Tüm Versiyonu Göster : Genco (Arşiv-6)

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

*burçak*
03-11-07, 21:25
Bencede yine sonunda yalnız kalan Tibet olcak..
Yada Derinle beraber olurlar sonra...
Pınar çok büyük hata yapıyo farkında değil!

bencede öle camdan bakar naptım Allğım ben der durur yani
ay bide nası pişkin pişkin ailesine dio anlamadım
o babası öle gülünce tüm şantellerim attı yani:sad53:

mss.ecem
03-11-07, 21:27
Pınar cok pısman olcak yha cok tıbet yalnız kalcak sonunda evet dedıgın gıbı yada derınle brılıkte olcaklar ama hıc zannetmem olursada dızının sonunda:img-blush bence...
ruya sanmıstım o sahneyı ama cok gusel baglamıslar gercekten yarısı gercek dıger yarısı hayalmıs tıbet te ne kadar cok sevındı Pınarın Gencoyu secmedıgını yanına gıtmedıgını gorunce

*burçak*
03-11-07, 21:48
Allağım sen bana sabır ver bide okula el ele girio yaaa gelde delirme
ejderde neler varmışta biz bilmiyomuşuz
özgede walla sevinçten havalara uçuodu

ecr
03-11-07, 21:52
Gene bir reklam arasındayız.

Merak ettim acaba Pınar, Genco'yu incitecek hangi sözleri sarf edecek? Belli kalbini kıracak şeyler söyleyecek. En çok istediğim şu yeni gelen kızla Genco'nun karşılaşıp Pınar'ın da onları görmesi. Yaptığı bu hata affedilecek bişey değil. O yüzden biraz acı çekmesi gerekiyor.

Ahmet-Hazal aşkı da resmen başlamıştır. Vatana millete hayırlı olsun. Kes oğlum kurdelayı :)

Ejder'in yaptığı seneratta güzeldi. Aslında etkilendi ama belli etmeyecek ve Ejder'in dediği gibi ona aşık olacak. (Keşke aşık olmasa).
Bakalım bizim Tarkan napacak? Umarım o da boş kalmaz. Dizilerde bir karakter aşık olunca replikler haliyle artıyor. Ejder aşık oldu ve yavaş yavaş replikleri artacak. Tarkan'ın da daha çok görünmesini isterim. Umarım o da aşık olur da daha fazla replik yazılır.

mss.ecem
03-11-07, 21:58
ayy bıde duyuru yapıyo okula ne bu yha kafam ıyıce bosuldu ona ne gerek var genco duysun tıbet te ıkna olsun dıe yapmadıgını bırakmıyo ahh pınar ahh:img-pilot
Özge cok tatlı yha babasına nasıda soluyo duselcek dıyo jnm bnm yha :img-icecr

mss.ecem
03-11-07, 22:15
allahım nasıda cesaret gosterıp soledı helal derıne valla:img-icecr

Ayy oldum gulmekten senı sevıyorum selım oldu bı ınsan bu kadar mı becerıksız olurr yhaa :):):)

davetıyo dıyo yha adam dunden hazır ayy:img-pilot reklam gırdı amann kacıncı reklam bu basım dondu walla:img-pilot

*burçak*
03-11-07, 22:17
derin çok iyi yaptı
giderek anti pınar oluyom walla sinir katsayım arttı gidio hadi hayırlısı delircem gece gece
istediğini yapsıın kalbi genco dedikten snr isterse tvye çıkıp biz tibetle evlenioz desin
bu arada seni seviyorum selimde çok manyak oldu

ecr
03-11-07, 22:18
Cevdet'in, Genco'ya söylediği söze koptum:
Sana gösterir üzümünü
Başkasına tattırır salkımını gibi bişeydi :)

Seni Seviyorum Selim'de tam oldu.

Bu bölüm gerçekten de güzeldi.

levoo
03-11-07, 22:47
Ahmet'i öptü Özge bakalım Ahmet'in tepkisi ne olacak?

Genco'nun şu öğretmene görünmeme çabasını da anlamıyorum.Umarım Pınar'a ders olur Genco'nun ve öğretmenin arasındaki yakınlaşma.Pınar'ın üzülmesini ve pişman olmasını çok istiyorum.

*burçak*
03-11-07, 22:50
öpücükte güseldi yani bide bu özgenin pınara dedikleride
pınar hanımda gencoyu gördükçe gazamı gelio nedir ya
ilkede iyi oldu gelmedi ilerde kıskançlıklar olcak yani

*burçak*
03-11-07, 23:00
ben demin yanlışmı gördüm tibett ve pınar öpüştümü
o alkışlayan kesin ilkeydide
şimdi 1 hafta nasıl geçer ki

didemfener
03-11-07, 23:01
ewet yorumuma başlayabilriiim.
özellikle finalde gencoyu alkışlayan tabikide ilke..
eski sefgilisi..şimdi ilk çıktı başımıza
öpücük sahnesi ahmetin hiç beklemdiği birşeydi çok şaşırdı ama gayet güseldi..

levoo
03-11-07, 23:03
Özge gerçekleri bence İlke'den öğrenecek.İlke hem Pınar'ı kıskandırmak hem de artık Genco ve Özge arasındaki gerçeklerin öğrenilmesi için diziye sokuldu.

cann2366
işte halk arasında buna dizi diyorlar
süperdi ya
başlarını kaçırdım
öğretmenimizin ismi ilkeymiş entersan isim
ve büyük ihtimalle gencoyu alkışlayan da o
ahmet-özge öpüşmesine yapacak yorum yok
sibel için çok üzüldüm
kereme de çok kızdım
ejderin selinin yoluna güller dökmesi
ve tarkanın selim aşkı da pek bi komikti:img-hyste

bazı yerlerini izleyemedim ya of of
bi de şöyle bi psikoloji oluştu bende
yarın bu insanların hepsini görücem:img-in_lo

ooozge
ya bn ck snr oldm bı kere ahmet osge sahnesı ck havada kaldı bı saat pıyno gsterdıler yanı yavastn yavastan..o zmn bu shneyıde wermeselerdı en azndan ahmtn tepkısını grseydık bı 5 10 asnıye yok ama u dızıde sadece genco pınar onmlı sankı!hıh!

didemfener
03-11-07, 23:04
ayy sibelüme ne yaptı o kerem ya fikririni söledi sadece..
bencecede hiç güsel olmamıştı.belgeseli..

lazkizz
03-11-07, 23:05
Of bee nasil bir bolumdu o kizin Gelmesi superrrrr olmus ya!!!
COk sevindim, Pinarin nededigi umrumda degil evlencem diye
su bu o evlenmez hala gencoyu seviyor,

hele derine cok acidim ya :( canim benim nasilda uzuluyor

levoo
03-11-07, 23:06
Kerem'in tepkisini anlamak gerek çok büyük gayret ile hazırlamıştı beğenilmeyince hayal kırıklığı ile çattı Sibel'e ki gönlünü alacaktır onun.Hatta beraber çok güzel işler çıkaracaklar eminim.

Ahmet'in ne yazık ki ben oradan kaçacağını düşünüyorum ama Özge içimi rahatlattı aşkım için savaşacağım ben diyerek.

cann2366
03-11-07, 23:06
ewet yorumuma başlayabilriiim.
özellikle finalde gencoyu alkışlayan tabikide ilke..
eski sefgilisi..şimdi ilk çıktı başımıza
öpücük sahnesi ahmetin hiç beklemdiği birşeydi çok şaşırdı ama gayet güseldi..

didem yeni gelinimizi nasıl buldun
pınardan iyi mi:icon_whis
derine de çok üzülüyorum
ah canım benim yaaa
tibet senin olucak inşalah derincim takma sen:img-wink:

ceyda deniz
03-11-07, 23:07
gencoyla pınar aşkı içinpek hayırlı bi bölüm değildi:sad53::sad53: pınar çok pişman ama geride dönemiyor evlilik kararı aldıktan sonra anons sahnesi çok kötü oldu zavallı genco çok kötü oldu ya:sad53::sad53:
ahmetle özge içinsetam tersi aşk daha yeni filizleniyo :img-in_lo:img-in_lo:happy0064ama ben tam özge ahmeti öptü sonra ne oldu izleyemedim ahmet ne tepki ver ne oldu biri bana anlatabilirmi
tarkanla selim aşıysa:img-hyste:img-hysteçok güldüm ya adam duvarlara benim adımı yazıyomuşsun seni seviyorum selim diye deyince koptum ben öldüm gülmekten büyük aşk başladı:img-hyste:img-hyste neyse özge ahmeti öptükten sonra ne oldu biri bana anlatabilirmi meraktan ölüyorum şimdiden teşekkürler

suee
03-11-07, 23:09
süpperrr bi bölümdü ya..
anti pınarcı oldum iice..işe bak...kız genconun gözlerine bakıyor tak tibetin yanında alıyor soluğ tibet şöle yapalım böyle yapalım..inat yaptığı o kadar belliki..
sonra anons kısmında genconun sahnesinde acayip üzüldüm ya.deprem yaşadı zavallı...

cvdet çok güldürdü beni ya...salkımlı üzümlü bi söz söledi tam hatırımda deil:img-hyste

derin perişan oldu ya çok üzüldüm haline...

tibet-pınar ilişkisi hakkında yorum yapmaya değmez çünkü gerçek deil:img-cool2

ejder de ayrı güldürdü beni :) :) :)

*burçak*
03-11-07, 23:09
gerçekten o seni seviyorum selimli kısımlar çok komikti
ilkenin girmesi iyi oldu tabi
ama benide en sonunda didem gibi anti pınarcı yapmayı başardılar
madem ağlayarak öpücen neden halen itmion ki yapışıosun anlam veremiom

suee
03-11-07, 23:11
özge-ahmet olayı da yarım kaldı yahu bitmemeliydi böyle...ahmetin tepkisi ne olcak acaba??onlara yakışan ordan elele çıkmak olur:happy0064:img-in_lo:img-blush

isim de ilke bak bak bak pek modern:img-cool2ilke den korkmalı mı acaba ya...
bu ilke gencodan önce özgeye sırrı açıklarsa şaşmam :img-hyste:img-hyste

-A k e L d a N-
03-11-07, 23:12
Özge gerçekleri bence İlke'den öğrenecek.İlke hem Pınar'ı kıskandırmak hem de artık Genco ve Özge arasındaki gerçeklerin öğrenilmesi için diziye sokuldu.

Ben sevdim İlke'yi..Adını pek beğenmedim sadece..Ama hoş bi kız bence Pınar'dan daha şeker:img-yes: Aslında Tibet'le de İlke iyi olurdu Derin'e yazık oluyor o hiç aşık olmasaydı keşke:icon_sorr

Çok harika bi bölümdü:) Ahmet-Özge aşkı başlıcak gibi önümüzdeki bölümde..Tabii Ahmet Genco'nun sözüne takıp aşkı için savaşmazsa orasını bilemem:icon_sorr:icon_whis
Neyse ben açmiyim şom ağzımı:img-icecr

Kerem Sibel'e çok ayıp etti yazık kalbi kırıldı kızın:icon_sorr
Nasıl gönlünü alıcak merak ediyorum..

Ejder Selin'e aşık falan değilde takmış gibi görünüyor..
Selim-Tarkan aşkı çok komikti:img-hyste

Pınar'a artık söyleyecek bişey bulamıyorum..İyice gıcık oldum..''Tamam Genco'dan vazgeçtin,Tibet'le evleniyorsunda evlendiğini bütün okula duyurmak zorundamıydın??'' diye sorarlar adama..Zaten çok üzülüyor çocuk,iyice üzdü yazık hiç haketmiyor Pınar Genco'yu:img-yes::icon_sorr

Sonunda alkışlayanda İlke'ydi diye tahmin ediyorum hatta kesin odur diyorum:icon_whis

*burçak*
03-11-07, 23:13
ilke evet açarsa bende şaşmam sırrı önceden belki hafifi hafiif knuşur özgeyle işte seni şuna benzetiorum benzetttiğimin şöle bi abisi vardı vs die belki ama böledece herşey çorap söküğü gibi gelir sanırım ama baya zamanla

ecr
03-11-07, 23:14
Ahmet'i öptü Özge bakalım Ahmet'in tepkisi ne olacak?

Genco'nun şu öğretmene görünmeme çabasını da anlamıyorum.Umarım Pınar'a ders olur Genco'nun ve öğretmenin arasındaki yakınlaşma.Pınar'ın üzülmesini ve pişman olmasını çok istiyorum.

Aynen katılıyorum. Zaten onu alkışlayan Genco'nun düşündüğü Pınar değil, İlke'dir. Zaten Pınar'a bahsetmişti. Fena bozuldu. Hem onu sevmiyorum diyor, hem de en küçük bişeyde kıskanıp bozuluyor. Olmazki !

Ben de aralarında küçük bişeyin olmasını isterim.Aşk değilde, Pınar'ı yaralayacak bişey. O zaman anlar belki de yaptığı yanlışı. Gerçi biliyor ama olsun.

Bölüm güzeldi Diziye yeni bir oyuncunun katılması ve bu karakterin Genco'nun gençliğinden olması iyi bir vakadır.

suee
03-11-07, 23:14
gerçekten o seni seviyorum selimli kısımlar çok komikti
ilkenin girmesi iyi oldu tabi
ama benide en sonunda didem gibi anti pınarcı yapmayı başardılar
madem ağlayarak öpücen neden halen itmion ki yapışıosun anlam veremiom

bende ne unuttum diordum..
seni seviyorum selim:img-hysteadam da tarkan mektubu istersen ben götiriyim kahveye gidiyorum :img-hyste:img-hyste

pınar ayrı vaka çıldırttı beni..madem ağlıyorsun tibet o kadar da deil diyip itsene:img-cool2

geryyy
03-11-07, 23:17
özge-ahmet olayı da yarım kaldı yahu bitmemeliydi böyle...ahmetin tepkisi ne olcak acaba??onlara yakışan ordan elele çıkmak olur:happy0064:img-in_lo

Aynısı benimde aklıma geldi cnm. Zaten Özge birşeyleri farketti gibi .Bana daha öncede Gülay diye seslenen olmuştu. Umarım bu kişinin Genco olduğunu hatırlar :D
Ya bence eski sevgilisi olmayabilir. Çünkü Genco hatırlardı eğer ölye olsaydı. Sanki Genco eskiden tanımıyomuş gibiydi . Ayrıca piyanonun başındakinin Pınar olmadığını nasıl anlamadı hayret ettim :D Arkadan bakınca bile Pınar olmadığı anlaşılıyodu hem saç rengi farklı hem de kısaydı . :D Genco da yine iki dakkada uçtu :img-hyste Şimdiden buna alışsa iyi olur İlke . :img-hyste
Selim - Tarkan :img-hyste Muhteşem ikili
Ya o alkışmıydı :img-hyse Ben ayak sesi sanmıştım İlke geldi diye düşünmüştüm :img-hyste Meğer alkışmış

cann2366
03-11-07, 23:18
özge-ahmet olayı da yarım kaldı yahu bitmemeliydi böyle...ahmetin tepkisi ne olcak acaba??onlara yakışan ordan elele çıkmak olur:happy0064:img-in_lo:img-blush

ahmet kendini geri çekerse anti ahmetçi de olur dizide sevecek karakter bulamam artık

ahmet in genconun iç sesini duyup kendini geri çekmesine kaçmasına sinir oldum zaten:hıh

tarik_naz
03-11-07, 23:22
Aynen katılıyorum. Zaten onu alkışlayan Genco'nun düşündüğü Pınar değil, İlke'dir. Zaten Pınar'a bahsetmişti. Fena bozuldu. Hem onu sevmiyorum diyor, hem de en küçük bişeyde kıskanıp bozuluyor. Olmazki !

Ben de aralarında küçük bişeyin olmasını isterim.Aşk değilde, Pınar'ı yaralayacak bişey. O zaman anlar belki de yaptığı yanlışı. Gerçi biliyor ama olsun.

Bölüm güzeldi Diziye yeni bir oyuncunun katılması ve bu karakterin Genco'nun gençliğinden olması iyi bir vakadır.

