Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar - Bölüm Yorumları/25
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
10
11
Edosh_EreN 30-01-08, 14:07 mine hanım şimdi piyasaya çıktı..suat hastaneden çıktıktan sonra minemi bakar suata acaba..yoksa zenan suatın evine gider kendimi bakar..tabi mine hanım izin verirse zaten ikide bir aralarına giriyor..zenan suatın evine gitsin..ona yemekler yapsın..gece yanında kalsın hatta birlikte yatsınlar ne güzel olur..
ii demissin zenan suata yemekler yapsın ama suatada yazık ya..adam zaten hasta,o zenan bol tuzlu çorbalarıyla bi kez dahamı hasta olsun?:P
yok minede nerde o kapasite mimarlık bitirmiş ama öyle şeyleri anlama kapasitesini geliştirememiş:img-yes:
gülbeyaz76 canım haklısın ama şöyle bişey var genelde mine gibi gelinler kaynana veya görümcelerden çekerler ama o zaman zenana yaptıkları yine aklına gelmez ben haklıydım der valla ama o kaynana gibi kaynana mine gibilere nasip olsun o zaman belkiii anlar..:icon_whis
aa bizim bölüm hocamız var oda bize çok çektiriyor sınavlarda falan çok zorluyo hatta hocaya bir kısmet arıyoduk belki bizi rahat bırakır diye düşünüyoruz acaba mineyi bizim hocamızla başgöz etsekmi biri mimar biri ziraatçi geçinip giderler:happy0064
alemsın valla:img-hyste
biri mimar biri ziraatcııı:img-hyste
suu lülideye de bulun o da arslanımdan uzak dursunn:img-hyste
ayrıca farkında mısınızz hasan sevdadan daha cok üzüldü zeynebee:img-in_lo
jülideyi niye sevmedin ki canım???:img-wink:
hasan sevda olayı da anlamadım ben zaten
nasıl bir beraberlikti
yani şimdi sevda bir daha gelmeyecek mi???
evde kalmış nolcak.onu alana acıyorum.:img-yes::img-yes: zenana bu bölümde bencil diyen diyene.öyle görünebilir ama zenan öyle değil.bunu hasan da anlayamadıysa bişey diyemiyorum yani.gelelim arslana bayağı bi vuruldu o kadına.kaçan kovalanır tezi bir kez daha doğrulanmış oldu.bütün kadınlar arslanın peşinden koştu.bu kez de o birinin peşinden koşuyo:img-yes::img-yes::img-yes: oyuncuların hepsi birbirinden şeker ya.bayılıyorum.acaba dizimiz bu sezon sonmu bilen var mı arkadaşlar?
valla canım ben önce kendimi zenanla suatı kurtarmaya çalışıp mineyle bizim hocayı başgöz etmek istiyorum ama arslan için birini bulabilirmiyim bilmiyorum ki ben bir araştırıyım merak etme:happy0064:happy0064senin içinde yaparız bişeyler
hasan zeyneple dost olarak çok şey paylaştı herzaman yanlarındaydı bence hasan sevdayı şimdi yeni yeni zeynep kendine geldikçe aramaya başlıcak ama ben sevda ve hasan arasında ilerde güzel bir aşk olabileceğini düşünüyorum..
ii demissin zenan suata yemekler yapsın ama suatada yazık ya..adam zaten hasta,o zenan bol tuzlu çorbalarıyla bi kez dahamı hasta olsun?:P
yok cnm..zenan yemek yapmayı öğreniyordu..zeynep ona öğretiyordu..
zenan kıyamaz suata tuzlu yemek yedirmez..güel güzel yemekler yapar..olmazsa sipariş verir..:happy0064
nasıl bir beraberlikti
hasan bence sırf gönül eğlendirmek için sevda ile beraber oluyordu..:img-blush
onlarınki aşk değildi zaten..sevda doktor koca arıyordu..hasanda zaman geçirecek birini..sevdanın gitmesi iyi oldu bence çok gereksiz bir karakterdi..:img-cool2
hasan bence sırf gönül eğlendirmek için sevda ile beraber oluyordu..:img-blush
onlarınki aşk değildi zaten..sevda doktor koca arıyordu..hasanda zaman geçirecek birini..sevdanın gitmesi iyi oldu bence çok gereksiz bir karakterdi..:img-cool2
ama bir kere de zeynepe ben onu seviyorum ama onun derdi koca bulmak demişti.
sonra sevdayla konuşmuşlardı ve sevda eski kocasını anlatmıştı.
ben zeyneple yaptığı konuşmadan sevdayı sevdiğini düşünmüştüm.
ama şimdi de elanın dediği ruh eşi meselesini onayladı.
yani burda sorun olan hasan bence
sevip sevmediğini bilmiyor.
ama zaten bilmiyorsa da sevmiyor demektir.
yani ben bu sevda hasan ilişkisini hiç anlamadım.
ama bir kere de zeynepe ben onu seviyorum ama onun derdi koca bulmak demişti.
sonra sevdayla konuşmuşlardı ve sevda eski kocasını anlatmıştı.
ben zeyneple yaptığı konuşmadan sevdayı sevdiğini düşünmüştüm.
ama şimdi de elanın dediği ruh eşi meselesini onayladı.
yani burda sorun olan hasan bence
sevip sevmediğini bilmiyor.
ama zaten bilmiyorsa da sevmiyor demektir.
yani ben bu sevda hasan ilişkisini hiç anlamadım.
hasan kendi içinde zaten bir sonuca varamamıştıki..sevda ile beraber olduğu zaman ilk başlarda sarhoşmuş zaten sevdiğini söylediğinde..daha sonrada sevdanın ısrarları vardı arkadaşlarına söylemes için..hasan söylemiyordu ilişkileri olduğunu bence seven insan bunu söylemekten çekinmezdi..
gerçekten sevseydi sevda istifa ettiği zaman arayayımmı diye kimseye sorma gereği duymazdı..
hasan kendi içinde zaten bir sonuca varamamıştıki..sevda ile beraber olduğu zaman ilk başlarda sarhoşmuş zaten sevdiğini söylediğinde..daha sonrada sevdanın ısrarları vardı arkadaşlarına söylemes için..hasan söylemiyordu ilişkileri olduğunu bence seven insan bunu söylemekten çekinmezdi..
gerçekten sevseydi sevda istifa ettiği zaman arayayımmı diye kimseye sorma gereği duymazdı..
gerçekten sevip sevmediğini bilemem ama
bence hasan birine sorma gerekliliği duydu
karakterler tanıtılırken
hasan:Tam bir anne kuzusudur. Görünüşü tamamen kişiliğini yansıtır. İnsana güven veren temiz yüzlü biridir. Bunun yanı sıra çok utangaçtır. Hemen yüzü kızarır. Özellikle kadınlar konusunda fazlasıyla utangaçtır. Şimdiye kadar hiç sevgilisi olmamıştır. Bu yüzden aşık olduğunda tüm dünya onun etrafında dönmeye başlar.
böyle denilmişti.
hasan ilk kez sevgilisi olduğu için eladan yardım aldı
çünkü elanın leventten önce bir birlikteliği vardı.
nasıl davranması gerektiğini biliyordu.
birde kadın gözüyle bakmak var
ela sevdayı daha iyi anlayabilir
hasanda böyl eolduğunu düşündüğü için
elaya sormuştur:img-wink:
gerçekten sevip sevmediğini bilemem ama
bence hasan birine sorma gerekliliği duydu
karakterler tanıtılırken
hasan:Tam bir anne kuzusudur. Görünüşü tamamen kişiliğini yansıtır. İnsana güven veren temiz yüzlü biridir. Bunun yanı sıra çok utangaçtır. Hemen yüzü kızarır. Özellikle kadınlar konusunda fazlasıyla utangaçtır. Şimdiye kadar hiç sevgilisi olmamıştır. Bu yüzden aşık olduğunda tüm dünya onun etrafında dönmeye başlar.
böyle denilmişti.
hasan ilk kez sevgilisi olduğu için eladan yardım aldı
çünkü elanın leventten önce bir birlikteliği vardı.
nasıl davranması gerektiğini biliyordu.
birde kadın gözüyle bakmak var
ela sevdayı daha iyi anlayabilir
hasanda böyl eolduğunu düşündüğü için
elaya sormuştur:img-wink:
evet ilk başlarda karaker tahlilleri yapılırken öyle denmişti ama sen de biliyorsunki ikinci sezonla birlikte karakterlerde büyük değişimler yaşandı..
ela güçlü..her zorluğun üstesnden gelen bir kızdı..bu sezonda herşeye ağlayan mızmız biri olup çıktı..
zenan doğulu zengin bir aşiretin kızıydı bu sezon aşiretten eser yoktu..
hasanda öyle utangaç ana kuzusu olarak tanıtıldı ama bu sezon..burağın yokluğunda onun yerini doldurmak için elinden geleni yaptı..zenan ve ela kaç defa onu evde kızla yakaladılar..yani o utabgaçlığından eser yoktu bu sezon..
tamam kabul ediyorum bir kızdan görüş alıyor olabilir ama seven insan kimseye sormadan arardı diyorum yinede..tabii bu benim görüşüm..
mistygirl (kusura bakma adını bilmiyorum)
kesinlikle sana katılıyorum eğer hasan gerçekten sevdayı sevmiş olsaydı.bırak birine sormayı sevdanın işten ayrıldığını duyduğu ilk anda sevdayı arardı.sevmek budur yani.
ayrıca sevda gittiği için hasan nerdeyse hiç üzüntü duymadı en azından yeterince gösterilmedi üzüntüsü.
bir zenanla tartışırken dile getirdi birde elaya anlatırken yoksa genel olarak bir üzüntüsü ve sarsıntısı yoktu.olduysa da ben görmedim.:good:
mistygirl (kusura bakma adını bilmiyorum)
kesinlikle sana katılıyorum eğer hasan gerçekten sevdayı sevmiş olsaydı.bırak birine sormayı sevdanın işten ayrıldığını duyduğu ilk anda sevdayı arardı.sevmek budur yani.
ayrıca sevda gittiği için hasan nerdeyse hiç üzüntü duymadı en azından yeterince gösterilmedi üzüntüsü.
bir zenanla tartışırken dile getirdi birde elaya anlatırken yoksa genel olarak bir üzüntüsü ve sarsıntısı yoktu.olduysa da ben görmedim.:good:
evet sana katılıyorum hasan da ne üzüntü ne de sarsıntı vardı
tam olarak gerçekten sevdayı sevmemiş belli
acaba ilerleyen bölümlerde belki zeyneple hasan arasında birşeyler olabilir
evet ilk başlarda karaker tahlilleri yapılırken öyle denmişti ama sen de biliyorsunki ikinci sezonla birlikte karakterlerde büyük değişimler yaşandı..
ela güçlü..her zorluğun üstesnden gelen bir kızdı..bu sezonda herşeye ağlayan mızmız biri olup çıktı..
zenan doğulu zengin bir aşiretin kızıydı bu sezon aşiretten eser yoktu..
hasanda öyle utangaç ana kuzusu olarak tanıtıldı ama bu sezon..burağın yokluğunda onun yerini doldurmak için elinden geleni yaptı..zenan ve ela kaç defa onu evde kızla yakaladılar..yani o utabgaçlığından eser yoktu bu sezon..
tamam kabul ediyorum bir kızdan görüş alıyor olabilir ama seven insan kimseye sormadan arardı diyorum yinede..tabii bu benim görüşüm..
bence hasanda bir değişiklik olmadı.
burağın yokluğunu doldurmaya çalıştınızı belirten bir bölüm yada replik hatırlamıyorum
kaç kere kızla yakaladılar ama
hatırlarsan zenan hasanı bastığında hasan evden çıkıp bir bara gitmişti ordaki barmenle konuşmasında:ana kuzusu olmadığımı kanıtlamak için yaptım ama başaramadım demişti.
bence seven insan bazen başkalarından yardım isteyebilir.(en doğruya ulaşmak için)
sonuç olarak buda benim fikrim
herkesin fikri farklıdır.
neyse uzatmayalım
fragman çıktı mı?
ela hala güçlü birileri demiş hepsi deişdi
sanmıyorm
zenan sevgilinden felan ağladı die
mesleiindeki sertliğini kaybetti die haldun beye ağlıyor
elanın yerinde olsa intihr ederdi herhalde
ela hala güçlü doğduğundan beri çekiyo kız
sürekli AĞLAMAK demek güçsüzlük anlamına gelmez
o zmn bnde zenana güçsüz diyeyim 2 bölümdür ağlıyo die
olamz yani böyle bişi
ağlıyo die güçsüz denmemeli...
hiçbir insan doğduuundan beri çekdiği acılara karsı sessiz kalamaz ...
insansa tabi
e insan olduuna göre bırakında tepkisini ağlayarak göstersin
yoksa kafayı yer... sağlığı iyice bozulur...
ağlamak rahatlamakdır
birtanemde öyle çıkarıyor işte
nasıl bir beraberlikti
lülideyi sevip sevmedıgımı söyleyemem su andaa
dedim yaa bazı seyler varrr
inanıp ınanamdıgımı benım de kestiremedıgımm
neyse bu konuyuu irdelemıcem su andaa yanı gelecek haftaya kadar yorum yapmıcam lülide hakkında
hasan sevda nasıl bır beraberlıktiii
tek gecelik olanalrda sevdanın dedıgı gıbı hasanın gecelerını renklendıren istediği anlarda yanında olan ıstemedıgındee aklına bıle gelmeyen bı beraberlıktı
valla canım ben önce kendimi zenanla suatı kurtarmaya çalışıp mineyle bizim hocayı başgöz etmek istiyorum ama arslan için birini bulabilirmiyim bilmiyorum ki ben bir araştırıyım merak etme:happy0064:happy0064senin içinde yaparız bişeyler
hasan zeyneple dost olarak çok şey paylaştı herzaman yanlarındaydı bence hasan sevdayı şimdi yeni yeni zeynep kendine geldikçe aramaya başlıcak ama ben sevda ve hasan arasında ilerde güzel bir aşk olabileceğini düşünüyorum..
şiimmdiiik yorumuna gelecek olursaakkk
sz tmm mıneye de buldunn
yalnız arslana da bırını bakarız flaann
yaniii eeee ona bulamzsın cunku ben burda duruyorumm:D:D
ben dusunmuyorum hasanla sevdayı artık sevda zaten farkındaysanız jenerıkte de yazmıyodu cıckmıs dızıden
bence zeyneple hasan bırlıkte olcaklar:img-yes:
arkadaşlar bu bölümde mine zenana suatı yataktan kaldırdın bencilsin felan diye miyavladı ya bence orası saçmaydı yani sonuçta felç olmadı ya sadece omzu sakatlandı ne kadar büyüttü hastalık hastası....
ayrıca ela çok sessizdi...yani sonuçta o kadar dedikodu vardı ve zenanda onunla ciddi konuştu bunun üstüne ayladan paket gelince bence acaba dedikodular gerçekmiydi diye düşünüp biraz sert davranması gerekirdi.
bu gün bayağı düşündüm bu bölümde bence ela paketi göremicek çağrı cihazına çağrı gelcek levent aççak içinde bir not bulunan hediyenin notunu atıcak sonra elaya göstericek ya da ela açıcak cıngar çıkıcak ela ve levent ayrılacak ela bol bol ağlıyacak :( :icon_sorr:sad53:
her şeye rağmen zenan ve suatın sahneleri manyaktı!!!!!!
ayy yerim ben onları :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
Coóok guzel bir Bolumdu.0zelikle ilk sahne!!
