bakış
08-10-07, 15:04
evet arkadaşlar bugün dizimizin günü. yine çok heyecanlı olacak. ne yazık ki bir çok güzel yapımla aynı günde. mecburen zaping yapmaktan bir hal olacağım yine:sad53:
|
Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları-Arşiv-2 bakış 08-10-07, 15:04 evet arkadaşlar bugün dizimizin günü. yine çok heyecanlı olacak. ne yazık ki bir çok güzel yapımla aynı günde. mecburen zaping yapmaktan bir hal olacağım yine:sad53: Karga 08-10-07, 16:24 Bazı ayrıntılara kafam takıldı.Dizilerin başarısın da hep ekip çalışması derler.Bu dizinin başarısın da da bu böyleydi.Böyleydi diyorum;çünkü son dönem aynı uygulamayı göremiyoruz.Kızkardeşimin bayıldığı Sonat nereler de?Oyunculuklarıyla kendilerini fazlasıyla kanıtlamış Gazel ve İlhan niye bu kadar etkisizler?Kadro ya yeni katılan oyuncular istenileni verseler neyse.Özellikle Selim ve Yeşim kadronun içersin de çok donuk ve amatör kalıyorlar.Hele hele Selim'i oynayan oyuncu cansız manken gibi.Hiçbir albenisi yok.Yani ilk önce bu başarı da imzası olanların ödüllendirilmesi gerekmiyor mu?Bana tuhaf geldi doğrusu. bakış 08-10-07, 16:29 Bazı ayrıntılara kafam takıldı.Dizilerin başarısın da hep ekip çalışması derler.Bu dizinin başarısın da da bu böyleydi.Böyleydi diyorum;çünkü son dönem aynı uygulamayı göremiyoruz.Kızkardeşimin bayıldığı Sonat nereler de?Oyunculuklarıyla kendilerini fazlasıyla kanıtlamış Gazel ve İlhan niye bu kadar etkisizler?Kadro ya yeni katılan oyuncular istenileni verseler neyse.Özellikle Selim ve Yeşim kadronun içersin de çok donuk ve amatör kalıyorlar.Hele hele Selim'i oynayan oyuncu cansız manken gibi.Hiçbir albenisi yok.Yani ilk önce bu başarı da imzası olanların ödüllendirilmesi gerekmiyor mu?Bana tuhaf geldi doğrusu. bak bu konuda sana yerden göğe kadar katılıyorum. sonat gitti, gazel çok az görünüyor; yerine her zaman söylediğim ve hep de söylemeye devam edeeğim şu hiç ısınamadığım 'mafya bozuntuları'geldi. sonat sonat sonat. onu da görmek istiyoruz. tamam dizinin bir kurgusu var tabiki. anladım ama yani 3-5 yere de mi serğiştirilemez bu çocuk, bu kız(gazel) eski tatlı aile sohbetlerinden eser yok @ly 08-10-07, 18:01 Yine bir Yemin akşamından herkese merhaba arkadaşlar.... Hüseyin abi yüreğime biraz su serptin...Bizim çekirgenin sıçrayışı 3'ü çoktan geçti...Toprak bebeği kurtarma sıçrayışı son olur inşallah...Asuman için yazdığın, " minnet duygusu sadece borç yazılır..." sözüne ise bayıldım. Asuman, mutlu olmayı hakediyor. Umarım, ümitsiz bekleyişini sona erdirip, gerçek sevgiye gideceği günler yakındır...( Bu sevgiyi Selim de bulabileceğine de inansam, rahatlayacağım amma...:icon_sorr) Karga arkadaşım, ben de Selim'i pek sevmiyorum ama soğuk duruşu istenilerek yaratılıyor gibi geldi bana... Diziden sonra görüşmek üzere...bye Tavuskuşu 08-10-07, 18:02 İKi haftadır yazıyorum "Toprak bebeğe uzanan eller kırılsıııııın!!!!" diyorum ama sesimi duyan yok.:( Ben de pek sevmem bu bebeklerin kaçırılmasından.Zavallı bebeği kullanarak annelerine acı çektirilmesinden hiç hoşlanmıyorum.Bu bölüm fragmandan anladığım kadarıyla cihan-bir kahramanlık oyunu yaratarak da olsa-toprak'ı getiriyor. Toprak bebek annesinin kollarında mışıl mışıl uyusun da... Bu arada bu sezon Asuman pek bir güzelleşti.Artık Zeyno Hanıma yanmak mı yakışmış yoksa Aydndan istanbula gelen bir bayan olarak tarzını değiştirdiğinden midir nedir pek bir güzel görünüyor gözüme.:):) @ly 08-10-07, 18:04 Duyuru varrr.... Dizimizin senaryo ekibine soru sormak isteyen arkadaşlarım, Cuma gününe kadar sorularınızı tamamlarsanız çok sevinirim...Gökhan verdiği sözü unutmadan göndersek iyi olacak...! Tavusçanıma edit: Bence Asuman'ı güzelleştiren; beğenilmek, kadın olduğunu yeniden hissetmek...Aşk geldi cihane, gerisi bahane...:img-wink: jess 08-10-07, 19:59 "Ben bile kadın başıma neler olup bittiğini anladım."ne demektir? Hem de bir kadına söyletiyorlar bunu? Bu cümleden nefret ettim,kulaklarımı tırmaladı,sinir oldum.:icon_twis:icon_twis:icon_twis Baki Bey'e çok güldüm.Daha çayı reddederken bile eliyle sıkıca kavramıştı fincanı.:img-haha: Tam istemem yan cebime koy hesabı.:icon_whis Birileri Cihan'ı durdursun.:icon_twis Arabada Menderes'in yanında arkadaşına hava atmaya çalışan yaramaz çocuklar gibiydi.Gözleri bile fıldır fıldır dönüyordu.:img-pilot Eline silah almayan bir başrol görebilecek miyiz acaba?:icon_sorr mavi deniz 08-10-07, 20:46 öncelikle herkes,in kandili mübarek olsun arkadaşlar gelelim diziye zaten herşey o kadar sçmaki kimse nasıl anlamıyo vesselam allahtan gazelcik uyanık allah var beni baya şaşırttı bugün ;)hele mermeres hele mermeres o asuya ne yaptı ne dedi hüseyin abi hani demişsinya Minnet duygusu aşkı doğurmuyor sadece borç yazıyor.işte malesef mermeres bu tabuyu yıktı asuya o çıkışıyla bendeki o koca mermereside:img-tomat bunu beklemezdim nasıl asumana böyle konuşur bebegi severken ogluşum diyen gece kimseye gösteriş yapmadan bebek için mama yapmaya kalkan kendini manyak cxihanın azılı katillerine siper eden bu kadına:img-beee: hmm bu araa bunlar sadece bebek için yaptıkları asumanın hele hele mermeres için olanlara hiç girmiyorum şu kesinki asuman menderesi degil mermeres asumanı hak edtmiyor:img-patsa asuman üç gömlek fazla bu melekligiyle :img-angelona keşke bu bölümü izlemeseydim keyfim harbi kaçtı asumana yapılanları kınıyorummmmmmmmmm:img-cray::img-cray: alisercan 08-10-07, 21:23 öncelikle herkes,in kandili mübarek olsun arkadaşlar gelelim diziye zaten herşey o kadar sçmaki kimse nasıl anlamıyo vesselam allahtan gazelcik uyanık allah var beni baya şaşırttı bugün ;)hele mermeres hele mermeres o asuya ne yaptı ne dedi hüseyin abi hani demişsinya Minnet duygusu aşkı doğurmuyor sadece borç yazıyor.işte malesef mermeres bu tabuyu yıktı asuya o çıkışıyla bendeki o koca mermereside:img-tomat bunu beklemezdim nasıl asumana böyle konuşur bebegi severken ogluşum diyen gece kimseye gösteriş yapmadan bebek için mama yapmaya kalkan kendini manyak cxihanın azılı katillerine siper eden bu kadına:img-beee: hmm bu araa bunlar sadece bebek için yaptıkları asumanın hele hele mermeres için olanlara hiç girmiyorum şu kesinki asuman menderesi degil mermeres asumanı hak edtmiyor:img-patsa asuman üç gömlek fazla bu melekligiyle :img-angelona keşke bu bölümü izlemeseydim keyfim harbi kaçtı asumana yapılanları kınıyorummmmmmmmmm:img-cray::img-cray: Mermeres bu tabuyu yıkamaz mavi denizcim. Menderes minnet duygusunu ödüyor. Çiçek alarak ödüyor malesef aşık olarak değil. Asumana yapanları ben de kınıyorum. Ama aşk böyle bir şey mavi deniz. Belki istersin bile ama olamazsın. Çarpıldığında ise perişan olursun. Aşk böyle bir şey, Her şey olana kadar ve olduğunda sana saçma davranışların tümü tarafından yapılıyor olur. bakış 08-10-07, 21:28 dizi bitti ortalarda kimse yok. nerelerdesiniz, hani, yorumlar?:icon_sorr cebalo 08-10-07, 21:30 arkadaslar öncelikle kadir gecenisi kutluyorum allah nice kadir geceleri nasip eder insallah,dizimize gelince yine cok güzelbi bölümdü en heycanli yerinde bitti simdi leyla tv izliyecekmi izlemiyecekmi simdi merak et dur ama bunuda görmese yuh artik yani,ama cihanada bravo iyi uyutu herkesi kendini kahraman ilan eti nasil kasilip durdu menderesin yaninda olan menderslen leylaya oldu yine aralari iyice acildi,menderesde sinirden asumana patladi asumani dizinin basinda pek sevmiyordum ama yavas yavas isindim zafali hic haketmedi o sözleri menderesden ,ama olsun oda böylelikle selimlen yakinlasacak,menderes mahire herseyi anlati bakalim mahir simdi neler yapacak belki cihanin maskesini o düsürecek :img-yes:bakin görün kesin haftaya leyla tv görmeden kapatacak ve cihan yine kurtulacak eminim fragmani görmedim ama kesin öyle olur:img-yes: jess 08-10-07, 21:33 Tamam çok kötü ama bu bölüm Cihan bana çok şirin geldi nedense.:img-icecr Aklımı mı kaçırıyorum yoksa? Gülerken çok sevimliydi.Gözlerinin içi pırıl pırıl parlıyordu farkettiniz mi?:img-blush Menderesle Mahir'in dertleşmesi de biraz garip geldi bana.Tamam Menderes'in konuşmaya ihtiyacı vardı ve o sırada Mahir çıktı karşısına ama ne bileyim? Koruması sonuçta o. Tüm özelini anlatması normal değil sanki.:bilmim Bir de ailecek dışarı çıkma konusunda herkesin Cihan'dan "Siz gidin,beni merak etmeyin.Ben evde kalırım" lafını beklediği o kadar barizdi ki.Söylese de gitsek modundaydı herkes.:img-grin2 Not:Saçmalamanın doruk noktası olacak belki ama bir şekilde Cihan ve Mahir kardeş çıkabilir mi?:icon_whis Yeni fragmanda öyle garip şeyler vardı. bye bakin görün kesin haftaya leyla tv görmeden kapatacak ve cihan yine kurtulacak eminim fragmani görmedim ama kesin öyle olur:img-yes: Leyla görmüyor zaten fragmana göre. ( Sanırım sesi duyunca ekrana hiç bakmadan kumandayla kapatacak televizyonu. ) Ancak iyi haber Gazel görüyor. Kötü haber Cihan tartaklayıp fena tokat atıyor Gazel'e.Hem de evlerinde.:sad53: cebalo 08-10-07, 21:45 yapma ya demek pislik cihan gazele vuruyor insallah oda ona karsilik verirde bi güzel vurur cihana cünkü gazelin cihandan korkusu yok:img-yes:o ablasi gibi korkak deyil :img-yes:zaten cözerse bu isi gazel cözecek gibi ,zaten bügün yine harikaydi hep cihani sinir eti helal olsun :happy0064 cebalo 08-10-07, 21:47 evet ya dizimiz bitti yorum yapan arkadaslar yok nerdesiniz arkadaslar :icon_sorr bakış 08-10-07, 21:48 [QUOTE=jess;5021662] Menderesle Mahir'in dertleşmesi de biraz garip geldi bana.Tamam Menderes'in konuşmaya ihtiyacı vardı ve o sırada Mahir çıktı karşısına ama ne bileyim? Koruması sonuçta o. Tüm özelini anlatması normal değil sanki.:bilmim ben de anlamadım onu. senaristlerin işi işte. nedense mahir her yere maydonoz oluyor. alakasız sebeplerle karşımıza çıkıyor. biraz da sonat ın yüzünü görsek diyorum. bu arada aslan gazel. sonuna kadar arkandayız. yürü kızım. kim tutar seni jess 08-10-07, 21:58 Eleştiri günüm gibi olacak ama söylemeden edemeyeceğim.Leyla son bölümlerde çok bakımsız görünüyor gözüme.Belki de bilerek,yaşadığı olayların altını çizmek,mutsuzluğunu göz önüne sermek için özellikle makyaj ve saç konusunu ihmal ediyorlar ama yine de bence biraz daha dikkat edilse daha iyi olacak.:img-in_lo Eskiden saçlarını dalgalı yaptığı zamanlarda çok daha güzel oluyordu.:good: Menderes'e de çok güldüm çiçek olayında.E be Menderes dinlesene çiçekçiyi,yaptır bi buket kırmızı gül.:img-icecrÇok bilirmiş gibi bir de "Kırçiçeklerini sever o." diyor. Asuman'a da madara oldu sonunda.:img-pilot Cihan arayı çok açtı çok.Menderes'in çok gol atması gerekiyor bundan sonra.:img-banne Yeşim'in istemedeği adam da babası oluyor sanırım.Aslında fakir oldukları için babasını kimseyle tanıştırmak istemiyor,ondan utanıyor gibi geldi bana.:img-beee: ( Babası sayesine yine hesap ödemekten yırttı orası ayrı.:img-dirol) alisercan 08-10-07, 22:03 [QUOTE=jess;5021662] Menderesle Mahir'in dertleşmesi de biraz garip geldi bana.Tamam Menderes'in konuşmaya ihtiyacı vardı ve o sırada Mahir çıktı karşısına ama ne bileyim? Koruması sonuçta o. Tüm özelini anlatması normal değil sanki.:bilmim ben de anlamadım onu. senaristlerin işi işte. nedense mahir her yere maydonoz oluyor. alakasız sebeplerle karşımıza çıkıyor. biraz da sonat ın yüzünü görsek diyorum. bu arada aslan gazel. sonuna kadar arkandayız. yürü kızım. kim tutar seni Ben bunları mahirin içindeki sıkıntıya bağlıyorum. Bu mahirin iç sıkıntısı ile senaryoya ne katkı sağlanır bilmiyorum ama mahir pişman ve merak içinde. Oysa bunları façalıdan zaten öğrenir kimbilir belki de öğrenmiştir ama o pişmanlığını arayışlarla yatıştırmaya çalışıyor. jess 08-10-07, 22:09 Ben bunları mahirin içindeki sıkıntıya bağlıyorum. Bu mahirin iç sıkıntısı ile senaryoya ne katkı sağlanır bilmiyorum ama mahir pişman ve merak içinde. Oysa bunları façalıdan zaten öğrenir kimbilir belki de öğrenmiştir ama o pişmanlığını arayışlarla yatıştırmaya çalışıyor. Haklısın...:good: Zaten yaptıkları konusunda içi hiç rahat değil Mahir'in.Menderes'ten olayların gelişimini ve iç yüzünü öğrendikten sonra vicdanının sesini dinleyip Cihan'ın foyasını ortaya çıkarması da öne alınmış olur belki de. Zaten Menderes'e Cihan nasıl kurtarmış bebeği diye sorarken de Menderes'in dikkatini Cihan'a çekmeye çalıştı gibi.:img-yes: Artık Menderes-Leyla aşkı görmek istiyorum.Çok uzadı bu ayrılık.En azından soluklanmamızı sağlayacak güzel bir sahne göstersinler.:icon_sorr ( Fragmana göre Menderes-Leyla-Toprak buluşması var.O sahneden umutluyum.:img-blush ) Toprak da maşallah çok güzel bebek.:good: Bir de Zehra'ya bayılıyorum ben.Şeker şeker.