Tüm Versiyonu Göster : Aşkım Aşkım (Kanal 1)

okann1907
17-12-07, 13:34
“Aşkım Aşkım” Emel Sayın ve Mehmet Ali Erbil’in başrollerde oynadığı komedi dizisi kaldığı yerden Kanal 1’de devam edecek…yağmur ajansın efsane dizisi ocak 2008den itibaren kanal 1 ekranlarında olacak...

Freddy
18-12-07, 22:06
Bak sen :) Severdim bu diziyi Sit-comların patlama yaptığı dönemde Kanal d için çekilen bir diziydi Eğer gerçekleşirse izlerim :)

ZEN_NURE
18-12-07, 23:56
ay haberi duyunca çok sevindim ya en sevdiğin oyuncu sanatçıdır emel sayın yeniden ekranlşarda olmasına çok sevindim umarım ayumi de ıoynar belikde ayşe tolga oynar keşke oynasa oda

sahika_87
19-12-07, 08:04
yaa bu diziyi hiç kaçırmadan izlerdim gene aynı zevki verir inşallah izlerken aynı kadroylama acaba yoksa oyuncu değişikliği olmuşmudur

suee
19-12-07, 11:01
hoş bir diziydi:good:
tarık ustayla makikosan a bayılırdım.
keşke engin günaydın oynasa tarık ustayı tekrar o zaman kesin izlerdim ama avp yakası var oynamaz heralde:( :( :(

onur29
19-12-07, 11:47
Bende çok severdim bu dziyi. Kanal 1 gerçekten büyük bir kanal olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yine aynı tadı verir umarım. Ama kadroda kesin değişiklikler olur.

Ozicano
19-12-07, 12:11
Engin Günaydın'ın eskiden oynadığı bütün diziler de tekrar çekiliyor ya. :) Ama Bir Demet Tiyatro'da olduğu gibi bunda da oynamayacaktır muhtemelen. :)

mxrxt
19-12-07, 12:13
diziyi bende severek izlerdim ama simdi ayni tadi verirmi bilmiyorum genelde bitmis bir dizi sonrasinda eskisi gibi olmuyor basrol oyunculari disinda tüm kadro toparlanirmi bilmiyorum?Fakat Engin Günaydin olmaz diye düsünüyorum bende

ecr
19-12-07, 12:14
Eski kadronun korunacağını sanmıyorum. Sit-com dizilerinin patlak verdiği dönemde yayına giren ve o aylarda kalkan pek de komik olmayan bir diziydi.

ZEN_NURE
20-12-07, 00:16
bence komik vbir diziydi arkadaşım engin günaydın ın oynamayacağı kesin ama diğer oyuncular inşallah aynı kalır

deniz-fan
20-12-07, 12:43
çok sevindim yaa :happy0064 küçükken çok izlerdim bu diziyi ... çok eğlenceli bi yapımdı .. acaba oyuncularda büyük değişiklikler olucak mı Engin Günaydın şu an avrupa yakasında oynuyor .. Bu dizide yer alırmı acaba ????

okann1907
23-12-07, 09:56
yeliz yeşilmen magazin programında aşkım aşkım yeniden çekilecek oyüzden sarışın oldum gibi birşeyler söyledi yani haber kesin doğruymuş dizi ocak 2008den itibaren başlıyacak...engin günaydın tahminim oynamaz ama yerinde olsaydım bu kadroya saygısıızlık yapmazdım ne de olsa ilk kez bu dizide kendini göstermişti:icon_whis

ikiaile_fan
23-12-07, 13:29
Aşkım aşkımın yeniden başlayacağına çok sevdindim umarım kadroda fazla değişiklikler olmaz doğa rutkay,okan yalabık,yeliz yeşilmen,ayumi oynayacak mı acaba umarım eski tadı verir...:happy0064:happy0064

Gizem~AsiYıllar
23-12-07, 13:43
çok güzel bir haber bu.bu diziyi çok severek izlerdim.devam edeceğini duymak güzel.

CileK_KiZ
23-12-07, 14:28
benim pek beyenerek izledigim bi dizi degildi acikcasi
ne bilim sacma geliyodu bana ama tabi belli olmaz yeni yil yeni sans yani
dah da güzel ola billir neyse izleyib görücek , sevenleede saygi duyuyorum
benim hic hosuma gitmezdi:)))

koobee24
23-12-07, 14:34
güzel bir diziydi umarım kadroyu korumuşlardır.zaten oyuncuların neredeyse hepsi boşta galiba o kadara da sorun olmaz herhalde.

Rhapsody
23-12-07, 16:10
Çok boş ama hoş bir diziydi, severek izlerdim :):)
tarık ustayla makikosan benim de favorimdi. sonra gargamel burunlu laz balıkçı vardı :) durul bazan süper oynuyordu necati rolünde.

umarım gene aynı eski kadroyla devm ederler, o zaman oturur izlerim..:img-yes:

ZEN_NURE
26-12-07, 19:57
sonunda fragmanı izledim yılbaşında saat 20.00 de oynacakmış kesinlikle izleyeceğim.
engin günaydın ve durul bazan dışında tam kadro ya süper bir haber
umarım devamlı olur dizilerin harcandığı şu furyada:D

okann1907
26-12-07, 20:36
ben de fargmanı şimdi gördüm ama ne zaman yayınlanacağını göremedim yılbaşı gecesi yayınlanacaksa bence çok güzel olur kadroda değişiklikler var bakalım inş. eskisi kadar güzel olur

PiTSToP
27-12-07, 19:08
çok sevindim bu habere.aslında ben mutfaktaki olaylara çok gülüyordum tarik usta,garson necati ve makikosan arasında geçen muhabbetler süperdi

ZEN_NURE
27-12-07, 20:33
tarık usta yok galiba necatinin yerinede başka birini koymuşlar o çocuk koçum benimde oynuyordu ben onuda seviyorum :)
umarım dizi reytinglere kurban gitmez ya ben çok üzülürüm emel sayın ve ayumi takano hayranı olarak uzun zamandan beri onları tv de göremiyordum artık göreceğim inşallah

hekimoglu64
27-12-07, 20:37
süper komediydi ya helede necati tarik usta ikisde süperdi mehmet ali
erbil komik demeye bile gerek yok zaten komik cok sevindim bu dizuyi begeniyordum engin günaydin sanirim girer bu kadroya süper ya
7 yil aradan sonra tekrar askim askim süper olmus

saygilar.......

Ozicano
27-12-07, 21:00
Engin Günaydın oynamayacak ya, ne kadroya girmesi... :) O ve Durul Bazan hariç herkesin olduğu söylendi zaten...

ZEN_NURE
28-12-07, 12:00
bencededizi çok güzel olacak ya ben çok seviyordum:)
hatta kanal 1 e mail bile attım diziyi yayınladıkları için teşekkür mesajı :)

okann1907
28-12-07, 17:16
kadroya benim de çok sevdiğim bir oyuncu olan günay karacaoğlu gelmiş(hatırlarsınız daha önce yarım elma kahpe bizans ve dünyayı kurtaran adamın oğlunda oynamıştı)engin günaydın yok bir de durul bazanın yerine genç bir oyuncu var kalan oyuncularda değişiklik yok tekrar söyleyelim 1. bölüm 31 aralık saat 20.00de...

makine
28-12-07, 18:49
arkadaşlar dizi hakkında düşüncelerim var

bu dizi tutunamaz görünen köy kılavuz istemez kanal d olsa ayrı ama artık yalnız yeni bir kanalın 2 dizisinden biri

aynı anda elveda rumeli iki aile köprü karayılan arka sokaklar doktorlar bıçak sırtı ve deee ekranları kasıp kavuran VAR MISIN YOK MUSUN ile yarşamaz

kendimizi kandırmayalım şimdiden reyting toplamak için dizinin tanıtımlarını biz yapalım

çünkü tanıtımı az biliyorsun internet sitesinde bile yok kanal 1 in.

bu yüzden köşe yazarlarının adreslerine mail atarım dizimizi bahsetsinler

sonra reklam derneğine rdv@rdv.org a teşşekür edelim

sonra kanal 1 e izleyici temsilciliğine teşekkür edelim

dizimiz yayınlandığında ilk reklam arasında kanal 1 in izleyici temsilciliğene bizim evde reyting cihazı yok ama ben şu anda ailemle kahkahalarla aşkım aşkımı izliyorum diğe örgütlenelim

birde dizimizin ana sponsorumuz önümüzde ki günlerde belirli olur onada teşşekürlerimizi sunalım

haksızmıyım eğer arkamdaysanız yorumlarınızı buraya yazın.....(neden bunları bu kadar erken yapıyorum biliyormusunuz çünkü daha önceden önlem alamadığımız severek izlediğim dizi karayılanı kaybetmek üzereyiz artık umut gerekiyor isterseniz girin karayılanın forumuna herkes neredeyse dizinin bölümlerini yorumlamıyor reyting canavarını nasıl yeneceğimizi konuşuyor forumluktan çıktı karayılanın forumu en azından şimdiden işi baştan sıkı tutalım dizimize yön verelim zaten ilk haftalarda tutnursa sonra kendiliğinden yürür işler teşekkürler...)

okann1907
28-12-07, 18:59
makine haklısın dizi hiç tanıtılmadı rating konusunda sıkıntı çekebilir ama reklam derneklerine teşekkür gönderip köşe yazarlarına mesaj atsak ne olucak yani bence şu anda yapılması gereken çevremizdeki insanlara diziyi tanıtmak bir de aşkım aşkım yılbaşı özel bölüm olduğu için pazartesi yayınlanacak sanmıyorum ki her hafta böyle olsun kanal1'in sahipleri televizyon sektöründe çok tecrübeli insanlar ben güveniyorum onlara mutlaka bir yolunu bulurlar:img-wink:

