Tüm Versiyonu Göster : Genco (Arşiv-7)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=43426
Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.
Saygılarımla
Dizi Film Moderatör
BERNA
didemfener 22-12-07, 19:47 başlığımız hayırlı olsun..
yeni bölümle yeni başlık süper oldu bu..
ewet dediğim gibi dilek..:D
biraz üzülcek ama ilkeyi üzmemesi lazım ya..
yeni başlık yeni bölüm hadi hayırlı uğurlu olsun tşkler berna1
anasayfaya geçtiğimiz günleri de görürüz inş dizi bitmeden...
didemcim çok sevindim cansının kabul etmesine hadi tüm ilkecilerin gözü aydın :) :)
darısı alpaya :) :)
saatler yaklaştıkça heyecanda arttı bende...genco pınar sahneleri görüccem daha ne isterim:)
didemfener 22-12-07, 20:02 ya dilekçim cansının başlığı yerlerde:D
en çok mrak ettiğim ilkenin durmu
pınarla gencoyu öle görünce dah abir kötü olcak ama neyse..
dilek biliyonmu..selen kabul etmemiş:D
yeni başlık yeni bölüm hadi hayırlı uğurlu olsun tşkler berna1
anasayfaya geçtiğimiz günleri de görürüz inş dizi bitmeden...
didemcim çok sevindim cansının kabul etmesine hadi tüm ilkecilerin gözü aydın :) :)
darısı alpaya :) :)
saatler yaklaştıkça heyecanda arttı bende...genco pınar sahneleri görüccem daha ne isterim:)
dilekçim öncelikle bozuldum demiştim ama benim boulmalarım önemsenecek şeyler değil(kendimi önemsemiyorum)ayrıca senaryona berbat demişmiyim diye sormuşsun valla bu ilkecan senaryolarına diyorsun :icon_whis
ya istemiyorum ben başlıkta gruplaşma filan
nayırrrrrr
zaten biz ilke team olarak pınar team e birşey demiyoruz ama pınarcılar:icon_whisyapıyorlar herşeyi
hem yani şöyle bişey var pınar ve genco öpüşürken ilke bön bön bakarsa bende gülerim ilkeye nolucak
bu arada anasayfa özlemlerimiz kabardı sanırım yine
bence biz anasayfaya geçemicaz:icon_sorr
berna1 başlık için teşekkürlerr:good:
gelelim bölüm yorumuna
bu bölüm istediğim tek şey cüneytin batması:img-pilot
KübraYasemin 22-12-07, 20:38 Herkese merhaba arkadaslar.
Yeni baslIk acIlmis, herkese hayIrlI ugurlu olsun.
Vallaha masallah güzel bir Bölüm bekliyor yine bizi.
Genconun fragmandaki o atlayIsInI dizide görmeyi sabIrsIzlaniyorum.
başlık hayırlı olsun:happy0064
uzun zamandır giremiyodum başlıga..
bu bölüm izlicem diziyi az kaldı zaten..
ya bu etek açma olayı da saçma yani ne biliyim gereksiz bi hareket,daha dogurus açışı cok komik zaten etegi kısaydı bi de böyle ufak bi parçasını yukarı kaldırmış,çok bişi olmamıştı yani:)onların kavgaları bile eglenceli oluyo ama bu konu ikisinin de damarı gibi:Dinsallah uzamaz..
ejdere olan sevgim sürekli artıyo bakalım bu bölüm neler olcak:icon_whis
genconun uçuşuna da bittim bu arada:D:D
Merhabalar herkese..:img-icecr
uzuun zaman sonra ilk kez bugün oturucam gencoyu izliycem.İnş. güzel bir bölüm olur.Fragmana göre baya heyecanlı olacağa benziyor.Genconun atladığı sahneyi ben de çok beğendim, eski bölümleri hatırlattı bana..:img-yes:
Son olarak herkese iyi seyirler, genco aşiret kankalarıma da selamlar..:img-wink:
merhaba arkadaşlar
gencoyu hep izliyorum ama buraya uzun zamandır yorum yapmadım. bu hafta çok heyecanlı olacak gibi geliyor. gencoyla pınar barıştı ne de olsa.
hepinize iyi seyirler
GenCo_PeLinSu 22-12-07, 21:39 Ayh öfh pınar geri çekildikçe tibet yapışıo deli oldum !:icon_whis
Cüneyt'te ayrı bi cins zaten! Durmadan arıyo:img-pilot
Allah'ım kimleri görüyorum? Yoksa eski arkadaşlar teker teker aşirete mi dönüyorlar? Hoşgeldin Rhapsody. Umarım sürekli girersin artık. Tabi zamanın olduğunda.
Yeni başlık hayırlı olsun.
Merhaba ecr'cim, hoşbulduk :img-wink: bu başlığa girdiğimde sizi görmek ne güzel.eskilerden pek fazla kişi gelmiyor artık sanırım.umarım daha fazla görüşürüz bundan sonra..:img-yes:
şu anda pınarla necati telefonda görüşüyorlar.necati çıldırmak üzere..:img-icecr
tibet her zamanki gibi gıcık, cüneyt ise ondan da gıcık:img-yes:
ahmetle özge çok şeker geldiler hele ahmet sne şimdi buna bişey giydinmi diosun die bi cümle kurdu çok komikti (:
ilkede baya kıskançlık yaratıo hade hayırlısı yani (:
kapı arası kaçamaklarda çok güsel di ya özlemişim bu sahneleri gerçekten (:
ıspanaklı börek vakası pınarın surat şeklini kaydırdır ): ilerki bölümlerd dah ne kıskançlıklar çıkıcak
ıp adresinde iyi akıl etti çocuk yani bölece bunuda çözecekler (:
ozenccc Geçmiş olsun cnm
ozenccc geçmiş olsun
önemli bişey değildi inşallah
bu arada etek krizi az önce izleiğimiz sahneler değil dimi
çok şekerdi özge
ve ilke
star yahu star
genco sıcacık poğaçalar getirdim deyip ıspanaklı böreğ ilave edince nasıl da bilirsin ne sevdiğimi deyişi süperdi o ne güzelliktir
öpüşme sahnesi çok rahatsız ediciydi:icon_whis
cimcime_7297 22-12-07, 22:11 :icon_whisahmetle özge çok şeker geldiler hele ahmet sne şimdi buna bişey giydinmi diosun die bi cümle kurdu çok komikti (:
ilkede baya kıskançlık yaratıo hade hayırlısı yani (:
kapı arası kaçamaklarda çok güsel di ya özlemişim bu sahneleri gerçekten (:
ıspanaklı börek vakası pınarın surat şeklini kaydırdır ): ilerki bölümlerd dah ne kıskançlıklar çıkıcak
ıp adresinde iyi akıl etti çocuk yani bölece bunuda çözecekler (:
ozenccc Geçmiş olsun cnm
bencede ilkenin kıskançlıklarını hiç çekemem bu aralar ne kadar uzun zamanlardır biz bu görüntüleri bekliyoduk şimdi ilkenin ve tibetin kıskanmasıyla hiç uğraşamam açıkçası ıspanaklı börek olayını bende farkettim pınara aldı tamam ilke üzerine atladı her sahnede eskiden arkadaş olduklarını hatırlatmasa olmaz :icon_whis
ilke çok sevimli ama ya yapmayın lütfen
hem pınara elbise bağoşlayacak
bakalım ıp adresinden bulacaklar mı
genconun ıp lafına hönk mimiğiyle bakması çok komikti:icon_whis
:icon_whis
bencede ilkenin kıskançlıklarını hiç çekemem bu aralar ne kadar uzun zamanlardır biz bu görüntüleri bekliyoduk şimdi ilkenin ve tibetin kıskanmasıyla hiç uğraşamam açıkçası ıspanaklı börek olayını bende farkettim pınara aldı tamam ilke üzerine atladı her sahnede eskiden arkadaş olduklarını hatırlatmasa olmaz :icon_whis
yani hatırlatma çatlar olmaz yani ne kdr kötü asıl sevdiğini başkasıyla görmek (çeken bilir):icon_whis
ilke şeker cnm ben seviom onu asıl ama ne olsun serde genco pınarlık var :img-wink:
özgenin bacağını açmasına gerek yok bence çnk kapalı bi yön göremedim ben açıkcası
ben bide özgenin abi die bağırdığı sahneyi görmek istiom öle demesi hoşuma gitti :img-yes:
cimcime_7297 22-12-07, 22:21 ay koptum şu sibelle iç hizmetler şefi cevdete ya bu yavaş yavaş sibele aşık mı oluyor ne iki arızalı çok tatlılar ya....
ay koptum şu sibelle iç hizmetler şefi cevdete ya bu yavaş yavaş sibele aşık mı oluyor ne iki arızalı çok tatlılar ya....
banada öle geldi aşık oldu bile hatta ne güsel tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali yani matraklarda :img-wink:
genco piyano çalarken pınarın bakışları çok tatlıydı Allahtan erkek değilim walla aşık olurdum bende orda
bu cüneyt varya sinirlerimi zıplatıo cidden ay böle bi insan olurmu yaa foyası ortaya çıkınca napcak çok merak ediom
Asu ile özgede yani muthiş show yaptı ahmet artık duyunca napcek
tibet sanırım artık anladı genco pınar ilişkisini :icon_whis
cüneyt yalakalık sınırlarını aştı.. :D
asu neyse de özge yapmasaydı iyi olurdu... ahmet çok kızacak :( ben olsam bende kızardım...
genco'nun piano çaldığı sahnede pınar çok tatlıydı.. ama yazık tibet pınarı aradı durdu maçta... :(
neyse, iyi seyirler herkese... bye
cimcime_7297 22-12-07, 23:04 banada öle geldi aşık oldu bile hatta ne güsel tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali yani matraklarda :img-wink:
genco piyano çalarken pınarın bakışları çok tatlıydı Allahtan erkek değilim walla aşık olurdum bende orda
bu cüneyt varya sinirlerimi zıplatıo cidden ay böle bi insan olurmu yaa foyası ortaya çıkınca napcak çok merak ediom
Asu ile özgede yani muthiş show yaptı ahmet artık duyunca napcek
tibet sanırım artık anladı genco pınar ilişkisini :icon_whis
bencede sibel ve iç hizmetleri şefi cevdet bey tam birbirlerine göre birde sibele kur yapıyor ya...
cüneyti başından beri hiç sevmedim bazen şu hemcinslerimi anlayamıyorum niye bu kadar saf oluyoruz ya selin nasıl görmüyor şu cüneytin gerçek yüzünü yada pınar yada tibet neden görmüyor ya ama süpürmen gencom halletti hepsini canım ya
O değil Cüneyt'in suçlu olduğu yine ortaya çıkmayacak Ejder hapisten çıkacak o eleman hapse girecek Cüneyt'in adını polislere vermediği için Cüneyt yırtacak.
Bu arada Genco Ahmet arasında bir tartışma yaşanacak gibi.
ben bişi sorcm necati genconun bulduğunu biliomu suçluyu yani tolgayı onun bulduğunu
genco ile ahmetin arasında baya bi soğuk rüzgar esicek gibi
cimcime_7297 22-12-07, 23:17 O değil Cüneyt'in suçlu olduğu yine ortaya çıkmayacak Ejder hapisten çıkacak o eleman hapse girecek Cüneyt'in adını polislere vermediği için Cüneyt yırtacak.
Bu arada Genco Ahmet arasında bir tartışma yaşanacak gibi.
ya tartışma yaşanmadan ahmet herşeyi anlatsa gencoya çok güzel olacak ya çünkü genco özge-ahmet ilişkisine karşı değil ve bunu ahmette öğrenmeli ama cesareti yok ya.
sanırım özge ahmet ilişkisi bitti
özgenin tavır yapma sırası
kıskançlık dozajı iyi ayarlansaydı keşke
sibel müthiş gaf yaptı
sibel demişken cevdetle olan diyalog ve masanın altına gizli kamera var mı diye bakması süperdi
çok güldürdü beni
daha sonra gelelim örümcek adama
valla ürperdim ben
klay zıplanacak bir boşluk değildi orası
ama kurtardılar cüneyti olmaz böyle şey yaa
bir de hazır örümcek adam demişken
Allah ım sana şükürler olsun
kaç bölümdür düşen alpay atalan performansı
pınara gülümsemesi ve arından gelen sahnelerle düzeldi
şükürler olsun
ama bölümün en iyileri hazal ve orhandı
ama üzüldüm ayrılmalarına ya
Burda ne olursa olsun Genco haklı.Sonuçta o kız onun kardeşi.Ahmet ne kadar sevdiği dostu olursa olsun benim kardeşimi kim kırarsa ben de onun kalbini kırarım.Çoğu üyemizin aksine ben Özge'nin yaptığını gayet doğru buluyorum.Arkadaşları için tepki göstermeleri ve bunu dozunda yapmaları gayet hoş.
cüneyt yalakalık sınırlarını aştı.. :D
asu neyse de özge yapmasaydı iyi olurdu... ahmet çok kızacak :( ben olsam bende kızardım...
genco'nun piano çaldığı sahnede pınar çok tatlıydı.. ama yazık tibet pınarı aradı durdu maçta... :(
neyse, iyi seyirler herkese... bye
Jnm bence buna geri kafalılık denir alınma ama en olsam bende yapardım
Hem Asu neysede özge demeni anlamadım ben :img-pilot
Genco nasıl atladı ama :P
Evet pınar çok tatlıydı.
ERKAK MİLLETİ HEPSİ AYNI VALLA :img-pilot
özge orasını burasını göstermediki ben ahmete bir tokat basmıştım
orasını burasına açmak dediğinde
evetttt muya gencoyu gururla sundu :)
ee biz de gururla izledik kardeşimm :)
bölüm başı beklenen hareketti zaten onu geçiyorum.tibet yine ümitlendi ayrı mesele.
gelelim başlıca konuya ilke zaten gıcık oluyordum daha da bi oldum...:img-cool2:img-cool2
Allahım pınara yapılan her jesti bi insan nası kendi üstüne alınır ki her defasında:img-cool2...pınara eve geldiğinden beri sen kıyafetini sorma genco gelince sor ba ba ba ba baaaaa:img-polic
hem pınarın en sevdiği börek ıspanaklı börek sen nerden çıktın..bi kere genco senin gözüne baka baka mı dedi bunu...:img-cool2
ben genco-pınar sahnelerine bayıldım..ama doyamadım...yafs ne tatlılar canlarım benim...:img-in_lo
genco piyano çalarken pınarın onu seyretmesi süperrdi:img-in_lo..tibet anlasın artık cnm..derin var sadece onun yanında kıymetini bilsin..:icon_whis
aslan genco bu işe de el attı halletti çok şükür...tarkan ın desturrr dediği sahnede koptum :img-hyste
yorumdummm yahu diğer yorumlar azzz sonraaa :)
Yok abi bu senaryo böyle uzar gider. Nasıl ki sakızı ne kadar uzatırsak uzatırız, dizimizde öyle uzar gider.
Cüneyt gene iyi bir arkadaşa sahipmiş. Adam orada dansöz eğlendirsin sen kalk onsuz hapse gir. Nasıl yırtar ya? Ya uzattıkça uzatıyorlar. Hani zaten dizinin eski kalitesi kalmadı. Bari kalan kaliteyi de düşürmeyin.
