Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-1
Sayfalar :
1
2
3
4
[ 5]
6
7
8
9
10
11
gazelcigim ahmet ne dedi ben hala sesli fragmani görmedim
bana bütün sesli fragmani ne duyduysan anlatir misin ?
cevabini merakle ve acele olman dilegiyle bekliyorum . . .
hatırladığımı anlatayım cnm
Ahmet babasına evleneceğini söylüyor "Rıza amcanın kızı Yasemin'le" diyor babası aniden oturduğu yerden fırlıyor aynı şekilde Yasemin'in babası da tepki veriyor Mişel Ahmet'e "sizi İstanbul'da gördüm" ve "ayrılalım" gibi bişey söylüyor
Yasemin Necdet'e "Ahmet de beni seviyor" diyor Necdet'in yüzünü görmelisin o anda beyninden vurulmuşa dönüyor
Necdet arkadaşıyla konuşurken "Lanet sis onların işine yaramış" gibi bişey söylüyor aynı zamanda ağlıyor
hatırladığım sesli bölümler bunlar aklıma gelirse eklerim
yok ben gelicek bölümlerle ilgili olan düsüncelerim var onlar sacma gelir demek istedim yani kime anlattiysam öyle dedi. mesela ben ahmetin sonunda aylaydi sanirim hani doktor olucak olan onunla evleniceni yada olucani düsünüyorum yani yasemin nejdetle olunca.
evet öyle olacak zaten genel özette öyle yazıyordu galiba Ayla Ahmet'le, Necdet Yasemin'le evleniyor
şimdi tekrar izledim tek ekleyebileceğim Ahmet ve Yasemin'in birbirlerini İstanbul'da hiç görmemiş gibi davranmaya çalıştıkları
Gerçekleşmeyecek,biliyoruz ancak bu kadar erken evlilikten söz etmeleri,düşünmeleri için bile erken değil mi?Yasemin için değil tamam ama Ahmet için fazlasıyla erken.Yasemin'i daha yakında tanımak istemeli yani eğer bir etkilenme bir aşk olduysa bile önce onu tanımak istemesi gerekirdi hemen evlenmek istemesi değil ...Bana acayip gelen o:D
evet acayiplik veya mantık hatası olabilir ne dersen de ama daha önce de belirtmiştim ben görüşümü...gidişata bakılacak olursa bu aşk erken bitecek yada aşk değil de ilişki.eğer bu aşkın başlamasını ve gelişmesini 7-8 bölüme yaysalardı,ayrılmayı da aynı şekilde uzatmaları gerekirdi.o zamanda suyu çıkardı.
mavisu_deniz 30-11-06, 16:55 kale ablacım bana deniz dersen(yani derseniz) sevinirm ya acıkcası bişi söliim mi size ben okan yalabıkı hiç sevmezdim sevmezdim diorum cünkü bu dizide çok sevemeye başladım ve simdiye kadar cansel elçini hiç toz kondurmazken ben sölüorum bu karakteri pek güzel deil yada biz hep YÜZBAŞImıza ısındık onu öle tanıdıkta bu karakter pek sevimli gelmio aslında ahmette öle kötü biri diil ama ah o nejdet varya o nejdet o kadar ii olmasa ahmetin yaptıkları gözüme batmıcak offf nejdet ya nie bu kadar iisin??????
ama herşeye rağmen cansel elçinden vazgeçmem :):)
Ahmet'in Yasemin'i tanımak istemesi için dizinin zamanı yok zaten 59'un sonlarıydı yanılmıorsam 60'ın ortalarında olan oluyor zaten değil mi? Yangından mal kaçırıyorlar haliyle :) normal yani
fundapehlivan 30-11-06, 16:58 Bence Necdet kadar Ahmette iyi. Yani şöyle diyeyim Necdete neden iyi diyorsun? Yani ne iyiliğini gördün. Bir de Ahmete bak yani necdetten ne eksiği var. Ya amacım Ahmeti korumak değil ama bence o da Necdet kadar iyi...
Ahmet Yasemine çabuk aşık oldu ve evlenme teklif etti diye sanırım böyle diyorsun ama ya Ahmet o yaşına gelmiş ilk defa gerçek bir aşk görmüş ve işk defa aşık olmuş. Onu kaybetmek istemiyor ve acele ediyor.
hem aşk insanın gözünü kör eder, yani mantık aranmaz zaten aşkta değil mi arkadaşlar?
kale ablacım bana deniz dersen(yani derseniz) sevinirm ya acıkcası bişi söliim mi size ben okan yalabıkı hiç sevmezdim sevmezdim diorum cünkü bu dizide çok sevemeye başladım ve simdiye kadar cansel elçini hiç toz kondurmazken ben sölüorum bu karakteri pek güzel deil yada biz hep YÜZBAŞImıza ısındık onu öle tanıdıkta bu karakter pek sevimli gelmio aslında ahmette öle kötü biri diil ama ah o nejdet varya o nejdet o kadar ii olmasa ahmetin yaptıkları gözüme batmıcak offf nejdet ya nie bu kadar iisin??????
ama herşeye rağmen cansel elçinden vazgeçmem :):)
daha önce niye sevmediğini anlayabilmiş değilim.bence bu piyasaya bodoslama dalıp,dizilerde ne göze ne kulağa hitap etmiyen bazı kişilerin yanında gerek oyunculuk yeteneği gerek eğitimiyle gayet profesyonel duruyordu hala da öyle.ama belki oynadığı bi kaç dizide hep başrol erkek oyuncunun gölgesinde kalmıştı.nitekim burda da o gözle bakıldı ama kendini çok sevdiridi.
saf,ezik ve sırılsıklam aşık karakteriyle...
fundapehlivan 30-11-06, 17:02 Gazelcim neyse beni anlayan biri çıktı. Yani necdete kötü demiyorum ama ben olsam ben de Ahmete aşık olurdum. Yani iyi insan olmak da aşık olmak için yetmiyor. Biraz karizma da lazım:img-pilot
öyle fundapehlivan bence de haklısın ne demiş adamın biri "AŞKIN GELİŞİ, AKLIN GİDİŞİDİR"
Ayrıca adamın biri de "Aşkın gözü kör kulağı sağırdır." demiş.Ahmet o kadar aşık oldu demek ki Yasemin'e hiçbir şey düşünmeden evlenmek istiyor :)
fundapehlivan 30-11-06, 17:05 Ayrıca adamın biri de "Aşkın gözü kör kulağı sağırdır." demiş.Ahmet o kadar aşık oldu demek ki Yasemin'e hiçbir şey düşünmeden evlenmek istiyor :)
Bence de ama bir taraftan Micheleyi de kırmak istemiyor, onu da hala seviyor ama o aşk yokmuş aralarında. iyi anlaşmaları ve uzun yılların getirdiği alışkanlık var ikisinde de .... Ayrılırken ki ikisinin de hali bana çok dokundu ya...
İkisinin de gözleri dolu dolu... valla ben o sahnelerde bayağı kötü olacağım...
mavisu_deniz 30-11-06, 17:05 cnm koru bnm icin daha ii çünkü ben cansel elçin hayranıyım yani su var hiç bir ii liğini görmedim ama ii ne biliim işte ii sadece yüzbaşı karakterinden cıkarcıkmaz ahmet karakteriyle karşımıza cıkması bide herseyin bu kadar cabuk ilerlemesinden dolaı pek ısınamadım yoksa ahmet cok ii ve çokta yakışıklı :D haklısın aşkta mantık aranmaz ama bi düşün bu kadar da hızlı olması herseyin bir zaman sonra kötüleşmesi demek en azından ahmetin bi durup düşünmesi lazım ben napıorum hemen yaseminle evlenmem dorum u die dimi ama?
İnsan seçemiyorki âşık olacağı kişiyi Necdet nasıl Yasemin'e tutulmuşsa Yasemin de Ahmet'e gönül vermiş Bizi zorlayan iki esas oğlanın da gerçekten karakterli kişiler olması Ahmet'i seçecek birini biraz daha çalkantılı bir hayat, Necdet'i seçecek birini de daha huzurlu bir hayat bekliyor ayrımları burda tabi daha başka şeylerde var ama ilk bakışta bana bunu hissettiriyor tabi ailelerin etkisini de hesaba katıyorum bunu söylerken
Bence de ama bir taraftan Micheleyi de kırmak istemiyor, onu da hala seviyor ama o aşk yokmuş aralarında. iyi anlaşmaları ve uzun yılların getirdiği alışkanlık var ikisinde de .... Ayrılırken ki ikisinin de hali bana çok dokundu ya...
İkisinin de gözleri dolu dolu... valla ben o sahnelerde bayağı kötü olacağım...
O zaman şöyle bir durum var.Ahmet Michelle çok alışmış yani uyumları,kızın bilgisi onu ideal bir eş yapıyor ancak Ahmet Yasemin'e aşık oldu ve Yasemin'i seçti.Michelle'den ayrılırken de üzülüyor...
Çok acayip çözemedim ben bu Ahmet'i ...
mavisu_deniz 30-11-06, 17:11 okan can cım neden sevdiremedi dersen oyuncu olarak hakikaten begenirim fakat oynadıgı dizilerdeki karakterlerini pek sevmemiştim o yzdn sevmiodum dedim ama yoksa ii ve tatlı bir oyuncu okan
fundapehlivancım sana gelince sana hak veriorum sadece sorun su ben hayatımı bu kadar acele yasayan bir insan deilim günümün tadını cıkara cıkara uzun uzun yasamaya calısırım hemen olsun bitsin demem o olana kadar o seyind eheycanını merakını yasıyım isterim bu yüzden işlerin bu kadar hızlı ilerlemesi bana ters geldi e o nedenlede ahmeti fazla tanıyamadım derdimi nası anlatsam bilmem ki kısacası ilerki bölümlerde cansele bayıldıım gibi ahmetede bayılcam ama bana en azından bi iki bölüm zmn lazım alısmam icin
Doğrudur adamın biri de "Aşk karşı duruldukça bütün bütün devleşir, her türlü engel, büyümesi için ona bir vesiledir" demiş bakalım durumlar Ahmet ve Yasemin aşkını hangi mecralara sürükleyecek :)
mavisu_deniz 30-11-06, 17:14 billurcum valla benim düşüncelerimi kısa ve öz bi sekilde diler getirdin bende cözemedim bu ahmeti valla seni alkıslıorum cnm :img-kiss: :img-clapp
fundapehlivan 30-11-06, 17:17 cnm koru bnm icin daha ii çünkü ben cansel elçin hayranıyım yani su var hiç bir ii liğini görmedim ama ii ne biliim işte ii sadece yüzbaşı karakterinden cıkarcıkmaz ahmet karakteriyle karşımıza cıkması bide herseyin bu kadar cabuk ilerlemesinden dolaı pek ısınamadım yoksa ahmet cok ii ve çokta yakışıklı :D haklısın aşkta mantık aranmaz ama bi düşün bu kadar da hızlı olması herseyin bir zaman sonra kötüleşmesi demek en azından ahmetin bi durup düşünmesi lazım ben napıorum hemen yaseminle evlenmem dorum u die dimi ama?
Belki ahmette 4. bölüm de durup düşünmüştür o kararı almadan önce... Daha bölümü görmedik ki neler olacak bilmiyoruz.
hem zaten Ahmet kendini evlilik kararını sorgulamasa bile ailesi karşı çıktığında o ister istemez bu evliliği sorgulayacaktır. halası Michele için erken diyordu şimdi Yasemini düşünsenize... Ahmet ailesinden gelen tepkiyle bence çok iyi düşünecektir.
billurcum valla benim düşüncelerimi kısa ve öz bi sekilde diler getirdin bende cözemedim bu ahmeti valla seni alkıslıorum cnm :img-kiss: :img-clapp
Eminim Ahmet'i çözemeyen çok kişi vardır forumda Deniz.Karmaşık bir karakter ancak bazı şeyleri zamanla anlayacağımıza eminim.Ahmet dizinin hızlı gidişahı yüzünden böyle davranıyor,dizide olaylar normal ilerleme hızına eriştiğinde biz de Ahmet'i çözeceğiz inşallah :)
fundapehlivan 30-11-06, 17:25 Darbe gelecek hafta olmaz diye düşünüyorum. Haftaya babaları ikna etseler, hadi nişan hazırlıkları diyelim...
Sonraki hafta nişan, adaya giderler!!! Ve darbe olur... Diye düşünüyorum...
mavisu_deniz 30-11-06, 17:25 bi öle bi böle ya diorum ya belkide billur ben ve kale abla hersyi zamanıyla olmasını hızlı olmasını diil de daha tadını cıkardıkları bi aşk istioruz e dizinin gidişatı yüzünden böle olmakzorunda iki üç bölüm sonra herşey rayına oturcak ve bizde ahmeti çözebilcez.bak gör bi kaç zaman sonr ahaklıymıssın nie çözememişsiz biz bu ahmeti dicez ama hersey rayına oturunca diyebilcez bunları
mavisu_deniz 30-11-06, 17:27 ben su yzdn söle bişi dedim bölüm özetinin sonunda ahmetle yaseminin karşısına babalarından daha büyük bir engel cıkıcak dio ya yani bu neden darbe olmasın darbe olduu zaman insan evlenmei mi düşünür yoksa hayatlarını ve ülkesini mi
fundapehlivan 30-11-06, 17:28 İyi de özette daha babalar ikna edilmedi... Nişan gibi bir şey de yok... Hem hala adada kalıyorlar... Daha darbe olmaz herhalde...
mavisu_deniz 30-11-06, 17:29 ya bize hersey hızlı geldii için ama anla sende bizi sen çözmüş olabilirsin ama çözenler kadar bi okadar da cözemeyenler var bizde bu çözemeyenlerin icindeyiz
Öncelikle babalar ikna edilecek,nişan takılacak,Ahmet'le Yasemin kumru halinde adaya gezmeye gelecekler o sırada bir birliktelik yaşanacak sonra darbe olacak...
Ahmet'in şu sıralar aklı karıştı biz de onun karakterinin anlayamaz olduk :)
fundapehlivan 30-11-06, 17:31 O zaman siz hız azalınca çözeceksiniz... Yani her şey yerli yerine otursun...
Neyse...
