Tüm Versiyonu Göster : Yemin - Bölüm Yorumları-Arşiv-2

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8

peloş_sezin
04-09-07, 18:59
ben anca gelebildim.önce aramıza yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz.yemini oylamayanlar varsa lütfen oylasın.
dün akşamki bölüm süperdi yaa.özellikle menderesin cihanı parmaklıkların arasına sıkıştırdığında ben koptum bide façalı izzet mahire bu yebngen evliya olacak kadın dedi bide orad.orda o bi söz söyledide öyle dedi.o söz güzeldi.

gazel babasına söylediği iyi oldu.ama bak, babaya çok sinir oldum.ben kızım dahi olsam karı koca arsına girmem dedi ya çok sinirdi.menderesle evliyken girmişti aralarına.

bide leyla menderes sahnesi çok güzeldi.çok beyendim.
öbür bölümde çok güzel ama cihan leylaya o bölümde tecavüz ediyor.bilmeyenlere duyurulur.

alisercan
04-09-07, 22:37
selam millet ben geldim.anca gelebildim.dizi süperdi.yorumumu sonra yapacam.
Hüseyin abi/B] siz bu barıştan çok korktunuz ha.siz bana gönderin o barışı ben onun hakından gelirim merak etme.bilmeme bilrimisin bizim oraların bi sözü vardır.dilsizin hakkından imansız gelir diye (laf aramızda vedekiler banada öyle derlerde hadi neyse)yani siz bana gönderin ben gelirim onun hakkından.
bana dedin [B]Denizede demişsin.bişeyi isteyin yeter.olmuyor bir eşyi istemek yetmiyor.çünkü benim istediğim şeyler olmadı ya.

Valla o zaman ben senden korkmaya başadım. Demek ki, sen çok cihanlar yakacaksın. Şapka çıkarıyorum ve sana gıpta ediyorum. Darısı bizim leyla kızımızın başına...

prens 22
05-09-07, 07:55
Reytingler sanki daha iyi gelmiş...
Hem yeni diziler saatinde...

ben ce de reytingler çok çok iyi.ayrıca karşısın da bir dolu diziler de var seyircisi olan ve yeni başlayan yapımlar.bu anlamda çok başarılı.yalnız bir süre sonra cihan-menderes çatışması dışın da bişey olmazsa tıkanacak sanki yazarlar diye düşünüyorum.her dizinin içersinde bir dolu hikaye var.benim bu dizi de tek rahatsız olduğum konu sadece aynı karakterlerin devamlılığı.örgü de bir sorun var sanki.tıkanılır!:img-yes:

eleren
05-09-07, 08:38
ben anca gelebildim.önce aramıza yeni gelenler hepiniz hoşgeldiniz.yemini oylamayanlar varsa lütfen oylasın.
dün akşamki bölüm süperdi yaa.özellikle menderesin cihanı parmaklıkların arasına sıkıştırdığında ben koptum bide façalı izzet mahire bu yebngen evliya olacak kadın dedi bide orad.orda o bi söz söyledide öyle dedi.o söz güzeldi.

gazel babasına söylediği iyi oldu.ama bak, babaya çok sinir oldum.ben kızım dahi olsam karı koca arsına girmem dedi ya çok sinirdi.menderesle evliyken girmişti aralarına.

bide leyla menderes sahnesi çok güzeldi.çok beyendim.
öbür bölümde çok güzel ama cihan leylaya o bölümde tecavüz ediyor.bilmeyenlere duyurulur.

ya arkadaşım gerçekten tecavüz ediyormu yoksa etmeyemi yelteniyor of ya benim cihanı nedense boğazını sıkasım geliyor ya bu leylanın pasifliğide beni öldürecek ya biraz güçlü olsa ne var yani o kadar pasif ki sinir olmaya başladım artık hem insan cihan gibi bir psikopatın elinde çocuğunun kalmasına nasıl izin verir anlamıyorum bir yolu bulmalı mutlaka

mavi deniz
05-09-07, 09:01
Valla o zaman ben senden korkmaya başadım. Demek ki, sen çok cihanlar yakacaksın. Şapka çıkarıyorum ve sana gıpta ediyorum. Darısı bizim leyla kızımızın başına...

vallahi leyladan hiiiiç öyle bi patlama gelecege benzemiyo belki cihan elindekiyle kafasına vurursa falan bişeyler dank eder ama oda olmasın sonuçta mermerisimizin sevdigi kadın yani ay çokmu hain oldum yaaaaaaaa:)neyse ya artık benide baydı bu leyla sabır taşı olsa kırkkere çatlamıştı bu leyla neden harekete geçmiyo anlamadım ya:(

jujum
05-09-07, 09:47
slm arkadaslar

röportaj konusunda soruları toplamaya başladık yalnız şu var ki bazı arkadaslarım benden biraz süre istemişti :img-yes: onlardan ricam en kısa zamanda bana ulaşmalarıdır ben taslak bir metin hazırladım tek eksik biraz daha zaman isteyen arkadaşlarımın yollayacağı mesajlar yada sorular:img-wink:
sevgilerimle
sizlere iyi yorumlar :img-wink:

peloş_sezin
05-09-07, 10:28

hüseyin abi merak etme adam yemiyorum yani korkmana gerek yok.ben ama cihana söyledim bunları senin korkmana hiç gerek yok.sen bendebn niye korkuyosun hem bendeb kaç yaş büyüksün ben sinir olduğumu korkuturum.yaaa

ya arkadaşım gerçekten tecavüz ediyormu yoksa etmeyemi yelteniyor of ya benim cihanı nedense boğazını sıkasım geliyor ya bu leylanın pasifliğide beni öldürecek ya biraz güçlü olsa ne var yani o kadar pasif ki sinir olmaya başladım artık hem insan cihan gibi bir psikopatın elinde çocuğunun kalmasına nasıl izin verir anlamıyorum bir yolu bulmalı mutlaka

evet sanırım ediyor.yeltenme olacağını sanmıyorumö ama amacınada ulaşacağını sanmıyoruım.bende tam bilmiyorum.frağmanda br eyler gösterdi sonra frağmanı bitirdi.

Karga
05-09-07, 13:28

gerçekten bu dizi de Leyla neden bu kadar pasif.Anladık senaryo ama biraz daha mücadele edebilir.Bir de sert baba gitti yerine melek bir adam geldi.Menderes'in babasından bahsediyorum.İlhan da adeta örümcek adam her olayı çözümlüyor.Ama yine de seyredilecek en iyi dizilerden!:img-yes:

alisercan
05-09-07, 14:28
gerçekten bu dizi de Leyla neden bu kadar pasif.Anladık senaryo ama biraz daha mücadele edebilir.Bir de sert baba gitti yerine melek bir adam geldi.Menderes'in babasından bahsediyorum.İlhan da adeta örümcek adam her olayı çözümlüyor.Ama yine de seyredilecek en iyi dizilerden!:img-yes:

Bence her şeyin bir sırası var. Bu konu şu anda menderesin ailesini pek ilgilendirmiyor. Hatta onlar için iyi bile. Yoksa daha büyük sorunlar var. Menderes ve leylanın yeniden birlikteliği de çok büyük olaylara yol açmaz mı?

peloş_sezin
05-09-07, 15:09
Vildan çok hoşsun... Senden korkmuyorum anladım. Bana zarar vermeğeceğin kesin. Oh be rahat bir nefes aldım. Şaka bir yana sen gerçekten yoğun bir dönemden geçtin. Yine de sınavları kafana çok takma. Ne demişler her şeyde bir hayır vardır.

annemde öyle diyor.ama insanın elinde değil kafaya takmamak.
yeminin yeni bölümümnü çok merak ediyorum.bir ana önce gelsin pazartesi.ve ayrıca bu yemin ailesi nerde.gelin buraya.diğer diziler bizi geçiyor haberiniz yok.

yalnız_kalsın
05-09-07, 16:06
gelecek bölmüde çok kötü şeyler olcak galiba..cihan iyice psikopatlaştı artık.. leylaya vurmasa bari..leyla nasıl katlanıyorsa şaşıyorum haa..artık yeminini tutmasın bozsun..
önceki bölümde menderes hapisteyken cihanın boğazına sarıp sonrada itmesi çok güzeldi nasılda düştü :D

rbd88
05-09-07, 17:49
uzun zamandır buraya uğrayamadım ama tabiki yemini izlemeye devam ediorum zaten bundan sonrada pek foruma giremicem ama yeminiizlemeye hep devam edicem tabiki
dizi yine çok heyecanlı şekilde ilerliyo ama cihana çok sinir oluorum ya bi insan bu kadar psikopatça davranabilir ama genlerinde var elden bişey gelmio bi an önce hastaneye kapatılması lazım kimseye zarar vermeden gazel anlattığı halde herşeyi nasıl hala baki baba anlayamıo olayları cihanı savunuo herşey o kadar ortadaki bi sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliorum cihan leyleya çok sert davranacak galiba ve asumanın karşısına biri çıkıo heralde asumanda o kişiyle birlikte olucak sonunda

mavi deniz
05-09-07, 20:55
annemde öyle diyor.ama insanın elinde değil kafaya takmamak.
yeminin yeni bölümümnü çok merak ediyorum.bir ana önce gelsin pazartesi.ve ayrıca bu yemin ailesi nerde.gelin buraya.diğer diziler bizi geçiyor haberiniz yok.

vildancım merak etme su akar yolunu hulur relax ol canım cicim herşeyin çaresi vardır ayrıca kimmiş bizi geçen ya buna izin vermeyiz merak etme bizyeminliyiz unuttunmu:):icon_whis

alisercan
05-09-07, 21:39
Arkadaşlar piknik duyurusu yapmıştım. Ama sonra bir düşündüm öbür haftaya ramazan var. Bu hafta yapıyorsak yapalım, yoksa vazgeçeriz. Çünkü ramazan sonrası da piknik olmaz. Sonbahara giriyoruz. Yağmur (inşallah) yağarsa zor olur... İstanbuldan pikniğe katılmak isterseniz özelden bana bildirin. Yer Çengelköy benzincisi arkasındaki sera (leylanın serası burası) Katılıma göre gidip gitmemeye karar vereceğiz.

@ly
06-09-07, 03:09
Sevgili forum, uykum kaçtı...ben de gelip merak ettiklerimi sorayım dedim...

1- Bizim dizi kadınlarımız (esas kızlar...) neden sevdiklerine karşı aslan kesiliyorlar da kötü adamları görünce, fare görmüş fil gibi kaçıyorlar...???

2- Anne olmak kadınları güçlendirir mi...yoksa zayıflatır mı...?

3- Şimdi final sorusu..( Bu soru için, -özellikle b şıkkı- diyanet işleri başkanlığından görüş alınabilir...:img-wink: )

a) Hangi şartlarda yemin edilir...?

b) Hangi şartlarda yemin bozulur...?

NOT: 1. soru = 20 puan 2. soru = 20 puan 3. soru = 60 puan değerindedir...Ayrıca doğru cevapları bulan üyeler, hem dizilerini hem de ruh sağlıklarını kurtaracaklardır...

Başarılar diliyorum....

yeşim_duygu
06-09-07, 08:06
offf bu pikniğe gidememek çokkötü ama napalım gidenler adına da çok seviniyorum eğer gerçekleşirse bol bol resim çekin ekiple anımız olsun...

peloş_sezin
06-09-07, 08:24
vildancım merak etme su akar yolunu hulur relax ol canım cicim herşeyin çaresi vardır ayrıca kimmiş bizi geçen ya buna izin vermeyiz merak etme bizyeminliyiz unuttunmu:):icon_whis

herkez biz uyurken onlar bizi geçiyor ya.yaz dizileri bile multimedyaya alınanlar olmuş.bizimki hala burda.michellaya öm atın bu konu için ben attım ama cevap yazmadı.

CileK_KiZ
06-09-07, 10:51
ark ben gecen bölümü izliyemedim ya
bizde fox göstermiyor artik bana biri
kisa özetle ne oldugunu anlatirsa cook sevinnirim:)))))

rbd88
06-09-07, 12:00
ekiple birlikte piknik yapılacak demekki çok güzel ya keşke bnmde zamanım olsaydı bende gelmek isterdim ama imkansız gidecek olanlar çok şanslılar eğer gerçekleşirse piknik resimler çekin lütfen bol bol

romantik
06-09-07, 15:59
Galiba hain Cihan bütün bu yaptıklarıyla yetinmiyor ve bir de Leyla'ya tecavüz ediyor! Bölüm özetlerinde de tecavüzden bahsediyorlar. İnanamıyorum gerçekten...

CveB
06-09-07, 18:00
20.Bölüm Özeti

Yıllarca bebekleri ile mutlu bir aile olmayı hayal eden Leyla ve Menderes, Cihan’dan gizli bebekleriyle beraber yalnızca bir kaç dakika geçirebilirler. Menderes aşık olduğu kadının gözlerinin içine bakarken, Leyla kendine hakim olmaya çalışır. Onları böylesine bir sürgün hayatına mahkum eden Cihan ise, Menderes’in Leyla’nın yanında olduğunu öğrenir ve deli gibi eve döner. Menderes ile karşılaşmaz ama, onun kendi evinde Leyla’yla zaman geçirmiş olduğunu bilmek bile onu çileden çıkartmaya yeter. Leyla için amansız bir sorgu başlar. Cihan’a göre Leyla Yemin’ini bozmuştur. Bu durumda kendi verdiği sözün de hükümsüz olduğuna ikna olan bu saplantılı adam için, yıllardır hayalini kurduğu sapkınlığı yaşama zamanı gelmiştir. Asuman ise yeni bir spor kulübüne başlar ve farkında olmadan kulübün karizmatik sahibinden etkilenir. Kader ağlarını yeniden örmüştür. Asuman yeni yolları keşfetmeye hazırlanırken Leyla, yıllardır kardeşi olarak bildiği adamın tecavüzüne karşı mücadele etmektedir.

arkadaşlar ltfen sölermisinz yeminin tekrarları ne zmn acaba ?

Cumartesi 15.15
Pazar 15.30

cebalo
06-09-07, 18:21
fragmani görmedim ama özeti bile yetiyor yani sapik cihan saldiriyor leylaya ama bence birsey yapamiyacak leyla son anada kurtulacak sanirim belki o an biri gelecek ve onu kurtaracak insallah tabi benimki bi tahmin insallah tutar ay pazartesi gününü iple cekiyorum :romantik arkadas sanirim 20 bölümden birkac resim eklemiz ordada görünüyor cihan leylanin azini kapatiyor galiba biri geliyor ah pazartesi günü cabuk gel:happy0064

(BuRcUu)
06-09-07, 18:26
Özet'e bak be.. ! BunLar ne..

Cihan bu ne yapıcağı beLLi oLmaz ki.. BöyLe bişii yapıcağını da bekLiyordk zaten..
diLeriim LeyLa bu durumdan kurtuLur.. Asuman'ın durumu ise sevindirici.. ;)

alisercan
06-09-07, 21:18

1- Bizim dizi kadınlarımız (esas kızlar...) neden sevdiklerine karşı aslan kesiliyorlar da kötü adamları görünce, fare görmüş fil gibi kaçıyorlar...???

3- Şimdi final sorusu..( Bu soru için, -özellikle b şıkkı- diyanet işleri başkanlığından görüş alınabilir...:img-wink: )

NOT: 1. soru = 20 puan 2. soru = 20 puan 3. soru = 60 puan değerindedir...Ayrıca doğru cevapları bulan üyeler, hem dizilerini hem de ruh sağlıklarını kurtaracaklardır...

Başarılar diliyorum....

1- malesef aliyeciğim böyle şeyler yalnızca dizilerimizde var gerçek yaşam bunun tersi. Kadınlarımız kötülerin kölesi, iyilerin efendisi. Yaşasın mazoşizm. diyen iyi ülke erkekleri...

2- iki kat daha temiz yıkıyor aliye, pardon iki kat daha güçlü yapıyor onları. Halis zeytinyağı oluyorlar suyun üstüne çıkan nilüferler gibi.

