Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları
üzülerek pardon sevinerek cvp veriyorum :) Izzie ile Alex'in şu an için birlikte olma ihtimalleri yok bu sezon olmaz zaten, ama ilerki sezonları bilemem tabi çünkü hala Izzie Denny'yi unutmamış o yüzden kimseyle ilgilendiği yok
bi arkadaşımdan öğrendim spilere göre biri hamile kalacakmış. kim olduğunu bilen varmı??? bence meredith yada callie olabilir sonuçta izzie kimseyle ilişki yaşamadı (george u saymıom sonuçta o daha çok yeni oldu hemen öğrenemez bile) christina zaten daha önceden hamile kaldı aynı senaryoyu iki kez yapmazlar
gelincik89(kusura bakma adını bilmiyorum) teşekkür ederim cevapladığın için,beğenmene de sevindim:img-wink: o sahne hakkaten benim de bittiğim bir sahneydi ya...ekşi de hatta bi entry var onunla ilgili...
''dizinin özeti...
meredith:ı miss you
derek:ı cant
ulan neyi yapamazsın ...''diye başlayıp devam ediyor...ben bu sahneyi onu okuyunca arayıp bulup izlemiştim hatta...öyle işte:)
bugun hollandada Six days (2) yayinladilar. Turkiyede kacinci bolumdesiniz?
Ve buket16 imzalar ve avatar gercekten super!!!
Nasıl güzel 2 bölümdü.nasıl güzeldi.ağzım kulaklarımda izledim resmen:img-grin2 .nerdeyse 12:30 başlayıp gece 2 ye kadar devam etti.ama gözlerimi bile kırpmadım:img-grin2.meredith ve derek in sahneleri çok hoştu.:img-in_lo çok tatlı bir çift.ikisinede bayıldım izlerken.george da çok şekerdi.izze ve meredith in onu kaale almayıp evde iç çamaşırlarıyla gezmeleri hihihihi:img-grin2.ilk izlediğim bölümlerde cristina (doğru mu yazdım bilmiyorum) bana itici geliyordu.ama geçen gün birde gerçek sesiyle izledikten sonra,kanım ısındı.dün akşamda çok şekerdi.bu kıza toplu ve kıvırcık saç çok yakışıyor.:img-yes: ayrıca avartarlar için herkese teşekkürler.ekşi de grey's anatomy hakkında çok güzel ve çok değişik yorumlar var.bazılarına çok güldüm bende.en az greys in senaristleri kadar yaratıcılar:img-grin2
greysanatomyfan
27-03-07, 12:48
akradaşlar bu hafta "my favorite mistake" yayınlanmışşş.
görünen oku 2 haftalık ara verme kararlarını geçen hafta gelen yoğun reytinglerden dolayı askıya almışlar ve hazır bu kadar ilgi yoğunken, izleyicileri bir hafta bekletmeyelim demişler. dolayısıyla reytinglerdende nasibimizi alalım demişler:)
sonuç olarak bu hafta my favorite mistake yayınlanmış. herkese duyurulur. isteyenler malum siteden parça parça isteyenlerde internetten veya download programlarından indirmeye başlayıp seyredebilirler
**ER_Mania**
27-03-07, 20:55
Dün baya uykusuz geçti benim için. Magazin Mahkemesi bitmek bilmedi, az daha pes ediodum ama emeklerime değdi. Harika 2 bölümdü.
Fox'un yaptığı da çok ayıp ya. Tam 1 saat geç başladı. Daha ilk haftadan diziyi ikinci plana attılar. Umarım yayından fln kaldırmazlar.
KeReMcEmİm
27-03-07, 21:13
ohh benden biri çıktı sonunda...Bu forumda izzie ve alex ikilisini seven tek kişi benim sanıyordum. Bir tane bile yok gerçekten izzie ve alex imzası ya da avatarı. umarım koyan olur.:) çok tatlılar...
aaa ben onları yakıştıran çok kişi var sanıodum bence ikisi birlikte çok tatlılar umarım ilerliyen bölümlerde tekrardan birlikte olurlar...
vay Grey's başlığımıza bak be neydi ne oldu :) herkesin eline sağlık arkadaşlar çok güzel şeyler eklemişsiniz. bu arada ben hemen belirteyim Izzie ve Alex ikilisinin birlikte olmasını istemem şahsen :)
sanemmania
28-03-07, 00:20
aaa ben onları yakıştıran çok kişi var sanıodum bence ikisi birlikte çok tatlılar umarım ilerliyen bölümlerde tekrardan birlikte olurlar...
evet umarım. ben de çok var zannediyordum ama bu forumda pek yok. bak mesela A.P.W.B.D yani Hasan en büyük anti alex-izziecidir. :)
öncelikle çalışmalar resimler çook güzel arkadaşlar
billurcum beğenmemişsn ama ben bayıldm imzalarına ,ellerne sağlık
bu arada ben de fikrimi belirtiyim,izzie-alex'i birlikte olmasını ben de istemem açıkcası,hem denny ölmedi,kalbimizde yaşıyor :(:( 3x19un son sahnesnde izzie nin halini gördükten sonra buna iyce karar werdm :(
evet umarım. ben de çok var zannediyordum ama bu forumda pek yok. bak mesela A.P.W.B.D yani Hasan en büyük anti alex-izziecidir. :)
öyleyim :) ama bak arkadaş olmalarına lafım yok bir de merak etmeyin Alex-Izzie ci olanların sayısı baya fazla sadece onlardan burada yazan pek kimse yok ;)
Bu hafta Fox da yayınlanan bölümleri izledim ve yine hayran kaldım...Her iki bölümde çok güzeldi...23.15'de başlayacak diye okumuştum forumda süerkli Fox'u açıp durdum ama bir saatten fazla bir gecikmeyle başlattılar...Bir program oynuyordu ne bitmek bilmez birşeydi ya...Bekle bekle ağaç oldum tv nin karşısında...Neyse sonunda başlayabildi de izledim...Ama o kadar beklemem dğdi doğrusu...Özellikle mahremiyet konulu bölüm harikaydı...Izzie'nin sürekli iç çamaşırlarıyla George banyodayken dolaşması çok komikti...:img-hyste Ne kıvrandı George ya zavallı dedim tek kelimeyle...Alex'e zaten gıcıktım bu bölümde briaz dahgıcık oldum...Ama Izzie'nin herkesin içinde kıyafetlerini çıkardığı sahne ona büyük bir şok oldu öylece kalakaldı...:img-hyste Belki bundan sonra biraz haddini bilir gerçi hiç sanmıyorum ama... Bu bölüm komikti falan ama özellikle Meredith'in annesinin ameliyat hemşiresiyle konuştuğu sahnede hemşire hafızası çok kuvvetlidir dediğinde Meredith yarı gülerek yarı da ağlayarak annesinin alzheimer olduğunu söylediği sahnede ve Christina'nın ölen kadını geri döndürmeye çalıştığı sahnelerde gözyaşlarımı tutamadım ve ağlamaya başladım...:img-cray: :img-cray: Bu iki sahne benim için çok daha güzeldi...Ayrıca Meredith'in mahremiyet ilgili söylediği şeyler çok güzeldi...:good:
Duygu ve Yasemin avatrlar için çok sağ olun çok güzeller...
Gözde....Benim canıma kastın mı var?...Benim için ekledin...Çok sağ ol...Çok da müthişler ama...Bu da yürek...Kaldırmıyor...Hele MELENA'nın avatarı gördüm hepten bittim
yeldacım... yeldaydı sanırım ismin.hep karıştırıyorum yelda mıydı şeyma mıydı diye.yaw wallahi seni üzmek değildi amacım.sanırım sen addison ve derek çisin.yüreğin kaldırmadığına göre.üzgünüm ama bende meredith ve derek çiyim. :img-in_lo.ayrıca avatarlar,imzalar ve resimler için çok teşekkürler.wallahi hangisi koyucağımı şaşırdım:happy0064
masal_perisi
28-03-07, 13:01
yeldacım... yeldaydı sanırım ismin.hep karıştırıyorum yelda mıydı şeyma mıydı diye.yaw wallahi seni üzmek değildi amacım.sanırım sen addison ve derek çisin.yüreğin kaldırmadığına göre.üzgünüm ama bende meredith ve derek çiyim. :img-in_lo.ayrıca avatarlar,imzalar ve resimler için çok teşekkürler.wallahi hangisi koyucağımı şaşırdım:happy0064
Evet Yeldayım...Ayrıca ortada bir yanlışlık var...Grey's Formunun Meredith6Derek fanıyım ben...Hem de en sıkısından...İşte tamda bu özellikten dolayı kötü oldum...Çünkü çok duygusal bir sahneydi o...Hassasiyetim bundan geliyor
Evet Yeldayım...Ayrıca ortada bir yanlışlık var...Grey's Formunun Meredith6Derek fanıyım ben...Hem de en sıkısından...İşte tamda bu özellikten dolayı kötü oldum...Çünkü çok duygusal bir sahneydi o...Hassasiyetim bundan geliyor
hıı tamam ozaman.ben kötü oluyorum deyince addison cusun zannettim.kusura bakma.o sahneyi bende izledim.çok güzel bir sahne.o yüzden avatarıma o sahnenin resmini koydum:img-in_lo
bugün george anlayan biri var mı.. neydi bu düşüncesiz haller.. ona hiç yakışmadı.. hele de izzie yi kırması bardağı taşırdı bende.. çok sinirdi yaw bu bölüm..
sizler ne düşünüyorsunuız bilmiyorum ama dr.burke de çok kızdım ya ben.. cristinaya haketmediği gibi davrandı bence.. yok kim kimi koruyormuşş.. kız perişan oldu onun için anlamadı bir türlü.. hele duygusuz demesi çok ağır oldu.. çok kötü oldu.. ben cristina bir daha burke pas vermez demiştim ama.. ameliyatta tam tersi oldu.. e yani crishtinada sonunda doru olanı yaptı ve gerçeği açıkladı.. ben bunu ihanet olarak değil de gecikmiş bir dürüstlük olarak aldım..
ewe gidemeyişi ben şimdi nereye gidicem diyişi meredithe çok üzücüydü.. burke ün kapıyı yüzüne kapatması da bi o kadar öyle..
burke ne istediğini biliyor mu.. sanmıyorum..
ya bu filmin yazarları ilişkiler konusunda elleri öpülesi.. valla harika sahneler çıkarıyorlar:good: bu haftaki burke cristina sahneleri müthişti..
bu arada addison ve alex le ilgili bi gelişmeler mi olacak nedir.. o sahnede bi anlık duraksamaları hafif şok etkisi yaptı bende:)
Benim de paylaşmak istediğim bölümler var son sezonla ilgili yani burada gösterilmeyen bölümler ama izlemeyenler için rahatsızlık veriyor tabii.
Hele 'Some kind of Miracle' yani 3. sezonun 17. bölümü muhteşemdi, bütün bir gün ağladım..
Acaba başka bir başlık açılamaz mı?
öncelikle avatarlar için çok teşekkrler buket
ben de şu anda amerikayla aynı gidiyorum bölümlerde,we ya yorum yapamıyorum ya da beyaz yazıyla yorum yapıyorum bu bölümler hakkında,
bi de fox tvden yeni yeni izlemeye başlayanlar için herşey spoiler zaten,kesinlikle anasayfaya geçilmeli ve diziyi foxdan izleyenler,normal takip edenler bi de amerikayla aynı anda takip edenler için ayrı başlık açılmalı
bu arada bence de 3x17 çook güzel bi bölümdü,ben de acayip ağlamıştım:icon_sorr :icon_sorr
greysanatomyfan
29-03-07, 09:04
Benim de paylaşmak istediğim bölümler var son sezonla ilgili yani burada gösterilmeyen bölümler ama izlemeyenler için rahatsızlık veriyor tabii.
Hele 'Some kind of Miracle' yani 3. sezonun 17. bölümü muhteşemdi, bütün bir gün ağladım..
Acaba başka bir başlık açılamaz mı?
ya bende 3.19 my favorite mistake ile ilgili konuşmak istiyodum ama:(
hala adam gibi seyredemedim. yarım yamalak kaldı.
ama gözüme çarpan bikaç sahne vardı onlarda george'un önce izzy ile olan geceyi kesinlikle hatırlamaması ve izzynin buna biraz bozulması. gün için de hafif salak gibi davranması ve üzerindeki tedirginliği. sonra george'un callie'nin babasıyla konuşurken(callie'nin otoriter babası şehre geldi ve hafif george'u küçük gördü. hani parası için evlendin imasında bulundu. parası için evlenmedim diyincede ne farkeder sonuçta ii bi hayata kondun kızımızı böle yaşatacak halimiz yok ev ve bişeyle veriyoruz dedi.) bir anda olanları hatırlaması ve böyle bişey olamaz diye bir anda tepki vermesi(tam şansınada bu lafı babası kızımıza ev veriyoruz dedikten sonra söledi:img-yes: george'da toparladı ve callie benim karım bunu kabul edemeyiz. üzgünüm callie diyip koşa koşa gitti.)
en tuhafıda. galiba cidden izzy ona karşı bişey hisseidyodu. çünkü callie'e bunu nasıl anlatıcaz dedi. george kesin bir şekilde bunu anlatmıycaz o kesinlikle bilmeyecek bu biizm sırrımız olucak diyip kestrip attı. ve inanılmaz pişmandı. izzy de buna çok bozuldu. daha fazlasını izlersem daha fazla yorum yaparımmm. ha bu arada alex ile jane doe arasında bişey olucakmış gibi geliyor. en azından platonik gelişecek. ve kesinlikle alex addison olayı kapandı bence. alex artık bütün boş vakitlerini jane doe ile geçiriyor.
bir nevi 2. bir denny izzy durumu. umarım sonrlaı benzemez
greysanatomyfan
29-03-07, 09:08
bugün george anlayan biri var mı.. neydi bu düşüncesiz haller.. ona hiç yakışmadı.. hele de izzie yi kırması bardağı taşırdı bende.. çok sinirdi yaw bu bölüm..
sizler ne düşünüyorsunuız bilmiyorum ama dr.burke de çok kızdım ya ben.. cristinaya haketmediği gibi davrandı bence.. yok kim kimi koruyormuşş.. kız perişan oldu onun için anlamadı bir türlü.. hele duygusuz demesi çok ağır oldu.. çok kötü oldu.. ben cristina bir daha burke pas vermez demiştim ama.. ameliyatta tam tersi oldu.. e yani crishtinada sonunda doru olanı yaptı ve gerçeği açıkladı.. ben bunu ihanet olarak değil de gecikmiş bir dürüstlük olarak aldım..
ewe gidemeyişi ben şimdi nereye gidicem diyişi meredithe çok üzücüydü.. burke ün kapıyı yüzüne kapatması da bi o kadar öyle..
burke ne istediğini biliyor mu.. sanmıyorum..
ya bu filmin yazarları ilişkiler konusunda elleri öpülesi.. valla harika sahneler çıkarıyorlar:good: bu haftaki burke cristina sahneleri müthişti..
