Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-1

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11

posh
09-12-06, 11:48
bence 1kere daha kolaj bölüm vermeleri lazım ama erken saatte belki işe yarar salı günü izleyememiş bir çok kişi oluyordu sonrada birşey anlamadığı için izlemeyi terch etmeyen birçok kişi!!bunun için erken saatte bir kolaj iyi olur!!ama benim fikrim darbe bölümlerinde ratingler daha iyi olur..umarım öyle olur:icon_whis

posh
09-12-06, 11:51
bence en hareketli bölüm buydu.sıkıcı gelebilir insanlara.çünkü liseli aşıklar gibi davranan bir ikiliyi izlemek pek keyifli değil.büyümeleri lazım biran önce.:img-bored
bilmem pek hareketli değil gibi gelmiş birçok kişiye tabi çevremdekilerden bahsediyorum!!evet liseli gibi bir aşkı izlemek pek çekici gelmeyebilir biraz olgunlaşınca olaylar daha ciddi olunca daha iyi olur inşalh:icon_whis

arzu-başak
Herkese merhaba..valla reytingleri merak etmekten çatladım...anca gelebildim...gelmeseymişim keşke...ya ab de iyiyizde öteki ne ya 15.olmuşuz...bu sefer atv ye bişeyde diyemiyorum yani 22:15 geçe başlattı...elinden geldiği kadar erken vermeye çalıştı...sılanın özetini göstermedi...üf ben hakikaten anlamış değilim bu insanların seçimlerini neye göre yaptığını....dönüp dolaşıp her defasında aynı yere geliyoruz..reyting,reyting,reyting....
neyse ab de iyiyiz ama 4. olmuşuz...neyse ya hiç canımı sıkmak istemiyorum...
ya benim asıl merak ettiğim...şimdi önümüzdeki bölümün sonunda darbe olucakmış söylentilere göre...bu nasıl olucak çok merak ediyorum...o kadar şeyi bir bölümü nasıl sığdıracaklar..ailelerin arası birazda olsa düzelmesi lazım,bunlar nişanlanıcak,adaya gidicekler,sonra darbe olucak...ya o kadar çabuk geçmesinler bu kısımları içimize sindire sindire izleyelim....

erenalp_18
arkadaşlar herkes bir şeyler söylüyor işte bu hafta ile geçen haftanın reytingleri

total

geçen hafta
14 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 4,6 16,6
bu hafta
15 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 4,40 12,70

ab
7 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 6 20,4
geçen hafta

bu hafta
4 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 5,40 16,60

fundapehlivan
Bence kesinlikle sıkıcı ve ya durağan bir bölüm değildi. Tam tersine daha çok siyaset filan vardı. Ayrıca bu bölüm Yasemin de şımarık değildi aslında olacaktı ama o kavgadan sonra olamadı her neyse...
Ya bu atv ab yi daha çok önemsediğini bilsem önemsemiyeceğim çünkü 4. olmak çok iyi ama ah o total yok mu?

tng
09-12-06, 11:54
çok duru bir hikayesi var bu dizinin.bence zaten özelliği çok fazla hareket içermemesi,roman tadında gidiyor,böyle gitsin bence.ama reytingler bu durumda iyileşir mi bilmem.atv arkasında durmalı bu dizinin,çünkü oldukça kaliteli bir dizi,reyting için feda edilemeyecek kadar kaliteli hem de...

erenalp_18
09-12-06, 11:57
iyi de zaten atv ab yi önemser yani atv için ab de iyi olsun genelde yeter

ama bence reytinglerde kötü değil çünkü geçen haftaya göre düşmesine rağmen sıralama yeri yükselmiş demek ki dün akşam genel bir düşüklük vardı ki bundan hatırla sevgili de etkilendi bence başka bir sebebi yok
bence dizinin devam etmesi için bu reytingler iyi oldu

eylül_19
09-12-06, 11:59
zaten bu kanallar için izlenme oranları önemli yani 5. olmuşsun 6. olmuşsun pek bakmıyorlar bencede geçen hafta çok daha yüksekti oranlar erken verilince ıhlamurlar altındayla çok çakışıyor

posh
09-12-06, 12:00
bundan sonra rating yükselebilir a/b de ama sıralamada daha fazla yükselebilceğini sanmıyorum sıla,ı.a,y.d nin kemikleşmiş bir izleyici kitlesi var. her defasında umut taşıyorum iyi olcak diye ama nezaman olcak bilemiyorum!!konusu bakımıyla sanırım çekici gelmiyor insanlara!neyse umarım düzelirde ratingler bizde rahat rahat izleriz!!

mavisu_deniz
09-12-06, 12:05
poshcum o kadar ümitsiz olma evet dediğin gibi o dizilerin bir kitlesi var ama bizim diziyi begenen cok insan var mesela bizim ailede hep sevdiğimiz dizileri konusuruz eleştiririzde.bugün konustuk hatırla sevgiliyi herkes cok sevmiş.o kadar dikkatli yapıolar ki islerini begenmemek mümkün deil.insanların kolundaki saatine yoldaki insanlara bile çok önem verdiklerini aynen bize eski zamanı hatırlattıgını o saf aşkları o kıyafetleri makyajları tamamıyla htırlattığını ve cok güzel bi dizi olduunu duyuyorum cevremdki herkes bunu sölüo ümitsiz olmaın arkadaşlar git gide yükselcez bence

erenalp_18
09-12-06, 12:07
evet yani bencede hatırla sevgilinin bundan sonraki amacı onların reytinglerine erişmek olmalı
ama totalde yükselmesi gerekiyor kesinlikle

askasurguncu
09-12-06, 12:10
ab de reytingler iyi de ama
totalde cok kotu ve duzenecegini sanmam bu ara dun atv turkiyede saat kacta basladi cunku atv turkiyede 22.35de basladi pek bir degisiklik yoktu saate

*~*RaiNBoW*~*
09-12-06, 12:13
Evet sonunda gelebildim,dün geceden bu yana pek gelişme yok sadece ratingler gelmiş..Total kötü ama A/B iyi...Bakın ufacık bir erken başlama ne kadar çok etkiledi.Umarım bundan sonra çok daha iyi yerlere gelir.Çevremden ben de kötü bir tepki göremedim herkes beğeniyor ve herşeyin güzel olacağına inanıyorum...

askasurguncu
09-12-06, 12:15
once sali gunu oldugu için benim cevremde cok az kisi izliyodu ama cuma cok guzel oldu hepsi cok beyenerek izliyorlar bence abde gittikce duzene bilir ama
totalde hiç sanmam

monalisa454
09-12-06, 12:32
Geçen gün Beren’le topu topu bir sahne çektik. İki dakika yayınlanacak bir sahneyi 32 dakika tartıştık. [Artık o kadar beraberiz ki karı koca gibi olduk] Senaryoları okuyoruz. Mesela dışarı çıkma yasağı var. Onlarla beraber yaşayacağız. Onların ne hissettiklerini düşünüp bulmaya çalışıyoruz. Çünkü tarih değişiyor ama hisler değişmiyor

bu sözler çok hoşuma gitti acaba diyorum.....

arzu-başak
09-12-06, 12:35
askasurguncu arkadaşım valla bencede güzel ropörtaj olmuş ama..canselin hani...biz karı koca gibi olduk lafı..benim pek hoşuma gitmedi tabi..koyu bir cansel hayranı olorak....(tabiki şaka orda ne anlatmak istediğini anladım..ama olsun insan yinede kıskanıyor ya da kızıyor)

askasurguncu
09-12-06, 12:37
Benimde Canselin Bu Sozleri Cok Hosuma Gitti
Bence Bizim Dizimizin Reytingleri Iyi Olmasada Iz Birakacaktir
Bide Tutamayan Bir Dizi Bu Kadar Cok Gazetelerde Konusulurmu
Offf Nefret Ediyorum Bu Reytinglerden

maison
09-12-06, 13:29
selamlar..
ben dün ilk yarim saatini kacirmistim...ama ablamin sayesinde geri kalanini izledim...ben necdeti bu bölümde daha cok begendim...hele son sahne süperdi ya...canseli bu bölüm pek begenemedim...yasemine zatne gicik oluyorum ne yalan söyliyeyim benimde favorim necdet...:D:D:D

Melal
09-12-06, 13:37
Reytingler fena değil bence bu dizimiz için iyiye işaret olabilir a/b'de 4. olmamız iyi
total'de zaten kaliteli diziler genellikle düşük reyting alıyor.
Ama share'lerin düşmesine üzüldüm.İnşallah toparlanır.Haftaya darbe var.
Ben önümüzdeki haftaki bölümden daha umutluyum.Bu arada pozitif düşünmeye devam arkadaşlar.
İnşallah dizimiz daha iyi reytingler alacak ve daha iyi yerlere gelecek.
Basında daha fazla yer almaya başladıkça bu reytinglere de yansıyacaktır.
Oyuncular birde programlara falan katılsa iyi olacak ama:)

Melal
09-12-06, 13:40
Bu bölüm çok güzeldi.Ama benim aklım 6. bölümde neler olacağını çok merak ediyorum.
Bir hafta nasıl sabır edeceğim ya:)
Bari Atv sık sık 5. bölümün tekrarını versede hasret kalmasak.:)

erenalp_18
09-12-06, 13:42
bu gidislen birsey olurmu olmazmi bilemeyiz belki abden kurtaririz ama total hiç umudum kalmadi bence gittikce kotu olacak
arkadaşlar hakkaten bu total reytinglerini çok da kafanıza takmayın bu tip tarihi dizilerde zaten hep total düşük olur
bkz. kırık kanatlar çemberimde gül oya
bu tip dizilerde kısaca ab reytingine göre karar verilir

fundapehlivan
09-12-06, 13:58
Ayy, eğer a/b ye göre karar veriliyorsa süper... 4. olmuşuz daha ne?
Bu arada ab avrupa birliği totel Türkiye mi oluyor.
Cahillik işte öyle tahmin ettim hep ama sormamıştım.
Ya totalde cennet mahallesi bile geçmiş bizi. O dizi bile ya...
Bu arada röportaj da ki karı koca olayına ben de snir oldum. Fazla karı koca gibi olmasalar iyi olur...
Ama ben atv haber de bir şey fark etmiştim. Sanki Beren de bir soğuk hava var. Çok olgun gibi bir de... Necdeti de yanına oturmuşlar ya ben pek Canselle anlaşamadıklarını düşünmüştüm ama yanılmışım anlaşılan:sad53:

fundapehlivan
09-12-06, 13:59
Pazar 15 de zaten tekrarı var. Bence salı günü de verir... Geçen hafta öyle yapmıştı... Yoksa geçen hafta çarşamba mı vermişti ay neyse bir de hafta içi verir yani...

GüLpArE_YeŞiM
09-12-06, 13:59
bende yasemini pek sevmiyorum.onun yerine başka birinin olmasını isterdim.son sahnede içim bi hoş oldu.ne biçim aktı o kan?ıyk

yasemini niye sevmediğinizi anlayamadım üzüldüm şimdi:sad53: :sad53: çok olumlu ve akıllı bir kız diziyede yakışıyor aşkları bir keree gerçekçi aillerin yüzünden kaçamak buluşuyorlar üzülüyorum bunada nejdetide şu yönden seviyorum yaseminle gece ikisi konuşmuşlardu orası çok hoşuma gitti haa birde şu reyting işi canımı sıktı böyle güzel bir diziye 15. 16. falan yakışmıyorr

stm
09-12-06, 14:00
bu bölüm harikaydı...(ahmet-yasemin sahneleri tabi ki de..)
ama necdetin babası zorlamamalıydı bence..zavallı necdet yaa :(

erenalp_18
09-12-06, 14:02

total tüm ülke
ab ise eğitimli parası olan kesim
ceent mahallesi tabii ki totalde geçer
zaten total sadece cennet mahallesi izliyor herhalde:img-wink:

RODYA
09-12-06, 14:02
Bu arada röportaj da ki karı koca olayına ben de snir oldum. Fazla karı koca gibi olmasalar iyi olur...
Ama ben atv haber de bir şey fark etmiştim. Sanki Beren de bir soğuk hava var. Çok olgun gibi bir de... Necdeti de yanına oturmuşlar ya ben pek Canselle anlaşamadıklarını düşünmüştüm ama yanılmışım anlaşılan:sad53:

selam arkadaşlar.

funda ,ab grubu eğitim ve gelir seviyesi yüksek olan grubu ifade ediyor. total ise tüm izleyici.

arkadaşalr ben 3 ağır toptan sonra ab de 4. olacağımzıı tahmin etmiştim. sonuca çok sevindim.:happy0064 ama total beklediğimden birazcık düşük.ama bu yeni gün ve saatinde ısrar edilirse ratinglerin her hafta iyiye gideceğine inanıyorum.e gördük işte,cuma gününde 2. haftasında ilerleme var.

Melal
09-12-06, 14:04
ya bilmiyorum bi türlü ısınamadım yasemine.belkide canselle özgeyi çok yakıştırdığım içindir.

Beren'i daha önce seveceğimiz tarzda dizilerde izlemediğimiz içindir ısınamamız.
Özge'yi ÇGO'da severek izlemiştim şahsen,KK'da da öyle,ama Beren'i Aşka Sürgün'de izlemedik.
Benim Beren'in izlediğim ilk dizisi HS sanırım o yüzden henüz alışamadık.
Ama biz kıza alışana kadar dizi bitecek yada dizide yaşlanacak Yasemin:)

Melal
09-12-06, 14:06
Beren'in alacağı çok yol var daha
Birde dizide güzel ağlasa valla gidip öpecem kızı:)
Hadi öpüşme sahnelerinde kasıyorsun anlarım.Tabii karşısında Cansel var Mahsun değil:)
Kız nasıl kasmasın kendini:):)

arzu-başak
09-12-06, 14:15
Beren'in alacağı çok yol var daha
Birde dizide güzel ağlasa valla gidip öpecem kızı:)
Hadi öpüşme sahnelerinde kasıyorsun anlarım.Tabii karşısında Cansel var Mahsun değil:)
Kız nasıl kasmasın kendini:):)

Melalcim süpersin ya...bencede karşısında cansel varken kasıyor olması normal...ben önceden berene karşı daha soğuktum..şimdi yavaş yavaş ısınııyorum ya da bunun için kendimi zorluyorum(annemle bu konuda çok tartışıyoruz o çok beğeniyor bereni çok tatlı kız diyo zaten benimde onun güzelliğine ve tatlılığına lafım yokki)...yani o kadar katı değilim beren konusunda...bence zamanla çok daha iyi olucak oyunculuk anlamında...

