Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları-Arşiv-2
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
Erkek hegomanyasını tahlil eden sloganlar geçidi gibi olmuş aynı :) bu yazı ve sloganlardan sonra kendini feministlerden koru derim ağabeycim:icon_whis
Ayrıca sinepome katılıyorum makyajı kadınlar kendileri için yapıyorlar:img-wink:, ve aslına bakarsan bakım konusunda ve makyaj konusunda erkekler bizim bir adım ilerimize geçtiler bile:) örneklerinizde ortalarda dolaşıyor yani ,peki onlar kimin için yapıyorlar ?öhüm öhüm öhüm :)
Vuslatcım kibrit suyu dökmene gerek kalmıcak yakında nesilleri tükeniyor zaten :img-hystekadın nufusu da tam tersi kat be kat artmakta kadınların hüküm sürdüğü bir dünya yakındır yani :img-punk:
Cnm senin utanma gerek yok o gencecik torunu yaşında kızı alan dede ve o aklına limon suyu sıktığım hanım kızımız utansın off ne bilim ya da kader utansın :) şu da var bir yandan en azından eşi yapmış yaa sevgilisi :icon_sorryapsaydı:img-fie:
Evet ilknur bilinçli bir tercih. Ama makyaj konusunda kimse kendini kandırmasın diyorum. Elbette kendi için yapılıyor ama içinde beğenilme egosunu her zaman destekliyor. Farkedilmek egosunu tetikliyor. Bütün bunlar yani egolar kişinin kendini iyi etmesini sağlıyor. Erkeklerde yok demedim, hiç olur mu. Meşhur metroseksüel lafı bizler için çıktı. Geçenlerde bizim avukat Esra çok çalışmaktan ve uykusuzluktan oluşan göz altı torbalarım için almanyadan krem getirtmemi istedi. Çok iyi olurmuş. Buradan şu sonucu da çıkardım. Makyaj ya da iyi görünme cilt bakımı vs. gibi şeyler sadece kişinin egosu için değil karşısındakilerin mutlu olması için de gerekiyormuş. Burada bir kaç arkadaş yazmıştı leyla çok bakımsız diye. Son bölümde bakımlı olduğu yazıldı falan.
Kısaca ilknur seni destekleyecek sonuca gelmek istiyorum.
Bakım ve Makyaj, giyim vs. gibi etkinlikler
Kendini iyi hissettirecek duyguları geliştiren farkedilmek, güzel görünmek, şık olmak iç güdülerinden oluşan egodan kaynaklanıyor. Erkek kadın farketmiyor.
Ayrıca karşısındakini mutlu hissettiren, onda haz uyandıran yayılan kokudan tutun da giyimi ve zerafete kadar her şeyinizle karşınızdakine de kendini iyi hissettiren duyguları verebilmektir.
Ama bütün bunlar iki cinsin de olduğu dünyada mümkün. Ben amazonları kaslı bilekli, kadınlar olarak düşünüyorum. Bana hiç kadın gibi gelmiyorlar. Niye yalan söyleyeyim. Güçlü kadına evet ama erkeksi kadına hayır. Feministlerle başım zaten hep belada. Burada Hatırla Sevgilide her yerde.
Bakış da buradayken dün Burağın yani mahirin bir sitede yemin grubu oluşturduğunu okudum. Peloş sezin bu seni uçurur eminim serhan abin de oraya üye gördüm. Bana bunun adresini sorma aliye ablan daha iyi biliyor.
Neyse Mahir, hak yoluna dönüyor ve focus filmciliğin yeni dizisi olan silahlara veda kapmanyasına katılıyor. Mahir silahı bırakıp dışarı çıktığında façalının adamları tarafından vuruluyor ve mahir hastaneye kaldırılıyor. Final mahir öldü mü kaldı mı. Çünkü tam o an kol düşüyor. Herkes öldü sanacak ama amasını ben de bilmiyorum..
peloş_sezin 19-10-07, 12:05 ya sesli fragman çıktımı bilen varmı ya.izlyen varsa anlatsın lütfen.nelerden bahsediyosunuz hiç bişley anlamıyorum.ya dizide ne oldu ya bi türlü izleyemedim.ne olur anlatın baan ya.lütfen.yalvarıyorum.
bahargokhan 19-10-07, 12:15 Açıkcası hayal kırıklığı ıcerısındeyım.nıye mı?YEMİN forumcuları yanı bu dizisi izleyip buraya yazı yazan arkadaslar diziyi başka noktaya cekip dizi hakkında değilde,sankı sıradan basit bir muhabbete dönüştürdükleri için üzgnüm.bir GÖKHAN muhabbetidir gittiği için üzgünüm.dizi hakkında yapıcı yorumlar yapılmadığı için üzgünüm.reytınglerde ki müthiş düşüşün konuşulmamasından dolayı üzgünüm.çok özür dileyerek yazmalıyım kı sıtede ki muhabbet geyik muhabbetine dönüştüğü için çooook üzgünüm.Evet YEMİN İ seyrediyordum ama siteden başlayarak burdakı vurdum duymazliğin diziye de yansıdığını düşünerek ,daha izlemeyeceğimi düşündüğüm için üzgünümmmm.
peloş_sezin 19-10-07, 12:27 bahargökhan arkadaş ben sana katılmıyorum.bu bi dizi olduğu için onlarıda eleştirmek gerkiyor.bence çok güzel herkesin gökhanı eleştirmesi.
hüseyin abi bu gidişte gökhanın elimden çok çekeceği var işnanki.anlatamam.
Açıkcası hayal kırıklığı ıcerısındeyım.nıye mı?YEMİN forumcuları yanı bu dizisi izleyip buraya yazı yazan arkadaslar diziyi başka noktaya cekip dizi hakkında değilde,sankı sıradan basit bir muhabbete dönüştürdükleri için üzgnüm.bir GÖKHAN muhabbetidir gittiği için üzgünüm.dizi hakkında yapıcı yorumlar yapılmadığı için üzgünüm.reytınglerde ki müthiş düşüşün konuşulmamasından dolayı üzgünüm.çok özür dileyerek yazmalıyım kı sıtede ki muhabbet geyik muhabbetine dönüştüğü için çooook üzgünüm.Evet YEMİN İ seyrediyordum ama siteden başlayarak burdakı vurdum duymazliğin diziye de yansıdığını düşünerek ,daha izlemeyeceğimi düşündüğüm için üzgünümmmm.
Valla bahar gökhan biz de böyle düzeyli arkadaşların bu tür muhabbetleri başlatmadıkları ve buralara gelip de yazmadıkları için üzgünüz. Gökhan muhabetti ve düşme nedenlerini arkadaşlar yazdılar. Kendilerine göre tabii ki. Kendi bakış açılarından. Gökhan muhabeti de gökhanı eleştirmek için değil arkadaşların tek senarist adı olarak onu tanıdıkları için yazdılar. Sonuçta hakaretin değil serzenişlerin olduğu bir yazıydı herkesin. Ve eğer bu muhabbetleri yapan arkadaşların yazıları da olmasa sizin geyiği bile okuma şansınız olmayacak. Düzeyli muhabbetlerinizden bizi mahrum ettiğiniz yani yazmadağınız için bırakın bari okuma şansınızı da baltalamayın derim. Çünkü bu çıkıştan sonra ne fettan da, ne mavi deniz de, ne sinope de ne de ben de yazacak bir şey bırakamazsınız. Burada yazan herkes yeminin forumdaki varlığının sürmesi için yani muhabbet de olsa mesajların oluşması için çaba gösteriyorlar. Ciddi yazılananlar dikkate alınmadığı yerde esprili ve karşılıklı yazışma kendi doğallığında akıyor. Ve yine unutulmamalı ki sizin son geyik dediğiniz olay ciddi bir konudan çıktı. Senaryoda Selahhatininin Yeşime yan gözle bakmasından. Böyle niteelendirelim.
Buradaki çoğu arkadaş buna itiraz ediyorlar sonucta bu itiraz artık yerini bu tür muhabbetlere çevirdi. Yoksa siz gelip gidip hiç bir şey okuyamayacaktınız.
İtiraz editi : Bu itiraz senaryoya değil. Yani senaryo senaristlerin ve yapımcıların sorumluluğunda ve insiyatifinde. İtiraz selo baba karakterinin böyle bir şeyi yapmaması gerektiğine. Üstelik eşi sağken.. Hoş ölse de bağışlanır mı böyle bir karakter. Ama güzel olan da bu eylemi konuşuyoruz işte...
peloş_sezin 19-10-07, 12:38 Valla bahar gökhan biz de böyle düzeyli arkadaşların bu tür muhabbetleri başlatmadıkları ve buralara gelip de yazmadıkları için üzgünüz. Gökhan muhabetti ve düşme nedenlerini arkadaşlar yazdılar. Kendilerine göre tabii ki. Kendi bakış açılarından. Gökhan muhabeti de gökhanı eleştirmek için değil arkadaşların tek senarist adı olarak onu tanıdıkları için yazdılar. Sonuçta hakaretin değil serzenişlerin olduğu bir yazıydı herkesin. Ve eğer bu muhabbetleri yapan arkadaşların yazıları da olmasa sizin geyiği bile okuma şansınız olmayacak. Düzeyli muhabbetlerinizden bizi mahrum ettiğiniz yani yazmadağınız için bırakın bari okuma şansınızı da baltalamayın derim. Çünkü bu çıkıştan sonra ne fettan da, ne mavi deniz de, ne sinope de ne de ben de yazacak bir şey bırakamazsınız. Burada yazan herkes yeminin forumdaki varlığının sürmesi için yani muhabbet de olsa mesajların oluşması için çaba gösteriyorlar. Ciddi yazılananlar dikkate alınmadığı yerde esprili ve karşılıklı yazışma kendi doğallığında akıyor. Ve yine unutulmamalı ki sizin son geyik dediğiniz olay ciddi bir konudan çıktı. Senaryoda Selahhatininin Yeşime yan gözle bakmasından. Böyle niteelendirelim.
Buradaki çoğu arkadaş buna itiraz ediyorlar sonucta bu itiraz artık yerini bu tür muhabbetlere çevirdi. Yoksa siz gelip gidip hiç bir şey okuyamayacaktınız.
İtiraz editi : Bu itiraz senaryoya değil. Yani senaryo senaristlerin ve yapımcıların sorumluluğunda ve insiyatifinde. İtiraz selo baba karakterinin böyle bir şeyi yapmaması gerektiğine. Üstelik eşi sağken.. Hoş ölse de bağışlanır mı böyle bir karakter. Ama güzel olan da bu eylemi konuşuyoruz işte...
bu forumda gökhanı eleştirme olmasa kimsenin bişey yazdığı yokki.
ben yazdıklarınızı okuyamıyorum sadece yazıyorum aam bi boş vaktim olduğu zaman okuyacam yazdıklarınızı da gökhanı eleştirmek bence çok iyi ben onunla ilgili yazılan bütün mesajları zevkle okuyorum.ama şimdi grip olduğumdan hiç keyfim yok ** siz yazın ben yine okumaya çalışlırım.
bide bnim arkim dizi biter sonuna gldi di.ama özttende anlaşıldığı gibi ne biteceğe neden bitmeyeceğe benziyor.ben anlamıyorum.bu senarist grubu ne yapamya çlışıo.
siz bence senaristten neden şanslı olamdığınızı ben size söliyim.ben olduğum için.senaristlerin bana alerjisimi ne var ben bi türlü anlamıyorum.bütün izlediğim dizilerde öle.senaristler adamı cileden çıkarıo.
Açıkcası hayal kırıklığı ıcerısındeyım.nıye mı?YEMİN forumcuları yanı bu dizisi izleyip buraya yazı yazan arkadaslar diziyi başka noktaya cekip dizi hakkında değilde,sankı sıradan basit bir muhabbete dönüştürdükleri için üzgnüm.bir GÖKHAN muhabbetidir gittiği için üzgünüm.dizi hakkında yapıcı yorumlar yapılmadığı için üzgünüm.reytınglerde ki müthiş düşüşün konuşulmamasından dolayı üzgünüm.çok özür dileyerek yazmalıyım kı sıtede ki muhabbet geyik muhabbetine dönüştüğü için çooook üzgünüm.Evet YEMİN İ seyrediyordum ama siteden başlayarak burdakı vurdum duymazliğin diziye de yansıdığını düşünerek ,daha izlemeyeceğimi düşündüğüm için üzgünümmmm.
Bunca yazılanı böyle değerlendirmene üzgünüm...
Yapılan yorumların dizide olan olaylar ekseninde değerlendirilmiş olduğunu anlamamış olmana üzgünüm...
Gökhan senarist ve ona esprili bir biçimde serzenişte bulunmalarımızın anlaşılamamış olmasına üzgünüm..
Reytingler en başından beri böyle ve biz yapımcının bu kadar düşük reytingle bile dizinin arkasında olmasını hep takdir ettiğimizi paylaştık..Bu durumun kanalın kendi reklamını yapamamasından kaynaklanığının hepimizi farkındayız sanırım..Buna rağmen çok özverili bir ekip her hafta güzel bir bölüm izlettiriyor .. Bu dizi başka kanalda olsa ilk 5 de kesin olurdu bunda hemfikiriz değil mi :img-yes:
Ayrıca madem yazdıkalrımızın sadece bu kısımlarına dikkat edilip eleştiriliyoruz bari sizler yazında bizede ilham gelsin yazmak için...
Hewal'im biliyorum arada sırada misafir olarak giriyorsun artık geri dön dön ki bizde daha farklı bakış açılarının açtığı pencereden yeni ufuklara yelken açalım :img-wink: Ve tabi burayı boşlayan diğer tüm arkadaşlar ;)
Merhabalar Yemin Dizisinin Izleyicileri
Huseyin Abimde zaten gereken cevabi vermis(ellerine,yuregine saglik abicigim):good:
Fettanim can bacim benim
Yorumlarina her zamanki gibi yine katlmamak elde degil:good:
Bize buraya yorum yapalim diye bir aidat odenmedi,yada maas baglanmadi:img-yes:
Buraya zaten diziyi izlemek isteyen kisi gelir,izleyende gelir yorumunu yapar ve gider.
Kimseyi zorla diziyi izleyin yada forumu birakmayin diye zorlanildigini gormedimde duymadimda
Herkesin fikrini saygi ile karsiliyorum.Izlemek isteyen izler,izlemek istemeyende izlemez.
Edit: Hewalimizmi geldi? misafir olarak,hewal bizi okuyorsan bacim don gel artik diyorum(gazeteye ilan verecem bu gidisle Kayip araniyor diye,yetim biraktin bizi yahu):icon_sorr:icon_sorr
Bu hafta Gazelin Cihan icin hazirladigi tuzakta
Cihan bakalim nasil enselenecek?
Sevgilerimle
bahargokhan 19-10-07, 14:05 İşte sorun bu zaten !! Eleştiriye açik olup yazdıklarımdan bir anlam çıkarmaya davet edıyorum arkadaslar sizi.
Şahsen ben Yemin'in Pazartesi günkü kurtlar sofrasında hala ayakta kalmış olmasından dolayı mutluyum. Her haftayı merakla bekliyorum. Burada her yazılanı okuyamasam da, Yemin dizisini bu sitede ana sayfaya yerleştiren herkese teşekkür ediyorum.
İşte sorun bu zaten !! Eleştiriye açik olup yazdıklarımdan bir anlam çıkarmaya davet edıyorum arkadaslar sizi.
Pardon ama sizin eleştirilierinize verilen cevaplardan siz de anlam çıkarmaya çalışsanız ve gelmişken iki satır yorum yazsanızda bizde sizin dizi ile ilgili düşündüklerinizi öğrensek nasıl olur acaba :img-yes:
Edit: Hewalimizmi geldi? misafir olarak,hewal bizi okuyorsan bacim don gel artik diyorum(gazeteye ilan verecem bu gidisle Kayip araniyor diye,yetim biraktin bizi yahu)
Evet Sinope ciğim yorumlara göz attığını söyledi ilk etapta foruma uğramazken yorumları okumak için girmesi yakında döneceğinin sinyalleri olarak algılanıyor ben tarafından :img-wink:
Şahsen ben Yemin'in Pazartesi günkü kurtlar sofrasında hala ayakta kalmış olmasından dolayı mutluyum. Her haftayı merakla bekliyorum. Burada her yazılanı okuyamasam da, Yemin dizisini bu sitede ana sayfaya yerleştiren herkese teşekkür ediyorum.