Hala bir günden fazla var. Valla çatladım bekleye bekleye...
fundapehlivan 30-11-06, 17:34 Aslında Ahmetin aklı o kadar karıştığına göre o aşka çok değer veren biri diye değerlendirdim ben. Ama 4. bölüm de aklı karışık olmayacak galiba çünkü Yasemini sevdiğinden emin olacak artık. Yani Micheleye evlenme teklif etti ama bu beklenen sonuçtu yani olması gerektiği için zamanı geldiği için... Ama Yasemine aşık olduğundan yapacak bunu...
fundapehlivan 30-11-06, 17:42 Valla ne diyim stretejiler stratejiler... Ben de bir arkadaşıma öyle anlatmışım ki hs o da izlemeye başladı. Atv bizim gibi izleyicileri buldu da işte kıymetimizi bilmiyor...:icon_whis
kumral__ada 30-11-06, 17:52 yaa nolur kaldırılmasın o kadar güzel ki önceden salıyı artık cumayı iple çekiyorum..herşeyiyle harika... bitersee çok çok çok çok bide çook üzülürümm gerçkten mi bitio :'(
ceren durul 30-11-06, 17:59 hatırladığımı anlatayım cnm
Ahmet babasına evleneceğini söylüyor "Rıza amcanın kızı Yasemin'le" diyor babası aniden oturduğu yerden fırlıyor aynı şekilde Yasemin'in babası da tepki veriyor Mişel Ahmet'e "sizi İstanbul'da gördüm" ve "ayrılalım" gibi bişey söylüyor
Yasemin Necdet'e "Ahmet de beni seviyor" diyor Necdet'in yüzünü görmelisin o anda beyninden vurulmuşa dönüyor
Necdet arkadaşıyla konuşurken "Lanet sis onların işine yaramış" gibi bişey söylüyor aynı zamanda ağlıyor
hatırladığım sesli bölümler bunlar aklıma gelirse eklerim
cok tesekürler canim . . .
demek evlenmek haaa
daha dur yuh be o ne demek bekle
iliskiniz bir yoluna girsin acelesi mi var . . .
Bitmesine izin vermeyiz arkadaşlar biz KKyı kurtardık HS'yi mi kurtaramayacağız bakınız KK hala devam etmekte :)
Rahat olun sonuç ne olursa olsun izleyeceğiz bu diziyi reytinglerden kime ne :)
Sabredeceğiz _gazel_ bu kadar gün sabrettik bir gün daha sabredeceğiz yarın bu saate geldiğimizde de saatin 22:45 olması için sabredeceğiz bakın görün 9 gün bekleyince yeni bölüm nasıl kıymetli olacak nasıl mutlu edecek bizi hem yeni bölüm hem Yasemin&Ahmet sahneleri ...
Umarım üç sezon televizyonda kalmasına izin verilir.Şahsen ben oynarsa üç sezon üç sezon boyunca da izlerim diyorum tabi bozulmadan böyle devame ederse...
Hayatımda izlediğim en hızlı ilerleyen dizi olmakla beraber beni heyecanlandıran nadir dizilerden HS :)
fundapehlivan 30-11-06, 21:46 Keşke 22 de başlasa ama ben pek ihtimal vermiyorum. Yarın dizi başlayacak ve hala fragmanında 22 45 yazıyor. Öyle olsaydı değiştirirlerdi herhalde saati diyeceğim ama atv yede belli olmaz... Zaten ben saat 10 dan itibaren beş dk bir atv ye bakarım başladı mı diye çünkü başını kaçırmak var işin ucunda...
Ben ilk bölümün ilk 3 dakikasını kaçırıp sinir olmuştum.Saat olarak 21:45 denmiş
21:30 da başlamıştı Allah'tan açmışım tvyi kaçırıyordum baya bu sefer de öyle son dakikada bir değişim olur belki ...
fundapehlivan 30-11-06, 22:12 Gizoti ya süpermişsin sen! Biraz önce giderek yazdıklarını okudum da...
Dizinin devamını çok güzel getirmişsin ama Michele durumu yanlış olmuş. Michele ayrılalım diyor. Tabii sen Ahmetin ayrılmasını istemişsen o başka...
Neyse... Yarın umarım daha erken başlar. 22 15 de başlasa öpüp başıma koyacağım. Ya rtük 20 dk. bir reklam vermeyle ilgili kural koymuştu.
20 dk. bir reklam koysa yine de bir dizi 2 saat 45 dk. sürmez bence erken başlayacak...
Arkadaşlar yarın Sıla var ve dizinin yeni bölümünü yayınlamaya özel bir bölüm sonrasında 20:30 da başlıyorlar. Dizi de şöyle bir 2-2,5 saat sürüyor. Yani hatırla sevgilinin başlaması en azından 22:30-23:00 olur. Ama ne de olsa hafta sonu olacağı için izlenme oranı yüksek olacaktır diyorum ki inşallah öyle olur.
Bİr de arkadaşlar sizde de aynı his var mı bilemiyorum ama ben ileriki bölümlerinde ne olacağını bildiğim için biraz hevesim kursağımda kaldı. Bir sonraki bölümde ne olacak diye merakla beklemek varken acaba ileride şöyle olacağı için burada böyle mi olacak diye tahmin yürütmek pek de hevesli olmuyor:( ama ne olursa olsun izlenir orada şüphem yok ama, ne bileyim.
Aslında bizi şöyle televizyon yayın ve yönetmenliğine getirecekler, kasıp kavururuz ortalığı:)
valla ya bunlar niye basında bu kadar geniş bir özet var ileride ne olacağını biliyoruz işin zevki kaçıyor biraz. Azdaha kapalı kalsaydı daha güzel olurdu ama olsun artık :)
Arkadaşlar dizinin yayın günü sorunu hemen hemen bütün dizilerde var, herkes dizinin yayın gününden şikayetçi, şu saatte yayınlansın bu saate alsınlar diye bir sürü mesaj yazılıyor. En iyisi tüm dizileri aynı gün aynı saate alsınlar bakalım en iyi reytingi hangisi alacak:) kalan günlere de bol bol belgesel yayınlasınlar, hiç olmazsa genel kültür dağarcığımız bir nebze olsun ilerler. Bu gidişle her dizi için ayrı ayrı ileriyi görme gücümüzü geliştirmekten genel kültür yerine medyumculuğumuz gelişecek:)
Arkadaşlar yarın Sıla var ve dizinin yeni bölümünü yayınlamaya özel bir bölüm sonrasında 20:30 da başlıyorlar. Dizi de şöyle bir 2-2,5 saat sürüyor. Yani hatırla sevgilinin başlaması en azından 22:30-23:00 olur. Ama ne de olsa hafta sonu olacağı için izlenme oranı yüksek olacaktır diyorum ki inşallah öyle olur.
Bİr de arkadaşlar sizde de aynı his var mı bilemiyorum ama ben ileriki bölümlerinde ne olacağını bildiğim için biraz hevesim kursağımda kaldı. Bir sonraki bölümde ne olacak diye merakla beklemek varken acaba ileride şöyle olacağı için burada böyle mi olacak diye tahmin yürütmek pek de hevesli olmuyor:( ama ne olursa olsun izlenir orada şüphem yok ama, ne bileyim.
Aslında bizi şöyle televizyon yayın ve yönetmenliğine getirecekler, kasıp kavururuz ortalığı:)
Aslinda ayni seyi bende hissettim o genis ozeti okuyunca. Yani ne gerek vardiki? Boyle cok heyecani kalmadi bencede. Ama ben zaten diziyi sirf o belgesel tarzindaki goruntuleri ve kullandiklari eski Turkce kelimeler icin bile izlerim:) Kaldiki konusu zaten cok hos. Tam eski Turk filmi havasi var. Hani izlerken "aaa ben bu sahneyi daha once nerde gormustum" dedirtiyor insana:)
arkdaşlar dizimize ne oldu...şimdi de cumartesine mi atıldı?günün dizileri kısmında adınıgörmek umuduyla açmıştım ki...hevesim kursağımda kaldı..hatırla sevgili yok ortalarda...
arkdaşlar dizimize ne oldu...şimdi de cumartesine mi atıldı?günün dizileri kısmında adınıgörmek umuduyla açmıştım ki...hevesim kursağımda kaldı..hatırla sevgili yok ortalarda...
atv sayfasinda 22:45 olarak yerini almis canim, dizifilm kadrosu eklemeye unutmus sanirim, zaten reyting alamiyoruz diye biraktilar bizi bu koseye :img-hyste allah alla bizim rakipler sadece iki dizi mi sanki Yabanci Damat gibi bir dizi vardi ama onu da eklememisler :img-pilot
meltem-cmbl 01-12-06, 07:40 fargamanı dün deüğişmişolarakk ilk defa izledimm ve çok şşaırdım ne çabuk evlenmeye karar verdii ahmett hiç analamdım ne çabuk necedet öğrendi ahmedin yasemini sevdiğinii ya noluyoo böle dizi falan bitmiyo dimi
fargamanı dün deüğişmişolarakk ilk defa izledimm ve çok şşaırdım ne çabuk evlenmeye karar verdii ahmett hiç analamdım ne çabuk necedet öğrendi ahmedin yasemini sevdiğinii ya noluyoo böle dizi falan bitmiyo dimi
evet canım ahmet çok aniden karar değiştirdi.
yada dizide zaman atlamasımı oluyor.......
olmasıda lazım çünkü birden bu kadar olaylar nasıl sığıcak bir bölüme.....
ayıca necdete üzüldüm ne hayalleri vardı.........
atv sayfasinda 22:45 olarak yerini almis canim, dizifilm kadrosu eklemeye unutmus sanirim, zaten reyting alamiyoruz diye biraktilar bizi bu koseye :img-hyste allah alla bizim rakipler sadece iki dizi mi sanki Yabanci Damat gibi bir dizi vardi ama onu da eklememisler :img-pilot
saol canım ya..vallahi öyle korktum ki dizi bugün değil diye..her sabah dizimizin geleceği günü bekliyordum...eğer bugün olmasaydı çok üzülürdüm inanki...çünkü hep bugünü bekledim...içimden şarkısını mırıldanarak dizinin geleceği günü...
dizini günü gene deişti ya perşembeydi salıya aldılar salı olmayınca çok korktum iiki bgn e almışlar çok rahatladım bu dziyi çok seviyorum retıng canaavrına kaptırmıcaz
sweet923 onemli degil canim, Yabanci Damat dedim onu eklemisler ana sayfaya :img-hyste allah iyiligimi versin...
Aksam ruyamdan reyting aldigimizi gordum ne hikmetse ruyalarima girmeye basladi sanki baska isim yokmus gibi, ruyalarimi da istila etti :img-pilot
Hadi bakalim bizi bu aksam ne gibi suprizler ve soklar bekliyor merakla beklemekteyim...
dizinin günü degişmiş galiba hayırlı olsun bol raiting alınır inşallah
degisti degisti, bu aksam ve her cuma 22:45'te :happy0064 sizi de bekler, reytinge katkilarinizi bekleriz :img-hyste
KK ki forumda bana cok saldiriyorlar ne diyorsun bu ise sayin arkadasim :icon_sorr
herkese merhaba.:happy0064
dizinin gününü bence bu haftalık değiştirdiler.çünkü daha önce de demiştim hülya avşar show başlayacakmış diye.dün haberlerde gördüm hülya avşar önümüzdeki cuma show başlıyor dedi.atv'yle anlaşması olduğuna ve bizim diziden sonra başlamayacağına göre(çünkü çok geç olur) yine yeri değişecek dizimizin.sıla'nın yerini oynatacaklarını düşünmüyorum.:img-yes:
aslı30 ciddisin heee, Hulya Avsar ne sovu yapacak ya zaten atv'de iki tane sov var kanali bozar derim... Cuma aksami sov falan olmasin ya... Haftaya yine saatimiz degisirse cikmazdayiz :img-pilot
bu ne böyle diziler kanalları elinde oyuncak oldu hülya avşar show da nereden çıktı şimdi peki hangi güne koyacaklar cuma gününden alınca bakalım gün gün geziyoruz ama izleyicide diziyle birlikte gezermi orası şüpheli
aslı30 ciddisin heee, Hulya Avsar ne sovu yapacak ya zaten atv'de iki tane sov var kanali bozar derim... Cuma aksami sov falan olmasin ya... Haftaya yine saatimiz degisirse cikmazdayiz :img-pilot
kesinlikle birdaha saat yada gün degişirse valla izleyenleride kaybedecek bunlar :img-help: :img-help: atv kendine gellll:img-help:
ayrıca hülya show yapacaklarsa saat01:00 da versinler o vakit
evet canım ciddiyim.daha önceden de demişti.dün haberlerde de söyleyince emin oldum.bizim dizi yine başka gün galiba.:icon_sorr
kalecim izlememmi hiç senin ki kadar olmasada kendi çapımda benimde bi hayranlıgım var cansel bey seve seve izliyom
Bende HS icin bu aksam tam notumu verecegim :img-blush Ahmet karekterini bu bolumde ya sevecem ya sevecem :img-hyste bakalim Ahmet karekteri ne marifetler gosterecek bize :happy0064
fundapehlivan 01-12-06, 10:37 Ya hülya avşar atv de şova başlayacağını söylemişti. Ya hayret bir şey cumadan başka gün bulamamışlar mı? Belki hs sonra verirler ama belli olmaz... diyeceğim ama hs çok geç biter ya süreklli de dizinin günü saati değişmez ki...
kesinlikle birdaha saat yada gün degişirse valla izleyenleride kaybedecek bunlar :img-help: :img-help: atv kendine gellll:img-help:
ayrıca hülya show yapacaklarsa saat01:00 da versinler o vakit
Belkıde yıne cuma verırler ama dıger dızıler gıbı saat 21:50ye cekerler ve bıtımınde HA showu verırler beyaza rakıp olarak zaten showlar gec baslıyo genelde umarım reytıngler cok ıyı olurda bıdaha gunuyle oynamazlar
Walla bence geç saate atabilirler hatırla sevgili yi.Çünkü her ne kadar artık sıkmaya başlamış olsada Sıla dizisi tuttu.Ünlü çevreden izleyenlerde varmış.Yani sılayı sonlandırıp,yerine yeni dizi hatırla sevgili yi koyarlarsa bu iş çözülür.yoksa Hatırla Sevgili Gözyaşı çetesi gibi bizleri 2.00lere kadar bekletir.