Zeyenpim ya cannmmm=(( birakin aci cekim ..
Elanin soyledileri cok guzeldi ; Sevdimiz biri aci cekiyor ve bizim elimizden
gelen hic birsey yok vs... arkadasliklari cook guzel..Zenanin zeynepi iceriye
sokmasi felan..cok guzeldi cok guzel anlatti..
!! Sevda hemsire gittine goreee Hasan-Zeynepin arasinda
birsey olcakkk bencee!!
ya o manyakk hasta napti resmen kendi ayani kestiii..
Buarada yeni doktorumuz var hosgelmisss..Bakalim o nasill
Maceralicekcek..gerci ilk macerasinii cekti bille=)
Suat ela sahnesi cok guzeldi Mine nasil yakaladi=))
yazdığın yorumu demin gördüm bence hasan ve zeynep'in dostlukları gerçekten büyük ve zeynep asla ömeri unutup yeni bir aşka başlamaz...
ve de suat ve elanın bir sahnesi var mıydı ben hatırlayamadım da!!!:good:
oncelıkle herkese mrb..ben eren..ıns dedığn gıbı bırsey olmaz..ben asla hasanla zeynebı bır arada gormek ıstemem..arkadas olmaları cok daha ıyı bence..hem omerı unutması taraftarı da deılım..:img-in_lo
son bölümde bişey dikkatimi çekti.paylaşmak istedim.zenan ve mine konuşurke neden hiç suatın babası konuşmadı yaa..bir anlam veremedim ben.yani mine yerine büyük olarak o konuşabirdi.belki mineden daha iyi cümleler kurabilirdi dimi arkadaşlar.bana katılırmısınıs bilmiorum ama ben böle düşünüorum.
umarım gelecek bölüm suat ve zenan için daha güsel olur...
ela ve levente gelince belki bir sürpris olur bize de paketin içinden beklediğimis gib bişi çıkmas...
break-us_35 30-01-08, 21:47 son bölümde bişey dikkatimi çekti.paylaşmak istedim.zenan ve mine konuşurke neden hiç suatın babası konuşmadı yaa..bir anlam veremedim ben.yani mine yerine büyük olarak o konuşabirdi.belki mineden daha iyi cümleler kurabilirdi dimi arkadaşlar.bana katılırmısınıs bilmiorum ama ben böle düşünüorum.
umarım gelecek bölüm suat ve zenan için daha güsel olur...
ela ve levente gelince belki bir sürpris olur bize de paketin içinden beklediğimis gib bişi çıkmas...
Mine rezil kadının önde gideni
Zenanı beğenmiyor onu kim beğensin..aptal kadın..evde kalmış kız kurusu :hıh
Babası sus pus oturdu ya, adama şaştım doğrusu, hiç bir şey demedi, hep mine hep mine..aaa yeter ama dedim..
Mineye anlam veremiyorum, yahu sanane..sen kim oluyorsunda karışıyorsun..
Suat keşke biraz daha sustursaydı mineyi..zenanım çok utandı ya, hasanın son yerde onu kandırması ayrı bir olay tabi..
inş. canım, s-z sahneleri minesiz ve güzel olur...Zaten Suatın el durumu malum... üff :icon_sorr
ii akşamlar arkadaşlar...
ben bişi duymuştum duyduğuma göre suat bu durumu baya saklayacakmış...ameliyatlara zenanla girecekmiş ve zenana yaptıracakmış...ama zenan artık söylemeliyiz fln diycekmiş....
doğru mu bilmiyorum acaba böyle bişi var mı???
özge_letyy 30-01-08, 23:47 ii akşamlar arkadaşlar...
ben bişi duymuştum duyduğuma göre suat bu durumu baya saklayacakmış...ameliyatlara zenanla girecekmiş ve zenana yaptıracakmış...ama zenan artık söylemeliyiz fln diycekmiş....
doğru mu bilmiyorum acaba böyle bişi var mı???
Evet canım doğru
Yani GA'ya göre giderse bu şekilde olacak
Zenan,Suat'la birlikte ameliyatlara girip,büyük ölçüde her şeyi o yapacak,ama bir süre sonra bu dikkat çekecek,sonuçta Zenan şu an yalnızca asistan..suat kendi söyleyecek sonradan.Tabi bunların hepsi varsayım,GA'ya paralel giderse böyle olacaktır.
panikle-me 31-01-08, 03:20 Evet canım doğru
Yani GA'ya göre giderse bu şekilde olacak
Zenan,Suat'la birlikte ameliyatlara girip,büyük ölçüde her şeyi o yapacak,ama bir süre sonra bu dikkat çekecek,sonuçta Zenan şu an yalnızca asistan..suat kendi söyleyecek sonradan.Tabi bunların hepsi varsayım,GA'ya paralel giderse böyle olacaktır.
özgecim baksana varsayımdan öte artık bunlar
ga ya paralel gidersesi kalmadı resmen artık aynı.. ve bu çok sıkıcı olmaya başladı bence.. bile bile birşeyleri izlemek.. hani tüyo falan derdikde bu kadarda bilmek.. insanı korkutuyor.. o dizi doktorların temeli olabilir..ama azcık yaratıcı olsunlar ya senaristlik yada dizi yürütme işi.. sonda isminin çıkması ile olmuyor ki..madem isimleri senarist bunu göstersinler.. ya bizde Gadan birebir çeviririz. ama bu artık sıkıcı !! ya replikleri bile tutturur olduk.. hani Gadan esinlenme diyorduk ama iyice sahne çalmak oldu ya.. :img-cool2
acaba kendileri yazınca saçmalayacaklarından mı korkuyorlar da bu kdr çalar oldularr:D:D
ga ya paralel gidersesi kalmadı resmen artık aynı.. ve bu çok sıkıcı olmaya başladı bence.. bile bile birşeyleri izlemek.. hani tüyo falan derdikde bu kadarda bilmek.. insanı korkutuyor.. o dizi doktorların temeli olabilir..ama azcık yaratıcı olsunlar ya senaristlik yada dizi yürütme işi.. sonda isminin çıkması ile olmuyor ki..madem isimleri senarist bunu göstersinler.. ya bizde Gadan birebir çeviririz. ama bu artık sıkıcı !! ya replikleri bile tutturur olduk.. hani Gadan esinlenme diyorduk ama iyice sahne çalmak oldu ya.. :img-cool2
acaba kendileri yazınca saçmalayacaklarından mı korkuyorlar da bu kdr çalar oldularr:D:D
Hayır anlamıyorum ki senarist blogunda niye adları var o zaman..Sevgili dgeo hocamız test çözmeyenlere çikolata aldırır bizde parasıyla değilmi mantığıyla çözmeyiz de:D..
İş buna döndü artık..Telif haklarını aldık..Parasını verdik ya..Oyuncularımızın kıyafetlerini bile greysle aynı seçiyoruz..
Ama artık bunun tadı kaçtı..Gülüp konuştuğumuz zamanlardaki gibi değilde insanı sıkan tatsız bir hal aldı..
Ne diyelim..Allah akıl fikir versin..Hı bu verilmiş haliyse takdire şayan..Ötesi yok:D..
panikle-me 31-01-08, 03:39 Hayır anlamıyorum ki senarist blogunda niye adları var o zaman..Sevgili dgeo hocamız test çözmeyenlere çikolata aldırır bizde parasıyla değilmi mantığıyla çözmeyiz de:D..
İş buna döndü artık..Telif haklarını aldık..Parasını verdik ya..Oyuncularımızın kıyafetlerini bile greysle aynı seçiyoruz..
Ama artık bunun tadı kaçtı..Gülüp konuştuğumuz zamanlardaki gibi değilde insanı sıkan tatsız bir hal aldı..
Ne diyelim..Allah akıl fikir versin..Hı bu verilmiş haliyse takdire şayan..Ötesi yok:D..
bile bile izliyoruz .. sadece merak ediyorum bu sefer kendileri yazmış mı diye.. yoksa neredeyse çoğu sahneyi tutturuyorlar
replikler değil artık sahneler.. hatta dediğin gibi kıyafet seçimleri GAya bağlı oldu
bunun sonu ne acaba.. Gadan telif almaları bazı sahneleri almaları bazı kelimeleri seçmeleri normal.. ama bu kadarı benim gözümde hırsızlık.. o senaristlerin emeğinide çalmak.. o zaman sonra bizim senaristlerimiz neden yazıyor ki.. bizzat GA orjinal senaristlerinin adı yazsın sonrada tercüman diye hande ve ebru hanımı yazabilirler..
daha gerçekci olur :d
Özdem dediklerine katılıyorum, artık herşey paralel gidiyor, işin bir heyecanı kalmadı. GA da ne oluyorsa biz onu bekler hale geldik. Bu sıkıcı oluyor, ne olacağını bilerek izlemek... Eskiden tüyo gelsin derdik, bir kaç cümle bile olsa öğrenmek isterdik. Şimdi böyle adeta neler olacağını bilirönceden bilir gibi izlemek, heycan vermiyor. Bir çok şey aynı olmaya başladı... Kendileri yazsınlar, azıcık faaliyet diyoruz...
Yine de herşeye rağmen, daima Doktorlar diyorum...:img-cool2
Özdem dediklerine katılıyorum, artık herşey paralel gidiyor, işin bir heyecanı kalmadı. GA da ne oluyorsa biz onu bekler hale geldik. Bu sıkıcı oluyor, ne olacağını bilerek izlemek... Eskiden tüyo gelsin derdik, bir kaç cümle bile olsa öğrenmek isterdik. Şimdi böyle adeta neler olacağını bilirönceden bilir gibi izlemek, heycan vermiyor. Bir çok şey aynı olmaya başladı... Kendileri yazsınlar, azıcık faaliyet diyoruz...
Yine de herşeye rağmen, daima Doktorlar diyorum...:img-cool2
bu görüşe bende katılıyorum greysde bildimiz gibi İzzie(kader) kablo kesiyordu
sonra asistanlar odaya gelince İzzie yine gece elbisesiyle yanında yatıyordu ve christina(zenan) "İzzie" diyodu.bizimkinde bu bile aynı...
artık hiç bir şeyin tadi kalmadı yaa
ama tabiki sonuna kadar DOKTORLAR
eğer hep greysle aynı giderse orada bi bölümde meredith(ela) denize düşüyodu levent(greysdeki adını hatırlayamadım)onu bi çıkarıodu ki yüzü gözü bembeyaz!...
ben açıkcası(hep aynı giderse) o bölümü merakla belkiyorum bye
sonra asistanlar odaya gelince İzzie yine gece elbisesiyle yanında yatıyordu ve christina(zenan) "İzzie" diyodu.bizimkinde bu bile aynı...
eğer hep greysle aynı giderse orada bi bölümde meredith(ela) denize düşüyodu levent(greysdeki adını hatırlayamadım)onu bi çıkarıodu ki yüzü gözü bembeyaz!...
zeynepin ömer öldüğünde "elbisemi 3 kez değiştirdim"e kadar replikler bile bire bir aynı olunca ben de en cok o bogulma sahnesi olur mu, olursa nasıl olur diye düşünmüştüm.. olursa sezon finali olur heralde.. yoksa bayagı pahalıya gelir :)
bir de ne kadar aynı da olsa, bizimkindedaha fazla duygu var sanki :) bir de tabi kültür farkı var.. bazı seyleri bize uyarlamak gerekiyo.. zenanın suatla sarılırken mineye yakalanmasının ga'da nasıl oldugunu hatırlarsınız heralde :)
Herşey paralel gitmesine rağmen Sonuna Kadar Doktorlar. Ama haklısınız. Önceden bir kaç tüyo öğrenmek için neler yapardık. Şimdi ne olucağını bilerek izliyoruz. Çalışsalar ve farklı şeyler üretseler daha iyi olur. Canım Levent'in greysteki adı yanlış hatırlamıyosam derek'ti.
zeynepin ömer öldüğünde "elbisemi 3 kez değiştirdim"e kadar replikler bile bire bir aynı olunca ben de en cok o bogulma sahnesi olur mu, olursa nasıl olur diye düşünmüştüm.. olursa sezon finali olur heralde.. yoksa bayagı pahalıya gelir :)
bir de ne kadar aynı da olsa, bizimkindedaha fazla duygu var sanki :) bir de tabi kültür farkı var.. bazı seyleri bize uyarlamak gerekiyo.. zenanın suatla sarılırken mineye yakalanmasının ga'da nasıl oldugunu hatırlarsınız heralde :)
Dediklerine katılıyorum, arada muhakkak fark var, ama bazı sahneler, replikler de öyle birbirinin aynısı ki... Tüyo heyecanımız kalmadı resmen:icon_sorr
Ama şu da su götürmez bir gerçek ki, bizde duygusallık her zaman daha fazla... Daha etkileyici...:img-in_lo
Bu da bizim farkımız...:img-cool2:img-in_lo
break-us_35 31-01-08, 12:49 Açıkçası yazdığımız bu şeyler okunup takip edilsede ben pek bir icraat göremedim sayın senaristlerimizden...
Ga'yla paralel gitme konusuna ben hiç ısınmadım..Senarist dediğin yaratıcı olacak bir kere..
Yoksa elalemin dizisine benziyor diye alıp türkçeye çevirmek resmen adeletsizlik..fatih bey'in torpili tabi hande hanımı getirdi önümüze senarist diye koydu..Ebru hanımında o kadar işlevi var ama doğru düzgün bir şeyini göremedim..gerçekten replikleri baştan savma yazıyorlar, bir sürü mantık hatası dolu her bölüm..biraz düzelmeleri lazım, bölümleri içten yazmaları lazım, bizim gibi düşünmeleri lazım..ama yaptıkları işin ciddiyetinde değiller belliki..olsa bile bunu bize yeterince gösteremiyorlar...Biz derken " doktorlar izleyicisi " 'den bahsediyorum..çünkü önemli olan yazmak değil yazdığını izlettirebilmektir..
Tabii nerde hande hanımın akıllanacağı, işi gücü böyle kolay işlerle uğraşmak..nede olsa senaristlik çok kolay iş..al tercüme et yaz, koy oyuncuların önüne.. :img-cool2
Yaptığı işe çevirmenlikten başka bir söz bulamıyorum..
Açıkçası yazdığımız bu şeyler okunup takip edilsede ben pek bir icraat göremedim sayın senaristlerimizden...
Ga'yla paralel gitme konusuna ben hiç ısınmadım..Senarist dediğin yaratıcı olacak bir kere..
