Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-1
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
11
Salı bitti gibi Funda umarım diğer 2 gün daha kolay geçer :) Merakla bekliyorum valla cuma günki fizik sınavımı unuttum (ki o sınavdan acayip korkuyorum) cuma gelsin diye dua ediyorum normalde gelmesin diye etmem lazım.O zaman hızlı geçerdi şimdi yavaş geçiyor zaman ...
Özet de gelse artık merak ediyorum özette neler yazacak acaba?Sesli fragmanı da izleyemedim yakında çatlarım ben :D
Salı günün de bitirdik sayılır... Geriye iki gün kalıyor... Ohooo... Acaba gerçekten 22 5 de mi başlayacak yoksa 22 de filan başlayabilecek mi merak ediyorum. Ayrıca gerçekten ıa artık okadar izlenmiyor herhalde... Ben artık hs ilik 4 ün içinde bekliycem...
evet ih son zamanlarda bir dusus yasiyor..cok uzun suredir bende takip etmiyorum
o boslukta hatirla sevgiliyi izleyecem artik ben gunun degismesine cok sevindim
ama bu saat olayi benide dusunduruyor..
sila gecen cuma normaldan cok uzun surdu ve asiri reklam verildi
tabii ben avrupadaki yayindan bahsediyorum digerini bilmiyorum..
ama bu isi cok iyi ayarlamalari lazim
hs cok gec baslamaz umarim..hatta silanin reklamlarinda bol bol fragmani vermeleri harika bir cozum olur bence reytingler icin..
hatırla sevgilimin cuma gününe alınmasına cok sevindim böyle kaliteli ve güzel dizi salı günü izlenmiyordu ama cuma kesini izlenir hatırla sevgilinin satinde dorudüzgün hiçbirşey yok bence cuma günü olması daha iyi
sude-elvin 29-11-06, 07:46 sabaha kadar 3bölümü tekrar tekrar izleyip durdum ve her defasinda ayni zevkle bazi sahneleri yine ayni tebessümle izledim. gercekten cok güzel bi dizi ya hic bikmadan yine defalarca izleyebilirim cumayi iple cekiyorum.
arzu-başak 29-11-06, 09:11 Herkese merhaba..ya ben ne şansız bir insanım cansel yine dün fan clube gelmiş ve ben yine yakalayamadım....nedir bu benim kadersizliğim anlayamadım..deli olmuş vaziyettim...ya adamı ta adalara kadar gidip gör..şurda bir kere bile sohbetine katılama olmuyo ama....buarada aylincim sanırım cansel geldiğinde sende ordaymışsın...ah ah..neyse bir dahaki sefere bende yakalıcam inşallh...buarada yazılanlara biraz baktımda..cansel gelmiş ama millet birbiriyle sohbet ediyor..alemsiniz yani....ben olsam kilitlenir kalırdım...siz ne rahatsınız ne güzel ya..buarada şu askerlik mevzuna açıklık getirilememiş sanırım......
Herkese merhaba..ya ben ne şansız bir insanım cansel yine dün fan clube gelmiş ve ben yine yakalayamadım....nedir bu benim kadersizliğim anlayamadım..deli olmuş vaziyettim...ya adamı ta adalara kadar gidip gör..şurda bir kere bile sohbetine katılama olmuyo ama....buarada aylincim sanırım cansel geldiğinde sende ordaymışsın...ah ah..neyse bir dahaki sefere bende yakalıcam inşallh...buarada yazılanlara biraz baktımda..cansel gelmiş ama millet birbiriyle sohbet ediyor..alemsiniz yani....ben olsam kilitlenir kalırdım...siz ne rahatsınız ne güzel ya..buarada şu askerlik mevzuna açıklık getirilememiş sanırım......
evet tatlım benimde mesaimin bitmesini 20-25 dakika kala girdi vakti yoktu o yüzdende kısa kaldı zaten ama fatoş en kısa zamanda tekrar ayarlama yapacak ama bu sefer uzun kalacakmış normalde bende ilk defa yakaladım çünkü akşamları giriyor normalde bende evden pek fazla girmiyorum nete kızın dersleri oluyor diye o yüzden karşılaşamıyordum dün akşamda tesadüf oldu iş yerinde olmam dolayısıyla merak etem çok bişey kaçırmadın tatlım:img-wink:
ee şuleye ulaşabilcek yokmu şimdi :icon_sorr
yokmuuuuu:img-help: :img-help:
arzu-başak 29-11-06, 09:27 evet tatlım benimde mesaimin bitmesini 20-25 dakika kala girdi vakti yoktu o yüzdende kısa kaldı zaten ama fatoş en kısa zamanda tekrar ayarlama yapacak ama bu sefer uzun kalacakmış normalde bende ilk defa yakaladım çünkü akşamları giriyor normalde bende evden pek fazla girmiyorum nete kızın dersleri oluyor diye o yüzden karşılaşamıyordum dün akşamda tesadüf oldu iş yerinde olmam dolayısıyla merak etem çok bişey kaçırmadın tatlım:img-wink:
ee şuleye ulaşabilcek yokmu şimdi :icon_sorr
yokmuuuuu:img-help: :img-help:
rahatladım valla aylincim sen böyle söyleyince..ne kadar bencilim dimi ama....oh oh bu çok güzel işte öyle girip 5 dk kalınca olmuyor ya...(ay bizde hiçbişeyden memnun olmuyoruz)hı sende son anda yakaladın yani...neyse inşallh bir dahakine daha uzun kalır ve bende orda olurum....buarada aylincim merak etme şule sesli fargmanı çekseydi diğer siteye koyardı...neyse benim çıkmam lazım...birbuçuk,ikisaat sonra burda olurum...size iyi sohbetler.....
rahatladım valla aylincim sen böyle söyleyince..ne kadar bencilim dimi ama....oh oh bu çok güzel işte öyle girip 5 dk kalınca olmuyor ya...(ay bizde hiçbişeyden memnun olmuyoruz)hı sende son anda yakaladın yani...neyse inşallh bir dahakine daha uzun kalır ve bende orda olurum....buarada aylincim merak etme şule sesli fargmanı çekseydi diğer siteye koyardı...neyse benim çıkmam lazım...birbuçuk,ikisaat sonra burda olurum...size iyi sohbetler.....
evet hayatım bişey kaçırmadın 10-15 dakika kaldı çıktı cansel 4-5 tane bişey yazdı oda önemli bişey degil:img-wink:
tamam hadi görüşürüz:img-wink:
nerdeyse 15 gün olacak aksam bir bosluk hissettim sesli fragmanı göremdim burdanda izleyemiyoruz ne olacak bu durum video paylasım sitesinin ismini yazdıgımızda da *** bu isaretler cıkıyor artık isimiz cok zor
fundapehlivan 29-11-06, 10:10 Sesli fragmanı izleyemedim ben de... hs nin sitesine girdim. Orada 4. bölüm fragmanı vardı ama sesli fragman daha eklenmemişti. Herhalde bundan sonra videoları oradan paylaşacağız değil mi?...
fragmanı izledim.yasemin necdet'e sisten gelemedim diyor.necdet de ahmet'e sisten gelemeyen bir tek sen değilsin,ahmet de başkası da mı var diyor.o da yasemin de gelemedi sisden diyor.orda bakışıyorlar.yasemin necdet'e ahmet beni seviyor diyor.necdet de teo'yla konuşurken ağlıyor ve bu sis bunların işine yaradı diyor.mıchel ahmet'e sizi istanbul'da gördüm diyor.ayrılmak istiyor.ahmet ve yasemin ailelelerine söylüyor.yasemin'in babası olmaz diyor.
Yaa fragman çok güzeldi sonlar hariç öff şu video sorunu canımı sıktı fragramı tekrar tekrar izlesem doyamam.dün için çok iyi oldu ne güzel binbir geceyi izledim.
necdet için bunları elele gördü dedik ama görmemiş demekki.çok şaşırıyor çünkü yasemin söylerken.yazık acıdım şimdi necdet'e.ağlıyor çocuk.:icon_cry:
ahmet'le yasemin de çok fena.güya hiç çaktırmıyorlar istanbul'da birlikte olduklarını.:img-in_lo
fragmanı izledim.yasemin necdet'e sisten gelemedim diyor.necdet de ahmet'e sisten gelemeyen bir tek sen değilsin,ahmet de başkası da mı var diyor.o da yasemin de gelemedi sisden diyor.orda bakışıyorlar.yasemin necdet'e ahmet beni seviyor diyor.necdet de teo'yla konuşurken ağlıyor ve bu sis bunların işine yaradı diyor.mıchel ahmet'e sizi istanbul'da gördüm diyor.ayrılmak istiyor.ahmet ve yasemin ailelelerine söylüyor.yasemin'in babası olmaz diyor.
sagol hayatım ayyyy yazık benim nejdetime yaaaaa:icon_sorr :icon_sorr mişelede çok üzüldüm valla :icon_sorr :icon_sorr
sesli fragmanı ortasından yakaladım .şimdi ahmet yasemin ve necdet masada oturuyorlar demek benden başka sis madurlarıdamı var diyo demek önceden necdete yasemin söylemişki evet yaseminde gelemedi diyo bu arada yasemin muzip muzip gülüyo daha sonra tecdetle yasemin bir bankta otururken yasemin ahmette beni seviyo diyo tabi necdette büyük şok daha sonra necdet yanında çalışan işte o kimse ona anlaşılan bu sis onların işne yaradı. bundan sonra hiç birşeyin anlamı yok derken gözünden bir damla yaş akıyo . ahmet ailesine evlenmek istediğini anneside bunun kim olduğunu soruyo oda karşı komşumuz rıza beyin kızı derken o anda hem ahmedin babası hemde yaseminin babası ok gibi fırlayarak ayağa kalkıyove yaseminin babası böyle birşey mümkün değil diyor ayrıca michell ahmede seni yaseminle gördüm diyo kendi otel odasında sanıyorum daha öncede ahmedin evine giderek ahmedi soruyo daha gelmedi mi gibisinden şimdilik bu kadar takipteyim iyşallah başından yakalıycam...
ayyy iice meraklandım şimdi.. kablolu yayın da kesik buraya da eklenmiyo nasıl izlicem ben yaaa.. çatlicam birazdan meraktan.. ya arkadaşlar gördüklerinizi yazdığınız için çok teşekkürler..
necdet için bunları elele gördü dedik ama görmemiş demekki.çok şaşırıyor çünkü yasemin söylerken.yazık acıdım şimdi necdet'e.ağlıyor çocuk.:icon_cry:
ahmet'le yasemin de çok fena.güya hiç çaktırmıyorlar istanbul'da birlikte olduklarını.:img-in_lo
aslıcım bende çok üzüldüm necdet ağlarken ...masada otururken hiç çaktırmamaya çalışıyorlar ama necdet bunları el ele gördükten sonra yasemin açıklayacak necdete yani açıklamak zorunda kalacak.
aslıcım bende çok üzüldüm necdet ağlarken ...masada otururken hiç çaktırmamaya çalışıyorlar ama necdet bunları el ele gördükten sonra yasemin açıklayacak necdete yani açıklamak zorunda kalacak.
abla açıklıyor zaten yasemin necdet'e.ahmet beni seviyor diyor.yani ben yanlış görmediysem.:icon_whis
abla açıklıyor zaten yasemin necdet'e.ahmet beni seviyor diyor.yani ben yanlış görmediysem.:icon_whis
vay Ahmet vay ne yere bakan yurek yakansin kim tutar seni, yahu bu Yasemin'de ne genis ya... Ahmet'in nisanlisi var bir ayrilmasini bekle ooo bunlar resmen... sustum... fragman nerden acep, bizde gorelim...
4. bölüm sesli fragmanı nerden bula bilirim lütfen biri özel mesaj atsın tıkla ve izle yaptığımız siteye eklense bulur izlerim ama orayada artık kimse eklemiyor herhalde bu kadar ayrıntı umarım yasak değildir ceza almayı hiç istememde
evet açıklıyor yanlış görmemişsin ama ada beraber olduklarını saklıyorlar bende diyorumki bir önceki fragmanda hani necdet onları el ele görmüştüya ondan sonra söylemek zorunda kalıyo belkide ...şimdi yine verdiler yaseminin babası çok tepkili böyle birşey hayatta olmaz diyo bakalım ahmedin babası nasıl tepki verecek çünkü ahmet ben evlenmeye karar verdim deyince oda oturduğu yerden fırlıyo....
vay Ahmet vay ne yere bakan yurek yakansin kim tutar seni, yahu bu Yasemin'de ne genis ya... Ahmet'in nisanlisi var bir ayrilmasini bekle ooo bunlar resmen... sustum... fragman nerden acep, bizde gorelim...
evet kale vay ahmet vay.gizli gizli iş çeviriyorlar.yasemin'e çok sinir oldum.insan hiç mi düşünmez bu çocuğun nişanlısı var.hiç mi sorgulamaz.:icon_twis ahmet de beni çok şaşırtıyor.ahmet karakterini böyle görmek istemiyorum.:img-tomat
fragmanı atv de gördüm.takipte kalın.:img-yes:
yahu fragmani biz de gorelim ama...
Ahmet dayaklik resmen dovecem ben bunu tutmayin beni, demek ki Michelle cesaretliymis pes yani sastim ben bu Ahmet'e, insan bu kadar mi cesaretsiz olur ya, yuh diyorum...
arzu-başak 29-11-06, 10:55 Aslıcım ve mukaddescim gördüklerinizi anlattığınız için çok teşekkürler..ay benim kalbim dayanmayacak bu kadarına..ne oluyoruz ya....bak ben bu nejdeti pek sevmexdim ama siz ağlıyo diyince üzüldüm ya...ama olsun ahmetimde şurda 2 yada 3 bölüm mutlu olucak belki o kadar bile olamıcak sonrada ona üzülücez....buarada arkadaşlar fargmanı tv demi gördünz biraz önce yoksa başka yerden mi izlediniz..lütfen cvp verin maerkatan çatlıcam...yalnız ben dizi başladığından beri hızlı gitmiyo falan diyorum ama...anlattıklarınıza göre hızlı ya..durun biraz bir bekleyin ondan sonra ailelere açıklayın bu ne hız ya....nryse ama ben bu hızdan şikayetci değilim....
kalecim hem ahmet hemde yasemin pek yaman çıktılar ...yaseminin yaşı küçük ama maşallah aklı çok büyük ne yaptı yaptı amacına ulaştı michellin halide beni çok üzdü seni yaseminle gördüm derken ne kadar perişandı ayrılalım dedi ve ahmede sarıldı ayrıca fragmanı atv de gördüm canım senin sesli fragman gelmiş dediğin anda hemen açtım halende açık ama sık vermeye başladılar evde olanların görme şansı var ...
esas oglan sanirim Necdet he, ne bu canim yuklenmek istemem ama yani Ahmet yalnis yolda ama kader sana gosterecek bunu Ahmet bekle ve gor diyorum... esas oglan kesinlikle Necdet olmaz ki canim ay dovecem bunu... Yasemin de silik gibi davraniyor, baya... Kizdim cok o derece...
evet açıklıyor yanlış görmemişsin ama ada beraber olduklarını saklıyorlar bende diyorumki bir önceki fragmanda hani necdet onları el ele görmüştüya ondan sonra söylemek zorunda kalıyo belkide .
işte abla biz onları elele gördük dedik ama görmemiş demekki.:img-yes:
arzu-başak 29-11-06, 11:01 yahu fragmani biz de gorelim ama...