Freddy
28-12-07, 19:12
Bi dönem tutmuş diziler yeniden çekilince esk tadı veriyor vermesine de insanlar sanırım özlemediği için izlenmiyor Çok uzun süreceğini zannetmiyorum ama Ben izlicem devam ettiği kadar Yılbaşı fln farketmez oturup izlicem Diziler konusunda çok seçiciyimdir zaten Herkesin izlediği dizileri izlemem Kadro çok güzel çok sevdim ama Durul bazan neden yok acaba

makine
28-12-07, 20:35
mesela msn de kişisel iletiye söğle yazabiliriz

"AŞKIM AŞKIM; 7 YIL ARADAN SONRA YENİDEN 31 ARALIK PAZARTESİ SAAT 20.00 KANAL 1 DE"

bu cümleyi yapıştıra biliriz

ve dee

Arkadaşlar
Lütfen köşe yazarlarına mail olayına önem verelim.Arkadaşlar herkes kendisi bir metin yazacak ve aynı metni bu adreslere gönderecek zor değil.Lütfen bu konuda da duyarlı olalım

mtelevizyon@milliyet.com.tr

Bu adrese göndereceğimiz mailler elemeden geçerse Milliyet Televizyon Eki'ndeki okurdan gelen yorumlara ayrılan sayfada çıkacak. Lütfen herkes buraya atacağı maillerde ismini ve soyadını metnin altına eklesin.

s.kologlu@milliyet.com.tr

Bu mail adresi Milliyet'te hergün tv üzerine yorum yazan Sina Koloğlu'na ait. Burayada diziden duyulan memnuniyeti ve diğerlerinden fakını yazabiliriz.

aeyuboglu@milliyet.com.tr
Ali Eyüboğlu'nun mail adresi. Dizi hakkındaki görüşlerimizi burayada yazabiliriz.

mguler@gazetevatan.com

Vatan Gazetesi TV yazarı Mehmet Güler'in adresi.

nkucukoren@takvim.com.tr Nilgün K.TAHMAZ
Takvim gazetesinden ,

altemurkilic@ttmail.com Altemur Kılıç Yeniçağ gazetesi

yaytug@sabah.com.tr sABAH Günaydın

rmuhtar@gazetevatan.com Reha Muhtar

burhan.ayeri@aksam.com.trBurhan Ayeri Akşam gazetesi

yaya39
30-12-07, 11:56
bir dönemin efsane dizisi aşkım aşkım yeniden başlıyor. küşükken her bölümünü ailece kahkahalarla izlediğimiz bu dizinin yeniden ve çoğunluğu aynı olan kadrosuyla başlaması beni ço sevindirdi üstelik yılbaşı akşamı yani bölümüyle, yılbaşı özel bölümüyle ekrana gelmesi süper anlaşılan yeniyıla kahakalarla gireceğiz

okann1907
30-12-07, 17:35
"Aşkım Aşkım" dizisi yedi yıl aradan sonra aynı kadroyla tekrar ekranlarda. Yapımcılığını Yağmur Ajans'ın , yönetmenliğini Nursan Esenboğa'nın yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer'in yazdığı, başrollerinde; Emel Sayın, Mehmet Ali Erbil, Doğa Rutkay, Günay Karacaoğlu, Ayumi Takano, Yeliz Yeşilmen, Hakan Bilgin oynadığı dev oyuncu kadrosuyla ve yeni bölümleriyle; "AŞKIM AŞKIM" seyircisiyle buluşuyor. Tem stüdyolarında gerçekleşen çekimlerde düzenlenen basın toplantısında Erbil, esprileriyle oyuncuları kahkahaya boğdu.

Erbil, "7 yıl aradan sonra tekrar aynı kadroyla çekiyoruz. Bir tek aşçımızda değişiklik var. Birde benim Çarkıfelek programım başlayacak. Bizim programı seyredip formatı değiştirmişler. Hostesliği de ünlü model yapacak. Dizimiz eski heyecanıyla devam edecek. İzleyiciler, özledikleri komedi dizisini bıraktıkları yerden gülmeye devam edecek' diye konuştu.

Çok heyecanlı olduğunu belirten Emel Sayın "Uzun bir aradan sonra tekrar aynı kadroyla çekilen bir dizi olmadı diye hatırlıyorum. 24 sene önce Mehmet Ali Erbil ile 'Neşeyi Muhabbet" adlı bir müzikal tanışmıştık ve çalıştık. Sonra "Aşkım Aşkım" dizisi şimdi gene aynı diziyle devam ediyoruz." dedi.

7 yıl önceki haline dönmek için kilo verdiğini anlatan Doğa Rutkay, "Aşkım Aşkım" dizisini çekerken 2001 yılıydı. O zaman 23 yaşındaydım. Şimdi 29 yaşındayım ve hala üniversite öğrencisini oynamaya çalışıyorum. O yüzden daha bir zayıflayıp daha genç gözükme çabası içindeyim. Herkes kilomu aldın dedikçe zayıflıyorum. Şu anda 23 yaşındaki kiloma döndüm' dedi

okann1907
30-12-07, 17:41
http://img89.imageshack.us/img89/2103/sasddsafb3.jpg (http://imageshack.us)
http://img84.imageshack.us/img84/5420/sasadcgz4.jpg (http://imageshack.us)

okann1907
30-12-07, 18:50
http://img201.imageshack.us/img201/8002/akmakm2ku4.jpg (http://imageshack.us)
AŞKIM AŞKIM
* Yeni *
31 Aralık Pazartesi 20:00'de
Yapımcılığını Yağmur Ajans’ın , Yönetmenliğini Nursan Esenboğa’nın yaptığı , senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı, başrollerinde; Emel Sayın (Zümrüt) , Mehmet Ali Erbil (Şener) , Doğa Rutkay (Layla) , Günay Karacaoğlu (Hadise), Ayumi Takano (Makiko), Yeliz Yeşilmen (Gözde) , Hakan Bilgin (Şenol Kaptan) oynadığı dev oyuncu kadrosuyla ve yeni bölümleriyle; “AŞKIM AŞKIM” Kanal 1 ekranlarında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor… Zümrüt ve Şener restoran işleten bir çifttir. Kızları Layla ile restoranın üstünde bulunan evde yaşamaktadır. Şener Zümrüt’ten çok çekinmekte hem de çapkınlıktan vazgeçmemektedir. Restoranın Japon aşçısı Makiko ve yeni aşçı Hadise arasında bir rekabet olacaktır. Garson Necati bir yandan türkücü olma hayalleri kurup bir yandan da Layla’ya platonik bir aşk beslemektedir. Gözde ise hem Şener’in sarkıntılıklarından kurtulmaya hem de Zümrüt’ün gözüne girmeye çalışacaktır

ZEN_NURE
31-12-07, 00:31
haberler ve resimler için sağol okan1907 yarın dizimiz başlıyor umarım mehmet ali erbil fanlarıda uğrar buraya

askadami
31-12-07, 12:28
Durul Bazan Cemberin Disindada rol alcak ve engin gunaydininda avrupa yakasi var ondan yoklar bide avrupadan uydudan kanal 1 izleyemiom dogu oldugu icin ve bircok kanal bati izleyemicem yani inshallah youtube a koyaeelar

denizimsi
31-12-07, 15:09
Dizinin yeniden başlamasına çok sevindim,diziyi çok beğenerek izliyordum şimdide izlemeye çalışacağım,pazartesi olması biraz kötü oldu Elveda Rumeli gibi dev bir dizi var önünde.İnşallah bu dizi Kanal 1'in Dönüm Noktası olur.

ZEN_NURE
31-12-07, 23:44
ilk bölüm süperdi ya eski bölümden alıntı yapmışlar ama insan izlerken kahkalara boğuluyor
şener hala çapkın:)
onca şey yapıyor sonra yine zümrüte aşkım aşkım diyor ya süper:D
zümrütte çok güzel hakkından geliyor şenerin
ayumiyi ve emel sayın ı çok özlemiştim

okann1907
01-01-08, 10:01
1.bölümü çok beğendim eskisini aratmadı tarık ustanın yerine gelen hadise de gayet başarılı yalnız tek eksik necati karakterine biraz daha tecrübeli bir oyuncu olabilirdi aslında şöyle bir diğer dizilere de baktım demet akalın,murat boz,pamela v.s. gibi daha sanatçılığın "s"sinde olmayan insanlar vardı bizim dizide bir kalite var emel sayın zaten hayranım kadına bir kez daha hayran kaldım veee tabi ki mehmet ali:D her çıktığı zaman gülmekten öldüm hele orkestra şefliği yapması harikaydı :Dama ben şimdi olacakları biliyorum bizim ratingler kesin çok kötüdür:icon_whis

makine
01-01-08, 10:26
şakamı bu gördüğüm ön kötü bölümüydu aşkım aşkımın bir baktımda önce önemsememiştim durul bozan olmasada olur demiştim amaaaa DURUL SEN NEMİŞSİN sensiz dizi bir hiç malesef körünün önde gideniydi dizi yakında yayından kaldırır

ancak
tanıtım da kötü idi msn kişisel iletimize dizinin gününü hangi saatte olacağını yazalım veee de en zoru bir tane web blogu açalım maharetli arkadaşlarımız aramızda var mı?

onur29
01-01-08, 14:08
Valla ben bu sabah terkrarını izledim. Eski bölümlerin yanında biraz sönüktü. Ama o kadar da kötü değildi. Açıkçası Ben Durul Bazan'ın yokluğunu hiç hissetmedim bile. Hadise karakteri süper bence. Günay Hanım da çok sevdiğim bir oyuncudur. Bu karakter biraz daha ön plana çıkartılırsa süper olur bence. Şener hala aynı. Çapkın Şener. Gözde'nin ayın elemanı oalrak resimelrini çekmesi çok komikti. Ayrıca Necati de oldukça başarılı bence. Umarım dizi iyi birr başlangıç yapmıştır. Kanal 1 in pek reyting kaygısı olduğunu sanmam. Ama belli de olamz.

okann1907
01-01-08, 16:33
Hedef Kitle : A/b
72 Askim Askim (ozel) [net] K1 1,10 2,60
Total:
86 Askim Askim (ozel) [net] K1 1,20 2,70

makine
01-01-08, 16:35
..........................:::::::::::reytingler Harika::::::::::::::::...................

Işte 2007'nin Son Reytingleri!!!

