Tüm Versiyonu Göster : Onur Şan
ONUR_EBRU_SAN 03-02-07, 16:48 bu arada muhtesem bir haberim var hepinize yepyenii bi haberrrr
simdi isim vermek istemiyorum burda yasak fakat herkez bilir o siteyi
video sitesi
oraya benim cektiklerim ve yaptiklarim videolari var
herkeze tavsiye ediyorum izleyin
aramalarda
alyazmaliebru yazin tüm görüntüleri görceksinizz
gizli_hayran 03-02-07, 17:23 ebrucum saol filiz sayesinde o video kanalındaki senin bütün videolarını isledim hepside harika yanii çok gusel olmuşş :happy0064 :happy0064 daha da istiorus yanii :good: bu kadar yetmess :img-pilot canım inş bidahaki onurlu günlerde bende olmam temennisiyle cnm herkes kendine ii baksın allaha emanet olun bye bye
gizli_hayran 03-02-07, 17:24 ellerine sağlık ebrucum bye bye
ebruu elllerine sağlık çook güzel olmuş videolar :happy0064 Ama tadı damağımızda kaldı devamını bekliyoruuuuz.....:img-yes:
onur-fanatigi 03-02-07, 19:33 ebru kız o msj ne öyle:
^ onurda dioduuu ben iremle mi evlensem filizle miii ebruylaa mi diyee aaaa neden öyle dion kız belki düşünüyor ne biliyorsun...^ :img-wink: :icon_whis alalalaa düşüncelere müdahale etmeyelim lütfen...:img-hyste
bideeeee ellerine saglık videolar harika olmus iyiki varsın canım benım devamını bekleriz fıstıgım...
ONUR_EBRU_SAN 04-02-07, 11:20 amanin amanin kimler gelmis filizcim ben dogruyu söledime inaniyorum herseyin hayirlisi deme ama ilk önce
afiyet bal seker olsunnnn herkezeeeee
begenmeniz beni cok sevindirdiiii süpersinizzzz
onurlu günler
ONUR_EBRU_SAN 04-02-07, 15:44 aysecimmm bilirim senin nasil sözleri saptirdigini bilmemmiii :)kusura bakma gec yazdim ama
bu arada herkezten oy bekliyorum insallah bolbol izleyip oy verriisn videolara devami gelcek insalah birtane daha var ama onu yayinlayamam nedeni cok basit yeni albümden bir parca onur beni gebertir allahülazim :)
herkeze onurlu günler yeni albüm ciksin daha neler gelcek bekleyinnn......:img-hyste
onur-fanatigi 04-02-07, 19:13 :klme :bella :dance: :cheer: içimden oynamak geldi :img-ok: :klme :bella :dance: :cheer: :happy0064
kaset daha çıkmadan ben oynamaya başladım çıkınca nasıl oynarım artık bilemem:D devam devam teeeeeeeyyyyy:bella
Ebruu yoksa o dediğin parça benim sana sözlerini sorduğum parçamı???? yaa o çok süper bişey .... bayıldım ben ona.... valla merakla bekliyorummm....
onurasıgı-irem 04-02-07, 20:59 kıslaaaaarrrr tabiki hayırlısı da, onur için hayırlısı benim haberiniz olaaa:img-hyste kıs onurum benimle evlenmezse kimseyi almasın mani olurum yeminlen allaaahhh allaaahhhh :img-hyste :happy0064 coştum tutmayın beniii :D :dance: :icon_redf
nese hade hepiniz Allah'a emanet olun görüşürüsbye
Selamlar arkadaşlarr.....
Herkes iyidir umarım...:img-yes:
Ebrucuumm saolsun her videosunda anında msn'den yazdı bana ve hepsine de ilk oyları ben verdim bunu gururla sölüorum:happy0064 :happy0064 :happy0064 Eline sağlık diorum canım...
Ya kaset için pek bişi sölemeye gerek yok aslında HARİKA ÖTESİ bi albüm olucak sadece....:img-yes:
Herkese mutlu günler diliyorum..
Kendinize ve sağlığınıza çok ii bakın...
Dr ECE
onurasıgı-irem 05-02-07, 15:40 hadi artııkkk sıkıldım ben eskileri dinlemekten onuuuuurrrrrrrr yeni albüm çıksın artık ne oluuurrrrrr :icon_sorr Allah'a emanet olun bye
Merhaba arkadaşalar!
evet bende izledim videoyu ellerine sağlık ebrucum gerçekten çok güzel harika olmuş valla. ne desem az bile eceninde söyledği gibi harika ötesi. defalca izlememe reğmen doyamadım Onurumu seyretmeye, doyamamki:img-wink: o heşeye layık herşeye değer :img-yes: keşke bende orda olabilseydim:img-meeti
Onur Şan o kadar güzel bi insanki onun sayesinde güzel dostluklar oluşuyo:img-yes: ne güzel programlarda birbirini bulup eğleniyorlar:img-wink: çok güzel bişey bence:img-wink: bu arada sen nasılsın ececim?
Hayırlısıyla albüm bi çıksaydı:good:
aslında bende onun için bişey yapmayı düşünüyorum:img-wink: üzerinde çalışmaya başladım ama profesyonel değilim, umarım başarabilirim:img-yes: :img-wink: şimdi merak ediyorsunuzdur ne yapacak acaba diye:img-hyste
:img-hyste :img-hyste .......................
ben hele bi yapiiiim o zaman söylerim
neyse herkese onurlu günler arkadaşlar!
ONUR_EBRU_SAN 07-02-07, 16:47 kizlarrr ben geldim nihayet allahin izniyle evimde net acildi ben yokken pek yazmamissiniz ama olsun albüm süper olcak bu konuyu kapatalim bence muhtesem bir albüm hatta ibrahim tatlisese bile rakip cikcak bir albüm bizleri beklior haberiniz olsun
iremimmm cadi kralicem ben onurun türkülerini hergün dinliyorum ama hic bikmiyorum caim onur öyle türküler seciyorki ömür boyu dinlesem bikmassin :)
herkeze onurlu günler
nniyalcim merak ettik bak biran önce bitirde bizde ögrenelim
onurasıgı-irem 07-02-07, 16:50 orası öle tabi canımcım doymak mümkün değil tabiki ama artık onun sesinden yeni şarkılar duymak ayrı bi güzellik katar haksız mıyım ama ???:happy0064
ONUR_EBRU_SAN 08-02-07, 09:50 herkeze günaydin efendim onurlu günler yepyeni bir haberlerle sizlerle olmak istedim ahu kusumun duyumuna göre ONUR SAN bu aksam yayinlancak olan kurtlar vadisi terör adli dizi de sesiyle diziyi onurlandiracak güzel türkülerimizi milyonlarca insan onur sandan dinleyecektir dinlemek isteyenler bu aksam kurtlar vadisi teröre baksin efendim
onurlu günler
onur-fanatigi 08-02-07, 10:59 ebrum canım hiç bir kuvvet bana kurtlar vadisine baktıramasdı ama bu akşam kesin bakcam :D onurumu dinlemek için onur nerde ben orda:happy0064 :happy0064
gizli_hayran 08-02-07, 13:25 herkese merhabalar efendimm :happy0064 ya ebruu sabah sabahta bööle gusell haber haniiii çok sevinndimm :happy0064 :happy0064 :happy0064 ben saten kurtlar vadisini islerdimmm ama bu akşamm baska bi islicemmm :img-pilot nese hadii akşamı sabırsızlıkla bekliosss :img-wink: herkese ii günler kendinisee ii bakınn canlarım bye bye bye
inanmıyooorum gerçektenmi? :happy0064 bu habere çoooook sevindim inşallah izlicem kurtler vadisi terörü sizlerede çok teşekkür ederim bu güzel haberi tam zamanında söölediğiniz için bye
unutmadan vidyolarda çok güzel olmuş :good: hep merak etmişimdir kameralar dışında nasıl acaba diye ama hiç yanılmamışım herzamanki gibi çok sempatik ve şunu fark ettim hayranlarına inanılmaz saygılı ehh onur şan danda aksi beklenemez :img-yes: sonsuz teşekkürler sizlere allah tekrarını nasip etsin inşallah :img-hyste
Az önce K.V Terör'de Onur'u dinLedim.. Çok qüzeL oLmuş.. Umarım müzikLerii.. TürküLerii Onur'dan dinLeriz..
onurasıgı-irem 08-02-07, 19:53 sesine kurban beeeeee bizim evdeki ahali dahil herkesi kendine bir kez daha hayran bıraktı helal olsun ONURum sana yürü bee gittiğin yol dogru kazandığın para da son kuruşuna kadar helal olsun Allah yolunu açık etsin her zaman yardımcın olsun hayırlı akşamlarbye
bu arada bi kere daha sevdam arttı:img-in_lo offff offfff :img-blush
uffffffffff yaaaaaaaaa izleyemedim zaten ısrarla bekleyince hiç bir diziyi izleyemiyorum bi engel çıkıyo mutlaka ama neyse nasılsa tekrarı olucak :icon_sorr yinede o anda izlemek isterdim
kırk yıl düşünsem kurtlar vadisini seyredeceğim aklıma gelmezdi:) Onur yine her zaman ki muhteşemdi Onur türkü söylerde kötü olabilirmi....:happy0064
arkadaşlar merhaba...
dizinin yayın saatinden önce pek çok onur-severe ulaşmak ve herkesi haberdar etmek benim için büyük zevkti...gördüğüm kadarıyla herkez izlemiş...ve tabi ki çok beğenmiş...çok mutlu oldum inanın...dün akşam pek çok arkadaştan teşekkür mailleri aldım...
ben sevgilerin ve arkadaşlıkların paylaşılarak devleştiğine inanan birisiyim.. burada da benim gibi düşünen çok arkadaşımın olduğunu biliyorum...
bu nedenle önemli gelişmelerde hemen sizleri bilgilendireceğime emin olabilirsiniz...
onurlugünler listesine kaydolan arkadaşlar bilirler zaten.. herşeyi paylaşıyoruz sizlerle.. bu arada aranızda kaydolmayan ve listeye eklenmek isteyen birileri varsa bana veya ebruya bildirsin...ekleriz sizide.. biliyorsunuz buradan adres veremiyoruz...:img-yes:
asıl haberi vermeyi unuttum...
dizi yayındayken onurun türkü söylediği bölümü kayda alıp hani o bildiğiniz video sitesi var ya !!! :good: orada yayınladım...
onur şan- ahirim sensin yazarsanız karşınızda bulacaksınız...
biraz acele oldu ama beğeneceğinize eminim....
bu da benden size küçük bi hediye olsun:img-wink:
Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
Hayale Aldandım Boşuna Yandım
Seni İlelebet Benimsin Sandım
Ölürüm Sevdiğim Zehirim Sensin
Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin
Sözüm Yok Şu Benden Kırıldığına
İdip Başka Dala Sarıldığıma
Gönülüm İnanmıyor Ayrıldığına
Gözyaşım Sen Oldun Kahirim Sensin
Evvelim Sen Oldun Ahirim Sensin
onur-fanatigi 09-02-07, 15:44 ahum güzelim sen olmasan kacardı valla iyiki varsın bacum.çok saol...:img-ok:
kurtlar vadisini izleyenlere ıgg nasıl izliyorsunuz derdim hep:icon_whis
ama artık bende kacırmıcam heralde diziyi sevdigimden yada izleyecegimden degil sadece onurumun sesini duyyum yeter.:happy0064
dizi başlayınca herkesi susturudum durun heran türkü söyleyebilir onurum diye..
ama dizinin en güzel anı onurumun ahirim sensin türküsünü söyledigi andı kesin.
bide en sonunda ;
KATKILARINDAN DOLAYI..............
ONUR ŞAN'a teşekkürler..... yazısıydıııı..onurumun ismi ne düzel yakıstııı...
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
gizli_hayran 09-02-07, 16:12 slm herkese ya dün akşam dizideki türküyüü insan bu kadar mı güsel söylerr :happy0064 :happy0064 inşş disidee onun sesinii duymamıss devam ederr :img-wink: yüsünü görmesem bile onun sesi yetio satenn inş yeni bir disidee onuda görürüsss :happy0064 :happy0064 ya aslında kurtlar vadisi terör de ona da bi rol verseler dehset olurduuu heeee :img-hyste polatla ortalığı yakarlardıı beee :good: :good: nese arkadaslarr ilk önce hayırlısıylaa bi albümümüss elimise ulaşsındaaa o bise yeterr herkes kendine ii baksınn allaha emanet olun hadiii bye bye
Selam arkadaşlar!:img-wink:
evet kutlar vadisi terörü bende izledim. bende o diziyi izlemeyenlerdendim :img-hyste ama Onurun orda türkü söyleyeceğini duyunca diziyi izlemek için heyecanla bekledim..ve polat elifin mezarının başındayken Onurumun sesi geldi ve dizi bir anda renklendi:img-grin2
Onur Şan bir dizide türkü söylerde o dizi izlenmezmi? Onun sesinden dinlemek çok güzel:good: apayrı bir his, gerçekten muhteşem:img-yes:
burdanda ahuya teşekkür ediyorum böyle güzel bi haberi bizlerle paylaştğı için. teşşekkür ederim ahucum çok sağol
Herkese Onurlu günler!
Onur'un K.v Terör'de türkü söyLeyeceğinden haberim yoktu..
Açtım kanaLıı bi baktım.. Onur'un sesii.. Bi an şaşırdım.. ama çok qüzeLdi =))
İnş sürekLii dinLeriz...
evet inşallah hep Onur söyler türküleri...
