Tüm Versiyonu Göster : Doktorlar - Bölüm Yorumları/25
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Bir onceki baslik 1250 mesaj sayisini gectigi icin arsivlenmek uzere kapatilmistir.
Yorumlariniza bu baslikta devam edebilirsiniz.
MESAJLARIN TAMAMINI KOYU VEYA RENKLİ FONTLARLA YAZMAK FORUM KURALLARI GEREĞİNCE YASAKTIR..
Tek cümlelik mesaj yazmak forum kurallarına aykırıdır ve silinecektir.
Bölüm yorumu içermeyen mesajlar forum kurallarına aykırıdır ve silinecektir.
Bu uyarıyı dikkate almanızı diliyorum.
Mause
Bölüm Sorumlusu
Başlığımız hayırlı olsun..
Teşekkürler Fatoş abla..
Az önce bir arkadaşın yoruu silindi galiba kural dışı olduğu için..
demeden geçmeyim yine..
Uzatmaları oynuyor kısmına bittim:D
Yorum budur ya..:img-clapp
Suyunun çıktığı herkesce biliniyor yani..
Hoş bu daha bir süre uzar gider..
levent aldatıp aldatmadığına karar verecekte..
ela bunu öğrenecekte..
ayrılıp barışacaklarda..
Ohoooo.
Malzeme çok:img-hyste:img-hyste:img-hyste
alışkınlar zaten kıt kanaatlere..çok dokunmaz onlara:img-punk:
Neyse..Bugünkü gündem belli..
Makber-i Hande..
Aklıma geldikçe canım sıkılıyor..
Ebrucuğum..Bidenecik senaristimiz..
Nolur ya..
Evliliğe ramak kala olur mu bu?..
KübraYasemin 25-12-07, 00:20 Ohhoo yeni baslIk hayIrlI ugurlu olsun herkese...
Vallaha süper bölümdü.
Ben bayIldIm zenanIn teleonunu acIk unutugu sahneye.
ArtIk bu dizide bütün bombalara hazirIm vallaha.
Ne olursa olsun hic sasIrmIyorum, hep bakiyorum öyle normal..
öncelikle yeni başlığımız hayırlı olsun
sonunda sakinleşebildim yani bu bölüm sonunda sakinleşmek bayğı bir zor oldu
ben açıkçası ne olduğunu anlamadım
bir ara ela,levent,zenan ve suat göründü ama tam olarak neler oldu anlayamadım öle ceee der gibi bir görünüp bir kayboldular.
bunu diyeceğimi hiç düşünmezdim ama yeter artık ela ve levent ayrılsın
yani yeter çünkü bu olay sır oalarak kaldıkça ela için daha kötü olacak bir insan bu kadar da saf yerine konmamamlı
suat ve zenan mine gene karıştırdı ortalığı zaten herşey o evde kalmış şaşkolozun :img-pilot başının altından çıkıyo tlf olayı evet kötü oldu kabul ama suatta zenanı fazla zorladı.zenanın mineden kaçıncı özür dileyişi sayamadım bazı şeyler inasanlarda kalmalıdır madem senin kardeşin bu kızı sevmiş sevsende sevmesende kabul edicen artık onunla aranızdaki sorunları kardeşine yansıtmayacan aranızda halledeceksiniz diyen biri nie olmuyo bu mineye
açıkçası ben ayrılcaklarını hiç düşünememiştim yani leventin dediği gibi haftalık olağan kavgaları sanmıştım ama sevgili biricik minicik senaristimiz hande hanım bize süpriz yaptı veee emeline ulaştı
zeynep ve ömere gelince tek bişi dicem ömer ölmesin yaaaaaa:img-yes:
haldun ve sevgili eşi nisaya gelince valla haldun beni ağlattı yaa:sad53:
ama kolay değil 30 yılı bir anda silip atma ama ama nisanda haklı yani kadın 30 sene onu beklemiş başkasını sevdiğini bile bile hemde ama işte bazen olmayınca olmuyo ama genede haldunun söledikleri beni gerçekten ağlattı
son olarak ayla mahlukatından az bişi bahsetmek istiyorum
zenan kim dövdüyse ellerine sağlık dedi ya bittim o söze arkadanda arkadaşının gülmesi yok dayısı dövmüş yok borcu varmış pis yalancı yermiyiz kızz biz bunları hııı yermiyiz:img-polic hande hanımada tesüf ederim daha yaratıcı bir bahane bulabilirdi hatta daha yaratıcı senaryolar yazarak bu haşerelerle(:img-wink:haşere lafını az önce bi arkadaş kullanmış çok hoşuma gitmişti oradan kopyadır:icon_whis) uğraşma gibi bi derdi de olmazdı bizde ağzımızın tadıyla izledik diziyi
leventede helal olsun diyorum valla pat dedi çıkardı verdi parayı yok anladım ela saf kzı oynuyo ama levent nie saf adamı oynadı çözemedim
bişi daha aslan süperdi tek favorim o ve ömer zeynep dialoglarının geçtiği sahnelerdi :happy0064:happy0064
aslan gerçek anlamda süperdi gerek dedikelriyle gerk haraketleriyle çok tatlıydı
bi ara aslan yok bu bölüm dedim ama çok az kaldı az sahnesi vardı olmadı sevmedim
şimdi genel olarak sesleniyorum senaristlerimize
eyyyy ebru ve hande hanım
nolur nolur artık saçmalayı kesip doğru düzgün bi senaryo yazın
bu böle giderse bu dizi uzun sürmez biter
onun için devam diyosanız doru düzgün yazın yok biz beceremiyoz bu senaryo
işini diyorsanız bırakın başkaları yazsın lütfeeeeeeenn.
akşam sanki doktorları değilde herhanfibir dizi izler gibi izledim açıkcası hiç kesmedi beni zenanın dediği gibi suatın bitmek bilmeyen istekleri elanın polyana havalarında dolaşmaları hasanın düşük çenesi artık baymaya başladı
ama dünkü bebeğin sürekli aglaması içimi acıttı dogrusu (nede olsa bende anneyim o yaşlarda bir bebeğim var) ilahi adalet olsa gerek başkalarını zehirleyenler kendi sevdiklerini istemeden zehirliyorlar işte böyle ögrenmiş olduk (yanlış anlaşılmasın lütfen bebeği kastetmiyorum aksine çok üzüldüm küçücük bir bebek ne günahı var) ama biryerlerden çıkıyor işte)
zenana aynen katılıyorum suat çok zorluyor uyuşamayan insanları zorlamanın bir faydası yok işte sonra böyle oluyor en yakında barışırlar umarım
hasana her bölüm daha sinir oluyorum ne düşük çenesi var ya sevdayla ne kadar benziyorlar çenelerini tutamıyorlar tencere sevda kapak hasan uymuşlar allah mesut etsin diyelim
ela zeynebe çok hassas dediya çok tuhaf dogrusu sanki ela çok güçlüymüş bütün hasta hikayelerinde çok tepki veriyor ela
levente söylenecek söz bulamıyorum gerçi ayla cadısı hayatından çıksın diye para verdi ama yinede yanlış yaptı
anladımki bu kadın kolay kolay leventin hayatından çıkmayacak ela da bu olayı ögrenmesi herhalde bir 15 bölüm sürecek
hani bazı dizilerde vardırya baş belası kadınlar bir erkege kanca atarlar 2 sezon boyunca elleinden geleni ardına koymazlar ya işte galiba senaristlerimizde öyle düşünüyor bu sezon ayla leventin yakasından düşmeyecek
dün akşamki o sıkıcı bekleyiş yokmu beni sinir etti:ditoimgdrag:img-black
bir kanal bukadar kötü olayım beni izlemesinler diye uğraşırmı allahım:img-lazy:
sen saçma sapan programlar yüzüne neden seyircinin sabrını bitiriyorsun:img-beee:
elindeki bukadar güzel demiyorum dizinin güzel yanıda kalmadı keza
oyuncuların emekleri diyorum çok yazık bu kanal beni sinir ediyor:img-pilot
diziye gelince nasıl başladı nerelerdeydi nerelere geldi
şurası açıkki geldiği yer çok kötü :icon_sorrkötü çünkü kaç haftadır bir nisan bekliyoruz yok :img-pilot yok neden aileler ve abla yüzüne dedim geçen hafta ninenin konuşmasından sonra sarıldılar olay bitti dedim gelsin düğün ve hayallerin yerle bir oldu ayrılık çıktı niye çıktı neden ben hiç bişi anlamadım neden suat gerçekten ailesini aşklarının merkezine koydu bukadar saçmalık olamaz tamam zenanda yapmamalıydı belki ama bu çok saçma kısacası arkadaşlar dizi elden gitti gider ben artık bu diziyi neden izlediğimi neden keyif aldığımı bile unuttum :bilmim
ilk sezonu çok özledim ordaki konuları ordaki yaşanan aşkları :icon_sorr
ben eski dizimi istiyorum:img-cray::img-cray:umuyorum diziyi kötüye götürenler bunları duyuyor ve okuyordur hiç bişi için geç değil yeter kendinize gelin artık
cimcime_7297 25-12-07, 08:19 günaydın eyyyyyy dizifilm formu insanları; zenan - suat severler bana çok kızacak ama ben onların kavgalı hallerini daha çok seviyorum ikiside çok sinirli oluyorlar birbirlerine ters gitmek için uğraşıyorlar akşam hastaneden çıkarken koridorda karşılaşmaları bakışmaları suatın zenanın arkasından bakması falan benim çok hoşuma gidiyor nedense....:img-yes:.....
sürekli aldatma-ayrılma-barışma-kavga çok klasikleşti
ve gerçekten çok sıkılıorum izlerken sürekli araya birileri(ayla)
girio ve girenler(bilge) pat die aradan çıkıo...
ne olduunu bile annayamadan bi bakıoruz yine ayrılmışlar
zenanın herşeyi yannış annama huyuna sinir oluorum
suat ben senin aileni hor görüomuyum dio zenan hor görülcek
bi ailemmi var demek istiosun dio ne alaka yani zeytin yağı gibi
üste çıkmaya çalışıo...bide yetmezmiş gibi benim ailem en azından
insanlardan oluşuo dio sora bitiriolar suat haklısın ayrılalım diince
bakışları herşeyi annatıo..ama zenanında dedii gibi İLİŞKİLER TAMDA
BU YÜZDEN BİTİO...
vay yeni baslik haa
yeni basligimiz hayirli ugurulu olsun
arkadaslar
ya dun haldun beni alatti beh :icon_sorr
yani zaten yasli yanliz yasamak zor gelicektir
zaten karisida zaten sadece bashekimligi birakmasini istiyo yine calisabilir ama bizimkiler gibi zaten yasli 3 ameliyat gecirmis karisida korkuyo yani ama onu yanliz birakmasi cok kotu oldu naislda agladi haldun yaa:icon_sorr
omerim olurse ben nederim
ilhanimi bir daha goremiycem
olmesin olmesin yaa:icon_sorr
Çok güzel bi bölümdü diyemicem.Suat'la Zenan yine ayrıldı.Sonuna kadar Zenan'ın yanındayım.Suat çok fazla şey istiyo ve bazı şeyleri abartıyo:img-yes:Ne diyim inş. en yakın zamanda barışırlar.Zeynep'in yaşlı amca öldükten sonra Ömer'in yanına gidip yatması çok hoştu:img-wink:Ela ve Levent' e gelirsek Ela Ayla'yla ilgili olan durumu ne zaman öğrenicek merak ediyorum.İşler iyice arapsaçına döndü:icon_whisBu arada biri sonunun nasıl bittiğini anlatabilir mi?Ben izleyemedim de:icon_sorr
yeni başlık hayırlı olsun:happy0064
dünkü bölüm çok güzeldi.
ama son bikaç bölümdür hasana çok kötü davranıyorlar ya
hasana kızmalar bağırmalar yumruklar yeter artık:(:(:icon_sorr:icon_sorr
dizinin saati haftaya 20:00olur umarım
22:00 olduğunda çok geç oluyor birde çok reklam oluyor:(
akşam sanki doktorları değilde herhanfibir dizi izler gibi izledim açıkcası hiç kesmedi beni zenanın dediği gibi suatın bitmek bilmeyen istekleri elanın polyana havalarında dolaşmaları hasanın düşük çenesi artık baymaya başladı
ama dünkü bebeğin sürekli aglaması içimi acıttı dogrusu (nede olsa bende anneyim o yaşlarda bir bebeğim var) ilahi adalet olsa gerek başkalarını zehirleyenler kendi sevdiklerini istemeden zehirliyorlar işte böyle ögrenmiş olduk (yanlış anlaşılmasın lütfen bebeği kastetmiyorum aksine çok üzüldüm küçücük bir bebek ne günahı var) ama biryerlerden çıkıyor işte)
zenana aynen katılıyorum suat çok zorluyor uyuşamayan insanları zorlamanın bir faydası yok işte sonra böyle oluyor en yakında barışırlar umarım
hasana her bölüm daha sinir oluyorum ne düşük çenesi var ya sevdayla ne kadar benziyorlar çenelerini tutamıyorlar tencere sevda kapak hasan uymuşlar allah mesut etsin diyelim
ela zeynebe çok hassas dediya çok tuhaf dogrusu sanki ela çok güçlüymüş bütün hasta hikayelerinde çok tepki veriyor ela
levente söylenecek söz bulamıyorum gerçi ayla cadısı hayatından çıksın diye para verdi ama yinede yanlış yaptı
anladımki bu kadın kolay kolay leventin hayatından çıkmayacak ela da bu olayı ögrenmesi herhalde bir 15 bölüm sürecek
hani bazı dizilerde vardırya baş belası kadınlar bir erkege kanca atarlar 2 sezon boyunca elleinden geleni ardına koymazlar ya işte galiba senaristlerimizde öyle düşünüyor bu sezon ayla leventin yakasından düşmeyecek
yeni baslıgımız hayırlı olsun :happy0064
ilk söylediğine katılıyorum dün gece sanki doktorları izlemedım gibi hiç heycanlanmadımm bi arslan sahnelerinde kıpırdama oldu sonra yine yok gercekten de suatın bitmek bilmeyen istekelri bu kadar da olmaz dedim artık bu kadar ısrarcı olursan da sonucları böyle olur be suatcım keske ısrar etmeseydin siz gül gibi anlasıp gidiyosunuz zaten:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
ben leventin aylaya kefil olmadıgına dua ediyorum olsaydı neler olurdu dusunmek bıle ıstemem:img-fie::img-fie:
bu suat ve zenan ın aile kavgası baydı resmen baydı
bir kele saçmalık zenan telefonunu açık bırkacak kadar salak bir kızx değil
hadi sinirle yaptı diyelim suat da ablasının ne mal olduğunu bilmiyecek kadar ve ya onlar anlaşamadığı halde hadi nolur mutlu aile olalım diye tutturacak kadar aptal değil.
ama sanki bu bölüm ikis de tesadüfen doktor olan idiotlarmış gibi verdiler bu ne saçmalık
üstelik yeryüzündr bir çok insan ailer için kavga eder ancak ayrılmaz alltan alır idare eder.
birlikte olma meselesinde olduğu kadar abartmasalar bari
kaç bölüm sürmüştü o öyle haftalarca
saçmalık zaten ela ve levent barışınca suat ve zenan ayrılsın onlar barışınca hadi bu kez ela levent in arasına biri girsin diziide aksiyon olsun
aslında bu bölüm suat a çok kızdım önümüzdeki bölüm biifelan gelse şöylezenan ı adam akıllı bir kıskansa fln da gidip özür dilese
hem şöyle keyifli aşk sahneleri izlenir
bu ne böyle ikisi sevgili değil düşman sanki
ama şu lafa bayıldım
hayatındaki herşey paramparça olmuş gibi hissediyorsun ama merak etme toparlıycaksın
önce bedelini öder sonra toparlarsın ve devam edersin
hayatın genel kuralı budur
yeni basligimiz hayirli olsun arkadaslar aslinda dün aksam yorumumu yazicakdim ama sokdan daha yeni cikdim
ya halen inanmiyorum ya bitdimi mi hersey deddigim cikdi ya keske baska birsey yazsaydim ya ama olucagi da buydu hem suat inatci hemde zenan ama sacma geldi bana bana telefonunu kapatmis gibi gelmisdi ama ooff insallah önümüzdeki bölüm yani birsey olsun ister kötü kaza gibi ister iyi birsey yeterki barissin lar
gelelim fuat amcaya ay adam cok sekerdi ya adam dedi ölücegim ölücegim
ama öldügü zaman caminm önündeydi cok agladim ya bu bölüm
hele su suat ve zenanin hic konusmadan bakmalari
birde tibet bebek hay allahim ne anne ne baba var su dünyada yazik oldu tibette ya 1,5 yasindaki bebek beyin kanamasi geciririmi ya burda ben fikrete cok kizdim hasanin üstüne cok gitdi ya
arkadaslar bir sorum olucak haftaya biliyorsunuz yeni yil geliyor yil basi felan derken buldu bulali pazartesini buldu ya haftaya yeni bölüm varmi ?
