yagmur94
08-05-06, 16:04
Bülent işbilen hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz aşk oyunun yönetmeni başka hangi dizide yönetenlik yaptı bilmiyorum
|
Tüm Versiyonu Göster : Bülent İşbilen yagmur94 08-05-06, 16:04 Bülent işbilen hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz aşk oyunun yönetmeni başka hangi dizide yönetenlik yaptı bilmiyorum sisley 08-05-06, 23:46 http://img284.imageshack.us/img284/8482/87us.jpg http://www.bulentisbilen.com/bulentisbilen_dosyalar/bulentisbilen.jpg nehirrrr 09-05-06, 01:44 Bülent İşbilen Doğumu 12/10/1969 - Bursa Eğitimi Marmara Üniversitesi Tek. Eği. Fak. Elektrik Bölümü Ayrica daha once cekirdek aile isimli bit tv dizisini daha yonetmis:) keremcem&ekin 09-05-06, 10:28 aşk oyunun yönetmeni benim hakkında sadece Gerçek Adı : Bülent İşbilen Doğum Tarihi : 12 Ekim 1969 Doğum Yeri : Bursa Eğitimi : Lisans bu kadar bilgim var sizin var mı SuluSaray 25-05-06, 19:15 arkadaslarimdan duyduguma göre(cekimlere gidenler) cok samimi ve sicak birisiymis bülent isbilen. Doğumu 12/10/1969 - Bursa Eğitimi Marmara Üniversitesi Tek. Eği. Fak. Elektrik Bölümü Filmleri - Yönetmen (2 Film) Aşk Oyunu 2005 Çekirdek Aile 2002 Bigbang 05-06-06, 17:33 Yıllarca reklam montajcılığı daha sonra star tv tanıtım yönetmeni, çeşitli reklam ve klipler, onlarca tv programı, çekirdek aile, ilk popstar ve en son aşk oyunu.... J.Lo fan 05-06-06, 17:41 Kendisini cok begeniyorum.Ama gecenlerde yolladigi mektubun anlamini da cozmush degilim,bunu da ekleyim. istanbulll 05-06-06, 18:41 Yıllarca reklam montajcılığı daha sonra star tv tanıtım yönetmeni, çeşitli reklam ve klipler, onlarca tv programı, çekirdek aile, ilk popstar ve en son aşk oyunu.... ilk popstarı ben de bilmiyordum... uzun yıllar bu işin içinde bulunduktan sonra aşk oyunuyla zirveye oturdu artık...:img-nyam: bundan sonra da böyle başarılı projelerde adını görmeyi umuyoruz... başarılarının devamını diliyorum...:good: ayrıca iyi tatiller...:img-wink: :img-yes: sılam 07-06-06, 15:09 şu an izlediğim dizilerden bir tanesi olan aşk oyunuyla tanıdım kendisini...ve forumda geçen gün yayınlanan bir mesajıyla tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradım...bizler emeğe saygı gösteren izleyicileriz bu diziyi herkes seyretmeyi bırakırken bizler sahip çıkıp ne olursa olsun izlemeye devam edenlerdeniz... bakınız foruma ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız...bir yönetmenin çok biliyorsanız siz yazıp gönderin demesi son derece talihsiz bir açıklamadır...bizler yazsaydık eğer o zaman profesyonelliğin hiç bir anlamı kalmazdı...senarist grubuna sahip olan sizlersiniz bizler sadece izleriz...ayrıca hepimiz toplum olaylarıyla gayet yakından ilgileniyoruz ve tepkisiz kalmıyoruz aynen güzel başlayan bir dizinin kötüye gittiğinde tepkisiz kalmadığımız gibi...her ne kadar beğendiğimiz zaman övgülerimizi sunuyorsak kötüye gittiğinde de eleştri yapmamız çok doğaldır...biz forumca bu cevaba çok üzüldük keşke olmasaydı...bizim yapılan her emeğe saygımız sonsuzdur...emek verenlerinde bize saygısı olmasını bekliyoruz... Bigbang 08-06-06, 02:29 şu an izlediğim dizilerden bir tanesi olan aşk oyunuyla tanıdım kendisini...ve forumda geçen gün yayınlanan bir mesajıyla tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradım...bizler emeğe saygı gösteren izleyicileriz bu diziyi herkes seyretmeyi bırakırken bizler sahip çıkıp ne olursa olsun izlemeye devam edenlerdeniz... bakınız foruma ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız...bir yönetmenin çok biliyorsanız siz yazıp gönderin demesi son derece talihsiz bir açıklamadır...bizler yazsaydık eğer o zaman profesyonelliğin hiç bir anlamı kalmazdı...senarist grubuna sahip olan sizlersiniz bizler sadece izleriz...ayrıca hepimiz toplum olaylarıyla gayet yakından ilgileniyoruz ve tepkisiz kalmıyoruz aynen güzel başlayan bir dizinin kötüye gittiğinde tepkisiz kalmadığımız gibi...her ne kadar beğendiğimiz zaman övgülerimizi sunuyorsak kötüye gittiğinde de eleştri yapmamız çok doğaldır...biz forumca bu cevaba çok üzüldük keşke olmasaydı...bizim yapılan her emeğe saygımız sonsuzdur...emek verenlerinde bize saygısı olmasını bekliyoruz... 1.herkez senin gibi düşünmüyor 2.Yazdığın yazıda bir daha dikkatlice oku kendinle çelişmişsin....(senarist grubuna sahip olan sizlersiniz bizler sadece izleriz... demişisiniz... ama ardından da..... kötüye gittiğinde de eleştri yapmamız çok doğaldır... demişsiniz... ya bırakın kardeşim ya izleyin izleyin sadece... orda bir oyun oynanıyo herşey şaka hamlet neden böyle yazılmış diyebilirmisin HAYIR hah işte bu da öyle bişey.... 3.Evet çok iyi biliyorsanız yazın ve birilerine çektirin... emin olun iyi para kazanırsınız.... ve 4. lütfen herkez kendi işini yapsın.... linguist 08-06-06, 10:52 Kendisi işinde çok başarılı bir insan bana kalırsa.Aşk Oyunu sayesinde onu daha da iyi tanıdık.Böyle bir projede yer aldığı için ve bunun içindeki tüm emekleri için çok çok teşekkürler.Son çekime gittiğimde daha da iyi tanıma şansım oldu.İnsani yönden de çok cana yakın ve samimi bir insan.Başarılarının devamını diliyorum.. hamişş 08-06-06, 12:34 şu an izlediğim dizilerden bir tanesi olan aşk oyunuyla tanıdım kendisini...ve forumda geçen gün yayınlanan bir mesajıyla tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradım...bizler emeğe saygı gösteren izleyicileriz bu diziyi herkes seyretmeyi bırakırken bizler sahip çıkıp ne olursa olsun izlemeye devam edenlerdeniz... bakınız foruma ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız...bir yönetmenin çok biliyorsanız siz yazıp gönderin demesi son derece talihsiz bir açıklamadır...bizler yazsaydık eğer o zaman profesyonelliğin hiç bir anlamı kalmazdı...senarist grubuna sahip olan sizlersiniz bizler sadece izleriz...ayrıca hepimiz toplum olaylarıyla gayet yakından ilgileniyoruz ve tepkisiz kalmıyoruz aynen güzel başlayan bir dizinin kötüye gittiğinde tepkisiz kalmadığımız gibi...her ne kadar beğendiğimiz zaman övgülerimizi sunuyorsak kötüye gittiğinde de eleştri yapmamız çok doğaldır...biz forumca bu cevaba çok üzüldük keşke olmasaydı...bizim yapılan her emeğe saygımız sonsuzdur...emek verenlerinde bize saygısı olmasını bekliyoruz... sevgili sılam ben de senin gibi bülent beyi aşk oyunu dizisi ile tanıdım.mesajını okuyupta hayal kırıklığına uğrayanlardan da biri de benim aylarca bu dizi ile yattık bu dizi ile kalktık biz, emeğe saygı duyduk .taaki bıçak kemiğe dayanana kadar ,bu durumda bile pembe hayallerimiz ve ricalarımızdan öte gitmedi temennilerimiz . verdiğimizi istemememiz de çok doğal bizim verdiğimiz gibi ama saygı ve sevgi çerçevesinde. ozguster 08-06-06, 12:34 1.herkez senin gibi düşünmüyor 2.Yazdığın yazıda bir daha dikkatlice oku kendinle çelişmişsin....(senarist grubuna sahip olan sizlersiniz bizler sadece izleriz... demişisiniz... ama ardından da..... kötüye gittiğinde de eleştri yapmamız çok doğaldır... demişsiniz... ya bırakın kardeşim ya izleyin izleyin sadece... orda bir oyun oynanıyo herşey şaka hamlet neden böyle yazılmış diyebilirmisin HAYIR hah işte bu da öyle bişey.... 3.Evet çok iyi biliyorsanız yazın ve birilerine çektirin... emin olun iyi para kazanırsınız.... ve 4. lütfen herkez kendi işini yapsın.... Bu yazdıklarınıza hayret ederek ve dumur olarak bakıyorum,okumaya çalışıyorum.Anlamlandırmaya çalışıyorum ama inanın çok söyleyecek laf bulamıyorum. Yazık Biz yorumlarımızda eleştiri yaparken , yeri geldi övdük göklere çıkarttık sizleri , yeri geldi yerden yere vurduk.Övüldüğünüz zamanlarda karşımıza geçip de hepimize bir teşekkür ettiniz mi_? Veya mutluluğunuzu dile getirdiniz mi? Aslında çok doğru bir konuya değinmişsiniz.Herkes kendi işini yapsın.Evet yapsın. Bülent İşbilen de yapsın. İyi bir yönetmensiniz,hem de çok iyi bir yönetmen.O film , dizi çekmeye devam etsin, biz de izlemeye devam edelim.Tabi izlenmeye layık görürsek.Bırakın eleştiriyi izleyenler yapsın.Bırakın sizin eksik yanlarınızı seyirciniz bulsun.Bırakın da izleyiciler eleştiri haklarını size sorarak değil kendi öngörüleri ve analizleri sayesinde kullansınlar.Bizler senarist değiliz.Bizler izleyiciyiz.Biz bakarız , görürüz, gördüğümüzü söyleriz.Beğeniriz veya beğenmeyiz.Bırakın da ifade edelim.Biz emeğe saygı duyan insanlarız.Bugünkü bölüm yorumlarına göz gezdirmenizi önemle rica ediyorum.Zira siz fitili ateşlenmiş bir roket misali , kontrolsüzce saldırıyorsunuz. Sizin pozisyonunuz gereği gelen her eleştiriye açık olmanız ,her yorumdan yaratıcı bir yön çıkarmanız , yani bir anlamda sanatçı gözü ile bakmanız gerekiyor. Yani izleyicilerden farklı olarak , farklı bir göz ile alın eleştirileri üzerinize lütfen. Evet çok iyi biliyorsanız yazın ve birilerine çektirin... emin olun iyi para kazanırsınız.....Bu nasıl bir cümledir böyle. Size yakışıyor mu?.Ama galiba siz kendinize yakıştırıyorsunuz ki bu şekilde bir tavır sergiliyorsunuz epeydir. Size bir soru sormak istiyorum.Bir yönetmen olarak hedefleriniz vardır elbette. Eğer siz uluslararası anlamda veya Türkiye içinde ödüle layık olabilecek iddialı filmler çekmeyi düşünüyorsanız , olumlu ya da olumsuz anlamda üzerinize yöneltilecek olan binlerce adet eleştri okundan nasibinizi almak durumunda olduğunuzun farkında mısınız? Bu eleştirilerin seyirciden ya da profesyonel eleştirmenlerden gelecek olması sizin için fark eder mi? Yoksa onlara da '' sadece izleyin izleyin kardeşim, bu sadece bir film , yorum morum yapmayın '' mı demeyi tercih edersiniz? Çoğunluk bu diziyi en bazşından bu yana takip ettiği için bırakmadı.Keremcem ve Yasemin Ergene faktörü sizin yönetmen olarak yaptıklarınızın çok üstüne çıktı.(Maalesef ama doğru ) Sırf bu ikisinin ekrandaki uyumu izleyiciyi ekrana daha çok bağladı. İzleyen kitlenin yaş ortalamasını da göz önünde bulundurursanız buna şaşırmamanız gerekir.Evet bu bir dizi, bir oyun farkındayız. Ama siz kimsiniz acaba,ve derdiniz ne? Çok mu açık konuştum?Afedersiniz ben de karşınızda kendimi tutamadım. Tutmak istemedim. Saygılar. teomanresat 08-06-06, 12:46 1.herkez senin gibi düşünmüyor 2.Yazdığın yazıda bir daha dikkatlice oku kendinle çelişmişsin....(senarist grubuna sahip olan sizlersiniz bizler sadece izleriz... demişisiniz... ama ardından da..... kötüye gittiğinde de eleştri yapmamız çok doğaldır... demişsiniz... ya bırakın kardeşim ya izleyin izleyin sadece... orda bir oyun oynanıyo herşey şaka hamlet neden böyle yazılmış diyebilirmisin HAYIR hah işte bu da öyle bişey.... 3.Evet çok iyi biliyorsanız yazın ve birilerine çektirin... emin olun iyi para kazanırsınız.... ve 4. lütfen herkez kendi işini yapsın.... Selam;İlk önce Bülent Beyi böyle güzel bir dizi çektiği için tebrik etmek istiyorum.Ben bu alıntı yaptığım yazıyı gönderdiği maildede olduğu gibi talihsiz bir yazı olarak nitelendiriyorum.Ve türk halkına böyle güzel bir iş çıkaran bir yönetmene yakıştıramadığımıda belirtmek istiyorum.Bizim tepkimiz sebebi,sadece zaten gerçek hayatta yeteri kadar acı,hüzün,dram var.Gerçekler zaten bize yetiyor.Hiç olmazsa dizilerde huzurlu olalım diyeydi ve aşk oyununu ne kadar sevdiğimizi göstermekti.Benim anlamadığım bir iş yapıldığında tebrikler kabul ediliyorda,niye eleştiriler kabul edilmiyor.Benim profesyonellik adına anladığım şey bu değil.Size profesyonelliği açıklamak haddimiz değil,çünki biz bu işleri bilmiyoruz.Ama azıcık iş deneyimim varsa tebrikleri aldığınız kadar eleştirilerede olumlu yaklaşmanızı isterdim.Ama tekrar söyliyorum bu sizi kötülemek yada yermek adına yapılmış bir eleştiri değildi.İşinize sonsuz saygım var.Biz aklı başında,kimimiz evli çocuklu,kimimiz öğrenci bu ülkenin insanlarıyız.İşimizde gücümüzde vede gerektiği yerde toplumun gerçek olaylarına tepkimizi verebilecek kadar da sağduyulu insanlarız.Bizleri sadece tv karşısında dizi izleyen toplumun gerçeklerinden bihaber gibi görmeniz açıkçası sevdiğimiz,değer verdiğimiz bir dizinin ve emeğine vede başarısına şapka çıkardığımız bir yönetmenden bunları duymak kendi adıma üzdü.Lütfen bu naçizane yorumumu kötü yönde kabul etmeyin.İşlerinizde başarılar dilerim. Nanni 08-06-06, 12:58 Bülent Isbilen mi? ben bu ismi sadece ask oyunu dizisiyle duydum. Ama bende ki derin izi, gecen foruma gönderdigi o garip maille oldu. Tabi ask oyunu dizisiyle son 6 aydir cektirdikleri de yaninda esantiyon sayilir. Ne adina, ne yasina, ne de seviyesine uygun bir mail degildi bu bahsettigim mail. Ama belli ki huylu huyunu tenesirde terkeder atasözü, bu isim icin bicilmis kaftan. Baksaniza yukarida yine döktürmüs masallah... Neyse konuma dönecek olursam... Bizler deger verdigimiz bir dizi icin yani Ask Oyunu icin kampanya actik. Sesimizi duyurduk ve sonunda Bülen Isbilen imzali bir maille (ki bu mailde sabretmemizi, herseyin yoluna girecegi gibi bir iki cümle yaziliydi), "aa bak adam iyi duyarli bir insancikmis ya, elestirilerimizi dikkate alacakmis" deyip, sevindik bir de bu isme deger verdik. Mesajlari kestik ve beklemeye koyulduk. Ne oldu? Sanki bu zat-i muhterem, melek olmus, gökten inmis, Türkiyenin en duyarli insani olmus, bizler de türkiyenin en ise yaramaz insani , en degersiz, en duyarsiz insani olmusuz, bize ahkam kesmis o muhtesem mailinde. Yazik ki, ne yazik. Bu maildeki sarfedilen kelimeleri hicbir ask oyunu izleyicisi hakketmemistir aslinda. Simdi benim icin Bülent Isbilenin, dizideki, reklam filmindeki ve ya ne is yapacaksa o isteki basarisi, basarisizligindan cok, insan olarak benim gözümdeki basarisi basarisizligi önemli. Bu baglamda, Benim söz verip, sözünü tutmayan adamla, sözünü tutmadigi gibi bir de ekmek parasini kazandigi kapiya nankörce davranan insanla isim olmaz. Daha kibarcasi; benim artik Bülent Isbilen imzasi tasiyan hic bir ürünle yolum kesismez... desire72 08-06-06, 13:12 Teomanresat yazdıklarının tamamına katılıyorum.Bizler Aşk Oyunu dizisinin takipçileri olduğumuz için burada görüş bildiriyoruz.Hiçbir zaman ana amacımız diziyi ve dizi ekibini kötülemek yermek eleştirmek olmadı.Harika başlayan dizimizin aynı tadda aynı çerçevede ilerlemesini istediğimiz için eleştirilerimiz serzenişlerimiz oldu.Bunu yaparken de hiçbir zaman ölçüyü kaçırdığımızı sanmıyorum forum olarak.