Tüm Versiyonu Göster : Genco (Arşiv-6)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=33218
Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.
Saygılarımla
Dizi Film Moderatör
BERNA
simdi gecirsin ya....saten pinarin gözünde en kötüsü oldu..babasini öldürmekle suclu..bide bu olsun ya..daha kötüsü mü olacak..olmadi biz devreye girip dövelim ya..icimde kaldi..:img-yes::img-yes::img-hyste
off bak gene aklima geldi..bende simdi gördüm resmi..el elle.. eskiden gencoyla el elleydi..
hihih aynen içimde kaldı ay benimde:) :)
aslında o elleri kesmek lazımda elden bişi gelmiyii naparsın...:img-cool2:img-cool2
Gencoda ne yardım eder ama. Ejder öğrenirse bir de Selini Gencodan nefret ettiğini tam olur
Öyle yaparsa yine iyi. Ben daha kötü şeyler yapmasını beklerim. Hata bu sefer mezarlığa götürsün. Ama mümkünse gitmişken oraya bi yerlere gömsün Necoyu :D Bak bakalım bir daha karışabiliyor mu. Necoda bi ayrı ya. Genco olmasa ölecekti. Hala Gencoya kızıyo. Pınar'ı yanına çağırdığında ben iyi birşeyler diyecek sanmıştım. Adam tutup ta Tibetle evlen diyince şok oldum :img-fie:
hihi koptum cnm...necoyu gömecek bi iki saat kalacak o orda sonra aman genco yapma gözünü seviyim diyecek pınarlada evlendirecek bu mesele ancak böle kapanır...:)
sorma ya..bende sandımki neco pişman oldu gencoyu övcek..ama ne çıktı sonunda ...saçma sapan bi fikir..neymiş efendim söz keselim..evlenince aşık olursun ıyyyy :img-cool2:img-cool2
yeni başlık hayırlı uğurlu oolsun
dizimiz bol erol günaydınlı olsun:)
oh be baya bi eskimişti o başlık
şimciiii
fragmanda özge uyuya kalıyor dimi
çok güzel uyuyor canım benim ya:img-icecr
yeni başlık hayırlı uğurlu oolsun
dizimiz bol erol günaydınlı olsun:)
oh be baya bi eskimişti o başlık
şimciiii
fragmanda özge uyuya kalıyor dimi
çok güzel uyuyor canım benim ya:img-icecr
hihi inşş can..bende kalıcı olmasını isterim erol günaydın ın...yalnız dikkat edin..erol günaydın ın olduğu sahnede genconun yanında birisi var..bir bayan olduğu belli..ben daha çok özgeye benzettim..(zaten saçının bir kısmı görünüyor..)ama pınarda olabilir belki...:icon_whis:icon_whis:icon_whis
eet uyuyya kalmış prensesler gibi uyuyor cnm benim:img-icecr
hihi inşş can..bende kalıcı olmasını isterim erol günaydın ın...yalnız dikkat edin..erol günaydın ın olduğu sahnede genconun yanında birisi var..bir bayan olduğu belli..ben daha çok özgeye benzettim..(zaten saçının bir kısmı görünüyor..)ama pınarda olabilir belki...:icon_whis:icon_whis:icon_whis
eet uyuyya kalmış prensesler gibi uyuyor cnm benim:img-icecr
ben dikkat etmedim
acaba erol günaydın geçmişten biri mi olacak
özge-ahmet sahneleri olacak mı acaba
bir de morgda ceset açılırken gözünü kapatıyor ya genco çok duygusal
asla onun yerinde olmak istemem
ben dikkat etmedim
acaba erol günaydın geçmişten biri mi olacak
özge-ahmet sahneleri olacak mı acaba
bir de morgda ceset açılırken gözünü kapatıyor ya genco çok duygusal
asla onun yerinde olmak istemem
bilmem belki...:icon_whis:icon_whisgöriciz...:img-yes:
olur kesin..özge ahmetin yanına ergeç gidecektir...:good:
eet kim yerinde olmak isterki..çok zor bi durum..gerçeği açıklamadan kardeşimi kaybettim pskolojisi var bir de çok kötü bişi ya...ama neyseki o diil:good::good:
millet benim artık çıkmam lazım..neyseki başlığı kapattık...bugünki dileğim buydu:img-icecr...hadi bol gencolu sohbetlerbyebyebye
bilmem belki...:icon_whis:icon_whisgöriciz...:img-yes:
olur kesin..özge ahmetin yanına ergeç gidecektir...:good:
eet kim yerinde olmak isterki..çok zor bi durum..gerçeği açıklamadan kardeşimi kaybettim pskolojisi var bir de çok kötü bişi ya...ama neyseki o diil:good::good:
millet benim artık çıkmam lazım..neyseki başlığı kapattık...bugünki dileğim buydu:img-icecr...hadi bol gencolu sohbetlerbyebyebye
dimi özge-ahmetsiz bir bölüm düşünmek istemem ben
evet evet şok olur geçer
bye bye
efet efem hayalet adam, bir anda var bir anda yok, genco ciddi bunalımlar eşiğinde... soralım abisi bu aşk hayatında neden kopmalar olur?! human ilişkilerinde normal canim..?! iyide azizim, hepsinde olunca pek normal diyesi gelmiyor insanın... anormal.. hadi günlük yaşamda sevgili değiştiren değiştirene. efendim benim açmadı, kapatmadı.. yanlış tanımışım.. heyacan kalmadı cart kalmadı curt kalmadı vs.. bizde bari dizlerde görelim gerçek muhabbetleri derken... yarım oldu.. yalan oldu.. hayal oldu.. demek acı tek prim yapan olgu.. acıtasyon..
pınar çılgınlık yapar.. ulem nişan olmasın bu.?! kabus senaryosu.!! felaket kapıda... pınar hazretleri sadece kendi hayatını etkilemeyecek.. bu kadar fanıda yıkacak.. tibet oldum olası sevmediğim bir ülkedir.. bu çömezinde adı tibet ya, nefret etmeye yeterli bir sebeb.... benim için tabi...
şimdi sıkı durun.. bir insan başkasını sever, sonra severken ayrılır (nasıl oluyorsa bu, mantık almıyorya... human canım, sadece human..) şimdi gider akıllı birde tibetle nişanlanır.. neden? unutmak için.. alla alla.. başka bir açıdan bakalım.. acı vermek için.. kime ? eski sevdiğine, hemde biz genco izleyicilerine.. biz kaldırırız ama esas oğlan kaldıramaz.. esasında bu yaramaz kız, sadece kendisine acı veriyor.. bu gerçeği bilen tibet yani yalan oğlanda yıkılacak.. dikkat herkes acılarda... inelim abi..
çattt tokat iniyor.. kız harbi nefret etmiş yahu.. ama en güzel yüz, iki yüzdür.. birincisi: tebessüm eden yüz.. ikincisi; morarmış yüz.. bu iki yüzü izlemek pek zevklidir.. mor güzel renk.. bazı yüzlere acayipte yakışıyor.. yakındır pınarın mor renklere girmesi.. ama bu iş evlendikten sonra olmasın kıymeti olmaz.. valla olmaz...
son söz 6 kişinin yazdıgı dizinin performansı düşündürücü.. şimdi bakıyoruz esas oğlan diplerde geziyor.. hemde okyanusların..ne dibi, azizim.. adeta sürünüyor...sonra zirvelere oynayacak.. yakındır yakın.. sizi gidi köftehorlar sizi..
...............
KübraYasemin 26-10-07, 10:02 Yeni baslIk acIlmIs herkese hayIrlI ugurlu olsun...
Vallaha fragman güzel bölümde yine energie olacak gibi.
Genco söylese GülayIn yani Özgenin onun kardesi oldugunu.
Neyse fragmanda sn sahnede pInar Gencoya ayIp etti.
Ama Gencoya onu halle sevdigi icin IsIk verdi bence...
GÜL GÜZELİ 26-10-07, 11:27 merhaba gencoman aşiretimmmm yeni bi günde yeni bi başlıkla karşılaşmak ne güzell hepimize hayırlı ve ugurlu olsun umarım yeni başlıgımızda güzel şeyler ve güzel haberler paylaşabilirizz gerçi fragman ve bölüm resimlerinden sonra bu dedigim nasıl olcak bilmiyorum ama yaa gittikçe uyuz olmaya başladım ben bu pınara hele resimlerdeki hali anti şey ahh yaa keşke genco yufka yürekli olmasa pınar geldiginde hemen affetmese bizde pınarın genco için acı çektigini görsek tıpkı genconun üzüldügü yıkıldıgı gibi oda üzülse yıkılsa ama nerde pınar seni seviyorum affet beni genco dese genco hemen atlar kesin yani..ayy kıyamam ahmetime ben fragmanda gördüm ahunun yanında gözler dolmuşş çok kötü olmuştur allah bilirr ama inş bu sefer özgeye açılmasına vesile olur özgenın bu yaptıgı hazır özgede aşık olmuşken beklemenın bi anlamı yok şahsen biz bekleyemiyoruzz da:)neysee yarın bir çok şeyin cevabını alıcazz bakalım bizi neler bekliyoo hiç beklemedigimiz bi yerden vurulmassak iyi...
merhaba gencoman aşiretimmmm yeni bi günde yeni bi başlıkla karşılaşmak ne güzell hepimize hayırlı ve ugurlu olsun umarım yeni başlıgımızda güzel şeyler ve güzel haberler paylaşabilirizz gerçi fragman ve bölüm resimlerinden sonra bu dedigim nasıl olcak bilmiyorum ama yaa gittikçe uyuz olmaya başladım ben bu pınara hele resimlerdeki hali anti şey ahh yaa keşke genco yufka yürekli olmasa pınar geldiginde hemen affetmese bizde pınarın genco için acı çektigini görsek tıpkı genconun üzüldügü yıkıldıgı gibi oda üzülse yıkılsa ama nerde pınar seni seviyorum affet beni genco dese genco hemen atlar kesin yani..ayy kıyamam ahmetime ben fragmanda gördüm ahunun yanında gözler dolmuşş çok kötü olmuştur allah bilirr ama inş bu sefer özgeye açılmasına vesile olur özgenın bu yaptıgı hazır özgede aşık olmuşken beklemenın bi anlamı yok şahsen biz bekleyemiyoruzz da:)neysee yarın bir çok şeyin cevabını alıcazz bakalım bizi neler bekliyoo hiç beklemedigimiz bi yerden vurulmassak iyi...
cnm çok doğru söyledin...bölüm resimleri ve fragman sayesinde ne derece güzel şeylerden bahsederiz bilemiyorum...
genco konusunda çok haklısın...pınar ın ona çektirdiklerini o pınara asla çektirmez...
ahmet çok dertli yaw..aslında bu bölüm herkesin durumu vahim...özge desen ailesi yüzünden perişan,ahmet aşkından perişan,genco-pınar aynı dertten muzdarip,hoş genconun derdi bi aşkı deilki garibimin sorunu çok çözümü yok:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorrbi sorununun da kökten çözümü olsun..ama nerde...:icon_sorr:icon_sorrhepsi üstüste birikti:img-cool2
GÜL GÜZELİ 26-10-07, 13:37 cnm çok doğru söyledin...bölüm resimleri ve fragman sayesinde ne derece güzel şeylerden bahsederiz bilemiyorum...
genco konusunda çok haklısın...pınar ın ona çektirdiklerini o pınara asla çektirmez...
ahmet çok dertli yaw..aslında bu bölüm herkesin durumu vahim...özge desen ailesi yüzünden perişan,ahmet aşkından perişan,genco-pınar aynı dertten muzdarip,hoş genconun derdi bi aşkı deilki garibimin sorunu çok çözümü yok:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorrbi sorununun da kökten çözümü olsun..ama nerde...:icon_sorr:icon_sorrhepsi üstüste birikti:img-cool2
merak etme cnm güzel günlerden bahsedecegimiz zamanlarda gelicek inş pınar hanım elbet ögrenecek gerçegii işte o zaman büyük keyifle yorum yapıyo olucam burda inş o zamana kadar gencoda kendine birini bulur da pınar hanım artık gencoya dönemicek olmanın acısını yaşar hem gerçekleri ögrenmesi hemde genconun yanında başka kadın gerçegiyle acı çeker biraz tıpkı genco gibi zavallı genco ailesinin dagılmasına sebep olan adamı buldugu gün sevdigini kaybetti üstüne sevdigi olucak uyuzz kendisi gibi arkadaş gözüyle bakmayan en yakın arkadaşıyla yakınlaştı şimdide muhtemelen nişanlanmaya kalkıcak(ne işe yarıcaksa)aynısını kendide yaşar inş da anlar gencoya neler çektirdigini.
Uff özge herkesi perişan etti haklısın ama özgede haklı tam eski ailesini aramaktan vazgeçip yeni ailesiyle mutlu olmaya hazırlanırken boşanacaklarını ögrendi kim olsa yıkılırdı yani allahtan kaza filan yapmamış bebekler gibi uyuyo arabanın içinde emınım uyanınca ya ahmeti arıcak yada kendi dönücektir sanmıyorum daha orda daha fazla kalacagını benım asıl merak ettigim özge dönunce ahmetin vericegi tepki baş başa olurlarsa kesin agzından farketmeden bişiler çıkabilir sana bişey olsaydı napardım gibilerinden ama gencoların yanında olursa sevinmekle yetinir o anlık tabii şu saatten sonrada aşkını özgeden saklamaya devam ederse yuhh derim yani artık özgede aşık kıskanıyo belli ediyo açılsın artık cnm :):)
merak etme cnm güzel günlerden bahsedecegimiz zamanlarda gelicek inş pınar hanım elbet ögrenecek gerçegii işte o zaman büyük keyifle yorum yapıyo olucam burda inş o zamana kadar gencoda kendine birini bulur da pınar hanım artık gencoya dönemicek olmanın acısını yaşar hem gerçekleri ögrenmesi hemde genconun yanında başka kadın gerçegiyle acı çeker biraz tıpkı genco gibi zavallı genco ailesinin dagılmasına sebep olan adamı buldugu gün sevdigini kaybetti üstüne sevdigi olucak uyuzz kendisi gibi arkadaş gözüyle bakmayan en yakın arkadaşıyla yakınlaştı şimdide muhtemelen nişanlanmaya kalkıcak(ne işe yarıcaksa)aynısını kendide yaşar inş da anlar gencoya neler çektirdigini.