3- Kadınlardan korunmak için her şartta yemin edilir. İki cihanda da suç değil.
4- yine aynı nedenlerle bozulur.

aliye kaç puan aldım...

@ly
06-09-07, 23:30
1- malesef aliyeciğim böyle şeyler yalnızca dizilerimizde var gerçek yaşam bunun tersi. Kadınlarımız kötülerin kölesi, iyilerin efendisi. Yaşasın mazoşizm. diyen iyi ülke erkekleri...

2- iki kat daha temiz yıkıyor aliye, pardon iki kat daha güçlü yapıyor onları. Halis zeytinyağı oluyorlar suyun üstüne çıkan nilüferler gibi.

3- a) Kadınlardan korunmak için her şartta yemin edilir. İki cihanda da suç değil.
b) yine aynı nedenlerle bozulur.

aliye kaç puan aldım...

alisercan, 1. ve 2. sorudan tam puan aldın...ammaaa...son sorudan...0 point Hem taraflı bir cevap ( bkz. erkek tarafı...) olmuş...hem de başka manada da olsa cihan demişsin ki...şu gece yarısı beni titretmeye yetti...( bkz. özeti yeni okumuş...korkmuş forum sakini...)

Peki...ilk iki cevap bir çelişki doğurmuyor mu...? Anne olup iki kat güçlenen kadınlarımız, aynı vakitlerde '' kötü adamın kötü emellerine '' alet oluyorlar...aynı anda hem daha güçlü, hem de köle oluyorlar...:img-cool2

angel_timuçin
07-09-07, 08:38
ya cihan iice sapıklaştı haa:P

o cihan varyaa cihan resmen sapık aynennn arkadaşım hele pazartesii neydiyodu ölee
belinden falan tutmalar ben flagmanda gördüüm gene kıza zorlaaaaa bişeler yapmaya çalışıyoduuu yawwwwww:icon_sorr manyak heriff
biz cihanı böyle bilmezdikkkkkk:img-cool2
ahh ahhh menderessss şu cihanaa bi çözüm bulll yawww ne oluyyy:img-yes:

*yasemine*
07-09-07, 08:38
cihan iyice kötüleşti leylaya falan çok kötü davranıyor özellikle özette iyice kendini aşmış asumanada sevindim spor salonundaki birini beğenmiş :) ama leyla kurtulur inş.

alisercan
07-09-07, 08:39
alisercan, 1. ve 2. sorudan tam puan aldın...ammaaa...son sorudan...0 point Hem taraflı bir cevap ( bkz. erkek tarafı...) olmuş...hem de başka manada da olsa cihan demişsin ki...şu gece yarısı beni titretmeye yetti...( bkz. özeti yeni okumuş...korkmuş forum sakini...)

Peki...ilk iki cevap bir çelişki doğurmuyor mu...? Anne olup iki kat güçlenen kadınlarımız, aynı vakitlerde '' kötü adamın kötü emellerine '' alet oluyorlar...aynı anda hem daha güçlü, hem de köle oluyorlar...:img-cool2

Olmuyor, garip bir şey ama olmuyor. Bu nasıl işliyor ve toplumsal boyutuna nasıl örtüşüyor inan anlamıyorum. Anne olarak çocuğuna kol kanat, ama aynı zamanda kendisine zulmedenin de kölesi. Garip bir yaklaşım bu da kadının mazoşizmi herhalde. Üstelik aliye bu öyle bir hal alıyor ki, çocuğunun bile kendisine hükmetmesine ve acı çektirmesine izin verecek bir şekilde hazza dönüşüyor.
Ya yeni uyanıp böyle şeyler yazmak belki saçmalatıyor beni ne dersin. Aman neyse biz normal insanlardan konuşalım. Bana ne cihandan leyladan diyelim mi?

peloş_sezin
07-09-07, 09:05
arkadaşlr bu özet ne ya.nyapıyor mu cihan.
ama menderesle leylanı9n başbaş az da olsa vakit geçirmeleri hoş amöa .sonunda yine kabusa dönüşüyor.
iyşaallah menderes bu cihana haddini bildirir.
asumanın birinden hoşlanmasıda çok güzel.
menderesden boşanır.leylada cihandan boşanır.
menderesle leylada evlenecek.
Eeee böyle olacağı belli birşey.

serenalti
07-09-07, 09:42
ay olamaz..tecavüz mü..belki son anda menderes gelir..ya da biri gelir..inş o durumdan kurtulur leyla..yoksa..cihan artık menderese o benm karım oldu vs bile der yani..yok yok kurtulck bnce..

@ly
07-09-07, 10:24
Olmuyor, garip bir şey ama olmuyor. Bu nasıl işliyor ve toplumsal boyutuna nasıl örtüşüyor inan anlamıyorum. Anne olarak çocuğuna kol kanat, ama aynı zamanda kendisine zulmedenin de kölesi. Garip bir yaklaşım bu da kadının mazoşizmi herhalde. Üstelik aliye bu öyle bir hal alıyor ki, çocuğunun bile kendisine hükmetmesine ve acı çektirmesine izin verecek bir şekilde hazza dönüşüyor.
Ya yeni uyanıp böyle şeyler yazmak belki saçmalatıyor beni ne dersin. Aman neyse biz normal insanlardan konuşalım. Bana ne cihandan leyladan diyelim mi?

Hem izleyip, hem de banane diyemiyorum ki...derdim bir de değil...Leyla'dan başka bir de Yasemin Hanım var...aslında alacaksın ikisini....(neyse yazmayayım...)

Yok ben anlamıyorum hatta anlamaya çalışmayı bile reddediyorum...Ben çocuğumu hayatımın en kötü döneminde dünyaya getirdim...ve eğer bugün ayaktaysam bunu oğluma, onun bana verdiği güce borçluyum...İşte bu nedenle Leyla'ya kızıyorum...öz oğlunu babasına göstermekten korkuyor...şimdi badger olsaydı...'' yatacak yerin yok...'' diye başlardı saymaya...özetten anladığım kadarıyla olaylar daha da gerilecek...belki başına gelenler Leyla'da şok etkisi yaratır ve Cihan'ın üstüne yürüyüverir...Cihan korkar mı bilmem ama bir şok geçireceği kesin...!!! Eeee üzüm üzüme baka baka kararır...:icon_whis

Leyla, Cihan konusunda niçin babasından yardım istemiyor...ya da en azından Gazel ile paylaşmıyor....??? (Benim izleyemediğim bölümler var...bu nedenle bilmiyor olabilirim...)

peloş_sezin
07-09-07, 10:26
keşkeee :)

canım öyle olacağa benziyor.bu arada aramıza hoşgeldin.anasayfadan yemini oylarsan çok seviniriz.

ay olamaz..tecavüz mü..belki son anda menderes gelir..ya da biri gelir..inş o durumdan kurtulur leyla..yoksa..cihan artık menderese o benm karım oldu vs bile der yani..yok yok kurtulck bnce..

ya canım iyşaallah dediğin gibi olurda biri gelir iyşaallah cihan amacına ulaşamz yopksa leylanın haline olur.ya iyşaallah olmaz.yoksa ben kafayı yerim

çok geç olduma lütfen gökhan ve deniz ve diğerleri acıyın bize lütfen dizinin gidişatını değişti,rseniz ya lütfen.
bende yeni bölümü çok merak ediyorum.

Tavuskuşu
07-09-07, 11:43

aliye kaç puan aldım...

Aşkolsun Hüseyin Abi.Ne yaptık da bizden korunmak için yemin edip yemin bozuyorsun?Aliye Abla haklı valla sana bu sorudan 0 puan vermekler.:hıh :hıh

Cihan umarım emellerine ulaşamaz.:icon_whis Asuman da onca yıl durdu durdu,tam tekrar evlendi menderesle o zaman tanıştı etkileneceği bir adamla.İnsan şu adamla evlenmeden önce tanışır.Bari menderesi kurtarmış olurduk.

peloş_sezin
07-09-07, 14:30
arkadşalar size kötü bir haberim var pazartesi paytingler çok düşeceğek gibi.
ha bu arada bütün yazlık dizileri multimedyaya alınmış vede daha yayına girmeyen bi dizide anasayfaya alınmış.haberiniz yoksa söyleyim dedim.

mxrxt
07-09-07, 15:55
http://img329.imageshack.us/img329/3743/graffitistreet080420070qv5.gif (http://imageshack.us)
Allahim o ne fragman öyle mahvoldumyaa cihan (Yeter artik sasirma Sabrimizi tasirma ) cok güzel bir bölüm daha bizleri bekliyor asumanin tanistigi kisi mahirin bir plani olabilir?? Degilse baskasini sevmesini isterim..bu arada leylanin cigligi hala kulaklarimda Menderes cihani biraz daha ciddiye al temkinli ol..gazel ne zaman kabusu olacaksin cihanin??
http://img517.imageshack.us/img517/5048/blulinebi9.gif (http://imageshack.us)

alisercan
07-09-07, 16:11
arkadşalar size kötü bir haberim var pazartesi paytingler çok düşeceğek gibi.
ha bu arada bütün yazlık dizileri multimedyaya alınmış vede daha yayına girmeyen bi dizide anasayfaya alınmış.haberiniz yoksa söyleyim dedim.

vildan gerçekten bu formun ana sayfa konusuna nasıl yaklaştığını anlamıyorum. Dizilerin hangi kriterlerde değerlendirildiğini anlamıyorum. Bugüne kadar yapılan tüm röportajlarda (ki, birgün röportajda dizifilm.com u yayınladı) bu formu ve aktif izleyicinin yapımcılara katkı sağlamarına aracılık etmelerinin değerini övgüyle anlatıyorum. Ama baha bey artık lütfen bu katkıları da görelim diyorum. Yemin yapımcısından oyuncusuna kadar ve aktif izleyiciye verdiği değere kadar bir çok işin önünde. Bunların göze alınması gereken önemli bir kriter olduğunu düşünüyorum. Ve sayfa sorumlulusunun da bu uyarılarımızla, isteklerimizi göze alması arz ve ricasıyla üst yapıya iletmesini istiyorum. Yoksa magazinsel çıkışların göz önüne alındığı küçük türkiye olmamalı. ilgililere teşekkür ve saygılarımla....

@ly
07-09-07, 16:39

Yemin forumu kızları.... İki gündür bir erkek tarafından (tarafsızca) yazıldığı belli olan :icon_whis yukarıdaki yoruma tepki bekliyorum...galiba özeti okuyunca bu mesaj gözünüzden kaçtı...bu nedenle hatırlatma yapmak istedim...yorumlarınızı bekliyorum...:good:

@ly
07-09-07, 16:51
vildan gerçekten bu formun ana sayfa konusuna nasıl yaklaştığını anlamıyorum. Dizilerin hangi kriterlerde değerlendirildiğini anlamıyorum. Bugüne kadar yapılan tüm röportajlarda (ki, birgün röportajda dizifilm.com u yayınladı) bu formu ve aktif izleyicinin yapımcılara katkı sağlamarına aracılık etmelerinin değerini övgüyle anlatıyorum. Ama baha bey artık lütfen bu katkıları da görelim diyorum. Yemin yapımcısından oyuncusuna kadar ve aktif izleyiciye verdiği değere kadar bir çok işin önünde. Bunların göze alınması gereken önemli bir kriter olduğunu düşünüyorum. Ve sayfa sorumlulusunun da bu uyarılarımızla, isteklerimizi göze alması arz ve ricasıyla üst yapıya iletmesini istiyorum. Yoksa magazinsel çıkışların göz önüne alındığı küçük türkiye olmamalı. ilgililere teşekkür ve saygılarımla....

Ben de Vildan’ın mesajını okuyunca forum ana sayfasına baktım...Bıçak Sırtı adlı diziyi gördüm...Sadece ilk bölümü yayınlandı sanırım ve ana sayfaya girivermiş....o forumun üyelerinden bu işin raconunu mu öğrensek acaba...çünkü bu işin dizinin reytingleri ya da sitede ki popülerliği ile ilgili olmadığı belli...

hayret editi: Az önce aldığım bir habere göre...(Cansu sağol...) Bıçak Sırtı'nın daha ilk bölümü bilem yayınlanmamış...biz burada gaflet ve delalet içindeyiz arkadaşlar...bu işin raconunu öğrenmek şart oldu...

cebalo
07-09-07, 17:28
dizi daha baslamadan bas sayfaya gecmis bicak sirti sanirim pazartesi basliyacak arka sokaklardan sonra tam yeminin oynadiyi vakit bu dizi cok merak ediyordum sevdiyim sanacilar var ama o satte yemine bakacam onu hicbi diziye deyismem :img-yes:reytingleride fazla takmiyorum foxtvde sanirim reytinglerle ilgilenmiyor ,baska kanal olsaydi coktan kaldirirdi ama foxtv dizinin deyerini biliyor.:good::img-yes:

zeyneps
07-09-07, 17:43
Ben bu bölümü izleyemediğim için yorum yapamayacağım sadece çok küçük bir sahneyi gördüm orda da Cihan Leyla'ya pis pis bakıyordu sirseri :hıh Pis sapık:hıh

Leyla'nın mantığını da anlayabilmiş değilim yani birisi onu tehdit ediyor Leyla Hanım'da bu tehditten korkarak hiç kimseyle bir şey paylaşmıyor yani ilginç Menderes'e söylese öyle kolay mı Menderes'le oğluna kötü bir şey yapması filan en azından insan babasına hadi olmadı Gazel'e söyler bu nasıl bir mantıktır ya tehditten korkuyor diye ömür boyu Cihan'la mı oturacak aynı evde kalırlarsa daha kötü şeylerin olabilieceğinden korkmuyor mu :icon_whis

Hüseyin Abi demek istediklerini anlayamadım ne demek onlar:hıh Bana bunları izah edersen sevinirim :img-in_lo Şimdilik kızdım sana ne demek onlar öyle cıkcıkcık:hıh

alisercan
07-09-07, 17:49
Ben bu bölümü izleyemediğim için yorum yapamayacağım sadece çok küçük bir sahneyi gördüm orda da Cihan Leyla'ya pis pis bakıyordu sirseri :hıh Pis sapık:hıh

Leyla'nın mantığını da anlayabilmiş değilim yani birisi onu tehdit ediyor Leyla Hanım'da bu tehditten korkarak hiç kimseyle bir şey paylaşmıyor yani ilginç Menderes'e söylese öyle kolay mı Menderes'le oğluna kötü bir şey yapması filan en azından insan babasına hadi olmadı Gazel'e söyler bu nasıl bir mantıktır ya tehditten korkuyor diye ömür boyu Cihan'la mı oturacak aynı evde kalırlarsa daha kötü şeylerin olabilieceğinden korkmuyor mu :icon_whis

Hüseyin Abi demek istediklerini anlayamadım ne demek onlar:hıh Bana bunları izah edersen sevinirim :img-in_lo Şimdilik kızdım sana ne demek onlar öyle cıkcıkcık:hıh

Zeynep seni gördüğüme çok sevindim. Sen aliyenin provakasyonlarına kapılma sakın. Cansu da öyle... Onu da gördüğüme sevindim. Benim söylediğime tersinden bakın o da sizin görüşünüz olsun. Böylelikle anlaşalım. Ortayı bulalım ne dersiniz...