ONUR_EBRU_SAN 09-02-07, 21:10 merhabalar ben geldim
arkadaslar döktürmüssünüz yine
ahucum canim arkadasim iyki varsin aksama kadar bende her yanda onuru tanitim ama kendim yetisemedim izleyemedim fakat senin sayende izledim duydum onun sesini sonunda ONUR SANA tesekkürler yazisi cok hostu eminim onurum daha güzel yerlere gelcek
tam emin degilim ama aldigim bilgilere göre ilerleyen bölümlerde de bizi süprizler bekliyor canlarim ben bukadarini söyleyim yoksa benim kellemi ucururlar
harikaydi gercekten
bu arada bende kurtlar vadisini izlemiyorum taaki kurtlar vadisi iraga bakana kadar baktinkan sonra cok anlamli ve önemli bir dizi oldugunu anladim
gercektende bizim ülkemize böyle dizilere ihtiyaci var
onurun sesini duymak bana cok iyi geldi
umarim her bölümde sesini duyariz
onurlu günler diliyorum herkeze
ONUR_EBRU_SAN 09-02-07, 21:16 ahhh cahildim dünyanin rengine kandim
evvelim sen oldun ahirim sensin demis neset ertas
onurun en sevdgii sanatci benim hemserim
kirsehirin gururu
türkülerin babasi
benim babam
onun türküleriyle kendimden gecerim hergün
garib babam neler cektzi oda ne kadar güzel türküler yazdi bizlerle paylasti
bizim acimizi o türküler aldi götürdü uzaklara
o olmasaydi acaba türkülerimiz bu kadar renkli olacakmiydi
tatli dile güler yüze doyulurmu doyulurmu
ask ile bakisan göze doyulurmu doyulurmu
onur bir programda en sevdigin sanatci kim deyince
neset ertas neset ertas neset ertas ve yine neset ertas
ayni zamanda ekrem celebide benim cok sevdigim bi hocamdir diyede eklemisti
guru duydum benim hemserilerim
kirsehirli hemserilerimi onurun bu kadar sevmesi beni cok mutlu etmisti bende kirsehirli oldugum icin cooook sevinmistim
onurda sagolsun mutlaka her albümde neset ertasin ezgilerine yer veriyor
ona sonsuz tesekkürler
onurlu günler canlarim
ONUR_EBRU_SAN 10-02-07, 01:47 canlarim benim ayse bilgic sagolsun
onun sayesinde o videolu site bi video daha kazandi
eveett ben yükledim
onur san ah tren kara tren
adinda anadolunun sesi programinda söyledigi egflenceli ve cok güzel bir görüntü sizleri bekliyor onurlu günler
Rica ederim Ebrucuum inş videoyu beğenirler... arkadaşlıkların dostlukların paylaşıldıkça arttığını düşünüyorum. Umarım Onur sayesinde kurulan bu arkadaşlık bağımız hiç bir zaman bitmez...... hepinizi çok seviyorum .....
herkese slmlar ve tabiki Onurl'lu günler......bye
ONUR_EBRU_SAN 10-02-07, 15:50 aysecim eminim hic bir zaman bitmeyecek bu arkadaslaik allah bozmasin bozmak isteyenlerdende sakindirsin
cok sagol video icin tekrar bes saate 47 kisi izlemis herhalde begendiler
arkadaslar ilerleyen günlerde aysecigimin sayesinde baska videolarda eklicez insallahh
onurlu günler herkeze
paçiii_melos 10-02-07, 15:59 Merhaba arkadaşlar
Ben de ilk defa bu foruma yazıyorum...
Onur Şan aslında bir dizi hariç hiç bir yer almadı ve de çoktan beri tv de de gözükmüyor, halbuki sesini, kendisini ne kadar özledik...
Harika bir sesi var...
Kendisi ve ailesini babam zaten tanıyor, hep görüşüyorlarmış...
Ama nedense ben bir türlü rast gelip de göremedim, babamdan rica ediyim de bari birgün inş görüyüm hem de resim çekip buraya eklerim ;)
ONUR_EBRU_ŞAN nickli arkadaşım, seni de tebrik ederim, hep böyle çok iyi bir sesin ,insanın forumunu açtığın için, hem de hiç boş bırakmadığın için :happy0064 :happy0064 :happy0064
paçiii_melos 10-02-07, 16:09 http://img248.imageshack.us/img248/5074/23814000bp4.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/2034/73949897fk7.jpg
paçiii_melos 10-02-07, 16:10 http://img248.imageshack.us/img248/9049/67475810un8.jpg
http://img248.imageshack.us/img248/1416/60803586it8.jpg
paçiii_melos 10-02-07, 16:11 http://img59.imageshack.us/img59/5573/57576034lc6.jpg
http://img231.imageshack.us/img231/7578/57120641nb1.jpg
paçiii_melos 10-02-07, 16:13 http://img231.imageshack.us/img231/557/43590260ry2.jpg
http://img59.imageshack.us/img59/3472/26315406pc1.jpg
paçiii_melos 10-02-07, 16:14 http://img59.imageshack.us/img59/981/35741068xg5.jpg
ONUR_EBRU_SAN 10-02-07, 16:15 sagolpaciii_melos cok tesekkür ederim aramiza hos geldin arkadasim
demek san ailesiyle tanisiorsun cok büyük bir eksiklik cnaim benim onuru daha görmeme o nu görsen hep dinlemek istersin uyusturucu gibi bagimlilik yapiyor vallaha bak bana onurun ugruna taa almanyalardan yilbasindaq onun icin istnabula gittim
tekrarliyorum onuru cok merak eden arkadaslarim o video sitesinden
alyazmaliebru yazin ve benim yaptigim tüm videolara bakin
onurlu günler
paçiii_melos 10-02-07, 16:15 http://img59.imageshack.us/img59/5839/10dj7.jpg
paçiii_melos 10-02-07, 16:22 http://img59.imageshack.us/img59/5926/11yb2.jpg http://img248.imageshack.us/img248/7268/12uz6.jpg http://img250.imageshack.us/img250/9607/13vq6.jpg http://img402.imageshack.us/img402/7168/14xv4.jpg
onur-fanatigi 10-02-07, 16:23 paçiii_melos aramıza hoşgeldin...
gelir gelmes onurumla süsledin sayfayı süper oldu ellerine saglık..:happy0064
paçiii_melos 10-02-07, 16:24 sagolpaciii_melos cok tesekkür ederim aramiza hos geldin arkadasim
demek san ailesiyle tanisiorsun cok büyük bir eksiklik cnaim benim onuru daha görmeme o nu görsen hep dinlemek istersin uyusturucu gibi bagimlilik yapiyor vallaha bak bana onurun ugruna taa almanyalardan yilbasindaq onun icin istnabula gittim
tekrarliyorum onuru cok merak eden arkadaslarim o video sitesinden
alyazmaliebru yazin ve benim yaptigim tüm videolara bakin
onurlu günler
Hoşbulduk arkadaşım, teşekkür ederim...
Bundan sonra hep burada olmaya çalışacağım, inş en kısa zamanda kendisini de tv programlarında görürüz....
paçiii_melos 10-02-07, 16:30 paçiii_melos aramıza hoşgeldin...
gelir gelmes onurumla süsledin sayfayı süper oldu ellerine saglık..:happy0064
Tekrardan hoşbuşduk arkadaşım...
Reca ederim arkadaşım , bir kaç süper resimler gördüm de diğer sayfalara baktım aynılarını göremedim de ekliyim dedim...:good: :good:
ONUR_EBRU_SAN 10-02-07, 16:50 ellerine saglik arkadasim sagolasin
cok yakinda görecegiz onuru tv lerde merak etmeyin ama yavasd yavasss bekleyin az sabredin
ben simndi cikiorum inanilmaz sekilde hastalandim o yüzden biraz ara vermem lazim
onurlu günler
onurasıgı-irem 11-02-07, 17:43 paçiii_melos hoşgeldin irem ben bu sitenin daha doğrusu onur şancı arkadaşların delileri oluyorum çok memnun oldum... sürekli çoğalıyorus buda beni çok sevindiriyo iyiki warsınız Allah'a emanet olun
Merhabalar arkadaşlar ben geldim!
yeni katılan arkadaş paçiii_melos sende hoşgeldin aramıza, Onurun resimleriyle sayfamızı süsledğin içinde teşekkür ederim. ayşecğim o video için sanada teşekkür ederim ve Onurun videolarını oraya koydğun için sanada teşekkür ederim ebrucum,:happy0064 iyiki varsınız.
Onulu günler!
rica ederim niyalim inşallah devamıda gelecek:) bütün bu çabalarımız Onur'u daha fazla kişilere tanıtmak için. galiba bunuda başarıyoruz. her geçen gün aramıza yeni arkadaşlar katılıyo...aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum.. hepimize Onur'lu Günleeer......
AYSECİM TEŞEKKÜR EDERİZ GÜZEL VİDEOLAR İÇİN... SPACE'E EKLEDİM SENİNKİLERİ DE...:img-wink:
ONUR_EBRU_SAN 12-02-07, 13:22 ahucum sagolaasin sende bizi yogun isine ragmen eksik etmiyorsun
kizlarrrrrr ahuyaaa bir teskkür edelim hadiii hep beraberrr
tesekkürler ahuuuuuu:)
canlarim tabiiki video eklicez daha durun ayseyle neler yapcaz bizz daha yolun basindayiz sekerler bekleyin neler olcak daha
bu arada yaseminim diye bir arkadasimiz almanyadan oda bizim aramiza katilmak istiormus ama bir türlü becemiormus insallah en kisa zamanda aramzda olcak
herkeze onurlu günler diliyorum
umarim o video sitesinde onur san yazinca sayfalarca onurlu görüntüler olcak
onurlu günler
gizli_hayran 12-02-07, 14:55 aramısaa yeni gelen arkadaslar hepinis hosgeldinisss :happy0064 :happy0064 oleyyy git gide çoğalıoruss :happy0064 çok gusel yaaa hele de kıslarr bööle videolarlaa hariklar yaratıolar yanii :good: :good: ahu ilee ebruyaaa tekrardann çok tesekkür edioruum bu sayedee onur şan ismini hala duymayan kalmayacak inşşş :happy0064 nese arkadaslar kendinise ii bakınn allaha emanet olun hepinisee onurlu günlerr bye bye
ONUR_EBRU_SAN 12-02-07, 15:45 acik söylemek gerekirse ben onurun cok ünlü olmasini istemiyorum
offfff biz yeterizz yaa sadece onur funlari olsunnn
yaa noluor bana kiskaniyorum herhalde ama gitgide tatlilasior bu sefer daha cok kiz sevcek olmazzzz kimse sevmesin hatta bu forumu sileyim ben onur sani kimse tanimasinnnn offfffff:(:(:(:(
onur-fanatigi 13-02-07, 11:05 ebruu bacım hayırdır neyin var kıskançlık krizleri başlamış.
ONURUMUZU tanıtmaktan vazmı geçtin yoksam.
onurumuz ne kadar tanınırsa o kadar ii bacım bırak herkes sevsin zirveye otursun artık onurda dimi ama:happy0064
çogalalım çogalalım dünyayı saralım herkes onurumuzu tanısın herkes onurumuzu çok sevsin.......
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
ONURLU GÜNLERİNİZ OLAAAAAA ......
KOCMAN ÖPTÜÜMM CANLARUUM...
arkadaşlar merhaba herkesin sevgililer gününü kutlu olsunnnnnn :happy0064 sizlere küçük bir hediyem olucaktı ama malesef resim ekliyemedim bi anlatan olursa sizlere bu hediyeyi vermekten mutluluk duyucam aşkla sevgiyle kalın hoşçakalın bye
arkadaşlar biliyosunuz kral tv yakın bir zamanda müzik ödüllerini vericek sanırım halk müziği erkek sanatçıları belirlenmemiş buda halk tarafından belirlenecekmiş kısabir zamanda bu oylamanın tarihinide tvde görücez onur şan ı halk müziği erkek sanatçısı kategorisinin içinde görmek biz onur şan cıları çok ama çok mutlu eder değilimi :happy0064 bütün kontörlerim feda olsun onur şan a :cheer:
onur-fanatigi 14-02-07, 13:32 bidenecik onurcu şancı gardaşlarım sizleri çook seviyorum...
hepinizin SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU VE MUTLU OLSUN...
iyiki varsınız..iyiki ONURUMUZ var..iyiki sevgimiz var...
bu sevgi bu dostluk bu kardeşlik hiç bir zaman bozulmaz inş...
hepinizi kocaman kocman öpüyorum...
ONURLU GÜNLEEEEEEERRRRRRRRR OLAAAAAAAAAAAAAAAAA....
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
KONYA TEMSİLCİNİZ : onur-fanatigi_filiz .......
ONUR_EBRU_SAN 14-02-07, 13:35 sevgililer gününüz kutlu olsun arkadaslarim
yok be filiz o isin sakakasi idi canim benim
insallah onuru tüm dünyaya duyurcaz zaten benim onuru tastikletme davasi olcak gibgi insallah ögretmenim cin e gönderdi ses kayitlarini en yakin zamanda dünyaca onaylanmis olcak türkü sesli onur sanimizz
bu arada yunuscum ne demek istedigini tam anlayamadim resimler felan acikla anlatayim sana canim
bide bisey daha insallah onur kral tv ödüllerinde yer alir bu seen bence en iyi cikis yapan erkek bile olur sadece halk müzigiyle aldanmayin en iyi cikis ödülkü de bizim olsun bide sonr olarask benim konörler de feda fakat ben almanyada yasadigim icin oy gönderiom :'(
agliycam simdi :(
#neyse herkeze onurlu günler
onur-fanatigi 14-02-07, 13:44 kral tv THM ödülü tüm ONUR sevenlerin sayesinde sahibini bulacak inş bütün oylar ONURumuz için...
zaten THM ödülü birtek ONUR ŞAN adına yakısır.başkasında güzel durmaz...
