Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları
Grey's Anatomy uzun suredir begeni ile izledigim bir dizi... arama yaptim ama bu dizi ile ilgili acilmis bir sayfa goremedim... bildigim kadari ile Turkiye'de yayinlaniyor bu dizi..bu diziyi izleyen ve begenen yok mu hic?
Basligi ben acip bu dizi hakkinda bir iki sey ekleyeyim dedim..
Sevgiyle Kalin
Sevgili Cutiepie,
Pazar aksamlarimi rezerve eden iki diziden birisi. Cok begenerek izliyorum. Kadroyu ve senaryosunu butunu ile cok basarili buluyorum.
Buldugum resimler olursa buraya ekleyecegim. Bu basligi dusunmen cok iyi olmus. Tesekkurler.
Sevgili Cutiepie,
Pazar aksamlarimi rezerve eden iki diziden birisi. Cok begenerek izliyorum. Kadroyu ve senaryosunu butunu ile cok basarili buluyorum.
Buldugum resimler olursa buraya ekleyecegim. Bu basligi dusunmen cok iyi olmus. Tesekkurler.
Sevgili MardiGras,
Bu diziyi her bolumden sonra daha bir severek ve baglanarak izliyorum...son bolumde Meredith'in Dr.McDreamy'e soyledikleri o kadar hosuma gittiki...
o sozler Mc.Dreamy'ye tokat gibiydi... :img-clapp
her bolumunu cok severek izliyorum ama "into you like a train" en sevdigim bir kac kez ust uste izledigim bir bolumdu mesela ...nedense cok etkilenmistim ... yarali gelen ikili ile kahramanlarimizin iliskisi arasindaki hikayenin kurgulanisini cok begendim ondan belkide...
burada henuz bir baslik acilmamis olmasina ise sasirdim aslinda.. konusu, kadrosu, kurgusu cok iyi bir dizi bu...eminim Turkiye'den de hayranlari ve izleyicileri vardir... bu basligi hak ediyor kanimca...
sevgiyle kal
Sevgili Cutiepie,
Hicbir bolumunu kacirmadigim gibi, dvd sini ciktigi gun aldigim dizi. Sozettigin bolum gercekten de cok dokunakliydi. Bu acidan ben gecen bolumu de cok begendim. Meredith in McLoser a soyledikleri gercekten o kadar dogruydu ki. McLoser dan sonunda kurtulmasi cok iyi oldu bence. Ustelik veteriner cok hos ve McLoser in tersine gercek duygulari olan bir karakter. Umarim isler Meredith icin bir parca yoluna girer.
Ben bu turden hastane dizilerine acikcasi cok duskun degilim ama Grey's Anatomy buna kesin bir istisna olusturuyor. Son bolumlerin spoiler inda sanki birileri kadrodan cikacak gibi bir hava olustu. Ben merakla olacaklari bekliyorum.
kesinlikle seninle ayni fikirdeyim... veteriner hem hos hem de tam meredith'in ilaci olacak bir kisilige sahip... ayaklari yere basan ne oldugunu bilen biri gibi...
scary ve damaged meredith'imizi hemen cozdu :)
mc.loser :img-yes: kopegi getirdiginde ve meredith'i vet'in evinde gordugunde ki halini hic unutmayacagim... yes! yes! yes!
hele son bolumde meredith'e o sekilde davranmasi beni sinir etti ama aldi cevabini oturdu... bir de aramizdaki bu sey bitti diyor "finally" ama en sevindigim ise meredith'i o vet ile gordukce ici eriyecek...ooohhh... boyle bir cool repair'e ihtiyacimiz vardi gercekten... :happy0064
sevgiyle kal
Kesinlikle !!! McLoser in o yuz ifadesini gordugum an "oh be" dedim , nihayet ! Bir de Meredith e "is Alex next, i heard he is sleeping around" deyisine sinir oldum. Sanki kendisi cok matahmis gibi. Once karisina baksin diyecegim ama !!!! Meredith in cevabi long overdue idi ama oldu ya sonunda.
Bu arada ne dersin bilmem ama bu Alex gicigi ile Addison daha gicigi arasinda gelecek bolumlerde kesinlikle birseyler olacak diye tahmin ediyorum. There is a spark between them :) for sure
Kesinlikle !!! McLoser in o yuz ifadesini gordugum an "oh be" dedim , nihayet ! Bir de Meredith e "is Alex next, i heard he is sleeping around" deyisine sinir oldum. Sanki kendisi cok matahmis gibi. Once karisina baksin diyecegim ama !!!! Meredith in cevabi long overdue idi ama oldu ya sonunda.
Bu arada ne dersin bilmem ama bu Alex gicigi ile Addison daha gicigi arasinda gelecek bolumlerde kesinlikle birseyler olacak diye tahmin ediyorum. There is a spark between them :) for sure
:img-clapp :img-clapp
biz seninle ayni dusunuyoruz sevgili mardigras...son iki bolumdur alex ile addison arasindaki kivilcimi ben de gordum ve icimden sen gorursun...mark'in ardindan simdi birde alex ile aldatsin seni sevgili karin mcLoser efendi de gor gununu dedim... Alex ile Addison tam bir match made in heaven...tencere kapak...ikiside gicik...
az evvel derek'in soylediklerine sinir oldum dedigim sey oydu mardigras...Meredith'e sen de Alex gibi sleeping arround demesine nasil sinir oldum anlatmam ama cevabini verdi meredith...
Alex tam ona gore bence... oda bunu farketti ayrilmiyor dibinden... :)
bu arada bu hafta 20/20' de medical mysteries behind Grey's Anatomy islenecek...2 saatlik bir specialmis... ben izleyip izlememkte kararsizim... buyusu kacsin istemiyorum ama bir yandan da merak ediyorum...
gul_solmaz 12-05-06, 21:54 slm arkadaslar,
ben belcikadan katiliyorum ve bizde dizi yeni.
5tv de her persembe izliyorum, daha yeni 2ci sezona girdik.
Ilk bolumden itibaren ben diziye baglandim, cok guzel dizi.
her persembe 2 bolum izletiyorlar, ama yinede az geliyor bana.
Ben *into you like a train* biryerden indirdim, haklisiniz harika bolum.
berfupamir 25-08-06, 11:22 Bende bu diziyi çok seviyorum...Şu anda 2.nci Sezonda bitti....Ben bütün karakterleri seviyorum.En çok üzüldüğüm bölüm Dr.Burke'un vurulması kolunu kıpırdatamadı.Birde Izzie'nin hastasına aşık olması...Sonra onu yaşatmak için nefes borusunu kesmesi çok güzeldi...Çünkü organ nakli için kesmek zorunda kaldı kesmeseydi organı alamıyacaktı...Organı aldı ama koplikasyonlar oldu...Adam öldü...Bence Meredith'le Derek birbirine yakışıyor ama Derek'in karısı var... 2. sezonda bir Meredith'e bir karısının arasında gitti... Meredith sokakta bir köpek buldu. Ev arkadaşları istemedi... Daha sonra Derek'le ikisinin oldu...Köpek hastalandı mecburen Veterinere götürdü...Yalnız veteriner çok yakışıklı adam Bence Meredith Veterinerle olsa daha iyi olur. Çünkü dereğin karısındanayrılmaya niyeti yok...İnşallah 3.ncü sezonda veterineri kabül eder Meredith'de bir derek bir de Veteriner arasında kaldı...:love05: :love05: :love05: :love05:
hattori ha 10-09-06, 22:23 ya sinir oldum yaa niye meredithi seçmedi sanki....ya arkiler yarın izleyemicem sanırım buraya yarınki bölümü izleyenler yazarlarsa acyip sevinirim.
hattori ha 10-09-06, 22:45 (meredith) - i miss you...
(derek) - i can't...
ve beennn:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
neyi yapamazsın beeeeeeee...
Bende bu diziye bayiliyorum arkadaslar. Diziye bir arkadas tavsiyesiylke basladim ve birkac bolum izledikten sonrada direk tum bolumleri internetten yukledim. Oyleki hepsini tekrar tekrar izleyebilirim.
Neden bilmiyorum dizinin ayri bir cekiciligi var tum karakterler birbirinden renkli.. Helede 2. sezonu oyle bir yerde bitirdilerki simdi sabirsizlikla 3. sezonu bekliyorum.
Umarim onumuzdeki sezonda onceki 2 sezon kadar basarili olur..
valla bu diziyi dün ve bugün itibariyle çok beğenmeye başladım ben sadece ilk sezonu izleyebilmiştim şimdi her gün tekrarları var izliyorum dünkü bölümde ağır yaralı bir hasta geldi sağlık görevlisi kanamayı dudurmak için elini adamın yarasından içeri sokmuştu sonra bu zeki insanın arkadaşıyla evde kendi kendilerine bazuka yapmaya çalıştıkları ortaya çıktı tabi füze adamın içine girmiş ama çıkmamış patlamamış ta patlama riski vardı ve sadece sağlık görevlisi tuttuğu yerinden oynamadığı için patlamıyordu tabi sonunda kız iyice panik oldu bi anda elini çekti ama meredith füzeyi tuttu bu sefer, sonunda füzeyi patlatmadan çıkardı ama bomba imha ekibinin başındaki adam tam taşırken elinde patladı fln
çok güzel 2 bölümdü bayıldım valla:img-grin2
hattori ha 03-10-06, 13:18 ne kadar az kişi yazıyo bu foruma.
kimse izlemiyo mu yaaa.
gerçi digitürkte herkes de digitürk yok.
bugünkü bölüm tek kelimeyle muhteşemdi yaa.
dizideki en güzel hatun izzy stevans bence.
ve muhteşem rol yaptı bugün.
ağlattı beni. çok heyecanlı bitti yaa.
3. sezon bölümlerini de çok merak ediyorum.
izziy nasıl kesti yaaaaaaaaa...
masal_perisi 03-10-06, 15:24 Bugün kü bölümde Addison çoştu.Hastahanenin ortasında hem de bağıra bağıra
''Çünkü ben Meredith Grey değilim''
ne demek hem de aşağıda meredith yang falan varken
ama çok güzeldi. ne bileyim addisonun küçük düşmesi hoşuma gitti heralde
ben addisonu seviyorum ve bence Markla çok yakışıyorlar zaten 3. sezon da giriyor heralde mark onu da hastaneye alsalar baya iyi olur
Denny konusunda ne diyim bilmiyorum zaten öyle hastaya can kurban hele ki gıcık Alex ten sonra:img-grin2
hattori ha 04-10-06, 12:58 Ben de alex carevden gıcık alıyorum ama ne yalan söylim bence çok yakışıklı. Ve içimden bir ses her ne kadar şuan birbirlerinden pek hoşlanmasalar da addison ve alex arasında bişe olucakmış gibi geliyo. Aslında çok hoş olabilir. Saat 1 deki bölümü izleyemedim saat 7 yi ya da 12yi iple çekiyorum. Izzynin aşık olduğu hasta daha önce ally mcbealde allynin sevgilisi rolün de de oynamıştı sanırım yanlış hatırlamıyosam. orda gözlüklü falandı ama bu dizide çok daha yakışıklı.
Bu dizi yayinlandigi ilk gunden beri burada butun ratingleri alt ust etmis bir dizi. Ilk iki sezonunda Pazar gunleri yayinlanirken 3.sezonunda persembeye alindi ve yayinlanan ilk bolumunde primetimedaki en buyuk rakibi ve yillardir persembelerin tek primetime galibi CSI a 3 milyon izleyici fark atti.
Yeni sezon bolumlerinin henuz baslamadigini goruyorum umarim bekleyisiniz kisa surer arkadaslar ama su kadarini soyleyebilirim ki yeni bolumler beklediginiz her saniyeye degecek. Ozellikle Meredith/Derek/Addison seytan ucgeninde dugumun cozuldugu an yeni sezonun ikinci bolumunun final sahnesi. Anlatip heyecanini kacirmak istemem ama .... :) McSteamy (Mark) sevenlerin dilekleri kabul olacak gibi gorunuyor demekle yetineyim
Bu dizi hic suphesiz "gelmis gecmis en iyi diziler" listesinde cok ustlerde bir siralama ile gececek TV tarihine .
selam bende diziyi netten takip ediyorum.ve yeni sezon oldukca ilginc olacak bencede.bir cok kisi derek ve meredithin beraber olmasini istiyor biliyorum ama...nedense ben karisina hayranim.yeni sezonda bu ucgen buyuk ihtimalle dortgen olacak yada adisson dziden ayrilcak kii mark giriyor isin icine.
ben derekin evliliginde basarisiz bir erkek olduguna inaniyorum.meredithle beraber olurlarsa meredith de derekin farkli yonlerini gorecek.simdilik 2 bolum yayinlanmis amerikada.bu persembe yeni bolum var. bakalim neler olacak
Izzie Denny nin destek cihazının kabloyu kestikten sonra merak ettim acaba ölecek mi kurtulacak mı diye öğrendim netten ama söylemiyim bilmeyen varsa izlerken öğrensin.gerçekten çok iyi bi dizi bir de ben hastane dizilerini severim gerçekten belki de hayatımın yarısı hastaneden geçtiğinden dolayı bana o ortamda geçen diziler yakın geliyor.bir de meredith ve derek in köpekleri doktor un akibetini merak etmiştim ama onun sonu da pek iyi değilmiş malesef
gerçekten güzel bi dizi greys anatomy hem de CSI ya 3 milyon izleyici fark atması bunun göstergesi sanırım bildiğim kadarıyla CSI bizde olmasada yurtdışında çok tutulan bir dizi.neyse CSI ı çok sevmeme rağmen greys anatomy nin fark atmasına da sevindim yani:img-grin2
masal_perisi 05-10-06, 12:17 Bugünkü sezon finali beklediğimin üstündeydi.Addison un haklı çıktı.Derek ve Meredisth in birbirlerini halşa sevdiği konusunda.
orası öyleymiş te Denny ye yazık oldu yahu adam tek başınayken göçtü gitti.yanında kimse de yoktu.bir de doktor yani meredith le derek in köpeklerini uyuturlarken hüzünlendim valla hayvanlara karşı daha duyarlıyımdır da ondan heralde
ama çok iyi bir bölümdü bence,ben çok beğendim
hattori ha 05-10-06, 19:07 Ben de bu dizinin acayip tiryakisi oldum. Bugünkü bölüm gerçekten muhteşemdi. Izzy yine gözlerimin dolmasına sebep oldu. Addison yeni sezonda diziden çıkmıyor. Sitesinde 3. sezon resimleri arasında toplu resimlerde vardı çünkü. Yeni bölümleri çok merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum. Ben Danny'nin öleceğini tahmin ediyodum çünkü o kalbi haketmiyodu da Izzy bu işi bırakıyorum dedikten ve kendi kestiğini itiraf ettikten sonra nasıl cerrahlığa devam edicek onu çok merak ediyorum. Bakalım neler olacak ???
bugün tam 4 kere aynı bölümü seyrettim gören manyak diyecek:img-grin2 valla Denny nin öleceğini tahmin etmemiştim çünkü salı günkü bölümden sonra netten bakıp öğrenmiştim ama kötü oldu ölmesi.Izzie tekrar dönecek heralde hatta Bailey onu bu konuda konuşmak içi ziyaret edecek hastaneye tekrar dönmesi için...
hattori ha 06-10-06, 00:06 bugün tam 4 kere aynı bölümü seyrettim gören manyak diyecek:img-grin2 valla Denny nin öleceğini tahmin etmemiştim çünkü salı günkü bölümden sonra netten bakıp öğrenmiştim ama kötü oldu ölmesi.Izzie tekrar dönecek heralde hatta Bailey onu bu konuda konuşmak içi ziyaret edecek hastaneye tekrar dönmesi için...
merak etme tek manyak sen değilsin ben de Izzynin kabloyu kestiği,burke'un vurulduğu bölümü tam 3 kere seyretmiştim. :)
onu ancak 2 kere seyredebildim malum o gün okul vardı.bir de o vücudunda patlamamış füzeyle gelen hastanın olduğu 2 bölümü 3 kere fln seyretmiştim.bu ilk değil yani hatta 1 kere izlediğim bölüm yok sanırım en az 2 kere seyrediyorum her birini :img-grin2
hattori ha 06-10-06, 15:16 Ben de Izzy'nin dannye kalbini durdurmasına izin vermesi için yalvardığında ağlamıştım. Hem de ne ağlama. Izzy orda çok muhteşem rol yapmıştı yaa. please please diye ağlayarak yalvarması çok güzeldi.
valla ben öyle dizi izlerken ağlamam da Denny öldüğünde üzüldüm,benm için o bile büyük başarı.yeni bölümler aslında abc de veriliyor ama bizde ne zmn yayınlamaya başlar bilmiyorum heralde kasım ya da aralık gibi olur
rica ederim, ben de seyrettim hepsini Denny zaten her birinde bi bomba patlatmış gülmemek zor oluyo :img-grin2
inşallah ocak a fln sarkmaz lost ta öyle oldu da 4 ekim de başlıcaktı güya ama ortada yok daha
Grey's Anatomyı ıkı sezondur ızlesemde hatta her bolumunu gunde ıkı kere ızleyıp de haftasonları toplu tekrrar ızlememe ragmen ılk defa yazıyorum bu bolume..
