Tüm Versiyonu Göster : Serhat Tutumluer
Serhat ın hala bu diziyi bırakmamasını anlamıyorum.O mükemmel oyunculuğunu , değerli zamanını ve enerjisini böyle bir diziye harcamaması gerekir.Ben bunu talep etme hakkımız olduğunu düşünüyorum.Bir de gerçekten kendisinin de bu karaktere inanmadığını ve oyunculuğunun kötü etkilendiğini düşünüyorum.Hem de onu daha önce izlememiş , yeni izleyenler için kendisiyle ilgili kötü bir referans oluyor.
Ben diziyi izlerken aklım duygularımla çatışıyor ama Serhat ı izlemekten de vazgeçemiyorum.Seni sana layık projelerde görmek ve ikilemlerde kalmadan izlemek istiyorum.Serhat kendine ve bize olan saygın için lütfen sana yakışmayan bu diziden ayrıl ... (Umarım haddimi aşmamışımdır ama onu çok seviyorum ve bu saçmalığın içinde görmeye dayanamıyorum.)
aynen katılıyorum size akşam o geç vakte kadar bekle sonrası kocaman bir moral bozukluğu.hala içime sindiremiyorum resmen serhatı harcıyorlar yazık etmesin kendine diyorum.
sevgiyle kalın
merhaba herkese
anlamıyorum anlamakta güçlük çekiyorum.serhat beyin bu kadim karekterini neden kabul ettiği beyanlarında belirttiği gibi bir karekter değil.üstelik serhat beye zarar veriyor. kadim karekteri kötü bir performans örneği.
zaten tv dizileri dışında izleme olanağımız yok bari dizilerde olacaksada daha kaliteli projelerde olsun.
mithat karekteriyle sevdim erkekler ağlamazla sevgim bin kat arttı ama kadim karekteri var olan sevgiyi durağanlaştırıyor artırmıyor eksiltiyor.
lütfen seyircileri üzme serhat tutumluer
Ben bu diziye uzun süredir 'komedi' gözüyle baktığım için artık alıştım sanırım birbiri ardına gelen müthiş(!) bölümlere. Yazık vallahi yazık. Mantık dışı ve gerçekten komik sahnelerden başka hiç birşey göremediğimiz, gereksiz ve iç bunaltıcı bir dizi.Bir gün Serhat bey'in bir dizisini izlemeyip sadece şöyle göz ucuyla bakacağım hiç aklıma gelmezdi.
Sevgili Sueda, düşüncelerine yürekten katılıyorum. Başından beri savunduğum düşünce bu rolün ve dizinin, kariyerine zarar verecek olması. Her bölüm sonunda bir bitse de kurtulsak diyorum ne yalan söyleyeyim.
Serhat ın hala bu diziyi bırakmamasını anlamıyorum.O mükemmel oyunculuğunu , değerli zamanını ve enerjisini böyle bir diziye harcamaması gerekir.Ben bunu talep etme hakkımız olduğunu düşünüyorum.Bir de gerçekten kendisinin de bu karaktere inanmadığını ve oyunculuğunun kötü etkilendiğini düşünüyorum.Hem de onu daha önce izlememiş , yeni izleyenler için kendisiyle ilgili kötü bir referans oluyor.
Ben diziyi izlerken aklım duygularımla çatışıyor ama Serhat ı izlemekten de vazgeçemiyorum.Seni sana layık projelerde görmek ve ikilemlerde kalmadan izlemek istiyorum.Serhat kendine ve bize olan saygın için lütfen sana yakışmayan bu diziden ayrıl ... (Umarım haddimi aşmamışımdır ama onu çok seviyorum ve bu saçmalığın içinde görmeye dayanamıyorum.)
Valla tamamen katılıyorum ayrıca sırf Serhat Tutumluer için değil, Nurgül Yeşilçay'a da böyle bir dizi yakışmıyor, Ahmet Mümtaz Taylan'a da... Bundan sonra Serhat Bey'e bu tarz roller teklif edilmesinden korkuyorum ben aslında, Ezo Gelin Serhat Bey'in güzel ve kaliteli işleri içinde sırıtan bir proje, işin maddiyat kısmı olmasa kesinlikle hemen ayrılması taraftarıyım, hem de zaten öykü de buna engel olacak bir durum yok (hazır Ömer de gelmişken pekala Ömer'e dönebilir Ezo) . Ama işte işin içinde maddiyat var, Serhat Bey sezon ortasında nereden hemen kendine yeni bir dizi bulacak ki, çok zor bir durum onun için de...Tabi her şey maddiyat değil diyebiliriz ve haklıyız ortada bir isim var sonuçta ama o da insan...
first lady
30-01-08, 15:10
gizem,sueda abla,dreamlike ve deren hepinizin yazdıklarına katılıyorum.inanın dün diziyi izlerken yanımdakiler dalga geçti benle.tamam serhat bey için izlediğimi biliyolar ama yinede nasıl bu kadar mantıksız ve komik bişeyi seyrediyorum anlayamıyolar.dün izlerken aklımda tek bi düşünce vardı
''nerde mithat nerde kadim''.hani silahlı sahneler filan vardıya kadimin ezoyu benzincide bıraktığı.hey allahım ben bile anlam vermedim niye seyrediyorum bu diziyi:icon_sorrmithat,murat hatta bi kaç bölüm bile olsa demir karakterleri aklıma geldikçe dahada kötü oluyorum.mithatın o şövalye ruhu,muratın oğluna olan sevgisi,karısına olan öfkeyle karışmış aşkı,demirin gizli sevdası...kadim'in????????????????????
Başlığa girerken düşünüyordum acaba Serhatseverler dünkü bölümden sonra ne tepkiler vermişler diye,tam beklediğim tepkiler...
Dünkü bölüm Ezo Gelin'in izlediğim en kötü bölümüydü evet.Sırf Serhat için değil tüm oyuncular için kötü bir hal alıyor bu dizi.Karakterler git gide sıradanlaşıyor...
Serhat'ı bu dizide ilk defa izleyen bir insan asla bizim düşündüklerimizi düşünmez.Nerede Sahra'da izlediğim Serhat nerede Ezo'da izlediğim Serhat.Bu ülkede karakterin üste yapışması çok rastlanan bir şeydir korkum bu diziyle Serhat'a aynısının olması...
48.bölüm son umudum.Eğer onda da bir düzelme olmazsa Serhat için en iyisi diziden ayrılmaktır ama bu o kadar kolay olur mu işte bunu bilmiyorum.Ortada bir sözleşme vardır ve tabi bu sözleşmenin hükümleri...Diziden böylece çıkması kendisine fazlasıyla zarar verebilir.Bilemiyorum...Gönlüm 48.bölümün iyi bir bölüm olacağına,Serhat'a yakışır sahnelerle dolu olacağına inanmak istiyor,inşallah öyle olur...
vallahi söylediklerinize ekliycek bişey bulamadım hepimiz aynı görüşteyiz sanırım..kadim karakteri gitgide sıradanlaşan bi karakter oldu baştaki çizgisini koruyamadı senaristin bu başarısını tebrik etmek lazım yani ne diyim..oya yücenin yokluğu kadime ve ezo geline vurulmuş en büyük darbedir derim başka bişey demem...inşallah çok daha iyi rollerde görürüz ilerde çünkü gittikçe çizgisi düşen bi rol ve dizi haline geldi..mithat aklıma geliyor da böyle bu rolü oynadığı için çok şanslı olduğunun bilmem farkındamıdır kendisi baştan aşağı karakteristik bi roldü ve on numara bi oyunculuk sergilemişti..oyun çıkışı keşke konuşma cesaretini göstersem valla söyliycem bir bir bunları ama sanmıyorum büyük ihtimalle yine kilitlenicem ben :)
st-papatya
30-01-08, 18:33
Her seyirci kaliteli bir yapım izlemek ister. Hele sevdiği oyuncular varsa daha bir özenli ve titiz davranır. Yada sadece sevdiği oyuncu var diye izlemek zorunda kalır. Ezo Gelin’in bu son bölümü resmen işkenceye dönüştü. Erkekler Ağlamaz’da şampiyon’un söylediği bir söz vardı. ‘’Takımın iyi değilse, kazamazsın oğlum’’.
Şu anda Ezo Gelin’de de bu söz konusu. Sanki birileri resmen kötü olsun diye elinden geleni yapıyor. O replikler neydi öyle?. Fragmanda bizi bizden alan o görüntüler, müzik ne kadar alakasız geldi bölümü izleyince. Hele Ezo’nun replikleri felaketti ya! şaka gibi…
Nerde dizinin ikinci sezon başında ki samimi havası, zekice yazılmış replikler. Bu saatten sonra nasıl toparlanır, toparlansa bile bize eski samimiyetini verebilir mi bilmiyorum. Korkunçtu. İstediği kadar romantik sahne yaratılmaya çalışılsın üzülerek söylüyorum ‘’aptalca replikler’’ oldukça bişeyler düzelmeyecektir.
Serhat Bey’in diziyi kabul etmesinde ki etkenleri bir röportajında söylemişti zaten. Dizinin tamamen farklı bir boyut kazanması + Nurgül’le oynayabilmek. Bunda eminim ki senaryo eline geldiğinde kendi karakterinin belli bir çizgide olmasının, ekibin ve repliklerin özenle yazılmış olmasının etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum. Umarım 48. bölümden itibaren toparlanır dizi. Yoksa sevenleri olarak cidden bizlerde çok üzülüyoruz. Güzel yapımlarda yer almasını istiyoruz ama maalesef iki tane güzel diziyi reyting kurbanı oldu. (Erkekler Ağlamaz, Esir Kalpler) Bu konuda maalesef şanssız. Yani önüne yeni bir proje gelip kabul etse bile bu dizilerde olanlar olursa üzülürüm. Bakalım şeytanın bacağını kırmasını ümit ederek. İnşallah önümüze ki hafta güzel replikler, güzel bir bölüm görmek umudu ile…
hepinizin yazdıklarına katılmakla birlikte bişeyler söylemek istiyorum..siz degilmisiniz ezo gelinin senaristinin degişmesini isteyen?siz degilmisiniz bu müzikler çok kötü diyen??siz degilmisiniz aşk sahneleri hareketlensin diyen??
buyrun arkadaşlar degiştigine seviniyodunuz mükemmel oldu böyle(!)bence oya yüce çok büyük bi kayıp malesef...oyunculuklar bekleneni veremedi çünkü senaryo kötü kötü kötü...(bu arada kimse üstüne alınmasın kişisel degil söyledilerim)
Sevgili piero evet biz istedik senaristin değişmesini ve dünkü bölümden sonra da hala bu görüşümün arkasınayım.İyi ki istemişiz.Çünkü dünkü bölüm eski senaristimiz tarafından yazılan son bölümdü.Yani değişmesini çok istediğimiz senaristimiz gitmeden bizlerden güzel bir intikam aldı sanırım...Yeni senaristlerimiz sanırım bu bölümde sadece son sahnede katkıda bulunmuş.Umut ediyorum gelecek bölüm bizleri bu söylediklerimiz için pişman eder...
Sevgili piero evet biz istedik senaristin değişmesini ve dünkü bölümden sonra da hala bu görüşümün arkasınayım.İyi ki istemişiz.Çünkü dünkü bölüm eski senaristimiz tarafından yazılan son bölümdü.Yani değişmesini çok istediğimiz senaristimiz gitmeden bizlerden güzel bir intikam aldı sanırım...Yeni senaristlerimiz sanırım bu bölümde sadece son sahnede katkıda bulunmuş.Umut ediyorum gelecek bölüm bizleri bu söylediklerimiz için pişman eder...
orası öyle tabiki billush ama bencede 47.bölüm bilerek bukadar baştan savma yazılmış..umarım dedigin gibi olur gerçi ben ömerin gelişini pek sevinerek karşılamadım ama sanırım baya hararetli bölümler bizi bekliyo.. :img-wink:
Ben de Ömer'in gelişini pek sevinerek karşılamadım hatta zaten hoş olmayan sahneyi mahvettiğini düşünüyorum...Ben de dediğim gibi olmasını umuyorum.Sanırım bundan başka çarem de yok...
nurayaktan
31-01-08, 00:55
umarım ömer geldiği gibi gider. her şeyden önce kadim aşkını itiraf etmeden önce ezoya daha yakın ve sıcaktı, hele o bakışları ama şimdi hiç biri yok.
http://img352.imageshack.us/img352/5941/z0000cn0.jpg (http://imageshack.us)
http://img163.imageshack.us/img163/4507/z100rl0.jpg (http://imageshack.us)
süeda süpersin yaaa
büyük patron kadim ha
süperr yaaa
ayy hiç yakışmıyor serhatın eline silah bence hadi ballı ağada filan alıştık da valla sırıtıyor elinde..gerçi sahrada da tutuyodu polis sonuçta hadi onu bi derece anlarım da burda alıştırmasalar bari silahsız gezmiycek sonra ballı gibi:)
first lady
31-01-08, 14:15
vur kadim vurrrrrrrrrr:img-clapp:img-clapp:img-clapp
ömere vur:img-black,seyite vur:img-gun:,azize vur:fighting2.işin ne yahuu.nede olsa mafyanın önde gideni geride durmayanısın.bırak oteli filan bak zaten zarar ediyodun.gir çeksenet işine,karapara işine hayatını yaşa:img-pipe1
aslında yada hiç birini yapmada şu yandaki ikon arkadaşın yaptığını yap bizi de kurtar:img-swoon
:img-hyste:img-hyste
http://img219.imageshack.us/img219/6492/23117164xt4.jpg
Neden olduğunu ben halen anlayamadım ama Sahra'da elindeki silahı hiç yadırgamadığım bu adamın,Ezo Gelin'de elinde silah olmasını yadırgıyorum...Sanırım bizlere yine bir oyuncunun karaktere bürünmedeki becerisini gösteriyor :)
Aslında Kadim karakterinin çekingen imajından kurtulup gerektiğinde cesaret gösterebilen biri haline dönüşmesi açısından iyi de,dizi inşallah Kurtlar Vadisi'ne dönmez.Yoksa bu malum sahnenin sonu iyi olcaksa ben hiç şikayet etmem :) Yeter ki bu silahlı sahnelerin sayısı artmasın...
http://img158.imageshack.us/img158/5504/87706619no8.th.jpg (http://img158.imageshack.us/my.php?image=87706619no8.jpg)
http://img158.imageshack.us/img158/7597/71199660sb4.jpg (http://imageshack.us)
Erkekler Ağlamaz ı seyrediyorum da dostlukla , aşkla insanın kalbini sıcacık yapan , zaman zaman hasretle , özlemle acıtan bazen de eğlendiren ama mutlaka hissettiren , dopdolu bir diziyi hiç şans vermeden bitirdiler.
Bir de şimdi hiç bir numarası olmayan , gittikçe batan bir diziyi sürdürmeye çırpındıklarını gördükçe bu işte bir terslik var diyorum.Hele bu en kötü bölümde reytinglerin yükselmesini hiç anlamıyorum.Ama neden bahsediyorum ki biz Binbir Gece , KVP gibi dizilerin en çok reyting aldığı bir toplumuz hangisini anlamaya çalışayım.
