izlenmeyecegi ilk bastan belli olur derler. Yeminde tam aksi basladiginda dizi rating siralamasinda 72-73 dü ama sua ilk 12 kiye girmeyi basardi bu gercektan cok büyük bir basari.. ee dizi hakkinda gene bunlari hatirlatmisken tekrar yapimcilara tüm ekibe FOX tv tsk edelim ..Öyle degilmi..

alisercan
15-09-07, 23:22
Yurt nasıl da özlenirmiş böyle... Burnumda tüttü. Bu arada cansu, vildan ve murat teşekkürler sevginiz için. Çok müthiş bir coğrafya burası. Osmanlının İstanbul öncesi ilk toprakları. Başka bir diyardayız. Ama yemin ve ekibi bir başka diyar. Evet yazdıklarınızı okuyorum. Dananın kuyruğunun kopmasına az kaldı. Barış ne yaptı acaba?
Asuman yeni ufuklara mı yelken açıyor?
Hele hele gazel ve sonata neler oluyor. Bakalım diyorum... Çok az kaldı...

@ly
15-09-07, 23:56
Evet hewal sana kesinlikle katiliyorum bencede olmamisti diziyle özlslesen ezgiler varken sarki güzel olmasina ragman yakismadi keske gene alistigimiz seslerden baska melodi ve yorum dinleseydik..

Bence bu Hüseyin Abinin planıydı...kıymetini sınadı, bakalım başka müzikleri nasıl karşılayacak izleyiciler diye...neyse rahatlamıştır artık...açıkça anlaşıldı ki Yemin'liler başka müzik istemiyor...:img-wink:

@ly
16-09-07, 00:02
Yurt nasıl da özlenirmiş böyle... Burnumda tüttü. Bu arada cansu, vildan ve murat teşekkürler sevginiz için. Çok müthiş bir coğrafya burası. Osmanlının İstanbul öncesi ilk toprakları. Başka bir diyardayız. Ama yemin ve ekibi bir başka diyar. Evet yazdıklarınızı okuyorum. Dananın kuyruğunun kopmasına az kaldı. Barış ne yaptı acaba?

Merhabalar....1890'larda interneti nereden buldun Hüseyin Abi....?

Asuman güzel bir yolculuğa yelken açıyor gibi ama şimdi adını unuttuğum o kadın karıştırabilir ortalığı...
Gazel ise Cihan'a olan tutkusundan kurtuldu bence...hele ablasının halini gördükten sonra, bir daha kıskanacağını sanmıyorum...şimdi gözlerini açıp Sonat'ı görme vaktidir...şu Menderes-Leyla-Cihan...çok bilinmeyenli denklemini çözsek, onlarla da ilgileneceğiz ama.....:icon_whis

alisercan
16-09-07, 00:19
Merhabalar....1890'larda interneti nereden buldun Hüseyin Abi....?

Asuman güzel bir yolculuğa yelken açıyor gibi ama şimdi adını unuttuğum o kadın karıştırabilir ortalığı...
Gazel ise Cihan'a olan tutkusundan kurtuldu bence...hele ablasının halini gördükten sonra, bir daha kıskanacağını sanmıyorum...şimdi gözlerini açıp Sonat'ı görme vaktidir...şu Menderes-Leyla-Cihan...çok bilinmeyenli denklemini çözsek, onlarla da ilgileneceğiz ama.....:icon_whis

Aliye 1890 ların bu insanları başka bir hava ya. Müthişler. Sokakta yürürken bile kadınların kendine özgü bir özgüvenini görüyorsunuz. Biz kendimizi yani erdal ile ben kente yeni gelmiş her şeye şaşıran iki kasabalıydık ama olsun. Bu kadar mı eğlenme ve yürümeyi seven yerdir bitola ve manastır. akşam saatlerinde 200 metrelik caddede sürekli bir yürüyüş. Başım döndü inan. Aynı insanı hem de en güzel giyisileriyle bir kaç kez görmek bir garip.

alisercan
16-09-07, 00:46
Bence bu Hüseyin Abinin planıydı...kıymetini sınadı, bakalım başka müzikleri nasıl karşılayacak izleyiciler diye...neyse rahatlamıştır artık...açıkça anlaşıldı ki Yemin'liler başka müzik istemiyor...:img-wink:

Aliye bir garip orhan velisin sen. inan öyle bir niyetim yoktur. Bu fikir tamamen post esranın işidir. Hesap sorulmalıdır arkadaşlar. Post Esra da bestenin sahibi ile uzaktan akraba imişler. sırf o para kazansın diye planlamış Nilgün hanımı da kandırmayı başarmış. Sonra Niran Ünsal ve haktan çıktı.

@ly
16-09-07, 02:56
Aliye 1890 ların bu insanları başka bir hava ya. Müthişler. Sokakta yürürken bile kadınların kendine özgü bir özgüvenini görüyorsunuz. Biz kendimizi yani erdal ile ben kente yeni gelmiş her şeye şaşıran iki kasabalıydık ama olsun. Bu kadar mı eğlenme ve yürümeyi seven yerdir bitola ve manastır. akşam saatlerinde 200 metrelik caddede sürekli bir yürüyüş. Başım döndü inan. Aynı insanı hem de en güzel giyisileriyle bir kaç kez görmek bir garip.

Kıskandım şimdi....Aslında sekreterlik filan yapabilirim size...iyi not tutarım...az buçuk nota da bilirim....( ne yaparsın...şimdi oralarda baytara ihtiyacınız yoktur...ben de ne iş olsa yaparım abi...durumlarına düştüm işte...)

2. mesajın cevabı.... Ben gördüğüme, bildiğime inanırım...Esra filan tanımam...bu dizinin müzikleri de...eşleştirmeler de senden sorulur...sen istemesen Niran Ünsal Yemin'e giremezdi kanımca...gerçi ben çok kızmadım...severim Niran Ünsal şarkılarını, epeydir dinlememiştim, nostalji oldu...:img-yes:

Senden de müziklere söz bekliyoruz ama...Elveda Rumeli falan derken, ihmal edilmiş hissedip kıskanabiliriz...:icon_whis

fotoğraf editi: Multimedyaya bir fotoğraf eklemişsiniz...Alisercan Bey...kıskananlar çatlasın mı demek istiyorsunuz...tamam,itiraf ediyorum kıskandım...ama umudumu yitirmedim...belki birgün ben de giderim oralara...kimbilir...:img-blush

dum vita est spes est... (Yaşam sürdüğü sürece sürece umut da vardır...) :img-wink:

@ly
16-09-07, 03:18
evet aliye abla bu dizilerdeki kadınlar adamı öldürecek.niye bi adama boyun eğerler anlamıyorum.daha doğrusu sevmedikleri bi adaam.
bende inanamıyorum ya.
sadakat ablayla gazel mendersle konuşuyorlar.menderese leylanın kolunda morarıklar olduğunu söylüyorlar.menderesde çok sinirleniyor.bi adama sanırım cihanın işini bitirin diyor.
çünkü sesli frağmanda bu olaylar oluyor.
sesli frağman foxun sitesinde var.haberi olmayanlara duyurulur.
ha bide unutmuşum gecenin bi vakti selim asumanı görmeye geliyor.
ondan önce selimle yemek yiyorlar.ben senin gibi bir kadın tanımadım mı ne diyor.
bunlar ikisi de birbirine aşık oluyorlar.

Vildan ömürsün vallahi....gece vakti gülme krizlerine soktun beni...Bunlar ikisi de birbirine aşık oluyorlar ha :img-hyste....İnşallah öyle olur....hani ikisinden sadece biri aşık olunca epey problem yaşıyoruz kanımca (bkz. Cihan-Leyla, Asuman-Menderes...)

@ly
16-09-07, 03:36
evet ya kesinlikle öyle olur daha öncede yazdigim gibi cihan amacina ulasamiyor fragmanda amacini asti diylr fakat yaptigi zaten yeterince igrenc bisey nasil leyla ona yeminler etti ise bu yeminleri sartli olarak yani her zaman demiyormu anlasmamizi unutma eger bu anlasmaya uymazsa leyla kesinlikle onunla bebarebr kalmaz aslinda bu sartlar altinda hala onunla yasamasi bile aptallik Tamam Leylanin gözleri buz dagi gibi ama cihanin nefreti ise ates gibi bakalim artik su mu yoksa ates mi ????

mxrxt (ben senin kullanıcı adını bi türlü ezberleyemedim...ne zormuş...yaşlandıkça ezberim zayıflıyor galiba...)....

Mesajıma vaaayyy... diyerek başlamak istiyorum...Su mu...ateş mi....???

Hmm...düşünelim...ikisi de kuvvetli, bu durumda hangisi fazla...büyük ise o kazanır...Cihan'ın öfke ateşi mi daha harlı...yoksa Leyla'nın nefret buzdağı mı...?

Fragmana göre ben tüm paramı Leyla'ya yatıracağım, tamam bugüne kadar pek varlık gösteremedi ama...içimden geldi, bu sefer riski göze alıp, sürpriz ata oynayacağım...:img-icecr ( bkz. bugüne kadar oynadığı tüm favori atların hüsrana uğrattığı forum üyesi... :icon_sorr )

alisercan
16-09-07, 08:38
Kıskandım şimdi....Aslında sekreterlik filan yapabilirim size...iyi not tutarım...az buçuk nota da bilirim....( ne yaparsın...şimdi oralarda baytara ihtiyacınız yoktur...ben de ne iş olsa yaparım abi...durumlarına düştüm işte...)

2. mesajın cevabı.... Ben gördüğüme, bildiğime inanırım...Esra filan tanımam...bu dizinin müzikleri de...eşleştirmeler de senden sorulur...sen istemesen Niran Ünsal Yemin'e giremezdi kanımca...gerçi ben çok kızmadım...severim Niran Ünsal şarkılarını, epeydir dinlememiştim, nostalji oldu...:img-yes:

fotoğraf editi: Multimedyaya bir fotoğraf eklemişsiniz...Alisercan Bey...kıskananlar çatlasın mı demek istiyorsunuz...tamam,itiraf ediyorum kıskandım...ama umudumu yitirmedim...belki birgün ben de giderim oralara...kimbilir...:img-blush

dum vita est spes est... (Yaşam sürdüğü sürece sürece umut da vardır...) :img-wink:

Sevgili Aliye sen bize sekreter değil ancak yoldaş olursun. Ayrıca tüm yemin formunun aktif üyeleri de öyle. Ben bitolanın farklı bir atmosferini anlatmak istedim size. Gerçekten kendine bu kadar güvenen güzel giyimli ve hoş bayanların bu caddede rahat rahat ve hiç bir erkek tarafından rahatsız edilmeden dolaşması sanıyorum Edirneyi aşınca mümkün oluyor. Kimse aaa bu nekadar açık ne kadar kapalı falan sohbeti yapmıyor. Ben ve erdal bu güvene dumur olduk ve bakakaldık. Şaşkınlığımız bu güvenedir.
Bir arkadaşım vardı işyerinde o şöyle bir laf etmişti.
"Bu ülke halkının erkeklerinin %90 ında taciz vardır. Düşünebiliyormusun hiç bir kadın erkeklerin gözlerinin içine bakamaz. Yani caddede yürürken, alışveriş yaparken, kafelerde otururken öylece bir erkeği kesemez, ona laf atamaz başı önde yürür. Bakmadan görmeye çalışırlar. Bu ne zor bir yaşamdır hiç düşündün mü? Ama bir erkek en efendisi bile güzel ve alımlı bir bayan gördüğünde bakma özgürlüğü vardır. Öküz gibi olmasa da bakar abi. Ama mutlaka bakar. Belki bu kanı İstiklal caddesinde çok az da olsa değişmiş olabilir. Çok azda olsa değişen yerler vardır Ama bu ülkenin kadınları hergün her yerde en azından özgür bakar erkeklerin tacizine uğrar. Abi bu arada bakar arapça öküz demektir."
Aliye bakarın gerçekten öküz anlamına gelip gelmediğini araştırmadım. Çünkü bu arkadaşım İmam Hatip mezunudur herhalde doğrudur.
Biz Makedonyanın sokaklarında işte böyle az buçuk bakar kaldık kadınların özgüvenli gözlerimizin içine bakabilmesinden.... Evliya Çelebi Hüseyinin Hikayesinin özünde anlatılmak istenen buydu.

Esrayı tanısan böyle konuşmazdın. Müthiş bir trakyalıdır. Çok serttir. Serkan sık sık karşılaşıp başına bir iş almaması için nilgün hanımdan sürekli mesai yazmasını istemekte. Nilgün hanım bunu anlayışla karşılamaktadır.

O fotograf my marina diye bir koyda çektirdik. Yok ya güzellikleri paylaşmak istedim. Biz de Nilgün ve Ayşe hanım sayesinde gördük oraları. Yoksa nerdeeee....

peloş_sezin
16-09-07, 08:38

Oo hüseyin abi geldin demek ha.
yoklugun belli oldu.
bakalımm bi cihan leylaya ne yapacak acaba.
dimi.

