Tüm Versiyonu Göster : Genco (Arşiv-7)

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

suee
09-01-08, 18:39
:img-icecr:img-icecr:img-icecr
o eski can dan eser yok artık dilek
ben eski halime dönemem zorr

hata bence
pınar baştan hata

bir de şu var ailede genetik bu genco-pınar çiftini sevmeme
ara sıra diziyi annemde izliyor bu kadar zengin bir kızın bi hademeyle birlikteliği saçma tibet varken diyor
eskiden genco pınarı severken bu teze şiddetle karşı çıkardım ama şimdi
duygularım değişiyii:icon_whis

aman amannn:icon_whis tüh tühhh:icon_whis

bu sözlerden sonra geri dönüşü yok zatenbyebye

:) :) heheh demek ailede istemiyor gencoyla pınarı..türkiyedeki ailelere sorsak heralde türk insanının çoğu duygusal olduğundan genco pınar ilişkisini destekler % 90 lık bi kesim olur bu :) hadi abartmış gibi olmayım %70 olsun...demekki sizinkilerde %30 un içinde.neyse ziyanı yok %70 yeterde artar :)

cann2366
09-01-08, 18:46
aman amannn:icon_whis tüh tühhh:icon_whis

bu sözlerden sonra geri dönüşü yok zatenbyebye

:) :) heheh demek ailede istemiyor gencoyla pınarı..türkiyedeki ailelere sorsak heralde türk insanının çoğu duygusal olduğundan genco pınar ilişkisini destekler % 90 lık bi kesim olur bu :) hadi abartmış gibi olmayım %70 olsun...demekki sizinkilerde %30 un içinde.neyse ziyanı yok %70 yeterde artar :)

valla benim annem zengin kız fakir oğlan hikayelerini saçma bulur
demekki bana da ondan geçmiş:img-icecr

yok dilek maesef dönüşü yok yani
siz beni böyle kabul edin:img-icecr

ozgeozdem
09-01-08, 18:47
geçen bölüm biraz geç başlamıştı annem izleyememişti; ben de ona anlatıyodum: pınar yeni zelanda'ya bilet aldı dedim koptu annem..:)
cidden başka yer mi yok napcak orda..
sanki istanbul'a ne kadar uzak olursa o kadar rahatlıycak yunanistan'a da gidebilirdin yani:P

fragmana göre de pınar şimdi tek başına mı gitmeye karar veriyo?

suee
09-01-08, 19:05
valla benim annem zengin kız fakir oğlan hikayelerini saçma bulur
demekki bana da ondan geçmiş:img-icecr

yok dilek maesef dönüşü yok yani
siz beni böyle kabul edin:img-icecr

annen de çok sert bakıyor ama :icon_whis ama anneler en iisini bilir diyip işin içinden sıyrılmak istiyorum :)

tamam tamam kabul ediyoruz :)

geçen bölüm biraz geç başlamıştı annem izleyememişti; ben de ona anlatıyodum: pınar yeni zelanda'ya bilet aldı dedim koptu annem..:)
cidden başka yer mi yok napcak orda..
sanki istanbul'a ne kadar uzak olursa o kadar rahatlıycak yunanistan'a da gidebilirdin yani:P

fragmana göre de pınar şimdi tek başına mı gitmeye karar veriyo?

yenii zelandaaa:img-pilot cidden ilginç ama..orasıda nası turizm şirketi..bi yeni zelanda mı vardı:icon_whis

bence tek başına gidiyor. tibetin hayali sulara gömüldü çok şükür:img-pilot çünkü tek kişilik bilet aldı pınar:good:

SETHOSH:)
09-01-08, 19:41
o kadar çok eksiği varki genconun saymakla bitmez...
1.kanayan yaramız ana sayfa...yazın tek devam eden dizisi ..yaz döneminde hep birinci sıradaydık..neredeyse 3 günde bir başlık kapatılırdı...yanlış saymadıysam 15-20 arası bi başlık kapatmışlığımız var yazdan beri:icon_whisama nedense halenn burdayız...
2.resim galerimiz de yok doğru yönetim gereken hassasiyeti gösterir umarım....

Canım cidden bu anasayfa işi neden olmadı..
Hoş dediğin gibi artık bölüm başı bir başlık kapatamıyoruz bunun çok etkisi olmuştur.. Peki bunu düzeltemez miyiz? Aşiret kampanyası başlatsak.. Mesela günde en az 5 mesaj kampanyası.. Hani boş zamanı olup ama girmeye üşenenleri çeksek(bizim aşiretimizde yoktur ole kişi de).. Ya da bak sonradan sonradan aramıza katılanlar oluyor. Okuyup da yorum yapamayanları teşvik edecek bişiler yapsak..
Nese biraz bölüm yorumu katayım araya..
Mualla'nın gelmesi cidden çok komik sahneler yaratacak hele Mualla'nın ve Sibel'in o anki repliklerinin ne olabileceğini düşündükçe karnıma kpramlar giriryor..
Genco Pınar'ı döndürür de Pınar babasının suratına baka baka ben döndüm demez heralde(Acaba bi süre Genco'da kalma!! ihtimali nedir??)..

didemfener
09-01-08, 20:41
bomba misafir kim olabilirmiş biliyonuzmu..
öğrenmeye çalıştım ..
ama doğrumu bilmiyom
annesiyle kardeşi geliyomuş..

keremcem d
09-01-08, 20:59
Slm millet..
Can demek ailende istemiyo pinar-genco birlikteligini..
gerci bende hic sevmem fakir oglan-zengin kiz hikayelerini ama gencomuz fakir degiilki:img-yes::img-yes:gelecegin piynaisti..iste kardesi icin katlaniyo hademelige..

Didem cnm ayneeenn.. fragmandada saten gösteriyolar sibelle annesi özgenin evine gidiyo..haha süüper sahne olucak ya..gülmeye hazir olslim:img-yes:

keremcem d
09-01-08, 21:12
ya valla fragmanı izlemdim ama sordum gencodakilere..
dopru sölemişler..
artık inanırım onalra:D:D

aynen cnm inanalim..
cok gzl,komik sahneler olucak..
tabii tüm bölüm boyunca pinarda gizli gizli veda edicek herkese..bakalim gencoyu birakip gidebilecek mi..

KübraYasemin
10-01-08, 08:36
GünaydIn.

Üf fragmanin su Ilke sahnesi aklImdan cIkmiyor.

Kimbilir hangi olmamasI gerekken yerdeyi yine ve o sahneyi gördü.

Özel hayat diye birsey var ama degilmi Ilke ya.

Bu kIz anlamiyacak genco ne olursa olsun seviyor PInarI hepimizde biliyoruz bunu.

didemfener
10-01-08, 10:33
aynen cnm inanalim..
cok gzl,komik sahneler olucak..
tabii tüm bölüm boyunca pinarda gizli gizli veda edicek herkese..bakalim gencoyu birakip gidebilecek mi..

gitmicek cnm gitmicek
keşke gitse ama bunuda başaramıcak..aldığım duyumlar böle..:D

didemfener
10-01-08, 10:52
ay bu yazıya gülüyorum beğeniyoruzki izliyoruz
bu kendi görüşüdür..saygı duyarız demekki oda iyi bir genco izlyicisi:D:D

twetytom
10-01-08, 14:03
ilginç bir yorum olmuş. ama belli ki gencoyu o da izliyor dediğin gibi. genco bu sezon en çok izlenen dizilerden biri. dizinin ana temasının 17 ağustos depreminde yaşananlar olduğunu anlayabilseydi sevgili yazar, bu derece seviyesiz bir yorum yapmazdı sanırım.

bu hafta yayın saati 20:00 ye alındı. sıkı bir genco ve vazgeç gönlüm izleyicisi olarak zor durumdayım arkadaşlarrrrr:icon_sorr

suee
10-01-08, 14:11
sesli fragmanı izledim :) :)

pınar biriyle konuşuyor da kimle belli deil...sorunumun çözümü yok fln diyo..:icon_sorr

necatiyi ambulansla götürürken gencoyla pınar kapının önünde konuşuyorlar:icon_sorr

ahmet özgeye beğensen de beğenmesen de benim ailem bu dedi...:img-cool2

uyuz cüneyt ejder e selinden için kızın hayatını kararttınız gdiye nutuk atıyor...:img-cool2:img-polic

gencoda pınnarrr die bağırıyor pınarda elveda genco dedi ama sanmıyorum orda gencoya öyle dediğini..fragmanda başlayan konuşmasının devamı gibi sankiii:icon_whis:icon_whis

twetytom
10-01-08, 14:18
ben izleyemedim demek özgeyle ahmetin ev macerası yine kavgayla sonuçlanıyor.
necatiye ne oluyor da hastaneye kaldırıyorlar ki.
cüneytten de artık nefret ediyorum. ölse de kurtulsak ya.

suee
10-01-08, 14:18
27.bölüm resimleri sudenaz tarafından multi bölümüne eklenmiştirr...sudenaz a tekrar tşkler :good:

resimleri tam çözemedim açıkçası...ayrılık teması mı anlatılmaya çalıştı yoksa bu bölüm öyle bi sahne izleyebilecek miyiz bilemiyorum..ben biraz pınarların eve benzettim ama ne biliyim genco pınarın evine gitmez heralde...ya da orası tibetin evi:icon_whis:icon_whis

suee
10-01-08, 14:20
ben izleyemedim demek özgeyle ahmetin ev macerası yine kavgayla sonuçlanıyor.
necatiye ne oluyor da hastaneye kaldırıyorlar ki.
cüneytten de artık nefret ediyorum. ölse de kurtulsak ya.

eet kavga sonuçlanıyor sanırım...:icon_sorr
pınar necatiden hesap sorarken necati kalp krizi geçiriyor cnm:icon_whis
cüneyti seven yokki görsek bi kaşık suda boğacaz:img-cool2:img-polic

++ yine de izleyim fragmanı dersen kanald nin sitesinde anasayfada var cnm:img-wink:

sibs
10-01-08, 14:54
Inanmiyorum ya neden kimse bana mesaj atip soylemedi dizi haberlerden sonraya alinmis diye :) nix nnix nix
Ben sevindim dizi erken saate alindi diye cunku bu sessiz gemileri rahat izlerim demek ama genconun saatinde menekse halil var bu seferde :) ne yapcam ben ya. Dizi delisi olmadan bir care bulmak lazim buna :img-wink:
Ozgenin evine gelenler kim? Fragmani bir kere izledim ama cikaramadim. Ben Ahmetin annesi sandim ? Ahmette kapi calinca hemen saklaniyor.

twetytom
10-01-08, 15:08
eet kavga sonuçlanıyor sanırım...:icon_sorr
pınar necatiden hesap sorarken necati kalp krizi geçiriyor cnm:icon_whis
cüneyti seven yokki görsek bi kaşık suda boğacaz:img-cool2:img-polic

++ yine de izleyim fragmanı dersen kanald nin sitesinde anasayfada var cnm:img-wink:

aa tamam internet sitesinden izleyeyim. dizinin erken saate alındığını bilmiyormuydu kimse. ben anlamadım bu durumu?
demek necati kalp krizi geçiriyor.sonu tibeti babasına benzerse fena olmaz ama bu sefer de sır lar gömülü kalır

twetytom
10-01-08, 15:14
izledim şimdi fragmanı. özgenin evine gelenler sanırım sibelle annesi. çünkü ahmetle özgenin konuştukarı yer özgenin odaı. bu annem bu da kardeşim dediğine göre ahmetin annesi evi basıyor.
tarkan cüneytle selinin yolunu kesiyor. cüneyt de sevgilime aşıksınız diyor. ne alak ya tarkanın seline aşık oluşu? cüneyt yine atıyor belli.
tarkan ve ejderin arasındaki kavga hala devam ediyor. ikisinin çekişmesini izlemek çok hoşuma gidiyor benim.

10-01-08, 15:24
izledim şimdi fragmanı. özgenin evine gelenler sanırım sibelle annesi. çünkü ahmetle özgenin konuştukarı yer özgenin odaı. bu annem bu da kardeşim dediğine göre ahmetin annesi evi basıyor.
tarkan cüneytle selinin yolunu kesiyor. cüneyt de sevgilime aşıksınız diyor. ne alak ya tarkanın seline aşık oluşu? cüneyt yine atıyor belli.
tarkan ve ejderin arasındaki kavga hala devam ediyor. ikisinin çekişmesini izlemek çok hoşuma gidiyor benim.

Valla çok ilginç bir bölüm bekliyor bizi.. Her kafadan bir ses çıkıyor.. Umarım mutlu biten bir bölüm izleriz de cumartesi günü mutlu mutlu yorumlar yaparız(hoş bizim mutlu olmamız canla didem in mutsuz olması demek ama naparsın kader..)
Cidden bu Cüneyt ne beladır Özge'ye yaptıkları yüzünden kızarken bi baktık,kendimizi Selin ve Ejder'i birleştirmeyi imkansız hale getirdiği için kızıyoruz(bu arda biz Genco'ya yaptıkları nedeniyle Ejder'e de kızıyorduk.. Vay be nerde kaldı o günler.. Şaka maka 6 ayı geçti dimi??).. Senaryo çok farklı yerlere kayabiliyor(ve ben yaklaşık 6 aydır hala Çiğdem Tunç'u bekliyorum..)

didemfener
10-01-08, 15:42
Valla çok ilginç bir bölüm bekliyor bizi.. Her kafadan bir ses çıkıyor.. Umarım mutlu biten bir bölüm izleriz de cumartesi günü mutlu mutlu yorumlar yaparız(hoş bizim mutlu olmamız canla didem in mutsuz olması demek ama naparsın kader..)
Cidden bu Cüneyt ne beladır Özge'ye yaptıkları yüzünden kızarken bi baktık,kendimizi Selin ve Ejder'i birleştirmeyi imkansız hale getirdiği için kızıyoruz(bu arda biz Genco'ya yaptıkları nedeniyle Ejder'e de kızıyorduk.. Vay be nerde kaldı o günler.. Şaka maka 6 ayı geçti dimi??).. Senaryo çok farklı yerlere kayabiliyor(ve ben yaklaşık 6 aydır hala Çiğdem Tunç'u bekliyorum..)

biri bénim ismimi sölédi..:D

mutsuz olcağımı görcéz bakalım istemesemde öyle sahneler mecburum pınarın olduğu yerde genco var çünkü..:)setenaycım ben çiğdem tunç olayını sordum ama cvp veren olmadı henüz açmadılar galiba:D

Oo_esmer_kiz_Oo
10-01-08, 15:46
vayy sesli fragman da cikmis bu baya iyi oldu ya 2 fragman olayi ama 1 cisiyle ayni gibi bir kac kare haric.

ya fragmanda ahmet beni sasirti niye oyle kizdi ki ozgeye :icon_sorr
kiz onun icin hazirlanip suslendi o kiziyor aceba ozge ters bi sey mi dedi ki of inS. ahmet o konusmyi yaparken anesi ve sibel gitmis olsun kimbilir belki barisirlar :icon_whis

cuneyte artik pes dioum sinir sey hihh
pinar pek gidecek gibi gorunmuyor ki zaten gitmiyormus

sibs
10-01-08, 16:16
Sessiz fragmani tekrar izledim evet gelenler Ahmetin annesi ve Sibelmis. Nasil oduysa ben gormedim orayi :) Genco Pinari operken Ilkenin odaya girmesine sevindim :img-wink:

Oo_esmer_kiz_Oo Pinar ki zaten gitmiyormus derken...? Ben yine fragmani izlerken oyle bir detayimi kacirdim yoksa :icon_whis

10-01-08, 16:25
Sessiz fragmani tekrar izledim evet gelenler Ahmetin annesi ve Sibelmis. Nasil oduysa ben gormedim orayi :) Genco Pinari operken Ilkenin odaya girmesine sevindim :img-wink:

Oo_esmer_kiz_Oo Pinar ki zaten gitmiyormus derken...? Ben yine fragmani izlerken oyle bir detayimi kacirdim yoksa :icon_whis

Canım Didem tüyo getirdi bize onu söylüyor.. Zaten gidemezki o Pınar ya Genco'yu bırakıp nereye?? Gitse bile dayanamaz iki gün sonra geri gelir ya da Genco da peşinden, çekiyolar birbirlerini mıknatıs gibi..