Olsaydım , ben yağmur olsaydım ,
Düşseydim bulutlardan kirpiklerinde dursaydım …
Olsaydım , ben rüzgar olsaydım ,
Esseydim denizlerden kalbinde uyusaydım …
http://i27.tinypic.com/2gtx8bk.jpg
first lady
31-01-08, 19:22
http://img117.imageshack.us/img117/6458/sanape3.gif
ooo döktürmüşsün yine ceren valla çok güzel olmuş eline sağlık canım..bende mi indirsem şu programı ne:icon_whis ayrıca senin de eline sağlık peloshh
arkadaslar yorumlariniz cok az kismina katiliyorum cunku farkindamisiniz bilmiyorum ama bu diziler bolum anlasmasi ile cekiliyor ve hic bir oyuncu yapimcisiyla mahkemelik olmadan diziden cikamaz yakissada yakismasada diziden kalmak zorunda ki bu maddiyat laflari hic hos degil insan oglu bir ise baslarda onu yarim birakirsa hele bu bide santciysa yadirganir ben yadirgamam yadirgayan olur ben yadirgamam yargilamam gerekirse izlemem ki izlicegim sonuna kadar ben hala sacma sapan mantik hatlari ve replikler olsada dizinin konusu basligici goze alarak ilgimi cekiyor bu arada suan izledigimiz cogu dizide mantik ve montaj hatasi yok buyuk yapitlar ama cogunun konusu tamamen hata oyuncumuzun basladigi isi bitirme gibi bir adeti var ve taktir edilecek elestirelecek bir aliskanlik degildir bu ben oyuncuyu sevince herseyine goz yumun demiyorum tabiki ne boyle birsey sizlere demeye hakkim var nede boyle birsey diyesim var tabiki begenmediginiz projesini izlemezsiniz olur biter derdimiz onu gormekse o zaman polyanacilik oynayim kendimize hatalar buyukte olsa gormezden gelinmeli ne diyeyim haklisiniz bazi yerde dizinin gidisatinda mesela ama su maddi durum yuzunden ayrilamaz e nerden bulacak oynicak dizi denmesi yanlis biraz sanatini degilde kararlarini daha cok didikliyoruz ama sizde haklisin ezo gelin fforumunda dizi didiklenir burdada serhat diyorsunuz galiba ama farkinda degilsiniz onu degil aldigi karari didikliyorsunuz buda sahsen bana dusmezdi didiklemek sizler yapabiliyorsaniz bir bildiginiz vardir ne diyeyim ii sohbetler silah konusuna gelince dizide olan aga lar yok olmazdi olmamalida tehlikeye gulle degilz silahla gidilir kendisini korumak adina zaten tasidigininda farkindayiz mesela filmindede efladun ne kadar duygusal bir karahterde yeri gelince kilici almisti eline ki orda korkak ve duygusal bir nakkasi canlandirmisti
Fragmanı izledim de Serhat beyi de vadiye indirmiş sonunda senaristler....Diziyi nasıl bu hale getirdiler inanamıyorum...tebrik ediyorum sadece....Serhat beyin eline ben de yakıştıramadım hiç silahı..Sahradaki gibi değil asla tabi...böyle mafya, silah olaylarından hoşlanmıyorum hiç...Serhat bey için sabırla dizinin düzelmesini bekliyorum ama gittikçe daha fazla aksiyon, daha fazla silahlı adam türüyo...nereye kadar sürcek bilmiyorum...umarım tüm bunlar bu silahlı sahnelerin artık son bulması içindir....zira bizdeki umut, sabır tükenmek üzere artık....
Sevgili Dreamlike mesajına sonuna kadar katılıyorum...böyle kötü, özensiz bi bölüm sonundaki reytinglere bakıyorum, bi de Erkekler Ağlamazın reytinglerini düşünüyorumda anlamak mümkün değil....kaliteli işlerin yerini bulmaması (reyting açısından) nekadar da üzücü...
eklenen tüm çalışmalar için inci, ceren ve peloshha çok teşekkürler...ellerinize sağlık...
omayra73 afiş için teşekkürler :img-wink:
arkadaslar yorumlariniz cok az kismina katiliyorum cunku farkindamisiniz bilmiyorum ama bu diziler bolum anlasmasi ile cekiliyor ve hic bir oyuncu yapimcisiyla mahkemelik olmadan diziden cikamaz yakissada yakismasada diziden kalmak zorunda ki bu maddiyat laflari hic hos degil insan oglu bir ise baslarda onu yarim birakirsa hele bu bide santciysa yadirganir ben yadirgamam yadirgayan olur ben yadirgamam yargilamam gerekirse izlemem ki izlicegim sonuna kadar ben hala sacma sapan mantik hatlari ve replikler olsada dizinin konusu basligici goze alarak ilgimi cekiyor bu arada suan izledigimiz cogu dizide mantik ve montaj hatasi yok buyuk yapitlar ama cogunun konusu tamamen hata oyuncumuzun basladigi isi bitirme gibi bir adeti var ve taktir edilecek elestirelecek bir aliskanlik degildir bu ben oyuncuyu sevince herseyine goz yumun demiyorum tabiki ne boyle birsey sizlere demeye hakkim var nede boyle birsey diyesim var tabiki begenmediginiz projesini izlemezsiniz olur biter derdimiz onu gormekse o zaman polyanacilik oynayim kendimize hatalar buyukte olsa gormezden gelinmeli ne diyeyim haklisiniz bazi yerde dizinin gidisatinda mesela ama su maddi durum yuzunden ayrilamaz e nerden bulacak oynicak dizi denmesi yanlis biraz sanatini degilde kararlarini daha cok didikliyoruz ama sizde haklisin ezo gelin fforumunda dizi didiklenir burdada serhat diyorsunuz galiba ama farkinda degilsiniz onu degil aldigi karari didikliyorsunuz buda sahsen bana dusmezdi didiklemek sizler yapabiliyorsaniz bir bildiginiz vardir ne diyeyim ii sohbetler silah konusuna gelince dizide olan aga lar yok olmazdi olmamalida tehlikeye gulle degilz silahla gidilir kendisini korumak adina zaten tasidigininda farkindayiz mesela filmindede efladun ne kadar duygusal bir karahterde yeri gelince kilici almisti eline ki orda korkak ve duygusal bir nakkasi canlandirmisti
canım herkesin paraya ihtiyacı var bu ayıp bir şey değil ki, onun aldığı kararı da yargılamak değil bu, ben şahsen bu dizide oynamasa çok mutlu olurum ama oynamak zorunda şuan ister maddiyat de ister sözleşme diyelim fark etmez, sen Serhat Bey'in çok mutlu olduğunu mu zannediyorsun bu dizide oynamakla, eminim hiç mutlu değildir, bu bölüme kadar benden beğenmediğime dair pek bir şey duymamışsınızdır zaten ama bu bölüm kabus gibiydi zaten herkes de hemfikir bu konuda, oyuncular bile hem fikir(Nesrin Akdağ'dan gelen mesajlardan anladığım kadarıyla), ben de çoğumuz gibi Serhat Bey için izliyorum diziyi ve malesef beğensem de beğenmesem de izlemeye devam edicem :) :)
Ayrıca diziden ayrılmasını tercih ettiğimiz söyledik sonuçta Serhat Bey biz söyledik diye diziden ayrılacak değil, tabi ki onun kararı müdahele etmek diye bir şey mümkün mü Allah aşkına. ama herkes para için dizilerde oynuyor ve para kazanmak ya da kazanmak istemek hiç ayıp bir şey değil, bunun hakaret gibi algılanması tuhaf...
canım herkesin paraya ihtiyacı var bu ayıp bir şey değil ki, onun aldığı kararı da yargılamak değil bu, ben şahsen bu dizide oynamasa çok mutlu olurum ama oynamak zorunda şuan ister maddiyat de ister sözleşme diyelim fark etmez, sen Serhat Bey'in çok mutlu olduğunu mu zannediyorsun bu dizide oynamakla, eminim hiç mutlu değildir, bu bölüme kadar benden beğenmediğime dair pek bir şey duymamışsınızdır zaten ama bu bölüm kabus gibiydi zaten herkes de hemfikir bu konuda, oyuncular bile hem fikir(Nesrin Akdağ'dan gelen mesajlardan anladığım kadarıyla), ben de çoğumuz gibi Serhat Bey için izliyorum diziyi ve malesef beğensem de beğenmesem de izlemeye devam edicem :) :)
Ayrıca diziden ayrılmasını tercih ettiğimiz söyledik sonuçta Serhat Bey biz söyledik diye diziden ayrılacak değil, tabi ki onun kararı müdahele etmek diye bir şey mümkün mü Allah aşkına. ama herkes para için dizilerde oynuyor ve para kazanmak ya da kazanmak istemek hiç ayıp bir şey değil, bunun hakaret gibi algılanması tuhaf...
ben anlatmak istedigim baska suan diziden rahatsizda olsa cikmamasi ve bununda madiyatla alakasi fazla oldugunu sanmiyorum diziye maddiyat icin basladigini kendide soylemisti ama suanki bulundu durum ne olursa olsun maddiyat icin kadigini ifade etmek guzel degil herseye para icin ewet dedigini soylemek yanlis belki bunu soylemiyorsunuz ama yazdiklari arkadaslarin bazen orya gidiyor dizide anlastigi bolumleri bitirmeden cikamaz bencede cikmamali bu onu savunmak degil maddiyatla alakasi degil kanunlarla anlasmayla bide yarim birakilmaz is buda snatciliga ve hic bir is anlayisina sigmaz bu sebeten rahatsizda olsa cikmadigi taraftariyim
ben anlatmak istedigim baska suan diziden rahatsizsa cikmamali bununda madiyatla alakasi fazla oldugunu sanmiyorum diziye maddiyat icin basladigini kendide soylemisti ama suanki bulundu durum ne olursa olsun maddiyat icin kadigini ifade etmek guzel degil herseye para icin ewet dedigini soylemek yanlis belki bunu soylemiyorsunuz ama yazdiklari arkadaslarin bazen orya gidiyor dizide anlastigi bolumleri bitirmeden cikamaz bu onu savunmak degil maddiyatla alakasi degil kanunlarla anlasmayla bide yarim birakilmaz is buda snatciliga ve hic bir is anlayisina sigmaz bu sebeten rahatsizda olsa cikmadigi taraftariyim
Anladım şimdi söylemek istediğini tabi sonuçta iş ahlakı diye bir şey var, çok güzel bir şey değil diziden ayrılmak, ekibi, ona güvenenleri yarı yolda bırakmak, bi nevi yüzüstü bırakmak gibi bir şey...Haklısın, zaten çıkmasın, biz beğenmesek de izliyoruz, en azından her hafta onu nerede seyredebiliriz başka türlü :)
oof off yeni fragmanı izledimde 48.bölümde çok fena kadim kıskançlık krizi geçiriyo falan..sanırım enteresan bir bölüm daha geliyo sonu hayrolsun dizinin..:icon_whis
salı gün ki bölümden herkes şikayetçi..şikayetçi olunmayacak gibi değil ki..çıldırdım ben..bu insanı sinir eden,saç baş yolduracak bölümlere sevdiğimiz oyuncular için katlandık..çok şükür senarist ve yönetmen değişti..48.bölüm ve ondan sonrakiler yeni ekibe ait.. gelen-gideni aratır durumu olmaz umarım.. inşallah bundan sonra ki bölümlerde toparlanma olup,dizinin eski tadını yakalayabiliriz..ben 2-3 bölüm şans verdim..
diziden ayrılma mevzuna gelince,ben diziyi bırakacağını hiç sanmıyorum..bence dizi finaline kadar gider..bence de bırakmasın..dizi başarılı olamadı ve diziden ayrıldı gibi bir haber dahi okumak istemiyorum onun hakkında..her dizide inişler-çıkışlar olabiliyor..ve umarım bu inişden sonra,çıkışıda yeni ekiple yakalarlar..yeni ekiple beraber, kendimi rahatlamış gördüm:img-pilother ne kadar fragmanı begenmesemde :img-icecr
Serhat için gönül neler istemez ki..başladığı işin, başarı çizelgesi hep yüksek olsun ister..bunu canı gönülden isterim..dizi bu hale geldi diye hepimiz çok üzülüyoruz,çünkü Serhatımıza bu konumu yakıştıramıyoruz:icon_sorrama inşallah yeni ekiple beraber,dizi toparlanacak ve eski tadını yakalayıp, yine keyifle izleyeceğimiz bölümler olacak..E.G forumuna yazdığım gibi eski senarist düzelecek diye çok sans verdik,kötü bölümleri izleyeceğimizi bildiğimiz halde oturduk katlandık ve izledik..bence yeni ekibe en azından 2-3 bölüm şans verelim..1 bölümle bu dağılmış dizi hemen toparlanamaz..ve umarım bu şanslarını iyi kullanırlar..
eğer bu şanslarını kullanamazlarsa,kötü yapılan bir işe nereye kadar katlanabilirim ki!!! üstelik hayranı olduğum sanatçıyı böylesine kötü bir işte görmek beni fazlasıyla üzer:icon_sorr
http://img511.imageshack.us/img511/6556/serhattutumluercenno0.gif (http://imageshack.us)
http://img163.imageshack.us/img163/5199/yazho2.jpg (http://imageshack.us)
bu siteye resim yüklemek kolay sabahtan beri yorum yapmaya çalışıyorum.bir türlü yapamadım.
yorum yapan ve çalışma yapan arkadaşlara güzel paylaşımları için teşekkür ediyorum.sevgiyle kalın
okumuşsunuzdur ama yinede nakkışın dilinden kendisini nasıl tasvir etmiş okuyun
NAKKAŞ'IN KALEMİNDEN,
CENNETİ BEKLERKEN...
Sahneye adım attığımdan bu yana, “oyuncu” olmanın ne olduğunu anlama sürecim, hayatımın her anında devam ediyor.
1997 yılında İzmit Şehir Tiyatrosu'nda sahneye çıktığımda “Kadrolu Profesyonel Memur Sanatçı” sıfatı omuzlarıma yüklendi… Ancak; “oyuncu” olabilmem için sıfatların ve egoların gereksiz yükler olduğunu öğrenmem gerekiyordu.
Bir zaman sonra “Sinema filminde oynayabilsem!” fikri düştü içime. Kamera ile ilişki kurup, kendimi yönetmenlere tanıtabilmek için önce TV dizilerinde rol aldım. Ve beklediğimden fazlası gerçekleşti…
Derviş Zaim, telefonda; insana ayna tutan sesi ve konuşma tarzıyla üç buçuk yılı aşkın süredir üzerinde çalıştığı senaryosunu okumamı ve ilgileniyorsam, görüşmemizi rica etti. Senaryoyu kucağıma koyduğunda, korktuğumu anımsıyorum. O kadar ağırdı ki okuyunca, içeriğinin zenginliğinden gelen bir ağırlık olduğunu anlamam çok sürmedi… İyice kavramak için ikinci, üçüncü ve birçok kez, senaryoyu okudum…
İlk toplantı bittiğinde, diğer oyuncularla arkadaş olmuştuk… Mekândan ayrıldık ama başka bir yerde, yine elimizde senaryolar… Bir şeyler yiyip içerken bile, heyecanımızı paylaşıyorduk.
Mehmet Ali “Ne yapacağız, acayip güzel!”… Melisa “Ben bu kadar güzel bir rol beklemiyordum, tek kadın var”… Mesut “Derviş yine yazmış ve göreceksiniz ki acayip bir film olacak!”