bu arada addison ve alex le ilgili bi gelişmeler mi olacak nedir.. o sahnede bi anlık duraksamaları hafif şok etkisi yaptı bende:)
orda kesinlikle george hadddini aştı ve kabalık yaptı. ama gerçekleri bilen tek kişi oydu. ve kimseye anlatamıyordu. israrla izzy de burke'u savununca ve aile bu savunmadan dolayı niye burke olmuyo biz onu istiyoruz havasına girince george da bir evlat gibi düşünüp saldırıya geçti. hani onun ne düşündüğü kimin umrunda. adam gibi doktor bile değil diyerek belden aşşağıya vurdu. çok yanlıştı ama yinede anlaşılabilinirdi. zaten o yüzdende izzy küsmedi. sadece kabalığına kızdı.
bu arada christina'nın açıkçası söyleme sebebini geç gelen dürüstlük olarak yorumlamıyorum. burke onu kovmadan önce yapsaydı geç gelen dürüstlük derdim ama burke onu kovduktan sonra sanki öyle kazık atılmaz böyle atılır der gibi direk olanları anlattı. sebebide burke'un ona sana burda ihtiyacım yok demesi.
ama kesinlikle katılıyorum. shonda nın ilişkiler konusundaki kalemi bayağı yaratıcı. gelecek bölümlerde burke ile christina'nın ilişkisi tam bir komedi olucak bu anlamda.:img-yes:
bu arada christina'nın açıkçası söyleme sebebini geç gelen dürüstlük olarak yorumlamıyorum. burke onu kovmadan önce yapsaydı geç gelen dürüstlük derdim ama burke onu kovduktan sonra sanki öyle kazık atılmaz böyle atılır der gibi direk olanları anlattı. sebebide burke'un ona sana burda ihtiyacım yok demesi.
burke ün onu ameliyattan alması kazık diildi bence.. crishtina nın koruyuculuğundan sıkıldı gibi.. daha çok kendini kanıtlamak vardı bu hareketinde.. hem cristinaya hem kendine.. dolayısıyla cristinanın hareketinide misilleme kzaık olarak görmedim yaw..
aslında en başından itibaren bakınca benmerkezci cristina kendinden çok fazla ödün vererek yorularak kendini risklere atarak naziye karşı durarark dr. luğunu tehlikeye atarak burke arka çıkması.. burke ameliyatlara girmeye teşvik etmesi.. tavuk ameliyatlarıyla:) pratik yaptırması oalğanüstü bi çaba gerektiriyordu.. bu çabaları özellikle cristina gibi bi karakter yapınca ben çok etkilendim..
dolayısıyla burke ün tüm olanları cristinaya çevirmesini.. kim kimi koruyora getirmesini.. duygusuz demesini.. bencilce hatta oldukça nankör ve düşüncesizce buldum..
ya bende 3.19 my favorite mistake ile ilgili konuşmak istiyodum ama:(
hala adam gibi seyredemedim. yarım yamalak kaldı.
Ben de 3-19 la ilgili bir şeyler yazayım o zaman..
Bence George'un o evi falan istemem demesi utancından. İzzie ile yaşadıkları aklına gelince, Callie ve ailesini hak etmediğini düşündü.Yani Callie'ye olan duygularının yeteri kadar güçlü olmadığının farkına vardı ve o ev teklifinin, babasının George'u tasvip etmemesine rağmen sırf kızına olan sevgisinden böyle bir hareket yapmasının karşısında ezildi.Aslında Callienin böyle bir ailesi olduğunu tahmin etmiyordu. Ben İzzienin George a birşeyler duyduğuna inanıyorum mama George İzzie yekarşı ne hissediyor tam çözemedim. Meredith ten sonra o kadar yoğun olabileceğini sanmam. Zaten George'u ilişkisinde rahat bırakmayan, Calliyle hep zıt giden İzzie. Alex konusu ise çok merak ettiğim bir mesele. Alexin geçmişte ne yaşamış olabileceğini çözemiyorum. Belliki çok hasar bırakmış. Herkesin duygusal anlamda patlamalarını az çok gördük ama Alex'in ilk defa bir hastayla yakınlaşması enteresan. Bana aslında duyguları en harap olmuş insan Alex geliyor. Belki Jane Doe Alexin kırılma ve patlama noktası olacak. Ama ben aşk anlamında olacağını pek sanmıyorum. Jane Doe yu ölümden kurtararak sanki tüm sorumluluğu üslenmiş gibi gördüğünden mi yakınlaştı Alex onunla? Addison olayı bence de bitti. Aslında ben Alex ve İzzienin tam match olduklarını düşünüyorum.Duygusal anlamda da. Ha bu arada yabancı sitelerden spoiler yorumları takip ediyor musun? Burke ve Christina hakkında tüyolar var.Neyse bölümü bitirince daha detaylı konuşuruz.
Son bölümü izleyen başka arkadaşlar da görüşlerini paylaşırsa sevinirim. Sevgiler..
uf ya bir sürü güsel şey var elimde son sayfa olduğu için hatta kapanması gereken bir sayfada olduğumuz için koymaya kıyamıyorum:icon_sorr yeni başlık açılmasını bekliyorum ben de...bi de birşey merak ettim ya,bugün yeni bölüm mü var abc de yoksa ara mı var...bilen var mı?
Bu gece yeni bölüm yok Abc de. Bu akşam 3.9 u yayınlıyorlar 'From a whisper to a scream'. 9 Nisan da özel bölüm var ve bol bol Denny varmış içinde. Yeni bölüm yani 3.20 'Time After Time' 19 Nisanda.. Off nasıl bekliyeceğim..
[I]
bimbolik..Hiç önemli değil canım..Bizde ilerki bölümleri takip ediyoruz..(Gerçi şu ara Yeldayla izlememe kararı aldık ama) 3.17 yi bende izledim senin dedğin gerçekten çok güzel bir bölümdü..Anasayfa konusuna gelince en başından beri hepimiz modlara mesajlar yolladık ama onlar sadece Adminlere ileteceklerini söylediler..Sayımız gittikçe artıyor..Arkadaşlar bastıralım ve geçelim artık anasayfaya herkes için çok zor oluyor gerçekten..
Gerçekten ana sayfada olmadığı için ben de farkında değildim bu başlığın. Yabancı sitelere bakıyordum.
Ben de şu özel bölümü çok merak ediyorum. Bundan evvel 2 tane özel bölüm verilmiş. Hep sezonların 20. bölümlerine denk geliyor. O bölümler elinde olan var mı? Veya onları nereden bulabilirim onu bilen var mı?
KeReMcEmİm
31-03-07, 12:53
baştan beri izleyen arkadaşlara bişey sorabilir miyim derek addisonun hamile olmadığını ne zaman ve nasıl anlıyor ???
benim bildiğim kadarıyla öyle bir durum hiç olmuyor zaten derek ile onlar evliydi addison boşanma kağıtlarını getirince bi seçim yapıyor (meredith'in yalvarmalarına rağmen) ve addison'ı seçiyor. hamilelik diye bi durum yok (en azından benim izlediğim kısımlarda yoktu ben digitürkten izlemiyorum bilgisayara bölümleri indiriyorum çat pat ingilizcemle böyle anladım)
meredith barda beklerken çok üzülmüştüm her kapı açılışında bakıyordu zavallım
KeReMcEmİm
31-03-07, 13:12
benim bildiğim kadarıyla öyle bir durum hiç olmuyor zaten derek ile onlar evliydi addison boşanma kağıtlarını getirince bi seçim yapıyor (meredith'in yalvarmalarına rağmen) ve addison'ı seçiyor. hamilelik diye bi durum yok (en azından benim izlediğim kısımlarda yoktu ben digitürkten izlemiyorum bilgisayara bölümleri indiriyorum çat pat ingilizcemle böyle anladım)
meredith barda beklerken çok üzülmüştüm her kapı açılışında bakıyordu zavallım
doktorlar dizisi grey's anatomy nin senaryosundan alındığı için ben hamiledir diye düşündüm doktorlarda öyleydi çünkü peki sonra nasıl meredith e dönüyo???
bir programda gördüm.. yıllardır abd de reytinglerde bir numara olan CSI bizdeki kanıt peşinde dizisiyle greys anatomy ilk kez kafa kafaya yarışa girdiklerinde greys anatomy farkla birinci olmuş..
CSI 22 milyon kişi izlerken greys anatomy 25 milyon kişi izlemiş..
pazartesi yayınlanıyormuş perşembeye alarak büyük bi risk almış kanal.. bu başarı yüzlerini güldürmüş resmen..
ally mcbeal izlemişmiydiniz bilmiyorum ordaki sekreter eleyn karakteri vardı.. o oyuncu şarkıcı sanatçı kişilikte sıkı bi greys anatomy fanıymış.. ben zaten biliyodum bu sonucu bekliyodum çok sevindim falan dedi:)
valla ben zamanında çok yorum yaptım sizin şu an izlediğiniz bölümler hakkında hatta o zmn spoiler olarak uzun uzun bölüm özetlerini de yazıyordum digiturk'ü takip etmediğim için hangi bölümde bilmiyorum o yüzden yorum yapamıyorum, fox'ta verilen bölümleri de izleyeli 2 sene oldu onlar hakkında da yorum yapacak bişey yok benim için,benim izlediğim bölümleri çoğu kişinin daha izlemediğini de biliyorum ve ayrı ayrı alt başlıklar olmadığı,her şeyi buraya yazmak zorunda olduğumuz için milletn gözüne sokarcasına buraya da yazmak istemiyorum.
o kurallar konusuna gelirsek valla ben yazmadım onları neydi kurallar onu da bilmiyorum yazan arkadaşlarım gerekli cevabı vereceklerdir, onların da yazarken burayı tekelimize alalım diye yazdıklarını düşünmüyorum ben,yine de en doğru cevabı onlar verir...
ya izzy için callieden ayrılırmıs:) çok gülerim ama acaba kişiler artık yetersiz mi geliyor biraz hikaye dönmeye başladı..zaten spin-off ne olur bilmiyorum ama yeni kişiler de girecek diziye..bakalım bekleyelim
greysanatomyfan
02-04-07, 20:48
ya izzy için callieden ayrılırmıs:) çok gülerim ama acaba kişiler artık yetersiz mi geliyor biraz hikaye dönmeye başladı..zaten spin-off ne olur bilmiyorum ama yeni kişiler de girecek diziye..bakalım bekleyelim
spin off galiba olabildigince yepyeni karakterlerden olusucak. bugun yazmistim foruma hikayeyi. gorunuse bakilirsa addison disinda kimse yok. yepyeni sehir, yepyeni insanlar. gerci belli olmaz yine ama. su haliyle biraz sadece addison olacakmis gibi
ya addison benim favorim! bilmiyorum zaten kendisi 5 bölüm diye girdi sonra çok sevildigi için neredeyse 1.5 sezon olacak kendisini zevkle seyrediyoruz..:(çıkmayacagını umuyorum..mesela dizinin adı değişecek denildi ya o zaman meredithin gitme olasılıgı oluyor:) bak bu mantıklı işte...o konuşmaya başlayınca o tek düze tonu yok mu ben çok fena oluyorum yaa:S
bu akşam fox da yayınlanıcak bölümü çok merak ediyorum.ne yazıkki 1 bölüm vericekler herhalde.12 de başlayıp,1 de bitecek gibi gözüküyor ama ben 12 de başlamasına pek ihtimal vermiyorum.addison un gelmesinede az kaldı sanırım.eğer 1.sezonun sonunda gelicekse ve 1.sezon 9 bölüm ise yakında gelicek bu kadın.açıkçası çooookkk merak ediyorum addison u.normalde o roldeki bir kadının sevilmemesi gerek ama hayran kitlesi oluşturacak kadar sevilmiş,nasıl bir keramet var bu kadında merak ediyorum:blink:
addison 2nin yarısında bölüme giriyor...sende görünce ilk sinir olacaksın ama sonradan tek favorin olacak bence:) bekle ve gör
greysanatomyfan
02-04-07, 21:28
addison 2nin yarısında bölüme giriyor...sende görünce ilk sinir olacaksın ama sonradan tek favorin olacak bence:) bekle ve gör
hayir Melena hakli. addison ilk sezonun son bolumunun son 5 dk sinda dziye giriyor:) sonrada bir turlu cikamiyor. iikide cikmiyorrr:)
greysanatomyfan
02-04-07, 21:31
addison'u addison yapan ve hayran kitlesi uyandirmasina neden olan, tipik turk dizilerinin aksine 2. kadin her zmaan kotu olur, diilse bile mutlaka entrika cevirir ve esas oglani elde etmek icin her turlu pisligi yapar klisesinden uzakta bir karakter olmasi. tamamen adil savasti. insanlari sevdiren o oldu bence. kendi hatalarini bilmesi ama kendi hatasini bilirkende her olayin 2 yonu vardir diyip derek'e ucundan giydirmesi:) gercek bir kadin olmasi saniyorum. yani 1. sezonun 9. bolumunun son dk sinda girdiginde bi gicik oluyosun, bu kotu kadin diyosun ama sadece orda diyosun:) bir daha diyemiyosun:)
addison'u addison yapan ve hayran kitlesi uyandirmasina neden olan, tipik turk dizilerinin aksine 2. kadin her zmaan kotu olur, diilse bile mutlaka entrika cevirir ve esas oglani elde etmek icin her turlu pisligi yapar klisesinden uzakta bir karakter olmasi. tamamen adil savasti. insanlari sevdiren o oldu bence. kendi hatalarini bilmesi ama kendi hatasini bilirkende her olayin 2 yonu vardir diyip derek'e ucundan giydirmesi:) gercek bir kadin olmasi saniyorum. yani 1. sezonun 9. bolumunun son dk sinda girdiginde bi gicik oluyosun, bu kotu kadin diyosun ama sadece orda diyosun:) bir daha diyemiyosun:)
açıklamalarınız için çok saolun greysanatomyfan,buket16 ve smryna.daha bir meraklandırdınız beni:img-grin2 .değişik bir karakter izliycez anlaşılan.bu daha da güzel.dizinin kalitesi bir kere daha ortaya çıkıcak.addison kadar seviliyor,peki bu forumda addison un derek olmasını isteyen kaç kişi var???yazıyı görenler bi cevap yazsın bi zahmet,formumuz hareketlensin.şahsen ben mer&der ciyim.:img-grin2
aa yanlış hatırlıyorum demek ki:) 2.sezon die aklımda kalmıs..neyse ama süper demişsin greysanatomyfan haha mükemmel bir kadın ya..hali,hareketi,duruşu...zaten bir ara alexin tav olmasının nedeni de bu olsa gerek
greysanatomyfan
02-04-07, 22:04
ben asıl addisonun sesine bitiyorum ya, o nasıl bir konuşmadır öyle...:happy0064 otur saatlerce dinle kadını ya...:img-wink:
benim addison'da tek begenmedigim sey o duduak mimigi:) hani bole hafif buzer gibi bir durusu vardirya:) iste bitek onu sevmiyroum. yakistiramiyroum addie'ye :) komik duruyor yaa:)
onun disinda superrr. belki dunyanin en guzel kadini degil ama muhtesem bir karizmaya sahip. hani dizide demislerdi ya mcsteamy ve mcdreamy bu kadinda ne buluyor diye george ve alex de cunku o mchot demislerdi. sanirim en guzel bu ozetliyor
benim addison'da tek begenmedigim sey o duduak mimigi:) hani bole hafif buzer gibi bir durusu vardirya:) iste bitek onu sevmiyroum. yakistiramiyroum addie'ye :) komik duruyor yaa:)
onun disinda superrr. belki dunyanin en guzel kadini degil ama muhtesem bir karizmaya sahip. hani dizide demislerdi ya mcsteamy ve mcdreamy bu kadinda ne buluyor diye george ve alex de cunku o mchot demislerdi. sanirim en guzel bu ozetliyor
ya dudak mimiği değil de ne bileyim değişik birşey var kadının sesinde:P bakmadan dinlenince belki bilmiyorum...:img-wink: bazı yerlerde biraz itici olabiliyor o şekilde haklısın ama konuşması benim çok hoşuma gidiyor...hele 'derek' deyişi:good: meredith de çok güsel 'derek' diyor ama addison değişik yuvarlıyor:P
hehe haklısın galiba...o dudak hareketini bende sevmiyordum ama çokdoğal şeker bir kadın..ben onun katıldıgı talk showlarda ki hallerini gördüm ya resmen dizideki karizmatik hali gitmiş yerine şeker mi şker cana yakın birisi gelmiş...gelen konukların katıla katıla gülmesine neden oluyordu sanırım teklif almıs bir yerden ama hatırlayamayacagım:) ama bakarız yani....ayrıca friends dizisindeki lisa kudrowun da girecegi dedikodular arasında
mcsteamy he???wawww yakışır ama eric dane e.gerçi addison un derek i aldattığı yakın arkadaşını canlandırıyor ama görüntüsü maalesef herşeyi unutturuyor:img-grin2. buketçim bende meredith in ''derek'' deyişini çok seviyorum.(tüm bölümleri fox dan izledim ama malum siteden bazı sahneler izledim o yüzden gerçek seslerini biliyorum).gerçi derek de çok güzel ''meredith'' diyor.özellikle nette derek in ''im in love with you'' dediği sahneyi,derek in konuşmasını ve meredith in bakışlarını unutamıyorum:img-in_lo .
