Tüm Versiyonu Göster : Testere 5 (Saw 5) 31 Ekim 2008
Dünyaca ünlü korku filmi Testere durmadan, duraksamadan ilerliyor. Serinin 4.filminden sonra 5. ve 6.filmlerinin de çekilmesine karar verilen Testere, 5.filmle Ekim 2008'de vizyonda olacak.
İlk 4 filmin dünyada elde ettiği hasılat sayesinde 5.filminin de çekimlerine gelecek sene başlanması ön görülüyor.
Filmi ülkemizde en geç kasım ayında izleyebileceğiz.
Yapım : 2008, ABD
Tür : Gerilim / Korku
Yönetmen : David Hackl
Senaryo : Marcus Dunstan, Patrick Melton
Oyuncular : Tobin Bell, Costas Mandylor, Scott Patterson
Gösterim Tarihi : 31 Ekim 2008
Sinemalar
oo bu haber super iste testere serisinin bastan sona kadra izledim 4.cusude cok iyidi 5.sinin cikacagini biliyodum ama bu kadar kolay cikacagini dusunmedim
Tobin Bell in 5.seridede olmasina sevindim
filmi merakla bekliyorum :)
5. filminde çekileceğini duymuştum.Ama bana fazla abarttılar gibi geldi.Keşke bu kadar uzun sürdürmeselerdi.Bi de 6.sı olcak:icon_whisGenede izlemekten vazgeçemem.İlk 4 seride çok güzel.Bu filmi de kaçırmam.Zaten 4.filmde devamı olduğu anlaşılıyodu.Artık kasım 2008'e kadar beklicez:)
sariseren aslinda bazi filmler gercekten devami cekildikce sacmaliyo ama saw in 4 serisinide izledim suana kadar bana sacma gelmedi o bakimdan devamini merakla beklyiorum hep ama eger bir gun sacmalanirsa o zaman devam edilmesini bende estemem tabiki
sariseren aslinda bazi filmler gercekten devami cekildikce sacmaliyo ama saw in 4 serisinide izledim suana kadar bana sacma gelmedi o bakimdan devamini merakla beklyiorum hep ama eger bir gun sacmalanirsa o zaman devam edilmesini bende estemem tabiki
bir saw fanatiği olarak yazdıklarına aynen katılıyorum.
Serinin ilk üç filmini izledim.Ben üçüncü filmi ilk iki filme oranla pek beğenmemiştim.Dördüncü filmi henüz izlemediğim için bir yorum yapamayacağım.İlk üç filmi değerlendiriyorum da bence serinin devam etmesi doğru değil.Ana karakter artık yok ve senaryoda yenilik yapmak da güçleşir filmler arttıkça.
valla çok sevindim 4.filmde zaten saw "oyun yeni başlıyo" diyodu..6.da varmış valla gdicem hepsine..7,8 olsa bile sıkılmam bu filmden harika bi senaryoo:happy0064:happy0064
konu sapmadikca ve Tobin Bell filmde oldugu surece izlerim :) o adamin ayri bir havasi var ya olumu bile bir oyun yani
Ünlü korku serisinin önü açık. Devam filmlerinin yönetmeni belli oldu!
Testere serisi sinema dünyasında ciddi bir tartışma yarattı. Bazı izleyiciler ve eleştirmenler serinin öncülüğünü yaptığı yeni "Acı Sineması"nı fazla kanlı ve acımasız bulurken, kimileri de serinin korku sinemasına yeni bir soluk getirdiğini savundu. Kesin olan bir şey varsa, o da bu tartışmaların korku filmlerine olan ilgiyi ve merakı arttırdığı yönünde. Testere serisinin 5 ve 6 numaralı filmlerinin şimdiden kesinleştiği söyleniyor. Hatta projeleri, daha önce seride farklı konumlarda görev alan David Hackl'in yöneteceği söyleniyor!
hadi bakalim hayirlisi bu seferki senaryoyo cok merak ediyorum bu ise nasil basladigii son seride anlatti bu sefer neyi anlayacak gerci birkac soru iserati vardi gine bu filmde onlarada cvp verilir sanirim
Bu seferki senaryoyu ben de çok merak ediyorum.Umarım diğer filmler gibi güzel olur.Abartılı ya da saçma sahneler görmek istemiyorum:)Eğer devam edicekse seri umarım saçmalamazlar.Çünkü normalde devam etmesini isterim.Saçma sapan olmaması koşuluyla...