İnşallah Sıla da bitmez, Hatırla Sevgili yi de geç saatlere almazlar. :(
askasurguncu 01-12-06, 11:06 arkadaslar bence hatirla sevgili yayindan falan kalkmaz hirsiz polisin de reytingleri cok kotuydu sonra duzeldi erkekler aglamzin reytingleride iyi degil ama atv yayindan kaldirmadi hem hatirla sevgilin yapimcisi atv
amanda aman bugün hatırla sevgili varmış.... çok bi mutlu oluyorum.... ne güzel.... elmalı şeker tadında birdizi.... çok keyifliyim çook.... hatırla sevgili....o mesut geçeyi.... melodileri kulaklarımda çınlıyo :happy0064 :happy0064 :happy0064
arkadaslar bence hatirla sevgili yayindan falan kalkmaz hirsiz polisin de reytingleri cok kotuydu sonra duzeldi erkekler aglamzin reytingleride iyi degil ama atv yayindan kaldirmadi hem hatirla sevgilin yapimcisi atv
yapımcı atv diye bence hiç güvenme arkadaşım...
klendi dizilerinide kaldırabiliyor.........
ama daha erken bence yayında kaldırılma konusu......
daha günü yeni değişti bence cuma günü reytingler iyi gelicektir...
fazla rakip yok........
dizinin sitesine yeni resimler eklenmiş.duyrulur.yalnız beren'in spor ayakkabılarına taktım.:icon_whis elbisenin altına pek uygun düşmemiş.bir de kumaş pantolonun altına giymiş.belki ayaklarını göstermiyorlardır.:img-hyste
arkadaşlar bişey sorucam yaseminin necdetle evlenmesi ve ahmetten çocuğu olacağı olayının aslı nedir ya ben öyle bir özet bulamadım bir yerde bulan varsa siteye koyabilirmi acaba
arkadaşlar bişey sorucam yaseminin necdetle evlenmesi ve ahmetten çocuğu olacağı olayının aslı nedir ya ben öyle bir özet bulamadım bir yerde bulan varsa siteye koyabilirmi acaba
evet arkadaslar bunu bende merak ettim... acaba eski sinema filmi felanmi vardi da ben bilmiyorum...yani ne biliim hani olurya...genelde dizilerin senaryosu eski sinema filimlerine benzer... bilen varsa kisaca bi özetlesin... yani ilerde neler oluyor... merak ediyoruz :img-yes: :img-help:
bu arada bu aksamki bölümün özetini okudum..hicte fena degil.. umarim sila dan sonra iyi bi reyting aliriz ;) :D :happy0064
Arkadaşlar belki daha önce ekleyen olmuştur. ama ben emin olamadım O nedenle Melih Aşık 'ın köşesinde bu yazıyı görünce hemen buraya eklemek istedim.Dizimizle ilgili bir köşe yazarının böyle bir yazı yazması çok hoşuma gitti
işte yazı:
Hatırla Sevgili...
Televizyon dizileriyle pek başımız hoş değil... Geçen yıl biraz Avrupa Yakası'nı izliyorduk. Ondan koptuk. Geçenlerde gözümüze Hatırla Sevgili adlı dizi ilişti. Daha doğrusu o dizide Beren Saat adlı genç hanımın oyunu. Çok çok başarılıydı... Türk sinemasında bu kadar başarılı kadın oyuncu az var. Onu söyleyebiliriz. Sonradan dizinin birkaç gösterimini izledik. Diğer oyuncular da başarılı. Çekimler ve kurgu iyi. Toplam başarıda herhalde en büyük pay yönetmen Tomris Giritlioğlu'nun... Tüm ekibi candan kutluyoruz...
black--mamba-- 01-12-06, 12:53 selam millet beş dakkalığına bi bakayım forumumda neler oluyo dedim.bi de ne göreyim sesli fragman:happy0064 ben daha yeni görüyorum:img-blush allahım bu ne güzel bir fragmandır ya ahmetle yaseminin necdetin yanındaki kaçamak bakışları ve nectetin ağlayıp zırlaması favori sahnemdir:good: ama ailelere bu kadar çabuk söyleneceğini beklemiyordum.dizimiz maşallah zet hızıyla ilerliyor!bakalım neler olucak...
fundapehlivan 01-12-06, 12:58 Cuma gününü amma bekledim ya.. Artık Ahmet rüyalarıma giriyordu.(Tabii özellikle ahmet!!!) Bakalım olaylar nasıl gelişecek. Ama yine içimizi sızlatacak sahneler olduğu kesin. Umarım bu bölümde Ahmet yasemin aşkına inanmayanlar inanır, Ahmeti çözemeyenler çözer, ve herkes diziden çok memnun kalır. Tüm dileğim bu...
askasurguncu 01-12-06, 13:04 Cuma gününü amma bekledim ya.. Artık Ahmet rüyalarıma giriyordu.(Tabii özellikle ahmet!!!) Bakalım olaylar nasıl gelişecek. Ama yine içimizi sızlatacak sahneler olduğu kesin. Umarım bu bölümde Ahmet yasemin aşkına inanmayanlar inanır, Ahmeti çözemeyenler çözer, ve herkes diziden çok memnun kalır. Tüm dileğim bu...
ne dizi ama herkesin ruyasina giriyo bende iki gundur ruyamda hatirla sevgiliyi goruyorum ama hep basini kaciriyorum :img-yes:
ceren durul 01-12-06, 13:12 arkadaslar bügün benim en sevdigim günleren biri
ilk önce tabii ki yarin okul yok kim sevinmez ki
sonra sevdigim iki tane dizi var birincisi sila ikincisi hatirla sevgili
ikisinede bakacagim ve merak ediyorum nasil gelismeler olacak diye
ama ben yine ahmetin ve yaseminin verdigi evlilik kararini acele buluyorum
baksaniza ahmet michelleyle kac senedir beraber
ve evlilik asamasi icin bile ahmet uzun seneler düsünmüs
acaba ask bu olsa gerek yaseminle daha hoppp dur destur demeden
adam evlenmek istiyor . . .
arzu-başak 01-12-06, 13:44 herkese merhaba dünden beri nete giremedim...biraz öncede yorumlarınıza baktım..aslıcım yazdığın yazıyı okuyunca sinir krizi geçirdim ya...hülya avşar show allahım ya heralde o show için bizim dizimizi harcamak gibi bir.... yapmaz atv...(noktalı yeri siz doldurun artık)...artık cumadan başka bir güne alırlarsa atv ye söyleyecek lafım yok....
ve nihayet cuma geldi...bugünü nasıl sabırsızlıkla beklediğimi anlatam...neyse az kaldı ya biraz daha sabır..buarada inşallah atv sılanın özetini kısa tutarda dizimizi erken başlatır..yani en azından 22:30 yapsın şu saati ya...........
biraz önce "erkekler aglamaz" forumunda dizinin kaldırılmasıyla ilgili konusurken bir arkadasımız konuyla ilgili kanalı aramıs. arada "hatırla sevgili" dizisiyle ilgili de sunlar söylenmis; "önümüzdeki iki hafta cuma günü, daha sonra da persembe günleri yayınlanmaya devam edilecek" denmis. ama ben bu konuda bu kadar rahat olabilecegimi sanmıyorum. zira "erkekler aglamaz"da "hatırla sevgili" gibi atv yapımı bir dizi ama diziye 11. bölümde apar topar final yapıyorlar. artık bu kanalın hiçbir isine güvenim kalmadı. bir de reyting sorunu var diye bu diziyi bilmem hangi saatte yayınlıyorlar. 22.45'te dizi mi yayınlanırmıs. ben 22.00'de baslayanları zar zor seyrediyordum. iki bölüm böyle geç yayınlanır, millet geç oldugu için izlemez, sonra da kanal reyting az diye bu diziyide kaldırır. oh iyi valla, kötü alıstınız emekleri bir çırpıda harcamaya sevgili atv... kendinizi her türlü olasılıga hazırlayın derim arkadaslar. (özür dilerim, iç karartan bir yazı oldu ama olanlar genelde bundan ibaret.:icon_sorr )
arzu-başak 01-12-06, 14:07 nzlhan çok güzel yazmışsın arkadaşım düşüncelerime tercüman olmuşsun..ya gerçekten öylemi 2 hafta cuma sonrada perşembemi yayınlayacaklarmış bunlar dalgamı geçiyorlar bizle....allhım yani anlamak güç bu kanalı ne diyeyim...ne özrü sende haklısın...bizde böyle şeyler konuşmayı istemeyiz ama gerçek bunlar.....of of bitmez bizim bu çilemiz.........
evet, telefonda iki hafta sonra persembe günleri yayınlanmaya devam edilecek denmis. ama persembe çok sakat bir gün. maçlar oluyor devamlı. üstelik persembe günü seyircisi kemiklesmis diziler çok...
fundapehlivan 01-12-06, 14:22 arkadaslar bügün benim en sevdigim günleren biri
ilk önce tabii ki yarin okul yok kim sevinmez ki
sonra sevdigim iki tane dizi var birincisi sila ikincisi hatirla sevgili
ikisinede bakacagim ve merak ediyorum nasil gelismeler olacak diye
ama ben yine ahmetin ve yaseminin verdigi evlilik kararini acele buluyorum
baksaniza ahmet michelleyle kac senedir beraber
ve evlilik asamasi icin bile ahmet uzun seneler düsünmüs
acaba ask bu olsa gerek yaseminle daha hoppp dur destur demeden
adam evlenmek istiyor . . .
İşte bak kaç senedir berbaer olduğu kadına yeni evlenme teklif etmişti. Bu ne demek zorunlu bir teklif demek ama Yasemine hemen teklif ediyor. bu ne demek aşık olmuş...
__dimple__ 01-12-06, 14:25 Ya inanamıyorum!Hatırla Sevgili'ye böyle bişey yapılırsa,artık hiçbir kanala inanmamayı düşünüyorum.Ya KK'da da böyle olmuştu.İlk önce günü değişti,daha sonra yayınlama saati nerdeyse 23:30 olmuştu.Burdada aynı şey oldu ama HS yayından kaldırılırsa,bir daha hiçbir kanala inanmam.Atv'yi iyi bir kanal sanıyordum ama,o da diğerleri gibi reyting peşinde koşuyor.Bu olaylardan anladığım bu.
Anlamıyorum.Hatırla Sevgili gibi kaç dizi bu nitelikleri taşıyor ; oyuncu kadrosu köklü ve muhteşem,senaryo gerçeklere dayanıyor ve güzel,iyi bir yönetmen.Kaç dizi de var bunlar.Doğru bizim dizimizde insanların duyguları sömürülmüyor!Bizim dizimiz tarihi anlatıyor!Bu nedenle izlenmiyorsa ve günü 100 kere değiştiriliyorsa diyecek hiçbirşey kalmamış.
Not:Hiçbir diziye laf atmıyorum.Daha sonradan bir tatsızlık çıkmasın.Sadece duygularımı dile getirdim.
fundapehlivan 01-12-06, 14:26 Birde olayın iyi yönünden bakın. İki hafta sonra 6 gün arayla hs seyretmiş olacağız. Cuma ve ertesi hafta perşembe...
Neyse... Belki perşembe olması daha iyi olur, şöhretten sonra yayınlarlar o zaman... Saati de daha erken olur...
Perşembe günü kaybolan yıllar dışında tutan bir dizi var mı?
askasurguncu 01-12-06, 14:26 İşte bak kaç senedir berbaer olduğu kadına yeni evlenme teklif etmişti. Bu ne demek zorunlu bir teklif demek ama Yasemine hemen teklif ediyor. bu ne demek aşık olmuş...
sana katiliyorum demeki michellen sadece mantik evliligi yapacakmis ama yasemine asik oldugu için evlenme teklif etti
Birde olayın iyi yönünden bakın. İki hafta sonra 6 gün arayla hs seyretmiş olacağız. Cuma ve ertesi hafta perşembe...
Neyse... Belki perşembe olması daha iyi olur, şöhretten sonra yayınlarlar o zaman... Saati de daha erken olur...
Perşembe günü kaybolan yıllar dışında tutan bir dizi var mı?
hırsız polis,şöhret,kaybolan yıllar,yalancı yarim.perşembe günü de zor bir gün.offf bir diziyi ağız tadıyla seyredemeyeceğiz.reyting çıktı hayatımız reyting oldu.ne saçma şey.:img-tomat
askasurguncu 01-12-06, 14:47 aslinda hersey yarin belli olacak eger reytingler iyi olursa ilk 5 e girebilsek artik kormam yani dizi kaldirmazlar o zaman yayindan ama biraz zor ve saat konusuna gelelim gecen sali binbir gece avrupa saatiyle 22.20 ama reytingleri iyiydi yani saatlen pek alakasi yok eger izleyen olursa saati 23.00 de olsa izlerler
inanmıyorum valla atv kanal d den beter çıktı boşuna dememişler gelen gideni aratır diye bu atv bizim sabrımızımı deniyor anlamadım yaa:img-polic ayrıca haberleri yok birazdaha bu politikayı izlerlerse elindeki seyirciyide kaybedecek haberi yok:img-polic
Bir dizinin günüyle bu kadar oynanması kesinlikle mantık dışı bence. Yani en fazla 1 defa günüyle oynanmalıdır. Gerçekten mantık dışı, umarım kanal bundan geri adım atar. Zira perşembe günü de Kaybolan Yıllar ve Yalancı Yarim var. Bence iyi kötü bir karar verip cumaya taşıdılarsa, arkasında durmaları lazım.
bir dakika bir dakika noluyor yine gün mü değişti
bu akşam yok mu,Hatırla Sevgili
sanırım ben fransız kaldım iyicene:img-yes:
bir dakika bir dakika noluyor yine gün mü değişti
bu akşam yok mu,Hatırla Sevgili
sanırım ben fransız kaldım iyicene:img-yes:
ay ne bileyim yine bir söylenti tatlım perşembeye alınacak diye atv bunuda yaparsa çok şey kayveder
willlover sanada katılıyorum perşembe günüde kaliteli ve seyircisi olan diziler var işi daha zor en güzeli cuma sıladan sonra 21:45 vermesi en mantıklısı bu :img-polic
ay ne bileyim yine bir söylenti tatlım perşembeye alınacak diye atv bunuda yaparsa çok şey kayveder
willlover sanada katılıyorum perşembe günüde kaliteli ve seyircisi olan diziler var işi daha zor en güzeli cuma sıladan sonra 21:45 vermesi en mantıklısı bu :img-polic
aaa yalandır inşallah bu haber
Perşembe günü Kaybolan Yıllar var,Hırsız-Polis var
ben bir 3. diziyi nasıl seyredeceğim ya
hayır olamaz,olmamalı.Bencede en güzeli Cuma
aaa atv'de oryantal star'ı yapa yapa kendileri de kıvırmaya başladı:img-hyste
fundapehlivan 01-12-06, 15:40 Bir arkadaş atv yi aramış ve ona iki haftadan sonra hs yi perşembeye alacaklarını söylemiş yani doğru bir bilgi ama iki haftaya kadar belki fikirleri değişebilir. Umarım değişir... Cuma iyiydi işte...
burcin_kaplan 01-12-06, 15:41 inanmıyorum ya gine mi! ya rsmen güzelim diziyi harap ettiler..boşa gidicek dizi..eğer perşembeye alınırsa helede saat 20.00a ..ben mümkün değil izleyemem o saatte yalancı yarim war.. ki perşembe günü dizi bakımından çok dolu bir gün kimse seyredemez..yani yağmurdan kaçarken doluya tutulurlar eğer perşembeye alma gafletinde bulunurlarsa...
mavisu_deniz 01-12-06, 15:45 yok arakdaşlar bu kanıtlanmıs bir haber deil daha gecen gn arkadaşlar sete gitmiş yapımcı ve cansel abiyle konusmus böle bişi yokmus sadece reytingi coğalsın die cumaya almışlar lütfen net bir haber
cıkmadan telaşlanmayın
mavisu_deniz 01-12-06, 15:47 ayaylink gene cıktım karsına cnm bakın oda bilio adı üstünde bu bir SÖYLENTi nolur resmi bişi olmadan inanmayınnnnn
resmi bişi olunca telaşlanırız
arkadaşlar perşembe nerden çıktı ya..kesin birşey yokken telaşlanıp neden ortalığı da endişeye düşürüyorsunuz...lütfen...dizi bugün var...cuma şu an...şimdiyle ilgilenlin ya...herkesi paniğe kaptırmanın ne alemi var...