Ne zamana kadar izleyeceğiz Cüneyt'in pisliklerini? Anlamıyorum. Gene adam şerefsizliklerine devam edecek, gene birileri onun yerine hapse girecekler. Genco da tam bir şey öğrenmedi.
Senaryo ve senaristten nefret ediyorum. Ahmet ile Özge'yi ayırmadıkları kaldı, onu da yaptılar. Sırf konu darlığı çekilmesin, reytingler düşmesin, para kaybedilmesin diye yapmadıkları şey kalmadı.
Biz Özge-Ahmet çifti için bir bakıma izliyoruz. Ne diye o sahneyi eklediler anlamış değilim. Ha Genco ile Ahmet'in konuşması için mi? Başka şeyler de yazabilirlerdi.
Ama onlar bunu tercih ettiler.
Umarım Ejder, Tarkan'ı affeder. Daha doğrusu öğrenir suçluyu. Gelecek bölüm sıkı bir dostluk bekliyorum ben, onlardan.
~supergirl~ 22-12-07, 23:21 merakta bırakıcak bi son oldu bence.genco ahmete nasıl bir tepki vericek merakla bekliyorum.ahmet bi de öyle özge ağlarken gitmesine de izin verdi diye daha da çok kızabilir:icon_whis şu cüneyt de işin içinden böyle sıyrıldı ya!! bir şekilde öğrenilmesi lazım hiçkimse de ondan şüphelenmiyor..artık iyice saçmalar her şeyden de aklanıyo birileri genco falan şu işin ucunu bırakmasa da öğrenseler cüneytin ne mal olduğunu...pınara da diyecek söz yok daha ne kadar bekleyecek acaba:icon_conf
ben bişi sorcm necati genconun bulduğunu biliomu suçluyu yani tolgayı onun bulduğunu
genco ile ahmetin arasında baya bi soğuk rüzgar esicek gibi
yok yok bilmiyo ama gelecek bölüm öğrenecek bence...hem tibet hemde necati iice gıcık kapacaklar gencoya:img-cool2ama genco ailenin diğer üyelerinin gönlünü kazanacak:good:
genco kardeşinin protestosunu destekledi..şimdi çoğu kişi ahmeti kınayacak belki ama onun da yapısı bunu gerektiriyor:icon_whis
Yine güzel bir bölüm izledik.Öncelikle belirtiyim Cüneyt bu hafta daha bi forma girmiş.Onu görünce içimden küfretmek geliyor.Yazık Selinde hala ona sevgilim diyebiliyor.Bide utanmadan sarılıyor o uyuz,Seline.
Cdden kazandığı yetmedi şimdide Tibetin mallarına göz dikti adi.Tibette kafayı hiç çalıştırmıyor ki.Her işini ona emanet ediyor.İlerde cezasını çok ağır ödeyecek.
Pınarın tercihinin Tibet olacağını tahmin etmiştim.Ona daha fazla üzüntü vermemek için böyle yaptı ama her geçen dakika işleri daha geri dönülmez bir hale getiriyor.
evet dilek tarkanın destur demesi süperdi
bu arada ne konuşacaklar bakalım merak ettim
ya bir de ilkenin giysin diye seline verdiği elbiseyi pınar çalmış:icon_whis
ama yeter artık ya 24 bölümdür cüneyt karakterine sabrediyoruz
yeterr
atın şunu hapse 2 katı daha sinirini getirin ama gitsin artık bu karakter
çok fena sıktı
özge de de ne hafıza varmış
hatırladı hemen adresi
o sırada özge ahmet didişmesi çok güzeldi
ama hepsi anı olarak kalacak sanırsam:sad53:
Jnm bence buna geri kafalılık denir alınma ama en olsam bende yapardım
Hem Asu neysede özge demeni anlamadım ben :img-pilot
Genco nasıl atladı ama :P
Evet pınar çok tatlıydı.
ERKAK MİLLETİ HEPSİ AYNI VALLA :img-pilot
özge orasını burasını göstermediki ben ahmete bir tokat basmıştım
orasını burasına açmak dediğinde
cnmm çok geçmiş olsun...takma kafana yaraları onlar geçer sen ciddi birşey olmasında..tekrar çok geçmiş olsunnn:img-wink:
genco süper atlayış yaptı walla...ne cesaret ama...alpayın tüm sahneleri süperdi bu bölüm..hayran kaldım her zamanki gibi.:good:
+
orkestra provasında klarnetçi çocuk ne dedi öyle yaw:img-cool2yok kaçırma bu kızı fln die saçmaladıı:img-pilot(ilkeden için)
bu bölüm sıkılmadım valla
aferin senaristlere
sadece cüneytin kurtulması sinir etti
o çinli midir japonmudur neyse onlarda ne gözleri açıldı hele gözlüklü olanı armut bekleyen ayı gibi:img-hyste
ilkeden bahsedelim mi
harikaydı bu bölüm
inanılmaz seimliydi
genco ve pınar öpüşürken ki kirpik kıpraştırmasına bayıldım
selini okula göndermesine
her ne kadar o esmer fettan kötü fikir olduğunu iddia etsede bir eğitimci her durumda okula gitmeyi savunmalıdır
yumurta yandı diye koşması çok sevimliydi
gruba yurtdışı ve sponsor haberini verirken
ve ordaki saksafoncu mu klarnetçi mi her kimse
onun gencoya tavsiyesi süperdi
ama burun kıvırdı beyefendi
cuneyt artik çok olmaya basladi ya bu kadar olmazki artik biri hadini bildirsin suna bu bolum tarkanin oyunculugu superdi bence ozelikle sefanin dukanindaki sahnedesindeki oyunculugu superdi tebrik ediyorum BURAK DEMIRI bu guzel oyunculugundan dolayi digerleride iyidi ama tarkan bir baska oynamis ahmet genco artik ozge meselesini konusunlar haftaya çok uzadi cunku
cimcime_7297 22-12-07, 23:27 evet dilek tarkanın destur demesi süperdi
yeterr
çok fena sıktı
hatırladı hemen adresi
cüneyt konusunda çok doğru söylesin ne biçim bir insan çözemedim ya neden herkes inanıyo bu şeker surat ya anlamadım gitti genconun bu cüneytin bütün pisliklerini oratya çıkartması lazım yoksa tv den çekip tenhada kıstırıp boğacam ben bu şeker suratı dayanamıyorum artık :img-yes: :img-yes: :img-yes:
yeterr
çok fena sıktı
hatırladı hemen adresi
Genco ile Pınar'ı ayırdılar yetmedi. Şimdi de bizimkileri ayırdılar. Umarım anılarda kalmaz. Özge, Ahmet'i zor affeder. Ahmet de sözünden dönmez.
Genco bile kızı tebrik etti. Tamam, sevgilin. Ben de olsam aynısını yaparım ama o kadar da ağır girişmezdim olaya.
Umarım Genco ile Ahmet'în konuşması etki eder de Ahmet yumuşar. Gelecek bölüm hem gizli gizli buluşan bir çift, hem de ayrı, dargın olan bir çift görmek istemiyorum.
yeterr
çok fena sıktı
hatırladı hemen adresi
eet sonu baya ilginç bitti...ama ben genconun vay sen benim kardeşime nasıl böyle davranırsın gibi konuşmalar yapacağını sanmıyorum..makul davranacaktır.sonuçta ahmetin nasıl bir insan olduğunu biliyor..açıkçası özge-ahmet olayında benim kafam rahat ne yaşanmış olursa olsun onlar ayrılmayacaktır.genco kardeşimden ayrıl da demeyecektir.:img-wink:ama ahmete sakladığı için kızacaktır ayrı mesele:img-wink:
cevdetle sibel sahnesi de çok güzeldi yafs:img-hystegaribim cevdet sandıki sibel annesinden izin alıp onunla görüşmeye başlayacak:)ama sibelin niyeti annesine cevdeti söleyip hayırlı bir kısmet bulmasına yardımcı olmak..üzüldüm cevdete yafs:icon_whis
bence o tolga arkadaşını koruyacak bir tip diil..cüneyti ele vereceğini düşünüyorum.o yüzden cüneytin foyası en fazla 1 bölüme çıkar:icon_whis
Genco ile Pınar'ı ayırdılar yetmedi. Şimdi de bizimkileri ayırdılar. Umarım anılarda kalmaz. Özge, Ahmet'i zor affeder. Ahmet de sözünden dönmez.
Genco bile kızı tebrik etti. Tamam, sevgilin. Ben de olsam aynısını yaparım ama o kadar da ağır girişmezdim olaya.
Umarım Genco ile Ahmet'în konuşması etki eder de Ahmet yumuşar. Gelecek bölüm hem gizli gizli buluşan bir çift, hem de ayrı, dargın olan bir çift görmek istemiyorum.
ya ahmet yumuşasa nolucak
özge kızdı asıl onun sinirlerini toparlamak lazım
hem bu konuşma sahnesiyle de şu saçma gencodan saklama işi sona erer
bakalım orda performansları nasıl olacak
inşallah alpay atalan yine bu bölümün 2.yarısı gibi iyi oynar
1.yarısı gibi oynarsa izlenmez o sahne
teke tek diyaloglarda olay oyuncuda bitiyor
nazar değmesin alpaya
genco süper atlayış yaptı walla...ne cesaret ama...alpayın tüm sahneleri süperdi bu bölüm..hayran kaldım her zamanki gibi.:good:
orkestra provasında klarnetçi çocuk ne dedi öyle yaw:img-cool2yok kaçırma bu kızı fln die saçmaladıı:img-pilot(ilkeden için)
Evet Genco yine yaptı yapacağını.Bi kerede kötü bi iş yaptığını görsem deve kesecem valla:img-nyam:Melek gibi adam:icon_ange
Orkestracı çocuğun kafasındaki vidalar biraz oynamış hakkaten.Pınarla Genconun aşkından haberi yok herhalde.
İLK AŞKIM_MERVE 22-12-07, 23:35 bu bölüm güzeldi..
biraz yarım izledim..
HEP İZLEYEMİYORUM...
ben merve..bu arada..buraya ilk defa yazıorum..
ÖZGENİN GENCOYA ''ABİ'' demesi süperdi..:img-yes:
yhaa ama genco nasıl atladı...off muhteşemdi walla..
fakat yüreğim agzıma geldi...:img-yes:
eet sonu baya ilginç bitti...ama ben genconun vay sen benim kardeşime nasıl böyle davranırsın gibi konuşmalar yapacağını sanmıyorum..makul davranacaktır.sonuçta ahmetin nasıl bir insan olduğunu biliyor..açıkçası özge-ahmet olayında benim kafam rahat ne yaşanmış olursa olsun onlar ayrılmayacaktır.genco kardeşimden ayrıl da demeyecektir.:img-wink:ama ahmete sakladığı için kızacaktır ayrı mesele:img-wink:
ben senaristlerden iyi bir sahne bekliyorum
açıkçası genco ahmet konuşmaları hep güzel oluyor
dediğin gibi genco ne diyosun napıyosun sen filan diye çıkışmaz ahmete
felsefik yaklaşır sakince filan
o sahnedeki tek korkum alpayın performansı olacak zaten
gelecek bölüm en iyi reyting unsurlarından biri olacak:img-icecr
bu arada hazır 150 sn ye takılmışken
diziyi 22.30 da başlatan zihniyete sevgilerimi sunar
son yıllarda türk sanat musikisinin en güzel en şahane eserlerinden usta sanatçı ismail yk nın Allah belanı versin şarkısıyla teşekkür etmeyi bir borç bilirim
bana ne maskeli beşlerden ya
ben gencomu istiyorum
bu bölüm sıkılmadım valla
aferin senaristlere
sadece cüneytin kurtulması sinir etti
o çinli midir japonmudur neyse onlarda ne gözleri açıldı hele gözlüklü olanı armut bekleyen ayı gibi:img-hyste
ilkeden bahsedelim mi
harikaydı bu bölüm
inanılmaz seimliydi
genco ve pınar öpüşürken ki kirpik kıpraştırmasına bayıldım
selini okula göndermesine
her ne kadar o esmer fettan kötü fikir olduğunu iddia etsede bir eğitimci her durumda okula gitmeyi savunmalıdır
yumurta yandı diye koşması çok sevimliydi
gruba yurtdışı ve sponsor haberini verirken
ve ordaki saksafoncu mu klarnetçi mi her kimse
onun gencoya tavsiyesi süperdi
ama burun kıvırdı beyefendi
wallahi can bende saniye sıkılmadım bu bölümde...çok beğendim..bence birçok izleyiciyi kendine çekmeyi başardı tekrar:img-wink:ama hakettiği reytingi bu akşam alacak mı diye sorarsanız onda şüpheliyim:icon_sorr
ilkeden bahsedelim tabi..kendisi kıskanç bir insan olup sevenlerin arasını bozmaya da meyilli bir şahsiyet:img-cool2
yok yok yok olmuyor ilke onu sevmem için hiçbir şey yapmıyor kusura bakmasın kimse bence artık anti-ilke imzasının vakti geldi gibiiii:icon_whis
orda ben kızdım klarnetçiye çok beğendiysen sen kaçırma kardeşim:img-cool2genconun gönlü kapalı anlayın artık bunu sen de anla o ilke de anlasın:img-cool2
wallahi can bende saniye sıkılmadım bu bölümde...çok beğendim..bence birçok izleyiciyi kendine çekmeyi başardı tekrar:img-wink:ama hakettiği reytingi bu akşam alacak mı diye sorarsanız onda şüpheliyim:icon_sorr
ilkeden bahsedelim tabi..kendisi kıskanç bir insan olup sevenlerin arasını bozmaya da meyilli bir şahsiyet:img-cool2
yok yok yok olmuyor ilke onu sevmem için hiçbir şey yapmıyor kusura bakmasın kimse bence artık anti-ilke imzasının vakti geldi gibiiii:icon_whis
orda ben kızdım klarnetçiye çok beğendiysen sen kaçırma kardeşim:img-cool2genconun gönlü kapalı anlayın artık bunu sen de anla o ilke de anlasın:img-cool2
o saatte başlayan diziyi kim izlicek yahu
ancak bizim gibi gencocular
ama bayram tatil filan
belkide etkilemez
aa olur mu çok tatlıydı ilke bu bölüm
aştı sempatiklikte kendini
hem pınara zeytin dalı uzattı ama esmer fettan kabul etmedi dalı kırdı:hıh
aa olur mu
o klarnetçi biliyor işi
anlıyor aşktan:img-icecr
Bu bölüm Özge gene çok güzeldi ve özeldi. Oyunculuğu gene iyiydi. Bakalım ne zaman Genco'nun abisi olduğunu öğrenecek?
İkili konuşmalarda herşeyin oyuncuda bittiği doğru. Eğer orada eskisi gibi performans sergilerse daha iyi yansıtılır o konuşma. Eminimki Genco, Ahmet'e "Özge benim için çok önemlidir" diye başlayacak konuşmasına.
Konuşmayı merak ediyor değilim. Klasik şeyler konuşulacak. Özge sana emanet, o benim canım, onu üzme, onu üzersen karşında beni bulursun, ben, onu çok seviyorum,..., gibi cümleler kurulmazsa ben de ecr değilim. (:
Cansın Özyosun'a pek replik yazılmadı bu bölüm. Belki de replikler eşit dağıtıldığı için biraz az gördük onu. Umarım haftaya daha da fazla görürüz onu.