Bu dızının en sevdıgım yonu,gercekten herseyın usulune uygun olması,su ana kadar verılen bırcok hastane ıcerıklı yabancı dızılerden cok farklı ve kapsamlı olması,bu kadar konu nasıl bulunuyor anlamıs degılım,helal olsun..
Ikıncı sezon gercekten ılgınc bıttı,Meredıhtın durumu hala karısık,veterıner ne olacak,Addısonla arkadaslık durumları nasıl olacak acaba?
Izzıe acaba programdan atılacak mı tıbbı durumlar geregı atılması gerek ama sefı olayı gormezden gelır mı?Gercıı Dennyın olumunden sonra bu onun ıcın onemlı gorunmuyordu son kısımda..Acıkcası organ naklı sırası onda olmamasına ragmen bu kalbı alması boyle bır sonu haber verıyor gıbıydı..
Ha bırde Dr.Burke son kısımda elını oynatmaya basladı ama ne kadar potansıyelle kullanabılecek acaba,veya amelıyatta donup kalan yangla durumu ne olcak?
Son olarak George ve bana ne yazık kı cok ıtıcı gelen ortopedıstımız var,onlar cephesınde de daha sıcak gelısmeler olacak sankı..
3.sezon hakkında pekıbırsey bılmıyorum,arastırmadım..Umarım en yakın zamanda baslar..
valla Izzie nin pek umurunda olmayacak hatta bunu beyaz yazayım da okumak isteyen baksın Bailey gidip Izzie ile konuşacak programa dönmesi için fln sanırım şef bi problem çıkarmıyor o konuda
valla Callie den ben tırsıyorum bence George da tırssın yani sinirlenir de George a vurursa hali kötü olur :img-grin2
ben de ilk bölümünden beri izliyordum ama yeni yazmaya başladım buraya
valla Izzie nin pek umurunda olmayacak hatta bunu beyaz yazayım da okumak isteyen baksın Bailey gidip Izzie ile konuşacak programa dönmesi için fln sanırım şef bi problem çıkarmıyor o konuda
valla Callie den ben tırsıyorum bence George da tırssın yani sinirlenir de George a vurursa hali kötü olur :img-grin2
ben de ilk bölümünden beri izliyordum ama yeni yazmaya başladım buraya
Kk formundan gordugum kısılerı burda da gormek hos,bence de Izzıenın umrumda olmayacak ama okadar okuduktan sonra bundan bende muzdarıp oldugumdan boyle bırseyı ellerıyle tepmek mantıklı gelmıyor ama ıste ask..
Callıeden herkes tırsıyor galıba,balodakı halını gorunce bırde ıyıce arttı bu durum..
Kk formundan gordugum kısılerı burda da gormek hos,bence de Izzıenın umrumda olmayacak ama okadar okuduktan sonra bundan bende muzdarıp oldugumdan boyle bırseyı ellerıyle tepmek mantıklı gelmıyor ama ıste ask..
Callıeden herkes tırsıyor galıba,balodakı halını gorunce bırde ıyıce arttı bu durum..
evt aslında ben yerli dizi seyretmezdim beni burda değil de orda görmek daha zor bi ihtimaldi,ama KK istisnaydı onun da gidişatı iyi değil fazla yazmıyorum artık orada sadece bölümden sonra yorum yapıyorum o kdr
bir şey daha öğrendm yeni sezon hakkında zaten heralde başlamadan ben tüm olayları öğrenmiş olcam bu gidişle
!!Izzi 3 sezonda Denny nin babasıyla görüşüyormuş ve Denny nin yazdığı bir mektup var babası Izzie ye verecekmiş ama mektupta ne yazıyor orası meçhul!!
bugünkü tekrarı yine izledim ve son sahnede yine tüylerim diken diken oldu. İyice grey's anatomy manyağı oldum.
ben oldum bile lost,csı:ny ve greys anatomy hiç kaçırmadığım 3 dizi
house,csi:miami,ed bu üçünü de severek izliyorum ama arada kaçırdığım bölümleri oluyor
evt aslında ben yerli dizi seyretmezdim beni burda değil de orda görmek daha zor bi ihtimaldi,ama KK istisnaydı onun da gidişatı iyi değil fazla yazmıyorum artık orada sadece bölümden sonra yorum yapıyorum o kdr
bir şey daha öğrendm yeni sezon hakkında zaten heralde başlamadan ben tüm olayları öğrenmiş olcam bu gidişle
!!Izzi 3 sezonda Denny nin babasıyla görüşüyormuş ve Denny nin yazdığı bir mektup var babası Izzie ye verecekmiş ama mektupta ne yazıyor orası meçhul!!
A.P.W.D,su tıyolarını beyaz ıle yazmasan,daha koyu bır renkle yazsan..Pek gorulmuyorda yada ben goremıyorum...
Mektubu bende merak ettım sımdı..Hastanedeyken yazılmamıstır degıl mı,ama ıcınde Izzıe gececekse hastaneyken yazılmıs olmalı,neyse 3.sezon cabuk baslasa ıyı olacak :img-icecr
hattori ha 07-10-06, 21:44 A.P.W.B.D nin beyaz yazmasının sebebi belki öğrenmek istemeyenler vardır diye düşünüyo o nedenle beyaz yazıyo sanırım. Mektupta ne yazıyo acaba. Izzynin çabuk toparlanmasını sağlicak bişedir mutlaka.
hehe beyazla yazıyorum çünkü öğrenmek istemeyenler olabilir zorla gözlerine sokmuş olmayalım ;)
valla içeriği hakkında bir bilgim yok yabancı bi forumda okudum ben de bunu bölüm yayınlanınca orada ne olduğu ortaya çıkar sanırım öğrenirsem burada paylaşırım bir de yine forumda anket gibi birşey yapılmış Denny mi yoksa Mcdreamy yani Derek mi diye bayanların %90 ı Denny yi tercih etmiş :img-grin2
hehe beyazla yazıyorum çünkü öğrenmek istemeyenler olabilir zorla gözlerine sokmuş olmayalım ;)
valla içeriği hakkında bir bilgim yok yabancı bi forumda okudum ben de bunu bölüm yayınlanınca orada ne olduğu ortaya çıkar sanırım öğrenirsem burada paylaşırım bir de yine forumda anket gibi birşey yapılmış Denny mi yoksa Mcdreamy yani Derek mi diye bayanların %90 ı Denny yi tercih etmiş :img-grin2
normaldir Denny gerçekten çok tatlı izzylşe konuşmalarına da hastaydım ama senaristlerin gözü körolsun
birisi demiş Addison-Alex diye banada öyle geliyor zaten Alex gibisini de Addison paklar Markla da tatlılardı gerçi
Mark 4.bolum fragmaninda hastanede uzerinde beyaz onlugu ile goruluyor. Zaten ucuncu bolumun sonunda belli oldu kalici olacagi. Addison , baslangicta McSteamy ile beraber olsa da sadece fizik/kimya/elektrige dayali iliskilerin uzun vadeli olmasi mumkun olmadigindan surmeyecegini tahmin ediyorum. Su anda pek akla yakin bir ihtimal gibi gorunmese de ben de Alex ile aralarinda birseyler olacagini tahmin ediyorum.
Kadinlarin Danny yi McDreamy ye tercih etmelerine sasirmadim ben de olsam Danny yi secerdim. Bir iliskinin daha basinda hicbir neden yokken sakladigi karisini, egosuna o anda oylesi hizmet ediyor diye ve Meredithi basindan atmak icin, sozde sevdigi kadina karsi "o benim karim" diyerek savunan bir bencil adam, steamy degil Hottestttttt olsa benim icin bes para etmez. Simdi de Meredith McDreamy yi Veterinere tercih edecek ve yine elini yakacak ama gozgore ikinci kez elini atese sokan yetiskine de ne denilebilir ki ? a) aptalin dik alasi b) cesurun onde gideni . Tercih izleyenlerin .....
Netten takip ettigim kadari ile Mark hastanede ise basliyacak.Isteyen zaten bulup okuyabilir o nedenle yaziyorum.Ikisi sevisirken hatirlarsaniz Meredithin ic camasiri kaybolmustu.O bulunuyor ve o sekilde (benim yorumum) Adisson anliyor kocasi ile Meredithin beraber oldugunu.Zaten kocasinin hala onu sevdigini kopekleri hastalaninca ve Veteriner ortaya cikinca anlamaisti.Bunun uzerine Markla tekrar beraber oluyor.Derekte karisina bu isin bittigini soylemek icin onu ariyor.Ve onu bir otelde buluyor.Otelde bunlari soyledikten sonra Mark banyodan cikiyor.
Ingilizce okuyup anlamaya calisirken bu kadarini cozdum.Digerlerine gelince... Isterseniz bildikleri yazarim.Yok seyredelim oyle ogrenelim diyorsaniz.Soz bir daha yazmam.
eee dökmüşsün bütün bildiklerini ortaya yav :D ben de bişey biliyorum da buraya yazmayı düşünmüyorum ya da yazayım da yine spoiler olduğunu belirterek ve beyaz yazıyım kimse de alıntı yapmasın görünüyor o zmn yazı
tabi dediklerinin hepsi doğru bu arada
!!Valla meredith in durumuna bakılırsa sanırım hamile,hamileyse de çocuk kimden belli değil !!
hattori ha 09-10-06, 20:11 ben de alexi seviyorum bazen gıcık olabiliyo ama adam doğruları söylüyo bu arada ben de alex ile addison arasında ileriki bölümlerde hala addisonun bölümünde çalışırsa bişeler olabileceğini yazmıştım buraya daha önce ama benim gönlüm alex ve izzynin tekrar birleşmesinden yana. Ayrıca meredith de kilodunun hastaneye asılmasını haketti bence. Ben addisoncıyım. :img-haha:
yok şahsen alex karakterini sevmiyorum arada insani davranışlar gösteriyor doğru ama onlar da gerekli zaten sonuçta ana karakterlerden biri ve çok kötüleyip izleyicinin nefret etmesine neden olmazlar o kdr düşürmezler bi karakteri.
valla alex le Izzie arkadaş olarak kalsınlar bence umarım birleşmezler aslında tekrar birleşmeleri diye bi durum yok çünkü birlikte olmadılar bile tam olarak Alex in Denny ye yaptıkları ve dediklerinden sonra o hakkını kaybetti bence Alex birlikte olacaklardı ama olamadılar zaten
eğer Addison Markla uzun vadeli bir ilişkiye girmiycekse napıcak bu kadın lütfen bu sezonda derekin peşinden koşturmasın
yeni sezonları izleyenler burkele cristina hakkında bilgi verebilir mi çok merak ediyorum onlar ne yaptı
Evet dokturdum galiba.Ama ne yapayim.Dizi persembe gunleri yayinlaniyor ve bencuma gunleri tam ozetini okumaya ve cozmeye calismaktan oluyorum.Farkli forumlarda beyaz olarak yazdigin gibi hamilelikle ilgili soylenti var.Bencede kimden oldugunu cozmek zor olur.Ayrica beni Meredith ve Derek artik hic ilgilendirmiyor.Burke ve Crishtina evet.Adisson ve Mark evet.Alex ve Izzie evet.
Sadece cozemedim Nazi kendini neden sorumlu tutuyor Dennyin olmesinden.
Bu arada Adisson hayrani olarak Marki 4 gozle bekliyorum.Mark Charmed taki gazete sahibiymis.Ne hos adam.Charmed da cocuk gibiydi.Ama burda tam bir erkek.Derektende daha iyi.Cunku sevdigi icin pesinden gidip savasiyor.Onun gibi kararsiz kazin degil.
hattori ha 10-10-06, 11:32 Aynen ya ben de derekle meredithi hiç sevmiyorum ikiside ne istediğini bilmeyen etraftaki insanlara zarar veren bencil insanlar. Çevrelerindeki herkesi üzüyorlar. Meredithin de köpek için o kadar üzülmesinin tek sebebi derekle arsındaki bağın koptuğunu düşünmesiydi. Vete onu(köpeği) çok seviyorum diye sarıldığında bile aklında derek vardı. Bana bakar mısın sanki gerçekten yaşanıyoda bunlar amma kaptırmışım. :img-haha: .Israrla bölüm özetlerini okumuyorum ama daha fazla dayanamicam sanırım. Çok merak ediyorum neler olduğunuuuu.:img-sorry
valla ben izledim ama 3. sezon bölümlerini bildiğim her şeyi de anlatırsam tadı kaçar işin ama mesela ilk bölümde çok çok önemli bir olay olmuyor onu söyleyebilirim
Bugun burası tuyolar gecıdı olmus,3.sezon ızlesemesemde bunları ogrenmem ızlerken heyacanımı degıstırmıyor,cunku dızıyı ucuncu tekrarda ızledıgımde bıle aynı zevkı alabılıyorum..:img-grin2
Bu arada Meredıthle ılgılı olumsuz elestırıler hakım olmus sayfaya,acıkcası ben onun hakkında cok da karamsar degılım,bır cıkıs yolu arıyor ama her defasında daha da bır sapmasa gırıyor..Ama bence oda ılerkı bolumlerde bır yerde sabıtlenecek gıbı gelıyor..
yok valla ben de meredith hakkında öyle kötü düşünmüyorum benim svmediğim tek kişi ALex bir de olur da Izzie ile birlikte olurlarsa yazın hazır amerika dayken seattle a gidip seti basarım :img-grin2 yalnız 3. sezonun ilk bölümünde alex ve addison önceki bölümlerdeki gibi değiller onu söyleyeyim daha yakınlar yani hatta öncekine göre baya yakınlar
Meredithi kotulemiyorum ama sevmedim o krakteri ben.Aylar once dizi ilk basladiginda bir kac bolumu kacirmistim.arkadasimin tavsiyesi ile izlemeye baslamistim ve itici gelmisti bana.Ozellikle Derekin karisinin aldatmasina verdigi tepki ile Meredithin ondan ayrildiktan sonra koca bari elden gecirmesine verdigi tepki yuh olmustu yani.Iyi bari kadin veya erkek fark etmez kim bunu yapsa bu kadarda olmaz derim.Ama senaristler sag olsun karisini tu kaka gosterip Meredithin tepkisini normal gosterttiler.
O nedenle bence Meredith ne kadar sorunlu olursa olsun karakter olarak bana cok uzak.Derekte oyle.Ben coktan terk ederdim karisinin yerinde olsam.ilgisiz hoduk bir adam pardon ama.Alex ondan daha durust.Zaten ben Burke ve Cristhinaya hastayim.Onlar inanilmaz dogallar.