Uff özge herkesi perişan etti haklısın ama özgede haklı tam eski ailesini aramaktan vazgeçip yeni ailesiyle mutlu olmaya hazırlanırken boşanacaklarını ögrendi kim olsa yıkılırdı yani allahtan kaza filan yapmamış bebekler gibi uyuyo arabanın içinde emınım uyanınca ya ahmeti arıcak yada kendi dönücektir sanmıyorum daha orda daha fazla kalacagını benım asıl merak ettigim özge dönunce ahmetin vericegi tepki baş başa olurlarsa kesin agzından farketmeden bişiler çıkabilir sana bişey olsaydı napardım gibilerinden ama gencoların yanında olursa sevinmekle yetinir o anlık tabii şu saatten sonrada aşkını özgeden saklamaya devam ederse yuhh derim yani artık özgede aşık kıskanıyo belli ediyo açılsın artık cnm :):)
walla durumu çok güzel özetlemişsin cnm..bende çok istiyorum pınardan ayrı kaldığı dönemde genconun yanında birinin olmasını..ama tamamen tek taraflı olsun bu ilişki...kız gencoyu sevebilir(arkadaşta olabilir sorun deil..ama illaki bi kız olsun genconun etrafında:) :))ama genco arkadaşca takılsın...onları gören pınarsa kıskançlıktan çatlasın...:img-cool2:img-cool2
tabi ya bende özgeye çok üzülüyorum...babasının bi anlık zaafı nelere yol açtı işte:img-cool2bende sanmıyorum gittiği yerde fazla kalacağını direk ahmete gidebilir hatta..başbaşa kalırlarsa ahmet onun yokluğunda hissettiklerini kolayca söyleyecektir ama genconun yanında olursa zor olur...:img-yes:
GÜL GÜZELİ 26-10-07, 13:51 walla durumu çok güzel özetlemişsin cnm..bende çok istiyorum pınardan ayrı kaldığı dönemde genconun yanında birinin olmasını..ama tamamen tek taraflı olsun bu ilişki...kız gencoyu sevebilir(arkadaşta olabilir sorun deil..ama illaki bi kız olsun genconun etrafında:) :))ama genco arkadaşca takılsın...onları gören pınarsa kıskançlıktan çatlasın...:img-cool2:img-cool2
tabi ya bende özgeye çok üzülüyorum...babasının bi anlık zaafı nelere yol açtı işte:img-cool2bende sanmıyorum gittiği yerde fazla kalacağını direk ahmete gidebilir hatta..başbaşa kalırlarsa ahmet onun yokluğunda hissettiklerini kolayca söyleyecektir ama genconun yanında olursa zor olur...:img-yes:
kesinlıkle cnm bende genconun yanında biri olucaksa tek taraflı olsun isterim gerçi pınara uyuz oldum genconun başkasıyla yakınlaşması hoşuma gider hele pınarın içinin eriyip bittigini görmek hepten hoşuma gider ama genconun karakterine ters genco bi kere aşık oldu hayatta başka kadınlara bakmaz o yüzden senın dedigin gibi arkadaş arkadaş takılsın kızda severse yapıcak bişeyimiz yok karşılıksız sevicek mecbur bu arada o kız ahu olabilir tam gencoluk hemde tam pınarın kıskanacagı türden güzel rahat ve istedigini çekinmeden söyleyen yapan bi karakter güzel olur açıkcası
inş cnm inş bu bölümde ahmetten bi ışık gelir artık özgeye böyle bi zamanda özgeye ilaç gibi gelicektir sevinir garibim annem babam boşanıyo ama hala sevenim var diye mutlu olur kaldı ki aşkına karşılık aldıgı içinde ayrıca sevinicektir:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
unutulmayan 26-10-07, 14:01 İlkeleri ve prensipleri olan birisi genco zannetmiyorum birisine aşık olucağını çizilen profilde zate o şekilde çizilmiş ama bende sizin gibi düşünüyorum yanında arkadaş olarak olsada birisinin bulunması ve pınarın bunu görmesi lazım diyorum..
Birde bi meseleye dikkat çekicem yani birazcık fazla bunalım olmaya başlamadımı hiçmi yüzü gülmeyecek bu genconun ya bir insan bu kadar bahtsızmı olur artık senaristlerimiz bi yerden başlamaları lazım en azından pınarın gerçekleri ağır ağır öğrenmesi olabilir ve gerçekden çok güzel bi sahne bekliyorum pınar genco barışması için..
Uzak bir ihtimal olarak görüyorum tibet pınar evlenmesini ama bi söz bi nişan olabilir ilerde bozulacak bi söz nişan gibi sizi bilmam ama artık bun gencodaki safi bunalımlar beni sıkmaya başladı..
Yeni baslik hayilrli olsun :)
Ay ins morgtaki kiz ozge degildir. Gerci bana hic o hisi vermedi cunku
o olsaydi Genco acayip bir sekilde gozlerini acardi, ve nebilim gozleri dolardi
Uf o opme sahnesine sinir oldum ben ya :( Nasil ope bilir Genco Pinari, onca
problem varken. Heralde ozgeyi bulduktan sonra Optu .
didemfener 26-10-07, 15:13 bencede kübracım morgtaki kız o değil..
öpme sahensini hiç sorma zaten gıcık bir sahne ya..ıyy ikinci tokatı yedi gencom
kesinlıkle cnm bende genconun yanında biri olucaksa tek taraflı olsun isterim gerçi pınara uyuz oldum genconun başkasıyla yakınlaşması hoşuma gider hele pınarın içinin eriyip bittigini görmek hepten hoşuma gider ama genconun karakterine ters genco bi kere aşık oldu hayatta başka kadınlara bakmaz o yüzden senın dedigin gibi arkadaş arkadaş takılsın kızda severse yapıcak bişeyimiz yok karşılıksız sevicek mecbur bu arada o kız ahu olabilir tam gencoluk hemde tam pınarın kıskanacagı türden güzel rahat ve istedigini çekinmeden söyleyen yapan bi karakter güzel olur açıkcası
inş cnm inş bu bölümde ahmetten bi ışık gelir artık özgeye böyle bi zamanda özgeye ilaç gibi gelicektir sevinir garibim annem babam boşanıyo ama hala sevenim var diye mutlu olur kaldı ki aşkına karşılık aldıgı içinde ayrıca sevinicektir:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
genco hele pınardan başkasına baksın anti-gencocu olurum heee :img-hyste:img-hyste pınara kızsamda başkasını sevemezzz..o kadar...:img-cool2:img-cool2
zaten de yakıştıramam ona bu hareketi:img-in_lo:img-in_lobencede şimdilik en ii aday asu..dediğin gibi aklına geleni söylemekten çekkinmeyen bi yapısı var..hem güzelde..:good:pınar çatır çatır çatlar:img-pilot
eet haklısın özge ailem beni düşünmesede beni düşünen biri var hayatta diyip ahmet e daha da çok bağlanır..ee ahmette çok beklemeden gereğini yapmalı:)
keremcem d 26-10-07, 15:26 slmmm milletttt..
ohh be nihayet bu haftayida geride biraktik.yarin mpthis bölümü izliyecegiz..cok kisa gelmisdi son bölüm.ee her shanesi cok heyecanliydi.. benim simdi en cok merak ettigim selinin üstünde cüneytin gömlegi vardi..eee selin evede gitmeli.. ejder acaba ne yapacak..yani bi magzadan fln üst alip evine fln mi birakacak..:icon_whisne aklima takildi ya:icon_whis
bencede kübracım morgtaki kız o değil..
öpme sahensini hiç sorma zaten gıcık bir sahne ya..ıyy ikinci tokatı yedi gencom
Aynen ya yazik gencoma baksana Pinarin yuzunden varya, Delirecek birgunu
ama varya simdik hani pinar kisgin ya Genco pinarin pesinden kosuyor ve
Pinar herseyi anliyacak, ondan sonra Pinar Genconun pesinden kosacak ve
Genco yuz vermiyecek, artik onumuzdeki 2/3 kus kalacaklar. Tokatlar ve opusmeler konusacak
didemfener 26-10-07, 15:37 Aynen ya yazik gencoma baksana Pinarin yuzunden varya, Delirecek birgunu
ama varya simdik hani pinar kisgin ya Genco pinarin pesinden kosuyor ve
Pinar herseyi anliyacak, ondan sonra Pinar Genconun pesinden kosacak ve
Genco yuz vermiyecek, artik onumuzdeki 2/3 kus kalacaklar. Tokatlar ve opusmeler konusacak
ayy pınarlı sahnelere dayanamıyorum..pınarın yerine sibeli gösterseler ya ne güsel geçen bölümde televizyonu bantlamış akıllı..:D
keremcem d 26-10-07, 15:44 Didemim vallah selin icin dükkani bile soyar.. öyle asik oldu seline..ilk bakista:img-yes::img-yes:
haha kübram kesin dedigin gibi olacak.. pinar herseyi ögreninc ehersey tam tersine dönecek.. pinar kosacak genconun pesinden.. ama genco o tokatin acisini fena cikartsin..:icon_whis:img-yes:
didemfener 26-10-07, 15:49 yapar fatmacım ypar ejderi hepimiz ii tanıyoruz oda gencoluk yapıcak desenize sevdiği için nele yapcak görücez.
keremcem d 26-10-07, 16:03 yapar fatmacım ypar ejderi hepimiz ii tanıyoruz oda gencoluk yapıcak desenize sevdiği için nele yapcak görücez.
didemim vallah cnm ben ejderi coook seviyorum ya.. asik ejder simdi olacak.. gerci ejder sevdigi icin genco kadar derde katlanmasi mümkün degil..gencoya baksana üzülmesin diye pinarin gözünde babasini öldürmek istiyne adam oldu.. iyi dayaniyo genco..
GÜL GÜZELİ 26-10-07, 16:13 didemim vallah cnm ben ejderi coook seviyorum ya.. asik ejder simdi olacak.. gerci ejder sevdigi icin genco kadar derde katlanmasi mümkün degil..gencoya baksana üzülmesin diye pinarin gözünde babasini öldürmek istiyne adam oldu.. iyi dayaniyo genco..
cnm ejderi bende çok seviyorummm(gerçi ilk başlarda biraz uyuz bi tipti ama aşık olunca çok şeker oldu)bence ejderde genco gibi tam bi aşk adamı olucak sevdigini koruyup kollucak karşılık alsada almasada sevicek belki tam anlamıyla olmasada bence ejderde genconun karakterinde özellıkle aşk konusunda uff yarın için sabırsızlanıyorum ejder selin,özge ahmet sahneleri görmek istiyorum bir an önce genco pınar sahnelerinde pınara sinirim kat kat katlanacagı için şimdiden düşünüp gecemi mafetmek istemiyorum nasılsa yarın bol bol sinir olcam dimi......
keremcem d 26-10-07, 16:23 cnm ejderi bende çok seviyorummm(gerçi ilk başlarda biraz uyuz bi tipti ama aşık olunca çok şeker oldu)bence ejderde genco gibi tam bi aşk adamı olucak sevdigini koruyup kollucak karşılık alsada almasada sevicek belki tam anlamıyla olmasada bence ejderde genconun karakterinde özellıkle aşk konusunda uff yarın için sabırsızlanıyorum ejder selin,özge ahmet sahneleri görmek istiyorum bir an önce genco pınar sahnelerinde pınara sinirim kat kat katlanacagı için şimdiden düşünüp gecemi mafetmek istemiyorum nasılsa yarın bol bol sinir olcam dimi......
evet ask konsunda ejder egnco gibi.. selinde bence asik olacak ejdere.. bakismalar fln süperdi:img-yes:bu arada yarin icin bende cok sabirsizlaniyorum..pinar hakkinda hic konusmiyalim.. saten fragmanda cok sinirlendim artik yarin hepimiz forumda pinari konusuruz:img-yes:
Arkadaşlar frgamnı gördüm yani görmedimde altta küçük veriyolardı ya orda sadece Genconun pınarı öptüğünü gördümmm:happy0064:img-blushAma sonra pınar ona tokat attı noluyo ya arkadaşlar bana fragmanı yollarmısınız:icon_sorr
didemfener 26-10-07, 16:49 bence yollamayalım iğrenç bir sahneyi görmüşün canım ya..
genco öpüyo üstüne tokat..ah pınar seni yakalamıyım tam elimden kaçtın ama neyse..:D
bence yollamayalım iğrenç bir sahneyi görmüşün canım ya..
genco öpüyo üstüne tokat..ah pınar seni yakalamıyım tam elimden kaçtın ama neyse..:D
Kız allah seni napmasın :)dilek yolladım gerek kalmadı gördüm frgamnı:icon_sorr
Ya kim ölüyo çok merak ettim herkez morga bakıyo genco pınar ve tibet için önemli olan biri ama kim?
Fragmanı gördüm:happy0064
Pınar,Genco'ya tokat atıyordu:sad53:
Ne zaman anlayacak:(:(?
Kız allah seni napmasın :)dilek yolladım gerek kalmadı gördüm frgamnı:icon_sorr
Ya kim ölüyo çok merak ettim herkez morga bakıyo genco pınar ve tibet için önemli olan biri ama kim?
yok mervecim ölen..çok şükür herkes sağlam:) :)özgeyi arıyorlar ya hani bütün gece..sanırım morg da özgenin eşgaline benzeyen biri var onu görmeye gidiyo genco-pınar-tibet:img-yes::img-yes:tercihim tibet orda olmasaydı keşke ama heryerde var ne yazıkkiii:img-cool2:img-cool2
sonuç olarak morgtaki kesin özge deildir...:img-wink:
keremcem d 26-10-07, 17:28 Fragmanı gördüm:happy0064
Pınar,Genco'ya tokat atıyordu:sad53:
Ne zaman anlayacak:(:(?
evet ya..artik ögrensede gencoda rahatlasa bizdee..
her bölüm pinar kötü birseyler yapiyo gencoya.
simdi bide nisanlanirsa tam olur..
ozlem_1905 26-10-07, 17:46 slm arkadaşlar ben Özlemm.genco'yu kuzenim sayesinde izledim çook beğendimm özelliklee müziğini çok seviorummm.benide aranıza alırsanız sevinirimm!!!:)
love-angel 26-10-07, 18:08 slm arkadaşlar uzun bi süredir girsemde yorumyapmadan çıkmak zorundaydım ama artık sık olarak girmesemde yazıcam yorumlarımı
geçen bölüm pınara deli oldum güya seviyodu tibeti kendinden uzaklaştırmadı şimdi gencoya hava yapıo bide tibetle nişanlanırsa artık genco alsın başını gitsin zaten o tokattan sonra ben olsam pınarın yüzüne bidaha bakmazdım yeter kaçıncı oldu yaaa
fragmanda gördüğüm o morg sahnesinde de genco kişiliğinin ne kadar güçlü olduğunu gösterdi tibet öğrenmesin yaa özgenin onun kardeşi olduğunu kesin sorun yaratır ufffff gıcık oldum pınara gıcık her yere o tibeti sokuyo yaaaaaa ufff
slm aşiret..