Aynen katılıyorum sana kanalın onca umarsızlığıan rağmen p.tesi günleri onca rakibi olmasına rağmen hala izliyor olabildiğimiz için emeği geçenlere çok teşekkürler ve bu forumda seviyeli ve düzeyli yorumlarıyla ana sayfaya geçmesine katkıda bulunmuş tüm güzel arkadaşlarımada çok teşekkürler...
angel_timuçin 19-10-07, 14:19 yemin
abow şuan tekrarı var foxta
bi andan bakıyom bi yandan da foruma bişeler yazmak istedim
foxda tek güzel dizi bu heralde fazla bir dizide yokkk böyle güzel olması ayrıcalıklı tabiii :happy0064
güzel oyuncular var yaneeee hikayeside güzell,,,,
ben tırsıyom üzüm gözlü selim kötü biri olcak deye :icon_sorr
ne güzel asumanla birleştirdik onu
ve leyla ile menderes artıkın hep birlikte olacaktı...
inşallah iyi şeyler oluyyy ..............
ahh ahh mahir sen nerelerdesin .. valla flagmanda gördüm menderese gidiyo.. ohh ohh anlatıyo bide süper bittin sen cihan :icon_whis:icon_whis zuhahahhaah
Yorumunu daha doğrusu eleştirini defalarca okudum. Hani kaçırdığım birşey varsa yakalayayım diye... Ama hala anlamadım..Dizinin yayınlandığı akşam; konu, mantık hataları, oyuncuların performansları, dizinin düşen izlenme oranları ve sebepleri hakkında elimizden geldiği kadar yorumlarımızı yazıyoruz...Haftanın diğer günleri de genellikle dizideki olaylardan yola çıkarak(Selahattin Baba-Yeşim ilişkisi gibi..) muhabbet ediyoruz. Zaten forum kuralları gereği, ilgisiz mesajlar silinir. Amacım seni rencide etmek değil inanki...ama ben ne demek istediğini anlamadım...Yorumlarına baktım ve bu forumda çok az katılımın olduğunu gördüm...Keşke daha çok yazsan, bizi de yönlendirsen...Farklı bakış açılarına her zaman açığım ben..Yazarsan, muhakkak (müspet ya da menfi) yorumuna cevap alırsın...
Gökhan'a gelince...kısıtlı bir bütçe ile çekilen bir dizide, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını hepimiz biliyoruz. Onun ve Deniz'in, hatta Nilgün Hanım'ın, burada yapılan esprileri anladığını ve hoşgörü ile karşıladığını sanıyorum...
Sonuçta en önemli noktada birleşiyoruz...Hepimiz Yemin'liyiz ve dizimizin iyiye gitmesi için, ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız...Fikri gelen söylesin arkadaşlar...hem dizimiz için hem de forumu canlandırmak adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırım...ama lütfen, forumda sürekli yazan biri olarak, benden haftanın 7 günü, ciddi performans yorumları beklemeyin...dizi ile bağlantısı olmak şartıyla biraz geyik muhabbeti olmazsa çekilmez buralar..:img-wink:
Hewal: Buralara uğruyorsan, seni ve yorumlarını özledik...Eve dön...! :img-yes:
simdi bakalim bu bölümde neler olacak gazelin tatkigi kamera gene cihanin isine yarrsa hic sasirmam neyse görecez bu hafta ...
simdi bakalim bu bölümde neler olacak gazelin tatkigi kamera gene cihanin isine yarrsa hic sasirmam neyse görecez bu hafta ...
Açık konuş Nostradamus Murat...! Nasıl yarayacakmış Cihan'ın işine...! Yüreğime indireceksin Vallahi...:icon_sorr
arkadaslar sesli fragman cikmis ortalik cok karisiyor,sanirim artik cihanin sonu geldi menderes cihani busever kesin gebertecek,mahir herseyi anlatiyor düsmanini tani diyor menderese menderes cok sinirli bi halde cihanin evine gidiyor cihana gebertecem seni diyor, :img-yes:o sahneden önce basinda asuman mendersin dogum gününü kutluyor ve aliyarak gidiyor yanlarindan ,selimde teseli ediyor artik kendinlen ilgilen diyor ,leyla menderese biz beraber olamayiz diyor menderes asil bizim ayrilmamiz yanlisdi diyor bunu bi sen anliyamadin diyor leylaya,sanirim gazelin kamerasi ise yariyacak,cihan evinde gazele saldiriyor gazelde kolunu iziriyor kamerda cekiyor tabi,sonra asuman mendereslen evlerinde kavga ediyor,tabi beni en cok merak etiren su son sahne menderecim neler yapacak bakalim bu sever cihan menderesin elinden nasil kurtulacak,insallah leylada orda olurda cihanin nemal oldunu örenir inanirsa tabi :img-yes:bu bölümü dört gözle bekliyor yine cok heycanli olack:img-yes:
Arkadaşlar ama çok yazıyorsunuz. Benim gibi fırsat bulamayıp da giremeyenleri de düşünseniz iyi olacak kanımça.:) Enerjinize yetişemiyorum valla. Forum sayenizde ayakta duruyor.Helal...Ama biraz daha az yazsanız tam süper olacak kanımca.Hepsini okuyacağım diye gözlerim pörtlüyor.:):)
Gelelim diziye...Ben en çok mahirin façalı ile ilk karşılaşmasını merak ediyorum.Façalı cihana karşı savundu mahiri amaacaba mahiri birden tekrar karşısında görse, baba ben yanına geri dönmek istiyorum dese façalı ne yapar?
İkinci merak ettiğim şey ise mahir-menderes konuşması.Anlaşılan mahir menderese gerçekleri bir bir anlatıyor. Ama bu ağacın arkasından örüldüğnde kaçıyordu da menderesin arabasının arka koltuğuna oturabiliyor.Bu nasıl iş ben anlamadım. Ama menderes toprak bebeği cihanın kaçırdığını öğrenirse şirketiyle uğraşılması filan aklına gelmez. Oğluna yapılanı düşünür sadece bence. Ama bu bildiklerini bir de leylaya anlatsa daha da güzel olur. Bölüm tadından yenmez.:):)
Bu arada naçizane şunu söylemek isterim ki hangi forum, hangi dizi olursa olsun o forumda sürekli takılan, yorumlar yazan insanlar arasında belli bir süre sonra ister istemez bir yakınlık, sohbet ortamı illaki oluşuyor.Çünkü aynı diziyi takip ediyorsunuz, belli fikirleri savunuyorsunuz ve en önemlisi sık sık etkileşim içinde oluyorsunuz.Bu nedenlerle bir süre sonra bu tür sohbet konuşmaları hep ortaya çıkıyor.
angel_timuçin 20-10-07, 11:40 sesli flagmanı şimdi gördüüm
menderes leylanın işini bitiriyo zanlımca çok fena bir bölüm olcakk
asuman isyanlardaa ne olcak aceppppp??????????????
mahir herşeyi anlatıyooooo...menderes bir hışımmmm cihanın yanına gidiyooorrr
yaa bide cihan gazeli sıkıştırıyoooo allah kahretsiin
acepp gizli kameradan bişe çıkar mı???
acepp gizli kameradan bişe çıkar mı???
İyi olasılıklar;
Belki Menderes'le Cihan'ın boğuşması çıkabilir.Menderes Cihan'ın bütün suçlarını yüzüne vurur.Cihan'da kabul eder.:happy0064
Ya da Cihan'ın Gazel'i sıkıştırması çıkabilir.
Kötü olasılık;
Gazel,Cihan'ın yaptıklarını kamera karşısında itiraf ettirmek için Cihan'ın evine gider.Cihan'ı kızdırarak konuşturmaya çalışır.Cihan bu durumdan şüphelenir ve kamerayı farkeder.Kamerayı fark ettiğini Gazel'e söylemez ve Gazel'i sıkıştırır.Ve konuşmayı eskiden Gazel'in ona nasıl aşık olduğuna,onun için intihar ettiğine getirir.Daha sonra da o görüntülerle Gazel'e şantaj yapar.:icon_twis
Ya da Cihan bu... o kamerayı kendisi için kullanacak bir şekil mutlaka bulur.
Şimdi fragmanı izledim de...Mahir'in Cihan tanımlaması pek hoşuma gitti..." Ağacın içindeki kurt...! " Küçücük ama önemsenmediği için, dikkat çekmediği için ne kadar yol aldığını farkettiğinizde iş işten geçmiş oluyor...Menderes Gazel'in uyarısını daha çok ciddiye almalıydı. Ne çabuk unuttu, Leyla'ya uygulanan şiddeti..şimdi de bırak kızgınlığı minnettar Cihan'a...
Peki Cihan'ın tüm maskeleri düşünce ne olacak...? Ben asıl ondan korkuyorum...Baki Baba ile Leyla değer verdiği (tabii kendince..) yegane insanlar..Onları tamamen kaybettiğini anlayınca kaybedecek hiçbirşeyi kalmayacak...Kontrol altına alınana kadar daha kimlerin canını yakacak acaba...?
benim aklimda bu ihtimal geldi cihan belki kamerayi bulabilir ve gazele oyun oynar :icon_sorr ama belkide busever oyuna gelen cihan olur beli olmaz herzaman kötüler kazanamaz iyilerinde kazanmasi lazim gecen bölümde gazel nedemisdi birgün gelir kücük balik büyük bali yutar,beni düsündüren leyla gercekleri örendiyinde neler yapacak, keske menderes yaninda mahirle gelseydi cihanin yanina simdi durumu ispatlamasi lazim,belki leyla inanmiyacak cünkü cihana karsi yumsadi bebeyini kurtardi saniyor hic beli olmaz belki inanmaz menderese tabi bu kötü ihtimali düsünmek bile istemiyorum,insallah artik hersey ortaya cikarda leyla mendereslen yeniden birlesir :img-in_lo:happy0064,bu bölüm süper bi bölüm olacak pazartesini iple cekiyorum:happy0064:img-yes:
valla arkadaşlar Cihan Gazel'in oyunundan da kurtulmayı başarırsa ben artık pes diyeceğim ve iyiden iyiye sinirleneceğim. olmaz canım o kadar da. yuh yani. hep cihan hep cihan amma sıktı.birazcık a onun süründüğünü görelim.
valla arkadaşlar Cihan Gazel'in oyunundan da kurtulmayı başarırsa ben artık pes diyeceğim ve iyiden iyiye sinirleneceğim. olmaz canım o kadar da. yuh yani. hep cihan hep cihan amma sıktı.birazcık a onun süründüğünü görelim.
Bakış senin mesajını okurken 27. bölümü almanın bahtiyarlığı içindeyim. Valla ben de sizler gibi cihanın sürüm sürüm süründüğünü göreceğimiz gün yakındır diyorum artık. Yani 26. bölümü teslim ettik zaten. Oralarda bir şeyler oluyor mu bakacağız. Ama 27 de senaryodan bildiğim kadarıyla aksiyon boldu...
Bakış senin mesajını okurken 27. bölümü almanın bahtiyarlığı içindeyim. Valla ben de sizler gibi cihanın sürüm sürüm süründüğünü göreceğimiz gün yakındır diyorum artık. Yani 26. bölümü teslim ettik zaten. Oralarda bir şeyler oluyor mu bakacağız. Ama 27 de senaryodan bildiğim kadarıyla aksiyon boldu...
oh be Hüseyin Abicim. ağzından azcık bal damlasın şöyle. yeter yahu. bıktık. yalnız aksiyon derken..inşallah yine mafya vari, silahlı ,kavgalı bir aksiyondan bahsetmiyoruzdur. çünkü çok var onlardan diğer dizilerde. bu dizide mafya her ne kadar cici gösterilmeye çalışılsa da bana fenalıklar getirdi. yeter yani onlara da kaç bölüm izledik. tamam anladık bir meseleleri vardı onu çözdüler. tamam kardeşim bitirdiler işlerini. memlekette başka iş mi kalmadı. biraz da diğer insanları korumak için uğraşsınlar. :icon_whis ben mesela şu selimi çok merak ettim bu hafta. meğer geçmişten gelen gizemli bir kişilikmiş beyefendi. neyin nesiymiş?dimi ama. değişsin artık dizimizin havası:img-blush
Şimdi fragmanı izledim de...Mahir'in Cihan tanımlaması pek hoşuma gitti..." Ağacın içindeki kurt...! " Küçücük ama önemsenmediği için, dikkat çekmediği için ne kadar yol aldığını farkettiğinizde iş işten geçmiş oluyor...Menderes Gazel'in uyarısını daha çok ciddiye almalıydı. Ne çabuk unuttu, Leyla'ya uygulanan şiddeti..şimdi de bırak kızgınlığı minnettar Cihan'a...
Peki Cihan'ın tüm maskeleri düşünce ne olacak...? Ben asıl ondan korkuyorum...Baki Baba ile Leyla değer verdiği (tabii kendince..) yegane insanlar..Onları tamamen kaybettiğini anlayınca kaybedecek hiçbirşeyi kalmayacak...Kontrol altına alınana kadar daha kimlerin canını yakacak acaba...?
menderes zamanında büyük sözler söyledi ama gelin görün ki , bunların hiç birini yerine getirememiş bir kahramancık görüyoruz meydanda:img-cray: hani oğlunu ve leylayı hiç bırakmıyacakt:icon_whis hepsi laftaymış meğer:img-beee:dediğin gibi ablacım ağacın içinde ki kurtcukta çoktan yol aldı:img-cool2
bu son olaylardan sonra cihanın boynuna atılıp bir teşekkür etmediği kaldı yakında kanka olursalar birde hiç şaşmam :img-fear2gerçi cihan herzaman ona üstten bakacaktroest ve onu kızdıracak birşeyler bulacaktır kanımca:img-pilot
not....gazel gibi cin bir kızın bile hakkından gelen cihanı yeryüzünün en akıllı delisi ilan ediyorum:img-hyste
aliye ablam dan öğrendiyime göre
dizideki isimleriyle mahir ve menderes başka bir sitede yemin grubu oluşturmuşlar ne gerek vardı ki yeni oluşumlara biz burda hazır ve nazırdık :icon_sorr u
sevgili GULPEMBE72 nin zeyno hanım için yaptığı çalışmalar gerçekten süper olmuşlar sayfaya uğramayanlar için buraya da eklemek istedim :
1.Versiyon;
http://img155.imageshack.us/img155/9962/zeynostnkturuncuerevelidk5.jpg (http://imageshack.us)
2.Versiyon(Gif);
http://img155.imageshack.us/img155/1496/zeynostnkturuncuereveliaj8.gif (http://imageshack.us)
http://www.imgloadtr.com/uploads/5a85050a6e.jpg
arkadaşlar bir-iki sayfa önce bizi eleştiren arkadaşımın bir çok lafına katlmıyordum ama şu konuda çok haklı: forum gitgide cansızlaşıyor. zaten çok sayıda katılımcı yok ama eskiden daha çok yorum yapılırdı, artık bir sayfa 3 günde ilerler oldu. zaten ratingler de düştü:sad53:neler oluyor böyle. canlanın dostlarım. nerede gerçek :happy0064yeminciler
Bakış, ben burdayım...sen nerdesin...? :img-wink:
Şimdi bu bölümde, Asuman'ın Selim denen tekinsiz şahsiyetin tuzağına düşüşünü izleyeceğiz...Acaba Selim ne bekliyor Asuman'dan ? O spor salonu Selim'e aitse maddi durumu iyi olmalı...yoksa bütün o şaşaa, zengin kadınları ağına düşürmek için bir vitrin düzenlemesi mi..? Selim'in Asuman'dan gerçekten etkilenmiş olması olasılığı var mıdır..? Yani şu kader de bir insana taktı mı takıyor arkadaşlar, bu gidişle, 3. silleyide indirecek Asuman'a..! Bu kadar da olmaz ama değil mi...dünyada kaç milyar insan yaşıyor...bizim kader dönüp dolaşıp Asuman'a indiriyor sillesini...adalet istiyoruz artık...iyilerin kazandığını görmek istiyoruz...eh biraz da aşk istiyoruz...:good:
Bakış, ben burdayım...sen nerdesin...? :img-wink:
Şimdi bu bölümde, Asuman'ın Selim denen tekinsiz şahsiyetin tuzağına düşüşünü izleyeceğiz...Acaba Selim ne bekliyor Asuman'dan ? O spor salonu Selim'e aitse maddi durumu iyi olmalı...yoksa bütün o şaşaa, zengin kadınları ağına düşürmek için bir vitrin düzenlemesi mi..? Selim'in Asuman'dan gerçekten etkilenmiş olması olasılığı var mıdır..? Yani şu kader de bir insana taktı mı takıyor arkadaşlar, bu gidişle, 3. silleyide indirecek Asuman'a..! Bu kadar da olmaz ama değil mi...dünyada kaç milyar insan yaşıyor...bizim kader dönüp dolaşıp Asuman'a indiriyor sillesini...adalet istiyoruz artık...iyilerin kazandığını görmek istiyoruz...eh biraz da aşk istiyoruz...:good:
arkadaşım ben de şunu anlamadım. bu asuman nasıl oldu da gitti selim'in spor salonuna üye oldu? burası onun evine çok yakın diye seçiğini hatırlıyorum. tesadüfün böylesi yani. adam gitti leyla nın belalısı çıktı:icon_whis
bahargokhan 21-10-07, 13:03 Yemin sıtesıne daha gırmeyecegımı hatta dızıyı seyretmeyecegımı belırtmıstım.suan buraya bu yazıyı yazmamda ve benım gerı donmeme karar vermemde etkılı olan ''alisercan'' ve ''aly_73 '' tesekkur edıyorum.İyi niyetlerinden ve diziye ve siteye sahip çıkmak adına vermıs oldukları cabadan.