İnsanın tombiş yanaklarını sıkası geliyor. O nasıl bir dua edişti öyle.:img-in_lo poppy 08-10-07, 22:10 pek yazmasamda ilk bölümünden başlayarak bütün bölümleri izledim.bu bölüm güzeldi.bazı mantık hataları gözüme battı ama hoş karşılıyorum. leyla bakımsızlığı ile ruhsal dünyasını sergiliyor bence.menderes in üstüne çok düştü.ama menders güçlü durmaya,sabırlı olmaya çalıştı. şu vuslat ne zaman olacak?araya daha ne engelle girecek çok merak ediyorun. fok tv ye reytingleri çok yüksek olmamasına rağmen izleyicisine saygı duyup diziyi yayından kaldırmadığı için tebrik ediyorum. leylanın menderes e bakarken yüzü gülsün artık.... bakış 08-10-07, 22:11 ooooo, eskiden bölüm sonrası dolum taşardı buralar. madem kimsenin keyfi yok ben de kaçarım, giderim:hıh uyurum:img-lazy: rüyamda da leyla ve menderes i kavuşmuş görürüm:love09: dazzle 08-10-07, 22:12 evetttt bu haftaki yorumum!!!sıkıldım sıkıldım sıkıldım.konu çok sıktı artık beni 3haftadır aynı kısır döngüler gerci gecen 2 hafta aksiyon yüksekti ama kabak tadı verdi bu hafta pek konu yoktu haftaya ise fena görünmüo leyla o eski bakımlı günlerine dönüyo.cihan yaptıklarıyla kalıo.ve asumancım selimle biraz daha yakınlaşıyo ve artık bu hafta olanlardan sonrada bunu hakediyo umarım o adamda onu üzmez!mahir zaten basından beri bu işin içinde olmak istemedi bence azda olsa bi vicdan var adamda ve façalıyla ters köşelere yatacaklar gibi.gazelin hemen bişeyler yapacagini sanmıyorum korkacak bayagı cihandan gibi yani umarım öle olmaz biraz karışık ordan burdan bi yorum oldu ama idare edin :) mavi deniz 08-10-07, 22:18 Mermeres bu tabuyu yıkamaz mavi denizcim. Menderes minnet duygusunu ödüyor. Çiçek alarak ödüyor malesef aşık olarak değil. Asumana yapanları ben de kınıyorum. Ama aşk böyle bir şey mavi deniz. Belki istersin bile ama olamazsın. Çarpıldığında ise perişan olursun. Aşk böyle bir şey, Her şey olana kadar ve olduğunda sana saçma davranışların tümü tarafından yapılıyor olur. sevgili hüseyin abicim sen beni anlamamışsın galiba benim zaten kınadıgım şey memeresin aşk duymaması degil minnet borcunu bile ödemek için kılını kıbırdatmaması ya şu tezatlıga bakalım leyla mesela cihan ona neler yaptı brda saymama gerek yok o bile o psikobatın kuucagına çocugunu veriyor yani nefret ettigi adamın çocugunu babacım oglum diye sevmesine izin veriyor ona güveniyoıor bi şekilde borcunu nasıl öderim deyip duruyor neymiş oglunu kurtarmışmış yani mermeresi bi şekilde elinin tersiyle itekledi bu davranışı beni çok sinirlendirdi cihana hemen böyle minnettar olması şimdi bide mermerese bakalım belki asuman olmasa o oglunu bile göremeyecekti nefesi bile asuman sayesinde alıyor asu her tülü hakarete maruz kalmış bilinmeden boşanmış daha neler neler birazcık olsa saygı hakediyor ben bugüne kadar bunca yaptıgı şeye karşı mermeresin ona minnetkar bi bakışını yakalayamadım minnet duymak önce kalp kırıp sonra çicek almakla olmaz yani bu devenin yanında pire kadar bile olmuyo ben zaten çok sinirlendim ve izlemedim devamını asumanna selimide yakıştırmıyom ama en azındam mermeresin yanından daha iyi olacagına eminim mübarek kızı stres torbası yaptılar çok sinirlendim çok umarım anlatabildim bu defa:icon_sorr alisercan 08-10-07, 22:20 sevgili hüseyin abicim sen beni anlamamışsın galiba benim zaten kınadıgım şey memeresin aşk duymaması degil minnet borcunu bile ödemek için kılını kıbırdatmaması ya şu tezatlıga bakalım leyla mesela cihan ona neler yaptı brda saymama gerek yok o bile o psikobatın kuucagına çocugunu veriyor yani nefret ettigi adamın çocugunu babacım oglum diye sevmesine izin veriyor ona güveniyoıor bi şekilde borcunu nasıl öderim deyip duruyor neymiş oglunu kurtarmışmış yani mermeresi bi şekilde elinin tersiyle itekledi bu davranışı beni çok sinirlendirdi cihana hemen böyle minnettar olması şimdi bide mermerese bakalım belki asuman olmasa o oglunu bile göremeyecekti nefesi bile asuman sayesinde alıyor asu her tülü hakarete maruz kalmış bilinmeden boşanmış daha neler neler birazcık olsa saygı hakediyor ben bugüne kadar bunca yaptıgı şeye karşı mermeresin ona minnetkar bi bakışını yakalayamadım minnet duymak önce kalp kırıp sonra çicek almakla olmaz yani bu devenin yanında pire kadar bile olmuyo ben zaten çok sinirlendim ve izlemedim devamını asumanna selimide yakıştırmıyom ama en azındam mermeresin yanından daha iyi olacagına eminim mübarek kızı stres torbası yaptılar çok sinirlendim çok umarım anlatabildim bu defa:icon_sorr Evet haklısın mavi deniz, bugünlerde kafam iyice kalınlaşmış. Güzel anlatmışsın dillerine sağlık. :good: Asuman haketmiyor elbette. Ama bu menderesin de suçu değil ki. Ne yapabilir ki... Fakat aşık olmaması o kabalığı yapmasını gerektirmiyor tabiiki. Leylanın hakaretlerine boğun eğ. Asumana efelen. Ne yaptığını bilmiyor bu çocuk.:happy0064 mavi deniz 08-10-07, 22:24 Evet haklısın mavi deniz, bugünlerde kafam iyice kalınlaşmış. Güzel anlatmışsın dillerine sağlık. :good: Asuman haketmiyor elbette. Ama bu menderesin de suçu değil ki. Ne yapabilir ki... Fakat aşık olmaması o kabalığı yapmasını gerektirmiyor tabiiki. Leylanın hakaretlerine boğun eğ. Asumana efelen. Ne yaptığını bilmiyor bu çocuk.:happy0064 a estağfurullah abicim ya aman hiç gülecegim yoktu abicim aslında o degilde gökhan ve silah arkadaşları ne yaptıgını bilmiyo galiba anlamadımli niyetleri mermeresi gözdenmi düşürmek vallahi leylayada acımıyorum şu durumda acınacak mermeres leylaya aşık diye acıyasım geliyo o leylayada ne yapılsa müstehak artık adam oglum diye seviyo babacım diyo oda gülerek bakıyo ben bu işim içinden çıkamadım vallahi:icon_sorr:icon_sorr sinope 08-10-07, 22:25 Merhabalar Yemin severler bu aksam diziyi izlerken ilk defa bunaldigimi hissettim,bazi seyler yapay,yavan geldi gozume Cihan karakterimi basrollerde? Menderesmi? Sadakat ablaya kizdim bu gece(cihan akrebini birde ellerinle besleseydin ablacigim yahu):img-pilot Gazelim benim su an en sevdigim karakterCihana Meydan okuyabilen tek kisi.Portakal suyunu uzatirken simdi insallah dokerde,zikkimin kokunu icer su gicik akrep dedim,sanki icime dogmus:img-wink: Bu kadarda basrol oyuncusunu senaristler yerlerde ezip gecmeleri bence artik iyice uzamaya basladi.3 haftadir Akrep Cihandan bana artik ogg geldi:img-yes: Belesci yesonun yaptigi rezillige ne demeli? babasiydi buyuk ihtimalle(bir evlat babasina bunu yapabilirsa benim icin o evlat haindir,buyut,besle,oysun gozunu hesabi):icon_sorr Insallah o yasli beyin beles yesonun somurupte biraktigi esi yada sevgilisi olmasi tercihimdir.:img-yes: sonat bu haftada yoktu:img-pilot senaristler sonati galiba bu seferde polenekoye yolladilar galiba:sad53: Asumana gercekten uzuldum,ama takma kafana Asumancigim seni anlayan birisi var artik en azindan:img-in_lo 1 ay sonra Piyer Lotiyi ve Kiz kulesini gormek bana ilac gibi geldi:happy0064 Bir an once senaristlerin artik fazla uzatmadan el atmalari gerekiyor:img-yes: B Sevgilerimle alisercan 08-10-07, 22:27 Bir şeyi sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim. Leyla (Lütfen dikkat tuba değil) geçen haftaki ve bu haftaki çıkışlarından dolayı babam tarafından sürekli onure edilmektedir.:img-hyste:img-hyste:img-hyste Bu arada menderes ve babası iki tokat çakamadığı için kınanmaktadır. Bu yaştaki insanlar bu tür çıkışlara nasıl da içerliyorlar. Bir ara eşim baba onlar seni duymuyorlar diye uyarsa da o istifini bile bozmadı. :happy0064 bakış 08-10-07, 22:31 Merhabalar Yemin severler bu aksam diziyi izlerken ilk defa bunaldigimi hissettim,bazi seyler yapay,yavan geldi gozume Cihan karakterimi basrollerde? Menderesmi? Sadakat ablaya kizdim bu gece(cihan akrebini birde ellerinle besleseydin ablacigim yahu):img-pilot Gazelim benim su an en sevdigim karakterCihana Meydan okuyabilen tek kisi.Portakal suyunu uzatirken simdi insallah dokerde,zikkimin kokunu icer su gicik akrep dedim,sanki icime dogmus:img-wink: Bu kadarda basrol oyuncusunu senaristler yerlerde ezip gecmeleri bence artik iyice uzamaya basladi.3 haftadir Akrep Cihandan ana artik ogg geldi:img-yes: Bir an once senaristlerin artik fazla uzatmadan el atmalari gerekiyor:img-yes: B Sevgilerimle sana aynen katılıyorum. yeni karakterlere pek ısınamadım. eski başrol oyuncularımı geri istiyorum. ya da sağlam yan karakterleri; sonatı mesela:img-wink: @ly 08-10-07, 22:37 Bir şeyi sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim. Leyla (Lütfen dikkat tuba değil) geçen haftaki ve bu haftaki çıkışlarından dolayı babam tarafından sürekli onure edilmektedir.:img-hyste:img-hyste:img-hyste Bu arada menderes ve babası iki tokat çakamadığı için kınanmaktadır. Bu yaştaki insanlar bu tür çıkışlara nasıl da içerliyorlar. Bir ara eşim baba onlar seni duymuyorlar diye uyarsa da o istifini bile bozmadı. :happy0064 :img-hyste X 10000000 İyi akşamlar Yemin ahalisi...! İptal durumdayım...çünkü annem de " bu Leylanın da dili fazla uzamış " dedi.... Kendime gelince yorum yazacağım efendim... alisercan 08-10-07, 22:41 Aliye aslında sorularına, bakış, sinope mavi deniz jess ve aynı sıkıntıları yaşayan tüm arkadaşlarımız için diğer kahramanları özel istek bölümü gibi anlatsan iyi olur. Ne bileyim belki de zaten düşünülüyordur da.... alisercan 08-10-07, 22:46 Merhabalar Yemin severler bu aksam diziyi izlerken ilk defa bunaldigimi hissettim,bazi seyler yapay,yavan geldi gozume Cihan karakterimi basrollerde? Menderesmi? Sadakat ablaya kizdim bu gece(cihan akrebini birde ellerinle besleseydin ablacigim yahu):img-pilot Gazelim benim su an en sevdigim karakterCihana Meydan okuyabilen tek kisi.Portakal suyunu uzatirken simdi insallah dokerde,zikkimin kokunu icer su gicik akrep dedim,sanki icime dogmus:img-wink: Bu kadarda basrol oyuncusunu senaristler yerlerde ezip gecmeleri bence artik iyice uzamaya basladi.3 haftadir Akrep Cihandan bana artik ogg geldi:img-yes: Belesci yesonun yaptigi rezillige ne demeli? babasiydi buyuk ihtimalle(bir evlat babasina bunu yapabilirsa benim icin o evlat haindir,buyut,besle,oysun gozunu hesabi):icon_sorr Insallah o yasli beyin beles yesonun somurupte biraktigi esi yada sevgilisi olmasi tercihimdir.:img-yes: sonat bu haftada yoktu:img-pilot senaristler sonati galiba bu seferde polenekoye yolladilar galiba:sad53: Asumana gercekten uzuldum,ama takma kafana Asumancigim seni anlayan birisi var artik en azindan:img-in_lo 1 ay sonra Piyer Lotiyi ve Kiz kulesini gormek bana ilac gibi geldi:happy0064 Bir an once senaristlerin artik fazla uzatmadan el atmalari gerekiyor:img-yes: B Sevgilerimle Vuslat kardeş nasıl yani... Memleket özlemimi yoksa sabah kahvaltımı orada mı yapsam arzusu mu. Yoksa buraların önemi mi yüksek... Bana hala ilaç olamadı çünkü ikisini de göremedim henüz:img-wink: bakış 08-10-07, 22:50 Aliye aslında sorularına, bakış, sinope mavi deniz jess ve aynı sıkıntıları yaşayan tüm arkadaşlarımız için diğer kahramanları özel istek bölümü gibi anlatsan iyi olur. Ne bileyim belki de zaten düşünülüyordur da.... anlamadım hüseyin abi. nasıl olacak o iş? sinope 08-10-07, 22:54 Vuslat kardeş nasıl yani... Memleket özlemimi yoksa sabah kahvaltımı orada mı yapsam arzusu mu. Yoksa buraların önemi mi yüksek... Bana hala ilaç olamadı çünkü ikisini de göremedim henüz:img-wink: selam Huseyin abi Valla memleket ozlemi basmaya basladi bana:icon_sorr Bu yil tatilde sabah kahvaltimida Piyer Lotide yaptim,o misler gibi simidinde yedim.Aksam gun batimini izlemek benim icin Kizkulesine gitmek harikaydi.Aksam cayindada O meshur Elmali cayi icmek acayip keyifli idi,Nargilemizi icerken,arkadaslarimla yaptigimiz sohbetleri simdiden ozledim(sonrasi teleferik ile turlamak) Tabii sizler memleketimizde yasadiginiz icin o yerlerin ozlemini bizler gibi cekmezsiniz.Haklisin size ilac olamayabilir,ama bana her yil izinde ilac niyetine geliyor.Eyup un o essiz Camisinde ibadetimi yaptiktan sonra,piyer Lotiye gitmek buyuk bir keyiftir kardesin icin.bye Cihan akrebine artik iyice sinir olmaya basladim,hele o gulusu beni resmen delirtiyor(aninda kanal zapliyorum):img-wink: saygilarimla alisercan 08-10-07, 22:55 anlamadım hüseyin abi. nasıl olacak o iş? Haklısın bakış. Bu günlerde ben de yorgunluk başladı ne düzgün anlatabiliyorum ne de düzgün anlayabiliyorum.:img-hyste:img-hyste Aliye gökhan ile röportaj soruları toplamıştı hatırlarsanız. Henüz bitmedi sizler gönderiyorsunuz. Ben de soruları gönderirken arkadaşlarımızın dileklerini de istek ve beklentiler başlığı altında yazmasının iyi olacağını düşünmüştüm. Ama kafamdakini sanki herkes biliyormuş gibi anlattım. Babam gibi yakında leyla ile de konuşmaya başlarım artık. Heyhat duy beni hayat..:happy0064:happy0064 alisercan 08-10-07, 22:58 selam Huseyin abi Valla memleket ozlemi basmaya basladi bana:icon_sorr Bu yil tatilde sabah kahvaltimida Piyer Lotide yaptim,o misler gibi simidinde yedim.Aksam gun batimini izlemek benim icin Kizkulesine gitmek harikaydi.Aksam cayindada O meshur Elmali cayi icmek acayip keyifli idi,Nargilemizi icerken,arkadaslarimla yaptigimiz sohbetleri simdiden ozledim(sonrasi teleferik ile turlamak) Tabii sizler memleketimizde yasadiginiz icin o yerlerin ozlemini bizler gibi cekmezsiniz.Haklisin size ilac olamayabilir,ama bana her yil izinde ilac niyetine geliyor.Eyup un o essiz Camisinde ibadetimi yaptiktan sonra,piyer Lotiye gitmek buyuk bir keyiftir kardesin icin.bye Cihan akrebine artik iyice sinir olmaya basladim,hele o gulusu beni resmen delirtiyor(aninda kanal zapliyorum):img-wink: saygilarimla Vuslat cihan seni de korkutuyorsa helal olsun diyorum barışa... İlk gördüğüm yerde tebrik etmek boynuma borç oldu. Vuslat ya kimse de değil vuslat bile o gülüşe kanal değiştiriyor. Cihan hakikaten derin akan suymuş. Cihan güçlü kötü yani gülüşü ile bakışı ile... sinope 08-10-07, 23:07 Vuslat cihan seni de korkutuyorsa helal olsun diyorum barışa... İlk gördüğüm yerde tebrik etmek boynuma borç oldu. Vuslat ya kimse de değil vuslat bile o gülüşe kanal değiştiriyor. Cihan hakikaten derin akan suymuş. Cihan güçlü hergele yani gülüşü ile bakışı ile... huseyin abicigim Baris beyin beni korkuttugu falan yok(sadece dizide siritirkenki disleri ve yuz mimikleri beni deli ediyor),sadece dizideki karakterine sinir oluyorum. Yoksa Baris Yalcin beyin oyunculuguna,kisiligine saygi duyuyorum(rolunun hakkini vermeye tam anlamiyla calisiyor):good: Sen Erkek yurekli bacini daha taniyamamissin abicigim(bacin bir Allahindan korkar,olumden bile korkusu olmayan bir bayandir vuslat bacin):img-polic Kaldiki Cihan gibisine ben pabucu ters giydiririm:img-icecr Cihan gibi derin degil, maalesefki sig sularda yuzen bir karakterde bana viz gelir ........ Sevgilerimle alisercan 08-10-07, 23:14 huseyin abicigim Baris beyin beni korkuttugu falan yok(sadece siritirkenki disleri beni deli ediyor)(sadece dizideki karakterine sinir oluyorum) Sen Erkek yurekli bacini daha taniyamamissin abicigim(bacin bir Allahindan korkar,olumden bile korkusu olmayan bir bayandir vuslat bacin) Kaldiki Baris gibisine ben pabucu ters giydiririm Cihan gibi derin degil,sig sularda yuzen bir karakter viz gelir ........ Sevgilerimle Ben de seni öyle bilıyordum onun için şaşırdım vuslat. Yoksa kuşkumuz yok. Bazen abin olduğum için seviniyorum çünkü bu sinirle (erkek milletinin tümü dersen) aradan nasibimizi almaktan korkar oldum. @ly 08-10-07, 23:42 Başrol oyuncularının, yani Leyla-Menderes ikilisinin gölgede kaldığını kabul ediyorum. Ama bunun nedeni, diğer iki oyuncunun devleşmesi olmasın sakın..! Zeyno Hanım da, Barış Bey de süper oynamışlardı... Asuman hislerini; hayalkırıklığını, inanamamazlık, gerçeği bir anda anlamış olmanın şokunu, bize hissettirmeyi başardı. Menderes'e son bakışı acı doluydu, odayı terkedişi, takside ağlayışı, beni çok hüzünlendirdi...Selim'in yanına geldiği zaman ki hali, rüyada gibiydi, sonra yatakta otururken yere düşen gül...:icon_sorr Asuman'ın yerlere atılan, değerini bulmayan aşkını simgeliyordu...ama her bitiş yeni bir başlangıçtır...O anda çalan telefon ise başlangıcın simgesiydi. Asuman için bu bölüm, Menderes'in öldüğü bölümdür...şimdi bir süre yasını tutmalı ve yeniden başlamalı herşeye...Buradan Asuman'a iyi şanslar ve Zeyno Üstünışık'a kocaman bir alkış...:img-in_lo @ly 09-10-07, 01:43 Şimdi....sıra geldi psikopatım Cihan'ıma...bunları yazdığıma kendim bile inanmıyorum ama Baki Baba ne dedi..? " Yiğidi öldür hakkını yeme..! " Bu bölüm Cihan'ı izlerken, hem sinsiliğine sinirlendim (ki bu olağan halimdir, pek çok kez yüzüne yastık fırlatmışlığım da vardır..) hem de, her zamankinden farklı olarak acıdım :icon_sorr İnanabiliyor musunuz...! Ben Aliye, Cihan'a acıdım...! Baki Babanın salonunda, Sadakat annem kahvaltısını verirken, herkes onunla ilgilenirken, sevgiye ilgiye aç bir çocuk gördüm sanki...önemsenmek ve değer verildiğini görmek, onu gerçekten mutlu etmişti. Başkalarına acı veren yalanlar ve dalaverelerin getirdiği sahte ve geçici mutluluk...! Ayrıca Menderes'e, sürekli geciktiğini ve kendisinin başardığını anlatırken...kızamadım, yine acıdım...ah dedim, işte takdir bekleyen bir küçük çocuk :icon_sorr Tabii ki Cihan için çok geç. Durumu çoktan, kronik bir hastalığa dönüşmüş ve korkarım bunun tedavisi bile yok...ama.... Bir psikopata acımamı sağlayan oyunu için sevgili Barış Yalçın'a da kocaman bir alkış...bir kötü, ancak bu kadar iyi oynanabilirdi...:good: elfkartal 09-10-07, 10:37 bir oyuncu kendinden yarattığı bir karakterle bu kadar nefret ettirebiliyorsa zaten işini en iyi yapmış demektir. uç duyguları yaşatabilen zaten iyi oyuncudur. cihan'a dünde çok gıcık oldum sürekli menderese sen geç kaldın imaları sokuşturdu falan sözleriyle sinir etti herkesi tabii benide. geçenlerlerde başka bir dizide gördüm kendisini orada iyi bir karakteri oynuyordu tabii benim aklıma hemen cihan geldi. yakıştıramadım nedense:icon_whis kötüyü daha iyi oynuyor sanki peloş_sezin 09-10-07, 10:38 millet slm ben diziyi izleyemedim vede çok üzgünüm.lütfen yalvarıyorum izleyen biri bana analtsın.çok acil birazdan çıkacam.hemen anlataabiirseniz çok sevinirim. bide ben evde giremiyom bilsayar bozuldu.bide bana yardım ederseneiz çok sevinirim. peloş_sezin 09-10-07, 10:53 ben bu cihan uyuz oluyorum.öldürewsim geliyo.façalıya süs için vurdurmuş kendini bizde ölecek kurtulacaz diye seviniyoduk.ölmedi gitti uyuz. sonraki bölümde ölümü leylanın elinden olacak.menderes gösterecek oan gönünü. @ly 09-10-07, 11:33 ben bu cihan uyuz oluyorum.öldürewsim geliyo.façalıya süs için vurdurmuş kendini bizde ölecek kurtulacaz diye seviniyoduk.ölmedi gitti uyuz. sonraki bölümde ölümü leylanın elinden olacak.menderes gösterecek oan gönünü. Sen öleceğini mi düşünmüştün tatlım...! Ben olacakları Nostradamus Murat'ın kehanetlerinden takip ediyorum artık...O yazmıştı bunun bir numara olduğunu...Asıl fragman dehşet vericiydi...Gazel'in başı dertte...! Zaten Cihan'ın üzerine çok gitti...tedbirsiz davrandı...tehlikenin büyüklüğünü düşünemedi...bakalım neler olacak...! Ama işlerin en çok düğümlendiği nokta, çözüme en yakın olan noktadır diye düşünüyorum ( gecenin en karanlık anı, şafaktan hemen öncesidir..) Şimdi atasözlerimize ve de karma felsefesine göre; iyilerin zamanı gelmiş olmalı :img-yes: cebalo 09-10-07, 15:47 merhaba arkadaslar simdi reytinglere baktim sanirim dün kandil oldugu icin pek izlenmemis dizimiz daha cok kandil programlari izlenmis sanirim haftaya reytingi daha iyi olur ama olsun benim icin yemin hep birinci:good:,dünkü bölüm yine herzamanki gibi güzeldi,gicik cihan yapti yine yapacani herkesi kahraman oldunu inandirdi gazel haric tabi ama sanirim bu kahramanlik fazla sürmeyecek,yeni bölümün fragmaninda gazel dvd izlerken pislik cihan yakaliyor ve dövüyor gazeli kimbilir daha neler yapacak gazele ,mahir yaptiklarindan pisman gibi görünüyor bakalim o neler yapacak ,deli cihan babasini ziyarete gidiyor,asumanlan semihde yakinlasiyorlar,piskopat cihan ne yaparsa yapsin menderes leyla ve toprak bebek yine biarada ve cok mutlu görünüyorlar yeniden birlesme sinyallari aliyorum :happy0064 yani bizi heycan ve ask dolu yeni bi bölüm bekliyor:happy0064 bakış 09-10-07, 15:50 ratinglerin hali nedir böyle? nerede bu insanlar? tüm eski yemin severleri başka dizilere kaptırdık galiba @ly 09-10-07, 16:11 ratinglerin hali nedir böyle? nerede bu insanlar? tüm eski yemin severleri başka dizilere kaptırdık galiba bakış kardeş, galiba bebek kaçırılma olayları sıkıyor insanları. Ben bu haftaki düşük izlenme oranını geçen haftaki bölüme bağlıyorum. İzleyici, Cihan'ın dalaverelerini değil, Leyla-Menderes aşkını izlemek istiyor haliyle...ama yeni bölüm fragmanı, bize aşk sinyalleri verdi...Leyla-Menderes yakınlaşması, izleyiciyi yeniden toparlayacaktır...Asuman'ın yeni başlangıcını, yeniden doğuşunu izlemek ise ayrı bir keyif olacak...Cihan sana sözüm yok...derdinden derbeder ol..!:img-pilot Artık Gazel-Sonat için de bişeyler düşününüz Gökhan Bey...! cebalo 09-10-07, 16:22 yeni bölümün fragmaninda heycanli ve ask dolu olcani söylüyor:good: demeki mendereslen leyla yakinlasacak,asumanda selimlen yakinlasacak, gazelide insallah sonat deli cihanin elinden kurtarir ,sonra deli cihan nehali varsa görsün,yeterki leylayla menderes birlesin,onun icin bu bölüm kacmaz :happy0064 barış_derya 09-10-07, 16:26 fragmanı verdilermiki biri anlatırmı??? lütfennnnn mxrxt 09-10-07, 16:29 selam yemin alise nasilsiniz?? Ben dünkü bülümün cok az bir kismini izleyebildim isten dolayi yaniz aliye ablanin dedigine göe gene biseyler tutturmusum..Bu arada yeni fargmani izledim Gazel icin tehlikeli olacak demistim cihan acisindan sanirim dedigim cikacak ama br seyi eklemek istiyorum gazel kimsenin yapamadigi yaparsa hic sasirmam cihan tüm cümle alami parmaginda oynatiyor ama ona gazel agir gelecek agir gelmeli..Sonat ortalikta yoktu sanirim birde aklima takili olan dedigim gibi cihan mederese silahi vermedi ama ona silahla gelmesini söylemisti bu dolu gel menderes,, isinin altinda biseyler var gibi,, kesinlikle burda bitmedi onu süründürem derken cihan bu kadar olayla menderesin yakasini birazmaz ama bir gercek suki arik izleyiciye hak vermiyor degilim cok uzadi üstelik silahlar girdiki araya dizi cok farkli olmaya basladi..alistigimiz yemin degil bu...cihan önemli bir karakter dizide sanirim yada artik söyle olmaliki artik u islerin altinda cihanin oldugu herkez tarafindan bilinmemesi gereken bu olay cihanin nerde oldugu planlari disardan yürükmeleli bu sekile kesinlikle hala ondan süphee etmemeli cok garip geliyor... bakış 09-10-07, 16:55 bakış kardeş, galiba bebek kaçırılma olayları sıkıyor insanları. Ben bu haftaki düşük izlenme oranını geçen haftaki bölüme bağlıyorum. İzleyici, Cihan'ın dalaverelerini değil, Leyla-Menderes aşkını izlemek istiyor haliyle...ama yeni bölüm fragmanı, bize aşk sinyalleri verdi...Leyla-Menderes yakınlaşması, izleyiciyi yeniden toparlayacaktır...Asuman'ın yeni başlangıcını, yeniden doğuşunu izlemek ise ayrı bir keyif olacak...Cihan sana sözüm yok...derdinden derbeder ol..!:img-pilot Artık Gazel-Sonat için de bişeyler düşününüz Gökhan Bey...! çok haklısın. bebek kaçırma, mafya, sonu gelmez yanlış anlaşılmalar ya da sonu gelmez bekleyişler(cihan ın foyasının meydana çıkmasını beklemek gibi) birçok dizide olan klişeler. zaten diğer dizilerle yemin arasında zaping yapmaktan anam ağlıyor. hadi ben sonuna kadar yeminciyim ama diğer izleyicleri kaçırmamak için bunlara yavaş yavaş bir son vermek lazım prens 22 09-10-07, 20:15 bakış kardeş, galiba bebek kaçırılma olayları sıkıyor insanları. Ben bu haftaki düşük izlenme oranını geçen haftaki bölüme bağlıyorum. İzleyici, Cihan'ın dalaverelerini değil, Leyla-Menderes aşkını izlemek istiyor haliyle...ama yeni bölüm fragmanı, bize aşk sinyalleri verdi...Leyla-Menderes yakınlaşması, izleyiciyi yeniden toparlayacaktır...Asuman'ın yeni başlangıcını, yeniden doğuşunu izlemek ise ayrı bir keyif olacak...Cihan sana sözüm yok...derdinden derbeder ol..!:img-pilot Artık Gazel-Sonat için de bişeyler düşününüz Gökhan Bey...! herkesin ortak fikri haftalardır böyleyken senaristler neden direniyor anlamıyorum.biz bu dizi de aşk var diye oturduk ekran başına.şimdiler de yok!biz bu dizi de bir çok oyuncu yu çok sevdik örnek sonat !şimdi yok!bence bir çok sahne zorlama olmuş.biz bu dizi de ki hikaye yi süsleyen oyuncuları niye göremiyoruz.ben sadakat ve ilhan rollerini oynayan oyuncuların yerlerinde olsam diziyi bırakırdım.daha önce çeşitli filmler de ,oyunlar da ve diziler de başarılar elde etmiş bu oyuncular bura da adeta yok ediliyorlar.reytinglerin düşmesinden belli.bizim aile bu yemini sevmedi.biz eski dizimizi istiyoruz!:img-yes::img-yes::img-yes::img-yes::img-yes: sultansss 09-10-07, 20:23 bir insan bu kadar dalavere çevirip bu kadar güzel sıyrılabilir mi yani buna anlam veremiyorum...üstelik menderes çok zeki birisi olmasına rağmen nasıl oluyor da başına gelen olaylardan dolayı cihan'dan hiç şüphelenmiyor... tabiki çocuğu son anda cihan kurtarmış gibi oldu,ama o ana kadar menderes'in şüphelenmemesine anlam veremiyorum...ki şirket'e zarar verilme olayında da hiç şüphelenmedi,bir olay bu kadar bilinmezlik içerisinde olamaz... bu bölüm polisleri çok beceriksiz gibi gösterdiler,Türk Polisimiz asla böyle değil!!! cihan'ın sürekli menderes'e zarar vermeye devam etmesi de sıktı artık...her olaydan sıyrılması da.. eğer son bölümün final sahnesinden sonra da leyla izlediklerini görmeden kapatırsa televizyonu bu kadar da olmaz diyeceğim ve acilen senaristin değişmesini rica edeceğim... Not:Yemin kaçırmadan izlediğim bir dizi olmasına rağmen Cihan'ın yaptığı pisliklerden ve her olaydan aklanmasından dolayı yaptığı her suçta da hiçbir ipucu bırakmıyor olmasından dolayı sıkıcı gelmeye başlıyor artık...yoksa ben de sıkı bir "Yemin" dizisi izleyicisiyim... bakış 09-10-07, 20:47 evet gerçekten. bir sonraki bölümde leyla izlemeden kalkar giderse bana da afakanlar basıcak. bir önceki yazımda sıraladıklarım hala geçerl; mafya, bitmeyen belirsizlikler, polisi aciz gösterme, cihan ı öyle ya da böyle temize çıkarma, esas oyuncuları hiçe sayma... yavaş yavaş beni de yeminden soğutmaya başladı. jujum 09-10-07, 21:01 :img-hysteSen öleceğini mi düşünmüştün tatlım...! Ben olacakları Nostradamus Murat'ın kehanetlerinden takip ediyorum artık...O yazmıştı bunun bir numara olduğunu...Asıl fragman dehşet vericiydi...Gazel'in başı dertte...! Zaten Cihan'ın üzerine çok gitti...tedbirsiz davrandı...tehlikenin büyüklüğünü düşünemedi...bakalım neler olacak...! Ama işlerin en çok düğümlendiği nokta, çözüme en yakın olan noktadır diye düşünüyorum ( gecenin en karanlık anı, şafaktan hemen öncesidir..) Şimdi atasözlerimize ve de karma felsefesine göre; iyilerin zamanı gelmiş olmalı : akşamki bölümde gördük ki cihanın vurulması yine düzmece, gerçi tahmin etmiştik hepimiz :icon_whis yalnız vurulurken cihanın yüzündeki gülümsemeye dikkatinizi çekmek istiyorum tam bir mazoşist adam resmen yaa:) hatta delinin önde gideni:) evet ablacım gazel yandı gibi biraz ama bir iki tokatla sıyırır gibi :img-wink:cihan fazla ileri gidemez bence :icon_sorr korkar gazelin anlatacağı şeylerden hoş anlatasada ona inan da yok ya: cihanı artık böyle görmek istemiiiiyoruumm günahlarından sıyırılmış nirvanaya ulaşmak için çabalayan bir cihan istiyoruzzzz dünya nimetlerinden(leyladan) uzak dursun melek olsun biraz:) aksam o taksinin içinde asuman ağladı camın karşısında ben desem o derece yani süper bir sahneydi :good:menderesi patavatsızlığından ötürü kınıyorum .... yalnız su selim midir nedir sevemedim gitti su adamı bir türlü, onun oynadığı sahnelerde çok sıkılıyorum çok donuk bir karakter .... ayrıca sonat'a naptı bunlar yaa kaç zamandır göremiyoruz sonatı istiyoruz biz :img-polic hatta mümkünse ilk sezondaki sesiyle birlikte:icon_whis menderes garibim oltanın ucunda ki av gibiydi akşam :icon_sorr ama daha zekice davramasını beklerdim olmadı artık bir dahakine bu arada geçen hafta cenaze kaldırıcaktık hani hüseyin abi senin bu yaptığında sağ gösterip sol vurmak oluyor yani :img-polic barış_derya 09-10-07, 21:21 bende cihan vurulmuştu diye hem sevinmiştim hemde şok olmuştum bu cihan mı deli cin gibi yaaaaa @ly 09-10-07, 21:26 Şimdi yorumları okudum da, herkes ne çok kızgınmış meğer..! İzlenme oranlarının düşmesine ben de çok üzüldüm. Cihan'ın dalaverelerinin sıktığının da farkındayım. Ama...bir önceki yorumumda yazdığım gibi, gecenin en karanlık vaktindeyiz. Fragman bana ümit verdi...Sabah olması yakındır. Hüseyin abi, geçen gün Cihan için ne dedi...? Çekirge bir zıplar, iki zıplar...bizim çekirge kendi rekorlarını da kırdı. Artık yere kapaklanması an meselesidir. Nasıl mı bu kadar eminim...? 