Tele - Barometre
31 Aralik 2007 Pazartesi
S.no Program Adi Kan. Rt-a/b Sh-a/b
1 Var Misin Yok Musun (ozel) [net] Show 14,80 34,00
2 Avrupa Yakasi (ozel) [net] Atv 10,50 25,10
3 Tarkan 2008-2 [net] Trt1 9,60 23,30
4 Tarkan 2008-1 Trt1 9,30 21,80
5 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 7,40 21,00
6 Shrek''le Mutlu Yillar [net] Show 7,20 21,50
7 Var Misin Yok Musun (basliyor) [net] Show 6,50 16,90
8 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 6,20 17,60
9 Merhaba 2008 [net] Trt1 5,90 15,50
10 Senede Bir Gun [net] Kand 5,70 15,50

72 Askim Askim (ozel) [net] K1 1,10 2,60

Tele - Barometre
31 Aralik 2007 Pazartesi
S.no Program Adi Kan. Rt-total Individu Sh-total Individu
1 Var Misin Yok Musun (ozel) [net] Show 16,80 38,00
2 Arka Sokaklar (ozel) [net] Kand 8,70 20,20
3 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 8,00 20,80
4 Var Misin Yok Musun (basliyor) [net] Show 7,70 18,50
5 Shrek''le Mutlu Yillar [net] Show 7,50 20,80
6 Avrupa Yakasi (ozel) [net] Atv 6,80 15,70
7 Tarkan 2008-2 [net] Trt1 6,60 16,80
8 Tarkan 2008-1 Trt1 6,20 15,10
9 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,50 14,50
10 Tokatci (t.s) [net] Atv 5,30 17,10

86 Askim Askim (ozel) [net] K1 1,20 2,70

okann1907
01-01-08, 16:48
alın burdan yakın ben size demiştim dizimiz ilk 100 e ab ve totalde girememiş başarılarının devamını dilerim:(

ilk 100e girmişiz işte ab'de 72 totalde 86. olmuşuz anlaşılan bu böyle msnye yazmakla falan olmayacak herkese diziyi izlemeyen ne olsun diyicem :Dama ratinglerin bundan daha ileri gidiceğini düşünmüyorum k1'in daha gazetesi yok tanıtım sıfır:icon_whis

Freddy
01-01-08, 18:16
alın burdan yakın ben size demiştim dizimiz ilk 100 e ab ve totalde girememiş başarılarının devamını dilerim:(

yılbaşı olduğu için kimse dizi izlememiş Arka sokaklar 17. avrupa yakası 6. sevgili dünürüm 47. olmuş 2. bölümde düzelirizi inşallah

Ben çok beğendim Dizi tam özlediğim ve bıraktığım gibi Bundan sonra izlicem Çat Kapı, belalı baldız, imkansız aşk, yıldızlar savaşı, yine de aşığım gibi hitlerden sonra adam gibi bir sit-com izlemeyi özlemişim Tayfun Güneyer'in absürd komedilerini zaten her zaman sevmişimdir

askadami
01-01-08, 18:40
ben bi site acabilirim ama bana oyuncu kadrosu , bolumlerin ozetleri , resimleri fln lazim bide izleyemiom ben diziyi avrupadan uydudan izlenmio kanal 1 de fazla bilgi vermio

onur29
01-01-08, 22:52
yılbaşı olduğu için kimse dizi izlememiş Arka sokaklar 17. avrupa yakası 6. sevgili dünürüm 47. olmuş 2. bölümde düzelirizi inşallah

Ben çok beğendim Dizi tam özlediğim ve bıraktığım gibi Bundan sonra izlicem Çat Kapı, belalı baldız, imkansız aşk, yıldızlar savaşı, yine de aşığım gibi hitlerden sonra adam gibi bir sit-com izlemeyi özlemişim Tayfun Güneyer'in absürd komedilerini zaten her zaman sevmişimdir

Valla Freddy bende çok beğendim. Ekranlarda son zamanlarda istediğim gibi bir sit-com yoktu. Aşkım Aşkım ilaç gibi geldi. Zamanla dahada iyi olacağına eminim. Biraz daha reklamı lazım bence. Benimde bundan sonra izleyeceğim diziler arasında.

içliköfte
02-01-08, 16:01
açıkcası yazmam dogrumu oldu bilmiyorum reyting çok kötü Mali artık eskisi gibi degil izleyici kırgın insanlar bazı şeyleri unutmuyor. göz önündeki insanların çok kontrollu olması gerekli, düzelirmi bilmiyorum ama hayırlısı

bordomavili
02-01-08, 17:45
açıkcası dizi eski tadını vermedi bana...Bir soğkluk var diziyle izleyici arasında..İnşallah en kısa sürede düzelir

makine
02-01-08, 18:46
aşkım aşkımın tekrarları harika:happy0064

AB - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
1 OCAK 2008 SALI
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 13,10 26,80
2 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,90 19,80
3 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 7,30 15,30
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,90 17,40
5 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT [NET] SHOW 6,10 13,20
6 SPOR GUNDEMI KAND 5,90 14,20
7 HAYALIN ICIN SOYLE [NET] STAR 5,40 12,30
8 ITALYAN ISI (Y.S) [NET] SHOW 5,20 18,00
9 PARMAKLIKLAR ARDINDA (TKR) [NET] ATV 5,00 11,90
10 SCOOBY DOO (Y.S) [NET] ATV 5,00 10,50
62 ASKIM ASKIM (TKR) [NET] K1 1,40 6,50

TOTAL
1 OCAK 2008 SALI
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 13,70 30,30
2 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 8,30 20,20
3 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 6,30 15,80
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,20 15,20
5 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT [NET] SHOW 6,20 13,70
6 BINBIR GECE (OZEL) [NET] KAND 5,90 13,00
7 PARMAKLIKLAR ARDINDA (TKR) [NET] ATV 5,60 14,80
8 SCOOBY DOO (Y.S) [NET] ATV 5,40 11,90
9 HAYALIN ICIN SOYLE [NET] STAR 5,30 12,90
10 TATLI MELEGIM (T.S) [NET] ATV 5,20 14,50
75 ASKIM ASKIM (TKR) [NET] K1 1,30 5,60

okann1907
04-01-08, 15:41
henüz izleyemeyen varsa aşkım aşkım 1. bölüm tekrarı 6 ocak saat 15.00de kanal 1'de

G_didem
04-01-08, 19:11
Geçenlerde şöyle bi rastladım yeni bölümlerine. Birazcık takıldım.. İnsan ister istemez eski keyfini arıyo ama aradığıın aynısını bulmakta pek mümkün dil tabi.
İlk yayınlandığı dönemlerde çok severdim, inanılmaz gülüyodum bu diziye.. Tarık usta ve Necati favori karakterlerimdi:D Hatta geçen yaz (yada ondan önceki yaz da olabilir:D) d maxta her gece hatta her gece yarısı kardeşimle tekrarlarını üşenmeden bekler, izler, güler dururduk. Yeni bölümlerinde Engin Günaydın'ın olmaması normal ama en azından Durul Bazan olsaydı bari.. Zavallı karakter şamar oğlanı gibiydi, habire dayak yerdi patronu Şener beyden:D Layla için yazdığı şarkılarda mükemmeldi o zamanlar:D:D Yeni halinin eski tadını vermesi çok mümkün olmayabilir tabi ama umarım en azından istenen başarı yakalanır...

onur29
04-01-08, 19:38
Evet eski tadı vermesi zor çünkü aradan 6 yıl geçmiş. Ama ben bu halini de beğendim. Zamanla oturacaktır. Yeni bölmü sabırsdılıkla bekliyorum.

sarıseren
04-01-08, 20:03
Yeni bölümlerin hepsine bakamadım.Ama eski olan dizilerin birkaç yıl geçtikten sonra tekrar başlamasını doğru bulmuyorum.İnsanlar zaten daha önce izledikleri birşeyi tekrar tekrar izlemezler.Hem 6 yıl önceki dizi piyasasıyla şimdiki aynı mı?Umarım arada yok olmaz.Çünkü ben daha önce hiç kaçırmadan izlediğim için böyle bir dizinin güme gitmesini istemem.Zaten Kanal 1 de olduğı için çabuk yok olmama şansı yüksek:img-wink:

burcu_esmer
06-01-08, 18:00
aşkım aşkımı bugün öğrendim yeni bölümleri ne kadar güzel bilemiorum ama eskiden izliyordum çok güzeldi umarım gene eski güzelliği vardır... :)

okann1907
07-01-08, 16:05
2.bölüm bugün 21.50de kanal1'de...

makine
07-01-08, 20:45
OLAY OLAY OLAY aşkım aşkımın 2. tekrarı yılbaşında ki yeni bölümü ve 1. tekrarını farkla geçti nasıl oluyor anlayamıyorum?

TELE - BAROMETRE
6 OCAK 2008 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 12,10 25,90
2 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 10,90 29,20
3 YAZI TURA (T.S) [NET] SHOW 8,90 22,80
4 MASKELI BESLER ''INTIKAM PESINDE'' (T.S) [ KAND 7,00 15,80
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,60 17,60
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 5,50 13,60
7 SPOR SAYFASI SHOW 5,30 13,20
8 ZORAKI CASUS (Y.S) [NET] KAND 5,00 12,00
9 SON SAMURAY (Y.S) [NET] STAR 4,50 10,10
10 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT [NET] SHOW 4,40 10,30

50 ASKIM ASKIM (TKR) [NET] K1 1,60 5,00

TOTAL
6 OCAK 2008 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,00 24,10
2 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 9,70 25,00
3 MASKELI BESLER ''INTIKAM PESINDE'' (T.S) [ KAND 8,60 19,60
4 YAZI TURA (T.S) [NET] SHOW 6,90 19,60
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,20 16,00
6 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 5,90 13,10
7 ZORAKI CASUS (Y.S) [NET] KAND 4,80 12,50
8 KAVAK YELLERI (TKR) [NET] KAND 4,60 13,40
9 HEPSI 1 [NET] ATV 4,60 10,20
10 YABAN ''SAVANAHTA HAYAT'' [NET] STV 4,40 12,20

62 ASKIM ASKIM (TKR) [NET] K1 1,50 4,30

ozlem05
07-01-08, 21:01
Bu dizi eski tadını artık vermiyor..Ama zamanında çok güzel bir diziydi..Tayfun Güneyer eski dizilerinden birine yeniden bir şans verip, yeni bölümlerini çekmeyi düşünmüş ama dizide hata yapmış bence Yılan Hikayesi veya Dayı adlı dizilerine şans vermeliydi..İkiside o kadar güzel dizilerdiki aynı eski kadrosuyla ve kanald'de olsalardı eminim çok daha iyi reyting alırdı..