özgenuroğlu
09-12-06, 14:24
en çok hs yi dün beğendim hem siyasi konular ağır bastı hemde neredeyse herkez döktürdü dizide...

bu necdetin hali ne olucak ya..başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi..
yani ona üzülmeten yaseminle ahmetin sahnelerinden bişey anlayamadım..yazık ya herşeye rağmen hem yasemine hem ahmete çok iyi davranıyo..
başka biri olsa intikam planlara yapardı çoktan.bence ileridede kızamıycaz biz necdete..yaseminle evlenicek olsa bile =) o kadar iyi bi adam yani...

sorma özgecim iki bölümdür necdet'e üzülmekden bir şey yapamıyorum...
radikal gazetesinin haberinde necdetle ilgili;hem acıyor hem seviyor hemde üzülüyorsunuz demişdi..sonuna kadar katılıyorum...
öyle baba olur mu yaa...herşeye rağmen nasılda kendini tutmaya çalışıyor saygıyla davranmaya çalışıyor...ama hs son sahnesi süper bitti..
yasemine açıldığında replikler mükemmeldi çok ama çok beğendim gerçekdende kim etkilenmez yanii:icon_sorr bir de yaseminnn kendisine aptal dediği anda koptum:img-wink:
haklısın başka birisi olsa çokdan intikamplanları yapmışdı ama necdetin karakterinin ne kadar sağlam olduğunu görüyoruz..herşeye rağmen ahmet ve yaseine ne kadar sıccak davranıyor..
başlarda okan oyunculuğunu sergilesede bana göre son 2 bölümün en iyi oyuncularındandı,ve son bölümde bütün oyuncuların harika oynadığını düşünüyorum..
ayırca rızaya çok ama çok sinir oldum nasılda kıvırıyor iki tane buzdolabı aldım diye...

mawi portakal
09-12-06, 14:26
arkadaslar oncelıkle hepnıze selaaaam selam selaam :)
ya bıse merak edıorum dızının ıcınde partılerınde sureklı calan bı sarkıları var. yabancı ve cok seker bıse adını sanını bılen varsa yazabılırmı acıl olaraaak:img-blush

bessy
09-12-06, 14:28
yaseminin annesine şaştım kaldım.Kocasının kendisini aldattığını biliyor ve rıza beye bir şey demiyor.Alttan almak diye ben buna derim

Lady_GS
09-12-06, 14:30
Arkadaslar reytiglere simdi baktimda....
A/b de cok iyiyiz bu hafta, ilk 5'e girmisiz...
Ama total da taban yapmisiz resmen ya....
Simdi bu nedemek?...sevineyimmi yoksa uzeleyimmi anlamadim... Nasil arada bukar fark oluyor ya...
Totalin kotu olmasi tehlike olusturuyormu dizinini gelecegi acisindan?

Melal
09-12-06, 14:31
yaseminin annesine şaştım kaldım.Kocasının kendisini aldattığını biliyor ve rıza beye bir şey demiyor.Alttan almak diye ben buna derim

Bessy'cim hoşgeldin canım seni yeniden burda görmek çok güzel canım:)
Nezahat Hanım kibar kadın,Rıza Bey karısı bilmiyor sanıyor.
Ama görecek Hanya'yı Konya'yı:)

_free_
09-12-06, 14:38
Arkadaslar reytiglere simdi baktimda....
A/b de cok iyiyiz bu hafta, ilk 5'e girmisiz...
Ama total da taban yapmisiz resmen ya....
Simdi bu nedemek?...sevineyimmi yoksa uzeleyimmi anlamadim... Nasil arada bukar fark oluyor ya...
Totalin kotu olmasi tehlike olusturuyormu dizinini gelecegi acisindan?

aynen bende önce üzüldüm sonra sevindim.. :? nedir bu dengesizlik gerçekten ne düşünüceğimi şaşırdım artık!!totaldekilerin zevksizliğindende bıktım zaten!!

ne bileyim reklam verenler ab ratinglere bakar derler ama...

OXFORD
09-12-06, 14:39
merhabalar..

özgecimm(özgenuroğlu)bizim halimiz ne olcak..dün nasıl kan aktı necdetin kolundan öyle..bir baktım fışırdı..o babaya ne demeli ya oğlum buyur al dedi sonra neler diyoe..necdete bu kadar üzülemezdim yani..ve okan yalabık gene harikaydı...necdet karakterini de çok seviyorum.şu an dizide en sevdiğim karakter.hele ahmet ve yasemine cephe almayışı masum bir aşık olduğunu da gösteriyor..

şimdi yazıcağıma ne olur hiçbir beren saat hayranı kızmasın..çünkü taammen gerçek.ç.evet beren saat çok güzel şirin sempatik bir kız.yarışmasını izlemedim ama o kadar kişi arasından seçilip ikinci olduğuna göre boş yere seçmediler bu kızı.hemde birincxileri bir yerde göremezken onu sık sık görüyoruz..neyse ama ne olur ya şu kızı ağlatmayın..bir ağlama sahnesi bu kadar mı kötü oynanır...yasemin karakterine çok yakışıyor ama ne olur ağlamasın.en can alıcı sahnede ağlıyor ama ben ağlarken kopuyorum tv karşısında...

cansel abime gelince siyasi konularda konuştuğu zaman öyle mimikleri oluyor ki çok iyi politikacı olurmuş:)

diziye gelirsek fazla birşey olmadı aslında bu bölümde..klasik hikayeler...ama şevket ve rıza arasındaki ilikşikye bhayılıyorum..siyasi firkileri farklı gerektiğinde nasıl kavga ediyorlar ama gerektiğinde de birbirleriyle insanca konuşuyorlar...bu çok hoş gerçekten...

reytingler ab'de iyi..ab'de iyi olduğu sürece çok da korkmamız gerektiğini sanmıyorum...

cerenimo_
09-12-06, 14:43
bu necdetin hali ne olacak bu babayla yaaa! onun kolu kanadı benim içim acıdı zaten kan görmeye de dayanamam..bi de yok yere sevdiği kızın önünde rezil oldu bu ne despotluktur anlamadım gitti insan hiç olmazsa başkalarının önünde yapmazdı bunu oğluna..

özgenuroğlu
09-12-06, 14:45
merhabalar..

özgecimm(özgenuroğlu)bizim halimiz ne olcak..dün nasıl kan aktı necdetin kolundan öyle..bir baktım fışırdı..o babaya ne demeli ya oğlum buyur al dedi sonra neler diyoe..necdete bu kadar üzülemezdim yani..ve okan yalabık gene harikaydı...necdet karakterini de çok seviyorum.şu an dizide en sevdiğim karakter.hele ahmet ve yasemine cephe almayışı masum bir aşık olduğunu da gösteriyor..

şimdi yazıcağıma ne olur hiçbir beren saat hayranı kızmasın..çünkü taammen gerçek.ç.evet beren saat çok güzel şirin sempatik bir kız.yarışmasını izlemedim ama o kadar kişi arasından seçilip ikinci olduğuna göre boş yere seçmediler bu kızı.hemde birincxileri bir yerde göremezken onu sık sık görüyoruz..neyse ama ne olur ya şu kızı ağlatmayın..bir ağlama sahnesi bu kadar mı kötü oynanır...yasemin karakterine çok yakışıyor ama ne olur ağlamasın.en can alıcı sahnede ağlıyor ama ben ağlarken kopuyorum tv karşısında...

cansel abime gelince siyasi konularda konuştuğu zaman öyle mimikleri oluyor ki çok iyi politikacı olurmuş:)

diziye gelirsek fazla birşey olmadı aslında bu bölümde..klasik hikayeler...ama şevket ve rıza arasındaki ilikşikye bhayılıyorum..siyasi firkileri farklı gerektiğinde nasıl kavga ediyorlar ama gerektiğinde de birbirleriyle insanca konuşuyorlar...bu çok hoş gerçekten...

reytingler ab'de iyi..ab'de iyi olduğu sürece çok da korkmamız gerektiğini sanmıyorum...
ahh özgem sorma yaaa hiç öyle bir sahne beklemiyordum sesiz sezziz gitmicem derken nasılda geçirdi cama...ve o kadar muhteşem oynanırdı o sahne sadece mimiklerin konuştuğu bir sahneydi..yaseminle konuşmasındaki repliklerine bayıldım işde aşk detirdicek nitelikteydi..
çok haklısın beren ağlamasın..belkide ondan onu cici bici neşeli bir genç kız karakterine koydular;)
ve evet cansel politik sahneleri çok güzel oynuyor..
siyasdetin geçdiği bir bölümdü..özellikle hala ve şevket sahneleri çok dokunaklıydı(aklıma çgo geldi;))
ufff arkadaşlar çok rica ediyorum ben bu bölüm tüm okan sahnelerini görrmek istiyorum eğer eklerseniz çok sevinirim

maison
09-12-06, 14:45
ayy özge sen beni güldürdün allahta seni güldürsün...ay yazin (yaseminli olan kisim)harikaydi...aynen ya kiz berbat agliyor...ve bende necdete cok üzüldüm...bu bölümde favorim necdetti...ahmeti pek begenmedim ya....:icon_sorr :icon_sorr...buarada o fransiz kizi bidaha dönermi....????

askasurguncu
09-12-06, 14:46
gelip gitip beren konusuna geliyoruz
her bolumun sonunda beren soyle beren boyle
bence opusme sahnesine yonetmen veya senaristler oyle yapmasini istemistir cunku eger begenmeseydiler bereni uyarirlardi
zaten berende ben cok guzel oyuncuyum demiyorki kiz elinden geleni yapiyo sadece guzeliklen bir yere gelemez demeki kizda yetenek varki boyle bir dizide oynuyo

Melal
09-12-06, 14:46
Asiye Nasıl Kurtulur misali,bizde
Necdet Nasıl Kurtulur demeye başlayacağız:)

girl01
09-12-06, 14:49
bu bölüm süperdi ya!ratingler fena sayilmaz aslinda, abde iyiyiz.ahmet ve yaseminin kiskancliklari cok tatliydi. ben en cok yaseminin annesi yasemin ve ahmeti bulusduklarinda görmesini begendim. yaseminin annesi onlarin gercekten asik olduklarina anlamistir:img-wink: sonuna acayip üzüldüm ama. necdetin nasil kolundan kan akiyorudu, cook kötüydü:sad53:

özgenuroğlu
09-12-06, 14:49
berende yetenek yok demiyoruz yetenekli zaten insan yetenekli olmasa nasıl ikinci olur ama bence daha oyunculuk olarak çok yeni(daha doğrusu oynadığı oyunculara göre) çünkü ordaki oyuncular yıllardır bu işin içinde..bence hiç ağlamasın hep gülsün yada antreman yapsın biraz daha öyle gelsin..
lütfen arkadaşlar yaa beren kötü olsa böyle olmaz zaten biz sadece ağlama sahneleri kötüydü dedik niye bu kadar kızıyorsunuz ki..

askasurguncu
09-12-06, 14:52
berende yetenek yok demiyoruz yetenekli zaten insan yetenekli olmasa nasıl ikinci olur ama bence daha oyunculuk olarak çok yeni(daha doğrusu oynadığı oyunculara göre) çünkü ordaki oyuncular yıllardır bu işin içinde..bence hiç ağlamasın hep gülsün yada antreman yapsın biraz daha öyle gelsin..
lütfen arkadaşlar yaa beren kötü olsa böyle olmaz zaten biz sadece ağlama sahneleri kötüydü dedik niye bu kadar kızıyorsunuz ki..

bence senaristler oyle aglamisini demislerdir cunku beren aska surgunde birgun guldugunu gormedik hep agliyordu ve baceriyordu bu bolumde bencede aglama sahnesini iyi yapmadi

arzu-başak
09-12-06, 14:54
gelip gitip beren konusuna geliyoruz
her bolumun sonunda beren soyle beren boyle
bence opusme sahnesine yonetmen veya senaristler oyle yapmasini istemistir cunku eger begenmeseydiler bereni uyarirlardi
zaten berende ben cok guzel oyuncuyum demiyorki kiz elinden geleni yapiyo sadece guzeliklen bir yere gelemez demeki kizda yetenek varki boyle bir dizide oynuyo

canım biliyorum kızıyorsun..canıın sıkılıyor böyle yorumlar görünce berenle ilgili....seni anlıyorum çünkü bende cansele laf söyletmem...onla ilgili bişey söylendimi kızarım...ama yapıcak bişey yok...herkes farklı düşünüyor...herkes herksi beğenmek zorunda değil....misal bende şimdi maisona kızdım...neden ahmeti beğennmedi diye....şaka şaka..ama niye beğnmedin gerçekten..üzüldüm şimdi...

OXFORD
09-12-06, 14:54
valla hilalcim hakısz mıyım..

sevgili askasurguncu her bölümün sonunda oyuncular hakkında genelde yorum yapıkır canım.performansları d eğerlendirilir.her yerde var bu.sadece buraya giriyorun herhalde.ayrıca berene kötü b irşey söylendiğini hiç görmedim.lütfen alınma..

özgecim ne d iyim canım...sadece sana katılıyorum.necdet yazık yaa...kesinlikle şu an en sevdiğim karakter.inş o masum karakter hiçbir zaman bozulmaz.o babasına ne d iyim zaten bir ara laleyi de okuldan alcak sandım.

_gmş
09-12-06, 14:56
Ya bence cok güzel bir dizi buraya ilk defa yorum yazıyorum ama diziyi başından beri izliyorumm:)Ve başladığından beri hakettiği reytingleri alamadığını düşünüyorum.Ve bence cuma günü olması cok yanlış nerdeyse tüm sevilen dizler cuma günü...Örneğin salı günü veye carsamba günü falan cok uygun. ben bu diziyi hakettiği yerde yani birincilikte görmak istiyorumm:img-yes:

özgenuroğlu
09-12-06, 14:59
ben daha önce ağlarken görmediğim için bilemiceğim ileride ne olur bileme ama bu bölüm gerçekden de kötü ağladı...

off özgecim sorma cnm yaaab uff bende çok korktum alcak sandım bir an okuldan necdet dedi baba kızının okulu var adam para derdinde..
geçen bölümde okan ona demişdi zaten bende seninm oğlunum baba hani pastaneciliği öğrensin diye okula götğürmeyip pastaneye gönderdiğin oğlun diye offf çok üzüldüm yaa..benm de en sevdiğim karakter oldu..

özgenuroğlu
09-12-06, 15:00
Ya bence cok güzel bir dizi buraya ilk defa yorum yazıyorum ama diziyi başından beri izliyorumm:)Ve başladığından beri hakettiği reytingleri alamadığını düşünüyorum.Ve bence cuma günü olması cok yanlış nerdeyse tüm sevilen dizler cuma günü...Örneğin salı günü veye carsamba günü falan cok uygun. ben bu diziyi hakettiği yerde yani birincilikte görmak istiyorumm:img-yes:
salı günü olmazdı çünkü bg var ve ona rakip olamadı reytingler fena halde kötüydü..
çarşambada ay sı var ki her hafta reytinglerde birinci bence perşembe yada pazartasi erken saatte olmalıydı ama cumada geç olsada iyi oldu reytingler yükseldi

fundapehlivan
09-12-06, 15:02
Şevket ve Rıza ilişkisi gerçekten garip. Siyasi olaylara girdiler mi mutlaka laf sokup kavga ediyorlar ama aynı zaman da birbirlerine yarımda etmek istiyorlar mesela geçmiş olsuna geldiler ya... Yaptıkları çok güzel ve insani bir şeydi ama sen git orada bile laf sok. Yine kavga ettiler... Annem zaten diyor ki, bunlar ne kadar garip insanlar... Ne yaptıkları belli değil.
Onlar zaten arkadaş olamaz hani bu kadar hayatları siyaset olmasa diyeceğim ki başka şeylerden konuşurlar birlikte ama yok... Siyasetten başka bir şey konuşmuyırlar...

fundapehlivan
09-12-06, 15:04

Çok güzel gülüyor beren... Gözlerinin içi ışıl ışıl oluyor yüzü aydınlanıyor ama ağlamada tıkanıyor... Ya oyuncu olarak yeni tamam, kendini geliştirir ama yetenek varsa bence dakikasında ağlardı. Yani bunu yapabilmeliydi...