Oo_esmer_kiz_Oo
10-01-08, 16:28

yok canim bir sey kacirmadin didem tuyo verdiydi ondan
oyle yazdim keske sizden daha cok sey bilsemde soylesem
SETHOSH da yazmis zaten pinar olayini

didemfener
10-01-08, 16:30
ne diyorsunuz ya benim hakımda..:D:D
ben bişey anlmadım.
pıanr gitmicem tabi giderse çok şaşırcam ben gitme taraftarıyım ama neyse..:D

sibs
10-01-08, 16:32
SETHOSH Oo_esmer_kiz_Oo
Cevap icin saolun. Didem nerden yakaladi bu tuyolari. Setemi gitti yine :img-icecr
Aklima tek o geldi. Sete gidip yeni bolumlerin cekilisini gormus olabilir. Yoksa oyuncularla direk kankami oldu :icon_whis

didemfener
10-01-08, 16:39
SETHOSH Oo_esmer_kiz_Oo
Cevap icin saolun. Didem nerden yakaladi bu tuyolari. Setemi gitti yine :img-icecr
Aklima tek o geldi. Sete gidip yeni bolumlerin cekilisini gormus olabilir. Yoksa oyuncularla direk kankami oldu :icon_whis

ben dahalen dediklerinizi anlamdım ama
sibelcim sete gittiğim yok ama 2.dediğin doğru cnm..
çaktırmayın:D:D

keremcem d
10-01-08, 16:48
Slm millet.-.
sesli fragman cikmis süüüper..
Fragmanda gencoyla-pinar öpüsürken ilke görüyo onlari.. ilke alisti artik gencoyla pinari öpüsürken görmeye.. bu kacinci oluyo hehe..
Kesin sibel bir pot kirdi ve ahmetin özgeye gittigini söyledi..ee mualla evd edurur mu sibelide aldigi gibi özgelere gitmistir..cok komik olucak yaa.. ahmet masanin altinda fln..
tüm bölüm boyunca pinarda vedalasacak herkesden:sad53:

sibs
10-01-08, 16:58
ben dahalen dediklerinizi anlamdım ama
sibelcim sete gittiğim yok ama 2.dediğin doğru cnm..
çaktırmayın:D:D

Didem vallahi bende birsey anlamadim. Pinar gitmeyecekmis denilince bende niye diye sordum. Didem tuyo getirdi ordan biliyoruz dediler.
Vay ciddi ciddi kanka oldun demek :good: Artik senide diziye alsinlar.

keremcem d fatma vallahi adasim diye demiyorum ama pot kirmakta ustune yoktur Sibelin. Etek olayindada Sibel masada pot kirmisti :)

didemfener
10-01-08, 17:00
Didem vallahi bende birsey anlamadim. Pinar gitmeyecekmis denilince bende niye diye sordum. Didem tuyo getirdi ordan biliyoruz dediler.
Vay ciddi ciddi kanka oldun demek :good: Artik senide diziye alsinlar.

keremcem d fatma vallahi adasim diye demiyorum ama pot kirmakta ustune yoktur Sibelin. Etek olayindada Sibel masada pot kirmisti :)

he anladım şimdi cnm he valla öle..
ama çaktırmayın fazla uzatnayın
ne dizisi kız benim geleceim parlak daha gençliğimin bahrındayım:D:D

sibelim benim ya süper inş onun muradına erdirtririz ben siblein kimden hoşlandığı henüz anlamdım valla bir sürü kişi peşinde..:D

Oo_esmer_kiz_Oo
10-01-08, 17:03
gecen hafta diziyi izlerkene bi sey dikatimi cekti belki ben yanlis felan gormusumdur hani pinar dusun altindayken yuzunu on plana aldilarya iste bana yuzu baya bozuk geldi bana :icon_whis, ben mi yanlis gordum aceba

keremcem d
10-01-08, 17:04
sibel haha vallah ayneenn..pot kirmada galiba sibelden iysi yok.. Istemeden her seferinde pot kiriyor..bu seferde kesin kirmistir bir pot..
Ben sesli fragmani görmedim daha:sad53:

didemfener
10-01-08, 17:06
gecen hafta diziyi izlerkene bi sey dikatimi cekti belki ben yanlis felan gormusumdur hani pinar dusun altindayken yuzunu on plana aldilarya iste bana yuzu baya bozuk geldi bana :icon_whis, ben mi yanlis gordum aceba

bozuk bozuk öle bende öle gördüm cnm
yanlış görmemişindir
ay benimde ne çok hoşuma gidiyor:D:D

sibs
10-01-08, 17:07
:img-icecrhe anladım şimdi cnm he valla öle..

sibelim benim ya süper inş onun muradına erdirtririz ben siblein kimden hoşlandığı henüz anlamdım valla bir sürü kişi peşinde..:D

Tamam caktirmiyoruz :img-yes: Ya yok ben sen Alpayla ayni dizide oyna diye dedim :img-wink: Kucuk bir rol kisa sure icin.

Bence Ismet Sibelin pesini birakmasin. Tartisa tartisa gul gibi gecinirler.
Bos rol oyuncularina asIk olur herkez dizilerde burda Sibele 4 kismet var. A inanmiyorum bak kismet sozunden Ismet cikiyor k harfini cikarinca. Senaristler duyun sesimi Sibel ve Ismetin arasini yapin yoksa Cevdet kapacak kizi :icon_whis
Neyse ben kacitim bye bye

10-01-08, 17:31
biri bénim ismimi sölédi..:D

mutsuz olcağımı görcéz bakalım istemesemde öyle sahneler mecburum pınarın olduğu yerde genco var çünkü..:)setenaycım ben çiğdem tunç olayını sordum ama cvp veren olmadı henüz açmadılar galiba:D

Valla çok saol cnm sorduğun için de konu hala tam bi muamma.. Yani Çiğdem Tunç gelecekse neden şimdiye kadar beklerdiler?? Ya da amaçları ne?? Yaz dizisi olarak kalma ihtimali varken madem bu kadar bölüm getirmeyeceklerdi Kanald oyuncu listesine neden koydular? Ah o listeyi hazırlayanı br bulsam benden çekeceği var da işte nerdeeee??

kıvanckerocu
10-01-08, 19:33
he anladım şimdi cnm he valla öle..

aynen didemcm sibelin işi bnde anlamadım kerem,ismet,sakin,cevdet...bide sibel ilk başta genoyu seviodu karıştı onun gönül meeseleleri..:good:

kıvanckerocu
10-01-08, 19:35
Valla çok saol cnm sorduğun için de konu hala tam bi muamma.. Yani Çiğdem Tunç gelecekse neden şimdiye kadar beklerdiler?? Ya da amaçları ne?? Yaz dizisi olarak kalma ihtimali varken madem bu kadar bölüm getirmeyeceklerdi Kanald oyuncu listesine neden koydular? Ah o listeyi hazırlayanı br bulsam benden çekeceği var da işte nerdeeee??

çiğdem tunç mu gelecekmiş diziye?hiç haberim yok...ne rolünde olacak?
bide yeni bölüm fragmanı süper...ama artık genconun üzülmesini hiç istemiyprum...üzülecek bir sürü insan var..ilke-tibet-cüneyt-necati..
necatiye ne oldu çok merak ediyorum...

suee
10-01-08, 20:01
çiğdem tunç mu gelecekmiş diziye?hiç haberim yok...ne rolünde olacak?
bide yeni bölüm fragmanı süper...ama artık genconun üzülmesini hiç istemiyprum...üzülecek bir sürü insan var..ilke-tibet-cüneyt-necati..
necatiye ne oldu çok merak ediyorum...

başakcım inan biz de bilmiyoruz:img-pilot
genconun oyuncu listesinde geçiyor ama bi türlü göremedik kendisini merak içindeyiz:img-pilot

necatinin en kısa zamanda hak ettiği yerde olmasını dilerimmm:img-cool2:img-cool2

seker1
10-01-08, 20:44
meraba rkadaşlar
ben de genconun hiçbir bölümünü kaçırmadan izliyorum.gerçekten çok harika bir dizi.ama buraya yazmaya fırsat olmadı.inş benişde arnıza kabul edersiniz..tibet bence daha yakışıklı ama dizide ki karakter olarak kesinlikle gencoyu seçiyorum..pınarın kaçması beni çok üzdü inşallah genco yetişirde yine birlikte olurlar..ponarın babasının durumunu öğrendikten sonra ciddi bir şekilde pskolojisi bozuldu yani...kanlar falan banyoda çok ürperticiydi..ama mükemmel bir dizi çekmişler maşlalaah...yeni bölmünüü sabırsızlıkla bekliyorum..hepinizle memnun oldum ben betül..

keremcem d
11-01-08, 12:50
slm millet.
çiğdem tuncun demek ismi geciyo kadroda.
bakalim nasil bir karekter olarak girecek diziye..
Amman gencoyla pinari ayirmak icin girmesinde:img-yes::icon_whis
Yarin büyük günn..cok az kaldi..saat 20 ye alinmasi iyi oldu bence.. daha erken izliyebilecegiz:img-yes:

kıvanckerocu
11-01-08, 14:56
slm millet.
çiğdem tuncun demek ismi geciyo kadroda.
bakalim nasil bir karekter olarak girecek diziye..
Amman gencoyla pinari ayirmak icin girmesinde:img-yes::icon_whis
Yarin büyük günn..cok az kaldi..saat 20 ye alinmasi iyi oldu bence.. daha erken izliyebilecegiz:img-yes:

bncede fatmacm erken olması bizim için çok iyi oldu ama umarım reyting açısından da iyi olur....
bölüm çok güzel olacak...gencoyla-pınarın artık üzülmesini istemiyourm....ve yine çok süper özge-ahmet sahneleri izliycez:happy0064

begummm
11-01-08, 15:34
Dizinin saatinin değişmesine çok sevindim 22.00 geç oluyordu. 20.00 olması benim için iyi oldu.
Önceki saatte kaçırdığım yerler çok oluyodu. Ama artık kaçırmak yok. :D

kıvanckerocu
11-01-08, 16:02
annaamm hümeyra gelmiş...hoşgeldin hümeyracm..gözlerimiz yollarda kalmıştı...
-genconun bu bölümü süper..pıanrla genco öpüşürken İLKE görüyo....:D
necatide kalp krizi geçiriyo...oh ii oldu...

alişşş
11-01-08, 16:33
çiğdem tunç acaba ne olarak gircek gazeteciolabilirmi yoksa genconun teyzesi olabilirmi şu genconun kalan ailesinin artık meydana çıkmasını istiyorum bide pınarın babası başka dizide oynuyor acaba ilerleyen bölümlerde ölücekmi yoksa böyle iki dizide oynamaya devam edecekmi

sibs
11-01-08, 16:49
Cigdem Tunc olayi yine kunusuluyor. Aslinda cok kolay. Sete gidenler yada imza gunune gidenler bunu sorabilirlerdi. O zaman hepimiz ogrenirdik olayin aslini :)
keremcem d fatma Genco ve Pinari ayirmak icinmi :icon_whis Umarim oyle birsey yapmazlar. Daha kac kisi ayirmaya kalkacak onlari. Bir kisi daha ayrilin derse devreye bizim girmemiz gerekir :img-yes:
Bakiyorumda hepiniz sevindiniz dizinin saatinin degismesine. Aslinda menekse ve halil zoraki kocanin yerine koyulup Genco ayni saate kalabilirdi ama boyle uygun gormusler. Herkezde yeni saaten memlun gozukuyor. Benim icicn fark etmiyor pek fazla su anda :img-icecr Yeterki cumartesi olsun saati ne olursa olsun.

didemfener
11-01-08, 17:03
Cigdem Tunc olayi yine kunusuluyor. Aslinda cok kolay. Sete gidenler yada imza gunune gidenler bunu sorabilirlerdi. O zaman hepimiz ogrenirdik olayin aslini :)
keremcem d fatma Genco ve Pinari ayirmak icinmi :icon_whis Umarim oyle birsey yapmazlar. Daha kac kisi ayirmaya kalkacak onlari. Bir kisi daha ayrilin derse devreye bizim girmemiz gerekir :img-yes:
Bakiyorumda hepiniz sevindiniz dizinin saatinin degismesine. Aslinda menekse ve halil zoraki kocanin yerine koyulup Genco ayni saate kalabilirdi ama boyle uygun gormusler. Herkezde yeni saaten memlun gozukuyor. Benim icicn fark etmiyor pek fazla su anda :img-icecr Yeterki cumartesi olsun saati ne olursa olsun.

cnm sete gitme okadr kolay değil..
imza gününe ben gittim ama çok kalabalıktı haliyle herkes alpayıma saldırdı .:icon_sorr
ben herzamnki gibi pınar ve gencoyu istemiyorum inş gencoyuda dinlemzde gider
bence ne olcka biliyonuzmu gitcek pınar sonra daynamayıp geri döner..:D

benimsin
11-01-08, 17:13
EVET yarin genco saat 20 de basliyor buna bende
sewindim cünki 22 de izlemiyorumm gencoyu gec oldu icin SIKICI geliyordu
ama simdi 20 de izlerimm
retingler konusunda bilemem cünki varmisin yokmusun var

didemfener
11-01-08, 17:14
EVET yarin genco saat 20 de basliyor buna bende
sewindim cünki 22 de izlemiyorumm gencoyu gec oldu icin SIKICI geliyordu
ama simdi 20 de izlerimm
retingler konusunda bilemem cünki varmisin yokmusun var

ewet cnm benim tek korkum zaten varmısın yokmusn
o günlerinde hep birinci oluyor..::(
ama bizde 2.ci olabilriz..

sibs
11-01-08, 17:17
didemfener sete gidin demiyorum ama bir ara bayagi giden oldu keske sorabilseydiler. Imza gunu belliki kalabalik olmus cunku kimse dogru durust konusma firsati bulmamis :) Orhan Simsekciler daha imza gununde onunla konusma firsati bulan kimseye bulamadilar forumda.

