Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları-Arşiv-2

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

bakış
18-11-07, 18:23
bu arada bu bölüm serhat teomanın olmadığı kesinleşti ne de olsa. affınıza sığınarak ben ve benim lisedeki sınıf arkadaşlarım bu bölümü izleyemeyeceğiz. ama pazartesi gecesi muhakkak foruma gireceğim. diziyi detaylarıyla açıklamaya çalışırsanız çok sevinirim. bu arada serhat teoman web sitesinin kurum çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. o askerdeyken hayranları onun yolunu gözlemektedir:img-yes:

cebalo
18-11-07, 19:05
herkese selam arkadaslar dizimize 1 gün kaldi yarini iple cekiyorum:img-yes:,bakalim neler olacak ,ben halen sesli fragmani göremedim hem tvde hemde foxun sitesinde bakiyorum hep ayni fragmani veriyorlar artik ancak yarin cikar seslisi,yazik su asumana bir pislik yüzünden kötü olacak mendereslen o yedi tokat bardai tasiran son damla olcak asu icin ,simdi oda menderese cepe alacak eyer cihanlan is yapacaksa baya kizgin demekdir:icon_sorr,simdi mendereslen leylanin basindaki sorunlar birken iki olacaklar :icon_sorr,bakalim bu isin sonu neolacak,tek sevidirici sey leylaylan menderesin baslarinda bukadar sorun varken birarada olmalari, gazelin onlar icin hazirladi romantik gecesini cok merak ediyorum:img-in_lo

cebalo
18-11-07, 19:25
bakis arkadas sen merak etme sana yarin dizimizin detaylarini anlatiriz:img-yes:,ama keske izleseniz cok güzel bi bölüme benziyor , biliyorum sen bu diziye sirf sonat icin bakiyorsun ama beli olmaz belki dizinin arasinda cikabilir hem reytingler icinde iyi olurda cünkü dizimize yarin yeni bi rakip daha cikiyor:icon_sorr ,ama yinede sen bilirsin :img-yes:

bakış
18-11-07, 20:32
bakis arkadas sen merak etme sana yarin dizimizin detaylarini anlatiriz:img-yes:,ama keske izleseniz cok güzel bi bölüme benziyor , biliyorum sen bu diziye sirf sonat icin bakiyorsun ama beli olmaz belki dizinin arasinda cikabilir hem reytingler icinde iyi olurda cünkü dizimize yarin yeni bi rakip daha cikiyor:icon_sorr ,ama yinede sen bilirsin :img-yes:

canım kardeşim benim evimde rating ölçer yokki. hem sen değil miydin her ne olursa olsun bizim dizimiz bir numara diyen. ben sadece bu haftalık sizin affınıza sığınıyorum yoksa sonatlı sonatsız yola devam. hem zaten ben gördüm o umut ışığını sonat çıkacak yine:happy0064
bu arada ben şu cihnla asuman ın tekrar yollarının kesişmesine hiç sevinemedim. yine aynı şeyleri izlemek sıkıcı olabilir. bu arada tabi selim de çıktı sayılır diziden. hoş çocuktu yahu:icon_whis bu arada şu cihanın şu an kaldığı evi bir gösterseler ya. ben çok merak ediyorum o şimdi ne yiyor ne içiyor. bu psikolojiyle işlerine de konsantre olamıyordur o. ne halde çok merak ediyorum

cebalo
18-11-07, 20:42
haklisin bakis arkadas:img-yes: bizim evdede reyting ölcüsü yok bizde öyle bakiyoruz :img-yes:,evet ben öyle demisdim nolursa olsun bizim dizimiz herzaman bir numara takmiyalim reytingleri diye yine takmiyacam :img-yes:bende umutluyum sonat geri gelecek bukadar sonat hayranlarini senaristlerimiz kiramaz :img-yes:bende pek istemiyorum asuylan cihanin birlik olmalarini özete zaten asuman cihandan yardim istiyormus ama cihanin sanirim baska planlari var busever asu yanliz kalabilir beli olmaz,bide su selimin foyasi bakalim nezaman ortaya cikacak

ehlocan
18-11-07, 20:47
Sesli fragmanı az önce izledim...En dikkat çekici sahne şüphesiz Cihan'ın Asuman'ın karşısına çıktığı sahne ve Asuman'ın "sana hayatının fırsatını vereceğim"demesi...Bu seferki ortaklıkları Cihan'ın Asuman'ın avukatı olması olacak gibi geliyor bana...Cihan'da büyük bir zevkle bu işi üstlenir :img-yes:

cebalo
18-11-07, 20:57
bi ben göremedim su sesli fragmani sabahtan beri fox tv izliyorum hep ayni fragman:icon_sorr, hic olmasa izleyenlerin sayesinde biraz olsun öreniyoruz neler olacak diye:img-yes: ,eyer simdi cihan asumanin avukati olursa ortalik tam karisir simdi asuman cocuklari kesin alir menderesden ve ona kolay kolay gösterceni sanmiyorum bide mal mülk var tabi menderesin elinden herseyini alabilir ve bunu cihan büyük bi sevkle yapar:icon_sorr

Karga
19-11-07, 08:53
uzunca bir süre yoktum... dizi yi de çok sık takip edemedim.şunu biliyorum ki bu ekip çalışmasıyla adını çok güzel yazdı tarihe.çevrem de ki tüm insanlar özelikle tüm bayanlar bu dizi yi ve dizinin oyuncularını konuşuyorlar.valla en çok konuşulanlar serhan yavaş ve zeyno üstünışık...tuba ünsal,zeynep ırgat,özden özgürdal ve adı manolyaydı galiba..evin minik kızına bayılıyorlar!benden söylemesiiiiiiiii

belle de jour
19-11-07, 13:51
Sesli fragmanı az önce izledim...En dikkat çekici sahne şüphesiz Cihan'ın Asuman'ın karşısına çıktığı sahne ve Asuman'ın "sana hayatının fırsatını vereceğim"demesi...Bu seferki ortaklıkları Cihan'ın Asuman'ın avukatı olması olacak gibi geliyor bana...Cihan'da büyük bir zevkle bu işi üstlenir :img-yes:

hiç sanmıyorum büyük bir zevkle üstleneceğini çünkü asuman boşanma davası açacak ve menderesin de boşanması leyla ile birleşmesi demek olur cihan da bunu çok iyi biliyor belki çocuklarını görmesini engeller ama onu da nasıl yapacak bilmiyorum bence cihan yine iyi bir dayak yiyecek mahir veya menderesten :img-black

peloş_sezin
19-11-07, 14:34
bende sesli fragmanı izledimde biri leyla mendere romantik gece ge.irecekmine demiş öle bişey yok ama özeeti okudum ordada vardio.aman bilmiom.diziyi zaten izleyemeyecem.yarın artık adaşıma anlattırırım artık.
size iyi seyirler.

ehlocan
19-11-07, 15:16
hiç sanmıyorum büyük bir zevkle üstleneceğini çünkü asuman boşanma davası açacak ve menderesin de boşanması leyla ile birleşmesi demek olur cihan da bunu çok iyi biliyor belki çocuklarını görmesini engeller ama onu da nasıl yapacak bilmiyorum bence cihan yine iyi bir dayak yiyecek mahir veya menderesten :img-black

Biliyoruz ki Menderes'in babası bir döenem dibe vurmuş ve Asuman'ın mermer ocakları sayesinde Menderes'in girişimiyle tekrar şirketi toparlamış yani Asuman'ın mermer ocakları aile için şirket için çok önemli Cihan bütün bunları ellerinden almayı isteyecektir büyük bir keyifle maddi anlamda zora girmeleri beraberinde pek çok problemi getirecektir zaten ama yinede izlemekde fayda var...Gazel'in intikam duygusunun Menderes ve Leyla'ya romantik gece hazırladığı sırada depreşmesinin sonuçları umarım bereberinde felaketler getirmez...O gece ne yapacak ki Gazel "Cihan'ı Leyla ve Menderes'in olduğu yeremi çağıracak eniştemle ablam ne kadar mutlu " demek için :icon_whis :icon_whis ne düşünüyor ne yapacak çok merak ediyorum...

cebalo
19-11-07, 16:33
herkese selam arkadaslar bye, dizimize saatler kaldi cok merak ediyorum neler olacak diye :img-yes:,sonunda sesli fragmani görebildim foxun sitesinde yayinliyorlar,asuman selimin yaninda selim yine onu güzel sözlerlen kandiriyor disari cikmayi teklif ediyor asuman cikmadan yüzünü yikamak icin banyoya gidiyor oan yesim hanim kacacak delik ariyor yakalanmamak icin ,menderes selimin evine geliyor sanirim asuman gil ozamana kadar evden cikmis olmali cünkü kapiyi kimse acmiyor,asu selimlen deniz kenarinda konusuyorlar,asu eve geldinde ortalik karisiyor menderes hesap soruyor ve asumana okali bi tokat atiyor ve evlilini o gece bitiriyor,sonra menderes leylaya asumandan bosanacani söylüyor,asumanda selime söylüyor ve menderesden ona yaptiklarini ve o tokatin hesabini soracani söylüyor ve bunun icin cihana ihtiyaci var sona doru cihanlan konusuyor ve cihana sana hayatinin firsatini veriyorum diyor,simdi asu bosanacak diye sevinelimi yoksa cihanlan birlik olacak diye kizalimi, bakalim cihan bu ise nediyecek,su romantik gece fragmanda görünmedi belki süpriz olacak dört gözle o ani bekliyorum :img-cool2

Tavuskuşu
19-11-07, 18:09
Böülm öncesi yorumumu yapayım dedim. Sakın unuttum sanmayın forumu. Takip ediyorum ama sınavlarım başladığı için yorum yapamıyorum. Neyse şimdi fırsat bulmuşken yazayım bir şeyler.

Sesli fragmanı dün "Bez Bebek"i izlemek pahasına da olsa gördüm.:) Menderesin yaptığı bir kadın için çok aşağılayıcı bir şey. Her ne kadar selim kötü biri de olsa bunu asumana anlatma tarzı çok yanlış.Bu açıdan menderes bayanlardan anlamıyor. Kadın körkütük aşık ve aşık bir kadına sevdiğini kötülersen hemen savunmaya geçer. Üstelik asuman selimi tutunacak bir dal olarak görüyor. Güvendiği bir insan hakkında duymak isteyeceği şeyler değil menderesin anlattığı. Menderes her ne kadar asumanı uyarmak için konuşuyor olsa da dediğim gibi seçtiği yol yanlış. Menderes Asumanın gözünde kendisi Leyla ile mutlu olurken onun aşık bir kadın olarak gezmesini istemeyen maço bir erkek konumundadır şu anda. Bu nedenle zaten selim hakkında anlatılanlara inanması güçken bir de böyle bir yol seçince daha da beter ediyor olayları. Halbuki adam gibi konuşsa belki daha iyi anlar asuman. Ama çemkirerek hele de şiddet uygulayarak onu kendinden daha da uzaklaştırıyor. Üstelik savunmasız bir kadına vurması kadar adice bir şey olamaz. Ne olursa olsun o tokat atılmamalıydı. Bundan sonra görüldüğü üzre asuman daha da hırslanıyor ve yine cihanla yolları kesişiyor. Zaten menderesin başında o kadar dert varken bir de böyle bir belayı tekrar başına sarıyor. Aferin diyoruz menderese... Çok akıllıca hareketler bunlar.Bravo...

bakış
19-11-07, 22:00
merhaba arkadaslar
ben bisey sorucaktim,dizide askere giden cocugun ismi sonat sanirim, acaba gercek ismini bilen varmi ? :)

arkadaşım sonat ı bilmeyen yokki ismi serhat teomannn yakında fan sitesi açılacak. haberin olsun. çok yakışıklı dimi:img-wink:sen yeni katıldın galiba aramıza henüz sonatzede değilsin. birkaç bölüm geçsin bak gör nasıl tutuluyorsun serhat teomana. ayıptır söylemesi biz yemin kızları kendisine bizzat bayılıyoruz da.:icon_whis:img-in_lo

betü$_ozan
19-11-07, 22:10
arkadaşım sonat ı bilmeyen yokki ismi serhat teomannn yakında fan sitesi açılacak. haberin olsun. çok yakışıklı dimi:img-wink:sen yeni katıldın galiba aramıza henüz sonatzede değilsin. birkaç bölüm geçsin bak gör nasıl tutuluyorsun serhat teomana. ayıptır söylemesi biz yemin kızları kendisine bizzat bayılıyoruz da.:icon_whis:img-in_lo

fan sitesinin acilmasina cok sevindim..
vallah actigimda patates soyuyodu, cok sempatik buldum, yada gazel'e konusmasindan sonra falan...
bende olurum bikac bölüme kalmaz serhatci:)

yagmurkusagı
19-11-07, 22:16
merhabalar ben diziyi 20.blümden itiberen izlemeye başladım bazı olayları y,tam bilmiyorum yarım yarım netten izledim o yüzden birşey soracağım sanırım asuman oğlu menderesin öz oğlu değilmiş peki zehra öz kızımı

cebalo
19-11-07, 22:28
dizimiz malesef bitti hemen bi yorum yapayim tek kelimeyle süper bi bölüm izledim:good: hele sonu cok güzeldi :img-in_lo:img-yes:,basladiyindan beri su romantik geceyi bekliyordum bekledime deydi ve cok güzel bi romantik gece oldu,hele gazelin cihana cep tel.resim göndermesi harikaydi bide gecmis olsun diyor ne komik kiz ,mendereslen leylanin durumu iyiye giderken asunun durumu pek kötü kadin hic kimseye inanmiyor ,pislik selime cok güveniyor ama o güvendiyi daglara karlar yacak,:icon_sorr hele su yesim yokmu bu kizi elime verseler sacini basini yolarim, selo babayi ayakta uyutuyor hem asu hemde selahatin baba iyi yediler bu numarayi gönül hanimda ise yarmadi,simdi asu bide cihandan yardim istiyor cihan kabul etmedi ama gazelin gönderdiyi o resimden sonra fikri deyisebilir hic beli olmaz :icon_sorr,ama neyaparlarsa yapsinlar mendereslen leylayi asla ayiramiyacaklar :img-in_lo:img-yes:unutmadan sonat hayranlari sonat bu bölümde kisacik oynadi askerde mutfakta patates soyuyordu kisada olsa göründü

bakış
19-11-07, 22:28
merhabalar ben diziyi 20.blümden itiberen izlemeye başladım bazı olayları y,tam bilmiyorum yarım yarım netten izledim o yüzden birşey soracağım sanırım asuman oğlu menderesin öz oğlu değilmiş peki zehra öz kızımı

evet canım öz kızı. sen çok geri kalmışsın yahu. neyse zararın neresinden dönsen kardır. sen sordukça biz sana herşeyi detaylarıyla anlatırız. bak bu forum şöyle ben serhat teomandan sorumlu devlet bakanı. cebalo leyladan sorumlu olsun hmmm bir düşünelim ehlocan asumandan veee tavukuşu da menderesten cihandan da Hüseyin abi sorumlu olsun. ona ancak onun kadar sabırlı ve iyiliksever biri dayanabilir. bu arada huuu aloooo yeminciler neredesiniz

cebalo
19-11-07, 22:33
yagmurkusayi arkadas bildin dogru hayati menderesin ölmüs olan kardesinin oglu menderes onu öz oglu gibi seviyor,zehracik menderesin öz kizi :img-yes:

bakış
19-11-07, 22:43
arkadaslar ben menderesden ve leyladan sorumlu bakan olabilirmiyim ikisinide cok seviyorum:img-yes:ve ikisinide severek izliyorum

al canım ikisi de senin olsun. kimsenin ilgilendiği yokki. yine mi kimse izlemedi. huuu aloooo ratingler yarın yine yerlerde sürünürse oyarım hepinizi. ay şaka tabi canım arkadaşlarım. cihanı 5 dakika televizyonda görmek bile asabileştirmiş beni valla. farketmemişim

bakış
19-11-07, 22:57
ya evet hem yazsınlar hemde eklesinler

oo yağmur kuşağı hızlı çıktın bakıyorum. sen de yeminci olmaya adaysın demek. hadi bakalım hayırlı olsun. hoşgeldin aramıza. bizde kurallar belli önce küçüklerinin gözünden sonra büyüklerinin ellerinden öpeceksin. forumun reisi Hüseyin abimizdir. o seni okuyacak, şayet beğenirseeee o zaman seni de aramıza alır, bacımız bilir,cihandan koruruz. sağlıcakla kal

cebalo
19-11-07, 23:18
bu bölümde cihanin az görünmesi cok iyi oldu ortaliyi fazla karistiramadi ,ama onun yerine asu ortaliyi karistiriyor :icon_sorr bide su iki giciklar selimlen yesim hanim ikiside tam birbirlerine uygun giciklar:img-yes:saniyorum bu ikilinin foyalari ortaya ciktinda hapisede beraber gireler hic ayrilmazlar,aslanim menderes cihanin foyasini ortaya cikardi simdi sira selimbeyde oda yakin ,bakalim asu hanim ozaman neyapacak nasil bakacak menderesin yüzüne:img-yes:merak ediyorum

jujum
19-11-07, 23:47
iyi akşamlar herkese
öncelikle bakışa bir selam:

aslında birçok sorunun cevabı gecen ki bölümde belli olmuştu... selim ve yeşim sinsi bir oyun kurmuşlar, sürdürüp gidiyorlar:img-icecr
selim belli ki tam bir jigolo o teyzeyi de soyup soğana çevirmiş :img-cool2
sevgili cansu bölümden önce yazmış tokat konusu malesef bir hafta boyunca hiç fragmanı göremedim o sahneye dizi yayınlanırken sahit oldum :img-cool2 resmen tokat atmış yaa ne bileyim diğer dizilerde falan görüntü hilesi verilir o tokat atılır gibi yapılır fakat attırılmazdı, oyuncuları bu yüzden bir kez daha tebrik ediyorum:good: ama menderesi kınıyorum tabiki:) sebep her ne olursa olsun hiç bir şekilde bunu yapmaya hakkı yoktu:img-beee::img-beee:forumca da kınıyoruz kendisini :dito
selahattin amca bugün yine pek bir koruyucu ve nazikti :img-pilot şu fatmanur hanım bir gelse selahattin amcamızın hakkından gelicek ama:icon_whis
.... gazel ise yine tehlikeli bir oyuna dalıyor yaa hadi hayırlısı arının kovanına sen niye çomak sokarsın ki be gazelcim :icon_sorr

edit... sonata niye patates soyduruyorlar yaaa :img-fie:
sizlere iyi yoruml
sevgilerimle

alisercan
20-11-07, 02:12
evet canım öz kızı. sen çok geri kalmışsın yahu. neyse zararın neresinden dönsen kardır. sen sordukça biz sana herşeyi detaylarıyla anlatırız. bak bu forum şöyle ben serhat teomandan sorumlu devlet bakanı. cebalo leyladan sorumlu olsun hmmm bir düşünelim ehlocan asumandan veee tavukuşu da menderesten cihandan da Hüseyin abi sorumlu olsun. ona ancak onun kadar sabırlı ve iyiliksever biri dayanabilir. bu arada huuu aloooo yeminciler neredesiniz