Senden de müziklere söz bekliyoruz ama...Elveda Rumeli falan derken, ihmal edilmiş hissedip kıskanabiliriz...:icon_whis

benim müzikten bi şikayetim yok.
daha önceden niran ünsalın hiçbir müziğini dinlemedim ama bu müziği çok beyendim.
müziğe şikayeti olanlar hüseyin abininn izni olmasa giremez heralde dimi.hüseyin abi.

Vildan ömürsün vallahi....gece vakti gülme krizlerine soktun beni...Bunlar ikisi de birbirine aşık oluyorlar ha :img-hyste....İnşallah öyle olur....hani ikisinden sadece biri aşık olunca epey problem yaşıyoruz kanımca (bkz. Cihan-Leyla, Asuman-Menderes...)

niye asuman açık oldu selimde bu bölümde olacak.
bakj görrüsünüz.

peloş_sezin
16-09-07, 08:55
Sevgili Aliye sen bize sekreter değil ancak yoldaş olursun. Ayrıca tüm yemin formunun aktif üyeleri de öyle. Ben bitolanın farklı bir atmosferini anlatmak istedim size. Gerçekten kendine bu kadar güvenen güzel giyimli ve hoş bayanların bu caddede rahat rahat ve hiç bir erkek tarafından rahatsız edilmeden dolaşması sanıyorum Edirneyi aşınca mümkün oluyor. Kimse aaa bu nekadar açık ne kadar kapalı falan sohbeti yapmıyor. Ben ve erdal bu güvene dumur olduk ve bakakaldık. Şaşkınlığımız bu güvenedir.
Bir arkadaşım vardı işyerinde o şöyle bir laf etmişti.
"Bu ülke halkının erkeklerinin %90 ında taciz vardır. Düşünebiliyormusun hiç bir kadın erkeklerin gözlerinin içine bakamaz. Yani caddede yürürken, alışveriş yaparken, kafelerde otururken öylece bir erkeği kesemez, ona laf atamaz başı önde yürür. Bakmadan görmeye çalışırlar. Bu ne zor bir yaşamdır hiç düşündün mü? Ama bir erkek en efendisi bile güzel ve alımlı bir bayan gördüğünde bakma özgürlüğü vardır. Öküz gibi olmasa da bakar abi. Ama mutlaka bakar. Belki bu kanı İstiklal caddesinde çok az da olsa değişmiş olabilir. Çok azda olsa değişen yerler vardır Ama bu ülkenin kadınları hergün her yerde en azından özgür bakar erkeklerin tacizine uğrar. Abi bu arada bakar arapça öküz demektir."
Aliye bakarın gerçekten öküz anlamına gelip gelmediğini araştırmadım. Çünkü bu arkadaşım İmam Hatip mezunudur herhalde doğrudur.
Biz Makedonyanın sokaklarında işte böyle az buçuk bakar kaldık kadınların özgüvenli gözlerimizin içine bakabilmesinden.... Evliya Çelebi Hüseyinin Hikayesinin özünde anlatılmak istenen buydu.

Esrayı tanısan böyle konuşmazdın. Müthiş bir trakyalıdır. Çok serttir. Serkan sık sık karşılaşıp başına bir iş almaması için nilgün hanımdan sürekli mesai yazmasını istemekte. Nilgün hanım bunu anlayışla karşılamaktadır.

O fotograf my marina diye bir koyda çektirdik. Yok ya güzellikleri paylaşmak istedim. Biz de Nilgün ve Ayşe hanım sayesinde gördük oraları. Yoksa nerdeeee....

hüseyin abi ozaman sen esra hanımı bu foruma getirde bizde tanışmış oluruz kendisiyle.
demek makedonyada böyle demek ha.nede olsa tarih ülkesiydi.kafam 3 ay öncesine gitmiyor ondan tam bilemedim.yanlıuşsa kusura bakamyın.hem buaralar kafam çok dalgın.
bakar arapçada öküz demek olduğunuda ilk sizden duydum ama arkadaşınız imam hatip mezunuysa olabilir.ama öyle olduğunu hiç bilmiyodum.
öğrendiğim iyi oldu.
ama banda bakar arapçada öküzmüş gibime geliyor.
unutmuşum hüseyin abi elveda pumalinin dizi çekiminde nilgün hanımın ne işi var.
ha bide bu bölümde leylayı onun oğlu kurtarsa çok iyi olur. yani

forcible
16-09-07, 12:15
ooff ya yemni izleyemicem yarın nasıl izlicem ben onu tekarraını acaba ne zaman verirler...

Bugün 15.30'da FOX'ta verilecek tekrar bölümü.....

mxrxt
16-09-07, 12:38
mxrxt (ben senin kullanıcı adını bi türlü ezberleyemedim...ne zormuş...yaşlandıkça ezberim zayıflıyor galiba...)....

Mesajıma vaaayyy... diyerek başlamak istiyorum...Su mu...ateş mi....???

Hmm...düşünelim...ikisi de kuvvetli, bu durumda hangisi fazla...büyük ise o kazanır...Cihan'ın öfke ateşi mi daha harlı...yoksa Leyla'nın nefret buzdağı mı...?

Fragmana göre ben tüm paramı Leyla'ya yatıracağım, tamam bugüne kadar pek varlık gösteremedi ama...içimden geldi, bu sefer riski göze alıp, sürpriz ata oynayacağım...:img-icecr ( bkz. bugüne kadar oynadığı tüm favori atların hüsrana uğrattığı forum üyesi... :icon_sorr )

Selam Aliye Abla (Bak ben senin adini kapmisim)bu arada yasli oldugunu hic düsünmüyorum:img-yes:Valla fragmanda leylenin gözleri artik buz dagi gibi deyince aklima geldi Cihanin nefret duydugu sahnelerde kirmizi görmüs boga gibi hararet yapamsi bana atesi hatirlatmisti burnundan solumasi filan..Ama haklisin ikiside cok güclü Ates suyu yakamaz ama sudada ates yanmaz..Menderes ne olarak girebilir ve atese karsi durabilir bilmiyorum..Yalniz Leylaya yatirdigin paralarin bosa gitmyeyecegini saniyorum.murat

@ly
16-09-07, 13:53
Selam Aliye Abla (Bak ben senin adini kapmisim)bu arada yasli oldugunu hic düsünmüyorum:img-yes:Valla fragmanda leylenin gözleri artik buz dagi gibi deyince aklima geldi Cihanin nefret duydugu sahnelerde kirmizi görmüs boga gibi hararet yapamsi bana atesi hatirlatmisti burnundan solumasi filan..Ama haklisin ikiside cok güclü Ates suyu yakamaz ama sudada ates yanmaz.Menderes ne olarak girebilir ve atese karsi durabilir bilmiyorum..Yalniz Leylaya yatirdigin paralarin bosa gitmyeyecegini saniyorum.murat

Murat'cım (oh be...bak unutmam artık...), Mermeres olsa olsa kuvvetle esen bir rüzgar olarak girer savaşa ve ateşi puf...diye söndürüverir....Zaten gelişmeler de bunu işaret ediyor...Sadakat Abla ve Gazel'in konuşmalarından sonra Mermeres epey esip gürleyeceğe benzer...:img-wink:

peloş_sezin
16-09-07, 19:41
ben ne cihanı nede asumanı anlamıyorum.
bi insan birini seviyosa ondan vazgeçmesi çok zordur.bunu özellikle cihan için söylüyorum.
sen leylayı seviyorum diyosun ama hiç sevdiğini belli etmiyor.
insan birini seviyorsa onun mutlu olmasını herşeyden daha çok ister.ama cihanda nerde o yürek.dizi bile olsa insan birini seviyorum diyosa onu kararına yani sevdiği kişiye gitmesine izin verir.
menderese bakın leyla ben cihanla olmayı tercih ettim dedi oda onun gitmesine izin verdi.
menderesinki gerçek sevgi.
ne cihanın ki nede asumanın ki
onlar gerçek sevgi diyebilir ** kesinlikle gerçek sevgi değil o kisininkide.
bazı aşklar vardır.
vede bazı insanlara yakın olmak çok zordur.
atıyorum ben ccumhurbaşkanıyla çok yakın biri olam dimi.buda böyle.
herkez herşeye ve her istediğine sahip olamaz.
herkezin bu yeri vardır.
ben cihanın ve asumanın yaptıklarının sadece yüzsüzlük derim yani başak hiç olamaz.
leyla cihana benseni sevemem biz seninle kardeş gibi büyüdük ben seni sevemem ben menderesi seviyorum
menderes asuman asuman sen benim için abime verdiğim yemin ve çocuklarımdan ibaretsin ben seni sevemem ben leyalyı seviyorum diyor.
ama bunlar anlamıyor.
bi dizide kadının biri demiştikiİeğer sevdiğin kişi seninleyken gözleri bi başkasını arıyorsa onu kendi haline bırakmalısın.
onun gibi bişey dedi.
üzerinden baybi zaman gçti onun için tam hatırlaymıyorum.
ama bunu anlatıyordun.
gerçek sevgi svdiğini kendi haline bırakmaktır.eğer o seni gerçekten seviyorsa sana döner zaten.
ama bunu asuman ve cihana anlatmak deveye hendek atlatmak kadar zor.

sanırım hüseyin abi türkiyeye döndü ama buraya daha gelmedi sanırım.

Tavuskuşu
16-09-07, 20:13
Vildancım gerçekten güzel yazmışsın.Haklısın.Biz Hatırla Sevgili forumunda da bunu anlatmaya çalışıyoruz.Gerçek sevgi cömerttir,bencil değil.Gerçekten seven kişi sevdiğinin mutlu olduğu hayatı yaşamasına izin verir.Gerçek aşk vasiyetini her zaman hazır tutar.

Bu arada asuman maşallah ilk gördüğü insana aşık mı oluyor nedir?Kemalle nasıl tanıştılar bilmiyoruz tabi ama menderes ona sahip çıınca aşık olmuş,selim ilgi gösterince ondan etkileniyor.

Bir de fragmanda selim asumanın evinin önüne gelmiş gece vakti.Bu adam asumanın evli olduğunu bilmiyor mu?Hoş o nal gibi yüzüğü görmesi imkansız ama...Yani nasıl bir cesaret ki adam kadının kocasının kapısına dayanabiliyor?Hiç hoş olmamış bence.Asuman da 18 kız gibi heyecanlanıyor.O güne kadar kocasını sevdiğini söyleyen kadın iki günde nasıl selimden nefesinin kesileceği kadar etkilendi?Ya Selahattin bey görse ne diyecek asuman? Adam gece gece kapıya dayancak cesareti nasıl buldu hem?

jujum
16-09-07, 20:38
Ayy hanımlar yapmayın lütfen yazmaya gücüm yok bu aralar ama dayanamayıp geldim yine:)
Vildancım güzel bir yazı yazmışın fakat gerçek sevgi bu dur şudur demek için kendimi yeterli donanıma sahip hissetmiyorum kendimi ne yazıkki:icon_sorr o yüzden o konulara fazla giriş yapamayacağım cihan ının durumu çok başka bir boyut aldı zaten onu başka boyutlardı masaya yatırıp incelemek gerekiyor yanımızda uzmanlarla birlikte tabi :img-polic
Asumanın sa menderesin abisi dışında başka bir erkekle yaşadığı karşılıklı bir aşk olmadı şimdiye kadar yada menderesin abisi dışında biliyoruz ki
ona ilgi gösteren başka biri daha olmadı :img-yes:
Tavuskuşu Bir de fragmanda selim asumanın evinin önüne gelmiş gece vakti.Bu adam asumanın evli olduğunu bilmiyor mu?Hoş o nal gibi yüzüğü görmesi imkansız ama...Yani nasıl bir cesaret ki adam kadının kocasının kapısına dayanabiliyor?Hiç hoş olmamış bence
Cnm bence yargılamadan infaz etmiyelim bölümü bir izlesek yarın ki bütün planlarını dizi için değiştirmiş biri olarak diyorum ki bende bu duygunun yaşı yoktur 18 inde hisseden de aynıdır 90 ında bu duyguyu hisseden de aynıdır babaannemle dedemden biliyorum çünkü :)
sevgiler ve iyi yorumlar herkesebye

Tavuskuşu
16-09-07, 20:52
Jujum önyargılı değilim de ben adamın kapıya kadar gelmesini hoş bulmadım.Tabi ki asuman heyecanlanabilir,yemek yiyorlar,etkilenmiş filan ama yine de dedim ya adam atlamış arabaya gelmiş evine.Birileri görse nasıl izah edecek?Bir de menderese o kadar bağlı, o kadar seven bir kadın hemen 1 bölümde etkilenmesi tuhafıma gitti.Çok çabuk oldu.