özge_letyy 25-12-07, 11:28 ama şu lafa bayıldım
hayatındaki herşey paramparça olmuş gibi hissediyorsun ama merak etme toparlıycaksın
Ben de çok beğendim bu repliği.Aslında bölüm başı genel olarak güzeldi,özellikle ilk Suat&Zenan sahnelerindeki konuşmalar çok güzeldi ama yavaş yavaş başladılar ayrılığa zemin hazırlamaya.
Kıskanma konusuna değinmişsin ben de dün barışmaları için tek bir yol olabilir demiştim benim de düşündüğüm buydu ama Zenan tarafından değil artık yeter.Kesinlikle Suat kıskanmalı,öyle bir durum olursa direk çözülür bence bu olay.Çünkü anlaşamıyoruz diye ayrılan bir çiftin birbirlerinin değerini anlaması lazım bu da ancak böyle olur ya da biri kaza falan geçirir.:img-pilot
Hep aynı konular dönüp dolaşıyor sıkılmadık mı evet çok sıkıldık ama barışsınlar diye herşeye katlanıcaz artık.:img-cool2
Derya'cım yılbaşında yeni bölüm yok.
ama şu lafa bayıldım
Bende çok beğendim..
Zenandanda bu beklenirdi..
Canım benim ya..
Kelimeler harfi harfine yerlerine oturuyor..
Zenan bunu hep yapmıyor mu zaten?..:img-in_lo
ortim hayırdır bu saatte..firarda mısın öğle arası mı:D
özge_letyy 25-12-07, 11:44 Bende çok beğendim..
Zenandanda bu beklenirdi..
Canım benim ya..
Kelimeler harfi harfine yerlerine oturuyor..
Zenan bunu hep yapmıyor mu zaten?..:img-in_lo
ortim hayırdır bu saatte..firarda mısın öğle arası mı:D
Evet Zenan hep böyle yapıyor cidden:img-in_lo
Boşa sevmiyorum ya:img-in_lo
ortim kaçağım ben kaçak:Dtabi hande yüzünden 2'de yatasam saat maat hak getire kalırım böyle buralarda:D
cimcime_7297 25-12-07, 11:46 Çok güzel bi bölümdü diyemicem.Suat'la Zenan yine ayrıldı.Sonuna kadar Zenan'ın yanındayım.Suat çok fazla şey istiyo ve bazı şeyleri abartıyo:img-yes:Ne diyim inş. en yakın zamanda barışırlar.Zeynep'in yaşlı amca öldükten sonra Ömer'in yanına gidip yatması çok hoştu:img-wink:Ela ve Levent' e gelirsek Ela Ayla'yla ilgili olan durumu ne zaman öğrenicek merak ediyorum.İşler iyice arapsaçına döndü:icon_whisBu arada biri sonunun nasıl bittiğini anlatabilir mi?Ben izleyemedim de:icon_sorr
evet suat çok fazla şey istiyor sanki zenan suatla evlenirken suatın cadı ablası ve anne babasıyle evlenecek ne kadar saçma ya suat zenan ailesiyle iyi geçinsin istiyor ama ailesinin kötü yanlarını hiç görmüyor ona göre hep ailesi haklı bu kadarda olmaz yani suatı seviyor diye ailesinide sevmek zorunda değil o ispiyoncu minede aynı dakikada nasıl yetiştirdi herşeyi yaaaa şaştım kaldım.....
zaten bu zmana kadar hep zenan replikleri hafızalrda kalmadımı..
lafa bak hizaya gel misali:D
neyse..fazla sıkmayın canınızı,bozulursa düzelir elbet,,kesin bizim dayanma noktamızı ölçüyolar...
ama ben daha sabırlıyım..yandılar...
ilk olarak yeni baslik hayirli olsun, yeni yil geliyor insallah oda herkeze hayirli olacak. dun ben diziyi izlemedim ama duyduklarimda sonra cok uzuldum cunku bu kadar emek verilen diziyi bu hale getirdikleri icin, dizimiz boz yapamaza benzedi, birisi bozuyor digeri duzeltiyor artik, sadece tuyolarla rahat susuyorum, diziyi izlemeyecegim dedim bakalim senarist bizi sasirtirsa belki izlerim ama cidden ben dizimi geri istiyorum, dallas gibi dizi izlesemem zaten tv de oyle dizi cok. ben zenan suat ayrildi diye elestirmiyorum diziyi genel olarak hersey bozuldu ama artik ben tepkimi bile vermiyorum bos yere bu diziye yazik etiler diyorum baska birsey demiyorum
brainygirl 25-12-07, 12:31 Aslında ben dünkü bölümü sevdim ya. Zenanla Sutaın ayrılma olayı da öle çok ciddi gelmedi bana. bi arkadaş demiş onlar kavgalı olunca daha ii oluo die. valla ben de öle düşünüorum. böle tip tip bakıolar birbirlerine. cins cins laf sokuolar çok komşk oluo. ama ne yalan söliim Suatta çok delici bakışlar attı ha bu sefer Zenanıma. bunlar evlense kesin cinayet çıkar evde.
Bence bu sferki ayrılık olayı o kdr da uzun sürmücek ve barışır barışşmaz da evlenicekler. tabi suat şu ısrarcı saçma salak tutumunu bi köşeye bırakır, kıza baskı yapmaktan vaz geçer; zenan da bi daha suatın yedi sülalesine sövmesse :icon_whis gül gibi geçinişr giderler. biliorum kulağa biraz imkansız gelio ama umut işte.
ay bide dün haldun hocaya da pek üzüldüm ya. ve bir kez daha cüneyt türelin oyunculuğuna hayran kaldım. bide hayret ettim hande hanım nasıl öle replikler yazabilmiş die.
Aslanım dün az ama öz vardı. seviorum ulenn.:img-yes: ne dedi ya çocuğun var mı die sorunca adam." Bildiğim kadarıyla yok":P kotum valla orda.
gestapocuum da formundaydı gene. çok sevorum onu yaa.
ilk olarak yeni baslik hayirli olsun, yeni yil geliyor insallah oda herkeze hayirli olacak. dun ben diziyi izlemedim ama duyduklarimda sonra cok uzuldum cunku bu kadar emek verilen diziyi bu hale getirdikleri icin, dizimiz boz yapamaza benzedi, birisi bozuyor digeri duzeltiyor artik, sadece tuyolarla rahat susuyorum, diziyi izlemeyecegim dedim bakalim senarist bizi sasirtirsa belki izlerim ama cidden ben dizimi geri istiyorum, dallas gibi dizi izlesemem zaten tv de oyle dizi cok. ben zenan suat ayrildi diye elestirmiyorum diziyi genel olarak hersey bozuldu ama artik ben tepkimi bile vermiyorum bos yere bu diziye yazik etiler diyorum baska birsey demiyorum
diziyi bende izlemedim..gerçi benimki teknik sorunlardandı ama olsun..okuduklarımdan sonra izlememem daha hayırlı olmuş..
artık oyuncularımızdan bile tepki bekliyorum ben..sonuçta bilenen bir gerçek ki "karakter kendini öldürdü, daha fazla birşey veremezdi "acıklamalarıyla dizilerden ayrılan cok usta oyuncularımız var bu sektörde..
ee bizim dizimizde de usta oyuncular var valla korkuyorum artık..birisi delirip ee yetti bu mantıksızlık cıkmazı bırakıyorum diyecek diye diken üstündeyim..Allah korusun..
:sad53:
yani şunu söylemek istiyorum..biz bile burada çileden cıkıyorsak acaba onlar ne haldedir..ne düşünüyorlar bu konuda çok merak ediyorum....
suatta zenan da haklı ama ikisini bir kefeye koysak zenan daha ağır basar geçen seneki zenan ile bu seneki zenanı kıyaslıyorumda zenan yapmaz - yapamaz dediğim her şeyi bu sene yaptı yani zenan elinden gele herşeyi yapıyor daha fazlasını istemeye suatın hakkı yok suat beklentilerinde, isteklerinde çok haklı ama ailesine karşı nasıl bu kadar kör olabiliyor anlamıyorum onları hiç şuçu yokmuş gibi davranıyor zenan için ailesi çok önemli tabiki suat içinde kendi ailesinin önemli olduğunu biliyor bunu bildiği içinde mineden özür diledi yani zenan mineye yada suatın ailesine kızsada suata hak veriyor onu anlıyor kendi doğrularının yanında suatın doğrularınıda görüyor ama suat zenanı anlamıyor suatın kendi doğruları var ama zenanın doğrularını anlamıyor suata göre zenan hatalı zenan tabiki hataları var ama mine kadar değil zenan en azından kartlarını açık oynuyor kendisi patavatsız olduğu için ,içinde bir şey saklayamıyor ama mine çok ikiyüzlü suatada da bu yüzden kızamıyorum mine onun yanında farklı zenanın yanında çok farklı
asıl merek ettiğim bizim akıllı senaristler bu işin sonunu nasıl bağlayacaklar
KübraYasemin 25-12-07, 13:44 Cokda süper bir Bölüm degilmis.
Zenan SuatIn ayrIlIgI hicde istemedigimiz gibi son sahnelere denk geldi.
Minede masallah hic gec kalmamIs anlatmak ile.
Hadi onu gectim birtek Suata degilde Annesine ve BabasInada kalkmIs anlatmIs ya aferim yani bu kIza.
Bu kadIndan hic haz etmiyorum ya.
dünki bölümü izlemedim..izlemeyide düsünmüyorum zaten okuduklarımdan sonra..sadece merakımdan suatın zenana delici bakıslarını göreyim diye 8. partı izledim arkadasım söyleyince..
yine ayrılık valla bıktım artık..suat zenandan cok sey bekliyo benceki zenan elinden gelenin en iyisini yapıyo bence..kız her defasında mineden özür diliyo yaa.sırf suat için..ama ben anlamıyorum niye suat sürekli zenanla mineyi bir araya getiriyo..hoslasmıyolar işte bırak ayrı kalsınlar ..ama yok..olmaz off cidden dizi artık iyice izlenmez hale geldi..biz nişan beklerlerken üstüne bi de ayrıldılar..simdi kac bölüm birde ayrılık izliycez acaba.hayır uzatmak için konu bulamıyoarl sürekli ayrılık yazıyolar..tabii birde reytingler var baktılar ayla cekmiyo ilgi hemen bir ayrılık gecen senede sedef mevzusunu o yüzden uzatmıslardı yaa.hep aynı sey bu senede bu yaptıkları 2. oluyo..
bence artık bu dizi toplarlanmaz eger gercekten zenan suatın ablasına anne babasına hakaret ettiyse ve bunu aile ögrendiyse hakkatten olmaz ya evlenseler bile olmaz..arada hep bir sogukluk olur ve evlilikleri yürümez zaten..ben artık umudumukestim bu saatten sonra düzelmez hiç birsey düzeltmek isteyenlerde nasıl düzeltir bilememe tabii ne kadar inandırıcı olur bu benim için..birazda mantıklı seyler yazsalar cok iyi olur ama..nerde..
ben artık diziyi zlemeyi düsünmüyorum oldugum yerde sinirlenmeyi istemiyorum cünkü..zaten dizinin tadı kacmıstı beraberken bile kavga edip duruyolardı simdi birde ayrıldılar diziyi sırf melike güner ve bekir aksoy için izleyen biri olarak artık izlemeyi düsünmüyorum..ki ben gecen sezon fragman için saatlerce tv basından ayrılmayan biriydim..beni bile pes ettirdiler ya valla senaristleri tebrik ediyorum bir dizi nasıl batırılır diye kitap cıkarsınlar nede olsa bu kaonuda üstlerine yok kesin cok satar..
KübraYasemin 25-12-07, 13:59 Simdi haftaya olup olmamasI bizi bence fazla etkilemez.
Bence nede olsa heycan dolu biryerdede bitmis degil.
Su son haftalardan beri eski tadI alamiyorum nedense ya dizide.
Öncede hep gerisayIm yapardIm siz sayitsiniz ya.
Suan varya onu bile yapmak gelmiyor icimden.
Ne bu böyle ya.
Bi ayrIlIk bir romantizim karar versinler.
masal_kizi 25-12-07, 14:12 Simdi haftaya olup olmamasI bizi bence fazla etkilemez.
Bence nede olsa heycan dolu biryerdede bitmis degil.
Su son haftalardan beri eski tadI alamiyorum nedense ya dizide.
Öncede hep gerisayIm yapardIm siz sayitsiniz ya.
Suan varya onu bile yapmak gelmiyor icimden.
Ne bu böyle ya.
Bi ayrIlIk bir romantizim karar versinler.
aynen katiliyorum canim sana, artik bi karar versinler biri ayiriyor biri baristiriyor
yeter yani,gelecekteki bölümler böyle devam ederse unutalim artik biz bu diziyi,
dönüp dolasip ayni yerlere geliyorlar,bunalmaya basladim...
ben artik gercektende eski güzel romantik dizimizi istiyorum,mutlulugu bize ucundan veriyorlar, sonra bu yeter size biraz da ayrilik taddin,...
gerci ilerki bölümlerde ben eminim zenan ve suat barisacaklar ama bakalim o zamana kadar daha neler olacak,....
PAMUK_MELEGIM 25-12-07, 14:22 yeni baslik acilmis hayirlii olsunn ..
dunku bolumu yarim yamalk izledim bicak sirtida vardi..
su aylaya okadara sinir oluyorum kii ne desem azdir..
ya umarim omer olmess zeynepe cok uzulurumm..
ya zenanla suatt yine ayrildii offf......
doktorcu-el 25-12-07, 14:55 bölüm bence çok güzeldi özellikle hasta hikayelerini çok beğendim el çok az vardı ama bunun nedeni ilerki bölümlerde onlara çok yer verilcek olmasındandır...
senaristler ilişkilerri çıkmaza sürmeyi çok seviyo mesela zenanın ailesi hakkında düşündüklerini ailesi duyması bu saatten sonra sz evlense bile çok zor yürütürler o aile ile zenan suatın ailesinin yüzüne nasıl bakcak çok merak ediyorum ayrıca çokta abartıyo mad:ama aylaya gidip söledikleri(zenanın harikaydı
hasana kızdım gidip hastaya neler dedi...zeynep duygusallıkta elayı geçiyo o ilgilendiği hastanın hikayelesini beğendim özellikle adamın nefesini tuttuğu sahneye koptum :)ömerin ölceği sinyalleri verilmeye başlandı
arslanı çok sevdim hele hastanın çocuğunuz varmı sorusuna bildiğim kadarıyla yok demesi hysterical:
haldun ve nisaya üzüldüm ama haldunun zamanlaması gerçekten harikyamış elaya annesinin gelceğini söylediği yere bak...
son olarak çiftim el:bir kii sahnede görsemde çok tatlılardı leventin aylaya al parayı borcuda ödeme bi daha dayak yeme demesi çok komiğime geldi :)adam napsı gitsin diye para verdi...aylada yapışkan mübarek
KübraYasemin 25-12-07, 15:07 aynen katiliyorum canim sana, artik bi karar versinler biri ayiriyor biri baristiriyor
yeter yani,gelecekteki bölümler böyle devam ederse unutalim artik biz bu diziyi,
dönüp dolasip ayni yerlere geliyorlar,bunalmaya basladim...
ben artik gercektende eski güzel romantik dizimizi istiyorum,mutlulugu bize ucundan veriyorlar, sonra bu yeter size biraz da ayrilik taddin,...
gerci ilerki bölümlerde ben eminim zenan ve suat barisacaklar ama bakalim o zamana kadar daha neler olacak,....
