Tüm Versiyonu Göster : Genco (Arşiv-6)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[ 6]
7
8
9
10
11
acemi cadı'nın oyuncuları da genco'ya mı transfer oldu ne:img-icecr
farkettiyseniz kerem'le semih'in evinde kalan(hatta okul kamerasını ayarlıycam dediği için kerem'le semih'ten bişeyler isteyip duran ) oğlan da acemi cadı'da "fethi" rolünde oynuyodu:icon_shad
can bence de ilke'ye şimdiden gıcık olmamak gerek ama ilke'nin duygularını bildiğimiz için ister istemez bir önyargı oluşuyor..ve hareketlerine bakılırsa böyle masum kalmaya devam etmeyecek bu yüzden önyargı bile denemez aslında:king:
geçmiş sayfalarda biri yazmıştı unuttum ben de ona benzer bi senaryo kurmuştum kafamda:
pınar gerçekleri öğrendiğinde ya da gerçekleri öğrenmese de genco'yla ilişkisi devam etme kararı aldığında genco'nun evine gidecek ama kapıyı ilke açacak:happy0064 pınar'ın yüz ifadesini çok merak ediyorum:img-huh::blink::img-fear2:img-haha:
bi anket varmış geç kaldım maalesed ama:
1-Dizinin en güzel kızı? Hazal Kaya-Özge :img-icecr
2-Dizinin en yakışıklı erkeği? Orhan Şimşek-Ahmet
3-Dizide en sevdiğiniz çift? forever Genco&Pınar :img-punk: ama özge-ahmet demezsem içimde kalır:img-ok:
4-Dizide en sevmediğiniz çift? Tibet&Pınar
5-En sevmediğiniz karakter? her şeye sebep olduğu için cenati :fighting2
noluyor ilkecanlar pınarcanlar bişeyler çıkmış karışmış aşiretim yav:img-icecr
ya ben işke'yi çok sevdim sempatik fln hem sayesinde kaç bölümdür yüzü gülmeyen genco nasıl da kahkalar attı eğlendirdi genco'muzu ama arada bi çizgi olsun her zaman:img-cool2 dost olarak kalacaksa ilke'yi isterim ama maalesed ilke'nin sadece dost olarak kalmaya pek niyeti yok gibi:icon_whis
ya bu bölümde genco-pınar arası iyi olucak mı olmayacak mı merak ediyorum daha önce de demiştim Pınar'ın fragmandaki konuşmasından pek bişi anlamadım, ne olucağı hakkında :img-blush
nese 24 saat kaldı dizimize:happy0064
ortalık karıştı cnm sorma..barışmaları bitti çocuk bile oldu :) :)
ilkeyi bende sevmiştim..yemek yerlerken genconun kahkahaları gitmiyor gözümün önünden:img-in_lo
ama her ne olursa olsun pınarın yerini asla alamaz..o arkadaş sevgili olamazlar..en azından durum genco açısından böyle.arkadaş kalmak isterse buyursun kalsın başımızın üstünde yeri var ama ötesi kabul olmaz:img-cool2
of off can öle bi yazmışın ki..pınara sinirledim yine..pınar dengemi bozdu bi acayibim..bi seviyorum bi sevmiyorum ben bu pınar..kendisi gibi dengesiz bi ruh hali içine girdim:dito:dito
özge-ahmeti bende çok merak ediyorum yah..fusün erbulak nasıl işin içine girdi acaba:icon_whis
yaa dilek işte görüyorsun pınarı
başrollerin sütten çıkmış ak kaşık ve masum yavrucaklar olmaları sinirimi bozar
ama bu kadar hata da fazla be forumdaşım öyle değil mi şimdi
özge ahmet arasına bi hareketlilik geliyor gibi yeşilçam romantizmi yaşatacaklar galiba bizlere
Önceki başlığın mesaj sayısı 1250yi geçtiği için kapatılmıştır.
Önceki başlığa buradan ulaşabilrsiniz
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=38155
8.Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelir ve bağırmak bir saygısızlık örneğidir, bu yüzden bu tür konular mesaj sahibine bildirilmeden düzenlenir ya da silinir.
14. Açılan konuyla alakasız yazılar, sadece gülümseme, aşırıya kaçan görüş ifade edici uzatmalı harf kullanimi ve resimleri alıntı yapmak yasaktır.
Bu kurallarda belirtilen 'konuyla alakasız yazılar' kapsamı içine kişisel sohbet mesajları da sıklıkla girmektedir.
21. Forum içinde yeni bir konu açarken, bir konuya cevap yazarken kullanılacak karakter kalınlığı 1punto veya 2 punto olmak zorundadır. (2 Punto standarttır, 3 ve 4 punto ile yazılmış mesajlar uyarılmadan silinecektir.).
24. Yazılarınızda vurgulamak istediğiniz yerlerde ve dikkat çekmek istediğiniz kelime veya cümlede Renkli Yazı ,Yazı Tipi (Kalın, İtalik, Altı Çizgili) kullanılabilir.
25. Site yönetimi özel durumlarda tüm yazıda renk kullanabilir. (Duyurular, İkazlar gibi)
Son iki kural birbirini tamamlamaktadır. Site yönetiminin duyuruları dışında yazısının tamamı renkli ve tamamı kalın (bold) mesajlar forumda üyeler tarafından sıkça kullanılmakta yani kural ihlali yapılmaktadır. Bundan sonra bu tip mesajlar uyarı bırakılmadan silinecektir.
İyi yorumlar
Çakıl
Bölüm Sorumlusu
yeni başlık:happy0064
teşekkürler çakıl85
evet yine yeni bölümümzü yeni başlıkla karşılıyoruz
geçen başlıkta dizimiz bol erol günaydınlı olsun demiştim şimdi bol füsun erbulaklı diyorum
şimdi en son pınarda kalmıştım
yaa bir insan hata yapar ama bu kadarda olmaz bence
necati gibi yüzünden meymenet olmayan birine inanıyor
özge ve ahmete gelelim bence şimdi
fragman ve özeti hazırlayanın 4.-5. bölümden beri gıcığı var zaten bu çifte bence
hani her bölüm çok önemli gelişmeler yaşayan bir çift özette hiç mi hacim kaplamaz yaa
yeni başlık:happy0064
teşekkürler çakıl85
evet yine yeni bölümümzü yeni başlıkla karşılıyoruz
geçen başlıkta dizimiz bol erol günaydınlı olsun demiştim şimdi bol füsun erbulaklı diyorum
şimdi en son pınarda kalmıştım
yaa bir insan hata yapar ama bu kadarda olmaz bence
necati gibi yüzünden meymenet olmayan birine inanıyor
özge ve ahmete gelelim bence şimdi
fragman ve özeti hazırlayanın 4.-5. bölümden beri gıcığı var zaten bu çifte bence
hani her bölüm çok önemli gelişmeler yaşayan bir çift özette hiç mi hacim kaplamaz yaa
başlık hayırlı olsun genco aşireti...:happy0064tşkler çakıl85
(bende dizi izliyorumda reklam arasında başlığa kaçıyorum:img-pilot)
haklısın can şimdi..pınarı baştan beri destekledim ama son 5 bölümdür yaptıkları kabul edilir gibi diil..ama naparsın genco aşık onun mutluluğu bizim mutluluğumuz..pınarı her şartta koruyorum bende bi acayibim işte dedim ya :dito:dito
haklısın özge-ahmet çiftine biraz daha ağırlık vermemeliler...
Vay, yeni başlık açılmış haber vermiyorsunuz :) Sayısını hatırlayamadığım bu başlık hayırlı uğurlu, bol Gencolu olsun.
Bu bölüm eski Pınar gelecek gibi. Umarım gelir. Yoksa iyice gıcık kapacam. Son sahnenin devamında ise Genco, Pınar'a aşkını dile getirecek ve Pınar'dan onun gözlerine bakarak, onu sevmediğini söylemesini isteyecek.
Pınar bunu yapacak ama içten değil. O yüzden Tibet'in için bir kuşku kaplayacak. Sonra ayrılacaklar. Aileler karşı karşıya kalacak.
Genco-Pınar aşkı aynen devam edecek.
Özge ile Ahmet ise birbirlerini seviyorlar. Özge bundan vazgeçmeyecek. Ahmet'te vazgeçmez umarım
Vay, yeni başlık açılmış haber vermiyorsunuz :) Sayısını hatırlayamadığım bu başlık hayırlı uğurlu, bol Gencolu olsun.
Bu bölüm eski Pınar gelecek gibi. Umarım gelir. Yoksa iyice gıcık kapacam. Son sahnenin devamında ise Genco, Pınar'a aşkını dile getirecek ve Pınar'dan onun gözlerine bakarak, onu sevmediğini söylemesini isteyecek.
Pınar bunu yapacak ama içten değil. O yüzden Tibet'in için bir kuşku kaplayacak. Sonra ayrılacaklar. Aileler karşı karşıya kalacak.
Genco-Pınar aşkı aynen devam edecek.
Özge ile Ahmet ise birbirlerini seviyorlar. Özge bundan vazgeçmeyecek. Ahmet'te vazgeçmez umarım
belki de Pınar yapamayabilir ;) Ne de olsa onun için hiç te kolay olmaycaktır öyle bi şey.
Dilekcim bn de aynen senin gibi ne yapsa vazgeçemiyorum Pınar'dan. Bağımlılık yaptı :img-hyste
Bşlık hayırlı olsun:happy0064
haklısın ecr bende tahmin edebiliyorum son sahnenin devamını..ama açık söyliyim tibet beklediğimden de anlayışlı çıktı...:icon_whis
aslan oğlunun bu kararından sonra tibetin hayatını pek de etkilemediğini görünce sert çıkmayacaktır ama aynı şeyi necati için söyleyemiycem:img-cool2..o beklediğimiz tepkiyi gösterecektir:img-cool2...davetiyeler dağıtıldı sonuçta bürokratlara da haber verdi..rezil olduk fln diyip pınara zehir edecektir günleri.tabi sonra genco da var..:img-in_lo:img-in_lo
umarım tam gaz devam ederler ilişkilerine..bu bölüm barışmalarını çok istiyorum..hatta içimde ufak da olsa bi umut var:img-in_lo:img-in_lo
Vayy yeni baslik hayirli olsun herkez için :)
Dizinin fragmanini hala görmedim ben yaw :P..
Hiç denk gelmiyor bana, Kizlar aklima su geldi
hadi diyelim Pinar ve Tibet evlenirse naparsiniz
Umidi kesermisiniz yoksa ne?
Dizimiz bu hafta super olcak gerçi ayrililiklara pek kafa takmiyorum
cunku Pinar ve Genco ayrilmazlar kolay kolay birbirilerinde
kapris durumlari yasanmamisti bi iyicene tadini cikartsinlar ..
Dilekçim Aslan dediğin gibi pek bişey söylemeyecektir oğluna ama kesinlikle Necati'ye yüklenecektir. Necati'de Pınar'a yüklenecek. Dediğin gibi "bizleri rezil ettin. Ben şimdi adamlara ne diyeceğim?" gibi şeyler söyleyebilir. Pınar'a da ceza verecektir. Yani araları gene açılacak ki en çok istediğim şey bu.
Tibet çok soğukkanlı bi şekilde "Nişan olmayacak" diyor. Belki de içine atıyordur herşeyi. Ama içten içe üzüldüğünü düşünüyorum. Belkide Pınar'ın, onu kandırması sonucu nefret duygusunun, aşkının önüne geçmiştir. Yani Pınar'a aşık ama nefret de ediyordur.
didemfener 17-11-07, 10:35 Dizimiz bu hafta super olcak gerçi ayrililiklara pek kafa takmiyorum
cunku Pinar ve Genco ayrilmazlar kolay kolay birbirilerinde
kapris durumlari yasanmamisti bi iyicene tadini cikartsinlar ..
öyle eme kübracım ya pınar genco hemen birleşemeler
tibet onu unutmaya çalışır.
ilke gencoyu bırakmaz..daha engeller var..
slmlar ne zamandır foruma girip msg yazmıyordum ara ara baktım ama yine de. bu hafta bölüm fragmandan izlediğim kadarıyla çok özel bi bölüm olucak. akşamki bölüm için herkese ii seyirler.
hayatta herkesin bi 2. şansı olması gerek !...
oo yeni baslıkk:happy0064hayırlı olsn:)
diziye de az kaldı son sahnenin dewamında ecr senin dedigin gibi olcak bence de.ayy tibetin anlaması cok iyi oldu(sonunda) we cesaret etmesi simdi ailelere ne dicekler fln..Cenatinin yüz ifadesi ayy çok eglenceli olcak:happy0064Ama en büyük eglence ejder tabi:img-icecr
Dilekçim Aslan dediğin gibi pek bişey söylemeyecektir oğluna ama kesinlikle Necati'ye yüklenecektir. Necati'de Pınar'a yüklenecek. Dediğin gibi "bizleri rezil ettin. Ben şimdi adamlara ne diyeceğim?" gibi şeyler söyleyebilir. Pınar'a da ceza verecektir. Yani araları gene açılacak ki en çok istediğim şey bu.
Tibet çok soğukkanlı bi şekilde "Nişan olmayacak" diyor. Belki de içine atıyordur herşeyi. Ama içten içe üzüldüğünü düşünüyorum. Belkide Pınar'ın, onu kandırması sonucu nefret duygusunun, aşkının önüne geçmiştir. Yani Pınar'a aşık ama nefret de ediyordur.
eet haklısın araları açılsın da pınar at gözlüklerini çıkarsın..:img-pilotbabasının asıl yüzünü görsün.:img-cool2
ya bilemiyorum bölümü izleyince tibetin asıl ruh halini o zaman anlayabilirim..şimdilik kabullenmiş gibi görünüyor durumu...ii gibi geldi bana:img-pilot
didemfener 17-11-07, 12:57 oo yeni baslıkk:happy0064hayırlı olsn:)
diziye de az kaldı son sahnenin dewamında ecr senin dedigin gibi olcak bence de.ayy tibetin anlaması cok iyi oldu(sonunda) we cesaret etmesi simdi ailelere ne dicekler fln..Cenatinin yüz ifadesi ayy çok eglenceli olcak:happy0064Ama en büyük eglence ejder tabi:img-icecr
oo evt ejder sonunda selini kaçırcak süper olcak
çok eğelnceli olmaya başladı genco..
pınar bulur ailesine bişeyler.demei
Vayy yeni başlık açılmış hayırlı olsun hepimize.
Bugün Genco günü... Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum.Yine çok güzel bir bölüm olacak.Sonunda Genco ile Pınar barışacaklar.Yaşasın...Yaa acaba Ejder gerçekten Selin'i kaçırır mı?Eğer kaçırırsa çok komik olur. Akşam izleyip göreceğiz.Umarım reytingler de iyi olur...
didemfener 17-11-07, 13:16 inş reytngle rii olur geçen hafta biraz düşüş yaşadık ama
inş şimdi ii olur.
bence ejder kaçırcak selini:):D
keremcem d 17-11-07, 16:16 Slm millet:img-yes::img-yes:
ooo yeni balsigimiz acilmis haiyrli ugurlu olsunnn:img-yes:
bugün nihayet bekledigimiz büyük güüün:img-yes:
Bakalim neler olucak..en cokda özgeyle ahmeti merak ediyorum..insallah bu bölüm bagre hersey iyi olur:img-yes:
Slm millet:img-yes::img-yes:
ooo yeni balsigimiz acilmis haiyrli ugurlu olsunnn:img-yes:
bugün nihayet bekledigimiz büyük güüün:img-yes:
Bakalim neler olucak..en cokda özgeyle ahmeti merak ediyorum..insallah bu bölüm bagre hersey iyi olur:img-yes:
Slm cnm ;)
evet nihayet geldi büyük gün :happy0064
Bende çok merak ediyorum yaa . Artık olsun değil mi yaa ;) Ahmet'te kaçmasın Özge'den . Özge yine oyun oynamaya devam edecek mi ?