İyi geceler.bye

@ly
16-09-07, 20:59
ben ne cihanı nede asumanı anlamıyorum.
bi insan birini seviyosa ondan vazgeçmesi çok zordur.bunu özellikle cihan için söylüyorum.
sen leylayı seviyorum diyosun ama hiç sevdiğini belli etmiyor.
insan birini seviyorsa onun mutlu olmasını herşeyden daha çok ister.ama cihanda nerde o yürek.dizi bile olsa insan birini seviyorum diyosa onu kararına yani sevdiği kişiye gitmesine izin verir.
menderese bakın leyla ben cihanla olmayı tercih ettim dedi oda onun gitmesine izin verdi.
menderesinki gerçek sevgi.
ne cihanın ki nede asumanın ki
onlar gerçek sevgi diyebilir ** kesinlikle gerçek sevgi değil o kisininkide.
bazı aşklar vardır.
vede bazı insanlara yakın olmak çok zordur.
atıyorum ben ccumhurbaşkanıyla çok yakın biri olam dimi.buda böyle.
herkez herşeye ve her istediğine sahip olamaz.
herkezin bu yeri vardır.
ben cihanın ve asumanın yaptıklarının sadece yüzsüzlük derim yani başak hiç olamaz.
leyla cihana benseni sevemem biz seninle kardeş gibi büyüdük ben seni sevemem ben menderesi seviyorum
menderes asuman asuman sen benim için abime verdiğim yemin ve çocuklarımdan ibaretsin ben seni sevemem ben leyalyı seviyorum diyor.
ama bunlar anlamıyor.
bi dizide kadının biri demiştikiİeğer sevdiğin kişi seninleyken gözleri bi başkasını arıyorsa onu kendi haline bırakmalısın.
onun gibi bişey dedi.
üzerinden baybi zaman gçti onun için tam hatırlaymıyorum.
ama bunu anlatıyordun.
gerçek sevgi svdiğini kendi haline bırakmaktır.eğer o seni gerçekten seviyorsa sana döner zaten.
ama bunu asuman ve cihana anlatmak deveye hendek atlatmak kadar zor.

Vildan'ım...filozofum....güzel bir noktaya değinmişsin...ama burası '' Ya benim olursun...ya kara toprağın..'' diyenlerin ülkesi...En iyisi, seni Makedonya'ya gönderelim....:img-wink:

Alıntı:
atıyorum ben cumhurbaşkanıyla çok yakın biri olamam dimi.buda böyle.

Vildan yine krize girdim :img-hyste ...Açıkçası ben de cumhurbaşkanı ile çok yakın olamam...hatta bilerek ve isteyerek olmam...:hıh

bakış
16-09-07, 21:06
bu arada arkadaşlar selim ne kadar yakışıklı ya, bence menderesten daha yakışıklı. çok hoş bir çocuk , asuman turnayı gözünden vurdu bence

alisercan
16-09-07, 23:01
hüseyin abi ozaman sen esra hanımı bu foruma getirde bizde tanışmış oluruz kendisiyle.
unutmuşum hüseyin abi elveda pumalinin dizi çekiminde nilgün hanımın ne işi var.
ha bide bu bölümde leylayı onun oğlu kurtarsa çok iyi olur. yani

Sevgili Vildan bundan sonraki mesajların da dahil hepsini okudum. Ne güzel bir yürekle yazıyorsun. Ne kadar büyük yüreğin var senin. Ne zaman öğrendin bunları yazıp yorumlamayı. Neyse önünde şapka çıkartıyorum.
Nilgün hanımın elveda rumeli ile bir işi yok. O yeminle ilgili bir açıklamaydı. Ayrıca nilgün hanımı gerçekten tanımalısınız çok güzel bir insandır. Bakmayın siz ona takıldığıma.
Bir de mesajlarda yeminle ilgili olmadığım ya da ilgilenmeyeceğim gibi alınganlıklar gördüm. Bu konuda da (Yazanların espriyle yazdığını biliyorum alınmasınlar) bir şeyi açıklamak istiyorum.
Yemin benim yapımcıya karşı sorumlu olduğum (Müzik eşlemesi ve yerleştirmesi anlamında) tek dizi. Ama sadece bu anlayışla bir iş olarak algılamıyorum yemini. Yemin benim dizim. Daha önce de anlatmıştım. Dizilerde saçmalıklar olabilir. Her dizide var. Olmayan dizi yok. Ama yemin benim ailem. Yani onlar işimin bir parçası olan argümanlar değil. Yemindeki oyuncuların hepsi hem sıcak insanlar hem de canlandırdıkları karakterler benim çevremde yaşayan ve sürekli yanımda hissettiğim eksiklerinin gerçekten ülke insanını sorgulanmaya götürecek karakterler.
Baki baba ve selahattin babalar gerçekten nasıl görünürlerse görünsünler onlar çok sıcak baba karakterindeler. Batmıyor bana. Yine barışın tacizci olması sapık olması beni ilgilendirmiyor. Barış amacına ulaşamamış, sevilmemiş ve deli gibi seven bir aşık. Uğruna her şeyi yapan eşkiyanın unutulmaz berfosudur. O da sevdiği kıza tecavüz etmemiştir ama en can dostunu yıllarca hapislerde yatırmış, kejeyi ise yanına almış ve iki hayatı kendi hayatıyla söndürmüş yegane bir berfodur. Üstelik filmin özünü de anlatan şu güzel sözleri söyler.

"İhanet ne? Aşkım için yaptım ulan! Ahlaksızlık mı? Evet yaptım! Ben en yakın arkadaşımı jandarmaya ihbar etmiş adamım! Sen yapabilir miydin benim yaptığımı ha? En sevdiğin arkadaşına ihanet edebilir miydin? Onu jandarmaya ihbar edebilir miydin? Arkadaşının altınlarını çalabilir miydin? O altınlarla arkadaşının sevdiği kadını anasından babasından satın alabilir miydin? Arkadaşını ölüme gönderebilir miydin? Ama ben yaptım! Aşkım için! Şimdi söyle bana, hangimizin aşkı Keje’ye daha büyük ha? Hangimizin? Hangimiz Keje için bu kadar günaha girmeyi göze alabildik? Bu aşk için ben cehennemde yanmaya hazırım! Ya sen?"

İşte umutsuz bir aşkın kurbanı cihan budur. Melike yani gazel bir başka umutsuz aşıkdır tıpkı cihan gibidir elde edememiştir. Ya asuman hayat boyu kadınlığını yaşayamamış canlı bir ölüdür. Sevdiği erkek yanı başında ama kilometrelerce uzaktadır. Nasıl bir hayat sıcaklığı sunar insana bu. Üzülürsün asumana. Ona uzanıp yardım etmek istersin. Kaç gece ağlamıştır hiç bunları düşündünüz mü yemini izlerken. Asumanın kaç gece yalnız ve amansız yattığını işte yemin budur.
Ya da menderesin leylasının nasıl bir travma geçirdiğini. yıllardır birlikte olduğu bir adamın iki çocuğu ve bir karısı olduğunu. Oysa onu kimsesiz bilen ve onu sevmekle ona bir çocuk verip aile olduğunu hissettirmek isteyen bu güzel aşkın bir diğer yanındaki leylanın nasıl bir travma içinde olduğunu. Bu travmayı gidermek isterken nasıl başka başka travmalarla karşılaştığını. Abisi gördüğü birinin tecavüzüne uğramasını, onun kendisine el sürmesini dokunmasını bakışlarındaki ezici tacizin nasıl bir azap olduğunu bilir misiniz? işte yemin bu...
Menderese ne demeli. öyle bir çıkmazın içindeki. Hangi doğruyu seçmeli. Her yanı doğrularla dolu. İşte yemin bu.
Sonatın bakışlarındaki aşka uzanıp ekrandan dokunabilirsiniz arkadaşlar. Bu kadar mı güzel bakar. Tam vildanın tarif ettiği aşkla bakıyor.
Yani benim güzel annem der ya nevzat çelik şafak türküsü şiirinde, yani benim güzel arkadaşlarım Yemin bırakılıp gidecek bir dizi değil. Şatafatik hayatlar ekranlardan akabilir. Ama ben buradayım bir yere gittiğim yok.

Not editi: Gece gece beni duygusallaştıran vildandır. Suçlusu odur. Vildancım lisenin yeni öğrencisi küçük kalbinden akanlar için tekrar teşekkürler. Bu yaşlı adamı çok duygulandırdın.

@ly
17-09-07, 07:36
Günaydın Yemin ahalisi...Nasılsınız inşallah...? :icon_whis

Hüseyin abi, ülkemize ve forumumuza hoşgelmişsin...pek duygusal gelmişsin (hayırdır inşallah...)

Yemin'i ihmal etmenle ilgili yazdıklarım tamamen şakaydı...Yoksa Yemin'in senin için özel olduğunu daima hissettiriyorsun, merak etme...hani kıskansa kıskansa HS forumu kıskanır dermişim...(bkz. ben kıskanmak istersem bir yolunu bulurum...)

Şaka bir yana, Yemin'de, diğer hiçbir dizide olmayan samimiyet ve doğallığı biz de izleyici olarak hissediyoruz...hissettiriyorsunuz...(fiil çekimi çalışır gibi oldum ama...) O kadar güzel tarif etmişsin ki ben yeniden yazmayı denemeyeceğim bile...Cihan'a bile üzüldüm ya pes yani...(..neyse ki geçici bir duygulanmaydı...)

Sezon sonunda Asuman'ı seven ve sevilen bir kadın olarak Selim'in kolunda....Gazel'i Sonat'ın umut dolu bakışlarıyla, yaşama dönmüş...Menderes ve Leyla'yı, (o kadar doğru içinden) en doğru olanın birbirleri olduğunu anlamış, elele görmek istiyoruz...Cihan'a da Allah'tan acil şifalar temenni ediyoruz :icon_whis

Anlayacağın...biz de buradayız...bir yere gittiğimiz yok...haa unutmadan, '' Gece gece beni duygusallaştıran vildandır. Suçlusu odur...'' demişsin...yalan, vallahi yalan...sen hep böylesin...:img-yes:

alisercan
17-09-07, 09:03
Ne diyelim demek ki hep böyleymişim. Ben bilirim ben beni... Ben bilmez isem el bildirir bana beni. Sağol aliyeçan. Bu arada mendo olanları duyarsa ne olur bilinmez. Leylaya zorla sahip olmuş cihanı parçalamaz mı?

poppy
17-09-07, 09:03
menderesi çok pasif bulmaya başaldım.atakları çok küçük.şu çok aşilarki leyla onu seviyor.bunu bildiği halde leylanın kabuğuna çekilmesine izin veriyor.büyük oranda çocuğuna odaklanmış durumda.leyla 2.plana düşmüş gibi.menderes pasifleştikçe cihan şiddtleniyor ve işin rengi kaçıyor.hadi menderes.göreyim bu akşam seni.iyi seyirler

Fettan
17-09-07, 09:15
Öhüm böhöm bu konu çok möhöm :img-wink:Çünkü epey vakit sonra yorum yazabiliyorum...

Kim ne yazmış çok fazla okuyamadım ama Eğer geçen bölüm sonundaki çabaları sonucu Cihan kötü emellerine ulaştıysa ve Leyla hala Cihan'la aynı evde klamaya devam ederse YAZIKLAR OLSUN diyeceğim kaldı ki ulaşamamış olsa bile artık iş çığrından çıkmış vaziyette Leyla'nın terk etmesi lazım Cihan'ı...

Asuman'ın adama karşı hissedecekleri gerçekten aşkmı yoksa kendisini kadın gözüyle görülmeisnin verdiği bir anlık duygu yoğunluğumu yani Menderes'ten böyle kolay vazgeçmesini yadırgarım açıkcası :img-yes:Şimdilik bunlar vardı aklımda tüm yorumları okudukça birşeyler yazarım artık bye

@ly
17-09-07, 09:29
Ne diyelim demek ki hep böyleymişim. Ben bilirim ben beni... Ben bilmez isem el bildirir bana beni. Sağol aliyeçan. Bu arada mendo olanları duyarsa ne olur bilinmez. Leylaya zorla sahip olmuş cihanı parçalamaz mı?
Parçalar tabii....Hem zaten parçalayacak gibi de bakıyordu fragmanda...oy oy yine 13 yaş üstü bir bölüm izleyeceğiz galiba...

@ly
17-09-07, 10:01
Öhüm böhöm bu konu çok möhöm :img-wink:Çünkü epey vakit sonra yorum yazabiliyorum...

Kim ne yazmış çok fazla okuyamadım ama Eğer geçen bölüm sonundaki çabaları sonucu Cihan kötü emellerine ulaştıysa ve Leyla hala Cihan'la aynı evde klamaya devam ederse YAZIKLAR OLSUN diyeceğim kaldı ki ulaşamamış olsa bile artık iş çığrından çıkmış vaziyette Leyla'nın terk etmesi lazım Cihan'ı...