1. si Cihan'ın gerçek yüzünü gören tek kişi, yani Gazel, videoyu görüyor. Cihan ona saldırıyor ama evde hiçbirşey yapamaz. En fazla kaseti elinden alacak. Ama Gazel göreceğini gördü. Duruma göre, Cihan olayını çözebilecek tek kişi Gazel olduğuna göre ve o kaseti de yine Gazel gördüğüne göre, Cihan meselesinin çözümü de buradan gelir diye düşünüyorum. 2. si, Nostradamus'um Murat'ım da buna inanıyor ve açıkçası Gökhan'ı gelse ben Murat'a inanırım arkadaşlar...! Evet...görüşleriniz...? CveB 09-10-07, 21:47 Yeni bölüm özetini çok sevdim. Cihan'ın yapabilecekleri konusunda herkesi ikna etmek için aradığı kanıta nihayet ulaşan Gazel ve işin iç yüzünü öğrendikten sonra Menderes'e çektirdiklerinin vicdan azabıyla saf değiştiren Mahir,Cihan'ın idam fermanını adım adım hazırlayacaklardır.Artık,Cihan'ın düşmesi sadece an meselesidir! En sonunda!:happy0064Artık sıkılmaya başlamıştım. Asuman ve Selim,yelken açtıkları yakınlaşmada her geçen gün biraz daha rüzgara teslim olurlar.Yılların derinleştirdiği yaraları yavaş yavaş iyileşen Asuman,bu yasak özgürlüğe kayıtsız kalamayacaktır. Asuman'da aradan çekiliyor.Bir de şu Selim'e güvenebilsem... cebalo 09-10-07, 21:54 nedemisler yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis:img-yes: elbet cihaninda mumu söndürülcek bencede bunu gazel yapacak cihan onu belki korkutmaya calisabilir ama gazelin korkacani sanmiyorum kiz resmen kava tutuyor o deliye,ama belki mahirde birseyler yapabilir fragmanda yaptiklarindan baya pisman gibi görülüyordu menderesin anlatiklari onu baya etkilemis gibi ama benim umudum yine menderesde olunu mafyadan kurtaramadi bari hic olmasa cihanin ne mal oldunu ortaya cikarsin ve o delinin dersini versin ona cektirdiye üzüntünün bedelini ödetsin o ani dört gözle bekliyorum :img-yes: Tavuskuşu 09-10-07, 22:10 Aaaa özet ne ki öyle?Forumcak mahirden umutluyduk ve haklı çıktık. Demek artık saf değiştirip cihan'ın idam fermanını hazırlayacak.Bravo mahir...Bu arada Mahir'i oynayan oyuncuyu başka dizilerde iyi rollerde görmeyi çok isterim. Korumalık yaptığı sıralardaki tavırları, çocuklarla ilişkisi çok iyi. Gazel sen bizim her şeyimizsin!!! Leyla muhtemelen görmüyor,korkup kapatıyor televizyonu.Ama gazel görüyor neyse ki.O açıdan çok umutluyum ben. Yaşasın yaşasın...Ama cihan deliriyor gibi artık. Zaten geçen bölümde gazel cihanın damarına çok basmıştı.Üzerine fazla gitmişti.Bir de kasedi izlerken yakalanması olayların üstüne tuz biber ekecek. Mahir ve Gazel elele verip çözseler ya bu işleri... Gazel aradığı kanıta ulaşmış ulaşmasına da cihan muhtemelen o cd'yi kırar.Ya da gazel herkesi toplayıp açık hava sinemasında gösterim mi yapacak?:bilmim Gazelin o videoyu izlediğini bilen cihan ona artık rahat vermez.Mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışır leylayı ondan. Keşke gazel değil de bir başkası görseydi o video'yu.Gazel zaten biliyordu onun ne mal olduğunu. Ama bir baki baba görse işlerin çözülmesi daha da kolaylaşırdı. Neyse yine de birileri görüyor yaa bu da iyidir. Gazel mahir elele cihanın foyaları meydana...(pek uyumlu bir slogan olmadı ama idare ediverin:)) @ly 09-10-07, 22:16 CveB ve de cebalo, Mahir konusu benim de aklıma geldi...Zaten pek temiz yüzlü bir çocuk o...sonunda doğru yola döneceğinden şüphemiz yoktu...Son 2-3 bölüm yaptıklarını, babası bildiği adama olan saygı ve gönül borcuna bağlıyorum. Dün akşam ki bölümde izlediğimiz Mahir-Menderes sahnesi de boşa çekilmedi, Menderes İlhan yerine Mahir ile dertleştiyse vardır bir hikmeti diyordum ki, özetten de onay geldi...Demek ki Mahir saf değiştirecek...yani Façalı'yı terkedecek...(inşallah kısa zaman da yengem de terkeder Façalı İzzet Efendi'yi de façasız kalır o alemde :hıh) Bu arada Gazel'in, Cihan ile mücadelesinde yalnız olmayacağına seviniyorum (bkz. ne işi var kız kısmısının psikopatlarla canım...attırmayalım Ali babamın tepesini...) :icon_whis ( Hüseyin abi, babanın ismi Ali miydi...?) Cansuçan, demişsin ki;" Keşke gazel değil de bir başkası görseydi o video'yu.Gazel zaten biliyordu onun ne mal olduğunu. Ama bir baki baba görse işlerin çözülmesi daha da kolaylaşırdı ".... İnan ki Baki Baba görseydi, eşini aldattığı için Cihan'ı azarlar, O'na kırılırdı ama başka da hiçbirşey yapmazdı...O kaseti görmesi gereken en doğru kişi görüyor kanımca...:good: Kahinime edit: Neredesin Murat...! Gel de kristal kürende neler gördüğünü anlat :img-wink: alisercan 09-10-07, 23:48 Bir çok kişinin tepkilerini şu ölçüyü gözeterek haklı buluyorum. Bu dizi diğerlerinin aksine çok hızlı çözüme ulaştırıp yeni hikayelere yelken açıyordu. İlk kez cihan ve leyla yemini uzadı. Bebek kaçırmayla olan uzamada aktif izleyicide aklını kaçırtacak boyuta geldi, artık sanıyorum gökhan da dayanamayacak.Bu bir tuşumuzu da koyalım.:good: İkincisi nasıl çözüleceği bu düğümün. Kızgınlığın ardından güzel tahminler gelmiş. Ama tahminden önce videoyu leyla görse ne olura bakalım. Leyla etkilenir mi? Hakkı yok. Adam zaten içindeki leyla takıntısı saplantısıyla sarışınlara koşuyor. Bir nevi onları leyla ile özdeşleştiriyor. Yani adam hasta ve takıntılı. Ayrıca baki baba da sık sık siz bu evliliği çocuk yüzünden yaptınız diyor. Üstelik siz kardeşsiniz diyor. Kızıyla birlikte olamayan bu takıntılı piskopatımız sarışınlarla olmuş. Bu çok çok gazelin bu adam akıl hastası tezine dikkat çeker ki bu düğümün çözümü bu hikaye ile en az 10 bölüm daha sürer. Acaba öyle mi değil mi hikayesi. Ama senaristler bu düğümün hızlı çözümlenmesi için bu düzeneği başka türlü geliştiriyorlar gibi geliyor. Murat(Gökhan) bu gidişe ne der bakalım. Buna iki diğelim ve tuşumuzu yine koyalım.:good: Üçüncüsü bizim Gazel ve Bizim Mahir; Evet Mahir çizdiği karakter yapısı ile bir şeyler yapmalı. Benim de beklediğim bu. Gazel zaten yapmakta. Kaseti o izlese cihan ona da bir yemin ettirir mi bilemem ama ben yeminin bu iki yeminle devam etmesini daha sağlıklı buluyorum. Cdyi kırarsa gerçekten elinde delil kalmayıp susabilir de. Bu da ihtimal dahilinde. Ama sussa bile bu sefer daha akıllı ve temkinli yeni arayışlara girer bu edebiyat okuyan kızımız. Bu da üç.:good: alisercan 09-10-07, 23:57 CveB ve de cebalo, Bu arada Gazel'in, Cihan ile mücadelesinde yalnız olmayacağına seviniyorum (bkz. ne işi var kız kısmısının psikopatlarla canım...attırmayalım Ali babamın tepesini...) :icon_whis ( Hüseyin abi, babanın ismi Ali miydi...?) Evet aliye babamın adı ali dursun. Ve leyla görseydi onun haklılığını bile sorgulamadan "ne yapsın kızım sen hem adamla evlenmek için o hop aklınla yollara düştün hem onunla da olmadın ne yapsın yani. Sen evlenmeseydin o zaten umudu keserdi. 80 ine kadar beklemezdi. Hem daha iyi oğlum adamın taciz ve devamındaki sahnelere müzik aramaktan helak oldu. Bu sayede o da rahat uyuyor" derdi.:img-hyste:img-hyste:img-hyste Adam 70 i geçti ama hala ne olursa olsun erkeklerden yana. Jujum valla cenaze hikayesini sinope yazdığı için destek atmak istedim yoksa niyetim size sol gösterip sağ çakmak gibi oportinistçe bir emelim yoktu. Sinop beni bu yola itti. Artık vebali günahı onun boynuna...:happy0064:happy0064 @ly 10-10-07, 00:01 Bir çok kişinin tepkilerini şu ölçüyü gözeterek haklı buluyorum. Bu dizi diğerlerinin aksine çok hızlı çözüme ulaştırıp yeni hikayelere yelken açıyordu. İlk kez cihan ve leyla yemini uzadı. Bebek kaçırmayla olan uzamada aktif izleyicide aklını kaçırtacak boyuta geldi, artık sanıyorum gökhan da dayanamayacak.Bu bir tuşumuzu da koyalım.:good: İkincisi nasıl çözüleceği bu düğümün. Kızgınlığın ardından güzel tahminler gelmiş. Ama tahminden önce videoyu leyla görse ne olura bakalım. Leyla etkilenir mi? Hakkı yok. Adam zaten içindeki leyla takıntısı saplantısıyla sarışınlara koşuyor. Bir nevi onları leyla ile özdeşleştiriyor. Yani adam hasta ve takıntılı. Ayrıca baki baba da sık sık siz bu evliliği çocuk yüzünden yaptınız diyor. Üstelik siz kardeşsiniz diyor. Kızıyla birlikte olamayan bu takıntılı piskopatımız sarışınlarla olmuş. Bu çok çok gazelin bu adam akıl hastası tezine dikkat çeker ki bu düğümün çözümü bu hikaye ile en az 10 bölüm daha sürer. Acaba öyle mi değil mi hikayesi. Ama senaristler bu düğümün hızlı çözümlenmesi için bu düzeneği başka türlü geliştiriyorlar gibi geliyor. Murat(Gökhan) bu gidişe ne der bakalım. Buna iki diğelim ve tuşumuzu yine koyalım.:good: Üçüncüsü bizim Gazel ve Bizim Mahir; Evet Mahir çizdiği karakter yapısı ile bir şeyler yapmalı. Benim de beklediğim bu. Gazel zaten yapmakta. Kaseti o izlese cihan ona da bir yemin ettirir mi bilemem ama ben yeminin bu iki yeminle devam etmesini daha sağlıklı buluyorum. Cdyi kırarsa gerçekten elinde delil kalmayıp susabilir de. Bu da ihtimal dahilinde. Ama sussa bile bu sefer daha akıllı ve temkinli yeni arayışlara girer bu edebiyat okuyan kızımız. Bu da üç.:good: O kaseti sadece Leyla görseydi, Cihan'a olan, minnet dolu bakışları bir nebze azalırdı ki bu da bize yetmezdi Hüseyin abi. Biz artık Cihan'ın hapse ya da daha iyisi hastaneye gidişini izlemek istiyoruz. Menderes-Toprak-Leyla üçlüsünü aynı evde görmek istiyoruz...Bizi bu sonuca en hızlı götürecek olanlar da Mahir ve Gazel ikilisi (ikili mi dedim...Allah mı söyletti acep? Sonat da ortalarda yok :img-wink:) Yalnız Gazel'in aceleci hareketlerinden korkuyorum...ve Mahir'in Façalıya olan gönül bağının kuvveti ne kadardır..? Bildiğimiz gibi, Façalı'nın can borcu onu yoldan çıkardı ( ..babasııı...dediği sahnede benim için bitti o adam...yengem için bile affetmem artık :hıh) Bakalım Mahir de; doğruluk ve vicdan rahatlığı mı...yoksa babasına olan bağlılığı mı kazanacak...? edit: Hüseyin abi, babanın adını söylemedin hala...? Bir dk. sonra gelen edit: Söylemişsin de ben görmedim...:blush: alisercan 10-10-07, 00:03 çok haklısın. bebek kaçırma, mafya, sonu gelmez yanlış anlaşılmalar ya da sonu gelmez bekleyişler(cihan ın foyasının meydana çıkmasını beklemek gibi) birçok dizide olan klişeler. zaten diğer dizilerle yemin arasında zaping yapmaktan anam ağlıyor. hadi ben sonuna kadar yeminciyim ama diğer izleyicleri kaçırmamak için bunlara yavaş yavaş bir son vermek lazım Buradaki mafya biraz daha insani bakış kardeşim. Sanki biraz dündar kılıç gibi. Hani o babacan babalar vardı. Hem o dönem onlara mafyada demiyorlardı. Lakapları kabadayılardı. Yoksul ve güçsüze dokunmazlardı. Kimler yoktu ki hasan heybetli, dündar kılıç, kürt idris aklıma gelenlerdi. Bunlar üç beyazdan (un şeker ve yağ) uzak dururmuydu hatırlamıyorum ama iki beyazdan uzak dururlardı. Haraç alırlardı robin hood gibi. Fakat mafya kavramı daha bir 12 eylül sonrasıydı. Çünkü mafya demek devletle bağı olmak demektir. Yani yeraltı örgütleri devletle ilişkiye girerse mafya oluyorlar. Bunların ömrü cezaevlerinde geçti. Onları methetmek için değil ama kabadayıları ve onların kendine özgü raconlarını bugünküleri gördükçe özlüyorum. @ly 10-10-07, 01:46 Evet aliye babamın adı ali dursun. Ve leyla görseydi onun haklılığını bile sorgulamadan "ne yapsın kızım sen hem adamla evlenmek için o hop aklınla yollara düştün hem onunla da olmadın ne yapsın yani. Sen evlenmeseydin o zaten umudu keserdi. 80 ine kadar beklemezdi. Hem daha iyi oğlum adamın taciz ve devamındaki sahnelere müzik aramaktan helak oldu. Bu sayede o da rahat uyuyor" derdi.:img-hyste:img-hyste:img-hyste Adam 70 i geçti ama hala ne olursa olsun erkeklerden yana. Jujum valla cenaze hikayesini sinope yazdığı için destek atmak istedim yoksa niyetim size sol gösterip sağ çakmak gibi oportinistçe bir emelim yoktu. Sinop beni bu yola itti. Artık vebali günahı onun boynuna...:happy0064:happy0064 Hüseyin abi senin babanla benim dedem aynı dünya görüşüne sahipler galiba...yalnız bizim evde annem de kayınpederine katılıyor...işte bu bir çelişki...Yalnız sen bunları açıklamakla hata yaptın, bizim kızlar bir Cihansever bulduk diye yarın topa tutacaklar! Allah dedemi Vildan'ın gazabından korusun..! Ben Leyla-Menderes mutluluğunu niye istiyorum biliyor musun..? Sadece senin rahat etmen için...gerilim dolu müziklerle uğraşmak seni yıpratmasın diye...başka hiçbir çıkarım yok bu işten...herşey abimin rahatı ve huzuru için :img-icecr ************************************************** *************** Sabah gelen edit: Eskinin kabadayıları ve bugünlerin mafyası hakkında haklı olabilirsin. Yalnız façası bozulasıca İzzet Efendi, özellikle alet olduğu son oyun ile (oyuncak bebek mevzuu..) bizim gözümüzde tüm haklılığını ve de sevimliliğini yitirmiştir (..çok kızgınım çook..):img-pilot sinope 10-10-07, 08:09 Evet aliye babamın adı ali dursun. Ve leyla görseydi onun haklılığını bile sorgulamadan "ne yapsın kızım sen hem adamla evlenmek için o hop aklınla yollara düştün hem onunla da olmadın ne yapsın yani. Sen evlenmeseydin o zaten umudu keserdi. 