Bir arkadaş atv yi aramış ve ona iki haftadan sonra hs yi perşembeye alacaklarını söylemiş yani doğru bir bilgi ama iki haftaya kadar belki fikirleri değişebilir. Umarım değişir... Cuma iyiydi işte...
o arkadaş doğru duymuştur değil mi,yok sonunda biz forumcak basacağız atv binasını
hatta ana haber yayındayken basalım ki,canlı canlı haber oluruz.
Diğer kanallara ders olsun.Dizilerinin günleriyle oynayıp durmasınlar.
Çocuk oyuncağı mı bu ya off atv offf
Bence de perşembe olayları asılsızdır... Ayrıca forumun il sayfasındaki bugünün dizileri kısmında hs yazmıyor..
arkadaşlar telefona çıkan kişi öylrsine birşey demiş de olabilir...kesin birşey olmadan ne oluyorsunuz yani..her dizide olur böyle şeyler...yok günü değişçek yok şöyle olcak...arkadaş ne amaçla aramış atv'yi bu arada.merak ettim.
neyse arkadaşlar eğer gerçek olcaksa bile şimdiden paniğe düşmenin bir alemi yok...bizler bu bölümde olcakları düşünelim sadece:)iyi sohbetler sizlerebye
dizici_manyak 01-12-06, 16:07 Hoş bir dizi gibi ayrıca konusuda geçmişimizi anlatan önemli bir dizi fakat yayınlayan kanalın diziye gerektiği önemi vermediğini düşünüyorum bir dizi 23 ‘e doğru başlarsa ne kadra reyting getirebilir ayrıca o saatlerde reytingleri çok iyi olan bir dizi var genelde bir çok kanal dizilerinin katilleri oluyor böyle düzensizilik olmaz olsun ikide bir yayın saatini değiştirmek izleyici kazandırmak yerine kaybettirir Perşembe gününe alırlarsa dizi kaybolur haftada boş olan günler değiştiredeklerse akıllarını kullansınlar derim bu ilgisizlik nereye kadar
atv, demek haftanın bütün günlerini bir bir deniyecek yani dalsan dala konacak ama bir gün birde bakmışsın konacak dal kalmamış yerde buluvermişsin kendini böylece dizinin atv de hemde gecenin bir yarısı izlenilemiyeceğini anlamış bulunmaktayım halbuki ne kadar güvenmiştim bu kanala geçen sene çektiklerimizi bu sene yaşamıycaz diyordum ama daha da beter oldu boşuna dememişler gelen gideni aratır beterin beteri vardır diye allah dahada beterinden korusun dizimize veda edip bu günlerimizi aramıyalımda ...
*~*RaiNBoW*~* 01-12-06, 16:34 Herkese selam,bugün büyük gün...Son bir iki sayfayı okuyabildim ancak.Anşadığım kadarıyla yine bir gün değişikliği gündemde olay tam olarak nedir?
ATV'de uzun bir müddet dizi izlememe kararı almıştım,çünkü o kanalda birçok hayal kırıklığı yaşadım.Hatırla Sevgili güzel bir dizi olmasa açacağım yok zaten.Ama eğer bu dizi kaldırılırsa....Diyecek birşey bulamıyorum yani.Bu kaçıncı.İnsanları deneme tahtası gibi kullanıyorlar...
Meryemce90 01-12-06, 16:54 ya arkadaslar fragman i gecen bende görmüstüm gercektende hepinizin dedigi gibi heycanli bölümler bizi bekliyor ben cok merak ediyorum. ahmet ve yasemin nasil hemen birden bire evlenecekler diye. ne güzel mutlu süper sahneler görecegiz yine. micheelle ye bende üzüldüm yazik kiza ya nasil üzülldü :(. haaa bide nejdet zir yazik nasil da agliyo. yaseminde nasil dediyse nejdete oda beni seviyo gibi bisey dedi. cok sasirdim. neyse dizimize saatlar kaldi hadi artiiik gelsin :)...
arkadaşlar bu ayki cinemascope dergisinde canselin röportajı varmış ayrıca canselin fan sitesinde sonbahar yapraklarıyla dans başlığına diziyle ilgili çok güzel resimler eklenmiş bir bakın...
ya arkadaşlar dizinin 2 hafta sonra perşembeye alınacağını yazmışsınız ama umarım doğru değildir.çünkü büyük ihtimal şöhretten sonra yayına girer ve biz kaybolan yıllarla biraz zor yarışırız.ayrıca perşembe günleri genel olarak uefa maçları oynandığı için ilk 5 bizim için hayal olabilir...
fundapehlivan 01-12-06, 17:14 Tam atv ye yakıştı yani son dakika yine saatini değiştirdi. Saatin değişmesine sevindim ama bu satten sonra televizyona bakmayan insanlar olur mesela... Onlar bir 45 dk. kaçıracaklar. İnsan son bir kaç saat kala saatini değiştirir mi?
Neyse çok memnun oldum yine de tabii...
ya arkadaşlar dizinin 2 hafta sonra perşembeye alınacağını yazmışsınız ama umarım doğru değildir.çünkü büyük ihtimal şöhretten sonra yayına girer ve biz kaybolan yıllarla biraz zor yarışırız.ayrıca perşembe günleri genel olarak uefa maçları oynandığı için ilk 5 bizim için hayal olabilir...
evet valla gelen gideni aratırmış gerçekten ahh ah ne şanssızız biz ya ama ben atv nin kolay kolay diziyi kaldırcanı sanmam bekleyip görces artık
bi dakka ya benim kafam karıştı..şimdi dizimiz saat 22'de mi yoksa 22.45'te mi??
45 dakika erkene alınmış canım.22'de oynayacakmış...
Sevindim aslında rakibinden geç başlamış olmayacak.Ama arkadaşlarımın hepsi 22:45 sanıyor o saatte açacaklar televizyonu :(
arkadaşlar ben erkekler ağlamaz fanatiği olarak bugün atv'yi aradım ve oradan atv yapım'ın telefonunu aldım..karşıma çıkan kişiyle konuşurken hatırla sevgili'nin de hakkının yendiğini erkekler ağlamaz gibi olması gerektiği yerde olmadığından luzümsuz bir saat ve güne alındığından bahsettim..karşımdaki kişi de maçlar nedeniyle cuma yayınlandığını ama 2 hafta sonra perşembeye çekileceğini söyledi..ne kadar doğrudur bilmem,ratingler nasıl gelir bugün ona bakarlar da öyle mi perşembeye alırlar bilmem..umarım yayından kaldırmazlar atv'ye güvenim hç kalmadı çünkü :( eğer sizde yapım şirketinin numarasını aramak isterseniz:0212 284 20 01 arkadaşlar mutlaka arayıp dizinizin arkasında durun artık susmayacağımızı görsünler..
evet valla gelen gideni aratırmış gerçekten ahh ah ne şanssızız biz ya ama ben atv nin kolay kolay diziyi kaldırcanı sanmam bekleyip görces artık
o kadar güvenme derim hem 2 3 saat kala değişirse nasıl reyting bekliyorlar anlamadım e.a. kaldırıyorlar aslında çok kaliteli ama reyting denen şey gelmeyince gelmiyor işte reyting kaygısı oömadan izlesek ne güzel olurdu yarın reyting gelene kadar çatlamazsamiyi
kumral__ada 01-12-06, 17:56 bencede nasıl bekliolar bizm sonumuzda mı aynı olacak??bu sene zewk alarak izlediğim tek dizi!!!nolur eğer öle bişi olursa ki işallah olmaz ama olursa lütfen dizimize sahip çıkalım!!!
arkadaşlar bu dizi çok güzel bende izliyorum. her bölümü heycanla beklyorum.geçen bölümünde çok güzel gelişmeler oldu.acaba bu bölümde neler olucak.:good: :img-yes: :sad53:
bencede nasıl bekliolar bizm sonumuzda mı aynı olacak??bu sene zewk alarak izlediğim tek dizi!!!nolur eğer öle bişi olursa ki işallah olmaz ama olursa lütfen dizimize sahip çıkalım!!!
ya daha ortada fol yok yumurta yok.:icon_sorr nerden çıkarıyosunuz dizi bitecek haberlerini...gününün değişmesi için elimizden geleni yaptık,yayından kalkmaması için elimizden gelmeyeni de yaparız...
Merhaba arkadaşlar.
Hala fragmanı görmedim.Gerçi şu aralar çok televizyon açmıyorum ama açtığımda da ATV yi açık bırakıyorum.Hiç denk gelmedim.Eğer ATV bu kadar az fragman yayınlarsa kendi kendine balta vurmuş olur diziye.Yayın günü değişmiş olduğu için aslında çok sık vermeliydi.Sonra saatide uygun saate almış ama bunu bile daha yeni öğreniyoruz.Bizim şansızlığımızmıdır nedir.Kırık Kanatlarda da böyle işkence çekerdik.Sonra dizi ne hallere geldi,izlemez olduk.İnşallah Hatırla Sevgili de böyle olmaz.Şöyle ağız tadıyla rating derdi olmadan bir dizi izleriz.
arzu-başak 01-12-06, 18:30 herkese merhaba,bende şimdi atv yi açtım sıla erken başlamış arkadaşlar...yani geçen hafta saat 20:40 da başlamıştı...acaba tam saat kaçta başladığını bilen varmı çeyrek geçe falan başlamışsa biz en geç saat22:15 de izleriz dizimizi.....valla şuan çok mutlu oldum en azından sılanın özetini kısa tutmuşlar....
arzu-başak 01-12-06, 18:35 Merhaba arkadaşlar.
Hala fragmanı görmedim.Gerçi şu aralar çok televizyon açmıyorum ama açtığımda da ATV yi açık bırakıyorum.Hiç denk gelmedim.Eğer ATV bu kadar az fragman yayınlarsa kendi kendine balta vurmuş olur diziye.Yayın günü değişmiş olduğu için aslında çok sık vermeliydi.Sonra saatide uygun saate almış ama bunu bile daha yeni öğreniyoruz.Bizim şansızlığımızmıdır nedir.Kırık Kanatlarda da böyle işkence çekerdik.Sonra dizi ne hallere geldi,izlemez olduk.İnşallah Hatırla Sevgili de böyle olmaz.Şöyle ağız tadıyla rating derdi olmadan bir dizi izleriz.
o şule gelmiş...merhaba canım..valla söylediklerine katılmamak imkansız...bu bizim şanssızlığımız malesef....bende 2 gündür tv ye bakamıyorum...ama arkadaşlar sık gösterildiğini söylüyorlar fargmanın.....ne hikmetse bende rastlayamadım valla anca 1 ya da 2 kere gördüm....neyse yapıcak bişey yok...bekleyip görücez atv nin ne yapmak istediğini..buarada şulecim sen duymamışsındır belki diye söyleyeyim..son rivayetlere göre hs 2 hafta cuma günü yayınlanıcakmış ondan sonrada perşembe olucakmış..valla ben işin içinden çıkamadım..bu atv ne yapmak istiyor anlayan varsa bana bir zahmet anlatıversin..........