Sahne provalarına başladık… Derviş yanımızda, yöremizde dolanıp, gözlerimizin içine bakıyordu. Sıcacık “Evet güzel…” diyordu ve hep teşekkür ediyordu. Filmi festivalde izlediğimizde, yine bizlere teşekkür etti Derviş… O, acayip bir adam, farklı bir doygunluk sahibi...Kayseri, Nevşehir sınırlarında hanlar, kervansaraylar ve doğanın içinde 17. yüzyıl Osmanlı kıyafetleriyle, yöremizde atlar, kılıç kuşanmışız… Mustafa Kuşçu kamerada, koltuğunda Derviş, dedi ki: “Oyun!”
Gerçeğin büyülü masalını, aşkın ve kavganın filmini, şairane bir dille yazmış Derviş Zaim. Biz de büyük bir açlıkla saldırdık sahneleri çekmeye… Ben attan düştüm, Melisa hastalandı, Mesut ile Numan dörtnala tam Osmanlı askerleri…
Festivalde tam kadro filmi izlerken, Derviş Zaim'in ne yapmaya çalıştığını anladım. Bu sinema filmi; şafak vakti kıyıya vuran yüzlerce denizyıldızını, okyanusa geri atan adamın çabası gibiydi… Bir tek insanı bile güzelleştirebilse, o kişi bunu fark edecekti…
Bence bu film, daha doğrusu bu masal, çektiğimiz acılara, insana dair naçizane bir çözüm önerisidir. Bu filmde oynayabilme şansına eriştiğim için ben çok mutluyum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
yani herkes basbas bağırıyor türkiyede tiyatro yapmak zor şartlar zor maddi açıdan yetersiz diye bu isyanlar neden kulak ardı ediliyor ben anlamıyorum..bir millet vekilinin yada bir teknik direktörün aldığı maaşı görünce sanatçılara biçilen değerin ne kadar alçaltıcı olduğunu görmek içler acısı..sanata bu kadar değer verilmeyen desteklenmeyen başka bi ülke daha var mıdır acaba çok merak ediyorum..bazılarının oturduğu yerde kazandığı paraların yüzde onunu kazanmıyor bu emekçi insanlar kolay mı bu işler ki bu kadara hafife alınıyor ve çözüm için parmak bile oynatılmıyor..insanları zorla televizyonla muhatap ediyolar çoğu kişinin maddi açıdan tv dizisi yaptığını biliyoruz zaten emeklerine yazık noluyo tutmuyo diye zaten bikaç bölümde kaldırılıyor..yani bu ülkede bazı şeylerin değişmesi için anca dünyanın batıp yeniden kurulması gerek galiba türkiyede ancak o şartlarda bazı şeyler değişir bu gidişle..
"Nokta" filmi ile ilgili bir haber.Anlaşılan son anda kadro ile ilgili bir değişiklik yapıldı ve Serhat Bey projede yer almadı.Çok üzüldüm.:icon_sorr
Alıntıdır:
2008'de ses getirecek yönetmenler işbaşı yaptı
Yeni filmlerini dört gözle beklediğimiz, yönetmenlerimizden Reha Erdem, Nuri Bilge Ceylan, Semih Kaplanoğlu ve Derviş Zaim, 2008'e damga vurmaya hazırlanıyor.
Onlar, bu yıl hem yurtiçinde hem de yurtdışında festival gediklisi olmaya aday filmlerinini tamamlamak için çalışıyor. Kimi çoktan sete çıkıp filmlerinin çekimlerini tamamladı ve filmini kurguluyor, kimi de hâlâ sette.
İlk sete çıkanlar arasında Derviş Zaim var. Zaim, ekim ayında Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde iki hafta gibi kısa bir sürede yeni filmi 'Nokta'nın çekimlerini tamamladı. Film, Zaim'in tarih üçlemesinin ikinci ayağı. Önceki filmi 'Cenneti Beklerken'de Eflatun adlı nakkaşın hikâyesini anlatan Zaim, bu sefer hat sanatçısının yaşadıkları üzerinden bir vicdanî hesaplaşma meselesi koyacak önümüze. Hikmet Karagöz, Mehmet Ali Nuroğlu, Numan Acar, Mustafa Uzunyılmaz, Settar Tanrıöğen, Cem Aksakal, Begüm Birgören'in rol aldığı, sanat yönetmenliğini Natali Yeres'in yaptığı 'Nokta'nın özelliği, sanki tek plandan oluşuyormuş hissi verecek olması. Yani görsel olarak Zaim, yine şaşırtacak bizi.
Kaynak:Zaman Gazetesi
st-papatya
01-02-08, 14:52
Arkadaşlar kardeş bir forumda Godzi arkadaşımızın yapmış olduğu röportajı eklemek istiyorum...çok güzel bir röportaj olmuş. Kafamızda ki bir çok soru aydınlanmış, en azından kendi adıma bunu söyleyebilirim.
Kendisine bu forumda da yazıyı paylaşmama izin verdiği için kocaman teşekkürlerimle...
Godzi:Serhat Tutumluer ile sohbet tadında gerçekleştirdiğimiz röportajı artık sizlerle paylaşabiliyorum.Bu röportajı yapalı aslında çok uzun zaman oldu ama maalesef beklemek zorunda kaldım. Umarım sizlerinde merak ettiği konulara bir ışık olur bu röportaj...
Sabun köpüğü işler Türk sinemasına yaramaz ..!Seyirci de buna tepki duymak zorunda artık..!
‘Kişinin onuruna saygı, seçme hakkını o kişiye bırakmakla başlar. Bu yapılmadı mı, o insan aşağılanır.Çünkü insan iradesi gitmiş, o iradeyi teknoloji gaspetmiş demektir .Sayın Yargıcım, eğer ben insan gibi yaşayamayacaksam,olmaz olsun öyle teknik başarı.Benim kafamda bir sakatlık yok, yok benim kafamda bir sakatlık.’
Bu sözler Brian Clark’ın, İngiltere’de sahnelediği günden bu yana kapalı gişe oynayan ‘Karar Kimin’ adlı oyunundaki Ken Harrison (Serhat Tutumluer) karakterinin ötenazi hakkındaki çarpıcı sözleri. Çevirisini Nüvit Özdoğru'nun yaptığı oyun, Şakir Gürzumar tarafından sahnelendi. Oyun boyunca felçli, yatağa mahkum birini canlandıran Serhat Tutumluer, oyunculuğuyla göz dolduruyor.
Serhat Tutumluer, 1972 Eskişehir doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu ve 1997 yılından beri de İzmit şehir tiyatrosu kadrosunda yer alıyor. Bugüne kadar 'Hamlet', 'Sokağa Çıkma Yasağı', 'Hakimiyet-i Milliye Aşevi', 'Nasreddin Hoca'(kukla), ‘Kuvayı Milliye Destanı'(kukla), 'Üç Kuruşluk Opera’, 'Roberto Zucco', ‘Lyistrata’, ‘Cimri’, ‘Don Juan’, ‘Bahar Noktası’, ‘Oyunun Oyunu’, ‘Aşk Delisi’ oyunlarında sahneye çıkmış. Televizyon dizileri ise: ‘Çaylak’, ‘Kasırga İnsanları’, ‘Sahra’, ‘Esir Kalpler’, ‘Erkekler Ağlamaz’...
Oyun öncesi kısıtlı bir zamanı olduğu halde röportajımızı kabul eden Tutumluer'e samimiyeti ve içtenliği için üniversitemiz adına teşekkür ederiz...
BURCU BESLER_BAŞAK ÇİFTÇİOĞLU
..Oyunculuğa nasıl başladınız?
Ben o zamanlar sosyolojide okuyordum ama Eskişehir’de “Yedi Cüceler” diye bir çocuk oyununda çalışmıştım. Sonra İstanbul Üniversitesi’nde sosyoloji bölümünde okurken de kendi kendime tiyatro ile uğraşıyordum. Baktım ki her şeyden daha önde gitmeye başladı tiyatro. Hadi önce bir konservatuarı deneyeyim dedim. Ondan sonra “Bakalım bir, ben de oyuncu olabilir miyim?” diyerek başladı her şey.
..Tiyatrodan sonra sizi televizyon dizileriyle tanımaya başladık. Buna karar vermenizdeki etkenler nelerdi?
İzmit’te,5 yıl boyunca çalışarak, Işıl Kasapoğlu’yla beraber kurduk bu tiyatroyu.5 yıl boyunca soluk almadan çalıştık. Sonra oyunculukta başka arayışlar başladı bende, aslında sinemayı çok istiyordum. Bunun için kamera deneyimi gerekiyordu tabi. Kamera deneyimini elde etmenin yolu da televizyondu. Şans eseri bir televizyon dizisinde çalışmaya başladım sonra başka iş, başka iş derken birkaç projede yer aldım.
..“Sahra”dan sonra “Esir Kalpler” ve “Erkekler Ağlamaz” adlı dizilerde oynadınız. Bunlar sağlam kadroları olan, özgün konular işleyen dizilerdi. Fakat tekelleşmenin altında ezildiler.Ne düşünüyorsunuz?Sizce bu gidişat nasıl düzelir?
Yok, düzelmez. Çünkü arz talep meselesidir bu. Televizyonda yapılan işler de çok ciddiye alınacak işler olmuyor maalesef.
..Genelde aynı konular işleniyor
Evet, o yüzden ciddiye alınsa televizyon ve diziler de arayışa gider, özgünleşmeye başlar. Fakat şimdilik alan da satan da razı görünüyor. Ama ben razı değilim. Olabildiğince seçmeye çalışıyorum senaryoları. Fakat şuna da inanıyorum, televizyonda bir dizide oynamakla kariyer sağlanamayacağına... Aslında bir tek maddi geliri vardır ve bazen tanınmışlık bile bir gelir değildir. Çünkü sinema için kötü bir şeydir bir o kadar da.
..Kötü mü?
Kötüdür. Çünkü ben de bir sinema yönetmeni olsam yüzü çok aşina olmuş biri yerine başka yetenekli bir oyuncuyu tercih ederim. Bu iş nasıl düzelir? Bu iş seyircilerle düzelir. Her şey halkta bittiği gibi bu işte halkta biter. Üniversiteli öğrenciler paneller düzenler, protesto eder. “Seyirciye böyle akıllarına gelen her şeyi sunmasınlar” der. Buralardan çok para yiyor çünkü yapımcılar. Herkes çok para yiyor ve böylece sömürü devam ediyor işte.
..Zaten “Erkekler Ağlamaz” yayından kaldırılınca, köşe yazarları ve izleyiciler tarafından kanalın tutumu çok eleştirildi. Kampanya bile düzenlediler.
Evet çok ilginç. Güzel. Çok hoş bir şey... Yani şu açıdan bakarsan: Hakkımızı arıyoruz! Biz seviyoruz! Reyting cihazları ne kadar seviyor bilmiyorum ama ben seviyorum! Diyorlar. Tabi her zaman çoğunluğun talebi geçerlidir.
..Ama çoğunlukta da reyting cihazı yok
Sorun olan şey tabi bu. “Çoğunluğun ölçümü ne kadar sağlıklıdır?” O ilginç.
..Dizinin devam etmesi için talep oldu. Devam edecek mi?
Etmeyecek.Atv'nin başka projeleri var.
..Kanal 1'de tekrarları yayınlanıyor. Kanal 1'de devam eder mi?
Sanmıyorum, etmez. Bir dizi çekimi ne kadar teknik bir şey de olsa duygusal bir yönü de vardır. O birlikteliği tekrar sağlamak gibi… Bazı şeyleri para ile bir araya getiremezsiniz. Gelmiyor da zaten. Bu işin güzel yanı şu: Bu ilk oldu. Güzel oldu. Daha da büyüyerek gelişmesi lazım... Ama öte yandan mesela “Kurtlar Vadisi” izleyicileri de bambaşka eylemlerde bulunabilirler “ Niye kaldırıyorsunuz diziyi?” diye. Yani şimdi ne diyeceksiniz? “Çoğunluk bunu istiyor haklılar o zaman” dediğinizde olmuyor.
..Bu tarz dizilere nasıl bakıyorsunuz?
Hiç olumlu baktığım bir şey değil. Çünkü televizyon denetimsiz bir mekanizma ve maalesef bizim gibi 3. dünya toplumlarında en basit, en ucuz ve en çabuk eğlence aleti olarak görülüyor. Bir çok ailenin hayatı televizyonla iç içe. Bu da bizim eğitimsizliğimizi gösteriyor tabi.
..Sosyal duyarlılığınızı yaptığınız işlerde yansıtabildiğinizi düşünüyor musunuz?
Seçici olursunuz. Ne de seçici olursunuz? Yazılan bir şey olunca seçici olursunuz mesela. “Binbir Gece mi? Erkekler Ağlamaz mı?” dendi. Ben “Erkekler Ağlamaz”ı tercih ettim. Çünkü “Erkekler Ağlamaz”da daha samimi, daha sıcak, daha hayata dokunur bir şey vardı. Diğeri daha samimiyetsizdi. Ben illaki bu tutumumu sürdürüyorum.Ama bu da benim canımı sıkıyor aslında: Televizyonda samimiyet aramak güdüsü...
..Yaşadığınız bu olumsuzluklar şevkinizi mi kırıyor?
Kırmaz mı?.. Kırıyor tabi. Çünkü televizyona bir iş yapıyorsunuz. Belli bir sürede, belirli bir şeyi yapmak zorundasınız. Ben her ne kadar dirensem de, inat etsem de televizyona çıkmak onurlu bir şeydir. Çok büyük sorumluluğu vardır desem de, bakıyorum ki yalnız kalıyorum. Bu da benim canımı sıkıyor.
..Ama görüyorsunuz ki tepkiler geliyor. Yalnız değilsiniz.
Şimdi bu bireysel olarak bana katkı sağlamaz. Ben öyle görmeye başlarsam zaten iş başka yerlere gider. Bu kişilerin kendi haklarını,özlük haklarını savunusudur. Bence de savunsunlar. Sadece burada kalmayıp memleketin diğer sorunlarında da savunsunlar kendi haklarını. Bu önemli bir şeydir.
..Ne tür teklifler alıyorsunuz? Programınızda yeni bir dizi var mı?
Arkadaşımın yazdığı bir senaryo var. O hoşuma gitti. Belki Ekim ayında...
..Konusu nedir?
Adada geçecek. Ve bir arayış hikayesi, kimlik bulma hikayesi...
..Peki ya sinemayla ilgili bir projeniz var mı? Mesela Demet Evgar, Tamer Karadağlı ve Levent Üzümcü'nün başrollerini paylaştığı “Beyza’nın Kadınları” adlı film, özellikle psikoloji öğrencilerine çoklu kişilik bozukluğunu anlatan öğretici bir film oldu. Sizde bu tarz filmler düşünüyor musunuz? Size böyle senaryolar geliyor mu?
Öyle senaryolar yazılacak, yönetmenin aklına gelecek, yönetmen “bu karakteri bu oyuncu canlandıracak” diyecek de ondan sonra olacak. Bunu yapabilmeniz için ne lazım? Gündemde olmanız lazım. Bunun için tiyatro tek başına yeterli olmuyor. Televizyon diyorsunuz. Televizyonda aslında hem getiriyor hem götürüyor. O yüzden de biraz şansla gidiyor. Mesela “Cenneti Beklerken”... Ben umduğumu buldum ama otoritelerden daha büyük övgüler almış olsaydı bu şans iyi değerlendirilmiş olurdu benim için.Bundan sonra ki projelerde ön safta yer alabilirdim. Ama bu demek değildir ki alamıcam. Sohbet ettiğim yönetmenler var ama bakalım ne olacak? Sinema yapmak çok kolay bir şey değil bu ülkede. Çok para isteniyor ve gerçek yönetmenlerde uydur kaydır bir şey yapmayacağı için, “Bayrama denk getireyim, iki tane de komik adam koyayım, paramı kazanıyım” demediği için onlar çok ciddi çalışıyorlar.