Bütün yemin ahalisi de senin fikrindeyse demek ki cihanı sadece benim durdurabileceğimi anlamışsınız. O halde cihanın aranızdan ayrılması için ne yapayım, düşüneyim bakalım. Haftaya kadar bir şey bulurum her halde. Dur bakalım sizin cihan sorununuzu çözeceğim...:good:

ülkü
20-11-07, 08:32
herkese selamlar...:img-wink:oo nasıl bi bölümdü yaaaa harikaydı:happy0064
uzun zamandır en çok beğenerek izlediği bölümlerden biriydi dün akşam ki bölüm:good:
izlerken yerimde duramadım neyse asumandan başlayalım...bu bölümde ona yine üzüldüm ama neden menderesi anlamamakta direniyo onu anlamış değilim selim iyice gözlerini kör etti asumanın :icon_sorrcnm benim başı yanacak ama o inanmıyor...keşke o gıcık kızla yakalasaydı(adını unuttum yaw:) ) bide asumanım fena tokat yedi :icon_sorr cnm benimm inş anlar herşeyi önümüzdeki bölümde dicem ama fragmana bakılırsa pek öyle görünmüyor....
menderes sonunda leylasına kavuştu :img-in_lo:img-in_lo cnm gazelim sayesindee:img-icecr(gazeli çokk ama çok seviyorum)yine yapacağını yaptı onları buluşturdu bitanem benim ya:img-in_lo

ülkü
20-11-07, 08:37
yorumumu bi mesaja sığdıramıyorum:)
leylamız da bu bölüm ayrı bi güzeldi..sanki diğer bölümlere göre daha güzel oynadı yada bana öyle geldi bu bölüm performansını ben çok beğendim:good:bakışları,utanmaları ,laf geçiştirmeleri falan çok hoştu ya cnm benimm:img-in_lo
arkadaşlar bende sonatı bi daha göremeyeceğiz sanıyordum ama karşımıza patates soyarken çıkmasın mı şaşırdım birden:img-pilot

şimdi cihanı unutmamak lazım dimi oh be dedim cihan yok ortalıklarda ama malesef önümüzdeki bölüm baya göreceğiz gibi yine onuuu:img-elvis(hüseyin abi kurtar bizi bu cihandan yaw sana güveniyoruz:) )ya ne söyleyeceğimi bilemiyorummm süper ötesi bir bölümdü heycanla bekliyorummmmbye

Messa
20-11-07, 08:48
Diziyi izlemeye vakit bulamıyordum uzun zamandır, dün akşam ancak bir kısmını izleyebildim de, neler olmuş neler... Leyla Cihan'dan boşanmış, Menderes ile Asuman'da boşanmak üzereler, Sonat askere gitmiş, Toprak kocaman delikanlı olmuş :) peki Cihan nerede göremedim de... Göremediğim iyi'de oldu aslında, yorumlarınıza bakılacak olursa Cihan yine aynı tas aynı hamam.

Sonat'a patates soymak ne kadar yakışmış öyle, patates soyasım geldi valla yani boş olsam gidip patates alıp soyacaktım o kadar yani... (Gülmeyin:)) Sonat'ın askere gidişi Gazel açısından iyi olmuş, değerini bilmeye başlamış, bununla da yetinmeyip hisleri su yüzüne çıkmaya başlamış yavaş yavaş... Zaten, Sonat gibi biri dururken nasıl gidip Cihan'a aşık oldu hala anlayabilmiş değilim ya neyse.

Asuman'da sporcu beyefendi ile samimiyeti ilerletmiş, iyi olmuş aslında Menderes ile olan evliliğinden bir hayır gelmeyecekti zaten... Edit: Jujum, yazmış bana sporcu beyefendi Asuman'ın malları için ona yanaşıyormuş, diziyi uzun zamandır izlemediğim için bu kısmı kaçırmışım. En son izlediğim de polonezköy'e yemeğe gitmişlerdi, adam da fena halde aşık gibiydi, bende kanmışım asu gibi...:img-yes:

hewal
20-11-07, 09:02
Neydi şimdi bu Gazel'in yaptığı...Arı kovanına çomak sokmakmı desek yaralı aslanın yarasını kanatmakmı...Hiç gereği yoktu işgüzarlık yaptı gelecek bölüm boyunun ölçüsünü alacak...Her daim birşeylere çabaladı hep bir umut Cihan'ın pisliklerini çıkarır diye bekledik ama hep yarım kaldı , iş yine döndü dolaştı Menderes'e kaldı bu seferde öyle olacak belli oldu...

Selim - Yeşim ikilisi midemi blandırıyor ve bu yeni Yeşim diğerinden de yapmacık...

İlhan'ın tam da araştırma yapmak için salona geldiği anda Gönül hanımında gelmesi sadece dizilere özgü bir tesadüf ah keşke birde Asuman inansaydı :img-yes: :img-yes:

Gazel ve Leyla seradayken radyoda çalan Söyleyemedim şarkısı Menderes geldiğindede devam ediyordu...Tam bu kadar olmaz dedim ki meğer Leyla cd sini almış ordan dinliyormuş..O cd den bizde istiyoruz umarım en yakın zamanda dizinin bi soundtrack'i çıkar...

Müzik demişken haddim olmayarak içimden geçen birşeyi yazmak istiyorum Hüseyin abimin affına sığınarak Gönül - Selim spor salonu kapı önü konuşmasında kullandığınız müziği o sahnede benimseyemedim...Yani daha hoş sahnelerde duymaya alıştığımız o müziği o sahnede duymak istememiş olmamla alakalı olabilir :img-blush :img-blush

Birde Menderes Mahir Façalı ev sahnesinde kullandığınız müzik çok çok güzel bye bye

purna
20-11-07, 09:06
toprak aynı benım ablamın ogluna benzıyor her hareketı.

son sahne çok guzeldi leyla ve menderesın

bahargokhan
20-11-07, 12:29
herkse merhabalar.
uzun zamandan sonra yemin forumuna yazıyorum çünkü bekledim dizinin kendine gelmesını,geldıde.
heyecanla ızledıgım ve menderesle leylanın dans edıp opustuklerı sahneye hayran oldum.bır ask bu kadar gercek gıbı oynanır.tebrıkler her ıkı oyuncuyada.ben dızının basından berı gazele hayranım.sonatla cok yakıstırıyodum ancak gazelın ılgısız tavrı, bende mahır ve gazelın yakısacakları hıssını uyandırdı.Ancak sunu anladım kı gazel sonata sırılsıklam asık.keske sonatı askere gondermeselerdı gerı gelmesı uzun zaman alacak bu nasıl duzeltılecek bılmıyorum ama bır an once gelse ck ıyı olacak.bence bır kac bolum sonra eger sonat dızıden ayrılmadıysa zaman atlaması yapılacak .sırf sonat ıcın bu yapılır mı bılemıyorum.eger yapıılmayacaksa arada bır patates soymasını gorur bır daha dızının son bolumunde gazele kavustugunu goruruz.
asumana ıcım acıyor mutlulugu yakalamısken hersey ters duz oldu.kadın haklı hırcın davranmakla cunku onun adına olumlu hıcbır sey yok dızıde.

karagolge
20-11-07, 15:03
gazel ne yaptı ya uyuyan aslanı uyandırdı yenı bolumde cezasını cekıcek gıbı duruyo menderes ve leyla süperdiler ayrıca burak sağyaşara (mahir)bayılıyorum.

GÜL GÜZELİ
20-11-07, 15:27
gazel ne yaptı ya uyuyan aslanı uyandırdı yenı bolumde cezasını cekıcek gıbı duruyo menderes ve leyla süperdiler ayrıca burak sağyaşara (mahir)bayılıyorum.

ya ben burda pek yazmıyorum ama arada birde olsa diziyi izleme şansı yakalıyorum dizide en çok menderesi seviyorum ben adam gibi adam ya yürekli mert sevecen insan sarrafı biri ondan sonrada senın gibi mahire hastayım karagolgecimm adam acayip çekici geliyo bana başta gazelle olurlar diyodum ama bu bölümde gazelin sonata aşık oldugunu beklemekte oldugunu dayanamadıgını filan gördüm o yüzden vazgeçtim mahir gazel aşkından mahire herşeyden önce aşkına karşılık vericek sagde hanımhanımcık karakterli güzelligi önemli degil olmasada olur sevimli sempatik şeker bi kız olsun istiyorum mahiri ilk görüşte kalbinden vurucak bi kız olsun istiyorum hem mahir akıllandı dogru yolu buldu pis içlerden kurtuldu namusuyla menderesin yanında çalışıyo artık sırtı yere gelmezz bu bölümde evde tuttu kendine geriye bi tek aşk kaldı oda oldumu mahir o zaman mahir olucak benım gözümde ikinci menderes o herşeyi hakediyooo canım yaa bayılıyorum ona ben inş en kısa zamanda karşısına gönlünün kraliçesi çıkar:img-blush

GÜL GÜZELİ
20-11-07, 16:05
GUL GÜZELİ ben mahirin biriyle birlikte olmasını istemiyorum yaaaa olmasın o yanlız daha iyi kıskanıyormuyum ne:img-yes:

havada kıskançlık kokusu var:img-wink:cnm mahiri kıskanıyosun anlıyorum seni ama mahirde bi insan sonuçta hemde yakışıklı bi içim su tarzında ve onunda aşka açık bi kalbi var enınde sonunda oda aşık olucaktırr dizi boyunca mahiri menderesin peşinde kuyruk gibi koşturucak halleri yok senaristlerin ya diziden çıkıcak yada hayatına yeni bi renk gelicekk bende çıkmasındansa aşık olmasını tercih ederim hem güzel olmazmı aşık bi mahir kimbilir ne tatlı olucakk:img-in_lo hele romantık mahir:img-in_lo ahh ahhh acaba görebilicekmiyizzz aşk adamı mahiri:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

karagolge
20-11-07, 16:20
havada kıskançlık kokusu var:img-wink:cnm mahiri kıskanıyosun anlıyorum seni ama mahirde bi insan sonuçta hemde yakışıklı bi içim su tarzında ve onunda aşka açık bi kalbi var enınde sonunda oda aşık olucaktırr dizi boyunca mahiri menderesin peşinde kuyruk gibi koşturucak halleri yok senaristlerin ya diziden çıkıcak yada hayatına yeni bi renk gelicekk bende çıkmasındansa aşık olmasını tercih ederim hem güzel olmazmı aşık bi mahir kimbilir ne tatlı olucakk:img-in_lo hele romantık mahir:img-in_lo ahh ahhh acaba görebilicekmiyizzz aşk adamı mahiri:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

yani mahirin romantık halini merakederım ama bi yanımda onu bırıyle dusunemıyorum yanındakı ben olacaksam tamam ama baskasına HAYIR :happy0064

GÜL GÜZELİ
20-11-07, 17:30
yani mahirin romantık halini merakederım ama bi yanımda onu bırıyle dusunemıyorum yanındakı ben olacaksam tamam ama baskasına HAYIR :happy0064

:):):) canım zaten mahirin yanında birini görene kadar dizi biter hala bi cihandı gidiyo habire onunla ugraşıyoo menderese borçluyaa onu kötülüklerden korucakya habire tetik üstündee birazzz zor birini bulur aşık olur o ama olur yani herhan bekliyorum birini ama şöyle masum yüzlü sevimli hoş biri olsun yaa madem sen seviyosun mahiri kıskanıyosunn girsene diziye hem mahir yanlız olmamış olur aşık mahiri görürüz hemde sen istedigine kavuşmuş olursun ne dersin:img-wink::img-wink::img-wink::img-wink:

dazzle
20-11-07, 18:15
yine süper bir bölümdü aşkın gözü körmüş bak hemde elimizde hazır kanıtımızda var şekil 1-a asuman mermertay çok ilginç yaaa yani bukadarda gözü kapalımı gider insan gerci diğer kadını duyduk neler yapmış onunda ruhu duymamış ay benim bu gazeli dövesim var kaç haftadir takdirlerimi alıyordu ama buhafta sınıfta kaldı illa arının kovuguna çomak sokacak olayları içinden çıkılmaz bi hale getirecek ya sen hanım bi kız olup evinde oturup sonatını beklesene hala nedir bu entrikalar falan haftaya aklı basına gelir artık bi temiz sopayı haketti uyuyan yılanı harekete gecirdi yoksa sevgili cihanımız kendi kendine yasıcaktı buarada şu fatmanur teyze gelsin bi an önce selo babanın aklını bi basına getirsin nedir bu yaaa bu yastan sonra adamı teneşir paklar yakışıomu senin gibi bi adama cık cık cık olmuyo böle yaaa mendres ve leyla çok tatılydı yine sonları hayir olsun bakalım neler olacak

esmacengiz
20-11-07, 18:34
yine süper bir bölümdü aşkın gözü körmüş bak hemde elimizde hazır kanıtımızda var şekil 1-a asuman mermertay çok ilginç yaaa yani bukadarda gözü kapalımı gider insan gerci diğer kadını duyduk neler yapmış onunda ruhu duymamış ay benim bu gazeli dövesim var kaç haftadir takdirlerimi alıyordu ama buhafta sınıfta kaldı illa arının kovuguna çomak sokacak olayları içinden çıkılmaz bi hale getirecek ya sen hanım bi kız olup evinde oturup sonatını beklesene hala nedir bu entrikalar falan haftaya aklı basına gelir artık bi temiz sopayı haketti uyuyan yılanı harekete gecirdi yoksa sevgili cihanımız kendi kendine yasıcaktı buarada şu fatmanur teyze gelsin bi an önce selo babanın aklını bi basına getirsin nedir bu yaaa bu yastan sonra adamı teneşir paklar yakışıomu senin gibi bi adama cık cık cık olmuyo böle yaaa mendres ve leyla çok tatılydı yine sonları hayir olsun bakalım neler olacak

asuman delirmiş olmalı nası lbu kadar kör olabiliyo anlamıyorum menderes de yırtınıyo asuman gerçekleri görsün diye yezık ya zaten onun aklı nerelerde bi de asuman uğraştırıyo bi ton. gazel de hakkatten sopalık haa neden şimdi uyuzluk çıkarttı ki cihan gaza gelip davayı almaz inşallah...ha bi de selahattin amca da fazla ileri gtti ama menderes tehtit etse ya anemin bunlardan haberi varmı gibisinden o zaman bi afallar adam belki ne yapıyorum ben diye.. gelelim dizinin en güzel kısma son sahneye :img-in_lo bu menderesle leyle warya izlerken resmen kalp atışlarım hızlanıyo o kdr heycan yapıyorum ki sanki menderesin yanındaki benmişim gibi geliyo o kdr tatlı ki canım yaa :img-in_lo
ha bi de mahir war o da evi tuttu hadi hayırlı olsun ne diyelim artık :happy0064

(BuRcUu)
20-11-07, 19:03
Asuman'ın bu kadar aşık oLabiLiceğini tahmin etmiyordum.. asLında qerçekten aşık mı onu da biLmiyorum ya nyse.. Menderes onu bu durumdan kurtarmak için neLer napıyor,vazqeçmiyor.. Hanımefendi'nin yaptıkLarına bak !! Sen biLirsiiin kendiin kaybettin şekerim snra çok ağLarsın ama bir işe yaramayacak o başka.. ;)

Sonat'ı askerde de qördük.. saçLar fLn yok oLmuş yine de çok hoş oLmuştu.. =))

SeLahattin Bey fazLa ilerii qitti artık yaşına başına bakmadan karısını fLn unuttu Yeşim'in peşinde sürükLeniyor.. Bir an önce akLının başına qeLmesii Lazım snrası çok fena..

