Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları-Arşiv-1

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

MardiGras
23-11-06, 11:14
Bir onceki baslik 1250 mesaj sayisini gectigi icin kapatilmistir.

Yorumlariniza bu baslikta devam edebilirsiniz.

MardiGras
Super Moderator

aslı30
23-11-06, 11:18
yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun.:happy0064

yeni bölümde ne olur sizce.ahmet mıchele gerçeği açıklar mı?yani yasemin'le otelde kaldıklarını.:img-in_lo

Melal
23-11-06, 11:24
yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun.:happy0064

yeni bölümde ne olur sizce.ahmet mıchele gerçeği açıklar mı?yani yasemin'le otelde kaldıklarını.:img-in_lo

bence söylemeyecek ama eğer Michelle Ahmet'e
seni Yasmein ile gördüm İstanbul'da falan derse belki
Ahmet'te söyler yoksa sanmıyorum Ahmet'in durup dururken
Michelle'e anlatacağını:)

aslı30
23-11-06, 11:26
Ama fransız kızın fazla ömrü kalmadı. Kendisi bile terkedebilir. Bunun dışında filmimiz sadece ahmet ve yasemin üzerine değil. Dönem de önemli. Menderes sonna doğru gidiyor. Özellikle de dönem aşkları. Rıza baş vekile bu kadar yakın olduğuna göre ondan etkilenmesi gerekir diye düşünüyorum. Ama hala rızanın çapkınlıkları olmadı. Yakında olmalı.
evet o gidici yakında.ben de ahmet'i uğraştıracağını düşünmüyorum.çekip gider kendi.rıza çapkınlık mı yapacak?yapmaz yahu.:img-fear2 :img-fear2

mai_1
23-11-06, 11:28
maşallah sayfalar deviriyoruz ama atv nin umuru değil kedinin fareyle oynadiği gibi oynuyor diziyle halbuki gelse şu forma da görse dizi uğruna yapılanları görüp ders alsa ama nerdeee....

aslıcım ahmet söylemese mıchelle , o soracaktır sizi gördüm ne konuşuyordunuz diye ...ama ahmet kendimizden geçercesine dansta ettik der mi orasını bilmem ama mighellde şafak zaten atmış durumda ....ufak ufak yoldan çekilsinde bizde asıl meseleye gelelim...

askasurguncu
23-11-06, 11:29
bencede michelle ahmete seni yaseminlen gordum diyecek
kesin bide hatira defterini sorur

aslı30
23-11-06, 11:31
bence de söylemez.ama mıchel ahmet'i bir dizi testten geçirir.:icon_shad ama sevdiği için hiçbirşey söylemez.nişan işini hızlandırır.

Melal
23-11-06, 11:31
Menderes 2. bölümde olabilir tam hatırlamıyorum. Cemal gürseli üst kadroya yükseltmekten bahsetti. Ne yazık ki, darbe Cemal Gürsel önderliğinde yapacak. Cemal gürsel 27 mayısta harekete geçer. Sonra dizinin heyacanlı bölümleri başlar. Rıza hiç kuşkusuz tutuklanır. Ağır ceza alır. Çünkü aktif milletvekili. Sadece başvekil, ve iki bakan idam edildi. Menderesin idamı sonrası zaman atlaması yaparlar.
Sonrasında ver elini 1968 türkiyesi. Şimdiki çocuk oyuncular büyüyecek.
Belki de ahmet ve yaseminin çocuğu olacaksa dizi 1980 lere kadar gidecek.
ama 68-72 arası deniz, defne ve diğer kızı izleriz.

sana katılıyorum arkadaşım
hatta kapanan forumda konuşulmuştu küçük deniz
yoksa Deniz Gezmiş mi olacak diye bence değil ama

askasurguncu
23-11-06, 11:32
Menderes 2. bölümde olabilir tam hatırlamıyorum. Cemal gürseli üst kadroya yükseltmekten bahsetti. Ne yazık ki, darbe Cemal Gürsel önderliğinde yapacak. Cemal gürsel 27 mayısta harekete geçer. Sonra dizinin heyacanlı bölümleri başlar. Rıza hiç kuşkusuz tutuklanır. Ağır ceza alır. Çünkü aktif milletvekili. Sadece başvekil, ve iki bakan idam edildi. Menderesin idamı sonrası zaman atlaması yaparlar.

bencede defne deniz ve diger kizi izleyecegiz cok merak ediyorum kim onlarin buyumus halini oynayacak
o zaman ahmet ve yasemine ne olacak ?

kale
23-11-06, 11:33
ufak ufak yoldan çekilsinde bizde asıl meseleye gelelim...
:img-hyste dimi ama asil meseleye gelelim... Michelle Ahmet'e sorar Yasemin'i gordun mu diye tabii Ahmet kacamak cevap verir bu durumda da Michelle olaylari cozer. 4.bolumde bu iki karekter birbirinde uzaklasmaya baslayacaklar...
Riza capkinlik yapacagini tahmin etmedim nedense, olabilir ama esine ters ters bakislar firlatiyor demek ki sebepleri varmis... Zaten durmadan uzun uzun toplantilar sinyaler verilmis demek...

mai_1
23-11-06, 11:43
:img-hyste dimi ama asil meseleye gelelim... Michelle Ahmet'e sorar Yasemin'i gordun mu diye tabii Ahmet kacamak cevap verir bu durumda da Michelle olaylari cozer. 4.bolumde bu iki karekter birbirinde uzaklasmaya baslayacaklar...
Riza capkinlik yapacagini tahmin etmedim nedense, olabilir ama esine ters ters bakislar firlatiyor demek ki sebepleri varmis... Zaten durmadan uzun uzun toplantilar sinyaler verilmis demek...

hem sonra ahmette çok çapkın çıktı canım bu kadarda olmazki farkındaysan masada aylayada o ğüzel bakışlarını fırlattı bu gidişle adada kız kalmayacak yok bu çok rahatsızlık verici bir durum ahmet kendine gel hadi bi tane neyse ama iki üçü bu bünye kaldırmaz yani hem arada çok hırpalanır ben onun için üzülüyorum yoksa başka bişey değil hele kendim için hiç değil...

dENİZZ
23-11-06, 12:22
evet canım nedir bu herkese hayran hayran bakıyor.kızlar aşık olmasın da napsın.adam ortada.(bu replik nerden bilin bakalım.:img-grin2 )

gerçekten adam ortada yani...(bende iki gündür bu lafı tekrarlayıp duruyorum.neden acaba?)
ya ahmet gerçektende kendini aştı resmen.herkese yan yan süzülmüş bakışlarını fırlatıyor...tüm kızlar aşık oldu adama...
diziyi geçtim cansel'in farkında olmayan manyak arkadaşımlarım,kaç gündür ahmet'i konuşup duruyorlar...dizidekileri etkilese neyse ekran başındakileri kilitliyor resmen...:img-blush
dizide de tek yaseminin arkadaşı var.oda zaten olmasın.tabi senaristlerimiz başkaları olsa direk olurdu da :img-wink:
ama bu kız hep yaseminin aşk hayatıylamı ilgilenecek onada bulsaydık birini ya...

aslı30
23-11-06, 12:26
ama bu kız hep yaseminin aşk hayatıylamı ilgilenecek onada bulsaydık birini ya...
evet ben de bunu düşünüyorum.niçin onun sevdiği biri yok.herhalde ilerleyen bölümlerde bulurlar ona birini.biraz da yasemin dert dinlesin dimi.:img-grin2

aslı30
23-11-06, 12:30
şimdi bunlar adadan istanbul'a taşınıyorlarya.evleri orada da yakınmıdır birbirlerine?değilse pek sık görüşemezler.gerçi lale'yle aynı okula gittiklerine göre yakın demekki dimi.:img-yes:

dENİZZ
23-11-06, 12:35
evet ben de bunu düşünüyorum.niçin onun sevdiği biri yok.herhalde ilerleyen bölümlerde bulurlar ona birini.biraz da yasemin dert dinlesin dimi.:img-grin2

acaba diyorum berk harman diziye bir şekilde girecek ya...o mu olur?ilk fragmanlar döndüğünde bir resimde biriyle omuz omuza tutmuş bir resmi vardı.ordaki sanki yanındaki ayla'nın amcasıydı.acaba arkadaşı falan diyemi girecek yoksa deniz'in büyümüş hali olarak mı?:icon_sorr

özel bölüm fikri iyi olmuşta saati biraz geç olmuş yine...ama belki cuma günü ya haftasonu diye düşünmüşlerdir belki...bugünden iyi aslında,maç falan var bugün bide...ama kaç gündür reklamını veriyolar,böyle birden değiştirmeleride biraz garip olmuş:img-wink:

fundapehlivan
23-11-06, 12:37

Ahmet Yaseminle karşılaşarak konuştuğunu söylemek zorunda çünkü Michele gördü ama aynı otelde kaldıklarını söylemek zorunda değil ama şimdi Michele Ahmetin adaya dönemediğini öğrenecek, o zaman Ahmet onu da söylemek zorunda kalacak ama bunda kötü bir şey yok ki... Bir kere Ahmet centilmen biri olarak genceceik kızı tek başına bir otelde bırakamazdı ki bırakmaması da gerekiyordu. Bu onların beraber oldukları aralarında bir şeyler olduğunu göstermez...

semapamuk
23-11-06, 12:38
evet şimdi bende gördüm atv nin sitesinde bu akşam 20 de avrupa yakasının geçen haftaki bölümünün tekrarı var.çok kızdım niçin seyirciyi kandırıyolar böyle.ne kadarda heyecanlıydım doyamadığım mest olduğum 3.bölümü tekrar izliycem diye...offf ağlamak istiyorum :icon_cry:

aslı30
23-11-06, 12:42
Ahmet Yaseminle karşılaşarak konuştuğunu söylemek zorunda çünkü Michele gördü ama aynı otelde kaldıklarını söylemek zorunda değil ama şimdi Michele Ahmetin adaya dönemediğini öğrenecek, o zaman Ahmet onu da söylemek zorunda kalacak ama bunda kötü bir şey yok ki... Bir kere Ahmet centilmen biri olarak genceceik kızı tek başına bir otelde bırakamazdı ki bırakmaması da gerekiyordu. Bu onların beraber oldukları aralarında bir şeyler olduğunu göstermez...
mıchel gördü ama ahmet onun istanbul'a geldiğini bilmiyor.ahmet centilmen de biraz da yasemin'e ilgisinden onu yalnız bırakmadı.aralarında birşeyler olması gerekmez ama biz olduğunu biliyoruz.:img-in_lo

fundapehlivan
23-11-06, 12:43
Bence Michele Ahmeti kolay kolay terk etmez. Önce onunla konuşur herhalde ne oluyor, benden uzaklaştın filan gibi... Yasemine karşı ilgi duyduğunu fark eder... Ancak sonra gider ya da Ahmet nişan olmasın diye Micheleye itiraf eder... Ama bu hemen haftaya olacak mı merak ediyorum. Belki bunlarda 4. bölümün sonunda olur. Malum bizi çatlatacaklar ya...

fundapehlivan
23-11-06, 12:45
mıchel gördü ama ahmet onun istanbul'a geldiğini bilmiyor.ahmet centilmen de biraz da yasemin'e ilgisinden onu yalnız bırakmadı.aralarında birşeyler olması gerekmez ama biz olduğunu biliyoruz.:img-in_lo

Bazen Ahmetin bakışı sanki şöyle diyor: Acaba bu kadar aşık olan bir genç kız ne yapar nasıl konuşur... Bunları merak edermişçesine bakıyor sanki Yasemine...

elifk
23-11-06, 12:46
evet şimdi bende gördüm atv nin sitesinde bu akşam 20 de avrupa yakasının geçen haftaki bölümünün tekrarı var.çok kızdım niçin seyirciyi kandırıyolar böyle.ne kadarda heyecanlıydım doyamadığım mest olduğum 3.bölümü tekrar izliycem diye...offf ağlamak istiyorum :icon_cry:

bende cok sevınıyordum seyredıcem tekrar dıye, aslında ozel bolum olsa daha ıyı olur daha cok ınsan seyreder dıyordum ama ne bu ya 22:45 nedemek? sıla 2bucuk saatmı suruyo hem 007 yı vereceklerdı hanı 1haftadaır yayınladıkları reklalara aykırı davranıyorlar anlamıyorum... bugun verseerdı ya ozel bolumu... acaba ozel bolumu hazrlamalarımı uzun surdude yarına aldılar. ama cok gec bı saat 22:45 olunca dıger dızılere dalmıs oluyor herkes aynı seyı salı gunude yaptılar zaten orta bı saatte yayınladılar...off ya guzelım dızıye yazık olacak

black--mamba--
23-11-06, 12:48
evet canım nedir bu herkese hayran hayran bakıyor.kızlar aşık olmasın da napsın.adam ortada.(bu replik nerden bilin bakalım.:img-grin2 )

kırık kanatlar bölüm 11 son sahneden bi önceki sahne:)resimde rakip tanımadığım gibi bundada tanımam!!:)
ayşe:cemali yakışıklı buluyomusun
nazlı:ben bulmasam ne olur adam ortada:):)
o diilde şu üç çocuğun gizli evi ahmetle yasemininde gizli aşk yuvası olabilir bence siz ne dersiniz:)

aslı30
23-11-06, 12:49
bende cok sevınıyordum seyredıcem tekrar dıye, aslında ozel bolum olsa daha ıyı olur daha cok ınsan seyreder dıyordum ama ne bu ya 22:45 nedemek? sıla 2bucuk saatmı suruyo hem 007 yı vereceklerdı hanı 1haftadaır yayınladıkları reklalara aykırı davranıyorlar anlamıyorum... bugun verseerdı ya ozel bolumu... acaba ozel bolumu hazrlamalarımı uzun surdude yarına aldılar. ama cok gec bı saat 22:45 olunca dıger dızılere dalmıs oluyor herkes aynı seyı salı gunude yaptılar zaten orta bı saatte yayınladılar...off ya guzelım dızıye yazık olacak
sıla'nın önce özetini yayınlıyorlar.yarım saat falan sürüyor özet.nasıl özetse.yani anca o saatte bitiyor demekki.sonrasında da bizim dizi.

aslı30
23-11-06, 12:51
kırık kanatlar bölüm 10 son sahneden bi önceki sahne:)resimde rakip tanımadığım gibi bundada tanımam!!:)
o diilde şu üç çocuğun gizli evi ahmetle yasemininde gizli aşk yuvası olabilir bence siz ne dersiniz:)
o repliği kim unutur.:img-in_lo

bence kesin öyle olacak.yoksa o evi bu kadar göstermeleri gerekmezdi.