Merhabalar arkadaşlar!:img-wink: Evet Ya kral tv THM dalında ödül Onur Şanındır:img-yes: . inşallah Onurumuz seçilir. benim kontörlerde feda olsun Onuruma. inşallah en iyi çıkış yapan sanatçıda olur. Bunun içiiiiiiiiiiinnn haydi herkes oy atmaya:happy0064 ebrucum sen üzülme biz senin yerinede oy atarız:img-wink:
En iyi çıkış yapan erkek sanatçımız ve THM dalında ödül kazanan sanatçımız ONUR ŞAN:img-grin2 . İnşallaaaaaaaaaaaaaaaahh o olacak:img-yes:
Bu arada ilk başta Onurumun ve Onur Şan fun club arkadaşlarımın sevgililer gününü kutlarım. sevgililer gününüz kutlu olsun...
sesinle, kalbinle, güzellğinle, efendilğinle ,kişiliğinle, herşeyinle bize bu sevgiyi aşıladğın için sana sonsuz teşşekkürler Onurcuğum.seni çok seviyoruz:happy0064 .
Seni Çok Seviyorum Onurum sevgililer günün kutlu olsusun:love04:
Herkese Onurlu günler!
onurasıgı-irem 14-02-07, 18:28 selam millet hepinizin SEVGİLİLER GÜNÜ kutlu olsun böle bigünde yalnız olanlara da Allah sabır eylesiiiinnnn amiiiiinnnnnnn :icon_sorr
ONURuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm sevgililer günümüz kutlu olsun bidenemmmm balıımmmmmm :img-in_lo
OSMAAANN seninde sevgililer günün kutlu olsun.....
gizli_hayran 14-02-07, 18:50 herkesin sewgililer günükutlu olsun arkadaslarrrrm :happy0064 :happy0064 :happy0064 olmayanlaradaa seneye inşş :img-hyste bu arada su kral tv müsik ödüllerindee thm de onur şan aday gösterilirsee tabikidee onur san a tam destekk :happy0064 :happy0064 inş bu sene onur şan aday olur ve kasanırrrrrrrrr :good: :good: herkes kendine iibaksın canlarım onurlu günlerrr hepiniseeee bye bye
ONUR_EBRU_SAN 14-02-07, 20:16 canlarim tabiiki onurun kazanm,asini isteriz fakat büyük konusmayalim lütfen bide olmassa büyük hayal kirikligina ugrariz her sene cok basarili thm sanatcilari aday olyuor
orhan hakalmaz
hüseyin turan
vs...
simdi birden öle bisey dicez sonra hayal kirikligina ugricaz sinallah onurun albpmü en kisa zamanda cikcak ozaman kral tv de degerini bilcek zaten onurun
yalnis anlamayin beni ama hemen kendimizi kazancak diye ayarlamayalim ayarimiz bozulursa tamir etmesi cok zor olur ciciklerim
onurlu günler
gizli_hayran 14-02-07, 20:57 ama napalımm tek temnnimis kazanmasıı :happy0064 :happy0064 :happy0064
Selamlar Arkadaşlar... :img-wink:
Herkese merhabalar ve (geçmiş) sevgililer gününüz kutlu olsun :img-yes:
Gerçi bilen bilir benim için bugünden çok daha önemli bigün var önümüzdeki bikaç gün içinde:img-wink: :img-wink: hatta Ebrucum ii bilir..:img-yes: :img-yes:
Oyüzden sevgilililer günü benim hayatımda geri bir planda kalıyo :img-yes: Neyse... Herkes iyidir umarım..
Aramıza yeni gelen akadaşlar hepinize hoşgeldiniz diyorum, ben bi süredir biraz rahatsızlandığım ve muayenehanemin de biraz yoğun olmasından dolayı ancak forumu okuyarak takip ediyorum; yazmaya ancak fırsat buldum...
Nihalcim sen de benim hatırımı sormuşsun canım çok geç biliorum ama çok saol canım iyi olmaya çalışıyorum, rahatsızlandığım içine doğdu canım heralde, çok teşekkür ederim umarım sen de iyisindir..
Herkese iyi günler diliyorum, kendinize iyi bakın arkadaşlar..
Görüşmek üzere..
Dr ECE
onur-fanatigi 15-02-07, 09:20 sitemizin DOKTORU geçmiş olsun bacum...
inş. en yakın zamanda sağlıgına kavuşursun...
ONURLU GÜNLERİMİZZ OLAAA.....
teşekkür ederim ebru bana yardımcı olmaya çalışmışsın sevgililer günü için onur şan sevenlerine çok güzel kırmızı gül hediye edicektim erkek olarak sizlere bir jest yapayım demiştim resimi ekliyemedim neysem sizlerde almış kabul edin artık o kocaman kırmızı gül yüreyi sevgiyle aşkla çarpan herkese gitsin :img-wink: ebru bu arada senin Kırşehirli olduğunu okudum hemşeriyiz yaniii bende kırşehirliyim :happy0064
paçiii_melos 15-02-07, 09:34 Merhaba Arkadaşlar Nasılsınız ???
nyunus arkadaşım galiba sende kırşehirliymişsin ben de kırşehirliyim de hehehe :)
Ben burada sizlerle olmaktan çok mutluyum ;)
gizli_hayran 15-02-07, 10:11 geçmiş olsun dr. ececim en yakın zamanda iyileşmen temennisiyle :img-wink: bu arada diğer sitemisde prenses arkadasımıss onur şanımızın kasetinin çıktığını iddaa etti :happy0064 :happy0064 :happy0064 ama henüs daha kesin bir şey yok gibi :icon_sorr :icon_sorr dün gece bi magazin programında görmüş galiba ne diyelimm hadi hayırlısı :img-wink: herkes kendine ii baksınn Allaha emanet olun arkadaslar bye bye
onur-fanatigi 15-02-07, 10:25 prensesin yazdıgını bende okudum diger sitede ama erken sevinç yasamaya gerek yok bizzat ben yasadım o sevinci ama yarım kaldı:( nette arama yapıyorum yeni kaset diye bir sey yok :icon_cry: :icon_cry: üzgünüm...
ONUR_EBRU_SAN 15-02-07, 11:43 ayy canlarim pacci_melos ve yunuscumm hemserilerim benim yaaa kurban olurum ben sizi yaradana bastiginiz topraga insan benim gibi gurbette olunca bide hic buralarda kirsehirli olmayinca böyle sizin gibi türkü dostlarin hemserisi oldugu duyunca cok mutlu olyuor bastiginiz topragi benim icin öpün degerini bilin
evet kirsehirliyim ama daha bir kere gitmek nasip olmadi memleketime aslen kirsehir ama fahri kirikkale ailem kirikkalede oturuyor ee bizde bir senede 6 haftacik türkiyeme geldigim icin zaman olmuyordu ama en kisa zamanda memleketimi gitcem
sirin kirsehir kurban olam ben sana onur da hep kirsehir türküleri okyuunca cok mutlu olurum gurur duyuyorum adetaa
herkeze onurlu günler
ONUR_EBRU_SAN 15-02-07, 11:49 ya arkadaslar cok sinirlendim ne demek onur albüm cikarmis kim uyduruyor böyle seyleri ya hangi sitede demis onu o prenses kimmis o söyleyin bana lütffen magazin programi nerden cikti
ben daha dün osmanla konustum daha var albümün cikmasina
öyle birsey olsa hayranlari arasinda ilk ben duyarim yada ahular rica ediyorum ya ben derim cikacagi zamani hemen inanmayin öyle birsey yok olunca ben burda belirtcem
cok sinirlendim daha ortada albüm yok cok az kaldi her an ama daha degil :img-polic
size degil lafim bu sacmaliklari cikartana daha dün menejeriyle konustum nasil oluyorda cikior magazinde dün benim bildigim hic bir yerde magazinde yoktu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
böyle seyler yazip diger insanlarda ylanis anliycakkk
oonurlu günler
ONUR_EBRU_SAN 15-02-07, 11:55 canlarim kusura bakmayin lafim gercekten size degil ama böyle birsey olsa ben size dememmi??? herseyi ilk burayla paylasiyorum bilyiorsunuz herseyden haberdar ediyorum sizleri merak etmeyin cikcak
yalnis anlanmak istemyiorum ben bile okuyunca cok sasirdim nasil yani ?? diye
herkeze onurlu günler ve sabir diliyorum
birazcik daha bekleyin cok az kaldi insallah
acele ise seytan kairsirmis
cok iyi bir albüm olcak ondan her detayina bakyiorlardir bu yüzden bu kadar bekledik baska sanatcilarin albümnleri gibi basit albüm olmasini isterseniz onur her ay bir albüm cikarsin ama böyle güzel harika bir aöbüm isterseniz bekleyin....cok güzel olcak:happy0064 :img-wink:
ONUR_EBRU_SAN 15-02-07, 11:57 eveeett bir yeni haber sagolsun ayse bilgic arkadasim o videolu siteye cok güzel eglenceli ve harika bir video daha yükledi
onur san menevse koymuslar gülün adina yazmaniz yeterliii
iyi seyirlerr
onurlu günler
ONUR_EBRU_SAN 15-02-07, 12:03 caanlarim size bir sir vermek istiyorum insallah o zamana kadar ahu ve ece girmez bu siteye eveett cok yakindaaa cok az kaldi ahunun cumartesi yas günü var yeni yasina girecek sizlerinde haberdar olmasinizi istedim
ve dr ecemiz de yeni yasina girior ayin 19nda
herkeze duyrulur
onlar....
onuru ömür boyu yalniz birakmayacak insanlar
onlar....
onur icin cok sey yapan arkadaslarimiz
onlar..
iyki varlar
hadi ayin 17sini ve ayin 19su icin
calissin eller
öptüm
herkezii psssssstttt ben birsey demedim ok mi:icon_whis :icon_whis siozde birsey duymadiniz:img-blush :not_i:
paçiii_melos 15-02-07, 12:06 ayy canlarim pacci_melos ve yunuscumm hemserilerim benim yaaa kurban olurum ben sizi yaradana bastiginiz topraga insan benim gibi gurbette olunca bide hic buralarda kirsehirli olmayinca böyle sizin gibi türkü dostlarin hemserisi oldugu duyunca cok mutlu olyuor bastiginiz topragi benim icin öpün degerini bilin
evet kirsehirliyim ama daha bir kere gitmek nasip olmadi memleketime aslen kirsehir ama fahri kirikkale ailem kirikkalede oturuyor ee bizde bir senede 6 haftacik türkiyeme geldigim icin zaman olmuyordu ama en kisa zamanda memleketimi gitcem
sirin kirsehir kurban olam ben sana onur da hep kirsehir türküleri okyuunca cok mutlu olurum gurur duyuyorum adetaa
herkeze onurlu günler
Canım benim ya valla sen hiç gitmediğin halde bu kadar toprağına, yurduna bağımlısın ya seni tebrik ediyorum.
İnanırmısın ben Kırşehir 'e gitmeyeli 7 sene oldu ve de burnumda tütüyor, inş bu sene hep düğünler var,gitmeye çalışacağım.
Bu arada ben Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesindenim....
İnş dediğin gibi Türkiye 'ye geldiğinde Kırşehir'e de gitmek kısmet olur.
Bu arada sen Yurt dışında nerede oturuyorsun ?????
Onur ile ilgili kasetinin daha şimdi çıkmayacağını yazmışsın, bu bilgiyi de eklediğin için tşkrlr ;)
Onurlu Günler ;)
ONUR_EBRU_SAN 15-02-07, 12:27 pacii_melosss canimmm sagol evet bu aksama doigru OSMAN YUVACI ile birdaha isizin icin konusacagim sorcam böyle birsey varmi diye ve hemen sizlere söyleyecegim....
melos bil bakalim ben kirsehirin neresindennnnn
babam KIRSEHIR KAMAN
annem KIRSEHIR CICEKDAGIIIIIIIIII
HEMSERIM BENIM BEEEE
cicek dagina kurbannnnn olurum ben görmedigim haldeee:D:D:D:Dayyy ayyy insallah sende bu sene gidersin canim
almanyada
mannheim yakin yani weinheim sehrinde kalyiorum:sad53: :(
ahh simdi kendi topragimda olmak vardiii
dedigim gibi bu aksam albüm haberini iice ögrenip sizlere bildircem kardeslerim:)
ONUR_EBRU_SAN 15-02-07, 14:49 kral tv müzik ödülleri icinyeni haberler var herkez burdan baksin
katagori ismi boşluk birak sanatçı adı 2360 yolla
mesela
türk halk müzigi onur san yaz
2360 a yolla
yada
en iyi cikis yapan erkek onur san
2360 yolla
siz gönderince 4köntör gidiyor onlardan cevap gelince 16 köntör daha giyior efendim
toplamda 20 köntör halkin oylamasi ile ödüllerin sahibleri belirlencek
onurlu günler
umariz onur san bu ödüle layik olacaktir.....
alyazmaliebru
gizli_hayran 15-02-07, 14:55 ya ebrucum bende forumena da prenses23 yazmış kaseti çıktı hikayesini ordan haberim oldu gerçi ben pek fazla inanmak istemedim ama çünkü ben yasın çıkar diye düşünüodum açıkcası nese yaa hayırlısı diyelim kendinise ii bakın bye bye bye
ONUR_EBRU_SAN 15-02-07, 18:07 dün gece yayinlanan haber onur san kaset cikardi degil bir geceye katildi diye haber yayinlanmis arkadaslar
cok yakinda artik bence gün sayin yakinda yine albüm hakkinda sizlere bilgi verecegim muhtesem hatta fevkalade bir albüm bizi beklior arkadaslar
sabir diyorum sadece
onur hayrani canim benimmm benim lafim sana degil bu arada lütfen site ismi kullanmayinnnnnn
herkeze onurlu günler
bekleyin cok yakindaa.....