henüz 4ü izlemedim 5in cikacagi söyleniyor neyse tadinda kalir umarim filmimiz
ekime daha var ama dört gözle bekleyeceğim doğrusu gerçi diğer serileride çok fazla izleme şansım olmadı ama yinede bunu izleyesiye kadar diğerlerinide izlemeye çalışırım artık
5,6,7,8,.. Daima sürsün bu proje tabi senaryo hep böyle süper kalirsa
bayilyiorum bu yapima.. öyküye.. SAW forever, 5den resimler ins. yakinda gelir
5.serinin resimlerini bende merakla bekliyorum :D yani kucuk bir haberde olsa olur ama en son bildigim kadariyla ekim-eylul gibi 5.cisi cikiyomus
sabirsizlikla bekliyorum : )
5. son olacagini saniyordum demek 6da gelicekmiss... bakalim nasil ilerleticekler hikayeyi.....
iste bu cok güzel bir haber
tüm 4 bölümünüde izledim
ve 5. bölümüde tabiiki izliyecegim
harika bir film
simdiye adar izledigim tek anlamli ve gercek hayatta olabilecek bir korku filmi bence:img-yes:...ince tetaylarina kadar düsünülmüs ve korkuyu gercektende icten hissetmekisteyenler icin muhtesem bir film...
5'i sabirsizlikla bekliyorum:happy0064
Vaaayy 5.mi geliyor :happy0064 Bu habere çok sevindim.Sabırsızlıkla bekliyorum.
1-2-3-4 hepsini izledim,mükemmel bir film izleyebilene tabi :):)
apple-core 05-04-08, 23:25 saw, konusu itibariyle serileri çekildikçe saçmalaması pek mümkün olmayan bir film. konu çok orjinal ve çoğaltılmaya elverişli. konu çok az işlense de yeter çünkü filmin omurgasını işkence sahneleri ve kurbanların akıbetleri oluşturuyor. ben saw'ı en beğendiğim film kategorisine koyuyorum ilk serisinden beri. en başarılı bulduğum 1 ve 3'tü. 3. seride verilmek istenen msj gerçekten çok etkilemişti beni. "bağışlamayı öğrenmek". sonuçta kurban bağışlamayı öğenemedi ve sonucu kötü oldu. 5. filmde de saçmalayacaklarını hiç ama hiç sanmıyorum. ztn filmin senaristleri çok başarılılar bu kdr orjinal bir film senaryosu yazan senaristlerin saçmalayacağını düşünmüyorum.
http://img70.imageshack.us/img70/9813/tnsawsmallsj5.jpg
Testere 5 geliyor!
http://www.ekolay.net/sinema/images/30062008101308_38_551008saw.jpg
Ekimde gösterime girecek olan Saw 5 adlı filmin posteri ve özel bilgileri açığa çıktı.
24 Ekim 2008′de gösterime girecek olan filmin yönetmenliğini yine David Hackl yönetiyor. Tobin Bell yine Jigsaw rolünde sinema severlerin karşısına çıkacak.
Serinin 5. filminin senaryosu hakkında detaylı açıklama yapılmazken açıklanan bilgilere göre Jigsaw'un ölümcül oyunlarından tek sağ kalan Hoffman'ın sırrı ortaya çıkınca önüne çıkan tüm engelleri yok etmek için elinden geleni yapacaktır.
Filmin yapımcılarından Mark Burg serinin 5.filminde yeni karakterler ekleneceğini ve 6. film ile alakalı karakterlerin de yer alacağını söylemiş. Ayrıca film içerisinde seyirciyi çok şaşırtacak 2 bölüm bulunacağını belirtmiş. Yine Mark Burg “daha önceki saw filmlerinden 2 kat daha fazla kan olacak” demiş.
Çekimleri tamamlanıp montaj aşamasına geçilen filmin 24 Ekim 2008'de vizyona girmesi bekleniyor.
kaynak: ekolay.net
|