Yoksa elalemin dizisine benziyor diye alıp türkçeye çevirmek resmen adeletsizlik..fatih bey'in torpili tabi hande hanımı getirdi önümüze senarist diye koydu..Ebru hanımında o kadar işlevi var ama doğru düzgün bir şeyini göremedim..gerçekten replikleri baştan savma yazıyorlar, bir sürü mantık hatası dolu her bölüm..biraz düzelmeleri lazım, bölümleri içten yazmaları lazım, bizim gibi düşünmeleri lazım..ama yaptıkları işin ciddiyetinde değiller belliki..olsa bile bunu bize yeterince gösteremiyorlar...Biz derken " doktorlar izleyicisi " 'den bahsediyorum..çünkü önemli olan yazmak değil yazdığını izlettirebilmektir..
Tabii nerde hande hanımın akıllanacağı, işi gücü böyle kolay işlerle uğraşmak..nede olsa senaristlik çok kolay iş..al tercüme et yaz, koy oyuncuların önüne.. :img-cool2
Yaptığı işe çevirmenlikten başka bir söz bulamıyorum..
Evet alıp çevrmeni işini buradaki birçok insan yapabilir....İşin heyecanı senaristin olaylara katacağ değişiklik farklılık hayal gücü...Ama nasıl olsa düşünene düşünmüş diyip çevirmek daha kolay.....
ama ben şimdi olmasa bile yakında başka olaylar olacağına inanıyorum..Çünkü ne de olsa GA yı yakaladık ya da yakalıycaz...Onlar da bir sezon 20 bölümken biz de 40 dan fazla bu durumda ne de olsa yeni konular bulmak ihtiyacı doğacak....
Not: Hande hanım fatih aksoy'un değil Fatih Altaylı'nın eşi...Yani yapımcımızla bir alakası yok..
ga ile paralel gitme olayında beni en çok rahatsız eden zeynep in kıyafetiydi
bu paralel gitme durumunun abartısıydı yani...
nasıl yapmışlar acaba... işte canım şundan olacak ama yaratıcılığımızı da katalım pembe yerine siyah olsun. değil mi ebrucum ya süperiz valla... pembe değil siyah çok yaratıcıyız. senarist olunmaz doğulur hahahayt...
şu göl olayı da olmasın ya
o olay biraz gerçek dışıydıydı yani
hayaller, rüyalar...
şu bacagını testereyle kesen manyak adam psikolojimi bozdu benim :D hala aklımda ıyyk yaa..sonra noldu ona gösterdilermi bida?
şu bacagını testereyle kesen manyak adam psikolojimi bozdu benim :D hala aklımda ıyyk yaa..sonra noldu ona gösterdilermi bida?
bacağı kurtulamayacak duruma geldi
dolayısıyla kestiler
adam çok mutlu oldu...
bacağı kurtulamayacak duruma geldi
dolayısıyla kestiler
adam çok mutlu oldu...
içim bi tuhaf oldu yine.
ilkdefa öle bişi duydum.,tıp tarihinde gercekten varmıdır öyle bi olay..tesekkür ederim cevabın için ;)
panikle-me 31-01-08, 16:29 bilmiyorum gerek varmı dememe ama fatih altaylının teke tek programıda med yapımındı:D
neyse o konu bizi ilgilendirmez.. kimin nesi oldğu beni bağlamaz.. eğer bu işten para kazanıyorsa hakkını versin.. yeni sahneler değişik konular görmek istiyorum.. hasta hikayeleri çalmalarına bile razıyım ama diğer konulardaki bunca olayı bizim diziye geçirme:D
kopya çekiyorsunuz sayın senaristlerim :D biliniz sucu disiplin:D
bilmiyorum gerek varmı dememe ama fatih altaylının teke tek programıda med yapımındı:D
neyse o konu bizi ilgilendirmez.. kimin nesi oldğu beni bağlamaz.. eğer bu işten para kazanıyorsa hakkını versin.. yeni sahneler değişik konular görmek istiyorum.. hasta hikayeleri çalmalarına bile razıyım ama diğer konulardaki bunca olayı bizim diziye geçirme:D
kopya çekiyorsunuz sayın senaristlerim :D biliniz sucu disiplin:D
TekeTek'e laf yok:hıh
Ama greys özentiliğine var:D..
Özdem yazıyoruz konuşuyoruz da..
Umursansak o mavi sweet i bulabilmek için sevgili kostumorumuz bu denli uğraşır mıydı..
Ama lütfen efendim lütfen..Parasını verdik herşeyi yapabiliriz..
Artık greysi bilen arkadaşlar gelirler..Cuma günleri bizi katil eden o özetlerin ardından bölümü açıklayıcı bir yazı yazarlar:)
Napalım durum bu seviyeye geldi artık..
Özgenini haklı çıkmasını sevmiyorum:hıh(Özgem anladın deeemi:D)
Aman neyse battı balık yan gider..
Bölüme bakalım biz..
Fragman çıkmadı hala galiba..Bekleyelim görürüz bu akşam..
Arslan ve Jülide:D..
Hasan..Yada Zeynebin sonu gelmez matemi..
Sabra selamet..Bekliyoruz:)
grey`s in tüm bölümlerini izlemediğim için şanslıyım zannımca
ne olacağını pek bilmiyorum:S
yalnız forumlara bakdımda en çok tüyo gelen hatta tek tüyo gelen bizim forum
aslında tüyo denemez çünkürüm GA dan :):):)
e-l hakkındada birşeyler duydum
dha doğrusu yine GA dan
bir bğulma sahnesi
aslında olmasını istiyorum bn
ne biliim biirne birşey olursa
dha eü olur:P
panikle-me 31-01-08, 17:01 :img-cool2TekeTek'e laf yok:hıh
Umursansak o mavi sweet i bulabilmek için sevgili kostumorumuz bu denli uğraşır mıydı..
Artık greysi bilen arkadaşlar gelirler..Cuma günleri bizi katil eden o özetlerin ardından bölümü açıklayıcı bir yazı yazarlar:)
Bölüme bakalım biz..
sevgili Me(I)tem o programa attığım birlaf yoktu!
nasıl yorumluyorsunuz bilemem ama ben sadece bir ayrıntıyı belirtim..
hasta hikayelerinde bunları çalmalarını anlarım hatta isterim ama diğer doktorların hayatında bu kadarıda pes doğrusu..
hasta hikayelerini bulabileceklerini sanmıyorum:D ama çok güzel çift konuları bulabilirler..
aslında çalmalarınada birşey demek istemiyorum! istedikleri kadar çalabilirler ama sonunda neden hande veya ebru hanımın adı yazıyor ki bu haksızlık!
yaptıkları sey çevirmenlik.. bu sekilde uyarlayan yazsınlar..senaryoyada GA senaristini yazsınlar ve bence GA haklarını belirtsinler! bu dizi GA nın kopyasıdır bilmem ne bilmem ne vs vs diye.. yoksa ne kadar dizim de olsa bu bir hırsızlık bence! belirtsinler en azından!
break-us_35 31-01-08, 17:07 Evet alıp çevrmeni işini buradaki birçok insan yapabilir....İşin heyecanı senaristin olaylara katacağ değişiklik farklılık hayal gücü...Ama nasıl olsa düşünene düşünmüş diyip çevirmek daha kolay.....
ama ben şimdi olmasa bile yakında başka olaylar olacağına inanıyorum..Çünkü ne de olsa GA yı yakaladık ya da yakalıycaz...Onlar da bir sezon 20 bölümken biz de 40 dan fazla bu durumda ne de olsa yeni konular bulmak ihtiyacı doğacak....
Not: Hande hanım fatih aksoy'un değil Fatih Altaylı'nın eşi...Yani yapımcımızla bir alakası yok..
Dediğin doğru, belki Ga'ya göre gitmeyi bırakırlar..başka konu bulmaya ihtiyaç duyarlar..ama dizinin bu sezon bitmesi yüksek bir ihtimal, show tv baskı yapıyor ama oyuncular bu işe pek sıcak bakmıyor o yüzden Ga'yla paralel olucaz her zaman..Ha olmadık dyielim..Ga'da yaşanılan olaylar bizde olursa rahat bir 40 bölüm daha gider, hande çok güzel saçmaladığı için normaldir...
not: Canım hande torpille geldi , eşi olup olmaması önemli değil..bunun kanaatindeyim her zaman..zaten hepsi ondan ibaret
özge_letyy 31-01-08, 17:19 TekeTek'e laf yok:hıh
Bölüme bakalım biz..
Anladım canım:D
Nasıl çıktı ama dee mi:D
Benim de çok hoşuma gitmiyor bildiğim şeyleri izlemek ama yine de sıkılmıyorum
Evet eskisi gibi heyecan kalmadı ama sahneler repliklerine kadar aynı olsa bile bizdeki verilen duygu o kadar başka ki ben izlerken GA aklıma gelmiyor.
Özde'ye şu konuda katılıyorum.Evet sonda senarist olarak adlarının geçmesi haksızlık ama hangi uyarlama dizide geçiyor ki..Bilinen bir şey var ki bir çok dizi,yabancı versiyonlarından uyarlanıyor,Doktorlar en azından geç de olsa telifini alarak kabul etti,diğer dizilerde bu da yok.Ama yine de sonda bir şekilde belirtilebilir,sonuçta o insanların da verdiği bir emek var ortada.
Anladım canım:D
Nasıl çıktı ama dee mi:D
Benim de çok hoşuma gitmiyor bildiğim şeyleri izlemek ama yine de sıkılmıyorum
Evet eskisi gibi heyecan kalmadı ama sahneler repliklerine kadar aynı olsa bile bizdeki verilen duygu o kadar başka ki ben izlerken GA aklıma gelmiyor.
Özde'ye şu konuda katılıyorum.Evet sonda senarist olarak adlarının geçmesi haksızlık ama hangi uyarlama dizide geçiyor ki..Bilinen bir şey var ki bir çok dizi,yabancı versiyonlarından uyarlanıyor,Doktorlar en azından geç de olsa telifini alarak kabul etti,diğer dizilerde bu da yok.Ama yine de sonda bir şekilde belirtilebilir,sonuçta o insanların da verdiği bir emek var ortada.
sana katılıyorum doktorlar dizisindeki duygu bambaşka ben greys anatomininde bir kaç bölümünü izlemiştim repliklerin hepsi hemen hemen aynı değil G.A de biraz bel altı mı desem değişik kelimeler kullanıyorlar bu belkide kültür farklılığından kaynaklanıyor sonuçta bizim kültürümüz farklı amerikalıların kültürleri farklı bence bizim doktorlar dizisi daha ii ve daha seviyeli
sonuna kadar doktorlar diyorum bu kadar eleştiriyi haksız buluyorum
özge-melike 31-01-08, 18:13 Özde'ye, Özge'ye, Meltem'e, Duygu'ya, Güldeniz'e katılıyorum...
Artık hemen hemen herşey GA'yla aynı olmaya başladı...
Ve bu durum çok sıkıyo insanı...
Mesela geçen hafta bir arkadaş GA'da olanları yazmıştı buraya....
Orda da Suat cafeteryaya iniyo...
Mine niye kalktın gibilerinden bir şey diyo...
Suat'ta 'Bacaklarım açılsın dedim' diyo...
Yani aynısı bizde de oldu....
Daha buna benzer bir çok şey var...
Tamam olaylar aynı olsun ama replikler....
İnsan replikleri değiştirir...
Tamam bizde daha bi duygu katıyorlar ama...
Olsun yinede...
Replikler aynı olmamalı...:img-cool2
Tüyo ayrı bir şeydir, dizide neler olacağını bilmek apayrı bir şeydir....
İnsan neler olacağını bilince izlemenin bir keyfi kalmıyor...
Yani bizim Biricik Senaristlerimiz oturdukları yerden, hiç kafalarını çalıştırmadan para kazanıyorlar...
Asıl GA'nın senaristlerine teşekkür etmek lazım böyle bir dizi ortaya çıkardılar diye...
Yoksa bizimkiler hiç bir şey yapmıyor ki...
GA'yı izlemedim ama izleyen arkadaşlardan biliyorum....
Ve bence bu durum izleyenler için daha kötü...
Yine aynı şeyi izliyorlar sonuçta...
Sadece oyuncular farklı...
Valla birinin bu duruma bi dur demesi lazım...
Bizim Biricik Senaristlerimize kimseden laf gelmediği için alıştılar hep aynı replikleri yazıyolar...:img-cool2
Bu arada Hande Hanım Fatih Altaylı'nın eşimiymiş:img-blush
Ne kadar rezilim..Yeni öğreniyorum...
Aman bişi değiştirmez bu zaten...
Sevmiyorum onu...:img-cool2
Ne olacağını bilerek izlemek çok fazla eğlenceli olmasa gerek:img-cool2
Ki bende GA' yı çok fazla izlemedim, sadece 5 bölüm falan, o da yazın :D
Şimdi diyorum iyi ki izlememişim, ama o zaman da izlediğimde birçok repliğin aynı olduğunu görmüştüm, bu sorun değildi bana göre, ama şu an iş öyle bir çığırından çıktı ki...
Replikler... Olaylar... Herşey aynı olmaya başladı. Şimdi özet geldiği zamanda Greys'e göre yorumlar yapılacak... Aynı gitmeye başladı zaten...
Biraz daha yaratıcı olabilirler bence...:img-cool2
içim bi tuhaf oldu yine.
ilkdefa öle bişi duydum.,tıp tarihinde gercekten varmıdır öyle bi olay..tesekkür ederim cevabın için ;)
:img-yes: Canım maalesef öyle psikololojik sorunlu insanlar var. Benim kuzenimde cerrah. Onun çalıştığı hastaneyede kolunu kestirmek isteyen bir adam gelmiş. Koluyla mutlu değilmiş. Yani öyle söylemiş. O adam baya psikolojik tedavi görmüş.
Özde'ye, Özge'ye, Meltem'e, Duygu'ya, Güldeniz'e katılıyorum...
Artık hemen hemen herşey GA'yla aynı olmaya başladı...
Ve bu durum çok sıkıyo insanı...
Mesela geçen hafta bir arkadaş GA'da olanları yazmıştı buraya....
Orda da Suat cafeteryaya iniyo...
Mine niye kalktın gibilerinden bir şey diyo...
Suat'ta 'Bacaklarım açılsın dedim' diyo...
Yani aynısı bizde de oldu....
Daha buna benzer bir çok şey var...
Tamam olaylar aynı olsun ama replikler....
İnsan replikleri değiştirir...
Tamam bizde daha bi duygu katıyorlar ama...
Olsun yinede...
Replikler aynı olmamalı...:img-cool2
Tüyo ayrı bir şeydir, dizide neler olacağını bilmek apayrı bir şeydir....
İnsan neler olacağını bilince izlemenin bir keyfi kalmıyor...
Yani bizim Biricik Senaristlerimiz oturdukları yerden, hiç kafalarını çalıştırmadan para kazanıyorlar...
Asıl GA'nın senaristlerine teşekkür etmek lazım böyle bir dizi ortaya çıkardılar diye...