çok geç olucak ama o kadar hızlısınız ki zamanında yetişmekten zorlanıyorum walla: yeni başlık hayırlı olsun:happy0064
geçmiş sayfalarda pınar gerçeği öğrendiğinde pınar genco'nun peşinden koşar fln demişsiniz ama bence o bölüme en az 5 bölüm var:icon_sorr :img-blush daha nişandı tibet'le pınar'ın elele dolaşmasıydı tabii arada özge-ahmet, sibel-kerem-ismet-semih, cücü-selin ve artık ejder-selin:happy0064 de var..
bana uzak geliyo o günler ama o bölümü büyük bir keyifle izliyceğime eminim:img-icecr
ozlem_1905 ne demek canım hoşgeldin aramıza..adın özlem sanırım ben de özge; memnun oldum :img-wink:
slm arkadaşlar ben Özlemm.genco'yu kuzenim sayesinde izledim çook beğendimm özelliklee müziğini çok seviorummm.benide aranıza alırsanız sevinirimm!!!:)
aramıza hoşgeldin özlem bende dilek...:img-wink:seni de yorumlarını da görmekten mutluluk duyarız:good:
haklısın ikizim...pınarın gerçeklerini öğrenip genconun peşinden koşacağı zamana dahaaa çoookk var!!!dediğin gibi en az 5 bölüm hatta daha fazla...
ama o bölümü 4 gözle bekliyorum...ne keyif olur ama:img-pilot:img-pilotneyseki 1 gün kadar bi zaman kaldı diziye yarın akşam bu saatlerde hepimizi tv başında olucaz:img-pilot:img-pilot
slm arkadaşlar ben Özlemm.genco'yu kuzenim sayesinde izledim çook beğendimm özelliklee müziğini çok seviorummm.benide aranıza alırsanız sevinirimm!!!:)
Tabiki de alırız cnm ne demek :DAramıza hoş geldin Özlem ;) Ben de Hümeyra . Umarım forumdan yorumlrını eksik etmezsin :)
Valla Dilek öğrenmesine az kaldı ama zamanda hiç geçmiyo gibi :D Daha bir haftaya sabredemiyoruz o kadar bölüme nasıl sabredecez :D Ama o gün de gelecek . Pınar gerçekleri öğrendiğinde kesin Genco Pınar’a bana inanmadın falan diye küser. Sonra birkaç bölüm daha devam eder ardından yine eski günlerine dönerler. Ama kötüler yine iş başında olacaktır. En başta da Neco :(
Selam arkadaşlar beni tanıyan tanıyor zaten :)
Ohh ya Akşamı iple çekiyorum çokta merak ediyorum Genco Abişi Ahmetime fazla yüklenmese bari yazık fragmanda çok mutsuzdu.Özge Ahmet'i bulsunda onların sahnelerini izliyebililelim bu morg olayına gelince tamamiyle yanıltmaca,öyle bişey olursa diziyi yeni izlemeye başlamışken bırakırım :)
Magazin d de gencoyu gösterdiler pınar ve tibet öpüşüyolardı elele felan tutuşuyolardı..O kdr sinirlendimki kapattım tv yi...Ya artık sıkıldım gereçekten eski pınar genco gitti yerine başkaları geldi sanki nerde o genconun kalbini kazanmak için hherşeyi yapan pınar nerde o pınarın güvenini sevgisini kazanmak istiyen genco...Artık barışıcaklarsa barışsınlar çok sıkıldım çünkü heleki pınarın tibeti öpmesine artık karar versin yeter ya bende anti pınar olma yoluna giriyorum sanki....:icon_sorr
günaydınlarrr ifindim...
bugünleri de mi görecektim genco aşireti...:icon_sorr:icon_sorr
magazin d yi izledim görmez olaydım....tibetle pınar öpüşüyor:img-cool2(ama isteksiz belliki...duygu yok)tüh tühhh...olaya bakar mısınız...selen pınar tibetle evlilik yolunda dedi...:img-cool2:img-cool2
şimdi gelde anti-pınarcı olma...nasıl öpersin sen tibeti ya..hiç mi genco aklına gelmedi...:img-cool2:img-cool2
not:ama itiraf ettiler..hem selen hem de faik...gerçekte sevgililermiş...:img-in_lo:img-in_lo
didemfener 27-10-07, 08:48 günaydın türkiyem:D
dilek hatırladınmı bu sözü:Dbana çok yakın geliyor
ben izlyemedim gene magazini ama duyunca bile mutlu oldum yani :D
gerçekte sevgililer ewet.bilmiyomuydun ben oarya gitdiğimde kaçamak bakışlar veriyolardı:img-pilot pınar tibeti öptüğüne göre.unutmuş gencoyu ama sonra kendinde pişman olcak..hem tibeti öpüyo hem gencoyu iğrenç ya
günaydın türkiyem:D
dilek hatırladınmı bu sözü:Dbana çok yakın geliyor
ben izlyemedim gene magazini ama duyunca bile mutlu oldum yani
gerçekte sevgililer ewet.bilmiyomuydun ben oarya gitdiğimde kaçamak bakışlar veriyolardı:img-pilot pınar tibeti öptüğüne göre.unutmuş gencoyu ama sonra kendinde pişman olcak..hem tibeti öpüyo hem gencoyu iğrenç ya
hatırlamaz mıyım:img-in_loçok severim ben o sözü de söyleyeni de:img-in_lo
aman tamamen tesadüf oldu..kahvaltıdayken zap yapıyordum sunucunun gencodan bahsettiğini duydum herkesi susturdum topluca magazin d yi izledik...beni bi gör o anda neler dedim pınara:img-cool2:img-cool2
cnm biliyorum sevgili olduklarınıda ağızlarından ilk defa duyduk:good::good:
tabiii sevinirsin sen:icon_sorrama bunu gencoya nasıl yaptı anlamıyorum yani...çok ayıp etti...:img-cool2:img-cool2
didemfener 27-10-07, 08:55 hatırlamaz mıyım:img-in_loçok severim ben o sözü de söyleyeni de:img-in_lo
aman tamamen tesadüf oldu..kahvaltıdayken zap yapıyordum sunucunun gencodan bahsettiğini duydum herkesi susturdum topluca magazin d yi izledik...beni bi gör o anda neler dedim pınara:img-cool2:img-cool2
cnm biliyorum sevgili olduklarınıda ağızlarından ilk defa duyduk:good::good:
tabiii sevinirsin sen:icon_sorrama bunu gencoya nasıl yaptı anlamıyorum yani...çok ayıp etti...:img-cool2:img-cool2
:D ama bütün suç pınarDA ne kadr şey olduğunu gösterdi bırak yani yine ayaklar altına alınan kendisi oldu..sonra gencoyla barışcak tibete aynısını yapcak bide arkdaşım dedği tibete bak
:D ama bütün suç pınarDA ne kadr şey olduğunu gösterdi bırak yani yine ayaklar altına alınan kendisi oldu..sonra gencoyla barışcak tibete aynısını yapcak bide arkdaşım dedği tibete bak
eet suç pınarda...:img-cool2:img-cool2gerçekleri öğrendikten sonra genconun affetmesinden önce o kendini nasıl affedecek bakalım...tibetle yaşadıkları basitten bişi diil...bunları düşünüp kendini kendi kafasında nasıl aklayacak:icon_whis:icon_whis:icon_whis
umarım bu öpüşme olurken gencoda onları bi yerde izlemiyordur...pınarı defterden siler yoksa...çeker gider bi ihtimal...:icon_sorr:icon_sorr
didemfener 27-10-07, 09:01 eet suç pınarda...:img-cool2:img-cool2gerçekleri öğrendikten sonra genconun affetmesinden önce o kendini nasıl affedecek bakalım...tibetle yaşadıkları basitten bişi diil...bunları düşünüp kendini kendi kafasında nasıl aklayacak:icon_whis:icon_whis:icon_whis
umarım bu öpüşme olurken gencoda onları bi yerde izlemiyordur...pınarı defterden siler yoksa...çeker gider bi ihtimal...:icon_sorr:icon_sorr
bence bu dizinin sonu kardeşine kavuşan abi olmalı
pınarla alakası olmıcak sonu..kendi sonunu kendi hazırladı pınar..ben pınarn yerinde olsam hiç bakamazdım suçu olmayan birinin yüzüne bide bu sevdiğim adam olursa..çeker giderim yediremem kendime bu hiç birşey olmamış gibi gidicek beni affet gencoo dicek ben bu kızı sevmiyorum işte ya..:icon_whis
bence bu dizinin sonu kardeşine kavuşan abi olmalı
pınarla alakası olmıcak sonu..kendi sonunu kendi hazırladı pınar..ben pınarn yerinde olsam hiç bakamazdım suçu olmayan birinin yüzüne bide bu sevdiğim adam olursa..çeker giderim yediremem kendime bu hiç birşey olmamış gibi gidicem beni affet gencoo dicek ben bu kızı sevmiyorum işte ya..:icon_whis
yaa hayırrrr:icon_sorr:icon_sorr
o sonu şöyle değiştirelim ;kardeşine+sevdiğine kavuşan sonsuz mutluluğu yakalayan genco...:happy0064:happy0064
pınar hatalı da olsa hala seviyor gencoyu...tibeti kullanıyor unutmak için işte bu çok büyük hata...:img-cool2
ama barışşsınlar yahuuu...:icon_sorr:icon_sorr
didemfener 27-10-07, 09:06 yaa hayırrrr:icon_sorr:icon_sorr
o sonu şöyle değiştirelim ;kardeşine+sevdiğine kavuşan sonsuz mutluluğu yakalayan genco...:happy0064:happy0064
pınar hatalı da olsa hala seviyor gencoyu...tibeti kullanıyor unutmak için işte bu çok büyük hata...:img-cool2
ama barışşsınlar yahuuu...:icon_sorr:icon_sorr
bence iki mutluluğa erişemicek pınar ya birini kaybetcek yada birini kazancak ya sevdiğinden yada kardeşinden kardeşinden olmıcağına göre..böle olcak.en ii si le zaten ben genconun yerinde olsam pınarı istemem o saatten sonra hem dinlemiyor hem tibetle aşk yaşıcak...:Ptirbiyesiz ya
bence iki mutluluğa erişemicek pınar ya birini kaybetcek yada birini kazancak ya sevdiğinden yada kardeşinden kardeşinden olmıcağına göre..böle olcak.en ii si le zaten ben genconun yerinde olsam pınarı istemem o saatten sonra hem dinlemiyor hem tibetle aşk yaşıcak...:Ptirbiyesiz ya
aman ne diosun cici..yapma böle şeyler...:sad53:
genco her yönden mutlu olmayı hakediyoor...her dizi mutlu son yapıorda bi genco mu yapmasın..:icon_sorr:icon_sorr
işte o feci sahneyi genco görmemeli..pınarı zor affeder o saatten sonra..:img-cool2:img-cool2
didemfener 27-10-07, 09:13 aman ne diosun cici..yapma böle şeyler...:sad53:
genco her yönden mutlu olmayı hakediyoor...her dizi mutlu son yapıorda bi genco mu yapmasın..:icon_sorr:icon_sorr
işte o feci sahneyi genco görmemeli..pınarı zor affeder o saatten sonra..:img-cool2:img-cool2
görmez görmez merak etme...herşeyi görmediği gibi bunuda görmez.zaten bunun için kızıyorum ya untmak için kulandığı ikşiye bak tibet zaten dünden razı..pınarda böle yaprsa tibet ne yapmasın tibete hak veiyorum ama sonunda oda üzülcek sonra daha simkansız sorunlar çıkcak.bence evlenmeden dönerler..
görmez görmez merak etme...herşeyi görmediği gibi bunuda görmez.zaten bunun için kızıyorum ya untmak için kulandığı ikşiye bak tibet zaten dünden razı..pınarda böle yaprsa tibet ne yapmasın tibete hak veiyorum ama sonunda oda üzülcek sonra daha simkansız sorunlar çıkcak.bence evlenmeden dönerler..
çok doğru bi teşhis cnm...pınarın böyle yaptığı yerde tibet de durur mu...zaten isteiği buydu...yalandan da olsa pınarın bu davranışları onu daha da cesaretlendirecektir genco karşısında...aslında bu nişandan sonra gencoyu okulda çok daha zor günler bekliyor tibetin bakışlarını tahmin edebiliyorum:img-cool2:img-cool2:img-cool2ah pınar ahh..gencoyu düşürdüğün hallere bak ya:img-cool2
selen de öyle dedi zaten...evlenceklerini düşünmüyorum dedi..tabi evlenmezlerde bu aşamaya gelinmesi bile çok sinir bozucu:img-cool2
didemfener 27-10-07, 09:21 çok doğru bi teşhis cnm...pınarın böyle yaptığı yerde tibet de durur mu...zaten isteiği buydu...yalandan da olsa pınarın bu davranışları onu daha da cesaretlendirecektir genco karşısında...aslında bu nişandan sonra gencoyu okulda çok daha zor günler bekliyor tibetin bakışlarını tahmin edebiliyorum:img-cool2:img-cool2:img-cool2ah pınar ahh..gencoyu düşürdüğün hallere bak ya:img-cool2
selen de öyle dedi zaten...evlenceklerini düşünmüyorum dedi..tabi evlenmezlerde bu aşamaya gelinmesi bile çok sinir bozucu:img-cool2
ewet bu durumda gencoyu sıkıştırcak..zaten pınarı kıstılamaya başladı bile..
yalanda olsa dilek..ümit veriyor tibete karşı tibette haklı bir durumda..bir durmamış tibeti öpmüş allahım aklıma geldikçe çok kızıyorum selenide sevmiyorum zati..:Dpınar herkesi yaktı sırf gencoyu değil tibeti. babasını gencoyu.bir kendini beğenmişlikten neler geldi başına
ewet bu durumda gencoyu sıkıştırcak..zaten pınarı kıstılamaya başladı bile..
