Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-1
Sayfalar :
1
2
[ 3]
4
5
6
7
8
9
10
11
Gerçekten bu mantıklı olabilir. Yani sadece konuşmaya gelmiştir ama anahtarını unutmuştur diyeceğim ama valla ben Yaseminin senin yanında uyuyabilir miyim demiş olabileceğini bile düşünüyorum ama... Yok ya artık o kadar da değildir herhalde...
Fundapehlivan bunu diyebilmesi için, yani yanında uyuyabilir miyim?önce Ahmet'in evlenip evlenmeyeceğini, Michel'e aşık olup olmadığını bir öğrenmesi gerekir değil mi:img-grin2 çünkü artık Ahmet'in de kendisine karşı pek kayıtsız olmadığını en azından sezdi.. ama bunu netleştirmesi gerekiyor... bunun içinde konuşması şart:img-yes: oraya bu yüzden gitti... yani şöyle düşündü "tamam farkıma vardı ama bu farkındalığın anlamı Ahmet için nedir?":img-blush
Hmm...Yasemin o kadar cesaretli davranabilecek mi diyecektim ki Ahmet'in kapısını çalmaya cesaret ettiyse buna da eder.Aşkın gücü :)
Bence de böyle bir sebep olabilir ama o yatak sahnesinin çözemiyorum.Yani kız aynı otelde kalmamız müsasip olur mu diye sorarken aynı yatakta uyumak...Mutlaka gerçekçi bir sebep gerek ...
Ortegahayranı, daha önce yazdım ama sanırım gözden kaçırdın... Yasemin Ahmet'in yanına kendisi hakkında ne düşündüğünü öğrenmek için gitmek üzere odasından çıkıyor ama o andaki romantik duygu yoğunluğu, şaşkınlık, sevinç içindeki aklı anahtarı unutmasına neden oluyor... bunu da ancak çok uzun bir sohbetten sonra odaya geri dönmek için kalktığında anlıyor "Aaa Ahmet anahtarımı unutmuşum! Ne yapacağım şimdi.. gidip resepsiyonda istesem bu saatte çok geç.. 'ne işi vardı da bu saatte odadan çıkmış bu kızın?' derler" düşüncesiyle mecburen orada kalacak diye düşünüyorum...
bnce de konuşmak uzere gelmiş olmalı hatta michelle hakkındadır buyuk ihtimal yani aralarında bişiler oluo sonuçta michelle'e ne olucak die soracaktır yasemin.snra konusurlarken uykuya dalacak belli ki.çokk tatlı ya cnm bnm=DD
yorumların hepsini okuyamayacağım herhalde ama değişik fikirler olduğu belli bu diziyi kaldırabilirler korkusu vardı bi ara ama Allah'tan kalmadı çünkü bu diziyi üç sezoniçin falan düşünüyorlarmış bu kadar geniş bir projeyi reytinge kurban etmezler bence 60 lar 70 ler ve 80 ler...
Katılıyorum.. Bence Cemalle Ahmeti karşılaştırmayın.. Ben kırık kanatları izlemiyordum ama yine de bildiklerimden söyleyebilirm ki Cemalle Ahmetin karakterleri çok farklı, Cemal 4.bölümde aşık olmayabilir ama Ahmet farklı..
Cemal bir röportajında "zor oldu ama Kırık Kanatlardaki Cemal Yüzbaşıyı kendim seslendirdim" demiş inanamadım çünkü kendi sesi bayağı farklı geldi bana. Bu dizide seslendirme yapılıyormuş. Ben diğer dizide de seslendirme var sanıyordum.
Bu arada (yanlış alıntı yapmışım galiba özür dilerim) Cemal çok içine kapanıktı belki kendi içinde yaşıyordu ama Ahmet öyle değil...
bu aşkı yadırgamamızın nedenini olayların çabuk gelişmesine bağlıyorum.daha geçen bölüm yasemin'in hislerinden haberi olmayan ve başkasını sevdiğine inanan,çok iyi anlaştığını düşünen ahmet'in bir anda bu hislerini unutup,yasemin'i sevmesi bana garip geldi.yani bi düşünün ahmet yasemin'le nişanlanıp michelle'e bi anda aşık olsaydı neler hissederdik..yani o kızın açısından bakarsak ne zor bişey.bilmediğin ülkeye gelmişin,evleniceksin hiçi sorun yokken aralarında yasemin'e aşık oluo nişanlın..aslında ben ilk gördüğümde ve izlerken michelle'i çok ta severek izlemedim ama ahmet'in yaptığı bana yapılsa acayip üzülürüm..yani ahmet'i çok farklı düşünmüştüm böyle değil :img-yes:
Ama böyle bir durumda insan kendini çok kontrol edemez gibi geliyor bana ya da kendinden şüpheye düşebilir. Zaten Mişelle yıllardır beraberlermiş ve kızın aşk konusundaki düşünceleri hiçde etkileyici değil. Belki de artık bir alışkanlık haline gelmişti.Zaten giden sevgilinin ardından beklemeyecek olan Mişel çok geçmeden başka birini bulur...
zelıscım bence nısana kadar mutlaka ayrılırlar bır kez daha..:):)zaten asklarını bıraz zor yasayacaklar malum ıkı ailede kavgalı bırbırıyle..
baharcan abla dedıgın gıbı bır dıaologda olabilir ama yasemın bıraz utangac bır kız sorarsa bıle nasıl soracak acaba??
bence bırse ıtıraf edecek gıbı geldı bana...yuzu heyecanlıydı o ankı mımıklerıyle sankı onemlı bırsey dıyecek gıbıydı...ama dıyecek??belkıde senı sevıyorum der...:)
Otelde ki o gece zaten Ahmet Yasemini uyurken filan seyrediyor, iyice kapıldı Yasemine... O gün de bir şey olmaz eminim aralarında... Sonra hani Ahmet ve Michele sahnesi var ya... Kızcağız çok bozuldu Ahmete... Ya orada Michele ben dönüyorum filan diyecek ya da Ahmet ayrılmak isteyeceğini söyleyecek... Bilmiyorum Michelenin yüz ifadesi filan çok üzüntülüyü...
Bu arada biri Necdetin Ahmet ve Yasemini el ele gördüğünü söylemişti. ben öyle bir sahne görmedim... Necdette hemen öğrendi zaten Ahmet ve Yasemini... Sarhoşta olmuş ya o zaman Ahmet kesin anlayacak onun da Yasemine aşık olduğunu, siz ne dersiniz?
Benim bir de en çok merak ettiğim Ahmetin ailesine söyleyip söylemeyeceği, Michele ile ayrılınca aile ne diyecek... Daha da cumaya çok var...
Ben de gördüm Ahmet ve Yasemin el ele biryerde merdivenden çıkıyorlardı Necdet de arkalarından bakıyordu çok merak ediyorum son bölümü valla
Ortegahayranı, daha önce yazdım ama sanırım gözden kaçırdın... Yasemin Ahmet'in yanına kendisi hakkında ne düşündüğünü öğrenmek için gitmek üzere odasından çıkıyor ama o andaki romantik duygu yoğunluğu, şaşkınlık, sevinç içindeki aklı anahtarı unutmasına neden oluyor... bunu da ancak çok uzun bir sohbetten sonra odaya geri dönmek için kalktığında anlıyor "Aaa Ahmet anahtarımı unutmuşum! Ne yapacağım şimdi.. gidip resepsiyonda istesem bu saatte çok geç.. 'ne işi vardı da bu saatte odadan çıkmış bu kızın?' derler" düşüncesiyle mecburen orada kalacak diye düşünüyorum...
Çok gerçekçi bir sebep :) Biz onu Ceyda'yla başka şekilde düşünmüştük ama bu çok mantıklı :)İzleyip göreceğiz bakalım neler olacak ...
[B]baharcan abla dedıgın gıbı bır dıaologda olabilir ama yasemın bıraz utangac bır kız sorarsa bıle nasıl soracak acaba??
bence bırse ıtıraf edecek gıbı geldı bana...yuzu heyecanlıydı o ankı mımıklerıyle sankı onemlı bırsey dıyecek gıbıydı...ama dıyecek??belkıde senı sevıyorum der...:)
Canım benim, heyecanlı çünkü Yasemin'in Ahmet'e kendi derdini (ona olan aşkını) anlatmak gibi bir sorunu yok çünkü zaten Ahmet onun kendisine tutkulu bir şekilde aşık olduğunu biliyor... yani "seni seviyorum" demesi için gitmesi anlamsızheyecanı, Ahmet'in onun hakkında ne düşündüğünü merak etmesinden... Artık Ahmet kendi hakkında tam ne düşünüyor bunu öğrenmesi şart... Yani top Yasemin'den çıktı Ahmet'te...umarım anlatabilmişimdir Ceydacığımbye
anladım baharcan ablacım..:)cok mantıklı bence bakalım yasemın napacak o sahnelerde???madem dedıgın gıbı bır dıalog gecerse ahmet bayagı terllıyecek..:)ama ahmet askını ıtıraf edebılır egerkı aynı yatakta yatıorlsa..ya dedıgınız gıbı anahtarı unutacak yada oldukca roamantık duyguların acıga cıktyıgı bır gece gecırcekler tabı sadece sohbet olacak o yorgunluk ve duygu yogunluyla yasemın uyuyakalmısda olabilir...
askasurguncu 26-11-06, 20:18 bnece yasemin gidecek ve korktugunu soyleyecek ahmete burda kalabilirsin soyleyecek yasemin yatti verecek ve ahmete ona bakmaya doyamiyacak:img-yes:
öncelikle o kadar cok yorum yazmissinizki malesef hepsini okuyamadim...bu bölüm cok güzel olacak bence ama daha 4. bölümde ahmetle yasemin öpüsüyorlar...yani yaseminin onu sevdigini dün ögrenen ahmet ne cabuk yasemi seviyor...ne cabuk gelisti hersey bence bide yaseminin 3.bölümün son sahnesinde yani bu bölümde gördügümüz gibi ayni yatakta yatiyorlar demek istedigim bence yaseminin de hatas var...hatasi var derken demek istedigim su ki ahmetin evlenecegini bildigini bile bile onun kapisini caliyor...
ama ben tabi Ahmet ve Yasemini diyorum...
askasurguncu 26-11-06, 20:24 hakli ola bilirsin ama yasemin kucuklukten beli seviyor ahmeti hani onun için birsey diyemem zaten ahmete hatira defterini okuduktan sonra o da asik oldu ne guzel içte bizde bunu istemiyormuyduk
Radikal gazetesinde Cansel Elçin röportajı...Eklenmemiştir umarım
http://www.radikal.com.tr/ek_haber.php?ek=cts&haberno=6309
Her devrin sevgilisi
Paris'te büyüdü, siyaset-ekonomi okudu, ekran ışığıyla cezbediyor. 'Hatırla Sevgili'nin Ahmet'i Cansel Elçin, Taylan kardeşlerin gerilim filminde de başrolde
ŞULE ÇİZMECİ
'Dürüstüm diyenleri hiç sevmem'
Televizyon dizileri genelde kadın oyuncuların omuzlarında yükselir. Ya da geçtiğimiz senelerde böyleydi. Oysa bu sezonun dizileri, seyirciyi rollerinde alışılmadık biçimde parlayan erkeklerle tanıştırdı. Cansel Elçin de 'Hatırla Sevgili'yle birlikte yavaş yavaş akıllara kazınan bir oyuncu. Onunla 'Kırık Kanatlar'da yüzbaşı Cemal rolünde tanışmıştık ama bu kez durum başka. Elçin, dizinin daha ilk bölümünde Ahmet rolünü ete kemiğe büründürdü, ona adeta ruhunu üfledi.
Cansel Elçin, aslında Türkiye'ye 'Fransız' kalmış bir oyuncu. O dokuz yaşındayken terzi babası Tire'den kalkıp Paris'e göç etme kararı vermiş. İlk zamanlar yabancı bir ülkeye uyum sorunu yaşasa da Cansel Elçin kısa sürede mültecilik meselesini kıvırmış. Fransızcayı çok iyi öğrenmekle kalmamış; İngilizce, Almanca ve İtalyanca'yı da öğrenmiş. Türkçesi biraz kırık da olsa gayet iyi. Siyaset-ekonomi okumuş, baba mesleği tekstile bulaşmışlığı bile var. 24'ünden sonra oyuncu olmaya karar vermiş ve ünlü bir okul olan Ecole Florent'e yazılmış.
'Oyuncu avcısı' olarak nam salan yönetmen Tomris Giritlioğlu'nun yeni keşiflerinden biri. Oyunculuk kariyeri artık kesintisiz devam edeceğe benziyor.
22 Aralık'ta vizyona girecek olan Durul-Yağmur Taylan kardeşlerin gerilim filmi 'Küçük Kıyamet'te Başak Köklükaya'yla başrolde. Kendi ifadesiyle 'itici' bir işadamını oynuyor.
Şansızlığınız reyting sorunu olan dizilerde yer almak mı? Seyirci baskısı olmasa 'Kırık Kanatlar' yayından kalkacaktı. 'Hatırla Sevgili'de de durum sanki umulanın altında.
İnsanlar beğenirse mutlu oluyoruz tabii ama öyle bir amacımız olursa bu işi yapamayız, kasılır kalırız. Reytingleri yükseltmek isterim, ama ben sadece karakterime konsantre oluyorum. Sonuçta 'Kırık Kanatlar' kalkmadı, seyirciler mail'ler gönderdi, diziyi savundu. Başlarda olur böyle şeyler, sonra oturur.
Diğer dizileri izliyor musunuz?
Hayır, hiç vaktim yok. Biraz 'Hırsız-Polis'i izledim, o kadar. Dün gece çekim 01:00'de bitti, eve geç geldim. Kahvaltıdan sonra DVD'den Peter Sellers'ın hayatını izledim. Ne kadar komplike bir insan! Yakında 'Lost'u izleyeceğim. Günlerim bayağı yoğun geçiyor. Geçenlerde bir adalı yanıma gelip, "Ahmet benim. Benim hayatımı anlatıyorsunuz. Ben de İsviçre'de okudum, Adnan Menderes'in uçağı düştüğünde İsviçre'deydim" dedi. Herkes kendinden bir şeyler buluyor, ne güzel. Sokakta giderken 'Cemal' diyorlar, 'Ahmet' diyorlar. Bu, çizdiğim karakterleri benimsedikleri anlamına gelir.
Oynadığınız iki dizinin de siyasi mesajları var. Yakın tarihimize meraklı mısınız?
Yavaş yavaş çalışıyorum. 59'dan önce neler olmuş öğrenmek ve 60'ları Ahmet'le beraber yaşamak istiyorum. Tomris Hanım çok bilgili, biz soruyoruz, o anlatıyor. Fransa'da yetişmiş bir Türk olarak Yüzbaşı Cemal'i oynamak benim için çok gurur verici bir şeydi. Türkiye'yi çok seviyorum. Fransa'da her şey çözülmüş, oysa burada büyük bir enerji var.
Bugüne kadar 'baskın' karakterler düştü size. Siz nasıl birisiniz?
İnsanın kendini tanıması çok zor. Bazen kendilerine bir imaj veriyorlar, aslında kendilerini kandırıyorlar. Oyum sanıyorlar, ama değiller. Bunu ilk sahneye çıktığım an fark ettim. Bir tiyatro okulunda sahnede 20 kişinin önündeydim, kendimden bahsetmemi istediler. Anlattım, ancak eve gittiğimde acayip bir şekilde kendimi gördüm. 'Ben buymuşum demek' dedim. Karşıma boş bir insan çıktı. Peter Sellers beni çok düşündürdü. Kendi özel hayatından zevk almıyor artık, sadece rollerden zevk alıyor. Hep oyunculuk yapıyor annesine karşı, sevdiği kadına karşı. Aslında kendisi bitmiş. İşte oraya kadar varmamak lazım. İnsanın özel hayatını koruması gerekiyor. Başka meslekten arkadaşlarınız olmalı. Benim Türkiye'de işadamı arkadaşlarım var, onlarla gezmeyi seviyorum. Başka şeylerden bahsediyoruz. Oyunculuktan çok daha önemli şeyler var hayatta. Başkalarının ölümü, kayıplar, sağlık, aşk çok daha önemli.