greysanatomyfan
02-04-07, 22:38
mcsteamy he???wawww yakışır ama eric dane e.gerçi addison un derek i aldattığı yakın arkadaşını canlandırıyor ama görüntüsü maalesef herşeyi unutturuyor:img-grin2. buketçim bende meredith in ''derek'' deyişini çok seviyorum.(tüm bölümleri fox dan izledim ama malum siteden bazı sahneler izledim o yüzden gerçek seslerini biliyorum).gerçi derek de çok güzel ''meredith'' diyor.özellikle nette derek in ''im in love with you'' dediği sahneyi,derek in konuşmasını ve meredith in bakışlarını unutamıyorum:img-in_lo .
ya derek basli basina bir adam zaten. o ne bakis,o ne sac o ne tarz. rob lowe'i koyacaklarmis mcdreamy diye. iiki koymamislar. bir insan bu kadar karakterine oturur ve bu kadar ii rol yapar:)
adam aglarken agliyosun gulerken guluyosun muzir muzir bakarken seninde icinden o muzirlik geciyor. bu kadar isliyor adam insanin icine
sadece o mu
izzy nin 2. sezon son bolumdeki performansi uzerine kesinlike tanimiyorum. o ne sahneydi, o ne bakisti, o ne rol kabiliyetiydi :) beni yikmisti o bolum. 3 defa izledim. belki ilk seferdeki gibi kotu olmadimm ama hala bile etki ediyor bana o sahne.sirf o performansindan dolayi bence aday oldu. yoksa bir yil onceki adaylar aciklandiginda en ii yardimci kadin oyuncu olarak sandra Oh aday olmustu ve odulu almisti.
evet ya,bir de 'good bye meredith' olayı var onun...mcdreamy e kaçıncı aşık oluşum bilmiyorum:P ben de senin gibiyim fox dan izliyorum ama o sitedeki bütün videoları izledim galiba merder le ilgili olan:icon_whis şimdi de indiriyorum bölüm bölüm...dublajlı güsel olmuyor ama yine de merak işte...bekleyemiyorum hepsinin inmesini:)
evet ya,bir de 'good bye meredith' olayı var onun...mcdreamy e kaçıncı aşık oluşum bilmiyorum:P ben de senin gibiyim fox dan izliyorum ama o sitedeki bütün videoları izledim galiba merder le ilgili olan:icon_whis şimdi de indiriyorum bölüm bölüm...dublajlı güsel olmuyor ama yine de merak işte...bekleyemiyorum hepsinin inmesini:)
ay evet bende bende indiriyorum netten.duramadım böyle 1 hafta.hemde böyle bir dizinin arşivimde olmasını istedim.ayrıca greysanatomyfan söylediklerinde çok haklısın derek başlı başına bir adam.derek in sahneleri çıktığında gözlerimi ayırmıyorum,sahne bittiğindede bir bakıyorum ki ağzım açık kalmış:img-grin2.yani sadece karizmatik olayı değil.adam gerçekten çok iyi oyuncu.insan kaptırıyor kendini izlerken.hatta ekşisözlükte greys in oyuncuları için bir şey okumuştum ve çok hak vermiştim.aynen şunu diyordu.''şimdi bu greys deki adamlar oyuncuysa,bizim ülkedekilere biz ne diycez???'' tamam bizdede çok iyi oyuncular var ama ne yazık ki yapımcılar magazin yönü ağır basan insanları oynatıyorlar.
ya derek basli basina bir adam zaten. o ne bakis,o ne sac o ne tarz. rob lowe'i koyacaklarmis mcdreamy diye. iiki koymamislar. bir insan bu kadar karakterine oturur ve bu kadar ii rol yapar:)
adam aglarken agliyosun gulerken guluyosun muzir muzir bakarken seninde icinden o muzirlik geciyor. bu kadar isliyor adam insanin icine
sadece o mu
izzy nin 2. sezon son bolumdeki performansi uzerine kesinlike tanimiyorum. o ne sahneydi, o ne bakisti, o ne rol kabiliyetiydi :) beni yikmisti o bolum. 3 defa izledim. belki ilk seferdeki gibi kotu olmadimm ama hala bile etki ediyor bana o sahne.sirf o performansindan dolayi bence aday oldu. yoksa bir yil onceki adaylar aciklandiginda en ii yardimci kadin oyuncu olarak sandra Oh aday olmustu ve odulu almisti.
kesinlikle katılıyorum...her kelimene:Phepsi oturmuş bence rollerine ya...
derek nasıl bir insandır ya konuşmaya başlayınca herkesi ekrana kilitliyor adamın sesinde bir büyüsü var..kesinlikle süper rol yapıyor
derek nasıl bir insandır ya konuşmaya başlayınca herkesi ekrana kilitliyor adamın sesinde bir büyüsü var..kesinlikle süper rol yapıyor
seside çok güzel ama ben merediith e bakışlarına bitiyorum:img-in_lo .insanın içi sıcacık oluyor:img-in_lo
sanemmania
02-04-07, 23:20
dizideki tüm oyuncular süper. hem fizik, hem ses hem oyunculuk bakımından. oyunculuk olarak en çok sandra oh ve katherine heigl ı beğeniyorum bende. dizide karakter olarak meredith ilk iki sezon beni biraz sinir etmişti ama bu sezon çok tatlı ya. özellikle geçen hafta derekle konuşmalarında "please please" deyişi çok sevimliydi. şuan çok şeker bir çiftler ama onlar rahat duramaz bakalım ileriki bölümlerde neler olacak...
dizideki tüm oyuncular süper. hem fizik, hem ses hem oyunculuk bakımından. oyunculuk olarak en çok sandra oh ve katherine heigl ı beğeniyorum bende. dizide karakter olarak meredith ilk iki sezon beni biraz sinir etmişti ama bu sezon çok tatlı ya. özellikle geçen hafta derekle konuşmalarında "please please" deyişi çok sevimliydi. şuan çok şeker bir çiftler ama onlar rahat duramaz bakalım ileriki bölümlerde neler olacak...
please derken gerçekten çok şekerdi ya:img-wink: çok sevimli bir çift onlar,komikler falan bir de...rahat dursunlar mümkünse artık ya,bozulmasınlar...o kadar şeyden sonra ayıp olur yani...:img-yes: neyse ben kaçar...herkese iyi greysler:P
please derken gerçekten çok şekerdi ya:img-wink: çok sevimli bir çift onlar,komikler falan bir de...rahat dursunlar mümkünse artık ya,bozulmasınlar...o kadar şeyden sonra ayıp olur yani...:img-yes: neyse ben kaçar...herkese iyi greysler:P
ya ben mer.i sevmiyorum çok itici gelio bana özellikle ses tonu:s addison girene kadar izzie idi ama artık addie yani:)
sadece o mu
Izzie zaten 2. sezonda tavan yaptı resmen özellikle son bölümde süperdi oyunculuğu Katherine Heigl'ın, Denny'ye please,please... if you don't do it yourself do it for me şeklinde yalvarıp zırıl zırıl ağlamasıyla beni ekran başında ağzım açık bir halde bırakmıştır kendisi :)
sadece o mu
kesinlikle ben de izzie'nin 2. sezon son bölümdeki performansu üstüne tanımam asla,şahane bi performansdı gerçekten,belki izzie'den daha çok ağlamıştım denny'in öldüğü we izzie'nin yanına yatıp ondan ayrılmak istemediği sahnede,ben de bi 6-7 kez izlemişimdir heralde we her seferinde yine çook kötü oluyodum:icon_sorr
rob lowe'ı mı koycaklarmış mc dreamy'e
düşünemiyorum bile ya
patrick dempsey mükemmel,özellkle meredithle olan sahneleri,o harika ses tonu,gülüşü,çaresizliği,ağlaması,her ruh halini süper yansıtıyor:img-in_lo
zaten fox tv'de izlememeye karar vermemin en önemli nedenlerinden biri de mc dreamy'nin orjinal sesi olmadan greys'i izleyemicek olmam ;)
greysanatomyfan
03-04-07, 09:56
Izzie zaten 2. sezonda tavan yaptı resmen özellikle son bölümde süperdi oyunculuğu Katherine Heigl'ın, Denny'ye please,please... if you don't do it yourself do it for me şeklinde yalvarıp zırıl zırıl ağlamasıyla beni ekran başında ağzım açık bir halde bırakmıştır kendisi :)
kesinlikle. katıla katıla ağlayacaktım nerdeysede utancımdan tuttum kendimi:)
ama gözlerimden yaşlar bir türlü kurumadı.
o ne oyunculuktu oyle. o ne senaryoydu öle. grey's anatomy'i grey's yapan bu işte. senaryo. bazen sapıttı diyoruz ama kabul etmek lazım shonda çok başarılı. beklenen bişeyi yapmıyor. mesela denny'nin pat diye pıhtı yüzünden ölmesi. tam herşey harika derken. tam evlenme teklif etmiş ve izzy kabul etmişken. tam o kadar sinir sıkıntı yaşamışken ve evet sonunda mutlu sonla biter derken denny'nin bir anda donuk bir ifadeye bürünüp ölmesi.:icon_sorr sonra geoger'un babasının öldüğü bölümün ertesi bölümünde yıkık bir george beklerken bir anda sex addict george'a donnmesi. sonra pat diye bölüm sonunda callie'ye evlenme teklf etmesi ve bir sonraki bölümün ikisinin evli olarak hastaneye gelişiyle açılması:happy0064 sonra gecen hafta digitürkte yayınlanan bölümde christina ve burke'un olayında normalde dizi burda çekilse inanılmaz tripler, ayrılıklar, melodramlar, gözyaşları yaşanırken onlarda komik bir şekilde aynı evde yaşayan ama kesinlikle inatlarından ve kendilerini haklı görmelerinden dolayı tek kelime konuşmayan ama yinede birbirlerini merak etmekten vazgeçmeyen 2 çocuk gibi davranmaları, meredith ve derek'i eve yemeğe çağırmaları ama christina'nın burke ile konuşmadığı için mutfak tezgahında salata gibi bişey yemesi ve burke'un christina'ya yemek vermemesi ve en sonunda christina'nın ben kesinlikle haklıyım ama I'm a bigger person misali inadı sona erdirip burke ile konuşması, burke'ünde tek tepki olarak Marry me christina yang demesi :happy0064
saysam bitmez süprizlerle biten daha doğrusu normalde alıştığımız melodramlar dışına biten sahneleri:)
hatta bi liste yapalım. en çok şaşırdığınız ve en çok hoşunuza giden orjinal sahneleri sıralayalım.
gelecek bölümlerle ilgiliyse yani abc de yayınlananlarla ilgiliyse beyazla yazarız.
eğer digitürk'te yayınlanmış ise herkes normal yazabilir:)
keyfinize kalmış.
ben aklıma gelen ve beni en çok şaşırtan sahneleri yazdım.
sıra sizde
dün akşamki fox da yayınlanan bölüm çok güzeldi...özellikle der ve mer in sahnelerine bayıldım.meredith in derek e beni korumanı istemiyorum diye sitem ederken,derek in herşeye ''okey,okey,okey'' demesi çok hoştu.:img-grin2.alex ne kadar gıcık birisiymiş.tümörlü kadın öldükten sonra acaba hiç pişmanlık hissett mi söylediklerinden dolayı.son olarak da george.ayy yazık yaf acıyorum şu çocuğa,umutsuz bir şekilde aşık meredith e,ama çok ta beceriksiz.:img-grin2,herşeyi yüzüne gözüne bulaştırıyo.:img-grin2
evet,ben de izledim dün geceki bölümü.biraz geçti saati ama iyi oluyo busaati yine de.
bölümü doktorlardan hatırlıyorum ama yine de orjinali izlemek ayrı bir keyif..
izzie ye bayılıyorum..alex gerçekten vurdumduymaz,sorumsuz biri.nasıl doktor olduysa..meredith yine çok iyiydi.
derekle atışmalarını çok beğeniyorum.bu bölümde çalan şarkıyı da çok beğendim..bu bölüm kaçıncı bölümdü bilen var mı?addison un gelişini merak edenlerdenim bende..9.bölüm gibi çıkıcakmış ama ..
evet,ben de izledim dün geceki bölümü.biraz geçti saati ama iyi oluyo busaati yine de.
bölümü doktorlardan hatırlıyorum ama yine de orjinali izlemek ayrı bir keyif..
izzie ye bayılıyorum..alex gerçekten vurdumduymaz,sorumsuz biri.nasıl doktor olduysa..meredith yine çok iyiydi.
derekle atışmalarını çok beğeniyorum.bu bölümde çalan şarkıyı da çok beğendim..bu bölüm kaçıncı bölümdü bilen var mı?addison un gelişini merak edenlerdenim bende..9.bölüm gibi çıkıcakmış ama ..
addison 9. bölümün son sahnesinde geliyor :)
burcu_yağmur
03-04-07, 17:04
dünkü bölüm kaçıncıydı burke ile krıistinin sonu nasıl birlikdelikleri falan devam ediyomu keşke hata içi her gün yayılansa ne güzel olurdu
dünkü bölüm kaçıncıydı burke ile krıistinin sonu nasıl birlikdelikleri falan devam ediyomu keşke hata içi her gün yayılansa ne güzel olurdu
sanırım 6.bölüm yayınlandı.galiba 1 er hafta arayla 2şer bölüm veriyorlar.çünkü ilk hafta 1-2,sonra sadece 3,sonra 4-5,buhaftada eğer doğru hesaplamışsam 6,haftayada belki 7-8 i verirler.