Zenan SuatIn barIsmasI bence
Ela ve Leventin ayrIlma agnIna denk gelecekdir.
Bundan simdikden eminim.
Zaten iki ciftide bir güzel mutlu görmiyoruz yemin ya.
Seninde benim ile aynI fikirde olmana sevindim cnm.
demek ki böyle düsünen tek ben degilim. (= sagol
özge-melike 25-12-07, 15:11 Bölümü sonuna kadar izledim..
İzlediğime deymedi...
Bu ayrılık bana öyle bi ayrılıkmış gibi geliyoki.
Sanki dönüşü yok...
Acayip merak ediyorum....
Zenan ve Suat bir daha nasıl barışıcaklar...
Cidden yani Suat çok kırıldı, Zenan da..
Tamam kötülük yapılır,yapılır da böylesinede artık...
Zaten bugün ruh gibi dolaşıyorum uykusuzluktan....
Deyse hadi neyse derim...
Hadi bakalım Hande ve Ebru Hanım yediler güzel bir halt
Nasıl çıkacaklar işin içinden...
Bekliyelimde görelim....
Bölümede Yorum Yok!!
Yapılacak bişey buldummu yazarım...
Haa bu arada reytigler süper!!!!:good:
Bravo kanalımıza..
Ya dizi bittikten sonra tekrarı mı verilmişş???
bölüm ne süperdi ne kötüydü
ama ben ihtiyarı çok sevmiştim ya
keşke ölmeseydiii
mineye sinir oldum birkaç saniye içinde nasıl da yumurtlamış öle yaa
ayla da bi yapıştı bırakmıo gıcıkk
aslanda çok hoşuma gitti bu bölümmm
hastalar ve hikayeleri iyiydiii
mine ve ayla dan kurtulsak daha da ii olur du ama neysee
bir dargın bir barışıkkk sıkıo artık biras daha yaratıcı olabilseler keşke
merhaba arkadaslar..
ben akşamkı bölumden hiç tat alamadım...
zenanı çok sevıyodum ama onada kızdım bu bölumde suat haklı çunku...gene ayrıldılar bı kaç bölum sonra barısırlar artık uzulemıyorum ayrılıklarına nasıl olsa kısır döngu gıbı ayrıl barıs oluyor..
akşam en çok aslanı ve zeynep'in sahnelerını begendım...aslan elaya çok guzel destek oldu:happy0064:happy0064 zeynep'in ömerın yanına öle uzandıya çok hoştu. umarım ömer ölmez ben çok sık takıp edemıyorum forumu ama eger bu konuda tuyonuz varsa paylasmanızı ısterm.ayrıca o sarı kafayı elıme verseler mahvederım ya sınır ettı benı her an dıken ustundeydım parayıda aldı daha susmaz ama o..
Bölümü sonuna kadar izledim..
İzlediğime deymedi...
Bu ayrılık bana öyle bi ayrılıkmış gibi geliyoki.
Sanki dönüşü yok...
Acayip merak ediyorum....
Zenan ve Suat bir daha nasıl barışıcaklar...
Cidden yani Suat çok kırıldı, Zenan da..
Tamam kötülük yapılır,yapılır da böylesinede artık...
Zaten bugün ruh gibi dolaşıyorum uykusuzluktan....
Deyse hadi neyse derim...
Hadi bakalım Hande ve Ebru Hanım yediler güzel bir halt
Nasıl çıkacaklar işin içinden...
Bekliyelimde görelim....
Bölümede Yorum Yok!!
Yapılacak bişey buldummu yazarım...
Haa bu arada reytigler süper!!!!:good:
Bravo kanalımıza..
Ya dizi bittikten sonra tekrarı mı verilmişş???
hayrı tekrarı deil geçen bölümün özeti verildii
başını kaçırdım gösterirler ide çok bekledim ama
olmadı malesefff
ve suat la zenan konusunda da haklısın
bakalaım nası düzelicek
_ELA_LEVENT_ 25-12-07, 16:25 dizi bittikten sonra tekrarı verilmedi ama tekrar gibi bişey 41. bölümün özetini verdiler...ben bölümü izledim ama hiç memnun kalmadım ve duyurulsun istiyorum hande senaryo yazmasın...
merhaba arkadaslar..
ben akşamkı bölumden hiç tat alamadım...
zenanı çok sevıyodum ama onada kızdım bu bölumde suat haklı çunku...gene ayrıldılar bı kaç bölum sonra barısırlar artık uzulemıyorum ayrılıklarına nasıl olsa kısır döngu gıbı ayrıl barıs oluyor..
akşam en çok aslanı ve zeynep'in sahnelerını begendım...aslan elaya çok guzel destek oldu:happy0064:happy0064 zeynep'in ömerın yanına öle uzandıya çok hoştu. umarım ömer ölmez ben çok sık takıp edemıyorum forumu ama eger bu konuda tuyonuz varsa paylasmanızı ısterm.ayrıca o sarı kafayı elıme verseler mahvederım ya sınır ettı benı her an dıken ustundeydım parayıda aldı daha susmaz ama o..
tuyo cok cnm ama bakacaginiz yeri bilmek lazim zaten tuyolarda diyordu suat ve zenan arasinda soguk ruzgarlar olacak diye ordan buraya tuyo aktarmak yasak ama bazi ilerki gelecekleri bekliyorum valla dusunsenize gelecek sen ayla bizlerleymis,umarim hersey bu seneden daha guzel olur.
nilprensesi_92 25-12-07, 17:24 Bu bölüm iyiydi diyemeyeceğim çünkü çok berbattı olaylar başladı mı bitti mi hiç anlamadım yani neden o tlf açık kalıyor hayır zenan tlf nu kapatmadıda minede mi kapatmadı çünkü benim bildiğim tlf lar iki tlf dan biri kapanınca kapanır ama mine herhalde zenanın tlf nunu açık bırakacağını hatta ona laf söyleyeceğini küresinde görmüş olmalıki(Cadı ya o bakıma)oda kapatmamış tlf nunu
neyse geçelim e-l e ne o elanın saftorik hali herşeye pembe gözlüklerle bakıyor o levoda gitti kandı aylaya borçmuş pehhh bizde yedik ayla parayı aldığında bile yüzü düşünceliydi.Hem onun dayağıda bana pek meşum göründü sakın kendi kendini dövmüş olmasın belkide ruh hastasıdır(Kesin öyle bence iyice uçurmuş)
bu bölüm z-ö muhteşemlerdi zeynep gitti ömerin kucağına yattı çok güzel bi sahneydi en azından gerçek anlamda mutlu olabilen bi çift aralarında yalanlar olmayan
haldun nisa resmen ağlattılar beni yaaa öffff haldun bi konuştu ona karşı öfkem kayboldu yakın zamanda nazeninde dizi kadrosuna katılır o zaman eğer nazenin nisa gibi iyi ve güzel biri değilse o haldunu boğzalarım
neyse bu hafta her zamanki gibi handenin haftasıydı umarım ebru haftaya güzel bi bölüm yazar
dünkü bölümü hiç beğenmedim.hiç heyecan yoktu.oyunculuklarda durgunluk vardı.ve ben artık ela ve leventin evlenmesini istiyorum.mesala biraz ikisi başbaşa kalsınlar.
hah hah ve hahah...ne diyebilirimki...tüm gün ortalıklarda ölü gibi dolaştım uykusuzluktan...zaten son sahneyide kaçırdım...
suat zenan ayrıldı..bravo bi alkış istiyorum senaristlere
saati geçe alındı bi alkış daha istiyorum...
vee reytinglerde çok yükseldi..bi alkis daha..
ama suat haklıydı bence...
aslanı cok sevdim bu bolum..giderek sevmeye başlıyorum...
ya bişi sorucam..hani haldunla nisa hanım konusuyolardı ya eve geldiler..ben ondan sonrasını izleyemedim...
birisi anlatabilirmi..nasıl bittigini fln gormedim...
bide bundan sonra hep 22.00 damı..
break-us_35 25-12-07, 18:48 hah hah ve hahah...ne diyebilirimki...tüm gün ortalıklarda ölü gibi dolaştım uykusuzluktan...zaten son sahneyide kaçırdım...
suat zenan ayrıldı..bravo bi alkış istiyorum senaristlere
saati geçe alındı bi alkış daha istiyorum...
vee reytinglerde çok yükseldi..bi alkis daha..
ama suat haklıydı bence...
aslanı cok sevdim bu bolum..giderek sevmeye başlıyorum...
ya bişi sorucam..hani haldunla nisa hanım konusuyolardı ya eve geldiler..ben ondan sonrasını izleyemedim...
birisi anlatabilirmi..nasıl bittigini fln gormedim...
bide bundan sonra hep 22.00 damı..
MineCan
Anam aynı bende öyleydim
Okulada geç kaldım zati :img-pilot
Valla saati konusunda değişik söylentiler var
Belki değişmez ama show tv bu her şey beklenir :img-cool2
Zaten haftaya yılbaşı ve verilmiyor :img-cool2
Haldun nisaya gelirsek valla haldun ''ne sen bensiz ne ben sensiz yapabiliriz'' dedi ..anam sonra ikisde ağladı..
Oğuzhan orda kemiş :img-cool2 :img-pilot
Çok kötü bir bölümdü hiç beğenmedim
Hande hanım bir yerlerine kına yaksın :hıh
..::seren::. 25-12-07, 18:52 yeni basligimiz hayirli ugurlu olsun..
daha nice basliklara ins.:)
dünkü bölümü izlerken haketen hicbir zevk almadim acikcasi:(
zenan ve suat ayrildi ama bukadar cabuk olucagini tahmin etmemisdim
herseyin bukadar kolay olucagini
ela ve levente gelince
saten yorum yok basbasa 2 sahneleri vardi dizi boyunca o sahnelere 10 saniye faln
di saten :(
ömer ve zeyneb gecen hergün daha cok baglaniyorlar birbirlerine
bu pek ii degil sonucta tüyolara göre ömer ölücekmis
nezaman bilinmiyor ama sonuc bir bölümde ölcek=(
aylaya gelince ya ben anlamiyorum
levent hem benden uzak dur diyor ama
teknede'de aylanin ona sarilmasina izin veriyor sinir oldum saten:img-cool2:
mert nereye kayboldu peki??anlamiyorum
veya ayhana noldu birkac bölümden beri gözükmüyolar..
ve dizi biterken bile hic heyecanli biryerde bitmedi..
haftaya galiba dizimzi yilbasi nedeniyle yok!
herneyse umarim dizimizin gidisati degisir
cünkü bu dizimiz icin hic ii olmiycak cünkü cogu insan artik
izlemekten zevk almiyor dizimizi saten bu reytinglerden'de görülüyor..
garfieldd1905 25-12-07, 18:55 gerçekten sıkıcı bir bölümdü,ne başı belliydi ne sonu..
zenan suatı nasıl ayırdılar yani gerçekten bravo..daha ne olduğunu anlamadan hemen ayrıldılar..ama bu konuda ben zenanı azcık haksız buluyorum,zenan yaptığı hoş değildi sonuçta o sevdiği adamın ailesi..ayrıca da suat da zenanın ailesine hiç bir zaman terbiyesizlik yapmadı,sonuçta azre nine de mine için neler söyledi..bence suat haklı..
ela levent ilişkisine heyecan lazım,ela nın bu pasif halleri hiç hoşuma gitmiyor..nerde levente kafa tutan dediğini yaptıran ela? ela resmen aşk çocuğu oldu.. ayla cadısının amacı ne? dayısına borcu olduğu doğru mu yalan mı anlamadım gerçekten.. levent de beslesin bakalım ayla hanımı..
zeynep ömer sahneleri güzeldi:)
sonunda da bi heyecan olacak diye bekliyorum,ela nın annesi falan gelecek ya da leventin teknede sigara içilmiş ya ayla orda zannettim..
ama yok yani,sonu da saçma bitti..
MineCan
Anam aynı bende öyleydim
Okulada geç kaldım zati :img-pilot
Valla saati konusunda değişik söylentiler var
Belki değişmez ama show tv bu her şey beklenir :img-cool2
Zaten haftaya yılbaşı ve verilmiyor :img-cool2
Haldun nisaya gelirsek valla haldun ''ne sen bensiz ne ben sensiz yapabiliriz'' dedi ..anam sonra ikisde ağladı..
Oğuzhan orda kemiş :img-cool2 :img-pilot
Çok kötü bir bölümdü hiç beğenmedim
Hande hanım bir yerlerine kına yaksın :hıh
aynen...vapuru kacırdım bende..gec kalktıgım icin...
valla saati bu olursa yarısını izler bırakırım...kalkamıyorum sonra...
oh haftayada yok..
güzel yerde bitmemiş...
bende hic beğenmedim...
bi tek hande hanım beğenmiştir marifetini...
büyük cadı 25-12-07, 19:08 bölüm için güzeldi demek gerçekten içimden gelmiyor:icon_sorr.e-l en sonda vardı sadece...onların fırtınası sessiz ve derinden geliyor.leventte iyi kıvırıyor yanlız çekirge bir sıçrar 2 sıçrar...sigara olayından yırttı...odasında ayla varken elanın girmesine engel oldu 3.sünde yırtamayacak. :img-polic
zenan suat çifti uzun süredir beraberdi senaristlerimiz ayırmasalardı içlerinde kalırdı o yüzden ayırdılar rahatladılar.:img-cool2telefonun açık kaldığı çok belliydi.zenanda içinden geldiği gibi konuştu.yanlız anlayamadım mine nasıl saniyesinde yetiştirdi öyle nefes almadan suatı mı aradı bu kadın...suat bence birbirinden hoşlanmadıklarını açıkça belli eden bu iki insanı bu kadar burun buruna getirmekte hatalıydı.saygı çerçevesinde belli bir uzaklıkta durmaları yeterdi.tamam ailesiyle bütünleşmesini istiyor ama yani birbirlerinden haz etmedikleri o kadar belliydi ki...zenan gerçekten kendini çok zorladı benim ondan beklemediğim kadar alttan aldı.alçakgönüllü davrandı ama en sonunda patlaması da kaçınılmazdı.zenan zor bir kişi elinden gelenin bu kadar olduğunu anlamalıydı suat.kızabilirsiniz ama bence bu ayrılık zenanın kendini bulması için gerekliydi sanki son zamanlar ondan beklenmeyen şeyleri yapmaya başlamıştı bu benim görüşüm tabi.şimdi bunlar ayrıldı diye aileler can ciğer olup onları barıştırma çabalarına girmesin,asıl komedi o zaman olur bence...leventin sözüne çok güldüm her zamanki olağan kavgalarından etmişlerdir dedi ya...
halduna çok üzüldüm:icon_sorr...kreminin kokusunu özlerim dedi ya...ona aşık olmasada yıllar içinde çok sevmiş nisayı...oda bıraktı gitti...o kadar ağlamaya taş olsa erirdi...gerçi tam söylenmesede gitti nisa heralde...
aslan ise aileninizin psikologu oldu adam herkesi çözdü akıl bile veriyor vallahi pes...seviyorum ama ben ela aslan ikilisini...ela yapılması gerekenleri söylediğinde yüzündeki o öğreniyorsun ifadesi çok güzeldi....tabi ''sakar kızımız sahipli''demesi de...elayı gerçekten koruyor bu adam başlarda denedi herkesten farklı olduğunu anladığındaysa kanatlarının altına aldı.verdiği öğütler çok yerindeydi...nazenin haftaya gelecek heralde...bakalım o gelince ne olacak...ayrıca şu ayla olayıda ortaya çıksın böyle gerilim gerilim olmuyor ne olacaksa olsun...haftaya bölüm yok mu acaba?bilen var mı?
bencede cok heyecanlı bi bölüm degildi ama ayla daha neler yapacak merak ediyorum bence aylayı arslan dövdü gibime geliyor... bu bölümde en güzel sahne zeyneple ömerin yatakta uyuyuş sahnesiydi..iyiki gestapo görmedi:img-wink:
nilprensesi_92 25-12-07, 19:30 arkadaşlar yorumların çoğunu okudum ama yorumları yazanların önemli bi kısmı suat haklı demiş fakat siz minenin nasıl bi yapısı olduğunu bilmiyormusunuz(Örnek misal zeynebe davranışı sahte ağlamalar falan)zenan minenin o yönünü görüyor ve ona suatın ailesine sinir olmakta haklı ama zenanın ailesi hiç bi zaman suat şöyle kötü böyle kötü demedi suatın ailesinin zenana yaptığı gibi sürekli lafda sokmadılar sizce bu durumda haklı olan zenan mı yoksa hala suat mı
MoOnDaNcE-11 25-12-07, 19:42 Yeni bolume ancak bakabildim . Suat zenanla baslayalim...