İlke, Genco öldü biliyo, yaşadığını bir öğrense ki öğrenecek aşk da başlar meşk de :) Kız zaten aşıkmıştı Genco'ya. Bulmuş bi kere bırakır mı bi daha. Genco'da da bişeyler vardı hani. Küçükken Genco da aşıktı sanırım İlke'ye, o yüzden gözükmek istemedi. Ama sırf Pınar'ı kıskandırmak için İlke ile yakınlık kurmasını hiç istemem. Pınar'ın yaptığını Genco yapmamalı. Eğer yaparsa Genco karakterini çok büyük yaralamış olurlar.

Geçen haftalarda bahsedilen, "ilerleme olmuyo" eleştirilerine ben de katılıyordum. Ama bu bölümde ilerisi için baya adım attılar ve baya da ilerleme oldu. Özellikle Özge-Ahmet ilişkisi ve Genco'nun eski aşkı ve Özge'yi çok az da olsa hatırlayan birisinin diziye girmesi, diziye yeni soluk getirecektir. İlerleyen haftalarda yine güzel bölümler bizleri bekliyo.

suee
03-11-07, 23:24
Aynısı benimde aklıma geldi cnm. Zaten Özge birşeyleri farketti gibi .Bana daha öncede Gülay diye seslenen olmuştu. Umarım bu kişinin Genco olduğunu hatırlar :D
Ya bence eski sevgilisi olmayabilir. Çünkü Genco hatırlardı eğer ölye olsaydı. Sanki Genco eskiden tanımıyomuş gibiydi . Ayrıca piyanonun başındakinin Pınar olmadığını nasıl anlamadı hayret ettim :D Arkadan bakınca bile Pınar olmadığı anlaşılıyodu hem saç rengi farklı hem de kısaydı . :D Genco da yine iki dakkada uçtu :img-hyste Şimdiden buna alışsa iyi olur İlke . :img-hyste
Ya o alkışmıydı :img-hyse Ben ayak sesi sanmıştım İlke geldi diye düşünmüştüm :img-hyste Meğer alkışmış

yok cnm genco kesin tanıyor çünkü grup kurmuşlar beraber..konservatuar a beraber hazırlanıyorlarmış hatta..ama tanıyamadı nedense..haftaya açığa çıkar herşey..
aynen bende önce bi ayak sesi sandım sonra alkışmış anladım:)
haftaya da nişan var:img-cool2

ahmet kendini geri çekerse anti ahmetçi de olur dizide sevecek karakter bulamam artık

ahmet in genconun iç sesini duyup kendini geri çekmesine kaçmasına sinir oldum zaten:hıh

ahmet yapsa da böle bişi özge kesin kararlı bırakmıycak ahmet...
yani eet genconun laflarına takmış..

lazkizz
03-11-07, 23:24
off nasilda SIBEL su fotoda calisan cocuga (ismini unuttuma alimiydi yav:P)
sen nediyorsun be SALAKKKKK hahahha :D
Koptum ya sibel de olmasa napacam ben, super bir kiz
Ve ona cok acidim yazik o aglarken benim gozumden damla akti, herkez
disliyor onu ama bak boyle giderse demedi demeyin buyuk bir iskadini
olcak, beyin var bu kizda beyin

-A k e L d a N-
03-11-07, 23:26

Evet Özge bişeyleri farketti gibi oldu..Artık bişey de hatırlamıyor..Rüyalarına ara verip Ahmet'la aşkına yoğunlaştılar şimdide..Senaristler az dozajda hepsini verseler olmuyor mu sanki:icon_whis
Sevgilisi değilde sanki Genco'ya aşık olan biri İlke..Sadece arkadaşlardır..Belki Genco'da ondan hoşlanıyordu bu bölümde öğrenicez:img-yes:
Derdi başından aşkındı,sevdiği kız evleniyor..İlke'yi farketmedi bile doğru düzgün bakmadı:img-yes:
Bende şaştım orda sevdiği kızın saçlarını bile tanıyamıyor..Neyse aşktan gözü kör olmuş deyip geçiştirelim en iyisi:icon_whis
Yok canım alkıştı..Ama narin bi kıza hiç yakışmıyordu o alkış sesi yahu..Avuçlarının içleriyle alkışlıyordu sanki..Alkış sesinden sonra ''i love youuu Gencoooo'' diye bağıran kırolar biyerlerden fırlayacak gibiydi..Kızım sen san'atçısın insan biraz narin,nazenin olur, değil mi ama?:icon_whis

sibs
03-11-07, 23:27
Selam millet!!!
Nasilsiniz gormeyeli. Coktandir ugrayamadim ama bugun bolum bitti bende buraya ugramadan yapamadim.
Gecelim bolum yorumlarina. Ya coktandir boyle keyifli izlemedim bir bolumu. Komik aslinda cunku bu bolumde uzucu ve sinir bozucu olaylar coktu ama bana cok zevkli geldi.
Ejer, Tarkan ve Sakin superdiiii. Tek kelime super. Bu kadar gulmeyi beklemiyordum. 10 kere daha izleyebilirim onlarin bulundugu butun sahneleri. :img-icecr Ejderin Seline sarki soylemesi ve sonrada Selin-Selim olayi. Bir ara Tarkan ve Ejder duvara yazi yazarken heralde kopek filan saldirir dedim ama daha fena oldu. Kahvedeki Tarkanla dalga gecme sahneleri yine superdi. Hepimiz kikir kikir gulduk izlerken :good:
Kivircik Kerim yine kizdirdi beni. Tam isindim derken yine bozdu kafami. Sibel kolay kolay affetmez umarim. Adasimi nasil aglatir ya. Hemde Sibel hakliken :img-wink: Bu arada Sibel Gencodan vazmi gecti ne!
Ay canim Derine yazik. Hakli kiz Pinar Tibeti sevmiyor hatta kulaniyor Gencoya karsi. Birde butun okula ilan etti evlenecegini.
Cuneyt ayni Cuneyt. Hic degismiyor ayni gicik sekilde devam ediyor.
Ve tabiki Ozge Ahmet. Super. Asuya cok tsk sayesinde oldu birazda yoksa bunlarin bir birine acilacagi yok. Ahmetin yok bilmem biz arkadasiz sen bakma Asunun dediklerini gibi laflarin ustune Ozgenin mucux diye verdigi cevap cok yerinde oldu :happy0064

maidesara
03-11-07, 23:28
ne can sıkıcı bi blümdü yaaaa:sad53: gıcık oldum resmen:icon_sorr bu kadarmı olur ya pınar gidio evlenme teklifi edio tibete tibet kabul edio. pınarın ailesi dünden razı .ya tibetin gözü körmü pınar gencoyu görüo annemler bizi beklio tibet gidelim falan. yazık bu gencoya. ama bence bi dahaki bölümde ilkeyle genconun durumunu öğrenecek pınar kıskanacak asıl ne yaptığını o zman anlayacak ama bu kar üzülmelerini gerektirecek kadar seven insan her zaamn sevdiğnin peşinde olur. ne olursa olsun ğeşinden gider. pınar gibi bu kadr aptlca davranmaz...

suee
03-11-07, 23:29
İlke, Genco öldü biliyo, yaşadığını bir öğrense ki öğrenecek aşk da başlar meşk de :) Kız zaten aşıkmıştı Genco'ya. Bulmuş bi kere bırakır mı bi daha. Genco'da da bişeyler vardı hani. Küçükken Genco da aşıktı sanırım İlke'ye, o yüzden gözükmek istemedi. Ama sırf Pınar'ı kıskandırmak için İlke ile yakınlık kurmasını hiç istemem. Pınar'ın yaptığını Genco yapmamalı. Eğer yaparsa Genco karakterini çok büyük yaralamış olurlar.

Geçen haftalarda bahsedilen, "ilerleme olmuyo" eleştirilerine ben de katılıyordum. Ama bu bölümde ilerisi için baya adım attılar ve baya da ilerleme oldu. Özellikle Özge-Ahmet ilişkisi ve Genco'nun eski aşkı ve Özge'yi çok az da olsa hatırlayan birisinin diziye girmesi, diziye yeni soluk getirecektir. İlerleyen haftalarda yine güzel bölümler bizleri bekliyo.

eet haklısın galiba...
genco özgeyle konuşurken sanki ilkeyi tanımış izlenimi verdi ve saklandı..
aşk olmaz aralarında sanmıyorum ama ilke dizinin başındaki sözleriyle aşkı bulursam kaybetmiycem imajı çizdi..tek taraflı bi olay yaşanabilir.genco pınarı kıskandırmak için asla böyle bişi yapmaz.zaten kıskandırmak isteyeceğini de sanmıyorum..ama pınar ilkeyi gencoyla gördüğü zaman kıskansın isteerim..ya da kıskanmasa mı ne:icon_whis...çünkü pınar ne zamanki gencoya olan aşkını fark ediyo tibetin yanında soluğu alıyo ve önceki konuşmalarında heves etmediği şeyleri yapmaya karar veriyor..kıskansa kim bilir neler yapacak:img-cool2:img-cool2

ve yine sana katılıyorum..güzel bölümlerinn temeli atıldı:good:

sibs
03-11-07, 23:34
off nasilda SIBEL su fotoda calisan cocuga (ismini unuttuma alimiydi yav:P)
sen nediyorsun be SALAKKKKK hahahha :D
Koptum ya sibel de olmasa napacam ben, super bir kiz
Ve ona cok acidim yazik o aglarken benim gozumden damla akti, herkez
disliyor onu ama bak boyle giderse demedi demeyin buyuk bir iskadini
olcak, beyin var bu kizda beyin

:) Ismet evet ya Kivircik Sibeli tersliyor Sibelde gidip Ismeti tersliyor.
Vallahi Sibel herkezi sollar. Hatta bizim Kivirciga karsi oda bir belgesel yapsin. Bakalim hangisininki daha guzel. Senaristlere sesleniyorum Sibelde bir belgsel yapsin!!!

cann2366
03-11-07, 23:37
Vallahi Sibel herkezi sollar. Hatta bizim Kivirciga karsi oda bir belgesel yapsin. Bakalim hangisininki daha guzel. Senaristlere sesleniyorum Sibelde bir belgsel yapsin!!!

ohoo sibel ona pabucunu ters giydirip yeteneğiyle ezer
keremin yaptığı çok ayıptı
sibel onu eelştirdi adam kötü eleştiriye dayanamıyor
nasıl yönetmen olucak bu

suee
03-11-07, 23:40
nasıl yönetmen olucak bu

çok sinirlendim o sahne de ya..
sibeli nasıl kırrdı kıvırcık:img-cool2:img-cool2bir bayana bu sözler söylenir mi??adam yerine koyupda fikirlerini alıyorum mu ne demişti:img-cool2:img-cool2
sibelde haklı zavallım önüne gelen ona yükleniyor..anlayın kızcağızın değerini:icon_sorr:icon_sorr

bir sibeli eziyorlar bir derin i zaten bu dizide:icon_sorr

sibs
03-11-07, 23:43
nasıl yönetmen olucak bu

Bak papucu ters giydirme lafina katiliyorum. Cafeden Sibelle aralarinda gecen o konusmadan sonra Sibelin aslinda ne kadar cok sey bildigini anlamistir dedim bizim kivircik ama yok. Aynen geri vites. Hadi bakalim nasil affetirecek kendini.

tarik_naz
03-11-07, 23:45
eet haklısın galiba...
genco özgeyle konuşurken sanki ilkeyi tanımış izlenimi verdi ve saklandı..
aşk olmaz aralarında sanmıyorum ama ilke dizinin başındaki sözleriyle aşkı bulursam kaybetmiycem imajı çizdi..tek taraflı bi olay yaşanabilir.genco pınarı kıskandırmak için asla böyle bişi yapmaz.zaten kıskandırmak isteyeceğini de sanmıyorum..ama pınar ilkeyi gencoyla gördüğü zaman kıskansın isteerim..ya da kıskanmasa mı ne:icon_whis...çünkü pınar ne zamanki gencoya olan aşkını fark ediyo tibetin yanında soluğu alıyo ve önceki konuşmalarında heves etmediği şeyleri yapmaya karar veriyor..kıskansa kim bilir neler yapacak:img-cool2:img-cool2

ve yine sana katılıyorum..güzel bölümlerinn temeli atıldı:good:

Pınar, çok duygusal bir kız. Kahve yaparken bile " Ben nasıl bir yola girdim" der gibi ağlıyodu. İlke, Genco'nun piyano çalışını anlatırken nasıl da Genco'yu düşündü iç çekerek. Belki de anladı İlke'nin bahsettiği kişinin Genco olduğunu. Genco'nun birden kaybolduğuna Pınar çok şahit oldu. İlke de sanki hayalet gördüm deyince belki anlamıştır diye düşündüm.

Şimdi Pınar'ın tek tesellisi Genco'nun başı bağlı olmaması. Hala kendisini sevdiğini biliyo olması. Ama İlke-Genco ikilisini yanyana gördüğü ilk anda, aklına ilke'nin konuşması gelecek ve İlke'nin aşkı Gencoymuş diyecek ve al sana kıskançlık :) Genco, İlke'ye yüz vermese bile, İlke-Pınar konuşması yüzünden Pınar baya bir kıskanacak.

suee
03-11-07, 23:46
Bak papucu ters giydirme lafina katiliyorum. Cafeden Sibelle aralarinda gecen o konusmadan sonra Sibelin aslinda ne kadar cok sey bildigini anlamistir dedim bizim kivircik ama yok. Aynen geri vites. Hadi bakalim nasil affetirecek kendini.

sibelcim ahmetten kapmışsın:) :9 o da hani araba terimleriyle anlatıyorya durumları :img-hyste:img-hyste

aynen bende kıvırcık ın sibeli artık farklı bir gözle gördüğünü düşünürken hayal kırıklığına uğradım bu akşamki kaba davranışıyla..bakalım sibelin gönlünü nasıl alacak:icon_whis

cann2366
03-11-07, 23:46
çok sinirlendim o sahne de ya..
sibeli nasıl kırrdı kıvırcık:img-cool2:img-cool2bir bayana bu sözler söylenir mi??adam yerine koyupda fikirlerini alıyorum mu ne demişti:img-cool2:img-cool2
sibelde haklı zavallım önüne gelen ona yükleniyor..anlayın kızcağızın değerini:icon_sorr:icon_sorr

bir sibeli eziyorlar bir derin i zaten bu dizide:icon_sorr

evet ya haksızlık
çok tatlı iki karakter acı çekiyii
ismetin evlilik teklifi de komikti:img-pilot

suee
03-11-07, 23:50
Pınar, çok duygusal bir kız. Kahve yaparken bile " Ben nasıl bir yola girdim" der gibi ağlıyodu. İlke, Genco'nun piyano çalışını anlatırken nasıl da Genco'yu düşündü iç çekerek. Belki de anladı İlke'nin bahsettiği kişinin Genco olduğunu. Genco'nun birden kaybolduğuna Pınar çok şahit oldu. İlke de sanki hayalet gördüm deyince belki anlamıştır diye düşündüm.