Bir de Pınar-Genco barışma yolunda ilerleyecek gibi doğuyor içime. İNşallah öyle olur . Artık beklemekten kal geldi yaniii:icon_sorr
keremcem d 17-11-07, 16:48 Slm cnm ;)
evet nihayet geldi büyük gün :happy0064
Bende çok merak ediyorum yaa . Artık olsun değil mi yaa ;) Ahmet'te kaçmasın Özge'den . Özge yine oyun oynamaya devam edecek mi ?
Bir de Pınar-Genco barışma yolunda ilerleyecek gibi doğuyor içime. İNşallah öyle olur . Artık beklemekten kal geldi yaniii:icon_sorr
slm cnm..galiba ama bu sefer ahmetde özgeye oyun oynicak.. o kadin özgeyi ariyodu galiba..hamet aratdi kesin..
vallah cok az kaldi ama beklemeyecegim..
bence pinarla genco barimsa yolunca ilerleyecek..
slm cnm..galiba ama bu sefer ahmetde özgeye oyun oynicak.. o kadin özgeyi ariyodu galiba..hamet aratdi kesin..
vallah cok az kaldi ama beklemeyecegim..
bence pinarla genco barimsa yolunca ilerleyecek..
Oyun oynayan oynayana :img-hyste Evet galiba. Orasını pek anlayamadım zaten :D
Ben de sabredemiyorum artk yaa . Ama daha 4 saat var . Offf:icon_sorr Neyse bu kadar hafta bekledik artık sabredecez
İnşallah doğru düşünüyoruzdur Fatmacım ;) Genco'yla Pınar'ı bir arada görmeyi o kadar özledim ki :D Hele ilk bölümleri çoooook özledim . Ne güzel günlerdi yaa :img-wink:
keremcem d 17-11-07, 17:09 Oyun oynayan oynayana :img-hyste Evet galiba. Orasını pek anlayamadım zaten :D
Ben de sabredemiyorum artk yaa . Ama daha 4 saat var . Offf:icon_sorr Neyse bu kadar hafta bekledik artık sabredecez
İnşallah doğru düşünüyoruzdur Fatmacım ;) Genco'yla Pınar'ı bir arada görmeyi o kadar özledim ki :D Hele ilk bölümleri çoooook özledim . Ne güzel günlerdi yaa :img-wink:
aynen insallah düsündügümüz gibi olur.. ilk bölümlerdeki gibi olsalar keske gene.cok özledik onlari öyle görmeye..
daha cok var ya..neyse dedigin gibi sabredecegiz:img-yes:
Bakalim ejder ne yapacak bu bölüm..bence sleini kacirma planlari yapacak:img-yes:
yeni sayfa hayırlı olsun hepımıze.bu bölümün çok dikkat çekici olacağını düşündüğüm için sabırsızlıkla beklıyorum.herkese iyi seyirler
aynen insallah düsündügümüz gibi olur.. ilk bölümlerdeki gibi olsalar keske gene.cok özledik onlari öyle görmeye..
daha cok var ya..neyse dedigin gibi sabredecegiz:img-yes:
Bakalim ejder ne yapacak bu bölüm..bence sleini kacirma planlari yapacak:img-yes:
Aaa bi de Ejder vardı dimi . Akıllı başını belaya sokacak :D Bu efer kurtulsun da görelim bakalım. Bencede htta belki bu bölüm kaçırır bile :img-hyste
Aaa bi de Ejder vardı dimi . Akıllı başını belaya sokacak :D Bu efer kurtulsun da görelim bakalım. Bencede htta belki bu bölüm kaçırır bile :img-hyste
hehhehe bir de bölüm selin i kaçırırken bitiyormuş:img-hyste ne gülerim ama:img-hyste..ilk defa yan bir rolle bölüm bitmiş olur:img-pilot:img-pilot
birçok şey merak ediyorum bu bölümle ilgili ama en çok gencoyla pınar barışır mı sorusunun cevabını merak ediyorum yaffsss:dito:dito
sen ne diyorsun hümeyracım bende az da olsa bi umut var..sence barışma olur mu bu bölüm:img-pilot:dito
hehhehe bir de bölüm selin i kaçırırken bitiyormuş:img-hyste ne gülerim ama..ilk defa yan bir rolle bölüm bitmiş olur:img-pilot
birçok şey merak ediyorum bu bölümle ilgili ama en çok gencoyla pınar barışır mı sorusunun cevabını merak ediyorum yaffsss:dito
sen ne diyorsun hümeyracım bende az da olsa bi umut var..sence barışma olur mu bu bölüm:img-pilot:dito
Olmamı Dileğim olmamı ? :D Hümeyrada umutlar tükenmez :img-hyste İçime doğuyo benimde inşşallah barışma yolunda ilerleyecekler . Bazı şeylerin farkına varacaklar :D Ama Genco'nun ne yapacağını kestiremiyorum :img-hyste
Walla asıl önemli olan Gencoyla Pınar zaten . Bende en çok onları merak ediyorum :D
Süper olur evet ilk ddefa yan rolle bitirmiş olurlar . :D Bir ilki gerçekleştirirler:img-hyste
Olmamı Dileğim olmamı ? :D Hümeyrada umutlar tükenmez :img-hyste İçime doğuyo benimde inşşallah barışma yolunda ilerleyecekler . Bazı şeylerin farkına varacaklar :D Ama Genco'nun ne yapacağını kestiremiyorum :img-hyste
Walla asıl önemli olan Gencoyla Pınar zaten . Bende en çok onları merak ediyorum :D
Süper olur evet ilk ddefa yan rolle bitirmiş olurlar . :D Bir ilki gerçekleştirirler:img-hyste
hehehhe cnm benim yaa :img-hyste
ayhh iş pınarda bitiyor aslında genco dünden razı:)
ahmetle özge de var da onların sorunları genco-pınar kadar büyük diil.ahmetin hüsnükuruntuları yüzünden olmuyo onlarınki:img-cool2
inşş barışırlar bakalım:img-pilot
hehehhe cnm benim yaa :img-hyste
ayhh iş pınarda bitiyor aslında genco dünden razı:)
ahmetle özge de var da onların sorunları genco-pınar kadar büyük diil.ahmetin hüsnükuruntuları yüzünden olmuyo onlarınki:img-cool2
inşş barışırlar bakalım:img-pilot
Haha :img-hyste Evet ya Genco dünden razıı . Pınar'da yol yakınken vaz cayacak :D Pınar bari Tibet'ten erken davransaydın da hiç değilse karizman çizilmezdi . Şimdi Tibet istemiyo gibi oldu :img-hyste Neyse ya daha iyi oldu zaten . Pınar'da işin içinden sıyrıldı :D Babasından azar yemez artık :img-haha:
Evet ya onların sorunu büyük değil. ahmet de farkına varacak vee herşey yoluna gşrecek . (Bizde senaryoyu yazdık hemen :img-hyste)
Haha :img-hyste Evet ya Genco dünden razıı . Pınar'da yol yakınken vaz cayacak :D Pınar bari Tibet'ten erken davransaydın da hiç değilse karizman çizilmezdi . Şimdi Tibet istemiyo gibi oldu :img-hyste Neyse ya daha iyi oldu zaten . Pınar'da işin içinden sıyrıldı :D Babasından azar yemez artık :img-haha:
Evet ya onların sorunu büyük değil. ahmet de farkına varacak vee herşey yoluna gşrecek . (Bizde senaryoyu yazdık hemen :img-hyste)
ama ayrılsınlar da ne şekil olursa olsun umurum diillll :)
bence cenati fena çatacak da hadi bakalım hayırlısı...yine genco mu başladı der belki:icon_whis
ahmetle özgenin düzelir de darısı tez elden gencoyla pınarın başına..saat 22 ye kadar 40 kere diebilir miyiz acaba :img-hyste
bence cenati fena çatacak da hadi bakalım hayırlısı...yine genco mu başladı der belki:icon_whis
ahmetle özgenin düzelir de darısı tez elden gencoyla pınarın başına..saat 22 ye kadar 40 kere diebilir miyiz acaba :img-hyste
İnşallah bu bölüm dilekcim inşallah :D
Çatsa bile Pınar'ın bahanesi hazır. Tibet istemedi :img-hyste ama Cenati kesin boş durmaz . :(
Deriz deriz merak etme :D:D
İnşallah bu bölüm dilekcim inşallah :D
Çatsa bile Pınar'ın bahanesi hazır. Tibet istemedi :img-hyste ama Cenati kesin boş durmaz . :(
Deriz deriz merak etme :D:D
ayhh inşş cnmm..içimden geldi hümeyracım barışırlarsa eğer bölüm sonrası forumdakilerin hepsine benden +rep :img-hyste
nası istemez Pınarrr die bağırır bu..:img-cool2:img-cool2
hemen burhana emir verir takibe al gencoyla görüşüolar mı die:img-cool2
ayhh inşş cnmm..içimden geldi hümeyracım barışırlarsa eğer bölüm sonrası forumdakilerin hepsine benden +rep :img-hyste
nası istemez Pınarrr die bağırır bu..:img-cool2:img-cool2
hemen burhana emir verir takibe al gencoyla görüşüolar mı die:img-cool2
Sofrayı donatalım rakı falan :img-hyste :img-hyste
Oooo desene Dilek millet yaşadı :happy0064:happy0064
walla ya yine Pınar'a çatar bu Cenati'den herşey beklenir. Adamlarını üstüne salarım diye tehdit ediyoomuş Genco'yu :img-hyste Genco'da sal da bi hesaplarını kesiyim onların diyomuş :img-hyste
Sofrayı donatalım rakı falan :img-hyste :img-hyste
Oooo desene Dilek millet yaşadı :happy0064:happy0064
walla ya yine Pınar'a çatar bu Cenati'den herşey beklenir. Adamlarını üstüne salarım diye tehdit ediyoomuş Genco'yu :img-hyste Genco'da sal da bi hesaplarını kesiyim onların diyomuş :img-hyste
şenlik havasında geçsin bu akşam barışma olursa...:happy0064
herkes rep yağdırsın birbirine..bayram olarak ilan edelim..ay da bir kutlayalım bu tarihi..iice abarttım :img-hyste
isterse ordu yollasın gencoya yaws kaç yazar :) :)
dağıtır hepsini benim şüphem yok..:happy0064
şenlik havasında geçsin bu akşam barışma olursa...:happy0064
herkes rep yağdırsın birbirine..bayram olarak ilan edelim..ay da bir kutlayalım bu tarihi..iice abarttım :img-hyste
isterse ordu yollasın gencoya yaws kaç yazar :) :)
dağıtır hepsini benim şüphem yok..:happy0064
Koptum yaa :img-hysteSevgililer gününü 17 Ksım'a erteleyelim en iyisi :D :img-hyste Rep bayramı
Atom karınca herkesin üstesinden gelir :D :img-hyste Burhan'ın yanında biraz öyle kalıyo da
Koptum yaa :img-hysteSevgililer gününü 17 Ksım'a erteleyelim en iyisi :D :img-hyste Rep bayramı
Atom karınca herkesin üstesinden gelir :D :img-hyste Burhan'ın yanında biraz öyle kalıyo da
yaws bak çok ii fikir:happy0064:happy0064
efsane aşıklar için yapılmalı bu:happy0064
hhehe burhan büyük duruyo da fos çıktı ama naber:)
ilk kavga olayında genco yere serdi walla:happy0064
yaws bak çok ii fikir:happy0064:happy0064
efsane aşıklar için yapılmalı bu:happy0064
hhehe burhan büyük duruyo da fos çıktı ama naber:)
ilk kavga olayında genco yere serdi walla:happy0064
Efsaneler unutulmaz :D O nedenle 17 Kasım olsun :img-hyste
Genco atom karınca gibi duruyo burhan'ın yanında :D ama görünüşe aldanmamak lazım :D Yine yere serer valla hiç acımaz :D Korkun Genco'dan
dün başlık açıldığında tam yazı gönderiyodum bağl. koptu gelmemiş mesajım..yeni başlık hayırlı uğurlu olsun ve Allah nazarlardan korusun diyorum:
http://img231.imageshack.us/img231/3430/nazarboncuuimagesep1.jpg
hem de pembe kurdelalı :img-icecr
1 saat kaldı dizimize:happy0064
aileler tibet'ten nişanın olmayacağını duyduğunda yüz ifadelerini çok merak ediyorum:img-pilot cenatiyi zaten hiç düşünemiyorum:img-fear2:img-icecr
dileğim inşallah barışırlar da biz de şenliğimizi yaparız..barış olduktan sonra her şey kolay:img-wink:
bnce tam tersıne osge yruluck bu boulmde ahmt onu kızdrmk ıcın elnden gelenı yapr demıstı ozette ozge urasck ugrsck snra duygusal bı knsma yapıp gdıcektr=)ole hssttm pınarda doru yoldu buldu ztn frgmndan bellı=)
Efsaneler unutulmaz :D O nedenle 17 Kasım olsun :img-hyste
Genco atom karınca gibi duruyo burhan'ın yanında :D ama görünüşe aldanmamak lazım :D Yine yere serer valla hiç acımaz :D Korkun Genco'dan
maf eder yafs...:happy0064
bi sağ bi sol burhan direk nakavt :)
özgecim ikizim saollasın çoktandır eklenmiyordu nazar boncuğumuz..16.başlığıda devirdik ama daha gündemdeki dizilerdeyiz:icon_sorr
barışınca tabi kolay kim tutar bizimkileri:happy0064
bnce tam tersıne osge yruluck bu boulmde ahmt onu kızdrmk ıcın elnden gelenı yapr demıstı ozette ozge urasck ugrsck snra duygusal bı knsma yapıp gdıcektr=)ole hssttm pınarda doru yoldu buldu ztn frgmndan bellı=)
bence özge pes etmeyecektir her ne olursa olsun..ahmet de bu kadar çabaya sevgisinden emin olmalı artık özgenin..genco eğerki anlatmasaydı murat olayını hiç böle bişi düşünmicekti.abartıyo bence..özge halleder:good:
pınar doğru yolu buldu da daha fazla gencoya yüklenmesin yeter artık..