Ahmet dayaklik resmen dovecem ben bunu tutmayin beni, demek ki Michelle cesaretliymis pes yani sastim ben bu Ahmet'e, insan bu kadar mi cesaretsiz olur ya, yuh diyorum...
kalecim seni sinirli gördüm yahu...ama senden hiç beklemiyordum böyle bir tepki,sen hani ahmet ne yaparsa yapsın ona toz kondurmayacak kalemisin....
şaka bir yana valla haklısın bende ahmet michelle söyler demiştim ama michelle ahmete söylüyormuş bu ahmet karakterinde bir tuhaflık var ama neyse...ay arkadaşlar bende gördüm şimdi fragmanı süperdi .........
askasurguncu 29-11-06, 11:06 ben fragmani gormedim ama sizin yazdiklariniza gore ahmet ve yasemin hiç iyi yapmamis insan once ayrilir sonra beraber olur yazik ya michelle ve nejdete hiç yakistirmadim simdi yasemine ve ahmete
kalecim seni sinirli gördüm yahu...ama senden hiç beklemiyordum böyle bir tepki,sen hani ahmet ne yaparsa yapsın ona toz kondurmayacak kalemisin....
şaka bir yana valla haklısın bende ahmet michelle söyler demiştim ama michelle ahmete söylüyormuş bu ahmet karakterinde bir tuhaflık var ama neyse...ay arkadaşlar bende gördüm şimdi fragmanı süperdi .........
ama ben Michelle soyler diye hesap ve kitap yapmistim o bakimdan, hakkli gibi gelmisti bana ne goreyim onda bu yurek billem yokmus, ayrica basvekillin teklifini de kabul eder bu zaat, ne de olsa Yasemin'in ellinde kukla,mukla olmus durumda... olmaz ki canim bu kadar, kizdim tabii kulaklarimdan ates fiskiriyor :img-blush
yahu fragmani biz de gorelim ama...
bence ahmet yaseminden daha geniş . ayrılma taklifi michellden geliyo ve oda saf saf baka kalıyo yani michell demese sizi gördüm diye ahmedin çıkıpta bişey diyeceği yok tam sopalık canım senin sopalar ve saksılar duruyor mu yakında onlara formcak ihtiyaç olacakta sen onları her an hazırda tut.
4. Bölüm Özeti:
Sis nedeniyle Ada’ya dönemeyen ve babasının kendisini gönderdiği otelde kalan Yasemin, Ahmet ile başbaşa yemek yemiş, dans etmişler ve sonrasında odalarına çekilmişlerdi. Yıllarca platonik bir aşkla bağlı olduğu Ahmet’in ilgisini çekmeyi başaran Yasemin hiç beklenmedik bir şey yapmış, gecenin bir vakti Ahmet’in kapısını çalmıştır. Bundan sonra ne olacağı kadar Ahmet’in evlenme teklif ettiği ve nişan hazırlıklarına başladığı Michelle’in ne yapacağı da merak konusudur. Necdet cephesinde de durum dramatikleşmiştir; hatıra defterinde söz edilen kişinin kendisi olmadığını, Yasemin’in Ahmet’i sevdiğini öğrenmiştir.
Ailelerin arası gittikçe açılırken Yasemin ve Ahmet’in yakınlaşmaları hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan ihtilalin zembereği kurulmaya başlanmış, Binbaşı Mehmet hiç beklemediği bir teklif almıştır. Yasemin ve Ahmet aşkının karşısında ailelerden öte büyük bir engel daha belirmiştir.
1 aralık cuma günü saat 22:45 te yayınlanacak.
ya arkadaşlar bi insan kaç yıllık arkadaşından evlenmeyi düşündügü kızdan ayrılıp hemen başkasına nasıl evlenem teklifi eder duygularından nasıl tam emin kaç sene mişelle birlikte olmuş ve duygularından emindegil nasıl oluyorda 1 gecede yasemine olan duygularından emin oluyor ve evlenmeyi düşünüyor ben şaştım bu işe açıkcası :img-hyste :img-hyste
arzu-başak 29-11-06, 11:17 ama ben Michelle soyler diye hesap ve kitap yapmistim o bakimdan, hakkli gibi gelmisti bana ne goreyim onda bu yurek billem yokmus, ayrica basvekillin teklifini de kabul eder bu zaat, ne de olsa Yasemin'in ellinde kukla,mukla olmus durumda... olmaz ki canim bu kadar, kizdim tabii kulaklarimdan ates fiskiriyor :img-blush
kalecim sakin ol tamam belki cuma günü diziyi izleyince o kadar sinirlenmeyiz...mi acaba.......ya ama sende ahmetini yerindibine soktun..üzülüyorum ben....mukeddescim o kadar değil ama michelle söylemesiydi ahmet sölerdi yani...sadece michelle ondan önce davrandı..hem belkim ahmet michellin yanına bunu sölemek için geldi ve tam ahmet sölerken michelle söyledi...buarada hakikaten biraz önce fargmanı izledim..michelle ve nejdeti üzüleceğim aklıma bile gelmezdi..nejdetin teoyla konuşması...en çok ta michelli ahmete ayrılalım diyip sarılması valla gözlerim doldu...yalnız michelle hakikaten beni şaşırttı gururlu kızmış vesselam..........
Aylin'cim Şule ya Cansel'in sitesine eklesin çektiyse eğer
yada mail adreslerimizi verelim mailimize atsın yada
burdan özel mesaj ile linkleri yollasın başka çare yok off off
kalecim sakin ol tamam belki cuma günü diziyi izleyince o kadar sinirlenmeyiz...mi acaba.......ya ama sende ahmetini yerindibine soktun..üzülüyorum ben....mukeddescim o kadar değil ama michelle söylemesiydi ahmet sölerdi yani...sadece michelle ondan önce davrandı..hem belkim ahmet michellin yanına bunu sölemek için geldi ve tam ahmet sölerken michelle söyledi...buarada hakikaten biraz önce fargmanı izledim..michelle ve nejdeti üzüleceğim aklıma bile gelmezdi..nejdetin teoyla konuşması...en çok ta michelli ahmete ayrılalım diyip sarılması valla gözlerim doldu...yalnız michelle hakikaten beni şaşırttı gururlu kızmış vesselam..........
ayyy denesen çok aglıycaz bu hafta mişel ve nejdete yazık onlara yaaa:icon_sorr :icon_sorr bence mişel söylemeseydi ahmet hemen söyliyemezdi biraz beklerdi
ya arkadaşlar bi insan kaç yıllık arkadaşından evlenmeyi düşündügü kızdan ayrılıp hemen başkasına nasıl evlenem teklifi eder duygularından nasıl tam emin kaç sene mişelle birlikte olmuş ve duygularından emindegil nasıl oluyorda 1 gecede yasemine olan duygularından emin oluyor ve evlenmeyi düşünüyor ben şaştım bu işe açıkcası :img-hyste :img-hyste
haklısın valla Ahmet'in ki yıldırım aşkı ama ne aşk
adam öyle bir tutuluyor ki hemen evlenelim Yasemin diyor
ya belki zaman atlatırlar aradan birkaç hafta geçirirler ne dersiniz...
fundapehlivan 29-11-06, 11:24 Ya inanamıyorum demek Michele erken davrandı... Valla bravo diyorum gerçekten gururluymuş da... Ahmetin yasemine hemen evlenme teklif ettiğini nereden çıkardınız. Fragman da öyle bir şey mi vardı. Ben hala göremedim de...
Acaba binbaşıya ne teklif gelecek... Ailelerin de arası iyice açılıyormuş... Aşklarının arasına daha büyük sorun girecek diyor ya herhalde darbe değildir di mi? Yok artık ne çabuk... Ama gerçekten Ahmet saniyesinde Yasemine evlenme teklif ederse ben bile şaşırırım yani... O kadar hızı benim bünyemde nasıl kaldırır bilmiyorum.
arzu-başak 29-11-06, 11:25 ya arkadaşlar bi insan kaç yıllık arkadaşından evlenmeyi düşündügü kızdan ayrılıp hemen başkasına nasıl evlenem teklifi eder duygularından nasıl tam emin kaç sene mişelle birlikte olmuş ve duygularından emindegil nasıl oluyorda 1 gecede yasemine olan duygularından emin oluyor ve evlenmeyi düşünüyor ben şaştım bu işe açıkcası :img-hyste :img-hyste
ya evet böyle bakınca tuhaf geliyor belki aylincim ..ama aşk bu zaman falan dinlemiyorki...seninde dediğin gibi michelle kaç yıldır beraber ama ona aşık değil...yasemini ise daha yeni gördü ama ona aşık oldu(hani yıldırım aşkı diyolar ya)...ama evet biraz zaman geçirselerdi aradan öyle daha inandırıcı ve güzel olabilirdi...belki dizide zaman atlaması yaparlar ahmet michell ayrılığıyla ahmetin yasemine evlenme teklifi arasında...ay yok ya ben böyle aşklara pek inanmıyordum(hani şu yıldırım aşkları var ya onlara)..ne oluyor bana acaba ahmeti korumak içinmi böyle diyorum...
bence fragmana aldanmayın... ahmet aılesıne evleneye karar verdım dedıgınde kımle dedıklerıne gore... herseyden once mchelle nısanını noktalayacak daha sonra bunların ılıskılerı baslıycak sonrasındda aılesıne soyleyecek bence
ekledim hemen bakın ayyyyyy nejdetime yazık nasıl aglıyor yaaaaa:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
aylin nereye eklediysen bana özel mesaj atarmısın zahmet olmazsa lütfenhem hızlıydı yavaştı diiye keyfinizi bozmayın bugünleri çok ararsınız bulamazsınız hem nişanlı değiller mişelle sadece söz var mişelde dediği kadar açık görüşlüymüş hemn teslim oldu bu demekki mişelde aşık değilmiş ikiside birbirilerine alışmışlardı çabuk kabullendiler nejdetede fazla acımayın acıncak hale düşersiniz zamanı geldiğinde nejdet bunların acısını çıkaracak merak etmeyin
aylin süpersin.. çok saol.. evdeyim ama kablolu yayın kesik çıldırıyordum izleyemedim diye..offf o fragman ne öyle yaa.. necdet ve michelle e üzüldüm tabi ama sonuçta ahmet ve yasemin i birarada görmeyi tercih ederim.. ama fragmandan anladığım kadarıyla ahmet daha dürüst davransa michelle e ya da en azından ayrılana kadar birlikteliğine saygı duysa biraz daha güzel olurdu.. ama sonuçta ahmet yani kızmak ne mümkün:D:D
Allahhh o ne fragman öyle yaa Yasemin ve Ahmet'in
Necdet'in karşısında sis yüzünden birbirlerinin İstanbul'da kaldıklarını
bilmiyormuş halleri şahaneydi:)
Yasemin Necdet'e mi diyor Ahmet'te beni seviyor diye yoksa Lale'!ye derken
Necdet mi duyuyor orasını anlamadım ama Ahmet'in babasına Yasemin ile
evlenmek istediğini söylediği sahne ve Yasemin'in babasına söylediği sahneler
güzel olacak belli kızılca kıyamet kopacak ya:)
arzu-başak 29-11-06, 11:41 neyse arkadaşlr hepimiz şimdi nejdet ve michelle üzülüyoruz ama sonrasında ahmet ve yasemin için ikikat daha fazla üzülücez...o yüzden bence çok üzülmeyelim biz onlara...ne yapalım bir kızı yüz kişi sever bir kişi alır..bir adamı yüz kişi sever bir kişi alır....elifk valla inşallh dediğin gibi olur..insan öyle bir fargman izleyince bir anda dumur oluyor ne yapalım...ama inşallah ahmetle michelle ayrılığı ile ahmetin yasemine evlenme teklifi etme arasında zaman atlaması yaparlar yoksa tuhaf olur yani.......
Merhaba arkadaşlar, bu dizinin özellikle Ahmet-Yasemin aşkının hızlı gelişmesini bazı arkadaşlar eleştiriyor... Bu bölüm Ahmet'in kendini doğru ifade etmesi açısında çok önemli, daha doğrusu senaryonun ve yönetmenin buna özen göstermesi...aksi taktirde karakter zaaflı biri gibi gözükecektir bunu daha önceki bir değerledirmemde de yazmıştım... Ama benim asıl söylemek istediğim; bazı arkadaşların da vurguladığı gibi dizinin tatını çıkarmaya bakın, çünkü bana öyle geliyor ki; atv taş çatlasın 13 bölüm tutabilir bu diziyi. umarım 7. bölüm de falan bitirmez... en azından Menderes dönemini bitirip diğer dönemleri (12 mart ve 12 eylül) belki daha sonraki sezonlarda devam ettirir de biraz olsun bir şeye benzemiş olur. Atv'nin reyting durumunu yaklaşık bir haftadır inceliyorum da dizi yönünden hiç mi hiç iç açıcı durumda değil. Sıla ve Avrupa yakası sırtlamış durumda herşeyi... Dün başlayan Bir Demet Tiyatro her ne kadar reyting almışsa da nedense pek tutacağını sanmıyorum... Hatırla Sevgili atv için pahalıya mal olmamış olsaydı daha alt reytingte bile kaldırmazdı. Çünkü elinde program yok, dizi yok mecburen yerine birşeyler koyana kadar tutardı. Ama HS çok pahalı bir yapım. Eğer 4-5. bölümlerde reyting sorununu çözemezse ya en kısa zamanda kaldıracak ya da dediğim gibi en fazla Menderes dönemini 13. bölüme kadar işleyerek bitirecek ve ben 13. bölüme dünden razı olduğumu söyleyip sizin de en kötü duruma hazırlıklı olmanızı ve dizinin keyfini çıkarmaya bakmanızı öneririm.:dito bye
Artık yazmamayı düşünüyordum ama son kez de olsa yazıyorum.çünkü…
Şu ana kadar forumda yazılanları doğru düzgün takip edememiştim ama dün ilk defa okudum ve açıkçası bazı şeylere de kırıldım..bir kere şimdiye kadar kimseyi kastederek yazmadım.ama ne yazık ki vega58 adlı arkadaşın bana vermiş olduğu cevapta kullanmış olduğu averaj denen arkadaş ifadesi oldukça çirkindi..biraz dikkat ne olur…(25 yaşında biri olarak bunu pek kaldıramadım)
Şu ana kadar dizi ile ilgili sürekli kötü şeyler yazdığım söylenmiş.Hepsi hepsi toplam 15 kere ancak yazmışımdır ve bunların çoğu da ekşi sözlük yorumudur ve sadece bölümlerden sonra eklemişimdir ve zaten yorumlar her bölüm sonu yapılıyor.(ben girdiğim tüm forumlarda es yorumlarını hep yazarım bilen bilir).Tamamının da kötü olmadığını umarım okuyarak görmüşsünüzdür ki reyting rekoru kıran bbg için bile yazılan yorumları görseniz ne olurdu acaba?