Yoksa bizimkiler hiç bir şey yapmıyor ki...
GA'yı izlemedim ama izleyen arkadaşlardan biliyorum....
Ve bence bu durum izleyenler için daha kötü...
Yine aynı şeyi izliyorlar sonuçta...
Sadece oyuncular farklı...
Valla birinin bu duruma bi dur demesi lazım...
Bizim Biricik Senaristlerimize kimseden laf gelmediği için alıştılar hep aynı replikleri yazıyolar...:img-cool2
Bu arada Hande Hanım Fatih Altaylı'nın eşimiymiş:img-blush
Ne kadar rezilim..Yeni öğreniyorum...
Aman bişi değiştirmez bu zaten...
Sevmiyorum onu...:img-cool2
evet aynen katılıorum izlemeyenler için bi problem olmuo ama izleyenler için acayip bişiy bi garip hissediosun özellikle zenan suat ilişkisi aynısı yani zamanlar farklı oluo bazen ben geçen sezon kışın izliodum grey s bi kaç bölüm doktorlardaki sahnelerin repliklerin aynısı olduunu görünce garipsedim bu kadar olur fln dio insan :D bencede olaylar aynı olmalı ama replikler deişmeli yoksa oyuncuların fiziksel hareketleri dışında kendilerindenbi katlıları yokmuş gibi taklit gibi hernekadar yasal bile olsa
slm arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti onu sorucam.zenanın sorumlu doktoru suat.elanın sorumlu doktoru levent.e zeynep ve hasanın sorumlu doktoru kim.çok merak ediyorum fikret hepsinden sorumlu zaten.:img-yes::img-yes::img-yes:
;5984269']slm arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti onu sorucam.zenanın sorumlu doktoru suat.elanın sorumlu doktoru levent.e zeynep ve hasanın sorumlu doktoru kim.çok merak ediyorum fikret hepsinden sorumlu zaten.:img-yes::img-yes::img-yes:
canım benim bilgime göre öyle sorumlu doktor diye bişe yok. hepsi her asistandan sorumlu. en çok da fikret tabii.
;5984269']slm arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti onu sorucam.zenanın sorumlu doktoru suat.elanın sorumlu doktoru levent.e zeynep ve hasanın sorumlu doktoru kim.çok merak ediyorum fikret hepsinden sorumlu zaten.:img-yes::img-yes::img-yes:
leventin eladan, suatın zenandan sorumlu olması gibi bişey söz konusu değil.zenanın hocası geldiğinde sorumlu cerrahın fikret olduğunu sölediler zaten.asistanlar fikretin yönetiminde fikret levent suat arslan ve haldunun asistanlığını yapıyorlar.
:img-yes: Canım maalesef öyle psikololojik sorunlu insanlar var. Benim kuzenimde cerrah. Onun çalıştığı hastaneyede kolunu kestirmek isteyen bir adam gelmiş. Koluyla mutlu değilmiş. Yani öyle söylemiş. O adam baya psikolojik tedavi görmüş.
tıp tarihinde belki de byle bir sürü olay vardır...yani insan psikolojisi çok farklı...mesala bnm ablam da tıp öğrencisi 4. sınıf tam bilmiyorum ama her dalın staj gibi bişeyini görüyolar...psikolojide de bi olayla karşılaşmış...adamın biri kendini tanrı sanıyomuş...doktora 'ben senin tanrınım seni ben yarattım yok etmesini bilirim nasıl konuşursun benle...'fln diyomuş...düşünsenize doktorlarda buna benzer bi olayı konu etseler...çok farklı olur bence.
frgamanı gordumm fragmanı gordummm:happy0064:happy0064
ortalarına dogru yetıstımm
sımdık en bastaa
hasanla zeynep boyle bir semsıyenın altındalar bi yere gidiyolar boyle donmusler evdekıelre bakıyolar sankı son kez bakıp bı yere gıdıyolarmıs gibi bi şemsiye altındaydılar:img-in_lo:img-in_lo
sonra elaa bi kibrit cakıyo ve leventle olan fotograflarını yakıyooo:icon_sorr
sonra suatla zenan amelıyattalar ve suat ellerını acmıs bagırarak ellerını gosterıyo zenana sankı bu elelrle mı yapcam amelıyatı der gbi
sonra leayla levent evdeler ela boyle uzgun yere bakıyo levent arkasında elaya bısey dıcek cesaret edemıyo
en sonunda elyala ayla hastane onundeler bıse konsuuyolar ela cekıp gıdıyoo ayla da sırıtarak arkasından bakıyo:icon_sorr
özge_letyy 01-02-08, 00:26 Fragman çıktı sonunda
İlk sahne son sahnenin devamı
Ela kızmış bir şekilde odadan çıkıyor
sonra Zenan,Suat'ın odasında Suat'la konuşurken Suat birden sinirleniyor elindeki şeyi tam anlayamadım onu fırlatıyor
Ela,Levent'le fotoğraflarını yakıyordu(basın özet resimleri)
Sonr Suat'la Zenan ameliyathanedeler
Muhtemelen çalışıyorlar
Suat yine sinirlenip bağırıyor ellerini göstererek
En sonda da Ayla vardı hastanenin önünde Ela'yla gösteriyorlar
frgamanı gordumm fragmanı gordummm:happy0064:happy0064
ortalarına dogru yetıstımm
sımdık en bastaa
hasanla zeynep boyle bir semsıyenın altındalar bi yere gidiyolar boyle donmusler evdekıelre bakıyolar sankı son kez bakıp bı yere gıdıyolarmıs gibi bi şemsiye altındaydılar:img-in_lo:img-in_lo
sonra elaa bi kibrit cakıyo ve leventle olan fotograflarını yakıyooo:icon_sorr
sonra suatla zenan amelıyattalar ve suat ellerını acmıs bagırarak ellerını gosterıyo zenana sankı bu elelrle mı yapcam amelıyatı der gbi
sonra leayla levent evdeler ela boyle uzgun yere bakıyo levent arkasında elaya bısey dıcek cesaret edemıyo
en sonunda elyala ayla hastane onundeler bıse konsuuyolar ela cekıp gıdıyoo ayla da sırıtarak arkasından bakıyo:icon_sorr
ay inanmıyorm kaçırdığımamı üzülym yoksa olanlara mı
ay ayla yine yaptı yapacağını yaa
zeynple hasan nereye gidiyo merak ettm?
suatta da çok üzüldüm yaaa
bu bölüm ne böle yaa:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
fragman çok kötüydü ya şok oldu nöbetteydim çıktı ama bende bittim yani
ela sinirli bi biçimde çıktı suat zenana gelince telefonunu masaya fırlattı zenan şok oldu
ela birlikte çekilmiş fotografalarını yaktı
levent eve gelmişti sanırım ela önünde levent arkada dokundu falan zeynep dışardaydı hasanla şemsiyenin altına girdiler kol kola gittiler arkalarındna biri baktı ama kim gstermediler yada o şokla hatırlmıorum
sonra suatla zenana ameliyathanedeler suat ellerini açmış bağırıo zenanda bakıo öle
sonra ela hastanene çıkış kapısında aylayla konuşuo gidio
ay inanmıyorm kaçırdığımamı üzülym yoksa olanlara mı
ay ayla yine yaptı yapacağını yaa
zeynple hasan nereye gidiyo merak ettm?
suatta da çok üzüldüm yaaa
bu bölüm ne böle yaa:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
evt bölüm sırf duygusaldı hic iyi romantık bir olay yoktuuu
zeyneple hasan nereye gıdıyolar bilmiyorumm ama cok üzgün görünüyolardı hasan zeynebi kucakalmıs boylee gidiyolardııı
suata ben de üzüldüm sormaa
özellıkle ela cok kotu aglıyo bu bolum yıne aglıcaz elayaaa reısmelrı yakrken
aylaya nasıl gıcık oldum o halde bıle eglenıyo yaa
hayır sımdı levent sana mı doncek analamdım kı cık cıkk bu kadar saf bi kız görmedım yaaa
evt bölüm sırf duygusaldı hic iyi romantık bir olay yoktuuu
zeyneple hasan nereye gıdıyolar bilmiyorumm ama cok üzgün görünüyolardı hasan zeynebi kucakalmıs boylee gidiyolardııı
suata ben de üzüldüm sormaa
özellıkle ela cok kotu aglıyo bu bolum yıne aglıcaz elayaaa reısmelrı yakrken
aylaya nasıl gıcık oldum o halde bıle eglenıyo yaa
hayır sımdı levent sana mı doncek analamdım kı cık cıkk bu kadar saf bi kız görmedım yaaa
aynen ya ayla yı öldürebilirim:fighting2
eth yanı onları ayırınca sana dönmick senı sevmıyo neden anlamıyoki
bence bu bölüm rahatlıkla izliceğimiz bölümler sadese arslanın bölümlerı olur
suatımı çok üzüldüm yaaa:icon_sorr
aynen ya ayla yı öldürebilirim:fighting2
eth yanı onları ayırınca sana dönmick senı sevmıyo neden anlamıyoki
bence bu bölüm rahatlıkla izliceğimiz bölümler sadese arslanın bölümlerı olur
suatımı çok üzüldüm yaaa:icon_sorr
ehh sizin için belki ama benım icin aslaa:D:D:D
aylayı zaten öldürecez yakındaa az kaldı sabrımız tasmak üzere elaa ıntıhar etmese bare oyle bı hali vardı boyle düşünceli düşünceliii
suattt ya bi süre yapamıcak cerrahlık heralde bu arada cok sıkıntı yasarlar zenanla tartısmalar olurrr ne bileyim:icon_sorr
ehh sizin için belki ama benım icin aslaa:D:D:D
aylayı zaten öldürecez yakındaa az kaldı sabrımız tasmak üzere elaa ıntıhar etmese bare oyle bı hali vardı boyle düşünceli düşünceliii
suattt ya bi süre yapamıcak cerrahlık heralde bu arada cok sıkıntı yasarlar zenanla tartısmalar olurrr ne bileyim:icon_sorr
elayı bılmıyorm ya leventı çok sevıyo ama ıntıhar a etmes yaa
suatla zenan bencede çok tartısıcaklar
zenan biranda suatın ıyılesmesını istiyo ama suatın bu konuda kendısının yapıcağımı bisey olmadığını anlamıyor
ama zenanda haklı bir yerde sevdiği adamı acı çekmesini istemıyor sonuç olrak ikiside haklı kendılerıne göre
sen yakıstırmadın ama ben jülideydi(sanırsam)arslanı yakıstırdım yaa
elayı bılmıyorm ya leventı çok sevıyo ama ıntıhar a etmes yaa
suatla zenan bencede çok tartısıcaklar
zenan biranda suatın ıyılesmesını istiyo ama suatın bu konuda kendısının yapıcağımı bisey olmadığını anlamıyor
ama zenanda haklı bir yerde sevdiği adamı acı çekmesini istemıyor sonuç olrak ikiside haklı kendılerıne göre
sen yakıstırmadın ama ben jülideydi(sanırsam)arslanı yakıstırdım yaa
yaa ela cok duygusal bı kızz dıyorum hep tek dalı leventtı onu da kaybettı su ankı ruh halıne gore yasaması ıcın bı seebbi bile yok yani öyle bile dusunebilirr
evet zenan bır an önce eski suat olsun istiyooo ama malesef bu ımkansız zaten o sahnede de suat baya zorlamıs kendını ama yapamamıs bellı sınırlenmıs en sonunda zenana patlamısss
benn mii ben kimseyi yaksıtıramam zatennn onun yanınaa bunu her zaman soyluyorummm:img-wink::img-wink:
ama ıstedııgm bi kişi vardı ki o da olmadı:icon_sorr
yaa ela cok duygusal bı kızz dıyorum hep tek dalı leventtı onu da kaybettı su ankı ruh halıne gore yasaması ıcın bı seebbi bile yok yani öyle bile dusunebilirr
evet zenan bır an önce eski suat olsun istiyooo ama malesef bu ımkansız zaten o sahnede de suat baya zorlamıs kendını ama yapamamıs bellı sınırlenmıs en sonunda zenana patlamısss
benn mii ben kimseyi yaksıtıramam zatennn onun yanınaa bunu her zaman soyluyorummm:img-wink::img-wink:
ama ıstedııgm bi kişi vardı ki o da olmadı:icon_sorr
haklısın cnm ela öle düsünebilir ama arkadasları yanındadır herzmn
aslında ben seyıde merak edıyorm zenanında bildiğini öğrenıcekmı eğer öğrenırse zenanlada arası açılır
aslında leventın tavrınıda merak edıyorm
evet zenan suatı eskısı gibi görmek istiyo ama dedeğin gibi imkansız
yanına yakıstırdığın kimdi?
haklısın cnm ela öle düsünebilir ama arkadasları yanındadır herzmn
aslında ben seyıde merak edıyorm zenanında bildiğini öğrenıcekmı eğer öğrenırse zenanlada arası açılır
aslında leventın tavrınıda merak edıyorm
evet zenan suatı eskısı gibi görmek istiyo ama dedeğin gibi imkansız
yanına yakıstırdığın kimdi?
evt arkadasları nasıl zeynebın yanında olduysalar elanın da yanında oalcaklardırrr
sımdı elayla levent küs oldukalrına gore 2 3 bölüm küs olsalar 2 3 bölüm sonra bogulma sahnesı gercekelscekk:happy0064
zenan hemen gorenemz sanmıyorum ya da ogrenırr bırlıkte saklarlar durumuu ga da oyleymıs galıba suat buutn amelıyatlarına zenanı alıyomuss
levent de cok uzgundu yaa cok pısmandı fragmanda ama tabii her sey ıcın gec artık ben leventın yerınde olsaydımm aylaya sımdıye kadar yasamadıgı bı ders verırdımm bızım levo ıyı nıyetıylee o aksamı aylaya yardım ettıı dovuldugu aksamı mükafatı boyle oldu ıstee
yanına yaksıtırdıgım mı
yani yüzünü bakıslarını cok begendıgım biri
sımdı soylemıyım ama yerı ve zmaanı gelınce soylıcem :img-wink::img-wink:
gene grey'sle paralel gidiyo sanırım.. suat orda telefon değil top fırlatıo.. o topu sıkarak elini güçlendirio.. ga'da burke o topu vurulduğu eli değil de diğer eliyle duvara atıp tutuodu.. crstina da onu dier elinle yapman gerekmio mu gibilerinden bişi diodu,onun üstüne burke de topu vurulduğu eline alıp bardağa isabet ettiriyodu(suatın evinde olur o olay hrlde, ga'da burke'ün evi çünkü).. o amelyathanede de burke çalışma yapıodu snra crstina gelip iyisin iyileştin fln diodu burke de patlıyodu hyr iileşmedi uzun süre tutamıorm fln diodu snra crstina peki bn damarı tutarsam yapabilr misin diodu burke de yapabilirim diodu.. ztn o saatten snra amelyatlara hep birlikte girmeye başlıyolar.. burke eli titremeye başlayınca crstinaya bakıodu, crstina da çok soru sordm biliorm ama bunu bn yapabilrmiyim vs bunun gibi şeyler fln diodu burke de tmm diodu işte.. crstina devam ediodu amelyata.. bi süre böyle gidiodu
evt arkadasları nasıl zeynebın yanında olduysalar elanın da yanında oalcaklardırrr
sımdı elayla levent küs oldukalrına gore 2 3 bölüm küs olsalar 2 3 bölüm sonra bogulma sahnesı gercekelscekk:happy0064
zenan hemen gorenemz sanmıyorum ya da ogrenırr bırlıkte saklarlar durumuu ga da oyleymıs galıba suat buutn amelıyatlarına zenanı alıyomuss
levent de cok uzgundu yaa cok pısmandı fragmanda ama tabii her sey ıcın gec artık ben leventın yerınde olsaydımm aylaya sımdıye kadar yasamadıgı bı ders verırdımm bızım levo ıyı nıyetıylee o aksamı aylaya yardım ettıı dovuldugu aksamı mükafatı boyle oldu ıstee
yanına yaksıtırdıgım mı
yani yüzünü bakıslarını cok begendıgım biri
sımdı soylemıyım ama yerı ve zmaanı gelınce soylıcem :img-wink::img-wink:
evet arkadasları mutlaka yanındadır elanın
boğulma sahnesi:img-haha:
evet bende greysten biliyorm zenanı alıyoo
evet ben olsam leventın yerınde yardım etmesdım
ama oda bir doktor sonucta
elayı 2-3 bölüm ağlıyarak görücez...