RODYA
09-12-06, 15:04
arkadaşlar normalde çarşamba yada perşembe 21.45 er koyacak atv hatırla sevgiliyi. ama şu uefa maçları izin vermiyor ki.normalde o gün oynayan dizlerin fanları bile ayakta. 15 günde bir yayınlanıyor dizilerimiz diyorlar. şimdi son maçlar kaldı.belki son bir değişiklik yapılabilir.ve gayette iyi olabilir

Melal
09-12-06, 15:07
Cuma günü gayet iyi bence,çarşamba olursa fena olmaz
Ama çarşamba ve salı günle Champions League maçları gayet iyi reyting alıyor.
Türk takımı olmasa bile hatta çarşamba akşamı ben bile bakıyorum bazen:)

OXFORD
09-12-06, 15:13
ya özgecim ne olcak bizim halimiz..ne olcak necdetin hali..merakla bekliyorum bu işin sonunu..bir kere o kadar kan aktı..öyle kolay kurtulamaz..

iyi sohbetler arkadaşlar..bu arada söylemeden geçemicem cumhurbaşınımızın adına dikkat ettiniz mi

[B]AHMET NECDET SEZER

fundapehlivan
09-12-06, 15:14
atv cumadan vaz geçmeyeceğini söylemiş sadece saatini değiştirebilirmiş onu da yaptı zaten erkene çekti...
Bu arada a/b totel sorumu cevaplamışsınız sağ olun.
Ben de öğrenmiş oldum sayeniz de...
şaşırdım ab demek eğitimli kesimmiş eee o zaman süper... Yani eğitimli kesim demek hatırla sevgiliyi baya izliyor ki 4. olmuşuz... Bak şimdi sevindim...

fundapehlivan
09-12-06, 15:17
oxford çum ya Ahmet Necdet Sezer valla nereden buldun valla güldürdün beni ya sağ ol... tesadüfe bakın...
Ya bilmiyorum ben necdete üzülüyorum ama üzerinde de o kadar durmuyorum. ben daha ziyade babasından dolayı üzülüyorum ona. Zaten sonunda yaseminle evlenecek... Ya kendimi çok cansel hayranı görüyorum bu aralar... Ondan herhalde Necdeti öyle abartı sevmiyorum...

Melal
09-12-06, 15:17
Sevin Funda'cım sevin,eğitimli kitle izlesin yeter bize:)
İnşallah total'de de yükselirde reytingimiz iyi olur.
Her hafta a/b'de ilk 5te olsak,total'de de ilk 7de falan süperrr

özgenuroğlu
09-12-06, 15:23
evet özgecim kan akma sahnesi süperdi kanda baya aktı yani...
ayy evet yaa totalde de şöyle bir 7 8 fena olmaz ama a/b de illk beşie girmemiz iyi hangi seviyede insanlar izliyor belli oluyor

sude-elvin
09-12-06, 15:38
süper bi bölümdü bu hafta yine. ahmet ve yaseminin aski gercektek ailelery yüzünden imkansiz gözüküyor. yasemin ve hecdetin konustugu sahne süperdi yasemin nasil hala anliyamiyor ya. sonunda necdete cok üzüldüm ama denildigi gibi ciddi biseyler olabilir cok kötü kanadi.

arzu-başak
09-12-06, 15:38
oxford çum ya Ahmet Necdet Sezer valla nereden buldun valla güldürdün beni ya sağ ol... tesadüfe bakın...
Ya bilmiyorum ben necdete üzülüyorum ama üzerinde de o kadar durmuyorum. ben daha ziyade babasından dolayı üzülüyorum ona. Zaten sonunda yaseminle evlenecek... Ya kendimi çok cansel hayranı görüyorum bu aralar... Ondan herhalde Necdeti öyle abartı sevmiyorum...

sadece senmi fundapehlivan..bende aynı durumdayım senle...bende nejdte üzülüyorum ama senide dediğin gibi babası yüzünden....birde allahtan ahmetle yaseminin arasına girmiyor..valla kendimi zorluyorum şu nejdet karterinden soğumak için ama yok olmuyo..helede bu bölümden sonra hiç olmaz...yaseminle konuşurken üzülme barışırsınız falan dedi..ahmetede iyi davranıyor..ya zaten olması gereken bu....

BiR kÜçÜk AşK
09-12-06, 15:39
dün her zamnki gbi hatırla sevgili çok güzeldi.ben bi ara ahmet ''bi süre ayrı kalalım''diyince ahmete çok kızdım ve yaseminin durumuna çok üzüldüm...ama sonra çok şükür ki barıştılar.sonrada necdet in o kolundan gelen kan beni çok korkuttum.inş. birşey olmaz....o babasına da çok sinir oldum.necdete ''ben senin arkadaşların için açmadım bu pastaneyi''dedi..yazık çocuk nası utandı...

emosss
09-12-06, 15:39
bende bu bölüme bayıldım....... yani 10 kere verseler 10 kere izlerim herhalde........ bu arada biliyorum bu konu çok uzadı ama yorum yapamadan geçemicem...... ahmet sırf ikii günlük ayrılıktan sonra böyle öpüyorsa junıor ahmetin yola çıkacağı sahne nasıl olur bilmiyorum:img-hyste :img-hyste
resmen saldırdı kıza yani:love05:

RODYA
09-12-06, 15:41
Sevin Funda'cım sevin,eğitimli kitle izlesin yeter bize:)
İnşallah total'de de yükselirde reytingimiz iyi olur.
Her hafta a/b'de ilk 5te olsak,total'de de ilk 7de falan süperrr

evet melalcim zaten ilk 5 te olmak önemli.ab de zaten sorun çözüldü.sılayı,ıhlamurlar altındayı,yabancı damadı geçeceğini zaten beklemiyorduk.birazcık ta totalde düzelse iş tamamdır

She7a
09-12-06, 15:47
dogru soyluyorsun valla bu arada junior ahmet mi
yola cıkacak ben birsey mi kacırdım acaba. :icon_roll

bende bu bölüme bayıldım....... yani 10 kere verseler 10 kere izlerim herhalde........ bu arada biliyorum bu konu çok uzadı ama yorum yapamadan geçemicem...... ahmet sırf ikii günlük ayrılıktan sonra böyle öpüyorsa junıor ahmetin yola çıkacağı sahne nasıl olur bilmiyorum:img-hyste :img-hyste
resmen saldırdı kıza yani:love05:

handeMveÖ
09-12-06, 15:56
evet geç kalmış yorumumu yapiim...
bayaaaa bi uzun oldu ama....:icon_whis
tabi nası yapcaksam ben gene necdetle başlıcam...
çok kötü oldum dün onu izlerken...aşkta kaybetti adamcağız bare işte kazansaydı...olmadı işte...necdetimin kötü kaderi glb bu.:icon_sorr hele o babası...insan hiç oğlunu herkesin içinde öle çocuk gibi azarlarmı yaw...gururunun kırılcağını hesap edemio heralde bu adam...fitil etti o sahneler beni resmen...
hele son sahne...ee haklı tabi biyerde...bi insanın sabrının sınırları bu kdr zorlnmaz ki cnm...bide yasmin kızla konuşurkenki hali çok güzeldi...ne güzel tanımladı öle...nerdeyse ben bile sevmeye başlıyodum yasmini:img-pilot o kadar yani...kısaca ben necdetin masumiyetine iyice inandım...ilerde yaseminle evlense bile bu kendini sevdiğinden dolayı ona karşı sorumlu hissettiğindendolayı olcaktır eminim...
ahmete gelirsek...ben bu haftada ahmetin mantıklı pek bi davranışını göremedim maalesef yine...ne zaman görsem...yaseminin dibinde bitiyo...o kadar okumuşun isviçrelerde git işini yap demi azcık...:img-yes: ben böle adliye koridorlarında faln böle dosyalara gömülmüş hallerinide görmek istiyorum ahmetin...haftayada göremezsem okuduğundan şüphe edecem artık...mubarek adamın bi savcı avukat hallerini göremedik...ama çoktan yasmin kız üzerine yüksek lisans doktora fln ne varsayaptı beyimiz...ama...her ne kadar ahmete sinir olsamda bu hallerinden dolayı dün cansel elçini beğenmediğim anlamına gelmio tabiki:img-blush hatta bence tüm haftalara göre en iyi olanı dünkü bölümdü...kkdan sonra eskisi gibi bakamıyo die yavaş yavaş düşünmeye başlamıştımki:img- in_lo kendileri dün bi zahmet o aşırı anlamlı bakışlarını kullanıverdiler sağolsunlar...bence kendisinin oyuncu olaraken önemli
silahlarından biri bakışları ama dün tam anlamıyla bunu kullandığını görmek beni çok sevindirdi...bilmiyorm belkide oynadığı karakter bana göre zayıf olduğundan öle geliyodu...ama dünkü performans tam anlamıyla olmasa bile ahmetin bana göre zayıf karakterininüstünü azda olsa örttü bnm gözümde...
yasmin kızla ilgili yorum yapmıcaktım ama...o ağlama sahnesini gördükten sonra yazamadan duramadım...bence çok yapmacıktı...bi oyuncunun yapması gerekenlerin başında gelmezmi...(:icon_cry: )ama ağlayamıyo kız...bide el kol hareketleri feci derecede gözüme batıyo...:blink: elini kolunu koycağı yeri bilmiiomu acaba...yada bi hayırsever vatandaş sölese yaa...
nys umarım düzelir yakında...çünkü onun yüzünden ahmetli sahneler kesintiye uğruyo...ahmeti izlemek istiyoum ama yasmin kızın öle yapmacık tavırlarını yavan hareketlerini izlemek istemiyrm...arada kalıom ama ahmetin hatrına katlanıyrm artık...tabi nereye kdr bilinmez:img-cool2 azcık olgun davransa sorun olmıcak belkiama...
tabi bide şu :love04: sahnelerde sorunum var bnm... üff geçen haftada bu rahatsızlığımı dile getirmiştim ama...ben istemedikçe sanki daha fazla yazıyo bu senaristler...nolursa olsun bazen fazla aşırı geliyo bana...sahnelerde rahatsızlık belirtileri gösteriyrm resmen...nys haftaya darbe varsa sonra ayrılmak zorunda kalırlar nasısa(yaşasın kötülük:D )ondan sonra ver elini ayla...ztn onla böle sahneler zor artık...hem ahmet sevmiyo hem kendileri buzdolabı mubarek:img-cold: ahmet buzar onun yanında...savcı moduna girdimide tamamdır bu iş...:img-yes:
dünkü bölümde genel olarak güzeldi bence...yalnız ahmetin halasına çok üzüldüm...kadın orda nerdeyse mefta olcak hala makale makale diyip duruyolar...nyski ahmetin babası olaya el attı ve iş biraz hasarlıda olsa çözülmüş oldu...
yalnız darbenin haftaya olcağını biliyoruz ama...daha olması gereken bya olay var gibi...daha yasminle ahmet birlikte olmadılar...(hoşçok zamanlarını almıcak bu gidişle ama nys.. )bu kadar kısa zamanda birlikte olmazlar heralde...eğer haftaya fln olurlarsa bnm için ahmetin otelde daha ilerri gidemeyiz dediğinin hiç bi önemi kalmıcak...ne kdr zaman geçtiki şunun şurasında...daha birbirlerini ne kdr tanıyolarki...(gerçine kadar buluştuklarını ben sayamadım...ama belki o arada tanımış olabilirler...)
bu yüzdenhaftaya darbe olsa azcık şaşırma belirtisi gösteririm ama yinede ben darbe bölümünü çok merek ediyorum sabırsızlıklla bekliyrm...

arzu-başak
09-12-06, 16:03
ay evet nejdetin babası burayı senin arkadaşların için açmadım diyince nasıl kötü oldu çocuk..birde ahmet biz gidelim diyince nejdet yok dedi sonra ikinci kez biz gidelim diyince nejdet öyle bir ahmet dediki..çok üzüldüm ya çok mahcup oldu çocuk....ama en son sahnede çok güzeldi..nejdet kolunu cama vurunca ahmet öyle bir nejdet dediki..ya ben dostluklarının bozulmasını istemiyorum ama...birde ahmet hakikaten tuhaf yani..lale gelmiş yasemin çok üzgün diyo...ahmette sahimi hiç öle gözükmüyo diyo..allhım ya kız sayfalar dolusu yazmış sana olan aşkını.işte ikiside naz yaptı birbirine....birde kavgadan sonra ilk görüşmelrinde ahmet dediya zayıflamışsın diiye..yaseminde sende zayıflamışsın diyince ahmet senin yüzünden dediya orda çok tatlıydı ya....

Billush
09-12-06, 16:05
ilerisi hakkında söledi canım o eğer öle bişi olsa die
Öyle bir şey oluyor zaten canım.Yasemin'le Ahmet ileride ayrıldıklarında Yasemin hamile olduğunu öğreniyor filan hikayenin ilerleyişi böyle değişiyor ...

vega58
09-12-06, 16:10
meraba herkese reytingleri yeni gördüm ab de sıralamada baya yükselmişiz bizim için önemli olan zaten o kesim bu tür diziler zaten diğer tarafta tutmaz çemberimde gül oya abde hep ilk beşteydi ama totalde 9. 10. olurdu yani o kesim nedense pek hazetmez böyle belgesel tadındaki dizilerden onlar cennet mahallesini izlemeye devam etsinler.biz abdeki yerimizi koruyalım da öbüründe de ilk ona girebilsek fena olmaz.dizinin cuma gününde devam etmesi daha iyi olur yine gününü değiştirmesinler zırt pırt gün değişince iyi olmuyor örnek olarak gülpare erkekler ağlamaz.çarşamba perşembe hiç olmaz zaten durmadan maç oluyo o günler bence cuma gayet iyi atv dizinin arkasında dursun yeter kanal d çemberimde gül oyanın arkasında durmuştu

vega58
09-12-06, 16:12
dünkü bölümde hoşuma giden sahnelerden biri de yaseminin annesinin yaseminle konuşurken monte kristo ahmet miydi dediği sahne koptum gülmekten kadına

ceren durul
09-12-06, 16:28
bence bu bölüm cok güzeldi . . .

her zamanki gibi fazla mantik hatasi yok aslinda hic yok gibi . . .
necdete aciyorum, ahmet onunla konusuyor . . .

yasemin ve ahmet iliskilerini saklayacaklardi ama o zaman neden
ikisi ayni anda necdetin cafesine gidiyorlar sanki anlamazlar . . .

ahmet kizi nasilda öpüyor . . .
iyi ki iki gün ayni kaldiniz ha . . .
ilk sannettim ki kizi yiyecek gözünü bile yaladi resmen . . . :img-hyste

necdetin babasida ne kadar gaddar erol tasin oglu mu ne?
adama bak ya arkadaslarin yaninda necdeti rezil ediyor!
yuh be adam sabir onlar gitsin sonra kavga veyahut hesap sorarsin!

ama güzel bölümdü kacinci olmussuz?
reytingler nasil?
:img-pilot :img-pilot :img-pilot

stm
09-12-06, 16:42
ahmet kizi nasilda öpüyor . . .
iyi ki iki gün ayni kaldiniz ha . . .
ilk sannettim ki kizi yiyecek gözünü bile yaladi resmen . . . :img-hyste

necdetin babasida ne kadar gaddar erol tasin oglu mu ne?
adama bak ya arkadaslarin yaninda necdeti rezil ediyor!
yuh be adam sabir onlar gitsin sonra kavga veyahut hesap sorarsin!

ama güzel bölümdü kacinci olmussuz?
reytingler nasil?
:img-pilot :img-pilot :img-pilot

sana katılıyorum cerencim...Ahmet senin dediğin gibi kızı yalayıp yuttu.tabi ben bu sahnede gülme krizine girdim o ayrı bi mevzu...
ama o Necdetin babasına da dicek iki sözüm var..
insan hiç oğlunu arkadaşları yanında rezil eder mi? bi de teoya sataşıyo...yuh diyesim geldi...ama necdet her zamanki gibi sakince evde konuşuruz dediyse bile adam sakinleşmedi...Kavgana evde devam etse olmuyodu sanki,di mi?
Zavallım Necdet,o kolunu nasılda vurdu?oluk oluk kan gelmeye başlayınca ben bi tuhaf oldum yaa...