Ve şu ana kadar yorum yaptığım tek şey berenin oyunculuğu ve aşk hikayesi idi.beren için yaptığım yorumları sanmayın ki boşa atarak yaptım.çevremde bu işin okulunu okuyan insanlarla beraber diziyi izleme imkanım olunca bana tespitimin doğruluğunu gösterdiler.yolu açık olsun kızın ama en azından çok yetenekli genç oyuncuların gözüyle şimdilik oldukça kötü.bunu birebir sahnelerdeki eksiklerini göstererek anlattılar…sadece budur..
Aşk konusunda ise herkesin fikri kendinedir.İnanır inanmaz bunda da büyütülecek bişey yoktur…Daha fazla yoruma da gerek yok bence..
Çgo ile kıyaslama nedeni ise bir dönemin insanlar üzerindeki gerçekçiliğini anlatma konusundaki başarısını sorgulamaktı.
Ha bir de kale adlı arkadaştan ricam dünkü yorumunda bugün eleştiri yok mudur acep gibi bir ifade kullanmış.ona da biraz dikkat ne olur.çünkü ben hiç kimseye karşı öyle bir ifade kullanmadım ve kullanmam da…
Bu son yorumumdur…çünkü artık hedef tahtası olmak istemem yorumları kaldıramayanlara…(ve kimse de izleyip izlememem konusunda yorum yapmazsa sevinirim)
Sinema ve oyuncular konusunda oldukça birikimli biri olarak bu yorumları yapmıştım.Ama bu kadar da tepki alması inanın beni şok etti.Yani ben yorum bile yapılmaz okuyup geçilir sanmıştım.Neyse hepinizin yolu açık olsun…
-sevda-cicegi- 29-11-06, 12:25 valla ozur dilerim,aslinda boyle eskiyi anlatan dizilerden hoslanmam ama bu diziyi cok sevdim cok guzel, ya bide senaryolari bekletmeyin bazi arkadaslar heycanli yerinde birakti
icimde ki yazma hevesi gitti ya... evlenmek istiyorum eee zaten istiyordun, bayan degisti allah allaya :img-pilot bahar_can abla sanirim bu dizi tutmayacak 13.bolumde finisi verirler gibime geliyor,umarim ben yanilirim, ben daha guclu bir senaryo bekleridim hemd atv yapim bir ayriciligi kalmamis, keske Michelle evlenme teklifi hic etmeseydi ne gerek vardi yani anlami yok... ayrica Yasemin karekteri de cok ustun bir cesaret segilemis gibi geldi bana, asik olabilirsin ama bu sekilde davranmam yalnis, Michelle'n ahini aldi bu kiz resmen...
ekşi sözlükten yeni bir cansel yorumu...****
tv karakterine aşık olanlara ömrümce gülmüş bir insanken . utanarak aşkımı ititraf ettigim insan.
böyle bi durus böyle bi ifade olmamalı gercek hayatta...
Sevgili averaj şunu belirteyim ki; gerçek seven yeri geldiğinde eleştirinin en sertini yapandır:img-yes: ki sen yalnızca düşüncelerini belirtmişsin ve bazı düşünceleri aktarmışsın... mühim olan bu düzeyi koruyup korumamandır bence okuduğum kadarıyla da korumuşsun o zaman ben sana yalnızca teşekkür ederim... çünkü eleştiri yapmakla bu dizinin daha iyi olmasını amaçlamışsın... hiç kimsenin bir yere gitmesi gerekmiyor, düzeyli ve kucaklayıcı olduğu müddetçe her türlü eleştiriye açık olan insanlarız bizler o arkadaşlar da sanıyorum anlık bir tepkiyle böyle yapmışlardır... güzel eleştirilerini bekliyorum.. hoşçakal!
dizinin kac bölüm sürecegini bilmiyorum ama 13 bölümde bağlayarak bitirirlerse şapka çıkarırım.
sevilen dizilerin senaryo içeriklerinin aslında 13 düzgün bölüme de sığabileceği ve 40-50 ve hatta daha fazla bölüme içeriksiz görüntüler koyarak seyircinin istismar edildigi farkedilmiyor sanıyorum.
benim tek temennim -ki bunu bu diziye özel forumda da belirttim- bu dizi bir dönem filmidir, dönem filminin izleyici potansiyeli bellidir.
ratingleri altüst etmesi beklenmemelidir. pat diye ah bu dizi tutmadı rafa kaldıralım demek -ki tüm kanalların yaptığı bir şey- herşeyden önce dizi izleticisine büyük haksızlık.
tutan bir diziyi de konuyu baglayarak tadında bırakacakken lastik gibi çekiştirmek de bir diğer haksızlık. (aliyenin başına gelen budur, açıkçası kızın kaza geçirdiği andan sonrası lüzumsuz uzatma idi)
neyse yine konumuza dönecek olursak şu an 27 mayısa hızla yaklaşılmakta.
tabii bu süreçte esas adam ve esas kızı bi şekilde bağlayacaklar. günlüğün düşürülmesi güzel bir kurgu oldu bu açıdan.
(kişisel düşüncem, uzun yıllar ilişkisi olan birisi pat diye bir başkası da kendisini seviyor diye uzun ilişkisini birakırsa ben ona bişey derim burda diyemem cansel elçin hayranlığınızı bi kenara koyup bu açıdan bakın, ahmet karakterinin hemen bu bölümde yasemine abayı yakması olmamış)
ben -her dizi için-dizinin bölümlerce sürmesi yerine tadında kalmasını isterim. ama bunun gerekçesi rating olmamalı yoksa rating iyi diye lastik gibi uzatmakla rating kotu diye pat diye rafa kaldırmak arasında hiç fark yok izleyici istismarı açısından.
fundapehlivan 29-11-06, 13:19 Ya arkadaşlar bu ne karamsarlık... neden 13 bölümde bitriyorlarmış dizimizi...
Bakın görün bu cuma reytingler çok düzelecek... Bitme gibi bir ihtimalde tamamen kalkacak... Funda söylemişti diyeceksiniz...
arzu-başak 29-11-06, 13:30 ayy eğer HS biterse Cansel'i bir daha zor görürüz yeni bir dizide
bende felaket tellalı gibi oldum ama:icon_whis
ya ne diyosun melal sen...ağzından çıkanı kulağın duyuyormu..valla ben yorumumu yazarken aklımdan geçmedi değil..o yüzden canseli çok özlemişim yazdım..ama senin gibi direk yazmaya cesaret edemedim....yok sakın yani...sonra umutsuzluğa düşer cansel...iki dizide oynadım ikiside reyting kurbanı oldu diye....ay tamam susutum...yalnız ben size diyorum...böyle yorumlar yapmayalım dizinin tadını çıkaralım diye..benim yaptığıma bakın..bu ne perhiz bu ne lahana turşusu misali......buarada hs resimler bölümüne baktım orda ahmetle yaseminin odadaki resimleri var....bazı arkadaşlar yasemin ahmetin kapısına bu gece güzel bir geceydi ama unutalım çünkü sen evlenicekisn yakında falan derler demişti..valla ben o resimlerde pek öle bişey göremedim....ama haikaten yaseminin ahmetin kapısına hangi gerekçeyle gittiğini çok merak ediyorum...ama ne olursa olsun o sahne çok güzel olucak bence.....
Artık yazmamayı düşünüyordum ama son kez de olsa yazıyorum.çünkü…
Şu ana kadar forumda yazılanları doğru düzgün takip edememiştim ama dün ilk defa okudum ve açıkçası bazı şeylere de kırıldım..bir kere şimdiye kadar kimseyi kastederek yazmadım.ama ne yazık ki vega58 adlı arkadaşın bana vermiş olduğu cevapta kullanmış olduğu averaj denen arkadaş ifadesi oldukça çirkindi..biraz dikkat ne olur…(25 yaşında biri olarak bunu pek kaldıramadım)
Şu ana kadar dizi ile ilgili sürekli kötü şeyler yazdığım söylenmiş.Hepsi hepsi toplam 15 kere ancak yazmışımdır ve bunların çoğu da ekşi sözlük yorumudur ve sadece bölümlerden sonra eklemişimdir ve zaten yorumlar her bölüm sonu yapılıyor.(ben girdiğim tüm forumlarda es yorumlarını hep yazarım bilen bilir).Tamamının da kötü olmadığını umarım okuyarak görmüşsünüzdür ki reyting rekoru kıran bbg için bile yazılan yorumları görseniz ne olurdu acaba?
Ve şu ana kadar yorum yaptığım tek şey berenin oyunculuğu ve aşk hikayesi idi.beren için yaptığım yorumları sanmayın ki boşa atarak yaptım.çevremde bu işin okulunu okuyan insanlarla beraber diziyi izleme imkanım olunca bana tespitimin doğruluğunu gösterdiler.yolu açık olsun kızın ama en azından çok yetenekli genç oyuncuların gözüyle şimdilik oldukça kötü.bunu birebir sahnelerdeki eksiklerini göstererek anlattılar…sadece budur..
Aşk konusunda ise herkesin fikri kendinedir.İnanır inanmaz bunda da büyütülecek bişey yoktur…Daha fazla yoruma da gerek yok bence..
Çgo ile kıyaslama nedeni ise bir dönemin insanlar üzerindeki gerçekçiliğini anlatma konusundaki başarısını sorgulamaktı.
Ha bir de kale adlı arkadaştan ricam dünkü yorumunda bugün eleştiri yok mudur acep gibi bir ifade kullanmış.ona da biraz dikkat ne olur.çünkü ben hiç kimseye karşı öyle bir ifade kullanmadım ve kullanmam da…
Bu son yorumumdur…çünkü artık hedef tahtası olmak istemem yorumları kaldıramayanlara…(ve kimse de izleyip izlememem konusunda yorum yapmazsa sevinirim)
Sinema ve oyuncular konusunda oldukça birikimli biri olarak bu yorumları yapmıştım.Ama bu kadar da tepki alması inanın beni şok etti.Yani ben yorum bile yapılmaz okuyup geçilir sanmıştım.Neyse hepinizin yolu açık olsun…
lütfen gitme eminim kırılmanı kimse istemez diziyi seven kadar eleştirende olacaktır biz çok sevdiğimiz için eleştiremiyoruz herkez kendi görüşünü açıklamakta özgür ve sende en doğal hakkını kullanıyorsun umrım kararını değiştirirsin
icimde ki yazma hevesi gitti ya... evlenmek istiyorum eee zaten istiyordun, bayan degisti allah allaya :img-pilot bahar_can abla sanirim bu dizi tutmayacak 13.bolumde finisi verirler gibime geliyor,umarim ben yanilirim, ben daha guclu bir senaryo bekleridim hemd atv yapim bir ayriciligi kalmamis, keske Michelle evlenme teklifi hic etmeseydi ne gerek vardi yani anlami yok... ayrica Yasemin karekteri de cok ustun bir cesaret segilemis gibi geldi bana, asik olabilirsin ama bu sekilde davranmam yalnis, Michelle'n ahini aldi bu kiz resmen...
Sevgili kale, daha önce belirtmiştim; Ahmet yaşayacağı bu ikilemi hem kendi iç dünyasında yaşayarak göstermeli hem de babası veya halasıyla bu konu hakkında muhakkak tartışmaya girerek göstermeli, yaşadığı çelişkiyi ve nedenlerini doyurucu bir şekilde seyirciye anlatabilmeli... Ama Yasemin'e olan ilgi sanıyorum reyting yüzünde kısa tutuldu...bu ilginin aşka dönüşme sürecini seyirci görebilmeliydi.. şu anda görünen alnızca kızın aşkıdan dolayı başıdönen ve bu sarhoşlukla birşeyler yapan biri...eğer reytig yüzünden kısa tutulduysa bunun ne kadar yanlış olduğunu daha önce kk'da gördük... dönem dizilerinin dokusunu bozacak senaryo oynamaları ancak ona zarar veriyor... herkes bariz bir yalışlık görüyor bu aşkın hızında... demek ki senaryonun bu kısmı gerçekten de hızlandırılmış diye düşünüyorum... yine de Ahmet kendini iyi ifade ederse bu bölüm... biraz olsun kurtarabilir... Michel ile konuşmasının içeriği çok önemli.. ailesine yapması gereken açıklamaların çok çok dolu olması gerekiyor ki seyirci biraz olsun ikna edilebilsin aksi taktirde, kendisine ilgi gösteren her kadına koşan biri konumuna düşer ve tabi yazık olur Ahmet'e... Ama ne olursa olsun sonuçta bu da bir dizi ve bizim gerçek bir dünyamız var... bu olumsuzluklara kendimizi kaptırmadan sevdiğimiz oyuncuları ağız tadıyla izleme moduna girmek hepimiz için daha hayırlı olacak sanırım... bye
aaa niye zor görelim yeni projelerde görürüz hem daha iyi degilmi her sene degişik karakterlerde görmek çok güzel olur bence:happy0064 :happy0064
inşallah öyle olur yani adamın Türkiye'de çektiği iki dizinin de
reytingleri ortada KK'dan nasıl ayrıldığını da biliyoruz
umarım amann deyip Fransa'ya geri dönmeye kalkmaz
ama sezon ortasında diziye başlanmıyor pek eylül'ü beklememiz gerekecek
off yaa ne bu umutsuzluk bendeki bugün yaa:icon_sorr
öncelikle merhaba.buraya ilk kez yazıyorum ama hep yorumları okumuştum.yani bihaber değilim işte.
neyse fragmanı izledim ve atvnin bütün bir yaz tanıtımlarını yaptığı dizi bu hale mi geldi diye düşündüm.kuru bir senaryo olmamalıydı bence.:icon_sorr
bu arada averaj arkadaşımın yazdığı yorumların çoğuna katılmışımdır ve bence yazmalı diye düşünüyorum.oldukça doğru tesbitler yapabiliyor.ben de sıkı bir ekşi sözlük okuru olarak bu yorumlar oldukça hafif diye düşünüyorum.:good:
yani eğer reytingler böyle giderse ne olur bilinmez.çünkü yapımcı kanalın kendisi ve dizi çok maliyetli.gidişata bakarlar artık...