..Televizyon sektörü gibi mi olmaya başladı sinema? Çok fazla Türk filmi gösterime girdi ve dizi gibi filimler yapıldı.
Sinema için ben bunda pek zarar görmem. Türk sinemasında canlılık su götürmez bir gerçek. Ben çok seviniyorum ama bu şu demek değildir.Sinema olsun da maskeli olsun ya da maskesiz olsun. Hayır, tabi ki maskesiz olsun. 5'li 3'lü olmasında, “Kader” olsun, “Cenneti Beklerken” olsun, “Dondurmam Gaymak” olsun. Hani hepimizin çıktığımızda cebimizde, yüreğimizde, zihnimizde bir şeyler bırakan şeyler olsun. Sabun köpüğü işler Türk sinemasına yaramaz. Seyircide buna tepki duymak zorunda artık. Ama bu ayak alıştırıyorsa iyidir. Sinemaya ayağımız alışsın. Türk halkı Türk filmlerine gitmeye başlasın. Kendi dilinde film izlesin. Ondan sonra da Avrupa filmlerini izlesin. Yani şu Amerikan baskısından kurtulmamız lazım bizim.
..Ve gelelim tiyatroya..Sizinde içinizde bulunduğunuz “Gerçek Müfettiş Hound” oyunu prömiyerinden bir gün önce gösterim ve tiyatro repertuarından kaldırıldı. Niçin?
Genel sanat yönetmenimizin açıklaması oyunun seviyesinin, seyirciyle buluşma düzeyinin sanatsal yetersizliği üzerine... Bu sebepten ötürü kaldırılması layık görülmüş.
..Sizce sebep bu mu?
Bence asla değil!... Bizce değil!...
..Tiyatro dünyasında sıkıntılı bir dönem yaşanıyor son zamanlarda. Bu gidişat hakkında neler yapılmalı, tiyatro sanatçıları bu konuda birlik içerisindeler mi?
Ben o kadar büyük bir birlik görmüyorum. Evet, birliğimiz var ama büyük bir birliğimiz yok. Zaten tiyatrocular duygusal insanlardır. Oyun oynayarak kendilerini var eden insanlardır. Siyasi erkle başa çıkmak tiyatro oyuncularının işi değildir. Onlar belki ön safta yer alabilirler fakat arkasında bir çoğunluk lazım. 'Tiyatroma bunu yapamazsınız!” demek lazım.
..Ama çoğunluk sağlanamıyor dimi?
80’den sonra bizim ülkemizde ne çoğunluk sağlandı ki şimdi sağlanacak. Tek umudumuz üniversiteli gençler. Tek umudumuz onlar. Ben üniversite yıllarımda kollu kuvvetlerden ve siyasi erkten çok darp gördüm. Çok mücadele ettim. İnanın şimdi sizin koşullarınız çok daha kolay. Benim anlamadığım şey bu. Burada örgütlenin, sistemi bölün, bölücülük yapın demiyorum. Ama sesinizi haklı bulduğunuz bir şeyde örgütlü olarak çıkarmanız lazım sizin ki halkta: 'Bunlar bizim geleceğimiz' desin. Yaz bunları. Okusun üniversiteliler. Delikanlılık ya da genç kızlık bu demek değildir. 'Oturup sınavlardan AA çakayım, ondan sonra gidip Doç. olayım kendimi kurtarayım'. Bu demek değildir. Üniversiteli her gencin bu memleketin, halkın sorumluluğunu taşımak zorunluluğu vardır. Bunu taşımak zorundadır. Çünkü en dinç, en dinamik zekâ onlardadır. Her mücadeleye girme cesareti ancak onlardadır ve bu üniversite yıllarında şekillenir. İnsanın karakteri üniversite yıllarında şekillenir. Sonra çok pişman olursunuz. “Ben hiçbir mücadeleye katılmamış bir insanım” deyince.
..Oyuncunun sorumlulukları nelerdir sizce?
Bir yığın sorumluğu vardır oyuncunun ama her şeyden önce kendine karşı sorumludur. İnsan olabilmekle ilgili bir sorumluluktur bu. Ondan sonra etap etap, dalga dalga artar oyuncunun sorumlulukları.
..Özgürlüğünüz için mücadele eden birisiniz.
Elimden geldiğince...
..İstemediğiniz bir karakteri canlandırdığınızda kısıtlandığınızı düşünüyor musunuz? Ne hissediyorsunuz?
Ben istemediğim bir karakteri canlandırmıyorum.
..Şehir tiyatroları bu olanağı sağlıyor mu?
İzmit’te, bu ödenekli kurumda öyle bir şey yok. Sonuçta ben bu yaştan sonra yönetmenle oturur, pazarlığa girer ve kendi rolümü kendime uydurur, çıkartırım ondan bir şeyler. Böyle bir gerçeklik vardır bu hayatta. Fakat dayatırsa, yani dayatmacı sistem gelirse sonuçta memur zihniyeti ön safhaya geçer. Bütün ödenekli tiyatrolarda memur zihniyeti ön safhadadır. Memur zihniyetini yıkabilmekte öyle kolay bir iş değildir. Yıkılmaz mı? Yıkılır. Ben yıktım. Yıkarım da. İnsanın kendine güveni olması lazım... Yıkmamayı da tercih ediyorlar. İşlerine de gelebilir çünkü. Yani yılda bir tane oyun oynayayım çekiyim gidiyim ya bana ne ya da diyebiliyorlar ama böyle oyuncular sahnede belli eder kendilerini. Böyle oyuncular sahnede kendini belli ettiğinde, tepki öncelikli olarak üniversiteli gençlerden başlasın. İzlediğiniz her oyuna saygı duymak zorunda değilsiniz. Belirli bir çapta saygı şarttır. Çünkü bir emek vardır. Evet, ama seyirci koltuğunda otururken şu hakkın da vardır senin: Beğenmedim. Alkışlamıyorum. Bu hakkınızı kullanın. İçinizden biri bir oyuna gitsin şehir tiyatrolarında. Rezalet bir oyundu desin. Toplanın 20 kişi. Gidin oyuna. Oturun ve alkışlamayın. Bakalım ne diyecekler? Bakalım ne olacak? Yapın bunu, alkışlamayın. Buradan başlayın. “Ben tiyatro seyircisiyim, tiyatroyu çok seviyorum” diyorsan sen, yanına al 15-20 arkadaşını. “Arkadaşlar benim için bir şey yapın, beğenmiyorsanız alkışlamayın bu oyunu” de. Alkışlamayın. Bak bakalım ne yapıyor oyuncular. Böyle başlar. Oyunu, oyuncuyu nasıl düzeltir seyirci? Böyle düzeltir. Beğenmezsen, alkışlamazsan, gitmezsen o oyun kalkar. O zaman ne olur? “Vaaay!” demeye başlar herkes. “Bu oyun olmadı, bu yönetmen, bu oyuncular, bu sanat yönetmeni olmadı, ne yapacağız acaba?” demeye başlarlar. Tiyatro o yüzden bizim değil sizin. Bu özel tiyatro olsa iş zaten daha kolay ama ödenekli kurumları da yine halk denetler.
..Hayatta en çok neye önem veriyorsunuz?
Birçok şeyin önemi vardır. Ama asal felsefi değerler vardır. Dürüstlük, çalışkanlık, cesaret, merhamet,şefkat böyle değerler asal değerlerdir. İnsanı insan yapan değerlerdir. Mesela arkadaşlık... En çok arkadaşlığa değer veririm. Arkadaşlık iyi bir şeydir. Ateşleyici bir şeydir
.. Oyuna hazırlanırken uyguladığınız bir yöntem var mı?
Var. Sesimi açmam lazım biraz sonra ( gülüşmeler) (bizim yüzümüzden sesini açamadı ama oyunda gayet de güzel duyurdu sesini:) ) Sadece samimi bir şekilde yaklaşmak istiyorum başka bir şey yok.
..Şair yönünüzün olduğunu da duyduk, şiirlerinizi kitap haline getirmeyi düşünüyor musunuz?
Herkes kadar şairiz. Ne demiş hani, ben dedim aslında ne demiş değil de...(gülüşmeler)
... Hayat kalemini tutan herkes kadar şairim
İş bitince sunmak için kaderime...
Alıntıdır:
http://img163.imageshack.us/img163/6651/ezogelin1xa6.jpg (http://imageshack.us)
http://img163.imageshack.us/img163/5892/ezogelin2gb5.jpg (http://imageshack.us)
Oyunun Oyunu hayran bıraktı
Sıradışı kurgusuyla dikkat çeken tiyatro eseri, BKM oyuncularınca Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Davetliler, usta isimleri hayranlıkla izledi
Tiyatro tarihinin en zekice kurgulanmış oyunlarından biri olarak anılan ''Oyunu’nun Oyunu'' adlı eser, Folkart Yapı’nın ev sahipliğinde, Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi.
İzleyenler, kahkahalarla dolu doyumsuz bir gece yaşadı. İngiliz yazar Michael Frayn’ın eseri, Mehmet Ergen yönetiminde seyircilerle buluştu.
Sponsoru Folkart Yapı
Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) tarafından sahneye konulan eserin aynı zamanda sponsoru da olan Folkart Yapı’nın genel müdürü Mesut Sancak, tüm Türkiye’de ses getiren böyle bir projede yer almaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi, şöyle konuştu:
''İzlendiği ülkelerde kapalı gişe oynayan bu oyunu, İzmirli izleyicilerle buluşturmaktan gurur duyuyoruz. Folkart olarak, ‘hayat yaşama değer’ sloganımızdan yola çıkarak, yaşama değer katan bu tür organizasyonlara desteğimizi sürdüreceğiz.''
Sahnelendiği tüm ülkelerde yıllarca kapalı gişe oynanan eser, her dakika hızlanan trafiğiyle baş döndürüyor.
Tüm oyuncuların iki farklı karakteri canlandırdığı Oyunun Oyunu’nunda; Yasemin Yalçın, İlyas İlbey, Şebnem Dönmez, Kerem Atabeyoğlu, Serhat Tutumluer, Gülen Karaman, Volkan Severcan, Alp Kırşan ve Evren Kardeş rol alıyor.
Kaynak:Milliyet Gazetesi-Ege
HeRMioNeKaiBa
01-02-08, 16:38
serhat tutumluer takım...
ava (4)
http://img215.imageshack.us/img215/4246/bscap0003rc4.jpg+http://img215.imageshack.us/img215/2470/bscap0006yb9.jpg+http://img253.imageshack.us/img253/1651/bscap0008xu8.jpg+http://img85.imageshack.us/img85/2249/bscap0020fl6.jpg
imza..(1)
http://img155.imageshack.us/img155/1482/bscap0023dq6.jpg
"Nokta" filmi ile ilgili bir haber.Anlaşılan son anda kadro ile ilgili bir değişiklik yapıldı ve Serhat Bey projede yer almadı.Çok üzüldüm.:icon_sorr
Alıntıdır:
Yeni filmlerini dört gözle beklediğimiz, yönetmenlerimizden Reha Erdem, Nuri Bilge Ceylan, Semih Kaplanoğlu ve Derviş Zaim, 2008'e damga vurmaya hazırlanıyor.
Onlar, bu yıl hem yurtiçinde hem de yurtdışında festival gediklisi olmaya aday filmlerinini tamamlamak için çalışıyor. Kimi çoktan sete çıkıp filmlerinin çekimlerini tamamladı ve filmini kurguluyor, kimi de hâlâ sette.
İlk sete çıkanlar arasında Derviş Zaim var. Zaim, ekim ayında Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde iki hafta gibi kısa bir sürede yeni filmi 'Nokta'nın çekimlerini tamamladı. Film, Zaim'in tarih üçlemesinin ikinci ayağı. Önceki filmi 'Cenneti Beklerken'de Eflatun adlı nakkaşın hikâyesini anlatan Zaim, bu sefer hat sanatçısının yaşadıkları üzerinden bir vicdanî hesaplaşma meselesi koyacak önümüze. Hikmet Karagöz, Mehmet Ali Nuroğlu, Numan Acar, Mustafa Uzunyılmaz, Settar Tanrıöğen, Cem Aksakal, Begüm Birgören'in rol aldığı, sanat yönetmenliğini Natali Yeres'in yaptığı 'Nokta'nın özelliği, sanki tek plandan oluşuyormuş hissi verecek olması. Yani görsel olarak Zaim, yine şaşırtacak bizi.
berrin ablacım haber ve resimler için çok teşekkürler...
çok üzüldüm ama yaa :icon_sorr yine ismi atlanmış falan olabilir mi ki ??? :icon_whis Derviş zaim le yeni bi film çok güzel olcaktı :icon_sorr, hem de 2008 de Serhat Beyin 2 tane filmini izlemiş olcaktık...cidden kötü bi haber oldu bu :icon_sorr
st-papatya röportaj için sana ve godzi ye çook teşekkürler...
çalışmalar için de seza abla ve HeRMioNeKaiBa çok teşekkürler...ellerinize sağlık :img-wink:
Alıntıdır:
tühh yaa şaşırdım açıkçası görünce...belki önceki filmdeki rolü gereği uygun düşmeyeceğini düşünmüşlerdir. eğer cenneti beklerkenin devamı gibiyse aynı nakkaşın bi anda hattat olması garip gelir tabi..ama yok ondan bağımsız bi film olucaktıysa vardır bi bildikleri elbet..neyseki "ara"mız var 2 ay sonra kavuşuyoruz..
tühh yaa şaşırdım açıkçası görünce...belki önceki filmdeki rolü gereği uygun düşmeyeceğini düşünmüşlerdir. eğer cenneti beklerkenin devamı gibiyse aynı nakkaşın bi anda hattat olması garip gelir tabi..ama yok ondan bağımsız bi film olucaktıysa vardır bi bildikleri elbet..neyseki "ara"mız var 2 ay sonra kavuşuyoruz..
Uff ben de çok üzüldüm bu habere, bir devam filmiyse tabi ki tuhaf olurdu Serhat Bey'in oynaması bunu izlemeden göremicez galiba, ama devam filmi değilse, neden oynayamadı merak ettim. Çağan Irmak mesela sürekli aynı oyuncularla çalışıyor, aaa yine mi aynı oyuncular diyoruz ama gayet inandırıcı oluyor, keşke oynasaydı yaa, en çok istediği şey sinema filmi çekmek olan bir insan Serhat Bey, onun hayallerinin gerçekleşmesini istiyorummm.....