_gazel_
09-12-06, 16:42
Ceren durulcum Necdet artık biliyor diye beraber gittiler kafeye.
Demek ki daha erken de başlatılabiliyormuş.22.10 gayet güzel oldu diyorum ben.

_gazel_
09-12-06, 16:44
Eski tas, eski hamam... Babası değişiyor diye sevinmiştik. Ne sinir adam ya yıllarca esnaflık yapmış ama durumu anlamıyor. Ordan da kimse okul açılıyor burası dolup taşar demiyor. Ama sinir oldum ama Necdet'e laf yok zaten. Babası sınırlarını zorluyor. Cidden kan akışı çok etkileyiciydi. İçim bir garip oldu.

ayşenurr
09-12-06, 16:47
ahmet ve yasemin devamlı öpüşüyorlar.bencede o yıllar için bayağı abartı.
bu dizide necdet karekteride ilgimi çekti.baskın karekter. rolünü çok iyi yapıyor.
ahmet ve yasemin ayrılığı girince konular daha hüzünlü olacaktır.ahmet karekterini ilerleyen zamanlarda daha net göstereceklerdir.cansel elçini kırık kanatlarda izlememiştim.h.sde ahmet karekteriyle beğendim.beren saatte rolüne tam oturmuş.

arzu-başak
09-12-06, 17:10
emelcim resimler için çok teşekkürler...yok ya ne tatlı çıkmışlar...birbirlerine yakışıyorlar...zaten bundan sonra yakışıyorlar yakışmıyorlar yada başkası oynasaymış yerine falan....çok geç yani...en iyisimi alışmak diyorum..bakın bende soğuktum yasemine halada sevdiğimi söyleyemem ama ilk baştaki kadar katı değilim ....alışmak zorundayız..birde bu resimlerde çok güzel çıkmışlar....

carpe_Diem_
09-12-06, 17:25
uzun soluklu bir kitap okuyorum ...öyle güzel etkileyici bir kitapki elimden bırakmak istemiyorum.. karekterlerin yerine tek tek kendimi koyuyorum ve düşünüyorum.. sayfaları tekrar tekrar okuyorum her kelimesini hafızama kazıyorum... kitabımın adı hatırla sevgili....
hatırla sevgiliii.... bana öyle güzel duygular yasatıyor ,düşündürüyorkiii bütün bir hafta su 2 saatin gelmesini bekliyorum ve bu 2 saat hiç geçmesin istiyorum.dizi baslarken yüzümdeki o koca gülümseme bütün bekleyişime değiyor.
Ahmet ve yasemin...askları öyle güzelkii. o bakışlar dokunuşlar sözlerr beni yine alıp götürdü..
Onlara bu kısa ayrılık iyi geldi . Ahmet yasemin olmadan yapamayacapını anladı . nasıl güzel belirtmiş duygularını mektupdaa..sen benim ışığımsın bir düşünmelii öyle anlamlar varki bu sözdee... yaseminin sesini telefonda duyduktan sonraki yüzündeki ifade sevgisinin büyüklüğünü bizlere gösteriyor...Ahmetin ksıkançlığı yaseminin caresizliği, gözlerindeki hasret dolu bakışları ve sonrasında barısmaları... yasmein mektubu okurken ki halii ..kalbinin serce gibi atmasını duyar gibi oldum.ahmetin günlerce ac susuz kalmışda bir avuc su bir parca ekmek bulmuş gibi yasemini öpmesi yine o bakışlarıı öyles,ine güzeldi kii.. evet ask var bazıları bunu cok güzel yasıyor derinden hissediyor ne güzelmiş bu duygu dedittirdi
sevimm...yüzündeki o perişanlık abisine beni burdan kurtar demisi beni yıktı. düşüncelerini dile getirmesinden doğan bu haksız yargılanma o dönemi anlamamı birkez daha sebep oldu. makalesinide cok beğendim. sevim aslında görüşlerini hiç korkmadan dile getiren insanlarla paylasan cok cesaretli bir kadın . cok iyi bir gazetecii... hastalığının zorluğunu cektiği acıyıda hissetmemek mümkün değildii ...
nezahat nasılda marur bir kadın . o masum tavırlarıı.. dönemin kadınlarını cok iyi örneklendiriyor. kocasının aldatmasına ses cıkarmayıp susabilen cocuklarını düşünen bir kadın o. kızına sarılıp alaşmalarıda okadar güzeldi kii..camdan ahmetle yasemini gördükten sonraki bakışları kızının mutlu olduğunu gördü o perişan haliyle nasılda mutlu oldu. rızayla kendini hatırladı belkidee... kocasının asalamalarına yalanlarına ve alfatmasına ses cıkarmamasıda aslında o dönemde hala kadınların durumunu gösteriyor.nezahat cok fedakar bir kadın. kendini düşünmeksizin evletlarının mutluluğu için susuyor. aslında kızmıyor değilimm..
şevket'o benim kızım gibi demesi beni bitirdi. abi işte kendi canı acıyormuş gibi .. nasılda üzülüyor kardesi için herseyi yapmaya hazır. içerde sevim nekaadr acı cekiyorsa dışardada sevket aynı acıları cekiyor.. insanın böyle abisi olması negüzel dedittirdii
Laleyine dostani yanını gösterdi yasemini güldürmek için neler yaptı.. her kötü zamanında yanında oluyor negüzeellll.... yasemini üzüntüsüne dayanamayıp ahmetle konuşmasıda cok güzeldii.. ve engüzeldide abisile ilişkileri nede güzel anlasıyorlarr.. lale cok iyi bir dost ve iyi bir kardess...
Veeee necdeettinsan böyle olmalı .. cok dürüst saygılı sevgi dolu.. aslında içinde öyle güzel bir necdet varki ve öylesine bastırılmışki şimdi yeni yeni fark ediyor .. yaseminde fark edenlerden.. necdet cok saf cok tamiz .yasemine sevdiği kızı anlatırkenki sözleri cok güzeldii.. içinde kopan fırtınaları farketmemek imkansızz.
necdet iyi bir dost iyi bir sevgili ,abi,evlat..
binbir emek vererek yaptıkları pastahane cok güzeldii pastasından tatmayı isterdimm..bu bölüm nekadar sabırlı olduğunuda bizlere gösterdii babasına karsı hala cok sabırlı saygısını yitirmek istemiyor..ama sonunda onuda cıldırttı babası.. o sözleri cok ağırdı arkadaslarının yanında söylenmeside bir okadar ağır oldu necdete.ve ensonunda dayanamadı sinirini kızgınlığını yine kendine zarar vererek cıkardı.o cam kırıkları damarını kessede aslında kolnda acılan yara kalbindeydi hemde cok büyüktüü. necdete hayran kaldım. cok iyi bir insan
CANSEL ELÇİNsöylencek okadar söz varki aslında. su sıralar cansel elçin simi bana cok sey ifade eder oldu. cok iyi bir insan ve iyi bir oyuncuda.. yine o bakışları olanüstüydü .sevgiyi,kzıgınlığı,üzüntüyü, kıskançlığı öyle güzel yansıtıyorkii insanı alıp götürüyor. bir bakışıyla bazen okadar cok sey anlatıyorkii. Cansel eLçine ( cansel abimee )cok tesekkür ediyorum. tebrikler .. yine oyunculuğunu gösterdii.. inanılmazdı yinee...
OKAN YALABIKkendini sevdirdi hemen. oyunculupunun aslında nekadar iyi olduğunu şimdilerde farkedir oldum. necdet karekterşne kendide cok sey katıyor. cok basarılı.. bakışları onunda cok güzell.. cok tesekkürlerr.. tebrikler ayrıcadaa...
Beren Saat beren saatde kendini kanıtlayanlardaan.. cok güzel duygular yasatıyor bakışlarıyla tavırlarıyla. asık bir kızı cok iyi oyunuyor yasemini besimsemiş bu farkediliyor.. ve beren saatde kendini sevdirenlerden .. basarılarr beren tebrikler ..tesekkür ederimm sanada..
Ve tüm ekip oyuncularr vs..Tomris Giritoğluna , cansel elçine, beren saate, okan yalabık'a, Engin Şenkan'a , Lale mansur'a,Ayda aksel'e,Avni yalcına,Hüseyin Avni Danyal'a , Meltem parlak'a Laçin ceylan'a Turgay aydın'a cok tesekkür ediyorumm.. tebriklerr....ismini sayamadığım okadar cok kişi varkii ama hepsine teker teker tesekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. cok iyi bir iş cıkardırlar. ayrıcaa senaris grubuda cok basarılı cok güzel gidiyor senaryo umarım böyle devam eder Nilgün Öneş, Şebnem Çıtak, Aylin Alıberen'ii tebrik ediyor ve tesekkür ediyoruumm

mükemmel bir bölümdü her hafta giderek güzellesiyor hersey oturdu .. kalbimde cok güzel bir yeri var bu dizinin ...her hafta heycanım artıyor yine bir cuma gecti gitti 1 hafta daha nasıl beklenir bilmiyorumm... sabretmekten baska care varmıı...

fundapehlivan
09-12-06, 17:31
Bir de Yasemin Necdetle dertleştim dedi de Ahmet o bizi biliyor mu dedi Yasemin sen söylememiş miydin filan dedi. Aslında orada her şey anlaşılacaktı ama Yasemin direkman senaryoyu yazdı. lale söylemiştir o da kardeşinin ispiyonladığını söyleyememiştir...
Yalnız Ahmet ve Yasemin 2 gün filan ayrı kalmadılar. Aradan rahat bir hafta geçti belki de daha fazla... Düşünün 2 gün Yasemin lalede kaldı, ee pastane açıldı, Ahmet işe başladı. Bunlar hala konuşmuyorlardı.
Ahmet ne diyordu seni ayrılır ayrılmaz özlüyorum, o öpücüklerin sebebi anlaşıldı yani... Bir daha ki bölümü çok merak ediyorum be ya nasıl yetiştirecekler o kadar şeyi diye...

maison
09-12-06, 17:34
canım biliyorum kızıyorsun..canıın sıkılıyor böyle yorumlar görünce berenle ilgili....seni anlıyorum çünkü bende cansele laf söyletmem...onla ilgili bişey söylendimi kızarım...ama yapıcak bişey yok...herkes farklı düşünüyor...herkes herksi beğenmek zorunda değil....misal bende şimdi maisona kızdım...neden ahmeti beğennmedi diye....şaka şaka..ama niye beğnmedin gerçekten..üzüldüm şimdi...

adim gecmis cvp vereyim...:D...canim ben ahmeti begenmedim...cansele lafim yokki...:D:D:D...ya ben necdete cok aciyorum ya keske yasemine onu sevdigini söyleseydi yada yasemin anlasaydi...yani yasemine bu yüzden gicik oluyorum...(berene lafim yok...)benimde bu dizide favoru ciftim yaseminle necdetti...ahmet karakterien bi türlü isinamadim...

_gazel_
09-12-06, 17:34
carpe_diem_ her kelimene canı gönülden katılıyorum bütün ekip iyi iş çıkarıyor
pastanede Cansel Elçin'in bakışlarını ne kadar kontrollü ve etkili kullandığını bir kere daha gördüm. Adam bakışlarıyla konuştu sanki... Necdet de o gece sohbetinde mükemmeldi. Ne kadar zor bir durum aslında ama iyi dayanıyor.

fundapehlivan
09-12-06, 17:35
Beren Yasemin rolüne çok iyi gitmiş. Yani bu kadar bu role yakışacak birini bulamazlardı herhalde ama ben oyunculuğunu çok iyi bulmuyorum ve Ahmetin yanın yakışması da ayrı mesele... Ama bu Yasemin rolüne yani 18 yaşında cıvıl cıvıl masum genç kız rolüne çok iyi gitmiş...

fundapehlivan
09-12-06, 17:38
carpe_diem_ her kelimene canı gönülden katılıyorum bütün ekip iyi iş çıkarıyor
pastanede Cansel Elçin'in bakışlarını ne kadar kontrollü ve etkili kullandığını bir kere daha gördüm. Adam bakışlarıyla konuştu sanki... Necdet de o gece sohbetinde mükemmeldi. Ne kadar zor bir durum aslında ama iyi dayanıyor.

Yaa o cansel alçinin bakışları yok mu ama mükemmel... ama izlemişsinizdir Cansel elçinin hayranlarına bir teşekkür sahnesi vardı, kendi sesiyle(Fan clüb
nde...) Orada daha çekildiğini bilmeden bir kameraya bakışı var bittim orada ve anladım ki cansel kameraya bile öyle güzel bakıyor:img-hyste aşık gibi, çok şeker adam ya...

Neyse Necdetin ilk ahmete davranışları ve bakışları çok da dostça değildi ama artık alıştı ve Ahmete de daha normal alışmaya başladı. Bu arada beraber onun pastanesine gidebildiler çünkü Necdetin ilişkilerini bildiğini biliyorlardı o zaman...

_gazel_
09-12-06, 17:38
Bence de bu role Beren'den daha uygun biri aklıma gelmiyor. Kız hep cıvıl cıvıl. Diğer dizisini izlemedim, izlemezdim de zaten. Kariyer için kötü bir seçimdi. Bence Beren'in kariyerinin başlangıcı bu dizidir.
Bu arada emel altuner fotoğraf paylaşımın için sağol çok güzeller...

_gazel_
09-12-06, 17:40
İzledim evet haklısın çok güzel bakıyor. Keşke biraz daha bir şeyler söyleseymiş çok kısa :) ilk açılıştaki bakışlarından bahsedersek muhteşemdi. Hani o kalabalıkta sanki Yasemin'le konuştu (hoş Ayla ve annesinin engeline takıldı iletişim) işte orda bakışlarını çok iyi değiştirdi bir anda hüzünleniveriyor. Çok ilginç aslında.

aygüzeli
09-12-06, 17:44
Diziyi basladigi ilk bölümünden belli izliyorum ve cok begenerek izledigim dizi.
her bölümde daha cok severek izliyorum..
Cok güclü bir kadro ve ekip..
Dizideki calinan eserlerede hayran kaldim sahneye öyle güzel özdezlestiriyorlarki eserleri her dinledikce tüylerim diken diken oluyor..
Atv avrupadan bugün tekrararini bir kez daha izledim cok duyguladim, hüzenlendim ,yasanan o güzel aska imrendim eskide yasanano acillara üzüldüm..emegi gecen tüm ekibi kutluyorum tüm emekleri icin.
Reyting konusunada gelirsek dizi iki haftada yerine oturmaya basladi ve umarim yayin saati deyismez izleyici bu dizinin ne kadar güclü bir dizi oldugunu görecektir eminim kalici bir dizi olacak...

aşkoyuncusu
09-12-06, 17:54
birkaç sayfa önce birkaç kendini bilmez arkadaşımızın beren saat için söylediklerini okudum böyle ağır konuşmalara hiç gerk yok ...gayet güzel oynuyor ve yakışıyor rolüne ondan daha çok yakışacak birini bulabileceklerini sanmıyorum..lütfen beğenmiyorsanız yıkıcı eleştiri yapmayın....daha iyisini biliyorsanız söyleyin...