bahar_can yaa oyle ben dedim bunlar hizlandirmis diye senaryoyu yani bana oyle gelmisti daha 3.bolumde, dans sahnelerini gorunce... ne bu ilgi alaka canim, 4.bolumde sevdigini anla, ortasinda evlenecegim de ya bunun neresinde mantik,ask falan filan var, resmen dumar oldum ya :img-hyste 4 bolum nerdeyse fisek gibi hareket ediyor madem cok hizliydiniz ilk 2.bolumu hic yapmasaydiniz, karekterleri tanitacam derken gitti seyircinin yarisi, diger yarisini da soklar bekliyor...neyse cuma aksami kararimi son bir kere gozden geciririm :img-pilot
bahar_can yaa oyle ben dedim bunlar hizlandirmis diye senaryoyu yani bana oyle gelmisti daha 3.bolumde, dans sahnelerini gorunce... ne bu ilgi alaka canim, 4.bolumde sevdigini anla, ortasinda evlenecegim de ya bunun neresinde mantik,ask falan filan var, resmen dumar oldu ya :img-hyste 4 bolum nerdeyse fisek gibi hareket ediyor madem cok hizliydiniz ilk 2.bolumu hic yapmasaydiniz, karekterleri tanitacam derken gitti seyircinin yarisi, diger yarisini da soklar bekliyor...neyse cuma aksami kararimi son bir kere gozden geciririm :img-pilot
diziyi ilk kez izleyecke olanlar baya şaşıracak cuma akşamı
Ahmet Michelle ile nişanlı ama bir anda aldatıyor Yasemin ile evlenmeye karar veriyor
Necdet ve Ahmet yakın arkadaş ama Ahmet yakın arkadaşının aşkına aşık oluyor
bakk sen Ahmet'e diyeceklerdir sonracıma ailelere kızacaklardır çocukların
mürüvvetine engel oluyorlar diye yani ben ilk kez izlesem cuma akşamı böyle düşünürüm:)
Melal zaten diyorum ilk iki bolum ne oyle, medem 4 bolum bomba gibi koy iste onu ilgimiz,alakamiz cogalsin... Yok yani Necdet esas oglan oldu bille, aglak yaptilar adami ya bir kiz yuzunden, aglanir mi ki hem de Yasemin yuzunden degmez ya... Boyle simarik simarik Necdet'e - Ahmet'e beni seviyor demesi yok mu? bir sok daha gecirdim, destur ya, insan bu kadar kendini elle vermez ki gor iste Necdet kimi sevmissin senelerce...:img-pilot
Melal zaten diyorum ilk iki bolum ne oyle, medem 4 bolum bomba gibi koy iste onu ilgimiz,alakamiz cogalsin... Yok yani Necdet esas oglan oldu bille, aglak yaptilar adami ya bir kiz yuzunden, aglanir mi ki hem de Yasemin yuzunden degmez ya... Boyle simarik simarik Necdet'e - Ahmet'e beni seviyor demesi yok mu? bir sok daha gecirdim, destur ya, insan bu kadar kendini elle vermez ki gor iste Necdet kimi sevmissin senerce...:img-pilot
bencede Yasmein'in patadanak Necdet'e Ahmet'te beni seviyor demesi saçma olmuş
keşke Necdet başka şekilde öğrenseydi bu durumu travma geçirecek Necdet yazıkk
sen görecen Yasemin Hanım sevgiyi o dumur ettiğin oğlancık(Necdet) evlenecek seninlen
hemde başkasının çocuğunu kabul ederek
ayy banada bir haller oluyor Necdet'i savunuyorum yok bugün forumumuzda birşeyler var
bir haller oluyor hepimize yaa:)
arzu-başak 29-11-06, 13:52 ana bu kale olamazzzz:img-pilot kalenin ruhunu birileri ele geçirmiş bizim kale böyle yorumlar yapmaz kaleeeeeeeeee kim kaçtı senin içineeeee:img-help: :img-hyste :img-hyste
aylincim msj nı okurken gülme krizine girdim..valla bende sabahtan beri kalenin yorumlarına dikkat ediyorum...bişey var ama ne..yada hakikaten dizide kötü giden bişeyler var....buarada gerçekten ön yargılı olmayalım derim ben..geçen haftada o dans sahnesini görünce ne oluyoruz falan demiştik ama diziyi izlediğimizde olayların gidişatına bakıtığımızda ben hiçte ne oluyoruz demedim...bence çok güzeldi...bakın bu bölümde böyle olucak..buarada kale bu sözlerim en çok sana canım....
şimdide böyle deniyoruz bugüne kadar hep pozitiftik dizi
kötü reytingler aldı bakalım bu hafta negatif düşünelim dizi hakkında
belki reytingler iyi gelir:)imzalara nazar boncuğu koyduk yine olmadı yaa:)
arzu-başak 29-11-06, 13:55 bencede Yasmein'in patadanak Necdet'e Ahmet'te beni seviyor demesi saçma olmuş
keşke Necdet başka şekilde öğrenseydi bu durumu travma geçirecek Necdet yazıkk
sen görecen Yasemin Hanım sevgiyi o dumur ettiğin oğlancık(Necdet) evlenecek seninlen
hemde başkasının çocuğunu kabul ederek
ayy banada bir haller oluyor Necdet'i savunuyorum yok bugün forumumuzda birşeyler var
bir haller oluyor hepimize yaa:)
aaaaa hakikaten arkadaşlar herkse bişeyler oluyor..bak melalcim ahmetin ağladığı günlerdede bu laflarını hatırlatırım sana ama....ne yapım bari ben ahmetime sahip çıkayım bugün sizden hayır yok ahmetime...
Melal zaten diyorum ilk iki bolum ne oyle, medem 4 bolum bomba gibi koy iste onu ilgimiz,alakamiz cogalsin... Yok yani Necdet esas oglan oldu bille, aglak yaptilar adami ya bir kiz yuzunden, aglanir mi ki hem de Yasemin yuzunden degmez ya... Boyle simarik simarik Necdet'e - Ahmet'e beni seviyor demesi yok mu? bir sok daha gecirdim, destur ya, insan bu kadar kendini elle vermez ki gor iste Necdet kimi sevmissin senelerce...:img-pilot
kızım silkelen kendine gel sen bu degilsin allah allah ne oldu bziim kıza:img-hyste yoksa bizimle kafamı yapıyorsun:img-hyste yok yok bu kale degil birisi kaçmış içine :img-hyste :img-hyste
aylincim msj nı okurken gülme krizine girdim..valla bende sabahtan beri kalenin yorumlarına dikkat ediyorum...bişey var ama ne..yada hakikaten dizide kötü giden bişeyler var....buarada gerçekten ön yargılı olmayalım derim ben..geçen haftada o dans sahnesini görünce ne oluyoruz falan demiştik ama diziyi izlediğimizde olayların gidişatına bakıtığımızda ben hiçte ne oluyoruz demedim...bence çok güzeldi...bakın bu bölümde böyle olucak..buarada kale bu sözlerim en çok sana canım....
ama öyle degilmi baksana yaptıgı yorumlara :img-help: :img-help:
arzu başak ve aylin teşekür edrim hatanmı anladım fanclube değilde direk multimedyeye giriyordum şimdi üye olmam gerek neyse.. ahmetle yasemin hakkında bence çok olumsuz düşünüyorsunuz güzel bir şekilde yansıtacaklardır herhalde ayrıca ben reyting için hızlandığını sanmıyorum genel özete bakıldığında zaten olaylar hızlı gelişiyor bence dizi aslında darbeden sonra başlıyor ama keşke mişelle hiç nişanlanmasaydı bende diyorum genede çok güzel
yasemin biraz akıllı olsaydı necdet'in ona olan ilgisini farkederdi.:img-tomat yok yok sinir oldum.bir de çocuğa ahmet de beni seviyor demez mi o sahte gülümsemesiyle.:icon_twis
:img-hyste :img-hyste :img-hyste allah iyiligini versin aslında oylamaya sunsalar iyi olur bizler daha iyi biliyoruz valla hangi senaryo tutar hangisi turmaz dimi:img-hyste
aa bak bu da iyi fikir oylama
Cansle okusa bu yazdıklarımızı sıyırmış bunlar der:)
biz onun iyiliğini istiyoruz dğeil mi ama:img-hyste
neyse cumaya az kaldı valla sesli fragmanı gördükten sonra
merakım azaldı:)
yasemin biraz akıllı olsaydı necdet'in ona olan ilgisini farkederdi.:img-tomat yok yok sinir oldum.bir de çocuğa ahmet de beni seviyor demez mi o sahte gülümsemesiyle.:icon_twis
ya arkadaşlar noluyor ya hepimiz Ahmet'i bıraktık
Necdet'ci olduk hayır değil bakın sonumuz
tamam Yasemin saçma bir şekilde ösyledi Necdet'e ama
Ahmet'e haksızlık etmeyelim burda aaa:)
kesinlikle sana katılıyorum biraz akıllı olsaydı bilirdi nejdetin sevgisini elalemin nişanlı erkekleriyle kırıştıracagına onun saf temiz duygular besleyen nejdeti üzüyor ona bakmıyor :dito :dito
aa bak bu da iyi fikir oylama
Cansle okusa bu yazdıklarımızı sıyırmış bunlar der:)
biz onun iyiliğini istiyoruz dğeil mi ama:img-hyste
neyse cumaya az kaldı valla sesli fragmanı gördükten sonra
merakım azaldı:)
evet yaa cumaya az kaldı valla ayrıca oylama gerçekten iyi fikir:img-hyste
fundapehlivan 29-11-06, 14:04 Valla zar zor fragmanı izledim acayip sesler kaydığı için tam da bir şey anlamadım ama çok sağol aylincim uğraşmışsın ellerine sağlık.
Ben şeye çok üzüldüm. Michele ağlıyor ya, orada Ahmette ağlıyor birbirlerine sarılıyor. Ya o kadar seviyorsanız birbirinizi ayrılmayın kardeşim... Ama demek bunların göz yaşları yaşadıkları aşk bittiğinden, ve ne olursa olsun en azından insan olarak seviyorlardı birbirini bir daha birbirini görmeyeceklerinden olsa gerek...
Ya bu arada Yasemin ahmette beni seviyordur diyor ya onu Laleye söylemiştir. Necdete söyler mi hiç? Ben sanmıyorum.
Babalar da bu evliliğe bayağı karşı çıkacak anlaşılan özellikle Yaseminin babası...
Babası şey demiş, Menderesle çalış, kızım senin... filan düşünsenize... babayı da amma kötü yaptım di mi?
biz ahmete haksızlık etmiyoruzki oda masum yasemin ortalıgı karıştırıyor:img-polic
ha iyi o zaman yani telaşlandım bende birdne herkes
Necdet'i savununca bence Yasemin ile evlendiği zaman
onu savunmak değilde yerin dibine sokacağız sinirimizden:):)
arzu-başak 29-11-06, 14:06 ya arkadaşlar noluyor ya hepimiz Ahmet'i bıraktık
hı nihayet aranızdan biri kendine gelmeye başladı valla beni korkuttunuz arkadaşlar..ne oluyoruz acaba bir tek benmi kaldım ahmeti seven dedim....buarada matilda21 rica ederim arkadaşım...ben anladım senin direk multimedya kısmına girdiğini o yüzden o kadar açıklıyıcı bir msj attım...üye olmakta uzun sürmüyor hemen olabilirsin....
slm ben yeni geldiim!-bence de bi zaman atlaması falan oluyodur hemde hızlı geçmek zorundalar çünkü sanırım asıl hikaye darbeden sonra başlıycak-ayrıca ahmetin küt diye ayrılalım demesi zaten kolay olmazdı mişele o kadar da yüklenmeyelim karakterlere yani
ya arkadaşlar noluyor ya hepimiz Ahmet'i bıraktık
necdet'çi olmadım melal'ciğim.ben nasıl ona olan ilgisini anlayamaz anlamıyorum sadece.ahmet de bugün gözüme gözükmesin valla.:img-banne
hı nihayet aranızdan biri kendine gelmeye başladı valla beni korkuttunuz arkadaşlar..ne oluyoruz acaba bir tek benmi kaldım ahmeti seven dedim....buarada matilda21 rica ederim arkadaşım...ben anladım senin direk multimedya kısmına girdiğini o yüzden o kadar açıklıyıcı bir msj attım...üye olmakta uzun sürmüyor hemen olabilirsin....
geldim kendime merak etme Arzu'cum
o bir anlık şoktu atlattım normale döndüm:)
Ahmet'in yeri ayrı canımm bir an işte öylesine acıyıverdim
Necdet'e ama ilerleyen bölümleri düşününce hemen vazgeçtim acımaktan
onun yüzündne Ahmet çok ağlayacak mustahaktır Necdet'e herşey:)
ana bu kale olamazzzz:img-pilot kalenin ruhunu birileri ele geçirmiş bizim kale böyle yorumlar yapmaz kaleeeeeeeeee kim kaçtı senin içineeeee:img-help: :img-hyste :img-hyste
:img-hyste ya iste Yasemin'den bir parca Ahmet'en bir parca ruhumu istila ettiler, kurtulamiyorum... Necdet safim hatta ultra ultra safim onunla bir de bulusmus Yasemin cevabi da cok hos dogrusu :img-blush bir kere Yasemin cok yalnis, yani bu karekteri nasil sevecegim bilemiyorum, benim sinrilerimi ziplati cunku :img-pilot zip zip Yasemin oldu ya... Ahmet'e doktara falan okumus ama Yasemin'in akilan uyacak kadar da cocuk yani...
necdet'çi olmadım melal'ciğim.ben nasıl ona olan ilgisini anlayamaz anlamıyorum sadece.ahmet de bugün gözüme gözükmesin valla.:img-banne
aa nedne gözükmesin gözüne ne suçu var sevmişse Yasemin'i
onunki yıldırım aşkı,kendisi bile şaşırdı zaten Ahmet'in buna biz nasıl şaşırmayalım:)
fundapehlivan 29-11-06, 14:11 hı nihayet aranızdan biri kendine gelmeye başladı valla beni korkuttunuz arkadaşlar..ne oluyoruz acaba bir tek benmi kaldım ahmeti seven dedim....buarada matilda21 rica ederim arkadaşım...ben anladım senin direk multimedya kısmına girdiğini o yüzden o kadar açıklıyıcı bir msj attım...üye olmakta uzun sürmüyor hemen olabilirsin....
Bir tek ahmeti seven sen kalır mısın? Burada ben varım... Yani ne yapsa ben ona kötü bir şey yazamam ya... hem ahmetçim de zaten kötü bir şey yapmaz ona güveniyorum... Cumaya da hala 2 gün var...
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler gerçekten beni atv nin elinden kurtardınız en sonunda gördüm akıllı olsa yasemin anlardı yazmışsınız kız başkasını seviyor nasılanlasın aşkından başkasını gözü görmüyoorki hem bu gerçek hayattada olur biri size aşık olur ve siz bunu asla anlamazsınız yada arkadaşlığınızı bozmamak için anlamak istemezsiniz y. n. arkadaş gibi söylüyor ve haklı olarak çok sevinçli a.m. biraz kötü ama olsun okadarını görmeyelim herhalde senaristler kızında bir gururu var deyip ilk tepkiyi mişelden göstermişler
fundapehlivan 29-11-06, 14:14 necdet'çi olmadım melal'ciğim.ben nasıl ona olan ilgisini anlayamaz anlamıyorum sadece.ahmet de bugün gözüme gözükmesin valla.:img-banne
Ama Necdet sır küpü gibi bir genç... Yani Ahmette demişti ya hiç kendini açık etmiyorsun diye... Hem kardeşi bile Yasemini sevdiğini anlayamamışsa Ahmet ve Yaseminin anlamaması normal bence...
Ben Necdetin sarhoş olup Ahmetin üzerine yürüdüğü anı merak ediyorum ne diyor orada. Ahmet anlayacak mı Yasemini sevdiğini... Neyse göreceğiz...
aa nedne gözükmesin gözüne ne suçu var sevmişse Yasemin'i
onunki yıldırım aşkı,kendisi bile şaşırdı zaten Ahmet'in buna biz nasıl şaşırmayalım:)
yok yok ben bu tip karakterlerden hoşlanmam.yasemin'le istanbul'da beraber olduğunu söyleyecekti necdet'e.yasemini yalnız bırakamadım diyebilirdi.ne var bunda.niçin necdet söyleyince şaşırmış numarası yapıyor.bir de bu kadar çabuk evlenmeye karar vermesine şaştım yani.bugün gözükmesin gözüme.sonra bakarız artık.:) :) :)
Arkadaşlar hatırla sevgili fotoğraflar başlığına bakmanızı tavsiye ederim.