Zenan'a gicik oldugumu herkes biliyor ( melike guner'i de o kadar seviyorum cok iyi bir oyuncu ) ancak bu kez mineyle tartismasinda sonuna kadar mine hakli . Oraya kadar gelmis , kardesinin isi cikmis , benim de isim var diye aradan siyrilmak hic hos degil . Yani zenan'in ozur dilemesi gerekiyordu , zorla da olsa yapti . Ancak sonra telefonu acik unutup suat'in ailesine soylenmesi cok yanlisti .
Hemen burda cok sevdigim can bartu'nun cok dogru bir lafini hatirlatayim . Bir insan arabasini , evini , isini , esini degistirebilir ama takimini degistiremez demisti . :good: Ben de buna ilaveten bir de anne babasini kardesini ve cocugunu degistiremezi eklemek istiyorum . :img-wink:
Turkiye'de bir gercek var . Bir insanla evlendiginizde istemeden de olsa onun da ailesiyle evlenmis gibi oluyorsunuz . Ne kadar dogru yanlis tartisilir orasi ayri...
Suat zenan'in garip ailesini hep saygiyla karsiladi . Kabul etti . Hatta kendi ailesini ikna etmek icin ugrasti . Hic onlara saygisizlik etmedi . Karsiliginda bu laflariysa hic haketmedi . Bir de ustune ustluk zenan sen benim ailemi hor goruyorsun diyerek zeytinyaglilasma ozelligi bile gosterdi .
Ilerleyen bolumlerde suat'in onurlu bir adam olup olmadigini anlayacagiz . Eger zenanla tekrar beraber olursa valla kocaman bir yuh...Kizin biri cikip aileme gicik , uyuz vbS... diyecek ben de onun bir daha suratina bakacagim , imkansiz . Ben de asla sevmesem bile beraber oldugum insanin ailesine laf etmem en azindan icime atarim . Dogrusu da budur . Cunku dedigim gibi insan ailesini secemiyor...
Bir de beraber oldugu insani ( kiz erkek farketmez ) ailesinden ( ustelik ailesi o beraberligi onayladigi halde ) daha cok seven insan modeli var.Neyse o da ayri bir rezalet...
Ela umarim annesiyle tanisir . En azindan bir onun versiyonunu da dinler . Sonucta annesi . Levent de su ayla'dan bir an once kurtulsa iyi olacak . Ela'ya gercegi anlatsa ela once ariza cikarir sonra affeder diye dusunuyorum , cunku aylayla beraber oldugu gece ela'dan ayrilmisti . ( tabii bir insanin sevgilisinden ayrildigi gece baskasiyla beraber olmasi da dogru degildir bence... )
Bir de anlamadigim bir sey var . Kutsi sarkici degil mi ? Neden hala sesine dublaj yapiliyor . Hatta polat alemdar'i seslendiren umut tabak yapiyor . Levent atahanliyi polat alemdar'in sesiyle duymak cok ilginc geliyor acikcasi...
ya bu bölüm çok gzldi bi suat zenan ayrılığı olmasa :( malum bizim senaristlerimiz bi çifti mutlu edip diğerini mutsuz ediyo ya şu uyuşturucu meselesi de çok kötüydü ya
break-us_35 25-12-07, 19:47 aynen...vapuru kacırdım bende..gec kalktıgım icin...
valla saati bu olursa yarısını izler bırakırım...kalkamıyorum sonra...
oh haftayada yok..
güzel yerde bitmemiş...
bende hic beğenmedim...
bi tek hande hanım beğenmiştir marifetini...
MineCanım
Valla bende izlemem artık bu ne be kafalarına göre saat değiştiriyorlar hemde izleyiciye sormadan
Haftaya yok...Keşke Salı günü verseler
Valla hande hanım herşeyini beğeniyor
Yalnız ben merak ediyorum
Artık Zenan-Suat nasıl barıştırıcak
Çünkü İpleri fena gerdiler...
Hande Seni İstemiyoruz!!!!!!!
GÜL GÜZELİ 25-12-07, 20:05 küçük cadı çok aslan konusunda çok güzel konuşmuşsun canım ben bi aslancı olarak bayıldım yorumuna ASLAN ELAYI ÖNCE DENEDİ SONRA HERKEZDEN FARKLI OLDUGUNU ANLAYINCA KANATLARININ ARKASINA ALDI DEMİŞSİN çok dogru aslan elanın farkını görmese belki onada diger kadınlara yaptıgı muameleyi yapardı ama aslan elada farkı gördü elanın ne kadar saf ne kadar masum ve içten oldugunu anladı kendince korumaya çalışıyoo ne kadar istiyorum aslında aslanın elayla olmasını ama imkansız levent var aslan aşık olur olur ama karşılık alamazz keşke alabilse ama alamaz levent sevenler bana kızmasınlar ama ben bi aslancıyım ve bunu istemek benım hakkım aslanla ela birbirlerine öyle yakışıyolarki kaderleri aynı,dertleşebiliyolar,kada dengiler sonra birbirlerine güldüklerinde farklı bi sıcaklık veriyolar tamam kutsiyi bende seviyorum gerek kendisini gerek şarkılarını leventide seviyorumm hatta ilk bölümlerde elayla çok hoşuma gidiyodu ama aslan çıktıgından ve degişim gösterdiginden beri aslında levente o kadarda baglanmadımı farkettim ya suatla zenan bile elayla levente 10 basar gerek baş başa kaldıklarında gerek kavgalarında gerek barışmalarında gerekse hastane ortamında elayla leventden bin kaç daha aşık görünüyolar leventle elanın sadece bi iki küçük lafta aşkları habire bu aşka hasar verip duruyolar acıdan gözyaşından başka bişey yok aşklarında hep birbirlerine güven sorunu yaşıyolar geçmişden gelen insanları sorun ediyolar böyle aşk olmaz zaten bi aşkda güven yoksa aşkda olmazz ben aslanla elanın aşk yaşamasını çok isterdim daha çok hissettirirlerdi aşkı daha çok ısıtırlardı içimizi ama malesef biliyorumki bu ancak benım ve aslanın rüyası olur olsun rüyada olsa güzel bu arada levent sevenleri kızdırdıysam özür ama ben bi ASLANCIYIMM VE BENIM GİBİ ASLANCI OLANLARLA DUYGULARIMI PAYLAŞMAM GEREKTİGİNİ DÜŞÜNÜYORUMM EMINIM BURDADA ASLANCI ARKADAŞLAR VARDIR:):)
bosu bosuna uykumdan oldum derste uyuyodum be izledğime uykumu harap ettiğime deymedi.... zenan-suat hande hanım nası düzelticek acaba eski dizimizi geri istiyorum ben... bune ya hande bu yaptıklarını düzeltese iyi olcakk yoksa dizimizin sonu iyi dil:img-cool2
masal_kizi 25-12-07, 20:37 vallah artik hande mi düzeltir yoksa ebru mu beli degil ama söyle bir durum var oda, digelim ki zenan la suat baristilar,suatin ailesi ve özelikle mine bu olayi herzaman zenanin yüzüne vuracaklar,sen ailemiz hakinda böyle söyledin falan diye,bakalim senaristler bu olayi nasil düzeltecek,yada düzeltim derken daha da kötüye götürecekler bu olayi,...
ela ve levent hakinda söylenecek pek bisey yok aslinda,sadece firtina cok yakinda kopacak diye biliriz o kadar,...
ya simdi iki hafta nasil beklicez, gerci dediniz gibi pek heycanli bir yerde bitmedi ama bizim bu senaristler gene biseyler düsünüyorlardir aniden belki ömerin kalbi falan durur,....
ben de bu bölümü beğenmeyenlerdenim:( ela ve levent sahneleri hem azdı hem de iki üç haftadır olduğu gibi ne kadar güsel de olsa hep diken üstünde izlemek zorunda kaldık...o kadar bekledik ama şimdi ayla cadısı yüzünden tadını bile çıkaramıyoruz:( ortaya çıksa bari artık...levent söyle bir zahmet yaaa!!!
suat ve zenana da üzüldüm,birlikteyken çok şeker oluyorlar,hafif atışmalar tatlı barışmalar şeklinde:img-wink:zenanın yaptığına doğru demiyorum tabi ama suat hazırladı bence bu durumu...anlıyorum yakınlaştırmak istiyor,haklı da,ama anlaşamadıkları belli artık zorlamamak lazım,her dakika görüşmeleri gerekmiyor ki...zenanın da dediği gibi onun ailesi kendi halinde kimse hakkında ileri geri konuşmayan insanlar...ama mineyi biliyoruz yani.tamam suat a göre ablası,savunacak o ayrı da yani bir yere kadar.sonuçta zenanla EVLENİYOR...bu çok büyük birşey bence,böyle demek istemedim diyorsa zenan, nasıl ablasına inanıyorsa ona da inanmalı.daha çok ablasının tarafından bakıyormuş gibi geliyor bana. zenan hafif geçimsiz ya( yanlış anlaşılmasın zenanı gerçekten severim:img-yes:doğru kelimeyi bulamadıysam kusura bakmayın:img-blush) kesin o birşey yapmıştır gibi düşünüyor herhalde.abla birşey dediğinde öle demek istememiştir,sen yanlış anlamışsındır;zenan birşey dediğinde ben olsam ben de böyle anlardım böyle birşey denir mi!!! çifte standart sanki... ki suatın dediği de hiç hafife alınacak birşey değildi yani.hor görmek ne demek?o da orda kıvırdı yanlış anladın ne alakası var diye ama anlaşıldı yani gayet...zenanınki sinir halinde söylenmiş birşeydi,ha kesinlikle söylenmemeliydi orası ayrı,suatı gerçekten çok zor bir duruma düşürdü ama gerçek duygular değildi bence.çünkü mine hariç diğerleriyle pek bir sorunu yok zenanın,nerde kaldı nefret etmek...mine fazla damarına bastı...suat ise sanki gerçek ama suat yüzlerine vurmuyor gibi oldu,ne bileyim benim hoşuma gitmedi:icon_whis öyle işte...:img-wink:
evet suat çok fazla şey istiyor sanki zenan suatla evlenirken suatın cadı ablası ve anne babasıyle evlenecek ne kadar saçma ya suat zenan ailesiyle iyi geçinsin istiyor ama ailesinin kötü yanlarını hiç görmüyor ona göre hep ailesi haklı bu kadarda olmaz yani suatı seviyor diye ailesinide sevmek zorunda değil o ispiyoncu minede aynı dakikada nasıl yetiştirdi herşeyi yaaaa şaştım kaldım.....
Mine'nin cidden o kadar çabuk söylediklerini yetiştirmesi benim de acayip sinirimi bozdu.Aklımdan da belki Mine bi güzellik yapar da Suat'a anlatmaz hiçbişey,bizi şaşırtır diye düşündüm.Ama nerde:icon_whis
pek fazla bölüm yorumu yapamadımm malum zaten yorum yapacak kadar da iyi sayılmazdı dizi hep kopuk kopuk sahneler vardı yani Allahtan arslan da olmasa hiç izlenmez bu dizi arslanım yine her zamanki gibi müthişti yaa askım cok tatlı ama yaaa elayla diyalogları falan bundan sonra arslan elanın akıl hocasıdır hem elaya ne dedi
bizim seninle kaderimiz aynı..bizler terkedilmiş cocuklarız..anlatırsan anlarım
böyle bir samimilik olabilir mi yaa bi ara elaya gülümsedi orda bittirm eridim yaa
ben bu adam deli oluyorum kardesim:img-blush
cok seviyorum cooookk:img-blush
bence bu dizinin en yakısıklısı en tatlısı en huysuzu en gıcıgı en havalısı ama en iyi yüreklisi en yardımseveri tabi ki arslann:img-yes:
Arslanım..:img-blush:img-blush
doktorcu-el 26-12-07, 13:40 küçük cadı çok aslan konusunda çok güzel konuşmuşsun canım ben bi aslancı olarak bayıldım yorumuna ASLAN ELAYI ÖNCE DENEDİ SONRA HERKEZDEN FARKLI OLDUGUNU ANLAYINCA KANATLARININ ARKASINA ALDI DEMİŞSİN çok dogru aslan elanın farkını görmese belki onada diger kadınlara yaptıgı muameleyi yapardı ama aslan elada farkı gördü elanın ne kadar saf ne kadar masum ve içten oldugunu anladı kendince korumaya çalışıyoo ne kadar istiyorum aslında aslanın elayla olmasını ama imkansız levent var aslan aşık olur olur ama karşılık alamazz keşke alabilse ama alamaz levent sevenler bana kızmasınlar ama ben bi aslancıyım ve bunu istemek benım hakkım aslanla ela birbirlerine öyle yakışıyolarki kaderleri aynı,dertleşebiliyolar,kada dengiler sonra birbirlerine güldüklerinde farklı bi sıcaklık veriyolar tamam kutsiyi bende seviyorum gerek kendisini gerek şarkılarını leventide seviyorumm hatta ilk bölümlerde elayla çok hoşuma gidiyodu ama aslan çıktıgından ve degişim gösterdiginden beri aslında levente o kadarda baglanmadımı farkettim ya suatla zenan bile elayla levente 10 basar gerek baş başa kaldıklarında gerek kavgalarında gerek barışmalarında gerekse hastane ortamında elayla leventden bin kaç daha aşık görünüyolar leventle elanın sadece bi iki küçük lafta aşkları habire bu aşka hasar verip duruyolar acıdan gözyaşından başka bişey yok aşklarında hep birbirlerine güven sorunu yaşıyolar geçmişden gelen insanları sorun ediyolar böyle aşk olmaz zaten bi aşkda güven yoksa aşkda olmazz ben aslanla elanın aşk yaşamasını çok isterdim daha çok hissettirirlerdi aşkı daha çok ısıtırlardı içimizi ama malesef biliyorumki bu ancak benım ve aslanın rüyası olur olsun rüyada olsa güzel bu arada levent sevenleri kızdırdıysam özür ama ben bi ASLANCIYIMM VE BENIM GİBİ ASLANCI OLANLARLA DUYGULARIMI PAYLAŞMAM GEREKTİGİNİ DÜŞÜNÜYORUMM EMINIM BURDADA ASLANCI ARKADAŞLAR VARDIR:):)
bende arslanı çok sevenlerdenim el yi daha çok sevenlerdenim ama:) bence bi yerde yanlış birşey söylemişsin : ela levent üçüncü kişileri sorun etmiyor üçüncü kişiler sürekli sorun çıkartıyor güven sorunu aralarında bir kez oldu o da mert konusunda ki o durumda kim olsa aynı şeyi yapardı(leventin aba
rttığını biliyorum)sanırım güven derken elanın levente güvenini görmedin...bu durum onların aşkına hasar değil kuvvetlenmesine yol açtığını düşünüyorum yoksa hayla birlikte olmazlardı ve bu derece aşık neyse....
basında çıkan haberlerdeki haber çok hoşuma gitti gençler izliyip doktor olmak istiyor haberi...açıkcası ben bile keşke doktor olabilsem diyorum:)
dizi sanırım haftaya olmıcak iki hafta nasıl beklicem umarım ayla meselesi açıklığa kavuşur ve nazenin hanım gelir
didou_didem 26-12-07, 14:15 ben de bu bölümü beğenmeyenlerdenim:( ela ve levent sahneleri hem azdı hem de iki üç haftadır olduğu gibi ne kadar güsel de olsa hep diken üstünde izlemek zorunda kaldık...o kadar bekledik ama şimdi ayla cadısı yüzünden tadını bile çıkaramıyoruz:( ortaya çıksa bari artık...levent söyle bir zahmet yaaa!!!
buket kesinlikle haklısın
1-çok azdı
2-artık güzel sahneler var ama araya mutlaka ayla sokuluyor...tadını çıkartarak izleyemiyoruz sahneleri yaa
bıktım valla..
bölümü yeni izleyebildim..