<EyD@
09-12-06, 17:56
buraya uzun zaman oldu yazmayalı...oncelıkle bu bolumu begendım..benım ıcın 1.bolumden sonra begendıgım en ıyı bolum oldu..olaylar ıyıce kızısıp heyecanlanmaya basldı..yanıı dızıye ıyıce bır renk gelıyor artık..bu haftadan sonra raytınglerı daha yuksek beklıyorum artık..

ahmet yanı canselı yasemınlı sahnelerde fazla ıyı bulmadım acıkcası..yanı bıraz yapmacık durdu gıbı..ama onun dısında gene dokturdu oyunculugunu..ama yasemının yanında rıza beyı konusurken dıkkatlı olmalıydı nede olsa onun babası..

beren alıstırdı kendını ıyıce canselın yanında..artık tuhaf olmuyorum onları beraber ggorunce..yasemının dun hatalı buldugum bır hareketı yada sozu yoktu..yasemının karekterını tuttum ıyıce..

gelelım nejdetımıze..nolacak bu adamın sonu..gercekten cok uzuluyorum ona..keske yasemın nejdetle cıksaydı aklımda bu hala var...yanı yasemıne delı gıbı asık ama nasılda onu tesellı edıyor gercek bır dost gıbı..ınsanı ne kadar yaralar aslında bu...ask acısı yetmıyormus gıbı bırde babası cıktı...allahım ne adam bu boyle ya cocugu bır rahat bırakmadı..hanı bunlar gecen bolum konusmuslardı ısıne karısmıcaktı ne olursa olsun arksında durcaktı...arkadaslrının yanında rezıl ettı nejdetı..

kısasa kısas guzel bır bolum ızledık..ve ıkı uc hafta aradan sonra ılk kez bukadar heyecanla yenı bolumu beklıyorum..

bonita
09-12-06, 18:01
ben geldim arkadaşlar ancak sonunda nihayet...
hemen dünkü bölüm hakkında şöle kısa bi yorum yapim
ilk olarak nezahat hanımdan bahsetmek istiyorum çok üzülüyorum haline yazık yuvası için sesini çıkaramıyo susuyo hele o yasemine monte kristo o muydu dediği sahnede koptum:img-hyste :img-hyste :img-hyste alem ya herkes biliyo defteri
ayrılık sahnesi ımm yorum yapmim çok değişik hissettim ilerisini düşününce ama ahmet ve yasemin süperdi
necetle yaseminin sonbeti çok hoştu .hoştu da maşallah sabaha kadar susmamışlar ikisininde acısı çenesine vurmuş
rızaya çok sinir oluyorum her seferinde ama bu bölüm ufaktan şöle bi şevketlen olan dostluğunu hatırladı (ikiside)
şevket-savinç sahnelerinde zor dayandım ya içim çok kötü oldu yorum yapamıcam
necdetin babasını düşünüyorum düşünüyorum napsam karar veremiyorum ya bi insan bu kadar mı gıcık olur yazık olan necdetin koluna oldu
ayy başka ne vardı ya hı şu müziklere dğinmeden gene geçemicem napim çok güzeller bayılıyorum:img-in_lo :img-in_lo
gene ahmet ve yasemine gelelim daha doğrusu ahmete ben yemek sahnesinden sonra ceket elinde eve gelince eyvah dedim cansel yine sarhoş ama iiki değildi çünkü o güzel sahneyi bi daha izlemek istimem büyüsü kaçmasın
restorantta çok tatlıydı laleyle konuşurken canıımmm:img-blush :img-blush
e bitti şimdilik yorum bu kadar...:icon_whis :icon_whis :icon_whis

dawsonjoey
09-12-06, 18:23
Bu dizi Çemberimde Gül Oya dan sonra benzer bir tadı alabilidğim tek dizi. Çok güzel hele yakın tarihi biraz da olsa aydınlatması kayda değer. Tek korkum ATV nin elinde ziyan olabileceği. Çok geç başlıyor, ve geç bitiyor. Beren Saat çok başarılı bütün oyucular çok başarılı aslında bir tek Cansel Eliçin kendi sesiyle oynayabilse harika olacak. Karaktelere gelince neredeyse hepsinden ayrı bir dizi çıkar. Hele Necdet o kadar tatlı ki çok üzülüyorum ona baktıkça.

bonita
09-12-06, 18:25
arkadaslar darbe 6 bolumde olacakmis
ahmet ve yasemin o zaman bu hafta nisanlanacaklarmi

gelen özete göre bu hafta yasemin-ahmet nişanını,darbeyi ve belkide pek sanmam ama onların ayrılıklarını görücez ama işan olayı ve nişanla darbe arasında süra geçmesi lazım adaya falan gitcekller topluca üstelik filmde tarihler eylül 1959 yılı büyük ihtimalle zaman atlaması olcak ya nasıl sığırcaklar bizim için önemli olan bu iki özel sahneyi bir bölüme onu merak ediyorum:img-yes: :img-yes:

Billush
09-12-06, 18:30
ya arkadaşlar bu arada reytingleri bulamadım daha doğrusu çok aramadım ekleyebilirmisiniz yada eklemeyelim gene gene diyosanız öm da atabilirsiniz:img-help: :img-help: :img-help:

Bonite,canım A/B'de 4. totalde 15.ci olmuşuz sevinsek mi üzülsek mi bilemezdik...Ama 4'e çıkmak da bir başarıdır bence en azından umut verici...
Bu arada ben de Ahmet'in sırtında ceketi görünce sarhoş oldusandım.KK'da sarhoşluğu çok şekerdi Cansel'in eminim burada da öyle olurdu ...

bonita
09-12-06, 18:34
Bonite,canım A/B'de 4. totalde 15.ci olmuşuz sevinsek mi üzülsek mi bilemezdik...Ama 4'e çıkmak da bir başarıdır bence en azından umut verici...
Bu arada ben de Ahmet'in sırtında ceketi görünce sarhoş oldusandım.KK'da sarhoşluğu çok şekerdi Cansel'in eminim burada da öyle olurdu ...

sağol ..ay adını unuttum ya çok özür dilerim şimdi hatırlarım senaryonu okuyunca

evet a/b de 4. olmamız çok iide 15. olmuşuz totalde çok kötü ya allahım ne zaman düzelcek bu total ya

sarhoşluk sahnesi hala düşüncelerim demin yazdığım gibi ahmetin saroş olmamasını istiyorum nedense

Billush
09-12-06, 18:36
sağol ..ay adını unuttum ya çok özür dilerim şimdi hatırlarım senaryonu okuyunca

evet a/b de 4. olmamız çok iide 15. olmuşuz totalde çok kötü ya allahım ne zaman düzelcek bu total ya

sarhoşluk sahnesi hala düşüncelerim demin yazdığım gibi ahmetin saroş olmamasını istiyorum nedense

Adım Billur canım asıl ben seninkini hiç bilmiyorum :)
Ben Ahmet'ten çok Cansel'i sarhoş görmek istiyorum sanırım bilmiyorum.KK'da sarhoşluğu sayesinde cesaret gelmişti bakalım Ahmet'e cesaret getirecek mi:)

_gazel_
09-12-06, 18:44
Siz Cansel'i Kırık Kanatlardaki bir at macerasını anlatırken izlediniz mi? Anlatırken vücut dilini çok kullanıyor. Sarhoş olduğu zamanki hali görür gibiyim çünkü normal konuşması da ilginç...

_gazel_
09-12-06, 18:46
berk hakman ne zaman diziye katılacak?!

Bilmiyoruz ama yakındır diye düşünüyorum tabi zaman atlamalarına da bağlı olabilir. Bildiğimiz bir karakteri mi, yoksa bambaşka birini mi canlandıracak onu bile bilmiyoruz daha...

_gazel_
09-12-06, 18:47
berk hakman kim

Okul'da Nehir Erdoğan'ın sevgilisini oynayan, Kırık Kanatlardaki kızlardan en küçüğünün sevdiği yabancı ve Seher Vakti'nin başrol oyuncusu

bonita
09-12-06, 18:48
Adım Billur canım asıl ben seninkini hiç bilmiyorum :)
Ben Ahmet'ten çok Cansel'i sarhoş görmek istiyorum sanırım bilmiyorum.KK'da sarhoşluğu sayesinde cesaret gelmişti bakalım Ahmet'e cesaret getirecek mi:)

adım gülşah ben senin adını biliyodum ama bianlık unutkanlık işte

heh bide bişey eklemek istiyorum ya ben canselin bu saç modlini sevmiyoum tamam yakışıyo falan ama jenerikteki model mesela süper zaten jenerikte hekes süper jenerik te süper e daha ne olsun:img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064

şeboist
09-12-06, 18:49
evet ya bende bu saç modelini beğenmiyorum.ayırmasın öyle saçını.kırık kanatlarda süperdi valla.kirli sakalı da vardı. :)

bonita
09-12-06, 18:50
Siz Cansel'i Kırık Kanatlardaki bir at macerasını anlatırken izlediniz mi? Anlatırken vücut dilini çok kullanıyor. Sarhoş olduğu zamanki hali görür gibiyim çünkü normal konuşması da ilginç...

ben izledim :img-hyste :img-hyste :img-hyste (çok komik bi röp. hala açıp açıp bakarım= canım zaten canselin sayfasına takılan çoğu kişi izlemiştir evet haklısın vücut dilini çok kullanıyo eller kollar ağız falan zaten dizidede eli kolu hiç durmuyo sürekli haraket ediyo napsınyapısında var onuuunn:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

_gazel_
09-12-06, 18:53
ben izledim :img-hyste :img-hyste :img-hyste (çok komik bi röp. hala açıp açıp bakarım= canım zaten canselin sayfasına takılan çoğu kişi izlemiştir evet haklısın vücut dilini çok kullanıyo eller kollar ağız falan zaten dizidede eli kolu hiç durmuyo sürekli haraket ediyo napsınyapısında var onuuunn:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

yakışıyor ama adama. Ana haber bülteninde de çok tutuktu di mi? biraz sözcükleri yaya yaya konuşuyor.

psikopat90
09-12-06, 18:55
hım..ii olur ya yakışıklı çocuk..bu arada 6.bölümde mi darbe olacak demiştiniz?amanın bunlar şıppadanak ayrılacaklar mı yani?doğru düzgün aşklarını yaşayamadılar yav..

özgenuroğlu
09-12-06, 18:57
gelen özete göre bu hafta yasemin-ahmet nişanını,darbeyi ve belkide pek sanmam ama onların ayrılıklarını görücez ama işan olayı ve nişanla darbe arasında süra geçmesi lazım adaya falan gitcekller topluca üstelik filmde tarihler eylül 1959 yılı büyük ihtimalle zaman atlaması olcak ya nasıl sığırcaklar bizim için önemli olan bu iki özel sahneyi bir bölüme onu merak ediyorum:img-yes: :img-yes:
inşallah cnm çünkü ben siyasi olaylara dfeğinmesini çok seviyorum belkide 5 bölümü ondan biraz daha fazla sevdim..
herkez nacdete ne oluak diye soruyor gerçekdende çok üzülüyorum ona:icon_sorr
bu arada berk hakman ilk başlardaki jenerikde vardı ama sonra görmedim umarım oda katılır çok iyi bir oyuncu ve çok şeker

Billush
09-12-06, 18:58
adım gülşah ben senin adını biliyodum ama bianlık unutkanlık işte

heh bide bişey eklemek istiyorum ya ben canselin bu saç modlini sevmiyoum tamam yakışıyo falan ama jenerikteki model mesela süper zaten jenerikte hekes süper jenerik te süper e daha ne olsun:img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064
Memnun oldum Gülşah ...
Hmm...Bende dağınık halini seviyorum.Sanırım döneme uyması için yapılmış.Birkaç bölüme değişir gibi geliyor ne de olsa moda da değişecek ;) Jenerikteki çok güzel evet hele oradaki dansları [ilk tanıtım fragmanındaki dansları da denebilir:)] çok hoşuma gidiyor.Orada Ahmet'in Yasemin'e bir bakışı var [Jenerikte] beni bile etkiliyor.Dansları da ayrıca güzel :) Necdet çok tatlı hele fragmanda [Yasemin£i öpmeye saniye kaldığı kısım yorumsuz:)] o zamanları ne zaman göreceğiz ya da görebilecek miyiz :icon_sorr :img-elvis

bonita
09-12-06, 18:58
o istediği gibi konuşsun el kol hareketi yapsın ne fark eder biz seviyoruz onu hem o hareketler çok yakışıyo ona ama saç meselesi öldürüyo beni
berk hakmen meselesi hala bilinmemekle beraber geçen gün yapılan tahminlerde onun ileride yani zaman atlaması olunca deniz olucanı tahmin ediyoruz hani gözler falan benziyo ya ama hala kesin bişey yok inş uzun süzre kalır çok özledim ben hristomu (ayy çok kötü oldum ya:img-cray: :img-cray: :img-cray: ) temennilerimiz bu şekilde
ne çok konuştum bu akşam çeneme vurdu valla

_gazel_
09-12-06, 19:01
Yok ben de seviyorum beden dilini kullanmak kötü birşey değil tabii ki. Berk Hakman tamamen başka biri olacak gibi geliyor bana.

psikopat90
09-12-06, 19:03
zaman atlaması mı?yok canım o kadar zaman atlamazlar bence.en az bir 10 yıldan bahsediyorsun sen.gerçi geniş özette biraz bunu doğruluyor gibi.ahmet sonradan baba olduğunu öğreniyo falan diyor ya herhalde bi 10 olmazsa 5 yıl atlarlar sanırsam

arzu-başak
09-12-06, 19:03

evet vücut dilini çok kullanıyor..kendisini bizzat görmüş konuşmuş biri olarakta bunu söyleyebilirim....ama çok yakışıyor...konuşurkenki el kol hareketleri çok güzel....
ya valla ben önümüzdeki bölüm bu kodar olay nasıl olucak anlamış değilim...ailelerin arası iyi olucak,nişan olucak,adaya gidicekler...falan falan...merakla bekliyorum yani...bize verilen genel özete bakarsak bu önümüzdeki bölüm ahmetle yasemini beraber gördüğümüz son bölüm olucak...ondan sonra ayrılacaklar.........

bonita
09-12-06, 19:05
Memnun oldum Gülşah ...
Hmm...Bende dağınık halini seviyorum.Sanırım döneme uyması için yapılmış.Birkaç bölüme değişir gibi geliyor ne de olsa moda da değişecek ;) Jenerikteki çok güzel evet hele oradaki dansları [ilk tanıtım fragmanındaki dansları da denebilir:)] çok hoşuma gidiyor.Orada Ahmet'in Yasemin'e bir bakışı var [Jenerikte] beni bile etkiliyor.Dansları da ayrıca güzel :) Necdet çok tatlı hele fragmanda [Yasemin£i öpmeye saniye kaldığı kısım yorumsuz:)] o zamanları ne zaman göreceğiz ya da görebilecek miyiz :icon_sorr :img-elvis

bende canım memnun oldum
ilk fragman vede jenerik benziyo zaten orda
herkesin saçları günümüze ait uzun falan
şu berk de gelse tam süper olcak çok özledim onu yaa(sanki askerlik arkadaşım:img-hyste :img-hyste )
zaten çevremdeki herkes jenerikteki dansı falan görces sanıyo anlatamıyorum onun bi tanıtım çekimi olduğunu napcam yaa bide üstüne berk fanları soruyo tam süper oluyo

_pegasus_
09-12-06, 19:08
iyi aksamlar reytinglere bir yorum yapıyım bence yine iyi kötü değil ama daha iyi olabilirz :img-yes:
aklıma bir de su geldi nişsan darbe heps bir bölümde nasıl olacak ki böyle olmaz gibi geliyor ama hç belli olmaz:icon_whis

bonita
09-12-06, 19:10
zaman atlaması mı?yok canım o kadar zaman atlamazlar bence.en az bir 10 yıldan bahsediyorsun sen.gerçi geniş özette biraz bunu doğruluyor gibi.ahmet sonradan baba olduğunu öğreniyo falan diyor ya herhalde bi 10 olmazsa 5 yıl atlarlar sanırsam

arkadaşlar zaman atlaması olmucak diyosunuz ama şöle bişey var dizi 3 sezon sürcek ve 70-80 darbelerini de izliycez yani aradan değil 10 yıl 20 yıl geçecek bunları da göz önüne almalıyız

Billush
09-12-06, 19:20
Yok canım naptınız siz ya 6.bölüm sonu darbe olacak sadece zaman atlaması dediğimiz şu an Eylül başındalar ya hani mayıs ayına atlayacaklar 5 aycık yani 10 yıl nereden çıkarttınız.İzin verin Yasemin bi hamile olduğunu öğrensin,Ahmet Yasemin'in peşinden koşsun,Yasemin Necdet'le evlensin ;)

psikopat90
09-12-06, 19:21
ya yine beynim kilitlendi.böyle zamanlarda dizinin devamında neler olur nasıl olur onları hiç düşünüp tahminde bulunamıyorum.billush var mı senin kafanda bir şeyler?

bonita
09-12-06, 19:26
o kadar geçerlerse diziyi üç sezon sürdüremezler ki zaten

valla nasıl sürer 3 sezon hayal edemiyorum tek derdim 80 de ahmetler yaşlanacak ve büyük ihtimalle oynamayacaklar onlar ve kafa karıştırıcı şu ki kimse böle bişeyden bhsetmiyo herkes 3 sezon çalışmayı sölüyo:bilmim :bilmim :bilmim

Billush
09-12-06, 19:26
O 10 yıl meselesi de olacak şeboist ama daha zamanı var :)
Valla psikom Gamze'm [selam bu arada:)] aklıma gelen bir şeyler var ama bu dizide tahminlerim tutmayacak gibi bir his var canım.Gelecek bölümde ailelerle şiddetli çatışmalar çıkar,aşklarını savunurlar sonunda aileleri ikna ederler gibi geliyor.