Sunu belırtmek ısterım kı unv.aldıgım bılgısayar egıtımınde turkce karakter ogrenmedıgım ıcın yazılarımı ıngılızce karakterle yazıyorum unarım anlasılıyordur.bazen dıkkat etsemde unutuyorum elım alısmıs.kı ıngılızce de kucuk harf ''î'' ıle yazılır ama caps lock ogrendıgım ıcın bu sorun basımda.neyse bunlar dızı dısında ufak bır detaydı yazdıklarımı anlamanız acısından.
Dızıye gelınce yorumlardan sunu cıkardım selım leylanın eskı tanıdıgı.ben fragmanada ozete de baktım boyle bır seyle karsılasmadım.nerden aldınız bu duyumu merak ettım?ozunde selımı asumanı kendısının soyledıgı gıbı'' muebbet dadılıktan kurtaracak bırı olarak gormustum ben.yakısıklı,kulturlu,zengın ve en onemlısı evlı bır ınsana samımı bır ask besleyecek kadar durust bır bey sanmıstım.Anlasılan yanılmısım.Zaten hayat dızıler gıbı dogrudan yana degıl yanlıstan yana.
Yemin sıtesıne daha gırmeyecegımı hatta dızıyı seyretmeyecegımı belırtmıstım.suan buraya bu yazıyı yazmamda ve benım gerı donmeme karar vermemde etkılı olan ''alisercan'' ve ''aly_73 '' tesekkur edıyorum.İyi niyetlerinden ve diziye ve siteye sahip çıkmak adına vermıs oldukları cabadan.
Sunu belırtmek ısterım kı unv.aldıgım bılgısayar egıtımınde turkce karakter ogrenmedıgım ıcın yazılarımı ıngılızce karakterle yazıyorum unarım anlasılıyordur.bazen dıkkat etsemde unutuyorum elım alısmıs.kı ıngılızce de kucuk harf ''î'' ıle yazılır ama caps lock ogrendıgım ıcın bu sorun basımda.neyse bunlar dızı dısında ufak bır detaydı yazdıklarımı anlamanız acısından.
Dızıye gelınce yorumlardan sunu cıkardım selım leylanın eskı tanıdıgı.ben fragmanada ozete de baktım boyle bır seyle karsılasmadım.nerden aldınız bu duyumu merak ettım?ozunde selımı asumanı kendısının soyledıgı gıbı'' muebbet dadılıktan kurtaracak bırı olarak gormustum ben.yakısıklı,kulturlu,zengın ve en onemlısı evlı bır ınsana samımı bır ask besleyecek kadar durust bır bey sanmıstım.Anlasılan yanılmısım.Zaten hayat dızıler gıbı dogrudan yana degıl yanlıstan yana.
Bahargökhan kararından dönmekle bizleri ne kadar mutlu ettiğini söylemem gerekiyor sağol. Leylanın olayı duyum değil ilk fragmanda selimle buluşma sahnesi verilmiş arkadaşlar oradan yorum yapıyor. Çünkü selim zengin ve senin de belirttiğin gibi kültürel birikimi (Ki, bu kültür tanımına bir katkı yapmak gerekiyor. Kültür doğaya karşı insanın yarattığı her şey olarak değerlendirilir. Yani kültürsüz insan yok herkes hayat kavgasında kendi kültürel birikimini insanın içinde bulunduğu toplumdan da esinlenerek yaratıyor.) kent erkeği olan bir kişi. Bu kişi playboy ve hayatta aradığını bulamamış biri. Asuman çıktığı tüm kadınların aksine doğal ve kendini ortaya koyan başka bir maske taşımayan biri. Kim bilir belki de selim gerçekten aşık. Leyla muhtemelen tanıyor ve onu asuman ile gördüğünden zarar vereceğinden de korkuyor. Dolayısıyla bahargökhan kardeşim bu ilişki bize nasıl bir etki edecek bilemiyoruz. Menderes faktörü, çocuklarının faktörü, kırdan gelen kır kültüründen gelen birinin yeni duruma koyacağı tavrı merakla bekliyorum. Asuman her şeyi arkasında bırakıp selime gidebilir mi? Giderse bu onun kişiliğinde yeni bir devrim olur. Gidenin dönmesi zordur bu durumlarda bilirsin. Bakalım ben de sizler gibi merakla bekliyorum.
Tekrar aramıza katıldığın için sana teşekkür ediyorum. Eminim aliye, fettan, vuslat ve mavi deniz de aynı duyguları bizimle paylaşıyordur. Selam ve sevgilerimler bahargökhan...
Bence Mahir herşeyi açıkladıktan sonra fragmanlar da da gördüğümüz gibi ASIL MENDERES ORTAYA çıkacak ve herkesin beklediği nerede bu güçlü adam nerede kahramanımız yazılarına yanıtları teker teker verecek. Cihanın sonu yaklaşıyor mu ? yazısını okur gibi oldum bence battı balık yan gider hesabı bu adam herşeyini kaybetti ise daha da çıldıracaktır.
Fragmanlarda Mahir'in pişman bir yüzü vardı acaba o da menderesin yanına mı girmeye çalışacak. Insallah öyle olur çünkü Menderesi o şerefsiz Cihanın elinden kurtarabilecek yegane tetikçi,hayatını mafya çatışmalarında geçirmiş,eli iyi silah tutan kişi MAHİR! Eğer olurda kapıya koruma değil de ailenin yakın koruması olursa işte o zaman değil cihan allahı yaklaşamaz Mermertay Ev'e.
Hadi kalın sağlıcakla!
Yemin sıtesıne daha gırmeyecegımı hatta dızıyı seyretmeyecegımı belırtmıstım.suan buraya bu yazıyı yazmamda ve benım gerı donmeme karar vermemde etkılı olan ''alisercan'' ve ''aly_73 '' tesekkur edıyorum.İyi niyetlerinden ve diziye ve siteye sahip çıkmak adına vermıs oldukları cabadan.
Tekrar hoşgeldin aramıza...Yazıların gayet anlaşılır merak etme..biz bu sitede ne çivi yazılarını çözmüş insanlarız :icon_whis
Fragmanda Leyla, Asuman-Selim'i görüyor...ama Selim ile Leyla birebir tanışıyor mu, yoksa Leyla Selim'in kirli geçmişini mi biliyor bilmem...Sadece Asuman adına endişelendiğini biliyoruz. Bakalım Leyla, bu konuda nasıl bir adım atacak...
Hüseyin abi, çok güzel bir noktaya değinmişsin. Asuman ve Selim farklı kültürlerden geliyorlar..Gerçekten Asuman çocuklarını, şimdiye kadar içinde yaşadığı, değer verdiği herşeyi silip aşkının peşinden gider mi...yüreğini mi dinler...yoksa değer yargılarını mı..? Büyük bir çelişki...dediğin gibi, Asuman giderse çıktığı kapı bir daha açılmaz...bu riski göze alabilir mi..? Ben olsam yapamazdım herhalde...doğrusu kaderin habire sillesini indirdiği Asuman'ın yerinde olmak da istemezdim :icon_sorr
Bakış, senin soruna; kader işte...diye cevap verebilirim sadece...Tabii bu dizinin kaderi senaristlerin elinde...Onlara selam etmezsem içim rahat etmez :img-pilot
İkinci merak ettiğim şey ise mahir-menderes konuşması.Anlaşılan mahir menderese gerçekleri bir bir anlatıyor. Ama bu ağacın arkasından örüldüğnde kaçıyordu da menderesin arabasının arka koltuğuna oturabiliyor.Bu nasıl iş ben anlamadım.
Arkadaşım ben sana söyliim, az öncede belirttiğim gibi bu çocuğun adının MAHİR konulması öle boş yere değil. Mahir kelimesinin sözlük anlamı. Mahiretli, Becerikli, Usta, iş bitiricidir. Façalı öle yekten koymamıştır bu çocuğun adını. Eğer Orda korkup kaçıyorsa yanında ilhan olduğundan ve ortalık yerde olmalarından. Sonra o arabaya mahiretini kullanıp öle bir giriyor ki Menderes şoka giriyor. Demekki bu sahne bence (tabii hiç bilmiyorum bunlar ölesine düşünceler) açıklama öncesi sahne yani, hurdalık sahnesinin öncesi. Bakalım izleyelim eğer dediğim doğruysa helal olsun bana diziyi sadece izlemekle kalmıyor karakter analizlerini de iyi yapıyorum demektir ehehehehe!
Bence Mahir herşeyi açıkladıktan sonra fragmanlar da da gördüğümüz gibi ASIL MENDERES ORTAYA çıkacak ve herkesin beklediği nerede bu güçlü adam nerede kahramanımız yazılarına yanıtları teker teker verecek. Cihanın sonu yaklaşıyor mu ? yazısını okur gibi oldum bence battı balık yan gider hesabı bu adam herşeyini kaybetti ise daha da çıldıracaktır.
Fragmanlarda Mahir'in pişman bir yüzü vardı acaba o da menderesin yanına mı girmeye çalışacak. Insallah öyle olur çünkü Menderesi o şerefsiz Cihanın elinden kurtarabilecek yegane tetikçi,hayatını mafya çatışmalarında geçirmiş,eli iyi silah tutan kişi MAHİR! Eğer olurda kapıya koruma değil de ailenin yakın koruması olursa işte o zaman değil cihan allahı yaklaşamaz Mermertay Ev'e.
Hadi kalın sağlıcakla!
Uyuyan cengaver uyanacak sonunda üle mi..! Vallahi heyecanla bekleyeceğiz bu uyanışı...Mahir, karıştığı pislikten utanıyor ve pişman...ama Menderes'e olanları anlatıp çekilir mi...yoksa yanında mı yer alır bilmiyorum..Galiba bu Menderes'in yaklaşımına bağlı olacak. Menderes Mahir'den yardım isterse reddedemez...
Cihan'ın tamamen çıldırmasından ben de korkuyorum..Daha önce de yazdım..Leyla'yı tamamen kaybettiğini anlayınca onu sakin tutan son iplik parçası da kopacak...Öfkesi kimi vuracak acaba...?
Arkadaşım ben sana söyliim, az öncede belirttiğim gibi bu çocuğun adının MAHİR konulması öle boş yere değil. Mahir kelimesinin sözlük anlamı. Mahiretli, Becerikli, Usta, iş bitiricidir. Façalı öle yekten koymamıştır bu çocuğun adını. Eğer Orda korkup kaçıyorsa yanında ilhan olduğundan ve ortalık yerde olmalarından. Sonra o arabaya mahiretini kullanıp öle bir giriyor ki Menderes şoka giriyor. Demekki bu sahne bence (tabii hiç bilmiyorum bunlar ölesine düşünceler) açıklama öncesi sahne yani, hurdalık sahnesinin öncesi. Bakalım izleyelim eğer dediğim doğruysa helal olsun bana diziyi sadece izlemekle kalmıyor karakter analizlerini de iyi yapıyorum demektir ehehehehe!
Eh...sana katıldığımı söyleyeyimde sonra karakter analizi konusunda ben de övünebileyim :icon_whis
Mahir Menderes ile konuşmak için onun yalnız olacağı anı kolluyor...Arabaya binecek ve hurdalığa gidecekler...Menderes önce üzerine saldırır...sonra Mahir açıklamasını yapar ve Menderes'in öfkesi Cihan'a kayar...
Eğer Mahir Menderes'in yanında yer alırsa, Façalı da çok kritik bir anda yeniden taraf olmak zorunda kalırsa ne olur..? İster misiniz Cihan'ın sonu, Façalı'nın elinden olsun..! Belki yengem de biz de Façalı'yı birazcık affederiz böylece :img-pilot
Valla öyle olursa çok sevinirim. Hem façalı doğru yola girer hemde Cianın sonu gelir.Ama bir de ölüm Yengenin hazırladığı sefer tasında Cihan ofise gelen özel yemekten olursa çok daha bomba olur hahahah!
Valla öyle olursa çok sevinirim. Hem façalı doğru yola girer hemde Cianın sonu gelir.Ama bir de ölüm Yengenin hazırladığı sefer tasında Cihan ofise gelen özel yemekten olursa çok daha bomba olur hahahah!
Fofenk, bizi pek intikam meleği gördüm...biri bizi durdursun canım :img-hyste
Bu arada Bakış geçen gün yengem nasıl biridir diye sormuştu...Ben yengeyi düşününce gözümün önünde Meral Okay canlanıyor nedense :img-wink:
Mahir düğümü çözecek olan iki kişiden biri zaten. Bakalım hangisine nasip olacak gazele mi yoksa mahire mi? Ama Gazel de çözse Mahir bu ailenin yanından ayrılmaz artık o bir gerçek. Sadece Menderesin bir daha mahire düzelmesi için nasıl bir olaylar örgüsü yapılır beklemek gerek. Ama gidişat o yönde.
Mahir düğümü çözecek olan iki kişiden biri zaten. Bakalım hangisine nasip olacak gazele mi yoksa mahire mi? Ama Gazel de çözse Mahir bu ailenin yanından ayrılmaz artık o bir gerçek. Sadece Menderesin bir daha mahire düzelmesi için nasıl bir olaylar örgüsü yapılır beklemek gerek. Ama gidişat o yönde.
