Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları-Arşiv-2
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
kaçtane röportaj yapılacak anlamdımki.
serhanın bi röportajı yayınlanacakmış.ama tam olarak bilmiyorum.
Günaydın Vildan'cım...
Ben senaryo ekibimiz ile röportaj yapacağım. Sormak istediğin soruları bana ya da Murat'a özel mesaj ile gönderirsen çok sevinirim...
Jujum (İlknur) da dizimizin müzik ekibi ile röportaj yapacak..ama hala soru gönderilebiliyor mu bilmiyorum...
Sevgiler...
peloş_sezin 29-09-07, 08:56 Günaydın Vildan'cım...
Ben senaryo ekibimiz ile röportaj yapacağım. Sormak istediğin soruları bana ya da Murat'a özel mesaj ile gönderirsen çok sevinirim...
Jujum (İlknur) da dizimizin müzik ekibi ile röportaj yapacak..ama hala soru gönderilebiliyor mu bilmiyorum...
Sevgiler...
günaydın ablacığım
ilknura soru gönderecem daha göndermedim.bugün içinde bi soru göndermem lazım.ama ne soracam bilmiyorum.
mavi deniz 29-09-07, 09:25 ayy güleceğim yoktu hiç :) yok yaa denizler soğudu artık yazık olur kızcağızada üstelik o bir anne :img-hyste:img-hyste birde el birliğiyle asumana eş arıyorsunuz muratla bakıyorum niye menderesle olamaz mı hem üstelik kızları da var :icon_whis asumanda menderese aşık niye olmasın:icon_whis
de ilknurum bu ihtimal avrupa birligine girmemizden daha düşük inan o kadar zor yani canım keşke mermeresle olsa ama mermeres leylayı seviyor bende o yüzden dedimya köprüden at diye belki asumanna gün dogar diye :img-blushya en iyisi gökten üç elma düşsün biri leylaya biri mermerese dihgeride asumana valla:img-in_lo:img-in_lo
Sezinti, Berna ve Ehlocan, tekrar teşekkürler...
Deniz, '' Gökhan ve silah arkadaşları '' deyimini pek sevdim. Sonra Cihan'ı kim durduracak acaba diye düşünürken...aynı satırda '' Gökhan, durdurmak, silah, arkadaş '' kelimeleri bana bişeyler çağrıştırdı...Sezinti de set ziyareti diye bi sayfa açmış bu arada...:icon_whis
NOT: Mesajı alanlar beri gelsin...:img-wink:
bende Sezinti, Berna ve Ehlocan ilgilerinden dolayı teşşkkür ederim :happy0064hehehe vallahi öyle canım maşşallah terör estiriyorlar dizide böyle giderse cihanla mücadele ekibi istiycem ben:img-polic
barış_derya 29-09-07, 14:24 ana sayfaya geçmişiz süper uzun zamandır girememin nedeni cezalıydım:(:(:(
yeminin fragmanını izledim leyla menderese çok kızacak:(:(
mendres kendini suçlayacak ama ben mahir in bebebği geri getireceğini düşünüyorum mahir gerçektewn iyi bir çocuk gerçi ara arta leşleri var ama:(
Yeminin yeni sayfasına da geçmişiz ve üç sayfayı geride bırakmışız. Ne güzel
Bu arada yeminseverler cihan sevmeyenler, cihan elindeki son kozları oynuyor artık daha yapacağı bir şey kalmadı. Bakalım sonu ne olacak bu adamın. Ama barış harika...
peloş_sezin 29-09-07, 15:06 Yeminin yeni sayfasına da geçmişiz ve üç sayfayı geride bırakmışız. Ne güzel
Bu arada yeminseverler cihan sevmeyenler, cihan elindeki son kozları oynuyor artık daha yapacağı bir şey kalmadı. Bakalım sonu ne olacak bu adamın. Ama barış harika...
3 sayfayı geridemi bıraktık.
10 günde bir sayfa ilerliyor be girçık aynı.değişen hiç bişey yok.oynarsa oynasın sonunda menderes kazanacak.yani.
barış_derya 29-09-07, 15:28 ya özeti nerden ookuyabilirim:( biri bana yardım etsin:(
denizkizi55 29-09-07, 16:13 Yemin'in ana sayfa'ya gectigini fark etmemisim..
Gündemdeki Diziler basliginda arayip duruyordum, bitmis olamaz diyordum:D
Mümkün oldukca buralardayim artik:img-polic
Baris_derya, Özet, özet basligina eklenmis;)
Ben tekrar kopyala yapistir yapiyorum..CveB'e tesekkürler..
23.Bölüm Özeti
Cihan en büyük kozunu oynamış,Menderes'i can evinden vurmuştur.Oğlunu bulmaya çalışan acılı babanın şimdi hesap vermesi gereken biri vardır;Leyla...
Oğlunun kaçırılma haberiyle yıkılan Leyla,Mermertay ailesini karşısına alır...
İki acılı aile tekrar bir aradadır,ama bu sefer tek bir amaçları vardır;Toprak'ı kurtarmak...
Cihan hain planını gerçekleştirebilecek mi?Mermertay ailesini içeriden çökertmeye çalışan Mahir,kendini daha ne kadar saklayabilecek?
Leyla ve Menderes oğullarına kavuşabilecek mi?
Kaynak: Fox TV
dizinin tekrar bölümünü izledim allahim neler olmus yaa gazele bayildim (yürü be gazel kim tutar seni ) kabusu olacak cihanin kabusu... bu arada cihanin bundan baska yapabilecegi biseyde olamaz en büyük zarari bastan vermeye basladi en büyük kozu oynuyor,, mahir konusuna gelince babam gibi dedigi facaliya bu iyilik ne nezaket karsisinda ne kadar dayanir ve kalbini kirar bilmiyorum ama facali ya can borcum ya oglum ikilemi arasinda kalirsa hic sasirmam cünkcü mahir gerceketen kötü tarafta oldugu anlayacak gibi ??Menderesin bu olayin arkasinda cihanin oldugunu anlamasi lazim o kaset olayindan sonra bana kim yapar diye uzun düsünürse kizarim artik aslinda cihan bunu yaparak en büyük zazari kendine verdiginin farkinda bile degil cünkü leyla sevdiklerini koruyomiyorsa ettigi yeminlerinde bir hükmü kalmiyor ...
isin en güzel yani Bügün diziyi tekrardan izledim yarin yeni bölüm :-)
mavi deniz 29-09-07, 16:48 dizinin tekrar bölümünü izledim allahim neler olmus yaa gazele bayildim (yürü be gazel kim tutar seni ) kabusu olacak cihanin kabusu... bu arada cihanin bundan baska yapabilecegi biseyde olamaz en büyük zarari bastan vermeye basladi en büyük kozu oynuyor,, mahir konusuna gelince babam gibi dedigi facaliya bu iyilik ne nezaket karsisinda ne kadar dayanir ve kalbini kirar bilmiyorum ama facali ya can borcum ya oglum ikilemi arasinda kalirsa hic sasirmam cünkcü mahir gerceketen kötü tarafta oldugu anlayacak gibi ??Menderesin bu olayin arkasinda cihanin oldugunu anlamasi lazim o kaset olayindan sonra bana kim yapar diye uzun düsünürse kizarim artik aslinda cihan bunu yaparak en büyük zazari kendine verdiginin farkinda bile degil cünkü leyla sevdiklerini koruyomiyorsa ettigi yeminlerinde bir hükmü kalmiyor ...isin en güzel yani Bügün diziyi tekrardan izledim yarin yeni bölüm :-)
tüh ya ben bilmiyordum yoksa izlerdim ama söylediklerinin altına imza bende atarım kesinlikle haklısın murt bakalım ne olucak heleki belirtigin sözün çok mantıgıma yattı umarım leyladada bunu farketicek biraz olsun akıl kalmışltır:icon_whis
eyer bu kacirmanin arkasinda cihanin oldugunu anlamazlarsa yuh yani bebeyin menderesde oldunu bi ailesi bi leylagil ve deli cihan biliyordu ,ailesi ve leyla olmuyacana göre geriye tek deli cihan kaliyor oda zaten isteyerek vermedi ve bide kasett olayi var yani direk cihanadan süphelenmeleri lazim ,ama tabi yine kimsenin aklina gelmez ve cihan yine kurtulur tabi simdilik :icon_sorr ,artik bunun cevabini pazartesi öreneceyiz:happy0064 2 gün kaldi iple cekiyorum:img-yes:
merhaba arkadaslar nasilsiniz yeni basligimiz hayirli olsun uzun zamandir giremedim yaa bir turlu evde olamiyordum isim vardi yeminide izliyememistim simdi iftar dan hemen sonra izliycem yorumu yapicam birde bisey sormak istiyorum arkadaslar
bu grupla yapilicak roportaji bu basligami koycaksiniz yoksa baska basligami merak ettim de:Pbende bir soru yolladim muzikleri sarkilari yazan grupaydi heralde yalbnis okumadiysam yoksa yalnis gider flnda sorum :img-hyste:img-hyste senaristlere fln giderde soru :img-hystesimdi hemen dizimi izliyorum yeni bolum fragmaninida insallah koymuslardir sanmam ama insallah koymuslardir:img-cool2
Günaydın Vildan'cım...
Sevgiler...
evet ablacım yarın öğlene kadar yollamak isteyenler yollasın öğleden sonra çok geç artık özellikle vildan sözüm sana cnm :icon_whis:)
Menderesin bu olayin arkasinda cihanin oldugunu anlamasi lazim o kaset olayindan sonra bana kim yapar diye uzun düsünürse kizarim artik aslinda cihan bunu yaparak en büyük zazari kendine verdiginin farkinda bile degil cünkü leyla sevdiklerini koruyomiyorsa ettigi yeminlerinde bir hükmü kalmiyor ...
isin en güzel yani Bügün diziyi tekrardan izledim yarin yeni bölüm :-)
menderes anlarmı anlamaz mı artık ondan da umudum kalmadı
yalnız şu var ki murat ,leyla ettiği yemin yüzünden cihanın yanında değil artık sadece onu cihan yanında tutan sey cihandan korkusu ve tamamen menderes ve oğlunu koruma duygusundandır gerçi onu bile beceremiyor yaa :D:icon_whis
birde bisey sormak istiyorum arkadaslar
bu grupla yapilicak roportaji bu basligami koycaksiniz yoksa baska basligami merak ettim de:Pbende bir soru yolladim muzikleri sarkilari yazan grupaydi heralde yalbnis okumadiysam yoksa yalnis gider flnda sorum :img-hyste:img-hyste senaristlere fln giderde soru :img-hystesimdi hemen dizimi izliyorum yeni bolum fragmaninida insallah koymuslardir sanmam ama insallah koymuslardir:img-cool2
evet pınarcım bu roportaj yemin sayfalarında da olucak grubun müziklerini yaptığı diğer dizilerin sayfalarında da:img-wink:
ilhan harika bir karakter özden özgürdal çocukluğundan beri bu mesleği yapan tecrübeli bir oyuncu
tuba ünsal ve serhan yavaş en beğendiyim oyuncular.dizide asumanı canlandıran oyuncuyu da beğeniyorum.ya siz
ya ben cıhan karakterını canlandıran barıs yalcına bıtıyorum asıgım ona canım ya
cihanı bende çok beğeniyorum ama dizide o kadar kötü bir karakter haline dönüştürdüler ki nefret etmeye başladım
slm ben cıhan a bıtıyorum cok yakısıklı cok seker super bır karakter yanı gazel ıle cok yakısıyorlar benımlede daha cok yakısıyor aslında askım benım ya:
arkadaslar başka bir yerde okudum simdi oyuncularımız için yorum yapmışlar burayada eklemek istedim cihan sevmeyenler okusun özellikle bakın nasıl yürekten sevenleri varmış oyunucmuzun:):):img-pilot
mavi deniz 29-09-07, 20:50 ilhan harika bir karakter özden özgürdal çocukluğundan beri bu mesleği yapan tecrübeli bir oyuncu
tuba ünsal ve serhan yavaş en beğendiyim oyuncular.dizide asumanı canlandıran oyuncuyu da beğeniyorum.ya siz
ya ben cıhan karakterını canlandıran barıs yalcına bıtıyorum asıgım ona canım ya
cihanı bende çok beğeniyorum ama dizide o kadar kötü bir karakter haline dönüştürdüler ki nefret etmeye başladım
slm ben cıhan a bıtıyorum cok yakısıklı cok seker super bır karakter yanı gazel ıle cok yakısıyorlar benımlede daha cok yakısıyor aslında askım benım ya:
arkadaslar başka bir yerde okudum simdi oyuncularımız için yorum yapmışlar burayada eklemek istedim cihan sevmeyenler okusun özellikle bakın nasıl yürekten sevenleri varmış oyunucmuzun:):):img-pilot
valla şaşırmadım barış hakikaten yakışıklı ama ama dedim mermeresime malesef yetişemez her bakımdan bir gömlek fazla mermeresim (serhan yani)ve tabiki tubada süper zaten bu dizi dışında gerçekten ilklere sahip bir oyuncu ben şu tamamı yaglı boya ile yapılan filmini merakla bekliyorum gerçi vizyona girdimi girmedi bilmem ama ben çok etkilmişti ve son olrak asuman yani zeynocum canım bence yeni keşiflerden en iyii vucudunun her hücresişyşle tüm duygularını yansıtıyor resmen benim dizideki iki favori oyuncumdan biri onu çok seviyorum umarım hayatında başarıdab başarıya koşar bu dilegim tüm oyuncular için geçerli :)
aaa yeni baslik hayirli olsun vay Ana sayfaya tasinmis ha :D Supermis ya
Off ben hala bakamiyorum kimbilir neler oldu ya :( Biktim su frekanslardan
Hala ayarliyamadim, :( Leyla Cihandan kurtuldumu?
malesef leyla halen deli cihanin yaninda :icon_sorr bu gidislede zor kurtulacak
way anam way cihanida mi seven varr :img-pilotne diyim yaww onu seviyorlarasa beni hayla hayli severler demekki:P:Psu roportaj yapilsada okusak bakalim neler soylicekler :happy0064
ama dedim mermeresime malesef yetişemez her ve tabiki tubada süper zaten bu dizi dışında gerçekten ilklere sahip bir oyuncu :)
denizcim bu ilkler neymiş nelermiş pek bir merak ettim simdi:)
:img-icecr
bu arada başından sonuna dek takip ettiğim bir tane dizi olmuştu yemin de ikincisi olucak :img-wink: bunda oyuncuların ve ekibin payı büyüktür :good:
umarım aynı kadroyu tekrar birarada daha güzel yapımlarda görebiliriz:img-yes:
lazkizz arama ayarlarında network arama yap on-off var orada bir yerde :) onu da on yap otomatik taramayı başlatınca fox tv yeniden çıkıcaktır:img-wink:
benim icinde bu dizinin kahramanlari menderes ve leyla ikisinin:good: oyunculuklarini cok beyeniyorum :img-yes:,tabi öteki oyuncularinda haklarini yemeyin onlarda cok iyi cihan haric tabi belki gercek hayata iyidir ama cihan rolünde hic ama hic sevmiyorum
İyi geceler...