Merhabalar herkesee...
Arkadaşlar çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için...:img-blush :img-blush özellikle "onur-fanatiği ve gizli hayran" arkadaşlarım çok teşekkür ederim özellikle de size... Çok şükür toparladım kendimi...
Gerçi tam iyileşmem asıl ilacımın gelmesiyle olacak yani ONURUMUN albümünün çıkmasıyla olucak...:img-yes: :img-yes:
Ayrıca kimse merak etmesin ONUR'un albümü çıkınca ilk bizden duyarsınız arkadaşlar merak etmeyin... Ve tek kelimeyle "İ-N-A-N-I-L-M-A-Z" bir albüm geliyor herkes sıkı dursun...:happy0064 :happy0064
Kendinize çok iyi bakın arkadaşlar görüşmek üzere...
Dr ECE
onur-fanatigi 16-02-07, 11:43 doktorum ecem iyileşmene sevindim .inş bida hasta filan olmassın bacum...
kesetimizde cıkınca hiç. bişiycigin kalmaz zaten seninde dedigin gibi...
şimdilik sadece videolarla hasret gidiorum favori videom
yekteee yawrum yektee hobaaa hergün izliyorum artık süper bişiyyy bu programı cok iyi hatırlıyorum bayram günüydü ve bütün aile beraber izliyorduk ben dayanamayıp oynamıstım hatta dedem para takmıstı :D süperdi yaa keske hergün onurum tvde olsaa hergün gurtlarımı döksem pekde gurtluyum:D..
godalak godalak yürüüüşünn teyzem gızına benzerrr hobaaaa...
:img-clapp :img-clapp :img-clapp :bella :bella :bella :img-clapp :img-clapp :cheer: :cheer:
Merhabalar arkadaşlarımın! Nasılsınız?
Ececim sen nasılsın geçmiş olsun valla daha yeni okudum yazıları, neyin vardı canım, umarım daha iyisindir. tabi dedğin gibi Onurumuzun albümü çıkınca hepimiz çok daha iyi olacaz:img-wink:
Evet sanırım bir yerde bir yanlış anlaşılma olmuş, Onurun albümü daha çıkmadı, bende albümü sabırsızlıkla bekliyorum ama Onurun muhteşem ve fevkalade bir albüm çıkarması için çok iyi hazırlanması gerekiyor. bizde hemen çokması için acele etmeyelim dimi:img-wink:
Nasılsın ebrucum? bakıyorumda hemşehrini bulmuşsun:img-grin2
ya herkes hemşerisini buluyo, yokmu aranızda bir ordulu:img-meeti
Bu ararda ktv müzül ödülleri için ben hem thm dalında hemde en iyi çıkış yapan erkek sanatçı dalında oylar atacağım:img-yes: inşallah Onurumuzu her iki dalda kazandırırız:happy0064 . O bunu hakkediyor.zaten yakındada albümü çıkıcak en iyi çıkış yapan erkekde onu seçerler inşallah.
Haydi herkes mesaj atsın 2360 a!!!:happy0064
onurasıgı-irem 16-02-07, 14:30 anaaaammm doktorumus hasta olmuş kusura kalma yeni gördüm walla bayadır girmiyodum bu siteye iileşmene denk geldim... Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin.. ve tekrar geçmiş olsun... :img-yes:
walla artık kimden duycaksak kim bildiriyosa mümkünse en yakın zamanda olsun... :)) :img-pilot
hepiniz Allah'a emanet olun
Merabalaarrrr bye
Ay arkadaşlar çok çok teşekkür ederim utandım yaa..:img-in_lo İremcim, Nihalcim, Onur-fanatiği canlarım benimmmmm çok teşekkür ederimmm hem de çokkk:img-yes: Valla ONURCUM sayesinde onun gibi bu kadar iyi arkadaşlara sahip olmak çok muhteşem bişey... Allah'a şükür baya iyiyim ee işte terzi kendi söküğünü dikemez derler ya benimki de o hesap... :img-wink: Neyse çok şükür toparladım amaan olur böyle şeyler :img-yes:
Videoları izlemek gerçekten harika birşey, Ebrucum ellerine sağlık canım benim sana ne kadar teşekkür etsem o kadar az ki zaten sana karşı ne düşündüğümü de çok ii biliosun...
Allah Onur'un yolunu açık etsin inşallah... Dualarımız onunla... Zaten bu gece rüyamda Onur'u gördüm canım benim çok mutluydu devamlı gülüyodu.. İnşallah albüm çıkınca daha da çok gülecek.. Allah yolunu açık etsin CANIM'ın...
Kendinize iyi bakın arkadaşlar..
Herkesi öpüyorumm...bye
Dr ECE
ONUR_EBRU_SAN 17-02-07, 15:37 sagolun kardeslerim cok sagolun evet hemserilerimi buldum ama sunu unutlmayalim biz hepimiz hemseriyiz kirsehir sivas konya istanbul ordu bunlarin hepsi kardes biz türkiyeyiz degilmi türkülerimizi bu yüzden seviyoruz cünki onlar bizi anlatiyor bizde türkiyemizi anlatiyoruz dünyaya ülkemiz sehirlerimiz ve memleketimiz cok degerli degerini bilelim
ececim bilyiorum sende biliyorsun senin icin ne düsünüdügümü seni cok öpüyorum bebegim
evet ben birsey demistim ama bana hala cevap gelmedi
onruun albümü yakinda demistim
bunun icin bi tanitim kapanyasi yapmamiz lazim demistim herkezin bi görevi olsun mu demistim herseyi ben mi yapacagim yada filiz rica ediyorum onur funlari bu dizi film büyük bir forum burda cok iyi tanita biliriz herkez birinin sayfasini girip mesela
binbir gece
yada gökhan özen
oralara onlar hakkinda düsüncelerinizden sonra
türkülerimizn prensi onur sanin albümü cok yakinda merak edenler s-z böülümünde onur sana buyrun felan diye rica ediyorum ne olur cok büyük bir tanitim olur bu
onurlu günler
ONUR_EBRU_SAN 17-02-07, 18:24 [CBUGUN AHU KUSUMUN DOGUM GÜNÜ IYKI DOGDUN RASPBERRYCIM IYKI VARSIN KUSUM ALLAH YOLUNU ACIK ETSIN NICE YILLARA
:cheer: :img-kiss: :happy
SANA ÖMÜR BOYU SAGLIKLI MUTLU NESE VE HUZUR DOLU TÜRKÜLÜ SARKILI VE ONURLU ONURLU BIR YASAM DILIYORUM
SENI SEVIYORUM:happy0064
:happy :happy :happy :happy :happy :happy :love04: :img-in_lo OLOR="Black"][/COLOR]
Doğum günün kutlu olsun Ahucuuuuum!!:happy
iyiki doğdun canım,nice sağlıklı mutlu huzurlu seneler geçirmen dileğiyle canım:cheer:
iyiki doğdun iyiki varsın iyiki bizlere Onurumuzu tanıtıyosun, iyiki Onurlu günler yapıyorsun:img-grin2 , doğum günün kutlu olsun:happy :happy :happy
Joiyeux anniversaire!! happy birthday to you!! tantia guri a te!
neyneyse türkçemizi bozmiyim ben, benimde bugün acayip başım ağrıyo ama forumu açıyım Ahumuzun doğum gününü bi kutliiim dedim, bi ben bi de Ebru kutlamışş.. nerdesiniz milletttt, sizde geçmiş doğum gününü kutlarsınız:img-hyste :img-hyste ay şaka yapıyom gücenmeyim:img-wink:
neyse herkese Onurlu günler!
ONUR_EBRU_SAN 17-02-07, 21:43 canlarim sizlerle benim yaptigim resimleri paylasacagim
http://img136.imageshack.us/img136/1151/ebru006dz5.jpg
http://img133.imageshack.us/img133/9979/ebru067el5.png
http://img136.imageshack.us/img136/2873/ebru068fa5.png
ONUR_EBRU_SAN 17-02-07, 22:02 http://img47.imageshack.us/img47/5782/ebru153qx9.png
ONUR_EBRU_SAN 17-02-07, 22:07 http://img139.imageshack.us/img139/5742/ebru130dl9.png
ONUR_EBRU_SAN 17-02-07, 22:12 http://img47.imageshack.us/img47/7343/ebru011xf1.png
osmancim onurumun menejeriii
ONUR_EBRU_SAN 17-02-07, 22:14 http://img46.imageshack.us/img46/3525/ebru018wi7.png
ONUR_EBRU_SAN 17-02-07, 22:19 http://img139.imageshack.us/img139/1878/ebru140tb7.png
veeee türkülerimizin prensi
onur-fanatigi 18-02-07, 17:08 alyazmalım bidenem güzelim msjı okudum görevimi yerine getirmek için elimden geleni yapacagım...kocaman öptüm fıstıgım...
ONURLU GÜNLER BACULARRR....:happy0064
hemşerim yaptığın tasarımların çok güzel olmuş ellerine sağlık elin kolun ağrımasın inşallah :img-hyste hele şu siyah beyaz olan benim favori resmim zaten çok süper :good: onur şanın kasetinden hiç bir türküyü dinleyemedim bu konuda kendimi çok şanssız düşünüyorum ama netcez sabretcez yalnız can yarim diye bi türküsü olduğunu biliyorum bu bildiğimiz bir türkümü onu merak ettim. birde şöyle bişey var hemşerilerim kırşehirin meşur bir lafı var nasılsına nöörüyoon deriz kırşehirliler birbirlerini nöörüyon dan tanırlar bilmenizi istedim hatta onur şan danda duymuştum bu nöörüyon kelimesini çok hoşuma gitti :happy0064 zaten sivasla yakın olduğumuz için çoğu şeylerimiz benziyo bazen çok şaşırıyorum sanki kırşehirli gibi :img-polic
ONUR_EBRU_SAN 24-02-07, 16:35 filizim sagol bu güzel sözcükler icin bacim allah razi olsun hepimiz onur salagi olduk allah yardimcimiz olsun
benimde alman ögretmenlerim cok sever onuru
neyse
olayi karistirmadan önceki yazdiklarimi okuyun lütfen proje ile ilgili hepinizi öptüm
onurlu günler
baskentlena 24-02-07, 22:59 :img-wink: slmmm ben geldim.efendim ben ebrucuğumla tanıştım ama tanımayanlar içinde bir merhaba dilemek isterim.fun clubınızın ayaklı gazetesiyim bendeniz.adım gonca.ankaradan yarışmaya katılıyorum.tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum:happy0064 :happy0064 bende bir onur hayranıyımmmmm ama önce işim.bir röportaj yapabilirsem onunla mesleğimin en güzel noktası olacak benim için.şimdilik hepinizi öpüyorum.:love05: :love05: :love05: :love01:
yine ben!
ebrucum nasılsın? videolar için çok saolun arkadaşlar, hepsi gerçekten çok muhteşem:good: olmuş gerçekten:img-yes: valla defalarca izleme rağmen doyamıyooooooom:happy0064 Onuruma bakmaya
çok yakındada kasedi çıkıyo Onurumun, çıkar çıkmaz gidip alacğım hatta ilk alan ben olacağım:img-yes: haydi hepimiz kasetçilere hüücüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmm
:img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064
bende bişe yapiimmm mesela orkestrayı tasıyabilirim :img-hyste :img-hyste fala onur için he yoksa kendm için bişe istemem ebrucum bilir:icon_whis :img-wink: :img-hyste
baskentlena 25-02-07, 22:50 bence bilboardlara büyük boy afiş astıralım.onurlu günler die.başkada bişe yazmayalım insnlar meraklansın.bundan 10 gün sonrda onurun resmini yaptırıp yanına türkülerin prensi onur şan yazdıralım.daha akılcı bi tanıtım olamaz.çokmu uçtu neee???aman haberci gözüyle bakınca böle oluyo işte.neyse şaka bir yana herkese onurlu geceler.......bye :img-wink: :img-wink:
onur-fanatigi 26-02-07, 10:41 bence bilboardlara büyük boy afiş astıralım.onurlu günler die.başkada bişe yazmayalım insnlar meraklansın.bundan 10 gün sonrda onurun resmini yaptırıp yanına türkülerin prensi onur şan yazdıralım.daha akılcı bi tanıtım olamaz.çokmu uçtu neee???aman haberci gözüyle bakınca böle oluyo işte.neyse şaka bir yana herkese onurlu geceler.......bye :img-wink: :img-wink:
HARİKA OLUR... :happy0064 :happy0064 :happy0064
fılızcım supersın sıırler harıka,ıkısıde cok guzel ama ben ozelleıkle ıkıncıye bayıldım...:img-wink: offf offf bılmemmı ermenegın daglarını odaglar mı getırdı sana o ılhamları yoksa emınm oyledır bılıyosun bızde ermeneklıyız.sılak sılak oylemı supersın sen yaaa:img-wink:
onur-fanatigi 28-02-07, 16:57 fılızcım supersın sıırler harıka,ıkısıde cok guzel ama ben ozelleıkle ıkıncıye bayıldım...:img-wink: offf offf bılmemmı ermenegın daglarını odaglar mı getırdı sana o ılhamları yoksa emınm oyledır bılıyosun bızde ermeneklıyız.sılak sılak oylemı supersın sen yaaa:img-wink:
teşekkür ederim tugbam eee ilham gidince şılak şılak kaldı orayada napım :D
begenmene sevindim cnm saol...kocman öptüm...