Asuman'ın adama karşı hissedecekleri gerçekten aşkmı yoksa kendisini kadın gözüyle görülmeisnin verdiği bir anlık duygu yoğunluğumu yani Menderes'ten böyle kolay vazgeçmesini yadırgarım açıkcası :img-yes:Şimdilik bunlar vardı aklımda tüm yorumları okudukça birşeyler yazarım artık bye

Merhaba...günaydın...hoşgeldin...( tartışabilecek birini bulmanın mutluluğu içindeyim...bak nasıl da coşku ile karşıladım seni...artık hep gelirsin değil..?) :img-wink:

Fettan kardeş, ben o meşum olayın gerçekleştiğine inanmıyorum...eğer gerçekleşti ise ve Leyla hala o evdeyse o zaman ben de seninle beraber protesto edeceğim...:img-pilot

Ama sen niye fesatlık yapıyorsun...kafamı karıştırıyorsun kii...!!! Asuman tabiiki aşık...görmedin mi o ilk anda çakan kıvılcımı...Burada; çarpışma sürtünmeye neden olur, sürtünmeden elektrik doğar diye formüller yazıldı çizildi bu aşk için...Hem planımız şu: Asuman-Selim elele....Leyla koş Mermeres'e...!!! :img-wink:

Fettan
17-09-07, 10:16
Merhaba...günaydın...hoşgeldin...( tartışabilecek birini bulmanın mutluluğu içindeyim...bak nasıl da coşku ile karşıladım seni...artık hep gelirsin değil..?) :img-wink:

Fettan kardeş, ben o meşum olayın gerçekleştiğine inanmıyorum...eğer gerçekleşti ise ve Leyla hala o evdeyse o zaman ben de seninle beraber protesto edeceğim...:img-pilot

Ama sen niye fesatlık yapıyorsun...kafamı karıştırıyorsun kii...!!! Asuman tabiiki aşık...görmedin mi o ilk anda çakan kıvılcımı...Burada; çarpışma sürtünmeye neden olur, sürtünmeden elektrik doğar diye formüller yazıldı çizildi bu aşk için...Hem planımız şu: Asuman-Selim elele....Leyla koş Mermeres'e...!!! :img-wink:

Gelirim gelmez olurmuyum zaten son zamanlarda burada olamayışım istem dışıydı:)

Vall o planada bende varım arkadaşım ama alışkınızı diğer dizilerdende gerçi orada hep erkek karakterler bu durumda ama sevdikleri kadın yanlarında ona hiç dokunmadanda yaşamayı göze alıp kendilerinden hoşlanan kadınlarada sadece zaafları sebebiyle yanaşıyorlar...Neyse umarı Asuman gerçekten aşık olur...

Ama ben son bölümlerde Menderes ve Leyla'ya taktım neden bu kadar pasif kalıyorlar olaylar karşısında hele Leyla o olay gerçekleşsede gerçekleşmesede Cihan'ı TERK ETMELİ...

-unique-
17-09-07, 10:16
Yemin'e, yazın sıkıntıdan patlarken denk geldim. Tuba Ünsal'ın oyunculuğunu beğenmesemde, Menderes'i görmem diziyi izlemem için yeterli bir sebepti :).

Leyla'nın, Cihan gibi saplantılı bir psikopatan; ailesinden, çocuğundan ve kendinden vazgeçicek kadar korkmasına anlam veremiyorum. Haklı sevdiğine zarar gelsin istemiyor ve zor durumda ama yanlış yapıyor gibi gözüküyor. Cihan, Toprağa bakma diyor bakmıyor, ailenle görüşmüyeceksin diyor görüşmüyor... Leyla, Menderes için değil Cihan için herkesi silip atıyor. Bu bölüm anlıyacak ama 'geçti bolu pazarı sür eşeği niğdeye' olucak.

Diziye yeni giren karakterlerden en çok Mahir'i seviyorum :). Bana göre Leyla'nın kurtuluşu o olucak çünkü Cihan'dan hiç hoşlanmadı ve Menderes'e yaptıklarının yanlış olduğunun farkında. Birde tabi Mahir'in, Leyla'ya aşık olucağını düşünüyorum :img-in_lo. Zira façalı, Mahir'e, Asuman'ın güzel olup olmadığını sormuştu, ben de oradan işkillendim :img-blush.

hewal
17-09-07, 10:23
Amanda aman sevgili fettan gelmiş nihayet :happy0064 :happy0064 :happy0064

Aynı dertten muzdaribiz yine...Umarım Leyla evini terk etmeyecekse bile Sert yüzünü gösterir Cihan'a...Hep diyoruz Cihan'ın en büyük korkusu Leyla'yı kaybetmek LEYLA neden hala bunun farkına varmadı ve ona göre planlar yapmıyor hayret ediyorum...

@ly
17-09-07, 10:44
Vee sonunda benim tahmin ve bilgi kaynağım uniquem de geldi...hoşgeldi...

Leyla'nın yaptıklarına anlam verebilen tek kişi senaristimiz Gökhan galiba...ben başka akıl-sır erdirene rastlamadım...

Senin Mahir tahminini burada yazmıştım...hatta yanlış anlaşılmalara karşı, bu aşkın platonik düzeyde kalacağını...Mahir'in Leyla ile Menderes arasına girmeyeceğini...bunu Gökhan düşünse bile senin engel olacağını bilem yazdım...Umarım doğru yapmışımdır...:img-wink:

Fettan, biz seninle iyi anlaşacağız gibi geldi bana...(bkz. düşmanımın düşmanı dostumdur...) Ben Hatırla Sevgili forumundan tecrübeliyim, bu isyan ve kazan kaldırma hallerine...yeni çözüm önerilerine de açığım...(bkz. seti basabiliriz...Gökhan'ı tehdit edip senaryoyu değiştirebiliriz...ya da sadece umut ederiz...) :img-wink:

Fettan
17-09-07, 11:16

Leyla'nın yaptıklarına anlam verebilen tek kişi senaristimiz Gökhan galiba...ben başka akıl-sır erdirene rastlamadım...

Senin Mahir tahminini burada yazmıştım...hatta yanlış anlaşılmalara karşı, bu aşkın platonik düzeyde kalacağını...Mahir'in Leyla ile Menderes arasına girmeyeceğini...bunu Gökhan düşünse bile senin engel olacağını bilem yazdım...Umarım doğru yapmışımdır...:img-wink:

Fettan, biz seninle iyi anlaşacağız gibi geldi bana...(bkz. düşmanımın düşmanı dostumdur...) Ben Hatırla Sevgili forumundan tecrübeliyim, bu isyan ve kazan kaldırma hallerine...yeni çözüm önerilerine de açığım...(bkz. seti basabiliriz...Gökhan'ı tehdit edip senaryoyu değiştirebiliriz...ya da sadece umut ederiz...) :img-wink:

Anlaşırız sen hiç merak etme....

Ben Mahir'in Asuman'a vurulcağaını düşünmüştüm spor salonu sahibi oldu...Spor salonu sahibi demişken yeni katılan Yeşim karakteri var kaçırdım orayı o Selim'in sevgilisi yada kardeşimi ..Belki hiç birşeyidir ama bedavacı bir kadın olduğunu sezinleidm...

Bide Asuman gibi biri neden bzie denk gelmez yahu tanışma hediysei olarak aldıklarının parasını ödedi :img-yes:

alisercan
17-09-07, 11:40
Anlaşırız sen hiç merak etme....

Ben Mahir'in Asuman'a vurulcağaını düşünmüştüm spor salonu sahibi oldu...Spor salonu sahibi demişken yeni katılan Yeşim karakteri var kaçırdım orayı o Selim'in sevgilisi yada kardeşimi ..Belki hiç birşeyidir ama bedavacı bir kadın olduğunu sezinleidm...

Bide Asuman gibi biri neden bzie denk gelmez yahu tanışma hediysei olarak aldıklarının parasını ödedi :img-yes:

Kimin kime ne kadar süre ile vurulacağı belli mi olur. Ama mahir asumandan küçük yazık ona. Hem de iki çocuklu bir kadın mahire yazık diyorum. Yeşim salona gelip giden bir asalak aslında. Selimde gözü var ama elde edemeyeceğini bildiği için ortamında kalmak yetiyor. Asumanı da saf bulmuş yer durur artık. Ne güzel. Sana denk gelmemesi daha iyi fettan...

alisercan
17-09-07, 11:49
Yemin'e, yazın sıkıntıdan patlarken denk geldim. Tuba Ünsal'ın oyunculuğunu beğenmesemde, Menderes'i görmem diziyi izlemem için yeterli bir sebepti :).

Leyla'nın, Cihan gibi saplantılı bir psikopatan; ailesinden, çocuğundan ve kendinden vazgeçicek kadar korkmasına anlam veremiyorum. Haklı sevdiğine zarar gelsin istemiyor ve zor durumda ama yanlış yapıyor gibi gözüküyor. Cihan, Toprağa bakma diyor bakmıyor, ailenle görüşmüyeceksin diyor görüşmüyor... Leyla, Menderes için değil Cihan için herkesi silip atıyor. Bu bölüm anlıyacak ama 'geçti bolu pazarı sür eşeği niğdeye' olucak.

Diziye yeni giren karakterlerden en çok Mahir'i seviyorum :). Bana göre Leyla'nın kurtuluşu o olucak çünkü Cihan'dan hiç hoşlanmadı ve Menderes'e yaptıklarının yanlış olduğunun farkında. Birde tabi Mahir'in, Leyla'ya aşık olucağını düşünüyorum :img-in_lo. Zira façalı, Mahir'e, Asuman'ın güzel olup olmadığını sormuştu, ben de oradan işkillendim :img-blush.

Dikkat ediyorum herkeste mahire karşı bir sempati var. Ne güzel umutlar mahire. Ama Mahir baba bildiği adama olan sorumluluğundan aşkı arasında ki olursa nasıl bir tercih yapar acaba. Çok zor gerçekten Mahir karakteri için çok zor.

Fettan
17-09-07, 11:54
Kimin kime ne kadar süre ile vurulacağı belli mi olur. Ama mahir asumandan küçük yazık ona. Hem de iki çocuklu bir kadın mahire yazık diyorum. Yeşim salona gelip giden bir asalak aslında. Selimde gözü var ama elde edemeyeceğini bildiği için ortamında kalmak yetiyor. Asumanı da saf bulmuş yer durur artık. Ne güzel. Sana denk gelmemesi daha iyi fettan...

Yeşim gibiler denk gelmesin zaten ama Asuman gibi CÖMERT bir arkadaş hiç fena olmaz :img-blush :img-blush :img-blush

Mahir'de harbiden delikanlılığın kitabını yazacağa benziyor...Kendince değerleri var ona göre davranıyor Cihan'ın hakkından bu gidişle o gelecek birde tabi Gazel ..ARTIK Mendo-Leyla ikisilinden BENİM HALA UMUDUM YOK Malesef

-unique-
17-09-07, 12:28

Baktım Yemin de Aly'im yanlız kalmış, koştum geldim :img-in_lo.

Senarist kısmısı, yazdıklarını bir kendi anlıyabiliyor zatten :img-icecr.

Bu konuyu çok konuştuğumuz için sen benim ne düşündüğümü çok iyi açıklamışın :img-blush. Bence Mahir, Leyla'nın güzelliğine tutulucak ama Cihan gibi saplantılı bir aşık olmuyacak. Leyla'ya derin hisler besliyecek ama Mendersle de aralarına girmiyecek. Biri Mahir'in saygın bir aileden gelmiş ve iyi eğitim almış olduğunu yazmıştı. Her ne kadar mayfada olsa içindeki incelik ve zariflik ölmemiştir... En önemliside bence Leyla, Mahir sayesinde Cihan'dan kurtulucak...

Dikkat ediyorum herkeste mahire karşı bir sempati var. Ne güzel umutlar mahire. Ama Mahir baba bildiği adama olan sorumluluğundan aşkı arasında ki olursa nasıl bir tercih yapar acaba. Çok zor gerçekten Mahir karakteri için çok zor.

Mahir'e karşı sempatiden çok beklenti var. Herhalde sadece Cihan'a ters düşmek ve façalının oğlu dediği adam olarak girmedi diziye :)

Mahir'e yaptıkları iş iyi olmasa, dürüst olmayı façalı öğretmiştir. Ayrıca zatten façalıda, Cihan'ın isteklerinin normal olmadığının farkında ama can borcu var diye ses çıkartamıyor. Mahir, Leyla'ya aşık olursa tam anlamıyla baba dediği adama sırtını dönmüş olmuyacak ama façalı bir tercih yapmak zorunda kalıcak. Can borcu olan Cihan mı yoksa oğlu dediği Mahir mi...

alisercan
17-09-07, 13:14
Mahir'e karşı sempatiden çok beklenti var. Herhalde sadece Cihan'a ters düşmek ve façalının oğlu dediği adam olarak girmedi diziye :)

Mahir'e yaptıkları iş iyi olmasa, dürüst olmayı façalı öğretmiştir. Ayrıca zatten façalıda, Cihan'ın isteklerinin normal olmadığının farkında ama can borcu var diye ses çıkartamıyor. Mahir, Leyla'ya aşık olursa tam anlamıyla baba dediği adama sırtını dönmüş olmuyacak ama façalı bir tercih yapmak zorunda kalıcak. Can borcu olan Cihan mı yoksa oğlu dediği Mahir mi...

