Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları-Arşiv-2

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

sinope
30-10-07, 16:23
sevgili sinopem bilirim bana kıyamazsın saol destegin için ama leylada iş yok bence hakkaten o grili bluzu elbise desem degil ne bende anlamadım ama igrenç ötesi hakkaten aslında ilk başlarda fena degildi kılık kıyaeti hatta güzelde denilirdi bu kıza mermeresten ayrılmak yaramadı bence :img-cool2 ama valla gelrim orya demişsin ya harbi tırstım bana bak üzerime pek gelme seni cihana olmadı cengaver mermerese şikayet ederim bak:icon_whis

fettanım canım cicim sadakat abla öyle diyince hemen bizim eve gözümü diktim harbi harbi bizimkiler gecekondu ebatında :)hani el atsan fena olmaz şöyle yaşına uygun şeker gibi şeyler giydir leyla sultana :img-icecr

bu arad leylayla selim arasında platonik bişey yok ama leyla bence boşyere işgüzarlık edicek(işgüzar demek yeri ve geregi yokken ortalıgı karıştırmak demek bu arada)yani sanene leyla selim asumana zarar vericekmiş falan filan yani yani ne luzum varki asumana yardım niye ediyorki kızı az tartaklamadın zamanında unutmadık yani asumandan sen uzak dur o bize yeter :sad53:

ay bide söylemezsem çatlarım arkadaşlar ya bi yerde baya güldüm hani leyla arabanın üstüne zıplayıp cihana tokat atıyoduya, neydi o ya valla koptum orda leylanın adı bundan sonra çekirge leyla olsun zıpzıp:happy0064

ah ah şu merak adamı... editiya bizim ekiple söyleşimiz ne oldu arkadaşlar gökhan çekindimi sorulardan ne :icon_whis

Mavi Denizim can bacim
Valla son 2 haftadir Leylanin giyim kusami sanki Hirabe Garibeleri gibi
Aynen dedigin gibi ilk baslardaki guzel giyinen kadinin yerine su an paspal bir Leyla Sultan karsimizda(vee bu bizim goz zevkimizi acayip bozuyor):img-yes:
Mercedes ten ayrilali cok oldu( yahu kendine baksin birazcik,ne o saclar baslar birbirine girmis, hem Mercedesten bosandi diye giyinmesinide unutmadi ya,Kadinlar illa erekekler begensin diye guzel giyinmek zorunda olmadiklarina gore,kendine baksin derim.)
Fettanimsen benden daha yakinsin(en azindan Turkiye sinirlari icerisindesin,Elin degmisken su Leylanin makyajinada el ativer):img-wink:
Tatlim Cihan degil,Mercedes gelse ne olacakki(benim Avantarimdakine baksana sen)?:img-cool2
Selim konusunda hala tereddutlerim var(bu adam bir seyler gizliyor)
Ama gercektende artik Asumanin Mutlu olmasini istiyorum(hatta Fettanimin dedigi gibi yanilmayi bile goze alirim)
Leylanin evet Jibin ustundeki Cihaninin ustune atlayisina acayip guldum(bana uyar tatlim,Cekirge diyebiliriz)Leyla Sultan da farketmez,acikcasi:img-icecr

Sevgilerimle

adalar
30-10-07, 17:01
En beğendiğim sahne Leylan'nın arabada bağlı olan Cihan'a attığı tokat sahnesiydi...

Tuba Ünsal beni şaşırtmaya devam ediyor.Dün akşam ki bölümde acayip güzel oynadı.Ben bu kadar güzel oynadığını bilmiyordum...

ciciler_68
30-10-07, 17:18
arkadaslar eger yeminin fragmanini görmek isteyen varsa fox un sitesine girsin ve fragmanlara baksin orda var...:img-wink:

cebalo
30-10-07, 17:47
selam arkadaslar bye, simdi dizimizin fragmanini gördüm cok güzelbi bölüm olacak menderescim ve leyla birarada leyla menderese sonunda duygularini anlatiyormus menderesde leylanin elini öpüyor ufukta evlilik görünüyor:happy0064,tabi bu mutluluk fazla sürmeyecek gibi cihan leylanin evine geliyor yatak odasina kadar giriyor bakalim neler yapacak,sanirim basinda mahir cihani durdurmayi basariyor aslanim mahir,ama bu deli cihan kolay kolay faz gecmiyor leylanin serasina gidiyor sonat hayranlari sevinebilir sonat cihani seradan kovuyor,selimde seraya geliyor leylayla konusuyor belki leylaya asumani gercekten sevdigini söyliyecek,leyla sanirim cihandan bosaniyor babasiyla mahkemede ,menderes evinde yine mahirlen karsilasiyor bakalim neolacak ,asucumda mendereslen kavga ediyor sanirim artik ayrilik rüzgarlari esiyor aralarinda aman ayrilsinlar asu selimlen olsun, menderescimde leylasina kavussun :img-in_lo bu bölüm yine cok ama cok süper olacak,reytingler gecenki bölümden biraz düsük gelmis ama olsun benim icin dizim herzaman 1 sirada:good::good::good:

jujum
30-10-07, 18:45
valla ben selime başındna beri forum olarak haksızlık ettiğimizi düşünüyorum. adam artık akıllanmış.kendine helall süt emmiş bir kız arıyor işte. herkes geçmişinde hatalar yapmış olabilir. birçoğumuzun karakteri zamanla değişiyor ve oturuyor. ne var yani bunda. adam seviyor asuman ı. asuman da öğrensin artık onu semeyene ondan hayır gelmeyeceğini. insan sevmeye de alışır. zorla olmasa da zamanla asuman da selime alışacaktır..alışmalıdır.. zira menderesin yanında dolaşmasından ve sürekli 'beni al onu alma' çırpınışlarından bana fenalık gelmiştir.

bakışcım bakıyorum ki selim konusunda günah çıkarmaya başlamışın:icon_whis
tatlım helal süt emen bekar biri yok mudur bu adamın etrafında ki geldi evli ve iki çocuklu bir kadına musallat oldu:bilmim
....her nolursa olsun selim yeşim gibi birinin arkadaşı bunu da unutmuyalım ve de unutturmuyalım olur mu:)?

cebalo
30-10-07, 20:14
bende selime yavas yavas isinmaya basladim iyi birisine benziyor ve sanirim asuyu gercekten seviyor ,basda öyle sanmiyordum ama dünkü bölümde zehraya ilgisi cok güzeldi zehra nekadar ters davrandiysa selim okadar iyidi ona karsi ve sanirim asuda selimi seviyor dün tel konusmasinda selim asuman ben seni derken asuman evet dedi yani sözün devamini bekledi ama selim söyliyemedi önceleri asuman söyletmemisdi simdide selim söyliyemedi yani bu demeki selimlen asuman birbirlerini seviyorlar :img-in_lo bakalim bu ask nasil sonuclanacak

@ly
30-10-07, 22:13
bende selime yavas yavas isinmaya basladim iyi birisine benziyor ve sanirim asuyu gercekten seviyor ,basda öyle sanmiyordum ama dünkü bölümde zehraya ilgisi cok güzeldi zehra nekadar ters davrandiysa selim okadar iyidi ona karsi ve sanirim asuda selimi seviyor dün tel konusmasinda selim asuman ben seni derken asuman evet dedi yani sözün devamini bekledi ama selim söyliyemedi önceleri asuman söyletmemisdi simdide selim söyliyemedi yani bu demeki selimlen asuman birbirlerini seviyorlar :img-in_lo bakalim bu ask nasil sonuclanacak

İlknur'un yazdıklarına katılıyorum ben...Ne kadar düzgün bir adam ki, evli bir kadına ilgi gösterdi...? Hem o zaman Asuman'ın evliliğindeki problemleri de bilmiyordu...Daha ilk görüşmelerinde gece yarısı kapıya dayanmıştı, bir bahane ile :hıh Selim daha sınavı geçemedi bence...:img-cool2

dazzle
31-10-07, 14:18
bende ancak dün aksam izleyebildim tekrarı olması süper oldu mendresin öfkesi sonunda son raddedeydi cihana üzülsemmi sevinsemmi bilemedim çünkü o eski cihan deil malum sorunları var adamın arabaya baglama sahnesi biraz abartıydı hele leylanın arabanın üstüne zıplayıp cihana vurdugu yerde güldüm bayagı.mahir git gide karizmatik bi adam oluyo sevmeye basladım:img-wink: selo baba için ne denir bilmiorum adam ruh gibi oldu yesimin gözünün içine bakıo ay bişe emretsede yapsam die.menderes baba önemli bişe konuşacam senle dio o aa yesimle kahve içiyorum bi ugrarır dio.sorada posta koyuyo niye selam vermedin ayıp oldu die adamın onu görecek gözü var sanki dur bakalım daha neler olacak bu fatmanur teyzeninde gelecegi yok sanırım.zehranın selime tepkisi yerindeydi bence nekadar küçük bi çocuk olsada farkında olabilio bazi seylerin selime hala güvenmiorum bişeler çıkmasa altından.neyse fragman çok güzel görünüyordu bakalım neler olacak sonunda sonatı görecez yine çocugu iyice sildiler diziden yaaaa.

not:leylanın kıyafetleri hakkında düşündüklerinize sonuna kadar katılıorum

alisercan
31-10-07, 14:45
28. Bölümü bitirmiş durumdayım. Artık yarın mixinde değişmez ise güzel bir ezgi daha giriyor. Artık iplerin koptuğu cihanın deli dana gibi koştuğu anlardır. Bakalım bu kızgınlığın sonu nereye varacak.
Mahir hatalarını telafi etmenin peşinde ama bu işten zarar görecek iki kişiyi düşünmeden edemiyorum. Yenge ve Façalı. Çok bağlanmışlar Mahire. Mahire bağlananların da çoğaldığını görüyorum ayrıca. Ben de mi oynasam diye düşünmeden edemedim. Sakalımı da bırakmışken güzel bir rol olabilir açıkçası. Erdallaşıyor muyum yoksa? Selo babanını akıl hocası olabilirim belki. Hani deli yürekteki kuşçu gibi. Ege şivesini de kıvırdım mı tamamdır...:happy0064

gülbeşeker
31-10-07, 14:56
Slm arkdaşlar ,ben bu diziyi mümkün olduğunca izlemeye çalışıyorum ama bölümlerin tamamını izlemedğim için aklıma takılan bazı noktalar var:
1-Geçen bölümn tamamını izledim,Sonat'ı göremedim,nereye gitti?
2-Menderes'in annesine noldu?O nereye gitti?
3-Menderes'in babası neden böyle davranıyor?Yeşim denen kızın tuzağına düşüyor,parasını yediriyor,o kıza neden ilgi duyduğunu anlamıyorum,karısını sevmiyor muydu?

alisercan
31-10-07, 15:00
Slm arkdaşlar ,ben bu diziyi mümkün olduğunca izlemeye çalışıyorum ama bölümlerin tamamını izlemedğim için aklıma takılan bazı noktalar var:
1-Geçen bölümn tamamını izledim,Sonat'ı göremedim,nereye gitti?
2-Menderes'in annesine noldu?O nereye gitti?
3-Menderes'in babası neden böyle davranıyor?Yeşim denen kızın tuzağına düşüyor,parasını yediriyor,o kıza neden ilgi duyduğunu anlamıyorum,karısını sevmiyor muydu?

1- Sonat bir yere gitmedi serada çalışıyor. Malum kimsenin seraya gidemediği için işleri o yürütüyor.
2- Menderesin annesi aydına gitti. Orada kalıyor. İstanbulu terketti
3- Yeşim bir zengin erkek avcısı. Özellikle de yaşlı ve zaafları olanlar tercihi. O da ömrünün son günlerinde karşısına çıkan bu gencecik kıza aşık oldu. Eşini de seviyor ama düştü bir kere tuzağa. Yapacak bir şey yok onun için... Allah günahlarını bağışlasın diyoruz.

Fettan
31-10-07, 15:03
28. Bölümü bitirmiş durumdayım. Artık yarın mixinde değişmez ise güzel bir ezgi daha giriyor. Artık iplerin koptuğu cihanın deli dana gibi koştuğu anlardır. Bakalım bu kızgınlığın sonu nereye varacak.
Mahir hatalarını telafi etmenin peşinde ama bu işten zarar görecek iki kişiyi düşünmeden edemiyorum. Yenge ve Façalı. Çok bağlanmışlar Mahire. Mahire bağlananların da çoğaldığını görüyorum ayrıca. Ben de mi oynasam diye düşünmeden edemedim. Sakalımı da bırakmışken güzel bir rol olabilir açıkçası. Erdallaşıyor muyum yoksa? Selo babanını akıl hocası olabilirim belki. Hani deli yürekteki kuşçu gibi. Ege şivesini de kıvırdım mı tamamdır...:happy0064

Mahir' bzide bağlandık ama hep onun sonunun bu dizide ölüm olacağını düşündük :img-yes: Çok ağlatmasınlar bizi...

Ege şivesini kıvırırsıznız gibime geliyorda Fekat Selo baba işin içine girince rota şaşmasın :img-wink:İzmir Fuar gazinosu falan demişti Selo babam :img-wink: :img-wink:

3- Yeşim bir zengin erkek avcısı. Özellikle de yaşlı ve zaafları olanlar tercihi. O da ömrünün son günlerinde karşısına çıkan bu gencecik kıza aşık oldu. Eşini de seviyor ama düştü bir kere tuzağa. Yapacak bir şey yok onun için... Allah günahlarını bağışlasın diyoruz.

Allah için Yeşim her ne kadar zengin erkek avcııs olsda henüz Selo babaya yan gzöle bakmamışken Selo baba yanaştı bunu unutmayalım derim :img-wink::img-wink:

yeşim_duygu
31-10-07, 16:22
ayyy dün tekrarını izledim süper bi bölümdü...hele cihanın o hali varya bitiridi beni...yalvaran gözlerle bakıyordu bi acıdım ona yaw...sonra nie acıomki dedim haketti...hele o son off...çok heyecanlı yerinde bitiii...mahirde olmassa menderes napardı bence...mahirin kıymeti bilinmeli...

bakış
31-10-07, 16:53
ben de başlarda sinir oluyordum mahire. her taraftan maydonoz gibi çıktığı için ama gitgide işe yarar hale gelmeye başladı. sevdim kendisini. devamını bekliyoruz fragmanda sonat ı gördüm,bir hoş oldum. sesimi duyanlara buradan teşekkürlerimi iletmek istiyorum. ben bizim kızlara söyleyeyim bu hafta onlar da izlesin. :img-yes:bir de yeni karakterlerden şu selim meselesi var. hoş çocuk şimdi gençliğinde çapkın olması muhtemel zaten. şimdi de asuman ı seçmiş. arkadaşlarımdam bazıları gitsin bekar birini bulsun diyor. sevgili forumdaşlarım yapmayın nolur, insan kalbine söz geçirebiliyor mu? asuman sevgisini bir yana koyup mantıklı düşünebilse bir dakika menderesin yanında durur mu? değil mi ama? ya da gazel zamanında cihanı sever miydi? bu dizi değil mi bize sevginin insanı neler yapmaya sürüklediğini anlatan. şimdi gidip selim i seviyor diye suçlamak çok yanlış geliyor bana. selime laf geldikçe alınmaya başladım vallahi. tamam efendim. bulalım asuman a da cihan gibi bir musallat aşık, o da gider menderes i kaçırır artık. zehra hayati falan da kesmez onu.siz o zaman anlarsınız selim in değerini.