Şimdi Pınar'ın tek tesellisi Genco'nun başı bağlı olmaması. Hala kendisini sevdiğini biliyo olması. Ama İlke-Genco ikilisini yanyana gördüğü ilk anda, aklına ilke'nin konuşması gelecek ve İlke'nin aşkı Gencoymuş diyecek ve al sana kıskançlık :) Genco, İlke'ye yüz vermese bile, İlke-Pınar konuşması yüzünden Pınar baya bir kıskanacak.

eet duygusalda işe yaramıyor maalesef bu halleri..hata üstüne hata yapıyor aksine.:img-cool2gencoyu her görüşünde ters düştüğü fikirleri ona inat yaparmışcasına gerçekleştiriyor.işte burda bambaşka bi pınar çıkıyor karşımıza.
aslında bende pınarın ilkenin söylediklerinden olayı çözmesini beklerdim.ilke keşke bu deprem olayını pınarada söyleseydi.

haklısın pınar biliyorki genco asla ondan vazgeçmez.:img-in_lokesinlikle genco-ilke buluşması pınara genconun birçok kez yaşadığı depremi yaşatacak.
kıskansın tabi.genco az mı çekti..aslında hala çekiyor.haftaya nişan var bakalım merakla bekliyorum:img-pilot

(BuRcUu)
03-11-07, 23:53
Özqe-Ahmet ikiLisii sonunda buraLara kadar qeLebiLdi.. Ya 2siide o kdr sevimLii kii konuşmaLarı.davranışLarı fLn.. qeLecek böLüm neLer oLucak baya merak ediyorum.. nasıL davranıcakLar artık..

iLKe'nin qeçmişte Genco'nun hayatında bir yerii oLduğu kesinn ve büyük ihtimaL kız arkadaşıydı.. Şmdii qeriye kaLan tek şey Pınar'ın onları bir arada qörmesii ve krize qirmesi.. asLında Pınar'a artık çok sinir oLuyorum ve ne yaparsa yapsın.. Yaptığı hareketLer o kdr saçma kii ne yapıcağını şaşırdı.. sürekLii bişiLerin üstüne qidiyor aceLe ediyor çok pişman oLucak çook ama nasıL oLucak..??

Senii Seviyorum SeLim yazısı çok hoş oLmuştu.. Tarkan'ın birick aşkı SeLim.. =)) Ejder nelER YAptırıyor böyLee daha doğrusu aşk !! Kız anLamaz öyLe şeyLerden ne qerek var be.. ama bnce de hoş şeyLer değiLdi..

Bu arada TibeT'e de üzüLmüyor değiLim.. Boş yere hevesLeniyor,ümitLeniyor.. Pınar hisLeriyLe oynuyacak..

suee
03-11-07, 23:54
evet ya haksızlık
çok tatlı iki karakter acı çekiyii
ismetin evlilik teklifi de komikti:img-pilot

eet yah en acısı da derin zavallım ya çok üzüldüm cidden onun haline:icon_sorr:icon_sorr

hehe seni kurtarıcam bu hayattan:img-hyste:img-hyste

lazkizz
03-11-07, 23:58

Hahah hakkat super olur yani :)
Sibos vallaha yikar ortaligi ama kizin kafasi oyle seylere calisiyor baksana
Mubarek :) Bence oyle bir filim yapsin varya super olur

suee
04-11-07, 00:01
pınarın annesi figen e de ayrı bir tepkiliyim..
sen deilmiydin bir bölüm önce kızını tibet konusunda cesaretlendirip bir an önce tibet e koş msjı veren..:img-cool2:img-cool2
şimdi bu bölümde ne bu acele msjı verdi.herşey çabuk gelişiyor gibi bir sitemde bulundu.:img-cool2:img-cool2

ya pınara ne demeli..burnunun ucunu yeni görüyormuş:img-cool2

coldmauntain
04-11-07, 00:09
pınarın annesi figen e de ayrı bir tepkiliyim..
sen deilmiydin bir bölüm önce kızını tibet konusunda cesaretlendirip bir an önce tibet e koş msjı veren..:img-cool2:img-cool2
şimdi bu bölümde ne bu acele msjı verdi.herşey çabuk gelişiyor gibi bir sitemde bulundu.:img-cool2:img-cool2

ya pınara ne demeli..burnunun ucunu yeni görüyormuş:img-cool2

ya kesinlikle..hatta pınar annesinin konuşmasından sora duraksadı karar verdi tibetle evlenmeye..ya ni bi bakıma o yönlendirdi...valla ben ilke yi çok beendim..bence gencoyla bişiler yaşamalılar..ya pınar tibetle öpüşürken genco orda kendi başına piyano çalıyordu..üzgün üzgün onu hayal ediyordu...:icon_sorr

suee
04-11-07, 00:12
ya kesinlikle..hatta pınar annesinin konuşmasından sora duraksadı karar verdi tibetle evlenmeye..ya ni bi bakıma o yönlendirdi...valla ben ilke yi çok beendim..bence gencoyla bişiler yaşamalılar..ya pınar tibetle öpüşürken genco orda kendi başına piyano çalıyordu..üzgün üzgün onu hayal ediyordu...:icon_sorr

yani demek istediğim buydu.onun yönlendirmesi ve gencoyla özgelerde karşılaştığı akşamın sonrasındaki olay üstüste geldi ve pınar çıkış yolu olarak bunu buldu bula bula.:img-cool2

ilke ii hoş ama ben genconun pınardan vazgeçipte onunla birşeyler yaşamasını istemem kesinlikle.ama arkadaşça muhabbetleri olsun tabi ama pınar yanlış anlayıp kıskansın:img-cool2

suee
04-11-07, 00:15
yarın imza gününe gidecek arkadaşlara kolay gelsin diyorum...
inşş aşiretimizden konuşma fırsatı bulanlar olur.bol resim haber tüyo ve selamla gelin:) :)
gidemeyenlerden ise sevgi selam götürün.
akşam bekliyoruz bakın dökümanları:good:

ben çıkıyorum hepinize ii geceler.byebyebye

sibs
04-11-07, 00:16
sibelcim ahmetten kapmışsın:) :9 o da hani araba terimleriyle anlatıyorya durumları :img-hyste:img-hyste

aynen bende kıvırcık ın sibeli artık farklı bir gözle gördüğünü düşünürken hayal kırıklığına uğradım bu akşamki kaba davranışıyla..bakalım sibelin gönlünü nasıl alacak:icon_whis

Aaaa evet ya demi vites filan. Hhehehe :img-icecr Tamam bundan sonra Ahmetin sahnelerinde soyleyeceklerini ben yaziyorum.
Birde benim kendimce geri vites problemim var. Vitesi yukseltiyorum ama bir turlu kucultemiyorum. Konu disi oldu ama...
Bence Ismet Kiviricigin kulaklarini ceksin. Zaten oda kivirciga catmak icin hazir. Yada once Sibel naz yapsin barismasin. Ondan sonra Semih yapsin guzel bir plan ve baristirsin.

suee
04-11-07, 00:21
Aaaa evet ya demi vites filan. Hhehehe :img-icecr Tamam bundan sonra Ahmetin sahnelerinde soyleyeceklerini ben yaziyorum.
Birde benim kendimce geri vites problemim var. Vitesi yukseltiyorum ama bir turlu kucultemiyorum. Konu disi oldu ama...
Bence Ismet Kiviricigin kulaklarini ceksin. Zaten oda kivirciga catmak icin hazir. Yada once Sibel naz yapsin barismasin. Ondan sonra Semih yapsin guzel bir plan ve baristirsin.

eet ahmet figürü oluştu gözümün önünde bir anda:) :)
bence kıvırcığın birkaç güzel sözü gülümsemesi sibeli kandıracaktır..sibel zaten öyle kin tutacak bir kız deil hemen affeder teacher ını :) :)

BlueBird
04-11-07, 01:07
gerçekten çok güzel ve eğlenceli bi bölümdü.

Pınar beni her geçen bölüm daha da sinir ediyo. ne kadar salak bi kız bu yaaa....... Genco'ya çektirdiği acılar yetmedi sıra Tibet'e geldi. Tibet Pınar'ı ne kadar sevse de şimdi yüzü o kadar gülmüyo gibime geliyo. bide sürekli fikir değiştiriyo ya Pınar o da ayrı bi durum.... ya tamam intikam almak istiyosun ama neden bu şekilde. Genco'ya da Tibet'e de yazık yaa. tabi bide Derin var, ona da ayrı üzülüyorum. ya bi kişi nelere sebep oluyo yaaa..... hı bide Tibet'le evlenme kararlarını okula anons etti ya o çok saçma geldi bana. tamam Tibet öğrenci birliği başkanı ama sizi okulda kaç kişi tanıyo da böyle bişey yapıyosun yaaaa......

en güzeli, benim için değişmez sahneler olan, Özge ve Ahmet sahneleriydi. konuşmaları, bakışları o kadar tatlı ki... hele Özge Sibel'e parayı verip aşağı indiğinde "beni seviyo" derkenki yüz ifadesi çok tatlıydı. Ahmet Asu'yla buluşmayı kabul edince nasıl bozuldu Özge. ve aşkı için savaşması da çok güzel bi davranıştı :img-yes: dizide bu konuda kimse çaba sarf etmiyo artık. Genco yüzünden Ahmet de gösteremiyo artık zaten :icon_sorr ama inşallah aşarlar bu durumu... zaten Genco, Özge için Ahmet'ten daha iyi birini bulamaz, imkansız bişey yani bu...

Genco'ya da üzülüyorum ya hiç hak etmiyo bunları. inşallah İlke ile yakın olurlar da Pınar da çatlar kıskançlığından. Genco'nun hayatında biri olmadığı için çok rahat şimdi ama yanında bi kız görse napar bakalım salak şey nolcak...

Kerem'in Sibel'e öyle ters ve kaba konuşmasına sinir oldum. bakalım nasıl alıcak onun gönlünü, ama sanırım Sibel çok uğraştırmaz onu, gerçi çok kırıldı ama yine de bilemem.

en komik yer Tarkan ve "Seni Seviyorum Selim"di :img-hyste süperdi süper....

sondakika
04-11-07, 02:11
çogunluk mükembel bir bölüm demiş.. kimiside süper.. yahu azizim benim gözün ayarı mı bozuk.. yoksa zevkim sizlere mi nispet?! sorsam abartır mıyım ey halkım nedir güzel olan bu bölümde?!

bir parça ahmet bir parça özge mi? yoksa özgenin ahmeti öptüğü kareciğe mi saplandık? ha ejderin şarlatanlıgı vede duvara yazılan selin yerine selim yazısı mı?! nerede mantık peki?!

hayalle gerçeğin, var olmakla yok olmanın biribirine girdiği bir bölümdü.. aşk aşk olalı bu kadar dalga geçildiği olmamıştır.. bu kadar itildiği.. bu kadar sürtüldüğü.. iki gram adam yerine konulmadığı bir bölüm.. kimi, sever dile getirmez.. iyide koca bir mahallede herkes mi aynı.?!. kimi, sever sevdiğinden kaçar.. neye inat? orası belli değil.. bir düğün evi var sanırsın cenaze evi.. gelin ağlıyor damat karamsar.. evlere şenlik yani..!!! kendi yamuldu, genco isyanlarda.. şimdi tutup tibet denilen zevatın hisleriyle oynamakta.. garip bir hal...

karakterlerin alayını anlamak mümkün değil.. şu pınarın tıpta bir karşılıgı var mı yada psiklolojide bir adı..? sevipte kaçan, gönlünde başkasına yer varken başka bir ademevladına evlenme teklifi eden.. habire ağlayan kaç salak görürüz hayatta.. ya genconun ağzı var dili olmayan yok olmada üzerine olmayan genconun niyeti nedir bilen var mı?! nereden bakarsan bakın.. skandal bir bölümdü.. neyi düzelteceksin be adam.. neresinden girip düzü bulacaksın.. şimdi bütün gözler ilke denilen yeni karakterde..

bizim, aşık mı aptal mı adınını henüz koyamadıgımız bu karakterler arasındaki ucurum artacak gibi.. ilke'de çoçukluk sevdasını arıyor.. bulmuşta.. bırakır mı?! hiç sanmam. ötedede pınar.. ve yüzünde sahte bir tebessüm.. gönlüne inat.. hislerine inat.. seviyorum diyemediği adamın yüzüğü parmağında.. gönlünde başkasının sevdası.. hele öperken gözündeki yaşlar.. yağmur altındaki hayali... yani..

yanisi şu; böyle olacaksın koşupta okuldaki mikrofondan o salak anosu yapacaksın.?!. bunu yapıpta kaçırdığın kuşun tekrar kafese gelmesini umut edeceksin.. komedi ya.!!. komedi...!! hele okulda ki anos hangi aklın ürünü anlamak mümkün değil.. yani onu birisi yazdı.. bunlarda oynadı.. neyse kah güldüm kah sinirlendim.. böylecek bir bölüm geçti gitti.. şu bölüme süper müper demeyin.. bu bölüm süperse ilk 5 bölüm ne?! birde ona sıfat bulun derim..

_elveda_
04-11-07, 04:01
yarin imza gunune gidecekler...
eger resim cekerseniz bizimle de paylasin lutfen

didemfener
04-11-07, 05:08
bugün imza günü var oleyy
resimleri paylaşırım

didemfener
04-11-07, 06:24
yarın imza gününe gidecek arkadaşlara kolay gelsin diyorum...
inşş aşiretimizden konuşma fırsatı bulanlar olur.bol resim haber tüyo ve selamla gelin:) :)
gidemeyenlerden ise sevgi selam götürün.
akşam bekliyoruz bakın dökümanları:good:

ben çıkıyorum hepinize ii geceler.byebyebye

gitmeden önce şu kereme çok kızdım yahu ne öle doğduğuna pişman etti kızı ya..

bugün imza gününde belki ipuçu yakalrız..
tmm dileğim özeliikle kameraya..aşiretimize öpücük ve selam söle diye..yaptırıız herkes yani aşirtten olan herkes o avileri kulanır..

kıvanckerocu
04-11-07, 08:25
gerçekten çok güzel ve eğlenceli bi bölümdü.

Pınar beni her geçen bölüm daha da sinir ediyo. ne kadar salak bi kız bu yaaa....... Genco'ya çektirdiği acılar yetmedi sıra Tibet'e geldi. Tibet Pınar'ı ne kadar sevse de şimdi yüzü o kadar gülmüyo gibime geliyo. bide sürekli fikir değiştiriyo ya Pınar o da ayrı bi durum.... ya tamam intikam almak istiyosun ama neden bu şekilde. Genco'ya da Tibet'e de yazık yaa. tabi bide Derin var, ona da ayrı üzülüyorum. ya bi kişi nelere sebep oluyo yaaa..... hı bide Tibet'le evlenme kararlarını okula anons etti ya o çok saçma geldi bana. tamam Tibet öğrenci birliği başkanı ama sizi okulda kaç kişi tanıyo da böyle bişey yapıyosun yaaaa......

en güzeli, benim için değişmez sahneler olan, Özge ve Ahmet sahneleriydi. konuşmaları, bakışları o kadar tatlı ki... hele Özge Sibel'e parayı verip aşağı indiğinde "beni seviyo" derkenki yüz ifadesi çok tatlıydı. Ahmet Asu'yla buluşmayı kabul edince nasıl bozuldu Özge. ve aşkı için savaşması da çok güzel bi davranıştı :img-yes: dizide bu konuda kimse çaba sarf etmiyo artık. Genco yüzünden Ahmet de gösteremiyo artık zaten :icon_sorr ama inşallah aşarlar bu durumu... zaten Genco, Özge için Ahmet'ten daha iyi birini bulamaz, imkansız bişey yani bu...

Genco'ya da üzülüyorum ya hiç hak etmiyo bunları. inşallah İlke ile yakın olurlar da Pınar da çatlar kıskançlığından. Genco'nun hayatında biri olmadığı için çok rahat şimdi ama yanında bi kız görse napar bakalım salak şey nolcak...