ONURLU GÜNLER..
onurasıgı-irem 28-02-07, 21:38 tugbaaaa hoşgeldin meslektaşısss bende onurlan röp. yapmak istiyorum tv programıma konuk etmek istiyorum istiyorumda istiyorum ama şimdilik sadece isteyebiliorum :img-hyste neyse hadi görüşürüs Allah'a emanet olun
http://img139.imageshack.us/img139/4665/43555213mx1.jpg (http://imageshack.us)
Onur'un bu tüysüz haLinii hiç sevmiyorum.. :img-wink:
http://img177.imageshack.us/img177/9941/25281660tf7.jpg (http://imageshack.us)
http://img139.imageshack.us/img139/8908/dipy3.gif (http://imageshack.us)
http://img371.imageshack.us/img371/4470/onurww2.jpg (http://imageshack.us)
onur-fanatigi 02-03-07, 15:14 O kadar temiz bir kalple seviyorum ki seni,
Ne bir sevgili, ne başka birşey değiştiremez beni.
Uyurum, uyanırım hayallerimde yaşarım seni,
Razıyım HEP SEVECEĞİM; SEN GÖRMESENDE GÖNLÜMDEKİ SENİ...
ONURLU GÜNLER CANLAR...
baskentlena 03-03-07, 11:26 bye bye 3 gün yoktum medya savaşı çıkmış valla.amannn neler demişsiniz öle biribirniz için.sakin olun kızlarrr.herşey birlik ve beraberlikten geçer.birini istemiosanızda bunu sert çıkışmalarla yapmka yerine ona en güzel tepkiyi susarak ve umursamayarak veririsiniz.unutmayın ki birine cvp vermek onu iyi kötü önemsediğinizi gösterir.oysaki birini önemsemiyorsanız zaten onu ve yazdığı herşeyi görmüyorsunuz demektir.amann boşverin seven gözleriniz kör olmasın.ebruuuuu zilliside iyileşti çook şükürrr.ebru şimdi senin havanı aldılar ya artık onur benim onur benim demessin.ee bütün havan indi ama demi?? şakkaaaaaaa yapıyorum.aşk böcüğüm ebrum filizcim adını henüz öğrenemediğim diğer tüm fanlar iyiki varsınız iyiki onurda sizin gibi canlara sahip.ha bide bu kaset işni çok taktınız kafaya.ne kadar geç çıkarsa çıksın sonuçta çıkıcak ama dimi.neysse canlarım hepinizi seviyorum ve öpüyorum
bye bye bye bye bye bye
ONURLU GÜNLERRR......
gizli_hayran 04-03-07, 15:55 foruma yazmayalıı neler olmuş bitmiş yaaa :icon_whis ebrucum geçmiş olsun cnm inşş en yakın zamanda iyileşmen temennisiyleee aramızaa beklioruz tekrardann herkes kendine ii baksın Allaha emanet olun canlarım bye bye
ONUR_EBRU_SAN 07-03-07, 11:34 http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389295.jpg
http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389294.jpg
http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389264.jpg
http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389256.jpg
arsivlerimden bir kac resim eklemek istedim iyi seyirler
ONUR_EBRU_SAN 07-03-07, 11:38 http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389253.jpg
http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389247.jpg
http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389236.jpg
ONUR_EBRU_SAN 07-03-07, 11:44 http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389231.jpg
http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389230.jpg
http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389222.jpg
http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389221.jpg
onurcumdan özel bir foto son olani aslinda özel ama neyse sizlerle paylasmaktan zevk aliyorum
ONUR_EBRU_SAN 07-03-07, 11:47 http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389201.jpg
http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389195.jpg
ONUR_EBRU_SAN 07-03-07, 11:52 http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389099.jpg
http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389095.jpg
http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389089.jpg
http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1389047.jpg
isteee NESELIII arkadasimizz o gece oda ordaydii ozaman birbirimizi tanimiyorduk ama simdi kardes olduk :happy0064
bu arada neseli ONUR SAN ORKESTRA FUN CLUBtir:img-wink:
Onur şanin Bu Resmine Bayiliyorum Ya Harika Gerçi Bütün Reimleri Harika
ONUR_EBRU_SAN 10-03-07, 15:35 http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1516896.jpg
al prensesim sana özel olsun büyütülmüs versionu
öpütm herkezi
onurasıgı-irem 11-03-07, 13:02 """slm arkadaslar simdi söliceklerimi yanlıs anlamayın ama ısrarla anlamak istersezde siz ilirsinz ebru tek tek anlatır size nese konuya dönüorm sizin burdaki cabanızı görünce insanın sanatcı olası gelio bunları görünce nekadar sevnrdm ama sadece buraya her dakka yazarak biyere gelemezsinz ebrunun dedigi gibi baska basa sitelere gidip oralarda sayfa acın örnek: ebru benm sitemi mahvetti saolsun
nese ve resmler allahım onur abinin bendeki resmlerini buraya koysam heralde bi 300 sayfa olur ebru gördü bilio ve hiçbiri tv cekimi falan deil tamamen benm her gördıgumde 4 5 resm cektigimden toplanan halleri meselaa hhmm zonguldak konsernde yol boyunca olan resmleri buna bi örnek koyamam bunlar siteye ama gercekten bunlardan baska daha niceleri var sizde tv cekmleri resmleri yerine kendi cektginiz resmleri koyarsanz buraya onu nekadar gördünüzüde kanıtlamıs olursunuz. .
ben cok biliorum onu rdie aglayıp istnabulda oturdugu halde bikere bile onuru dinlemeye gitmeyeni ve buna karsılık ebrunun almanyadan buraya geldgnde butun programlarına gittmizi yani sözüm yapanları kapsamasn ama sadece sevyrm demekle olmuo bazı seler bunu ebruda bilio biraz gayret göstern sadece elinizdeki imkanları sonuna kadar kullanın mesela kral tvnin gecesnde onuru görmek için 250 knturu kafadan cıkarın allahım neyse ben bu yazı için onurdan para almadım biraz öle gibi gözüksede deil neyse daha fazla özveri arkadaslar daha fazla siteelrde onuru görmek istyrz bu arada orkestra fotografı varsa elinizde benle paylasın hemen söölemeden gecemicem hadi herkese onurlu gunllerrr"""
selam millet neseli direk yazına yorum yapmak istiyorum... ben ankaradayım... diosunki hergün yazı yazarak olmaz bu işler bu forumda sadece sen ben ebru filiz ya da dierleri yok hergün bu siteye binlerce belkide yüzlerce insan geliyo tek bi kelime bile bilseler onur şan hakkında o bile büyük başarı Onur Şan için bi artı.. hani diosnuz ya sizden başka tanıtan yok.. siz bence sadece öle zannediyosunuzzz... ben ankaradayım onuru dinlmeye gitmek için evden mi kaçmam gerekio o zmaan biriler inancak mı aaa iremde onur şanı seviomuş bilmem ne gibi yorumlar mı olcak... bi sanatçıya hayran olmak onun her anında yanında olabilmek görmeden bile onun için bişeler yapabilmek marifet bence... sizlerin istanbulda oturmaları bi avantaj yada ebrunun almanya da yaşayıpda istanbula geldiği zaman onurun her sahnesinde yanında olması güzel bişe belki ama böyle şeyleri genele yansıtmayın ... herkesin aile yapısı farklı... bunu bilip düşünüp öle yorumlayın ..bide şunu bilinki her sahnesinde yanında oluncada hayran olunmuyoo ... hadi sağlıcakla kalınnn Allah'a emanet olun
hayatımda okadar cok guldugum bi anki bu sizinle paylasmak istedm ya hayatım boyunca unutmicam bu anı bir resim cekmek bukadarmı zordur ya :img-hyste :img-hyste neyse detaya geciyorum arkadaslar burası zeytinburnu cadır konseri yine herzmnki gibi gittik konserimize sound cheekler falan yapıldı sahne arkasında oturuoz bu ömerimiz klavyecisi olur onur abinin benm bitanemdir kendisi cok ii onur san takliti yapar ebru bilir sesiyle durusuyla konusmasıyla falan sanki onuru görürsünüz karsınızda bunu ogun onur abiye söledk ve yapmasını söledk ömere ömer basladı yapmaya ve iki onuru biş arada cekin die tutturdular cekmek bana nasip oldu ama cekebilirsek saatler gecio begenmiolar gulmekten cekemioz ikisinin suratındanda artık nekadar guldumuz belli oluo neyse bu fotonunda anısını anlatmıs oldum bölece size buyrun onur ABİCİGİİİMMM ve canım bianem ömrüm ömerim . . :D:D
http://img181.imageshack.us/img181/9371/onurmerqq9.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/9504/onuraliyclaj2.jpg
burdada konser bitmiş artık efe dönme zamanı yucel gitaristimis ali baglamacımıs ve onur abimiiisss
Dip Not : Aslında bu resmleri paylasmam cunku özel resmlerim benm ama hani hayal dunyası falan olmasın die :img-wink: []
ONUR_EBRU_SAN 12-03-07, 15:26 bu resmin anisida fena komik burda onur SIZ HAYRANLARI icin imza dagitirken (ben birkac hayrani icin imza aldimda onurcumdan)
bir yandan yazip bir yandan neseli ile bana laf yetistiriyorduu
neselide onur agbicimm hadi yaaa laf yetistirmede imzalari att daha isimiz var demistii ayy kiyamam onurun neseliye bir bakisi vardiii haha sonra tabiiki biz onurcumla sohbete devam ettik ne kadar yücelcim on kere araya girse bileee harika bir sohbetti hatta canim onurcum gitti konusmalardan önce dislerini fircalammistiii ayyy colgeyt ultraaaaaa :D:D:D:D:D anladin sen neseliiii
fena gülmüstük ya anlatamam
http://s.azbuz.com//uploads/p/27/9/964/279964/1340785.jpg
ONUR_EBRU_SAN 12-03-07, 15:37 ]evet bu fotoyu nasil cektigimi bugunki gibi hatirliom nasilda cosmulardi ama erkekler masallah süpahanallah tüühh tühhhh tüüpüüüühhhhh
onur ve osi halaydayken onur burda cok sempatzik ve cok cii cikmis o bakimdan sizlerle paylasmak istedim:img-wink:
öpüyorummmm
onurlu günler efendim
http://s.azbuz.com//uploads/p/28/5/142/285142/1562471.jpg
Tamam o zaman.. VideoLarın devamını da bekLiyoruz.. ;)
gizli_hayran 12-03-07, 19:49 Ebrucum cnm videoların bi harikaa dewamınıı sabırsıslıkla beklioruzzz :happy0064 :happy0064 :happy0064 herkes kendine ii baksınn bu aradaa eller çaılışıo dimi :img-hyste ben umuorum inş ödül onurumuzun olucak :good: :good: Allaha emanet olun canlarım bye bye
Ebru videoLarı zaten siteden izLiyordum sürekLii.. Buraya da ekLeyip hatırLattığın için saoL.. Hepsii çok qüzeL.. =))
gizli_hayran 14-03-07, 19:25 filizcim cnm döktürmüşsün yine yaa harika hepsi dewamını beklioruss :happy0064 :happy0064 herkes kendine ii baksın Allaha emanet olun canlarım bye bye
paçiii_melos 14-03-07, 21:28 Arkadaşlar Merhabalar bakıyorum da kimsecikler yok :(
Onur-fanatiği o ne güzel dörtlükler öyle ya, ellerine sağlık. Çok güzel olmuş.
Şu sıralar çok fazla uğrayamaz oldum ama işte geldim burdayım ;) ;)
Neyse herkese İyi Geceler :)
Bu akşam yayına başlayacak olan Pana Film yapıtı AYRILIK' ta Asım rolüyle boy gösterecek. İşte canlandıracağı karakter hakkında bilgiler..
http://img214.imageshack.us/img214/8716/42906996rb1.png (http://imageshack.us)
Yagmur_ask 15-03-07, 12:45 Merhaba, Onur Şan'ın Ayrılık'da rol alacağını yeni öğrendim ve çok sevindim..çok başarılı buluyorum oyunculuğunu..karakter bilgilerini okudum, zor bir rol verilmiş ama eminim çok güzel bir şekilde altından kalkacaktir.;)
onurun bu dizide oynayacagını bugün duydum türküleriyle bu diziye çok yakışacagını düşünüyorum
ebrucum haberler için çok teşekkürler..onurumuz inşallah bu dizide de çok başarılı olacak...şimdiden ona başarılar diliyorum..ebrucum ALLAH'a emanet ol..