Üstelik yaptığımız eleştirilerin çoğu senaristlere yönelikti.SAğolsun onlar zaten bize seyirciyi kaale almadıklarını belirten bir röportajla cevaplarını verdiler.Yönetmenimizi hiçbir zaman ağır bir dille eleştirmediğimiz halde bize olan bu tutumunu anlamakta zorlanıyoruz, gerçekten üzücü.İlk mailindeki yazdıklarından sonra buradaki yazısı tuz biber oldu.Bizler karşılarında azarlanacak bir seyirci kitlesi değiliz diziyi onlardan çok bizler sahiplendiğimiz için dizi 44. bölümüne ulaştı. Tabiki genç yaştaki izleyicilerin k.cem ve yasemin hayranlığınında dizinin tutulmasına faydası çoktu. Diziyi beğendiğimiz zamanda fazlaca mail attık tebriklerimizi ilettik o zaman kimse dönüpte bize teşekkür etmedi.Peki eleştirilerimizi gönderdiğimizde neden bize bu tarzda karşılık verildi anlamak çok zor. J.Lo fan 08-06-06, 14:36 Aman tanrim,her kes bir-birine girmish.Vallah shu mesaj konusunu ben actim,ama boyl 1 boyuta varacagini hic dusunmedim,cok uzgunum.Ama 1 sey bildirmek isterim.Biz hepimiz 1 ask oyunu faniyiz.biz hic 1 zaman oturup ta yonetmeni elistirdigimizi hatirlamiyorum.en cok elistirdiklerimiz senaristler idi,o da filmin formatinin degismesi ile alakadar 1 durumdu.Oyle ya da boyle,belki de bu kiyaslamam dogru olmaz,ama yine de- nasil ki 1 anne -baba cocugunun her zaman daha da iyi olmasini ister,izleyicilerde koruduklari,sevdikleri dizilerinin en iyi olmasini isterler.Biz dizimizin en iyi olmasini istiyoruz,onun icin bazi zamanlar senaryonu elestirdigimiz dogrudur,ama yine de yonetmen hakkinda hic 1 zaman kotu 1 fikir soylememisdik. Belki de yonetmenimizi bazilari bize karsi dolduruyor,ama lutfen bu dolduruslara gelmeyin!Biz hala burda ve ask oyunu izliyorsask,demek ki,siz-ask oyunu ekibini seviyoruz. sılam 08-06-06, 15:07 görüyorum ki üslubunuzdan hiç bir şey kaybetmemişsiniz hala insanlara hakarete varacak şekilde cevap vermeye devam ediyorsunuz...sizinle tartışmayı uzatmayacağım çünkü uğraşmam gereken daha önemli işlerim var...diyorsunuz ki sizler de yazın birilerine çektirin ben bu işi eğitimini almış kişilere yani sizlere bırakıyorum (gerçi sizin eğitim alıp almadığınızı bilemiyorum) yönetmen olmak gibi hiç bir niyetim yok ve de çok para kazanırsınız demişsiniz... siz çok kazandınız ki demek bizlere tavsiye ediyorsunuz... anladığıma göre sizce yönetmenliği herkes yapar pek zor bir iş değil ne eğitim nede tecrübe gerekli...bana bile önerdiğinize göre gerçekten basit iş olmalı yoksa sizde hobi olarak mı başladınız bu işe?...sizin yaptığınız işe saygınız olsa herkese önermezsiniz... ayrıca merak ettim sormak istiyorum...siz bir mağazaya gittiniz ve çok severek bir ürün aldınız bu ürünü severek üstünüzde taşıdınız ve zamanla ürünün kötü olmaya başladığını farkettiniz haliyle gittiniz mağazaya derdinizi anlatmaya (gitmem diyorsanız eğer demekki siz önünüze ne konulursa konulsun yarabbi şükür diyenlerdensiniz demektir) mağaza sorumlusu size şöyle bir cevap verse banane kardeşim almasaydın yada çok biliyorsan kendin otur dikde giy deseydi o zaman sizin tepkiniz ne olurdu oradan tamam haklısınız deyip mi çıkardınız yoksa sizin bu işiniz düzgün ürün çıkartmak sizin göreviniz diye tepki mi gösterirdiniz? inanın çok merak ettim...bu soruya da cevap verecekseniz lütfen kendinizi zorlamayın artık biz sizin nasıl cevaplar verdiğinizi gördük kendinizi bize çok iyi anlattınız daha fazlasına inanın hiç gerek yok... son olarakta ben çelişkiye düştüğümü sanmıyorum gayet açık bir yazı yazdım siz anlamak istediğiniz türden gördüyseniz orasını bilemem ayrıca emin olun ki herkes kendi işini yapıyor sizde kendi işinizi yapın ve her tecrübeli ve saygı değer yönetmenler gibi sizde eleştirilere açık olun... belki biraz ileri gitmiş olabilirim ama inanın bu sizin bize göstermiş olduğunuz üslubun aynısıdır yani sizin üslubunuzla size sesleniyorum.... o yüzden bana kızmayacağınızı ve anlayacağınızı umuyorum ne de olsa aynı dilden konuşuyoruz.. ayrıca,daha önce yapmış olduğunuz yorumlara göz attım da yılların sanatçısı kadir inanır ve kırık kanatları eleştirmişsiniz...demek ki sizde tepkisiz kalmamışsınız ama size tavsiye bunlar bir oyun sadece izleyin izleyin... bluenight 08-06-06, 15:21 Ben Bülent İşbilen ismini daha önce bir kaç dizide görmüştüm..Sadece Aşk Oyunu ile değil aklıma gelenler ise Çekirdek Aile,Popstar gibi herneyse bence gayet başarılı ve tanıdığım kadarıyla harika bir insan muhabbeti samimyeti düşünceleri gercketen çok güzel ve çok daha iyi yerlere gelmeyi bence kesinlikle hakediyor..Bir gün cinema filminin de yönetmenliğini yapacağına eminim..Aşk Oyunu dizisinin bugune gelmesinde bence payı çok büyük ve hakkı göz ardı edilemez..Onu Çok Seviyoruz ve Her Zaman da Destekliyoruz...:img-nyam: Niçle 08-06-06, 17:17 Ya arkadaşlar Bülent abimizin fazla üstüne gitmeyelim adam AŞK OYUNU gibi müthiş bi eserle tanıştırdı bizi e daha ne? Gerçi her ne kadar son bölümlerinde bizi salya sümük bıraktıysa da, güzel bi şey ortaya çıkardı sonuçta... Bi de ark.lar Bülentin seyirciye karşı bi vurdumduymazlığı yok bence, yani ben ilk defa bir yönetmen ve bir oyuncuyla(kurti1) aynı formda beraber oluyorum. Son olarak Bülen abimizden bişey istiycem; "lütfen biraz eleştiriye açık olun" yani Kırık Kanatlar fanlarıyla bi arkadaşlığınız var mı bilmem ama tıpkı onlar gibi bi eleştiri yaptığımız zaman bi dövmediğiniz kalıyo yani... Bi de bişey daha; Hani klip yönetmenliği reklam yönetmenliği falan yaptım demiştiniz bunlar hangileri çok merak ediyorum cvp yazarsanız sewinirim Bi de bişeycik daha(bu sefer son); Keremcemi tembihleyin Malatya konserine yasoyu da getirsin olur mu noolur???(Eee sizde gelebilirsiniz tabii:) ) istanbulll 08-06-06, 20:29 Aşk Oyununa çok büyük emeği var Bülent İşbilen'in... Bülent İşbilen olmasaydı dizi bugünlere gelemezdi bence...tüm ekibin bir aile gibi olduklarını tahmin ediyorum...Bülent İşbilen de bu ailenin en önemli fertlerinden birisi... bir yönetmen olarak onu çok beğeniyorum...işini iyi yapıyor bence.en önemlisi de bu zaten..:img-nyam: :img-nyam: Aşk Oyunundan sonra da yaptığı tüm işleri takip edeceğimi biliyorum.her yaptığı işte arkasındayım.:img-ok: bir sinema filminin altında da imzasını görmeyi çok isterim...:img-icecr ayrıca izlediğimiz dizinin yönetmeni,bazı oyuncuları bizi burada ziyaret ediyorlar. ne güzel...ben çok mutlu oluyorum...:img-grin2 bunun kıymetini bilmeliyiz bence...:img-icecr sorenza 09-06-06, 14:45 Önceleri dizileri veya filmeleri izleyip izlememe kararı alırken ilk baktığım şey oyuncular olurdu. Daha sonra Rüya İşçileri(Gülbeyaz) sayesinde senaryonun insanı ne kadar etkiledeğini fark ettim.Ve senaryo da benim için önemli bir etken oldu piyasadaki eserleri seçmemde. Son olarak bir gerçeğin daha farkına vardım.Oyuncular ve senaryonun yanı sıra aslında bize izlediğimiz yapıtlarda duyguyu veren en önemli etkenlerden biri de yönetmenler. Bülent İşbilen Aşk Oyunu'ndan önce bir çok işe imzasını atmış ama yukarıda da belirttiğim gibi onlar gizli kahramanlar oldukları için ortalarda pek görünmüyorlar.Bu da onların yaptıkları işe karşı olan beğenimizi gösterme imkanımızı biraz daraltıyor. Kendisini burada bulup bu beğenimizi belirtme fırsatı yakalamış olmak gayet hoş. :) Aşk Oyunu'yla birlikte Bülent İşbilen'i tanıma fırsatı yakaladım.Yaptığı bu işte ne kadar başarılı olduğunu anlamak çok da zor olmasa gerek. :) Aşk Oyunu'nu severek izliyorum ve bunda büyük payı olan Bülent İşbilen'i çıkardığı harika performanstan dolayı kutluyorum. Yaptığı işe sonsuz saygım var,kendi işine duyduğu saygı kadar çok.Biz izleyicilerin beğenisini kazanabilmek için çok çalıştıklarını biliyorum.Herşeyden önce işini severek yaptığını düşünüyorum eğer öyle olmasaydı eminim bu kadar başarılı olamazdı. İşlerine verdikleri değer,önem ve emeklerinin karşılığı bizlerin sevgisi ve beğenisi olarak onlara geri dönüyor. Ve eminimki Bülent İşbilen'de bu beğeniyi ve sevgiyi hak edenlerden. Aşk Oyunu'nu ilgiyle takip ediyorum çok başarılı ve doğru bir proje,umarım Bülent İşbilen'i Aşk Oyunu'ndan daha da iyi projelerde görürüz. Zeynep'in de dediği gibi onun imzasını taşıyan bir sinema filmini izlemeyi çok isterim.Umarım en yakın zamanda böyle bir projeyle karşımıza çıkar. Bülent İşbilen imzası taşıyan Aşk Oyunu'nu severek izliyorum,bundan sonrada Bülent İşbilen imzalı projeleri takip etmek istiyorum. Aşk Oyunu gibi bir diziyi bizlerle kazandırdığınız için teşekkürler. :) sisley 09-06-06, 15:02 Sorenza ve İstanbulll arkadaşlarıma katılıyorum bende ilk sayfada bir haberde " Aşk Oyunu'na başlarken bu dizinin süreceğine benden başka inanan yoktu " demiş Bülent bey iyi ki de inanmış diyorum ve iyi ki biz bu güzel diziyi tanımışız. Bende Aşk Oyunu'nu severek izliyorum ,belki en büyük emeği verenlerden biri olan Bülent İşbilen'i kutluyorum daha nice başarılara diyorum. Bir sinema filminde ve bir çok başarılı dizide imzasını görmek istediğimi söylemek istiyorum. sweetheart_02 09-06-06, 17:52 1.herkez senin gibi düşünmüyor 2.Yazdığın yazıda bir daha dikkatlice oku kendinle çelişmişsin....(senarist grubuna sahip olan sizlersiniz bizler sadece izleriz... demişisiniz... ama ardından da..... kötüye gittiğinde de eleştri yapmamız çok doğaldır... demişsiniz... ya bırakın kardeşim ya izleyin izleyin sadece... orda bir oyun oynanıyo herşey şaka hamlet neden böyle yazılmış diyebilirmisin HAYIR hah işte bu da öyle bişey.... 3.Evet çok iyi biliyorsanız yazın ve birilerine çektirin... emin olun iyi para kazanırsınız.... ve 4. lütfen herkez kendi işini yapsın.... maalesef beni çok üzen bi yazı bu...oyuncusunda,müziklerine,senaryosunda yönetmenine kadar çok sewdiğim bir dizidir aşk oyunu..dizideki müziklerden giyilen kıyafetlere kadar herşey beni etkiler...ama bu yazı beni üzdü..ekran karşısından sewdiğimiz waay be ne başarılı dediğimiz kişilerin gerçek hayatta en ufak eleştirimizde bu şekilde bi yazı yazması beni şaşırttı.. tabii çok doğru herkes kendi işini yapmalı..bunu tartışmicam bile..ama bunun foruma bu şekilde yazılması bence doğru değil..sadece kendi fikrim bu tabi..bu diziyi arada sırada eleştirdiysek çok sewdiğimiz içindir sewmesek umursamayız tıpkı bi dolu yapıma yaptığımız gibi... çok ii biliosanız kendiniz çekin para kazanırsınız mevzusuna gelince.. hayır tabii ki de çok ii bilmiorum..sadece izliyorum..her dakkasında waay be ne güzel düşünülmüş diorum..ben olsam aklıma hayatta gelmezdi böyle ince detaylar diyorum..ama bazen keşke burda böyle olmasaydı diyip forumdaki arkadaşlarımla fikirlerimi paylaşıyorum.. forumun amacı bu zaten..burası sadece bir fan club diil..forum..yani tartışılır..fikirler yazılır.. eleştirilerimize bu şekilde cevap verildiğinde övgülere de teşekkür edilmesi gerektiğini düşünüyorum.. aynen yukarıdaki yazı gibi foruma yazılarak.... sweetheart_02 09-06-06, 18:05 Aşk Oyununa çok büyük emeği var Bülent İşbilen'in... Bülent İşbilen olmasaydı dizi bugünlere gelemezdi bence...tüm ekibin bir aile gibi olduklarını tahmin ediyorum...Bülent İşbilen de bu ailenin en önemli fertlerinden birisi... bir yönetmen olarak onu çok beğeniyorum...işini iyi yapıyor bence.en önemlisi de bu zaten..:img-nyam: :img-nyam: Aşk Oyunundan sonra da yaptığı tüm işleri takip edeceğimi biliyorum.her yaptığı işte arkasındayım.:img-ok: bir sinema filminin altında da imzasını görmeyi çok isterim...:img-icecr ayrıca izlediğimiz dizinin yönetmeni,bazı oyuncuları bizi burada ziyaret ediyorlar. ne güzel...ben çok mutlu oluyorum...:img-grin2 bunun kıymetini bilmeliyiz bence...:img-icecr tamamen katılıyorum sana...ama konu farklı..bülent işbilen in başarısına,ilgilendiği detaylar lafımız yok..hepsi süper tartışılmaz..dediğim gibi diziyi izlerken waay be ben yapamazdım diorum.. ama eleştiri olmazsa olmaz ki..%95 beğeniosam, %5 te eleştirme payım olmalı 1 senelik ve nerdeyse repliklerini ezberlemiş bir aşk oyunu izleyicisi olarak... tabii bu bir masal eleştirmek belki de sadece bizim kafamızı yormamıza yarıyo..ama olsun...anlamsız değil..:img-kiss: yönetmenimize sesleniyorum!!!! sözlerimiz yanlış anlaşılmasın sizi ve oyuncuları son derece başarılı buluyoruz...tek istediğimiz eleştiriye bu kadar kırıcı bi şekilde tepki verilmemesi..saygılar:img-grin2 :img-grin2 SuluSaray 09-06-06, 19:15 bende yönetmenimize bu yaziyi yakistiramadim. :icon_evil bunu kibarca yazabilirdi. biz burda diziyi elestiriyorsak, sonra oturupda izleyen yine biziz. bizim yönetmenliginize lafimiz yok ama sadece settde lafiniz gecmiyor galiba. siz o senaryoyu okuyunca nasil onaylayip cekiyorsunuz anlamiyorum. bi olayin icine daliyorsaniz onu bitirip ve cözüpde cikmaniz lazim. ama siz aksine yarida birakip, sorundan soruna entrikadan aksiyona geciyorsunuz. mesela ekin ve sarpin balayi. tam balayida denmez hani. cok güzel bi yer bulmussunuz cekecek, atmosfer güzel oyuncular desen sahane ama ne oldu sahne sadece 4dakika sürdü. neden?? degerli tümörümüz yüzünden.:icon_cry: siz hic evlilik ve balayi görmemissiniz galiba.:img-elvis tamam dedik, tümör geldi ama insallah isin icinden iyi siyrilirlar. bu sezon bunula bitti. gelecek sezon ölümden daha büyük neler cikacak acaba karsimiza?:img-sorry bu dizinin konusunda tam 5tane senaryo daha cikardi. lütfen diziyi eski formatina cevirin. insallah bu seferde sözünüzden caymazsiniz. o mailleri yolladigimiza hiccc pisman degiliz, yollamasayik belki ekin simdi ölmüstü. ne olursa olsun bizim cabamiz senaryoyu etkilemek degil, olaylarin icine daha dalmaniz ve güzel sahneler izletmeniz. bu sahnelere romantizimde dahil. yönetmenliginize lafim yok, first class bir yönetmensiniz. ask oyunu icin cok tebrikler ve basarilar. gelecek sezon icin.:img-kiss: metu_girl_:) 09-06-06, 22:05 kendisinin çok iyi işler yaptığını düşünüyorum ve aşk oyunu gibi bir diziyi bize kazandıranlardan biri olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum...:) _hülya_keremcem 12-06-06, 15:48 ben ilk defa bu dizide tanıdım onu aşk oyunu sayesinde adını dah önce hiç duymamıştım ** başarılı bir insan bence aşk oyunu giibi bir dizinin yönetmenliğini yapıo nede olsa..... KEiremCEM 17-06-06, 14:40 BÜLENT İŞBİLEN çok iyi bir yönetmen...bi çağan ırmak bi bülent işbilen aleminde tek...valla ileride inş.. yönetmen olurum aldığım örneklerden biridir bülent işbilen.. Apple101 17-06-06, 14:59 bülent isbilen'i ilk bu dizide tanidim. bence cok basarili bir yönetmen. ask oyununu cok iyi yönetiyor bence. AKBEL 19-06-06, 21:23 Eğer daha önce gönderdiğiniz elmeğin (elektronik mektup) cevaplarına baktıysanız ya da bakmamış olsanız da benden uzunca bir cevap aldığınızı belirteyim önce. Bunu neden mi belirttim? Bu yazdıklarınızı da görünce ancak şu cevabı vermek gerekir dedim... 