black--mamba--
23-11-06, 12:56
şu şarkı yaseminden ahmete gitsin çok uyuyor çünkü hatta klip yapanlar kesinlikle bu şarkıyı kullanmalı çünkü yasemine bundan daha fazla uyan bi şarkı yok:
bir çapkına yangınım
her yanı bilsen ne hoş
neşesine baygınım
sarhoşum sarhoş
busesini almadan
göğsüne yaslanmadan
gözlerine bakmadan
sarhoşum sarhoş
gözünde bir ışık var
PEŞİNDE BİN AŞIK VAR
dudağımda meyli var
sarhoşum sarhoş....:)
dimi ama çok uyuyor.aklıma geldi birden:)

kale
23-11-06, 12:58
Yaprak ben sanmam orasinin o is icin kullanilacagini :img-yes: ama bulusmak icin kullancaklari kesin canim... Ayrica Ahmet Ayla sadece nezaketen bakti pek oyle derin bir bakis firlatmadi gibi geldi bana :img-in_lo

aslı30
23-11-06, 13:01
Ayrica Ahmet Ayla sadece nezaketen bakti pek oyle derin bir bakis firlatmadi gibi geldi bana :img-in_lo
tabi canım derin bakmadı.ayla hayran hayran bakıyordu sadece.ahmet'in bakışları öyle.adam güzel bakıyor napsın.:img-in_lo

black--mamba--
23-11-06, 13:06
ahmetin bakışları derin herkese öyle bakıyor aylayla ilgisi olduğunu bende düşünmüyorum.nasıl aylayla evlenecek kafam hala almıyo:(

kale
23-11-06, 13:07
tabi canım derin bakmadı.ayla hayran hayran bakıyordu sadece.ahmet'in bakışları öyle.adam güzel bakıyor napsın.:img-in_lo
Yaprak capkina cikardi Ahmet'in adini :img-yes: ama Ahmet aslinda saf biri kizlar nedeni de acik Michelle evlenme teklifinden belli :img-in_lo duygularini bille sorgulama geregi gormemis su ana kadar ve ilk farkina vardigi andan tokezliyor :img-blush

averaj
ekşi sözlükten yorumlar...(yasemin ve ahmet aşkını sevemedim ve bana hala çok mantıksız geliyo.çevremden bildiğim kadarı ile kimse o aşka ikna olmamış)
okan yalabıkın çok duru bir oyun sergilediği,ama çok şatafatlı bir biçimde ekrana sürülmesine rağmen reytingi hiç iyi olmayan,biterse yazık olacak dizi.
kalitedir. konudan sikildiginiz zaman benim yaptigim gibi ana planin arkasindaki detaylara bakin. akiyor...

mai_1
Yaprak ben sanmam orasinin o is icin kullanilacagini :img-yes: ama bulusmak icin kullancaklari kesin canim... Ayrica Ahmet Ayla sadece nezaketen bakti pek oyle derin bir bakis firlatmadi gibi geldi bana :img-in_lo

yok kalecim sen fark etmemişsin , öyle onu inceledi bakışlarıyla şöyle bir süzdü bak tekrarında görürsün.... o evde bir keramet var ikide bir gösterip duruyorlar ama orası kötü kullanılmayan bir ev ben orasını tercih edeceklerini sanmam , adanın daha güzel yerleri vardır hem bak şarkısı bile var adaların ıssız tenha yolları eridi kalmadı dağların karı diye ...

aslı30
23-11-06, 13:10
ahmetin bakışları derin herkese öyle bakıyor aylayla ilgisi olduğunu bende düşünmüyorum.nasıl aylayla evlenecek kafam hala almıyo:(
benim de almıyor.yasemin arkadaşıyla evlendi ya, o da yasemin'in arkadaşıyla evlenir.inat için.ama son pişmanlık neye yarar:img-fie:

kale
23-11-06, 13:15
yok kalecim sen fark etmemişsin , öyle onu inceledi bakışlarıyla şöyle bir süzdü bak tekrarında görürsün....
Yaaa ama yok sadece soyle bir bakti yalnis anlamsin gibisinden Ahmet cunku fazla bir heyecan yapti Yasemin adini duyunca eh tabii cekindi kendine gelince, Ayla cunku garip garip suzdu sana ne oluyor dermis gibi :img-in_lo

black--mamba--
23-11-06, 13:16
ASLI abla belkide tam türk filmi gibi olur ahmet sarhoş olduğu bi gecede yasemin diye aylayla birlikte olur sonrada kendini ona karşı sorumlu hisseder ha??saçma oldu evet ama sezercik olayıda saçma ya ondan öle geldi aklıma...
KALE ablacım ahmet çapkın.çapkın olmasa evde zavallı bişanlısı beklerken başka kızlara öyle bakışlar fırlatırmı.danstan bahsetmiyorum bile:)ama bırak bunlar iyi günleri.şu anda yasemine aşık değil ama aşık olunca acıların cocuğu olucak başına gelmeyen kalmıycak garibimin:(

mai_1
23-11-06, 13:19
Kale Ahmet'i saf yaptın ya bravo sana
saf demiyelim de temiz kalpli diyelim içi dışı bir:)

valla melalcim hiç saf değil kale toz kondurmuyor ama hatıra defterini bir hatıra defterini okudu feleğini şaşırdı yasemini sanki senelerdir seviyormuş gibi gitti yanağını okşayarak duygularını sordu ben esas dans ettikten sonraki ahmedi çok merak ediyorum bır defterle böyle olursa o danstan sonra ne yapar asıl orası ne olur allah bilir...

sweet923
23-11-06, 13:21
bu bölüm benim hayatımda unutamadığım bölümler arsındaydı..gözlerim dolu dolu izledim...özellikle müzikleri harikaydı..yaseminle ahmetin olduğu son kısımlar süperdi...ahmet yasemine hayran hayran bakıyordu...sizce bu bölümde ahmetle yasemin arasında bir şeyler olabilir mi?çok etkilendim bu bölümden...:img-yes:

eva-zk
23-11-06, 13:22
ahmet neymiş be bütün kızlar peşinde e napsın aklı karışıyo tabi kimseyide kırmak istemiyo birine evlenme teklifi ediyo diğeriyle gününü gün ediyo gerçi ahmette haklı yaseminin ona olan sevgisine karşı koymamak lazım dimi bak görüyonuzmu benimde aklım karıştı adamcazı zorla çapkın yaptılar bu durumada katlanamayıp yarıda bırakmasa bari

kale
23-11-06, 13:22
Kale Ahmet'i saf yaptın ya bravo sana
saf demiyelim de temiz kalpli diyelim içi dışı bir:)
Kesinlikle saf ya :img-in_lo ayrica tescili saf canim, nisan arifesinde nisanlisi bille aklina gelmiyor, neden? cunku saf, uyanik biri olsa aklina gelir ama gelmiyor :img-blush yani capkinlik falan yok bu cocukta canlarim, olsa onca yil bir Michelle beraber olmazdi :img-in_lo

averaj
23-11-06, 13:26
ya bişey sorucam neden o dönemi anlatmak için gösterilen özen ana hikayeye de gösterilmemiş?mesela neden yasemin karakteri bu kadar küçük?bence yaşça daha büyük olsaydı aşk da daha inandırıcı olabilirdi...

black--mamba--
23-11-06, 13:26
ahmet neymiş be bütün kızlar peşinde e napsın aklı karışıyo tabi kimseyide kırmak istemiyo birine evlenme teklifi ediyo diğeriyle gününü gün ediyo gerçi ahmette haklı yaseminin ona olan sevgisine karşı koymamak lazım dimi bak görüyonuzmu benimde aklım karıştı adamcazı zorla çapkın yaptılar bu durumada katlanamayıp yarıda bırakmasa bari

ahhhhhhh!!KAFAMA TAŞ GELDİ:)(eski bir kırık kanatlar fanı olarak)ama bak bencede cansel hs yide yarım bırakacak...benimde içime öyle doğuyo...

ayşenurr
23-11-06, 13:27
bende ayla karekterini beğenmedim.bana çok donuk geldi.zamanla ahmet için
aylada harekete geçecektir.eğer ahmet aylayla evlenirse ahmete yazık olacak.

aslı30
23-11-06, 13:27
Kesinlikle saf ya :img-in_lo ayrica tescili saf canim, nisan arifesinde nisanlisi bille aklina gelmiyor, neden? cunku saf, uyanik biri olsa aklina gelir ama gelmiyor :img-blush yani capkinlik falan yok bu cocukta canlarim, olsa onca yil bir Michelle beraber olmazdi :img-in_lo
tamam canım saf olsun.:img-grin2 mıchel aklına gelir mi hiç yasemin varken.mıchel ona bir güzel söz mü yazmış yasemin gibi.o da yazsaymış da ahmet'i kaçırmasaymış.:icon_whis

kale
23-11-06, 13:29
ya bişey sorucam neden o dönemi anlatmak için gösterilen özen ana hikayeye de gösterilmemiş?mesela neden yasemin karakteri bu kadar küçük?bence yaşça daha büyük olsaydı aşk da daha inandırıcı olabilirdi...
Ahmet'in yasini bilmiyoruz ki ben 23 dedim ama bana katilmayan cok yani bes yas cok bir fark degil, ayrica inadirici olmasina gerek yok cunku daha ortaya bir sey konulmadi bir iki bakisla bu sonuca varma derim ben... Ayrica seni cok olumsuz gordum ne is?

eva-zk
23-11-06, 13:30

kalecim canım ahmet çapkın degil diyosun ama şu ana kadar nişanlısı olucak kızdan bi nemze uzaklaşadı adaya gelincede ilk yakaladıgı fırsatı degerlendirdi yani ahmetin içinde yatan potansiyel bi çapkın var bence

black--mamba--
23-11-06, 13:31
yaş dedinizde annem geçen gün söyle dedi
'şu senin cansel kk da karttı biraz nasıl makyaj yapmışlarsa 20 yaşında çocuk gibi gösteriyo bu dizide:)'yani biz 20-23 diyoruz:)

kale
23-11-06, 13:31
ahhhhhhh!!KAFAMA TAŞ GELDİ:)(eski bir kırık kanatlar fanı olarak)ama bak bencede cansel hs yide yarım bırakacak...benimde içime öyle doğuyo...
:img-hyste birakmaz canim, ayrica sebep yok... Bakiniz burda ana tema Ahmet ve Yasemin bu yuzden ana karekterin zirt pirt aklina estikce cikmasi soz konusu degil hem senaryo simdilik iyi ne diyor Ahmet bu bir mucize, aynen katiliyorum :good:

black--mamba--
23-11-06, 13:37
kale ablacım kırık kanatlardada ilk beş on bölüm iyi gidiyodu ama sonra şamaroğlanına çevirdiler koskoca yüzbaşıyı!:(ahmetide acıların çocuğuna çevirirlerse cansel çıkar bu dizidende.ayrıca öyle bir şey olursa çıksında dimi?başka projelerde görelim onu yada bu dizi 3 sene sürmesiin:(

averaj
23-11-06, 13:38
ya tamam dönem dizisi çekmek için çok uğraşıyolar.saygılar,vs....

ama çgo gibi bi diziyi izledikten sonra o inandırıcılığı hala yakalayamadılar.yani kendinizi ahmet karakterinin nişanlısı yerine koyun.bize vermek istedikleri aşk ne kadar doğru?

bi yerde izlemiştim.hani eski türk filmlerinde kötü üvey anneyi oynayan sarışın bi bayan vardı.bizi öyle kötü göstermişlerdi ki filmlerde herkes sanki ana oyuncuyu çok iyi sanmıştı,ama onlar da aslında bizim mutluluğumuzu bozan karakterlerdi diye sitem etmişti.yani sözün özü ben bu aşkın başlamasını sevemedim....

bişey daha atv neden kendi dizisini böyle kendi elleriyle heba ediyo?bir demet tiyatro da düzeltmezse gidişatı ne olacak artık?valla acaba bu kadar emeğin ve paranın karşılığını alamazsa bitirebilir mi diziyi?

kale
kalecim canım ahmet çapkın degil diyosun ama şu ana kadar nişanlısı olucak kızdan bi nemze uzaklaşadı adaya gelincede ilk yakaladıgı fırsatı degerlendirdi yani ahmetin içinde yatan potansiyel bi çapkın var bence
Tescili diyorum inanmiyorsunuz, sebepleri de siraliyorum neden sizi tatmin etmiyor anlamiyorum :img-hyste ayrica Ahmet saf derken hakliyim, bakiniz bunca yil Michelle beraber olmus peki neden baska biri yok hayatinda, yok yok takilip kalmis bir kiza ve onunla evlenmeye dusunuyor sadece zamani geldigini dusundugu icin veya sorumlu hissetigi icin cok basit bu safliktan ote :img-in_lo

mai_1
yaş dedinizde annem geçen gün söyle dedi
'şu senin cansel kk da karttı biraz nasıl makyaj yapmışlarsa 20 yaşında çocuk gibi gösteriyo bu dizide:)'yani biz 20-23 diyoruz:)

canım sen canseli yakından gördün mü veya annen onu yakından görmüş biri olarak şu kart kelimesini kabul etmiyorum yani annene karşida saygısıslık etmek istemem ama...benim eşimde yakından gördüğünde bu daha cocuk adam nasıl bu kadar değişebiliyor diye çok şaşırmıştı canım bence hs değil kk larda ki imajını büyük göstermek için çaba göstermişler ....

black--mamba--
23-11-06, 13:42
mai annemde şaka yaptı zaten oda sever canseli.ama sakalı falan vardı ya 30 33 falan gösteriyodu dizide burda genç gösteriyo onu diyorum ok:)?

aslı30
23-11-06, 13:45
yaprak annen ciddi öyle mi dedi?mukaddes abla yazmasa anlayamayacağım.adam kaç yaşındaki canım.kk da daha olgun biriydi.bir de sakalı vardı.burada devamlı sakalsız.genç göstermesi normal.:img-yes:

yazıları okuyamıyorum.garip garip harfler var cümlelerde.sizde de öyle dimi.kimsenin sesi çıkmıyor da.

kale
23-11-06, 13:45
averaj mesaj mi almak istiyorsun canim,ben sana aldigim mesaji anlatayim, mantik evliligimi aski evliligi mi bu kadar basit yani... bunun disinda ana karekterin gozlerini acmak denen bir sey de var burda, gozlerini ac dunya boyle ilerlemiyor mesaji ayni zamanda mutlu oldugunu dusundugun bir an gercekten mutlu degilsen, karsindakini de mi mutsuz etmen gerekir, iki karekter var ve birbirini kandirdiklarini dusunuyorum bir nevi hayat oyunu :img-in_lo

black--mamba--
23-11-06, 13:53
yaprak annen ciddi öyle mi dedi?mukaddes abla yazmasa anlayamayacağım.adam kaç yaşındaki canım.kk da daha olgun biriydi.bir de sakalı vardı.burada devamlı sakalsız.genç göstermesi normal.:img-yes:

yazıları okuyamıyorum.garip garip harfler var cümlelerde.sizde de öyle dimi.kimsenin sesi çıkmıyor da.

ya aslında annem biraz kıskanıyor:)geçen şakayla karışık
annem:bu kız iyice kafayı taktı cansel elçine babası yaşında adama tutuldu inşallah damadımda öyle olmaz:)
ben:anne yaa ne var benim yaşımda!19 yaşındayım canselde 32 ne varkii uff!
ondan yanii kötü niyetinden değil şeker gibidir benim annem:)
annem dedimde anlatacaktım unuttum aklıma geldi.hs fanları arasında 3.sınıfa giden bıcır öğrencilerde var.annem sınıf öğretmeni öğrencileri gelir arada sırada üç kız öğrencisi gelmiş salonda otururken hs nin fragmanı çıktı
1.bıcır:aaa bu diziyi izliyomusunuz.çok güseeel
2.bıcır:aaa evet(ahmeti göstererek)bu çocuk çok yakışıklıııı
3.bıcır:evett
ben:aaa izliyomusunuz kızlar bu diziyi ne güseel.sizin yaşınızdakiler çizgi film izlerken bunu izlemeniz yani....
2.bıcır:şu adam kim?
ben:adnan menderes
1.bıcır:o kim??
ben:aaa bilmiyomusunuz bak anlatiim.......
:):):):)

bahar_can
23-11-06, 13:54
Ah! Aşk ah! Sen nelere kadirsin!?!?