Sizi uçuran ya da yere savuran aşklar yaşadınız mı?
Tabii, ama şu anda yok. Aşk bana iyi gelir, özgüven verir. Eğer karşılıklıysa, sizi gerçekten seviyorsa, her halinizle ve her durumunuzda... Mesela Ahmet bilmiyor kime âşık olduğunu. Ama kalbini, hislerini dinlemesi gerekiyor. Kafası karışıyor, işte olayın içine cesaret, korku giriyor. 'Dürüstüm, hisliyim, duygusalım' diyenleri sevmem. Dürüstsen bunu söylemene gerek yok. Cesaret, işte bu çok zor. Evimde oturuyordum, televizyon seyrederken Türkiye'den Tomris Hanım'dan bir telefon geldi. Bir senaryodan söz etti, Yüzbaşı Cemal'i oynayacaktım. Ya 'evet' ya da 'hayır' diyeceğim. Cesaret değil, ama bir şeyler insanı bir yerden bir yere götürebiliyor.
Paris'te neleri arkada bırakarak İstanbul'a geldiniz?
Ailemi. Onları çok özlüyorum. Aile yakınlığını ve sıcaklığını... İki yıldır canım Fransızca oynamak istiyor. Türkiye'de üç-dört ay kalacağım zannettim, sonuçta iki yıl oldu geleli. İnsanları sevmeye başladım. Hiç tek başıma kalmıyorum. Burası çok daha samimi. Arkadaşlarla evde yemek yapıyoruz, Fransız şarapları içiyoruz, eğleniyoruz. Arkadaşlarım Fransa'dan gelince onları restorana götürüyorum. Garsonlar geliyor, tıkır tıkır servis yapıyorlar. Fransa'da garsonlar çok soğuk. Arkadaşlarım şaşırıyor. Sette insanlar saatlerce çalışıyor ama sadece para kazanmak için değil. Yaptıkları işten acayip zevk alıyorlar.
'Üçüncü dünyalı' muamelesi gördünüz mü?
Biraz. Fransızlar bir rol için Türk arıyorlar, sonra bana 'Sen Türk'e benzemiyorsun' diyorlar. Avrupa'yla Türkiye birbirini tanımıyor. İki taraf da birbirine klişelerle yaklaşıyor. Paris'te iyiydim. İşte şansım açıktı. Dublajda çalışıyor, reklam filmleri yapıyordum. Sinema filmlerim de oldu ama iş yapmadı. İyi bir dizide başrol oynadım. O kadar çok oyuncu var ki, 25 bin oyuncu... Burada oyuncular için daha çok imkân var. Fransa'da oyuncu günlük kazanıyor, eğer mesai saatinin dışına çıkılırsa iki günün parasını alıyorsunuz. Oyuncunun günlük asgari ücreti 850 avro. Silüetiniz görünse bile 300-500 avro alırsınız.
Aileniz ne yapmak istediğinizi anlıyor mu?
Babam anlayamaz sanıyorum, ama öyle bir laf söylüyor ki haklı. Siyaset ve ekonomi okuyordum, babam 'Senin bu okul ne kadar sürecek?' diyordu. Sıkılıyordum okulda. Abimle Türkiye'den ucuz eşyalar getirmeye başladık. Duru sabunları ve Gırgır. Birden karizma gitti! Fransa'ya Gırgır'ı ilk getiren biziz. Babam satılmayacağını söylüyordu. Kamyonlarca satıldı. Denizli'den bir arkadaş çarşaf ve havlu göndermeye başladı. 500 mağaza zinciri olan bir adam var, babamlar ondan bir türlü randevu alamıyor. Ben aradım, "Tamam, gel" dedi. Gittim, her şeyden bahsettik; atlardan, tiyatroya yazılmamdan, her şeyden... Ama satılacak maldan bahsetmedik. Çıkarken "Çarşaf istiyor musunuz?" dedim. "Üç gün sonra yine gel" dedi. Yine maldan konuşmadık. Üçüncü gidişimde adamı sıkıştırdım, "Benim umrumda değil ama abim sipariş almamı istiyor" dedim. 30 bin adet sipariş verdi, çalışmaya başladık. Abime sonra işi bırakacağımı söyledim. Çok kızdı tabii. Ama şimdi çok gurur duyuyorlar.
biraz gec oldu ama simdi yazabiliyorum cumaya alındıgı icin cok sevindim ama saati biraz gec ıhlamurlar altında dizisini izlemeyip hatırla sevgiliyi izleyecegim
biraz erken oldu asklarının baslamsı ama zaten cocukluk askı yaseminin ahmet te tanıyor geldiginden itibaren zaten yaseminden ve konusmalarından etkileniyordu hatıra defteride üstüne eklendi hayranlıgı arttı
nejdetla konusurken kafası karısıktı ahmet in evliligin dogru bir karar olmadıgını halasıda söylemisti
fundapehlivan 26-11-06, 21:49 Fundapehlivan bunu diyebilmesi için, yani yanında uyuyabilir miyim?önce Ahmet'in evlenip evlenmeyeceğini, Michel'e aşık olup olmadığını bir öğrenmesi gerekir değil mi:img-grin2 çünkü artık Ahmet'in de kendisine karşı pek kayıtsız olmadığını en azından sezdi.. ama bunu netleştirmesi gerekiyor... bunun içinde konuşması şart:img-yes: oraya bu yüzden gitti... yani şöyle düşündü "tamam farkıma vardı ama bu farkındalığın anlamı Ahmet için nedir?":img-blush
Bence ona aşık olup olmadığını soramaz... Yani adam evlenme teklif etmiş bunun sevmesi mi var? Tamam kendisiyle ilgilendi ama kendisine aşık olduğunu öğrendiğinden sadece bunu yapmış olabilir diye düşünürdüm ben olsam... Hem aşık mısın diye sormak da onun aklını karıştırmak değil mi?
askasurguncu 26-11-06, 21:57 ya tamam evlenme teklif etti ama babasiylan konusurken aski en sonda soyledi demeki yogun birseyler his etmiyor mus michelle karsi
arkadaşlar herkez ahmet ve yaseminin yakınlaşmasından memnun bende tabi ama atlanınlan bir ayrıntı var ahmet sözlü sayılır bir kız arkadaşı var ve yasemine ümit veriyor önce mishelden ayrılıp sonra yasemini öpmesi daha doğru olmazmı olur aynı şeyi ahmet yasemine yapsaydı ahmeti şimdi hepimiz topa tutmuştuk biz sanırım işimize geldiği gibi olaylara bakıyoruz
fundapehlivan 26-11-06, 22:04 Tamam aşık değil Ahmet ama evlenme kararı alırken ilk önce ya sonra pişman olursam ya da seveceğim birini ileride bulabilir miyim gibi şeyleri sormalı kendine... Yoksa böyle olur....
Bu yazımı okuyan da yasemin ve ahmet aşkını istemiyorum zanneder ama 4 gözle beklyorum...
fundapehlivan 26-11-06, 22:06 Nazlıe bence o öpme Micheleden ayrıldıktan sonra olur... Zaten otelde filan bir şey yaşamayacaklar, o gün yakınlaşmazlar. Umarım önce ayrılır ve sonra duygularını Yasemine açıklar. Hem bence Ahmet aşık olup olmadığı konusunda duygularını bir denetler ardından yasemine açılır...
askasurguncu 26-11-06, 22:08 arkadaslar 3uncu bolumde ahmet yasemine bahcede yakinlasirken yasemin hemen siz michellen evleneceksiniz diye birsey soyledi yani bence ayriliktan sonra o opusme sahnesi olur
ama daha 4oncu bolumu gormediki belkide ahmet michelle gidip herseyi anlatiyor izlemedn birsey soylemiyecem
umarım ahmet gider ve o gıcık michele herşeyi yani yasemini sevdiğini anlatır umarım sabırsızlıkla beklediğim bu sevimli aşka kötü gözle bakmam çünkü ihanetin üzerine kurulan bir aşk hiç hoş değil
sanırım salıdan sonrasını yenilememişler..çarşamba avrupa yakasından sonrada film var..yani aradaki programları herhalde koymamışlar daha..
belki değişiklik olucaktır ;?
bence de yenilememişlerdir yayın akışını..yoksa dizimiz cuma günü..umarım reytinglerimiz yüksek olur da bu diziyi de kaldırmazlar..ben dizimizi çok ** çok seviyorum...her hafta onu iple çekiyorum...onu izleyince çok mutlu oluyorum..içim kıpır kıpır oluyor arkadaşlar...
fundapehlivan 27-11-06, 10:06 Valla ben bu atv ye pek güvenemiyorum bakarsınız gerçekten bu hafta vermezler hatırla sevgiliyi... Ama fragman da 1 aralık diyordu yine de içim verir diyor çünkü işine öyle geliyor... Ben cumaya kadar nasıl bekleyeceğim diyorum umarım vermemezlik yapmazlar...
Bu arada ben şu an simsiyah bakışlarını dinliyorum, çok güzel bir tango... Funda sen multimedyadan indirmedin mi? hani taktım şarkıya filan demişsin ya...
bence de Simsiyah Bakışların çok güzel bir tango parçası. 1 Aralık'ta verirler yeni bölümü niye vermesinler ki zaten yeni bir dizi.
cuma günü 22.45 ti en son:) değişir mi bilemem
bi de gerçekten neden ana sayfaya geçmedik bende anlamıyorumm
Arkadaşlar...yani Hatırla Sevgili Cuma 22:45 mi kaydırıldı...
Vallahi bu süper bir haber... çok sevindim... :happy0064 :happy0064 :happy0064 ne yalan söyleyim salı günü iki dizi birden idare etmek bayağı bir zorluyor insanı... zira ikiside kaliteli yapımlar... atv akıllılık edip yayın politikasını değiştirmesini çok sevindim...:img-yes:
Evet cuma o saatte ıhlamurlar altında var..gerçi ben pek izlemiyorum..ama diziden oyuncular çıktıktan sonra eskisi kadar reyting almadığını söylüyorlar...
öyle bile olsa cuma akşamı sadece sıla-yd.ve ıa...var yani buda dizimizin en azından ilk 10 kesin ilk 5 te mümkün olduğunu gösterir.... :good:
Resmi bir açıklama yapıldımı...cuma günü için...yada nebileyim özet fragman herhangi birşey....
Şimdi cumalar daha zevkli olacak...önce sıla sonra hatırla sevgili... benim için atv cumayı kapatmış oldu....
Sali aksami, yabanci bir film bizim yerimizi kapmis gorunuyor son durumlara gore :img-yes: ayrica HS kadarda reyting alacagini suphe ettigim filmdir kendileri, daha da katlanarak kanald dizileri seyredilmeye devam edecek gibi bir his olustu bende...
Neyse Ahmet ve Yasemin aski son hiz hata firtina gibi ilerledigini gorduk fragmanda :img-blush Genel ozet verildiginde bir cirpida okuyup salya sumuk olacagimi karar vermemle, son fragmani seyretmem arasinda fazla bir zaman araligi gecmeden asil konunun ayriliklari ile baslayacagini karar verdigim ozettir :img-blush :img-blush
HS jenerik muzigi de ayrica onem teskil etmektedir :img-yes:
hatırla sevgili o mesut geceyi
çamların altında o verdiğim buseyi
beni mecnun ettin sende olasın
aşkımı inkar edersen allahtan bulasın
bana sen öğrettin bu aşkı sevdayı
ne çabuk unuttun beni, hercai*
beni mecnun ettin sende olasın
aşkımı inkar edersen allahtan bulasın
sozlerle ayrica tescili olmustur ayriliklari :img-in_lo
Ahmet elestirilmis hafta sonu, gergin saatler yasanmis sanirim :img-yes: ya da ben buyutuyorum :img-blush iste ben okudum da yazdiklarinizi, Ahmet nisanli degilde sozlu olduguna karar verdim son bolumde nedense Michelle nisan kiyafeti secilmek uzere terzi teyzenin yanina nefes nefese gitmisler ve o kiyafet sanirim hazir olmadan, rafa kalkacak gibi... yani nisan olmadan bu iki insan ayrilacaklar bu demek ki Ahmet sucsuz,ak ve pak :img-blush Ayrica asklari inandirici olmasina gerek yok cunku daha karsilikli duygular gosterilmedi yani sevgili olmayan bir ciftin aski inandirici olmasi icin 4.bolumu izlemek gerek derim ben...:img-pilot
ceyda deniz 27-11-06, 11:56 hatırla sevgilinin günü değişmiş aslında güzel oldu ben hem hatırla sevgiliyi hemde binbir geceyi izlemek istiyordum cuma günü olması özelleiklede sıla bittikten sonra başlayacak olmasına çok sevindim eskiden ıhlamurlar altındayı izlerdim o saatte ama artık eski tadı kalmadı oyüzden o saatte olması çok iyi olmuş çok sevindim bu habere
iyi gidiyorum son uc yorumda bana ait, sozumun ustune soz soyleyen yok her halde :img-yes:
Tango sahnesinde ki tango sarkisi guzel fakat ''simsiyah bakısların'' kime istinaden dusunmem gerektigini cozemedigim, hatta kim o diye icimden gecirdigim, fakat o guzel sozlerle kapildigim cok guzel bir sarki, kulaklarimin paslari silindi resmen ve tabii ki Ahmet ve Yasemin'in uyumu, iyi iyi tam not benden :happy0064
askasurguncu 27-11-06, 11:59 Ahmet elestirilmis hafta sonu, gergin saatler yasanmis sanirim :img-yes: ya da ben buyutuyorum :img-blush iste ben okudum da yazdiklarinizi, Ahmet nisanli degilde sozlu olduguna karar verdim son bolumde nedense Michelle nisan kiyafeti secilmek uzere terzi teyzenin yanina nefes nefese gitmisler ve o kiyafet sanirim hazir olmadan, rafa kalkacak gibi... yani nisan olmadan bu iki insan ayrilacaklar bu demek ki Ahmet sucsuz,ak ve pak :img-blush Ayrica asklari inandirici olmasina gerek yok cunku daha karsilikli duygular gosterilmedi yani sevgili olmayan bir ciftin aski inandirici olmasi icin 4.bolumu izlemek gerek derim ben...:img-pilot
kale sana katiliyorum daha 4 oncu bolumu izlemeden asklari inandirici gelmiyor soyluyorlar bence ck inandirici hele 3uncu bolumdeki ahmetin bahcede yaptigi konusmasi ve yaseminin yanagini oksamasi ck guzeldi bence bizi ck guzel sahneler bekli
Kale'cim yazdıklarına katılıyorum canım:)
4. bölümde AHmet&Yasemin aşkı inandırıcı olacak yani umuyorum
Michelle'yede bye bye diyeceğiz aman ne güzel:)
artık Necdet ile meyhaneye gidip kafa çeksinler:):)
kale sana katiliyorum daha 4 oncu bolumu izlemeden asklari inandirici gelmiyor soyluyorlar bence ck inandirici hele 3uncu bolumdeki ahmetin bahcede yaptigi konusmasi ve yaseminin yanagini oksamasi ck guzeldi bence bizi ck guzel sahneler bekli
4.bolum hareketli,hatta ve hatta hizina yetesemeyecegimden de biraz urktugum bir bolum sanirim :img-yes: fragmanda bille bulusma sahneleri ile kaplanmis durumda... ve tabii ki Necdet'in saskin bakislari ile gelecek bolumlerde basimizi agirtacagana karar verdigim karekter kendileri... Ahmet'in bahcede ki mucize dedigi hatta ve hatta gozlerini ayirmadan Yasemin'e diktigi bakislarla beni kendimeden alip goturen Cansel'e sevgilerimi iletiyorum cok basarili :good:
cumaya alinmasi daha iyi gibi olmus geldi bana
gerci simdik üc gün daha fazla bekliyecegiz ama farketmez :img-wink:
benim korkum euro star candan öteyi cuma günü veriyordu, umarim kesismezler valla :icon_sorr
arzu-başak 27-11-06, 12:11 iyi gidiyorum son uc yorumda bana ait, sozumun ustune soz soyleyen yok her halde :img-yes:
Tango sahnesinde ki tango sarkisi guzel fakat ''simsiyah bakısların'' kime istinaden dusunmem gerektigini cozemedigim, hatta kim o diye icimden gecirdigim, fakat o guzel sozlerle kapildigim cok guzel bir sarki, kulaklarimin paslari silindi resmen ve tabii ki Ahmet ve Yasemin'in uyumu, iyi iyi tam not benden :happy0064
aaa kalecim senin sözünün üstüne söz söylenir mi...
bende haftasonu nete giremedim..ara ara bakmaya çalıştım ne var ne yok diye....beni çok etkiledi ahmet yasemin aşkı..evet henüz ahmtin aşkını görmediğimiz için size inandırıcı gelmemesi normal...esas bu cuma dan sonra konuşalım bu konuyu derim....buarada kalecim şu yaptığın 3 yorumdada sanki ekşi sözlükte yazılanların tadını aldım...valla çok güzel yazıyorsun...24 saat senin yorumlarını okuyabilirim yani.....