Peki bende olaya boyle bir yorum getireyim. alişşş babanim baska bir dizide oynadigini yazmis. Belkide tam Pinar ucaga gideren telefon gelir baban yine rahatsizlandi diye. Hmmm gerci bu yazdigima ben bile inanmadim. Necatiye birsey olmaz. Diziden cikmazda. Hem Pinar yada Genci tam hesap bile soramadan birakmayiz Necatiyi hic bir yere.:img-yes:

didemfener
11-01-08, 17:22
didemfener sete gidin demiyorum ama bir ara bayagi giden oldu keske sorabilseydiler. Imza gunu belliki kalabalik olmus cunku kimse dogru durust konusma firsati bulmamis :) Orhan Simsekciler daha imza gununde onunla konusma firsati bulan kimseye bulamadilar forumda.

Peki bende olaya boyle bir yorum getireyim. alişşş babanim baska bir dizide oynadigini yazmis. Belkide tam Pinar ucaga gideren telefon gelir baban yine rahatsizlandi diye. Hmmm gerci bu yazdigima ben bile inanmadim. Necatiye birsey olmaz. Diziden cikmazda. Hem Pinar yada Genci tam hesap bile soramadan birakmayiz Necatiyi hic bir yere.:img-yes:

ama ozamn cnm bu kadr merak eden yoktu çiğdem tunçu
zaten ilk başladığı sıralrdı sanırsam gidenler gitti..:D

ama cnım neyse görürüz yakında ..

keremcem d
11-01-08, 17:27
bncede fatmacm erken olması bizim için çok iyi oldu ama umarım reyting açısından da iyi olur....
bölüm çok güzel olacak...gencoyla-pınarın artık üzülmesini istemiyourm....ve yine çok süper özge-ahmet sahneleri izliycez:happy0064

ayneen cnm süüüper özge-ahmet sahneleri izlicez..
saten cogunlukla favori sahnelerim özge.ahmet sahnelerim:img-yes:Reyting acisindan bence birsey farketmez.:img-yes:

Sibelcigimmm aynen insallah öyle birsey olmaz..yani daha kac kisi ayirmak isticek pinarla-gencoyu..ama olur mu olur vallah.. yada pinar yurt disina kacarsa orada bir arkadasinin yaninda kalacaktir..buda o isim olabilir..

sibs
11-01-08, 17:39
ama ozamn cnm bu kadr merak eden yoktu çiğdem tunçu
zaten ilk başladığı sıralrdı sanırsam gidenler gitti..:D

ama cnım neyse görürüz yakında ..

Bak o ayri iste. O zaman en iyisi hic karistirmamak. Belkide dizi baslarken vardi sonradan olmadi :)

ayneen cnm süüüper özge-ahmet sahneleri izlicez..
saten cogunlukla favori sahnelerim özge.ahmet sahnelerim:img-yes:Reyting acisindan bence birsey farketmez.:img-yes:

Sibelcigimmm aynen insallah öyle birsey olmaz..yani daha kac kisi ayirmak isticek pinarla-gencoyu..ama olur mu olur vallah.. yada pinar yurt disina kacarsa orada bir arkadasinin yaninda kalacaktir..buda o isim olabilir..

oooo fatma bizim bir birimize denk gelmemiz yine mucizeye kalmisti. Hayirdir insallah :img-icecr vallahi Genco ve Pinar zaten Necatiden Tibetten kurtulamiyor. Birde Ilke cikti. Ama ondan once biri Selin ve Cuneyti ayirsin yoksa ben ayirmak zorunda kalicam.

keremcem d
11-01-08, 17:53
Sibelcigim ayneenn..hayret denk geldik:img-yes::img-yes:
ayneen selin hala cüneytin gercek yüzünü göremedi..
artik sevsin ejderi yaa.. ben selinle-ejder ciftini istiyorummm:img-yes::img-yes:en iysi duruma el koymak:img-yes::img-yes::icon_whis:img-yes:

didemfener
11-01-08, 17:55
Bak o ayri iste. O zaman en iyisi hic karistirmamak. Belkide dizi baslarken vardi sonradan olmadi :)

oooo fatma bizim bir birimize denk gelmemiz yine mucizeye kalmisti. Hayirdir insallah :img-icecr vallahi Genco ve Pinar zaten Necatiden Tibetten kurtulamiyor. Birde Ilke cikti. Ama ondan once biri Selin ve Cuneyti ayirsin yoksa ben ayirmak zorunda kalicam.

ilke canım zaten vardı pınardan öncde ama şimdiye kısmetmiş
ilkenin pınarla alıp vremediğ yok sadce gencoyu istiyor..
bu yüzden pıanarla ters düşüyo..
bu kadar saklanmış birşeyler olmasaydı belki ilkeye atmazdınız bazılarınız:D
ya canım ilkeyi sevdiğimden kaynaklanıyo uani korumaya çalışıyorum siz nasıl pınarı seviyorsanız..:)

sibs
11-01-08, 18:09
Sibelcigim ayneenn..hayret denk geldik:img-yes::img-yes:
ayneen selin hala cüneytin gercek yüzünü göremedi..
artik sevsin ejderi yaa.. ben selinle-ejder ciftini istiyorummm:img-yes::img-yes:en iysi duruma el koymak:img-yes::img-yes::icon_whis:img-yes:

Evet denk geldik ama simdi ben gidiyorum. Kader :) Bence Ejder Selini kacirsin. Zaten onun icin yapmadigi sey yok birde bunu yapsin.

ilke canım zaten vardı pınardan öncde ama şimdiye kısmetmiş
ilkenin pınarla alıp vremediğ yok sadce gencoyu istiyor..
bu yüzden pıanarla ters düşüyo..
bu kadar saklanmış birşeyler olmasaydı belki ilkeye atmazdınız bazılarınız:D
ya canım ilkeyi sevdiğimden kaynaklanıyo uani korumaya çalışıyorum siz nasıl pınarı seviyorsanız..

Aman aman Ilkeyi koru tamam :img-wink: Gerci ben Pinari korumam cunku bu aralar gicik etmisti ama o ayri. Yinede Genco Pinar diyorum uzgunum didem

Ben kactim size kib bye Umarim yarin dalginlik yapip yayin saatinin degistigini unutmam.

cann2366
11-01-08, 19:33
çiğdem tunç acaba ne olarak gircek gazeteciolabilirmi yoksa genconun teyzesi olabilirmi şu genconun kalan ailesinin artık meydana çıkmasını istiyorum bide pınarın babası başka dizide oynuyor acaba ilerleyen bölümlerde ölücekmi yoksa böyle iki dizide oynamaya devam edecekmi

merak etmeyin oyuncular artık 2,3 dizide eş zamanlı oynuyor
hatta iki dizi birden çeken yönetmen bile varmış
ayrıca fatma murat yani ahmetin annesi mualla da sinekli bakkal da oynuyor

yani uzun lafın anadüşüncesi olarak necati ölmeden gencoya devam eder
emin gürsoy bırakmaz bizi

ozgeozdem
11-01-08, 21:32
şimdi izledim sesli fragmanı; galiba özge ahmet'in annesinin fln gelmesine baya bi tepki göstericek: ne işleri var ahmet burda fln diye..ahmet de sinirlencek: onlar benim ailem beni düşünüyolar fln diye(yalnız sibel için: bu da "bacım" dedi ya koptum ya:D)
cüneyt de artistlik taslıyo kendi çapında ejder'e..aslında cücüyle ilgili gerçekler ortaya çıkana kadar konuşmak istemiyorum..çok uzattılar ve sıktılar çünkü..

bi ara pınar'ın sesi geliyodu: ne yaptım ben Allah'ım diyodu..galiba babasının durumuna üzülüyo suçluyo kendini..

genco'ma da üzüldüm yav: "yalvarırım" gitme diyor:(
pınar orda demiyor bence: elveda genco'yu..kendi kendine kararlar alıyoken söylemiştir onu..büyük ihtimalle orda bölüm biter..bir de pınar2ın tek başına gideceğini düşünürsek gitmesi imkansız..heyecan yaparlar sözde orda biter gibime geliyor..

keremcem d
12-01-08, 17:52
slm millet..
bügün büyük günnn..yaklasik bir saat sonra baslicak dizimiz:happy0064:happy0064:happy0064
Bakalim neler olucak bu bölüm..kesin fragmanin son sahnesi bölümünde son sahnesi olucak.. bizde bir hafta byounca meraktan catlicaz:sad53:
insallah gitmez pinar..

genco_ask
12-01-08, 18:19
selamlar aşiretim:happy0064....
dizimizin saati değişti:img-wink:ı...inanırmısınız sırf dizimizi kaçırmamamak için ne yaptım ettim özel dersimi bile erkene aldırdım:img-grin2(ne işkenceler çektim birde bana sorun ama değer ya napiyim:img-nyam:)...
1saat var dizimize ve ben meraktan öleceğim:icon_roll...
fatmacımında dediği gibi son sahne fragmandaki pınarın gidiş sahnesi olacak ve aşiret olarak bi hafta meraktan çatlayacağız:mad72:...
bu arada dizimizin bugüne alınması bence iyi oldu:img-kiss:...reytinglerimiz artacağını düşünüyorum...umarım umduğumuz gibi olur bu erkene alınma reytinglerimizi olumlu etkiler:img-angel....

GÜL GÜZELİ
12-01-08, 18:23
selamlar aşiretim:happy0064....
dizimiz buqüne alındı...inanırmısınız sırf dizimizi kaçırmamamak için ne yaptım ettim özel dersimi bile erkene aldırdım:img-grin2(ne işkenceler çektim birde bana sorun ama değer ya napiyim:img-nyam:)...
1saat var dizimize ve ben meraktan öleceğim:icon_roll...
fatmacımında dediği gibi son sahne fragmandaki pınarın gidiş sahnesi olacak ve aşiret olarak bi hafta meraktan çatlayacağız:mad72:...
bu arada dizimizin bugüne alınması bence iyi oldu:img-kiss:...reytinglerimiz artacağını düşünüyorum...umarım umduğumuz gibi olur bu erkene alınma reytinglerimizi olumlu etkiler:img-angel....

canım dizimiz zaten bugundu sadece geç saatdeydi ama onuda 8 yaptılar yani bu cumartesinden sonra 8de izlicezz gencoyuu bu arada herkezz söyleyip duruyoo ama dizimize az kaldı bakalım neler bekliyoo bizi umarım ilke gene gıcıklıgına devam etmez hoş hanım hanımcık kenarda durucagını hiç sanmam ya neyse.

genco_ask
12-01-08, 18:27
hosgeldin cnm..
ayneeenn erkene alinmasi bence süüüper oldu..daha cabuk izliyebilecegiz dizimizi..
yaklasik yarim saatcik akldi..meraktan ölücemm yaa..
insallah tahmin ettigimiz gibi o sahne son sahne olmaz ya:sad53:

cnm dediğin doğru son sahne olacak:icon_whis...
bizde çatlıyacağız meraktan her bölüm sonrası olduğu gibi:img-yes:...
yarın saatcik kaldı yaaa acayip sabırsızlanıyorum:img-blush...
bu arada genco aşireti diye grup açıyorum haberiniz olsun:img-wink:...

keremcem d
12-01-08, 18:30
cnm dediğin doğru son sahne olacak:icon_whis...
bizde çatlıyacağız meraktan her bölüm sonrası olduğu gibi:img-yes:...
yarın saatcik kaldı yaaa acayip sabırsızlanıyorum:img-blush...
bu arada genco aşireti diye grup açıyorum haberiniz olsun:img-wink:...

acma cnm benim bildigim öyle bir grub var bile..
insallah son sahne olmaz ya..
ahmet-özge-sibel-mualla sahnelerinide cok merak ediyorum..
ve tabiiiiiii cevdet sahnelerini:img-yes:

suee
12-01-08, 18:44
oo gençlikkk coşmuş başlık dakikalar kala :) :) süpersiniz...bölüm sonu hepinizi bekliyorum ona göre bakın yorum yapıcaz bolbol..
son sahne hakkında tahmininize katılıyorum havaalanında bitecekk..ama inşş yanılırız da çatlatmazlar bizi..hadi ben tv başına kaçtım ii seyirler..gazamız mubarek olsun canlarım :) :)

benimsin
12-01-08, 19:13
genco basliyor arkadaslar su an özet umarimm retingler iyi
gelir size simdikten iyi seyirler ve rakippiz ben mih fanimm
ama gencoyu izlicem cünkü saati artik cok uygunn:):)

nese ben ben kctimm genco basliyorr

*burçak*
12-01-08, 20:02
ahmetin annesi evi bastı o yerlerde valla koptum gülmekten

firavun kılıklı demesi filan çok komikti

hele senin anan cahildir demesi

ama ben orda bişi kaçırdım gülmekten

özge ne dedide ahmet çekip gitti orayyı anlamadım

ben pınarın yerinde olsam herşeyi sölerdim heralde bir çırpıda ama tabi snr olucaklara katlanabilirmiydim bilmiorum

bu tibette halen bişeyleri anlamadım gitti ya ):

suee
12-01-08, 20:29
burçakcım özge siz nasıl bi ailesiniz bir alemsiniz deyince + bir de gülünce ahmet sinirlendi..tabi yanlış anladı ahmet özgenin amacı aşağılamak deildi :img-hyste

amann ya bölüm sonu yaklaşıyor yavaş yavaşşş :(

*burçak*
12-01-08, 20:31
burçakcım özge siz nasıl bi ailesiniz bir alemsiniz deyince + bir de gülünce ahmet sinirlendi..tabi yanlış anladı ahmet özgenin amacı aşağılamak deildi :img-hyste

amann ya bölüm sonu yaklaşıyor yavaş yavaşşş :(

tşkler cnm bende çatladım walla meraktan

evet yaw bölüm sonu gelio of şimdi 1 haftada geçmez

ya bu ilkede yani son dakkalarda ne gelio o kapıyı neden açık bırakıolar kardeşim habire genco tam öpüo aradan bir parazit gelio olmuyo ama böle :img-polic

suee
12-01-08, 20:33
tşkler cnm bende çatladım walla meraktan

evet yaw bölüm sonu gelio of şimdi 1 haftada geçmez

ya bu ilkede yani son dakkalarda ne gelio o kapıyı neden açık bırakıolar kardeşim habire genco tam öpüo aradan bir parazit gelio olmuyo ama böle :img-polic

sorma cnm aynen yafs:icon_sorr elveda genco lafıyla biterse hiç şaşmıycam:icon_sorr:img-polic

ilke görmesi gerekenleri görüyor da aynı zamanda o anı da bozuyor o kötü işte:img-cool2

*burçak*
12-01-08, 20:54
sorma cnm aynen yafs:icon_sorr elveda genco lafıyla biterse hiç şaşmıycam:icon_sorr:img-polic

ilke görmesi gerekenleri görüyor da aynı zamanda o anı da bozuyor o kötü işte:img-cool2

ve aynen öle bitti

ben şoke durumdayım:blink:

suee
12-01-08, 20:56
ayh bu bölüm de bitti :( :( niee bitti ya...şimdi ne olacak :(
ya giderse pınar..bi yanım kesin gitmez diyor bi yanımda bi ihtimal gidip de öyle döner diyor.. :(

pınar da gencoyu en son emanet edilmesi kişiye emanet etti anti pınarcılar ilkegenco diyenler o sahne de havalara uçmuştur kesin..ahh pınar ahhh...