Tesadüfen dizinin anasayfaya taşındığını gördüm ve çok sevindim:happy0064Hayırlı olsun.
Ben son 3-4 bölümden beri takip edemiyorum diziyi ancak; öncesinde sıkı bir takipçisiydim, sayfada da çok bulunurdum.
Hepinizin emeğine sağlık, dizinin hak ettiği ilgili görüyor olması güzel.
Keyifli seyirler herkese...
İyi geceler...
Tesadüfen dizinin anasayfaya taşındığını gördüm ve çok sevindim:happy0064Hayırlı olsun.
Ben son 3-4 bölümden beri takip edemiyorum diziyi ancak; öncesinde sıkı bir takipçisiydim, sayfada da çok bulunurdum.
Hepinizin emeğine sağlık, dizinin hak ettiği ilgili görüyor olması güzel.
Keyifli seyirler herkese...
selam muko88 nasilsin?? ya seni hic unutmadikki biz, ama anlasilan yeni gelen arkadaslarimiza kendini tanitmak istemissin arkadaslar muko88 yemin dizisinin eskilerindedir..o bizim degerlimizdir yanii:img-yes: uzun bir aradan sonra seni görmek cok güzel evet dizimiz anasafada hakettigimiz yerdeyiz umarim sende gene bizimle olabilirsin muko abla kendine iyi bak olurmu...bye
selam muko88 nasilsin?? ya seni hic unutmadikki biz, ama anlasilan yeni gelen arkadaslarimiza kendini tanitmak istemissin arkadaslar muko88 yemin dizisinin eskilerindedir..o bizim degerlimizdir yanii:img-yes: uzun bir aradan sonra seni görmek cok güzel evet dizimiz anasafada hakettigimiz yerdeyiz umarim sende gene bizimle olabilirsin muko abla kendine iyi bak olurmu...bye
Merhaba sevgili mxrxt .Teşekkürler, umarım sizler de iyisinizdir.
Hakkımda söylediklerin için teşekkürler.
Sizinle olup, yorumlara katılmayı çok istiyorum ama diziyi izleyemiyorum.
Evde Bıçak Sırtı izleniyor, o da çok güzel bir dizi.İnternetten tekrarını izlemeye de vaktim olmuyor.Ara ara gelmeye çalışırım ama.
Siz de kendinize iyi bakın...Anasayfada olmanın tadını da çıkarın oldu mu, gerçekten çok sevindim buna :)
orkide1234 30-09-07, 08:37 diziyi çoktana beri izleyemiyorum ama sizin paylaştıklarınızdan anladığım kadarıyla biran önce izlemem lazım ben artık lleylanın cihandan kurtulmasını diliyorum :img-wink:icon_whis
peloş_sezin 30-09-07, 10:06 ya neler oluyo ben hiç bişey anlamdım.
bu cihaan aşık olan jujum sen sin galiba yanlış hatırlamıyorsam senin mesajında gördüm.
mavi deniz 30-09-07, 10:45 denizcim bu ilkler neymiş nelermiş pek bir merak ettim simdi:)
:img-icecr
bu arada başından sonuna dek takip ettiğim bir tane dizi olmuştu yemin de ikincisi olucak :img-wink: bunda oyuncuların ve ekibin payı büyüktür :good:
umarım aynı kadroyu tekrar birarada daha güzel yapımlarda görebiliriz:img-yes:
lazkizz arama ayarlarında network arama yap on-off var orada bir yerde :) onu da on yap otomatik taramayı başlatınca fox tv yeniden çıkıcaktır:img-wink:
canımcım ilklerden birini yazmıştım oraya canımcım biride en çok filmde rol alan manken unvanı onda mesela yani buna benzer e araştır kuzu böyle zevkimi olur hehehe:happy0064
peloş_sezin 30-09-07, 11:07 ilhan harika bir karakter özden özgürdal çocukluğundan beri bu mesleği yapan tecrübeli bir oyuncu
evet ilhan harika bir karakter.eski oynadığı dizileride arasıra izlerdim.başarılı bir oyuncu.
tuba ve serhanı zaten çok seviyorum.çok iyi oyuncu ikiside.ikisinide çok seviyorum.
asumanda iyi oyuncu ama dizideki karakterini hiç sevmiyorum.
cihana gelince onu hiç sevmiyorum bu bi gerçek.üstelik yakışıklıda değil.
mermeresin parmağına zaten çıkamaz.ben yakışıklı olduğunu hiç düşünmüyorum.
bide unuttum sölemeyi.sesli fragmanda façalı cihana dedi çocuğu verecezmi diye oda verecez ama canlımı cansızmı onu bilmem dedi.
bi arkadaşta leyla mermertay ailesiyle çok fena olacak demişti.yoksa bu salak cihan çocuğu öldürtecekmiki.
ya neler oluyo ben hiç bişey anlamdım.
bu cihaan aşık olan jujum sen sin galiba yanlış hatırlamıyorsam senin mesajında gördüm.
:img-hyste:img-hyste:img-hyste ilahi Vildan sen çok yaşa emi gülmekten gözlerimden yaş geldi vallahi yaa hem niye ki cihan deliliği dışında yakışıklı bir bir karakter sence de öyle değil mi hem gazel gibi güzel bir kızda ona aşıktı? :):)
buna da cevabı asumanı canlandıran zeyno hanım versin olur mu?:img-wink:
•
• Asuman’ı oynarken senaryodaki karaktere kendinizden neler kattınız?
Aslında birebir kendimden bir şey katmadım. Çünkü bende Asumanla benzeşen çok fazla özellik yok . Daha çok senaryoya bağlı kaldım.Bir de tabi Türkiye’de Asumanla benzer durumlar yaşayan çok kadın var.Çevremize şöyle bir baksak benzer yaşantıları görebiliriz. Televizyondaki kadın programları, karşı komşumuz Ayşe teyze vs… Toplanabilecek çok done vardı yani..
• Asuman’ın en sevdiğiniz yönü nedir?
Dışardan baktığımda Asumanı çok sevdiğimi söyleyemem, ama içine girdiğimde dizilerde yaratılan ve birazda gerçeküstü görünen kusursuz kahramanlardan çok daha sahici gibi görünüyor bana.ÇünküAsumanın da hepimiz gibi kusurları, zaafları, defoları var.insan olmak da böyle bir şey değil mi ki,yani şu hayatta kimse tek başına kötü yada iyi değil ki.asuman sadece beyaz yada siyah değil,içinde grinin bir sürü tonu var bu da benim için çok güzel bir zenginlik… •
denizcim:img-wink:
mavi deniz 30-09-07, 15:05 denizcim:img-wink:
efendim icanıms ilknurummmmmmmm bişeymi diycektin dinliyorum vallahi öyle bi denizcim demişsinki kendimi telaşlı tedirgin gördüm desem:)
efendim icanıms ilknurummmmmmmm bişeymi diycektin dinliyorum vallahi öyle bi denizcim demişsinki kendimi telaşlı tedirgin gördüm desem:)
yok cnm amacım seni tedirgin etmek değildi inan :img-wink::icon_whis
sadece tuba nın ilklerini yazmışın ona ok anlamını taşıyordu sadece o smile:img-yes:
bu arada müzik grubu için artık soru göndermeyin arkadaslar dosyayı yolladım çünkü :img-yes:eğer can alıcı bir soru gelirse ekleme de yapabiliriz yani :img-yes:
hırçınnnn kız 30-09-07, 19:25 evet ilhan harika bir karakter.eski oynadığı dizileride arasıra izlerdim.başarılı bir oyuncu.
tuba ve serhanı zaten çok seviyorum.çok iyi oyuncu ikiside.ikisinide çok seviyorum.
bide unuttum sölemeyi.sesli fragmanda façalı cihana dedi çocuğu verecezmi diye oda verecez ama canlımı cansızmı onu bilmem dedi.
bi arkadaşta leyla mermertay ailesiyle çok fena olacak demişti.yoksa bu salak cihan çocuğu öldürtecekmiki.
fragmanı ben de seyrettim umarım manyak cihan toprak bebeğe zarar vermez. Ayyy düşünmesi bile çok korkunç bu kadar tatlıcık bir bebeğe bir insan nasıl zarar verebilir bunu anlamak mümkün değil. Ama Cihan bu insan değil....... Ne olur bebişe birşey olmasın.......
daha yeni sesli fragmani gördüm baya olaylar oluyor :img-yes: leyla asumanla menderese demedini birakmiyor barip cariyor, cihan piskopatida yeni planlar yapiyor ama bebeye birsey yapacani sanmiyorum, mendereslen leylanin arasi baya aciliyor menderes leylaya oglumusu bulacam derken elini tutmaya calisor leylanin leyla nefretle dokuma bana diyor galiba deli cihan amacina ulasacak, leyla menderesin yanina giderken oda arabada konusuyordu bakalim simdi leylanin gazabindan nasil kurtulacaksin menders diye ,sona doru mendereslen leyla bebeyi kaciranlardan almaya gidiyorlar,baya hecanli bi bölüm bizi bekliyor yarini iple cekiyorum :happy0064
sesli fragmani bende yeni gördüm güzel bir bölüm bizleri bekliyor aslinda bence bu olay menderesle leylanin daha cok yakinlasmasina neden olacak cocuklari icin ikisi kenetlenecek
menderes sanirim hala bu olayin arkasindaki kisilerin sirketine zarar vernelerin uyguladigini düsünecek cihandan süphe dahi duymayacak bu cihan isini ya gezel ortaya cikarir yada asuman mahir konusuna gelince mahir belli hayatinda ilk defe bu insanlarin kendisine verdigi deger ve ilgi karsisinda ezilecek vizdan azabi duyacak belkide facali babam dedigi adama ihanet edecek menderese kendilerini bulmasi konusunda yardimci olursa hic sasirmam..
hırçınnnn kız 30-09-07, 19:41 Bence Cihan ın ne yapacağı belli olmaz sapık ve deli. Leyla ya olan aşkı dözünü kör etmişi bu yüzden bence herşeyi yapabilir. Ayrıca senaristler bizi ağlatmak için böyle bir şey yazmış olabilir. Eğer dünya tatlısı bebeğe birşey olursa çok üzülürüm, ağlarım heralde....
yok arkadaslar içinizi siz rahat tutun leylaya tecavüz ettirmeyen senaristler bebeği hiç öldürmez bundan son derece eminim ayrıca dizisinin geleceğini düşünen hiçbir senarist böyle bir riski göze almaz :img-yes:
bu arada murat senaristler için soruları ne zamana kadar alıyorsunuz????
hırçınnnn kız 30-09-07, 19:49 sesli fragmani bende yeni gördüm güzel bir bölüm bizleri bekliyor aslinda bence bu olay menderesle leylanin daha cok yakinlasmasina neden olacak cocuklari icin ikisi kenetlenecek
menderes sanirim hala bu olayin arkasindaki kisilerin sirketine zarar vernelerin uyguladigini düsünecek cihandan süphe dahi duymayacak bu cihan isini ya gezel ortaya cikarir yada asuman mahir konusuna gelince mahir belli hayatinda ilk defe bu insanlarin kendisine verdigi deger ve ilgi karsisinda ezilecek vizdan azabi duyacak belkide facali babam dedigi adama ihanet edecek menderese kendilerini bulmasi konusunda yardimci olursa hic sasirmam..
Menderes nasıl oluyor da Cihan dan şüphelenmiyor ya. Onun ne yılan olduğunu bence en iyi Menderes biliyor. Ama ne yazık ki elinde delil yok bu yüzden de eli kolu bağlı.
Bence de bu işi Gazel çözecek gibi.. Kızcağıza kimse inanmıyor hele ki Baki baba.. Azıcık Gazel'i dinlese , sonra çok pişman olacak.. Baki birgün Cihan'ın gerçek yüzünü öğrenirse heralde yıkılır, mahfolur. Cihan'ı ylesine bağrına basmış ki hiç toz konduramıyor.. Ah Baki Baba bilsen ki Cihan iğrenç bir yaratık.
Menderes nasıl oluyor da Cihan dan şüphelenmiyor ya. Onun ne yılan olduğunu bence en iyi Menderes biliyor. Ama ne yazık ki elinde delil yok bu yüzden de eli kolu bağlı.
Bence de bu işi Gazel çözecek gibi.. Kızcağıza kimse inanmıyor hele ki Baki baba.. Azıcık Gazel'i dinlese , sonra çok pişman olacak.. Baki birgün Cihan'ın gerçek yüzünü öğrenirse heralde yıkılır, mahfolur. Cihan'ı ylesine bağrına basmış ki hiç toz konduramıyor.. Ah Baki Baba bilsen ki Cihan iğrenç bir yaratık.
evet haklisin bende yazmistim gazel cözecek gibi baksana cihan gecenki bölümde toprak bebegi menderese götürüyoruz dedi ardinda düsündüm sana haksizlik ettim filan dedi herkez inandi yani degisiklik fark edildi ama kimse üstünde durmadi..... kimseyi inandiramayan gazel herkezi kendisine mahcup birakacak ..
Ya hırçın kız. Sende mi brutus diyeceğim Bu cihan düşmanlığı ne olacak bakalım
Cihan kaybettiğini görüyor ve son numaralarını yapacak ve tükenecek cihandan sonra ne yapacağız bakalım. Cihansever olacağım ama peloş sezinden korkuyorum:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ayyy çok mutluyuuum sonunda sesimizi duydularr.
allahım gözlerime inannamıyorum sonunda anasayfadayız işte yeminin farkı sevgili yeminliler
:img-yes::happy0064
hırçınnnn kız 30-09-07, 20:50 evet haklisin bende yazmistim gazel cözecek gibi baksana cihan gecenki bölümde toprak bebegi menderese götürüyoruz dedi ardinda düsündüm sana haksizlik ettim filan dedi herkez inandi yani degisiklik fark edildi ama kimse üstünde durmadi..... kimseyi inandiramayan gazel herkezi kendisine mahcup birakacak ..
Evet eninde sonunda herkes Gazel'e hak verecek... Umarım o zaman herşey için çok geç olmaz ve mutlu olmayı başarabilirler. Çok fazla yara almadan atlatırlar yaşadıkları zorlukları..
Aslında bu dizi de bir masal, bir aşk masalı ve masalların sonu mutlu biter. Bunu bilmek güzel.
Bu aşk masalının sonunda da Leyla ve menderes kavuşmalı..