Evet Genco yine yaptı yapacağını.Bi kerede kötü bi iş yaptığını görsem deve kesecem valla:img-nyam:Melek gibi adam:icon_ange
Orkestracı çocuğun kafasındaki vidalar biraz oynamış hakkaten.Pınarla Genconun aşkından haberi yok herhalde.
aynen aynen...kanatsız uçan bir melek o :img-hystene atladı ama walla helal olsun...:happy0064
genco-pınar aşkı efsane olmuş millet de gencoya kız tavsiye ediyor bu ne iştir bırakın bu deli saçmalarını :)
ben senaristlerden iyi bir sahne bekliyorum
açıkçası genco ahmet konuşmaları hep güzel oluyor
dediğin gibi genco ne diyosun napıyosun sen filan diye çıkışmaz ahmete
felsefik yaklaşır sakince filan
o sahnedeki tek korkum alpayın performansı olacak zaten
gelecek bölüm en iyi reyting unsurlarından biri olacak:img-icecr
bu arada hazır 150 sn ye takılmışken
diziyi 22.30 da başlatan zihniyete sevgilerimi sunar
son yıllarda türk sanat musikisinin en güzel en şahane eserlerinden usta sanatçı ismail yk nın Allah belanı versin şarkısıyla teşekkür etmeyi bir borç bilirim
bana ne maskeli beşlerden ya
ben gencomu istiyorum
ben süper bi sahne olacağına inanıyorum açıkçası....senaristler kimi zaman bizlere istediğimiz sahneleri veremediler ama çok ii oldukları alanlarda var dediğin gibi genco-ahmet konuşmaları:good:
ne güzel söyledin be cancım:good:22.30 a kadar neyle oyalanıyım bilemedim geçmedi bir türlü zaman.lütfen duyarlı olunuz:img-cool2
Senaristleri anlamakta bazen güçlük çekiyorum.Babası ölmüş bir insanın evine pizzalarla gidilirmi yaw.Çok garip.Tibette herşeyi normal karşılıyor maşaallah.
Diziye sonradan giren Başak ve İlayda da uyuz çıktılar.Zaten öylelerdi ama bugün baya sınırı aştılar.Hele Başak denen cadının Tibete sulanması yok mu.Cüneytle ikisini Boğaziçi köprüsünde sallandırmak gerek.
aynen aynen...kanatsız uçan bir melek o :img-hystene atladı ama walla helal olsun...:happy0064
genco-pınar aşkı efsane olmuş millet de gencoya kız tavsiye ediyor bu ne iştir bırakın bu deli saçmalarını :)
ben süper bi sahne olacağına inanıyorum açıkçası....senaristler kimi zaman bizlere istediğimiz sahneleri veremediler ama çok ii oldukları alanlarda var dediğin gibi genco-ahmet konuşmaları:good:
ne güzel söyledin be cancım:good:22.30 a kadar neyle oyalanıyım bilemedim geçmedi bir türlü zaman.lütfen duyarlı olunuz:img-cool2
evet ya 22 30 da başladı dizi
olmaz böyle
bu arada dilek kırıcı oluyosunuz yaa:icon_sorr
Bu bölüm Özge gene çok güzeldi ve özeldi. Oyunculuğu gene iyiydi. Bakalım ne zaman Genco'nun abisi olduğunu öğrenecek?
Cansın Özyosun'a pek replik yazılmadı bu bölüm. Belki de replikler eşit dağıtıldığı için biraz az gördük onu. Umarım haftaya daha da fazla görürüz onu.
ya özge çok güzledi tabiiki
bu arada özge demişken
ben bişeyi saçma buldum:img-cool2
şimdi protesto ediyorlar ya ece de sanırsam çorağ var fln ama özge mini etek giymiş niye kendini daha fazla açmaya çlışıyor ki
saçma:icon_whis
bu arada o ecenin sevgilisi olmaya çalışan kim ya
uyuz birine benzettim
cansına gelirsek
senaristler dışlıyor onu
hep o esmer fettan yüzünden
jenerikte de çok arkada zaten
edit:dilekçim yapın anti ilke imzası
hatta anti can da yapın
Dilekçim kanallar reytingin kurbanı olmuşlar. Bir kanal sinema koyunca, diğeri reytingim düşecek korkusuyla başka bir film koyuyor. Bakalım kaçıncı yüzyıla kadar devam edecek bu çağdışı düşünce?
İzleyicinin memnuniyetini düşünürlerse o zaman daha da izlenirler. 22.30 gerçekten çok geç bir dizi için. 21.50'de başlamalı esasen. M.Beşler artık reytingleri kırmıştır. Yoksa Doğan abinin kellesini kıracam. Hele bir reytingte başarılı olmasın şu MB, o zaman gösteririm isyanı.
o saatte başlayan diziyi kim izlicek yahu
ancak bizim gibi gencocular
ama bayram tatil filan
belkide etkilemez
aa olur mu çok tatlıydı ilke bu bölüm
aştı sempatiklikte kendini
hem pınara zeytin dalı uzattı ama esmer fettan kabul etmedi dalı kırdı:hıh
aa olur mu
o klarnetçi biliyor işi
anlıyor aşktan:img-icecr
gerçek bir gencocu dizisini yalnız bırakmaz jeneriği duyduğu anda koltuğa yapışır reklamlarda bile bekler :) :)ben gerçek gencocuların diziyi izlediğine eminim deeeee sinemaya gitmeyi tercih etmeyip de filmin tvye düşmesini bekleyen kitlenin filmi izleyerek reytingini tavan yapacağını düşünüyorum o yüzden hakettiği reytingi alamaz belki diyorum:icon_whis:icon_whisyoksa uzun zamandır izlediğim en güzel bölümlerden biriydi bence:img-wink:
ilke tabiki sen gibi bir ilkeciye tatlı gelecek:)bana da acımsı bir tat verdi.ilke zeytindalı mı uzattı sanıyorsun:icon_whisbence içten içe kıskandığı anlaşılmasın diye plan yaptı pınara iyi göriniyim dost eli uzatıyım hemde karalayım gencoya diye:img-cool2:img-pilot
klarnetçi ne anlar yahuuu:icon_whis
GenCo_PeLinSu 22-12-07, 23:46 Yürü Genco kim tutar seni! :happy0064:img-pilot
Süperdi ya..! Özellikle özge ve ahmet sahneleri çok hoşuma gitti...
Ve dilekcim eğer anti-ilke imzası yaparsan benide eklemeyi unutmaa... :img-pilot
çok güzel bir bölümdü. tarkana çok üzüldüm. ağladı bi de. çok güzel oynadı ama. ejdere az yazmışlar bu bölüm.
genco nun olgun tavrına hayran oldum ama bi okadar da tibetin hastalıklı tavrına sinir oldum.
hele cüneyte deli oldum
ahaha her duyguyu yaşamışım meğer :)
evet ya 22 30 da başladı dizi
olmaz böyle
bu arada dilek kırıcı oluyosunuz yaa:icon_sorr
ya özge çok güzledi tabiiki
bu arada özge demişken
ben bişeyi saçma buldum:img-cool2
şimdi protesto ediyorlar ya ece de sanırsam çorağ var fln ama özge mini etek giymiş niye kendini daha fazla açmaya çlışıyor ki
saçma:icon_whis
bu arada o ecenin sevgilisi olmaya çalışan kim ya
uyuz birine benzettim
cansına gelirsek
senaristler dışlıyor onu
hep o esmer fettan yüzünden
jenerikte de çok arkada zaten
edit:dilekçim yapın anti ilke imzası
hatta anti can da yapın
naptımm yine ben yafs :dito :dito forumdaşım can kişisel olarak algılama şu ilke olayını ben ilkeye gıcığım sana deil:img-wink:
asunun sevgilisi özgenin kuzeni berkay tanımadın mı :)
Aklıma birden IP nosu geldi. Adamlar tak diyerek buldular Ip nosunu. Hele İsmet, sanırım CIA'den mezun. Bir ıp nosunu öğrenmek bu kadar mı basit?!
Reyting bence de düşecektir ama fazla değil. Z.Koca'nın alamadığı reytingi MB alacaktır büyük ihtimalle.
Umarım fazla düşmez reytingler.
Senaristleri anlamakta bazen güçlük çekiyorum.Babası ölmüş bir insanın evine pizzalarla gidilirmi yaw.Çok garip.Tibette herşeyi normal karşılıyor maşaallah.
Diziye sonradan giren Başak ve İlayda da uyuz çıktılar.Zaten öylelerdi ama bugün baya sınırı aştılar.Hele Başak denen cadının Tibete sulanması yok mu.Cüneytle ikisini Boğaziçi köprüsünde sallandırmak gerek.
aman boşver tibeti başağı ilaydayı filan
alsınlar tibeti paşa paşa kullansınlar
gerçi bu bölüm babasını ölümüyle ilgili ailesinin resmine bakıp yaptığı konuşma içimi cız ettirdi:icon_sorr
Siz Maskeli Beşlerden bahsedince bende biraz reyting dosyasını deştim.'007 Mayıs ayından oranlar buldum.Fena sayılmaz rakiplere göre.
A/B
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 12,30 33,40
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,40 23,60
3 MASKELI BESLER ''INTIKAM PESINDE'' (T.S) [ KAND 6,10 16,90
Total
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 13,80 38,00
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,40 23,00
3 MASKELI BESLER ''INTIKAM PESINDE'' (T.S) [ KAND 5,80 15,60
ANTİ_İLKE imzası için bir kişi daha
naptımm yine ben yafs :dito :dito forumdaşım can kişisel olarak algılama şu ilke olayını ben ilkeye gıcığım sana deil:img-wink:
asunun sevgilisi özgenin kuzeni berkay tanımadın mı :)
ya biliyorum tabiki dilekçim bana gıcık olmadığını da
ben hiç anti pınar diyormuym
en fazla esmer fettan diyorum yani:icon_whis
yaa ben o bölümü izlememiştim ki
:icon_sorr
şu ahmeti kıskandırdığı dimi:icon_whis
hmm tanışmış olduk berkay efendiyle:img-pilot
Yürü Genco kim tutar seni! :happy0064:img-pilot
Süperdi ya..! Özellikle özge ve ahmet sahneleri çok hoşuma gitti...
Ve dilekcim eğer anti-ilke imzası yaparsan benide eklemeyi unutmaa... :img-pilot
kimse tutamaz onu..genco başka bir olgu cnm:) :)herkesten geçti artık o:)
benimde özge ahmet çekişmeleri hoşuma gitti ama sonuncusu hariç:icon_whis
cnm liste olayıyla yarın ilgilenicem forum yarın kendine gelir hatta imza-avatar bölümene duyuru yazacam..ama aklımdasın:img-wink:
çok güzel bir bölümdü. tarkana çok üzüldüm. ağladı bi de. çok güzel oynadı ama. ejdere az yazmışlar bu bölüm.
genco nun olgun tavrına hayran oldum ama bi okadar da tibetin hastalıklı tavrına sinir oldum.
hele cüneyte deli oldum
ahaha her duyguyu yaşamışım meğer :)
tarkanın bölüm başı performansı süperdi...kral arkadaşmış vesselam:happy0064gelecek bölüm gerçekler ortaya çıkınca ejderi görecez bakalım:icon_whis
"Her ölüm erken ölümdür."
diyince birden irkildim. Adam öyle bir konuştuki ruhum ürperdi. Hakikaten iyi yazmışlar orayı.
Bir de bizim Kepçe Müzik (nerden bizim oluyorsa) yeni bir beste yapmış. Müzik çok hoşuma gitti. Karelere de iyi oturtmuşlar yeni müziği.
yaa imza yapmaktan anlayan biri anti pınar yapsın
bu arada burda imzalardan bahsetmeyin mesajlar silinir:good:
ya biri anti pınar esmer fettan imzası yapsın ya:img-cool2
bu arada bu cüneyt işi biliyor
pratik zeka
gördü resmi direkt pavyona
ama yeter sıkıldım cüneytten
yeni oyuncular filan gelsin
derinde çok güzeldi yine
ama çok arkadaydı
Siz Maskeli Beşlerden bahsedince bende biraz reyting dosyasını deştim.'007 Mayıs ayından oranlar buldum.Fena sayılmaz rakiplere göre.
A/B
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 12,30 33,40
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,40 23,60
3 MASKELI BESLER ''INTIKAM PESINDE'' (T.S) [ KAND 6,10 16,90
Total
1 KURTLAR VADISI PUSU [NET] SHOW 13,80 38,00
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,40 23,00
3 MASKELI BESLER ''INTIKAM PESINDE'' (T.S) [ KAND 5,80 15,60
ANTİ_İLKE imzası için bir kişi daha
hmm tşkler azizoz...yani ben eminim 1.olcağına en azından 2. daha fazla da düşmez.:img-wink:
neyseki geçici bir durum:icon_whis
ya biliyorum tabiki dilekçim bana gıcık olmadığını da
ben hiç anti pınar diyormuym
en fazla esmer fettan diyorum yani:icon_whis
yaa ben o bölümü izlememiştim ki
:icon_sorr
şu ahmeti kıskandırdığı dimi:icon_whis
hmm tanışmış olduk berkay efendiyle:img-pilot
tamam demiyorsun:icon_whisama bende içimdeki anti ilkeci dileği susturamıyorum imza yap diyip duruyor :)tepkimi ortaya koymam lazım
hmm hatırladımm izlememiştinn sen:icon_whis
böylece tanışmış oldun:img-icecr
MB'nin reytingleri iyiymiş. Ama bu "tv'de ilk kez" olduğu için daha fazla izlenecek. Nedense yurdum insanı tv'de ilk kez yazısını görünce apışıp kalıyor filme.
Genco bir sürpriz yapar da geçerse iyi olur valla. Ama biraz zor görünüyor.
Sorma Cancım, sorma. Yav kıl oldum resmen adama. Adam bile değil. Ben tam kurtulduk, Selin de izler umarım, dedim ki Tolga ona aşık olduğum için yaptım, dedi.
Valla çıldırdım. Yeter be, artık Cüneyt'i görmek istemiyorum.
En iyisi biz de bacaklarımızı açalım Can, protesto edelim bu olayı:P
"Her ölüm erken ölümdür."
diyince birden irkildim. Adam öyle bir konuştuki ruhum ürperdi. Hakikaten iyi yazmışlar orayı.
Bir de bizim Kepçe Müzik (nerden bizim oluyorsa) yeni bir beste yapmış. Müzik çok hoşuma gitti. Karelere de iyi oturtmuşlar yeni müziği.
sorma sorma tibetin o sahnesi benim de içimi sızlattı:icon_sorr:sad53:
yeni beste gerçekten güzel olmuş..daha nicelerini bekliyoruz:good:
yaa imza yapmaktan anlayan biri anti pınar yapsın
bu arada burda imzalardan bahsetmeyin mesajlar silinir:good:
ya biri anti pınar esmer fettan imzası yapsın ya:img-cool2
bu arada bu cüneyt işi biliyor
pratik zeka
gördü resmi direkt pavyona
ama yeter sıkıldım cüneytten
yeni oyuncular filan gelsin
derinde çok güzeldi yine
ama çok arkadaydı
bencede imza sohbetini imza avatar a taşıyalım kimse orası okunmuyor diye düşünmesin oraya herkes istediği çalışmaları bildirsin.ben zaten oraya yapacağım imza ile ilgili duyuru yapıcam yarın
cüneyt işini bilmezse 24 bölümdür nası sürdürsün mutlu mesut:img-cool2
zeka varda başka işlere çalışıyor:img-cool2
bende kadroya yeni eklemeler bekliyorum...cüneyt hapse girince mesela:icon_whis
hmm hatırladımm izlememiştinn sen:icon_whis
böylece tanışmış oldun:img-icecr
evet tanıştık
kuzeni hiç özgeye çekmemiş
gerçi zaten öz kuzen değiller:icon_whis
MB'nin reytingleri iyiymiş. Ama bu "tv'de ilk kez" olduğu için daha fazla izlenecek. Nedense yurdum insanı tv'de ilk kez yazısını görünce apışıp kalıyor filme.