*burçak*
12-01-08, 20:58
ayh bu bölüm de bitti :( :( niee bitti ya...şimdi ne olacak :(
ya giderse pınar..bi yanım kesin gitmez diyor bi yanımda bi ihtimal gidip de öyle döner diyor.. :(

pınar da gencoyu en son emanet edilmesi kişiye emanet etti anti pınarcılar ilkegenco diyenler o sahne de havalara uçmuştur kesin..ahh pınar ahhh...

geçermi 1 hafta şimdi
kesin havalara uçmuşlardır yani kesin nasıda ona emanet etti bi söz vardır kuzuyu kurda emanet ediosun öle bişeydi aynen o hesap oldu buda
benimde bi yanım gider bi yanım gitmez dio :icon_sorr

kıvanckerocu
ya bu pınar ne yapmaya çalışıyo of ya deli edecek çocuğu ayağı,eli sakat zaten bide peşinden koşturuyo of ya of!!
şimdi gittimi bu kız ya off offfff!!!!
özge-ahmet sahneleri süperdi ya koptum gülmkekten 1.kabus kaynana muharebesi ilk ve son:img-hyste:img-hyste Ahmetimde yazık ya iki arada bi derede kaldı çocuk...
cevdetde bi oaly zaten komik oalyları yanında içim hala buruk bn bi hafta nasıl bekliycem of of:img-pilot

suee
ve aynen öle bitti

ben şoke durumdayım:blink:

aynennn cnm şok oldum bende...hafta boyunca gitmez diyordum ama şimdi pınar öyle soğuk kanlı baktı ki ya giderse demekten kendimi alamıyorum açıkçası...

tibete de uyuz oldum yani:img-cool2 nasıl da kafa tuttu gencoya:img-polic ama yaşasın taksiciler:happy0064

kıvanckerocu
12-01-08, 20:59
geçermi 1 hafta şimdi
kesin havalara uçmuşlardır yani kesin nasıda ona emanet etti bi söz vardır kuzuyu kurda emanet ediosun öle bişeydi aynen o hesap oldu buda

laf çok uymuş bncede kuzuyu kurda (ilke )emanet etti pınar...tibetede çok üzülüyorumm..
evt anti pınarcılar sevinin gidiyo kız işte..
ilkeye emanet etti bide bnm gencomu ...pıanr söyleseydin de kurtulsaydın ya..

*burçak*
12-01-08, 21:00
aynennn cnm şok oldum bende...hafta boyunca gitmez diyordum ama şimdi pınar öyle soğuk kanlı baktı ki ya giderse demekten kendimi alamıyorum açıkçası...

tibete de uyuz oldum yani:img-cool2 nasıl da kafa tuttu gencoya:img-polic ama yaşasın taksiciler:happy0064

ay zaten o tibet beni deli edio ya :img-polic

walla he en büyük taksiciler nasıda yaptılar yaw helal olsun walla :happy0064

ama gitti :icon_sorr

suee
12-01-08, 21:01
geçermi 1 hafta şimdi

geççmezz bacımm geçmezzz :dito
aynen kuzu kurt meselesi cnm:good:çok haklısın:img-wink:ilke orda sevincini belli etmedi sahnede gayet mutlu görünüyordu:img-cool2

bölüm ortasında ilke iice belli etti gencodan hoşlandığını en azından mıhtarımız anladı :img-wink:
ya bu pınar ne yapmaya çalışıyo of ya deli edecek çocuğu ayağı,eli sakat zaten bide peşinden koşturuyo of ya of!!
şimdi gittimi bu kız ya off offfff!!!!
özge-ahmet sahneleri süperdi ya koptum gülmkekten 1.kabus kaynana muharebesi ilk ve son:img-hyste:img-hyste Ahmetimde yazık ya iki arada bi derede kaldı çocuk...
cevdetde bi oaly zaten komik oalyları yanında içim hala buruk bn bi hafta nasıl bekliycem of of:img-pilot
sorma başakcım zawallı genco kaçırmayım diye sakat sakat peşinden koştu:icon_sorr
mualla hanımı bu gecenin oyunbozanı ilan ediyorum bi rahat bırakmadı sevenleri..:img-polic

cevdette koptumm yafs..sütümm benim :img-hyste

*burçak*
laf çok uymuş bncede kuzuyu kurda (ilke )emanet etti pınar...tibetede çok üzülüyorumm..
evt anti pınarcılar sevinin gidiyo kız işte..
ilkeye emanet etti bide bnm gencomu ...pıanr söyleseydin de kurtulsaydın ya..

ben olcaktım walla hemen herşeyi sölerdim yaw

aşktan kaçarmı insan nası bişey bu anlamıorum sevdiğin kişi uzaklarda hiç mi özlemiycek gencoyu yani ah anlamıorum pınarı illa bişi çıkarcak zaten :icon_sorr

ecr
Bir bölüm daha bitti. Pınar'ın gitmeyeceğinden/gidemeyeceğinden adım gibi eminim.
Şu dizilerimizde de gitmeye çalışmak da moda oldu. Artık her dizide ana karakter köşeye sıkışınca çareyi gitmekte buluyor. Ve her noluyorsa o karakter gitmiyor/gidemiyor.
Genco dizisinde de öyle olacak.

Bu bölüm Pınar'dan nefret ettim. Ya insan hiç aşkını, rakibine teslim eder mi? Pınar'ın, Genco'yu İlke'ye emanet etmesi düpedüz saçmalıktı. Gidecek bile olsan bunu söylememelisin. İnsan gidecekse başkasına bırakıp gitmemeli.

Cüneyt bu bölümde de fazla gözükmedi. Oh, senaristler iyi yapıyorlar! Ama gene sinirimi bozdu. Ejder ile Tarkan'ın düşman olması çok kötü oldu. Artık Ejder'in gerçekler öğrenmesi söz konusu bile olamaz.

Ahmet'in de Özge'ye soğuk davranması hiç iyi olmadı. Anlaşılan "sevgililik" onun raconuna uymuyor. Ama sonra annesine karşı Özge'yi savunması gayet iyiydi. Bakalım araları nasıl düzelecek? Senaristlerin ellemediği bir bu çift kalmıştı zaten. Ellemeseler şaşardım.

kıvanckerocu
12-01-08, 21:02

ay Dilekcm sen çok yaşa ya bncede YAŞASIN TAKSİCİLER VE AHMET!!
Böyle kanka herkese lazım...
pınar gidecek mi ya hala orda kaldım bn.....belki uçağı kaçırmıştır 1 dakika hesabı yani umarım:img-blush

*burçak*
12-01-08, 21:04
ilke artık iyice belli etmeye başladı mıhtarı bırak 3 yaşındaki çocuk bile anlar bunu yani
varya ilke orda oleyyyy genco bana kaldı die havaya uçucaktıda kendini kesin zor tuttu

suee
12-01-08, 21:04
ay zaten o tibet beni deli edio ya :img-polic

walla he en büyük taksiciler nasıda yaptılar yaw helal olsun walla :happy0064

ama gitti :icon_sorr

pınar tek başıma gitmeliyim dediğinde ii oldu ama ona:good:daha güneşimsin bilmem ne dedi ama Allahtan etkilenmedi pınar bravo:happy0064

ben son dakkaya kadar pınarın kargoya verdiği zarfların yanlışlıkla ertesi gün yerine verdiği gün sahiplerine ulaşacağını ve genconun durumu öğrenip pınarı vazgeçirmek için peşinden gideceğini düşünmüştüm ama öyle olmadı...:icon_sorr
inş pınar gitmez de ertesi güne herşey ortaya çıkar:icon_whis

kıvanckerocu
12-01-08, 21:05
bölüm ortasında ilke iice belli etti gencodan hoşlandığını en azından mıhtarımız anladı :img-wink:

sorma başakcım zawallı genco kaçırmayım diye sakat sakat peşinden koştu:icon_sorr
mualla hanımı bu gecenin oyunbozanı ilan ediyorum bi rahat bırakmadı sevenleri..:img-polic

cevdette koptumm yafs..sütümm benim :img-hyste[/QUOTE]

ya DİLEKCM cevdet bnm adamım dizinin vazgeçilmezi oldu sütüm bnm:img-hyste:img-hyste sibele abayı yaktı..ismeti nasıl kıskandı at hırsızı gibi diyo bide öldürecek bu adam bni..
-ha bide şeker surat cüneyt var ya Tarkan la Ejderi birbirine düşürdü pislik...
-bide Genco sen elmayı seviosun diye elmanında seni sevmesi gerekmez deyince ejder dur şunu bi tele yazıyım dediya orda koptum...:img-hyste :img-hyste

aylnaslm
selam,,ben geldim:)

sinir etti pınar beni ya krizlere girdim valla:img-pilot
ayy sen mi öldürdün sanki genco'nun ailesini,çıldırazam bu kızın şeylerine hala anti-ilkeciyim ama pınar normale dönsün artık!!yeni bölüm özeti gelse anlarız gidip gitmedigini ama eminim gitcektir,gitmemesi için uçagı kaçırması gerekiyo yoksa mutlaka gider..

bu arada bişe sorcam.genco pınar'ın babasının depremde yıkılan binalardan sorumlu oldugunu yani onun yüzünden oldugunu falan pınar'a söylediginde pınar'dan uzaklaşmış mıydı,ona karşı bi kırgınlık veya kızgınlıgı olmuş muydu?hatırlamıyorum da zaten o bölümleri kaçırmıştım çogunlukla,cevap verebülür müsünüzz:icon_whis :D

ayrıca dediginz gibi bu taksiciler süper yaa:happy0064

*burçak*
pınar tek başıma gitmeliyim dediğinde ii oldu ama ona:good:daha güneşimsin bilmem ne dedi ama Allahtan etkilenmedi pınar bravo:happy0064

ben son dakkaya kadar pınarın kargoya verdiği zarfların yanlışlıkla ertesi gün yerine verdiği gün sahiplerine ulaşacağını ve genconun durumu öğrenip pınarı vazgeçirmek için peşinden gideceğini düşünmüştüm ama öyle olmadı...:icon_sorr
inş pınar gitmez de ertesi güne herşey ortaya çıkar:icon_whis

ahhh nerde keşke öle olsa gitmese ne süper olur

güneşim dioda ee bu güneş akşamları batıo nolcek o zmn tibet geceleri ayla beraber heralde (sapıttım):img-cool2

*burçak*
12-01-08, 21:07
selam,,ben geldim:)

bu arada bişe sorcam.genco pınar'ın babasının depremde yıkılan binalardan sorumlu oldugunu yani onun yüzünden oldugunu falan pınar'a söylediginde pınar'dan uzaklaşmış mıydı,ona karşı bi kırgınlık veya kızgınlıgı olmuş muydu?hatırlamıyorum da zaten o bölümleri kaçırmıştım çogunlukla,cevap verebülür müsünüzz:icon_whis :D

ayrıca dediginz gibi bu taksiciler süper yaa:happy0064

hyr genco hiç uzaklaşmadı bile pınardan bile bile aşkına sahip çıktı genede devam etti
ama pınar tam tersi kaçıobye

suee
12-01-08, 21:07
ay Dilekcm sen çok yaşa ya bncede YAŞASIN TAKSİCİLER VE AHMET!!
Böyle kanka herkese lazım...
pınar gidecek mi ya hala orda kaldım bn.....belki uçağı kaçırmıştır 1 dakika hesabı yani umarım:img-blush

hep beraber başakcım:happy0064

ciidden her insana lazım ahmet gibi kankalar:happy0064:happy0064
hangimiz orda kalmadı ki cnmcım ya:icon_sorr inşş gitmezzz:icon_whis

ilke artık iyice belli etmeye başladı mıhtarı bırak 3 yaşındaki çocuk bile anlar bunu yani
varya ilke orda oleyyyy genco bana kaldı die havaya uçucaktıda kendini kesin zor tuttu

mıhtar kesin teşhis koydu yakında bu konuyu gencoyla konuşursa şaşırmam hani:img-piloteee pınar genconun gözünü açmaya çalışsa genconun tepkisini alır belki ama dışardan bir gözün bunu farketmesi ii oldu bence:img-pilot

kıvanckerocu
12-01-08, 21:11

güneşim dioda ee bu güneş akşamları batıo nolcek o zmn tibet geceleri ayla beraber heralde (sapıttım):img-cool2

ilahi burçak ne alemsin sen ya:img-hyste:img-hyste evt tibet ayla beraber bide pıanr giderken hoşçakal aşkım demez mi vay yavrum yazık sana:img-icecr

Dilekcm hadi hep beraber coşalım YAŞASIN TAKSİCİLER YAŞASIN AHMET:bella:bella

bu arada dilekcm umarım dediğin gibi olur ya aslında pınar gitmz gibi geldi şimdi bana sen böyle deyince..gitmez ve mektuplar ulaşınc herşey açığa çıkar...Necatiden de iyi oyuncu our ya adam kalp krizi diye yutturdu herkese:icon_sorr

kıvanckerocu
12-01-08, 21:14
aylnaslım cnm genco o bölümlerdede pınardan uzaklaşmadı hatta pınar genco babamı suçluyosun içinde nefret var falan deytip ayrıldı gencodan ve sonra tibetle nişanlandı bu oaly yüzünden...
genco hiç pırakmadı aşkının peşini...hiç kaçmadı...:img-wink:

*burçak*
ilahi burçak ne alemsin sen ya:img-hyste:img-hyste evt tibet ayla beraber bide pıanr giderken hoşçakal aşkım demez mi vay yavrum yazık sana:img-icecr

bu arada dilekcm umarım dediğin gibi olur ya aslında pınar gitmz gibi geldi şimdi bana sen böyle deyince..gitmez ve mektuplar ulaşınc herşey açığa çıkar...Necatiden de iyi oyuncu our ya adam kalp krizi diye yutturdu herkese:icon_sorr

napıyım geldiler bana walla :img-haha:
hoşçakal aşkım dediğin bende aşkın batsın dedim orda direk:img-polic
cüneyt orda çook kötü yaptı bu adam hiç mi iyi bişi yapmaz yaw
necatide süper oyunculuk yaptı walla orda tabi tırstı adamcağız ama elbet çıkıcak ortaya korkunun ecele faydası olmaz misali:happy0064

YAŞASIN TAKSİCİLER YAŞASIN AHMET:bella:bella

suee
ya DİLEKCM cevdet bnm adamım dizinin vazgeçilmezi oldu sütüm bnm:img-hyste:img-hyste sibele abayı yaktı..ismeti nasıl kıskandı at hırsızı gibi diyo bide öldürecek bu adam bni..
-ha bide şeker surat cüneyt var ya Tarkan la Ejderi birbirine düşürdü pislik...
-bide Genco sen elmayı seviosun diye elmanında seni sevmesi gerekmez deyince ejder dur şunu bi tele yazıyım dediya orda koptum...