tmm cnm sna sölersn öğrenırız ama çok merak ettm onu söliym
özge_letyy 01-02-08, 01:17 gene grey'sle paralel gidiyo sanırım.. suat orda telefon değil top fırlatıo.. o topu sıkarak elini güçlendirio.. ga'da burke o topu vurulduğu eli değil de diğer eliyle duvara atıp tutuodu.. crstina da onu dier elinle yapman gerekmio mu gibilerinden bişi diodu,onun üstüne burke de topu vurulduğu eline alıp bardağa isabet ettiriyodu(suatın evinde olur o olay hrlde, ga'da burke'ün evi çünkü).. o amelyathanede de burke çalışma yapıodu snra crstina gelip iyisin iyileştin fln diodu burke de patlıyodu hyr iileşmedi uzun süre tutamıorm fln diodu snra crstina peki bn damarı tutarsam yapabilr misin diodu burke de yapabilirim diodu.. ztn o saatten snra amelyatlara hep birlikte girmeye başlıyolar.. burke eli titremeye başlayınca crstinaya bakıodu, crstina da çok soru sordm biliorm ama bunu bn yapabilrmiyim vs bunun gibi şeyler fln diodu burke de tmm diodu işte.. crstina devam ediodu amelyata.. bi süre böyle gidiodu
Suat da topu fırlatıyordu
Ama hastane odasındalar sanırım,ev değildi.
O ameliyathanedeki sahneyi ben de izlemiştim fragmanda görüldüğü kadarıyla aynı sahne olacak,Suat yapamadığı için sinirleniyor ama Zenan yardımcı olacak.
Yarın özet günü.Ebru'nun bölümü olduğuna göre özet de uzun olacaktır.Ne diyelim..Bekliyoruz.:icon_whis
tabi cnm hastane de olabilir.. ama bnce suatın evidir.. inş suatın evidir de zenan da orda kalır bi süre:img-in_l bence bi kaç ev sahnesi yaparlar artık.. daha crstinanın eve tavuklarla gelip, alıştırma olsun die onlarıı kesip dikme olayları fln var:icon_whis
tabi cnm hastane de olabilir.. ama bnce suatın evidir.. inş suatın evidir de zenan da orda kalır bi süre:img-in_l bence bi kaç ev sahnesi yaparlar artık.. daha crstinanın eve tavuklarla gelip, alıştırma olsun die onlarıı kesip dikme olayları fln var:icon_whis
ya bencede zenan orda kalsın ya
süper olur beklıyorz valla
ama mine gıcıklık yapar ve suata kendısı bakmak ister
ztn bu bölümdede zenana sürekli 'eski nisanlı'dedi ya
kesn yine bişey yapar:fighting2
özge_letyy 01-02-08, 01:30 tabi cnm hastane de olabilir.. ama bnce suatın evidir.. inş suatın evidir de zenan da orda kalır bi süre:img-in_l bence bi kaç ev sahnesi yaparlar artık.. daha crstinanın eve tavuklarla gelip, alıştırma olsun die onlarıı kesip dikme olayları fln var:icon_whis
İnşallah o sahneler olur,ben de çok istiyorum görmeyi.
hele o tavuk olayı:)
ev sahneleri yapmaları lazım ama bayadır da göstermiyorlar Suat'ın evini
bakalım ne olacak umarım dediğin gibi olur
evet arkadasları mutlaka yanındadır elanın
boğulma sahnesi:img-haha:
evet bende greysten biliyorm zenanı alıyoo
evet ben olsam leventın yerınde yardım etmesdım
ama oda bir doktor sonucta
elayı 2-3 bölüm ağlıyarak görücez...
tmm cnm sna sölersn öğrenırız ama çok merak ettm onu söliym
o bogulma sahnesı cok kotu olcak bı ömer zeynep sahnesı bı de elanın bogulma sahnesıı felaket olacakkk
bende o bogulma sahensının ga daki videosu var ısteyene öm atabılırım:img-wink:
ya doktorsa doktor yıne de yarıdm etmezdım al bak sımdı noldu her sey yerle birr
naparsın sımdı bu cadıyaa
soyleyın hadiii:hıh:hıh
bu arada evt ga ya gore gıdıyo her seyyy 2 3 bölüm sonrasını merak edıyorum o yuzden bı an once gelsın su sahneee:happy0064
GULBEYAZ76 01-02-08, 07:31 Fragmanı şimdi izledim.Suatın yattığı yer hastane değil kesinlikle bir ev kendi salonu olabilir.Beyaz koltuk takımı vardı sanırım onda burdaki en kirli şey benim heralde demişti ya Zenan.
Ameliyat sahneside kabusu falandır.Ameliyathane için karanlık bir ortam ayrıca S&Z dan başka kimse yok.:img-wink:Yoksa tavuğu mu ameliyat ediyorlar.:img-wink:
Fragmanı izledim ve çok kötü oldum...
Ela ve Levente üzüldüm..Ama Levent hakketti..Ama elaya yazık ya..
Zenan Suatta yine mi aglıyıcam ben yaa!Off offf..Çok güzle bi bölüm olucak gibime gleiyor.Bide hüzünlü:(O Ayla esin Elaya nsbet yapar:(
Fragmanı bende az önce gördüm.İiçim burjkuldu elayı öyle görünce .Bi,de arka fonda bengünün unut beni şarkısı çalıyodu.Bu sefefr sanırım ela öğrendi.Leventle olan fotoğraflarını yakıyodu sanırım.Suat bencede o top gibi bişey vardı elinde bardağa doğru fırlattı sanrırım evindeydi.Ameliyathanede böyle zenana ellerini gösteriyodu.Ve en son sahne ayla hanım zevten dört köşeydi.Elayla hastanennein giirşinde sanırım bişeyler konuşuyolardı ela gidiyo aylada pis pis sırıtıyodu.Çok kötüye benziyor bu bölüm özellikle ela levent açısından.
Unu beni unuttuğum gibi seni unut ki beni yanındakini aldatma....Offf offf:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
ayyy inanmıyorummmm
AYYYY İNANMİYORUMM!!!!!
fragman çıkmış ayy inanmıyorum off ya elamı da ağlatcaklar off yaaa!!!!
gıcık aylaaa!!!!
arkadaşlar bu fragmanda mineyi gören var mı?????
Edosh_EreN 01-02-08, 09:18 yok yok..çok şükür mine hanım bu bölüm yok..şahsen bnmde içim ferahladı :img-yes: geçen bölüm zenana baksam mine,suata baksam mine,nereye baksam,orda mine!bayağı bi sinirlenmiştim.bu bölüm biraz rahat edeceğiz...
Nihayet sonunda ortaya çıktı ela levent durumu:icon_whis
Bu durum yaşandığından bu yana ela levent favori çiftim olduğu halde bana yapmacık gelmişti özellikle elanın halleri:img-wink:
En azından elanın gerçeği ögrenmesi birazda olsa ilşkilerine renk katar:img-icecr
Keşke o sarı cadıyı elime verseler evire çevire benzetsem(yanlış anlamayın şiddet yanlısı değilim ama o kadın benim ruhumdaki canavarı uyandırıyor):icon_whis
İnşallah artık ayladan kurtuluruz o boya küpü suratını görmekten bıkmıştım sayesinde diziden sogudum :good:
Gestapoya hayranlığım hep aynı hiç değişmiyor bayılıyorum ben bu kadına ya:img-icecr
fragmanı şimdi izledim çok kötüydü ya
ela ağlıyodu öğrenmiş kesin bütün leventle ilgili herşeyi yakıyordu resimleri,hediyeleri vs..
zenanla suatta çok kötüydü suat eliyle ilgili çok zorluklar yaşıyor sanıırm zennada ona destek olmaya çalışıyor ama çok bir faydalı olamıyor zaten o durumda pekde faydalı olamaz sadece onun yanınd aolduğunu gösterir ve ona sevgisini verir o kadar tabi buda çok önemli ama böle iyi bir kalp damar cerrahının elini kullanamaması onun için çok kötü bir durum
bu bölüm anlıyacağımız bütün asistanlar ve doktorlar kötü zeynep desek oda zaten ne zaman eski haline döner belli değil
leventin işi çok zor olucaktır elaya kendini nasıl afettiricek hiç bilmiyorum
zenan ve suatımında işi zor inşallah eli en kısa sürede iyileşir yoksa neler olur hiç bilmiyorum..zenanın suata karşı baya bir sabır göstermesi gerekicek...
fırtına_leyla 01-02-08, 10:10 selam arkadaşlar fragman çıkmış özeti de okudum belliydi böyle olacağı ya ela ne kadar da üzgündü levent haketti yani nasıl da yaktı ela fotoğraflarını özette sormuş ya leventi affedecek mi yoksa merte mi yönelecek diye ben asla elanın merte yöneleceğini düşünmüyorum tabi şu an leventi affedebileceğini de düşünmüyorum leventin gerçekten aldatmadığı ortaya çıkınca affedebilir fragmanın sonunda o aylanın bakışını hiç beğenmedim elimde kalacak o kız yaa suatın hali de neydi öyle çok kötüydü hele de ameliyathanede ellerini gösterirken:sad53:
fragmanı seyretmedim..özeti şimdi gördüm..
suat evine çıkmış..demekki zenanla evinde konuşuyorlar..birde suatın sakladığı önemli bir sır var deniyor..zenan öğrenecekmi diye soruyor özette..bu sır ne olabilir acaba..
elinin çok daha kötü olduğumudur acaba..zenan suatın elinin gerçek durumunu öğrenince daha çok destek verir..hep yanında olur..
şimdi netten izLedim fragmanı..
yine duygusaL bi böLüm yaa :icon_sorr
Levent-eLa için işLe cok zor waLLa..
eLa cok üzgün resimLeri falan yakıodu..
s-z içinde kötü şeyler war :sad53:
suat cok sinirLiydi bardagı falan kırıo ewde...
sonra ameLiyathanede bağırarak eLLerini gösterio zenana :icon_sorr
yine ağLıcaz bu böLüm yhaa :icon_sorr
izLemeyenLere Link atabiLirim nette var fragman...
ELA VE LEVENT ARASINDA AYRILIK RÜZGARLARI ESİYOR...
Pes valla ela ile leventin ayrılacağına bu kadar sevineceğimi rüyamda görsem inanmazdım:icon_whis
Ayla’nın Levent’e bıraktığı paketi bulan Ela, uzun zamandır inanmamakta direndiği ihanet gerçeğiyle yüzleşiyor.
Zaten bildiğini bizde biliyorduk sonunda kabul etti bir an bunu da inkar edecek diye ödüm koptu malum elanın son zamanlarındaki durumu buna elverişli idi
Levent kadar Ayla’dan da kaçan Ela, sonunda Ayla’yla kozunu paylaşır.
En çok bu cümleye kızdım hayır ayladan kaçıyor ki hadidini bildirseya hayret zamanında bilgeden kaçıyordu şimdide ayladanmı hadi bilgeye bir nebze olsun anlıyorduk hamile zannediyordu ya ayla odamı hamile pes ya insan bu kadar sinmiş olur ben eladan bu bölüm beni şaşırtmasını ve aylaya hadidini bildirmesini istiyorum ama fragmanda ela değil sanki ayla haddini bildirmişe benziyor gerçi ayla yüzsüzün suratına tükürsen yarabbi şükür der yanılabilirim belkide ela haddini bildirir umutla bekliyorum:icon_sorr
Levent Ela tarafından affedilmek için büyük çaba sarfeder. Mert de yeniden Ela’nın etrafındadır. Ela Levent’i mi affedecek, yoksa Mert’e mi yönelecek?
İşte benim kendimi aylardır bunu için parçalıyorum gene meydana çıktı finans danışmanımız ne bitmek bilmeyen iki aymış gidemedi bir türlü şimdi elanın etrafında dolanmaya başlıyorsa ela duygusal kızdır hata yapıp merte dönebilir eger öyle bir şey olursa bu diziyi bir daha izlemem zaten:icon_sorr
Suat evine çıktığı halde psikolojisi iyi değildir. O’na yardım etmek için çırpınan Zenan Suat’ın kendine acımasına tahammül etmekte zorlanır. Ancak bilmediği şeyler vardır, Suat önemli bir şey saklamaktadır. Zenan bu sırrı öğrenecek mi?
Zenan bildiğimiz zenan böyle şeylere tahammül edemez :img-wink:
Zeynep hastaneye ve mesleğine dönmeye karar verir. Diğer yandan Fikret de başhekim Haldun’u Zeynep’in dönüşüne izin vermesi için ikna etmeye çalışır. Ancak Zeynep için dönmek, sandığı kadar kolay değildir. Zeynep dönmeyi başarabilecek mi?
Gestapo ne yapar eder onu hastaneye kabul ettirir çok seviyorum bu kadını ya :img-icecr
Beyin ölümü gerçekleştiği halde, karnındaki bebek için yaşatılan hastası için sık sık hastaneye gelen Jülide, Arslan’la yeniden karşılaşır. Yine beklenmedik ve tuhaf bir ortamda pişti olurlar.