cebalo
31-10-07, 17:27
merhaba arkadaslar dizimizin baslamasina 5gün kaldi :happy0064 bu bölümde neler olacak cok merak ediyorum,fragmanda menderslen leyla biraradalar ve mutlu görünüyorlar bakalim bu mutluluklari nekadar sürecek cihan buna kolay kolay izinvermiyecek gibi nekadar delirdiyse artik gizlice leylanin evine giriyor insallah birsey yapmaz bebeklen leylaya,mahirde menderesin evinin bahcesinde geziyor sanirim menderesi ve ailesini uzaktan korumaya calisiyor :img-yes:yine nevarsa mahirde var :img-yes:selim konusuna gelince isi baya zor asuman belki onlan beraber olmak ister ama bakalim cocuklar istiyecekmi,sanirim menderes asunun selimlen bulusdunu anliyor onun icin galiba tartisiyorlar,sonat hayranlari sevine bilir gelecek bölümde sonat da var,en cok görmek istediyim mendereslen leylanin sahnesi bakalim leyla menderese neler anlatacak,dört gözle bekliyorum :good:bu bölüm cok süper olacak :good:

cebalo
31-10-07, 18:29
simdi özeti okudum leyla cihandan sonunda bosaniyormus cok güzel bi haber :img-yes:cihan nasil delirmesin sevdigi kadin onu birakiyor:happy0064,asu da selimlen görüsmeye devam ediyormus ,dedim cikti menderes öreniyor selimlen asunun arasindakini,simdi menderes neypacak asuylami urasacak yada sevdigi kadinimi koruyacak,bakalim neler olacak:img-yes:

jujum
31-10-07, 18:50
İlknur'un yazdıklarına katılıyorum ben...Ne kadar düzgün bir adam ki, evli bir kadına ilgi gösterdi...? Hem o zaman Asuman'ın evliliğindeki problemleri de bilmiyordu...Daha ilk görüşmelerinde gece yarısı kapıya dayanmıştı, bir bahane ile :hıh Selim daha sınavı geçemedi bence...:img-cool2

Sonunun da sesimi duyan ve ne demek istediğimi anlayan birilerinin çıkmasına sevindirik oldum doğrusu:good:…hatırlarsak asuman selimin kendisine karşı olan ilgisini fark etti ve yanlış bir anlamaya mahal vermemek için evli olduğunu açıkladı, ama selimle yeşim ise bu durumu görmezlikten gelip az biraz da alay konusu yapmışlardı:img-yes:, bunlar racona ters davranışlar ve sözler benim nazarımda:):icon_whis
Neyse belki de ben biraz geri kafalıyım bu konuda,:icon_sorr o yüzden artık bu konuyla ilgili yorum yapmama kararı aldım …:img-cool2
Şunu da söyleyeyim menderes ve leylaya nazaran mutlu olmayı en çok hak eden asuman, ama selim gibi bakış açısına sahip biriyle ne kadar olur onu da kestiremiyorum :sad53:

...yeni fragmanı görmediği için kıvranan seyirci modunda hissediyorum kendimi.. yazılarınızdan okuduğum kadarıyla haftayaki bölümde sonatı görüyormuşuz :happy0064 iyi haber diye buna denir iştebye

bakış
31-10-07, 18:53
...yeni fragmanı görmediği için kıvranan seyirci modunda hissediyorum kendimi.. yazılarınızdan okuduğum kadarıyla haftayaki bölümde sonatı görüyormuşuz :happy0064 iyi haber diye buna denir iştebye

evet canım sonat var SONAAAAATTTTTTT:happy0064istersen kanalın sitesine girip fragmanı izleyebilirsin. sonat ı görebilirsin böylelikle 8 saniye(saydım:img-in_lo)

alisercan
31-10-07, 23:27
Ege şivesini kıvırırsıznız gibime geliyorda Fekat Selo baba işin içine girince rota şaşmasın :img-wink:İzmir Fuar gazinosu falan demişti Selo babam :img-wink: :img-wink:

Allah için Yeşim her ne kadar zengin erkek avcııs olsda henüz Selo babaya yan gzöle bakmamışken Selo baba yanaştı bunu unutmayalım derim :img-wink::img-wink:

Yani rotamız kaymasın diyorsun. Bak bu doğru buna dikkat ederim. Selo baba ile yola çıkarsak işimiz yaş biraz. Oğluna baksana fettan (Buna peloş itiraz edecek izle ve gör) İki kadını yıllarca birbirinden habersiz aydın istanbul idare etti. Kim anladı hiç kimse. Kimden kurs almış dersiniz. Selo babadan. Ama bu selo baba ne olursa olsun daha önce yeşimi görmesine rağmen en ufak bir şey hissetmeyen adam niye bakar sizce. Çünkü eski fuar gazinosu müdavimi bu kızın niyetini şıp diye anladı. Bu kadar tecrübeli bir adamdan kaçar mı? Düşündü ve karar verdi bu şirkete asumanın peşine takılıp gelen bu kız bir tuhaf ilgilen onunla selo dedi ve ilgilendi fettan. Yani teorin yanlış, savunmanı doğru gösterse de bakana değil baktırana bak. Ben eminim babam da görse yeşimi (ki görüyor ve bol bol dualar ediyor ikisine) ve son moda deyimle elektriği alsa bağlanır.
Arkadaşlar kıza burada keban barajı elektriği rolu yazılmış siz bana hala erkekler diyorsunuz.:good::good:
ilerleyen bölümlerde haklı olduğumu daha iyi anlayacaksınız. Sakın sonraki senaryolara bakıp konuştuğumu düşünmeyin. Sadece 28 i biliyorum. Yarın 29 u okuyacağım. Haydi hayırlısı diyelim fettan. Selo babayı bağışla demiyorum, yeşoyu da yak.

bakış
31-10-07, 23:48
hakkaten hüseyin abiciğim ya. yeşim de az değil hani. ben başta selim i kıskanır, asuman ın başına patlar sanmıştım ama ay ister misiniz bu yeşim para için gidip cihan la ortak olsun .mermertay holdingin başına başka facialar gelsin. bu arada asuman bu durumu öğrensin. menderes gidip yine ve tabiki asuman ı suçlasın. asuman kahrolsun, dayanamasın 'yeter ben artık yokum bu işte', 'bezdirdiniz beni' demek için leyla nın serasına gitsin. leyla yı bulamasın fakat o da ne sonat ı görsün.serhat teoman tam karşısında çiçek ekiyor olsun. asuman ı o halde görünce dayanamasın ve asuman ı avutmaya başlasın. gülsün,baksın, hüzünlensin, derdine ortak olsun....çaresiz bir kadını avuturken biz sevgili hayranlarını da mest etmiş olsuun. ay nolur olsun. bi şekilde sonat daha daha daha olsun.

romantik
01-11-07, 12:06
Sonunda hep istediğimiz gibi Cihan hakettiğini aldı, Leyla ve Menders'n arası da düzelecekmiş gibi görünüyor. Ama kesin hiç tahmin etmediğimiz birşşeyler çıkacak karşımıza. Umarım artık tekrar Leyla ve Menderes'i uzaklaştıracak birşeyler olmaz. Bu arada Cihan'ın dayak yemiş halinin fotosunu büyük bir keyifle sizlerle paylaşıyorum :)

LİN
01-11-07, 12:57
Cihanı oynayan oyuncu, rolünde gayet başarılı.Ondan nefret etmemizi,tam bir psikopat olduğunu hissetmemizi sağlıyor.
Ama mermertayların başına daha çok belalar açacağı kesin.Septik,takıntılı bir adam.Yediği dayak onu daha da körükleyecektir.

cebalo
01-11-07, 16:26
bencede deli cihan rolünü iyi oynuyor ´hic sevmiyorum deliyi ama rolünü iyi yapiyor , ben baska bidiziden biliyorum cihani orda tam tersi cok iyi birisini oynuyordu :img-yes:bencede daha menderesgilin basina bela olacak cihanin kolay kolay pes edeceni sanmiyorum,zaten fragmandada öyle söylüyor önce mendereslen leylaya ufukta evlilik görünüyor :img-in_lo diyor sonrada hicbirsey beklendiyi gibi olmiyacak diyor :icon_sorr yani budemektir cihanin daha isi bitmedi gelecek bölümü :img-cool2 dört gözle bekliyorum,bakalim busever cihanin kavasinda ne tilkiler dolasiyor leylanin evine geliyor ,bu deli kacirmasin leylayi hic beli olmaz yanina bosuna gelmedi kesin birseyler yapacak,daha sesli fragmanida cikmadi cok merak ediyorum neler olacak:img-yes:

cebalo
01-11-07, 16:30
ekeldiyin foto cok güzel romantik arkadas cihan bey sonunda haketiyi yüzü buldu bu kavayla giderse daha cok morartir menderescim onun yüzünü :happy0064

jujum
01-11-07, 20:03
Cihanı oynayan oyuncu, rolünde gayet başarılı.Ondan nefret etmemizi,tam bir psikopat olduğunu hissetmemizi sağlıyor.
Ama mermertayların başına daha çok belalar açacağı kesin.Septik,takıntılı bir adam.Yediği dayak onu daha da körükleyecektir.

evet cnm bütün filmlerde kötü adamlar ne yazıkki 9 canlıdır yemindeki cihan da öyle :) onların en mutlu oldukları anda karşılarına çıkıp ce eee diyecek ve vurucu darbeyi yapıp öbür tarafa göç edecektir kanımca:icon_whis nasıl uyarladım senaryonun sonunu ama:img-pilot

@ly
01-11-07, 20:10
hakkaten hüseyin abiciğim ya. yeşim de az değil hani. ben başta selim i kıskanır, asuman ın başına patlar sanmıştım ama ay ister misiniz bu yeşim para için gidip cihan la ortak olsun .mermertay holdingin başına başka facialar gelsin. bu arada asuman bu durumu öğrensin. menderes gidip yine ve tabiki asuman ı suçlasın. asuman kahrolsun, dayanamasın 'yeter ben artık yokum bu işte', 'bezdirdiniz beni' demek için leyla nın serasına gitsin. leyla yı bulamasın fakat o da ne sonat ı görsün.serhat teoman tam karşısında çiçek ekiyor olsun. asuman ı o halde görünce dayanamasın ve asuman ı avutmaya başlasın. gülsün,baksın, hüzünlensin, derdine ortak olsun....çaresiz bir kadını avuturken biz sevgili hayranlarını da mest etmiş olsuun. ay nolur olsun. bi şekilde sonat daha daha daha olsun.

Bakış, mesajını okuyunca gözlerime inanamadım..Hüseyin abinin tarzı bu...Seni Hüseyin abinin, forumdaki varisi ilan ediyorum...:img-cool2

LİNçanım, seni burada görmek ne kadar güzel, özledim sizi :img-in_lo ama HS'ye yazmak hiç içimden gelmiyor :icon_sorr Cihan'ı tutacak...durduracak hiçbirşey kalmadığı konusunda haklısın...Menderes, aniden, plansız şekilde üzerine giderek hata yaptı.Cihan'ın deliliğinin hangi boyutta olduğunu ve tehlikenin büyüklüğünü hala kavrayamadılar...:img-fear2

Murat'a edit: Nostradamus'um nerelerde...niçın bizi kehanetlerinden mahrum bırakıyor..? :icon_sorr

bakış
01-11-07, 20:21
[QUOTE=aly_73;5230722]Bakış, mesajını okuyunca gözlerime inanamadım..Hüseyin abinin tarzı bu...Seni Hüseyin abinin, forumdaki varisi ilan ediyorum...:img-cool2

okuya okuya beni de derinden etkilemiş hüseyin abim. bu arada ben şu imza günü olayını anlamadım. yemin dizisinin oyuncuları mı olucak orada? kime ne imzalatacağız?

jujum
01-11-07, 20:31
[QUOTE=aly_73;5230722]Bakış, mesajını okuyunca gözlerime inanamadım..Hüseyin abinin tarzı bu...Seni Hüseyin abinin, forumdaki varisi ilan ediyorum...:img-cool2

okuya okuya beni de derinden etkilemiş hüseyin abim. bu arada ben şu imza günü olayını anlamadım. yemin dizisinin oyuncuları mı olucak orada? kime ne imzalatacağız?

yaaa huyundan yada suyundan demişler bakışcm:img-haha:
ayy ne güzel yaaa tüm oyuncuları görüceksiniz :happy0064 napsam ben de oraya gelebilmek için istifa mı etsem :icon_sorr neyse arkadaşlar bol bol fotolar çektirin bizim gibi mahrumiyet bölgesinde oturanlar da burdan izler artık sizin keyifli anlarınızı:sad53:

mavi deniz
01-11-07, 21:04
ne imza günümü naman nallahım nolamaz ben zeynoyu yakından görmek istiyorum :img-cray:olmaz ya arkadaşlar kim giderse söz versin:img-clapp zeynoya benim yerime şöyle sıkıca sarılsın ve yanagına kocaman bi öpücük kondursın:love01:

lüflen lüflen ne olur ya:img-blush

mavi deniz
01-11-07, 21:12
Mahir' bzide bağlandık ama hep onun sonunun bu dizide ölüm olacağını düşündük :img-yes: Çok ağlatmasınlar bizi...

fettanım canım bacım valla mühim bi konuya deginmişsin:img-pipe1 bende bi kadının istemedende bir erkegi nasıl baştan çıkaracagını yeşimle gördüm hatta şaştım:img-fear2 kız parmagını oynatmadan mermertay varisi olmasın bacım baksana gidişat öyle :img-help:bide bize nur topu gibi junior selo yada mermeres yapmasın yok yok bu aile böyle bi karizma daha lkaldıracak güçte degil söylüyeyim:img-meeti:icon_whis

bujucuk
01-11-07, 21:38
ya bu yeşime deli oluyorum babasına nasıl davranıyo yaa boğarım ben bu kızııı sınır oluorum yazık adamcağıza

bakış
01-11-07, 21:38
sevgili arkadaşlar, ben dizi oyuncuları mı katılacak diye sordum. gelip gelmeyeceklerini o günün neye benzeyeceğini bilmiyorum. tüyap kitap fuarında olucaklarmış. sayfamıza girdiğinizde üstte yazıyor zaten. dizifilm.com dergiyle beraber yapılacak diye. keşke daha ayrıntılı bilgi verselermiş. valla ben istanbul da oturuyorum ama tüyap fuarı bana çok uzak. bir yandan da öss ye hazırlanıyorum. hafta sonlarım da dolu. ama dizi oyuncuları olacaksa(sonat; serhat teoman mesela:img-wink:) kaçırmam heralde.

alisercan
01-11-07, 22:38
EKM1
Sevgili forum ahalasinden aliye arkadaşımız;
Yorumlarınız ziyadesiyle rencide etmiştir bendenizi. Bakışcanımızın yaptığını bir ilerleme mi gorüyorsunuz yoksa benim yaptığımı mı kötü... Sizi kınıyorum kardeşcan. Ve sizi cihan ve gerilim müziklerinin bol olduğu bir rüyaya havale ediyorum.

EKM2
Sevgili forum ahalisinden bahargökhan arkadaşımız;
Sizi de görmemenin üzüntüsü içindeyiz. Yine yok oldunuz yine kayıplara karıştınız. Lütfen bir an önce dönünüz.

EKM3
Murat ya da mxrxt arkadaşımız;
Sizi de kınıyorum. Artık tahminlerinizden bizi mahrum kılıyorsunuz. Sizin bu yaptığınız hayra alamet değil. Lütfen ama lütfen...

EKM4
Hırçın kız seni onbinkere kınıyorum. Bu ne yoksun yine. Cihan piskopatı gitti, senin de forma yazma işin bitti herhalde... Olmuyor kardeş yardımcı yönetmenlerin hışmına gelesice...

bakış
01-11-07, 22:57
hüseyin abicim senin şu imza günüyle ilgili bir bilgin var mı? varsa bizimle paylaşır mısın?

alisercan
01-11-07, 23:15
hüseyin abicim senin şu imza günüyle ilgili bir bilgin var mı? varsa bizimle paylaşır mısın?

Valla bakışcan malesef yapımcı bizi unuttu. Sanıyorum biz yokuz. Dergi ve yemin ekibi olacakmış. Ayrıca bizim de ne gibi katkımız olur ki. Yani orada neyi imzalayacağız.

alisercan
01-11-07, 23:18
Valla bakışcan malesef yapımcı bizi unuttu. Sanıyorum biz yokuz. Dergi ve yemin ekibi olacakmış. Ayrıca bizim de ne gibi katkımız olur ki. Yani orada neyi imzalayacağız.

