Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar - Bölüm Yorumları/25

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11]

doktorcu-el
12-02-08, 13:39
fragmanı hiç beğenmedim el olmaması dışında çekici değil birbirine bakıyor herkes:D
cuma günü raytingleri çok düşürmez pazarteside çok iddialı yapımlar var diye istememiştik ama adam gibi bölü olunca ikinci bile olduk normaldede oranlarımız gayet iyiydi asi çok güçlü ama hergün çok güçlü olan yapım vardı ama forumdakiler çok zor durumda kalcak asiciler çok

neysee fragmana geri dönersem arslan jülideye ne demek istemiş anlamadım:S

sudemnaz
12-02-08, 13:42
malesef dünkü bölümü izleyemedim netten izlicem:(
günümü değiştiriliyor:(
yaa neden ki gayet güzel reyting alıyor cuma günü o saatte sürekli izlediğim bir şey yok ama o gün çok zor birgün...
inş. dizi için hayırlısı olur...
ela&levent:):good:

bur_ça[K]
12-02-08, 13:43
slm arkadaşlar.8.5 milyon ytl hala aklımda ya.zeynep önüne gelene onu söylüyodu.:img-hyste:img-hystebu hafta neden iki bölüm yaptılar acaba.haftaya cuma vermezler bence hiç bir şey anlamadım.
arslan bu sefer bir kadının peşinden koşuyo.bu günleride gördük.
s&z sahnelerini çok az gördük.ama ameliyat için hasta yakını suata teşekkür ediyodu.orada birbirlerine baktılar.bence bu bölümde diğer bölümler gibi güzeldi.o kadar çekim yapıyolar.haksızlık etmeyelim.
kaza ya da boğulma sahnesi yoktu.ve bu bölümde sarı çiyan ve mineyi görmedik.hayret:img-yes::img-yes:
çok özledim onları nerdeler desemde inanmayın...:img-hyste:img-hyste

sudemnaz
12-02-08, 13:53
dizinin gününün değiştirilmesi risk ama belki aldığı reytingden daha iyi reyting alır...
yeni bölüm fragmanında suat&zenan çokş ekrler...
jülide&arslan ikisini de çok seviyor ve yakıştırıyorum hadi hayırlısı...
ela&levent ne olacak???
artık evlensinler evliliklerini görelim...
zeynebim artık ne yapacak...
cevaplanması gereken bir sürü soru var...

nehirrrrr
12-02-08, 13:54
doktorların fragmanını dün izleyememiştim şimdi izledim
suat zenanın bol olduğu bir bölüm anlaşılan bu sevindirici
son sahnede bence yine bir ameliyatta önemli bir işi suat eli titrediği için zenana yaptırmıştır fikoda ameliyatı izleme odasından seyrettiğinden suatı uyarmıştır suatta ona gerekli bir açıklama yapmıştır yada kararı ben veririm tarzda birşey demişte olabilir gibime geliyor..
nehircim sana aynen katılıyorum günü hiç iyi olmadı ben ve benim gibi birçok asi ve doktorları izleyenler var,ayrıca o saatte çok tutan sıla,hatırla sevgili,sevgili dünürüm faland avar reytingler bence dahada düşer cuma günü ben o yüzden showa mail attım cevapta yetkili yerlere iletildi diye mail geldi bilmiyorum ne olucak..

evt ben de asiyi coks evıyorum ve sımdı bir secim yapmak zorundayım tabi ki ben doktorları secıcem asiyi malesef netten ızlcıcem ama cogu arkadas boyle dusunmuyo doktorlardan vazgecmeye hazırlarr yani bence cok cok yanlı bir güne alınmısss pazartesi onlar ıcın tam uygundu bence ya da pazar saat 8 e alsınalr bari o zmaan da dızı yok bıldıgım kadarıylaa ama bu gün cok yanlıs olmuss
yenı gragmanla ılgılı ne yorum yapsam acaba bi düşüneyimmm:icon_whis
yok bulamadımm valla ele alınır tek sey sz nın bakıslarını ızlecez galibaaa
acaba el allahım bi kere bile nasıl gostermezler yoksa fragmanın azizliğine mı ugruyoruzz acaba bölümde gösterırler mıı
yaa lülideyi bilee eladan zenandan daha cok gostermeye basladıalr yaa
sonradan geldı bas koseye kondu beeaa:img-pilot