1.herkez senin gibi düşünmüyor 2.Yazdığın yazıda bir daha dikkatlice oku kendinle çelişmişsin....(senarist grubuna sahip olan sizlersiniz bizler sadece izleriz... demişisiniz... ama ardından da..... kötüye gittiğinde de eleştri yapmamız çok doğaldır... demişsiniz... ya bırakın kardeşim ya izleyin izleyin sadece... orda bir oyun oynanıyo herşey şaka hamlet neden böyle yazılmış diyebilirmisin HAYIR hah işte bu da öyle bişey.... 3.Evet çok iyi biliyorsanız yazın ve birilerine çektirin... emin olun iyi para kazanırsınız.... ve 4. lütfen herkez kendi işini yapsın.... Cevap =>... Ama sanırım bundan sonra sadece bunu hak ettiğinizi anlamayacağınızı düşündüren yazılarınızdan dolayı yukarıda açıklama yaptım. Yaptıklarınızı, yazdıklarınızdan ayırabildiğim için de emek verdiklerinizin karşılığını kendiniz gölgelemeyin, diye ekliyorum. Belki bu konuda imzam size yön gösterir...:img-grin2 ateveci 19-06-06, 22:44 ya bülent beycim... okuduklarımdan sizin bir fellini,bir angelopulos,ne bileyim bir atıf yılmaz falan olduğunuz izlenimine kapıldım inanın! siz neymişsiniz de benim haberim yokmuş.açıkçası bir tv dizisinde yönetmenin o denli önemli olduğuna da inanmıyorum,burada size methiyeler düzen arkadaşların dediklerine de.belki daha yolun başındasınız.ileride gerçekten çok güzel işlere imza atacaksınız.ama henüz değil.henüz böyle bir konumunuz yok!tv'ye iş yapan bir tv emekçisisiniz sadece.bunun ayrımına varın derim.dizinin neden başarılı olduğu hakkında bir zamanlar çok uzun yorumlar yapmıştım.gayet sistematik yorumlar.bulursanız okursunuz dizinin niye bu denli sevildiğini anlamak için.en azından üzerinde düşünmek için.dizinin başarısını açıklamak için pek çok şey öne sürülebilir ama yönetmeni(kusuruma bakmayın da) öne sürülemez bence. yalnız şunu da hatırla(t)makta yarar var sanıyorum: o kadar mağrur olma padişahım senden büyük Allah var! Bigbang 24-06-06, 16:44 İnanamıyorum ağzım açık kaldı. Ameliyat oldum uzun bi süredir foruma bakamıyordum bugün bakabildim.... Ve ağzım açık kaldı... birrrrrr..... Ya ben derdimi anlatamamışım ve ya yanlış anlaşılmışım..... İkiiiiii.....Arkadaşlar değil majör kanallarda şırnak tv de bile olsa birileri drama çekiyorsa onları öyle saygıyla karşılıyorum ki tahmin edemezsiniz.... Bu ülkede dizi ve film çeken tüm insanlar aslında büyük bir hayalin peşinde koşup suya yazı yazıyorlar.... Bu kadar tepkiyle karşılanmakta aslında çok hoş.... Size şunu söyleyeyim.... bu ülkede dizi çeken ekipler inanın uyumuyorlar ve anlamsız çok yoruluyorlar diziler 80 dk, ama çekme süreniz max. 5 bilemedin 6 gün sinema filmleri yaklaşık 90 dk çekim süreleri 1.5 ay civarlarında siz düşünün..... inanın 1 senedir yırtık karın zarı ve midem dışarda dizi çekiyorum çünkü ameliyat olacak zamanım yok ve şimdi söylenen laflara bak.... :) işte bu tempo içinde herşey öyle saçma ve hızlı akıyo ki şöyle bir durup bakamıyorsunuz yani sizler gibi evde tv'nin karşısına geçip şöyle bir adam akıllı dinlenip ve izleyip yorum yapma olanağımız bile olamıyor..... Bir çok yönetmen arkadaş emin olun çektikleri sahneleri çok daha iyi çekebilecekken bazen öyle oluyorki laf aksın yeter diyebiliyoruz... Siz biliyormusunuz ki dizinin sonlarına doğru biz keremcemi sete nerdeyse 1.5 veya 2 gün kadar alabiliyorduk işlerinin yoğunluğu yüzünden.... Amaaaaaaaaaaaa.... :) herşeye rağmen...... çağan ırmağa babam ve oğlum'un sonunu değiştirtebilirmisiniz.... Hayır... Dostayevski suç ve cezayı böyle yazmamalıydı diyebilirmiyiz.... ve ya bunun için kampanya düzenleyebilirmiyiz.... Beni kızdıran diyeyim bütün bunlardan bi haber kusura bakmayın ama ahkam kesercesine yok öyle yapmayın yok böyle yapmayın demek...bizim için çok ama çok kırıcı oluyor..... Malasef :( Haaaaa arkadaşın biri de böbürlenme padişahım senden büyük allah var demiş.... ne demek yaaa estafurullah kimin haddine böyle büyük bir iddiada bulunmak.... Arkadaşlar bu dizi başladığında (6 aydır albümü çıkmış olmasına rağmen keremcemde dahil) pek çok oyuncu tanınmıyordu... o zamanki durumları ile şu andaki durumlarını karşılaştırabilirmisiniz lütfen..... biz çok sıcak ve ( olabildiğince :) ) gerçek bir aşk hikayesi yansıtmaya çalıştık.... Hemde birçok oyuncunun ilk oyunculuk denemesi olmasına rağmen.... birinci bölüm tam 19 günde çekildi, çekildi ki sizin son anda gördüğünüz karakterler otursun ve yama durmasın diye.... Ama herşeye rağmen ben ve tüm oyuncular dahil bizim hiçbirimizden biz en iyiyiz biz en büyüğüz gibi bir şey duyamazsınız..... SONUÇ : Yıllardır üniversitede dahil, toplumdaki tüm insanların üretenden tüketene kadar herkezin örgütlenebilmesi için elimden gelen herşeyi yapmama ve bu yolda her türlü şeyi görmeme hatta meslek yıllarımın başında bu sektörden afaroz edilmenin sınırına gelmiş ama herşeye rağmen yinede bunu başaramamış biri olarak ( gerçi başaran var mı derseniz o da yok ya ).... Romantik-komedi bir dizi için insanların nerdeyse örgütlenerek tepki göstermesi beni biraz geçmişten gelen alışkanlıklarımla sinirlendirdi :) aslında ne kadar güzel bi olay düşünsenize sizin çektiğiniz ve bu kadar çok izlenen bir dizinin izleyicileri diziye el koymak istiyorlar... Bi anlamda televizyonun 12 eylülü :) şaka bi yana bi anlamda öyle de diyebiliriz.... Herkezi bu kategoriye sokmuyorum ama bu eleştriler bazen aşalayıcı ve kırıcı da oluyor... Forumu incelerseniz göreceksiniz.... Siz benim e-mailime gelen neredeyse küfür dolu e-mailleri görseniz emin olun 2. satırı utancınızdan okuyamazsınız.... Ve bu insanlar kendilerini Aşk Oyunu fanı olarak tanıtıyorlar.... Malasef..... Öyle seçici öyle iyi olandan anlıyorsunuz ki bi yönetmenin izleyiciyi karşısına alması gibi birşey mümkün olabilirmi.... Lütfen... Şunu hiç bi zaman unutmayın, her zaman olayların bi ikinci bakış açısı muhakkak vardır.... ölü ozanlar derneğindeki masaya çıkma sahnesini unutmayın :) bana gelen küfürlerimi yayınlasaydım forumda.... Yanlış taraflar yanlış yorumlar yanlış kişiler tarafından sahiplenildi sanırım. Herşeye rağmen ben ve benim gibi binlerce insan yine en güzelini en sıcağını en gerçeğini çekmeye çalışacağız.... Geçen yaz başlayan 70 küsür diziden sezona bir tek aşk oyunu kaldı... :) SİZİN VE BİZİM sayemizde.... Sağlıcakla kalın.... Sizi seviyoruz..... :) Bigbang 24-06-06, 16:46 ya bülent beycim... okuduklarımdan sizin bir fellini,bir angelopulos,ne bileyim bir atıf yılmaz falan olduğunuz izlenimine kapıldım inanın! siz neymişsiniz de benim haberim yokmuş.açıkçası bir tv dizisinde yönetmenin o denli önemli olduğuna da inanmıyorum,burada size methiyeler düzen arkadaşların dediklerine de.belki daha yolun başındasınız.ileride gerçekten çok güzel işlere imza atacaksınız.ama henüz değil.henüz böyle bir konumunuz yok!tv'ye iş yapan bir tv emekçisisiniz sadece.bunun ayrımına varın derim.dizinin neden başarılı olduğu hakkında bir zamanlar çok uzun yorumlar yapmıştım.gayet sistematik yorumlar.bulursanız okursunuz dizinin niye bu denli sevildiğini anlamak için.en azından üzerinde düşünmek için.dizinin başarısını açıklamak için pek çok şey öne sürülebilir ama yönetmeni(kusuruma bakmayın da) öne sürülemez bence. yalnız şunu da hatırla(t)makta yarar var sanıyorum: o kadar mağrur olma padişahım senden büyük Allah var! :) öyle sandığı gibi değil yazdığım yazıyı oku lütfen.... Sağlıcakla kal.... linguist 24-06-06, 17:14 Forumumuza hoşgeldiniz...:) Öncelikle çok geçmiş olsun.Dizinin sezon tatiline girmesiyle tüm ekip rahat bir nefes aldı.Çünkü gerçekten sizin de bahsettiğiniz gibi haftanın 6-7 günü çekim yapmak hiç de kolay bir şey değildir.Ki karşınıza bir çok engelde çıkmış bu bağlamda. Biz Aşk Oyunu'nu çok sevdik ki kendi adıma hala da çok seviyorum.Her yönüyle bir çoğumuzun efsane dizisi olarak kalacak bana kalırsa.Çünkü bir çok güzel şeye vesile oldu bizler için.Hepimiz çarşamba geceleri ekrana kitlendik.Bir çoğumuz için 21.45 sularında hayat durdu.Sınavımız varsa onu bıraktık,misafir gelecekse onu erteledik.Aşk Oyunu için herşeyi yaptık kısacası.:)Pişman mısınız diye sorsalar hiç pişman değilim açıkçası. Yeni sezonda bu başarı katlanarak devam eder umarım ki tüm ekibe ve tabi ki size emekleriniz için çok teşekkürler.Ayrıca buraya girip bizimle iletişime geçtiğiniz için de çok teşekkürler. Sevgiler.. sisley 24-06-06, 17:16 Öncelike bu uzun yazı ve cevap için teşekkür ediyorum size Bülent bey ve geçmiş olsun diyorum. Kendi üzerime alındığımdan değil.(Aşk Oyunu ile ilgili bir çok şey öğrendim bu yazıdan mesela ilk bölümün 19 günde çekildiği gibi)Çünkü ben öyle düşünmüyorum yani bir dizi de belki en büyük emeği verenlerden biri yönetmendir.Oturduğumuz yerden ahkam kesmek de en kolay işdir. Sevdiğim ve beğenerek izlediğim Aşk Oyunu için emek veren herkese teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. istanbulll 24-06-06, 17:47 Sanırım Bülent Bey'in yazdığı son yazdığı yazıyı okuduktan sonra bazı şeyleri anlamak istemeyen arkadaşlar,o anlamak istemedikleri şeyleri çok iyi kavrayacaklar... Öncelikle çok geçmiş olsun Bülent Bey...Acil şifalar diliyorum size...:) Ne kadar zor iş yaptığınızın bizler farkındayız... Bundan hiç şüpheniz olmasın... Ekran karşısına geçip neyin nasıl yapıldığını bilmeden ahkam kesmek en kolayı tabi...Hiçbir zaman bu konuda işin en kolayını seçmedim...Eleştiri yapılmaz mı yapılır tabi ama önce kendimizi karşıdaki insanın yerine koymamız gerekir...ondan sonra bi şeyleri bir değil iki kere düşünüp söylemek gerekir...eleştiri yaparken de saygılı olmak gerekir... Hiç hak etmediğiniz eleştiriler aldınız...bunlar hangi mantıkla yapıldı ben anlayamadım...ama hiç merak etmeyin arkanızda bizler gibi izleyicileriniz var ve ne olursa olsun kim ne derse desin sizin sırtınız yere gelmez...bizler her zaman sizi destekleyeceğiz hiç kuşkunuz olmasın... siz gerçekten çok iyi bir yönetmensiniz...ve bu diziye çok büyük emekleriniz var,hiç kimse bunun aksini iddia bile edemez... aşk oyununa kattığınız her şey için çok teşekkür ederim bir kez daha... yeni sezonda da,bundan sonraki işlerinizde de başarılarınızın katlanarak devam etmesini diliyorum...:img-grin2 :img-grin2 clevergirl 24-06-06, 18:01 Sevgili Bülent Isbilen, öncelikle cok gecmis olsun. Ben aslinda size hak veriyorum,biz elimizde kumanda,tv karsisina gecerek izliyoruz dizileri,ama suda bir gercekki cogu izleyici dizilerin,filmlerin nasil bir emek sonucu cekildigini bilmiyor,yada cok az bir bilgisi var. Ama yinede bana göre herkesin birbirine göre anlayisli olmasi lazim, siz izleyicilerin sorunlarini dinleyiceksiniz,biz izleyicilerde size hak verecegiz. Ben kimsenin isine karismak istemiyorum ki buna hakkimda yok,ama bence siz benim hayatimda gördügüm en iyi yönetmenlerden birtanesisiniz,ask oyunun o güzel sahneleri sizin sayenizde cekiliyor,bu yüzden sizi ben elestirmekten cok övebiliyorum,ve herkes dediginede fazla kafanizi takmayin, nasil olsa dizinin basarisi herseyi ortaya koyuyor,umarim sizi ileride baska projelerdede görmeye devam ederiz. Tekrar cok gecmis olsun! didou_didem 24-06-06, 18:03 Merhabalar! Öncelikle çok geçmiş olsun diliyorum.. İşinizin ne kadar zor olduğunu,ve büyük bir sabrın gerektiğini çok az biliyoruz(ben kendi adıma konuşayım çok fazla bir bilgim olmadığı sadece duyduklarım doğrultusunda biliyorum..)Bu yazınızda bizim bilmediğimiz birçok şeyi öğrendik..ilk bölümün 19 bölümde çekildiğini öğrendiğimiz gibi.. Bizler geçen yazdan beri bu dizinin arkasındaydık ve yine de arkasındayız bu hiçbir zaman değişmeyecek.Desteğimiz hep olacak.. Burda bizimle iletişimde olduğunuz için çok teşekkürler..tekrar geçmiş olsun.. bluenight 24-06-06, 19:07 Çok geçmiş olsun Bülent Bey öncelikle... Yazdıklarınızda çok haklısınız gerçekten...merak etmeyin bizler sizin işinizin ne kadar zor oldugunun farkındayız...zaten buna çekimlere geldiğimde de kendi gözlerimle tanık oldum...bizim 1 saatte izlediğimiz bölüme sizler günlerinizi veriyorsunuz... Siz bizim için çok özel bir dizinin altına imzanızı attınız...çok büyük emeginiz var bu dizide...kimse buna itiraz edemez.... ben bu diziye verdiğiniz emek için,bu diziyi bizimle bulışturduğuz için çok teşekkür ederim...başarılı bir yönetmensiniz ve bu başarınızın devamını diliyorum....sevgiler....:img-grin2 *duygu* 24-06-06, 20:11 sayın bülent işbilen, öncelikle rahatsızlığınızdan dolayı çok geçmiş olsun demek istiyorum:) bu yazıyı yazmak için bize zaman ayırmış olmanız bile çok güzel bir şey.dizinin tatile girmesiyle umarım iyi ce dinlenir ve yeni sezonda da bize bu güzel diziyi en güzel biçimde sunmaya devam edersiniz:) dizilerin ne şartlar altında çekildiğini bende biliyorum,şayet İstanbul da oturduğum için pek çok dizinin çekimine de tanık oldum.Bir insanın akşam oturup vakit geçirmek için izlediği bir şeyi çekmek için saatler ayrılıyor...biliyorum ki hiçbir yönetmen bundan pişman olmaz hatta gurur duyar.