Çok güzel resimler eklenmiş:good:
resimleri gördünüz mü çok güzel ya çok beğendim
Şahnaz Çakıralp'te dizi kadrosuna katılmış heralde Ayhan Aydan'ı oynacaktır
yok yok ben bu tip karakterlerden hoşlanmam.yasemin'le istanbul'da beraber olduğunu söyleyecekti necdet'e.yasemini yalnız bırakamadım diyebilirdi.ne var bunda.niçin necdet söyleyince şaşırmış numarası yapıyor.bir de bu kadar çabuk evlenmeye karar vermesine şaştım yani.bugün gözükmesin gözüme.sonra bakarız artık.:) :) :)
iyi gözükmesin aman:)
cuma akşamı Ahmet'i översen görürüm seni:)
fundapehlivan 29-11-06, 14:20 Benim de saksı yeni düştü. Gerçekten Yasemin Necdete diyormuş Ahmette beni seviyor diye. Necdet herhalde sevdiğini söyleyecekti orada yasemine... heyecanlıydı zaten... Sonra nasıl şaşırdı ya yazık...
Bu arada 2 gün kaldı hala 22 45 diyorlar galiba bu saati erkene almayacaklar...
Ama Necdet sır küpü gibi bir genç... Yani Ahmette demişti ya hiç kendini açık etmiyorsun diye... Hem kardeşi bile Yasemini sevdiğini anlayamamışsa Ahmet ve Yaseminin anlamaması normal bence...
Ben Necdetin sarhoş olup Ahmetin üzerine yürüdüğü anı merak ediyorum ne diyor orada. Ahmet anlayacak mı Yasemini sevdiğini... Neyse göreceğiz...
ahmet'i anlarım ama yasemin'in anlamamasını anlamıyorum.beş vakit birlikte bunlar.çocuk gözlerinin içine bakıyor.hatta sevdiğini söyledi de lafı çevirdi çocuk.oradan bile birşeyler sezer insan.:icon_whis
neyse yahu yasemin'i yazmayayım daha.yoksa kan çıkacak.:img-hyste
Resimleri gordum de pek s'k durmamis yani bu fragman beni resmen aldi goturdu, hele ne o ozet oyle, evlenme falan kararlari daha gecen bolum Ahmet cekine cekine Michelle'le evlenecegini acikladi simdi de bir cesaret gelmis, ben evlenecegim? ha ha guleyim bari :img-blush
arzu-başak 29-11-06, 14:22 Bir tek ahmeti seven sen kalır mısın? Burada ben varım... Yani ne yapsa ben ona kötü bir şey yazamam ya... hem ahmetçim de zaten kötü bir şey yapmaz ona güveniyorum... Cumaya da hala 2 gün var...
biliyorum canım yalnız kalmayacağımı..ben arkadaşlar kendilerine gelsinler ve asıl sevdikleri kişinin ahmet olduklarını hatırlasınlar diye öyle dedim....melal kendine geldi allahtan...kalede yavaş yavaş geliyor..neyse yırttık bugün bakalım yarın neler olucak....aslıcım ne bu şiddet bu celal...bak cuma diizden sonra bu laflarını hatırlatırım sana tatlım....(buarada bugün bende herkese laflarını hatırlatıyorum hayret yani...aman sakın bana kimse benim bu laflarımı hatırlatmasnda)
Ahmet gazı aldı artık gider böyle Michelle ile başladı evlenme hikayesi
Ayla ile son bulacak:):)
Yasemin saf biri ya akıllı gibi ama saftirik annesi demişti ya
ayy sne mi üniversite okuyacaksın diye işte aynen öyle yani
Necdet'in ona karşı olan hislerini anlamaması normal yani
ama Necdet'te söylemekte çok gecikti atı alanda üsküdar'ı geçti haliyle:)
fundapehlivan 29-11-06, 14:23 Resimlere baktım şimdi. Ya o diğer dans ettikleri sahne var ya. O ne zaman olacak merak ediyorum...
biliyorum canım yalnız kalmayacağımı..ben arkadaşlar kendilerine gelsinler ve asıl sevdikleri kişinin ahmet olduklarını hatırlasınlar diye öyle dedim....melal kendine geldi allahtan...kalede yavaş yavaş geliyor..neyse yırttık bugün bakalım yarın neler olucak....aslıcım ne bu şiddet bu celal...bak cuma diizden sonra bu laflarını hatırlatırım sana tatlım....(buarada bugün bende herkese laflarını hatırlatıyorum hayret yani...aman sakın bana kimse benim bu laflarımı hatırlatmasnda)
hatırlat valla Arzu'cum biz normale döndük Aslı bozuldu
kesin forumda virüs falan var bir haller oluyor herkese çünkü:)
size üçyüzbindolarlık bir teklif pardon bir şey söylemek istiyorum atv ah istanbulu yarın akşama almış hs nin tekrarını belkide cumartesiye koyacaktır ee starejinin her türlüsü mubah ...
Resimlere baktım şimdi. Ya o diğer dans ettikleri sahne var ya. O ne zaman olacak merak ediyorum...
geçen bölümün sahneleri bence onlar
bir tane daha resim var otel odasında onu gördünüz mü
Cansel'in forumuna eklenmiş son sayfadan bir önceki sayfada
o resim çok güzel:)
fundapehlivan 29-11-06, 14:27 Bu virüs fragman da bence... Seyredenin içine giriyor... Ama ben daha önce bunlardan korunmak amaçlı öyle bir Ahmet diye benimseyip aklıma yazmışım ki bana bulaşamadı... Tabii ileride ne olur bilemiyorum
fundapehlivan 29-11-06, 14:46 Bu bölüm herhalde babaların itirzıyla filan biter... Haftaya onları ikna ederler, nişanları olur. Sonra ki haftada darbe olur... Valla içimden böyle geldi bilmiyorum ama aslında istediğim bu değil tabii. Ahmet Ve Yaseminin aşkını seyretmek istiyorum biraz. Hem öyle olursa ayrıldıkların da da onların üzülmeleri filan daha mantıklı gelir bize çünkü aşklarına inanmış oluruz...
aslıcım sen ne yaptın canım ahmedimizi yerden yere vurdun benim buna gönlüm razı gelmez bilesin hem ne yapmış milyon dolarlık teklifte mi bulunmuş yoo hayır sadece çok masumane evlenmek istediğini söylemiş olsun bir kaç bölüm sonra aylaya teklif götürür onun canı sağ olsun benim içimede bu gün cansel virüsü girdi herhalde (zaten hiç çıkmamıştı dermişim).
Bu bölüm herhalde babaların itirzıyla filan biter... Haftaya onları ikna ederler, nişanları olur. Sonra ki haftada darbe olur... Valla içimden böyle geldi bilmiyorum ama aslında istediğim bu değil tabii. Ahmet Ve Yaseminin aşkını seyretmek istiyorum biraz. Hem öyle olursa ayrıldıkların da da onların üzülmeleri filan daha mantıklı gelir bize çünkü aşklarına inanmış oluruz...
yok mrk etme cnm arada bir iki bölüm aşk yaşarlar zaten darbeden ve iki tarafta başkaları ile evlendikten sonrada bikaaç bölüm sanra aşk yaşayacaklar saonra ailevi sorunları fln halledip birleşecekler ....bu arada adnana menderes yüzükleri taktığına göre ahmet iş teklifini kabul ediyormu???????????????????????????
aslıcım sen ne yaptın canım ahmedimizi yerden yere vurdun benim buna gönlüm razı gelmez bilesin hem ne yapmış milyon dolarlık teklifte mi bulunmuş yoo hayır sadece çok masumane evlenmek istediğini söylemiş olsun bir kaç bölüm sonra aylaya teklif götürür onun canı sağ olsun benim içimede bu gün cansel virüsü girdi herhalde (zaten hiç çıkmamıştı dermişim).
yok yahu o kadar yerden yere mi vurdum.alla alla.sofa
kıskandım mı acep.:img-in_lo
arzu-başak 29-11-06, 15:01 aslıcım sen ne yaptın canım ahmedimizi yerden yere vurdun benim buna gönlüm razı gelmez bilesin hem ne yapmış milyon dolarlık teklifte mi bulunmuş yoo hayır sadece çok masumane evlenmek istediğini söylemiş olsun bir kaç bölüm sonra aylaya teklif götürür onun canı sağ olsun benim içimede bu gün cansel virüsü girdi herhalde (zaten hiç çıkmamıştı dermişim).
oh oh mukeddescim döktürmüşüsn valla bayıldım bu yazına...evet yani ne yapmışki adam sadece evlenme teklif etmiş.....buarada ben bu senin içine giren cansel virüsünden çok memnunum....keşke herkese bulaşsa bu virüs.......
valla daha bakamadım fragmanı ama herkese birşey olmuş..merak ettim...ne olursa olsun ahmet ve necdetin arasının bozulmasını istemiyorum...:icon_sorr :icon_sorr
özge'ciğim araları bozuldu bile bundan sonra da zor düzelir.:icon_whisbirlikte güzel çalışmalarını yapamayacaksın galiba.:icon_whis
arzu-başak 29-11-06, 15:05 yok yahu o kadar yerden yere mi vurdum.alla alla.sofa
kıskandım mı acep.:img-in_lo
sen farkında değilsin ama hakikaten ahmeti yerin dibine soktun aslıcm....valla gözüm görmesin dedin daha ne diyecen dimi ama.....buarada sendede yavaş yavaş düzelme görüyorum ben,kendine geliyon yani....oh be bugünü firesiz atlattık yarınıda atlatırsak sırtımız yere gelmez artık....buarada ben yarın burda olamıcam lütfen ahmetime laf sölemeyin...ben duyarım....
ah hilal'ciğim sen uyuyormusun canım.:img-lazy: cuma gece yarısına attılar ya bizi.sakın kaçırma.mazeretin de yok bak bu sefer.:img-yes:
bu msjini ynei gördüm....benimle ilgili oldugu icn cvp vereyim dedim...:D...asli ablam ben internet ve tvden uzaklastirildim....:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr ...oncönnn haber yoktu...dünde bi stede yaziyordu hs artik cuma aksamlari yayinlanacak diye...buarada video bölümler silinmi...ne güzel tüm bölümleri indiriyorduk....
sen farkında değilsin ama hakikaten ahmeti yerin dibine soktun aslıcm....valla gözüm görmesin dedin daha ne diyecen dimi ama.....buarada sendede yavaş yavaş düzelme görüyorum ben,kendine geliyon yani....oh be bugünü firesiz atlattık yarınıda atlatırsak sırtımız yere gelmez artık....buarada ben yarın burda olamıcam lütfen ahmetime laf sölemeyin...ben duyarım....
öyle mi yahu.:icon_redf tüh ahmet affet beni.:img-in_lo (nasıl döndüm ama.ahmet'e kızgınlığım da bu kadar sürer anca.:img-hyste )bugün gözüme gözükmesin dedim canım.yarına az kaldı.:cheer:
bu msjini ynei gördüm....benimle ilgili oldugu icn cvp vereyim dedim...:D...asli ablam ben internet ve tvden uzaklastirildim....:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr ...oncönnn haber yoktu...dünde bi stede yaziyordu hs artik cuma aksamlari yayinlanacak diye...buarada video bölümler silinmi...ne güzel tüm bölümleri indiriyorduk....
niçin canım.yine ne yaramazlık yaptın.:img-icecr
cuma günü senin için de iyi değil mi.videolar silindi.onun için kaçırmaman lazım artık.:img-yes:
arzu-başak 29-11-06, 15:14 öyle mi yahu.:icon_redf tüh ahmet affet beni.:img-in_lo (nasıl döndüm ama.ahmet'e kızgınlığım da bu kadar sürer anca.:img-hyste )bugün gözüme gözükmesin dedim canım.yarına az kaldı.:cheer:
hı tamam ben yanlış anlamışım bugün gözüme gözükmesin demiştin....valla ne diyeyim ki...zaten bizde kızsak kızsak anca bu kadar kızabiliriz ahmete...hı bak aslıcım yarı sana emanet bu forum özlelliklede kaleye sahip çık..arada ahmete bir kızıyor o kızınca diğer arkadaşlarda aaaaaaa kalede böyle diyosa artık deyip arkadan geliyorlar....olan benim ahmete oluyor.....
Merhabalar arkadaşlar,
Özet gelmiş.Okudum ama bu bölümle ilgili bir ipucu alamadım.Tek anladığım onlar birbirlerine bağlandıkça anlaşılan birleşmeleri daha da zorlaşacak...
Sesli fragmanı izleyen bir arkadaş rica etsem neler konuşuldu bir özet geçebilir mi :D
hı tamam ben yanlış anlamışım bugün gözüme gözükmesin demiştin....valla ne diyeyim ki...zaten bizde kızsak kızsak anca bu kadar kızabiliriz ahmete...hı bak aslıcım yarı sana emanet bu forum özlelliklede kaleye sahip çık..arada ahmete bir kızıyor o kızınca diğer arkadaşlarda aaaaaaa kalede böyle diyosa artık deyip arkadan geliyorlar....olan benim ahmete oluyor.....
canım yarın gündüz ben de yokum galiba.bir ara girerim ama kale'yi melal'e emanet edelim.:img-yes:
ahmet'e birşey olmaz merak etme.:img-grin2
offf aslı abla offf..şimdi izledim...ayy durdulk yerde yasemine kızıyorum.zaten sevmiyordum bu nednele hiç sevemicem.çok hızlı gelişiyor herşey gerçekten.kıyamam necdetim nasıl ağlıyor ya...çok kötü böyle iki sevdiğim oyuncu dizide düşman karakterleri oynasın.
arzu-başak 29-11-06, 15:22 canım yarın gündüz ben de yokum galiba.bir ara girerim ama kale'yi melal'e emanet edelim.:img-yes:
ahmet'e birşey olmaz merak etme.:img-grin2
tamam melale emanet edelim....melalcim duydunmu yarın kaleye dikkat et tamammı..arada bir kızıyor ya ahmete o bakımdan....buarada ortegahayranı fan clupte sesli fargman eklendi ordan izleyebilisin canım....
Merhabalar arkadaşlar,
Özet gelmiş.Okudum ama bu bölümle ilgili bir ipucu alamadım.Tek anladığım onlar birbirlerine bağlandıkça anlaşılan birleşmeleri daha da zorlaşacak...
Sesli fragmanı izleyen bir arkadaş rica etsem neler konuşuldu bir özet geçebilir mi :D
fragmanda;necdet yasemin e sis yüsünden gelememişsin orda kalmışsın dio,o da ewt adaya gelmek isteyen dier insanlar gibi...necdet orda şaşkın bi bakış atıo daha sonra ahmet-yasemin-necdet bi yerde oturuken(yaseminin üzerinde yeşil elbise herhalde yeni geldiler)ahmet e yaseminde istanbuldaymış dio ahmet ya öle miymiş dio sora necdet dimi yasemin oda ewt derken bişi içio bi yandan da sırıtıo:D...michell ahmet e istanbulda seni yaseminle gördüm dio başka fragman sahnesinde ayrılalım dio:d...en sonunda da ahmet ben ewlenmeye krr verdim dio annesi kiminle die soruo oda rıza bey(amca da demiş olabilr)in kızıyla dio ahmet babası ayağa kalkıo,yaseminin babasıda olmas gibi bişiler sölüo....(aklımda kalanları yazdım yanlış yada eksik olabilir:D)
yok ablacim ben masumum...sofa.. annem kiziyor dizilere ayiracak vaktin yok diyor....:icon_sorr :icon_sorr....buarada cuma aksamlari yabanci damat var... yine izleyemiyecegim ailem tam hastasi...:icon_sorr :icon_sorr......