Keşke ikisine birden nasip olsa...Pasta büyük, ikisine de yeter bence :good: Menderes biraz akılcı davranırsa, ne kadar kızgın olsa da Mahir'in desteğini isteyecektir. Umarım kızgınlığına yenilip yardım istememek gibi bir aptallık yapmaz..
selam arkadaslar dizimize birgün kaldi yarin dananin kuyrugu kopacak, artik deli cihanin yaptigi tüm kötülüklerin hesabini verme vakti geliyor menderes bi kaplan gibi üstüne atliyacak ve bende o sahneyi sevkle izliyecem :good:birazda cihan beyin cani yansin,helal olsun mahire dogru yolu buldu ve menderese herseyi anlati,gazelde cihanin yanindayken cihanin ona saldirdigi ani kameraya cekebildiyse cihanin sonu gelmisdir ,zaten bu isi mahirlen gazel cözecek sanirim, deli cihan kazdigi kuyuya kendi düsecek insallah :happy0064 o ani dört gözle bekliyorum.:img-yes:
çok sevgili kardeşim aly_73. asuman ın gidip onca spor salonnundan selim inkini seçmesi nasıl bir kaderdir yahu. oldu olacak sonat la selim de kardeş çıksın. leyla da selim her ne kadar kötü olsa da ona duyduğu bir can borcu yüzünden sonat ı işe almış olsun. (façalı hesabı) hem böylelikle sonat ı da daha çok görmüş oluruz. özledim vallahi:img-yes:
çok sevgili kardeşim aly_73. asuman ın gidip onca spor salonnundan selim inkini seçmesi nasıl bir kaderdir yahu. oldu olacak sonat la selim de kardeş çıksın. leyla da selim her ne kadar kötü olsa da ona duyduğu bir can borcu yüzünden sonat ı işe almış olsun. (façalı hesabı) hem böylelikle sonat ı da daha çok görmüş oluruz. özledim vallahi:img-yes:
Bakış'cım, onu kader baba Gökhan ile kader anne Nilgün'e soracaksın...:img-hyste Benim gibi fani bir forumcunun aklı ermez bu işlere :img-cool2
Sonat Gazel'e yardım etmezse çok tuhaf olacak..Gazel bugüne kadar şüphelerini hep Sonat ile paylaştı, onunla dertleşti. Şimdi olayın en kritik anında yanında olmazsa...olmaz Vallahi...:icon_sorr
Sonat Gazel'e yardım etmezse çok tuhaf olacak..Gazel bugüne kadar şüphelerini hep Sonat ile paylaştı, onunla dertleşti. Şimdi olayın en kritik anında yanında olmazsa...olmaz Vallahi...:icon_sorr
olsun olsun. nasıl olursa olsun. hatta gitsin cihan la beraber olsun. yani bir şekilde görelim de o sonat ı.illaki itiraf ettireceksiniz. seviyorum ben sonat ı ,çok seviyorum çok. başka kız arkadaşlarım da çok seviyor. yazıktır. kıymayın bize:sad53:
Bakış ya sen biliyordun ya da iyi tutturdun. Sonat ve Selim malesef kardeş. Herkesin bilmediği bir hikayesi var Sonatın. Halikle Malik gibi. Selim uyanık ve büyük olduğu için anne ve babasını bir trafik kazasında kaybeden Sonat abisinden de feleğin sillesini yer tüm parasına el koyar selim. O da beş parasız yertsiz yursuz (bu yertsiz yurtsuz dizisi adı değil yani evi yok) gelir seranın dışında yatar. Leyla da serayı yeni aldığında sonatı görmüştür. Ona ekmek su falan verir karşılığında onurlu ve kırılgan bir çocuk olduğu için kırılmasın diye akşama kadar çalıştırır. Sonra karnı doyan ve aklı başına gelen Sonat düşünür. Ne yapıyorsun diye soran leyla anneye düşünürüm der. O da vay be sokaklarda yatan insandı ama farklıydı demek ki düşünürmüş. acaba hangi akedemik alanın kafayı yemiş düşünürüdür diye düşünüp tam soracakken sonat ölüm uykusundan uyanır ve acı acı şu sonuca varır. evet babam öldü acı çektim. Abim selim söyüşledi beni acı çektim. Sokaklarda yattım acı çektim, yersiz yurtsuz kaldım acı çektim. Ama hiç bir şey beni boğaz tokluğuna bir parça ekmeye bir suya akşama kadar eşşek gibi çalıştıran şu emek düşmanın yaptığı kadar koymadı. Savulun alçak kader artık dik bir sonat var der ve leylaya döner. Düşündüm. Nasıl yani der leyla sen zaten düşünür değil misin. Hayır ben kendim için düşünürüm yani genel düşünme zahmetlerine gelemem. Vay be ne düşünceli adam der leyla. Leyla bak anam ben sokaklarda yatıyorum biliyorsun. Bilirim sonat sokak değil orası ayrıca benim bahçeme ait öz be öz benim yerim. Sokaklar herkesindir. Neyse kısa kes leyla beni bunca yıl sömürdün yeter artık. Nasıl yani pardon ben seni bir aydır tanıyorum. Neyse işte. Ama bu neyseler olmuyor işte. lütfen sonat düşünür ayıp oluyor. Ben çalışmak istiyorum leyla. Zaten çalışıyorsun ya sonatçım. Ben artık ücretli çalışmak istiyorum. Yani emeğimin karşılığını almak istiyorum. Leyla içinden maymun gözünü açtı der. Dışından tabii sonatçım neden olmasın yalnız yediklerin bayağı bir masraf açtı başıma onun için geceli gündüzlü çalışman gerekiyor der ve sonat serada bu yüzden gece yedikleri gündüz de yiyecekleri için çalışmaya devam eder.
Bakış bak bu hikayeyi senin için yazdım. Sonra sonat senaryoda hiç yok deme. Bu yaklaşık 5 dakikalık bir sahne eder. Flashbacklerle 10 dakikada yaparım onu.
Hüseyin abi, formundasın yine...İşler arap saçına dönmüş...Yalan Rüzgarı'nı sollamışız...Sen senaryo yazmayı düşünmüyor musun..? İzleyici oranının yüksekliği garanti olurdu, Türk halkının ruhunu çözmüşsün sen...:img-wink:
Bakış'cım, Sonat konusunda hiç yalnız değilsin..Geçenlerde burada mini bir anket düzenlemiştim...Verilen puanlara baktım da Sonat Menderes'i geçmiş, sevmeyen yok...herkes yüzüne hasret kaldık diyor...öte yandan son bölümde bizi avutma amaçlı kısacık bir Sonat sahnesi vardı. Amma bizi kandıramazlar :img-wink: Kampanya mı başlatsak acaba...?
Nilgün Hanım...Gökhan Bey... Sonat'ı daha çok görmek istiyoruz...
nihayet gerçekler ortaya çıkacakta leyla öğreniyormu acaba öğrensede ne değişecek leyla psikopat cihandan çok korkuyor hayatta gıkını çıkaramaz bu arada mendesin babasına ayıp yani fatmanur hanıma bunu nasıl yapar bak baki babaya eşi yıllar önce ölmüş o yapıyormu böyle şeyler ders alsın biraz
peloş_sezin 22-10-07, 14:03 uzun bir süreden sonra nihayet yemini izleyebilecem.vede bunun için çok mutluyum.
sesli fragmanıda izledim.
menderes cihanı kesin öldürecek.çünkü mahir söliyo.bide olanları leylaya anlatsa çok iyi olur innaki.
hüseyin abicim çok yaşa sen. daha önce de dediğim gibi her ne şekilde olursa olsun artık görelim sonat ı. çok özledik. hem merak da ediyoruz ne yapıyor, nasıl gidiyor...:img-in_lo
TÜRKİYE !... 23/10/2007 de ( yarın ) yurt içinde ve dışında siyahlar giyinip tüm dünyaya yasımızı ve tek yürek olduğumuzu gösterelim.Bu maili tüm tanıdıklarınıza gönderin lutfen.
Şu anda bundan daha önemli bir yorum ve mesaj gönderemiyorum.
BAŞIMIZ SAĞOLSUN ARKADAŞLAR.
bütün milletimizin basi sagolsun
allahtan sehitlerimize rahmet ailelerine sabir diliyorum :icon_sorr
peloş_sezin 22-10-07, 17:13 ya ben dizinin 25. bölümünü çimdi izliyomda.
cihan biyere gidiyo.leylaya kurallarımı unutma dio.ama leyla menderesle buluşuyo nasıl oluo.
ya ben dizinin 25. bölümünü çimdi izliyomda.
cihan biyere gidiyo.leylaya kurallarımı unutma dio.ama leyla menderesle buluşuyo nasıl oluo.
Cihan İzmir'e gidiyordu galiba..Leyla'da Menders'in doğumgünü olduğu için onunla buluşuyordu...Ajk bu Peloş'um ne ferman dinler..ne de Cihan'ı dinler :icon_whis Kırk bölümde bir Leyla'ya bi cesaret geldi işte, hiç kurcalama bence :img-wink:
peloş_sezin 22-10-07, 17:57 bu selo babada ne yere bakan yürek yakanmış.bide bana adamın günahını alıyoruz hilan diodunuz ha gördüm.neler yapıo.bide fatmanura kötü davrandı telefonda aam oda tam yerinde aradı.
leylayla menderesde çok tatlılar.gerçekten izlenmeye değerbi böçlümmüş.
bu bölümde izlenmeye değer olacak çünkü menderes cihanın işini bitirecek.
peloş_sezin 22-10-07, 18:00 Cihan İzmir'e gidiyordu galiba..Leyla'da Menders'in doğumgünü olduğu için onunla buluşuyordu...Ajk bu Peloş'um ne ferman dinler..ne de Cihan'ı dinler :icon_whis Kırk bölümde bir Leyla'ya bi cesaret geldi işte, hiç kurcalama bence :img-wink:
yok ablacığım kurcalarmıyım hiç.ama süper sahneydi.ya ooh cihanın seyahate gitmesi iyi oldu.bu fırsatlada menderesle leylay buluştu.
en güzel sahnede sinir cihan tam yerinde aradı.
bide menderes restorantta yer ayırttı ya asumanda onun için ayırtttırdı sandı.
şimdi söleyin menderes delimi doğum gününü leyla varken asumnala kutlayacak.
göz var nizam var.:happy0064
peloş_sezin 22-10-07, 18:24 sonunda diziyi izlemeyi bitirdim.leyla menderese bizim keşke demeye vaktimiz bile yok dedi orda gözlerim doldu.ama asumanın haline güldüm açıkça söleyim dedim.yani o seni kırıyo sen doğum gününü seninle geçireceğini düşünüyorsun bence çok saçma ben leylanın yerinde olsam asumnın saçını başını menderesin yeri,nde olsam cihanın kafasınbı kırardım.
diziyi izlemek izlememkten daah iyi izleyince çok sinir oluyorum ya.bu cihan ne kadar sinir ya ömrümde bu cihan ve asuman kadar sinirini görmedim.senin selimin var onunla birlikte vakit geçirsene cihanda kendine bi sevgili bulsun oda onunla leylayla menderersi rahat bırakın ya inanki sinirden ya ağlıyacam yada klavyeyi kıracam olmaz böle bişey ya neden ya hey heylerim tepeme geldi artık sinir oluyorum.
özeti tekrar bi daah okudum leyla selimi nerden tanıyo onu çok merak ediyom vede asumanı orda görünce nie gerçekel yüzleşmek zorunda kalıyolarmışki.allah allah.
arkadaslar dizimizin baslamsina cok az süre kaldi iple cekiyorum satini ,baslasada biran önce izlesek,bu bölüm cok güzel olacak herkes ekran basina:img-yes:
Viladan'ım Peloş'um, tabii gerçekle yüzleşiyorlar..Kısa bir süre için, yemek boyunca unutmuş olabilirler ama kağıt üstünde de olsa başka insanların yüzüklerini taşıyorlar, onlara verilmiş sözleri var...Birlikte olmadan önce ikisi de o yüzükleri çıkarmalı ve özgür olmalılar...Başka türlüsü hepsi için haksızlık olur...Ben bir taraftan Asuman artık gerçeği gördüğü için seviniyorum...diğer taraftan Selim'den nasıl bir darbe yiyecek diye endişeleniyorum...
Allahım Yarabbim ben de Menderes'e benzemeye başladım...Ne Leyla'ya kıyabiliyorum ne Asuman'a :icon_whis
peloş_sezin 22-10-07, 18:58 Viladan'ım Peloş'um, tabii gerçekle yüzleşiyorlar..Kısa bir süre için, yemek boyunca unutmuş olabilirler ama kağıt üstünde de olsa başka insanların yüzüklerini taşıyorlar, onlara verilmiş sözleri var...Birlikte olmadan önce ikisi de o yüzükleri çıkarmalı ve özgür olmalılar...Başka türlüsü hepsi için haksızlık olur...Ben bir taraftan Asuman artık gerçeği gördüğü için seviniyorum...diğer taraftan Selim'den nasıl bir darbe yiyecek diye endişeleniyorum...
Allahım Yarabbim ben de Menderes'e benzemeye başladım...Ne Leyla'ya kıyabiliyorum ne Asuman'a :icon_whis
gerçekler neden hem acıya anlamıyorum hep acı hem üzücü sinir.
ben menderese benzemiyorum.ben leylaya kıamıyorum oda menderesle birbirlerini çok sevdiği için.
tuba ünsal başlığında okudum tubanın bişeyi varmıştı orda ona layla nasılsın diolermış eee nie bu dizinni raytingleri düşük anlamıyorum.benim arkilerinde nerdeyse yarısı izlio bu diziyi izlemese bile bilio ama neden raytingler düşük. anlamıyorum.
Dizideki soru işaretlerini toparlasak mı..? Benim kafam çok dağılıyor da...
1- Mahir'in gerçeği açıklamasından sonra Menderes Cihan'ı altetmek için nasıl bir yol izleyecek...? Ani bir öfke ile Cihan'ı boğazlamaya çalışmakla mı yetinecek...yoksa umduğumuz gibi Mahir'in de desteğini alarak akıllıca bir plan mı yapacak..?
2- Gazel'in kurduğu tuzak nasıl sonuç verecek..? Kameradaki görüntüleri kim görecek...?
3- Leyla Cihan hakkındaki gerçeği öğrenecek mi..ne zaman ve kimden ve buna nasıl tepki verecek..? Belki Toprak'ı tehlikeye atıp kullandığı için cesaretlenip, Cihan'ı terkeder...(bknz. fakirin ekmeği umut)
4- Selim'in gerçek niyeti nedir..? Aslı cismi kimdir..? Leyla-Selim bağlantısı nedir..?
5- Asuman ile Selim'i gören Leyla, Asuman'ı korumak için ne yapacak..?
6- Selahattin Babam Yeşim'den ne zaman kazık yiyecek..? Fatmanur annem olanları duyacak mı..? Menderes babasının çapkınlığına nasıl tepki gösterecek..?
7- Menderes'den ümidini kesen Asuman Selim ile ilişkisini nasıl sürdürecek..? Kocasından ayrılmaya kalkacak mı yoksa gizli bir ilişki mi sürdürecek..?
8- Cihan gerçekler ortaya çıkınca ne yapacak..? Cihan'a son darbeyi indirmek kime nasip olacak..? ( bknz. en önemli soru..!)
Oy oy...yazdıkça yeni sorular çıkıyor ortaya...Bu akşamlık yeter...Bölümden sonra cevaplananların yerine yeni sorular ekler, teker teker tartışırız...Olur mu..?
İyi akşamlar ifendiiim. Merhabalar...Görebildiğim kadarıyla vildancığım ve Aliye ablacığım var şu anda. Selamlar ederim hepinize. Özledim yahu...:icon_sorr Başkaları da varsa onlara da merhaba.:)
Dizi kısa bir süre sonra başlayacak ve ben en çok cihanın maskesinin düşeceği anı merak ediyorum. Bu bölüm olmasa bile yakındır sonu...Zevkle çekirdeğimi çitleyerek bekleyeceğim o sahneleri.
Yazın dizinin tekrarlarını izlerken annemi de ufak ufak sardırmıştım şimdi benden daha büyük heyecanla bekliyor diziyi.:):)Bir de sevgili yetkililerden çok reca ediyorum bu tprak bebeğin yerine daha az sevimli bir bebek bulsunlar. Çünkü annem toprak bebeği görüp aşka geliyor, diziyi izlerken yanında da bebek bulunmadığı için (haliyle) beni onun yerine koyup öpmeye filan başlıyor.:img-hyste:img-hyste O nedenle şikayetçiyim bu toprak bebekten. İnsan daha az tatlısını koyar canım...:hıh:hıh
Neyse iyi ve keyifli seyirler herkese...bye
Ben en çok selim-leyla bağlantısını merak ediyorum.
kavak___yelleri 22-10-07, 21:13 merhaba arkadaşlar ben de yemini izliyorum ama sayfaya pek yazı yazamıyorum bu mahir kim? yani kendisi hakkında sitede bi bilgi yok beni bilgilendirirseniz sevinirim :img-in_lo
bir de sizce gazelle mahir arasında bişeyler olabilir mi??