Merhaba arkadaşlar.
ewt arkadaşım dediğin gibi o biraz senin şanssızlığın olmuş çünkü özellikle şu son 2 gündür her reklam arkası veriyorlardı.önce sıla sonra hs fragmanını...reyting derdi olmadan da izleyebileceğimizi hiç sanmıyorum nasıl başlarsa öyle gidiyor;kendi adıma konuşiyim, sadece devam etsin yeter...tabii ki hakettiğini bulması ümidiyle
bri dakka
Hatırla Sevgili'nni saati erkene mi çekildi
noluyor bugün yaa
evet öyle oldu ama sevinemedik niyeyse... son 2 saat kala dizinin erkene çekildiğini açıklamak hangi aklı evvelin fikriydiyse...1 haftadır kendimizi paraladık,yeni insafa geldiler.
dizinin saati erkene alınmış umarım doğrudur ama 22:00 olucağını sanmıyorum yine 22:15 olur en erken, sılanın özetini çok kısa verdiler bence sevindim erken başlicak diye belliydi erken verilceği ama 2hafta sonra perşembeye alırlarsa çok yazık ederler hırsız polis,yalancı yarim,kaybolan yıllar,gülpare vs..her kanalda 2şer dizi var yani hepside izlenen diziler!!işimiz çok zor:img-in_lo
arzu-başak 01-12-06, 18:47 bri dakka
Hatırla Sevgili'nni saati erkene mi çekildi
noluyor bugün yaa
melalcim valla bende şimdi sayfaları okudum ve dizinin saati erkene alınmış yani saat 22:00 da başlıcakmış...canselin fan siteiinden alfa söylemiş....alfa söylediyse kesin doğrudur...çok sevindim ya....
melalcim valla bende şimdi sayfaları okudum ve dizinin saati erkene alınmış yani saat 22:00 da başlıcakmış...canselin fan siteiinden alfa söylemiş....alfa söylediyse kesin doğrudur...çok sevindim ya....
yaa forumda olmayanların haberi var mıdır acaba
Sıla'yı seyretmeyenler belki bilmiyordur.Ay inşallah kimse kaçırmaz diziyi
yok bu Atv sopalık,şeytan diyor git binanın camlarını aşağıya indir:):)
arzu-başak 01-12-06, 18:57 yaa forumda olmayanların haberi var mıdır acaba
Sıla'yı seyretmeyenler belki bilmiyordur.Ay inşallah kimse kaçırmaz diziyi
yok bu Atv sopalık,şeytan diyor git binanın camlarını aşağıya indir:):)
haklısın valla nerdeyse dizinin saati erkene alındı diye üzülüyoruz....yani sanki biz değiliz bütün hafta boyunca atv diiznin saati erkene alsın diye mail atan.......bu atv ne yapıyor anlamadım ki...inşallh kimse kaçırmaz diziyi...ama hakikaten hangi akla hizmet son 1- 2 saatte dizinin satini değiştirmek.....
arzu-başak 01-12-06, 19:04 rica ederim şulecim,kesinlikle haklısın bende sılayı izlemiyorum ama mecbur atv yi açık bırakıyorum....e malum atv nin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor..son dk bir değişklik falan yapar mazallah diye açık kalıyo kanal....
melalcim yinemi saat 22:45 diye gösterdiler yuh diyorum artık arkadaşlar affınıza sığınarak....ne bu ya allah aşkına biri bizimle dalga geçiyor ama....izleyiciyi ne kadar hafife alıyorlar..neyse yine sinirim bozuldu..size iyi sohbetler benim çıkmam gerekiyor...........
pc başında dumurdan dumura girerken(ekşi sözlükten çıktım huzursuz adlı suser kişisinin herneyse... :D) saatinin alındığını öğrenip daha da dumur oldum
Arkadaşlar hatırla sevgili delisiyim ve gününün değiştiğini bilmiyordum. İşlerim nedeniyle foruma da girememiştim, reklamlar varken atv yı bı actım hatırla sevgili cok uzuldum basladıgı cok oldu sandım ama ben actıktan 5 dk. once baslamıs buradakı mesajlara bakarak oyle dusunuyorum ve cok sevındımmmmm
22-45 de basladı değil mi?
bir de öpüştüler mi yaaa kacırdımmmmmm o bolumu ceken varsa yollasın ne olurrr ....
ahmet yasemin aralarındaki ilişki nasıl gizleyebileceklerse daha ilk karşılaşmada ahmetin elli ayağı bir birine dolandı yasemine göre
harikaa bi böölüüüüm olcakkkk...hele o öpüşme sahnesinde ilk önce bi dumura uğradımmm...keşke şu reklamlarda olmasa..
artik sonbahar geliyor, ve adadan Istanbul'a tasinacaklar. Yasemin'in annesi hazirliklara basladi bile. Yani Yasemin Ahmet iliskisini öyle uzun süre adada saklamaya gerek kalmayacak. Istanbul'da da ayni mahallede oturmuyorlar ya, üstelik Yasemin üniversiteye basliyor. Yani kolayca bulusabilirler.. Ben Ahmet'in Michelle'den nasil ayrilacagini merak ediyorum. Bir de bu ask cok masum bir ask. Gercekten eskiden böyleymis..
Ayrica 50'lerin politik durumunu yansitmasi acisindan cok önemli bir dizi.. Yakin tarihimizi taniyacagiz sayesinde..
michele pek degil de necdete çok üzüldüm..:(tam aşkını itiraf edecekken duydukları şok etti..canım yaa:img-in_lo nasılda kendi sanmıştı defterdeki kişiyi..
yasemin ne yaptın ya adamın yüreğine inecekti necdete çok üzüldüm saf ya
lütfen böyle şeyler yazma necdet hakkında..babası onu nasıl yetiştirmiş gördük..herkes aşkını hemen itiraf etmeyebilir bunun saflıkla ne ilgisi var..iki kez yıkıldı çocuk bir de babasından tokat yedi..:( ahmet ve yasemin çok yakışıyor ama micheli de böyle sepetlemeleri hoş olmadı bence..
askasurguncu 01-12-06, 21:34 ay cok gizel yasemin ahmeti ne hale koymus nejdete cok uzuldum bende michelle pek uzulmedim ay yasemin ahmet sahnelerine bayildim
ya nejdete çok acıdım. defterdeki kişinin kendisi olduğunu sanmış. yazık ya. gerçekten çok zor durum onun için. bi de babasından tokatı da yedi. inşallah deli divane olmaz. ama sonu ona doğru gidiyo. o tokattan sonra evde durmaz artık.
lütfen böyle şeyler yazma necdet hakkında..babası onu nasıl yetiştirmiş gördük..herkes aşkını hemen itiraf etmeyebilir bunun saflıkla ne ilgisi var..iki kez yıkıldı çocuk bir de babasından tokat yedi..:( ahmet ve yasemin çok yakışıyor ama micheli de böyle sepetlemeleri hoş olmadı bence..
evetya şimdi 2 kat üzüldüm çocuğa baksana ne cezalar vermiş aman öle baba düşman başına pasta öğrensin diye okuldan almış
kumral__ada 01-12-06, 21:43 o kadar tatlılar ki nasıl izliorum bi bilseniz ama bende necdete üzüldüm:( yinedeee çok ama çok ama çoooook tatlılar bi insan bu kadar mı yakışklı olur:))
kumral__ada 01-12-06, 21:45 bencede ewden gidecek... gerçekten ne babalar warmış adamın yaptığıda çok fazla okuldan almış yaa gıcık adam:@
Arkadaşlar ya necdet'e üzüldüm yazık ya.Michelie'ye hiç ama hiç üzülmedim göbek attım hatta.
necdete çok üzüldüm yaa zavallı'mm...ama ahmet'e de başta çok kızdım sandım ki; yasemini sevmiyo aslında yasemini mutlu etmek için beraber dedim ama sonra anladım...michelde çekilip gitsin aradan değil mi??:D
arzu-başak 01-12-06, 21:49 Arkadaşlar bu bölüm için yorum yapamıyorum yani..mükemmeldi...her ne kadar yasemin beni şaşırtsada çok romantik bir sahneydi....buarada michellin söylediği şu söz beni çok üzdü..ahmete dedi ya bşye geçtimi aranızda diye ahmette hayır sadece yanyana uzandıkdedi...michellde bu daha kötü aranızda bişey geçmesini tercih ederdim..çok romantik dedi ya..hakikaten öyle yani..neyse ben çıktım..dizi başlıyo...
michele icin cok üzüldüm.gururlu bir kizmis.o kizcagiz aglarken yalan sóyleyemem,ahmet ve yasemine cok kizdim.:mad72:
>JAİME_FUNDA< 01-12-06, 22:07 ya bu benim görüşüm ama zaten bu dizi istense deo dönemi tam yansıtamaz hem ben böyle çok sevdim diziyi ne güzel mutlu mutlular ileride zaten ayrılacaklar yıllar yılı ayrı kalacaklar ....bence böyle mutlu olsunlar basta en azından
sila dizisinde mehmet akif alakurtun dokunuslarini görünce cansel elcinin dokunuslari yavan kaldi vallahi bu adam ne dokunmayi ne öpmeyi becerebiliyor romantizim 0 oysa kirik kanatlarda ona bayiliyordum zaten bu diziyide onun hayranlari kurtariyor
hele şükür baba yola geldi. hangi baba, oğlunun evi bırakıp gitmesini ister. herşeyi oğluna bıraktı. iyi oldu nejdet için sevindim şimdi.
arkadaşlar yasemin'e ve ahmet'e çok kızdım.yasemin ne cesur kızmış.ahmet istese onunla birlikte olacak.valla aşmış bu kız kendini.:mad72:
ahmet'i ise daha dürüst beklerdim.mıchel'i yolcu bile etmedi.tamam kız gelme dedi ama gelmesi hatta uçağa eliyle bindirmesi gerekirdi.necdet daha olgun çıktı maalesef..:img-tomat
>JAİME_FUNDA< 01-12-06, 22:13 sila dizisinde mehmet akif alakurtun dokunuslarini görünce cansel elcinin dokunuslari yavan kaldi vallahi bu adam ne dokunmayi ne öpmeyi becerebiliyor romantizim 0 oysa kirik kanatlarda ona bayiliyordum zaten bu diziyide onun hayranlari kurtariyor
hiç bir ilgisi yok....dizinin kendisi güzel.ben cansel fanı değillim ki onu bu dizide sevdim.dizinin hakkını yemeyelim lütfen bence dizi gerçekten çok başarılı harkülade bir dizi ben çok seviyorum ve bu diziyi cansel fanlarının kurtardığına inanmıyorum öyle olsaydı babaannem bu diziyi izlemezdi:)
Arkadaşlar ilk defa diziyi baştan sona rahat rahat izledim...oh beeeeeee
gerçekten çok güzel bir bölümdü....
Vallahi yaseminin cesaretine hayran kaldım… Onun gibi cici bir kızın ahmetin odasına geliş nedeni pekte masumca değilmiş… ama Ahmet ona göre daha çok tecrübeli olduğu için… doğru olanı yaptı…
Ama yasemin hala vazgeçmiş değil…onun yanında uyumayı bile razı… güya ahmeti uyurken seyredecekti… ama bütün gece uyanık olup kendisini izleyen Ahmet oldu…:img-blush
Sabah kahvaltıda… Ahmet ve Yaseminin konuşmaları çok güzeldi… özellikle adaya döndüklerinde nasıl davranacaklarını konusunda yasemin ne güzel söyledi… BENİM İÇİN DEĞİŞEN BİRŞEY YOK….HAYATI ALTÜST OLAN SENSİN… :img-in_lo
İşte terbiye bu…. Necdet babası ile konuşurken…. Sözlerimin arkasındayım…ama sana söylerken saygısızlık ettiysem…özürdilerim..dedi….
Sanırım Necdet lokanta işi yapacak…ve bu işte de başarılı olacaktır….
Necdet ile babası arasındaki diologlar çok güzeldi…şimdi nerede böyle konuşmalar oğul gidicem dese baba çek git der… ama o zamanlar her şey ne kadar güzelmiş….
ahmete çok kızdım bende ama oda napsın biran önce kurtulmak istedi ama ayıpta etti yani!!ileride ahmeti nejdetten daha çok seviceğimiz kesin.ama şimdi nejdete çok acıdım michelle de en iyisi onlar birlikte olsun nejdet ve michelle:)
Yasemin dayısı bayağı etkili biri olacak…. Darbe sırasında eniştesi tutuklandığında sanırım ablasına ve yeğenlerine o destek çıkacak….
İşte bu darbenin ayak sesleri….
Şu doktor kızda hiç vakit kaybetmiyor ya… doktor yaa eeeeee hastası ile ilgilenmesi gerek canım… ama annesi anladı aylanın ahmetten hoşlandığını….
Şu işe bak yaaa yasemin ayak üstü kırk yalan sıraladı Ahmet aşkından….
Yaseminin iyiliğine bak… michael için üzülmüş….ama ahmetin artık iyice boşta olduğuna da sevindi…. Bakalım yarın istanbulda baş başa nereler yapacaklar… :img-in_lo
arzu-başak 01-12-06, 22:18 arkadaşlar yasemin'e ve ahmet'e çok kızdı.yasemin ne cesur kızmış.ahmet istese onunla birlikte olacak.valla aşmış bu kız kendini.:mad72:
ahmet'i ise daha dürüst beklerdim.mıchel'i yolcu bile etmedi.tamam kız gelme dedi ama gelmesi hatta uçağa eliyle bindirmesi gerekirdi.necdet daha olgun çıktı maalesef..:img-tomat
valla yaseminin cesur olma kısmına katılıyorum canım...ama orda ahmetim süperdi..tam davranması gerektiği gibi davrandı..burda kalman doğru olmaz falan dedi...valla kusura bakmayın ahmete bu bölümde laf söylettirmem...resmen adam beni tv başında mest etti....
evet ahmet michell ilk sorduğunda söyleyebilirdi..ama birde ahmet tarafında düşünün o kadar kolay değilki söylemek..eee nitekim ahmet sana bunları yaşattığım için beni affet dedi ya michellde sen dürüst davrandın dedi...yani adam oyalamadı ki kızı söyledi erkenden...neyse valla allah kardeşimden razı olsun arkadaşına gittide bende reklem aralarında nete girebiliyom....
>JAİME_FUNDA< 01-12-06, 22:19 Şu doktor kızda hiç vakit kaybetmiyor ya… doktor yaa eeeeee hastası ile ilgilenmesi gerek canım… ama annesi anladı aylanın ahmetten hoşlandığını….
Şu işe bak yaaa yasemin ayak üstü kırk yalan sıraladı Ahmet aşkından….
Yaseminin iyiliğine bak… michael için üzülmüş….ama ahmetin artık iyice boşta olduğuna da sevindi…. Bakalım yarın istanbulda baş başa nereler yapacaklar… :img-in_lo
:happy0064 :happy0064 :img-hyste :img-hyste :img-hyste neler yaparlar bilemeyiz ama öpüşecekleri kesin:)
valla yasemin çok iyi kız yaaa nasıl üzüldü michelle ama ahmet ne güzel söyledi aklım başımdan bu kadar gitmişken başka çarem var mıydı diye
bu bölümü bilg.muttlakka indireceğiimmmm gerçi btn bölümleri indiriyorum ama bu bölüm dahaa bir güzel
kumral__ada 01-12-06, 22:19 hiç bitmesee..... ayrıca ortay sana hiç katılmıorum... herşeyiyle harikaydı nasıl romantizm 0 diebiliosun... daha ilk sahneden başladı romantik sahneler:) başlıooooooooo ..... :)
herkese slm,
ben geçen bu diziyi izlemiyordm,annemin tavsiyesi üzerine geçen cuma özel bölümü izledim vee hayran kaldım.hayat türküsünden sonra hiç böyle güzel bir dizi izlemiştim.iyi gidiyor evet,reklamdan sonra devam edeceğim izlemeye:img-yes:
Vallahi Ahmette yalan konusunda Yaseminden aşağı kalır yanı yok…
Bunlar ikide bir istanbula gidip duruyorlar….
Bakması gereken küçük bir kız için Ahmetin çalışması gerekiyormuş…. :img-hyste
Yasemin ile Ahmet merdivenlerden nasıl kaçıp gitti… :icon_whis
şu işe bak… Yaseminin babası da az çapkın değilmiş… kesin evde yalan söyleyecek…Ama yaseminde yalanını yüzüne vuramayacak…seni gördüm diye….
Yasemin gazetede babasının ve o kadının resmini görürse lokantada çarpıştılar ya….belki hatırlar….
Aileler kıyameti koparacaklar….