Allahım nedir benim günahım. Yeni gelen sert ablalar hep beni mi bulur. Evet haklısın beklenti var unique. herhalde öyle girmedi zaten. Ben mahirin öyküsünü yazmıştım. Façalı mahire mahir façalıya baka baka olgunlaştılar zahir... bakalım bekleyelim görelim...
Aramıza hoş geldin sert abla:good::good::good:

peloş_sezin
17-09-07, 13:32
yazıklarıma saygı duyanlara çok teş.
ben orda kurgu yapmadım.gerçekleri anlattım.gerçek aşk cömertliktir.
arkamda olanlara çok teş.
arkamda olmayanlarada (ark. hitabıyla)çok tın.

alisercan
17-09-07, 13:38
yazıklarıma saygı duyanlara çok teş.
ben orda kurgu yapmadım.gerçekleri anlattım.gerçek aşk cömertliktir.
arkamda olanlara çok teş.
arkamda olmayanlarada (ark. hitabıyla)çok tın.

İlk sert ablam gelmiş. vildan nasılsın. Bu aşk meşk felsefesini boş verelim. Bu sene senin için yeni bir sene. Artık liselisin ve hazırlık okuyorsun. Bizi baban ve annenle papaz etme. Annen kesin şimdi bela okuyordur da.
Hazırlığı iyi değerlendir. Senin için hem rahat hem de zor bir yıl olacak...

mxrxt
17-09-07, 13:43
Selam Fettan Hosgeldin seni gördümüme sevindim. Bu arada aramiza yeni gelenler olmus onlarda hosgeldiler..Hüseyin abi sende hosgeldin :img-yes:Valla bende sizler gibi düsünüyorum mahir diziye ayrica renk katti yalniz kime asik olacagini henüz kestiremedik ama birine asik olmali:img-in_lo bu arada uzun zamandir dizide ismini animsayamiyorum asumanin arkadasi vardi onu göremiyorum..? Bilmiyorum gene yaziyorum ama cihanin en büyük kozu toprak bebek olacak gibi belki senaristlerin akillarindada vardir onu kacirir filan!!! ne ise yarar bilmiyorum ama pisikopatlik olsun iste bu arada yazmistim.. senaristlerden ricam cihana sonunda o deli gömlekleri varya onlardan giydirmeyei unutmayin :img-hyste...ona cok yakisir.

peloş_sezin
17-09-07, 13:47
Sevgili Vildan bundan sonraki mesajların da dahil hepsini okudum. Ne güzel bir yürekle yazıyorsun. Ne kadar büyük yüreğin var senin. Ne zaman öğrendin bunları yazıp yorumlamayı. Neyse önünde şapka çıkartıyorum.
Nilgün hanımın elveda rumeli ile bir işi yok. O yeminle ilgili bir açıklamaydı. Ayrıca nilgün hanımı gerçekten tanımalısınız çok güzel bir insandır. Bakmayın siz ona takıldığıma.
Bir de mesajlarda yeminle ilgili olmadığım ya da ilgilenmeyeceğim gibi alınganlıklar gördüm. Bu konuda da (Yazanların espriyle yazdığını biliyorum alınmasınlar) bir şeyi açıklamak istiyorum.
Yemin benim yapımcıya karşı sorumlu olduğum (Müzik eşlemesi ve yerleştirmesi anlamında) tek dizi. Ama sadece bu anlayışla bir iş olarak algılamıyorum yemini. Yemin benim dizim. Daha önce de anlatmıştım. Dizilerde saçmalıklar olabilir. Her dizide var. Olmayan dizi yok. Ama yemin benim ailem. Yani onlar işimin bir parçası olan argümanlar değil. Yemindeki oyuncuların hepsi hem sıcak insanlar hem de canlandırdıkları karakterler benim çevremde yaşayan ve sürekli yanımda hissettiğim eksiklerinin gerçekten ülke insanını sorgulanmaya götürecek karakterler.
Baki baba ve selahattin babalar gerçekten nasıl görünürlerse görünsünler onlar çok sıcak baba karakterindeler. Batmıyor bana. Yine barışın tacizci olması sapık olması beni ilgilendirmiyor. Barış amacına ulaşamamış, sevilmemiş ve deli gibi seven bir aşık. Uğruna her şeyi yapan eşkiyanın unutulmaz berfosudur. O da sevdiği kıza tecavüz etmemiştir ama en can dostunu yıllarca hapislerde yatırmış, kejeyi ise yanına almış ve iki hayatı kendi hayatıyla söndürmüş yegane bir berfodur. Üstelik filmin özünü de anlatan şu güzel sözleri söyler.

"İhanet ne? Aşkım için yaptım ulan! Ahlaksızlık mı? Evet yaptım! Ben en yakın arkadaşımı jandarmaya ihbar etmiş adamım! Sen yapabilir miydin benim yaptığımı ha? En sevdiğin arkadaşına ihanet edebilir miydin? Onu jandarmaya ihbar edebilir miydin? Arkadaşının altınlarını çalabilir miydin? O altınlarla arkadaşının sevdiği kadını anasından babasından satın alabilir miydin? Arkadaşını ölüme gönderebilir miydin? Ama ben yaptım! Aşkım için! Şimdi söyle bana, hangimizin aşkı Keje’ye daha büyük ha? Hangimizin? Hangimiz Keje için bu kadar günaha girmeyi göze alabildik? Bu aşk için ben cehennemde yanmaya hazırım! Ya sen?"

İşte umutsuz bir aşkın kurbanı cihan budur. Melike yani gazel bir başka umutsuz aşıkdır tıpkı cihan gibidir elde edememiştir. Ya asuman hayat boyu kadınlığını yaşayamamış canlı bir ölüdür. Sevdiği erkek yanı başında ama kilometrelerce uzaktadır. Nasıl bir hayat sıcaklığı sunar insana bu. Üzülürsün asumana. Ona uzanıp yardım etmek istersin. Kaç gece ağlamıştır hiç bunları düşündünüz mü yemini izlerken. Asumanın kaç gece yalnız ve amansız yattığını işte yemin budur.
Ya da menderesin leylasının nasıl bir travma geçirdiğini. yıllardır birlikte olduğu bir adamın iki çocuğu ve bir karısı olduğunu. Oysa onu kimsesiz bilen ve onu sevmekle ona bir çocuk verip aile olduğunu hissettirmek isteyen bu güzel aşkın bir diğer yanındaki leylanın nasıl bir travma içinde olduğunu. Bu travmayı gidermek isterken nasıl başka başka travmalarla karşılaştığını. Abisi gördüğü birinin tecavüzüne uğramasını, onun kendisine el sürmesini dokunmasını bakışlarındaki ezici tacizin nasıl bir azap olduğunu bilir misiniz? işte yemin bu...
Menderese ne demeli. öyle bir çıkmazın içindeki. Hangi doğruyu seçmeli. Her yanı doğrularla dolu. İşte yemin bu.
Sonatın bakışlarındaki aşka uzanıp ekrandan dokunabilirsiniz arkadaşlar. Bu kadar mı güzel bakar. Tam vildanın tarif ettiği aşkla bakıyor.
Yani benim güzel annem der ya nevzat çelik şafak türküsü şiirinde, yani benim güzel arkadaşlarım Yemin bırakılıp gidecek bir dizi değil. Şatafatik hayatlar ekranlardan akabilir. Ama ben buradayım bir yere gittiğim yok.

Not editi: Gece gece beni duygusallaştıran vildandır. Suçlusu odur. Vildancım lisenin yeni öğrencisi küçük kalbinden akanlar için tekrar teşekkürler. Bu yaşlı adamı çok duygulandırdın.

hüseyin abi bu söylediklerinden çok haklısın.
kejeden bizene?
gerçek sevgiyi kanıtlamk güzel ama gerçek sevgi olmadan hayat çekilmez.
eğer bütün ömrünü onunla geçireceksen.
geçirmeyeceksende çekilemez.

İlk sert ablam gelmiş. vildan nasılsın. Bu aşk meşk felsefesini boş verelim. Bu sene senin için yeni bir sene. Artık liselisin ve hazırlık okuyorsun. Bizi baban ve annenle papaz etme. Annen kesin şimdi bela okuyordur da.
Hazırlığı iyi değerlendir. Senin için hem rahat hem de zor bir yıl olacak...

iyiyim.siz nasılsınzı?
daha önümde kocaman 3 sene var (bu seneyi saymıyorum)
annem evde olsa okuldna gelirgelmez bil.oturulur derde.evde yok fırsat bu fırsat oturdum.eğer bi gelirse üstümü değiştirmedim bana çok kızar.ne yapar bilme artık bil fişlerinimi söker belli olamz.
ben yemini bu akşamki bölümünü çok merak ediyorum.herçekten menderes cihanı öldürecek miki?

Fettan
17-09-07, 13:48
Selam Fettan Hosgeldin seni gördümüme sevindim. Bu arada aramiza yeni gelenler olmus onlarda hosgeldiler..Hüseyin abi sende hosgeldin :img-yes:Valla bende sizler gibi düsünüyorum mahir diziye ayrica renk katti yalniz kime asik olacagini henüz kestiremedik ama birine asik olmali:img-in_lo bu arada uzun zamandir dizide ismini animsayamiyorum asumanin arkadasi vardi onu göremiyorum..? Bilmiyorum gene yaziyorum ama cihanin en büyük kozu toprak bebek olacak gibi belki senaristlerin akillarindada vardir onu kacirir filan!!! ne ise yarar bilmiyorum ama pisikopatlik olsun iste bu arada yazmistim.. senaristlerden ricam cihana sonunda o deli gömlekleri varya onlardan giydirmeyei unutmayin :img-hyste...ona cok yakisir.

Hoşbulduk;

Valalhi neydi Asuman'ın arkadaşının adı :icon_whis :icon_whis Güya biz onların çöpünü çatacaktık İlhan'la nerdeee adını bile unuttuk...

peloş_sezin
17-09-07, 14:01

bak hüseyin abi suçu hiç bana atma sen hep böyleymişsin.
bu mesajında demişsinki;bi asuman sevdiği adam belki aynındadır ama kilometrelerce uzakta.
sen hata yapmadan önce düşünecektin.
herkez kendi günahını öder.daha fazla yazmak istemiyorum.

Günaydın Yemin ahalisi...Nasılsınız inşallah...? :icon_whis

Hüseyin abi, ülkemize ve forumumuza hoşgelmişsin...pek duygusal gelmişsin (hayırdır inşallah...)

Anlayacağın...biz de buradayız...bir yere gittiğimiz yok...haa unutmadan, '' Gece gece beni duygusallaştıran vildandır. Suçlusu odur...'' demişsin...yalan, vallahi yalan...sen hep böylesin...:img-yes:

makedonyanın insanları duygulandırmış onu benden biliyor.bak bak.bide benden biliyosun.aşk olsun hüseyin abi.

Aa oldumu sen bize niye soruyosun parçalrmı diye.
sen bilmiyomusun parçalayıp parçalamaycağını.

Parçalar tabii....Hem zaten parçalayacak gibi de bakıyordu fragmanda...oy oy yine 13 yaş üstü bir bölüm izleyeceğiz galiba...

Oooh şükür ben atlattım 13 yaş üstünü.fark etmez atlatmasamda izlerim 13 yaş üstü yazıyo diye en heycanlı bölümü izlemiyecemmi?

-unique-
17-09-07, 14:09
Allahım nedir benim günahım. Yeni gelen sert ablalar hep beni mi bulur. Evet haklısın beklenti var unique. herhalde öyle girmedi zaten. Ben mahirin öyküsünü yazmıştım. Façalı mahire mahir façalıya baka baka olgunlaştılar zahir... bakalım bekleyelim görelim...
Aramıza hoş geldin sert abla:good::good::good:

Hoşbuldum :). Ben kendimi Sıla forumunda bıraktığımda, ironik yunikiydim hangi ara sert abla oldum :img-icecr.

Kalınlaştırıp altına çizik attığım kısımdan, bilgi kokusu aldım haberin ola :img-polic. Benim adım yuniki, senin bilgine; tatlı sözün yılana yaptığını yaparım :img-nyam:.

Atalarımız ''üzüm, üzüme baka baka kararım'' demiş. Mahir ile façalı'nın birbirine benzemeside, bu olayın vesilesi demek ki. Hem façalının kaynakça gibi eşi var, Mahir'in de plotanikte olsa Leyla gibi dilber'i olsun. Hem Cihan'dan kurtuluruz, hem aşık Mahir'i görürüz, hem de Leyla ile Menderes sonunda mutlu olur...