Bu bölümde ben çok sıkıldım nedense. İzlerken pek keyif alamadım.Hatta şimdiye kadar en sıkıldığım bölümdü diyebilirim.:icon_sorr
Böyle olunca da insan hatalara ve başka şeylere takılıyor.:img-in_lo
Selim'in sahip olduğu spor salonunda neden hep aynı müzik çalıyor mesela? Gözümü kapatsam ve kimse konuşmasa,o müzikten neresini gösterdiklerini tahmin edebilirim mesela.:icon_whis
Sonra Menderes'in Mahir'e söylediği "Canını alması için Allah'ına dua edersin" lafı abartılı geldi.:bilmim
Leyla'nın son giydiği kıyafetse korkunç bence.Sanki 90 yaşındaki kadın. :img-bored Ayakkabıları,çantası,çantasını tutuşu,saç modeli,hele paltosu...:img-fie:
Cihan'ın mafyanın başındaki adamı böyle tehdit edip durması da ilginç. Sanki Façalı'nın kafası atarsa Cihan Mahir'i hapse atacak mahkeme işlemlerine başlayacak kadar yaşayabilecek mi? Mafya bu adamlar sonuçta. :img-beee:Bir telefona bakar,indirirler Cihan'ı anında.Acı ama gerçek bu.:img-yes:
Cihan böyle bol keseden tehditler savurmaya devam ederse ne Leyla'nın ne de Menderes'in gazabına uğramaya fırsat bulacak.Façalı diğer tarafa geçiş biletini vermek üzere çünkü.:icon_whis
Karakterlerden sonra bölümlere de puan verebiliyor muyuz? Benim bu bölüm için notum on üzerinden 3.:sad53:
Edit:Sonu iyiydi neyseki.Gerçi ben otel odasında Cihan'ın eline basıp ciyak ciyak bağırtan Menderes'i daha çok sevmiştim.:img-pilot
Edit:Sonu iyiydi neyseki.Gerçi ben otel odasında Cihan'ın eline basıp ciyak ciyak bağırtan Menderes'idaha çok sevmiştim.:img-pilot
O zaman fragmana bakacak olursak gelecek bölümü daha da çok seveceksin.
Cihan'ı boğazlamalar...,arabayla Cihan'ı ezmeye kalkmalar...Ben en çok Cihan'ın düz duvara tırmanmaya çalıştığı sahneyi beğendim.Fazla şiddet yanlısı mı oldum ne?:icon_whis
peloş_sezin 22-10-07, 21:41 İyi akşamlar ifendiiim. Merhabalar...Görebildiğim kadarıyla vildancığım ve Aliye ablacığım var şu anda. Selamlar ederim hepinize. Özledim yahu...:icon_sorr Başkaları da varsa onlara da merhaba.:)
Dizi kısa bir süre sonra başlayacak ve ben en çok cihanın maskesinin düşeceği anı merak ediyorum. Bu bölüm olmasa bile yakındır sonu...Zevkle çekirdeğimi çitleyerek bekleyeceğim o sahneleri.
Yazın dizinin tekrarlarını izlerken annemi de ufak ufak sardırmıştım şimdi benden daha büyük heyecanla bekliyor diziyi.:):)Bir de sevgili yetkililerden çok reca ediyorum bu tprak bebeğin yerine daha az sevimli bir bebek bulsunlar. Çünkü annem toprak bebeği görüp aşka geliyor, diziyi izlerken yanında da bebek bulunmadığı için (haliyle) beni onun yerine koyup öpmeye filan başlıyor.:img-hyste:img-hyste O nedenle şikayetçiyim bu toprak bebekten. İnsan daha az tatlısını koyar canım...:hıh:hıh
Neyse iyi ve keyifli seyirler herkese...bye
Ben en çok selim-leyla bağlantısını merak ediyorum.
bizde seni özledik kendi adıma.nerelerdesin.nasılsın
ya dizi bittisanırım.çünkü sonuyla başını izleyemedi.babam izletmedi ede şimdi uyanacak die çok korkuyorum.dizini leylaylaselim konuşmasından itibaren anlatabilrmisiniz.bide yeni bölüm fragmanını.lütfen
ben yemin hastasi oldugum icin benim icin her bölüm cok güzel bu bölümde yine güzeldi:img-yes:,tabi en güzel sahne sonuydu:good::good: keske menderes cihani biraz daha dövseydide öyle bitseydi,bölümün basinda asumana kizmisdim romantik ani bozdudiye ,ama sonra oda hakli dedim asuyada yazik sevdigi adam dogum gününü baskasinla kutluyor oda artik selimlen mutlu olsun ,selim hakinda vazla birsey örenmedik üniversite zamaninda biraz kasanovaymis galiba ama simdi deyismis olabilir ve gercekten asuya deyer veriyordur artik bunu gelecek bölümlerde göreceyiz,gazel yine herzamanki gibi süperdi cihana söyledigi her söze bayiliyorum hep cihani gicik ediyor helal,aslanim mahirde dogru yolu buldu sonunda herseyi anlati facaliyi suclamamak icin kendini sucladi facaliyada helal olsun nasil tikadi lafi cihanin azina cihanin etkleri tutusdu ,keske mahirde gitseydi mendersin yaninda bakalim evdekiler inanacaklarmi menderesin söylediklerine yoksa cihan birsey bulup siyrilacakmi bu isden of cok merak ediyorum,fragmani gören arkadaslar neolur hemen yazin cok merak ediyorum neler olacak diye :img-yes:
bizde seni özledik kendi adıma.nerelerdesin.nasılsın
ya dizi bittisanırım.çünkü sonuyla başını izleyemedi.babam izletmedi ede şimdi uyanacak die çok korkuyorum.dizini leylaylaselim konuşmasından itibaren anlatabilrmisiniz.bide yeni bölüm fragmanını.lütfen
Selim çapkınmış.Leyla'nın üniversiteden arkadaşıymış.Leyla'nın en yakın arkadaşının kalbini kırmış.Ama masum da olabilir.Yani kendisi zamanında yanlış anlaşıldığını söyledi.Leyla'da onu Asuman'dan uzak durması konusunda uyardı.Cihan'lar Baki Baba'lar da yemekteydiler.Menderes olan biteni öğrenince Baki Babalara geldi.Kapıyı açan Cihan'ı bir yumrukta yere serip,boğazına yapıştı.Sen benim oğlumu nasıl kaçırtırsın diye herkes şok oldu.
Fragmana gelince Leyla ağlayarak Cihan'a bir tokat atıyor.Sadakat Abla yazıklar olsun sana gibi bir işaret yapıyor.Baki Baba'da Cihan'a bir tokat atıyor.Cihan ağlıyor.Fragmanı anlatan Cihan'ın maskesi düşüyor diyor.Baki Baba'nın kalbi sıkışıyor.Menderes arabasıyla Cihan'ı ezmeye çalışıyor.Cihan düz duvara tırmanıyor.Son sahnede yüzü gözü mosmor elinde tabanca deniz kenarındaydı.Gözleri tehlikeli tehlikeli parıldıyordu.
insallah gelecek bölümde menderes cihani evire cevire iyice bi döver oda kacacak delik arar :happy0064 gelecek bölümü dört gözle bekliyecem :img-yes:
peloş_sezin 22-10-07, 21:58 Selim çapkınmış.Leyla'nın üniversiteden arkadaşıymış.Leyla'nın en yakın arkadaşının kalbini kırmış.Ama masum da olabilir.Yani kendisi zamanında yanlış anlaşıldığını söyledi.Leyla'da onu Asuman'dan uzak durması konusunda uyardı.Cihan'lar Baki Baba'lar da yemekteydiler.Menderes olan biteni öğrenince Baki Babalara geldi.Kapıyı açan Cihan'ı bir yumrukta yere serip,boğazına yapıştı.Sen benim oğlumu nasıl kaçırtırsın diye herkes şok oldu.
Fragmana gelince Leyla ağlayarak Cihan'a bir tokat atıyor.Sadakat Abla yazıklar olsun sana gibi bir işaret yapıyor.Baki Baba'da Cihan'a bir tokat atıyor.Cihan ağlıyor.Fragmanı anlatan Cihan'ın maskesi düşüyor diyor.Baki Baba'nın kalbi sıkışıyor.Menderes arabasıyla Cihan'ı ezmeye çalışıyor.Cihan düz duvara tırmanıyor.Son sahnede yüzü gözü mosmor elinde tabanca deniz kenarındaydı.Gözleri tehlikeli tehlikeli parıldıyordu.
çok sağol canım erçekten çok teş ederim.hafatyaki bölümü kesin izleymiyecem ben ya çok sinir oluyorum.
ama helal olsun leyalay bi tokat patlatıyo demek.boşanmaları yakındır.
heyyy yemin ahalisi cihandan kurtulmamıza çok azkaldı hissediyorum.
o fragmani cok görmek isterdim artik yarin foxun sitesinden izlerim,cok sevindim demeki cihanin nemal oldugunu tüm aile anliyor, yani cihan gelecek bölümde bol bol dayak yiyecek cok güzel :happy0064 deli cihan yaptigi kötülüklerin bedelini ödiyecek ohhhhhhhhhh :good:,ama artik cihan bu olaydan sonra tam cildirir sanirim ve neya yapaca hic beli olmaz
Sevgili Jess;
Eleştirdiğin spor salonundaki müzik konusunda sana cevap yazmak benim görevim. Ne de olsa mixteyim. Sevgili jess, spor salonu olduğu için ortam müziği olarak telif sorununu gözeterek bir müzik seçiliyor Sonra orada hep aynı müzik kullanılıyor. Sen artık şöyle düşüneceksin. Demek ki bu spor salonunun başka müziği yok.:img-hyste Dilerim anlatabilmişimdir sevgili jess.
peloş_sezin 22-10-07, 22:07 o fragmani cok görmek isterdim artik yarin foxun sitesinden izlerim,cok sevindim demeki cihanin nemal oldugunu tüm aile anliyor, yani cihan gelecek bölümde bol bol dayak yiyecek cok güzel :happy0064 deli cihan yaptigi kötülüklerin bedelini ödiyecek ohhhhhhhhhh :good:,ama artik cihan bu olaydan sonra tam cildirir sanirim ve neya yapaca hic beli olmaz
sana kesinlikle katılıyorum.
ayyy yazık cihan dayak yiyecek üzüldüm ağalyacam şimdi.yaaa insan o kadar çok üzülürmü.
ayy orda olmayı çok isterdim bi tokatta ben patlatırdım cihana.şakasın asöleidm üzüldüm die aksine çok sevindim.
slm ilk kez yazıyorum ama diziyi sürekli takip ediyorum bu bölüm çok güzeldi.selçukta sonunda iyi adam olacak inşallah buna çok sevindi:)fragmanı izledim bence cihan pes etmez intikam alır
peloş_sezin 22-10-07, 22:12 yeminin sıkı takipçileri Hüseyin abi, Aliye abla, İlknur abla abla demekte biraz zorlanıyorum ama bende biraz büyük olduğun için sana abla demek zorundayım ilknur die hitap etmemem gerekio çünkü bende büyüksün.diğer yeminciler nerde acaba..
peloş_sezin 22-10-07, 22:15 slm ilk kez yazıyorum ama diziyi sürekli takip ediyorum bu bölüm çok güzeldi.selçukta sonunda iyi adam olacak inşallah buna çok sevindi:)fragmanı izledim bence cihan pes etmez intikam alır
aramıza hoşgeldin diyim.vede anasayfadan yeminini oylarsan çok seviniriz.seni hep burda görmek isteriz.
arkler bi duyuru yapacam serhan yavaşın (yani mendereesin) aile imzası yapılacak katılmak isteyen bana ömden ulaşsın yada serhan formunda yazsın.
herkeslere iyi akşamlar öncelikle
ehh iste dedirtecek bir bölüm izledik vasatın az biraz üzerinde:icon_sorr
uzun uzun yorum yazmak isterdim ama :icon_sorrmalesef
bir kısır döngüdür gidiyor,birinci sezonda leyla asuman menderes üçlüsü etrafında dönen olaylar artık tek bir kişinin hakimiyetine geçirildi çiyan vahapzadelerimizin :) ve izleyicinin istediği duygusal sahneler artık yok dizimiz tamamiyle aksion+drama şeklinde yürüyor:(
şimdi bir çoğunuz bana kızıcak biliyorum bu şekilde olumsuz eleştiri yaptığım için fazla dokundurmadan yazmaya çalıştım birilerinin de bu gidişata dur demesi gerek çünkü artık
leyla bugün aynı babaannem gibi giyinmişti valla:img-hyste hele o üzerine giydiği şeyden ceket midir pardesüdü müdür her neyse artık kınıyorum kendisini tek kelimeyle :img-cool2 o yaşta bir bayanın giyineceği bir tarz değildi
yeşiminde ondan farkı yoktu yani gazeteciler umarım yeşimin açıklamaları yerine mini sini çekmemiştir:icon_whis mermertay holding gibi bir kuruluşa o etek hiç yakışmamış olmadııı:) etek giymek ayrı bir mevzu teşircilik ayrı bir mevzu ehh işte yeşim bu ondan da bu beklenir di dicez bunada
perşembenin gelişi çarşamdan belli olurmuş derler bakalım umarım reyting denilen zırvalık mevzusu yüksek gelir :icon_sorr
vildan cnm diline hangisi kolay geliyorsa o sekilde hitap edebilirsin sorun yok :img-wink:
bu arada sevgili mavi deniz ve mxrxt in yorumlarını göremez oldum artık bu sayfalarda neden kine
herkese iyi yorumlar bye
Ben bu Menderes'in akıllandığını, planlı programlı hareket ettiğini görebilecek miyim acaba..? Yani bütün olan bitenden sonra yapılacak en akıllıca şey gidip boğazına sarılmak mıydı...? Mahir çıkmış karşına anlatıyor...başına hangi çoraplar örülmüş...o çorabın nakışları nasıl ince ince koyulmuş görüyorsun ve direkt gidip boğazına sarılıyorsun...! Otur, düşün, plan yap ve sonuca ulaştır...:hıh Şimdi Cihan daha çok öfkelenecek...yalnız kaldı, artık kaybedecek hiçbirşeyi yok...Umarım önümüzdeki bölümlerde sevdiğimiz bir karaktere zarar verip, canımızı acıtmaz...:sad53:
Mahir'in oyunculuğu ile ilgili güzel bişeyler yazardım amma...küsüm ona...yazmıyacam :hıh
Baki Baba kalp krizi mi geçiriyordu fragmanda öyle bir sahne var sanki...! :icon_sorr (kötüye hiçbişey olmaz zaten...olan iyilere oluyor..)
jess, Leyla'nın kıyafetleri hakkında aynı fikirdeyim...Hiç yaşına uygun değildi...O leopar deseni beni öldürdü zaten...Asuman ise tam tersine çok şıktı bu bölüm...ve beyler gülecekler halime ama Baki Babanın evindeki masa örtüsüne bayıldım (bu da benim zaafım işte :img-heh:)
ben bu sefer diziyi izleyemedim. zaten içim kan ağlıyor. haber programlarından gündeminizdeki bazı konuları takip etmeye çalıştım. arasıra diziye de baktım ama yarım yamalak. pek birşey anlamadım. biri bana kısaca bir özet geçebilir mi?
peloş_sezin 22-10-07, 22:25 herkeslere iyi akşamlar öncelikle
ehh iste dedirtecek bir bölüm izledik vasatın az biraz üzerinde:icon_sorr
uzun uzun yorum yazmak isterdim ama :icon_sorrmalesef
bir kısır döngüdür gidiyor,birinci sezonda leyla asuman menderes üçlüsü etrafında dönen olaylar artık tek bir kişinin hakimiyetine geçirildi çiyan vahapzadelerimizin :) ve izleyicinin istediği duygusal sahneler artık yok dizimiz tamamiyle aksion+drama şeklinde yürüyor:(
şimdi bir çoğunuz bana kızıcak biliyorum bu şekilde olumsuz eleştiri yaptığım için fazla dokundurmadan yazmaya çalıştım birilerinin de bu gidişata dur demesi gerek çünkü artık
leyla bugün aynı babaannem gibi giyinmişti valla:img-hyste hele o üzerine giydiği şeyden ceket midir pardesüdü müdür her neyse artık kınıyorum kendisini tek kelimeyle :img-cool2 o yaşta bir bayanın giyineceği bir tarz değildi
yeşiminde ondan farkı yoktu yani gazeteciler umarım yeşimin açıklamaları yerine mini sini çekmemiştir:icon_whis mermertay holding gibi bir kuruluşa o etek hiç yakışmamış olmadııı:) etek giymek ayrı bir mevzu teşircilik ayrı bir mevzu ehh işte yeşim bu ondan da bu beklenir di dicez bunada
perşembenin gelişi çarşamdan belli olurmuş derler bakalım umarım reyting denilen zırvalık mevzu yüksek gelir :icon_sorr
vildan cnm diline hangisi kolay geliyorsa o sekilde hitap edebilirsin sorun yok :img-wink:
bu arada sevgili mavi deniz ve mxrxt in yorumlarını göremez oldum artık bu sayfalarda neden kine
herkese iyi yorumlar bye
abla iyemiyorum saan ilknur diyim senin içinde sakıncası yoksa.
hakkaten leylanın giyimi benimde dikkatimi çekti.çok kötüydü.