barışsınlar bir an önce:img-in_lo
ya pınar genco'yla barışsa da tibet'le aralarında da bir şeyler geçti sonuçta..pınar tibet'in gözünün içine baka baka yan yana duramaz genco'yla:icon_sorr yine gizli gizli buluşur onlar:img-icecr
ya dilek cidden kaçıncı başlık oldu hala anasayfaya geçirmediler ya..reytingler, başlıklar, yorumlar, çalışmalar coşuyo ama hala başlık yok ortada:icon_sorr
ya pınar genco'yla barışsa da tibet'le aralarında da bir şeyler geçti sonuçta..pınar tibet'in gözünün içine baka baka yan yana duramaz genco'yla:icon_sorr yine gizli gizli buluşur onlar:img-icecr
ya dilek cidden kaçıncı başlık oldu hala anasayfaya geçirmediler ya..reytingler, başlıklar, yorumlar, çalışmalar coşuyo ama hala başlık yok ortada:icon_sorr
ya tibetin psikolojisini bu bölüm anlayabilirim ancak..gerçekten bu olayı takıo mu kafasına yoksa hayatına devam mı edecek:icon_whisaman barışsınlarda gizli buluşsunlar napalım artık:img-icecr
ya eet üzülüyorum yani..herşey olması gerektiği gibi ama bi türlü geçemedik anasayfaya:icon_sorr
maf eder yafs...:happy0064
bi sağ bi sol burhan direk nakavt :)
özgecim ikizim saollasın çoktandır eklenmiyordu nazar boncuğumuz..16.başlığıda devirdik ama daha gündemdeki dizilerdeyiz:icon_sorr
barışınca tabi kolay kim tutar bizimkileri:happy0064
:img-hyste Kedinlikle hatta sadece sağ yapması bile yeter. Belkide Burhan korkudan hiç igtmez bile. Ne de olsa bi kere dayağını yemişti Genconun :D
evet yaa ne zaman geçeceğiz. O kadar başlık devirdik hala gündemdeki dizilerdeyiz. Bizde şikayet edek eylem yapak :img-hyste . Ka. Ye. dizisindede böyle oldu baya bi şikayet gidinc ana sayfaya alındı . Bı . Sı. dizisini hiç anlamadım zaten. Geldi ana sayfaya yerleşti ilk bölümden . Biz hala burdayız. İmza faklan mı yapsak ana sayfaya geçmek istiyoruz diye :D
:img-hyste Kedinlikle hatta sadece sağ yapması bile yeter. Belkide Burhan korkudan hiç igtmez bile. Ne de olsa bi kere dayağını yemişti Genconun :D
evet yaa ne zaman geçeceğiz. O kadar başlık devirdik hala gündemdeki dizilerdeyiz. Bizde şikayet edek eylem yapak :img-hyste . Ka. Ye. dizisindede böyle oldu baya bi şikayet gidinc ana sayfaya alındı . Bı . Sı. dizisini hiç anlamadım zaten. Geldi ana sayfaya yerleşti ilk bölümden . Biz hala burdayız. İmza faklan mı yapsak ana sayfaya geçmek istiyoruz diye :D
hahahah..necati takip et dediğinde kusura bakmayın necati bey bi daha dayağını yemeye niyetim yok onun diomuymuş :img-hsyte:img-hyste
aynen cnm bende anlamadım b.s nı :icon_sorr
inşş hakettiğimiz yeri alırız yakında..imza fena fikir diil:img-wink:bunu düşünelim..
ben artık kaçıyorum 8 dakka kaldı..hadi herkese ii seyirler..barışma olursa eğer sözümdeyim herkese benden rep:happy0064
genco ve pınar barışmasını görmek dileğiyle:img-in_lo
pınarın öle gencoya bağırmasına sinir oldum gerçekten
ee noldu hani sevmiodu diyemedi tabi tibette kötü oldu yaaa
bu kız böle her önüne gelenin elini tutarsa işimiz var yanii
özgeye gitceğini tahmin etmiştim ben ama deidklerinin bazılarına katılmadım pınarın eğer gerçekten seviosa savaşması lazım hemen gidipte evlenmesi değil başkasıyla
ben o ilke'yi var ya...:img-cool2
dediklerine bak sen: uzakta kalınca sevdiğinden sevgin mayalanırmış artarmış..seviyosan hiçbir zaman vazgeçmezmişsin..gittiyse boşver gitsin diyo..ilke'den hayır yok genco dinlemesin sakın ilke'yi:img-cool2
tibet'in de gözü aşktan kör olmuş durumda ya :img-blush
ne umdukkk ne bulldukk :( :(
yok yok bu bölüm barışmayı unutalım ahali..pınar da bu akıl varken zor bu iş..
bu ilkeye ne demeli ya..ikizim katılıyorum sana..hanfendi bilirmiş sevip de kavuşamamayı..bilmem ne...:dito
ben o ilke'yi var ya...:img-cool2
dediklerine bak sen: uzakta kalınca sevdiğinden sevgin mayalanırmış artarmış..seviyosan hiçbir zaman vazgeçmezmişsin..gittiyse boşver gitsin diyo..ilke'den hayır yok genco dinlemesin sakın ilke'yi:img-cool2
tibet'in de gözü aşktan kör olmuş durumda ya :img-blush
Evet yha yardım ettıgını sanıyor ama Genco hıcte degıl..
Gencoyu sevıyo seven ınsan baskasına gıtmesını ızlermı seyırcı kalır mı kesınlıkle amacı baska :img-cool2:img-cool2
Özge de Pınara cok belli ettı soledı herseyı valla laflarıyla :img-icecr
:img-cool2:img-cool2
Ayy iLke dusmek ıstemıyorsan sıkı tutun sarıl sarıl dıyo ayy sımdı delırcem :img-pilot
şimdiki sahneye ne demelii..zorla sarılmasını sağladı genconun ilke:img-cool2..helal ossun..kız ii rakip çıktı:icon_whis....biliyo bu işleri..:img-cool2:img-cool2anti ilkeci oluyorum sanırım..belirtiler az önce başladı bende..:img-cool2
Allahım sen tez zamanda pınar a akıl verde güzelim kısmet kaçacak elinden yoksa:icon_sorr
şimdiki sahneye ne demelii..zorla sarılmasını sağladı genconun ilke:img-cool2..helal ossun..kız ii rakip çıktı:icon_whis....biliyo bu işleri..:img-cool2:img-cool2anti ilkeci oluyorum sanırım..belirtiler az önce başladı bende..:img-cool2
Allahım sen tez zamanda pınar a akıl verde güzelim kısmet kaçacak elinden yoksa:icon_sorr
Kesınlıkle..sınır oldumm bıde nası sarıl sarıl dıyo off :img-cool2:img-cool2
Walla bu tavırlarına gore bende İlke'den sogumaya basladım :dito
Su ıkızlerınde anlasımları cok ama cok komık yaww:img-hyste:img-hyste
Ayy Özge nasılda kendını naza cekıyor Allah'ımm yhaa :img-hyste:img-hyste cok komıkler walla gozlerınde ask o kadar cok belli oluyor ki
ŞŞu Necati ne yapmaya calısıyor hala davetıye de kaldı yhaa etrafa rezıL olmamak ııcn herseyı dusunuyor..ohh annesı nasılda soledı bıras kızını dusun cok ıyı dedı walla :img-clapp:img-clapp
Tibete de yazık yaw kötü oldu cocuk:dito herkes aılesıne nasıl soylerım bundan cekınıyor hıc cocukları dusunduklerı yok var yoksa adları :img-cool2:img-cool2
özge ahmet sahnesinde koptum ya..şöforsün dediler kız vermediler yaz diyo ya :img-hyste:img-hyste
cevdette çok komik yafss...içgüveysi gidecem diye kendini saldın diyo gencoya :img-hyste koptum sahnede..gencoda terfi etti:):happy0064
ha birdeee okulun kuruluşuna mahalle orkestrası çıkacak...ee bu orkestrada gencoda olacağına göre..1-2 hafta sonraki bölüm süper ötesi olacaktır..millet şaşıp kalır artık:img-pilot:img-pilot
Ay adını bıle anmaya degmez dıyınce duydu yha cok kotu oldu Genco :img-pilot:img-pilot
İLke'den ogrendı bılmeden soyledı ama cok ıyı yaptı walla nasılda yuzunde bır aann gulumseme olustu cok tatlıydı yaw :img-in_lo:img-in_lo
Özge&Genco iLişkısı konusmaları cok gusel yaw gercekten abisi gıbı goruyor Genco'yu keşşke söyLese cok geç oLmadan..
Özge'de Gencoya yardım edıyor cok tatlı yha :img-icecr
bu pınarı hareketleri insanı deli eder gerçekten orda gencoya öle konuşmadı snr hemencik tibete gitmesi çok saçma yaa nie böle yapıo bu kıs
ejderde karizmayı cizdiro ama aşkı için yani bravo
ahmetin yaptığına çok kızdım o kızda eteğin yarısını evde unutmuş sanırım
bence genconun okulun kuruluşunda çalması özgenin gerçeği öğrenmesine neden olabilir..ama ben bu pınara dalacam artık..sinir etti beni..:img-cool2
tamam anladık genconun peşinden hep sen koştun haklısın da yeter artık ya bu kadar aşık bi adamı nasıl ezip geçebiliyorsun:img-in_lo...bu kadar uğraştı o da artık bıkmadan.daha napsın.:icon_sorr:icon_sorr
ilkeye kaptıracan göreceksin o zaman..:img-cool2
bu arada aslan ın da fenalaşması hiç hoşuma gitmedi..nişan ertelendi ama heran yakın tarihe alınabilir.aslan sonuçta bu haberi duyunca kötü oldu...:img-cool2:img-cool2
ejder ve tarkan a da çok güldüm...:)ama asuya sinir oldum..o sahnede ahmetin asuya özgenin laflarından sonra gitmiyoruz demesini beklerdim..:img-cool2
ya bu bölüm genconun müziğe dönme kararıyla son bulacak heralde:icon_whis
İyi bölümdü.Bölüm sonunda Genco müziğe başlayacak ben de öyle sanıyorum.Bu da Genco'nun artık çıkışa geçmesine vesile olacak.Çok dibe vurdurdular Genco'yu.
uff tibetin bu sevgi kelebeği hali beni sinir ediyor..:img-cool2
herşey pınara endeksli..:img-cool2
şuanda tek isteğim en azından pınarın nota defterini almaya gittiğinde genconun orkestra ile beraber çalıştığını görmesi:icon_whis
hem ilkeyle pınar el mecbur beraber çalışacaklar..bu sayede pınarla genco aynı ortamda olacaklar..gelecek haftaki bölüm süper olacak kanımca:img-in_lo
Sakin İlke'ye aşık oldu kesin. Yazık yaa : İlke'de ona aşık olsa keşke.
Arkiler aklıma ne geldi ? Selin'in yerine Derin sınava girecek sonra da Ejder Deri'i kaçıracak kesin. Söylemedi demeyin :img-hyste Hatta Derin'de Ejder'e aşık oluyomuş çatlarım valla :img-hyste
ikizim ben de diycektim benden önce davrandın: genco'nun piyano çaldığını görünce Özge anlayabilir her şeyi zaten rüyasında abisinin piyano çaldığını görmüştü..
büyük ihtimalle bu bölüm genco'nun hala piyaniste ihtiyacınız var mı demesiyle bitecek..
pınar'ın lafları çok kötüydü ya içime oturdu resmen:icon_sorr
cidden nişan tarihi tekrar yakın zamana alınacak gibi..:img-cool2
özge-ahmet-asu oalyları çok eğlenceli geçiyo ya özge'yi her geçen bölüm daha çok seviyorum kendi kendine konuşmaları çok komik:img-icecr :)
şimdi pınar genco'yla mı karşılaşcak piyano odasında:icon_whis
ikizim ben de diycektim benden önce davrandın: genco'nun piyano çaldığını görünce Özge anlayabilir her şeyi zaten rüyasında abisinin piyano çaldığını görmüştü..
büyük ihtimalle bu bölüm genco'nun hala piyaniste ihtiyacınız var mı demesiyle bitecek..
pınar'ın lafları çok kötüydü ya içime oturdu resmen:icon_sorr
cidden nişan tarihi tekrar yakın zamana alınacak gibi..:img-cool2
özge-ahmet-asu oalyları çok eğlenceli geçiyo ya özge'yi her geçen bölüm daha çok seviyorum kendi kendine konuşmaları çok komik:img-icecr :)
şimdi pınar genco'yla mı karşılaşcak piyano odasında:icon_whis
ikizim bende aynı şeyi söledim..:)
istediğim tek şey en azından pınar gencoyu piyano çalarken görsün..
sonrasında bişiler tekrar kafasına dank eder inşş:icon_whis
Sakin İlke'ye aşık oldu kesin. Yazık yaa : İlke'de ona aşık olsa keşke.
Arkiler aklıma ne geldi ? Selin'in yerine Derin sınava girecek sonra da Ejder Deri'i kaçıracak kesin. Söylemedi demeyin :img-hyste Hatta Derin'de Ejder'e aşık oluyomuş çatlarım valla :img-hyste
Hehe olur mu olur walla :img-hyste
İkisi yer degıstırecek yha Derın gırecek sınava..yanlıs kızı kacırır mı kacırır bu akıllı ejder walla cok komedı olur yha bıde ıkızler yha anlasılmaz ama seven ınsan gozlerınden tanır yha ;);)
Süper bitti valla çok heyecanlandım. Pınar bak beni dinle geri dön. Yazık Gencoyu peşinde dolandırdın kaç kez merdivenlerden gidip önünü kesiti :img-hyste Tühh ya . Kşeke daha önceden duysaydı müzik sesini . hiç değilse Tibet'e görünmeden içeri girerdi :D Pınar nolur içeri girr yaaa
Süper bi final.Pınar'ın ifadesi çok güldürdü beni :)
rep verme hevesim kursağımda kaldı ya :( :(
ne finaldi ama yahuu..koptum..:img-in_lo
bence pınar okula gidecek tibetin yanına diil..:happy0064
gencom yaa nasılda savaşıyor...:img-in_lomerdivenlerde önünü kesti cnm ya:img-in_lo
son bir kaç haftadır bir nebze olsa da bunaltan hava bu bölümde dağılmış oldu. gerçekten bu bölüm öğlen yazdığım gibi özel bi bölüm oldu. ve yine öğlen yazdığım gibi ...
hayatta herkesin bi 2. şansı olması gerek !...