Kale'cim yazdıklarına katılıyorum canım:)
4. bölümde AHmet&Yasemin aşkı inandırıcı olacak yani umuyorum
Michelle'yede bye bye diyeceğiz aman ne güzel:)
artık Necdet ile meyhaneye gidip kafa çeksinler:):)
merhaba canim :img-in_lo
Inandirici ve hatta masalimsi bir sey goremeye umut ederek bekliyorum :img-in_lo
Michelle kendi kuyusunu kazdi, kimse inkar etmesin, duyduk soylediklerini, insan ancak bu kadar patavatsiz olabilir,sevdigi insanin yaninda boyle cumleleri ardi ardina sirlamak cesaret ister aaa bakiniz Michelle de bu varmis :img-hyste madem bu kadar cesaret yumagisin o zaman da terk edilmeyede uzulmemen gerek...
4.bolum hareketli,hatta ve hatta hizina yetesemeyecegimden de biraz urktugum bir bolum sanirim :img-yes: fragmanda bille bulusma sahneleri ile kaplanmis durumda... ve tabii ki Necdet'in saskin bakislari ile gelecek bolumlerde basimizi agirtacagana karar verdigim karekter kendileri... Ahmet'in bahcede ki mucize dedigi hatta ve hatta gozlerini ayirmadan Yasemin'e diktigi bakislarla beni kendimeden alip goturen Cansel'e sevgilerimi iletiyorum cok basarili :good:
Kale'cim umarım o kadar hızlı bir bölüm olmaz:icon_sorr
ben böyle sakin,aheste gitmesini seviyordum ama
reytingler için hızlandırırlar büyük ihtimal
Necdet'in bu bölüm halini çok merak ediyorum
ve 5. bölümde de hali berbat olacak kesin
Ahmet'e laf söyler eder Teo yandı asıl
Necdet Teo'ya hani bu kız bana aşıktı ha
beni umutlandırdın dermiş:)
merhaba canim :img-in_lo
Inandirici ve hatta masalimsi bir sey goremeye umut ederek bekliyorum :img-in_lo
Michelle kendi kuyusunu kazdi, kimse inkar etmesin, duyduk soylediklerini, insan ancak bu kadar patavatsiz olabilir,sevdigi insanin yaninda boyle cumleleri ardi ardina sirlamak cesaret ister aaa bakiniz Michelle de bu varmis :img-hyste madem bu kadar cesaret yumagisin o zaman da terk edilmeyede uzulmemen gerek...
merhabalar hayatım:)
valla haklısın Michelle kendi etti kendi buldu
çok güveniyordu kendine al sana güven:)
buarada kalecim şu yaptığın 3 yorumdada sanki ekşi sözlükte yazılanların tadını aldım...valla çok güzel yazıyorsun...24 saat senin yorumlarını okuyabilirim yani.....
:img-yes: ciddi mi, iyi iyi uyeyim ama daha yazma cesareti sergilememis bir uyeyim :img-hyste ayrica bin mukabele,saygilar :img-in_lo
Diyorum ki Yasemin Michelle'in gitmesi ile 1 raundun galibi gelir fakat, ikinci raunda Ahmet ailesi ve kendi ailesi, ucuncu ise Necdet, Ayla ve en son raunda Ahmet karsinda olacak :img-blush bilin bakalim sonuc ne? tabii ki salya sumuk :icon_sorr
Necdet'in bu bölüm halini çok merak ediyorum
ve 5. bölümde de hali berbat olacak kesin
Ahmet'e laf söyler eder Teo yandı asıl
Necdet Teo'ya hani bu kız bana aşıktı hali
beni umutlandırdın dermiş:)
Ben sana anlatayim canim, Necdet hislenmis ve olaylarin hizli gelismesi karsisinda mumya gibi donup kalan hatta ve hatta ilk basta tepki bille veremeden dikilip kalir... ama uzun surmeden, kaynar sular dokulur ve kendine gelir ben nerdeyim sorusu gundeme bomba gibi duser, Teo ziplayarak cevap veriri iyimisin Necdet, bu dunyanin sonu degil daha gencsin elbette izdivac icin baskasini bulursun gibi gereksiz bir konusma yapar ve Necdet kendine gelir ve Yasemiiiin diye bagrir... bundan sonrasi hayal gucumuze kalmis :img-pilot
arzu-başak 27-11-06, 12:28 :img-yes: ciddi mi, iyi iyi uyeyim ama daha yazma cesareti sergilememis bir uyeyim :img-hyste ayrica bin mukabele,saygilar :img-in_lo
Diyorum ki Yasemin Michelle'in gitmesi ile 1 raundun galibi gelir fakat, ikinci raunda Ahmet ailesi ve kendi ailesi, ucuncu ise Necdet, Ayla ve en son raunda Ahmet karsinda olacak :img-blush bilin bakalim sonuc ne? tabii ki salya sumuk :icon_sorr
bu daha yazma cesareti sergilememiş yazıların öylemi...buda güzel...üf ya şimdi sen böle yazınca içim bir kötü oldu..ne var ya ayrılıcak evlenin olsun bitsin...ya peki dizinin sonunda ahmetle yasemin tekrar bir araya geliceklermi yoksa ahmet aylayla,yasemin nejdetlemi....böylemi biticek yani..hayır böyle olmasın ya....kale sen ne düşünüyosun bu konuda ahmetle yasemin ayrıldıktan sonra bir daha beraber olma ihtimalleri varmı....
Ben sana anlatayim canim, Necdet hislenmis ve olaylarin hizli gelismesi karsisinda mumya gibi donup kalan hatta ve hatta ilk basta tepki bille veremeden dikilip kalir... ama uzun surmeden, kaynar sular dokulur ve kendine gelir ben nerdeyim sorusu gundeme bomba gibi duser, Teo ziplayarak cevap veriri iyimisin Necdet, bu dunyanin sonu degil daha gencsin elbette izdivac icin baskasini bulursun gibi gereksiz bir konusma yapar ve Necdet kendine gelir ve Yasemiiiin diye bagrir... bundan sonrasi hayal gucumuze kalmis :img-pilot
Necdet'i birkaç bölüm mutsuz,Yasemin'e kedinin ciğere baktığı gibi bakan
Ahmet'i bir kaşık suda boğmak isteyen bir halde göreceğiz kesin:):)
kale sen ne düşünüyosun bu konuda ahmetle yasemin ayrıldıktan sonra bir daha beraber olma ihtimalleri varmı....
Sanirsam gundeme bomba dusmek icin yani beklenenin tersi olmasi gerek, kavusmamalari gerekiyor... ama gonul taa derinlerden diyor ki sacmalama son bolumun bomba gibi gundeme dusmesine gerek yok ki :img-blush nasilsa son bolum prim yapacak bir sey yok ne yani dizi bitince sonunu haftalarca konusmak ne ise yarar diye suzgecin icinden gecirdim :img-hyste bu iki klise ayrilk ve kavusma olmasin derim ben :img-pilot nasil mi onu da senaristler merak ediyorsa banka hesabimi vereyim :img-hyste sonra son sahne icin ip uclari verebilirim...troest sonra kendimi egzotik bir adada tatil yaparken bulabilirim :img-hyste
Necdet'i birkaç bölüm mutsuz,Yasemin'e kedinin ciğere baktığı gibi bakan
Ahmet'i bir kaşık suda boğmak isteyen bir halde göreceğiz kesin:):)
Burda ki ucgende en mutlu olan tarsimasiz Yasemin, hatta balon gibi ucmasini engeleyen Ahmet olacak, Necdet centilmen gibi davranmayi devam etmeye calisacak fakat kalbi ne duruyorsun, su herif sopayi hak ediyor diye onu gaza getirecek... Ahmet ise kendini 18'lik gibi hissedecek butun sorumluluklarindan kacmayi deneyecek ve liseli asik gibi Yasemin'in pesinden gidecek ta ki buyukler bu ise el atana kadar :img-pilot Ayla girmiyorum zatii, o ayri bir vakka hatta onun hakkinda kitap bir yazilacagini dusundugum bir karekter, kole I... gibi :img-hyste
arzu-başak 27-11-06, 12:43 Sanirsam gundeme bomba dusmek icin yani beklenenin tersi olmasi gerek, kavusmamalari gerekiyor... ama gonul taa derinlerden diyor ki sacmalama son bolumun bomba gibi gundeme dusmesine gerek yok ki :img-blush nasilsa son bolum prim yapacak bir sey yok ne yani dizi bitince sonunu haftalarca konusmak ne ise yarar diye suzgecin icinden gecirdim :img-hyste bu iki klise ayrilk ve kavusma olmasin derim ben :img-pilot nasil mi onu da senaristler merak ediyorsa banka hesabimi vereyim :img-hyste sonra son sahne icin ip uclari verebilirim...troest sonra kendimi egzotik bir adada tatil yaparken bulabilirim :img-hyste
valla merak ettim kalecim"ayrılık ve kavuşma olmasın" öylemi...heralde bana şu önemli senaryonu banka hesabını vermeden açıklayabilirsin o kadar hukukumuz var değilmi.... bence kavuşsunlar ya..ayrılmaları ne işe yararki hatta zararı bile olabilir... biz tv karşısında sinir krizi geçirebiliriz....birde şimdi bunlar ayrılıcaklar ya bence ahmet daha çok acı çekicek..çünkü yasemin alışkın sevdiği kişiyi uzaktan sevmeye hatta sevdiği kişiyi başka biriyle gördü ..ama ahmet böyle bir duyduyu daha yeni yaşıyor ve onun için daha zor olur gibime geliyor....
valla merak ettim kalecim"ayrılık ve kavuşma olmasın" öylemi...
Oyle oyle mesela yesilcamdan alintilardan baslayabiliriz sonra anketle bunu tescil edebiliriz...
1. Ahmet kor olsun, Yasemin onun bakimi ile igilensin...
2. Yasemin hafzasini kayip etsin,Ahmet'i hatirlamasin...
3. Ahmet'in haberi olmadigi cocuguna carpsin... neyse ben daha fazla sacmalamadan sadete geleyim...
Ahmet zaman makinasi icat etsin ve zamani geri alsin, bu yasadigi kotu olaylari da hayatindan cikarsin :good: vay be yine bir alinti yaptim ama bu yesilcamdan degil kitalar arasindan olmus pes yani hic yaraticilik yok bir de senaristelere kiziyorum :img-pilot
arzu-başak 27-11-06, 12:56 Aman kalecim vazgeçtim öğrenmek falan istemiyorum senin o çok gizli çok pahalı senaryonu ..ne yaptın sen ya..hakikaten tam yeşilçam vari....hele ahmetin bilemedn kendi çocuğunu çarpması aman allah korusun....aaaa bak şimdi içime kurt düştü bu senaristler böyle bişey yapmaz dimi....
Kale hayret nasıl fikrin değişti bence çapkın Ahmet:)
ama birkaç bölüm sonra benimde fikrim değişebilir:):)
arzu-başak merak etme tatlim benden kesin daha iyi yazarlar bu senaristler, zaten Can Dundar el atar bu konuya da guveniyorum ben ona...
Ama su var Yasemin Necdet'le evlenmese Ahmet'in her zaman bir umudu olacakti, Ahmet evlenmese bu sefer Yasemin'de bir umut olacakti... Ben aslinda keske diyorum ki Calikusu'da ki gibi kiz kendinden buyuk biri ile evlenseydi Necdet cok genc yani tehlikeli benim hayalerim icin :img-yes: Ahmet ise evlenmeden flortler yasasaydi yasasin kotuluk :img-pilot
arzu-başak 27-11-06, 13:06 Ayrica Ahmet'in capkin olduguna katilmiyorum,neden boyle fikrim degisti ki allah alla :img-blush
ya bencede ahmet çapkın değil....bir kere çapkının tam olarak anlamını bilmek gerek.. ayrıca çapkınlığında bir adabı olmalı yani..çapkınlığın nasıl adabı usulu olur demeyin olur....ne yani şimdi ahmet ne yaptıki evet ciddi bir ilişkisi vardı o onu bırakta başka kıza gitti..ama diğer kızada bunun açıklamasını yapıp ayrılıyor...bunu neresi çapkınlık..ve ayrıca michellede çok uzun zamandan beri beraber öyle diğlmi..peki o zaman bunun neresi çapkınlık.....