Tavuskuşu
07-09-07, 18:22
Hoşbulduk da valla ben anlamam Hüseyin Abi.O sözlerin izahını istiyorum.Bu forumda bir feminizm rüzgarları estiririz vallahi toplaşıp görürsün.(yanlış anlaşılma olmasın ama geçen seferki gibi):):)

Ben de Aliye Ablanın son sorusuna cevap vereyim.Cihan gibilerden kurtulmak için yemin bozulabilir bence.:hıhAyy leyla bu kadar boyun eğmesin buna canım.Çok ezik duruyor.Anladık yemn etti ama mesela sadakat abla ile filan paylaşabilir.Menderesin künyeyi taktığını söylemişti.

peloş_sezin
07-09-07, 18:38
Ben de Vildan’ın mesajını okuyunca forum ana sayfasına baktım...Bıçak Sırtı adlı diziyi gördüm...Sadece ilk bölümü yayınlandı sanırım ve ana sayfaya girivermiş....o forumun üyelerinden bu işin raconunu mu öğrensek acaba...çünkü bu işin dizinin reytingleri ya da sitede ki popülerliği ile ilgili olmadığı belli...

hayret editi: Az önce aldığım bir habere göre...(Cansu sağol...) Bıçak Sırtı'nın daha ilk bölümü bilem yayınlanmamış...biz burada gaflet ve delalet içindeyiz arkadaşlar...bu işin raconunu öğrenmek şart oldu...

bende dizifilm. anasayfadaydım mesaj gönderenleri gösteriyorya orda bıçak sırtı resimleri dedi.allah allah dedim.bu nezaman multimedyaya alınmış bide açtım ne multimedyası anasayfaya alınmış.daha dizi başlamdan.2 başlık bitirmişler.bölüm yorumlarıda 43. gelmiş.yani artık gerisini siz düşünün.

bende ilk başta diziyi çıktı sandım orda görünce forumdakilerde bi kere dah aolmuştu daha dizi başlamadan anasayfaya alındı diye.bende başlamdı demek dedim.ama frağmanı gördüm.başlamamış dedim.dizi garanti başlamamış ama çok hızlı.
doğru söylemek gerekirse bu diziyi bende izlemeyi düşünüyordum. ama yeminle aynı saate olduğu için izlemem dedim.ama ben reklam dayken izlerim.iyşaalah bıçak sırtına dönüş yapmam.
bu hafta raytingler düşük gelir.bıçak sırtı yüzünden gibime geliyor.
ama yüksek gelmekle haklı daha dizi çıkmadan kaç kere frağmanını gördüm.ben şahsen yemini hiç görmemiştim frağmanı.ilk yayına girdiği hafta tekrarıını verdi pazar günü tesadüfende tv de fox açıktı.bende ilk izler izlemez tutuldum diziye yani kesin raytingler düşük bu hafta.

hewal
07-09-07, 18:38

3- Şimdi final sorusu..( Bu soru için, -özellikle b şıkkı- diyanet işleri başkanlığından görüş alınabilir... )

Başarılar diliyorum....

1- Sebebi aslında senaristlere sormak gerek gerçekte böyle olmuyor çünkü :img-wink:Birde sığındıkları bahneler hep aynı "sevdiklerini korumak"

2- Anne olmak bence kadını duygusal zaaflarını açığa çıkarıyyor..Evladı sözkonusu olduğunda hem çok güçlü hem çok zayıf olabilir...

3- a) Şimdi aslında doğru söz yemin istemez denir hayat memat meselesi olunca yemin edilir diyelim o zaman

b) üzerine yemin edilen konu yada şartlar ne ise bozulduğu takdirde yeminde bozulur (özetten araklama yaptım )

Bu arada arkadaşlar ana sayfaya geçmemiz pek mümkün görünmüyor toplu mesajlar pek işe yaramadı hiç değilse multimedia için iki kişiye öm attım olumlu yada olumsuz bilgi verecekler..Tekrar toplu bir girişime şu an için girişmeyelim birkaç gün bekleyelimumuyorum ki multimedia başlığımız onaylanacak

Not:Şu anda kanallar arası zap yaprken Tuba Ünsal'ı FOX tv de Güldür Bakalım'da gördüm izlmek isteyenlere duyurulur....

alisercan
07-09-07, 19:16
Hoşbulduk da valla ben anlamam Hüseyin Abi.O sözlerin izahını istiyorum.Bu forumda bir feminizm rüzgarları estiririz vallahi toplaşıp görürsün.(yanlış anlaşılma olmasın ama geçen seferki gibi):):)

Ben de Aliye Ablanın son sorusuna cevap vereyim.Cihan gibilerden kurtulmak için yemin bozulabilir bence.:hıhAyy leyla bu kadar boyun eğmesin buna canım.Çok ezik duruyor.Anladık yemn etti ama mesela sadakat abla ile filan paylaşabilir.Menderesin künyeyi taktığını söylemişti.

Yok yanlış anlaşılacak bir şey yok. Bak sen de söylediğimi yapmışsın işte cansu... Cihan için yemin bozuyorsun. Ben Dünyanın tüm kadınları demedim. Kadınlar dedim. Böyle kadınlar da var, öyle erkekler de var. Yemin bozulacak erkek ve kadınlar olduğu gibi, uğruna yemin edilecek erkek ve kadınlar da var.
Kurtardım mı. Orta yolu bulduk mu cansucum...
Bu yazıyı yazdıktan sonra aklıma gelen güzel bir anektodu sizlerle paylaşayım istedim.
Geçmiş zamanların birinde daha doğrusu antik çağda bir filozof çıkar ve der ki "bazı atinalılar yalancıdır." kıyamet kopar ve adam sözlü saldırılara uğrar. Sonuçta mahkemeye verilir ve mahkeme onu atina halkından özür dilemeye mahkum eder. Adam da kabul eder ve der ki "Atinalılardan özür diliyorum. Bazı atinalılar yalancı değildir der..."
Cansu kıssadan hisse...

Tavuskuşu
07-09-07, 20:08
Ehhh fena değildi ama bir de Aliye Ablanın onayında geçmesi gerek.:)Hem bütün kadınlar demedin ama bazı kadınlar da demedin...Kadınlar diyince insanın aklına bütün kadınlar geliyor.

Peki o filozofu affetmişler mi bunu söyledikten sonra?Ettilerse ne değişti ki sonuçta?Adam gene aynı şeyi söylemiş.Bazı Atinalılar yalancı değilse bazıları da yalancıdır o vakit.:)Adam gene söylemek istediğini söylemiş ama dolaylı yoldan...:icon_whis

FOrum kızları siz de biraz bastırın ama.Leylanın cihan karşısında durmasını istediğimiz gibi olalım.(bkz:forumu karıştırmaya çalışan forum sakini) :img-wink:

Tavuskuşu
07-09-07, 20:23
Mxrxt çalışmalar çok güzel olmuş.Ellerine sağlık.Hele 2.fotoda toprak bebek sanki babasına bakıyor gibi.Çok duygusal bir sahne.Üstelik nasıl sevimli gülümsemiş.Canım yaa...Leyla da nasıl acıyarak bakıyor?Yazık ona da...

jujum
07-09-07, 20:49

işte buna gerçekten çok ama çok şaşırdım doğrusu ve de üzüldüm acaba site yapım sirketleriyle de ortak mı çalışıyor ki bu da olabilir :icon_sorr

sevgili aly_73 de dediği gibi racon mu öğrenilir artık yoksa racon mu kesilir bilmiyorum ama birşeyler yapalım :img-cool2 lütfen artık

mxrxt tebrikler vallahi harika olmuş bu çalışmalar :img-wink:ellerine sağlık desene sonunda photoshop una kavuştun :happy0064

alisercan
07-09-07, 20:52
Ehhh fena değildi ama bir de Aliye Ablanın onayında geçmesi gerek.:)Hem bütün kadınlar demedin ama bazı kadınlar da demedin...Kadınlar diyince insanın aklına bütün kadınlar geliyor.

Peki o filozofu affetmişler mi bunu söyledikten sonra?Ettilerse ne değişti ki sonuçta?Adam gene aynı şeyi söylemiş.Bazı Atinalılar yalancı değilse bazıları da yalancıdır o vakit.:)Adam gene söylemek istediğini söylemiş ama dolaylı yoldan...:icon_whis

FOrum kızları siz de biraz bastırın ama.Leylanın cihan karşısında durmasını istediğimiz gibi olalım.(bkz:forumu karıştırmaya çalışan forum sakini) :img-wink:

Eh işte ben de atina örneğini bunun için vermiştim. Ama söylediğim kastı aşmışsa Sınır tanımaz HS üyelerinden özür dilerim. Yalnız bir şartla Bu sınır tanımazlık yemini de kapsarsa (Böyle dediğime de bakmayın)

Tavuskuşu
07-09-07, 21:40
Eh işte ben de atina örneğini bunun için vermiştim. Ama söylediğim kastı aşmışsa Sınır tanımaz HS üyelerinden özür dilerim. Yalnız bir şartla Bu sınır tanımazlık yemini de kapsarsa (Böyle dediğime de bakmayın)

Estağfurullah ne demek?:img-wink:Biz Aliye Ablayla biraz forumu şenlendirelim,hareketlendirelim diye öyle diyorduk.:) Kapsar tabi.Öteki sınır tanımaz forumcuları da çağırırız.

Bu arada malum sitede fragman var mı?Tv'de hiç görmedim de bir izliyeyim dedim.

alisercan
07-09-07, 21:43
Estağfurullah ne demek?:img-wink:Biz Aliye Ablayla biraz forumu şenlendirelim,hareketlendirelim diye öyle diyorduk.:) Kapsar tabi.Öteki sınır tanımaz forumcuları da çağırırız.

Bu arada malum sitede fragman var mı?Tv'de hiç görmedim de bir izliyeyim dedim.

Biliyorum cansucan, ya da sizin yazım tarzınızla cansuçan. Fragman o yerde olabilir ama benim bilgisayarımda 20. bölümün tamamı var....:happy0064:happy0064

Tavuskuşu
07-09-07, 22:08
Biliyorum cansucan, ya da sizin yazım tarzınızla cansuçan. Fragman o yerde olabilir ama benim bilgisayarımda 20. bölümün tamamı var....:happy0064:happy0064

Oooohh senin de iyiymiş yani.Bir de nispet mi yapıyorsun bize?:hıh Bu arada dizi bu sezonun sonunda bitecek mi?Toprak büyümeden gerçek babasına kavuşsa bari.Başka birine baba diyen çocuk vakasını yaşamak istemiyorum tekrar.Yetti gayrııı...Bundan sonra herkes gerçek babasını bilerek yaşasın.

Aliye Abla merhaba.byeNe dersin sence Hüseyin Abi kendini kurtarabildi mi feministlerin elinden?:icon_whis

alisercan
07-09-07, 22:31
Oooohh senin de iyiymiş yani.Bir de nispet mi yapıyorsun bize?:hıh Bu arada dizi bu sezonun sonunda bitecek mi?Toprak büyümeden gerçek babasına kavuşsa bari.Başka birine baba diyen çocuk vakasını yaşamak istemiyorum tekrar.Yetti gayrııı...Bundan sonra herkes gerçek babasını bilerek yaşasın.

Aliye Abla merhaba.byeNe dersin sence Hüseyin Abi kendini kurtarabildi mi feministlerin elinden?:icon_whis

Bu dizi başka dizilere benzemez babasına evelallah yakında kavuşur ama... İşte bilemiyorum afakanlar basıyor beni....... Zaten cihanla kalsa da ona niye baba desin cümle alem babasının kim olduğunu biliyor. Yoksa sen başka dizilerdeki rollere mi gönderme yapıyorsun. Cansuçan yamansın sen.
feministlerden kurtuluş var mı?
Evde kızım var (Yarım feministmiş ne demek se)
Avukat esra var
Yapımcım ve post esra
yetmiyor ayşe melike yani gazel var
yani ne yana dönsem feminist... Ne yapsam başımı alıp nerelere gitsem bilemiyorum...
Aliyen gelmiş bu arada bir feminist daha... Allah günahlarımızı bağışlasın

@ly
07-09-07, 22:41

Merhaba Cansuçan....

Hayır Cansu'cum kurtaramadı...çünkü senin de vurguladığın gibi ' bazı kadınlar ' diye bir söylem yok orada...

'Başka birine baba diyen çocuk vakası' deyince :icon_sorr...bu bizim kaderimiz Cansu....iki dizi izliyoruz, ikisinde de 'esas çocuk' başkasına baba diyor...!!!

Hüseyin abi...Amin amiin... :img-icecr

Tavuskuşu
07-09-07, 22:45
Bu dizi başka dizilere benzemez babasına evelallah yakında kavuşur ama... İşte bilemiyorum afakanlar basıyor beni....... Zaten cihanla kalsa da ona niye baba desin cümle alem babasının kim olduğunu biliyor. Yoksa sen başka dizilerdeki rollere mi gönderme yapıyorsun. Cansuçan yamansın sen.
feministlerden kurtuluş var mı?
Evde kızım var (Yarım feministmiş ne demek se)
Avukat esra var
Yapımcım ve post esra
yetmiyor ayşe melike yani gazel var
yani ne yana dönsem feminist... Ne yapsam başımı alıp nerelere gitsem bilemiyorum...
Aliyen gelmiş bu arada bir feminist daha... Allah günahlarımızı bağışlasın

Kim gönderme yapıyor?:icon_whis Bence anlayan anladı,aldı mesajı.:img-wink::img-yes:Valla cihan zorla baba dedirtebilir karşısına geçip de.Toprak konuşma yaşına gelince ona baba demeyi öğretir de mesela bunu menderesin yüzüne söylese ilk olarak, cihan bozum olsu...Fena mı olur?

Bu arada Gazelin de menderes ve leylayı birleştirmek için yaptıklarından ve cihana soktuğu laflardan ötürü tebrik ediyoruz.Her daim arkasındayız...:happy0064 Bu arada çocuğunun adının fuzuli olması taraftarıyım.:img-hyste :img-hyste

Feminizm forever!!!!!!!:good::)

Esas çocuk mu? :img-hyste

alisercan
07-09-07, 22:46
Sen de çok zalım çıktın aliyecan... Yani kadınlar derken düşündüğüm tiplemedeki kadınların tümünü kastettim. Mesala böyle bir yere annemi koyabilir miyim. Buna imkan var mı. Ama sen ve cansucan böyle devam ederseniz sizin için her an yemin bozabilirim. Yeter artık yetti be diye bağırıp şakır şakır yağmur yağan istanbulun avcılar sokaklarında
"DÜNYANIN BÜTÜN EZİLEN ERKEKLERİ BİRLEŞİNİ" diye bağıra bağıra bağıra dolaşabilirim. :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Haydi sen de koy taşın altına elini şarkısındaki gibi bağır çağır yani...:good:

alisercan
07-09-07, 22:50
Bu arada çocuğunun adının fuzuli olması taraftarıyım.:img-hyste :img-hyste
Esas çocuk mu? :img-hyste

Buradaki ilişkilendirdiklerini anlayamadım. Artık yaşlı kafamın geç anlamasına ver. En çekilmez erkek de böyle olsa gerek ey feministler. Hem yaşlı hem kafası almıyor. Her şeye söyleniyor. E ne diyeyim haklısınız....

Tavuskuşu
07-09-07, 22:55
Ben o fuzuliyi Gazelin gelecekte olabilecek çocuğuna koymasını istediğim isim olarak yazmıştım.Hani adı gazel,fuzulinin de gazelleri ünlü ya o bakımdan.:)

Esas çocuk da Aliye Ablanın:'Başka birine baba diyen çocuk vakası' deyince ...bu bizim kaderimiz Cansu....iki dizi izliyoruz, ikisinde de 'esas çocuk' başkasına baba diyor...!!!
lafından sonra yazdım.Orada aliye abla topraktan bahsediyordu.Aslında "esas bebek" de uyar ona.:img-hyste

"DÜNYANIN BÜTÜN EZİLEN ERKEKLERİ BİRLEŞİN" diye bağıracaksan ben de "Tüm feministler toplaşıııııın" diye bağırırım.Cihat ilan ederim bu cihanda...:)Gerçi sen istanbulda ben ankarada zor olacak ama...Boluya ne dersin? Ortada buluşalım.

alisercan
07-09-07, 22:58
Ben o fuzuliyi Gazelin gelecekte olabilecek çocuğuna koymasını istediğim isim olarak yazmıştım.Hani adı gazel,fuzulinin de gazelleri ünlü ya o bakımdan.:)

Esas çocuk da Aliye Ablanın:'Başka birine baba diyen çocuk vakası' deyince ...bu bizim kaderimiz Cansu....iki dizi izliyoruz, ikisinde de 'esas çocuk' başkasına baba diyor...!!!
lafından sonra yazdım.Orada aliye abla topraktan bahsediyordu.Aslında "esas bebek" de uyar ona.:img-hyste

"DÜNYANIN BÜTÜN EZİLEN ERKEKLERİ BİRLEŞİN" diye bağıracaksan ben de "Tüm feministler toplaşıııııın" diye bağırırım.Cihat ilan ederim bu cihanda...:)Gerçi sen istanbulda ben ankarada zor olacak ama...Boluya ne dersin? Ortada buluşalım.