Bu bölümü hiç izlemek istemiyorum. Son sahnenin devamın geliceğini bilmek ve Leyla'nın bu olaydan sonra savaş baltalarını eline alıcak olması, sinirlerimi ilmek ilmek işliyor.

Cani insanların; serinlemeye çalışan yavru ayıya yaptıklarını, Cihan'a yapasım var :icon_twis.

alisercan
17-09-07, 14:55
Hoşbuldum :). Ben kendimi Sıla forumunda bıraktığımda, ironik yunikiydim hangi ara sert ablam oldum :img-icecr.

Kalınlaştırıp altına çizik attığım kısımdan, bilgi kokusu aldım haberin ola :img-polic. Benim adım yuniki, senin bilgine; tatlı sözün yılana yaptığını yaparım :img-nyam:.

Atalarımız ''üzüm, üzüme baka baka kararım'' demiş. Mahir ile façalı'nın birbirine benzemeside, bu olayın vesilesi demek ki. Hem façalının kaynakça gibi eşi var, Mahir'in de plotanikte olsa Leyla gibi dilber'i olsun. Hem Cihan'dan kurtuluruz, hem aşık Mahir'i görürüz, hem de Leyla ile Menderes sonunda mutlu olur...

Bu bölümü hiç izlemek istemiyorum. Son sahnenin devamın geliceğini bilmek ve Leyla'nın bu olaydan sonra savaş baltalarını eline alıcak olması, sinirlerimi ilmek ilmek işliyor.

Cani insanların; serinlemeye çalışan yavru ayıya yaptıklarını, Cihan'a yapasım var :icon_twis.

Sert ablanın en hası yukarıda görüyorsun uniqe. Sen onun yanında oldukça naif kalırsın. Nasıl çatmış bana. Bunları yazarken de eli belindedir kesin de ben yazıyı nasıl yazdı onu düşünüyorum.

peloş_sezin
17-09-07, 15:07
Sert ablanın en hası yukarıda görüyorsun uniqe. Sen onun yanında oldukça naif kalırsın. Nasıl çatmış bana. Bunları yazarken de eli belindedir kesin de ben yazıyı nasıl yazdı onu düşünüyorum.

allah allah yine kabahatli ben oldu dimi.allahım hiç bir eşy yapmıyorum yine kabahatli oluyorum.
ben genelde yazı yazarken iki elimeide kullanırım.birini belime koymam o dediğini okurken yaparım genelde.
ama bellide olmaz.
aliye ablamda geldi.
bakalım biizmle başa çıkabilecekmisin?

@ly
17-09-07, 15:28
Bizimle başa çıkmak mı...? Daha bunu başarabileni görmedim Vildançan...Hele hele tatlı sert Yuniki'm de gelmişken, hayatta olmaz...

Unique, Hüseyin abinin mesajına bakılırsa senin tahmin tam hedefe isabet etmiş...Daha Mahir'in yapacak çok işi var gibi....Kaynakça yenge mii :img-hyste

Alıntı...

Oooh şükür ben atlattım 13 yaş üstünü.fark etmez atlatmasam da izlerim 13 yaş üstü yazıyo diye en heyecanlı bölümü izlemiyecem mi?

Vildan senin zihin yaşın 13'ü çoktaaan geçmiş....sen her halükarda tarafımdan izinlisin merak etme...:img-wink:

Ben bu akşamki bölümü hevesle beklemekteyim...intikam kokusu alıyorum...:img-blush

'Etme kulum bulursun, meğer etmemiş olursun...'

peloş_sezin
17-09-07, 15:32
Bizimle başa çıkmak mı...? Daha bunu başarabileni görmedim Vildançan...Hele hele tatlı sert Yuniki'm de gelmişken, hayatta olmaz...

Unique, Hüseyin abinin mesajına bakılırsa senin tahmin tam hedefe isabet etmiş...Daha Mahir'in yapacak çok işi var gibi....Kaynakça yenge mii :img-hyste

Alıntı...

Oooh şükür ben atlattım 13 yaş üstünü.fark etmez atlatmasam da izlerim 13 yaş üstü yazıyo diye en heyecanlı bölümü izlemiyecem mi?

Vildan senin zihin yaşın 13'ü çoktaaan geçmiş....sen her halükarda tarafımdan izinlisin merak etme...:img-wink:

Ben bu akşamki bölümü hevesle beklemekteyim...intikam kokusu alıyorum...:img-blush

'Etme kulum bulursun, meğer etmemiş olursun...'

izniniz için teş.
ama pek izne gerek yok ama neyse.fazla mal göz çıkarmaz.
haklısın bizimle kimbaşedebilir.özellikel hüseyin abimi.
hüseyin abi sen biizmle baş edmek istiyorsa sana tavsiye.
yeminden bir kaç kişiiy buraya üye yap.belki bizimle baş edebilirsiniz.

@ly
17-09-07, 16:08
Yeminden bir kaç kişiyi buraya üye yap.Belki bizimle başedebilirsiniz

Vildan...uyanık forumdaşım benim, bakıyorum da hiçbir fırsatı kaçırmıyorsun...:good:

teessüf ederim editi: Murat...ne yazdığını. daha şimdi farkettim...ne o öyle, bebek kaçırma filan...? Az derdimiz varmış gibi...!!! Senin tahminlerin tutuyormuş diye duydum bir de...bundan sonra olumsuz tahminler yasak Murat...onları akar suya anlat gitsin...:img-wink:

alisercan
17-09-07, 16:27
Kaynakça yenge... Bknz. yenge, Meydan louruse cilt21...

Neyse biraz da saçmalama hakkımı kullanmak istiyorum ve saçma seçmeler yapayım. Bu yenge anlatılmaz yaşanır. Bu lafı demiyorum tabii. Çünkü çok tehlikeli bir laf. Façalı direkt mahiri yollar. Gerçi mahirle aramızda tuz ekmek hakkı var belki affedebilir. Bak aliye buradan da aklıma pamuk prenses ile cellat geldi. Hani öldürmek için götürür de kıyamaz. Ne oldu sonuçta cadı kraliçe onu da öldürdü. Bu yalan dünyada 7 cüce ile ormanın derinliklerinde ne diye yaşasın prensesimiz. Bırak öldür kardeşim, o da kurtarsın sen de kurtar. Ya bunların içinde yedide bir de olsa bir cihan ruhu olsaydı. Yani bu yedi cüceden bir piskopat çıkardı değil mi? Aman neyse masal orada kalsın. Çünkü evlere şenlik bir kül kedimiz bir de kırmızı şapkalı kızımız var ki... Sormayın. Ne o öyle camdan ayakkabılar... Kırılır ber kardeşim... Kurt niye konuşmaya ihtiyaç duyar. Ne de olsa ormanda yalnızlık diyelim.

-unique-
17-09-07, 17:00

Biz kendimize, Yemin'in amazonlarımı desek acaba :butch:.

Aly, doğru iz peşinde olduğumun farkındayım :). Alisercan'ın yorumlarını takip ediyorum ne zamandır, baktım karda yürüyüp izini belli etmiyor. Ben de arkasına ince ayar barut sıkıştırdım, o yürüdükçe iz bırakıyor :img-lock:.

Kaynakçayı beğenmediysen, özlü sözler yengeciği yaparız :img-haha:.

Kaynakça yenge... Bknz. yenge, Meydan louruse cilt21...

Neyse biraz da saçmalama hakkımı kullanmak istiyorum ve saçma seçmeler yapayım. Bu yenge anlatılmaz yaşanır. Bu lafı demiyorum tabii. Çünkü çok tehlikeli bir laf. Façalı direkt mahiri yollar. Gerçi mahirle aramızda tuz ekmek hakkı var belki affedebilir. Bak aliye buradan da aklıma pamuk prenses ile cellat geldi. Hani öldürmek için götürür de kıyamaz. Ne oldu sonuçta cadı kraliçe onu da öldürdü. Bu yalan dünyada 7 cüce ile ormanın derinliklerinde ne diye yaşasın prensesimiz. Bırak öldür kardeşim, o da kurtarsın sen de kurtar. Ya bunların içinde yedide bir de olsa bir cihan ruhu olsaydı. Yani bu yedi cüceden bir piskopat çıkardı değil mi? Aman neyse masal orada kalsın. Çünkü evlere şenlik bir kül kedimiz bir de kırmızı şapkalı kızımız var ki... Sormayın. Ne o öyle camdan ayakkabılar... Kırılır ber kardeşim... Kurt niye konuşmaya ihtiyaç duyar. Ne de olsa ormanda yalnızlık diyelim.

:img-huh:

Alisercan; sen pamuk prenses için üzülme. Nasılsa cüceler minik, o kendi baş eder hepiciğiyle :img-hyste.

Bak sırf sana kıyak geçmek için Cihan cüceyi, pamuk prenses'in ayağının altından çekicem. Kurt, kırmızı başlıklı kızı kovalarken Cihan cüceyi görmeyip ezsin :img-pilot. Nasıl, iyi mi? Beğenmediysen birde şey var. Külkedisi ile pamuk prenses konuşurken. Kuyruk Cihan cüce, küllerden bir şey göremeyip şömineye düşsün ve bummm. Masal presesleri sağ, biz selamet bye.

Asuman yeni ortamlara giriyor, bakalım Menderes buna nasıl tepki vericek. Sonuçta o çocuklarının annesi... Her ne kadar herşeye karışsada Gazel'i seviyorum. Dizinin tüm bölümleri izlemediğim için Cihan ile Gazel arasında, ne gibi bir hesaplaşma olduğunu anlamadım.

mxrxt
17-09-07, 17:13
Hüseyin abi valla barut marut diyorlar sen ne yaptin abiyaaa bu kadar hanimla basa cikiylirmi???? (((( Bu arada iyisinizdir insallah hanimlar)))):icon_whis biraz fazla yagli oldu galiba..:icon_whis...

ayl_73 ablacim ben akar suya anlatirim ama bizim talihsiz leyla gelir gene o suda yüzünü yikar ..son zamanalar basina o kadar seyler geldiki .Yillar önce Bergen ablamiz sanki bu sarkiyi onun icin okumus.
Yillar yili dert yolunda
ne ilk bnede sonuncuyum
kahrediyor sevdan beni
Acilarin kadiniyim..

Yokyaaa Ne oluyor sana sasirdin galiba (kendime söylüyorum) onlar en güzellleri hakediyor...

alisercan
17-09-07, 17:22
Hüseyin abi valla barut marut diyorlar sen ne yaptin abiyaaa bu kadar hanimla basa cikiylirmi???? (((( Bu arada iyisinizdir insallah hanimlar)))):icon_whis biraz fazla yagli oldu galiba..:icon_whis...

ayl_73 ablacim ben akar suya anlatirim ama bizim talihsiz leyla gelir gene o suda yüzünü yikar ..son zamanalar basina o kadar seyler geldiki .Yillar önce Bergen ablamiz sanki bu sarkiyi onun icin okumus.
Yillar yili dert yolunda
ne ilk bnede sonuncuyum
kahrediyor sevdan beni
Acilarin kadiniyim..

Yokyaaa Ne oluyor sana sasirdin galiba (kendime söylüyorum) onlar en güzellleri hakediyor...

Murat zaten öyle bir niyetim yok. Onlarla başetmek benim haddime mi düşmüş. Kadının fendi erkeği yendi derler bir de bu kadar kadın aman düşman şey pardon dostlar başına...
Dizinin 22. bölümünü makineye attım. Bakalım nasıl olacak. Aksiyon her daim var ya. Yani gökhan kardeş senin bana yaptığını düşmanına yapmazsın biliyorum. İntikamım böyle olur diyorsun. Canın sağolsun...

alisercan
17-09-07, 17:26
Vallahi kırmızı başlıklı kızı düşününce sonuçta onun da sizin cinsinizden olduğunu hesaba katarak kurda acıdım. Yani artık kurdun tarafındayım diyecem ama bu kız ortada kurtta bırakmadı. Demek ince ayar barut sıkıştırıyorsun ha. Nilgün hanım sana söylüyorum çalışma şartlarım kötüleşti görmüyor musun?
Acil hayat sigortası istiyorum. Lütfen bunu yarın mesai başlar başlamaz karara bağlayın.
Ya sert ablalar ne iyi ettiniz de geldiniz neşemiz arttı valla..