heheh biz de zaten ismet cevdet karşılaşmasını bekliyorduk ii oldu
sibelde ii saf çıktı yanii..ne oldu sibelcim senin cingöz haline:)vuruldu adam sana:)

o cüneytt varyaa onuuu:img-cool2neyse şimdi kötü konuşmayım..Allahım ne şans ya...çirkin şansııı çirkkinnnn:img-cool2

hehe orda bende koptum:img-pilotama ii arkadaş oldular sevindim:img-icecr

selam,,ben geldim

sinir etti pınar beni ya krizlere girdim valla:
ayy sen mi öldürdün sanki genco'nun ailesini,çıldırazam bu kızın şeylerine hala anti-ilkeciyim ama pınar normale dönsün artık!!yeni bölüm özeti gelse anlarız gidip gitmedigini ama eminim gitcektir,gitmemesi için uçagı kaçırması gerekiyo yoksa mutlaka gider..

bu arada bişe sorcam.genco pınar'ın babasının depremde yıkılan binalardan sorumlu oldugunu yani onun yüzünden oldugunu falan pınar'a söylediginde pınar'dan uzaklaşmış mıydı,ona karşı bi kırgınlık veya kızgınlıgı olmuş muydu?hatırlamıyorum da zaten o bölümleri kaçırmıştım çogunlukla,cevap verebülür müsünüzz

ayrıca dediginz gibi bu taksiciler süper yaa

hoşgeldin ebruucumm :)

yani dimii genco zaten biliyor babanın katil olduğunu bile bile seni hala seviyorsa neden kaçıyorsun kızcağızzımm:icon_whis

cnm genco bu konuda şüphelenmeye başlayınca zaten pınarla da kavgaları başladı sonrasında 8-9 haftalık bi ayrılık geldi zaten:icon_sorrama genconun aşkı bi gün bile eksilmedii.pınarın da öyle ama gurur işte:icon_whis

aylnaslm
hyr genco hiç uzaklaşmadı bile pınardan bile bile aşkına sahip çıktı genede devam etti
ama pınar tam tersi kaçıobye

saol cnm cevap verdigin için:img-wink:

ya madem genco o zamanlar babasının böyle bişeyi yapmış olmasına ragmen aşklarına sahip çıktı:img-cool2ee şimdi niye genco'nun yüzüne bakamasın ki?!yani gencoyu yeterince tanıyo onun kendisine karşı tavrının degişmicegini bilir ve ondan kaçmaz!!

ayy çok kaptırdım kendimi:)zaten özge'yle ahmet de kavga etti,nası bölüm bu böyle:)bi tek ejder yani:img-icecr

suee
12-01-08, 21:18

güneşim dioda ee bu güneş akşamları batıo nolcek o zmn tibet geceleri ayla beraber heralde (sapıttım):

koptum wallahii :img-hyste
gayet mantıklı sormak lazım tibete..bre tibet oğlan sen akşamları napıyorsun güneşsizzz :img-hyste

ilahi burçak ne alemsin sen ya:img-hyste:img-hyste evt tibet ayla beraber bide pıanr giderken hoşçakal aşkım demez mi vay yavrum yazık sana

ya yaa bende aşkına da sana da dedim orda...:img-cool2ay ne sinir yafs
tabii cnmmm taksicilere alkışşşş:happy0064:happy0064

sorrmaa zaten necatinin ilk oyunu deilkii bu..pınarıda kandırmıştı bu zamana kadar:img-cool2 kriz geçirirken aynı zamanda da yan göz şeklinde pınara bakıyo:img-pilot

kıvanckerocu
12-01-08, 21:18

ya madem genco o zamanlar babasının böyle bişeyi yapmış olmasına ragmen aşklarına sahip çıktı:img-cool2ee şimdi niye genco'nun yüzüne bakamasın ki?!yani gencoyu yeterince tanıyo onun kendisine karşı tavrının degişmicegini bilir ve ondan kaçmaz!!

ayy çok kaptırdım kendimi:)zaten özge'yle ahmet de kavga etti,nası bölüm bu böyle:)bi tek ejder yani:img-icecr

evt cnm ya (ebru dimi bnde başak)özge ahmet kavgası çok kötü oldu başlarda çok iilerdi ateşle barutlarım bnm oy oy yerim sizi bn dans etmeler,film izlemelr:img-in_lo
ama sonra kapı çaldı ve MUALLA hnm ve Sibel tüm işleri mahvetti kavga etti canlarım bnm....
ejderm bnm ya çok sevioum onu:img-cool2bide SELİN hanm sevse...

suee
12-01-08, 21:20

öyle cnm öyle de ama pınarcık da haklı sanki biz dışardan bir göz olarak mantıklı bakıyoruz da olayın içinde olan pınar.:icon_sorrbir de necati durumu bile bile suçsuzum modunda ya pınar o yüzden bu yükü tek başına taşıyor..adam hala inkar ediyor duygu sömürüsü yapıyor yok elin adamı aklını karıştırdı iş birliği yaptın bana kafa tutuyorsun die:img-cool2
pınar tek başına yani:icon_sorr

suee
12-01-08, 21:22
evt cnm ya (ebru dimi bnde başak)özge ahmet kavgası çok kötü oldu başlarda çok iilerdi ateşle barutlarım bnm oy oy yerim sizi bn dans etmeler,film izlemelr:img-in_lo
ama sonra kapı çaldı ve MUALLA hnm ve Sibel tüm işleri mahvetti kavga etti canlarım bnm....

walla özge-ahmet şahaneydi de bir de o anlar bozulmasaydı süper olacaktı...ahmet de çok alıngan canım yani..bir de annesinin yanındayken özgeyi savunamıyor eve gidince savunuyor o da bi işe yaramıyor maalesef bi orta yolu bulamadı:icon_whis

özge de fenaa hanii..nasılda çıldırttı mualla teyzeyi :img-hyste

kıvanckerocu
12-01-08, 21:25
walla özge-ahmet şahaneydi de bir de o anlar bozulmasaydı süper olacaktı...ahmet de çok alıngan canım yani..bir de annesinin yanındayken özgeyi savunamıyor eve gidince savunuyor o da bi işe yaramıyor maalesef bi orta yolu bulamadı:icon_whis

özge de fenaa hanii..nasılda çıldırttı mualla teyzeyi :img-hyste

gerçekten de özge çok fena çıktı kafa tutmalar bana edepsiz diyemezsiniz falan demelr aslında bunlar çok klasik damat sevgilisinin yanında annesini savunur yalnız kalınca da annesine sevgilisine laf ettirmez ama bn bu konuda özgeyi sonuna destekliyorum...barışsınalr inşallahhh

kıvanckerocu
12-01-08, 21:27
dilek ya bişi sorcam alttaki etiketlerde BURAK DEMİR yazıo o hangi oyuncu acaba??
bu arada altta 10 üye görünüyo ama kmsecikler bişey yazmıo:(:(

aylnaslm
12-01-08, 21:29

eet,memnun oldm cnm:)
ben de çok seviyrm onları:img-in_loama ikisi de inatçi işte:icon_whisama bu sefer daha ciddi kavga ettiler sanki,nese kısa zamanda barışırlar umarm:)
ayrıca o selin ejder'e layık deil bi kere,,o bizim gibi manyıklı kızlara layık:img-cool2

öyle cnm öyle de ama pınarcık da haklı sanki biz dışardan bir göz olarak mantıklı bakıyoruz da olayın içinde olan pınar.:icon_sorrbir de necati durumu bile bile suçsuzum modunda ya pınar o yüzden bu yükü tek başına taşıyor..adam hala inkar ediyor duygu sömürüsü yapıyor yok elin adamı aklını karıştırdı iş birliği yaptın bana kafa tutuyorsun die:img-cool2
pınar tek başına yani:icon_sorr

ya aslında öyle düşününce haklı ama düşüncelerni tibetten başkasıyla paylaşmıo ki!ben olsam genco'ya anlatrm veya başkasına da anlatablr ama yapmıo işte..

suee
12-01-08, 21:31
gerçekten de özge çok fena çıktı kafa tutmalar bana edepsiz diyemezsiniz falan demelr aslında bunlar çok klasik damat sevgilisinin yanında annesini savunur yalnız kalınca da annesine sevgilisine laf ettirmez ama bn bu konuda özgeyi sonuna destekliyorum...barışsınalr inşallahhh

bil bakalım napıyorduk,kabussunuz mualla hanım demelerine ne demeli :img-hyste az deil walla özge çıldırttı kadını :img-hyste ama ahmetin böyle yapması çok yanlış...annesinin karşısına dikilip tüm ciddiyetiyle konuşması lazım..yoksa mualla hanım gider gencoya anlatır daha kötü olur walla:icon_whis
innşşş barışırlar:good:

dilek ya bişi sorcam alttaki etiketlerde BURAK DEMİR yazıo o hangi oyuncu acaba??
bu arada altta 10 üye görünüyo ama kmsecikler bişey yazmıo:(:(

cnm burak demir tarkan oluyor:img-wink:

eet bende üzülüyorum yanii..ziyaret eden herkesi yorumlara da bekliyoruz çekinmesinler:good:

kıvanckerocu
12-01-08, 21:33
ben de çok seviyrm onları:img-in_loama ikisi de inatçi işte:icon_whisama bu sefer daha ciddi kavga ettiler sanki,nese kısa zamanda barışırlar umarm:)
ayrıca o selin ejder'e layık deil bi kere,,o bizim gibi manyıklı kızlara layık:img-cool2

ya aslında öyle düşününce haklı ama düşüncelerni tibetten başkasıyla paylaşmıo ki!ben olsam genco'ya anlatrm veya başkasına da anlatablr ama yapmıo işte..

haklsının selin ejdere layık deil kesinikle...ejder mebus kızına aşkından tarkanla yollarını ayrdı şeker surat yüzünden de kardeşiyle birbirlerine düştüler..evt mesela özgeye anlatabilir pıanr sonuçta özgenn kardeşi sayılır(gencoyla evlenince yani kardeşi oclak:good::icon_whis= tibetin ne olduğunu hepimiz biliyoruz ...şu kurt ilke varya ilke

suee
12-01-08, 21:34

walla bencede selin layık deil bizim deliğanlıya ama ejder mutlu olacağı için uygun buluyorum aşka saygımdan:img-cool2

pınara gelince..eet haklısın tibetle konuşmasa zaten şimdiye çoktan ailesine anlatmıştı pınar..ama sürekli tibet anlatırsan olacakları görüyorsun diye kızı korkutuyor...pınarı kaybedicem die açıkladığı bu gerçek pınarı nasıl eritti farkında deil beyfendi:img-cool2

kıvanckerocu
12-01-08, 21:36
bil bakalım napıyorduk,kabussunuz mualla hanım demelerine ne demeli :img-hyste az deil walla özge çıldırttı kadını :img-hyste ama ahmetin böyle yapması çok yanlış...annesinin karşısına dikilip tüm ciddiyetiyle konuşması lazım..yoksa mualla hanım gider gencoya anlatır daha kötü olur walla:icon_whis
innşşş barışırlar:good:

cnm burak demir tarkan oluyor:img-wink:

eet bende üzülüyorum yanii..ziyaret eden herkesi yorumlara da bekliyoruz çekinmesinler:good:

hmm tarkan demek....ay evt mualla yatak odasında ne yapıosunuz biil bakalım napıyoduk orasıda çok komikti:D:Dbide ahmet işte bu anam buda bacım ikiside bnm canım hadi anne gidelim deyince mualla hemen yumuşayıp hadi yavru dedi ordada bn koptum resmen:img-hyste:img-hyste
dediğim gibi bu konuda özge haklı ahmet annesine söylemeli ama dedi ya zaten çocuk özgeye laf etme diye
ay bide mualla diyoya firavun gözlü kızdan ayrlıp taksici nebahat bulmasın :img-hyste:img-hyste

suee
12-01-08, 21:41
hmm tarkan demek....ay evt mualla yatak odasında ne yapıosunuz biil bakalım napıyoduk orasıda çok komikti:D:Dbide ahmet işte bu anam buda bacım ikiside bnm canım hadi anne gidelim deyince mualla hemen yumuşayıp hadi yavru dedi ordada bn koptum resmen:img-hyste:img-hyste
dediğim gibi bu konuda özge haklı ahmet annesine söylemeli ama dedi ya zaten çocuk özgeye laf etme diye
ay bide mualla diyoya firavun gözlü kızdan ayrlıp taksici nebahat bulmasın :img-hyste:img-hyste

eet çok komiktii yafs :img-hyste mualla-sibel-özge-ahmet repliklerine bayıldım:img-pilot
çantayıda taktı koluna mualla hanım diğer koluna da oğlunu galip çıktı evden :)
hehhe şöfor nebahat e bende çok güldüm :)

ertesi sabahda patatesleri yapıştırmış alnına tülbentide bağlamış formunda uyanmış mualla teyze :)

gosde_
12-01-08, 21:43
merhaba bende sıkı bir gencocuyum
aslında yazmak isterdim ama ne zamandır giremiyordum siteye(malum öss)
ama bundan sonra girmeye ve yazmaya çalışacağım

aslında bu bölüm şok etkisi yarattı "elveda genco" lafını ben kendi kendine söyler ya da mektupları yazarken falan diyordum ama sonunda söyledi
içim gitmicek gibi geliyor
tibet'e de yeni zel deyip lafı değiştirmesi iyi oldu

ayrıca bu bölümde katıldığım yer mualla'nın senin anan cahil deyip sibelinde ee zaten öyle olmuyormu mother gibi birşey demesi(sibel'in dediğini pek duyamadım gülmekten)

kıvanckerocu
12-01-08, 21:45
eet çok komiktii yafs :img-hyste mualla-sibel-özge-ahmet repliklerine bayıldım:img-pilot
çantayıda taktı koluna mualla hanım diğer koluna da oğlunu galip çıktı evden :)
hehhe şöfor nebahat e bende çok güldüm :)

ertesi sabahda patatesleri yapıştırmış alnına tülbentide bağlamış formunda uyanmış mualla teyze :)

evt replikleri süperddii cidden:img-polic
evt bide başı ağrmış gibi yapıo sibelde çenesinden bıktı annesni uyku ilacı içirdi ara ısra bndemi yapsam ne:icon_whis
dilek sen çıkmışsın sanırım bnde çıkıorum iyi geceler cnm
rüyanda pınarın gitmemiş olduğunu,gencoyla pınarın evlendiğini görürsün inşallah:img-icecr

suee
12-01-08, 21:46

aslında bu bölüm şok etkisi yarattı "elveda genco" lafını ben kendi kendine söyler ya da mektupları yazarken falan diyordum ama sonunda söyledi

ayrıca bu bölümde katıldığım yer mualla'nın senin anan cahil deyip sibelinde ee zaten öyle olmuyormu mother gibi birşey demesi(sibel'in dediğini pek duyamadım gülmekten)

çok sefindim tekrar hoşgeldin o zaman:good:(sende össcisin demek ayh bende:))

eet bende kağıdı kalemi eline alınca dedim kesin bu lafı burda söyliyecek ama öyle olmadı..insan ister istemez pınar gidecek mi cidden sorusunu soruyor kendine:icon_sorr

heheh eet koptuğum repliklernden bir tanesi de buydu :)
aynen senin yazdığın gibi dedi :)

kıvanckerocu
12-01-08, 21:47

gözdecm bnde başak:D
evt pınar orda iyi kıvırdı lafı yeni bi yere gidicem diye..
ahmet annem bi cahillik etti dedi ,mualla hadi ordan cahil senin anandır dedi sibelde abimde öyle diyo anne dedi:img-hysteçok komiktiii....