Söz konusu aslansa hiç şaşırmam :good:
krmcm_kutsi 01-02-08, 10:47 ayyyyyy özet gelmişşş ama hiç hoş gelmemişş :hıh
offfff yaaaaa e-l arasında ayrılıkkk :icon_sorr:icon_sorr
özette sorulan soruya çok sinirlendimm
off yaa ne merte dönmesi yaaa ne merte dönmesiii
inş. öle bişi olmasss :icon_sorr:icon_sorr
yaaa merak ettiim suatın sırrınıı
ne olabilir ki zenandan bile sakladığıı ?? :icon_whis:icon_whis
demek bu bölümde bir tek arslan mutlu bulutların üzerinde
ama diğerlerii ...... :icon_sorr:icon_sorr
ayyy şimdi ben de izledimm fragmanıı
offffff :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
gerçekten çoook hüzünlü bi bölümm
yaa ela leventle olan fotoğraflarını yakıyooo :icon_sorr
acaba ela ayla cadısı ile ne konuşştuu :icon_whis
ela giderken arkasından nası da uyuz uyuz bakıyo duuu
aylayı napmalıı =>:icon_twis:icon_twistroesttroest:fighting2:fightin g2
Ayla’nın Levent’e bıraktığı paketi bulan Ela, uzun zamandır inanmamakta direndiği ihanet gerçeğiyle yüzleşiyor. Levent kadar Ayla’dan da kaçan Ela, sonunda Ayla’yla kozunu paylaşır.
yaa ogrenıyo sonundaaa aylayla ne kozu paylasılıyo kii bu kaıdna ne desen kar etmez bosu bosunaa konsuamnın anlamı yok ama "son söz" denılenden bi sey soylerdım yüzüne karsı gerci ondan utanma denen bişey yoktur anlar mı bilmemm
Levent Ela tarafından affedilmek için büyük çaba sarfeder. Mert de yeniden Ela’nın etrafındadır. Ela Levent’i mi affedecek, yoksa Mert’e mi yönelecek?
levent bi süre affedilmez söyle en az bi 3 4 bölüm ayrılık görürüzzz
mert mii ya bu mert dediği şeyi yapcak galibaa fırsat geldi ya malum kendisi fırsatcıdır hic kacırmazz:img-cool2
Suat evine çıktığı halde psikolojisi iyi değildir. O’na yardım etmek için çırpınan Zenan Suat’ın kendine acımasına tahammül etmekte zorlanır. Ancak bilmediği şeyler vardır, Suat önemli bir şey saklamaktadır. Zenan bu sırrı öğrenecek mi?
demek zenan da suatın evinde bi kez daha suatın evini görmü olcak ki bundan sonra da daha cok görcez o kesinn
o sır bence suatın elini kullanamaması ve zenana da bunu ogrenecekk ikisi birlikteee ugrasacaklarrr:img-yes:
Zeynep hastaneye ve mesleğine dönmeye karar verir. Diğer yandan Fikret de başhekim Haldun’u Zeynep’in dönüşüne izin vermesi için ikna etmeye çalışır. Ancak Zeynep için dönmek, sandığı kadar kolay değildir. Zeynep dönmeyi başarabilecek mi?
demek zeynep donmeye karar verıyoo ah be haldun kabul et ıstee kız yapmıs bir hataa sankı sen hıc asık olmadınn bi aşkın ıcın 40 yıllık karından bosancan bee:hıh:hıh acaba hasanla nereye gıdıyolar kii
Beyin ölümü gerçekleştiği halde, karnındaki bebek için yaşatılan hastası için sık sık hastaneye gelen Jülide, Arslan’la yeniden karşılaşır. Yine beklenmedik ve tuhaf bir ortamda pişti olurlar.
aaa bu hasta da cok oldu haaa
sıkılmaya basladımm benn
yine mi ya yine mii offf offfff
ne piştisi bee ne piştisii kesin bizim sümsükk takip etmıstırr onuuu karsılasmıslardır yınee
karsılasmasalar şaşarım zatennn:hıh:hıh
tut kızım cenenıı cık cıkk
harrykolik 01-02-08, 10:54 fragman....
ama o da özet gibi hiç iyi şeyler sunmuyo bize herkes üzgün herkes mutsuz
ne bu yaa...:sad53:
e-l ayrılığı zaten bekleniyodu ama suatın zenana bu kadar sert çıkmasını beklemiyodum ben ve zeynebin yanında gene hasan inş. ii bi bölüm izleriz ama elanın leventle olan resimlerini yaktığı sahne çok kötüydüü:icon_sorr
bende şimdi isledım yaaf
ela levonun odasından cıkıyo levo bişi demıyo
sonra ela levoyla olan resımlerı yakıyodu
suat elınde bişey vardı onu fırlatıyo masaya bardaga gelıyo sonra yere düşüyo zenan korkuyo
ayla cadısı elaya bişeyler diyodu
sonra hasan zeynepi alıp gıdıyodu gestapo da bakıyodu
bir de bi amelıyathaneden zenan suatla vardı suat bişeyler diyodu ellerını göstererek o sırada bengünün unut benı sarkısı caldıgı için hiç konusmayı duyamadık dogal olarak...:D:D:D:D:D
fragman....
ama o da özet gibi hiç iyi şeyler sunmuyo bize herkes üzgün herkes mutsuz
ne bu yaa...:sad53:
e-l ayrılığı zaten bekleniyodu ama suatın zenana bu kadar sert çıkmasını beklemiyodum ben ve zeynebin yanında gene hasan inş. ii bi bölüm izleriz ama elanın leventle olan resimlerini yaktığı sahne çok kötüydüü:icon_sorr
ben de az önce izledim hakikaten herkes üzgün mutsuz.. içim karardı fragmandan valla..
suat cok sert cıkmıs ya, genelde öyle cıkıslar zenandan gelir ama.. ne oldu da öyle oldu acaba.. zenana tepki gibiydi cunku.. zenanım nası ürktü..
sır da elini kullanamaması cıkmaz heralde, sonucta zenan zaten bilio, gecen bölüm hazır değilim söylemeyelim fln demişti suat zenana.. off su eli bi düzelsin ya..
ela da nihayet öğrenmiş, iyi oldu aslında, sonsuza dek saklyamazdı zaten..
fragmanın en sinir bozucu sahnesi de heralde son sahnede aylanın bakısı..
ben de demin izledim fragmanı tvden...ama internetten de izlenebiliyo izlemeyen arkadaşlar malum siteden izlesin bence....ya da izlemesin bu kadar kötü bi fragman olamaz...
***ela leventin odasından çıkıyo ve levent de peşinden ama hiçbişi demiyo...kötü oluyo sadece...fragman zaten böyle başlıyo ve unut beni çalıyo tüm fragman...
***sonra suat evde böyle uzanmış elinde bişi var ne tam olarak anlamadım...zenan da evde sonra suat elindekini masaya fırlatıyo bardak fln devriliyo zenan şaşırıyo,böyle zıplıyo yerinden,sonra bakıyo ancak...
***sonra zeynep'i gösteriyo kollarını kavuşturmuş bakıyo,baya üzgün
***gestepo bi şemsiyenin altında başını sallıyo,zeynep gestepoya bi garip bakıyo(ben bittim der gibi)sonra hasanla şemsiyenin altında yürüyüp gittiklerini gösteriyo
***ve en kötü sahne:icon_sorrela leventten resimlerini,hediyeleri fln yakıyo,ağlıyo...
***suat ameliyathanede ellerini göstere göstere bağırıyo zenana
***ela evde snrm levent arkasında elaya bakıyo
***ve en son ela baya üzgün hastanenin kapısının önünde aylaya bişi diyo yürüyo ayla cadısı da pis pis gülüyo...
krmcm_kutsi 01-02-08, 11:05 ben de az önce izledim hakikaten herkes üzgün mutsuz.. içim karardı fragmandan valla..
suat cok sert cıkmıs ya, genelde öyle cıkıslar zenandan gelir ama.. ne oldu da öyle oldu acaba.. zenana tepki gibiydi cunku.. zenanım nası ürktü..
sır da elini kullanamaması cıkmaz heralde, sonucta zenan zaten bilio, gecen bölüm hazır değilim söylemeyelim fln demişti suat zenana.. off su eli bi düzelsin ya..
ela da nihayet öğrenmiş, iyi oldu aslında, sonsuza dek saklyamazdı zaten..
fragmanın en sinir bozucu sahnesi de heralde son sahnede aylanın bakısı..
ewt cnmm haklısınn ben de en son sahnesine sinir oldummmm
:fighting2:fighting2 nası da sinir sinirr bakıyoduu
sanki büyük bi zafer kazandıı :hıh:hıh
çokk bekler oo sinirr :icon_twis:icon_twis:icon_twis
levent sankii eladan vazgeçe de :hıh:hıh
bende şimdi isledım yaaf
ela levonun odasından cıkıyo levo bişi demıyo
sonra ela levoyla olan resımlerı yakıyodu
suat elınde bişey vardı onu fırlatıyo masaya bardaga gelıyo sonra yere düşüyo zenan korkuyo
ayla cadısı elaya bişeyler diyodu
sonra hasan zeynepi alıp gıdıyodu gestapo da bakıyodu
bir de bi amelıyathaneden zenan suatla vardı suat bişeyler diyodu ellerını göstererek o sırada bengünün unut benı sarkısı caldıgı için hiç konusmayı duyamadık dogal olarak...:D:D:D:D:D
offfffffffffff dilocan offfffffffffff..
haberlere bak ne kadar kötü geçen bölümde sinyalleri verildi zaten..
foto yakmalar özette mertin etrafında dolaşması falan..:icon_sorr
ela demişti affetmem diye çok çok çok sinirlendiği gün gibi ortada bakalım nolcak şimdi:(:icon_sorr
aylayı var yaa!!ahh ahh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ama bence ela doğru yolu bulacak ya da hayat ona bulduracak..:)
zenan canım yazık ona da nedir bu karakterlerimizin çektiği..
suat ayrı üzülür..:icon_sorrzenan ayrı üzülür:icon_sorr
ikisi de belli etmemye çalışırlar birbirlerini üzmemek için..zor yaa zor..
ama ben inanıyorum ki onlar güçlüler ve bu engeli aşacaklar..
iyimserim biraz ama karakterlerine göre yorum yapıyorum..:img-yes:
büyük cadı 01-02-08, 11:08 bu kadar iç karartıcı bir fragman görülmemiştir heralde herkes üzgün herkes mutsuz...ela-levent ikilisi ayrılıyor sonunda.bu kadar yalan fazlaydı zaten.ama asıl aylaya kıl oldum elaya öyle bir bakışı var bir zafer çığlıkları atmadığı kalmış....
suat için çok zor bir durum işi olmadan nefes alamayacağını düşünüyor olmalı.tepkileri durumu düşünürsek normal ama zenan çok acı çekicek bu durumda sanıyorum.suatın evini de bol bol göreceğiz galiba...çok kederli bir bölüm olacak galiba sonumuz hayrolsun.
offfffffffffff dilocan offfffffffffff..
haberlere bak ne kadar kötü geçen bölümde sinyalleri verildi zaten..
foto yakmalar özette mertin etrafında dolaşması falan..:icon_sorr
ela demişti affetmem diye çok çok çok sinirlendiği gün gibi ortada bakalım nolcak şimdi:(:icon_sorr
aylayı var yaa!!ahh ahh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ama bence ela doğru yolu bulacak ya da hayat ona bulduracak..:)
zenan canım yazık ona da nedir bu karakterlerimizin çektiği..
suat ayrı üzülür..:icon_sorrzenan ayrı üzülür:icon_sorr
ikisi de belli etmemye çalışırlar birbirlerini üzmemek için..zor yaa zor..
ama ben inanıyorum ki onlar güçlüler ve bu engeli aşacaklar..
iyimserim biraz ama karakterlerine göre yorum yapıyorum..:img-yes:
sorma yaa ıkızım
bu ayla da bula bula levoyu buldu koskaca hastanede
(eh levo da az karizmatık degıl yanı neyse:img-in_lo)
mert zaten fırsatcının teki öyle levoyla elanın küsmesını kolluyo adam
kısacası gel benı öldur diyo bu ikisi
not:yeterkı onlar istesınler dımı :img-wink:
zenan suat ayrı mesele bi türlü şansları dönmedı
hastaneye gelen o zenanın hocası en önemlısı mine sımdı de suatın vurulması
kısacası bu senaritler kıskanıyo bısımkılerı
sokmayın sunları araya 2 bölum iyiler 5 bölum kötü
bu kadar iç karartıcı bir fragman görülmemiştir heralde herkes üzgün herkes mutsuz...ela-levent ikilisi ayrılıyor sonunda.bu kadar yalan fazlaydı zaten.ama asıl aylaya kıl oldum elaya öyle bir bakışı var bir zafer çığlıkları atmadığı kalmış....
suat için çok zor bir durum işi olmadan nefes alamayacağını düşünüyor olmalı.tepkileri durumu düşünürsek normal ama zenan çok acı çekicek bu durumda sanıyorum.suatın evini de bol bol göreceğiz galiba...çok kederli bir bölüm olacak galiba sonumuz hayrolsun.
o kesin belli oldu artık zaten...
hey ya rabbim üst üste 3bölüm mutluluk bize çok:icon_sorr
fragmanı tekrar izledim ve dediğin gibi aylayı o dizinin içinde olsam ben var ya!!
utanmaz ve karaktersiz oldğunu için yaptıkları yetmiyor..yalanları yetmiyor..bütün bu olanlara sebep olduğu yetmiyor bi de gidip elanın arkasından o bakışı atabiliyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............
ne diyeyim ben öyle birine demesem daha iyi!!!!!!!
sorma yaa ıkızım
bu ayla da bula bula levoyu buldu koskaca hastanede
(eh levo da az karizmatık degıl yanı neyse:img-in_lo)
mert zaten fırsatcının teki öyle levoyla elanın küsmesını kolluyo adam
kısacası gel benı öldur diyo bu ikisi
not:yeterkı onlar istesınler dımı :img-wink:
zenan suat ayrı mesele bi türlü şansları dönmedı
hastaneye gelen o zenanın hocası en önemlısı mine sımdı de suatın vurulması
kısacası bu senaritler kıskanıyo bısımkılerı
sokmayın sunları araya 2 bölum iyiler 5 bölum kötü
dedim ya ikizim bize 3bölüm gülmek haram oldu artık..
vallahi içim karardı ne diyeyim..
işler gene çıkmaza girdi bakalım ama işleri bu hale getiren senaristler süzeltmeyi de bilir diye umuyorum:)
zaten artık olanlara öyle farklı yprumlar getiriyorum ki..ee biizm senaristlein napçağı belli olmaz gibisinden:)
dur bakalım yeter ki onlar(senaristler desek daha doğru olur:))istesin uarım bu kara günler geçer..
geçene kadar biz gene bi hüzün bi karamsarlık.................öyle süzüleceğiz gene..
ne güzeld yaaa geçen bölüme kadar :icon_sorr
neysem bu arada aslan gene jülidesini görcekmiş:):)
allahım bir adam suratı asıkkende mi muhteşem olur
suat ın kendi evinde kanepedeki hali,bardağı fırlatırken bile süperdi
ama ben onun üzülmesine dayanamam ya
krmcm_kutsi 01-02-08, 11:34 dedim ya ikizim bize 3bölüm gülmek haram oldu artık..