Tavuskuşu
17-09-07, 17:34
Bütün gün şamata varmış da ben kaçırmışım.Üzüldüm şimdi.Ne güzel siz buralarda eğlenirken ben sınavlara girdim.Alacağınız olsun.:hıh:hıh

Neyse madem öyle o zaman "Yaşasın haklı direnişimiz." ve "Yaşasın kadının fendi.":):) (Eee diziye bağlamak gerekirse-ki gerekiyor-Leyla da sert abla olsun biraz)

cebalo
17-09-07, 21:10
yine reklam yine reklam tam heycanli yerinde hep reklam neyse reklami beklerken biraz yorum yazalim,aslanim leyla helal sana :good: nasil yardi cihanin kavasini kani görünce akli basina geldi delinin artik cihandanda korkmuyor ,ah bide menderese herseyi anlatsaydi daha iyi olacakti :img-yes: ama menderes o leylanin kolundaki morluklarin hesabini cihana soracak :img-yes: pislik cihan leylaya dokunamiyor hevesini baska kadinlarda ariyor cok merak ediyorum menderes neyapacak

jess
17-09-07, 21:20
Cihan'ın üstüne çiçek resimlerini kim yaptı acaba? Çok özenmiş yaparken. :img-icecr Börtü böcek çalışmış hep.:img-pilotMenderes mi yoksa? Patates baskısı gibi olmuş hatta.İnce bir işçilik ürünü gibi göründü benim gözüme.Kenarlarda hiç taşma olmamış.:img-pilot :img-pilot

Hem o kadının nesi Leyla'ya benziyordu Allah aşkına? :img-bored Sarışın diye hemen "Leyla'ya çok benzeyen bir kadın" sıfatı kazandı. Bu durumda dünyada çok az kadın tipi kalıyor. Tüm sarışınlar aynı, esmerler aynı, kumrallar ve kızıllar aynı dersek, 4 çeşitten oluşuyoruz. Bayanlar ayaklanalım derim.:butch: :butch:

mxrxt
17-09-07, 21:22
aferin leylaya kirdi cihanin kalin kafasini cihanin evden kacmasi yokmuydu dinsizin hakkindan imansiz gelirmis birde su inadini kirsa leyla ötse bülbül gibi ne güzel olurdu ..bu arada mahirin plani nasil tam cözemedim ama bence asumanin yeni aski selim bu isten cok uzak gibi asil mahirin adami pardon (kadini )o yesim denen kiz cikarsa hic sasmam yasak bir iliskiyi bu derece desteklemesi hic normal degil ..birde cihanin basina vurmus dicem tabiri caizse adam bir anda kaninlarin koynuna atti kendini yuhhh olsun yedi yedi kafayi yedii..bardan yaka paca kovulurken diger kadinin ardindan gelici cok komiktii..:img-hyste

Bir dikkatimi cekekn olayda mahirin gecmisine deginmeleriydi bunun bos yere oldugunu sanmiyorum..asuman ahh asuman ahhh ikinci baharmi bu yasadiklarin menderes icin nelere katlandin sen aklin basindan gidiyor asuman..cihan sana tek söyleyecegimm cümleeee SOOBEEEEE........

ZeHrA_K
17-09-07, 21:23
mrb arkadaslar bu aksamki bolumu izliyemedim babam izimliydi ve eline kumandayi alinca birakmadiki izliyeyim neyse .. yaa biri bana acaba neler oldu biraz ozet gece bilirmi cunki cok merak ediyorum menderes ne yapti neler yasandi

@ly
17-09-07, 21:25
Şok...şok...şok....Senaristimiz mi değişmiş....Gökhan nerede...? Değişmediyse, ne oldu da karakterler bu kadar değişiverdi...? Yoksa forumdaki yorumları görüp, bize acıdı mı...? Neyse...sonuç olarak...mutluyum, mutlusun, mutlu, mutluyuz, mutlusunuz....çünkü mutlu olacaklar....:img-in_lo

Hamiş: Bu mutluluk ve şok içindeki yorumdur...ayrıntılı yorum daha sonra eklenecektir...:img-wink:

sinope
17-09-07, 21:27
uzun bir aradan sonra tekrar Merhabalar tum yemin Severler
Dizimizin bu sezonki ilk 4 bolumunu her ne kadar izleme sansim olmasada bebegimiz(toprak dogmus)
Akrep Cihan ne edip ne yapmis Leyla kizimizi Cengaverimden ayirmayi bilmis(ama yakindir Menderes Cengaverinin akrebi ortadan kaldirmasi)
Bu aksam izledigim kadariyla Cihan AKREBI Leyla Sultanimizi pis emellerine alet etmeye kalkmis ama vazayo kafasina yiyince biraz olsun akillandi(eee be Leyla sultanim insan yatak odasina oyle kucucuk vazo koyarmi,soyle koydugun vazo vurdummu en az kafada 10 dikis acacak turunden olmali):img-yes:
Veee gelelim Asuman resmen sok oldum asumana talip var( beyefendinin ismini su an bilmiyorum,ama varlikli bir tip kisi oldugu belli altinda 320 i cabriosu olduguna gore mangirli birine benziyor, vatana millete ,BIZLERE ,Cengavere,Leylaya hayirli ugurlu olsun.
Bosansin Cengaverden Vallahi soz Kinasini ben YAKACAGIM ELLERINE:happy0064
sevgilerimle

Tavuskuşu
17-09-07, 21:35
Başta Leyla cihanın kafasına vazo indirdi.Cihan bayılmadı ama aklı yerine gelir gibi oldu.Leyla onu evden kovdu.O da bir bara gitti içti.Sonra orada bir Rus kızla tanıştı.Leyla olsun adın dedi.Rus kızla otele gitti.Ertesi gün ben ne yaptım dercesine uyandı çıktı gitti.

Bu arada akşam Leyla Gazeli yanına çağırdı.Gazel çok üsteledi ablasına ne olduğunu sordu ama o anlatmadı.Gazel cihanla ilgili öğrendiklerini anlattı leylaya.Ertesi gün sadakat abla ve baki baba da geldi eve.Torunlarını filan sevdiler.Bu arada sadakat abla leylanın kolundaki morlukları gördü.Ne oldu diye sordu ama leyla biraz atıştık diyip geçiştirdi.Bunun üzerine gazel ve sadakat abla menderesin ofisine gidip olanları anlattı.Menderes de leylanın evine gitti.Bazı oyuncaklar getirmiş.Onları verirken leylanın kollarını gördü.Cihanı takip eden adamı arayıp bu işi bitiriyoruz filan dedi.

Cihan otelden çıktıktan sonra eve geldi leylaya çiçek getirmiş.Ama leyla kabul etmedi baya güçlü durdu karşısında.Bıçak filan salladı.Onu evden kovdu.Bunun üzerine cihan yine bir yerlere gitti.Zaten cihan evde yokken menderes gelip leylayı görmüştü.Cihan yine sarışın bir bayan buldu.Onunla otel odasına çıktı.Bu arada menderes onlara ilaçlı şarap göndermiş.Onlar bunu içti.Cihan ve kız uyandığında yüzlerine kameranın ışığı vuruyordu.Bunu kameraya çekmişler.Uyanınca menderesi gördü karşısında ve öyle bitti.

Asuman,yeşim ve selim polonezköye yemeğe igttiler.Ama yeşimin acilen ayrılması gerekti.Asuman ve selim de birlikte yemek yediler.Selim baya bir iltifatlar filan etti.Asuman hoşlandı tabi.Onu eve bıraktı filan.

Hatırlayabildiklerim bu kadar.

peloş_sezin
17-09-07, 21:38
bende geldim.
yarın okul olduğu için geliyim dedim.
süperbi bölümdü.
Ooh olsun o cihana benim menderesim yaptı ona yapacağını.aslan mederesim benim.
size dedim selimle asuman arasında aşk olacak diye dimi.bakın gördünüz.

alisercan
17-09-07, 21:40
İyi geceler yemin ahalisi (Aliye gibi seslenmek hoşmuş) Bildiğiniz üzre 21. bölüm leylanın karşı saldırıya geçtiği, Gazel ve sadakatin eylem birliği ile menderesi harekete geçirdiği bir dönüm noktasıdır. Ayrıca cihanın aklının başına geldiği ve sapık olmadığının bir göstergesidir. Çünkü sapık adam kanlı kanlı da olsa nuri abiler veya coşkun abilier gibi hiç affetmezdi. Vazolar çözüm olmazdı leylanın derdine.
Sinope hoş geldin. Bugün sokaktaki çocukları eyleme geçirdim avrupa avrupa pardon netherland netherland duy sesimizi bu gelen sinopu türkiyede bekleyenlerin ayak sesleri diye... Dedim kesin bu ıssız adaya düşen bir uçaktaydı ve artık haber alamayacağız.
Bu arada jesdi sanıyorum. Harikasın insanların farketmedikleri ya da farkedip söylemedikleri (belki de ben kaçırdım) ayrıntının farkına vardı. Cihanın döğmeleri. Harika bir benzetme PATATES BASKISI

peloş_sezin
17-09-07, 21:40
Başta Leyla cihanın kafasına vazo indirdi.Cihan bayılmadı ama aklı yerine gelir gibi oldu.Leyla onu evden kovdu.O da bir bara gitti içti.Sonra orada bir Rus kızla tanıştı.Leyla olsun adın dedi.Rus kızla otele gitti.Ertesi gün ben ne yaptım dercesine uyandı çıktı gitti.

Bu arada akşam Leyla Gazeli yanına çağırdı.Gazel çok üsteledi ablasına ne olduğunu sordu ama o anlatmadı.Gazel cihanla ilgili öğrendiklerini anlattı leylaya.Ertesi gün sadakat abla ve baki baba da geldi eve.Torunlarını filan sevdiler.Bu arada sadakat abla leylanın kolundaki morlukları gördü.Ne oldu diye sordu ama leyla biraz atıştık diyip geçiştirdi.Bunun üzerine gazel ve sadakat abla menderesin ofisine gidip olanları anlattı.Menderes de leylanın evine gitti.Bazı oyuncaklar getirmiş.Onları verirken leylanın kollarını gördü.Cihanı takip eden adamı arayıp bu işi bitiriyoruz filan dedi.

Cihan otelden çıktıktan sonra eve geldi leylaya çiçek getirmiş.Ama leyla kabul etmedi baya güçlü durdu karşısında.Bıçak filan salladı.Onu evden kovdu.Bunun üzerine cihan yine bir yerlere gitti.Zaten cihan evde yokken menderes gelip leylayı görmüştü.Cihan yine sarışın bir bayan buldu.Onunla otel odasına çıktı.Bu arada menderes onlara ilaçlı şarap göndermiş.Onlar bunu içti.Cihan ve kız uyandığında yüzlerine kameranın ışığı vuruyordu.Bunu kameraya çekmişler.Uyanınca menderesi gördü karşısında ve öyle bitti.

Asuman,yeşim ve selim polonezköye yemeğe igttiler.Ama yeşimin acilen ayrılması gerekti.Asuman ve selim de birlikte yemek yediler.Selim baya bir iltifatlar filan etti.Asuman hoşlandı tabi.Onu eve bıraktı filan.

o başını zileyemedim.daha doğrusu izlemek istemedim.
o pislik leylaya bişey yaptımı.
lütfen size güvendimde izlemedim.

cebalo
17-09-07, 21:42
:happy0064 ooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nasilmis cihan efendi tuza düsmek ,menderesde negüzel oturmuz :img-yes: karsisina,artik kozlar menderesin elinde hapi yutu cihan bey,ah bide leyla herseyi anlatsaydi menderese daha iyi olacakti ,tabi buaradada mahirde galiba menderesin evine koruyucu olarak gircek bakalim o neler yapacak, asumancim galiba asik oluyor menderesden görmdigi ilgiyi selimbeyden görüyor aralarinda neler olcak bakalim cihan, bardan kovulurken rus kadini arkasindan gelmesi cok komikti :P yine cok süper bi bölümdü :good:, arkadaslar acaba yeni fragmani gösterdilermi bizde malesef göstermiyorlar

Tavuskuşu
17-09-07, 21:43
Sayabildiğim kadarıyla 7 tane dövme vardı.O göğsündeki kırmızı çiçek de dahil.:)(ay bu da ayrılık da sevdaya dahil gibi oldu ya neyse...:):))

O kadar Nuri Alço dedik işte olacağı buydu.Menderes Nuri Alçoluk yapıp ilaçlı içki vermiş.:img-hyste :img-hyste "Benim olacaksııınnnn..." diyip onu bu kameradaki çıplak görüntüleriyle tehdit eder mi sizce?:img-hyste

Vildancım bir şey yapamadı.Tam kemerini açıyordu ki leyla zor da olsa ulaştığı vazoyu kafasına indirdi.Ama başta yine boğuşmalar oldu biraz.Leyla "Cihan yapmaaaa" filan dedi.