Melal nasil degil mi yanar donerlik mevcut bende, toz kondurmuyorum :img-yes: Ahmet'i misal Okan oynasaydi ne yazardim merak konusu... :img-yes:
__dimple__ yardimci olduguma sevindim, alinma sen forum ansiklopedisi her zaman emrinizde :img-in_lo
arzu-başak evet capkin degil, usulu ile davraniyor :good:
arzu-başak 27-11-06, 13:18 evet bende bu konuda çok objektif olamıyorum galiba...canselin yerine ahmet karakterini başkası oynasaydı ne düşünürdüm acaba...ama ya gerçekten adama çapkın demekte yanlış olur....ayrıca çapkın demekte ısrarlı arkadaşlarda varsa ....valla böyle çapkına can kurban demeden geçemicem...keşke her çapkın böyle olsa.....(ama çapkın değil)
ben geldimmm.:happy0064
evet kale'ciğim çapkın değil de maymun gözünü açtı diyelim.:img-in_lo dünyadan bihaberdi.mıchelden sonra neler varmış gördü şimdi.:img-in_lo
Melal nasil degil mi yanar donerlik mevcut bende, toz kondurmuyorum :img-yes: Ahmet'i misal Okan oynasaydi ne yazardim merak konusu... :img-yes:
__dimple__ yardimci olduguma sevindim, alinma sen forum ansiklopedisi her zaman emrinizde :img-in_lo
kusura bakma ama öylesin yani:)
eğer Okan ve Cansel'in rolleri tam tersi olsaydı kesin Okan'ı
yerden yere vururduk Cansel'i yere göğe koyamazdık
yazıkk nasılda aşk acısı çekiyor diye:)
pardon Ahmet ve Necdet'i:)
aslı30 hosgeldin, sefalar getirdin, ayaginin tozuyla da yazmissin cevabi :img-yes: gozlerinin onunde ki perde cekildi ve Ahmet dunya bu iste diye haykirdi :img-hyste Michelle de seni terk ediyorum beni piril piril bir hayat bekliyor satomun kralicesi Yasemin prenses olacak sende satomun cadisi der... Michelle saskinlikla Necdet'e kosar yaptigimiz siyir bozuldu artik Ahmet herseyin farkinda der... Necdet'e olamaz, bu olmamamilydi diye avazi ciktigi kadar bagriri... :img-blush
aslı30 hosgeldin, sefalar getirdin, ayaginin tozuyla da yazmissin cevabi :img-yes: gozlerinin onunde ki perde cekildi ve Ahmet dunya bu iste diye haykirdi :img-hyste Michelle de seni terk ediyorum beni piril piril bir hayat bekliyor satomun kralicesi Yasemin prenses olacak sende satomun cadisi der... Michelle saskinlikla Necdet'e kosar yaptigimiz siyir bozuldu artik Ahmet herseyin farkinda der... Necdet'e olamaz, bu olmamamilydi diye avazi ciktigi kadar bagriri... :img-blush
hoşbulduk canım.:img-kiss: evet ahmet'in gözünün önündeki sis perdesi aralandı.artık mıchel için hiç umut yok maalesef.:img-hyste o da necdet'le evlensin.birbirlerinin dertlerinden anlarlar nasılsa.:img-hyste senin senaryolar da süper yalnız.:img-icecr
Melal tescili marka gurula sunar :img-yes:
Ahmet cok nayif bir karekter,tahsili simdi bunlari neden yaziyorsun diye de sorabilirsin ben Ahmet'in annesiyim dermisim :img-yes: neyse her halde ana tema Ahmet'in buyuk aski ise onu capkin yapma gibi bir hataya dusmezler diye umut ediyor ve istiyorum... Iki kiza da haksizlik yapacak kadar dusmus, asaga bir karekter izlemek istmem ama yok ila Ahmet capkin ise o zaman onu da kilifina uygun sekilde islesinler :img-pilot Misal Ahmet ve Yasemin artik sevgili olarak tarihe altin harflerle yazilmisken Michelle ellinde bir cocukla cika gelse bu simdi kimin sucu diye bir soru cikar ortaya :img-pilot kim kim?
Melal tescili marka gurula sunar :img-yes:
Ahmet cok nayif bir karekter,tahsili simdi bunlari neden yaziyorsun diye de sorabilirsin ben Ahmet'in annesiyim dermisim :img-yes: neyse her halde ana tema Ahmet'in buyuk aski ise onu capkin yapma gibi bir hataya dusmezler diye umut ediyor ve istiyorum... Iki kiza da haksizlik yapacak kadar dusmus, asaga bir karekter izlemek istmem ama yok ila Ahmet capkin ise o zaman onu da kilifina uygun sekilde islesinler :img-pilot Misal Ahmet ve Yasemin artik sevgili olarak tarihe altin harflerle yazilmisken Michelle ellinde bir cocukla cika gelse bu simdi kimin sucu diye bir soru cikar ortaya :img-pilot kim kim?
yok artık Michelle elinde bir çocukla yıllar sonra çıkagelmez
öyle birşey olursa çok gülerim düşünsene Ahmet Ayla ile evli ama
çocukları olmuyor ve Ahmet yıllar sonra Michelle'den bir çocuğu olduğunu öğreniyor
ama durun daha bitmedi Ahmet Yasemin'den de bir çocuğu olduğunu öğreniyor
körün istediği bir göz Allah verdi iki göz misali Ahmet şaşkın bir şekilde
çocuklarına sarılıyor...ee tabii çocuklarda şaşkın kim bu adam der gibi:img-hyste :img-hyste
fundapehlivan 27-11-06, 13:37 Valla kalecim Michele elinde bir çocukla çıkagelse bence burada bir suç yok ve dolayısıyla suçlu da yok. Hatta onların ilişkileri malum yani biraz ayıp olacak ama korunmayı biliyordur herhalde kaç yaşında kadın... Onun için öyle bir şey olamaz yani... Neyse...
Ben Necdetin aşık olduğu kızın Yasemin olduğunu fark edecek mi acaba ahmet merak ediyorum ama sarhoş olduğu bir sahne var ya... Acaba orada ne diyor? En azından Ahmet şüphelenir herhalde, bu çocuğa ne oluyor der yani... Bakalım Michele ile ayrılmasını Ahmetin ailesi nasıl karşılayacak ama herhalde bunların üzerinde pek durulmayacak. Yani aile hep oğullarının yanında...
Yalnız Yaseminin babası Ahmetle olduğunu öğrenin ce... Valla Ahmetin işi zor. Hadi şimdi kabul etmesin Menderesin teklifini....
GüLpArE_YeŞiM 27-11-06, 13:42 hakkaten ahmet kendi biraz şımarık gözü yükseklerde gibi görünüyor yani herşeyi ben biliyorum gibi havalara giriyor ama yasemin onun bu gidişatını değiştirir yaseminden başkasını gözü görmez ahmet beyin tam bir aşk delisi olacak gibi ahhha ahhhha şimdi mişel hanıma ne olacak ortada kaldı yazık kıza ahmetten ümüdini keser ve inşallah ülkesine gider ohhh ohhh
Bakalım Michele ile ayrılmasını Ahmetin ailesi nasıl karşılayacak ama herhalde bunların üzerinde pek durulmayacak. Yani aile hep oğullarının yanında...
Yalnız Yaseminin babası Ahmetle olduğunu öğrenin ce... Valla Ahmetin işi zor. Hadi şimdi kabul etmesin Menderesin teklifini....
bence çok tepki göstermezler.dediğin gibi oğullarına destek çıkarlar.ama yasemin'i öğrendiklerinde biraz problem yaparlar.:img-yes:
tabiki senaristlerin suçu.:img-hyste ahmet'in hiçbir suçu olamaz.:img-in_lo
Melal degil mi hep guzel bayanlardan cocugu olsun vayyy be dedim en sonunda :img-yes: minik Ahmet, minik Michelle ve minik Yasemin iki kiz ve bir erkek cocuk lazim bize :img-blush ama Ayla malesef oyun bozanlik yapiyor, yakistiramadam kendisine teysuflerimi iletiyorum, yakismadi sayin Ayla hanim, hemde hic....
Aslicim Ahmet ak ve pak toz konmaz, kir tutmaz, saygida kusur etmez :good: seker mi seker tadi damaginda kalan bir sahsiyetir kendisi suc tabii ki onun degil onu bu durumlara iten senaristlerin sucu olabilir ancak, dogru cevap icin tebrikler :happy0064 tam puan, bu puanlarla ne almayi dusunursunuz sayin Asli hanim :img-hyste
bence çok tepki göstermezler.dediğin gibi oğullarına destek çıkarlar.ama yasemin'i öğrendiklerinde biraz problem yaparlar.:img-yes:
biraz mı bence daha fazla problem olacak Ahmet ve Yasemin ilişkisi
eğer Ahmet Adnan Menderes'in teklifini kabul ederse Yasemin'in babası
problem yapmaz bilakis onaylar ve sevinebilir ama Ahmet'in ailesi
Yasemin ile evlenmesine eminim karşı çıkacaktır
hakkaten ahmet kendi biraz şımarık gözü yükseklerde gibi görünüyor yani herşeyi ben biliyorum gibi havalara giriyor ama yasemin onun bu gidişatını değiştirir yaseminden başkasını gözü görmez ahmet beyin tam bir aşk delisi olacak gibi ahhha ahhhha şimdi mişel hanıma ne olacak ortada kaldı yazık kıza ahmetten ümüdini keser ve inşallah ülkesine gider ohhh ohhh
ne şımarıklığını gördün yahu.çocukla çocuk,büyükle büyük oluyor.:img-yes: gözü yükseklerde hiç değil.gözü sadece yasemin'de.:img-hyste
fundapehlivan aile mevzusu icinde benim sinir tanimayan yorumlarim da var, huzurlarinizda:
Ahmet'in babasi yani Sevket beyler ne o oglum,harem mi kuracaksin? diye managili bir soru yoneltir, halasi ise sercem neden bu kadar ziplarsin kondugun ciceginin en tehlikelisine konmussun kimse seni burdan alamaz diye tepki verir, ya Ahmet'in annesi ne der, iste beklenen cevap Ahmet Yasemin'le kardessiniz bu evlilik olamaz diye resti ceker, yani son kozuda kullanir :img-pilot Ayla ve Necdet'e girmiyorum bille...
Melal degil mi hep guzel bayanlardan cocugu olsun vayyy be dedim en sonunda :img-yes: minik Ahmet, minik Michelle ve minik Yasemin iki kiz ve bir erkek cocuk lazim bize :img-blush ama Ayla malesef oyun bozanlik yapiyor, yakistiramadam kendisine teysuflerimi iletiyorum, yakismadi sayin Ayla hanim, hemde hic....
Aslicim Ahmet ak ve pak toz konmaz, kir tutmaz, saygida kusur etmez :good: seker mi seker tadi damaginda kalan bir sahsiyetir kendisi suc tabii ki onun degil onu bu durumlara iten senaristlerin sucu olabilir ancak, dogru cevap icin tebrikler :happy0064 tam puan, bu puanlarla ne almayi dusunursunuz sayin Asli hanim :img-hyste
niye kale iki kız iki erkek lazım.bilmediğimiz birşeyler mi var.yoksa ilerde senin damat ve gelin adayların mı olacak.:img-blush
hımmm bir düşüneyim.kazandım yani.:happy0064 bu puanlarla bütün reyting cihazlarını bizim eve taktırmak istiyorum.başka yolu yok.:img-hyste
halasi ise sercem neden bu kadar ziplarsin kondugun ciceginin en tehlikelisine konmussun kimse seni burdan alamaz diye tepki verir,
öldüm gülmekten.:img-hyste ama hala mıchel'ede karşıydı.böyle kimseye vermezse yeğenini evde kalır valla.:icon_whis
ne şımarıklığını gördün yahu.çocukla çocuk,büyükle büyük oluyor.:img-yes: gözü yükseklerde hiç değil.gözü sadece yasemin'de.:img-hyste
Simarik tabiri biraz agir kacmis bulunmakla beraber, katilmiyorum bende :img-yes: ama neden cunku sebeplerim var, Ahmet durus bence hemde cok durus Michelle asik olmadigini bille ulu orta soylemekten cekinmeyen hatta Necdet'e bille sorusuna soru ile karsilik vermis ve kendisinin ne kadar durus biri oldugunu kanitlamis gorunuyor benim gozumde tabii :img-yes: simarik olsa ki oyle degil naz,maz yapardi gormedim ben boyle durumlar ya da sikayet nerdeyse butun arkadaslari tarafinda sevilen saygi duyulan bir karekter tabii firemiz de var Necdet ornegi gibi ama biricikten olmaz bir sey :img-pilot
arzu-başak 27-11-06, 14:02 ne şımarıklığını gördün yahu.çocukla çocuk,büyükle büyük oluyor.:img-yes: gözü yükseklerde hiç değil.gözü sadece yasemin'de.:img-hyste
aynen aslıcım ne şımarıklığını görmüşler ahmetin ....allahım pes yani nasıl seviyoruz canseli hakikaten toz konudmuyoruz...bazen ben bile şaşırıyorum yani.....buarada kalecim ahmet karakterini olan sevgini öyle güzel anlatmışsın ki ne diyim yani....."ak ve pak yoz konmaz,kir tutmaz"çok güzel ya...buarada arkadaşlar hayalperest arkadaşımız bu foruma giremiyor..nedenini hala çözemedik sanırım onun neti yada bilg. alakalı....hepinize sevgi ve selamları var....sizi çok özlediğini söylememi istedi.....
öldüm gülmekten.:img-hyste ama hala mıchel'ede karşıydı.böyle kimseye vermezse yeğenini evde kalır valla.:icon_whis
Zaten amac o canim, yaslandiginda yaninda kendisi gibi evlenmemis birini istiyor :img-in_lo yoksa konusacak ortak noktalari olmaz, halasi der Ahmet'e eh bir zamanlar cok sevdim,kapilarinda uyudum ama bana bir tatli soz bille soylemedi...
Ahmet'de der ki vay asagalik herif halam gibi pembe yanakli, temiz kalpli birini nerden bulurdu ki,pes dogrusu diye feryat eder... Ahmet devam eder, bende bir zamanlar cok sevdim, hem de oyle boyle degil ama onu taniyamamisim, evlenmek istedim beni istemedi... halasi - kimdi o Ahmet soyle,saclarini cekip geleyim der... Iki bahtsiz ve yasli karekter bir birine gaz vererek butun gunu gecirir, yoksa yaslandiginda zaman nasil gecer Aslicigim :img-pilot
aynen aslıcım ne şımarıklığını görmüşler ahmetin ....allahım pes yani nasıl seviyoruz canseli hakikaten toz konudmuyoruz...bazen ben bile şaşırıyorum yani.....buarada kalecim ahmet karakterini olan sevgini öyle güzel anlatmışsın ki ne diyim yani....."ak ve pak yoz konmaz,kir tutmaz"çok güzel ya...buarada arkadaşlar hayalperest arkadaşımız bu foruma giremiyor..nedenini hala çözemedik sanırım onun neti yada bilg. alakalı....hepinize sevgi ve selamları var....sizi çok özlediğini söylememi istedi.....
dimi ama.:img-grin2 şımarıklığın ş si yok onda.:img-in_lo demek hayalperest onun için görünmüyor.bizden de selamlar.umarım düzelir yakında.bye
Zaten amac o canim, yaslandiginda yaninda kendisi gibi evlenmemis birini istiyor :img-in_lo yoksa konusacak ortak noktalari olmaz, halasi der Ahmet'e eh bir zamanlar cok sevdim,kapilarinda uyudum ama bana bir tatli soz bille soylemedi...
Ahmet'de der ki vay asagalik herif halam gibi pembe yanakli, temiz kalpli birini nerden bulurdu ki,pes dogrusu diye feryat eder... Ahmet devam eder, bende bir zamanlar cok sevdim, hem de oyle boyle degil ama onu taniyamamisim, evlenmek istedim beni istemedi... halasi - kimdi o Ahmet soyle,saclarini cekip geleyim der... Iki bahtsiz ve yasli karekter bir birine gaz vererek butun gunu gecirir, yoksa yaslandiginda zaman nasil gecer Aslicigim :img-pilot
bu hala biraz bencil galiba kale'ciğim.dertleşecek başka birini bulsun.ahmet'den ona dert ortağı olmaz.hadi sen evlenmedin ahmet'in kısmetini niçin kapatıyorsun.yok yok hiç yakıştıramadım ona.:img-banne
fundapehlivan 27-11-06, 14:28 fundapehlivan aile mevzusu icinde benim sinir tanimayan yorumlarim da var, huzurlarinizda:
Ahmet'in babasi yani Sevket beyler ne o oglum,harem mi kuracaksin? diye managili bir soru yoneltir, halasi ise sercem neden bu kadar ziplarsin kondugun ciceginin en tehlikelisine konmussun kimse seni burdan alamaz diye tepki verir, ya Ahmet'in annesi ne der, iste beklenen cevap Ahmet Yasemin'le kardessiniz bu evlilik olamaz diye resti ceker, yani son kozuda kullanir :img-pilot Ayla ve Necdet'e girmiyorum bille...
Bu ne entrikadır kutluyorum kalecim...
Ama siz kardeşsinizin ardından Ahmet bence şöyle der.