ONUR_EBRU_SAN 15-03-07, 18:37 bilyiorum hatta yasanmis sehir hikayelerini takip ediyodum o anlamda demedim zaten
sadece ayrilik dizisinde nasil oyunculuk gostercen onu merak ettim:img-wink: :img-wink: :good:
eminim güzel sesiyle ve muhtesem türküleriyle ayrilik dizisinde de harika bir performans sergiliyecektir mervecim
dedigin gibi bende cok merak ediyorum acaba bizleri ne beklyior
onurulu günler canim
Selamlar Onurlu yürekler!! Herkes iyidir umarım..Sevgili HASRET,nam-ı diğer NEŞELİ arkadaşım:) ALLAH seni o kendi adındaki gibi hasret çekenlerden değil de,nickindeki gibi daima neşeli olanlardan eylesin....Dün yoğunluktan dolayı doğum gününü kutlayamadım kusura bakma ama,olsun doğum günü coşkunu iki gün yaşamış olursun fena mı?? :img-wink: DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN:happy0064:happy0064 O güzel şiiri yazmama vesile olan canım arkadaşım Ebru,arkadaşlığımız ve arkadaşlığınız daim olsun...Ebrucum, adına yazdığım diğer şiirin hazır ama,meraktan çatla biraz hemen vermeyeceğim onu sana....Süpeer bir şiir oldu emin ol,yani bunu ben söylüyorsam doğrudur değil mi:img-pilot
ONUR_EBRU_SAN 18-03-07, 02:00 canim ya iyki dogdun tekrar
dosthanem birsey degil canim asil sen sagol
insallah ayrilik dizisinde onur kendini ifade edderrrrr
herkez ayrilik dizisinin remsi sitesine girip forumuna üye olup orda da onuru desteklesinnnnnn
lütfen cok önemli bu bizler icin orda en azindan kendimizi daha cok ifade edecegiz öpütm herkeziiiii
gizli_hayran 21-03-07, 18:35 daha kendisini tanıma fırsatım olmadığı için pek bi yorum yapamıcam inş bi gün banada sevgili onurun menejeri osmanla tanışmak nasip olur iyiki doğdun osmancım huzurlu ve mutlu yıllar geçirmen dileğiyle .. herkes Allaha emanet olsun kendinize ii bakın bye bye
baskentlena 21-03-07, 22:18 eksik kalmasın bende kutlayım bari.melek osman doğum günü çocuğu hade gene iyisin bak ne çok svenin var.doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara..:happy0064 :happy0064
baskentlena 23-03-07, 17:45 bir işe kalkıştık sırf onur ankaraya bir üniversite şenliğine gelsin diye konseyle nerdeyse kavga ettim.ama değer onurumuza dimi.bakalım kendisini ankara başkent üni.bahar şenliklerinde görebilcekmiyiz.umarım osman yuvacıyla anlaşmaya varılırda kendisini davet edebiliriz.gelişmeleri yazacağım:img-pilot
ArkadaşLar KraL Tv'de THM daLındakii adayLar beLLi oLdu..
Ve adayLar arasında Onur yok.. !
penzeyim.. snii tanımıyorum.. AmA yazdıkLarın çok hoşuma qitti..
ÖzeLLikLe de aşk iLanLarı mevzusu..
İnsanLar neden sürekLiii böyLe bişii yaparLar anLamıyorum..
Bu diğerLerii içinde öyLe.. Bir sürü kız sürekLii
aşkım.. canım.. bitanem.. duruyor.. (Bu sayfa ile ilqiLii değiL.. )
Burda sürekLi Onur hakkında bişii konuşuLuyor..
O bir sanatçı ve eLinden qeLdiğince oyuncuLuk yapmaya çaLışıyor..
BunLar Yok.. SürekLii başka şeyLer konuşuLuyor..
Bu da çok hoş bişii değiL..
sn duyquLarını çok qüzeL anLatmışsın.. :happy0064
baskentlena 26-03-07, 13:19 Ben buraya polemik yada tartışma yaratmaya gelmediğimi söylemiştim galiba sanırsam...:img-yes:
polemik yapmaya yeltenme bi daha diye cvp yazdık.öyle bir potensiyel sezdim sende.niye dersen.kocaman bu msja cvp yazma demişim hala tutup polemik yaratmaya gelmedm die ırvalamışsın.debelen canım kendi çapında biz sana engel olmayalım hadi sana iyi günlerrrr:good:
malesef ben göremedim .. nası kaçırdım yaa... gerçi eminim çok iyi oynamıştır.. zaten oyunculuktaki başarı grafiği her projede daha da yükseliyordu.. neyse artık bidaki bölüme inşallah dediğiniz gibi daha bol görürüz..
canım benimm... çok teşekkür ederim neşeliiiimmmmm........ sen anladın:img-wink: opuyorum seni kocaman...
canım ebrum en çok da senden özür dilerim .. senin açtığın bu sayfada yazmam gereken şeyler bunlar değildi... ama sen beni anlıyorsun bunu biliyorum...beni en iyi tanıyan sizlersiniz.. sen hasretim ipeğim ahum gül ablam... oyüzden beni anladığınızı biliyorum.. ve hepinizden tekrar özür diliyorum... sizi çok seviyorum... adını yazmadıklarım gücenmesinler:img-wink: paylaşımlarımız arkadaşlıktan öte olduğu için bu isimleri yazdım.. ama hepinizi seviyorum tabi...:img-yes:
Çok teşekkür ederim Ececim... bende senin gibi bisüredir yazamasamda takip ediyorum.. tanışmak kısmet olmadı senle.. ama bende burdan ve tabiiki ebrudan dolayı seni tanıyorum.. hatta istanbuldayken seninle tanışmayı çok istemiştim ama kısmet olmadı.. inşallah bigün tanışırız..
sende kendine çok iyi bak canım..
Onurlu günler...
Cok Sukur Arkadaslar Sonunda Gelebildim:) Ya Ben Onuru Cok özledim Biran önce Su Akset Ciksa Bari...zaten Diziyi Geciklmeli Izleyebiliyorum Bari Kaset Teselli Olarak Ciksaydi
canim ebrucum sende benim icin cok degerlisn inan bana,evet hic unutmam beni kirmadin ogun ve yarim saati askin onuru dinledim :) cok saol:) evet gec oldu ama napiyim pc anca gelebildi...diziyi izlemeyen canlarim bende sizinle ayni kaderi paylsiyorum ... AEOLUN onurla kalin:) sizleri cok seviyorum:)
onurasıgı-irem 27-03-07, 18:53 [B][COLOR="DarkOrchid"]yaaa o kadar bekledim bi karecikmiydi nasıl yönetmen bunlar yaa
offf offf :icon_sorr
diğer bölümlerde sık sık görürüs inşallah... Allah'a emanet olun bye bye
Kral tv müzik ödülleri konusunda da, sadece dinleyicileri suçlamak hata olur.. Yalan politikalarla, halkı kandıran KRAL TV YETKİLİLERİNİ DE, suçlamak lazım.. Hatta suçun en büyüğü onların... Nihat Doğan, THM sanatçısımıda, onu aday olarak göstermişler... bu ülkede ters giden bi şeyler var ya...Allah sonumuzu hayır eylesin... kral tv video müzik ödülleri hakkında söylediklerine aynen katılıyorum eğer THM dalında Nihat Doğanı aday gösterebiliyorlarsa zaten orada ONUR ŞAN'ın o katagoride yer alması doğru olmazdı,zaten bu adaylarıda halkın oylamasıyla seçildiğine inanmıyorum... Öyle olsaydı yani bunu halk seçmiş olsaydı Nihat Doğan değil THM de diğer katagorilerde bile yer alamazdı.Benim diyeceklerim bu kadar,söyleyecek çok şey var ama bazen susacak olmak herşeyden daha hayırlıdır.
gizli_hayran 28-03-07, 20:28 ebrucumm ben burdayım cnmm el kaldırıorumm :happy0064 :happy0064 inşş yeni kasette çıkıomuşş herşey ii olucak inşş hayırlısıyla bi çıksadaa :happy0064 :happy0064 çok gusell olduundn eminimm amaa çok merak ediorumm bütün arkadaslarım gibii nese herkesee ii akşamlar canlarım keninise çok ama çok ii bakın Allaha emanet olun bye bye
birkactane calisma yaptim fazla guzel olmadi ama neyse ( bu arada yurtdisinda yadaigim icin burdaki klavyerlerde snin noktalisi yok onun icin onur san yazabildim :img-wink: )
http://img297.imageshack.us/img297/5256/untitled1lu9.jpg
http://img247.imageshack.us/img247/1218/untitled35jpgeh8.jpg
http://img247.imageshack.us/img247/498/untitled3ge2.jpg
http://img247.imageshack.us/img247/7399/untitled4wp3.jpg
bye bye bye bye
herkese merhaba.ben ezgi daha yeni üye oldum ama ebrucumla tanıştık.inşallah fiziliciğimlede tanışacağım.yani bütün onurseverlerle diyim kısaca dimi.gerçekten ebrucumun ellerine sağlık.ne iyi etmişte bu sayfayı açmış.bütün ONUR severler burdayız.çok güzel yaa.sizleri seviyorum.görüşmek üzere kendine çok iyi bakınn:img-wink:
gene ben.:) siteye ilk defa yazıyorum ya kelimeleride yanlış yazıyorum.küçük bir düzeltme yapmak zorunda hissettim kendimi.düzeltmek istediğimde şu KENDİNİZE iyi bakın.ufak bir ayrıntı ama nedense ben ufak diyip geçemedim.
BEN ONUR ŞAN SEVENLERİ DİYE BUNA DERİM İŞTE.HEPİMİZ BİR ARADAYIZ GERÇEKTEN BU BENİ ÇOK SEVİNDİRİYOR.ALLAH'IM TÜRKÜLERİMİZİN PRENSİNİ BİRİCİĞİMİZİ.ONUR ŞAN'IMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.HEPİNİZİN AMİN DEDİĞİNİ DUYAR GİBİYİM.:good:
neyse lafı uzatmayım ben kendinize cici bakın bye
http://www.ayrilikdizisi.com/images/3_6.jpg
bir iki gün giremedim siteye..evet filizciğim yanlış yazmışım canım benim.tanışmadığım onurseverlerde var onlarlada tanışmak isterim.kendimi tanıtıyım barim.aslen tokatlıyım.yaşım 16.alanım bilgisayar.inşallah web tasarımcısı olacağım.3 senedir ONUR ŞAN seveniyim.aranıza yeni katıldım.şimdilik by canlarımmm:img-wink:
Yagmur_ask 01-04-07, 12:34 Kurtlar Vadisi Terör'ün ilk sahnesinde, Polat Elif'in mezarını ziyaret ettiğinde arka planda Onur Şan'ın sesi duyuldu..çok güzel bir Neşet Ertaş türküsü seslendirdi..bir kez daha sesine hayran oldum.;)
Ayrılık dizisinde çok kısa göründe geçen hafta ama formunda hiç birşey kaybetmediği ortada..inşallah bundan sonra daha sık görürüz.;)
gizli_hayran 01-04-07, 13:34 ezgicim aramıza hoşgeldin cnm. herkess kendine ii baksın canlarım Allaha emanet olun onurlu günlerr .... bye bye
Merhabalar arkadaşlar! Ben geldim!:img-wink:
nasılsınız? ben buraya gelmeyeli neler olmuş neler, polemikler kavgalar falan, yapmayın arkadaşlar. neyse...
Ben şu an bi arkadaşımın evinden yazıyorum,benim evimdeki bilgisayarda bi sorun var ve formlara yazı yazamıyorum:icon_sorr yoksa bende herzaman yazmak isterim:img-yes:
filizcim sende doktürmüşsün şiirlerin hepsi çok güzel:img-wink:
Merhabalar arkadaşlar! Ben geldim!:img-wink:
nasılsınız? ben buraya gelmeyeli neler olmuş neler, polemikler kavgalar falan, yapmayın arkadaşlar. neyse...