Çünkü eğer başarılı bir iş yapıyorsa bunun karşılığını yeterince alır.Sizinde bu değerli insanlar arasında olduğunuzu düşünüyorum ve öncelikle bize böyle bir diziyi izleme fırsatı yarattığınız için size ve sabahtan akşama kadar çalışan set ekibine ve oyunculara çok teşekkürler.... Sevgiyle kalın.... sweetheart_02 25-06-06, 01:16 İnanamıyorum ağzım açık kaldı. Ameliyat oldum uzun bi süredir foruma bakamıyordum bugün bakabildim.... Ve ağzım açık kaldı... birrrrrr..... Ya ben derdimi anlatamamışım ve ya yanlış anlaşılmışım..... İkiiiiii.....Arkadaşlar değil majör kanallarda şırnak tv de bile olsa birileri drama çekiyorsa onları öyle saygıyla karşılıyorum ki tahmin edemezsiniz.... Bu ülkede dizi ve film çeken tüm insanlar aslında büyük bir hayalin peşinde koşup suya yazı yazıyorlar.... Bu kadar tepkiyle karşılanmakta aslında çok hoş.... Size şunu söyleyeyim.... bu ülkede dizi çeken ekipler inanın uyumuyorlar ve anlamsız çok yoruluyorlar diziler 80 dk, ama çekme süreniz max. 5 bilemedin 6 gün sinema filmleri yaklaşık 90 dk çekim süreleri 1.5 ay civarlarında siz düşünün..... inanın 1 senedir yırtık karın zarı ve midem dışarda dizi çekiyorum çünkü ameliyat olacak zamanım yok ve şimdi söylenen laflara bak.... :) işte bu tempo içinde herşey öyle saçma ve hızlı akıyo ki şöyle bir durup bakamıyorsunuz yani sizler gibi evde tv'nin karşısına geçip şöyle bir adam akıllı dinlenip ve izleyip yorum yapma olanağımız bile olamıyor..... Bir çok yönetmen arkadaş emin olun çektikleri sahneleri çok daha iyi çekebilecekken bazen öyle oluyorki laf aksın yeter diyebiliyoruz... Siz biliyormusunuz ki dizinin sonlarına doğru biz keremcemi sete nerdeyse 1.5 veya 2 gün kadar alabiliyorduk işlerinin yoğunluğu yüzünden.... Amaaaaaaaaaaaa.... :) herşeye rağmen...... çağan ırmağa babam ve oğlum'un sonunu değiştirtebilirmisiniz.... Hayır... Dostayevski suç ve cezayı böyle yazmamalıydı diyebilirmiyiz.... ve ya bunun için kampanya düzenleyebilirmiyiz.... Beni kızdıran diyeyim bütün bunlardan bi haber kusura bakmayın ama ahkam kesercesine yok öyle yapmayın yok böyle yapmayın demek...bizim için çok ama çok kırıcı oluyor..... Malasef :( Haaaaa arkadaşın biri de böbürlenme padişahım senden büyük allah var demiş.... ne demek yaaa estafurullah kimin haddine böyle büyük bir iddiada bulunmak.... Arkadaşlar bu dizi başladığında (6 aydır albümü çıkmış olmasına rağmen keremcemde dahil) pek çok oyuncu tanınmıyordu... o zamanki durumları ile şu andaki durumlarını karşılaştırabilirmisiniz lütfen..... biz çok sıcak ve ( olabildiğince :) ) gerçek bir aşk hikayesi yansıtmaya çalıştık.... Hemde birçok oyuncunun ilk oyunculuk denemesi olmasına rağmen.... birinci bölüm tam 19 günde çekildi, çekildi ki sizin son anda gördüğünüz karakterler otursun ve yama durmasın diye.... Ama herşeye rağmen ben ve tüm oyuncular dahil bizim hiçbirimizden biz en iyiyiz biz en büyüğüz gibi bir şey duyamazsınız..... SONUÇ : Yıllardır üniversitede dahil, toplumdaki tüm insanların üretenden tüketene kadar herkezin örgütlenebilmesi için elimden gelen herşeyi yapmama ve bu yolda her türlü şeyi görmeme hatta meslek yıllarımın başında bu sektörden afaroz edilmenin sınırına gelmiş ama herşeye rağmen yinede bunu başaramamış biri olarak ( gerçi başaran var mı derseniz o da yok ya ).... Romantik-komedi bir dizi için insanların nerdeyse örgütlenerek tepki göstermesi beni biraz geçmişten gelen alışkanlıklarımla sinirlendirdi :) aslında ne kadar güzel bi olay düşünsenize sizin çektiğiniz ve bu kadar çok izlenen bir dizinin izleyicileri diziye el koymak istiyorlar... Bi anlamda televizyonun 12 eylülü :) şaka bi yana bi anlamda öyle de diyebiliriz.... Herkezi bu kategoriye sokmuyorum ama bu eleştriler bazen aşalayıcı ve kırıcı da oluyor... Forumu incelerseniz göreceksiniz.... Siz benim e-mailime gelen neredeyse küfür dolu e-mailleri görseniz emin olun 2. satırı utancınızdan okuyamazsınız.... Ve bu insanlar kendilerini Aşk Oyunu fanı olarak tanıtıyorlar.... Malasef..... Öyle seçici öyle iyi olandan anlıyorsunuz ki bi yönetmenin izleyiciyi karşısına alması gibi birşey mümkün olabilirmi.... Lütfen... Şunu hiç bi zaman unutmayın, her zaman olayların bi ikinci bakış açısı muhakkak vardır.... ölü ozanlar derneğindeki masaya çıkma sahnesini unutmayın :) bana gelen küfürlerimi yayınlasaydım forumda.... Yanlış taraflar yanlış yorumlar yanlış kişiler tarafından sahiplenildi sanırım. Herşeye rağmen ben ve benim gibi binlerce insan yine en güzelini en sıcağını en gerçeğini çekmeye çalışacağız.... Geçen yaz başlayan 70 küsür diziden sezona bir tek aşk oyunu kaldı... :) SİZİN VE BİZİM sayemizde.... Sağlıcakla kalın.... Sizi seviyoruz..... :) bülent bey çoook geçmiş olsun öncelikle. 2. olarak ta yazdığınız bu uzun cevap içi teşekkür ederiz...öncelikle size gelen küfür dolu maillere yorumumu yazmak isterim...kesinlikle kınıyorum hatta kınıyoruz bizim forumumuzda asla bu tip yazılarla karşılaşmazsınız eminim..ama eleştri olur bu da doğaldır tabii ki de kabalaşmadan diziye verilen emek için hiçbir konuda size karşı çıkamayız..verilen emeğin büyüklüğü ortada ortaya çıkan sonuç ta...benimde bi önceki sayfada yazdığım yorum dahil diğer arkadaşların yorumları belki de sizi yanlış anladığımızdan kaynaklanan üzüntümüzden ve diziyi hiç kaçırmadan izleyen izleyiciler olarak fikir belirtme hakkımız olduğunu düşünmemeizden kaynaklanıo...(çok mu uzun oldu ne:) ) neyse...70 küsür diziden bitek bizimkisi kaldı demişsiniz..adınız gibi emin olun ki devam ettiği sürece bu böle olucak...:img-icecr bir de ben daha önce eleştirye cevap verilio övgüye niye teşekkür yok demiştim..bu hususta özür diliyorum..mesajınızın sonunda bunu belirtmek istemişsiniz sanırım saolun...yanıstmak istediğiniz aşk hikayesi ise olabildiğince sıcaktı emin olun.... son bölüm hepimiz hüngür hüngür ağladık...:love05: bu işin tatlıya bağlanmasına çok sewindim sizi daha sık görmek isteriz buralarda..tekrar geçmiş olsun.... ##BerkaN## 25-06-06, 02:14 dizimizin altın kalpli yönetmeni bülent işbilene öncelikle tüm arkadaşlarım gibi size geçmiş olsun demeyi bir borç edinirim biz sizin dizimiz için verdiğiniz emekleri çok ii biliyoruz inanın bu sektörde bir oynayan oyuncudan daha fazla yoruluyor yönetmenler genellikle tüm iş onlara kalıyor bide dizinin reytingleri açısındanda üzerlerine düşen yükde cabası ama ben sizin bu yükün altından kalkabilecek en ii şekilde kalktığınızı düşünüyorum.dizinin buralara kadar başarılı bir şekilde gelmesinin cevabı set ortamındaki kurulan yakınlık ve eline verilen bu küçücük şansı değerlendirmek için çok çalışmak olsa gerek...bu konuda size sonsuz saygı duyuyorum sizin bi sözünüzü hatırlıyorum:ben bu diziye başladığımda dizinin tutacağına inanan tek kişiydim diye ne kadar doğru bilemiyorum ama bence bu inanç bzi buralara getirmiş olamazmı?inanmak denildiği gibi başarmanın yarısı deilmidir?yani bu çalışma başarılı bulunuyorsa kendi adıma o zaman söylenebilinir ki bunun en büyük yüzdesi bülent işbilenindir... sizin birinci adımınız bir aile oluşturmaktı set ekibiyle.bunu başarmanız birbirlerinize destek çıkmanız ve durdurak bilmeden çalışmanız dizimizi buralara taşıdığına inanıyorum.Varmı bunun aksini iddaa edebilecek??? bırakın kim ne derse desin kim ne düşünürse düşünsün kim ne yazarsa yazsın kulak asmayın biz sizin herzaman arkanızdayız olacağız çünkü biz bir aileyiz.. buket ay 25-06-06, 14:49 İnanamıyorum ağzım açık kaldı. Ameliyat oldum uzun bi süredir foruma bakamıyordum bugün bakabildim.... Ve ağzım açık kaldı... birrrrrr..... Ya ben derdimi anlatamamışım ve ya yanlış anlaşılmışım..... İkiiiiii.....Arkadaşlar değil majör kanallarda şırnak tv de bile olsa birileri drama çekiyorsa onları öyle saygıyla karşılıyorum ki tahmin edemezsiniz.... Bu ülkede dizi ve film çeken tüm insanlar aslında büyük bir hayalin peşinde koşup suya yazı yazıyorlar.... Bu kadar tepkiyle karşılanmakta aslında çok hoş.... Size şunu söyleyeyim.... bu ülkede dizi çeken ekipler inanın uyumuyorlar ve anlamsız çok yoruluyorlar diziler 80 dk, ama çekme süreniz max. 5 bilemedin 6 gün sinema filmleri yaklaşık 90 dk çekim süreleri 1.5 ay civarlarında siz düşünün..... inanın 1 senedir yırtık karın zarı ve midem dışarda dizi çekiyorum çünkü ameliyat olacak zamanım yok ve şimdi söylenen laflara bak.... :) işte bu tempo içinde herşey öyle saçma ve hızlı akıyo ki şöyle bir durup bakamıyorsunuz yani sizler gibi evde tv'nin karşısına geçip şöyle bir adam akıllı dinlenip ve izleyip yorum yapma olanağımız bile olamıyor..... Bir çok yönetmen arkadaş emin olun çektikleri sahneleri çok daha iyi çekebilecekken bazen öyle oluyorki laf aksın yeter diyebiliyoruz... Siz biliyormusunuz ki dizinin sonlarına doğru biz keremcemi sete nerdeyse 1.5 veya 2 gün kadar alabiliyorduk işlerinin yoğunluğu yüzünden.... Amaaaaaaaaaaaa.... :) herşeye rağmen...... çağan ırmağa babam ve oğlum'un sonunu değiştirtebilirmisiniz.... Hayır... Dostayevski suç ve cezayı böyle yazmamalıydı diyebilirmiyiz.... ve ya bunun için kampanya düzenleyebilirmiyiz.... Beni kızdıran diyeyim bütün bunlardan bi haber kusura bakmayın ama ahkam kesercesine yok öyle yapmayın yok böyle yapmayın demek...bizim için çok ama çok kırıcı oluyor..... Malasef :( Haaaaa arkadaşın biri de böbürlenme padişahım senden büyük allah var demiş.... ne demek yaaa estafurullah kimin haddine böyle büyük bir iddiada bulunmak.... Arkadaşlar bu dizi başladığında (6 aydır albümü çıkmış olmasına rağmen keremcemde dahil) pek çok oyuncu tanınmıyordu... o zamanki durumları ile şu andaki durumlarını karşılaştırabilirmisiniz lütfen..... biz çok sıcak ve ( olabildiğince :) ) gerçek bir aşk hikayesi yansıtmaya çalıştık.... Hemde birçok oyuncunun ilk oyunculuk denemesi olmasına rağmen.... birinci bölüm tam 19 günde çekildi, çekildi ki sizin son anda gördüğünüz karakterler otursun ve yama durmasın diye.... Ama herşeye rağmen ben ve tüm oyuncular dahil bizim hiçbirimizden biz en iyiyiz biz en büyüğüz gibi bir şey duyamazsınız..... SONUÇ : Yıllardır üniversitede dahil, toplumdaki tüm insanların üretenden tüketene kadar herkezin örgütlenebilmesi için elimden gelen herşeyi yapmama ve bu yolda her türlü şeyi görmeme hatta meslek yıllarımın başında bu sektörden afaroz edilmenin sınırına gelmiş ama herşeye rağmen yinede bunu başaramamış biri olarak ( gerçi başaran var mı derseniz o da yok ya ).... Romantik-komedi bir dizi için insanların nerdeyse örgütlenerek tepki göstermesi beni biraz geçmişten gelen alışkanlıklarımla sinirlendirdi :) aslında ne kadar güzel bi olay düşünsenize sizin çektiğiniz ve bu kadar çok izlenen bir dizinin izleyicileri diziye el koymak istiyorlar... Bi anlamda televizyonun 12 eylülü :) şaka bi yana bi anlamda öyle de diyebiliriz.... Herkezi bu kategoriye sokmuyorum ama bu eleştriler bazen aşalayıcı ve kırıcı da oluyor... Forumu incelerseniz göreceksiniz.... Siz benim e-mailime gelen neredeyse küfür dolu e-mailleri görseniz emin olun 2. satırı utancınızdan okuyamazsınız.... Ve bu insanlar kendilerini Aşk Oyunu fanı olarak tanıtıyorlar.... Malasef..... Öyle seçici öyle iyi olandan anlıyorsunuz ki bi yönetmenin izleyiciyi karşısına alması gibi birşey mümkün olabilirmi.... Lütfen... Şunu hiç bi zaman unutmayın, her zaman olayların bi ikinci bakış açısı muhakkak vardır.... ölü ozanlar derneğindeki masaya çıkma sahnesini unutmayın :) bana gelen küfürlerimi yayınlasaydım forumda.... Yanlış taraflar yanlış yorumlar yanlış kişiler tarafından sahiplenildi sanırım. Herşeye rağmen ben ve benim gibi binlerce insan yine en güzelini en sıcağını en gerçeğini çekmeye çalışacağız.... Geçen yaz başlayan 70 küsür diziden sezona bir tek aşk oyunu kaldı... :) SİZİN VE BİZİM sayemizde.... Sağlıcakla kalın.... Sizi seviyoruz..... :) sayın bület işbilen yaptığınız dizi gerçek bir kültür hazinesi çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum neden derseniz bu dizi sayesinde kendi kültürümüzü değerlerimizi keşfettik belki bazen fevri davrandık bazen sizi üzdük ama bilinki size karşı bi şey değildi bu gün çekilen bi çok dizi flim amerikan özentisi ve aynı anda herkesin oturup izliceği bi şekilde çekilmiyor ben oturup bi dizi izlerken acaba şimdi ya uygunsuz bi sahne çıkar ya yanlış bi kelime söyler korkusundan ne izlediğimi anlamıyorum mesela tabiki bu aşk oyunu için geçerli bi şey değil oturuyorum ve gerçek bir emek ürününü izliyorum bu dizi bize sizleri kazandırdı mesela ben artık en iyi yönetmen sorusuna verebilecek cevap bulabiliyorum sonra yasemin abla onu çok sevdim bayan oyunculardan nefret eden ben artık diyorum yaso vat belit münire deniz... var diyorum kurti enişte serkan abi keremcem abi .....var diyorum ( hepiniz hakında uzun uzun yazmak isterdim ama yeterimce kelimem yok) benim 2. ailem oldunuz insan haytında yüzyüze gelemiceği insanlarıda seviyomuş bunu gördüm siz bu ekiple bence daha çok iyi işler yaparsınız buna emin olun siz bizim kültürümüze sahip çıktığınız sürece biz her zaman arkanızdayız bunu unutmayın belki ben kendimi kurtardım ama size gerçekten ihtiyacı olan yaşadığınız ve yaşadığımız şu yalan dünyada doğruları görmeye çalışan bi nesil var işte oyüzden işlerinizi yaparken onları ve bizleri düşünün ve son olarak DÜŞÜNMEDİĞİNİZİ BİLSEYDİM NE BU YAZIYI YAZARDIM NEDE BU OYUNU SİZİNLE HER ÇARŞAMBA OYNARDIM SuluSaray 25-06-06, 16:33 sayin bülent isbilen ilk önce gecmis olsun dileklerimi iletiyorum. evet, ilk basta düsünemedik nasil bi is yaptiginizi. belki ben bilmiyorum, bi yönetmenin hayatinin ve isinin nasil zor oldugunu. lütfen sizde bizi yanlis anlamayin. ilk önce elestirdik sizleri ama bi o kadarda sevdik, saydik. ama bi sorun bakalim neden elestirdik??? biz bu diziye o kadar cok cani gönülden baglandikki, bir bölümü bittikden sonra öbür carsambayi iple cektik. tvnin basindan kalkamadik. inanin fragmani görecez diye gece yarilarina kadar bekledik. bu tümör isi cikinca, cogu kisi diziden sogudu ve baska dizilere gecti. biz bunlari engellemek icin, en cok sevdigimiz dizimizin baska seyirci kaybetmemesi icin, elestirdik. belki hatanizi anlarsinizda, tümör olayini mantikli bi sekilde cözersiniz diye. tabi, senaryoyu etkilemek istemedik, hic bir zaman. cünkü siz nasil yazdiysaniz, nasil cektiyseniz öyle kabul ettik bu diziyi. onun icin hep arkasindaydik. ama inanin cok izleyeci kaybetti bu dizi. bizde cok kizdik, cünkü cok rakiplerimiz bizi her hafta gecmekteydiler. amaaaa bu son bölüm yani muhtesem ötesi sezon finalini görünce, milletin akli basina geldi. geri döndüler. eger bazen raytingler kötü olursa, inanin bu bizim yada baska izleyici yüzünden degil, bizzat kanalin yüzündendir. dizi bir hafta var bir hafta yok, yada her hafta ayri saatlerde izliyoruz diziyi. herkesin evinde net olmadigi icin bilmiyor tabi dizinin baslangic saatini. fragmana baksinlar derseniz, dedigim gibi fragmani ben bile dizi baslamadan 1-2saat önce görüyorum. yinede sonsuza tek yani dizi bitene kadar(:icon_cry: ) dizimizin arkasindayiz. oyuncu kadrosuyla, ekip kadrosuyla bir *numarasiniz*:img-nyam: bu diziyi BIZ VE SIZLER buraya kadar getirdik.insallah basarilarinizin devami gelir. saygilar...ha birde sizi burda daha cok görmek dilegiyle.....iyi günler...:img-icecr yasemin.