Sorma Cancım, sorma. Yav kıl oldum resmen adama. Adam bile değil. Ben tam kurtulduk, Selin de izler umarım, dedim ki Tolga ona aşık olduğum için yaptım, dedi.
ya zaten sanırım o reytingler geçen sene perşembe gününün
o zaman kıran kıranaydı reytng
bu daha boş bir gün
süpürür reytingleri
evet ya saçmaladılar artık cüneyt konusunda
gerekirse yeni bir kötü getirsinler ama vazcaysınlar cüneytten tıksınlar hapse
:img-hyste bizim protesto etkili olur baya ecr görüntü kirliliğini engellemk amacıyla fln hemen atarlar diziden cüneyt karakterini
Yallah sinop cezaevine parmaklıklar ardında dizisine
aa bi dakka ben o diziyi izliyorum yahu:img-pilot
olmaz istemem gelmesin dizime
gelirse de nur bassın elelrine ayaklarına pres makinesini:img-pilot
kesinlikle haklısın....biz de teklif sunalım kanala..gencoya tv de ilk kez yazısı koysunlar acaba bi değişme olacak mı :dito :dito ne saçmaladım ama...e bu saatte olacak artık :)
keşke geçse dizimiz öne ama bende pek sanmıyorum:icon_whis
ya artık senaristler de dayanamaz heralde...cüneytin foyası çıkmalı.bu kadar da ballı olmaz ki bir insan.şans meleği paso cüneyt için çalışıyor galiba:img-cool2
evet tanıştık
kuzeni hiç özgeye çekmemiş
gerçi zaten öz kuzen değiller:icon_whis
ya zaten sanırım o reytingler geçen sene perşembe gününün
o zaman kıran kıranaydı reytng
bu daha boş bir gün
süpürür reytingleri
evet ya saçmaladılar artık cüneyt konusunda
gerekirse yeni bir kötü getirsinler ama vazcaysınlar cüneytten tıksınlar hapse
:img-hyste bizim protesto etkili olur baya ecr görüntü kirliliğini engellemk amacıyla fln hemen atarlar diziden cüneyt karakterini
Yallah sinop cezaevine parmaklıklar ardında dizisine
aa bi dakka ben o diziyi izliyorum yahu:img-pilot
olmaz istemem gelmesin dizime
gelirse de nur bassın elelrine ayaklarına pres makinesini:img-pilot
ama öz kuzen olmamalarına rağmen benimsemiş özgeyi aferin:good:
film akşamları unutalım zaten 1ciliği:icon_whis:icon_sorrhem de hakettiği halde:img-cool2
ama öz kuzen olmamalarına rağmen benimsemiş özgeyi aferin:good:
film akşamları unutalım zaten 1ciliği:icon_whis:icon_sorrhem de hakettiği halde:img-cool2
evet ya
ne güzel 1.olacaktık
o kaa da özlemiştik 1.liği
kısmet değilmiş napalım sağlık olsun
evet özkuzen değiller ma zaten herkes benimsemiş özgeyi
afferin
neyse ben kaçtım bye
evet ya
ne güzel 1.olacaktık
o kaa da özlemiştik 1.liği
kısmet değilmiş napalım sağlık olsun
evet özkuzen değiller ma zaten herkes benimsemiş özgeyi
afferin
neyse ben kaçtım bye
eet kısmet deilmiş ama bizim 1cimiz o:happy0064belki kanal için bu önemli diil ama bizim için asıl önemli olan bu:img-wink:
diil miii:icon_whisbir tek kuzen deilll çevresindeki herkes çok benimsemiş özgeyi :good::good:
peki cann hadi ii gecelerrbyebye
+++ bende kaçıyorum herkese ii gecelerbye
Ben de az sonra kaçarım. İyi geceler Can.
Dediğin gibi bizim protesto etkili olur. Hatta biz başladık mı senaristleri de değiştirtelim bu protestoyla. Dediğin diziyi izlemediğim için ben Polat Alemdar'a havale edeceğim bundan sonra Cüneyt'i. Bizim Polat baba racon kesmez, kafa keser. Şöyle bir 90 derece (30 60 90 da olabilir) kessinde bir rahatlıyalım.
Ben de az sonra kaçarım. İyi geceler Can.
Dediğin gibi bizim protesto etkili olur. Hatta biz başladık mı senaristleri de değiştirtelim bu protestoyla. Dediğin diziyi izlemediğim için ben Polat Alemdar'a havale edeceğim bundan sonra Cüneyt'i. Bizim Polat baba racon kesmez, kafa keser. Şöyle bir 90 derece (30 60 90 da olabilir) kessinde bir rahatlıyalım.
cüneyti ortadan kaldırmak için yapalım bişeyler
polat alemdar üniversiteyi basıp üni nin ütü odasına kadar cünoyu götürsün orda parmaklıklar ardında nın nuru gelsin ütü presiyle cüneytin elini ayağını kızartsın sonra polat kafa kesmeye yaklaşıren cüneyt yanık ayaklarıyla kaçmaya çalışsa ne güzel olur
sanırım senaristler cüneyt tibeti bitirene kadar foyalarını ortaya çıkarmayacak
kader:sad53:
Maalesef. Bence Cüneyt'in sonu sezon sonu belli olacak. Sezon sonuna da daha çok var.
kıvanckerocu 23-12-07, 10:10 *genco-pınar sahnelerini izlemekten büyük keyif aldım valla çok özlemiştim böyle birbirlerine bakmalarını:icon_whis
*dilekcm anti ilke imzasımı yapıosun?bnide hemen yazz cnm:img-wink:
*ahmetin özgeyi kıskanması tartışmaları ve genconun artık bu konuyu konuşmamızın zamanı geldi demesi çok gsldi!!
protestolarıda süperdi özgeyle asunun:good:
*cüneyt adamım ya bi adam bu kadar mı sahtekar ve şanslı olur!!herşeyden sıyrılıyo tolga da aşık olduu için yapmış bak sen:img-hyste:img-hyste
*bncede 1.liği unutalım ama 2.liğe kesin gözüyle bakabiliriz...
Maalesef. Bence Cüneyt'in sonu sezon sonu belli olacak. Sezon sonuna da daha çok var.
Cüüneytin sezon sonuna kadar kalmasına katlanamam.Bu samimiyetsizliğie daha fazla dayanamam.Bugün Selin yarın Tibet sonra başkaları...sürer gider.
Polat Alemdara teklif götürelim belki ufak bi ihtimal kabul eder.Memleketi bi teröristten daha temizlemiş olur.
Kanald prime time vo totalde birinci.Prime Time de Showtv yle çok yakın oranlar.Yarışma bizi geçmiş olabilir.Geçen haftada geçmişti zaten:icon_sorr
3.olmayalım bu bölüm
en kötü 2
ya nerden kim icat etti şu yarışmayı:img-fear2
sezon sonuna kadar bıktırırlar cüneyti en son tibete dadanacak ve tibeti parasız bıraktıktan sonra uçacaktır bence
tibette üni de hademe olur
pınarın zaten hademelere ilgisi var pınarda acır tibete evlenirler
ilkeyle de genco:img-icecr
sibel cevdet
özge ahmet:sad53:
kerem ilayda:img-pilot
semih başak:P
3.olmayalım bu bölüm
en kötü 2
ya nerden kim icat etti şu yarışmayı:img-fear2
sezon sonuna kadar bıktırırlar cüneyti en son tibete dadanacak ve tibeti parasız bıraktıktan sonra uçacaktır bence
tibette üni de hademe olur
pınarın zaten hademelere ilgisi var pınarda acır tibete evlenirler
ilkeyle de genco:img-icecr
sibel cevdet
özge ahmet:sad53:
kerem ilayda:img-pilot
semih başak:P
Nasıl olsa birgün gelecek yarışmanın zevki kalmayacak,izleyici sıkılacak.Ama ne zaman bilmiyorum.Yarışma bizle aynı saatte değil ya o çok iyi.Ama 22.30 a kadar sürüyor.Kanald de galiba onla çakışmasın diye Gencoyu 22.15 in ardına atıyor.
Cüneyt Tibetide alt ettikten sonra uçar mı orası biraz şüpheli.Burada havada uçan karada kaçan herşeyi yakalayabilme kabiliyetine sahip bi süpürmen kardeşimiz var.Onuda yakalayacağından eminim.:happy0064
Sen kafanda çoktan çiftleri eşleştirmişsin.Ama ben bi düzeltme yapsam fena olmayacak:
Pınar-Genco:img-grin2:img-hyste
Aramızda bölünmeye izin vermemeliyiz.Hepimiz dimdik ayakta durmalıyız.Bırakalım Genco karar versin buna:img-clapp
Nasıl olsa birgün gelecek yarışmanın zevki kalmayacak,izleyici sıkılacak.Ama ne zaman bilmiyorum.Yarışma bizle aynı saatte değil ya o çok iyi.Ama 22.30 a kadar sürüyor.Kanald de galiba onla çakışmasın diye Gencoyu 22.15 in ardına atıyor.
Cüneyt Tibetide alt ettikten sonra uçar mı orası biraz şüpheli.Burada havada uçan karada kaçan herşeyi yakalayabilme kabiliyetine sahip bi süpürmen kardeşimiz var.Onuda yakalayacağından eminim.:happy0064
Sen kafanda çoktan çiftleri eşleştirmişsin.Ama ben bi düzeltme yapsam fena olmayacak:
Pınar-Genco:img-grin2:img-hyste
Aramızda bölünmeye izin vermemeliyiz.Hepimiz dimdik ayakta durmalıyız.Bırakalım Genco karar versin buna:img-clapp
aslında maskeli beşler yarışmayı engellemiştir ya
kanald de öndeyse:img-icecr
ama yok o çok sevgili kanal o yüzden değil film yüzünden geç verdi diziyi:img-cool2
tibeti mahvedecek yazık olacak
tibet de haberleri izlerken cüneyti savunuyor
ah tibet ah göreceksin sen gerçekleri de çok geç olacak
cıks isteemem
ilke-genco:img-icecr
yok ya biz bölünmeyiz
sadece şakalaşıyoruz
esmer fettan gitsin diziden
bu şakalaşmalar da kalmaz
edit:sibel ne kereme ne de ismete yar olacak
cevdet gizli favori olmaya başladı:img-pilot
aslında maskeli beşler yarışmayı engellemiştir ya
kanald de öndeyse:img-icecr
ama yok o çok sevgili kanal o yüzden değil film yüzünden geç verdi diziyi:img-cool2
tibeti mahvedecek yazık olacak
tibet de haberleri izlerken cüneyti savunuyor
ah tibet ah göreceksin sen gerçekleri de çok geç olacak
cıks isteemem
ilke-genco:img-icecr
yok ya biz bölünmeyiz
sadece şakalaşıyoruz
esmer fettan gitsin diziden
bu şakalaşmalar da kalmaz
edit:sibel ne kereme ne de ismete yar olacak
cevdet gizli favori olmaya başladı:img-pilot
Sibel konusuna bende değinecektim.Abisi biran önce evlensin Özgeyle.Kendi kısmetini engelliyo valla.Bi zamanlar kısmetsizim diye yakınan Sibel şimdi Gencodan bile kısmetli çıktı.Ama hangisini seçer kestiremiyorum.Keremle pek olur gibi görünmüyor.Ben İsmetle Cevdet arasında kaldım sanki.Zaman ne gösterir bilinmez ama Cevdetle kafaları uyuştu baya.
Dünkü diyaloglarıda bunu gösterdi zaten.Sibel anneme soruyum falan bişeyler dedi.O da gerçektenmi diye atladı.İkiside baya bi saf.Tam kafa dengi işte.
Sibel konusuna bende değinecektim.Abisi biran önce evlensin Özgeyle.Kendi kısmetini engelliyo valla.Bi zamanlar kısmetsizim diye yakınan Sibel şimdi Gencodan bile kısmetli çıktı.Ama hangisini seçer kestiremiyorum.Keremle pek olur gibi görünmüyor.Ben İsmetle Cevdet arasında kaldım sanki.Zaman ne gösterir bilinmez ama Cevdetle kafaları uyuştu baya.
Dünkü diyaloglarıda bunu gösterdi zaten.Sibel anneme soruyum falan bişeyler dedi.O da gerçektenmi diye atladı.İkiside baya bi saf.Tam kafa dengi işte.
evet ya genconun sadece 2 tanecik talibi varken sibelin 4 tane oldu
kız yere bakan yürek yakan cinsten
ismet,cevdet,kerem,sakin...
valla gün geçtikçe liğseye yenileri girecek gibi
ama şefle diyalogları çok güzel
ikiside mükemmel
neyse ben kaçtım
reytingler gelince görüşürüz:P
bu bölüm hakkında izlenilerim
*tibet körmüsün görmüyon mu kardeş pınar gencoyu seviyo
*genco canım benim çok iyi kalplisin ilkeden biraz uzak dur he
*valla özge bacağını açtı ya bende karşıyım ona ayıp yahu
*sibel yakın zaman iç işler şefi yardımcısı olur herhalde:D
*cüneyt amma akıllı ya çinleri yemeğe falan götürüyo ama bunları yemezler mutlaka biri anlıcak onun ne halt yediğini
ilkeye bu bölümde yine gıcık oldum pınar zil çalmadan kapıyı açtı hissettim geldiğini dedi ilke de diyo bende hadi canım sen orkestranın başına geç bırak ta biraz başbaşa kalsınlar
anti ilke imzası yapıyosanız beni de ekler misiniz?:D:D
AB-BAROMETRE
22 ARALIK 2007 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-A/B SH-A/B
6 GENCO [NET] KAND 4,60 14,20
TOTAL
22 ARALIK 2007 CUMARTESİ
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-TOTAL INDIVIDU SH-TOTAL INDIVIDU
3 GENCO [NET] KAND 7,10 21,40
reytingler çok kötü
ab de ilk 5 e girememişiz
umarım sadece bu haftalık bir düşüştür
off:icon_sorr
Reytingler A/b de baya düşmüş ama totalde oranlar her zamanki gibi normal.Önemli olan total diyeceğim ama A/b de önemli sayılır.MB beklediğimizden yüksek almış.Yarışma malum uyuz olmaya başladım.