Simdi Marki bekliyorum.Ilerde favorim olabilir.
aşağıda baya bilgi var 3. sezonla ilgili hem de önemli bilgiler heyecanı kaçar diyorsanız okumayın kesinlikle
----spoiler----
- Mark yani mcsteamy seattle grace de çalışmaya başlıyor 3. sezonda
- 3. sezonun 4. bölümünde Meredith bi operasyon fln geçiriyor sanırım hastaneye yatıyor çünkü ve hamile olma olasılığı vardı olmadığı ortaya çıkıyor
- Meredith, Derek ve Finn arasında seçim yapmaya çalışıyordu sonunda Derek i seçiyor ve Finn le konuşuyor ama emin mi?son kararı mı? bilemem
- Izzie Denny nin babasıyla görüşüyor bu konuşmadan Denny nin ailesine ölümümü izlemenizi istemiyorum vs yazılı bi not bırakıp evden ayrıldığını ailesinin ondan haber alamadığını,öldüğünü sandıklarını öğreniyoruz.ve babası Izzie ye bir zarf veriyor
- sonra Izzie zarfı George la birlikte açıyor ve Denny nin hastanede ameliyattan çıktıktan sonra evi arayıp telesekretere bıraktığı mesajın kaydını dinliyor ve zarftan Denny nin Izzie ye bıraktığı bir hesap defteri çıkıyor içindeki miktar tam 8 milyon 700 bin dolar.Denny nin bıraktığı mesaj da bu; çalıntı değil bizzat kendim çevirdim :img-grin2
başta telesekreter konuşuyor sonra Denny:
anne baba benim. sizi çok güzel,yetenekli,inanılmaz derecede inatçı doktor Isobel Stevens ın hastanesi seattle grace den arıyorum.bana yeni bir kalp verdi ve benimle evlenmeye söz verdi.farklı olduğumuzu biliyorum.sizi aramadığım için üzgünüm.ister inanın ister inanmayın,olanları düzeltmeye çalışıyordum,bana kızgın olduğunuzu biliyorum.umarım beni affedersiniz.görünen o ki bazen yanlış şeyleri yapmak gerekiyormuş.işleri yoluna koymak için bazen büyük bir hata yapmanız gerekir.hatalar acı verir ama... gerçekte kim olduğunuzu öğrenmenin tek yoludur.ben artık kim olduğumu ve ne istediğimi biliyorum.hayatımın aşkını buldum.sizden bi sonraki uçakla buraya gelmenizi ve onunla tanışmanızı istiyorum.artık herşey farklı olacak,söz veriyorum bundan sonra hiç birşey eskisi gibi olmayacak.sizi seviyorum.bye
----spoiler----
bir spoiler daha
Bailey nin 2. bölüm sonunda eve gelip Izzie yle yaptığı konuşma
----------
başta yumuşadım,bebeğim oldu değiştim,yoruldum en çok ihtiyacın olduğu zaman senin öğretmenin olmayı bıraktım
Izzie: beni durduramazdınız
bailey:evt yapardım sen kendini durduramazdın ama ben yapabilirdim ve geçmişte olsa yapardım,olanlar için kendimi de suçluyorum. senden geri gelmeni istiyorum,şefle konuşur çabalarız işleri yoluna sokmak için çünkü yeteneklisin. hem hepimiz hata yaparız.yeter artık
ve Izzie nin elinden o kaşık mıdır artık neyse onu alıyor
----spoiler----
-Mark hastanede çalışmaya başlıyor ama addison ve mark ikilisi birlikte olacak diye sevinen varsa malesef şu an için sevinmesin çünkü addison kesinlikle sadece iş arkadaşı olabileceklerini söyledi mark'a,taviz verecek gibi durmuyor hiç
-Izzie Denny nin babasıyla buluşuyor ama başta tüm konuşmayı izleyememiştim Denny nin babası başta Izzie nin paranın peşinde olabileceğinden kuşkulanıyor, Denny ile parası için birlikte olduğunu,okul için ödemesi gereken bi para olduğunu ve paraya ihtiyacı olduğu için Denny ile yakınlaştığını düşünüyor ama sonra Izzie parayı ödediğini ve paraya ihtiyacı olmadığını,Denny ile tanıştığı zaman istediği her şeye sahip olduğunu söylüyor ve başta babasını Denny nin en çok ihtiyacı olduğu zamanda yanında olmamakla suçluyor. bu seferde babası durumu anlatıyor; bi sürü doktora gittiklerini,her birinin bir öncekinden daha kötü görüşler bildirdiğini söylüyor,onun ve annesinin oğullarını bu durumuyla yeterince başa çıkamadıklarını Denny nin bi gün ölümümü seyretmenizi istemiyorum yazan bi not bırakarak evden ayrıldığını anlatıyor. o süre içinde Denny nin öldüğünü düşündüklerini söylüyor çünkü hiç haber alamamışlar ondan.Sonra Denny nin öldüğü akşam evi arayıp bıraktığı mesajdan bahsediyor ve bi zarf veriyor Izzie ye.gerisini yazmıştım zaten
-meredith küçük bi operasyon geçiriyor demiştim daha sonra derek onu odada ziyaret ediyor ve kendisini gerçekten mutlu edecek,kalbini kırmayacak daha iyi birini hak ettiğini söylüyor. bunun üzerine meredith derek'i seçiyormuş bunu da yeni öğrendim
Spoiller icin tesekkurler.Meredith Dereki secsin de herkes onlarin sorunlarindan kurtulsun.Ve dizimiz daha guzel olsun diyorum ben.Mark inanilmaz hos bir adam.
Asik oldugu kadinin pesinden nerelere geldi.Umarim degerini anlar Adisson onun.Eger dizide baska bir erkek daha Meredithe asik olursa kusarim yanliz.Burke ne durumda onu hic yazmamissiniz.Birde okudum ama anlamadim.Georgenin ne derdi var kiz arkadasi ile ilgili?
Dizinin Turkiyede Aralik ta baslamasi sahiden haksizlik. Oysa orada da baslamis olsa hep beraber bolum yorumlari yapardik. Meredith Dereki secti ancak Finn in dedigi gibi "yine kalbini kiracak" . Meredith in Derek i secmesinden once Derek sefle bir konusma yapti ve o konusmadan aldigi esinle gidip Meredith e "Finn daha iyi bir adam, ben cekiliyorum" dedi. Bunun uzerine Meredith kararini Finn e soyledi, yani henuz Derek bu karari bilmiyor. Derek , McDreamy olabilir ama tutarsiz bir karakter. Hos Meredith in de ondan kalir yani yok. Tabii aslinda boyle dusununce ikisi birbirleri icin yaratilmislar da denilebilir.
McSteamy hos degil coook hos bir adam. Bir yere gitmeye niyeti yok ancak bolum sonunda George un - en azindan su anda- eski kiz arkadasi olan Dr Torres in otel odasina giderken gorduk, ortalik inanilmaz karisacak.
Dizinin Turkiyede Aralik ta baslamasi sahiden haksizlik. Oysa orada da baslamis olsa hep beraber bolum yorumlari yapardik. Meredith Dereki secti ancak Finn in dedigi gibi "yine kalbini kiracak" . Meredith in Derek i secmesinden once Derek sefle bir konusma yapti ve o konusmadan aldigi esinle gidip Meredith e "Finn daha iyi bir adam, ben cekiliyorum" dedi. Bunun uzerine Meredith kararini Finn e soyledi, yani henuz Derek bu karari bilmiyor. Derek , McDreamy olabilir ama tutarsiz bir karakter. Hos Meredith in de ondan kalir yani yok. Tabii aslinda boyle dusununce ikisi birbirleri icin yaratilmislar da denilebilir.
McSteamy hos degil coook hos bir adam. Bir yere gitmeye niyeti yok ancak bolum sonunda George un - en azindan su anda- eski kiz arkadasi olan Dr Torres in otel odasina giderken gorduk, ortalik inanilmaz karisacak.
Pardon George ile Dr ayrildimi? Ve Mark D run odasinami gidiyor? OOo desenize ortalik acaip karisacak.Bak gene benim burke imden haber yok.Iyilestimi o?Cristhina ile iliskisi ne durumda?
burke ve cristina ile de bilgi verelim biraz o zmn
burke ün eli iyileşiyor fakat arada eli titriyor fln ki bu bi cerrah için gayet büyük bi sorun bunu da sadece cristina biliyor başka kimsenin haberi yok,cristina burke e alıştırma yapsın diye eve tavuk getirip ortadan ikiye bölüyor tavuğu dikmesini söylüyor, burke öyle evde tavuklarla fln uğraşıyor
4.bölümde kontrole gidiyor derek iyileştiğini ameliyatlara girebileceğini söylüyor,burke bunun üzerine kendini bi kadavra üzerinde deniyor cristina da yanında tabi bu arada yine dikiş atarken eli titriyor cristina da yardım ediyor ona,destek oluyor.yani onların cephesinde bi problem yok hatta ilişkileri sağlamlaşıyor, aralarındaki bağ kuvvetleniyor bence
George ve Callie ayrılmadı da Callie George un sürekli Izzie veya Meredith le ilgilenmesinden şikayetçi hatta George a soruyor ben senin için neyim fln diye
en son yemeğe çıkacaklardı ama Izzie Denny nin mesajını tek başına dinleyemediği için George u çağırdı ona destek olsun diye onların yemek işi de yalan oldu.Bir de Callie hastanede kalıyordu fkt ordan ayrılıp bizimkilerin evinde kalmaya başlamıştı.George aynı evde yaşamaya hazır olmadığını fln söyleyince otele yerleşti.Neyse işte bu yemek işi de kalınca Callie bara gidiyor orda Mark la karşılaşıyor konuşuyorlar sonra da odaya gidecekler gibi görünüyordu ama orda bitti sonra nolur bilemem
ben her yeni bölümden sonra öğrendiklerimi yazıyorum buraya ama daha 4 bölüm izleyebildim bu perşembe 5. bölüm yayınlanacaktı sanırım onu da izleyince yazarım buraya olan biteni
ben de house un ve lost un tekrarlarıyla bir de Ed le oyalanıyorum başka adam gibi izlediğim dizi yok dizimax te
ne demek kabul etmek,hoşgeldin...
bu arada 5. bölümle ilgili yazmamıştım sanırım buraya
-----spoiler-----
-5. bölümde Izzie hastanede bizimkilerle birlikte takılıyor ama doktor olarak değil misafir gibi
- Derek ve Addison ın boşanma işlemleri tamamlanıyor Derek bütün her şeyi Addison a veriyor.Nedeni de Addison ın tek gecelik bi ilişki yaşadığını düşünmesi kendisi Meredith le ciddi bişey yaşadı çünkü Addison O gittikten sonra bi süre Markla yaşadığını anlamıyor Derek' e başta
-Burke Şefe elinin durumunu söylemek istiyor ama Şef in ona söylediklerinden sonra yapamıyor
-M&M dedikleri bi konferansları var burada tüm hastane toplanıp o zmna kadarki hastalar hakkında bilgi ediniyorlar. Sıra Denny ye geliyor.Burke çıkıp ortaya çıkan komplikasyonları,ölüm nedenini açıklıyor ama doktorlardan biri kalkıp intörnlerden birinin destek cihazının kablosunu kesitiğini biliyoruz vs diyor bunun üzerine Bailey geçyor kürsüye adam Bailey yi suçluyor fln işte siz o gün yetkili kişiydiniz intörnlerinizin yaptıklarından nasıl haberiniz olmaz vs diyerek hatta anne olmuş olmasını da sokuyor araya... bu arada Izzie de salonun girişinde bu olanları izliyor gayet kötü bi durumda
-Burke ve Cristina nın arasında geçen bi konuşma var.
Burke: Şefe söyleyemedim elimin durumunu anlatamadım.Ne yapacağımı bilmiyorum
Crstina: ihtiyacın olursa ben yanındayım ameliyatta yanında olurum
Burke: Ameliyat yapmıycam kağıt üzerindeki işlerle ilgilenicem..
Cristina: Bu ne demek oluyor şimdi...
B: bilmiyorum ne olacağını ne yapacağımı bilmiyorum,düşünmek için zamana ihtiyacım var.uğraşmam gereken evraklar var..
sonra Cristina odadan çıkıyor...
-Mark la Addison da konuşuyor onların konuşmanın özeti de işte Mark Derek in her şeyi Addison e verdiğini öğreniyor ve olanların hepsini anlatmadığı için Addison ı suçluyor yani bunların daha sonra birlikte yaşadıklarını fln anlatmadığı için...
-Meredith ve Callie konuşuyor bi ara...
Callie:başka bi adamla yattım george söylemeli miyim?
Meredith: Finn le ayrıldık.Derek'e söylemeli miyim? hyr söyleyemem henüz
Callie: Ama ben George a söylemek zorundayım
- Izzie ile Burke ün konuşması... bu sahne gerçekten iyiydi...
Izzie Burke ün odasına gidiyor
Izzie: Merhaba.Sadece merhaba demek istedim....
Izzie: Denny bana 8 milyon dolar bıraktı hatta 8.7 milyon,parası olduğunu biliyor muydun?ben bilmiyordum da...
Burke: hyr,bilmiyordum
Izzie: seyahat için kullanmayı düşünüyorum parayı, belki italya ya giderim...
Burke: Izzie..
Izzie:Ben iyiyim,herkes iyi olmadığımı düşünüyor ama ben iyiyim
Burke: Sen iyisin,ben iyiyim, her şey yolunda...
Izzie: yani....
Burke:Vuruldum.Vuruldum çünkü hastaneye Denny yi kontrol etmeye geliyordum.Çünkü sen öyle yapmamı istemiştin.İyi değilim.Denny sana evlenme teklif etmişti ve sonra öldü,sen de iyi değilsin.Buraya gelip te....iyi değiliz işte
Izzie:Özür dilerim....seninle arkadaştık patronumdun ama aynı zamanda arkadaştık bence.Kimsenin incinmesini istemezdim olanların yaşanmamış olması için yapabileceğim hiçbişey olmadığını da biliyorum
Burke:Hyr
Izzie: Preston,lütfen...
Burke: pes ettin...Cerrahlığı bıraktın.İşe yarayan iki elin var ama onları kullanmıyorsun.Asıl bunun için kendini suçlu hisset!
sonra da Izzie odadan çıkıyor
-Addison Derek'e Mark la tek gecelik bi ilşikileri olmadığını Derek gittikten sonra 2ay birlikte yaşadıklarını,ona aşık olduğunu sandığını söylüyor
-Meredith de Derek e Finn le ayrıldıklarını söylüyor ama Derek tepki göstermeyince bozuldu baya
-Burke ameliyata girmek zorunda kalıyor Cristina da ameliyata giriyor ameliyat sırasında Cristina Burke ün zorlandığını görünce sanki kendisi dikiş atmayı istiyormuş Burke ün bi sorunu yokmuş gibi izin isteyip dikişleri atıyor
-Izzie de dönecek heralde çünkü Şefle konuşuyor 8 milyon dolarım var,her istediğimi yapabilirim ama bnm yapmak istediğim dikiş atmak fln diyor.
Mark ve Addison ı sonunda yatakta görüyoruz,Callie George u terk ettiğini söylüyor vee Izzie çeki almıyor evde buzdolabının üzerine asıyor...-----spoiler-----
heralde bu kdr, aklıma gelenleri yazdım,istemeyen okumasın çünkü bölümün özeti gibi bişey oldu baya bilgi var
Cok sagol.Harika yazmissin.Anlasilan callie markla yatti.Valla Markta inanilmaz bir adam red etmek zor ki hele boyle ilgisiz erkekler varken ustelik ikiside Meredithe asikken.
Neyse Bakalim daha neler neler olacak.Burkein yerinde olsam Izzieye cok kizgin olurdum.Sonucta adamcagiz onun kaprisi yuzunden vuruldu ve yasam sevinci olan cerrahligi artik yapamiyor.