yalanda olsa dilek..ümit veriyor tibete karşı tibette haklı bir durumda..bir durmamış tibeti öpmüş allahım aklıma geldikçe çok kızıyorum selenide sevmiyorum zati..:Dpınar herkesi yaktı sırf gencoyu değil tibeti. babasını gencoyu.bir kendini beğenmişlikten neler geldi başına
eet okulda zafer turu atar tibet...yüzüğü de genconun gözüne gözüne sokar artık:img-cool2:img-cool2
aslında bu sorunun köküne inersek en büyük suçlu necati:img-cool2onun genco ya hak veriyorum tavırları pınarın gözünü boyadı..pınar babasını kafasında sütten çıkmış ak kaşıkların arasında zirveye taşıdı...çünkü onun için gencoya ılımlı davranması yetiyordu...sonra genco gerçekleri öğrendi pınardan herşeyi saklaması şüphe çekti...pınar için şüpheli kılıfına büründü...genconunda suçu var aslında...sırlarla dolu bi adam imajını verdi...
sonrasında da bugünlere geldik işte...babasından sonra 2.büyük hatayı da pınar yapıyor...:img-cool2:img-cool2
didemfener 27-10-07, 09:31 tibet istediği kadr tur atsın istediği yerden atlasın:):D sonunda olcaklarından hbersiz..okadrda mutlu olabilcekmi bakalım bütün bunları pınar yaptı tibetten uzak durmya çalışabilirdi o ne yaptı yaklaştı sözde gencoyu kıskandırcak ama kendi yaptığından kendi emin olmayan kişi...
tibet istediği kadr tur atsın istediği yerden atlasın:):D sonunda olcaklarından hbersiz..okadrda mutlu olabilcekmi bakalım bütün bunları pınar yaptı tibetten uzak durmya çalışabilirdi o ne yaptı yaklaştı sözde gencoyu kıskandırcak ama kendi yaptığından kendi emin olmayan kişi...
tibet kesin mutlu olurda pınar ın mutlu olacağını sanmıyorum...ama mutluluk maskesini takıp dolaşacaktır etrafta...:img-cool2
pınar sadece bugününü düşünüp bu çılgınca kararı verdi zaten..geleceğini düşünseydi bu aklında geçen en son şey olurdu...babasının her zorlamasında baş kaldıran pınar gencoyu unutabilmek için bu yolu seçti...ağır bedeller ödeyecek haberi yok..dediğim gibi zaten sonrasını düşünseydi hayatta kalkışmazdı bu işe...:img-cool2:img-cool2
pınar kendisii düşünüyor başka hiç kimseyi değil..
valla pınarıda selenide görmek istemiyorum:):D valla o sahne çıkınca kanalı değiştircem.:)
kız öyle deme yaa...:) :)
walla diziye ayrı bi hava katıyo...ben çok memnunum walla..pınara kızsamda selen i çok seviyorum...:good:
tabi senin düşüncen bu ama belki okursa üzülür..:img-yes::img-yes:
ama haklısın pınar kendini düşünüyor...bencil şey...:img-cool2
didemfener 27-10-07, 09:43 kız öyle deme yaa...:) :)
walla diziye ayrı bi hava katıyo...ben çok memnunum walla..pınara kızsamda selen i çok seviyorum...:good:
tabi senin düşüncen bu ama belki okursa üzülür..:img-yes::img-yes:
ama haklısın pınar kendini düşünüyor...bencil şey...:img-cool2
okusun kız hep sevenmi olcak .:D
ayrı hava katıyo ama kötü hava katıyor artık sevmeyeni arttı..
:happy0064
okusun kız hep sevenmi olcak .:D
ayrı hava katıyo ama kötü hava katıyor artık sevmeyeni arttı..
:happy0064
o da doğru da...artık sen bilirsin tabi:img-icecr:img-icecr
ben diziye çok yakıştığını düşünüyorum...sevmeyeni arttı da pınarın sevmeyeni arttı...selen sevgisi tam gaz devam:img-icecr:img-icecr
nese ana konuya dönelim...nişan gelecek bölüm mü olur acaba???görkemli bi nişan mı olur yoksa aile arasında mı???yoksa direk evliliği mi düşünecekler?çünkü selen pınar ve tibet evlilik yolunda dedi...:img-cool2:img-cool2
GÜL GÜZELİ 27-10-07, 09:59 arkadaşlar bugun uyadındıgımda tesadüfen kanalde d magazin programına rasladım ve genco tibet pınar vardı hep tibetle pınar konuştu ve beni çok sinir eden bi sahne gördüm yani bölüm resimlerinde tibetle pınar el ele ya onlar benım gördügümün yanında çok masum kalıyo sıkın durun söylüyorum pınar hani bizim genco için yanıp tutuşan aşık pınarımız varya işte o pınar kendi istegiyle tibeti öpüyodu hemde bilin bakalım nerden tabiki de DUDAGINDAN:(gerçi gencoyu öptügü gibi degildi küçük bi buseydi ama sonuçta genco dan başkasını hemde tibeti öptü bu bile sinir olmaya yeter artı(+) tibet cesaret edip pınarın arkasından tekrarlayabilir o öpücügü neyse konuşmalardan pek bişey hatırlamıyorum uyku sersemi yeni uyanmıştım çünkü ama hatırladıgım kadarıyla pınar tibetle evlenme kararı alıcagını söz nişan olacagını ama evlenmeyeceklerini söyledi Genconun pınardan vazgeçmeye niyeti olmadıgını bundan sonra gencodan adım beklendigini engel olup olmayacagını görücez dedi tibetde pınarla gerçek hayatta sevgili olduklarını kendi agzıyla ilan etti he bide pınar sevdigim adamla sevgili oynamak aşık bi çifti oynamak çok isterim dedi tabiki başka projelerde yani hatırladıgım kadarıyla böyleydi çok sinir oldum pınarla tibeti öyle görünce aklımda net şekilde kalan bi tek o sahne var yani:(:(:(
arkadaşlar bugun uyadındıgımda tesadüfen kanalde d magazin programına rasladım ve genco tibet pınar vardı hep tibetle pınar konuştu ve beni çok sinir eden bi sahne gördüm yani bölüm resimlerinde tibetle pınar el ele ya onlar benım gördügümün yanında çok masum kalıyo sıkın durun söylüyorum pınar hani bizim genco için yanıp tutuşan aşık pınarımız varya işte o pınar kendi istegiyle tibeti öpüyodu hemde bilin bakalım nerden tabiki de DUDAGINDAN:(gerçi gencoyu öptügü gibi degildi küçük bi buseydi ama sonuçta genco dan başkasını hemde tibeti öptü bu bile sinir olmaya yeter artı(+) tibet cesaret edip pınarın arkasından tekrarlayabilir o öpücügü neyse konuşmalardan pek bişey hatırlamıyorum uyku sersemi yeni uyanmıştım çünkü ama hatırladıgım kadarıyla pınar tibetle evlenme kararı alıcagını söz nişan olacagını ama evlenmeyeceklerini söyledi Genconun pınardan vazgeçmeye niyeti olmadıgını bundan sonra gencodan adım beklendigini engel olup olmayacagını görücez dedi tibetde pınarla gerçek hayatta sevgili olduklarını kendi agzıyla ilan etti he bide pınar sevdigim adamla sevgili oynamak aşık bi çifti oynamak çok isterim dedi tabiki başka projelerde yani hatırladıgım kadarıyla böyleydi çok sinir oldum pınarla tibeti öyle görünce aklımda net şekilde kalan bi tek o sahne var yani:(:(:(
Yapma ya. Demek Tibet'i öpüyor.
Tibet'i öpmek=Genco'yu unuttum demek
Genco'yu artık sevmiyorum demek
Sana aşığım demek
Senle birşeyler düşünüyorum demek
.
.
.
diye uzar gider. Genco zor bir durumda. Ya gerçeği söyleyecek ve ona tekrar dönmesini sağlayacak, ya da gerçeği söylemeyip biraz daha kendisinden uzaklaşmasına seyirci kalacak.
Demek Selen, Faik ile sevgili. Setlerde doğan aşklara bir yenisi daha eklendi. Acaba "reklam" amaçlı mı?
Neyse bugün heyecanla diziyi izleyeceğiz.:good:
keremcem d 27-10-07, 15:48 Inanmiyorummmmmmmmmmmmmmm!!Demek dudagindan öpüyo ha tibeti pinar..yani ebn buna sadece yuh diyebilirim..pinarada tibetede yuh diyorum.pinar unutmak icin tibeti kullaniyo tibetde bunu bile bile hala pinara birsey demiyo..bence tibet öyle bi sahnede gencoyu unutmak icin bana yakinlasma fln demezi gerekirdi ama nerdeeeeee..tibet sevinmsitir bile..
bölüme az kaldi ve tüm sinirlenrim zipladi bile..artik izlerken düsünün beni:sad53:
GÜL GÜZELİ 27-10-07, 15:55 Inanmiyorummmmmmmmmmmmmmm!!Demek dudagindan öpüyo ha tibeti pinar..yani ebn buna sadece yuh diyebilirim..pinarada tibetede yuh diyorum.pinar unutmak icin tibeti kullaniyo tibetde bunu bile bile hala pinara birsey demiyo..bence tibet öyle bi sahnede gencoyu unutmak icin bana yakinlasma fln demezi gerekirdi ama nerdeeeeee..tibet sevinmsitir bile..
bölüme az kaldi ve tüm sinirlenrim zipladi bile..artik izlerken düsünün beni:sad53:
evet cnm aynen öyle oluyo sabah sabah uyku sersemi iyi şok tedavisi oldu bana gözlerimi bi açtım tibet pınar dudak dudaga oha oldum valla sen izlerken görücen ben gördügüm için şimdiden sinir içindeyim acaba bu akşam mı önümüzdeki bölümmü görücezz o gıcık sahneyi....
Inanmiyorummmmmmmmmmmmmmm!!Demek dudagindan öpüyo ha tibeti pinar..yani ebn buna sadece yuh diyebilirim..pinarada tibetede yuh diyorum.pinar unutmak icin tibeti kullaniyo tibetde bunu bile bile hala pinara birsey demiyo..bence tibet öyle bi sahnede gencoyu unutmak icin bana yakinlasma fln demezi gerekirdi ama nerdeeeeee..tibet sevinmsitir bile..
fıtık oldum fıtık izlerken...kahvaltıda herkes bana hayretle baktı :) :)..pınara neler dedim ki...çok kızdım çok...
sen gencoyu unutmak için git tibeti öp..umarım genco o anda ikisini bi yerden izlemiyordur...
ama bu akşam izlemiycezz bu sahneyi sanırım...gelecek bölümdür büyüh ihtimal:img-cool2:img-cool2
keremcem d 27-10-07, 16:05 evet cnm aynen öyle oluyo sabah sabah uyku sersemi iyi şok tedavisi oldu bana gözlerimi bi açtım tibet pınar dudak dudaga oha oldum valla sen izlerken görücen ben gördügüm için şimdiden sinir içindeyim acaba bu akşam mı önümüzdeki bölümmü görücezz o gıcık sahneyi....
Insallah bu bölüm görmeyiz dicem ama kesin bu bölüm görücez..genco pinari öpecek pinarda gencoyu unutabilmek icin tibeti öpecek tibetde sevinecek ve nisanlanacaklarrrr.. simdidne krizlere girdimmm yaaa..
kumandayi elimd ehazir tuttimde o shane gelirse hemen basim yoksa tvyi kirarim..
keremcem d 27-10-07, 16:08 fıtık oldum fıtık izlerken...kahvaltıda herkes bana hayretle baktı :) :)..pınara neler dedim ki...çok kızdım çok...
sen gencoyu unutmak için git tibeti öp..umarım genco o anda ikisini bi yerden izlemiyordur...
ama bu akşam izlemiycezz bu sahneyi sanırım...gelecek bölümdür büyüh ihtimal:img-cool2:img-cool2
Insallah izlemiyordur ya genco pinarla tibeti bir yerde..vallah genco izliyosa gene icinde bi deprem yasar sonra gider tibeti iyice bi döver pinarida kacirir..hatta söyle bizim icin pinara bi tokat atsa yaaaa.. gencoya atacagi o tokatin karsiligi..
manyakgitarist 27-10-07, 16:15 yeni başlığımız hayırlı olsun okul nedeniyle giremediğim forumdaki yorumları okuyorum:img-icecr yeni bölüm bence çok saçma diziden soğumaya başlıyorum sonra süper bi bölüm geliyo:img-cool2 ama her bölüm güzel olsa süper olacak özge ye %100 hiç bişey olmuyacak orda erol günaydın balıkçı olcak özge yi bulcak kankamın dediği gibi klasik bişe olacak bence bayacak ama her an değişik birşey olabilir beklerim eğer klasik olursa diziden bıkarımm yaaa:icon_sorr
Arkadaşlar GÜL GÜZELİ'nin bahsettiği röportaj Youtube'ye düştü, ben de bloguma ekledim. İzlemek isteyenler blogumdan izleyebilirler.
Ama şunu söylüyüm, Selen'in sesini ilk kez duydum. Çok şaşırdım. Dublajda ki sese benzer dedim, hiç benzemedi. Dublajı başkasının yaptığını biliyorum ama onun sesinin bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum.
Velhasıl saat 22.00'da yeni bölümü izleyeceğiz.
Not: Saat gece 4'te saatleri 1 saat geri alıyoruz.
ya inanmıyorum neler olmuş magazin d'de ya:icon_sorr
ya inş. pınar'ın o öpüşme de(tanımayan biri kaç kere öpüşüyo bu kız diycek:img-icecr ) bu bölümde olur..ve inş. genco uzaktan bi yerden izliyordur..aslında ben daha çok: pınar'ın, genco'nun gördüğünü görmesini istiyorum:img-yes: kötü olacağına eminim pınar'ın:img-cool2 beter olsun :img-icecr
ya selen ve faik de amma tüyo vermişler senaristleri fln iyi kızmıyo bari :img-blush
belki de uzun zamandır dediğim gibi naşan olucak evlenme kararı olucak belki de nikah masasına gelicek ama evlenmeyecek :img-pilot
GÜL GÜZELİ 27-10-07, 17:44 Arkadaşlar GÜL GÜZELİ'nin bahsettiği röportaj Youtube'ye düştü, ben de bloguma ekledim. İzlemek isteyenler blogumdan izleyebilirler.
Ama şunu söylüyüm, Selen'in sesini ilk kez duydum. Çok şaşırdım. Dublajda ki sese benzer dedim, hiç benzemedi. Dublajı başkasının yaptığını biliyorum ama onun sesinin bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum.
Velhasıl saat 22.00'da yeni bölümü izleyeceğiz.