Aslında tüm karakterleri seviyorum,ama derek’in yeri ayrı, kesinlikle yorumlarınıza katılıyorum derek karakterine başka birini ben de düşünemiyorum, her bölüm daha bir hayran bırakıyor kendine, , çoğunuzun olmasa da meredith de favori karakterimlerinden,ilk bölümlerde bula bula bunu mu bulmuşlar demiştim,ses tonu hele ilk bölümlerde feci rahatsız ediyordu,sonra ne olduysa sevmeye başladım ,bilmiyorum belki de mükemmel bir karakter olarak önümüze sunulmayışı hoşuma gidiyor..
Kesinlikle izzie 2.sezonda harikalar yarattı, en etkilendiğim denny’nin kablosunu kesmesi için denny’e yalvardığı sahneydi,kim olsa o kabloyu kestirirdi herhalde, sonra merdith’in derekle olan o meşhur ‘choose me,pick me,love me’ sahnesi,kesinlikle merdith burda beni bir hayli duygulandırdı,sonrasında derek’in bara gelip gelmeyeceğini beklemesi, tren kazası dolayısıyla hepsinin hastaneye çağrılışı,o esnada derekin gelişi,joe’nun geç aldın dostum deyişi ve tüm bölüm boyunca derekin meredithi seçmiş olabileceğini düşünürken,addisonla kalmaya karar vermesi....
Yaseminciğim avatarlar harika olmuş,ellerine sağlık..
Aslında tüm karakterleri seviyorum,ama derek’in yeri ayrı, kesinlikle yorumlarınıza katılıyorum derek karakterine başka birini ben de düşünemiyorum, her bölüm daha bir hayran bırakıyor kendine, , çoğunuzun olmasa da meredith de favori karakterimlerinden,ilk bölümlerde bula bula bunu mu bulmuşlar demiştim,ses tonu hele ilk bölümlerde feci rahatsız ediyordu,sonra ne olduysa sevmeye başladım ,bilmiyorum belki de mükemmel bir karakter olarak önümüze sunulmayışı hoşuma gidiyor..
Kesinlikle izzie 2.sezonda harikalar yarattı, en etkilendiğim denny’nin kablosunu kesmesi için denny’e yalvardığı sahneydi,kim olsa o kabloyu kestirirdi herhalde, sonra merdith’in derekle olan o meşhur ‘choose me,pick me,love me’ sahnesi,kesinlikle merdith burda beni bir hayli duygulandırdı,sonrasında derek’in bara gelip gelmeyeceğini beklemesi, tren kazası dolayısıyla hepsinin hastaneye çağrılışı,o esnada derekin gelişi,joe’nun geç aldın dostum deyişi ve tüm bölüm boyunca derekin meredithi seçmiş olabileceğini düşünürken,addisonla kalmaya karar vermesi....
Yaseminciğim avatarlar harika olmuş,ellerine sağlık..
meredithi ben de çok seviyorum ya,neden bilmem konuşması da benim ilk başından beri çok hoşuma gidiyor...:img-yes: ya tamam hataları olmadı değil,ama derek e olan aşkına hep hayran oldum ben...o meşhur sahnede bir insan bu kadar mı güsel ' I love you' der mesela,bu kadar mı içten söyler..(taş olsan erirsin valla:img-wink:)
derek bir kere bile aşkla ilgili herhangi birşey söylemeden önce hem de....büyük cesaret,belki de biraz utanç verici...ama aşık...ben sadece o sahne için bile meredithin gerçekten harika bir karakter olduğunu söyleyebilirim sanırım:P
kesinlikle katılıyorum,ilk ortya çıktığı haliyle addisonu hiç böyle bir karakter yapacaklarını düşünmezdim,yaptığı hatanın farkında ve kesinlikle bunu onarmak için de çok çabalıyor,hele derekin ilgiszliğinden o kadar bunalmış ki hangi bölümdü hatırlamıyorum,eşi doğum yapacak bir adam bunu catherine denevue benzetiyordu,sonrasında yemek yiyorlardı ve adamın yarım saat boyunca sırf onunla ilgilenmesi o kadar mutlu etmişti ki,kesinlikle kızamıyorsun...
nazi bunları yakaladıktan sonra meredith derekten biraz uzak durmaya çalışıyor.göz göze gelmemeye falan yani:P yaşlı bir hasta için derek meredithi görevlendirince nazi kızıyor dereke,eğer onu bir daha kayırırsan 1 ay ameliyathaneye sokmam diyor.derek bu yüzden meredithi azarlıyor falan.meredith çok bozuluyor.shepherd bir pislik deyip duruyor.george meredithe cılız bir çıkma teklifimsi birşey yapmaya çalışıyor.ama mer anlamıyor...diğer tarafta da tümörlü bir hasta var ama tümör devasa resmen...ilk önce hasta kadın alexi istiyor yanında,alex buna ameliyeta girebilmek için iyi davranıyor.ama kadın mr dayken bu mikrofonu açık unutup kadına hakaret ediyor,dalga geçiyor kilosuyla...kadın bunu duyunca ameliyat için onu istemiyor.george giriyor ameliyata.cristina da burke ten kendisini ameliyata sokmasını istiyor.burke bunu ameliyata sokuyor.ama ameliyatta sadece kadının kocaman tümörünü taşıyorlar saatlerce...ama kurtaramıyorlar...meredithin hastası ilk önce ameliyatı kabul etmiyor,meredith ikna edince derekle ameliyata giriyor...adamın hastalığı tedavi ediliyor(adını hatırlayamadım bir türlü hastalığın ya kusura bakma)ameliyat sonrası derekle meredith çok komiklerdi ya...bir taraftan sedyeyi sürüyorlar diğer taraftan atışıyorlar falan böyle:)meredith dereke sana pislik dediğim için özür dilerim diyor...derek de dedin mi? diyor...meredith iki kere hem de şeklinde...çok tatlılardı:Pderek gidince yaşlı hasta meredithe onunla evlenmezsen ben evlenirim diyor...sonunda da george elinde biralarla mer in odasına gidiyor ama meredith hastanenin önünde yağmurun altında elinde şişeyle dereki bekliyor...feribotlardan bahsedip arabaya biniyorlar gülerek...bu kadar özetle:P
kesinlikle katılıyorum,ilk ortya çıktığı haliyle addisonu hiç böyle bir karakter yapacaklarını düşünmezdim,yaptığı hatanın farkında ve kesinlikle bunu onarmak için de çok çabalıyor,hele derekin ilgiszliğinden o kadar bunalmış ki hangi bölümdü hatırlamıyorum,eşi doğum yapacak bir adam bunu catherine denevue benzetiyordu,sonrasında yemek yiyorlardı ve adamın yarım saat boyunca sırf onunla ilgilenmesi o kadar mutlu etmişti ki,kesinlikle kızamıyorsun...
kesinlikle katılıyorum Denizcim
başta addisondan nefret ettim ben gerçekten ama şimdi mer den bile daha çok seviyorum onu,hatasının farkında çünkü,ve senin de dediğin gibi hatasını onarmak için elinden geleni yapıyor
özellkle mer in apandist ameliyatı olduğu bölümde der'e "onu bir daha üzme" gibi bişey demesi beni gerçekten ağlattı diyebilirim,böyle bişeyi her kadın yapmaz......
bi de sanırım 2. sezonun son bölümündeki flashbacklerde derek in markla onu yakaladıktan sonraki hali de çok üzmüştü beni,ağlamasından falan çok etkilenmiştim
o 3.sezonun ilk bolumu idi. flashbacklerle yagmurlu bir gundeneler oldugnu hatirlatmislardi.
bu arada ben addie'ye daha ilk bolumde carpilmistim. yani 1. sezonun son 5 dk sini saymaz isek 2. sezondaki ilk dakikasindan itibaren beni etkilemisti. ozellikle addie'nin hamile bir kadin hastasi, meredith'e metres muamelesi yapip assagilayinca addie sinirlenip kocam beni onunla aldatmiyor ben kocami aldatmistim. simdi yerinizde olsam ondan ozur dilerim ve umarim o benim kadar bu konuda sert olmaz gibisine bir tavir sergilemisti ben orda bitmistim iste kadinaiste kadin bu demistim. kac kadin bole bir tavir sergiler. doktorlar dizisindeki uyarlamayi seyreden gormustur. ortaki tavriyla bu tavir birmi yanii:)
doktorlardaki hatunla bizim addison arasında tek bir ortak nokta bile yok ya,
bizim addison'umuz resmen melek :) :)
greysanatomyfan
03-04-07, 21:58
kesinlikle
tirnagi bile olamaz. addie nin karakteri nerde bunun karaktersizlig nerde
belki daha önce eklenmiştir ama kısaltmalarını ekliyim dedim..
Derek/Addison- Addek ya da McMarrieds
Addison/Mark-Maddison
Addison/Alex-Addex ya da Addisex
Alex/Izzie-Lexie ya da Exhibitionists
Denny/Izzie-Dizzie
George/Izzie-Gizzie ya da O'Stevens ya da BGL (Beautiful Geek Love...)
George/Callie-Cage ya da O'Callie
Burke/Cristina-Bang, ya da Burktina ya da Prestina
Meredith/George-Merge
Mark/Izzie-McStizzie
addison lu bölümler daha gelmedi fox da ama,ben malum siteden bazı şeyleri izlemiştim ve saolsun greysanatomyfan harika bir karakter analizi ile tanıttı bana addison u.ve doktorlardaki addison un rolündeki kadını bir iki kere izledim ama yetti.bir insanın hiç mi iyi bir yanı olmaz yahu???hep kötü,hep kötü.sanırım buda bizim sevgili,yaratıcılıktan yoksun,senaristlerimiz yüzünden.
addison lu bölümler daha gelmedi fox da ama,ben malum siteden bazı şeyleri izlemiştim ve saolsun greysanatomyfan harika bir karakter analizi ile tanıttı bana addison u.ve doktorlardaki addison un rolündeki kadını bir iki kere izledim ama yetti.bir insanın hiç mi iyi bir yanı olmaz yahu???hep kötü,hep kötü.sanırım buda bizim sevgili,yaratıcılıktan yoksun,senaristlerimiz yüzünden.
bence bu dizinin bu kadar sevilmesinin sebeplerinden biri de bu...herkes iyi burda...yani işte bu kötü diye tanımlandırabileceğimiz kimse yok.herkesin hataları var ama kimse isteyerek yapmıyor o hataları...en kötü olması gereken addison,eski eş, dizinin harika karakterlerinden biri...hata yapmış,ama yaptığı hatanın farkında...düzeltmek için çabalıyor...mcsteamy mesela...en yakın arkadaşının karısıyla birlikte olmuş,onu bile anlayabiliyorsun,hak verebiliyorsun...biz de bu yok işte...illa bir kötü karakter olması lazım maalesef...o yüzden addy i çok farklı şekilde çevirdiler...
bence bu dizinin bu kadar sevilmesinin sebeplerinden biri de bu...herkes iyi burda...yani işte bu kötü diye tanımlandırabileceğimiz kimse yok.herkesin hataları var ama kimse isteyerek yapmıyor o hataları...en kötü olması gereken addison,eski eş, dizinin harika karakterlerinden biri...hata yapmış,ama yaptığı hatanın farkında...düzeltmek için çabalıyor...mcsteamy mesela...en yakın arkadaşının karısıyla birlikte olmuş,onu bile anlayabiliyorsun,hak verebiliyorsun...biz de bu yok işte...illa bir kötü karakter olması lazım maalesef...o yüzden addy i çok farklı şekilde çevirdiler...
evet katılıyorum sana.illede kötü bir karakter olması gerekmiyor.yani addison kocasını aldatmış ama hatasının farkında olması güzel.birde bi arkadaş yazmış kusura bakmasın ismini hatırlamıyorum:img-grin2 .addison bi hastaya karşı meredith i savunmuş.aldatma konusunda.tamam kaçımız böyle bişiyi yapabilir,ama kötü bir karakter olmadan da dizi olabiliyormuş.
angeLcereN
04-04-07, 14:56
cok güzel özetlemissin valla buket gercekten sana katılıyorum
sanemmania
04-04-07, 17:11
Yine harika bir bölümdü ya. detayları vermim akşam izlicek olanlar için ama cristina ve meredithin dostluğu beni çok etkiledi, meredithin annesiyle olan sahneler...Dizi baştan sona harikaydı diyebilirim. Yine aynı bölümde hem gözlerimin dolmasına hem de gülmeme neden oldu. Ayrıca evet meredith alnındaki sivilceyi kapatmak için o bandı yapıştırmıştı. Addison tüm güzelliğiyle kocasının kendisine yeniden dönmesini sağlamaya çalışarak hastanede arz-ı endam edince böyle yapma gereği duydu heralde. :) tam meredithlik bir hareketti gerçekten. senarist kafasında karakterleri çok iyi oturtmuş.
foxda yayınlansa keşke her akşam ama sadece pzt yayınlanıo ya napabiliri<z aacaba
her akşam yayınlanacağını hiç zannetmiyorum.zaten bir hafta 2 bölüm,bir hafta 1 bölüm yayınlıyorlar.şimdiye kadar öyle yaptılar.imkanın varsa netten indir,benim yaptığım gibi.bende dublajlı izlemek ve arkadan takip etmek istemiyorum.oyüzden bölümleri indiriyorum.
greysanatomyfan
05-04-07, 09:13
evet katılıyorum sana.illede kötü bir karakter olması gerekmiyor.yani addison kocasını aldatmış ama hatasının farkında olması güzel.birde bi arkadaş yazmış kusura bakmasın ismini hatırlamıyorum:img-grin2 .addison bi hastaya karşı meredith i savunmuş.aldatma konusunda.tamam kaçımız böyle bişiyi yapabilir,ama kötü bir karakter olmadan da dizi olabiliyormuş.
ben yazmıştım:)
ya etrafta o kadar dedikoducu, kindar, fesat insan topluluğu varki, aslında türkiye şartlarında o kadarda saçma gelimiyor bizim senaryolar. o yüzden bu kadar tutuluyor. çünkü gerçekten böyle insanlar var.
ama şuda var normal insanlarda var. karakterli insanalrda ve mutlaka onların biraraya geldiği ortamda
christina mesela. iyilik meleğimi Hayır. bencil cadının teki. burke gibi bir adam o kadında ne buldu hala anlamış değilim. ama kötü birimi hayır.