Yok ya sonuçta Izzie de Denny kalbi alsın diye yaptı bütün hepsini çünkü hatırlarsan Denny çok yoruldum artık bu kalbi de alamazsam... fln diyordu o kalbi alamazsa Denny nin pes edeceğini biliyordu Izzie ondan o kadar uğraştı hem o gelip kontrol et dememişti Burke kendisi şüphelendiği için kotrol etmek istedi ben suçlu bulmuyorum valla kimseyi gerçi Denny öldü sonunda ama olsun onda suçlu olan yapımcı Shonda Rhimes tır valla :D
vay be herkes haberleri benden mi alıyordu :D ya en son 5.bölümü anlatmıştım bi hafta abc de yayınlanmamış sanırım, 6.bölüm geçen perşembe verildi nette yeni buldum şu an indiriyorum 8 dk sı kaldı ;) izledikten sonra ki bu yrn olur heralde önemli yerleri yazarım buraya
People dergisinin senaristi kaynak gosterdigi haberine gore yakinda kahramanlarimizdan ikisi icin Dugun varmis ! Ben Meredith ile Derek in evlenebileceklerine hic ihtimal vermiyorum. Sanirim olsa olsa Burke & Christina nin evlenmeleri sozkonusu olabilir. Ancak kimin dugunu olursa olsun, degisik ve eglenceli sahneler izleyecegimize eminim.
gelincik89 07-11-06, 18:30 vay be herkes haberleri benden mi alıyordu :D ya en son 5.bölümü anlatmıştım bi hafta abc de yayınlanmamış sanırım, 6.bölüm geçen perşembe verildi nette yeni buldum şu an indiriyorum 8 dk sı kaldı ;) izledikten sonra ki bu yrn olur heralde önemli yerleri yazarım buraya
çok teşekkürler A.P.W.B.D en yakın zamanda bekliyorum özeti kusura bakma sana da böyle her hafta yazdırıyoruz ama napalım...:img-grin2
evet bu foruma her hafta girmemin sebebi senin ve MardiGrasın verdiği tüyolar :img-grin2
ikinizede şu ana kadar verdiğiniz bütün haberler için çok teşekkürler..haberleri senden alıyoduk dediğin gibi A.P.W.B.D :img-icecr 6.bölüm için
şimdiden çok teşekkürler...
3.sezon 6.bölümle ilgili...
-----spoiler-----
-Cristina Burke ün ameliyatlarını ayarlıyor onunla ameliyatlara giriyor yardım ediyor sürekli.o tahtanın başında hemşireyle birlikte ayarlarken Alex,Meredith,George da onu izliyor yukardan biraz bozuluyorlar tabi onun sürekli ameliyatlara girmesine Alex işte durumdan faydalanıyor diyor.Meredith de sadece Burke e yardımcı olduğunu söylüyor.en sonda Alex en başta Burke le ben yatmalıydım galiba diyor :D
-Derek in kız kardeşi ziyarete geliyor o karavandayken Meredith de geliyor bunları birlikte görüp yanlış anlıyor.
-Izzie hastaneye döndüğü Cristina da Burke ün ameliyatları yüzünden meşgul olduğu için George ve Meredith en iyi arkadaşlarıyla görüşemiyorlar pek.George asansörde Meredith e ben senin için Cristina olayım sen de bnm için Izzie ol diyor:Medith ona Derek le sorunlarını anlatıyor George da Callie yi.en sonda no more dating diyip anlaşma yapıyorlar işlerine odaklanacaklarmış :D
-Izzie hastaneye dönüyor tekrar Bailey nin yanına veriliyor ama hastalarla tek başına kalması,ameliyatlara girmesi vs yasak olduğu için Bailey onu yeni başlamış biri gibi Meredith in yanına veriyor
-sonra meredith Derek le karşılaşıyor yanında Izzie de var.o arada kız kardeşi geliyor.Derek kardeşini tanıştırıyor Meredith ve Izzie ile kardeşi Meredith e pek nazik davranmıyor.Meredith le Izzie onların yanından ayrılınca Izzie Mc Dreamy's sister Mc Bitchy fln diyor :D
-Burke le Cristina bi ameliyat konusunda tartışıyolar.Burke Cristina ya ona haber vermeden ayarladığı için kızıyor.ameliyat da gayet zor Burke yapabileceğinden emin olamıyor fln
-Bir de hasta var iki uterus varmış işte.ikizlere hamile ama bebekler arasında 6 hafta var.bunlar ilk bebekten haberleri olduktan sonra ayrılmışlar sonra kadın biriyle beraber olmuş fln.ikinci bebek te öyle olmuş.acayip bi olay cidden
-Cristina o ameliyata Burke le birlikte girmekten vazgeçiyor başta, Bailey ameliyata gireceğini söylüyor ama sonra Cristina o hastanın karısıyla yaptığı konuşmadan sonra gaza gelip ameliyata girmeye karar veriyor,Bailey nin adını da siliyor tahtadan
-Meredith Cristina ile konuşmaya çalışıyor bana kızgın mısın? diyince Cristina da herşey senden ibaret değil hayatımda daha önemli şeyler var şu an diye cvp veriyor
-Meredith in ilgilendiği bi hasta var elini kötü yakmış cuma günü girmesi gereken bi test varmış.Mark cumaya kdr elinin iyileşeceğini söylüyor ama kız sevineceğine üzülünce Izzie şüpheleniyor bunu Meredith e söylüyor ama o senin sadece izlemen gerekli işlere karışmamalısın fln diyor. sonunda Izzie dayanamayıp konuşuyor hastayla o da elini bilerek yaktığını sınavı geçemeyeceğinden korktuğunu söylüyor.onu psikiyatristle görüştürmek istiyorlar hasta kabul etmeyince Izzie hepimizin bazen yardıma ihtiyacı olur.kendisine göz kulak olacak,hazır olana kdr yardım edecek birine ihtiyaç duyarız ben öyle birine sahibim diyor ki orda Meredith i kastetti.sonra hasta psikiyatristle konuşmayı kabul ediyor.
-Alex de estetik cerrahi dalına yönelmek için pek emin değil gibi addison ın hastasıyla da ilgileniyor hatta ameliyata giriyor fln
-Derek Meredith e biraz kendine zaman ayırması gerektiğini söylüyor
-----spoiler-----
aklıma bu kdr geldi valla başka gelirse yazarım :D
rica ederim aklıma gelenleri yazdım işte ;)
-----spoiler-----
3.7 Where the Boys Are
Seattle Grace in beyleri birlikte kampa gidiyor.Addison ve Callie bir hasta üzerinde çalışmak için birlik olmaz zorunda kalıyorlar.Meredith Mark'a tecrübesi olmayan,daha önce görmediği bir operasyonda yardım ediyor.Bailey Cristine ile karşı karşıya geliyor.25 yaşında hamile bir kadın düşüp hastaneye kaldırılıyor.Hasta bebeğin gelişimini tehlikeye sokmamak için ilaç almayı reddediyor.Doktorlar yakın zamanda cinsiyet değiştrmek için amleiyat olmuş Daniel'le- yeni ismi Dona- ilgileniyor.9 yaşında monopoly parçaları yutmuş bi çocuk hastaneye geliyor
-----spoiler-----
blue dragon 23-11-06, 07:14 Hmm 3.sezon'u takip eden biri olarak gercekten en sevdigim dizi Grey's.
Ben cok fanatik takip ediyorum arkadaslar baska bir site varmi? Official olan abc sitesindeki forum disinda.
Turk fanlerin surekli ugradigi bir site? Cunku burdada pek aktivite yok :sad53:
Uzgunum ama Danny'nin olmesine cok uzulmedim Izzie Alex'e kaldi diye hmm bu arada Spoiler isteyenlere seve seve yazabilirim :happy0064
Ben istemiyorum Alex falan onada başkasını bulsunlar Mark gelmese Addisonla takılsın diycektim ama oda olmasın vazgeçtim o da bir hastaya aşık olsun o da çeksin biraz:img-yes:
en son 6.bölüm için yazmıştım bişeyler heralde, bu da 7. bölümün özeti ingilizceydi Türkçe ye çevirdim ;)
3.7 Where the Boys Are
Seattle Grace in beyleri birlikte kampa gidiyor.Addison ve Callie bir hasta üzerinde çalışmak için birlik olmak zorunda kalıyorlar.Meredith Mark'a tecrübesiz olduğu,daha önce görmediği bir operasyonda yardım ediyor.Bailey Cristine ile karşı karşıya geliyor.25 yaşında hamile bir kadın düşüp hastaneye kaldırılıyor.Hasta bebeğin gelişimini tehlikeye sokmamak için ilaç almayı reddediyor.Doktorlar yakın zamanda cinsiyet değiştrmek için ameliyat olmuş Daniel'le- yeni ismi Dona- ilgileniyor.9 yaşında monopoly parçaları yutmuş bi çocuk hastaneye geliyor
e siz bilmiyormusunuz ne olduğunu :) evet yatıcak George la Meredith sonra yataktayken Meredith ağlamaya başlayacak George çıkıp gidecek Meredith'le konuşmayacak bir süre ;) o arada zaten Callie ile birlikte olmaya başlayacak ha bir de hastanede Meredith'i görüp merdivenden ineyim derken düşecek kolu çıkacak zaten Callie ile de öyle tanışıyorlar :)
burcin_kaplan 17-12-06, 21:13 e siz bilmiyormusunuz ne olduğunu :) evet yatıcak George la Meredith sonra yataktayken Meredith ağlamaya başlayacak George çıkıp gidecek Meredith'le konuşmayacak bir süre ;) o arada zaten Callie ile birlikte olmaya başlayacak ha bir de hastanede Meredith'i görüp merdivenden ineyim derken düşecek kolu çıkacak zaten Callie ile de öyle tanışıyorlar :)
walla ben izlemeye başlayalı 2 haft aolduğu için bilmiyorum olayları:) demek öyle oluyor walla öbür haftayı merakla bekliyorum çok güzel bir dizi ya iyiki izlemeye başlamışım :)
bu arada APWBD grey le derek in durumu ne olucak ya?:)
haa bu arada bay nefisin durumu ne olucak onada bi zahmet deynirsen:) bende çok şey istiyorum ama merak ettim ya:)
ben uzun zamandır isliorum ama arada kaçırdıklarım oluyo muhakkak :D
walla ben izlemeye başlayalı 2 haft aolduğu için bilmiyorum olayları:) demek öyle oluyor walla öbür haftayı merakla bekliyorum çok güzel bir dizi ya iyiki izlemeye başlamışım :)
bu arada APWBD grey le derek in durumu ne olucak ya?:)
haa bu arada bay nefisin durumu ne olucak onada bi zahmet deynirsen:) bende çok şey istiyorum ama merak ettim ya:)
yaa bildigim kadarıyla bizim nefis abi 3.sezonda iyice hakim olacak diziye grey ve derek ise aynı diye biliyorum ama 3.sezonu izleyen kişi daha ii bilir:D:img-hyste
Meredith ve Derek 3.sezonda tekrar birlikte olmaya başlıyor 8.bölümden itibaren tabi onun öncesinde Derek Addison'dan ayrılıyor boşanıyorlar sonunda McSteamy de Seattle Grace'de çalışmaya başlıyor hatta yazmıştım daha önce bunu,ama Addison'la aralarında adam gibi bişey yok Callie ile de yatıyor kendisi bir kere onun dışında pek bişey yaptığı yok işte :)
burcin_kaplan 17-12-06, 21:54 Meredith ve Derek 3.sezonda tekrar birlikte olmaya başlıyor 8.bölümden itibaren tabi onun öncesinde Derek Addison'dan ayrılıyor boşanıyorlar sonunda McSteamy de Seattle Grace'de çalışmaya başlıyor hatta yazmıştım daha önce bunu,ama Addison'la aralarında adam gibi bişey yok Callie ile de yatıyor kendisi bir kere onun dışında pek bişey yaptığı yok işte :)
bi dakka ya bu callie george ile beraber olmuyor muydu? george u mu aldatıyor ayrılıyor lar mı ? ben de çok soru sordum sanki bgn:img-blush
dazzle lisa kudrow (phoebe) gerçek hayattaik sevgilsi miydi onun? lisa ewli diye biliodum ben?
evet Callie George'un sevgilisi de işte onlar ayrılıyor sonra ;) o bölümleri yazmıştım ben vardır önceki sayfalarda...
ha bu arada Mark'ın gerçek ismi Eric Dane,şimdi baktım netten.
greysanatomyfan 19-12-06, 23:13 benim gibi grey's anatomy nin 3. sezonunu takip edenlerin olmasina cok sevindim. tek diilmisim:img-wink: her hafta bolumu indiriyorum, seyrediyorum ve 11. bolumu sabirsizlikla bekliyorum.
ayrica seyredenlerden benim gibi dusunen varmi bilmiyorum ama nedense george ile sevgilisini yakistiramasamda barismalarini istiyorum
bende sizin gibi yakıştıramıorm George ve Callie i ama barışmalarını da istiorm. ztn spoiler lara göre barışıolarmış ve dahası--> nişanlanıolarmış
greysanatomyfan 22-12-06, 19:29 seyretmeyenler icin super olucak tabi:img-wink: ama ne yazikki sonuna kadar veremezler. 1 ay sonra falan donem arasina girer dizi muhtemelen. birebir gitmeye bile kalksa yine beklemeye mahkum olucaz. bana gore ilk 12 - 13 bolumu satin almislardir sonra dizinin 3. sezonu bittikten sonra 2. 12 bolum satin alirlar. yani anlayacagin ayni alias in 5. sezonu gibi olucak parca parca boluk borcuk
arkadaşlar ya denny ölüyor mu kurtuluyor mu acaba? bide şu alex ne yapıcak ?:) bende çok soru sormaya başlaıdm gene ama napim:)
sen ne kadarını seyrettin bilmiyorum ama Izzie Denny kalbi alabilsin diye onun destek cihazının kablosunu kesiyor durumunun kötüleşmesi için çünkü bir hasta daha var ve Denny nin durumu kötüleşmezse kalbi o hasta alacak.Tam kabloyu keserken de Burke biazdan burada olur diyor o sırada Burke hastaneye Denny'nin durumunu kontrol etmek için dönüyor ama hastanenin önünde vuruluyor.Sonra George,Meredith,Cristina fln geliyor işte Denny'yi yaşatıyorlar ameliyata kdr ameliyat için diğer hastanedeki doktor geliyor amliyatı yapıyor işte başarılı geçiyor ameliyat ama sonra bir pıhtı yüzünden Denny odasında ölüyor ha ondan önce de Izzie'ye evlenme teklif ediyor Izzie de kabul ediyor
greysanatomyfan 23-12-06, 21:41 sen ne kadarını seyrettin bilmiyorum ama Izzie Denny kalbi alabilsin diye onun destek cihazının kablosunu kesiyor durumunun kötüleşmesi için çünkü bir hasta daha var ve Denny nin durumu kötüleşmezse kalbi o hasta alacak.Tam kabloyu keserken de Burke biazdan burada olur diyor o sırada Burke hastaneye Denny'nin durumunu kontrol etmek için dönüyor ama hastanenin önünde vuruluyor.Sonra George,Meredith,Cristina fln geliyor işte Denny'yi yaşatıyorlar ameliyata kdr ameliyat için diğer hastanedeki doktor geliyor amliyatı yapıyor işte başarılı geçiyor ameliyat ama sonra bir pıhtı yüzünden Denny odasında ölüyor ha ondan önce de Izzie'ye evlenme teklif ediyor Izzie de kabul ediyor
ay ben o sahneyi ilk seyrettigimde katila katila aglamistim. tam bir sok olmustu benim icin. konduramamistim acaba hayata dondureceklermi diye. sonra bi baktim izzy yaninda agliyo ona sarilmis allahim o anda benden dokulen yaslari gormeniz lazim. yanidakilerede caktirmamak icin yuzumu kasmistim. ama ne mukun gozlerimden yagmur gibi gozyasi akiyodu. sanirim bu kadar aglamama sebep olanda sok gecirmemdi deny nin olumune 2. seyredisimde o kadar aglamamistim. yine uzulmustum izzy nin ordaki konusmasina hareketlerine ve aglamasina. sonra alex in ona sarilmasi kucagina alip teselli etmesi cok etkilemisti.