Tabi diğerlerini de unutmamak lazım
Gazel ve Sonat
Selim ve Asuman
Baki ve Sadakat
Cihan ve Yeşim(bence ikisi çok iyi anlaşır)
Selahattin ve Fatmanur
İlhan ve Habibe
Mahir ve münasip bir genç kız
Façalı ve Yenge(Bu arada yengeyi çok merak ediyorum)
....
....
hırçınnnn kız 30-09-07, 20:55 Ya hırçın kız. Sende mi brutus diyeceğim Bu cihan düşmanlığı ne olacak bakalım
Cihan kaybettiğini görüyor ve son numaralarını yapacak ve tükenecek cihandan sonra ne yapacağız bakalım. Cihansever olacağım ama peloş sezinden korkuyorum:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Tamam Cihan hikayeye heyecan katıyor..
Ama Cihan'ı nasıl sevebilirim ki bu derece kötü ve sapık bir karakteri sevemem.
Ayrıca kötülerin numaralarının kolay kolay biteceğine inanmıyorum..
Bence Cihan en baştan kaybettiğinin farkında o yüzden bu kadar kötü zaten
Kazanabilmek için herşeyi göze almış durumda....
Evet eninde sonunda herkes Gazel'e hak verecek... Umarım o zaman herşey için çok geç olmaz ve mutlu olmayı başarabilirler. Çok fazla yara almadan atlatırlar yaşadıkları zorlukları..
Aslında bu dizi de bir masal, bir aşk masalı ve masalların sonu mutlu biter. Bunu bilmek güzel.
Gazel ve Sonat
Selim ve Asuman
Baki ve Sadakat
Selahattin ve Fatmanur
İlhan ve Habibe
....
....
Mahir için buradan bakalım isterseniz. İlgilenenler vardır herhalde. Çöpçatan aliyeye duyurulur.
Selim ve asumanın ilişkisini onaylamıyorum.
sonat ve gazel iyi olur ama
cihan yeşim de hakikaten cihana acırım. Yani yeşimle bu formun bayanlarının cihana olan tepkisi ben de ona dönüşmeye başladı. Yani müzik bulamıyorum onu tarif etmeye...
hırçınnnn kız 30-09-07, 20:58 ayyy çok mutluyuuum sonunda sesimizi duydularr.
allahım gözlerime inannamıyorum sonunda anasayfadayız işte yeminin farkı sevgili yeminliler
:img-yes::happy0064
Ben de bugün gördüm ana sayfada olduğumuzu ve çok sevindim..
Sonunda yemin hak ettiği yere geldi...
Yemin ana sayfada
yemin anasayfada
yemin ana sayfada
SÜPERRRRRRRRRRRRRRR:happy0064
hırçınnnn kız 30-09-07, 21:04 Mahir için buradan bakalım isterseniz. İlgilenenler vardır herhalde. Çöpçatan aliyeye duyurulur.
Selim ve asumanın ilişkisini onaylamıyorum.
sonat ve gazel iyi olur ama
cihan yeşim de hakikaten cihana acırım. Yani yeşimle bu formun bayanlarının cihana olan tepkisi ben de ona dönüşmeye başladı. Yani müzik bulamıyorum onu tarif etmeye...
Nasıl yani ? Cihan a mı acırsın..
Ya Cihan'a nasıl acırsın anlayamıyorum
tamam kötü bir çocukluk geçirmiş, tamam bir takım genetik faktörler var ama gene de bir insanın içinde kötülük yoksa kötü olamaz...
Cihan 'ı, yaşadığı kötü çocukluktan sonra çok iyi bir aile evlat edinmiş birçok insanın görmediği sevgiyi o ailede bulmuş , çok daha kötü şeyler yaşayıp da iyiliğinden birşey kaybetmeyen o kadar çok insan var ki...
Nasıl yani ? Cihan a mı acırsın..
Ya Cihan'a nasıl acırsın anlayamıyorum
tamam kötü bir çocukluk geçirmiş, tamam bir takım genetik faktörler var ama gene de bir insanın içinde kötülük yoksa kötü olamaz...
Cihan 'ı, yaşadığı kötü çocukluktan sonra çok iyi bir aile evlat edinmiş birçok insanın görmediği sevgiyi o ailede bulmuş , çok daha kötü şeyler yaşayıp da iyiliğinden birşey kaybetmeyen o kadar çok insan var ki...
Aşkından dağları delen ferhatı boşuna mı okuduk sevgili hırcın kız. aşk bu her şeyi yaptırır. cihan benim berfom. Keje ve eşkiya baran da kendi sorunlarını çözecek artık ne yapalım her şey öyle kolay değil...
Aşkından dağları delen ferhatı boşuna mı okuduk sevgili hırcın kız. aşk bu her şeyi yaptırır. cihan benim berfom. Keje ve eşkiya baran da kendi sorunlarını çözecek artık ne yapalım her şey öyle kolay değil...
Selamlar yemin severler
huseyin abicigim
ferhat ile sirin hikayesi elbetki hepimiz okuduk.Ama benim Ferhatim cengaver Spor Mercedestir,Sirinim ise malumunuz Leyla Sultandir.
Guzel soylemissinde abicigim
ask tek tarafli yasamazki?
bence akrep cihanin aski tek tarafli oldugu icin benim gozumde saadet,mutluluk calan bir hirsizdir.
Tek umudum bir an evvel spor mercedesin olaylara hakim olmasidir.
Saygilarimla
Selamlar yemin severler
huseyin abicigim
ferhat ile sirin hikayesi elbetki hepimiz okuduk.Ama benim Ferhatim cengaver Spor Mercedestir,Sirinim ise malumunuz Leyla Sultandir.
Guzel soylemissinde abicigim
ask tek tarafli yasamazki?
bence akrep cihanin aski tek tarafli oldugu icin benim gozumde saadet,mutluluk calan bir hirsizdir.
Tek umudum bir an evvel spor mercedesin olaylara hakim olmasidir.
Saygilarimla
İşte bu filozofik cevap karşısında teslim oldum. Bence hırçın vuslatı örnek almalısın. Vuslata nilgün hanımdan öneri getireceğim. Bırak hollandayı yenge rolunu kap bence. Façalının meşhur yengen derkiye bir katkı olsun.
Şaka bir yana haklısın tabii vuslat. Ama ben cihanı ferhatla özdeşleştirmedim. Sadece aşkın insanı maymuna çevirmede veya cengavere veya caniye nasıl bir güç olduğunu göstermek için söyledim...
İşte bu filozofik cevap karşısında teslim oldum. Bence hırçın vuslatı örnek almalısın. Vuslata nilgün hanımdan öneri getireceğim. Bırak hollandayı yenge rolunu kap bence. Façalının meşhur yengen derkiye bir katkı olsun.
Şaka bir yana haklısın tabii vuslat. Ama ben cihanı ferhatla özdeşleştirmedim. Sadece aşkın insanı maymuna çevirmede veya cengavere veya caniye nasıl bir güç olduğunu göstermek için söyledim...
huseyin abicigim
hemen ilk ucakla istanbula geliyorum,yenge rolunu kapmak icin:img-wink:
Facaliyi ben Focalida yaparim evelallah:happy0064
biliyorum abicigim ferhat gibi deli divane asik ile cihan akrebini zaten ayni kefeye koyamayiz(kefe coker mazallah):img-grin2:img-grin2
Cengavere(pardon spor mercedese bir an evvel senaristlerimizin guc vermesi,akrebinde bir an once kendi kendini zehirlemesi dileklerimle
sevgilerimle
Gazel ve Sonat
Selim ve Asuman
Baki ve Sadakat
Selahattin ve Fatmanur
İlhan ve Habibe
....
....
:img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot
Olmaz olamaz İlhan bizim bildiğimiz Menderes'in en yakın arkadaşı İlhan değilmi :icon_whis :icon_whis Biz onu Aydın'da unutulan Türkan'la münasip gördük başkasını yakıştırmıyoruz :img-wink: :img-wink:
Birde Cihan'ın ki aşkın ötesinde saplantılı bir tutku sadece :img-yes: :img-yes:
hırçınnnn kız 30-09-07, 21:32 Aşkından dağları delen ferhatı boşuna mı okuduk sevgili hırcın kız. aşk bu her şeyi yaptırır. cihan benim berfom. Keje ve eşkiya baran da kendi sorunlarını çözecek artık ne yapalım her şey öyle kolay değil...
Aşk dünyanın en güzel duygularından biri evet
Ama burada şu iki şeyi karıştırmamalıyız: AŞK ve SAPLANTI..
AŞK insanın en güzel ve en masum duygularından biri
ama SAPLANTI bir hastalık...
Üzgünüm ama Cihan hastalıklı ve saplantılı duygularını aşk deyip geçmek biraz aşk gibi kutsal ve özel bir duyguyu baside indirgemek gibi geliyor bana.
Cihan'ın duyguları saplantı değil de aşk olsaydı Leyla'yı üzmeye kıyamazdı.
Leyla' nın gözünden akan bir damla yaş Cihan'ın Cihan'ın kalbini yakardı.
hırçınnnn kız 30-09-07, 21:36 :img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot
Olmaz olamaz İlhan bizim bildiğimiz Menderes'in en yakın arkadaşı İlhan değilmi :icon_whis :icon_whis Biz onu Aydın'da unutulan Türkan'la münasip gördük başkasını yakıştırmıyoruz :img-wink: :img-wink:
Birde Cihan'ın ki aşkın ötesinde saplantılı bir tutku sadece :img-yes: :img-yes:
Aslında ben de İlhan'ı en başta Türkan ile yakıştırıyordum ama Türkan çok uzun süredir ve heralde artık olmayacak muhtemelan Aydın'da kocası ve çocuklarıyla mutlu bir hayat yaşıyordur. Eee geriye de başka kimse kalmadı. Habibe sessiz sakin iyi bir kızcağız İlhan gibi çapkın biri sonunda bence böle masum bir kızla evlenir
Üzgünüm ama Cihan hastalıklı ve saplantılı duygularını aşk deyip geçmek biraz aşk gibi kutsal ve özel bir duyguyu baside indirgemek gibi geliyor bana.
Ne yapalım ki sevgili hırçınnnn kız bizim oğlanı aşk caniye dönüştürmüş. O da bir duygudur biliyorsun. Nefret gibi kıskançlık gibi. Duygunun iyisi kötüsü oluyor. Ama duygusuz değil bu. Basiti veya karmaşığı da olsa
hırçınnnn kız 30-09-07, 21:43 Ne yapalım ki sevgili hırçınnnn kız bizim oğlanı aşk caniye dönüştürmüş. O da bir duygudur biliyorsun. Nefret gibi kıskançlık gibi. Duygunun iyisi kötüsü oluyor. Ama duygusuz değil bu. Basiti veya karmaşığı da olsa
Sevgili Alisercan üzgünüm ama yine bir itirazım var : Cihan'ı caniye dönüştüren aşk mı sorarım size. Yani bu kadar kolay mı Cihan yaptığı bütün caniliklerinin faturası AŞK'amı çıktı şimdi..
O zaman bunlar da çok normal
Çok sevdim öldürdüm
çok sevdim tecavüz ettim
çok sevdim dövdüm .... vs .. vs
hircin kiz tatlim
ask ve saplanti evet haklisin
akrep cihaninki hem saplanti,hemde hirs:img-pilot
Haklisin gercekten akrep Cihanin ki(karakteri canlandiran beyefendi benim topugumdan vurduracak bir sey degil):img-grin2:img-grin2
kesinlikle saplanti,ask degil
Dedigin gibi asik bir erkek asla sevdigine kiyamaz,onun sacinin teline zarar gelsin istemez.Oysaki Akrep leylayi tartakladi:img-pilot
onca yalvarmalarina karsin Leyla sultanimizi dinlemedi saplantili hastalik cihan:img-pilot
oysa gercek seven bir erkek olsaydi sevdicegini gozyasi icin dunyalari yikardi,ama onda o yurek ne gezer.
cengaver tez zamanda Leyla sultanimizi kurtar akrepten(akrebide akil hastanesinde beyaz gomlekler icinde gormek isteyen bir forumzede)
sevgilerimle
hircin kiz tatlim
Haklisin gercekten akrep Cihanin ki(karakteri canlandiran beyefendi benim topugumdan vurduracak bir sey degil):img-grin2:img-grin2
Dedigin gibi asik bir erkek asla sevdigine kiyamaz,onun sacinin teline zarar gelsin istemez.Oysaki Akrep leylayi tartakladi:img-pilot
onca yalvarmalarina karsin Leyla sultanimizi dinlemedi saplantili hastalik cihan:img-pilot
oysa gercek seven bir erkek olsaydi sevdicegini gozyasi icin dunyalari yikardi,ama onda o yurek ne gezer.
cengaver tez zamanda Leyla sultanimizi kurtar akrepten(akrebide akil hastanesinde beyaz gomlekler icinde gormek isteyen bir forumzede)
sevgilerimle
Ah sevgili sinope bu dileklerinde seninleyim...Ve dizinin sonunda Cihan'ı ölmüş görmektense beyaz gömlekle hastane bahçeisnde görmeyi tercih ederim diğeri çok klasik olur dimi :img-wink:
Aslında ben de İlhan'ı en başta Türkan ile yakıştırıyordum ama Türkan çok uzun süredir ve heralde artık olmayacak muhtemelan Aydın'da kocası ve çocuklarıyla mutlu bir hayat yaşıyordur. Eee geriye de başka kimse kalmadı. Habibe sessiz sakin iyi bir kızcağız İlhan gibi çapkın biri sonunda bence böle masum bir kızla evlenir
Türkan evlimiydi...Hiç öyle bir konu geçmedi...Ama uzun zamandan beri dizide olmadığına göre artık görünmeyecek yada senaristler bir zamanlar böyle bir karakter yazdıklarını unuttular...
hircin kiz tatlim
sevgilerimle
Kadın dayanışmasının önünde saygıyla eğiliyor ve cihanı allah ıslah etsin saplantılarından tez zamanda kurtarsın diliyorum. Hatta sonra da güzel bir aşk versin. Kendi fikrimin devamı için de diyorum ki lütfen güzel aşk ama bu seferki saplantısız aşk olsun...