meredith'e gelince. zeki ve güzel olmasının dışında(ki bana göre çook güzel de değil) pasaklının teki. acaip karamsar. bar günlerini hepimiz hatırlıyoruz herhalde:) ayrıntılara girmeye gerek yok.
addie desen kocasını en yakın arkadaşıyla aldatmış bir kadın. Ulu kötü olması lazım.
mark zaten manwhore. onun hala iyi bir yanını göremedim ama bir türlü kötü de gelimyor. belkide herkes onun ne olduğunu bildiği ve kimsenin kalbi kırılmadığı için. aaa tek ii yanı mer. olayında derek'e birkaç sn bile olsa destek verip orda olduğunu göstermesiydi
sonuç olarak bu dizi sıradan normal insanların dizisi. kimse kusursuz mükemmel insan değil. herkezin kusurları var ama bu kusurlar onların kötü olduğunu göstermiyor.
greysanatomyfan
05-04-07, 09:20
bide en büyük sorun hala pembe dizi mantığındalar. normal insanlar yok. mükemmel esas kızlar. ona aşık olan serseri esas oğlanlar ve esas oğlanı elinden kaçıran şirret 2.kadınlar.
bunu allıyolar pulluyolar dizi oluyor. birinde aşirette oluyor öbüründe istanbulda oluyor. falan filan.
mutlaka dizideki bütün erkekler esas kıza aşık oluyor. o o kadar mükemmelki çünkü. diğer kızlar onun yanında mutlaka kötü oluyor veya kötüleştiriliyr. çünkü esas kız o, ilginin ondan gitmemesi lazım. insanların ama diğer kızada yazık dememsi lazım. o yüzden başta iyi bir karakterle girse bile diziye 2. kadını sonradan mutlaka kötü yapıyolarki ayrılırlarsa eğer oooh ii oldu zaten şirretin tekiydi denebilsin:) olay bu
bütün bunların aksine burda herkes ii, burda herkes kötü, burda herkes kusurlu,
herkez mutlaka birini aldatmış veya birini kandırmış veya yalan söylemiş ama hepsi bir şekilde hayatlarına devam etmiş. insanlarda bu kişileri böle kabul etmiş.
that's it. end of the story. finito
bu diziyi bu kadar güzel yapan bu işte.
arkedeşler sayfaları aradım biraz ama bulamadım.. izzinin denny öldüğünde yatakta yada yerde yada alexin onu kucağına aldığı karelere ait elinde imza olan varsa alabilirmiyim:img-blush
ciddi ciddi çok seviyorum ben bu diziyi.. dün akşam yine çok güzel bir bölüm izlemenin keyfindeyim ben hala..
cristina ve burke arsındaki soğuk savaşın barışa dönüşü nasıl güzel işlendi.. bayıldım ben.. burken ameliyatta cristinayı izleyip her hareketinden ameliyatın nasıl geçtiğine dair isabetli fikirler yürütmesi mükemmel düşünülmüş yazılmış bir sahneydi.. çok orjinaldi.. cristinayı nasıl ezber etmiş nasıl tanımış.. daha burke ne desin bize.. bi sevgi böylesine güzel hissettirilir diy mi.. asansörde bakışmalar burdaki elektriklenme crisin asansöre geçişi soğuk savaşın arlarındaki kimyaya güçlü çekime yenik düştüğü sahne yine çok güzeldi..
nazi can sıkıcıydı ama.. tutturdu ceza da ceza diye.. şef anlatmasa bazı gerçekleri görememesine kızıyorum.. gerçi georgeye bağırışını sevdim:)
şef bu bölüm harikaydı.. burke bağırmasına çok güldüm:)
meredit çok şekerdi yine.. derekle bi kaç haftadır yapışık ikiz gibi görünmelerinden sıkılmıştım.. merediti seviyorum.. düşünceli bunalımlı tüm yanlarını aslında.. hatta bi bölüm pozitif olmuştuda kimse bende dahil sevmemiştim:) böle iyi.. crishe destek oluşu crisinse onu azarlamaları çok şekerdi.. cristinayla dostluğunu seviyorum.. ne dedi orda bi sahnede.. sen benim varım yoğum dostum ailemsin dediği sahneyi de çok sevdim..
george un olumsuz bıyk bıyk etmelerinede babası bi son verdi iyi oldu..
bu hafta güzeldi meridith ve derek çok tatlılar burke yinede hatalı sevgilin senin hatalarını kapatmaya çalıştı olmadı suçlu onu çıkarttı ama ilerisi güzel olacak spoiler...>burke ve christina cidden evleniyo çünkü izzie nedime olacak nedime resimlerini eklicem buraya... :D
Cristina'nın ki hala spoiler ama Callie George'la evlendi de araları bile bozuldu :)
Bu aksam hollanda'da Whisin and Hoppin izledim ve bayildim!!!
Cok guzeldi, ama su Callie ve George cok cabuk evlendiler yaaa. Bize keske gosterselerdi Vegas'da olduklarini:sad53:
melenacım ö m cvp verince çok mutlu olucam ve bende bu başlıkda olucam diziyi severek izliyorum ama haftada bir kez olamsı kötü
bencede haftada bir kez yerine şöyle 3 günde bir falan olsa güzel olurdu:happy0064 .burcu _yağmurcum verdim özel cevaba karşılık.buketçim resimler pek güzelmiş,sen yapmasanda buraya eklemen bile çok güzel.bu arada dünkü bölüm nasıldı yaf.çok az bakabildim,eğer elimde bölümler olmasaydı dayanır bakardım ama,bölümler var diye yatıp uyudum:img-blush .ben izliyimde en iyisi,ondan sonra bende bi yorum yaparım.
Her ne kadar başlığı takip etsemde pek yazmıyorum...Yelda,Şeyma ve Ayşenur'a olanlarıda biliyorum...Yelda bana anlatmıştı zaten...Yaptığı belki fevri davranmaktı ama...Ki arkdaşımı iyi tanıyorum arada böyle ani kararları vardır...Ama anlaşılan şimdi baktığımda bir kaç kişi dışında kimse onları gidişini bu kadar önemsememiş...Yelda ve Şeyma başından beri bu forma emek veren 2kişi..Daha kimse yokken onalr vardı...Eğer bu dizi 3. başlığını açmışsa...Bunun en büyük etkenleri ikisidir...Ve siz onları bu kadar kısa sürede unutabiliyorsunuz..Bana dürüstçe cevap verin...Onları hiç mi özlemiyorsunuz? O sıcakkanlılıklarını..Formu canlılığını...Resimlerin avatarların dolup taştığı başlığı hiç mi özlemiyorsunuz...Onlar giderken bence bu forumda bitti...Ben ce onalrı geri döndürmeye çalışın..Eminim onalrda sizi özlüyordur...Ama haklılar bir yerde...Hiç hak etmedikleri bir şekilde suçlandılar...Siz bu forma emek veren 2 kişiyi harcadınız...
Belki bana haksızsın diyeceksiniz ama...Ben bunların içimde kalmasını istemedim..Gözlerinizi açın da kendine gelin biraz...Dün Fox'ta yeni bölüm vardı...Şeyma olsaydı şimdi..Onların resimlerini ekliycekti...Eğer eski formunuzu istiyorsanız onları geri döndürün...Yoksa bu başlık sessizliğini korumaya devam edicek...
arkadaşım elbette biliyoruz onların verdiği emekleri ve gidişlerinden tabi ki memnun değiliz ama kararlarına da saygı duymak lazım demek ki yazmak istemiyorlar. bu forumu en iyi bilenlerden biri benim hatta belki en iyi bilen kişiyim çünkü burada yazan herkes daha Grey's Anatomy başlığından habersizken ben bu başlıkta yorum yapıyordum o zmn düzenli şekilde yazan bile yoktu. burada sayfalarca sırf yeni bölümleri izleyemeyenler belki merak eder diye her izlediğim bölümün özetini yazdığını bilirim, eski arkadaşlar ki pek kalmadı ama kalan 1-2 kişi de bilir bunu.hepimiz bir şekilde emek verdik buraya ama arkadaşlarımız tepki aldıklarını düşündükleri için buraya yazmaktan vazgeçti ha ben olsam bırakır mıydım? hayır ama bu benim seçimim, onların seçimi daha farklı oldu. benim rahatsız olduğum nokta gerçekten çok ufak bir konu yüzünden ayrılmış olmaları, yani bu kadar ağır karar verilecek bir olay değildi bence öyle bir olay olsa zaten ben de yanlarında olurdum o konuda, hatta yazmayı ben de bırakırdım. neyse yine aynı konuları açıyoruz sonu gelmeyecek bu gidişle, kısaca gidişlerinden memnun değiliz ama bu onların seçimi ve bu durumdan duyduğumuz rahatsızlığı dile gitermekten başka yapabileceğimiz birşey yok...
Cristina'nın ki hala spoiler ama Callie George'la evlendi de araları bile bozuldu :)
resimlerini gördüm valla bence değil :img-wink:
sanemmania
11-04-07, 19:59
ya arkadaşlar internetten indirip izleyen arkadaşlar cristina ve burke ikilisinden hangisi daha önce konuşuyor ve burkün eli tamamen iyileşiyor değil mi. e büyük ihtimalle öyle. bir de izzie mi vericek parayı o 17 yaşındaki hastanın ameliyat olması için ve son bir soru daha addison ve alex yakınlaştı dediğiniz sadece bugünkü bölümdeki yakınlaşma mıydı devamı gelicek mi. bu soruların cevabını önden takip eden birileri yazarsa sevinirim. haftaya hepsi belli olucak büyük ihtimalle de sabredemedim :)
resimlerini gördüm valla bence değil :img-wink:
Christinanınki de spoiler değil, kabul ediyor evlenme teklifini ama tören falan istemiyor spoiler olan sonra büyük bir düğün olacağıymış George ve Callienin araları bozuk.
ya arkadaşlar internetten indirip izleyen arkadaşlar cristina ve burke ikilisinden hangisi daha önce konuşuyor ve burkün eli tamamen iyileşiyor değil mi. e büyük ihtimalle öyle. bir de izzie mi vericek parayı o 17 yaşındaki hastanın ameliyat olması için ve son bir soru daha addison ve alex yakınlaştı dediğiniz sadece bugünkü bölümdeki yakınlaşma mıydı devamı gelicek mi. bu soruların cevabını önden takip eden birileri yazarsa sevinirim. haftaya hepsi belli olucak büyük ihtimalle de sabredemedim :)
Önce konuşan Christina..Evet eli tekrar iyileşiyor. İzi veriyor o parayı.
Alex ve Addisonunki sadece bir bölümlük yakınlaşma..
Okumak istemeyenler için beyazla yazdım.
masal_perisi
16-04-07, 19:06
Benim sahnem kesinlikle duygulandıklarım olmuştur belki olacaktırda ama...I miss you...I can't yeridir..Bunun üstüne sahne tanımıyorum en azından şimdilik..3x12 yayınlanacak bu hafta Dizimax'te belki oynayacak bölümelrden fikrimi değiştirenelr olabilir ama...Şimdilik bu...Ya McDreamy ne yapamıyorsun ya...
gelincik89
16-04-07, 19:43
Benim sahnem kesinlikle duygulandıklarım olmuştur belki olacaktırda ama...I miss you...I can't yeridir..Bunun üstüne sahne tanımıyorum en azından şimdilik..3x12 yayınlanacak bu hafta Dizimax'te belki oynayacak bölümelrden fikrimi değiştirenelr olabilir ama...Şimdilik bu...Ya McDreamy ne yapamıyorsun ya...
Yeldam..Benim bile favori çiftim izzie&denny olsada en sevdiğim vede duygulandığım sahnelerden biridir o sahne...Birde choose ''Pick me,Choose me,Love me'' sahnesidir..Orada Mer gibi bir karakterin bile sevdiği uğruna neler yapabildiğini gururunu ayaklar altına alıp resmen gidip yalvardığını gördük tabi..Sevdiği uğruna yapamayacağı şey yoktur denildiğinde benim aklıma ilk iz gelir..(bakınız: Denny izzie'nin kabloyu kesmesine izin vermem deyinceki iz'in yalvarışı..)
Bu dizide gerçekten acayip bir şekilde gözlerim kıpkırmızı olana kadar ağladığım iki sahne vardır..En çok ağladığım sahne Denny'nin ölümünden sonra izzie..Diğeri ise Tren kazasında içlerine boru giren adam ve kız..Kız ölürken bende kopmuştum yani...:icon_sorr
sanemmania
16-04-07, 20:27
Ben de favori sahnelerimi yazim o zaman. Benim en beğendiğim ve unutamadığım, bana baya bir süpriz olup şaşırdığım sahne burkeün dennyi ameliyat için tam hastanenin önüne geldiğinde vurulması, o sırada izzienin burke yolda diyerek kabloyu kesmesi ve biiiiip sesinin duyulup da dizinin bittiği sahne benim en ama en etkilendiğim bir süre etkisinden kurtulamayıp,ertesi bölümü kalp çarpıntılarıyla beklediğim bir sahneydi. aslında o bölüm başlı başına harikaydı. sonra diğer bir unutamadığım ve yine izlerken hüngür hüngür ağlamama sebep olan sahne izzienin dennynin kablosunu kesmek için yalvardığı sahne. orda da acayip etkilenmiştim tek kelimeyle her iki oyuncunun performansı da olağanüstüydü. Aslında izzie alex ikilisini tercih etsemde şöyle bir düşününce beni en etkileyen sahneler kesinlikle denny ve izzie sahneleri. sonra bir de merin barda oturup derek gelicek mi diye sürekli kapıya bakması sonra sizin de söylediğiniz gibi pick me, love me sahnesi kesinlikle bayıldığım sahnelerden bir diğeri. bir de derek ve merin birden asansörde ellerindeki herşeyi atıp öpüşmeye başladıkları sahne. bu sezonda da hastanın yüzünün yandığı sahne de bence baya etkileyici ve şaşırtıcıydı. sonra diğer sezonlardan georgeun asansörde kalp ameliyatı yaptığı sahneler de dizinin güzel sahnelerindendi bence. Tabii daha çok vardır da hafızama kazınan sahneler bunlar. Ya bu dizi gerçekten çok iyi bir dizi.:good:
Ben de favori sahnelerimi yazim o zaman. Benim en beğendiğim ve unutamadığım, bana baya bir süpriz olup şaşırdığım sahne burkeün dennyi ameliyat için tam hastanenin önüne geldiğinde vurulması, o sırada izzienin burke yolda diyerek kabloyu kesmesi ve biiiiip sesinin duyulup da dizinin bittiği sahne benim en ama en etkilendiğim bir süre etkisinden kurtulamayıp,ertesi bölümü kalp çarpıntılarıyla beklediğim bir sahneydi. aslında o bölüm başlı başına harikaydı. sonra diğer bir unutamadığım ve yine izlerken hüngür hüngür ağlamama sebep olan sahne izzienin dennynin kablosunu kesmek için yalvardığı sahne. orda da acayip etkilenmiştim tek kelimeyle her iki oyuncunun performansı da olağanüstüydü. Aslında izzie alex ikilisini tercih etsemde şöyle bir düşününce beni en etkileyen sahneler kesinlikle denny ve izzie sahneleri. sonra bir de merin barda oturup derek gelicek mi diye sürekli kapıya bakması sonra sizin de söylediğiniz gibi pick me, love me sahnesi kesinlikle bayıldığım sahnelerden bir diğeri. bir de derek ve merin birden asansörde ellerindeki herşeyi atıp öpüşmeye başladıkları sahne. bu sezonda da hastanın yüzünün yandığı sahne de bence baya etkileyici ve şaşırtıcıydı. sonra diğer sezonlardan georgeun asansörde kalp ameliyatı yaptığı sahneler de dizinin güzel sahnelerindendi bence. Tabii daha çok vardır da hafızama kazınan sahneler bunlar. Ya bu dizi gerçekten çok iyi bir dizi.:good:
uf ya gerçekten insan düşününce çok fazla şey geliyor aklına...:img-yes: bir iki taneyle kalmıyor ki...mesela addy ile mer'in 304 de konuşması da çok güseldi...gerçi meredithin ilaçlı her hali çok komikti ama...iki kadının ilk,belki de son kez o şekilde konuşması hoştu...