LeyLa-Menderes sahneLerii benimde hoşuma qidiyor o kdr qüzeL qeLiyor ki.. Ahh ahh.. Bu arada GazeL'in çektiği resim iyii qüzeLdi de Cihan'a qöndermesii hiç iyi oLmadı.. zaten fraqmanda da qördük başına iş açıcak..

t-o-r-t-u-r-a
20-11-07, 19:20
ya arkadaşlar ben sonlarını izleyemedim sınavalr yüzünden mahire ne oldu kime aşık gazel yine ne yaptı sonatı diziden çıakrmak içnimi askere gönderdiler yeşim değişmiş herhalde bu ikisi el birligiyle asumanları mahvedicek herhalde cihan neler yaptı ????

t-o-r-t-u-r-a
20-11-07, 19:25
ayay fragmanda neler oluyor öyle cihan gazeli kaçıyor leylaya tuzak kuruyor asuman sanırım gerçegi ögreniyor ah ah of hafatda sınav avr ya yine izleyemecegim

karagolge
20-11-07, 19:31
:):):) canım zaten mahirin yanında birini görene kadar dizi biter hala bi cihandı gidiyo habire onunla ugraşıyoo menderese borçluyaa onu kötülüklerden korucakya habire tetik üstündee birazzz zor birini bulur aşık olur o ama olur yani herhan bekliyorum birini ama şöyle masum yüzlü sevimli hoş biri olsun yaa madem sen seviyosun mahiri kıskanıyosunn girsene diziye hem mahir yanlız olmamış olur aşık mahiri görürüz hemde sen istedigine kavuşmuş olursun ne dersin:img-wink::img-wink::img-wink::img-wink:

ah ah ALLAH mı söyletıyo senı :P hanı alsalar beni baska bişey istemezdim heralde ya mahır bitane ya bakısı duruşu herşeyi başka bu çocuğu daha önce nasıl olmuşda başka dizilerde oynatmamışlar

cebalo
20-11-07, 20:07
selam arkadaslar bye, daha yeni eve geldim gelirgelmez bilgisayara girdim ve hemen foxtvnin sitesini actim ve yeni bölümün fragmani cikmis :happy0064,gelecek bölüm cok heycanli olacak deli cihan yine yapacak yapacani ,ah gazel sana kimdedi o resmi deli cihana gönderdiye cihan normal birisi olsa nesye ama bu deli cihan simdi aldin basina belayi üstelik leylanin basinada bela aciyor,deli cihan hem gazeli hemde leylayi kaciriyor menderes cildiracak,bu cihanin sonunu pek iyi görmiyorum söyleyim,asuda artik selimin nemal oldunu anliyor sanirim fragmanda öyle görünüyor :img-yes:,dünkü bölüme yorumum tek kelimeyle süperdi :good: hele sonu cok güzeldi o romantik sahneye bayildim :img-in_lo menderslen leyla birbirlerine cok yakisyorlar o romantik sahneyi dizinin basindan beri bekliyordum ama bekledime deydi harikaydi,asuya birseydiyemiyorum gicik selim gözünü kör etmis gercekleri göremiyor selo babada öyle ikiside ayakta uyuyor ama farkinda deyiler:icon_sorr,facaliylan mahirin sahneleride cok güzeldi tam baba ogul gibiydiler aralarina mendersde katilinca kadro tam oldu :happy0064,gazele gelince biyandan cok güzel yapti diyorum o resmi cihana göndermekle ama biyandanda basina bela aldi ,bakalim gazelen leyla deli cihanin elinden nasil kurtulacaklar,gelecek bölüm yine süper olacak dört gözle bekliyorum,unutmadan dizimiz reytingleri yükselmis cok sevindim :good:

alisercan
20-11-07, 20:26
Neydi şimdi bu Gazel'in yaptığı...Arı kovanına çomak sokmakmı desek yaralı aslanın yarasını kanatmakmı...Hiç gereği yoktu işgüzarlık yaptı gelecek bölüm boyunun ölçüsünü alacak...Her daim birşeylere çabaladı hep bir umut Cihan'ın pisliklerini çıkarır diye bekledik ama hep yarım kaldı , iş yine döndü dolaştı Menderes'e kaldı bu seferde öyle olacak belli oldu...

Selim - Yeşim ikilisi midemi blandırıyor ve bu yeni Yeşim diğerinden de yapmacık...

İlhan'ın tam da araştırma yapmak için salona geldiği anda Gönül hanımında gelmesi sadece dizilere özgü bir tesadüf ah keşke birde Asuman inansaydı :img-yes: :img-yes:

Gazel ve Leyla seradayken radyoda çalan Söyleyemedim şarkısı Menderes geldiğindede devam ediyordu...Tam bu kadar olmaz dedim ki meğer Leyla cd sini almış ordan dinliyormuş..O cd den bizde istiyoruz umarım en yakın zamanda dizinin bi soundtrack'i çıkar...

Müzik demişken haddim olmayarak içimden geçen birşeyi yazmak istiyorum Hüseyin abimin affına sığınarak Gönül - Selim spor salonu kapı önü konuşmasında kullandığınız müziği o sahnede benimseyemedim...Yani daha hoş sahnelerde duymaya alıştığımız o müziği o sahnede duymak istememiş olmamla alakalı olabilir :img-blush :img-blush

Birde Menderes Mahir Façalı ev sahnesinde kullandığınız müzik çok çok güzel bye bye

Sevgili Başak;
O müziği haklısın duygusal yoğunluğun olduğu sahnelerde kullanıyoruz. Daha doğrusu kullandığımız müziklerden biri. Sen orada benimsemiyorsun çünkü selimle konuşuyor. Ama ben ve mixteki arkadaşlar ise olayı hem gönülün duygusu hem de ileride Asumanın içine düşeceği hatta şimdiden düştüğü diyelim durumu yansıtması için özellikle kullandım. Yoksa oraya bizim sıklıkla kullandığımız yemin gerilim duygusal ya da keman gerilim de giderdi. Ama anlatılmak istenen yani ilhanın durumu tespiti ön planda olsaydı (bana göre değil) bunları tercih ederdim. Fakat müzik yerleştirme tamamen bir bakış. Yani senin bakışın yanlış değil benim ki de. Nasıl hissettiğimizle ilgili. Önemli olan izleyici, yönetmen yapımcı ve müzisyen asgari müştereklerde buluşsun.
Mahir sahnesinde kullandığımız müzik bize ait olmayan bir müzik. Biz zaman zaman eğer dizi konseptine uygunsa diğer müzisyen arkadaşlarımızdan (Yapımcının da onayı ile elbette) ezgiler alırız. Hem güzel müziklerin duyulması açısından hem de müziksel anlatım daha da zenginleşsin isteriz. Örnek olsun ki zaten biliyorsun sen de Söyleyemedim duyulmuş ve bilinmiş olmasına rağmen bu dizi konseptine çok uyduğu için sevgili Cevdet Bağcadan rica ettik ve aldık. Bu ezgiye gelince bu da sevgili dostumuz Turabi Yıldırıma ait bir albümden. (AH BENDEKİ SEN) ezginin adı da aynı...
Ayrıca eleştirin için ve yaklaşımın için teşekkürler. İyi ki döndün aramıza selam ve sevgiler Hewal...

alisercan
20-11-07, 20:28
yorumumu bi mesaja sığdıramıyorum:)
leylamız da bu bölüm ayrı bi güzeldi..sanki diğer bölümlere göre daha güzel oynadı yada bana öyle geldi bu bölüm performansını ben çok beğendim:good:bakışları,utanmaları ,laf geçiştirmeleri falan çok hoştu ya cnm benimm:img-in_lo
arkadaşlar bende sonatı bi daha göremeyeceğiz sanıyordum ama karşımıza patates soyarken çıkmasın mı şaşırdım birden:img-pilot

şimdi cihanı unutmamak lazım dimi oh be dedim cihan yok ortalıklarda ama malesef önümüzdeki bölüm baya göreceğiz gibi yine onuuu:img-elvis(hüseyin abi kurtar bizi bu cihandan yaw sana güveniyoruz:) )ya ne söyleyeceğimi bilemiyorummm süper ötesi bir bölümdü heycanla bekliyorummmmbye

Merak etme Ülkü Kardeş, bu Cihan artık çok oldu. Biz onu halletmenin yollarını arıyoruz. Sonu yakındır. Mahire ulaştım olayı onunla çözeceğiz.
Bu arada nedir bu mahir düşkünlüğü anlayamadım. Sonat Mahir helal olsun diyorum. Ne yapsak Ali dedeyi de ikisinin arasına katıp yeni façalı olarak mı tanıtsak Nilgün Hanım... Ali dede de bu fani dünyada bir arkadaş bulsa kendine ne güzel olurdu..:good:

mxrxt
20-11-07, 22:48
selam arkadaslar
harika bölümdü cok begendim asumánin selime bu kadar kapilmasi ve gercekleri görmemesi cok aci asuman icin üzülüyorum hic düsünmezdim ama nasil bir kumpasin icinde oldugunu anlamasi cok zor üstelik menderese bu kadar öfkeliyken..Bizim selo amcada unuttu fatmanurr yengeyi masallah onunda gözü bisey görmüyor hersey menderese kaliyor gene yine ailesi icin mucadele ediyor..
Yeni bölüm fragmanini izledim gazel hep demsitim dikkat et cihan senin icin iyi seyler düsünmüyor diye biraz gecte olsa cikti iste..
Cihan son kozlarini oynadimi yoksa yenimi basliyor orasi muamma ama sanirim kolay pes etmeyecek artik onunda yaninda biri var.. Asuman...

cebalo
20-11-07, 23:45
imzan cok güzel olmus mxrxt arkadas :good:,banakalirsada cihan son kozunu daha oynamadi asil simdi basliyacak gazeli kaciriyor leylayida kaciriyor simdi tüm kozlar onun eline gececek :icon_sorr bakalim plani ne ,ama eyer menderes onu bi yakalarsa oan cihanin isi bitmisdir ne asuman ne baskasi onu menderesin elinden kurtaramaz :img-yes:

hewal
21-11-07, 08:18
Sevgili Başak;
O müziği haklısın duygusal yoğunluğun olduğu sahnelerde kullanıyoruz. Daha doğrusu kullandığımız müziklerden biri. Sen orada benimsemiyorsun çünkü selimle konuşuyor. Ama ben ve mixteki arkadaşlar ise olayı hem gönülün duygusu hem de ileride Asumanın içine düşeceği hatta şimdiden düştüğü diyelim durumu yansıtması için özellikle kullandım. Yoksa oraya bizim sıklıkla kullandığımız yemin gerilim duygusal ya da keman gerilim de giderdi. Ama anlatılmak istenen yani ilhanın durumu tespiti ön planda olsaydı (bana göre değil) bunları tercih ederdim. Fakat müzik yerleştirme tamamen bir bakış. Yani senin bakışın yanlış değil benim ki de. Nasıl hissettiğimizle ilgili. Önemli olan izleyici, yönetmen yapımcı ve müzisyen asgari müştereklerde buluşsun.
Mahir sahnesinde kullandığımız müzik bize ait olmayan bir müzik. Biz zaman zaman eğer dizi konseptine uygunsa diğer müzisyen arkadaşlarımızdan (Yapımcının da onayı ile elbette) ezgiler alırız. Hem güzel müziklerin duyulması açısından hem de müziksel anlatım daha da zenginleşsin isteriz. Örnek olsun ki zaten biliyorsun sen de Söyleyemedim duyulmuş ve bilinmiş olmasına rağmen bu dizi konseptine çok uyduğu için sevgili Cevdet Bağcadan rica ettik ve aldık. Bu ezgiye gelince bu da sevgili dostumuz Turabi Yıldırıma ait bir albümden. (AH BENDEKİ SEN) ezginin adı da aynı...
Ayrıca eleştirin için ve yaklaşımın için teşekkürler. İyi ki döndün aramıza selam ve sevgiler Hewal...

Hiç bu açıdan düşünmemiştm ben İlhan merkezli düşündüm..Birşeyler öğreniyor ama öte taraftan Selim ne kadar vurdumduymaz olsada Gönül'ün Selim'e yoğun duyguları var...Ve o müzik o duygulara uygun bir müzik :img-wink:

Messa
21-11-07, 09:33
Merak etme Ülkü Kardeş, bu Cihan artık çok oldu. Biz onu halletmenin yollarını arıyoruz. Sonu yakındır. Mahire ulaştım olayı onunla çözeceğiz.
Bu arada nedir bu mahir düşkünlüğü anlayamadım. Sonat Mahir helal olsun diyorum. Ne yapsak Ali dedeyi de ikisinin arasına katıp yeni façalı olarak mı tanıtsak Nilgün Hanım... Ali dede de bu fani dünyada bir arkadaş bulsa kendine ne güzel olurdu..:good:

Hüseyin abi selamlar, Mahir kimdi hatırlayamadım şimdi? Cihan'ın tuttuğu adamlardan biriydi herhalde yanlış hatırlamıyorsam... O'da iyi fena değil ama ben geçen bölüm Sonat'ı asker de patates soyarken görünce daha önce nasıl farketmedim dedim...:icon_whis

Gazel, aslında iyi birşey yaptığını zannetti ama bilmeden-istemeden de olsa ablası ve eniştesine kötülük etmiş oldu...

emrix
21-11-07, 14:26
mrb arkdaşlar yhaa bn bu diziye hastayım bu bölüm süperdi:happy0064 leyla ve menders sahnesi izlenmeye değerdi hep böle sahneler olsun mümkünse ama cihan yine rahat bırakmıcak yaww bi ölmedi gitti asumanada yasık ama sevmiorum bn onu zaten geleceq bölümü valla iple çekiom yine güsel bi bölüm olcq:good:

romantik
21-11-07, 17:17
Hüseyin abi selamlar, Mahir kimdi hatırlayamadım şimdi? Cihan'ın tuttuğu adamlardan biriydi herhalde yanlış hatırlamıyorsam... O'da iyi fena değil ama ben geçen bölüm Sonat'ı asker de patates soyarken görünce daha önce nasıl farketmedim dedim...:icon_whis

Gazel, aslında iyi birşey yaptığını zannetti ama bilmeden-istemeden de olsa ablası ve eniştesine kötülük etmiş oldu...