Kerem'in Sibel'e öyle ters ve kaba konuşmasına sinir oldum. bakalım nasıl alıcak onun gönlünü, ama sanırım Sibel çok uğraştırmaz onu, gerçi çok kırıldı ama yine de bilemem.

en komik yer Tarkan ve "Seni Seviyorum Selim"di :img-hyste süperdi süper....

cnm yazdığın herşeye kelimesi kelimesine katılıyorum.
çok doğru yazmışsın..
genco ilkenin çocukluk aşkıymış bncede ilkenin sayesinde biraz yakınlaşma olur aralarındda ama genco pınara öyle aşıkki hemen kendinin çeker.ve öylede yapması lazım
her ne kadar pınar tibetle öpüştüysede ...!!!
of bu pnar beni öldürecek bir gün:sad53:
en beğendiğim sahnelerden biri genco revirde yatıp pınarla yaşadıkalrını hatırlarken cevdetin girmesi ve "kız milleti bu sana gösterir talkımı başkasına verir salkımı " demesiydii:img-hyste:img-hyste
tabi özgenin gencoya sarılıp teselli etmesi ayrı güzeldi
özge-ahmet sahnesi süper ötesiydi
ve ejderin seline yaptığı şeyde beni çok güldürdü ben çok seviyorum ejderi çocuklara şarkı çaldırması,okula kadar çalın,gülleri elle alamzsan yoluna dökerim demesi fln çok komikti:img-hyste
keremin sibele öyle kaba davranması çok kötü oldu
sibelin kısmetleride çoğaldı
kerem,ismet,sanırım ssakinde ilk bölümlerde arabayla göürüyüm seni fn demişti yani o da galbia sibele aşık
ama sibelin ilk bölümlerdeki genco aşkı bitti galiba....

neyse umarım bu harika bölümden sonra 1.likle iyice seviniriz
imza gününden bol bol resim bekliyoruz:happy0064

kıvanckerocu
04-11-07, 11:26
çogunluk mükembel bir bölüm demiş.. kimiside süper.. yahu azizim benim gözün ayarı mı bozuk.. yoksa zevkim sizlere mi nispet?! sorsam abartır mıyım ey halkım nedir güzel olan bu bölümde?!

bir parça ahmet bir parça özge mi? yoksa özgenin ahmeti öptüğü kareciğe mi saplandık? ha ejderin şarlatanlıgı vede duvara yazılan selin yerine selim yazısı mı?! nerede mantık peki?!

hayalle gerçeğin, var olmakla yok olmanın biribirine girdiği bir bölümdü.. aşk aşk olalı bu kadar dalga geçildiği olmamıştır.. bu kadar itildiği.. bu kadar sürtüldüğü.. iki gram adam yerine konulmadığı bir bölüm.. kimi, sever dile getirmez.. iyide koca bir mahallede herkes mi aynı.?!. kimi, sever sevdiğinden kaçar.. neye inat? orası belli değil.. bir düğün evi var sanırsın cenaze evi.. gelin ağlıyor damat karamsar.. evlere şenlik yani..!!! kendi yamuldu, genco isyanlarda.. şimdi tutup tibet denilen zevatın hisleriyle oynamakta.. garip bir hal...

karakterlerin alayını anlamak mümkün değil.. şu pınarın tıpta bir karşılıgı var mı yada psiklolojide bir adı..? sevipte kaçan, gönlünde başkasına yer varken başka bir ademevladına evlenme teklifi eden.. habire ağlayan kaç salak görürüz hayatta.. ya genconun ağzı var dili olmayan yok olmada üzerine olmayan genconun niyeti nedir bilen var mı?! nereden bakarsan bakın.. skandal bir bölümdü.. neyi düzelteceksin be adam.. neresinden girip düzü bulacaksın.. şimdi bütün gözler ilke denilen yeni karakterde..

bizim, aşık mı aptal mı adınını henüz koyamadıgımız bu karakterler arasındaki ucurum artacak gibi.. ilke'de çoçukluk sevdasını arıyor.. bulmuşta.. bırakır mı?! hiç sanmam. ötedede pınar.. ve yüzünde sahte bir tebessüm.. gönlüne inat.. hislerine inat.. seviyorum diyemediği adamın yüzüğü parmağında.. gönlünde başkasının sevdası.. hele öperken gözündeki yaşlar.. yağmur altındaki hayali... yani..

yanisi şu; böyle olacaksın koşupta okuldaki mikrofondan o salak anosu yapacaksın.?!. bunu yapıpta kaçırdığın kuşun tekrar kafese gelmesini umut edeceksin.. komedi ya.!!. komedi...!! hele okulda ki anos hangi aklın ürünü anlamak mümkün değil.. yani onu birisi yazdı.. bunlarda oynadı.. neyse kah güldüm kah sinirlendim.. böylecek bir bölüm geçti gitti.. şu bölüme süper müper demeyin.. bu bölüm süperse ilk 5 bölüm ne?! birde ona sıfat bulun derim..

ilk 5 bölümün tadı çok ayrıydı ama bnce bu bölümde harikaydı
süper süper süpeer diyorum yine
eğer dizi seni sıkıyorsa,beğenmiyorsan izleme
kimse sana cumartesi 22.00 de kanal d yi aç gencoyu izle demiyor
yorum yaaparkende biraz insaflı yap lütfen
en azından sevenlere saygı duy.......

mss.ecem
04-11-07, 11:37
Bu bolum cok guseldı ama Pınara cok sınır oldum cok yanlıs yapıyor haberı yok aslında farkında ama Gencoya ınat olsun dıye okulda bıle duyuru yaptı okula yayın yapmak ne yha Allahımm:img-pilot
Gencoya cok acıyorum yazıktır ne umutla Pınarın yanına gelmıstı ama o ne gordu yazık yha cocuga:icon_sorr...Tibet'te sonunda yalnız kalan yıne o olcak ama farkında bıle degıl o kadar cok sevıyo kı gozu hıcbırsey gormuyo
Necatii:img-pilot dunden razı zaten bu ıse bence evlenemezler yha ınsallah evlenırlerlese olmaz bana dızının sonlarında Derınle-Tıbet yakınlascak gıbıme gelıyo bakalım neler olacak:img-blush

suee
04-11-07, 11:46
süper bir bölümdü..herkesin görüşüne saygılıyız..eleştiri bu iide olabilir kötüde ama beğenmeyenler için o saatte başka kanallarda yayın yapıyor alternatif programlar var onları tercih edilirse sorun kalmaz.izleyende mutlu izlemeyende.bu sözleri kesinlikle tartışma ortamı olsun diye söylemedim sadece fikrimi söylüyorum ve bu konu hakkında başka birşey söylemiycem.

arkadaşlar ayrıca bold(kalın) yazmak yasak msjları düzeltirseniz sevinirim.:img-wink:

reytingler nasıl acaba acayip merak ediyorum:)

suee
04-11-07, 11:51
Bu bolum cok guseldı ama Pınara cok sınır oldum cok yanlıs yapıyor haberı yok aslında farkında ama Gencoya ınat olsun dıye okulda bıle duyuru yaptı okula yayın yapmak ne yha Allahımm:img-pilot
Gencoya cok acıyorum yazıktır ne umutla Pınarın yanına gelmıstı ama o ne gordu yazık yha cocuga:icon_sorr...Tibet'te sonunda yalnız kalan yıne o olcak ama farkında bıle degıl o kadar cok sevıyo kı gozu hıcbırsey gormuyo
Necatii:img-pilot dunden razı zaten bu ıse bence evlenemezler yha ınsallah evlenırlerlese olmaz bana dızının sonlarında Derınle-Tıbet yakınlascak gıbıme gelıyo bakalım neler olacak:img-blush

duyuru olayı yıktı gencoyu yahu...elinden koliyi düşürdü deprem yaşadı yazık:icon_sorr:icon_sorr
sonrasında cevdette abuk sabuk konuştu..aslında orası komikti baya:D :D

necati zil takıp oynar diye bekliyordum ama o kadar da abartmadı..neyse haftaya nişanda olmadık şeyleri yapar:img-cool2

mss.ecem
04-11-07, 11:53
duyuru olayı yıktı gencoyu yahu...elinden koliyi düşürdü deprem yaşadı yazık:icon_sorr:icon_sorr
sonrasında cevdette abuk sabuk konuştu..aslında orası komikti baya:D :D

necati zil takıp oynar diye bekliyordum ama o kadar da abartmadı..neyse haftaya nişanda olmadık şeyleri yapar:img-cool2

ellınden kolıyı dusurdugu an bıle korktum walla ordan uzaklascak fln zannettım ama sok oldum zaten oraları ızlerken donup kaldım :D:D
Necatı ıcınden zıl takıp oynamıstr emınım kı gıcık yha:img-pilot o da bıraz sasırdı ama haklıda ılk defa hak verdım ona :D:D
Derın cok bellı ettı bıraz anladı gıbıme geldı Pınar neyse derındede ne cesaret varmıs gercekten sevıyo bence :img-yes:

zumrut_
04-11-07, 12:01
Güzel bir bölümdü Ahmet'le Özge'nin aşkı çok hoşş zaten Ahmet'cik çok tatlı:) Genco çok kendini beğenmiş ama şimdi çark etti Pınar'ı elinden kaçırınca kıskanmaya başladı en baştan beri Pınar peşindeydi Gencooo da Gencoo Pınar iyi yapıyo ohh oldu Genco'ya az kıymet bilsin yeni gelen kız Pınar'ı epey kıskandırıcağa benziyo..Ayrıca Pınar'ın kardeşi Derin'i anlamıyorum en başlardı ikizler cüneyte hayrandı birden kız Tibet'i sevmeye başladı filmde entrika olsun diye heralde:)

suee
04-11-07, 12:04
ellınden kolıyı dusurdugu an bıle korktum walla ordan uzaklascak fln zannettım ama sok oldum zaten oraları ızlerken donup kaldım :D:D
Necatı ıcınden zıl takıp oynamıstr emınım kı gıcık yha:img-pilot o da bıraz sasırdı ama haklıda ılk defa hak verdım ona :D
Derın cok bellı ettı bıraz anladı gıbıme geldı Pınar neyse derındede ne cesaret varmıs gercekten sevıyo bence :img-yes:

bende her duyduğu kötü haberden sonra yaptığını yapacak diye düşünmüştüm..yani koşmak :img-hyste
ama üzüldüm onun haline ya:icon_sorr

yani eet hiç beklemiyordu o da..ben haftaya kendini belli edecek diyorum:img-cool2

anlasın zaten pınar hanım..bu kadar ızdıraplı aşkların üstüne yuva kurulur mu:img-cool2:img-cool2derin i bir önce tam anlamıyla anlamalıı ve bu işten vazgeçmeli:img-cool2

bir de bölümün başındak yağmur altındaki sahneye neredeyse inanacaktım yahu..düğün kısmı deilde pınarla genconun elele tutuşup gitmeleri baya inandırıcı oldu o sahneyi güzel bağlamışlar:good:

mss.ecem
04-11-07, 12:09
bende her duyduğu kötü haberden sonra yaptığını yapacak diye düşünmüştüm..yani koşmak :img-hyste
ama üzüldüm onun haline ya:icon_sorr

yani eet hiç beklemiyordu o da..ben haftaya kendini belli edecek diyorum:img-cool2

anlasın zaten pınar hanım..bu kadar ızdıraplı aşkların üstüne yuva kurulur mu:img-cool2:img-cool2derin i bir önce tam anlamıyla anlamalıı ve bu işten vazgeçmeli:img-cool2

bir de bölümün başındak yağmur altındaki sahneye neredeyse inanacaktım yahu..düğün kısmı deilde pınarla genconun elele tutuşup gitmeleri baya inandırıcı oldu o sahneyi güzel bağlamışlar:good:

bu kadar buyuk bır askın ustune evllılık ha ben bu pıNara ne dıyım yahu :D:D
o yagmurlu sahneyı senarıstler super yapmıslar dunde dedıgım gıbı yarısı gercek yarısı hayal mıs pınarın gozunun onunden gecen zaten allahım ben naptım yha dedı orda koptum ıste ben yha:img-pilot Tıbetede acıyorum desem ben cocuk da o kadar cok sevıyo kı pınarda pınar aslında cok mutlu eder ama pınar mutlu olamaz cunku baskasına asıkk o da Gencoo :img-in_lo

suee
04-11-07, 12:17
bu kadar buyuk bır askın ustune evllılık ha ben bu pıNara ne dıyım yahu :D:D
o yagmurlu sahneyı senarıstler super yapmıslar dunde dedıgım gıbı yarısı gercek yarısı hayal mıs pınarın gozunun onunden gecen zaten allahım ben naptım yha dedı orda koptum ıste ben yha:img-pilot Tıbetede acıyorum desem ben cocuk da o kadar cok sevıyo kı pınarda pınar aslında cok mutlu eder ama pınar mutlu olamaz cunku baskasına asıkk o da Gencoo :img-in_lo

pınara denecek çok şey varda neyse artık...ama çok belli ya tibeti kullandığı..gencoya olan aşkı ne zaman depreşse tibetin yanında alıyor soluğu:img-cool2

pınar yalnızca genconun yanında gerçek mutluluğu yakalar:good:.tibetin yanında ise sadece mutluluk maskesi takar:img-cool2:img-cool2

suee
04-11-07, 12:21
Ab-barometre
3 Kasim 2007 Cumartesi
S.no Program Adi Kan. Rt-ab Individu Sh-ab Individu
1 Buzda Dans [net] Show 6,8 18,8
2 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 6,2 18,9
3 Genco [net] Kand 6,1 17,7

Total
3 Kasim 2007 Cumartesi
S.no Program Adi Kan. Rt-total Individu Sh-total Individu
1 Genco [net] Kand 6,7 20,7
2 Zoraki Koca [net] Kand 6 16,1
3 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 5,8

total ii de ab nie düşük yaffss :( :(

mss.ecem
04-11-07, 12:21
pınara denecek çok şey varda neyse artık...ama çok belli ya tibeti kullandığı..gencoya olan aşkı ne zaman depreşse tibetin yanında alıyor soluğu:img-cool2

pınar yalnızca genconun yanında gerçek mutluluğu yakalar:good:.tibetin yanında ise sadece mutluluk maskesi takar:img-cool2:img-cool2

Ever tıbetı gercekten kullanıyor ne zmn gencoyla kavga yada tartısma cıksa tıbetın yanında lıyor solugu :img-pilot bu aralar gıcık kapmaya basladım pınara hadı hayırlısı tıbete de yazık bı bakıma sevmıyosun nıe evlenme teklıfı edıyosun bırak gencoyla ayrıldınız dıe illa tıbete mı kosman lasım Allahımm yha hem sakın kafayla dusunurdun sımdı ısler nerelere gelıcek kımbılır derın hakedıyo aslında tıbetı:good:
Kesınlıkle sana katılıyorum tıbetın sole bır yapısı var cok seven ve sevdım mı tam sevenlerden mucadele edenlerden ama pınarın tek sevdıgı ınsan gencyo tıbete bakarken bıle aklı onda her cumlesınde kelımesınde onu dusuyo tek onla mutlu olur tıbetle sadece mutluluk oyunu oynar bu da sadece tıbetı mutlu eder oyalar:img-wink:

mss.ecem
04-11-07, 12:24
Ab-barometre
3 Kasim 2007 Cumartesi

Total
3 Kasim 2007 Cumartesi

Total de 1.sıradayız bu super arkadsm bence :happy0064
ztn onmlı olan total de 1.yız ve ab de de zmnla yukselırız onu bende anlayamadım ama yıne dıyorum onmlı olan 2.sı yanı total super bı reytıng yakalamısız bundan ıyısı olamaz dıe dusunuyorum he bole devam etmesı dılegıyle :D:D

suee
04-11-07, 12:27
Ever tıbetı gercekten kullanıyor ne zmn gencoyla kavga yada tartısma cıksa tıbetın yanında lıyor solugu :img-pilot bu aralar gıcık kapmaya basladım pınara hadı hayırlısı tıbete de yazık bı bakıma sevmıyosun nıe evlenme teklıfı edıyosun bırak gencoyla ayrıldınız dıe illa tıbete mı kosman lasım Allahımm yha hem sakın kafayla dusunurdun sımdı ısler nerelere gelıcek kımbılır derın hakedıyo aslında tıbetı:good:
Kesınlıkle sana katılıyorum tıbetın sole bır yapısı var cok seven ve sevdım mı tam sevenlerden mucadele edenlerden ama pınarın tek sevdıgı ınsan gencyo tıbete bakarken bıle aklı onda her cumlesınde kelımesınde onu dusuyo tek onla mutlu olur tıbetle sadece mutluluk oyunu oynar bu da sadece tıbetı mutlu eder oyalar:img-wink:

işte pınarın annesinin öğütleri ve pınarın gencoyla yaşadığı olaylar üstüste geldi ve böylesine saçma bi karara varıldı.aslında acayip pişmanda artık herşey için çok geç.tamam kararı verdin yavaştan al ne bu acele.derinde çok güzel laf soktu masada.:happy0064nişandan sonra ne oalcağı belli olmaz diye:good:daha ne desin kız tibete aşığım diyecek sonunda o olacak.

tibetin ve pınarın yaptığı evlilik oyundan öteye gidemez.bir gün 2 gün mutlu oldular sonra ne olacak.pınarın mutsuzluğu ergeç yüzüne ve davranışlarına vuracak:img-cool2

suee
04-11-07, 12:30
Total de 1.sıradayız bu super arkadsm bence :happy0064
ztn onmlı olan total de 1.yız ve ab de de zmnla yukselırız onu bende anlayamadım ama yıne dıyorum onmlı olan 2.sı yanı total super bı reytıng yakalamısız bundan ıyısı olamaz dıe dusunuyorum he bole devam etmesı dılegıyle :D:D

doğru önemli olan total haklısın keşke abde de 1 olsaydık fena olmazdı hani:icon_whis:icon_whis
dizi çok güzel ilerliyor bende reytingin daha da artacağından eminim:good::good:

azizoz
04-11-07, 12:46
Dün pek istediğimiz şeyler olmadı aslında.Bütün bölümü Pınara öfke duyarak izledim.Gencoya yaptığı bu denli ağır şeylerin altından biraz zor kalkacak.Genco kendini sevdiğini düşünürken resmen arkasından hançerlendi ve büyük bir yıkım oldu onun için.Pınar sürekli gözüm açıldı artık dedi ancak hep tam tersi oldu.Dünyaya ters tarafından bakmaya başladı.Onu kararılılığından ne vazgeçirecek çok merak ediyorum.Çünkü herkes nişandır düğündür davetlidir demeye başladı.Zaman geçtikçe daha kötüye gidiyor herşey.
Tibetle konuşurken onun elini tutarken yüzü hiç Gencoyla beraberken olduğu gibi gülmüyordu.Hep içinden birşey onu zorluyordu ve konuşurken istemsiz olarak dillendiriyordu sanki herşeyi.Kahve yaparken ağlamaya başlamasıda herşeyi gözler önüne serdi.