Ben şu an bi arkadaşımın evinden yazıyorum,benim evimdeki bilgisayarda bi sorun var ve formlara yazı yazamıyorum:icon_sorr yoksa bende herzaman yazmak isterim:img-yes:
filizcim sende doktürmüşsün şiirlerin hepsi çok güzel:img-wink:
gizli_hayran 02-04-07, 22:10 sonunda ayrılık dizimizde onurumuzun o muhteşem sesini sazıyla sözüyle duyduk harikaydı yaa o ne yapsa yakışır bir numara birrrr :happy0064 :happy0064 geçen haftaya göre bu hafta daha bi çok gördük onurumuzu inşş diğer haftalar daha da çok görücezz hadi arkadaşlar kendinize ii bakınn ben kaçtım dizi kaçıo :img-wink: Allaha emanet olun canlarım bye bye
gizli_hayran 04-04-07, 17:06 slmm herkesee :img-wink: hepsi bir harikaa aysemizin ellerine sağlık :happy0064 :happy0064 nese hadi herkese onurlu günlerr ... Allaha emanet olun canlarım bye bye
hepsi bir harikaa aysemizin ellerine sağlık
tşk edrim gizli_hayran. beğenmenize sevindim:img-wink: . filizcim linker için tşk:img-yes:
mrb arkadaslar nasilsiniz bakalim:) ya dizi bu haftada süperdi ya hemde tek kelimeyle... ah onur ah insan okadarmi ii oynar rolünü bitane ya bitanemsin sen benim:)
http://img299.imageshack.us/img299/5276/15953199aj4.jpg (http://imageshack.us)
http://img466.imageshack.us/img466/1671/93557020nz9.jpg (http://imageshack.us)
http://img299.imageshack.us/img299/4341/65359732rs5.jpg (http://imageshack.us)
http://img299.imageshack.us/img299/1200/34ps2.jpg (http://imageshack.us)
gizli_hayran 09-04-07, 14:20 slm herkese umarım hepinis iyisinizdir canlarım:img-wink: bu akşam dizimizde neler olacak bakalımm :happy0064 :happy0064 onurumuzun o güzel yüzünü görücez yine :happy0064 :happy0064 filizcim harikasın yaa :good: walla sölücek laf bulamıorum yine döktürmüşsün tebrikler cnm bu aradaa senin peder onuru sevmio galiba :img-wink: nese yenileri dört gözle bekliyoruz ... herkes kendine ii baksın Allaha emanet olun bye bye
ONUR_EBRU_SAN 13-04-07, 09:53 merhaba arkadaslar hıc sesınız cıkmıor ama hadı neyse
youtubeye yepyenı vıdeolar eklenmıstır
hadı bakın bakalım
neler olmuş burda böyle.arkadaşlar siz Onur'a destek mi oluyosunuz yoksa köstekmi?bu yazıları aman kimse okumasın da ne seviyesiz hayranları varmış demesin.bu yüzden bu yazılan sayfaların biran önce silinmesi gerek.o ona demiş polemik yapma.o ona demiş sus konuşma.kimse kimseye emir verme hakkına sahip değil.bu kadar kırıcı konuşulmaz.dalga geçip gülmekten yerlere yatanlar bi insanla dalga geçmenin birini aşağılamanın neresi komik.bu mu insani değerler.bu mu kardeşlik.madem söylicekleriniz var mesaj atın ulu orta yerde atıp tutmanın ne alemi var.hem kendi kişiliğinizi düşürmüşsünüz hem bi bütün olarak Onur Şan hayranlarının.bunu yapmaya hakkınız yoktu.burda olma sebebiniz zaten Onur'u sevmeniz.bunu penyezimin tabiriyle canım cicim aşkım bitanem diyerek cılkını çıkarmanın alemi de yok.kim ne yapıyosa sessiz sedasız yapsın.ben Onur için şunu yaptım ben bunu yaptım die hava atmanında alemi yok.bırakın sizde kalsın.herkes kendi çapında yapar bişiler.kimse kimseyi sen naptın Onur için die de sorgulamasın.ayıp şeyler bunlar.ayrıca albüm çıkınca zaten Onur'un müzik şirketinin internet sitesinden haberimiz olacak.albüm yakında, bomba gibi, çok çalışıyolar diyede asistanlıklar da yapmayın.onurun asistanı vardır zaten.bunları yazmak istemezdim ama mecbur kaldım.bundan sonra daha yararlı yorumlar yaparsınız inşallah.
sevgiyle kalın..
MERHABALAR ...
Arkadaşlar güya onur şanı desteklemeye çalışıyosunuz!!!!
ama birbirinizle yarışmaktan başka bişey yapmıyorsunuz.:img-hyste
aranızda geçen konuşmalar gerçekten çok komik.(farkındaysanız bunu bir tek ben söylememişim...önceki sayfalara bakıp örneklerini görebilirsiniz:img-hyste )
kavga etmeyelim dedikçe kavga etmişsiniz yazık...
onur hiç birinize madalya takmaz bunu söyleyim ;
buyüzden komik duruma düşmeyin...
BİRBİRİNİZİN KALBİNİ KIRMAYIN ...
ONURLU GÜNLER!!!
onur şanı çok seviyor ona başarılar diliyorum.:cheer:
hoşçakalın....
[COLOR="black"]mrb arkadaşlar.ONUR abiyi çok seviyorum ama siz sevenlerinin yaptığına bakın.niye herkes ONUR abiyi sahipleniyor.özellikle kızlar.bunun sebebi ne anlayamadım.sanki ONUR ŞAN sizin sevgilinizmiş gibi davranıyorsunuz.sizler ONUR ŞAN ın neyi oluyorsunız ki böyle davranıyorsunuz anlayamadım.tamam ONUR abiyi sevebilirsiniz ama sahiplenmeniz çok ayıp birde şu konu bana çok saçma geldi.ONUR ŞAN ı kim nasıl severse sevsin yani hem aşk anlamında hem kişiliğini sevsin.ne olacak ki sonuçta her iki türlü sevende ONUR ŞAN I destekliyormu evet ee daha ne o zaman bu tartışmalar ya .burada oluşan tartışmalar çok saçma geliyor bana.herkes ONUR için bunu yaptım şunu yaptım diyor.yaptığınızı illaki herkese söylemek zorundamısınız.resmen diğer insanları küçümsüyorsunuz.sizler ONUR ŞAN I sevebilirsiniz buna inanıyorum.Ama Onur Abi için yaptıklarınızı lütfen burda açıklamayın.yok efendim ben şunu yaptım yok efendim ben bunu yaptım ONUR için. KIZLAR ŞU AN TEK BİRŞEY DİYECEĞİM ONUR ŞAN SİZE KALMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ALLAH ONUR ABİMİN YOLUNU HER DAİM AÇIK ETSİN YALAKALIK YAPIP İÇİNE GİRENLERDENDE KORUSUN DİMİ AMA.BEN ONUR ABİYİ GÖRDÜM GÖREMEYENLER İÇİDE ŞUNU DİLİYORUM İNŞALLAH BİRGÜN SİZDE GÖRÜRSÜNÜZ BU ŞANSI BULURSUNUZ İNŞALLAH.sırf ONUR ABİNİN gözüne girmek için birşeyler yapmayın!!!:sad53:
arkadaşlar merhaba haber çok güzel mutlu edici ama ben gidemiyorum.ama ciddiyim kıbrıstaki arkadaşlar bakın yaw gidin de ses neymiş kişilik neymiş bir görün muhteşem bir ses ya ne diyim başka.ebrunun tabiriyle sallayacak onur kıbrısı sizde türkülere doymak o muhteşem sesten türküler dinlemek istiyorsanız mutlaka gidin.gitmeyen pişman olur buna eminim:happy0064
e bu şans ayağınıza gelmişken kaçırmazsınız artık dimi.şiddetle tavsiye ediyorum kıbrıslılar ONUR ŞAN a tam destek devam:good: konsere giderseniz onur u o kadar mutlu edeceksiniz ki anlatamam ayrıca pişman olmayacaksınız zaten onuru tanıyanlar bilir.halkın onuru desteklemesi onu çok mutlu eder.
inanın türkülerimizi ONUR ŞAN dan dinlemek ayrı bir güzel kısaca kıbrıslılar bu konser kaçmazzzzzzzzzzzzzzz:happy0064
bye
ooooooooo benden önce yazanlar varmış.haber gerçekten güzel kıbrısta muhteşem bir türkü şöleni olacak desenize heyt be gidin diyim ne diyim başka
valla birde yeni kasedinden türküler okuyacakmış keşke bende gidebilsem ama kıbrıslılılar kaçmaz bu konserrrrrrr gidin gidin gidin türkülere doyunn :img-wink:
ONUR_EBRU_SAN 17-04-07, 21:11 http://img451.imageshack.us/img451/6640/gjfgjkco1.jpg
ONUR_EBRU_SAN 17-04-07, 22:06 evet bildiginiz gibi istanbula gitmistim
sagolsun osmancim beni kirmadi ve onurla görüsmemizi sagladii
klib cekimlerine gittik birkac resim cekindik onlari sizlerle paylasmak isterim
http://img456.imageshack.us/img456/5733/img5991yv4.jpg
ONUR_EBRU_SAN 17-04-07, 22:13 http://img362.imageshack.us/img362/7999/img5992bn1.jpg
ONUR_EBRU_SAN 17-04-07, 22:18 http://img482.imageshack.us/img482/2451/img5993eq4.jpg
cok tesekkür ediyorum onurcumaaa
harika bir aniydi benim icinnnn
2.sayfada alt sıraLara düşmüşüz.. :( pEK iLqiLenen yok... !
Bu qece İbo Show'da.. Modern Türkücü ya da Zeynep Tokuş'un
türkücüLerLe iLqiLii poLemikii söz konusuydu...
ŞenaY Düdek'te vardı.. Dedii kii qayet modern hoş oLan kişiLerde var..
OnuR ŞAN qenç çocuk.. modern.. iyi de türkü söyLüyor fLn..
Çok hoştu ya..
Tabii İbrahim TatLıses'te dedii kii O kim.. ?:icon_evil :icon_evil
mrblar bayadır girmemiştim siteye.şu ibrahim tatlısesin onur şan için o kim ya demesi konusu. onur şan bir röpörtajında en sevdiğiniz, severek dinlediğiniz sanatçı kimdir sorusuna ibrahim tatlıses ve sezen aksu demişti ve onur şan ibrahim tatlısesin programına seyirci olarak gitmişti.ibrahim tatlısesin onuru tanımaması bundan sonrada tanımayacağı değil dimi(yanlış anlamayın siz tanımaz falan demediniz ben başka birşey kastettim) arkadaşlar biz herkesin tanıması için elimizden geleni yapıyoruz ebru arkadaşımızında dediği gibi onur bu albümüyle ONUR ŞAN benim diyecek kesinlikle eminim süper bir albüm oldu.eminim onuru tanımayanlar bu albümüyle gayet iyi tanıyacaklarr
ALBÜM SÜPER , ONUR ŞAN SÜPER ,SES SÜPER SÜPER SÜPER SÜPERRRRRR:happy0064 :img-wink: sizleri seviyorummbye
arkadaşlar hatırladığım kadarıyla seyirci olarak gitmişti ibo show a yanlış bişey söylemeyimde dimi neyse bye
Onur'un aLbümü çıkınca proqramına davet eder de o zaman qörür bakaLım.. Onur Şan kimmiş.. ;)
ONUR_EBRU_SAN 30-04-07, 13:53 oy oy oy oy cokkkk az kaldi kizlar
burda bir sesizlik var ama eminim
bu firtinadan önce bir sessizlik
onurun albümü cikinca buralar dolupp tasacakk
muhtesem bir albüm bizleri beklyiorrr
hazir olun her an cikabilir tek islem piyasaya sürüs kaldiiii
:happy0064 :happy0064
hepberaberrrrr ONUR SAAANNN demye hazirmiyizzzzzz:happy0064 :happy0064
onurlu günler efenimmmm
etmez canim ortada baska konulardavar cekememezlik var aslinda ibrahm tatlisesin tek velihatti onur sandir ama ibrahim tatlises onu kendine rakip gördügü icin cikamrmaz programa ama insallah
cikarirda görür :D:D
kimmis onur san :D:D
beLkii de.. yAnii çıkarmayabiLir..
Bnce İbo'nun veLiahtı değiL.. Yanii oLmamaLı..
Onur Şan.. Zamanı qeLince kendine çok iyi bir yer
edinicektir bnce.. Kimsenin veLiahtı oLmasına qerek yok.. ;)
http://www.galeriturk.net/getimg/fg1.JPG (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/5612.JPG (http://www.galeriturk.net)
Siyah ZüLfün TeLLerine..
http://www.galeriturk.net/getimg/2314.JPG (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/4517.JPG (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/2413.JPG (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/4561.JPG (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/hj.JPG (http://www.galeriturk.net)
ONUR_EBRU_SAN 04-05-07, 15:05 http://blufiles.storage.msn.com/x1pN1mp8dKYgTGs34Xbxk9pqOc1ggfR527Ud5bC7Q-PivEYD7h7N8wT2ATssoTDP7O3u3NHVUH4JXEKosUjNrj76ZdIL NIZVzf4vxfFJYe9EIA12qH0N0W3Yg
ONUR_EBRU_SAN 04-05-07, 15:06 http://blufiles.storage.msn.com/x1pN1mp8dKYgTGs34Xbxk9pqOc1ggfR527Ue6VspHw-Yyt7BMeRFyIToxNzDGND54ZFtYWoWaqEuIsXw2fIW835ecO-aIzAPHlriLaCHLZmRhpH6kLAadjWxw
onur-fanatigi 09-05-07, 14:03 işte onurumuzun ilk klip görüntüleriiiii
mrb. ya klip varya tek kelimeyle süper hele orda saz çalmış ya bayıldım o kısma çok yakışıyor saz eline onurun dimiii bence süper şahsen çok beğendim valla eksik hiç yok çok güsel bir yorummm .hata benim türküsünü çok güsel yorumlamış(her zaman olduğu gibi).albümün çok güzel olduğuna eminim..ya işte ONUR ŞAN ya daha ne diyim ben klipte herşey süper tek kelimeyle harikaaaaaaa
klipte çıktı yakında albümde çıkacak inş :img-wink:
:happy0064 :happy0064 :happy0064
gizli_hayran 09-05-07, 14:09 slm herkesee ohhhh çok şükürr klibimizz dönüoo az önce izledimm onurumu ve çok tuhaf oldumm uzun zamandırr göremeyincee bööle oluo herhaldee tek kelimeylee harikaa diorum ben çok beendim klibi inşş hayırlısıyla çıksın şu kasette bütün türkülerini dinleyelimm :happy0064 :happy0064 sazıyla sözüyle müziğiylee harika bir klip HATA BENİM ........... :good: :good: :good:
gizli_hayran 09-05-07, 14:12 Ya ben onurunn parmağındaki yüzüğee hasta oldummm bir insana yüzük bu kara mı yakışırr o incee parmaklaraa bu kadar mı hoş dururrrr dimi arkadaşlarrr :happy0064 :happy0064 :happy0064
ONUR_EBRU_SAN 09-05-07, 15:04 sevgili filiz arkadasimiz onurcumuzun klibinden resimler cvekmis hemen bana gönderdi
bende sizler icin birazt calisma yapip simdi burda yayinliycam umarim begenirsiniz
kendimde klibi izledigim zaman cekip görüntüsü daha güzel resimleri eklicem
onurlu günler
http://img515.imageshack.us/img515/4395/untitled5hf5.png
ONUR_EBRU_SAN 09-05-07, 15:06 http://img355.imageshack.us/img355/8963/klibtu8.png
birkac calismam umarim begenirsiniz
ONUR_EBRU_SAN 09-05-07, 15:09 http://img514.imageshack.us/img514/1225/jsdjdhbl8.png
degisik renklerde
ONUR_EBRU_SAN 09-05-07, 15:10 http://img355.imageshack.us/img355/1951/hahsjdkldxl1.png
ONUR_EBRU_SAN 09-05-07, 16:02 http://img356.imageshack.us/img356/3769/bhgvurm7.png
ONUR_EBRU_SAN 09-05-07, 16:07 http://img484.imageshack.us/img484/9351/untitled1mp4.png
ONUR_EBRU_SAN 09-05-07, 16:14 http://img512.imageshack.us/img512/9599/vhfdfu1.png
sinopecim ve kirmizi gül hosgeldiniz
güzel sözleriniz icin cok tesekkür ederim
insallah resimlerin devami gelecek canlarim
evetr sinopecim dizi güme gitti ama elden ne gelir insallah baska güzel projelerde
görürüz hepsini
ebrucugum hosbulduk canim
resimlerin devami gelecegine sevindim:happy0064
maalesefki dizimiz gume gitti,ama benim icimde hala bir umit var ebrucugum,belki dizimizi baska bir kanal satin alir(en azindan kiymetini bilebilecek bir kanal)
insallah tekrar yine guzel projelerle karsimiza cikarlar diyelim
opuyorum seni tatlim
saygilarimla
huriye-onur 10-05-07, 14:16 klip bu ya türkü bu ya ses bu ya.Tek kelimeyle mükemmel olmuş.Öncelikle resimler için filizime daha sonra da ebruma çok teşekkür ederim,ikinizde harikasınız. onur harika söylemiş o kadar çok yakışmış ki bu türkü; dinleyip de hayran olmamak mümkün değil. Harika ya başka ne denebilir ki .