Not: Saat gece 4'te saatleri 1 saat geri alıyoruz.
cnm roportajı ekledigin için tşkler kaçırdıgım bi yer yokmuş bende acaba önemli başka bişey varmıydı diye düşünüyodumm yanlız şimdi bi kez daha emın oldum ki pınar tibetten ayrılıp gencoya dönmek istediginde yada döndügünde tibet eski tibet olmucak çok tehlikeli olucak çünkü pınar tibetle nişanlanıyo üstüne tibetin anca hayel ederim diye düşündügü şeyi yapıyo yani tibeti öpüyoo ee tibet haklı yani yapıcagı hiç bişey için eleştirmicem çocuk haklı çünkü benım sevdigimde benımle bu kadar ilerledikten sonra bırakıp eski sevgilisine dönse bende normal karşılamam çocuk oyuncamı bu benım duygularım gururum çocuk oyuncagımı tibette benım gibi düşünürse vay pınarın halinee işte dizi o zaman dizi olur hırs intikam korkunç planlar(çok fazla yabancı film izliyorumda:):))bu arada keremcem dcim malesef bu bölümde görücezz gibime geliyo tibetle pınarın öpüşmesini dedigim gibide pınar kendini çekicekken tibet tutuyo izin vermiyo ufff izlerken sinirden kudurmazsak ii...
ya ben nişandan da geçtim bunlar direk nikah masası düşünüyorlar sanırım...:img-cool2:img-cool2
körü körüne ateşe gidiyor bu pınar hayret bişii...:img-cool2:img-cool2
genco bu kararı nasıl öğrenecek acaba??bu konuda özgenin yardımı olacak mı???pınarı kararından geri çevirmeye çalışacak mı??belki de nikah akşamı genco-ahmet-özge bir olup pınarı kaçırırlar:img-pilot:img-pilot
gül güzeli cnm haklısın...ne diyim..bu öpüşmeden sonra tibeti sevmesem de onu pınar konusunda haklı bulacağım..şöyleki;pınar gencoyu unutucam die kullandı bi de öptü + evlenme kararı aldı sonrada pişman olup gencoya döndü diyelim..çıldırır tibet wallahi...gözü kararır...gencoyu da yakar pınar ı da...pınarında bi faydasını göremedik ne zamandır sürekli zararı dokunuyo gencoya yakacak çocuğun başını...baştan düşünsene bunları hayret bişii...:img-cool2:img-cool2
hoş tibetinde biraz suçu var...pınarın sevdiğini bile bile kendini kandırıyo...pınarın yanında arkadaş gibi gösterio kendini ama içinden neler geçiriyo...asıl amacı kendini bir sevgili kabul ettirmek...aslında olayların bu noktaya gelmesinde herkesin suçu var..ama en büyük suçlu pınar:img-cool2:img-cool2ha bir de babası:img-cool2
cnm roportajı ekledigin için tşkler kaçırdıgım bi yer yokmuş bende acaba önemli başka bişey varmıydı diye düşünüyodumm yanlız şimdi bi kez daha emın oldum ki pınar tibetten ayrılıp gencoya dönmek istediginde yada döndügünde tibet eski tibet olmucak çok tehlikeli olucak çünkü pınar tibetle nişanlanıyo üstüne tibetin anca hayel ederim diye düşündügü şeyi yapıyo yani tibeti öpüyoo ee tibet haklı yani yapıcagı hiç bişey için eleştirmicem çocuk haklı çünkü benım sevdigimde benımle bu kadar ilerledikten sonra bırakıp eski sevgilisine dönse bende normal karşılamam çocuk oyuncamı bu benım duygularım gururum çocuk oyuncagımı tibette benım gibi düşünürse vay pınarın halinee işte dizi o zaman dizi olur hırs intikam korkunç planlar(çok fazla yabancı film izliyorumda:):))bu arada keremcem dcim malesef bu bölümde görücezz gibime geliyo tibetle pınarın öpüşmesini dedigim gibide pınar kendini çekicekken tibet tutuyo izin vermiyo ufff izlerken sinirden kudurmazsak ii...
Bişey değil. Ah Pınar. Baksana ne kadar umut veriyor Tibet'e. Sonucunu biliyoruz. Tibet'ten ayrılıp Genco'ya dönecek. Bu bir klasik. Ama öyle olması gerekiyor. Şimdi Tibet'i öpmesi -izin vermesi- çok kötü. Adam yıkılacak ilerleyen bölümlerde.
Artık nefret gözüyle bakacak Pınar'a. E hakkedecek bunu Pınar. Niye sevmediğin halde, sırf Genco'yu cezalandırmak için nişanlanıyorsun ki?
Yazık Tibet'e. Şimdiden ilerde yapacağı herşey için -senin gibi- hak veriyorum. Tabi Pınar üzerinde yapacağı şeyler için. Mesela ona "Senden nefret ediyorum" demesi gibi.
Ama o an Genco'ya gene saldırırsa hak vermeyeceğim. Seni terkeden Pınar.
Bunlar için daha erken. Bakalım nolacak?
Didem
Gerçekten çok kötü sesi ya. Ah ah ! İlk duyduğumda çok şaşırdım. Keşke magazine çıkarken de dublaj yapsalar :) Faik, Genco ve Hazal'ın sesleri normal de Selen'in öyle değil. Yazık ya. Ne güzellik var, ne ses :( Üzüldüm kendisi adına.
coldmauntain 27-10-07, 17:58 ya valla bende seleni çok seviyordum ama yani sabah bende tesadüf eseri isledim ve acaip soğudum..kendisinden de pınardan da..hiç hoşuma gitmedi öle ..didem sana katılıyorum..ne demek o ya her öpüştüğümle sevgili olmam felan..:img-cool2
arkadaşlar selen in o röportajda demek istediği şu..dizideki öpüşme sahneleri ya da aşk sahneleri olduğu zaman geleneksel bişidir hemen o sahnelerde oynayanları birbirlerine yakıştırırlar...dizide böyle içerikli sahnelerin olduğu her oyuncuyla sevgili olunacak diye bi olay yok demek istedi...
herkesin kendi görüşü tabi de...bence çok güzel biri...ayrıca çok sempatik:):)
didemfener 27-10-07, 18:03 ya valla bende seleni çok seviyordum ama yani sabah bende tesadüf eseri isledim ve acaip soğudum..kendisinden de pınardan da..hiç hoşuma gitmedi öle ..didem sana katılıyorum..ne demek o ya her öpüştüğümle sevgili olmam felan..:img-cool2
aklıma geldikçe sinir oluyorum...
herkesi nasılda soğuttu kendisine karşı..
o sahneyi görünce dahada soğucam..:img-pilot
coldmauntain 27-10-07, 18:05 ya öyle dilekçimde bencede çok güsel biri..ama ben seleni şahsen hani böle magazin programlarında bu şekilde konuşurken görmek istemiyorum acıkcası..bana hoş gelmiyo..nese az kaldı dizinin başlamasına :)
ya öyle dilekçimde bencede çok güsel biri..ama ben seleni şahsen hani böle magazin programlarında bu şekilde konuşurken görmek istemiyorum acıkcası..bana hoş gelmiyo..nese az kaldı dizinin başlamasına :)
cnm ama selen pınar karakteriyle karıştırılıyor gibi geliyo bana:icon_whis:icon_whisbende pınar karakterine kızıyorum ama selen i seviyorum...zaten selen in o tür bi konuşma yapması kendini savunma gibi bişi...alpay la birlikte yazıldığına bi cvp mahiyetinde..sırf selen için deil bu durum..bir dizide iki oyuncunun canlandırdığı karakter eğer ki dizide aşk yaşıyorsa hemen yazılıp çiziliyor..selen de bunu ifade etmek istedi..(bi kez daha açıklama gereği duydum :) :) :))
ama yine söylüyorum herkesin kendi fikri düşüncesi elbette karışamam:img-wink::img-wink:
ikizim ben diycektim sen demişsin:icon_whis tibet'te de hata var biraz Pınarın davranışlarından fln anlıyo aslında hala genco'yu sevdiğini ve kendisini dost olarak gördüğünü ama pınar da öpünce aşktan gözü dönüyo sanırım :img-blush
ya cidden bi de pınar öptükten sonra geri çekilcek gibi oluyo tibet kolundan tutuyo ya:img-cool2 ama pınar geri çekildikten sonra yüz ifadesi...:s tam beklediğim gibi hoşnut değil..genco'yla öpüşmesi aklına gelir kesin..(çoğu türk filminde oluyo zaten bu ezberledim artık :img-icecr)
selen'in sesi çok güzeldi aslında ama bu röp.da bana da tuhaf geldi ama daha önceki röp.larda çok beğenmiştim:img-blush
GÜL GÜZELİ 27-10-07, 18:18 gül güzeli cnm haklısın...ne diyim..bu öpüşmeden sonra tibeti sevmesem de onu pınar konusunda haklı bulacağım..şöyleki;pınar gencoyu unutucam die kullandı bi de öptü + evlenme kararı aldı sonrada pişman olup gencoya döndü diyelim..çıldırır tibet wallahi...gözü kararır...gencoyu da yakar pınar ı da...pınarında bi faydasını göremedik ne zamandır sürekli zararı dokunuyo gencoya yakacak çocuğun başını...baştan düşünsene bunları hayret bişii...:img-cool2:img-cool2
hoş tibetinde biraz suçu var...pınarın sevdiğini bile bile kendini kandırıyo...pınarın yanında arkadaş gibi gösterio kendini ama içinden neler geçiriyo...asıl amacı kendini bir sevgili kabul ettirmek...aslında olayların bu noktaya gelmesinde herkesin suçu var..ama en büyük suçlu pınar:img-cool2:img-cool2ha bir de babası:img-cool2
diyelimi yok cnm pınar kendi agzıyla dedi evlilik olmucak diye senaryo degişmezse pınarın gencoya dönmesi yüzde yüz tabii bu durumda gencoda affetmiş oluyo oda ayrı sinir edici nokta valla tibet çıldırsın hatta pınarın agzının payınıda versinn hiççççç kızmam tibete eleştirmemde bi tek gencoya bulaşmasınn yeter pınara napıyosa yapsın özgürdür..
GÜL GÜZELİ 27-10-07, 18:22 Bişey değil. Ah Pınar. Baksana ne kadar umut veriyor Tibet'e. Sonucunu biliyoruz. Tibet'ten ayrılıp Genco'ya dönecek. Bu bir klasik. Ama öyle olması gerekiyor. Şimdi Tibet'i öpmesi -izin vermesi- çok kötü. Adam yıkılacak ilerleyen bölümlerde.
Artık nefret gözüyle bakacak Pınar'a. E hakkedecek bunu Pınar. Niye sevmediğin halde, sırf Genco'yu cezalandırmak için nişanlanıyorsun ki?
Yazık Tibet'e. Şimdiden ilerde yapacağı herşey için -senin gibi- hak veriyorum. Tabi Pınar üzerinde yapacağı şeyler için. Mesela ona "Senden nefret ediyorum" demesi gibi.
Ama o an Genco'ya gene saldırırsa hak vermeyeceğim. Seni terkeden Pınar.
Bunlar için daha erken. Bakalım nolacak?
Didem
Gerçekten çok kötü sesi ya. Ah ah ! İlk duyduğumda çok şaşırdım. Keşke magazine çıkarken de dublaj yapsalar :) Faik, Genco ve Hazal'ın sesleri normal de Selen'in öyle değil. Yazık ya. Ne güzellik var, ne ses :( Üzüldüm kendisi adına.
cnm işte burası tibete kızdıgım nokta pınar gözünün içine baka baka ben onu gencoyu seviyorum dedi onu bıraktı genconun taksisine binip gitti o halde tibet herşeyin bittigine tamamen inanmadan nasıl nişanlanır nasıl öper pınarı ya kim kalbi başkasında olan bi insanı öpebilir evlenmek isteyebilir ki hiç düşünmüyomu ya gencoya dönerse ya pişman olursa diyee ufff pınar ayrı dert tibet ayrı dert genco apayrı bi dert bakalım bizi daha ne süprizler bekliyo.
ikizim ben diycektim sen demişsin:icon_whis tibet'te de hata var biraz Pınarın davranışlarından fln anlıyo aslında hala genco'yu sevdiğini ve kendisini dost olarak gördüğünü ama pınar da öpünce aşktan gözü dönüyo sanırım
ya cidden bi de pınar öptükten sonra geri çekilcek gibi oluyo tibet kolundan tutuyo ya:img-cool2 ama pınar geri çekildikten sonra yüz ifadesi... tam beklediğim gibi hoşnut değil..genco'yla öpüşmesi aklına gelir kesin..(çoğu türk filminde oluyo zaten bu ezberledim artık )
selen'in sesi çok güzeldi aslında ama bu röp.da bana da tuhaf geldi ama daha önceki röp.larda çok beğenmiştim
cnm sen de çok güzel ifade etmişsin tibetinn durumu...pınarı çok sevdiğinden dolayı pınarın böyle tavırlarına hasret tabiii genco çıkalı..o yüzden genco konusu aklına bile gelmiyordur böyle bi davranış karşısında...
zaten pınar öpme de tereddütlü...tibetin orda bişi demesi üzerine öpüyor gibi sanki..bakalım göricizzz:img-cool2:img-cool2
hmm eet benim demek istediğimi de sen sölemişsin ikizim :)bencede bu öpme olayından sonra genco gelir aklına pınarın kesin:)rüyasına da girebilir:icon_whis
ya aslında bi bakıma haklısın..bi açıklama şeklinde sölemiş olabilir...sanırım biraz fazla tepki gösterdm:img-wink:bu aradaadım 'sena':img-yes: arkadaşlar
yok cnm...tepkin olacak elbette ama röportajı tam dinlemek lazım...:img-wink::img-wink:
memnun oldum sena:img-wink:
diyelimi yok cnm pınar kendi agzıyla dedi evlilik olmucak diye senaryo degişmezse pınarın gencoya dönmesi yüzde yüz tabii bu durumda gencoda affetmiş oluyo oda ayrı sinir edici nokta valla tibet çıldırsın hatta pınarın agzının payınıda versinn hiççççç kızmam tibete eleştirmemde bi tek gencoya bulaşmasınn yeter pınara napıyosa yapsın özgürdür..
zaten evlenmezler de gencoya dönmesi çok zaman alır mı acaba???:icon_whis:icon_whisuff ya bu süreçte gencom napcak acaba???nasıl üzülür ya??çekip giderse hiç şaşmam bu durumda...:icon_sorr:icon_sorr
tabii tibetin bu saatten sonra pek de eleştirilecek bi durumu yok...pınar ın hataları işte...herkesi birbirine katacak...şimdi şunu da düşünmek lazım..bu olaydan sonra tibetle beraber ailelerde boş durmayacak.:icon_whis:icon_whistibetin babası baya kızacaktır...bakalım necati ondan ne darbeler alacak???
bu bölüm tokat olayı ile mi biter yoksa pınarın evlilik kararıyla mı acaba???belki de genco pınarın kararını duydu ondan dolayı gitti kapısına..kararından vazgeçirmek için:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
nese 45 dakika kaldı öğrenicez hepsini...herkese ii seyirler...bölüm sonu forumda görüşmek üzerebyebyebye
zaten evlenmezler de gencoya dönmesi çok zaman alır mı acaba???:icon_whis:icon_whisuff ya bu süreçte gencom napcak acaba???nasıl üzülür ya??çekip giderse hiç şaşmam bu durumda...:icon_sorr:icon_sorr
tabii tibetin bu saatten sonra pek de eleştirilecek bi durumu yok...pınar ın hataları işte...herkesi birbirine katacak...şimdi şunu da düşünmek lazım..bu olaydan sonra tibetle beraber ailelerde boş durmayacak.:icon_whis:icon_whistibetin babası baya kızacaktır...bakalım necati ondan ne darbeler alacak???