KALEEEE duy sesimi bunlar arkandan(pekte arkandan söylenemez...:D)konusuyorlar...
yabancı damat hs den önce bitiyor canım.ama avrupa kanalında daha geç mi başlıyor bilmiyorum.çok tekrar var.onları izlersin artık.anneni dinlemek lazım.:img-yes:
oh oh mukeddescim döktürmüşüsn valla bayıldım bu yazına...evet yani ne yapmışki adam sadece evlenme teklif etmiş.....buarada ben bu senin içine giren cansel virüsünden çok memnunum....keşke herkese bulaşsa bu virüs.......
arzucum bende çok memnunum derken gel sen ne çektiğimi birde bana sor da demeden geçemiycem herşeye rağmen ahmedi her konuda gerek evlenme gerek kaya arkasında gerekse yapacagı evlilik dışı kaçamagında hep destekler durumda olucaz mademki ahmedi bağrımıza basmışız o zaman hep destek tam destek parola bu...
arzu-başak 29-11-06, 15:33 yok ablacim ben masumum...sofa.. annem kiziyor dizilere ayiracak vaktin yok diyor....:icon_sorr :icon_sorr....buarada cuma aksamlari yabanci damat var... yine izleyemiyecegim ailem tam hastasi...:icon_sorr :icon_sorr......
KALEEEE duy sesimi bunlar arkandan(pekte arkandan söylenemez...:D)konusuyorlar...
aaaa senin bu ailende yani bir günün bile yokmu tv izlemek için vardır muhakkak....sende bunu hs izleyerek kullanabilirsin....ama tabi daha öncelik verdiğin diizler varsa onu bilemem....buarada aşk olsun biz hiç kalenin arkasından konuşurmuyuz....ben onu çok seviyorum....
fragmanda;necdet yasemin e sis yüsünden gelememişsin orda kalmışsın dio,o da ewt adaya gelmek isteyen dier insanlar gibi...necdet orda şaşkın bi bakış atıo daha sonra ahmet-yasemin-necdet bi yerde oturuken(yaseminin üzerinde yeşil elbise herhalde yeni geldiler)ahmet e yaseminde istanbuldaymış dio ahmet ya öle miymiş dio sora necdet dimi yasemin oda ewt derken bişi içio bi yandan da sırıtıo:D...michell ahmet e istanbulda seni yaseminle gördüm dio başka fragman sahnesinde ayrılalım dio:d...en sonunda da ahmet ben ewlenmeye krr verdim dio annesi kiminle die soruo oda rıza bey(amca da demiş olabilr)in kızıyla dio ahmet babası ayağa kalkıo,yaseminin babasıda olmas gibi bişiler sölüo....(aklımda kalanları yazdım yanlış yada eksik olabilir:D)
Çok teşekkür ederim canım kablolu tv gitti netten açtım atvyi reklam çıksın diye bekliyorum ...
Şaşkına döndüm bu arada.Ya ne evliliği ya!Ben 5.-6. bölüm yakın diyordum Ahmet son hız gaza basmış ama olmaz ki!Ne çabuk aşık oldu da evlenmek istiyor anlamadım ki ben :love05: :blink:
yabancı damat hs den önce bitiyor canım.ama avrupa kanalında daha geç mi başlıyor bilmiyorum.çok tekrar var.onları izlersin artık.anneni dinlemek lazım.:img-yes:
hmmm...biz burda reklam arasi dizi izliyoruz...eger ceken olursa linki gönderebilirmi...???...ya aciyin su gurbet ellerde cürüyen kardesinize....:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
arzu-başak 29-11-06, 15:37 arzucum bende çok memnunum derken gel sen ne çektiğimi birde bana sor da demeden geçemiycem herşeye rağmen ahmedi her konuda gerek evlenme gerek kaya arkasında gerekse yapacagı evlilik dışı kaçamagında hep destekler durumda olucaz mademki ahmedi bağrımıza basmışız o zaman hep destek tam destek parola bu...
a olmadı ama mukeddescim...sen şimdi ahmetin yaptıklarını böyle sayınca bir anda acaba bu ahmetmi dedim..gerçekler teker teker karşıma çıktı....ama evet haklısın ahmet ne yaparsa yapsın...hep destek tam destek...(ama hakikaten ahmet rolunu başkası oynasaydı bu kadar ılımlı olurmuydum acaba)
İnanamıyorum!Dondum kaldım resmen.Fragmanı indirip izledim az önce ve şok oldum ya sonuna Ahmet resmen ailesini almış karşısına evlenmek istiyorum diyor Rıza Amca'nın kızı Yasemin...Babası kesin karşı çıkacak tıpkı Yasemin'in babası gibi ...Anlaşılan kale ablamın tahmini tuttu o ağacın orda evlenme teklif ediyor galiba ...:blink: :blink: :blink:
aaaa senin bu ailende yani bir günün bile yokmu tv izlemek için vardır muhakkak....sende bunu hs izleyerek kullanabilirsin....ama tabi daha öncelik verdiğin diizler varsa onu bilemem....buarada aşk olsun biz hiç kalenin arkasından konuşurmuyuz....ben onu çok seviyorum....
biz bugüne kadar annemle hep anyi dizileri izledik... taki su binbir gece baslayana kadar... hayatimi mahvetti...anacumla aramizi actida....:D...simide annemin istegi ya binbir gece yada hicbirini ...aslida(yakamoz16) annesini binbir gece kaptirdi...eyy millet size sesleniyorum...analariniza sahip cikin...:D...buarada kaleyi bende cok seviyorum zaten saka anlaminda söylemistim...:D...
askasurguncu 29-11-06, 15:47 sesli fragmani gordum nihayet ya ben kiziyorum ahmete ve yasemine ama ask bu bosuna dememisler insanin gozunu kor eder zaten bir iki bolum ahmet yasemin aski izleriz ondan sonra ayrilik sahneleri
arkadaşlar yorumdan dışarı çıkmaya başladık biraz..dikkat edelim..zaten ana sayfaya geçemiyoruz..hiç geçemeyiz yoksa.dikkat edelim biraz daha.
dizi bu kadar hızlı giderse üç sezon neye sığcak merak ediyorum.herhalde aşklarını çabuk geçip ayrılık izletçekler.
Ben de anlamadım hatta donup kaldım.Bu ne hız ya daha sevgililer mi değiller mi belli değil direk evlenmek istiyorum dedi.Michelle yıllarca sevgili olmuş anca evlenmek için uygun zaman gelmişler bunlar sevgili olmadan direk evleniyorlar 3.sezon boyu ayrı kalmaz değil mi bunlar :D
askasurguncu 29-11-06, 15:50 vallah oyle gorunuyor ki bize bir iki bolum ahmet ve yasemin aski gosterilecek sonrada ayrilik sahneleri 3 sezon boyunca tabi reytingler iyi olursa
dizi bu kadar hızlı giderse üç sezon neye sığcak merak ediyorum.herhalde aşklarını çabuk geçip ayrılık izletçekler.[/B]
eğri oturup doğru konuşalım.bırakın üç sezon bu sezonu çıkaracağından şüpheliyim.:icon_whis
Sanırım bugün moralleri bozan biraz bendim... Yani virüs bendim:)
Aşağıdaki tarihler okunursa dizinin neden hızlı geçildiği daha iyi görülebilir...
Dizinin başladığı ilk sahne 1959 17 Şubat: Menderes'i Londra'ya götüren uçak düştü. 14 kişi ölürken Adnan Menderes kurtuldu.
5 ay geçti (Mart, Nisan, Mayıs, Haziran) Temmuz'da Ahmet geldi.
O 5 ayda olan olaylar(19 Şubat: Kıbrıs Sorunu'nun çözümü için İngiltere, Yunanistan ve Türkiye arasında Londra Anlaşması imzalandı.
1 Mayıs: Uşak'ta CHP lideri İsmet İnönü'ye taşlı saldırıda bulunuldu.)bu konular dizi de işlendi.
Yasemin kayıt yaptırdığına göre sanırım Ağustos'un sonu ya da Eylül'ün başlarındayız. Bir iki Ahmet ve Yasemin kaçamak sahnesinden sonar mecburen tarih atlaması yapacaklar ve İstanbul'a göçmüş olacaklar. neden mi çünkü darbe 27 mayısta oluyor ve Menderes darbeden tam birbuçuk yıl sonar asılıyor ki ikisi de yani darbe ve idam bahar aylarında. Yani dizi şu anda kış aylarında çekiliyor. Bu bir sorun. özellikle kar yağarsa. Sanırım bu yüzden hızlı geçiyorlar. Aksi taktirde Menderes dönemi çok uzun tutulmuş olur. Yani daha once belirttiğim gibi bu hızın reytingle direk alakası yok. Diğer bir deyişle Ahmet ve Yasemin darbeden once nişanlanmalılar ki darbe olunca sorunlar çıkıp ayrılma olayı gündeme gelsin. Eee darbe de bahar ayında olunca en baştan hızlandırılmış bir senaryo olmuş yani. Bazı arkadaşlar Ahmet kazadan hemen sonar gelemez miydi? diye bilir ama adam doktora için gitti. Okulların açık olduğu bir süreç yani. En erken Haziran'da gelebilirdi. Yani bu senaryonun normal hali gibi görünüyor. sanırım sorun olarak geriye senaristin ve yönetmenin Ahmet'e yaşadığı aşk ikilemini doğru anlattırması kalıyor.
1960
3 Mayıs: Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Cemal Gürsel, hükümete yazılı uyarda bulundu.
5 Mayıs: Ankara Kızılay'da "555 K" olarak adlandırılan gösteriler yapıldı.
6 Mayıs: Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Cemal Gürsel, görevinden izinli olarak ayrıldı.
21 Mayıs: Harp Okulu, iktidar aleyhinde sessiz yürüyüş yaptı.
27 Mayıs: Türk Silahlı Kuvvetleri yönetime el koydu.
28 Mayıs: Gürsel başbakanlığında MBK Hükümeti kuruldu.
21 Haziran: MBK, TBMM Binası'nda görevine başladı.
12 Temmuz: Bayar, vatana ihanet suçundan Yüce Divan'a sevkedildi.
26 Eylül: Celal Bayar, tutuklu bulunduğu Yassıada'da intihar girişiminde bulundu.
29 Eylül: Demokrat Parti kapatıldı.
14 Ekim: Yassıada yargılamaları başladı.
1961
5 Ocak: Orgeneral Cemal Gürsel yeni kabineyi kurdu.
11 Şubat: Adalet Partisi kuruldu.
6 Nisan: Subay ve astsubayların oy kullanmaları kabul edildi.
9 Temmuz: 1961 Anayasa'sı için halk oylaması yapıldı. Halkın yüzde 65'i "evet", yüzde 35'i "hayır" dedi.
15 Eylül: MBK, 15 ölüm cezasından 4'ünü onayladı. Bayar'ın cezası müebbete çevrildi. Menderes, Zorlu ve Polatkan'ın idam kararı onandı.
16 Eylül: Zorlu ve Polatkan İmralı Adası'nda idam edildi.
17 Eylül: Menderes'in İmralı Adası'nda idam edildi
biz bugüne kadar annemle hep anyi dizileri izledik... taki su binbir gece baslayana kadar... hayatimi mahvetti...anacumla aramizi actida....:D...simide annemin istegi ya binbir gece yada hicbirini ...aslida(yakamoz16) annesini binbir gece kaptirdi...eyy millet size sesleniyorum...analariniza sahip cikin...:D...buarada kaleyi bende cok seviyorum zaten saka anlaminda söylemistim...:D...
maison zaten artik HS cumaya alindi ama benimde annem binbir geceyi izliyordu neyse ki tirykaisi olsadi önce >HS yi izleyip binbirgece bakiyordu oda .. ama böyle sanki daha yii oldu tabi benim acimdan ..
umarim izleyebilirisn yinede
bir_demet_sevgi 29-11-06, 15:56 Merhaba arkadaşlar..Biraz önce sesli fragmanı izledim ve şok oldum..!!Ahmet ve yasemin ailelerine evlenmek istediklerini söylediler ve inanamadım!!!Şahsen çok sevindim ama bence çookk erken oldu!!!Yani dün 1 bugün 2!!!Noluyoruz yanii, anlayamadım..!Ama yine de çokk sevindim..!
arzu-başak 29-11-06, 15:57 biz bugüne kadar annemle hep anyi dizileri izledik... taki su binbir gece baslayana kadar... hayatimi mahvetti...anacumla aramizi actida....:D...simide annemin istegi ya binbir gece yada hicbirini ...aslida(yakamoz16) annesini binbir gece kaptirdi...eyy millet size sesleniyorum...analariniza sahip cikin...:D...buarada kaleyi bende cok seviyorum zaten saka anlaminda söylemistim...:D...
ay çok güzel ya msj na çok güldüm....ama allahtan benim annemin tv pek arası yok ben ne izlersem oda onu izler....ben yırttım yani....biliyorum tatlım şaka anlamında söylediğini bende şakayla takıldım sana...buarada kaleyi sevdiğim şaka değil ha yanlış anlaşılma olmasın....
ayaylink cim canım sana burdanda fragman iin teşekkür etmek istedim çok sağol
necdete çok üzüldüm yaaa cnm ağlıyo ama aslında bunların hepsi onun yararına ...yasemin onunla eclencek bu yüzden necdete çok üzülmememiz gerekiyor
wayyy bee... fragmanı yeni izledim bu kadar da hızlı gidilmez ama yaa michele diziye daha 2. bölümde geldi, 4. bölümdeyse ahmet yaseminle evlenmeye karar verdi.. bu kadarı da abuk subuk bi durum olmuş bence.. evlilik bu sonuçta çocuk oyuncağı mı!
ayaylink cim canım sana burdanda fragman iin teşekkür etmek istedim çok sağol
necdete çok üzüldüm yaaa cnm ağlıyo ama aslında bunların hepsi onun yararına ...yasemin onunla eclencek bu yüzden necdete çok üzülmememiz gerekiyor
bu konuda katılmıyor sana sonradan evlencek olması necdete acımamızı neden engellesin ki.o zaman da necdet üzülcek bence.bu dizide üzülmüceğimiz kimse olmaz gibime geliyor.ayrıca necdet kötü biri de değil.:)olur ya öyle aşıkların arasını açan kötü karakterler.üçüncü kişi olabilir ama bana göre kötü değil.
baharcan abla moralleri sen değil fragman bozdu.:img-yes:
yazdığın tarihlere bakılırsa gerçeğe sadık kalmak için böyle hızlı ilerliyor dizi.ama hava şartlarını da önceden düşünmeleri gerekiyordu.:img-yes:
ahmet aşk ikileminde kalmıyorki mıchel'i sildi bile.bye evlenmeye bile karar verdi hemen.:icon_whis
Ya acaba bir zaman atlaması mı oldu bölümün ortasında anlamadım ben.Evlenme isteklerini söylediklerinde acaba adadaki evdeler mi bunu anlayamadım ben ...
carpe_Diem_ 29-11-06, 16:25 bu konuda katılmıyor sana sonradan evlencek olması necdete acımamızı neden engellesin ki.o zaman da necdet üzülcek bence.bu dizide üzülmüceğimiz kimse olmaz gibime geliyor.ayrıca necdet kötü biri de değil.:)olur ya öyle aşıkların arasını açan kötü karakterler.üçüncü kişi olabilir ama bana göre kötü değil.