80 ine kadar beklemezdi. Hem daha iyi oğlum adamın taciz ve devamındaki sahnelere müzik aramaktan helak oldu. Bu sayede o da rahat uyuyor" derdi. Adam 70 i geçti ama hala ne olursa olsun erkeklerden yana. Jujum valla cenaze hikayesini sinope yazdığı için destek atmak istedim yoksa niyetim size sol gösterip sağ çakmak gibi oportinistçe bir emelim yoktu. Sinop beni bu yola itti. Artık vebali günahı onun boynuna... Merhabalar Yemin severler Ozet gelmis Aslanim Gazelim benim Leyla o gece cd yi izleyemediydi.Illa Toprak bebegi Leylanin kucagina verince acik olan dvd yi farkedecek(yada Leyla saklamaya calisacak,ama) Bir sekilde cd Gazelin eline gececek.Ve oyle intikam degil,boyle intikam alinir Fasli baslar(Helede bizler icin):dance::dance: Facali abimizde Cihan mikrobunun ne mal oldugunu bilmekte:img-wink: Ipin ilmegi artik boynundadir Cihan akrebi:img-tomat son haykirislarin yalvarislarin fayda edemez sanabye Asuman ve Selim aska dolu dizgin fora diyorlar(olsun asumanim sende artik kendine bir yol ciz.Sende artik biliyorsunki Spor Mercedesin akli hala Leyla Sultaninda(kendi gozlerinle tanik oldun yine Mercedesin Leylayi alnindan opmesine):icon_shad Mercedes ve Leylanin arasindaki buzlar erimeye baslayacak,Leyla akrebin cevirdigi pis olaylari ogrendikten sonra mercedesi cok yuklendigi icin kendini suclayacak ,buyuk ihtimalle diye dusunuyorum:img-wink: AAAa ustume iyilik saglik Huseyin Abi sakallari uzatan sen degilmiydin,Hatta cenaze namazinida sen kildirmayacakmiydin? Banada ucak bileti isini ayarlayacak olan sen degilmiydin? (bende onaa gore islerimi ayarlayipta gelecektim) sen simdi tut topu bana AT(olmadi simdi, bilirsin Benim Raconda yan cizmek bana aykiridir,sinopeye uydum dedin:)) Vebal Gunahi boynuna diyip cikiverdin isin icinden:hıh: Nayir nolamaz,hemide nasla olamaz,Ben Vebal ile yasayamam:icon_whis Suclu ben oldum yane:img-yes: Facali abimiz iyi yurekli cikti(Gazabimdan kurtuldu) Insallah gelecek hafta Cihan akrebinin Boynunda asili olan ilmegi cekmek icin gelecegim,o zamanda bakayim topu kime atacaksin Katil Sinope dersin o zamanda sen bana:img-yes: ozette son paragrafta yazilanlar Hec hosuma gitmemistir(kara bir felaket daha geliyormus gibi burnum kokular aliyor) Sevgi ve Saygilarimla sultansss 10-10-07, 10:44 oooo özetimiz gelmiş... özetten okuduğum kadarıyla,süper bir bölüm bizleri bekliyor... sonunda Cihan'ın ipliği pazara çıkacak...zaten bu bölüm de Cİhan oyunlarına devam etseydi ve menderes'i,ailesini alt etmeye devam etseydi diycektim ki bir insan bu kadar kötülükler,iğrençlikler yapar da hiç mi cezasını çekmez... amaaaaaa... sonunda beklenen bölüm geliyor inşallahhh ve cd'yi Leyla izleyemese bile bizlerin daha çok işine gelecek birisi yani Gazel izlemiş olsun .gerçekten Leyla izleseydi belki de,ört bas edecekti ve herkesten saklayacaktı,Cihan'a olan minnet borcu ile belki de tehditlerle hala o iğrenç kişiliği çekmeye devam edecekti..amaaaa kanıt arayan Gazel izlerse asla böyle bişey olmayacak,çünkü Gazel bunu herkese ilan edecektir. hadi bakalım Cihan efendi,kaç bölümdür menderes ve bizler senin o iğrenç oyunlarını izliyorduk ,şimdi de sen çek bakalım cezanı...iyi günlerin geçti gitti,şimdi ne dolaplar çevireceksin,o mafya dediğin adam da senin gerçek yüzünü gördü...hadi bakalım ayıkla pirincin taşını... alisercan 10-10-07, 11:09 Merhabalar Yemin severler Ozet gelmis Aslanim Gazelim benim Leyla o gece cd yi izleyemediydi.Illa Toprak bebegi Leylanin kucagina verince acik olan dvd yi farkedecek(yada Leyla saklamaya calisacak,ama) Bir sekilde cd Gazelin eline gececek.Ve oyle intikam degil,boyle intikam alinir Fasli baslar(Helede bizler icin) Facali abimizde Cihan mikrobunun ne mal oldugunu bilmekte:img-wink: Ipin ilmegi artik boynundadir Cihan akrebi:img-tomat son haykirislarin yalvarislarin fayda edemez sanabye Asuman ve Selim aska dolu dizgin fora diyorlar(olsun asumanim sende artik kendine bir yol ciz.Sende artik biliyorsunki Spor Mercedesin akli hala Leyla Sultaninda(kendi gozlerinle tanik oldun yine Mercedesin Leylayi alnindan opmesine):icon_shad Mercedes ve Leylanin arasindaki buzlar erimeye baslayacak,Leyla akrebin cevirdigi pis olaylari ogrendikten sonra mercedesi cok yuklendigi icin kendini suclayacak ,buyuk ihtimalle diye dusunuyorum AAAa ustume iyilik saglik Huseyin Abi sakallari uzatan sen degilmiydin,Hatta cenaze namazinida sen kildirmayacakmiydin? Banada ucak bileti isini ayarlayacak olan sen degilmiydin? (bende onaa gore islerimi ayarlayipta gelecektim) sen simdi tut topu bana AT(olmadi simdi, bilirsin Benim Raconda yan cizmek bana aykiridir,sinopeye uydum dedin:)) Vebal Gunahi boynuna diyip cikiverdin isin icinden:hıh: Nayir nolamaz,hemide nasla olamaz,Ben Vebal ile yasayamam:icon_whis Suclu ben oldum yane Facali abimiz iyi yurekli cikti(Gazabimdan kurtuldu) Insallah gelecek hafta Cihan akrebinin Boynunda asili olan ilmegi cekmek icin gelecegim,o zamanda bakayim topu kime atacaksin Katil Sinope dersin o zamanda sen bana:img-yes: ozette son paragrafta yazilanlar Hec hosuma gitmemistir(kara bir felaket daha geliyormus gibi burnum kokular aliyor) Sevgi ve Saygilarimla Vuslat, sert ablam çok korktum vallahi de billahi de. Ben yaşlılıktan unutmuşum bunları. Ama sakalı lafımız geçsin diye bıraktık bak onun da faydasını göremedik. İlk fırçamızı senden yedik sakallı sakallı. Sen artık beni hollanda havasahasına bile koymazsın. Şaka bir yana vuslat, façalının nasıl çıktığı belli değil ama mahir iyi bir adam bu kesin. Çünkü yenge façalıyı etkiliyor ve façalı yengeye saygı duyuyor. Ama Yenge Mahiri bir evlat gibi büyütmüş. Şimdi bu yengenin yanında yetişen çocuktan bir cihan çıkmaz. Peki diyeceksin baki baba ve eşi niye böylesine kötü bir cihan yetiştirmiş. Bu ne yaman çelişki anne diye belki Ahmet Kayadan da şarkı söyleyeceksin. Ama cihan hasta vuslat. Cihanı normal bir insan gibi görmemek lazım. Dua edin ki bu siteden bir kızımıza aşık olmadı cihan karakteri olarak. :good: Allah cihanı formumuz kızlarından uzak tutsun Yarabbim. mxrxt 10-10-07, 16:55 fragmanda gördügüm kadariyla cihan gazele n olmayacak isi yapti ona resmen vurdu yada saldirdi bu gazeli yilmaktan cok öfkesinin artmasi ve cihanin karanlaik ve gercek yüzüyüherkeze isbatlamasi icin gözünün kararmasi demektir...Her zaman söyledim belki gene olmaz ama Gazel Ciahnin kabusu olacak..Bu arada mahir den söz etmisstiniz hic mareketmeyin Mahir bence facalidan ayriliyor yani bu konuda artik yardimci olamayacak gibi ama facali tam gaz devam cünkü sonuncta bi mafya oynuyor ve orda verilen sözden dönmek biraz zor Mahir, bu islerin kendise ters geldigini oda biliyor özellikle menderes ve cihan konusunda birde menderesi dinledikten sonra karisan aklini saf degistirerek kullanacak..Asumana gelince onun mutlu olmasini cok istiyorum ama menderesle degil tabii daha önceden yazmistim menderese deliler gibi asik olan ve onu asla birakmayacagina inandigimiz asuman kendiliginden ayrilmak isteycek demistim sanirim öyle olacak..yalniz o yesim denen kizin baglantiniz hala anlamadim onu izleyen adami öyle birde fragmanda leyla ile menderesin bulustugu bir an vardi sanirim yanilgi degilse bunu yazmismiydim gizli gizli bulusacaklar diye?? Bazen bende unutuyorum ne yazdigimi...:icon_whis Gümüş Hastası 10-10-07, 17:40 Arkadaşlar fragmanı dün öğleden sonra çekip internete koydum. Umarın görmüşsünüzdür... Görmeyenler bana özel mesaj yazabilirler... cebalo 10-10-07, 20:21 bencede gazel cihanin kabusu olacak o tokatin hesabini kesin soracak :img-yes:,bizim gazel herkesden cesur bi o kava tutuyor zaten cihana onun icin gazele hic birsey olmaz,artik cihana neler söylüyorsa cihan babasinin yanina gidiyor bakalim babasinin yaninda cihan bey neler yapacak,sanirim mahirde doru yolu bulacak facalidan ayriliyor gibi belki bundan sonra menderesin yaninda temeli kalir,asumanda artik mutlu olur umarim, yeterince üzüldü artik selimlen mutlu olsun,tabi en önemlisi leylaylan menderesin birlesmesi:img-yes: insallah bu bölümde barisirlar:img-in_lo benim anlamadiyim cihan bey nasil izin veriyor leylaya mendereslen görüsmesine hayret,yoksa gizlimi bulusacalar neler olcak acaba bu bölümü cok güzel kesin ,pazartesini iple cekiyorum:happy0064 sinope 10-10-07, 22:22 Vuslat, sert ablam çok korktum vallahi de billahi de. Ben yaşlılıktan unutmuşum bunları. Ama sakalı lafımız geçsin diye bıraktık bak onun da faydasını göremedik. İlk fırçamızı senden yedik sakallı sakallı. Sen artık beni hollanda havasahasına bile koymazsın. Şaka bir yana vuslat, façalının nasıl çıktığı belli değil ama mahir iyi bir adam bu kesin. Çünkü yenge façalıyı etkiliyor ve façalı yengeye saygı duyuyor. Ama Yenge Mahiri bir evlat gibi büyütmüş. Şimdi bu yengenin yanında yetişen çocuktan bir cihan çıkmaz. Peki diyeceksin baki baba ve eşi niye böylesine kötü bir cihan yetiştirmiş. Bu ne yaman çelişki anne diye belki Ahmet Kayadan da şarkı söyleyeceksin. Ama cihan hasta vuslat. Cihanı normal bir insan gibi görmemek lazım. Dua edin ki bu siteden bir kızımıza aşık olmadı cihan karakteri olarak. :good: Allah cihanı formumuz kızlarından uzak tutsun Yarabbim. selamlar huseyin abim Korkma abim,bacin serttir,ama buyugune karsida bir o kadar saygilidir.:img-yes:Abicigim ben sana hic firca atarmiyim(sen geleceksin bizim bu Lanet olasicanin memleketinede kardesin seni agirlamazmi hic?):img-yes: Valla Facali yengemizi etkiliyormu,Yengemiz tez zamanda gelsin diyorum artik)tetikliyormu hala kesin bilgiye sahip degilim) Cihan karakterinin artik psikoljisinin tam anlamiyla bozuldugunu bende farkindayim(tez zamanda psikolaga gitmesi ve tedavi gormesi sart oldu artik):img-yes:Mahirin Mercedesle olan konusmalarindan sonra U donusu yapacagni dusunuyorum. Amaninnnn Cihan gelecek,hemde bu forumdan bizim kizlardan bir tanesine asik olacakmis(olurumde vermem kizlarimizi ben ablalari olarak) Basimi egdirmem kimseye Govdemi siper ederim yakar giderim(cihanida) yok oyle kizmiz alamaz bu forumdan:img-icecr:img-icecr Saygilarimla @ly 11-10-07, 03:21 Nostradamus Murat der ki: 1- Cihan Gazel'e saldırarak hayatının hatasını yapmıştır... Cihan'ın hataları bini geçti, onun tüm hayatı hata zaten...ama son bölümde acınacak bir çocuk gördüm gözlerinde. İşte o çocuğun hatırına hapse değil, hastaneye gitsin hakim bey...pardon...Gökhan Bey :img-wink: 2- Saldırıya uğrayan Gazel, yılmayacak aksine Cihan'ın karanlık yüzünü ortaya çıkarmak için gözünü karartacaktır... Allah'ım yarappim sen bizi Gazel'siz koyma yarappim. Dizimizin temel diregi, umudumuz Gazel..! Umarım tedbirsiz davranıp, kendini tehlikeye atmaz diyecem ama, polis bile bu kadar zavallı davranırken, kimden yardım istesin kızcağız...? Menderes'e umut bağladı ama bizim uyuyan cengaver, sadece kendi çıkarına kullandı aldığı bilgileri. Belki araştırmaları esnasında Mahir ile yolları çakışır da... 3- Mahir artık Façalı'nın adamı olmayacaktır... Kehanetin ve dahi özetin en sevindirici haberidir bu. Gördüğüm an kanım kaynamış ama sonraki davranışları beni sükutu hayale uğratmıştır bu delikanlının...Doğru yola dönmesine çok sevindim..:good: 4- Façalı tam gaz devam edecek, çünkü Cihan'a verdiği sözden dönemez... Ah façan bozulsun Façalı, yengemin eline düşesin, baba baba diye inleyesin..! Hüseyin abi, kabadayılığın raconu bu mudur? Psikopatın birine can borcum var diye; küçücük bir bebeği kaçırmak, sonra da çocuğu yerine, oyuncak bebek gönderip suçsuz bir anneyi kahretmek midir...? Ben kabadayıların, özellikle kadınlar ve çocuklar konusunda çok titiz davrandıklarını sanıyordum. Onlar, problemlerini, mertçe, yüzyüze, dengi dengine çözerler sanıyordum..Bence Façalı İzzet kötü yola düşmüş bir kabadıyıdır...Tez vakitte kabadayılığının iptali için başvurulmasını talep ediyorum :hıh 5- Asuman Menderes'den ayrılmayı kendisi isteyecek... İşaretler bu yönde Nostradamus'um kahinim...Hatta yeni aşklara açılan yelkenler filan varmış ama, biz teknenin kaptanından emin değiliz...! Asuman çok saf, daha önce doğru dürüst sevilmedi...o kaptan, en ufak fırtınada kızımızı bırakır kaçarsa, kullanmaya kalkarsa...artık bu kadarına pes der ve sette oturma eylemi başlatırım biline....tez vakitte Selim'in gerçek yüzü bize gösterile...:img-pilot: 6- Leyla ile Menderes gizli gizli buluşmaya başlayacaklar... Fragmanda da gördüğümüz üzere bu mutlu gelişme yaşanıyor...ancak ben Leyla'nın, " bakamadı işte, koruyamadı oğlunu.." şeklindeki tavrını, ne değiştirdi onu merak ediyorum...