Valla ben de Mahir'i çok beğeniyorum. İleride kesin dizi ve film camiasında bir jön olacak. Sonat da kalsaydı, şu tehlikeli dönemde askere gitmeseydi keşke :)

alisercan
21-11-07, 18:06

Mahir cihanın ipten kurtardığı yeraltı kabadayılarından façalı izzetin bir adamı. Cihanın pis işlerinde kullanıldı sonra pişman oldu ve menderesin safına geçti. Sonat yani Serhat Teoman ise dizinin bahçıvanı olmasına rağmen aslında akedemide resim okuyan ve genç kızlarımız tarafından çokça dikkat çeken bir gencimiz. Asker gencimiz de desek doğru olur.
Cihan işini halletmeye bakışa söz verdim Messa merak etme... Cihanın defterini dürmesi için işi Mahire havale ettim. Sıkarız kafasına bir tane olur biter. Bu sefer de leylaya dokunsun da görelim. :good::good::good:

cebalo
21-11-07, 18:27
selam arkadaslar dizimizin özeti gelmis nefes kesen bi bölüm olacak,dakabasi fragmanini izliyorum tam mendereslen leyla :img-in_lo birara gelmisken yine su cihan ortaliyi karistiriyor,hasta oluyorum su cihana artik birinin onu durdurmasi lazim sanirim bunlar mendereslen mahir olacak:img-yes:simdi cihan leylayida kaciracak, menderes busever cihani yakalarsa öldürür kesin ,leylada nasil yanliz cihanlan görüsmeye gidiyor insan tek basina gidermi o delinin yanina:icon_sorr,simdi nasil kurtulacak bakalim ama onun aslan gibi menderesi var neyapar yapar o deli cihanin elinden sevidyi kadini kurtarir:happy0064bu bölüm süper olacak iple cekiyorum pazartesini :img-yes:

bakış
21-11-07, 21:18
Mahir cihanın ipten kurtardığı yeraltı kabadayılarından façalı izzetin bir adamı. Cihanın pis işlerinde kullanıldı sonra pişman oldu ve menderesin safına geçti. Sonat yani Serhat Teoman ise dizinin bahçıvanı olmasına rağmen aslında akedemide resim okuyan ve genç kızlarımız tarafından çokça dikkat çeken bir gencimiz. Asker gencimiz de desek doğru olur.
Cihan işini halletmeye bakışa söz verdim Messa merak etme... Cihanın defterini dürmesi için işi Mahire havale ettim. Sıkarız kafasına bir tane olur biter. Bu sefer de leylaya dokunsun da görelim. :good::good::good:

genç kızlarımızın çokça ilgisini çeken ne kelime. sonat ın ekranda görülmesiyle peşpeşe 6 çağrı aldım kızlardan kaçırma izle diye. o ne demek Hüseyin abiciğim ilgi çekmek ne demek. uyutmayacak beyimiz yakında. pazartesiye kadar ayık gezeceğiz hep. ah ah ne zor şeymiş asker yolu gözlemek sayesinde öğrendimm.ama beklesin o ben dönüşte ne sürprizler hazırlıyorum

Messa
22-11-07, 08:55

Yanılmamışım, Mahir'i doğru kişi olarak hatırlamışım... Toprak'ı kaçırdıkları bölümde izlemiştim Mahir'i, sonra da Cihan Menderes'i vuracakken Mahir kenara çekmişti orada izlemiştim... Valla ne güzel olur Cihan'ın işini Mahir halletse, sana güveniyoruz Hüseyin Abi... Ben Sonat'cıyım, diğer sonatcı arkadaşlara duyurulur birkaç çalışma yaptım, göz atın isterseniz...bye

romantik
22-11-07, 10:42
Evet, ben de şimdi fragmanı izledim. Zaten son bölümde Gazel Cihan'a o fotoğrafı gönderince çok sinirlenmiştim. Görüyorumki bu bölümde de bu aptal hareketinin cezasını herkesle beraber o da çekecek. Yani ne gerek var uyuyan devi uyandırmaya. Sen Sonat'ı bekle, örgü ör, çiçek topla, birşeyler yap! Yani bu şekilde işleri karıştırmaya ne gerek var? Bakalım şimdi başlarına neler gelecek!

belle de jour
22-11-07, 13:32
gazel sonatı sevdiğini yavaş yavaş da olsa farketmeye başlıyor sonunda.bence sonat askere gitmemeliydi. özellikle gazelin cihan tarafından kaçırılacağı zamanda. zaten daha önce gazelin intihar etmesi leylanın başına gelenler falan iyice sinir olmuştu cihana .burda olup gazel ve leylayı kurtarırken menderesin yanında olmalıydı .
bir de belki de imkansız ama acaba diyorum gazel ve mahir arasında bir şeyler olabilir mi? arkadaşlar mahire bir aşk arayışı içine girmişler benimde aklıma gazel geldi biran. şimdi gazeli cihanın elinden de kurtaracaklar. ben de olabilir mi diye düşündüm. gazel tarafından olmasa bile mahir tarafından .bilemedim valla

GÜL GÜZELİ
22-11-07, 15:27
gazel sonatı sevdiğini yavaş yavaş da olsa farketmeye başlıyor sonunda.bence sonat askere gitmemeliydi. özellikle gazelin cihan tarafından kaçırılacağı zamanda. zaten daha önce gazelin intihar etmesi leylanın başına gelenler falan iyice sinir olmuştu cihana .burda olup gazel ve leylayı kurtarırken menderesin yanında olmalıydı .
bir de belki de imkansız ama acaba diyorum gazel ve mahir arasında bir şeyler olabilir mi? arkadaşlar mahire bir aşk arayışı içine girmişler benimde aklıma gazel geldi biran. şimdi gazeli cihanın elinden de kurtaracaklar. ben de olabilir mi diye düşündüm. gazel tarafından olmasa bile mahir tarafından .bilemedim valla

canım o arayanlardan biri bendim aslında ilk etapda bende gazeli düşündüm ama sonatı sevdigini görünce vazgeçtim ama senın bu yazdıgınıda düşündüm ve olabilir dedim belki mahirle gazel cihandan kurtulma operasyonu sayesinde karşılaşır begenirler birbirini yada mahir karşılıksız begenir ama haksızlık olur ya çocuk yeterince üzüldü zaten menderese yaptıkları yüzünden utanıyoo ezilip büzülüyoo bide aşk acısı çekmesinn ben ev tuttuya oturdugu çevrede yada apartmanında biri olsun dedim ama bakalım görücezz gazelden karşılık alıcaksa gazelle olsun gazel sonata gerçekten aşıksa mahire yeni biri olsun..

cebalo
22-11-07, 23:10
iyi geceler arkadaslar bye,dizimizin yeni bölümüne 4 gün kaldi :happy0064 iple cekiyorum su pazartesini :img-yes:,hecandolu bi bölüm olacak :img-yes:bakalim gazelen leyla su cihan belasindan nasil kurtulacaklar cok merak ediyorum ,bende gazelen mahirin birlesmelerini isterim birbirlerine yakisirlar ama sonatida unutmayalim o basindan beri cok seviyor gazeli ve gazelde artik saniyorum onu seviyor :img-in_lo,aslinda simdi menderesin ve mahirin yaninda sonatda olmaliydi,menderes leylayi kurtarirken oda gazeli kurtarabilirdi mahirde cihani bi güzel döverdi negüzel olurdu cihan yine bi güzel dayak yerdi :img-yes:zaten menderes cihan kesin yakalayacak ve sevdiyi kadini kurtaracak ,bakalim ozaman cihani menderesin elinden kim kurtaracak:img-yes:

cebalo
23-11-07, 16:58
selam arkadaslar bye,dizimizin sesli fragmani cikmis foxtvnin sitesinde izleyebilirsiniz,gelecek bölüm cok heycanli olacak :img-yes:,mendereslen leyla romantik gecelerine devam ederlerken gazel evde sadakat anneye cektiyi resimi gösteriyor cihanada gönderdini söylüyor sadakat anne keske yapmasaydin diyor uyayan yilani uyandirdin gazel tabi umursamiyor :img-yes:,ama daha basina geleceyi bilmiyor,cihan delirmis gibi leylagilin evine gidiyor ve gazeli yakalayip zorla arabaya bindirip eski evine götürüyor ,gazel evde cihana nerde olduklarini soruyor cihan yolun sonunda oldunu söylüyor,sonra leylayi ariyor ve o güzelim romantik ani mahvediyor leylanin gelmesini istiyor tabi menderes buna isinvermiyor gibi ,menderescim mahirlen cihan nerde oldunu örenmeye calisirken bizim akili leyla cihanlan bulusuyor ve onunlan gidiyor :img-yes:tabi bilmediyi birsey var bu bi tuzak ,sonra bakibaba mendereslen bulusuyor ve leylayi soruyor oan anlasiliyor cihan leylayida kacirdi,menderes cihan hangi evde oldunu öreniyor ve bakibaba o evin cihanin babasinin annesini katletiyi ev oldunu söylüyor,fragmanin sonuna doru cihan evinde silahini hazirliyor ve sonra evin disindan görüntü geliyor ve silah sesi duyuluyor duyuluyor :icon_sorr,simdi bu bölümü ben pazartesine gününe kadar nasil bekliyecem meraktan catlarim,acaba deli cihan birisinimi vuracak yada onumu vuracaklar göreceyiz :img-yes:bu bölümü iple cekiyorum:img-yes:

emrix
23-11-07, 22:42
wayy süper bi blm bisi beklio demeq yhaa hemen gelsin şu pazartesi:cheer: inş kimseye zarar veremes cihan, adamı bi hapse tıktıramadılar gitti yaww cihan ölmeden rahat edecekleri yok menderesle leylanın:img-cray:

cebalo
23-11-07, 23:22
bu bölüm cok süper olacak :good:cihanin sonu sanirim bu bölümde beli olacak ,artik kendinimi vurur yada hapisemi girer beli olmaz ama sonu yakin, insallah kimseye sarar vermeden yakalanir :img-yes:ve bizde cihandan kurtuluruz :img-yes:

angel_timuçin
24-11-07, 12:28
bende yemin severek izliyorum ve mahir ve gazeli beraber gömek istiyorum. ikisi birbirine yakisiyor

bende ilk mahiri görünce öle dedim ama yok sonatı bekliyo gazel bide hiç tanışmadılarrrr mahirla...
mahiri bir dizide daha görmüştümm çok komikti ama inanamadımmmm aaa dedim burdada oynamaış yan roldü tabi......:icon_whis çok komik giyinmişti...:img-icecr

belle de jour
24-11-07, 14:05
bence cihan bu bölüm kendini vuracak çünkü hem yolun sonu burası diyor hem de fragmanda cihan kendi içinde kendini mahkemeye çıkarır sonucu da hepbirlikteyken açıklar gibisinden bir şeyler vardı.

vasfiye
24-11-07, 14:10
ya ben çok seviyorum bu diziyi ya..gerçekten harika bi dizi..ben asumanı çok seviyorum...dizidede haksız bulmuyorum onu...en çok menderese kızıyorum..ohh be kendisi istediği gibi leylayla gezsin tozsun asuman selim konuşunca kötü olsun..ne güzel...en çok asuman hakediyo mutluluğu..yazık ya en büyük acıları o çekio bence menderes hep eziyo onu sen git boşa kızı söleme bide...sona hep kendini haklı gör...eet onunda hatalrı var en büyük hatası menderesi sevmek menderes onu hiç haketmiyo..tam dedim tamam selimle mutlu olucak selimde dolandırıcı çıktı iyi mi..? şimdi çok kötü darbe yicek...ah ya bi gülse yüzü...asuman çok sevdi menederesi..valla ne biliimm ben önceden leylayla menderesi çok severdim ama son zamanlarda beni baymaya başladı artık...asuman için izliyorum diziyi..

ülkü
24-11-07, 15:22
selamlar
dizimizi izlememize iki gün kaldı çok heycanlıyım...sonunda sesli fragmanı izledim harika bi bölüm bizi bekliyor yanlız yine cihanla dolu bi bölüm olacak:( nedir çektiğimiz bu cihandan yaaa...fragmanın sonuda silah sesi var acaba kim vuruldu merak içindeyim:img-elvis umarım leylaya vee gazele bişey olmaz:sad53:

bu arada geçen ki bölümün o müthiş sahnelerinden çalışmalar yaptım:img-blushmultimedya kısmına bi bakın derim:img-wink:

cebalo
25-11-07, 00:39
iyigeceler arkadaslar bye,dizimize 2 gün kaldi cok merak ediyorum neler olacak ,deli cihan bakalim neler yapacak sesli fragmanin sonunda cihanin evinden silah sesi geliyor banakalirsada cihan kendini vuracak sanirim onun icin yolun sonu dedi,keske öyle birsey yapsa kurtuluruz cihandan ama hic beli olmaz belki baska birsey yapabilir :icon_sorr,bitarafdan cihan ölsün diyorum ve mendereslen leyla artik birlesinler ve mutlu olsunlar bitarfdanda ölmesin diyorum o ölürse artik dizimizde sona gelir :icon_sorr bunu hic istemiyorum dizimizin daha cok uzun oynamasini istiyorum :img-yes:pazartesini iple cekiyorum:happy0064

Tavuskuşu
25-11-07, 19:29
Merhabalar...bye

Fragmanı ben de gördüm. Anlaşılan baya heyecanlı bir bölüm olacak. Muhtemelen de o silah sesiyle biter bölüm. Ondan sonra biz bir hafta daha kıvranırız. Gazel gerçekten de uyuyan yılanı uyandırdı o resimle. Gerçi çok hoş bir intikam yöntemiydi ama karşısındaki kişinin cihan olduğunu gözönüne alarak davranmalıydı. Bu ona pahalıya patlayacak maalesef. Hadi hayırlısı. Bir de acaba gazelin kayıp olduğu süreçte sonat gazeli arar da haliyle gazel açamayınca sonat bozulur mu? Belki de "Gazel beni unuttu." diye düşünüp bir daha aramaz ve bu olay onların ilişkilerini de kötü etkiler. Offf off tam da her şey yoluna girmeye başlamıştı.:icon_sorr

Asumanın selimin ve yeşimin gerçek yüzünü gördükten sonra nasıl davranacağını çok merak ediyorum. Ayrıca nasıl öğrenecek o da çok önemli. Selimin telefon konuşmasını mı duyacak, selim ve gönülün tartıştığını mı görecek? Vallahi bunu cihanın hain planlarından daha büyük bir heyecanla bekliyorum.:)

Görüşmek üzere...bye

cebalo
25-11-07, 21:31
selam arkadaslar bye,yarin büyük gün dizimiz basliyacak cok seviniyorum bu bölümü büyük bi merakla bekliyorum :happy0064,bakalim neler olacak,asumanin selimin hakindaki gercekleri nasil örenecek bende cok merak ediyorum önceki fragmanda yesim gönülen konusuyor onlarimi görecek acaba yada selimdenmi örenecek,ve su deli cihan gazele yolun sonu diyerek nedemek istiyor kendinimi vuracak yada leylayla gazelemi birsey yapacak cok merak ediyorum kesin o silahin patladiyi anda biter ve bizde haftaya kadar meraktan catlariz neler oldu diye ,insallah menderesgil yetisirde kurtarirlar leylayla gazeli :img-yes:,yine bizi cok heycandolu bi bölüm bekliyor ,yarini iple cekiyorum :happy0064

peloş_sezin
26-11-07, 09:19
slm arkadaşlar.ben yine yemini izleyemiyecem,ama sesli frağmanı izledim leylaya bişey olmaz.olursa zaten bu final olur.
röportajlar basımda çıkan haberler başlığındamı.

belle de jour
26-11-07, 13:52
su deli cihan gazele yolun sonu diyerek nedemek istiyor kendinimi vuracak yada leylayla gazelemi birsey yapacak cok merak ediyorum :happy0064

bence cihan kendini vuracak çünkü kendi içinde kendini mahkemeye çıkarır kararı hep birlikteyken açıklar diyor dizinin özetinde

Fettan
26-11-07, 16:02
Cihan Menderes'i kendi çağırdıysa o mekana şey yapmış olabilirmi hani olur ya kapıya düzenek bağlar kapı açılınca silah patlar ve karşısındaki insan vurulur..Cihan bu herşey beklenir ondan...Menderes kapıyı açar silah patlar ya Gazel ya Leyla vurulur :icon_sorr

Bu arada bu başlık öksüz kaldı çokca hiç kimse birşey yazmaz oldu...
Aliye,Sinope,jujum,hewal,ehlocan hatta sevgili alisercan bile yazmaz oldu :icon_sorr

cebalo
26-11-07, 17:35
selam arkadaslar bye,bügün büyük gün dizimize saatler kaldi cok merak ediyorum neler olacak :happy0064,cihan bey bakalim son darbesini nasil vuracak :icon_sorr,leylayla gazele sarar vermesinde kendine neyaparsa yapsin :icon_sorr ,bende kendi vurur diyorum ama bakalim ölecekmi belki kurtulur hic beli olmaz o böyle kolay ölmez gibi geliyor bana,zaten tek silah sesi duyuluyor kim vuruluyor bilmiyoruz ,bu deli cihan leyladan bukadar kolay vazgecermi bilemiyorum hep beraber göreceyiz ,cok heycandolu bi bölüm olacak o kesin :img-yes:biran önce baslasada baksak :img-yes:

dazzle
26-11-07, 21:16
ben cihanın düşündüklerinden çok korkuyorum gerci bunu yapamaz ama istedigi leyla gazel ve kendini katletmek bence tıpkı babasının annesine yaptıgını yapmak ancak bu şekilde mutlu olabilecegini düşünüyo yolun sonu onun için bu.....

cebalo
26-11-07, 22:26
leyla ve gazel gibi bende sunada soktayim :icon_sorr cihan kendini öldürdü inanmiyordum bunu yapamaz dedim ama yapti :icon_sorr

bakış
26-11-07, 22:39
neeeeeeeeeeeeeeeee öldürdü mü cihan artık yok öyle mi. aman tanrım. ay ben neler kaçırdım ah salak kafam. eee başka neler oldu? biri bölümü anlatabilir mi? demek artık cihan yok. demekki asuman yalnız.