şimdi raytinglere gelince bence düşük gelecek çünkü bu akaşm foruma işey olmuş kimse konuşmmuyo.benden başka.deli gibi kendi kendime konuşuyom.banada kızacakalr şimdi madem konuşmuyonuz bende gidiyom size iyi geceler iyi yorumlar.
peloş_sezin 22-10-07, 22:33 aman forumda kimse kalmadı gaarnti gidiyorum.
herkese iyi geceler...
iyi yorumlar.
bunu bi kenara yazın forumun en küçüğüyüm aam yarın raytingler kesin kötü gelecek(inş ben yanılırım)
bana da özet geçen yok. ben de yatayım bari. iyi geceler size
Bakış maalesef ben de tam anlamı ile izleyemedim. Mahir Menderes ile konuşup ona tüm gerçeği anlattı. Menderes'i Cihan'ın çok tehlikeli olduğu ve yalnız gitmemesi gerektiği konusunda uyardı ama bizim Cengaver dinlemedi tabii ki...Baki babanın evinde kapıya dayandı...Oğlumu nasıl kaçırırsın diye yumruğu salladı..Herkes şok içindeyken bölüm sona erdi...
Menderes ile Asuman arasında Asuman tarafından, buz gibi bir rüzgar esiyor...Asuman Selim'le gitgide yakınlaşıyor...
Leyla Selim'i okuldan tanıyormuş ve yakın bir arkadaşının canı yanmış anladığım kadarıyla..ama Leyla yanılıyor olabilir gibi bir izlenim verdiler...Leyla spor salonuna giderek Selim'i Asuman'ı rahat bırakması için uyardı...Benim izlediğim bundan ibaret...:good:
çok sağol aly_73 . bu arada bir arkadaşımız ratingler düşük gelecek demiş. hiç belli olmaz canım o. gerçi bu ara hep düşük ama yani burada kimsenin olmaması pek birşeyi göstermez
çok sağol aly_73 . bu arada bir arkadaşımız ratingler düşük gelecek demiş. hiç belli olmaz canım o. gerçi bu ara hep düşük ama yani burada kimsenin olmaması pek birşeyi göstermez
Rica ederim forumdaşım...:img-wink:
İzlenme oranları konusunda haklısın...maalesef bizim evde o meşhur aletten yok...Kimdir bu dizilerin kaderine karar veren denekler...kim seçer...nasıl seçer ben bilmem...çok kaliteli birçok yapımı diri diri gömerler onu bilirim...:icon_sorr
Menderes'in apldır küldür Cihan'a dalmak yerine daha akıllıca bir plan yapamsını tercih ederdim ama o sinirle mantıklı davranamsını düşünmek hata olur...
Yeşim sanırıme skidende bu işi yapmış gazeteceilerden biri sizi tekrar aramızda görmedüğümüze sevindik gibi birşey dedi..Babasına söyleidği sözler düşünülüncede sanırım Yeşim hakkında yanlış şeyler düşündük -ki düşündüklerimizden farklı çıkamsını tercihe derim...Aynı şey Selim içinde geçerli olacak muhtemelen :icon_whis :icon_whis :icon_whis
Mahir'in bana öyle geliyorki ölecek..
Cihan'ın Façalıya savurduğu tehditler karşısında Jess gibi düşünüyorum adam istese dakikasında işi biter :img-wink:
Leyla'nın kıyafeti ise tam bir fiyaskoydu hele ayakkabıları :img-pilot :img-pilot :img-pilot
Menderes'in apldır küldür Cihan'a dalmak yerine daha akıllıca bir plan yapamsını tercih ederdim ama o sinirle mantıklı davranamsını düşünmek hata olur...
Yeşim sanırıme skidende bu işi yapmış gazeteceilerden biri sizi tekrar aramızda görmedüğümüze sevindik gibi birşey dedi..Babasına söyleidği sözler düşünülüncede sanırım Yeşim hakkında yanlış şeyler düşündük -ki düşündüklerimizden farklı çıkamsını tercihe derim...Aynı şey Selim içinde geçerli olacak muhtemelen :icon_whis :icon_whis :icon_whis
Mahir'in bana öyle geliyorki ölecek..
Cihan'ın Façalıya savurduğu tehditler karşısında Jess gibi düşünüyorum adam istese dakikasında işi biter :img-wink:
Leyla'nın kıyafeti ise tam bir fiyaskoydu hele ayakkabıları :img-pilot :img-pilot :img-pilot
Günaydın...bye
Oy oy...sabah sabah ne demek Mahir bence ölecek..! O ölmesin, onun yerine kurşunların önüne atlayan Façalı ölsün olmaz mı...:sad53:
Ben de Selim hakkında yanıldık mı diye düşünüyorum...? Leyla'ya " sana o zamanda yanıldığını söyledim.." gibi bir cümle sarfetti. Leyla olayı sadece arkadaşından dinleyip, taraflı karar vermiş olabilir yani..Asuman adına umut ederim ki öyle olsun..:good:
Menderes'in öfkesini anlıyorum ama ne zaman sağduyulu davranacak bu adam..! Hep öfkeyle kalkıyor...hep zararla oturuyor:img-pilot
ayakkabı editi: Leopar deseni öyle gözümü aldı ki..ayakkabıya dikkat etmedim...:icon_whis
Günaydın...bye
Oy oy...sabah sabah ne demek Mahir bence ölecek..! O ölmesin, onunyerine kurşunların önüne atlayan Façalı ölsün olmaz mı...:sad53:
Ben de Selim hakkında yanıldık mı diye düşünüyorum...? Leyla'ya " sana o zamanda yanıldığını söyledim.." gibi bir cümle sarfetti. Leyla olayı sadece arkadaşından dinleyip, karar vermiş olabilir yani..Asuman adına umut ederim ki öyle olsun..:good:
ayakkabı editi: Leopar deseni öyle gözümü aldı ki..ayakkabıya dikkat etmedim...:icon_whis
Bilmem neden öyle hissettim ama içimden öyle geçiverdi...Daha evvel Selim ve Yeşim hakkında ki tahminlerimi düşününce pek de üstünde durulmayabilir :img-wink: :img-wink: nede olsa çıkmıyor tahminlerim...
Kıyafet editi: Sevgili aly_73 3 kız bir ana topluluğu izleyince diziyi herkes başka bir şeye dikkat ediyor ayakkabı falso,leopor desenli palto falso,onun altından görünen etek falso niye böyle oldu bu bölüm anlamadım..O sahnede Asuman ayrı bir şıklıktyadı ve madem değindik devam edeyim kesinlike Zeyno Üstünışık'a düz fönlü açık saçla toplu saç dalgalı açık saçtan katbekat fazla yakışıyor :img-wink: :img-wink:
Bilmem neden öyle hissettim ama içimden öyle geçiverdi...Daha evvel Selim ve Yeşim hakkında ki tahminlerimi düşününce pek de üstünde durulmayabilir :img-wink: :img-wink: nede olsa çıkmıyor tahminlerim...
Kıyafet editi: Sevgili aly_73 3 kız bir ana topluluğu izleyince diziyi herkes başka bir şeye dikkat ediyor ayakkabı falso,leopor desenli palto falso,onun altından görünen etek falso niye böyle oldu bu bölüm anlamadım..O sahnede Asuman ayrı bir şıklıktyadı ve madem değindik devam edeyim kesinlike Zeyno Üstünışık'a düz fönlü açık saçla toplu saç dalgalı açık saçtan katbekat fazla yakışıyor :img-wink: :img-wink:
Bana da, Cihan'ın sonu Façalı'nın elinden olacakmış gibi geliyor. Umarım, oğlunun öcünü almak için olmaz :img-fie: Cihan çok üstüne gitti Façalı'nın..bir ara adam kalp krizi geçirecek sandım...ama kalbi çok sert olduğu için hiçbişi olmadı tabii :img-heh:
Kıyafete gelince...ben yalnız izlediğim için gözümden kaçmış tabii, rahatladım..Asuman'ın giyimini oynadığı karaktere yakıştırıyorum ben..ama Leyla bu hafta niye böyle rüküştü anlamadım..bu kadar sitemden sonra düzeltir herhalde...E madem o kadar kalabalık izlediniz, benim gözümün kaldığı masa örtüsüne dikkat eden olmadı mı arkadaşım :img-icecr
Bana da, Cihan'ın sonu Façalı'nın elinden olacakmış gibi geliyor. Umarım, oğlunun öcünü almak için olmaz :img-fie: Cihan çok üstüne gitti Façalı'nın..bir ara adam kalp krizi geçirecek sandım...ama kalbi çok sert olduğu için hiçbişi olmadı tabii :img-heh:
Kıyafete gelince...ben yalnız izlediğim için gözümden kaçmış tabii, rahatladım..Asuman'ın giyimini oynadığı karaktere yakıştırıyorum ben..ama Leyla bu hafta niye böyle rüküştü anlamadım..bu kadar sitemden sonra düzeltir herhalde...E madem o kadar kalabalık izlediniz, benim gözümün kaldığı masa örtüsüne dikkat eden olmadı mı arkadaşım :img-icecr
Bu konu annemim ilgi alanı sorarım ona :img-wink: :img-wink:
Bende biran Façalı'nın kriz geçireceğini düşündüm hattA bu vesile ile yengemizi görürüz diyede bencilce bir istek duydum ama olmadı :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Menderes akıllıca hareket etmemiş olsada Cihan için Baki baba ve Leyla'yı kaybetmiş olmak çok daha büyük ceza aslında...
Cihan bu kadar kişiyle nasıl başedecek Gazel derdi var başında ,Menderes olayları biliyor , Mahir var , duygusal olarak da çöküntü içinde...
Bende biran Façalı'nın kriz geçireceğini düşündüm hattA bu vesile ile yengemizi görürüz diyede bencilce bir istek duydum ama olmadı :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Aynı şeyi düşünmüşüz desene :icon_whis Bizi bu hale getirenler utansın...Ne yapalım, biz yengemizi artık görmek istiyoruz :img-cool2
Menderes akıllıca hareket etmemiş olsada Cihan için Baki baba ve Leyla'yı kaybetmiş olmak çok daha büyük ceza aslında...
Beni korkutan da bu zaten...Cihan'ın çıkar yolu, kurtuluşu kalmadı...Sessiz sedasız Ruh Sağlığı hastanesine gitmeye razı olur mu..hayır...Fragmanda duvarlara tırmanıyordu gördüğüm kadarıyla...:icon_whis Benim kaybedecek birşeyim kalmadı, ama giderken sizi de bitirecem diye beklenmedik (aslında fazlasıyla beklenen) birşeyler yapabilir...Senin içine doğduğu gibi Mahir'e ya da Gazel'e ya da çocuklardan birine zarar verebilir...Menderes'in ani hareketine kızmamın nedeni de bu...ben Cihan'dan korkuyorum galiba :img-fie:
Bakışcan, günaydın bye
Günaydınlar öncelikle...
Bu bölüm neydi ben bişey anlamadım paldır küldür oldu bazı şeyler sanki...
Yeşim'le başlamak istiyorum sinope ve hewal utandık dimi :img-blush :img-blush :img-blush meğer bizim Yeşim o kadarda beleşçi değilmiş...Babasına karşı tavrı hoş olmasada söylediklerini düşününce haketmiyorda değil hani..
Selim'de bence kötü değil...Asuman'ı gerçekten seviyor gibime geliyor...
Façalı İzzet ve Cihan sahnelerini sevmedim Façalı'nın daha baskın olup Cihan'a haddini sözlede olsa bildirmesini beklerdim...
Mahir'in Menderes'e olanları anlatacağı belliydi...Cihan Menderes'i tenhada bir yerde kıstırısa birgün onu kurtaracak kişi büyük ihtimalle Mahir olacak ve sonra Mahir hakkın rahmetine kavuşacak gibi gelii baağada :img-yes: :img-yes: :img-yes:
Leyla'nın kıyafeti için herşey söylenmiş zaten :img-pilot :img-pilot :img-pilot şok oldum o kostümleri kim seçti acaba :icon_sorr
Asuman ne demeye yemeğe gitti adam yer ayırttırsa arayıp haber vermezmi dedik Asuman'da söyledi bu sözleri dün..Valla içim rahatladı...Asuman'ın Menderes ve Leyla ile olan sahnelerinde Zeyno'ya bayıldım müthiş bir oyunculuk çıkarıyor ...
Birde ben Mahir ve Menderes'i oynayan oyuncuların yani Serhan ve Burak'ın oyunculuğunu benzetiyorum sadece banamı öyle geliyor bu konuda fikriniz nedir paylaşırsanız çok memnun olurum arkadaşlar :img-wink: :img-wink:
günaydınlar canım forum arkadaşlarım özellikle de aly_73
ben diyorum ki
-biz forumca selim e biraz haksızlık ediyoruz galiba. hem yakışıklı çocuk hem fedakar hem zengin, kültürlü....(annem duymasın dizi mizi dinlemez damadım diye yapışır boynuna)
-sonat ı yine göremedim. ya sonatcığım başka bir dizide de oynuyor da ben mi bilmiyorum acaba:img-in_lo özledim kendisini. gülüşünü, bakışını, efendime söyleyeyim, güzel sözlerini:icon_sorr
-menderes eski karizmasını yitirdi benim gözümde. başına gelen her kötü olaydan sonra mızıkçı çocuklar gibi'bu nasıl olur', 'aman efendim bu nasıl benim başıma gelir' diye ortalığı yıkıyor. kardeşim tüm bunlar olmadan önce senin sanki çok mu normal bir hayatın vardı. nedir derdin anlamadım ki. çocuğun kaçırılmış, tarihi eser kaçakçılığıyla suçlanmışsın..artık biraz soğuk kanlı olmayı öğrensen diyorum.
-bu arada bu bölüm kıyafetlerden çok mekanlar takıldı benim gözüme. leyla ile menderes in yemek için seçtikleri türkiye nin en seçkin lokantası malumunuz hepimizin dikkatini çekmişiti.şimdi de façalının ofisine takıldım ben. o ne koltuklar, o ne masa:img-hyste ayrıca dizide birçok bölümdür fark etiğim bir ayrıntı var. menderes in ofisinde beyaz raflarda bir oyuncak arabalar eksik. o kadar az dosya var ki. oysaki orası adamın iş yeri. birkaç ödül, efendime söyleyeyim bir kaç dosya daha....:img-yes:
-leyla ile asuman da bize gösterilen yaşam kalitelerine hiç uymayan yerlerde yemek yiyorlar. bizim karakterler de amma mütevazi canım:img-wink:
bahargokhan 23-10-07, 10:57 herkese merhaba...
DİZİNİN BU BÖLÜMÜ OLDUKÇA HAREKETLİYDİ ANCAK KAFADA SORU ISARETLERI BIRAKACAK COK SAHNE VARDI
SELIM HAKKINDA BEN HARIC DIGER FORUM ARKADASLARIMIN YANILDIGINI DUSUNUYORUM.EVET SELIM COK CAPKIN,ZAMANINDA COK CAN YAKMIS GIBI GOZUKSEDE GECEN BOLUMLERDE ASUMANA '' COK KADIN TANIDIM AMA SENIN GIBISI YOK'' DEMISTI.YANI GERCEKTEN ASIK OLMUS ASUMANA.MENDERESIN TAVIRLARINA COK SINIR OLDUM BU BOLUM.KIMI SEVDIGI BELLI OLMAYACAK KADAR ORTADAYDI DAVRANISLARI.LEYLAYA ASIK GORUNTUDE.AMA BENCE DIZIDE KI DURUSU OYLE DEGIL.ASUMAN DAHA DIKKAT CEKICIYDI BU BOLUM.ASIK OLUNABILECEK KADIN DURUSU VARDI.YANI DUSUNMEDIM DESEM YALAN OLUR.LEYLA YERINE ASUMANA DONSE DAHA IYI OLUR DIYE.LEYLA SON DERECE DURGUN DUYGULARI KARISMIS,YAPAYANLIZ VE TUBA UNSALIN BIR TURLU BECEREMEDIGI OYUNCUGUNU SURKLASE EDECEK BIR DURUS ICINDEYDI YANI HAREKETSIZ TUBA UNSAL IYIDE, HAREKET GELINCE KOTU..BEN TUBA UNSALIN GOZLERINI O KADAR ACIP ACI CEKTIGINI ANLATMASINA GEREK YOK DIYORUM''.DUYGULAR GOZDE SON BULUR AMA KALPTE YASANIR.''