ö 25-06-06, 17:33 sayin bülent isbilen, öncelikle gecmis olsun allah acil sifalar versin. ben bu diziyi yaz aylarinda izledim ve cok sevdim ve hala'da cok seviyorum zaten tek izledigim dizi ask oyunu ve bu dizi bitince sanirim bi daha hic bi diziye bu kadar baglanmicam tekrar gemis olsun ve basarilarinizin devamini diliyorum ekin.sarp 25-06-06, 19:03 Sayın Bülent İşbilen diğer mesajınızı okuduğumdan beri şaşkınlık içerisindeydim.arkadaşlarımın yaptığı yorumları okudum.katıldıklarımda da oldu,katılmadıklarım da.ben de bir şeyler yazmak istedim ama düşüncelerimin çoğunu burda okuyunca beklemeye karar verdim.sizi o tarzda bir mesaj yazacak kadar sinirlendiren şeyi sizden duymak istedim açıkçası.çünkü her an patlamaya hazır birine aitti sanki o mesaj ve bunun da bir nedeni olmalıydı.aldığınız tepkilerin buna neden olabileceğini düşünmüştüm ama bahsettiğiniz kadar çok hakarete varan,küfürlerle dolu çok sayıda mail aldığınızı tahmin etmemiştim.cevabınızı ise uzun bir süre sonra vermeniz ameliyat olmanızdan dolayıymış.geçmiş olsun.umarım en yakın zamanda iyileşirsiniz. bu işe en çok emek verenlerden biri olarak o kadar haklısınız ki...oyuncu her sahnede olmuyor fakat dizi ekibi ve yönetmen dizinin her dakikasında görev başında.diziyi seyrederken bir yandan da sizlerin ne zaman dinlenmeye fırsat bulduğunuzu düşündüğüm,bu insanlar ne ara uyuyorlar acaba dediğim çok olmuştur.dizilerin bölüm süresi konusunda yapımcılar çok doyumsuz oluyorlar maalesef.herhalde bu süre işi onların denetimindedir.rakip dizi süresini arttırıyorsa diğer dizide arttırıyor sanki.bu noktada da en çok zorlananların başında yönetmen geliyor sanırım.ben hala aşk oyununun 1 bölümünün ne kadar sürdüğü konusunda bir fikir sahibi olamadım.başlarda 1 saat bile sürmeyen bölümler son zamanlarda bir hafta biraz daha uzun bir hafta bir daha kısa oluyor.süresi her halukarda 1 saati aştığı için hem sizin çekme konusunda sıkıntınız oluyor hem de senaryonun işlenişi açısından senaristleri sıkıntısı oluyor sanırım. sağlık durumunuzu bilemezdik değil mi?:)o yüzden söylenen lafların bununla hiç bir alakası yok:)tekrar geçmiş olsun. evet çok iyi biliyoruz keremcemin yoğunluğunu.hem sete gelen arkadaşların anlattıkları hem keremcemin yoğun konser programı hem de son bir kaç bölümdeki sahnelerinin azlığı bunu bilmemizi sağlıyor. benimki onu yapın bunu yapmayın tarzında değil de sanki çok sevdiğiniz birisine yanlışı gördüğünüz zaman sırf onu sevdiğiniz için bunu söylemeniz... sırf onun kötü olmasını istemediğiniz için yapmanız gibi.bunu yapan kişinin sevdiği kişiyi düşünmekten başka ne çıkarı olabilir ki?diziyi bu kadar çok sahiplenmemizden kaynaklanıyor bu durum da.en azından benim için öyle:)bu dizinin hayatımda bu kadar yer edeceğinizi tam 1 yıl önce tanıtım fragmanlarını izlerken nasıl tahmin edebilirdim ki...pazartesiyi özeti okumak,salıyı fragmanı yakalayabilmek, çarçambayı diziyi seyretmek için iple çekeceğimi hiç tahmin edemezdim hiç... oyuncu seçimlerini yapanları ayrıca tebrik etmek lazım.bu kadar güzel rolüne yakışan oyuncu kadrosunu başka dizilerde görebilmemiz çok enderdir.o zamanlarda piyasayı çok takip etmediğim ve yeni çıkanlara dikkat etmediğim için keremcemi tam olarak görememiştim bile 1-2 yer dışında.ne gariptir ki şarkısını duymuştum kendinide görmüştüm ama o şarkıyı onu söylediğini bilmiyordum.bu dizi sayesinde geniş kitlelere tanıttı keremcem kendini.önce sarp karakterini sevdirdi sonra ona yakın bir karakter olmasıyla kendini sevdirdi milyonlara.şarkılarının ne kadar güzel olduğu anlaşıldı hakkında biraz araştırılınca.hepsi birleşince de gönüllere taht kurmayı başardı.sadece o mu?yasemin ergene...daha önce de onu gördüğümü bu dizi sayesinde anladım ben.keremcem gibi o da tanıdık geliyordu ama çıkartamamıştım bir türlü.oyunculukta ne kadar yol katedilebileceğini,ne kadar içten ağlanılabileceğini onda gördüm ben.bu dizi gürgen öz gibi müthiş yetenekli bir oyuncunun yıldızını parlattı.çarşamba haricinde cumartesileri de tv karşısına geçmemize neden oldu.hatta son günlerde reklamları bile merakla beklememize:)belit özükan eğitimin ne kadar önemli olduğunu ,aydoğan oflu da bu işin yetenekle de çok iyi yapılabileceğini gösterdi bize.yeldanın mimiklerini,baskın karakterini,kurtinin maceralarını ve düştüğü hallerini izlemek keyif verdi bize.usta oyunculara söylenilecek söz yok zaten.hepsi o kadar tecrübeli ve başarılı ki...bu iş toplam bir başarı hiç kuşkusuz. birinci bölüm tam 19 günde çekildi dediniz.bu titiz bir çalışma yapmanın bir kanıtıdır işte.başrol oyuncusunun karakteri iyi çıkarıp çıkarmayacağını anlamak için yaptığınız ufak oyun gibi:) biz de siz bilmiyorsunuz ama diziyi izleyebilmek için bazen derslerimizi bıraktık bazen eve misafir kabul etmedik.hatta dizi başlayınca evde çıt çıkarttırmadık. 'Siz benim e-mailime gelen neredeyse küfür dolu e-mailleri görseniz emin olun 2. satırı utancınızdan okuyamazsınız.... Ve bu insanlar kendilerini Aşk Oyunu fanı olarak tanıtıyorlar....'diyorsunuz.ama bu kişiler bizim forumumuzdan olamaz bence.en azından dizinin gerçek fanı olamazlar.o yüzden onlara cevap verilecek yer de burası değildir kanımca. 'Herşeye rağmen ben ve benim gibi binlerce insan yine en güzelini en sıcağını en gerçeğini çekmeye çalışacağız.... 'dediğiniz için,uğraş vereceğiniz için şimdiden kolaylıklar diliyorum size.umarım iyi bir tatilin ardından güzel bölümlerle karşımızda olursunuz.inanın tek dileğimiz bu. 'Geçen yaz başlayan 70 küsür diziden sezona bir tek aşk oyunu kaldı...' diyorsunuz ya gerçerken da öyle.hem de 2 gün sonra tam bir yıl olacak dizimiz başlayalı.28 haziran 2005 salı.hala dün gibi sanki.bazen 44.bölüme kadar nasıl geldik şaşırıyorum.gerçekten sizin emeğiniz ve bizim takibimiz sayesinde oldu bu başarı.dizimizin doğum günü şimdiden kutlu olsun. yeni sezonda da mutlaka olumlu-olumsuz eleştiriler gelecektir size gerek bizim tarafımızdan gerek başka izleyenler tarafından.gönül ister ki olumsuz şeyler olmasın eleştiriler yapılmasın.ama burda size düşen yapıcı eleştirilere kulak vermek ve tebrik edildiğinde teşekkür etmektir şimdi sevginizi ifade ettiğiniz gibi,asla bizi şaşırtacak ve üzecek cevaplar vermek değil.çünkü biz de oyuncularına yakın davranan,görmek istediklerini,kafasındakileri onlara aktarmaya çalışan,dizinin sonbahar aylarında yapılan kutlama yemeğinde onlarla ne kadar iyi anlaştığını,beraber şarkılar söylediğini bile gördüğümüz,en önemlisi de bize mail kampanyası sonrası ilk yolladığı mailinde söylenilenleri dikkate alacağını söyleyen dolayısıyla bize değer verdiğini gördüğümüz Bülent İşbilen'i çok seviyoruz. ayşa 25-06-06, 20:16 Sayın Binbang, Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum, en kısa zamanda iyileşmenizi dilerim. Şimdi bizde sizden gelen e-postadan ve buraya bir arkadaşımıza yazdığınız cevaptan sonra ağzımız açık kaldı. Sizde aynı durumu yaşadığınıza göre bizi anlarsınız herhalde. Bize ahkam kesimiştiniz, neler yapmamız gerektiğini bir bir sıralamıştınız... Neyse konuyu fazla uzatmaya gerek yok, bundan sonra daha iyi anlaşmamızı umarım:) Birde gelen eleştirilerden kırıcı olanlanlarından, sadece küfürden ibaret olanlarından bahsetmişsiniz. Bİzim forumdan kimsenin böyle birşey yapacağını sanmıyorum, aşk oyunu dizisinin birçok forumu vardır ama en aklı başında forumu bizizdir.:) Sizinde anladığınız gibi bu diziyi sevdiğimiz için bu kadar tepki koyuyoruz. Son cümlelerinizde bizimde varlığımızı kabul ettiğinizi anlıyorum, daha önce ki bizi epeyce kıran iki yorumunuzda bize sanki sizde kimsiniz der gibiydiniz...Bizimde çorbada tuzumuzun olduğunu bilmeniz ve dile getirmeniz açıkcası beklemediğim için hoşuma gitti. Sağlıcakla kalın... Darbecilerden Ayşe:) ozguster 25-06-06, 22:33 Selamlar sayın Bülent İşbilen, Bu yazınızda söylediğiniz her şeye sonuna kadar katılmış olmakla birlikte , katılmadığım tek bir şey vardı sizin ile ilgili olan. O da tarzınızdı. Sizin gibi birisine ,daha önceki iki mesajınızdan yola çıkarak söylüyorum, bu garip tarzı , hiç ama hiç yakıştıramamıştım. Sizin de ayırımına gayet iyi varabileceğiniz üzere bizim tepkimiz sizin şahsınıza değil , anlayamadığımız ölçüde olan bu saldırgan tavrınıza idi. Benim de kardeşim de bir dizi film ekibinde görevli.Gecesi gündüzü yok.Gece çekimlere kalıyor. Bazen haftada 7 gün çalışıyor.O yüzden bir bölümün kaç günde çekildiğini , oyuncuların ve dizi ekibinin kaç gece uykusuz kaldığını çok yakından tanık olduğum için iyi biliyorum. Bu anlamda size kolay gelsin demekten ve yaptığınız işe saygı duymaktan başka bir şey gelmez elimizden. Ancak sizin de söylediğiniz gibi herkesin kendi işi ile meşgul olması gerektiğinden yola çıkarak ; bizler de en fazla izleyici olarak yorumlarımızı, eleştirilerimizi yöneltebiliriz sizlere. Bunu yaparken de saygı çerçevesinin asla dışına taşmamak,haddi aşmamak gerekir ki, ben kendi adıma bunu yaptığımı söyleyebilirim. Sizin gibi ne dizi çekebiliriz, ne senaryo yazabiliriz ne de bunları ticari amaç için kullanmak gibi bir gayemiz asla olamaz. Sizin foruma yazdığınız ilk mesajdan sonra yakın arkadaşlarıma ilk şunu söylemiştim; Bülent Bey' e kim bilir nasıl mesajlar geldi ki bu kadar büyük tepki verdi, bu kadar sinirlendi '' diye.Demek ki bu konuda yanılmamışım.bu noktada şunu da söylemek isterim. Söylediğiniz ölçüde küfür içeren bu mesajları yazanlar gerçek anlamda bir izleyici olamaz.Hele bizim forumun bir üyesi hiç olamaz.Sizden önce bizler bu tip insanlara yer vermiyoruz zaten aramızda. Ancak ikinci mesajınız beni tam anlamı ile sükutu hayale uğrattı.:icon_cry: Üzüldüm,şaşırdım.Vay be dizinin yönetmenine bak dedim kendi kendime.:img-sorry Neyse efendim uzun lafın kısası , biz dizimizi çok seviyoruz , çok sahiplendik. Bu yüzden de göz göre göre bir katliama kurban gitmesine sessiz kalamadık sadece. Siz de '' dizinizi '' en az bizim kadar çok seviyor olmalısınız ki sahip çıkıyor , savunuyorsunuz. Ne güzel. Aramıza hoş geldiniz. Her zaman bekleriz. Bu arada unutmadan ; Çok çok geçmiş olsun, kendinize iyi bakın. Saygılar , ( Darbecilerden biri daha, Özgü) RebeCa 26-06-06, 14:57 Merhaba Bülent Bey Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Benim belirtmek istediğim konu Keremcem 'in son bölümlerdeki performansı.Nerde ilk bölümlerdeki performansı nerde son bölümdeki performansı(insanın canı kadar sevdiği, uğruna ne acılar çektiği eşi belki de hiç çıkmayacağı bir ameliyata giriyor),sarp karakterinin performansı malumunuz. zaten forumca Keremcem'in son günlerde ki performansından memenun değildik bunuda yoğun konser programına bağlıyorduk. Demişsiniz ki son bölümler de Keremcemi 1,5 -2 gün tutabildik sette. Projeye başlamadan evvel bır anlaşma yapılmadımı ?yanılmıyorsam yapıldı.hatta ikinci 13 bölüm bitip anlaşma yapıldığında Keremcem 3 gün izin istemiş zam yerine .Öyle bir haber çıkmıştı gazetelerde . ozaman madem anlaşma yapıldı uyulması lazım değil mi ?bu da demek oluyor ki geriye kalan 4 gün de sette olması lazım.Bir Keremcem hayranı olarak tabii anlıyoruz o'nu o da yenı bır sanatçı olarak her yerde konser vermeyı hayranlarını memnun etmeyı istıyor.Ama biraz dikkat bence Size ,tüm oyunculara ve set ekibine teşekkürlerimi sunmak istıyorum,böyle güzel bir dizi izlettiğiniz için.yeni sezonda umarım dizi eski haline geri döner(romantık -komedi),ilk bölümler de olduğu gibi. Yeni sezonda diziyi daha fazla uzatmadan tadında bitirmeniz dileğiyle...... kolay gelsin ve başarılar ateveci 26-06-06, 20:15 :) öyle sandığı gibi değil yazdığım yazıyı oku lütfen.... Sağlıcakla kal.... sevgiler bülent bey bendenizin mesajına hususi bir cevap yazmış gerideki sayfalardan birinde.kendisini eleştiren bir yazım üzerine o da bir yazı yazmış ve dertlerini bize aktarmış. aslında öğlenleyin bunu görünce hemen bir cevap yazdım ben de.ama bsayarın azizliğine uğradım.koca yazı gitti internetin dehlizlerine!haliyle sinirlendim ve bir daha oturup da yazı yazamadım. şimdi de yazamayacağım.ama bikaç nokta sadece: nokta1: bülent beyciğim geçmiş olsun.her işin başı sağlık demişler.kendinizi ihmal etmeyin. nokta2: maalesef tepkilerini hakaret ve küfürden bir adım öteye taşıyamayan beyinsizler var aramızda.istatik biliminden yaralanıp her toplumdaki beyinsiz oranınca memleketimde de beyinsiz olduğunu düşünüyorum.dolayısıyla o beyinsizlerin küfürlerini takmayın kafanıza.belki burdan olmayabilirler de zira bizim köyde küfür edilmez pek.edeni de sevmeyiz:) madde3: dostoyevskiye gönderme yapmışsınız.iyi hoş da yaptığınız işin bir sanat eseri olmadığının farkında değilsiniz sanki?yaptığınız şey sadece bir dizi bülent bey.setteki herkes de bunun ayırdına varsın bence(varmayan varsa).roman yazmıyorsunuz,bir sinema filmi değil çektiğiniz şey.bir tv dizisi!bunu unutmamakta fayda var bence.ileride kendinizi yeterince kanıtlarsanız sizin yönettiğiniz bir filmi de izleriz belki.ama o ana kadar benim için en azından sadece bir dizi yönetmenisiniz.bunu belirteyim istedim. madde4: elbette oyuncuların dizi dışı faaliyetleri(mesela keremcemin konserleri) veya yapımcının dizinin süresini artırma kararları sizden bağımız gelişen kararlar.bunlar nedeniyle size laf edemeyiz.hatta size saygı duyarız elbette emeğinizden ötürü.sette ne kadar kapris var bilemeyiz ama oyuncular egosu yüksek insanlardır genellikle.uğraşması zor olur sanırım. madde5: size yollanan bazı maillerde dizinin sonu şöyle olsun dendiğini biliyorum.bazı forumcular içlerinden geçeni size aktardılar.olabilir. ama bazılarımız da -ki ben bunlardan birisiyim- dizinin mantık çerçevesi dışına çıkmasından yakındı.benim sinirimi bozan durum ekinle sarpın kavuşamaması değildi(dizinin ana çatışma ekseni burası.bu gerilim biterse dizi biter.bunun bilincindeyim).bunun bize aktarılma biçimiydi.dizide olan komikliklerdi:sarpın süper sarp olup hasta haliyle ekine gitmesi...ve buna bnzer yığınla şey.sanıyorum bu eleştirinin de muhatabı siz değilsiniz.o anlı şanlı senaristleriniz,yani katipler.sizden ricamız onlara bizden selam söyleyin ve yeni sezonda da böyle mantık dolu bir hikaye yazmalarını istediğimizi bildirin. aynı biçimde yan hikayelerin -tabirimi mazur görün- dökülmesi de yine katiplerin sorunu.bunu bir an evvel aşmaları gerekiyor. ekşi sözlüğü herhalde duydunuz.dizinin adını yazın lütfen ve neler deniyormuş,artık neler denmekte bir bakın.nasıl olan dizi nasıl olmuş...dizinin evrimini nasıl değerlendirmek gerekir bir bakın bakalım oradan. kısa olacak dedim ama yine yazdık bir hayli.:img-grin2 sizden ricamız yaz uzun.hem katipleri alın yanınıza hem de yapımcıyı.