suee
12-01-08, 21:48
evt replikleri süperddii cidden:img-polic
evt bide başı ağrmış gibi yapıo sibelde çenesinden bıktı annesni uyku ilacı içirdi ara ısra bndemi yapsam ne:icon_whis
dilek sen çıkmışsın sanırım bnde çıkıorum iyi geceler cnm
rüyanda pınarın gitmemiş olduğunu,gencoyla pınarın evlendiğini görürsün inşallah:img-icecr

hahah zeki bu sibellll zekii abisi rahat gelsin eve die uyuttu mother ı :) :)
yok çıkmadım da cnm birazdan çıkarım ders çalışmam lazımda:)
amin cnm hepimiz aynı rüyayı görelim:)

hadi ii gecelerbyebye

gosde_
12-01-08, 21:53
çok sefindim tekrar hoşgeldin o zaman:good:(sende össcisin demek ayh bende:))

eet bende kağıdı kalemi eline alınca dedim kesin bu lafı burda söyliyecek ama öyle olmadı..insan ister istemez pınar gidecek mi cidden sorusunu soruyor kendine:icon_sorr

heheh eet koptuğum repliklernden bir tanesi de buydu :)
aynen senin yazdığın gibi dedi :)

hoşbuldukk ay ortak derdimiz bi cumartesi geceleri mutlu oluyorum yani

iyi pek birşey kaçırmamışım
aynen ya sibel çok zeki birde şu potları olmasa...(özge sarhoş olunca başka taksi çağırır herhalde:icon_whis) yalnız cevdet'e de amma imalı sözler söyledi yok anneminde niyeti var aynı sizin güldüğünüz gibi...

kıvanckerocu
12-01-08, 21:54
saol cnm :) :)

hhehe walla ne güzel söyledin başakcım zihnimm açıldıı wallahi :) hoş her ne kadar final sahnesi kafamı kurcalasa da cevdetin mualla teyzenin sibelin ... komik repliklerini düşündükçe + güzel genco pınar sahnelerini düşündükçe ii olucam :)

son sahneyi düşünmemeye çalış cnm umarım gitmze pınar yapmaz böyle bi hata....evt bu bölümde baya bi komik olay vardı onları düşünerek çalış..
tekrar ii geceler..

suee
12-01-08, 21:56
hoşbuldukk ay ortak derdimiz bi cumartesi geceleri mutlu oluyorum yani

iyi pek birşey kaçırmamışım
aynen ya sibel çok zeki birde şu potları olmasa...(özge sarhoş olunca başka taksi çağırır herhalde:icon_whis) yalnız cevdet'e de amma imalı sözler söyledi yok anneminde niyeti var aynı sizin güldüğünüz gibi...

öyle cnm öyle :) benimde cmts günlerim bi ii geçiyor diğer günler öss yi düşünüyorum zaten:img-cool2

heheh ne geliyorsa başımıza sibelin potlarından geliyor :) özge ona taksi çağırır demese herşey gayet güzel gidecekti ama sibel işte :)
cevdet üzülcek ama ya üzüldüm şimdi:icon_sorr

ay daha çok kalırdım da çıkmam lazım tekrar herkese ii geceler..inş yorumlara yarın devam ederizbye

gosde_
12-01-08, 22:06
öyle cnm öyle :) benimde cmts günlerim bi ii geçiyor diğer günler öss yi düşünüyorum zaten:img-cool2

heheh ne geliyorsa başımıza sibelin potlarından geliyor :) özge ona taksi çağırır demese herşey gayet güzel gidecekti ama sibel işte :)
cevdet üzülcek ama ya üzüldüm şimdi:icon_sorr

ay daha çok kalırdım da çıkmam lazım tekrar herkese ii geceler..inş yorumlara yarın devam ederizbye
iyi gecelerr
herkese pınar'ın gitmediği(aslında gittiği yani genco'yla birlikte yeni zelanda da necati tibet ve ilkesiz yeni bir hayat kurduğu...) genco'yla mutlu olduğu rüyalar:)

benimsin
13-01-08, 00:12
ya bu bölüm cok guseldi ahmetle özgeyi cok sewiyorum ben gencoo ve pinardan ziyaede özge ve ahmetin annesinin sahneleri cok komikti aile ce gülmekten kriz gecirdik ya evde cok egledim bi bölümdü tabi bide pinar ve genco var onlarda insallah muradlarina ererler
bnce pinar yeni zelandaya gitmicek gibi geliyor bana gencoyu birakmazz

ben ahmet ve özge fannimm dizide süperler ya:)

KübraYasemin
13-01-08, 10:28
Son sahnede pInarI, ben gitmez diye düsündüm.

Dizide simdi pInar giderse sayet belkide zaman atlamasI olur.

pInarIn bence gitmez isede bu gidis ile pigolisi gidecek vallaha.

kIzIn yasamadI kalmdI.

aslInda haklI ama iste.

cann2366
13-01-08, 11:01
ben yine kaçırdım sonları
bu arada dün euro d de tekrarını izledim biraz
ilk sahnelerdeki açığımı kapattım
benim saf tatlı içten ilkem kendisi yüzünden gülümsediğini sanmıç ama o genco var ya o genco
of of:sad53:

suee
13-01-08, 11:04
ben yine kaçırdım sonları
bu arada dün euro d de tekrarını izledim biraz
ilk sahnelerdeki açığımı kapattım
benim saf tatlı içten ilkem kendisi yüzünden gülümsediğini sanmıç ama o genco var ya o genco
of of:sad53:

sonu tahmin ettiğimiz gibi oldu merak etme...fragmandaki sahneyle bitti:img-wink:
senin ilken herşeyi yanlış anlıyor zaten:img-cool2genconun pınar için yaptıklarını hep üstüne alınıyor:img-cool2üzülen kendisi sonuçta keyfi bilir:icon_whis

yugur
13-01-08, 11:07
Yeter artık diyesim geldi………..
Dizi artık tam saçmalamaya başladı, milletvekilinin kızı hemde üniversite de okuyor baba kriz geçiriyor o 112 yi arayıp ambülans isteyeceğine Tibeti arıyor, Tibet ise ne iş yaptığı belli olmayan şirket sahibi, kapı görevlisi gibi kapıda bekliyor, Senarist herhalde Tibeti ön plana çıkarmak istiyor ama başaramıyor. Çünkü Tibetli her sahne yapmacık olduğu için antipatik geliyor. Sen olmasaydın Tibet, kendini tehlikeye attın Tibet gibi cümleler de tutmuyor artık.
Başından beri genco yapamam pınar, beni anlamıyorsun Pınar cümleleriyle bizleri oyaladı durdu ha bu bölüm ha bu bölüm derken nerdeyse finale geldik ama bizim genco tam bir buzdolabı gibi başladı öyle bitiyor. Bence Genco- Pınar- Tibet’in oynadıkları sahneler tam anlamıyla yapmacık oynuyorlar, rol gereği birazda yüz mimikleri ile o role uygun hareketler yapmaları gerekir ki o rolün hakkını vermiş olsunlar.
Bence bu diziye asil olarak renk katanlar ve bu diziyi sevdirenler Özge-Ahmet-Sibel-Cevdet bunların olduğu sahneleri dikkatlice izlersek çok doğal olarak içten ve samimi olarak oynadıklarını diğerleri gibi yapmacık olmadığını görülür.

cann2366
13-01-08, 11:15
sonu tahmin ettiğimiz gibi oldu merak etme...fragmandaki sahneyle bitti:img-wink:
senin ilken herşeyi yanlış anlıyor zaten:img-cool2genconun pınar için yaptıklarını hep üstüne alınıyor:img-cool2üzülen kendisi sonuçta keyfi bilir:icon_whis

yya ama benim ilkem çok sfa ve temiz bir insan
nerden bilsin genconun bu kadar kalpsiz olacağını

özgeyle ahmettte tekrar ayrıldı
ne bitmez çileymiş:icon_sorr

MeRwİsİm
13-01-08, 11:17
Yeter artık diyesim geldi………..
Dizi artık tam saçmalamaya başladı, milletvekilinin kızı hemde üniversite de okuyor baba kriz geçiriyor o 112 yi arayıp ambülans isteyeceğine Tibeti arıyor, Tibet ise ne iş yaptığı belli olmayan şirket sahibi, kapı görevlisi gibi kapıda bekliyor, Senarist herhalde Tibeti ön plana çıkarmak istiyor ama başaramıyor. Çünkü Tibetli her sahne yapmacık olduğu için antipatik geliyor. Sen olmasaydın Tibet, kendini tehlikeye attın Tibet gibi cümleler de tutmuyor artık.
Başından beri genco yapamam pınar, beni anlamıyorsun Pınar cümleleriyle bizleri oyaladı durdu ha bu bölüm ha bu bölüm derken nerdeyse finale geldik ama bizim genco tam bir buzdolabı gibi başladı öyle bitiyor. Bence Genco- Pınar- Tibet’in oynadıkları sahneler tam anlamıyla yapmacık oynuyorlar, rol gereği birazda yüz mimikleri ile o role uygun hareketler yapmaları gerekir ki o rolün hakkını vermiş olsunlar.
Bence bu diziye asil olarak renk katanlar ve bu diziyi sevdirenler Özge-Ahmet-Sibel-Cevdet bunların olduğu sahneleri dikkatlice izlersek çok doğal olarak içten ve samimi olarak oynadıklarını diğerleri gibi yapmacık olmadığını görülür.

Aynen sana katılıyorum...
Ne yapmaya çalışıyolar anlamıyorum tam Genco-Pınar bir araya geldi derken pat bişi çıkıyo ben senle olamam yapamam..Yani senaristler Genco ile Pınarı ayırmak için üretmediği bahane kalmadı..Bide Pınar Giderse Artık yuh dicem..Ama gidemez eğer Gencoyu gerçekten seviyosa bırakıp gitmicektir..
Tibet zaten ayrı bi sinir Genco pınarla konuşmaya gelmiş ama Tibete noluyosa izin vermiyo bide polis çağırıyo...(!!)
Pınarın ailesine hele çok kızdım ya selinin sapığını Genco buldu onlara hep yardım etti Seline sahip çıktı ama hala yaranamadı ne günahı var ya insan en zaından bi teşekkür eder..(!)Valla pes..
Neyseki Özge ile Ahmet yine iyiydi kavga ettiler ama olsun Ahmetin özgegden kaçışı felan çok hoştu (:
Sapığın ejder olmadığı anlaşıldı ama nedense Selin hanımde bi afra bi tafra çözemedim gitti bakalım daha neler olucak:icon_sorr

suee
13-01-08, 11:29
yya ama benim ilkem çok sfa ve temiz bir insan
nerden bilsin genconun bu kadar kalpsiz olacağını

özgeyle ahmettte tekrar ayrıldı
ne bitmez çileymiş:icon_sorr

genco kalpsiz miiii:icon_whis:icon_whis
kalbi başkasına ait die kalpsiz mi oldu şimdi:img-cool2

özgeyle ahmet barışır yahu:icon_whissonuçta ahmetin gencoya verdiği bir söz var hadi onu da geçtim özgeyi çok ama çok sevior tek sorunu bunu gösterememesi...onu da delikanlılık anlayışı engelliyor..ha birde mualla hanım:img-cool2 haftaya kesin barışır onlar:)

cann2366
13-01-08, 11:31
genco kalpsiz miiii:icon_whis:icon_whis
kalbi başkasına ait die kalpsiz mi oldu şimdi:img-cool2

özgeyle ahmet barışır yahu:icon_whissonuçta ahmetin gencoya verdiği bir söz var hadi onu da geçtim özgeyi çok ama çok sevior tek sorunu bunu gösterememesi...onu da delikanlılık anlayışı engelliyor..ha birde mualla hanım:img-cool2 haftaya kesin barışır onlar:)

e kalbi başkasına aitse kalpsiz tabi ki dilek
yani o güzel sözler karşısında erir biter normal bi insan
ama genco taş gibi
pınarlı rüyalarıyla sırıtıyor:img-cool2

barışsınlar ya barışsınlar
çok sevimlilerdi ama kötü bitti bu bölüm

cann2366
13-01-08, 11:33
bu arada korktuğum başıma gelmeyecek sanırım
kanal d nin prime time sonuçları belli olmuş ikinci sırada
show her zmaanki ibi birinci
dmekki reyting düşüşü yaşamamışız:happy0064

suee
13-01-08, 11:53
e kalbi başkasına aitse kalpsiz tabi ki dilek
yani o güzel sözler karşısında erir biter normal bi insan
ama genco taş gibi
pınarlı rüyalarıyla sırıtıyor:img-cool2

barışsınlar ya barışsınlar
çok sevimlilerdi ama kötü bitti bu bölüm

can bana kelime oyunu yapma kardeşim :)

ii o zaman her güzel söz söyleyene aşık olalım gitsin..gerçek aşka noldu yalan oldu heralde:img-cool2:img-cool2
heralde pınarlı rüyalarına gülecek,onu sayıklayacak..ondan başkasını düşündüğü mü var:img-in_lo

ahmetin napıyorum ben ya demesi lazım:icon_whiskendine gelmeli bir orta yol bulmalı sevgilisiyle annesi arasında..özgeye de yazık yani:icon_whis ama sanıyorum son sahnelere doğru ahmetin okulun önüne gelme sebebi özgeydi eminim gönlünü almaya gelmişti ama genco-pınar takip olayın kaynadı:icon_whis

inşş can reytingler ii gelsin yahuu:icon_sorr

cann2366
13-01-08, 12:06
can bana kelime oyunu yapma kardeşim :)

ii o zaman her güzel söz söyleyene aşık olalım gitsin..gerçek aşka noldu yalan oldu heralde:img-cool2:img-cool2
heralde pınarlı rüyalarına gülecek,onu sayıklayacak..ondan başkasını düşündüğü mü var:img-in_lo

ahmetin napıyorum ben ya demesi lazım:icon_whiskendine gelmeli bir orta yol bulmalı sevgilisiyle annesi arasında..özgeye de yazık yani:icon_whis ama sanıyorum son sahnelere doğru ahmetin okulun önüne gelme sebebi özgeydi eminim gönlünü almaya gelmişti ama genco-pınar takip olayın kaynadı:icon_whis

inşş can reytingler ii gelsin yahuu:icon_sorr

kelime oyunu yaptımda yemedin:img-pilot

ilkeyi düşünsün ya pınar gidiyi

ya artık onların ilişkileri bi düene girmeli
bir ayrıl bi barış nereye kadar

suee
13-01-08, 12:12
tühhh tühhh reytinglerin haline bakın acayip düşüşe geçmişiz...saat konusunda biz deil reytingler düşer diyenler haklı çıktı...mvh nin reytingi ii gelmiş saatini de değiştirmezler..üzülerek söylüyorum dizimizin kaldırma tehlikesi ortaya çıkmış bulunuyor :( :( :(

cann2366
13-01-08, 12:16
tühhh tühhh reytinglerin haline bakın acayip düşüşe geçmişiz...saat konusunda biz deil reytingler düşer diyenler haklı çıktı...mvh nin reytingi ii gelmiş saatini de değiştirmezler..üzülerek söylüyorum dizimizin kaldırma tehlikesi ortaya çıkmış bulunuyor :( :( :(

evet malesef
niye bunu yapıyorlar ki
şimdi kalbimiz yerinden çıkarcasına beklicez
ama bu reytingler dizi bitirmez merak etme dilek:good:

esra2
13-01-08, 12:41
genco severleri, bence dizinize sahip cikin cunku, zkde ayni saatte yayinlaniodu ama yayindan kaldirildi acunun program yuzunden, rayting kaybediyordu, sizde simdi rayting kaybediyorsunuz, bence dizinize sahip cikin, belki bes bolum raytingler kotu gelirse kd sizin diziyide kaldirir benden demesi.. ben gencoyu izlemiyorum ama evdekiler izlior!