Sycamore düzeltmesi : Artık edit gibi lafları kullanmayayım en iyisi. Neyse emine ne güzel sürprizdir böyle. Arada sırada gel ve hiç olmasa konuğumuz ol.

bakış
01-11-07, 23:24

ama hüseyin abiciğim biz de tam olarak ne olduğunu anlayamadık. bir de doğruya doğru şimdi yemin aşırı seyircisi olan bir dizi değil. bir de böyle bu imza gününün az reklamı yapılırsa söyliyim koca stand boş kalır tüm gün. halk sadece tuba ünsal a ilgi gösterir. yemin oyuncuları diğer dizi oyuncuları kadar popüler değil. biz yemin severlerin gelmesi için de o günün nasıl olacağına dair bilgi verilmesi gerekiyor. dergi ve ekip diyorsun. dergiyi mi imzalayacak oyuncular:img-hyste

alisercan
01-11-07, 23:26
ama hüseyin abiciğim biz de tam olarak ne olduğunu anlayamadık. bir de doğruya doğru şimdi yemin aşırı seyircisi olan bir dizi değil. bir de böyle bu imza gününün az reklamı yapılırsa söyliyim koca stand boş kalır tüm gün. halk sadece tuba ünsal a ilgi gösterir. yemin oyuncuları diğer dizi oyuncuları kadar popüler değil. biz yemin severlerin gelmesi için de o günün nasıl olacağına dair bilgi verilmesi gerekiyor. dergi ve ekip diyorsun. dergiyi mi imzalayacak oyuncular:img-hyste

İşin aslını öğrendim. Şimdi yetkili ağızdan aldığım bilgiyi aktarayım. Dizifilm dergisi ile yemin ortaklaşa yapıyorlar. basılan binlerce afiş dağıtılacakmış. İsteyenlere de oyunculardan belirlenenler imza atacak ve söyleyişi yapacaklarmış.

bakış
01-11-07, 23:31
İşin aslını öğrendim. Şimdi yetkili ağızdan aldığım bilgiyi aktarayım. Dizifilm dergisi ile yemin ortaklaşa yapıyorlar. basılan binlerce afiş dağıtılacakmış. İsteyenlere de oyunculardan belirlenenler imza atacak ve söyleyişi yapacaklarmış.

kim peki bu belirlenen oyuncular? serhat teoman var mı?:happy0064

alisercan
01-11-07, 23:36
kim peki bu belirlenen oyuncular? serhat teoman var mı?:happy0064

Sen gelirsen serhat teomanı da getiririz oraya. Gelir misin? Dermişim ve sen de gelirsin ki yok. Bu biraz da o günkü çekime bağlı. Oyunu olanlar gelemez diğerleri gelir. Onun için bilmiyorum bakış...

bakış
01-11-07, 23:39
Sen gelirsen serhat teomanı da getiririz oraya. Gelir misin? Dermişim ve sen de gelirsin ki yok. Bu biraz da o günkü çekime bağlı. Oyunu olanlar gelemez diğerleri gelir. Onun için bilmiyorum bakış...

heralde imza gününe kadar belirlenir değil mi abicim? kimlerin olacağı söylense daha iyi olur. gerçi seni de sık boğaz etmek istemiyorum gece gece. peki dergiyle ne alakası var? yoksa dergide dizimiz hakkında röportaj mı çıkacak? ay söyleseler ya bunları. dizinin bizden iyi takipçisi mi var? hemen alırım valla:img-yes:

alisercan
02-11-07, 00:04
heralde imza gününe kadar belirlenir değil mi abicim? kimlerin olacağı söylense daha iyi olur. gerçi seni de sık boğaz etmek istemiyorum gece gece. peki dergiyle ne alakası var? yoksa dergide dizimiz hakkında röportaj mı çıkacak? ay söyleseler ya bunları. dizinin bizden iyi takipçisi mi var? hemen alırım valla:img-yes:

Beni asla sık boğaz etmiyorsun niye edesin. Röportajdan haberim yok. Büyük bir ihtimalle o gün rolu olmayanlar katılır. Bakışcım dilerim seni aydınlatmayı başarabilmişimdir...

Fettan
02-11-07, 17:02
Bu sayfalar hepten boş kaldı son günlerde ahh ahh

Özeti yorumlamamıştım şimdi tekrar okuyunca Cihan iş hayatındada sekteye uğruyor yazıyor acaba bunu kim yapıyor...Menderes ve Hisarlı ailesi herhangi bir girişimde bulunmamıştı bölüm MENDERES bu konuda birşeyler yapacak sanırım...

Menderes Leyla'yı Cihan'dan korumakla Asuman'ı Selim'den uzak tutmak arasında kalıyor demekki leyla Selim'le ilgili bildikleirni anlatıyor e sormazlarmı adama 4 sene boyunca sen iki kadını öyle yada böyle nasıl idare ettin diye :hıh

ehlocan
02-11-07, 17:43
İmza gününde kimlerin yer alacağı belli oldu arkadaşlar

Zeyno Üstünışık (Asuman)

Barış Yalçın (Cihan)

Ayşe Melike Çerçi (Gazel)

Serhat Teoman (Sonat)

Hüseyin Yıldız ve Erdal Güney

bakış
02-11-07, 17:52
:happy0064:happy0064:happy0064inanamıyorum. ay yok yok yanlış okudum. imza gününde sonat da varmış. gerçekten inanamıyorum.ayyyy şimdiden heyecanlandım. ay ben nasıl giderim, onun karşısınds nasıl dururum. elim ayağım birbirine karışır benim. ayyyyy kaçmaz bu fırsat. hüseyin abicim senin ismini de gördüm. ben gelirim artık bayılırsam sen beni tutarsın. hem sonat için bir ben değil ki bizim kızları da takarım peşime. ohhh be ohhhh. dizide göremiyorum diyordum kendisini capcanlı görmek kısmetmiş:happy0064:happy0064 ve büyük buluşmadan esinlenerek yazdığım şiiri sizinle paylaşmak istiyorum dostlarım:img-wink:
Senin için çarpar kalbim her pazartesi
En sonunda görücem seni tanrı dan başka ne istenir ki
Rica minnet yetmedi göstermediler son bölümde seni
Hatırlamıyorlar ki eski sezon tüm kızlar sonat a bitti
Aşk değil de nedir bu duydum içim bir hoş oldu
Tez vakitte kavuşuyoruz bundan büyük mutluluk olur mu
Tamam seni görmek de yeter bana ama bilmem ileride
Elele sahillerde gezmek bilmem kısmet olur mu
Olmaz biliyorum sen oradasın ben burada
Maksat özlem gidermek yok kötü bir amaç ortada
Ama yine de karşılaştığımızda gözlerime bakıp gülmeyi unutma
Nasıl geçecek sensiz yemin derken beni keder yollarına vurma

gülmeyin nolur. bakışcancığın da bir kalbi var.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

jujum
02-11-07, 18:59

Zeyno Üstünışık (Asuman)

Barış Yalçın (Cihan)

Serhat Teoman (Sonat)

ne güzel bir haberdir bu böyle:img-yes: yemin dizisine emek veren güzel insanlarla tanışıcaksınız arkadaşlar :img-wink: bende buralardan ahlar çekerek sizlerin güzel anlarınıza bakmakla yetinicem ....:icon_sorr

lütfen her anı fotoğraflayın olur mu :sad53:

mxrxt
02-11-07, 19:11
bak senn bu habare ne güzel ehlocan bende olmayi cok isterdim ama benim sizlere cok yakin bir zamanda cok daha güzel haberlerim var bekleyinn..:icon_whis<öyle degilmi ilknur....
bu arada yeni fragmani gördüm gene cok güzel bir bölüm acaba cihan bebegi mi kaciracak?? ben bunu söylemistim degilmi??:icon_whis

mavi deniz
02-11-07, 20:25

Zeyno Üstünışık (Asuman)

Barış Yalçın (Cihan)

Serhat Teoman (Sonat)

ayaay benimkiside ordaqymış yavs bakın kim giderse zeynomu öpsün yerime ya ah aah şimi istanbulda olmak vardı o hüzünlü ama ışıl ışıl gözleri yakından görmekte neyse bende burdan sesleneyim zeynoooooooooo seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:icon_wh is

murat hoşgeldin arkadaşım bu arada ne bu aranızda ilknur dökün bakim ne iş:img-pilot

deniz edti:ya keşke duysada bana yazsa ama nerde:sad53:

bakış
02-11-07, 20:26
bak senn bu habare ne güzel ehlocan bende olmayi cok isterdim ama benim sizlere cok yakin bir zamanda cok daha güzel haberlerim var bekleyinn..:icon_whis<öyle degilmi ilknur....
bu arada yeni fragmani gördüm gene cok güzel bir bölüm acaba cihan bebegi mi kaciracak?? ben bunu söylemistim degilmi??:icon_whis

neymiş bu güzel haber? aaa çatlatmayın meraktan???????:img-pilot

jujum
02-11-07, 20:30
oyoyoy nurgülün kankası denizim de gelmiş:img-wink: cnm benim bizler çok ama çok şansısızız bu konuda biliyorsun :icon_sorr umarım arkadaşlar keyifli vakit geçirir

arkadaşlar .... çok önemli şeyler açıklayacak murat yakın zamanda biraz daha sabredin lütfen olur mu:img-yes::img-icecr

mavi deniz
02-11-07, 20:31
oyoyoy nurgülün kankası denizim de gelmiş:img-wink: cnm benim bizler çok ama çok şansısızız bu konuda biliyorsun :icon_sorr umarım arkadaşlar keyifli vakit geçirir

arkadaşlar .... çok önemli şeyler açıklayacak murat yakın zamanda biraz daha sabredin lütfen olur mu:img-yes::img-icecr

geldimde oldumu şimdi ya ayıp ama aşk olsun insan sevdiklerini böyle merakta koyarmı yazık ama bize ya insaf edin:icon_whis:icon_whis:icon_whis

bakış
02-11-07, 20:32
geldimde oldumu şimdi ya ayıp ama aşk olsun insan sevdiklerini böyle merakta koyarmı yazık ama bize ya insaf edin:icon_whis:icon_whis:icon_whis

hakikaten ama olmaz ki diyorum size çatlatmayın meraktan. hele de sonatla ilgiliyse darılırım vallahi

jujum
02-11-07, 20:35
aaa kızlar lütfen ama psikolojik baskı yapmak yok :):) gereken açıklama en kısa zamanda yapılacaktır:img-hyste:img-hyste:img-hyste

bakış
02-11-07, 20:44
tüm dizi hakkında birşeyler bilip bizden saklayanları kınıyorum. biz neciyiz burada. aşkolsun. insan merak diyor. ayrı gayrı mı var?

mavi deniz
02-11-07, 20:49
tüm dizi hakkında birşeyler bilip bizden saklayanları kınıyorum. biz neciyiz burada. aşkolsun. insan merak diyor. ayrı gayrı mı var?

hakkaten ya e murat ve ilknur benim size tek dilegim cihanın ellerine düşün emi başkada bişey demem size (ay baya acımasız oldum ya ):icon_whis

bakış
02-11-07, 20:54
hakkaten ya e murat ve ilknur benim size tek dilegim cihanın ellerine düşün emi başkada bişey demem size (ay baya acımasız oldum ya ):icon_whis

ben bu tutumu protesto ediyorum ve bir daha foruma yazmıyorum. artık bir tek sonat hakkındaki görüşlerimi beyan edeceğim başka da birşey paylaşmayacağım...bu arada kimse şiirime bir şey söylemedi. aşkolsun o kadar mı fena:sad53:

jujum
02-11-07, 21:00
aaa ben hemen yorum yapayım
sonat için siir yazılack ve de kötü olacak olur mu cnm öyle sey harika olmuş :img-wink: sende yetenek var yani:img-yes: bu arada su serhat teomanı da bir sayfalarımızda görsek ne güzel olurdu dimi
ne işi var facebooklarda burda bakış ve bizler varken :) :img-pilot

bakış
02-11-07, 21:02
aaa ben hemen yorum yapayım
sonat için siir yazılack ve de kötü olacak olur mu cnm öyle sey harika olmuş :img-wink: sende yetenek var yani:img-yes: bu arada su serhat teomanı da bir sayfalarımızda görsek ne güzel olurdu dimi
ne işi var facebooklarda burda bakış ve bizler varken :) :img-pilot

valla ben seninle konuşmuyorum jujumcum. sonat için kader ortağım demiştim. ne iyi can yoldaşım demiştim. sattın beni iki dakkada. hiçbir şey söylemiyorsun. aşkolsun. hakikaten kendimi ikinci sınıf vatandaş gibi hissettim.

cebalo
02-11-07, 23:19
selam arkadaslar dizimizin sesli fragmani cikmis ortalik baya karisiyor yine basinda mahir cihani durdurmaya calisiyor ,sonra cihan seraya gidiyor sonatlan kavga ediyor sonat kovuyor git burdan diyor cihan sonata sen karisma diyor,leyla bosanma islemlerini baslatiyor,selim zehranin okuluna gidiyor zehraya kendini sevdirmeye calisiyor oan menderes geliyor ve asumana o adami cocuklarimin yaninda görmek istemiyorum diyor asuda tepki veriyor,sonra leylayla menderes deniz kenarainda:img-in_lo oturuyorlar leyla menderese seni cok özledim diyor oda evlenme tekliv ediyor:img-in_lo,mahir menderese tehlikede oldunu söylüyor cihani durdurdunu anlatiyor oan menderesin evine polis geliyor,cihan leylanin evinde bakalim ne yapacak,sonunda asu oglu ve selim beraberler baya yakinlar birbirlerine oan yine menderes geliyor ve cok sinirli görünüyor,yine baya olaylar olacak gibi,su pazartesini iple cekiyorum dizimize 3 kaldi dört gözle yeni bölümü bekliyorum:img-cool2