çok güzel bir bölümdü..necdet çok gözüktü bu bölümde..menderesi pek göremedim ben hatta hiç yoktu sanırım..michel aldı bavullarını gitti ama çok şaşırdım..aşkı için mücadele etmedi..gidip yasemine iki çift laf söyleyebilirdi..
necdet sanırım zengin olucak istanbula yerleşip..sonra da yaseminle evlenecek..çok romantik sahneler vardı evet yeşilçam filmlerindeki gibi ormanda yürüyüşler,müthiş bir manzaraya karşı konuşmalar filan..süperdi :img-in_lo ahmet ve necdet harikaydı bu bölümde :good:
ben halayı çok sevdimya ahmete yardım edecek eee kadın anladı ahmetin gerçekten aşık olduğunu yardım etmese olmaz
aileler arasında ne oluyosa
life_prenses 01-12-06, 22:41 Ya bu bölüm çok güzeldi.. Özellikle Sevim dedi ya "Romeo Ahmet" diye orası çok hoşuma gitti. Çocukların yaptıkları ve onlara verilen tepkiler hem komik hemde çok güzeldi. Sonuç olarak.. :( Ben Sevim'in tutuklanmasına kızdım ve üzüldüm. Çünkü Ahmet ile Yasemin'i bir tek anlayan oydu. Çok güzeldi. Ama sonu üzücü bitti... Gelecek hafta bir an önce gelse.. :( :'(
SzARap sanaatılıyorum yaseminin o sözü çok çok hoşuma gitti.posh aşmışsın sen kendini arkadaşım michell ve necdet ha süperrr bi fikirrrrrr:img-hyste :happy0064
napiyim ama ikisinede üzüldüm şimdi!michelle için söylediklerimiz olmadı kız anlayışlı çıktı ama insan bi sinirlenir yani bana dicek yanyana yattık fln patlatırım bitane:)bişey söyler insan!!yaseminin babasıda az değilmiş yani:img-cool2
>JAİME_FUNDA< 01-12-06, 22:42 YAA OHOOOO sEVİM HANIM TUTUKLANDI PEEHHPEEHHHHHHH ahmetle yaseminin nişanı için çok bekleriz biz daha....hayret pişi yaa ne uyuz adm bunlar yaaaa yaff bırakın siz kanlı bıçaklı olun öldürün birbirinzi ama çocuklara ne karışıyosunuz yasemin ahmete kaçsın en iyisi:):):):img-hyste :img-hyste :img-hyste
ben demiştim mıchel ahmet'in başına bela olmaz diye.gururlu kızmış çekti gitti.:img-yes:
teo'nun lale'ye bakışını gördünüz mü?ben bunu da demiştim dimi.:img-hyste teo lale'ye aşık.:img-in_lo
kumral__ada 01-12-06, 22:43 daha bitmedi yaa nie böle diosunuz:( bitmesinn bi hafta nasıl geçer? herşeyiyle harika bi bölüm daha 4.bölmde bu kadar ilerlemeleri çok güzel hemen kawuştular ama a bundan sonra herşey daha kötü olursa ya gerçktn izin wermezlerse aileleri:'( siz ne düşünüosunuz arkadaşlar???????????
Teoya çok sevindim…yaaaa nasıl sevindi ortak olucam diye…. Baksana dört elle sarıldı işine… vallahi Necdet nasıl sevindirdi teoyu…
Bakalım Necdet daha ne kadar kaçacak Ahmetti illaki yasemin ve Ahmetin nişanını duyacaktır…
>JAİME_FUNDA< 01-12-06, 22:46 daha bitmedi yaa nie böle diosunuz:( bitmesinn bi hafta nasıl geçer? herşeyiyle harika bi bölüm daha 4.bölmde bu kadar ilerlemeleri çok güzel hemen kawuştular ama a bundan sonra herşey daha kötü olursa ya gerçktn izin wermezlerse aileleri:'( siz ne düşünüosunuz arkadaşlar???????????
ıhhııııı genel özeti okuduğum için gelecek bölümler için heyecan yok bende genel özeti bu kdr açık vermeselerdi hararetli hararetli aman allahım nolcek ne bitek die bir sürü yorum yazıp doldururdum sayfayı ama.....
ilerde yasemin'in dayısı eniştesini kendi eleriyle tutuklarsa şaşmayın.gidişat onu gösteriyor.bir arkadaş sevim hanım'la dayı arasında birşeyler olabilir mi diye sormuştu.ben hala yaşlı duruyor demiştim ama olacak aralarında birşeyler galiba.:img-yes:
Arkadaşlar gerçekten çok güzel noktalara temas etmişler. Özellikle çocukların köpek eylemi ve savcının bu çocuklara iyi bak bunlar çok farklı olacak deyişi... Yıl 1959, 12-13 yaşındaki çocuklar eylem yapıyor. (Yani 1946-47-48 doğumlu çocuklar) Kim bunlar... Tabi ki 68 gençliği. Çok hoş bir hikayelendirme olmuş... Çocuğun adı da ne tesadüftür ki Deniz. Yanında bir Mahir'i bir de Ulaş'ı eksik...
ya çok güzel bölümdü ya
hele Ahmet ve Yasemin'in Necdet'in pastanesinde çay içerken ki hallerine bittim.
Hele Ahmet'ın hıı deyişi çok komikti.:)
Necdet zavallım acıdım.Ahmet'ten bucak bucak kaçıyor.
saat 1 oldu dizi daha bitmedi bakalım yarın reytingler nasıl gelecek.
askasurguncu 01-12-06, 22:47 cok guzeldi bekledigimden daha guzel ahmetin halasinin tutuklanmasina cok uzuldum ay bide o kucuk cocuklarin protestosuna bayildim
aileleri eninde sonunda tamam dicekler ve nişanlanıcaklar ama darbeden sonra ayrılacaklar malesef:sad53: bu bölüm çok güzeldi gerçekten çok romantikti:img-in_lo michelle gitti sonunda ama ondan daha kötüsü var oda ayla:icon_evil bu kızdan korkuyorum ben vala!!evet teo laleden hoşlanıyor bakışları çok şekerdi.teoya çok gülüyorum ben çok komik çocuk!!
kumral__ada 01-12-06, 22:48 ya arkadşlr ben mi kaçırdım??? bitti mi dizi ben öle bişi görmedim duymadım haladan???acaaba ahmet yasemin büyüsünde olduğumdan mı??? yaa bitti mi gerçktn birinz cwp nolrrr....:(
Ve evet aileler kıyameti kopartı…
Ahmet ve Yasemin aynı anda söylediler…
Ahmet ben evlenmeye karar verdim…
Annesi aaaaaaaa yinemi…. Biz akrabamı olacağız…sen delimisin…
Babası ise oğlunun ailesini karşısına alacak kadar kararlı olduğunu düşünüyor…
Hala iyi söyledi… Benim merak ettiğim şeyler var ROMEO dedi ya öldüm gülmekten….Ahmetin işi daha zor gibi gözüküyor….
Yok yok…bence kız olduğu için Yaseminin işi daha zor gibi…
Yasemin annesi daha ılıman gibi ama ona da babasını destekledi…
Babası ise umutsuz vaka…. Kızının asla Ahmet ile evlenmesini izin vermez…
ilerde yasemin'in dayısı eniştesini kendi eleriyle tutuklarsa şaşmayın.gidişat onu gösteriyor.bir arkadaş sevim hanım'la dayı arasında birşeyler olabilir mi diye sormuştu.ben hala yaşlı duruyor demiştim ama olacak aralarında birşeyler galiba.:img-yes:
ben demiştim olabilirmi diye gerçekten olucak gibi yaşlı duruyor ama sanki olucak:icon_whis yazık onuda götürdüler ama söylediği gibi yakında izleyen ahmetin halası olucak!!
Ahmet doğru söyledi…yaaaaa…..Ben yaseminle evleniyorum… Rıza amca ile değil…
Halaya bak kabullendi en büyük yardımcısı o olacaktır… bu aşkın koruyucu meleği olacaktır… Umarın hastalığı yüzünden birşey olmaz...
Ama son sözü iyi söyledi...YAKINDA SEYREDEN BİZ OLACAĞIZ...
İnanmıyorum yaaaaaa yaseminin babası resmen Ahmetin halası polisler götürürken keyiften dört köşeydi…çayını nasılda yudumluyordu…
Al iste aşklarının önünde bir engel daha… hala yok… iki aile yine birbirine girecek…
Tabi bütün bunların yanında Ahmet ile Yaseminin NİŞAN YÜZÜKLERİNİ MENDERES TAKAR… nasıl bu ailelerle nasıl olacak bu…
sude-elvin 01-12-06, 22:52 necdete cok üzüldüm ya okan yalibikada hayran kaldim yaseminle konustugu sahnede resmen kendini asmisti. michele üzülücem hic aklima gelmezdi ama onada cok üzüldüm ama gercekten gururlu ve anlayisli kizmis hic sorun cikarmadi. teoyla lale arasindada biseyler olucanin sinyalleri verildi bu bölüm umarim olur ikiside cok tatli. bu bölümde hosuma giden sahnelerden biride necdetin teoya ortak olucaklarini söyledigi sahneydi gercekten cok güzel dostluklari var. yaseminin ailesinin tepkisinin daha dogrusu babasinin tepkisinin böyle olucagi belliydi ama acikcasi ahmetin ailesinden böyle bi tepki beklemezdim taki son sahneye kadar sevimin tutuklanmasi yasemin ve ahmetin iliskisinide etkilicek gibi. ask hizli ilerledi ama görüldügü gibi kavusmak kolay olmicak böyle oluncada 10.bölüme kadar ortada ask olmasaydi SIKIci olurdu.
bittmedimi atv avrupada bitdi cnm
Şimdi bitti.Gecenin 1inde,bravo atv'ye:)
Çok güzel bir bölümdü.Nerden yorumlamaya başlasam bilemiyorum.
Ve yarın gelecek reytingleri çok merak ediyorum.
Yarın evde olmayacağım artık akşam eve gelince bakarım.
Umarım iyi bir reyting alır.Temennimiz bu hepimizin ama,umutsuzuz ne yazıkki:icon_sorr
valla yaseminin cesur olma kısmına katılıyorum canım...ama orda ahmetim süperdi..tam davranması gerektiği gibi davrandı..burda kalman doğru olmaz falan dedi...valla kusura bakmayın ahmete bu bölümde laf söylettirmem...resmen adam beni tv başında mest etti....
evet ahmet michell ilk sorduğunda söyleyebilirdi..ama birde ahmet tarafında düşünün o kadar kolay değilki söylemek..eee nitekim ahmet sana bunları yaşattığım için beni affet dedi ya michellde sen dürüst davrandın dedi...yani adam oyalamadı ki kızı söyledi erkenden...neyse valla allah kardeşimden razı olsun arkadaşına gittide bende reklem aralarında nete girebiliyom....
arzu'cuğum sen şimdi ahmet gidip başkasına aşık olsa eyvallah diyeceksin korkarım.:img-hyste
ben zaten otel odasını demedim mıchel'e davranışları konusunda ahmet'e kızdım.evet otelde tam davranması gerektiği gibi davrandı.:img-yes:
Hala izlediklerimi sindiremedim.Beklediğimden kat be kat güzeldi.Mantığı korumak adına 1-2 hafta geçişi (ki bu zaman az da olsa) çok iyi oldu.Bu bölümde Ahmet'î çözdüm sanırım ben...
bu bölüm mükemmeldii kelimeler yetmez bu bölüm için.ahmet le yasemin sahnelrine hayran kaldım.ööle güzel bakıolar ki birbirlerine...ahmetin sözleri çok hoşuma gitti (halasıyla konuşurken)... bu dizi yi yapan oyanyan herkeze teşekkürler...:happy0064
bakalım yarn raytingler ne olcak çok mrk ediorum....:icon_whis
Valla bende merak ediyorum.Ahmet'in ailesi nişan yüzüklerini,Menderes'in
takmasına nasıl razı olacak.Kesin Rıza Bey,kızımın nişan yüzüğünü Menderes
taksın diye tutturur.Ya o bölümleri merakla bekliyorum.Az kaldı zaten:)
yasemini annesi gözümüzün önünde neler yaşanıyo haberimiz yok dedi..kadına acıdım diğer tarafta kocası aşk yaşıyo kadının işi zor ahmetle yaseminin işi daha zor
meltem-cmbl 01-12-06, 22:55 yine güsell birbölümdüü michell hemen gittii iioldu amaben necdete çok üzüldüm ya tam sevdiğinisölücektii yaseminnii ahmette benı seviyoo dememsiyle vbirlijtee yıkıldıı çocukk ahmettle yasmein sahnelerii muhteşemdii zatenenn aileler çok engel olacak bunlaraa ama ahmetin halasıı arka çıkarr ahmete sen aşık omuşsun dedii halsıı zatenn yaseminin ailesii daha buyuk bir engell rıza beye bak yaa kadınnnı polisler götürdüü diyee zevkten dört köşe olduu ama kadında doğruu söledii sonunda
fundapehlivan 01-12-06, 22:56 Çok güzel bir bölümde. Bir kere Ahmet düşündüğüm gibi dürüst davrandı Micheleye karşı. Gerçi biraz Michelenin ısrarıyla oldu ama zaten söyleyecekti. Onların haline ve Micheleye çok üzüldüm.
Ya bu arada Yasemin ne güzel seninle kalabilirmiyim dedi ya... Ahmette maşallah hazırda bekliyormuş yani. Hemen öpmeler filan... Ama Ahmet ileri gidemeyiz deyince yasemin niye? dedi ya ben orada kendimi tutamadım ve YUHH dedim. Yani bu kıza hep küçük kız masum kız deniyor ama gördük yani masumluğunu da...
kumral__ada 01-12-06, 22:56 bittiii:( ayyyy harikadydıı mükemmeldi süperrr.......ya herşeydii iştee ahh ahh bu arada gerçktn bu bölümde bizim aşıklar bi yana dier değindikleri konularda çok güzeldi.... acabaa bizim denizz olmasın gerçktn :) ??????????????
ya riza amca karisini altadiyor deyilmi arkadaslar
Evet canım,malum sonradan zengin olarak erkeklerde modadır.
Önce arabasını,sonra karısını değiştirir:img-hyste
Gerçi bunlar zengin oallı baya olmuş ama,Rıza Bey'in kimbilir kaçıncı sevgilisi,
yazık acıdım Yasemin'in annesine:icon_sorr
ayshe_yeshil 01-12-06, 22:57 ne denir bilmem artık
muhteşem bi bölümdü
allah bu yeni aşkı nazarlardan saklasın
bide kimseyi izleyiciyle oyuncu yerine koymasın...
fundapehlivan 01-12-06, 22:58 Yasemin nasıl Necdete Ahmette beni seviyor diyecek diyordum cevabını aldım.