Doğanın en "kutsal" mucizesi!
Kalbin beyni yendiği tek arena!
Paylaşımın olamayacağı tek servet!
En kötüleri bile dize getiren tek "güç!"
İnsani tüm erdemlerin birleştiği tek kelime!
(sevgi, emek, fedakarlık, dürüstlük, sadakat, hoşgörü, vicdan... bunlardan biri yok olmaya başladığı an aşk çözülmeye başlar... öte yandan bu erdemlere zıt bir duygu da işin doğasında gelişir; kıskançlık... bu duygunun kendini en rahat ifade ettiği tek yer belki de burasıdır..."Tabi ki kıskanırım; çünkü AŞIĞIM...";) )
Gelişmiş toplumun gelişmemiş toplumu yenemeyeceği tek alan TUTKULU AŞK belki de... bu toplumlar Leyla ile Mecnunları, Kerem ile Aslıları, Ferhat ile Şirinleri, Tahir ile Zühreleri, Mem u Zinleri yarattı... O aşkların efsaneleşecek kadar tutkulu olmaları gelişmemiş düzenin baskıcı kültüründendi... Yani o baskılar sonucu bu aşıklar kavuşamadı ve efsane olarak günümüze kadar geldi. Gelişmiş toplumlarda ise çok rahat girilen "aşk" ilişkileri beraberinde yozlaşmayı getirdi ve tutkuyu tamamiyle ortadan kaldırdı...
Aşk hiç bir kural ama hiçbir kural tanımaz... bileşenlerinden birisinin olmadığında ise varolamayacak kadar da katı kuralcıdır. Aslında aşk hangi toplumda olursa olsun kendi ilkeleriyle tutkuludur... Ama işin doğası gereği bu tutkulu kısım kısa sürelidir... Çünkü aşktaki temel öğe; sevginin şart olduğu cinsel çekiciliktir... O çekicilik bir araya gelinmediği sürece artan; gelindiği sürece doğal olarak azalan bir çekiciliktir... Bu azalma tavır olarak kendini gösterir... Aşık olup evlenmiş kişilerin eskisi gibi birbirini sürekli görme isteği ve kaçamak heyecanları artık ortadan kalkmıştır. Çünkü zaten bir aradadırlar... Çoğu evli kişi heyecanlandırıcı bu durumların artık olmaması karşısında aşkın öldüğü duygusuna kapılır ve süreç içinde de onlar için bu beraberlik anlamsızlaşmaya başlar... Oysaki aşkın temelini oluşturan sevgi olduğu sürece ölmesi imkansızdır... Yalnızca değişen koşullarından dolayı aşk doğal olarak biçim değiştirmiştir... Bu değişim doğru kavranırsa ve ona uygun davranılırsa aşk ömür boyu devam eder. Ama aşk yalnızca "heyecan" unsuru olarak ele alınır ve öyle davranılırsa bu beraberlik biter ve her seferinde yeni heyecan bulmak için o sevgili senin, bu sevgili benim dolaşıp durulur...

"HİÇ BİTMESEYDİ" DEDİRTEN BİR BÖLÜMDÜ...

Sevgili Michel, anlamsızlığını savunduğun tutku'yla aslında sen de yüzyüze gelemeye başladın... Yasemin'e duymaya başlayacağın hayranlığın ve kıskançlığın nedeni işte bu tutku... Ahmet'in Yasemin'e vereceği karşılığı kabul etmek zorunda kalıp gittiğinde, bileceğiz ki; AŞK'ı anlamışsın... Hem sen yalnızca Yasemin ile Ahmet'in aşkına tanık olacaksın, bir de belki değişime uğrayacak olan kendi aşkına... Ne yazık ki, tek taraflı tutkuyla devam edecek olan Necdet'in ve Ayla'nın aşklarına tanık olamayacaksın... Şartlar tutkulu aşklarını onların kollarına bırakmış olacak ama onlar yine de mutlu olamayacak... Çünkü sevdiklerinin kolları her ne kadar onları sarsa da, düşünceleri hep başkasını saracak...
Bence çok iyi uyum sağlamış bir oyuncu... rolünü çok iyi yapıyor... ayrıca çok da tatlı biri... umarım başka yapımlarda yine görürüz..
* * *

Rıza Bey!.. Sertliğin, aksiliğin bizi sinir etse de gördük ki altında temiz kalpli bir İNSAN var. Kişiliğinde bazı zayıflıklar olsa da, SEVGİ gibi güçlü yanların da var; yoksa nasıl açıklarız Deniz kalsın diye ısrarını; nasıl açıklarız Mehmet'e sarılırken ki samimiyetini... insanın, içindeki zıtlıklarla varolması'nın en iyi örneği sen oldun şu ana kadar... senaristin çok iyi yaratmış seni...
Sevgili Engin Şenkan, Lale Mansur ve Turgay Aydın'ın oyunculuklarına şu ana kadar hiçbir kusur bulamadım. Çok çok başarılılar...
* * *

Ayla... doktor adayımız... patlamaya hazır bomba... TUTKUNUN sürekli bilevlendiği tek kişi... yokluğun varlık karşısında oluşturduğu KİN, altından kalkamadığında oluşan İSYAN, varlık'ı elde etmek için oluşan HIRS... ve sonuç; yaşamındaki herşeyi etiyle tırnağıyla kazanmanın vermiş olduğu KATILIK... İç düyasındaki bu mutsuzluğu sessizce yaşıyor olması "sinsi"likmiş gibi görünse de; Ayla insani değerleri en iyi koruyan kişilerden biri olacak bence...
İçine kapanık, tutkulu, hırslı karakteri oyuncumuzun bu zamana kadar gerçekten de çok iyi başardığını bu bölüm daha iyi gördüm...
Kamil; bıyığıyla, gözündeki kurnazlıkla, tam "fırıldak Ömer"... yaşadığımız toplumun "vazgeçilmez"lerinden... yeni bir karakter ama hemen ağırlığını koydu... iyi düşünülmüş bir tip... çok renk katacak iyi bir oyuncu...
* * *

Necdet; yaşam felsefesi en net kişi... sevdasından başka hiçbir tutkusu olmayan "bilinçli apolitik"... biraz baban sorun olacak sanırım senin için... ama bir gün nasıl Yasemin'e cesaretini toplayıp açılacaksan, babana da aynı cesaretle "yeter!" diyeceksin eminim...
Necdet karakteri benim gözümde oturmuş karakterlerden biri...
* * *

Yasemin!.. bu aşk hikayesinin kahramanı meğer sen mişsin! Birkaç sayfalık defterde yarattığın TUTKU nasıl da etkisine aldı herkesi! Dört insanın aşk hayatı senin yörüngen etrafında dönüyor artık... küçük yaşına rağmen üstlendiğin bu büyük sorumluluğun farkında mısın? Peki ya bu kadar iddialı savunduğun fikirlerinin arkasında kalabilecek misin her zaman? Hani olur da Ahmet'le yollarınız ayrılıp yıllar sonra bir yerde gözleriniz buluştuğunda o tutkuyu görebilecek miyiz? Bak Yasemin; bu sorumluluğun altından kalkamayacaksan eğer boş yere tarumar etmiş olacaksan o dört gönülü... bunu iyi düşün... yalnızca o dört kişiyle de sınırlı değil sorumluluğun... yıllar sonra karşılaştığınızda bize bu duyguyu yaşatamazsan elimizden çekeceğin var demektir ona göre! :img-grin2
Beren Saat bu zamana kadar rolünün altında kalkabildi... ileriki bölümlerde daha da iyi olacağını düşünüyorum...
* * *

Sevgili Ahmet senin durumunu Yüzbaşı Cemal görse ne derdi acaba? Öyle ya, tutkulu aşkı ondan daha iyi kim bilebilir ki? "Dostum, ben de yurtdışında eğitim aldım, ben de Fransa da yaşadım ama kendi kültürümden bu kadar bihaber olmadım. Altı-üstü 5-6 yılın geçmiş yurtdışında... Nasıl bu kadar yabancı olmuşsun tutkunun en hasına? Neyse çabuk getirdi Yasemin seni kendine... O vakit kolları sıvama vakti... Bak! benim yaptığım hatalara sakın düşme... Tüm benliğinle, tüm gücünle sahip çık aşkına yoksa öbür dünyada iki elim yakandadır bilmiş ol!" :img-grin2 Ahmetimizin
iki bölüm süren "akıllı-uslu aile çocuğu" imajı, tutkuyu tanımaya başlamasıyla birlikte değişmeye başladı... Önce kendisini karşısına alarak güçlendireceği bu duygu; yeryer ailesi, yeryer yörüngedeki kişileri de karşısına alarak daha da güçlenecek... Siyasi yönden babasının gölgesinde kalıyor izlenimi verse de eminim çalışma hayatına girmesiyle bu durum ortadan kalkacak, her yönüyle oturmuş bir karakter görmeye başlayacağız...
Cansel Elçin'in oyunculuk gücünü göstereceği çok büyük bir arena var bu dizide... Bir tarafta aşk ilişkisi, bir tarafta aile yaşantısı, bir tarafta iş ilişkisi ve bir tarafta siyaset... Ahmet'in bu alanlardaki ağırlıklı yönlerini Cansel Elçin'in çok iyi ortaya koyacağından eminim ki aşk alanındaki başarısı ortada zaten...
* * *

Şevket Bey, eşi, kız kardeşi ve hizmetçileri gayet saygılı, uyumlu, anlayışlı bir tablo çiziyorlar. Bu tabloda öne çıkan herhangi bir yön olmadığı için doğal olarak pasif bir oyunculuk çiziyorlar... ve hepsi oldukça başarılı oyuncular...
Çocukları bazı arkadaşlar sıkıcı buluyor belki de ama bence onlar bu dizinin akciğerleri... Üstelik gelecek dönemin de (12 Mart) başrol oyuncuları... Elimizde büyüyecekler yani, onun için onlara "iyi bakalım" ;) Onları da çok başarılı buluyorum...
* * *

Son olarak önemle altını çizmeliyim ki; bu dizinin adı "Zor Yıllar"dı bu doğrudan siyasi ağırlıklı bir konu çağrışımı yaptığı için, yanlış anlamalar olmasın diye adı "Hatırla Sevgili" olarak değiştirildi ve o günden bugüne altı çizile çizile bunun bir aşk filmi hem de modern bir Romeo-Juliet aşkı olduğu; geçtiği dönemlerin de geri planda kalacak şekilde işleneceği vurgulandı... Biz bunu kabul ettik... Ama az da olsa kuşku duyduğum bir nokta var: Bu aşk, tutkusuyla ön plana çıktı... gerek kahramanlar gerekse izleyiciler şu an bunu tartışıyorlar... o zaman bu tutku her yönüyle çok iyi yansıtılmalıdır... özellikle romantik sahnelerde olması gereken bakışlar, heyecan ve tavırlar konsantrasyon sorunu yaşarsa bu işin büyüsü bozulur... burada Beren Saat'e ve Cansel Elçin'e çok iş düşüyor... Açıkçası Cansel Elçin'den yana şüphem yok... ama Beren Saat eğer rahat hareket edemez, konsantre sorunu yaşarsa (ki kuşkum bu noktada...) bu doğal olarak Cansel Elçin'i de etkiler ve o altı çizilen kısmın hiçbir anlamı kalmaz... Umarım tüm bu kuşkularım boşa çıkar biz de ağız tatıyla izleriz... :img-icecr

bahar_can
23-11-06, 13:58
atv Avrupa'da bu akşam 19.00'da bizim saatle 20.00 oluyor sanırım...
Kendinizi hazırlayın bu diziyi de yaşatmazlar... Bari 13 bölüm çekip ondan sonra kaldırsalar... Menderes dönemi bu sürede bitmiş olur... sonra yine isterlerse 12 mart dönemini çekerler... çok şanssız bir seven kitlesiymişiz yaa...:sad53:

kale
23-11-06, 13:58
Yaprak degil mi canim minikler merak ediyor :good: aslinda bende bunu diyorum merak olmazsa hic bir sey olmaz, merak edeceksin ki merak ettikce arastirayisin...
Neyse Ahmet sicak bir karekter bana gore onun olgun davranislarini bol bol gorecegiz, efendi oldugunu, insanlara nasil yaklastigini ne gozle inceledigini anlayacagiz ama biraz sabir, tabii kanal gumburtuye getirip kaldirmazsa...

mai_1
23-11-06, 14:03
mai annemde şaka yaptı zaten oda sever canseli.ama sakalı falan vardı ya 30 33 falan gösteriyodu dizide burda genç gösteriyo onu diyorum ok:)?

tabi canım anlıyorumda şu anda hs de cansel nasıl gözüküyorsa aynen öyle yaşını hiç mi hiç göstermiyor yani seninde dediğin gibi anca 23, 24 ...makyajınıda yapmışlardır tabi yaşını küçültmek için değil bu yakışıklılığı ortaya çıkarmak için .....konu cansel olunca bende toz kondurmam ama ahmet farklı...

black--mamba--
23-11-06, 14:05
BAHAR_CAN abla o ne kadar güzel dizi yorumudur ya bir çırpıda okudum.harika yazmışşın.hele bizim yüzbaşı cemalin ahmete sslenişi mükemmeldi.(ah ah cemalım cemalım aslan cemalım):)neyse ben gidiyorum ii yorumlar herkesee bu gece 20.00 da tekrarı kaçırmayıın:)(cuma 21.45 tede özel bölüm varmış.atv elinden geleni yapıyor dizi için merak etmeyin yayından kalmaz:))

eva-zk
23-11-06, 14:07
Tescili diyorum inanmiyorsunuz, sebepleri de siraliyorum neden sizi tatmin etmiyor anlamiyorum :img-hyste ayrica Ahmet saf derken hakliyim, bakiniz bunca yil Michelle beraber olmus peki neden baska biri yok hayatinda, yok yok takilip kalmis bir kiza ve onunla evlenmeye dusunuyor sadece zamani geldigini dusundugu icin veya sorumlu hissetigi icin cok basit bu safliktan ote :img-in_lo

iyi tamam kalecim dediğin gibi saf olsun bak aklıma ne geldi ahmet saf ya şimdi bütün kızlar onu kullanıp bırakırmış :img-hyste

kale
23-11-06, 14:15
iyi tamam kalecim dediğin gibi saf olsun bak aklıma ne geldi ahmet saf ya şimdi bütün kızlar onu kullanıp bırakırmış :img-hyste
Tabii oyle olacak ne sandin :img-in_lo bu askta en cok uzulen taraf Ahmet olacak, tam nisanlanacagi zamanda ayrilacak belki Michelle evlense hic bir sorunu olmayacakti hayata, oysa o Yasemin'i seciyor ve onlari suprizler bekliyor, ask icin terk eden Ahmet gercekten bunun yeterli olup olamayacagini sık sık sorgulayacak :img-blush
bahar_can cok guzel yazmissin ben Ahmet'en okumaya basladim, cok guzel yorumlamissin, tesekkurler...