SBR
08-01-08, 11:49
TELE - BAROMETRE
7 OCAK 2008 PAZARTESİ

1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 13,30 28,90
2 BICAK SIRTI [NET] KAND 9,10 22,70
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,60 18,60
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,90 21,40
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,90 21,30
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 6,80 16,20
7 KOPRU [NET] STAR 6,70 17,40
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,00 16,20
9 SPOR GUNDEMI KAND 6,00 14,50
10 SPOR SAYFASI SHOW 5,80 13,60
11 IKI AILE [NET] STAR 5,80 12,70
12 KUCUK KIYAMET (T.S) [NET] SHOW 5,50 13,80
13 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 5,30 19,70
14 ARKA SOKAKLAR (TKR.) [NET] KAND 5,30 11,50
15 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,60 15,70
16 BIZIM EVIN HALLERI [NET] K1 3,80 13,30
17 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 3,60 10,00
18 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,30 21,50
19 BICAK SIRTI (OZEL) KAND 3,20 12,70

20 ASKIM ASKIM [NET] K1 2,60 6,20

TELE - BAROMETRE
7 OCAK 2008 PAZARTESİ

1 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 8,50 21,30
2 ARKA SOKAKLAR (TKR.) [NET] KAND 8,40 18,30
3 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 8,00 17,50
4 KOPRU [NET] STAR 7,90 23,10
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,60 19,30
6 DOKTORLAR [NET] SHOW 7,40 16,00
7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 7,00 20,60
8 SPOR SAYFASI SHOW 5,50 12,80
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,90 12,30
10 KUCUK KIYAMET (T.S) [NET] SHOW 4,80 13,10
.
.
38 ASKIM ASKIM [NET] K1 2,00 5,20

kaynak:Sobeledik.com

okann1907
08-01-08, 14:34
ratingler bence çok güzel bu kadar diziye rağmen k1'de 20.olmak güzel dünkü bölüme gelince beğendim ama süreyi uzun buldum bir komedi dizisi 2 saat sürmemeli bu ratingler devam ederse yayından çabuk kalkacağını sanmıyorum:img-yes:

onur29
08-01-08, 15:41
Bu ahfta reytingler baya iyi. Geçen hafta yılbaşı nedeniyle biraz düşüktü. ** böyle giderse dizinin şansı var bence. Ben çok beğeniyorum. DünkÜ bölümde süperdi. Ama biraz uzundu ve geç bitti. Eeğr saati ve günü değişmezse sürekli. Pazartesi günleri daha da yükseleceğine inanıyorum.

ZEN_NURE
08-01-08, 19:39
bencede reytingler süper
baya bi artmış reytingler buna çok sevindim :)

denizimsi
11-01-08, 16:19
Reytinglerin yükselmesine sevindim:) Müthiş bir dizi ya.Hadise ve Makiko'nun atışmalarına bayılıyorum :img-hyste

okann1907
12-01-08, 19:03
aşkım aşkım 3.bölümü 14 Ocak Pazartesi 21:40'ta yayınlanacak... bu arada niye hala dizifilmde pazartesi günün dizilerinde aşkım aşkım yazmıo? modlar kurallara uymayan mesajları gelip siliyorlar ama:icon_whis

mali_erbil
13-01-08, 11:01
http://img210.imageshack.us/img210/9306/imzzaat0.jpg (http://imageshack.us)

okann1907
15-01-08, 14:39
raringler:
a/B
43 ASKIM ASKIM [NET] K1 1,50 3,90
total
60 ASKIM ASKIM [NET] K1 1,40 3,50

geçen hafta ratingler daha güzeldi bu bölüm de bence çok güzeldi özellikle şenerin adama yaptığı işkenceler çok komikti bir de dizi biterken bir şey dikkatimi çekti diyaloglar:tayfun güneyer ve mehmet ali erbil yazıyo gerçekten de diziyi izlerken sanki malinin programını izlemiş gibi oluyorum kendi cümleleri var o yüzden çok beğeniyorum diziyi:P

onur29
15-01-08, 20:28
Yine çok komikti. Hadise'ye bayılıyorum yaaa. Şener'in damat adayına yaptıkları çok komikti. Çok güzel espriler vardı. Ben çok beğeniyorum diziyi. Ama reytingler bu hafta düşmüş gibi. Kanal 1 biraz daha reklam yapmalı. Çevremde hala diziyi bilmeyenler var.

:::Tugce:::
15-01-08, 21:13
çok ama çok sevıyorum bu dzıyı ama engın abi varken daha hoşuma gidiyodu.
ama,şuan ençok koptuğum sahneler,
şenerin yaptığı çapkınlıklara yakalanınca,söylediği yalanlar.:img-wink:
bide,gunay karacaoğlu harıka oynuyor ya:img-yes:
makıko ile atışıolar ya çok komık oluyolar yaa.
eveet kanal 1 tanıtıma önem vermeli:img-yes:

6123m
19-01-08, 08:06
heheyyy :)
bende ızledım ogun ne guzlmısss yawww:) mehmet ali bey amcacım emel sayın teyzecım dogaaa şu usakkk :D (garson herneyse) harıkalar hepsıı bundan sonra ızlemeye clısacagım.
reytınge gelınce bence kanaldan dolayı bu kdar kötu gelıyor dıye dusunuyorum ?

angel eyes
21-01-08, 12:00
TELE - BAROMETRE
20 OCAK 2008 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,60 25,90
2 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,40 18,90
3 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 7,30 18,60
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,80 17,40
5 SAMPIYON ZEBRA (Y.S) [NET] KAND 4,80 15,30
6 KURTLAR VADISI IRAK (T.S) [NET] KAND 4,80 11,80
7 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 4,80 11,40
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,70 12,00
9 SPOR GUNDEMI KAND 4,50 11,50
10 GECENIN MACI SHOW 4,50 11,10
11 ONURLU BIR ADAM (Y.S) [NET] SHOW 4,40 18,10
12 STADYUM [NET] TRT1 4,40 9,70
13 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,30 11,20
14 SPOR SAYFASI SHOW 4,10 10,80
15 GUNUN MACI SHOW 3,90 9,00
..
..
..
34 ASKIM ASKIM (TKR) [NET] K1 2,10 5,20

TOTAL
20 OCAK 2008 PAZAR
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 12,50 27,80
2 SAMPIYON ZEBRA (Y.S) [NET] KAND 6,70 19,60
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,50 16,20
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,40 16,00
5 KURTLAR VADISI IRAK (T.S) [NET] KAND 6,30 16,10
6 GORGUSUZLER [NET] ATV 5,80 13,10
7 ARKA SIRADAKILER [NET] FOX 5,80 13,00
8 STADYUM [NET] TRT1 5,70 12,60
9 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 5,50 14,40
10 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 4,80 10,80
11 GECENIN MACI SHOW 4,60 11,80
12 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERI [NET] KAN7 4,40 11,40
13 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,30 10,70
14 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT [NET] SHOW 4,30 10,00
15 GUNUN MACI SHOW 4,20 9,50
..
..
44 ASKIM ASKIM (TKR) [NET] K1 2,20 5,10

kaynak:uçankuş

ZEN_NURE
22-01-08, 00:15
evet ben izledim her zamanki gibi süperdi ya tam komedi
makikosan ve kaynanasının halleri çok komikti bence

Medea
22-01-08, 00:55
Çok basit ve çerezlik mahiyetinde bir dizi de osa beni güldürdüğü için çok izlerdim ilk yayınlandığında.Özellikle de Laz balıkçı Makiko san ve aşçı üçgenine çok gülerdim.Mehmet Ali Erbil'i kendisi olduğunda yani, sunucu olarak izlemeyi uzun zaman önce bırakmıştım laubaliliğe varan davranışları yüzünden ama burada Şener olarak bayılırdım.O göbekli hali ve beline kadar çektiği çizgili pijamasına çok gülerdim,özellikle de eşiyle olmamak için yapmadığını bırakmamasına.Bu yeni bölümlerde Zümrüt ,Layla garson Makiko yeni aşçı vs çok iyi hala ama eksik gelen bir şeyler de var.Sevemediğim şeylerden birisi;Laz balıkçının anne ve babası..özellikle anne bana çok soğuk geldi.Rolü oynayan sanatçıya lafım yok ama o rolde sevemedim ben.Sonra en önemlisi Mehmet Ali Erbile ne olmuş öyle?O gözleri fel fecir oynayan, cin gibi ve yeridne duramayan Şener nerede bu yen bölümlerdeki durgun ve mimik fakiri Şener nerde?Yaşlanmak diyemem..çünkü neden bu değil.Mehmet Ali asla bu kadar yaşlı bir adam değil sorun sanki isteksiz oynaması mı nedir anlayamadım.Şener karakterinde bir durgunluk var..o beğendiğim komik karakteri mumla aradım ben.Umarım bir an önce eski Şeneri görürüm.