GÜL GÜZELİ
03-11-07, 09:41
slm arkadaşlarrr ben yemın dizisine pek sık bakamıyorum ama çok begeniyorum özellıklede menderes leyla aşkı çok sıcak çok güzel tabiki cihanada sinir oluyorum pis rintintin kılıklı piskopoat adam habire zarar veriyo etrafına zavallı topragı kaçırdı yetmedi bide kahramanlıga sogundu tabii bizimkiler başta yutsalarda sonunda gerçek yüzü ortaya çıktı acaba şimdi napıcak leylayı kaçırıcakmı oracıkdamı zarar vericek bilemiyorum ama inş hiç bişey yapamadan durdururlar onu bu arada siz ne düşündünüz bilmem ama ben bu ara gazel ve mahirde çok begendim mahiri zaten pişman oldugundan beri çok seviyorum gazelle çok yakıştırıyorum acaba diyorum menderes mahiri affetse yanına alsa sonra leylaya ve ogluna giderken yanında götürse mahirle gazel birbirini gördükçe sevseler aşık olsalar ne güzel olurrr inş öyle olur...ama mahirin menderesin güvenini kazanması zor olcak kolay degil oglunu kaçırdı küçücük savunmasız bi bebegi affedilicek gibi degilki suçu ama menderes affeder iyi yüreklidir o inş affeder yanına alır bizde görürüz mahir gazel aşkını:img-in_lo

mavi deniz
03-11-07, 10:16
:happy0064:happy0064:happy0064inanamıyorum. ay yok yok yanlış okudum. imza gününde sonat da varmış. gerçekten inanamıyorum.ayyyy şimdiden heyecanlandım. ay ben nasıl giderim, onun karşısınds nasıl dururum. elim ayağım birbirine karışır benim. ayyyyy kaçmaz bu fırsat. hüseyin abicim senin ismini de gördüm. ben gelirim artık bayılırsam sen beni tutarsın. hem sonat için bir ben değil ki bizim kızları da takarım peşime. ohhh be ohhhh. dizide göremiyorum diyordum kendisini capcanlı görmek kısmetmiş:happy0064:happy0064 ve büyük buluşmadan esinlenerek yazdığım şiiri sizinle paylaşmak istiyorum dostlarım:img-wink:
Senin için çarpar kalbim her pazartesi
En sonunda görücem seni tanrı dan başka ne istenir ki
Rica minnet yetmedi göstermediler son bölümde seni
Hatırlamıyorlar ki eski sezon tüm kızlar sonat a bitti
Aşk değil de nedir bu duydum içim bir hoş oldu
Tez vakitte kavuşuyoruz bundan büyük mutluluk olur mu
Tamam seni görmek de yeter bana ama bilmem ileride
Elele sahillerde gezmek bilmem kısmet olur mu
Olmaz biliyorum sen oradasın ben burada
Maksat özlem gidermek yok kötü bir amaç ortada
Ama yine de karşılaştığımızda gözlerime bakıp gülmeyi unutma
Nasıl geçecek sensiz yemin derken beni keder yollarına vurma

gülmeyin nolur. bakışcancığın da bir kalbi var.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

ay dikakt etmemiştim bakışcan süpersin ya hakkaten baya iyi olmuş böyle kafiyeli falan vallahi bunu teocun görsünderim hmm:img-wink:

cebalo
03-11-07, 10:20
deli cihan yine is basinda bakalim busever hangi deliliyi yapacak :icon_sorr,menderese artik dokunamaz sanirim cünkü onu koruyan artik mahir :happy0064 var adam menderesin gölgesi gibi pesinde heran yaninda,menderes mahiri evinin bahcesinde yakaliyor hesap soruyor mahirde onu korumak istedini anlatiyor bakalim menderes busever mahiri affedecekmi:img-yes: ,mahir cok iyi biri aslinda o hep iyidi ama bunu göstermedi nezaman dogru yolu buldu ozaman anladi :img-yes:,aslinda korunacak kisi leyla cünkü cihanin tek düsündüyü leyla onu kim koruyacak baksaniza deli cihan yatak odasina kadar giriyor, kimbilir neyapacak leylaya kaciracakmi yada sadece onu görmeye geldi blinmiyor, mahir aslinda leylanin evinin önünde beklemesi lazim,belki ozaman gazelen aralarinda birseyler olabilir,ama gazel sonati seviyor yada bana öyle geliyor sonatda onu seviyor cok ortaya cikmasada sonunda gazel sanirim sonatlan beraber olacak:img-yes:

angel_timuçin
03-11-07, 12:23
:happy0064oyy oyy flagmanı gördüm süper yaa iyi şeyle roluyorr
kurtulduk cihandan süper dimi
aslanım mahir...... nasılda yetiştiii zaten hep sölüyoduuuu koruyacam diyee menderesiii:):)
esaslı çocuk çıktı... helalllll

bakış
03-11-07, 21:58
ben imza gününü kaçırdım. bir sürü aksilik geldi başıma.hepsini hüseyin abime anlattım fakat bir daha tekrar etmek istemiyorum. düşündükçe sinirim bozuluyor. kader diyorum, kısmet diyorum...offffff leyla oldum. üzüm üzüme baka baka kararıyor işte. imza günü nasıl geçti diye çok merak ediyorum. cihan ı tanıyanlar linç girişiminde bulunmuşlar mıdır acaba? ya da kızlar sonat ı süzüp süzüp durmuşlar mıdır? orada olup imzamı aldıktan sonra standın çevresinde dolanıp kızları serhat teoman dan uzak tutmaya çalışmaktı amacım ama olmadı işte.. olamadı.. rica ediyorum imza gününe giden biri izlenimlerini bizimle paylaşabilir mi? bu arada dizimizin saati erkene alınmış. 20.30 da başlayacak. o saatte büyük kanallarda izlenme oranı çok yüksek olan diziler var. keşke saat değişmeseydi...

mavi deniz
03-11-07, 23:08
evet ya resim neyim yokmu şu imza gününden hakkaten ben en çok zeynomu merak ediyorum bide saatten bende memnun degilim ya neden oynadılarki:(

alisercan
03-11-07, 23:45
İmza gününe ilişkin açıklama.
İmza gününe gelenler Zeyno, Ayşe Melike ve Serhat Teoman idi. Bir de ben ve Erdal gittik. Zaman henüz var diye dolaşırken döndüğümüz de zeyno, ayşe ve serhatı fox tv ile söyleşirken ve imza masasında afiş imzalarken bulduk. Biz de arkada kalarak arada sırada sohbet ederek biraz zaman geçirdik. Daha sonra Begüm giderken bizi de aldığı için Tüyaptan erken çıktık. İmzanın sonuna kalamadık yani. Herhalde saat 14:00 dü. İmzaya ilgi beklediğimin çok üstündeydi. Serhata kızların akını oldu. Bu arada gazel de fotograf çekimlerinde serhattan kalır yanı yoktu. Neyse en iyisi fotolar. Çektiğimiz fotograflardan daha iyi anlaşılır herhalde..
Bu arada fotolar inşallah yarın. Selam ve sevgiler...

cebalo
04-11-07, 00:08
bakis arkadas ben simdi foxun sitesine baktim ve dizimizin fragmanini izledim saati halen ayniydi türkiye saati 21.30,avrupa saati 20.30 diyor saate bi deyisiklik yok gibi olmasin zaten basladiyi saat iyi,zaten ondan önce baska dizi var onun icin saati doru sanirim :img-yes:

bakış
04-11-07, 01:15
bakis arkadas ben simdi foxun sitesine baktim ve dizimizin fragmanini izledim saati halen ayniydi türkiye saati 21.30,avrupa saati 20.30 diyor saate bi deyisiklik yok gibi olmasin zaten basladiyi saat iyi,zaten ondan önce baska dizi var onun icin saati doru sanirim :img-yes:

evet arkadaşım ben avrupa saatiyle karıştırmışım. eğer saati değişseydi hiç iyi olmazdı gerçekten. bu arada ilknur hanımla murat bey şu bombaları açıklasalar artık diyorum. yok öyle kaçmak.....

bakış
04-11-07, 13:43
hüseyin abiciğim imza günüyle ilgili güzel resimler ekleyecektin. eklememişsin:icon_sorr hem bak kimsenin girip çıktığı yok buraya. biraz forum hareketlensin:happy0064

alisercan
04-11-07, 14:23
Tamam bakış buraya mı yoksa yemin özele mi ekleyeyim. Sanıyorum orası daha iyi olacak. Biraz bekleteceğim sizleri.

jujum
04-11-07, 15:55
resimler hala yok ama yaaa:icon_sorr nolurrr hüseyin abi biran önce atıversen diyorum bir zahmet :img-wink: meraklardayız buralarda çünkü :icon_sorr

bildiğim kadarıyla bu sayfalara eklenemiyor resimler multimedya bölümüne ekleniyor ama ordaki konuyla ilgili başlıkta kilitli :img-cool2 ehlocan yardımcı olabilir bu konuda :img-wink:

bakış
04-11-07, 17:22
evet arkadaşlar hüseyin abimiz koyamamış, beceremedim dedi bana. hem zaten başlık da kilitli . şu işe bir hal çare bulunsa keşke. sonat a yani serhat teomana kızların ilgisi büyükmüş.:icon_sorr resimlerde görürdüm ne güzel:img-in_lo bir de fox tv söyleşi yaptı demiş hüseyin abimiz. ahngi program için acaba? biz de izlerdik ne güzel

sezinti
04-11-07, 17:54
Tamam bakış buraya mı yoksa yemin özele mi ekleyeyim. Sanıyorum orası daha iyi olacak. Biraz bekleteceğim sizleri.

resimler hala yok ama yaaa:icon_sorr nolurrr hüseyin abi biran önce atıversen diyorum bir zahmet :img-wink: meraklardayız buralarda çünkü :icon_sorr

bildiğim kadarıyla bu sayfalara eklenemiyor resimler multimedya bölümüne ekleniyor ama ordaki konuyla ilgili başlıkta kilitli :img-cool2 ehlocan yardımcı olabilir bu konuda :img-wink:

evet arkadaşlar hüseyin abimiz koyamamış, beceremedim dedi bana. hem zaten başlık da kilitli . şu işe bir hal çare bulunsa keşke. sonat a yani serhat teomana kızların ilgisi büyükmüş.:icon_sorr resimlerde görürdüm ne güzel:img-in_lo bir de fox tv söyleşi yaptı demiş hüseyin abimiz. ahngi program için acaba? biz de izlerdik ne güzel

sevgili arkadaşlar

Multimedya bölümünde kilitli olan bölüm başlığı açılmıştır. Resimleri bölüme ekleyebilirsiniz.

mavi deniz
05-11-07, 10:52
e hüseyin abi hqdi top sende merakla bekliyoruz ekle şu resimleri zeyno nasılda ya merak ediyorum onu:)

alisercan
05-11-07, 12:28
e hüseyin abi hqdi top sende merakla bekliyoruz ekle şu resimleri zeyno nasılda ya merak ediyorum onu:)

Ekledim mavi deniz. Yemin multimedya bölümündedir. Dilediğiniz an girip bakabilirsiniz. Elimdeki bir kaç fotograf vardı yükledim.

mavi deniz
05-11-07, 12:56
hüseyin abi soal vallada senin bu kıızda işi çözmüş oh ne güzel sarılmış ekibe valla bize yapılan bu zulüm aşk olsun bi tane zeynomuda zoomlasaydı ya ne tatlı olmuş bizim burdan giden olmadı ya şöyle sarılsayduı:love09: öpseydi zeynoyu yerime e senin kıza söylerdim hiç olmadı gidecegini bilsem belki o babası kadar insafsız degildi:icon_shad benim için bi iki şey söylerdi zeynocuma ama yinede hakkını yemiyelim resimler süper baya kalabalıkmış ellerine saglık ama zeynomun şöyle yakından tek fotosu yokya üzüldüm ah ah zeynomun yanında bende olucaktttımki:img-cray::img-cray:

bakış
05-11-07, 13:45
evet arkadaşlar dizimize saatler kaldı. bari dizimizin gününde boş kalmasın burası. yeni tahminler, yeni yorumlar. bu arada hüseyin abicim ben bayıldım resimlere. sonat a rağbet eden kızlar da kardeşim sayılır, eminim serhat da onları öyle görmüştür. bir tehlike yok yani benim için:img-wink:

peloş_sezin
05-11-07, 14:42
slm millet nasılsınız.
rahatınız nasıl.ben yokum ya iyidir.kesin.
bu akşam dizi var.ben izleyemiyecem bana anlatırsınız.yarın.

bakış
05-11-07, 15:36
ben de dizimizin bir bölümünü izleyemeyeceğim. çünkü çok sevdiğim başka bir diziyle daha saatleri çakışıyor. keşke dizimiz başak gün olsaydı. mesela pazar günü. fox un pazar günü yayınlanan dizisinin ratingleri bir harika. çünkü çok az rakibi var. eğer yemin pazar günleri yayınlansa kesin ilk 5'e girer. hatta başka bir kanala transfer bile olur. bu arada sevgili murat ve ilknur aaaaa ama yeetr beklettiğiniz. hani çok süper bombalarınız vardı...neden söylemiyorsunuz?:icon_sorr

mavi deniz
05-11-07, 16:00
ben de dizimizin bir bölümünü izleyemeyeceğim. çünkü çok sevdiğim başka bir diziyle daha saatleri çakışıyor. keşke dizimiz başak gün olsaydı. mesela pazar günü. fox un pazar günü yayınlanan dizisinin ratingleri bir harika. çünkü çok az rakibi var. eğer yemin pazar günleri yayınlansa kesin ilk 5'e girer. hatta başka bir kanala transfer bile olur. bu arada sevgili murat ve ilknur aaaaa ama yeetr beklettiğiniz. hani çok süper bombalarınız vardı...neden söylemiyorsunuz?:icon_sorr

evet hani hakkaten evet ya ama ben memnunum saatindan vallahi yeminin o saatte ezo gelin hariç karşısına ne koysalar tercihim yemin olur o yüzden bi sıkıntım yok yani bence günle falan oynamasınlar böyle iyi bu arada bu akşam zeynoyu görcem oh oh süper:)

cecey63
05-11-07, 17:28
evet hani hakkaten evet ya ama ben memnunum saatindan vallahi yeminin o saatte ezo gelin hariç karşısına ne koysalar tercihim yemin olur o yüzden bi sıkıntım yok yani bence günle falan oynamasınlar böyle iyi bu arada bu akşam zeynoyu görcem oh oh süper:)

Yeşim karakteri ezo gelindede mi oynuyor ?Ben yanlış mı gördüm.!

cecey63
05-11-07, 17:32
Herhalde yeminin yapımcıları farkında değil ! Şayet farkederlerse herhalde diziden atarlar.Ne saçma bi şey burada rolü devam ederken git sen orada oyna.Bu oyuncu milleti de bi tuhaf .Seyircinin kafasını karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

bakış
05-11-07, 17:41
Herhalde yeminin yapımcıları farkında değil ! Şayet farkederlerse herhalde diziden atarlar.Ne saçma bi şey burada rolü devam ederken git sen orada oyna.Bu oyuncu milleti de bi tuhaf .Seyircinin kafasını karıştırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

neden öyle söyledin arkadaşım? birçok oyuncu aynı anda 2 dizide oynuyor. hem yeşim karakterinin oynadığı sadece yan rol. yani hiçbir başrol oyuncusu tutup da iki dizi çekmiyor tabi ama mesela kavak yellerindeki denizin babasıyla yaprak dökünümdeki avukat da aynı kişi. ne varki bunda? gerçi ben ezo gelini izlemiyorum ama oradaki yeşim olsa da birşey değişmez yani.

bakış
05-11-07, 17:49
bu arada imza gübüyle ilgili yorum yaptım ama teşekkür edemedim. hüseyin abicim çok güzel resimler çok teşekkürler:img-yes:

sinope
05-11-07, 20:26

Sevgili Cecey 63
Yesim karakterini canlandiran bayan ve babasi rolunde oynayan bey evet dedigin gibi benim hastasi oldugum bir baska dizide oynuyorlar.:img-yes:
Valla oradada yesim karakteri beni cileden cikartiyor(hatta oradada ona Hintli hatunlar gibi Gerdan kiviriyor diye yilan sureyya ismini taktik):img-icecr
Ama sanatcilarin bir dizide oynar iken baska bir dizide oynayamazlar diye bir kurali yoktur galiba(kesin bilmiyorum)
Kafa Karistirmak demesekte bu ise....
Ama gerek Yesim karakteri ve babasini canlandiran bey yan karakterler oldugu icin bos zamanlarinda baska dizilerde oynamalarinin mutlaka nedenleri vardir:img-wink::img-wink:
Bu arada Huseyin abim resimler icin tskler,ellerine,yuregine saglik:img-yes:
Sevgilerimle

bakış
05-11-07, 20:47
ay şu zehrayı yerim ben yerim. ne tatlı kız aynı zamanda da şanslı: iki taraftan yazı tahtası geldi kıza. bari menderes kabul etseydi selim in hediyesini. hayatiye verirdi onu da.:icon_sorr

mavi deniz
05-11-07, 21:32
Yeşim karakteri ezo gelindede mi oynuyor ?Ben yanlış mı gördüm.!

evet oynuyo ordada kötü kadın müzeyyen mübarek yani süreyya rolünde:)

sinope
05-11-07, 21:40
evet oynuyo ordada kötü kadın müzeyyen mübarek yani süreyya rolünde:)

mavi denizim selam tatlim
Valla muzeyyen onun yaninda melek kalirdi be bacim(NUr icinde Yatsin):icon_sorr
Bu gece 70 bey dedemiz costu:img-pilot
yesim karakterinden,hem cinsim oldugu icin nefret ediyorum,bu kadar bir kadin gururunu,onurunu ayaklar altina alabilirmi yahu?
alt tarafi Para bu ya..............
Pembe kravati gordugum an
Allahim Guc ver bana Sigindim Sarkisini soylemeye basladigim andir.