Uff ben de çok üzüldüm bu habere, bir devam filmiyse tabi ki tuhaf olurdu Serhat Bey'in oynaması bunu izlemeden göremicez galiba, ama devam filmi değilse, neden oynayamadı merak ettim. Çağan Irmak mesela sürekli aynı oyuncularla çalışıyor, aaa yine mi aynı oyuncular diyoruz ama gayet inandırıcı oluyor, keşke oynasaydı yaa, en çok istediği şey sinema filmi çekmek olan bir insan Serhat Bey, onun hayallerinin gerçekleşmesini istiyorummm.....
canım çağan ırmak'ın filmlerinde genelde farklı rollerde oynuyo oyuncular ..ekip aynı ama roller farklı..bunda nakkaş olduğunu daha önceden bildiğimiz için hattat diye göstermeleri garip olurdu diye düşünmüş olabilirler, devamsa eğer...diğer türlüsünü bilemiyorum vardır bi sebebi..
canım onlarda genelde farklı rollerde oynuyo oyuncular ondan..ekip aynı ama roller farklı..bunda nakkaş olduğunu daha önceden bildiğimiz için hattat diye göstermeleri agrip olurdu devamsa eğer ama..diğer türlüsünü bilemiyorum..
Ben devamı değilse ve yine de oynamıyorsa diye söyledim onu aslında, devamıysa tabi çok saçma bir şey olurdu canım...Ama ben merak ettim bunu yaa, bana da adı yine unutulmuş olabilir gibi geliyor, açıkçası oynamasını istiyorum galiba :)
Hikmet Karagöz başrolse eğer, belki yaş itibariyle falan karaktere daha uygun olabileceği için değişiklik yapılmış olabilir kadroda :icon_sorr sebep nedir bilmiyorum ama Serhat Beyi bu filmde izlemeyi çok isterdim :img-yes: Mehmet Ali Nuroğlu, Numan Acar, Mustafa Uzunyılmaz Cenneti Beklerken kadrosunda da olan isimler...rolleri kısa olduğu için bu filmde de yer almaları çok sorun olmamıştır heralde devam filmiyse eğer...izleyip görücez artık...Derviş Zaimin yine güzel bir iş çıkaracağını düşünüyorum :img-yes:
:img-in_lo:img-in_lo:img-blush
http://img502.imageshack.us/img502/3504/serhatimza37cu5.jpg
http://img527.imageshack.us/img527/8872/serhatimza40ly6.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/8933/serhatimza39as5.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/4561/serhatimza38zl9.jpg
Yeni bölümlerden hayır gelmeyince eski bölümlerden bir şeyler yapayım dedim ama olmadı :icon_sorr Ne kadar berbat olduklarının maalesef farkındayım :icon_sorr
http://img96.yukle.tc/images/8584eg2.jpg (http://www.yukle.tc) http://img96.yukle.tc/images/8812eg4.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img96.yukle.tc/images/8637ezogelin1.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img96.yukle.tc/images/7919ezogelin2.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img96.yukle.tc/images/6102serhatav1.jpg (http://www.yukle.tc) http://img96.yukle.tc/images/5433serhatav2.jpg (http://www.yukle.tc) http://img96.yukle.tc/images/7279serhatav3.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img96.yukle.tc/images/9500serhat1.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img96.yukle.tc/images/9796serhat2.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img96.yukle.tc/images/980serhat3.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img96.yukle.tc/images/3536serhat4.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img96.yukle.tc/images/6424egava2.jpg (http://www.yukle.tc) http://img96.yukle.tc/images/4803egava3.jpg (http://www.yukle.tc) http://img96.yukle.tc/images/4733egava5.jpg (http://www.yukle.tc) http://img96.yukle.tc/images/5534egava6.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img96.yukle.tc/images/1474ezogelin3.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img96.yukle.tc/images/9857ezogelin4.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img96.yukle.tc/images/7133ezogelin5.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img96.yukle.tc/images/1163ezogelin6.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img96.yukle.tc/images/3050ezogelin7.jpg (http://www.yukle.tc)
forgetmenot
02-02-08, 01:40
Nihayet yılın komedisini seyrettim.Serhat Tutumluer,Gülen Kahraman ve Kerem Atabeyoğlu'nun belirli ve gayet te ciddi bir oyuncu disiplininden geldiklerini ve oyunun enerjisini oldukca yükseltip,başarısı için çok gayret sarf ettiklerini düşünüyorum.Medya'da okuduğum bir çok övgünün(Bilhassa Alp Kırşan ve Şebnem Dönmez için yazılan)en hafif tabirle 'şişirme' olduğuna inancım tam. Bu arada isim belirtmeden bazı oyuncuların mimik ve jestleriyle seyircilerden alkış istediğini bu gözler gördü ya artık ne desem boş.Gülünç hatta çocukcaydı.Oyun sonundaki alkış tufanının hangi oyuncuya yöneldiğini ismen belirtmeye gerek var mı bilemiyorum.O fazla soğuk olmayan İstanbul gecesinde bir elinde cep telefonu diğerinde su şisesi,başında şapkası ve kırmızı montuyla biraz yorgun ama işini iyi yapmış insanların gururuyla ondan hayranlıkla bahseden seyirci selinin arasından sessizce geceye karışan tiyatro emekcisine selam olsun.Sen varol,hep sağlıklı hep başarılı ve her zaman önemsediğin gibi huzurlu ol!Bu oyunda olduğu,oyunculuk yaptığı için mutlu olduğunu sanmıyorum,daha çok tedirgin ve oyunun total başarısı için çokca gayretkeş gördüm kendilerini.Artık ip nerde incelirse orada kopar nihayetinde!
İZMİR'İN KAVAKLARI
02-02-08, 02:04
Alıntıdır:
Ezo gelin kabusunu unutturabilecek yegane seylerden birinide kaybetmis olduk...
nedense kendimi cok inandirmisim NOKTA da oynadigina buyuk bir husrana ugradim...
Ezo gelin izlemiyorum Serhat beye ragmen izleyemiyorum daha dogrusu,tiyatroda izleyemiyorum artik ARA dan ve CENNETI BEKLERKEN in DVDsinden baska carem kalmadi birde SAHRA ERKEKLER AGLAMAZ videolari onlarda yaraya tuz basmak oluyor:icon_sorr
Nihayet yılın komedisini seyrettim.Serhat Tutumluer,Gülen Kahraman ve Kerem Atabeyoğlu'nun belirli ve gayet te ciddi bir oyuncu disiplininden geldiklerini ve oyunun enerjisini oldukca yükseltip,başarısı için çok gayret sarf ettiklerini düşünüyorum.Medya'da okuduğum bir çok övgünün(Bilhassa Alp Kırşan ve Şebnem Dönmez için yazılan)en hafif tabirle 'şişirme' olduğuna inancım tam. Bu arada isim belirtmeden bazı oyuncuların mimik ve jestleriyle seyircilerden alkış istediğini bu gözler gördü ya artık ne desem boş.Gülünç hatta çocukcaydı.Oyun sonundaki alkış tufanının hangi oyuncuya yöneldiğini ismen belirtmeye gerek var mı bilemiyorum.O fazla soğuk olmayan İstanbul gecesinde bir elinde cep telefonu diğerinde su şisesi,başında şapkası ve kırmızı montuyla biraz yorgun ama işini iyi yapmış insanların gururuyla ondan hayranlıkla bahseden seyirci selinin arasından sessizce geceye karışan tiyatro emekcisine selam olsun.Sen varol,hep sağlıklı hep başarılı ve her zaman önemsediğin gibi huzurlu ol! Bu oyunda olduğu,oyunculuk yaptığı için mutlu olduğunu sanmıyorum,daha çok tedirgin ve oyunun total başarısı için çokca gayretkeş gördüm kendilerini.Artık ip nerde incelirse orada kopar nihayetinde!
bizimle duygularını paylaştığın için çook teşekkür ederim..ben böyle yorumlar okuyunca çok mutlu oluyorum..en fazla alkışı alan kişi sonuna kadar hak ederek almıştır..ve bu alkışlar fark edilecek derecede olması beni çok mutlu ediyor ve birazda rahatlıyorum..çünkü, onlar istediği kadar Serhat'tan bahsetmesinler,istediği kadar bu başarıda onun hakkı yokmuş gibi davransalarda asıl cevabı izleyiciler,kendilerinin karşısında alkışlarıyla veriyor ya ve bunuda her oyuna gidenden bu sözleri okuyorum ya, işte o zaman içim çok rahatlıyor..bu alkışlar onlara tokat gibi geliyordur..
"Bu oyunda olduğu,oyunculuk yaptığı için mutlu olduğunu sanmıyorum"demişsin ya;bunu bende kendime sormuştum..ama net cevabı kendime verememiştim..hala da veremiyorum..nedenlerimi sıraladığımda evet Mehmet Ergen için kabul etti (ben öyle hatırlıyorum) ama heralde umduğu gibi olamadı!!!kim bilir belkide Mehmet Ergen'de,Serhat gibi düşünüyordur..ama daha sonra, kendisinin "oyuncu sır olmalı" sözünü hatılıyor ve ona göre davranıyor, diyorum..yani bir yanım memnun değil,bir yanım sır olabilmeyi koruyor diyorum..
umarım oyuna 2. kez gittiğimde konuşma imkanı yakalarım..tanıştığımda içten davranmıştı ve bu tavrı bana cesaret verecektir..kendisiyle hem diziden,hem oyunla ilgili konuşmak isterim..
Alıntıdır:
şaşırdım ve çok üzüldüm :icon_sorr belki isim atlanmıştır (malum ismi pek zikredilmiyor ya) diyeceğim ama cık pek sanmam atlandığını..ufff üzüldüm yaaa:icon_sorr neyse ki,ARA filmi var..onunla avunucaz n'apalım..
dilerim Türkiye'yi yerinden sallayacak projelere imza atar (AMİNNN)
olsun "ara" var ne de olsa, elimiz boş sayılmaz yani:img-wink: kaldı ki bundan sonra sinema teklifleri daha da artıcaktır gibi geliyor bana..tv'den yeterince ağzı yanan biri olarak sinemaya ağırlık verebilir diye düşünüyorum zaten onun da istediği buydu..umarım çok güzel teklifler gelir bundan sonrasında biz de yine burda heyecanla bekleriz...bu arada billurcum eline sağlık çalışmaların çok güzel..
kadim&neşe
02-02-08, 13:09
umarım serhat beyi sinemada daha fazla görebiliriz onun yeni güzel ve kaliteli yapımlarda görmek ümidiylebye
http://img204.imageshack.us/img204/3851/zerhcp8.jpg (http://imageshack.us)
hidden girl
02-02-08, 15:09
Beeeeennn geldimmm:)hepinizi çoooooooookkkk özledim arkadaşlarr yaaa.Seza ablacım bir tek seni görebiliyorum şuanda açık.
ayyy ne yazcağımı şaşırdım:Dçalışma yapan herkesin ellerine sağlık.
daha hiçbirşey okumadım incinin ve cerenin haber verdikleri dışında bir şey bilmiyorum
seza ablacım hazır burdayken senden geniş özet isteyebilirmiyim:img-blush
hidden girl
02-02-08, 15:37
amanniiiinn ben geldim herkes gitti.oturup ağlayasım geldi hatta ağlıyorum işteee:img-cray::img-cray:
arkadaslar once ropertaj icin tessekkurler daha once okumadigim bir ropertajti sonra yeni set fotolari icin tessekkurler sonra serhat tutumluer calismlari imzala vs.. icin tessekkurler haber yani film haberi icinde tessekkurler ne kadar uzulduysemde haber almam ii oldu zaten benim izleme sansim dvd ciktintan sonraydi ben serhat icin uzuldum cunku kalite bir projeydi ve onu orda gormek cok guzel olurdu ben aldanirdim ve neden olmasin sonucta oyuncu nakkasta olur hat sanatcisida ama bir bildikleri vardir belkide serhat`in bir engeli olmusturda oynayamamistir ne bileyim ARA`da gormekten ziyade nokta filminde gormeyi tercih ederdim ama benim tercihim ne kadar onemli tartisilir bide bir arkadasimin oyunun oyununa gitmis isim vermedende ne guzel kelamlar etmis serhat icin hak etmese etmezdi hak ediyorki ediliyor biz degerini bilelim oyuncu arkadaslari bilse ne olcak bilmese ne olacak bide ben yeniden ropertaja deginmek istiyorum serhatin oyunculugu beni ilgilendirdiginden dusunceleri hakkinda yorum yapmak ne kadar bana duser bilmiyorum bence dusmez de zaten bide universite ogrenciside degilim dusuncelerimi tartisayim bide bu sozlerim ne kadar elstiri sayilir bilmiyorum ama ben elstiri olsun diye yazmiyorum cunku elstirmem ne kadar taniyorsaniz beni o kadariyla bilirsiniz elstirmem begenmiyorsam izlemem serhatin dedigi gibi alkislamam ama sen serhat TUTUMLUER harika bir oyuncusun oyunculuga sesin bile yeter ne diyeyim ropertaji yapanin kalemine saglik serhatin gonlune:P sizin hepinizin de o guzel kalplerine aslinda ruhunuza guzellik bedenize saglik kalbinize sevgi diliyorum ve susuyorumm....:img-pilot
herseyin hayirlisini diliyorum senin icin ve sevenlerin icin amiinnn...:img-wink:
Beeeeennn geldimmm:)hepinizi çoooooooookkkk özledim arkadaşlarr yaaa.Seza ablacım bir tek seni görebiliyorum şuanda açık.
ayyy ne yazcağımı şaşırdım:Dçalışma yapan herkesin ellerine sağlık.
daha hiçbirşey okumadım incinin ve cerenin haber verdikleri dışında bir şey bilmiyorum
seza ablacım hazır burdayken senden geniş özet isteyebilirmiyim:img-blush
aman boncuğun gelmiş ben nasıl fark etmedim.form iyi gidiyor serhattan güzel haberler var iki tane taze röpörtajı oldu epeyce bi konuştuk paylaştık görüşlerini.
ezo son bölüm kaos gibiydi inşallah düzelir düzelmesede olur alıştık artık olumsuzluklara ama yinede ekranlarda görmek güzel.
en çok cenneti beklerken beni etkiledi müzik çok güzel,minyatürler resmen raks ediyor,aynalar okadar güzel kullanışmışki,ayrıca doğanın tasviri çok harika ışıklarla doğa muhteşem kullanılmış.
eflatun efendiyi serhat çok güzel okumuş ve yazmış.yakınlarının kaybıyla hayattan kendisini soyutlamaya çalışan biri.isteksiz fakat cesur bir nakkaş oradada sevdası ,sadakatı yüreği geniş biri.
nokta filmine gelince o kadar üzülmedim.yönetmenin mutlaka kafasında tavfir etmeye çalıştığı biri vardır ne yakışır ne yakışmaz yönetmen bilir.
http://img505.imageshack.us/img505/204/serhattutumluercenrl3.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/204/serhattutumluercenrl3.07753edada.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=505&i=serhattutumluercenrl3.jpg)
http://img97.yukle.tc/images/8402egava1.jpg (http://www.yukle.tc) http://img97.yukle.tc/images/8972egava3.jpg (http://www.yukle.tc) http://img97.yukle.tc/images/9169egava5.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img97.yukle.tc/images/1841eg1.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img97.yukle.tc/images/8860eg2.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img97.yukle.tc/images/5512eg5.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img97.yukle.tc/images/6929eg3.jpg (http://www.yukle.tc)
http://img97.yukle.tc/images/3451eg4.jpg (http://www.yukle.tc)
first lady
02-02-08, 20:16
röportajı okudum.godzi'ye ve eklediği için st-papatya'ya çok teşekkürler.yine bildiğimiz serhat tutumluer dimi.ne kadar samimi ve doğru:good::good:
canımın içi dilşah'cım gelmiş.geleceğini biliyodum ama malesef evde olmadığım için karşılayamadım onu burda:icon_sorrkeşke yine eskisi gibi gelsende bizleri burda yalnız bırakmasan.forum eskisi gibi olsa yine...