işler gene çıkmaza girdi bakalım ama işleri bu hale getiren senaristler süzeltmeyi de bilir diye umuyorum:)
zaten artık olanlara öyle farklı yprumlar getiriyorum ki..ee biizm senaristlein napçağı belli olmaz gibisinden:)
dur bakalım yeter ki onlar(senaristler desek daha doğru olur:))istesin uarım bu kara günler geçer..
geçene kadar biz gene bi hüzün bi karamsarlık.................öyle süzüleceğiz gene..
ewt özlemmcimm yaaa
offf oturr ağla şimdiii
keşke hemen aralarıı düzellsee biliyorumm çokk şey istiyorummm
ama onlar ayrılmayıı haketmiyooo :icon_sorr:icon_sorr
diğer bi sinir olduğum şey iseela ile leventin ayrılmasını fırsat bilen mertinn (ayy sinirr :icon_evil:dito) elanın etrafında dolaşmasıı :icon_sorr
inşallahh ela yanlış karar vermezzz :icon_sorr
doktorcu-el 01-02-08, 11:41 dün gece ilk çıktığında izledim fragmanı el ayrılmış beklendiği üzere
ela gerçekten çok kötü gözüküyordu fotoğrafları yakarken ve levent eve geldiğinde umarım kendine bişey yapmaz! unut beni şarkısının başıda çok uyuyo şu anki hallerine şarkıyla daha kötü olmuş sahneler:(ayla sondaki gülmesi gıcık etti beni
özette yazıldığına göre inşallah ela merte dönmez dönceğini sanmıyorum hasanla zeynep umarım sevgili olurlar:)
fragmanı ve özeti gördüm.suata çok üsüldüm yine.çok zor durumda psikolojisi çok bozuk zenana tepki göstermesi çok normal.çünkü insan öyle durumlarda en çok sevdiğine gösteriri tepkisini.çünkü insanı anlayan ve destek olacak olan onlardır...
ama zenanın öğreneceği şeyin ne olduğunu çok merak ediorum.umarım yine ayrılmaları için yapılan bişi değildir.ne ise o sır bence zenan yine suatın yanında olucaktır ve birliikte atlatacaklar bence bu durumu...
suat sakallıydı evde ve çok yakışıklıydı gerçekten mimikleri zaten bir harikaydı...
ela levent için beklenen ayrılık oldu yani sürpris olmadı bise ama barışırlar inş.
zeynep biras daha toparlayamıcak sanırım ve hasan yanımda herzamanki gibi:))
umarım çok üsüleceğimis bir bölüm olmas bu bölüm yine.ama suata çok üsülces sanırım...
fragmanı daha yeni izledim ve nasıl bir duygu içinde olduğumu anlayamadım..
hani insanın başına bişi geldiği zaman hep yanında en sevdiğini en güvendiğini ister ve bütün hıncını ondan çıkartır ya suat aynı o durumda üzüntüsünüde sevigisinide en sevdiğinden zenandan çıkartıyo tek destekçi zenanı görüyor çünkü ama allah zenana sabır versin ...ama aşk o kadar büyük bişeyki herşeyin üstesinden gelirler..
ela bir gün ket vurduğu duygularını ortaya çıkarıcaktı ve çıktı ama zararı yine elaya oldu keşke inanmak istemediği zamanda inanabilseydi acaba o zamanda bu kadar acı çekermiyidi
allah kimseyi sevgilisinin ölümüyle sınamasın en acı duygu herhalde bu kadar toparlanması bile mucize bence zeynep hasanın ve fikonun yardımıyla daha iyi olucaktır..
evet ya bıktım ama ben zaten yakınım sete gitmeyi de düşünüyorum okadını da döverim
ayyy şimdi istanbulda olmak vardı ki
ben çoktan basmıştım seti
mısır püskülü kılıklı o kdaını benzetmiştim(adaşım nası:))
uyuz yawww
offff zati iki haftadır izliyemiyom diziyi
noldmuş bu diziye böle
ayla ela levent aşkına ambargomu uyguluyoo
yolarım ben o kadını yawww
bu arada levent ve bekir çok yakışıklı görünüyorlarrr
ayyy ayyy
bekire hafif kirli sakal çok hoş olmuş
kutsi de zaten ayyy
kalp tansiyon gitti bendee
dedim ya ikizim bize 3bölüm gülmek haram oldu artık..
arslanı da asık ettıler
merak etmesın bu senarıstler onu da ayırır :P:P:P
zaten mutlu cıftlerı ayırmıyı sevı onlar:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Özet beni bitirdi şurda :img-cray:
Ah Suatım bidenem benim, Zenan ona yardım etmeye çalıştıkça o kendisinden uzak tutmaya çalışıyor:(
Bir şey saklıyor diyor, ne saklıyor ki Suat:img-cray: Zenan öğrenecek mi diyor, ne sırrı bu, koluyla mı ilgili acaba:img-cray:
Fragmanı şimdi izledim, çok kötü oldum gerçekten. Suat eve geçmiş, Zenan da yanında, sert davranıyor, birşeyleri fırlatıyor. Zenanda üzülüyor bidenem kıyamam yaa:img-cray:
Suat ameliyathanede de sinirli, Zenanla çalışıyorlar sanırım, ellerini gösteriyor titriyor diye:img-cray::img-cray::img-cray:
Her şey ne kadar da kötü oldu böyle:sad53:
Ela da hediyeden sonra Leventi terk ediyor sanırım, resimleri falan yakıyor.
Zenan ayrı bir yerde üzgün, Zeynep ayrı, Ela ayrı... Hasanda da var biraz burukluk... Herkes dağıldı :img-cray:
çok kötü ço..kk
böyle içimde derinlerde birşey hissettim
leventin o gözlerini kapatması:(:(:(
allahım ne biliyim en cok koyacak ayrılıklardan biriside bu
çünkü onlara ben biz çok alısdık...
Ela`m meleğim onun gözyaslarıyla bnmkilerde gidiyo...
nasıl olucak ne olucak böyle?
alt tarafı dizi demeyin bana...
not:unut beni:'(:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:ic on_sorr:icon_sorr:icon_sorr
__Tv Hastası__ 01-02-08, 12:42 yeniden merhabalar doktorlar ailesi;)
uzun zamandır girip bişi yazmaya fırsatım olmamıştı,sonunda girebildim...
kardeşim sabah uyandığımda fragmanı gördüm deyince ufak çaplı bi cinnet geçirdim,beni nasıl uyandırmazsın diye:img-grin2
ama sonunda görmek banada nasip oldu,olmaz olaydı...:icon_sorr nasıl delirdim izlerken,bunlara mutlu olamayı çok görüyolar...:icon_sorr
(bu arada bengünün şarkısının sözleri olaya tam oturmuş...:img-yes:)
ikisinin resimlerini cayır cayır yaktı kız...:icon_whis
zaten geçen bölümün sonunda paketin içindekini göstermeden bitirdiklerinde sinir olmuştum,bide şu olacaklara bak...:img-yes:
özetide okudum ela merte mi yönelecek falan diyodu...:icon_whis ay ela sinirle böyle bişi yapmaz dimi...:img-fie:
suatla zenan arasında da üzücü olaylar var,fragmanda ameliyathane de suat ellerini gösterip zenana sinirli sinirli bişiler söylüyordu,zenanda çok üzülüyordu...:icon_sorr
doktorcu-el 01-02-08, 12:52 ayyy şimdi istanbulda olmak vardı ki
uyuz yawww
noldmuş bu diziye böle
ayyy ayyy
kutsi de zaten ayyy
adaşım süper mısır püsküllü ona böyle dicem
ela levent barışması bu kez çok zor gözüküyo of ya dizide bi mutlu yok:(
levom çok tatlıydı dağıtmış gene kendini eladan ayrılınca:(:img-in_lo
merve hg sen aslında eskiydin bi ara vardın kayboldun:)
fırtına_leyla 01-02-08, 13:02 ayyy şimdi istanbulda olmak vardı ki
uyuz yawww
noldmuş bu diziye böle
ayyy ayyy
kutsi de zaten ayyy
off evet ikisi de süper yakışıklıydılar ya fragmanda zaten öyleler de hele de levent elanın omuzuna elini götürdüğünde suat da evde yatarken bir şey fırlattı ya orda çok yakışıklıydılar ya ama fragmanın en son sahnesini hiç sevmedim neydi o aylanın suratı öylee
aramıza hg. merve
bölüm süper ama iyi anlamda deil bomba anlamında:(
durum iyi değil gidişat
foto yakmalar filan
ama en çok ennn çok leventin gözlerini kapaması hrsy bitti der gibi
ve ela önde levent arkada leventin onu durduramaması dokunacak gibi olması ama yapamaması:(
İLK AŞKIM_MERVE 01-02-08, 13:13 yha ben en çok suatla zenana üzülüyorum...:icon_sorr
yane suatın bu kadar içine kapanması kötü oldu..
YANE O ÇOK İİ BİR CERRAH BAŞARABİLİR..bununda üstesinden gelir...:img-yes:
böle yaparak zenanıda çok üzüor...:icon_sorr
anlaşılan elayla levent YİNE ayrılmışlar
ee leventte bunu haketmedi diil yaniii
ama annayamadıım ela hasanla olan resimlerini
falanda yakıo acaba asistanlıı falanmı bırakıo yaaa
suatın haline gerçekten çok üzüldüm yaa
ben onu daha hırslı zannediodum ama içine kapandı
son anda aylayı gördüm ona bi yorum yapmasam ii
olucak yoksa banlanıcam:icon_evil:icon_evil:icon_evil
Özet çıkmış..
E-L ayrılıyo...Beklendiği üzere...Levent de çabalıyormuş ama o daha çok çabalar gibime geliyor..........
Bu arada Ayla kesin Ela'ya bişeyler demek üzere etrafında dolaşıyo..Ama sonunda bizimki lafı gediğine oturtcak galiba...:D Çok sevindim....Şu an odaklandığım nokta bu....:img-hyste
Mert beklendiği üzere dolanıyo Ela'nın etrafıında......Ela bence Ne Leevent'i affeder ne Mert'e yönelir....
arkadaşlar merhaba
özeti okudum ve fragmanı izledim.ben arslan için izlediğim için fazla bir şey bulamayınca üzüldüm.ama özetin sonunda jülide ile arslan yine pişti olacaklar deniyor.şimdi orayı merak ettim.yine arslan çapkınlık mı yapıyor da orada rastlıyor?
offf çok hüzünlü bir bölüm olacak...
ela odadan çıktığında leventin bakışlarına bittim...
suatın elindekini fırlatması...
zenanın şaşırması o üzgün hali...
canım benim yaa.. her şeye rağmen evdeki sahneleri çok güzel olacak... çok merak ediyorum...
zeynep çok kötü bir durumda bakıyordu denize.. üzüldüm valla.. ama hasanla yakınlaşıyorlar gibi... belki ilerde beraber olurlar...
jülide aslan yoktu.. ama özete göre pişti oluyorlarmış.. artık ne demekse...
suatın zenandan sakladığı şey ne çok merak ettim...
bir an önce gelsin bölüm yaa...
masal_kizi 01-02-08, 14:07 herkeze merhaba
fragmani gördüm özetti de okudum,...ne digim ki ben simdi,olan oldu bile,...
belligdi vallah böyle olacagi, mert ortalikta dolasiyor, nedense icimden bir ses elanin ona dönecegini söylüyor,leventen intikam almak icin,acaba olabilir mi ,...
ben o sari yilanin sacini basina olmak isterdim, suan da,...yapti iste
yapacagini,...ama ben gene de merak ediyorum o kutudan ne cikti ki ela öyle cikti odadan,gamzelim de arkadan nasil gözlerini kapatiyor ama,...
not:gene de sevindim bu olayin ortaya cikmasina,cok uzatmislardi bu olayi,....
..::seren::. 01-02-08, 14:41 Özet Gelmis:)
47.Bölüm Özeti...
Bu Baslangici Hic Sevmedim Yhaw:(
Ayla’nın Levent’e bıraktığı paketi bulan Ela, uzun zamandır inanmamakta direndiği ihanet gerçeğiyle yüzleşiyor.
Üf Ela Kesin Öhreniyor Yhaw Inanamiyorum
Levent kadar Ayla’dan da kaçan Ela, sonunda Ayla’yla kozunu paylaşır.
Levent Ela tarafından affedilmek için büyük çaba sarfeder.
Hemen Barismazlar Kesin Yine 5-6 Bölüm Sürer Bu ayrilik
Aaylada Sinir sey nolucak yhaw
Mert de yeniden Ela’nın etrafındadır. Ela Levent’i mi affedecek, yoksa Mert’e mi yönelecek?
Bence Ela Dha cOk Merte Yönelecek.. Leventi Kolay Kolay Affetceyini Sanmiyorum
Yani Insallah merte Yöenelmez ela Aama Öyle Gözüküyor
SIr Mi ?? ne SIrmis yhaw BU?? Zenanin Ama Suatin Bu zor Günlerinde Yaninda
Olmasi Cok Güzel:)
Buna Sevindim..(:
Umarim Fiko Haldunu Ikna Eder Ve zeyneb geri döner hastaneye
Arslan Jülide acikcasi Ben Ikisini pek yakistiramiyorum yhaw..
Arslan Cok yakisikli Ama ben jülideyi Yeterince Güzel Bulmuyorum
Bu Tapi Benm Görüsümm :P
Fragmanida Simdi Gördüm
Levent Gözlerini Kapatiyor Hersey Bitmis Gibi
Elam'da Leventle beraber Resimlerini Yakiyor :(
levent herhalde Elaya Geliyor konusmaya ama tam dokunmak isterken dokunamiyor..
Cok Duygu Yüklü Bir bölüm olucagi benziyor..
Hem zenan suat-hemde ela Levent acisindan..
slm ark.lar..
sıkı doktorlar takipçisiyim..ama ilk defa yorum yazıorum buraya..:img-wink:
ya levent ela"nn ayrılması bi yönüyle ii oluo bnce..Ela dizinin başından beri sürekli ağlıo Levent yüzünden..Açıkçası Levent bana hiç inandırıcı gelmior artık..:img-cool2
Ela Mert"i de Levent"i de bıraksın bnce..2si de birbirinden beter..Başka adam mı yok Ela"ya..Ha kız "melankolik"se ağlamak hoşuna gidiosa kendi bilir..:img-pilot
uff ya bn en çok Suat"a üzülüorum..Çok kötü oldu ya..Bi cerrah için eli herşeyi ya..Şu an kendini nasıl da eksik hissedio..:icon_sorrAma acaba şu sır ne ki??
Eliyle ilgili olan durumu bilio Suat..Ee başka ne var ki??:icon_roll
krmcm_kutsi 01-02-08, 14:54 Özet çıkmış..
E-L ayrılıyo...Beklendiği üzere...Levent de çabalıyormuş ama o daha çok çabalar gibime geliyor..........