Şimdik Pınar o süreçte çok üzülecek ama attığı adımı geri alamaz artık. Yani öyle düşünecek ve Tibet'le mutluluk oyunları oynayacak.
Genco'da söylesem-söylemesem modunda kafasını yoracak. Tabi hem üzülecek, hem de Pınar'ı nişanlanmamaya ikna etmeye çalışacak.
Necati'nin milletvekilliği konumu sallanacaktır, kesin. Tibet'in babası oğlunu çok önemsiyor. Bi üzülmesine dünyayı yakar. Bırakın masada kızın terketmesini ...
Eğer nikah masasına otururlarsa Genco'ya önerim uzaktan izleyip Ümit Besen'in Nikah Masası'nı söylemesi.
"Nikah masasına oturdun işte
Dayanmak çok zor böyle sevince
Bu kim diye soran olursa
Eski bir tanıdık dersin sevgilim"
Çok da arabesk olur :)
Şunu söyleyebilirim ki Genco, Özge-Ahmet ilişkisine resmen karşı çıkacak. Asla böyle bişeyi istemeyecek.
Demin de gördük. Anlaşılan Özge-Ahmet dostluğundan memnun değil. Ve bunu şimdi tam anlamıyla gösterdi.
Tibet'te amma daralttı insanı ya. Soru, soru, soru ... Başka bişey bilmiyor. Hep merak ediyor. O anda Genco, "Kardeşim nerede?" dedi. Allah'tan Tiboş :) duymadı.
genco ahmete ne dedi öyle ya
artık anti gencocuyum
anti tibetçiyim
anti pınarcıyım
geriye ne kaldı yaaa
genconun özgenin abisi olduğu öğrenildiğinde ve özge koluna ahmeti taktığında tibet denen kişinin yüz ifadesini merakla beklemekteyim
gencodan bunu beklemezdiim kocaman bir hayal kırıklığı
geçen mesajda sinirden kaç kere ya kullanmışım zaten
çok yanlış tanımışım ben gencoyu
benim için bitmiştir o şahıs
sadece özge-ahmet
selinde tir tir titryor yazık garibim ejdere de potansiyel tecavüzcü muamelesi yapıyor yalnız elini dokunduğu an sıçrıyor selincik
tibet ne sinir bir insan oldu yaa
ismete de sinir oldum
abavvvv yakında özge-ahmet dışında hiçbir karakteri sevmicem ben galiba
Yani şu ana kadar sadece Pınarla Genconun morga girerken el ela tutuşmasını sarılmasını sevdim artık barışsınlar nolur ya of:icon_sorr:sad53::sad53:
Tibete sinirrr oluyorum sinir nasıl faydalanmaya çalışıyo bu durumdan...!!!
iyikşi varmış o doğum lekesi
erol günaydın da çıktı sahnenye:happy0064
hemde efsane dizi çiçek taksideki mesleğiyle
hazal çok şanslı bu ustayla oynadığı için
özellikle o sahneler harika
nolur kalıcı olsun erol günaydın ya:icon_sorr
seline de iyilik yaramazmış yani pess
ejderin hayalide ne güzeldi ama gerçekler çok farklı
SeLin'e bak be.. heLaL oLsn.. Adam sana ne yaptı senin yaptığına bak !! Ejder'i de sevmem ama nyse..
Genco'ya sinir oLdm.. neLer dedi öyle.. YA tibet'e ne demeLii ne qıcık bişi oLdu ya.. harbii harbii durumdan faydaLanmak istiyor..
AhmeT'i yatakın içinde qörünce nasıL yanii ya.. böyLe bişii oLamaz dediim ama nyse kii bişi yokmuş.. =))) (Bar sahneLerini kaçırdım)
oh ya siteye ulaştım sonunda...
ne bölümdü ama...ben çok beğendim...özgeye bişi olmadığını bilsemde özgeyi arama sahnelerini heyecanla izledim...:img-pilot
gencoya kızdım biraz ahmete yüklendiği için...barışırlarken ahmetin gönlünü tam alamadı gibi eksik kaldı..ben genconun ahmete özgenin senle arkadaş olmasından mutluluk duyuyorum demesini beklerdim...:icon_sorr:icon_sorr
genco ve pınarın morga girerken halleri çok güzeldi..işte biz onları öyle görmek istiyoruz...ama artık çok zor...nişan olsaydı keşke kütüden benimle evlenir misin diye sordu hayret bişi...:img-cool2:img-cool2
ya kapı önündeki sahnede genconun söyledikleri çok güzeldii..ben olsam pınarın yerinde gencoyu dinlerdim en azından suçsuz olduğu o kadar aşikar kiii...çok haksızlık yaptı..anit-pınarcıyım şu sıralar..ta kii genconun gönlünü alana kadar...:img-cool2
yani bölüm öyle yerde bitti ki..gelecek bölüm ne olacak acaba pek kestiremiyorum yanii..:icon_whis
ayrıca bu bölüm genelde yan karakterler aktifti..gelecek bölüm acayip olacak bence...genco-pınar-tibet-özge-ahmet ve necati yoğunluklu bi bölüm bekliyorum ben...merakla bekliyorum..umarım yarın özet gelir:img-pilot
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-A/B SH-A/B
1 GENCO [NET] KAND 6,3 19,1
2 BUZDA DANS [NET] SHOW 6,2 18,3
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,9 20,6
4 ZORAKI KOCA [NET] KAND 5,4 15,7
S.NO PROGRAM ADI KAN. RT-TOTAL INDIVIDU SH-TOTAL INDIVIDU
1 GENCO [NET] KAND 6,9 21,1
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,9 19,1
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,7 18,7
4 SELENA [NET] ATV 5,7 15,8
işte bu ya...çok sevindirik oldum...:happy0064:happy0064ama süper bi bölümdü cidden...inşş her hafta yerimizi koruruz...şimdi bu 1.ciliğe özet hemen gelsin :) :) :)
hele şükür site açıldı
genco muhteşemdi
reytingler d muhteşem
dilek vet özette gelirse tam süper olacak
didemfener 28-10-07, 14:31 allahım birinci olmuşuz okadr dua ettim
şimdi geldi yorumlarıma en gıcık sahne tabikide..o öpme sahne siydi tahmin ettğiniz sürece
ben bu bölümde ejderi çok beğendim.
hele şükür site açıldı
genco muhteşemdi
reytingler d muhteşem
dilek vet özette gelirse tam süper olacak
wallahii ya..nası meraktayım bilemezsin...
ama senin baya sinirli olduğunu anladım...
haklısın gencoya bende kızdım ahmet-özge ilişkisine taş koyduğu için..bi onlarla yüzümüz gülüyordu onun tavrı ahmeti engelledi şimdi..ha bi de asu var tabi..cüzdan olayı çok kötü oldu çokkk:img-cool2:img-cool2
didemfener 28-10-07, 14:34 wallahii ya..nası meraktayım bilemezsin...
haklısın gencoya bende kızdım ahmet-özge ilişkisine taş koyduğu için..bi onlarla yüzümüz gülüyordu onun tavrı ahmeti engelledi şimdi..ha bi de asu var tabi..cüzdan olayı çok kötü oldu çokkk:img-cool2:img-cool2
cüzdan olayını bilerek yaptı o ya..
bilerek ve istyerek bide aşık bu sana diyor..gencoyu gördü allahtan birşey olmadı:happy0064
raytinglerde hem AB de hem de Totalde 1. olmuş Genco
BrAvO
ohh sonunda girebildim siteye ve süper bi haberle karşılaştım.:happy0064yuppi demek ikisinde de birinci olmuşuz.Tabii canım süper bii bölümdü.ama sonu kötü bitti.Ne şimdi Pınar Tibet'le evlenecek mi?Genco tokatı yedikten sonra,tokat atsan da seni bırakmayacağım diyordu.Bırakma Genco,hadi engelle evlenmelerini. Ben bu bölümde bu olaydan çok Ejder'e üzüldüm yaa.Yazık oldu.O kadar iyiliğin karşılığı fena dayak yedi.Eh be Selin bunu da yaptın yaa.Sana iyilik yaptı.Ama sen yalan söyle.Haaa bide Cüneyt'le hala nasıl konuşabiliyor anlamadım.
Ahmet'le Özge'nin arası da bozuldu.Asu nereden çıktın sen yaa.Ama anladı Asu Ahmet ve Özge'nin birbirlerini sevdiklerini bişeyler yapsa bari.
Kısaca bayaa kötü bi bölümdü:icon_sorrBakalım gelecek bölüm nasıl olacak.Of oof barışsın artık Genco ile Pınar.Ne inatçıymışsın be Pınar.Sen de seviyorsun işte.
wallahii ya..nası meraktayım bilemezsin...
ahmet affetse de ben affetmem gencoyu zorrrr:icon_whis
özgenin aşık hallerini çok seviyorum
ama gittikçe sevimli bücür olmaya başladı
nerde o asi özge
-A k e L d a N- 28-10-07, 14:41 Reytingler çok harika:happy0064 Yine zirvedeyiz :icon_shad
Çok güzel bir bölümdü..
Pınar'a artık gıcık olmuyorum,Pınar'dan resmen nefret etmekteyim..
Tibet desen iki saniye çenesini kapatıp duramadı..İyi çocuk,hoş çocuk ama bu bölümde çok gıcıktı..Pınar'ın evlenme teklifini kabul ederse de ben artık yuh derim..Resmen kullanılıyor,buna nasıl göz yumar..
Pınar desen Genco bi daha kendini kandıramasın diye başkasıyla evlencek..Harika bi plan gerçekten:icon_whis
Genco Ahmet'e çok kızınca Özge'ye yaklaşma dedi ama sonradan özür diledi..Kardeşini merak ediyordu,Pınar'ı bile görcek halde değildi ki Ahmet'e böyle bişey söylemesini ben yadırgamadım..O an çok üzgündü..Ama Ahmet bunu ciddiye alıp Özge'ye çok soğuk davrandı..Özge'de yanlış anladı zaten..Bi Özge'yle Ahmet'imiz vardı yahu:icon_sorr
Selin babasına çekmiş:icon_evil Anti-Selin...
Sibel yine çok şekerdi..Tarkan'ı şikayet etcek seni babana diye korkumasına çok güldüm :img-hyste Sibel'i bu bölümde çok az gördük ama yine de aklıma kazınan kişilerden oldu:img-yes:
cüzdan olayını bilerek yaptı o ya..
bilerek ve istyerek bide aşık bu sana diyor..gencoyu gördü allahtan birşey olmadı:happy0064
bencede bilerek yaptı özgeye gösterme gibi bir durum oldu:img-cool2:img-cool2yaff asu boşver ahmeti gencoya yönel sen:) :) :)
gencom benim ya..tokatı yedi ama yine de seni bırakmıycam dedi:img-in_lo:img-in_loaman tut sakın bırakma bu deli kız inat uğruna hem kendi başını hem senin başını yakacak...:icon_sorr:icon_sorr
ya genconun o kadar lafına samimiyetine insan en azından kendisini savunmasına izin verir be pınar hayret bişisinnn:img-cool2:img-cool2
didemfener 28-10-07, 14:42 Reytingler çok harika:happy0064 Yine zirvedeyiz :icon_shad
Çok güzel bir bölümdü..
Pınar'a artık gıcık olmuyorum,Pınar'dan resmen nefret etmekteyim..
Tibet desen iki saniye çenesini kapatıp duramadı..İyi çocuk,hoş çocuk ama bu bölümde çok gıcıktı..Pınar'ın evlenme teklifini kabul ederse de ben artık yuh derim..Resmen kullanılıyor,buna nasıl göz yumar..
Pınar desen Genco bi daha kendini kandıramasın diye başkasıyla evlencek..Harika bi plan gerçekten:icon_whis
Genco Ahmet'e çok kızınca Özge'ye yaklaşma dedi ama sonradan özür diledi..Kardeşini merak ediyordu,Pınar'ı bile görcek halde değildi ki Ahmet'e böyle bişey söylemesini ben yadırgamadım..O an çok üzgündü..Ama Ahmet bunu ciddiye alıp Özge'ye çok soğuk davrandı..Özge'de yanlış anladı zaten..Bi Özge'yle Ahmet'imiz vardı yahu:icon_sorr
Selin babasına çekmiş:icon_evil Anti-Selin...
Sibel yine çok şekerdi..Tarkan'ı şikayet etcek seni babana diye korkumasına çok güldüm :img-hyste Sibel'i bu bölümde çok az gördük ama yine de aklıma kazınan kişilerden oldu:img-yes:
yasemin zaten pıanrdan daha iyidi sibel çok güseldi ya..
sibelsiz gnco olmaz..
ama selinin yaptıkları çok iğrençti
ahmet affetse de ben affetmem gencoyu zorrrr:icon_whis
özgenin aşık hallerini çok seviyorum
ama gittikçe sevimli bücür olmaya başladı
nerde o asi özge
ya can o da napsın kardeşini merak etti.ya bişi olsaydı gerçeği söylemeden..:icon_sorr:icon_sorrgencoya da hak vermek lazım ben bağırmasına kızmadım da o an içinde bulunduğu durum nedeniyle de sonrasına kızdım..gönlünü alırken ahmetin özgeyle olan ilişkisine onay verici konuşmasını beklerdim...en azından arkadaşlığından memnun olduğunu...nese ahmet daha fazla uzatmaz inşş da özgeye tavır takınmış gibi hallerini bırakır:icon_sorr:icon_sorr
didemfener 28-10-07, 14:45 bencede bilerek yaptı özgeye gösterme gibi bir durum oldu:img-cool2:img-cool2yaff asu boşver ahmeti gencoya yönel sen:) :) :)
gencom benim ya..tokatı yedi ama yine de seni bırakmıycam dedi:img-in_lo:img-in_loaman tut sakın bırakma bu deli kız inat uğruna hem kendi başını hem senin başını yakacak...:icon_sorr:icon_sorr
ya genconun o kadar lafına samimiyetine insan en azından kendisini savunmasına izin verir be pınar hayret bişisinnn:img-cool2:img-cool2
ay bıraksın ya ...
boşver..oada mutlu olur pınarda zaten kendisine yeni yol çizmiş kendi vermeye başlamış kararalrını boyundan büyük işlere kalkışıyo
-A k e L d a N- 28-10-07, 14:49 bencede bilerek yaptı özgeye gösterme gibi bir durum oldu:img-cool2:img-cool2yaff asu boşver ahmeti gencoya yönel sen
Bence de bilerek yaptı..Anladı sadece arkadaş olmadıklarını bence..