(..fazla kurcalama, üzümünü ye bağını sorma derseniz..onu da yaparım ama merak işte..) yeşim_duygu 11-10-07, 10:10 meraba arkadaşalr uzun bir aradan sonra burdayım...pc bozulduğu için giremedim...ama artık bu sorunda kalktı inş.tamammiyle düzelir...bu arada 2 haftadaır yemini izliyorum...süperdi reklamıda gördüm bakalım nelelr olucak... peloş_sezin 11-10-07, 12:10 slm ark bende uzun bir aradan sonra burdayım.malesef benimde pc bozuktu çok sinir oldum.zaten bu aralar tek yaptığım şey sinir olmak yakında sinirden bişeyler olacak baan ama hadi ahyırlkısı. diziyi izleyemedim. yeni bölüm fragmanını izleyeemdim ama ömzeti, okudum yeni bölüm fragmanını izleyen varsa anlatabilirmi? sultansss 11-10-07, 12:14 fragmanda gördügüm kadariyla cihan gazele n olmayacak isi yapti ona resmen vurdu yada saldirdi bu gazeli yilmaktan cok öfkesinin artmasi ve cihanin karanlaik ve gercek yüzüyüherkeze isbatlamasi icin gözünün kararmasi demektir...Her zaman söyledim belki gene olmaz ama Gazel Ciahnin kabusu olacak..Bu arada mahir den söz etmisstiniz hic mareketmeyin Mahir bence facalidan ayriliyor yani bu konuda artik yardimci olamayacak gibi ama facali tam gaz devam cünkü sonuncta bi mafya oynuyor ve orda verilen sözden dönmek biraz zor Mahir, bu islerin kendise ters geldigini oda biliyor özellikle menderes ve cihan konusunda birde menderesi dinledikten sonra karisan aklini saf degistirerek kullanacak..Asumana gelince onun mutlu olmasini cok istiyorum ama menderesle degil tabii daha önceden yazmistim menderese deliler gibi asik olan ve onu asla birakmayacagina inandigimiz asuman kendiliginden ayrilmak isteycek demistim sanirim öyle olacak..yalniz o yesim denen kizin baglantiniz hala anlamadim onu izleyen adami öyle birde fragmanda leyla ile menderesin bulustugu bir an vardi sanirim yanilgi degilse bunu yazmismiydim gizli gizli bulusacaklar diye?? Bazen bende unutuyorum ne yazdigimi...:icon_whis valla Cihan , Gazel'i çok hafife aldı,kendi zekiyse kendinden daha zekiler de var bunu atladı Cihan...sabrettim bu Cihan psikopatı ne zaman bu yaptıklarının cezasını çekecek diyordum,bu cezayı da menderes verir diyordum ama menderes o kadar iyi niyetli ki elindeki son kanıtları da bizim psikopata geri verdi..ama iyi de oldu,zamanlaması harikaydı belki menderes hala o cd'leri elinde tutsaydı kimbilir gerçekler ne zaman ortaya çıkacaktı... Cİhan'dan her şeyi beklerim,çünkü sağlıklı birisi değil o...Leyla'ya zorla sahip olmaya çalışan birinden şiddeti de bekliyordum haliyle...Ammaaaa Gazel sert bir kaya Cihan için,ne yaparsa yapsın(kiralık katil tutup Gazel'i öldürtmediği sürece,ki façalıyı da kaçırdı elinden artık,ne yapar bilemem)Gazel , Cihan'ın yaptığı tüm bu şiddetlere rağmen asla pes etmeyecek,aksine sinirini,intikam arzunu tetikleyecek... peloş_sezin 11-10-07, 12:24 ya biri baan özeti anlatsın lütfen.yalvarıyorum. peloş_sezin 11-10-07, 18:39 İKi haftadır yazıyorum "Toprak bebeğe uzanan eller kırılsıııııın!!!!" diyorum ama sesimi duyan yok.:( Ben de pek sevmem bu bebeklerin kaçırılmasından.Zavallı bebeği kullanarak annelerine acı çektirilmesinden hiç hoşlanmıyorum.Bu bölüm fragmandan anladığım kadarıyla cihan-bir kahramanlık oyunu yaratarak da olsa-toprak'ı getiriyor. Toprak bebek annesinin kollarında mışıl mışıl uyusun da... Bu arada bu sezon Asuman pek bir güzelleşti.Artık Zeyno Hanıma yanmak mı yakışmış yoksa Aydndan istanbula gelen bir bayan olarak tarzını değiştirdiğinden midir nedir pek bir güzel görünüyor gözüme.:):) nerelerdesin.hiç gözükmüyosun ortalıkta. sevgili hüseyin abicim sen beni anlamamışsın galiba benim zaten kınadıgım şey memeresin aşk duymaması degil minnet borcunu bile ödemek için kılını kıbırdatmaması ya şu tezatlıga bakalım leyla mesela cihan ona neler yaptı brda saymama gerek yok o bile o psikobatın kuucagına çocugunu veriyor yani nefret ettigi adamın çocugunu babacım oglum diye sevmesine izin veriyor ona güveniyoıor bi şekilde borcunu nasıl öderim deyip duruyor neymiş oglunu kurtarmışmış yani mermeresi bi şekilde elinin tersiyle itekledi bu davranışı beni çok sinirlendirdi cihana hemen böyle minnettar olması şimdi bide mermerese bakalım belki asuman olmasa o oglunu bile göremeyecekti nefesi bile asuman sayesinde alıyor asu her tülü hakarete maruz kalmış bilinmeden boşanmış daha neler neler birazcık olsa saygı hakediyor ben bugüne kadar bunca yaptıgı şeye karşı mermeresin ona minnetkar bi bakışını yakalayamadım minnet duymak önce kalp kırıp sonra çicek almakla olmaz yani bu devenin yanında pire kadar bile olmuyo ben zaten çok sinirlendim ve izlemedim devamını asumanna selimide yakıştırmıyom ama en azındam mermeresin yanından daha iyi olacagına eminim mübarek kızı stres torbası yaptılar çok sinirlendim çok umarım anlatabildim bu defa:icon_sorr denizciğim ben sana bu konuda katılmıoyrum.hem asuman hem cihan bunları sevdikleri insanı kuurtarmaa için değil kendi çıkarları için yaptığını biliyoruz hepimiz.asuman kendi çıkarı için ona böbreğini verdi bu aç açık ortada. bence seni sevmeyen biri için kılını bile kıpırdatmamak gerekir.ama bunlar kendi hayatlarını ortaya koyuyurlar.asuman ve cihan için. ama leyla ne kadar inkar etsede menderesi sevdiği apa açık ortada.menderes zaten leylayı seviyo.bunlar bir biri için hayatını ortaya kaoydukalarında karşılığını alacakalr yani.bu belli bişey leyla eninde sonunda menderese olup biteni anlatacak. şimdi dizinin yarısını izledim.asumanı kırdığını biliyorum ççek verdiğinide resimde gördümde şimdi bu konuda nederseniz deyin menderes haklıda (çocuk bulunuyoda o niye öle diyo onu anlamdım ama neyse yarın izlerimn devamınıda.) menderesle leylya gizli gizlimi buluşuyo orasını pek anlayamadım. bide herkez herşeyi öğrenecek diyo özetttede mahir gidip olup biteni menderese anlatacak leylanın neren haberi oalcak olup bitenelrden. ama cihan gazeli dövüyo.bu cihan iyice delirdi.zaten geliydi.sinir şey.ha bide bu cihan öz babasını görüyo bu bölümde.asumnalada selim bir aarda olacaksa olsun menderesle leylayı bıoraksın.bu bölümde çok sinir oldu menderes leylayı öptüya orda ters ters baktı çok sinir oldum.zaten dizide ona çok sinir oluyorum. niye bütün dizilerde böle insanları sevmeği insanalrla uğraştırıyorlar.gerçek hayatta olsa kimse uğraşmaz heralde ben hayatta uğraşmazdım.seviyosa seviyodur sevmiyosa banane derim hiç kendi hayatımı koymam ortaya heralde çünkü o senin için hiç bişey yapmaz seni gözü görmezki yapsın o bi başkasını seviyo seninle uğraşamaz.asuman onunla uğraştı ama onun gözü leyladan başaksını görmediği için o bu fedakarlıkları hiç görmedi bile. bazı insanalr sözünü tutar bazılarıda tutmaz tutanada hak vermek lazım tutmaaynada.onunda kendine görebi sebebi var. leyla menderees için fedakarlık yapar ona bişey olamsınb diye. ama menderes için biri haaytından da vazgeçse o leylayı bırakmaz bırakamaz. bayabi daldan doruktan oldu ama kusuruma bakamyın. bakış 11-10-07, 21:43 giriyorum çıkıyorum kimse yok. ey senaristler bu işe bir çare bulun. dizinin eski tadını geri getirin ve bu işi yaparken lütfen biraz gerçekçi olun. cihan ın hakkından gelmek için bir canı olan körpecik gazel yetmez. mahir de pek inandırıcı bir karakter gibi gelmedi bana. başından beri her olaya maydonoz edilmeye çalıştırıldı. bu da yetmedi şimdi kahraman olacak. o adamın efeliği çok dizi işi geliyor bana. kim babası gibi gördüğü adama ihanet eder? zaten façalının yanında büyümüş. bir sürü kaçırılmanın, kaçakçılığının yapıldığına şahit olmuş. bu zamana kadar hep mi haklının yanında bulunmuş. oy oy oy. bu arada ey türk polisi, sen bunları hak etmedin biliyorum; kim ne derse desin dizide polisler çok eli kolu bağlı, beceriksiz gösterilmiş. polis teşkilatının yapamadığını, façalının oğlu jöleli mahir yapacak:icon_sorr döktüm içimi. banane. ben dizime sahip çıkıyorum. kaçırmadan izliyorum. ama son 4 bölümdür bir sonraki bölüm daha güzel olacaktır, bu bölümdeki yanlışlar bir sonraki bölümde düzelir diye beklemekten gına geldi.:icon_evil jujum 11-10-07, 22:51 giriyorum çıkıyorum kimse yok. ey senaristler bu işe bir çare bulun. dizinin eski tadını geri getirin ve bu işi yaparken lütfen biraz gerçekçi olun. cihan ın hakkından gelmek için bir canı olan körpecik gazel yetmez. mahir de pek inandırıcı bir karakter gibi gelmedi bana. başından beri her olaya maydonoz edilmeye çalıştırıldı. bu da yetmedi şimdi kahraman olacak. o adamın efeliği çok dizi işi geliyor bana. kim babası gibi gördüğü adama ihanet eder? zaten façalının yanında büyümüş. bir sürü kaçırılmanın, kaçakçılığının yapıldığına şahit olmuş. bu zamana kadar hep mi haklının yanında bulunmuş. oy oy oy. bu arada ey türk polisi, sen bunları hak etmedin biliyorum; kim ne derse desin dizide polisler çok eli kolu bağlı, beceriksiz gösterilmiş. polis teşkilatının yapamadığını, façalının oğlu jöleli mahir yapacak:icon_sorr döktüm içimi. banane. ben dizime sahip çıkıyorum. kaçırmadan izliyorum. ama son 4 bölümdür bir sonraki bölüm daha güzel olacaktır, bu bölümdeki yanlışlar bir sonraki bölümde düzelir diye beklemekten gına geldi.:icon_evil sevgili bakış aynı şeyleri düşünüyoruz hemen hemen ...eski tat var da ben mi tat alamıyorum diyordum ki tam sen bu msjı yazdın :icon_sorr gazelin durumu artık söylesem olmuyor sussam gönül razı gelmiyor durumuna döndü sonu hayır olsun kızımızın... façalıdan sonrada mahirde gözümde tüm inandırıcılığını yitirmiştir ağzıyla ona kuş tuttursalarda artık olmaz :fighting2diziye ilk girdiği bölümlerde kızın birini adamların elinden kurtarmıştı hatırlarsak simdi o mahir nerde bu mahir nerde diyesi geliyor insanın içinden yazık vallahi cık cıkkk cık:) polis mevzusuna artık hiç girmiyelim o an bir komedi yapmak istediler sanırım başardılar da bizlerde çok güldük zaten güzel sahneydi :) .... not ... simdiden bayramızınızı kutluyorum iyi bayramlar diliyorum herkese :img-wink: sevgilerbye peloş_sezin 12-10-07, 08:00 giriyorum çıkıyorum kimse yok. ey senaristler bu işe bir çare bulun. dizinin eski tadını geri getirin ve bu işi yaparken lütfen biraz gerçekçi olun. cihan ın hakkından gelmek için bir canı olan körpecik gazel yetmez. mahir de pek inandırıcı bir karakter gibi gelmedi bana. başından beri her olaya maydonoz edilmeye çalıştırıldı. bu da yetmedi şimdi kahraman olacak. o adamın efeliği çok dizi işi geliyor bana. kim babası gibi gördüğü adama ihanet eder? zaten façalının yanında büyümüş. bir sürü kaçırılmanın, kaçakçılığının yapıldığına şahit olmuş. bu zamana kadar hep mi haklının yanında bulunmuş. oy oy oy. bu arada ey türk polisi, sen bunları hak etmedin biliyorum; kim ne derse desin dizide polisler çok eli kolu bağlı, beceriksiz gösterilmiş. polis teşkilatının yapamadığını, façalının oğlu jöleli mahir yapacak:icon_sorr döktüm içimi. banane. ben dizime sahip çıkıyorum. kaçırmadan izliyorum. ama son 4 bölümdür bir sonraki bölüm daha güzel olacaktır, bu bölümdeki yanlışlar bir sonraki bölümde düzelir diye beklemekten gına geldi.:icon_evil evet bende giriyorum çıkıyorum kimse yok.nerde bu yeminciler. alisercan,aly_73,tavuskuşu,mavi deniz,mxrxt, nerde bunlar. bence mahir bütün olup biteni mahir menderese anlatacak gibime gelir daha doğrusu öle olacak gibi.çünkü façalıyla konuşuoyrlardı façalı sonra özgündü. herkesin bayramı kutlu olsun. @ly 12-10-07, 08:31 evet bende giriyorum çıkıyorum kimse yok.nerde bu yeminciler. alisercan,aly_73,tavuskuşu,mavi deniz,mxrxt, nerde bunlar. bence mahir bütün olup biteni mahir menderese anlatacak gibime gelir daha doğrusu öle olacak gibi.çünkü façalıyla konuşuoyrlardı façalı sonra özgündü. herkesin bayramı kutlu olsun. Vildan ve tüm Yemin ahalisi, gününüz aydın, bayramınız kutlu olsun efendim...bye Bakış ve İlknur, teessüf ederim size..! Niye beğenmiyorsunuz Mahir'i..! İlknur'cum; Menderes'i affedebiliyorsun da gencecik Mahir'i niye bir kalemde siliyorsun a bacım..! (Başımıza tüm dertler, Mermeres'in aşığım beni affedin mazeretiyle yaşadığı ikili hayat nedeniyle gelmedi mi :hıh) Mahir genç, babası bildiği bir adamın istekleri var kabul ama çocukları çok seviyor. Hepimizin bir zaafı, dayanamayacağımız bir nokta vardır. Mahir de yalnız ve acılı bir çocukluk geçirmiş. Bu da onun zaafı bence..Mahir Façalıya karşı çıkarsa bu çocuk kaçırma yüzünden olacak...Başından beri rahatsızlığı belliydi. Hiçbir zaman tamamen kötü olmadı. Sadece arada Façalı babaya olan saygı ve gönül borcu vardı. Ama son olay Mahir için bardağı taşıran damla olacak... Bakış'cım, Gazel tek başına Cihan'la mücadele edemez ama polis onu Gazel kadar iyi tanımıyor. Baki babanın gözleri, oğlunun yaptıklarına karşı kör. Görmüyor ya da bilinçaltı görmesini istemiyor...Leyla'nın hali hepimizce malum zaten...Makul ve mantıklı değerlendirme yapabilen bir Gazel var elimizde...o bir delil yakalasın (umarım Mahir'in de desteği ile..), gerisini büyükleri halletsin :img-wink: Polisin çok pasif kaldığını kabul ediyorum.Bu bir hataydı. Ya polisi hiç karıştırmayacaklardı bu işe, ya da bu kadar pasifize etmeyeceklerdi. Ama Mahir ve Gazel konusunda acımasız davranmışsınız...:) bakış 12-10-07, 08:59 çok sevgili aly_73 , ben sadece Gazel'in tek başına savaşıyor gibi gösterilmesini biraz yadırgıyorum. bari yanına sadakat abla yı alsaydı ya da artık hiç gözükmeyen ve bence çok iyi bir oyuncu olan sonat'ı. yatıyoruz kalkıyoruz çocuk hala serada. toprak börtü böcekle uğraşmaktan ve dizide eskisi kadar rol bulamamaktan o da ağaç olup toprağa kök saldı galiba. alisercan 12-10-07, 11:40 çok sevgili aly_73 , ben sadece Gazel'in tek başına savaşıyor gibi gösterilmesini biraz yadırgıyorum. bari yanına sadakat abla yı alsaydı ya da artık hiç gözükmeyen ve bence çok iyi bir oyuncu olan sonat'ı. yatıyoruz kalkıyoruz çocuk hala serada. toprak börtü böcekle uğraşmaktan ve dizide eskisi kadar rol bulamamaktan o da ağaç olup toprağa kök saldı galiba. Sen çok yaşa bakış, inan çok hoşuma gitti. Demek sonat artık börtü böcekle uğraşmaktan rol yapamamakta diyorsun. Haksız da sayılmazsın. Gazel bu hafta atağa mı geçer o da mı korkar bilemiyorum ama mahir hala ortada dönen dolabı bilmiyor. Yani cihanın niye menderesle uğraştığını, neden ona bu kadar kin beslediğini bilmiyor. Cihanın bir kardeş gibi yetiştiği evde leylaya göz koyduğunu bilmiyor. Kendisini sokaktan alan bir adamın borcunu ödemesine yardımcı olarak borcunu ödemeye çalışıyor. Aliye yazmış bu nasıl kabadayılık diye. Kabadayı böyle işte can borcunu ödemek zorunda hissediyor kendini. Verdiği sözü ve bir de can borcunu unutmuyor bu eski kabadayılar. Yaptığından hoşlanmıyor façalı ama yapmak zorunda can borcu ağır geliyor. Mahir ise bir kaç itiraz etti façalıya ama onun da can borcu sözünün altında ezildiğini görüyor ve mecburen uyguluyor. Mahirler ve onun gibiler yeraltı dünyasında farklı bir tipolojidir. Yani aslında günümüzde olmayan bir tipoloji. Belki bu farklı geliyor. Yani onlar daha önce çocuk kaçırmadı. Adam kaçırdı, haraç aldılar, adam vurdular. Ama çocuk kaçırma kadın kaçırma satma bunların işi değildi. Günümüzde bunlar yok artık. 72 de yaygındı bunlar. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Dündar Kılıç ve Kürt İdris yılmaz güneyin oğlunun sünnetine gitmişti. Birer silah armağan etmişlerdi. İlginç bir dünya işte. Konumuza dönersek, bence Mahir olayın gerçek yüzünü öğrenir öğrenmez bu işi keser. Façalıya bunu anlatır. Mutlaka bakalım bekleyelim görelim. Eleştirilerinize gelince bakış ve jujum, haklı olduğunuz yönler çok. Polis konusunda katılıyorum size. Burada en güzeli menderesin polise haber vermemesiydi. Toprağın can güvenliği açısından daha iyi olurdu. Neyse sanıyorum bütün bunları geçiş için başka öykülere basamak yapmak için kullanıyorlardır sanırım. Herkese iyi bayramlar... peloş_sezin 12-10-07, 11:55 benim tek ümidim mahir vede gazel onlardan başkası yapmıyacak bu iyiliği. gazel kaseti görüyo vede ablasına anlatacak.mahirde menderese anlaatcak bunalrda birbirlerine analtırmı bilmem. peloş_sezin 12-10-07, 14:21 nihayet dizinin tamamını izleyebildim. ben sonunu çok saçam buldum.cd açılıyo ama nasıl oluyoda leyla bunu görmüyo.