nyse sonucta deny'tye ne olacagini ogrenenler sanirim ilk defa o ani yasayanlara gore daha az etkilenecek
hasan eline sağlık döktürmüşsün yine bakıyorum bişe soracam ben burkeın vuruldugu sahneyi izlemedim haftaya verir heralde yani haftasonları izleyebiliyoru ben genelde nedenini bilen varmı vurulma sebebi bunalıma giriyodu hatırlıyorum elimi kullanamıcam faln gibi bişeler vardı
hasan eline sağlık döktürmüşsün yine bakıyorum bişe soracam ben burkeın vuruldugu sahneyi izlemedim haftaya verir heralde yani haftasonları izleyebiliyoru ben genelde nedenini bilen varmı vurulma sebebi bunalıma giriyodu hatırlıyorum elimi kullanamıcam faln gibi bişeler vardı
saol;) neyse anlatayım ben Burke'ün neden vurulduğunu;Denny nin ameliyat olacağı bölümde iki tane hasta vardı Mercy West'te yani diğer hastanede Burke oraya kalplerden birini almaya gitmişti sonra Denny'nin kalbini alacağı adamn öldü o kalbi alamadılar Izzie Burke'le telefonda konuşurken Burke onun Denny'ye birşeyler yapacağını anladı o yüzden durumunu kontrol etmek için Seattle'a döndü o bölümde de biri çalıştığı restoranttan kovulunca orda terör estirmişti işte orada yaralananlar fln hastanedeydi, yönetici de hastanedeydi tam adam taburcu edilip hastaneden çıktığında Burke de hastanenin önündeydi işinden kovulan adam bu yöneticiyi hastanenin önünde kurşunladı tabi o arada Burke de vuruldu
greysanatomyfan 06-01-07, 14:58 Ya arkadaslar 3. kere seyrettim 2. sezon finalini. izzy'nin o aglamasi tepkisi benim diyen adami aglatir ya. 3. kez izlememe ragmen yine gozumden yaslar inmesine engel olamadim. Bu kadarmi iyi oynanir. bu kadarmi guzel aglanir. hele orda alex'in onu telessli etmesi dennyden bu kadar nefret etmesine ragmen bir parca daha gozumde yukseltti.
ya bu arada ben hala 11. bolumu indiremedim. sinir oldum seyreden varmi?
bide ara ne zmn bitiyo. 12 bolum ne zmn yayinalnicak ? subattami marttami
evt yayınlanmadı daha o yüzden bulup indirmen imkansız ama 11. bölüm promosunu izledim ben az çok bişeyler anlaşılıyor mesela Izzie'yi gösteriyor ağlarken 8 milyon dolarla başlayan bişeyler söylüyor arkada bir polis var fln,Alex ve Addison'ı öpüşmek üzereyken gösteriyor bir de yanlış hatırlamıyorsam Meredith Alex'e Addison hakkında bişey soruyor
Grey's Anatomy buradan gördüğüm kadarıyla epey izlenen bir dizi,ama gelgelelim ben internette bulamadım diziyi...Tatil boyunca bulmak için uğraştım,yok yok yok!İzlemeyi o kadar istiyordum ki...Özetlerini okudum dizinin,fazlasıyla fikrim var şimdiye kadar dizide ne olduğuna dair, hala da izlemek istiyorum...Ama bulamıyorum. :sad53: Siz buradan yazdıkça ben de bir fikir edinmiş oluyorum işte...:icon_whis
bugün de 2.sezon son bölümü verildi yani Denny'nin öldüğü bölüm...Artık 24 Ocak'a kadar Grey's Anatomy yok bnm için de 11 Ocak'a kadar çünkü 11.bölüm o gün yayınlanacak
Golden Globe'da 4 adaylığı var dizinin ki geçen sene sanırım daha azdı ve sadece Sandra Oh yardımcı kadın oyuncu ödülünü almıştı bu sene Katherine aday inşallah da alır ödülü :D ama en iyi drama dizisi dalında baya güçlü rakipler var Lost,Heroes ve benim hiç sevmediğim 24...umarım Lost ya da Grey's Anatomy alır.en iyi aktör dalında da Patrick Dempsey alabilir mi bilmiyorum çünkü Hugh Laurie var aday olarak o dalda yine en iyi aktris dalında da Evangeline Lilly yani Lost'un Kate'i ve Medium'dan Patricia Arquette var Ellen Pompeo'nun karşısında...
hattori ha 08-01-07, 19:32 alexle addison arasında bişeler oluyomuş bu sezon sanırım... tüyolardan ne kadar uzak kalmaya çalışsamda kulağımı tıkayamıyorum yaniii :) ben tahmin etmiştim aslında geçen sezon alex addisonun bölümünde çalışırken...;)
hattori ha 16-01-07, 10:34 Altın Küre ödülleri açıklandı, Babil en iyi film....
64. Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu.
Meksikalı yönetmen Alejandro Gonzalez Inarritu'nun yönettiği Babil en iyi film ödülünü kazanırken, ünlü yönetmen Martin Scorsese, The Departed filmi ile en iyi yönetmen ödülünü aldı.
Ödül kazanan yapımlarla kişilerin, kategorilere göre listesi şöyle:
SİNEMA
Drama dalında .
- En iyi film: Babil (Alejandro Gonzalez Inarritu) .
- En iyi yönetmen: Martin Scorsese (The Departed) .
- En iyi kadın oyuncu Helen Mirren (The Quenn) .
- En iyi erkek oyuncu: Forest Whitaker, (The Last King of Scotland) .
- En iyi yardımcı erkek oyuncu: Eddie Murphy (Dreamgirls) .
- En iyi yardımcı kadın oyuncu Jennifer Hudson (Dreamgirls) .
- Yabancı dilde çekilen en iyi film: Ünlü yönetmen Clint Eastwood'un Japonca çektiği ''Letter From Iwo Jima'' filmi.
- En iyi senaryo: Peter Morgan (The Quenn) .
- En iyi şarkı: ''The Song of the Heart (Happy Feet filminden) .
- En iyi film müziği: Alexandre Desplat (The Painted Veil) .
- En iyi animasyon filmi: Arabalar .
MÜZİKAL YA DA KOMEDİ
- En iyi film: Dreamgirls .
- En iyi kadın oyuncu: Meryl Streep, (Şeytan Marka Giyer) .
- En iyi erkek oyuncu: Sacha Baron Cohen (Borat) .
TELEVİZYON ÖDÜLLERİ
Drama:
- En iyi dizi: Grey's Anatomy (ABC) .
- En iyi kadın oyuncu: Kyra Sedgwick (The Closer) .
- En iyi erkek oyuncu: Hugh Laurie (House) .
Müzikal dizi ya da komedi:
- En iyi müzikal dizi ya da komedi: Ugly Betty .
- En iyi kadın oyuncu: Angel Ferrera (Ugly Betty).
- En iyi erkek oyuncu: Alec Baldwin (30 Rock, NBC) .
Dizi, mini dizi ya da film:
- En iyi dizi, mini dizi ya da film: Elizabeth I, (HBO) .
- En iyi kadın oyuncu: Helen Mirren (Elizabeth I) .
- En iyi erkek oyuncu: Bill Nighy (Gideon's Daughter) .
- En iyi yardımcı kadın oyuncu: Emily Blunt, (Gideon's Daughter) .
- En iyi yardımcı erkek oyuncu: Jeremy Irons, (Elizabeth I) .
**ER_Mania** 18-01-07, 16:46 Bizde Digiturk olmadığı için internetten indirerek takip etmeye çalışıyorum.
En son 2. Sezon 25. bölümü "17 Seconds" ı izledim. Burke'ün vurulduğu bölüm.
Dehşet bölümlere doğru geliorum sanırım. Bi dahaki aya kadar beklemem gerekiyo ama maalesef. (Adsl limitli olunca:icon_sorr )
Grey's Anatomy aşkına her ay kotayı aşıyorum ya. Anam artık SOS sinyalleri vermeye başladı tabi.:img-help: Geleceğim hiç de parlak gözükmüyo bu aralar :D
2. sezon 25. bölümde vuruldu Burke 1.sezonu da sayarsan 34. bölüm oluyor.son 2 bölüm kalmış ki cidden dehşet bölümler onlar ;)
geç olsa da bu diziyi yeni farkedenlerdenim..ilk sezonunu yeni bitirdim ve 2.sezona başladım netten takip ediorum ve şunu diyebilirim bir bölüm bitince bir bölüm daha bakıcam bu son diyerek başına oturuorum ama sonu bir türlü gelmiyor...kesinlikle mükemmel bir dizi...bu dizinin türk versiyonunu seyreden arkadaşıma sordum ve birebir kopya etmişler...:) en güzel olan orjinal olandır...ve sanırım bugünde 3.sezonu başlıyormuş...seyredenlere iyi seyirler;)
gelincik89 24-01-07, 17:41 kesinlikle mükemmel bir dizi...bu dizinin türk versiyonunu seyreden arkadaşıma sordum ve birebir kopya etmişler...:) en güzel olan orjinal olandır...ve sanırım bugünde 3.sezonu başlıyormuş...seyredenlere iyi seyirler;)
sana iki şeyde katılıyorum cnm evet bu dizi mükemmel bir dizi ve de en güzel olan orjinal olandır kesinlikle çok doğru söylüyosun:happy0064 (neyse ben susuyum en iyisi sonra olay çıkıyor forumda malumunuz:img-hyste )
malesef cnm bu hafta dizinin yeni bölümü yok eski bölümlerin anlatıldığı bir kolaj bölümü var neyse öbür haftayı bekliyceez artık
bu arada yelda resimler yine süper ellerine sağlık:happy0064
valla bu bölümü bende beğendim çok şirindiler hepsini özlemişim gecen hafta izleyemedim hele christina&burke çok tatlıydılar çok seviyorum o 2liyi izzy me üzüldüm ama toparlıcaktır o kendini güçlü bi kız o
sanemmania 31-01-07, 15:35 eveet sonunda döndü ohh beee...ben de çok özlemişim tekrarları izliyoduk ama olsun. 15.00da izledim. çok harika bir bölümdü yani eski havasından hiçbişe kaybetmemiş. christinanın burke'e "sakın ölme" dediği kısım çok tatlıydı.
masal_perisi 31-01-07, 15:48 Evet...O kısma ben de bittim...
Cristina:''Sakın Ölme....''
Preston:''Elimden geleni yapıcam...''
benim diziden yeni haberim oldu bir arkadasım sayesınde oyle öve öve anlattıkı bır bakayım su dızıye dedım!!!hastane dızısı olacagından ve doktorlar adlı turk yapımının orjınalı oldugundan(turk versıyonunu pek begenmemıstım gercı cokta alıcı gozle ıncelemedim ama...) pek begenecegımı sanmıyordum yanı hastalar gelıcek gıdıcek mucızevı olaylar gerceklesecek tıbbi terımlerle bogulacagım falan sanarken cok hos bır kurgu cıktı karsıma entrıka ustune entrıka ılk sezonun 5.bölümündeyım henuz ama ınanılmaz eglencelı gıdıyor dızı sımdıden tutkunu oldum!!!meredith ve derek favorim Cristina da super ya catlak bıraz 5. bölümde Dr. Burke ile birlikte olması benı cok sasırttı helekı meredıth te derek yuzunden o kadar laf sokarken...
guzel bır dızı sabırla ınmesını beklıyorum dıger bolumlerın...
six days part 1 ve part 2'yle 3. sezonun tavanını yapmış dizidir kanımca grey's. tartışmasız en güzel soap opera tarzı hastane dizisidir. mükemmel karakterler ve çok güzel işlenen konular var. 3. sezonun başlarında iyice hastane olaylarından kopup meredith kimle beraber oldu, addison ne yaptı, izzie ne durumda vesaire muhabbetinin dozunu indirip biraz daha medikal konularda iyi olaylar işlenmeye başlandı. özellikle george'un yaşadıkları büyük ihtimalle grey'scileri denny'den sonra en çok üzen olaylardan biri oldu sanırım dizi boyunca.
keşke türkiye'de de böyle uzun soluklu, izlemesi zevkli, güzel diziler yapılsa, sezonlarca izlesek, sıkılmasak, sevsek.
benim diziden yeni haberim oldu bir arkadasım sayesınde oyle öve öve anlattıkı bır bakayım su dızıye dedım!!!hastane dızısı olacagından ve doktorlar adlı turk yapımının orjınalı oldugundan(turk versıyonunu pek begenmemıstım gercı cokta alıcı gozle ıncelemedim ama...) pek begenecegımı sanmıyordum yanı hastalar gelıcek gıdıcek mucızevı olaylar gerceklesecek tıbbi terımlerle bogulacagım falan sanarken cok hos bır kurgu cıktı karsıma entrıka ustune entrıka ılk sezonun 5.bölümündeyım henuz ama ınanılmaz eglencelı gıdıyor dızı sımdıden tutkunu oldum!!!meredith ve derek favorim Cristina da super ya catlak bıraz 5. bölümde Dr. Burke ile birlikte olması benı cok sasırttı helekı meredıth te derek yuzunden o kadar laf sokarken...
guzel bır dızı sabırla ınmesını beklıyorum dıger bolumlerın...
begenmene sevindim irene zaten izleyipte begenmeyen kimseyi görmedim:img-wink: grey'si izleyen diğerini izlemiyor zaten merak etme :img-hyste bide sen grey's i izlemeden sevmemişsin onu buda güzel valla:happy0064
six days part 1 ve part 2'yle 3. sezonun tavanını yapmış dizidir kanımca grey's. tartışmasız en güzel soap opera tarzı hastane dizisidir. mükemmel karakterler ve çok güzel işlenen konular var. 3. sezonun başlarında iyice hastane olaylarından kopup meredith kimle beraber oldu, addison ne yaptı, izzie ne durumda vesaire muhabbetinin dozunu indirip biraz daha medikal konularda iyi olaylar işlenmeye başlandı. özellikle george'un yaşadıkları büyük ihtimalle grey'scileri denny'den sonra en çok üzen olaylardan biri oldu sanırım dizi boyunca.
keşke türkiye'de de böyle uzun soluklu, izlemesi zevkli, güzel diziler yapılsa, sezonlarca izlesek, sıkılmasak, sevsek.