''nokta'' filminde serhat beyin olmamasına üzüldüm açıkcası.ama Allah'tan ''ara'' var ve az kaldııııı:happy0064:happy0064
sueda ablam ve billush çalışmalarınız yakıyo.ellerinize sağlık:good:
Merhaba arkadaşlar bugün Skytürkte Back stage programında Ezo gelin'in setini göstermişler. Ezoya doğum günü partisi verilecekmiş. Oyuncularla röportaj yapmışlar. Serhat Tutumluerlede röportaj yapılmış. Yardımcı yönetmenlede konuşulmuş.Sanırım yönetmende varmış. Malesef ben izleyemedim programı Ezo gelinciler grubundaki arkadaşlar (sağolsunlar) sayesinde birazcık birşeyler öğrendim. Gruptan daha çok şey öğrenebilirsiniz.. İşallah bir kaydeden olurda izleyebilirim. Haber vereyim dedim. İyi akşamlar..
papatya363
02-02-08, 21:44
foruma eklemiştim burayada ekliyeyim.
bugün back stage programında diziyle ilgili görüntüler gösterdiler ve küçük röportajlar yaptılar.ben izliyemedim ama izliyenler anlattı neler olduğunu.serhatla ilgili olan kısmı ekliyeyim.
hülya ablacığımın anlattı.
tam açtığımda kanalı serhat beyle röportaja başladı.yazık ya izmir'den turne dönüşü soluğu sette almış.kolay değil bu işler.bizde oturduğumuz yerden ahkam kesiyoruz
serhat bey dizi hakkında pek yorum yapmadı.rating denen canavardan bahsedildi.yolda birisi görmüş kendisiyle konuşmuz.üzerinden iki yıl geçmesine rağmen erkekler ağlamaz'dan bahsedildiği için çok mutlu olmuş.
hatta iki yıl önce başbakan kimdi diye sorulsa hatırlamayan olabilir.ama dizi unutulmamış gibi.işte budur deyip göz kırptı.
Yarın sabah 7'de tekrarı varmış acaba kalkmaya değer mi, yoksa 2 dakika süren bir şey mi ona karar veremedim, galiba çok kısa bir röportaj...Bu arada yarın oyuna gidecek olan arkadaşlarıma da iyi seyirler, iyi eğlenceler diliyorum, erken gitmeyi unutmayın ;) :D
derens umuyorum erken gitmemiz bir işe yarar da,biraz olsun Serhat Bey'i yakından görebilirim.Aslında sadece oyunu izlemek bile büyük bir şans ama yakında görmeyi denemeye değer :)
http://img118.imageshack.us/img118/2690/user106594pic2659012008hu9.jpg (http://imageshack.us)
bu bizim egoflara gitsin zaten guruptan getirdim buraya iyi geceler sevgiyle ve Serhat'la kalin bye
http://img118.imageshack.us/img118/5580/user110391pic2652012007cn9.jpg (http://imageshack.us)
http://img225.imageshack.us/img225/7876/user110391pic2656912007it7.jpg (http://imageshack.us)
foruma eklemiştim burayada ekliyeyim.
bugün back stage programında diziyle ilgili görüntüler gösterdiler ve küçük röportajlar yaptılar.ben izliyemedim ama izliyenler anlattı neler olduğunu.serhatla ilgili olan kısmı ekliyeyim.
hülya ablacığımın anlattı.
tam açtığımda kanalı serhat beyle röportaja başladı.yazık ya izmir'den turne dönüşü soluğu sette almış.kolay değil bu işler.bizde oturduğumuz yerden ahkam kesiyoruz
serhat bey dizi hakkında pek yorum yapmadı.rating denen canavardan bahsedildi.yolda birisi görmüş kendisiyle konuşmuz.üzerinden iki yıl geçmesine rağmen erkekler ağlamaz'dan bahsedildiği için çok mutlu olmuş.
hatta iki yıl önce başbakan kimdi diye sorulsa hatırlamayan olabilir.ama dizi unutulmamış gibi.işte budur deyip göz kırptı.
Sayı saymayı mı unuttu Serhat Bey. Dizi biteli 1 küsür yıl oluyo.. Yoksa şu son bir yıl ona bir ömür gibi mi geldi? O kadar şey yaşadı kolay da değil, evlendi, Ezo Gelin de oynamaya başladı.. Eee kolay değil tabi :)
Bi de bundan iki yıl sonra EzoGelin'den de bahsedeler eminim de yorumları duyduğu zaman mutlu olur mu orası muamma...
her seyrettiğinde aynı şekilde nasıl etkilenebilir, nasıl bu kadar gerçek ve doğal gelebilir, ve nasıl içinde bulunduğu zamandan kopup , onlarla beraber aynı şeyleri yaşayabilir,
evet Cenneti Beklerken'den bahsediyorum, tekrar nefes almadan seyrettiğimi farkettim, ve yineliyorum seyretttiğim en ve en doğal Osmanlıyı anlatan filmdi,
eflatun karakteri öyle biri ki, her seyrettiğinde başka bir ayrıntırıyı farkediyorsun, naifliği, hüznü,ürkekliği, mazisine olan bağlılığı, ve Leyla, ürkek görüntüsünün ardında sevdiği için mücadele eden, cesur, atak.
Serhat Tutumluer ve Melisa Sözen'in uyumu ve elektrikleri öyle uyumluydu ki bu da filme ve rollerine yansımıştı ayna gibi, bu filmde yaşayan her karakter o kadra canlıydı ki, sanki aramızda yaşıyorlar, etrafımıza baksak göreceğiz onları,
müzikler insanın içine işliyor, sebebszi bir hüzün veriyor, dinlemek istiyorsun devamlı sadece dinlemek, kulağında müziğin sesi, fonda Eflatun ve Leyla
nasıl güzel bir emektir ve paylaşımdır, teşekkürler bu karakterlerin bize ulaşmasını sağlayan herkese
zehra ablacigim calismalar cok eglenceli tessekkurler ve butun arkadaslar program ropertaji icin ve cenneti beklerkeni anlatisin cok guzel olmus arkadasim ii sohbetler
Umarim begenirsiniz..
http://img169.imageshack.us/img169/1161/gfrfgfggfni3.gifhttp://img210.imageshack.us/img210/7997/rttttttttqt1.gif
http://img210.imageshack.us/img210/2226/gfffffffuw6.gifhttp://img169.imageshack.us/img169/4862/fgggfgjv8.gif
http://img169.imageshack.us/img169/3769/sddddddddxj1.gifhttp://img525.imageshack.us/img525/9584/eeeeeeeeeeqc5.gif
http://img526.imageshack.us/img526/5548/yyyyyyyyyyyyco0.gifhttp://img295.imageshack.us/img295/5239/hjjjjjjjjqu7.gif
http://img443.imageshack.us/img443/7193/ooooooooooxd7.gifhttp://img443.imageshack.us/img443/5061/gjjjjjjjm6.gif
Şu an oyundan geldim.Serhat Tutumluer gerçekten harikaydı.Ne diyebilirim bilmiyorum...Gerçekten bütün övgüleri hak ediyor.Ayrıca sanırım çok şanslıydım,kendisiyle kısa da olsa konuşabildim.Şansım vardı ki bugün toplantı varmış BKM'de.Serhat Bey'de bu sebepten içerideydi.Bir ara dışarı çıktı,ben arkadaşımla kulisin önünde bekliyordum,bir umut.Kendisi çıktı,sanırım yakınları vardı onlarla konuştu.Kendisine çok yakındım,konuşmalara şahit olabildim.O kadar sıcakkanlıydı ki :) Sonra tekrar içeri girdi.Ben bi an heyecandan sanırım donmuşum bir dakika diyemedim.Oradaki görevli kız Serhat Bey'i içeriden çağırdı,o da kırmadı bizi geldi.Gerçekten çok şekerdi.Gelir gelmez elini gösterdi.Oyun sırasında düştüğünde elini yaralamış.Sağ elinin kenarı yaralıydı."Fotograf mı çekinmek istiyorsunuz?" diye sordu.Evet deyince hemen çekindik.O yorgunluğa rağmen bizimle kısa da olsa konuşmuş olmasına çok sevindim.Arkadaşımla fotoğrafını çekerken heyecandan elim titriyordu,o da fark etti."Ne kadar çok titriyorsun." dedi gülümseyerek.Çok kısa bir konuşmaydı ama onu görebilmiş olmak büyük şanstı.Kulisin önündeki görevli beklemeyin,arkadan gidiyor dedi.Biz de korktuk...Ama kırmadı geldi,bugün kendisine hayranlığım katlandı gerçekten.Hem sahnedeki oyunculuğuyla hem de samimiyetiyle etkiledi bizi.Kendisine,hayatı boyunca başarılar diliyorum...
Şu an oyundan geldim.Serhat Tutumluer gerçekten harikaydı.Ne diyebilirim bilmiyorum...Gerçekten bütün övgüleri hak ediyor.Ayrıca sanırım çok şanslıydım,kendisiyle kısa da olsa konuşabildim.Şansım vardı ki bugün toplantı varmış BKM'de.Serhat Bey'de bu sebepten içerideydi.Bir ara dışarı çıktı,ben arkadaşımla kulisin önünde bekliyordum,bir umut.Kendisi çıktı,sanırım yakınları vardı onlarla konuştu.Kendisine çok yakındım,konuşmalara şahit olabildim.O kadar sıcakkanlıydı ki :) Sonra tekrar içeri girdi.Ben bi an heyecandan sanırım donmuşum bir dakika diyemedim.Oradaki görevli kız Serhat Bey'i içeriden çağırdı,o da kırmadı bizi geldi.Gerçekten çok şekerdi.Gelir gelmez elini gösterdi.Oyun sırasında düştüğünde elini yaralamış.Sağ elinin kenarı yaralıydı."Fotograf mı çekinmek istiyorsunuz?" diye sordu.Evet deyince hemen çekindik.O yorgunluğa rağmen bizimle kısa da olsa konuşmuş olmasına çok sevindim.Arkadaşımla fotoğrafını çekerken heyecandan elim titriyordu,o da fark etti."Ne kadar çok titriyorsun." dedi gülümseyerek.Çok kısa bir konuşmaydı ama onu görebilmiş olmak büyük şanstı.Kulisin önündeki görevli beklemeyin,arkadan gidiyor dedi.Biz de korktuk...Ama kırmadı geldi,bugün kendisine hayranlığım katlandı gerçekten.Hem sahnedeki oyunculuğuyla hem de samimiyetiyle etkiledi bizi.Kendisine,hayatı boyunca başarılar diliyorum...
canım senin adına inan çooook sevindiiim,mutlu oldum..biliyorsun sana hep diyordum,eğer bir gün görme şansı yakalarsan sakın çekinme,git yanına konuş,çok içten birisi pişman olmazsın diye söylüyordum sana..işte bak sende bu samimiyetten payını almışsın:img-yes: gerçekten çok sevindim :happy0064
dizi hakkında konuşabildiniz mi :img-pilot
canım senin adına inan çooook sevindiiim,mutlu oldum..biliyorsun sana hep diyordum,eğer bir gün görme şansı yakalarsan sakın çekinme,git yanına konuş,çok içten birisi pişman olmazsın diye söylüyordum sana..işte bak sende bu samimiyetten payını almışsın:img-yes: gerçekten çok sevindim :happy0064
dizi hakkında konuşabildiniz mi :img-pilot
Yok güzelim,ben kendisiyle konuşabildiğim için o kadar heyecanlıydım ki.Dediğim gibi toplantısı vardı zaten,gelmiş olması bile çok şaşırttı bizi.Ben ne diyeceğimi bilemedim."Oyuna gelmişken sizi de görmek istedik." dedim iyi etmişsiniz deyip elini gösterdi.Bilirsin,3.kısımda yani oyunu canlandırırken merdivenden inerken Serhat kutuya takılıp düşecek gibi oluyor,o sahnede elini yaralamış.Sağ elini gösterdi bize.Kıpkırmızıydı.Bizi kırmadı foto çektirdi filan.Tam o ara bi kadın geldi.Serhat'a "Beni tanıdın mı?Ben Arzum'un annesi." dedi biz de Serhat da şok oldu.Sarıldı konuştu filan.Hanımefendi Serhat'ın her oyununu izlediğini,onu çok başarılı bulduğunu söyledi.Sonra bize döndü.Çok konuşma şansımız olmadı ama gerçekten çok sıcak birisi.Ben çok heyecanlıydım zaten,titriyodum bi ara :) Sonra içeri kaçtı hemen,yoksa diziyi de sorucaktım :)
Canim o kadar sanslisinki, inan sen adina cok sevindim, her kula nasip olmaz sana nasip olan :)
Sen yine iyi yitmissin bi titreme ile, ben olsam heyecandan kesin bayilirdim.. Gercekten biz kiymetlerini bilmiyoruz, o yorgunlukla EGnin setine gidiyor ve elinden gelenin cok fazlasini yapiyor, biz ise begenmemezlik ediyoruz, cidden boyle anatilinca degerlerinin dahada farkina variyorum.. Tesekkur bunun farkina varmama sebep oldugun icin :)
Billush canım çok sevindim senin adına.. hem serhat beyi sahne de izleme keyfini yakaladın hem de konuşma fırsatın da olmuş ne güzel ...inan canım çok çoook şanslısınız :img-yes: :img-yes:
serhat bey de gerçekten inanılmaz bi tempoda çalışıyor...bi kez daha kolaylıklar dileyelim biz de burdan...
ceren ve inci de bugün oyunu bi kez daha izliyceklerdi yanılmıyosam, bakalım onlar konuşma fırsatı yakalayabilmiş mi?? :) :)
st-papatya
03-02-08, 21:03
Nihayet yılın komedisini seyrettim.Serhat Tutumluer,Gülen Kahraman ve Kerem Atabeyoğlu'nun belirli ve gayet te ciddi bir oyuncu disiplininden geldiklerini ve oyunun enerjisini oldukca yükseltip,başarısı için çok gayret sarf ettiklerini düşünüyorum.Medya'da okuduğum bir çok övgünün(Bilhassa Alp Kırşan ve Şebnem Dönmez için yazılan)en hafif tabirle 'şişirme' olduğuna inancım tam. Bu arada isim belirtmeden bazı oyuncuların mimik ve jestleriyle seyircilerden alkış istediğini bu gözler gördü ya artık ne desem boş.Gülünç hatta çocukcaydı.Oyun sonundaki alkış tufanının hangi oyuncuya yöneldiğini ismen belirtmeye gerek var mı bilemiyorum.O fazla soğuk olmayan İstanbul gecesinde bir elinde cep telefonu diğerinde su şisesi,başında şapkası ve kırmızı montuyla biraz yorgun ama işini iyi yapmış insanların gururuyla ondan hayranlıkla bahseden seyirci selinin arasından sessizce geceye karışan tiyatro emekcisine selam olsun.Sen varol,hep sağlıklı hep başarılı ve her zaman önemsediğin gibi huzurlu ol!Bu oyunda olduğu,oyunculuk yaptığı için mutlu olduğunu sanmıyorum,daha çok tedirgin ve oyunun total başarısı için çokca gayretkeş gördüm kendilerini.Artık ip nerde incelirse orada kopar nihayetinde!