İyi ama artık çok geç, Yasemin hamile...
fundapehlivan 27-11-06, 14:32 Valla ben ahmette ne şımarıklık ne de doyumsuzluk görüyorum. Doyumsuzsa da normal nasıl doysun ki hiç gerçek aşk mı görmüş benim yavrum:img-yes:
Ahmeti ben tam tersine fazla ciddi görüyorum yani yaseminin biraz şımarıklığı var onda da daha küçük ablaları abileri daha büyüycek o... Ama Ahmet gerçekten ciddi. Artık birbirlerini tamamlarlar...
arzu-başak 27-11-06, 14:34 dimi ama.:img-grin2 şımarıklığın ş si yok onda.:img-in_lo demek hayalperest onun için görünmüyor.bizden de selamlar.umarım düzelir yakında.bye
slm ilettim canım..senin o güzel çalışmalarından mahrum kaldığı için üzülüyor....
buarada kalecim önceden şu senaryo işini sana bıraksalar diyordum..ama bugün ki senaryolarını okuduktan sonra fikrim değişti...ne yalan söyliyeyim bugün pek içaçıçı değil senaryoların.....
benim de en çok merak ettiğim konulardan biri buydu bu konuya da değinmişsiniz harikasınız walla :img-kiss: ahmetin halası michelle'i istemezken yasemini nasıl kabul edicek merak ediyorum her dakika kızın babasıyla kapışıyolar...
Valla ben ahmette ne şımarıklık ne de doyumsuzluk görüyorum. Doyumsuzsa da normal nasıl doysun ki hiç gerçek aşk mı görmüş benim yavrum:img-yes:
Ahmeti ben tam tersine fazla ciddi görüyorum yani yaseminin biraz şımarıklığı var onda da daha küçük ablaları abileri daha büyüycek o... Ama Ahmet gerçekten ciddi. Artık birbirlerini tamamlarlar...
yazık ahmet'e küçücük bir yavru daha.:img-hyste
evet yasemin ilk bölümlerde çok çocuktu.hele doğum gününde pastası gelirkenki hoplayıp zıplaması tam beş yaşındaki çocukların hareketi.birden büyüdü.ahmet'in yanında başka şansı olmadığını anladı tabi.:img-in_lo
"aslı30 ve kale" onlar ne senaryolar öyle :img-hyste mundar etmişiniz diziyi yaw.siz devralın bence bu projeyi.neyse bu sadece işin esprisi.
2 gündür yeni okuma fırsatım oldu.gördüm ki fanatikler dışında herkes ahmet&yasemin aşkını inandırıcı bulmuyor.bunun sebebini şu ana kadar yapılan dizilerdeki hiçbir aşkın bu kadar hızlı gelişmediği ve ahmetin bir gecede nişanlanacağı kızı bırakmasını halkın yadırgamış olabileceğine bağlıyorum.
ayrıca bi kaç arkadaşta necdet ve michell'in sarılmasına bi anlam verememiş.benim için süpriz olmadı.çünkü dizi başlarken,isimler alttan akarken yani,dikkatli izlerseniz, bi sahnede necdet ve michel'in "neredeyse" öpüştüğünü göreceksiniz.ileriki bölümlerde bi "intikam aşkı" doğabilir bence.
ayrıca tavsiyem artık bu reyting muhabbetini bırakalım en azından cumaya kadar...
fundapehlivan 27-11-06, 20:59 Resimleri ekleyen arkadaşa çok teşekkür ederim nereden bulmuşsun kamera arkası resimleri...
Bu arada atv yayın akışını düzeltti. Orada da cuma 22 45 de hs yeni bölümü görünüyor...
Ben bir an korkmuştum bu hafta yeni bölüm yok mu diye ama varmış neyse ki...
angelstone505 27-11-06, 21:45 :icon_sorr Ben bu diziye bayılıyorum VHS lere alıp izliyorum,ama gününü değiştirmişler hiç hoşlanmadım,ben koyu bir Ayda Aksel hayranıyım:img-yes: ona bayılıyorum güzel bir resim bulabilsem imza yapıcam,ayrıca Ayda Aksel in performansı müthiş:happy0064 tabi diğer oyucularda harika ama her gönülde bir arslan yatar benim kalbimdede Ayda Aksel yatıyor,onu çok seviyorum :love04: :love04: ona bayılıyorum.
herkese iyi akşamlar.. acaba multimedia başlığındaki imza avatar ve seneryo başlıkları tekrar açılır mı?? sevgili gizotinin yazdığı çok güsel seneryolar vardı..ya ayrıca artık bizim dizimiz de ana sayfaya geçse süper olur.. bu konuda bizim yapabileceğimiz birşey var mı acaba.. defalarca başlık kapattık hala burdayız..
off ya sinir oldum sinirr multimedya gitmiş
bodrum katı falandı ama resimlerimizi,çalışmalarımızı paylaştığımız yerdi
bari onlar silinmeseydi,lütfen moderatörlerdne birisi sorumu yanıtlar mı
bundan sonra foruma kendi çektiğimiz resimleri,avatar ve imzaları
yorum yazdığımız sayfaya mı koyacağız sadece onlar için bir bölüm açılacak mı
yok eğer yorum yazdığımız sayfaya koyunca uyarı yaparsanız haksızsınız...
neyse dizimize dönelim bu sinirle nasıl döneceksem:img-pilot
şimdi yarın yok dizi değil mi alışmışım ya 3 haftadır ne güzeldi
neyse cuma'ya ne kald ki şunun şurasında:)
ya salı izlemek zor oluyodu ama izliyodum nihayetinde..(okulun çevresinde kapısını çalmadığım insan kalmadı:)) bu yüzden cuma olmasına seviniyorum.. evde rahatca izleyebileceğim.. saati biraz geç ama napalım artık.. umarım bu reytingler de bi an önce düzelir.. yazık etmesinler dizimize..
arkadaşlar multimedya bölümü geldi,yanlız videolar yok,resimler duruyor.
böyle yapmak zorundalardı,kanuni bir zorunluluk
SALI gunlerinin sultani ‘Aliye’ bitince, tahti kime devredecegi merak konusu olmustu. Sali gunu icin taht yarisina, Kanal D ‘Binbir Gece’ ile atv ise ‘Hatırla Sevgili’ ile talip olmustu. Ben Hatırla Sevgili’nin daha iyi oldugunu dusunurken Binbir Gece, Aliye’ye benzeyen senaryosu ve iyi oyunculari ile daha ilk bolumden aldi basini gitti. Yani sali gununun galibi Binbir Gece oldu. Atv ise buna ragmen sali gunu Hatırla Sevgili’yi yayinlama inadini surduruyordu. Ancak Hatırla Sevgili, Binbir Gece’nin altinda fazlasi ile ezilince atv yonetimi diziyi cuma gunune alma karari verdi. İyi de oldu, yoksa bu guzel dizi arada harcanip gidecekti. Tabii cuma gunu de cok kolay olamayacak. Çunku, Hatırla Sevgili bundan sonra, Kanal D’nin bir diger yuksek reytingli dizisi ‘Ihlamurlar Altında’ ile yarismak zorunda kalacak. Bakalim kim galip gelecek. 1 Aralik Cuma gunu izleyip gorecegiz...
Kaynak : STAR
gununun degismesine hic sevinmedim,iyiye isaret diil gibi,som agzililik yapmis olmiyim ama...binbir gece ile yarismak mi istemedi acaba...ama daha onceden denildigi gibi ihlamurlar altinda ila yarisacak, genel olarakta cuma aksamki dizilerle yarismak zorunda olursa kotu olucak sila,yabanci damat,ihlamurlar altinda :(
hayirlisi
ilk defa gecen gun az bi kismini seyrettim sonbolumun ben bukadar guzel beklemiyordum binbir gecenin karsisinda yazik olucakti bu diziye uygun bi gun ve saat bulsalarda yazik olmasa guzelim diziye cunku cok emek verilerek yapildigi belli donem dizisi olmasindan dolayi cokta pahali bi yapim oldugunu tahmin ediyorum onca esyayi bulmak arastirmak kolay is degil saygi duymak lazim ama israrla binbir gecenin karsisina koyarsa atv yazik eder guzelim diziye
Günaydın arkadaşlar;
Ne olmuş ya niye silinmiş multimedya bölümü anlamadım madem yasaktıda neden bunca zamandır silinmedi bukadar çalışma boşunamı yapıldı yazık o emeklere :icon_sorr ayrıca keşke dün haber verilseydi bizde indirirdik tüm videoları biraz emeğe saygı duyulsaydı keşke
>JAİME_FUNDA< 28-11-06, 07:27 arkadaşlar hiç bir şey gelmez elimizden sonuçta video linki paylaşmak yasaktı ama bu kadar zaman niye tututlar onu anlamadım o zaman
artık diğer sitede paylaşırız videoları falan allahtan resimler duruyor
Günaydın.
Dizinin cuma gününe alınması iyi oldu. Multimedya'ya videolara getirilen yasakları haklı bulmak lazım, ancak en azından birkaç gün önce haber verilseydi, videoları başka siteye yada isteyen arkadaşlar bilgisayarına indirseydi.
Not:Asia Abla ile dün görüştüm. Kendisi iyi olmaya çalışıyor.
Selamlar, mesaj kutuma bir mesaj gelmis yasal uyari niteligi tasiyan ciddi mi ciddi, okurken ben nerdeyim dedirten bir mesaj sonra video paylasim sitesi olmadigini kanat getirmem gerektigini dusunmeme sebep olan fakat uyeligim boyunca boyle bir durumla karsi karsiya kalmadigim ve ne oluyoruz dedirten hatta sok mu olmam gerektigini karar veremedigim olay... Sonra emek harcayan arkadaslar aklima geldi de icim bir ciz etti, saatlerce kayit et, sonra internete aktar sonra bizimle paylas, eee bu kadarcik mi emek varmis, bir tusla sil bu en buyuk emek her halde... Madem silenecekti neden duyuru falan yapilmadi diye icimden gecirdim de aman ya ne duyurusu biz buna laikmiyiz ki,alti ustu uyeyiz iste...Bu forumun uylerden degil yoneticelerden olustugunu emin oldum :img-hyste
Neyse ben simdi dizi ile ilgili bir kac sey yazmak istiyorum yuksek musadenizle sofa Ahmet buyuk olasilikla basvekilin teklifini kabul etmeyecek...nedense boyle gecti icimden gerci belli olmaz Yasemin el atabilir bu ise, Ahmet lutfen bu isi kabul et yoksa babam beni sana vermez diyebilir...
Messacigim haber verdigin icin tesekkurler, umarim onun icin her sey iyi olur...
AHMETİN BABASI NE YAPAR O ZAMAN??????
yada halası v.s ????
Onlari bilmem zaten, Ahmet'in pek onlari gorecegini sanmam ne de olsa gozleri kor olacak :img-in_lo ama Ahmet'in ailesi anlayisli oldugunu goz onune alirsak fazla da uzerine gitmeyeceklerini kanat getirdim... Zaten Ahmet'in siyaset icinde olmak isteyecegini pek dusunmuyor en fazla devlet memuru olur ki bu da onun pek siyesetle ici ice olmasini engeler :img-pilot ilerde Riza beyin davasindan savci olacagini biliyoruz bu da demek ki siyasete karismasi imkani yok Ahmet'in :img-blush
atv sitesine girip kontrol etmis biri olarak cuma gunu 22:45'te yeni bolumumuz, onu seyretmemiz icin bizi bekliyor, gerci bu saatlerde korku falan seyredilir ama neyse bizde ask masali seyretmek uzere koltuklarimiza yaslaniriz... Ozetimiz gelmemis ki buna pek sasirmamak gerek... Nedeni de Sila'nin ozeti de gelmemis olmasi benim icime su serpilmis durumda, aman geri kalmamak korkusu var iste :img-yes: Cuma gunu iyi bir gun oldugunu katilmakla beraber, aman yayindan kalkmasin korkusu da olmasi dolaysiyla hangisinin agir bastigini karar veremedim ama atv kendini dibe batirmak istemez dusuncesi ile kaldirma korkusundan uzaklasiyorum :img-blush sonra yine neden reyting almadik diye bir soru beliriyor beynimde? ne bileyim kardesim diye isyan ediyorum icimden :img-pilot off neyse nerden nereye saptim, ozet gelmemis yani demek ki yarin gelecek...
Hadi ben gidip biraz calisayim :img-pilot
Onlari bilmem zaten, Ahmet'in pek onlari gorecegini sanmam ne de olsa gozleri kor olacak :img-in_lo ama Ahmet'in ailesi anlayisli oldugunu goz onune alirsak fazla da uzerine gitmeyeceklerini kanat getirdim... Zaten Ahmet'in siyaset icinde olmak isteyecegini pek dusunmuyor en fazla devlet memuru olur ki bu da onun pek siyesetle ici ice olmasini engeler :img-pilot ilerde Riza beyin davasindan savci olacagini biliyoruz bu da demek ki siyasete karismasi imkani yok Ahmet'in :img-blush
bencede doğru düşünüyorsun ahmet teklifi kabul etmeyecek zaten babasınada demişti teklifi üsluba uygun bir şekilde geri cevireceğini ahmet darbede mahkemelerinde görev alacak ve yaseminle ayrılmalarına neden olacak bu olay işi ve aşkı arasında kalacak ahmet bence
bu arada neden ahmet ve yasemin aşkı inandırıcı gelmiyor bazılarına benim uzun zamandan sonra ekranda yaşadığım en güzel duygusal filmlerden biri olduğunu söyleyebilirim.hiç bir dizide bu elektriği alamıyordum fanatiği olduğum şöhret dizisinde bile(orda da tuğra ışıl aşkı diye bağırıyoruz ama duyarlarsa) neyse yıldırım aşkı dedikleri bir şey vardır ahmet o yabancı kızla uzun süre birlikte olabilir ama demekki gercekten sevmiyormuş ki kalbinin yönü yasemine kaymış olabilir ve kendisine uzun zamandır aşık olan yaseminden etkilenmiş ve aşık olma aşamasına gemiş olabilir hem aşk bu ne engel ne zaman ne yaş tanır öyle değilmi bunu bir istanbul masalındada yaşamıştık orda esma başkasına aşık olduğunu zannederken selimle ikisininde hiç ummadığı zamanda ve ortamda aşık olmuşlardı umarım anlatabilmişimdir
arkadaşlar bişey sorucam şimdi nejdet ahmetle yasemini elele gördükten sonra ahmetle tartışıyorlar yaaa (yani benim tahminim gördükten sonra diye) muhtemelen nejdet ahmete orda söyler ben yasemini seviyorum (işte sana açılamadıgım kız buydu nayır nolamaz :img-hyste diye) sen nasıl onunla birlikte olursun diye peki ahmet ne der? sizce aslında ne yapması lazım? biz olsak ne yapardık? yada o ahmet rolündeki cansel olmasaydı cevabınız ne olurdu ? ayyy ne çok soru sordum valla gerçekten düşünceniz nedir alabilirmiyim :img-help: :img-help: :img-polic
>JAİME_FUNDA< 28-11-06, 09:27 walla onu bunu bilmiyorum cansel olmasaydı o kişi ben yine ahmeti tutardım sonuçta yaseminin sevdiği kişi ahmet ve bu bir aşk dizisi minnettarlık,dostluk... eğer aşk varsa bence en yüce duygudur insanın içindeki diğer duyguları bi kalemde silip atacak kadar.
necdette söyleseydi canım ben bu kızı seviyorum diye onun aptallığı...belkide michell yüzünden sataşıyodur yasemin yüzünden ama michelli bahane ediyodur
ve bence söylese ahmet o kadar rahat olmazadı ya kızı öpüyo elini falan tutuyo necdetin onu sevdiğini öğrenseydi o kadar şeyler yapamazdı yaa
ama yine de necdet bu belli olmaz
Aylincik bak ben bunun icin ne dusunuyorum,
Sayin Necdet efendi Ahmet'e Yasemin ile ilgili en ufak bir sey soylemez,soylememesi dogru olur kanatindeyim, cunku hic bir sonucu olmayan bir seyi soylemek ancak benciliktir ki ne yani Ahmet madem onu seviyorsun, senin mi olsun diyecek, hiiic sanmam... Burda Necdet efendinin cikismasi tek sebebi Michelle'dir nedeni de umut verdin,neden onu yarim yolda biraktin turunde manali,manasiz cumleler kuracak ki bunlari soylerken henuz Yasemin ve Ahmet'in beraber oldugundan bir haber olacak... Ahmet ise Necdet'e manali sekilde duygularindan bahsedecek ki Necdet agizi bes karis dinlemek zorunda kalacak ve ona hak verecek ama neden cunku Yasemin prensesten henuz haberi olmadigi icin... ki Necdet'in duygularinin Yasemin prensesle ayni oldugunu bildigimize gore ''ya sevdigimle ya asla'' diye bir cumle kurmak dogru oldugunu dusunuyorum burdan yola cikarak Necdet onlari uzaktan takip edecek ama cok asabi ve sinirli bir karekter olacagini suraya parmak basarim :img-blush Teo efendi artik kelimler agizinda tikildigi icin hic bir yorumda bulunamayacak ya da daha atesli gaz vermeye devam edecek nasil mi? Sevdiginin pesinden kos, mutlaka senin sevginin buyuklugunu gorecek ve sana boyun egmek zorunda kalacak... Vay be diyecek Necdet haklisin :img-pilot
Ahmet'i Cansel efendi oynamasaydi? himm 1 2 3 ses deneme.... :img-in_lo
Ahmet karekteri kim oynarsa oynasin onu bize sevdirmek gibi bir gorevleri var cunku bu dizide esas oglan savci Ahmet'ir...