SBR
22-01-08, 11:53
TELE - BAROMETRE
21 OCAK 2008 PAZARTESİ

1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 10,70 23,40
2 BICAK SIRTI [NET] KAND 8,40 19,90
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,30 23,00
4 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 8,30 19,80
5 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,20 17,90
6 KOPRU [NET] STAR 7,20 17,00
7 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 7,20 15,40
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,10 19,70
9 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 6,10 22,80
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,90 20,20
11 IKI AILE [NET] STAR 5,60 12,40
12 SPOR GUNDEMI KAND 4,70 12,20
13 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,50 12,80
14 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,40 11,70
15 ATV ANA HABER BULTENI ATV 3,80 10,60
16 ARKA SOKAKLAR (OZET) KAND 3,70 16,90
17 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,60 21,40
18 ARKA SOKAKLAR (OZET.) KAND 3,60 8,80
19 GAZI [NET] ATV 3,10 7,70
20 ESRA CEYHAN''LA [NET] KAND 2,70 16,40
21 BICAK SIRTI (OZEL) KAND 2,70 10,40

22 ASKIM ASKIM [NET] K1 2,70 6,10

TOTAL
21 OCAK 2008 PAZARTESİ

1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 12,30 26,20
2 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 8,60 26,50
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,40 18,10
4 KOPRU [NET] STAR 7,90 20,10
5 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 7,50 19,30
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,50 19,20
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,50 19,10
8 ARKA SOKAKLAR (OZET.) KAND 7,30 17,10
9 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 7,00 15,30
10 GAZI [NET] ATV 5,20 14,30
11 SPOR GUNDEMI KAND 4,70 11,50
12 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 4,30 11,50
13 BICAK SIRTI [NET] KAND 4,20 10,90
.
.
39 ASKIM ASKIM [NET] K1 1,80 4,30

kaynak:ucankus

okann1907
22-01-08, 15:39
bölüm çok komikti modea nickli arkadaş m.ali rolünü isteksiz oynuyo demiş şener rolünü türkiyede mehmet ali erbilden daha güzel oynayabilecek insan bence yok bu eleştriden sonra ben de dikkat edicem nasıl oynadığına ama şu ana kadar gördüğüm malinin mimikleri ve enerjisi üst düzeydeydi neyseki bu hafta ratingler de güzel :happy0064

ZEN_NURE
22-01-08, 23:32
retytingler gidditçe yükseliyor mu yoksa bana mı öyle geliyor
bence mehmet ali erbil çok komikti ve gerçektende rolünüğ çok ,iyi yapıyor bence sonuçta usta sanatçılarla oynuyor en başta emel sayınla oynuyor emel sayın gibi bi sanatçıyla kim oynamak istemez ki

Medea
23-01-08, 00:38
bölüm çok komikti medea nickli arkadaş m.ali rolünü isteksiz oynuyo demiş şener rolünü türkiyede mehmet ali erbilden daha güzel oynayabilecek insan bence yok bu eleştriden sonra ben de dikkat edicem nasıl oynadığına ama şu ana kadar gördüğüm malinin mimikleri ve enerjisi üst düzeydeydi neyseki bu hafta ratingler de güzel :happy0064

Sanırım tam aktaramamışım düşüncelerimi.Mesajımı bir daha okursanız aslında Mehmet Ali Erbil'i bu rolde beğendiğimi ama yeni çevrimlerinde aynı performansı göremediğimi belirttim.Nedenini ararken de kendimce "acaba bir isteksizlik mi buna neden?" diye aklımdan geçirdiğimi yazdım,yani neden budur diye kestirip atmıyorum benimki sadece yorumdur.Eski bölümleri izleme şansınız varsa bilmiyorum nette var mı,isterseniz bir kıyaslayın ne demek istediğimi anlayacaksınız.Hem mimik hem vücut dili olarak çok farklı iki Şener gördüm ben eski bölümleri de seyretmiş birisi olarak.

okann1907
23-01-08, 05:34
retytingler gidditçe yükseliyor mu yoksa bana mı öyle geliyor
bence mehmet ali erbil çok komikti ve gerçektende rolünüğ çok ,iyi yapıyor bence sonuçta usta sanatçılarla oynuyor en başta emel sayınla oynuyor emel sayın gibi bi sanatçıyla kim oynamak istemez ki

mali bir projede emel sayın varsa yaptığı işten keyif alır ayrıca eskiden emel sayınla bir arkadaşlığı vardı:img-wink:en son maskeli beşlerde de mali bu tempoyla oynadı yani bilemiyorum ben de eski aşkım aşkımı çok izledim ama şener aynı böyle oynuyodu sanki...bu arada gerçekten de ratingler yükseliyor 6 share hiç olmamıştı sanırım:P

r_m
23-01-08, 17:04
bende gördüm diorumm mehmet ali eerbilr saçı biraz beyalamış die meğersm yeni bölümüymüş çok komikk ama artık izlemiorım

okann1907
24-01-08, 11:40
aşkım aşkım 4.bölüm tekrarı 27 ocak pazar saat 19.50'de yayınlanacak...

makine
28-01-08, 12:07
Tele - Barometre
27 Ocak 2008 Pazar
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Mutluluk (t.s) [net] Kand 14,20 33,00
2 Var Misin Yok Musun-pt [net] Show 9,50 21,80
3 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 8,30 24,10
4 Son Tren (y.s) [net] Kand 7,50 23,90
5 Soyle Soyleyebilirsen [net] Show 6,90 17,30
6 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,70 19,60
7 Spor Gundemi Kand 6,20 17,10
8 Stadyum [net] Trt1 5,40 12,10
9 Banliyo 13 (y.s) [net] Atv 5,00 12,20
10 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 4,90 18,00

60 Askim Askim (tkr) [net] K1 1,30 3,40

Total
27 Ocak 2008 Pazar
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Var Misin Yok Musun-pt [net] Show 10,20 22,70
2 Mutluluk (t.s) [net] Kand 9,80 22,10
3 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 8,10 23,90
4 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 7,70 20,10
5 Soyle Soyleyebilirsen [net] Show 6,60 17,90
6 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,60 17,30
7 Banliyo 13 (y.s) [net] Atv 5,90 15,20
8 Stadyum [net] Trt1 5,60 12,10
9 Arka Siradakiler [net] Fox 5,50 12,20
10 Savulun Battal Gazi Geliyor (t.s) [net] Stv 4,70

50 Askim Askim (tkr) [net] K1 1,80 4,30

ZEN_NURE
28-01-08, 23:16
bugünkü bölüm süperdi ya
özellikle zümrütün şeneri camdan attığı sahneler süperdi:)
makikosan gidiyo diye üzülüyodum son anda banada süpriz oldu
bence çok güzel bir bölümdü

Medea
29-01-08, 00:35
Mehmet Ali bu bölümde biraz daha iyi görünse ve eski Şeneri anımsatsa da hala eski tadı alamıyorum.Ne var ki biraz daha gayretli hissettim bu bölümde kendisini eski performansına dönme konusunda sanki.Bunun daha da iyiye gitmesini ve onu etkileyen unsurlardan bir an önce kurtulmasını dilerim.Hamam sahneleri ve Şenerin hasta numarası yaptığı sahneler özellikle komikti.İşte hasta olduğu sahnelerdeki mimiklerde vs ben eski Şenerin izlerini gördüm işte bu dedim.Bir de lobide basılınca Gözdeyle,Zümrüt hanım onu dövmek için elinde odun geri sayarken "Şunlara bak ya bir de gerilim olsun diye geri geri sayıyorlar " demesine çok güldüm :)

makine
29-01-08, 11:33
TELE - BAROMETRE
28 OCAK 2008 PAZARTESİ
1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 10,50 24,20
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 8,90 20,50
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,80 20,00
4 BICAK SIRTI [NET] KAND 8,20 20,30
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,90 23,10
6 KOPRU [NET] STAR 7,40 17,70
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,90 19,90
8 SPOR GUNDEMI KAND 6,90 18,10
9 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 6,60 16,00
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 5,90 20,80
33 ASKIM ASKIM [NET] K1 2,30 5,30

TOTAL
28 OCAK 2008 PAZARTESİ
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 13,50 29,30
2 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 9,10 26,50
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,60 21,90
4 KOPRU [NET] STAR 8,60 21,60
5 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,10 17,50
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,30 18,40
7 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 7,00 15,10
8 SPOR GUNDEMI KAND 6,70 15,80
9 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 5,70 14,30
10 GAZI [NET] ATV 5,60 13,80
58 ASKIM ASKIM [NET] K1 1,80 4,00

onur29
29-01-08, 16:41
Reytingler kötü gelmişi. Halbuki çok eğlenceli bir bölümdü. Şener'in Zümrüt'e yakalanınca yere yatıp söylediklerine çok güldüm. :D:D:D:D

Hadise zaten favori akrakterim. Çok komik yaa. Makiko ile Şenol Kaptan'ın evlendiğini duyduğundaki ifadesi çok komikti.

:::Tugce:::
30-01-08, 16:10
hihihih ya harıkaydı bu bölüm,inşallah reytıngler düselir.
ilk 10 girelim rzıyım yanı
Necatı ile şenerin bir repliğinie çok güldüm
şenol kaptanın annesıne sultan demesı
şenerinde seda sayana ayıp oluyor demesı çok komikti ya:)

mali bence hala aynı performans
sadece dızıdekı brkç oyuncu değişikliği vr.ama bunlarda okadar önemsencek konular değil
kımsenın yerrı doldur-ulamaz ama hadıse hakıkaten tarık ustanın yerını faslası ile dolduruyo:good:

okann1907
01-02-08, 17:51
http://img219.imageshack.us/img219/4462/akmuv5.jpg (http://imageshack.us)
http://img219.imageshack.us/img219/3069/assajn1.jpg (http://imageshack.us)
http://img86.imageshack.us/img86/562/malxy4.jpg (http://imageshack.us)

okann1907
03-02-08, 23:37
dizinin saati biraz öne alınmış 6.bölüm pazartesi saat 21.20'de yayınlanacak...

DOBRA DOBRA
03-02-08, 23:55
ağlamaklı acıklı dizilerden sıkılanlar için gülmek eğlenmek rahatlamak isteyenler için bende çok iyi bir alternatif zaman zaman diziye denk geldiğim zaman gözatıyorum çok komik

duygus
04-02-08, 10:04
http://img136.imageshack.us/img136/4821/askimaskim5bolumcapsmw1.jpg

okann1907
04-02-08, 12:52
http://img81.imageshack.us/img81/6685/944342bscap130122228logt6.jpg

http://img230.imageshack.us/img230/5295/2bscap161nv6dv7.jpg

http://img81.imageshack.us/img81/8348/945213bscap024122690long1.jpg

First_Lady
04-02-08, 16:48
Okan resimler icin cok tsk ederim cok guzel ve eglenceli dizi....Insan bazen bole dizilere bakmak istiyor...Hep aci,tore,cinayet,ask acisi gibi dizilerden bikanlara bu diziyi oneriyorum....Harikaaa tek kelime...Aslinda Elgiz ablaya (Medea) ben de katiliyorum...Mali sanki bir az eski temposunda degil gibi geliyor bana da arada bir....Umarim tez bi zamanda eski enerjik,istekli haline doner....

