Tüm Versiyonu Göster : Milliyet de Sizinle Gurur Duyuyor !! (Milliyet/CEZA)
Sokaklar sanki bahçesi belde dokuz milimetresi
Ucuzdan insan harcayıp bedava candan etmesi
Sporcu mu kumarbaz mı elindeki bonservisi
Teşviklerde gelince terlemeden vurdu voleyi
Türkiye sizinle gurur duyuyor
Hamili kart yakınları yakınlarının yakınları
Satın alıyor yarınları tok gezerler karınları
Rüşvet çözer sorunları para basar torunları
İnanç deyip insanlara kendi ceza kesenler
Zihniyet hem kara hem de çıkar sağlar yalanlar
Türkiye sizinle Gurur duyuyor
Hem yer hem yedirir bu hayali icraatçı
İçi de bir dışı da bir hortumlayan bir vampir
Her bir fesat tam bir hasat ihaleyse bizdedir
Türkiye sizinle Gurur duyuyor
Oldukça hoş bir çalışma olmuş.
Ceza'nın muhteşem sözleri ve özgün söyleyiş tarzıyla bir anda ekrana bakarken buluyorum kendimi..
İzledikçe de izleyesim geliyor, gerçekten çok güzel.. ;)
Ben bu başlığı açmaya çalışmıştım ama açılmadı gelmiş sonunda..Sözler gerçekten Türkiye'nin şu zamanlarında cuk diye oturmuş diyebilirim..Ama Milliyet ve sahibi Aydın Doğan'la alakası olmayan sözlerde diyebilirim..Ama reklam kime ait olursa olsun güzel olmuş..
Zaten Ceza'nın şarkılarını(yerli plaka albümünden öncekiler) seven biriydim. Reklamdak sözleri muhteşem. Reklam da çok başarılı.
Çok güzel bi reklam olmuş ya süper Ececim sözleri yazdığın için çok teekkürler ben pek Ceza sevmezdim ama bunu kesinlikle albümüne koymalı :img-yes:
E_B_R_U_"Lİ 20-12-07, 09:07 çok güzel bi çalışma olmuş.şarkı da güzel,anlamlı.ben de denemiştim bu başlığı açmayı sonunda biri açmış.
Reklamı video bölümüne ekledim..İzlemeyen arkadaşlar varsa ordan izleyebilirler :)
KeReMcEmİm 21-12-07, 17:58 süperrr gerçekten bayıldım tabi cezada her zamanki gibi harika
gerckten harıka bı reklam ınsanı tv önune cekıor .mılleyet gazetesı harıka bı fırık bulmus.özellıkle cezanın rap i süper;).tmm günümüzü anlatıor...
tabi reklam yerinde olmuş da keşke yaptıkları sadece reklamda kalmasa..
cezayı severim ..bu da çok süper olmuş :)
Slogan falan hoş ama ben Ceza' yı ve yaptığı müziği beğenmediğim için sevemedim bu reklamı :s
güzel bi reklam olmuş cezayı pek sevmem ama reklam çok iyi :img-wink:
Sonunda gerçekten Harika diyebileceğim bir reklam olmuş tebrik ederim Milliyeti ve Cezayı :img-wink:
Harika bir reklam, her basladiginda isimi birakip reklama odaklaniyorum.
Ceza yine müthis seslendirmis, sözlere zaten diyecek birsey yok. Tebrikler Milliyet :img-yes:
Bir Ceza fan olarak tarafsız yorum yapamıcam... Mükemmel olmuş... Sözler çok hoş... Her zamanki gibi...
melike_bekir 25-12-07, 23:05 cezayi severdim tabi beet calmadan önce
reklamda gercekten cok güzel olmus
"Türkiye'de işte bunlar oluyor" diye gerçekleri görmemezlikten gelenlerin gözüne gözüne sokan reklam filmi.Ceza'nın muhalif tarzını zaten biliyoruz sözler onun görüşlerini fazlasıyla yansıtıyor ve çok beğendiğimi söylemeliyim.Özellikle "inanç"la ilgili kısımdaki görüntülerdeki olayı hatırlayanlar için düşündürücü de.Son dönemin belki de en iyi reklamı.Ama sorun şu ki reklamı ilk izlediğimde "Tüm bunlardan utanç duyan herkes, Milliyet de sizinle gurur duyuyor" sözünü duyana kadar bir gazete reklamı olabileceği aklıma gelmemişti.Fazlasıyla iddialı bir laf olduğunu düşünüyorum Milliyet=Aydın Doğan'ın işin ucunda olduğu düşünülürse kendilerini aşmışlar bence.İzledikçe gurur duymak size mi kaldı demeden kendimi alıkoyamıyorum maalesef.Medya patronlarının da neler yaptığını gayet iyi biliyoruz.:img-cool2
Salt bir reklam olduğu düşünüldüğünde çok başarılı o ayrı konu.:img-yes:
İzlerken yayın-yapımcı kuruluş hakkında soru işaretlerinin kafamızda dolaştığı reklam. Özellikle Sn. Emin Çölaşan'ın, Kovulduk Ey Halkım Unutma Bizi kitabından sonra Aydın Doğan'ın izlemesini tavsiye ediyorum. :icon_whis
Ceza faktörü ise reklama ayrı bir hava katmış. Başarılı çalışma!