Dizinin geç başlaması neden oldu belki buna.:icon_sorr
herkese merhaba..
bence reytinglere fazla kafanızı takmayın arkadaşlar zaten beklediğimiz bir sonuçtu..1 haftalık bir durum bu gelecek hafta herşey eskisi gibi olacaktır zaten :img-wink:
bu sabah euro d de tekrar izledim bu bölümü...dün akşam pek takılmamıştım ama bugün bi sahne baya komiğime gitti:)
genconun ilkeye kahvaltıya geldiği sabah ilke ve pınarın selin hakkındaki tartışmaları sırasında genco baya komikmiş:)pınar ve ilke paslaşırken genco bi ilkeye bi pınara bakıyor ortada müthiş bir elektrik varken :)
arkadaşlar AB-BAROMETRE sine pek fazla kafa takmayalım bu AB-BAROMETRE çok az bi kişinin evinde varmış önemli olan total zaten tüm reyting makinelerinin toplamı hem ikisinde de farketmiyo cumartesi günü yayınlanan dizilerin 1.si
arkadaşlar AB-BAROMETRE sine pek fazla kafa takmayalım bu AB-BAROMETRE çok az bi kişinin evinde varmış önemli olan total zaten tüm reyting makinelerinin toplamı hem ikisinde de farketmiyo cumartesi günü yayınlanan dizilerin 1.si
bende aynı şeyi söyleyecektim :good:
katılıyorum cnm sana..bence totalde dizilerin 1si olmak çok güzel birşey:good:
ama ben yine de anlamıyorum milleti..yarışmada para kazanan izleyici sanki:img-pilotyarışmacının bu heyecanını paylaşma hevesi neden :img-cool2anlayamıyorum:icon_whisbir bilgi yarışması olsa hadi neyse:icon_whis
slm herkese
genconun bu bölümü süperrdi cüneyt yine sinirdi yine kurtulmasını
bildi off aklıma geldi yine sinir oldum:icon_evil
tibette her zamanki aptallığı üstündeydi
pınar genco sahneleri çok güzeldi doğrusu ilkeyede sinir
olmaya başladım özge-ahmet sanırsam bitti özge çok sinirlendi
kolay kolay affetmez gibime geliyor bakalım neler olacak
genco ahmet neler konuşacak valla şimdiden merak etmeye başladım:P:P
GÜL GÜZELİ 23-12-07, 12:25 herkezz cüneytden yakınmaya başlamışşş çok bile bekledinizzz cüneyt daha ilk bölümlerden gösterdi ne oldugunu ben bi ümit özgeye aşık olur düzelir diyodum olmadı adam kendini aştı resmen dün nasılda çinlinin istedigini farkedip harekete geçti ileri zekalı herhalde tövbe tövbee ama cüneytin sonunu merak edenlere söyliyecegim üç şey var 1.ya hapse girer bi daha çıkmaz 2.ya ölür gider 3.karşısına onu adam edicek biri çıkar aşık olur akıllanır bi tibet kadar bi ahmet kadar olmadı ejder kadar akıllansa yeterli cüneytin sonunu hiç iyi görmüyorum valla en acilinden aşık olup akıllanmazsa vayy haline...
herkezz cüneytden yakınmaya başlamışşş çok bile bekledinizzz cüneyt daha ilk bölümlerden gösterdi ne oldugunu ben bi ümit özgeye aşık olur düzelir diyodum olmadı adam kendini aştı resmen dün nasılda çinlinin istedigini farkedip harekete geçti ileri zekalı herhalde tövbe tövbee ama cüneytin sonunu merak edenlere söyliyecegim üç şey var 1.ya hapse girer bi daha çıkmaz 2.ya ölür gider 3.karşısına onu adam edicek biri çıkar aşık olur akıllanır bi tibet kadar bi ahmet kadar olmadı ejder kadar akıllansa yeterli cüneytin sonunu hiç iyi görmüyorum valla en acilinden aşık olup akıllanmazsa vayy haline...
aaa cnm nerelerdeydin sen :icon_whis daha sık gel:img-wink:
ben cüneytin aşık olması gibi bi ihtimalin var olduğuna inanmıyorum...kalbi yok bikere aklı fikri para:img-cool2bu güne kadar para için yapmadığı şey kaldı mı:icon_whisben tibeti sevdiğine de inanmıyorum onu da yolunacak tavuk suretinde görüyor bana kalırsa...yani cüneyti düzeltebilecek bir insan evladı yok dünyada...hapis aklını başına belki getirir:icon_whis
dünkü bölümün başını kaçırdım ya sanırım ilk 5 dk'sını fln:img-blush
uyuyakalmışım:img-blush
ama daha sonra izlediklerime göre tahmin edilen şey olmuş:img-cool2
bu bölümde genco-pınar-ilke aşk üçgenine bayıldım valla:img-hyste genco'nun kıskançlıkları yok ilke'nin kıskançlıkları yok pınar'ın kıskançlıkları yani aslında sevmem sırf yanlış anlama ya da kıskançlıklarla dolu diziyi ama bu bölümde bana komik geldi; mesela genco pınar'ın gözlerinin içine bakıp ıspanaklı börek de aldım diyo ilke poşeti kapıp: nasıl da bilir ne sevdiğimi diyo:img-hyste sonra pınar'ın bakışları malum:blink:
ilke de her pınar olduğunda genco'yla eski dost olup da birbirlerini çok iyi tanıyolarmış gibi davranmasına sinir oldum:) ama güldüm de işte..
önümüzdeki iki bölüm içinde "herkes" cüneyt'in gerçek yüzünü öğrenmezse senarsitleri kınıycam artık:img-cool2 bu olay bu kadar uzatılmamalı..
cevdet de yanlış anladı her şeyi:img-hyste sibel annemle görüşürüm fln diyince..aşık oldu koridorların efendisi:img-hyste
özge-ahmet'in kavgası da çok büyüdü ya:not_i: biraz zor toparlanırlar gibi geliyo bana; belki genco'nun ahmet'le konuşması olayların akışını değiştirebilir ama:img-ok:
bence de dilek:good:
tibetin cüneyti savunması yok mu bi de!!ayy sinir etti beni:)bu cüneytin olayları da sıktı artık kimse mi anlamıyo ya hepsi salak valla olayı birazcık düşününce cüneytin yaptıgı gayet açık ortada..
tibet pınara diyo ya kıskanmalı mıyım diye..Aman nolur kıskan seni takan var sanki:D:D
gerçi hepsi pınarı suçu bi konuşamadı gitti:@
ahmet-özge tartışması bu sefer eglenceli degildi bence:icon_whis
ama son sahne süperdi ahmet de sandıgın gibi degil diyo koptum orda:img-hyste
cevdet çok komikti yine:img-hyste
didemfener 23-12-07, 14:10 gecikmiş yorumumu yapıyım..
özelikle genconun ejderi kurtarmasına sevindim..
ilkede ayrı bir güseldi maviler çok yakışmıştı canıma..
artık ilknein pençelerini gösterme zamanı geldide geçiyo bile..
tibet herzamn gibi.masum rolündeydi kendini acındırma duygusu içinde..
pınar bakalım ne yapıcak bırakıcakmı.
cüneyte bişey demiyorum para hırsı bürümüş..
o yediği paraalr bile tibetindir..
şimdiden bile sahiplanmiş tibetin masasını
cvdet çok komikti ya.
sibelim elden gidiyor desenize..:D
ah sibelcim
alım gücü yüksek olduğu için önemli olan ab grubu
ama olsun sonuçta ilk 10 a girebildik dimi
sorun yok:good:
Selam herkeseeeee!!
Bölümlerin eski tadı yerine geldi sanki, bilmem bana mı öyle geliyor..
İlke-Pınar arasında tam bir soğuk savaş var. Kazanan belli de bi de İlke kabul etse bunu. Olan Genco'ya olacak. Şu yurtdışı işine gıcık oldum zaten. Giderlerse Genco yurtdışında İlke'yle, Pınar burda Tibet'le.. Valla ben o İlke'den korkarım, çocukcağızın gazozuna ilaç bile koyar..
Aslında olan Derin'e oluyor. Tibet'le İlke esas oğlanla esas kızın yanında; zavallım Derin esas kıza aşık olan iyi yardımcı erkek oyuncuya aşık olan yan kadın oyuncu aynı zamanda esas kızın kardeşi.. Bu ne be.. Kızın hayatı kaymış..
Ahmet de.. Tamam kıskandın, anladık ama Özge'yi bilmiyor muydu? Kız sana bi olayı böyle heyecanlı heyecanlı anlatıyor, kötü bişi yaptım mı yapmadım mı, kızdın mı kızmadın mı diye sormuyo. Burdan direk bişi dememesi gerektiini anlamalıydı hödük Ahmet nolacak..(Ahmet'e de bayaa laf soyledim ama napiim adam cidden odun gibi davrandı:D) Genco abisi olmasına rağmen gitti sarıldı(Hoş o da olay yerinde ordaydı ve Özge'nin nasıl davrandıını görünce kızsa başına iş alacağını anladı davranışını döndürdü de hadi neyse)..
Benden şimdilik bu kadar ellerim koptu(Hoş çok bişi de yazmadım da..) sonra devam..(Giremiorum ya özlüyorum buraları:icon_cry:)..
keremcem d 23-12-07, 14:34 selam millet..
dünki bölüm coook güzeldi yaw.. özelikklede tarkana dün cok acidim ya.. nasil üzülmüs ejderin hapise girdigine.. vallah cok acikliydi..
Pinarda tibetden gittikce uzaklasiyo.. tibetde saten farkinda bunun.. ha bire lafini fln kesiyo tam bende ailedenim diyecekken lafini fln kesiyo..
yakinda gidip tibete herseyide anlatir..
cüneytede uyuz oldum yaa.. nasilda iyi oynuyo....selini cok seviyomus,tibetin cok iyi dostuymus.. tüm bölüm boyunca uyuz oldumm ,cok heyecanli bitti yalniz..
bakalim ahmete ne diyecek genco..
bu arada umarim ahmetle özgede hemencik barisir yaw...
ne güzel sevinyiodum ahmetin özgeyi yemege cagirmasina..
prensesdirect 23-12-07, 14:41 Selam herkeseeeee!!
Bölümlerin eski tadı yerine geldi sanki, bilmem bana mı öyle geliyor..
İlke-Pınar arasında tam bir soğuk savaş var. Kazanan belli de bi de İlke kabul etse bunu. Olan Genco'ya olacak. Şu yurtdışı işine gıcık oldum zaten. Giderlerse Genco yurtdışında İlke'yle, Pınar burda Tibet'le.. Valla ben o İlke'den korkarım, çocukcağızın gazozuna ilaç bile koyar..
Aslında olan Derin'e oluyor. Tibet'le İlke esas oğlanla esas kızın yanında; zavallım Derin esas kıza aşık olan iyi yardımcı erkek oyuncuya aşık olan yan kadın oyuncu aynı zamanda esas kızın kardeşi.. Bu ne be.. Kızın hayatı kaymış..
Ahmet de.. Tamam kıskandın, anladık ama Özge'yi bilmiyor muydu? Kız sana bi olayı böyle heyecanlı heyecanlı anlatıyor, kötü bişi yaptım mı yapmadım mı, kızdın mı kızmadın mı diye sormuyo. Burdan direk bişi dememesi gerektiini anlamalıydı hödük Ahmet nolacak..(Ahmet'e de bayaa laf soyledim ama napiim adam cidden odun gibi davrandı:D) Genco abisi olmasına rağmen gitti sarıldı(Hoş o da olay yerinde ordaydı ve Özge'nin nasıl davrandıını görünce kızsa başına iş alacağını anladı davranışını döndürdü de hadi neyse)..
Benden şimdilik bu kadar ellerim koptu(Hoş çok bişi de yazmadım da..) sonra devam..(Giremiorum ya özlüyorum buraları:icon_cry:)..
öncelikle bendende selamlar herkese haftalardır giremiiyordum sonunda fırsat buldum...
aslında bnm diyeceğim herşeyi sethosh sölemiş bnm bişi dememe
gerek kalmamış:img-icecr özellikle ilk cümleye katılıorum eski bölümlerin tadı yerine gelmeye başladı ben özellikle bu bölümü çok sevdim..
ama bir kısmını sevmedim açıkcası özgeyle asunun yaptığı protesto daha gercekçi olabilirdi die düşünüyorum asu ya diyecek bi sözüm yok ama özge biraz yapmacıktı sanki gbi geldi.:img-yes:
dedim ya sethosh bana diyecek söz bırakmamış die bnce çok harika bi bölümdü bayılldım bayılldım doğrusu:D:D:happy0064:happy0064
oo eski dostlar gelmişler hoşgelmişler..:) :)
setenaycım haklısın bende bu bölüm eskilerin havasını aldım...genco pınar sahnelerinden kaynaklanıyor :D :D
ilke hakkında yorumuna ise bayıldım:img-wink:..bende korkuyorum ilkeden:img-cool2..bölüm başında nasıl laf dokunduruyo pınara.:img-polic.baktı ki gencoyu dolduruşa getiremiyor pınara çocukluktan gelen aşklarr fln diyip resmen ben gencoya aşığım dedi yahu:icon_whis:img-polic...pınarda anladı da tam emin diil aslında...:img-cool2:img-cool2
sezenbaşer 23-12-07, 14:48 herkese slmm:img-icecr
dünkü bölüm yine çok güseldi:happy0064
başını kaçırdım ama sorasını kesintisiz izledim
tarkana yazık ya ilk defa haklılar we bunu ispat edebilmek için elinden geleni yapıo:icon_sorr
pınarın tibetin ağzını kapaması falan da güseldi tibet anlıyo da bozuntuya vermiyo artık
cüneyt zaten süper bi oyuncu onu kutlamak we ayrıca taşlamak lazım:dito
özgeyle asunun protestosu çok garipti bnm hiç aklıma gelmzdi ama ahmetin kardeşinni de ağzı durmuyo yemek de açıldı bütün potları kırdı yani bu arda iç hizmetler şefi cevdet bey de talip ona:img-grin2
inş ahmetle genco arasında kötü bi konuşma yaşanmaz araları bozulmaz inş.
didemfener 23-12-07, 14:48 dilekkkkkk anti ilkemi ayıp oluyor ya.
hani benim izamı yapcaktın
tarkan çok acındırık durumundaydı
valla iyi yaptı bapırdı aşağından in aşağıya..:D
sibelimiz elden gidiyor
cevdet yanlış anladı ya sibel başak şey dedi o ne analdı hehe:D
ilkecim tabi aşık ..daha yenimi anladınız
GÜL GÜZELİ 23-12-07, 14:51 aaa cnm nerelerdeydin sen :icon_whis daha sık gel:img-wink:
ben cüneytin aşık olması gibi bi ihtimalin var olduğuna inanmıyorum...kalbi yok bikere aklı fikri para:img-cool2bu güne kadar para için yapmadığı şey kaldı mı:icon_whisben tibeti sevdiğine de inanmıyorum onu da yolunacak tavuk suretinde görüyor bana kalırsa...yani cüneyti düzeltebilecek bir insan evladı yok dünyada...hapis aklını başına belki getirir:icon_whis
selam canım buralardaydımm hatta forumada giriyodum da yorum yapamıyorum nedense bişiler beni kilitledi sanki izliyorum gencoyu yorumlarınızı da okuyorummm ama yorum yapamıyodummmm neysee yavaş yavaş eski ben geliyoo merak etme:)haklısın cüneytde kalp yok ama en kötü insanın bile aşık olucak bi yanı vardır herhalde tibet konusunda haklısınnn tibet koskoca şirketi ve mirası idare edebilicek zekada degil henüzz bi tek cüneyt degil daha nice cüneytler yolar onu tibet babasından kalanlara asla sahip çıkamazz çıkamıcakda bence ki böyle böyle gencoyla arkadaş olmaya başlasınn dün genconun hatrını sordugunda kötü günümde destek çıktı dediginde ayrıca yüz ifadesi tebessümlü olunca aha dedim genco tibetinde gözüne girdi ama sonra tibet eski tibet oldu aslında tibet gencoyla ilgili gerçekleri ögrense gencoya karşı degişebilir ben dün öyle hissettim bilmiyorum yanıldımmı ama öyle göründü gözüme...
didemfener 23-12-07, 14:56 selam canım buralardaydımm hatta forumada giriyodum da yorum yapamıyorum nedense bişiler beni kilitledi sanki izliyorum gencoyu yorumlarınızı da okuyorummm ama yorum yapamıyodummmm neysee yavaş yavaş eski ben geliyoo merak etme:)haklısın cüneytde kalp yok ama en kötü insanın bile aşık olucak bi yanı vardır herhalde tibet konusunda haklısınnn tibet koskoca şirketi ve mirası idare edebilicek zekada degil henüzz bi tek cüneyt degil daha nice cüneytler yolar onu tibet babasından kalanlara asla sahip çıkamazz çıkamıcakda bence ki böyle böyle gencoyla arkadaş olmaya başlasınn dün genconun hatrını sordugunda kötü günümde destek çıktı dediginde ayrıca yüz ifadesi tebessümlü olunca aha dedim genco tibetinde gözüne girdi ama sonra tibet eski tibet oldu aslında tibet gencoyla ilgili gerçekleri ögrense gencoya karşı degişebilir ben dün öyle hissettim bilmiyorum yanıldımmı ama öyle göründü gözüme...