(gerçi benim bu yazdıklarım çok ideal bir dünyada gerçekleşecek şeyler sanıyorum.olacak şey değildir belki...olsun ben yazayım da.)yeni sezonda ne yapsak da bu dizi eskisi gibi mantıklı olsa azıcık diye biraz akıl yürütün.yan hikayelerin altını doldurun.eskiden çok severek dinlediğimiz şarkılar oluyordu dizide.yeniden öyle şarkılar bulun ve diziye monte edin. böyle bülent bey böyle. 23 yaşında bir tv izleyicisi olarak,kim bilir kaç yaşında olan sizi eleştirmeme belki kızıyorsunuz:icon_evil böyle oldunuz belki.belki de böylesiniz:fighting2 elime geçse de bunu yazan çocuk kafasına böyle vursam dediniz. siz ne derseniz deyin.biz burada ne izlersek onu eleştirmeye devam edeceğiz.özürleriniz veya bahaneleriniz olabilir.ama kaliteli yemek yemeye bir yere gelmiş müşteriye özür yediremezsiniz.o gün elektriklerin kesik olmasından dolayı yediği balığın bozuk olduğu müşteriyi ilgilendirmez.onu ilgilendiren yediği balıktan zehirlendiğidir.elektrik kesintisi veya başka bişi...o tarafı bizi ilgilendirmez.biz ekranda ne görüyorsak,neyi görmüyorsak onun hakkında kelam ederiz. sizin anlayacağınız bizden çekeceğiniz var daha. yeni sezonda görüşmek üzere. size bir kere daha geçmiş olsun. setteki herkese de dizifilm.com ailseinden selam ediniz(zaten arada sırada bazıyoruz galiba seti,en azından bazı üyeler seti ziyaret ediyor.) Nanni 27-06-06, 15:55 Hayretler içinde kaldım ve hala hayretler içindeyim sayın Bülent İşbilen. Gönderdiğiniz cevap niteliğindeki ama benim için günah çıkartmayı andıran yazınızda anlayamadığım birsürü satıra tek tek girmeyeceğim inanın. Ama şunu da bilin ki, dünyada kolaylıkla elde edilen hiçbirşey yoktur. Bu bağlamda sizin ne çektiğiniz, nasıl uykusuz kaldığınız, nasıl zorlandığınız inanın beni hiçbir şekilde bağlamaz. Sonuçta sizin özgür iradenizle bu işi seçtiğinizi düşünüyorum. Yani tabir-i caizse: "kendi düşen ağlamaz" değil mi efendim? Benim gücüme giden, tabi bu sizi ilgilendirir mi bilemem, (bir nev' i) küfürlü mesaj yazmakla ve örgüt kurmakla suçlanmak. Birilerine birşeyleri yamamak isterken, öncelikle iyi bir araştırma yapmanızı yeğlerim doğrusu. Bu forumun seviyesi bellidir ve sizin söylediğiniz insanlar bu foruma teğet bile geçecek cesarete sahip değillerdir. Tabi sizin bu suçlamalarınıza neredeyse alkış tutan forum üyelerini de anlamak imkansız ya, neyse... Birşeylere tepki vermek, daha iyi olun demek, bunun için birleşmek, sizlerin zirvedeki yerini korumanıza yardımcı olmak örgütlenmek ise, evet ben bu bahsettiğiniz örgütün içindeyim ve bundan da gurur duyuyorum... herşeyin daha iyi olması dileğiyle... örgütün elebaşılarından Lale EL DESDİCADO 27-06-06, 17:45 çok çok geçmiş olsun bülent bey,size acil şifalar diliyorum. aşkı mümkün olduğunca size yansıtmaya çalıştık ,demişsiniz bunu çok çok iyi bize yansıttığınız ortada bize aşkı çok güzel hissettirdiniz.ellerinize sağlık tüm ekibi,oyuncuları,senaristleri tebrik ediyorum.yeni sezonda çok daha iyi bir performs bekliyorum hepinizden.çünkü gayet ortadaki yapabilecekleriniz sınırı çok çok ilerde. EL DESDİCADO 27-06-06, 17:55 geçen haziran ayından beri aralıksız devam eden dizi,aşk oyunu dizisiydi bir tek.tam bir yı oldu nerdeyse.yaklaşık 45 bölüm.sanırım böyle bir dizi olmamıştır şimdiye kadar şimdi bu 3 aylık aradan en iyi şekilde istifade edip,dinlenip ayrıntılar üzerinde çok daha iyi çalışma imkanınız olacaktır.sadece sizin değil,tüm ekibin. bundan önceki bölümleri bize unutturacak,unutamadığımız bölümleri hafızamızdan silip,asıl bölüm,asıl harika bölüm buymuş,asıl aşk buymuş dedirtecek işler çıkaracağınızdan eminim. başarılar ateveci 27-06-06, 20:40 Hayretler içinde kaldım ve hala hayretler içindeyim sayın Bülent İşbilen. Gönderdiğiniz cevap niteliğindeki ama benim için günah çıkartmayı andıran yazınızda anlayamadığım birsürü satıra tek tek girmeyeceğim inanın. Ama şunu da bilin ki, dünyada kolaylıkla elde edilen hiçbirşey yoktur. Bu bağlamda sizin ne çektiğiniz, nasıl uykusuz kaldığınız, nasıl zorlandığınız inanın beni hiçbir şekilde bağlamaz. Sonuçta sizin özgür iradenizle bu işi seçtiğinizi düşünüyorum. Yani tabir-i caizse: "kendi düşen ağlamaz" değil mi efendim? Benim gücüme giden, tabi bu sizi ilgilendirir mi bilemem, (bir nev' i) küfürlü mesaj yazmakla ve örgüt kurmakla suçlanmak. Birilerine birşeyleri yamamak isterken, öncelikle iyi bir araştırma yapmanızı yeğlerim doğrusu. Bu forumun seviyesi bellidir ve sizin söylediğiniz insanlar bu foruma teğet bile geçecek cesarete sahip değillerdir. Tabi sizin bu suçlamalarınıza neredeyse alkış tutan forum üyelerini de anlamak imkansız ya, neyse... Birşeylere tepki vermek, daha iyi olun demek, bunun için birleşmek, sizlerin zirvedeki yerini korumanıza yardımcı olmak örgütlenmek ise, evet ben bu bahsettiğiniz örgütün içindeyim ve bundan da gurur duyuyorum... herşeyin daha iyi olması dileğiyle... örgütün elebaşılarından Lale bülent bey bakın benim gibi eleştirmekten pek çekinmeyen birisi de nanni(adının lale olduğunu da şimdi öğrendim). ben onun kadar katı da değilim.sonuçta buraya/foruma binlerce insan giriyor.herkesin yazması da gerekmez.okuyabiliyor insanlar üye olmadan.buradan birileri de size küfürlü bir takım şeyler yollamış olabilir.ama ben de sanmıyorum bunun olacağını zira sevgili anne adayımızın da belirttiği gibi biz burada modlarımız olsun,rütbeli üyelerimiz olsun belli bir seviyeyi korumayı istiyoruz.yani buranın forumcuları küfür ediyor önermesi çok da doğru olamaz belki. dün yazmamıştım ama şimdi yazayım bari zira dün de beni rahatsız ediyordu: beğenmediğimiz bazı şeyleri eleştirme hakkımızı kullanan,bunu da -bence- gayet medeni ve mantıklı bir çerçevede yapan bizleri,12 eylül'ün faşist cuntasına benzetmeniz en azından kendi açımdan kabul edilemez.bu dediğimin üstünde çok fazla durmuyorum.gerçi elbette bu dediğimi açacak kapasiteye de bilgiye de sahibim ama bu forum bunun yeri değil belki. sadece bu benzetmeyi kendime -en azından- hakaret olarak algıladığım için bu yazıyı yazmayı uygun buldum.siz de belki bu benzetmeyi yapmak istemediniz.sadece "el koyma" anlamında kullandınız bu teşbihi,ama ben yine de rahatsız oldum. biz geçmişin faşist cuntalarına benzemiyoruz ve benzemeyeceğiz. şimdi dondurmaları yiyebilirsiniz: :img-icecr iyi geceler efendim seval2005 27-06-06, 21:19 Sayin Bülent Isbilen beye.. önce gecmis olsun dileklerimi gönderiyor, bize yazmak zahmetine girdigi icin de kendisine tesekkür ediyorum.. O bize yazmayabilirdi, yazmis, hatta bizi sevdigini bile yazmis ki hayret bi sey, O bizi sevmeye de mecbur degil. Bu foruma gelmeye, üye olmaya, yanit vermeye de hic ama hic mecbur degil.. Ben kendilerini gösterdikleri bu medeni cesaretleri icin kutluyorum. Arkadaslarim yazilabilinecek herseyi yazmislar, tekrarlamak yer isgali olur ama kisaca deginmeliyim.. Emege saygimiz sonsuzdur. En yaslimizdan en gencimize kadar herkes burada emege saygilidir. Takip ettiyseniz bilirsiniz, etmediyseniz tavsiyemdir ediniz... Surda kendi kendimize iki satir yazi yazsak okuma sansini bulan arkadaslarimiz hemen minnet duygularini dile getirirler, harcanan emege duyduklari saygidir bu.. Biz forum olarak sizin emeginize asla saygisizlik etmedik aksine emeginizin bosa gitmesinden duydugumuz hosnutsuzlugu dile getirdik, “ ugrasiyorsunuz bari degsin!” dedik… Cünkü biz o emegin cok güzel meyve verdigini de görmüstük, gördügümüzle mutlu olmus, bu mutlulugu da size duyurmustuk Ülkemiz bir alem, bunu cok iyi biliyoruz biz bizi biliriz… Buradan özellikle tüm sinema emekcilerine, sanatcilarimiza, sairlerimize, ozanlarimiza hayallerinin pesinde kosarak suya yazi yazan herkese binlerce selam olsun! Iyi ki varlar, iyi ki bu kadar cesurlar… Ama konumuz onlar degiller ki Bülent Bey.. Cok zor sartlar altinda calistiginizi yazmissiniz, cok üzgünüm ama ortaya dogru ve güzel isler ciksin diye bu sartlari degistirmek icin caba harcamanizi dilerdim, ortaya cikan yanlis ve eksik isleri hos görme ve gösterme cabasina düseceginize… Biz size bu konuda destek olur o sartlari düzeltmeyen yapimcinizi veya islerinizi aksatan oyuncuyu bu Keremcem kardesimiz de olsa mail yagmuruna tutardik inanin. Keske söyleseydiniz, mutlaka sizin daha güzel seylerle karsimiza gelmeniz icin elimizden geleni yapardik..Hem de seviyemizi düsürmeden. Seviye demisken, aklima geldi de.. Burada siz biraz celiski icinde degil misiniz? Hem “Sartlar zor, vakit dar, ancak bu kadarini, bu vasat isleri becerdik! Anlayin artik bu kadar oluyor!” diyorsunuz, hem de “ Ne oluyorsunuz ya, en güzeli yaptik iste, begenen begenir, begenmeyen izlemez!” diyorsunuz… Oldu mu ya? Pardon yani.. Midenizdeki rahatsizliginiz icin cok üzüldüm, yillarca mide agrilari cekmis biri olarak tüm samimiyetimle sagliginizi diliyorum. Bizim örgütlenmemiz saka yollu bile 12 Eylülle karsilastirilamaz Bülent Bey.. cünkü o askeri ihtilalde cok kanlar döküldü, binlerce can yandi kim hakli kim haksiz aranmadi… Tanri bir daha hic bir ülkeye, hic kimseye böyle ihtilaller yasatmasin.. Ama bizim aksiyonumuz biraz Erbakan – Ciller koalisyonunun sonu olan isik kapatma ve tencere kapaklariyla takirdatma aksiyonuyla akraba sayilir yani.. Bir sesini duyurmaydi sadece hepsi bu kadar, o denli alinmaniza hic gerek yoktu cünkü kesinlikle size hakaret edilmedi… Siz yine de en güzeli cekmeye calismaya devam edin ama unutmayin ne olur “ güzelligin 10 pare etmez, bu bendeki ask olmasa…” demis sevgili Asik Veysel, yanilmiyorsam (yeri cennet olsun)... Suya yazi yazmakla gecti ömrü, gözleri bile görmüyordu. Biz sizin cekmeye calistiginiz o güzelligi görüp sevmeseydik, sözünü ettiginiz 70 diziden sadece biriydiniz, coktan yok olmus unutulmustunuz....Sizi özel yapan bizim sevgimiz oldu… Inanin bosuna da degildi o sevgi, siz bunu zamaninda hak etmistiniz, keske hala ediyor olaydiniz.. sılam 05-07-06, 20:34 tatilde olduğum için foruma giremedim yol yorgunu olmama rağmen forumdan uzak kalamadım ve ne var ne yok diye şöyle bir bakayım dedim... ve ne göreyim bülent bey bir nevi günah çıkartmış ama bence geç kalınmış bir günah çıkartma:img-sorry anlayamadığım şey küfürlü mesaj ve maillerden bahsetmişsiniz ama ben size küfürlü ve sizi aşağılayan bir yorum yada mail atmadım sizin bana vermiş olduğunuz cevap resmen hakarete varan bir cevaptı...biz size tepki gösterdiysek bu sizin ne kadar zorluklar çekerek bizim önümüze getirdiğiniz dizi için değildi bize göstermiş olduğunuz kaba uslübunuzdu bu uslübu keşke küfür edenlere kullansaydınız bizlere değil...bu forumda herşey saygı çerçevesi içerisindedir farkındaysanız sizler ne yaparsanız yapın ne kadar mantık hatalarıyla karşımıza çıksanızda sizlere laf söyletmeyen forumcu arkadaşlar da var ve bizler bu arkadaşları hiç bir zaman anlayamıyoruz biz bu diziyi eleştiriyorsak sadece sevdiğimiz içindir sevmediğim yada izlemediğim bir dizi hakkında yorum yapmaya tenezzül bile etmem bizim sizin deyiminize göre örgütlenmemiz sadece gelişen saçma sapan ve mantık dışı gelişen olaylar yüzündendir bunun muhatabıda siz değilsiniz ama bu karşılıklı atışmanın nedenide sizin bize hakaret dolu iki cevabınızdır...sizler çok çalışabilirsiniz hiç zamanınız olmayabilirde ama bu mesleği seçtiyseniz eğer bunlara katlanmak zorundasınız nasıl övgü aldığınızda seviniyor ve kaile alıyorsanız eleştiri aldığınızdada bize hakaret edeceğinize birazcıkta bizleri anlamaya ve hak vermeye çalışın... siz bizden kısaca emeğe saygı göstermemizi istiyorsunuz... yapılan tüm emeğe saygımız vardırki bizimde sadece sizlerden istediğimiz bizleri kek yerine koymamanız dediğiniz gibi nasıl olsa gidiyor diye saçmalıklarla karşımıza çıkmamanız son olarakta belirteyim ki gelecek sezonda da tepki göstermeye ve eleştirmeye devam edeceğim isterseniz bana yine cevap yazabilirsiniz ama bilin ki size ben ve benim gibi tepkisiz kalmayan arkadaşlarımın size cevap vermesinin amacı maillerinizdeki uslübunuzdu son yazdığınız cevabınızdaki gibi yoğun tempolu çalışmalar neticesinde doğan saçmalıklar için değildi...70 küsürden bir tek aşk oyunu kaldıysa o da bizim ne olursa olsun ne saçmalıklar ne mantıksızlıklar yaşanmış olsada bu diziyi izlemeye devam etmemizdir böyle oluncada yaşanan olumsuzluklarada tepkili olmamız son derece doğaldır tabirinizle örgütlenmemizde(gerçi bu örgüt sizin deyiminiz gibi 12 eylül olayı gibi değil sadece aşk oyunu iyiliği içindir) ayrıca 12 eylül tabirinizide yine talihsiz bir benzetme olarak kabul ediyorum... (darbecilerden ve örgüt üyelerinden biri daha) mehmet bey'e buradan çok geçmiş olsun dileklerimle,acil şifalar diliyorum kendisine umarım bir an önce iyileşir.... sılam 07-07-06, 18:41 ayrıca midenizden rahatsızmışsınız ameliyat olmuşsunuz geçmiş olsun inanın bende aşk oyunu dizisine kadar mide ağrısı nedir bilmezdim ne zaman izlemeye başladım mide ağrısıyla tanıştım iş yerinde herkes benim aşk oyunu fanatiği olduğumu bilir ve beni her perşembe bir kabus beklerdi arkadaşlarım ''sen hala o saçma diziyi izlemeye devam ediyormusun'' diye her sorduklarında mideme kocaman bir yumruk oturuyordu savunacak tarafıda yoktu ki dizinin neresini savunayım sarp'ın komadan çıkıp taksi kaçırmasını mı yoksa ekin'in birden türeyen tümörün balayı ve bir kaç bölümde saçma sapan gördüğü sanrıların birden bire yok olduğunu sapasağlam karşımıza çıkmasını mı savunayım:icon_evil daha bunun gibi neler neler.... o yüzden mide ağrısı nedir çok iyi bilirim şimdi midem o kadar rahat ki 3 ay mideme yumruk yemeyecem bakalım yeni sezonda midem ne hale gelecek:img-sorry sinem75 12-07-06, 07:48 Sayın Bülent İşbilen; Benim size bir kaç sorum olacak.Bu konu son günlerde tüm Aşk Oyunu fanlarının kafasını karıştırmakta. Keremcem geçen hafta içerisinde katıldığı bir sabah programında kendisine sorulan dizi ile ilgili sorularda ''Dizinin gelecek sezon devam edip etmeyeceğini bilmiyorum.Biz zaten sezon finali,final gibi bir şey yaptık.Ekin ölmedi.Eğer kanal ile yapımcı anlaşırsa devam eder'' şeklinde bir açıklama yapmış. Şimdi benim sorularım şunlar -Nasıl oluyorda 44.bölüm sonunda koca koca harflerle ''DEVAM EDECEK'' ibaresi yazarken ve dizinin resmi sitesinde dizimiz gelecek sezon devam edecek yazarken başrol oyuncusu bunu bilmiyor olabiliyor. -Yapımcı ve kanal gelecek sezon konusunda anlaşma yapmadılar mı henüz. Eğer yapılmadıysa nasıl olsa yapılır biz devam edecek yazalımda etmezsede yapacak bir şey yok şeklinde bir görüşmü hakim. -Oyuncularla gelecek sezon için bir anlaşma yapılmadımı.Eğer yapılmadıysa başrol oyuncularından birisi diziden ayrılmayı düşünüp ve bunu gerçekleştirirse o zaman ne olacak.Yinede dizi devam edecekmi. Aşk Oyunu forum sayfasında Gelecek Sezon Tahminleri diye bir başlık var.Ama bizler bu talihsiz açıklamadan sonra o sayfaya artık bir şeyler yazamaz olduk.