ayaylink
23-11-06, 14:16
atv Avrupa'da bu akşam 19.00'da bizim saatle 20.00 oluyor sanırım...
Kendinizi hazırlayın bu diziyi de yaşatmazlar... Bari 13 bölüm çekip ondan sonra kaldırsalar... Menderes dönemi bu sürede bitmiş olur... sonra yine isterlerse 12 mart dönemini çekerler... çok şanssız bir seven kitlesiymişiz yaa...:sad53:

bak bu konuda çok haklısın kırık kanatlarda uzasında uzasın diye neler yapmadık yayından kaldırılmasın diye bak ne oldu sonunda zevksiz bir diziye döndü resmen işkence haline geldi en güzeli tadında bırakmaz belki başka zaman başka konularla tekrra çekilebilir eger reytingler böyle kötü giderse 13. güzel bölüm tadını damagımızda bırakarak bitirsinler derim :img-wink:

gerçekten çok bahtsız bir izleyici kitlesiymişiz :icon_sorr

shiny
23-11-06, 14:23
Tabii oyle olacak ne sandin :img-in_lo bu askta en cok uzulen taraf Ahmet olacak, tam nisanlanacagi zamanda ayrilacak belki Michelle evlense hic bir sorunu olmayacakti hayata, oysa o Yasemin'i seciyor ve onlari suprizler bekliyor, ask icin terk eden Ahmet gercekten bunun yeterli olup olamayacagini sık sık sorgulayacak :img-blush
bahar_can cok guzel yazmissin ben Ahmet'en okumaya basladim, cok guzel yorumlamissin, tesekkurler...
evet kesinlikle ahmet üzülen taraf olucak ama yaseminde üzülecek okadar yıl beklemiş ve aşkını tam bulmuşken bırakmak zorunda kalacak ve büyük ihtimal bu sefer nejdete dönecek..

akademi
23-11-06, 14:24
Ahmet karakterinin bu içinde yeni filizlenen duyguların saflığıyla ilgili ben de kesinlikle KALE gibi düşünüyorum. Adamın tek suçu onca zaman(Yaseminin deyim yerindeyse serpildiği sıralarda) dışarda olması. Adam onca sene Avrupa kültürünün materyalist mantığını içinde yaşamış. Dolayısıyla bizim buraların sevdalarını unutmuş. Gelince peşpeşe dönen sohbetler aslında kendinin de nasıl bir insan olduğunu hatırlattı. Hem öyle "kaypak" biri olsa, bekar adam, Avrupa da iş karıştırması daha kolay olmaz mıydı, sadece Michelle ne işi var? Ama yapmamış, öyle anlaşılıyo. Hem de açık açık Ahmet in aşkı için ölmeye değmeyeceğini söyleyen biriyle. Allah için arkadaşlar kendinizi Ahmet karakterinin yerine koyun, kimin olsa kafası karışır. :img-blush (hem fiziksel olarak da Yasemin'den etkilendi)

fundapehlivan
23-11-06, 14:33
kırık kanatlar bölüm 11 son sahneden bi önceki sahne:)resimde rakip tanımadığım gibi bundada tanımam!!:)

Bence çok da güzel olur. Anne babadan Micheleden ve tanıdıkları tüm büyüklerden kaçma olanağı... Tabii bu sıra çocuklarda dahil olmak zorunda olur...

kale
23-11-06, 14:34
Ahmet karakterinin bu içinde yeni filizlenen duyguların saflığıyla ilgili ben de kesinlikle KALE gibi düşünüyorum.
Iste benı anlayan bırı, cok mutlu oldum :img-yes: ayrica arkadaslar burda nokta su ki Michelle biraz ozgurlugune duskun bir karekter, az bir baglilik var ayrica Ahmet dondugunden beri onu ozledim,bunu ozlemisim deyip duruyor bu aslinda her seyi acikliyor, biraz kendine geldi tabii Yasemin artik deftere ne yazdiysa ona bir seyler hatirlati belki de unutugu, ozunde ki seyleri yeni kesfetti :img-blush bu bakimdan ona haksizlik yapmayalim derim ben...

fundapehlivan
23-11-06, 14:36
valla melalcim hiç saf değil kale toz kondurmuyor ama hatıra defterini bir hatıra defterini okudu feleğini şaşırdı yasemini sanki senelerdir seviyormuş gibi gitti yanağını okşayarak duygularını sordu ben esas dans ettikten sonraki ahmedi çok merak ediyorum bır defterle böyle olursa o danstan sonra ne yapar asıl orası ne olur allah bilir...

Yanağını okşarken bir şeyler söyle susmak sana yakışmıyor dedi ya... Kızdan ne bekliyordu merak ediyorum. Evet, sana aşığım, senin için ölüyorum filan mı? Valla ben bu ahmette bir doyumsuzluk görüyorum...:img-yes:

fundapehlivan
23-11-06, 14:39
Ahmet'in yasini bilmiyoruz ki ben 23 dedim ama bana katilmayan cok yani bes yas cok bir fark degil, ayrica inadirici olmasina gerek yok cunku daha ortaya bir sey konulmadi bir iki bakisla bu sonuca varma derim ben... Ayrica seni cok olumsuz gordum ne is?

23 değil canım 27... Çünkü Ahmet doktorasını yapmış. 4 yıl üniversite 2 yıl yüksek lisans 4 yıl doktora hesaplarsanız 27 çıkıyor... Daha önce de çalışmamaış yani 27 yalında..

kale
23-11-06, 14:42
Yanağını okşarken bir şeyler söyle susmak sana yakışmıyor dedi ya... Kızdan ne bekliyordu merak ediyorum. Evet, sana aşığım, senin için ölüyorum filan mı? Valla ben bu ahmette bir doyumsuzluk görüyorum...:img-yes:
Orda ne bekledigini ben biliyorum, soz bille degil sadece onay verici bir bakis ama Yasemin kendini cabuk toparladi :img-in_lo ama haklisin biraz aceleci davraniyor ama burda ki acelecilik okuduklarini onaylatmakti :img-in_lo

fundapehlivan
23-11-06, 14:42
bak bu konuda çok haklısın kırık kanatlarda uzasında uzasın diye neler yapmadık yayından kaldırılmasın diye bak ne oldu sonunda zevksiz bir diziye döndü resmen işkence haline geldi en güzeli tadında bırakmaz belki başka zaman başka konularla tekrra çekilebilir eger reytingler böyle kötü giderse 13. güzel bölüm tadını damagımızda bırakarak bitirsinler derim :img-wink:

Tamam ama o farklıydı onlar senaryoyu 13 bölüm olarak ayarlamışlar ama hs 3 dönem olarak düşünmüyorlar o zaman ellerinde adam gibi konu olması lazım...

kale
23-11-06, 14:46
23 değil canım 27... Çünkü Ahmet doktorasını yapmış. 4 yıl üniversite 2 yıl yüksek lisans 4 yıl doktora hesaplarsanız 27 çıkıyor... Daha önce de çalışmamaış yani 27 yalında..
Bende soyle hesapladim canim, 4 yil universite, yuksek lisanlar 1 yil degil mi sanirim doktara okumamis en azindan ben anlamamis olabilirim, yani 18 arti 5yil
23 yapar... ki senin dedigin 27 olsaydi 9 yas fark olur du ki Yasemin 18 eksi 9 yapar 9 yas bu bakimdan bu yas cok gibi geldi bana, bence Yasemin ona ancak 16-17 yasinda platonik olarak asik oldugunu anlayabilir di! :img-blush

ayaylink
23-11-06, 14:51
Tamam ama o farklıydı onlar senaryoyu 13 bölüm olarak ayarlamışlar ama hs 3 dönem olarak düşünmüyorlar o zaman ellerinde adam gibi konu olması lazım...

yok hayatım onlarda 13 bölümlük senaryo hazırlamamışlardiki :img-yes:
evet h.s. 3 dönem düşünülüyor ama reytingler böyle kötü giderse ben sanmıyorum 3 sezon çekilsin tabiki bu benim fikrim :icon_whis ama belki konular iyice ilerledikçe insanlar h.s. ye kayarsa reytingler iyi gelir ozamanda 3 sezon öekilir bence :happy0064

çene
23-11-06, 14:51

arkadaslar abartmayın istersenız dızıyı kaldırsınlar tam olsun daha 3. bolumden siz sonu yazdınız bakıyorumdaa daha durun bole dızılerın normladır ilk baslarda tokezlemesı bırde bbg var gunlarımız çakışıyor ama bence buna bır çare bulunr hem ayrıca bu atvnın yapımı bu yzden bastan sağma yapmayacaGINI düşünüyorum

__dimple__
23-11-06, 14:52
Iste benı anlayan bırı, cok mutlu oldum :img-yes: ayrica arkadaslar burda nokta su ki Michelle biraz ozgurlugune duskun bir karekter, az bir baglilik var ayrica Ahmet dondugunden beri onu ozledim,bunu ozlemisim deyip duruyor bu aslinda her seyi acikliyor, biraz kendine geldi tabii Yasemin artik deftere ne yazdiysa ona bir seyler hatirlati belki de unutugu, ozunde ki seyleri yeni kesfetti :img-blush bu bakimdan ona haksizlik yapmayalim derim ben...
Kale ablacım bende sana katılıyorum.Bence Ahmet Michelle aşık değil!!Ahmet ve Michelle'in çok uzun bir birliktelikleri varmış zaten.Yani Ahmet Michelle ile birlikteyken aşk ve alışkanlığı birbirine karışıtırıyordu.Ama Yasemin'in defteriini okuduğunda unuttuğu şeyi hatırlattı!Yani AŞKı Yasemin Ahmet'e aşık olmayı ve aşkı hatırlattı bencee!:):):):):)Ahmet'in yeşeren duyguları çok masum benceee!.

kale
23-11-06, 14:58
Ahmet'in yeşeren duyguları çok masum benceee!.
Evet masum ve bu masumluk onun basina is acacak :img-yes: iki duygu arasinda kalmak nasil bir sey acaba bir taraftan mantigin Michelle Michelle derken diger taraftan Yasemin desin resmen iskence Ahmet'cigime cok uzuluyorum ben :icon_sorr ve tabii ki ugruna terk ettikleri huzurlu bir yasam :icon_sorr

onur29
23-11-06, 15:06
ya inanamadım ben reytingleri yeni gördüm sün netegiremedimde dizinin reytingleri düşmüşş yabu diziböyle bi reytingi haketmiyor umarım yükselir. çünkü çok kaliteli bi yapım

okan can
23-11-06, 15:24

gerçekten mantıklı bir yaklaşım hatta ben bu 3 çocuğun daha doğrusu büyümüş hallerinin o zamanki siyasi olaylardaki taraflarının,yaşamlarının vs.daha ön planda tutulacağı kanaatindeyim.ayrıca bu albayın oğlu "deniz"in de büyüyünce "deniz gezmiş" olma ihtimali çok yüksek bence.

life_prenses
23-11-06, 15:24
bugün gelecek haftanın fragmanını vermiş olamazlar değil mi? çünkü koştum ama yetişemedim.. reklamı vardı.. :( Bir de bunu da bende duymuş olma cookiesleri temizlersen tekrar oy verme hakkına sahip oluyorsun..!!?

semapamuk
23-11-06, 15:43
şimdi bende oyumu kullandım.hadi hayırlısı:good: ben atv nin kendi yapımı olan bu diziyi farklı bir gözle gördüğünü düşünüyorum.reyting kaygısı olmadan izliyorum bu nedenle.çünkü baştan beri 3 dönemlik bir dizi olduğu herkes tarafından söylendi.uzun vadeli düşünmeseler böyle konuşmazlardı kanısındayım.dizilerin kaç dönem süreceği reytinglerin gidişatına bağlı oluyordu herzaman,ilk defa HS de söylendi 3 dönem süreceği.umarım yanılmam.bu akşam tekrarı yok diye üzülmüştüm demin,ama avr.da olduğunu öğrenince çok mutlu oldum:happy0064
bu arada bişey merak ettim canseli kim seslendiriyor bilen arkadaşım varmı?çok güzel bir ses.ahmet yaseminin yüzünü okşarken oyunculuk ve sözler kadar ses ve sesin verdiği duyguda müthişti çünkü.

özge_letyy
23-11-06, 15:45
şimdi bende oyumu kullandım.hadi hayırlısı:good: ben atv nin kendi yapımı olan bu diziyi farklı bir gözle gördüğünü düşünüyorum.reyting kaygısı olmadan izliyorum bu nedenle.çünkü baştan beri 3 dönemlik bir dizi olduğu herkes tarafından söylendi.uzun vadeli düşünmeseler böyle konuşmazlardı kanısındayım.dizilerin kaç dönem süreceği reytinglerin gidişatına bağlı oluyordu herzaman,ilk defa HS de söylendi 3 dönem süreceği.umarım yanılmam.bu akşam tekrarı yok diye üzülmüştüm demin,ama avr.da olduğunu öğrenince çok mutlu oldum:happy0064
bu arada bişey merak ettim canseli kim seslendiriyor bilen arkadaşım varmı?çok güzel bir ses.ahmet yaseminin yüzünü okşarken oyunculuk ve sözler kadar ses ve sesin verdiği duyguda müthişti çünkü.

cemal ve ahmet kararkterlerinin sesini alper diye biri seslendiriyo ama soyadını bilmiyorum adı geçiyo hep cidden çok güzel bi ses tonu

Billush
23-11-06, 15:45
Sana da merhaba Billur'cum. Sesini duydum, koştum bitmişti, belki yeni belki de tekrar bölümü fragmanıdır...

Cevap için sağ ol Cansu'cuğum.Haklısın belki tekrar bölümünün fragmanıdır.Erken şimdi çıkmaz diye düşünüyorum.Cumartesi çıkmaya başladı:)
Bu arada o güzel yazılarını burada da görebilecek miyiz acaba:img-blush :img-wink:

semapamuk
23-11-06, 16:30
cemal ve ahmet kararkterlerinin sesini alper diye biri seslendiriyo ama soyadını bilmiyorum adı geçiyo hep cidden çok güzel bi ses tonu

teşekkürler arkadaşım.verdiğin bilgiyi kullanarak googleda arama yaptım ve buldum.bu güzel sesin sahibi alper develioğlu ymuş.

istnbl_esra
23-11-06, 16:38
herkese selam ben de bu dizinin yeni tiryakilerindenim .arkadaşım hep dizifilmden bahsederdi ben de arada bakıyordum bu dizi başladıktan sonra ben de yazmak istedim çok güzel bir dizi ben tarih meraklısıyımdır bide üstüne türk filmi misali aşk olunca ilgimi fazlasıyla çekti ilk bölümünü tam izlemedim ama bu dizi çok güzel arkadaşımda bu diziyi izliyor diziyi cumaya mı almışlar bana öyle söyledi de..haberiniz var mı benim için daha iyi olur salı günleri çok geç saate kalıyordu ..herkese iyi akşamlar buraya daha sık uğrarım inşallah

semapamuk
23-11-06, 16:46
herkese selam ben de bu dizinin yeni tiryakilerindenim .arkadaşım hep dizifilmden bahsederdi ben de arada bakıyordum bu dizi başladıktan sonra ben de yazmak istedim çok güzel bir dizi ben tarih meraklısıyımdır bide üstüne türk filmi misali aşk olunca ilgimi fazlasıyla çekti ilk bölümünü tam izlemedim ama bu dizi çok güzel arkadaşımda bu diziyi izliyor diziyi cumaya mı almışlar bana öyle söyledi de..haberiniz var mı benim için daha iyi olur salı günleri çok geç saate kalıyordu ..herkese iyi akşamlar buraya daha sık uğrarım inşallah

esra hoşgeldin.dizimizin günü değişmedi.cuma akşamı 22,45de ilk üç bölümden oluşan özel bölüm var.birdebu akşam 20,00 de atv avr.da 3.bölümün tekrarı var.

ayaylink
23-11-06, 16:46
gözümüz aydın arkadaşlar :icon_sorr :icon_sorr

al-fa dan haber var :icon_sorr :icon_sorr

Merhaba arkadaşlar...
Sizlerle henüz aldığım bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.
Basına gönderilen yayın akışına göre Hatırla Sevgili'nin yayın günü CUMA,yayın saatide 22.45 olarak değiştirilmiş.Yayın akışında verilen bilgiye göre yeni bölüm bu günde ve bu saatte olacakmış.Ama sanırım saat konusunda daha makul bir zamana çekebilirler diye düşünüyoruz.Kısacası saatte değişiklik olabilir bu kesin bir saat değil henüz.Yinede mailerimize devam edip,özelliklede saat konusuna değinmeye devam edebililiriz.en azından 21.45 olmalı ki bunun için devam ediyoruz maillerimize.Özellikle kanala yollanan maillerde buna değineceğiz.
İyi sohbetler...