SBR
05-02-08, 11:45
TELE - BAROMETRE
4 ŞUBAT 2008 PAZARTESİ

1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 10,40 25,10
2 BICAK SIRTI [NET] KAND 8,70 22,90
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,50 25,10
4 DOKTORLAR [NET] SHOW 7,90 19,10
5 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 7,60 19,50
6 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 7,30 17,60
7 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,70 26,60
8 KOPRU [NET] STAR 6,30 16,20
.
.
47 ASKIM ASKIM [NET] K1 1,40 3,40

TOTAL
4 ŞUBAT 2008 PAZARTESİ

1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 13,40 29,30
2 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 9,60 30,90
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 9,00 23,50
4 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 8,60 22,20
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,50 19,50
6 KOPRU [NET] STAR 7,30 18,60
7 DOKTORLAR [NET] SHOW 7,00 15,40
8 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 6,90 15,10
9 SPOR GUNDEMI KAND 6,20 15,30
10 GAZI [NET] ATV 5,40 14,80
.
.
48 ASKIM ASKIM [NET] K1 1,60 3,70

kaynak:ucankus

okann1907
05-02-08, 12:02
bu bölüm yine çok güzeldi özellikle "ya burda yersiniz ya da babaeskide" lafına çok güldüm:) ama malesef ratingler bir türlü düzelmiyor ve düzeleceğini de sanmıyorum en azından gününü değiştirseler belki bir kıpırdanma olur kanal 1 yeni diziler yapmaya başladı bence aşkım aşkımın yayından kalkma ihtimali artıyor:icon_sorr

Medea
06-02-08, 01:19
Son bölümlerin tekrarı veriliyor mu acaba bileniniz var mı?Gerçi kanallara güvenilmiyor ama gene de bir sorayım dedim.

~duygu~
07-02-08, 00:46
Son bölümlerin tekrarı veriliyor mu acaba bileniniz var mı?Gerçi kanallara güvenilmiyor ama gene de bir sorayım dedim.

Benim bildiğim kadarıyla tekrarı verilmiyor elgizcim yayın akışında da rastlamadım :img-yes: ratingler kötü malesef aslında çok keyifli bir dizi eskiden daha çok izlerdim neyseki kanal 1 dizilerine diğer kanallara göre daha çok şans veriyor birkaç bölüm ratingleri kötü geldi diye aniden yayından kaldırmıyor :)

DOBRA DOBRA
07-02-08, 12:51
evet arkadaşlar tekrarları veriliyor! ben sürekli ratlıyorum ama ne gün olduğunu tam bilemiyorum. ama tekrarları veriliyor. bu dizi ilk 100'e girdiği sürece asla yayından kalkmaz... çünkü kanla 1 okadar büyük bir kanal olmadığı için diziyi kaldırmaz...

okann1907
11-02-08, 03:36
http://img85.imageshack.us/img85/4148/adssajz1.jpg (http://imageshack.us)
http://img85.imageshack.us/img85/5428/adaua0.jpg (http://imageshack.us)
http://img86.imageshack.us/img86/1461/asdadaxp0.jpg (http://imageshack.us)

okann1907
11-02-08, 15:23
dizi bundan sonra pazar günleri saat 20.50de yayınlanacak..tekrar bölümleri de cumartesi saat 15.00de

okann1907
18-02-08, 15:38
7.bölüm ratingler a/b
20 POPSTAR ALATURKA (ELEME) STAR 2,70 17,80
21 PAZAR SURPRIZI [NET] SHOW 2,70 12,60
22 GUNERI CIVAOGLU ILE SEFFAF ODA [NET] KAND 2,70 11,50
23 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERI [NET] KAN7 2,70 7,90
24 KOLAY GELSIN [NET] K1 2,70 6,60
25 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT [NET] SHOW 2,60 9,10
26 FOX ANA HABER BULTENI [NET] FOX 2,60 7,20
27 KORUYUCU (Y.S) [NET] ATV 2,60 6,30
28 GORGUSUZLER [NET] ATV 2,50 5,70
29 ASKIM ASKIM [NET] K1 2,50 5,70
30 EVLERE SENLIK. [NET] SHOW 2,40 10,70
31 GERCEK YALANLAR (Y.S) [NET] FOX 2,40 8,10
32 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 2,30 8,60
33 KOLLAMA [NET] STV 2,30 5,50
34 CAN DOSTUM (FINAL) [NET] SHOW 2,10 10,20
35 HAKAN''LA GEZIYORUM [NET] STAR 2,10 8,00

total
40 YUVASIZLAR (T.S) [NET] STV 2,40 9,00
41 VAR MISIN YOK MUSUN (OZET)-PT [NET] SHOW 2,40 8,90
42 TATLI BELA ''FADIME'' (TKR) [NET] STAR 2,40 7,10
43 EVLERE SENLIK. [NET] SHOW 2,30 8,80
44 GERCEK YALANLAR (Y.S) [NET] FOX 2,30 8,10
45 ASKIM ASKIM [NET] K1 2,20 4,80
46 HARIKA PAZAR [NET] ATV 2,10 7,00
47 SANS YOLU [NET] ATV 2,10 6,00
48 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,10 4,70
49 TOM VE JERRY (OGLE) FOX 2,05 8,10
50 APTAL SAMPIYON (T.S) [NET] ATV 2,00 12,30
51 GUN ORTASI HABERLERI SHOW 2,00 7,80
52 ASI (TKR) [NET] KAND 2,00 7,30
53 BAKKALIN IFTIRASI (TV FILMI) [NET] STV 2,00 6,70
54 KOLAY GELSIN [NET] K1 2,00 4,40

dünkü bölüm çok komikti ratinglerde güzel:happy0064

Medea
18-02-08, 18:18
Layla'nın sevgilisini oynayan çocuğun mimiklerini çok beğendiğimi söylemem gerek.Bence kendisini biraz daha geliştirirse iyi bir komedyen olabilir.Özellikle de birkaç bölüm önce Şenerin ona makinede yalan testi yaptığı ve anasını ağlattığı sahnelerdeki mimikleri gerçekten çok komikti:img-yes:

NOSTALJİK
22-02-08, 14:29
Günay (ahçı) ile Mali'nin (Şener) birlikte sahneleri daha çok olsa daha çok gülerim bence.
sabahları tekrarları var .
bazı sahnelerde çok belden aşağı oluyor +18 yazıyorlarmı acaba?

cuneytugce
22-02-08, 14:54
okan1907 daha resım varsa ekleyebilirmisin acaba:img-yes:
çok güsel diziya.
malı ve gunay ablanın sahnelerıne bayılıyorum
hele malinin zumrute kıvırdığı sahneler çok komik.
:img-hyste

ZEN_NURE
22-02-08, 22:46
ben hergün tekrarlarına rastlıyorum bugünde vardı izledim çok komikti her zamanki gibi
cnm inşallah haklısındır dizimiz ilk 100 e girdiği taktirde kalkmaz
reytingler biraz yükselmiş çok sevindim

okann1907
22-02-08, 23:19
http://img135.imageshack.us/img135/2191/268662122659lozo2.jpg
http://img135.imageshack.us/img135/1233/268694122518lopx7.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/3621/268805122351loes8.jpg

okann1907
22-02-08, 23:26
http://img89.imageshack.us/img89/588/adon6.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/6407/asddapq2.png (http://imageshack.us)

okann1907
08-03-08, 09:11
http://img89.imageshack.us/img89/1261/03998askimaskim07012008hx1.jpg (http://imageshack.us)
http://img89.imageshack.us/img89/5065/04278askimaskim07012008fj3.jpg (http://imageshack.us)
http://img230.imageshack.us/img230/7949/04015askimaskim07012008sx5.jpg (http://imageshack.us)
http://img89.imageshack.us/img89/1651/04744askimaskim07012008br4.jpg (http://imageshack.us)

okann1907
08-03-08, 09:13
http://img247.imageshack.us/img247/6038/04916askimaskim07012008oo9.jpg (http://imageshack.us)
http://img353.imageshack.us/img353/1319/04945askimaskim07012008ar5.jpg (http://imageshack.us)
http://img353.imageshack.us/img353/7679/05085askimaskim07012008mr8.jpg (http://imageshack.us)
http://img247.imageshack.us/img247/5006/05136askimaskim07012008it6.jpg (http://imageshack.us)

okann1907
08-03-08, 09:23
http://img353.imageshack.us/img353/2748/36502askimaskim14012008ea6.jpg (http://imageshack.us)
http://img301.imageshack.us/img301/3996/36517askimaskim14012008cl7.jpg (http://imageshack.us)
http://img360.imageshack.us/img360/8420/36518askimaskim14012008lw7.jpg (http://imageshack.us)
http://img353.imageshack.us/img353/7829/36518askimaskim14012008to6.jpg (http://imageshack.us)
http://img247.imageshack.us/img247/3450/36524askimaskim14012008pl2.jpg (http://imageshack.us)
http://img360.imageshack.us/img360/2999/36528askimaskim14012008jb2.jpg (http://imageshack.us)

okann1907
08-03-08, 09:34
http://img301.imageshack.us/img301/903/36534askimaskim14012008hd7.jpg (http://imageshack.us)
http://img355.imageshack.us/img355/7888/36535askimaskim14012008kx8.jpg (http://imageshack.us)
http://img355.imageshack.us/img355/538/36964askimaskim14012008av5.jpg (http://imageshack.us)
http://img355.imageshack.us/img355/3237/36971askimaskim14012008qt3.jpg (http://imageshack.us)
http://img353.imageshack.us/img353/2852/36990askimaskim14012008ja6.jpg (http://imageshack.us)

okann1907
11-03-08, 15:01
ratingler
a/b
1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 11,60 26,80
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,40 22,30
3 BICAK SIRTI [NET] KAND 7,10 20,60
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,90 21,00
5 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 6,80 16,00
6 ELVEDA RUMELI (OZET) ATV 6,60 17,60
7 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,60 15,20
8 KOPRU [NET] STAR 6,40 17,30
9 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,60 20,00
10 SPOR GUNDEMI KAND 4,50 12,70
25 ASKIM ASKIM [NET] K1 2,30 5,30
total
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 11,60 26,20
2 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 8,20 22,00
3 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 8,00 18,00
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,90 21,20
5 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 7,10 26,50
6 KOPRU [NET] STAR 6,70 19,20
7 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,40 14,10
8 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 4,90 13,90
9 SPOR GUNDEMI KAND 4,90 12,40
10 SPOR SAYFASI SHOW 4,60 11,60
38 ASKIM ASKIM [NET] K1 2,10 5,00