Ejder yine formundaydı ya.:happy0064Böyle bir karaktere bürüneceği aklımın ucundan bile geçmemişti.Cesaret edip şarkı bile söyledi.Mahallede duvarlara yazı yazdırdı.Çok takdir ettim onu.
Tarkan herşeyi eline yüzüne bulaştırdı.Herkesin maskarası olur artık.:P

Ben belgeselin daha güzel olacağını tahmin etmiştim ama yanılmışım.Bide onun yüzünden kavga ettiler.Teacher çok acımasız davrandı sanki.Her insan sinirlenir yaptığı şey beğenilmeyince ama o kadar ileri gitmemeliydi.

Genconun çocukluk arkadaşı geldi okula.Bir türlü karşılaşmaları nasip olmadı ama elbet birgün Genco açık verecek.
Ne çok saklaması gereken şeyi var bu Genconun.Nasıl siyah saçlarla duruyor hala bu kadar derdin içinde.Adam gibi adam valla.Herkesin arayıpta bulamadığı bir tip ama gel bunu Pınara anlat.
Reytinglerde güzel gelmiş.A/bde düşmüşüz biraz ama düzelir umarımbye

mss.ecem
04-11-07, 12:54
işte pınarın annesinin öğütleri ve pınarın gencoyla yaşadığı olaylar üstüste geldi ve böylesine saçma bi karara varıldı.aslında acayip pişmanda artık herşey için çok geç.tamam kararı verdin yavaştan al ne bu acele.derinde çok güzel laf soktu masada.:happy0064nişandan sonra ne oalcağı belli olmaz diye:good:daha ne desin kız tibete aşığım diyecek sonunda o olacak.

tibetin ve pınarın yaptığı evlilik oyundan öteye gidemez.bir gün 2 gün mutlu oldular sonra ne olacak.pınarın mutsuzluğu ergeç yüzüne ve davranışlarına vuracak:img-cool2

:img-yes: sonunda kardesıne eet asıgım sevıyorum tıbetı dedı kardesıde cok zorladı ama hakettı kızda patladı bıde pınar duysa belkı kardesı ıcın vazgecer tabı suan ne yaptıgını bılmıyor ama :icon_whis
eet arkdsm 1 gun 2 gun ztn pınarın yuzunede yansır bu davranısları bıde sınırlerı bozulur dogalda araları acılır olmaz ztn bu evlılık emınım kı olmaz olursa ztn ne bu dıcem artık sacmalarlar nısana kadar gıder sonrasını bılemıcem ama :img-pilot

aylnaslm
04-11-07, 12:57
ya bu dizide bi gariplik war ilk bölümler çok begenip izliyodum sora pınar gencoya böle davranmaya basladıgından beri gıcık oldum diziye ama her bölüm dayanamayıp heyecanla izliyorum ya çok ilginç gercekten,konusu fln cok farklı gercekten guzel bi dizi:good:

ama pınar tabi sinir etti beni de yaptıgı sey cok sacma baska biri olsa neyse ama cocukluk arkadasına böle bişi yapmamalıydı resmen kullanıyo.Dün bi magazin programında izlemiştim pınarla gencoyu işte her aşkta oldugu gibi çalkantıların oldugu bi dönem fln dedi pınar ama anlamadım yani bu basit bi çalkantı değil ki resmen kız her şeyi bitirdi evlenmek demek ne demek ya bu kadar abartmamalıydı,simdi nası her şey normale dönucek merak ediyorum.Gerçekten de derin hakediyo tibeti selin gibi bi kardeşi warken o nası öle olmuş anlamadım:Dama selinede iyi yapıyo ejder bence onun gibi karaktersiz bi kızn hakkndan da öle biri gelir tabi:Dzaten o mahalledeki tipler sayesinde baya egleniyorm:)

yeni gelen kız olayı pınarın gencoyu kıskanma açısından iyi olcak gibi ama saçma olmuş çünkü kız sahneye çıktı çaldı fln gelince arkadaslarıyla gencoyu mu konusuyo yani aradan kaç yıl gecmiş we onun öldügünü düşünüyo,eksikliğini hissettiği ilk kişinin o olması sacma olmus ama sevdim kızı hemen kaynastı bunlarla fln yeni bölümde de gencoyla görünce pınar dayanamaz heralde,yani umarım öle olur..

suee
04-11-07, 12:58
:img-yes: sonunda kardesıne eet asıgım sevıyorum tıbetı dedı kardesıde cok zorladı ama hakettı kızda patladı bıde pınar duysa belkı kardesı ıcın vazgecer tabı suan ne yaptıgını bılmıyor ama :icon_whis
eet arkdsm 1 gun 2 gun ztn pınarın yuzunede yansır bu davranısları bıde sınırlerı bozulur dogalda araları acılır olmaz ztn bu evlılık emınım kı olmaz olursa ztn ne bu dıcem artık sacmalarlar nısana kadar gıder sonrasını bılemıcem ama :img-pilot

keşke o itirafı pınar da duysaydı ya belki şimdi daha farklı olurdu:img-cool2:img-cool2
aslında bu ilişkinin evliliğe gitmesi de zor gibi..hem okul bitmeden evlenmeyeceklerine göre ee gencoyla da bu süre zarfında mecbur görüşeceklerine göre artık bişi olur.engel kesin çıkar.:img-pilot:img-pilotçıkmalı da zaten:img-cool2

mss.ecem
04-11-07, 13:02
keşke o itirafı pınar da duysaydı ya belki şimdi daha farklı olurdu:img-cool2:img-cool2
aslında bu ilişkinin evliliğe gitmesi de zor gibi..hem okul bitmeden evlenmeyeceklerine göre ee gencoyla da bu süre zarfında mecbur görüşeceklerine göre artık bişi olur.engel kesin çıkar.:img-pilot:img-pilotçıkmalı da zaten:img-cool2

:img-yes: keske duysaydı pınarda ama malesef duymadı uzatmaya calısıyolar ıste konular genıslıyo bu zaman zarfındada :img-pilot

gencoyada al ıste konusma kendını anlatma fırsatı ama cocuk ole bı yıkıldı kı cesaret gosterıp konusması bıle bı mucıze bı de o kız ılke nerden cıktı sımdı yha pınar anladı o muzıgın sesınden ama cıkaramadı nerden bıldıgını halbu kı genco calmıstı ben cıkardım :):) gencoda cabalasın bıraz pınar ıcın cok cabaladı ama pınar hep tersıne gıdıyo off pınar yha :img-pilot

suee
04-11-07, 13:14
:img-yes: keske duysaydı pınarda ama malesef duymadı uzatmaya calısıyolar ıste konular genıslıyo bu zaman zarfındada :img-pilot

gencoyada al ıste konusma kendını anlatma fırsatı ama cocuk ole bı yıkıldı kı cesaret gosterıp konusması bıle bı mucıze bı de o kız ılke nerden cıktı sımdı yha pınar anladı o muzıgın sesınden ama cıkaramadı nerden bıldıgını halbu kı genco calmıstı ben cıkardım :):) gencoda cabalasın bıraz pınar ıcın cok cabaladı ama pınar hep tersıne gıdıyo off pınar yha :img-pilot

eet konu böyle uzayacak işte:img-icecr

ama genco cesaretini topladı gitti kapısına belki de evlenme teklif edecekti:img-pilot:img-pilotne diye çok geç diye atlıyorsun be pınar dur bi önce genco söylesin.:icon_sorr:icon_sorr
walla pınarada kızdım orda zaten..nasıl tanımazsın çaldığı parçayı hayret..bende o sahnede genconun be o şarkı diye bağırdım:img-hyste
gencoda baya çabaladı saffettin ölümünden sonra ama ne fayda pınar bi kere bile düzgün dinlemediki:img-cool2

mss.ecem
04-11-07, 13:21
eet konu böyle uzayacak işte:img-icecr

ama genco cesaretini topladı gitti kapısına belki de evlenme teklif edecekti:img-pilot:img-pilotne diye çok geç diye atlıyorsun be pınar dur bi önce genco söylesin.:icon_sorr:icon_sorr
walla pınarada kızdım orda zaten..nasıl tanımazsın çaldığı parçayı hayret..bende o sahnede genconun be o şarkı diye bağırdım:img-hyste
gencoda baya çabaladı saffettin ölümünden sonra ama ne fayda pınar bi kere bile düzgün dinlemediki:img-cool2

evet genco cesaretını toplayıp dayandı kapısına :D ahh pınar ahh dur bı genco konussun sonra sole ne acelen var pınar korktu ztn genco bısı dıcek dıe hemen atladı bır daha tıbetı bırakmamak ıcın ama cok acele davrandı tıbette hemen ınanıyo pınara ılk basta ınanmadı sordu ama sonra pınar ole cevaplar verdı kı ben bıle ınanırdım hele o kadar asıksam :):)
pınar bı dınlemıyo kı ztn yha :img-pilot

suee
04-11-07, 13:25
evet genco cesaretını toplayıp dayandı kapısına :D ahh pınar ahh dur bı genco konussun sonra sole ne acelen var pınar korktu ztn genco bısı dıcek dıe hemen atladı bır daha tıbetı bırakmamak ıcın ama cok acele davrandı tıbette hemen ınanıyo pınara ılk basta ınanmadı sordu ama sonra pınar ole cevaplar verdı kı ben bıle ınanırdım hele o kadar asıksam :):)
pınar bı dınlemıyo kı ztn yha :img-pilot

haklısın aslında pınar zaten ona karşılık verdim diye bu yola girdi.
genconun belki de bikaç lafına bakıyordu ona geri dönmek için.bunu da yapmamak için acı gerçeği hemen yüzüne vurdu:img-cool2:img-cool2keşke genco orda mutluluklar dileyeceğine pınarın hayal ettiği gibi yapsaydı:icon_sorr:icon_sorr
tibetin aklında hala şüpheler var bence.ister istemez şüphelencek çünkü pınarın gencoyla gözgöze geldiği heran şüphelenecek kadar var:img-in_lo:img-in_lo

mss.ecem
04-11-07, 13:29
:img-polichaklısın aslında pınar zaten ona karşılık verdim diye bu yola girdi.
genconun belki de bikaç lafına bakıyordu ona geri dönmek için.bunu da yapmamak için acı gerçeği hemen yüzüne vurdu:img-cool2:img-cool2keşke genco orda mutluluklar dileyeceğine pınarın hayal ettiği gibi yapsaydı:icon_sorr:icon_sorr
tibetin aklında hala şüpheler var bence.ister istemez şüphelencek çünkü pınarın gencoyla gözgöze geldiği heran şüphelenecek kadar var:img-in_lo:img-in_lo

Genco mutlluklar dıleyecegı yerıne :img-yes: pınarın aklından gozunun onunden gecenı yapsaydı keske ztn genco gıdınce pınar aman allahım ben naptım ole bırsey dedı dıe hatılıyorum ben:icon_whis belkı de gencoyla bırlıkte gıdebılırdı ama gencoda sok oldu yha nası ole bısey deseydı kı pınar neler yapıyorsun sen yha farkında bıle degılsın herseyı farket artk off:img-pilot
tabıkde bı ınsan o kadar kızın pesınden gıdıyo ama kız ben gencoyu sevıyorum dıyor ama hala bırakmıyor tıbet pesını ama ayrılıyorlar hemen tıbetın yanına gıdıyor ona kosuyor sırf ınat olsun dıe unutmamak ıcın nasılsa benı seven bırı var dıyor:icon_sorr o supheler zor gıder tıbetın aklından ama askı on plna cıkıyor tabı :img-polic

cann2366
04-11-07, 13:37
selamlar arkadaşlar
imza gününe gidip gazi olarak döndüm
izlenimler az sonra ama hiç hayal ettiğim gibi değildi:icon_sorr

suee
04-11-07, 13:38
:img-polic

Genco mutlluklar dıleyecegı yerıne :img-yes: pınarın aklından gozunun onunden gecenı yapsaydı keske ztn genco gıdınce pınar aman allahım ben naptım ole bırsey dedı dıe hatılıyorum ben:icon_whis belkı de gencoyla bırlıkte gıdebılırdı ama gencoda sok oldu yha nası ole bısey deseydı kı pınar neler yapıyorsun sen yha farkında bıle degılsın herseyı farket artk off:img-pilot
tabıkde bı ınsan o kadar kızın pesınden gıdıyo ama kız ben gencoyu sevıyorum dıyor ama hala bırakmıyor tıbet pesını ama ayrılıyorlar hemen tıbetın yanına gıdıyor ona kosuyor sırf ınat olsun dıe unutmamak ıcın nasılsa benı seven bırı var dıyor:icon_sorr o supheler zor gıder tıbetın aklından ama askı on plna cıkıyor tabı :img-polic

tabii ya zaten gözünün önünden geçenlerden sonra pişman oldu.aslında olmak istediği yer onun yanıydı verdiği kararla bu şansı kaybettiğini anladı pınar:img-polic:img-polic
bu bölüm gencoyla pınarın her bakışması özlem sevgi dolu tibet bunları gördükçe şüpheleniyor.pınar hanımda ispatlamak için yok anons yapıyor yok model bakıyor yok otel bakıyor:img-polic:img-policokulu da kötü emellerine alet ediyo cnm :img-hyste

cann2366
04-11-07, 13:52
amanın geçmiş olsun yaff..
bekliyoruz anlatımlarını merakla.nasıl beklediğin gibi diildi..:icon_whis:icon_whis
a dan z ye anlat can walla nasıl merakla bekledim gelmenizi..didem de bi gelseydi:icon_whis

dur başliym dilek...
öncelikle şu konuda çok mutluyum beylikdüzüne tıngır mıngır 20 dk gibi aşırı kısa bir sürede vardık yollar bomboştu
(normali en az 2 saat:icon_whis)
tüyabı biraz dolaşiym diye düşündüm ama akıl genco da tabii geç gidiym demiştim 3 te filan daha az yoğun olur o yüzden12.30 da yola çıktık ama dediğim gibi çok az hatta hiç trafik olmayınca çok erken gittik ve o izdihama girdim

ah ah neler hayal etmiştim ben
öncelikle şunu söyliym sadece muhteşem 4 lü vardı faik yoktu(mine bıçakçı ve derini istiyodum ben)
tüyapta karma kitapları bulmak kolay olmadı zaten tüyap çok zor bi yer 111c yi zor buldum gerçi en kalabalık yere gitseymişim ilk bulucakmışım ama kısmet