:img-pilot :img-pilot :img-pilot :img-pilot
Olmaz olamaz İlhan bizim bildiğimiz Menderes'in en yakın arkadaşı İlhan değilmi :icon_whis :icon_whis Biz onu Aydın'da unutulan Türkan'la münasip gördük başkasını yakıştırmıyoruz
hewalim selam bacim
evet olamaz,hemde kesinlikle olamaz:img-yes:
Ilhan evet bizim spor mercedesin en yakin arkadasi:img-yes:
Ilhani biz Turkan hanimla bas goz edecegiz(yokkk baskasina ilhani veremeyiz,erkek tarafi olarak):img-icecr
akrep in askini asla ask olarak gormedim,goremiyorumda sadece cocuklugunda yasadigi seylerden dolayi,hastalikli bir akrep:img-pilot(aslinda onada aciyorum bir yandan cocuklugunda aile icinde yasadigi siddet)
aman bizene yahu o zaman gitsin bosunami psikologlar var,tedavi merkezleri var(bir an evvel tedavi olup bir an once gercek yasamana donmesi dileklerimle)
Kadın dayanışmasının önünde saygıyla eğiliyor ve cihanı allah ıslah etsin saplantılarından tez zamanda kurtarsın diliyorum. Hatta sonra da güzel bir aşk versin. Kendi fikrimin devamı için de diyorum ki lütfen güzel aşk ama bu seferki saplantısız aşk olsun...
Huseyin abicigim
saolasin var olasin:img-wink:
aminnnnn diyorum abicigim
amaniiinn cihani asik olarak dusunemiyorum (yok akrep cihandan ne koy,nede kasaba olur.Her ne kadar tedavi gorsede ask mesk istemeyiz)
o akillanipta otursun oturdugu yerde (baska bir sey istemeyiz):img-yes::img-yes:
Huseyin abicigim
saolasin var olasin:img-wink:
aminnnnn diyorum abicigim
amaniiinn cihani asik olarak dusunemiyorum (yok akrep cihandan ne koy,nede kasaba olur.Her ne kadar tedavi gorsede ask mesk istemeyiz)
o akillanipta otursun oturdugu yerde (baska bir sey istemeyiz):img-yes::img-yes:
Yani cihana öyle bir sıkıntı verilsin ki diyorsun, hatta akıllansın ama oturduğu yerde kalsın. bu elektrik şoku sonrası bakan hastalar gibi. Hatta hollanda da maruanna çekenler de öyle bakıyormuş gelene geçene...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ah sevgili sinope bu dileklerinde seninleyim...Ve dizinin sonunda Cihan'ı ölmüş görmektense beyaz gömlekle hastane bahçeisnde görmeyi tercih ederim diğeri çok klasik olur dimi :img-wink:
Türkan evlimiydi...Hiç öyle bir konu geçmedi...Ama uzun zamandan beri dizide olmadığına göre artık görünmeyecek yada senaristler bir zamanlar böyle bir karakter yazdıklarını unuttular...
hewalim canim
cihan akrebinin olmesini bende istemem(aklima cok ama cok sevmis,ama tek tarafli seven ama sonu cok kotu hatta, kevgir olmus bir kahraman geldi,anladin sen hey gidi gunler hey):icon_sorr
turkan hanim hakkinda hic oyle konu gecmedi:img-wink:
Biliyorsun bazen senaristler kendi yarattiklari karakterleri unutabiliyorlar(anladin sen)
Yani cihana öyle bir sıkıntı verilsin ki diyorsun, hatta akıllansın ama oturduğu yerde kalsın. bu elektrik şoku sonrası bakan hastalar gibi. Hatta hollanda da maruanna çekenler de öyle bakıyormuş gelene geçene...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Huseyin abicigim
Valla demek istedigimi anlamissin:good:
Valla akillansin,otursun oturdugu yerde(hatta golge etmesin,baska bir seyde istemeyiz kendisinden):img-wink:
hollandadaki maruanna cekenleri gorsen kesin tirsansin abicigim(elektrikle soklanmis gibiler):img-grin2:img-grin2 ben bile onlarin o hallerini sokaklarda gordukce yolumu degistiriyorum:img-fie::img-fear2:img-fear2
Huseyin abicigim
Valla demek istedigimi anlamissin:good:
Valla akillansin,otursun oturdugu yerde(hatta golge etmesin,baska bir seyde istemeyiz kendisinden):img-wink:
hollandadaki maruanna cekenleri gorsen kesin tirsansin abicigim(elektrikle soklanmis gibiler):img-grin2:img-grin2 ben bile onlarin o hallerini sokaklarda gordukce yolumu degistiriyorum:img-fie::img-fear2:img-fear2
Evet ben Maruanna içenleri görmedim vuslat. Ama dizinin avukatı esra hollandaya geldi. O görmüş anlattı. Gerçi henüz hollandayı da görmedim ama inşallah roterdama böyle bir şans güler bakalım...
hewalim selam bacim
evet olamaz,hemde kesinlikle olamaz:img-yes:
Ilhan evet bizim spor mercedesin en yakin arkadasi:img-yes:
Ilhani biz Turkan hanimla bas goz edecegiz(yokkk baskasina ilhani veremeyiz,erkek tarafi olarak):img-icecr
akrep in askini asla ask olarak gormedim,goremiyorumda sadece cocuklugunda yasadigi seylerden dolayi,hastalikli bir akrep:img-pilot(aslinda onada aciyorum bir yandan cocuklugunda aile icinde yasadigi siddet)
aman bizene yahu o zaman gitsin bosunami psikologlar var,tedavi merkezleri var(bir an evvel tedavi olup bir an once gercek yasamana donmesi dileklerimle)
Biz hep erkek tarafıyız dimi :)Psikolağa gitmesi için önce buna gereksinim duyduğunu anlaması lazım ama nerde.:img-pilot..
hewalim canim
cihan akrebinin olmesini bende istemem(aklima cok ama cok sevmis,ama tek tarafli seven ama sonu cok kotu hatta, kevgir olmus bir kahraman geldi,anladin sen hey gidi gunler hey)
turkan hanim hakkinda hic oyle konu gecmedi
Biliyorsun bazen senaristler kendi yarattiklari karakterleri unutabiliyorlar(anladin sen)
Oyy onu hiç hatırlatma ne gerekszi bir sahneydi ama o karakterin efsane olması için son nokta olarak düşünüldü büyük ihtimalle :img-wink: :img-wink:Keşke Cihan kaarkteride o kadar onurlu olsa ne demişti esas kız kendisiyle beraber olmak istediğinde bedenini değil kalbini sitiyorum ama Cihan tam tersi :(Türkan konusunda hala umudum var geri dönmeyeceksede arada ismi geçsin bzi merak ediyoruz dimi :good:
Şimdilik kaçıyorum yarına görüşürüz bölüm sonrası keisn burdayız zaten dimi :img-wink:iyi geceler herkese bye
Evet ben Maruanna içenleri görmedim vuslat. Ama dizinin avukatı esra hollandaya geldi. O görmüş anlattı. Gerçi henüz hollandayı da görmedim ama inşallah roterdama böyle bir şans güler bakalım...
Huseyin abicigim
Aman maruanlari icenleri gercekten gorme(cunku gercekten kendilerinde degiller+ ne yaptiklarini,soylediklerini acikcasi kendilerinde degiller zaten o lanet olasica seyi kullandiktan sonra:icon_whis
Turkiye gibi cennet var iken burasi cekilirmi abicigim yahu(helede amsterdam,roterdam:icon_whis:icon_whis
Biz hep erkek tarafıyız dimi :)Psikolağa gitmesi için önce buna gereksinim duyduğunu anlaması lazım ama nerde.:img-pilot..
Oyy onu hiç hatırlatma ne gerekszi bir sahneydi ama o karakterin efsane olması için son nokta olarak düşünüldü büyük ihtimalle :img-wink:Keşke Cihan kaarkteride o kadar onurlu olsa ne demişti esas kız kendisiyle beraber olmak istediğinde bedenini değil kalbini sitiyorum ama Cihan tam tersi :(Türkan konusunda hala umudum var geri dönmeyeceksede arada ismi geçsin bzi merak ediyoruz dimi
Şimdilik kaçıyorum yarına görüşürüz bölüm sonrası keisn burdayız zaten dimi :img-wink:iyi geceler herkese bye
hewalim tabiki erkek tarafiyiz:img-wink:
Cihan akrebi dedigin gibi belkide kendini cok zeki,hatta cazibeli bir erkek olarak goruyor(aman onun zekasinida,cazibesinede pabucumun akrebi):icon_whis
Hewalim keske hatirlatmasaydim,ama inanki her firsat buldukca o 50 bolumun mutlaka 1 bolumunu izliyorum(arsivimde duruyor her bir bolumu):img-yes:
Evet insanin efsaneslesmesi icin senaristlerin bu denli acimasiz olmalarini gunlerce yadirgamistim(cok aglamistim,hatta o karakteri hic sevmeme karsi)
Hewalim akrepte o onuru arama sen(o kadar hainlikler yapti 2 seveni ayirmak icin,ama karsiliksiz olarak sevdigi kadindan bedenini istemedi,kalbini istedi,gercekten yigit bir erkekti benim gozumde,her ne kadar kizsamda ona)
Turkani Huseyin abicigim sen hatirlativer bari senaristler unuttular galiba
Ilhan gibi beyefendi bir karakterin aska ihtiyaci var(sevmeye,sevilmeye oda muhtac):img-in_lo
gule gule hewalimbye tabiki yarin gece dizimizin gecesi,dizi sonrasi tum ekip hazir ve nazir bir sekilde burdayiz.:img-polic
Sevgilerimle
hewalim tabiki ereke tarafiyiz:img-wink:
Cihan akrebi dedigin gibi belkide kendini cok zeki,hatta cazibeli bir erkek olarak goruyor(aman onun zekasinida,cazibesinede pabucumun akrebi):icon_whis
Hewalim keske hatirlatmasaydim,ama inanki her firsat buldukca o 50 bolumun mutlaka 1 bolumunu izliyorum(arsivimde duruyor her bir bolumu):img-yes:
Evet insanin efsaneslesmesi icin senaristlerin bu denli acimasiz olmalarini gunlerce yadirgamistim(cok aglamistim,hatta o karakteri hic sevmeme karsi)
Hewalim akrepte o onuru arama sen(o kadar hainlikler yapti 2 seveni ayirmak icin bedenini istemedi,kalbini istedi,gercekten yigit bir erkekti benim gozumde,her ne kadar kizsamda ona)
Turkani Huseyin abicigim sen hatirlativer bari senaristler unuttular galiba
Ilhan gibi beyefendi bir karakterin aska ihtiyaci var(sevmeye,sevilmeye oda muhtac):img-in_lo
gule gule hewalimbye tabiki yarin gece dizimizin gecesi,dizi sonrasi tum ekip hazir ve nazir bir sekilde burdayiz.
Sevgilerimle
Tamam mutlaka bilgilendireyim bu haftaki mixde. Vuslat kayıpları soruyor. Hatta katacağım da, resim için poz veren baharı da... Bakalım o ne diyecek
hepinize iyi geceler diyerek yarin aksam diziden sonra gorusmek uzere aranizdan ayriliyorumbyebye
Ahh leylam ahh yarin gece yine aci cekeceksin,gozyaslarin sel olacak(ahh akrep sayet Toprak bebegin sacinin teline zarar ver,iste o zman spor mercedesin elini senin akrep kaninla pislettirmeyiz.Forumcak seni isiririz haberin ola,adimlarini ona gore atasin,(en kisa surede once psikologda,sonrada beyaz gomlekler icinde seni gormek dileklerimle):happy0064
Sevgilerimle
Tamam mutlaka bilgilendireyim bu haftaki mixde. Vuslat kayıpları soruyor. Hatta katacağım da, resim için poz veren baharı da... Bakalım o ne diyecek
sana zahmet olacak abicigim ama merak ediyoruz iste kayip listemiz baya kabariklasmaya basladi
Fatmanur hanimida sorarsan sevinirim.Gecen gun baska kanalda baska bir dizide gordum kendisini:icon_sorr
Arastirmaci gazeteciler forumda coktur:img-wink:(bizi boyle muptela ederlerse iste bizde yakalarina yapisip kayiplarin hesabini sorariz)
Sevgilerimlebyebye
denizkizi55 01-10-07, 13:32 Arkadaslar bu aksam kacinci bölüm oynayacak?? Daha yeni yeni izlemeye basladim düzenli olarak:)
Bölüm'e göre fragman arayisi'na cikacagim da,, hala göremedim..
peloş_sezin 01-10-07, 14:26 Oo maşaallah çok hızlısınız.nazar deymesin iannki.
evet hüseyin abi cihan herzaman yenilmeye mahküm biri.
diziye saatler kaldı çok merak ediyom.
Oo maşaallah çok hızlısınız.nazar deymesin iannki.
evet hüseyin abi cihan herzaman yenilmeye mahküm biri.
diziye saatler kaldı çok merak ediyom.
İşte vildan bu bana kızamamış ama uyarıyor. İyilerin yanında ol diyor. Bir reklam sloganı haline gelen o güzel sözlerin imgesel anlatımı, "iyiler her zaman kazanır." Sen bi tanesin vildan...
selam herkeze aksam dizimiz var bende sabirsizlikla bekliyorum sanirim asuman basina bir darbe almis fragmanda basinda band vardi, menderes nasil kosuyor arabanin ardindan oglum diye icim sizladiyaa.. Gökhan abi yeteryaa bu kadar aci hem menderes hem leyla helat oldular sayende elin deysinde araya birkac mutluluk sahneleri yerlestir :icon_whisfena oluyoruz artik hicmi icin yanmiyor senin acimiyorsun ne onlara ne bize valla benden söylemesi toplarim ahaliyi düserim pesine...:img-hyste
Ahali Editi: Düseriz degilmi ???
selam herkeze aksam dizimiz var bende sabirsizlikla bekliyorum sanirim asuman basina bir darbe almis fragmanda basinda band vardi, menderes nasil kosuyor arabanin ardindan oglum diye icim sizladiyaa.. Gökhan abi yeteryaa bu kadar aci hem menderes hem leyla helat oldular sayende elin deysinde araya birkac mutluluk sahneleri yerlestir :icon_whisfena oluyoruz artik hicmi icin yanmiyor senin acimiyorsun ne onlara ne bize valla benden söylemesi toplarim ahaliyi düserim pesine...:img-hyste
Ahali Editi: Düseriz degilmi ???
Onu sen bu hale getirdin murat. Şimdi hiç bu mesajları yazma. Tüm tüyoları senden alıyorlarmış. Gökhanla konuştum. Şu murat müthiş dedi. Onu en kısa zamanda kadroya alalım diyor. Ben de yakmayın çocuğun oturumunu dedim. Ne dersin iyi demiş miyim?
hırçınnnn kız 01-10-07, 15:04 Arkadaslar bu aksam kacinci bölüm oynayacak?? Daha yeni yeni izlemeye basladim düzenli olarak:)
Bölüm'e göre fragman arayisi'na cikacagim da,, hala göremedim..
Bu akşam dizimizin 23.bölümü yayınlanacak.