Suat ve Zenanın yaşadıgı cıkmaz sorunlar ne kadar içim elvermesede cok gerçekci olmuş..elbette üzüldüm ama acıkcası bölümde begendiğim en güzel konuda buydu..
işte Azze nenenin istemeye geldiklerinde söylediği cümle gerçekleşti.."bir Suatı alıp gitsen ne ala ama evlenince ailesiyle de evlenilir"
aslında ikisi de haklı, ikisi de hatalı..tek tarafa yüklenmek yalnış..Suatın biraz dışarıdan bakması lazım bazı şeylere..mesela Zenan ve Minenin iyi anlaşmalarını beklemek saçma..bu isteği anlıyorum ama bunu zamana bırakmayı kabullenmeli.. aralarını yapmaya calıştıkça daha kötü oldugunu görmeli..her ikisinide cok iyi tanıyor..başından bu yana anlaşamadıklarını biliyor..bazı şeyleri zorlamamak en dogrusudur..
hem Zenana anne- baba demelisin baskısı nerden cıktı allahaşkına..bu kız babasını kaybetmiş..kolaymı bu kelimenin agzından birden cıkması ,hemde sıcaklık görmediği insanlara karşı..
Zenan ise dugyularını acıkca ifade etmeliydi..hep diyorum ilişkilerde ertelenen sözcükler,gecmiş gibi görünen ama içten içe büyütülen kırgınlıklar ,hep daha büyümüş halde patlama yaratıyor..patlayınca da böyle oluyor..
şimdi Suat ailesine karşı cok zor durumda..bundan da ötesi kırgın..Zenan zor durumda hatasının farkında..yine haklıyken haksız konumuna düştü..
araları düzelse bile Suatın ailesi bunları unutamaz..temcit pilavı gibi durmadan Zenanın önüne sunulacaktır bu durum..Zenanın ömür boyu bunu kaldırması zor..hem sanırım Suatta unutamaz..Levent ile yaptıgı konuşma cok güzeldi gerçekten..
Meltemcim kızacaksın ama yine söylüyorum :) bu konu ne kadar beni üzsede cok begendim..çünkü evlilik öncesindeki iki insanın yaşadıgı herşey tam manası ile cok güzel işlenmiş..
ve devamını da merak ediyorum.. nasıl cıkılacak bu işin içinden bakalım..
Jansetcim:)
Kızmak değil canım tabiki..
Ama artık yeter diye bir tepkiydi benimki..
Onları gelinlik ve damatlıkla bir an önce evlenmiş görmeyi çok isterken..
Elimde değil siirleniyorum böyle ayrılıklara..
Ve evet ayrılığın olabilirliği mevzusu..
Diyorum ya çoğu şey atlatılabilir..
Üçüncü kişiymiş..Yanlış anlamaymış..
Bunlar düzelebilir..
Ama yürümeyeceğine inanılan bir ilişki nasıl toparlanır ki..
Benim canımı sıkan şey ayrılıktan da öte bu galiba..
okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar ele ve aslan aşkı istiyorlar.ama ben istemiyorum.çünkü her ne olursa olsun ela levent aşkı izlenmeye değer ve çok güzel.aslan la zeynebi yakıştırıyorum ben.ömer ölecek ve aslan zeynep aşkı süper ve benim çevemdeki birçok insan da onları aşkını izlemek istiyor.ikisi de inat ve dediğim dedikler.onlar da doktorların inatçı aşıkları olsunlar.inşallah olurlar.ayrıca artık ela levent veeeeeeeeeee suat zenan a dokunmasınlar.aslında o dörtlü diz de başbaşa tatil yapsalarda izzlesek ne güzel olur.umarım bu deiklerimi senaristler duyar..........:good:
neden haftaya koymuyolar yeni bölümünü yaa.(( zaten artık saçmalamaya başladılar diziyi.yine suat zenan arasını açtılar ve bu sefer en kötüsü buydu sanırım.yani telafisi biraz zor.zenana hak veriyorum ama o laflarda kolay yenilir yutulur laflar değildi.aralarını nasıl düzüeltecekler bilimiyorum bu defa.birbirlerini çok seviyorlar ama ....
yeter artık bir dargın bir barışık ne olcak böyle bilmiyorum bu sevgililer.artık evlendirsinler dersen yine ayırdılar suat zenanı...
böyle olmamalıydı bakalım nasıl toparlayacaklar bu durumu.artık araları düzelirse evlensinler...bizde sevinip rahat bir nefers alalım..
yine ne zaman ayrılcaklar diye beklerken bu bölümde ayırdılar..ki zaten beklenen bi durumdu bu..çünkü ya ela leventi yada suat zenanı ayırıyorlar..
lütfen daha iyi senaryolar yazsınlar ve onları ayırmak yerine evlendirip ev hallerini göstersinler bizie.
bide hastalara daha fazla yer versinler.reytingler hep düşüşte..
sadece verilen emeklere üzülüyorum..oyuncular çık iyiler ve rollerini çok iyi yapıyorlar ve bu dizi bu reytingleri hak etmio
daha iyisi olmalı..
biraz daha düşünüp daha iyi senaryo yazsınlar.. umarım düzelir ve dizimiz eski başarısına kavuşur.. lütfen bunu çok istiyorum...
Jansetcim:)
Kızmak değil canım tabiki..
Ama artık yeter diye bir tepkiydi benimki..
Onları gelinlik ve damatlıkla bir an önce evlenmiş görmeyi çok isterken..
Elimde değil siirleniyorum böyle ayrılıklara..
Ve evet ayrılığın olabilirliği mevzusu..
Diyorum ya çoğu şey atlatılabilir..
Üçüncü kişiymiş..Yanlış anlamaymış..
Bunlar düzelebilir..
Ama yürümeyeceğine inanılan bir ilişki nasıl toparlanır ki..
Benim canımı sıkan şey ayrılıktan da öte bu galiba..
sen bana bakma,her zamanki takılmalarım :) bilmezmiyim ben seni..:img-wink:
aynı şeylerden şikayetçiyiz canımcım..şimdiye kadar yaşadıkları ayrılıklar hep anlamsız cocukca şeylerdi..ama bu başka..gerçekten bu defa kapanması zor yaralar var..
evlilik bu yüzden zor sanırım..herkes senden birşey bekliyor..onun ailesi senin ailen..hepsinin istekleri farklı hangi birini memnun edeceksin..onların kalplerini kırmayayım derken ilişki paramparça oluyor..
eskisi gibi kalmıyor ilişki..devam edilsede başka bir boyuta giriyor bence..belki de bu yüzden evlilik aşkı öldürüyor diyorlardır kim bilir (evlilik tahlilimede bakın hele :img-icecr )
Sonunda ,evet sonunda beklediğim ayrılık gerçekleşti
Biz bu cift evlenselerde sıkıcı olmaz ,nasılsa kavgada uzman desek de senarıstlerımız bunun tersini yapacaktır
Ama bu bölümü begendim ben
Yani Zenan'ım her zaman süper ama bu bölüm dahada tatlıydı
Özlemişim ayrılmalarını
Uzaktan birbirlerine bakmalarını
Umarım suyunu cıkarmazlar ve uzun bir ayrılık olmaz
Olacagını sanmıyorum ,bizimkiler ayrı kalamazlar gerci
Suat'ın Zenan'ı biraz kıskanması iyi olacaktır
ve bu ayrılıktan sonra artık nişan faslı gerceklesır
Zenan'ım benım sarı ciyana dayak yemişsin kim yaptıysa eline saglık demesi cok güzeldi.Ayrıca telefonu kapamayı unutup söyledikleri laflardan sonra Suat'a hesap verme kısmında masumlugu süperdi.Yapmacık robotlar:):)
zenan bi tane yaa:D
İhtiyara bayıldım ayrıca cok tatlıydı yaa
Bölüm...
Aslında güzeldi..Bazı kısımları syamazsak...
Birinci olarak Mine'nin herşeyi yetiştirmesi hiç hoş değildi..Bence yetiştirmeseydi biz belki de onun iyi niyetine inanabilirdik..Ama artık ağızıyla kuşta tutsa sevdiremez kendini..Zenan o anda sinirliydi ve bence Mine de bunu gayet iyi biliyordu ama....
Levom manyak Ayla'dan kurtulmak için ne yapacağını şaşırdı...Para bile verdi..O manyak ayla onu gider kozmetiğe yatırrı herhalde..Ne de olsa çirkinliğinin azaltmak için (gizlemek diyicem ama gizlenmiyor ki) o parayla masrafları anca karşılar..:img-hyste
Levo ''sakın ödeme'' dediğinide zaten ben de ipler koptu....
Arslanım...Şekerim..Çok şekerdi bu bölüm be...:D Ay valla Ela-Arslan böyle abi-kardeş gibi olsun istiyorum..Çok istiyorum bunu..:D O kadar çok ki anlatamam..:D
Ne güzel destek oldu Ela'ya...Şekerim benim...
Zenan Suat da bence Zenan daha bi haklıydı ama Suat da haklıydı..En haklı Ela'ydı..:img-hyste Bazen bir tane haklı yoktur..Hepsi o Mine'nin yüzünden ya neyse....Hak yerini bulur..:img-hyste
Hasta hikayelerine üzüldüm..İhtiyara çok üzüldüm..O minicik bebeğe de üzüldüm..Yazık ya....
suat ve zenan epeydir iyilerdi..kavga yok..atışma yok..küslük çok fazla olmadı derken nihayet senaristlerimiz çiftimize el atıp ayırdılar..
zenan durumunda haklıydı..ama kendini çok yanlış ifade ettiği için suat tarafından haksız duruma düştü..sinirli olduğu için olanları tam olarak suata anlatamadı..ama suatta inanmadı zaten..mine cadısı hemen yetiştirdi..
ela ve levent çok iyilerdi..ama onları seyrederken diken üstünd eoluyorum ayla mevzusu ne zaman ortaya çıkacak diye..ayla leventi iyice avucuna aldı gibi..leventin zayıf yönlerini biliyor ve çok iyi kullanıyor..para bile aldı..yalan söylüyor ama levent garibim bir türlü anlamıyor..
ömer ve zeynep çok şekerlerdi..bir an gestapoya yakalanacaklar zannetteim..o sahne bana suatla zenanın sahnesini hatırlattı..
gestapoyu bu bölüm çok beğendim..fırtına gibiydi..hasana söylediklerinde sonuna kadar haklıydı bence hasan hakketti o lafları..kendide farkında zaten durumun..
arslan her bölüm biraz daha kendini gösteriyor ela işle olan konuşmaları süperdi..birbirlerini çok iyi anlıyorlar..
Arkadaşlar güldürmeyin beni Allah aşkına..
Bincisi Suat Zeynebe vurmadı..
Uğraştı ama yaşatamadı kızı..
Elinden gelen herşeyi yaptığı halde..
Ve Levent'in yumruklarını aksine gereksiz ve abartılmış buluyorum..
Bir kere olsa tamam güzel oldu bu deriz ama..
İkinci kez aynı sahne bay getirdi..
Ama Levente özel olduğu doğru bakın:)
Tabi kendini tekrar etmek bir farklılık getiriyorsa:)
Leventi yumruğuyla falan analım o zaman..
Nasılsa adam bir karede geliyor ardından yumruğu:D
Arslan ın tabiriyle..
Şiddet eğiliminin ortaya çıkması..:D
iyiki haftaya doktorlar yok yılbaşında zaten koymazlardı ama genede iyiki koymamışlar izlemem mümkün olamazdı
suat uğraştı ama sonunda allah kahretsin dedi ve vurdu etrafı yıktı sen dikkatli izlememişsin sonra fikret ona bagırdı o da ölüm saatini söledi ve cıktı
iyiki haftaya doktorlar yok yılbaşında zaten koymazlardı ama genede iyiki koymamışlar izlemem mümkün olamazdı
suat uğraştı ama sonunda allah kahretsin dedi ve vurdu etrafı yıktı sen dikkatli izlememişsin sonra fikret ona bagırdı o da ölüm saatini söledi ve cıktı
bu konu nasıl acıldı bilmiyorum ama Suat Zeynebe vurmadı..yanındaki aletlere vurdu..