çok saçama geldi bana yani görmesi lazım.bide gazel dvd oynatıcıyı açıpta görüyo bu olup bitenleri sanırım eee cd zaten açık nasıl oluyo iş bitürlü anlamadım. menderes leylanın sevdiği çiçekleri asumana götürdü.çok komikti. asumanla selim arasını çok merak ediyorum. mxrxt 12-10-07, 17:25 selam arkadaslar nasilsiniz?? Tüm yemin dizi ekibinin ve burdaki dostlarimin öncelikle BAYRAMINIZ KUTLUYORUM allah dualarinizi kabul etsin insallah bu arada diziyle ilgili fazla bisey yazamiyorum..Sadece sunu diyorum Gazel yedigi Tokatin acisini fena cikaracak gibi.....Gazel zamani geldi... cebalo 12-10-07, 17:45 arkadaslar bayraminiz kutlu olsun allah nice bayramlar nasip eder insallah:img-yes:,dizimize 3gün kaldi pazartesini iple cekiyorum,bu bölüm cok güzel olcak cünkü leylayla menderes biradalar:img-in_lo ve mutlu görünüyorlar,cihan yapti kötülüklerin bedelini ödemeye hazirlaniyor,gazele ati o tokatin bedelini ödiyecek cünkü gazel bu o asla ezdirmez kendini ,cihana bunu ödetirbirazda cihan bey aciceksin,mahir sanirim facalidan ayriliyor yaptiklarin pisman gibi belki vicdanini rahatlatmak icin menderese herseyi anlatir :img-yes:ve,asumanda mutlu görünüyor selimle :img-in_lo,zaten fragmanda heycanli ve ask dolu bi bölüm diyor :happy0064 cok ama cok merak ediyorum neler olcak:img-yes: mavi deniz 12-10-07, 19:09 yemin ailesine bende küçük mutluluklar diliyorum sizlere.elmalı kekler,sıcacık sahlepler,yagmur kokusu,pazar kavaltıları,trafikte yeşil ışıklar,fallarda balıklar!mutlu bayramlar:)deniz jujum 12-10-07, 19:30 arkadaslar Zeyno hanım hepinizin bayramını kutluyor...ve hepinize selamlarını, sevgilerini ve en iyi dileklerini yolluyor:img-wink: bu vesileyle bende sizlerin bayramını kutluyorum:img-wink: aliye ablacım menderesi savunuyorsun demişsinde ben hiç hatırlamıyorum menderesi savunduğumu çok düşündüm ama bulamadım:icon_whis menderes benim gözümde basiretsiz bir kahraman haline dönüştü malesef ki artık :icon_sorr alıntı Mahirler ve onun gibiler yeraltı dünyasında farklı bir tipolojidir. Yani aslında günümüzde olmayan bir tipoloji. Belki bu farklı geliyor. Yani onlar daha önce çocuk kaçırmadı. Adam kaçırdı, haraç aldılar, adam vurdular. Ama çocuk kaçırma kadın kaçırma satma bunların işi değildi. Günümüzde bunlar yok artık. 72 de yaygındı bunlar. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Dündar Kılıç ve Kürt İdris yılmaz güneyin oğlunun sünnetine gitmişti. Birer silah armağan etmişlerdi. İlginç bir dünya işte. bu konunun aynısı bugun arkadaslarla aramızda :img-yes:geçti aynı olay belki de buna benzer olabilir ama ben o silahı hediye edenin komedi dünyasından çok ünlü bir komedyen olduğunu hatırlıyorum:icon_sorr hediyelerde bile silahlar gidiyor yaa durum bayağı bir vahim bir hal aldı malesef bundan sonraki nesil de birbirine tank top tüfek armağan eder artık:img-cool2 mxrxt 12-10-07, 20:06 arkadaslar Zeyno hanım hepinizin bayramını kutluyor...ve hepinize selamlarını, sevgilerini ve en iyi dileklerini yolluyor:img-wink: bu vesileyle bende sizlerin bayramını kutluyorum:img-wink: Merhaba Ilknur bu mesaj gercekten özel bir mesaj oldu.. Sevgili Zeyno hanim´in bu inceliginden dolayi kendisine sonsuz tskkürlerimi sunuyorum..Bende sahsim adina Zeyno Hanim´in Bayramini en icten dileklerimle kutluyor dualarinin kabul olmasini diliyorum.. Bu arada seninde bayramini kutluyorum ilknur.. @ly 13-10-07, 01:30 yemin ailesine bende küçük mutluluklar diliyorum sizlere.elmalı kekler,sıcacık sahlepler,yagmur kokusu,pazar kavaltıları,trafikte yeşil ışıklar,fallarda balıklar!mutlu bayramlar:)deniz Ben bayıldım bu küçük mutluluklara, Amin Amin...:img-in_lo ************************************************** ****************** İlknur'cum, Menderes'in savunulması derken, aslında tüm forumu kastetmiştim...Sonuçta hepimiz Menderes'in yaptıklarını görmezden gelip, Leyla ile kavuşmalarını istiyoruz. :img-yes: Menderes'e gösterilen tolerans, 2. şans, Mahir'e de verilsin demek istedim :icon_sorr Gökhan, reca ederim Mahir'i eski Mahir'e dönüştür artık...:hıh lovablebuterfly 13-10-07, 10:37 Yüreğinize damla damla umut, günlerinize bin tatlı mutluluk dolsun.Sevdikleriniz hep yanınızda olsun, yüzünüz ve gülünüz hiç solmasın Bayramınız Kutlu Olsun :) peloş_sezin 13-10-07, 11:12 sorabilirmiyim acaba menderes ne yapmış.onun bence hiç bi suçu yok.aynı şey leylanında başına gelebilirdi.leyalnın evindende kaçırabilirlerdi toprağı. @ly 13-10-07, 13:22 sorabilirmiyim acaba menderes ne yapmış.onun bence hiç bi suçu yok.aynı şey leylanında başına gelebilirdi.leyalnın evindende kaçırabilirlerdi toprağı. Vildan'cım, bahsettiğim olay Toprak'ın kaçırılması değil ki...o konuda Menderes'in yapabileceği birşey yoktu... Menderes'in, görünüşte de olsa, Asuman ile evliyken, dalavere ile boşanması, Leyla ile evlenmesi ve yıllarca iki kadını da kandırarak ikili bir hayat yaşamasından bahsediyorum...yine sinirlendim.. :icon_twis Menderes aslında başına gelen herşeyi hakediyor amaa...Leyla ve çocukların hatırı var işte :hıh peloş_sezin 13-10-07, 13:44 Vildan'cım, bahsettiğim olay Toprak'ın kaçırılması değil ki...o konuda Menderes'in yapabileceği birşey yoktu... Menderes'in, görünüşte de olsa, Asuman ile evliyken, dalavere ile boşanması, Leyla ile evlenmesi ve yıllarca iki kadını da kandırarak ikili bir hayat yaşamasından bahsediyorum...yine sinirlendim.. :icon_twis Menderes aslında başına gelen herşeyi hakediyor amaa...Leyla ve çocukların hatırı var işte :hıh yok ya bence haketmio.ya onun yerine kendinizi koyun bide abisini sevdiği kadına aşık olabilirmi bi düşünü ya oda haklı.ben hak veriyorum.haklı ama şu konuda hak vermiyorum leylaya anlatması gerekirdi olanları.diğer yaptıklarında yerden göğe kadar haklı.asuman son bölümde şey dedi selime belki fark etmişsinizdir.ben onun istemediği çocuğunu annesiyim sadece dedi. peloş_sezin 13-10-07, 18:24 sesli fragmanı izledim.menderes leyalya hala bi şansımız var biz birbirimize aşığız dedi.ne olacak çok merak ediyoreum.kesin orda bitirecekelr ben haftaya izleyemöiyecem ya artık meraktan çaladur.ay inş. öle olmaz. hadi pazartesi bir ana önce bi gelsin çok merak ediyorum. CveB 13-10-07, 18:54 sesli fragmanı izledim.menderes leyalya hala bi şansımız var biz birbirimize aşığız dedi.ne olacak çok merak ediyoreum.kesin orda bitirecekelr ben haftaya izleyemöiyecem ya artık meraktan çaladur.ay inş. öle olmaz. hadi pazartesi bir ana önce bi gelsin çok merak ediyorum. Tahminlerimizden farklı olarak Façalı Mahir'in arkasında duruyor.Cihan'a senin keyfin için oğlumu kaybedemem diyor.Acaba Yengeyle tanışabilecek miyiz?Menderes'de sonunda Mahir'in güvenlik şirketinin elemanı olmadığını öğreniyor.(Günaydın,en sonunda)Gazel Cihan'a artık ne söylediyse Cihan soluğu babasının yanında almış.Ama Cihan'a üzüldüm.Babasına ya gerçekten senin gibiysem,çok korkuyorum diyor.Bu arada bana Yeşim Selahattin Bey'i gözüne kestirmiş gibi geldi.Zaten şirkette işe de girmiş... Bayram editi: http://www.dizifilm.com/forum/blog/viewblog.php?userid=30143&entry=4009 peloş_sezin 13-10-07, 19:02 Tahminlerimizden farklı olarak Façalı Mahir'in arkasında duruyor.Cihan'a senin keyfin için oğlumu kaybedemem diyor.Acaba Yengeyle tanışabilecek miyiz?Menderes'de sonunda Mahir'in güvenlik şirketinin elemanı olmadığını öğreniyor.(Günaydın,en sonunda)Gazel Cihan'a artık ne söylediyse Cihan soluğu babasının yanında almış.Ama Cihan'a üzüldüm.Babasına ya gerçekten senin gibiysem,çok korkuyorum diyor.Bu arada bana Yeşim Selahattin Bey'i gözüne kestirmiş gibi geldi.Zaten şirkette işe de girmiş... Bayram editi: http://www.dizifilm.com/forum/blog/viewblog.php?userid=30143&entry=4009 cihan babsına öle dio ama odam akıllanmaz bunu bi kenara yazın inanki. yeşimmi selahattini gözüne kestirdi yoksa selahattinmi yeşimi orası malum. sinope 13-10-07, 19:10 Tahminlerimizden farklı olarak Façalı Mahir'in arkasında duruyor.Cihan'a senin keyfin için oğlumu kaybedemem diyor.Acaba Yengeyle tanışabilecek miyiz?Menderes'de sonunda Mahir'in güvenlik şirketinin elemanı olmadığını öğreniyor.(Günaydın,en sonunda)Gazel Cihan'a artık ne söylediyse Cihan soluğu babasının yanında almış.Ama Cihan'a üzüldüm.Babasına ya gerçekten senin gibiysem,çok korkuyorum diyor.Bu arada bana Yeşim Selahattin Bey'i gözüne kestirmiş gibi geldi.Zaten şirkette işe de girmiş... Bayram editi: http://www.dizifilm.com/forum/blog/viewblog.php?userid=30143&entry=4009 CveB hala fragman izleyemedim:icon_sorr ama saolsun vildancigim gorduklerini bizlerle paylasmis:good: Demekki Facali Abimiz artik Cihana karsi Tepkisini ortaya koyuyor(Iste buna cok sevinirim):happy0064Aslinda gec bile kaldi:img-yes: Yenge olayi hala bir muamma(Bagdattan yola yuruyerek ciksaydi,Yengemiz bu zamana kadar gelmesi lazimdi,Insallah bu bolumde Yengemizle tanismak Biz Yemin severlere nasip olur diyorum):img-wink: Ahh ayakta uyuyan otele bosuna para odeyen spor Mercedese ne soylesem azdir:icon_whis. Evine koruma diye aldigi kisinin kim,kimin elamani biraz olsun arastirmasi lazimdi (Gunaydin demiyelimde gecmisler ola Mercedes diyelim,Akrep cihan sayet sen biraz daha tedbirli davransan idin Mahiri evin icine kadar sokamiyacakti) Koskoca Mermertaylarin evini 1 koruma ile korutmalarina hala sasiriyorum:icon_whis Cihan karakterine uzulmek konusunda (cocuklugunda yasadigi agir travmalar sonucu su anki yaptigi seyleri yapiyor) Aslinda Baki Babaya sasiriyorum? Koskoca bir Emekli Hakim(yanlissam duzeltiniz) nasil olurda Cihanin hareketlerinden,konusmalarindan,ruh halinden anlayamaz? Hakimler bildigim kadariyla bir suclunun gozunden bir sucu isleyip islemedigini anlayan kisilerdir Nee Belos Yeso selahattin beylerin sirketine isemi girmis? Hemde selahattin beyi gozune kestirmis(inanamiyorum, pes diyorum artik):img-pilot edit: Tum Yemin severlerin bayrami kutlu olsun. Sevgilerimle peloş_sezin 13-10-07, 19:27 CveB hala fragman izleyemedim:icon_sorr ama saolsun vildancigim gorduklerini bizlerle paylasmis:good: Demekki Facali Abimiz artik Cihana karsi Tepkisini ortaya koyuyor(Iste buna cok sevinirim):happy0064Aslinda gec bile kaldi:img-yes: Yenge olayi hala bir muamma(Bagdattan yola yuruyerek ciksaydi,Yengemiz bu zamana kadar gelmesi lazimdi,Insallah bu bolumde Yengemizle tanismak Biz Yemin severlere nasip olur diyorum):img-wink: Ahh ayakta uyuyan otele bosuna para odeyen spor Mercedese ne soylesem azdir:icon_whis. Evine koruma diye aldigi kisinin kim,kimin elamani biraz olsun arastirmasi lazimdi (Gunaydin demiyelimde gecmisler ola Mercedes diyelim,Akrep cihan sayet sen biraz daha tedbirli davransan idin Mahiri evin icine kadar sokamiyacakti) Koskoca Mermertaylarin evini 1 koruma ile korutmalarina hala sasiriyorum:icon_whis Cihan karakterine uzulmek konusunda (cocuklugunda yasadigi agir travmalar sonucu su anki yaptigi seyleri yapiyor) Aslinda Baki Babaya sasiriyorum? Koskoca bir Emekli Hakim(yanlissam duzeltiniz) nasil olurda Cihanin hareketlerinden,konusmalarindan,ruh halinden anlayamaz? Hakimler bildigim kadariyla bir suclunun gozunden bir sucu isleyip islemedigini anlayan kisilerdir Nee Belos Yeso selahattin beylerin sirketine isemi girmis? Hemde selahattin beyi gozune kestirmis(inanamiyorum, pes diyorum artik):img-pilot edit: Tum Yemin severlerin bayrami kutlu olsun. Sevgilerimle abalcığım yarın yemini tekrarı var fragmanı kesin izlersin ozaman.anlatmayı becerebilsem anlatayımda beceremiyom.yine sizlere yardımın dokunduysa ne mutlu baan. façalının cihan postayı daha önceden koyması lazımdı ** geç olsunda güç olamsın derler ya onun hesap. sölediğin her konuda saan katılıyorum menderes insan güvenlik şirketini ararda bi sorar dimi.bu kadar saçmalık olmaz. bence yeşim selahattini değil selahattin yeşimi kafalşamya çalışıo gibime gelio. çünkü madem birlikte çalışacaz bana selahattin diyebilirsin demesi var sanki ona aşık olmuş gibi. bu selahatttinde ne yere bakan yürek yakanmış fatmanur yok bul birini. şunuda bilse 40dan sonra azanı teneşir haklarmıymış neymiş tam bilmiyorum eğer yanlışsa düzeltin lütfen.bu sözü hep karıştırıyorum.ondan tam bilmiom. ama yaş 70 iş bitmiş oğlunun yaşında birine aşık olamsı çok saçam ve sinir. inş 'gökhan ve saz arkadaşları 'selahattinide birine açık etmezle. dizide okdar çok birbirine açık olan varki.bide selahattine yemin izleyicizi katlaanmaz die düşüom. cebalo 13-10-07, 20:42 bende daha görememedim su sesli fragmani cok merak ediyorum neler olcak, pazartesini iple cekiyorum ,2gün kaldi dizimize :happy0064 ,cok merak ediyorum leylayla menderesin bulusmasi :img-in_lo nasil gececek ,gazel cihandan nasil intikam alacak :img-yes:,asumanlan selimin arsinda neler olcak ,mahir neler yapacak,cihan bey babasinin yaninda napacak bunlarin cevaplarini artik pazartesi alacaz :img-yes: sinope 13-10-07, 21:03 abalcığım yarın yemini tekrarı var fragmanı kesin izlersin ozaman.anlatmayı becerebilsem anlatayımda beceremiyom.yine sizlere yardımın dokunduysa ne mutlu baan. façalının cihan postayı daha önceden koyması lazımdı ** geç olsunda güç olamsın derler ya onun hesap. sölediğin her konuda saan katılıyorum menderes insan güvenlik şirketini ararda bi sorar dimi.bu kadar saçmalık olmaz. bence yeşim selahattini değil selahattin yeşimi kafalşamya çalışıo gibime gelio. çünkü madem birlikte çalışacaz bana selahattin