Ben tırstım tamam seni cihana havale ediyorum. iyi ki piskopatlarımız var. Yaşasın piskopatlarımız. Bu arada mesajdan sonra ne kadar dikkatsiz olduğumun farkına vardım cansucan teşekkürler...

Tavuskuşu
07-09-07, 23:04
Rica ederim ne demek?

Aman yarabbi neeee?Beni Cihana mı havale ediyorsun?Bu kötülüğü cihan bile yapmazdı.:) Ayy bayılazaaaam.Başka psikopat mı kalmadı?Nuri Alço bile daha iyi.Adam en azından emeline ulaşana kadar kibar davranıyor.Hem de dürüst.:img-hyste Herkes ne yaptığını biliyor.Gazoza ilaç atmak...Oysa cihanın gerçek yüzünü daha bir çok insan göremedi.

Bu arada sadakat abla ve gazeli bir kez daha sevdiğimi söylemek istiyorum.Gerçi cihana kötü davranan,ona laf sokan herkesi bağrıma basabilirim.

@ly
07-09-07, 23:10
Sen de çok zalım çıktın aliyecan... Yani kadınlar derken düşündüğüm tiplemedeki kadınların tümünü kastettim. Mesala böyle bir yere annemi koyabilir miyim. Buna imkan var mı. Ama sen ve cansucan böyle devam ederseniz sizin için her an yemin bozabilirim. Yeter artık yetti be diye bağırıp şakır şakır yağmur yağan istanbulun avcılar sokaklarında
"DÜNYANIN BÜTÜN EZİLEN ERKEKLERİ BİRLEŞİNİ" diye bağıra bağıra bağıra dolaşabilirim. :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Haydi sen de koy taşın altına elini şarkısındaki gibi bağır çağır yani...:good:

Ha ha ha...yemin bozup, sonra da bizim üstümüze mi atacaksın...bakın yine kadınlar yüzünden bozulan bir yemin diye...:img-wink:

Bu arada biz feminizm yanlısı değiliz...tamamen eşitlikten yanayız...Feminist olsam Mermeres'i affedebilir miyim...(aslında tam olarak affetmiş sayılmam ama gayret ediyorum..)...Leyla O'nu üzüyor diye kızabilir miyim...biz herdaim haklının ve ezilenin yanındayız...ama sen kadınlar dedin....:img-cool2

alisercan
07-09-07, 23:18
Valla çetin cevizlere çattık. Şimdi nilgün hanımı düşünüyorum da, sabah okuduğunda sizlere ne güzel dualar edecektir. Neyse haklısınız kadınlar derken tüm kadınları kapsamadığımda ısrarlıyım.
Bu arada evet cansu sadakat çok güzel oynuyor. Ama 20. bölümde cihan yıldızlaşıyor. Yok böyle bir şey. Hayran kaldım. Seni cihana havale ettim ama ondan sana bir zarar gelmeyeceğini bildiğim için ettim. Nuriyi falan karıştırma. Hem Nuri sapığın biri cihan ise tersine adam sevdiği için kendisiyle savaş veren biri. Bir taraftan sevdiği kadın diğer yanda yıllarca ekmeğini paylaşan baki baba ve ailesi

Tavuskuşu
07-09-07, 23:25
Nilgün Hanım derken?Kim o?

Nurü Alçoyu da savunmak varmış kaderde.:)Cihanı oynayan oyuncunun tepkiler, psikopatça bakışları çok gerçekçi.Ona da bravo...Ama yine de cihanı istemem nuriyi isterim.Elinden bir şey yiyip içmem o kadar.

Neyse ben kaçıyorum.Sizlere iyi geceler.Allah hepimizi Cihanlardan,nurilerden ve feministlerden korusun.:)bye Nilgün Hanımın da kim olduğunu yarın öğrenirim.:img-wink::sad53:

alisercan
07-09-07, 23:28
Nilgün Hanım derken?Kim o?

Nurü Alçoyu da savunmak varmış kaderde.:)Cihanı oynayan oyuncunun tepkiler, psikopatça bakışları çok gerçekçi.Ona da bravo...Ama yine de cihanı istemem nuriyi isterim.Elinden bir şey yiyip içmem o kadar.

Neyse ben kaçıyorum.Sizlere iyi geceler.Allah hepimizi Cihanlardan,nurilerden ve feministlerden korusun.:)bye Nilgün Hanımın da kim olduğunu yarın öğrenirim.:img-wink::sad53:

Gidişin güzel oldu cansucan... Ama nuride nereden çıktı şimdi. Boşver onu. Bizim cihanı ondan ayıran en temel özellik, hayatını bir aşk platonik bir aşk üzerine çizdi. Takıntısı o. Hayatına başka kadın belki girebilir ama zorla cihanın sahip olmak isteyeceğini sanmıyorum. Nuri sanki cepte uyku ilaçları ile her an tetikte bir avcı...
gidişin güzel oldu, feminizmin majör kalıplarda olmadığı, minörümsü bir boyuta çark ettiğini görüyor ve mutlu oluyorum....

Nilgün hanım yeminin yapımcısı...

@ly
08-09-07, 01:16
Gidişin güzel oldu cansucan... Ama nuride nereden çıktı şimdi. Boşver onu. Bizim cihanı ondan ayıran en temel özellik, hayatını bir aşk platonik bir aşk üzerine çizdi. Takıntısı o. Hayatına başka kadın belki girebilir ama zorla cihanın sahip olmak isteyeceğini sanmıyorum. Nuri sanki cepte uyku ilaçları ile her an tetikte bir avcı...
gidişin güzel oldu, feminizmin majör kalıplarda olmadığı, minörümsü bir boyuta çark ettiğini görüyor ve mutlu oluyorum....

Nilgün hanım Yemin'in yapımcısı...

Bu diziler bizde feministlik mi bıraktı...Esas oğlanlarla, esas çocuklara üzülmekten telef olduk...Feministlikten eşitlik noktasına kaydık...şu anda durum nötr...ama sezon sonuna kadar ne oluruz bilemem...Herşey Menderes'in durumuna bağlı...Leyla Cihan'ın şantajlarına boyun eğmeye devam ederse ve babasını, Toprak bebeğe hasret bırakırlarsa....:img-fie:

Bence dizi Nilgün Hanım'ın kontrolünden çıkmış...mafya meraklısı oğlu tarafından (..adı Cihan'dı galiba..ya daa...Mahir miydi...emin değilim ama mafyaya meraklı olduğuna eminim..:img-cool2) tehdit edildiğinden şüpheleniyorum...yoksa hiç Nilgün Hanım, Leyla'ya bunu yapar mı....! :icon_whis

edit: Vildan seni gördüm...! bi destek ver sevabına...:icon_whis

YASEMİN 19
08-09-07, 10:10
Kim ne derse desin.Cihan yani Barış Yalçın Menderes'den daha yakışıklı.Seryan Yavaş ne yaparsa yapsın o manken edasından kurtulamıyor.Oyunculuk başka bişey.Her güzel adam ya da kadın oyuncu oldu başımıza.Dünya da bu kalkalı epey oluyor.Eğer bir oyuncu başarılıysa önce kendini konuşmalı.Herkesin sesi Menderes'in de sesi sonuçda.

angel_timuçin
08-09-07, 10:24
Kim ne derse desin.Cihan yani Barış Yalçın Menderes'den daha yakışıklı.Seryan Yavaş ne yaparsa yapsın o manken edasından kurtulamıyor.Oyunculuk başka bişey.Her güzel adam ya da kadın oyuncu oldu başımıza.Dünya da bu kalkalı epey oluyor.Eğer bir oyuncu başarılıysa önce kendini konuşmalı.Herkesin sesi Menderes'in de sesi sonuçda.

serhan yavaş manken mi bilmiyorum ama sesi kendi sesii galibaaa
manken galiba arkadaş öle yazmışişş mankennn oyuncuyaa bu dönemde çok karşıyım bennn hatta sinir oluyoom denebilirrrrrrrr
bi sürü tiyatrocu duruken onlara ne oluyoooooorr kardeşimmmmm neysee ama serhan yavaş süpe roynuyooo diger roldekii cihan yani barışş oda güzle oynuyoo bence menderes daha yakışıklııı veeeee hoşşşşşş
cihan kendini kasıyooooo hoş olmuyoooo fazlada yakışıklıı degil benceee:img-yes:

peloş_sezin
08-09-07, 10:31
selam aliye ablacığım(canırım benden buyuksun onun için abla diyorum).neye destek veercem sevabına.dün gece hüseyina biyle çosturmuşsunuz burayı.bide cansu (sanırım) üçünüz çoşturmuşsunuz yazdıklarınızı okumadım.okuyunca destek veririm.
frağmanı izledim hep leylayla menderesi gösteriyor ya.

peloş_sezin
08-09-07, 10:45

bence serhan yavaş daha yakışıklı.barış yalçın da yakışıklı olabilir ** onun kadar değil.hen serhan manken değil.tenis hocası.serhanın yakışıkllılığına kimse laf edemez.çok yakışıklı barış da yakışıklı olabilir ama onun kadar değil.en çok serhan yakışıklı.

@ly
08-09-07, 10:54
selam aliye ablacığım(canırım benden buyuksun onun için abla diyorum).neye destek veercem sevabına.dün gece hüseyina biyle çosturmuşsunuz burayı.bide cansu (sanırım) üçünüz çoşturmuşsunuz yazdıklarınızı okumadım.okuyunca destek veririm.
frağmanı izledim hep leylayla menderesi gösteriyor ya.

Vildan'cım, merhaba...Yolu yarıladım ben artık...abla diyebilirsin yani...( forumların ablası, bahar_can'ın kulakları çınlasın..)

Hüseyin abi mesajında, 'yemin ettiren de bozduran da kadınlardır..' demiş...:hıh Şimdi de 'ben bütün kadınları kastetmedim..' diyerek kaçıyor...daha bastıranı da, Cihan'a havale ediyor...:img-fie:

İşte bu konuda destek istedim senden...:img-wink:

YASEMİN 19
08-09-07, 11:23
bence serhan yavaş daha yakışıklı.barış yalçın da yakışıklı olabilir ** onun kadar değil.hen serhan manken değil.tenis hocası.serhanın yakışıkllılığına kimse laf edemez.çok yakışıklı barış da yakışıklı olabilir ama onun kadar değil.en çok serhan yakışıklı.

Serhan'ın kendi sesi değil bu 1.Çünkü o ses hatırla sevgili deki Ahmet'in de sesi.Yani sonuç da bir tiyatro sanatçısı tarafından seslendiriyor.Tenis hocaları aktör olur diye bir kural mı var.Daha önce reklam filmlerin de oynayan biri sonuç da.Ben çirkin demedim.O kadar iyi bir kadro da kötü oynama şansı da yok zaten.Buna yapımcı izin vermez.Ama bu kadar abartılması da hayret bişey.Bu durum da ŞenerŞen,Uğur Yücel,Erkan Can başta olmak üzere Yemin de ki Barış Yalçın,Yücel Erten,Özden Özgürdal'ı ne yapacağız.Kendi sesleriyle harikalar.Aktör bana göre bir bütündür.Kuyumcu,kasap,manav,veya tenis hocası kendi işlerini.Aktörler de kendi işlerini yapsın.Ne bu yaaa!Boy pos onda kaş göz onda aktör ona derler.Var mı böyle bişey?:icon_whis

angel_timuçin
08-09-07, 11:29
yaa hani her yerde derleryaa herkes kendi işini yapsın becerende yapsın o işi kardeşim onca tiytrocu varkennn
tiyatroda usta olmuşşşşş süperrr
emek veren biri varken ben başroldeeee manken görmekten nefret ediyorummmmmmm o kadarrrr birr kıvanç tatlıtug bir burak özcivit..... vesaire bu gibi mankenlerrrr bir timuçin esen etmesler birleşselerrrrr çünküü bir gerçektennnnn TİYATROCUUU digerleri ise bir güzelllik yarışmasında 1. 2. 3. vs olmuş kişilerrrrrrrböyle olunca sinir oluyoooom:img-cool2:img-polic

Karga
08-09-07, 11:44
yaa hani her yerde derleryaa herkes kendi işini yapsın becerende yapsın o işi kardeşim onca tiytrocu varkennn
tiyatroda usta olmuşşşşş süperrr
emek veren biri varken ben başroldeeee manken görmekten nefret ediyorummmmmmm o kadarrrr birr kıvanç tatlıtug bir burak özcivit..... vesaire bu gibi mankenlerrrr bir timuçin esen etmesler birleşselerrrrr çünküü bir gerçektennnnn TİYATROCUUU digerleri ise bir güzelllik yarışmasında 1. 2. 3. vs olmuş kişilerrrrrrrböyle olunca sinir oluyoooom:img-cool2:img-polic

sana ve yasemin 19 a aynen katılıyorum.Onun yeğeni,bunun kardeşi,şunun oğlu,bunun kızı hakikaten yeter artık.:happy0064Ben de az önce Sehan Yavaş'ı en popüler erkek oyuncu listesin de birinci görünce şaşkına uğradım.o kadar değil.sürekli aynı yakışıklı ifadelerle başkalarının sesleri ve üçgen vücutlarıyla aktör oluyorlar.Yemin'i ben de severek seyrediyorum.Ama bu dizi de bu kadar gerçek oyuncu varken bir tenis hocasının harika diye adlandırılması pessss artık.O kadro da ki gerçek oyuncular olmasa görürüm ben oyunculuğu.Bu bir çok dizi için maalesef öyle.Asal oyuncular altta diğerleri üstte.Hiç hoş değil!:icon_sorr

peloş_sezin
08-09-07, 12:10

aliya abla yetim.şimdi bi el atarım ben.iyiymiş insanbi tüyo verir.dün akaşm iki saat konuştuk hiç bişey demiyorsunuz.aşkolsun.

Ben tırstım tamam seni cihana havale ediyorum. iyi ki piskopatlarımız var. Yaşasın piskopatlarımız. Bu arada mesajdan sonra ne kadar dikkatsiz olduğumun farkına vardım cansucan teşekkürler...

aliye ablacığım ve cansu siz hüseyin abinin bizileri cihana haval etti sözlerine hiç kafayı takamyın.ben hüseyin abiye dedim.ben cihanın hakkından gelirim.onun piskopatlığı ban sökmez.oleylaya söktürsün piskopatlığını onun piskopatlığı ban sökmez.

Valla çetin cevizlere çattık. Şimdi nilgün hanımı düşünüyorum da, sabah okuduğunda sizlere ne güzel dualar edecektir. Neyse haklısınız kadınlar derken tüm kadınları kapsamadığımda ısrarlıyım.
Bu arada evet cansu sadakat çok güzel oynuyor. Ama 20. bölümde cihan yıldızlaşıyor. Yok böyle bir şey. Hayran kaldım. Seni cihana havale ettim ama ondan sana bir zarar gelmeyeceğini bildiğim için ettim. Nuriyi falan karıştırma. Hem Nuri sapığın biri cihan ise tersine adam sevdiği için kendisiyle savaş veren biri. Bir taraftan sevdiği kadın diğer yanda yıllarca ekmeğini paylaşan baki baba ve ailesi

evet hüseyin abi çok çetin cevizidir.20.bölümde cihanın yıldızlaşması bizi alakadar etmiyor dizi Aliye ablacığımyıldızlaşması bizi ilgilendirmez.
hem ne alaka kadınlar için yemin bozup yemin ettmek erkekler için olmuyormu?
yemin edip yemin bozmak.