_gazel_
09-12-06, 19:28
valla nasıl sürer 3 sezon hayal edemiyorum tek derdim 80 de ahmetler yaşlanacak ve büyük ihtimalle oynamayacaklar onlar ve kafa karıştırıcı şu ki kimse böle bişeyden bhsetmiyo herkes 3 sezon çalışmayı sölüyo:bilmim :bilmim :bilmim

valla ben Cansel'in yalancısıyım :) ropörtajında öyle söylüyor ya makyajla yaşlandırırlar ya da uygun birilerini bulurlar herhalde

merhem
09-12-06, 19:29
Harika bir bolumdu..
Ama iki sahne varki
iki tane sahnede gozyaslarima engel olamadim yazik nejdete..
Yasemin ve nejdetin konustuklari sahne..
Nejdetin yaseminin gozlerine bakarak askini sevdigi kizi anlattigii sahne..
Nasil birseydir buki sevdigin kiza sevdigin kizi anlatiyorsun..
ama sensin o sensin diyemiyorsun..
Yaseminin duygulanmasi.. bakislari cok guzeldi..
Ve son sahne..
Yazik nejdete o cocuk oraya emek verdi daha acilali nekadar oldu..
ee adam insan bir bekler hadi bagricaksin caricaksin evinde yapsana..
Hem donup ozurdiliyor cocuklardan hemde devam ediyor, ayip be ayip..
Nejdetin kolu cok kotu kaniyordu insallah birsey olmaz koluna..
Ama kolu duzelsede kalbine bir yara bir aci daha eklendi..

bonita
09-12-06, 19:30
Yok canım naptınız siz ya 6.bölüm sonu darbe olacak sadece zaman atlaması dediğimiz şu an Eylül başındalar ya hani mayıs ayına atlayacaklar 5 aycık yani 10 yıl nereden çıkarttınız.İzin verin Yasemin bi hamile olduğunu öğrensin,Ahmet Yasemin'in peşinden koşsun,Yasemin Necdet'le evlensin ;)

yok billurcum biz gelecek bölümlerden bahsediyoruz hani 70 ve 80 darbeleri olcak ya onları sölüyoruz bu blüm için değil yani bu bölüm için 8 aylık bi atlama olcak ta ya nasıl olcak sonra gene zaman atlaması olması lazım malum hava koşulları direk 4 ay daha geçcek yakvimler 1960 eylülünden devam edcek o zaman

özgenuroğlu
09-12-06, 19:32
Harika bir bolumdu..
Ama iki sahne varki
iki tane sahnede gozyaslarima engel olamadim yazik nejdete..
Yasemin ve nejdetin konustuklari sahne..
Nejdetin yaseminin gozlerine bakarak askini sevdigi kizi anlattigii sahne..
Nasil birseydir buki sevdigin kiza sevdigin kizi anlatiyorsun..
ama sensin o sensin diyemiyorsun..
Yaseminin duygulanmasi.. bakislari cok guzeldi..
Ve son sahne..
Yazik nejdete o cocuk oraya emek verdi daha acilali nekadar oldu..
ee adam insan bir bekler hadi bagricaksin caricaksin evinde yapsana..
Hem donup ozurdiliyor cocuklardan hemde devam ediyor, ayip be ayip..
Nejdetin kolu cok kotu kaniyordu insallah birsey olmaz koluna..
Ama kolu duzelsede kalbine bir yara bir aci daha eklendi..
zaten bu hafta herkezde bir nejdete ne olacak sorusu
yaaa ben iki bölümdür bu çocuğa ağlaya ağlaya bir oluyoprum geçen bölümde yazık babası dövmüşdü
bu bölüümde son sahne mükemmeldi okan oyunculuğnuu konuşturdu
ve dediğin gibi necdet yasemin sahnesini çook beğendim necdetin replikleri harikaydı tanımlaması filan gerçekden aşk bu dedim içimden hiç bir kıskançlık hiç bir entrikacılık yok o kadar masum ki baylıyrm necdete
ben birde şevketin sevimi hapisden taşıdığı sahnede çok kötü oldum....

Billush
09-12-06, 19:33
Arkadaşlar dizinin başından beri belli bir şey var bu dizi üç dönemi anlatacak.1960'lar,1980'ler ve günümüz.Cansel de Beren de sonuna kadar olacaklar 1980lerde olgunlaşacaklar günümüzde dede nine olacaklar ama mutlaka olacaklar!

Güneş-07
09-12-06, 19:33
dün kü bölüm çok güzeldi soluksuz izledim yasmin ve ahmet ilk kavgalarını ettiler ve birbirlerini ne kadar aşık olduklarını anladılar ben bu küçük kavgaya dayanamazken ayrılmalarına ve başkaları ile evlenmelerine nasıl dayancam bilmiyorum...
ayrıca sevim hanıma çok üzüldüm ve yaseminin babasına gıcık oldum birde bu dizinin baş karakteri ahmet değilmi neden bu kadar nejdet öne çıkarılıyor tamam yasmin daha sonra onunla evlencek ama ahmette ayla ile evlenek ama o karakter okadar öne çıkarılmıyor ayrıca önceki sayfalarda okudum yasmin ahmetin yanında küçük duruyor demişsiniz şimdi öle gözüküyor çünkü öle kız daha 18 yeni girmiş yani dizide ayrıca atlama olduğunda beren saat daha olgun gösterilcek böle cicili bicili kız olmucak makyajlı ağır başlı olcak...
ayrıca şuda var yasminin nejdetle konuşması tam bir arkadaşcaydı ama yinede hoşuma gitmedi kıza kızdı falan ama o kzıın kendisi olduğunu bir bilse ahmetten vazgeçip nejdete gitmezdi tamam daha sonra olcak öle bir olay ama ahmeti durduk yere terk edip nejdete aşık olmucak sadece ahmetle ayrılcaklar babası yüzünden ve o an evlenme teklifi eden nejdete cvp vercek en olsam bende aynı şeyi yaprdım birde hamile yani gayri meşul olmasını istemediği için evlencek bence...
birde tüm oyuncuları tebrik ediyorum hepsi ellerinden geleni yapayorlar cansel elçin süper beren saat tam rolünde yani...
ayy çok konuştum ya...

Billush
09-12-06, 19:36
sağol billushum ya içimi rahatlattın.onlarsız olmaz ki zaten hs dimi ama?

Olmaz tabi onlar dizimizin direği :)
Bu baştan beri biliniyordu merak etmeyin her halukarda dizideler.Gamze bu arada seni bu başlıkta gördüm pek bahtiyar oldum bilesin sen dizi izler miydin AO'dan sonra :)

psikopat90
09-12-06, 19:37
Bence de güzel olmaz çok yapmacık olur

e napacaklar onları senaryoda öldürecekler mi yane?yok ya asıl bu saçmalık.onlar ölecek dizi devam edecek.siz izlermisiniz arkadaşlar böyle olursa?

fundapehlivan
arkadaşlar 68 yılına atlayacaklar diye duymuştum ben yani aradan 9 yıl geçecek. Yasemin 27 yaşında Ahmet 36 yaşında olacak... O zaman deniz filan da 19 yaşlarında filan olacak yani Berk oynayabilir deniz rolünü...

özgenuroğlu
dün kü bölüm çok güzeldi soluksuz izledim yasmin ve ahmet ilk kavgalarını ettiler ve birbirlerini ne kadar aşık olduklarını anladılar ben bu küçük kavgaya dayanamazken ayrılmalarına ve başkaları ile evlenmelerine nasıl dayancam bilmiyorum...
ayrıca sevim hanıma çok üzüldüm ve yaseminin babasına gıcık oldum birde bu dizinin baş karakteri ahmet değilmi neden bu kadar nejdet öne çıkarılıyor tamam yasmin daha sonra onunla evlencek ama ahmette ayla ile evlenek ama o karakter okadar öne çıkarılmıyor ayrıca önceki sayfalarda okudum yasmin ahmetin yanında küçük duruyor demişsiniz şimdi öle gözüküyor çünkü öle kız daha 18 yeni girmiş yani dizide ayrıca atlama olduğunda beren saat daha olgun gösterilcek böle cicili bicili kız olmucak makyajlı ağır başlı olcak...
ayrıca şuda var yasminin nejdetle konuşması tam bir arkadaşcaydı ama yinede hoşuma gitmedi kıza kızdı falan ama o kzıın kendisi olduğunu bir bilse ahmetten vazgeçip nejdete gitmezdi tamam daha sonra olcak öle bir olay ama ahmeti durduk yere terk edip nejdete aşık olmucak sadece ahmetle ayrılcaklar babası yüzünden ve o an evlenme teklifi eden nejdete cvp vercek en olsam bende aynı şeyi yaprdım birde hamile yani gayri meşul olmasını istemediği için evlencek bence...
birde tüm oyuncuları tebrik ediyorum hepsi ellerinden geleni yapayorlar cansel elçin süper beren saat tam rolünde yani...
ayy çok konuştum ya...
necdetin ön plana çıkmasının nedeni başrol olması bu dizinin üç tane başrol oyuncusu var jenerikdende anlarsın zaten ve üçüde rolüne tam oturmuş çok yetenekli kişiler

psikopat90
09-12-06, 19:40
arkadaşlar 68 yılına atlayacaklar diye duymuştum ben yani aradan 9 yıl geçecek. Yasemin 27 yaşında Ahmet 36 yaşında olacak... O zaman deniz filan da 19 yaşlarında filan olacak yani Berk oynayabilir deniz rolünü...

hah bence böyle olursa gerçekten tam süper olur.berk te iyi yakışır role..acaba diğer çocuk oyuncuları kim canlandırcak?yasemin ve ahmetin kardeşleri vee onların aşklarının meyvaaasınıı???

fundapehlivan
09-12-06, 19:41
Ya ben Canselin Berenin filan yaşlılıklarını görmek istemiyorum çok üzülürüm ben o zaman. Eski gençlik günlerini hatırlayıp ağlarım:sad53: Başkalarının aşklarını filan ne yapayım ben Canseli istiyorum::::
Neyse daha ona çok var belki yani sürebilirse 3. sezonda filan o kadar yaşlandırırlar... Ama ben dayanamam oralara ya...

Güneş-07
09-12-06, 19:41
oh oh deekki doyumsuz izlicemiz bir dizi atlamalrı her dönemi anlatmalı çok iyi olur ben ahmetle ve yasminin siyaset hakkında konuşmlarını sevdim ayrıcadışarı çıkıp birbirlerini görmelerini çok güzeldi nejdetin kolu kötü gibi ve yardıma hemen ahmet koşucaak ne kadar oldun şu ahmet...
yasminin annesi nasıl şaşırdı ahmetin monte cristi contu olmasına beren saatein ağlerken konşması ve ahmetle kavga ederken efendim demesi çok şekerdii...
ayrca ahmet yasmine çok kötü vuruldu onları öle dışarı çıkarken görünce nasıl kıskandı ama o ne gzel bakışlardı öle...

Billush
09-12-06, 19:42
Zaten onlar olur Ahmet de ayla ile evlenir ondan sonra geçirirler seneleri...

Ardından yıllar sonraki karşılaşma,aşk depreşmesi ama çaktırmamaya çalışmalar,eşlerle mutluluk sahneleri girer devreye...Allah'ım nasıl dayanacağım ben ya...
Gamze canım senle zevklerimizin uyuşması ne kadar güzel.Ben de böyle bir diziyi hayatta kaçırmamandan yanayım zaten :) [pm attım kız gelmedi mi:)]

fundapehlivan
hah bence böyle olursa gerçekten tam süper olur.berk te iyi yakışır role..acaba diğer çocuk oyuncuları kim canlandırcak?yasemin ve ahmetin kardeşleri vee onların aşklarının meyvaaasınıı???

Zaten bence Yasemin ve Ahmeti sonradan karşılaştıracak olanda Yaseminin yeğeni ve Ahmetin kız kardeşinin aşkı ve bulaşacakları siyasi olaylar olacak gibi geliyor...

bonita
bende öle diyorum kaç yılına atlatacaklar bilmem ama atlatacaklar işte eninde sonunda demin bişey yazdım şu zamana tlaması hakkında kimse okumadu galiba hani şu darbe sonrası olnanı

merhem
09-12-06, 19:43
ayy çok konuştum ya...

Bu dizinin 3 tane bas rol oyuncusu var..
Ayrieten sunuda belirtmek istiyorum bir diziyi bir hikayeyi veya bir filmi onlar o yapan butun oyunculardir sadece bas roldeki oyuncular degildir..
Hatirla sevgili ahmetsiz nejdetsiz sevimsiz yaseminsiz bas vekilsiz vs olmazdi..
o yuzden fikrini pek tutmadim..

Ben bu dizide en sevdigim karakter nejdettir..
Bana gore a$ki en guzel sekilde nejdet yansitiyor..
Canseli seviyorum ama nejdet karakterini ahmet karakterinden daha cok seviyorum..
Evet ileride yasemin ile nejdet evlenecek ama birsey soyliyeyimmi..
Nejdet bilicek yaseminin onu degil herzaman ahmeti sevecegini..
Ama sevdigi kizi ortada birakmamak sevdigi kizin rezil olmamasi basinin one egilmemesi icin cocuguna babalik kiza kocalik yapacak..
One cikarilmak gibi birsey oldugunu dusunmuyorum..
Herkes bir dizide bir hikayede veya bir filmde bir karakteri daha cok benimser.. bazilarimiz ahmeti cok seviyor bazilarimizda nejdeti..
Ben nejdetin fedakarligina.. askina.. sevgisine o iyimser sefkat dolu ruhuna hayranim.. cogumuzda boyledir.

Güneş-07
09-12-06, 19:44
yaşlanmaları olsun ama ozaman onların bir çocuğu olcak o büyümüş olucak galiba çünkü darbe zamınında dünyaya gelcek galiba küçük veletlerde büyücek ne güzel olcaklar ama yinede çok atlmasınlar...
acaba ahmet şu anda kaç yaşında?

psikopat90
09-12-06, 19:46
arkadaşlar denizin asılacağını onunla ahnmetin kardeşi arasında aşk olacağını falan nerden biliyosunuz ya?ben bilmiyorum niye bilmiyorum?