(BuRcUu)
26-11-07, 22:40
Cihan şmdii aramızdan ayrıLdı mı..? Ya oLayLar nasıL qeLişicek o zaman.. Bn böyLe bişiii yapıcağını bekLemiyordum.. LeyLa ya da GazeL'e bişii yapıcak sanıyordm ama yanıLmışım.. GeLecek böLüm'ün fraqmanını da qördük.. Cihan yok !! Asuman'da şu SeLim'in oyununu bir anLasa..

cebalo
26-11-07, 22:46
yine cok güzel bi bölümdü kötü bitti ama yinede cok güzeldi :good:yine bol bol heycan vardi böyle bitceni sanmiyordum ama bitti :icon_sorr,ben menderesgil yetisecek dedim ama yetisemediler artik cihan yok sonunda cok üzüldüm cihani hic sevmem ama böyle ölmesi üzdü simdi cihan sorunu tamamiyle bitti,simdide selim sorunu basladi ben asuman herseyi örencek sandim ama selim yine asuyu kandirmayi basardi bravo insan bukadarmi yalanci olur,olan asuya olacak selim yüzünden ailesinlen kötü olacak bari cok gec olmadan hersey ortaya ciksada gicik selimlen gicik yesim cezalarini bulsalar,gelcek bölüm baya hüzünlü olacak gibi simdi leylayla gazel bu soku üstlerinden nasil atacaklar adam gözleri önünde kendini öldürdü :icon_sorr,simdi haftaya pazartesine kadar bekle neler olacak diye :icon_sorr

jujum
26-11-07, 22:47
güzel bir bölümdü :img-yes:ne alakaysa ilk bölümlerde cihan ve gazelin arabadaki çekilen sahnelerinde dizinin gidişatından çok kamera arkasını çok merak ettim... eminim çok keyifli geçmiştir:)

çiyan yine devleşti giderayak:img-polic
oyuncu olduğunu bilmesek, gerçekten deli olduğuna ben bile inanırım,rolunu bu kadar gerçek gibi yaşayarak oynadığı için kendisini tebrik ediyorum:img-wink:
ben ordaki tek kurşunu bir an gazelin çenesine sıkar falan diye düşündüm ama insaflı çıktı çihan yine:)
babamın yorumu...deli kız iki dakka sus nolcak:img-hyste
asumansa bindi bir alamete gidiyor kıyamete bakalım sonu ne olacak:sad53:

fettanım gözüm sürekli burda:) sevgiler:img-wink:

yarın reytinglerde zirveye oynayan bir yemin görmek dileğiyle...herkese iyi yorumlarbye

alisercan
26-11-07, 22:55
Cihan Menderes'i kendi çağırdıysa o mekana şey yapmış olabilirmi hani olur ya kapıya düzenek bağlar kapı açılınca silah patlar ve karşısındaki insan vurulur..Cihan bu herşey beklenir ondan...Menderes kapıyı açar silah patlar ya Gazel ya Leyla vurulur :icon_sorr

Bu arada bu başlık öksüz kaldı çokca hiç kimse birşey yazmaz oldu...
Aliye,Sinope,jujum,hewal,ehlocan hatta sevgili alisercan bile yazmaz oldu :icon_sorr

Beni anmışsın fettan kardeş... Ama iki sayfada bir mutlaka yazıyorum biliyorsun. Üstelik bunca yoğunluk arasında. Hakikaten yazma yoğunluğu azaldı. Bu belki de dizinin gidişindendir. Bilemiyorum...
Bakış sana verdiğim sözü tuttum. Demiştim sana sıkarız Mahir aracılığı ile Cihanın kafasına ama o kendi sıktı kafasına... Neyse ne yapalım olur böyle ufak farklılıklar sonuçta cihan bitti...

bakış
26-11-07, 23:01
valla şok oldum Hüseyin Abiciğim ben hiç beklemiyordum cihan ın gitmesini. alışmıştık yahu:icon_whisşaka tabi. gerçekten başarılı bir oyuncu dilerim onu yakın zamanda daha güzel iyi rollerde görürüz. yolu açık olsun. eee azcık özet geçseydiniz bari. asuman boşandı mı menderesten? selim ne dedi de ikna etti bizim yarım akıllıyı

cebalo
26-11-07, 23:03
bakis arkadas bügün baya bi dramatik bölümdü,mendereslen leyla romantik gece gecirirken cihan gazeli kacirdi ama bambaska bi cihandi gazeli incitmeden götürmeye calisdi baya iyidi yani ben bile sasirdim,sonra leylayi aradi ve gelmesini istedi menderes isin vermedi tabi eve gittiler sadakat ablada duyunca sok oldu o gazeli evde biliyordu cöpü atiktan sonra odasina cikti sandi ama cihanin kacirdindan haberi yoktu,bakibabaya birsey söylemediler kötü olur diye iste aramaya ciktilar cihanin evini isyerini aradilar tabi bizim leyla bekliyemedi cihanlan bulusmaya gitti ve eve gittiler menderesgil asistan olanin sayesinde evin yerini örendi,selo babada hic birseyden haberi olmayan baki babaya teseli vermeye gitti ortalik karisdi bakibaba baya kizdi direk mendersgilin yanina gittiler ordan beraber yola ciktilar bunlar olurken asuda selimeln konusyordu asu gönül hakinda konusdu tabi selimbey yalanlarinla asu yine kandirdi gicik yesimde gönülü tehdit eti susmasi icin,cihan leylayi ve gazeli rehin aldi yaptiklarindan pisman oldunu söyledi leylaya zorla sahip olmak istediyi icin pisman oldunu söyledi yani yapti bütün kötülüklerden dolayi özür diledi ve anlina silahi dayadi ve tetiye cektii ,leyla ve gazel sok oldular ve orda bitti :icon_sorr

bakış
26-11-07, 23:11
cebalo arkadaşım çok sağol özet için. hakkaten çok şey kaçırmışım amaaaa sonatımı kaçırmamışım:happy0064anladığım kadarıylayokmuş bu bölüm. zaten olsa bizim kızlar bana çağrı atardı. neyse ben de bir dizi var ona kaptırdım kendimi. evdekileri de ikna edemedim açın diye. kaldı bu haftalık. ama olmaz bir daha söz:img-yes:eee Hüseyin abiciğim kim yapıyor helvaları. hem artık cihan hakkında bu forumda kötü laf duymak istemiyorum. ölenin arkasından konuşulmaz. :icon_whis

cebalo
26-11-07, 23:12
asu daha menderslen bosanamadi ama selo babaya bosanmak istedini söyledi tabi o böyle birsey olamaz diyip durdu ama asunun karari kesindi mendersden bosanacak ,gicik selim asuya gönülü tanidini söyledi ama sevgili deyildik dedi sadece arkadas olduklarini söyledi ama gönül kendini kaptirmis bu iliskiye onun icin sevgili oldukalarini söyleyip duruyormus yani asumana kendini madur gösterdi gicik herif yani asumani yine kandirdi,sonrada gicik yesimlen planlar yapiyor asumanin elinden nasil malini mülkünü alabilir diye, bakalim bu ikilin foyasi nezaman ortaya cikacak,sonat cok kisa cikti gazeli aradi cikamyinca evlerini aradi ve baki babayla konusdu gazele ulasamadini ve merak etini söyledi baki babada kacirildini bilmiyor okula gittini söyledi yani sonat azda olsa göründü:img-yes:

alisercan
26-11-07, 23:14
valla şok oldum Hüseyin Abiciğim ben hiç beklemiyordum cihan ın gitmesini. alışmıştık yahu:icon_whisşaka tabi. gerçekten başarılı bir oyuncu dilerim onu yakın zamanda daha güzel iyi rollerde görürüz. yolu açık olsun. eee azcık özet geçseydiniz bari. asuman boşandı mı menderesten? selim ne dedi de ikna etti bizim yarım akıllıyı

Biz bu hafta Mahirle buluştuk. Cihanın işini bitirmek için toplantılar yaptık. Ama o plan yerine bizim Erdal gibi aşık olmak isityorum abi evlenip çoluğa çocuğa kavuşmak façalı babam ile Nilgün yengeyi mutlu etmek istiyorum dedi. Ben hatırlatmak için
"Mahircim senin özel meselelerin bizi ilgilendirmiyor. Seyircinin isteği üzerine bir müdahale etme uğruna küçük operasyonlar yapalım dedim."
"Tamam hüseyin abi façalıdan sonra kartal operasyonu ardından seni de bir façalı kadar önemsiyorum. Sorunlarımı boşveriyor. İzleyicinin (Adım gs lisesi mezunu ve gs üniversitesi öğrencisi olunca bir başka oluyor. Seyirciyi izleyici diye ve beni üzmeden ne güzel düzeltiyor...) sorunları benim sorunlarımdır. Rahat uyu bu iş ya bitecek ya bitecek dedi."
Oraya gitti senaryo dışı müdahale yapacaktı ama gittiğinde malesef Cihan aramızdan ayrılmıştı.
Selo baba sorununu da anlattım. Ne yapayım abi yeşimle ben mi çıksam dedi. Tüketirler seni Mahir dedim. Yazık olur yiğit ve delikanlı adamsın maskara eder bu kız seni dedim. Sen daha başka alanlara zaviyeler bak falan dedim. Selo sorunu için bir şekilde el altından yardımcı olacağını söyledi. Selimi de halletsek dedim. Ona bakarız abi dedi. Ama üç dilek yetmez mi. Buna mesai süresi enerji yetmez dedi. Hem küresel ısınmayı da unutma dedi.
Aslında son cümle gereksiz geldi bana ama düşündüm adam gs üniversitesinde okuyor boşa konuşmamıştır dedim ve sustum. Çok mu susuyorum. (çok kıl olunacak espri de bu cümleye gelir hemensu veriyim mi abi. Kalsın)

alisercan
26-11-07, 23:17
cebalo arkadaşım çok sağol özet için. hakkaten çok şey kaçırmışım amaaaa sonatımı kaçırmamışım:happy0064anladığım kadarıylayokmuş bu bölüm. zaten olsa bizim kızlar bana çağrı atardı. neyse ben de bir dizi var ona kaptırdım kendimi. evdekileri de ikna edemedim açın diye. kaldı bu haftalık. ama olmaz bir daha söz:img-yes:eee Hüseyin abiciğim kim yapıyor helvaları. hem artık cihan hakkında bu forumda kötü laf duymak istemiyorum. ölenin arkasından konuşulmaz. :icon_whis

Bakışcan üzgünüm senin adına.Senin casuslar da uyumuş ya da başka kanallara yürek açmışlar. Sonatımız vardı ve saklımdasın şarkısıyla sahne geçti. Baki baba ile konuştu. Bu arada bu hafta da var. Sen hangi dizilerin insanı oldun bakış. Biz artık başka dizilerin mi insanlarıyız aman allahım nnn hayır nnn olamaz mı demeli sana bakış. Allah seni sonat acısıyla mı sınasın demeli ne demeli. Bilemiyorum artık....

bakış
26-11-07, 23:20
Bakışcan üzgünüm senin adına.Senin casuslar da uyumuş ya da başka kanallara yürek açmışlar. Sonatımız vardı ve saklımdasın şarkısıyla sahne geçti. Baki baba ile konuştu. Bu arada bu hafta da var. Sen hangi dizilerin insanı oldun bakış. Biz artık başka dizilerin mi insanlarıyız aman allahım nnn hayır nnn olamaz mı demeli sana bakış. Allah seni sonat acısıyla mı sınasın demeli ne demeli. Bilemiyorum artık....

Hüseyin Abiciğim özür dilerim. ben hiç yapar mıyım böyle birşey? ama rakiplerimiz de çok iddialo bizimkileri ikna edemedim izlemeye. sorucam yarın bizim kızlara ama ya unuttular beni ya da sonat ı görünce donup kaldı zavallıcıklar. haftaya söz ekran başında olacağım. bu arada yeni fragmanı gören oldu mu neler olmuş? bu sefer de cihanın ruhu leylanın peşinde mi dolaşıyor yoksa.

cebalo
26-11-07, 23:23
bu bölümde cihanin oyunculunu cok beyendim cok iyi rol yapti kendini baya kaptirmisdi rolüne cok basariliydi,simdi onun gelecek bölümlerde olmamasi cok tuhaf olacak :img-yes:

Fettan
26-11-07, 23:28
Cihan'a bişey olmaz arkadaşlar Cihan'sız Yemin Yağsız salata gibi olur bişeye benzemez..hem daha evvel başka dizide de beynine silah sıkılan bir zat vardı ölmedi fragmandan anladığımız kadarıyla Cihan'da ölmeyecek ama bu giden kaçıncı canı ben saymadım 9 olunca bizlere ömür olur herhalde ;)

yeşim Selim ilişkisini Selo babanın ortaya çıkarmasını çok isterim..bir taşla iki kuş olur...

Fragmanı merak eden arkadaşlar aklımda kalan Asuman'ın evi terkedişi...
Yeşim hanımın saçlar başlar dağınık herhalde Selim'in evinde ve Asuman geliyor çok tedirgin...
Birde hastanede Baki baba var üzüntülü...

Aklımda kalanlar bunlar aynı anda iki dizi takip etmek zor oluyor ;)

alisercan
26-11-07, 23:28
Aylardır gözükmeyen bir sayfa kaçkınımızı görüyorum aşağılarda. Juliett... Nerelerdesin juliett. Bizi niye ihmal edersin. Arada gelip merhaba atsan olmaz mı? Sinope nerede oda kayıp uzun bir süredir.

cebalo
26-11-07, 23:38
neler okuyor gözlerim cihan ölmüyormu yasiyormu biz öldü diye düsünürken cihan yasiyormu ,eyer baki baba hastanedeyse cihanda hastanede demektir zaten cihanin bukadar cabuk ayrilacani düsünemiyordum o kesin daha sonuna kadar kalir belki iyilesirse iyibi cihan olur :img-yes:,insallah asumanda su gicik selimlen gicik yesimi evde yakalarda hersey ortaya cikar:img-yes:

Fettan
26-11-07, 23:43
neler okuyor gözlerim cihan ölmüyormu yasiyormu biz öldü diye düsünürken cihan yasiyormu ,eyer baki baba hastanedeyse cihanda hastanede demektir zaten cihanin bukadar cabuk ayrilacani düsünemiyordum o kesin daha sonuna kadar kalir belki iyilesirse iyibi cihan olur :img-yes:,insallah asumanda su gicik selimlen gicik yesimi evde yakalarda hersey ortaya cikar:img-yes:

Dizi ne vakit final yapacak Cihan'ın akıbeti ancak o zaman belli olur...Şimdiden çıkmaz diziden ama bitkisel hayata girse hiç fena olamz ;)

Sadakat ablam çöpde çöp dedi ama Gazel'in elinde pastanın kutusndan başka çöp yoktu bekletemedimi sabaha biliyor peşlerinde Cihan giib bir dengesiz var...

Birde Cihan Gazel'i rafya ile bağlamış ilk başta Gazel'in elindeki çöpdenmi aldı o rafyayı kaçırdım o kısmı :icon_whis

Tavuskuşu
26-11-07, 23:44
Cihan bizi terketmeeeee!!!Bak sen gideceksin diye forumda millet perperişan oldu. Bizi boynu bükük ve öksüz bırakmaaaa.:icon_sorr

Selahattin babaya boynundaki fularımsı şey hiç yakışmıyor. Hele elindeki tesbih boynundaki fularla büyük tezat oluşturuyor.Adam gibi kravat taksın.Bu arada asumanın selo babayla konuşurken giydiği elbisenin rengini de çok beğendim. Ben de o renkte bir kazak istiyorum.