Necdet Ahmet ve Yasemin iliskisini ogrendiginde ki bu bolumde ogrendigini fragman sayesinde biliyoruz, artik tv karsisindan fragman kovalama derdimiz var :img-hyste Necdet tabii ki cok icerleyecek ama malesef ellinden bir sey gelebilecegini sanmiyorum en fazla daha da icine kapanir, benim merak ettigim Lale'nin abisinin duygularini ogrendiginde ne tepki verecegi...
neyse benim gercekten calismam gerekiyor bye biraz sonra gene gelirim :img-blush
arkadaşlar bişey sorucam şimdi nejdet ahmetle yasemini elele gördükten sonra ahmetle tartışıyorlar yaaa (yani benim tahminim gördükten sonra diye) muhtemelen nejdet ahmete orda söyler ben yasemini seviyorum (işte sana açılamadıgım kız buydu nayır nolamaz :img-hyste diye) sen nasıl onunla birlikte olursun diye peki ahmet ne der? sizce aslında ne yapması lazım? biz olsak ne yapardık? yada o ahmet rolündeki cansel olmasaydı cevabınız ne olurdu ? ayyy ne çok soru sordum valla gerçekten düşünceniz nedir alabilirmiyim :img-help: :img-help: :img-polic
açıkcası ben cansel elçin için seyretmiyorum sadece ordaki aşkı yansıtmaları hoşuma gidiyor
sorduğun soru zor bir soru ama necdet açılmakta geç kaldı ve yaseminin deftere yazdığı kişinin ahmet olduğunu bilseydi zaten aşkını kalbine gömerdi ve bunuda öğrenecek zannedersem.ilerde yasemini zor durumda bırakmamak için sevgisinden ötürü yaseminle evlenecek ve ahmetin cocuğuna babalık yapacak aslında necdet bu dizideki iyilik meleği diyebiliriz sonradan kötülükler yapmaya başlamazsa tabi
aklıma takılan bir soru var ahmet yaseminden ayrıldığında nasıl olacakta annesine yzı yazmasında yardım eden aylamıydı o kızın adı onla evlenecek neden bir yorumu olan varmı
cevaplar için teşekkürler peki nejdet ahmete açılsaydı daha önceki konuşmalarında o zaman ne olacaktı ahmet ve yasemin aşklarını kalbinemi gömecekti yada sadece ahmet tepki vermeyemiycekmiydi yasemine bu konuda ne düşünüyorsunuz :img-help:
aklıma takılan bir soru var ahmet yaseminden ayrıldığında nasıl olacakta annesine yzı yazmasında yardım eden aylamıydı o kızın adı onla evlenecek neden bir yorumu olan varmı
Isim var soru soruyorsunuz ya :img-yes: neyse unutmadan yazayim ben...
Ayla kul kedisi ile evlenmesinin en buyuk etkeni Ahmet'in annesi olacagini suraya altin harflerle yazmak isterdim ama mumkun degil, parmak basiyorum :img-blush Ahmet efendi Yasemin'le ayrildiktan sonra buyuk bir bosluk icine dusecek, bu bosluktan istifade anne karekteri, bu aci dolu bakislarla gordugu Ahmet'in hayatina mudahale edecek ve Ayla unsuru belirli ve net sekilde ortaya cikacak... Ahmet oyle bir boslukta olacak ki annesinin baskilarina daha fazla dayanamadan evet evet anne diyecek :icon_sorr
cevaplar için teşekkürler peki nejdet ahmete açılsaydı daha önceki konuşmalarında o zaman ne olacaktı ahmet ve yasemin aşklarını kalbinemi gömecekti yada sadece ahmet tepki vermeyemiycekmiydi yasemine bu konuda ne düşünüyorsunuz :img-help:
açılsaydıda bir şeyin değişeceğini zannetmiyorum çünkü ahmet defterdeki kişinin kendisi olduğunu biliyor yani yasemini kendisine aşık olduğunu.necdetle eski türk filmlerindeki gibi kavga derler ve o bana aşık diye bağırabilirdi ya iyice burda türk filmi olduk
yada senin dediğin gibi arkadaşımısın aşkısın müziği eşliğinde yaseminden uzak durmaya calışır ama kalbine hükmedemez ve yasemine açılırdı
hs'nin sitesinde okuduğumda yıkıldım. yeseminle ahmet'in ayrılıyor olamarına.zorunlu olarakta olsa insan istemiyor işte
ama yazıda ahmetin babasının göreve geri çağırıyorlar diyor. bence savcı onun babası olacak:icon_whis
cuma günü gelmeyecek gibi çatlıyorum resmen
ses deneme, olsaydi benim senaryom soyle boyle,
Ahmet o zaman Yasemin'den uzak duracagina eminim, Michelle evlenirdi ama ...
kisa bir sure sonra bosanirdi.... Yasemin evlenmezdi ne demisti akili kizimiz '' ya sevdigimle ya asla'' bu bakimdan evlilik olmazdi... Necdet'i de baskici ailesi evlendirirdi zaten bu sure icinde, Ahmet ve Yasemin yine yillar sonra evlenirlerdi kisacasi... Necdet'e kizina Yasemin adini verirdi, Ahmet'de kusura bakma genclik yillari araniza girdigim icin ozur dilerim diye managili,ic gicirdayici bir cumle kurabilirdi :img-pilot
bence mişeli kaybetmiş olacak ee yaseminde resti çekecek ondan sonrada ortada başka kız kalmayacak :img-hyste hazır aylada ahmeti seviyor bari onunla evleneyim diyecek herhalde :img-hyste
bence mişeli kaybetmiş olacak ee yaseminde resti çekecek ondan sonrada ortada başka kız kalmayacak :img-hyste hazır aylada ahmeti seviyor bari onunla evleneyim diyecek herhalde :img-hyste
aylincim ahmette bı çapkınlık varken hiç ortada kalmaz. bende salatalık var diyene , bendede bol miktarda tuz var diyecek ve aylanında kendisine aşık olduğunu ğörünce hiç vakit kaybetmeden yaseminin yerini aylayla dolduracaktır . çünki ahmette duruma ayak uydurma gibi bir sıkıntı görmüyorum aksine büyük potansiyele sahip maşallah ...
açıkcası ben cansel elçin için seyretmiyorum sadece ordaki aşkı yansıtmaları hoşuma gidiyor
sorduğun soru zor bir soru ama necdet açılmakta geç kaldı ve yaseminin deftere yazdığı kişinin ahmet olduğunu bilseydi zaten aşkını kalbine gömerdi ve bunuda öğrenecek zannedersem.ilerde yasemini zor durumda bırakmamak için sevgisinden ötürü yaseminle evlenecek ve ahmetin cocuğuna babalık yapacak aslında necdet bu dizideki iyilik meleği diyebiliriz sonradan kötülükler yapmaya başlamazsa tabi
ıyıde necdet le ahmetın dertlestıgı asktan konustugu bolumde necdet ask ıcın her gunahı yaparım gıbı bırsey demıstı yanı ozde ıyı ama askı ıcın bazı planları olacak gıbı...
Arkadasimin askisin,
mm yahu bu sarki guzeldir de mal falan sozleri acayip icime oturdu benim, simdi dikkat etmis bulunuyorum, video bolulumumuzde raftan kalktigina gore, interneten gidip sort edeyim bir de dinleyim de sonra notumu vereyim :img-yes:
burda ki ana tema sanirim kiz da pas veriyor kahramana... oysa ki Yasemin'nin boyle bir sey yapmasi akil sirra ermez... neyse dinleyim de oyle yorum yapayim :img-pilot
aylincim ahmette bı çapkınlık varken hiç ortada kalmaz. bende salatalık var diyene , bendede bol miktarda tuz var diyecek ve aylanında kendisine aşık olduğunu ğörünce hiç vakit kaybetmeden yaseminin yerini aylayla dolduracaktır . çünki ahmette duruma ayak uydurma gibi bir sıkıntı görmüyorum aksine büyük potansiyele sahip maşallah ...
Ahmet Ayla ile neden evlenir, maddeler:
1. Savcinin bir esi olmasi gerektigi icin,
2. Ailesi torun istedigi icin,
3. Yasemin'e bak bende evlenebilirim dedirtmek icin,
4. Ayla iyi egtimli oldugu icin,
5. her kafasini cevirdiginde Ayla'yi gordugu icin,
6. Anne baskisina dayanamadigi icin,
7. Guclu oldugunu gostermek icin... v.s. yahu bu adamin neresi capkin hem salatayi ben tuzsuz,yagsiz severim eminim Ahmet'e benim gibi dusunuyordur :img-hyste
Arkadasimin askisin,
mm yahu bu sarki guzeldir de mal falan sozleri acayip icime oturdu benim, simdi dikkat etmis bulunuyorum, video bolulumumuzde raftan kalktigina gore, interneten gidip sort edeyim bir de dinleyim de sonra notumu vereyim :img-yes:
burda ki ana tema sanirim kiz da pas veriyor kahramana... oysa ki Yasemin'nin boyle bir sey yapmasi akil sirra ermez... neyse dinleyim de oyle yorum yapayim :img-pilot
allah iyiligini versin emiii:img-hyste :img-hyste
hadi dinle bakalım bizede bildir fikrini tamammı:img-hyste
kesinlikle ahmet o potansiyele sahip valla dogru tesbit:happy0064
yakamoz16 canim sana abla taktigi vereyim :img-pilot ama kimseler duymasin sakin... kanald'nin frekansi ile oyna canim :img-in_lo yasasin HS :img-wink: baktin kar etmiyor yegen,teyze,hala,amca ne varsa ziyaretlerine git misafir ne seyrederse onu seyretmek zorunda kalirlar :good:
Ahmet'i capkin yaptiniz ya pes,mes yani :img-pilot kuzu gibidir Ahmet, gozu mozu bayanlara kaymaz :img-pilot evcildir,ailesine duskundur ama capkin asla degildir :good:
KALECİM, saydığın nedenler de olabilir ama ahmet henüz bu zamana kadar gerçek aşkı bulamamış bu nedenle yaseminin defterinden fazlaca etkilendi şu anda yasemine duyduğu kesinlikle aşk değil bu demekki aylada ona birkaç sayfa duygularını anlatan destan misali yazı yazsa ahmet noluyoruz al biri daha çoktı dur onada bir bakayım diyecektir yalnız ahmedin bu aşkları uzaktan bakmak gibi bir düşüncesi yok direkt olaya girmesi işte bu olayın seyrini değiştiriyo tabii benim düşüncelerimide...
ya arkadaşlar dizinin yeni bölümü ne zaman yayınlanıcak
yeni bolum yani 4.bolum Cuma aksami yarasalar uyandiklari sirada, saat 22:45'i gosterirken, batman evinden dunyayi kurtarmaya ciktigi zaman, vampirler kan aramak icin sokaga ciktilari zamadir canim...
kusura bakmayın ama anlamadım,neden ayla ile ahmet evleniyorlar ki??? ayla bence uzaktan hoşlandığıyla kalacaktır...bu arada dizinin ilk tanıtım filmlerinde necdetle ayla öpüşüyorlar,dikkat ettinizmi??******* dan falan tekrar baktığınızda birinde gösteriyor.
KALECİM, saydığın nedenler de olabilir ama ahmet henüz bu zamana kadar gerçek aşkı bulamamış bu nedenle yaseminin defterinden fazlaca etkilendi şu anda yasemine duyduğu kesinlikle aşk değil bu demekki aylada ona birkaç sayfa duygularını anlatan destan misali yazı yazsa ahmet noluyoruz al biri daha çoktı dur onada bir bakayım diyecektir yalnız ahmedin bu aşkları uzaktan bakmak gibi bir düşüncesi yok direkt olaya girmesi işte bu olayın seyrini değiştiriyo tabii benim düşüncelerimide...
çok haklısın bende bunu demeye calışıyorum gercek aşkı bulamadığı için yaşamış bazı şeyleri ve yaseminde ebedi aşkı olacak ayla külkedisi ile evlense dahi aylada bilecek onun yasemine aşkını bunu nasıl sindirecek içine anlayamıyorum
Canım içine sindirir başlarda çok ta umursamaz ama daha sonraları içinde fırtınalar kopacaktır. Hep eski türk filmlerinde olur ya bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla misali. Karşı taraf ilk başlarda benim olsunda ne olursa olsun der ama zamanla bu ona yetmemeye başlar daha fazlasını ister. Bence Hatırla Sevgilide de böyle bir şey olabilir :D
Ama Ahmet'in Ayla'ya yaklaşımı önemli bence. Ona umut verecek mi, yoksa hala Yasemin'i sevdiğini söyleyecek mi?
Birde bir şey söylemeyi unuttum. Acaba Atv Sıla'yı salı gününe almayı düşünüyor olabilir mi? Çünkü HS'yi çok geç bir saatte yayınlıyor. Hangi kanal dizisinin izlenmemesini ister ki?
Canım içine sindirir başlarda çok ta umursamaz ama daha sonraları içinde fırtınalar kopacaktır. Hep eski türk filmlerinde olur ya bedenime sahip olabilirsin ama ruhuma asla misali. Karşı taraf ilk başlarda benim olsunda ne olursa olsun der ama zamanla bu ona yetmemeye başlar daha fazlasını ister. Bence Hatırla Sevgilide de böyle bir şey olabilir :D
Ama Ahmet'in Ayla'ya yaklaşımı önemli bence. Ona umut verecek mi, yoksa hala Yasemin'i sevdiğini söyleyecek mi?