sanemmania
16-04-07, 20:39
uf ya gerçekten insan düşününce çok fazla şey geliyor aklına...:img-yes: bir iki taneyle kalmıyor ki...mesela addy ile mer'in 304 de konuşması da çok güseldi...gerçi meredithin ilaçlı her hali çok komikti ama...iki kadının ilk,belki de son kez o şekilde konuşması hoştu...
evet o sahnelerde mer acayip tatlıydı markla konuşmaları, sonra addisonla konuşması, george,vet ve derekin aynı anda odada merin başında olduğu sahne falan çok komik ve eğlenceliydi.
ben daha önce favori sahnelerimi yazmıştım şimdi tekrarlamayayım onları,ama şu an aklıma gelen tren kazasının olduğu bölümdü yanılmıyorsam Bonnie'nin ölümünden sonra asansörde Derek'in gözleri doluyordu,Bailey de toparlanması için asansörü durdurmuştu,Bailey'in o davranışı çok hoşuma gitmişti mesela..aralarında hiçbir konuşma geçmemişti ama çok duygusal bir sahneydi..
gelincik89
16-04-07, 20:43
Nurcum aynen katılıyorum..En ağladığım sahnelere İz'in Denny'nin kablosunu keserkenki sahneyide ekliyorum..Gerçekten kopmuştum ben o sahnede yani..Ağla ağla helak olmuştum..:img-hyste :img-hyste
Bu dizi gerçekten iyi bir dizi...Buketçim 3.12'yi izlemedim ama bu hafta..Merak ettim doğrusu..Bu arada geçen hafta izlediğimiz bölümdeki İz'in çeki bozdurma sahnesinde Hem duygulandım Hem güldüm..Özellikle adama bağırırken gül gül öldüm..3.17'ye gelince tıkla izle sitesinden izledim bölümün tamamını ve Der'in Mer'i içeri aldıklarından sonraki yerde oturup ağlaması beni bitiren sahnelerdendir..:)
sanemmania
16-04-07, 20:45
evet yaa o tren kazası bölümü de çok iyiydi. mesela o ortalarından demir geçen iki hasta çok ilginç ve etkileyiciydi, sonra başka bir bölümde trafik kazası geçirip ağaçla gelen çocuk. aslında bu dizinin en güzel tarafı ne hastane kısmını hastaları ihmal ediyorlar ne de tamamen bir aşk dizisine pembe diziye çeviriyorlar. herşey dengeli, süper...
ben daha önce favori sahnelerimi yazmıştım şimdi tekrarlamayayım onları,ama şu an aklıma gelen tren kazasının olduğu bölümdü yanılmıyorsam Bonnie'nin ölümünden sonra asansörde Derek'in gözleri doluyordu,Bailey de toparlanması için asansörü durdurmuştu,Bailey'in o davranışı çok hoşuma gitmişti mesela..aralarında hiçbir konuşma geçmemişti ama çok duygusal bir sahneydi..
o sahneyi hatırlıyorum...derek çok kötü görünüyordu...
asansör sahneleri...
''we are in elevator...that is your specialty,right,mcdreamy moments in elevators'' :img-hyste
derekle cristina asansörde böyle bir muhabbet yapmışlardı...çok gülmüştüm:img-wink:
gelincik89
16-04-07, 20:48
Evet o da güzel sahnelerdendir hakikaten..:) 3.04'de Nur'un dediği gibi Mer'in her hali komikti..Mark'la konuşmalarında falan kopmuştum ben..:img-hyste :img-hyste
Addie ver Mer'in konuşmaları çok güzeldi..Sonra Addie'nin Der'e Onu üzme demesi çok etkileyiciydi..Aaa birde Hangi bölümde hatırlamıyorum ama 3.sezonda İz'in Hasteneye ilk geldiği bölüm O yaşlı adamın odasında oturuyorlardıydıya..O da süperdi..:):)
sanemmania
16-04-07, 20:49
[B][I]Nurcum aynen katılıyorum..En ağladığım sahnelere İz'in Denny'nin kablosunu keserkenki sahneyide ekliyorum..Gerçekten kopmuştum ben o sahnede yani..Ağla ağla helak olmuştum..:img-hyste :img-hyste
Bu dizi gerçekten iyi bir dizi...Buketçim 3.12'yi izlemedim ama bu hafta..Merak ettim doğrusu..Bu arada geçen hafta izlediğimiz bölümdeki İz'in çeki bozdurma sahnesinde Hem duygulandım Hem güldüm..Özellikle adama bağırırken gül gül öldüm..3.17'ye gelince tıkla izle sitesinden izledim bölümün tamamını
ever yaa o sahnede bende güldüm yani bir yandan gülüyorum adama hiçbişe anlamadığı için bir yandan da izzienin durumuna üzülüyorum trajikomik bir sahneydi.
sanemmania
16-04-07, 20:52
Evet o da güzel sahnelerdendir hakikaten..:) 3.04'de Nur'un dediği gibi Mer'in her hali komikti..Mark'la konuşmalarında falan kopmuştum ben..:img-hyste :img-hyste
Addie ver Mer'in konuşmaları çok güzeldi..Sonra Addie'nin Der'e Onu üzme demesi çok etkileyiciydi..Aaa birde Hangi bölümde hatırlamıyorum ama 3.sezonda İz'in Hasteneye ilk geldiği bölüm O yaşlı adamın odasında oturuyorlardıydıya..O da süperdi..:):)
evet anladığım kadarıyla şey sahnesini diyosun cristina da burkeün ameliyatı için ders çalışmaya çalışodu sessiz diye bir hastanın odasında toplanmıştı hepsi yemek yiyolardı falan o sahne de eğlenceliydi. :)
gelincik89
16-04-07, 20:52
ever yaa o sahnede bende güldüm yani bir yandan gülüyorum adama hiçbişe anlamadığı için bir yandan da izzienin durumuna üzülüyorum trajikomik bir sahneydi.
En sonundada adama basbas bağırıyorduya:img-hyste ..Aslında bu dizide boş geçen bir bölüm yok..Ya karakterlerin hayatındaki bir olayla ya da Bir hastanın hikayesiyle her bölümde bir etkileyiciliği var bence..
iyi artık yorum yapıyoruz demek ki :) ben de yazayım o zmn en beğendiğim sahneleri mesela 2. sezon 16 ve 17. bölümler şu hastaneye içinde patlamamış füzeyle gelen adamın olduğu iki bölüm, o bölümlerin her sahnesi güzeldi. sonra genelde Denny'nin Izzie ile sahneleri iyi oluyordu her seferinde bomba bir espri yapıyodu sağolsun :) mesela Izzie'nin ona kazak örüp verdiği sahnede en son just show me your one boob demişti, yine hastaneden çıkmak istediği bölümde Izzie onun yanına yatıyordu orada da şu an seni mıncıklamam uygunsuz olur mu? tarzında birşeyler demişti :) bir de hep söylediğim o destek cihazının kablosunu kesmek için Denny'ye yalvarması orada ikisinin de oyunculuğu çok iyiydi. benim gibi odun bir insan bile etkilendi yani o sahnelerden :D haa bir de ben koyu bir köpeksever olduğum için Doc'ın uyutulduğu sahnede de üzülmüştüm ve de beğenmiştim tabi, Meredith ağlıyordu fln hatta Derek öpmüştü köpeği.Son olarak da Burke'ün uğurlu keplerinden biri Cristina'daydı ve Burke Denny'nin ameliyatına girecekti kimse alamamıştı kepi sonra Izzie Cristina'yı soyunma odasında sıkıştırmıştı zorla verdirmişti kepi Burke'e
Christina ile Burke'ın ilk randevuları da çok hoştu mesela,konuşacak birşey bulamadıkları için tatlı yemeden kalkacakken birden restorandaki adamın kalp krizi geçirmesi ve birden olaya hakimiyetleri çok komikti..zaten christinalı sahnelerde çok eğleniyorum:img-yes:
gelincik89
16-04-07, 21:06
iyi artık yorum yapıyoruz demek ki :) ben de yazayım o zmn en beğendiğim sahneleri mesela 2. sezon 16 ve 17. bölümler şu hastaneye içinde patlamamış füzeyle gelen adamın olduğu iki bölüm, o bölümlerin her sahnesi güzeldi. sonra genelde Denny'nin Izzie ile sahneleri iyi oluyordu her seferinde bomba bir espri yapıyodu sağolsun :) mesela Izzie'nin ona kazak örüp verdiği sahnede en son just show me your one boob demişti, yine hastaneden çıkmak istediği bölümde Izzie onun yanına yatıyordu orada da şu an seni mıncıklamam uygunsuz olur mu? tarzında birşeyler demişti :) bir de hep söylediğim o destek cihazının kablosunu kesmek için Denny'ye yalvarması orada ikisinin de oyunculuğu çok iyiydi. benim gibi odun bir insan bile etkilendi yani o sahnelerden :D haa bir de ben koyu bir köpeksever olduğum için Doc'ın uyutulduğu sahnede de üzülmüştüm ve de beğenmiştim tabi, Meredith ağlıyordu fln hatta Derek öpmüştü köpeği.Son olarak da Burke'ün uğurlu keplerinden biri Cristina'daydı ve Burke Denny'nin ameliyatına girecekti kimse alamamıştı kepi sonra Izzie Cristina'yı soyunma odasında sıkıştırmıştı zorla verdirmişti kepi Burke'e
Evet yaa ben o bölümleri nasıl unutmuşum En süper bölümlerdi onlar..Mer'in kız elini çekince birden elini sokması adamın içine falan muhteşemdi yani..:):)
Hasan benim Abim kendisi Babam ve Oğlum'da bile sadece bir sahnede gözleri dolmuş insanın bile gözünden bir Damla yaş gelmişti..Biz o sahneden zaten ailecek bayağı bir etkilendik annem bile yazık kıza yavv..Falan demişti..:img-hyste :img-hyste
Doc'u bende çok severdim..Ah ah..Öldüğünde ben yine ağlamıştım bende ne çok sahnede ağlamışım be...Ne sulugözüm yav..
Burke'ün kep olayıda süperdi..Hatta ilk başta Burke George'u tehdit etmişti kepimi almazssan seni evden atarım diye..Zaten christina'nın istediğide buydu..Ama sonra İz alınca Burke atmamıştı evden George'u..Christina'da çıplak geçmişdi önlerinden evde Burke'de George'a Çık dışarı diye bağırmıştı...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
o bomba sahnesinde ben meredith'ten çok christina ricci'nin oynadığı Hannah karakterin performansından çok etkilenmiştim,kendini kaybettiği sahne süperdi,tabii çalan müzk de harikaydı..
gelincik89
16-04-07, 21:15
o bomba sahnesinde ben meredith'ten çok christina ricci'nin oynadığı Hannah karakterin performansından çok etkilenmiştim,kendini kaybettiği sahne süperdi,tabii çalan müzk de harikaydı..
Evet gerçekten süperdi..Bu arada bu dizide bölümlerde çoğu çalan şarkı süperdir..Bunların başındada bence ''How to Save A Life'' gelir..:)
sanemmania
16-04-07, 21:19
Evet dizinin müziklerine ben de bayılıyorum jenerik müziği olan cosy in the rocketin dışında bir de ilk sezonlarda çalan where does the good go yu çok sevmiştim.
Evet gerçekten süperdi..Bu arada bu dizide bölümlerde çoğu çalan şarkı süperdir..Bunların başındada bence ''How to Save A Life'' gelir..:)
bana how to save a life demeyin...ölüyorum o şarkıya ya...o nasıl bir şarkı öyle...chasing cars da çok güsel de bunun yeri ayrı bence...:P
benim de canım 'how to save life' favori şarkım,kesinlikle grey's anatomy'e çok uyuyor,hatta geçenlerde başka bir dizide duydum da bayağı bir yadsımıştım..
greysanatomyfan
16-04-07, 21:22
özel bölümü izlemedim daha ama extra birşey olacağını zannetmiyorum daha önce de yapmışlardı öyle bir bölüm sadece o zmn kadar olan önemli olayların sahnelerini veriyorlar izlememiş olanlar için iyi olur ana hatlarıyla ne olduğunu öğrenirler.
ya olsun yinede guzel yapmislar.
bide denny olunca isin icinde o zmn daha bi zevkli oluyor,. bide digeri ozetti. su ana kadar ne oldu diye. bu su ana kadar butun en onemli sahneleri gosteriyor. ama tarih sirasina gore degil. mesela dizinin ilk dakikasinda denny anlatiyor iste en guzel sahneleri gosterecegiz size I serously diyor guluyor,. sonra o dizide serously diyen kim varsa en komik halleriyle onlari gosteriyorlar. inanilmaz sevimli olmus. mesela dizide acilar oldu diyor. kim aci cektiyse onu gosteriyor. dizide komedi oldu diyor, butun komik sahneleri gosteriyor. yani gecen sezondaki gibi bir special episode degildi,. daha sevimliydi
gelincik89
16-04-07, 21:22
bana how to save a life demeyin...ölüyorum o şarkıya ya...o nasıl bir şarkı öyle...chasing cars da çok güsel de bunun yeri ayrı bence...:P
Evet benimde bittiğim şarkılardan biri..Bayılıyorum gerçekten..Bu arada resimler için saol oldukça ilginç..Kayıp Ayakkabı...Hmmm...
Evet benimde bittiğim şarkılardan biri..Bayılıyorum gerçekten..Bu arada resimler için saol oldukça ilginç..Kayıp Ayakkabı...Hmmm...
komik bir sahne ya,addy küçüçük karavanda ayakkabı bulmaya çalışıyor,doc bi tarafta zaten...:)derekin her zamanki şebekliği...bi kaç tane daha var,biri mer örgü örerken,diğeri de meredith ve derek asansörde...koyarım onları da bir ara...:P
gelincik89
16-04-07, 21:28
benim de canım 'how to save life' favori şarkım,kesinlikle grey's anatomy'e çok uyuyor,hatta geçenlerde başka bir dizide duydum da bayağı bir yadsımıştım..