Cihan leyla ve gazeli kaçırdığında ikisinin de ağzında farklı renklerde mendiller vardı. Niyeyse çok dikkatimi çektiler.:) Cihan özel olarak bu iş için mi ayarlamış o renkli mendilleri. Leylanın mendili mor, gazelinki de galiba yeşildi. Ama bence leylanın kıyafetine yeşil mendil dah çok yakışırdı. Bu cihanda da hiç zevk yok hani.:img-hyste

Bölümün başlarında sadakat ablaya kızdım vallahi. Gece gece baki baba uyurken ne gerek vardı o gürültülü işi yapmaya. Zaten hep de böyle olur. Normal şartlarda çıt çıkmaz ama gerekli olduğunda da sesini duyuramaz.:hıh

Menderes de leyladan çok sakin davranmasını bekliyor. Kadının kardeşi kaçırılmış bu leylayı eve gönderiyor. Nasıl rahat etsin leyla da evde? Bir izin ver de o da yanında kalsın değil mi?:hıh:hıh

Neyse benden bu gecelik bu kadar. İyi yorumlar.İyi geceler.bye

bakış
26-11-07, 23:44
aslında ciahnı gazel öldürmüş. uyuyan yılanı uyandırmış sonra da bulmuş belasını hem de buldurmuş. katil gazel

Fettan
26-11-07, 23:49
Ama bence leylanın kıyafetine yeşil mendil dah çok yakışırdı. Bu cihanda da hiç zevk yok hani.:img-hyste

Ah be Tavuskuşum bidenem Leyla kaç bölümdür o kadar zevksiz giyiniyorki Cihan'ın mendeiileri uyumsuz olmuş çok görmemek gerek ;)

cebalo
26-11-07, 23:51
dizi bitiyinden beri düsünüyorum cihan ölse dizimiz biter yani final olur onsuz pek tadi olmaz onun icin cihanin yasamasi lazim dizimiz daha final yapamaz daha uzun uzun oynamasi lazim benim bi pazartesi günü yeminim var oda bitemez onun icin cihan yasasin :img-yes:

alisercan
27-11-07, 00:13
arkadaslar buruya doyum olmaz ama yarin is var erken kalkacam :img-yes: onun icin benden yorumlar bukadar artik yarin devam ederim herkese iyigeceler iyi sohbetler bye

Yatın herkese iyi geceler. Ben de 32. bölümün sonuna yaklaşmaktayım. Kahve falı bakar gibi mi olsun acaba. Bir mezar görüyorum cihan mı desem, mahir mi desem bilemiyorum. Menderes mi desem hayati mi desem bilemiyorum. Ama üç vakte kadar cihanı pardon kimliği bilinmeyenin cenazesi olur gibi geliyor. Bakalım neler olacak...

juliett
27-11-07, 00:29
Aylardır gözükmeyen bir sayfa kaçkınımızı görüyorum aşağılarda. Juliett... Nerelerdesin juliett. Bizi niye ihmal edersin. Arada gelip merhaba atsan olmaz mı? Sinope nerede oda kayıp uzun bir süredir.

Herkese iyigeceler; Merhaba alisercan abi genelde yazılanları okumak için ugruyorum...
Ama yazmaya vakit yok sınavlar başladı da ders ders bunaldım ...
Seni kırmam ugradıgımda muhakkak yazarım...:img-yes:

Cihanda öldü yeni dizilerde görmek ümidiyle... Cihana :sad53:
Ve son sahnede leylanın gözleri muhteşemdi valla süper rol yaptı
gözleri fırlayacak gibiydi bakalım bundan sonra ne olucak fragmanı
seyrettim ama aklımda kalmadı.... :img-wink:

ülkü
27-11-07, 07:10
:icon_sorr ya cihandan o kadar çok nefret ediyordum ki ama bu kadar kötü bi şekilde gitmesi beni çok üzdü şok oldum:icon_sorr:blink:Bi şeyi anladım ki cihansız bi yemin olamaz herhalde...şimdi kim ortalığı karıştıracak yaa...:icon_sorr Bu arada gerçekten çok baaşarılıydı rölünün hakkını verdi yani gerçek gibiydi o yüzdende çok etkiledi beni uyuyamadım bi süre onu düşünmekten son sahne hala gözümün önünde:icon_sorr
gelelim asumana ahh asuman ahh diyorum yakıyosun kendini haberin yok...gene inandı o yalancı selime...nolcak hali bilmiyorum ama asumanında sonunu pek iyi görmüyorum böyle devam ederse başına kötü şeyler gelecek...umarım anlar bir an önce o selimin ve yeşimin ne olduğunu:fighting2
leyla cnm ya tam mutlu oluyorum derken:icon_sorr şu başına gelenlere bak...cihan onlarda büyük bi iz bırakarak gitti bu şoktan nasıl kurtulacaklar bilemiyorum,ben hala etkisindeyim yaa:img-cold:Leyla bu bölümde çok güzel bi oyunculuk sergiledi git gide daha da güzel oynuyor:good:Hele o gözler bi başkaydı dünkü bölümde:img-in_lo

ahh cihan ahh diyorum ve bu şokla diğer bölümü bekliyorum başkada bişey söyleyemiyorum:sad53::img-cray:

peloş_sezin
27-11-07, 09:52
ohhh cihan ölüyor ne güzel.sonunda bugünüde gördüm.şükür ölüyo.kurtulduk pislikten ama kötü bi yeri var dizi finale yaklaşıyor.

peloş_sezin
27-11-07, 10:16
evet ya leyla tam mutlu olacakken sinir cihan herşeyi berbat etti.şimdi ona yine bir sürü bişey sölerdim ama hem çok sinirliyim hemde okuldayım.f klavye yazamıyorum zaten çok sinir.evde pcde bozuk.bayrama kadar yine aranızda değilim.ee zaten benim olup olmama diziyi izleyip izlemem pek önemli digğilki sizin içinb

hepinize iyi yorumlar:happy0064

kendinize iyi bakın:happy0064

sonra görüşürüz.

hewal
27-11-07, 10:42
Kim ölüyor arkadaşlar Cihan'ın öleceğini hiç sanmıyorum...

Gazel bu kadar işgüzarlık yaparsa olacağı buydu...Çoğu kez fevri hareket etti en son seferde kendi başını yiyecekken Leyla'da karambole gitti...

Yeşim ve Selim ikilisi geçen bölüm çok sinir geldi gözüme bu hafta Gönül Yeşim sahnesinde sinirim dahada arttı...Genç erkekle birlikte olurken iyiymiş vah Selo babam yarın öbür gün bu tarz şantajlar onun başınada gelmez inşalalh Yeşim'in cevabı belli genç bir kadınla birlikte olurken iyiydi..

Ama sanki fragmanda Selo babam birşeyler duyuyor gbi kuşkulu bakışları var hayırlısı artık...

Birden bire Sonat'ın askerlik mevzusu çıktı üstüne Gönül meselesi şimdi Cihan'ın kendini vurması birden bire çok fazla konu oldu nasıl toparlanacak :sad53: :sad53:

karagolge
27-11-07, 11:25
ya yine süper bir bölümdü birazda cihana üzüldüm aslında çok da güzel bir örnek oldu bu bölüm çocukken yaşananlar büyüyünce insan yaşamına bayağı etki ediyo bunun dışında MAHİRE bayıldım siyahlarda ne yakışmış öyle :happy0064 ay o gazel insanın önründen ömür götürür bir insan hıçmı susmaz ya cihan yıne iyi dayandı ona ben bian cihan yıne delirirde kötü bişey yapar diye düşündüm ama düşündügüm gibi olmadı cihan bu bölümde bayağı mülayımdi ama cihan ölürse onun yerine başka bir kötü karakterde biri girmesi gerekiyo bence

mxrxt
27-11-07, 15:12
selam arkkadaslar Tüm yemin severlerin basi sagolsun Cihani Kaybettik..
Güzel bir bölümdü leyla ve gazel gene harikaydi yalniz cihanin ölmesine üzüldüm dizinin tadi tuzuydu az biraz bakalim olaylar simdi nasil gelesecek cihan öldügüne göre eger hersey rüya degilse....:icon_whis kafa karistirayim..
simdi agirlik selim ve yesim üzerinde olaracak elimizdeki kötüler simdilik onlar yani yenileri gelmezse ama selim ve yesimde birbirinie düsecek gibi bakalim artik..
http://img523.imageshack.us/img523/6436/1192633859resim323kl4.jpg (http://imageshack.us)http://img526.imageshack.us/img526/4737/panctomqu7.jpg (http://imageshack.us)
Cihan allah affetsin

barış_derya
27-11-07, 15:25
selam arkkadaslar Tüm yemin severlerin basi sagolsun Cihani Kaybettik..
Güzel bir bölümdü leyla ve gazel gene harikaydi yalniz cihanin ölmesine üzüldüm dizinin tadi tuzuydu az biraz bakalim olaylar simdi nasil gelesecek cihan öldügüne göre eger hersey rüya degilse....:icon_whis kafa karistirayim..
simdi agirlik selim ve yesim üzerinde olaracak elimizdeki kötüler simdilik onlar yani yenileri gelmezse ama selim ve yesimde birbirinie düsecek gibi bakalim artik..
http://img523.imageshack.us/img523/6436/1192633859resim323kl4.jpg (http://imageshack.us)http://img526.imageshack.us/img526/4737/panctomqu7.jpg (http://imageshack.us)
Cihan allah affetsin

cihan aslında gıcıktı kötü değildi yaptıkları tamamen hastalıktan genetik ırsiiii yani babasından bu hastalığı kapmış çok kötü olsaydı yaptıklarından bu derece pişman olmaz asumanında teklifinden yaralanır menderesi maffederdi gerçi biraz çalıştı ama:)yani bu yeşim ve yaşlı kadın avcısı adını unuttum selim selim kadar iğrenç işbirkilçi kötü çıkarcı değildi en azından en başlarda hatırlarsak leyle ve menderse hiç zarar vermiyodu menderesin yalanı ortaya çıkınca zannetti ki leyla menderesi tamamen bitirecek o yüzden böyle yollar denedi:img-yes::img-yes:cihan gitti ama asuman ve mendersin başı belada bu kez

emrix
27-11-07, 16:46
süper bi blümdü yhaa ama cihana acımadım desen yalan olur üzüldüm beaa yazıq..:sad53: ölmesin ama ii birisi olsun leyla'nın gözleri süperdi yine her zamanki gibi:img-in_lo dizi finale fln yaklaşmasın yhaa zaten 4 gözle beklediğim tek dizi menderes leyla birleşsin öle mutlu devam etsin:img-in_lo

cebalo
27-11-07, 18:18
selam arkadaslar bye,dizimizin dünkü bölümü tek kelimeyle süperdi cok heycanliydi güzel basladi dramatik bitti,negüzel mendereslen leyla romantik bi gece geciriyorlardi ama cihanin yüzünden gece mahvoldu,yeni bölümün fragmanini simdi gördüm menderesgil cihanin evine hucumluyorlar tabi manzara beli cihan kendini vurdu,sonra baki baba hastanede galiba cihan son nefesini verirken herkesden affdiiliyor ve ölüyor sanirim bakibaba baya üzgündü :icon_sorr bu fragmanda leyla hic görünmedi artik sesli fragmani bekliyorum bide özeti :img-yes:,cihanin böyle ölmesi benide cok üzdü hic sevmiyorum kendisini ama yinede finale kadar kalabilirdi normalde kötüler finalde ölür cihan biraz acele eti, bakalim simdi cihansiz neyapacaz ama onun yerine gicik selimlen gicik yesim var onlarda yeterince kötü fragmanda asu selimi ariyor selimin yaninda tabi yesim hanim ve asuman bu adam icin evini terkediyor inanamiyorum ama bu fazla sürmez elbet seliminde foyasi ortaya cikacak menderes kolay kolay pes etmez :img-yes:,en cok merak etiyim simdi mendereslen leylanin arasi neolacak cihanin ölümü bakalim ne etki yapacak,gelecek bölümü iple cekiyorum :happy0064

Tavuskuşu
28-11-07, 18:53
İşte özet dediğin böyle olur.:) Yine bir şiirsellik var.

Leyla ve Gazel’i kurtarmak için yola çıkan Menderes, Cihan’ın hayatını sahnelediği korkunç oyunun kanlı finaline yetişebilmiştir. Kara haber ağızdan ağza yayılırken, Cihan’ın hastanedeki ölüm kalım savaşı başlamıştır.
Cihan bizi terketmeeeeee!!!Ağlarız sonra forumcak yasını tutarız.

Sürpriz bir kararla Aydın’dan gelen Fatmanur, Selahattin’deki değişikliklerin hiç de hayra alamet olmadığını keşfedecektir.
Yaşasın fatmanur teyzemiz de dönüyor artık. Hele şükür yani...Artık selo babaya sahip çıkar da selo baba yeşimin hain planlarına kurban gitmekten kurtulur. (bkz:inşallah) Gerçi kendisine baya kızgınım. Hem yaşına başına bakmadan yeşimle işi pişiriyor hem de sonra asumana karışıyor, kızıyor. Asumanın seçtiği adam selim gibi dalavereci biri olmasa sonuna kadar arkasında olacağım ama söz konusu selim olunda asumana da kızıyorum. Ama bir kişi de çıkıp adam gibi sakince anlatmıyor ki olanları. Anlatanlar da dertleri asumanın biriyle birlikte olmasıymış gibi anlatınca işler iyice sarpa sardı. Hadi hayırlısı. Bakalım bu kördüğümler nasıl çözülecek...:)

Bu arada dizimizin müzisyenleri bu akşam Kral TV'deki Funda Arar'ın programına konuk olacak. Saat 21:30da başlayacak program.Kaçırmayalım diyeceğim ama kimse de yok forumda.:icon_sorr Dilerim program başlayana kadar görürsünüz.:)

mavi deniz
29-11-07, 13:10
Tavuskuşu saol canım haber için kaçırmam hüseyin abide olcak acaba içerisinde nese izleyince görürüz zaten ayaya ben zaten funda hanıma bayıllıyorum şimdi bu ekipte olunca balından yenmez hadi bakalım :)

Fettan
29-11-07, 16:00
Tavuskuşu saol canım haber için kaçırmam hüseyin abide olcak acaba içerisinde nese izleyince görürüz zaten ayaya ben zaten funda hanıma bayıllıyorum şimdi bu ekipte olunca balından yenmez hadi bakalım :)

mavi deniz proğram dün akşammış bende bugün duydum ve üzüldüm keşke önceden haber verilseydi bzide izlerdik kaydeden kimse olmadımı acaba ;)

cebalo
29-11-07, 19:01
merhaba arkadaslar bye dizimize 4 gün kaldi iple cekiyorum pazartesini yine cok güzel bi bölüm olacak,dün formumuzda bi sorunmu vardi yada benim bigisayar kavayi yedi dün birtürlü giremedim formumuza hata yazdim ama sonra forum kayboldu aksama kadar denedim olmadi sükür bügün yine girebildim formumuza,dizimizin özeti gelmis cihan yasam savasi veriyormus sanirim bu savasi kaybedecek öyle görünüyor yazik böyle ölmesini istemezdim keske tumarhaneyi girseydi daha iyi olurdu simdi cihan olmasa kim bizi kizdiracak :icon_sorr,onun yerine simdi selimbeylen gicik yesim hanim var,asuman evini gicik selim yüzünden terk ediyor ama cocuklari menderes sanirim vermiyecek,asu ucuruma doru yol aliyor bakalim kim son anda kurtaracak,fatmanur teyze geliyormuz selo baba yandi, zaten selobabayi ancak fatmanur teyze yola getirir :happy0064,bakalim cihanin bu durumu mendersgilen leylagili nasil etkiliyecek :icon_sorr,bu bölümü dört gözle bekliyorum:img-cool2

cebalo
29-11-07, 19:12
unutmadan tavuskusu arkadas sanada cok tesekürler sayende azda olsa dün kral tvde funda ararin programini izledim:good: bizim dizinin müzisyenleri gelmisdi,dün bakarken sonuna doru bizim müzisyenler cok sevindirici bi haber verdiler :happy0064 yakinda bizim dizimisinde dizi müzikleri albümü cikacakmis cok istek olduyu icin yilbasindan önce düsünüyorlarmis cikarmayi cok sevindim :happy0064,albümün ciktiyi gün almaya gidecem ,cok seviyorum yeminin dizi müziklerini :img-in_lo

bakış
29-11-07, 20:25
vayy demek dizimizin müziklerinin kasedi çıkacak:happy0064çok sevindim ama bir yandan da kızıyorum Hüseyin Abiye. Hiç bilgilendirmiyor bizi bu konularda:icon_sorr

cebalo
29-11-07, 23:00
duyduma göre yilbasindan önce albümü cikarmayi düsünüyorlarmiz o günü dört gözle bekliyorum :happy0064

cebalo
01-12-07, 00:00
nerdesiniz yeminciler kimse yokmuuuuuuuuuuuu nerdesiniz bye,dizimize 3 gün kaldi pazartesini dört gözle bekliyorum :img-cool2 ,dizimizin sesli fragmani cikmis bende daha simdi gördüm,basinda önceki fragmandaki gibi mendersgil leyla gili kurtarmaya geliyorlar,yesimlen selim asuman yüzünden kavga ediyorlar aralari sanirim aciliyor,baki baba hastanede gazel yaninda baki baba baya üzgün sanirim cihan rahmetli oluyor ,asuman selimi ariyor bulusalimi dyior oan selo baba duyuyor,fatmanur teyze geliyor ama eski fatmanur teyze deyil baska biri yeni fatmanur teyze geliyor,fatmanur teyze bizim capkin selo babanin cebinde resim buluyor selo baba yesimlen resim cekitrmis baya yakin görünüyorlar selo baba yandi:img-yes:,menderes asumandan cocuklarinin velayetini istiyor ancak ozaman bosanabilir asuman kabul ediyor ve sona doru asu evi terkediyor menderes gitme diyor,yani asu gicik selim yüzünden cocuklarindan vazgeciyor ne akil :icon_sorr basina gelecekleri bilseydi böyle olmazdi ,yine cok güzel bi bölüm olacak iple cekiyorum pazartesini:happy0064

bakış
01-12-07, 18:07
bence cihan ölmedi. hafızasını kaybetti. artık ermiş biri olarak sokaklarda dolaşmaya başlayacak. ya da o da babasının yanına gönderilecek. Menderes Asuman a neden gitme diyor anlamadım. be adam tam sırası işte kavuş leylana. sonat da gazel e kavuşsun. dizimiz böyle mutlu sonla bitsin.

cebalo
01-12-07, 18:14
bence cihan ölecek fragmanda baki baba hastanede sanirim cihanin odasindan cikiyor baya üzgün görünüyor demeki cihan rahmetli olacak :icon_sorr,menderesin asumana gitme demesi benimde garibime gitti asumanin bosanmasina ve evi terk etmesine sevinmesi lazim oda artik leylayla birlesebilir ,ama menderes sanirim asumanin böyle gitmesini istemiyor kadin cocuklarindan bile vazgeciyor normal bi halde bosansalar ozaman cocuklari almazdi asumandan, ama simdi selim yüzünden ayriliyor bunuda menderes biliyor onun icin gitme diyor bence,cünkü sonunda üzülen yine asuman olacak:icon_sorr

Tavuskuşu
01-12-07, 18:40
Ben sesli fragmanı izleyemedim. Acaba fox'un sitesinde var mıdır?