öncelikle tüyap standlardan ve salonlardan oluşan bir yer
ben salonda olur sanmıştım ama standdaydı
stand dediğimiz mekan eni boyu 10 adım olan bir yer küçücük yani
oraya girmsi çok zor oldu gören gelmiş:icon_whis
foto çekip gidicekler
foto çekicekler dediğimde oyuncularla değil oyuncuların kendisi ni sade çekiyorlar

çünkü birlikte foto çekme şansınız yok

sıraya girdik
itiş kakış itiş kakış sonunda sıra bize geldi
sıra bana geldi ya uyuyan güvenlikler de çevreyi toplamaya kalkıştı yahu en önde yarım saat selenin önünde imza alamadan bekledim
dergiyi imzalatiym dedim en az 20 defa dergiyi nerden alıcaz diye sordum en sonunda dergi birikintisi göründü ama orda satıcı yok neyse en sonunda aldık bitane

hala en öndeyim dergiyi aldıktan sonra selene uzattım o da alpaylı resminin olduğu sayfayı açıp cana sevgilerle deyip bi poz verdi
kendisi aşırı derecede sevimliydi ama
bayıldım yani:img-icecr

orhan itiş kakış anlarımda ayakta imza dağıtıyordu orda birkaç poz çektim sonra o da oturdu

neyse selenden imza ve pozu alıp orhana geçtim o da attı imzasını resim çektiğim için pzo istemedim yalnız orhana sıra gelene kadar ki süre içinde alpayla resmini çektim

sanmayınki pınarla orhan arasında metreler var sadece 1,2 cm ama güvenlik izin vermiyorki selenle başlarken adam hadi git artık diyo ya geri kalan üçlüyü napıcam acaba

o iriyarı güvenliğe sevgi:icon_whisler
bir daha karşıma çıkasa tepkim çok şiddetli olucak çünkü:img-hyste

orhandan imzayı aldık sıra 2 cm yanındaki alpaya geldi alpayla azcık konuşabilme fırsatımız oldu :img-pilot

ismin can sanırım dedi bende evet dedim o zaman sadece imza atiym dedi:P
bende tamam dedim sonra 2 cm yanındakiş hazala(mutlu sonda diyebiliriz)geldi hazal da imzaladı onunla da azcık sohbet ettik dizifilmi biliyormusunuz dedim evet takip ediyorum çok soruyorlar dedi bir kere de mesja attım dedi
yani o mesaj doğru:happy0064

suee
04-11-07, 13:56
ilahii can güldürdün beni...güvenlikçi ayıp etmiş ha:) :)
geçmiş olsun cancım ya.sağsalim döndün ama olsun :D :D

alpaydan bahseder misin birazda..o nasıldı :)

cann2366
04-11-07, 14:00
daha sonra bende biliyorum çok sevindik dedim güldü
hazala sıra geldiğinden dizifilmi takip ediyorsanız ben ordan cann2366 dedim
sonra alpay bana hayatta başarılar dedi nedense:img-hyste
tokalaştık alpayla:img-hyste
dizifilmden olduğumu öğrendikten sonra oldu bu:icon_whis

neyse efendim hazalımın fotosunu çekemedim çünkü en uçtaydı ve yanımda insanlar vardı bende ilerleyemiyordum birine çok güzel bir poz verdi çok sevimliydi orda

bu arada ekibin arası iyi
hazal selencim diyiii selene

yalnız ordakiş herkes ahmet özge genco pınar filan diyor sinir oldum yahu kardeşim ne pınarı ne özgesi hazal alpay selen orhan yahu

bi tek hazalı çekemedim galiba şansa o en uçtaydı ilk geldiğimde de bi onu görmedim ama en öndeyken görebildim sonunda

hazal ve selen çok zayıh hele hazal...

bi tek orhanla bi muhabbetimiz olamadı imzalatıp geçmek zorunda kaldım onu:sad53:

muhabbet etme şansımız yoktu arkadaşlar yani dizde neler olacak filan diye sormam mümkün değildi ne yazııkki
işte dediğim gibi imza atarlarken küçük diyaloglar yaşadık sadece
yüzlerinden gülümseme eksik olmadı

ama imza gününe benim için hazal damgasını vurmuştur
çok sevimliydi

ama sıradan çıktıktan sonra yağaımdaki ağrının farkına vardım
sanırım o ayak gitti artık genco gazisi oldum anlayacağınız

orda 4 e kadar beklemeyi çok isterdim ama dayanılmaz bişey imzaları alıp geldim:sad53:

suee
04-11-07, 14:06
alpayla tokalaştın demek...:good:peki ona sorabildin mi dizifilm i takip ediyor musunuz diye..

tüh ya izdiham olmasaymış baya konuşurdunuz belki..ya da 4 e kadar kalsaydın olabilirdi belki..:icon_whis:icon_whis

cann2366
04-11-07, 14:10
alpayla tokalaştın demek...:good:peki ona sorabildin mi dizifilm i takip ediyor musunuz diye..

tüh ya izdiham olmasaymış baya konuşurdunuz belki..ya da 4 e kadar kalsaydın olabilirdi belki..:icon_whis:icon_whis

evet alpayla tokalaştık bana hayatta başarılar dedi neden dedi anlamadım yalnız:img-hyste
çok fazla poz çekenlere kızdı yalnız:icon_whis
bende hiç çekemdim
ben daha onlara bizim okul dergisine röp verirmisiniz dicektim ama nerdeeee
yok soramadım dizifilme giriyormusunuz diye ama takip ediyor bence
hatta beni tanıyor:icon_whis
hazalında tanıması lazım beni:img-yes:
keşke hepsine sorsaydım ama kaderrr
hepsi başka bişey imzalıyordu

yok dilek mümkün değil yani 4 e kadar kalmak
sinir krizi geçiridim ben :img-cool2

suee
04-11-07, 14:15
evet alpayla tokalaştık bana hayatta başarılar dedi neden dedi anlamadım yalnız:img-hyste
çok fazla poz çekenlere kızdı yalnız
bende hiç çekemdim
ben daha onlara bizim okul dergisine röp verirmisiniz dicektim ama nerdeeee
yok soramadım dizifilme giriyormusunuz diye ama takip ediyor bence
hatta beni tanıyor:icon_whis
hazalında tanıması lazım beni:img-yes:
keşke hepsine sorsaydım ama kaderrr
hepsi başka bişey imzalıyordu

yok dilek mümkün değil yani 4 e kadar kalmak
sinir krizi geçiridim ben :img-cool2

hhi hayatta başarılar haa süpermiş :) :)
demek kızdı:icon_sorrneyse artık alpayla ilgili dökümanları didemden alırız:)
dmek tanıyor belkiii beni de biliyordur(yani umarım:icon_sorr:icon_sorr)ne çok isterdim ya görmeyi :icon_sorr

doğru ya o kadar izdihamda zordur tabi..önceden konuştuğumuz kadar var dimi..:)

cann2366
04-11-07, 14:20
hhi hayatta başarılar haa süpermiş demek kızdı:icon_sorrneyse artık alpayla ilgili dökümanları didemden alırız
dmek tanıyor belkiii beni de biliyordur(yani umarımne çok isterdim ya görmeyi :icon_sorr

doğru ya o kadar izdihamda zordur tabi..önceden konuştuğumuz kadar var dimi..:)

izdiham olmasına hem sevindim hem üzüldüm hani az bi kalabalık olsa onların içi burkulurdu ama raflar devrilicek kadar izdiham olmasına sevindim çünkü ben bile korkuyordum ya çok az kişi olursa diye
dizifilmin hiç ama hiç reklamı yoktu ortalıklarda:icon_whis:icon_whis:icon_whis

bence bizi tanıyorlar:img-hyste

imza günü çok enteresandı ama o kadar dk selenin önünde durdum
orda hazal otursaydı keşke:icon_whis
ama neyse ya seleni çok sevdim bu imza günüyle

alpayla ilgili dökümanları didemden alırız ivit
bakalım o neler yapacak:icon_whis

bu arada dergiyi almayanlar ve merak edenler için söyliym
gencodan hiökimseyle röportaj yok
sadece tibet-pınar-genco resimleriyle dizinin konusu anlatılmış

kısacası hayal kırıklığı yani

suee
04-11-07, 14:23
izdiham olmasına hem sevindim hem üzüldüm hani az bi kalabalık olsa onların içi burkulurdu ama raflar devrilicek kadar izdiham olmasına sevindim çünkü ben bile korkuyordum ya çok az kişi olursa diye
dizifilmin hiç ama hiç reklamı yoktu ortalıklarda:icon_whis:icon_whis:icon_whis

bence bizi tanıyorlar:img-hyste

imza günü çok enteresandı ama o kadar dk selenin önünde durdum
orda hazal otursaydı keşke:icon_whis
ama neyse ya seleni çok sevdim bu imza günüyle

alpayla ilgili dökümanları didemden alırız ivit
bakalım o neler yapacak:icon_whis

bu arada dergiyi almayanlar ve merak edenler için söyliym
gencodan hiökimseyle röportaj yok
sadece tibet-pınar-genco resimleriyle dizinin konusu anlatılmış

kısacası hayal kırıklığı yani

aslında evet izdham olması iii az kişi olsaydı bende çok üzülürdüm:img-yes:
bakalım didem i başlığa çağırdım ondan da dinleyelim olanları..

ama röportajların yapılmamasına üzüldüm ve de kızdım açıkçası.çok uğraşmıştım ben o sorulara..alpay için diye:icon_sorr:icon_sorr

didemfener
04-11-07, 14:29
zaten anlatıcakları can anlatmış zatn beklediğimden aşırı kalabalıktı buda benim için hiçde güsel olmadı..tabikide ben aklımda tek kişi vardı oda alpay tabikide..ne karışık yermiş.:)ben alpay alpay die die girdim ama....yine bulamdım ordan sordum biyere..görevli bişeyler dedi ama anlamdım deli kız şurda dedi..:Dsonrasını anmlatırım yemek yiyip geliyoum:)

suee
04-11-07, 14:32
zaten anlatıcakları can anlatmış zatn beklediğimden aşırı kalabalıktı buda benim için hiçde güsel olmadı..tabikide ben aklımda tek kişi vardı oda alpay tabikide..ne karışık yermiş.:)ben alpay alpay die die girdim ama....yine bulamdım ordan sordum biyere..görevli bişeyler dedi ama anlamdım deli kız şurda dedi..:Dsonrasını anmlatırım yemek yiyip geliyoum:)

tabi cnm seni tahmin edebiliyorum..hayret vişne reçelim nerde die sormamışsın görevliye :img-hyste:img-hyste
kalabalık olması dezavantaj olmuş ikiniz içinde..nese görmekde yeter dielim bu durumda
merakla bekliyorum walla..hemencecik gel:)

cann2366
04-11-07, 14:33

bende en az 10 güvenliğe sordum yerini kimse bilmiyordu sen şanslısın didem ya sana bilen güvenlik çıkmış:img-hyste

yani gerçekten o kadar küçük bi yer beklemiyordum ben şansıma ya
başka zamanda olur inşallah
ama bu seferinde bakırköy gibi bi yere gelsinlerrrr

didemfener
04-11-07, 14:43
bende en az 10 güvenliğe sordum yerini kimse bilmiyordu sen şanslısın didem ya sana bilen güvenlik çıkmış:img-hyste

yani gerçekten o kadar küçük bi yer beklemiyordum ben şansıma ya
başka zamanda olur inşallah
ama bu seferinde bakırköy gibi bi yere gelsinlerrrr

artık orayda beraber gideriz..

ben sağol dedim..görevliye ben koşa koşa...sankibirşeyimi kaybetmişim..

alpayımı görünce heycan bende ayakta titremeler.
kızlara diyomki siz çıkın söyle bakım..
kzılar alla alla dediler.:D
sonra bana sıra geldiğinde tabikide bu hakkımı kimden yana kulncam alpay:)
allahım konuşamıyrum isim nedir dedi d harfi çıktı gerisi gelmedi..allahım kalpten gidicektim.

suee
04-11-07, 14:50
artık orayda beraber gideriz..

ben sağol dedim..görevliye ben koşa koşa...sankibirşeyimi kaybetmişim..

alpayımı görünce heycan bende ayakta titremeler.
kızlara diyomki siz çıkın söyle bakım..
kzılar alla alla dediler.:D
sonra bana sıra geldiğinde tabikide bu hakkımı kimden yana kulncam alpay:)
allahım konuşamıyrum isim nedir dedi d harfi çıktı gerisi gelmedi..allahım kalpten gidicektim.

:img-hyste:img-hyste

ittiriverseydin kızların hepsini:)
bak yaa cnm benim...ayh didem çok tatlısın kız..bilirim o duyguyu:)
sonra ne oldu peki

didemfener
04-11-07, 14:52
:img-hyste:img-hyste

ittiriverseydin kızların hepsini:)
bak yaa cnm benim...ayh didem çok tatlısın kız..bilirim o duyguyu:)
sonra ne oldu peki

sonra faikle göz göze geldim göz kırptı tanıdı heralde bilemem..:D

selenle hiç göz göze gelmedim:Dayak üstü konuştum bişeyleri işte
nerdesiniz bundan sonra dedim faike..sen bilirsin didemcim dedi.bulursun sen bizi dediler.:Dhah ne komik ya kızlara burun kıvırdım..faik didemcim deyince :Dhaha sonra o imzayı ömrümün sonuna kadr saklıcam..:D

suee
04-11-07, 14:54
sonra faikle göz göze geldim göz kırptı tanıdı heralde bilemem..:D

selenle hiç göz göze gelmedim:Dayak üstü konuştum bişeyleri işte
nerdesiniz bundan sonra dedim faike..sen bilirsin didemcim dedi.bulursun sen bizi dediler.:Dhah ne komik ya kızlara burun kıvırdım..faik didemcim deyince :Dhaha sonra o imzayı ömrümün sonuna kadr saklıcam..:D

faik sonradan mı geldi??can görememiş onu:img-pilot
ii seni tanımasına sevndim:img-pilot:img-pilot
alpayla geçen muhabbeti anlat sen:img-pilot

didemfener
04-11-07, 14:59
faik sonradan mı geldi??can görememiş onu:img-pilot
ii seni tanımasına sevndim:img-pilot:img-pilot
alpayla geçen muhabbeti anlat sen:img-pilot

tibet pınarı almaya gelmiş healde.yolda gördüm..:D

anti pınarcı dedi bana..:)hehe
alpay bana şöyle yazdım dideme sevgilerimle alpay :=)gülme işareti:D

alpayın başı çok kalabalıktı yav..hayliyle..konuşma fırsatı bulamadım fazla..gözgöze geldim yeter bana..:D:img-in_lobide dışarda bir olay oldu içine karıştığım alpay için görmeniz lazım

suee
04-11-07, 15:03
tibet pınarı almaya gelmiş healde.yolda gördüm..:D

anti pınarcı dedi bana..:)hehe
alpay bana şöyle yazdım dideme sevgilerimle alpay :=)gülme işareti:D

alpayın başı çok kalabalıktı yav..hayliyle..konuşma fırsatı bulamadım fazla..gözgöze geldim yeter bana..:D:img-in_lobide dışarda bir olay oldu içine karıştığım alpay için görmeniz lazım

:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

ne güzel walla..ya inşş tekrar bir imza günü gerçekleşir:happy0064
ee doğrudur alpayın başı tabi kalabalık olacak:good:
nese cnm görmek de süper olmuş konuşmasanızda.

olay mı çıkardın yaffs orda da:)

cann2366
04-11-07, 15:04
aa faik sonradan mı gelmiş ya
ne olayı didem anlat bakem

didemfener
04-11-07, 15:08
valla görmen lazım..