2. sezonda da It's the End of the World ve As We Know It bölümleriyle tavan yapmıştı bana göre;o içinde bombayla daha doğrusu evde yaptıkları füzeyle gelen hastanın olduğu iki bölümden bahsediyorum. ben ilk bölümünden beri izlememe rağmen ilk defa diziyi bu iki bölümde çok beğenmiştim
dizi mükemmel..bugün en sonunda 3.sezona başlayabildim...soluksuz seyrediyorum desem yeridir...dizide ki oyuncuların tümü favorim diyebilirim mükemmel bir kurgusu var gerçekten ama bence addison a yazık oldu...sonuçta meredith gördüğü bütün erkeklerle beraber olan bir tip..gerçi aşık oldugunu söylüyor ama:)
laramelisim 02-02-07, 15:46 Valla süper bi dizi. Her karakter kendince süper. Izzie nin son hali içimi çok yaktı. Bakalım Meredith bizim yakışıklı ama karasıs dr u mu seçecek yoksa veterineri mi? Huysuz korelimiz bile Burke'e yanaştı ya ben artık ölsem de gam yemem:img-wink: :happy0064
greysanatomyfan 03-02-07, 23:37 sana daha da kötü bir şey söleyeyim bugün 14.bölümü de seyredecegim:) dizi kesinlikle sarıyo..keşke seyretmediğim bir sürü bölümü daha olsa...artık bende haftaları beklemek zorundayım:(
ben de dun direk seyrettim. artik resmen cuma gunleri netten diziyi indiriyoruz. eskiden 3-4 gunde anca bulurdum. simdi bi arkadasim sayesinde cuma oglen elimizde oluyo 6-7 saat arayla seyrediyoruz. isin en kotu yani bekleme kismi. 14. bolume kadar ben bir hafta zor sabrettim acaba kim evet dedi diye. hatta arkadasim indirir indirmez seryetmis. ben iste oldugum icin seryedememistim. bana telefon acip cevaplari verdi. muhtesem dizi tek kelimeyle.
bir hafta hungur hungur aglatirken(six days de mesela) diger hafta sizi kahkahalarla guldurebliyor(great expectations) sonrada meraktan catlatip meraklandirip gerebiliyor(bu hafta wishin' and hopin')
artik cevremdeki seyretmeyen arkadaslara zorla seyrettiriyorum. siz isteyin size full sezon videolarini veriyim diyorum.
ben de dun direk seyrettim. artik resmen cuma gunleri netten diziyi indiriyoruz. eskiden 3-4 gunde anca bulurdum. simdi bi arkadasim sayesinde cuma oglen elimizde oluyo 6-7 saat arayla seyrediyoruz. isin en kotu yani bekleme kismi. 14. bolume kadar ben bir hafta zor sabrettim acaba kim evet dedi diye. hatta arkadasim indirir indirmez seryetmis. ben iste oldugum icin seryedememistim. bana telefon acip cevaplari verdi. muhtesem dizi tek kelimeyle.
bir hafta hungur hungur aglatirken(six days de mesela) diger hafta sizi kahkahalarla guldurebliyor(great expectations) sonrada meraktan catlatip meraklandirip gerebiliyor(bu hafta wishin' and hopin')
artik cevremdeki seyretmeyen arkadaslara zorla seyrettiriyorum. siz isteyin size full sezon videolarini veriyim diyorum.
kesinlikle haklısın...bi aglatıp bir güldürüyor...işin komik tarafı biz bir hafta zor sabredicez diyoruz tatile girince dizi ne yapacagız:) daha uzun beklemek zorunda kalacagız..hem zaten türkiye de sanırım daha 3 ya da 4.bölüm yayınlandı..belki Türk kanallarından bakarım:)tekrar bakılabilecek kadar güsel bir dizi çünkü...bu arada orjinal kanalında hangi gün yayınlanıyor?
gelincik89 04-02-07, 10:59 bir haftadır tatilde olduğum için yorum yazamadım...
öncellikle foruma yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
3.sezonun ilk bölümünü en sonunda 24 ocakta yayınlanmıyınca isyan bayraklarını çekip netten indirip izlemiştim ama tabi az buçuk ingilizcem vede hasanın verdiği tüyolarla anlamıştım tabi türkçesini izleyince herşeyi çok iyi anladım..:good:
saat sabahın 8:50sine saati kurup zoraki yarı uykulu bir şekilde izledim diziyi
izzieme hiç kıyamadım canım ya
dereğin aşk itirafı çok güzeldi gerçekten:happy0064
sonunda ise cristinanın burke söylediği söz çok güzeldi, sakın ölme...
neyse sonuç olarak yeni sezona çok iyi bir başlangıç yapılmış..
resim, avatar,imza ekleyen arkadaşlara çok teşekkürler ellerine sağlık
bu arada yeldacım eklediğin resimlerden bir resim grubundaki hepsinin
elinde bulunan heykelciklerde ne olaki?
gerçi hepsi orda çok tatlı çıkmışlar o ayrı, kızlar ayakta erkekler yere oturmuş bir ödül falanmı dicem ama ben daha önce hiç duymadım onu acaba bende mi bir sorun var?
neyse...
herkese iyi yorumlar iyi pazarlar..
bu haftaki wishin and hopin adlı 3. sezon 14. bölümlüye biraz baymış dizidir kanımca. belki de six days part 1&2 o kadar ağır geldi ki, olaylar biraz hafif kaldı dizide. ben pek fazla doktorsal faaliyet göremedim. her ne kadar son dakikalarda gözlerim dolsa da, bu mer'in annesinden fenalık gelmiş durumda bana. hayırlısı artık.
ayrıca bu bölümde partick dempsey hiç olmasaymış dedirtti bana. ve t.r.'la isaah hiç biraraya gelmedi sanırım bu son kavgalarından beri.
güzel dizi. en sevdiğim dizi. doktor olsam keşke dedirten, house'la beraber en güzel hastane dizisi. kanımca tabii.
greysanatomyfan 04-02-07, 15:05 kesinlikle haklısın...bi aglatıp bir güldürüyor...işin komik tarafı biz bir hafta zor sabredicez diyoruz tatile girince dizi ne yapacagız:) daha uzun beklemek zorunda kalacagız..hem zaten türkiye de sanırım daha 3 ya da 4.bölüm yayınlandı..belki Türk kanallarından bakarım:)tekrar bakılabilecek kadar güsel bir dizi çünkü...bu arada orjinal kanalında hangi gün yayınlanıyor?
Persembe gunleri yayinlaniyor. saatini cok hatirlamiyourm amerikan saatiyle 10 falan olabilir. ii tarafi ara tatili atlattik. kotu tarafi maalesef yazin 2 ay belkide daha fazla bekliycez ama sorun diil digiturk bi daha verir belki bastan. ben yine zevkle o tekrar lari seyrederim.
cidden yahu başlık pek bir doldu başlarda çok az kişi yazıyorduk buraya.93 sayfa oldu artık.bir kaç spoiler yazayım tabi bunlar daha Amerika'da da yayınlanmamış bölümlerden o yüzden kesinliği yok.
------------
bu arada ilerleyen bölümlerde yeni bir doktor daha katılacak sanırım bir de 17. bölümde bir uçak kazası olacak haa bir de Izzie ve Mark namı diğer McSteamy ikilisi hakkında bişeyler olacak gibi.
------------
gelincik89 04-02-07, 16:55 cidden yahu başlık pek bir doldu başlarda çok az kişi yazıyorduk buraya.93 sayfa oldu artık.bir kaç spoiler yazayım tabi bunlar daha Amerika'da da yayınlanmamış bölümlerden o yüzden kesinliği yok.
------------
bu arada ilerleyen bölümlerde yeni bir doktor daha katılacak sanırım bir de 17. bölümde bir uçak kazası olacak haa bir de Izzie ve Mark namı diğer McSteamy ikilisi hakkında bişeyler olacak gibi.
------------
demek izzie ile mark haa aslında olabilir ikiside fıstık gibiler yani ama ben hala dennynin etkisinden kurtulamadığım için fazla yorum yapamıyorum:sad53:
hasan sende bize eziyet ediyosun canım ne bu azıcık ucundan der gibi böle minik tüyo veriyosun ama yaa
neyse ama buna da şükür bi ara hiç vermiyodun
çok teşekkür ederken tüyolarınında devamını diliyorum..
not:okumak istemeyen olur diye bende tüyoyla ilgili yorumumu beyaz yazdım yanlış anlaşılmasın yani..:img-wink:
onlar daha yayınlanmamış bölümlerden olduğu için az yoksa yayınlanmış olsa ve ben izlemiş olsam baya bir uzun olurdu o spoilerlar bir tane daha var da bu ne kdr doğru bilemem :) - George ve Callie Vegas'ta evlenmişler zaten George evlenme teklif etmişti daha önce -
Selam,
Ben Dizye Girdigi Andan Beri Adissonciyim.meredithden Hic Hoslanmiyorum.bu Gun Christinanin Dedigi Gibi Onune Gelenle Yatip Kalkan Biri.derek Karisinin Ahlak Anlayisiyla Ugrasacagina Sevgilisine Baksin.tabi Asik Olunca Bir Sey Gormuyorsun Ama Eminimki M. D. Yi Cok Daha Once Aldatirdi Karisi Olsaydi.zaten Hep Aldatan Suclu Muamelesi Gorur.
Kocanin Cebinde Sevgilisinin Donunu Buluyorsun.evlilik Zaten Yalan.bol Bol Icki Ve Kendisini Seven Bir Erkegin Kolarina Ihtiyac Duymasi Normal.neyse 3. Sezonda Sanirim Derekin O Kadarda Masum Olmadigini Goruruz.yani M. Ikinizlede Flort Edecegim Diyor Bu Iki Dangalakta Kabul Ediyor.ikisiylede Yatiyor Derek Agzini Acmiyor.cifte Standart Diye Buna Derim.
Selam,
Ben Dizye Girdigi Andan Beri Adissonciyim.meredithden Hic Hoslanmiyorum.bu Gun Christinanin Dedigi Gibi Onune Gelenle Yatip Kalkan Biri.derek Karisinin Ahlak Anlayisiyla Ugrasacagina Sevgilisine Baksin.tabi Asik Olunca Bir Sey Gormuyorsun Ama Eminimki M. D. Yi Cok Daha Once Aldatirdi Karisi Olsaydi.zaten Hep Aldatan Suclu Muamelesi Gorur.
Kocanin Cebinde Sevgilisinin Donunu Buluyorsun.evlilik Zaten Yalan.bol Bol Icki Ve Kendisini Seven Bir Erkegin Kolarina Ihtiyac Duymasi Normal.neyse 3. Sezonda Sanirim Derekin O Kadarda Masum Olmadigini Goruruz.yani M. Ikinizlede Flort Edecegim Diyor Bu Iki Dangalakta Kabul Ediyor.ikisiylede Yatiyor Derek Agzini Acmiyor.cifte Standart Diye Buna Derim.
çok dogru söylüyorsun:) gerçekten sana katılıyorum insan yazarken bile sinirleniyor değil mi? ama şunu söyleyeyim finn ile beraber olmuyor..sadece derek...zaten gönlü hep derek'te oldugu için meredithin...ama diğer yandan diziye girdiginden beri kesinlikle addisoncıyım....dizideki favorim kesinlikle izzie ve addison..diğer yandan joe'nun barı oldugu sürece meredith daha çok erkekle tanışır:)
evt doğru Meredith Finn'le beraber olmuyor hatta Finn gibi adamı sap gibi bıraktı ortada bence aptallık etti :) yine de bu Meredith - Derek ikilisinin bir araya gelip gelmeyecekleri olayı uzamıştı en azından şimdilik ortadan kalktı.
sanemmania 07-02-07, 21:29 evet meredith iyice coştu :) adamlar da ayrı alem. kadın ikinizle de flört edicem diyor bunlar da kabul ediyor. meredithi dizinin başından beri sevmesem de addisondan da pek hoşlanmıyordum sonuçta kocasını aldatan ilk o. ama bugünkü o sarhoş halleri, ağlaması falan çok tatlıydı. acıdım kadına ;) bu sezon diğer iki sezona göre çok daha güzel henüz iki bölümünü izledim 3. sezonun ama çok iyi gidiyor.
arkadaşlar bu meredithe reva...sonuçta finnin hiç bir suçu yok ve gayette ii bir rolde ama kızı gerçekten sevdigi için 2li ilişkiye izin veriyor...ayrıca ileriki bölümlerde derek'i de aldatırsa hiç şaşırmayacagım..meredith bu ...hem joe'nun barı oldugu sürece daha çok erkekle görürüz onu:)
masal_perisi 08-02-07, 16:32 smryna....Valla bence meredith Derek'e sadık kalacak....Joe'nun barın artık Derek ile gider gelir...Ama dün Benjamin ne dediği Derek'e
Benjamin:''Şu sarışın sevgilin mi?..şuracıkta üstüne atlayacakmış gibi bakıyorsun''
walla ben meredithin yapısını düşünerek dedim zaten:) ama şu var tabi, zaten 2nizle de çıkcam dediği zaman bile derek'i seviyordu ama finn ii birisi oldugu için onu üzmek istemiyordu bence:)
masal_perisi 08-02-07, 17:32 smryna...kesinlikle haklısın....O ikinile de flört etmek istiyorum dediğinde zaten Derek'i seçmişti ama...Finn'i üzmeye de korktu...
:) ben bütün bu olanlara ragmen derek'in karısına dönmesini isterdim..bir hata yaptı ama sebebi derek'ti zaten bunun için derek addison'danözür diledi ve ayrıldıklarında da evlerin tümünü ona verdi
greysanatomyfan 08-02-07, 20:20 arkadaslar oncelikle ben surekli giremiyorum. o yuzden toptan bir mail aticam
birincisi grey's anatomy dvd lerinin taklitleri butun cdcilerde satiliyor. gecen gun program bakarken gordum 1. ve 2. sezon vardi. hatta eger talep cok oulrsa 3 bile gelir. merak etmeyin.
ikincisi ben torres ve o'malley e cok sevindim. hic yakistiramazdim. hala bile yakistiramiyorum. torres ablasi gibi ama yinede cok asik ve cok seviyo. ona o degeri vericek baska bir kadin zor bulurdu.
ucuncusu addison hastasi bir kiside benim. daha ikinci bolumde beni tavlamisti. 2. diyorum cunku ilk bolumdeki meredith'e olan tavri you are the one who screwed with my husband" diyisine sinir olmustum. kizin dunyadan haberi yok belli yuzunden. ama 2. bolumunde meredith'i savunmasi hareketleri, basarisi bende fazlasiyla saygi uyandirdi. meredith'ide seviyorum ama cidden christina ve izzy nin dedigi gibi tam bir pasakli . hem ozel hayati hem kendi. nevrotik pesimistik bir tip. ama ask. burke'de christina' ya asik oldu sonucta. sonucta Addison rocks!!! cok hos asil basarili guclu bir kadin. bide 2 de bir ihtiyac icin mark'a gitmese daha mutlu olucam.
dorduncusu yarin yeni bolumu seyredeceim icin cok mutluyum. sabirsizlikla yayinlanmasini ve hemen cekilmesini bekliyorum ki yarin aksam yeni bolumu seyredeyim. gecen hafta cok uzulmustum meredith'e
bu arada meredith kilo almaya baslati insanlardan gelen anorexia tepkilerinden dolayi ama bu onu cirkinlestimeye basladi. son bolumde bariz gozukuyor yanaklari cok sismis bi cokmus zaten 40 yasinda kadin bide gitmis 20 nin sonlarinda birini oynuyo basta yutturuyodu biraz ama simdi hafif hafif coktukte yasini gostermeye basladi.
son olarak keske burasi amerikayi yakalasada sole adam gibi yorumlari yapsak. simdi seyretmeyenler var diye son bolumleri tartisamiyorum doya doya
:) çok güsel yorumların ben son bölüme kadar seyrettim ben de yeni bölümü bekliyorum...ama burası Türkiye ve biz yorumlarımızda ayarı tutturmak zorundayız...ayrıca dizi ekibinin yaşlarına baktıgım zaman hayret ettim..hepsi 30larında en gençleri sanırım izzie..ama çogu yaşını göstermiyor(meredith hariç) baya botoxlu sanki :)
greysanatomyfan 08-02-07, 20:48 :) çok güsel yorumların ben son bölüme kadar seyrettim ben de yeni bölümü bekliyorum...ama burası Türkiye ve biz yorumlarımızda ayarı tutturmak zorundayız...ayrıca dizi ekibinin yaşlarına baktıgım zaman hayret ettim..hepsi 30larında en gençleri sanırım izzie..ama çogu yaşını göstermiyor(meredith hariç) baya botoxlu sanki :)
vallahi botox mu baska biseymi bilmem ama ciddi anlamda ilk bolumden beri bende meredith'in bol estelikli ve botoxlu yuzu kanaati olustu. disideki karakterlerinin yaslarini hepsi bir sekilde gosteriyor, ama meredith yasli gosteriyo. hatta adison ondan daha genc gozukuyor ama onun havasindaki karakterindeki agirlik onu buyuk gosterior.
evt ama addison gerçekten mükemmel bir insan...40lı yaşlarında fakat çok enerjik..bir programda seyretmiştim kendisini çok doğal,çok şeker ve aynı zamanda çok kaçıktı..dizide gözlük takması belki onu yaşlı gibi gösteriyor fakat top on;)
Dünyanın en çok televizyon izleyen milletiyiz. Düşünün ki Amerika'yı bile geride bırakmış durumdayız.