Leventin yaptıgı başka birşey..kalbi duran hastalarını yumruk atarak hayata döndürdü..bunu ozamanlarda cok konuştuk..tıbben yapılıyormuş sanırım..
dizinin oynamayacagını tahmin ediyordum..aslında isabet olmuş..reytingler zaten kötü..yılbaşı diye cok izlenmeyebilirdi..
okuduğum kadarıyla bazı arkadaşlar ele ve aslan aşkı istiyorlar.ama ben istemiyorum.çünkü her ne olursa olsun ela levent aşkı izlenmeye değer ve çok güzel.aslan la zeynebi yakıştırıyorum ben.ömer ölecek ve aslan zeynep aşkı süper ve benim çevemdeki birçok insan da onları aşkını izlemek istiyor.ikisi de inat ve dediğim dedikler.onlar da doktorların inatçı aşıkları olsunlar.inşallah olurlar.ayrıca artık ela levent veeeeeeeeeee suat zenan a dokunmasınlar.aslında o dörtlü diz de başbaşa tatil yapsalarda izzlesek ne güzel olur.umarım bu deiklerimi senaristler duyar..........:good:
aaaaaa:icon_whis
arslanımla zeynep mii:icon_whis
ama ömer vaaarr belki de ölmezz:img-yes:
kıyamazlar bunca ysanmsılıktan sonra onu öldürmeye bee:img-in_lo
hem zeynep ömere asık oldu nasıl unutabilir ki hem arslana baska bı kız gelcekmıs:hıh
aslında baska bırıyle olmasındansa kara kızımla olmasını ısterım valla:icon_whis
yanı omer ölürse
elayla arslanı maalesef ki ben de cok yaksıtırıyorum ıcımden ufak ufak gecıyo onalr ama
ela levent ayrılamaaaazz:img-yes:
yaa ömer ölmesin greys anotomy de ölmüş galiba aman birazcık değişiklik yapsınlar ztn 1. sezon aynı diye tepki aldı bunu değiştirsinler bari ölürse zeynep hasan'ın dediği gibi kafayı yiyebilir :sad53:
arslan ela'yı desteklemiyorum sade arkadaş olabilir çünkü ilişki başka bir şey hem ela arslan'ın bütün kirli çamaşırlarını biliyor bile bile lades demez levent' ten ayrılırsa mert ile birlikte olur en fazla:icon_whis
ayla'ya dicek lafın yok ztn sarı çiyan:icon_twis (kim dövdüyse eline sağlık):img-icecr
suat zenan; bu sefer küçük şeylerden etmediler aile ciddi konu ama inşallah tez elden barışırlar da direk nikah yaparlar nişan olmadan sürprizzz:happy0064:happy0064
off offf su anda uzun bir of cekiyorum
ya inanmiyorum 3 hafta tatil var ama sadece 2 bölüm izliyebilecegim
belikide yayinlarlar ben umudumu kaybetmedim
galiba zenan ve suatin barismalari cok zor olucak arkadaslar ne yapalim
aslinda varya bu ayrilikda suati biraz kiskandiralim ne bileyim zenan bir adam la ciksin
yok sacma geldi
ama buna yüzde yüz eminim mine kesin suata yeni birisini bulur cünkü korkar bence
suatin tekrar zenana dönecek diye
ya bakın benim aklıma ne geldi bu zenan 5 kardeş değilmiydi ee 4 abisi var ama yemeğe 3 abisi geldi öteki yoktu ee birinin işlere bakması lazım öteki abide istanbul'a gelirse ilerleyen bölümlerde mine'de kim olduğunu bilmeden aşık olsa ona sonra öğrense ve daha yakın olmak için zenan'la suat'ı barıştırsa nasıl fikir:happy0064:icon_whis
edit: saçmaladım galiba ama benimki de bir umut işte.....:icon_whis:img-icecr
Bekir'in içinde olduğu sahneleri bile ezbere bilirken sadece onun bulunduğu bir kareyi tam bilmeyecek en son kişiyimdir heralde:img-cool2
Jansetin de dediği gibi Suat Zeynebe değil Zeynep öldükten sonra sinirle etrafıdaki aletlere saldırdı..
Yumruk levoya has bişi:D..Yada onun yöntemi mi demeliyim:D..
Tam izlemeyen de belli galiba:)..Ama insanlık hali unutabiliriz..Yinede son nokta..
Suat Zeynebe vurmadı..:img-polic
özge-melike 27-12-07, 16:27 Ya kızlar allah aşkına tartışmaya ne gerek var ki...
Show tv nin sitesinden veya malum siteden o sahneyi tekrar izlesin bazı arkadaşlar...O zaman sorun hallolur:)
Zaten Suat'ın Zeynep'e vurması da çok saçma...Niye vursun ki?:img-cool2
Meltem'in de dediği gibi aletleri dağıtdıydı sinirden...
Olay bundan ibaret...
Neyse dediğim gibi tekrar izleyin o bölümü....
Bu arada yılbaşında kesin ve kesin olmicak mı Doktorlar?
Aslında bi bakıma daha iyi..
Fragmanı erken versinler bari...
bakın bence ayla şunu planlıyor.beni levent dövdü.kimseye söylewmiyeyim diye para verdi diyebilir.ikincisi aslana kim gelecek ve lütfen aslan elaya aşık olmasın.ayrıca suat zenan ve ela leventi ayırmasınlarrrrrrrrrrrrr.eğer ömer ölürse zeynep aslan çok yakışır.birde dizi de ela leven te ağlama kalbimi çalsınlar tam ikisi için kutsi den.
bakın bence ayla şunu planlıyor.beni levent dövdü.kimseye söylewmiyeyim diye para verdi diyebilir.ikincisi aslana kim gelecek ve lütfen aslan elaya aşık olmasın.ayrıca suat zenan ve ela leventi ayırmasınlarrrrrrrrrrrrr.eğer ömer ölürse zeynep aslan çok yakışır.birde dizi de ela leven te ağlama kalbimi çalsınlar tam ikisi için kutsi den.
bencede ayla öyle bişey düşünüyor olabilir
zeynebe vurdugu vurmadıgı pek umrumda degil eski bölümlerle ilgilenmiyorum
yılbaşı pazartesi günü oldugu için doktorlara denk geliyor o saatte kimse oturup izlemez hemde yılbaşı özel program var o saatte
Ya kızlar allah aşkına tartışmaya ne gerek var ki...
Show tv nin sitesinden veya malum siteden o sahneyi tekrar izlesin bazı arkadaşlar...O zaman sorun hallolur:)
Zaten Suat'ın Zeynep'e vurması da çok saçma...Niye vursun ki?:img-cool2
Meltem'in de dediği gibi aletleri dağıtdıydı sinirden...
Olay bundan ibaret...
Neyse dediğim gibi tekrar izleyin o bölümü....
Bu arada yılbaşında kesin ve kesin olmicak mı Doktorlar?
Aslında bi bakıma daha iyi..
Fragmanı erken versinler bari...
Bencede sahneyi hatırlamayanlar tekrar izlesinler. Orda Suat, Zeynep öldükten sonra sinirlenip etrafındaki aletlere vurmuştu, Zeynebe vurmadı ki, hiç mantığıda yok...:icon_whis
Yılbaşında olmaması konusuna gelince, bence de olmaması iyi oldu. Hem çekimler yetişmiyordu, fragman çok geç geliyordu. :img-yes: Bu bir hafta işe yarayancaktır muhakkak ki, fragmanımız da zamanında gelecektir...
break-us_35 27-12-07, 18:39 Bencede sahneyi hatırlamayanlar tekrar izlesinler. Orda Suat, Zeynep öldükten sonra sinirlenip etrafındaki aletlere vurmuştu, Zeynebe vurmadı ki, hiç mantığıda yok...:icon_whis
Yılbaşında olmaması konusuna gelince, bence de olmaması iyi oldu. Hem çekimler yetişmiyordu, fragman çok geç geliyordu. :img-yes: Bu bir hafta işe yarayancaktır muhakkak ki, fragmanımız da zamanında gelecektir...
Öncelikle suatın zeynebe vurduğuna inanmıyorum
Zaten sahne ortada herkes gidip açıkça izlesin..
Duygucum bende katılıyorum..fragman hiç yetişmiyordu
Aslında bu bir avantaj..hiçte olmazsa hem özet hemde fragman erken gelir
Zaten yılbaşındada izleyemezdim..istesem bile...
Bir çok kişi açısından kötüde olsa verilmemesi en hayırlısı...
Herkese iyi yıllar dilerim şimdiden....
okulda olduğum için yorumumu anca yapabiliyorum idare edin artık:img-yes:
öncelikle bu bölümü beğenerek izledim güzel bir bölüm olmuş hastalara iyi değinilmişti bu bölüm...
zenan ve suata gelirsek bunca anlaşmazlığa bakılırsa ayrılmamaları komik olurdu ancak bu konuda suata hatayı buluyorum bir insana bazı şeyleri zorla yaptırmaya kalkarsan sonunda böyle patlar işte neden illa baba abla demesini istiyorki zenanında dediği gibi bunlar zamanla olucak şeylerdir ailesi soğuk davranırken bu kız neden evlenmeye hevesli kızlar gibi annecim babacım demesini bekliyor ondan ve her konuda dinlemeden zenanı suçlu buluyor belkide en büyük hatası bu oldu aile kurmayı düşündüğü insanı değilde ailesini dinledi aile önemlidir ama bu konularda önce kendine eş olucak insanı dinlemeli ve anlamalısın diye düşünüyorum kim ne düşünürse düşünsün bu konuda suatın haksız olduğunu düşünüyorum birleşmeleri çok kolay olmıycaktır diye düşünüyorum çok sevselerde işin içine aileler çoktan girdi önce
yanlız suat şunu hiç bir zaman düşünmedi zenana ben senin aileni küçümsüyormuyum yadırgıyormuyum diye söylerken zenanın onu istemeye geldiğinde ailesine aşkını sevgisini ailesine rağmen suatı nasıl sevdiğini anlattı ve onu koruyum aşkını savundu suat niye bunu yapmadı ailesi zenan için okadar söylenirken o niye zenanı savunmadı?
elanın annesi gelicek diye bekliyorum ykındır gelmesi haldun ve karısının haline üzüldüm ama haldun güzel konuştu bakalım nazen gelince neler olucak
yılbaşında yeni bölümüm olmaması benimde işime geldi açıkçası çünkü izleyemiycektim o yüzden bir hafta beklemeyi tercih ediyorum....
Arslan İbrahimoğlu'na hayranım.Ama bu aralar biraz pasif konumda Arslan.Ela pek birtatlıydı herzamanki gibi.
Yalnız Zenan ve Suat'ın arası o abla olduktan sonra çok bozulur
Mesajın tamamını koyu yazmadım
merhaba arkadaşlar
ben bu diziyi sizler kadar her zaman takip edemiyorum.ama izlediğim zamanda zevk alıyorum tabii ki.
ben bu dizide eskiden suat karakterini çok severdim.ama şimdi dizide biraz arka planda kalmış gibi duruyor.
şimdi arslan karkateri çok hoşuma gidiyor.oynayan kişi çok başarıyla oynuyor onu tebrik etmek lazım.iyi biri olduğu kesin ma annesi yüzünden kadınlara düşman olmuş ve onları hiç olarak görüyor.buna benzer çok kişi vardır eminimki.
benim tek beklediğim şey arslanı adam edecek ve onu değiştirecek bir kadın lazım bu diziye.tez elden buraya arslanın peşinden koşacağı ama öyle her kadın gibi yüz bulamayacağı bir kadın lazım.ne güzel olur dimi olsa??????*
herkese iyi akşamlar dilerim.
yrn 28 aralık.... yrn gec gelicem onun için yazam dedim.. doktorlarımızın 1. senesi.. bugüne kadar dizimizde olmayan kalmadı masallah.. giden gelen kalan
dalas gibi oldu.... ama biz doktorlar ailesi olrak bir gün bile vazgecmedik.. gep sevdik..... suat-zenanıyla ela-leventiyle hasanıyla haldunuyla herseyiyle tanıdık sevdik yürekten.... simdi tam 1 yıl oldu..bizi üzselerde sinir etselerde senaristler. biz dizimizi seviyorz... 1 yıl ayrılmadı.. bir bütün olarak sevdik....
ne görümcekler-ne aylalar gördük dizide biz dizimizi seviyoruz arkadaslar doktorların 1.yılı kutlu olsun (yrn ama:):)) bizim için herseyin baslangıcı 28 aralık kutlu olsun...
özge-melike 27-12-07, 21:10 Hadi ya..1 yıl oldu mu?
Ben geçti sanıyodum...
Ya sanki kasımda başlamamış mıydı?:)
Yok yav....28 aralıkta başlamadı....
Yani ben öle biliyorum..
Daha erken olması lazım....:icon_whis
break-us_35 27-12-07, 21:19 Hadi ya..1 yıl oldu mu?
Ben geçti sanıyodum...
Ya sanki kasımda başlamamış mıydı?:)
Yok yav....28 aralıkta başlamadı....
Yani ben öle biliyorum..
Daha erken olması lazım....:icon_whis
Yok özgecim berna doğru söyledi
28 Aralıkta tam bir yıl olucak başlamasının
Bunca zamandır takip ettim açıkcası bernaya katılıyorum
Bazen bizi deli ettiler, bazen bizi sevindirdiler, bazen ağlattılar, bazen heycanlandırdılar..sonuçta emek verdiler..bunu asla göz ardı etmiyorum
Ve başta oyuncular olmak üzere diziye gönül verenlere teşekkürlerimi sunmak istiyorum...
Ne olurs olsun vazgeçmedik...bazı saçma bölümlere karşı yinede reytinglerden ödün vermedik
İnş. hep böyle devam eder
Bizi şikayetçi değiliz..hep sürebilir :)
Yok özgecim berna doğru söyledi
28 Aralıkta tam bir yıl olucak başlamasının
Bunca zamandır takip ettim açıkcası bernaya katılıyorum
Bazen bizi deli ettiler, bazen bizi sevindirdiler, bazen ağlattılar, bazen heycanlandırdılar..sonuçta emek verdiler..bunu asla göz ardı etmiyorum
Ve başta oyuncular olmak üzere diziye gönül verenlere teşekkürlerimi sunmak istiyorum...
Ne olurs olsun vazgeçmedik...bazı saçma bölümlere karşı yinede reytinglerden ödün vermedik
İnş. hep böyle devam eder
Bizi şikayetçi değiliz..hep sürebilir :)
evet guldenizcim bende sana ve bernaya katiliyorum
bencede bazen cok sacma bolumler izldik ama
cok guzel bolumlerde izledik
dizimizin arkasindaydik hep
reytinklerimiz bu aralar pek iyi olmuya biliri ama
duzelicez bundan hic supem yok
bence sikayetci deyiliz hep surebilir senin dedigin gibi :D
suatla zenan ayrildi :icon_sorr
artik allah bilir ne zaman baristirirlar
ins en kisa zamanda yaw
ela ve levent meseleside artikin aciga cikmali
her bolum ay simdi ogrendik simdi ogrencek diyip duruyoruz artik
ogrensinde biozde rahatliyalim
ayrilcaklar emme :icon_sorr:icon_sorr napalim dayancez artikin zaten bizim dizimizde ayrilik olmazsa olmaz :icon_whis
özge-melike 27-12-07, 21:41 Ya öyle mi:)
Valla bana sanki daha önce başlamış gibi geliyo ama doğrudur tabi...
İyi o zaman...
Bende Berna, Güldeniz ve Ayşe'ye katılıyorum:)
Neyse ya ben duygularımı yarın dile getiriyim:)
Vay be...
Aslında 1 sezon daha sürsün dizimiz:icon_sorr
Bitmeisn ya..
Off...of...
neyse....
Yarın cuma...
Acaba özet gelir mi?
yaşasın yarın dizimiz baslayalı tam bir sene olacak :happy0064
ne mutlu bıze koc koca bır seneyı guzel bolumuyle,çirkin bölümüyle atlattık.
daha nice senelere :img-wink:
hepinize iyi geceler bye
Ya öyle mi:)
İyi o zaman...
Bende Berne, Güldeniz ve Ayşe'ye katılıyorum:)
Neyse ya ben duygularımı yarın dile getiriyim:)
Vay be...
Bitmeisn ya..
Off...of...
neyse....
Yarın cuma...
Acaba özet gelir mi?
ozgecim cok beklersin sen ozeti
bizde cok bekleriz
hayatta vermezler yaf
bu hafta zaten vermiycekler dizimizi tuh yaaa
ama iyi olmus cunku yil basi ve herkez eylencek :img-wink:
ama verselerdi iyi olurdu
özge-melike 27-12-07, 21:53 ama neden ya....
vermeleri lazım....
hem dizimizi yayımlamıyolar hemde özetimizi vermiyolar:icon_sorr
haksızlık...
denizkizi55 27-12-07, 21:57 Demek yarin 1 sene doluyor ve allah'a sükür hic bir bölümünü kacirmisligim yok:)
Dilerim hep böyle devam eder.
Dizi'de emegi gecen herkese binlerce tesekkür etmek lazim, böylesine güzel bir dizi'yi bizlerle tanistirdiklari icin.