öncelikle hoşgeldin cnm..
ewet dediğin gibi tibet ilk karşı çıkcak ama sonardan alışcak bu duruma bakcak pınarın sevmediğini biliyor ama kendini kandırıyor..
keremcem d 23-12-07, 14:57 oo forum cosmus.
aynen lkeyle pinar arasinda resmen savas basladi.. heleilkenin aa üstündekide cook güzelmis demesi cok güldürdü beni ya.. yavas yavas ilke kötülüklerine basladi..
yakinda senaristler iyice kötü yaparlar ilkeyi..
bu arada aynen bencede eskisi gibi oldu genco.. bir ara özelikklede pinar ve genco ayriyken pek güzel degildi simdi gene eskisi gibi zevkli oldu:img-yes:
dilekkkkkk anti ilkemi ayıp oluyor ya.
hani benim izamı yapcaktın
tarkan çok acındırık durumundaydı
valla iyi yaptı bapırdı aşağından in aşağıya..:D
sibelimiz elden gidiyor
cevdet yanlış anladı ya sibel başak şey dedi o ne analdı hehe:D
ilkecim tabi aşık ..daha yenimi anladınız
Cevdet'i de aşık ede ede Sibel'e aşık ettiler ya. Sibel'in de kısmetleri yani arka arkaya dizsen maaş kuyruğundan uzun olur valla. Bi de senaristimiz karar verebilse kimi Sibel'e tam aşık etmesi gerektiğine. Bi aşık olan ertesi gün Sibel'le hiç konuşmuyor. Bi muhtarın çırağı tam aşık gibi ötekiler dönek.. Bu Cevdet de ne olacaksa artık. Bir bakarız senarist vazgeçmiş..Olur mu olur..
Yalnız benim tuhafıma giden bir yer oldu. İlke yurtdışına gidicez deyince Genco dışında kimsenin arkada bırakacağı ailesi ya da sevdikleri aklına gelmedi;bi yol parası,masraftır tutturdular.. Kimse ya ailem karım çocuklarım mocuklarım demedi. Hadi muhtar bekar, bir ikisinin de ailesi yok diyelim ya ötekiler(hoş bu provada 9-10 kişinin sadece 4-5 i vardı ya)..bunlar ailelerine para götürmek için konserlere bedava çıkacaklarını zannedince kıyameti koparmamışlarmıydı.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..???!?!??!???!!!?!?
didemfener 23-12-07, 15:06 Cevdet'i de aşık ede ede Sibel'e aşık ettiler ya. Sibel'in de kısmetleri yani arka arkaya dizsen maaş kuyruğundan uzun olur valla. Bi de senaristimiz karar verebilse kimi Sibel'e tam aşık etmesi gerektiğine. Bi aşık olan ertesi gün Sibel'le hiç konuşmuyor. Bi muhtarın çırağı tam aşık gibi ötekiler dönek.. Bu Cevdet de ne olacaksa artık. Bir bakarız senarist vazgeçmiş..Olur mu olur..
Yalnız benim tuhafıma giden bir yer oldu. İlke yurtdışına gidicez deyince Genco dışında kimsenin arkada bırakacağı ailesi ya da sevdikleri aklına gelmedi;bi yol parası,masraftır tutturdular.. Kimse ya ailem karım çocuklarım mocuklarım demedi. Hadi muhtar bekar, bir ikisinin de ailesi yok diyelim ya ötekiler(hoş bu provada 9-10 kişinin sadece 4-5 i vardı ya)..bunlar ailelerine para götürmek için konserlere bedava çıkacaklarını zannedince kıyameti koparmamışlarmıydı.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..???!?!??!???!!!?!?
senarist böyle şey düşünmüş oalbilir
sibeli çok az göstermeye başladıalr herkesin gördüğü gibi
cvdeti aşık edelimki ikside komik olduğundan. öyle bir şey yapmış oalbilirler..
ama gerçekten komik olcak
keremcem d 23-12-07, 15:07 setenaycigim ayneeeeenn.. diyleim kerimi ben sibele asik edeler snamistim ama simdi hic konsutuklari fln yok..
en iysi simet..askinin arkasinda:img-yes::img-yes:
valalh cok güldüm cevdete.. sibel annemle konsuurum derken annem sana birini bulur demek istedi nasil anladi cevdet.. vallah cok komik olucak ya gelecek bölüm..
GÜL GÜZELİ 23-12-07, 15:08 öncelikle hoşgeldin cnm..
ewet dediğin gibi tibet ilk karşı çıkcak ama sonardan alışcak bu duruma bakcak pınarın sevmediğini biliyor ama kendini kandırıyor..
hoşbuldum canım:)
canım tibett pınarın kendisini sevmediginin farkında kabullenmesi lazım sadece ama bu gencoyu sevmesi için bi neden degil benım bahsettigim tibet genconun okula kız kardeşine yakın olabilmek için geldigini pınarın babasının gerçekdende ailesinin ölümüne neden oldugunu genconun bi hademe degilde gelecegin piyanisti oldugunu filan ögrendiginde gencoyla sıkı dost olabilir ben bunu kasdetmiştim ama bu anca rüya olur dimi pınar varken genco istesede tibet dost olmaz ama belkide olur cüneyt gibi sahne dostların yanında genconun mert sözünün eri adam gibi adam oldugunu anlayıp dost olabilirr çokmu uçtum nee:)
keremcem d 23-12-07, 15:10 Gül güzeli cnmm hosgeldinnn:img-yes::img-yes:
aynen aslinda pinat olmasaydi tibetle genco iyi arkadas olabilirlerdi.. mezarlikta tibeti teselli edince saten tibet sevmeye basladi gibi ama pinar varken hayatda olmaz..ama keskeeeee..
hadi ben kactim:img-yes:
GÜL GÜZELİ 23-12-07, 15:17 Gül güzeli cnmm hosgeldinnn:img-yes::img-yes:
aynen aslinda pinat olmasaydi tibetle genco iyi arkadas olabilirlerdi.. mezarlikta tibeti teselli edince saten tibet sevmeye basladi gibi ama pinar varken hayatda olmaz..ama keskeeeee..
hadi ben kactim:img-yes:
aslında pınara ragmen içten içe oda sevebilir gencoyuu çünkü daha yeni yeni tanımaya başladı gencoyu şimdiye kadar kendince atlandırdıgı gencoyla asıl genconun farkını anlamaya başlıyooo yavaş yavaş gencoyla ilgili gerçekleri de kavramaya başladıgında sevicektir mesela tvde genconun depremzede oldugunu söylediler herkez duydu ama tibet o sırada tv kapattı duymadı bunu duyunca daha farklı bakıcaktır gencoya yada benmi fazla hayel kuruyorum yaa...
Grş.Canım...
canım tibett pınarın kendisini sevmediginin farkında kabullenmesi lazım sadece ama bu gencoyu sevmesi için bi neden degil benım bahsettigim tibet genconun okula kız kardeşine yakın olabilmek için geldigini pınarın babasının gerçekdende ailesinin ölümüne neden oldugunu genconun bi hademe degilde gelecegin piyanisti oldugunu filan ögrendiginde gencoyla sıkı dost olabilir ben bunu kasdetmiştim ama bu anca rüya olur dimi pınar varken genco istesede tibet dost olmaz ama belkide olur cüneyt gibi sahne dostların yanında genconun mert sözünün eri adam gibi adam oldugunu anlayıp dost olabilirr çokmu uçtum nee:)
Onların dost olmasının tek şartııııııııııııııııııııııııııı..........
Tibet'le İlke'nin birbirine aşık olmasıııııııııııııııııııııı.........
Tabiki olmayacak bişiden söz ediyorum ama belli olmaz yani. Hoş bu durumda Derin arada kanynar ki ben bunu kesinlikle istemiyorum. Tibet biriyle olacaksa bu İlayda'nın gıcık arkadaşı olacağına Derin olsun. İlke'ye de cidden birini bulmak lazım. Hmm.. Acaba Semih çok mu küçük kaçar. Kerem olmasın zaten. Ben bu işin içinden çıkamıcam sanırım adam yok ole doğru düzgün kızlar çoğunlukta.. Bu arada ben Çiğdem Tunç'un diziye gireceğinden kuşkulanmaya başladım. Ya da son bölümde falan girecek. Kanald deki oyuncu listesinde adı duruyor mu bi bakmak lazım..
Bi de Pınar'ın ders verdiği çocuğa noldu ya.. Bursu bulunca Pınar sattı çocuğu ortada bıraktı..:icon_whis
ya ne kadar bunalımda sorunlu olursa olsun ben bu tibet'i hiç anlamıyorum ya; pınar'a yaklaşmaya çalışıyo genco'yla gitmeden benim elimi tuttun fln diyo ama hem kendi maçını izlemek yerine genco'yu izlemeyi tercih ettiğini görüyor..hala nasıl böyle davranabiliyor anlamıyorum..:img-cool2
görmüyo mu pınar'ın genco'dan vazgeçmeyeceğini..genco'nun pınar'ın babasını öldürtmeye çalıştığını(!) da:icon_whis öğrendi ama hala pınar genco'nun yanında..büyük bir aşk:img-in_lo yaşandığını görmüyo mu hala:img-cool2
GÜL GÜZELİ 23-12-07, 15:26 Onların dost olmasının tek şartııııııııııııııııııııııııııı..........
Tibet'le İlke'nin birbirine aşık olmasıııııııııııııııııııııı.........
Tabiki olmayacak bişiden söz ediyorum ama belli olmaz yani. Hoş bu durumda Derin arada kanynar ki ben bunu kesinlikle istemiyorum. Tibet biriyle olacaksa bu İlayda'nın gıcık arkadaşı olacağına Derin olsun. İlke'ye de cidden birini bulmak lazım. Hmm.. Acaba Semih çok mu küçük kaçar. Kerem olmasın zaten. Ben bu işin içinden çıkamıcam sanırım adam yok ole doğru düzgün kızlar çoğunlukta.. Bu arada ben Çiğdem Tunç'un diziye gireceğinden kuşkulanmaya başladım. Ya da son bölümde falan girecek. Kanald deki oyuncu listesinde adı duruyor mu bi bakmak lazım..
Bi de Pınar'ın ders verdiği çocuğa noldu ya.. Bursu bulunca Pınar sattı çocuğu ortada bıraktı..:icon_whis
ilke ve tibet güzel bi ikili olur ama dedigin gibi derin kaynar arada aslında ben derinlede bi gelecek görmüyorumm tibet pınardan sonra aşık olursa ki inş olur ben derin olmaz diyorum sibele cevdet çıktıgına göre derini de ya ismetle yada tarkanla yapabilirizz ismet degil ama tarkanla yakışırlar bence böylelıkle ortada bi sorun kalmaz tibetle gencoda rahat rahat arkadaş olabilirlerr...
GÜL GÜZELİ 23-12-07, 15:30 ya ne kadar bunalımda sorunlu olursa olsun ben bu tibet'i hiç anlamıyorum ya; pınar'a yaklaşmaya çalışıyo genco'yla gitmeden benim elimi tuttun fln diyo ama hem kendi maçını izlemek yerine genco'yu izlemeyi tercih ettiğini görüyor..hala nasıl böyle davranabiliyor anlamıyorum..:img-cool2
görmüyo mu pınar'ın genco'dan vazgeçmeyeceğini..genco'nun pınar'ın babasını öldürtmeye çalıştığını(!) da:icon_whis öğrendi ama hala pınar genco'nun yanında..büyük bir aşk:img-in_lo yaşandığını görmüyo mu hala:img-cool2
canım bence yavaş yavaş farketmeye başladı eskiden olsa pınar gencoları dinlemeye gittim dediginde tibet böylemi tepki verirdi ya verdigi tepki şaşırtmadımı seni ben şahsen şaşırdım tibet çok degişik geldi dün gözüme inş bu degişimin içindeyken karşısına biri çıkarda aşık olur bizde aratlarız pınarla gencodaa ama çok zor tabiii tibet pınardan başkasına aşık olucaksada bu şimdi olmaz kanımca dizinin sonlarında olurr o zamana kadardaaa tibet gene tibetligini yaparr herhalde...
Selamlar herkese.
Buraya ilk kez yazıyorum ama Genco'yu ilk bölümünden beri ilgi ile izliyorum.Yalnız bir önceki bölüm epey sıkmıştı beni.Tibet'in mızmızlıkları,Pınar'ın ne yardan ne serden olmama çabası,İlke'deki değişim filan...Bir de hep aynı konuların etrafında dönülmesi...Ama bu hafta çok güzeldi yine.Gerçi İlke'ye iyice gıcık olmaya başladım ama...
Pınar biraz adam olmaya başladı bu bölümde yeniden...
Necati'ye ve bencilliklerine ise hiç tahammülüm kalmadı,elimden gelse gırtlaklayacağım adamı!
Genco'nun deprem hasarları konusunda Necati'nin arkasını bırakıp,hiç araştırma yapmaması ise iyice abuk bir durum.Tamam,Pınar'a olan aşkı bu konuyu gündeme taşımasına engel ama insan,sadece meraktan araştırmaya devam eder yahu!Bi aşk hikayesi herşeyi unutturuyor adama ha,vay canına!
Sibel'le Cevdet'in durumu ne olur bilemem,hatta epey güleriz belki ama sonuç olarak Cevdet,Sibel'e kesinlikle layık biri değil.Ben hala Kerem'den umutluyum.
Tarkan karakteri çok iyiydi,bu hafta...