özge_letyy
23-11-06, 16:53
haydaa ya yarın özel bölüm 22.45de acaba onunla mı karıştırdılar dicem ama fatoş abla dedyise doğrudur allah allah ya çok geç o saat gerçi cuma günü olması bence daha iyi reyting açısından ama biraz daha erken olmalı hem sıla o kadar sürmüyo ki nie bu kadar geç??

_free_
23-11-06, 16:56
22:45mi!hemde cuma günü..gerçekten çok akıllıca bravo yani..
e hiçbişey değişmiycekki..geç saatte yayınlanıcak ve yine karşısında yüksek ratingli bizi olucak.ıhlamurlar altında...
neyi düşünerek böyle kararlar alıyolar merak ediyorum hakkaten..

aslı30
23-11-06, 17:14
bende şok oldum cuma 20: de neler var biliyormusun :icon_sorr
sıla var.ama hülya avşar iki hafta sonra show programına başlıyorum.sıla'dan sonra yayındayım dedi.acaba sadece bir hafta için mi o saate koydular.

XXmelisXX
23-11-06, 17:21
ben bişey söylemek istiyorum
özette ahmetin ilerde ayla ile evleneceği yazıyor.bu nasıl olur ya.açıkçası ben aylayı ahmete layık görmüyorum.yani micheal ve yaseminden sonra...
bi de çok soğuk bence.bakışları falan çok sert.kızlar yurdundaki karakterinin etkisinden kurtulamamış olabilirim ama ben olsam o röle o kızı koymazdım.bence ahmete michelle ve yaseminden sonra çok ağır kaçar .Bide bence olduğundan yaşlı duruyo.
Yani ben ahmete onu hiç yakıştıramıcam malesef .inşallah senaryoyu değiştirirler de ilerde o kızla evlenmez.bi türlü ısınamadım.

pinar_1
23-11-06, 17:28
Ben H atirla Sevgili,nin Cuma aksam olacagini zannetmiyorum...cünkü Ilhamurlar Altinda ve Hatirla Sevgili ayni sirketin yani Tomris Giritlioglu,nun sirketinin dizileri ... kendi dizilerini rakip yapacak degil yaa...yada iki tarafli kazanc saglayip nasilsa ayni cüzdana girecek diye de düsünülebilir.....

Bence Hatirla Sevgili icin en iyi saat ya Sali saat 20.00 yada persembe 20..00 de ..yoksa baska saatlerde ve günlerde reting almasi cok zor...cok güzel bir dizi sansiz bir baslangic yapti...

gzm_00
23-11-06, 17:33
cnm o özet nerde bak merak ettim şimid ama evet ayla ahmete çok soğuk kaçar michel ve yaseminden sonra...

bence de acayip soğuk bir tip
michel hele yasemin gibi bıcır bıcır tatlı bişeyden sonra
ahmetin aklını oynatması gerekir onla evlenmesi için bence :img-yes:

o özet multimedya'da senaryolar-replikler-bölüm özetleri kısmında
buyur canım sayfanın altlarına doğru devedikeni arkadaşımız eklemiş
umarım böyle birşey olmaz :icon_sorr

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=11338

istnbl_esra
23-11-06, 17:35
herkes dizi için uygun bir saat arıyo bence cuma uygun ama geç olacak gibi sılanın olduğu saate koysalar daha iyi olmazmı sanırım sıla çok izleniyo cuma günü 20 de sıla izlemek için oturanlar eminim ki hatırla sevgiliye takılp vazgeçemiceklerdir sıla da ıhlamurlar altında ile aynı saatte olsa da etkillenmez gerçi ben hayal kurdum galiba belki de olur bence güzel de olur...

shiny
23-11-06, 17:39
bence de acayip soğuk bir tip
michel hele yasemin gibi bıcır bıcır tatlı bişeyden sonra
ahmetin aklını oynatması gerekir onla evlenmesi için bence :img-yes:

o özet multimedya'da senaryolar-replikler-bölüm özetleri kısmında
buyur canım sayfanın altlarına doğru devedikeni arkadaşımız eklemiş
umarım böyle birşey olmaz :icon_sorr

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=11338
sağol cnm cevap için evt ya şimdi
yasemin bıcır cıcır tatlı e michel az biraz tatlı sevimli bi kız ama ayla olmaz ya soğuk bi kız ayrıca böyle bakışları flnda çok sert ahmet michele dönse daha iyi olur.. :(:(:(:(

arzu-başak
23-11-06, 18:34
İyi akşamlar arkadaşlar ne oluyor ya sakın bana hs cuma saat 22:45 te demeyin düşüp bayılırım...hiç bir yerde görmedim o saattte dizi olduğunu...bu atv biizmle dalgamı geçiyor acaba....yok ben en sonunda bu kanallar yüüznden sinir krizi geçiricem..ya nasıl bir mantık yürütmüşlerde saat 22:45 e almışlar diiziyi anlayamadım yani bravo....hemen atv ye mail atıcam artık sabır denen bişey kalmadı bende..içimden ne geliyosa yazıcam şimdi ....bu ne ya.....

auryn
23-11-06, 18:34
Ben H atirla Sevgili,nin Cuma aksam olacagini zannetmiyorum...cünkü Ilhamurlar Altinda ve Hatirla Sevgili ayni sirketin yani Tomris Giritlioglu,nun sirketinin dizileri ... kendi dizilerini rakip yapacak degil yaa...yada iki tarafli kazanc saglayip nasilsa ayni cüzdana girecek diye de düsünülebilir....

Hatırla Sevgili ve Erkekler Ağlamaz Tomris Giritlioğlu'nun yeni kurduğu kendi prodüksiyon şirketinin dizileri. Ihlamur Altında ise Tomris Giritlioğlu'nun eskiden çalıştığı ve daha sonra ayrıldığı Avşar Film'in dizisi. Dolayısıyla iki farklı şirket ve cüzdan söz konusu.

sea__star
23-11-06, 18:51
Bir müzik bu kadar mı güzel yakışır diziye. Dizinin tüm müzikleri o kadar güzel ki sabahtan akşama kadar dinlesem bıkmam.
Kim yapmışsa ilham perileri sağolsun, insanı alıp bi yerlere götürüyor sanki müzikler.
Reytinglerin hak ettiği yerini bulamamasına çok üzülüyorum. Anlamıyorum ki şu 2000 kişi o akşam ne buluyor başka dizilerde:(
Bir de bazen Yasemin yaşından çok daha büyük biri gibi davranıyo, konuşuyo. Kandinden büyük birini sevince acaba insan böyle olgunlaşıyor mu:)

KARAMAY
23-11-06, 19:00
HATIRLA SEVGİLİ
Özel Bölüm
24 Kasım Cuma 22:45'te

50'li yılların sonunda, İstanbul'da yaşanan hüzünlü bir aşk. Ve dönemin Türkiye'sine ışık tutacak bir hikaye. Muhteşem görüntüleri ve yakın geçmişimize ışık tutan öyküsüyle tüm Türkiye'nin dikkatini çeken dev bir yapım...

PROGRAM ÖZETİ:

Şevket ve Rıza Büyükada’da karşılıklı evlerde oturan iki eski arkadaştır. Ancak politik görüşleri onları birbirinden uzak düşürmüştür. Şevket’in oğlu Ahmet Lozan’daki tahsilini bitirip evine döner. Bu dönüşü ailesinden daha heyecanla bekleyen biri daha vardır. Rıza’nın kızı Yasemin... Genç kız Ahmet’e uzun zamandır platonik bir aşkla bağlıdır. Ada’daki ünlü pastanenin sahibinin oğlu Necdet ise Yasemin’in Ahmet’e olan duygularından habersizdir. Yıllardır onunla ilgili gizli hayaller kurmaktadır. Doğum günü partisine davet ettiği Ahmet’i büyük bir heyecanla bekler. Ancak Ahmet partiye sevgilisiyle katılır.Ahmet’in bir sevgilisi olduğunu öğrenince Yasemin’in bütün hayalleri yıkılmıştır. Bir de bunun üstüne aşkının bütün detaylarını yazdığı hatıra defterini kaybederve defter Ahmet’in kız arkadaşının eline geçer.Partiden gözyaşları içinde ayrılan Yasemin’in itirafı karşısında Ahmet şaşkına dönmüştür. Artık Ahmet yıllardır görmediği genç kızın platonik aşkının kendisi olduğunu biliyordur.Diğer taraftan, DP milletvekili olan eniştesi Rıza ile tartışan Binbaşı Mehmet, onların yanına bıraktığı oğlu Deniz’i alıp gitmeye kalkışır. İhtilale giden yolda adımlar hızlanmıştır. Yıllar yılı itiraf edemediği büyük bir aşkla Ahmet’e bağlanan Yasemin’in gözleri önünde Ahmet ve Michelle’in nişan hazırlıkları da sürmektedir. Necdet ise bu durumdan güç alarak Yasemin’e açılmaya karar verir. Ancak Ahmet ve Yasemin cephesinde hiç beklenmedik bir gelişme yaşanacaktır.

posh
23-11-06, 19:01
ya bu atv iyice saçmaladı arkadaşlar bolbol mail atın atv ye isteklerinizi ve dizi hakkında görüşlerinizi bildirin belki biri görür mailleri anlarlar derdimizi!!belkide mailleri görüp dizi saatini 24:00 a alırlar herşey beklenir onlardan!!:img-black
bize ulaşından bişeyler yazın bari:bilmim
http://atv.com.tr/prog,hatirla_sevgili,15985.html

aylin_c6
23-11-06, 19:13
böyle bir mail attım ama pek yararı olmas herhalde ....:D

hatırla sevgili adllı diziniz çok güsel.konuştuğum herkes bu diziden bahsederken ratinglerin tam tersini göstermesi ülkenin zevklerini nie 1000 yada 2000 kişiye bağlandığını sorgulamama sebeb oluyor.lütfen bu dizi ratinglere kurban gitmesin... saati biz gençlerin de izleyebilceği zamanlarda olursa daha dikkat çekici olacağına inanıyorum

vision
23-11-06, 19:21
Hatirla Sevgili bu dönem atv nin iki güzel dizisinden biri. digeri de tabiki Sila.
Hem 50li yillarin politik gündemini göstermesi acisindan hem de o dönemin seckin ailelerinin yasantisini göstermesi acisindan güzel.
Bir problemim var o da dizide kullanilan, kitap, gazete ve dokumanlarin orjinalleri kullanildigi icin sararmis olmasi. Oysa o günlerde sararmamislardi. Yani bence orjinaline uygun kopyalar kullanilmali. Kagitlar daha beyaz durmali..

Bu arada pastaneci cocuga da cok üzülüyorum. O ne kadar düsünceli ve tatli ama Yasemin'in kalbi Ahmet icin atiyor. Keske diyorum Necdet'in de farkina varmis olsaydi.. Belki egitim ve kültür acisinda ayni düzeyde degil necdet ama hic olmazsa dogrularini mantiga dayandiran, güzel kalpli bir insan. Bence Ahmet'ten de daha yakisikli.. :img-yes:

handeMveÖ
23-11-06, 19:42
iyi akşamlar öncelikle...
ama bana pek ii değilmiş gibi geliyo ya neyse...
bu nedir yahu!! 21:45 değil 22:20değil hadi onu geçtim 22:30 bile değil...
22:45...:img-fear2 oldu olcak 23:00 yapsınlar onu...aslında yorum yapmaya gelmiştim bölüm hakkında ama sağolsunlar yapcak halim yok şuan...bu atv hangi akla hizmet yapyo bunları anlamakta güçlük çekiyorum doğrusu...yaptıklarından çıkardığım tek sonuç dizi atv de falan izlenmez kardeşim...:icon_evil
hayır zaten toplumca kalite özürlüyüz...bari sen kalitelinin arkasında dur "saygın" bir kanal olduğunu söylüyosan...atv nin dizi için geliştirdiği ve uygulayacağı strateji de buymuş demek...sölencek söz yok...hangi aklıevveller geliştirdiyse tebrikler...

Melal
23-11-06, 19:47
Aylin yazmış sanırım Fatoş söylemiş HS'nin yeni günü cuma yeni saati 22:45miş
ayy bunun doğru olmadığını söyleyin çok geç ya cuma akşamı Sıla
bu kadar geç bitmiyor ki ya atv ne yapmak istiyor ya anlayanınız varmı:icon_sorr

Melal
23-11-06, 19:51
arkadaşlar ben sizi valla alkışlıyorum yani maşşallah dün baska sayfadaydınız bugün baska sayfa valla ben hızınıza yetişemiorum.özge,melal veya kala abla yada baska biri dier sayfalarda cok önemli bişi varsa bana özetleyebilir misiniz?
artık ben hayırlı olsun sayfanız diim ama alıştık bu laflara.nese herkese iyi akşamlar
hepinizi öpüyorum bye

yok be güzelim ne olsun Kale ve Posh sabah sabah magazine diziyi
nasıl düşürürüz diye uçtular sonra Ahmet ve Yasemin'den konuştuk durduk
ne özet geldi nede fragman öyle oyalanıyoruz işte sanırım sende okumuşundur
yeni gün cuma ve saat 22:45 diye duydum valla tansiyonum çıktı bu atv
bana kalp spazmı geçirtecek yaa:img-swoon

cerenimo_
23-11-06, 20:10
yok artık yaa biz atv'yi gününü ve saatini deiştirin diye mail yağmuruna tuttuk bize günümüzü gösterdiler :) saati ve günü değişmiş evet ama bu gidişle izleyici kitlesinin yarısı da kaybolucak o saatte kim izleyebilir ki diziyi millet 7de 8de falan kalkıyo... utanmasalar cumaya deil cumartesinin ilk saatlerine alıcaklar :)

nehirrrr
23-11-06, 20:10
Merhaba arkadaslar ilk bolumunden itibaren izledigim ve cok begendigim bir dizi "Hatirla Sevgili". Izlerken sanki belgesel izliyormusum gibi oluyorum. Herseyiyle mukemmel bence. Cansel Elcin'i ilk bu dizide izleme firsatim oldu. Gayet basarili. Senaryo cok iyi ilerliyor ama duydugum uzere Ayla ve Ahmet; Yasemin ve Necdet evleniyormus ilerleyen bolumlerde:( Uzuldum ama tamda eski turk filmi tadinda:) Once ask sonra ayrilik ve sonunda mutlu SON:) Gorusmek uzere!

mavisu_deniz
23-11-06, 20:13
arkadaşlar benim için bir sorun diel fakat cuma o saatlerde ıhlamurlar altında var reytingi cok kayıp ederiz cuma cok kötü bir gün ayrıca biz bu kadar sayfa tüketelim ortegahayranının dediği gibi ama binbir gece alınsın ana sayfaya pes artık söylicek TEK KELİME BULAMIYORUM

cerenimo_
23-11-06, 20:15
demek öyle... ee o zaman maillere başlıyoruz saatinin en az 1 saat erkene alınması konusunda... bu arada binbir gece reytinglerde bizi alt ediyo olabilir ama forumda ana sayfaya alınması hiç adil değil bence... biz daha dizimiz başlamadan 4-5 sayfa tüketmiştik ve hala aynı hızla devam ediyoruz açıkçası merak ettim binbir gecenin kaçıncı sayfada olduğunu!!!!! forumda da reytingin kıstas alındığını bilmiyodum doğrusu...