BEN BU DIZIDE GAZEL VE MAHIRE HAYRANIM.KESKE MAHIR VE GAZELIN YOLLARI KESISSE.ZATEN ADI AKLIMA GELMEYEN CICEKCI ARKADASIMIZ DA PEK GOZUKMUYOR.GAZEL VE MAHIRIN COK IYI BIR IKILI OLABILECEGINI,O IKILININ DIZIYE COK RNK KATACAGINI,DIZIYE YENI BIR BOYUT GETIREBILECEGINI DUSUNUYORUM.SONUCTA IKISIDE CIHANDAN NEFRET EDIYOR VE ONU YOK ETMEK ICIN HERSEY YAPABILECEK DURUMDALAR.BAKARSINIZ TAHMINIM TUTAR.
CIHANA DA ACIYORUM.GENLERINDEN GELEN RUH SAGLIGI PROBLEMI ONU KUCULDUGUNU VE HIRSIYLA SIFIRA DONUSTUGUNU GORMEK INSANI ANLAMDA BNDE ACIMA HISSI OLUSTURMUS.EVET KOTULER KAYBETMELI AMA DAHA FARKLI BIR SEBEP GOSTERILEREK KOTU OLDUGU ANLATILSAYDI EN AZINDAN BIR NEBZE OLSADA ACIMA HISSI HISSETMEZDIM.
ASUMAN KARAKTERINE HAYRAN OLMAMAK MUMKUN DEGIL.BIR KADIN BOYLE OLMALI DEDIRTIYOR INSANA.HER ANLAMDA TAM BIR TURK KADINI.MENDERESIN DURUSU ISE TURK KULTURUNE TERS SON DERECE SAKINCALI BIR DURUS.IKI KADINI IDARE ETME GIBI SACMA BIR SENARYOYU BENCE BIR AN ONCE DUZELTMELI SENARISTLER.
SOYLEYECEGIM SON CUMLE SU:DIZININ SAATI AYNI:22:00 AMA YAYIN GUNU BIR AN ONCE DEGISTIRILMELI DIYE DUSUNUYORUM.
Aaaaa bu YEMİN de ne ki ! Yok canım bu sonuç kazaradır!!!!
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
22 EKİM 2007 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 BICAK SIRTI [NET] KAND 10,0 26,9
2 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 8,1 24,4
3 IKI AILE [NET] STAR 7,7 19,3
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,5 22,7
5 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 7,1 17,8
6 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,7 16,9
7 KUZEY RUZGARI [NET] SHOW 5,8 17,2
8 HOKKABAZ (T.S) [NET] ATV 5,0 12,7
9 KOPRU [NET] STAR 4,8 13,1
10 SESSIZ GEMILER [NET] ATV 4,4 12,2
11 SPOR GUNDEMI KAND 4,1 11,6
12 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,8 18,5
13 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,8 12,1
14 STAR SPOR STAR 3,7 10,8
15 ARENA [NET] KAND 3,3 21,3
16 ATV SPOR HABERLERI ATV 3,3 9,5
17 YEMIN [NET] FOX 3,1 8,1
TOTAL
22 EKİM 2007 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 9,0 22,8
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,1 20,5
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,4 16,2
4 KUZEY RUZGARI [NET] SHOW 6,0 19,9
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,9 16,9
6 IKI AILE [NET] STAR 5,3 13,4
7 KOPRU [NET] STAR 5,2 16,2
8 BICAK SIRTI [NET] KAND 5,1 15,5
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,8 14,3
10 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 4,1 13,5
11 SPOR GUNDEMI KAND 3,9 10,8
12 YEMIN [NET] FOX 3,8 11,0
peloş_sezin 23-10-07, 13:27 Arkadaşlar izlenme oranı bu hafta gayet iyi...hatta süper...:good:
A/B Grubu….17 Yemin [net] Fox 3,1 8,1
Total………….12 Yemin [net] Fox 3,8 11,0
Vildan'cım, herhalde yanıldığına sevineceksin :happy0064
evet ablacığım çok sevindim.
raytingler kötü gelir diodum ama hayret iyi geldi.vede çok şaşırdım.
hem dün akşam neydiniz öle.
evet ablacığım çok sevindim.
raytingler kötü gelir diodum ama hayret iyi geldi.vede çok şaşırdım.
hem dün akşam neydiniz öle.
Cihan'ın foyası meydana çıkar da izlenme oranı düşük gelir mi...! Biz nice zamandır bugünleri bekliyoruz değil mi :img-wink: Haftaya daha iyi gelir inşallah...:img-yes:
Akşam çok işim vardı, geç geldim...dizi ile alakası yoktur...:img-wink:
üf fragmanı izledim
SÜPER SÜPER bir bölüm bekliyo haftaya
Herkes bi ayrı vuruyo CİHANA allahım ne güzel
engüzel Menderes dövüyo fena benzetiyo
ama fragmanda öcünü alacak felendiyo ama artık menderes gözü acıldı
leylanın babası sanırım kalp krizi geçiriyo
Akşam güzel bir bölümdü.Asuman rolünun hakkını veriyor arkadaşlar:::good: Menderes bu hafta biraz tutuktu:img-yes:Leyla ise etrafında dönen dolaplardan hiç haberi saf bir tip oldu.:icon_sorrCihan yine dört dörtlük kötü karakter rolünün hakkını veriyor.:img-pilotolaylar yavaşyavaş çözülüyor,dizi sonamı yaklaşıyor acaba:sad53:
merhaba arkadaslar siteye girmeden ilk reytinglere baktim ve cok sevindim:good: ve cok mutlu :good:oldum düsündügümden daha iyi gelmis reytingleri :happy0064insallah dahada iyi olur,dünkü bölüm cok güzeldi artik hersey ortaya cikti cihanin sonu geldi tabi deli cihan cabuk pesedermi bilmem kesin mendereslen leylaya sararar verecek birseyler düsünür ,belki mahire birsey yapar herseyi anlati diye ama sanmiyorum mahire gücü yetmez menderesde artik ailesini korur ama cihan bu neler yapacak hic beli olmaz,bakalim leyla menderese cihan hakinda herseyi anlatacakmi :img-yes:su pazartesini iple cekiyorum,unutmadan bazi arkadaslar leylanin kiyafetleri icin yorum yapmislar bende katiliyorum dün leyla cok tuhaf giyinmisdi yasli kadinlar gibiydi :img-yes:
bunu bende düsündüm mine4 arkadas artik hersey ortaya cikti dizimisin sonu geliyor diye ama sanirim asil olaylar bundan sonra basliyacak bu deli cihan kolay kolay pes etmez bence kesin intikam alacak :icon_sorr ve ortaligi karistiracak gibi
Pis izleyicilik yapıyor gibi algılanmayayım ama sevdiğimden eleştiriyorum.O yüzden söylemeden geçemeyeceğim.:img-in_lo
Menderes'in peşinden koşan sekreter sahnesi çok gereksiz geldi bana.Arada birşeyler kaçırmış olma hakkımı da saklı tutarak o kızcağızın koskoca şirketin en tepesinden dışarı çıkıncaya kadar Menderes'in peşinden koşmasının garipliğini düşünmeden edemiyorum.:img-icecr:icon_whis
Gazel'e yeni saç şekli ( düz fön) çok yakışmıştı ayrıca.Daha bir bakımlı , daha bir güzel göründü gözüme.
Leyla'nın fiyasko kıyafetinde durumu daha da vahim kılan çantasını koluna takış şekliydi kesinlikle.:hıh Her an diğer eline bastonu alacakmış gibi bir havası vardı.:img-pilot Yemek masasında taktığı ciyak mavi boncuk kolyesi de çok dikkat dağıtıcıydı. :fighting2
Bölüm evhamlarım: Gazel , hiçbirşey olmamış gibi mutlu mesut yemek yiyen, kocasına çorba koyan Leyla ( :icon_twis ) sahnelerini izlerken bilgisayarını açık bırakıp gittiğinde bir an Cihan görecek ve herşeyi anlayacak diye çok korkmuştum. :img-heh:
Not: Fragmanı bir kez dizinin bitiminin ardından izledim ama Cihan'ın herkesten laf işitip evden ayrılmasından sonraki haliyle fragmanın ortalarında görünen hali farklı geldi bana. Yani sanki Cihan o evde değil de daha sonra başka biryerde dayak yiyor gibi geldi bana.Yanılmış da olabilirim.:img-yes:
Ben ilk bölümlerini izleyemedigim dün aklıma bir sorun takıldı.Ben Asuman'ın oglu menderes in abisinden kız ise menderesten sanıyorum ama odada tartısırken ve asuman selim ile konusurken tereddüt ettim kim kimin cocugu
Cihan'ın kahraman gibi görülmesine daha dayanamazdım.Cok iyi oldu gercegi kısa sürede ögrenmeleri
Bende bu bölümde asumana takıldım is kıyafetiyle evde dolastı durdu.Ayagında ince coraplar ev sahnelerimde kıyafetler degisse cok iyi olur.Hijyen acısından eve gelince insan kıyafetini degistirmez mi?
Cihan Gazele sarkarken kamera kayıtta degil miydi?Eline bundan daha iyi bir delil gecemezdi
jess sekreter kızın o kadar ani bir cıkısı vardıki hatta tökezledi ama o sahnede menderesin saclarınında dagıldıgını gördük
selam millet nasilsiniz??
Bende izledim sonunda bölümü ehh iste fena degildi ama final güzeldi her ne kadar böyle olmasa daha iyi olurdu diye düsünsem bile, neyse bakalim haftaya neler olacak ??
26 yı bitirip 27 ye girerken cihanın sonunun yaklaştığını görür gibi olduk. Ama bu son mu yoksa başka sonları da getirir mi bilmiyoruz. Bu hafta herkes gerçeği öğrenecek. Cihanın foyası açığa çıkacak. Ama cihanın uslu çocuk olma şansı olmalı mı? Sonuçta karakter olarak da, Akıl sağlığındaki şüpheler ile de bu çocuğun uslu durmaması lazım. Cihan senden çok şeyler bekliyorum, yapmasan çizilen karakterine yazık. O karakterinden utan diyorum.
Gazel o kadar masrafı boşuna yapmış oldu. Nilgün hanıma bir notbuk bir de gizli kamera aldırmak prodüksiyona bir bütçe getirdi. Ama onun senaryo da ileride kullanılır mı, hatta o ev bir daha kullanılır mı? Bilemiyorum. Benim merak ettiğim cihan kendine tacizde bulunduğunda acaba neler hissetti. Bu kafamı kurcalıyor. Nefret gibi gördüm ve korktum. Nefret aşkı yeniden depreştirebilir korkusunu taşıyorum.
Mahir bin pişman bir mafya kaçkını oldu. Façalı ve yengem evlatsız kaldı. Şimdi façalıya seçim mi düşüyor silahlara veda yılmaz güneyin umut filmine bakınız. Öyle ya da böyle artık Mahir Menderes sempatizanıdır. Sonuçta bu aileye borcunu ödeyecektir. Tahsilatı ne zaman yapar bekleyeceğiz.
Baki baba kesin yıkılır. Çünkü başından beri tek cihan inananıydı. Bundan sonra hayatın sillesini yemiş bir baki baba var. Artık Cihanın baş düşmanı olur. Cihan konusundaki sekter davranışının gereği budur. Sekter bir konu 180 derecelik bir dönüşle tersine duyguya dönüşür.
Leyla ve Menderes için façalının kendi konuştuğu yengeyi katmadığı tek bilge açıklamaydı. Eeee kıratın yanında yatan derler. Façalının da dediği gibi malesef artık Leyla ve Menderes büyük tehlike altında olmalı.
Sadakat abla da yeniden cihanı anlamış olur.
Asuman bu duruma nasıl tepki koyar bilinmez. Çünkü leyla ve menderes yakınlaşması için artık sebep yok. 16. bölümden bugüne kadar geçen 11 bölümde müthiş bir rahatlık vardı. Ama artık Leyla ile Menderes aralasında bir engel yok.
Selo baba gözümün nuru tatlı ihtiyar yakında sağılmaya başlarlar artık güzel de olur. Sağılan inek olmak iyi de bu adamcağıza bu da yakışmıyor, cinsiyet farkı.
Bu gecelik bu kadar yeter diyor ve 27 yi bekliyorum.
allah be helal olsun mahire herseyi acikladi...oda yakisikli biri ama menderes kadar degil neyse......cihanin sonu geldi hatta onun sonu diye bisey kalmadi...ama ne guzel once menderes guzelce yumruka atti sonra leyladan bi tokat sonra leylanin babasindan ins gazelde bisey soyler...gazeli basta hic sevmezdim ama simdi cok seviyorum cihanin agzinin payini nasilda veriyo canim ya....aaaa selimle leyla eski arkadas ciktilar orasi biraz ilgincti....ama bakalim daha ne ler olucak......asuman basta cok kotuydu-.gicik kapaiyodum ama simdi harbiden cok seviyorum onunda cektigi acilar son bulacak......ama menderese cihani bi guzel benzetecek ohhhhhhhhhh....cihan elinde silahla menderesi falan vurmaya kalkisir..yada gider su facali yi vurur mahiri bulmaya calisacaktir.......CIHAN HADI BAKALIM YURRU ANCA GIDERSIN ay o kadar sevincliyimki leyla ve herkes cihanin ne mal oldugunu ogrendi ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sakin LEYLA SELIMIN ESKI SEVGILISI FALAN OLMASIN
Ya Bu Dizi Neden Taaaaaaaa 17.siralarda ..ya En Azindan Ilk 3 Bulunmasi Gerelen Bi Dizi..millet Sacma Seyleri Seyrediyoama Yemini Seyretmiyor....kalitesi Super..oyunculari Senaryosu ,sarkilari Hepsi Hepsi Dizinin Herseyi Super ..ama Neden Reyting Alamiyo....simdi Bu Dizinin Butun Programlarda Konusalmasi Gerekirdi....yemin 1 Numara....
peloş_sezin 24-10-07, 11:38 Cihan'ın foyası meydana çıkar da izlenme oranı düşük gelir mi...! Biz nice zamandır bugünleri bekliyoruz değil mi :img-wink: Haftaya daha iyi gelir inşallah...:img-yes:
Akşam çok işim vardı, geç geldim...dizi ile alakası yoktur...:img-wink:
inş ya ama gelir.çünkü cihanın işi bitti artık.
fragmanı şimdi ziledim süper bi bölüm inanki.izlenmeye değer.leylanın menderesin önünke cihana tokat atışı süper.
benim icinde yemin 1 numara :good::good: hicbi dizye deyismem ama reytingleri yinede cok iyi dahada iyi olur insallah,sesli fragman daha cikmadi sanirim cok merak ediyorum neler olacak leyla artik cihanin nemal oldugunu anliyacak artik leylada menderese herseyi anlatir umarim cikmisken bütün gercekler ortaya ciksin ,gelecek bölümü iple cekiyorum cihanin maskesinin düseceyi ani dört gözle bekliyorum o an süper olacak :happy0064,bakalim bundan sonra cihan bey neler yapacak:img-yes:
fragmandan çıkardığım kadarıyla cihanın son çırpınışlarını görücez belki de, ama tam tersi de olabilir onların başlarına yeni çoraplar örmek için daha büyük yeminler eden bir cihan da görebiliriz :icon_sorr...bir de şu geçen hafta özetten ve de fragmandan selim konusunda yaptığımız yorumların çıkamıyacak olmasıda ayrı bir üzüntü kaynağı :img-cool2sevemedim gitti su adamı soğuk nevale çünkü:img-icecr
öyle demeyin ne olur. selim bence gerçekten seviyor asuman ı. selim hoş çocuk, hakikaten başarılı. sonat da öyle:img-yes: kendisi nerelerde kimbilir:icon_sorr
öyle demeyin ne olur. selim bence gerçekten seviyor asuman ı. selim hoş çocuk, hakikaten başarılı. sonat da öyle:img-yes: kendisi nerelerde kimbilir:icon_sorr
bakışcım ben bunu yeni söylemiyorum ki dizi ye ilk girdiği andan itibaren bu adamı gözüm tutmadığını ve sevmediğimi yazmıştım zaten hem bana arkadasını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler yaa beyefendinin de en yakın arkadası kim yeşiiiimm:icon_whis hıhh işte... al birini vur ötekine :icon_whis
sonat konusunda da haklı mücadelende yalnız değilsin bilesin:img-wink:
yakında elimde pankartlarla gündoğdu meydanında tek kişilik gösteri yapıcam:) sonat bizim hakkımız söke söze alırız:):):icon_whis
sonat konusunda da haklı mücadelende yalnız değilsin bilesin:img-wink:
yakında elimde pankartlarla gündoğdu meydanında tek kişilik gösteri yapıcam:) sonat bizim hakkımız söke söze alırız:):):icon_whis
neden tek kişi oluyormuşsun canım? sen sonat de ben sana çevremden en az yüz kız toplayayım. ne demek... sen yeterki tarih belirle:happy0064
neden tek kişi oluyormuşsun canım? sen sonat de ben sana çevremden en az yüz kız toplayayım. ne demek... sen yeterki tarih belirle:happy0064
Ankara'da da ben düzenlerim artık Sonat Mitingini...(bkz. forumdaşları için herşeyi yapabilecek kişi..) :img-wink:
Bakış, Selim hakkında ben de çok güvensizim..daha doğrusu güvensizdim..ama son bölümde senaristler bizi şüpheye düşürmeyi başardılar. Artık emin değilim yani...izleyelim bakalım kim çıkacak Selim Bey...!