Yine heyecan dolu bir bölüm olacak gibi gözüküyor. Aynı zamanda da hüzünlü bir bölüm olacak , offf yazık bu leyla ve menderes'e........ Ne olur Toprak'a birşey olmasın..
Yine heyecan dolu bir bölüm olacak gibi gözüküyor. Aynı zamanda da hüzünlü bir bölüm olacak , offf yazık bu leyla ve menderes'e........ Ne olur Toprak'a birşey olmasın..
Evet hırçın kız tam da leyla çığlık attı ya bebeği öldürdü mü bizim deli aşık ne. Söylüyorum işte bu murat senaristlerin kötüyüm ben kötüyüm anlamında iştahını açıyor:img-hyste
hırçınnnn kız 01-10-07, 15:14 Ah sevgili sinope bu dileklerinde seninleyim...Ve dizinin sonunda Cihan'ı ölmüş görmektense beyaz gömlekle hastane bahçeisnde görmeyi tercih ederim diğeri çok klasik olur dimi :img-wink:
Türkan hiç kocasından bahsetmedi ama ilk bölümlerde Asuman Türkan'ın evine gittiğinde evde Zehra ile oynayan bir çocuk vardı , bende onun Türkan'ın çocuğu olduğunu düşünmüştüm. Asuman'ın gecelik gösterdiği sahnede Zehra ve Türkan'ın çocuğu da oyun oynuyordu...
hırçınnnn kız 01-10-07, 15:17 Evet hırçın kız tam da leyla çığlık attı ya bebeği öldürdü mü bizim deli aşık ne. Söylüyorum işte bu murat senaristlerin kötüyüm ben kötüyüm anlamında iştahını açıyor:img-hyste
Hayırrrrrrr lütfen böyle birşey olmasın! Eğer Cihan , Toprak'a birşey yaparsa o zaman Cihan'ın herşeyi aşkı uğruna yaptığını düşünmeyeceksin di mi Hüseyin abiii?
Onu sen bu hale getirdin murat. Şimdi hiç bu mesajları yazma. Tüm tüyoları senden alıyorlarmış. Gökhanla konuştum. Şu murat müthiş dedi. Onu en kısa zamanda kadroya alalım diyor. Ben de yakmayın çocuğun oturumunu dedim. Ne dersin iyi demiş miyim?
Ahh Hüseyin abicim ahh ben hangi tasa basimi vurayim hem onlari hem kendimi yakmisim..Ama kadroya alinma isi hosuma gitmedi desem yalan olur:img-hyste ama sen genede cok iyi demissin birdaki konusmanizda cok selamlarimi iletirsen ayrica cok sevinirim...
Gazel aditi: Cihana dikkat et senin icin iyi seyler düsünmüyor...:icon_whis
Türkan hiç kocasından bahsetmedi ama ilk bölümlerde Asuman Türkan'ın evine gittiğinde evde Zehra ile oynayan bir çocuk vardı , bende onun Türkan'ın çocuğu olduğunu düşünmüştüm. Asuman'ın gecelik gösterdiği sahnede Zehra ve Türkan'ın çocuğu da oyun oynuyordu...
Evet hırçınnn kız (bu 4 tane n yi yazmak da zor oluyor. Senin hırçınlığın hırçınlık üstü 4 yani, küpü bile geçmiş.) haklısın. Bunu unutmuştum. Türkan evli ya da dul. Vuslatın bu konuda düşünmesi lazım. Yazık olur ilhana, gecelerin playboyu sonunda uslanır ve aydına yerleşir. Düşünemiyorum ilhanı böyle...
Önce Amin.., diyeyim...sonra da merhaba...! Zorunlu ayrılıklar siteyi özlettiriyor...12 saat çok uzun geldi bana...:img-in_lo
hırçın kız, ben bu dizinin, hüzün ve heyecan içermeyen bir bölümünü izlemedim...Öyle bir bölüm varsa söyleyin de izleyeyim. Aslında tüm ekibi tebrik etmek gerek, bu kadar zaman tempoyu düşürmemek büyük bir başarı ( bizim halimizi düşünen yok tabii...)
Evet hırçın kız tam da leyla çığlık attı ya bebeği öldürdü mü bizim deli aşık ne. Söylüyorum işte bu murat senaristlerin kötüyüm ben kötüyüm anlamında iştahını açıyor...
Buyrun burdan yakın...Murat yine yapmış yapacağını...Sonra da baskına gidelim diyor..! Yakında bir baskın olacak ama set baskını değil :hıh
murat editi: Aliye'ye dikkat et, senin için hiç iyi şeyler düşünmüyor..
Ahh Hüseyin abicim ahh ben hangi tasa basimi vurayim hem onlari hem kendimi yakmisim..Ama kadroya alinma isi hosuma gitmedi desem yalan olur:img-hyste ama sen genede cok iyi demissin birdaki konusmanizda cok selamlarimi iletirsen ayrica cok sevinirim...
Gazel aditi: Cihana dikkat et senin icin iyi seyler düsünmüyor...:icon_whis
Ne yapalım murat başını vursan da artık geçti olan başına olur. Bu arada gökhana söylerim tabii ki. Şaka bir yana gerçekten güzel tahminlerin var.
Buyrun burdan yakın...Murat yine yapmış yapacağını...Sonra da baskına gidelim diyor..! Yakında bir baskın olacak ama set baskını değil :hıh
murat editi: Aliye'ye dikkat et, senin için hiç iyi şeyler düşünmüyor..
ama ben iyi bir insanim :icon_angeneden beni sevmiyorsunuz???
Saka bir yana aliye abla ben iyi seyler düsünüyorum hemde bunu senden ögrendim...
bu arada aklima takildi su asumanin spor salanunda tanistigi kiz varya yesimmiydi neydi , kiz cok karisik mahirin adami pardon kadini olabilir ?? kiz ilhana kanca takarsa ...neyse demedi demeyinnn...
ama ben iyi bir insanim :icon_angeneden beni sevmiyorsunuz???
Saka bir yana aliye abla ben iyi seyler düsünüyorum hemde bunu senden ögrendim...
bu arada aklima takildi su asumanin spor salanunda tanistigi kiz varya yesimmiydi neydi , kiz cok karisik mahirin adami pardon kadini olabilir ?? kiz ilhana kanca takarsa ...neyse demedi demeyinnn...
Ya murat yine tehlikeli sularda yüzüyorsun. Yine -ikinci kez yine yazıyorum bilerek ve isteyerek- Gökhanın iştahını kabartacaksın... Sen Gökhan olabilir misin yoksa murat? Hani seni msnden de tanımasaydım bu cümleyi şaka olarak değil gerçekten söyleyecektim....
ama ben iyi bir insanim :icon_ange neden beni sevmiyorsunuz???
Demedi der miyiz hiç Murat'cım....! :img-pilot Menderes-Leyla-Cihan üçgeni çözülmeden İlhan'ı düşünemem...! Yeşim de bir tuhaflık var...ama şimdi onu da düşünemiciim...Toprak bebişe birşey olursa, buralara uğrama Murat...! Artık Gökhan'ın yanına mı gidersin...Hüseyin abiye mi sığınırsın bilmem :hıh
Demedi der miyiz hiç Murat'cım....! :img-pilot Menderes-Leyla-Cihan üçgeni çözülmeden İlhan'ı düşünemem...! Yeşim de bir tuhaflık var...ama şimdi onu da düşünemiciim...Toprak bebişe birşey olursa, buralara uğrama Murat...! Artık Gökhan'ın yanına mı gidersin...Hüseyin abiye mi sığınırsın bilmem :hıh
Murat her zaman bana sığınabilirsin. Yalnız bu kadınlar çok tehlikeli dikkat et. Eğer bir eyleme geçerlerse ben kime sığınırım bilemiyorum. Yengen diyorki tehlikeli bir kadından tehlikeli ikinci şey birden fazla kadındır. Anladın sen onu mahir pardon murat...
Ya murat yine tehlikeli sularda yüzüyorsun. Yine -ikinci kez yine yazıyorum bilerek ve isteyerek- Gökhanın iştahını kabartacaksın... Sen Gökhan olabilir misin yoksa murat? Hani seni msnden de tanımasaydım bu cümleyi şaka olarak değil gerçekten söyleyecektim....
valla Hüseyin abi ben bir senaryoo yazdimm artik amatörce bisey oldu ama Gökhan abinin izinden gidecegimm belki günün birinde biri beni kesfeder yada senaryomu....:icon_whis
Aliye abla toprak bebege bisey olmayacak ancak anne ve babasindan biraz uzak kalacak bende cok üzülüyorum ama merak etme o kadarda kötü degil menderes ve leyla bu sayede daha cok kenetlenecek ..o yesimde belki cocuga bakmak icin mahir tarafindan görevendirilir birde hicbirseyden haberi yokmus gibi asumanin derdini dinler...
neyse ben cikiyorum..yoksa siz beni cihanin ellerine verirsiniz :img-hyste diziden sonra görüsürüz..
Deniz, '' Gökhan ve silah arkadaşları '' deyimini pek sevdim. Sonra Cihan'ı kim durduracak acaba diye düşünürken...aynı satırda '' Gökhan, durdurmak, silah, arkadaş '' kelimeleri bana bişeyler çağrıştırdı...Sezinti de set ziyareti diye bi sayfa açmış bu arada...:icon_whis
NOT: Mesajı alanlar beri gelsin...:img-wink:
Hüseyin abi; kendimden alıntı yaptım. Çünkü bu isyanın sinyalini günler önce vermiştim...Mesajı alanlar aldı. Yalnız, senin için korkuyorum...Gökhan, Murat derken sen zarar görme...! Bu kadar zaman hukukumuz var...Yengeme ne derim sonra...!
teessüf editi: Senaryo ekibinden Deniz'i bu kadar zaman erkek sanıyordum...Hemcinsim olduğunu öğrenince nasıl bozulduğumu anlatamam..Bir kadının bu acı senaryonun içinde olması içime taş gibi oturdu vallahi :hıh
Diziden sonra görüşmek üzere bye
merhaba arkadaslar cok seviniyorum dizimze birkac saat kaldi, bu bölüm bence en dramatik ve en heycanli bölüm olacak, acaba deli cihan bebeyi verecekmi bence verecek ama hemen deyil biraz urasdiracak gibi ,bebeye birsey yapacani sanmiyorum saselamet bebeyimiz annesine ve babasina kavusacak insallah:img-yes:ah biran önce baslasada seyretsek :img-yes:
Aliye Abla biz alışkın değil miyiz bayanların yazdığı senaryolarda bayanların tanınmayacak hale gelecek kadar değiştirilmesine, bizi sinir etmesine ve esas oğlanın acılara gark edilmesine?:) Ben talimliyiz sanıyordum...
Geçen hafta yazdığım şeyi tekrarlamak istiyorum:
***Toprak bebeğe uzanan eller kırılsıııııııııııııııııııın...
Ne demek sağ mı vereceğiz ölü mü?Biz de forumda senin için aynı şeyi düşünüyorduk. :hıh:hıhSeni akıl hastanesinde canlı mı tutsak yoksa ölü mü bıraksak bilemedik.Hannibal gördüm kendimi...:img-hyste
Aliye Abla biz alışkın değil miyiz bayanların yazdığı senaryolarda bayanların tanınmayacak hale gelecek kadar değiştirilmesine, bizi sinir etmesine ve esas oğlanın acılara gark edilmesine?:) Ben talimliyiz sanıyordum...
Geçen hafta yazdığım şeyi tekrarlamak istiyorum:
***Toprak bebeğe uzanan eller kırılsıııııııııııııııııııın...
Ne demek sağ mı vereceğiz ölü mü?Biz de forumda senin için aynı şeyi düşünüyorduk. :hıh:hıhSeni akıl hastanesinde canlı mı tutsak yoksa ölü mü bıraksak bilemedik.Hannibal gördüm kendimi...:img-hyste
Cansuçan ben onu istisna kabul ediyordum. Demek ki hala umudum varmış...ama Denizçan kalan ümidimi yerle yeksan etti....:icon_sorr
İsyanımızın tüm Hannibal'lara ihtiyacı var. Sen yeter ki gel...:img-wink:
Yeter artık ama...! Seyirciye duygusal şiddet uygulamaktan dava açasım var...!
Babası...annesi....şu diziyi toparlayın artık...bakın biz harçlık da istemiyoruz....!
mavi deniz 01-10-07, 20:00 aliye abla ya kusura bakmada son mesajlarınızı anlamadım vallahi yorgunluktanmıdır nedir ama baya çoşmuş gördüm sizleri ya bu ne hız bi mgün girmesen alıp başınızı gidiyorsunuz bakalım yemin bi başlasınkonuşalım bol bol :)
selam yemin severler
ahh leylam ahh en buyuk aci evlat acisini yasatan o kursunlara gelesicenin akrebi(birde gecmis orda oturmazmi)?
Allahim guc ver bana sigindim sana isimli sarkiyi mirildaniyorum sinirimden reklam arasi su an:img-pilot
Ahh spor Mercedesim nasilda evladin icin 2 hizmandutun pesinden maraotonda kosarcasina kostun(pis giciklar birde mercedesim icin kosmaktan cigerleri patlayacakti diye tiye aliyorlar cengaverimi,dagitacam agiz burunlarini):img-blacktroest
facali amcam pekte korkuyor yengemizden(artik yengemizi cikartin ortaya) bu kadar bahsi gecen bir hanimagayi cok merak ediyorum.Ama Mercedesimden 500 bin dolari istedi:img-pilot(hem bunlari yenge duyarsa beni ipte sallandirir diyor,hemde yapmaktan geri kalmiyorsun Facali amca,ama senin ipini insallah YENGEMIZ cekecek,olmadi gonullu adayim):img-yes:
Aaa belesci Yeso asumani kiskandi:img-pilot
Selime ,asumanla aranizda bir sey gectimi diye sordu?
onane,o kim ki?
ben iyice iskillendim bu beles yesodan(acaba selimin kirigi olabilirmi)?
tek sucun mersede Leylaninda dedigi gibi koruma sistemin 0 bu kadar zenginsin,belalilarin var sen kapina 1 tane koruma tut.Inanamiyorum sana Cengaver inanamiyorum.
edit: mavi pekte yakismisti spor mercedese,hewalim,fettanim,ehlocanim mavi ve yesil sizler anladiniz:img-wink: kime en cok bu renk yakisirdi?
mavi deniz 01-10-07, 20:16 arkadaşlar zizleyemiyorum ya frakans frekans bu fox beni genç yaşta verem etti be valla bu arada sinope bacım maşşallah döktürütosun :)
Ana sayfaya qeÇiLmiş.. Daha yenii qörüyorum hayırLı oLsn.. Yemin bunu hakediyordu zaten.. =))
Cihan'ın ne işLer çevirdiğini artık ortaya çıkarsınLar bu adam bnii deLi ediyor.. Bu kadarı da fazLa artık.. Toprak'ı öLdürtmeyi biLe düşünüyor OoOf..