SEZİN
23-11-06, 20:36
arkadaşlar 22.45 henüz kesin bir bilgi değilmiş sanırım..bence yarınki özel bölüm 22.45,haftaya yeni bölüm sıladan hemen sonra 22.00 de falan olur..öyle düşünüyorum..atv bile bile lades demez,bu kadarcık şeyi düşünemeyecek değil heralde...
aslında gün iyi..en az dizi cuma günü var,üstelik ertesi gün tatil,insanlar rahat..bizi sıkan sadece sıla,yabancı damat ve ıhlamurlar altında olur ki duyduğum kadarıyla ıhlamurlar altında da konusundan sapmış,senaryosu pek iyi değilmiş galiba artık ama izlemediğim için bilmiyorum yine de...sıla gibi rating rekortmeninin hemen ardından konması çok akıllıca olur,insanlar başka yere geçmez pek..zaten çoğu kişi hs yi de izlemek istiyo ama tercihleri binbir gece oluyo..herkes gününün ya da saatinin değişmesini bekliyo..bu çok iyi olacak,binbir gece izleyenlerin çoğu hs yi de izler..yani saat 21.45 ya da 22.00 olursa her şey çok iyi..ama 22.45 için bir şey diyemeyeceğim :icon_sorr

RODYA
23-11-06, 20:47
arkadaşlar paniğe gerek yok ,istediğimiz oldu.karar gayet güzel.cuma günü.

cuma sıla gibi rating rekortmeni diziden sonra h.s başlayacak.saate takılmayın,bu haftalık bir şey bu.özel bölüm olduğu için.normalde en geç 22.10 gibi başlayacaktır.

arkadaşlar o saatte bir tek ıhlamurlar altında dizisi var.başka hiç bir rakip yok,ve ıhlamurlar altında hızla güç kaybediyor,adım adım ratingleri düşüyor,hala izleyenlerde başka bir şey yok,dişimi sıkıp izliyorum diyor.bunları ben,yani eski bir ıhlamurlar fanatiği söylüyor.

yani karar güzel.paniğe gerek yok.diziye devam:good:

mavisu_deniz
23-11-06, 20:49
posh cum tabiki bizimkini de izliceklerde ama bide söle düşün oturmus bi dizi isleyeni cok reytingleri ii yani biz daha kötüye düşmeyelimce ama bnm acımdan cuma bence süper yani cünkü ertesi gn okul olmadıı icin dha rahat izeleyebilcem

handeMveÖ
23-11-06, 20:50
ben ı.a. bir sorun yaratıcağını düşünmüorum...reytingleri eskisi gibi değilmiş onunda zaten...belki o saatte başka bi program arayışına giren çok oluyodur ama rakip olarak başka dizi yok die biliorum bu yüzden dönüp dolaşıp ı.a. izlio millet yine...benim sorunum gün değil ztn saat...21:45 se sorun yok...ama 22:45 se eğer o zaman başlamadan kaybederiz die düşünüorm yani sorun saatlerde...ne kadar etkili olur orası bilinmez ama kanala mail atmak şuan en ii yapabileceğimiz tek şey ztn..

cerenimo_
23-11-06, 20:52
sey ceren desem bi sakıncası olmas umarım cerencim eger ekleyebilirsen ne yazdıın ekler misin bizde bir fikir edinelim????

tabi ki... öncelikle daha önce attığımız mailleri dikkate alıp dizinin saatini ve gününü değiştirdikleri için teşekkür ettim... fakat dizinin yeni tasarlanan saatinin reyting durumuna ve izleyicinin durumuna uygun olmadığın, bunu bizlerin bile anladığını ama yapıcıların ya da sorumluların bi türlü anlamak istemediklerini ve bunun da neden kaynaklandığın çok merak ettiğimi yazdım... dizinin selameti için saatinin en az 1 saat öne alınmasını rica ettim... aksi halde dizinin kötü giden reytinglerinin yanında şu andaki izleyici kitlesinin de büyük çoğunluğunu kaybetme riskinin olduğunu falan yazdım... eğer sizce de uygunsa benzer şeyler yazabilirsiniz..

RODYA
23-11-06, 20:57
posh cum tabiki bizimkini de izliceklerde ama bide söle düşün oturmus bi dizi isleyeni cok reytingleri ii yani biz daha kötüye düşmeyelimce ama bnm acımdan cuma bence süper yani cünkü ertesi gn okul olmadıı icin dha rahat izeleyebilcem

evet cuma günü çok güzel bir gün okul gibi açılardanda.saati düşünmeyin ,yeni bölüm 22 gibi başlayacaktır.hayırlı olsun diyelim

semapamuk
23-11-06, 20:58
umarım en kısa zamanda yayın günü ve saati bir daha değişmemek üzere netleşirde bu karmaşa bir son bulur.ve bizler burada sadece ve sadece bu güzel dizimizin yorumlarını yapmakla meşgul oluruz.bu arada bbg ana sayfaya geçmiş, acaba neden bu kadar sayfa tükettiğimiz halde geçemedik?az önce ana sayfadaki dizilerin kullanıcı sayısına baktımda sıladan hemen sonra hs geliyor.neyi dikkate alıyolar ana sayfaya geçmek için anlayamadım.en kısa zamanda bizde aralarında oluruz inşallah:img-yes:

RODYA
23-11-06, 20:59
Arkadaşlar şu anasayfaya geçme konusu içinde çalışmaya başlamalıyız tabi eğer gerçekten istiyorsak ...

billurcum ana sayfa işi şimdilik imkansız.dizi ratingini,devam etmeyi garantilemeden ana sayfaya alınmaz.görüyorsun iş sallantı da.cuma ,yeni gün ve saatinde otursun.şöyle 7-8 rating yapıp,kaldırılmamayı garantilesin,yönetim zaten ana sayfaya alacaklardır

posh
23-11-06, 21:06

evet cnm bak bende ıhlamurlar altındayı kaçırmadan izlerdim ama eski tadı yok böylede iyi olabilir.hem ertesi gün tatil senin gibi olan birsürü kişi var umarım iyi olucaktır umutlarımızı tüketmeyelim 22:00 için mail atmaya devam edelim!

Melal
23-11-06, 21:10
arkadaşlar bencede ana sayfa olayına takılmayın alınmazsak alınmayız
napalım dizimiz devam etsin biz multimedya için bodrum katına ineriz
kaderimiz bu böyle yazılmış yazımız deriz:icon_sorr

okan can
23-11-06, 21:20
ben ı.a. bir sorun yaratıcağını düşünmüorum...reytingleri eskisi gibi değilmiş onunda zaten...belki o saatte başka bi program arayışına giren çok oluyodur ama rakip olarak başka dizi yok die biliorum bu yüzden dönüp dolaşıp ı.a. izlio millet yine...benim sorunum gün değil ztn saat...21:45 se sorun yok...ama 22:45 se eğer o zaman başlamadan kaybederiz die düşünüorm yani sorun saatlerde...ne kadar etkili olur orası bilinmez ama kanala mail atmak şuan en ii yapabileceğimiz tek şey ztn..
bence de ıhlamurlar altında eski heyacanını kaybetti.izleyicilerin hatırla sevgiliye bu saatte hayır diyeceğini sanmıyorum çünkü ıhlamurlar altında'nın seyircisi de içinde dolambaçlı aşk hikayeleri olduğu için izliyor.zaten onun da çok fazla süreceğini sanmam.
hatırlarsanız hatırla sevgilinin gösterildiği ilk gün "yanık koza'yı" da ilk defa salıya aldılar ve tutunamayınca eski gününe kaydırdılar.
bana kalırsa bu sezon avrupa yakası ve acı hayatın dışında 2. veya 3. sezonunu çeken dizilerin seyircisi boş vakitlerini doldurmak için izliyorlar.bence atv'ye gönderilen mesajlarda perşembe veya cuma olsun die mail atılmalı.hem cuma geç saat bile olsa okula giden arkadaşlara problem olmaz sanıyorum.
ya bide anlamadığım bu dizinin tutunabilmesi için "atv" dışında herkes elinden geleni yapıyor.el insaf yahu...

RODYA
23-11-06, 21:24
okan can haklısın.sadece bir rakip var, o da hızla güç kaybediyor o gün ve saatte.zaten karar alınmış okan,cuma günü.saati de 22.00 olacaktır.bu hafta özel bölümü nsaatine takmayın

yurinu
23-11-06, 21:38
cuma günü güzel bir seçim olmuş...ertesi gün tatil... aynı anda yayınlanan share'ı %55 olan dizinin karşısında 8.lik gibi bence gayet iyi reyting alan hatırla sevgiliyi cuma günü üst sıralarda görebiliriz...kitlesi var hatırla sevgilinin... tabi 21.45 daha uygun olurdu ama :)

özel bölüm fragmanını izledim, dizinin bütün güzel müziklerini kullanmışlar ve gayet güzel olmuş... fragman önemli... mesela yeni bölümler için de sadece jenerik müziğinin kullanılması yerine vurucu sahneleri dizinin sevdiğimiz müzikleriyle ya da zeki müren şarkıları kullanarak fragmanlar hazırlanabilir...örneğin açıkhava sinemasındaki zeki mürenin " bir beyaz gül gibisin" şarkısı gibi :) tıpkı ıhlamurlar altındanın fragmanları gibi farklılık güzel olur... "simsiyah bakışların"ın hepimiz üzerindeki etkisini gördük, seviyoruz duygusallığı :)

Lady_GS
23-11-06, 22:01
ya benim hic biseydn haberim olmuyor bu aralar...dersler vs....
Cuma gunleri siladan sonrami gosterilecek artik?
Eger oyleyse iyi olmus... Cuma gunu oyle pek guzel dizi yok zaten...

_free_
23-11-06, 22:04
ya arkadaşlar şimdi biz cuma daha erken yayınlansın diye mailleri attık ama sıla 22:45 ten önce bitmiyoki :(
yani ben öyle hatırlıyorum..zaten sılanın özeti bi yarım saat sürüyo.ıhlamurlar altındanın yarısında fln sıla daha yeni bitmiş oluyo...
yani eğer sıladan sonra yayınlanıcaksa başka bi saate koyma imkanı yok ancak bu sılanın özeti kısalırsa olur ki onuda yapıcaklarını sanmıyorum..
ciddi ciddi 22:45 de izleticek bunlar bize diziyi :(

aslı30
23-11-06, 22:06
herkes cumaya alındı diyor ama bence kesin değil.sadece bu haftalık böyle.hülya avşar show başlıyormuş.kendi söyledi.sıla'dan sonra ben varım diye.kesin olmasaydı söylemezdi bence.:img-yes:

matilda21
23-11-06, 22:26
cuma kesin değilki öyle bir duyummu var ilk tekrar cuma günü yayınlandı ama reyting hiç iyi değildi ben her halukarda izlerim özel bölümmün fragmanıda çok güzel şimdiden reyting korkusu sardı beni günü değişir reytingi iyi olmazsa ozaman hapı yuttuk demektir arkadaşlar

Melal
24-11-06, 00:17
pazar günüü hiçbir dziolmuyoo ama olma zyay öbür günlerdee bi sürü dizi varr off nolcak böle yaaa

pazar günü asla olmaz
ibo show var seyredeni çok
postar alaturka var
spor programları var
seyredilip bitmiş olan maçın yorumunu nedne seyrederler anlamam:)
Sağır Oda var ben onu izliyorum birde
aman neyse ne bugün hiçbir şeye kızmayacağım
Fenerbahçem 3 atmış kazanmış:happy0064 :happy0064

meltem_keremcem
24-11-06, 00:21
pazar günü asla olmaz
ibo show var seyredeni çok
postar alaturka var
spor programları var
seyredilip bitmiş olan maçın yorumunu nedne seyrederler anlamam:)
Sağır Oda var ben onu izliyorum birde
aman neyse ne bugün hiçbir şeye kızmayacağım
Fenerbahçem 3 atmış kazanmış:happy0064 :happy0064

sağır oda pazar günümüü nese doğruu olmazzz yaa ama bakın perşembe verseler şöhretten önce güsell olur ama bu sefer sonunu izleyemem ya off hangi gün hangi gün

gülündikeni
24-11-06, 01:03
http://www.sabah.com.tr/2006/11/24/gny/im/4C5DCED21955EE419F23070Ab.jpg

Tarihi de dizilerden öğreniyoruz

KKTC'nin ilk cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, görüşlerini ortaya koyacak bir serbest medya platformu bulamayınca Kurtlar Vadisi dizisinde oynamak ve orada konuşup, derdini anlatmak zorunda kalmıştı. Maliye Bakanlığı da geçenlerde dizi yapımcıları ve senaristleriyle görüşüp, yapımlarında vergiyi özendirici mesajlara yer vermelerini rica etmişti. Görünen o ki, memlekette halka bir şeyler anlatmanın, öğretmenin en kestirme ve etkin yolu yerli dizilerden geçiyor. Zira Ulusa Sesleniş'i yüz kişiden sadece biri izlerken, Binbir Gece'yi yüz kişiden 55'i seyrediyor. İnsanlarımız eksik tarihi bilgilerini de dizilerle tamamlamaya başladılar. Örneğin; günümüzün gençleri, 12 Eylül 1980'de ne olduğunu Çemberimde Gül Oya dizisinden öğrendiler. Oysa o güne kadar pek çoğu Kenan Evren'i, Sibel Can'ın fotoğrafına bakıp, yağlıboya resim yapmaya çalışan bir emekli sanıyorlardı. Kırık Kanatlar dizisi de Kurtuluş Savaşı mücadelesinin sadece düşmana karşı değil, bu ülkedeki yobazlara karşı verildiğini anlattı. Zira işin bu kısmı bizim okullardaki müfredatta her nedense "es" geçiliyordu. Şimdi sırada tarihin sis perdeleri arasında koyu bir belirsizliğe mahkum edilen Menderes Dönemi ve 27 Mayıs İhtilali var. atv'nin dizisi Hatırla Sevgili eskilere o günleri hatırlatırken gençlere ise yakın tarihimizden haber vermeyi başarıyor. 27 Mayıs'ın bir darbeden çok daha fazlası olduğu, Türkiye'de demokrasinin ne denli sancılı bir doğum sonrasında dünyaya geldiği, dizinin satır aralarında ustaca işleniyor. Ama yapımcı Tomris Giritlioğlu'nun işi pek zor. Bir yandan sert siyasi söylemlerin gölgesinde kalmamak, diğer yandan tarihi gerçekleri cesurca ekrana taşımak, öte tarafta bu tarihi kurguyu fon alıp, aşkı anlatmak, üstelik tüm bunları "tarihi doku içinde" işleyip, "defo vermeden" sunmak öyle her babayiğidin harcı değil. Hem atv'yi hem de Giritlioğlu'nu, "bir dizi yapmaktan daha ötesine geçip", usul usul tarih dersi verme yürekliliğini gösterdikleri için kutluyorum. Bugün Öğretmenler Günü... Tüm öğretmenlerin elllerinden saygıyla öpüyorum. Yeni tarih öğretmenim televizyonun da...