dışarda.kızlar kendi aralrında konuşuyolardı bende daldım içlerine dayanamdım hayliyle yok pınarı çok seviyom filan..bende böle yaptım ıyy neresini seviyon svilcek tarfı olsa..kızlar böle yaptı aa bu anti pınarcı..adım çıktıya artık yüremiyorum yolarda:):Dhaha imzamı istersin resimmi koptum ya:):D
gecoyla pıanrın birlşmesini isten var herhaliyle yine girdim.:D
sonra ordan kız alpaya bişey dedi vişne reçelim o benim dedi allah bende sinirler çıktı ama ne yapcağımı bilemdim ne çalıntısıınız ya dedim..dövcektimde işte..:D:good:

suee
04-11-07, 15:12
valla görmen lazım..

dışarda.kızlar kendi aralrında konuşuyolardı bende daldım içlerine dayanamdım hayliyle yok pınarı çok seviyom filan..bende böle yaptım ıyy neresini seviyon svilcek tarfı olsa..kızlar böle yaptı aa bu anti pınarcı..adım çıktıya artık yüremiyorum yolarda:):Dhaha imzamı istersin resimmi koptum ya:):D
gecoyla pıanrın birlşmesini isten var herhaliyle yine girdim.:D
sonra ordan kız alpaya bişey dedi vişne reçelim o benim dedi allah bende sinirler çıktı ama ne yapcağımı bilemdim ne çalıntısıınız ya dedim..dövcektimde işte..:D:good:

:img-hyste:img-hyste:img-hyste

demek çalmışlar ha senin lafını..aman ne bilsinler ki bu lafın mimarı tam karşılarında duruyor:img-hyste

bi sen istemiyorsun gencoyla pınarın birleşmesini zaten normaldir:D

cann2366
04-11-07, 15:16
resimleri pc ye aktaramıyorum bluetooth cihazım kafayı yedi
meraklısına not:
hazalda koyu kırmızı bordoya kaçan bi renkte süper bir t-shirt vari bişey vardı ne diyolar bilmiyorum
alpayın beyaz gömlek üsne lacivert siyah arası süeter
orhanda da turuncu vari bi süeter vari bişey ve siyah gömlek
selende de beyaz bi kıyafet vardı

didemfener
04-11-07, 15:18
sorma dileğim ya..valla çok kötü oldum şhret olmuş lafım:D

can süperdi dimi alpayım gözleriyle bir bütün olmuş:)

suee
04-11-07, 15:19
resimleri pc ye aktaramıyorum bluetooth cihazım kafayı yedi
meraklısına not:
hazalda koyu kırmızı bordoya kaçan bi renkte süper bir t-shirt vari bişey vardı ne diyolar bilmiyorum
alpayın beyaz gömlek üsne lacivert siyah arası süeter
orhanda da turuncu vari bi süeter vari bişey ve siyah gömlek
selende de beyaz bi kıyafet vardı

üzüldüm şimdi ya ne olur bluetooth çalış yaffs:icon_sorr:icon_sorr

bende bunu merak ediyordum tamda başlığa bunu sormak için gelmiştim :) :)
eminim hazal a çok yakışmıştır..:good:
alpay a gelince gözümde canlandırdım şimdi süper olmuştur kesin:img-blush:good:
orhana da turuncu yakışmıştır beyaz gömlek olsaymış daha ii olurmuş sanki:good:
selen e zaten beyaz acayip yakışıor ten rengi esmer e kaçtığı için:good:

cann2366
04-11-07, 15:24
üzüldüm şimdi ya ne olur bluetooth çalış yaffs:icon_sorr:icon_sorr

bende bunu merak ediyordum tamda başlığa bunu sormak için gelmiştim :) :)
eminim hazal a çok yakışmıştır..:good:
alpay a gelince gözümde canlandırdım şimdi süper olmuştur kesin:img-blush:good:
orhana da turuncu yakışmıştır beyaz gömlek olsaymış daha ii olurmuş sanki:good:
selen e zaten beyaz acayip yakışıor ten rengi esmer e kaçtığı için:good:

neyse ya merak etme ben elbet atarım resimleri
berbatlar gerçi ama olsun napalım

orhanın kıyafeti süperdi hazal da öyle hepsi süperdi ama orhana başka bi hava katmıştı bence ben en çok onun kıafeti sevdim alpayda karizmaydı
selen süpperdi

suee
04-11-07, 15:26
neyse ya merak etme ben elbet atarım resimleri
berbatlar gerçi ama olsun napalım

orhanın kıyafeti süperdi hazal da öyle hepsi süperdi ama orhana başka bi hava katmıştı bence ben en çok onun kıafeti sevdim alpayda karizmaydı
selen süpperdi

tamam bekliycem:img-yes:

görmek isterdim hepsini öyle ya ufff:icon_sorr:icon_sorr
ee alpay kesin karizma olmuştur:img-blush
kesinlikle selen e çok yakışıyor beyaz.süperdir eminim:good:

didemfener
04-11-07, 15:26
konuşma fırsatım olsaydı eğer neden hep yeşil diye sorcaktım..
biraz pembe.vişe çürüğü rengii ayy süper olurdu beyaz giy dicektim..

özet gelmedi dimi biraz özetten bahsedelimm..
alpayım karizma değil lolipop şekeri gibiydi..heryere gülücük saçan..vişne şekeri.:happy0064

suee
04-11-07, 15:28
konuşma fırsatım olsaydı eğer neden hep yeşil diye sorcaktım..
biraz pembe.vişe çürüğü rengii ayy süper olurdu beyaz giy dicektim..

özet gelmedi dimi biraz özetten bahsedelimm..
alpayım karizma değil lolipop şekeri gibiydi..heryere gülücük saçan..vişne şekeri.:happy0064

tabii uçuk pembe de çok yakışırdı ona..:good:uçuk pembe kazak içine beyaz gömlek:good:

yok cnm daha ne yaptın özete...en erken salı gelir:img-yes:

cnm sen resimleri ne zaman ekleyeceksin başlığa:icon_whis:icon_whis

keremcem d
04-11-07, 15:35
slmm millett..
ayy dünki bölümden somnra kesinlikle anti pinarciyimmmm..ya nasil öpüstü tibetle.. yani simdi ben pinara artik hic inanmiyorum..yani genco simdi gidipte o yen gelen ögretmenle sevgili fln olursa yeridir derim yani.. hic ummazdin pinardan..

özge ve ahmet sahneleri terapi gibi geldi o tibet-pinar sahnelerinin üstüne.. cok tatliydilar.. hele ahmet naisl heyecan yapti sacmaliyo asu fln diye:img-yes:

vallah kerim cok kirdi sibelin kalbini..sibelde kolay kolay affetmesin kerimi..
ismetde firsat bulup ama nasil arada askini ilan etti..cok komiktii..

en cok güldügümdeeeeeeeee ejderrrrrrrrrrr:happy0064allahim asik ejder cok gzl olmus ya..gül gül öldüm özelikklede selime:img-yes:

suee
04-11-07, 15:36
bir alet çalışırsa ewet yada yeni birtane alcam alpay için..

bakıcaz artık yeni renklerde görmek istiyoruz alpayımızı.

şahsen ben kıyafet konusunda baya umutluyum..
baya değişiklik var:good::good:
dün magazin d deki kıyafeti de güzeldi.gelecek bölüm onu öyle görebiliriz:img-yes:

cnm merakla bekliyorum resimleri eklersin inşş kısa zamanda:img-wink::img-wink:

didemfener
04-11-07, 15:38
slmm millett..
ayy dünki bölümden somnra kesinlikle anti pinarciyimmmm..ya nasil öpüstü tibetle.. yani simdi ben pinara artik hic inanmiyorum..yani genco simdi gidipte o yen gelen ögretmenle sevgili fln olursa yeridir derim yani.. hic ummazdin pinardan..

özge ve ahmet sahneleri terapi gibi geldi o tibet-pinar sahnelerinin üstüne.. cok tatliydilar.. hele ahmet naisl heyecan yapti sacmaliyo asu fln diye:img-yes:

vallah kerim cok kirdi sibelin kalbini..sibelde kolay kolay affetmesin kerimi..
ismetde firsat bulup ama nasil arada askini ilan etti..cok komiktii..

en cok güldügümdeeeeeeeee ejderrrrrrrrrrr:happy0064allahim asik ejder cok gzl olmus ya..gül gül öldüm özelikklede selime:img-yes:

fatma çok kötü oldum krm çok kırdı sibeli ya keşke onu birazda gösterseler onu görünce neşeli oluyorum hep pınar olmuyo yni
ejder çok komikti ya bir şarkı söledi ya yeşl gözlerinde kaybolurum sevgilim gibi birşey:D
özge sonunda aşkına sahip çıkmaya başladı çok ii daha heycanlı oluyor sahneler

keremcem d
04-11-07, 15:41
fatma çok kötü oldum krm çok kırdı sibeli ya keşke onu birazda gösterseler onu görünce neşeli oluyorum hep pınar olmuyo yni
ejder çok komikti ya bir şarkı söledi ya yeşl gözlerinde kaybolurum sevgilim gibi birşey:D
özge sonunda aşkına sahip çıkmaya başladı çok ii daha heycanlı oluyor sahneler

didemmmm..aynen yaa..sibel egldim mi otomatikmen gülmeye basliyorum..kerimde ama nasil bagirdi ya herkesin icinde.. garibim gelen gecen ona satasiyo..
bu arada ejder beni cok güldürdü ya.. hele o sarki söyleyisi sonra cocuklara gidin lan peslerindne okula kadar fln demezi..en komigide selinden selim olmasi..mahalede dedikodu oluyo selim-tarkan hakkinda..ayyy gül gül öldüm..
ohh özge vallah iyi yapti ya.. ahmetin acilacagi yoktu.

didemfener
04-11-07, 15:47
didemmmm..aynen yaa..sibel egldim mi otomatikmen gülmeye basliyorum..kerimde ama nasil bagirdi ya herkesin icinde.. garibim gelen gecen ona satasiyo..
bu arada ejder beni cok güldürdü ya.. hele o sarki söyleyisi sonra cocuklara gidin lan peslerindne okula kadar fln demezi..en komigide selinden selim olmasi..mahalede dedikodu oluyo selim-tarkan hakkinda..ayyy gül gül öldüm..
ohh özge vallah iyi yapti ya.. ahmetin acilacagi yoktu.

ama sibel doğru söledi ya ortda belgesel die birşey yoktu vardıda sibelmi göremiyordu:D ejdere yazık tibete yazık vah vah acıyorum halerine...

bidesibeli seven çocuğun adını unuttum ya..evlenme teklifini süper yaptı bukadr romantik olamaz yani bir insan..:D:happy0064:img-icecr

cann2366
04-11-07, 15:51
Ab-barometre
3 Kasim 2007 Cumartesi

Total
3 Kasim 2007 Cumartesi

imza gününden reytingleri unuttuk ya
aşırı üzüldüm ab grubuna ama yine de iyiyiz
bu bölüm bunu haketti mi dersek
kesinlikle hayır

keremcem d
04-11-07, 15:52
ama sibel doğru söledi ya ortda belgesel die birşey yoktu vardıda sibelmi göremiyordu:D ejdere yazık tibete yazık vah vah acıyorum halerine...

bidesibeli seven çocuğun adını unuttum ya..evlenme teklifini süper yaptı bukadr romantik olamaz yani bir insan..:D:happy0064:img-icecr

haha..didemmm aynen ya..ismet cok komik yapti evlenme teklifini..gül gül öldüm.. cok güzel bi bölümdü..bide su tibet-pinar sahneleri olmazsaydi:icon_whis
su yeni gelen ögretmende gencoya asikmis..kesin alkisliyan oydu.. simdi genconun pesinden kosacak kesin.. araya girecek..gerci öyle birine benzemiyo ama..

didemfener
04-11-07, 15:55
can reytingler fena değil ama bencede biz bunu haketmedik ama onu multimedya bölümüne ekle..

fatmacım kesin o zaten alkışlayan özgenin öğrenmesini sağlayan kişi ol olcktır kesin..

didou_didem
04-11-07, 16:04
merhabalar...
bugün kardeşimle fuardaydık...ekip çok tatlıydı ya...hazal,alpay,selen,orhan geldi..resim çektik birazdan eklicem...hele alpaya bayıldım ben...kardeşim de hazala bitti...:):)

keremcem d
04-11-07, 16:08
merhabalar...
bugün kardeşimle fuardaydık...ekip çok tatlıydı ya...hazal,alpay,selen,orhan geldi..resim çektik birazdan eklicem...hele alpaya bayıldım ben...kardeşim de hazala bitti...:):)

vayyyyyyyyy demek fuara gittiniz.. resimleri sbairsizlikla beklyiorum ya..coook gzldir kesin:img-yes::img-yes:cnm orhan simsek balsiginada beklyioruz seni:img-yes::img-yes:

Bu arada can aynen reytingler aslinda iyi.. ilk ücde oldugumuz sürece bence hersey iyi:img-yes:ama gönül 1. ister:img-yes:

didou_didem
04-11-07, 16:12
vayyyyyyyyy demek fuara gittiniz.. resimleri sbairsizlikla beklyiorum ya..coook gzldir kesin:img-yes::img-yes:cnm orhan simsek balsiginada beklyioruz seni:img-yes::img-yes:

Bu arada can aynen reytingler aslinda iyi.. ilk ücde oldugumuz sürece bence hersey iyi:img-yes:ama gönül 1. ister:img-yes:

fatmacım evet çok güzeldi...sinemle birlikteydik...eklicem şimdi düzenliyorum resimleri...:):)

yosh
04-11-07, 16:13
dünkü bölüm süperdi.
özge ahmeti öptü.eridi bitti ahmet.çok tatlı bunlar ya.ahmette nasıl diodu.bizim gibi iyi arkadaşa nasıl böle bişi dio demişti.dudaklarını şişire şişire.özge öpünce dondu kaldı.
pınara çoook sinir oluom yaaa.kızın aklından genco ile evlenmek geçio ama tibetle evlencek üffff.

bölüm sonunda genco yu alkışlayan ilke miydi acaba çok merak ettim..

klgçaglar
04-11-07, 16:35
allahımm:img-in_lo ve yine allahım!!! ya iyiki 1 kaç bölümü izleyemedim ne iş şu pınar-genco arasındaki anlayamıyorum olan adama oldu pınar tuturdu babamı genco vurdurtmaya çalıştıı..ayy ahmetle özge süperler bu bölüm beni tek mutlu eden bunlar..ya bide genco niye hala anasayfaa değil?? ne zamandan beri girmiyorum hayla burda olmaz yani böyle bi dizinin ana sayfada olması şart:img-wink:

hemşire
04-11-07, 16:41
bu bölüm çok güzeldi yaa ejder seranat yapması,bi de tarkan'ın boya yaparken selin yazarken yanlışlıkla selim olması kahveci selim ile aralarında dedikodu çıkması ,ismet(herhalde adı)'in sibele evlenme teklifi yapması çok komikti :):):)
ahmet ile özge'nin öpüşmesine sevindim nihayettt :happy0064 :happy0064
tibet'in de öpüşmekten haberi yok resmen dudağın yarısı boştaydı genco ile pınar öyle mi öpüşüyordu ,ama derin'e üzüldüm ya onun yerinde olmak hiç istemem
bu bölümm süperdi ama genco artık eskisi gibi kahramanlıklar yapmıyor:(eski genco'mu özledim geri istiyorummmmm

G_ezgi_S
04-11-07, 17:35
Süper bi bölümdü.Bu bölüm Pınar'dan nefret ettim.Oysa Pınar'ı çok severdim.Ben de Anti-Pınar'cı olayorum galiba.:img-yes:Yaa ne kadar gıcıklık yaptı.Bide tüm okula duyurmaz mı Tibet'le evleniyoruz diye.:img-cray:Özge'nin dediği gibi, bi bıçak alıpta Genco'nun kalbine saplamadığı kaldı.Yeni gelen müzik hocası da çok güzelmiş bee.Demek Genco'nun çocukluk arkadaşı vee ona aşık.Aynı Tibet ile Pınar.Bu arada Derin'e de yazık oldu:icon_sorrCanım yaa.