Bu diziler bizde feministlik mi bıraktı...Esas oğlanlarla, esas çocuklara üzülmekten telef olduk...Feministlikten eşitlik noktasına kaydık...şu anda durum nötr...ama sezon sonuna kadar ne oluruz bilemem...Herşey Menderes'in durumuna bağlı...Leyla Cihan'ın şantajlarına boyun eğmeye devam ederse ve babasını, Toprak bebeğe hasret bırakırlarsa....:img-fie:

Bence dizi Nilgün Hanım'ın kontrolünden çıkmış...mafya meraklısı oğlu tarafından (..adı Cihan'dı galiba..ya daa...Mahir miydi...emin değilim ama mafyaya meraklı olduğuna eminim..:img-cool2) tehdit edildiğinden şüpheleniyorum...yoksa hiç Nilgün Hanım, Leyla'ya bunu yapar mı....! :icon_whis

edit: Vildan seni gördüm...! bi destek ver sevabına...:icon_whis

geldim ama maya uzun süreden sonara bişeyler yazdım.bizimle kimse baş edemez ailye abla hüseyin abi bile.ben cihanı hallederim sen hiç merak etme.
hem cihanda kim bana cihan vız gelir tırıs gider.

peloş_sezin
08-09-07, 12:31
Serhan'ın kendi sesi değil bu 1.Çünkü o ses hatırla sevgili deki Ahmet'in de sesi.Yani sonuç da bir tiyatro sanatçısı tarafından seslendiriyor.Tenis hocaları aktör olur diye bir kural mı var.Daha önce reklam filmlerin de oynayan biri sonuç da.Ben çirkin demedim.O kadar iyi bir kadro da kötü oynama şansı da yok zaten.Buna yapımcı izin vermez.Ama bu kadar abartılması da hayret bişey.Bu durum da ŞenerŞen,Uğur Yücel,Erkan Can başta olmak üzere Yemin de ki Barış Yalçın,Yücel Erten,Özden Özgürdal'ı ne yapacağız.Kendi sesleriyle harikalar.Aktör bana göre bir bütündür.Kuyumcu,kasap,manav,veya tenis hocası kendi işlerini.Aktörler de kendi işlerini yapsın.Ne bu yaaa!Boy pos onda kaş göz onda aktör ona derler.Var mı böyle bişey?:icon_whis

ben onu söylemeyi unutmuşum.evet bi kişi seslendiriyor o ikisininde aynı kişi aam abence serhanın oyunculuğu süper yani.popülerlerin arasında 1, olmayı hakeden serhan 1, barışmı olcak.yani
hem bi oyuncunun yani oyunculuk yapan birinin sesi kendi seis değilse onun sesi kötü anlamına nerden geliyo anlamdım.bence kendi seside dizideki sesi kadar güzel yani hem kendi sesini duydunuzmu da böyle ön yargıda bulunuyorsunuz.bi insanın önemli olan sesi değildir.özellikle dizilerde dizide sergilediği performanstır yani.nerden çıkıyosa artık bu sesi iyi değil onun için başkasının sesini kullanıyor.allah allah

buarada hüseyin abiAMİN AMİN

Tavuskuşu
08-09-07, 12:32
Evet ben de geldim arkadaşlar.bye bye Ayy Hüseyin Abi bunları görünce bütün feministler birleşmiş de gelmiş,bir laf ettim herkes üstüme geliyyy diyecek.:img-hyste Acaba leylaya da mı biraz feministlik öğretsek?Zavallım ettiği yemin nedeniyle cihanın karşısında hep boynu bükük dolaşıyor.

Haklısın vildan cihan bize yemin ettirmediğine göre bir onunla rahatça başedebiliriz.:) Bu arada gazeli kendimize örnek almayı öneriyorum.

mavi deniz
08-09-07, 12:32

vallahi size hiç katılamayacagım bir insanın tabiki kendi sesiyle oynaması önemli ama diyelimki örnegin bir oyuncuda herşey mükemmel yani oyunculuk anlamında herşey süpoer e sesi iyi degilse bu kişi iyi degilmi yani sırf sesi yok diye oynayamazmı sizin verdiginiz örnek tuhaf olmuş yani dediginiz şey şu iki manav var yanayana sizde alış veriş yapıryorsunuz ikisinded herşey aynı ama birinde portakal yok portakal yok diye diger manavda var o zaman size göre herşeyi tam olmasına ragmen bir kilo portakal alamıyorsunuz diye o manav iyi dgilmidir yada diger manaavdan aşagımıdır:img-pilot kaldıki o karizmadan kötü seste beklemiyorum ya neyse demekki öyle gerekiyormuş öyle yapmışlar ama serhan beyin oyunculugu hakkaten iyi gelelim cihan karakterindeki barış beye bencede kötü olucam kötü rolü yapıcam diye kendini baya kasıyor en azından ekran karşısında bunu bize geçiriyor kanımca serhan bey sinirlenince karizmatik barış beyde agresif bi görüntü sergiliyo yani bunun gerçekten oynadıgı karakterle ilgisi yok mesela zeyno hanımda yani bana göre olmasada kötü bi karakteri oynuyo bazı arkadaşlara göre ama oyunculugunu o kadar ön plana koyuyorki ona nefret degil sempati duymamı saglıyor yani onun oyunculugu benim ekran karşısında keyif almamı saglıyor karakteri kötü ama kendine hakverdirmeyi biliyor benim bi arkadaşım hep derdiki iyi bir oyuncunun kendine özgü bi karizması vardır böyle duruşunda konuşmasında serhan beyde tam öyle bence bunu bid nurgül hanımda görürsünüz mesela dikkat edince ne bilim yani çok konuştum ama toparlamak gerekirse bence serhan bey barış beyden hem daha karizmatik bakın karizma diyorum bi çok yakıoşıklı insan gördüm ama böyle diüz karizma falan yok ama serhan beyde her ikiside var hemde barış beyden oyunculuk bakımmından bir adım öndedir:img-wink:

peloş_sezin
08-09-07, 12:53
Evet ben de geldim arkadaşlar.bye bye Ayy Hüseyin Abi bunları görünce bütün feministler birleşmiş de gelmiş,bir laf ettim herkes üstüme geliyyy diyecek.:img-hyste Acaba leylaya da mı biraz feministlik öğretsek?Zavallım ettiği yemin nedeniyle cihanın karşısında hep boynu bükük dolaşıyor.

Haklısın vildan cihan bize yemin ettirmediğine göre bir onunla rahatça başedebiliriz.:) Bu arada gazeli kendimize örnek almayı öneriyorum.

sanırım cansuydu ismin
yemin edirsede rahatça başederiz.cihan kim bizim hakkımızdan gelmek kim be.pehh ben cihanı sulu dereye sokar sussuz çıkarırım.leylaya istediğiniyaptırıyor ** bize kesinlikle yaptıramaz.
Hüseyin abi istersen bizi cihana haval et.bak sen cihan arkadaşını çok severin bizden çekmesini de istemezsin heralde.
hs dekilerin hem buraya geldiği iyi oldu. yanıma iki arkadaş çıktı.
biri aliye abalmdiğeri cansucuğum
iyiki geldiler.forum canlandı.

Tavuskuşu
08-09-07, 13:00
Sağol vildancım güzel sözlerin için.Evet adım cansu.Ama sen bana çansuçan da diyebilirsin.Genellikle HS forumunda öyle sesleniyorlar.:)

Valla cihan bana sevdiğim insanın hayatını korumak için yemin ettirseydi ben de çok karşı gelemezdim.Leyla kadar ezik de durmazdım ama yine de Menderesi korumak adına sessiz kalmaya çalışırdım.Ama bu durumu birileriyle paylaşarak yardım ister akıl da danışırdım. Ömür boyu böyle mi devam edecek?Bu gidişler cihandan kurtulmanın yolu onun ölmesinden geçiyor.Ya cihan unun ömürlüyse?Leyla ömrünün sonuna kadar menderesin hasretini çekerek mi yaşayacak?Bu nedenle birilerine danışmalı ve akıl almalı.

@ly
08-09-07, 13:07
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşşlar hs formcuları yani hoşgeldiniz:)yani nasıl geldiyseniz hızınıza yetişemiyoruz bide mesajlarınızın uzunluguı benidemi etkiledei ne :happy0064:happy0064

Hoşbulduk mavi deniz...Evet galiba biraz uzun yazıyoruz...niye bilmem..?( çocukluğumuza dönmek gerek...)

Yukarıda iki mesaj gördüm...Tiyatro kökenli oyuncuların üstünlüğü hakkındaydı...Arkadaş haklı tabii...adı üstünde, tiyatro kökenli. Yani eğitim almış ve deneyim kazanmış bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu oyuncu, diğerlerine göre 2-0 önde başlıyor diziye zaten...amaa :img-in_lo

Oyunculuğun ilk şartı yetenek değil midir? şayet bir kişinin ( manken, ses sanatçısı, ya da sporcu, ya da baytar :img-haha: ) yeteneği, öğrenme azmi, iş disiplini, varsa...onu oyuncu olmaktan kim alıkoyabilir...Yeterki o kişi yaptığı işe saygı duysun, gönül versin, edebiyle yapsın...Tiyatro kökenli olmayan pek çok iyi oyuncu var....Bu konuda bir genelleme yapmak hem imkansız, hem bizim haddimiz değil, hem de burası yeri değil arkadaşlar...

Burası Yemin Dizisi yorumları için açılmış bir forum...Bizi ilgilendiren hangi oyuncunun alaylı, hangisinin mektepli olduğu...ya da hangisinin daha edeleli deluğğaaanlı olduğu değil...

Tabii Leyla'nın pısırıklığının nedenlerini, Cihan'ın psikopatlığının genlerinde mi saklı olduğunu, Asuman'ın gerçek aşkla karşılaşırsa Menderes'i azad edip etmeyeceğini...zevkle tartışabiliriz...:img-wink:

--------------------------------------------------------------------------

mavi deniz gördün mü...??? yine uzadı...suç benim mi şimdi...? :icon_sorr

@ly
08-09-07, 13:22
Sağol vildancım güzel sözlerin için.Evet adım cansu.Ama sen bana çansuçan da diyebilirsin.Genellikle HS forumunda öyle sesleniyorlar.:)

Valla cihan bana sevdiğim insanın hayatını korumak için yemin ettirseydi ben de çok karşı gelemezdim.Leyla kadar ezik de durmazdım ama yine de Menderesi korumak adına sessiz kalmaya çalışırdım.Ama bu durumu birileriyle paylaşarak yardım ister akıl da danışırdım. Ömür boyu böyle mi devam edecek?Bu gidişler cihandan kurtulmanın yolu onun ölmesinden geçiyor.Ya cihan unun ömürlüyse?Leyla ömrünün sonuna kadar menderesin hasretini çekerek mi yaşayacak?Bu nedenle birilerine danışmalı ve akıl almalı.

Çansuçan, bir psikopata edilen yemin geçerli olabilir mi..? Şahsen ben o anda sevdiklerimi korumak adına yemin ederim ama o sırada bir ayağımı kaldırmayı da unutmam...Kötü adam arkasını döner dönmez de kuyusunu kazmaya başlarım...hiç affetmem, biraz pratik olmak lazım...:img-icecr

Vildan’cım, güzel sözlerine teşekkürler...Ben senin Cihan’ı altedeceğinden eminim zaten..sen de bu azim varken kimse duramaz karşında...da...Leyla’dan emin değilim işte...:icon_sorr

Tavuskuşu
08-09-07, 13:27
Sana katılıyorum Aliye Ablacım. Oyuncuların oyunculuklarını onların kendi forumlarında tartışmak en iyisi.Burada ise Serhan,barış hakkında değil de menderes,cihan hakkında konuşmak daha mantıklı.

Edeleli delüüğğğğğğanlı mı?:img-hyste Çok tanıdık geldi nedense?Ve bana birilerini hatırlattı.

Bu arada FOX'ta yeminin ilk bölümleri var şu anda.Menderes ve leyla hala evli.Cihan gerçek yüzünü göstermemiş.Kaçıncı bölüm bilemiyorum ama ilk bölümlerden olduğu kesin.

Ben yine buradan cevap vereyim Aliye Abla.:)Leyla Menderesin çocuklarına babanızı görmeyeceğim diye söz vermişti ama bu menderes onu kaçırmadan önceydi.Hatta o göl kenaındaki evde bunu da söylemişti menderese barıştıktan sonra.Ama sezon finalinde cihan menderesi öldürmesin diye yemin ederim ki bir daha görmeyeceğim dedi.Onun elini kolunu asıl bağlayan cihana ettiği yemin.

Ben çıkıyourm arkadaşlar.Sonra görüşmek üzere...byeGideyim de ilk bölümleri izleyeyim.

YASEMİN 19
08-09-07, 13:36
ben onu söylemeyi unutmuşum.evet bi kişi seslendiriyor o ikisininde aynı kişi aam abence serhanın oyunculuğu süper yani.popülerlerin arasında 1, olmayı hakeden serhan 1, barışmı olcak.yani
hem bi oyuncunun yani oyunculuk yapan birinin sesi kendi seis değilse onun sesi kötü anlamına nerden geliyo anlamdım.bence kendi seside dizideki sesi kadar güzel yani hem kendi sesini duydunuzmu da böyle ön yargıda bulunuyorsunuz.bi insanın önemli olan sesi değildir.özellikle dizilerde dizide sergilediği performanstır yani.nerden çıkıyosa artık bu sesi iyi değil onun için başkasının sesini kullanıyor.allah allah

buarada hüseyin abiAMİN AMİN

ben oyunculuktan bahsediyorum.siz o yakışıklı bu çirkin falan filan.oyunculuk bir bütündür .yurt dışındakilerin bu yaklaşımlarımızı duysalar kahkahalarla gülerler yıl 2007 dünya da kendi sesiyle oynamıyan bir oyuncuyu kapının önünden geçirmezler.eğer gerçek sanatçıdan bahsediyorsak.ama konumuz yakışıklı erkekse onlardan spor salonların da çok fazla var:good:

@ly
08-09-07, 13:45
Sana katılıyorum Aliye Ablacım. Oyuncuların oyunculuklarını onların kendi forumlarında tartışmak en iyisi.Burada ise Serhan,barış hakkında değil de menderes,cihan hakkında konuşmak daha mantıklı.

Edeleli delüüğğğğğğanlı mı?:img-hyste Çok tanıdık geldi nedense?Ve bana birilerini hatırlattı.

Bu arada FOX'ta yeminin ilk bölümleri var şu anda.Menderes ve leyla hala evli.Cihan gerçek yüzünü göstermemiş.Kaçıncı bölüm bilemiyorum ama ilk bölümlerden olduğu kesin.

Ben yine buradan cevap vereyim Aliye Abla.:)Leyla Menderesin çocuklarına babanızı görmeyeceğim diye söz vermişti ama bu menderes onu kaçırmadan önceydi.Hatta o göl kenaındaki evde bunu da söylemişti menderese barıştıktan sonra.Ama sezon finalinde cihan menderesi öldürmesin diye yemin ederim ki bir daha görmeyeceğim dedi.Onun elini kolunu asıl bağlayan cihana ettiği yemin.

Ben çıkıyourm arkadaşlar.Sonra görüşmek üzere...byeGideyim de ilk bölümleri izleyeyim.

Çansu sağol iki yemin arasında kalmıştım...Ben de izliyorum şu anda...az önce de fragmanı izledim...dehşet içindeyim...( ah Cihan ah...yatacak yerin yok...:icon_whis )

Çansuçan, ne yapayım en uygun tabir o gibi geldi...ama düşündüm de galiba sizlerle yazışa yazışa bazı terimleri kapmışım farkında olmadan...(bkz. edeleli deluğğaannlıı...tırsmak vs..)