Evet bende bir dizide daha gördüm..Hatta içerden duydum sesi..''Ana grey's...''
dedim..Ama yanlış alermmiş..:):)
ya olsun yinede guzel yapmislar.
bide denny olunca isin icinde o zmn daha bi zevkli oluyor,. bide digeri ozetti. su ana kadar ne oldu diye. bu su ana kadar butun en onemli sahneleri gosteriyor. ama tarih sirasina gore degil. mesela dizinin ilk dakikasinda denny anlatiyor iste en guzel sahneleri gosterecegiz size I serously diyor guluyor,. sonra o dizide serously diyen kim varsa en komik halleriyle onlari gosteriyorlar. inanilmaz sevimli olmus. mesela dizide acilar oldu diyor. kim aci cektiyse onu gosteriyor. dizide komedi oldu diyor, butun komik sahneleri gosteriyor. yani gecen sezondaki gibi bir special episode degildi,. daha sevimliydi
Benimde sen bahsedince Denny anlatıyor falan diye..Yani o bölümü tek izlemek istememin sebebi..Denny'nin olmasıdır..Hastasıyızda naparsınız..:):)
serously bölümleri süperdi zaten..Kopmuştum ben o bölümde..:img-hyste :img-hyste
how to save a life.gerçekten süper.birde 1.sezonda yayınlanan bir tane vardı,belki hatırlarsınız lisa loeb in ''fools like me'' 2 gündür durmaksızın dinliyorum.
greysanatomyfan
16-04-07, 21:32
Evet yaa ben o bölümleri nasıl unutmuşum En süper bölümlerdi onlar..Mer'in kız elini çekince birden elini sokması adamın içine falan muhteşemdi yani..:):)
Hasan benim Abim kendisi Babam ve Oğlum'da bile sadece bir sahnede gözleri dolmuş insanın bile gözünden bir Damla yaş gelmişti..Biz o sahneden zaten ailecek bayağı bir etkilendik annem bile yazık kıza yavv..Falan demişti..:img-hyste :img-hyste
Doc'u bende çok severdim..Ah ah..Öldüğünde ben yine ağlamıştım bende ne çok sahnede ağlamışım be...Ne sulugözüm yav..
Burke'ün kep olayıda süperdi..Hatta ilk başta Burke George'u tehdit etmişti kepimi almazssan seni evden atarım diye..Zaten christina'nın istediğide buydu..Ama sonra İz alınca Burke atmamıştı evden George'u..Christina'da çıplak geçmişdi önlerinden evde Burke'de George'a Çık dışarı diye bağırmıştı...:img-hyste :img-hyste :img-hyste
ya o bolumu izleyipte en azindan gozu dolmayayn yoktur. kaya bile erir o sahnede. hadi aglamadin diyelim bi kotu olursun. en tas adam bile erir. ben, surekli dizilerde gozu dolan ben artik ne hale geldim siz dusunun. katila katila aglamistim. bide karizmayi cizmiyim diye yuzumu kapiyordum ama nerdeeee. resmen hickira hickira aglayacaktim. gorende allah korusun benim bir yakinim oldu zanneder. olen sadece denny ama insan coook kotu oluyor. kotu olmasina sebep olanda birincisi sok bir birimde olmesi, ikincisi izzy nin super performansi. hersey harika olacak bitecek derken bir anda adam beyin kanamasindan olmustu ve ben sok gecirmistim
ahh ahhh o ne performansi, oscarlik emmy lik artik hangi odul varsa hepsin ihakediyordu.
doc'un olumu ayri birseydi zaten. gozler dola dola izledim o sahneyide. meredith'in aglayisi superdi. yine muhtesem bir performansti.
ya saysan bitmez derler ya aynen ole.
hani bir oylama yapsak herhalde 20 den az aday olabilecek sahne bulamayiz.
indire indire en fazla 20 e iner
gelincik89
16-04-07, 21:32
komik bir sahne ya,addy küçüçük karavanda ayakkabı bulmaya çalışıyor,doc bi tarafta zaten...:)derekin her zamanki şebekliği...bi kaç tane daha var,biri mer örgü örerken,diğeri de meredith ve derek asansörde...koyarım onları da bir ara...:P
Aaa mutlaka koy onları..Bak merak ettim şimdi..:)
Zaten Mer'in örgü ördüğü bölüm çok güzeldi..Merak ettim o sahneyi..İz'ide örebildim sansın diye örüyodu ona farkettirmeden.:) Sonrada denny'ye vermişti zaten kazak örüp..:):)
Barda örgü falan örüyordu hatta Der geliyordu bir içki iç falan diyordu..Süperdi orda Mer'in cevapları falan..:)
gelincik89
16-04-07, 21:40
ya o bolumu izleyipte en azindan gozu dolmayayn yoktur. kaya bile erir o sahnede. hadi aglamadin diyelim bi kotu olursun. en tas adam bile erir. ben, surekli dizilerde gozu dolan ben artik ne hale geldim siz dusunun. katila katila aglamistim. bide karizmayi cizmiyim diye yuzumu kapiyordum ama nerdeeee. resmen hickira hickira aglayacaktim. gorende allah korusun benim bir yakinim oldu zanneder. olen sadece denny ama insan coook kotu oluyor. kotu olmasina sebep olanda birincisi sok bir birimde olmesi, ikincisi izzy nin super performansi. hersey harika olacak bitecek derken bir anda adam beyin kanamasindan olmustu ve ben sok gecirmistim
ahh ahhh o ne performansi, oscarlik emmy lik artik hangi odul varsa hepsin ihakediyordu.
doc'un olumu ayri birseydi zaten. gozler dola dola izledim o sahneyide. meredith'in aglayisi superdi. yine muhtesem bir performansti.
ya saysan bitmez derler ya aynen ole.
hani bir oylama yapsak herhalde 20 den az aday olabilecek sahne bulamayiz.
indire indire en fazla 20 e iner
Evet ya..Hele orda İz diyorduya yapayanlız öldü falan diye..İz bile benden daha sessiz ağlamıştır..Bende kendimi sıkmıştım ilk izlediğimde zaten büyük bir şokdu o zaman..Sonra tekrarını izlemiştim rahat ağlıyım diye ve katıla katıla ağlamıştım..:img-cray: :img-cray: Aynen senin dediğin gibi gören benim bir yakınım öldü sanırdı yani..(Allah korusun)
Bak yine aklıma geldi bir kötü oldum..
imgdrag imgdrag
greysanatomyfan
16-04-07, 21:45
how to save a life.gerçekten süper.birde 1.sezonda yayınlanan bir tane vardı,belki hatırlarsınız lisa loeb in ''fools like me'' 2 gündür durmaksızın dinliyorum.
bu arada 3. sezonun bomba sarkisida herhalde kate hawenik'in timeless sarkisi hani meredith'in oldugu sahnede derek aglarken calinan sarki:(
gerci tabi hicibiri bende chasing cars ve how to save a life etksii yaratamaz ama. aradada cevherler var
Aaa evet hatırladım..Banada pm'den Yollayabileceğin bir Link varmı??
greysanatomyfan aynen saya bitmez bu dizideki sahneler..Ben 2'ye indirebileceğimizden çok emin değilim..:img-hyste :img-hyste
maalesef.harika bir şarkı ama ben liink kullanmıyorum indirmek için.program var bende.üzügüm.ama mutlaka bulup dinlemelisin.hani bir bisiklet yarışı nın düzenlendiği bölüm vardı,mer i bir hasta öpüyordu ve der görüyordu onları.konuşmalarında mer,der in peşnde olmasını sadce kovalamaca diye nitelendirodu.ve günün sonunda der,intern lerin soyunma odasında mer in yanına gelip'' its not the chase.your hair smells good''.demişti.ve tam bu sahenin başlangıcında başlamıştı '' fools like me''.
gelincik89
16-04-07, 21:49
maalesef.harika bir şarkı ama ben liink kullanmıyorum indirmek için.program var bende.üzügüm.ama mutlaka bulup dinlemelisin.hani bir bisiklet yarışı nın düzenlendiği bölüm vardı,mer i bir hasta öpüyordu ve der görüyordu onları.konuşmalarında mer,der in peşnde olmasını sadce kovalamaca diye nitelendirodu.ve günün sonunda der,intern lerin soyunma odasında mer in yanına gelip'' its not the chase.your hair smells good''.demişti.ve tam bu sahenin başlangıcında başlamıştı '' fools like me''.
Önemli Değil canım..Çünkü bende çok nadiren link kullanıyorum..Bir şansımı deniyim demiştim..Bir paylaşım sitesinden bulurum mutlaka..Çok severim bende o şarkıyı..
greysanatomyfan
16-04-07, 21:50
Zaten arada sırada çalan..Yada sadece bir bölümde falan çalan o kadar çok şarkı varki yani..Hepsi süper dediğim gibi..:)
bende ilk 2 sezonun soundtrack'i var. indirdim yani. hatta bikac tane soundtrackte yer almayan sarkilarida indirdim. simdi 3,. sezon bitsin bir soundtrack daha yaratilir. zaten spoiler yayinlayan sitelerde en onemli sarkilari mutlaka veriyorlar. soundtrack'in cikmasini beklemeden de indirebilirz:):happy0064
gelincik89
16-04-07, 22:02
bu da bir başka kayıp sahne:P
with the bed...
Aman aman ne güzel dişlerini fırçalıyorlar öyle..:img-hyste :img-hyste
Saol Buketçim..Ben şimdilik gidiyorum..Arkadaşlar gecenin ilerleyen saatlerinde gelirim..:):)
Hep böyle sohbetler yapmak dileğiyle..İyi akşamlar,İyi Geceler vede Tatlı Rüyalar..:):)
evt aynen ben de Babam ve Oğlum'da öyleydim millet zırıl zırıl ağlıyor salonda ben gayet sakin izliyordum filmi :) ama gerçekten de Izzie'nin Please,please... if u don't do it yourself do it for me,please Denny please do this for me derken ağlaması beni bitirmiştir zaten :)
gelincik89
16-04-07, 22:17
evt aynen ben de Babam ve Oğlum'da öyleydim millet zırıl zırıl ağlıyor salonda ben gayet sakin izliyordum filmi :) ama gerçekten de Izzie'nin Please,please... if u don't do it yourself do it for me,please Denny please do this for me derken ağlaması beni bitirmiştir zaten :)
Yazmıcaktım ama dayanamadım..Hasan sende abimdensin o zaman..Zaten benzediğiniz noktalar var..Oda katherina hastası..Sonra o her aşkla dalga geçer birtek iz&denny'i sever vayy beee..Bayağı benziyorsunuz aslında..:)
sanemmania
16-04-07, 22:31
ben de öyle biliyorum,hatta promoyu falan izledim yani...sonraki 3 bölümün resimlerini de koydum önceki sayfalara... 3 mayısa kadar bekletmesinler ya:(
yaa aslında eşitlenmesi ve herkesin aynı anda yorum yapabilmesi açısından mayısa kadar bekletmeleri iyi olurdu ama o zaman da abcden takip edenler için kötü olucak. bence zaten abc hep digitürkten önde gider yani. bana da hiçbir zaman eşitlenmez gibi geliyor sonuçta digitürk birkaç haftalık bölüm birikmeden başlatmıyor diziyi.
Yazmıcaktım ama dayanamadım..Hasan sende abimdensin o zaman..Zaten benzediğiniz noktalar var..Oda katherina hastası..Sonra o her aşkla dalga geçer birtek iz&denny'i sever vayy beee..Bayağı benziyorsunuz aslında..:)
Gerçekten de benziyomuşuz :) ben de öyle sevmem aşk olaylarını ama Denny&Izzie'yi severim sadece ;)
greysanatomyfan
17-04-07, 09:11
ya hangi sahnesi bitirmemiştiki zaten. say say bitmez.
o son 2 bölüm muhteşem bir sezon finaliydi. her saniye yüselen bir gelirim ve aşk. sevdiği insanı kurtarmak için herşeyi göze alan delirmiş bir kadın. ve sevdiği kadın için ona güveninden ölmeyi göze alan bir erkek
daha ne yani:)
kolay kolya öyle performans ve öyle replikler çıkmaz
burcu_yağmur
17-04-07, 13:49
burcu_yağmur Dün Fox'taki bölümün sonu nasıl bitti? Derek'in karısı geldi mi?
Denny'nin gelmesine daha var...Cristina çocuğu aldıracak
medyum vardıı işte o amaeliyat oldu ondan sonra çok zamansız bitiyo ya bunlar kristina izzie meredit falan bi yerdelerdi kristine sedyeyey uzanmıi bişeler yazıyodu meredithde öle s onra ha izzie annesini aradı sonra derek meredithe karavnda yaşadıgını gösterdii kendiyle ilgili bilgi verdi orda bitti bu birinci sezonun son bölümümü yoksa 2 sezonun ilk bölümmüü derekin karısı gelemdi acaba burke ögrencekmi aldırdıgını
medyum vardıı işte o amaeliyat oldu ondan sonra çok zamansız bitiyo ya bunlar kristina izzie meredit falan bi yerdelerdi kristine sedyeyey uzanmıi bişeler yazıyodu meredithde öle s onra ha izzie annesini aradı sonra derek meredithe karavnda yaşadıgını gösterdii kendiyle ilgili bilgi verdi orda bitti bu birinci sezonun son bölümümü yoksa 2 sezonun ilk bölümmüü derekin karısı gelemdi acaba burke ögrencekmi aldırdıgını
senin söylediğin 1.sezon 8.bölüm,1bölüm daha var bitmesine,9.bölümle birlikte 1.sezon tamamlanıyor,derek'in karısı 9. bölümün son sahnesinde geliyor zaten,bebek olayında da Chrisitna bebek aldırmak için doktordan gün alıyor,ama Burke'ın bir ameliyatı esnasında düşüp bayılıyor ve dış gebelik geçirdiği anlaşılıyor,o şekilde apar topar ameliyata alınarak gebeliği sonlandırıyor,burke bu şekilde öğreniyor zaten,ama bu olay 2.sezonda oluyor...
gözdeciğim avatarlar harika olmuş,ellerine sağlık...
elizanaz resimler için çok tşkler..
greysanatomyfan
17-04-07, 16:07
çocuğuy aldırmayacak. aldırmayı düşünüp randevu alacak ama ona kalmadan zaten çocuğu düşürecek. dış gebelik yaşayacak yani
Diziyi indirmeden önce kırk tane laf sayan abim,dün akşam işten eve gelince oturmuş 2 bölüm birden izlemiş.bugünde sabah kahvaltıda,4.bölümü birlikte izledik.onun yaşındaki bir erkekten böyle bir tepki almak beni mutlu etti.dizimizin ne kadar güzel olduğunu bir kere daha anladım.dün akşamki bölümlerde çok güzeldi.mer ve der çok tatlıydı:img-in_lo .buarada resimler ve avatarlar için çok teşekkürler.sevdiğimiz sahneleri sıraladık,şimdide nefret ettiğimiz,rahatsız eden sahneleri yazalım???en uyuz olduğunuz,bu böyle olmamalıydı yada neden böyle söyledi dediğiniz sahneler var mı???
gelincik89
17-04-07, 19:00
Diziyi indirmeden önce kırk tane laf sayan abim,dün akşam işten eve gelince oturmuş 2 bölüm birden izlemiş.bugünde sabah kahvaltıda,4.bölümü birlikte izledik.onun yaşındaki bir erkekten böyle bir tepki almak beni mutlu etti.dizimizin ne kadar güzel olduğunu bir kere daha anladım.dün akşamki bölümlerde çok güzeldi.mer ve der çok tatlıydı:img-in_lo .buarada resimler ve avatarlar için çok teşekkürler.sevdiğimiz sahneleri sıraladık,şimdide nefret ettiğimiz,rahatsız eden sahneleri yazalım???en uyuz olduğunuz,bu böyle olmamalıydı yada neden böyle söyledi dediğiniz sahneler var mı???