Bu arada Ayla kesin Ela'ya bişeyler demek üzere etrafında dolaşıyo..Ama sonunda bizimki lafı gediğine oturtcak galiba...:D Çok sevindim....Şu an odaklandığım nokta bu....:img-hyste
Mert beklendiği üzere dolanıyo Ela'nın etrafıında......Ela bence Ne Leevent'i affeder ne Mert'e yönelir....
bence de fundacımm
leventi zaten kolay kolay affetmiycekk onu hepimiz biliyoruzzz
ama bence merte de yönelmezzz
yani ne olursa olsunn levent ne yaparsa yapsınn ela levent e AŞIKK :img-in_lo
mertte bi gidemedi dizimizden yaaa
gitse de e-le de biz de rahatlasakkk
heeeeeeeee aylayı da unutmamak lzmm
zaten kendini unutturmuyoo o :hıh:hıh
ewt özlemmcimm yaaa
offf oturr ağla şimdiii
keşke hemen aralarıı düzellsee biliyorumm çokk şey istiyorummm
ama onlar ayrılmayıı haketmiyooo
diğer bi sinir olduğum şey iseela ile leventin ayrılmasını fırsat bilen mertinn (ayy sinirr :icon_evil:dito) elanın etrafında dolaşmasıı
inşallahh ela yanlış karar vermezzz :icon_sorr
güveniyorum yanlış karar vermez ela ama o doğru kararı verene kadar epey olay atlatırız biz:icon_sorrartık bikaç bölüm hop oturup hop kalkıcaz:):icon_whis
valla baş sinir olduğum şahıs ayla..mert hani fırsatçı olmaaya çalışıyor ama adam geene elayı seviyor falan bi de art niyet taşımıyor en azından elaya karşı..ayla tamamen art niyetli ya..aldatma işini planlamış,yıkmış ilişkilerini kadın mert en azından yıkılmasını bekliyor ikinci planda ona sinir oluyorum el çiftinde bu nedenle..
çok şey istemiyorsun canım hepimizin isteği bu:img-wink:
arslanı da asık ettıler
merak etmesın bu senarıstler onu da ayırır
zaten mutlu cıftlerı ayırmıyı sevı onlar
aaa bence de yani kısa zamanda onlarnda yollarnda aşılması gereken dikenli yollar belirir ve büyük engeller sonucunda derin yaralar alırlar..
daha sonra aslan rahat durmaz ya da bilmiyorum akıllanır belki de sonuçta bişey olur ayrılırlar falan..bizim dizimizde heer an her şey olabilir:icon_whis:)
Jülide 'nin kocası problem olabilir....
:img-hyste
İkinci Bilge vakası olarak tarihe geçebilir..
-Hamileyim Jülide....
-hı?
-Yani sen hamilesin...:D
Bence Jülide iyi bir kadın tabi daha güzel olabilirdi aam çirkin değil....Bence tarzını değiştirse tam süper olacak...:D
zaten böyle olacağı belliydi.
Ayla’nın Levent’e bıraktığı paketi bulan Ela, uzun zamandır inanmamakta direndiği ihanet gerçeğiyle yüzleşiyor. Levent kadar Ayla’dan da kaçan Ela, sonunda Ayla’yla kozunu paylaşır.
ee artık kozunu paylaşsın yani olmuyor böyle hatta gitsin ayla'yı dövsün:icon_evil
Levent daha çok çaba safreder. Mert'te çok kötü zamanı buldu yani zamanlaması mühtiş:img-pilot
psikolojisi abi kötü olacak normal bu doktorluk yapabilmesi için ele ihtiyacı var ama kullanamıyor. bu sır ne merak ettim şimdi?:icon_whis
zeynep??? inşallah döner:icon_whis
ya arslan başka kadınla yakalanacak yada başkası onları yakalayacak:img-icecr
:img-hyste
-Hamileyim Jülide....
-hı?
-Yani sen hamilesin...:D
Bence Jülide iyi bir kadın tabi daha güzel olabilirdi aam çirkin değil....Bence tarzını değiştirse tam süper olacak...:D
:D:Dsüper yaa!!mümkündür valla!!doktorlar dan bahsedioruz..
jülide nn çok göze batan bi güzelliği olmamalıydı zaten ya..aslan sürekli güzel kadınlara yavşıodu..hane bunun bi farkı olsun özel olsun dimi ama??:img-wink:ya kadının aslana laf yetiştirebilmesi çok güzel..zaten aslan da anca kendini oturtabilecek bi kadına aşık olur..bundan öncekiler eriyolardı karşısında..bu yüzden kadınları çok basit buluo zaten..jülide onu hizaya getirir..:good:
Fragmanı gördüm...
Yine Grey'se benzer (birebir demeye dilim varmıyor) sahneler ilişti gözüme..
Suat evine gelmş..Canım sakallrı uzamış,bedbaht bir şekilde yatıyor..Zenan geliyor yanına,başında siyah bere...Suat birşeyi fırlatıyor yere,Zenan irkiliyor korkuyor..Bu sahne bana biraz eski Türk filmlerini hatırlattı...:)
Sonra Zenan'la Suat ameliyathanade..Ama hasta yok masada..Suat alıştırma yapıyor..Sinirli,ellerini Zenan'a doğru uzatmış,onlara bakmasını istiyor..Sanırım bağırıyor Zenan'a...:(
Ela-Levent..Yerle yeksan..Ela fotoğrafları yakıyor..
Zeynep ve Hasan da vardı ama S-Z'ye o kadar konsantre olmuşum ki gerisini pek hatırlayamıyorum..:)
sena-haticee 01-02-08, 16:52 ya sesli fragman ciksada bende görsem keske ya zenanim suata yaranamio ne yapsa ya off suatcim ya bari siz yapmayin e-l kesin ayrilio bari bir ciftimiz kalsin oda s-z ins ayrilmazlar ama mine oldugu sürece belli olmaz ay döverim valla uzak dursun s-z dennnn:img-cool2
yine bir çiftin arası kötüyse diğer çiftinde arası kötü oluyo.sarı çiyan çok mutlu oldu e&l in arasının açılmasık olmasına.neydi acaba hediyesi....suat canım ya.çok kötüydü... zenanda ilk defa çok çaresiz görünüyodu.sesli fragman yarın çıkar.zeynep yine kötüydü.bence hasanla yakınlaşıcak.:img-yes::img-yes::img-yes::img-yes::img-yes:şarkı da çok uymuştu.:img-yes:
fragmanı izledim..
ops abimiz asabileşmiş biraz...acaba sakladığı gerçek ne...
zenan çaresiz....
ela levent ayrı...
şu amelyat sahnesi büyük ihtimal rüya...
acaba kimin rüyası...ama suat bağırıyo sanırım orda..
zenanın rüyası olabilir..
rüya olmasını diliyorum....
en cok şu meşhur saklanan gerçeği merak ediyorum...
umarım suatın sorunu düzelir...
ela resimleri yakıyo..
off...off..
hasan zeynep umarım arkadaşca birbirlerine yaklaşıyorlardır..
iksini sevgili olarak düşüemiyorum...
uyuz ayla bide sırıtıyo...
anlaşılan bu bölüm ela leventin arası bozuk olucak...
işallah senaristlerin azizliğine uğrayıp da suat zenan açısından da kötü bi bölüm izlemeyiz dicem ama hiç sanmıyorum...
offffffffff offffffffffffffffffff
Hayatta bütün kötü olayların üst üste geldiğine ama sonunda bir çıkışın mutlaka olduğuna inanlardanım ve doktorlarımızdada bütün kötü olayların üst üste geldiği bölümleri izlemeye devam ediyoruz en ağır acı zeynepin gibi görünsede zenanında işi fazlasıyla zor bütün yük zenanın omuzlarında şuan cerrahlığı tehlikeye giren ve işini çok seven bir cerrahın bu zorluğunda huysuzluğunda zenan yanında peki zenana bencil diyen mine nerelerde acaba bunuda izleyip görücez ama hayat çiftlerimiz için zora girdi bakalım nasıl atlatıcaklar bunu...birinin ölümüne zorda olsa alışırsın ama sevdiğinin gözlerinin önünde kendini harap etmesi katlanılıcak gibi değildir...
Hayatta bütün kötü olayların üst üste geldiğine ama sonunda bir çıkışın mutlaka olduğuna inanlardanım ve doktorlarımızdada bütün kötü olayların üst üste geldiği bölümleri izlemeye devam ediyoruz en ağır acı zeynepin gibi görünsede zenanında işi fazlasıyla zor bütün yük zenanın omuzlarında şuan cerrahlığı tehlikeye giren ve işini çok seven bir cerrahın bu zorluğunda huysuzluğunda zenan yanında peki zenana bencil diyen mine nerelerde acaba bunuda izleyip görücez ama hayat çiftlerimiz için zora girdi bakalım nasıl atlatıcaklar bunu...birinin ölümüne zorda olsa alışırsın ama sevdiğinin gözlerinin önünde kendini harap etmesi katlanılıcak gibi değildir...
haklısın..
zenanın işi gerçekten çok zor..
bakalım zenan ne yapıcak..
bence kolay kolay pes etmez..
işallh etmez yani...
Özet Gelmis:)
Arslan Jülide acikcasi Ben Ikisini pek yakistiramiyorum yhaw..
Arslan Cok yakisikli Ama ben jülideyi Yeterince Güzel Bulmuyorum
Bu Tapi Benm Görüsümm
efemm bu satırlar benı de birebir ilgilendırdıgı ıcın alıntı yaptımmm
evt arslanım cok cok yakısıklıdırr sözüm yokk
partner hakkında su anda yorum yapmıcam yanı bu bolmu cıkana kadar ondan sonra yorumalrıma bomba gıbı baslıyorummm
aaa bence de yani kısa zamanda onlarnda yollarnda aşılması gereken dikenli yollar belirir ve büyük engeller sonucunda derin yaralar alırlar..
daha sonra aslan rahat durmaz ya da bilmiyorum akıllanır belki de sonuçta bişey olur ayrılırlar falan..bizim dizimizde heer an her şey olabilir
efemm mümkünse o asılması guc ve dıkenlı yollar bir an önce cıksın ortayaaa lütfeeeeennnn
evbet sonra arslan rahat durmasınn dızıye cansın girsin:happy0064
bişey olmasın büssürü sey olsun ayrıslınlar:img-hyste
-Hamileyim Jülide....
-hı?
-Yani sen hamilesin...:
ayy lülidenin kocası hamıleymişş
yetişş lülide yetişşş:img-hyste
yani kocası sen yetiş:P
evt keısnlıkle tarzını degıstırse daha iyi olabilirr:icon_whis
:Dsüper yaa!!mümkündür valla!!doktorlar dan bahsedioruz..
jülide nn çok göze batan bi güzelliği olmamalıydı zaten ya..aslan sürekli güzel kadınlara yavşıodu..hane bunun bi farkı olsun özel olsun dimi ama??ya kadının aslana laf yetiştirebilmesi çok güzel..zaten aslan da anca kendini oturtabilecek bi kadına aşık olur..bundan öncekiler eriyolardı karşısında..bu yüzden kadınları çok basit buluo zaten..jülide onu hizaya getirir..:
bence ona gelen kadın cok cok güzel olmalıydı tabıo dedıgın gıbı bunun yanındaa cok iyi laf da yapabılmeliydii asi dikbaslı lafı gediğine oturtan yüz vermeyennn acık kapı bırakmayan:icon_whis
son söedıgıne bısey dıyemıcem
yav şu kadına daha güzel bi isim bulamamışlar mı?
aynen katılıyorum
daha güzel bi isim bulamamsılar mı lülidee:hıh
bu bana seyın adını hatırlatıyo yd deki kadının:img-hyste
bi de rolüne bakcak olursak:img-icecr
özge-melike 01-02-08, 21:05 Fragman çok karışık....
İlk olarak E & L'den başlıcam..:)
Ayrılmışlar belli...
Ben en çok o kutudaki şeyi merak ediyorum...
Saçma gelebilir ama...
Bence Ayla ve Levent'ib birlikte oldukları gece Ayla foto çekmiştir...
Nasıl bilmiyorum ama..
O yılandan herşey beklenir valla...
Ela yine ağlıyor...
Ağlasın tabi..Kolay değil...
Gelelimm benim çiftime..:)
Anam abim asabileşmiş...
O ne öyle..Telefonunu fırlatıyor..
Zenan'ım yazık onada yaw...
Suat üzgün..o üzgün...
En çok suat'ın gerçeğini merka ettim...
Hemide Zenan bile bilmiyor...
Ay çatlicam meraktan..
Böyle birşey özete yazılır mı hiç??
Bir de..Bence Suat çabuk ameliyata giriyor...
Tmm elini kullanamadığını kimse bilmicek ama..
Yine de biraz istirahat etmesi lazım...
Neyse...
O sahnede de barut gibi...
Hayır korktuğum Zenan'la aralarının açılması...
Yok ya...Zenan onu bu halde bırakmaz...
Bu bölüm Ebru'nun..Özetten anlaşılıyo zati..:)
Neyse...pazartesi bir an önce gelse bari..
aynen katılıyorum
daha güzel bi isim bulamamsılar mı lülidee:hıh
bu bana seyın adını hatırlatıyo yd deki kadının:img-hyste
bi de rolüne bakcak olursak:img-icecr
evet ya benimde aklıma yd deki jülide geliyor.
sürekli kötü kadın jülide diyesim geliyor...
yakında ismail de gelir.eksik kalır mı???
hiçbir eski sevgili/eş eksik kalmıyor maşallah...
Fragmanı gördüm...
Yine Grey'se benzer (birebir demeye dilim varmıyor) sahneler ilişti gözüme..
Suat evine gelmş..Canım sakallrı uzamış,bedbaht bir şekilde yatıyor..Zenan geliyor yanına,başında siyah bere...Suat birşeyi fırlatıyor yere,Zenan irkiliyor korkuyor..Bu sahne bana biraz eski Türk filmlerini hatırlattı...:)
Sonra Zenan'la Suat ameliyathanade..Ama hasta yok masada..Suat alıştırma yapıyor..Sinirli,ellerini Zenan'a doğru uzatmış,onlara bakmasını istiyor..Sanırım bağırıyor Zenan'a...:(
Ela-Levent..Yerle yeksan..Ela fotoğrafları yakıyor..
Zeynep ve Hasan da vardı ama S-Z'ye o kadar konsantre olmuşum ki gerisini pek hatırlayamıyorum..:)
ya inanmiyorum ya suat neden böyle davraniyor zenanan galiba zenanin onu acidigini düsünüyor ondan nasil olsa gururlu abim benim demi fragmani daha görmedim amam benim adim derya´ysa izliyecegimk ;)
ay bol bol suat zenan sahneleri oh be duvalarim kabul oldu
Sanırım az önce sesli fragman çıktı..
Sadece sonuna yetişebildim ama aklım bana bir oyun oynamıyorsa sesliydi..
İzleyen yokmu diyorum ben kaçırdım..
Yada çıkan fragmanın tekrarı mıydı?..
Allahım halimize bak..
Bir dakikalık gösterimden medet umar olduk..
El aşk..
Suat değil mi nevrim d |