reklam güzel ama anti cezacı olduğumdan pek oturtamadım ama cezanın yaptığı en hayırlı iş heralde bu reklamdır...
cezayı çok sewiorum reklamdaki sözleri söyleyiş tarzı
reklama gerçekten bayıldm son zamanlardaki en güzel
reklamlardan biri olmuş
angel eyes 29-12-07, 23:28 valla ben çok sevdim.
hemde ceza varken daha bir farklı olmuş yani.
Ne derlerdi böyle durumda...
Dinime söven Müslüman olsa mı ne..
Aynen o durum işte.
Tüm bunları söyleten Aydın Doğan olmasa yiycem de hani... Utanmada yok ki adamlarda...
ıslak ıslak 30-12-07, 12:44 Reklam harika, verilen mesajlar, anlatılmak istenen düşünce herika.. Yalnız Aydın Doğan'ın sahibi olduğu bir medya grubunda bütün bu anlatılanlar ne kadar gerçekçi olur orası tartışılır..
reklam güzel ama anti cezacı olduğumdan pek oturtamadım ama cezanın yaptığı en hayırlı iş heralde bu reklamdır...
cezayi takip etmedigin icin en hayirli isi bu oldugunu zannediyosun eger boyle bir cumle kullaniyosan once yaptigi isleri ayrintilariyla bilmen gerekiyo:img-wink:
bence reklam su son aylar icerisinde yapilan en anlamli ve en guzel reklam olmus cezanin sozleri herseyi anlatiyo zaten
aslında reklam güzel düşünlmüş rap sevmediğim halde şarkı sözleri baya anlamlıydı fakat aydın doğanın sahip olduğu bir yerin bunları demesi ne kadar inandırıcı oda tartısılır
Reklamı ve verdiği mesajı çok beğendim. Son zamanlarda düşünülmüş en iyi iş. Ama arkadaşlardan birisine Aydın Doğan mevzusunda katılıyorum. Yine de çok güzel düşünülmüş.
Sloganı da çok beğendim..
Kendini din kültürü öğretmeni sanan tarih hocam hariç tanıdığım herkes reklamı çok beğenmiş. Adam bir saat boyunca reklamı bize karaladı. Neymiş efendim, dini karalıyorlarmış reklamda! İşte; bu gerçeklerin işine gitmediği insanlar da var. Ne yazık ki bunların bazıları böyle eğitimci(!)
Yeri değil belki ama tutamadım kendimi, "Türkiye sizinle gurur duyuyor" (!)cümlesini ona da kurmak istedim!!
İzlerken yayın-yapımcı kuruluş hakkında soru işaretlerinin kafamızda dolaştığı reklam. Özellikle Sn. Emin Çölaşan'ın, Kovulduk Ey Halkım Unutma Bizi kitabından sonra Aydın Doğan'ın izlemesini tavsiye ediyorum. :icon_whis
Ceza faktörü ise reklama ayrı bir hava katmış. Başarılı çalışma!
Tüm söylediklerine katılıyorum:img-wink:
Ceza'yı çok sevmesem de nefret de etmiyorum.Bu reklama yakışmış.
Anlamlı bir reklam olmuş.Böyle bir reklamı tasarlayanları tebrik ediyorum.Ama Aydın Doğan'ın sahip olduğu bir gazetenin bu reklamı yapması şaşırtıcı cidden
cezanin herzamnki hali dokturmus yine herzamn super sozler yaziyo ozellikle politik konularda reklamda super olmus zaten hele turkıye sizinle gurur duyuyor lafı resmen cuk oturmus bu insanlara elestiri amaclı solenecek en guzel söz hatta.
bence süper bir reklam olmuş şarkıda süper zaten:D
aydın doğan kısmına bende katılıyorum:)
keremcemüke 10-01-08, 20:05 süper bir reklam olmuş çaok kaliteli çok da güzel msj vermiş Milliyeti takdir ettm
yabancıdamat 12-01-08, 12:24 ben rap dinlemem ama şarkı süper olmuş en önemlis sözleri süper
pelin_irem 12-01-08, 17:22 cezayı rapi çok severim ben bence reklam harika olmuş :img-wink:
:::Tugce::: 12-01-08, 20:21 evet ya sözleri çok hoşuma gitti benım.normalde rep dinlemem ama sözler süper:img-yes:
raptan pek hoşlanmam ama reklam çok güzel olmuş görüntüleriyle olsun sözleriyle olsun verdiği mesajla olsun süper bi reklam şapka çıkarılacak bi reklam vallah:img-hi:
Reklami yaptiranin motiflerini onaylamasamda Reklam gercekten harika olmus! Cezanin o etkili sozleri ile gercekciligi bulusunca bu ulkenin gercek problemleri, el altinda neler oldugunu gercekten satir aralarinda sunuyor.