diyebilirsin demesi var sanki ona aşık olmuş gibi. bu selahatttinde ne yere bakan yürek yakanmış fatmanur yok bul birini. şunuda bilse 40dan sonra azanı teneşir haklarmıymış neymiş tam bilmiyorum eğer yanlışsa düzeltin lütfen.bu sözü hep karıştırıyorum.ondan tam bilmiom. ama yaş 70 iş bitmiş oğlunun yaşında birine aşık olamsı çok saçam ve sinir. inş 'gökhan ve saz arkadaşları 'selahattinide birine açık etmezle. dizide okdar çok birbirine açık olan varki.bide selahattine yemin izleyicizi katlaanmaz die düşüom. Vildanim tatlim Elinden geleni yapmaya calismissin(saolasin var olasin tatlim) Facalinin Cihan akrebe bu saatten sonra koyabilecegi en buyuk posta onu bir once psikolaga goturup,sonrada tedavi ettirmesidir. Spor Mercedese soyleyecek sozum kalmadi artik benim( her hafta gozumden dusuyorsun bay karizma ona gore):sad53: Selahattin&Belos Yeso amann imdatt yangin var diye bagirasim geldi:img-pilot Selahattin babamiz yesoya yuz vermez yahu,olsa olsa belos yeso sirnasir selahattin babaya(baba diyorum sana sakin babaligina cizik attirma,yakismaz babacigim sana kizin yasindaki bir hatuna goz koymak):img-pilot Tatlim Atasozumuzu dogru kullanmisssin.:good: 40 dan sonra azani tenesir paklarmis( yapmaz babamiz oyle seyler,Fatmanur hanimla onca yil ayni yastiga bas koymus birisi) Ama Erkek milleti bellide olmaz degilmi? Haaa Sevgiye,Aska geldimi boynumuz kildan incedir. Amma velakin Davul bile Dengi Denginedir(illa birine Selahattin babamizi asik edecekseniz ,baska birini kendi yaslarinda birini diziye dahil ediverin,olsun bitsin). Valla Gokhan Bey ve saz arkadaslarinin artik ne yonde muzik yaptiklarini bende dusunmeye basladim(dizi resmen kan kaybetmeye basladi,biz bile izleyiciler olarak isyanlardayiz) Bir an evvel su senaryoyu toparlama yoluna gidin,dallandirip budaklandiripta Selahattin babayida Belos Yesoya kurban vermeyelim.:img-pilot Sevgilerimle alisercan 13-10-07, 21:41 Vildanim tatlim Elinden geleni yapmaya calismissin(saolasin var olasin tatlim) Facalinin Cihan akrebe bu saatten sonra koyabilecegi en buyuk posta onu bir once psikolaga goturup,sonrada tedavi ettirmesidir. Spor Mercedese soyleyecek sozum kalmadi artik benim( her hafta gozumden dusuyorsun bay karizma ona gore):sad53: Selahattin&Belos Yeso amann imdatt yangin var diye bagirasim geldi:img-pilot Selahattin babamiz yesoya yuz vermez yahu,olsa olsa belos yeso sirnasir selahattin babaya(baba diyorum sana sakin babaligina cizik attirma,yakismaz babacigim sana kizin yasindaki bir hatuna goz koymak):img-pilot Tatlim Atasozumuzu dogru kullanmisssin.:good: 40 dan sonra azani tenesir paklarmis( yapmaz babamiz oyle seyler,Fatmanur hanimla onca yil ayni yastiga bas koymus birisi) Ama Erkek milleti bellide olmaz degilmi? Haaa Sevgiye,Aska geldimi boynumuz kildan incedir. Amma velakin Davul bile Dengi Denginedir(illa birine Selahattin babamizi asik edecekseniz ,baska birini kendi yaslarinda birini diziye dahil ediverin,olsun bitsin). Valla Gokhan Bey ve saz arkadaslarinin artik ne yonde muzik yaptiklarini bende dusunmeye basladim(dizi resmen kan kaybetmeye basladi,biz bile izleyiciler olarak isyanlardayiz) Bir an evvel su senaryoyu toparlama yoluna gidin,dallandirip budaklandiripta Selahattin babayida Belos Yesoya kurban vermeyelim.:img-pilot Sevgilerimle Bir gün ayrı kalınca neler olmuş böyle. Demek selahattin baba çarpılıyor. Bu çarpılma öldüren cazibedeki gibi olmasın. Adamın başına türlü türlü işler açmasın da. Böylesine kurt iş adamının parasının da etkisiyle donjuan olmaması imkansız gibi geliyordu bana. Yani öyle bir karakter varki. Kurt iş adamı, kırmızı başlıklı kızların peşine koşar gibi bir karakter o. Türkan geldiğinde de böyle bir tuhaf bakışları olmuştu. Yani selo baba Kırmızı başlıklı kız hikayelerine merhaba mı diyor. O zaman belasını da yine bu kırmızı başlıklı kızlardan bulur. sinope 13-10-07, 21:48 Bir gün ayrı kalınca neler olmuş böyle. Demek selahattin baba çarpılıyor. Bu çarpılma öldüren cazibedeki gibi olmasın. Adamın başına türlü türlü işler açmasın da. Böylesine kurt iş adamının parasının da etkisiyle donjuan olmaması imkansız gibi geliyordu bana. Yani öyle bir karakter varki. Kurt iş adamı, kırmızı başlıklı kızların peşine koşar gibi bir karakter o. Türkan geldiğinde de böyle bir tuhaf bakışları olmuştu. Yani selo baba Kırmızı başlıklı kız hikayelerine merhaba mı diyor. O zaman belasını da yine bu kırmızı başlıklı kızlardan bulur. Merhabalar Huseyin Abim Valla bende foruma bir gordum ki Selahattin Babamiz Beles Yesoyla samimiyetlik falan:img-pilot:img-pilot Selahattin babamiz kurt bir is adami amma velakin Fatma Nur hanima bunu yapmaz diye dusunuyorum. Helede bu Kirmizi Baslikli Kiz Beles Yeso olunca(yandi Gulum Keten Helva olayina doner):img-yes: yeso zaten belescinin teki,Selahattin baba kanmaz onun o sirnasmalarina diye dusunuyorum. Selahattin babamizda kasinirsa Beles Yeso yer paraciklarini Selahattin babanin ,paralar suyunu cekincede hadi bana eyvallah diyip el sallarbye Ardindada zugurt Aga Selahattin baba kalir:img-icecr:img-icecr Sevgilerimle alisercan 13-10-07, 21:53 Merhabalar Huseyin Abim Valla bende foruma bir gordum ki Selahattin Babamiz Beles Yesoyla samimiyetlik falan:img-pilot:img-pilot Selahattin babamiz kurt bir is adami amma velakin Fatma Nur hanima bunu yapmaz diye dusunuyorum. Helede bu Kirmizi Baslikli Kiz Beles Yeso olunca(yandi Gulum Keten Helva olayina doner):img-yes: yeso zaten belescinin teki,Selahattin baba kanmaz onun o sirnasmalarina diye dusunuyorum. Selahattin babamizda kasinirsa Beles Yeso yer paraciklarini Selahattin babanin ,paralar suyunu cekincede hadi bana eyvallah diyip el sallarbye Ardindada zugurt Aga Selahattin baba kalir:img-icecr:img-icecr Sevgilerimle Evet Vuslat, ama bu aralar sıkça gündeme gelen ve basınımıza da yansıyan sevgili Selahattin dumanın (ne tesadüf o da selahattin) yazdığı azgın teke sendromu hakim. Bak peloş da diyor kırkından sonra azanı teneşir paklar. Ama adam 70 inden sonra azıyor. Artık onu ne paklar bilemiyorum. Bu olursa gerçekten Fatmanur'a ayıp olur. Ama ne bileyim Vuslat olursa da bu adamın ilk işi olmaz gibi geliyor bana. Bakışları tam bir koca kurt tehlikeli bakıyor. sinope 13-10-07, 22:06 Evet Vuslat, ama bu aralar sıkça gündeme gelen ve basınımıza da yansıyan sevgili Selahattin dumanın (ne tesadüf o da selahattin) yazdığı azgın teke sendromu hakim. Bak peloş da diyor kırkından sonra azanı teneşir paklar. Ama adam 70 inden sonra azıyor. Artık onu ne paklar bilemiyorum. Bu olursa gerçekten Fatmanur'a ayıp olur. Ama ne bileyim Vuslat olursa da bu adamın ilk işi olmaz gibi geliyor bana. Bakışları tam bir koca kurt tehlikeli bakıyor. Huseyin abi Selahattin Duman kimki? Bu aralar pek tv ile isim omluyorda(haberleri izleyemiyorumda):icon_sorr aaa Selahattin Babamiz boyle bir hataya duserse kii dusecege benziyor. Tenesir bile paklamaz onu(ben benim avantardakinin Sag kolu Memati=Olum var,sahin bakisli,ona sevkederim babamizi):img-icecr fatma Nur hanima ihanet( erkek milleti diye baslayacagim ,simdi kizarsin sen yine bana):img-wink: Abicigim sanki yazindan su sonucu cikarttim,zamaninda bizim koca kurt tam bir capkinmiydi? oglu Mercedeste onami cekti diyecegim? ama spor cengaver 1 kez sevdi:img-in_lo Koca kurtlari mezar bile kabul etmezmis:icon_whis:icon_whis @ly 13-10-07, 22:30 Huseyin abi Selahattin Duman kimki? Bu aralar pek tv ile isim omluyorda(haberleri izleyemiyorumda):icon_sorr aaa Selahattin Babamiz boyle bir hataya duserse kii dusecege benziyor. Tenesir bile paklamaz onu(ben benim avantardakinin Sag kolu Memati=Olum var,sahin bakisli,ona sevkederim babamizi):img-icecr fatma Nur hanima ihanet( erkek milleti diye baslayacagim ,simdi kizarsin sen yine bana):img-wink: Abicigim sanki yazindan su sonucu cikarttim,zamaninda bizim koca kurt tam bir capkinmiydi? oglu Mercedeste onami cekti diyecegim? ama spor cengaver 1 kez sevdi:img-in_lo Koca kurtlari mezar bile kabul etmezmis:icon_whis:icon_whis Vuslat bacım, sen hazır internetteyken, " azgın teke sendromunu " bir araştır...Son yakalananlardan biri de ünlü bir şarkıcımızdır :icon_whis Hüseyin abinin mesajından çıkardığım sonuç şudur ki..." Erkek her yaşta ve de her şartta erkektir, güvenmeyiniz. Güneşin büyüklüğü ve pi sayısını babanıza sorunuz.." Selahattin Baba, geçici bekarlığının tadını çıkarmaya kararlıysa, ve 2. baharını Yeşim ile yaşayacaksa benden ona izin...sadece biraz sabır gerekir...Yeşim bu işte tecrübeli görünüyor nasıl olsa..Geçen bölüm kovaladığı amcam, Yeşim'in aşkı ile sıfırı tüketmiş, cebi boşalınca da kovulmuş bir başka Selahattin Baba olmasın sakın...! Fatma Nur Hanımın öcünü, bizzat Yeşim alacaktır Selahattin Babadan...! :img-pilot sinope 13-10-07, 22:42 Vuslat bacım, sen hazır internetteyken, " azgın teke sendromunu " bir araştır...Son yakalananlardan biri de ünlü bir şarkıcımızdır :icon_whis Hüseyin abinin mesajından çıkardığım sonuç şudur ki..." Erkek her yaşta ve de her şartta erkektir, güvenmeyiniz. Güneşin büyüklüğü ve pi sayısını babanıza sorunuz.." Selahattin Baba, geçici bekarlığının tadını çıkarmaya kararlıysa, ve 2. baharını Yeşim ile yaşayacaksa benden ona izin...sadece biraz sabır gerekir...Yeşim bu işte tecrübeli görünüyor nasıl olsa..Geçen bölüm kovaladığı amcam, Yeşim'in aşkı ile sıfırı tüketmiş, cebi boşalınca da kovulmuş bir başka Selahattin Baba olmasın sakın...! Fatma Nur Hanımın öcünü, bizzat Yeşim alacaktır Selahattin Babadan...! :img-pilot Aliye Selam Bacim Valla ben ayakta uyuyorum desene( Malum bayram oldugu icin hic bir seyden haberim olmuyor bu aralar):icon_sorr aliyem bacim amaninnn sende oyle deme yani artik guvenilecek bir erkektemi kalmadi? Selahattin babamizin hovardaliga baslayacagina sasirdim acikcasi(helede beles yeso ile):img-pilot Bir kac sayfa geride yazmis idim gecen bolum yasli adamcagizin beles yesonun babasi olabilirde,somurup biraktigi birisi olabileceginide(amanin selahattin baba sen sen ol,aklini basina topla,mal mulk gidiyor elden) torunlarinin gelecegini beles yesoya yedirtme:img-pilot Sevgilerimle alisercan 13-10-07, 22:57 Aliye Selam Bacim Valla ben ayakta uyuyorum desene( Malum bayram oldugu icin hic bir seyden haberim olmuyor bu aralar):icon_sorr aliyem bacim amaninnn sende oyle deme yani artik guvenilecek bir erkektemi kalmadi? Selahattin babamizin hovardaliga baslayacagina sasirdim acikcasi(helede beles yeso ile):img-pilot Bir kac sayfa geride yazmis idim gecen bolum yasli adamcagizin beles yesonun babasi olabilirde,somurup biraktigi birisi olabileceginide(amanin selahattin baba sen sen ol,aklini basina topla,mal mulk gidiyor elden) torunlarinin gelecegini beles yesoya yedirtme:img-pilot Sevgilerimle Erkek Milletine güvenmeyin olur mu... Mesala Baki baba da var, o da bir baba üstelik eşini çoktan kaybetmiş bir baba evlenmemiş ve evine çocuklarına baksın diye sadakat ablayı almış. Çocuklarına babalık yapmış bir adam. Yani her erkek bir değil her kadının bir olmadığı gibi. Ya da her kes selahattin değli ama Yaso da değil. Menderes konusuna gelince vuslat sakın armut dibine düşmüş deme. Yoksa Peloşu tanıyorsun ne mematiye benzer ne de bir başkasına. Ne seni sağ bırakır ne beni ne de bir başkasını. Menderes mi dedin o bir tane ne ilgisi var selo ile zaten yakında çıkacak aslında baki babanın kardeşinin oğlu...:happy0064:happy0064:happy0064 sinope 13-10-07, 23:12 Erkek Milletine güvenmeyin olur mu... Mesala Baki baba da var, o da bir baba üstelik eşini çoktan kaybetmiş bir baba evlenmemiş ve evine çocuklarına baksın diye sadakat ablayı almış. Çocuklarına babalık yapmış bir adam. Yani her erkek bir değil her kadının bir olmadığı gibi. Ya da her kes selahattin değli ama Yaso da değil. Menderes konusuna gelince vuslat sakın armut dibine düşmüş deme. Yoksa Peloşu tanıyorsun ne mematiye benzer ne de bir başkasına. Ne seni sağ bırakır ne beni ne de bir başkasını. Menderes mi dedin o bir tane ne ilgisi var selo ile zaten yakında çıkacak aslında baki babanın kardeşinin oğlu...:happy0064:happy0064:happy0064 Huseyin abim sen oyle diyorsan (hemde sakllarini uzattigin halde) o halde asla inanmam ben artik kimseciklere:img-yes: Baki babayi gercekten takdir ediyorum(her kadinda maalesef esi olunce evlenmez,ayni baki baba gibi evlatlarina kol kanat gere,yetistirir,buyutur.) AAA mercedese laf soylemedim zaten( spor mercedes 1 kez sevdi dedim):img-yes: ben pelosumu iyi tanirim,o ablasina kiyamaz,Mematide bana kiyamaz:img-wink: Ayy bayilacam gulmekten( tatli yiyordum,resmen bogazimda kaldi,bogulacam) Sen cok yasa emi abim yahu Menderes yakinda baki babanin kardesinin oglu ha:):):) hakkinizi helal edin gulmekten Vuslat baciniz sizlere omur olmak uzerebyebye Yeso belescisi senin hakkindan elbette Asuman gelir:)) alisercan 13-10-07, 23:20 Huseyin abim sen oyle diyorsan (hemde sakllarini uzattigin halde) o halde asla inanmam ben artik kimseciklere:img-yes: Baki babayi gercekten takdir ediyorum(her kadinda maalesef esi olunce evlenmez,ayni baki baba gibi evlatlarina kol kanat gere,yetistirir,buyutur.) AAA mercedese laf soylemedim zaten( spor mercedes 1 kez sevdi dedim):img-yes: ben pelosumu iyi tanirim,o ablasina kiyamaz,Mematide bana kiyamaz:img-wink: Ayy bayilacam gulmekten( tatli yiyordum,resmen bogazimda kaldi,bogulacam) Sen cok yasa emi abim yahu Menderes yakinda baki babanin kardesinin oglu ha:):):) hakkinizi helal edin gulmekten Vuslat baciniz sizlere omur olmak uzerebyebye Yeso belescisi senin hakkindan elbette Asuman gelir:)) Vuslatcan ben erkek millettine güvenmeyin olur mu derken size tembih anlamında söylemedim. Yani erkek milletine güvenmemek olur mu anlamındaydı. Yanlış anlaşıldım. |