mavi deniz
05-11-07, 21:42
vay selo baba vay o nasıl aşkı tanımlama demek bu aşk denilen şeyin bide kuyrugu varmış:character yada insan azgın teke sendromuna girince kırkında sonra halisilasyon görüyo bide kuyruk takıyo aşka :img-hyste:img-hyste

gelelim yeşime ne fettanlık o (fettan canım üzerine alınma sen):icon_whisnese ne dedik fettan ya neymiş efendim her güzelin bi tutuluşu varmış basen valla o nasıl atekmi desem yoksa mini şort mu artık valla selo babanın aşka kuyruk takmasına neden olan şey işte bu kadın milletinden korkulur hani derlarya senin için çig tavuk yerim selo babada yeşim içiin hem çig balık yedi hemde onu bi güzel tutmasını ögrendi:icon_shad

ve mermeresim heyt be ne cengaver nasılda mahiri anladı aslan aslanda yanlız onunda kuyrugu kıstırılmış ama en çok şey hoşuma gitti han,i asuman mermeresle bahçede mahire seni ellerimle parçalarım dedi mahir asunun ayagındaki topuga baktı sonra mermereste baktı asumanın ayaklarına orda gülüşütüler ya süperdi koptum:img-hyste

ya bide mermeresse kızdımgım bi nokta asuyla konuştugu orayı tam algılayamadım ama asumana orda tuhaf şeyler söyledi şimdi bu cengaver ya cümle tam aklıma gelmiyo ama şey dedi gözüün açıldımı tuhaftı ne yani gözü kapalımı gezsin kadın mermereste olayı abartı yani aaaaaa:fighting2

jess
05-11-07, 21:52
Yeşim kendisinden beklediğimiz yüzünü sonunda gösterdi. Selahattin babamız gitti elden.:sad53:

Selahattin Bey ve Baki Baa arasındaki atışmalara da bayılıyorum ben.Güzel laf sokuyorlar birbirlerine.:img-pilotBu hafta "Sen oğlunun iki kadınla evli bir hayat süreceğini anlamışmıydın" diyen Baki Baba bir sıfır önde.:img-icecr

Menderes'in Leyla'nın ağzından utana sıkıla aldığı laflar çok şekerdi.:img-in_loTamam belki başroller ama yine de evli iki insanın bu şekilde el ele buluşması garip geliyor bana.:icon_whis

Gazel'in dibinden geçtiği Cihan'ı görmeme sahnesi biraz abartı ve saçma olmuş sanki. Sonuçta insan gözü sadece tam karşısında olanları görmez. Yan taraflardaki cisimler de tam olmasa da görüş alanımız içinde değil mi?:img-blush

Cihan özelden sonra iş hayatında da çöküşe geçti.Bişeyler yapacaktır yine.Bu olay Leyla'ya yanlışlıkla bir kaza kurşunu gelmesiyle biter diyorum ben.Klişe ama hep olur.:icon_whis

Dikkatimi Çekenler:

-Selahattin Babamızın ayakları miniminnacıkmış. Ben diyim 36 siz deyin 37 numara sanki.:img-pilot

-Leyla'nın kıyafetler biraz düzeldi ama kaşlarda da yeni bir yapılanmaya gidiliyor sanırım.Alınmamış oldukları çok belliydi. Yakın zamanda şekil değişikliği sözkonu sanırım.:img-blush :img-pilot :icon_whis

mavi deniz
05-11-07, 21:53
o sinopem naber ya özledim görüşmeyeli:img-wink: ya arkadaşlar gökhandan allah razı olsun bu gece ben baya gülüyorum şimdi efem yeşim allah için bi kere dogru bişey yaptı selo babayı asunun yanına gitmesini engelledi ama haber veriş tarzı güzeldi ve çekirge leyla ve mermeres one neydi o liseli aşıklar mübarek sanki ilkkez biraya geliyorlar ay ben gülmekten koptumbu akşam saol gökhan:)

ya bide baki baba o fakirhanenin anahtarlarını nasıl degiştirmez ah baki baba ah allahtan cihan zarar vermedi çekirge leylayla topraga tabi şimdilik:icon_whis
deniz editi:gökhan beycim bu selimi daha çözemedim ama sakın silah arkadaşların ve sen selimi manyak bi herife çevirmeyin fena olur

lovablebuterfly
05-11-07, 22:02
süper bi bölüm bende baya güldüm hele selo babayla yeşim olayına balık tuttular resmen ya ama ne balık fingirdek balık :)

gelelim leylaya mermeresin halleri hakkaten komikti abartmışlar bencede liseli aşıkklar degil ilkögretim düzeyindeydi resmen:)

ayrıca selimle asu çok tatlılar ya hele asuman çok tatlı olmuş onuda selo amcam gibi penpeler açmış:)

mavi deniz evet bende topuk olyına dikkat ettim çok komikti hakikaten:)

bakış
05-11-07, 22:02
sevgili arkadaşlarım gördünüz işte. selim in kötü bir niyeti yok.seviyor adam. herkes cihan gibi 360 derece dönecek diye bir kural yok. adam gibi seven insanlar da var bu hayatta... ben seviyorum vallahi selim i. siz de sevin:icon_whis

sinope
05-11-07, 22:08
o sinopem naber ya özledim görüşmeyeli:img-wink: ya arkadaşlar gökhandan allah razı olsun bu gece ben baya gülüyorum şimdi efem yeşim allah için bi kere dogru bişey yaptı selo babayı asunun yanına gitmesini engelledi ama haber veriş tarzı güzeldi ve çekirge leyla ve mermeres one neydi o liseli aşıklar mübarek sanki ilkkez biraya geliyorlar ay ben gülmekten koptumbu akşam saol gökhan:)

ya bide baki baba o fakirhanenin anahtarlarını nasıl degiştirmez ah baki baba ah allahtan cihan zarar vermedi çekirge leylayla topraga tabi şimdilik:icon_whis
deniz editi:gökhan beycim bu selimi daha çözemedim ama sakın silah arkadaşların ve sen selimi manyak bi herife çevirmeyin fena olur

mavi denizim selam bacim
malum is yuzunden bu aralar cok yogun gunler geciriyorum:img-wink:
Valla Gokhan bey bu aksam golnumuzu mest etti desem:img-icecr
Istenilirse demekki ortaya guzel seylerde cikabiyormus:img-yes:
Yeso karakteri demeyin bana valla delleniyorum(birde yarin gece yine onun yuzunu gormeye talimiz):icon_whis
Beles yeso valla 70 bey dedemizi gozune fena kestirdi(dedemize hele hic bir sey demiyorum,yasindan basindandami utanmiyorsun diyorum):img-polic
Ya bacim baki babada cimriymiste haberimiz yok imis(yahu insan bu kadar tedirginlik yasarken ortada bir Zebani dolanirken sadece kapi kilitlerini degistirmeklemi yetinir diyorum:icon_whis
Mercede ile Leylanin beraber deniz kenarinda oturduklari sirada calan ezgiye bayildimmmm(harika bir seydi):good::good:
Valla Selim karakterini ilk gordugum gunden beri hic gozum tutmadi,bu adamin foyasini cikarmak yine bizim Leylaya kalacaga benziyor:img-yes:
Sevgilerimle

mavi deniz
05-11-07, 22:13
evet ya dokunmasınlar selime uzanan eller kırılsın ah hayati zehra gibi degil allahtan ben açıköası daha fazla tepki bekliyodum ama baya iyi karşıladı mermeres nasıl baktı öyle ya ben korktum valla:)
sorma vuslatım bacım cimriymiş hakkaten baki babacım bu arada jess yorumuna bayıldım nasıl dikket etmişsin öyle ya:)

lovablebuterfly
05-11-07, 22:16
vay selo baba vay o nasıl aşkı tanımlama demek bu aşk denilen şeyin bide kuyrugu varmış:character yada insan azgın teke sendromuna girince kırkında sonra halisilasyon görüyo bide kuyruk takıyo aşka :img-hyste:img-hyste

gelelim yeşime ne fettanlık o (fettan canım üzerine alınma sen):icon_whisnese ne dedik fettan ya neymiş efendim her güzelin bi tutuluşu varmış basen valla o nasıl atekmi desem yoksa mini şort mu artık valla selo babanın aşka kuyruk takmasına neden olan şey işte bu kadın milletinden korkulur hani derlarya senin için çig tavuk yerim selo babada yeşim içiin hem çig balık yedi hemde onu bi güzel tutmasını ögrendi:icon_shad

ve mermeresim heyt be ne cengaver nasılda mahiri anladı aslan aslanda yanlız onunda kuyrugu kıstırılmış ama en çok şey hoşuma gitti han,i asuman mermeresle bahçede mahire seni ellerimle parçalarım dedi mahir asunun ayagındaki topuga baktı sonra mermereste baktı asumanın ayaklarına orda gülüşütüler ya süperdi koptum:img-hyste

ya bide mermeresse kızdımgım bi nokta asuyla konuştugu orayı tam algılayamadım ama asumana orda tuhaf şeyler söyledi şimdi bu cengaver ya cümle tam aklıma gelmiyo ama şey dedi gözüün açıldımı tuhaftı ne yani gözü kapalımı gezsin kadın mermereste olayı abartı yani aaaaaa:fighting2

vay denizim selo babamın vaziyetini süper tanımşamışsın ya koptum eline saglık aynen katılıyorum insan heralde yetmişinden sonra aşka kuyruk takıyo:icon_whis

sinope
05-11-07, 22:16
sevgili arkadaşlarım gördünüz işte. selim in kötü bir niyeti yok.seviyor adam. herkes cihan gibi 360 derece dönecek diye bir kural yok. adam gibi seven insanlar da var bu hayatta... ben seviyorum vallahi selim i. siz de sevin:icon_whis

bakiscigim selam
selim karakteri daha onceden Mimli bir karakter oldugunu bu aksamda izledik.Bazi sahnelerde aslinda tiyorlar verildi.
Keske Selim karakteri
Dalgalandimda Duruldum
Kostum ardindan Yoruldum
Binlerce guzel icinden bir sana vuruldum dese
Asumanin haline bu aksam uzuldum(Mercedeste cok olmaya basladi):img-polic(kiyamam ona ama dogruya dogru):img-polic
Kendisi Asumana Ahkam kesiyor
Gidip Leylaya daha bosanmadan deniz kenarinda 18lik bekar delikanlilar gibi evlenme teklifinde bulunuyor(mercedes gozumde bu aksam kara listeye dusmeye hak kazandin):img-pilot

mavi deniz
05-11-07, 22:20
bakiscigim selam
selim karakteri daha onceden Mimli bir karakter oldugunu bu aksamda izledik.Bazi sahnelerde aslinda tiyorlar verildi.
Keske Selim karakteri
Dalgalandimda Duruldum
Kostum ardindan Yoruldum
Binlerce guzel icinden bir sana vuruldum dese
Asumanin haline bu aksam uzuldum(Mercedeste cok olmaya basladi):img-polic(kiyamam ona ama dogruya dogru):img-polic
Kendisi Asumana Ahkam kesiyor
Gidip Leylaya daha bosanmadan deniz kenarinda 18lik bekar delikanlilar gibi evlenme teklifinde bulunuyor(mercedes gozumde bu aksam kara listeye dusmeye hak kazandin):img-pilot

canım bacım valla aşk biizm mermertayları bozuyo selo babada o pempe pempe kravatı takmış e leyla işi ne olucak demezmi yuh deve dedim afedersin ama ykarıdaki postan korkulugumu yani bi kadın bu kadar baya bişeymiş konumuna getirilemez mermereste daha dün bi bugün iki ne iş evlenme teklifi hakkaten o sahne lise degil ilkögretim boyutundaydı malesef :hıh

cebalo
05-11-07, 22:31
selam arkadaslar yine cok güzel bi bölüm :good:izledim :happy0064,yine tam yerinde bitti menderesin bakislarina göre bu bulusma kötü bitecek görünüyor :icon_sorr ,cihan bu bölümde pek sakindi bi ara ona acidim bile ama sonra yaptiklari kötülükler geldi aklima ve yine sinir oldum ona, simdi kendini herkese acindirmaya calisiyor ama bosuna urasir artik mahirin dediyi gibi onun isi bitti aslanim mahir helal olsun yine kendini gösterdi menderesde affeti ben dedim menderes mahir kesin affeder diye iyide yapti:img-yes:menders ve leylanin deniz kenarindaki konusmalari cok güzeldi bende leyla cihanin yaptiklarini anlatacak diye bekledim yine anlatmadi ama olsun yinede o sahne cok güzeldi ama kisaydi,kisa derken yesimin sortuda baya kisaydi kiz bacak gösterme meraklisi hic uzun giydini görmedim selahatin babayda iyice yakinlasdi oda memnun halinden bakalim bu isin sonu ne olacak:img-yes:,sonatada helal olsun cihan iyi karsilik verdi muma cevirdi cihani:img-yes:,selim bencede asumani seviyor belki önceden yanlislari olmusdur ama sanirim simdi ciddi yoksa bukadar cabalamaz ve mendereslen karsi karsi gelmeye calismas,fragmani gören arkadaslar nolur yazin cok merak ediyorum neler olacak

sinope
05-11-07, 22:32
canım bacım valla aşk biizm mermertayları bozuyo selo babada o pempe pempe kravatı takmış e leyla işi ne olucak demezmi yuh deve dedim afedersin ama ykarıdaki postan korkulugumu yani bi kadın bu kadar baya bişeymiş konumuna getirilemez mermereste daha dün bi bugün iki ne iş evlenme teklifi hakkaten o sahne lise degil ilkögretim boyutundaydı malesef :hıh

mavi denizim can bacim
Ben yazacaktim sen yazmissin,Hani bir soz vardir
Anasina bak kizini al diye,
Ama bu sefer babasina bak oglunu al hesabina dondu bu is:img-yes:
70lik Bey dedemiz aklinca kendini engin denizlerde askin icerisinde yuzuyorum zannediyor:img-pilot
EEE bu yasta,boynunda pembe kravatla ,ogluna verecegi akilda o kadar olur diyorum.(cakilacagi zamani sabirsizlikla bekliyorum):img-icecr
Adamcagiz kendini aska kaptirdi,torun torbalari,evini barkini,karisini bile unuttu
Cihan karakterini bu aralar azad ettim(Selo baba Nefesimi her an ensende hisset,)forumcak yakindir seni paralamamiz:img-icecr:img-icecr
Leyla bu hafta gecen haftaya oranla giyim kusam konusunda bir nebze daha iyiydi(son anda rukusler kralicesi unvanini almayi kacirdi):img-wink:
Denizim
Valla selo baba kendi kasiniyor,yakindir sirketide bu sarhoslukla Beles yesonun ustune yapiverir,sonrasi ceketini alip sirketten disari cikacagi gunler yaklasiyor gibi.........