Her dizi'yi böyle izlemem, aradigimi buldum ben:)
Bu hafta dogal olarak yeni bölüm yok.
Bu da iyi sayilabilir, fragmanlar'in ard arda gelme ihtimalleri doguyor böylelikle..
özge_letyy 27-12-07, 21:58 Evet tam bir yıl olacak yarın.
Ben de takipteydim unutmiyim diye.:)
Arada sırada sinirlensek de başından beri bu diziyi çok sevdiğimiz ortada
Bir de istediklerimizi görebilsek..:icon_whis
Yeni yılla birlikte yeni bir renk gelir inşallah dizimize=)
İyi akşamlar arkadaşlar,
başlık bölüm yorumları başlığı lütfen konu dışına çıkmayalım,sohbet ortamı yaratmayalım.
Dizinin 1.yılı ile ilgili yazdığınız yorumları anlayabilirim ama özet niye yok,fragman olsa,bu hafta neden dizi yok diye yazışmalar yapmayalım lütfen.
Mause
Bölüm Sorumlusu.
KübraYasemin 28-12-07, 01:00 Iyi geceler.
Bu hafta dikkatimi ceken su oldu.
Bu dizide sürekli bir monotonluk var iliskiler bagInda.
Bir kavga bir barIsma.
Bir kavga bir barIsma.
Bir yanlIs anlasIlma filan.
Ne bilim monoton oldu. Monoton oluncada bölümler insana fenalIk veriyor.
Insallah bir an önce dahada dizi batmaz..
sorcam sorcam hep unutuorum ya
aylayı kim dövmüş öyle
ben diziyi bu hafta 15 dk
gecikmeli izledimde sorada sölemediler
hiç kimin dövdüğünüü
Iyi geceler.
Bu hafta dikkatimi ceken su oldu.
Bu dizide sürekli bir monotonluk var iliskiler bagInda.
Bir kavga bir barIsma.
Bir kavga bir barIsma.
Bir yanlIs anlasIlma filan.
Ne bilim monoton oldu. Monoton oluncada bölümler insana fenalIk veriyor.
Insallah bir an önce dahada dizi batmaz..
ewt kesinlikle bende öyle düşünüorum
ben gözlerimi kapatsamın çaldıı
kaderle burağın olduu heyecanlı ilk
baştaki doktorları geri istiorummm
bugün bir yıl oldu dizinin başladığı.iyiki böyle bir dzi yaptılar.herkese teşekkürler.çok seviyorum ve her bölümünü izledim hiç kaçırmadan.zenan ve suatı çok seviyorum.ve dizinin rengi lduklarını düşünüuyorum onların.umarım daha güzel bölümlerle ve reytinglerle gelirler yeni yılda.ve daha fazla izliyici katılır diziye.
break-us_35 28-12-07, 11:18 evet guldenizcim bende sana ve bernaya katiliyorum
bencede bazen cok sacma bolumler izldik ama
cok guzel bolumlerde izledik
dizimizin arkasindaydik hep
reytinklerimiz bu aralar pek iyi olmuya biliri ama
duzelicez bundan hic supem yok
bence sikayetci deyiliz hep surebilir senin dedigin gibi :D
suatla zenan ayrildi :icon_sorr
artik allah bilir ne zaman baristirirlar
ins en kisa zamanda yaw
ela ve levent meseleside artikin aciga cikmali
her bolum ay simdi ogrendik simdi ogrencek diyip duruyoruz artik
ogrensinde biozde rahatliyalim
ayrilcaklar emme :icon_sorr:icon_sorr napalim dayancez artikin zaten bizim dizimizde ayrilik olmazsa olmaz :icon_whis
Daha öncede dedim
Reytinglerden asla ödün vermedik
Ama lütfen sizde izlenesi bölümler yazın
Çünkü ne yaparsanız arkanızdayız diye bize eziyet çektirmeye hakkınız yok...
Suatımla Kara kuzumun arası kolay kolay düzelmez..
Anca bir olay çıkartırlar..öyle bir şeyler bekliyorum
Yoksa bizimkiler kendi ayaklarıyla gidip barışacak kadar olgun olmadılar (inatçı keçiler)
Hoşş kolay barışılacak bir sorun değil..ipler fena gerildi..
Ela&levente allah sabır versinden başka bir şey söyleyemiyorum
İnş. ayla en kısa zamanda aralarından çıkar...
Ya öyle mi
İyi o zaman...
Bende Berna, Güldeniz ve Ayşe'ye katılıyorum
Neyse ya ben duygularımı yarın dile getiriyim
Vay be...
Bitmeisn ya..
Off...of...
neyse....
Yarın cuma...
Acaba özet gelir mi?
ozgecim cok beklersin sen ozeti
bizde cok bekleriz
hayatta vermezler yaf
bu hafta zaten vermiycekler dizimizi tuh yaaa
ama iyi olmus cunku yil basi ve herkez eylencek :img-wink:
ama verselerdi iyi olurdu
ama neden ya....
vermeleri lazım....
hem dizimizi yayımlamıyolar hemde özetimizi vermiyolar:icon_sorr
haksızlık...
Özgecim üzgünüm ama ayşeninde dediği gibi özet biraz zor gelir
Hem yılbaşı olduğundan verilmeyeceğini önceden tahmin etmiştik
Fragmanda öbür haftanın ortalarına doğru çıkar
Özet ondan önce gelir..yani öyle tahmin ediyorum...
Ama verilmemesi en iyisi
Çünkü reytingler daha çok düşecekti
Herkes yılbaşı eğlencesinden olduğundan diziyi izlemeye pek fırsatları olmayacaktı..
Hem büyük kanalımız show tv eğlence programı kolay :hıh :img-cool2
Verilmezse geç çıkan fragmanlarıda erken görürüz artık
Ne o öyle cumartesi çıkarmaları :hıh
Hiç hoşuma gitmiyordu yani :img-cool2
merhaba arkadaşlar
ben bu diziyi sizler kadar her zaman takip edemiyorum.ama izlediğim zamanda zevk alıyorum tabii ki.
ben bu dizide eskiden suat karakterini çok severdim.ama şimdi dizide biraz arka planda kalmış gibi duruyor.
şimdi arslan karkateri çok hoşuma gidiyor.oynayan kişi çok başarıyla oynuyor onu tebrik etmek lazım.iyi biri olduğu kesin ma annesi yüzünden kadınlara düşman olmuş ve onları hiç olarak görüyor.buna benzer çok kişi vardır eminimki.
benim tek beklediğim şey arslanı adam edecek ve onu değiştirecek bir kadın lazım bu diziye.tez elden buraya arslanın peşinden koşacağı ama öyle her kadın gibi yüz bulamayacağı bir kadın lazım.ne güzel olur dimi olsa??????*
herkese iyi akşamlar dilerim.
Arka planda değil ki..
Ama arka plana atmak istedikleri doğru..
Lakin o müthiş oyunculukla..o etkileyici duruşla istesede geride duramıyor Suat..:img-in_lo
Mesela benim dikkatimi hep repliklerin taraflı yazıldığı çeker..
Kimi karakterleri güçlü kılabilmek için ağır,hoş diyaloglar kurulurken onlar bunun altından kalkamıyorlar..O sözlerle bile güçlü,sabit bir karakter çıkartamıyorlar..
Suattaysa surum tam tersi..Sürekli geride bırakmak istemelerine rağmen Bekir'in göz dolduran oyunculuğuyla karşımıza daima sağlam bir Doktor Suat portresi çıkıyor..
Ama meyveli ağacı taşlarla ya..Handeciğimle Ebrucuğumun kide o hesap..:img-polic
Geçen sezonun son bölümlerindeki Suat repliklerini hatırlıyorum da..
Bakmaya kıyamazken öyle sahneler görmek..:img-in_lo
normalde şimdi bölüm özeti çıkar şimdi yorum yapmaya başlardık ama malesef bu hafta yok şimdi cumaya kadar bekle dur
gerçi artık heyecanla ne olacak diye beklemeyi unuttum artık iyice arapsaçına döndü dizi
tugba_görkem 28-12-07, 12:38 ayy bgn doktorlarrın 1 senesi :happy0064:happy0064
herkese kutluu olsnnn...ne gsll dizimiz dewam edıoo kii inş.dahada dewamm ederr bn buna inanıyomm:img-wink:
byebyebye
:happy0064:happy0064
dizimiz bugün bir yaşına girdi
allah uzun ömürler verir
bol reytingli günler görür inşallah amin:img-hyste:img-hyste
bugün dizimizin 1.yılı. bize,dizi oyuncularına,dizinin kamera arkası çalışanlarına ve diğer doktorlar fanlarının 1.yılı kutlu olsun daha nice senelere.umarım dizimiz senelerce devam eder ve bizlerde seyrederiz tekrar 1.yıl kutlu olsun
vay be 1 yıl odu hııı ahhh ahhh nasıl başlamıştı dizimiz ne hale geldi neyse...
daha nice yıllara diecem ama bu senaristlerle daha ne kadar gider bilemem..ama iyi kötü 1yıl geçirmişiz bütün doktorlar ailesinin 1.yılını kutlarım
..::seren::. 28-12-07, 13:45 dizimizin 1.yili kutlu olsun..:)
iyi kötü bir sene gecti yhaw
bu hafta doktorlar yok gelde
bekle simdi bir hafta daha:(
doktorcu-el 28-12-07, 14:29 vayy be 1.yılımız iyi kötü bölümler izledik(unutumıcağım:))bunun için senaristlere yönetmenlerimize kamera arkasındakilere ve oyunculara çok teşekkürler...
kim derdiki bu diziye bu kadar bağlancam:)
bi an dizinini final bölümüymüşte bunları yazıyormuşum gibi geldi:D
1.yılın hatrına upuzun bi özet ardından fragman gelseydi keşke...
denizkizi55 28-12-07, 14:37 Yil dönümü oldugu icin yayinlamiyorlardir kesin:)
Hem de Yilbasi Gecesi, yeni bölüm olacakti yani nasil özel bir dizi, kendini her acidan belli ediyor:)
Simdi bunlar kutlama da yapar, ilerki zamanlarda cikar belki bir yerlerde, kacirmamak lazim..
Belki cekimler'e ara verilmistir, bu sebepten ortada bir özet bile yoktur..
Halbuki az da olsa merakimizi gidermek icin özet yayinlasalardi da tartisacak birseyimiz olsaydi..
1 sene önce doktorların 1. bölüm fragmanını gördüğümde ekranda takılmısıtm yasemin ergenenin kutsi'ye HÖDÜK diye bagırdıgını hatırlıyorum cok merak etmıstım ve yasemin ergeneyi görünce bu dizi kesin izlenir demiştim o günden bu güne 1 kez bilee aksatmadım bütün bölümlerini heycanla bekledim kimi zaman cok kızıdm kımı zaman da cok güldüm ama ne olursa olsun bence cok güzel bir dizi hiç bitmesini istemem:img-in_lo:img-in_lo
dizimizin dogum günü kutlu olsunn:happy0064:happy0064
break-us_35 28-12-07, 15:08 Yil dönümü oldugu icin yayinlamiyorlardir kesin:)
Hem de Yilbasi Gecesi, yeni bölüm olacakti yani nasil özel bir dizi, kendini her acidan belli ediyor:)
Simdi bunlar kutlama da yapar, ilerki zamanlarda cikar belki bir yerlerde, kacirmamak lazim..
Halbuki az da olsa merakimizi gidermek icin özet yayinlasalardi da tartisacak birseyimiz olsaydi..
Haklısın ama dediğin gibi çekimlere ara vermişlerdir
Sonuçta yılbaşı :)
Onlarda kutlamalı
Hatta Hande bile (kendisinin yeni yılını kutlarım) :img-cool2 :img-pilot
Doktorlar bence diğer dizilerden farklı
Kimisine göre doktorluk adam kesmek
Ama o açıdan bakılınca ben adamların kesildiği başka dizi göremiyorum :)
İnş. en kısa zamanda özetide fragmanıda buluruz....(amin :D )
28.12.2006 ben tvnin basından ayrılmadım.... oyuncu kadrosu harika dedim buu dizide cok güzel seyler olcak die:) acı tatlı seyler oldu.. ağladık sinirlendik..
ama dizimiz bugüne kadar geldi.. dizimiz 1yasında :happy0064
1 YıL...
tam 1 yıl boyunca yeri geldiğinde bizi sevindiren,yeri geldiğinde katil yapan..kah sevindiren..kah üzen senaristlerimize teşekkür ediyorum...ayrıca bu dizide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum....
ve tabikide....1 yıl boyunca beni yanlız bırakmayan arkadaşlarımada teşekkür ediyorum...çok iyi dostluklar kurduğuma inanıyorum..iyiki varsınız....
ama bu yorumum senaristleri parçalama isteğimin azaldığını göstermesin aksine düşündükçe sinirleniyorum=)
krmcm_kutsi 28-12-07, 17:06 Yil dönümü oldugu icin yayinlamiyorlardir kesin:)
ewt ben de öle düşünüyorum cnmm
yayınlamazlar heralde :hıh
ama keşke yayınlaasalar yaaa :icon_sorr
ewt cnmm haklısınnn bari özeti verselerdi de biz de güsel süzel yorumlar yapsaydıkk
ama bizi düşünen yokki hiçç :icon_sorr
biz çatlayalım burda meraktann :icon_sorr
bu arada dizimizinn 1. yılı kutlu olsun arkadaşlarrr :happy0064:happy0064
bu sene doktorlar dizisiyle süperdi bencee
hayatımın bi parçası oldu bu dizi
:img-wink::happy0064:happy0064
havin+10baran 28-12-07, 17:25 bu arada dizimizinn 1. yılı kutlu olsun arkadaşlarrr :happy0064:happy0064
bu sene doktorlar dizisiyle süperdi bencee
hayatımın bi parçası oldu bu dizi
:img-wink::happy0064:happy0064
haklisin canim benim...bir yil bitti süper bitti hemde...of of niye yillara ins..
panikle-me 28-12-07, 17:41 evet 28 aralık :D
acı kötü :P aklımızda kalan kalmayan yeni eski oyuncular yeni eski yönetmenler
yeni eski senaristlerle bir yıl geçti :D:D
bi kaç imza falan yaptıkda:D gene de anmak daha gzl :D:D
nice bir yıllara demeyeceğim :D:D
ama nice mutlu bölümlere:D
Nice yıllara efendim..:D
Valla demek bir yıl olmuş..Ben tarihini bilmiyordum...:img-blush
Bi haftadır sınav oluyoz kafayı yedim..Ama bu haner güzel geldi..:D
Gerçi dizimiz yok bu hafta ama...:icon_sorr
Ah ah ilk başladığı günleri hatırlıyorum...O zaman buraya üye değildim...ama diziyi kaldırırlar mı diye reytinglerine bakıyordum..:img-hyste
O zaman keşfettim burayı da zaten..:D
Ne güzel günler ve ne kötü günler oldu..Kızdığmız ya da havalar uçtuğumuz...
Ağladığımız güldüğümüz..Frgamandan sonra sürekli sırıtma hastalığına girdiğimiz ya da sinirlerimizin bozulduğu günler..Tv başında fragman beklediğimiz günler....Özeti beklediğimiz özetcik bulunca kızdığımız , hande'nin kafasını kırmak istediğimiz günler..Mecburen kendimizi özet yazıp sonra da gerçke özet değil dedidiğimiz günler...Lakaplar taktığımız günler...Bir yılda neler neler değişti...
Bir yılda böyle geride kaldı işte.........