Billush
09-12-06, 19:47
deniz gezmişleri berk hakman mı oynucak şimdi inanmıyorum çok sevindim ufff eğer o oynarsa ben ağlarım çünkü asılcak:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

Özge'ciğim daha kesin bir şey yok.Bu sadece funda ve birçok arkadaşın tahmini.Çocukların şimdiden duyarlılık örnekleri göstermesiyle resimler arasında bağlantı kurmaya çalıştık ...

fundapehlivan
09-12-06, 19:47
Evet Necdet bilecek Yaseminin ahmeti sevdiğini ama Ayla da bilecek muhtemelen Yasemini sevdiğini... Yani iki tarafta aynı durumda... Ayla da yani umursamaz bu şansı kullanır çünkü aşık Ahmete...

Billush
09-12-06, 19:48
arkadaşlar denizin asılacağını onunla ahnmetin kardeşi arasında aşk olacağını falan nerden biliyosunuz ya?ben bilmiyorum niye bilmiyorum?

Forumun devamlı takipçisi değilsin ondan diyormuşum :)
Onlar kesin değil canım bizim tahminlerimiz [daha çok Funda'nın ama bence de olabilir] Defne'yle çok yakışırlar,bence büyüdüklerinde pek asi ruhlu olacaklar.80 olaylarına karışabilirler ...

özgenuroğlu
09-12-06, 19:49
Bu dizinin 3 tane bas rol oyuncusu var..
Ayrieten sunuda belirtmek istiyorum bir diziyi bir hikayeyi veya bir filmi onlar o yapan butun oyunculardir sadece bas roldeki oyuncular degildir..
Hatirla sevgili ahmetsiz nejdetsiz sevimsiz yaseminsiz bas vekilsiz vs olmazdi..
o yuzden fikrini pek tutmadim..

Ben bu dizide en sevdigim karakter nejdettir..
Bana gore a$ki en guzel sekilde nejdet yansitiyor..
Canseli seviyorum ama nejdet karakterini ahmet karakterinden daha cok seviyorum..
Evet ileride yasemin ile nejdet evlenecek ama birsey soyliyeyimmi..
Nejdet bilicek yaseminin onu degil herzaman ahmeti sevecegini..
Ama sevdigi kizi ortada birakmamak sevdigi kizin rezil olmamasi basinin one egilmemesi icin cocuguna babalik kiza kocalik yapacak..
One cikarilmak gibi birsey oldugunu dusunmuyorum..
Herkes bir dizide bir hikayede veya bir filmde bir karakteri daha cok benimser.. bazilarimiz ahmeti cok seviyor bazilarimizda nejdeti..
Ben nejdetin fedakarligina.. askina.. sevgisine o iyimser sefkat dolu ruhuna hayranim.. cogumuzda boyledir.
sana sonuna kadar katılıyorum...
ben ahmetide çok seviyroum(özlellikle siyasal konularda konuşunca),yaseminide şefketide laleyide...hepsi birbirinin bir parçası
ama herkezin dizlerde daha çok bağlandığı bir karakter vardır ki oda merhem gibi bnm içinde necdet...
herşeye rağmen saygılı sabırlı...
başkası olsa şimiye entrikalar oyunlar yapmaya başlamışdı ** necedet tüm kalbiyle sevdiği kız ve en yakın arkadaşlı için yardım ediyor...
yasemini çok seviyor ama onu gerçekden sevdiği onun mutluluğnu bozmamak için söylemiyor..
evlenirkende kendisini sevmediğini yaseminin ona sadece minnet duyduğunu ve hala ahmeti sevdiğini bile bile onunla evleniyor...
yani bu karakter hem sevdiriyor hemde ağlatıyor...
bnm içinde necdet en sevidğim karakterdir bu demek değil ki diğer karakterleri sevmiyoruz...öyle bir dizi yapmışlar ki hiç bir karakterden nefret edemiyorsun(ayy aylanın amcası:icon_evil birde rızanın seviglisi:icon_evil )

fundapehlivan
09-12-06, 19:51
Denizle defne arasında aşk olacağını düşündüm oynarken köpeklerinin anne ve babasını oynamalar filan... Daha şimdiden bir şeylerin temelini atıyor gibi geldi bana... Bir de pankart açmışlardı ya ileride onlar aynı şekilde olacak zaten ahmetin babası da demişti ya bu çocuklar ileride her şeye boyun eğecek çocuklar olmayacak diye... Yani onların yolu çizili bence... Hem onların aşkı Ahmet ve yasemine de yarar...

psikopat90
Forumun devamlı takipçisi değilsin ondan diyormuşum :)
Onlar kesin değil canım bizim tahminlerimiz [daha çok Funda'nın ama bence de olabilir] Defne'yle çok yakışırlar,bence büyüdüklerinde pek asi ruhlu olacaklar.80 olaylarına karışabilirler ...

teessüf ederim kaç gündür her gün giriyorum ama her msja bakamıyorum maalesef.
bu arada tahminlerinizi falan söylerken bunu belirtin. tahminlerimize göre diye başlayın mesaja.benim kalbim var lütfen yane

Billush
Deniz mi asılacak o niya ya?? Ben geri de kaldım galiba...

Asılacak mı bilmiyorum,sanmıyorum ama resimler vardı ya hani ilk tanıtım fragmanından oradan bir şeyler çıkartıldı sanırım.Umarım öyle bir şey olmaz çok üzülürüm valla :(

özgenuroğlu
Deniz mi asılacak o niya ya?? Ben geri de kaldım galiba...
malesef siyasi olaylar nedeniyle arkadaşım..adnan menderesde ihtilal sonucu adnan menderes de asılıyor..yani bu diziyi birazda ondan seviyorum siyasi olayları tadında işliyor..

_gazel_
09-12-06, 19:52
e napacaklar onları senaryoda öldürecekler mi yane?yok ya asıl bu saçmalık.onlar ölecek dizi devam edecek.siz izlermisiniz arkadaşlar böyle olursa?

hariçten gazel okumak diye ben buna derim ya... Tabii ki ölmeyecekler karakterler yaşamaya devam eder ama uzun yıllar sonra yine aynı kişiler oynamayacağından oyuncu değişiklikleri olur

fundapehlivan
09-12-06, 19:52
Valla Deniz de babası gibi olursa, zaten şimdiden bir eylem girişimi var, her şey olabilir yani... Ama defnelerde boş durmaz bence...

Billush
09-12-06, 19:53
teessüf ederim kaç gündür her gün giriyorum ama her msja bakamıyorum maalesef.
bu arada tahminlerinizi falan söylerken bunu belirtin. tahminlerimize göre diye başlayın mesaja.benim kalbim var lütfen yane

Tamam Gamze bir şey demedim yaw psikopata bağlama :img-hyste
Herkesin kalbi var diyormuşum :icon_whis Canım şu anda yazdıklarımızın çoğu tahmin.İlk fragmanlarla karakterlerin bağlantısını kurmaya çalışıyorum.Ya bir şey diyeceğim fragmanda bir kadın var böyle saçları yapılı filan ama hala kendisini görme şerefine erişemedik acaba kim olur o...

merhem
özgenuroğlu evet canimben mesela nejdeti izlerken icimden ah bende boyle bir ask yasamak boyle bir karakterle daha dogrusu ask yasamak isterdim :D
ama gercektende nejdetim boyle oldugu zamanlar cok agliyorum..
Nejdet bu dizide hicbirzaman tam anlami ile mutlu olamayacak..
Sevdigi kiz ile evli oldugunda bile bu saadece adi "evlilik" olacak..
Onun askina kalbine hicbirzaman sahip olamayacak :( bende o yuzden sona kadar aglayacagim..

psikopat90
hariçten gazel okumak diye ben buna derim ya... Tabii ki ölmeyecekler karakterler yaşamaya devam eder ama uzun yıllar sonra yine aynı kişiler oynamayacağından oyuncu değişiklikleri olur

valla dediğinden hiç bişey anlamadım arkadaşım ama ben şunu bilir şunu söylerim:ahmet cansel yasemin beren dir ve dizi boyunca bu hep böyle olmalıdır bana göre.

fundapehlivan
09-12-06, 19:54
Lütfen ayrıcalık yapmayalım. Sadece Necdetin aşkı mı güzel.
Aslında Yasemin de Ahmetçim de Necdette Ayla da aşık ve işin kötü tarafı KİMSE mutlu olamayacak...

Billush
09-12-06, 19:55
bişi sorcam bu dizi devam ediyor mu sanırım ben pek rastlayamıyorum bu aralar

Ediyor tabi,etmese gündemdeki dizilerden eski dizilere kaldırılırdı Allah korusun ...
Cuma akşamları saat 22:15'te :) oynuyor dizi Sıla'dan sonra yani ...

fundapehlivan
09-12-06, 19:55
deniz gezmişler 19 yaşında idam edilen bir genç adnan menderesde o döenmde idam ediliyor ihtilal sonucu siyasi olaylar böyle arkadaşlar bu nedenle denizi berk oynucaksa ben o sahnelerde çok ağlıcağım demek...

İyi de adnan menderes hemen asılmayacak mı zaten. İhtilale bir yıl kalmadı mı? Deniz o zamana kadar 19 yaşında olamayacak ki...

merhem
09-12-06, 19:56
Lütfen ayrıcalık yapmayalım. Sadece Necdetin aşkı mı güzel.
Aslında Yasemin de Ahmetçim de Necdette Ayla da aşık ve işin kötü tarafı KİMSE mutlu olamayacak...

ayrimcilik diye birsey soz konusu degil fundacim..
Ben anlatamiyorum galiba..
Bazi arkadaslarimiz ahmetin askini ahmet karakterini daha cok sevebilir..
Ben nejdeti daha cok benimsedim onu yakin buldum ve onu sevdim..
bunda ayrimcilik soz konusu bile degildir lutfen yalnis kelimeler kullanmayalim.

özgenuroğlu
09-12-06, 19:57
özgenuroğlu evet canimben mesela nejdeti izlerken icimden ah bende boyle bir ask yasamak boyle bir karakterle daha dogrusu ask yasamak isterdim :D
ama gercektende nejdetim boyle oldugu zamanlar cok agliyorum..
Nejdet bu dizide hicbirzaman tam anlami ile mutlu olamayacak..
Sevdigi kiz ile evli oldugunda bile bu saadece adi "evlilik" olacak..
Onun askina kalbine hicbirzaman sahip olamayacak :( bende o yuzden sona kadar aglayacagim..
evet cnm necdetin bu dizide yüzü gülmücek...sevmediğini bile bile aşkından evlenecek ve ben senin gibi çok ağlayacağım
ayrımcılık yapmıyoruz ama en azından ahmetle yasemin bu güzel günleri yaşadı onları görünce biz bile gülüyoruz ama necdet yaşamı boyunca sevdiği kıza ıulaşamıcak beni üzen bdur
ve herzamn babsı tarafından ezilmesine sinir oluyorum...

merak edenler olursa denzi gezmişin hayatını anlatan kitapları okuyabilirler ben bu dizi sonucunda kitaba başladım:)

fundapehlivan
09-12-06, 20:02
Canım ayrıcalık kelimesine niye kızdınız ki... Bu normal ben de ahmeti ayırıyorum diğerlerinden ve bunu yazıyorum da yani ne yapayım...
Benim demek istediğim sadece necdete üzülüyorsunuz ama ne Ahmet ne Yasemin ne ayla ne Necdet mutlu olabilecek. Belki Ahmet ve Yasemin azıcık bir şeyler yaşadılar ama bu belki de daha zor olacak. Yaseminin çocuğu olacak ahmete söyleyemeyecek bu ayrı bir acı, Ahmet onun çocuğu olduğunu öğrenecek ayrı acı... Tabii başkalarıyla evlendiklerini öğrenince başka acı...
En azından Ayla ve Necdet sevdikleriyle evlenebilecekler öyle sevilmeseler bile...
Tabii Necdetin durumu zor ahmetin çocuğuna babalık edecek
eee aylanın da zor çocuğu olmayacak...
Ay ben susayım en iyisi AAAA herkes mutsuz....
Ben şimdiden bunaldım...

Güneş-07
09-12-06, 20:06
ya herkes her karakteri sevemez tabi ben mesela nejdeti kendime yakın bulmuyorum ve ahmet ve yasemin aşkını sonuna kadar olmasını isitoyrum ahmetin ve yasminin aşkıda çok güzel bence birbirlerine çok bağlılar ve kavgalı günlerinde nasıl özeldklerini belli ediyorlar ayrıca dünk bölümde en güzel sahne ahmetin telefonda yasminin sesini dinlemesiydi bana göre...
ya benim kafam karıştı şimdi kaç yıl atlıcak ne zaman sonra denizi berk hakman mı oyunucak birde ne zaman darbe oluyor menderes ne zaman asılcak rıza ceza alıcak yasmin hamile kalıcak ve ahmet ile ayrılacaklar...
kız oyuncuları kim canlandırcak deniz neden asılcak ay kafam karıştı biri cvp verirse sevinirim...

özgenuroğlu
09-12-06, 20:06
Canım ayrıcalık kelimesine niye kızdınız ki... Bu normal ben de ahmeti ayırıyorum diğerlerinden ve bunu yazıyorum da yani ne yapayım...
Benim demek istediğim sadece necdete üzülüyorsunuz ama ne Ahmet ne Yasemin ne ayla ne Necdet mutlu olabilecek. Belki Ahmet ve Yasemin azıcık bir şeyler yaşadılar ama bu belki de daha zor olacak. Yaseminin çocuğu olacak ahmete söyleyemeyecek bu ayrı bir acı, Ahmet onun çocuğu olduğunu öğrenecek ayrı acı... Tabii başkalarıyla evlendiklerini öğrenince başka acı...
En azından Ayla ve Necdet sevdikleriyle evlenebilecekler öyle sevilmeseler bile...
Tabii Necdetin durumu zor ahmetin çocuğuna babalık edecek
eee aylanın da zor çocuğu olmayacak...
Ay ben susayım en iyisi AAAA herkes mutsuz....
Ben şimdiden bunaldım...
ahmetle yaseminin çok güzel günleri oldu belki bunları hatırlamak onlara acı verecek ama bir insan seni sevmiyorsa ve sen onla evliysen en azından sevdiğin insanla evli olmazsın o sadece bir bedendir hiç bir zamn sana beklediğin değeri vermicek bir beden...
en azından yaseminin sevdiği adamdan çocuğu var..
burda iyiliğiş yaan necdettir
biz burda yok yok bu mutlu olcak demiyoruz belki hepsi mutsuz olcak ama dizi boyunca necdet aralarında en az gülendi..
yaseminle ahmetin ilişkisini öğrenmeden önce de babsı tarafından eziliyordu..
yani anlıcağın ayrımcılık yok bnm en sevdiğim karakter necdettir dediğim gibi bu diğerlerini sevmediğim anlamına gelmez..çünkü onlarsız dizi olmaz hepsi birbirinden yetenekli insanlar

ahh necdet demişken yazık yaa çocuğun içinde kalmış okuyamamış uff böyle babmı olur

merhem
09-12-06, 20:07
illahi funda :D

Ama ayrimcalik demiyelim yinede benimsemek sevmek kelimelerini daha cok tercih ederim ben..
Evet ama nejdetcim simdide uzgun sadece yaseminden degil..
Babasi yuzundende adam sadece adi baba.. birgun olsun oglunun dusuncelerine onem vermemis tam duzeldi dedik yapti yine yapacagini..
birde ahmet onun yakin arkadasi yasemin sevdigi kiz..
aman cidden karman corman oldu hersey