<gumus><mehmet> 15-01-08, 13:18 Ceza falan pek dinlemem ama bu reklamda öne çıkan zaten ceza değildi bence.
Reklamın fikri,sözleri hoşuma gitmedi desem yalan olur.
Ama bu halde olduğumuz içinde kendimizden utanç duyuyorum:icon_sorr
süper olmuş reklam zaten cezayıda çok sewiorum
tam adamına söletmişler bugünlerde en beyendiim
reklamlardan biri
Açıkça söyleyeyim Ceza'yı hiç sevmem..Rap müzik zaten dinlemem ama reklamı takdir ettim doğrusu..Hakkını vermek lazım..Ellerine sağlık Ceza..Umarım ulaşması gereken yerlere ulaşmıştır !!!...
Reklamın Milliyet'e, doğal olarak da sahibi Aydın Doğan'a ait olmasına şaşırdım elbette. Neden böyle bir reklam hazırlama ihtiyacı duydu bilmiyorum ama ne olursa olsun. Kimin olursa olsun, reklam muhteşem.
Ceza dinlemem. Nefret ettiğimden, sevmediğimden falan değil. Hiç dinlemeğim için müzik tarzını beğenmiyorum da diyemem ama; Sözler, cezanın yorumu, görüntüler...Herşeyiyle mükemmel bir reklam:good:
İLK AŞKIM_MERVE 29-01-08, 12:35 MUHTEŞEM ÖTESİ BİR REKLAM..
cezanın agzına saglık..süper olmuş..:happy0064
walla milliyetten ilk defa böle bişey geldi şaşırdım..
AMA HARİKA BİR REKLAM...EMEGİ GEÇEN HERKESİN ELLERİNE SAGLIK!!:)
:happy0064
tam anlamıyla süper bir reklam olmuş hem cezayı hemde milliyeti kutluyorum olaylar çok güzel anlatılmış:happy0064:img-yes:
cezayı sevmem ama bu reklama bayıldım türkiyenin gerçeklerini çok iyi anlatmışlar:D:D:D
Çok başarılı bir reklam olmuş.
Ceza'nın reklam şarkısı hoş.
reklam iyi hoş da bi sorun var;
ben aydın doğan la gurur duymuyorum!!
I-love-Miley 03-02-08, 17:05 Ben bu reklama bayılıyorum.Her çıktığında şarkıyı beraber söylüyoruz Ceza'yla :)
Bu reklama bayılıyorum.Çok çarpıcı ve gerçekçi olmuş.Ceza kendini gösterdi yine..Her çıktığında ona eşlik ediyorum..Görüntüler ve cezanın ağzından dökülenler tam oturmuş yerine!
harika ötesi bir reklam.
ilk izlediğimde bu tip insanların utanacaklarını düşünmüştüm.herhalde bugünlerde en çok kafama taktığım şey olsa gerek ki "hamili kart yakınları yakınlarının yakınları" kısmını ayakta alkışlamak istedim.şahsen böyle bir şeyi ben yapsaydım galiba o an aklıma bu şarkı gelirdi ve kendimden utanırdım.
volley_fb_girl 05-02-08, 10:10 tek kelimyle süper bir reklam olmuş :)
süper eklam olmuş
reklam sayılmaz aslında türkiyenin gerçeklerinii 1-2 dakikada gösteren mini bir belgesel niteliği taşıyor
cezada renk katmış
TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR
asi_dimple 08-02-08, 13:16 süperin ötesinde bir reklam ülkemizin gerçeklerini bu kadar güzel yansıtabilir bu reklamı yapanları kutlarım valla çok iyi düşünmüşler:good::img-yes:
bu reklamı ve şarkıyı çok seviyorum..o reklama rastlayınca onu seyrediyorum sonra kanalı değiştiriyorum..cezanın ağzına sağlık..çok güzel söylemiş..
Ben bu Reklam Filmini cook begendim ben zaten Cezada dinlerdim ama Harika yapmis yani..Türkiye Gerceklerini Cok güzel anlatiyor.. ya burda bir arkadas yazmis iste sirf onu izliyorum sonra Kanali degistiryorum diye aynen bende öyle yapiyorum yani bu reklam Filmi cok Hosuma gitti..