Yüksel Aytug

http://www.sabah.com.tr/gny/yaz1277-70-111-20061124-200.html

SILA80
24-11-06, 05:14
Bu dizi harika bir dizi... oyuncular muthis... hangi gun yayinlanirsa yayinlansin reytingi iyi olmali... ilk uc bolumunu izledim ve surekli aklimda bu dizi... bu diziyi sevenler etrafinizdakilere esinize dostunuza duyurun ne kadar kaliteli bir yapim oldugunu...hakettigi reytingi alsin.....herkes izlemeli bu diziyi....

simdi gunu kesin degistimi? bu sali yok mu yani?

Demian
24-11-06, 07:53
Arkadaşlar,

Bence bu gün ve saat kavramını bu kadar takmayalım. ATV kendisi ratingler umrumda değil, dizi devam edecek demedi mi?

E daha ne?

Demek ki dizi kalkmıyor yayından. Şimdi boş yere endişelenmeyelim.

Saat ve gün yerine bölüm yorumları yapalım . Hem daha zevkli:)

sweet923
24-11-06, 08:29
Bir müzik bu kadar mı güzel yakışır diziye. Dizinin tüm müzikleri o kadar güzel ki sabahtan akşama kadar dinlesem bıkmam.
Kim yapmışsa ilham perileri sağolsun, insanı alıp bi yerlere götürüyor sanki müzikler.
Reytinglerin hak ettiği yerini bulamamasına çok üzülüyorum. Anlamıyorum ki şu 2000 kişi o akşam ne buluyor başka dizilerde:(
Bir de bazen Yasemin yaşından çok daha büyük biri gibi davranıyo, konuşuyo. Kandinden büyük birini sevince acaba insan böyle olgunlaşıyor mu:)

aynen katılıyorum sana canım..müziklerini dinlerken gözlerim dolu dolu oluyor..hemen o sahneleri gözümün önüne getiriyorum..bence acı insanı olgunlaştırıyor aşktan önce..ee yaseminimizde çok tutku dolu seviyor ahmetimizi..bunu da unutmayalım..bir kız için en zor olan da sevdiğini başka birinin kollarında görmektir..bu acı değil de nedir...insanın bağrına kılıç yeniden batar durur gördükçe...

kale
24-11-06, 08:30
Yuksel bey dokturmus gene, insan ayni fikirdeyken seviniyor, kalemine saglik Yuksel amca :img-yes: ayrica ogretmenler gunu varmis bugun, butun ogretmenlerin bu ozel gununu kutlarim, sizi seviyoruz :img-in_lo

Aksam tekrarina baktim ve ne kacirmisim bilin, Ahmet basvekille gorusmeyi gidecegini Michelle soylememis bille, ki bu gosteriyor Ahmet'in kafasi gercekten cok karisik... Hotelden aramasini hic beklemeyin derim ben, Michelle belki ailesini arar cok merak ederse :img-pilot Ahmet bana haber vermedi bir sey mi oldu gibisinden...

>JAİME_FUNDA<
24-11-06, 08:35
aa evet hiç dikkat etmemiştim tabii ben yine o sevdiğim sahnede tutuklu kalınca böyle oldu:)
ahmetin kafası gerçekten çok karışık bu da michelli yeteri kadar sevmediğini gösteriyor.yasemin den etkilendiği de bakışlarından belli oluyor.otel de odalarına girdikten sonra nasıl düşündü ahmet yasemini ama

ahh ahhhhhhhhh

kale
24-11-06, 08:48
Gun degisikligi soz konusu sanirim en iyi taktik bana gore cuma saat 20:00 alinmasi :img-blush sila'yi da 22:00 ceksinler :img-hyste sila'nin seyircisini kapalim :img-wink: aslinda Sila'yi seyreden biri olarak HS'den konular ne kadar farkli olsada seyrediyorum ama BG seyretmiyorum bunu bana biri aciklayabilir mi :img-hyste
Benim icin gun saat onemli degil yeterki reytinglerde oynama olsun...
Ayrica aksam yine farkina vardim ki muzikler harika, yine mest oldum ama itiraf ediyorum bu 3.bolum keske ilk bolum olsaydi kesin seyirci seyrederdi...

arzu-başak
24-11-06, 08:52
Merhaba arkadaşlar...
Sizlerle henüz aldığım bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.
Basına gönderilen yayın akışına göre Hatırla Sevgili'nin yayın günü CUMA,yayın saatide 22.45 olarak değiştirilmiş.Yayın akışında verilen bilgiye göre yeni bölüm bu günde ve bu saatte olacakmış.Ama sanırım saat konusunda daha makul bir zamana çekebilirler diye düşünüyoruz.Kısacası saatte değişiklik olabilir bu kesin bir saat değil henüz.Yinede mailerimize devam edip,özelliklede saat konusuna değinmeye devam edebililiriz.en azından 21.45 olmalı ki bunun için devam ediyoruz maillerimize.Özellikle kanala yollanan maillerde buna değineceğiz.
İyi sohbetler...

arkadaşalr bunu dün akşam fatoş abla(yani alfa)fan siteye yazdı....anlayacağınız gün değişikliği söz konusu dün akşam biz baya gerildik....
neyse ben çıkıyorum bugün nete giremicem size iyi sohbetler....buarada biz dün saatle ilgili atv ye yine mail attık......

ayaylink
24-11-06, 08:53
Selam arkadaşlar

Dün çıkarken fatoşun dedigini yazdım çıktım kusura bakmayın dizimizin yayın günü Cuma oldu ve saati 22:45 fakat saat konusu tam kesinlik kazanmamakla beraber şimdilik 22:45 görünüyormuş belki 21:45 belkide 20:00 ye çekerler bizler mail atmaya devam edelim saat konusuyla ilgili :img-yes:

mail adresi için

http://atv.com.tr/prog,hatirla_sevgili,15985.html

ayaylink
24-11-06, 09:01
Bu arada aramızda ögretmen varsa ögretmenler günlerini kutlarım

http://img293.imageshack.us/img293/9884/iekcv6.jpg

Messa
24-11-06, 09:37
Yeri değil ama... Bende buradan Canım Asia Ablama Başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum. Biliyorum söyleyeceğimiz her söz anlamsız kalacak... Herzaman yanındayız ablacım.

Aylin Abla, telefonu olsa bile görüşebileceğini sanmıyorum. Aslında İstanbulda olan arkadaşlarla beraber cenazeye gitsek iyi olurdu.

ayaylink
24-11-06, 09:42
Yeri değil ama... Bende buradan Canım Asia Ablama Başsağlığı dileklerimi iletmek istiyorum. Biliyorum söyleyeceğimiz her söz anlamsız kalacak... Herzaman yanındayız ablacım.

Aylin Abla, telefonu olsa bile görüşebileceğini sanmıyorum. Aslında İstanbulda olan arkadaşlarla beraber cenazeye gitsek iyi olurdu.

canımcım bencede gitsek çok daha iyi olur ama dün vefat etmiş belkide dün yada bugün kaldırmışta olabilirler cenazeyi nasıl iletişim sağlıyabilirizki nasıl ögrenebiliriz acaba eger cenaze kaldırılmadıysa nerden saat kaçta kaldırılacak onları ögrensek gidebilirdik aslında ben isterim canım varmı senin birilerine ulaşma şansın :icon_sorr

>JAİME_FUNDA<
24-11-06, 09:47
arkadaşlar bence bu çok ciddi bi konu ve siz bana kızacaksınız ama bunu konuşmanın yeri bu başlık değil inanın uyarı alacağız bakın başlığın kapanmasını da istemeyiz bence bunları genel sohbet başlığında konuşalım...

ve bir de belki SILVER ark.vardır ablacımızın tel.numarası ondan ööğrensek...

bahar_can
24-11-06, 09:58
Arkadaşlar, SILVER arkadaşın imzasındaki mesajı okudum... aslında buraya yazılmayacak bir şey değil ama belki böyle uygun gördüğü için oraya yazdı...
Ama ben buraya yazacağım umarım modlarımız kızmaz ki sanmıyorum...

ASİA ARKADAŞIMIZIN EŞİ GEÇİRDİĞİ KALP KRİZİ SONUCU VEFAT ETMİŞ... Sılver arkadaş forum adına başsağlığı dilemiş ama isteyenler yine de dilesin diyor msj'da... ben gönderdim... ve çok çok üzgünüm şu an...

ayaylink
24-11-06, 10:01
arkadaşlar dizinin günü belli oldumu salı günü aynı saattemi yoksa başka bir günemi aldılar

cuma 22:45 e alındı fakat henüz saat konusunda kesinlik yok gibi bizde en azından 21:45 e alınsın diye atv ye mailler yagdırıyoruz sizde yollayın arkadaşlar

kale
24-11-06, 10:04
Kizlar Ezo gelini'de magazine dusurmusler, ya bizim ne eksigimiz var? ucankusa girip bakayim dedim ne kadar oy almissiz bir de ne goreyim, unlulere soru sormuslar... ufff ya...
asia icin cok uzuldum allah sabir versin, insanin elli kolu kilitleniyor resmen, daha buyuk acilar gostermesin...

Ayrica aksam fark ettim ki, unlu resamlardan soz ettiler ilk seyretigimde aklimda kalmamis, tabii tango sahnesi herseyi unuturdu...

kale
24-11-06, 10:10
Aylin ben sana ne demedim, uff ya sadece eski uye olarak uyari alacak bir sey yaptigimi dusunmuyorum manasinda yazdim... neyse...

Ayrica Yasemin'in Fransa'ya da gittigini ogrenmis olduk... evet aksam basvekil Ahmet'e doktarinida tamamladin dedigini fark ettim yani doktara da yapmis uff...

fundapehlivan
24-11-06, 10:13
Bu gün yayınlanacak olan özel bölüm 3 bölümün karmasından mı oluşuyor acaba?
Ya bu arada kesin mi dizinin cuma gününe alınmış olması... Ohooo o zamana kadar atv başka bir günde de karar kılabilir bence... Hatta bir bakmışız yine salı aynı saatte yayınlamış... Bu atvnin ipiyle kuyuya inilmez...
Aslında cuma olursa güzel de saat 22 45 olursa çok geç, hem o saate kadar ne verecek ki... Cuma sıla vardı di mi? Eh Sıla da dizi yanii 22 45 de nasıl bitecek... 22 de filan bitiyor olması lazım değil mi?
Bir yandan da cuma günü olmasına bir yandan kızdım çünkü daha hala bir hafta var demek oluyor bu...

fundapehlivan
24-11-06, 10:14
Aylin ben sana ne demedim, uff ya sadece eski uye olarak uyari alacak bir sey yaptigimi dusunmuyorum manasinda yazdim... neyse...

Ayrica Yasemin'in Fransa'ya da gittigini ogrenmis olduk... evet aksam basvekil Ahmet'e doktarinida tamamladin dedigini fark ettim yani doktara da yapmis uff...

Evet doktorasını yapmış onun için ben de yaşını 27 olarak hesaplayabilmiştim zaten...

ayaylink
24-11-06, 10:19
Bu gün yayınlanacak olan özel bölüm 3 bölümün karmasından mı oluşuyor acaba?
Ya bu arada kesin mi dizinin cuma gününe alınmış olması... Ohooo o zamana kadar atv başka bir günde de karar kılabilir bence... Hatta bir bakmışız yine salı aynı saatte yayınlamış... Bu atvnin ipiyle kuyuya inilmez...
Aslında cuma olursa güzel de saat 22 45 olursa çok geç, hem o saate kadar ne verecek ki... Cuma sıla vardı di mi? Eh Sıla da dizi yanii 22 45 de nasıl bitecek... 22 de filan bitiyor olması lazım değil mi?
Bir yandan da cuma günü olmasına bir yandan kızdım çünkü daha hala bir hafta var demek oluyor bu...

evet canım bugün kolaj var 3 bölümün karması :img-pilot

evet yaşını dgru hesaplamışsın bravo bravoo:good: :happy0064 :happy0064

kale
24-11-06, 10:19
Evet doktorasını yapmış onun için ben de yaşını 27 olarak hesaplayabilmiştim zaten...
uff evet ama 27 de degilmis gibi geldi bana ya bu kiz ne arada, gordu, begendi sevdi akilim ermiyor... 9 yas ara olsa ki o zaman Yasemin 9 yasindan itibaren mi gunluk tutuyor ay delirecegim bu yasta bir problem var belki o yillarda doktara bu kadar uzun surmemis olabilir, belki lisans falan geremiyorda olabilir, belki de yarim birakmis olabilir uff cikamadim ben bu isin icinden...

fundapehlivan
24-11-06, 10:22
Bir arkadaşımızın eşi vefat etmiş... Çok üzüldüm... Çok başı sağ olsun... Aylincim onu bulabilmemiz şu an itibariyle zor görünüyor

Bu arada Cumartesi yine hs özetini verecek mi acaba? Cuma gününe de alınmış olsa belki fragmanını verirlerdi...

fundapehlivan
24-11-06, 10:25
uff evet ama 27 de degilmis gibi geldi bana ya bu kiz ne arada, gordu, begendi sevdi akilim ermiyor... 9 yas ara olsa ki o zaman Yasemin 9 yasindan itibaren mi gunluk tutuyor ay delirecegim bu yasta bir problem var belki o yillarda doktara bu kadar uzun surmemis olabilir, belki lisans falan geremiyorda olabilir, belki de yarim birakmis olabilir uff cikamadim ben bu isin icinden...