Hehe olur mu olur walla :img-hyste
İkisi yer degıstırecek yha Derın gırecek sınava..yanlıs kızı kacırır mı kacırır bu akıllı ejder walla cok komedı olur yha bıde ıkızler yha anlasılmaz ama seven ınsan gozlerınden tanır yha ;);)
Evet eğer seviyosa tanır ama zaten biraz tipini değiştirecek . bir de ikizi zorluk çker tanımakta :D Kırk yıldır gördüğü biri değil ya :D Biraz gülelim gelecek bölüme :D
Sakin'e takıldım ben ya. İlke'ye kesin aşık olacak kesin . Zaten aşık olmayan bi Tarkan kaldı herhalde başkada yok :D Orkestrada güzelmiş ama:happy0064 Helal olsun :happy0064
Genco nası koşştu pesınden yasık cocuga yha Pınar'a sınır oldum acıkcası her seferınde gerii itti resmen bır dınle yha yargısız ınfazz yapmasana..:img-pilot
Ama Pınar için onu ikna etmek ıcın anlaması ıcın piyona calmaya basladı..ben senın sayende calmaya basladım dedı ay cok romantıktı yaww:img-in_lo
Dizinin son anında piyano sesını duyunca tanıdı Genco'nun caldıgını helal olsun yha cok gusel yerde bıtırdıler :img-blush
:img-cool2:img-cool2
gencom yaa nasılda savaşıyor...:img-in_lomerdivenlerde önünü kesti cnm ya:img-in_lo
Neyse dileğim haftaya ertelendi artık :D Haftaya kesin bak garanti veriyorum :D
İnşallah yaa Tibet'te sap gibi kalsın öyle. Gerçi ona da yazık ama olsun hayat bu. Kendi saflığı :D
O kadar şey söyledi yinede vazgeçiremedi Pınar'ı . Ama bu piyano işi çok iyi oldu . ama bak umudumuz vardı doğru oldu. hiç değilse bölüm sonunda ii bişey gördük (bnce)
işteee yaa bu bitişi çok beğendim ben yaaa noldu pınar hanımın ifade yani
ejder cidden yanlış kişiiyi kaçırmasın o zmn isleyin komediyi yaw
bu arada sibel öldürdü beni ya ne o sözleri sabah evden bekar çıkıon akşam eve nişanlı gelion fln :)
ya bence de keşke tibet'e görünmeden başlasaydı genco çalmaya:img-in_lo
pınar tibet'le gidicek bence..:icon_sorr
ya ama cidden koptum ya genco merdivenlerden koşup koşup önünü kesiyo ya pınar'ın:img-icecr :img-pilot :D
şu pınar da özge'nin dediği gibi çok kararlı ve inatçı..duygularını hiç önemsemiyo artık..
özge de genco'ya iyi akıl vermedi yani
önümüzdeki iki bölüm süper olucak ya:happy0064 bi ara çok yavaş ilerliyodu ama son 3 bölümdür süper gidiyo ve böyle gidicek bence..
Süper bitti valla çok heyecanlandım. Pınar bak beni dinle geri dön. Yazık Gencoyu peşinde dolandırdın kaç kez merdivenlerden gidip önünü kesiti :img-hyste Tühh ya . Kşeke daha önceden duysaydı müzik sesini . hiç değilse Tibet'e görünmeden içeri girerdi :D Pınar nolur içeri girr yaaa
aynen cnm ya heyeccan dorukta ne olur pzts özet gelsin dayanamam walla:img-pilot:img-pilot
pınar geri dön litfennn panik atak geliyiii:img-swoon:img-swoon
dimii yaa keşke binadan tam çıkmadan başlasaydı piyano :icon_whis
Evet eğer seviyosa tanır ama zaten biraz tipini değiştirecek . bir de ikizi zorluk çker tanımakta :D Kırk yıldır gördüğü biri değil ya :D Biraz gülelim gelecek bölüme :D
Sakin'e takıldım ben ya. İlke'ye kesin aşık olacak kesin . Zaten aşık olmayan bi Tarkan kaldı herhalde başkada yok :D Orkestrada güzelmiş ama:happy0064 Helal olsun :happy0064
Kesın degısmesı lasım yanı hocalarda o kadar salak degıl yane dımı ama :D:D
Gelecek bolume bıras gulelım bencede yha :img-yes: cok komık olacaga benzıyor hep ask acısı ızleyecek degılız zaten ıkızleer acayıp komıgıme gıdıyor esya tartısmaları fln ayy oldurduler benı bu hafta :dito
Bencede İlkeye asık olacak tarkana da bız bulalaım hayırlı bır kısmet yawtroest
bu arada tahmin doğru ikizler yer değişticeği için sınav başında yada sınav sonunda bana göre öyle geçiyor aklımdan yanlış kişiyi kaçıracaklar :img-yes:
aynen cnm ya heyeccan dorukta ne olur pzts özet gelsin dayanamam walla:img-pilot:img-pilot
pınar geri dön litfennn panik atak geliyiii:img-swoon:img-swoon
dimii yaa keşke binadan tam çıkmadan başlasaydı piyano :icon_whis
Şimdi sırf Tibet üzülmesin diye ( o kadar şey yaşadı babası falan) yanına gider diye korkuyorum . Neyse olan oldu artık :D Tibet'te uslu çocuk olsun kabullensin durumu yani :img-hyste
Aynen dilekcim yaa. Pınar akıllı kızdır sever dinler bizi :D
Keşke özet erken gelse bbu haftaya özel :img-hyste :D
Asu'nun ev sahibi de ne o öyle ya kaptı çocuğun elinden telefonu . Yazık aamet neye uğradığını şaşırdı :D Asuya sinir oldum :( Eskiden ne iyiydi şimdi neler neler açtı ahmetin başına
Neyse dileğim haftaya ertelendi artık :D Haftaya kesin bak garanti veriyorum :D
İnşallah yaa Tibet'te sap gibi kalsın öyle. Gerçi ona da yazık ama olsun hayat bu. Kendi saflığı :D
O kadar şey söyledi yinede vazgeçiremedi Pınar'ı . Ama bu piyano işi çok iyi oldu . ama bak umudumuz vardı doğru oldu. hiç değilse bölüm sonunda ii bişey gördük (bnce)
hümeyracım ama özgede(ikizim) haklı şimdi..ya ters köşe olursak..ya pınar aldırmadan tibetle giderse..içten içe pişman olacaktır dönmediğine ama tibetle gidebilir..özete kaldı işimiz artık:icon_sorr:icon_sorr
keşke bende garanti verebilsem barışmalarına..ama genco elinden geleni yapıyor en azıdan:img-in_lo..gerisi pınara kalmış:img-cool2
ewt ya nası kesti önünü ama:img-in_loO kadar mutlu olmuştuk artık geleck bölüme:img-icecr
walla pınar napıcak kestiremiyorum artık her şeyi bekliyorum ondan.Tamam genco şimdiye kadar özellikle ilk başlarda aşkları için adam gibi bişi yapmamış olabilir ama nası peşiinden kosuyo kızın daha nie uzatıyo bu pınar yaa..
nişan işi iptal dedik ertelenmiş meger.Üstelik ertelenmesine ragmen tam gaz dewam ediyo hiç bişey farketmedi ki sadce cenati arkadaslarına ne dicem die dusunuyo bi de tibeti babası hastalandı we bu yuzden tibetle pınar hep birlikte olcaklar hatta daha çok(pınar yanında olursa her şeyi yaparmış:img-beee:)
bu ahmete de ne diyim insan bu kadar mı saf olur gidilir mi öyle kızın ewine yaa yazık özgeye,asu yüzünden bıraktı kızı ortada:img-in_lo
Kesın degısmesı lasım yanı hocalarda o kadar salak degıl yane dımı ama :D
Gelecek bolume bıras gulelım bencede yha :img-yes: cok komık olacaga benzıyor hep ask acısı ızleyecek degılız zaten ıkızleer acayıp komıgıme gıdıyor esya tartısmaları fln ayy oldurduler benı bu hafta :dito
Bencede İlkeye asık olacak tarkana da bız bulalaım hayırlı bır kısmet yawtroest
Kadro tamam :D Tarkan'a yer kalmadı :img-hyste Haaaa kızılötesi var şu Tibet'e kesik olan :D Tarkanla da onu ayarlayak eksik kalmasın :D
Evet yaa hep gerilim hep gerilim. sıkıldık yani . bende güldüm ikizlere yaa ama Derin'e yazık . Off düşündükçe üüzülüyorum ama :D
Ne güzel mızıka çalıyo değil mi ama :D ejderler körler yanlarında ki cevheri görememişler :img-hyste Bir yıldız doğacak haberleri yok :D
Şimdi sırf Tibet üzülmesin diye ( o kadar şey yaşadı babası falan) yanına gider diye korkuyorum . Neyse olan oldu artık :D Tibet'te uslu çocuk olsun kabullensin durumu yani :img-hyste
Aynen dilekcim yaa. Pınar akıllı kızdır sever dinler bizi
Keşke özet erken gelse bbu haftaya özel
Asu'nun ev sahibi de ne o öyle ya kaptı çocuğun elinden telefonu . Yazık aamet neye uğradığını şaşırdı :D Asuya sinir oldum Eskiden ne iyiydi şimdi neler neler açtı ahmetin başına
eet onu dicektim aslında bende..:icon_whis
babasının yanındayken o kdar laf etti..artık tibetin yanındayım bilmem ne..ya tibetin basket oynarken dediklerine ne demeli..artık pınarın elinden su da içiçem yemek de yiycem...hııııhhh hadi ordann beeeee hadi hadi hadi hadi hadiiii:img-cool2:img-cool2:img-beee::img-beee:
asuya bende sinirliyim..ayrıca özgenin ahmete vereceği dersi de acayip merak ediyorum:)
ya tarkan da orkestrada..şimdi tarkan görür genco'nun piyano çaldığını..yani genco pınar'a dediği gibi saklamıycak yeteneğini..zaten tarkan öğrendikten sonra piyano çaldığını ejder'e de söyledi mi herkes bilir artık:img-icecr
ya inşallah şu orkestranın okul huzurunda çalması:) gelecek bölümde olur iki bölüm dayanabilir miyim bilmiyorum:img-blush :img-icecr
şimdi pınar da hem tibet babasının işini üstlendiği için hem tibet'in babasını mutlu etmek için beraber olacaklar hep tibet'le ya:icon_sorr
hümeyracım ama özgede(ikizim) haklı şimdi..ya ters köşe olursak..ya pınar aldırmadan tibetle giderse..içten içe pişman olacaktır dönmediğine ama tibetle gidebilir..özete kaldı işimiz artık:icon_sorr:icon_sorr
keşke bende garanti verebilsem barışmalarına..ama genco elinden geleni yapıyor en azıdan:img-in_lo..gerisi pınara kalmış:img-cool2
Yok dilekcim yok. Ben eminim bak Pınar akıllanıo :D Belki bölümün başında aptallık edip Tibetle gider ama sonra aynı şey olmaz. Zaten Aslan'ın başına gelen iyice canımı sıktı :D ama Pınar haftaya viraz olsu değişecek. Artık hareket emeye başlayacak. Bugün ilk adımı attı yüzüğü çıkardı. Haftaya da biraz koşsun :img-hyste
Genco evet elinden gelen herşeyi yapacak. Pes etmeyecek:happy0064 Pınar'da akıllancak . Zaten öyle olmasa bile sırf Tibet'in babası içindir. O bu durumdayken yapmaz belki ama ben inanıyorum.
Kadro tamam :D Tarkan'a yer kalmadı :img-hyste Haaaa kızılötesi var şu Tibet'e kesik olan :D Tarkanla da onu ayarlayak eksik kalmasın :D
Evet yaa hep gerilim hep gerilim. sıkıldık yani . bende güldüm ikizlere yaa ama Derin'e yazık . Off düşündükçe üüzülüyorum ama :D
Ne güzel mızıka çalıyo değil mi ama :D ejderler körler yanlarında ki cevheri görememişler :img-hyste Bir yıldız doğacak haberleri yok :D
Tarkanada ona ayarlayalım boşş kalmasın cocuk yazıktır yaw acıdım ıyı gunumdeyım bugun hade yaşadı troest
Bencede bıras gulmek ıyı gelıyor yane hep gerılım hep ask acısı hep ayrılıklar sonra Pınar hanımın nazıı:img-blush
Ay bı guldugum nokta daha var Özge&Ahmet oldurduler valla bu hafta benı o anlasım ne yha nasılda kızı ındır dedı arabadan cok fena tutuldu Özge'mm yaw:img-icecr arabadan ındırmeyıp hızlıca suruncede nası bozuldu aman aman cok tatlıydı :love05:
hekimoglu64 17-11-07, 23:22 ecemsen budada gördüm cok sevindim arkadasim
neyse ya genco gittikce heycanlasiyor valla bu pinar kendini kandiriyor bal gibi seviyor gencoyu bakalim genco haftaya söyleyebilecemi gercekleri
saygilar....
ewt ya nası kesti önünü ama:img-in_loO kadar mutlu olmuştuk artık geleck bölüme:img-icecr
walla pınar napıcak kestiremiyorum artık her şeyi bekliyorum ondan.Tamam genco şimdiye kadar özellikle ilk başlarda aşkları için adam gibi bişi yapmamış olabilir ama nası peşiinden kosuyo kızın daha nie uzatıyo bu pınar yaa..
nişan işi iptal dedik ertelenmiş meger.Üstelik ertelenmesine ragmen tam gaz dewam ediyo hiç bişey farketmedi ki sadce cenati arkadaslarına ne dicem die dusunuyo bi de tibeti babası hastalandı we bu yuzden tibetle pınar hep birlikte olcaklar hatta daha çok(pınar yanında olursa her şeyi yaparmış:img-beee:)
bu ahmete de ne diyim insan bu kadar mı saf olur gidilir mi öyle kızın ewine yaa yazık özgeye,asu yüzünden bıraktı kızı ortada:img-in_lo
başta kesin konuştum ama şimdi düşününce kafamda şüpheler oluştu..pınar tüm bu olanlardan sonra tibetle gitmeyi tercih edebilir..
çok insafsız ya..bu kadar yalvarmaya gencoya da bu yapılmazki..
saolun yaa iiki ertelediniz nişanı ertelemeseydiniz demekki öbür ayada düğünü yapardınız heralde:img-polic.bu ne samimiyet..:img-cool2:img-cool2
doğru ya asuya güvenilirde peşinden gidilir mi??ahmet ciddi bi dersi haketti..bakalım özge napcak:img-pilot
eet onu dicektim aslında bende..:icon_whis
babasının yanındayken o kdar laf etti..artık tibetin yanındayım bilmem ne..ya tibetin basket oynarken dediklerine ne demeli..artık pınarın elinden su da içiçem yemek de yiycem...hııııhhh hadi ordann beeeee hadi hadi hadi hadi hadiiii:img-cool2:img-cool2:img-beee:
asuya bende sinirliyim..ayrıca özgenin ahmete vereceği dersi de acayip merak ediyorum:)
Zift ye sen :img-hyste Pınar'dan sana eş olmaz :D Onun yemekleri acı öö öö pis o pis :img-heh:. Sen yeme :img-hyste
Evet hadi ordan bee defol git sen Derin'in yemeklerini ye :D
Ayneen. Bende çok merak edyom. İkide bi sen görürsün dedi bakalım ne görecekmiş :D
Gencoya da anlatmadı zaten . Söylesene Ahmetle bende böyleyiz falan diye :D ama o benden kaçıyo dese Genco anlar blki
ecemsen budada gördüm cok sevindim arkadasim
neyse ya genco gittikce heycanlasiyor valla bu pinar kendini kandiriyor bal gibi seviyor gencoyu bakalim genco haftaya söyleyebilecemi gercekleri
saygilar....
Evet arkdasım burda da ben varım ee gusel dızı olunca bakmamak ayıp olur sımcık dımı ama :):)
Pınarın Genco'yu sevdgı bal gıbı ortada ama oyle bır ınat varkı kızda mansallah yane ne dıyım:dito kafasına koydugu seyı yapıyor yane Özge'nın de dedıgı gıbı..