diziyi izlmedim amasoyle bi goz gezdirdim, bence okadar super boum degildi eskilere bakilirsa, neden cunku pinr sacmalamaya basladi, ne o hemen cekip gitmeler bence cok sacmaydi pinarin bu karari, hemen cekip gitmek varmI?

twetytom
13-01-08, 12:56
dizinin ratingleri bu hafta baya düştü. saatinin değişmesi iyi olmadı.

bu bölüm pınarın dengesiz hareketlerinden sıkıldım artık. babasının geçmişi yüzünden gencoyla olamayacaklarını düşünmesi saçma. hele ki yeni zelandaya gitmeye kalkması gereksiz bir durumdu. senaristler işi yokuşa sürmek için ne gerekiyorsa yapıyorlar ama bu defa bizi de sıktı bu durum. pınar biraz kafasını toplarsa iyi olur. bir de özgenin muallaya verdiği cevapları anlayamadım ben. senden en az yirmi yaş büyük koca kadın o. sen kimsin de o lafları ediyorsun. bi de yatak o dasında ben de vardı bil bakalım ne yapıyorduk falan diyor ya hoşlanmadım ben o tarz konuşmasından. genconun kardeşlinde yakışmadı.
en sevdiğim iki sahne var biri tibetle pınarın pınarın evinde basamakta oturarak konuştuğu yer vardı ya tibetin ağladığı yer. bayıldım. tibetin aşkına çok inanıyorum ben. acı çekişi gözünden akan yaşlar duyguyu o kadar güzel yansıttı ki tebrik ediyorum. diğer sahne ise tarkanın şarap içip de kovaya attığı sonra da sakinin boğazına yapıştığı yerdi. hem hırsı hem de hüznü bu kadar güzel yansıtabilirdi. dişlerini sıka sıka konuşarak gözlerinin dolması çok güzeldi. ejder ve tarkanın aralarının bozulması güzel bir konu oldu.tebrik ediyorum burak demiri de.

suee
13-01-08, 13:06
kelime oyunu yaptımda yemedin:img-pilot

ilkeyi düşünsün ya pınar gidiyi

ya artık onların ilişkileri bi düene girmeli
bir ayrıl bi barış nereye kadar

evet malesef
niye bunu yapıyorlar ki
şimdi kalbimiz yerinden çıkarcasına beklicez
ama bu reytingler dizi bitirmez merak etme dilek:good:

yok ben bu oyunlara gelmem can :) :)

walla acun ılıcalıya mail atıcam artık haftaya da böyle olurca..acun abi etme eyleme haftanın 6-7 günü yapma şu yarışmayı cumartesi sana da tatil olsun diye:icon_sorr:icon_sorr

inş dediğin gibi olur can genco kaldırılmasın:icon_sorr:sad53:

tarik_naz
13-01-08, 13:16
İzleyicinin yavaş yavaş sıkılmaya başladığı fakat önceki haftalarda yayınlandığı saat itibariyle izlenecek fazla alternatif olmadığı için izlenmeye devam eden Genco, tahmin ettiğim gibi 20 kuşağında baya düşüş yaşadı. Dediğim gibi bu dizi gece dizisi, misafir varsa gönderilmiş, ertesi gün tatil, uzanıp rahat rahat izlenilecek bir dizi. 20 kuşağında reytinglerin düşeceği çok açıktı. Kanal D Genco'yu bitirmek için ilk adımı attı, bu saatten sonra en fazla 10 bölüm gider diye düşünüyorum ya da en iyisi yaz gelince final bölümüyle bitirirler. Zaten o da 39.bölüme falan denk geliyo. 52 ye uzayacağını sanmıyorum artık.
Biraz da olumlu taraftan bakarsak; reytingin düşük gelmesine bir etken de ana haber bülteninin olmamasıydı. haber bülteni olsaydı büyük ihtimal daha iyi reyting gelirdi. Neyse; gerçek sonuçlar 1-2 hafta sonra belli olur artık.

Diziye gelecek olursak; yine zamanlama hataları vardı ama olsun görmezden geliyorum onları. Önceki yorumlarımda da yazmıştım, "babalar aşka çomak sokuyor" diye. Ne zaman babalardan kurtulursak, o zaman aşkı tam görecez. Özge - Ahmet aşkı ise evlere şenlik hal aldı. Orda tabi farklı bir durum var, anne çomak sokuyor bu seferde.
Benim mantıksız bulduğum bir konu var. Genco düşünüp duruyor, "Pınar benden bişey saklıyor." İlke, "Tibet, Saffet diye birinden bahsetti." diyor. Daha önce Pınar, Genco'dan babasını katil diye suçladığından ayrılıyor ve Genco hala çakmıyor durumu. Senaristler işlerinde geldiğinde Genco'yu cin gibi yapıyolar , işlerine gelmeyince saf.

Diyeceğim o ki; işler yolunda gitmiyor. Hele bu saat değişikliği çok kötü oldu. Umarım başından beri izlediğim Genco, hem senaryo hem de reyting olarak biraz daha düzelir.

suee
13-01-08, 13:21
tarik_naz çok haklı çıktın...:( :( :(

dediğin gibi reytingler düştü :( ben alpayın son röportajını okudum haziran a kadar çekimlerin devam edeceğini söylemiş...inş öyle olur :( :(kaldırılmasını hiç istemiyorum..kanal bu diziyi harcamasın lütfen...

nedim_bahar
13-01-08, 13:33
valla 20 kuşağını bende sevmedim 22 gayet iyiydi neden 20ye aldılar ki madem alacaklardı mih'yi alsaydılar

akşamki bölümde en güzel sahne bence ahmetin annesinin ahmet&özge'yi bastığı sahne hele ki ahmet'in özge'ye ''annem cahil sen biraz alttan al'' dediğinde annesinin '' cahil senin anandır'' demesi üstüne sibel'in de 'abimde öyle dedi zaten'' bu sahneye koptum resmen gülmekten karnıma ağrılar girdi...:)

pınarın babası ise zaten belliydi yalandan kalp krizi geçirdiği ama bence pınar söylemeliartık babasına ki tibet o bilgileri vermiş artık ona ne hem zaten insan böyle bi gerçeği nereye kadar saklayabilir ki

ayrıca ben genco&ejderi kıskandım şimdi bi kaç bölüm izlemesem ve eğer biri bana gelip bunlar kanka oldular dese hayatta inanmazdım ama gözümle gördüm onları sevindim aslında...

şu cüneyte de bişey diyemiyorum ki zaten cüneytin süçü yok onun nasıl biri olduğunu herkes biliyor tek süçlü selin nasıl olur da hala ona inanabiliyor aklım almıyor...

son olarak pınar gerçekten gitti da şimdi ne oalcak bilemem ama bence pınar o uçağa bi şekilde binmez...

didemfener
13-01-08, 13:49
reytinglerin düşüceğinden adım gibi emindim..
varmısın yokmusun zaten herzman yerini koruyo
ama böyle yapmamalı lazım görüldüğü gibi menekşe 10da almayan reytnglerini almış

benimsin
13-01-08, 13:51
dün gencoyu izledim ve cok begendim bu bölümü en cokta özge ve ahmet sahnelerini ya bayildim gülmekten yere yigildim ahmetin annesi bnce dizinin favorisiydi gibi geldi bana:)

benimsin
13-01-08, 13:55
AA genconun ratingleri düsük gelmis ya tüj üzüldüm bence dünki bölüm cok guseldi hic hak etmedi bu retingleri umarim düzelir saat le alaka da haklisiniz genco 22 de iyi geliodu ama iste simdi mih 22 e alindi ve gusel ratingler aliyor ama bence genco toparlar bu durumu eminimm

bummer
13-01-08, 13:56
Arkadaslar saatın one cekılmesı hıc ıyı olmadı cunku ben tahmın edıyordum ratınglerın dusucegını varmısın yokmusun sılıp supurmus herseyi:icon_sorr
Ayrıca genconun akıbetının zorakı koca gıbı olmasından korkuyorum cunku bılıyorsunuz zorakı kocada bu saatte yayınlanıyordu ve bu yarısma yuzunden ratıng kaybettı ve en son fınal yapıp yayından kalktı acaba bızıde mı bole kotu bır suprız beklıyor nedersınız:icon_sorr Dıger bı yandan genconun saatını alan menekse halıl dızısı daha gecen haftaya kadar surunuyordu hatta yayından kalkıcak fln dendı sımdı ratınglerı 2ye katlanmıs hıc ıyı olmadı bu degısıklık hıcccc hııccccc:sad53:

kıvanckerocu
13-01-08, 14:00
Arkadaslar saatın one cekılmesı hıc ıyı olmadı cunku ben tahmın edıyordum ratınglerın dusucegını varmısın yokmusun sılıp supurmus herseyi:icon_sorr
Ayrıca genconun akıbetının zorakı koca gıbı olmasından korkuyorum cunku bılıyorsunuz zorakı kocada bu saatte yayınlanıyordu ve bu yarısma yuzunden ratıng kaybettı ve en son fınal yapıp yayından kalktı acaba bızıde mı bole kotu bır suprız beklıyor nedersınız:icon_sorr Dıger bı yandan genconun saatını alan menekse halıl dızısı daha gecen haftaya kadar surunuyordu hatta yayından kalkıcak fln dendı sımdı ratınglerı 2ye katlanmıs hıc ıyı olmadı bu degısıklık hıcccc hııccccc:sad53:

ya işte dediğim çıktı reytnigler düştü
of of genco bitmesinnn
uamrım haftaya düzleirrrr

didemfener
13-01-08, 14:04

ewt cnaım benim dedğimde bu
menekşe ile halilin biizm reytingleri alması..
yani saatimiz değişmesiydi böle olmıcaktı.
bize geç saatler yarıyor.
ve bu beni çok üzdü acıkcası.
ben dizimin bitmemsini istiyorum en kısa zamnda geç olmdan bunun önlemini alsınlar yoksa çok pşman olcklar

suee
13-01-08, 14:12
ben dizimiz için elimden geleni yapmaya hazırım...zaten kanald ye de bi yazı yazdım yolladım :good: yani şuan için bundan başka bişi gelmiyor elimden...

didemcim sen ekibe ulaşabiliyorsun görüşlerimizi onlara iletsen onlar bizi aydınlatırlar kanaatindeyim...

didemfener
13-01-08, 14:15
ben dizimiz için elimden geleni yapmaya hazırım...zaten kanald ye de bi yazı yazdım yolladım :good: yani şuan için bundan başka bişi gelmiyor elimden...

didemcim sen ekibe ulaşabiliyorsun görüşlerimizi onlara iletsen onlar bizi aydınlatırlar kanaatindeyim...

dilekcim ben yazdım yazcağımı yolladım ama bakalım dikate alıncakmı.
ama sanmam bir müddt böyle gider
giderse dizinin sonu belli..

gosde_
13-01-08, 14:18
Reytingler düşmüş kanald bunu bir sebep olarak görmez inş..

dünkü bölümde benim anlamadığım yer necati gencodan bahsediyor onun hakkında pınara ailesinin ölümünden sorumlu olduğuma inandırdı seni yalanmı gibilerinden birşey soruyor
pınarın verdiği cevap: yalan o söylemedi bilmiyor bile
pınar nasıl böyle birşey der kız hafıza kaybınamı uğradı babasını katil olmakla suçladığı için gencodan ayrılıp tibete evlenme teklifi etmedimi

suee
13-01-08, 14:19
dilekcim ben yazdım yazcağımı yolladım ama bakalım dikate alıncakmı.
ama sanmam bir müddt böyle gider
giderse dizinin sonu belli..

inş dikkate alınır cnm...

yani ne biliyim cansın a selen e enis e sorsan kaldırılma gibi bi düşünce varmıymış acaba bilgileri vardır sanıyorum..cevap verirler mi acaba:icon_sorr:icon_sorr

tarik_naz
13-01-08, 14:21
Hemen karamsarlığa düşmemek lazım. Ne olursa olsun totalde 6,60 reyting ilk saat değişikliğine göre iyi, shareler nerdeyse %5 düşmüş ama dediğim gibi hem haberlerin olmaması hem de ilk hafta olması nedeniyle düşüş normal. Önemli olan önümüzdeki 2-3 haftanın oranları. Düşüş devam ederse o zaman kormak lazım.

suee
13-01-08, 14:21
Reytingler düşmüş kanald bunu bir sebep olarak görmez inş..

dünkü bölümde benim anlamadığım yer necati gencodan bahsediyor onun hakkında pınara ailesinin ölümünden sorumlu olduğuma inandırdı seni yalanmı gibilerinden birşey soruyor
pınarın verdiği cevap: yalan o söylemedi bilmiyor bile
pınar nasıl böyle birşey der kız hafıza kaybınamı uğradı babasını katil olmakla suçladığı için gencodan ayrılıp tibete evlenme teklifi etmedimi

cnm pınar orda genco benim gerçekleri öğrendiğimi bile bilmiyor
durumlardan haberi yok demek istedi:img-wink::img-wink:

suee
13-01-08, 14:24
Hemen karamsarlığa düşmemek lazım. Ne olursa olsun totalde 6,60 reyting ilk saat değişikliğine göre iyi, shareler nerdeyse %5 düşmüş ama dediğim gibi hem haberlerin olmaması hem de ilk hafta olması nedeniyle düşüş normal. Önemli olan önümüzdeki 2-3 haftanın oranları. Düşüş devam ederse o zaman kormak lazım.

ama belli bir düşüş vardı cumartesi gününe geçtiğinden beri daha doğrusu dizilerin baş belası var mısın yok musun yarışması çıktığından beri..bu haftaki düşüş ise tehlike çanlarını çalmaya yetti bence:icon_whis:icon_whishem karşımızda örneği de var..zoraki koca da böyle başlamıştı düşüşlere sonunu gördük:icon_sorr
inşş haftaya düzelirrr..moralim acayip bozuldu açıkçası

didemfener
13-01-08, 14:30
ama belli bir düşüş vardı cumartesi gününe geçtiğinden beri daha doğrusu dizilerin baş belası var mısın yok musun yarışması çıktığından beri..bu haftaki düşüş ise tehlike çanlarını çalmaya yetti bence:icon_whis:icon_whishem karşımızda örneği de var..zoraki koca da böyle başlamıştı düşüşlere sonunu gördük:icon_sorr
inşş haftaya düzelirrr..moralim acayip bozuldu açıkçası

diğer başlıkta sevinç yaşanıo
bizde üzüntü..
demeki bu 8 dizilere ters geliyomenekşenin reytnglerini biz almış oluyoruz..
onlarda bizim ay dilek çok sinirliyim ağlıcam valla

suee
13-01-08, 14:40
bilmiyorum şimdi yine yolladım gelirlerse görrüler..
ya biz uyaralımda snra kendileri bilirler dizi bitincede aklı başlarına gelir.