okann1907
16-03-08, 11:45
eski aşkım aşkım

http://img218.imageshack.us/img218/6628/77969yelizyesilmen23082fv1.jpg (http://imageshack.us)
http://img84.imageshack.us/img84/5789/66082yelizyesilmen31082vj3.jpg (http://imageshack.us)
http://img84.imageshack.us/img84/1675/66084yelizyesilmen31082he2.jpg (http://imageshack.us)
http://img84.imageshack.us/img84/8444/66088yelizyesilmen31082dd2.jpg (http://imageshack.us)
http://img89.imageshack.us/img89/8375/77752yelizyesilmen23082ys5.jpg (http://imageshack.us)
http://img89.imageshack.us/img89/6267/77949yelizyesilmen23082ag4.jpg (http://imageshack.us)

okann1907
28-03-08, 19:59
AŞKIM AŞKIM 13.BÖLÜM

Şener Miss Turkey güzellerinin akşam restorana gelmek istediklerini öğrenince akşam yapılacak düğünü iptal etmenin yollarını düşünür.Layla Levent’in arkadaşlık sitesinde eski kız arkadaşı ile görüştüğünü öğrenince küplere biner.Hadise Necati’den hoşlandığını Makiko’ya söyler.Şener’in düğünleri iptal etmenin yolunu bulmuştur. Planları uygulamaya geçer.

okann1907
29-03-08, 09:26
http://img216.imageshack.us/img216/6137/092661122991lokh6.jpg (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/2541/092783122505lojs2.jpg (http://imageshack.us)
http://img100.imageshack.us/img100/863/093755122684loxx5.jpg (http://imageshack.us)
http://img216.imageshack.us/img216/3019/0939581221084lodd8.jpg (http://imageshack.us)
http://img216.imageshack.us/img216/1505/0952213122103loge5.jpg (http://imageshack.us)
http://img216.imageshack.us/img216/379/0972922122509lowx8.jpg (http://imageshack.us)
http://img216.imageshack.us/img216/5919/097412412221locv6.jpg (http://imageshack.us)

okann1907
29-03-08, 09:27
http://img100.imageshack.us/img100/9497/098142612220lood9.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/2224/0982028122740lohk0.jpg (http://imageshack.us)
http://img151.imageshack.us/img151/8407/09889301226loxn7.jpg (http://imageshack.us)

Medea
30-03-08, 00:52
okan1907 aslında bu dizi büyük kanallardan birinde olsa daha iyi izlenme oranlarına sahip olabilirdi.Zira komik olduğu iddiasıyla çıkan bir çok diziye oranla gerçekten daha iyi,çok harika senaryo olmasa da oyuncular ve dizideki şirinlik bu yapımı izletiyor.En üzgün olduğumda bile;Şener'in beline kadar çektiği pijamalarını görmek ve eşine dayak yememek için acıklı acıklı "ama aşkım aşkım" demesini duymak beni güldürüyor bir şekilde.Ayrıca jenerikteki şarkıyı da çok seviyorum,çok şirin o da :)

entonasyon
31-03-08, 05:32
aslında bu dizide eskiden olduğu gibi bir de engin günaydın olsaydı ve daha iyi bir kanalda gösterilseydi çok iyi reyting alırdı.

Medea
31-03-08, 22:54
İşin gerçeği ben eski aşçıyı ararım sanıyordum ama gelen garson ve hadise şef bana eskiyi aratmadı.Dediğim gibi,şimdi biraz daha açılmış olsa da,eski Şener tiplemesini aramıyor değilim.Mehmet Ali eski bölümlerde daha iyiydi demeden edemiyorum gene de.

~duygu~
08-04-08, 01:42
aslında bu dizide eskiden olduğu gibi bir de engin günaydın olsaydı ve daha iyi bir kanalda gösterilseydi çok iyi reyting alırdı.

Engin günaydın konusunda haklısın ama kanal 1 de gösteriliyor olması daha iyi çünkü diğer kanallarda gösterilseydi 2-3 hafta ratingler kötü gelsin hemen kaldırılırdı en azından kanal 1 dizilerini pat diye kaldırmıyor :img-yes:

fairy_dreams
08-04-08, 11:10
TELE - BAROMETRE

7 NİSAN 2008 PAZARTESİ

1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 11,10 27,40
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 7,00 17,60
3 BICAK SIRTI [NET] KAND 6,60 19,70
4 KOPRU [NET] STAR 6,60 18,50
5 ELVEDA RUMELI (OZET) [NET] ATV 5,90 16,90
6 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 5,30 13,10
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,10 17,90
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,80 17,10
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,30 15,30
10 IKI AILE [NET] STAR 4,30 10,90
.
.
.
22 ASKIM ASKIM [NET] K1 2,40 6,60

TOTAL

7 NİSAN 2008 PAZARTESİ

1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 11,00 25,30
2 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 7,60 17,50
3 KOPRU [NET] STAR 7,00 19,70
4 ARKA SOKAKLAR (OZET.) KAND 6,70 17,90
5 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,50 15,20
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,90 19,00
7 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 5,40 15,90
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,80 15,50
9 SPOR GUNDEMI KAND 4,40 13,00
10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,20 13,60
.
.
.
26 ASKIM ASKIM [NET] K1 2,40 6,60

kaynak:ucankus.com

okann1907
21-04-08, 18:09
AŞKIM AŞKIM 15.BÖLÜM

Şener dans yarışmasına katılmamak için bir plan bulmuştur. Bu planı bulmasında Necati istemeden katkıda bulunmuştur.
Makiko gebelik testi yapar ve pozitif çıkar. Hadise ve Layla’dan kimseye söylememelerini ister.
Dans yarışması yapılmaktadır. Bütün mezunlar oradadır. Zümrüt Şener’in sinir olduğu arkadaşı Erol’la yarışmaya katılmaya karar verir.
Hatice Hadise , Layla ve Makiko’nun konuşmalarından birinin hamile olduğunu anlar. Layla Makiko’nun hamile olduğunu saklamak için kendisinin hamile olduğunu söyler.

okann1907
22-04-08, 13:49
a/b grubu
7 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 4,00 17,80
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,90 17,30
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 3,70 16,60
10 ARKA SOKAKLAR (OZET.) [NET] KAND 3,70 12,50
11 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 3,40 11,00
12 SPOR GUNDEMI KAND 3,00 11,30
13 YABAN GULU [NET] ATV 3,00 9,90
14 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 2,70 16,70
15 AHMET CAKAR''LA SANSA BAK [NET] FOX 2,60 7,60
16 ATV SPOR HABERLERI ATV 2,50 9,40
17 ASKIM ASKIM [NET] K1 2,30 6,60
total
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,30 14,70
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,20 18,80
11 BICAK SIRTI [NET] KAND 3,10 10,70
12 IKI AILE [NET] STAR 3,00 7,70
13 SPOR GUNDEMI KAND 2,90 10,60
14 YABAN GULU [NET] ATV 2,80 9,20
15 AHMET CAKAR''LA SANSA BAK [NET] FOX 2,60 7,40
16 SPOR SAYFASI SHOW 2,50 8,50
17 CARKIFELEK [NET] K1 2,50 6,80
18 BIZIM EVIN HALLERI [NET] K1 2,40 13,90
19 ASKIM ASKIM [NET] K1 2,40 6,50

okann1907
22-04-08, 14:11
http://img183.imageshack.us/img183/6088/sasahb7.jpg (http://imageshack.us)

balzac
22-04-08, 17:05
Daha önce seyretmiyordum;ama kanal 1 deki bölümlerine baktım,hoş 1 dizi.
Eğlenceli ve komik,işin içinde Mehmet Ali olunca tabi komedi kaçınılmaz.
Her bölüm Zümrüt Hanımdan oklava yiyor ,gene de uslanmıyor.
Bu bölüm güzeldi.Ama yine numarası tutmadı Şener'in.

Medea
24-04-08, 12:33
Mehmet Ali Erbil son bölümlerde daha rahat oynuyor eski Şenere daha yakın bir performansı var diyebilirim.Yani gerçekten komik bir dizi aslında eminim ki başka kanalda olsa daha iyi bir izlenme yakalayabilirdi.Kanal1'e rağmen iyi kanımca.Bir tek tavsiyem var Mehmet Ali bey'e;o da eğer hareketli sahneler çekmek o eşofmanları giymek istiyorsa,ve de dekolte vermek,rica edeceğim kilo versin biraz.Hem sağlık hem de estetik olarak o taşan göbeği hiç de iyi bir görüntü arzetmiyor.
Bunun dışında gerçekten gülüyorum ben dizide.Özellikle de layla ve nişanlısına.O çocuğun mimikleri gerçekten çok başarılı bence üzerinde durulması gereken bir yetenek.Tek sevemediğim Laz kaptanın annesi..yılların oyuncusu da olsa o rolde çok ama çok antipatik geliyor bana.

okann1907
03-05-08, 09:47
AŞKIM AŞKIM 16.BÖLÜM

Hadise’nin babası hiçbir şeyi beğenmemektedir. Bir de Hadise’nin hamile olduğunu duyunca deliye döner.
Dünyaca ünlü bir kahve markasının temsilcisi 2 kişi restorana gelir. Binayı satın almak için Şener’e çok yüksek bir rakam teklif ederler.
Hadise’nin babası onun bir şartla Le Şener’de çalışmasına izin verecektir. Hadise bu şartı yerine getirmek için harıl harıl çalışır.
Şener Zümrüt’ü ikna edip restoranı satabilmek için korkunç bir plan yapar

okann1907
09-05-08, 16:04
aşkım aşkım bundan sonra eskisi gibi pazartesi saat 22.00de yayınlanacaktır

Medea
09-05-08, 17:37
Ah bu dizilerle pinpon topu gibi oynamaları yok mu?Sonra da izlenmiyor deniyor..sadık takipçileri bile yakalamakta zorlanıyorsa diğer izleyicilere bir şey demeye hakları yok.