Reklamı ilk izlediğimde ''alla alla ne diyo bu'' dedim yani rüşvet sahnelerini gösterirken Türkiye sizinle gurur duyuyor cümlesi biraz kafamı karıştırdı.sonra reklamın sonunda ''Tüm bunlardan utananlara Milliyet te sizinle gurur duyuyor''yazısı çıkınca Reklamın konusunu anladım:D
Helal olsun çok başarılı ve güzel bir reklam, haklı da!
bence çok başarılı bir reklam ceza şarkıyı süper sölemiş yaaa:))))))))
__THALIA__ 13-02-08, 22:30 Reklam süper olmuş,"Tüm bunlardan utanç duyanlar,Türkiye sizinle gurur duyuyor!" !!! Türkiye gerçeklerini tek tek gösteriyorlar...Ne yazık ki Türkiye gerçeklerini...!
angel eyes 13-02-08, 22:39 süper bir reklam olmuş.
türkiyenin gerçeklerini yüze vurmaya çalışılmış ancak anlayana tabi.
geneticist 14-02-08, 19:35 Çok çok başarılı bir reklam. Kesinlikle iyi düşünülmüş bir çalışma olmuş. Türkiye'nin gerçekleri daha açık ifade edilemezdi. :img-yes:
sözler gercekten güzel ama ANTİ CEZACI(yııss):img-punk:
cezaa süpper yaaa tam adamını bulmuşlar
harika bi reklammmmmmmm:happy0064:happy0064:happy0064
ceza harika yorumlamış şarkıyı yaa:D
ve şarkının sözleri de süper
milliyet süper bir noktanın üerinde durmuş
pardon süper noktaların :)
reklamı görünce şok oldm bizim okulda çekilmiş şaşrdm :DÇok güzl bi reklamdı..
Ceza zaten kendini göstermis nadir rapcilerden bir tanesidir..Onada anca böyle bir reklam yakisirdi zaten..Ceza Böyle devam ;)
Ceza'yı sevmem ama reklamdaki müzik güzel :good:
Görüntülerini bilmem ama ben şarkıya hasta oldum.
Reklamı izlemesemde şarkısını mutlaka diinliyorum:good:
Çok güzel bi reklam olmuş ya süper Ececim sözleri yazdığın için çok teekkürler ben pek Ceza sevmezdim ama bunu kesinlikle albümüne koymalı :img-yes:
Katılıyorum Nilcim gerçekten güzel bir çalışma olmuş :good:
Güzel reklam olmuş ceza zaten iyi reklam da güzel mesajlar vermiş.Müzik süper kısaca güsel bi reklam olmuş..
bencede güzel ama dahada güzel olabilirdi.Bundan sonrada görürüz reklamlarda inşallah
MaD AvriL*** 05-05-08, 14:59 sarkı süper!xD
a.oyunu_sweet 19-05-08, 12:03 süper bir reklam olmuş..artı birde cezaM'ın o müthiş şarkı sözleri ve yoruumu..tek kelimeyle süperr!
lady croft 01-06-08, 15:10 Çok yerinde bi reklam olmuş, süper...
reklamı bende çok beğendim
umarım verilen mesj yerine ulaşır
Ceza dinlemesem hatta gıcık olsam bile bu reklamda ona acayip bi sempati duydum.. Böyle seyler yapılması cok hos, verdiği mesajlar cok güzel :good:
süper bi reklam içeriğine bayıldım harika bi mesaj veriyo
Cezayı hiç sevmem buna rağmen reklama ve müziğine felan bayıldım süper ötesi olmuş!
adı geçen gazetenin çıkarcı ve popülist tutumundan ve tarafsız olmadığını düşündüğümden dolayı( iktidar kimse ona yakın ol) reklamlarını icraatlarını tasvip etmiyorum. içten ve samimi değiller.
sevgiler.
Gazi_Fanı_Ecem 15-07-08, 22:14 ceza süper adam
ee onun olduğu reklamda tabi SÜPER oluyor
.:ozge-lale:. 21-07-08, 17:31 bir şeyler söylemeye çalışmış ama tarafımca çözülemeyen reklam
_yorumsuz_ 27-07-08, 21:24 Cezayı hiç sevmem ama bu reklamda rol oynadığı için onu takdir ediyorum. Gayet iyi bir mesaj veriyor reklam bence.
break-us_35 28-07-08, 12:04 Kesinlikle harika bir reklam.
Ceza'yı da sürekli dinleyen biriyim Ve topluma rap'le verdiği mesaj harika. :good:
Şu ana kadar gördüğüm en iyi reklamlardan biri...Verdiği mesaj çok önemli...Görüntü ve müzikle mükemmel olmuş:img-wink:
Gerçekten harika bir reklam ....
Çok süperdi
Türkiye Sizinle GuruR duyuyor
gerçekten harika..
coq harıka bır reklam..gerceklerı soluo..ve bayılıorm bu reklama..
|