Tuba bu ara hoşuma qitmeye başLadı.. Çok başarıLı ya !! Karaktere qerçekten çok yakışıyor..
mavi deniz 01-10-07, 20:27 ya izleyemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmm of ya ya bendeki bu şans nedir ya asumanımı mermeresimi izleyemiyorum ya neler oluyo arkadaşlar arada baan özet geçin ya inanamıyorum üfüfüf ya:(
arkadaşlar zizleyemiyorum ya frakans frekans bu fox beni genç yaşta verem etti be valla bu arada sinope bacım maşşallah döktürütosun :)
Senin bu izleyememe sorunun da bizi kahrediyor sevgili mavi deniz.... Allah aşkına kanalın sitesine gir orada frekanslar yazıyor.. Ya da en iyisi Faça'lının karısı yengeye söyleyelim o gelip halletsin..:img-yes::happy0064
mavi denizim selam
valla sinirimden dokturuyormuyum, dokturmuyormuyum inanki farkinda degilim bacim denizim:img-wink:
Ahh akrep ahh sana Cengaver soyle okkalisindan bir tane indirmedi o sozler karsisinda(ben bile sinirden yastigimi firlattim plazmaya):img-pilot
Adama bak ya sanki gercek babasiymis gibi caka satiyor(yakindir senin tozunun alinmasi akrep yakin)
sen aklinca seytani planlar pesindesin,ama o planlarin elbet ters tepip,sen o kapana SIKISACAKSIN.:img-pilot
Ilk defa Asumana acidim,bu kadarini hakketmemisti(ama leyla sultanimda hakli anne olarak yuregi yaniyor)
Denizim valla ekran karsisinda verem oldum(hatta artik yeter kotuluk degil,iyilik kazansin diyorum.
Sevgilerimlebye
mavi deniz 01-10-07, 20:31 Senin bu izleyememe sorunun da bizi kahrediyor sevgili mavi deniz.... Allah aşkına kanalın sitesine gir orada frekanslar yazıyor.. Ya da en iyisi Faça'lının karısı yengeye söyleyelim o gelip halletsin..:img-yes::happy0064
ya onuda yaptım en son yaptıgımda tüm kannallar gittide getirene kadar akla karayı seçtim vallahi korkumdan ayarlara falan giremiyorum ben milli felaket gibi tüm kanalları bozarım sonra ne melazım hakkaten ya ben yapcam şimdi :(
:sad53:
mavi deniz 01-10-07, 20:34 mavi denizim selam
valla sinirimden dokturuyormuyum, dokturmuyormuyum inanki farkinda degilim bacim denizim:img-wink:
Ahh akrep ahh sana Cengaver soyle okkalisindan bir tane indirmedi o sozler karsisinda(ben bile sinirden yastigimi firlattim plazmaya):img-pilot
Adama bak ya sanki gercek babasiymis gibi caka satiyor(yakindir senin tozunun alinmasi akrep yakin)
sen aklinca seytani planlar pesindesin,ama o planlarin elbet ters tepip,sen o kapana SIKISACAKSIN.:img-pilot
Ilk defa Asumana acidim,bu kadarini hakketmemisti(ama leyla sultanimda hakli anne olarak yuregi yaniyor)
Denizim valla ekran karsisinda verem oldum(hatta artik yeter kotuluk degil,iyilik kazansin diyorum.
Sevgilerimlebye
ay bacım gözüm iyiki görmüyo demek asucuma bişeyler yaptı leyla iyiki uydum yok kalbi dayanmaz bacım valla artık benim canıma tak etti bu kadına yapılanlar sen plazmaya yastık atmışsınya ben içine dallardım falan yani kıyamam leyla çek elini asumda leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:icon_whis
Ana sayfaya qeÇiLmiş.. Daha yenii qörüyorum hayırLı oLsn.. Yemin bunu hakediyordu zaten.. =))
Cihan'ın ne işLer çevirdiğini artık ortaya çıkarsınLar bu adam bnii deLi ediyor.. Bu kadarı da fazLa artık.. Toprak'ı öLdürtmeyi biLe düşünüyor OoOf..
Tuba bu ara hoşuma qitmeye başLadı.. Çok başarıLı ya !! Karaktere qerçekten çok yakışıyor..
Tuba'nın kapı önünde Asuman'a hesap sorduğu sahne gerçekten çok güzeldi.. Ama burada Asuman'ın oyunculuna da diyecek yok bence.. Merdiven başında adamlarla karşılaştığı an.. hele Leyla'dan özür dileyişi son yıllarda izlediğim en iyi oyunculuklardan birirsiydi..:good:
bu kadar olur valla sinir oldum yaa rüya adamlara adamlarin pesinde adamlar kendi iclerinde yuhh artik allahim menderes abi ne hala geldi yaa dizinin sitresi adami eritmis bitirmis ne kadar zayiflmis öyle birde oglu kacirili leylanin sözleri hancer olmus yüregine saplanmis ee Gökhan abi öldür artik!!! yandim yandim üzülmekten fenelik gecirecem yazikyaa abimeyaa Cihan sen pismis kelle gibi sirit bakalim bakalim sonrasinda seni leylanin gazabindan kim kurtaracak...??
Gazel aditi: Umudumuz sensin....
Menderes abi aditi :yikilmadik ayaktayiz ve hala arkandayiz..
Leyla editi:sabir ablacim biraz destek cik abibe ne olurrr...
Yemin ahalisi editi: Valla benim sucum yok....
Ciahn editi:Hastasin sen...
ha cihan simdi topragi cikarip getir sonra ben buldum havalarina gir oldumu..
mavi deniz 01-10-07, 20:39 Tuba'nın kapı önünde Asuman'a hesap sorduğu sahne gerçekten çok güzeldi.. Ama burada Asuman'ın oyunculuna da diyecek yok bence.. Merdiven başında adamlarla karşılaştığı an.. hele Leyla'dan özür dileyişi son yıllarda izlediğim en iyi oyunculuklardan birirsiydi..:good:
hadi ya tüh kaçırdım güzelim sahneyi desene ben bi babama söyleyeyim belki bana acırda yapar ya denemekte yarar var bari kalanına bakayım tekrarı ne zamanki yeminin:icon_sorr
aliye abla ya kusura bakmada son mesajlarınızı anlamadım vallahi yorgunluktanmıdır nedir ama baya çoşmuş gördüm sizleri ya bu ne hız bi mgün girmesen alıp başınızı gidiyorsunuz bakalım yemin bi başlasınkonuşalım bol bol
Deniz'cim, ben senarist Deniz'den bahsediyorum, senden değil...! Kendisi, yeni hayal kırıklığı ve öfke kaynağım oluyorlar da :img-wink:
hem bunlari yenge duyarsa beni ipte sallandirir diyor,hemde yapmaktan geri kalmiyorsun Facali amca,ama senin ipini insallah YENGEMIZ cekecek,olmadi gonullu adayim...
O sahnede çıldırdım zaten...Ah yenge ah; kocan ile oğlun çocuk hırsızlığı yapsınlar...sen evde oturup felsefe yap....!
Sinope, aşkolsun ama, ayrımız gayrımız mı var...! Hep beraber gideceğiz...hepimizin payına birileri düşüyor çok şükür :img-pilot
**********Yengeler uyansııınnn....!**********
Bu bölümün yıldızları yine asuman ve bayanlar lütfen bana kızmayın cihan. Adam döktürüyor. Gurbetçi vuslat, antepli mavi deniz, bizim vildan, ve cihan düşmanı bir çok bayana bu nefreti yaşatan bir barış yalçının oyunculuğunu söylememek günahtır diye düşünüyorum. Sonra eski yunan ve roma sanat tanrı ve tanrıçaları affetmez beni...:happy0064:good:
Bence bu bölüm Leyla ve Menderes'in olduğu kadar Asuman'ın da bölümü.. Arkadaşları ziyaretine geldi diye kayınpederi nasıl azarladı öyle... Bu kadın onlar için kendini paralıyor ama kimin umurunda.. Herkes sürekli bir asuman'a haddini bildirme durumunda.. Eeee bu kadın artık ne yapsa hakkıdır diye düşünüyorum...:icon_whis
mavi deniz 01-10-07, 20:41 valla bulduk bulduk aslan babam buldu izliyorumda baya bi yer kaçmış ya üfffffffffffffffffff nese hakkatemn ya mermeresim uyuyan prensim dayan biraz bebekte ne tatlı ya babasına çekmiş kereta:)
mavi deniz 01-10-07, 20:45 Deniz'cim, ben senarist Deniz'den bahsediyorum, senden değil...! Kendisi, yeni hayal kırıklığı ve öfke kaynağım oluyorlar da :img-wink:
O sahnede çıldırdım zaten...Ah yenge ah; kocan ile oğlun çocuk hırsızlığı yapsınlar...sen evde oturup felsefe yap....!
Sinope, aşkolsun ama, ayrımız gayrımız mı var...! Hep beraber gideceğiz...hepimizin payına birileri düşüyor çok şükür :img-pilot
**********Yengeler uyansııınnn....!**********
yok ablam onu anladımda konuya muaf olamadım o bakımdan dedim yani:)
ya hüseyin abi ben pek aynı fikirde degilim biraz abartıyo barış bey(belkide gıcıgımya onda ay ne bilim pişkin cani cihan ne olucak ) bak zeyno hanımı dersen boynum kıldan ince maşallah döktürüyo:happy0064:happy0064hakkaten ya zvallım zavallım bnim kadını kum torbası yaptılar gelen vuruyo giden vuruyo maşşallah stres topu niyetine kullanılıyor canım:icon_sorr
mavi deniz 01-10-07, 20:49 ay bunlar şimdi bebegi öldürdük deyip yalan söyleyip saklamasınlar yani numaradn öldürme valla sanki ben façalıyla ci,hanın konuşmasından bunu çıkardım yad a bende paranoya başladı:)
yok ablam onu anladımda konuya muaf olamadım o bakımdan dedim yani:)
ya hüseyin abi ben pek aynı fikirde degilim biraz abartıyo barış bey(belkide gıcıgımya onda ay ne bilim pişkin cani cihan ne olucak ) bak zeyno hanımı dersen boynum kıldan ince maşallah döktürüyo:happy0064:happy0064hakkaten ya zvallım zavallım bnim kadını kum torbası yaptılar gelen vuruyo giden vuruyo maşşallah stres topu niyetine kullanılıyor canım:icon_sorr
Gülmesini abartılı bulmuşsundur. Adam hasta gülmesi normal. Çünkü psikopatı oynuyor. Sen onun kızgınlık sahnelerindeki ağzının köpürmesine kadar kopuşlarını kendini kaybedip tam bir psikopat olmasını izlemişsindir. Şimdi de mutlu bir psikopat...:good: Şirinde bir şey öyle değilmi. :img-yes:Yengen duymasın bu dediğimi.:img-wink:
Cihanı savuna savuna ben de mi psikopatlaşıyorum ne.
denizkizi55 01-10-07, 20:54 yok ablam onu anladımda konuya muaf olamadım o bakımdan dedim yani:)
Katiliyorum, bu kadin'a hic mi layik görmüyorlar sevilip sayilmayi:icon_whis
Bir gün patlayacak o da..
ay bacım gözüm iyiki görmüyo demek asucuma bişeyler yaptı leyla iyiki uydum yok kalbi dayanmaz bacım valla artık benim canıma tak etti bu kadına yapılanlar sen plazmaya yastık atmışsınya ben içine dallardım falan yani kıyamam leyla çek elini asumda leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:icon_whis
mavi denizim bacim
asuman gercekten bu gece iyilik melegi(nazar degmesin,eli degmisken hatta mercedeside bosayiverse su mubarek gunlerde ne sevap isler):img-wink:
ya her hafta plazmaya findik,fistik,badem,yastik atmaktan(birgun bende kapi disari ediliverecegim) valla yoluklarim beni kapi disari edecek daha anasinin karnindan dogmadi:img-icecr:img-icecr
Aliyecegim bacim eveallah el birligiyle o pacalini boynunna ilmegi gecirip,altindaki sandalyeye hep birlikte bir tekme atmaya hazirmisiniz?
aaa senaristler beni bu gece resmen delirttiler:icon_whis
mavi deniz 01-10-07, 21:00 Gülmesini abartılı bulmuşsundur. Adam hasta gülmesi normal. Çünkü psikopatı oynuyor. Sen onun kızgınlık sahnelerindeki ağzının köpürmesine kadar kopuşlarını kendini kaybedip tam bir psikopat olmasını izlemişsindir. Şimdi de mutlu bir psikopat...:good: Şirinde bir şey öyle değilmi. :img-yes:Yengen duymasın bu dediğimi.:img-wink:
nası yani:img-swoon hüseyin abi yani seni tanımasın saplantılı insanları normal olarak nitelendirmenden sofakorkucam güzel gülüyomuş aman eksik kalsın güzel gülüşü onun be:img-beee: psikopata sarışınıda izledim evet maşşallah çok cani canım eline kimse su dökemez:img-tomat ayrıca valla yengem duysun yingeeeeeeeeeeee:img-clapp yani belki burda yengelerin sözü pek makbülya biz bi şey yapamıuyoruz o yengelik güçlerini kullanıverir belkide biz psikobata sarmadan o cihana bi çözüm bulur :img-huh:
mavi deniz 01-10-07, 21:04 mavi denizim bacim
asuman gercekten bu gece iyilik melegi(nazar degmesin,eli degmisken hatta mercedeside bosayiverse su mubarek gunlerde ne sevap isler):img-wink:
ya her hafta plazmaya findik,fistik,badem,yastik atmaktan(birgun bende kapi disari ediliverecegim) valla yoluklarim beni kapi disari edecek daha anasinin karnindan dogmadi:img-icecr:img-icecr
Aliyecegim bacim eveallah el birligiyle o pacalini boynunna ilmegi gecirip,altindaki sandalyeye hep birlikte bir tekme atmaya hazirmisiniz?
aaa senaristler beni bu gece resmen delirttiler:icon_whis
canım allaha aşkına o hep melekti hemde görünmez kanatlısından valla:img-angel boşamasıda yakındır mermeresi ne yapsın onu canım:img-beee: maşallah aslan gibi selim var onun bide adamın spor salonu var daha ne olsun :)
mermeres editi:gerçi ondaki karizma kimsede yok ama selimde hani milli piyangodan para çıkmazda amortiyle yetinirse ya hani onun giibi bişey yanionun sevincini verir muhakkak :img-blush
nası yani:img-swoon hüseyin abi yani seni tanımasın saplantılı insanları normal olarak nitelendirmenden sofakorkucam güzel gülüyomuş aman eksik kalsın güzel gülüşü onun be:img-beee: psikopata sarışınıda izledim evet maşşallah çok cani canım eline kimse su dökemez:img-tomat ayrıca valla yengem duysun yingeeeeeeeeeeee:img-clapp yani belki burda yengelerin sözü pek makbülya biz bi şey yapamıuyoruz o yengelik güçlerini kullanıverir belkide biz psikobata sarmadan o cihana bi çözüm bulur :img-huh:
Aliye ben başıma geleceğini biliyordum. Bak mavi deniz fransa gibi kadın. Benim cihanı şirin bulmamı bile yasakladı. Ve yengede deyince akarsular duruyor. Ben demiştim sana bir kadından daha tehlikeli şey birden fazla kadın. Sen de vuslat da birlik oluşturuyorsunuz ki, vay geldi bunların başına.