Çünkü devam edip etmeyeceği bile belli olmayan bir dizi için ne diye kafamızı yoralımda tahminde bulunalım ki bu çok saçma olur açıkçası. Sorularıma cevap verirseniz hem benim hemde tüm Aşk Oyunu fanlarının aklındaki sorulara cevap vermiş olacaksınız.Şimdiden teşekkürler. aychaaa 13-07-06, 09:37 bu gun gercekten herkesin kafasi cok karisti.dizi kesinlikle bitmemeli demiyodum sezon finalinden once.ama siz sezonu bi cok konuyu havada birakarak bitirdiniz ve diger sezona sakladiniz.(sezon finaline soyleyecegim bisey yok cok guzeldi yanlis anlasilmasin)ama bu konulari acikliga kavusturmadan bitirmek isinizi yarim birakmak anlamina gelir ki ben sizin boyle bisey yapicaginizi sanmam.13 bolumluk diziyi 44 bolum uzatabilen SENARISTLERIMIZ ismet beye bir cozum bulamiyorlarmi yoksa????tahmin ettigim kadariyla sizinde kafaniz karisik.en yakin zamanda sizden bi aciklama bekliyoruz. tekrar eklemek istiyorum butun karakterler bu diziyle butunlesmis durumda.hic birinin ayrilmasini istemeyiz.(konusu olan karakterlerin diyelim)ayrica bu diziyi bu kadar soru isareti ve havada kalan konularla bitirmek size yakismaz..... havincim 13-07-06, 10:32 bülent bey; Mehmet Akan'ı kaybettik hepimizin başı saolsun diyorum öncelikle... bu durumda önümüzdeki sezon ismet amca olmayacak mı?ya da yerine başka biri mi gelecek? gelelim en önemli konuya...gürgenin diziden ayrılacağı resmi olarak açıklandı...serkan ve yeldanın yarım kalmış bir hikayesi var,aklımızda bir sürü soru işareti var.bu durumda serkan konusunda ne yapmayı düşünüyorsunuz? gazeterden edindiğimiz bilgilere göre diziyi bitirmek gibi bir düşünceniz var.ama dizide yarım kalmış birçok konu var bunu da unutmayın derim ben...en azından 4-5 bölümde bunları tamamlayıp veda edebilirsiniz...? meryemce84 18-07-06, 12:12 Sayın Bülent İşbilen, Öncelikle geçmiş olsun rahatsızmışsınız. Sonra geleyim bana ve dolayısıyla arkadaşlarıma yollamış olduğunuz maile. İnanın hiçbirimiz o maili hakedecek sizin anlattığınız gibi davranışta bulunmadık. Biz sadece sevdiğimiz ,beğendiğimiz dizimiz hakkında isteklerimizi size ilettik. Öyle bahsettiğiniz gibi diziye el koyma olayı yok...Siz de bizi yanlış anlamışsınız. Yinede herşeye rağmen 45 bölümdür bize çektiğiniz ve daha da çekeceğiniz Aşk Oyunu dizisi için teşşekkürü bir borç biliriz... (Sizin deyiminizle örgüt elemnlarından Meryem.) sılam 26-08-06, 23:11 Son aldığımız haberlere göre dizinin yönetmenliğinden ayrılmışsınız.Bunu duyunca şaşıracaksınız biliyorum çünkü sizi eleştirenlerin başında gelen biri olarak gerçekten üzüldüm.Daha doğrusu eleştirsek de yerden yere vursak da o bizim vazgeçilmez dizimizdi.O kadar çok benimsemiştik ki bu son olaylar bizi fazlasıyla üzdü.Hele dizimizin gelmiş olduğu son nokta bizi dehşete düşürdü.Meğersem bize yansıyan madalyonun ön yüzü bir çok ayrıntıyı bizlere yansıtmamış.Ama madalyonun iç yüzü resmen kaynıyormuş.Hepimiz ayakta uyutulmuşuz.Bence bu olay size ders olsun bundan sonrada esas mesleği şarkıcı olan baş rol karakterli dizileri yönetmezsiniz.Sizi bir kaset uğruna kimseyi düşünmeden sadece kendini düşünerek böyle yarı yolda bırakıverirler. Umarım bundan sonra oyunculuk eğitimi almış gerçekten profesyonel olmuş oyuncularla çalışırsınız.Yolunuz açık olsun… AKBEL 01-09-06, 10:15 Arkadaşlar, Forumda her oyuncu için ve dizi için başlık mevcuttur. Bülent Be'in yönetmenliğini yaptığı dizi hakkında ve oyuncuları hakkında bulunan başlıkları kullanıp buraya sadece yönetmene olan sorularınızı ve mesleği hakkındaki yorumlarınızı yazınız. Konu dışında kalan mesajlarınız tarafımdan silinmiştir. Bölüm Sorumlusu AKBEL SuluSaray 10-09-06, 00:12 ben merak ediyorum acaba diziden neden ayrildi bülent isbilen?? o da mi keremceme kizip, aman ne haliniz varsa görün ben gidiyorum gibisinden olabilirmi acaba??hehe adam basindan beri inaniyormus dizinin tutacagina.keske birakmasaydi. ama biz diziizi asla birakmayacagiz..bu kesin.. bu arada cekirdek aile dizisine rast geldim gecenlerde, cok güzel bi diziyimis, eee yönetmenine bakmak lazim tabiii. Bigbang 10-09-06, 00:20 Arkadaşlar.... 45. bölümü çekiyoruz.... İnanın çok güzel oluyor..... Hemde çok çok çok çok güzel... :) Aşk Oyunu'nun aşk oyunu olmasını sağlayan sahneleri, duyguları ve tabiki o sıcacık komedi sahnelerini tekrar yaşayacaksınız.... Çeşitli nedenlerle ki siz gelişen tüm olayları yakından takip ettiniz çok az bir süremiz vardı bu bölümü çekmek için... Ama tüm ekibim ve oyuncu kadromuza defalarca teşekkürler ki insan üstü bir çaba ve bazı günler uyumayarak size yine müthiş bir bölüm yetiştirmeye çalışıyoruz.... Desteğinize ve bizimle beraber olmanıza ne kadar teşekkür etsek azdır.... Bu desteğin boşa gitmediğini göreceksiniz.... Sağlıcakla kalın.... SuluSaray 10-09-06, 00:22 siz hic merak etmeyin, ben kendi adima konusayim, destegim sonsuz olacaktir. ve bütün cektiginiz zorluklardan haberimiz var, insana yasamadan bilemez ama inanin biz siz gercekten cok iyi anliyoruz. ee cekiyoruz demissiniz, demekki diziden ayilmadiniz... zetva 10-09-06, 00:23 Sayın Bülent bey diziden ayrılacağınız söylenmişti demek devam ediyorsunuz çok sevindim biz de sonuna kadar arkanızdayız şimdiden teşekkürler bizlere böyle güzel bir bölüm yetiştirmeye çalıştığınız için :) ozguster 10-09-06, 00:30 Arkadaşlar.... 45. bölümü çekiyoruz.... İnanın çok güzel oluyor..... Hemde çok çok çok çok güzel... :) Aşk Oyunu'nun aşk oyunu olmasını sağlayan sahneleri, duyguları ve tabiki o sıcacık komedi sahnelerini tekrar yaşayacaksınız.... Çeşitli nedenlerle ki siz gelişen tüm olayları yakından takip ettiniz çok az bir süremiz vardı bu bölümü çekmek için... Ama tüm ekibim ve oyuncu kadromuza defalarca teşekkürler ki insan üstü bir çaba ve bazı günler uyumayarak size yine müthiş bir bölüm yetiştirmeye çalışıyoruz.... Desteğinize ve bizimle beraber olmanıza ne kadar teşekkür etsek azdır.... Bu desteğin boşa gitmediğini göreceksiniz.... Sağlıcakla kalın.... İnanmıyorum ya, Demek devam ediyorsunuz?Valla ne yalan söyleyim bunu beklemiyordum. Sizi ve tüm dizi ekibini tebrik ediyoruz.Gerçekten çok zor ve ağır bir yükün altında olduğunuzun farkındayız.Ama biz dizimizi siz ve sizin gibi emeği geçen insanlar için sonuna kadar izlemeye devam edeceğiz. Size de kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. sisley 10-09-06, 01:04 Bülent Bey diziyi bıraktınız diye haberler duymuştuk ama sizi tekrar burda görmek böyle iyi haberlerle inanın çok güzel. Aşk Oyunu ile devam ettiğiniz ve böyle hoş bir mesajla bizleri bilgilendirdiğiniz için saolun.Çok çok güzel bir 45. bölüm olacağına ve devamınında öyle olacağına bizde inanıyoruz. Dizimizin her zaman arkasındayız ,hep destek tam destek. Ozly 10-09-06, 04:17 Bülent Bey Ayrılmadıgınıza cok sevindim.Dizimiz eskisindende güzel olcak diye ümit ediyorum.Sonsuz destekle arkanızdayız EL DESDİCADO 10-09-06, 04:35 arkadaşlar,zaten bülent beyin de ayrılacağı diye bir şey ortada yoktu ki. o lafta brutus efendinin uydurması ve yalanlarından biriydi.insan bir kez yalan batağına düşmeye gördün.battıkça ,batar bülent bey,inanıyorum ki yine çok güzel bölümler izleteceksiniz bize bluenight 10-09-06, 06:09 Harikaa bir haber bu devam etmenize inanulmaz çok sevindim :) Dizinin de bomba gibi bir bölümle geleceğine hepimiz inanıyoruz ve SONUNA KADAR ARKANIZDAYIZ!!! BİZLERİ YARI YOLDA BIRAKMADIĞINIZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER!!! BİZİM DE SİZİ YARI YOLDA BIRAKMAYACAĞIMZA EMİN OLABİLİRSİNİZ.. MUHAKAK EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞI GELECEKTİR!!! BÜTÜN EKİBE SONSUZ BAŞARILAR!! HOŞGELDİN AŞK OYUNU "YENİ HAYAT" *duygu* 10-09-06, 06:50 Bazı asılsız suçlamalardan sonra sizin diziyi bırakmadığınızı öğrenmek harika bir duygu! Eminim ki bize çok güzel bölümler izleteceksiniz.Her zaman arkanızdayız.Teşekkürler. ekin.sarp 10-09-06, 12:22 Bülent Bey, diziden ayrılacağınıza dair haberler aldıktan sonra devam ettiğinizi öğrenmek beni çok sevindirdi.böyle hoş bir mesajla bizi bilgilendirdiğiniz için ve ekip olarak zor zamanın üstesinden daha çok emek vererek gelmeye çalıştığınız için çok teşekkürler...tüm ekibe kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Aşk Oyunu 'Yeni Hayatı'yla hoş gelecek aramıza... Niçle 10-09-06, 12:26 Ayrılmadığınıza çok sevindim ve komedi sahnelerinin olmasına da... Bol bol komedi sahneleri çekersiniz artık. Her zaman arkanızdayız... didou_didem 10-09-06, 12:31 Ayrılmadığınıza nasıl sevindim anlatamam Bülent Bey..Bizi bilgilendirdiğiniz için ayrıca çok teşekkürler!!!!Dizimizin sonuna kadar arkasındayız ve bu desteğimiz hiç bitmeyecek emin olabilirsiniz...Emeğiniz için çok teşekkürler!!!!! teomanresat 10-09-06, 12:33 Bülent bey ayrıldığınız hakkında çıkan dedikodulara forumca hepimiz üzülmüştük.şu anda ayrılmayıp 45.bölümü çektiğinizi okudum.Ve çok sevindim.Bizleri ve en önemlisi bu güzel ekibi birileri gibi yarı yolda bırakmayıp devam ettiğiniz için teşekkürler.Çok güzel bir aşk oyunu çektiğinizi yazmışsınız ona şüphemiz yok.Eminimki çok güzeldir ve romantik komik aşk oyununa yakışan sahneleri izleyeceğiz.Hepinizi tebrik ediyorum ve kolay gelsin diyorum.Sonuna kadar arkanızdayız. EDAÖZ 10-09-06, 13:38 Harikaa bir haber bu devam etmenize inanulmaz çok sevindim :) Dizinin de bomba gibi bir bölümle geleceğine hepimiz inanıyoruz ve SONUNA KADAR ARKANIZDAYIZ!!! BİZLERİ YARI YOLDA BIRAKMADIĞINIZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER!!! BİZİM DE SİZİ YARI YOLDA BIRAKMAYACAĞIMZA EMİN OLABİLİRSİNİZ.. MUHAKAK EMEKLERİNİZİN KARŞILIĞI GELECEKTİR!!! BÜTÜN EKİBE SONSUZ BAŞARILAR!! HOŞGELDİN AŞK OYUNU "YENİ HAYAT" ben de nalanın tüm dileklerine katılıyorum.size ve ekibinize başarılar diliyorum.her zaman dizimizin arkasında olduk.bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz.bizi bilgilendiren mesajınız için teşekkürler linguist 10-09-06, 15:46 Diziden ayrıldığınız yönündeki haberleri duyunca inanın üzülmüştük.Şimdi ise tam da yeni bölümün yayınlanmasına yakın buraya yazdıklarınız bizi bir kat daha sevindirdi.Biz bu diziyi bırakmadık,hep arkasında durduk sizin ve tüm ekibinizin de aynı şekilde yapması çok güzel.Yeni dönemde daha güzel bölümler izleyeceğimize inanıyorum.Başarılar. meryemce84 10-09-06, 16:44 Bülent Bey, Anlattıklarınıza bakılırsa bizi güzel sahneler bekliyor.. Aşk Oyunu "Yeni Hayat" ekibine ve tabi ki size yeni sezonda başarılar ve bol şanslar diliyorum...Yeni bölümleride iple çekiyorum.. Herşeyin sizlerin ve bizim istediğimiz gibi olması dileğiyle.. İyi Çalışmalar... Nevsehirlim 10-09-06, 17:54 Bülent bey, anlattiginiza göre(meryemce'ninde dedigi gibi)bizi güzel seyler bekliyor,ayrica bizi birakmadiginiz icin coooooooooook tesekkürler... Biz hic bi zaman destegimizin bosuna gittigine inanmadik inanmayacagizda... simdi merakla 45.bölümü bekliyoruz.. Ozly 13-09-06, 21:54 Bülent Bey Siz ve ekibinizi tebrik ediyorum..Muhtesem bir dönüs yasattınız bize..Emegi gecen büyük kücük herkesi tebrik ediyorumm Bigbang 14-09-06, 03:22 İlk önce Herşey için teşekkürler.... Ve sonra sizi yaklaşık 1,5 sene önceye götürmek istiyorum... ataerkil aile yapıları, ağa hikayeleri ve silahların kolgezdiği bol bol insanın öldüğü mafya dizileri arasında o zamanki deyimle mütevazi kadrosuyla iddiasız sıcacık ve nerdeyse gerçek denilicek bir dizi başladı... Kimi kurti'ye takıldı kimide serkan'a... kimi ekin'e kimide sarp'a... Onların başından geçen komik, duygusal ve dramatik olaylar bizi hem güldürdü hemde ağlattı... Yani bu diziyi izleyen herkez Aaaaa !..... bu dizide X oyuncu Y oyuncu var tamam bu dizi izlenir diye bu diziyi izlemedi... Bu dizideki hikayeyi ve onun anlatılış biçimini sevdi.... İlk bölümleri çekerken geçen sene, sokak çekimlerinde kimse bizimle ve bizim oyuncularımızla ilgilenmezdi.... Ama sonra ilgiden ve kalabalıktan (hemde tek tek her oyuncumuza) nerdeyse çekemiycek durumlara geldik.... Yani siz bu diziyi kişilerinden dolayı sevmediniz... Siz bu diziyi herşeyiyle sevdiiniz sonra kişileri tanıdınız sevdiniz yücelttiniz.... Ve bu sene yine aynı sıcaklık aynı enerji (hatta fazlası) ve çok çok güzel hikayeler sizleri bekliyor....Yadırgamanız bi acayip gelmesi çok doğal ama 3-5 bölüm sonra olanlara siz bile şaşıracaksınız... Biraz önce sitede yazılanları okudum ve herşey 2005 haziranında yazılanlarla aynı... Hadi canım bu da dizimi !!!!! 