Olan Gencoya oluyor tabı yazıktır cocuga yha bu bolumde yıne hırpalandı Pınar tarafından keske okuldan cıkmadan once pıyano sesını duysaydı yaw:fighting2
Tarkanada ona ayarlayalım boşş kalmasın cocuk yazıktır yaw acıdım ıyı gunumdeyım bugun hade yaşadı troest
Bencede bıras gulmek ıyı gelıyor yane hep gerılım hep ask acısı hep ayrılıklar sonra Pınar hanımın nazıı:img-blush
Ay bı guldugum nokta daha var Özge&Ahmet oldurduler valla bu hafta benı o anlasım ne yha nasılda kızı ındır dedı arabadan cok fena tutuldu Özge'mm yaw:img-icecr arabadan ındırmeyıp hızlıca suruncede nası bozuldu aman aman cok tatlıydı :love05:
Keşke indirseydi de bi bozulsaydı Asu . Hadi ordan kışşttt ben Özge'mi götürcem başka kapıya deseydi :D Ayy bindiği yetmedi bide başına dert açtı :( sinirr
Allahtan Özge böyle davranıyo. bir de kızıp hiç konuşmasaydı :icon_sorr Neyse bakalım haftaya neler olacak sabırsızlıkla bekliyom :D
Neyse Tarkanında başını bağladık. Hadi bakalım hayırlısı :img-hyste
Zift ye sen :img-hyste Pınar'dan sana eş olmaz :D Onun yemekleri acı öö öö pis o pis :img-heh:. Sen yeme :img-hyste
Ayneen. Bende çok merak edyom. İkide bi sen görürsün dedi bakalım ne görecekmiş :D
Gencoya da anlatmadı zaten . Söylesene Ahmetle bende böyleyiz falan diye :D ama o benden kaçıyo dese Genco anlar blki
ya ben de genco özge'ye hadi gel konuşalım derdin neymiş fln diyince özge belki anlatır genco öğrenir diye umuyodum ama ahmet'e danışmadan hareket etmiyo cınım:img-icecr
süper eğlenceli oluyo özge-ahmet olayları ve de romantik..özge'nin öcünü merakla bekliyoruz :img-pilot
Zift ye sen Pınar'dan sana eş olmaz :D Onun yemekleri acı öö öö pis o pis :img-heh:. Sen yeme :img-hyste
Ayneen. Bende çok merak edyom. İkide bi sen görürsün dedi bakalım ne görecekmiş
:img-hyste:img-hyste koptum hümeyra yah
bencede genco özge orda anlatsaydı derdini kızmazdı..herkes birbirinden bişi saklıyo yaw:)
bu arada hiç tarzım diiil ama izlediklerimden sonra pınara olan duygularımı en ii şekilde açıklayan şarkı ibrahim tatlıses in nankör kedi eseri :)adeta pınar için yazılmış :)
be insafsızın kızı
be nankör kedi
insan bir şey söyler :img-cool2:img-cool2
Keşke indirseydi de bi bozulsaydı Asu . Hadi ordan kışşttt ben Özge'mi götürcem başka kapıya deseydi :D Ayy bindiği yetmedi bide başına dert açtı :( sinirr
Allahtan Özge böyle davranıyo. bir de kızıp hiç konuşmasaydı :icon_sorr Neyse bakalım haftaya neler olacak sabırsızlıkla bekliyom :D
Neyse Tarkanında başını bağladık. Hadi bakalım hayırlısı :img-hyste
Walla yha sınır oldum o Asuya bıde basına dertler actı Ahmetın ısı yoksa sımdı annesının cenesıyle ugrasşştroest
Özge'nın evet davranısları allahtan suan ıyı ama bıde hıc konusmasaydı nasılda nısanlandıgını duydugu zaman Gencoya bırseyler soledı cocukta bu ne dıyo demıstr ıcınden yaw ates bacayı sarmıs valla Özge fena asık oldu Ahmette su davranasılarını degıstrse yha off :dito
Tarkanın'da basını baglamıs olduk hayırlısıyla uzulmesın dert yapmasın artık :D:D
ya ben de genco özge'ye hadi gel konuşalım derdin neymiş fln diyince özge belki anlatır genco öğrenir diye umuyodum ama ahmet'e danışmadan hareket etmiyo cınım:img-icecr
süper eğlenceli oluyo özge-ahmet olayları ve de romantik..özge'nin öcünü merakla bekliyoruz :img-pilot
:img-haha: Özgenin öcünü merakla bekliyoruz diyince aklmıa şey geldi :D Özge kendi kendine konuşuyodu ya benden niye korkuyo öcümüyüm ben dedi ya :img-hyste
Maalesef ama eninde sonunda öğrenecek değil mi ama :D Ha senden duymuş ha Ahmetten. Hem Özge bilmiyo ki abisi olarak görüyo gider anlatır istese :D ama Genconun da sorunları var diye anlatmıyo bence. Düşünceli kız :D
Bence de süper oluyo böyle :D hiç değilse Pınar-Genco gibi değiller :D
Evet arkdasım burda da ben varım ee gusel dızı olunca bakmamak ayıp olur sımcık dımı ama :):)
Pınarın Genco'yu sevdgı bal gıbı ortada ama oyle bır ınat varkı kızda mansallah yane ne dıyım:dito kafasına koydugu seyı yapıyor yane Özge'nın de dedıgı gıbı..
Olan Gencoya oluyor tabı yazıktır cocuga yha bu bolumde yıne hırpalandı Pınar tarafından keske okuldan cıkmadan once pıyano sesını duysaydı yaw:fighting2
çok hırpalandı kuzumm :icon_sorr:icon_sorr
keşke pınar binanın içindeyken duysaydı yaw..o zaman snye bile düşünmez kesinlikle genconun yanına gider derdim ama kötü yerde duydu:img-cool2:img-cool2
çok hırpalandı kuzumm :icon_sorr:icon_sorr
keşke pınar binanın içindeyken duysaydı yaw..o zaman snye bile düşünmez kesinlikle genconun yanına gider derdim ama kötü yerde duydu:img-cool2:img-cool2
evet sankı hersey onların ayrılması ıcın planlanmıs bırlesemmelerı ıcın yaw bınada duysaydı ne olurdu kı of ıkısıde hırpalanıyor bu ask ıcın:icon_sorr:icon_sorr
Hala Tibet'te umudunu yıtırmedı yha artık ne dıyım ben buna yha hala umut var dıyo yuzugude gerı almıyo valla cok fena asık yazıktır :fighting2
:img-hyste:img-hyste koptum hümeyra yah
bencede genco özge orda anlatsaydı derdini kızmazdı..herkes birbirinden bişi saklıyo yaw:)
bu arada hiç tarzım diiil ama izlediklerimden sonra pınara olan duygularımı en ii şekilde açıklayan şarkı ibrahim tatlıses in nankör kedi eseri :)adeta pınar için yazılmış :)
be insafsızın kızı
be nankör kedi
insan bir şey söyler
Asıl ben koptum Dilekcim ya nerden aklına geldi :D :img-hyste gece gece güldürdün beni . Bak gülmekten yerleri süpürdüm -> :img-hyste
Değil mi yaa saklayan saklayana. Bakalım daha ne kirli çamaşırlar dökülecek :D Bende senin gibi anti-İlkeci olacam bu gidişle :D gördükçe bi garip oluyom kızı yaa . Gencoya olan tavırları deli ediyo hele o motorda diyo ya sarıl die ıyyyyyy :( Sinir oldum. elinden gelse sıkı sıkı kavra sık diyecek :img-hyste
evet sankı hersey onların ayrılması ıcın planlanmıs bırlesemmelerı ıcın yaw bınada duysaydı ne olurdu kı of ıkısıde hırpalanıyor bu ask ıcın:icon_sorr:icon_sorr
Hala Tibet'te umudunu yıtırmedı yha artık ne dıyım ben buna yha hala umut var dıyo yuzugude gerı almıyo valla cok fena asık yazıktır :fighting2
yaaa dimiii:icon_sorr
pınar hanım yorulmuşş hııhhh..genco yorulmadı sanki..merdivenden in çık in çık :img-hyste
tibet haklı şu durumda..pınar ümit veriyo..tutamayacağı sözler verdikçe tibetten kurtulması zor..sen hem gencoyu sevdiğini itiraf et hemde tibetle evlenmeye kesin kararlı ol..bu nasıl bi mantıkdır ya..:img-cool2
Walla yha sınır oldum o Asuya bıde basına dertler actı Ahmetın ısı yoksa sımdı annesının cenesıyle ugrasşştroest
Özge'nın evet davranısları allahtan suan ıyı ama bıde hıc konusmasaydı nasılda nısanlandıgını duydugu zaman Gencoya bırseyler soledı cocukta bu ne dıyo demıstr ıcınden yaw ates bacayı sarmıs valla Özge fena asık oldu Ahmette su davranasılarını degıstrse yha off :dito
Tarkanın'da basını baglamıs olduk hayırlısıyla uzulmesın dert yapmasın artık :D:D
Gerçi o kızı ben sevmedim ama tam tarkanlık :D
evet öyle yapmadı iyiki. Yapsaydı çok kötü olurdu :( bir de işin yoksa gençleri barıştırmaya uğraş :D
Evet yaa zaten kendi bi dert kızın. Yapıştı sakız gibi bırakmıyo :D
:img-haha: Özgenin öcünü merakla bekliyoruz diyince aklmıa şey geldi :D Özge kendi kendine konuşuyodu ya benden niye korkuyo öcümüyüm ben dedi ya :img-hyste
Maalesef ama eninde sonunda öğrenecek değil mi ama :D Ha senden duymuş ha Ahmetten. Hem Özge bilmiyo ki abisi olarak görüyo gider anlatır istese :D ama Genconun da sorunları var diye anlatmıyo bence. Düşünceli kız :D
Bence de süper oluyo böyle :D hiç değilse Pınar-Genco gibi değiller :D
hem ahmet'e söylemeden anlatmak istemedi genco'ya hem de dediğin gibi zaten genco'nun dertleri var..
özge-ahmet bambaşka ya özge her ne kadar sizinki gibi fln dese de onları izlemenin verdiği haz daha başka.. daha sevimli desem ne bilim işte :img-icecr
özge de ahmet olmadığında gitarla konuşuyo niye kaçıyosun benden öcümüyüm ben:img-pilot:img-hyste
neyse yarın erken kalkıcam ya sınavım var.. hoşçakalın bye
yaaa dimiii:icon_sorr
pınar hanım yorulmuşş hııhhh..genco yorulmadı sanki..merdivenden in çık in çık :img-hyste
tibet haklı şu durumda..pınar ümit veriyo..tutamayacağı sözler verdikçe tibetten kurtulması zor..sen hem gencoyu sevdiğini itiraf et hemde tibetle evlenmeye kesin kararlı ol..bu nasıl bi mantıkdır ya..:img-cool2
Walla yha Pınar bıde yorulmus bak bak Genco hergun kackere cıkıp ınıyo bılıyomusun sen :img-hyste:img-hyste
Pınar hala umut var gıbı gosterıyor yaww bı karar versene cocuklada oynuyo resmen ..sankı tıbet oyuncak ayı bı ılgı gosterıyo bı tavır yapıyo yok yha baska bısı varmıydıtroest
hem ahmet'e söylemeden anlatmak istemedi genco'ya hem de dediğin gibi zaten genco'nun dertleri var..
özge-ahmet bambaşka ya özge her ne kadar sizinki gibi fln dese de onları izlemenin verdiği haz daha başka.. daha sevimli desem ne bilim işte :img-icecr
özge de ahmet olmadığında gitarla konuşuyo niye kaçıyosun benden öcümüyüm ben:img-pilot:img-hyste
neyse yarın erken kalkıcam ya sınavım var.. hoşçakalın bye
evet artık alışkanlık haline geldi :d Her gece gitarla konuşuyo. Allah muhabbetlerini artırsın ne diyelim :img-hyste
İi gecelr cnm bye
Asıl ben koptum Dilekcim ya nerden aklına geldi :D :img-hyste gece gece güldürdün beni . Bak gülmekten yerleri süpürdüm ->
Değil mi yaa saklayan saklayana. Bakalım daha ne kirli çamaşırlar dökülecek :D Bende senin gibi anti-İlkeci olacam bu gidişle :D gördükçe bi garip oluyom kızı yaa . Gencoya olan tavırları deli ediyo hele o motorda diyo ya sarıl die ıyyyyyy :( Sinir oldum. elinden gelse sıkı sıkı kavra sık diyecek :img-hyste
:img-hyste:img-hyste
bir ilki yaşadık bölece ilk defa seni kopardım :img-hyste
ya öle böle diil çok sinirliyim ben bu pınara..biz her koşulda arkasında duralım onun yaptığına bak..yeter artık üzme gencoyu:icon_sorr
anti-ilke belirtileri başladı bende..ben size diyim bu kız kararlı..kolay kolay bırakmıycak gencomuzu..sıkı sıkı sarıl demez mi bi de hayret bişii:img-cool2
seninle yaptıklarını pınarla bile yapmadı yaaa hayret bişi...ne oluyoruzz:img-cool2
ya öle böle diil çok sinirliyim ben bu pınara..biz her koşulda arkasında duralım onun yaptığına bak..yeter artık üzme gencoyu:icon_sorr
anti-ilke belirtileri başladı bende..ben size diyim bu kız kararlı..kolay kolay bırakmıycak gencomuzu..sıkı sıkı sarıl demez mi bi de hayret bişii:img-cool2
seninle yaptıklarını pınarla bile yapmadı yaaa hayret bişi...ne oluyoruzz:img-cool2
Yok yha İlke'nın Gencoyu bırakmak gıbı bır dusuncesı yok :img-cool2
Evet bıde sıkı sıkı sarıl demezmı valla sınır oldum kıme sarıl dıyosun sen yha bası baglı onun cekk gıt sonradna geldı karıstırdı ortalıgı valla :dito
Pınarla bıle yapmadı hakkaten sana noluyo bı kendıne gel :img-blush
Walla yha Pınar bıde yorulmus bak bak Genco hergun kackere cıkıp ınıyo bılıyomusun sen :img-hyste:img-hyste
Pınar hala umut var gıbı gosterıyor yaww bı karar versene cocuklada oynuyo resmen ..sankı tıbet oyuncak ayı bı ılgı gosterıyo bı tavır yapıyo yok yha baska bısı varmıydıtroest
tabii cnm eridi gitti genco..aşkından iş temposundan:)bir de terfi etti sorumluluğu arttı canımcığımın:)koskocaa şef yardımcısı:D
pınarın ileri derecede denge sorunu var:img-cool2ne yaptığını bilmiyo.:img-cool2tibette iice havalara giriyo..haklı bi yerde:img-cool2sen böle yaparsan o senin ellerinden yemek de yerim der yanımda olursan herşeyi yaparım da der..:img-cool2
:img-haha: Öyle mi oldu :D
bn de yaa. Ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum . Ya bende kıtlık var ya Pınrda geriii lik var :D Utanmıyo da gül gibi gencoyu üzmeye :D
değil mi yaa Pınarla bile yapmadı. Kız geldi iki dakkada işi pişirdi valla tebrikler :D Arkadaş ayağına yatıp Gencoyu kekledi :D Rüzgar gibi gçti ( ünlü konuşur Sibel'den seçmeler )
Yok yha İlke'nın Gencoyu bırakmak gıbı bır dusuncesı yok :img-cool2
Evet bıde sıkı sıkı sarıl demezmı valla sınır oldum kıme sarıl dıyosun sen yha bası baglı onun cekk gıt sonradna geldı karıstırdı ortalıgı valla :dito
Pınarla bıle yapmadı hakkaten sana noluyo bı kendıne gel :img-blush
eet yok..gittikçe bağlanıyo..