sinope
05-11-07, 22:36
cebelo
su an dizinin ozetini veriyorlar(ama fragman icin pusudayim)
Selcuk bu aksam gozume girdi(Mert delikanli):img-cool2
Sonat desen Bu aksam Tam bir Gelecegin Cengaveriydi:img-cool2
Facali amcam yoktu bu aksam(gozlerim aradi onu ve felsefesini):img-cool2
Yengemiz ne zaman ortaya cikacak diyorum(Ne zaman,Ne Zaman)?:img-polic

mavi deniz
05-11-07, 22:38
vuslatım bacım elimizden çekecegi var hakketen ensesindeyiz yani bu arada ben kaçar canlar aman aklınıza mükayet olun selo babanın aklına uymayın öptüm sizleri:)

cebalo
05-11-07, 22:41
bu bölümde menderese biraz kizdim ona aslinda hic kizmam ama bügün biraz kizdirdi asuman konusunda,simdi anliyoruz cocuklarinin yaninda baska bi adam görünce kizdi oan hakli ama öbür türlü düsünse asumanda genc ve onunda kalbi var onun da sevilmeye ihtiyaci var asu zaten kötü birsey yapmadi ki sadece selimlen cocuklarini yakinlasdirmak istedi hem kendi leylaylan deniz kenarinda ask tazelerken kimse birsey diyormu iyide yapiyor ama asumanida düsünmesi lazim,simdi cihan konusu biraz arkaya gecti simdi selimlen asuman konusu önde bakalim gelecek bölümde mendereslen selim arasinda neler olacak

sinope
05-11-07, 22:42
vuslatım bacım elimizden çekecegi var hakketen ensesindeyiz yani bu arada ben kaçar canlar aman aklınıza mükayet olun selo babanın aklına uymayın öptüm sizleri:)

mavi denizim
nefesimiz kesinlikle Selo Dedemizin ustunde(hem oyle mali mulku,torunlarinin gelecegini bir belesciye kaptirmak varmi)?
Yoluklariz valla Amozonlar olarak:img-icecr
Gule gule bacim,bende cikacagim,malum sabah erken is gunu:img-yes:
Amaninnn kimseler selo dedemizin aklina uymasin(elimizden kurtulusu olmaz):img-icecr

cebalo
05-11-07, 22:45
aman pusuda kal sinope arkadas dört gözle fragmani bekliyorum:img-cool2 cok merak ediyorum gelecek bölümde neler olacak :img-yes:

sinope
05-11-07, 22:52
aman pusuda kal sinope arkadas dört gözle fragmani bekliyorum:img-cool2 cok merak ediyorum gelecek bölümde neler olacak :img-yes:

cebalo arkadasim
valla turkiyemizle ilgili bir onemli program verdiler,simdi ise reklama girdi kanal
Pusudayim(insallah verirler)
verilir verilmez hemen yazacagim sizlere:img-wink:
Bu aksam Mercedes fena halde kukredi(gelecek hafta bakalim neler olacak bende merak ediyorum)
Asuman nasil cevap verecek?

sinope
05-11-07, 23:02
cebalo arkadasim
maalesefki reklam sonrasi baska bir program basladi(yani fragman verilmedi):icon_sorr
Beklemekten baska caremiz kalmadi diyorum(program bitene kadrda baya gec bir zaman olur):icon_sorr
iyi gecelerbyebye
Sevgilerimle

cebalo
05-11-07, 23:08
bu hafta selahatin babaya bende cok güldüm :img-yes:o cin restorantindaki hali cok komikti :img-yes:yesimin gözüne girmek icin elinden geleni yapiyor yaparkende eline yüzüne bulastiriyor :img-yes:

cebalo
05-11-07, 23:12
olsun sinope arkadas bizde artik yarini bekleriz napalim birgün daha dayaniriz,yarin kesin fox tvnin sitesinde yeni bölümün fragmanini verirler artik geri kalan yorumlarimizi yarin yapariz,herkese iyi geceler byebye

alisercan
05-11-07, 23:14
Bakış, sinope ve mavideniz ve ve ve diğer arkadaşlarım.
fotograflar için görüşlerinize teşekkürler. Yoğun ilgi ve güzel insanlarla bir iki saat geçirmek iyi geldi. Sizlerle de paylaşmak daha da iyi geldi. Bu arada aşkolsun diyorum bu kadar değerlendirme içinde aradığım bir ön eleştiri göremedim, üzüldüm... selam ve sevgiler. Ben 29 u çalışmaya devam edeyim.

cecey63
05-11-07, 23:32
neden öyle söyledin arkadaşım? birçok oyuncu aynı anda 2 dizide oynuyor. hem yeşim karakterinin oynadığı sadece yan rol. yani hiçbir başrol oyuncusu tutup da iki dizi çekmiyor tabi ama mesela kavak yellerindeki denizin babasıyla yaprak dökünümdeki avukat da aynı kişi. ne varki bunda? gerçi ben ezo gelini izlemiyorum ama oradaki yeşim olsa da birşey değişmez yani.

Belkide sen haklısın ama ben şahsen bir diziyi seyrediyorum orada reklam olunca başka kanala geçiyorum o zaman orada aynı kişiyi başka bir rolde görünce rahatsız oluyorum.Yine bana göre o kişinin rolünün inandırıcılığı kalmıyor.Zaten seyirci görüşünü kimsenin taktığını sanmıyorum.Herkes bildiğini yapıyor.

bakış
05-11-07, 23:35
Belkide sen haklısın ama ben şahsen bir diziyi seyrediyorum orada reklam olunca başka kanala geçiyorum o zaman orada aynı kişiyi başka bir rolde görünce rahatsız oluyorum.Yine bana göre o kişinin rolünün inandırıcılığı kalmıyor.Zaten seyirci görüşünü kimsenin taktığını sanmıyorum.Herkes bildiğini yapıyor.

sen de haklısın canım. eee nasıl buldun bu akşamki bölümü? yeşim hariç:img-wink:

cecey63
05-11-07, 23:36
Sevgili Cecey 63
Yesim karakterini canlandiran bayan ve babasi rolunde oynayan bey evet dedigin gibi benim hastasi oldugum bir baska dizide oynuyorlar.:img-yes:
Valla oradada yesim karakteri beni cileden cikartiyor(hatta oradada ona Hintli hatunlar gibi Gerdan kiviriyor diye yilan sureyya ismini taktik):img-icecr
Ama sanatcilarin bir dizide oynar iken baska bir dizide oynayamazlar diye bir kurali yoktur galiba(kesin bilmiyorum)
Kafa Karistirmak demesekte bu ise....
Ama gerek Yesim karakteri ve babasini canlandiran bey yan karakterler oldugu icin bos zamanlarinda baska dizilerde oynamalarinin mutlaka nedenleri vardir:img-wink::img-wink:
Bu arada Huseyin abim resimler icin tskler,ellerine,yuregine saglik:img-yes:
Sevgilerimle

Bakışa yazdığım cevaptada belirttim.Benim şahsi fikrim bir oyuncuyu aynı yayın döneminde aynı anda birkaç rolde görmek hoşuma gitmiyor.O rolün inandırıcılığı açısından hoş değil yani.

cecey63
05-11-07, 23:39
sen de haklısın canım. eee nasıl buldun bu akşamki bölümü? yeşim hariç:img-wink:

Ylanızca bu akşamki bölüm değilde son birkaç bölüm için şunu düşünüyorum.Senaristler evvelden olduğu gibi bizleri ters köşeye yatıramıyorlar.Yani bazılarınızın tahminleri çıkıyor.Buna senaristler inşallah dikkat ederler.

bakış
05-11-07, 23:46
Ylanızca bu akşamki bölüm değilde son birkaç bölüm için şunu düşünüyorum.Senaristler evvelden olduğu gibi bizleri ters köşeye yatıramıyorlar.Yani bazılarınızın tahminleri çıkıyor.Buna senaristler inşallah dikkat ederler.

doğrusun aslında. ben zaten bu dizide hiçbir zaman aksiyon aramadım. yeni sezon bölümlerindeki mafya aksiyonları da hep çok komik ve gereksiz geldi bana. ama leyla ve menderes aşkı hala izlenmeye değer. bir de sonat var tabiiii:img-in_lo ekrana çıktığında kızlar birbirimize çağrı atıyoruz. tek kare kaçırmayalım diye.:img-yes:

bakış
06-11-07, 00:00
ay inanamıyorum özette selim in karanlık yüzü bir bir ortaya çıkacaktır diyor. gerçekten çok oldum. meğer o da sağlam pabuç değilmiş. bravo yani. biri demişti erkeklerin dibine kibrit suyu mu çöpü mü ne. katılmamak elde değil. zavallı asuman. hep o çekiyor.yakında düşer cihan ın babasının yanına

mavi deniz
06-11-07, 07:09
ah gkhan bey aha ya binkerede dedik dimi allahtan revamı buya niye bunu asucuma yapıyorsunuz sizin yüzünüzden aşka inancı kalmayacak ya demedikmi kirli ellerinişzi sürmeyin selime diye hani selim için diyorsa haklısınız ama ben herşeyi asucan için istedim ben yazuık ve ne olur yanlış özet geldi desin biri ya olmaz yani bunu yapmayın valla boykuta gidicem diziyi niye asuman sevilmeyen kadın hep acaba arkadaşlar bu selim kirli işlerle falan ugraşıyo ama asucanı seviyo omu denilmek istendi ne bilim ya umarım ben herşeye razıyımda yeterki asucanı sevdigi yalan olmasın gerisini hallederler ;)

bu arada serhan beycim bize selam ve sevgi ilşetmiş röpisini okudum kurdugu cümlelere hayran kaldım vallahi nasıl güzel cevaplar e ööyle ayaklı karizmadanda o beklenir dişmi ama:)

bu arada hüseyin abicim ne eleştirisi ya anlam veremedim hani daha seni nasıl eleştirelim ben bazen utanıyorum yaptıklarımızdan yani laflarımızın terazisi uyok denir ya aynen öyle:)

ehlocan
06-11-07, 08:23
Bakış, sinope ve mavideniz ve ve ve diğer arkadaşlarım.
fotograflar için görüşlerinize teşekkürler. Yoğun ilgi ve güzel insanlarla bir iki saat geçirmek iyi geldi. Sizlerle de paylaşmak daha da iyi geldi. Bu arada aşkolsun diyorum bu kadar değerlendirme içinde aradığım bir ön eleştiri göremedim, üzüldüm... selam ve sevgiler. Ben 29 u çalışmaya devam edeyim.

Resimler için bende teşekkür ediyorum epey kalabalık geçmiş..Hüseyin abimde bir imaj değişikliği sözkonusu şimdi anlıyorum neden diziye Kuşçu tarzı bir rolle katılmayı düşündüğünü son değişikle yakışır abime :good: :img-wink: :img-wink:

alisercan
06-11-07, 09:00
ah gkhan bey aha ya binkerede dedik dimi allahtan revamı buya niye bunu asucuma yapıyorsunuz sizin yüzünüzden aşka inancı kalmayacak ya demedikmi kirli ellerinişzi sürmeyin selime diye hani selim için diyorsa haklısınız ama ben herşeyi asucan için istedim ben yazuık ve ne olur yanlış özet geldi desin biri ya olmaz yani bunu yapmayın valla boykuta gidicem diziyi niye asuman sevilmeyen kadın hep acaba arkadaşlar bu selim kirli işlerle falan ugraşıyo ama asucanı seviyo omu denilmek istendi ne bilim ya umarım ben herşeye razıyımda yeterki asucanı sevdigi yalan olmasın gerisini hallederler ;)

bu arada serhan beycim bize selam ve sevgi ilşetmiş röpisini okudum kurdugu cümlelere hayran kaldım vallahi nasıl güzel cevaplar e ööyle ayaklı karizmadanda o beklenir dişmi ama:)

bu arada hüseyin abicim ne eleştirisi ya anlam veremedim hani daha seni nasıl eleştirelim ben bazen utanıyorum yaptıklarımızdan yani laflarımızın terazisi uyok denir ya aynen öyle:)

Yok be mavi deniz. Anlam verilecek kadar önemli değil ama yine de yeni bir sözlü ezgi kullandık. Bunu kastetmiştim. Serap Yağızın okuduğu kendi ezgisi idi.
Gözlerinin karasında boğulmak isterdim diye girmişti. Nasıl bulduğunuzu öğrenmek istedim. Sonuçta ezgi sahibi de bunu beklemiştir.

sinope
06-11-07, 09:32
Gunaydinlar Yeminciler
Huseyin abim ehlocanimin dedigi gibi valla sen gercektende bizim kuscu(ahh onun ege sivesine bayilirdim bir zamanlar,nede olsa kan cekiyor iste) gibi olma yolunda ilerliyorsun:img-yes:
Abim yaaa
Dun Aksam Mercedesle Leylanin Deniz kenarinda olan sahnede bir ezgi calindi
ne hos bir muzikti o oyle( yeni bir ezgi galiba,sozleri falan varmi? :img-yes:
Sevgilerimle

mavi deniz
06-11-07, 09:33
hmm sen müzikleri diyorsun bende fotoları sandım evet evet hatta ben biterken baktım benim anladıgım üç yeni parça vardı adlarınada baktım hatta evet şu deniz kenarındaki müzigi diyorsun allah allah ben onun hakkında sanki yorum yapmıştım hatta sişnopemde yazmışta yapmamışsam heycanımıza ver o anki ama hakkaten süpper abicim ya bak bunu ciddi diyorum begenmesem direkt söylerim yani ama mükemmel bide hatırla sevgilide bi kaç müzik girdi yeni bi ilgin varmı senin bu son bölümde yaso ve ahmet görüntülerinde çaldı bak oda süper:)

adalar
06-11-07, 12:58
demek selim tekin biri çıkmadı...
asumana yazık ya...kırkyıln başı mutlu oldu o da sorun getircek başına...
yeşimi hiç sevmiyorum...

sadakat abla cesurca nasıl da gitti cihanın yanına::D çok şirin ya.
leyla ve mederes gittikçe yakınlaşıyor ne güzel ama yine sorun eksik olmucak aumanla uğraşmaktan bence...
şu senaristler de az deil.selçuk ve asuman ne güzel mutlu olcaklardı...

jujum
06-11-07, 13:08
güzel bir bölümdü :img-yes:
şu selim meselesini hala çözebilmiş değilim :icon_sorr bu konuda yorum da yapmıcaktım ama dayanamıyorum yaaa:) selim ve asuman için sarkı da yapılmış sanırım selim müstakbel eniştemiz olucak gibi artık :icon_whis
seloyla yeşime ise söylenecek söz bulamıyorm :img-help:Allah bir yastıkta kocatsın onlarıda mı denir yoksa Allah müstahaklarını mı versin denir şaşırdım kaldım :):) tabi fatmanur hanım dönünce neler olur bilemicem :img-meeti

fotolar için ülkü ve hüseyin abiye teşekkürler gidemesekte sayenizde gitmiş kadar olduk :img-wink:

herkese iyi yorumlar
sevgilerbye

peloş_sezin
06-11-07, 14:31
ahh yeminni imza günü varmış benim daha yeni haberim oldu.çok üzüldüm.
hüseyin abi resimler için çok teş.
zaten diziyide izleyemedimsiz yemini izlerken ben dershanede hocanın karşısında uyuyodum.hatta rüya bile görüyodum.onada sinir oluyorum.herşeye sinir oluyorum
artık izleyemediğim bölümleri haftasonu izlerim.inş.

alisercan
06-11-07, 15:20
Bahsettiğim müzik deniz kenarındaki kafe için çalınan müzik değildi. O müzik sinope, 15. bölümün final müziği idi. Adı da yaro idi. Evet o müzik çok nefis bir müzik. Ama bir düzenlemedir.
Bu bölümde bir kaç bölümdür kullandığım yeni 4 müzik var. Vokalleri saymıyorum. İlki Asuman için kullanmıştım. Hani menderes kendi çocukların olsa bırakırmıydın gibi bir laf etti ve asu çok bozuldu terketti holdingi. İkincisi Mahir için, üçüncüsü Selo ve Yeşim için. 4. yine bizim asuman için dün kullandım. Harada atlar için gittiğinde hoca hayatiyi ata bindirir ve uzaklaşır çok kısa müzik sözlü girer ardından hemen müzik durur. Selim bir cümle söyler ve ensturmantal devam eder. Ondan bahsetmiştim. Neyse bir önemi yohtur. Selam ve sevgiler herkese...

mavi deniz
06-11-07, 16:08
ya o sahneyi izlemedim o yüzden bilemiyorum çünkü ben reklama girdi diye pc ye geçiyodum o sıra geçmiş o görüntüler yani ordaki müzigi bilemiyorum ben yetiştigimde cengaver haraya gidicekti yani orayı kaçırmışım bu arada hüseyin abicim nasıl önemli degil sen bize buırda saatlerini veriyorsun asıl sen kusura bakma biz böyle şeylere dikkat etmezsek nasıl dizidfen tat alabilirizki bundan sonra her karesine dikkat edicem kendi adıma söz:)

bakış
06-11-07, 16:48
ratingler diğer haftaya göre biraz düşmüş ama olsun. nede olsa dizimiz devam ediyor.. beni senaristler çok şaşırttı bu sefer. ben güvenmiştim selim e. abi bilmiştim. yazık. o da üzecek asuman ı:sad53:

bakış
06-11-07, 17:35
bu arada peloş-sezin arkadaşım sen küstün mü yemin ahalisine? bir yanlışımız mı oldu sana:icon_sorrçok kızgın şeyler yazıyorsun...