valla sayfalarda yeminden çok sonat konuşulmaya başlandı:) hayra alamet midir değil midir bilmiyorum artık:img-icecr
Türkiyenin her yerinden miting gösterileri hazırlayacak forumdaşlarımızda var :happy0064 nasılsa :img-wink: gösterilerden sonra el birliğince seti basarız senarist grubunu temizleriz sonatı alır kaçarız:):img-hyste
valla sayfalarda yeminden çok sonat konuşulmaya başlandı:) hayra alamet midir değil midir bilmiyorum artık:img-icecr
Türkiyenin her yerinden miting gösterileri hazırlayacak forumdaşlarımızda var :happy0064 nasılsa :img-wink: gösterilerden sonra el birliğince seti basarız senarist grubunu temizleriz sonatı alır kaçarız:):img-hyste
arkadaşım ben çocuğun başka dizide oynadığını düşünüyorum yoksa hangi senarist bu çocuğun başarısını göz ardı edebilir ki; kızlar hasta( ben de ben de) sonracığıma iyi rol yapıyor, iyi niyetli temiz yüzlü de bir çocuk. sonat işte ötesi var mı? bari gazel birgün gitsin bunu yemeğe çağırsın bir 15 dakika görelim sonatımızı
barış_derya 24-10-07, 21:56 selam herkeseee:):) uzun zamandır giremiyorum ama yeminin sıkı takipçisiyim her zaman :img-wink: dersler falan giremiyodum kanlada fragmanı gördüm zıpladım resmen cihana bir ben tokat atmadım:happy0064:happy0064 herkes maşallah :) ohhhh içimin yağları eridi valla:) soğuk su serpildi resmen o uyuz bakışlarııı sinir ediyodu beni :) bu bölümde gerçeklerin ortaya çıkması sevindirdi beni:) çok şükür dizim eski günlere dönmek üzere tabi bela cihan hep onlarla olsada eskisi gibi kimse onu ciddiye almayacak leyla korkmayacak olması güzellll:)
barış_derya 24-10-07, 22:02 pazartesi iple çekiyorum resmen bu arada gazele hayranım süper cin gibi kız valla :) baştan beri bayılıyorum bölüm geçtikçe daha çok seviyorum gazelimi:) erkek olsam öyle bir sevgilim olmasını çok isterdim mıy mıy değil akıllı cin gibi uyanık ve çok cesur cihanı tehditleri bile vız geldi tırıs gitti:9 tehdite aldanmamakla beraber dedektifliğini ortaya koyup kamralar falan acayip heyecan katıyo diziye gazel bu bir gerçek:)neyse çenem düştü:)
son olarak o asumanın yanına yapışan kıza sinir gıcık hatta uyuz oluyorum nasıl bir insansa artık....
asumanın o adamla birlikte olmasını isterim menderes ten hayır gelmezz onaaaa oda kendi yolunu çizsin:) en son olarak bu mendresin babasıda günümüzde adlandırlan azgın teke modasına uyuyor kızı yaşındaki kıza nasıl bakma öylee hiç hoş değil :hıh:hıh
byebyebye
not:
arkadaşlarım bu reyting olayını fazla takmayın bence fox yeni bir kanal hep söylüyorum bu tarz kaprisleri olmaz yemin o kanalın tek tutan dizisi ki birde sponsoru var farkettiyseniz boşuna kafa yormayın:(reyting düşükmüş yüksekmiş boşverin kaliteli birdizi ve kaliteli izleyici kitlesi var gerisi fıssss
bende pazartesini iple cekiyorum :img-yes:cihanin tokat yediyi ani biran önce görmek istiyorum :happy0064 biran önce pazartesi olsada izlesek cok merak ediyorum neler olacak,cihan bundan sonra neler yapacak,leyla menderese tüm gercekleri anlatacakmi gazelde dvdide gördüklerini söyliyecekmi,mahirlen facali neler yapacaklar,asuyla selim arasinda neler olacak hepsini merak ediyorum,artik sanirim hepsini pazartesi günü örenecez dizimize 4gün kaldi dört gözle bekliyorum :happy0064
mavi deniz 25-10-07, 19:18 bu hafta yorum yapmadım çünkü herşey nasıl bu kadar çabuk çözülüyor şaş oluyorum kendime gelemiyorum ama burdan göhkanna teşşekür valla bi an selimi azılı sapık falan edicekler diye korktum ama allahtan bizimki eski çapkınmış nese her çapkının aşık oldugu ve hayatının kadınını buldugu zamanlar vardır ya işte selim o kıvamda asucumu dünyanın en mutlu kadını edebilir kanımca:)
anlamadıgım şey ise leylanın neden asumanı korumak istemesi valla bu leylayı bi çözsem dişimi krcam ama yok hergün benş şaşırtıcak bi o kadarda sinirlendirecek bişe yapar halde şimdi hiç yokken asuyu söyleyip üzmese ya:(
vallahi hüseyin abicimeazda olsa hak verdigim kısa bir deniz editi::)
hüseyin abi vallahi erkekler o kadarda kötü degilmiş bunu yeşimin giydigiş etegi görünce anladım biz kadınlarda az degiliz hani neydi o yeşimin hali e menmerese yapsa o bilem baştan çıkar yavs erkekleri kibrit suyu paklar bence üzerine akaryakıt dökmekten vazgeçtim:)
Mavi Deniz az da olsa hakvermene az da olsa sevindim.:img-yes:
Dizi en heyecanlı yerinde bitti. Fakat bu bölümde daha da heyecanlı yerinde bitecek. Bakalım bekleyelim ve görelim. Sizler de bana hak verecek misiniz?
Az önce sesli fragmanı izledim.Cihan elinde silah menderin evinin önünde bekliyor.Menderes kucagında kızıyla arabaya biniyor.Silahını menderese dogrultmus.Dönüsü muhtesem oldu.Bu sahnede p.tesi yayınlnacak bölümün final sahnesi olacak gibi görünüyor.Belki menderesi selcuk kurtarır.
fragmandan anladığım kadarıyla en heyecanlı bölümlerden birini izleyeceğiz bu hafta.şu Cihan yok olsun başka bişey istemem :)
peloş_sezin 26-10-07, 13:48 ya sesli fragmanı şimdi izledim.cihan zehrayı öldürecek sanırımda.leyla kimin kafasına indiriyo o vazo gibi şeyi tam anlamdım.
peloş_sezin 26-10-07, 13:57 özetide okudum.bu bölümü eğer izlersem cihanın dilimden kurtulması çok zor gibime geliyor.
Menderes, hayatını karartan olayların arkasında yatan Cihan gerçeğini öğrenince, Hisarlı ailesinin önünde Cihan’la ilgili gerçekleri ortaya döker.
ozet gelmis
hos gelmis sefalar getirmis:img-wink:Nihayeten Hisarli ailesi Gaflet uykusundan uyaniyorlar olmasi sevindirici haber
Helede Leyla sultan acisindan(zaten kizcagizi iyicene hic bir seyden habersiz bicare yapmislardi senaristlerimiz son zamanlarda,Uyan Leyla sultan Uyan Baki Baba evine evlad olarak soktugun Cihan Akrebinin artik ne karakterde oldugunu anlada,bizde rahata erelim.
Asuman’la her geçen gün biraz daha yakınlaşan Selim’in, onun çocuklarıyla tanışması gerginlik yaratır.
Asuman ve Selim
iliskileri dolu dizgin devam ediyor ve cocuklarla bile tanisiyor(buyuk olasilikla Asuman cocuklarla bir yere gittiyse Bizim Selim efendide mantar gibi bitiverir orada nasilsa:img-wink:
Gelelim tanismanin gerginlik yaratma olayina
Zehra yada hayati buyuk olasilikla agizlarindan kaciracaklar,annemizin arkadasiyla tanistik diye
Menderesmi?
Selahattin beymi kizacaklar acaba?
Bence hic birisininde kizmaya hakki yok
Sonucta herkes kendi hayatini yasiyor,yasamak istiyor:img-yes:Hele o 75 lik dedemiz Gelinine tek kelam etsin onu ben Fatmanur hanima ihbar etmez isem namert olayim:img-yes:Kirdigi Cevizlerin daha bedelini odeme zamani gelmedi dedecigim senin:img-polic
Menderes ise
Hic kizmasin (Asumanda bir kadin sevmek,sevilmek en dogal hakki)
Bunlarida Mercedes veremedigine gore o halde Asumani ozgur 1 kus gibi azat etmesi gerekiyor
Tabiki cocuklaridir,ama Karsisindakininde Hayati beklemekle gecmeyecegine gore(anlayis derim menderes):img-polic
Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Cihan ise Menderes’in karşısına her zamankinden daha tehlikeli bir düşman olarak çıkacak ve hesaplaşmalar ölüm kalım meselesi haline gelecektir.
Amaninda aman Gozumun Bebegi can Dusmanim Cihan:img-pilot
Yine mikropluk pesindesin,zaten senin gibi bir karakterdende bu beklenir.Ya cocuk kacirirsin,ya seni sevmeyen bir kadina zorla sahip olmaya,yada kilic kalkanlarini kusanip silahini eline alip tekrardan baskalarin canina kast etmek gibi:img-pilot
Zehra yi koruyayim derken Mercedes kendini siper edebilir o kursunlara( o kursunlar insallah ters teper Cihan akrebi diyorum)
mavi denizim can bacim
Beles Yesonun etegi maalesefki rezillligin daniskasiydi.Tamam mini etek giyilir ama onunki maalesef mini degil(minininde minisi olmus,bunu giyis nedeni zaten belli degilmi?:icon_whis
Hak verme konusuna gelince ee dedemiz kendi kasiniyor,Yesoda ilk adimlarini atiyor:img-yes:
(koklerine kibrit suyu dokme konusunda sonuna kadar devam ediyorum)
sevgilerimle
bende simdi sesli fragmani gördüm yine bizi cok heycanli bi bölüm bekliyor :img-yes:cihanin maskesi düsüyor ,menderes cihanin nemal oldugunu anlatiyor,sonra menderes gidiyor cihan beyde sanki yedi haltlar yetmemisgibi menderesi öldürecem diyor oan baki babadan okali bi tokat yiyor ve evden kovuluyor,bende düsünüyordum menderes niye gitti diye meyer cihani pesindeymis cihani arabasinin önüne baliyor ve sürüklüyor o sahne kesin süper olacak,deli cihan azi yüzü yara facalinin yanina gidiyor ve silahlar cekiliyor :img-yes:leyla sanirim sonra kendi evinde elinde mumlukla cihan geldi diye kendini korumaya calisiyor,mahircim menderesin isyerine geliyor,ve sonunda deli cihan menderesin evinin önünde silahlan bekliyor ve silahini menderese dorultuyor menderesin kucainda zehra var,:icon_sorr kesin yine tam orda bitter bizde meraktan catlariz, umarim deli cihani durduran biri cikar benimde aklima mahir geliyor belki o kurtarir menderesi :img-yes:bu bölümü dört gözle :img-cool2 bekliyorum
iyi akşamlar sevgili forum arkadaşlarım
el birliğiyle şu foruma bir forum uyandırma, hareketlendirme, hız kazandırma servisi kursak diyorum. zira bir sayfa anca bir günde doluyor. benim kafama bir şey takıldı. menderes in cihan ı arabaya bağladığı sahne nasıl çekildi sizce? çok zor yahu.
iyi akşamlar sevgili forum arkadaşlarım
el birliğiyle şu foruma bir forum uyandırma, hareketlendirme, hız kazandırma servisi kursak diyorum. zira bir sayfa anca bir günde doluyor. benim kafama bir şey takıldı. menderes in cihan ı arabaya bağladığı sahne nasıl çekildi sizce? çok zor yahu.
aaa öyle bir sahne mi varmış :img-cool2 ben niye görmedim ki :icon_sorr cnm zor değilki menderes hep çihanı döven taraf olmuştu cihan da onu zekasıyla alt eden taraf :icon_whis bu sefer ibrenin iki yönüde menderese çevrildi demek :img-wink:
aaa öyle bir sahne mi varmış :img-cool2 ben niye görmedim ki :icon_sorr cnm zor değilki menderes hep çihanı döven taraf olmuştu cihan da onu zekasıyla alt eden taraf :icon_whis bu sefer ibrenin iki yönüde menderese çevrildi demek :img-wink:
seninle konuşmuyorum ben jujumcum:img-beee:hani sonat için sokaklara dökülecektik. hani sonat bizim hakkımızdı. sayemizde dizide daha çok görülecekti... hani hani hani...
şaka bir tarafa haklısın tani artık menderes de akıllanmış ama ben teknik olarak merak etmiştim. nasıl koydular adamı arabnın önüne yahu:blink:
seninle konuşmuyorum ben jujumcum:img-beee:hani sonat için sokaklara dökülecektik. hani sonat bizim hakkımızdı. sayemizde dizide daha çok görülecekti... hani hani hani...
şaka bir tarafa haklısın tani artık menderes de akıllanmış ama ben teknik olarak merak etmiştim. nasıl koydular adamı arabnın önüne yahu:blink:
aa cnm niye ki yaaa:icon_sorr
düşünsene gerçekten öyle bir eylem yapıyormuşuz :) bizi yakaladıkları gibi cihanın bababısının yanına yolluyorlarmış ,sonra koro halinde kendim ettim kendim buldum sarkıısını çığırırmışız :img-hyste ama nolursa olsun sonat davasından vazgeçmeiz bunu bilir bunu sölerim:) duyun sesimizi eyyy senaristler duyunda kendinize gelin :icon_whis
offf bu cihan yok mu kanser etti tüm forumu yaaa :img-cool2 iyi bir dayak yesinde menderesden aklı basına gelsin yok öyle deli ayaklarına yatmak, cezai ehliyeti olmayabilir ama bizim gözümüzde yok o deliyi meydanda sallandırsınlar :)
iyi geceler arkadaslar :img-yes:dizimizin baslamasina 3gün kaldi bu bölüm cok süper olacak özelikle cihanin menderesin arabasinin üstündeki gidisi o sahneyi dört gözle bekliyorum bende cok merak ediyorum´menderes cihani nasil baliyacak arabanin üstüne demeki bakti dayaklan akilanmiyor bide bu yöntemi deniyor ide yapiyor :happy0064,normalde bu olaydan sonra cihanin akilanmasi lazim mendereslen oyun oynanmiyacani anlamasi lazim ama bu deli cihan adi üstünde deli akilanirmi tam sapitiyor :img-yes: simdi bide menderesi vurmaya calisiyor :icon_sorr bakalim bi isin sonu nereye varacak cok merak ediyorum:icon_sorr yine bizi cok heycandolu bi bölüm bekliyor :happy0064
peloş_sezin 27-10-07, 10:46 bende yeni bölümü iple çekiyorum.cihan bence zehrayı vuracakmı8ş gibime geliyor.
ya bu cihan bir sürü dayak yiyo hala akıllanmıyo.şimdi gidip zehrayı vuracak gibime gelio.fragmana göre öle ama bu sefer menderes onun yaptığınıda öğrenince çok kötü olur.
hem adamın itibarını yerler altına al.
en çok sevdiği oğlunu kaçır.sonra kızını vur.menderes yine cihana bişey yapmıyo.ben olsam elimden kurtulamaz.
|