hem neydi o konuşmaları..giden gider sen müziğe (bana) sarıl demeleri :img-cool2kendine zemin yapıyor resmen..
ilkenin gelmesine başta çok sevinmiştim ama şimdi bu konuda ciddi şüphelerim var:img-cool2
:fighting2tabii cnm eridi gitti genco..aşkından iş temposundan:)bir de terfi etti sorumluluğu arttı canımcığımın:)koskocaa şef yardımcısı:D
pınarın ileri derecede denge sorunu var:img-cool2ne yaptığını bilmiyo.:img-cool2tibette iice havalara giriyo..haklı bi yerde:img-cool2sen böle yaparsan o senin ellerinden yemek de yerim der yanımda olursan herşeyi yaparım da der..:img-cool2
Heh birde terfı ettı tebrık ederım valla adamda korkusundan nasıl davranıyor Gencoya ay ondan nıe korkuyorsa anlamadım gıttı:fighting2
Pınar'ın denge sorunu var evet ne yaptıgını nasıl davrandıgını gormuyor herhalde :dito
hem neydi o konuşmaları..giden gider sen müziğe (bana) sarıl demeleri :img-cool2kendine zemin yapıyor resmen..
ilkenin gelmesine başta çok sevinmiştim ama şimdi bu konuda ciddi şüphelerim var:img-cool2
Bu iki oldu dilekcim beni kopardığın :img-hyste
Walla kısa yoldan bana sarıl demiyo da nüziğe sarıl diyo :D Vay akıllı vaay . Saf buldu Genco'yu ne koparırsam kardır dedi çeldi aklını :D Kızım gencodan sana yar olmaz . Bırak Gencoyu yaa . Yar saçların lüle lüle İlke sana güle güle :D
:img-haha: Öyle mi oldu :D
bn de yaa. Ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum . Ya bende kıtlık var ya Pınrda geriii lik var :D Utanmıyo da gül gibi gencoyu üzmeye :D
değil mi yaa Pınarla bile yapmadı. Kız geldi iki dakkada işi pişirdi valla tebrikler :D Arkadaş ayağına yatıp Gencoyu kekledi :D Rüzgar gibi gçti ( ünlü konuşur Sibel'den seçmeler )
öle oldu cnmcım :)
yok yok biz gayet normaliz..anormal olan pınar:img-cool2
aslında ilkenin taktikleri birini hatırlattı banaaa...kim dersiniz...tibett tabikide:img-piloto da genco-pınar ayrılığı başladığı zaman arkadaş olayına girip pınarı yakınlaştırmaya çalıştı..sonuç..hepimiz görüyoruz..
dişi tibet ilke n'olcakkk:img-cool2
Bana sarıL dıyo bıde ulen ne sarıl dıyosun dofecem bn bu İlkeyı yha elımde kalcak artık tutmayın benı :fighting2
Kendıne resmen zemın hazırlıyor senınde dedıgın gıbı Genco senı sevmıyor yürü baska kapıyo be kızımtroest
İlkenın basta gelmesıne bende cok sevınmıstım cunku Pınar cok hırpalıyodu uzuyodu bıras da Pınar kıskanclık ne dır gorsun ıstedım ama bunun davranıslardı astı artık :img-cool2:img-cool2
Heh birde terfı ettı tebrık ederım valla adamda korkusundan nasıl davranıyor Gencoya ay ondan nıe korkuyorsa anlamadım gıttı:fighting2
Pınar'ın denge sorunu var evet ne yaptıgını nasıl davrandıgını gormuyor herhalde
ama cevdet süperdi ya:img-hyste
millet vekiline içgüveysi deyip duruyo gencoya:)
süpürrrmen :)sana kızmı yok dio bide..yok tabi ne sandın deliğanlı :)
Bu iki oldu dilekcim beni kopardığın :img-hyste
Walla kısa yoldan bana sarıl demiyo da nüziğe sarıl diyo :D Vay akıllı vaay . Saf buldu Genco'yu ne koparırsam kardır dedi çeldi aklını :D Kızım gencodan sana yar olmaz . Bırak Gencoyu yaa . Yar saçların lüle lüle İlke sana güle güle :D
hhe aferin bana:)
tabiiii o ne cingözzz..:img-cool2
ehhehe senden beni kopardın şimdi..ilkenin saçlarda lüle lüle ya..süpper oldu hheee :img-hyste
slm ben uzun zaandır formunuzu takip ediyorum ama ilk mesajım :img-wink:
Hemen herkes piyononun çıkmadan çalmasını tibetin görmemesini savunuyo ama ben daha iyimserim
bence tibet ya hemen başını önüne çevirip gidecek yada pınar arabaya binince yüzü istiyecek:happy0064:happy0064
Umarım öyle olur artık beklicek halimiz kalmadı
öle oldu cnmcım :)
aslında ilkenin taktikleri birini hatırlattı banaaa...kim dersiniz...tibett tabikide:img-piloto da genco-pınar ayrılığı başladığı zaman arkadaş olayına girip pınarı yakınlaştırmaya çalıştı..sonuç..hepimiz görüyoruz..
Ohh saol cnm içime su serptin :D Bende korktum bi an bizde mi bi kıtlık var diye :img-hyste allahtan bizde bişey yokmuş haa. Yaz Pınar'da değilde bizde olsaydı :(
Biri Tibman biri de Tibgirl . :D İlke'nin de başını Sakin'le bağlayak en iyisi :D elimizde bi o var. Bir de Tarkan var ama hadi iyisin onu ayarlasaydık biterdin valla :D
Bana sarıL dıyo bıde ulen ne sarıl dıyosun dofecem bn bu İlkeyı yha elımde kalcak artık tutmayın benı :fighting2
Kendıne resmen zemın hazırlıyor senınde dedıgın gıbı Genco senı sevmıyor yürü baska kapıyo be kızımtroest
İlkenın basta gelmesıne bende cok sevınmıstım cunku Pınar cok hırpalıyodu uzuyodu bıras da Pınar kıskanclık ne dır gorsun ıstedım ama bunun davranıslardı astı artık :img-cool2:img-cool2
sıkı tutun bişi olmasın derken gencoyu düşünüyo sanki :)
ilke üzgünümm cınımm ama durum bu:img-cool2anti-ilkeci olduk artıkınn:img-pilot
yaa başlarda pınar görse hadi neyse de..geldi geleli bi ortaya çıkmadı genco ile ilişkisi.ne anladım ben bu işten..zaten herşey kötü gidiyor.pınar inadım inat..birde ilkeyi öğrense iş iice çığrrından çıkacak:icon_whis:img-cool2
-A k e L d a N- 17-11-07, 23:56 öle oldu cnmcım :)
İlke'nin üstüne gitmeyin bi kere Pınar'dan daha istikrarlı olduğu kesin..Hıh:icon_whis
Kız sevdi mi tam seviyor,delikanlı kız:icon_whis
Mahalle orkestrası kurcam dedi kuruyor kız..Üstelik Genco'yu da seviyor..
Bide Pınar'a bakalım..Tibet desen ayrı bi dert zaten..Başka birine aşık bi kızla evlenmek istiyor..
Bu bölümün yapışkanı diziye havadan düşmüş olan Başaktır kanımca..
Nerden çıktı kız..Asu da böyle birden bire geldi..Üstelik bu zengin okulu değil mi?? Asu'nun derslerle pek ilgisi olmadığı ortada burs almış olamaz..Babasının parası var madem niye ev sahibi evden atmasın diye uğraşıyor..Ahmet'i oyuna getirmek için diyelim çok saçma bi plan,Ahmet'i böyle kapaklayamaz..
Bide bi mantık hatası yakaladım galiba önceki sayfalara da bakmadım dile getirmiş olan varsa kusura bakmasın..Tibet'le Pınar geçen bölüm nişan kıyafetini prova etmeye okuldan direk gitmişlerdi di mi?? Pınar direk Özge'lerin evine gitmiş olur bu durumda..Pınar ne ara kıyafetini değiştirdi peki..Özge'nin kıyafetlerinden giymiş olsa ki mantıksız hiç Özge'nin tarzı diil:icon_whis
Yanlış görmüşte olabilirim aydınlatın beni:img-blush
slm ben uzun zaandır formunuzu takip ediyorum ama ilk mesajım
Hemen herkes piyononun çıkmadan çalmasını tibetin görmemesini savunuyo ama ben daha iyimserim
bence tibet ya hemen başını önüne çevirip gidecek yada pınar arabaya binince yüzü istiyecek:happy0064:happy0064
Umarım öyle olur artık beklicek halimiz kalmadı
aramıza hoşgeldin o zamanbyebye
cidden çok iimser gördüm seni:img-pilottibet pınardan artık vazgeçmeyicek gibi görünüyor..öyle bi izlenim verdi bana..herşeyi pınara endeksli artık.
keşke dediğin gibi olsa..
Ohh saol cnm içime su serptin :D Bende korktum bi an bizde mi bi kıtlık var diye :img-hyste allahtan bizde bişey yokmuş haa. Yaz Pınar'da değilde bizde olsaydı :(
Biri Tibman biri de Tibgirl . :D İlke'nin de başını Sakin'le bağlayak en iyisi :D elimizde bi o var. Bir de Tarkan var ama hadi iyisin onu ayarlasaydık biterdin valla :D
yok yok rahat ol cnmcım:img-icecr
bana kalsa ben kimleri kimlerin başıyla bağlıycağımı biliyorum da...olay bende bitmiyor ne yazıkki..
ama cevdet süperdi ya:img-hyste
millet vekiline içgüveysi deyip duruyo gencoya:)
süpürrrmen :)sana kızmı yok dio bide..yok tabi ne sandın deliğanlı
hhe aferin bana:)
tabiiii o ne cingözzz..:img-cool2
ehhehe senden beni kopardın şimdi..ilkenin saçlarda lüle lüle ya..süpper oldu hheee :img-hyste
Şimdide bana aferin :D
İlke artık kötü kız olarak gösterdi kendini :D bi daha ne yaapsa aklanamaz
:img-haha: Cevdet bizim neşemiz yaaa :D O olmasa yani kimin geriliğine güleceğiz :D Gencoda gerek yok Cevdet bey diyo. Dha ne istiyon Genco işte şef yardımcısı oldun :D
GenCo_PeLinSu 18-11-07, 00:01 BöLüm çok güzeL yerde bitti [yaLnız güzeL , heycanLı değiL...:img-wink:]
Pınar kesin demiyim ama bence Genco'ya gidicek tabii bi sürpriz yapıp yoLuna devam da edebiLir...Onun için bekLicez:icon_sorr
Ahmet'e çok sinir oLdum o Asu'ya da ... :icon_sorr NişanLıymışmış :icon_sorr
İlke'nin üstüne gitmeyin bi kere Pınar'dan daha istikrarlı olduğu kesin..Hıh:icon_whis
Bide Pınar'a bakalım..Tibet desen ayrı bi dert zaten..Başka birine aşık bi kızla evlenmek istiyor..
Nerden çıktı kız..Asu da böyle birden bire geldi..Üstelik bu zengin okulu değil mi?? Asu'nun derslerle pek ilgisi olmadığı ortada burs almış olamaz..Babasının parası var madem niye ev sahibi evden atmasın diye uğraşıyor..Ahmet'i oyuna getirmek için diyelim çok saçma bi plan,Ahmet'i böyle kapaklayamaz..
Bide bi mantık hatası yakaladım galiba önceki sayfalara da bakmadım dile getirmiş olan varsa kusura bakmasın..Tibet'le Pınar geçen bölüm nişan kıyafetini prova etmeye okuldan direk gitmişlerdi di mi?? Pınar direk Özge'lerin evine gitmiş olur bu durumda..Pınar ne ara kıyafetini değiştirdi peki..Özge'nin kıyafetlerinden giymiş olsa ki mantıksız hiç Özge'nin tarzı diil:icon_whis
tamam saolsun ilke orkestrayı kuruyor..gencoya yardım ediyorda hiçde pınarın yerini almaya kalkmasın bunu kabullenemeyiz..arkadaş olarak başımızın üstünde yeri var...
pınar zaten iice dengesizleşti..napsak bilemiyorum..tibetin aşkından gözüü körr oldu..başka bişi diil:img-cool2
ahmet yanlış yaptı asu olayında yasecim..hiç almayacaktı onu arabaya.yanlışoldu özgeye ayıp etti..