Yasemincik Ahmetin Necdete her şeyi anlattığını sandı. Bu konuda gerçekten çok saf yani... Ama mantıklı bir açıklaması varmış... Necdete de çok üzüldüm tabii neyse Ahmetin üzerine yürürken Yaseminle ilgili bir şey kaçırmadı da Ahmet anlamadı Yasemini sevdiğini aslında o kadar da içkili değilmiş yani yoksa kan çıkardı herhalde...
En sonda da Ahmete yakalandı ya garibim... Bunların arkadaşlığı bitmiştir...
Ya bu arada Yasemin ne güzel seninle kalabilirmiyim dedi ya... Ahmette maşallah hazırda bekliyormuş yani. Hemen öpmeler filan... Ama Ahmet ileri gidemeyiz deyince yasemin niye? dedi ya ben orada kendimi tutamadım ve YUHH dedim. Yani bu kıza hep küçük kız masum kız deniyor ama gördük yani masumluğunu da...
biz de ne masum yorumlar yapıyorduk.:img-grin2 yemek için teşekkür edecek herhalde demiştik.kıza bak.bir de niye demez mi?al benden de o kadar yani.:img-tomat
yasemin babasına ahmeti söylerken ,babası nişanlısı var dedi ya anneside "senin sabaha kadar siyaset işlerin yüzünden hiçbirşeyden haberin olmaz tabi"gibi bir laf etmesi çok hoştu kadın tutamadı laf söyledi ama rıza beyde pek bi hızlı çıktı!!
off ya bu saatte bittiği için,şöyle ağız tadıyla bir yorum yapamayacağım.
Yarın erken kalkmak zorunda olduğum için,uyumaya gitmek zorundayım.
Artık yarın akşam doya doya yorum yaparım.Bu arada fazla yazmayın ha
sonra okuması zor oluyor.:):)
İnşallah yarın foruma gelince güzel yorumlar ve reyting sonucu ile karşılaşırım:)
Güzel bir bölümdü ..yan konularda Necdet ve ailesi ön plandaydi ...hemen hemen her bolümde birini ailesini isliyorlar...gecen bölüm Ahmetin bir önceki bölüm Yasemin,inailesi ve dayisi idi..neyse...acikcasi ben Yasemin,in Ahmet,in odasina kadar gelipte kendini sunmasini yadirgadim.....aski anlattigi gibi yansitmadi daha cok özlemini giderdi..ben asklrini bitrbirlrine konusarak ve hissettirerek anlatmalarini isterdim.....bunlar bolbol öpüsüp koklastilar...ve o deviri anlatan bir dizi icin fazal ucari.......
Yasemin,in dayisi kesin yardim edecek Sevim hanima..ve onlar da birbirine asik olacak bence ..ve yakisir da..Yasemin in babasi gercektende tam bir kalas..demekki o devirlerdede varmis mecliste kalaslar....sanradan görme gavurdan dünme halleri sinir edici Riza krosunun..... bu arada o sarkiyi söyleyen oyuncu rolunu tam oynuyor..cuk diye oturmus..göz süzmeler icki ismarlatmalar..tam yolunacak gazi bulmus....( sarkida cok güzeldi...Bir bahar aksami rasladim size...rahmetli ZeKi Müren söylerdi)
Ayla da bosa kurek cekiyor....ama gönlüne yeniliyor..ne yapsin umut yigidin ekmegi derlerya...Ayla,da umut ediyor iste....
Benim en acidigim bir kimsede Yasemin,in annesi..ne kadar kibar ve ne yazikki kabullenici...kocasinin ne mal oldugunu biliyor ama ses cikarmiyor.....
Menderesi ben cok itici buluyorum...halbuki Hüseyin Avni Danyal cok yetenekli birisi ama bu rolu ya yakismadi yada acaba Menderes mi bu kadar itici idi...
Bir sey varki bölüm bastan sona romantik lik dolu idi....ve necdet,e gercekten acidim....o gözyaslari ask acisi gözyasi idi......
Valla bende merak ediyorum.Ahmet'in ailesi nişan yüzüklerini,Menderes'in
takmasına nasıl razı olacak.Kesin Rıza Bey,kızımın nişan yüzüğünü Menderes
taksın diye tutturur.Ya o bölümleri merakla bekliyorum.Az kaldı zaten:)
valla olurmu olur menderese hayır cevabı veren ahmete yüzük takmak istemez iş iyice çıkmaza girer
arkadaşlar bu gece saçmalıyorum farkındayım sinirim çeneme vurmuş beni anlayın
Dizi şu an sanki çok kısa oynamış gibi geliyor.Bölüme doyamadım resmen.Ahmet'in Yasemin'e burada kalamazsın o kadar masumsun ki meleğim elini tutarken kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor demesi benim gözümde Ahmet'i 1 numara yaptı.
Michelle'ye bir şey olmadı sadece birlikte uyuduk dediğinde Michelle'nin "Bu daha kötü bir şey olsaydı daha az canım acırdı bu daha romantik." sözlerine sonuna kadar katılıyorum :)
Yasemin nasıl Necdete Ahmette beni seviyor diyecek diyordum cevabını aldım.
Yasemincik Ahmetin Necdete her şeyi anlattığını sandı. Bu konuda gerçekten çok saf yani... Ama mantıklı bir açıklaması varmış... Necdete de çok üzüldüm tabii neyse Ahmetin üzerine yürürken Yaseminle ilgili bir şey kaçırmadı da Ahmet anlamadı Yasemini sevdiğini aslında o kadar da içkili değilmiş yani yoksa kan çıkardı herhalde...
En sonda da Ahmete yakalandı ya garibim... Bunların arkadaşlığı bitmiştir...
valla acıdım bende Necdet'e yazıkk.
Ama Ahmet gözüme girdi şimdilik,Yasemin kapısına geldiğinde
daha fazla ileri gidemeyiz demesine aferin dedim.Ne güzel uyudular ama,gerçi
sadece Yasemin uyudu ama:)
Bence Yasemin ve Ahmet aşkına sadece Ahmet'in halası ve belki Yasemin'in daysıı destek verecek.
meltem-cmbl 01-12-06, 23:02 Dizi şu an sanki çok kısa oynamış gibi geliyor.Bölüme doyamadım resmen.Ahmet'in Yasemin'e burada kalamazsın o kadar masumsun ki meleğim elini tutarken kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor demesi benim gözümde Ahmet'i 1 numara yaptı.
Michelle'ye bir şey olmadı sadece birlikte uyuduk dediğinde Michelle'nin "Bu daha kötü bir şey olsaydı daha az canım acırdı bu daha romantik." sözlerine sonuna kadar katılıyorum :)
evet ahmettiin o laflarıı çok güseldii yaseminde neymiş bee:) michellein o laflarıda çok doğruu tamamen katılıyorummm
fundapehlivan 01-12-06, 23:02 Ahmet ve Yaseminin lokantadan kaçışları da güzeldi di mi? Küçük çocuklar gibi...
Ahmetin çalışmaya başlayacağım sorumluluklarım arttı. Küçük bir kıza bakacağım süperdi.
Bu arada Yasemin uyurken Ahmetin ona bakışları da süperdi... Canselim işte...
Yasemin uyanınca beni küçük kızın nasıl bu kadar etkileyebildiğini düşünüyorum filan kısacası tüm konuşmalar çok güzeldi...
Bu arada evlenmeyi düşündüler ama duyduğunuz gibi hemen evlenmeyeceklermiş zaten. yaseminin okulu bitecekmişte... Ohooo... Ayrıca aradan günler geçirdiler ve Ahmet sonra bu konuyu dile getirdi yani düşündüğünüz gibi hemen evlenme isteği olmadı. Aslında nişanlanma da olmazdı belki ama aileler sebebiyle... Yani ciddi olduklarını anlasınlar diye yapılacak aslında...
valla olurmu olur menderese hayır cevabı veren ahmete yüzük takmak istemez iş iyice çıkmaza girer
arkadaşlar bu gece saçmalıyorum farkındayım sinirim çeneme vurmuş beni anlayın
O bölümler çok yakın Eda'cım,ya bu bölüm Teo'nun sevinci de çok güzeldi.
Necdet onu yeni pastaneye ortak yapmak istediğini söyleyince,nasılda sevindi garibim:img-yes:
Çok güzel bir bölümde. Bir kere Ahmet düşündüğüm gibi dürüst davrandı Micheleye karşı. Gerçi biraz Michelenin ısrarıyla oldu ama zaten söyleyecekti. Onların haline ve Micheleye çok üzüldüm.
Al benden de o kadar aynen bende senin dediğini dedim.:)
Yasemin bulutların üstünde daha inmedi aşağıya ama,ne yazıkki yere sert
bir iniş yapacak yakında,ayy düşününce acıdım şimdi Yasemin'e de:)
ayshe_yeshil 01-12-06, 23:04 billurcum bende
bu çok romantik sözüne bittim
tek gecelik yada kısa soluklu bi ilişki olmayacağını en baştan göstermiş oldu bu
ama en başta yaseminin ahmetin olmaz sözüne neden diye sorması abes geldi azıcık...:D
ne söylenebilirki YİNE harika bir bölümdü.her sahneye bayıldım,her oyuncuya ayrı ayrı hayran kaldım..
ahmet&yasemin sahneleri gerçekten çok güzeldi..ama en beğendiğim sahne ahmetin yatarken yasemini izlemesiydi..ne kadar tatlılardı orada ;)
ama o sahnenin başında yaşananlara şaşırdım biraz yani yaseminin söylediklerine..ama onuda yaşına veriyoruz :)
bence sahneler abartılı değildi,michel-ahmet sahnelerini düşünürsek..;)
ama bu gecenin yıldızı necdetti sanırım..çook üzüldüm haline gerçekten.yazık ya nasılda hazırlamıştı kendini aşkını itiraf etmeye..tabii birde babası var!valla adamın çekmediği kalmadı bir günde..bizim romeo-julietin aşkına seviniyorum ama onada çok üzülüyorum..
tabii birde michel var garip ama!onada üzldüm gerçekten çok zor bişey..ne denilebilir :?
şimdi aklım sadece ratinglere takılıyor...valla bu kadar güzel bi bölüm kötü bir ratingi hak etmez ya..dua ediyorum geçen haftaların kabusunu yaşamayalım diye :(
Necdet onu yeni pastaneye ortak yapmak istediğini söyleyince,nasılda sevindi garibim:img-yes:
evet çok sevindi ya.necdet'i bir kez daha takdir ettim.babasına karşı da çok güzel savunuyor onu.:happy0064
evet ahmettiin o laflarıı çok güseldii yaseminde neymiş bee:) michellein o laflarıda çok doğruu tamamen katılıyorummm
Yasemin cidden de çok cesaretli davrandı ben olsam yapamazdım.Gidip ona senle uyumak istiyorum demek yürek ister kş o Yasemin'de var yoksa o büyük aşkı nereye sığdırabilir ki...
fundapehlivan 01-12-06, 23:05 Bu aileler nasıl kabullenecek bilmiyorum. Ahmetin babasına kafa tutması da çok zor çünkü Ahmet şimdiye kadar hep onun fikrini sormuş, onun söyledikleri dışına çıkmamış biri anladığım kadarıyla. Ya da şöyle diyim babasının olmaz dediklerini yapmamış biri... Karşı çıkınca da ahmet çok üzüldü zaten. Hele şimdi halası da tutuklandı, babasına karşı iyice savunmasız durumuna düşecek...
halayı nasıl kurtaracaklar acaba? O zamanı düşünsenize...
ahmet babasıyla menderes hakkında konuşuyoduya orda çok doğru replikler vardı gerçekten mendresi bu hale koyan çevresindeki şakşakçılardı..ahmetin dediği gibi adamın fikirleri yüzünden atatürk siyasete almadımı menderesi...
evet çok sevindi ya.necdet'i bir kez daha takdir ettim.babasına karşı da çok güzel savunuyor onu.:happy0064
Şimdi biz Necdet'e pek bir acıyoruz ama,bana öyle geliyor ki,
Yasemin ile evlenince çok kızacağız.Hatta o zaman Ahmet'e acıyacağız.
fundapehlivan 01-12-06, 23:08 Bir de Michele beraber olmadıklarını sadece uyuduklarını öğrendiğinde ki sözü çok hoşuma gitti. keşke birlikte olsaydınız bu çok romantik... Ona katılıyorum...
yaseminin dayısı da askeri darbeyle ilgili bir şeyler yapacak anlaşılan belki de onun fikirleri açığa çıktı ya onun için onu Ankaraya almışlardır.
Ama bence de bu aşkın yanında olacak olanlar dayı ve hala olacak...
Tabii hala tutuklanmazsa...
ahmet babasıyla menderes hakkında konuşuyoduya orda çok doğru replikler vardı gerçekten mendresi bu hale koyan çevresindeki şakşakçılardı..ahmetin dediği gibi adamın fikirleri yüzünden atatürk siyasete almadımı menderesi...
Aynen öyle canım yazdıklarına katılıyorum.
Bu bölümde Necdet ne güzel konuştu siyaset hakkında,kim iktidara gelse değişiyor.
Doğru valla 1950 seçiminde ülkede siyasi bir devrim oldu,sonrası birkaç yıl iyi gitti.
Ama daha sonra bu durumlar yaşandı.Ama ne olursa olsun ne Menderes nede
beraberindeki diğer iki siyasetçi,Polatkan ve Zorlu asla idam edilmeyi hak etmediler.
billurcum bende
bu çok romantik sözüne bittim
tek gecelik yada kısa soluklu bi ilişki olmayacağını en baştan göstermiş oldu bu
ama en başta yaseminin ahmetin olmaz sözüne neden diye sorması abes geldi azıcık...:D
Ah be Yasemin o kadar aşık ki önce aynı otelde kalmamız müsasip olur mu diyor sonra neden aşk işte insana neler yapacağı belli olmuyor ama Ahmet'in o davranışından çok etkilendim nerde bu devirde böylesi :)
fundapehlivan 01-12-06, 23:10 ahmet babasıyla menderes hakkında konuşuyoduya orda çok doğru replikler vardı gerçekten mendresi bu hale koyan çevresindeki şakşakçılardı..ahmetin dediği gibi adamın fikirleri yüzünden atatürk siyasete almadımı menderesi...