Özge bariz bi şekilde kıskanıyor yani anlaşılmıcak gibi değilki..
Yalnız ben şu doğum lekesi olayına çok takıldım..O doğum lekesini daha önce niye görmedik biz..Özge kolsuz şeyler giydi ben hiç görmedim doğum lekesini:icon_whis
Bence de Pınar çok hayret bişiy:icon_whis:img-icecr
İyice gıcık oldum kıza yaa..lk bölümlerdeki o sevencen mi sevecen Pınar nerde şimdiki Pınar nerdee:icon_sorr
ay bıraksın ya ...
boşver..oada mutlu olur pınarda zaten kendisine yeni yol çizmiş kendi vermeye başlamış kararalrını boyundan büyük işlere kalkışıyo
ama çok yazık gencoya yaaahh o bırakmıycam dio kız gidiyo evlenme teklifi ediyo yahuu:img-cool2:img-cool2sorma hem de ne büyük iş:img-cool2
yok yok gelecek bölüm genconun yıkıldığı bölümdür..gencoyu çok farklı görebiliriz..:img-cool2artık iş ahmete kaldı..genco pınara söyleyemez gerçekleri birinin bu işi yapması lazım..özge-ahmet işbirliği olur belki:icon_whis:icon_whis
ya can o da napsın kardeşini merak etti.ya bişi olsaydı gerçeği söylemeden..:icon_sorr:icon_sorrgencoya da hak vermek lazım ben bağırmasına kızmadım da o an içinde bulunduğu durum nedeniyle de sonrasına kızdım..gönlünü alırken ahmetin özgeyle olan ilişkisine onay verici konuşmasını beklerdim...en azından arkadaşlığından memnun olduğunu...nese ahmet daha fazla uzatmaz inşş da özgeye tavır takınmış gibi hallerini bırakır:icon_sorr:icon_sorr
özge ve ahmet kumsalda birbirlerine koşarken(inşallah böyle bayat sahneler olmazda)birbirlerinin elini hiç bırakmadan tutsunlar o zaman görücem ben gencoyu:hıh
düğününe çağırmasın gencoyu
kan davası çıkartıcam az kaldı:img-hyste
Bence de bilerek yaptı..Anladı sadece arkadaş olmadıklarını bence..
Özge bariz bi şekilde kıskanıyor yani anlaşılmıcak gibi değilki..
Yalnız ben şu doğum lekesi olayına çok takıldım..O doğum lekesini daha önce niye görmedik biz..Özge kolsuz şeyler giydi ben hiç görmedim doğum lekesini:icon_whis
Bence de Pınar çok hayret bişiy:icon_whis:img-icecr
İyice gıcık oldum kıza yaa..lk bölümlerdeki o sevencen mi sevecen Pınar nerde şimdiki Pınar nerdee:icon_sorr
kesinlikle çok haklısın yasemincim...asu ikisinde de bişiler olduğunu anladı.ama bırakcağı yerde ahmetin peşini kazanmaya çalışıyor onu.özge bakalım bu olayın üstüne ahmeti affedecek mi:icon_whis:icon_whis
leke konusunda da haklısın:icon_whisbende doğum lekesi farketmedim...ya da gözümüzden kaçtı:img-yes:
pınar yerle bir etti profilini ya...çok değişti çokk...bakalım nasıl affedecez onu:img-cool2
açıkçası ben öpüşme sahnelerini sevdim:icon_whis
geçen seferkinden daha az rezilce öpüştürler en azından
genco bırakmaz pınarı
bırakmasında
ama pınar evlenicek
kesin düğünden kaçırır genco pınarı:img-hyste
tibete oh olsun kanımca
özge ve ahmet kumsalda birbirlerine koşarken(inşallah böyle bayat sahneler olmazda)birbirlerinin elini hiç bırakmadan tutsunlar o zaman görücem ben gencoyu:hıh
düğününe çağırmasın gencoyu
kan davası çıkartıcam az kaldı:img-hyste
hihii genco aslında sinirden öyle söledi..yoksa bişi demek isteseydi çoktan söylerdi.çünkü ahmetin özgeyi sevdiğini biliyor..hatırlasana 2.bölümde ahmet aşık olduğunu söyledi..genco ahmet e gerçeği söledikten sonra ahmete tavrını koyabilirdi ama bişi demedi..:img-yes::img-yes:
düğün dedin yine aklıma tibet-pınar işi geldi...saçma sapan bi olay ya..hayretttt:img-cool2:img-cool2
açıkçası ben öpüşme sahnelerini sevdim:icon_whis
geçen seferkinden daha az rezilce öpüştürler en azından
genco bırakmaz pınarı
bırakmasında
ama pınar evlenicek
kesin düğünden kaçırır genco pınarı:img-hyste
tibete oh olsun kanımca
kapı önü sahnesi güzeldi cidden..genco çok güzel şeyler söyledi:img-in_lo:img-in_lo
bi şekilde o düğün bozulacak da artık genco mu kaçırır pınar kendiliğinden mi kaçar bilemiyorum:icon_whis:icon_whis
ama genco o nikahı bi yerlerden izliyor olacak en azından bi süre ama kaçırma eylemi olur mu kestiremiyorum...ama ahmet bu konuda gencoya baskı yapacaktır...kanka ikiniz de birbirinizi seviyorsunuz bi inat uğruna onu kaybetmeyi göze alamazsın..gidelim alalım kızı der :img-hyste:img-hyste:img-hyste pınar ve genco tekrar kavuşursa bu özge-ahmet sayesinde olur...:good:
hihii genco aslında sinirden öyle söledi..yoksa bişi demek isteseydi çoktan söylerdi.çünkü ahmetin özgeyi sevdiğini biliyor..hatırlasana 2.bölümde ahmet aşık olduğunu söyledi..genco ahmet e gerçeği söledikten sonra ahmete tavrını koyabilirdi ama bişi demedi..:img-yes::img-yes:
düğün dedin yine aklıma tibet-pınar işi geldi...saçma sapan bi olay ya..hayretttt:img-cool2:img-cool2
bilemiyorum dilek:icon_whis
anti gencocu oldum 5 dk içinde
genco supermen se ahmette spıderman olur
kan davası çıkar aralarında
aşiretiz zaten biz alışığız bu tür şeylere
evlensinler dilek ya
yazık tibete
(yazık derine)
Korkut-Yoshi 28-10-07, 15:00 ya ben artik ahmat-özge aski görmek istiyorum.ama bu okadar kolay olmicak.selin,e uyuz oldum artik yavas yavas ejderi sevmeye basladim ahmet-öze 4 ever anti asu (yapiskan):img-wink:
GÜL GÜZELİ 28-10-07, 15:01 aman yaa sonunda açıldı site dünden beri fıtık oldum zaten sinirliyim bölümü hiç begenmedim bide forum açılmayınca daha sinir oldum.evet ben bu bölümü begenmedim çünkü çok haksızlık vardı misal; genco ahmete aşırı tepki vermiş olabilir ama haklıydı kardeşi ortalarda yoktu üzgündü sarhoştu ehliyeti yoktu ve direksiyon başındaydı yanında olan tek kişide sahip çıkamadı ona genco napsaydı afferimmi deseydi tabiki uzak dur dicek hangi abi kardeşini tehlikeden koruyamıyan insanı normal karşılar ki kaldı ki özge kazada geçirebilirdi sarhoş kafa nasıl olduda kaza geçirmedi anlamış degilim işte bu noktada ahmetin ilk verdigi tepki neysede bunu gereksiz yere devam etmesi çok sinirdi sende bi abisin ya sibel aynı durumda olsa sakinmi karşılıcaktın yani hayır abi olmasa gencoyu anlayamaz derdim ama abi oldugu halde gencoyu anlamıyo tepki veriyoya ona sinir oldum üstüne geceyi asunun evinde geçirmiş aralarında bişey olmamış ama sabah gelip özgenın yanında cüzdanını bende unutmuşsun diyo kız ahmet hala odun gibi bakıyoo özge giderken en azından arkasından özge diye bagırabilirdi ya ben ortalarda yokum o ahuyla eglence derdinde diye düşündü sanırım özge ahmetde hala ayakta uyuyo bu bölüm ahmet beni çok sinir etti sonra selin ve ejder hala sıcak ve güzel geliyolar ama selinin yaptıgı hiç hoş degildi sen nasıl sana yardım eli uzatan insana iftira atarsın ya üstüne gene gitti cüneytin yanına bu kadar olur uyuzzz ejderin sevgisini haketmiyo sinir şeyyy ve pınarla tibet el ele verip bütün bölümü berbat etmeyi başardı tibetin kabadayı tiripleri pınarın ona arka çıkışları uyuz oldum yaa son darbeyide vurdu gitti evlenme teklifi etti ahh pınar ahhh umarım binpişman olursun umarım genco senı bu davranışından sonra affetmez umarım neyse kısadan hisse ben bu bölümde bi tek genco özge sahnelerini bide sibelle keremin sahnesini begendim o kadar geri kalan hiç bi yeri begenmedim:(:(
dünden beri girmeye çalışıodum buraya bir türlü olmadı
ya pınar gidip tibete evlenme teklif edince şoke oldum walla sinirlerim tepe çıktı öfkeyle kalkan zararla otururmuş ama bence çok pişman olcak pınar gencoda nası öptü öle ya tabi tokatıda yedi arkasından baya güsel bi bölümdü en sonunu saymassam tabi 1 hafta geçermi şimdi
bilemiyorum dilek:icon_whis
anti gencocu oldum 5 dk içinde
genco supermen se ahmette spıderman olur
kan davası çıkar aralarında
aşiretiz zaten biz alışığız bu tür şeylere
evlensinler dilek ya
yazık tibete
(yazık derine)
gelecek bölüme düzelirsin inşşş :) olay daha sıcak :img-hyste
anti-tibet forever..bu evlilik olmamalı...:img-yes::img-yes:bi şekilde birileri engellemeli bu işi..kim olursa olsun farketmez..ama bi şekilde tamamlanmamalı...:img-cool2:img-cool2olmadı iş başa düşer biz gideriz:img-hyste:img-hystealırız pınarı:img-gun::img-gun:ama pınarın mutluluğu için diil tamamen gencoyu düşündüğümüz için:img-icecr
dünden beri girmeye çalışıodum buraya bir türlü olmadı
ya pınar gidip tibete evlenme teklif edince şoke oldum walla sinirlerim tepe çıktı öfkeyle kalkan zararla otururmuş ama bence çok pişman olcak pınar gencoda nası öptü öle ya tabi tokatıda yedi arkasından baya güsel bi bölümdü en sonunu saymassam tabi 1 hafta geçermi şimdi
katılıyorum sana..hem de öyle bi zarar ki...yakacak hem kendi başını hem genconun başını...bakalım ertesi sabah uyandığında bu karar hakkında ne düşünecek pınar hanım:img-cool2:img-cool2
şimdiden özledim gencoyu..haftada 2 gün olsa git geri demem:img-pilot
katılıyorum sana..hem de öyle bi zarar ki...yakacak hem kendi başını hem genconun başını...bakalım ertesi sabah uyandığında bu karar hakkında ne düşünecek pınar hanım:img-cool2:img-cool2
şimdiden özledim gencoyu..haftada 2 gün olsa git geri demem:img-pilot
kesin Allağım naptım ben filan der ama geri dönüşü olmıycağını sanar ya insan sevmediği kişiyle nasıl evlenebilir hiç anlamam bunu ama pınar çok değişti gerçekten ilk bölümlerde çok şeker biriydi şimdi tam tersi oldu yani one öle genconun önünde fln tibetin elini tutmak vs yani ama morga girerken genconun elini tutunca ben çok sevindim şahsen
o doğum lekesinide anlamadım gitti bizmi bakan kördükte o kdr bölüm göremedik:icon_whis
gelecek bölüme düzelirsin inşşş :) olay daha sıcak :img-hyste
anti-tibet forever..bu evlilik olmamalı...:bi şekilde birileri engellemeli bu işi..kim olursa olsun farketmez..ama bi şekilde tamamlanmamalı...:img-cool2:img-cool2olmadı iş başa düşer biz giderizimgalırız pınarıama pınarın mutluluğu için diil tamamen gencoyu düşündüğümüz için:img-icecr
doğru söylüyosun olay yeni olduğu için öfkem geçmedi
zaten bu gidişle dizide bi tek özge ahmet kalscak seveceğim
bu bölüm tibete daha bi sinir oldum zatn
taksi sahnesinde özellikle
ben onun abisi sayılırım diyo
sen sayılırsın ama yanındaki öz be öz abisi
ahmete de dil uzattı gıcık
neyse ya derinle tibet evlenirler
pınar genco
veeeeeee
özge-ahmet:happy0064
ben kaçıyorum bu arada
byebye
kesin Allağım naptım ben filan der ama geri dönüşü olmıycağını sanar ya insan sevmediği kişiyle nasıl evlenebilir hiç anlamam bunu ama pınar çok değişti gerçekten ilk bölümlerde çok şeker biriydi şimdi tam tersi oldu yani one öle genconun önünde fln tibetin elini tutmak vs yani ama morga girerken genconun elini tutunca ben çok sevindim şahsen
o doğum lekesinide anlamadım gitti bizmi bakan kördükte o kdr bölüm göremedik:icon_whis
işte aklı sıra gencoyu cezalandıracak..sen görürsün deyip durdu yolda giderken...yani inat için yaptığı o kdar açıkki..pişmanlık kısa bi süre sonra gelir zaten böyle ani ve saçma bi kararın ardından:img-cool2:img-cool2
ya benimde çok hoşuma gitti morgtaki sahne...elini tuttu sonra gitti omzuna yasladı başını fln...eskileri özledim ya:sad53:
doğru söylüyosun olay yeni olduğu için öfkem geçmedi
zaten bu gidişle dizide bi tek özge ahmet kalscak seveceğim
bu bölüm tibete daha bi sinir oldum zatn
taksi sahnesinde özellikle
ben onun abisi sayılırım diyo
sen sayılırsın ama yanındaki öz be öz abisi
ahmete de dil uzattı gıcık
neyse ya derinle tibet evlenirler
pınar genco
veeeeeee
özge-ahmet:happy0064
ben kaçıyorum bu arada
byebye
ya ya bende çok sinir oldum tibete..ii asıl sen kimsin:img-cool2dış kapının dış mandalı:img-cool2
nese yakında o da öğrenir bu gidişler:img-cool2
haydi güle güle görüşürüzbyebye
*burcak* cnm bende o resime acayip sinir oluyorum...(cnm resmi silsen ii olur uyarı alabiliriz yasak çünkü)
eskiden o arka planda genco deil tibet olurdu...ve tabii genco-pınar elele...ama şimdi roller değişti.hep bu pınarın işler...
didemfener 28-10-07, 15:25 bu resimleri buraya eklemeyin ya...
onkere uyardım he..
ejder bence yapılması gerekeni yaptı..
ve gencoyla birlikte olcak onun yanında çünkü bundan sonra herşey başlıyo dedi..