Bu arada mavi deniz cihan konusunda söylediğim her şeyi lütfen unut. Korkunun ecele faydası vardır belki. Ecelimin sizin elinizden olmasını istemiyorum.:good:
Bu adamlar gerçekten çocuğu öldürmüş olabilir mi ?:icon_sorr
mavi deniz 01-10-07, 21:08 a hüseyin abi duy duy bak bu adam hakkaten manyak ya yokyok tıpta bunun adı yok heralde ben dedim size bunlar bebegi öldürdük diye saklayacaklard heralde ama lakinki topragın aynısını nerden buldular yani ölü bebek kim ya:img-pilot
aaaaaaaaaaaa yeni bölümü gördüm arkadaşlar façalı cihanı vurdu be amanın amanın cihandan kurtuluyoz:bella:bellaay mermeresde karizma yıkyo yine uyuyan prens uyanmış hehhe nasıl arıyo oglunu bide melek asum canım ya yeni bölümde leyla üşümesin diye üzerine şal veriyo yerim onu ben ya:love05:
mavi deniz 01-10-07, 21:11 Aliye ben başıma geleceğini biliyordum. Bak mavi deniz fransa gibi kadın. Benim cihanı şirin bulmamı bile yasakladı. Ve yengede deyince akarsular duruyor. Ben demiştim sana bir kadından daha tehlikeli şey birden fazla kadın. Sen de vuslat da birlik oluşturuyorsunuz ki, vay geldi bunların başına.
Bu arada mavi deniz cihan konusunda söylediğim her şeyi lütfen unut. Korkunun ecele faydası vardır belki. Ecelimin sizin elinizden olmasını istemiyorum.:good:
vallahi bizimde cihandan bi parça alıntılarımız var hüseyin abi yani en azınsdan bizimde yengemiz var yani zor durumda kalırsak ben yengemizin devreye girmesi için elimden gelelni yaparım :icon_whis:icon_whis
Bu bölümün yıldızları yine asuman ve bayanlar lütfen bana kızmayın cihan. Adam döktürüyor. Gurbetçi vuslat, antepli mavi deniz, bizim vildan, ve cihan düşmanı bir çok bayana bu nefreti yaşatan bir barış yalçının oyunculuğunu söylememek günahtır diye düşünüyorum. Sonra eski yunan ve roma sanat tanrı ve tanrıçaları affetmez beni...:happy0064:good:
selam huseyin abicigim
asuman gercektende bu aksam dokturdu.
Cihani savunma abicigim(valla su an onu bir kasik suda bogabilirim) tahmin ettigim seyi gerceklestirdi.Hem Mersedesimin parasini aldi,hem Toprak bebisimizi vermedi.Tam Akrep bu aksam psikopatlasti:img-pilot
Valla abicigim su an o kadar kizginim ki bu sinirle Romayi bile yakabilirim
Baris Yalcini oyunculugu icin tebrik ediyorum ayrica(gercekten 1 numarali Rahmetli Erol Tas adayi):good:
yakarim ben bu gece bu siinrle Romayida,Gurbetide:icon_whis:icon_whis
Hüseyin abi; başkaldırımız tarihe '' Yenge İsyanı..'' şeklinde geçecek...Hareketin, nasıl dalga dalga yayıldığını görüyorsun değil mi :img-pilot
Psikopat edit: :img-fear2 :img-fie: :dito
affedemem editi: Fragmanı göremeseydim ne olacaktı...! Zaten o birkaç dakika yetti :hıh
Façalı yüreğimizi ağzımıza getirdi.Bir an gerçekten Toprak'ı öldürdüler zannettim.:img-fear2
Neyseki hemen fragman çıktı da Toprak'ın ölmediği anlaşıldı.
Acaba Façalı Cihan'ı neden vuruyor?
mavi deniz 01-10-07, 21:14 huuuuuu dilinizimi yuttunuz ya cihan hakkın rahmetine kavuşuyo diyorum yani son anda vurldugu yerden kalkıp façalıyı öldürme ihtimali yüksek aman allahım olmasın ne olur evet yeni fragmanda küçük bi detayı söylememişim bir hara gibi bir yerde ceset vardı sadece ayak kısmı görünüyodu yanındada bi bastaon vardı yo ya aman aklım karıştı şimdi façalı cihanı vurdu cihan yere düştü ama harada yatan sanki façalıydı ay ne oluyor ya :(
bu bölüm kadar dramatik ve heycanli bi bölüm izledigimi hatirlamiyorum hele sonu heycandan kalbim duruyordu ne kötüydü :sad53: nasil dayanacam ben haftaya kadar bebeyimize neoldu napti bu deli cihan öldürdügünü sanmiyorum baska birsey yapti ama ne :icon_sorr,ah o cihan bi elime gecse bi kasik suda bocam,millet evde üzülürken bu piskopat piskopat gülmüyormu hasta eti beni insan bukadarmi gicik olur onu öyle görünce bomak geldi icimden ah bi elime getse,yeni fragmani gören arkadaslar neolur yasin cok merak ediyorum
inanmıyorum her hafta heyecan nolur biraz şu tempo düşsün genç yaşta kalpten gidicez vallahi
öncelikle ordaki cansız bebek kesinlikle toprak değil gelecek haftanın fragmanından gördüm :)
sanırsam oyuncak bebek falan koydular sepete ....bir de asuman var zavallımın gözündeki yaş hiç
kurumucak mı birinci bölümden bu bölüme kadar kadına hep göz yaşı döktürdü bu senarist tayfası:dito:dito
kızmayın bana ama cihan bu hafta da mükemmeldi hele hele o mimikler yokmuydu tam rolunun adamı
gerçekten
şu yenge de gelsin artık karşılama töreni falan yapmaya da hazırız forumcak kırmızı halı falan sereriz yani :img-yes::)
ama gelsin artıkk lütfen birisi şu façalıyla cihanı durdursun mümkünse bu da şu meşhur yenge olsun
denizim façalıyla cihan birbirine düştü ama biliyoruz ki cihanlar ölmez:img-help:
canım allaha aşkına o hep melekti hemde görünmez kanatlısından valla:img-angel boşamasıda yakındır mermeresi ne yapsın onu canım:img-beee: maşallah aslan gibi selim var onun bide adamın spor salonu var daha ne olsun :)
mermeres editi:gerçi ondaki karizma kimsede yok ama selimde hani milli piyangodan para çıkmazda amortiyle yetinirse ya hani onun giibi bişey yanionun sevincini verir muhakkak :img-blush
Denizim bacim
azindan bal damliyor tatlim:img-in_lo
insallah bir gun senin melek gelip Mercedese seninle Leylayi basbasa birakiyorum.Siz kendi hayatinizi yasayin bende milli piyangodan bana cikan Selim ile yasayayim der(selahattin banin sozu geldi aklima kurban kesecem dedi,kizdim onada kan akitmayi ne kadar cok seven toplumuz yahu)
kurban kesene kadar bir fakiri doyur,yardim et(sanada kizdim selahattin babacigim bu gece):img-pilot
Denizim bacim selim ile melek asumana simdiden nese,huzur,saadetler diliyelim:happy0064
mercedesin tirnagi olamaz yakisiklilik konusunda dizideki oyuncular):img-cool2.Asuman Selim iliskisini destekleyenlerin en baslarinda geliyorum:img-in_lo
Gazel ahh tatlim ahh yine 1 kelam ettin akrep icin cuk diye oturttun.
Nasıl yani cihan vuruldu mu? inanmıyorum yapmayın. Daha duvarlara nuri alço cihan el ele asker göreve yazacaktık nalet olsun. Façalı onu vuramaz ya vardır o işin içinde bir iş...
o piskopat cihana birsey olcana hic sanmiyorum kesin facalidir yerde yatan belki birbirlerini vurcaklar ama o deli cihan yine kurtulur bak görürsünüz, o ölürse kötülükleri kim yapacak dimi ben saniyorum cihan dizinin sonunda ya tumarhanelik olcak yada mahir temizliyecek insallah :img-yes:
huuuuuu dilinizimi yuttunuz ya cihan hakkın rahmetine kavuşuyo diyorum yani son anda vurldugu yerden kalkıp façalıyı öldürme ihtimali yüksek aman allahım olmasın ne olur evet yeni fragmanda küçük bi detayı söylememişim bir hara gibi bir yerde ceset vardı sadece ayak kısmı görünüyodu yanındada bi bastaon vardı yo ya aman aklım karıştı şimdi façalı cihanı vurdu cihan yere düştü ama harada yatan sanki façalıydı ay ne oluyor ya :(
mavi denizim fragmani verdiler oylemi?
Cihan oluyormu?
Cihan pacaliyi vurmasin sakin?
pacali insafa gelmisti cunku,isime karisma diye pacaliyi vurabilir akrep
ayy bu senarirtler bizi genc yasta kalp hastasi yapmaya niyetliler(yaa sabir,allahim guc ver ban sigindim sana,ne guzle gidiyor dizinin ardindan soylemek:img-icecr:img-icecr
mavi deniz 01-10-07, 21:29 Nasıl yani cihan vuruldu mu? inanmıyorum yapmayın. Daha duvarlara nuri alço cihan el ele asker göreve yazacaktık nalet olsun. Façalı onu vuramaz ya vardır o işin içinde bir iş...
hüseyin abi dökün bakim ne biliyosan böyle ima yapma yani anladık siz ekipcek o caniyi koruyosunuz ona bişey olmaz biz gariplerde böyle sevincimiz yarım kalmaya cihanlarda dokuz canlı gibi yaşamaya mahkum valla :sad53:cebalo haklısın ona bişeyolmaz cihan daha seni beni bizleri hüseyin abiyi üzerine seti gömer ona bişey olmaz valla:icon_sorr
barış_derya 01-10-07, 21:30 bu gihandan nefret ediyorum bakışları beni sinir ediyor gıcık şey ne olacak ya artık herkes bunun gerçek yüzünü görsün geç bile kalındı yani leyla o olaydan sonra hala onun yüzüne nasıl bakıyo saçmayaaaaa babasına sığınsa babası ağzının payını veriri cihanı mendresi tek geçerim bu konuda zaten offffffffffffffffffff pazartesiye kadar beklke
mercedesin tirnagi olamaz yakisiklilik konusunda dizideki oyuncular):img-cool2.Asuman Selim iliskisini destekleyenlerin en baslarinda geliyorum:img-in_lo
Gazel ahh tatlim ahh yine 1 kelam ettin akrep icin cuk diye oturttun.
sinopem :) sonatı da unutmuyalım bu arada :img-blush
su selime ben ısınamadım nedense yapışkan yapışkan hiç sevmediğim bir tipleme tarzıdır ama neyse asuman için katlanıyoruz:icon_whis
ayrıca bir saçmalıktır gidiyor polis özel güvenliği tanık olarak dinledi biliyoruz ki olay çözümlenene kadar durum tanıklıktan çıkıp sanık olma durumuna dönüşür ama essss geçmişler nedense:img-polic
barış_derya 01-10-07, 21:32 :img-in_lo:img-in_lofragmanı verdiler mi biri anlatsın neolurr lütfen yaa ben görmedim fragmanı:img-in_lo:img-in_lo
Nasıl yani cihan vuruldu mu? inanmıyorum yapmayın. Daha duvarlara nuri alço cihan el ele asker göreve yazacaktık nalet olsun. Façalı onu vuramaz ya vardır o işin içinde bir iş...
Huseyin abi
aaa Cihan 9 canli kedidir,ona bir sey olmaz,yaralanir,sonra kendini aklamak icinde kacirani vurdum diyip kendini kurtarir,yagli kursunlara gelesicenin akrebi
vahhh getti bizim pacali amcamiz(yengemiz devreye girmeli bir an evvel):img-yes:
mavi deniz 01-10-07, 21:34 mavi denizim fragmani verdiler oylemi?
Cihan oluyormu?
Cihan pacaliyi vurmasin sakin?
pacali insafa gelmisti cunku,isime karisma diye pacaliyi vurabilir akrep
ayy bu senarirtler bizi genc yasta kalp hastasi yapmaya niyetliler(yaa sabir,allahim guc ver ban sigindim sana,ne guzle gidiyor dizinin ardindan soylemek:img-icecr:img-icecr
vuslatım valla sanırım hakkın rahmatine façalı kavuştu şimdi façalı gidermiş yerine şu meşhur yenge geçermiş ilknurcum dogru diyo biz ekipcek hazırız karşılamaya yingemizi hatta bando falan da yaparız birimiz davul bilirimizde tencere kapagı çalar:klme sinope kırmızı halıyı uzatıverir ohhhhhh sonra yenge makamına façalıdan kalan mekana geçermiş mahirle yenge cihanı bitiri vrirlermiş aman negüzel olurdu şu yenge gelse artıkın ya:icon_whis:icon_whis
Huseyin abi
aaa Cihan 9 canli kedidir,ona bir sey olmaz,yaralanir,sonra kendini aklamak icinde kacirani vurdum diyip kendini kurtarir,yagli kursunlara gelesicenin akrebi
vahhh getti bizim pacali amcamiz(yengemiz devreye girmeli bir an evvel):img-yes:
Yengeyi façalının cenazesinde tanıyacağız zaten vuslat. Yenge façalının bıraktıklarını devam ettirecek. Onu leyla bile kurtaramayacak yengemin elinden...
Onu editi: onu derken cihanı kastettim. Heyacandan ne yazacağımı da şaşırdım.
sinopem :) sonatı da unutmuyalım bu arada :img-blush
su selime ben ısınamadım nedense yapışkan yapışkan hiç sevmediğim bir tipleme tarzıdır ama neyse asuman için katlanıyoruz:icon_whis
ayrıca bir saçmalıktır gidiyor polis özel güvenliği tanık olarak dinledi biliyoruz ki olay çözümlenene kadar durum tanıklıktan çıkıp sanık olma durumuna dönüşür ama essss geçmişler nedense:img-polic
Ilknurum tatli bebisim
Sonat benim katogorime girmedigi icin ne yalan soyliyeyim,hic alici gozuyle incelemedim.(dogrudur,sen yakisikli diyorsan tabiki saygi duyarim,ama yinede Cengaver diyorum ben):img-cool2
selim alsin Asumani (yakiskanki hemde 404 mubarek,ama onlar ersinler muratlarina biz cikalim kerevetlerine degilmi)?