Aslında küçük ama 9 yaşından beri beğeniyor olabilir. Daha sonra yani büyüdükçe hisleri daha aşka doğru gitmiştir...
Hem Ahmete aşık olduğu zamandan beri hatıra defteri tuttuğunu söylemedi ki... ben öyle bir şey hatırlamıyorum, orayı kaçırdım mı acaba?

kale
24-11-06, 10:25
ne bileyim güzelim bazen çok sert cevaplar yazıyorsunda ben anlamıyorum bana bir garezinmi var yoksa takılıyormusun diye :icon_sorr neyse boşver ben takmam böyle şeyleri :icon_whis

ya neden garezim olsun sana ama yaptin ha :img-in_lo seviyom ben seni, ilan-i aski gibi oldu ama neyse... sert yazmiyorum aslinda da iste demek oyle gozukuyor mm...
Yas 28-29 yahu bu adam Yasemin icin cok olgun oluyor o zaman, bunda bir is var, sete giden olursa Ahmet'in yasini sorsun kizima alacagim da onu :img-hyste ayrica aksam esim diyor herkeste Ahmet'e asik ne is? Isin asli su Ahmet hem egitimli hemde ailesi iyi niyetli insanlar, tabii kizlar heves ediyor yurt disinda okumus, egitimli kim istemez boyle bir es allah askina kor olmak lazim... Yani normal kizlarin ona bayilmalari :good:

nehirrrr
24-11-06, 10:26

Pardon arkadaslar konunun disinda kaldimda biraz; Yasemin Fransa'ya mi gitmis? Ben henuz izlemedimde son bolumu:(

Ayrica yasin ne onemi var arkadaslar ya. Su anasayfadaki Pinar Altugla olan habere baksaniza:) Zaten gorunus itibariyle cokta fark oldugu anlasilmiyor. Hem olsun olgunluk erkekte iyidir;)

posh
24-11-06, 10:27
bugün vericekleri kolaj bölümünün fragmanını gördüm çok güzel yapmışlar hemde bizim sevdiğimiz müziklerle yapmışlar en güzel sahneleri koymuşlar bayıldım!!biri çekse keşke:icon_whis saat konusunda nedense hiç güvenmiyorum ben şu atv ye salı günü 22:30da verdiklerine göre 22:45tede verebilirler!!ya bende merak ettim yasemin hangi arada sevmeye başladı ama olabilir belki çok küçükken sevmeye başladı benimde oyaşlarda platonik aşkım vardı:img-in_lo

buarada asia ablaya başsağlığı diliyorum.gerçekten çok üzüldüm!!

fundapehlivan
24-11-06, 10:28
Kalecim haklısın herkes de ona aşık... Ya Ahmette böyle acayip yakışıklılık yok ama yaseminin de defterinde belirttiği gibi bakışların da bir cazibe var, büyüleyici bir şeyler var... Onun için onunla bir kere konuşan bu hale geliyor... :img-wink:

ayaylink
24-11-06, 10:30
Cenaze yarın kalkacakmış. Başka bilgim yok. (Özür dilerim. Yerine yazmadığım için)

nerden alsın bu bilgiyi başka bişey ögrenemezmiyiz acaba :img-help: :img-help:

kale
24-11-06, 10:31
Kalecim haklısın herkes de ona aşık... Ya Ahmette böyle acayip yakışıklılık yok ama yaseminin de defterinde belirttiği gibi bakışların da bir cazibe var, büyüleyici bir şeyler var... Onun için onunla bir kere konuşan bu hale geliyor... :img-wink:

evet ama benim icin yakisikli aslinda bakislarinda bir is var senin dedigin gibi her halde buna karizma diyorlar :img-in_lo ayrica Ahmet defteri okurken okuduklarini buraya yazarsaniz sevinirim, ne diyor du Yasemin magrur falan... Okumak zevkli olurdu ben ancak aksama yazabilirim eger biri beni sevindirmek isterse hayir demem...

fundapehlivan
24-11-06, 10:33
Yıllardır onu görmüyorum şimdi neye benziyor bilmiyorum. Ama benim kalbimdeki yeri hep aynı, hep baş köşede... Mağrur, muzip cazibeli...
O uçak kazasından kurtulması bir mucize. Allahım onu bana bağışladı...

Bir iki yerinde eksik kelime kullanmış olabilirim ama yazdıkları bunlardı....:img-yes:

ayaylink
24-11-06, 10:35
ya neden garezim olsun sana ama yaptin ha :img-in_lo seviyom ben seni, ilan-i aski gibi oldu ama neyse... sert yazmiyorum aslinda da iste demek oyle gozukuyor mm...
Yas 28-29 yahu bu adam Yasemin icin cok olgun oluyor o zaman, bunda bir is var, sete giden olursa Ahmet'in yasini sorsun kizima alacagim da onu :img-hyste ayrica aksam esim diyor herkeste Ahmet'e asik ne is? Isin asli su Ahmet hem egitimli hemde ailesi iyi niyetli insanlar, tabii kizlar heves ediyor yurt disinda okumus, egitimli kim istemez boyle bir es allah askina kor olmak lazim... Yani normal kizlarin ona bayilmalari :good:

boşverrrrrrrrrr:icon_whis bende seni seviyorum :img-in_lo heheheh

canım buda demek oluyorki yasemin 8-9 yaşından beri ahmetten hoşlanıyor yani onun için çocukluk aşkı yani ilk aşkı ve göremedigi süre boyuncada bu aşkı içinde büyütmüş (tabi kendinide büyütmüş bu arada :img-hyste ) sorarız merak etme dur kızzz ben alırım kızıma sana ne oluyor:img-hyste :img-hyste hem benim kızımda 9 yaşında günlük tutmuyor ama olsun allım bakkaldan bir günlük ben onaa :img-hyste

ben yime gidiyorum byeeeeeeeeeeeeeee

Messa
24-11-06, 10:35
nerden alsın bu bilgiyi başka bişey ögrenemezmiyiz acaba :img-help: :img-help:

Aylin Abla, sen Ceva abla ile iletişime geçersen daha iyi olur. Yarın 11'de önce eşinin işyerinde tören yapılacak-daha sonra öğle namazında cenaze kaldırılacakmış. Ben özel nedenlerden dolayı malesef gidemeyeceğim.

(Tekrar Özür Dilerim)

kale
24-11-06, 10:37
Yıllardır onu görmüyorum şimdi neye benziyor bilmiyorum. Ama benim kalbimdeki yeri hep aynı, hep baş köşede... Mağrur, muzip cazibeli...
O uçak kazasından kurtulması bir mucize. Allahım onu bana bağışladı...
vay cok hizlisin tesekkurler, demek ki Yasemin onu biraz kucuk sevmeye baslamis yillar vurgusu yapildigina gore... ve tabii ki neye benziyor bilmiyorum vurgusuda var, insan asik mi gormeye gerek yok mm... Kalbimin bas kosesinde resmen ilan-i ask var burda ben sadece bu satirlari duyunca etkilendim Ahmet butun gunllugu okuyunca sersemlesmesi normal karsilanmasi gerek demek ki...

BERNA
24-11-06, 10:37
Arkadaslar merak etmeyin boyle insani bir konuda uyari alacak degilsiniz. Uyemize ben de bassagligi dilerim.

Bu konuda bilgi veren mesajlari tutuyorum ara ara da yeni giren uyelere bu konuda aciklama yapilan mesajlar da yazabilirsiniz. Tek bir ricam var forumda herkes bu konuya kendi duygularini diziyle ilgili bir mesajin altinda bir paragraf olarak eklesin, boylece kural disi mesaj sayisini azaltmis olursunuz.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

ladydefne
24-11-06, 10:40
Ya arkadaslar üc gündür meraktan catlayip ölecegim.
Hatirla sevgilinin son yirmi dakikasini izleyemedigim icin .
Dün Melal'in de söyledigi gibi bodrum katina :img-hyste :img-hyste inip
bölümü indirdim ama, lanet olsun malesef problem sorun ne ise ben izleyemiyorum.:icon_cry:

Lütven ama lütven biri bana Ahmet 'le yasemin'in neden otelde kalmak durumunda olduklarini, nasil ve nicin istanbulda beraber gezdiklerini nasil karsilastiklarini bana anlatsin .

En son o pastaci genci (adini getiremedim) babasi izin verip istanbula göndermemisti galiba orda birakmistim ,araya reklam girince unuttum tekrar acmayi .:(

Sakin hazira konup yorumlari okumadan bu sorulari soruyorum sanmayin, okudum ama merakimi giderici pek tatmin edici bir yorumla karsilasmadim .
Birileri ayrintili bir sekilde anlatirsa cok sevinirim ve simdiden tesekür ediyorum .

Melal'cim dünkü sorumu yanitladigin icin bir kez daha tesekür ederim .Eminim bu sorumuda cevablandirirsin .Öptüm yanaklarindan:love05: .

zuhalsu
24-11-06, 10:42
:img-wink: bence de michel kendisi terkedebilir, çok da güzel olur aradan çıkar, ahmetle yaseminin aşklarını zevkle izleriz :img-yes:

fundapehlivan
24-11-06, 10:44
Bir de yazmadan geçemeyeceğim...
Ahmet ve Yasemin dans edeceği yere giderlerken şarkıda "O ne bakışlar öyle" diyordu. O sırada Ahmetin bakışları dikkatimi çekmişti. Tam şarkıya göre, delici bakıyordu bilmiyorum dikkatinizi çekti mi? O tango tam Ahmeti anlatıyor gibi ne dersiniz? Ve tabii Yaseminin duygularını...
O ne bakışlar öyle
taş mı olsaydım öyle...

layezal
24-11-06, 10:45
bölümü indirdim ama, lanet olsun malesef problem sorun ne ise ben izleyemiyorum.:icon_cry:

Lütven ama lütven biri bana Ahmet 'le yasemin'in neden oteldeler kalmak durumunda olduklarini, nasil ve nicin istanbulda beraber gezdiklerini nasil karsilastiklarini bana anlatsin .

En son o pastaci genci (adini getiremedim) babasi izin verip istanbula göndermemisti,araya reklam girince unuttum tekrar acmayi .:(

Sakin hazira konup yorumlari okumadan bu sorulari soruyorum sanmayin, okudum ama merakimi giderici pek tatmin edici bir yorumla karsilasmadim .
Birileri ayrintili bir sekilde anlatirsa cok sevinirim ve simdiden tesekür ediyorum .

Melal'cim dünkü sorumu yanitladigin icin bir kez daha tesekür ederim .Eminim bu sorumuda cevablandirirsin .Öptüm yanaklarindan:love05: .

pastaci arkadas izin alamadi babasindan o yüzden yasemine gelemicegini söyledi, yaseminde vapura kendi binmek icin gittigi sirada, bilet alirkene ahmetle karsilasti ahmette dedi bende gidiyorum falan ne güzel rastlanti iste birlikte istanbula gittiler ve anladigim kadariyla yasemini kayit olmasi gereken yere kadar götürdü nezaketten....o arada ayni sirada michellede istanbula gittiydi ahmetle yasemini gördü arabanin icinden onlar konusurkene...ve tabi süphelendi
ardindan iste ahmet dedi kacta dönüyorsn yaseminde dedi bilmiyorum isim bitince, sonra iste kararlastirdilar isi biten digerini beklicekti vapurun orada
ama sis yüzünden bütün vapur seferleri iptal oldu ve yasemin ve ahmet adaya dönemediler o yüzden otelde kaldilar....ahmet yemege götürdü yasemini dans ettiler falan ve ahmet abayi yakti iyice :happy0064

kale
24-11-06, 10:47
ladydefne simdi soyle baslayayim,
Ahmet basvekile gorusmek uzere Istanbul'a gitmek icin yola cikti, Yasemin ise okula kayit yapmak icin Istanbul'a gitmesi gerekti yani bu sekilde limanda karsilastilar... Ahmet onu okula kadar eslik etti, sonra adaya donmek icin anlastilar... Bulustuklarinda vapurlarin sis nedeni ile 1gun boyunca ertelendigini ogrendiler bunun uzerine Yasemin babasini aradi ve hotelde kalmasi icin yer ayrildi... Bunu duyan Ahmet'e o zaman ben de o hotelde kalacagim dedi Yasemin hanim o da munasip mi diye saf bir soru sordu :img-yes: neyse ayni hotelde farkli odalara yerlestiler :img-blush sonra yemek icin bulustular ve unutlmaz tango esliginde dans ettiler buyuleyiciydi, bu aksam kolaj var seyredebilirsin... Nerde mi bitti Yasemin Ahmet'in odasina gitti, kapisini caldi ve bir saf bakis firlati,Ahmet'e benim aklimdan gecenler senin de mi aklindan geciyor der gibi bakiyordu ve son...
Seyretmeye unutma bu aksam 22:45'te bekleriz :img-blush

fundapehlivan
24-11-06, 10:48

Lütven ama lütven biri bana Ahmet 'le yasemin'in neden otelde kalmak durumunda olduklarini, nasil ve nicin istanbulda beraber gezdiklerini nasil karsilastiklarini bana anlatsin .

En son o pastaci genci (adini getiremedim) babasi izin verip istanbula göndermemisti galiba orda birakmistim ,araya reklam girince unuttum tekrar acmayi .:(

Yaseminle Ahmet vapurda karşılaştı... Sonra Ahmet Yasemini okulunun önüne kadar götürdü. oraya giderken ressamlardan filan bahsettiler. Sonra beraber dönmek için sözleşmişlerdi. Yoğun sis nedeniyle vapur seferleri iptal edilmiş onu öğrendiler ve bir otele yerleştiler. Sonra da Ahmet yasemini bir lokantaya götürdü. Orada dans ettiler. En sonunda Yasemin Ahmetin odasına gitti ve öyle bitti zaten ama en güzel yerini seyredememişsin.
ben de de video sorun çıkarmıştı ben hatırlasevgilinin kendi sitesinden indirdim. sende oradan indirebilirsin. Orası iyi...

yakamoz16
24-11-06, 10:52
Arkadaslar merak etmeyin boyle insani bir konuda uyari alacak degilsiniz. Uyemize ben de bassagligi dilerim.

Bu konuda bilgi veren mesajlari tutuyorum ara ara da yeni giren uyelere bu konuda aciklama yapilan mesajlar da yazabilirsiniz. Tek bir ricam var forumda herkes bu konuya kendi duygularini diziyle ilgili bir mesajin altinda bir paragraf olarak eklesin, boylece kural disi mesaj sayisini azaltmis olursunuz.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA
anlayışınız için çok teşekkür ederim
arkadaşlar cenazeye gidebilecek imkanı olanlar gitsede ablamıza desteğimizin yanında olduğu gösterse ne iyi olur

kale
24-11-06, 10:53
Tam şarkıya göre, delici bakıyordu bilmiyorum dikkatinizi çekti mi? O tango tam Ahmeti anlatıyor gibi ne dersiniz?
O ne bakışlar öyle
taş mı olsaydım öyle...
Evet su Cansel'in bakislari yok mu :good: Ahmet kendini alamadan seyreti zaten Yasemin'i canim Ahmet'im... O ne bakislar oyle,tas mi olsaydim soyle misrasida ayrica benim favorim oldu... Ama dikkat edin basvekile gitmeden Michelle aramadi bu zati muhterem yani yaninda Yasemin olup olmamasi fark etmiyor... Cunku kalbinden dermisim :img-in_lo yaninda olmasina gerek yok...

Melal
24-11-06, 10:54

merhaba Defne'cim ayağımın tozuyla geldim foruma ve
senin sorularını yanıtlıyorum canım:)
videolarda nedne sorun oldu ki videoyu ekleyen arkadaşa mesaj atıp sor istersen
aynı otelde nedne kaldılar hemen söyliyim
sis yüzünden vapur seferleri iptal edildi ve Yasemin Ahmet'in yanında
vapur iskelesinde babasını aradı durumdan haberdar etti babası da
otelin adını unuttum sana .... otelde oda ayırtıyorum dedi durum böyle olunca
AHmet'te bende o telde kalayım dedi ve aynı otelde kaldılar sonracıma
Ahmet Yasemin'i yemeğe götürdü orda tango yaptılar o sahneler şahaneydi zaten
seyret seyret doyamazsın:)
pastacı Necdet evet ne yazıkki babası izin vermediği için gidemedi İstanbul'a
vapurun gelmesi dört gözle bekledi ama Yasemin gelmedi tabii
seferler iptal olunca hh ahh bilmiyor ki Ahmet ile şahane bir gün geçirdiğini Yasemin'in:)
bilse sis mis demez gider İstanbul'a:):)
canım bende seni çok öpüyorum:img-kiss: :img-kiss:

Melal
24-11-06, 10:59
arkadaşlar kim vefat etti neler oluyor anlamadım valla
dondum kaldım birisi bana birşey söyle rmi yeni girdim foruma geride ka