cnm pınar o gecenin ertesi sabahı evine gitti ya..hatta ailesine nişanın ertelediğini açıkladı:img-yes:yani mantık hatası yok:img-wink:
aaa evet sen diyince dikkat ettim Yasemincim. üstünde başka bişey vardı ama Özgelere gittiğinde mavi bişey vardı :D Hiç gözünden kaçırmamışsın ;)
yoksa sende mi İlkeci olacaksııın ? :( aman yoshy sakın olma . Pınar gerçekleri bilmediği için böyle yapıyor;) Yoksa bal gibi ortada Cencoyu sevdiği
BöLüm çok güzeL yerde bitti [yaLnız güzeL , heycanLı değiL...:img-wink:]
Pınar kesin demiyim ama bence Genco'ya gidicek tabii bi sürpriz yapıp yoLuna devam da edebiLir...Onun için bekLicez:icon_sorr
Ahmet'e çok sinir oLdum o Asu'ya da ... :icon_sorr NişanLıymışmış :icon_sorr
Pelincim sen heyecanlanmadın mı ? Kız heyecanlanılmaz mı ? Ben şimdiden sabırsızlılka bekliyom walla çok merak ediyorum Pınar ne yapacak :D
Bencede Gencoya gider (inş) . Seviyo çünkü kendini zor tutar biraz. Artık çok geç derken bile zor söylüyodu zaten :D Yazıık :D
Asu'ya her geçen bölüm daha bi uyuz oluyorum zaten . Ahmet için savaşacakmışmış . Hadi ordan . ahmet2in Özgesi var. Geriiiii ! :img-hyste
Şimdide bana aferin :D
İlke artık kötü kız olarak gösterdi kendini :D bi daha ne yaapsa aklanamaz
:img-haha: Cevdet bizim neşemiz yaaa :D O olmasa yani kimin geriliğine güleceğiz :D Gencoda gerek yok Cevdet bey diyo. Dha ne istiyon Genco işte şef yardımcısı oldun :D
tamam artık anti-ilkeciyiz biz :D :D
walla ya cevdet süpper..:img-hysteben bu iiliğin altında kalmam diyo...sürgün halini yetkilerimle kaldırıyorum :)
bu arada genco artık bi tlfon alsın litfen..:img-icecr
tamam artık anti-ilkeciyiz biz :D :D
walla ya cevdet süpper..:img-hysteben bu iiliğin altında kalmam diyo...sürgün halini yetkilerimle kaldırıyorum :)
bu arada genco artık bi tlfon alsın litfen..:img-icecr
Evet . Başka anti İlkeci olan var mıı? :D
İyiliğin altında değil ama az kalsın kolilerin altında kalıyodun Cevdoş ;) Kendi bile farkında Genconun sürüldğünün ama görüyonmu hiç bi şey yapmıyodu . Zaten bi akıllanmıyo o kadar dayak yiyecekti Gencodan . Ahh Genco bırakacaktın da altında ezilecekti . Görsüz bakalım sürgün neymiş :D
Walla Pınarla sevgili olursa yeniden sesini duymak istediğinde Ahmet'in yanına mı gidecek. Alsın da rahat rahat konuşsunlar aşkısıyla :D ( Genco bak eğer maddi durumun el vermiyosa çekinme biz aşiret olarak para toplayıp sana bi telefon alırız. Yeter ki siz rahat rahat görüşün :img-hyste)
anti ilkecilerin sayısı hızla artıyo
hele sarıl sarıl sahnesinden sonra:img-blush
-A k e L d a N- 18-11-07, 00:13 aaa evet sen diyince dikkat ettim Yasemincim. üstünde başka bişey vardı ama Özgelere gittiğinde mavi bişey vardı :D Hiç gözünden kaçırmamışsın ;)
yoksa sende mi İlkeci olacaksııın ? :( aman yoshy sakın olma . Pınar gerçekleri bilmediği için böyle yapıyor;) Yoksa bal gibi ortada Cencoyu sevdiği
Evet değişikti..Çünkü üstündeki şeyin rengi çok güzeldi,turkuaz çok severim..Daha önce görsem aklımda kalırdı:icon_whis:img-icecr
Yaa İlkeci demeyelim İlkeye haksızlık etmeyin diye dedim yani:img-icecr
Pınar'a gıcık oluyorum tabii ama nefret etmiyorum eminim hatasını anlıcak ama oda acı çeksin istiyorum :icon_evil:img-help:
Yani tabii ki Genco-Pınar 4ever:):img-in_lo:img-blush
Evet . Başka anti İlkeci olan var mıı? :D
İyiliğin altında değil ama az kalsın kolilerin altında kalıyodun Cevdoş ;) Kendi bile farkında Genconun sürüldğünün ama görüyonmu hiç bi şey yapmıyodu . Zaten bi akıllanmıyo o kadar dayak yiyecekti Gencodan . Ahh Genco bırakacaktın da altında ezilecekti . Görsüz bakalım sürgün neymiş :D
Walla Pınarla sevgili olursa yeniden sesini duymak istediğinde Ahmet'in yanına mı gidecek. Alsın da rahat rahat konuşsunlar aşkısıyla :D ( Genco bak eğer maddi durumun el vermiyosa çekinme biz aşiret olarak para toplayıp sana bi telefon alırız. Yeter ki siz rahat rahat görüşün :img-hyste)
efett ifindim yok mu artıran??:) :)
ehheheh ilahi canımcım..ii didin.cnm genco ya her durumda iilik yapıyo:img-blush
amann keşke tekrar sevgili olsalar..tlfon olmasa da olur diycem ama olmazz:Dtez elden bi tlfon lazım..(cidden biz hazırız genco kendime almam sana tlfon almak için bütün paramı ortaya koyarım :img-hyste)şaka bi yana olmaz olur mu cnm parası maaş almıyor mu sonuçta..ne güzel kıyafetler giyiniyor tlfon da alabilir pekala:img-wink:
Evet değişikti..Çünkü üstündeki şeyin rengi çok güzeldi,turkuaz çok severim..Daha önce görsem aklımda kalırdı:icon_whis:img-icecr
Yaa İlkeci demeyelim İlkeye haksızlık etmeyin diye dedim yani
Pınar'a gıcık oluyorum tabii ama nefret etmiyorum eminim hatasını anlıcak ama oda acı çeksin istiyorum :icon_evil
Yani tabii ki Genco-Pınar 4ever:):img-in_loh
Evet Genco-Pınar 4ever :happy0064
İlke sarıl arıl falan diyince sinir oldum ama . Apaçık ortda Gencoyu sevdiği anlaşılıyo. evet Pınar çok acı çektirdi birazda kendi acı çeksin ama zaten acı çekiyo :D Genco'dan ayrı kalmak en büyük acı bene onun için ;) Ama Cenati hakkındaki gerçekleri bi öğrensiiin göbek atacam valla :img-hyste :cheer::cheer::bella
efett ifindim yok mu artıran??:) :)
ehheheh ilahi canımcım..ii didin.cnm genco ya her durumda iilik yapıyo:img-blush
amann keşke tekrar sevgili olsalar..tlfon olmasa da olur diycem ama olmazz:Dtez elden bi tlfon lazım..(cidden biz hazırız genco kendime almam sana tlfon almak için bütün paramı ortaya koyarım :img-hyste)şaka bi yana olmaz olur mu cnm parası maaş almıyor mu sonuçta..ne güzel kıyafetler giyiniyor tlfon da alabilir pekala:img-wink:
Valla niye almıyo bende anlamıyom. Aklına mı gelmiyo biz arar söyleriz ;) ( bu bahaneyle Ahmetin numarasını da öğreniriz :D)
Olacak Dilekcim merak etme . İki kişi değiliktir herhalde (inş:img-hyste ) Bi de öyle çıkıyomuşuz :img-hyste
Evet keşke olsalar.Gencoya gönderme --->>> Sana bin telefon fedaa seven ne yapmaz.
-A k e L d a N- 18-11-07, 00:19 Evet Genco-Pınar 4ever :happy0064
İlke sarıl arıl falan diyince sinir oldum ama . Apaçık ortda Gencoyu sevdiği anlaşılıyo. evet Pınar çok acı çektirdi birazda kendi acı çeksin ama zaten acı çekiyo :D Genco'dan ayrı kalmak en büyük acı bene onun için ;) Ama Cenati hakkındaki gerçekleri bi öğrensiiin göbek atacam valla :img-hyste :cheer::cheer::bella
Bence sarıl sarılı o anlamda söylemedi..Çekinmesin diye söyledi..Yani olaya egzotik bi hava vermeyelim:icon_whis
Ama Genco nasıl anlasın..Herkes anlar o anlamaz..Genelde öyle olur ki gerçekte de bu böyledir..Anlayamazsın..Olaylara dışardan bakmak farklı bişey işte:img-yes:
Bence sarıl sarılı o anlamda söylemedi..Çekinmesin diye söyledi..Yani olaya egzotik bi hava vermeyelim:icon_whis
Ama Genco nasıl anlasın..Herkes anlar o anlamaz..Genelde öyle olur ki gerçekte de bu böyledir..Anlayamazsın..Olaylara dışardan bakmak farklı bişey işte:img-yes:
Evet değil mi işin içinde kendin olunca biraz saf oluyosun :D İlla çevrenden biri söylicek.
Yasemincim öyle olmasa bile :D Genconun yanında başka kız görmeye dayanamıyoruum :( Ahhh Pınar ahh. O kadar şey yaptı ama hala Pınar4ever diyorum. :happy0064 Kendimede inanamıyorum zaten
Ayy bi de Selin deli midir nedir yaa. Hala Cüneytin yanında geziyo. Kız akıllanmadı bi türlü :D Jodie Fosteri duyunca yelkenleri suya indirdi :img-hyste
Valla niye almıyo bende anlamıyom. Aklına mı gelmiyo biz arar söyleriz ;) ( bu bahaneyle Ahmetin numarasını da öğreniriz :D)
Olacak Dilekcim merak etme . İki kişi değiliktir herhalde (inş:img-hyste ) Bi de öyle çıkıyomuşuz
Evet keşke olsalar.Gencoya gönderme --->>> Sana bin telefon fedaa seven ne yapmaz.
yakında çıkar onun sebebi de :)ama genco tabuları yıkıyor yavaş yavaş..pınarla bi barışsın kesin tlfonda alır bak görürsün:)
değilizdir cnm heralde...anti-ilkeci potansiyeli görüyorum ben bizim forumda bi kaç kişi dışında :)
hehehe yafs yine güldürdün beni :)
kendi bünyemde yapılan savaşı maalesef uykum geldi tarafı kazandı bu gece..:)
ben artık kaçıyorum millet...bye
güzel bir bölüm sonrası sohbet güzeldi:good:
herkese ii gecelerbyeyarın devam etmek dileğiylebye
yakında çıkar onun sebebi de ama genco tabuları yıkıyor yavaş yavaş..pınarla bi barışsın kesin tlfonda alır bak görürsün:)
değilizdir cnm heralde...anti-ilkeci potansiyeli görüyorum ben bizim forumda bi kaç kişi dışında :)
hehehe yafs yine güldürdün beni :)
kendi bünyemde yapılan savaşı maalesef uykum geldi tarafı kazandı bu gece..
ben artık kaçıyorum millet...bye
güzel bir bölüm sonrası sohbet güzeldi:good:
herkese ii gecelerbyeyarın devam etmek dileğiyle
Aynen Dilekcim benimde geldi :D Sanada ii geceler byebye Kalanlara da iyi sohbetler bye
Evet yalnız değilizdir herhalde koca forumda::D Sırf Pınar için alır zaten Yoksaa hiiç Pınar için neler neler yaptı bi telefonu mu almayacak :D
Ayyyy nasil guldum ya bu bolummmm!!! :D Sibele hayranim
Abisiyle dertlesirmis, mis mis . Canim benim sibeli cok seviyorum
ya dizide. Hele sabah bekardi simdik nisanlandi!
hele mother demesi super ya
-A k e L d a N- 18-11-07, 00:34 Evet değil mi işin içinde kendin olunca biraz saf oluyosun :D İlla çevrenden biri söylicek.
Yasemincim öyle olmasa bile :D Genconun yanında başka kız görmeye dayanamıyoruum :( Ahhh Pınar ahh. O kadar şey yaptı ama hala Pınar4ever diyorum. :happy0064 Kendimede inanamıyorum zaten
Ayy bi de Selin deli midir nedir yaa. Hala Cüneytin yanında geziyo. Kız akıllanmadı bi türlü :D Jodie Fosteri duyunca yelkenleri suya indirdi :img-hyste
Anlıyorum canım seni..Pınar da dayanamazsa işte bu iş tamam zaten..
Bi göremedi yahu,olamaz böyle bişey:icon_whis
Yalnız Selin'le Derin çok fena karışıcak..Herhalde Ejder Derin'i kaçırıcak Selin yerine..
İşler karışıcak..Belki Genco bulur Derin'i falan işler düzelir az biraz:img-yes:
Çıkan herkese iyi geceler efenimbye
Anlıyorum canım seni..Pınar da dayanamazsa işte bu iş tamam zaten..
Bi göremedi yahu,olamaz böyle bişey:icon_whis
Yalnız Selin'le Derin çok fena karışıcak..Herhalde Ejder Derin'i kaçırıcak Selin yerine..
İşler karışıcak..Belki Genco bulur Derin'i falan işler düzelir az biraz:img-yes:
Çıkan herkese iyi geceler efenimbye
Bencede kesin geriiii Ejder Derin'i kaçıracak. Sonrada al başına belayı . bir de Derin Ejder'e aşık oluyomuş :img-hyste (uçtum iyice)
Vall o görene kadaaaarrr dizi bitecek :D
yine güzel bi bölümdü. sonunda Genco'nun Pınar için bi adım atmasına sevindim. her ne kadar Pınar'a gittikçe sinir olsam da ikisinin birlikte olmasını istiyorum... Tibet'in aklı başına geldi diyodum ama yanılmışım.
ya şu Asu da yok yere Ahmet'in başını yaktı. ama Özge'nin vazgeçmek gibi bi niyeti hala yok buna çok seviniyorum. bakalım Ahmet'e daha neler yapacak...
Ejder de Selin'i kaçırmak için neler neler yapıyo yaaa. Tarkan'la birlikte okulda süperlerdi, otoparktaki konuşmalar da var tabi... dediğiniz gibi büyük ihtimalle tutar Derin'i kaçırır, bakalım o zaman nolcak???
Sibel olmasa nolcak halimiz. kız her derde deva yani. Ahmet'le dertleştiklerinde konuşmaları çok güzeldi, bi de tuttu Özge'yi eve getirdi, alem kız yaa....
herkese iyi geceler arkadaşlar.....
Anti İlke mi? İlke'ye Anti olunur mu yahu hiç? :) Çok şeker biri, hem de çok güzel. Düşünsenize 3 haftadır Genco-Pınar-İlke yanyana gelmedi. İlke, Genco'nun hayatında birisi olduğunu, onun Pınar olduğunu bilmiyo. Pınar, İlke'nin çocukluk aşkının Genco olduğunu bilmiyo. 3 haftadır bunlar su yüzüne çıkmadığına göre demek ki var bu işte bişey. İlke, Genco-Pınar aşkının yeniden doğmasına vesile olacak, onların aşkını görecek ve maalesef dizinin akışındaki rolü "Kalbime Gömerim o zaman" misali olacak.
Pınar'a çok kızdım yaa bugün. Hele "Aşk için ne yaptın?" sorusunu sordu ya iyice kızdım. Genco değilmiydi "sol el konçertosunu öğreten :), denize düşen notaları dalgıç gibi dalıp çıkartan :) ve Topkapı sarayıydı sanırım bunun mimarlarını Pınar'a söyleyip, derste yüksek not almasını sağlayan :)" şaka bi yana, Genco'nun neler yaptığını Pınar bal gibi biliyo, gözünü her kapattığında eskiler aklına geliyo ama sırf gıcıklık olsun diye Genco'yu üzüyo. Şimdi Genco' da Aşk için bişeyler yapmak için İlke'yi kullanacak. Piyano çalarak bi bakıma İlke'ye umut vermiş olacak ve İlke buna karşılık alamazsa çok üzülürüm :( Genco-İlkeci mi oldum ne :)
yine güzel bi bölümdü. sonunda Genco'nun Pınar için bi adım atmasına sevindim. her ne kadar Pınar'a gittikçe sinir olsam da ikisinin birlikte olmasını istiyorum... Tibet'in aklı başına geldi diyodum ama yanılmışım.
ya şu Asu da yok yere Ahmet'in başını yaktı. ama Özge'nin vazgeçmek gibi bi niyeti hala yok buna çok seviniyorum. bakalım Ahmet'e daha neler yapacak...
Ejder de Selin'i kaçırmak için neler neler yapıyo yaaa. Tarkan'la birlikte okulda süperlerdi, otoparktaki konuşmalar da var tabi... dediğiniz gibi büyük ihtimalle tutar Derin'i kaçırır, bakalım o zaman nolcak???
Sibel olmasa nolcak halimiz. kız her derde deva yani. Ahmet'le dertleştiklerinde konuşmaları çok güzeldi, bi de tuttu Özge'yi eve getirdi, alem kız yaa....
Denizcim hos geldin.