Eskiden televizyon haberciliği daha iyi bir yerdeydi bence. Fakat sonrasında kanal yöneticilerinin "Haberin reytingi önemli değil. Reklam alamadıktan sonra ne yapayım ben haberi" mantığı kısalttıkça kısalttı haberleri.
Eskisi kadar keyif alınmıyor televizyonda haber izlemekten.
Bu durumda dizi izliyor insan haliyle. Kimi dizi olsun diye kotarılmış yapımların yanında başarılı diziler var yayınlanan. İyi bir izleyici olarak birkaç dizi ve oyuncularıyla ilgili fikirlerimi yazmak istedim. Reyting aleti olmadığından evimde, en azından böyle bir teşekkürü borçluyum oyunculara. Mesela ' Fırtına' izlediğim en iyi dizilerden biri.
Salih Kalyon, Zerrin Sümer, Münir Caner, Jale Aylanç, Ömür Arpacı, Orhan Eşkin, Nihan Büyükağaç ve Deniz Erözen'in oyunculukları inanılmaz.
Hatta bir yapımcı Kazım Koyuncu'nun hayatını çekmek isterse Kazım'ı Ömür Arpacı oynamalı. Bu kadar mı benzerlik olur?
'Yabancı Damat' yine kaçırmadığım dizilerden. Uzun zamandır yayınlanıyor olmasına rağmen hâlâ keyifle izliyorum. Erdal Özyağcılar, Sumru Yavrucuk, İlker Aksum, Binnur Kaya, Arif Erkin, Zeki Alaysa ve Engin Akyürek'in oyunculukları göz kamaştırıcı. Nehir Erdoğan özellikle bu sezon performansının zirvesinde.
'Hırsız Polis', Kanal D tarafından ısrarla bitirilmek istenmesine rağmen izlenmeye devam ediyor. Maç yayınıydı, karşısında bilmem ne programı vardı derken o kadar çok ara verdi ki Kanal D, resmen izleyiciyi uzaklaştırdı Hırsız Polis'ten.
Timuçin Esen, Uğur Yücel, Murat Daltaban, Rasim Öztekin ve Ezgi Mola gerçekten çok iyi oynuyorlar. 'Ihlamurlar Altında' ise temposunu bazen düşürmesine rağmen izletmesini biliyor kendi. Bülent İnal, Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş ve Ali İl'in oyunculukları muazzam. İpek Yaylacıoğlu'na ise dikkat etmek lazım. Muhtemelen bundan sonraki dizisinde başrol oynayacaktır. Bu diziler benim en dikkatle izlediğim diziler. Bir de yabancı diziler var ki onlar için yazılacak bir şey yok. Kimi köşe yazarlarının bu dizilerle ilgili tahlil yaptığını okuyorum. Ben de zaman zaman elime gecen '24' sezonlarıyla sabahladım. Ama hiçbir zaman havaya girip hayatımı Jack Bauer gibi yaşamadım. Yine de bu yabancı dizilerden izleminizi önerebileceklerim var.
Varsa vaktiniz ve bir yerden bulup izleme imkanınız ' House', '24', 'Lost', 'Grey's Anatomy', 'Scrubs', 'Prison Break', 'ER' diziler izlemeniz gereken yapımlar.
Show TV'de 'Doktorlar' dizisini izliyorsanız 'Grey's Anatomy' veya 'ER'i izlemenizi önermem. İzlerseniz 'Doktorlar'dan "Bu kadar da aşırma olmaz" diye tiksinebilirsiniz
:img-hyste :happy0064 :img-hyste
son bölümde denize düşen meredith idi...o mu ölür bilmem(gerçi ben meredithi sevmiyorum onun için beni endişelendirmiyor durum) ama dizinin adı greys onu öldürürler mi bilmem...çok sevdigimiz biri deniyor genel olarak karakterlerin hepsini seviyoruz onun için herhangi biri de olabilir ama bana kalırsa gerçek hayatta yaşanan george ve burke arasındaki mesele dolayısıyla burke ü öldürebilirler...diğer yandan meredithin annesi kalp ameliyatı geçirecek o da ölebilir ya da şefleri zaten emekliye ayrılmayı düşünüyor bunlar büyük olasılıklar..bekleyip görecegiz;)
son bölümde denize düşen meredith idi...o mu ölür bilmem(gerçi ben meredithi sevmiyorum onun için beni endişelendirmiyor durum) ama dizinin adı greys onu öldürürler mi bilmem...çok sevdigimiz biri deniyor genel olarak karakterlerin hepsini seviyoruz onun için herhangi biri de olabilir ama bana kalırsa gerçek hayatta yaşanan george ve burke arasındaki mesele dolayısıyla burke ü öldürebilirler...diğer yandan meredithin annesi kalp ameliyatı geçirecek o da ölebilir ya da şefleri zaten emekliye ayrılmayı düşünüyor bunlar büyük olasılıklar..bekleyip görecegiz;)
bide oturup tahminler yapmışlar kim olabilir kim olamaz diye bilmem dikkatini çektimi ama sanırım derek,burke,christina,izzie flan olmaz şef bide bi kaç kişi var onlar olabilir diye tahminlerde bulunmuşlar iyice bakıp paylaşacam sizlerle ve bu arada ilerde spoiler...>george ve callie nişanlanıyo:good:
evet tahminleri veriyorum:img-hyste
meridith:yarı yarıya
derek:olabilir diye düşünmüşler(demin yanlış yazmisim)
christina:olmaz
burke:olmaz
george:olmaz
callie:olmaz
meridithin annesi: çok yüksek bir ihtimal
richard:olabilir
izzie,alex,mark(mcsteamy):olamaz
bailey,addison:olmaz
yani derek,belki meridith,onun annesi ve richard yani şef olabilecekler arasında.
evet çok oldum:img-hyste ama her dakika yeni birseyler öğreniyorum yabancı sitelerden sanırım spoiler....>meridith e bişeler oluyo yani ölen o olabilir
greysanatomyfan 16-02-07, 10:34 AMAN TANRIM AMAN TANRIM AMAN TANRIM
Şu anda Grey's anatomy 3.16 yı seyretmeyi yeni bitirdim ve şok içerisindeyim.
şirketin ordasında gözlerinde yaşlar biriken bir tip. zor tuttum ağlamamak için.
böyle bitmiş olamaz mutalaka 3.17 de düzelteceklerdir bişeyleri. biz türk filmi çocuklarıyız. ani düzelmeleri, mucizelerle büyüdük:icon_sorr
şaka bi yana cidden bir hafta nasıl dayanıcam bilmiyorum. seyredeneler beni çook iyi anlıyacaktır. bir hafta cok zor gecicek ve böle olmamalıydı.
hemşireler eylem yapıyolardı o bölümde hastanenin kapısnda,we bizim doktorlardan hepsi hemşirelerin arasndan geçip hastanenin içine girdi ama George geçemedi orda kaldı,sonra şu adını unuttuğum alex'le yatan hemşire kız sayesnde o da katıldı eyleme,herkes george u alkışladı falan bi doktor olarak eyleme katıldığı için.....;) george her zmanki gibi çok şirindi :)
bu arada izleyen arkdaşlar; hatam warsa düzeltin,13 yıldır inglizce görüyor olsam da türkçe altyazısız izlerken anlamakta güçlük çektiğim kelimeler oluyor :)
hehheheheh evt çok komikti hatta george bi ara içeri girmek zorunda kaldı sakın benimle konuşmayın ben hala grevdeyim falan demişti şefe şefte şaşkın şaşkın bakmıştı:img-hyste
Arkadaşlar siz bilirsiniz de dizi de ki Burke kaçıncı bölümde kaçıncı sezon da kaza mı ne geçiriyor acaba... Bir de Cristina ne zaman aşkını itiraf ediyor sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim:)
gelincik89 17-02-07, 16:23 Arkadaşlar siz bilirsiniz de dizi de ki Burke kaçıncı bölümde kaçıncı sezon da kaza mı ne geçiriyor acaba... Bir de Cristina ne zaman aşkını itiraf ediyor sorularımı cevaplandırırsanız sevinirim:)
burke 2.sezonda kaza geçiriyor..vuruluyor kaza geçirmiyor..
valla grey'sde öyle aşk itirafı falan olmuyordu beraber falan oluyordu yani..
sizin dizide daha değişik olur sanırım..
**ER_Mania** 17-02-07, 18:05 Biraz önce 16. bölümü izledim. Ağlamamak elde değildi. :sad53: :sad53:
--SpoilerO kadar duygusaldı ki, Addison'ın bile "Come on, Meredith" demesi, Bailey'nin ağlamaklı bakışları, Derek'in perişanlığı, Mark'ın kolunu tutması ona destek vermesi. Kapıda ümitsizce bekleyen arkadaşları.
Durum çok ciddi. 3 kere kalbi duru yanlış hatırlamıyosam. Dr. Webber'ın son sözleri "We're losing her" oldu. Ölmemesi lazım ya, yapamazlar bunu bize. Off.
Ya bi de anlayamadığım bişey var. Meredith yüzme bilmiyor mu ya, suya düştükten sonra çıkıyor sonra tekrar batıyor. Kurtulmak için hiç bi çaba göstermiyor. Çok ilginç geldi bana.Spoiler--
Perşembe gününü iple çekiyorum. Ne yapıp ne edip o bölümü izlemem lazım. Bu arada ABC'nin sitesinde 17. bölüm başlığı olarak "Some Kind Of Miracle" yazmışlar. Kurtulma ihtimali olarak değerlendirebiliriz bence. Umarım öyledir ya.
Bi de FOX TV olayını ben de gördüm, umutlandım baya. Kablo TV'de gösterilecek mi yoksa Uydu'dan mı olucak bilen var mı?
Umarım Kablo TV'de olur. İnternetten indirmek baya zorluyo beni çünkü.
ben de izlememiştim şu son 2 bölümü indiriyorum şimdi merak ettim baya ama Meredith ölmez diye düşünüyorum sonuçta dizinin ismi bile Grey's Anatomy esas kızı öldürmezler heralde :)
bir sonraki bölümü adı miracle ile ilgili bişeydi..sanırım o ölmeyecek ama izzie ölecek herhalde:S
sanemmania 17-02-07, 21:59 umarım izzie ölmez :( Bu diziyi izlemeye kim ölürse ölsün devam ederim ama izzie bence dizide önemli ve renkli bir karakter...
kesinlikle haklısın..bu arada son bölümü seyrediyorum şu an ve izzie mükemmel rol oynuyor..bu bölüm kesinlikle six part dan sonra 2.ciliğe aday diye düşünüyorum
ben şimdi 15. bölümü izledim ve acayip güzeldi bölüm, birazdan da 16'yı seyredicem. bu bölümde bence Izzie,Meredith ve kendisini sevmesem de Alex çok iyiydi.benim favori bölümlerim hala 2. sezondan 16 ve 17. bölümler ama bu bölüm de onlar kadar iyiydi.
bu arada netten spoilerları okuyorum Alex'in kurtardığı hamile kadını 9 bölüm daha görücez galiba bu arada Alex'in hastaya olan bağlılığı artacakmış. ve kadını daha zor günler bekliyormuş.bir de sonraki sezon da küçük bir kız katılacakmış diziye ki bu kızın Izzie'nin kızı olabileceği yazıyor.
Merhaba Dizinin adi Grey's Anatomy olmasinin nedeni hastahanenin adi Seatle Grey's.Yani meredithle ilgisi yok.Olcegini sanmam.Ama o dizide sevmedigim tek kisi o.
yok hastanenin adı Seattle Grace yani le yazılmıyo Grey Meredithin soyadı
gelincik89 18-02-07, 10:21 bir sonraki bölümü adı miracle ile ilgili bişeydi..sanırım o ölmeyecek ama izzie ölecek herhalde:S
smryna yapma yaa lütfen izzie ölemez hem bak diziye küçük bir kız katılıyomuş büyük ihtimal de izzienin kızıymış izzie ölecek olsa niye o kızı katsınlar dimi ama :bilmim
kendimi mi kandırıyorum ne ?:img-sorry
**ER_Mania** 18-02-07, 11:31 bir sonraki bölümü adı miracle ile ilgili bişeydi..sanırım o ölmeyecek ama izzie ölecek herhalde:S
"Some Kind Of Miracle" bölümün adı. Izzie'nin ölmesi için bir neden yok bence ortada.
Bu arada 17. bölümün promosunu youtube'da bulabilirsiniz. Ne olacağına dair hiçbir fikrim yok, durum umutsuz gibi gözüküyor. Mucize bekliorum.:sad53:
masal_perisi 18-02-07, 12:16 yelda haklısın resimler çok kötü.. umarım ölmez bunu en çok senin için istiyorum canım senin meridith olan sevgini hepimiz biliyoruz..inan onun denize düştüğünü duyunca ilk sen aklıma geldin..:icon_cry:
bu arada bu senariste çok pis dalıcam haa önce denny sonra mer:img-tomat ..olucak işmi:img-beee:
Şeymacım çok sağ ol canım....Evet Sen nasıl Izzie seviyorsan ebn de meredith'i seviyorum...Gerçi o dizide kim ölse üzülürüm..O dizide ki herkesi çok seviyorum...İnanrırım canım ızzie ile ilgili bir durumda da benim aklıma sen gelrisin
Merhaba Dizinin adi Grey's Anatomy olmasinin nedeni hastahanenin adi Seatle Grey's.Yani meredithle ilgisi yok.Olcegini sanmam.Ama o dizide sevmedigim tek kisi o.
yok hastanenin adı Seattle Grace Hospital okunuşları aynı ama dizinin adı Meredith'in soyadıyla alakalı. o isim de Henry Gray'in yazdığı Gray's Anatomy adında bir tıp kitabı var ondan esinlenilmiş olabilir sadece.
greysanatomyfan 18-02-07, 17:54 yok hastanenin adı Seattle Grace Hospital okunuşları aynı ama dizinin adı Meredith'in soyadıyla alakalı. o isim de Henry Gray'in yazdığı Gray's Anatomy adında bir tıp kitabı var ondan esinlenilmiş olabilir sadece.
bende simdi soyleyecektim ama seninkini gorunce bisey dememe gerek kalmadi sadece su nokta var dizinin adi gercektende gray's anatomy den esinlenme. bunu aciklamislardi zamaninda. diziyi seyretmeden once bende grace hastanesinin adi zannediyodum. sonra diziyi izlemeye baslayinca basrol oyuncusunu meredith oldugunu ve dizinin adinin ondan alindigini gordum.
greysanatomyfan 18-02-07, 18:03 bu arada olen kisinin meredith olmasinin sebebi merediht' in karakterini degistirmeyi dusunuyorlarmis. son haftalarda fazla huysuz surekli sorun yaratan ozelliklede son bolumda hic mutlu sonrara inanmayan bir tip sergiledigi icin ve meredith gibi karakteri oturmus bir insan bir anda degisemeyecegi icin bu olum olayi ayarlarnmis. meredith yasam ile olum arasinda kalicak tipik herhalde ben olmazsam noolur ben olunca ne oluyo insanlarin hayatin degerini biliyim hesabi biseyler ayarlanicak herhalde. ve meredith hayata geri dondugu zaman bambaska biri olarak donecek. olumle yasam arasindaki yolculugundada ona denny yol gosterek. bolece denny'i bir bolum daha gorme sansimiz olacak.
