Tüm Versiyonu Göster : Yeni Evli (TRT 1)
Daha önce trt'nin günlük sohubet programı "Ademler ve Havvalar"ın içinde küçük skeçler halinde yayınlanan dizi Yaz döneminden itibaren haftaiçi hergün haber öncesi yayınlanmakta. Yeni evli bir çiftin ve onlarıne trafında yaşanan komik olayların anlatıldığı durum komedisi. Dizinin başrolelrinde Mert Tanık, Nur Yazar, Rüştü Asyalı, İlham Yazar, Oktay Dal, Erdal Küçükkömürcü gibi tiaytro sanatçıları paylaşıyor. Oldukça eğlenceli bir dizi. Ama başlığının olmamasına şaşırdım. Bende diziyi yaklaşık 2 3 haftadır takip ediyorum. Sizleride bu diziyle ilgili yorumlarınızı bu başlığa yazabilirsiniz.
Hafta içi Pazartesi,Salı,Çarşamba ve Perşembe günleri yayınlanıyor oldukça eğlenceli bir dizi izlemeyenler en azından bir kere baksınlar tavsiyem...
Başlık açılmış
Bence de çok keyifli bir dizi bi kere izlemek yetiyo. İnsanı sıkmayan hatta rahatlatan bir havası var.
Yeni Evli dizisi;
17 Aralık Pazartesi ve 18 Aralık Salı günü 18:10'da,
19 Aralık Çarşamba günü 17:50'de,
20 Aralık Perşembe günü ise 18:15'te yayınlanacaktır!
Kaynak: yenievli.tv ( Resmi Site )
:::Tugce::: 31-01-08, 20:29 ben bayılıyorum bu diziye
bıkmadan ıslıyorum...
poyraz ve payıdara hayranım saten.
cansu çok tatlı:img-yes:
rüştü asyalı ilk bölümlerde çıkmıştı ama bu araki bölümlerde göremedim
çok güzel bir dizi jenerik müziğinden bile belli 'dağlar tepeler de aşsan yedi cihanı da dolaşsan seveceğin yine ben miyim?' favorim oldu bu söz :good:
çok güzel bir dizi çok samimi özellikle Can Tekli ve Avni Özcavlak karakterlerine bayılıyorum çok sempatikler Canın ailesi de çok tatlı Mesude hanımla Hasan bey:)Payidar,Faruk,Şükret,Sururi onları saymıyorum bile hepsi birbirinden başarılı..hafta içi(cuma hariç)18.30da TRT1de yeni bölümler,16.30da TRTİNTe de eski bölümler yayınlanıyor kesinlikle tavsiye ederim
Bende tekrarlarını iziyorum şu an. Çok komik. Bende herkese tavsiye ederim. Payidar favorim. :D
pelın yerıne baska bı oyuncu gelmış..ornella vardı yabannncı bı kadın o olmasın yenı pelın
Evet Pelin değişmiş. Eski Pelin çok tatlıydı. Valla bilmiyorum Ornella'ya benzettim bende.
ben hiç sevmedim yeni pelini sanırım ornellayı oynayan oyuncu o ama pelin karakterine hiç uymamış giyimi kuşamı tavırları bile değişmiş nur yazar 10numaraydı faruk karakteri de yok uzun zamandır o da çıkmış olmasın o da yoksa izlemem ben artık:(zaten zannediyorum ki farık rolündeki ilham yazarla eski pelin rolündeki nur yazar karı-koca yani beraber çıkmış olabilirler:(
Evet bende yeni pelin'i sevmedim. Gerçi alışırız belki ama. Bİlmiyorum Nur hanım çok iyiydi. Faruk izmir'e gitti.ç Sanırım o da çıktı diziden.
yeni evli bittimi acaba ya bilen varmı..ben kac gundur goremıyorum ekranda
yeni evli bittimi acaba ya bilen varmı..ben kac gundur goremıyorum ekranda
hayir sanirim tatile girms dizi internet sitesin de öyle yaziyor :))
dizi trt 1 tarafından yayındAN kaldırılmış
Hani tatile girmişti. Umarım kalkmamıştır yaa. Güzel diziydi. Off TRT elindeki güzelliklerin kıymetini ne zaman bildi ki.
yenı evlının sıtesınde yazıyor.yayından kalktıgı
|