ONUR_EBRU_SAN 10-05-07, 18:06 http://img520.imageshack.us/img520/7423/img6349pn6.jpg
huriye-onur 11-05-07, 11:44 önemli değil güzelim bu bile yeterli ONUR olsun da gerisi önemli değil.kaseti sabırsızlıkla bekliyorum.KONYAdaki konseri geçen seneki gibi süper geçecek.İnşallah o zamana kadar kaseti çıkar.konserde beraber döktüreceğiz inşallah filizim.:happy0064 :happy0064 :happy0064
gizli_hayran 11-05-07, 19:42 ahhh ahhh onurr albümününn çıkış türküsüylee yüreklerden dağladı herkesii eminim buna yüreğine sağlıkk neset ertaş ustamızın onun en bilinen türkülerinden biri olan hata benimi onurumuz ağzına yakışır bir şekildee fevkaladenin fevkinde okumuşş:good: onurumuzun da ağzına sağlık her dinlediğimdee beni başka başka alemlere götüren bu türkü ile bizleree doyumsuzz bir türkü ziyafeti yaşatan ve yaşatacak olan onurumuzaa çok çok teşekkürlerimizi de sunuyoruzz hayırlısıyla en kısa zamndada albümünün elimizde olması temennisiyle herkese onurlu günler canlarım ... bye bye
dişi-kartal 13-05-07, 00:43 Herkese selamlar arkadaşlar;
Onur Şan muhteşem bir oyuncu aynı zamanda yorumcu başarılarının devamını diliyor umarım onu yeni projelerde görmek istiyoruzz...
Buqün Hata Benim türküsünü radyodan dinLedim.. ;)
Ebrucum verdiğin adresLerden de dinLemeye çaLışıcam.. saoL..
sTAR artı'da dinLedim..
o da mmc ve arma müziik'in sahipLerinin radyosuydu sanırım..
SürekLii çaLabiLİrLer..
Önceden de türkÜLerii iLk ordan dinLemiştim..:img-wink: frekansının sadece İstanbuL için biLiyorum.. 88.6..
Bu arada maiL qeLmiş.. Onur saLı qünü KraL Tv'deymiş.. :happy0064
Çok sevindim bu habere..
OnurLa iLqiLi bir çaLışma.. Ebru söyLedii ve bnde arkadaşıma rica ettim..
BizLer için çaLışma yaptı.. Bnce çok qüzeL oLmuş..
İsteyen herkes kuLLanabiLir.. pelosh nickLii peLin arkadaşımıza tşkLer.. eLine sağLık..
http://img468.imageshack.us/img468/7112/onurburculv9pv3.jpg (http://imageshack.us)
gizli_hayran 15-05-07, 21:02 slmlar canlarım umarım hepiniz iyisinizdirr walla ne diim onurumu gördüm daha da ii oldum kıvırcık ali,zeynep tabiki onur şanımızla birlikte çok gusel bir türkü şöleni yaşadık umarım bütün arkadaslarım izlemiştirr onur yeni albümüyle ilk olarak katıldığı programda şarkılarını çok gusel bir sekilde tanıttı ne diim bu programı yapanlara kıvırcık aliye bizi onurumuzla buluşturduğu için (tv den de olsa ):img-wink: Allah herkesten razı olsun ... KENDİNİZE İİ BAKIN ONURLU GÜNLER HEPİNİZEE bye bye
Onur'u uzun bir aradan snra tv ekranLarında ve bir müzik proqramında
qörmek çok iyi oLdu.. Yenii aLbümü çok qüzeL oLmuş..
DinLeyebiLdiğim kadarıyLa.. "anLadım"ise favori parçam.. ;)
Birazcık resim çekmek istedim.. TeLefonuMLa çektiğim için çok iyi değiLLer.. ;)
http://img233.imageshack.us/img233/8878/190788015bo7.jpg (http://imageshack.us)
http://img217.imageshack.us/img217/4555/190788000zf5.jpg (http://imageshack.us)
http://img217.imageshack.us/img217/5373/190788007vc3.jpg (http://imageshack.us)
http://img239.imageshack.us/img239/1793/190788020xg0.gif (http://imageshack.us)
http://img523.imageshack.us/img523/7978/190788021ow6.gif (http://imageshack.us)
http://img523.imageshack.us/img523/9530/190788022nb2.jpg (http://imageshack.us)
sevval1907 16-05-07, 12:14 buda benden bi onur avisi
http://www.galeriturk.net/getimg/onur_avisi.png (http://www.galeriturk.net)
yorum yapmayı unutmayın
isteyenler kullanabilir:img-wink:
gizli_hayran 16-05-07, 13:08 oleyyyyy :happy0064 :happy0064 :happy0064 aylardır beklenen albüm sonunda çıktı hadi herkese hayırlı ve uğurlu olsun kendinize ii bakın canlarım bye bye
sevval1907 16-05-07, 17:12 OY OY OY canim sevvalcim süpriz oldun bize muhtesem olmus hemen diger forumlarda avatar resmim olarak kullanmaya basladim harikaisn canim benim ellerine saglik inan böyle onuru düsnp resimler yapilinca yada ilgi gösterince cok mutlu oluyorum tekrar ellerine saglik
onurlu günler arkadasim
yorumun için teşekkürler canım beğenmene sevindim:img-wink:
aLbüm çıkmış.. süper.. :happy0064
Cuma qünü aLıcam inş.. ;)
ResimLer için bişii değiL arkadaşLar..
gizli_hayran 16-05-07, 21:01 Haydeee müzik marketlere hücum :img-hyste kendinize ii bakın herkese onurlu günler bye bye
huriye-onur 17-05-07, 08:59 :cheer: Sonunda albümümüze kavuştuk.sevinçten uçuyorum valla bir an önce alıp dinlemek için sabırsızlanıyorum.Herkese hayırlı uğurlu olsun.Haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii müzik marketlere.:cheer: :bella :bella :bella :bella
gizli_hayran 18-05-07, 13:00 Onda zarafet onda şan
Herkes bakar hayran hayran
Kurban sana bu can
Çünkü o bir ONUR ŞAN ... :img-wink:
cnm filisim seninkiler kadar muthiş olmasa da :icon_sorr
canlarım kendinize ii bakınn onurlu günlerr bye bye
gizli_hayran 18-05-07, 13:20 Onda zarafet onda ŞAN
Ne de olsa soyundadır ŞAN
Uğruna feda bu can
Rabbimin sevdiği kuludur ONUR ŞAN ...
AZ ÖNCEKİ DÖRTLÜĞÜ FİLİSİN SAYESİNDE BİRAS DEİŞİK BİŞİ YAPTIK :happy0064 BAKALIM BEENİCEK MİSİNİZ ??? onurlu günlerr bye
Onur'un aLbümü aLmak için buqün Seyhan'a qittim..
ama daha qeLmemiş..
Bir an önce dinLemek istiyorum ya.. AnLadım'ı çok beğendim..
http://img511.imageshack.us/img511/951/12170194rg1.jpg (http://imageshack.us)
http://img514.imageshack.us/img514/2523/1403096mq5.jpg (http://imageshack.us)
ONUR_EBRU_SAN 18-05-07, 20:06 Yarın qeLicekmiş..
1 hafta içeriisnde aLırım inş.. ;)
insallah burcuucum al bakalim biz gec alicaz ama olsun:)
herkezi krala bekliyoruz...
onurlu günler
Buqün aLbümü aLdım.. :happy0064
TürküLer süper.. HaLa "anLadım"favorim.. Çok hoşuma qitti..
Bu seferkii aLbüm kapağı resimLer fLn çok az oLmuş
ama yine de çok qüzeL..
Ebrunun hazırLadığı videodan resimLer çektim.. İnş bişi demez.. ;)
http://img395.imageshack.us/img395/6282/12jn4.jpg (http://imageshack.us)
http://img167.imageshack.us/img167/1317/13ju0.jpg (http://imageshack.us)
http://img395.imageshack.us/img395/4059/14ie7.jpg (http://imageshack.us)
http://img167.imageshack.us/img167/7208/15nq0.jpg (http://imageshack.us)
Onur yarın sabah atv'de Sabahın Körü proqramındaymış..
Yarın okuLa qeç qidiyordum.. süper ya.. :img-wink:
Önce Onur'u izLerim.. Proqram bitince de okuLa qiderim.. :happy0064
selam zeytin dalı dizisi ile ilgilenen arkadaşlar var ben bu dizinin fil müziğini arıyorum bilen varmı acaba
arkadaşlar .3 ü bir yerde programı çok güseldi.ONUR sevgili AHMET TURAN ŞAN BEYEFENDİYLE(babasıyla) ilk defa beraber bir programa çıkmış.onurun saz çalmasına bayılıyorum.eline çok yakışıyor.bide ses süper olunca alllahhh.
byebye
gizli_hayran 25-05-07, 21:30 slmlar herkese dün akşamki üçü bir yerde programı beşi bir yerde oldu :happy0064 türkülerle harika bir akşam yaşattılar bize baba oğul doyumsuz bir program oldu ne diim ALLAH ONURUMUZU BİZDEN VE SEVGİLİ BABASINDAN MAHRUM ETMESİN ... Allaha emanet olun canlarım onurlu geceler bye bye
huriye-onur 26-05-07, 10:58 gerçekten mükemmel bir programdı.Sevgili Ahmet Turan Şan ve Onurumuz gururumuz bizlere doyulmaz bir program izlettiler.Onurun babasıyla beraber bağlamayla türkü söylemesi çok güzeldi.Bin kere izlesem tekrar da izlerim.
selam arkadaşlar ben de bu sitede yeni üye sayılırım.
ben de onur şan hayranıyım.umarım sizinle çok güzel sohbetler ederim.
aynı zamanda bu aralar onur şanın kuzeni nida şana da takmış durumdayım.
beni de aranıza kabul ederseniz çok ama çok sevinirim sevgiler...
Sabahın Körü proqramına katıLmasaydı daha iyi oLurdu sanki.. Kendini ifade edemedi.. fazLa yer buLamadı fLn nyse.. Yine de qüzeLdi..
Üçü bir yerde proqramını ise unuttum.. :( İzLeyemedim üÜüf.. !
http://img521.imageshack.us/img521/1396/22522411um8.jpg (http://imageshack.us)
http://img148.imageshack.us/img148/1649/83578293bn5.jpg (http://imageshack.us)
http://img80.imageshack.us/img80/7100/47356587uv1.jpg (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/180/73027257mn7.jpg (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/5015/18615094or5.jpg (http://imageshack.us)
Üçü Bir Yerde proqramını kaçırmıştım.. Ama bir yerden izLedim ve birazck resim çektim.. =))
http://img529.imageshack.us/img529/2430/38995049sf7.jpg (http://imageshack.us)
http://img529.imageshack.us/img529/4615/20334168xb6.jpg (http://imageshack.us)
http://img526.imageshack.us/img526/5508/13316184hx0.jpg (http://imageshack.us)
http://img152.imageshack.us/img152/9697/65023666ce6.jpg (http://imageshack.us)
http://img514.imageshack.us/img514/1412/10ct1.jpg (http://imageshack.us)
|