Polisin sacmaliklari berbatti bu gece(akrebe bigi vermeler falan,orada tokezledi senaristler,hic bir polis bu sekilde bilgi vermeye yetkili degildir.)Kadi kizindada bu kadar kusur olur diyelim artik:img-wink:
Ayrica gelecek hafta Yengemiz insallah diziye dahil olur diye tahmin ediyorum(kirmizi halilarla karsilayacagim onu,ellerimle tatlilar,lahmacunlar,etli ekmekler,pizzalarla,mantilarla,cig kftelerle besleyecegim,ama bir an evvel ortaya cikmasi sartiyla):img-icecr:img-icecr
peloş_sezin 01-10-07, 21:40 Nasıl yani cihan vuruldu mu? inanmıyorum yapmayın. Daha duvarlara nuri alço cihan el ele asker göreve yazacaktık nalet olsun. Façalı onu vuramaz ya vardır o işin içinde bir iş...
bende geldim.uuu sayfalar uçmuş.
bölüm süperdi.
evet vuruldu oh olsun ona canıma deysin.kendi kazdığı kuyuya kendi düştü.
yarin foxun sitesinde veriler fragmani artik neler oldugunu görürüs:img-yes:,eyer cihan facaliyi vurusa mahirde cihani vurur kesin ,deli cihanin ölümü mahirin elinden olur:img-yes:
peloş_sezin 01-10-07, 21:43 bişey soracam toprak öldümü ölmedimi ben anlamdım.inş ölmemiştir.ama ölmedi sanırım.
vuslatım valla sanırım hakkın rahmatine façalı kavuştu şimdi façalı gidermiş yerine şu meşhur yenge geçermiş ilknurcum dogru diyo biz ekipcek hazırız karşılamaya yingemizi hatta bando falan da yaparız birimiz davul bilirimizde tencere kapagı çalar:klme sinope kırmızı halıyı uzatıverir ohhhhhh sonra yenge makamına façalıdan kalan mekana geçermiş mahirle yenge cihanı bitiri vrirlermiş aman negüzel olurdu şu yenge gelse artıkın ya:icon_whis:icon_whis
mavi denizim yengemiz gelsin,yazdiklarimi oku
soz ellerimle besleyecegim onu ben:img-wink:
Adaletli olmak neymis en azindan Akrebe ogretir.Mahirede kizginim(yedigi tasa tukurene ne denir?) Kalles Mahir(aci varmi aci?) koptum gulmekten,malum bir tv spikeri aklima geldide:img-icecr:img-icecr
mavi deniz 01-10-07, 21:45 Ilknurum tatli bebisim
Sonat benim katogorime girmedigi icin ne yalan soyliyeyim,hic alici gozuyle incelemedim.(dogrudur,sen yakisikli diyorsan tabiki saygi duyarim,ama yinede Cengaver diyorum ben):img-cool2
selim alsin Asumani (yakiskanki hemde 404 mubarek,ama onlar ersinler muratlarina biz cikalim kerevetlerine degilmi)?
Polisin sacmaliklari berbatti bu gece(akrebe bigi vermeler falan,orada tokezledi senaristler,hic bir polis bu sekilde bilgi vermeye yetkili degildir.)Kadi kizindada bu kadar kusur olur diyelim artik:img-wink:
Ayrica gelecek hafta Yengemiz insallah diziye dahil olur diye tahmin ediyorum(kirmizi halilarla karsilayacagim onu,ellerimle tatlilar,lahmacunlar,etli ekmekler,pizzalarla,mantilarla,cig kftelerle besleyecegim,ama bir an evvel ortaya cikmasi sartiyla):img-icecr:img-icecr
vuslatcım bacım bide rüşvet teklif eder gibi olduk ama valla cihanın kellesine ona antep baklavasıda ben vercem formda cihandan kurtulmanın şerefine parti yaparız sen börekde aç emi canımcım :img-wink:
a mermeresimi her bakımdan tek geçerim yakışıklı jönüm benim asumanımmada tez elden bi slim diliyorum dügünde göbek atmazsam bende deniz deilim valla:)
peloş_sezin 01-10-07, 21:46 :img-in_lo:img-in_lofragmanı verdiler mi biri anlatsın neolurr lütfen yaa ben görmedim fragmanı:img-in_lo:img-in_lo
evet verdiler.
leyla menderese bağırıyo sonar menderes silah alıyor biyere gidiyor.toprak diye abğırıyor.toprak diye.
en güzel yeri cihan façalı ve adamlarıobna silah doğrutuyo.
sonra façalı ciahnı vuruyor.inş ölürde.hepimiz kurtuluruz.sinir şey.
Yengeyi façalının cenazesinde tanıyacağız zaten vuslat. Yenge façalının bıraktıklarını devam ettirecek. Onu leyla bile kurtaramayacak yengemin elinden...
Onu editi: onu derken cihanı kastettim. Heyacandan ne yazacağımı da şaşırdım.
Huseyin abicigim
pacalinin sagliginda tanimak isterdim yengeyi(soyle pacali ile olan diologlarini gormek isterdim acikcasi)
Yengem gel gayri su akrebin biletini kes.Aci neymis oda tatsin artik:img-pilot
mavi deniz 01-10-07, 21:49 bişey soracam toprak öldümü ölmedimi ben anlamdım.inş ölmemiştir.ama ölmedi sanırım.
yok vildancım sıkar adamı topragı öldürmek biraz sadece birazcık sancılandırmak istemiş psikocihan mermersimle leylayı yani toprak iyi inşşallah ya aklıma ne geldi şimdi bu cihan vurulduya bide bebegi eve alıp gelmesin çatışmaya girdim topragı kurdarım diye uyanık cani yani olur olur bak mermeresin karizmasını çizdirecek leylaya yaranacakya yani fragman bitiminde leyla deli gibi kapıdan koşuyodu sanki birini karşılar gibi:img-blush
Huseyin abicigim
pacalinin sagliginda tanimak isterdim yengeyi(soyle pacali ile olan diologlarini gormek isterdim acikcasi)
Yengem gel gayri su akrebin biletini kes.Aci neymis oda tatsin artik:img-pilot
valla bende kendi adıma öyle bir yenge bekliyorum kiiii:icon_whis derler yaa hükümet gibi kadın onun gibi bir şey bulup çıkarsınlar ...(siparişi de verdik ):) yadaaa suzan avcı gibi bir kadın da olabilir gülüşüyle yeri göğü inletsin façalıyla cihan kaçacak delik arasın:img-pilot
vuslatcım bacım bide rüşvet teklif eder gibi olduk ama valla cihanın kellesine ona antep baklavasıda ben vercem formda cihandan kurtulmanın şerefine parti yaparız sen börekde aç emi canımcım :img-wink:
a mermeresimi her bakımdan tek geçerim yakışıklı jönüm benim asumanımmada tez elden bi slim diliyorum dügünde göbek atmazsam bende deniz deilim valla:)
denizim bacim
Entep baklavasi senden,borekler benden(su boregi sadakat abladan)
ben size daha ne hamur isleri yaparim(yeterki akrebten kurtulalim)
anammmm adimiz ruvetciler diye cikacak(damga yiyecegiz,rusvetci grubu bunlar diye):img-icecr:img-icecr
bacim asuman Cengaveri bosasin,Selim ile evlensin,sen gobek atarsin,
soz bende Sirtaki oynayacagim,Cerkez oyunlarida bilirim eh birazcik:bella:bella
mavi deniz 01-10-07, 21:53 denizim bacim
Entep baklavasi senden,borekler benden(su boregi sadakat abladan)
ben size daha ne hamur isleri yaparim(yeterki akrebten kurtulalim)
anammmm adimiz ruvetciler diye cikacak(damga yiyecegiz,rusvetci grubu bunlar diye):img-icecr:img-icecr
bacim asuman Cengaveri bosasin,Selim ile evlensin,sen gobek atarsin,
soz bende Sirtaki oynayacagim,Cerkez oyunlarida bilirim eh birazcik:bella:bella
ay sirtakiya bayılırım bende eşlik ederim sana bacım yeterki iste valla şu cihandan kurtulalım isterse bana rüşvetçi desinler en azından katil damgasından iyi dimi:img-wink:
bu hafta cihandan yine dizi dizi inciler gördük artık sıkmaya basladı bence kimse(gazel hariç)adamın manyaklığını görmüo ayyy bukadar kör olmaları sinirimi bozuyo o yeşim denen kadındanda bir kaç hamle bekliorum nasıl derseniz henüz bir fikrim yok neyse fragman güzeldi aslında haftaya süper bi bölüm olacak cihan façalıya silahı doğrultuyo sanırım işler istedigi gibi gitmiyo ama kazdıgı kuyuya kendi düşüyo ve facalı cihanı vuruo menderes oraya gidio acaba kim haber verio?ve yerde kan izleri görüp dehşete kapılıo yerde bir levye görüo bide bi çift ayak uzanmış öle boylu boyunca (cihan olabilir)ve toprak diye bagirio benim tahminim polis gelebilir ve menderes bütün saflığıyla elinde levyeyle öle şaşkın bi vaziyette yakalanabilir ve bingo suç üstüne kalır olmazmı???olur olur bal gibi olur
valla bende kendi adıma öyle bir yenge bekliyorum kiiii:icon_whis derler yaa hükümet gibi kadın onun gibi bir şey bulup çıkarsınlar ...(siparişi de verdik ):) yadaaa suzan avcı gibi bir kadın da olabilir gülüşüyle yeri göğü inletsin façalıyla cihan kaçacak delik arasın:img-pilot
Ilknurum tatlim
Hukumet beklerken ,karsimiza pisirik bir sey cikarmasin senaristler(aaa o zaman seti basarim artik):img-polic
Valla soyle ekrani dolduracak,disli,tuttugunu koparan,bir bagirmasiyla yeri gogu inleten,adaletli bir hatun isteriz (huuu senarisler,gazabimiz kotu olur ona gore,seciminizi ona gore yapiniz):img-yes:
peloş_sezin 01-10-07, 21:56 yok vildancım sıkar adamı topragı öldürmek biraz sadece birazcık sancılandırmak istemiş psikocihan mermersimle leylayı yani toprak iyi inşşallah ya aklıma ne geldi şimdi bu cihan vurulduya bide bebegi eve alıp gelmesin çatışmaya girdim topragı kurdarım diye uyanık cani yani olur olur bak mermeresin karizmasını çizdirecek leylaya yaranacakya yani fragman bitiminde leyla deli gibi kapıdan koşuyodu sanki birini karşılar gibi:img-blush
yok okadar canilik yapmaz.yaparsa bunun tek sebebi uyuz senristimiz gökhan ve saz arkadaşalrı.
gökahn saan çok sinir oluyorum.cihanada.ikinizde sinirlerirmi zıplatıyorsunuz.sizi ben bi görsem size ne olur bilemem.şunu biliyorum çenemden kurtulamazsınız.çenem çok kuvvetlidir.bu arada size sinir olduğumu cümle alem biliyo.
.
mavi deniz 01-10-07, 21:56 bu hafta cihandan yine dizi dizi inciler gördük artık sıkmaya basladı bence kimse(gazel hariç)adamın manyaklığını görmüo ayyy bukadar kör olmaları sinirimi bozuyo o yeşim denen kadındanda bir kaç hamle bekliorum nasıl derseniz henüz bir fikrim yok neyse fragman güzeldi aslında haftaya süper bi bölüm olacak cihan façalıya silahı doğrultuyo sanırım işler istedigi gibi gitmiyo ama kazdıgı kuyuya kendi düşüyo ve facalı cihanı vuruo menderes oraya gidio acaba kim haber verio?ve yerde kan izleri görüp dehşete kapılıo yerde bir levye görüo bide bi çift ayak uzanmış öle boylu boyunca (cihan olabilir)ve toprak diye bagirio benim tahminim polis gelebilir ve menderes bütün saflığıyla elinde levyeyle öle şaşkın bi vaziyette yakalanabilir ve bingo suç üstüne kalır olmazmı???olur olur bal gibi olur
ya o yerdeki levyemiydi ben façalının bastonuna benzettim yani ne bilm pek levyeye benzemiyodu yerde yatan kesin façalı kanımca yani cihanda yaralandıya nasıl açıklasın bebegi alıp eve getiricek ben kurtardım diye bence:img-yes:
ay sirtakiya bayılırım bende eşlik ederim sana bacım yeterki iste valla şu cihandan kurtulalım isterse bana rüşvetçi desinler en azından katil damgasından iyi dimi:img-wink:
denizim
bende bayilirim sirtakiye,ooo sende eslik edrsen super olur(tabakta kiracagiz ona gore):img-wink:
aynen akrep cihandan kurtulalimda rusvetci desinler(kim ne derse desin umruma olmaz):img-icecr
Yaa katil damgasindan iyidir,rusvetcilik:img-polic:img-polic
peloş_sezin 01-10-07, 21:58 fragman karışıktı ben hiç bişey anlamdım doğru dürüst tek analdığım yer.cihan vuruyuyo.iyide oluyo.
ya o yerdeki levyemiydi ben façalının bastonuna benzettim yani ne bilm pek levyeye benzemiyodu yerde yatan kesin façalı kanımca yani cihanda yaralandıya nasıl açıklasın bebegi alıp eve getiricek ben kurtardım diye bence:img-yes:
aaaa bak bastonda olabilir ama levye gibiydi yinede ısrar edemem tabi:img-yes:fragman gelince daha ii anlaşılır ama bana façalı gibi gelmedi insallah deildir cihan eve bebeklemi gelio onu görmedim yaaaa:icon_sorr
mavi deniz 01-10-07, 22:00 denizim
bende bayilirim sirtakiye,ooo sende eslik edrsen super olur(tabakta kiracagiz ona gore):img-wink:
aynen akrep cihandan kurtulalimda rusvetci desinler(kim ne derse desin umruma olmaz):img-icecr
Yaa katil damgasindan iyidir,rusvetcilik:img-polic:img-polic
canım yinge cihanı etkisiz hale getirip bize versin tabakları onun başında kıralım daha süer olur ne dersin vuslatım bu fikir iyimi :icon_whis:icon_whis
peloş_sezin 01-10-07, 22:01 Façalı yüreğimizi ağzımıza getirdi.Bir an gerçekten Toprak'ı öldürdüler zannettim.:img-fear2
Neyseki hemen fragman çıktı da Toprak'ın |