Demek Asuman çocuklarını bile bırakıp boşanıyor. Eee ben pes diyorum artık müsadenizle. Olacak iş mi bu şimdi? Benim bildiğim asuman çocuklarından vazgeçmezdi. Şaşırdım yani. Selimin gerçek yüzünü görünce yaşayacağı yıkım gittikçe büyüyor. Tüm gemileri yakıp boşanacak demek. Allah sonunu hayretsin asuman.Dilerim bütün malın mülkün elinden gitmeden selimin maskesinin düştüğünü görürsün.Aklıma da Yeni Türkü'nün Maskeli Balo şarkısı geldi.
yaktım gemilerimi dönüş yok artık geribye
tak etti canıma bu maskeli balo
bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri

cebalo
01-12-07, 19:22
tavuskusu arkadas sesli fragmani foxun sitesinde yayinliyorlar ordan izleyebilirsin :img-yes:asumanin sonunu bende hic iyi görmüyorum umarim is isten gecmeden hersey ortaya cikar :img-yes:

jujum
01-12-07, 23:02
nerde bu millet diyesim geldi birden:icon_whis

demek asuman çocukları da bırakıq boşanıyor:icon_sorrzaten almak istese bile az çok menderesi tanıdıysam:)kesinlikle asumana vermeyecektir ne hayati yi ne de zehrayı :kahvenormal olanı da bu tabi ama mendereste leylayla birleşince çocuklar konusunda kıyamet o zaman kopar diyorum:img-cool2
zaten bütün kurgu son bölümlerde asuman ve cihan üzerindeydi cihanda mefta olunca senarist grubu el birliğiyli asumanımızın başına daha beter şeyler getiriceklerdir eminim:img-yes:
bu arada senarist grubunun roportajını hala beklemekteyiz arkadaşlar... ilgili arkadaşlara duyrulur bir el atıversenizde çabuk olsalar dizi final yapıcak neredeyse:)
cansucum bende gerçekler ortaya çıkınca asumanın yaşayacağı büyük yıkımı merak ediyorum doğrusu:icon_sorr şu kadının yüzü bir gülmedi yaa:sad53:

Tavuskuşu
01-12-07, 23:43
Fox'un sitesinde izledim fragmanı. Baya da uzun geldi fragman ya neyse ben yorumumu yapayım. Öncelikle yeni fatma annemiz hayırlı uğurlu olsun.

Asuman çocuklarının velayetini vermeyi kabul ediyor ama çok da acı çekiyor belli. Yine de yapmamalıydın asuman ne diyeyim. Bu arada selimle yeşim de tartışıyor. Bu gidişle planlarını açıklayan yeşim olacak gibi. Eğer selim asumandan istediği koparır da yeşime koklatmazsa o zaman yeşim de tırnaklarını çıkarır. Ki böyle durumlarda genellikle böyle olur. Ama dilerim çok da geç olmadan olur.Bu arada menderesle konuştuğu zamanki kırmızı elbisesi, saşı ve küpeleri çok hoş...:)

Dizide de en çok baki babaya üzülüyorum vallahi. Adamın başına gelmedik şey kalmadı. Umaırm kalbi bu acılara dayanır. Her şeye rağmen cihana bir şey olduğunda bir baba gibi üzülüyor, acı çekiyor. Zavallım benim...:icon_sorr

Herkese iyi geceler.byebye

cebalo
02-12-07, 21:22
selam arkadaslar bügün yine bos formumuz insallah yarin daha dolu olur, yarin büyük gün dizimiz basliyor büyük bi merakla bekliyorum neler olacak diye,bakalim cihanin son durumu neolacak sanirim hastanede ölmeden önce belki leylagilden özür diler yaptiyi tüm hatalar icin ,zafali bakibaba kalbi nasil dayanacak bukadar üzüntiye,selo babaninda basi derte fatmanur teyze geri geliyor bakalim selo babanin cebindeki resmi bulunca neyapacak fatmanur teyze :img-yes:,selimlen yesimde tartisiyorlar sanirim asuman yüzünden,benimaklima birsey geldi bu selim sonradan gercekten asik olmasin asumana cünkü fragmanda yesimlen tartisirken asumani savunur gibiydi,olurmu olur belki kendi kazdiyi kuyusuna kendisi düser hicbeli olmaz ,tabi ozaman yesim onu neypar bilemem :img-yes:tabi bu bi tahmin belki tutar yarin göreceyiz ,bakalim bukadar olaydan sonra menderslen leylanin durumu neolacak,yarini iple cekiyorum :happy0064

cebalo
03-12-07, 17:45
nerdesiniz yeminciler dizimize sattler kaldi kimse yorum yapmiyor :icon_sorr,artik diziden sonra yorum yaparsiniz kimse yazmiyor bari ben yazayim bügün yine cok güzel bi bölüm olacak :happy0064,cihanin durumu bu bölümde beli olacak bakalim yasiyacakmi yada rahmetlimi olacak göreceyiz,asuda evi terk ediyor merak ediyorum selimin yaninami gidecek yada baska yeremi eyer selime giderse demeki menderesden bosaniyor,bakalim asunu gözü nezaman acilacak selimin gercek yüzünü nezaman görecek,asuyu cok kötü günler bekliyor selimin yalani ortaya cikarsa asu neyapacak bakalim artik evinede dönemez durum kötü:icon_sorr,cok heycanli bi bölüm olacak bu kesin herkes ekran basina :happy0064,bende simdi cikiyorum yorumlarimi artik diziden sonra yaparim bye

bakış
03-12-07, 19:51
alooooooooooooo huuuuuuuuuuuuuuu yeminciler. ay bu dizi sona mı yaklaştı nedir? kimseden çıt çıkmıyor. Hüseyin Abi nin de artık birşey yazdığı yok. Hüseyin abiciğim bize birazcık yemin kasedi hakkında bilgi versen keşke:icon_sorr valla geçen hafta izlemedim çok pişmanım. bu hafta ekran başındayım. inşallah siz de benim gibi izlersiniz.

@ly
03-12-07, 20:08
alooooooooooooo huuuuuuuuuuuuuuu yeminciler. ay bu dizi sona mı yaklaştı nedir? kimseden çıt çıkmıyor. Hüseyin Abi nin de artık birşey yazdığı yok. Hüseyin abiciğim bize birazcık yemin kasedi hakkında bilgi versen keşke:icon_sorr valla geçen hafta izlemedim çok pişmanım. bu hafta ekran başındayım. inşallah siz de benim gibi izlersiniz.

Ben geldim buradayım...En suçlu Yemin'ci benim biliyorum ama diziyi ancak 1-2 gün sonra izleyebiliyorum...o saatten sonra da yorum yazamıyorum bir türlü...:icon_sorr Ama bu bölümü heyecanla bekliyorum ve parça parça da olsa izlemeye kararlıyım...:img-wink:

Hüseyin abi, stüdyoya kapandı herhalde...ya da öyle olduğunu umut ediyorum...yoksa arardı bizi değil mi...:icon_sorr

Herkese iyi seyirler....bye

bakış
03-12-07, 22:02
ayyy bu ne güzel sürpriz. bir açtım diziyi bir de ne göreyim sonat sonat sonat. ama birşey söyleyeceğim; yemezler sonatcım o saçlarla seni kimse askere almaz canım.ama olsun kıyamam. gitmesin o saçlar. ayyyyy gazel bak kızım seni ne kadar çok seviyorum. gözümün nurunu sana veriyorum

cebalo
03-12-07, 22:26
dizi sonuna yaklasdi merakla neolacak diye beklerken reklam girdi hasta ediyor su reklamlar beni tam heycanli yerinde reklam giriyor :img-yes:

bakış
03-12-07, 22:38
ayy dizinin sonunu kaçırdım ne oldu sonunda? ama fragmana denk geldim. selim zehraya vuruyordu

cebalo
03-12-07, 22:42
yine cok güzel bi bölüm izledim herzamanki gibi :good:,su kötülere birsey olmaz lafi doruymus adam dokuz canli yine kurtuldu yasiyior :img-yes:,ama yasadiyi iyi yoksa leylalya gazel vicdan azabindan aci cekerlerdi simdi hem yasiyor hemde damarlarinda menderesin kani dolasiyor nekadar kötü olursa olsun oda bir insan menderescim kanini esirgemedi :img-yes: bakalim cihan bey nezaman uyanacak,ve uyandiyinda nasil olacak cok merak ediyorum,sevindirici haber mendereslen asuman bosandi artik leylayla beraber olabilir ama ozamana kadar yine baya olaylar olacak gibi:icon_sorr,su asuman simdi haklimi hakzismi o evde cocuklari icin kalmalimiydi yada dorumu yapiyor bilemiyorum ama yine olan cocuklara oldu sabah uyandiklarinda yikilacaklar bari alisana kadar bekleselerdi :icon_sorr sonunda cok dramatikdi aklima geldi kesin cocuklar uyurken gidecek dedim öylede oldu asumani almaya gelende gicik selim bey inanamiyorum o adamla gidecek ah asu ah basina ne büyük bi bela aldin bilmiyorsun gelecek bölümü merakla bekliyorum,fragmani gören arkadaslar olduysa nolr yazin:img-yes:

cebalo
03-12-07, 22:46
bakis arkadas nasil vuruyor anlamdim tokatmi atiyor :icon_sorr one hakla vurur zehraya o kim oluyorda zehraya vuruyor ,menderes örenirse selim öldü demektir ah keske :img-yes:

cebalo
03-12-07, 22:57
bu bölümde hem üzüldüm hem güldüm :img-yes: asumanin durumuna üzüldüm ,selo babanin durumuna cok güldüm nasil basti fatmanur teyze yesimle selo babayi hele fatmanir teyzenin selo babaya yaptiyi masaj cok komikti adami resmen yakti:happy0064 ,bu fatmanur teyze eski fatmanur teyzeye hic benzemiyor selo baba busever gercekten yandi :happy0064,arkadaslar farkina vardinizmi bilmiyorum ama galiba gazelen mahirin aralarinda birseyler oluyor sanki yakinlasiyorlar gibi :img-in_lo, sonatda zavalim gazele icini dökmeye karar verdi umarim gec kalmaz :icon_sorr mektuba cizdiyi resim cok güzeldi :img-yes:

alisercan
03-12-07, 23:46

Bakışcan ne yapayım allahaşkına... Bir çok yoldaşımız bizimle yola çıkan sonradan aramıza katılan bir çok arkadaş tek tek ayrıldı aramızdan. Ayrı dizelere yelken açtılar. Sycamore, sinope, muko uniqe, jess ve daha bir çok insan tekkeye gelip göçtüler. Bunda tek suçlu aramak olmuyor tabii. Ama malesef bir göç hali var. Ekran milyon dolarlara yaklaşan projelerle dolup taşınca izleyicilerimizin yazacak hali kalmıyor herhalde. Doğrusu bende de yazma isteği o zaman kalmıyor.
Üstelik bildiğin gibi yeminin albümüne de koşturuyorum. Güzel bir albüm olsun istiyoruz. O yüzden sizin tv den mono olarak duyduğunuz ezgileri yeniden mixliyoruz. Murat Başaran çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Ayrıca jeneriğimiz de ete kemiğe büründü. Yani artık ona da söz yazıldı. Sevgili Nazan Boyoğlu yorumladı. Ayrıca yine jeneriğe belirli yerlerde sevgili Erdal eşlik etti.
Bilmiyorum dinleyince karar verirsiniz.
Bu arada çok yoruldum. Önümüzdeki hafta taksimde gidip eğlenmek istiyorum. Bakışcan sen paso varsın zaten. Bakalım 4 gönüllü daha arıyorum. Haydi iyi geceler...

bakış
03-12-07, 23:49
Bakışcan ne yapayım allahaşkına... Bir çok yoldaşımız bizimle yola çıkan sonradan aramıza katılan bir çok arkadaş tek tek ayrıldı aramızdan. Ayrı dizelere yelken açtılar. Sycamore, sinope, muko uniqe, jess ve daha bir çok insan tekkeye gelip göçtüler. Bunda tek suçlu aramak olmuyor tabii. Ama malesef bir göç hali var. Ekran milyon dolarlara yaklaşan projelerle dolup taşınca izleyicilerimizin yazacak hali kalmıyor herhalde. Doğrusu bende de yazma isteği o zaman kalmıyor.
Üstelik bildiğin gibi yeminin albümüne de koşturuyorum. Güzel bir albüm olsun istiyoruz. O yüzden sizin tv den mono olarak duyduğunuz ezgileri yeniden mixliyoruz. Murat Başaran çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Ayrıca jeneriğimiz de ete kemiğe büründü. Yani artık ona da söz yazıldı. Sevgili Nazan Boyoğlu yorumladı. Ayrıca yine jeneriğe belirli yerlerde sevgili Erdal eşlik etti.
Bilmiyorum dinleyince karar verirsiniz.
Bu arada çok yoruldum. Önümüzdeki hafta taksimde gidip eğlenmek istiyorum. Bakışcan sen paso varsın zaten. Bakalım 4 gönüllü daha arıyorum. Haydi iyi geceler...

ooo hüseyin abiciğim hemen koy verme kendini. hem senin sözün var. bu dizi sezon sonuna kadar devam etcek diye. bak o yüzden takmıyoruz artık ratingleri; hoş taksak ne olur:icon_sorr sen boşver gidenleri. milyon dolarlar anca göz boyar mühim olan kalbi doldurmak

alisercan
04-12-07, 00:10
ooo hüseyin abiciğim hemen koy verme kendini. hem senin sözün var. bu dizi sezon sonuna kadar devam etcek diye. bak o yüzden takmıyoruz artık ratingleri; hoş taksak ne olur:icon_sorr sen boşver gidenleri. milyon dolarlar anca göz boyar mühim olan kalbi doldurmak

Bakışcan sen bunu yazdığında ben bana gelen bir emaili okumaktaydım. Kemal sahir göndermiş. Neyse verdiği linki tıkladım. Bizim popstar yarışmaları gibi bir yarışma. üç jüri var. Biri takım elbiseli, ortada bir bayan çok şık ve çekici, kenarda tşörtlü bir adam havai ve yukarıdan. Neyse sahneye bir cep telefonu satıcısı gelir. Bu üç seçkin yapılı inci dişli adamlara inat bozuk dişleri ve utangaç bir gelişi vardır. Ne söyleceksin derler o da opera der. Küçümsenir tabii ki. Shine filmindeki gibi. Sanki yetenek inci dişler ve şık elbiseler ve kahrolası show dünyalarının yarattığı sömürgen asalak estetikteymiş gibi. Adam daha da ufalır. Kendini sığdıramaz sahneye. Söyle derler üçü geriye yaslanarak. Nasılsa bir halt çıkmaz senden nereden geldin de bu zamanımızı çaldın der gibi. Adam daha da ezilir. Bakışlar ağlamaklı ve başlar söylemeye.
Önce ağzında kalemi olan inci dişli zibidi ağzındaki kalemi yutacak gibi olur, sonra baston yutmuş salon kadını, sonra takım elbiseli. Önce kalakalırlar. sonra ufalırlar sönmeye başlarlar. Ve birden toplumsal hayatın verdiği bir mesajla karşı karşıya kalırlar. Hayat başka bir şeydir budalalar. Yetenek te öyle. Başınıza ne zaman nasıl bir iş geleceğini anlayamazsınız bile der az önce ufalan bozuk dişli ıslak gömlekli adam git gide büyürken. Ve küçülenler eşitlendiğinde büyüyenle aslında hayatın böyle maskesiz böyle sıradan ne kadar güzel olduğunu hissederler. Büyülü bir an ve benim çok etkilendiğim an odur. Ve gerçekliği yine show dünyası bozar, adam gider sahne arkasına doğru adım adım yürür. Show dünyası ona el atacaktır artık. Bu kaçınılmazdır. Ne senin için ne de benim için bakış. Ne acı ve kahredici değil mi...

mxrxt
04-12-07, 00:47
Selam
Bu bölümde cok güzeldi cihanin yasini tutmustum ama:icon_whis
Hep diyordum Gazelle mahir yakinlasabilir sanirim bu bölümde bunu hissettik ama ya sonat ???