Genco,Ahmet'e neler diyecek bakalım,merak etmekteyim?!
bilmiyorum inş. dediğin gibi olur..ve umarım yakın zamanda olur bu başka birine aşık olma işi:img-blush
aman sakın ilke'yle tanışmasın tibet çünkü ilke'ye aşık olmak yerine; bunlar bir olup genco-pınar'ı ayırmaya çalışırlar:img-cool2
sonradan sonraya aşk başlar anca:) aman yok iyice saçmalamasınlar böyle yerlere getirmesinler senaryoyu..
ilke ve tibet güzel bi ikili olur ama dedigin gibi derin kaynar arada aslında ben derinlede bi gelecek görmüyorumm tibet pınardan sonra aşık olursa ki inş olur ben derin olmaz diyorum sibele cevdet çıktıgına göre derini de ya ismetle yada tarkanla yapabilirizz ismet degil ama tarkanla yakışırlar bence böylelıkle ortada bi sorun kalmaz tibetle gencoda rahat rahat arkadaş olabilirlerr...
Bilmem bana İlke'yle Tibet pek cazip gelmedi. Yani biraz ideal çift olurlar gibi, fazla mükemmel;çekilmez.. Derin'le Tibet arasında evet gelecekleri karanlık, ayrıca Derin sanki Cüneyt'ten sonra karşısındaki en düzgün adama aşık olmuş yani sanki sonra aslında aşk değilde ideal erkeği aramakmış falan diyebilir ama ne bilim ole de olsa harcanmasını istemiyorum Derin'in sevgisinin.
Derin-Tarkan.. Yok,Derin'in Tibet'le olmasını istemesem bile olmaz sanırım. Ejder tamam iyi çocuk oldu,düzeldi falan;Tarkan'ın da aklı başına geldi de..
Ne bilim iki kanka ikizleri almış..?? Olmaz heralde..!!!
keremcem d 23-12-07, 17:01 hoşbuldum canım:)
aslında pınara ragmen içten içe oda sevebilir gencoyuu çünkü daha yeni yeni tanımaya başladı gencoyu şimdiye kadar kendince atlandırdıgı gencoyla asıl genconun farkını anlamaya başlıyooo yavaş yavaş gencoyla ilgili gerçekleri de kavramaya başladıgında sevicektir mesela tvde genconun depremzede oldugunu söylediler herkez duydu ama tibet o sırada tv kapattı duymadı bunu duyunca daha farklı bakıcaktır gencoya yada benmi fazla hayel kuruyorum yaa...
Grş.Canım...
BENCEDE ama arkadas olsunlar..dedigin gibi tibet daha genco hakkinda bir cok seyi bilmyior.. bence ileride dedigin gibi hersey aciga cikinca tibetde genconun sevgisinin gercek oldugunu anlayip aradan cekilir.. hem belki gencoyla arkadas bile olur.. en azindan ben bunu isterim:img-yes::img-yes::img-yes:tibet sonra bide derine asik olursa hmmm tam olur.. keskeee:img-yes:
Dün aksamki bölüm yine güzeldi,
en cok Tarkan'i begendim dün. Acikcasi dizide begenmedigim karakterlerden biriydi, ama dün yaptiklariyla gözüme girdi. Tabi bundan sonra böylemi kalir yoksa eski Tarkan'mi olur o baska.
Ilke'ye bir türlü isinamadim, Genco sabah kahvaltiya geldiginde nasilda Ilke hemen sahiplendi ispanakli börekleri :img-polic
GÜL GÜZELİ 23-12-07, 17:42 Bilmem bana İlke'yle Tibet pek cazip gelmedi. Yani biraz ideal çift olurlar gibi, fazla mükemmel;çekilmez.. Derin'le Tibet arasında evet gelecekleri karanlık, ayrıca Derin sanki Cüneyt'ten sonra karşısındaki en düzgün adama aşık olmuş yani sanki sonra aslında aşk değilde ideal erkeği aramakmış falan diyebilir ama ne bilim ole de olsa harcanmasını istemiyorum Derin'in sevgisinin.
Derin-Tarkan.. Yok,Derin'in Tibet'le olmasını istemesem bile olmaz sanırım. Ejder tamam iyi çocuk oldu,düzeldi falan;Tarkan'ın da aklı başına geldi de..
Ne bilim iki kanka ikizleri almış..?? Olmaz heralde..!!!
gerçekdende mükemmel bi çift olurlar buda bi aşk için çok fazla ama genco ve pınar kurtulucaksaa bu aşk hemen önümüzdeki bölüm başlasın yani artık genco ve pınar eskisi gibi sevimli sıcacık gelmeye başladı bana o güzelim aşk geri geldi sanki bunu ilkenın yada tibetin bozabilicegi fikri çok sinir edici ama bu aşka çomak sokacakları bariz belli yani.. yani ejder ve tarkan ve bizim ikizler neden olmasın ki çok şeker olurlar bence ama dedigin gibi derinin sevgisi harcanmış olurr ama böylede acı çekiyoo zavallım yetmiyoo kötü kadınmış gibi görünmeye başladım nerdeyse kötü kadın müzeyyen gibi kötü kadın derin denmeye başlancak çünkü aşık oldugundan beri bi iticilik var derinde ama sadece aşkını dışa vurdugunda ve tibetle olan diyaloglarında yoksa hiçde itici degil
BENCEDE ama arkadas olsunlar..dedigin gibi
tibet daha genco hakkinda bir cok seyi bilmyior.. bence ileride dedigin gibi hersey aciga cikinca tibetde genconun sevgisinin gercek oldugunu anlayip aradan cekilir.. hem belki gencoyla arkadas bile olur.. en azindan ben bunu isterim:img-yes::img-yes::img-yes:tibet sonra bide derine asik olursa hmmm tam olur.. keskeee:img-yes:
canım bende genco ve tibetin arkadaş olmasını isterim yani tibete üzülüyorumm yaa babası öldü arkadaş dedigi insan(cüneyt)arkasından vurdu paralarını yiyip duruyoo sevdigi kızdan sevgisinin karşılıgını alamıyoo bide kötü adam ilan edildi yazık valla gencoyla arkadaş olsa kendini toplar genco ona çok iyi gelir gerçek hayatı ögretir belki yeniden aşık olur hatta belki senın dedigin gibi derine aşık bile olabilir o zaman ama bunun için önce pınara olan aşkından tam anlamıyla vazgeçmiş olması lazımmm pınara baktıgında yüregi azıcık bile sancımamalı ki derinin anca o zaman şansı olur ne biliyimmmm dizinini sonunun kötü olmasını istemiyorum en azından tibet derin gibi üzülenler içinn....
KeLeßeğim Naz 23-12-07, 17:48 Dün geceki bölümü gerçekten çok güzeldi
sıkı takipçisi lmasamda beğenerek izliyorum
keremcem d 23-12-07, 17:51 GÜL GÜZELI vallah cok güzel yazmissin..
aynen öncelikle pinardan tamamen vazgecmeli.. buda yani cok olanaksiz birsey gibi gözüküyor..
cünkü kücüklükten beri pinari coook seviyo..ilkenninde dedigi gibi kücüklükten gelen asklar kalici asklar gelip gecici degil..ama keske dedigin gibi pinardan vazgecse derinle birlikte olsa ve gencoylada arkadas..
saten cüneytede uyuz oldum.. sinir.. tibetin babasi öldü bir anda tibet en iyi dostu oldu..gicik sey..
GÜL GÜZELİ 23-12-07, 17:56 GÜL GÜZELI vallah cok güzel yazmissin..
aynen öncelikle pinardan tamamen vazgecmeli.. buda yani cok olanaksiz birsey gibi gözüküyor..
cünkü kücüklükten beri pinari coook seviyo..ilkenninde dedigi gibi kücüklükten gelen asklar kalici asklar gelip gecici degil..ama keske dedigin gibi pinardan vazgecse derinle birlikte olsa ve gencoylada arkadas..
saten cüneytede uyuz oldum.. sinir.. tibetin babasi öldü bir anda tibet en iyi dostu oldu..gicik sey..
sagol canım imkansız oldugunu biliyorumm ama çok istiyorum tibet pınara olan aşkından vazgeçsin karşılıgı olabilicek bi aşka tutulsun mutlu olsunn bütün bu olanların arkasından üzülen bi tek tibet olursa üzülürümmm haa ama eger tibet dünkü gibi kalmazda degişirseee uyuz sevilmicekkk hatta biiz anti yapıcak bi tibet olursa o zaman ne hali varsa görsünnnn ama dünkü gibi devam ederse mutsuz olmasını kesinlıkle istemem kıyamam yani dün gencodan farksız degildi masum çaresizz güvenebilicek birilerini arayan yanlızlıkla mücadele eden zararsız bi tibet işte benım asıl sevdigim tibet buydu hain kötü oyunlar oynayan bi tibet degil inş degişmezz inş geri dönülmez hatalar yapmazzz hırsından inş...
Bugün forumda hep yakıştırma havası vardı halada var.Herkes birilerine çift bulmaya çalışıyor haklı olarak.
Yeni çiftimiz Tibet ve İlke.Kafa yapısı olarak uyuşacaklarını düşünmüyorum ama Gencoyla Pınarın önünün açılması açısından her zaman yanlarındayım:img-grin2
İkizlerle Ejder ve Tarkan hiçte fena olmaz.Takarlar kollarına kızları dolaşırlar.Çokta komik olur aslında.Mahalle kabadayıları da ancak böyle yola getirilebilirdi.:img-hi:
Dün orkestrada baya bi eksik vardı:klmeKalanlarda yeni repertuar parçalarını hemen kaptılar.İkinci denemede oldu bile:)
İsmette de ne cevherler varmışta haberimiz yokmuş.Adam hacker olarak dolaşıyormuş ortalıkta.Ip adresinden internet kafeyi ne çabuk buldular yafs.Heralde Amerikadan canlı istihbarat aldılar:img-hyste
keremcem d 23-12-07, 18:04 sagol canım imkansız oldugunu biliyorumm ama çok istiyorum tibet pınara olan aşkından vazgeçsin karşılıgı olabilicek bi aşka tutulsun mutlu olsunn bütün bu olanların arkasından üzülen bi tek tibet olursa üzülürümmm haa ama eger tibet dünkü gibi kalmazda degişirseee uyuz sevilmicekkk hatta biiz anti yapıcak bi tibet olursa o zaman ne hali varsa görsünnnn ama dünkü gibi devam ederse mutsuz olmasını kesinlıkle istemem kıyamam yani dün gencodan farksız degildi masum çaresizz güvenebilicek birilerini arayan yanlızlıkla mücadele eden zararsız bi tibet işte benım asıl sevdigim tibet buydu hain kötü oyunlar oynayan bi tibet degil inş degişmezz inş geri dönülmez hatalar yapmazzz hırsından inş...
insallah cnm.. aynen dün tibet gercektende öyleydi..
iste güvenecek birini ararken karsisina cüneyt cikti..
saten yavas yavas anlamaya basliyor tibet pinarin ondan sogdugunu .. pinar bide konusursa tibetle ben gencoyu sevyiorum derse belki tibet zamanla pinardan sogur ve vazgecer.. en yakininda hep ona yardimci olan derin oluncada ona asik olur..:happy0064insallahhh:img-yes:
keremcem d 24-12-07, 11:54 millet nirdesiniz??
dilekcigimmm gelmis:happy0064muhabbet edelim:img-yes:
bende hepiniz gibi tarkana cok acidim dün.. sakinede yaw.. istemiyerek söyledi ejdere gerci bir yandanda tarkan hakkli.. ejder sakin yüzündne tarkanin görüntüleri verdigini saniyo.. neyse allahtan hersey aciga kavustu.. önümüzdeki bölüm boool bool selin ejder sahneleri istyiorum:img-yes::happy0064
millet nirdesiniz??
dilekcigimmm gelmis:happy0064muhabbet edelim:img-yes:
bende hepiniz gibi tarkana cok acidim dün.. sakinede yaw.. istemiyerek söyledi ejdere gerci bir yandanda tarkan hakkli.. ejder sakin yüzündne tarkanin görüntüleri verdigini saniyo.. neyse allahtan hersey aciga kavustu.. önümüzdeki bölüm boool bool selin ejder sahneleri istyiorum:img-yes::happy0064
edelim cicoşşş:img-wink::)
cnmcım bende tarkan a çok üzüldüm ama sakin i çok tutuk buluyorum..tarkan ın suçsuzluğunu biliyor ejderle görüşmeye gittiğinde durumu anlatsana :icon_whis:icon_whistarkan a kendini böyle affettirirsin hem:icon_whis
özette gelmedi daha meraktan çatlıycamm:img-pilot
keremcem d 24-12-07, 12:11 edelim cicoşşş:img-wink::)
cnmcım bende tarkan a çok üzüldüm ama sakin i çok tutuk buluyorum..tarkan ın suçsuzluğunu biliyor ejderle görüşmeye gittiğinde durumu anlatsana :icon_whis:icon_whistarkan a kendini böyle affettirirsin hem:icon_whis
özette gelmedi daha meraktan çatlıycamm:img-pilot
haha.. dilekcigim ayneeeeenn.. bende anlamadim.. ejder tarkanin adini bile duymak istemyior sakinde hala aciklamiyo tarkan yapma fln demiyo.. bende anlamadim o sahneyi..
vallah bende özeti cok merak ettim ya.. hemencik ciksada bizde kurtulsak.. ahmetle genconun konusmasini cook merak ediyorum..genco sinirli gibiydi.
haha.. dilekcigim ayneeeeenn.. bende anlamadim.. ejder tarkanin adini bile duymak istemyior sakinde hala aciklamiyo tarkan yapma fln demiyo.. bende anlamadim o sahneyi..
vallah bende özeti cok merak ettim ya.. hemencik ciksada bizde kurtulsak.. ahmetle genconun konusmasini cook merak ediyorum..genco sinirli gibiydi.
sorma cnmm ya tarkan abi de dolma sardırmış diyo bi :img-hyste
genco bence ahmet sakladığı için kızacak onun dışında bişiye kızacağını sanmıyorum..üzme onu vs vs gibi öğütler tabiki verecektir onun dışında bişi tahmin edemiyorum:icon_whis
bu arada dizide keremlerin yanında gezen bi çocuk var hani sakallı ismini şimdi anımsayamadım yafs:icon_whis ama gerçek ismi aytar kakınç geçenlerde farkkettim özgenin annesi selen in de adı zeynep kakınç..annesi sanırımm aytar ın:icon_whis
keremcem d 24-12-07, 12:18 sorma cnmm ya tarkan abi de dolma sardırmış diyo bi :img-hyste
genco bence ahmet sakladığı için kızacak onun dışında bişiye kızacağını sanmıyorum..üzme onu vs vs gibi öğütler tabiki verecektir onun dışında bişi tahmin edemiyorum:icon_whis
bu arada dizide keremlerin yanında gezen bi çocuk var hani sakallı ismini şimdi anımsayamadım yafs:icon_whis ama gerçek ismi aytar kakınç geçenlerde farkkettim özgenin annesi selen in de adı zeynep kakınç..annesi sanırımm aytar ın:icon_whis
haha aynen dolma sarmis.. ejderde cökmüs yaw sanki hapiste dura dura..
aynen bencede öyle der.. ahmetde söyliyemedim kankamsin kardesien göz dikmis gibi olurum fln der.. tatliya baglarlar ama hemencicik.
ha o cocuk..bak bende ismini simdi hatirliyamadim..
demek özgenin annesi onun annesi olabilirmis.. anne-ogul oynuyolar dizide:img-yes:
haha aynen dolma sarmis.. ejderde cökmüs yaw sanki hapiste dura dura..