özgecim sana katılıyorum ben necdete cok üzülüyorum ayrıca oda yasemin gibi asık ama yanlış kişiye .. ilerde yaseminle evlense bile hiçbir zaman yasemin ahmete baktığı gibi bakmıcak en cokda necdeti bu üzcek oof off ne hayat be
buarada o küçük veletlerde diziyle büyücekler üzücü olan ilerde ayrılcaklar ahmetin kardeşi rolundeki kıza bayılıyorum cok sade bir güzelliği var abisinin kardesii :)
baharcan abla moralleri sen değil fragman bozdu.:img-yes:
yazdığın tarihlere bakılırsa gerçeğe sadık kalmak için böyle hızlı ilerliyor dizi.ama hava şartlarını da önceden düşünmeleri gerekiyordu.:img-yes:
ahmet aşk ikileminde kalmıyorki mıchel'i sildi bile.bye evlenmeye bile karar verdi hemen.:icon_whis
Aslıcığım Michel'i aşık olduğu için mecburen "silecektir"... Aslında Michel'e ne kadar üzüldüğünü geçen bölüm "bu akşam buluşmasak olmaz mı?" diye sorduğundaki bakışta çok açık gösterdi... bu bölümde de benzeri sahne var... Onun omzuna arkadan dokunuyorya orada da oldukça üzgün... Ahmet kötü biri olamaz mümkün değil...:img-blush Yönetmen Cansel'in konuşmadan anlatma yönüne fazla güvendiği için bu konuda replik göremedik o kadar...:) Ama bölümün başlarında Michelle konuşacaktır bence... evlilik olayları kaçamak ilişkilerden sonra bölümün sonlarında olacaktır... bu dizide her bölüm 1.5-2 ay geçiyormuş gibi düşünmeliyiz yani...böyle düşününce o kadar da hızlı değil yani... hava şartlarını belirtmemin nedeni... ben sanki senaryoda böyle değildi de reyting için hızlandırmışlardır diye düşünmüştüm.. ama tarihlere bakılırsa zaten senaro böyleymiş...ha gene de eleştirilir o başka tabi ama ben kendi açımdan düşününce öyle olmadığını anladım...
carpe_Diem_ 29-11-06, 16:37 buarada bazı arkadaslar dizinin ilk basında yaseminle lale okul formalarıylaydılar sonra birden tatil oldu orası kafa karıstırdı fln demişlerdi cevap verildimi bilmiyorum neyse orda 5 aylık bir zaman gecisi var yaseminler istanbuldayken ucak kazası oluyor sonra 5 ay geciyor yaz zamanı hatta yaz sonları ahmet geliyor böyle zaman geçişleri var ayrıca hersey cok hızlı gelişiyor diyen arkadaslar içinde sunu söyleyebilirim bencede uzun uzun anlatılsa cok güzel olurdu ahmeti yasemini mutlu görürsük ama dizinin asıl konusu ayrılık darbeden sonra olaylar baslıyor diziyi kitap gibi düşünelim kitaplarda giriş-gelişme-sonuç vardır giriş cok uzun olmaz uzun oluncada okuyucuyu sıkar biz suan dizide giriş bölümündeyiz gelişme bölümü uzun ve soluksuz olucak ayrılıklar pişmanlıklar üzüntüler daha belirginleşcek o yıllarda cekilen azaplara sahit olucaz sonuçda eminim cok güzel olacaktır ( umarıım)
arkadaşlar bende koyu bir hs li olarak bu evlenme kararı nerden çıktı banada söyler misiniz frağmnadan bu mu anlaşılıyor yada bir yerde mi okudunuz ayrıca 3 sezon davası ne banada anlatır mısınız sabırsızlıkla bekliyorum
carpe_Diem_ 29-11-06, 16:44 arkadaşlar bende koyu bir hs li olarak bu evlenme kararı nerden çıktı banada söyler misiniz frağmnadan bu mu anlaşılıyor yada bir yerde mi okudunuz ayrıca 3 sezon davası ne banada anlatır mısınız sabırsızlıkla bekliyorum
dizi 3 sezon cekiilmesi planlanıyor. fragmanda ise ahmet ben evlenmeye karar verdim diyor annesi peki gelin adayı kim diyor ahmette rıza amcanın kızı yasemin diyor. burdan cıkardık sanırım sesli fragmanı izlemedin fanclub a eklenmiş ordan bulabilrsin
Özürdilerim aslıcığım, yazımda "evlilikleri" diye bir kelime kullanmışım ama Ahmet ve Yasemin'in resmi olarak evlilikleri hiç olmuyor... Yalnızca nişanlanacaklar... Fragmanda bahsettikleri evlilik niyet olarak var... Onlar resmi olarak en fazla nişanlanacaklar...bir partide yaşayacakları birliktelikten dolayı Yasemin hamile kalması ise bambaşka bir durum bunu karıştırmayalım şimdilik...
Özürdilerim aslıcığım, yazımda "evlilikleri" diye bir kelime kullanmışım ama Ahmet ve Yasemin'in resmi olarak evlilikleri hiç olmuyor... Yalnızca nişanlanacaklar... Fragmanda bahsettikleri evlilik niyet olarak var... Onlar resmi olarak en fazla nişanlanacaklar...bir partide yaşayacakları birliktelikten dolayı Yasemin hamile kalması ise bambaşka bir durum bunu karıştırmayalım şimdilik...
Parti mi?bahar_can abla benim bildiğim onlar adaya gezmeye geldiklerinde oluyor bu birliktelik parti nereden çıktı acaba?Yani parti bir bilgi mi bir tahmin mi?
bende dün "sinema tadinda" olan bölümü izledim hehe, dizi gzl fakat cok gec yayinlaniyor, sali aksami binbir geceyle denk geldigi icin ratingler pek iyi gelmemisti sanirsam ve simdi okuduguma göre cuma aksami yayinlanacak ama buseferde pek farkli olmaz cünkü ihlamurlar altinda var, yinede HS Dizisinin Fanlari yogun belki IA yi sollarlar =)
merhaba arkadaşlar sesli videosunu nerden bulabilirim 4.bölümün frağmanı sesli videosu olur yardımcı olun sitenin adını yazmanız yeterli ben bu diziye hayranım nolursunuz açıkşayın nerden indirebilirim
canım (sanırım ismin eylül tam bilmiyorum yanlışsa eğer kusura bakma canım) buraya link eklenmediği için vermedim
ama tıkla izle sitemizden "HS 4.Bölüm Fragman" dedin mi çıkar
valla ben kalpten gidiyordum acayip ani bir karar umarım sen de öyle olmazsın :img-wink:
ya da cansel elçin fun clup a gir orda var canım
fundapehlivan 29-11-06, 17:43 Ya arkadaşlar iki üç sayfa öncesine baktım da... ne bu karamsarlık... Bir arkadaş bu bölümü bile çıkaramayabilir demiş... Dur daha 4. bölümü bile yayınlanmadı... Artık 1001 gece ile aynı güne denk gelmediklerine göre reytingi artacak cuma günü... Saati biraz geç ama ertesi gün okulu ve ya işi olmayanlar da seyredebilecek...
Niye dizi bitsin, biz neciyiz burada... kk bitmesini de engellemiştik...
Ama umarım o raddeye gelmez dizi..
Ben hatırladığım kadarıyla reyting kabusunu yaşamayan 10 dizi arasındaydı hatırla sevgili... Bunu hatırlatayım dedim...
carpe_Diem_ 29-11-06, 17:54 arkadaslar dizi kaldırılmıcak bu dizi için 1 yıldır calısılıyor cok emek verildi ve emek verileye devam ediliyor her karesinde onlarca kişinin emeği var dizinin raytingleri oyuncularda hiç bir etki yapmamış cansel elçin raytingleri gördüğünde biz işimize güveniyoruz demiş opnlar bizlerin desteği ile sevildiklerini biliyorlar rayting sonuçlarıda performanslarını etkilemiyor bu 5 bölümde rayting düşük diye kaldırılan dizilerden olmıcak buna emin olabilirsiniz cok büyük emekler paralar harcandı atv dizisine sahip cıkıyor bizlerde sahip cıkmalıyız gününü değiştirmeyi basardık şimdi sıra saatinde maillere devam atvye ve köşe yazarlarına mailler atıyoruz ... Bu bilgileri güvenilir kaynaktan aldım. bu nedenle emin konusuyorum suan kaldırılması söz konusu bile değilll
askasurguncu 29-11-06, 17:54 fundapehlivan sana katiliyorum bir karamsalik tutmus gidiyo eger dizi izlenmeseydi neden ucankusta reyting kiran diziler içinde olsun oylamada bence biraz zamana ihtiyaci var ve atv bence birseyler yapacaktir saat için karamsar olmuyalim
carpe_Diem_ 29-11-06, 17:56 21 45 e nasıl alacaklar ki... Sılayı o saatte asla bitirmezler... En çok reklam alan dizilerden biri... Ben pek zannetmiyorum yani 22 15 e saati çekilirse iyi...
saati ayarlamak atvnin elinde 2 güzel dizi ve 2 side cok izleniyor bunları uygun saate yerleştirecektir. ayrıca sıla yarım saat özet veriyor bu kısaltılabilir reklamlarda azalabilir böylece yarım saatde olsa hatırla sevgili erkene alınır
askasurguncu 29-11-06, 18:01 'Hatırla Sevgili' 4.Bölüm Özeti..
Sis nedeniyle Ada’ya dönemeyen ve babasının kendisini gönderdiği otelde kalan Yasemin, Ahmet ile başbaşa yemek yemiş, dans etmişler ve sonrasında odalarına çekilmişlerdi. Yıllarca platonik bir aşkla bağlı olduğu Ahmet’in ilgisini çekmeyi başaran Yasemin hiç beklenmedik bir şey yapmış, gecenin bir vakti Ahmet’in kapısını çalmıştır. Bundan sonra ne olacağı kadar Ahmet’in evlenme teklif ettiği ve nişan hazırlıklarına başladığı Michelle’in ne yapacağı da merak konusudur. Necdet cephesinde de durum dramatikleşmiştir; hatıra defterinde söz edilen kişinin kendisi olmadığını, Yasemin’in Ahmet’i sevdiğini öğrenmiştir.
Ailelerin arası gittikçe açılırken Yasemin ve Ahmet’in yakınlaşmaları hiç de kolay olmayacaktır. Öte yandan ihtilalin zembereği kurulmaya başlanmış, Binbaşı Mehmet hiç beklemediği bir teklif almıştır. Yasemin ve Ahmet aşkının karşısında ailelerden öte büyük bir engel daha belirmiştir.
fundapehlivan sana katiliyorum bir karamsalik tutmus gidiyo eger dizi izlenmeseydi neden ucankusta reyting kiran diziler içinde olsun oylamada bence biraz zamana ihtiyaci var ve atv bence birseyler yapacaktir saat için karamsar olmuyalim
haklısın neden karamsarlık var böyle atv bu dizinin elini bırakmaz ve sıladan sonra iyi reyting alacağı kesin herkes lütfen bunu kafaya takmadan seyretsin
Sesli fragman eklenmiş.Ekleyen arkadaşlara teşekkür ederim.Çünkü hala ben televizyonda rastlamadım.Dün akşam bakmıştım ama hiç denk gelmedim.Bugün de okuldan geldiğimde bir baktım videolar eklenmiş.....Tekrar ekleyen arkadaşlara çok teşekkür ederim......Bu arada videolar bölümü kaldırılmış.Halbuki bölüm videolarının telif hakları ile ilgili bir sorun olmaması lazımdı.Mp3 e gelince oraya eklediğimiz mp3 ler dizideki videolardan müzik kısmı alınarak oluşturulmuş mp3lerdi.Herhangi bir sanatçının şarkısını yayınlamamıştık.Gerçi klipler deki videoların alt fonunda şarkılar vardı,sanırım onlardan dolayı telif haklarını ihlal ettiğimiz düşünülerek bütün videolar kaldırıldı...Neyse sağlık olsun....Zaten video ekleme işinden sadece fragmanları ekliyordum artık....Bundan sonra fragmanları çekersem eğer cansel Elçinin fun sitesine eklerim oradan alırsınız....En içten sevgilerimle..........
mavisu_deniz 29-11-06, 19:38 herkese merhaba valla fragmanı ekleyen kişie ve özeti ekleen kişiye cok tesekkür ederim her zamanki gibi mnüthiş bir bölüm bizi bekliyor.inşallah reytinglerimizde bölüm gibi müthiş olur gene bir sayfayıda kapatıosunuz maşşallah size
bende dün "sinema tadinda" olan bölümü izledim hehe, dizi gzl fakat cok gec yayinlaniyor, sali aksami binbir geceyle denk geldigi icin ratingler pek iyi gelmemisti sanirsam ve simdi okuduguma göre cuma aksami yayinlanacak ama buseferde pek farkli olmaz cünkü ihlamurlar altinda var, yinede HS Dizisinin Fanlari yogun belki IA yi sollarlar =)
bizde ıhlamurlar altındayı geçme ümidindeyiz.eğer 21.30-22.00 gibi yayına girsek ıa'yı geçeceğimizi iddia ederdim.çünkü dizi son hızla kan kaybediyor.ama 22.45te gece başı yayına gireceği için şimdilik ümit ediyorum.
ya bide bi arkadaş vardı ekşi sözlük'ten bi yorum yazmıştı:adnan menderes'in dış kapının mandalı olduğu dizidiye.yada bunun gibi bişey.ilk defa mantıklı bi yorum duydum ekşi sözlükten.dizi yayına girmeden önce yapılan en büyük hata buydu bence; medyaya yanlış bilgi aktardılar.hatta ilk açılan hatırla sevgili forum sayfasında bile "adnan menderesin hayat belgeseli" die bi ibare kullanılmıştı.e insanlar, özellikle de a.menderes hayranları ilk bölüm neyse ama 2. bölümde aradıklarını bulamayarak 1001 geceye kaydılar.birde ilk bölümdeki uçak sahnesini öyle bir abarttılar ki,"oooo 2 günde çekilmiş vay anasını..."dedik, demedik mi?ama izleyince nooldu bende adnan menderes le beraber "ne facia ama dimi?" dedim.keşke 2 gün daha uğraşıp, izleyiciyi tatmin etselerdi.
farkındayım uzattım ama şunu demeye getiriyorum;en başta medyaya aktarılan yanlış bilgiler neticesinde halk fazla beklenti içerisine girdi.belki atv'ye bizim attığımız mailler olmasa kısa zamanda ipini çekerlerdi dizinin.keşke ta en başında hs'nin de 1001 gece gibi bir "aşk üçgeni"ni konu aldığını söyleselerdi.belki bu kadar sürünmezdi dizi.yazık oldu!
mavisu_deniz 29-11-06, 19:49 ya fragmanı izledim agladım diebilirm sevinçten zaten grip olduğumdan gözüm sürekli akar benim bi de öle tam ağlamış oluorum ühhüüü :) ya özgemin dediği gibi bencede nejdet hiç de kötü biri diil ama arada böle insanlar cıkıo yani kurunun yanında yasta yanıo nese ben gene gelirim herkese ii akşamlar
Dizinin yanlış lansedildiği doğru.Bizler de Adnan Menderes'in daha ön planda olmasını bekliyorduk ancak bizim düşüncemiz askeri darbeden sonra siyasi olayların dolayısıyla Adnan Menderesi'n daha ön plan çıkacağı.Dizinin adı Zor Yıllar olarak kalsaydı siyasi bir dizi olurdu,Hatırla Sevgili olarak değiştirildiğinde anlaşıldı zaten önde bir aşkın yer alacağı.Ortada bir aşk var ve dinemin siyasi olaylarından nasıl etkilenmiş bu anlatılıyor zaten bence bir dizi için yeterli miktarda siyaset var içinde...