çok saol cnm inşşş pozitif bi cevap gelir de biz de bi nebze olsun rahat ederiz:icon_whis:icon_whis:icon_sorr
diğer başlıkta sevinç yaşanıo
bizde üzüntü..
demeki bu 8 dizilere ters geliyomenekşenin reytnglerini biz almış oluyoruz..
onlarda bizim ay dilek çok sinirliyim ağlıcam valla

tabi sevinirler cnm..bu zamana kadarki en yüksek reytinglerini aldılar bildiğim kadarıyla:icon_whiszaten kanald nin de amacı buydu mvh nin reytingi yükselsin die böyle bir politika izlediler ama genco ya haksızlık oldu şimdi de bu sonuçlara göre..of ya halbuki en çok ben sevinmiştim bu saat olayına daha çok izlenir die yanılan ben oldum:icon_sorr:icon_sorr

gosde_
13-01-08, 14:44
cnm pınar orda genco benim gerçekleri öğrendiğimi bile bilmiyor
durumlardan haberi yok demek istedi:img-wink::img-wink:
sağol cevap verdiğin için ben yanlış anlamışım demek:img-blush

reytinglerin düşük olmasına bende üzüldüm ama belki erken telaşlanıyoruz belki saati değiştiği için bilmeyenler vardı tabiiki bu çok düşük bir olasılık ama inş haftaya reytingler düzelir

didemfener
13-01-08, 14:45
çok saol cnm inşşş pozitif bi cevap gelir de biz de bi nebze olsun rahat ederiz:icon_whis:icon_whis:icon_sorr

tabi sevinirler cnm..bu zamana kadarki en yüksek reytinglerini aldılar bildiğim kadarıyla:icon_whiszaten kanald nin de amacı buydu mvh nin reytingi yükselsin die böyle bir politika izlediler ama genco ya haksızlık oldu şimdi de bu sonuçlara göre..of ya halbuki en çok ben sevinmiştim bu saat olayına daha çok izlenir die yanılan ben oldum:icon_sorr:icon_sorr

ben sana katılıyorum dizi başladığından beri ilk defa güsel reytng aldılar
onlarıda anlamak lazım :D:Dbiz alışığızda 1.ci olmalra 2.ci olmalara.
ama neyse.
bunu yakın zamnda çözmemeiz lazım olan bizim diziye olcak bak bu reting yüzünden bölüm yorumuda yapamaz oldum:D

fizci
13-01-08, 14:47
merhaba arkadaslar....
uzun süredir giremiyordum siteye.
gencoyu ilk bölümünden itibaren büyük bir ilgi ve begeniyle takip ediyorum.
bende bu sezon baslayan en iyi dizilerden birtanesi.
hele ahmet ve özgeye bayilirorum:img-wink:

suee
13-01-08, 14:55
sağol cevap verdiğin için ben yanlış anlamışım demek:img-blush

reytinglerin düşük olmasına bende üzüldüm ama belki erken telaşlanıyoruz belki saati değiştiği için bilmeyenler vardı tabiiki bu çok düşük bir olasılık ama inş haftaya reytingler düzelir

rica ederim cnm:img-wink:
erken telaşlanalım ki önümüzdeki tehlikeyi herkes bilsin son ana gelince yaptıklarımız maalesef bi işe yaramıyor:icon_sorr:icon_sorr

ben sana katılıyorum dizi başladığından beri ilk defa güsel reytng aldılar
onlarıda anlamak lazım :D:Dbiz alışığızda 1.ci olmalra 2.ci olmalara.
ama neyse.
bunu yakın zamnda çözmemeiz lazım olan bizim diziye olcak bak bu reting yüzünden bölüm yorumuda yapamaz oldum:D

tabiki onların sevincini eleştirmiyorum varsın alsınlar beni ilgilendiren tek şey genco ve onun reytingi:img-wink:
dedim ya elimden geleni yaparım...eminim yalnızca dizifilm de yoktur bunu yapmaya gönüllü başka forum sitelerinde de koyu fanlar vardır..inş herkes dizisini sahip çıkar:good:

cidden reyting yüzünden yorumda yapamadık:icon_sorr

++ fizci aramıza hoşgeldin:good:

keremcem d
13-01-08, 16:11
Slm millet..
dünki bölüm gene süperdi ya..
basliyalim özge ahmetle..cook tatliydilar.. mualla ve sibel gelince ahmetin o hali fln cok güldürdü beni ya..
ama malesef küstüler yaaa:sad53::sad53::sad53:ahh ahh mualla simdiden basladi kayinvalidelíge..
Son sahne cok heyecanliydi ya.. bence pinar gidicek..
saten elveda deyip arkasini döndü yani kesin gider bence..
Cevdet beyde cok komikdi..ismeti kovmasi fln süüüperdi..iyice damatliga hazirladi kendini ya haha..
cüneyte dicek kelime yok..selinde anlasin artik yaa..
ayak üstü nasil yalan atti ya.. tarkanla ejderde hemen barissinlar..olmuyo böyle:sad53:

esra2
13-01-08, 16:43
arkadaslar bir genco fani degilim, ama size birsey diim, akliniz avrsa dizinize sahip cikin yoksa sonunuz bizim dizi gibi olur.. o yuzden dizimiz final yapip yayindan kaldirildi.. insallah sizin dizi oyle olmaz, ama bu gidisle siz boyle negatif giderseniz dizinizde ayni bizi dizi gibi olca!

~supergirl~
13-01-08, 16:49
bu bölüm çok güzeldi ama retinglere cok uzuldum :( muhtemelen yarısma yuzunden dustu reytingler bu kadar. menekse ile halil de sanırım bazı arkadasların dedigi gibi bizim reytinglerimizi almıs:( umarım yine bi yayın saati degisikligine giderler...

keremcem d
13-01-08, 16:52
reytingleri simdi ben gördüm..simdiye kadar bizim dizimiz hep ilk ücün arasindaydi..bir anda 8. ve 4. görünce sok oldum..
insallah düzelir..

citir-bebeq
13-01-08, 18:11
sLmm.. Genco benim hic kacirmadiim dizilerin arasinda:)
dunku boLuum choook guzeLdi..
ve REytingLeri Gorunce sasirdim biraz...
ins obuR hafta daha iyi OlUR;)

kıvanckerocu
13-01-08, 18:15
ya bu reyting işi bni çok üzdü zk ye benzemek istmeiyorum of ya...
bu kanal d varya:sad53:
dilek sen yazını nereye yolladın cnm bnde yollamak istiyorum...
genco bitemez...

citir-bebeq
13-01-08, 18:27
bilmiorum umarım reytingler düzelir...ve bitmez şu an öyle birşeyt yok ama belli olmuyo işte...:(

ins duzeliir ya of:(
bole birseyin yok olmazina cok sevindim.. ama dedin gibi birsey belli olmuyor Zk de aniden bitiridi o da hak etmedi bunuda bitirirlerse dicek birsey buLamam herhalde kanal d ye...

prozac24
13-01-08, 19:10
Uzun zamandır giremiyordum foruma netimde sorun vardı
merhabalar......
Dünkü bölüm yine her zamanki gibi çok güzeldi fakat pınara çok kızıyorum,yani babasının yaptığı yanlışın bedelini aşkını feda ederek pınarın ödemeye kalkışmasının kime faydası var?hem kendini hem gencoyu üzüyor ve zaten genco baban katil bile olsa ben seni seviyorum demişti pınarın bunu bile bile gencoyu üzmeye hakkı yok.
artık cüneytinde ne pislik olduğunun ortaya çıkması gerek bence.Tibet de artık kabullenmeli pınarın onu sevmediğini,birlikte olamayacaklarını.
Ahmete bayılıyorum-ahmet çok tatlı-onun gibi bir sevgilim olsun isterdim>özgeyle sürekli atışmasalar çok iyi olur ayrıca çok yakışıyorlar özgeyle.
ejderin konuşmaları,samimiyeti çok güzel,ejderde çok içten.dizinin izlenmesinde çok büyük etken.
Selin çok tiki ejderle yakışmıyorlar ama bu ejderi beğenmediğim anlamına gelmez.Ejderi seviyorum ve daha iyilerini hakettiğini düşünüyorum.
İlkenin kıskançlıkları beni çıldırtıyor.Gencoyu Pınardan uzaklaştırmak için elinden geleni yapıyor ama faydasız.Gencoya da bu durumda çok kızıyorum halen ilkenin ona karşı hissettiklerini göremeyecek kadar saf.
Diziye komiklik katan sibel ve cevdet bey.İngilizcesi koparıyor insanı birde cevdet beyin onu sevdiğini göremeyecek kadar saf.bu arada ben AHMETİ çok seviyorum.......

softec
13-01-08, 22:37
Merhaba, bende bazi bakiyorum reytinler düstümü dizinize sahip cikmalisiniz.Tibet ne kadar gurursus bir erkek inanamiyorum.:img-cool2

benimsin
14-01-08, 10:08
arkadaslar ya telas yapmayin retingler in durumu düzelir korkmayin ya
hemen bence kanal d bu yapimi kaybet mek istemez die düsünüyorum
retingler hakikaten düsük gelmis ama
düzelir insallah bu kdr üzülmeyin:img-wink:

sertekin
14-01-08, 12:27
arkadaslar ya telas yapmayin retingler in durumu düzelir korkmayin ya
hemen bence kanal d bu yapimi kaybet mek istemez die düsünüyorum
retingler hakikaten düsük gelmis ama
düzelir insallah bu kdr üzülmeyin:img-wink:

herkese selam
bence de dizinin reytingleri ileriki bölümlerde duzelecektir. Ama elimizden gelen ne varsa genco severler olarak yapmaya hazırız.
bu haftaki bölüme gelince herkes gibi mualla ve özge arasında geçen 1 kaynana muhasebesi sürerdi. Ahmet umarım bu duruma bir dur der. Aslında mualla hanım özgenin genconun kardeşi olduğunu öğrenirse araları hemen düzelir. Ilke herzamanki gibi gıcıktı. Bu bölümün en doğru lafı ejderden geldi. Gencoya kızları kaçırmayı teklif etti ya keşke kaçırsaydılar. Hem o zaman pınar gidemezdi. umarım gitmez yoksa dizinin tadı iyice kaçacak. Asıl reyting kaybı o zaman olur diye korkuyorum. Umarım senaristler saçmalamazlar. Merakla özeti ve tiyolari bekliyorum.

didemfener
14-01-08, 12:33
ben artık hiç birşey yapmak istemiyorum böylede gider reytingler size açıkca sölim.
menekşe kaç haftdan beri böle gitti biliyorsunzu kaldırma korkusu vardı kaldırılcaktı ve onun yerini biz aldık ve bizim korkumuz başladı artık.ben endişe içinde dizimi izlemek istemiyorum reytng korkusu yaşamakda istemiyorum..en kısa zamnda çözülsün yoksa çok kötü şeyler olcak ..

suee
14-01-08, 13:43
ben artık hiç birşey yapmak istemiyorum böylede gider reytingler size açıkca sölim.
menekşe kaç haftdan beri böle gitti biliyorsunzu kaldırma korkusu vardı kaldırılcaktı ve onun yerini biz aldık ve bizim korkumuz başladı artık.ben endişe içinde dizimi izlemek istemiyorum reytng korkusu yaşamakda istemiyorum..en kısa zamnda çözülsün yoksa çok kötü şeyler olcak ..

katılıyorum sana didemcim..endişe içinde izlemek istemiyorum ben gencomu:icon_sorr:icon_sorr

++ bölüm özetini ekledim arkadaşlar multi bölümüne okuyabilirsiniz :) benimde yorumlarım azzz sonnraa :)

didemfener
14-01-08, 13:48
katılıyorum sana didemcim..endişe içinde izlemek istemiyorum ben gencomu:icon_sorr:icon_sorr

++ bölüm özetini ekledim arkadaşlar multi bölümüne okuyabilirsiniz :) benimde yorumlarım azzz sonnraa :)

dilekcim sağol cnm özet için ben aradım ama bulamadım
ya bir ayaklanma başlatalım bir imza veye bir avatarla.burayı zaten ziyret ediyolar ve görüceklerdir
nerde 20.00 saatini okusam çok yanlış seçim demişler.
ve onlarında anlamalrı lazım ..

bölüm yorumum genco galiba uçağı durdurcak ama pınar babasını afetmicektir..
tibette olanlrı sölicektir necatiye.necatinin artık gencodan özür dilemesi lazım gidip.gencoda tabikide özgeyi seçcektir..:D

suee
14-01-08, 14:35
önemli deil didemcim ;) haklısın bende yorumları okuyorum kanalın sayfasında tabi 20.00 ı da destekleyenler var ama çoğunluk 22 den yani inşş düzelir durum yoksa çıldırıciğimmm :dito

bölüm özetine gelelim :)

Allahım ya zaten biliyoruz genconun yetiştiğini gördük gözümüzle:) lafı çevirip çevirip özet yazmışlar yani :D neseee en azından pınar gidiş nedenini açıklamış gencoya elde var 1 :img-wink:

iyi bari tibet işe yarar bişi yaptı sonunda..necati şimdi derdine yan:img-cool2

cüneyte gelince sen dinlen toparlanmana bak kaptan diyip en direk istikamet şirkete :img-cool2

yalnız ben son kısmı anlamadım...neden genco kankasıyla kardeşi arasında bir seçim yapmak zorunda kalsın ki:icon_whis

bir de ilkeden bahsedilmemiş özette hayret :)

fizci
14-01-08, 14:44
özet icin tesekkürler:good:...azda olsa meragimi gidermis oldum:img-yes:.
raitinglere gelince...bence fazla telas etmemek gerekir,genco öyle kolay kolay
silinecek bir yapim degil...
genco-ahmet-özge ücgenine gelirsek: bence genconun bu ise fazla karismamasi daha mantikli ama senaryo acisindan sanirim genco kardesinin tarafini tutacak:icon_whis

bide birisi su ilkeyi aradan kaldirsa ya....:icon_whis

suee
14-01-08, 14:53
özet icin tesekkürler:good:...azda olsa meragimi gidermis oldum:img-yes:.
raitinglere gelince...bence fazla telas etmemek gerekir,genco öyle kolay kolay
silinecek bir yapim degil...
genco-ahmet-özge ücgenine gelirsek: bence genconun bu ise fazla karismamasi daha mantikli ama senaryo acisindan sanirim genco kardesinin tarafini tutacak:icon_whis

bide birisi su ilkeyi aradan kaldirsa ya....:icon_whis

umarım kanal da öyle düşünüyordur...:good:

genco bence de bu ilişkiye fazla karışmamalı ama seçim yapma konusuna takıldım ben...taraf seçim derken taraf tutma mı kastediliyor acaba:icon_whis

bu arada cnm tek cümlelik msjlar yasak hoşbulduk msjını silersen ii olur hem başlık uyarı almaz hem de sen modlar tarafından :img-wink:

keremcem d
14-01-08, 15:09
slm millet..
aynen didemcigim san