Karga
08-09-07, 13:48
vallahi size hiç katılamayacagım bir insanın tabiki kendi sesiyle oynaması önemli ama diyelimki örnegin bir oyuncuda herşey mükemmel yani oyunculuk anlamında herşey süpoer e sesi iyi degilse bu kişi iyi degilmi yani sırf sesi yok diye oynayamazmı sizin verdiginiz örnek tuhaf olmuş yani dediginiz şey şu iki manav var yanayana sizde alış veriş yapıryorsunuz ikisinded herşey aynı ama birinde portakal yok portakal yok diye diger manavda var o zaman size göre herşeyi tam olmasına ragmen bir kilo portakal alamıyorsunuz diye o manav iyi dgilmidir yada diger manaavdan aşagımıdır:img-pilot kaldıki o karizmadan kötü seste beklemiyorum ya neyse demekki öyle gerekiyormuş öyle yapmışlar ama serhan beyin oyunculugu hakkaten iyi gelelim cihan karakterindeki barış beye bencede kötü olucam kötü rolü yapıcam diye kendini baya kasıyor en azından ekran karşısında bunu bize geçiriyor kanımca serhan bey sinirlenince karizmatik barış beyde agresif bi görüntü sergiliyo yani bunun gerçekten oynadıgı karakterle ilgisi yok mesela zeyno hanımda yani bana göre olmasada kötü bi karakteri oynuyo bazı arkadaşlara göre ama oyunculugunu o kadar ön plana koyuyorki ona nefret degil sempati duymamı saglıyor yani onun oyunculugu benim ekran karşısında keyif almamı saglıyor karakteri kötü ama kendine hakverdirmeyi biliyor benim bi arkadaşım hep derdiki iyi bir oyuncunun kendine özgü bi karizması vardır böyle duruşunda konuşmasında serhan beyde tam öyle bence bunu bid nurgül hanımda görürsünüz mesela dikkat edince ne bilim yani çok konuştum ama toparlamak gerekirse bence serhan bey barış beyden hem daha karizmatik bakın karizma diyorum bi çok yakıoşıklı insan gördüm ama böyle diüz karizma falan yok ama serhan beyde her ikiside var hemde barış beyden oyunculuk bakımmından bir adım öndedir:img-wink:

yaaa ne gereksiz bir müdahele sizin ki.yemin'i beğeniyoruz diye hep olumlu yanlarından mı bakacağız.onu konuşmayalım yeri değil bunu konuşmayalım ayıp.nasıl yani evet bu dizi başarılı bu ayrı bir durum.tenis hocası serhan'ın aktörlüğü ayrı bir durum.mükemmellik oyunculukta ne demek kaş ve göz boy pos mu?olurmu böyle şey.bread pitt de yakışıklı ve eğitimli değil başta .ancak yıllarca gerçek aktörlük için bir dolu kurslardan hocalardan eğitim almış.erotik filmler de oynayan oyuncular bile kendini konuşuyor.o zaman bu yakışıklılar tiyatro sahnesine de çıksınlar .onları arkadan başkaları konuşsun.çağla şikel de müzikal de oyunuyor şarkıyı başkası söylemiş banttan.şimdi müzikal oyuncusu mu oluyor.bırakın allahaşkına .bu dizi başarılı ama herkes başarılı .kaş,göz boy yetmez:happy0064

sinembary
08-09-07, 14:06
herkeze merhaba...ben girmeyeli neler olmuş burda??:icon_whis
hsdeki arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler...:)
başlığa hareket katmışsınız o uzuuun yorumlarınızla...tşk ederiz...:happy0064
fragmanı seyrettim...aman allahım o nasıl bir fragmandır öyle....Cihan elinde sopayla falan...sonra sanırım tecavüz sahnesi bu bölümde gerçekleşecek....:icon_whis
Leyllaaa boz şu yeminini.....o psikopatla aynı evde yaşama....bak Toprağa da zarar verecek sanada....:icon_sorr
Cihan'ın elindeki o büyük sopa mıdır nedir...onla görünce acaip tırstım ya...:img-blush
psikopat Cihan...:dito

@ly
08-09-07, 14:15
yaaa ne gereksiz bir müdahele sizin ki.yemin'i beğeniyoruz diye hep olumlu yanlarından mı bakacağız.onu konuşmayalım yeri değil bunu konuşmayalım ayıp.nasıl yani evet bu dizi başarılı bu ayrı bir durum.tenis hocası serhan'ın aktörlüğü ayrı bir durum.mükemmellik oyunculukta ne demek kaş ve göz boy pos mu?olurmu böyle şey.bread pitt de yakışıklı ve eğitimli değil başta .ancak yıllarca gerçek aktörlük için bir dolu kurslardan hocalardan eğitim almış.erotik filmler de oynayan oyuncular bile kendini konuşuyor.o zaman bu yakışıklılar tiyatro sahnesine de çıksınlar .onları arkadan başkaları konuşsun.çağla şikel de müzikal de oyunuyor şarkıyı başkası söylemiş banttan.şimdi müzikal oyuncusu mu oluyor.bırakın allahaşkına .bu dizi başarılı ama herkes başarılı .kaş,göz boy yetmez:happy0064

Arkadaşlar tekrar rica ediyorum...bu tartışmanın yeri burası değil..Burası oyuncuların değil, karakterlerin tartışıldığı platform...gerginlik yaratmanın hiç gereği yok...:img-wink:

-------------------------------------------------------------------------

Sinem bary, hoşbulduk...Leyla yeminini bozsun diye toplaşıp secret yapalım diyorum...Daha yapımcı...yönetmen..hatta Leyla'nın kendisi bile anlayamadan bozulur yemin...secret bu...şaka değil :img-wink:

peloş_sezin
08-09-07, 14:24
Arkadaşlar tekrar rica ediyorum...bu tartışmanın yeri burası değil..Burası oyuncuların değil, karakterlerin tartışıldığı platform...gerginlik yaratmanın hiç gereği yok...:img-wink:

Ablacığım boşver kimse anlamıyor.boşu boşuna çene yapamyalım.
leylayı cihanın elinden menderesmi ne kurtaracak.frağmanda menderes bi yerde sinirli sinirli bakıyordum.ama pek anlayamadım.

cebalo
08-09-07, 15:05
bende daha yeni gördüm fragmani sok oldum:icon_sorr cihan piskopati galiba tecavüz edcek leylaya yata ati leylayi ,leyla yapma diye yalvariyordu sonundada menderes diye bariyor ay insallah menderes gelir eyer gelmese leylanin isi bitti ,iki gün kaldi pazartesine :happy0064 hafta sonunun ilk kez bukadar cabuk gecmesini istiyorum:img-yes:

Tavuskuşu
08-09-07, 15:08
Sinembary hoşbulduk teşekkürler.bye Ben de tekrar bölümünü izlerken gördüm fragmanı. Cihanın gerçekten gözü dönmüş.Elinde demir sopayla dalıyor içeri.Ama sanırım o sırada menderes çoktan gitmiş.Fragmandan çıkardığım kadarıyla sanki cihan hedefine ulaşamayacak menderes onu kurtaracak gibime geliyor.Belki gece onların evne gizlice gelmiştir bir umut oğlumun sesini duyarım filan diye.Sonra da leylanın o çığlığını duymuştur. Leyla da tecavüze uğrarken neden menderes diye bağırıyorsa?:bilmim Hem zavallı toprak da çok kötü ağlıyordu.Niyeyse ona da Umut diyesim geliyor.Sanki adı umutmuş gibi.

Arkadaşlar daha önce de dedil.Burası yemin dizisindeki oyuncuların değil karakterlerin tartışılması gereken bir forum.Oyuncuların oyunculukları da onların kendi forumlarında tartışılmalı.Bu forumda cihanın,menderesin,leylanın kavgası yapılmalı yapılacaksa.

cebalo
08-09-07, 16:37
arkadaslar foxtvde reklam aralarinda gösteriyorlar yeminin fragmanini sesli fragman basda leylayla menderes yakinlasiyor yani tam öpüsür:img-in_lo gibi oluyorlar leyla menderese uzak dur benden diyor menderesde neden senden vazgecemiyorum diyor o an yakinlasiyorlar, cihan cildirmisgibi elinde demirle eve geliyor menderesi ariyor o gitmis oluyor mafyalarla konusuyor menderesin ailesine birsey yaptirmak istiyor,asuman birisiyle tanisiyor yenibi ask olabilir, sonundada cihan leylaya yeminini tutmadin bende tutmuyacam diyor saldiriyor leylada yapma diye yalvariyor sonra menderes diye bariyor o an menderesi evde gösteriyor ama kendi evinde sanirim.

peloş_sezin
08-09-07, 17:27
arkadaslar foxtvde reklam aralarinda gösteriyorlar yeminin fragmanini sesli fragman basda leylayla menderes yakinlasiyor yani tam öpüsür:img-in_lo gibi oluyorlar leyla menderese uzak dur benden diyor menderesde neden senden vazgecemiyorum diyor o an yakinlasiyorlar, cihan cildirmisgibi elinde demirle eve geliyor menderesi ariyor o gitmis oluyor mafyalarla konusuyor menderesin ailesine birsey yaptirmak istiyor,asuman birisiyle tanisiyor yenibi ask olabilir, sonundada cihan leylaya yeminini tutmadin bende tutmuyacam diyor saldiriyor leylada yapma diye yalvariyor sonra menderes diye bariyor o an menderesi evde gösteriyor ama kendi evinde sanirim.

ya çok teşekkür ederim ama leyla menderes diye niye bağırsınki menderes demekki leylanın evinde.yoksakiki bağırmaski.ha nedersin hüseyin abi
sorumu yanıtlarsan çok sevinirim.

alisercan
08-09-07, 21:51
Biliyorsunuz serada piknik yapmak istemiştik. Bu pazar yani yarın serada çekim yokmuş arkadaşlar. Bu tamamen benim hatam. Nedense çekim varmıyı kontrol etmek aklıma gelmedi. Kusura bakmayın. Önümüzdeki haftadan itibaren de ramazan başladığından bu piknik işini ya da benzer işleri ertelememiz gerekiyor.
Bağışlanmam dileği ile (Özellikle Baharcan beni bağışlasın. Çünkü güzel kızı ile katılacaktı.)

alisercan
08-09-07, 21:56
ya çok teşekkür ederim ama leyla menderes diye niye bağırsınki menderes demekki leylanın evinde.yoksakiki bağırmaski.ha nedersin hüseyin abi
sorumu yanıtlarsan çok sevinirim.

Yani bu sorunu yanııtlarsam bundan sonraki hayatımı sadece emekli bir memur olarak geçirmem gerekir. Bu cevaba gerçekten ihtiyaç duyuyorsan ailenle istanbula geleceksin ben sana bilgisayardan izleteceğim. O da sadece bu seferlik. Sevgili vildan benden yapabileceğim şeyleri iste.

ZeHrA_K
08-09-07, 21:58
cok guzel bir dizi yaaa ilk defa gecen hafta izledim ve cok begendim ilk bolumlerinide youtube sayesinde gordum nasil izlemedim daha once diye dusundum cok guzel bir dizi yaa hele muzikleri kopardi izin verirseniz artik bende burda yorumlar yazmak resimler yapmak isterim umarim benide araniza alirsiniz

alisercan
08-09-07, 22:00
Bu arada benimle uğraşmaya ısrarla devam eden ve yanlarına çok sevdiğim manevi kızımı da almayı başaran feminist biraderlere pardon sisterlara diyorum ki...
Yeter bu söylemleriniz haksız ve ön yargılı insaf ölçülerine sığmıyor. :happy0064:happy0064 Sizleri iki cihanda suçlayamayacağıma göre avrupa insan hakları mahkemesine sevk ediyorum. Ah aliye senin başkaldırıların ve örgütçülüğün ne kadar güçlüymüş ya. Sevgili zeyneps bile bana karşı beni anlamadan tavır takınmış.
pes diyorum. ve insaf diyorum..:good::good::good:

mxrxt
08-09-07, 22:02
cok guzel bir dizi yaaa ilk defa gecen hafta izledim ve cok begendim ilk bolumlerinide youtube sayesinde gordum nasil izlemedim daha once diye dusundum cok guzel bir dizi yaa hele muzikleri kopardi izin verirseniz artik bende burda yorumlar yazmak resimler yapmak isterim umarim benide araniza alirsiniz
http://img337.imageshack.us/img337/3999/comicsmooth080420071213fp5.gif (http://imageshack.us)
selam zehra_k aramiza hosgeldin nasilsin?? Seni burda görmek bizleri cok mutlu eder artik bizimlesin dizi hakkinda bilmek istediklerini sorabilirsin ..Bundan böyle seninde yorumlarini fikirlerini ve calismalarini bekliyoruz..

Tavuskuşu
08-09-07, 22:11
Hüseyin Abi sen de o mesajı hala düzeltmemişsin.Bari bazı kadınlar de de affedilecek bir tarafı olsun.:):)Gerçi hangi kadınlar olduğunun yazılması da tercih edilir ama neyse...

Vildan gördün mü bak?Hüseyin Abi bizi cihanın da kesmeyeceğini görmüş ve artık uluslararası adaletin kollarına teslim etmiş.:img-hyste :img-hyste

@ly
09-09-07, 15:27
Bu arada benimle uğraşmaya ısrarla devam eden ve yanlarına çok sevdiğim manevi kızımı da almayı başaran feminist biraderlere pardon sisterlara diyorum ki...
Yeter bu söylemleriniz haksız ve ön yargılı insaf ölçülerine sığmıyor. :happy0064:happy0064 Sizleri iki cihanda suçlayamayacağıma göre avrupa insan hakları mahkemesine sevk ediyorum. Ah aliye senin başkaldırıların ve örgütçülüğün ne kadar güçlüymüş ya. Sevgili zeyneps bile bana karşı beni anlamadan tavır takınmış.
pes diyorum. ve insaf diyorum..:good::good::good:

Hüseyin abi, ben iyi bir örgütçüyüm...tevazu göstermeyeceğim bu konuda...yılların deneyimi var...bu da bir nevi satış çünkü...amaa...bu olayda kızların hakkını yiyemem doğrusu...pek bir çaba harcamadım çünkü...senin mesajını okumaları yeterli oldu...onlar zekiyse ben neyleyim...:icon_whis ( Cansu, Zeynep, Merve, Vildan ve Ayşe...zafer bizim kızlar...:good:)

Bak Ayşe'de gelmiş...gözün aydın...pardon...gözüm aydın...:img-cool2

Tavuskuşu
09-09-07, 15:43
Allaaaah yine ortalık kızışıyor hadi hayırlısı.:)Ama Aliye Abla arkandayız...

Bugünde tekrar bölümü vardı Fox'ta.Menderes ve leyla dağ evi dedikleri bir yere gittiler. Ama istanbula yakın dağ nerede var ki?:bilmim :img-hysteNeyse romantik bir gece geçirdiler.Ama en sonunda asumanla karşılaştılar.Ne olacak bundan sonra?Asuman nasıl tepki verecek?Ben bu bölümleri izlememiştim...

alisercan
09-09-07, 15:47
Hüseyin Abi sen de o mesajı hala düzeltmemişsin.Bari bazı kadınlar de de affedilecek bir tarafı olsun.:):)Gerçi hangi kadınlar olduğunun yazılması da tercih edilir ama neyse...

Vildan gördün mü bak?Hüseyin Abi bizi cihanın da kesmeyeceğini görmüş ve artık uluslararası adaletin kollarına teslim etmiş.:img-hyste :img-hyste

Sevgili cansu çan aşkolsun
Çünkü ben daha önce bazı kadınlar diye yazdım zaten. Hatta atinalı bir filozoftan anektod yazmıştım. Yine de sizi mutlu edemediysem, istanbulda oturup alınan bayanlar için taksim meydanı, ankara da oturan bayanlar için kızılay meydanında karanfil vereyim. Bu benim hem ekonomik hem de zaman bütçemi aşar. En iyisi taksim meydanı olsun. Sonra alsancak ve diğer meydanlarda girer.
Murat ne güzel çalışmalar yapıyorsun. Photoshopu iyice öğrendin darısı başıma.
Aliye senin ne yaman biri olduğunu biliyorum allah bana acısın. Hadi diğer kızlar neyse de benim manevi kızımı da bana cephe aldırıyorsun ya. aşkolsun sana...

Not edit: Bu arada saklı bahçede nargile çay ve kahve içerek yemin 21 i yapıyorum. Bu masrafları da prodüksiyona yüklesem mi acaba... Nilgün hanımın sesini duyuyorum. "Hüseyin yeter ama sana harcadıklarımızla yeni bir proje daha yapardık. Bıktım senin masraflarından..."