Sevgili forgetmenot, o kadar güzel yazmışsın ki. Özellikle boldlu kısmı okurken çok garip duygular içerisine girdim. Gözlerim doldu resmen. Hani kitap okurken sahneler canlanır ya insanın gözünüzde aynen öyle oldu. Bir de aynı şekilde bende tiyatro çıkışında kırmızı montu ve şapkasıyla yanında arkadaşlarıyla muhabbet ederken görmüştüm kendisini...seninde dediğin gibi ''Sen varol,hep sağlıklı hep başarılı ve her zaman önemsediğin gibi huzurlu ol!'' Serhat Tutumluer...
Sevgili Billush'ta oyunu izleyenler arasına katılmış. Katılmakla kalmamış Serhat Bey'i tebrik etmiş ve tanışmış. Ne güzel.:happy0064 Çok sevindim güzelim senin adına. Ben tebrik etme cesaretini gösteremeyenlerdendim. Gerçi benim izlediğim gün arkadaşları ile ayrılmıştı tiyatrodan. Çok garip ya gerçekten, ben kendisini tanımamama rağmen çok yakın hissediyorum. Daha önce hiç tatmadığım birşey bu. Belli bir çizgisi olmasından mı, işine duyduğu saygıdan mı, düşüncelerini özgürce ifade etmesinden mi, dostluğa ve manevi değerlere verdiği önemden mi ? yani adlandıramıyorum inanın. Hayatta hayal kırıklıkları, yanlış kararlar, mutluluk, üzüntü, sevinç herşey bizler için ama diliyorum Serhat Bey'in hayatında her zaman doğru kararlar olsun...ne bilim inşallah hep mutlu olsun....
Sevigi Jade, Sueda, xKubrax, ezo-kadim ve diğer tüm arkadaşlar çaışmalarınız için teşekkürler. Ellerinize sağlık.:img-wink:
Canim o kadar sanslisinki, inan sen adina cok sevindim, her kula nasip olmaz sana nasip olan :)
Sen yine iyi yitmissin bi titreme ile, ben olsam heyecandan kesin bayilirdim.. Gercekten biz kiymetlerini bilmiyoruz, o yorgunlukla EGnin setine gidiyor ve elinden gelenin cok fazlasini yapiyor, biz ise begenmemezlik ediyoruz, cidden boyle anatilinca degerlerinin dahada farkina variyorum.. Tesekkur bunun farkina varmama sebep oldugun icin :)
Şansımın farkına zaten Serhat kulisten çıkınca vardım.Kapıda bekliyoruz arkadaşımla bi umut.Ama kapıda bi görevli var,Kadim'in Ezo Gelin'deki eski hali mübarek bi de köü haber tellalı gibi :img-hyste Allah'tan hem babam geç kaldı hem de şansımıza salon görevlisi kız içeri girip Serhat'a haber verdi.Ama herkes soruyor Serhat Bey'i mi bekliyorsunuz diye.Kapıdaki adam çıkmaz,o arkadan gider dedi.Biz arka neresi bilsek oraya gidicektik,Allah'tan bilmiyormuşuz diyorm şimdi.Ben arkadaşın fotosunu çekerken öyle heyecanlandım ki,telefonu tutup foto çekemiyordum.Serhat'ta görüp güldü zaten.Bu ne heyecan der gibi.Sonra da dedi zaten ne kadar heyecanlısın diye.O kargaşada yanımıza gelmiş olmasına hala inanamıyorum zaten.O an,yani o sahneden inip bizim yanıza geldiğinde "Acaba çok acımazsızca mı eleştiriyoruz." sorusu geldi aklıma.Bundan sonra harcanan emeği düşünüp yorum yapmaya karar verdim ben de =) Sanırım bu oyun hayatımın en güzel tecrübelerinden biri oldu.Eğer fırsatı yakalayabilirsem,bir kere daha gitmek istiyorum oyuna.Ben eğer halledebilirsem,çektiğimiz fotoları kesip eklicem foruma:img-wink:
first lady
03-02-08, 21:04
evettttttt inci'yle ben de bugün oyundaydık.billush sen de ordaydın demek:)oyun yine yine yine harikaydı.o kadar çok güldümki anlatamam.en önde demet sağıroğlu ve emel müftüoğlu vardı.bi ara emel hanım bütün salonu bastırdı kahakahasıyla:):)
serhat bey öyle harikaydıki yine.kısa saç çok hoş olmuş.yanlız bu sefer çok feci düştü.elinide yaralamış işte:icon_sorrvalla hele bi yerde bi kaydı sahnenin kenarına kadar geldi.yüreğim ağzıma geldi valla.nasıl dayanıyo o kadar düşüp kalkmaya.bravo:good::good:
yanlız bi ara acayip tansiyonum düştü çünkü arkadakiler sürekli koltuğu salladı ve içim dışıma çıktı:img-hyste:img-hyste
Yok güzelim,ben kendisiyle konuşabildiğim için o kadar heyecanlıydım ki.Dediğim gibi toplantısı vardı zaten,gelmiş olması bile çok şaşırttı bizi.Ben ne diyeceğimi bilemedim."Oyuna gelmişken sizi de görmek istedik." dedim iyi etmişsiniz deyip elini gösterdi.Bilirsin,3.kısımda yani oyunu canlandırırken merdivenden inerken Serhat kutuya takılıp düşecek gibi oluyor,o sahnede elini yaralamış.Sağ elini gösterdi bize.Kıpkırmızıydı.Bizi kırmadı foto çektirdi filan.Tam o ara bi kadın geldi.Serhat'a "Beni tanıdın mı?Ben Arzum'un annesi." dedi biz de Serhat da şok oldu.Sarıldı konuştu filan.Hanımefendi Serhat'ın her oyununu izlediğini,onu çok başarılı bulduğunu söyledi.Sonra bize döndü.Çok konuşma şansımız olmadı ama gerçekten çok sıcak birisi.Ben çok heyecanlıydım zaten,titriyodum bi ara :) Sonra içeri kaçtı hemen,yoksa diziyi de sorucaktım :)
cnm bizde ordaydık bugün..ay çok üzüldüm elini yaralamasına ama belliydi çok fena düştü orda dedim kesin bişey olucak fena gümledi...bak şimdi içim fena oldu..
first lady
03-02-08, 21:07
Billush canım çok sevindim senin adına.. hem serhat beyi sahne de izleme keyfini yakaladın hem de konuşma fırsatın da olmuş ne güzel ...inan canım çok çoook şanslısınız :img-yes: :img-yes:
serhat bey de gerçekten inanılmaz bi tempoda çalışıyor...bi kez daha kolaylıklar dileyelim biz de burdan...
ceren ve inci de bugün oyunu bi kez daha izliyceklerdi yanılmıyosam, bakalım onlar konuşma fırsatı yakalayabilmiş mi?? :) :)
canım malesef biz komuşamadık çünkü çıkışta bekledik ama serhat bey uzunnnnnnnn bi süre çıkmadı.toplantı varmış işte:icon_sorr:icon_sorr
first lady o arkada ayağını sallayan arkadaş ben olabilirim sanırım :) Hatta bi ara uyarıldım bu konuda ama heyecandan yerimde yapabildiğim tek şey ayağımı sallamaktı sanırım.4.sıranın başında oturan sen miydin :)
Bu arada evet elini yaralamıştı.Sanırım ondan bahsediyorsun sen de.Sağ elinin sol tarafı yaralanmıştı.O tempoya nasıl dayandığını ben de anlamadım.Kendisini kutlamaktan başka bir şey gelmiyor elimden.Bir ara sahnede amuda kalktı ya ben asıl ona şaşırdım.Sahne de bi parande atmadığı kaldı resmen :)
first lady
03-02-08, 21:13
first lady o arkada ayağını sallayan arkadaş ben olabilirim sanırım :) Hatta bi ara uyarıldım bu konuda ama heyecandan yerimde yapabildiğim tek şey ayağımı sallamaktı sanırım.4.sıranın başında oturan sen miydin :)
Bu arada evet elini yaralamıştı.Sanırım ondan bahsediyorsun sen de.Sağ elinin sol tarafı yaralanmıştı.O tempoya nasıl dayandığını ben de anlamadım.Kendisini kutlamaktan başka bir şey gelmiyor elimden.Bir ara sahnede amuda kalktı ya ben asıl ona şaşırdım.Sahne de bi parande atmadığı kaldı resmen :)
eeee o uyaran bendim sanırım:icon_whis4.sıranın başındaki arkadaşımdı 2.koltukta oturan bendim:):)
valla zaten bi yaralanma filan olmaması anormal o tempoda:img-hyste
evettttttt inci'yle ben de bugün oyundaydık.billush sen de ordaydın demek:)oyun yine yine yine harikaydı.o kadar çok güldümki anlatamam.en önde demet sağıroğlu ve emel müftüoğlu vardı.bi ara emel hanım bütün salonu bastırdı kahakahasıyla:):)
serhat bey öyle harikaydıki yine.kısa saç çok hoş olmuş.yanlız bu sefer çok feci düştü.elinide yaralamış işte:icon_sorrvalla hele bi yerde bi kaydı sahnenin kenarına kadar geldi.yüreğim ağzıma geldi valla.nasıl dayanıyo o kadar düşüp kalkmaya.bravo:good::good:
yanlız bi ara acayip tansiyonum düştü çünkü arkadakiler sürekli koltuğu salladı ve içim dışıma çıktı:img-hyste:img-hyste
ayy evet o ansıl düşüştü öyle ceren aha dedim serhat birazdan kucağımızda:img-hyste yani öyle düşmelerki bişey olmaması zaten mümkün değil valla yüreği ağzında izliyor insan..
first lady o zaman oyun sırasında söyleyemedim özür dilerim rahatsızlık verdiğim için.Sizin tam arkanızda oturan ikili de ben ve arkadaşım Bircan'dı :)
Bu arada benim en çok şaşırdığım bu oyunda en çok Yasemin Yalçın alkış aldı.Performansı gerçekten iyiydi ama yine de şaşırdım.Arkadaşım oyundan önce bana bi istatistikten bahsetmişti oyuna gelenlerin %60ı Serhat için,%35'i Yasemin Yalöın için gerisi de diğer oyuncular için geliyormuş.Sanırım bugün Yasemin Hanım'ın sevenleri çoğunluktaydı :)
ortadaki ceren soldaki de bendim canım..sallanma yüzünden cerenin midesi bulandı bi ara:img-hyste tansiyonu düştü falan baya heyecanlıydın galiba izlerken:)
fısrt lady ve sahracı,sizin adınıza da sevindim canım..darısı benim başıma..bende kısmet olursa haftaya gitmek istiyorum..ama eğer sağda ve önde yer bulursam gidicem..bulamazsam ertelerim..
kötü düştü demek:icon_sorr çok üzüldüm yaa..o kadar emek harcıyor,ordan dizi setine veya turneden dizi setine bütün yorguluğuyla koşuyor,emek harcıyor:icon_sorr öfff bu senarist ve yönetmen bizim canımızı çok sıktı ve bazen acımasızca eleştirdiğimiz oldu:icon_sorr tabii bu eleştiriler senarist ve yönetme idi..ama bizler yine sevdiğimiz oyuncuların emeğine saygı deyip,oturup izledik..vijdan yaptım şimdi :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
dizi tanınmaz hale gelse bile heralde izlerim artık:img-pilot
first lady o zaman oyun sırasında söyleyemedim özür dilerim rahatsızlık verdiğim için.Sizin tam arkanızda oturan ikili de ben ve arkadaşım Bircan'dı :)
Bu arada benim en çok şaşırdığım bu oyunda en çok Yasemin Yalçın alkış aldı.Performansı gerçekten iyiydi ama yine de şaşırdım.Arkadaşım oyundan önce bana bi istatistikten bahsetmişti oyuna gelenlerin %60ı Serhat için,%35'i Yasemin Yalöın için gerisi de diğer oyuncular için geliyormuş.Sanırım bugün Yasemin Hanım'ın sevenleri çoğunluktaydı :)
evet bende anlamadım valla..tamam iyiydi oyunu ama serhta kadar da oyunu sürdüren yoktu yani adam resmen baş oyuncu nediyim daha..o da çok alkış aldı allah için..ama ben seyirciyi beğenmedim çok tutuktu..biz ilk gittiğimizde millet yerlere yatıyodu gülmekten bugünküler çok sakin zorla güldüler yani..
ayy evet o ansıl düşüştü öyle ceren aha dedim serhat birazdan kucağımızda:img-hyste yani öyle düşmelerki bişey olmaması zaten mümkün değil valla yüreği ağzında izliyor insan..
Sanırım adın İnci :) Benimki de Billur bu arada.İsmimle hitap edebilirsiniz:img-wink:
Ben o sardalyalara basıp kaydığında elimden olmadan "Aaa" dedim ve elim ağzımda kaldı bir an.O kadar korktum ki.Sağa sola çevirip kafamı baktım acaba bir yerine bir şey oldu mu diye.Anlaşılan o sahnede olmamış da son olarak "Çırılçıplak" oyununu sahnelediklerinde Serhat'ın merdivenden koşarak geldiği ve düştüğü bir yer vardı ben o sırada babama mesaj çekmeye çalışıyordum tam bakamadım o ara yaralamış elini arkadaşımın dediğine göre.Oyundaki performansına zaten hayran kaldım.Devamlı koşturuyor.Hele Volkan Severcan'ı kovaladığı sahnelerde çok güldüm :img-hyste Elinde balta filan :)
ortadaki ceren soldaki de bendim canım..sallanma yüzünden cerenin midesi bulandı bi ara:img-hyste tansiyonu düştü falan baya heyecanlıydın galiba izlerken:)
ay alemsiniz ya iyi güldüm :img-hyste ne güzel tesadüf bu..keşke tanışma imkanınız olsaymış..
billur anam nasıl heyecanlamışsın öyle sen..yerinde duramamışsın:) cern,Allah tan deprem oluyo diye kaçmadı salondan :)
first lady
03-02-08, 21:21
yok canım önemli değil.heyecandan olabilir öyle vakalar:):)
arkadaşın onu söylerken duydum biliyomusun:icon_whisbence çok doğru bişey.ama işte yasemin hanım yılların sanatçısıya bide tiyatro onun o yüzden alkışın çoğu ona gitti:icon_whis:icon_whis
Crab ben de senle aynı hisleri paylaşıyorum şu an.Kendime o kadar kızdım ki bugün.O kadar acımasız eleştiriler yaptık ki.Eleştirilerimiz oyunculara değildi ama ortada hem oyuncuların hem ekibin emeği vardı.Utandım sanırım braz bu yüzden.Aynı şekilde ben de dizi tanınmaz hale de gelse,ne olur olsun izlerim :)
first lady
03-02-08, 21:23
ay alemsiniz ya iyi güldüm :img-hyste ne güzel tesadüf bu..keşke tanışma imkanınız olsaymış..
billur anam nasıl heyecanlamışsın öyle sen..yerinde duramamışsın:) cern,Allah tan deprem oluyo diye kaçmadı salondan :)
inanırmısın yanımdaki arkadaşım ''ya deprem oluyo gibime geliyo'' dedi.hatta ben başta ona kızdım sallama diye:img-hyste:img-hyste
Crab ben de senle aynı hisleri paylaşıyorum şu an.Kendime o kadar kızdım ki bugün.O kadar acımasız eleştiriler yaptık ki.Eleştirilerimiz oyunculara değildi ama ortada hem oyuncuların hem ekibin emeği vardı.Utandım sanırım braz bu yüzden.Aynı şekilde ben de dizi tanınmaz hale de gelse,ne olur olsun izlerim :)
senarist ve yönetmen için söylediklerimin kendi adıma sonuna kadar arkasındayım..ama bu dizi böyle devam ederse izlenmez hala gelir demiştim..işte izlenmez hale gelse bile,sevdiğim oyuncunun emeğine saygıdan ötürü oturup izlicem..