okann1907
19-05-08, 14:22
AŞKIM AŞKIM 18.BÖLÜM

Restorana staj için gelen Burcu’nun varlığı Hadise’yi deli etmektedir. Çünkü Burcu Gözde’den bile daha salaktır.
Gözde Şener’in Burcu’yla ilgilenmesini kıskanır. Burcu çalışmaya devam ederse istifa edeceğini Zümrüt’e söyler.
Necati bir köpek bulmuştur. Makiko ile gizlice arka bahçede ona bakarlar.
Hatice Makiko’yu gebeliği süresince Trabzon’da kalmaya ikna etmeye çalışır.
Zümrüt kasadan bütün paranın çalındığını fark eder.
Levent’in anne ve babası Layla’yı istemeye gelir.

okann1907
20-05-08, 11:59
ratingler:
a/b grubu
31 CARKIFELEK [NET] K1 1,50 4,70
32 ASKIM ASKIM [NET] K1 1,50 4,00
55 ASKIM ASKIM (TKR) [NET] K1 0,90 5,80
total
26 CARKIFELEK [NET] K1 1,80 5,50
35 ASKIM ASKIM [NET] K1 1,60 4,60
72 ASKIM ASKIM (TKR) [NET] K1 0,90 6,00

Medea
20-05-08, 18:46
Bu son bölümde anladım ki Yeliz Yeşilmen'e bu zamana kadar biraz haksızlık etmişim.Diziye konuk oyuncu olarak katılan Hilal Cebeci'nin canlandırdığı o fecii "aptal kadın"- gerçi uyanık ama aptal bir kadın tiplemesiydi ama- karakterinden sonra Yeliz hanımdan özür dilemem lazım sanırım.Demek ki o kadar da kolay bir şey değilmiş "aptal sarışın" ı ya da "aptal ama güzel" kadını oynamak.Kıyaslama şansım oldu ikisini izlerken ve Yeliz hanım tartışmasız bu rolleri çok iyi beceriyor.Hilal hanıma tavsiyem ya bu camiayı bıraksın ya da yapamayacağı işlerden uzak dursun..gördüğüm en kötü oyunculuk performanslarından birisiydi kendisinin oyunu.
Bu bölümde konuk olan minik köpekcik ise ayrı bir şekerdi :) Bitiş jeneriğinde ise bu köpeğin bir barınakta olduğunu ve sahiplenmk isteyenlerin orasını araması rica ediliyordu.Bu çok güzel bir taktik bence..bir çok dizi bun yapmalı ki barınaklarda köpekler kediler yuva bulabilsin.Keşke daha büyük bir yazıyla ve dizinin hemen sonunda yazsalardı.

balzac
21-05-08, 15:03
Bu son bölümde anladım ki Yeliz Yeşilmen'e bu zamana kadar biraz haksızlık etmişim.Diziye konuk oyuncu olarak katılan Hilal Cebeci'nin canlandırdığı o fecii "aptal kadın"- gerçi uyanık ama aptal bir kadın tiplemesiydi ama- karakterinden sonra Yeliz hanımdan özür dilemem lazım sanırım.Demek ki o kadar da kolay bir şey değilmiş "aptal sarışın" ı ya da "aptal ama güzel" kadını oynamak.Kıyaslama şansım oldu ikisini izlerken ve Yeliz hanım tartışmasız bu rolleri çok iyi beceriyor.Hilal hanıma tavsiyem ya bu camiayı bıraksın ya da yapamayacağı işlerden uzak dursun..gördüğüm en kötü oyunculuk performanslarından birisiydi kendisinin oyunu.
Bu bölümde konuk olan minik köpekcik ise ayrı bir şekerdi :) Bitiş jeneriğinde ise bu köpeğin bir barınakta olduğunu ve sahiplenmk isteyenlerin orasını araması rica ediliyordu.Bu çok güzel bir taktik bence..bir çok dizi bun yapmalı ki barınaklarda köpekler kediler yuva bulabilsin.Keşke daha büyük bir yazıyla ve dizinin hemen sonunda yazsalardı.

Katılıyorum dediklerine.:good:
Meğersem Yeliz Yeşilmen bayağı iyiymiş aptal sarışın tiplemesinde.Gerçi beğeniyordum rol yapmasını ama;Hilal Cebeci'yi görünce iyice anladım.Yeliz Yeşilmen dizinin olmazsa olmazlarından.
O olmazsa Şener kime asılacak?:img-wink:

okann1907
24-05-08, 19:55
http://img134.imageshack.us/img134/7049/vlcsnap257465fq4ro8.jpg (http://imageshack.us)
http://img134.imageshack.us/img134/7049/vlcsnap257465fq4ro8.797c135065.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=134&i=vlcsnap257465fq4ro8.jpg)
http://img267.imageshack.us/img267/7921/akmod3.jpg (http://imageshack.us)
http://img267.imageshack.us/img267/7921/akmod3.d829cfb2e6.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=267&i=akmod3.jpg)
http://img443.imageshack.us/img443/3162/vlcsnap257603xx1jl1.jpg (http://imageshack.us)
http://img443.imageshack.us/img443/3162/vlcsnap257603xx1jl1.67875e21e2.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=443&i=vlcsnap257603xx1jl1.jpg)
http://img443.imageshack.us/img443/6836/dsadsadsasdary8.jpg (http://imageshack.us)
http://img443.imageshack.us/img443/6836/dsadsadsasdary8.91f5fc7872.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=443&i=dsadsadsasdary8.jpg)

okann1907
25-05-08, 17:09
AŞKIM AŞKIM 19.BÖLÜM

Levent’in ailesi düğün tarihini belirlemek için Le Şener’e gelir.
Şener Gözde’nin yeni işyerine giderek geri dönmesi için ikna etmeye çalışır.
Hadise işe giderken yolda eski sevgilisi ile karşılaşır.
Necati Hadise’ye sürpriz bir evlenme teklifi yapmak istemektedir. Makiko, Layla, Şeno ve Levent bu konuda ona yardım ederler

zara06
26-05-08, 11:44
arkadaşlar bu dizi ne zaman oynuyor bir pazartesi oldu bir pazar oldu ama fragman falan da yok bu hafta görmedim bılgısı olan var mı?

okann1907
08-06-08, 11:30
aşkım aşkım pazartesi 21.30da yeni bölümüyle yayınlanacak..ayrıca fatih ürek konuk oyuncu olarak katılıyormuş..derya baykalın programında barış aksavaş ve burak önal konuktu aşkım aşkımın yazın devam etme ihtimalinin yüksek olduğunu söylediler

okann1907
16-06-08, 19:48
http://img395.imageshack.us/img395/6301/80488357sm2.jpg (http://imageshack.us)
http://img395.imageshack.us/img395/6301/80488357sm2.d38c902a01.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=395&i=80488357sm2.jpg)
http://img411.imageshack.us/img411/608/59282916rg2.jpg (http://imageshack.us)
http://img411.imageshack.us/img411/608/59282916rg2.0b09adad1e.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=411&i=59282916rg2.jpg)
http://img395.imageshack.us/img395/8540/42667762ca1.jpg (http://imageshack.us)
http://img395.imageshack.us/img395/8540/42667762ca1.7397faae0b.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=395&i=42667762ca1.jpg)

duygus
17-06-08, 09:14
http://img329.imageshack.us/img329/7645/askim3bolumls4.jpg

okann1907
17-06-08, 12:02
ratingler
22 CARKIFELEK [NET] K1 2,10 7,80
23 BESINCI BOYUT [NET] STV 2,00 8,00
24 ASKIM ASKIM [NET] K1 2,00 5,70

çaresizlik
24-06-08, 12:07
İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB
23 HAZİRAN 2008 PAZARTESİ

1 YOL ARKADASIM [NET] KAND 7,60 25,20
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,30 20,10
3 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 4,60 17,70
4 KOPRU [NET] STAR 4,10 12,90
5 DOKTORLAR (OZET) [NET] SHOW 3,90 15,10
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,40 18,30
7 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER [NET] STAR 2,90 17,30
8 SPOR SAYFASI SHOW 2,80 11,70
.
.
31 ASKIM ASKIM [NET] K1 1,30 3,90
.
.
33 ASKIM ASKIM (OZEL) [NET] K1 1,20 3,90

İLK 100 PROGRAM / HEDEF KITLE : TOTAL
23 HAZİRAN 2008 PAZARTESİ

1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 7,10 26,30
2 YOL ARKADASIM [NET] KAND 6,00 20,90
3 KOPRU [NET] STAR 5,80 18,90
4 DOKTORLAR [NET] SHOW 5,80 18,80
5 DOKTORLAR (OZET) [NET] SHOW 3,80 13,80
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,30 17,70
7 KOPRU (OZET) [NET] STAR 3,00 11,50
8 IBO SHOW (BODRUM) [NET] ATV 2,90 9,30
.
.
27 ASKIM ASKIM [NET] K1 1,70 5,30
.
.
63 ASKIM ASKIM (OZEL) [NET] K1 0,90 3,10

okann1907
24-06-08, 15:58
http://img72.imageshack.us/img72/5498/fdsdsfdsqz8.jpg (http://imageshack.us)
http://img72.imageshack.us/img72/5498/fdsdsfdsqz8.4a2dd7c582.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=72&i=fdsdsfdsqz8.jpg)

hozcan
25-06-08, 06:35
aşkım aşkımın reytingleri iyi geliyormuş mehmet ali erbilin çok başarılı bir şekilde oynadığı diziyi çok seviyorum
her karakterine çok gülüyorum ya özellikle aşçılara...:img-hyste:happy0064

okann1907
08-07-08, 18:00
ratingler
a/b grubu
18 ASKIM ASKIM [NET] K1 1,80 6,90
total
18 ASKIM ASKIM [NET] K1 1,90 6,90

okann1907
15-07-08, 12:36
ratingler
22 ASKIM ASKIM [NET] K1 1,80 6,70

maria clara
18-07-08, 23:50
devam dizisi olayı genelde fazla yaşanmaz ama bazı çok tutulan dizilerde yaşana biliyor ama bence çok gerekli değil sonuç olarak o zaman bitme nedenleri nin hiç önemi yok demek olur ki bu yalan.