Birde bir şey söylemeyi unuttum. Acaba Atv Sıla'yı salı gününe almayı düşünüyor olabilir mi? Çünkü HS'yi çok geç bir saatte yayınlıyor. Hangi kanal dizisinin izlenmemesini ister ki?
evet haklısın zaten cocukları olmayacağı içinde(bedene sahip olma durumu var) sorunlar yaşayabilirler aylada kör değildir yasemine her baktığında ahmetin gözlerindeki hüznü görmeyecek kadar
dikkat ettinizmi biz ilerde olacaklar hakkında konuşmaya başladık aşkı nasıl yaşayacaklar nişanları ailelere rağmen nasıl olacak hiç konuşulmadı
atv bu dizinin kendi yapımcısı ve kolay vazgececeğini sanmam sılayıda değiştirmez gibi günler dolu çünkü keşke perşembe akşamına alsalardı şöhretten sonra izlenebilirdi
mai_1 tamam ama soyle,boyle de bir sey var Ayla daha orjinal bir fikir bulmak zorunda defter fikri ikinciye sokmez Ahmet'e :img-pilot burda ki olay Ahmet'in evlenmesi yani ve yani Ahmet burda bir seyleri kanitlama pesine dusuyor, Yasemin'in ailesi ekstra da kendi ailesi amac onlarin sorularindan uzaklasmak,aci dolu bakislardan kacmak icin sectigi tek ve tek yoldur... ama Michelle neden yardimci olmayi denemiyor evlendi her halde :img-yes:
Perşembe günü olabileceğini de hiç zannetmiyorum çünkü Kaybolan Yıllar var Hırsız Polis var Cuma'dan daha kötü olur o zaman. Tabiki atv yapımcısı olduğu bir diziyi kolay kolay bırakmaz. Ama malum diğer diziyle elinde rating savaşına sokabileceği tek dizisi var Sıla. Hani belki bu iki diziyi Salı akşamı karşı karşıya getirmeyi planlıyor olabilir. Eğer Sıla Salı gününe alınırsa HS'de Cuma saat 20:00'da yayınlanır. Herkes te rahat bir şekilde izler.
Eh çok ileriki bölümleri konuşmamız da normaldir. Elimize dizinin geleceğiyle ilgili çok fazla ipucu verildi. Artık bir çok kişi bu bölümleri değilde daha ilerisini merak ediyor.
saat 22.45'te dizi mi yayınlanırmıs? ben 22.00'de baslayanları dahi zor izliyordum, böyle olursa hic izleyem. üstelik o saate kadar izleyecek birseyim de yok.:icon_sorr
zaten bu kanalların bize yapmıs oldugu bu saygısızlıgı anlamıyorum ya da anlamak istemiyorum. arkadaslar, lütfen ekrandaki kirlilige karsı baslatılan sarı kurdele kampanyasına sizler de katılın. katılın ki, aslında insanların yürütülen bu saçma yayın anlayısından ne kadar rahatsız oldugunu gösterelim.
ve tarih seven arkadaslarım için bir duyurum var. bu aksam 20.30'da TRT 1'de "Kınalı Kuzular" adında bir dönem dizisi baslayacak. 1915 yılında Çanakkale'de şehit düsen askerlerimizin mektuplarından yola çıkılarak her bölümde 1 sehit mektubu islenen, 13 bölümlük bir dizi ""Kınalı Kuzular". {aslında dizi toplam 13x3=39 bölümden olusacak. konu olarak ilk 13 bölümde Çanakkale Savasları, 2. 13 bölümde Kurtulus Savası, son 13 bölümde ise Anadolu efsaneleri islenecek.} adam akıllı bir diziyi adam akıllı bir kanalda izlemek için haydi ekran basına. :img-wink: :good: (reklamları izlediniz. :) ve reklam yapanın bir yüzü kara, izlemeyenin iki yüzü...:)) saka bir yana gerçekten dogru dürüst yapımlar izlemeyi özledik ekranda. o yüzden elimizde bulunan bir kaç tane yapımın degerini iyi bilelim.
hepinize sevgilerimle...bye
nzlhan reklamlar icin tesekkurler ama o dizinin reklama ihtiyaci yok ben zaten seyredecegim :happy0064 ama genede bu ince davranisin icin tesekkur etmek isterim, tesekkurler...
Cuma aksami seni bekleriz gec,mec diye direnme bosuna bak video bolumude yok sonra tekrara kalirsin ki o da gece yarisindan sonra gosterime giriyor...
Sari kurdele mevzusuna gelirsem ben 100m. bille takarim ama kime,niye karsi yok yani tv yoneticeleri ben reyting istmem, para mara hic istmeme mi diyecek sanirim ben dunyali degil marsiliyim :img-hyste
mai_1 tamam ama soyle,boyle de bir sey var Ayla daha orjinal bir fikir bulmak zorunda defter fikri ikinciye sokmez Ahmet'e :img-pilot burda ki olay Ahmet'in evlenmesi yani ve yani Ahmet burda bir seyleri kanitlama pesine dusuyor, Yasemin'in ailesi ekstra da kendi ailesi amac onlarin sorularindan uzaklasmak,aci dolu bakislardan kacmak icin sectigi tek ve tek yoldur... ama Michelle neden yardimci olmayi denemiyor evlendi her halde :img-yes:
ahmet michelle yardımcı olmuştur şimdiye kadar , şimdi sırada yardıma muhtaç adaylar var .....kalecim ben şunu anlamıyorum bir insan okuduğu defterden bu kadar etkilenip birden nasıl değişir senelerce beraber olduğun kişiyi bir anda nasıl siler atarsın birde karşımdaki istediği kadar beni sevsin benim için ölsün eger bende bişey yoksa dünya yıkılsa o iş olmaz ...peki amaç ailesinden kaçıp aylayla evlenmekse ayla ya yazık değilmi kendisini sevmeyen biriyle evlenecek belki ona bunu belli etmez yo hayır eder çünki defteri okuyp aklı başından gidince michelle hemen sınırı koydu başım ağrıyo falan dedi ben aylanın durumuna şimdiden üzülüyorum ...düşünsene senin sevdiğin bir başkasını seviyor üstüne birde bu adamla aynı yastığa baş koyuyorsun o zaman bir yastıkta tam kırk yıl olmaz ki ...
arzu-başak 28-11-06, 11:10 :
Ahmet'i capkin yaptiniz ya pes,mes yani :img-pilot kuzu gibidir Ahmet, gozu mozu bayanlara kaymaz :img-pilot evcildir,ailesine duskundur ama capkin asla degildir :good:
herkese merhaba....yok kalecim biz kimseyi inandıramıcız ahmetin çapkın olmadığına....hayır böyle düşünmenize ne sebep oldu anlayamadımki...şey diyecekseniz;michelle,yaseminle sonrada aylayla beraber oluyor daha ne olsun diyecekseniz...evet burdan bakınca çapkın görülebilir...ama bunu birde dizinin gidişatı içinde izleyin ondan sonra konuşalnm bu konuyu derim...neyse benim birazdan çıkmam gerekiyor...sizinle sohbet etmek yorumlarınızı okumak çok güzel ama çıkmak zorundayım...size iyi sohbetler...
arzu-başak 28-11-06, 11:18 ahmet michelle yardımcı olmuştur şimdiye kadar , şimdi sırada yardıma muhtaç adaylar var .....kalecim ben şunu anlamıyorum bir insan okuduğu defterden bu kadar etkilenip birden nasıl değişir senelerce beraber olduğun kişiyi bir anda nasıl siler atarsın birde karşımdaki istediği kadar beni sevsin benim için ölsün eger bende bişey yoksa dünya yıkılsa o iş olmaz ...peki amaç ailesinden kaçıp aylayla evlenmekse ayla ya yazık değilmi kendisini sevmeyen biriyle evlenecek belki ona bunu belli etmez yo hayır eder çünki defteri okuyp aklı başından gidince michelle hemen sınırı koydu başım ağrıyo falan dedi ben aylanın durumuna şimdiden üzülüyorum ...düşünsene senin sevdiğin bir başkasını seviyor üstüne birde bu adamla aynı yastığa baş koyuyorsun o zaman bir yastıkta tam kırk yıl olmaz ki ...
mukeddes ablacım bana inanılmaz bişey gibi gelmiyor bu durum....çünkü ahmet zaten michelle çok yoğunbir duygu beslemiyordu ki....hem ahmemte yaseminden etkilenmeye başlamıştı...e birde yaseminin kendisine böyle yoğun duygular beslediğini öğrenince olan oldu...bence olması gereken oldu...
ayrıca ben aylayada üzülemicim bu konuda çünkü oda ahmetin başkasını sevdiğini bilerek evlenecek ahmetle...yani bunu bile bile evlenirsen sonucunada katlanırsın...
herkese merhaba.:happy0064
dizinin resmi sitesinde(herhalde resmi) cansel'in konuşmasını gördüm.çok kısa.teşekkür konuşması.izlemeyenlere duyrulur.:good:
arzu-başak 28-11-06, 11:24 neyse benim bu sefer kesin çıkmam gerekiyor ...burdan ayrılamıyorum bir türlü...
buarada mukaddescim herkes sana abla diyor diye bende dedim..yalnız profiline bakmak şimdi aklıma geldi...çok utandım...herkes abla diyince yaşın baya bir vardır diye düşünmüştüm...
herkese merhaba.:happy0064
dizinin resmi sitesinde(herhalde resmi) cansel'in konuşmasını gördüm.çok kısa.teşekkür konuşması.izlemeyenlere duyrulur.:good:
resmi site dedigin hangisi ben anlamadım:img-help: :img-help:
mai_1, him mmm, ama oyle mi boyle mi kararsizim ama soyle de denilebilir, Ahmet eger evlense ve sonra flort yasasa o zaman dogru olabilirdi bir kisim dedigin fakat ve ancak, ayrilama olayi birlektelik kadar dogal olsa gerek... Ahmet sadece defterde okuduklarindan etkilenmedi ayni zamanda kendisine ben gercekten kimim sorusunu sordurdu,celiskiye dustu,yasamadi duygulari hisseti ve hissetiklerini kolay kolay silip atamadi... Michelle paylasimlari ne oldugunu bilmiyoruz ki alti ustu bir seyler paylasilmis ama emek var mi? goremedik, eh iste Ahmet'in bir sevdicegi var ama... aslinda ogreniyoruz ki sevdicigne karsi sevgi degilde aliskanlik besliyormus....
Ayla icin yorumda yaparim ben, kiz zati kendinden guclu,egtimli bir figurana asik,sosyal statusu yuksek, maddi sikinti cekmeye v.s falan da filan, yani Ayla hanimcik Ahmet'in onu sevip sevmemesi ile ilgilenmiyor onun ilgilendigi bu gucu hissetmek yani bakiniz yazik olan bir sey yok cunku alan memnun satan memnun :img-pilot
[QUOTE=arzu-başak;1703248]mukeddes ablacım bana inanılmaz bişey gibi gelmiyor bu durum....çünkü ahmet zaten michelle çok yoğunbir duygu beslemiyordu ki....hem ahmemte yaseminden etkilenmeye başlamıştı...e birde yaseminin kendisine böyle yoğun duygular beslediğini öğrenince olan oldu...bence olması gereken oldu...
ayrıca ben aylayada üzülemicim bu konuda çünkü oda ahmetin başkasını sevdiğini bilerek evlenecek ahmetle...yani bunu bile bile evlenirsen sonucunada katlanırsın...[/QUO
evet ayla tabi bilecek ahmedin onu sevmediğini ama belki şöyle düşünür ahmet son derece iyi anlaştığı (her konuda )mıchell i bir kalemde sildi attı belki yaseminide unutup benimle yeni bir hayata yelken açar yani benide onlar gibi sevebilir diye düşünebilir ahmedin ortama çabuk adapte olduğunu düşünürsek ..
ohh be sonunda bağıntımız olduu ben bu diziye hasta oldum harika mütiş elimden geldiğince imza avatar yapcam beni aranıza kabul edersenizzz:img-blush :img-blush
hosgeldin sefalar getirdin, sen hangi oyuncuya karsi veya karektere karsi sevgi,saygi,ilgi,onu gormeden gunum kotu gecti diye icinden gecen,dusunduren ismi alabilirmiyiz? Ahmet capkin mi? Necdet kotu bir karekter mi? Yasemin cocuk mu? Michelle hakli mi? Ayla ne is yapar? Lale ara mi bulucu? gibi sayisiz soru seni bekliyor :img-pilot
Boyle uzun bir maraton seni bekliyor :good:
binbir gece ana sayfada:( nese umarum cuma günü daha iyin olur bizim icin artık video da eklenemiyor siteye nasıl ulasacagız o sahnelere
sagol haber verdiginiz iicin siteden haberim yoktu simdi dinliyorum cansel ve konusmasını
hosgeldin sefalar getirdin, sen hangi oyuncuya karsi veya karektere karsi sevgi,saygi,ilgi,onu gormeden gunum kotu gecti diye icinden gecen,dusunduren ismi alabilirmiyiz? Ahmet capkin mi? Necdet kotu bir karekter mi? Yasemin cocuk mu? Michelle hakli mi? Ayla ne is yapar? Lale ara mi bulucu? gibi sayisiz soru seni bekliyor :img-pilot
Boyle uzun bir maraton seni bekliyor :good:
oo kale'ciğim ne kadar çok soru sormuşsun.korkutup kaçırma arkadaşı şimdi.buradaki amaç ahmet'i sevip sevmediği dimi.itiraf et.:img-in_lo
ben de hoşgeldin diyorum.ilk soru çok önemli.dikkatli cevap ver canım.:img-hyste
ay ben canseli bu kadar cok sevecegimi hiç dusunmemisti cok tatli ya bende sitede dinledim konusmasi ay ne kadar cok konusmus oyle:happy0064 cok tatli ya
sen bu dizide ilk defa izliyorsun galiba.sevilmez mi böyle biri.:img-in_lo ne kadar çok konuşmuş demişsin ama az konuşmuş yahu.şöyle bir beş dakika konuştursalardı dimi.:icon_sorr
oo kale'ciğim ne kadar çok soru sormuşsun.korkutup kaçırma arkadaşı şimdi.buradaki amaç ahmet'i sevip sevmediği dimi.itiraf et.:img-in_lo
ben de hoşgeldin diyorum.ilk soru çok önemli.dikkatli cevap ver canım.:img-hyste
evet aslıcım bencede çok önemli aynı soruların cevabını senden alabilirmiyiz KALECİM..... kendini köşeye sıkışmış gibi hissetme canım hiç öyle bir niyetim yok sen kendi kendini ele verirsen ...hadi canım cevap ne olacak merak ediyorum...
evet amac kime karsi zagifi oldugunu ogrenmek sofa kimse duymadi degil mi? bu sahsiyet sevilir, insanin basinin uzerine koyup, sonra dunyanin merkezine gidip iste bu benim diyesi geliyor insanin... Bayanlarin vazgecilmez elmas misali takilarin basinda bas kosesinde yeri var benim icin :good: Yasemin kiymetini bilsin yoksa sopalarim hazir :img-pilot
fundapehlivan 28-11-06, 12:04 ahmet michelle yardımcı olmuştur şimdiye kadar , şimdi sırada yardıma muhtaç adaylar var .....kalecim ben şunu anlamıyorum bir insan okuduğu defterden bu kadar etkilenip birden nasıl değişir senelerce beraber olduğun kişiyi bir anda nasıl siler atarsın birde karşımdaki istediği kadar beni sevsin benim için ölsün eger bende bişey yoksa dünya yıkılsa o iş olmaz ...peki amaç ailesinden kaçıp aylayla evlenmekse ayla ya yazık değilmi kendisini sevmeyen biriyle evlenecek belki ona bunu belli etmez yo hayır eder çünki defteri okuyp aklı başından gidince michelle hemen sınırı koydu başım ağrıyo falan dedi ben aylanın durumuna şimdiden üzülüyorum ...düşünsene senin sevdiğin bir başkasını seviyor üstüne birde bu adamla aynı yastığa baş koyuyorsun o zaman bir yastıkta tam kırk yıl olmaz ki ...