Nice gelecek yıllara efendim..:happy0064
evet doktorlar başlayalı bir sene oldu.
ilk bölümden beri kaçırmadan izliyorum
hatırlıyorum tekrarını da bayramda izlemiştim:P
ne olursa olsun bu aralar geçen sezonki güzelliğini biraz yitirsede,
ben bu diziyi yine de çok seviyorum
diziyi ilk gunden berri izledim, hic bolumunu izlemeycegim, begenmedim dedigim bolumleri bile tekrar izledim, ne olursa olsun bu kadroyla olan dizi herzaman basarili olur.
ne olursa olsun dizimiz bir yasinda ve iyiki birseneyi iyi kotu yonuyle girdi, geleceksenede umarim boyle diye biliriz, ozdenin yaptigi birsene imzalari eskisiyle yeniyse herseyi yansitmis.
angelmerve 28-12-07, 19:15 1. yılımız bütn doktorlar ailesine kutlu olsun..hey gidi günler diyorum, başka bir şey diyemiyorum sevinerek,üzülerek kızarak 1 yılı geride bıraktık ve yeni bir yıla yeni umutlarla giriyoruz inşallah bu umutlar boşa çıkmaz ve dizimiz şu araki saçmalıklardan kurtulur
Umarım daha güzel bölümler ve nice seneler görürüz(gerçi nice seneler denecek kadar uzun sürmez ama umut işte..)bye
doktorcu-el 28-12-07, 19:29 Nice yıllara efendim..:D
Valla demek bir yıl olmuş..Ben tarihini bilmiyordum...:img-blush
Bi haftadır sınav oluyoz kafayı yedim..Ama bu haner güzel geldi..:D
Gerçi dizimiz yok bu hafta ama...:icon_sorr
Ah ah ilk başladığı günleri hatırlıyorum...O zaman buraya üye değildim...ama diziyi kaldırırlar mı diye reytinglerine bakıyordum..:img-hyste
O zaman keşfettim burayı da zaten..:D
Ne güzel günler ve ne kötü günler oldu..Kızdığmız ya da havalar uçtuğumuz...
Ağladığımız güldüğümüz..Frgamandan sonra sürekli sırıtma hastalığına girdiğimiz ya da sinirlerimizin bozulduğu günler..Tv başında fragman beklediğimiz günler....Özeti beklediğimiz özetcik bulunca kızdığımız , hande'nin kafasını kırmak istediğimiz günler..Mecburen kendimizi özet yazıp sonra da gerçke özet değil dedidiğimiz günler...Lakaplar taktığımız günler...Bir yılda neler neler değişti...
Bir yılda böyle geride kaldı işte.........
Nice gelecek yıllara efendim..:happy0064
tüm yazdıklarına katılıyorum fundacım
şimdi açtım ilk bölümü izliyorum vay be diyorum neler geldi neler geçti:)
kızsamda saçma desemde umarım ilk bölümlerdeki gibi olup bi kaç sene daha devam eder...
evet doktorlar başlayalı bir sene oldu.
ilk bölümden beri kaçırmadan izliyorum
hatırlıyorum tekrarını da bayramda izlemiştim:P
ne olursa olsun bu aralar geçen sezonki güzelliğini biraz yitirsede,
ben bu diziyi yine de çok seviyorum
eet cnm ii veya kötü
bi anda vazgeçilmezim olduuu
sıkıcı bi bölüm olsa bile
bıkmadna izliyorummm
inş daha güzel bölümlerle karşılaşırıs artıkk
koca bir sene vay beee
soğuk bir aralık günü günlerden perşembe saat 20:00
show tvde tiryakilik yaratacak bir dizi başladı.
adı:DOKTORLAR
yapımcı:MED YAPIM-Fatih Aksoy
yönetmen:MERVE GİRGİN
oyuncular:Cüneyt Türel,Yeşim Ceren Bozoğlu,Bekir Aksoy,Kutsi,Yasemin Ergene,Melike Güner,Aysun Kayacı,Mehmet Aslan ve Yağmur Atacan
aşklarıyla,kıskançlıklarıyla,meslek tutkularıyla,hırslarıyla,gidenleriyle,gelenleriyle ,iyisiyle,
kötüsüyle bir yıl
sevinçlerimizle,üzüntülerimizle,kırgınlık ve kızgınlıklarımızla bir yıl gitti
yeni gelen yıl dizimiz içinde ii olur diorum
dizimizin 1 yılı tüm fanlara hayırlı uğurlu olsun diyorum
whitetulips 28-12-07, 20:02 dizimizin 1. yılı tüm doktorlar ailesine kutlu
1 sene çok çabuk geçti çok güzel her ne kadar son bölümlerde eski tadı alamasamda yine de dizimizi çok seviyorum :happy0064
biz bu saatlerde ağızımız acık bir biçimde tv ye bakıyorduk:) hayranlıkla izliyorduk.. hatta bitmek üzereydi... ilk bölüm.. ben üf lüyodum:)
__Tv Hastası__ 28-12-07, 20:41 merhaba doktorlar ailesi:)
dersler,sınavlar,testler derken buraya uzun zamandır uğrayamadım ama özelliklede bu gün fırastını bulunca çok sevindim ve işte buradyım:img-yes:
doktorlar başlayalı 1 sene oldu ve ben bir yıldır bu diziyi bağımlısı olarak izliyorum...acısıyla,tatlısıyla,aşklarıyla,yaşam savaşındaki mücadeleleryle 1 yıldır bizi ekrana bağladı...
fragman ve özet bekleyişlerimi,ekran başında onlarla birlikte üzülüp,cinnet geçirmelerimi unutamam herhalde...:D
bu dizinin benim için ayrı bir yeri daha var çünkü onlar cerrah olmayı,yani benim hayal ettiğim mesleği acısıyla,tatlısıyla bütün yanlarıyla canlandırıyorlar....:img-yes:
aslında fazla söze gerek yok bu dizi her ne olursa olsun 1 yıldır benim hayatımda ve ben bundan çok mutluyum ve ne kadar devam ederse etsin her zaman izleyeceğim...:img-yes:
son olarak daha nice yeni bölümler dileğiyle....:good:
Merhabalar Doktorlar ailesi;
Acısıyla tatlısıyla 1 koca yılı geride bıraktık. Kimi zamanlar sinirlendik, bu nedir, diye isyanlar ettik, kimi zaman iş te budur, deyip hayran hayran bir sonraki haftayı bekledik. Umduklarımızı bulamadık bazen, ama yine de dizimizin akasında durmaktan vazgeçmedik...
28 Aralık 2006 günü hayatımıza girdi Doktorlar. Bağlandığımız karakterler hayatımızın bir parçası oldu adeta. Onlardan da vazgeçemedik, dizimizden de. Tabi bu muhteşem kardo bunu hakediyor. Dizimizi seviyoruz ve her zaman arkasındayız...:img-in_lo
özge-melike 28-12-07, 22:32 Vay be...
Koca 1 yıl...
Neler neler yaşadık...
Şimdi hatırlıyorum da...
1. bölümü...
9. bölüm Z-S aşkı..ve ilk öpüşme...:)
11. bölüm Zenan'ın bıçaklanması...
14. bölüm 'Seni seviyorum' ve öpüşme:)
Ahh..ah....
Bilge....Sedef...
Şu amerika olayı...
Sezon finali..
Bomba...
Kader...Burak...
Vay be...
Neler neler var...
Nice yıllara dicem ama...
Bu sezon bitiyo ne yazık ki..:icon_sorr
Neyse...
1. yıldönümümüz kutlu olsun Doktorlar Ailesi...
masal_kizi 28-12-07, 22:37 Vay be...
Koca 1 yıl...
Neler neler yaşadık...
Şimdi hatırlıyorum da...
1. bölümü...
9. bölüm Z-S aşkı..ve ilk öpüşme...:)
11. bölüm Zenan'ın bıçaklanması...
14. bölüm 'Seni seviyorum' ve öpüşme:)
Ahh..ah....
Bilge....Sedef...
Şu amerika olayı...
Sezon finali..
Bomba...
Kader...Burak...
Vay be...
Neler neler var...
Nice yıllara dicem ama...
Bu sezon bitiyo ne yazık ki..:icon_sorr
Neyse...
1. yıldönümümüz kutlu olsun Doktorlar Ailesi...
özge sen simdi böyle bitiyor digince cok kötü oldum ben ya,
ne yapacaz biz dizimiz bittince nezaman bu katro gene bi araya gelecek
ben bu dizi bittince cok üzülecem,suan finali hic düsünmek bile istemiyorum
daha kim bilir bu senaristler bize yeni yil süprizleri olarak neler hazirliyorlar,...offffoffff:sad53:
hemen dizi bitiyor moduna girmisiniz, hic belli olmaz, koca
birseneyi nasil gecirdik, daha bu sezon bitecegi
kesin degilki, diziye okadar cok destek varki ihtimali ne kadar bitmek
yonunde olsada kalma yonunde var. yani bitti gozuyle bakmayin en cok birsene
icinde ben elestirdim, en cok ben dedim duzelir, simdide diyorum hersey guzel
olacak. dizimiz ne olursa olsun hep bizim olacak
koca bş yıl geçti
ama benim bölümlerin arasında koca bir boşluk var:)
kader burak ah ah keşke hala dizide olsalardı
onlar çok şekerlerdiii
çok özlüyorumm onları:( doktorlar dizisininin tuzu biberiydi:)
Doktorlarla,Sizlerle koca 1 yil...1 yil boyunca hic bikmadan izledik..Senaristlerin bütü sacmaliklarina ragmen..Kader ve Buragi özlüyorum..Hele Burakla Zenanin kavgalarini..İlk bölümlerdeki ffilan..Çok tatli oluyordu..Ne ukala seydi Burak.Kaderde pollyannamizdi..
Nasilda üzülmüstük..Bİlge veya Sedef gelince.Sirf E-L veya S-z ciler olarak deil..Ailecek uzulmustuk...
Aralarinin güzel olmasina,sevgili olmalarina hep beraber sevinmistik..
Kader ve Buragin gitmesinede hepimiz uzulmustuk..Biz birbirimize bagli olarak koskoca br yili geride biraktk..Biz böyle oldukca dizimiz ''REYTİNG'' kurbani olmaz..Ama 22.00 a alinmis olmasi kotu oldu..Cogumuz izleyemiyoruz..Olsun..Biz dizimizi er haliyle seviyoruz..''kopya'' ''bitsin'' ''igrenc'' diyenlere inat!
nettim böyle ben yav..Nasil konusmusum:)
koca bir yil egcti dizimizle birlikte gecne sene doktorlarla birlikte bakmaya basladigim bütün dizileri biraktim bakmayi bi heyecnala izlediigm doktorlar kaldi ve eger ciideen bu sezon biterse cook üzülecegim pek fazla yorum yazmasamda bu dizi benim icin ilkti ve yeri bende apayri
bu arada bu hafta yeni bölüm varmi???
krmcm_kutsi 29-12-07, 13:14 koca bir yil egcti dizimizle birlikte gecne sene doktorlarla birlikte bakmaya basladigim bütün dizileri biraktim bakmayi bi heyecnala izlediigm doktorlar kaldi ve eger ciideen bu sezon biterse cook üzülecegim pek fazla yorum yazmasamda bu dizi benim icin ilkti ve yeri bende apayri
bu arada bu hafta yeni bölüm varmi???
yaaa bu hafta yokk galiba cnmmm
reklamlarda bi yılbaşı programı var diyoduu
zaten ortada ne özet var ne fragman :img-pilot:img-pilot
nasıl geçti anlayamadık
ama koca bir yıl geçti
neler gördük
ne mutlu sahneler
na acı sahneler
zaman geldi kahkahalarla güldük
zaman geldi karakterlerle beraber biz de ağladık
öyle saheneler var dı ki onların etkisinden bir hafta kurtulamadık:img-in_lo
ya ama keşke 22.00 alınmasaydı izlemek çok zor oldu
ya bu hafta yok mu
ortada ne özet var ne fragman
offfffffff patlıycam şimdi ya...
offf yaaaa bu hafta doktorlar yok
nıye koymuyolarkı sankı
bız ne guzel yılbasına doktorlarla gırcektık
yılımızı doktorlarla gecırmek ıcın dılek dılıcektık
yaaaaa :icon_sorr :icon_sorr
nasıl geçti habersizzzz.... o güzelim bir yıl:):):):P:P
önceki sayfalardaki yazılar çok güzel
onları okuyunca bende bişeyler yazmak istedim
ama beceremiyorum:icon_sorr
neyse çok güzel bir yıldı
onlarla güldük onlarla ağladık
dizimizin başarılarının devamını dilerim
1.yıldönümümüz kutlu olsun:happy0064:happy0064
sena-haticee 30-12-07, 13:54 evet ya kos kocaman 1.yil daha niye yillara yaaaaaaaaa:happy0064
off biz doktorlar ailesiyiz hep te öyle kalicaz ins:happy0064
fragman yok özet yok dizi yok demek bu hafta ya keske olsaydi ne güzel yeni yila onlarla girerdik aceba ilerleyen bölümlerde daha neler olucak:happy0064
ozzlem_zenan 30-12-07, 14:07 ayy arkadaşlar inanmıyorum demek ilk bölümün tarihi 28 aralık 2006 dı, yani dizimiz bana doğum günü hediyesi olarak gelmiş :img-wink:
umarım güzel ve mutlu bölümlerle geçecek bir yıl olur yeni yıl.
e.c.e.n.u.r. 30-12-07, 17:49 arkadaşlar sosyal gruplar bölümüne suat-zenan sayfası açılmıştır.
tüm s-z cileri bekleriz
sizlerle bu diziyle mükemmel bir yıl geçirdim
gerçekden
hep heyecanlı
aşk dolu bir yıldı
bu dizi bana gerçekden farklı bir anlam kazandırdı...
bu dizinin diğer dizilerden bir farkı var(!)
sadece zevk meselesi değil
umarım 1 yıl değil nice yıllar bu forumda yüreklerimiz bir, heyecanımızı hiç yitirmeden devam ederiz
28 aralık.. başta beni açıkçası çok heyecanlandırmamışdı ... ama o bölümden sonra o ilk sahneden sonra mest oldum
benim zamanında asmalı konakdan başka bir efsane olamaz derken bu benim 2. EFSANEM oldu
yeni yıl hepinize SAĞLIK, MUTLULUK GETİRSİN
gül_ilayda 30-12-07, 20:58 offf forum çok sessiz şu fregman çıksaydı
biraz canlanrdı ne bu böyle
ama fırtına öncesi sessizlik diyelim
acaba elanın annesi kim
ela bu bölüm öğrenirmi acaba
çok merek ediyorum
melek yuzlum 30-12-07, 22:46 yaa msjım nıe sılındı:(neyse yorumumu tekrar yapıyım sanırım tek cumle olmaması lazım.bence suat gelıcek bolumde yaralancak ve suatcılar uzulcek.greystede boyle oluyodu doktorlarda gec kalındı gıbı.
özet cıksada gorsek ne olucagını neyse tum doktorlar ailesının yenı yılı saglıklı mutlu gecmesı dılegıyle arkadaslar
Kaliteli bir dizi,özellikle de Gamze Topuz'un oyunculuğunu oldukça çok beğendim.Umarım ekibin bu başarısı ve kaliteli işi devamlılık arz eder.Uzun soluklu olması dileğiyle.Kaliteli yapımlar olacak ki,diğerlerinden ayrılsın.Doktorlarda bu yapımlardan biri.
bütün doktorlar ailesinin yeni yılını kutluorum.herkese mutlu ve huzurlu bir sene geçirmlerinin diliyorum:))))
umarım yılbaşı bahanesiyle suat ve zenan barışırlar
şöle hastanede güzel bi eğlence fln ömer zeynep yan yana ve mutlu
ela levent hasan sevda fln
güzel bi yılbaşı bölümü
olsun bi hafta sona da olsa farketmez
bi yılbaşı bölümü |