Tüm Versiyonu Göster : Korkunç Bir Film 5 (Scary Movie 5) 2008
Yapım : 2008, ABD
Tür : Komedi / Korku
Yönetmen : David Zucker
Oyuncular : Marlon Wayans, Anna Faris, Regina Hall, Simon Rex, Leslie Nielsen, Tony Cox, Donna Harrison, Sophie Monk, Alyson Michalka, Hulk Hogan
Gösterim Tarihi : 31 Ekim 2008
Dünyada vizyona girdiği yıl gişeleri alt üst eden Scary Movie'nin 5.filmi yolda. Dünyada ilk filmiyle büyük hasılatlar yakalayan Scary Movie'nin ardı ardına çekilen filmleri de büyük ilgi gördü.
Scary Movie'nin temel amacı günümüzde çekilen korku filmlerini mizah usülüyle eleştirmektir. Bunu da ilk 3 filmde çok iyi yerine getirdi. Testere, İşaretler, Köy gibi ünlü korku filmlerini mizah usülüyle beyazperdeye taşıyan filmin devamını ise 2008-2009 sezonunda izleyebileceğiz.
Vay 5.film mi geliyor,güzel bir haber :happy0064 Teşekkürler Ecr.Bakalım bu filmde hangi filmleri konu alacaklar...
Filmi araştırdım Posterini Buldum :D
http://img140.imageshack.us/img140/2164/05112007scarymovie5171bfl9.gif (http://imageshack.us)
İlk 3 film çok güzeldi. Ama aralarından 3.filmi 2 kere izlememe rağmen gülmekten kalp krizi geçiriyordum az daha.
3.film serinin en sevdiğim ve unutamayacağım filmi.
4.filmi büyük umutlar ve beklentilerle izledim ama 3.filmin yarısı kadar gülmedim. Çok kötüydü. Bekleneni veremiyor.
5.film umarım daha iyi olur. Şu sarışın kızın tekrar kadroda yer alması çok iyi oldu. Onsuz bir Scary Movie çekilmez zaten.
Bakalım hangi filmlerle maytap geçecek? Son dönemlerde Garez, Testere gibi filmler revaçtaydı. Belki tekrar onlarla dalga geçilir filmde ama bu pek iyi olmaz. Çünkü diğer bölümlerde bayağı uğraşmışlardı ikisiyle.
İlk 3 film çok güzeldi. Ama aralarından 3.filmi 2 kere izlememe rağmen gülmekten kalp krizi geçiriyordum az daha.
3.film serinin en sevdiğim ve unutamayacağım filmi.
4.filmi büyük umutlar ve beklentilerle izledim ama 3.filmin yarısı kadar gülmedim. Çok kötüydü. Bekleneni veremiyor.
5.film umarım daha iyi olur. Şu sarışın kızın tekrar kadroda yer alması çok iyi oldu. Onsuz bir Scary Movie çekilmez zaten.
Bakalım hangi filmlerle maytap geçecek? Son dönemlerde Garez, Testere gibi filmler revaçtaydı. Belki tekrar onlarla dalga geçilir filmde ama bu pek iyi olmaz. Çünkü diğer bölümlerde bayağı uğraşmışlardı ikisiyle.
Tabi Anna Faris'siz olur mu hiç :D
Ben okudum da Tepenin Gözleri,Sessiz Tepe gibi filmler var bir de Katil Yılanlardı galiba filmin adı o da var.
Bayağı güleceğiz anlaşılan. Umarım son film, 4.'sü gibi vasatın altında olmaz.
vayy kac yildir bekliyodum 5.sini gerci biraz sacmaladilar:) ama ginede izliyorum anna faris icin bile izlenilir bu sefer hangi filmleri konu edincekler merak ettim
ecr bilgi icin tskrler
fragmanlari bile gelmis nasil gormedim
izledim bir kacini sanirim bu sefer snake on the plane harry poter carribean i filan ti ye alicak ocakta herhalde merakla bekliyorum
Önemli değil. Fragmanı şimdi izledim.
Narnia Günlükleri'ni, Borat'ı, Korsanlar'ı, X Man'i tiye alıyorlar. Bayağı komik olacak anlaşılan.
snake on the plane de var sanirim o filme gitmistim cunku ondan sahnelerde var :)
bu serisi guzel olacak gibi neyse merakla bekliyorum
anna faris hayraniyim zaten onsuz scary movie olmaz:P
Hani 4. film sondu, ti ye alınacak sürüsüne bereket film oldukça senaristler kendilerini tutamıyorlar galiba. :) Neyse sevindim, favorim 2. film zaten. 3. filmi pek beğenememiştim. Merakla bekliyorum, Narnia yı nasıl ele alacaklar acaba? :)
Önemli değil. Fragmanı şimdi izledim.
Narnia Günlükleri'ni, Borat'ı, Korsanlar'ı, X Man'i tiye alıyorlar. Bayağı komik olacak anlaşılan.
:D O izlediğin fragman Korkunç Bir Fİlm 5'in değil Epic Movie'nin fragmanıydı ;) Yani Korkunç Bir Fİlm 5'in fragmanı daha çıkmadı.
Tepenin Gözleri,Sessiz Tepe gibi filmler var diğerlerini bilmiyorum :img-wink:
Yapma ya. Ben de bunlar neden ikide bir Epic Movie yazıp duruyorlar merak etmiştim.
denizimsi
fragmani cikti malum siteden bakin isterseniz scary movie 5 yazdigin zaman cikiyo hatta 1-2 tane var
ecr bend ediyorum ben fragmani izledigimde bunlar yoktu yeni fragmanmi diyordum :)
denizimsi
fragmani cikti malum siteden bakin isterseniz scary movie 5 yazdigin zaman cikiyo hatta 1-2 tane var
ecr bend ediyorum ben fragmani izledigimde bunlar yoktu yeni fragmanmi diyordum :)
Hmm acaba sen fragmanı koyabilir misin Videolar bölümüne ben bulamadım da sadece resimlerinden oluşan slayt var benim bildiğim malum sitede...
Hmm acaba sen fragmanı koyabilir misin Videolar bölümüne ben bulamadım da sadece resimlerinden oluşan slayt var benim bildiğim malum sitede...
denizimsi haklisin ben yanlis anladim benim izledigim videoda epic movien yazmiyodu o bakimdan sasirdim sanirim fragmani izledigimde anna faris yoktu iyikide yanlis gormusum :)
tekrra ozurdilerim:img-wink:
Merve sen de benim duruma düşmüşsün. :) İkimizde yanlış fragmanı izlemişiz.
Neyse vizyon tarihi yaklaşırken fragman çıkmış olur. Tabi eğer Avrupa'da vizyona girmediyse...
Ben 4. film son film diye biliyordum.Değilmiş demek.İlk 4 seriden en çok 3. ve 4. filmi beğenmiştim.Umarım bu filmde güzel olur:img-wink:Ama daha gösterime girmesine çok varmış:img-huh:
ecr londrada daha cikmadi fragman bile yok :) neyse subata dogru cikabilir belki
cihan-songül 06-01-08, 19:07 1 i 2 yi ve 3 ü izledim en çok 1 i beğendim.umarım 5.inci de çok iyi olur
|