Tamam Ahmet başkasını seviyor ama onların birleşme ihtimali yok. Zaten yasemin başkasıyla evlenmiş. Bu durum da Ayla neden Ahmetle evlenmesin ki... O da Ahmete aşık zaten ve der ileride onu unutur filan... Ama tabii Aylaya da yazık yani... Ama bir çok insan sevdiği başkasını sevse de onun yanında olmak için evlenmeyi kabul eder... Tabii bir taraftan içi içini yese de... Hem belki Ayla evlenme teklif ediyordur Ahmete...
fundapehlivan 28-11-06, 12:06 bence lale ileri de Necdetle arasında bir arabulucu olmayacak. yani daha önceden de hiç karışmamıştı Yaseminin aşk hayatına şimdiden sonra da karışmaz
askasurguncu 28-11-06, 12:09 sen bu dizide ilk defa izliyorsun galiba.sevilmez mi böyle biri.:img-in_lo ne kadar çok konuşmuş demişsin ama az konuşmuş yahu.şöyle bir beş dakika konuştursalardı dimi.:icon_sorr
ya cok konusmus yazdigim az konusmus diye bu diziyi ilk bolumunden beli izliyorum beren saat var diye izledim canseli hiç tanimiyordum bu dizide tanidim gercekten cok yetenekli bir oyuncu
forumcak ne kadar tembeliz oy verin diyorum tik,mik yok :img-blush
neyse modem ac,kapat oy ver oy ver...
Mukaddescigim hangisini sevdin Yasemin'e sopa ile girmem mi yoksa sevilesi insan icin yaptigim yorumcuk mu? Ahmet de aslinda guclu bir karekter nedeni de Michelle yollarini ayirmasi cesaretli bir erkek,saygi duyulasi :img-pilot
ucankusa da bir el atin ya... ama olmuyor boyle...
Mukaddescigim yahu ben onlarin cevabini kac haftadir veriyorum ama capkin oldugunu kabul etmiyorum,gerci demistim yere yakan ne yurek yakan diye ama o teorimden vaz caydim Ahmet capkin degildir...
boş ver kalecim ben sorumun cevabını aldım senide alkışlayarak kutladım bundan sonra ahmet çapkın mış değilmiş hiç umurumda değil baksana canım görüntülere ne şeker değil mi ...ahmet bahane CANSEL şahane...
_yorumsuz_ 28-11-06, 12:20 dizi hakkında yorum::
hatırla sevgili tek kelimeyle harika bir dizi inşallah reyting kurbanı olmaz... bölüm yorumu:::
bu bölümü izlesdiğimde erkeklere çok güven olmayacağını anladım.Ahmetin duyguları bir defter ile nasıl birden değişti anlamadım.Sevgili olmasa neyse dicem ama Ahmet Michelle'e evlenme teklifi etti evlenmeye bu kadar yakınken boyle birşey yapması hiç hoş değil...
Sali gunu rakibimiz olan dizi keske atv ailesinde olsaydi diye icimden gecirdim,keske hic rakip,makip olmasaydik, uzuluyor insan seni boyle soladiklari zaman,gurur yaptim su anketi ezo gelincik de pek oy almamis ama bakiniz reytingte ikinci simdi celiskinin meliskinin tam ortasinda gordum kendimi... reyting meyting viz gelir tris gider dedirti en sonunda bana :img-yes: :img-pilot
forumcak ne kadar tembeliz oy verin diyorum tik,mik yok :img-blush
neyse modem ac,kapat oy ver oy ver...
Mukaddescigim hangisini sevdin Yasemin'e sopa ile girmem mi yoksa sevilesi insan icin yaptigim yorumcuk mu? Ahmet de aslinda guclu bir karekter nedeni de Michelle yollarini ayirmasi cesaretli bir erkek,saygi duyulasi :img-pilot
ha haa valla kalecim sen var ya ömürsün nasıl gülüyorum şu an anlatamam ...tabiki yaptığın dahada üzerine bir şey denemiyecek olan yorumun çok hoşuma gitti ...o ne bakışlar öyle taş mı olaydım söyle bak bu sözü bende çok beğendim....artık ahmet için yorum yapmıyorum şu anda öyle bir karar aldım o ne eylerse güzel eyler....
black--mamba-- 28-11-06, 12:26 daha yeni fark ediyorum yaseminin kız kardeşi kurtlar vadisindeki selvi(süleyman çakırın kızı)o zaman setin en havalısı odur dimi?:)eee kolaymı kurtlar vadisinde oynamış kız...
fragmanda necdet ahmetin üzerine yürürken ahmetin tavrı çok güzel.elini cebinden bile çıkarmıyo.yani tenezül bile etmiyo sen kimsinki ben senle kavga yapayım gibi....benim favori sahnem odur:)
dizi hakkında yorum::
hatırla sevgili tek kelimeyle harika bir dizi inşallah reyting kurbanı olmaz... bölüm yorumu:::
bu bölümü izlesdiğimde erkeklere çok güven olmayacağını anladım.Ahmetin duyguları bir defter ile nasıl birden değişti anlamadım.Sevgili olmasa neyse dicem ama Ahmet Michelle'e evlenme teklifi etti evlenmeye bu kadar yakınken boyle birşey yapması hiç hoş değil...
hos degil tabii ama hayatin suprizi hep iyi yonde olacak degil ya, bakiniz Ahmet, ben hala sunu savunuyorum evlendikten sonra flort yasasa daha mi mantikli olurdu elbette ki degil, yol yakinken dondu :img-pilot yolun sapa oldugunu gordu ve dedi ki Michelle biz bir seyleri yalnis yapiyoruz...Durust mu evet cok durus, neden mi cunku Michelle'n kalbinin kirilacagina bille bille ayriliyor, iki iliskiye goturmem diyor ve ayrilalim diye resti cekiyor... Burda ki olay Yasemin bence Michelle sevdin mi gibi simarik sorularla onu bunlatmamasi sonucu cikiyor... Ahmet evlenme teklifi ederken cok bos,mostu bana gore klasik bir evlenme teklifi kardesim kapansana ayaklarina :img-pilot simdi Yasemin'le onu sinamaya bekliyorum :img-pilot
Sali gunu rakibimiz olan dizi keske atv ailesinde olsaydi diye icimden gecirdim,keske hic rakip,makip olmasaydik, uzuluyor insan seni boyle soladiklari zaman,gurur yaptim su anketi ezo gelincik de pek oy almamis ama bakiniz reytingte ikinci simdi celiskinin meliskinin tam ortasinda gordum kendimi... reyting meyting viz gelir tris gider dedirti en sonunda bana :img-yes: :img-pilot
ezo gelin mi ben anlamıs degilim zaten o dizinin aldıgı reytingi evet atvde olsaydı rakip falan vız gelir bizde gönül rahatlıgıyla izlerdik ben bir demet tiyatroya güveniyorum sallasın ordaki sırayı
fundapehlivan 28-11-06, 12:30 daha yeni fark ediyorum yaseminin kız kardeşi kurtlar vadisindeki selvi(süleyman çakırın kızı)o zaman setin en havalısı odur dimi?:)eee kolaymı kurtlar vadisinde oynamış kız...
fragmanda necdet ahmetin üzerine yürürken ahmetin tavrı çok güzel.elini cebinden bile çıkarmıyo.yani tenezül bile etmiyo sen kimsinki ben senle kavga yapayım gibi....benim favori sahnem odur:)
Evet benim dikkatimi de orası çekti. Ahmet hiç gerilemiyor bile ama o sende kimsinden çok bence olayı kavramaya çalışıyor olmasındandır. Artık orada ne diyorsa; belki yaseminle alakalı bir şeylerdir; Ahmet olayları birbirine bağlıyor da olabilir yani şaşırmıştır. Sonuçta Necdet çocukluk arkadaşı... Onu küçümseyeceğini sanmıyorum.
bende tam olarak senin gibi düşünüyorum arkadaşım bi defter insanın içindeki bütün duyguları biranda nasıl değiştirirya kendimi düşünüyorum böyle bi defter okusam aman ne güzel beni seviyomuş diye birine karşı duygularım değişmez keşke başka bişeyle yolları kesişseydi ama yinede süper dizi cuma gününü dört gözle bekliyorum
fundapehlivan 28-11-06, 12:33 Kalecim niye Ahmetle yasemini sanemaya bekliyorsun, özel bir sebebi mi var?
Bence Ahmetin evlenme teklifi çok normaldi. Orada ki Ahmetin bakışları filan aslında mutlu bir erkeğin bakışlarıydı. Gözlerinin içi gülüyordu ama o bakışlar çabuk gitti tabii... Belki de daha yeni gerçekten mutlu olmadığını anlamıştır...
Bakalım Micheleden ayrıldıktan sonra mı Yaseminle beraber olmaya başlayacak...
black--mamba-- 28-11-06, 12:35 Evet benim dikkatimi de orası çekti. Ahmet hiç gerilemiyor bile ama o sende kimsinden çok bence olayı kavramaya çalışıyor olmasındandır. Artık orada ne diyorsa; belki yaseminle alakalı bir şeylerdir; Ahmet olayları birbirine bağlıyor da olabilir yani şaşırmıştır. Sonuçta Necdet çocukluk arkadaşı... Onu küçümseyeceğini sanmıyorum.
yok yok şaşırma bakışı değildi o.meydan okuyan bir bakıştı.küçümseme demeyelimde korkmadı necdetten yani bi geri bile çekilmedi dediğin gibi bu ahmet karakterinin ne kadar güçlü kendinden emin olduğunu gösteren küçük bi hareket.daha ne kahramanlıklar yapacak o:)
fundapehlivan 28-11-06, 12:36 Ya ben Ahmetin duygularının sadece defterle değiştiğine inanmıyorum. Demek ki içinde kapalı kalmış bir şeyler varmış yani aşık olabileceği bir insanmış yasemin. Bu defterle Ahmet bunu fark etti... Ona daha dikkatle bakmasına sebep oldu bu defter. zaten Ahmet yaseminin güzel olduğunu da düşünüyordu. Hem defterde ki aşk hem Yaseminin o masumluğu... Ahmet elini yaseminin yüzüne götürdüğünde Yaseminin orada ki olgunluğu...
Küçücük bir kız olmasına rağmen orada Ahmete sorumluluklarını hatırlattı mesela. ben onun yerinde olsam o kadar aşık olsam onu yapabilir miydim emin değilim...
Kalecim niye Ahmetle yasemini sanemaya bekliyorsun, özel bir sebebi mi var?
Bence Ahmetin evlenme teklifi çok normaldi. Orada ki Ahmetin bakışları filan aslında mutlu bir erkeğin bakışlarıydı. Gözlerinin içi gülüyordu ama o bakışlar çabuk gitti tabii... Belki de daha yeni gerçekten mutlu olmadığını anlamıştır...
Bakalım Micheleden ayrıldıktan sonra mı Yaseminle beraber olmaya başlayacak...
Evet evet normal bir evlenme teklifiydi, ben de bu bakimdan elle aliyorum Michelle icin yapilan evlenme teklifinin 10 kati belkide 1000kati romanik,gaza gelmis bir sekilde bir evlenme teklifi beklemekteyim, sinamam bu yonde olacaktir :img-pilot Ahmet'in romantik halini de gorelim de Yasemin icin sevineyim :img-blush
black--mamba-- 28-11-06, 12:44 bende tam olarak senin gibi düşünüyorum arkadaşım bi defter insanın içindeki bütün duyguları biranda nasıl değiştirirya kendimi düşünüyorum böyle bi defter okusam aman ne güzel beni seviyomuş diye birine karşı duygularım değişmez keşke başka bişeyle yolları kesişseydi ama yinede süper dizi cuma gününü dört gözle bekliyorum
bi defter insanın duygularını tabiki değiştirmez.ama ahmet defter yüzünden yasemine yakınlaşmadıki.defter olayının patlak verdiği gece yasemine bakışlarını hatırla.daha defterden haberi yoktu ama beyimiz yasemine o gece göz koydu.nokta.ahmet michelle aşık değildi ve onu eninde sonunda bırakırdı yasemin olmasa manolya manolya olmasa gül bulurdu birini yani...defter mefter bahane!:)
black--mamba-- 28-11-06, 12:53 belki bana kızacaksınız ama ben şöyle düşünüyorum:uçankuş gibi bi platformda hatırla sevgili birinci olsa ne olur onuncu olsa ne olur!!hayatımda magazin programı seyretmedim hatta ben bu sene hatırla sevgiliden başka dizide seyrtemiyorum(bir demet tiyatroyu seyrederim o ayrı:))o yüzden o magazin sayfasına girmemmide beklemeyin benden...haksızmıyım?haksızsam söyleyin..
black--mamba-- 28-11-06, 13:01 zaten bende yorum yasak anlamında nokta dedim KALE ABLACIIM:)ahmet ne yapıyosa neden yapıyosa doğrudur!bu tartışmaya açık bir konu değildir!!çapkınlıksa çapkınlık alla alla genç cocuk şimdi yapmıycakta ne zaman yapıcak.tam daldan dala konma zamanı ahmetinn:)
Capkinlikta yakisir diyosun yani :img-yes: olur olur madem sen oyle diyorsun... ama Yasemin'nin pek izin verecegini dusunmemekle beraber, Ahmet'in de izin almayacagini kavramis bulunuyorum... Guzel insan Ahmet adanin butun guzel,bulusmaya ozel yerlerini bize de gosterecek sanirim bu bolumde :img-in_lo
zaten bende yorum yasak anlamında nokta dedim KALE ABLACIIM:)ahmet ne yapıyosa neden yapıyosa doğrudur!bu tartışmaya açık bir konu değildir!!çapkınlıksa çapkınlık alla alla genç cocuk şimdi yapmıycakta ne zaman yapıcak.tam daldan dala konma zamanı ahmetinn:)
ya bu ahmetin capkınlık meseleside nerden cıktı sanki adam dizideki bütün kızlarlar hemen cıkmış gibi avrupa görmüş biri ve michelle aşık olarak birlikte olduğunu sanmıyorum cocuğun günahını alıyorlar
black--mamba-- 28-11-06, 13:11 LİSA çocuğun günahını alıyorlarmı almıyorlarmı onu zaman gösterecekte.benim söylemek istediğim çapkında olsa mazbutta olsa çamurdan bile olsa ahmete laf yok:)
KALE ablacım belkide ahmet götürmemiştir yasemini oralara.yasemin ahmeti çekip kolundan götürmüştür.çünkü ilk adımı kız atıyo hep.adamın kapısına giden her şeyi yapar valla ben korktum yaseminden:)
ekşi sözlükten yeni bir yorum...
eğer hatalar bulmak için izlenirse elbette ki pek çok hatanın bulunabileceği dizi. ancak ortada dekor, dil ve kıyafetler gibi pek çok ayrıntı için uzun uzun düşünen bir kadro olduğu kesin...
açık hava sinemasıyla, çamlıca gazozu-çekirdek ikilisi ve zeki müren filmiyle, sinema sonrası dondurmaları ve elvis presley plaklarıya, izlerken keşke o yıllarda yaşamış olsaydım diye hayallere daldıran başka bir dizi daha yok sanırım. ayrıca adnan menderes ve siyasi olaylar dizinin başrol oyuncusu beren saatçinin söylediğine göre ileriki bölümlerde aşk hikayesi ve gündelik hayat detaylarının önüne geçerek o dönemden önemli olaylara değinecekmiş.
umarım rating sorunları yüzünden bu dizi harcanmaz ve oldu bittiye getirilerek boş bir sonla bitirilmez yoksa cidden bu kadar emeğe yazık olacak.
--- spoiler ---
yasemin ve ahmet arasında umarım bir şeyler olmaz çünkü bu umutsuz a |