Ya kesinlikle sana katılıyorum. Ahmet objektif olmak istiyor ama öyle bir babası varken de zor... Ahmetin Menderes hakkında ki sözleri bir de demokratik partinin kızıyla evlenme babasını iyice delirtti. Oğlum elden gidiyor diyor adamcağız... Ahmet belki de babası olmasa Menderesle çalışmayı kabul edecekti...
Arkadaşlar genel olarak çok güzel bir bölümdü... umarım artık hep bu gün ve bu saatte olurki rahat rahat izleyebileyim...
Diziyi baştan sona kadar kanal değiştirmeden izlemek çok hoştu...
Gerçi Yasemin ve Ahmet arasındaki aşk çok çabuk gibi gelişti...ama olsun... bir an önce genel özette olan şeyler bitsinde... bizde neler olacak diye kendimizce senaryolar üretim yorum yapabilelim...
Haftaya nişan olur... ondan sonraki haftalarda darbe ve Yasemim Ahmet ayrılığı...farklı evlilikler... bu hızla giderse 1 AY içinde dizi genel özetten kurtulmuş bizi de meraktan öldürüyor olur...
Herkese iyi geceler malum yarın iş var... umarım bu forumda daha sık yazışırız...bye bye bye
ve yarınki reytinglerde iyi gelir dizinin geleceği açısından...
zira biliyormusun bilmem ama ATV ERKEKLER AĞLAMAZI 11.Bölüm itibariyle son çekip YAYINDAN KALDIRIYOR.... atv kızgınım ama izlediğim üç dizi maalesef bu kanalda... :icon_sorr
herkesin dediklerine katiliyorum cok güzel bir bölümdü,ilerde(insallah ilerisi olursa)cok cok daha iyi olacak eminim.Aradaki tüm anlayis farkliliklarina göre A_Ynin nisanlanacagini biliyoruz,bakalim nasil olacak.Mischell zaten daha önce de demisti,beni istemeyenin arkasindan kosmam diye o yüzden ben hic sasirmadim gidisine,ikisinin arasindaki konusmalar mükemmeldi,''keske bir sey olsaydi'' bundan daha güzel bir yorum yapamazdi aralarinda olanlara,birbirlerini uzun zamandan beri taniyan iki kisinin sevgiliden cok arkadas haline gelmis iki kisinin ayrilmasi ancak bu kadar güzel gösterile bilinirdi,Ahmet'i en iyi anlayan sonucta Mischell oldu Necdete dedigi gibi ilk defa gercekten asik oldu Ahmet,nasil suclanabilinirki?
Ahmet gibi yetismis birinin gencecik bir kizdan sadece odasina geldigi icn faydalanmak gibi bir düsüncesi zaten olamazdi''melegim'' kelimesi Yasemin'in masumiyetine söylenebilinecek en güzel kelime idi,bakislar ve dokunuslar konusunda bir arkadasin yapmis oldugu yoruma ancak katilmadigimi söyleyebilirim,duygularini mimiklari,gözleri ile daha iyi ifade eden bir baska erkek jön Türkiyede su an aklima bile gelmmiyor.
Nejdetin babasi ile yaptigi konusma ''nihayet konusabilmeleri'' acisindan gec te olsa yapilmali idi ve sonuclarini da gösterdi,ama Nejdetin Ahmete olan soguk tavirlari anlayisla karsilamak gerekse bile durumdan hic habersiz Ahmet icin zor olsa gerek,netice de Ahmet ile Yasemin birbirini seviyor diye Nejdet Ahmeti suclayabilirmi?
Ayla basli basina bir hadise,ilk görüldügü sahneden antipatik gelmisti,gittikce de antipatim artiyor,üzücü olansa sonunda mutlu sona ulasacak kisinin o olacak olmasi.
Aslinda merak ettigim cok konu var bakalim Ahmet hangi gerekce ile Ayla ile evlenmeyi kabul edecek,olan bütün olaylara az cok matik yolu ile bir sebep bulabiliyorum bir tek bu konu acik ne kadar cevirsem de olmuyor,bakalim görücez.......
Bu arada dizinin yayin saati konusunda kanala mail atmanizi öneriyorum,cevap gelmez ama en azindan düsüncemizi bilirler,Avsar kizinin sovlarindan biktik,pardon sahsim adina söyliyim biktim,eger sov izlemek istesem kesinlikle tercihim o olmaz hele ki Beyazin karsisinda,zaten birilerini cagirip hergün dinledigimiz seyleri sormai falan cok sikici sovlar genel olarak cok sikici yayinlansada cok yakin bir tarihte yayindan kalkar yinede hatirla sevgili cuma günü ve saati itibari ile tam oturdu ,hülya hanim ctesi oluversin dermisim....
Bu arada Riza bey sen neymissin,ama bravo hanimina ''bir mercimek kaynatiriz,disarda alasini yiyordur'' süper tam kadin akillaniyor demistim,bir de baktim Yasemine ''bana bakma baban hakli'' dedi hoppala....hani sen karsi komsulari seviyordun ne oldu?
Arkadaslar cok uzattim biliyorum kusura bakmayin lütfen,tekrar ediyim kanala mail atalim,dizi tam yoluna giriyor,cok güzellesti bir kaza olmasin.
Yasemin,in dayisi kesin yardim edecek Sevim hanima..ve onlar da birbirine asik olacak bence ..ve yakisir da..Yasemin in babasi gercektende tam bir kalas..demekki o devirlerdede varmis mecliste kalaslar....sanradan görme gavurdan dünme halleri sinir edici Riza krosunun..... bu arada o sarkiyi söyleyen oyuncu rolunu tam oynuyor..cuk diye oturmus..göz süzmeler icki ismarlatmalar...
Menderesi ben cok itici buluyorum...halbuki Hüseyin Avni Danyal cok yetenekli birisi ama bu rolu ya yakismadi yada acaba Menderes mi bu kadar itici idi...
Sonra niye ihtilal oldu diyorlar 27 Mayıs'ta.... Antidemokratikmiş... Peh... Halk söz benimdir demiş... Ne halkı yav ne halkı... Adamlar kasaba eşrafı ile tefeci bezirganı iktidara getirdiler 1950 yılında. Sonra bunu halk diye yutturdular. İşte iktidarda olan filmdeki Rıza Bey karakteridir. Filmdeki Adnan Menderes karakteridir.... İktidara geldiğini sanan ise ilk bölümde Yasemin'in binbaşı dayısını arabasına alan köylüdür.(Sonra dank etmiştir tabiki) Son sahnedeki söz de çok anlamlıdır. Bizimde izleyeceğimiz zamanlar gelecektir.
Fazla siyaset yapmış gibi oldum ama bildiklerimin çoğunu bu dizide görünce dayanamıyorum... :D
necdetle nie ewlenio o nereden çıktı???? hayrr yaaaaa:'(
Yasemin,Ahmet ile nişanlandıktan sonra,bir gece beraber olacaklar ve
Yasemin hamile kalacak.Ve o sırada darbe olacak,babası tutuklanacak.
Yassıada davaları başlayacak ve babasını yargılayanlardan biride Ahmet olacak.
Yasemin ile Ahmet bu yüzden ayrılacak.Yasemin,Ahmet'ten ayrıldıktan sonra
hamile olduğunu öğrenecek ve Necdet ile evlenecek.
fundapehlivan 01-12-06, 23:11 evet galiba öle olacakk ilk başlarda ii ama sonradan kötülann çok karakter gördüm benn
Bence Necdet kötü olmaz sonradan ama Ahmeti çok kıskanacak haklı olarak...
Hele çocuğa Ahmeti yaklaştırmak bile istemeyecek... E bunda da haklı olacak...
Ahmette haksız değil çocuğunu isteyecek, Yasemin de haklı...
Ohooo herkes haklı, çok karışacak ortalık çok... Ama bence ortada kötü olan kimse yok...
evet ya gerçekten sevinci görünmeye değerdi bide lale ye bakışı vardı sorma ama necdette çin kesildi hemen noluyo diye herhalde necdet ayla konusunda teoya bi kıyak daha geçer nede olsa kendi aşkın ne olduğunu biliyo
ya garibim necdet ahmetten köşe bucak kaçıyo bide ahmet tuturuyo konuşalım diye evlilik teklifi duyunca adama inme inecek
fundapehlivan 01-12-06, 23:12 neeeee 11.bölüm bitip kaldırıyuolarmı inanmıyorum ya bu atveye sinir oluyorumm
ya bu ardaa yasemöin necdetlemi evlencek ya ben bişey anlamdım anlatabilirmisniz
Yasemin necdetle ahmet ayla ile evlenecek. Ahmetten hamile kalacak Yasemin ama Ahmet bunu bilmeyecek...
ayshe_yeshil 01-12-06, 23:13 Ah be Yasemin o kadar aşık ki önce aynı otelde kalmamız müsasip olur mu diyor sonra neden aşk işte insana neler yapacağı belli olmuyor ama Ahmet'in o davranışından çok etkilendim nerde bu devirde böylesi :)
orasına diyecek yok ahmet gerçekten yapması gerekeni yaptı ama bunu kaç erkek yapardı tartışılır...
kendininde dediği gibi o yasemine dokunurken bile ödü kopuyor o kadar nazik davranıyor ki sanki dalından düşecek bir dal gibi..
zaten ses tonunada yorum yok
melal avatarını değiştirmişsin başkasına cevap veriyorum sandım.:img-hyste
evet kızacağız ama bu bölümün yıldızı necdet'ti.:happy0064
Halit Ergenç oldu birkaç günlüğüne,adamın bakışlarına hastayım neyse:)
konumuza dönelim dimi ama:)
Sonra niye ihtilal oldu diyorlar 27 Mayıs'ta.... Antidemokratikmiş... Peh... Halk söz benimdir demiş... Ne halkı yav ne halkı... Adamlar kasaba eşrafı ile tefeci bezirganı iktidara getirdiler 1950 yılında. Sonra bunu halk diye yutturdular. İşte iktidarda olan filmdeki Rıza Bey karakteridir. Filmdeki Adnan Menderes karakteridir.... İktidara geldiğini sanan ise ilk bölümde Yasemin'in binbaşı dayısını arabasına alan köylüdür.(Sonra dank etmiştir tabiki) Son sahnedeki söz de çok anlamlıdır. Bizimde izleyeceğimiz zamanlar gelecektir.
Fazla siyaset yapmış gibi oldum ama bildiklerimin çoğunu bu dizide görünce dayanamıyorum... :D
Söz Milletindir diyerek iktidara geldi Demokrat Parti ama,daha sonra
çizgisinden şaştı.Dediğim gibi ne olursa olsun asla idam edilmeyi hak etmediler.
O zaman halkımızda susmuş bende,şimdi bir Başbakan idam edilebilir mi.
hangi partiden olursa olsun edilemez.
Yasemin,Ahmet ile nişanlandıktan sonra,bir gece beraber olacaklar ve
Yasemin hamile kalacak.Ve o sırada darbe olacak,babası tutuklanacak.
Yassıada davaları başlayacak ve babasını yargılayanlardan biride Ahmet olacak.
Yasemin ile Ahmet bu yüzden ayrılacak.Yasemin,Ahmet'ten ayrıldıktan sonra
hamile olduğunu öğrenecek ve Necdet ile evlenecek.
özetlerde bunu okumuştum..çok acıklı bölümler bekliyor bizi demek ki..necdet o kadar iyi bir insan ki kendini sevmedigini bile bile evlenecek yaseminle..bu bölümde onları izleyip arkalarından baktıgı sahneler çok etkileyiciydi..kesinlikle gecenim yıldızı necdetti..:good:
fundapehlivan 01-12-06, 23:15 Teo galiba Laleye karşı bir şeyler hissediyor... Bakarsın o da Lale ile yakınlaşır. Ama teo da çok iyi ve tatlı biri... Onun mutlu olmasını çok isterim ama Lale bu zamana kadar aşık olmadığına göre teoya... O iş zor... Gerçi Ahmette başta Yasemini fak etmemişti ama...
Ahmet ne güzel dedi. Ben seni daha önce nasıl fark edememişim diye...
Artık hatıa defterine başka şeyler yazacaksın filan... Ahmetçim çok tatlı konuştu valla...
bunları söyeleyince aklıma askoyunu geldii aynne böle olmuştuu ama kenna kötüü olduu ve çocuğu hiç sarpa vermek istemiyooduu
bunun sonunda ya necdette kötüolrusa
evt aynen benimde aklıma o geldi..yani hemen hemen aynısı ama necdet o kadar kötü olabilirmi ya!çünkü şu an mantıklı bi adama benziyo ama ilerde ne olur bilinmez!
"Hatırla Sevgili"
Bir televizyon dizisinin setinden izlenimler
Adnan Menderes'le düşen uçakta...
Hayatımda ilk kez bir televizyon dizisine danışman oldum. Tomris Giritlioğlu'nun proje tasarımını yaptığı dizi 1950'li yıllarda başlıyor. Biri CHP diğeri DP'li iki komşu ailenin çocukları arasında yaşanan bir aşkı anlatıyor. Başrollerden birinde Adnan Menderes de var. Hayatını belgeselleştirdiğimiz başvekille nihayet sette tanışma imkanı buldum
Tomris Giritlioğlu telefon etti aylar önce... "Yeni bir diziye başlıyorum. Senaryosuna danışmanlık yapar mısın?" dedi.
Tomris'le tanışıklığımız 1980'li yıllara, Nokta dergisi çevresine ve TRT'ye gider.
"Kantodan Tangoya" belgeselinden "Salkım Hanımın Taneleri", "80. Adım", "Yaz Yağmuru" gibi filmlerine kadar birçok yapıtını senaryo ya da montaj aşamasından itibaren izlemişimdir.
Tomris "Salkım Hanım"la ödüle, alkışa ve eleştiriye boğulduktan sonra İstanbul'a taşındı. Sinemaya ara verdi. TV dizilerine yöneldi.
Orada da kısa zamanda kendini fark ettirdi.
Kanal D'de yayınlanan "Sultan Makamı", "Seher Vakti", "Çemberimde Gül Oya", "Kırık Kanatlar", "Ihlamurlar Altında" gibi sevilen dizilere proje tasarımcısı olarak imza attı.
"Hatırla Sevgili"
Bunlar iyi de, benim diziyle ne ilgim var?
Ben de onu sordum tabii...
"Çekeceğimiz yeni dizi 'Hatırla Sevgili', 1950'lerde başlıyor, bugüne uzanıyor. Yıllar yılı komşu ve dost olan biri CHP'li diğeri DP'li iki ailenin bir askeri müdahaleyle a |