aynen bencede öyle der.. ahmetde söyliyemedim kankamsin kardesien göz dikmis gibi olurum fln der.. tatliya baglarlar ama hemencicik.
ha o cocuk..bak bende ismini simdi hatirliyamadim..
demek özgenin annesi onun annesi olabilirmis.. anne-ogul oynuyolar dizide:img-yes:
çöker tabii:icon_sorrarkadaş kazığı yedim sanıyor onu hapis deil de bu düşünce çökertmiştir:icon_whisama gelecek bölüm iş tatlılıkla bağlanır diye düşünüyorum:icon_whis
doğru:img-wink:ahmet delikanlılığa yakışmazdı genco ama (hemen orda arabayla ilgili terimler söyler:img-hyste)frenim patladı yokuş aşağı der :img-hysteneyseee bende senin gibi düşünüyorum genco-ahmet arasındaki sorun çözülür deee inşş ahmet özgenin gönlünü alır:img-wink:
yaaa öylee cnm işte anne oğul dizideler:img-wink:
keremcem d 24-12-07, 12:28 çöker tabii:icon_sorrarkadaş kazığı yedim sanıyor onu hapis deil de bu düşünce çökertmiştir:icon_whisama gelecek bölüm iş tatlılıkla bağlanır diye düşünüyorum:icon_whis
doğru:img-wink:ahmet delikanlılığa yakışmazdı genco ama (hemen orda arabayla ilgili terimler söyler:img-hyste)frenim patladı yokuş aşağı der :img-hysteneyseee bende senin gibi düşünüyorum genco-ahmet arasındaki sorun çözülür deee inşş ahmet özgenin gönlünü alır:img-wink:
yaaa öylee cnm işte anne oğul dizideler:img-wink:
haha.. ayneeeeennn.. gencoda olur arada böyle benimde pinarda frenim patladi fln der is iyice tatliya baglanir haha..
gerci tarkan simdi ejdere naz yapar azcik.. nasil düsündün benim böyle birsey yapacagimi hic kiyarmiyim sana fln der ejder ama bir sekilde alir gönlünü.. bide ahmet özgenin gönlünü aldim mi tam olur..
desene gelecek bölüm herkes birbirinin gönlünü alicak..
selinde ejderin gönlünü alsa iyi olur:img-yes:
haha.. ayneeeeennn.. gencoda olur arada böyle benimde pinarda frenim patladi fln der is iyice tatliya baglanir haha..
gerci tarkan simdi ejdere naz yapar azcik.. nasil düsündün benim böyle birsey yapacagimi hic kiyarmiyim sana fln der ejder ama bir sekilde alir gönlünü.. bide ahmet özgenin gönlünü aldim mi tam olur..
desene gelecek bölüm herkes birbirinin gönlünü alicak..
selinde ejderin gönlünü alsa iyi olur:img-yes:
hhihiihihihi kankalar birbirlerini anlar cnmm :) :)ikisi de aynı dertten muzdarip:img-wink:
tarkan bence ejder çıkınca ortadan kaybolacak ejderse onun peşine düşer belki takıldıkları özel bir yer vardır orda bulur tarkanı..konuşurlar tarkan zaten arkadaşını çok seviyor dayanamaz böylece barışılar:good:
walla ahmetle özge de ayrılırsa çekilmez yani...bu bölüm hemencecik barışsınlar:img-wink:ne biliyim ahmet yine tahtadan bişiler oysun:img-wink:
haklısın gönül almalı bi bölüm olur kanımca:img-wink:
selin de bi özür diler artık:icon_whis
gelecek bölüm pınar da tibete dadılık yapmaktan vazgeçerse tam süper olacak:img-cool2
keremcem d 24-12-07, 12:39 hhihiihihihi kankalar birbirlerini anlar cnmm :) :)ikisi de aynı dertten muzdarip:img-wink:
tarkan bence ejder çıkınca ortadan kaybolacak ejderse onun peşine düşer belki takıldıkları özel bir yer vardır orda bulur tarkanı..konuşurlar tarkan zaten arkadaşını çok seviyor dayanamaz böylece barışılar:good:
walla ahmetle özge de ayrılırsa çekilmez yani...bu bölüm hemencecik barışsınlar:img-wink:ne biliyim ahmet yine tahtadan bişiler oysun:img-wink:
haklısın gönül almalı bi bölüm olur kanımca:img-wink:
selin de bi özür diler artık:icon_whis
gelecek bölüm pınar da tibete dadılık yapmaktan vazgeçerse tam süper olacak:img-cool2
ayneeeeeenn.. saten ejderde acikli bir konusma yapar dedigin gibi tarkanda dayanamaz hemencicik sarilirlar ve mutlu son:img-yes::img-yes:
vallah ahmetin isi bu sefer cook zor.. sibelde ya annesinin yaninda öyle bacagini acti fln denir mi hic ya.. simdi annesi tam sinir oldu özgeye.. ahmet ne yapar ne eder aff etirir kendini..
selinin isi zor vallah.. bence ejder afetmesin selini.. söyle biraz sürünsün..:happy0064
pinarda ayneeenn.. artik tibetin dadiligini yapmaktan vazgecsin yaw.. yok üstünü degsitir,yok sütünü is yok git yat..
ayneeeeeenn.. saten ejderde acikli bir konusma yapar dedigin gibi tarkanda dayanamaz hemencicik sarilirlar ve mutlu son:img-yes
vallah ahmetin isi bu sefer cook zor.. sibelde ya annesinin yaninda öyle bacagini acti fln denir mi hic ya.. simdi annesi tam sinir oldu özgeye.. ahmet ne yapar ne eder aff etirir kendini..
selinin isi zor vallah.. bence ejder afetmesin selini.. söyle biraz sürünsün.
pinarda ayneeenn.. artik tibetin dadiligini yapmaktan vazgecsin yaw.. yok üstünü degsitir,yok sütünü is yok git yat..
eet cnm katılıyorum sana belki küçüklüklerine dair bir anıdan bahseder ejder:icon_whis:icon_whisejder gencoya da bir teşekkür borçlu aynı zamanda:icon_whisartık gencoyla da uğraşmaz:img-wink:
ya ya sibelcik tutamadı yine kendini:img-icecrahmet güzel bir sürpriz yaparsa sorun çözülür bence:img-wink:
selin e gelince:img-cool2bence de sürünsün:img-cool2
sorma cnm yaa..dediğin gibi üstünü değiştiriyo yok çay içiriyo yok bilmem ne:img-cool2genco garibim de bekliyo:icon_whispınar yapması gerekeni yapana kadar ilke gencoyu da alıp yurtdışına kaçacak sonunda:icon_whis
didemfener 24-12-07, 12:50 size haber getirdim..
bayram tatilindelermiş biizmkiler ama çıkmışlardır.:D
cünyt söledi:D
..ama cvpp yazar dedi..:D
ve cüntin sonu ne olcak dedim..süpriz dedi ama ben dedimki genco sonunu getirdi..:D
keremcem d 24-12-07, 12:51 dilekcigimm ayneeeeeenn.. bide yurt disi isi vardi ya..simdi yurt disina giderlerse gene ayri kalacak gencoyla pinar.. off off..
bak ayneeenn. bide ejder gencoya gidip tsk etmeli..
:happy0064
bu arada sibel dedin aklima cevdet bey geldi yaa..
cok komik olucak ya.. cevdet beyde megersem sibelden hoslaniyomus ya.. vay vay vayy..:img-yes::img-yes:kendini övüyo ya gül gül öldüm.. ne sigaram var fln diye..
dilekcigimm ayneeeeeenn.. bide yurt disi isi vardi ya..simdi yurt disina giderlerse gene ayri kalacak gencoyla pinar.. off off..
bak ayneeenn. bide ejder gencoya gidip tsk etmeli..
:happy0064
bu arada sibel dedin aklima cevdet bey geldi yaa..
cok komik olucak ya.. cevdet beyde megersem sibelden hoslaniyomus ya.. vay vay vayy..:img-yes::img-yes:kendini övüyo ya gül gül öldüm.. ne sigaram var fln diye..
ben pınarın yerinde olsam peşini bırakmazdım bu olayın bende giderdim yurtdışına:img-pilotyoksa elden gidiyiiii:img-cool2
ejder bence kendisine yakışanı yapar hatta arkadaş olalım bile diyebilir:good:
sibelle cevdet çok komikti cidden ama çok zor olmaz bence sibelle cevdet:img-cool2
didemcim çok sevindim hadi ii haberleşiyorsun bizimkilerle:img-wink:
ben çıkmak zorundayım canlarım görüşürüz babaybye
keremcem d 24-12-07, 12:58 ben pınarın yerinde olsam peşini bırakmazdım bu olayın bende giderdim yurtdışına:img-pilotyoksa elden gidiyiiii:img-cool2
sibelle cevdet çok komikti cidden ama çok zor olmaz bence sibelle cevdet:img-cool2
ayneenn.. iyi olur ya gencoyla ejder arkadas olsa..
cok sevinirim ben..
hadi cnm görüsürüz:img-yes:
didemcigimm haber verdigin icin cook sagoll:happy0064
didemfener 24-12-07, 13:04 ayneenn.. iyi olur ya gencoyla ejder arkadas olsa..
cok sevinirim ben..
hadi cnm görüsürüz:img-yes:
didemcigimm haber verdigin icin cook sagoll:happy0064
fatmacım rica ederim
ama cüneyitn sonunu öğrenemdim..sölemdi.:d
ama belli ne olcağı yaşamıcak:D
dilekcim sende sağol
keremcem d 24-12-07, 13:17 fatmacım rica ederim
ama cüneyitn sonunu öğrenemdim..sölemdi.:d
ama belli ne olcağı yaşamıcak:D
dilekcim sende sağol
yani cnm cüneytin sonu belli..
o kadar cok yalan dolan icerisindeki akli sadece parada..
cüneytin sonu belli:img-yes:
didemfener 24-12-07, 13:23 ama şöyle birşey var
yakalanan kişi cünytin adını vermedi ama sadece kızı getiridi dedi
bu bişeydir dimi..:D
keremcem d 24-12-07, 13:28 ama şöyle birşey var
yakalanan kişi cünytin adını vermedi ama sadece kızı getiridi dedi
bu bişeydir dimi..:D
dogru..simdi cüneyt kesin ben nerden bilim böyle birsey yapacagini benide tuzaga düsürdü..bilseydim gitmezdim fln dicek kesin.. cüneyt bi yolunu bulur kurtulmanin..
ben pınarın yerinde olsam peşini bırakmazdım bu olayın bende giderdim yurtdışına:img-pilotyoksa elden gidiyiiii:img-cool2
ne alaka pınarın yurtdışında çıkışı
kız o kaa yeteneksiz ki gencodan özel ders alıyor filan
oun ne işi var bu profesyonel grupta:img-pilot
ne alaka pınarın yurtdışında çıkışı
kız o kaa yeteneksiz ki gencodan özel ders alıyor filan
oun ne işi var bu profesyonel grupta:img-pilot
gelir gelmez çattın yine pınara :D
ne demek ne işi var...genco ve pınar birlikte sahnede olsalar daha o grubun sırtı katiyetle yere gelmez...çok uyumlu bir çift:img-blushgenco aslında çok isterdi beraber olmak aynı orkestra da ama seninki yani ilke:img-cool2 kahvaltıda yaptı yapacağını..bozdu kızı..kibarca ne işin var istemiyorum seni dedi:img-cool2:img-cool2
sinir oldum ilke'ye keşke sen de olsaydın orkestrada dedikten sonra pınar'a: ama artık bir piyanistimiz var:img-cool2 sana gerek kalmadı artık diyo resmen:img-cool2
yurt dışına giderlerse fazla kalmazlar gibi geliyo bana:img-blush bu yüzden pınar gitmeyebilir ama inş. gider; bir de iki kişi birden çalamıyo mu piyano genco ve pınar'a çok uyumlusunuz demişti:img-icecr iki kişi birden de olabilir yani:img-cool2 ama ilke'nin amacı genco'yla yalnız kalim:img-cool2
didemfener 24-12-07, 15:29 can boşver pınarı filan biz kefimize bakalım..
cansın kabul etmiş
bende senin gibi düşünenlerdeyim nedense ne işi var..
zamanında girseydi.
şimdi işi yok onların içinde
beraber gitcekelr ilkyle..
gelir gelmez çattın yine pınara :D
ne demek ne işi var...genco ve pınar birlikte sahnede olsalar daha o grubun sırtı katiyetle yere gelmez...çok uyumlu bir çift:img-blushgenco aslında çok isterdi beraber olmak aynı orkestra da ama seninki yani ilke:img-cool2 kahvaltıda yaptı yapacağını..bozdu kızı..kibarca ne işin var istemiyorum seni dedi:img-cool2:img-cool2
ya dilek
şimdi pınarı gruba alsalar yurtdışında götürseler
hadi yurtdışında çıktı alışverişe gidelim hadi gencoyla sahile inip bulduğumuz bankta öpüşelim
prova yaptırmaz gruba
ayrıca iyi karakterin tek kıstası her zaman iyilik meleği gibi etrafta dolaşması olmamalı
iyi insan da kötülük yapabilir
önemli olan yaptığı iyiliğin kötülükten bir adım önde olması
o zaman iyi insan iyi karakterdir bence
yani nedir bu kötüyü sevemem sendromu
hayır benim anlamadığım ve yavaş yavaş mesajlarla isyan ettiğim şey şu
ilke daha hiçbirşey yapmadı ki
ama şimdiden nefret ediliyor
neden nefret ediyorsunuz ki
onun sevme hakkı yok mu
üstelik ilkenin aşkı pınardan daha yoğun ve daha savaşılmış
kız kaç sendir aşık gencoya
pınar 5 aydır
e bunun karşılaştırılması yapılamaz bence
dersen ki genco istemiyor
istemesein yahu
şu dünyada her insanın istediği olsa dünya kalmazdı:img-pilot
alsın ilkesini keyfine baksın:happy0064
neyse efendim
hakikaten anlamıyorum sizi
yada bu iyi ve kötü karakter oluşumunu
bir de şu var
belki de pınara gıcık olma nedenimiz selen seyvenin kötü oyuncluğu
alpay atalanında son bölümlerde inanılmaz performans düşüklüğüne başlamasından sonra ilke geldi ve nihayet bu bölüm toparladılar senaryoda ilke de olmasıyla
bu dizinin ilkesiz tadı tuzu kalmaz artık
yani ahmet de bu bölüm özgeye tepki verdi
siirlenmmemiz lazım ona
ama sinirlenemiyoruz dimi
neden çünkü oyuncu iyi performans iyi
bir de karakteri kalbimize altın harflerle iyi dye yazmışız
ama ilke geldiği an dendi ya kız için bu aralarını bozacak
eyvah eyvah şeytan dünyaya indi tepkileri geldi
bi şans verseydiniz kıza
ben şans verdim yani
yoksa bende diyordum en iyisi genco pınar
ama artık demiyorum
bir de şu var
anti ilke denmesi de çok kalp kırıcı
şuana kadar böyle bir ayrımın yaşandığı forumda yazmadım veya senaryoda bu olmadı burda ilk karşılaşmam o yüzden anlayamıyorum ben bu nefreti
o zaman tamam
neyse çok yazdım
ben çıkıyorumbye
not:bir de eklemeden geçemicem
artık anti pınar yazımlarına başladım yani
bundan son |