ayrica produktorler 11-12 yaslarinda bir kiz ariyorlarmis kanada da biri daha soylemisti kim unuttum ama izzy'nin kizi olma ihtimali cok yuksek onun. zaten ne zmn diziye dahil edecekler diye dusunuyordum.
ayrica burke ile george arasinda gerilim saniyorum tatliya baglanmis. burke ofke kontrol merkezine falan yatmis galiba. hersey sut liman dolayisyla diziden ayrilmiyor en azindan simdilik
yani baska kimse olmeyecek. cok sevilen ve olecek kisi meredith mis onu hepimiz gorduk. o yuzden baska kimse icin endiselenmemize gerek kalmadi.
merediht de 17 de hayata donecek o yuzden mutluyum. meredith hayrani oldugumdan degil ama sonucta dizinin demirbasi o, ayrica derek'in ve george'un hali hatta butun hastanenin hali cok kotu idi. o olurse dizi devam eder ama eski tadi olurmu ayri.
bütün bu bilgiler için çok teşekkür ederiz...demek ki ölüm olayı öyle abartılacak birşey değil...önce ölecek sonra dirilecek:) en çok da izzienin ölmemesine sevindim..sonuçta büyük bir eksiklik olurdu..bende düşüyordum acaba izzie nin kızını oyuna sokarlar mı die bu da gerçekleşiyor bakalım bölümler iyice hareketlenmeye başladı....bir an önce perşembe gelsin diye bekliyorum:)
bende simdi soyleyecektim ama seninkini gorunce bisey dememe gerek kalmadi sadece su nokta var dizinin adi gercektende gray's anatomy den esinlenme. bunu aciklamislardi zamaninda. diziyi seyretmeden once bende grace hastanesinin adi zannediyodum. sonra diziyi izlemeye baslayinca basrol oyuncusunu meredith oldugunu ve dizinin adinin ondan alindigini gordum.
hmm demek açıklamışlar ben onu bilmiyordum kitabı bildiğim için olabilir diye düşünmüştüm öyleymiş zaten.bir de yeni birşey okudum Callie'nin büyük bir sırrı varmış sonraki bölümlerde ortaya çıkacakmış bu.
greysanatomyfan 18-02-07, 20:36 hmm demek açıklamışlar ben onu bilmiyordum kitabı bildiğim için olabilir diye düşünmüştüm öyleymiş zaten.bir de yeni birşey okudum Callie'nin büyük bir sırrı varmış sonraki bölümlerde ortaya çıkacakmış bu.
ya zaten herkese dert oldu callie ile george nin iliskisi. cok yakisiyolar demiyuorum. hatta hic yakismiyolar. callie ablasi gibi duruyor george'un ama yani kiz deli gibi asik. acaip deger veriyor, babasi zamaninda o vardi, meredith bunaliminda o vardi, takti izzy kiza, surekli ugrasiyo, bide bu bolum hayatinin en buyuk hatasini yaptin evlenerek dedi. bakalim simdi ne sirri cikartipta onlarin iliskisini bozacaklar merak ediyorum.
Shonda Rhimes herhangi bir çifti 2-3 bölümden fazla mutlu etmemekte kararlı zaten George - Callie ikilisi de bundan nasibini alıyor :)
greysanatomyfan 18-02-07, 21:05 Shonda Rhimes herhangi bir çifti 2-3 bölümden fazla mutlu etmemekte kararlı zaten George - Callie ikilisi de bundan nasibini alıyor :)
galibaa:) bu ne yaa
herhalde en istikrarli iliskisi olan burke christina cifti. ii kotu gidiyo iliskileri en kotu hali bu sezon olmustu ondada birbirlerine kus kaldilar ama asla ayrilmadilar. en zavallilarda derek ve meredith cifti oldu. sonrada callie ve george. bazen diyorum iiki denny i oldurduler. yoksa onlarinda iliskisi 3 gunde biterdi sonra yine baslardi sonra yine biterdi.
hafif pembe dizi boyutuna getiriyolar bazen ama UMRUMDA DEGIL. sonucta zevkle seyredip her cuma yi iple cekiyorum. en gec 6 saat farkla direk seyrediyorum o bile yetmiyo.
evet heralde Denny ölmese iyileşip hastaneden çıksa Izzie ile evlenene kadar tekrar tekrar ayrılıp barışırlardı. gerçekten bazen işin dozunu kaçırıyorlar beni rahatsız ediyor öyle olduğu zaman ama ne yapalım bu son bölümler gibi bölümleri verdiklerinde de unutuyorum öncekileri :),en istikrarlıları Burke ve Cristina, Derek ve Meredith'in en zavallı çift olması zaten normal dizi daha çok onların üzerine kurulu en göz önündeki çift olarak olabildiği kadar süründürülmeleri lazım :)
bence sebep şu eger ilşkilere agırlık vermezlerse ii ya da kötü o zaman sırf hasta ile doktor arasında gider geliriz...evt haklısın 3 bölümden fazla ii duramıyorlar ama vardır bir bildigi diyelim geçelim gidelim:).. bu arada imza olarak kullanamıyorum ben:( boyutu büyük diyor nasıl yapıcam
greysanatomyfan 19-02-07, 09:55 evet heralde Denny ölmese iyileşip hastaneden çıksa Izzie ile evlenene kadar tekrar tekrar ayrılıp barışırlardı. gerçekten bazen işin dozunu kaçırıyorlar beni rahatsız ediyor öyle olduğu zaman ama ne yapalım bu son bölümler gibi bölümleri verdiklerinde de unutuyorum öncekileri :),en istikrarlıları Burke ve Cristina, Derek ve Meredith'in en zavallı çift olması zaten normal dizi daha çok onların üzerine kurulu en göz önündeki çift olarak olabildiği kadar süründürülmeleri lazım :)
bu sezon cidden bomba bölümleri oldu. george'un babasının olayı, bu sezonun en iisi derken bu bölüm olaya son noktayı koydu. hayretler içinde şok geçirerek ve gözlerim dolarak izledim ki bu bi kere daha denny nin öldüğü bölümde olmuştu.
ayrıca şahsım adına biraz meredith in toparlanması ii olur. öldüreceklerse öldürsünler bunun için. zaten fazlasıyla kötümser obsesif bi karakterdi, bide annesinin olayı eklendi, biraz mutlu olacaksa yine eski haline döndü. en azındna adama dönerde biraz olsun iyimser bişey olur. hani derek ile bu sezonda ilişkilerine başladıkları zaman gibi. oda kısa sürmüştü zaten hastaneye gelir gelmez george'un babasının durumunu öğrenmişti.
şu izzy ile mark ne zmn başlayacaklar onuda merak ediyorum. kesin aralarında birşey olacak, mark'ın tutumlarından belli ama ne zaman ne boyutta olucak onu merak ediyorum.
Arkadaslar verdiginiz bilgi icin sagolun.Belki olup dirildikten sonra bu kizi secmeye baslarim.Ama bilmiyorum normalde oyuncu olarakta itici geliyor.
Neyse harika bir dizi ve bende crs gunlerini bekliyorum.
bu sezon cidden bomba bölümleri oldu. george'un babasının olayı, bu sezonun en iisi derken bu bölüm olaya son noktayı koydu. hayretler içinde şok geçirerek ve gözlerim dolarak izledim ki bu bi kere daha denny nin öldüğü bölümde olmuştu.
ayrıca şahsım adına biraz meredith in toparlanması ii olur. öldüreceklerse öldürsünler bunun için. zaten fazlasıyla kötümser obsesif bi karakterdi, bide annesinin olayı eklendi, biraz mutlu olacaksa yine eski haline döndü. en azındna adama dönerde biraz olsun iyimser bişey olur. hani derek ile bu sezonda ilişkilerine başladıkları zaman gibi. oda kısa sürmüştü zaten hastaneye gelir gelmez george'un babasının durumunu öğrenmişti.
şu izzy ile mark ne zmn başlayacaklar onuda merak ediyorum. kesin aralarında birşey olacak, mark'ın tutumlarından belli ama ne zaman ne boyutta olucak onu merak ediyorum.
evt Meredith'in bright and shiny durumu baya kısa sürmüştü yine dark and twisty halinde döndü hatta depresifliğin dibine vurdu :)
Mark ve Izzie olayını da ilk ben söylemiştim heralde ne kadar doğru çıkacak bilmiyorum da o da olursa artık dizi iyice acayipleşmiş olur yani herkesi birbiriyle birleştirip ayırdılar sağolsunlar...
greysanatomyfan 20-02-07, 09:12 evt Meredith'in bright and shiny durumu baya kısa sürmüştü yine dark and twisty halinde döndü hatta depresifliğin dibine vurdu :)
Mark ve Izzie olayını da ilk ben söylemiştim heralde ne kadar doğru çıkacak bilmiyorum da o da olursa artık dizi iyice acayipleşmiş olur yani herkesi birbiriyle birleştirip ayırdılar sağolsunlar...
vallahi şahsım adina söylyim ben senden duymamıştım. izzy ve mark olayı tamamen içgüdümdü. herhangi biyerde geçen gün meredith olayını araştırana kadar hiç spoiler olarak görmemiştim. nerden kendi içgüdüm olduğunu söyleyim
birincisi bu dizi grey's anatomy- herkes herkesle en azından yatabilir.
ikincisi burda izzy steavens ve mark sloan dan bahsediyoruz. yani namı diğer animal ile manwhore
üçünücüsü mark kendini zorlayan ve reddeden kadınlardan hoşlanıyor. biraz chasing cars hesabı. addison 1 numara oldu bitti kadın reddettikçe daha çok peşinden koştu, meredith zaten mcdreamy diye sayıklıyordu. onunlada bayağı bi ilgilendi. meredith te allahtan hataya düşmedi ve onla yatmadı. son olarak izzy kahve olayında probation da olmasına rağmen ve her hareketi herkese batmasına rağmen mark'ın ağzının payını verdi. o gün dedim tamam mark'ın bir sonraki durağı izzy ama beklediğimden bayağı yavaş gelişti ve gelişiyor. son ameliyat sahnesindeki kızı taktir edişiyle bir kez daha hafızamda bu ihtimal canlandı ama nerdeeeeeeeeeeeeee. spoiler lara göre bişeyler olacakmış ama bu gidişle 4. sezonda belki bişeyler olur aralarında.herhalde bu kadar yavaş gitmesinin sebebide denny nin hatırasıdır herhalde diye düşünüyorum ama sonuçta COOOK yavaşlar.
ayrıca mer'in dark and twisty halini hiiiç çekemiyorum. hani eskiden sebebi vardı terkedilmişti aşk acısı çekiyodu falan filan. şimdi bahanesi ne YOK, rahat batıyo. tamam annesine üzülmüş olabilir, söylediklerinede üzülmüş olabilir ama annesinin nasıl bir kadın olduğunu biliyordu. o laflar bu kadar dark and twisty moduna dönmesine neden olmazdıki hele bide suda boğulmalara kadar.
Sorunlu bu kız sorunlu. ama yinede belkide fazla doğal, kusursuz olmayan haliyle bi nevi hoşuma gidiyor:img-pilot
vallahi şahsım adina söylyim ben senden duymamıştım. izzy ve mark olayı tamamen içgüdümdü. herhangi biyerde geçen gün meredith olayını araştırana kadar hiç spoiler olarak görmemiştim. nerden kendi içgüdüm olduğunu söyleyim
birincisi bu dizi grey's anatomy- herkes herkesle en azından yatabilir.
ikincisi burda izzy steavens ve mark sloan dan bahsediyoruz. yani namı diğer animal ile manwhore
üçünücüsü mark kendini zorlayan ve reddeden kadınlardan hoşlanıyor. biraz chasing cars hesabı. addison 1 numara oldu bitti kadın reddettikçe daha çok peşinden koştu, meredith zaten mcdreamy diye sayıklıyordu. onunlada bayağı bi ilgilendi. meredith te allahtan hataya düşmedi ve onla yatmadı. son olarak izzy kahve olayında probation da olmasına rağmen ve her hareketi herkese batmasına rağmen mark'ın ağzının payını verdi. o gün dedim tamam mark'ın bir sonraki durağı izzy ama beklediğimden bayağı yavaş gelişti ve gelişiyor. son ameliyat sahnesindeki kızı taktir edişiyle bir kez daha hafızamda bu ihtimal canlandı ama nerdeeeeeeeeeeeeee. spoiler lara göre bişeyler olacakmış ama bu gidişle 4. sezonda belki bişeyler olur aralarında.herhalde bu kadar yavaş gitmesinin sebebide denny nin hatırasıdır herhalde diye düşünüyorum ama sonuçta COOOK yavaşlar.
ayrıca mer'in dark and twisty halini hiiiç çekemiyorum. hani eskiden sebebi vardı terkedilmişti aşk acısı çekiyodu falan filan. şimdi bahanesi ne YOK, rahat batıyo. tamam annesine üzülmüş olabilir, söylediklerinede üzülmüş olabilir ama annesinin nasıl bir kadın olduğunu biliyordu. o laflar bu kadar dark and twisty moduna dönmesine neden olmazdıki hele bide suda boğulmalara kadar.
Sorunlu bu kız sorunlu. ama yinede belkide fazla doğal, kusursuz olmayan haliyle bi nevi hoşuma gidiyor:img-pilot
süper yazmıssın:) dizi kaç sezon sürecek bilmiyorum ama kesinlikle ii gidio evt bende meredith den baştan beri nefret edenlerdenim habire mi insan bunalımlı dolaşır ya:) addison ve dereki ayırdı adamı kaptı..hatta dikkat edin son bölümde mer.boguldu diye addison elinden gelen yardımı yaptı.kız buna rağmen sorunlu...tek favorim izzie ama sanırım denny yüzünden dediğin gibi yavaştan alıyorlar..ama önceden duydugumuz rivayetlerden dennyi görecegiz demiştik ve görecek kişiyi izzie olarak düşünmüştük yani izzie görürse üzülebilirdi ama hayatla ölüm arasında olan mer gördü..bakalım neler olucak
greysanatomyfan 20-02-07, 15:20 süper yazmıssın:) dizi kaç sezon sürecek bilmiyorum ama kesinlikle ii gidio evt bende meredith den baştan beri nefret edenlerdenim habire mi insan bunalımlı dolaşır ya:) addison ve dereki ayırdı adamı kaptı..hatta dikkat edin son bölümde mer.boguldu diye addison elinden gelen yardımı yaptı.kız buna rağmen sorunlu...tek favorim izzie ama sanırım denny yüzünden dediğin gibi yavaştan alıyorlar..ama önceden duydugumuz rivayetlerden dennyi görecegiz demiştik ve görecek kişiyi izzie olarak düşünmüştük yani izzie görürse üzülebilirdi ama hayatla ölüm arasında olan mer gördü..bakalım neler olucak
yok şimdi her ne kadar meredith fan'ı olduğum söylenmesede yiğidi öldür hakkını yeme. addison ile derek'in zaten bitmiş bir ilişkisi vardı (her 2 durumdada) birincide hata derek'te insan adam gibi söler evli olduğunu. 2.de de zaten derek sölemiş addison'a bu bi kaçamk diildi aşıktım ona diye,karısını hala affetmediğini söylemiş, üstüne üslük meredith onu unutabilmek için bütün barda karşısında çıkan erkeklerle yatmış, olmamış george'un kalbini kırmak pahasına onu dememiş, en son mcved. yani her 2 durumdada meredith onları ayırmadı. sadece ayrılmalarını hızlandırdı belki
PS: bu arada bende addison hayranıyım bunuda belirteyim. ve son bölümde bir kez daha hayran oldum.
ama dediğim gibi yiğidi öldür hakkını yeme. hiçbir zaman derek addison'a geri döndükten sonra onları ayırmak için plan yapmadı, derek'i tavlamaya çalışmadı. tam tersine derek onu geri kazamak için uğraştı.
|