5 bölüm sonra kalkar !!!!! Bu oyuncularda kim !!!! ekin sarp hiç olmamış hele serkanı nerden bulmuşlar abi !!!!! evet :) bunlarla dolu göreceksiniz.... Yine üç aşağı beş yukarı aynı şeyler var... hatta aşk oyunu iğrenç diye yazanlarda var :) Ama biz o kadar mutlu ve gururluyuz ki 1. de olsak 100. de olsak umrumuzda değil... Çünkü biliyoruz ki bir mucize yarattık ve şu kısacık sürede uyumadık durmadık elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.... olmuş olmamış karar sizin... En azınadan sahneye çıktık perdenin kapanmasına izin vermedik.... Tüm ekibim adına teşekkürlerimizle, sağlıcakla kalın.... ozguster 14-09-06, 06:47 İlk önce Herşey için teşekkürler.... Ve sonra sizi yaklaşık 1,5 sene önceye götürmek istiyorum... ataerkil aile yapıları, ağa hikayeleri ve silahların kolgezdiği bol bol insanın öldüğü mafya dizileri arasında o zamanki deyimle mütevazi kadrosuyla iddiasız sıcacık ve nerdeyse gerçek denilicek bir dizi başladı... Kimi kurti'ye takıldı kimide serkan'a... kimi ekin'e kimide sarp'a... Onların başından geçen komik, duygusal ve dramatik olaylar bizi hem güldürdü hemde ağlattı... Yani bu diziyi izleyen herkez Aaaaa !..... bu dizide X oyuncu Y oyuncu var tamam bu dizi izlenir diye bu diziyi izlemedi... Bu dizideki hikayeyi ve onun anlatılış biçimini sevdi.... İlk bölümleri çekerken geçen sene, sokak çekimlerinde kimse bizimle ve bizim oyuncularımızla ilgilenmezdi.... Ama sonra ilgiden ve kalabalıktan (hemde tek tek her oyuncumuza) nerdeyse çekemiycek durumlara geldik.... Yani siz bu diziyi kişilerinden dolayı sevmediniz... Siz bu diziyi herşeyiyle sevdiiniz sonra kişileri tanıdınız sevdiniz yücelttiniz.... Ve bu sene yine aynı sıcaklık aynı enerji (hatta fazlası) ve çok çok güzel hikayeler sizleri bekliyor....Yadırgamanız bi acayip gelmesi çok doğal ama 3-5 bölüm sonra olanlara siz bile şaşıracaksınız... Biraz önce sitede yazılanları okudum ve herşey 2005 haziranında yazılanlarla aynı... Hadi canım bu da dizimi !!!!! 5 bölüm sonra kalkar !!!!! Bu oyuncularda kim !!!! ekin sarp hiç olmamış hele serkanı nerden bulmuşlar abi !!!!! evet :) bunlarla dolu göreceksiniz.... Yine üç aşağı beş yukarı aynı şeyler var... hatta aşk oyunu iğrenç diye yazanlarda var :) Ama biz o kadar mutlu ve gururluyuz ki 1. de olsak 100. de olsak umrumuzda değil... Çünkü biliyoruz ki bir mucize yarattık ve şu kısacık sürede uyumadık durmadık elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.... olmuş olmamış karar sizin... En azınadan sahneye çıktık perdenin kapanmasına izin vermedik.... Tüm ekibim adına teşekkürlerimizle, sağlıcakla kalın.... Zaten sırf bu yüzden ama sadece bu yüzden siz ve oyuncularınız kocaman bir alkışı hem de gönülden kopan bir alkışı hakediyor. Yalnız her zamanki gibi olan yine biz seyricilere oluyor,inandığımız şeyler birer birer yıklıyor.Lafım size değil,senaryonun bu hale getirilmesine sonsuz katkıda bulunanlara bir sene boyunca biz size yalan söyledik diyenlere,bizleri saf yerine koyanlara.Kedinin yumakla oynadığı gibi oynadılar bizimle.Umarım sizin için bundan sonrası umduğunuz gibi olur.En azından üzerinize düşeni yaptınız. Saygılar. Ozly 14-09-06, 08:30 Öyle güzel yazmıssınızki diziye emegi gecenler adına biz sahip cıkıyoruz.Siz perde kapatmadık dediniz..Bizde koltukları dolduruyoruz.. Kısa ama cok kısa sürede toparlanıp yola devam eden ekibe inanılmaz saygım var.Büyük riskti ama atlatıcaz ve bizim Yeni Hayat'ımız yola devam edecek İyi calısmalar diliyorum didou_didem 14-09-06, 10:38 Öyle güzel yazmıssınızki diziye emegi gecenler adına biz sahip cıkıyoruz.Siz perde kapatmadık dediniz..Bizde koltukları dolduruyoruz.. Kısa ama cok kısa sürede toparlanıp yola devam eden ekibe inanılmaz saygım var.Büyük riskti ama atlatıcaz ve bizim Yeni Hayat'ımız yola devam edecek İyi calısmalar diliyorum Özlem'in yazısına katılıyorum..Siz yapılması zor birşeyi yaptınız..Bu kadar kısa sürede toparlanıp sizin deyiminizle bir "mucize" yarattınız..Bunu atlatıcaz..:) İyi çalışmalar... tok 14-09-06, 11:47 Bu ratingler daha da düşer,çünkü sezon tam anlamı ile açılmadı,önlem olarak ya gününü değiştirirler yadaaaaaaaaaaa olmayacak bir şey ama madem eski türk filmi tadında başladılar 3-4 bölüm sonra gerçek aşk hikayesine çevirmeleri hiç zor olmaz,iş için yurtdışına giden sarp orda çok büyük bir kaza sonucu sakat kalır ve tekerlekli sandalyeye mahkum olur (zaten bu dizide yeteri kadar uçuldu...bu kadarıda olur) kendisini ekinin bu şekilde kabul etmesini istemez,ailesini yanına çağırır,yaseminden de yardım ister...ekinin kendisinden çok fazla nefret etmesini sağlar...sonra geri döner sakattır ama bunun ortaya çıkmaması için komik ve duygusal sahnelerle işi götürürler....aşk hikayesi ordan sonra tekrar başlar ki bu sefer daha fırtınalar kopar...rakipler çok kuvvetlidir... tek sorun sarp'ın ikna edilmesidir ki bu saatten sonra bu mucize ama belki ................kamera arkası çalışan onca insan ekmeğinden olmaz.... sweetheart_02 14-09-06, 12:03 Bülent Bey; Gerçekten bir mucize gerçekleştirmişsiniz..Sizin, tüm ekibin ve dizimizin sonuna kadar arkasındayız... gormlaith 14-09-06, 13:11 İlk önce Herşey için teşekkürler.... Ve sonra sizi yaklaşık 1,5 sene önceye götürmek istiyorum... ataerkil aile yapıları, ağa hikayeleri ve silahların kolgezdiği bol bol insanın öldüğü mafya dizileri arasında o zamanki deyimle mütevazi kadrosuyla iddiasız sıcacık ve nerdeyse gerçek denilicek bir dizi başladı... Kimi kurti'ye takıldı kimide serkan'a... kimi ekin'e kimide sarp'a... Onların başından geçen komik, duygusal ve dramatik olaylar bizi hem güldürdü hemde ağlattı... Yani bu diziyi izleyen herkez Aaaaa !..... bu dizide X oyuncu Y oyuncu var tamam bu dizi izlenir diye bu diziyi izlemedi... Bu dizideki hikayeyi ve onun anlatılış biçimini sevdi.... İlk bölümleri çekerken geçen sene, sokak çekimlerinde kimse bizimle ve bizim oyuncularımızla ilgilenmezdi.... Ama sonra ilgiden ve kalabalıktan (hemde tek tek her oyuncumuza) nerdeyse çekemiycek durumlara geldik.... Yani siz bu diziyi kişilerinden dolayı sevmediniz... Siz bu diziyi herşeyiyle sevdiiniz sonra kişileri tanıdınız sevdiniz yücelttiniz.... Ve bu sene yine aynı sıcaklık aynı enerji (hatta fazlası) ve çok çok güzel hikayeler sizleri bekliyor....Yadırgamanız bi acayip gelmesi çok doğal ama 3-5 bölüm sonra olanlara siz bile şaşıracaksınız... Biraz önce sitede yazılanları okudum ve herşey 2005 haziranında yazılanlarla aynı... Hadi canım bu da dizimi !!!!! 5 bölüm sonra kalkar !!!!! Bu oyuncularda kim !!!! ekin sarp hiç olmamış hele serkanı nerden bulmuşlar abi !!!!! evet :) bunlarla dolu göreceksiniz.... Yine üç aşağı beş yukarı aynı şeyler var... hatta aşk oyunu iğrenç diye yazanlarda var :) Ama biz o kadar mutlu ve gururluyuz ki 1. de olsak 100. de olsak umrumuzda değil... Çünkü biliyoruz ki bir mucize yarattık ve şu kısacık sürede uyumadık durmadık elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.... olmuş olmamış karar sizin... En azınadan sahneye çıktık perdenin kapanmasına izin vermedik.... Tüm ekibim adına teşekkürlerimizle, sağlıcakla kalın.... Bülent beye katılıyorum bende..evet bence de bir mucize yarattılar.Son anda gelen darbeden yara almadan devam etmeye çalıştılar,en azından yarı yolda bırakmadılar dedikleri gibi perdenin kapanmasına izin vermediler,uğraştılar,emek verdiler..Bu emekleri için ben de Bülent beye ve tüm ekibe teşekkür ediyorum.. teomanresat 14-09-06, 13:23 Sayın Bülent bey,çok kısa bir sürede elinizden geldiğince tüm ekip olarak perdeyi kapatmayıp devam kararı alarak bizlere akşam izlettiğiniz romantik komedi dizimiz için teşekkürlerimi sunuyorum.Yeni katılan oyuncularımıza ve sizlerede bundan böyle başarılar diliyorum.İnşallah ileriki bölümlerdede şu Sarpın terk ediş meselesinede bir açıklık getirilir .Oda içimizde kalmaz.Tüm ekibe sevgi ve selamlar. SuluSaray 14-09-06, 15:26 bülent beyi, artik yeni sezonu acmis bulunuyoruz. cok güzel bir is basardiniz. hatta sizide deginiz gibi bir mucize yarattiniz. bazi arkadaslar bu duruma hala alisamadiklarindan bu basligi da basmislar...biz alistik artik bu durumlara.. raytinglere geline, bence ilk bölümden gayet iyi. dedigimiz gibi seyircinin icinde kalan sadece sarpin neden terk edisi. bunada aciklik getirilirse dizide cok güzel olacak. insallah bu sezon bütün raytingler bizim olur.bazilarinada kapakkk olur bu olay. sacmaladigini hic düsünmüyorum, siz elinizden geleni yaptiniz, yapamayanlar düsünsün gerisinide. bütün oyuncularimiza basarilar...bye oslo 14-09-06, 16:02 Sizleri kutluyorum. İzleyicilere olan saygınızı ortaya koydunuz. Meslek etigine uygun davrandınız.Bundan sonra izleyicilerine ve meslek etigine saygısız davrananlar belki biraz düsünürler" Ben nerede hata yaptım?" diye.Basarı dileklerimle.. Nevsehirlim 14-09-06, 18:46 Bülent bey sizi ve tüm ekibi kutluyorum,gercekten harika bisey cikartmissiniz.. bu sayede gercek ask oyunu izleyicileri ortaya cikmis oldu,oyuncular icin bakanlar zaten sizin dediginiz gibi yorumlar yazmis,ama biz artik Sulusarayinda dedigi gibi alistik ve onlari fazla kale alip üzülmüyoruz harika bi bölümdü tebrikler,basarilarinizin devami dilegiyle... meryemce84 14-09-06, 20:48 Bülent bey sizi ve Aşk Oyunu ekibini kutluyorum. Yüzünüzün akıyla bu işin üstesinden geldiniz. Tebrikler..İyi çalışmlar.. iremfb86 15-09-06, 12:30 İlk önce Herşey için teşekkürler.... Ve sonra sizi yaklaşık 1,5 sene önceye götürmek istiyorum... ataerkil aile yapıları, ağa hikayeleri ve silahların kolgezdiği bol bol insanın öldüğü mafya dizileri arasında o zamanki deyimle mütevazi kadrosuyla iddiasız sıcacık ve nerdeyse gerçek denilicek bir dizi başladı... Kimi kurti'ye takıldı kimide serkan'a... kimi ekin'e kimide sarp'a... Onların başından geçen komik, duygusal ve dramatik olaylar bizi hem güldürdü hemde ağlattı... Yani bu diziyi izleyen herkez Aaaaa !..... bu dizide X oyuncu Y oyuncu var tamam bu dizi izlenir diye bu diziyi izlemedi... Bu dizideki hikayeyi ve onun anlatılış biçimini sevdi.... İlk bölümleri çekerken geçen sene, sokak çekimlerinde kimse bizimle ve bizim oyuncularımızla ilgilenmezdi.... Ama sonra ilgiden ve kalabalıktan (hemde tek tek her oyuncumuza) nerdeyse çekemiycek durumlara geldik.... Yani siz bu diziyi kişilerinden dolayı sevmediniz... Siz bu diziyi herşeyiyle sevdiiniz sonra kişileri tanıdınız sevdiniz yücelttiniz.... Ve bu sene yine aynı sıcaklık aynı enerji (hatta fazlası) ve çok çok güzel hikayeler sizleri bekliyor....Yadırgamanız bi acayip gelmesi çok doğal ama 3-5 bölüm sonra olanlara siz bile şaşıracaksınız... Biraz önce sitede yazılanları okudum ve herşey 2005 haziranında yazılanlarla aynı... Hadi canım bu da dizimi !!!!! 5 bölüm sonra kalkar !!!!! Bu oyuncularda kim !!!! ekin sarp hiç olmamış hele serkanı nerden bulmuşlar abi !!!!! evet :) bunlarla dolu göreceksiniz.... Yine üç aşağı beş yukarı aynı şeyler var... hatta aşk oyunu iğrenç diye yazanlarda var :) Ama biz o kadar mutlu ve gururluyuz ki 1. de olsak 100. de olsak umrumuzda değil... Çünkü biliyoruz ki bir mucize yarattık ve şu kısacık sürede uyumadık durmadık elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık.... olmuş olmamış karar sizin... En azınadan sahneye çıktık perdenin kapanmasına izin vermedik.... Tüm ekibim adına teşekkürlerimizle, sağlıcakla kalın.... tek kelimeyle teşekkürler keşke herkes şu yazdıınızı okusa...keşke...mucizeyi sizler yarattınızz biz her zaman arkanızdayızz elinize emeğinize sağlık tüm ekibi tebrik ediourum... SAHRA_IRMAK 16-09-06, 09:48 sayın bulent ısbılen ;bıs enayımıyıs kı ayı sahnelerı seyredıyoruz yanı hatırladıgımm kadarıyla bıs bu sahnelerı ekın-sarp ve kenan arasında ıslemıstık sımdı yıne nıcın ekın-mert ve hakanın arasında ıslıyorus SuluSaray 16-09-06, 12:06 arkadasim istesen bu soruya bende cevap vereyim cünkü biz demissin. biz yada sana kimse enayi demiyor. senaristler bizi enayi yerine koymak icin yazmadilar ayni sahneleri. bülent bey ne demis siz bu diziyi ekin sarp icin degil hikayesi icin sevdiniz demis.yani hikaye yine ayni olursa belki alismaniz ve sevmeniz daha kolay olur demek istemis. sen bu diziye ilk baktiginda ekinle sarpi tanmiyordun, kimse tanmiyordu, sadece dizinin kosepti ve hikayesi sevidirdir bize diziyi,sonra ekin ve sarpin askini gördük ve sevdik....bunu anlamak o kadar zor degil sanirim... SAHRA_IRMAK 16-09-06, 14:14 arkadasim istesen bu soruya bende cevap vereyim cünkü biz demissin. biz yada sana kimse enayi demiyor. senaristler bizi enayi yerine koymak icin yazmadilar ayni sahneleri. bülent bey ne demis siz bu diziyi ekin sarp icin degil hikayesi icin sevdiniz demis.yani hikaye yine ayni olursa belki alismaniz ve sevmeniz daha kolay olur demek istemis. sen bu diziye ilk baktiginda ekinle sarpi tanmiyordun, kimse tanmiyordu, sadece dizinin kosepti ve hikayesi sevidirdir bize diziyi,sonra ekin ve sarpin askini gördük ve sevdik....bunu anlamak o kadar zor degil sanirim... ıyı de hıkaye yok kı ortada aaynı hıkaye ..eger aynı senaryo ıse bıs ekınle sarpın kaldıgı yere (sezon fınalı)kadar seyretmıyelım oraya gelınce ordaan sonrasını seyredelım ...yanı fılmın bıras meraklandıracagı taaraflar olmalı ama yokkı bıs ekının merte asık olacagını zaten bılıyorus(cunku ole olacak) Bigbang 20-09-06, 22:48 46. Bölümde bitti.... Sizler gibi bende sonunu ağlayarak seyrettim.... Zaten çektiğim 46 bölüm boyunca özellikle Mehmet abininkiler olmak üzere neredeyse tüm duygusal sahnelerde daha sette çekerken ağlıyordum.... ve sonrada izlerken.... Dile kolay 46 bölümlük aşk 46 bölümlük sevda ve inanmışlık bu gece itibariyle benim için bitti, bitti ama kalbim inancım aşk oyunuyla birlikte... Öyle kötü bi ayrılık değil benin ki :) med yapımla, tüm ekip ve oyuncularla yine beraberim yine tüm iyi niyetim aşk oyunuyla.... ve tüm kalbimle inanıyorum ki aşk oyunu bu senede çok çok çok başarılı olacak.... Arkadaşlar med yapımla önümüzdeki günlerde yayına girecek yeni bir dizinin çalışmalarına başladığım için 46. bölüm itibariyle aşk oyunundan ayrıldım... Ve inanın hiç kolay değilmiş özellikle 46. bölümü izlerken bunun benim için final olduğunu |