Gazel,,

Adinin önüne bir sifat koyamadim.
Ne yazsam,ne desem Yeterince anlamli degil,her sifat sana haz
Bendeki seni anlatmak güc
Yakinlarinda gecirdigim sene güzel bir rüya gibiydi,
Simdi senden uzaklarda sanki uyandirilimisimda
o güzel hayal bir anda kaybolu vermis gibi,

Her sabah seni görebilecegim icin güne mutlu basladigimi
keske sana yanindayken söyleyebilseydim.
Sana dair biseyler olsa yanimda, daha kolay gececek zaman
Beni sevdigine,özledigine, bekledigine dair bir ipucum olsa,
Cok uzaklardayim belki ama, yanindayken aramizda
bir türlü kapanmayan o mesafeye rahmen, nasilda büyüskün icimde.
Ne zor sana simdi bunlari yazmak
Bir sevda sözünü ellerini tutmadan söylemek

Döndügümde ellerimi tutarmisin?

Benimle Hayatyi paylasirmisin?

Beni bekle,

Cünkü dünya sen varken güzel
Sen yoksan ben bu dünyayi istemiyorum..

Seni seviyorum Gazel

Sonat

Iste simdi söyleyin Mahirmi sonatmi???

Bence sonat...

@ly
04-12-07, 01:44
Selam Yemin ahalisi...bye

Murat'cım, şimdi ben Mahir diyeceğim ama Bakışçan'ın gazabından korkuyorum :icon_whis Nedense ben Mahir diziye girdiğinden beri, ikisini pek yakıştırıyorum...hatta Cihan Savaşında birlikte çalışmalarını bile umut etmiştim. Mahir Gazel'in olsun...Sonat da Bakış'ın...bence çok adil bir paylaşım :img-yes:

Ben yeni Fatma anneyi pek sevdim...içim soğudu izlerken...Selahattin Babaya ne yapsa müstehak zaten..:hıh

Asuman'ın evi terkettiği sahnede de sulugözlülüğüm tuttu...:img-cray: Özellikle çocukların fotoğrafını alıp göğsüne bastırdığı an...sandım ki oğlumu bırakıp gidiyorum...boğuldum :img-fie: Çok pişman olacak Asuman orası kesin...fragmanda Zehra'nın hırpalanışına bakılırsa hayalkırıklığına uğraması da fazla uzun sürmeyecek...o da kesin...ama bu hayalkırıklığından sonra dağılacak mı, yoksa küllerinden yeni bir Asuman mı doğacak...işte orası karışık...(bkz. Gökhan'ın vicdanı..:icon_whis)

Mermeres de ne yaptığını ne istediğini bilmiyor. Aslında elinden gelse eski günlerdeki gibi, Leyla ile evlenip, Asuman'la da kardeş kardeş yaşardı...Leyla dedim de fragmanın verdiği tüyoya bakılırsa haftaya pek romantik Leyla-Menderes sahneleri var...tam jess'lik... Odada şömine var mıydı göremedim ama idare etçez artık :img-wink:

hewal
04-12-07, 08:28
Eskisi kadar sık yorum yazmasamda izliyorum diziyi..Ama son birkaç bölümdür gelişen olaylar birbirine girdi..Ve karakterlerin hepsi bir garip oldu...Eskiden her bölüm bir oyuncu sahneleri gereği farklı performans sergiler ve adeta bölümün yıldızı olurdu son bir kaç bölümdür böylesi sahnelerde göremez olduk bir tutukluk var sanki...

Fatmanur hanımın gelmesi dün akşamki bölümün en iyi olayıydı..Asuman'ı kaptırdık bari Selo babamızı kaptırmayalım...

Asuman'ın çocuklardan ayrıldığı sahne ise bölümün en dokunaklı sahnesiydi...

Yeşime ve Selim ikilisi bir şekilde ekarte edilsin ve çıksınlar illede sorun olacaksa ben Cihan belasını tercih ediyorum hiç değilse ne kadar sinir olsamda iyi bir oyunculuk izliyorum...

Fragmana bakılırsa Selim çok çabuk sıkılıyor çocuklardan henüz köprüyü geçmemişti oysaki :img-wink: :img-wink: Bakalım Zehra annesine söyleyecekmi yoksa bir şekilde çocuğu sindirecekmi :icon_whis :icon_whis

karagolge
04-12-07, 09:46
yime süper bir bölümdü asumana cok üzülüyorum garibim yağmurdan kaçarken doluya tutulaçak haberi yok sonat gazele ne güzel mektup yazdı öyle ya mahirin gazele yakınlaşmasını istemiyorum :img-yes:

bakış
04-12-07, 10:12
ya arkadaşlar ben şu cihanın ölmesini istemiyorum aslında ya. ne gerek var. ölmesin kimse. cihan iyileşsin, düzelsin, kimseye bulaşmadan bir hayat yaşasın. bu arada aly_73 ablacım okudum yorumlarını evet sonat benim ve onu tek paylaşabileceğim kişi gazel. :img-in_lo ama gazel bu bölüm leyla ablasından okkalı bir tokat yiyordu neden acaba? zaten bu bölüm tokat yiyen yiyene gazel, zehra, arada bir tanesi de kesin yanlışlıkla asumana gelir. zavallı kadın zaten kaderin tokadını yemiş bir de arada kaynıyor böyle. menderes çarpar ona da bir tane.
menderes; çocuklarının yanına dön
asuman: dönemeyeceğim
menderes; döneceksin
asuman: pışşşşıııııııııkkkkkkkk
menderes: bana haaaaa bana al sanaaaaaa
çatttttt
asuman:ühühühühhühühhüüüü

basakkkkkkkkkk
04-12-07, 10:17
Cihan yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken, dışarda hayat tüm hızıyla devam etmektedir.

Menderes çocukların hassas dengelerini korumaya çalışırken, Asuman ise burnunun dibindeki tehlikenin çocuklarına da bulaşmak üzere olduğunun farkında değildir.

Leyla cephesinde geçmişten gelen uğursuz bir aşkın gölgesi yine hayatı altüst edecek

bakış
04-12-07, 10:33
eeee sıktı ama
leyla ya geçmişten gelen uğursuz bir aşk musallat oldu şimdi de. bu senaristler de konu mu bulamıyor nedir. Hüseyin abiciğim kusura bakma ama dün milyon dolarlık projelerden bahsetmiştin. valla bizim projemin milyon doların yanından bile geçmiyor. hç problem değil. ama şu senaryolar artık gitgide tek düzeleşmeye başlamadı mı sence? karakterlerin bir bölüm öncesiyle bir bölüm sonrası birbirine bir türlü tutmuyor. sırf uzatmak için de bu kadar ucuzlatılmaz ki bir dizi. pardon ucuzlatılmak yanlış bir kelime olabilir. bu kadar harcanmaz ki bri dizi diyeyim. bu arada bu leylayla menderes ne biçim insanlarmış böyle başları bir türlü sıkıntıdan uzaklaşmadı. aman yahu. fenalık geldi vallahi içime. neyse bakalım pazartesi neler olacak. ben kararımı verdim. bundan sonra kimse hakkında yorum yapmayacağım. benim için varsa yoksa sonat artık. zaten sırf serhatçığımı(serhat teoman bilmeyenler ezberlesin sonat ın gerçek ismi) görmek için izliyorum diziyi. :img-in_lo

mavi deniz
04-12-07, 11:42
ya asumanın o son kareleri sperdi resim çeken yokmu aranızda caba:)

alisercan
04-12-07, 11:56
eeee sıktı ama
leyla ya geçmişten gelen uğursuz bir aşk musallat oldu şimdi de. bu senaristler de konu mu bulamıyor nedir. Hüseyin abiciğim kusura bakma ama dün milyon dolarlık projelerden bahsetmiştin. valla bizim projemin milyon doların yanından bile geçmiyor. hç problem değil. ama şu senaryolar artık gitgide tek düzeleşmeye başlamadı mı sence? karakterlerin bir bölüm öncesiyle bir bölüm sonrası birbirine bir türlü tutmuyor. sırf uzatmak için de bu kadar ucuzlatılmaz ki bir dizi. pardon ucuzlatılmak yanlış bir kelime olabilir. bu kadar harcanmaz ki bri dizi diyeyim. bu arada bu leylayla menderes ne biçim insanlarmış böyle başları bir türlü sıkıntıdan uzaklaşmadı. aman yahu. fenalık geldi vallahi içime. neyse bakalım pazartesi neler olacak. ben kararımı verdim. bundan sonra kimse hakkında yorum yapmayacağım. benim için varsa yoksa sonat artık. zaten sırf serhatçığımı(serhat teoman bilmeyenler ezberlesin sonat ın gerçek ismi) görmek için izliyorum diziyi. :img-in_lo

Böyle bir özet gelince senin yorumun doğal. Ama erken konuşmuşsun. Çünkü eski bir aşk derken bilinmezi değil bilineni kastediyor. İzleyince haaaa diyeceksin, (Bende bakışın jetonunun düşüşünü buradan duyacağım.:img-hyste) Neyse gelelim şu milyon dolarlık projelere. Yani bu dizinin iyi ya da kötü olması onların iyi olması anlamına ya da onların izlenilebilir olması anlamına gelmiyorki ceylancan. Ayrıca ben bu milyon dolar lafını da espriyle abartmıştım. Büyük kanalların bir kaç dizisi milyon dolar değil tabii ama 200 ile 300 bin dolar (0,2-0,3 milyon dolar da diyebiliriz.:img-wink:) arasındadır. Çok önemli projelerinden bahsediyorum. Çünkü ihtişamlı evler arabalar ve inanılmaz prodüksiyon harcamaları. İyi bir öykü ile de anlatılıp gerçekten değmiş de olabilir bu harcamalara, yazık olmuş da. Başarmış olması ülkenin milli serveti açısından en büyük isteğimdir. Benim kastım çok büyük para harcamadan yapılan projelerden de iyi işler çıkabileceği üzerineydi biliyorsun. Sana bir senaristin anlattığı güzel bir şeyi anlatmak isterim. Bir dizi çekiliyor bakış. Adı x çok da önemli değil. Zaman yıllar önce ve bütçesi az bir kanala verilen proje. Adam hasta doktora gidecek ve daha önceki tetkiklerinin sonucunu alacak. Bu bir önceki bölümde (Doktora gittim haftaya sonuçları alacağım diye) eve diyalog ile aktarılmış ve prodüksiyondan kurtarılmıştır. Ama bir hafta sonra adamın çok kısa bir süre ömrü kaldığını öğrenecek olması ve kendisinde yaşanan yıkımın özellikle görüntülenmesi gerektiği vurgulanınca prodüksiyon kara kara düşünmüş. Ya hastane kiralanacak, ya da muayene odası. Bir doktor beyaz önlük ve akla gelebilecek her şey. Olanakları kullanıp bir doktordan rica etmeleri gerektiği düşünülmüş kısaca bulunamamış. Sonuçta o sahne şöyle çekilmiş. Doktorla telefonlaşırlar parkta buluşurlar ve doktor olduğu belli olmayan doktor raporları çantasından çıkarır adama verirken (Dostum çok az ömrün kaldı, bu da ilaçların ben gitmek zorundayım kal sağlıcakla) der ve gider. Fakat dizi bu haliyle bile adamdaki yıkımı daha iyi hissettirmiş izleyen seyirciyi etkilemiştir. Hayat ne garip şey değil mi?

bakış
04-12-07, 11:59
raitnglerimiz düşmüş geöen haftaya göre. huu yeminciler nerelerdesiniz??????

bakış
04-12-07, 12:02
Böyle bir özet gelince senin yorumun doğal. Ama erken konuşmuşsun. Çünkü eski bir aşk derken bilinmezi değil bilineni kastediyor. İzleyince haaaa diyeceksin, (Bende bakışın jetonunun düşüşünü buradan duyacağım.:img-hyste) Neyse gelelim şu milyon dolarlık projelere. Yani bu dizinin iyi ya da kötü olması onların iyi olması anlamına ya da onların izlenilebilir olması anlamına gelmiyorki ceylancan. Ayrıca ben bu milyon dolar lafını da espriyle abartmıştım. Büyük kanalların bir kaç dizisi milyon dolar değil tabii ama 200 ile 300 bin dolar (0,2-0,3 milyon dolar da diyebiliriz.:img-wink:) arasındadır. Çok önemli projelerinden bahsediyorum. Çünkü ihtişamlı evler arabalar ve inanılmaz prodüksiyon harcamaları. İyi bir öykü ile de anlatılıp gerçekten değmiş de olabilir bu harcamalara, yazık olmuş da. Başarmış olması ülkenin milli serveti açısından en büyük isteğimdir. Benim kastım çok büyük para harcamadan yapılan projelerden de iyi işler çıkabileceği üzerineydi biliyorsun. Sana bir senaristin anlattığı güzel bir şeyi anlatmak isterim. Bir dizi çekiliyor bakış. Adı x çok da önemli değil. Zaman yıllar önce ve bütçesi az bir kanala verilen proje. Adam hasta doktora gidecek ve daha önceki tetkiklerinin sonucunu alacak. Bu bir önceki bölümde (Doktora gittim haftaya sonuçları alacağım diye) eve diyalog ile aktarılmış ve prodüksiyondan kurtarılmıştır. Ama bir hafta sonra adamın çok kısa bir süre ömrü kaldığını öğrenecek olması ve kendisinde yaşanan yıkımın özellikle görüntülenmesi gerektiği vurgulanınca prodüksiyon kara kara düşünmüş. Ya hastane kiralanacak, ya da muayene odası. Bir doktor beyaz önlük ve akla gelebilecek her şey. Olanakları kullanıp bir doktordan rica etmeleri gerektiği düşünülmüş kısaca bulunamamış. Sonuçta o sahne şöyle çekilmiş. Doktorla telefonlaşırlar parkta buluşurlar ve doktor olduğu belli olmayan doktor raporları çantasından çıkarır adama verirken (Dostum çok az ömrün kaldı, bu da ilaçların ben gitmek zorundayım kal sağlıcakla) der ve gider. Fakat dizi bu haliyle bile adamdaki yıkımı daha iyi hissettirmiş izleyen seyirciyi etkilemiştir. Hayat ne garip şey değil mi?

vay beeee hakikaten çok etkilendim. harika bir öykü bu. ben artık susuyorum. ne bileyim Hüseyin abim atladım bir an. yine densizlik ettim kusura bakma. amaninnnn o zaman eski aşk selim mi:icon_whis üzüldüm bu arada ratinglere ben yeminciler izliyordur ama yorum yapmıyordur sanıyordum. yanılmışım:icon_sorr

jujum
04-12-07, 12:24
Şimdi reytinglere bakmak için geldim de iki kelam yazmadan çıkmayayım dedim:icon_whis
Çok güzel bir bölüm izledim+k yine hala şu cihazlı seyircinin tercihlerini anlayabilmiş değilim.:icon_sorr.o reyting sıralamasında ilk beşe giren programlardan elveda Rumeli haricinde diğerlerini yemin kadar iyi bulmuyorum ama insanların seçimine etki eden faktörün ben ne dizilerin bütçeleri ne de nede başka bir sebep olduğuna inanıyorum tamamiyle kanal faktöründen kaynaklanıyor … eğer yemin şu üç büyük kanal diye tabir ettiğimiz kanalların birinde yayınlanıyor olsaydı reytinglerdeki yeri mutlaka her zaman ilk üç olurdu:img-yes:

Akşam baki baba yine oyunculuğunu konuşt