Melenacım aynen benim abimde ne izliyorsun falan bu diziyi derken geçen yaz yazlıkta tekrarları yayınlanırken bir oturdu bir daha kalkamadı..Hatta onunla birlikte hiç dizi izlemeyen kuzenimde izlemeye başladı ve şu anda sıkı takipçisi ikiside dizinin..:)Benim en uyuz olduğum sahneler şu anda aklıma gelen..(Pek yok aslında)..Denny'nin ve doc'un ölümüydü..Öncellikle Doc'tan başlıyım..Doc çok tatlıydı bence..Ve kanser olduğunu öğrenince Mer kadar bende üzüldüm..Hayvanları çok severim..(Domuzlar ve fareler hariç diğer bütün hayvanlar kabülümdür..:icon_whis )..Özellikle Doc tarzı köpekleri..Vede ölmesine çok uyuz oldum..:hıh :hıh
Denny'nin ölümü başlı başına bir gıcıklık,bir kötülük,bir...:img-cray: :img-cray:
Neyse açıkçası Denny'nin hiçbirzaman öleceğini düşünmemiştim..Vede şok oldum o bölümü izlerken İz Denny'nin yanından kalktı ve ben hala ''Hayır hayır Denny ölemez'' diye sayıklıyordum...:hıh :hıh
hmmm valla benim nefret ettiklerim ilk olarak Izzie&Alex sahneleri :) tabi arkadaş oldukları sürece sorun yok sonra doc öldüğünde de sinir olmuştum ama aynı zamanda o sahneyi beğendim de,Denny'nin ölümü var tabi ki bir de 3. sezonda bunların M&M adında bir konferansları oluyor işte hastaları değerlendiriyorlar fln o konferansta Denny'nin hakkında da konuşulmuştu,Bailey kürsüye çıkmıştı bir doktor uyuz bir şekilde konuşmuştu onunla o sahneden de hiç hoşlanmam
greysanatomyfan
18-04-07, 08:40
hmmm valla benim nefret ettiklerim ilk olarak Izzie&Alex sahneleri :) tabi arkadaş oldukları sürece sorun yok sonra doc öldüğünde de sinir olmuştum ama aynı zamanda o sahneyi beğendim de,Denny'nin ölümü var tabi ki bir de 3. sezonda bunların M&M adında bir konferansları oluyor işte hastaları değerlendiriyorlar fln o konferansta Denny'nin hakkında da konuşulmuştu,Bailey kürsüye çıkmıştı bir doktor uyuz bir şekilde konuşmuştu onunla o sahneden de hiç hoşlanmam
kesinlikle en uyuz sahnelerden biri sorgu sahnesiydi. bütün hastane bailey'in yeteneklerini ve internler üzerindeki hakimiyetini sorgulamıştı ve bailey yine asil davaranarak bütün suçu üstüne almşıtı. gerçi kendini sıyırmıyordu bu benim suçum değil demiyordu baştan beri. benimde suçum var yoksa interlerim benden habersiz bunu yapmazdı, ben denetleyebilirdim diyordu.
haketmiyordu bence...
benim en çok sinir olduğum olay. birinci sezonun sonundaki o meşhur sahne, yani addie nin arz-ı endam ettiği sahne:)
orda ki tavrı(tek kötü tavrı idi bu arada) ayrıca salak derek in ordaki boş boş bakışı. insan özür dilerim diyene kadar bi açıklama yapar dimi. nerdeeeeeeee
bide gitti bütün sezon sustu sustu. eski karısı ortaya çıkıncada özür dilerim. oldu cnm.
Melenacım aynen benim abimde ne izliyorsun falan bu diziyi derken geçen yaz yazlıkta tekrarları yayınlanırken bir oturdu bir daha kalkamadı..Hatta onunla birlikte hiç dizi izlemeyen kuzenimde izlemeye başladı ve şu anda sıkı takipçisi ikiside dizinin..:)Benim en uyuz olduğum sahneler şu anda aklıma gelen..(Pek yok aslında)..Denny'nin ve doc'un ölümüydü..Öncellikle Doc'tan başlıyım..Doc çok tatlıydı bence..Ve kanser olduğunu öğrenince Mer kadar bende üzüldüm..Hayvanları çok severim..(Domuzlar ve fareler hariç diğer bütün hayvanlar kabülümdür..:icon_whis )..Özellikle Doc tarzı köpekleri..Vede ölmesine çok uyuz oldum..:hıh :hıh
Denny'nin ölümü başlı başına bir gıcıklık,bir kötülük,bir...:img-cray: :img-cray:
Neyse açıkçası Denny'nin hiçbirzaman öleceğini düşünmemiştim..Vede şok oldum o bölümü izlerken İz Denny'nin yanından kalktı ve ben hala ''Hayır hayır Denny ölemez'' diye sayıklıyordum...:hıh :hıh
şeymacım ben de denny ve doc un ölümünde çok üzülmüştüm
inanılmaz tatlı bi köpekti yaa
meredith nasıl ağlamıştı doc öldüğünde
gerçi ben de çok ağlamıştım ya
meredith'in kalbinin durduğu bölümde (3-17ydi sanırım) doc u tekrar görünce acayip sevinmiştim hatta
diziyi baya geç izlemeye başladığım için,
denny nin ölceğini bilerek izlememe ramen bu kadar kötü olcağımı tahmin etmiyodm açıkcası denny ölünce,denny öldüğünde izzie den daha çok ağlamışımdr heralde,o kdr derinden etkilemişti ki onun ölümü,we ardından izzie nin onun yanına gelmesi,yanına yatması:sad53: :sad53: :sad53:
gelincik89
18-04-07, 15:51
şeymacım ben de denny ve doc un ölümünde çok üzülmüştüm
inanılmaz tatlı bi köpekti yaa
meredith nasıl ağlamıştı doc öldüğünde
gerçi ben de çok ağlamıştım ya
meredith'in kalbinin durduğu bölümde (3-17ydi sanırım) doc u tekrar görünce acayip sevinmiştim hatta
diziyi baya geç izlemeye başladığım için,
denny nin ölceğini bilerek izlememe ramen bu kadar kötü olcağımı tahmin etmiyodm açıkcası denny ölünce,denny öldüğünde izzie den daha çok ağlamışımdr heralde,o kdr derinden etkilemişti ki onun ölümü,we ardından izzie nin onun yanına gelmesi,yanına yatması:sad53: :sad53: :sad53:
Ah gözde bennimde en üzüldüğüm bölümdür denny'nin öldüğü bölüm..Ne kadar izlesemde yinede ağlıyorum yani bildiğim halde bak aklıma getirmeyin Denny'i çok fena oluyorum..:hıh
gelincik89
18-04-07, 16:57
3x12 Six Days Part2 Icons....{Şeyma korkumuz boşuna çıktı.O avatar birinin kendi isteğiydi herhalde.Marry Me yazısı olan avatarın orjinalide burada.}
Yelda çok saol iconlar için..:)
Çok sevindim öyle olmasına..Hemen diğer arkadaşlarada açıklıyayım yeldanın eklediği avatarlardan birinde..Gerorge'un hani İz'in ayaklarına kapanmış bir hali var..Geçenlerde o resmin başka bir avatarı vardı vede üstünde Marry Me yazıyordu..Ve tabi ben krizlere girdim..Sandalyeden falan düştüm..O açıdan Yelda açıklamış durumu..Vede Oleyyy!!:happy0064 :happy0064
Ben henüz 1.sezona kadar izlediğim için en nefret ettiğim sahne,addison un gelip '' ben addison shepherd ve sende kocamla yatan kadın olmalısın '' dediğinde nefret etmiştim o kadından.ama kadıncağız meğerse iyi birisiymiş.birde o sahnede derek in alık alık bakmasına gıcık oldum. avatar için teşekkürler bu arada...
masal_perisi
18-04-07, 19:17
MELENA...Hepimiz o sahnede gıcık olduk Addie'ye ve Der'in alık alık bakamsına...Ama ondan sonra görük ki...Addie çok iyi ve tatlı biri...Ki genelde hep bu tür kadınların kötü olması beklenir...Bu arada avatarları beğenmene sevindim
sanemmania
18-04-07, 19:20
Ben henüz 1.sezona kadar izlediğim için en nefret ettiğim sahne,addison un gelip '' ben addison shepherd ve sende kocamla yatan kadın olmalısın '' dediğinde nefret etmiştim o kadından.ama kadıncağız meğerse iyi birisiymiş.birde o sahnede derek in alık alık bakmasına gıcık oldum. avatar için teşekkürler bu arada...
evet ben de o sahnede addisondan nefret etmiştim ne ukala ne gıcık bir kadın diye düşünürken bir de kocasını en yakın arkadaşıyla aldattığını falan öğrenince acayip gıcık almıştım ama sonradan çok sevdim. özellikle bu sezonki bölümlerde nerdeyse addisoncu olacak kadar karakteri güzelleştirdi senarist. bugünkü bölüm çok harikaydı ya. hem ağladım hem güldüm. çok güzel bir bölümdü. neyse akşam herkes izledikten sonra yaparız yorumumuzu. bu arada eklediğiniz herşey için çok teşekkürler. bir de pek yok sevmediğim sahne dizide ama alexin izzie yi o hemşireyle aldatmasına da sinir olmuştum.
gelincik89
18-04-07, 19:22
Melenacım ilk sahnede Addie'nin hepimizin üstündeki etkisi öyleydi zaten..:)
Sonra düzeliyor..Merak etme..Hayır kendimden biliyorum..:)
evet ben de o sahnede addisondan nefret etmiştim ne ukala ne gıcık bir kadın diye düşünürken bir de kocasını en yakın arkadaşıyla aldattığını falan öğrenince acayip gıcık almıştım ama sonradan çok sevdim. özellikle bu sezonki bölümlerde nerdeyse addisoncu olacak kadar karakteri güzelleştirdi senarist. bugünkü bölüm çok harikaydı ya. hem ağladım hem güldüm. çok güzel bir bölümdü. neyse akşam herkes izledikten sonra yaparız yorumumuzu. bu arada eklediğiniz herşey için çok teşekkürler. bir de pek yok sevmediğim sahne dizide ama alexin izzie yi o hemşireyle aldatmasına da sinir olmuştum.
yaa evet.birde öyle birşey var.hatta ismini bilmiyorum maalesef henüz.''eric dane'' i ilk gördüğümde ''ellen degeneres show'' a konuk olarak gelmişti.tabi görünce direkt gözlerim yuvalarından çıkmıştı:img-grin2 .hatta derek in aldatıldığını öğrendiği sahneyi göstermişlerdi.ve sonradan ne olduğunu öğrenince addison a çok gıcık olmuştum.ama yabancı senaristler çok iyi,kötü olması gerek bir karakteri bile fan ları oluşacak şekilde düzgün bir insan yapabiliyorlar.
greysanatomyfan
20-04-07, 12:57
ben de şimdi aramaya başladım yeni bölümü,izleyebilirsem beraber yorum yaparız...:Pama henüz bulamadım maalesef:(
bende adam gibi seyredemedim zaten. sadece dinledim. ama az çok konu hakkında ve bölüm hakkında fikir sahibi oldum:)
adam gibi izleyelim doya doya yorum yaparız:):happy0064
gelincik89
20-04-07, 16:14
Amanın Duygu o resimler ne öyle..Gül gül öldüm..:img-hyste :img-hyste Bimbolik bende aynı şeyi sorucaktım..Burke'ün buna benzer resimleri yokmuymuş yaa..Allahım çıldırıcam meraktan yaa..Süperler gerçekten..Bu arada greysantomyfan gerçekten patlak veriyormuymuş İz'in o malum olayı..Valla her an dayanamayıp yeniden ilerki bölümleri izlemeye başlayabilirim..Bu arada özel bölümü bulabilen arkadaşlar bana özel mesajla ulaşabilirse çok sevinicem..
Bu arada gözdem ne demek rica ederim...Melenacım rica ederim canım..Keşke başka şeylerde isteseymişsin hakikaten..:)
greysanatomyfan
20-04-07, 16:48
Amanın Duygu o resimler ne öyle..Gül gül öldüm..:img-hyste :img-hyste Bimbolik bende aynı şeyi sorucaktım..Burke'ün buna benzer resimleri yokmuymuş yaa..Allahım çıldırıcam meraktan yaa..Süperler gerçekten..Bu arada greysantomyfan gerçekten patlak veriyormuymuş İz'in o malum olayı..Valla her an dayanamayıp yeniden ilerki bölümleri izlemeye başlayabilirim..Bu arada özel bölümü bulabilen arkadaşlar bana özel mesajla ulaşabilirse çok sevinicem..
Bu arada gözdem ne demek rica ederim...Melenacım rica ederim canım..Keşke başka şeylerde isteseymişsin hakikaten..:)
ben sana özel mesajla özel bölümün linkini verdim diye hatırlıyodum.
vermedimmi??
veya link mi çalışmıyor?
greysanatomyfan
20-04-07, 16:51
izzy nin malum olayı malum sahıs ortaya çıkınca patlak veriyor ama bilen sadece miranda ve george. başka kimse öğrenmiyor. saklı tutuyorlar.
greysanatomyfan
20-04-07, 17:26
greysanatomyfan Addienin o halini daha önce Yelda bana göstermişti..Bende senin gibi eski haline bayılıyordum ama bu halini pek sevmedim açıkcası..Bence kötü olmuş..:hıh
Bu arada haber ve replikler için çok teşekkürler..:)
ne demek bişey değil
ne bulduysam yolluyorum.
eğer bu replik işi herkesin hoşuna giderse bütün bölümleri teker teker koymaya devam edicem
ama bikaç gün arayla
ki bu arada herkes okusun ve yorum yapsın dimi:)
üstüste gelirse kaynar
ps: addie de karizma olduğu için saç ne kadar güzel olmamışsada addie bi yerden kurtarıyor
gelincik89
20-04-07, 17:35
ne demek bişey değil
ne bulduysam yolluyorum.
eğer bu replik işi herkesin hoşuna giderse bütün bölümleri teker teker koymaya devam edicem
ama bikaç gün arayla