Tavuskuşu
09-09-07, 15:59
:img-hyste :img-hyste :img-hysteHani 60 darbesinden önce gençler 5.ayın 5inde saat 5te kızılayda toplanmıştı ya o geldi şimdi aklıma.Ben beyaz karanfil isterim ama.Beyaz bayrak niyetine.

Atinalı filozofu da Aliye Ablanın anketine verdiğin cevap hala aynı duruyor.Hadi biz anladık.Ama ya şimdi siteye feministler girer de okursa ne olacak?Topa tutarlar valla.Bizim kadar insaflı da olmazlar.Ne de olsa bizimki majör boyutlarda değil minör boyutlarda.:)Ama onları bilemem.

Bu arada geçen bir mesajımda sordum ama cevap alamadım.Yemin dizisi bu sezon bitecek mi?

Bugünkü tekrar bölümününde menderes rüyasında abisini gördü.Adam öyle bir "Yemin bozmak felaket getirir." dedi ki...Şimdi bulundukları durumu görünce ileriki bölümlerin mesajı verilmiş diyorum.

mavi deniz
09-09-07, 15:59

sizinkide yerinde olmamış hani ben boy post olayına arkadaşımızın yazdıgı barış serhandan daha yakışıkjlı kısmına yapmıştım oyunculuk kısmınada yani şu ses olayına farklı bi yorum getirmiştim neyse konuya tam olarak gözgezdirmemişsiniz ayrıca allah aşıkına o arkadaşa onun anlatımıyla farklı bi örnek vermiştim sizede şöyle tanımlıyım düşüncelerimi demek ses herşeyden önemli oyuncu ses olmazsa olmaz peki bir cansel elçin sesiyle oynamıyor sonra bir kenan imirzalioglu şuanda türkiyenin sinema oteriterlerince dünya starları arasına girmeye aday gösteriliyor cannes sonrası gecegündüzü dinledinizmi bilmem gerçi dinlemiş olsaydınız bir çok hollywood starınında çogunun sesiyle oynamadıgına deginildin bilirdiniz yani bir insan iyi oyuncuysa o iyi oyuncyulugu o oyunculuk karizması gerçi siz bunu yakışıklılık olarak algılamışsınız sesininde bakışınında herşeyin önüne geçiyor bence iyi oyuncu iyi sesi olan degil o karakteri seyirciyle bütünleştirendir sizce:):img-wink:

alisercan
09-09-07, 16:04
Cansu yemin bu sezon sona erecek. Çünkü yemin senaryo ekibi çok hızlı. Konuyu dallanıp budaklandırmıyor. Başka dizilerde amerika olayı bile 9-10 bölüm sürerdi. Ama bir bölümde gidip diğer bölümde geldiler. Yani bu hıza bu sezon bile yetişmeyebilir. Neyse bu işi senaristlere bırakalım.
Mavi deniz hoş geldin. Nerelerdesin. Senin mermeresle sandal gezisinde seni konuştuk. Adını mermeres koydular dedim. Anlamını bilmiyorum sordum sahibinden cevap da alamadım dedim.

Tavuskuşu
09-09-07, 16:11
Anladım Hüseyin Abi. Saçmalıklarla sürdüreceklerine kısa olsun,hatıralarımızda güzel yer etsin değil mi ama?Hatırladıkça "offf ne sıkmıştı" yerine "tadı damağımda" kaldı diyelim.:)

Bugün Asuman Menderes ve Leylayı gördü.Hatta menderes de görüldüğünü gördü.(ay ne cümle oldu ama)Sonrasında ne oluyor?Asuman çekip gidiyor mu?Ailedekilere bir şey söylüyor mu?

Mermeres mi? :img-hyste :img-hyste Bunların Aydında mermer yatakları var ya,bir de soyadları mermertay ya oradan gelmiştir sanırsam.Yanılıyor muyum.

cebalo
09-09-07, 16:21
:sad53:yemin dizisinin bu sezon bitmesini hic istemem cok severek izliyorum ama uzatirlarsada tadi kacar cogu dizilerde oldu gibi eyer bitterse insallah güzel bi finale bitirirler leylaylan menderes birlesin yeter, ama daha finali düsünmeyelim yarinden sonra sanirim ortalik daha cok karisacak gibi:img-yes:

alisercan
09-09-07, 16:21
Mermeres mi?[/B] :img-hyste :img-hyste Bunların Aydında mermer yatakları var ya,bir de soyadları mermertay ya oradan gelmiştir sanırsam.Yanılıyor muyum.

Bu lakabı mavi deniz taktığı için (ben öyle hatırlıyorum) o biliyor ama cevap yazmıyor. yoksa küsmüyüz mavi deniz.

peloş_sezin
09-09-07, 16:51
ya şükür bütün dün girilemedi.
sesli frağamnı tv vermiyor.foxun sitesinde var izlemeyenler izlemek isteyenler duyurulur.çok sinir bir bölüm bizi bekliyor gibi.

_duygucuk_
09-09-07, 17:38
bu bölümde yine olaylar bol...
özeti okumadım ama fragman karışıklığı anlatmaya yetiyor..
bakalım neler olacak demir le geliyor cihan bey eve:(...

@ly
09-09-07, 18:02
Bence de aliye. Özellikle sınırtanımaz hs ciler daha niçin var. Badger, shevek, zeyneps, ayşe, cansu. Lütfen ama...

Kanımca bu cümlede kışkırtma var...:icon_whis Galıba intikam alacaksın çaktırmadan...ama ben HS yoldaşlığı ile doğumgünü kırgınlığını birbirine karıştırmayacağım...

Şimdi Yemin'le ilgili birşeyler yazmak gerek....

Bence evden çıkan Menderes, son anda geri dönecek ve Leyla'yı kurtaracak...ya da Gazel gelebilir...ya da Leyla'nın fazla iyimser babası...neyse, sonuçta Cihan çirkin emellerine kavuşamayacak bence...ben bu konuda müsterihim...:good:

mavi deniz
09-09-07, 18:17
Bu lakabı mavi deniz taktığı için (ben öyle hatırlıyorum) o biliyor ama cevap yazmıyor. yoksa küsmüyüz mavi deniz.

a olurmu hüseyin abi ben çıktıktan sonra yazmışsın görmemişim:img-wink: yeni gördüm bana sordugun soruyu hemen cevaplayayım kardeşim le imza yapmıştık bende abla ne yazayım deyince menderes diyeceğime mermeres canım dedim kardeşim sonra benimle abla mermeresin ekranda diye dalga geçti hakkatande bakıyorum cihanın karşısında mermer gibi duruyoya işte bende ondan mermeres diyorum ::img-blush:icon_whis

naz&naz
09-09-07, 18:23
Bence evden çıkan Menderes, son anda geri dönecek ve Leyla'yı kurtaracak...ya da Gazel gelebilir...ya da Leyla'nın fazla iyimser babası...neyse, sonuçta Cihan çirkin emellerine kavuşamayacak bence...ben bu konuda müsterihim...:good:

Bencede ya Menderes ya da Gazel Leylayı kurtaracak.Fragmanda Menderes hala Cihanın evindeymiş gibi gösteriyo ama Menderes kendi evinde.Menderes olmasada Gazel Leylanın imdadına yetişecek.Yanlış hatırlamıyosam Gazel Leylalar evden ayrılırken ben akşam gelirim gibilerinden birşey demişti.Yani büyük ihtimalle Gazel engel olucak.

Cihan iyice deliye döndü zaten.Sadece Menderesi değil Toğrağıda öldürmeyi düşünüyor.Leylaya neler yapıyor.Kimsede engel olmuyor.Biran önce Leylaya Toprağa Menderese zarar vermeden ki Leylaya yeterince eziyet ediyo herkes Gazel gibi Cihanın nasıl biri olduğunun farkına varsa iyi olur.

Vildan doğum günün kutlu olsun.:P

cebalo
09-09-07, 18:37
:img-yes:bana kalirsada ya menderes yada gazel leylayi kurtaracak ikisinden birisi,cihan leylaya saldrirken leyla menderes diye bariyor insallah menderes gelirde:happy0064 cihan amacina ulasamaz ama eyer ulasirsa dizi daha cok karisacak leylayla menderes icin cok zor olacak:icon_sorr artik yarin neler olcak göreceyiz:img-yes:

@ly
09-09-07, 18:45
Bencede ya Menderes ya da Gazel Leylayı kurtaracak.Fragmanda Menderes hala Cihanın evindeymiş gibi gösteriyo ama Menderes kendi evinde.Menderes olmasada Gazel Leylanın imdadına yetişecek.Yanlış hatırlamıyosam Gazel Leylalar evden ayrılırken ben akşam gelirim gibilerinden birşey demişti.Yani büyük ihtimalle Gazel engel olucak.

Cihan iyice deliye döndü zaten.Sadece Menderesi değil Toğrağıda öldürmeyi düşünüyor.Leylaya neler yapıyor.Kimsede engel olmuyor.Biran önce Leylaya Toprağa Menderese zarar vermeden ki Leylaya yeterince eziyet ediyo herkes Gazel gibi Cihanın nasıl biri olduğunun farkına varsa iyi olur.

Galiba en mantıklı seçenek Gazel'in gelmesi....Zaten Cihan hakkındaki düğümü çözen de Gazel olacak...bundan sonra Gazel'ci olacağım galiba...Leyla böyle ezik davranmaya devam ederse...:img-pilot

Neyse, başka tahmini olan yok mu...yok mu arttıran...?

Tavuskuşu
09-09-07, 20:13
Bana da sanki mermeres gelecek gibi geliyor.Gazel gelse bir şey yapamaz üstelik o zaten cihanın gerçek yüzünü biliyor.Mermeresin gelmesi çok hoş olur.Cihana sağlam yumruklar patlatır.Ardından da belki toprak ve leylayı alıp götürmek ister ama leyla gelemem menderes yapamam der.Belki bu vesileyle menderes leylenın da ettiği yemini öğrenir. Hazır asuman da yeni birileriyle tanışıyorken...İyi olabilir kanımça.

Hüseyin Abi bizi bu numaralarla kandırabileceğini mi sandın?Bizi birbirimize düşürüp arada kendini unutturmayı mı hedefliyorsun yoksa?Yemedik tabi...:):) Sen de Hatırla Sevgilideki teo gibi gaz veriyorsun.

alisercan
09-09-07, 21:13
http://img510.imageshack.us/img510/6772/dsc02697gi8.jpg

Şok Şok Şok....
Leylayı Kurtaracak Kişinin Hatıra Fotosunu Bulduk. (Sınırtanımaz Yeminsevenler Derneği.)
işte bu dört kişiden biri leylayı kurtaracak. Leyla çok uzak diyarlardan cihanın haksızlığına karşılık destek görüp cihana dünyayı dar edecek kişi bu dört kişiden biridir. 21. bölümde sakın bir yere ayrılmayın....

jujum
09-09-07, 21:18
Vildan'cım doğum günün kutlu olsun....Kıskandım Vallahi...daha geçenlerde benim doğum günümdü ama HS forumundan kimseler farkedip kutlamadı...:icon_sorr Şimdi seni emsal gösterip hesap soracağım onlardan...:img-wink:

geçmiş ya da gelecek diye bir şey yoktur yalnızca sonsuz bir simdi vardır....bu yazını okuyunca uzun bir süredir takık olduğum bu cümle geldi aklıma ee geçmiş diye bir şey olmadığına göre simdinin sonsuzluğunda seninde doğum günün kutlu olsun cnm:img-wink:

.

Vildan doğum günün kutlu olsun.:P

eğer hafızam beni yanıltmıyorsa zaten cihan söylemişti hastanede baba isminin yazdırıldığı sırada toprağıda mendereside öldürürüm diye leylayı bir kez dha tehdit edivermişti ayak üstü:)

valla bundan sonra nolur ne biter pek kafamı çalıştırım yorum yürütemiyorum çünkü şimdiye kadar kafamda tasarladığım herşeyin tam tersi oldu:img-blush

Tavuskuşu
09-09-07, 21:23
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Ben bu dörtlüden hiçbiri diyorum.Arkada bir tane resim var ya eski bir Türk büyüğü(alpaslan olabilir).İşte o çıkıp gelecek 21. bölümde.:icon_whis O olmazsa beyaz kıyafetli sakallı amca gelecektir.Yüzüne nur inmiş.Bence o Hızır gibi yetişecek,Leylanın derdine deva olacak.

Leylayı kurtarmak derken Cihanın hain saldırısından bahsediyorsak ve 21.bölümde kurtarıcı gelecekse o zaman cihan 20 bölümün sonunda mı saldırıyor demektir? Bu bölüm leylaya ne olacağını öğrenemeyecek miyiz?

Aliye Abla gerçekten burada mısın yokda ruhunla mı katılıyorsun?Düzeldi mi site senin için?

@ly
09-09-07, 21:45
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Ben bu dörtlüden hiçbiri diyorum.Arkada bir tane resim var ya eski bir Türk büyüğü(alpaslan olabilir).İşte o çıkıp gelecek 21. bölümde.:icon_whis O olmazsa beyaz kıyafetli sakallı amca gelecektir.Yüzüne nur inmiş.Bence o Hızır gibi yetişecek,Leylanın derdine deva olacak.

Leylayı kurtarmak derken Cihanın hain saldırısından bahsediyorsak ve 21.bölümde kurtarıcı gelecekse o zaman cihan 20 bölümün sonunda mı saldırıyor demektir? Bu bölüm leylaya ne olacağını öğrenemeyecek miyiz?

Cansuçan şurada sakin sakin müzik dinliyordum...öldürdün beni...:img-hyste

O resimdeki Hızır A.S. değil ama yaklaştın...bence o Hz. Ali'nin resmi ve işte bu fikre Hüseyin abi bile itiraz edemez....:img-wink:

Sınır Tanımaz Yeminseverler Derneği mi...:img-hyste ( üyelik şartları nedir...? Feministleri ve örgütçüleri kabul ediyor musunuz...?)

Tavuskuşu
09-09-07, 21:56
Bana da niyeyse o resimdeki Selçuklu sultanlarından biri gibi geldi.Öyle bir izlenim uyandırdı bende.Zaten kim gelirse gelsin de leylayı kurtarsın.Ama tecevüzcü coşkun ve nuri Alço hariç...:img-hyste :img-hyste

Sınır Tanımaz Yeminseverler Derneği
Gerçekten üyelik kriterleri arasında feministler ve örgütçüler giremez diye bir kural varsa bilelim de boşuna başvurmayalım.Yoksa bizi kapıdan içeri bile baktırmazlar.:img-hyste

@ly
09-09-07, 22:14
Jujum...teşekkür ediyorum..sonsuz şimdide, hergün doğum günüm o zaman...( deliye hergün bayram...meselesine benzedi ama..zaten var bende bişeyler..)

------------------------------------------------------------------------------------

Hüseyin abi, o sakallı amcalar yetişemezler bence...Yoksa..yoksa, K. S. Gürel ya da sen oyunculuğa mı başlıyorsunuz...?

-----------------------------------------------------------------------------------

Evet...Yeminseverler...tahminleriniz için son 20 saat....Leyla Nasıl Kurtulur...?

Tavuskuşu
09-09-07, 22:22
Aman yarabbi oyunculuk mu?Var mı öyle bir durumlar?:)

Ben leylayı Mermeresin veya Hüseyin Abinin kurtarması taraftarıyım.:img-hyste :img-hyste Ama sanki leylanın kurtulma işi haftaya kalacakmış gibi geliyor.Bu bölümün sonunda cihan tecavüze yeltenir ama yüzünün ortasına 20.bölüm sonu yazısını yer.:)

Asıl mermeres leylayı öpecek mi?Leyla bir an için de olsa yeminini unutupmermeresin şihvetine karşılık verecek mi?Yoksa yasemin gibi ööööyle duracak veya "ya asuman,ya çocukların?" diye onu itekleyecek mi?

@ly
09-09-07, 22:29
21. bölüme mi kalacak...yoksa magazin forever olayı mı anlayamadım...ama orada biterse bütün hafta forum kriz geçirir...( Hüseyin abi hariç tabii...)