Bu bolum varya en cok Ahmet, OZge, SIbel bolumunu gordum
ama doyamadim :( Zaman okadar cabuk gecti ki off
Ahmedim nasilda SIbele acildi öyle.. Yazik ve farkindaysaniz
bu bolumde hic Ahmet-Genco yan yana gormedim. Yanlis
hatirlamiyorsam kusmuler dizide acabag?
cok mntıklı bişi söylemişsin daha önce aklımaa gelmemişti gercekten saçma olmuş bu.ztn dayanamıyorum asuya yaa:@Sibeli cok seviyorum özgeyi ewe getirdi aralarına duzeltcekti cnm ya ama ahmetin saflıgı yuzunden bütün planı suya dustu:)
ejder işi acayip karışcak yaa tam komedi olcak haftaya.Ejder aslında derini kaçırdıgını ögrendiginde ne tepki wercek acaba:img-hysteselin dedi ya pınar bile anlamıcak diye o zaman ejder bi de inanmaz bu duruma:)
cevdete bayılıyorum ya cok eglenceli gencoyla konusmaları fln:)
ya tibetten nefret ediyodum ama yazık cocuga pınar oyle ümit werirse cocuk napsın..naptıgını bilmiyo kız yeni bölümde napcak cok merak ediyorum.yine tam ucundan döner tam gitcekken tibetin babasını falan dusunur döner.ama genconun yanına giderse nolcak cok merak ediyorum yani gidip napcak orda ilke we diger mahalleliler war onların önunde gidip sarılcak degil ya offf öyle bişi olsa süper olur ilke cok iyi bozulur:D:Dama sanmıyorum:(tabi gidip sessizce de izleyebilir.Ya daha önce duysaydı hemen giderdi düşünmeden önunde tibet dururken nası bırakıp gitcek ki:icon_whis
veeeeeee son olarak..
ilkeye cok pis sinir oldum..Anti-İlke oldum ben de bu bölüm:D:D
sarılma sahnesi dısında da genel olarak gıcık biri.ya bence de bu gencoya cep telefonu şart yoksa kız her dk çat kapı gelcek böyle.orda geldi ewe gencoya nasılsın dedi genco pek iyi degil dedi kız hiç noldu fln demeden hemen orkestra demeye başladı.her cümlesinde en az bi kere orkestra lafı gecıo.cocuk orda iyi degilim diyo bunun tek derdi orkestra.yere dusen esyaları görmese anlamıcaktı yani geriiiiii:Dsonra dısarı cıktılar konustular ya orda da sen boswer gidenleri bak burda ben warım dicekti nerdeyse üstü kapalı olarak dedi zaten.ayy cok gıcık oluyorum.arkadaş ayaklarına yatıp aklı sıra aşık etcek kendine,genconun pınarı war bi kere hadi başka kapıya cnm:img-beee:
kıvanckerocu 18-11-07, 09:16 yine güzel bi bölümdü. sonunda Genco'nun Pınar için bi adım atmasına sevindim. her ne kadar Pınar'a gittikçe sinir olsam da ikisinin birlikte olmasını istiyorum... Tibet'in aklı başına geldi diyodum ama yanılmışım.
evt ya sibel süper bnce hangi ahemt abim ahmet mi fln bide sabah evden bekar çıkıosun akşam nişanlanmış geliosun demesi fln çok komikti:D
bncede ejder selin yerine derini kaçıracak dizide komedi daha çok artıyor
sakinin mızıka çalması:Ptarkan ejder zaten çok komik
cevdette çok komik ya artık gencoyu şef yardımcısı yaptı :D:D:D
çok süper bi bölümdü izlemekten çok zevk aldım
umarım reytinglerde 2.oluruz(maç vardı ya o yüzden:icon_whis):happy0064
slm arkadaşlar
dün ilk defa izledim gencoyu çok beğendm
18 bölümü kaybım olduğu için çok üzüldüm
bu yüzden gece sabaha kadar you... dan ilk 5 bölümü izledim
gerçekten çok güzel bir dizi
artık her hafta izlerim ve burda olurum bnide aranıza alır mısınız?adm özlem 29 yaşındaym bnde zamanla sizi tanımak isterim:D
alpayı bütün çocuklarımda görmüştüm ve çok seviyordum
ama burda daha bi yakışıklı olmuş daha çok sevdim yeşil gözleri fln çok tatlı:D
dizi konusuyla bile diğer dizilerden ayrılıyor kalitesiyle oyuncularıyla,orhanıda çok seviyorum
ejder,tarkan bana çok komik geldi bölüm eksiklerimi kapattıkça daha fazla yazarım
ilke sanırım diziye yeni geldi ama ben pek sevmedim
pınar ve genco çok yakışıyorlar umarım bu bölüm barışırlar
genco daha ne yapsın piyano bile çaldı aşkı için
birde hazalı çok beğendim maşallah çok güzel bir kız yeşil gözler siyah saçalr ve rolünüde çok iyi yapıyor
:icon_sorr:icon_sorr
diziyi izleyemedim ya
neler oldu anlatacak hayırsever var mıdır ki
Şöyle kabataslak anlatayım aklımda kalanları. Şimdi Genco ile Pınar yine köşe kapmaca oynadılar:img-pilot Pınar gencoya aşkmıız için ne yaptın piyano bile çaldığını sakladın dedi. Genco da gidip ilkenin piyanistlik teklifini kabul etti. Pınar genconun piyanosu duydu. Tibetin yanına gidip gitmemek arasında kaldı. Orada bitti zaten. Sondan başladım:) Tibetle Pınarın nişanı güya ertelendi ama bütün bölüm yapışık ikiz gibi gezdiler:img-cool2 Tibetin babası hastalandı. Tibet iş adamı oldu:img-pilot
Özge ile Ahmet bölümün birazında patron-şoför ilişkisine devam ettiler. Özge çok kararlı bir türlü ahmetten vazgeçmiyor:img-in_lo Sonra hani bir kız vardı bardan adını unuttum. O geldi taksiye bindi. O sırada özge geldi. Sen benim emrimdesin çabuk o kızı taksiden indir dedi. Ahmet kabul etmedi. Özge de o zaman bundan sonra anlaşmayı fesediyorum dedi:icon_sorr Ahmet o kızla gitti. Sonra özge üzgün şekilde okula giderken genco ile karşılaştı. Özge gencoya kızıyor güya. Siz erkekler neden sınıf farkını bu kadar önemsersiniz diye. Aslında ahmete söyleniyor. İşte özge gencoya pınar konusunda cesaret verdi. Sonra sibel özgeyi evlerine davet etti. O kız ahmetten nişanlılık rolü oynamasını istedi ev sahibine karşı. Ahmet de kabul etti. Sibel abisini aradı özge bizde diye. O sırada ev sahibi kadın telefonu aldı. Oğlunuzun nişanlısının ev sahibiyim dedi. Tabi özge de bunu öğrendi. Sinirlendi gitti. Ahmette özge öğrendi diye üzüldü:icon_sorr Ama sorun yok özge hala kendisinden kaçmak için nişanlandığını düşünüyor ve ahmetin peşini bırakmayacakmış:img-icecr
İşte Ejder ve yanındaki arkadaşı okula öğrenci olarak yazıldılar. Ejder selini rahatsız etmeye başladı. Türk filmlerindeki gibi kendisine aşık olsun diye selini kaçırmaya karar verdi:) Selinle derinde bir sınav için yer değiştireceklerdi. O kısım sonuca bağlanmadı.
Aklımda kalanlar bunlar. Umarım anlatabilmişimdir:img-blush
Selamlar, dizi çok güzel devam etti ve cok iyi bi yerde bitti.. gelelim duruma;
bence pınar gerı donup gencoya faalan sarılmayacak....tıbetın arabasına bınecek gıdecek ama okulun kuurlus gunu gelıp cattıgında tum ogrencıler o salondayken genco pıyano basında olacak ve calacak hatta yetınmeyıp gualyı uyandıran ay ısıgı sonatını da calacak ee ozgede artık o an hatırlayacak...
genco vazgecmeyecek, ozge gencoyu abı belleyecek; pınar gerceklerı ogrenınce babası, bitecek içindeki kocaman kalp ağrısı..: tibetin acısı derin; tek çaresi yine derin...
ejder kacırırısa selini; necati kırar vallahi belini:
neyse super heyecanlı haftayı merakla beklıyorum
Fraqmana aLdanıp bir an için nişan'ın oLmayacağını beLkii bir anLıkta oLsa Pınar-Genco ikiLisinin yeniden bir arada oLucağını düşünmüştüm ama bunun için biraz daha bekLemek qerek sanırım..
Pınar'ın Genco'ya yükLenmesii.. aşkımız için ne yaptın diye söyLenmesii hoş değiLdi ve haksızdıı Pınar'da biLiyor neLer yaptığını ya nyse..
Özqe-Ahmet yine devam tabii.. Özqe'nin bir türLüü vazqeçmemesii çok qüzeL.. Asu'da oLmasa daha iyi oLucak ama nyse şmdii de nişanLıLık mevzusu varr bir o eksikti.. :P
Ejder'in SeLin için pLanLarı fLn aLem adam ya.. Ne işi var o kızLa anLamıyorum ki.. Kaçırma işLemii çok başarıLıı oLucak qibi değiL bnce de Derin'i kaçırabiLir..
Genco'nun orkestraya katıLmasıı iyi oLdu ama Pınar için İLke'yi kuLLanıcak...
Evet ya Ilkeye cok yazik olcak :( Off Pinar boyle yaptikca ondan
soguyorum ve Genco Ilke olmasini istiyorum :S.
Ins. Genconun su mesur parcasini calar hani Ozge durmadan
hatirliyordu ya beethoven
Barometre
17 Kasim 2007 Cumartesi
S.no Program Adi Kan. Rt-a/b Sh-a/b
1 Norvec-turkiye [net] Kand 21,90 53,40
2 Var Misin Yok Musun [net] Show 8,80 23,40
3 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 7,70 22,50
4 Kanal D Ana Haber Bulteni Kand 7,10 21,60
5 Mac Basliyor. Kand 5,90 16,70
6 Genco [net] Kand 5,70 16,70
Total
17 Kasim 2007 Cumartesi
S.no Program Adi Kan. Rt-total Individu Sh-total Individu
1 Norvec-turkiye [net] Kand 19,20 48,00
2 Var Misin Yok Musun [net] Show 7,90 21,60
3 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 6,60 19,90
4 Genco [net] Kand 5,70 17,10
kıvanckerocu 18-11-07, 11:47 slm arkadaşlar
dün ilk defa izledim gencoyu çok beğendm
18 bölümü kaybım olduğu için çok üzüldüm
bu yüzden gece sabaha kadar you... dan ilk 5 bölümü izledim
gerçekten çok güzel bir dizi
artık her hafta izlerim ve burda olurum bnide aranıza alır mısınız?adm özlem 29 yaşındaym bnde zamanla sizi tanımak isterim:D
alpayı bütün çocuklarımda görmüştüm ve çok seviyordum
ama burda daha bi yakışıklı olmuş daha çok sevdim yeşil gözleri fln çok tatlı:D
dizi konusuyla bile diğer dizilerden ayrılıyor kalitesiyle oyuncularıyla,orhanıda çok seviyorum
ejder,tarkan bana çok komik geldi bölüm eksiklerimi kapattıkça daha fazla yazarım
ilke sanırım diziye yeni geldi ama ben pek sevmedim
pınar ve genco çok yakışıyorlar umarım bu bölüm barışırlar
genco daha ne yapsın piyano bile çaldı aşkı için
birde hazalı çok beğendim maşallah çok güzel bir kız yeşil gözler siyah saçalr ve rolünüde çok iyi yapıyor
özlem abla aramıza hoşgeldin ben de başak
alpay gerçektende çok tatlı:happy0064
izlemediğin bölümleri tekrar izle gerçekten beğeneceksin
sende genco-pınar cısın:happy0064:good:
aramıza hoşgeldin
kıvanckerocu 18-11-07, 11:50 Barometre
17 Kasim 2007 Cumartesi
S.no Program Adi Kan. Rt-a/b Sh-a/b
1 Norvec-turkiye [net] Kand 21,90 53,40
2 Var Misin Yok Musun [net] Show 8,80 23,40
3 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 7,70 22,50
4 Kanal D Ana Haber Bulteni Kand 7,10 21,60
5 Mac Basliyor. Kand 5,90 16,70
6 Genco [net] Kand 5,70 16,70
Total
17 Kasim 2007 Cumartesi
S.no Program Adi Kan. Rt-total Individu Sh-total Individu
1 Norvec-turkiye [net] Kand 19,20 48,00
2 Var Misin Yok Musun [net] Show 7,90 21,60
3 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 6,60 19,90
4 Genco [net] Kand 5,70 17,10
ya haberler bizi nasıl geçti anlamadım sanırım terörden dolayı:sad53:
ikinciliği hak ediyorduk
Selamlar, dizi çok güzel devam etti ve cok iyi bi yerde bitti.. gelelim duruma;
bence pınar gerı donup gencoya faalan sarılmayacak....tıbetın arabasına bınecek gıdecek ama okulun kuurlus gunu gelıp cattıgında tum ogrencıler o salondayken genco pıyano basında olacak ve calacak hatta yetınmeyıp gualyı uyandıran ay ısıgı sonatını da calacak ee ozgede artık o an hatırlayacak...
genco vazgecmeyecek, ozge gencoyu abı belleyecek; pınar gerceklerı ogrenınce babası, bitecek içindeki kocaman kalp ağrısı..: tibetin acısı derin; tek çaresi yine derin...
ejder kacırırısa selini; necati kırar vallahi belini:
neyse super heyecanlı haftayı merakla beklıyorum
ewt aslında böyle olabilir.Okulun kurulus gunu ay ısıgı sonatını çalarsa süper olur ama özge bu sefer anlar mı ki:icon_whisAma ay ısıgı sonatını pınar çalmıcak mı nası olcak birliktemi çalcaklar:img-pilot:P:PNese kurulus gunu barısırlar buyuk ihtimalle:happy0064Özet gelse herşey anlasılır..
Tülin kaç hafta kaldı kurulusa demişti hatırlayan war mı:icon_whis
bu hafta çok dusmus yaa:(..
Alper arkadaşım lütfen reytingleri buraya ekleme. Burası reyting bölümü değil. Hep aynı şeyi yapıyorsun.
-----------
Yorumum
Bölüm güzeldi. Ama ilk 5 bölüm ile kıyaslanamaz tabi. Gene de izlenebilirliği vardı. Senaryo ilk 5 bölüm gibi değil. Çok değişti, klişeleşti artık. Nolacağı, nasıl olacağı belli oluyor. Artık bu saatten sonra ilk 5 bölüm gibi olamaz. Bu da üzücü tabi. Zaten bu yüzden düşüşler oluyor. Yazın 1.liği kimseye kaptırmazdık. Şimdi ilk 5-3 arasında gidip geliyoruz. Bu haftaki reytingler Genco tarihinin en kötü reytingleri.
Pınar son sahnede öyle durması Tibet'i işkinlendirdi. Pınar içten içe sevindi. Bakalım neler olacak? Ben ayrılıp Genco'ya dönmesini bekliyordum bu bölüm ama öyle olmadı. Genco çok uğraştı ama olmadı.
Necati'nin vereceği tepkiyi hepimiz iyi tahmin etmişiz. Tabi o kadar da yüklenmedi kıza. Eski Necati olsa yıkar, parçalardı.
Yeni gelen kızın performansını hiç mi hiç beğenmedim. Aynı Acemi Cadı'da ki gibi. Konuşması, jestleri, mimikleri ... herşeyiyle vasatın altındaydı. Umarım sadece o sahnede görülmüştür. Ama öyle görünüyorki dizide Tibet'in peşinden koşan kızı canlandıracak. Hiç mi hiç sevmedim o kızı.
Tülin hocaya iyice kıl oldum. Yanında gül gibi muhtar varken kendisi evli birisiyle uğraşıyor. Gözü görmüyorki ! Bence yanlış yapıyor. O hocayla birlikte olmamalı.
Bu bölümde de İlke ve Pınar kendi gerçeklerini açıklamadılar. Galiba haftaya İlke, Genco-Pınar ilişkisini, |