@ly
17-09-07, 21:43
uzun bir aradan sonra tekrar Merhabalar tum yemin Severler
Dizimizin bu sezonki ilk 4 bolumunu her ne kadar izleme sansim olmasada bebegimiz(toprak dogmus)
Akrep Cihan ne edip ne yapmis Leyla kizimizi Cengaverimden ayirmayi bilmis(ama yakindir Menderes Cengaverinin akrebi ortadan kaldirmasi)
Bu aksam izledigim kadariyla Cihan AKREBI Leyla Sultanimizi pis emellerine alet etmeye kalkmis ama vazayo kafasina yiyince biraz olsun akillandi(eee be Leyla sultanim insan yatak odasina oyle kucucuk vazo koyarmi,soyle koydugun vazo vurdummu en az kafada 10 dikis acacak turunden olmali):img-yes:
Veee gelelim Asuman resmen sok oldum asumana talip var( beyefendinin ismini su an bilmiyorum,ama varlikli bir tip kisi oldugu belli altinda 320 i cabriosu olduguna gore mangirli birine benziyor, vatana millete ,BIZLERE ,Cengavere,Leylaya hayirli ugurlu olsun.
Bosansin Cengaverden Vallahi soz Kinasini ben YAKACAGIM ELLERINE:happy0064
sevgilerimle

Merhaba...
İlk bölümleri izlemeyen şanslı kullardansın demek...!! İzleyiciler ikiye ayrılıyor da...20. bölümü izleyip ruh sağlığı bozulanlar ve izlemeyip mutlu-mesut yaşayanlar...:icon_whis

Asuman'a talip olan beyefendinin adı Selim olup, ataklığı ile beni şaşkına çevirmiştir kendisi...noluyor canım...gece vakti, evli barklı kadının kapısına dayanıyorsun...? :hıh Ya Asuman Cihan'la evli olaydı...? :img-fie:
Biz de Asuman'ın mutlu olmasını, Mermeres'den ayrılmasını istiyoruz ama...öyle karşımıza ilk çıkana da vermeyiz...Selim Bey biraz ağır olsun...güvenimizi kazansın...:icon_whis

peloş_sezin
17-09-07, 21:46
yemini ilk kez bu akdar kaalbalık görüyorum.20 kişi var.bir ilk yani.
maşaallah nazar deymesin.
lütfen biribana başını anlatsın.
sinope ablacığım h.g.

jess
17-09-07, 21:47
Bu arada jesdi sanıyorum. Harikasın insanların farketmedikleri ya da farkedip söylemedikleri (belki de ben kaçırdım) ayrıntının farkına vardı. Cihanın döğmeleri. Harika bir benzetme PATATES BASKISI

15.bölümle birlikte izlediğim 2.bölüm olunca o kimdi,bu neydi diye ayrıntıları yakalmaya çalışmaktan gözlerim dört dönünce ortaya böyle sonuç çıkıyor işte.:img-pilot

Birşeyi cidden anlamadım ama.Arada kaçırdım bişeyleri belki de.Asuman'ı öğle yemeğine davet ettiler. Asuman spor yapıyordu o sırada.Oradan Menderes'in işyerine gitti.Konuştular.Sonra evine gitti.Giyindi,süslendi,kayınpederine laf yetiştirdi ve öğle yemeğine yetişti.:img-icecr

Onu geçtim. Öğle yemeği akşam karanlığa kadar sürdü bir de.Asuman çok güzel bir yemekti dedi ayrılırken. Sadece yemek mi yediler öğlenden akşama kadar yani?:img-eat: Açık büfe koysalar önüne,hepsini yesen yine de daha kısa bir süre alırdı yani.:img-pilot

Bi zamanlama hatası yok mu? :img-help: :img-help:

mxrxt
17-09-07, 21:47
Merhaba...
İlk bölümleri izlemeyen şanslı kullardansın demek...!! İzleyiciler ikiye ayrılıyor da...20. bölümü izleyip ruh sağlığı bozulanlar ve izlemeyip mutlu-mesut yaşayanlar...:icon_whis

Asuman'a talip olan beyefendinin adı Selim olup, ataklığı ile beni şaşkına çevirmiştir kendisi...noluyor canım...gece vakti, evli barklı kadının kapısına dayanıyorsun...? :hıh Ya Asuman Cihan'la evli olaydı...? :img-fie:
Biz de Asuman'ın mutlu olmasını, Mermeres'den ayrılmasını istiyoruz ama...öyle karşımıza ilk çıkana da vermeyiz...Selim Bey biraz ağır olsun...güvenimizi kazansın...:icon_whis

Al bendende o kadar aliye abla adam cok kibar cok anlaysili bilmem ne ama evli kadinlarin pesinden gelcek kadardaaa..??? siz bulun biseyler)))..normal sartlar altinda hadi neyse bune böyle eee yuhh artik asuman ruh gibi bisey oldu menderes bile onu kendine getiremiyor..ask sen nelere kadirsinn...

peloş_sezin
17-09-07, 21:49
Sayabildiğim kadarıyla 7 tane dövme vardı.O göğsündeki kırmızı çiçek de dahil.:)(ay bu da ayrılık da sevdaya dahil gibi oldu ya neyse...:):))

O kadar Nuri Alço dedik işte olacağı buydu.Menderes Nuri Alçoluk yapıp ilaçlı içki vermiş.:img-hyste :img-hyste "Benim olacaksııınnnn..." diyip onu bu kameradaki çıplak görüntüleriyle tehdit eder mi sizce?:img-hyste

Vildancım bir şey yapamadı.Tam kemerini açıyordu ki leyla zor da olsa ulaştığı vazoyu kafasına indirdi.Ama başta yine boğuşmalar oldu biraz.Leyla "Cihan yapmaaaa" filan dedi.

çok sağol.demek bişey olamdı.bakın özettle bizim dikkatimiiz başka tarafa çekemye çalışmışlar demek.ayrıca çok sağol.
salak bir sürü dövmeyi ne yapacak anlamdım.iğrenç hiç sevmem demek hislerim beni hiç yanıltmıyor.cihanı sevmiyorumay onun için.

mxrxt
17-09-07, 21:50
15.bölümle birlikte izlediğim 2.bölüm olunca o kimdi,bu neydi diye ayrıntıları yakalmaya çalışmaktan gözlerim dört dönünce ortaya böyle sonuç çıkıyor işte.:img-pilot

Birşeyi cidden anlamadım ama.Arada kaçırdım bişeyleri belki de.Asuman'ı öğle yemeğine davet ettiler. Asuman spor yapıyordu o sırada.Oradan Menderes'in işyerine gitti.Konuştular.Sonra evine gitti.Giyindi,süslendi,kayınpederine laf yetiştirdi ve öğle yemeğine yetişti.:img-icecr

Onu geçtim. Öğle yemeği akşam karanlığa kadar sürdü bir de.Asuman çok güzel bir yemekti dedi ayrılırken. Sadece yemek mi yediler öğlenden akşama kadar yani?:img-eat: Açık büfe koysalar önüne,hepsini yesen yine de daha kısa bir süre alırdı yani.:img-pilot

selam jess aramiza hosgeldin cok güzel bir ayrinti akasama kadar yemekmi yediler yok canim öye düsünme yemek masasinda laf lafi acti olay,i iltifatlar olayi ,,cok güzelsiniz olay,, tsk ederim olayi,, olayida olayi...bu arada avatarin cok tatli ne güzel dans ediyor...

ZeHrA_K
17-09-07, 21:51

anlattigin icin cok sagol cnm ya cok merak ediyordum ... ama bu arada dizidede baya bir gelisme var ah leyla ah herseyi menderese bir bir anlatsan cok guzel olcak ama nerde

cihanin kafasina vurmasina sevindim vallah ne diyeyim insallah felc geciride yataklara duser cihan bozuntusu

mxrxt
17-09-07, 21:55
anlattigin icin cok sagol cnm ya cok merak ediyordum ... ama bu arada dizidede baya bir gelisme var ah leyla ah herseyi menderese bir bir anlatsan cok guzel olcak ama nerde

cihanin kafasina vurmasina sevindim vallah ne diyeyim insallah felc geciride yataklara duser cihan bozuntusu

zeha yokyaaa felc gecirmesin biz onu((biz diyorum ama) deli gömlegi icinde salyalari akarken görmek istiyoruzz..leyla leyal diye kudurukende olabilir..yalniz bir parca cihanin cocukluguna degindiyleryeee öyle bir evden ruhsal denge bozukluguna sahib olmasi cok sasirtici degil...deli Cihan deli deli deliiiii............Cihan SOBEEEEE

@ly
17-09-07, 21:56
Cihan'ın üstüne çiçek resimlerini kim yaptı acaba? Çok özenmiş yaparken. :img-icecr Börtü böcek çalışmış hep.:img-pilotMenderes mi yoksa? Patates baskısı gibi olmuş hatta.İnce bir işçilik ürünü gibi göründü benim gözüme.Kenarlarda hiç taşma olmamış.:img-pilot :img-pilot

Hem o kadının nesi Leyla'ya benziyordu Allah aşkına? :img-bored Sarışın diye hemen "Leyla'ya çok benzeyen bir kadın" sıfatı kazandı. Bu durumda dünyada çok az kadın tipi kalıyor. Tüm sarışınlar aynı, esmerler aynı, kumrallar ve kızıllar aynı dersek, 4 çeşitten oluşuyoruz. Bayanlar ayaklanalım derim.:butch: :butch:

Aman efendim kimler gelmiş....:happy0064 (yalnız yazmazsam çatlarım...jess herzaman aynı jess...bkz. ben hiç dikkat etmediydim o dövmelere...:icon_whis)

Bence de o kadın Leyla'ya hiç benzemiyordu...Nasıl da kurtardı kadını, diğer adamın elinden...hani içyüzünü bilmesek...:img-beee:

Not: Bizimde bilmediğimiz bişey yok...laf aramızda insanların ne özel hayatı kaldı ne içdünyası...biri bizi durdursun canıım :img-icecr

peloş_sezin
17-09-07, 21:58

jess seni burda görmek ne güzel.benim diğer forumdakiler demek tek tek buraya geliyor.
öğle yemegi değildi.sanırım ikindiden sonra.hem yedikleri yer bolenez köydeydi sanırım.
menderes nasıl leylaya bişey yaptımı diye leylaya bakmaya gitmesi süperdi.vede o sahnede leylada.bıçakal falan.
o leyla benim dedi sonra kapıyı açtı.
ben seni seviyorumbunu bil deyincede süperdi.
ben dedim oda söyler diye.bende seni seviyorum diye. ama söylemedi.
selim asuman eşiniz çok şanslı deemzmi ben koptum remen bide cihan menderesi görünce çok komikti.
ışık geliyor uyandılar.sonra gözünü açınca menderes.
süperdi.

alisercan
17-09-07, 21:58

Öğlen yemeğini vakitli yemedikleri kesin bu anlattıklarına bakılırsa. Ama normalde. Fakat 15 yıl sonra beğenilen asuman tozuttu tabii, kola şaraba dönüşmüşse artık yemekten sonra bir cafeye gittikleri bir şeyler içtikleri. Zamanın nasıl aktığını anlamazsın. Ah aşk ahh.. Sen nelere kadirsin. Kadına çocuklarını bile unutturdun...

sinope
17-09-07, 22:00
Merhaba...

[B] HUseyin abicigim selamlar(diger tum arkadaslar sizlerede)
keske ucagim issiz br bolgeye dusse idide su nederland denilen cehenneme geri donmeseydim(ama ne gelir elden donduk,dolastik kurkcu dukkanina geri geldim.):icon_sorr
Aliye(galiba isminiz)ben uzulmustum dizimizin basladigini veee 4 bolumu kacirdigim icin ama demekki siz boyle soyleyorsaniz o zaman uzulmeyeyim.Fazla bir sey kacirmamissim o halde....
Demek Asuman geline talip olan beyzade Selim(ismi gibi selim hareketleri vardi bu aksam,bu kacinci gorusmeleriydiki kapi onune gelebilme cesaretine sahip olabildi?)
Yahu verelim gitsin Asumani gitsin iste oda kendi hayatina bir duzen kursun(Cengaverden ona hayir yok sonucta,eeee oda saglikli bir bayan,onunda sevmeye,sevilmeye ihtiyaci var,Verelim gitsin)byebye
Bu aksam Cengaverin evinin onundeki korumayi satin almaya kalkisan kisinin Akrep Cihanin adamlarindan biri oldugunu dusunuyorum(bu akrep yine bir dolap cevirecege benziyor,ama cengaver onu kapiya Tahta niyetine CIVILEMEZSE iyidir bu sinirle....
sevgilerimle

ZeHrA_K
17-09-07, 22:02
zeha yokyaaa felc gecirmesin biz onu((biz diyorum ama) deli gömlegi icinde salyalari akarken görmek istiyoruzz..leyla leyal diye kudurukende olabilir..yalniz bir parca cihanin cocukluguna degindiyleryeee öyle bir evden ruhsal denge bozukluguna sahib olmasi cok sasirtici degil...deli Cihan deli deli deliiiii............Cihan SOBEEEEE

vallah neden oolmasin yeterki surunsun o surungen yerden bitme . gordukce bogasim geliyor vallah yaa ah ah leyla bir konussa hersey sciga cikacak ama yerden bitme ne kadar korkuttuysa artik kiz hic birsey anlatamiyor yaa

alisercan
17-09-07, 22:04
[B] HUseyin abicigim selamlar(diger tum arkadaslar sizlerede)
keske ucagim issiz br bol