Pınar ve Genco'nun arası açılmaya devam ederken sonunda Ahmet ve Özge muradına erdi.:happy0064Çok şükür.İyi bari Özge cesaretli davrandı da oldu sonunda bu iş.

Ejder ve tayfasına gelinceeee:img-hyste:img-hysteÇoook komiktiler bu bölüm.Özelliklede Tarkan.Nasıl aktı o boya öyle.Yazık oldu Tarkan'a.Yaa bide Hacı baba'nın kulağına giderse yandık diyordu.Sibel kamerayı alırken de öyle dedi.Kim acaba?Babasıdır herhalde. Ejder'e gelince Selinle çok zor işi.Yaptıkları Selin'in ilk başta hoşuna gitti ama sonra korktu.Cüneyt'i de affetti:icon_evil

Güzel bir bölüm daha bitti.Tibet ve Pınar'ın bir an önce ayrılması dileğiyle yorumumu burada bitiriyorum.....:img-grin2

G_ezgi_S
04-11-07, 17:47
Bu arada reytingler de iyi. AB' de üçüncüyüz ama Total'de birinciyiz..:happy0064:happy0064Total daha önemli zaten.

Özet çabuk gelir umarım çok merak ediyorum 18. bölümü.

kıvanckerocu
04-11-07, 18:14
reytingler bncede iyi 1.lik süper ötesi güzl
3.lük pek üzülecek bişey deil bnce
öncedende bbg için 1.liği kaybetmiştik iki haftada tekrar 1.olduk
bnce buzda dansıda geçeriz biz

can ve didem izlenimlerinizi aktardığınız için çok teşekkürler
inşallah anakradada en ksıa zamanda olur ve bnde giderim

resimleri alpayın başlığınamı eklersiniz yoksa genco multimedyaya mı?

bide alpay ne giymişti yazdınız mı bn göremedimde??

bide faik selenle gerçekten çıkıyormuymuş sordunuz mU?

not:ismim başak :D

Oo_esmer_kiz_Oo
04-11-07, 18:19
selamlar efem:)

walla dunku bolum superdi ya
bittim resmen helle ahmet-ozge sahnelerine bittim resmen:img-blush
ve tahmin etigim gibi ahmet-ozge opusmesi son sahnede oldu

bu arada genconun ilk bolumu yani 1 bolum eklenmis malum siteye haber verim dedim cunku bende baska izlemek isteyenlerde vardi:img-yes:

prensesdirect
04-11-07, 18:41
:img-wink:selammlar genco aşireti öncelikle dünkü bölüm çookk güzeldi özellikle yağmur sahnesine bayıldım .pınar ın hayali çok uzun sürdü hayal olduğunu bildiğim halde acaba gerçek mi diye düşünmeye başlamıştım ahh ahh keşke gerçek olsaydı..
tibette bi garip evlenicek kız bu kadar mutsuz olur mu? kızın evlenmek istemediği belli :img-cool2
özge ahmet harikaydı ztn onlara diyecek söz bile bulamıyorum..
Gencoyu alkışlayanda büyük bir ihtimalle ilke bakalım genco anlatıcak mı özge nin gülay olduğunu.
imza günü fotolarına bayıldım keşke bnde gelebilseydim..fotoları bile bu kadar güzel gerçek olsa kim bilir nasıl olurdu...
malum siteye 1. bölüm eklenmiş bnde hemen bakayım bnde tam olarak izlememiştim çok iyi olur.:img-yes:
özet bi an önce gelir inş. çünkü bölüm sonunda bi dahaki bölümle ilgili fazla ipucu yoktubye

suee
05-11-07, 11:07
:img-wink:selammlar genco aşireti öncelikle dünkü bölüm çookk güzeldi özellikle yağmur sahnesine bayıldım .pınar ın hayali çok uzun sürdü hayal olduğunu bildiğim halde acaba gerçek mi diye düşünmeye başlamıştım ahh ahh keşke gerçek olsaydı..
tibette bi garip evlenicek kız bu kadar mutsuz olur mu? kızın evlenmek istemediği belli :img-cool2
özge ahmet harikaydı ztn onlara diyecek söz bile bulamıyorum..
Gencoyu alkışlayanda büyük bir ihtimalle ilke bakalım genco anlatıcak mı özge nin gülay olduğunu.
imza günü fotolarına bayıldım keşke bnde gelebilseydim..fotoları bile bu kadar güzel gerçek olsa kim bilir nasıl olurdu...
malum siteye 1. bölüm eklenmiş bnde hemen bakayım bnde tam olarak izlememiştim çok iyi olur.:img-yes:
özet bi an önce gelir inş. çünkü bölüm sonunda bi dahaki bölümle ilgili fazla ipucu yoktubye

aynen cnm yağmur sahnesini o kadar güzel bağlamışlarki düğün sahnesine kadar bende gerçekliğine inandım:icon_whis
tibet yakaladığı fırsattan dolayı böyle davranıyor.onun için aşkı ön planda:img-cool2
bende ilkeyle aralarında geçecek dialogları çok merak ediyorum:img-pilot
haklısın bölüm sonu hakkında..bazı şeyler havada kaldı ve ipucu yok:img-pilotmerakla bekliyorum özeti.keşke bugün gelse:img-pilot

suee
05-11-07, 11:37
özet geldi yaffss keşke gelse dediğim anda özeti gördüm karşımda:) :) :)

yalnız hiç içaçıcı bir özet deil.içim karardı...

ama içinde beni sevindiren 2 olay var.
1.genconun pınar-tibet evliliğini engellemeye çalışması.yani hala pes etmemesi.bu çok ii oldu çünkü ben artık peşini bırakacağını düşünmüştüm zor olsada..
2.derin tibete aşkını itiraf ediyor.:happy0064

ilke beklediğimden de fazla işe girişti.gencoya yakın ev tutuyormuş yaw.:img-cool2ve geçmişi kurcalamaya başlamış:img-cool2

ve bir çoğumuzu fena üzecek bi olay.ahmet ve özge ilşkilerine başlamış.özgede bunu gencoya anlatmaya gitmiş anladığım kadarıyla.özgede anlatmış belliki gencoda ahmete bir şey söylemiş ve ahmet aşkını kalbine gömme kararı almış:icon_sorr:icon_sorrşimdi anti-gencocu mu olacaz biz:img-cool2:img-cool2...niye böyle yaptı ki genco şimdi..ne söyledi acaba:icon_whis:icon_whis

coldmauntain
05-11-07, 12:19
ya özet gelmiş evet ama..çok karışık yani..başta genco pınar la tibetin evlenmesine karşı durur yazıyo..sonra derin engellemeye calışır..ya bnce genco bişi yapmaz...özette bi anlam düşüklüğü var..bu arada ilke baya bi harekete gecmiş bakalım nolcak..:img-wink:

suee
05-11-07, 12:29
ya özet gelmiş evet ama..çok karışık yani..başta genco pınar la tibetin evlenmesine karşı durur yazıyo..sonra derin engellemeye calışır..ya bnce genco bişi yapmaz...özette bi anlam düşüklüğü var..bu arada ilke baya bi harekete gecmiş bakalım nolcak..:img-wink:

kesinlikle benimde aklıma takıldı... başta genco içerikte derin:icon_whis:icon_whisama yanlış yazmamışlardır heralde.yani umarım..genconun pes etmesini istemem:img-in_lobu bölüm ilkeli sahne baya var belliki.gencoyla ilke konuşmalarını pınar da görecekmi acaba bu bölüm:img-cool2

didemfener
05-11-07, 12:31
özet biraz kuşkulu şu ilke benim cnımı iyice bir sıkmaya başladı.
bide bu eski sevgilisi diye iyice sıkıştırcak çocuğu.of of.
özge adına sevindim ama ahmet yapması gerkeni yapıyo knakasını düşünüyo

suee
05-11-07, 12:33
özet biraz kuşkulu şu ilke benim cnımı iyice bir sıkmaya başladı.
bide bu eski sevgilisi diye iyice sıkıştırcak çocuğu.of of.
özge adına sevindim ama ahmet yapması gerkeni yapıyo knakasını düşünüyo

evet didem ya bu ilkenin yapacakları benimde pek hoşuma gitmedi..gencoya yakın ev tutması fln:img-cool2okul neyine yetmedi acaba:icon_whisneyse göricizzz:img-pilot

walla özge-ahmet ilşkisinde genconun takındığı tavıra ben kızdım.ne olacak şimdi ayrılacak mı özgeyle ahmet:icon_sorr:icon_sorr

aslıcığım
05-11-07, 13:05
Bence o alkış genconun eski sevgilisinden geliyor yada pınarda ki şok oldu

tibetle pınar öpüştüinanamıyorum yönetmen offff şimdi gencoya ne diyelim ama ikiside haklı kendine göre ama pınar aşkını bu sefer gerçekten gömdü galiba tibette çekilsede öpüşmemeliydi offf pınar offff

özge ve ahmete bayıldım bu böümde öpüşen öpüşene ama ben en çoookk özge ahmeti seviyorum ama genco engel bunada nedense

zaten pınar gömmesede öptü sonuçta bence yanlıştı yaptığı tabi derinse başka bir mesele

Ama bence pınar bu sefer kullanmıyor tibeti derinede yazık ama ben derinle tibeti asla istemem

Eski sevgilisiyle çıkmamalı genco aşkını gömmedi fotorafını bile yakamadfı pınarım ama pınar ne fotorafı yakması resmen yüreyine yakıp öptü anoos etti

1-AHMETÖZGE 4FOVERER
2-GENCOPINAR 4FOVERER

yaaa ama tbete yazıkolur pınar eri dönerse dönmezsede pınara yazkolur ama pınar tibeti bir kez daha üzerse tibet yıkılır offffff ya çok karışık devam ederim yine

aslıcığım
05-11-07, 13:10
Arkadaşlar ne var bunda çok tepki veren var altayla olsun diye felan bence gayette yakışıyorlar dizinin etkisinde kalmıyalım dimi yani faikle seciyorlar işte daha ne

didemfener
05-11-07, 13:24
Arkadaşlar ne var bunda çok tepki veren var altayla olsun diye felan bence gayette yakışıyorlar dizinin etkisinde kalmıyalım dimi yani faikle seciyorlar işte daha ne

altay değil cnm alpay..bencede faikle daha çok yakışıyolar
kendi kararı ama...bence pınar yanlış yaptı ben dizinin ilk bölümnden beri yakıştımrıyorum alpayla seleni.

didemfener
05-11-07, 13:30
ewet sana katılıyorum cnm..zaten ben onu baştan sevmiyorum bende güsl duygular uyandıtmıyor selen veya pınar..her ikisi içinde geçerli..

ister yanlış yapsın ister doğru sevmiyorum onu

aslıcığım
05-11-07, 13:36
ben seleni seviyorum pınarıda ama gencoyu üzüyor adam gibi ben seni unuttum de sonra evlen ben tibetle yakıştırıyorum ve tiet pınarı bence daha çok seviyor

Sımarık Cadı
05-11-07, 14:06
özeti okuyunca beni hiç tatmin etmedi...

gencowe pınardan geçtim artık...en azından ahmetle özge mutlu olsunn...

ahh ahmet ahh...genco senden daha iyi birinimi bulucak özgeye...

:icon_sorr:icon_sorr

suee
05-11-07, 14:48
ben seleni seviyorum pınarıda ama gencoyu üzüyor adam gibi ben seni unuttum de sonra evlen ben tibetle yakıştırıyorum ve tiet pınarı bence daha çok seviyor

cnm ciddi bir şekilde unuttum dese de unutmadı ki pınar gencoyu unutamaz mümkün diil.zaaten gencoyla konuşurken gözlerinden anlaşılıyor sevdiği inat yaptığı da açık aslında genco da bunun farkında.:img-wink::icon_whis:good:

tibet pınarı seviyor ama önemli olan tibetin sevgisine karşılık pınarında onu sevmesi.e bu da olmadığına ve olmayacağına göre.bu iş baştan yanlış bana kalırsa:img-wink::img-wink::img-yes::icon_whis

keremcem d
05-11-07, 14:49
slmm millett..
özet cikmis:sad53::sad53:yaw ahmet ne diye gömüyosun askini kalbine..ne güzel özgede seni seviyo..genco senden iysini bulamaz ki.. o gün özgeden uzak dur dedi diye ahmet bu kadar tatkti kafasina..yoksa bence genco öyle demeseydi hersey cok baska olurdu..

vayy gencoyada helal olsun.. pinarla tibetin evlenmesini durdurmaya calisiyor..

bu arada su yeni gelen ögretmende simdi kesin gencoyu rahat birakmaz..nerden cikti bu ögretmen ya:icon_whis

cann2366
05-11-07, 14:53
of ahmet ya
of ya of ya
kırdeşim niye aşkını kalbine gömüyorsun
ohooo sevgilin kankandan daha mı önemsiz yani
yazıklar olsun sana ahmet:hıh

derinde açılmış mı tibete
aferin kuzucum başarılar:good:

suee
05-11-07, 15:21
slmm millett..
özet cikmis:sad53::sad53:yaw ahmet ne diye gömüyosun askini kalbine..ne güzel özgede seni seviyo..genco senden iysini bulamaz ki.. o gün özgeden uzak dur dedi diye ahmet bu kadar tatkti kafasina..yoksa bence genco öyle demeseydi hersey cok baska olurdu..

vayy gencoyada helal olsun.. pinarla tibetin evlenmesini durdurmaya calisiyor..

bu arada su yeni gelen ögretmende simdi kesin gencoyu rahat birakmaz..nerden cikti bu ögretmen ya:icon_whis

genco ne diye böyle yapıyor ahmete anlamadım ben ya..
madem öyle ahmet sana taaa ne zaman dedi özgeye aşık olduğunu baştan uyarsaydın ya..şimdi karşılıklı severlerken birbirlerine ayırmak oldu mu:icon_sorr

walla gencoya helal olsun dediğin gibi bırakırsa ayıp...evlenene kadar bırakmasın zaten o arada kaçar pınar gencoya:img-pilot:img-pilot

ben başta bu öğretmenden baya memnundum ama yakınlarda ev tutma olayı pek hoşuma gitmedi.düşündüğümden de tehlikeli olabilir kendisi:icon_whis

of ahmet ya
of ya of ya
kırdeşim niye aşkını kalbine gömüyorsun
ohooo sevgilin kankandan daha mı önemsiz yani
yazıklar olsun sana ahmet:hıh

derinde açılmış mı tibete
aferin kuzucum başarılar:good:

ahmete hak vermek lazım can öyle deme.asıl gencoya kızmak lazım nie böle yapıokii:icon_sorr

walla derin arkandayızçbu nişanı bir o bir de genco durdurabilir ancak:happy0064

keremcem d
05-11-07, 15:31
can aynen..galiba derin acilacak tibete..vallah cesaret ister bu yaptigida..tam evleneceklerken..gerci derin cok hakkli..elinde sonunda tibet mutsuz olacak..

Dilegimmmm aynen ya.. gencoya taa bastan demisti ahmet asigim ben bu kiza diye..saten bellide oluyo ahmeti özgeye asik oldugu hala niye böyle yapiyosa..bence ahmet gidip acik acik konussun gencoyla..

geryyy
05-11-07, 15:46
Ay Allahım neler neler yaşanmış :D 2 gün giremedim kaç sayfa ilerlemiş:(İmza gününün haberlerini dha yeni okudum :D
Özet gelmiş erkenden :D Yaa Ahmet napıyo yaa. Bi lafa bu kadar takılır mı hiç :( Genco da pes etmemiş . Ondanda bu beklenirdi zaten. İlke ev almış inanmıyorum :) Gencoyu demek bu kadar çok seviyo. eski arkadaşı demiş ama galiba kız arkadaşı anlamında söylemiş. Tam anlayamadım.

kıvanckerocu
05-11-07, 16:03
ya off
_ya ahmet özgeden vazgeçme genco kabullenir sizi ya of of bari siz mutlu olun
bu pınar gencomu çok üzüyo bari siz mutlu olun yaa of of
_şu ilkede hemen genconun başına musallat oldu mahallede ev tutuyomuş
_derin aferin kıss sana işte böyle seviyosan söyleyeceksin