jujum
06-11-07, 17:44
beni senaristler çok şaşırttı bu sefer. ben güvenmiştim selim e. abi bilmiştim. yazık. o da üzecek asuman ı:sad53:

kız bakış Allah müstehakını versin emi:img-hyste:img-hyste
selimi abi mi bilmiştin :img-hysteakşam akşam güldürdün beni valla:)

tatlım selime sanırsam artık enişte diye hitaq edicez yakında:img-icecr geçmişte ne yapmışsa yapmış senaristlerimiz selimi aklayacaktır:img-pilot mutlaka :img-wink:
sonuda da mutlu son yada the end olur artık :) ne yaratıcıyım dimi:icon_whis

bye

cebalo
06-11-07, 17:53
herkese selam arkadaslar,dünküdizimizin bölümü yine cok ama cok güzeldi :good:,cihancim gittikce dibe vuruyor simdi bide bosanma davasi cikti bakalim neyapacak,menderslen leyla sahnesi cok güzeldi liseli asiklar gibiydiler birbirlerine ilani ask etmeler cok romantikdi :img-in_lo,selimlen asumanin arasida gitikce ciddilesiyor tabi menderes engel olmasa sonunda baya sinirli bakiyordu selime bakalim neyapacak,en sevindiyim menderes mahiri affeti simdi mahir onlari daha iyi korurda leylayi cihandan kim koruyacak menderes daka basi yaninnda olamaz ki cihan kolay kolay pes etmes ,selahatin babada cok komikti yesim hanimin gözüne gircem diye ne hale geliyor yesim hanimda bunu iyi kulaniyor:img-yes:baki babada yazik evlerini cihan giremesin diye hapisaneye benzetecek ama cihan bu yine girer o eve,sadakat anne mahir ve sonat cihan azinin payini iyi verdiler helal ,ama o deli akilanmaz ,arkadaslar yeni bölümün fragmanini gören oldumu foxun sitesine baktim göstermedi cok merak ediyorum neler olacak diye :img-yes:

bakış
06-11-07, 18:18
[QUOTE=jujum;5270101]kız bakış Allah müstehakını versin emi:img-hyste:img-hyste
selimi abi mi bilmiştin :img-hysteakşam akşam güldürdün beni valla:)

tatlım selime sanırsam artık enişte diye hitaq edicez yakında:img-icecr geçmişte ne yapmışsa yapmış senaristlerimiz selimi aklayacaktır:img-pilot mutlaka :img-wink:
sonuda da mutlu son yada the end olur artık :) ne yaratıcıyım dimi:icon_whis

bye[/QUOTE

canım nasılsın? bölümü beğendin mi? sonat nasıldı sence? sinirli daha bir hoş oluyormuş beyimiz. ah ben imza saatine yetişicektim kiii. ah o zaman doya doya fotoğraf çektirirdim. jujumcum senden de bahsederdim.... ah ah kayıp gitti elimden fıstık gibi fırsat. acaba burayı okuyor mudur? ben diğer internet sitesindeki gruba baktım. bir gruba göre çok az kişi var. esas yeminseverler burda. sesimizi duyan yoksa çok üzülürüm. sonat; serhat teoman diye diye dilimde tüy bitti, şiir bile yazdım ama onun benden haberi yok ııh olmaz..olamaz....

cebalo
06-11-07, 21:41
daha fragman cikmadi hayret ilk kez bukadar gec geliyor normalde özet gec gelirdi simdi özet fragmandan önce cikmis,özete bakilirsa yine menderslen leylanin arasinada karabulutlar dolasacakmis tam birlesecekler derken yine birseyler olacak galiba:icon_sorr,bosanma olayi cihani delirtiyormus yine ama nedense busever o tuza düsüyormus,cihana kim tuzak kurabilirki mahir olabilir belki menderes birsey hazirlar :img-yes:ama onun derdi simdi asuyla asu bosanmak istiyor ama selimin hakinda hic birsey bimiyor belki böylelikle bizde öreniriz selim gencken ne yanlis yapti diye,menderes seliminhakinda arastirma yapacakmis bakalim daha neler bulacak selimin hakinda, tam asuda mutlu olacak derken yinemi üzülecek ama bence yine asu sonunda selimlen olacak cünkü selim gercekten seviyor asuyu ,menderes sonunda leylayla beraber olursa asununda yaninda birisi olmasi lazim bir mutlu olurken :img-in_lo öteki mutsuz olmasin:icon_sorr ,gelecek bölümü iple cekiyorum :img-yes:,ah bide su fragmani görebilseydim daha cok sevinecektim :happy0064

alisercan
07-11-07, 00:40
ya o sahneyi izlemedim o yüzden bilemiyorum çünkü ben reklama girdi diye pc ye geçiyodum o sıra geçmiş o görüntüler yani ordaki müzigi bilemiyorum ben yetiştigimde cengaver haraya gidicekti yani orayı kaçırmışım bu arada hüseyin abicim nasıl önemli degil sen bize buırda saatlerini veriyorsun asıl sen kusura bakma biz böyle şeylere dikkat etmezsek nasıl dizidfen tat alabilirizki bundan sonra her karesine dikkat edicem kendi adıma söz:)

Yok gerçekten önemli değil. İnsan bazen kapılıp müziğin farkına varmayabilir de. Bu da bir özelliktir. Bu konuyu kapatıyoruz. 29 da selo babanın coşuşuna tanık oluyoruz. iyi geceler.

peloş_sezin
07-11-07, 14:41
bu arada peloş-sezin arkadaşım sen küstün mü yemin ahalisine? bir yanlışımız mı oldu sana:icon_sorrçok kızgın şeyler yazıyorsun...

evet hepinize küstüm.onun için size çok sinirliyim.
dizinin şuanda tekrarı var tvde.ama ben izlemek filan istemiyom.

alisercan
07-11-07, 14:58
evet hepinize küstüm.onun için size çok sinirliyim.
dizinin şuanda tekrarı var tvde.ama ben izlemek filan istemiyom.

Peloş küsme hakkın ertelenmiştir. Yazın küsebilirsin bize. Lütfen git dizimizi izle ve yorum yaz. Yorum bekliyorum. Bu günümün özelliğinden dolayı küsme hakkını erteledim. Sen de bunu bana hediye say.

sinope
07-11-07, 15:04
Merhabalar Yemin Severler
Pelosum can kusum
neden bu kadar sinirlisin?
Bu arada Selim karakter hakkinda yanilmayi istemistim(ama ozette okudugum kadariyla Mercedes Selimin karanlik ic yuzunu cikartacakmis):img-polic
Asumana uzuluyorum(tutundugu dal,maalesefki saglam Dal degilmis):icon_sorr
Sevgilerimle

mavi deniz
07-11-07, 16:38
peloşum hayrola canımcım bişeymi yaptık bilmeden aşk olsun en yakın zamanda aramızda eskisi gibi görmek istiyoruz hem bak senin yoklugunda gökhan meydanı boş buldu tüm yemin erkeklerini paralıyo vallahi yani burda bizi yanlız bırakma vlla aslında boykota benim gitmem gerek asucuma yapılanlar için(zati az kaldı)ama yinede arkadaşları bıraklmak istemiyorum bak:)

bu arada hüseyin abi gü ün anlam ve önemini bizimlede paylaşabilirsen seviniriz senin için önemli bbigün yoksa dogumgününmü:)

yeşim_duygu
07-11-07, 17:10
bugünkü bölüm çok güseldi sonunda izleyebildim...gerçekten çok heyecanlı olucak bu bölüm kesinlikle fragmandan anlaşılıyor...

bakış
07-11-07, 18:14
ay ay inanamıyorum. yeni fragmanı izledim. selim le asuman elele. asuman selim e güvendiği için menderes e rest çekiyor galiba. zavallı leylam yine adliye koridorlarında. mahir cihan ın peşinde. veeeee sonat. sonat la gazel sarılıyor yahu. tamamdır. eğer söz konusu gazelse benden okey çıkmıştır. beraber olabilirler. insan sevdiğinin mutluluğunu ister. gazel iyi bir kız. sonat ı hak ediyor. dilerim çok mutlu olurlar:sad53:bu arada kimse dikkat etmiyor ama ratingler bu hafta düşük geldi. peloş-sezinim izle lütfen dizimizi. bizi bu zor günlerde yanlız bırakma. fox un diğer dizileri ataktayken bizi en çok sen desteklemelisin değil mi ama?:img-wink:jujumcum gözlerimle gördüm. sonat var bu bölüm. hem de çok duygulu bakıyordu gazel e. ağlıyor mu ne? kıyamam:img-in_lo

cebalo
07-11-07, 18:41
selam arkadaslar cok sükür fragmani göre bildim :happy0064 dört gözle :img-cool2 bekliyordum sonunda gördüm,olay olay olay var asu sonunda menderese resk cekiyor hemde sanirim selimin yaninda mendereslen konusuyor artik aralarindaki ipler iyice gerilecek gibi asu bosanmak istiyormus menderesinde aslinda istediyi bu deyilmi asu bosansinki menderesde leylaylan birlesin ,ama bu yine zor görünüyor menderes leylayla nekonusuyorsa leyla fragmanda üzgün görünüyor bakalim yine neler olacak ,sanirim leyla deli cihandan kurtuluyor mahkemde hakimin karsisinda ,cihan mahkemye gelirken aslanim mahir yine napiyorsa cihani götürüyor sanirim cihana bosanmasi icin baski yapacak :img-yes:sonat hayranlari sevinebilir gelecek bölümde gazelen baya yakinlar sonat gazele sariliyor :img-in_lo,menderes sanirim bu bölümde selimlen baya urasacak gibi baklim selimin hakinda neler örenecek,bu bölüm yine süper olacak :good:,unutmadan retingleri bende gördüm ama olsun dizim her pazartesi oynuyor ve fox tvde reytingler ilgilenmiyor ya bu bana yeter benim icn dizim 1 sirada

Tavuskuşu
07-11-07, 19:02
Dizimizin özetlerine bayılıyorum. Hepsinde mutlaka ayrı bir şiirsellik, bir edebi tarif var.:) Bakınız bir kaç tanesini derledim.:
*Onlar için "yarın",yeni cevaplar kadar çözülmesi güç düğümlere de gebedir.
*Sır perdeleri bir bir aralanırken, yeni sorular ve olaylar kapıda beklemektedir.
*Tüm olanlar Leyla ile Menderes’in lehine gibi görünse de, ne yazık ki kararan bulutlar gökyüzünü kaplamaya başlamıştır.
*Asuman’ın davetsiz gelişiyle, başka insanlara ait oldukları gerçeği Menderes ve Leyla’nın yüzüne bir tokat gibi iner.
:img-hyste:img-hyste Seviyorum bu özetleri.

Gelelim bölüm yorumuma. Efenim öncelikle Asuman ve Menderesin "Aydının ve İstanbulun atlarının(!) karşılaştırılması" konulu konuşmaları çok güzeldi.Çok sevdim.Menderesin Mahire ikinci bir şans daha vermesi çok hoşuma gitti.Adam bir de bölümün başında hayatını kurtardı. Yalnız eski yengesinden gördüğü yakınlığı yeni yengesinden(bkz:Asuman:img-hyste) göremeyeceği açık. Asumanın hala içi rahat etmemiş.

Selim bana fazlasıyla cüretkar geliyor artık. Bir de ben onu sadece eskiden çapkın sanıyordum. Selimin, daha önce tanıdığı insanlara benzemediği için asumana aşık olduğunu onunla birlikte durulduğunu düşünüyordum. Ama görüldüğü üzre onun da arkasında bir sır perdesi varmış.:)Hadi hayırlısı.

jujum
07-11-07, 19:30
tavuskuşum valla doğru burdan bakmamıştım :Phiç özetlerimiz tecaül_arif lerle doluymuş meğer:):)
selim konusunda ben dememiş miydim demicem sevmiyorum çünkü bu cümleyi:icon_whis yeşim le selim bir dümenler çeviriyor yaa bakalım hayırlısı :icon_sorrben dememiş miydim:):)
bakışım ben fragmanı göremedim malesef ama verdiğin güzel haberlerle görmüş kadar oldum :happy0064 ekrana kilitlenicez desene bu bölümde:img-blush

cecey63
07-11-07, 23:23
ay ay inanamıyorum. yeni fragmanı izledim. selim le asuman elele. asuman selim e güvendiği için menderes e rest çekiyor galiba. zavallı leylam yine adliye koridorlarında. mahir cihan ın peşinde. veeeee sonat. sonat la gazel sarılıyor yahu. tamamdır. eğer söz konusu gazelse benden okey çıkmıştır. beraber olabilirler. insan sevdiğinin mutluluğunu ister. gazel iyi bir kız. sonat ı hak ediyor. dilerim çok mutlu olurlar:sad53:bu arada kimse dikkat etmiyor ama ratingler bu hafta düşük geldi. peloş-sezinim izle lütfen dizimizi. bizi bu zor günlerde yanlız bırakma. fox un diğer dizileri ataktayken bizi en çok sen desteklemelisin değil mi ama?:img-wink:jujumcum gözlerimle gördüm. sonat var bu bölüm. hem de çok duygulu bakıyordu gazel e. ağlıyor mu ne? kıyamam:img-in_lo

Arkadaşlar o gece başbakanın amerikadan son dakikada basın toplantısı için canlı yayına geçince dizilerin o geceki raitingleri genel olarak düştü.Yani sadece yeminde düşüş yok.Hepsi düşmüş.Bu olağanüstü bir durumdu yani.

cebalo
08-11-07, 16:56
ozaman belki gelecek bölümde reytingleri daha iyi olur insallah :img-yes:,cünkü bu gelecek bölüm cok süper olacak gibi :happy0064 asuyla menderes yüzlesecekler bakalim sonuc neolacak,selim hakinda menderes bakalim neler örenecek ,mahir cihani neden mahkeme önünden götürüyor neyapacak,leyla cihandan bosanabilcekmi ,sonat ve gazel sonunda birleseceklermi ,menderes leylayla ne konusacak cok merak ediyorum leyla baya üzgün görünüyordu tam birlesecekler derken yine ne girecek aralarina hangi karabulutlar dolasacak üzerlerinde hepsini pazartesi günü öreneceyiz iple cekiyorum :img-yes:cok merak ediyorum neler olacak:img-yes:

@ly
08-11-07, 22:55
Herkese merhaba…izlediğim iki dizi çakışıyor…Hakkaret kanal ATV yayın saatini değiştirmezse, çıldıracağım…Diziyi tam anlamı ile daha dün izledim…neyse hiç değilse, yeni bölümden önce yazabildim yorumumu...

İlk sahnede Cihan-Mahir düellosu güzeldi…Cihan harbiden bitmiş…yaşamak için sebebi kalmayan insandan korkarım ben…her şeyi yapabilir…Cihan’ın yaşam sebebi, Menderes tarafından yok edildi…Öldürmek ve ölmek istiyor…canı yanıyor…çaresiz ve kimsesiz..Bunu da çok güzel yansıttı Barış Yalçın…

Mahir, bizim CAZgır kızların deyimiyle delüüğğannlı gibi davrandı…Cihan’ın kışkırtmalarına boyun eğmedi…Cihan bir de dönek diyor ya…sakinleşmek için kendime telkin verdim, sanırım Mahir de öyle yaptı (o hasta…o hasta…o hasta…)

Bölümün en isabetli cümlesi Hakimimden geldi…” Ben uyumuşum…kurda kuzu emanet etmişim…” Ha şunu bileydiniz…günaydın hakimim…darısı hala uyuyanların başına…

Yalnız hakim babamın kendini sorgulaması isabetliydi…Selahattin baba olsa yapmazdı ama Baki babamdan bu özeleştiriyi beklerdim zaten…emekli bir hakim olarak, böyle bir disiplin geliştirmiş olması gerekir…" Olanları değiştiremem ama belki unutmana yardımcı olabilirim " Herkese böyle baba nasip et yarappim…

Flashback beni çok gerdi…Üzerinden kaç bölüm geçti ama…belki de ben hepsinin geçmişte kaldığına inanamadığım için gerilmişimdir…!