Leyla biran için Yeminini unutursaa...yemin bozulmuş olur...var mı öyle ' sadece bir yudum su içtim, ben hala orucum..' demek...( bkz. Ramazan'ın gelişi ile paniklemiş forum sakini...)

Tavuskuşu
09-09-07, 22:37
Cihan görmeden yaparsa nereden bilecek cihan yeminini bozduğunu? Hem leyla ulvi bir amaş uğruna bozmuş olacak.Zeynep'in de dediği gibi şihvetli ve edeleli bir delüüğğğğğğanlı için.:img-hyste :img-hyste

Yemin bozulmuş olur ama bir pisikopata verilen yeminin ne kadar geçerliliği vardır?Alo diyanete mi başvursak?

Bana tam cihan tecavüze yeltenirken bölüm bitecekmiş gibi geldi.Hatta Leyla'nın "MENDEREEEEEEEES" çığlığıyla da bitebilir.Fondan da "Düşlerde sevdim seniiiii..." diye Eylem Hanım girer...Ahh ah.O şarkıya da bitiyorum ya neyse.

alisercan
09-09-07, 23:03
Cihan görmeden yaparsa nereden bilecek cihan yeminini bozduğunu? Hem leyla ulvi bir amaş uğruna bozmuş olacak.Zeynep'in de dediği gibi şihvetli ve edeleli bir delüüğğğğğğanlı için.:img-hyste :img-hyste

Yemin bozulmuş olur ama bir pisikopata verilen yeminin ne kadar geçerliliği vardır?Alo diyanete mi başvursak?

Bana tam cihan tecavüze yeltenirken bölüm bitecekmiş gibi geldi.Hatta Leyla'nın "MENDEREEEEEEEES" çığlığıyla da bitebilir.Fondan da "Düşlerde sevdim seniiiii..." diye Eylem Hanım girer...Ahh ah.O şarkıya da bitiyorum ya neyse.

Toplu cevap
Bence Kemal kurtar mısın... Önemle duyurulur. Hz. Alinin de kurtaracağını sanmıyorum. Ortadaki iki kişinin daha ulvi işleri var. Ki, ben bu fotografı yayınlayarak bize yaptığı katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür etme fırsatı buldum. Teşekkürler Edmund Baba ve Derviş...
Geriye kim kaldı....
Evet onu ben kurtaracağım çok yakında onu cihanın ellerinden çekip alacağım.

Not: Müzik konusunda da yanılıyorsun. Çok değişik bir müzik var. Dinleyince hak vereceksin...

Tavuskuşu
09-09-07, 23:19
Hadi yine iyisin leyla.Bak kurtarıcın yakında geliyor.Kolundan tuttuğu gibi çekip alacak seni bu hayattan.:)

Yoksa yeni bir müzik yolda mı?Daha önce hiç duymadığımız bir şey mi?Ama eğer leyla senin sayende kurtulacaksa ben Tayfun Duygulu'dan "Hadi yine iyisin iyisin iyisin/Sen işini bilirsin bilirsin bilirsin..." şarkısının uygun olacağını düşünüyorum.:img-hyste

@ly
10-09-07, 00:32
Toplu cevap
Bence Kemal kurtarmasın... Önemle duyurulur. Hz. Alinin de kurtaracağını sanmıyorum. Ortadaki iki kişinin daha ulvi işleri var. Ki, ben bu fotografı yayınlayarak bize yaptığı katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür etme fırsatı buldum. Teşekkürler Edmund Baba ve Derviş...
Geriye kim kaldı....
Evet onu ben kurtaracağım çok yakında onu cihanın ellerinden çekip alacağım.

Not: Müzik konusunda da yanılıyorsun. Çok değişik bir müzik var. Dinleyince hak vereceksin...

Hüseyin abi, ben merak ederim şimdi...Niye Kemal Gürel kurtarmasın, hem de önemle duyurmuşsun....!!!

Müzik konusunda Cansu gibi düşündüm ben de...ama ısrar etmeyeceğim...nasıl olsa açıklamayacaksın...Yemin ekibi olarak, sahiden yeminlisiniz galiba...olsun şurda kaç saat kaldı...biz de öğreneceğiz işte...:hıh Geç olsunda güç olmasın...o malum sahnede bitmesin :icon_sorr
-------------------------------------------------------------------------
Bu arada mavi deniz, Mermeres adının nereden geldiğini açıklamış...Cihan'ın karşısında mermer gibi durabildiği içinmiş...ben zaten çok sevmiştim...şimdi daha çok sevdim...Mermeres :good:

ehlocan
10-09-07, 10:59
Epeydir yorum yazamadım ama diziyi izledim :img-wink:Bu sezon oldukça hareketli geçiyor...Konular sakız gibi uzamıyor -ki bu geçen sezonda böyleydi...

Ne zamandır aklımda olan bir şeyi yazmak istiyorum Façalaı ve Mahir'in sahnelerini çok beğeniyorum ama artık Façalının eşiyle ilgili biraz bilgi istiyorum...İki lafın biri "yengen der ki" bu yenge neymiş kimmiş çok merak ettim :img-wink: :img-wink: :img-wink:

mavi deniz
10-09-07, 11:07
evet işte en sevdigim günlerden biri geldi bugün yemin var:)arkadaşlar mermeres isminin bu kadar sevilmesi çok hoşuma gitti saolun hüseyin abi sorunu geç farketettim geçte cevap verdimm diye alındınmı yada senin deyiminle küsmüyüzzzzzzzzz:(
yemin tahminlerine gelince valla o nuri alçonun yandan çakması kılıklı cihanın elinden leyla kendi kurtulucak gibi geliyo büyük ihtimal cihanı kendine zarar vermekle falan tehdit eder yani öle olması hayırlı olur bence yoksa mermeresim gelirse ortalık toz duman olurki buda dizinin gelecegini olumsuz etkiler yani o durumda ya mermeresim yada tescilsiz manyak olan cihanı(bu terimi barış için degil dizideki canlandırdıgı karakter için kullanıyorum)kimse zaptedemez valla kan falan çıkar o yüzden mermeres şıkkı kanımca otomatik olarak eleniyor gazel de olmaz diye düşünüyorum vallahi ne yalan söylüyeyim gazelde kurtarsın istemiyorum yani gazelin burnunun sokuldugu işlerin akıbetinin sonrası iyi olmuyo hem cihan o gözü dönmüşlükle gazelide ortadan kaldırır valla arkadaşlar pes demeyin ben cihandan beklerim:img-blushhem gazelde cihanın karşısında duracak o metanete sahip degil böyle bişey yapıcak olsa nikahta yapardı o kendi çapında ancak kendine zarar vererek tehdit ediyor etrafını:icon_whis yani hüseyin abi bi umudum sendin dedimki leylaya yardım bi o eder sende müzik yaptıgına göre geriye kalan şık leylanın kendisi bence uzun zamandır yapması gereken şeyi yapı yapıcak yada cihan emeline ulaşacak vallahi cihnın elinden kurtulaccagınada pek umut etmiyorumya neyse
son olarakta bence kanımca sabır taşıbnı geçen leylada mermerese kendini öptürmez abicim biliyosunuz cihan yokken onun gölgesinden korkuyo leyla:img-wink:ya ben zeyno hanımı merak ediyorum ya yani asumanı bu hafta en çok izlemek istedigim sahne o sahne inşallah aşık olur gönlüm mermeresle olmasından yana ama mermeresin asuma bakmaya niyeti yok kıyamam ona fedakar kadın bari hakettigi adamla çarpışsında mutlu olsun ya:img-in_lo

bu arada hüseyin abi bizi nasıl bi müzik bekliyor ya merak ettim valla şimdiden ben sabırsızlıkla bekliyorum:img-pilot

ay ne kadar çok yazdım be vallahi yeni gelen arkadaşrın sayesinde söylüyüm üzüm üzüme baka baka demişler ya o hesap neyse size bolbol yeminli yorumlar:icon_whis:icon_whis

angel_timuçin
10-09-07, 11:15
hergün ayrı bir flagman görüyorum
foxtaaa ama böyle şarkılı falan eski bölümlerden menderes leyla sahnesi görmek mutlu ediyoo beni
hele o aynen sapık cihan vallla bitirdii beniii
kıza nasıl saldırıyooooo hele o saldırmadaaaa leylanınnnn menderes:icon_sorr diyeee bagırması yokmu tüylerim diken diken olduu ya
menderes koş gel ya

mavi deniz
10-09-07, 11:25

Başarılar diliyorum....

aly_73 bu sorularını yeni gördüm çok ilgimi çektiilgi arkadaşlar ilgilendimi bilmiyorum ama kanımca çuk sorular çıkarmısın karşımıza öncelikle tebrik ederim:happy0064

1)çünkü aşık oldukları adam onları sediklerine zarar vermekle tehdit etmiyor e esas kadınlarda kime aslan kesiliceklerini biliyorlar ondan olmasın kötü adamlar sevdikleri ile tehdit edincede tırsıyorlar dogal olarak e seven adam hereşeyi yapar bildigim kadarıyla buna sevdigi için delilik yapmakta dahil(gerçi leyla bu tırsma olayını abartı ama )

2)anne olmak duruma göre güçlendirir veya zayıflatır bu durum bulundugun konuma baglı :img-wink:

3)işte can alıcı sorun vallahi bana kalsa ben mermeres için on bin yemin bozarım şartı hiç önemli degil kanımca mermeres için yemin bozulur ben yemini esas kadın olsam onu sonsuza kadar sevecegim konusunda tutarım diger yemminler fasa fiso canımcımyani insan aşkına yemin edemez böyle şeylerde yemin tutulmaz daha dogrusu tutulamaz bide şu şartta yemin bozulur mesela sen azılı katilsin ve bundan sonra iyi adam olacagına söz vermiş hayatını idame ettiriyorsun diyelim nuri alçonun yandan çakması gelmiş sevdigin kadına işkence çektiriyo işte bu şarttada yemin bi güzel bozulabilir yani haksızmıyım ben cihanı öldirebilebilerim bu kadar :icon_whis:icon_whis

@ly
10-09-07, 11:35
evet işte en sevdigim günlerden biri geldi bugün yemin var:)arkadaşlar mermeres isminin bu kadar sevilmesi çok hoşuma gitti saolun hüseyin abi sorunu geç farketettim geçte cevap verdimm diye alındınmı yada senin deyiminle küsmüyüzzzzzzzzz:(
yemin tahminlerine gelince, valla o nuri alçonun yandan çakması kılıklı cihanın elinden leyla kendi kurtulucak gibi geliyo büyük ihtimal cihanı kendine zarar vermekle falan tehdit eder yani öle olması hayırlı olur bence yoksa mermeresim gelirse ortalık toz duman olurki buda dizinin gelecegini olumsuz etkiler yani o durumda ya mermeresim yada tescilsiz manyak olan cihanı(bu terimi barış için degil dizideki canlandırdıgı karakter için kullanıyorum)kimse zaptedemez valla kan falan çıkar o yüzden mermeres şıkkı kanımca otomatik olarak eleniyor gazel de olmaz diye düşünüyorum vallahi ne yalan söylüyeyim gazelde kurtarsın istemiyorum yani gazelin burnunun sokuldugu işlerin akıbetinin sonrası iyi olmuyo hem cihan o gözü dönmüşlükle gazelide ortadan kaldırır valla arkadaşlar pes demeyin ben cihandan beklerim gazelde cihanın karşısında duracak o metanete sahip degil böyle bişey yapıcak olsa nikahta yapardı o kendi çapında ancak kendine zarar vererek tehdit ediyor etrafını yani hüseyin abi bi umudum sendin dedimki leylaya yardım bi o eder sende müzik yaptıgına göre geriye kalan şık leylanın kendisi bence uzun zamandır yapması gereken şeyi yapı yapıcak yada cihan emeline ulaşacak vallahi cihnın elinden kurtulaccagınada pek umut etmiyorumya neyse
son olarakta bence kanımca sabır taşıbnı geçen leylada mermerese kendini öptürmez abicim biliyosunuz cihan yokken onun gölgesinden korkuyo leyla:img-wink:ya ben zeyno hanımı merak ediyorum ya yani asumanı bu hafta en çok izlemek istedigim sahne o sahne inşallah aşık olur gönlüm mermeresle olmasından yana ama mermeresin asuma bakmaya niyeti yok kıyamam ona fedakar kadın bari hakettigi adamla çarpışsında mutlu olsun ya

bu arada hüseyin abi bizi nasıl bi müzik bekliyor ya merak ettim valla şimdiden ben sabırsızlıkla bekliyorum

ay ne kadar çok yazdım be vallahi yeni gelen arkadaşrın sayesinde söylüyüm üzüm üzüme baka baka demişler ya o hesap neyse size bolbol yeminli yorumlar:icon_whis:icon_whis

Günaydın...isim annemiz mavi deniz...bakıyorum yeni benzetmeler de var...nuri alçonun yandan çakması kılıklı cihan... :img-haha: Mavi'cim nerde Leyla'da o yürek, kurtaramaz kendini o...mutlaka birilerinin gelmesi lazım ( hadi utandır beni Leyla...)

Mermeres ile Cihan karşılaşırsa ortalık mermer tozuna mı bulanır diyosun yani...:img-hyste

Gazel konusunu anlamadım...? Benim izlemediğim bölümler var tabii ama, şimdilik Gazel'de beğenmediğim tek yön, giyim zevki...!!!

Asuman konusunda sana katılamayacağım...ben fedakar filan anlamam...kendisini sevmeyen bir adamla bu kadar yıl evli kalınır mı..? Üstelik gerçek bir evlilik bile değil...bir de yeniden evlendi, sonra da o yüzükle Leyla'ya hava attı...Gururlu olsaydı, tek taşını kendisi alırdı :hıh

Neyse, benim yaralarım depreşti...Asuman'ı birine fena halde benzetiyorum da...adı lazım değil, baş harfi N....

Ehlocan, ben de merak ediyorum yengemizi...bu ünlü kadın düşünürümüzle biran evvel tanışmak istiyorum...:icon_whis

Hollandali_kiz
10-09-07, 11:43
Aii arkadaslar, Yemin acayip heyecanli olmaya basladi..

yaa asuman yoksa yeni birine mi asik olacak.. Fragmanda adamin birine carptida :) dizi bayagi bi degisik yon alacak galiba..

@ly
10-09-07, 11:48
aly_73 bu sorularını yeni gördüm çok ilgimi çektiilgi arkadaşlar ilgilendimi bilmiyorum ama kanımca çuk sorular çıkarmısın karşımıza öncelikle tebrik ederim:happy0064

1)çünkü aşık oldukları adam onları sediklerine zarar vermekle tehdit etmiyor e esas kadınlarda kime aslan kesiliceklerini biliyorlar ondan olmasın kötü adamlar sevdikleri ile tehdit edincede tırsıyorlar dogal olarak e seven adam hereşeyi yapar bildigim kadarıyla buna sevdigi için delilik yapmakta dahil(gerçi leyla bu tırsma olayını abartı ama )

2)anne olmak duruma göre güçlendirir veya zayıflatır bu durum bulundugun konuma baglı :img-wink:

3)işte can alıcı sorun vallahi bana kalsa ben mermeres için on bin yemin bozarım şartı hiç önemli degil kanımca mermeres için yemin bozulur ben yemini esas kadın olsam onu sonsuza kadar sevecegim konusunda tutarım diger yemminler fasa fiso canımcımyani insan aşkına yemin edemez böyle şeylerde yemin tutulmaz daha dogrusu tutulamaz bide şu şartta yemin bozulur mesela sen azılı katilsin ve bundan sonra iyi adam olacagına söz vermiş hayatını idame ettiriyorsun diyelim nuri alçonun yandan çakması gelmiş sevdigin kadına işkence çektiriyo işte bu şarttada yemin bi güzel bozulabilir yani haksızmıyım ben cihanı öldirebilebilerim bu kadar :icon_whis:icon_whis

Bu mudur...budur arkadaşlar...işte test böyle cevaplanır ve hakkıyla 100 puan da alınır...yanlış cevaplayan şahıslara duyurulur...:good:

Biz seninle iyi anlaşacağız galiba mavi deniz...çünkü