Sanırım adın İnci :) Benimki de Billur bu arada.İsmimle hitap edebilirsiniz:img-wink:
Ben o sardalyalara basıp kaydığında elimden olmadan "Aaa" dedim ve elim ağzımda kaldı bir an.O kadar korktum ki.Sağa sola çevirip kafamı baktım acaba bir yerine bir şey oldu mu diye.Anlaşılan o sahnede olmamış da son olarak "Çırılçıplak" oyununu sahnelediklerinde Serhat'ın merdivenden koşarak geldiği ve düştüğü bir yer vardı ben o sırada babama mesaj çekmeye çalışıyordum tam bakamadım o ara yaralamış elini arkadaşımın dediğine göre.Oyundaki performansına zaten hayran kaldım.Devamlı koşturuyor.Hele Volkan Severcan'ı kovaladığı sahnelerde çok güldüm :img-hyste Elinde balta filan :)
evet cnm adım inci..evet analdım o sahne çok pisti ya çok kötü düştü diyorum ya kucağıma düşücekti nerdeyse zaten öndeyiz baya:):) ay kesin morarır valla vücudu bukadar düşmeye dayanmaz yani:) volkan severcan da çok iyiydi ve onu kovalaması hakkaten çok komikti..bizim ikinci izleyişimiz olmasına rağmen koptuk yinede..
inanırmısın yanımdaki arkadaşım ''ya deprem oluyo gibime geliyo'' dedi.hatta ben başta ona kızdım sallama diye:img-hyste:img-hyste
ah garibim olan inciye olmuş,bu sallamadan nasibini almış :img-hyste
first lady
03-02-08, 21:29
yok inci diğer yanımda oturuyodu o farketmedi.sağ tarımfa siteden olmayan bii arkadaşım vardı.o sallandı benden çok:img-yes:
mavi deniz
03-02-08, 21:29
o süper ya arkdaşlar oyunamı gitmiş keşke istanbulda olsam kesin giderim benim erkek jönüm mütevaziligi ayrı zaten çok beyefendi çok seviyorum benim mimik usta özge borak ve tabiki nurgülümden sonra çok iyi oyuncu ne diyeyim büyük şanbs emin onu sahnede izlemek:)
tahminen 7,2 idi :):) ama ben çok değil cerenin diğer yanındaki arkadaşı etkilenmiş olabilir..ben rahattım:)
yok inci diğer yanımda oturuyodu o farketmedi.sağ tarımfa siteden olmayan bii arkadaşım vardı.o sallandı benden çok:img-yes:
hımm anladım canım..ay bu sallama olayına koptum ben yaa :img-hyste
billur canım ya çok heyecanlanmış..Serhat bile farketmiş titrediğini..
kızlar bişey sorucam yaa..salon nasıl full mü? bilet almaya gittiğinizde yerinizi rahat seçebildiniz mi? sizce haftaya önlerden yer bulabilirmiyim?
ilk gittiğimde ön sıralarda ve sağ tarafta izlemiştim..ve keyifle izlemiştim..onun için yer olayına takıldım biraz:)
edit: oyyy inci o kadar şiddetli demek :) benim bi arkadaşım var,azcık sallansa sıçrar yani o derece depremden korkuyo..sizin yerinizde arkadaşım olsa kesin,deprem oluyo kaçın deyip salonu terk-i diyar ederdi :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ay valla çok utandım şimdi.Çok özür dilerim.Ufak çapta bir depreme sebep olmuşum :) Ben o anda içimden çıkışta Serhat'ı yakalama planları yapıyordum.Bircan'a ikide bir selamlama faslı biter bitmez dışarı fırlıyoruz diyip duruyorum :)
Ben bir de oyunu yaparlerken Serhat'ın boynunun telefon kablosuna geldiği sahnede korktum.Boğulucak gibiydi :) Serhat'ın replikleri çok güzeldi zaten.İnsan ister istemez gülüyordu."Nee o da mı yemiş." dediği replikte koptuk zaten :img-hyste Volkan Severcan'ı kovalaması filan ayrı komediydi.İçeride replikleri okuyup geliyor,Volkan Severcan'a saldırıyordu.Kulağını ısırdı bi ara sanırım :img-hyste
Eğer mümkün olursa oyuna bir kez daha gitmeyi çok isterim.
hımm anladım canım..ay bu sallama olayına koptum ben yaa :img-hyste
billur canım ya çok heyecanlanmış..Serhat bile farketmiş titrediğini..
kızlar bişey sorucam yaa..salon nasıl full mü? bilet almaya gittiğinizde yerinizi rahat seçebildiniz mi? sizce haftaya önlerden yer bulabilirmiyim?
ilk gittiğimde ön sıralarda ve sağ tarafta izlemiştim..ve keyifle izlemiştim..onun için yer olayına takıldım biraz:)
salon tıklım tıklımdı boş bitane koltuk yoktu..biz iki hafta önceden aldık ve 4. sıradaydık..
Ay valla çok utandım şimdi.Çok özür dilerim.Ufak çapta bir depreme sebep olmuşum :) Ben o anda içimden çıkışta Serhat'ı yakalama planları yapıyordum.Bircan'a ikide bir selamlama faslı biter bitmez dışarı fırlıyoruz diyip duruyorum :)
Ben bir de oyunu yaparlerken Serhat'ın boynunun telefon kablosuna geldiği sahnede korktum.Boğulucak gibiydi :) Serhat'ın replikleri çok güzeldi zaten.İnsan ister istemez gülüyordu."Nee o da mı yemiş." dediği replikte koptuk zaten :img-hyste Volkan Severcan'ı kovalaması filan ayrı komediydi.İçeride replikleri okuyup geliyor,Volkan Severcan'a saldırıyordu.Kulağını ısırdı bi ara sanırım :img-hyste
Eğer mümkün olursa oyuna bir kez daha gitmeyi çok isterim.
her gidişinde farklı geliyo cnm ben ilk gittiğimdeki oyundan bazı farklılıklar gördüm mesela..ilk izleyişin tadını alamıyosun ama yinede kopuyosun o ayrı..
salon tıklım tıklımdı boş bitane koltuk yoktu..biz iki hafta önceden aldık ve 4. sıradaydık..
hım o zaman haftaya gitmek için yanlış zaman..çünkü bulamam heralde önlerden..yarın gidip bi doluluk oranına bakayım,gitmişkende en boş hangi günse ona alırım artık:)
oyunda benim en çok koptuğum kulisdi..kulis acayip birşeydi yaaa..
o süper ya arkdaşlar oyunamı gitmiş keşke istanbulda olsam kesin giderim benim erkek jönüm mütevaziligi ayrı zaten çok beyefendi çok seviyorum benim mimik usta özge borak ve tabiki nurgülümden sonra çok iyi oyuncu ne diyeyim büyük şanbs emin onu sahnede izlemek:)
hoşgeldin canım..turneler olacaktır bu oyunla ilgili..belki o zaman izleme şansı yakalarsın ve kesin kaçırma derim:img-wink:
Crabcım biz 2 hafta önce aldık biletleri.İlk dört sırayı BKM satıyormuş sanıyorum ki biz 5.sıradan alabildik bu yüzden ama gayet yakındı.Eğer yakından izlemek istiyorsan bence 2 hafta sonrasına al ;)
Bu arada ben hala fotoları kesmeye uğraşıyorum :)
Crabcım biz 2 hafta önce aldık biletleri.İlk dört sırayı BKM satıyormuş sanıyorum ki biz 5.sıradan alabildik bu yüzden ama gayet yakındı.Eğer yakından izlemek istiyorsan bence 2 hafta sonrasına al ;)
Bu arada ben hala fotoları kesmeye uğraşıyorum :)
aa öylemi bilmiyordum..bunu bilmeyerek gidip BKM den almıştım biletleri..saol canım uyarın için..o zaman tekrar BKM ye gideyim..
ee o zaman da yarın gidemem üfffff:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
edit:resimleri merakla bekliyorum
ay billurcum şu resimelri koysanda artık gidip dinlensem valla kaldım bilgisayarın başında:) gülmekten yoruldum ya resmen..
XCrabX alıcaksan mutlaka BKM'den al,bir daha gitme şansına erişirsem ben de mutlaka oradan aldırıcam.Ne de olsa tiyatro önlerden izlenir ve Serhat devamlı yerlerde olduğundan sanırım en iyisi en önler :)
Fotolarımız karanlıktan çok net değil ama idare eder zannediyorum :)
Özellikle ilk foto çok hoşuma gitti,çünkü çok şeker ve içten gülümsemiş :)
http://img95.yukle.tc/thumbs/4882serhat1.jpg (http://img95.yukle.tc/image.php?id=4882serhat1.jpg) http://img95.yukle.tc/thumbs/9549serhat2.jpg (http://img95.yukle.tc/image.php?id=9549serhat2.jpg)
Birazdan geriye kalan 7 fotoyu da eklemiş olurum =)
edit:eklemeye başladım inci :img-wink: evet ben de yoruldum.Resmen oturduğum yerde gülmekten yoruldum Serhat'ı düşünemiyorum :)
XCrabX alıcaksan mutlaka BKM'den al,bir daha gitme şansına erişirsem ben de mutlaka oradan aldırıcam.Ne de olsa tiyatro önlerden izlenir ve Serhat devamlı yerlerde olduğundan sanırım en iyisi en önler :)
Fotolarımız karanlıktan çok net değil ama idare eder zannediyorum :)
Özellikle ilk foto çok hoşuma gitti,çünkü çok şeker ve içten gülümsemiş :)
Birazdan geriye kalan 7 fotoyu da eklemiş olurum =)
edit:eklemeye başladım inci :img-wink: evet ben de yoruldum.Resmen oturduğum yerde gülmekten yoruldum Serhat'ı düşünemiyorum :)
billurcum gerçekten çok teşekkür ederim uyarın için..ben oyuna bileti BKM den almıştım ama ilk 4 sırayı BKM nin sattığını bilmiyordum..şansıma önlerden izlemiştim..bunu öğrendiğim çok iyi oldu..saol cnm
ilk fotoda çooooooooooooooooook şeker çıkmışşşşşşşşşşşşşşş:img-in_lo
ooo maşallah fotoroman olucak kadar resim çekmişsin :) iyi yakalamışsın yine, çok kalabalıktı kapısı herkes bekliyodu tabi bide resim bile çekilmişsin üstüne...ben niyeyse gidemiyorum yanına yani yorgundur belki kimseyi görmek istemez filan gibi düşünüp çekiniyorum açıkçası..seni kutlamam lazım:)
yaa benim imzam kayboldu bu arada niye görünmüyor anlamadım..
Fotolar ağır yükleniyor bu yüzden bekletiyorum kusura bakmayın =)
http://img95.yukle.tc/thumbs/3916serhat3.jpg (http://img95.yukle.tc/image.php?id=3916serhat3.jpg) http://img95.yukle.tc/thumbs/4626serhat4.jpg (http://img95.yukle.tc/image.php?id=4626serhat4.jpg)
İnci,arkadaşıma teşekkür borçluyum bu konuda.Ben ellerim titrediğinden foto çekemediğimde o seri alde foto çekiyordu.Serhat da zaten biri devamlı foto çekiyor dedi o sırada Bircan seriye bağlamıştı çekme konusunda.Bir,tek başına çekemedik o kaldı içimizde =)
Ayşe favori fotolarımdan oldu canım o ilk foto,çok tatlı gülümsemiş gerçekten =)
İnci,arkadaşıma teşekkür borçluyum bu konuda.Ben ellerim titrediğinden foto çekemediğimde o seri alde foto çekiyordu.Serhat da zaten biri devamlı foto çekiyor dedi o sırada Bircan seriye bağlamıştı çekme konusunda.Bir,tek başına çekemedik o kaldı içimizde =)
Ayşe favori fotolarımdan oldu canım o ilk foto,çok tatlı gülümsemiş gerçekten =)
çok içten ve samimi olduğu resimlerden ne kadar belli oluyor dimi kızlar..zoraki bir karşılık değilde,bu sevgiden hoşlandığı için seve seve karşılık veriyor..resimler herşeyi anlatıyor..
burdaki ilk fotoda çok şeker..yandan şeker gülümsemesi :img-in_lo
http://img95.yukle.tc/thumbs/3916serhat3.jpg (http://img95.yukle.tc/image.php?id=3916serhat3.jpg) http://img95.yukle.tc/thumbs/4626serhat4.jpg (http://img95.yukle.tc/image.php?id=4626serhat4.jpg)
:)daha ne olsun buna da şükret bence..gelip ilgilenmesi bile çok nazik bi davranış...bak biz onu bile yapamadık..ama olsun çok güzel bi gündü benim için..2.30 saat boyunca izlemek çok harikaydı keşke sabaha kadar sürseymiş:) ama dediğim gibi seyircide iş yoktu..çünkü seyircinin enerjisi de geçiyo onlara.ilkiyle karşılaştırıyorum farkı anlıyorum..
İnci, ben izleyicilerin baya güldüğünü gördüm ama tabi başka oyun izlemediğimden bilmiyorum.Demek bu izleyici biraz zoraki güler gibiydi?Oysa ben seyircileri ne kadar güzel etkiliyorlar demiştim.Diğer oyuna gelsem ne olacaktı kim bilir :)
Ayşe kesinlikle zoraki değildi.İstemese gelmemesi için yeteri kadar sebebi vardı zaten.Oyun yeni bitmiş yorgundu,yeni duş almıştı,birazdan toplantıya girecekti ama o bu bahaneleri düşünmeden geldi yanımıza içtenlikle gülümsedi konuştu...Daha ne olsun :)
http://img95.yukle.tc/thumbs/3383serhat5.jpg (http://img95.yukle.tc/image.php?id=3383serhat5.jpg) http://img95.yukle.tc/thumbs/2370serhat6.jpg (http://img95.yukle.tc/image.php?id=2370serhat6.jpg)
İnci, ben izleyicilerin baya güldüğünü gördüm ama tabi başka oyun izlemediğimden bilmiyorum.Demek bu izleyici biraz zoraki güler gibiydi?Oysa ben seyircileri ne kadar güzel etkiliyorlar demiştim.Diğer oyuna gelsem ne olacaktı kim bilir :)
Ayşe kesinlikle zoraki değildi.İstemese gelmemesi için yeteri kadar sebebi vardı zaten.Oyun yeni bitmiş yorgundu,yeni duş almıştı,birazdan toplantıya girecekti ama o bu bahaneleri düşünmeden geldi yanımıza içtenlikle gülümsedi konuştu...Daha ne olsun :)
http://img95.yukle.tc/thumbs/3383serhat5.jpg (http://img95.yukle.tc/image.php?id=3383serhat5.jpg) http://img95.yukle.tc/thumbs/2370serhat6.jpg (http://img95.yukle.tc/image.php?id=2370serhat6.jpg)
oyyy billur resimler çok güzel yaa..çok şeker çıkmış,ne güzel gülümsemiş öyleee:img-in_lobizimle paylaştığın için teşekkür ederim canımm..