Menderes-Selim düellosu en çok güldüğüm bölüm oldu…Kızlar, sizin cengaver gerçekten cenge girecek gibiydi…Bir de iki hediyenin koskoca şehirde aynı yerden alınması…paketlerin bile aynı olması çok komik geldi bana..Hani bazen “yok artık…bu kadar da olmaz..” dediğimiz tesadüfler gerçekleşir ya…Selim’e acımak istedim ama haince bir zevkten başka bir şey hissetmedim…:img-pilot

Leyla arabada çok sevimliydi…" Rahatsız etmedim ya…" “ Hiç eder misin..!” İlahi Leyla hiç rahatsız eder misin…nasıl soru öyle…hem az kaldı…neye mi…ben bilmem Menderes’e sor Leyla…? Sen boşanıyorsun, evli olan o sonuçta...:icon_whis

Leyla-Selim düellosu….” İşte o kaa Selim..” uzak dur Asuman’dan…istemiyoruz seni…güvenmiyoruz…

Bu ne endam…bu ne şıklık Yeşim Hanım…daha kısa bir şey yok muydu işyerinde giyecek…hem görmemişin ayakkabısı olmuş yani….:hıh Ah Selahattin Bey ah…. hayatın renkleniyor da dikkat et kararmasın e mi….hazımsızlık da çekebilirsin benden söylemesi…ama hakkını da yemeyeyim şimdi, adam hatır için çiğ balık da yedi, gözlerini Yeşim’den ayırmadan çubukları kullanmayı da öğreniverdi :img-hyste

İşte benim babam…Baki baba seni çok seviyorum...haydi cevap ver…sen nasıl tanımadın kendi oğlunu, nasıl anlamadın Selahattin baba…! Hem de yıllarca…Ah Baki babamın olgunluğunun…görmüş geçirmişliğinin birazı da sen de olsa ya…:icon_sorr

Baki baba vasiyetinden çıkarıyor Cihan’ı, işleri de iyi gitmiyor, özel hayatı da tepetaklak…Boşanma ilamını da aldı...Yüzüne kapatılan kapıları ne şekilde açacağını düşününce, korkuyorum Cihan’dan…:img-fie: ama benim korkmam neye yarar…bizim cengaver hala uyumakta…neyse ki Mahir, olayı “ boynumun borcu..” boyutunda görüyor…cengaver de lütfedip kabul etti yardımını…Son ümidimsin Mahir...bizi yarı yolda koyma e mi..:img-wink:

Selim’e güvenemiyorum amma, itiraf edeyim Asuman’ı şöyle ayağı yere basar görmek…Menderes’in şaşkınlık ve dehşet ile yukarı kalkan kaşlarını izlemek de çok keyifli doğrusu….Hüseyin abi yine genelleme yapmışsın diyecek ama, söyletiyorlar ben ne yapayım, “erkek milleti” işte…hem kadının yüzüne bakmaz…hem de yüzünde yaşama sevinci görürse tahammül edemez…madem tahammül edemiyorsun, ata binmeyi sen öğretseydin…yok yapmıyorsan, eleştirmeye de hakkın yok…Asuman’ın evli iken başka biriyle beraber olmasını onaylamıyorum ama onu en son eleştirecek kişi Menderes’dir…:hıh

Hüseyin abi; Cihan eve girdiği zaman, sahneden çok müzik nedeniyle gerildim…neydi o öyle, gerilim filmi gibi…sanırım sen ileride gerilim filmlerinin aranılan müzisyeni olacaksın…:good:

Cihan’ın yalnızlığına çok üzüldüm..ben onlarsız yaşayamam dedi ya…Sadakat ablanın dediği gibi, onlara hayatı zindan ederken düşünecektin bunları…geçti Bor’un pazarı…:img-pilot

Leyla-Menderes sahnesine yazacak fazla bir şey yok…güzeldi :img-in_lo bence Menderes’in o teklifi dizlerinin üstünde sürünerek tekrarlaması gerekir ama… ajk bu ferman dinlemiyor işte….ne diyelim kısmeeet…

Seliiim…Asuman’ı üzme sakın….o güzelim sahne yalan olmasın…:img-blush

" gözlerinin karasında
boğulmak isterdim,
bana düşen,
yokluğunda boğulmakmış,
nerelere koysam,
nerelere gizlesem
kendimi bilemiyorum…."

Serap Yağız…bu güzel ezgi için teşekkürler…ve Hüseyin abi, hani Yemin albümü….? Bu harika ezgilere de yazık, istediği kadar dinleyemeyen bizlere de…kime başvuralım…Nilgün Hanım biz albüm istiyoruz…!

Bakış için edit: Bu hafta kaç saniye gördün Sonat’ı bakışcan..? Artık her Sonat sahnesinde seni anar oldum vallahi…!

bakış
08-11-07, 23:09
sevgili aly-73 ablam. sen bir annesin. bu demektir ki duyarlı, hassas ve fedakar bir insansın. benim annem olduğunu ve bir serhat teoman yüzünden gözlerinin önünde eriyip bittiğimi düşün. insanın birine olan sevgisi onu göremedikçe daha çok büyüyormuş ben bunu anladım. sonat bölümde ne kadar az gözükürse bendeki tutku o kadar büyüyor. arkadaşlarımdan bazırları sonat çıkmayınca diziyi pek izlemiyor. daha doğrusu diğer dizilerin reklam aralarında bakıyor. ama ben sonuna kadar beklyorum. tabi bazen hayal kırıklığıyla sonuçlanabiliyor bu bekleyiş. ben yemin dizisi hakkındaki başka sitelere göz gezdirdim. oradaki yemin severlerden pek çok kız da benim gibi düşünüyor. yani sonat ı görmek istiyor. tabiki dizinin bir gidişatı var ve ona uyulması gerekiyor ama sonat zaten aileye yabancı biri değil ki. eskiden her aile gösterildiğinde sonat da gösterilirdi. hatta okul hayatı bile bizi izlettirilmişti. bir anda bu kadar az görebilmek çok üzüyor beni. :icon_sorraman çok konuştum.neyseki bu son bölümde bol bol var gibi duruyor. bende yalan yok bizim kızlar sonat olunca bakıyor diziye. ben yine sonat ekranda gözüktüğü ibi başlayacağım çağrı atmaya ki kızlar da ekran başına toplansın:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

peloş_sezin
09-11-07, 15:47
Peloş küsme hakkın ertelenmiştir. Yazın küsebilirsin bize. Lütfen git dizimizi izle ve yorum yaz. Yorum bekliyorum. Bu günümün özelliğinden dolayı küsme hakkını erteledim. Sen de bunu bana hediye say.

bugünün anlam ve önemi vardı ama ben bu mesajı bugün okuduğujm için.bugünnüde bi anlam ve önemi olmadığı için bişey idyemiyecem.

peloşum hayrola canımcım bişeymi yaptık bilmeden aşk olsun en yakın zamanda aramızda eskisi gibi görmek istiyoruz hem bak senin yoklugunda gökhan meydanı boş buldu tüm yemin erkeklerini paralıyo vallahi yani burda bizi yanlız bırakma vlla aslında boykota benim gitmem gerek asucuma yapılanlar için(zati az kaldı)ama yinede arkadaşları bıraklmak istemiyorum bak:)

bu arada hüseyin abi gü ün anlam ve önemini bizimlede paylaşabilirsen seviniriz senin için önemli bbigün yoksa dogumgününmü:)

Merhabalar Yemin Severler
Pelosum can kusum
neden bu kadar sinirlisin?
Bu arada Selim karakter hakkinda yanilmayi istemistim(ama ozette okudugum kadariyla Mercedes Selimin karanlik ic yuzunu cikartacakmis):img-polic
Asumana uzuluyorum(tutundugu dal,maalesefki saglam Dal degilmis):icon_sorr
Sevgilerimle

ben size küsmüşüm küsmemişim ne olacak ben anlamdım.
hem yeminin raytinglerini ben mi yükseltecem.
siz varsınız.
haaa kaç gündür aklımdada demeyi unuttum.elveda rumeliyle yemin aynı gün ve saatte geçmiş olsun ikisinide izleyenlere.

cebalo
09-11-07, 17:36
selam arkadaslar dizimize 3 gün kaldi dört gözle :img-cool2 yeni bölümü bekliyorum pazartesini iple cekiyorum :img-yes:bende elveda rumeliyi severek izliyordum ama simdi yeminlen ayni satte ve ayni günde onun icin izlemiyecem ama olsun yemin benim icin daha önemli :happy0064 pazartesi günleri yeminden baska dizi izlemem :img-yes:elveda rumeliyide baska günde izlerim:img-yes:

bakış
09-11-07, 21:23
sevgili peloş-sezin yeminin ratingleriyle ilgili yorumda bulunmuşsun. yemin zaten rating rekorları kıran bir dizi değil. hiç bir zaman çok yüksek sıralarda olmadı. bu ratingler yeni değil. hüseyin abi de hep der zaten bu dizinin kısıtlı bir bütçeyle, gerçekten tüm ekibin ortaya gönlünü koymasıyla hazırlandığını. hani bzı sahneler gözümüze batıyor. mesela menderes ve leyla nın yemek yeri gibi. ya da mesela menderes in ailesiyle gece vakit geçirmek için bir bölümde bildiğimiz lunaparka gidişi ve orada çocuklara sokaktan dondurm alışı gibi. ya da mesela benim en komiğime giden façalının ofisindeki koltuklar. bunlar hep az sponsordan ya da işte kısıtlı bütçeden kaynaklanıyor gibi geliyor bana. ama düşünsene gerçekten bu kadar gönül verilerek yapılmış bir işe biz de sahip çıkıyoruz işte ne güzel. sen de oyun bozanlık yapma lütfen:img-wink:yeminle aynı saatte bıçak sırtı var, köprü var, elveda rumeli var, kuzey rüzgarı var. tabiki bu diziler daha çok izleniyor ama güç bela bu kadar bölüm çekilmiş ve (yeni sezon başında biraz sarsılsada) sıcaklığını yitirmemiş bu dizi biz seyircilerinden göreceği fedakarlığı hak ediyor. tabi yine sen bilirsin. ama tabi bir itirafta bulunmalıyım. dizinin yeni sezon bölümleri beni o kadar çok sıkıyordu ki sonat olmasa dayanamazdım heralde. sana bir tavsiye sen de sonat severler kervanına katıl. inan yemin o zaman çok daha güzel olacak:img-yes::good::happy0064:img-in_lo

cebalo
09-11-07, 23:09
sana katiliyorum baris arkadas dizimizin karsisinda okadar diziler varki insan hangisini bakacana sasiriyor tabi böyle olunca dizimizin reytingleri biraz düsüyor ama yinede okadar kötü deyil reytingler ,daha gecen AB de 17 totalde 12di dizimizin reytingleri bi iniyor bi cikiyor okadar diziye ramen dizimizin reytingleri yinede iyi bence :good: :good::happy0064 gelecek bölümü iple cekiyorum :img-yes:

cebalo
09-11-07, 23:40
arkadaslar unutmadan birsey soracaktim simdi fox tv baktim yeminin tekrari varmis malesef sonuna yetisebildim ,sonlara doru selimlen asu atlarin ordayken masada oturup sohbet ediyorlar oan bi sarki caliyor yeni bi sarki sanirim cok güzel sarki ,acaba ismini bilen varmi :img-yes:

alisercan
09-11-07, 23:49
bugünün anlam ve önemi vardı ama ben bu mesajı bugün okuduğujm için.bugünnüde bi anlam ve önemi olmadığı için bişey idyemiyecem.

ben size küsmüşüm küsmemişim ne olacak ben anlamdım.
hem yeminin raytinglerini ben mi yükseltecem.
siz varsınız.
haaa kaç gündür aklımdada demeyi unuttum.elveda rumeliyle yemin aynı gün ve saatte geçmiş olsun ikisinide izleyenlere.

Aferin sana vildan. İlgiler ve bağlantıları kuramamanın derin üzüntüsü içinde değilim. Nasılolsa bir anlamı vardır diyorum. Ve nasıl olsa o anlam bana kendini açacaktır zaten. Sağol aydınlatıcı bilgin için...

alisercan
09-11-07, 23:52
arkadaslar unutmadan birsey soracaktim simdi fox tv baktim yeminin tekrari varmis malesef sonuna yetisebildim ,sonlara doru selimlen asu atlarin ordayken masada oturup sohbet ediyorlar oan bi sarki caliyor yeni bi sarki sanirim cok güzel sarki ,acaba ismini bilen varmi :img-yes:

Onunla ilgili yazıyı bir sayfa önce aliye son mesajda yazmış. Oraya bakarsan bulabilirsin sevgili cebalo... Aliye sözlerini de yazmış...

cebalo
10-11-07, 00:12
cok tesekürler alisercan ,ben aliyenin bi önceki sayfadaki yazdiklarini okumusdum demeki cabuk okumusum görememisim simdi gördüm :img-yes:

@ly
10-11-07, 07:43
cok tesekürler alisercan ,ben aliyenin bi önceki sayfadaki yazdiklarini okumusdum demeki cabuk okumusum görememisim simdi gördüm :img-yes:

İtiraf et arkadaşım okumamışsın mesajımı...hem de koyu renkle yazdım sözleri...:img-wink:

Şaka bir tarafa...ben ne zaman Asuman'ı bu kadar sevmeye başladım bilmiyorum...ama mutlu olmasını istiyorum..Selim konusunda beni rahatsız eden iki konu var..1. Asuman'ın evli olduğunu bile bile yaklaşması..2. Fazla mükemmel davranması...Gökhan, lütfen artık gerçek Selim'i tanıt bize...:img-yes:

Asuman-Selim sahnesini çok sevdim...umarım yalan olmaz (Hüseyin abi, o güzel şarkıyı Asuman'a hediye ettiğine göre sen de gül sahnesini sevmiş olmalısın :img-wink:)

Bakış, eline sağlık...çok güzel yazmışsın dizimiz hakkındaki düşüncelerini...Bizi bağlayan Yemin, hissettiğimiz samimiyet zaten..ben de çok takılmıyorum gittikleri yerlere...ya da restoranın ne kadar şık olup olmadığına...onlar ayrıntı sadece...

Bence Peloş'umun canı sıkkınmış bize çatmış...yoksa en fanatik Yemin'linin dizisinden vazgeçeceğine kesinlikle inanmam...:good:

bakış
10-11-07, 16:54
ne gelen var en giden. neyse ben yazayım bişeyler bari. ya herkes selim den şüphe duyuyor ama pardon yani sleim evli bir kadına ilgi duyuyor olabilir ama evli bir kadın da selime ilgi duyuyor. ayrıca asuman değil miydi menderes in sarhoş bir zamanında zehra yı dünyaya getirmek için harekete geçen. asuman da sütten çıkmış ak kaşık değil yani. unutmayalım:icon_whis

peloş_sezin
10-11-07, 19:15
Aferin sana vildan. İlgiler ve bağlantıları kuramamanın derin üzüntüsü içinde değilim. Nasılolsa bir anlamı vardır diyorum. Ve nasıl olsa o anlam bana kendini açacaktır zaten. Sağol aydınlatıcı bilgin için...

hüseyin abi iannki dediğinden hiç bişey anlamdım.

Bence Peloş'umun canı sıkkınmış bize çatmış...yoksa en fanatik Yemin'linin dizisinden vazgeçeceğine kesinlikle inanmam...:good:

buna bi yorum yok aliye balacığım.
sesli fragmanı gördüm.bakış arkadaşım dediklerin doğru ama sesli fragmanda selim kim o dio orda asuman da ben asuman deyince seimin suratı değişiyo.leylanın dediği gibi selim bi işler karıştırdığı belli bence.

peloş_sezin
10-11-07, 19:19
27.bölüm yorumum.

menderes cihana iyi yaptı ohhh canıma deysin.iyi oldu.mahi