Billush
09-12-06, 20:08
Şu kadından bahsediyorum özellikle Funda sana bu sorum senin tahminlerin bana mantıklı geliyor bu kız ileride biri midir kimdir bir tahmin yürütelim merak ettim ilk fragmandan beri kim bu :) http://img151.imageshack.us/img151/191/tan305mosks0.jpg

merhem
09-12-06, 20:09
ahmetle yaseminin çok güzel günleri oldu belki bunları hatırlamak onlara acı verecek ama bir insan seni sevmiyorsa ve sen onla evliysen en azından sevdiğin insanla evli olmazsın o sadece bir bedendir hiç bir zamn sana beklediğin değeri vermicek bir beden...
en azından yaseminin sevdiği adamdan çocuğu var..
burda iyiliğiş yaan necdettir
biz burda yok yok bu mutlu olcak demiyoruz belki hepsi mutsuz olcak ama dizi boyunca necdet aralarında en az gülendi..
yaseminle ahmetin ilişkisini öğrenmeden önce de babsı tarafından eziliyordu..
yani anlıcağın ayrımcılık yok bnm en sevdiğim karakter necdettir dediğim gibi bu diğerlerini sevmediğim anlamına gelmez..çünkü onlarsız dizi olmaz hepsi birbirinden yetenekli insanlar

ahh necdet demişken yazık yaa çocuğun içinde kalmış okuyamamış uff böyle babmı olur

Evet canim okuyamamis nejdet.. birgun ona sen ne istiyorsun denmemis..
Nejdetim bir guldu ki kitaptaki kendisi sandi tam o anda ahmet oldugunu ogrendi ve yikildi..
Oyle birseyi ben yasasam delirirdim herhalde
ama nejdet neyapti yasemine destek oldu..
Ahmet geldi nejdetten yardim istedi..
Canim nejdetim ya :(

özgenuroğlu
09-12-06, 20:10
ya herkes her karakteri sevemez tabi ben mesela nejdeti kendime yakın bulmuyorum ve ahmet ve yasemin aşkını sonuna kadar olmasını isitoyrum ahmetin ve yasminin aşkıda çok güzel bence birbirlerine çok bağlılar ve kavgalı günlerinde nasıl özeldklerini belli ediyorlar ayrıca dünk bölümde en güzel sahne ahmetin telefonda yasminin sesini dinlemesiydi bana göre...
ya benim kafam karıştı şimdi kaç yıl atlıcak ne zaman sonra denizi berk hakman mı oyunucak birde ne zaman darbe oluyor menderes ne zaman asılcak rıza ceza alıcak yasmin hamile kalıcak ve ahmet ile ayrılacaklar...
kız oyuncuları kim canlandırcak deniz neden asılcak ay kafam karıştı biri cvp verirse sevinirim...
necdeti kim sevmez hem iyi hemde yaseminle ahmete hiç ama hiç kızmıyor karışmıyor insanda acıma duygusu uyandırıyor
ben cevap veriyim cbnm zamn atlamalarını bilmiyorum ama deniz gezmiş muallif biri olduğu için 19 yaşında asılıyor adnan menderesde darbe sırasında(70 ler dönemi)asılıyor ve ordu yönetime el koyuyor..
büyük ihtimalle berk hakman oynucakmış...yasemin ahmetten hamile kalıp necdetle evleniyor ahmetde aylayla..
benm bilgim bu kadar zamn atlamalarını bilmiyorm

özgenuroğlu
09-12-06, 20:12
Şu kadından bahsediyorum özellikle Funda sana bu sorum senin tahminlerin bana mantıklı geliyor bu kız ileride biri midir kimdir bir tahmin yürütelim merak ettim ilk fragmandan beri kim bu :) http://img151.imageshack.us/img151/191/tan305mosks0.jpg
ayla olmasın kim ki bbuuu??

ayy evet merhem uff uff yazık kız insan acıyor ahmet yaemin sevenleri bile üzülüyor çocuğun haline yani araya giren kara kedi rolünden değil iyi bir dost ve aış rolünde

Güneş-07
09-12-06, 20:14
cvp için saol canım berk hakmanın denizi karakterini oynamasına çok sevindim çok iyi bir oyuncu ve çok iyi yansıtır karakteri bize buna emini peki kız oyuncualrı kim oynucak acaba...defne ile deniz aşık olucaklar ama deniz asılınca defne ne olcak acaba birde denizin babasının soyadı başka kendisini o nasıl oluyor??
diğer olayları zaten biliyorum çünkü ilk böllümden beri takipçisiyim ama 1 haftadır nete giremiyordum derslerden dolayı...

Billush
09-12-06, 20:15
ayla olmasın kim ki bbuuu??

ayy evet merhem uff uff yazık kız insan acıyor ahmet yaemin sevenleri bile üzülüyor çocuğun haline yani araya giren kara kedi rolünden değil iyi bir dost ve aış rolünde

Ayla olamaz canım Ayla'yı görmedin mi?Alakası yok kızla.Defne ya da Işık desem alakasız çıkacak gibi geliyor...

Billush
09-12-06, 20:21
Ayla'yı oynayan başka kişi bu kişi başka biri...Ayla'nın o kadar değişeceğini sanmıyorum.İlk tanıtım fragmanında ve jenerikte var.Bana birilerinin ilerideki bir hali gibi geliyor ancak bilemiyorum ...

Güneş-07
09-12-06, 20:22
ama dizide daha çok karakter olcucak sanki çünkü 3 dönem anlatacaklar kimin kim olduğunu tahmin edemiyiz yani ama olabilirde...

Güneş-07
09-12-06, 20:44
katılıyorum sana ayla bencede...
peki merhem şimdiden saol sana resimleri yolluyorum...
ayrıca gelcek bölüm tahminleri burda yapılmıyor galiba..
yanlış mı hatırlıyorum..

Billush
09-12-06, 20:46
adımın aslı olduğu kadar eminim.o kız ayla.saç modeli biraz değişik o kadar.:img-yes:
Andırmıyor değil:)Başka bir oyuncu var ismi hatırımda değil ona benzettim belki...Bu kadar eminsen canım bir şey demiyorum :)

Billush
09-12-06, 20:47
ortegahayranı arkadaşım resme baktım bana Ayla gibi geldi... Aylaya çok benziyor... Öyle değil mi?

Billur dersen sevinirim ismimle hitap edilmesine alışkınım da...
Gözler olmasa benzetemeyeceğim,nasıl olur da bu kadar değişebilir eğer oysa tabi.Yani gibim saç baş dikkaet ettiyseniz çok büyük bir değişim var.Duruş bile farklı ...

fundapehlivan
09-12-06, 20:47
Şimdi sizin tahminlerinizi de okudum. Defne filan olamaz canım daha o kadar büyümeyecek ki o... Ona daha çok var... Ayla o, sadece kıyafet, saç, makyaj değişik o kadar. Yani yasemin ve Lale değil geriye ayla kalıyor...

aslı30
09-12-06, 20:48
Andırmıyor değil:)Başka bir oyuncu var ismi hatırımda değil ona benzettim belki...Bu kadar eminsen canım bir şey demiyorum :)
ben ilk fragmanda gördüğümden beri onun ayla olduğunu biliyorum.hiç şüpheye bile düşmedim.sen bana güven.:img-grin2

fundapehlivan
09-12-06, 20:48
Billurcum valla ben de baya bir baktım, gerçekten değişmiş. O olsa olsa Ahmetle evlendikten sonra olur dedim kendi kendime. Şimdi o da öyle ağır kıyafetler giymiyor. Ama ileride savcı karısı olacak eh ahmetin yanına yakışması lazım...

Billush
09-12-06, 21:00
Billurcum valla ben de baya bir baktım, gerçekten değişmiş. O olsa olsa Ahmetle evlendikten sonra olur dedim kendi kendime. Şimdi o da öyle ağır kıyafetler giymiyor. Ama ileride savcı karısı olacak eh ahmetin yanına yakışması lazım...

Benim de aklımdan aynen bu geçti.Ayla demek ki çok değişmiş yani Ahmet'e uyum sağlamak,ayak uydurmak için değişim göstermiş belli ki...

Güneş-07
09-12-06, 21:50
çoğunluk ayla diyor büyük ihtimal ayla..
birde bu bölümde bizim gelceğin gençleri bugünkü veletler pek ortalıkta yoktu umarım haftaya görürüz onları neyse arkadaşlar ben çıkıyorum belki yarın girerim ama belli olmaz haftaya görüşmek üzere iyi geceler...

alisercan
09-12-06, 22:23
necdeti kim sevmez hem iyi hemde yaseminle ahmete hiç ama hiç kızmıyor karışmıyor insanda acıma duygusu uyandırıyor
ben cevap veriyim cbnm zamn atlamalarını bilmiyorum ama deniz gezmiş muallif biri olduğu için 19 yaşında asılıyor adnan menderesde darbe sırasında(70 ler dönemi)asılıyor ve ordu yönetime el koyuyor..
büyük ihtimalle berk hakman oynucakmış...yasemin ahmetten hamile kalıp necdetle evleniyor ahmetde aylayla..
benm bilgim bu kadar zamn atlamalarını bilmiyorm

Sevgili özgenur, bu bilgide bir yanlışlık var. Yani yazarken yanlış yazmış olabilirsin. Adnan menderes 1960 ihtilali sonrası asıldı. Deniz ise 1972 12 mart muhtırasından yaklaşık 2 ay sonra 06 mayıs 1972 de 25 yaşındayken asıldılar. Bu dizide bizim denizin asılması olamaz çünkü tarihle uyuşmaz. Bu denizin babası binbaşı. Oysa denizin babası öğretmen ve üstelik DP li bir milletvekili yakını yok. Yani bizim deniz asılmıyor. Ama hem onun hem de defnenin gençlik hareketlerinin önderleri olacağının ön aşamasını köpekler için yaptıkları eylemlere seyirciye sundular...

mayıs
09-12-06, 23:02
Bu diziyi ilk başta isminden dolayı duygusal eski Türk filmlerine benzer bir dizi sanmştım.O yüzden fazla önemsememiştim.Şimdi her izlediğimde bir ülkenin başbakanı asılmış ne kadar suçludur değildir ona değinmiyorum ha suçlu bile olsa asmak mı lazımdı o da tartışılır..Ülkesine hainlik eden insan, A.M asıldığı yerde paşalar gibi yaşatılıyor resmen çoğu da affediliyor vb.Burda tartışma yaratmak içinde yazmıyorum bunları ama her izlediğimde bu düşünceler aklıma geliyor.
Bende en çok ilerleyen bölümlerde A.M sin asılmadan önceki intihar etmeye kalkışması bunlar bize nasıl gösterilecek bunu merak ediyorum.

willlover
09-12-06, 23:43
Ben de hemen dünkü bölüm hakkında yorum yazmak istiyorum...:) Gerçekten çok güzel bir bölümdü ve artık siyaset dizide daha önemli bir yer kazanmaya başlıyor. Her ne kadar dizinin kurgusu aşk üzerine olsa da, arka plandaki siyasi gelişmeler artık iyice belirginleşti.

Aktüel dergisinde, ihtilalin olacağı bölümün 6. bölüm olacağını okumuştuk. Bence büyük ihtimalle bu arada birkaç aylık bir zaman atlaması yapılır. Zira yanlış hatırlamıyorsam ihtilal 1960 yılının mayıs ayında gerçekleşmişti. Oysa dizi şimdi 1959'un sonbaharında...

Ayrıca iki aile arasındaki görüş farklılıklarının da Ahmet ve Yasemin ilişkisine bu kadar yansıyabildiğini ilk kez gördük. Ailelerinin siyasi görüşleri hakkında tartıştıkları sahnelerde replikleri gerçekten çok güzeldi. Aslında ikisi de o sahnelerde kendilerine göre haklıydılar. Yasemin, her ne kadar sevimli küçük bir kız edasında olsa da kendine göre politik görüşleri olan, gündemi takip eden, akıllı bir kız ve her defasında kendisinin ciddiye alınmamasına kızıyor. Ayrıca babasını savunması kadar da doğal bir şey yok. Sonuçta ben de Rıza Bey'e çok sinir oluyorum; ama herkes babasını öyle bir durumda savunur. Ayrıca hakkını yememek lazım, gitti görüştü adam sahiden de. Ahmet de bence o sahnelerde düşüncesizce davrandı. Kendi acısı yüzünden kırıcı konuştu. Ancak bir noktada bir eleştiri yapmak istiyorum, Beren Saat neşeli, sevimli halleriyle kalbimize taht kurdu, ama bu bölümde ağlamaları bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası:)

Şu Ahmet'in Yasemin'le barıştıktan sonraki, benim yutma olarak tabir ettiğim sahneye gelince, nedendir bilmem ben çok etkilendim. Çok tutkuluydu:) Şu telefon sahnesine gelince, ikisinin birbirlerini görmeden yüzlerinde oluşan tebessümü tekrar tekrar izliyorum fakat yine de yeterli gelmiyor bana:) Çok, çok güzel bir sahneydi.

Lale Mansur'u da tebrik etmek istiyorum. O, oynadığı karakterle günümüzde Türkiye'deki kadınların büyük çoğunluğunun karakterini çiziyor. O sözde sosyal, seçkin sınıftan ama kocalarına karşı boyunları bükük, suskun, sevgi dolu kadınları... Umarım Rıza Bey'e birileri gereken dersi verir. Bir de dikkatinizi çekti mi bilmem, bu Demokrat Partililer'den dizide hangi karakteri tanıyorsak hepsinin metresi var yahu:) Adnan Menderes bir, Rıza Bey iki... Ancak Rıza Bey'e cidden çok kızdım ve büyük ihtimalle 6. bölümde Yasemin'le aralarında geçen sert bir diyalogdan sonra bir tokat atma sahnesi yaşanabilir. O vakit hepimiz adama sinir olacağız.

En son olarak da Necdet'i bıraktım... Ona söyleyecek laf bulamıyorum. Yasemin'i o kadar güzel anlattı ki... Yani bakışlarındaki o aşk çok güzeldi. Aynı zamanda da eşsiz bir dost Necdet... Yani genelde Türk dizilerinde aşk üçgeni olduğunda, esas kızın peşindekilerden birinin temiz kalpli, diğerinin de kötü adam olması adettendir. Ancak burada öyle bir şey yok. Ahmet de Necdet de özünde çok iyi karakterler:) Ama bence Necdet bir dost olarak Ahmet'Ten çok daha iyi, Ahmet ise yakışıklı kont olarak ondan daha iyi:) Yani Necdet teselli bulabileceğiniz bir liman; Ahmet ise aşık olduğunuz adam olabilir gerçek hayatta. Ah Necdet, ah...

Not: Bu arada Necdet'in sözleri üzerine Yasemin'in verdiği tepki çok komikti: "Aptalın tekiymiş!:img-yes: "

merhem
10-12-06, 00:28
Valla artik bu zamanda necdet gibi bir insan bir erkek bulunsa hem oyle bir dostum olsun isterdim hemde sevgilim..
Okadar iyi bir yuregi varki ve okadar guzel yansitiyorki..
O konustugunda.. bakislarina baktigimda icim burkuluyor..

fundapehlivan
10-12-06, 01:16
Demak ki bizim Deniz asılmayacakmış, neyse sevindim. Zaten asmazlardı canım, kim bilir o ileride neler yaşayacak...
Gerçekten bu hafat sanırım bücürler bir kez çıktı. Aman o kadar çıkmalarına gerek yok zaten. Şu an daha ağır mevzular var. Onlar büyüyünce gelsinler...