Dizinin yanlış lansedildiği doğru.Bizler de Adnan Menderes'in daha ön planda olmasını bekliyorduk ancak bizim düşüncemiz askeri darbeden sonra siyasi olayların dolayısıyla Adnan Menderesi'n daha ön plan çıkacağı.Dizinin adı Zor Yıllar olarak kalsaydı siyasi bir dizi olurdu,Hatırla Sevgili olarak değiştirildiğinde anlaşıldı zaten önde bir aşkın yer alacağı.Ortada bir aşk var ve dinemin siyasi olaylarından nasıl etkilenmiş bu anlatılıyor zaten bence bir dizi için yeterli miktarda siyaset var içinde...
iyi de dizinin içinde siyaset olması ayrı şey...dizinin adı ilk duyulduğunda "belgesel" dendi.e biz takip ediyoruz ki biliyoruz içinde başka konularında geçtiğini.daha doğrusu ön planda olduğunu.e millet nerden bilsin.beklentilerinin karşılığını bulamadıkları için soğudular.yoksa ilk hafta hs 4.oldu...
bencede girer çünkü bi ıhlamurlar altında var rakip olarak..onda da izleyici hep aynı şeyleri izlemekten sıkılmış durumda gün geçtikçe reytingleri düşüyo..
iyi de dizinin içinde siyaset olması ayrı şey...dizinin adı ilk duyulduğunda "belgesel" dendi.e biz takip ediyoruz ki biliyoruz içinde başka konularında geçtiğini.daha doğrusu ön planda olduğunu.e millet nerden bilsin.beklentilerinin karşılığını bulamadıkları için soğudular.yoksa ilk hafta hs 4.oldu...
Dediklerin doğru.Belgesel diye tanıtılıp altından bir aşk üçgeni ve arka planda Adnan Menderes çıkınca herkes şaşırdı.Herkes internet takip etmiyor,biz bile belgesel gibi olacak sanmıştık en başta.İlk bölümün oynadığı akşamı hatırlıyorum da babanem anneme "Adnan Menderes'in dizisi başlamış mı baksana." diyordu.Bizim ailenin beklentisi de Adnan Menderes'in hayatı üstüne olacak bir diziyeydi ancak onlar hala izliyorlar :)
arkadaslar sizce cuma hatirla sevgilin reytingleri nsl olacak ilk 10 girebilecegizmi
Bence bunları düşünmeyelim arkadaşlar benim inancım ilk 5'e girebileceğimiz üzerine ama giremezsek ne olur hiçbir şey!Dizimiz yayından kalkmasın da kaçıncı olduğumuz aslında umrumda bile değil!
valla reyting konusunda fazla birşey istemiyorum kaldırılmayacak kdar olsun yeter ı.a çok iyi bir rakip geçen haftaya kadar izliyordum ama bu hafta hatırla sevgili var bence fazla ümitlenmeyelim üzüntümüz fazla olmasın ama benim için hatırla sevgili bir numara umarım atv içinde öyle olur ve kaldırılma korkusu olmadan izleriz diziyi
Dediklerin doğru.Belgesel diye tanıtılıp altından bir aşk üçgeni ve arka planda Adnan Menderes çıkınca herkes şaşırdı.Herkes internet takip etmiyor,biz bile belgesel gibi olacak sanmıştık en başta.İlk bölümün oynadığı akşamı hatırlıyorum da babanem anneme "Adnan Menderes'in dizisi başlamış mı baksana." diyordu.Bizim ailenin beklentisi de Adnan Menderes'in hayatı üstüne olacak bir diziyeydi ancak onlar hala izliyorlar :)
işte anlatmaya çalıştığım bu! ilk forumda zannedersem yazmıştım dedem o yıllarda çok sıkı adnan menderes hayranıymış ve a.menderesle beraber idam edilen rüştü fatin zorlu'dan dolayı babamın adını rüştü,halamın adını da berrin menders ten dolayı berrin koymuş.ama babam a.menderesin hayatının 2. plana itildiğini görünce,annemin de baskısıyla 1001 geceye kaydı.benim için ve çoğu arkadaş için konu farketmiyodu."cast"tan dolayı,ben bu oyuncu kadrosuyla neyi anlatırsa anlatsın izlerim neticede ben odamda izliyodum hs'yi onlar yan odada bbg'yi.yani izleyici ne olursa olsun isteğinin karşılığını bekliyor...olmadı mı?zaplar öteki kanala.işte bu kadar basit.
ya arkadaşlar bide kaçıncı forum sayfamız bitiyo,hala anasayfaya geçemedik.hepimiz bişeyleri tartışırken ayrı telden çalıyoruz.a.sayfada konu başlıkları altında falan olsa hiç böyle problemler olmaz...
fundapehlivan 29-11-06, 20:45 Gerçekten diziyi bende daha siyasi bekliyordum ama darbe ile birlikte o konular aşkın önüne geçer diye düşünüyorum. Bir de Cansel de hep röportajların da siyasetin arka fon da olduğunu söylemişti aslında. O aşkın öne çıkacağını filan söylemişti. Ya bir de bizim halk siyasi şeyleri sevmez deriz, ilk önce siyasi belgesel denmiş ve o hafta 4. olmuşuz. hani halk siyaset seyretmek istemezdi. Demek yanlış düşünmüşüz...
fundapehlivan 29-11-06, 20:46 Ya bu arada el ele de canselin röportajı var denmişti. ben bu gün aralık ayının çıktığını gördüm. Ama hediyesi vardı derginin üstünde kimlerle röportaj yapılmış göremedim. Gerçekten cansel röportajı var mı? Neyse ben alırım zaten yakında da... Yine de sorayım dedim...
okan can,bizim ailemizde aslında illa Adnan Menderes'in dizisi olsun öyle izleyelim beklentisi yoktu o yüzden hala izlemeye devam ediyorlar.Onlar dönem dizisi izlemek istiyordu dönem dizisi izliyorlar.Ben de kendi odamda izliyorum.Hem rahat izleyebilmek için hem yalnız izlemeyi seviyorum.Onları ne izlerlerse izlesinler [ki o saatte eminim annem yanıma gelecek ya bi I.Ayı aç diyecek ya da HS oynarken açmayacağımı bildiğinden benle izleyecektir.] HS hangi gün hangi saatte olursa olsun ben izlerim :)
fundapehlivan 29-11-06, 20:48 Ben de bu gün öğlen hep atv yi açtım ama bir kere bile özetini görmedim. yarın sık sık verir herhalde ama ya niye bu kadar az gösteriyor ki özetini... Yani ben bu siteye girmesem dizinin bu hafta olmayacağını düşünürdüm... Günü değiştiğinden daha sık vermeliydi...
yA BU ARADA NE KADAR ÇOK YAZMIŞIM. Niye kimsenin sesi çıkmıyor...
Ya bu arada el ele de canselin röportajı var denmişti. ben bu gün aralık ayının çıktığını gördüm. Ama hediyesi vardı derginin üstünde kimlerle röportaj yapılmış göremedim. Gerçekten cansel röportajı var mı? Neyse ben alırım zaten yakında da... Yine de sorayım dedim...
Aralık ayında Elele'de Cansel'in röportajı olacak diye biliyorum ben.Melal Abla birkaç kere bizlere hem burda hem Cansel Elçin başlığında hatırlattı almayı unutmayın diye.Çıktıysa bende alayım :)
fundapehlivan 29-11-06, 20:50 Bu gün gece 01.45 de 2. bölümünü verecek mi atv?
Salıdan itibaren her gün bir eski bölümünü gösterecekti ya... Allah bilir oda değişmiştir dedim de...
ayshe_yeshil 29-11-06, 20:52 arkadaşlar
sesli fragmanı nerden izleyebilirimö acaba yardımcı olur musuunuz??
dediğiniz kadar etkileyici mi ya çok merak ettim..
Çıktı çıktı... ben nu gün gördüm... Ben de en yakın zaman da alacağım zaten...
Cevap için teşekkürler.O zaman en geç Cuma alıyorum elele'yi.Bu arada 1250 mesaj sınırı dolmak üzere yeni başlığa geçeceğiz yine hala ana sayfaya alma gibi bir düşünceleri yok sanırım.Reytinglerle mi alakalı anlamadım.Belkş yayından kalkması gibi bir durum söz konusu olabilir diye almıyorlardır.
Çıktı çıktı... ben nu gün gördüm... Ben de en yakın zaman da alacağım zaten...
kızlar ben almadım daha ama derginin kapağında falan
Cansel'in adı geçmiyor elele'nin web sitesine baktım ordada birşey yok
acaba bu ay değil mi diye şüpheye düştüm ya:)
Sen Cabsel'in Elele'de röportajı olacağını nereden öğrendin Melal Abla?Ve ne zaman öğrendin :)
Fatoş söylediydi ayrıca sinemascop mu ne bir dergi de de Cansel ile
ilgili birşeyler bulabilirsiniz dedi ayy en iyisi ben şunları bir Fatoş'a sorayım
olmayacak böyle:)
herkese iyi akşamlar.. ya bu başlık da mesaj sayısını aştı.. yeni başlık gelcek yakında.. ama hala burdayız.. ya anasayfaya alınmak ne ile bağlantılı acaba.. dizinin reytinglerine mi burada sayfanın reytingine mi.. eğer dizinin reytingiyse tamam bi derece anlayış göstericem ama yok değilse haftada bir başlık kapatıyoruz ama hala burdayız.. talebimizi belirtmemiz mi gerekiyor yoksa mod lar kendi istekleri doğrultusunda mı bunu ayarlicaklar.. bi fikri olan varsa cevaplarsanız sevinirim..
ayrıca elele dergisini haber verdiğiniz için saolun arkadaşlar..
herkese iyi akşamlar.. ya bu başlık da mesaj sayısını aştı.. yeni başlık gelcek yakında.. ama hala burdayız.. ya anasayfaya alınmak ne ile bağlantılı acaba.. dizinin reytinglerine mi burada sayfanın reytingine mi.. eğer dizinin reytingiyse tamam bi derece anlayış göstericem ama yok değilse haftada bir başlık kapatıyoruz ama hala burdayız.. talebimizi belirtmemiz mi gerekiyor yoksa mod lar kendi istekleri doğrultusunda mı bunu ayarlicaklar.. bi fikri olan varsa cevaplarsanız sevinirim..
ayrıca elele dergisini haber verdiğiniz için saolun arkadaşlar..
Öncelikle dizinin reytinglerinin iyi olması lazım,sonra başlıkta aklı başında kurallara uygun yorumlar yapılmalı ve sitede o başlığa ilgi olmalı.Üyelerde ana sayfa konusunda istekliyse alınıyor.
ayshe_yeshil 29-11-06, 21:20 fundapehlivan cevabın için çok teşekkürler
tabi billurcum sanada
aslında yasemin-ahmet birlikteliğini bende çok istiyorum aşık olmalarınıda tabi ama bu kada kısa çok çok kısa sürede evlilikten söz etmelerine anlam veremedim...
Aynen ben de.Evlilik için daha çok erken değil mi?Daha sevgili olup olmadıkları belli değil.Birbirlerini tanısalardı öyle evlenme kararı alsalardı daha iyi olurdu.
ortegahayranı teşekkür ederim cevabın için.. anlaşılan devam edicez beklemeye..
Bir şey değil canım.Biz bir ara yöneticilere özel mesajla talebimizi bildirdik ama demek ki biraz daha beklemek istiyorlar ana sayfa için olsun.Geç olsun da güç olmasın :)
Dün de bugünde yayınlanır diye bekledim. Böyle güzel bir diziyi kaldırmazlar herhalde . Bu kadar saçma sapan dizi devam ederken hatırla sevgilinin kaldırılması kadar saçma bir şey olamaz . Artık ne zaman yayınlanacak ?
ayy ne guzel oldu yayin gununun degismesi binbir geceyle ust-uste dusuyolardi izleyemiyordum simdi cok gzl oldu!!!
evet haklısın bencede çok güzel oldu :happy0064 şu binbirgeceyi hiç izlemeyi düşünmüyordum gecenki bölümünde zapping yaparken rastladım o rastlayış yani burda söylenmez ama çok beğendim gerçekten hoş bir dizi:img-yes:
fundapehlivan 29-11-06, 22:11 Ayyy ne güzel yeni sayfamıza geçmişiz...
Arkadaşlar dost acı söylermiş...
Boşuna el ele almayın çünkü cansel röportajı yokmuş...
Valla ben biraz hayal kırıklılığına uğadım ama neyse...
Dizimizi yarın seyredebileceğiz...
Ya bir de artık hs için bitecek mi filan muhabbeti yapmayalım bence... Sonunda nazar değdireceğiz...
evet haklısın bencede çok güzel oldu :happy0064 şu binbirgeceyi hiç izlemeyi düşünmüyordum gecenki bölümünde zapping yaparken rastladım o rastlayış yani burda söylenmez ama çok beğendim gerçekten hoş bir dizi:img-yes:
sana katılıyorum.. ben de hafta sonu tekrarında rastladım ve beğendim.. artık dizimizle çakışmadığına göre izlerim belki.. ayrıca zaten her gün gazetelerde bbg ile ilgili bir haber çıkıyor.. bence hatırla sevgiliyi de biraz gündeme taşısalar reytingler açısından iyi olacak..bana kalsa umrumda değil yeterki dizi kaldırılmasın..iyi dizilerin reytingler yüzünden can çekişmesinden çok sıkıldım çünkü.. sonuçta diğer dizi insanlarda merak uyandırıp izlenmeyi sağlayacak kadar konuşuldu..atv sanırım haftada üç kez tekrar vermekten öteye geçen taktikler de uygulamalı artık..
Ayyy ne güzel yeni sayfamıza geçmişiz...
Arkadaşlar dost acı söylermiş...
Boşuna el ele almayın çünkü cansel röportajı yokmuş...
Valla ben biraz hayal kırıklılığına uğadım ama neyse...
Dizimizi yarın seyredebileceğiz...
Ya bir de artık hs için bitecek mi filan muhabbeti yapmayalım bence... Sonunda nazar değdireceğiz...
ya elele de olup olmadığğı konusunda bir fikrim yok.. ama nette cosmopolitandı yanlış hatırlamıyorsam yenide |