*burcak* cnm bende o resime acayip sinir oluyorum...(cnm resmi silsen ii olur uyarı alabiliriz yasak çünkü)
eskiden o arka planda genco deil tibet olurdu...ve tabii genco-pınar elele...ama şimdi roller değişti.hep bu pınarın işler...
sildim cnm hemen
evet ya ne güseldi o eski resimler eski bölümler off off walla gelecek bölümlerde böle geçerse sinir hastası olur çıkarım sanırım ben bu gidişle bakalım pınar hanım ne zaman anlıycak hata yaptığını
bu resimleri buraya eklemeyin ya...
onkere uyardım he..
ejder bence yapılması gerekeni yaptı..
ve gencoyla birlikte olcak onun yanında çünkü bundan sonra herşey başlıyo dedi..
dövseydin bide sildim işte :img-polic
bence ejderle o kız arasında ilerde bişiler olur gibime gelio ama çok büyük haksızlıklı yaptı ona yardım etti onun yaptığına bak bide halen cüneytle konuşuo ya
belki olabilir gencoyla beraber
burçakım hoşgeldin canım..
nasılsın..:D:)hatrını sorıyım dedim bence o resimler böle daha güsel...
tabi benim için..:)
Hoşbulduk canımda biz daha önceden tanışıomuyduk yaw bu arada iyidir senden nbr cnm :P
genco acaba evlenceklerini duyunca nasıl bi tepki vericek ayy tibet şimdi havalara uçuodur yaa ne uyuz oldum dün gece ona walla elime verselerdi siz gerisini anlayın :icon_whis
sildim cnm hemen
evet ya ne güseldi o eski resimler eski bölümler off off walla gelecek bölümlerde böle geçerse sinir hastası olur çıkarım sanırım ben bu gidişle bakalım pınar hanım ne zaman anlıycak hata yaptığını
aynen ya..acayip sinirleniyorum...dün akşam sonlara doğru sinir katsayılarım arttı evlenme teklifiyle tavana vurdu:img-cool2:img-cool2
uff haftaya birde genconun bu saçma olayı öğrenmesi var..nası kaldıracak ya...bizde nasıl dayancaz bakalım o sahneye:icon_sorr:icon_sorrgaribim o herşeyden habersiz seni bırakmıycam ne olursa olsun deyip duruo:icon_sorr:icon_sorr
walla yakındır pişmanlık diorum ben...çünkü bu öpme olayı olmasa pınar yapmazdı böle bişi...ne zamanki genco onu öptü o da karşılık verdi seni unutucam sen görürsün dedi bi inat uğruna tibetin kapısını çaldı...:img-cool2
didemfener 28-10-07, 15:32 dövseydin bide sildim işte :img-polic
bence ejderle o kız arasında ilerde bişiler olur gibime gelio ama çok büyük haksızlıklı yaptı ona yardım etti onun yaptığına bak bide halen cüneytle konuşuo ya
belki olabilir gencoyla beraber
bencede ilerde selin onu anlıcak ve ejderin ne kadr ii olduğuu anlıcak paragöz olsada onunda bir kalbi var :D
benim dikkatimi çeken şey oldu hani..arabnın içinde tibet pınar ve geno geliyolardı ahmet barın çıkışında bekliyo nerde kardeşim nerde ahmet dedi ya tibet birşey anlıcak diye ödüm koptu..:icon_sorr
aynen ya..acayip sinirleniyorum...dün akşam sonlara doğru sinir katsayılarım arttı evlenme teklifiyle tavana vurdu:img-cool2:img-cool2
uff haftaya birde genconun bu saçma olayı öğrenmesi var..nası kaldıracak ya...bizde nasıl dayancaz bakalım o sahneye:icon_sorr:icon_sorrgaribim o herşeyden habersiz seni bırakmıycam ne olursa olsun deyip duruo:icon_sorr:icon_sorr
walla yakındır pişmanlık diorum ben...çünkü bu öpme olayı olmasa pınar yapmazdı böle bişi...ne zamanki genco onu öptü o da karşılık verdi seni unutucam sen görürsün dedi bi inat uğruna tibetin kapısını çaldı...:img-cool2
denize düşen yılana sarılır misali gitti onun kapısına yaa ben sandım ki o öpmeden snr pınar daha çok karşılık verir yani sarılır fln sandım ama tokat gelince ben zaten yuh diyeerek yerimden fırladım heleki benimle evlenirmisin dediğinde televizyonu kırcaktım annemde pınara dediki o an pühh senin gibi kızım olsa saçını başını yolardım senin dedio oda baya kızdı pınara:img-polic
didemfener 28-10-07, 15:34 Hoşbulduk canımda biz daha önceden tanışıomuyduk yaw bu arada iyidir senden nbr cnm :P
genco acaba evlenceklerini duyunca nasıl bi tepki vericek ayy tibet şimdi havalara uçuodur yaa ne uyuz oldum dün gece ona walla elime verselerdi siz gerisini anlayın :icon_whis
kız sen keremcem başlığından değilmisin ee bende eskiden takılıoyrdum oraya ordan tanıyorum .:D:)ee eski arkdaşlarımızı unutmyız yani:D
genco üzülür ya ne yapcakki elinden birşey gelmez nede olsa pınarın kararı çdurdurmaya çalışır ama sonunda oda pes eder.
tibet iidir aslında ejderde iyidi dün akşam ama ..artık dahda kötü olur
gidemiyorumm
msn de eski bi arkımla karşılaşınca netten kopamadım
ehh size katıliym dimi
en azından 1-2 mesaj
derine neler olucak acaba
ablasını iyicve kıskanacak
bu arada ejderin o arabanın önündeki hali fena ydı
uygar özçelik süper oynadı valla
edit:bi git bi gel napacağımı şaşırdım
ama muhabbet aniden bitince hadi bana bye bye
Hayat_Guzel 28-10-07, 15:37 Bu bölüm sinir olduğum iki karakter vardı.Biri Pınar,biri Selin..
Pınar'ın nasıl bu kadar mantıksızca davranabildiğine inanamıyorum.
Selin de bana çok ukala geliyor nedense,Derin daha bi naif,daha masum :img-yes:
Valla dürüst olmak gerekirse ben bu dizide en çok Ahmet-Özge sahnelerini seviyorum.Bir de Genco-Özge sahnelerini... Artık Pınar-Genco sahneleri bana zevk vermiyor.
bencede ilerde selin onu anlıcak ve ejderin ne kadr ii olduğuu anlıcak paragöz olsada onunda bir kalbi var :D
benim dikkatimi çeken şey oldu hani..arabnın içinde tibet pınar ve geno geliyolardı ahmet barın çıkışında bekliyo nerde kardeşim nerde ahmet dedi ya tibet birşey anlıcak diye ödüm koptu..:icon_sorr
aynen yaa bende aha dedim anladı tibet yandık onun ağzında bence bakla ıslanmazdı anlasaydı ya bence artık sölesin genco kardeşi olduğunu
didemfener 28-10-07, 15:39 Bu bölüm sinir olduğum iki karakter vardı.Biri Pınar,biri Selin..
Pınar'ın nasıl bu kadar mantıksızca davranabildiğine inanamıyorum.
Selin de bana çok ukala geliyor nedense,Derin daha bi naif,daha masum :img-yes:
Valla dürüst olmak gerekirse ben bu dizide en çok Ahmet-Özge sahnelerini seviyorum.Bir de Genco-Özge sahnelerini... Artık Pınar-Genco sahneleri bana zevk vermiyor.
bende bende pınar genco sahneleri çekilmiyor bana artık kabak tadı veriyor genco olsun izlerim tek ama pınarla genco bir araya gelsin aha dedim yine başlıyoruz pıanr anlamıyor bişeyden..bide öpüyor karşılık veriyor bide diyoki nasıl karşı koyamadım.:Dya öpceksin yada öpmüceksin
ya bende çok üzüldüm ejdere..tamam ejder e sevmedin de ayıp be kızım yardım elini uzatan insana böyle yapılır mı..ii oluyo seline..cüneytten bi kazık yesin o zaman anlar...:img-cool2ben olsam cüneytin suratına bile bakmam ama o ne yaptı yelkenler suya indi yine:img-cool2
denize düşen yılana sarılır misali gitti onun kapısına yaa ben sandım ki o öpmeden snr pınar daha çok karşılık verir yani sarılır fln sandım ama tokat gelince ben zaten yuh diyeerek yerimden fırladım heleki benimle evlenirmisin dediğinde televizyonu kırcaktım annemde pınara dediki o an pühh senin gibi kızım olsa saçını başını yolardım senin dedio oda baya kızdı pınara:img-polic
eet kesinlikle bende sandım pınar koşup sarılacak gencoya ama yapmadı sinir...:img-cool2bende benimle evlenirmisin sahnesinde yastıkları yere attım:img-pilot
hehe annen çok haklı cnm...çok ii demiş:good:
kız sen keremcem başlığından değilmisin ee bende eskiden takılıoyrdum oraya ordan tanıyorum .:D:)ee eski arkdaşlarımızı unutmyız yani:D
genco üzülür ya ne yapcakki elinden birşey gelmez nede olsa pınarın kararı çdurdurmaya çalışır ama sonunda oda pes eder.
tibet iidir aslında ejderde iyidi dün akşam ama ..artık dahda kötü olur
he tmm tmm cnm yaw walla o kdr çok kişi vardı ki eskiden oraya takılan artık karıştırıom ondn bi pot kırmıyım die sorayım dedim yani :img-wink:
ejder aşık ama kesin yaw nasıda böle bakıo kızın suratına aşık aşık ah ah bana öle bakan biri olcaktı ben orda erirdim be :P
bide pınar evlenmeden vazgeçince tibetin o haline üzülürmüyüm sevinirmiyim karar veremiorum
didemfener 28-10-07, 15:46 dilekçim imza günü yalanmış bana atılan bir yalan geç cvp oldu kusra bkma .sevdiğim bile bile yalan söledi arkdaşım:D:D:)
ejder gencoyla birlik olabilir..bak görürsünüz..
burçak valla öle ejderin aşık oalcağı aklımın ucundan geçmzdi.
dilekçim imza günü yalanmış bana atılan bir yalan geç cvp oldu kusra bkma .sevdiğim bile bile yalan söledi arkdaşım:D:D:)
aynen ben,mde aklımın ucundan geçmezdi yani
ama derinde fena aşık tibete ilerde onların arasında bişi olurmu sizce ama kız yıkılcak evlenceklerini duyunca ya
dilekçim imza günü yalanmış bana atılan bir yalan geç cvp oldu kusra bkma .sevdiğim bile bile yalan söledi arkdaşım:D:D:)
ayıp yahu insanların duygularıyla oynamayın kardeşimmmm:) :)bende merakla bekliyordum hemen tlfon edecektim arkadaşıma :) :)
hhihi olabilir belkim..bu mebus kızlar fena yaktı bu bizim deliğaannlıları :img-hyste:img-hyste
anti necati-tibet-pınar:img-cool2
didemfener 28-10-07, 15:50 aynen ben,mde aklımın ucundan geçmezdi yani
ama derinde fena aşık tibete ilerde onların arasında bişi olurmu sizce ama kız yıkılcak evlenceklerini duyunca ya
yıkılcak ama en yıkılan tibet olucak evlenme günü birşeyler olur kesin ve tibet yerle bir olur okadr çok sevmişken pınarı pınarnler yapcak ona..ben zaten pınarı sevmem belki bilmiyorsundur diye sölemek istedim:):D gerçi bilmeyen kalmadı ama
yıkılcak ama en yıkılan tibet olucak evlenme günü birşeyler olur kesin ve tibet yerle bir olur okadr çok sevmişken pınarı pınarnler yapcak ona..ben zaten pınarı sevmem belki bilmiyorsundur diye sölemek istedim:):D gerçi bilmeyen kalmadı ama
bilmiodum şimdi öğrenmiş oldum bende son şu 2 bölümdür sevmiorum kendisini ama ilerleyn bölümlerde ne olur bilemem artık
ama asuda yani tam sinir etti beni
didemfener 28-10-07, 15:55 ayıp yahu insanların duygularıyla oynamayın kardeşimmmm:) :)bende merakla bekliyordum hemen tlfon edecektim arkadaşıma :) :)
hhihi olabilir belkim..bu mebus kızlar fena yaktı bu bizim deliğaannlıları :img-hyste:img-hyste
anti necati-tibet-pınar:img-cool2
valla süper söledin..
anticiler çoğaldı valla...
mebus kızlar ah hiçbirisini sevmiyorum haha
bilmiodum şimdi öğrenmiş oldum bende son şu 2 bölümdür sevmiorum kendisini ama ilerleyn bölümlerde ne olur bilemem artık
ama asuda yani tam sinir etti beni
aynen bende son 2-3 bölümdür anti-pınarcıyım...ama ilerde gencoyla durumuna bağlı değişebilirim..ama dideminki kalıcı :img-hyste:img-hyste
valla süper söledin..
anticiler çoğaldı valla...
mebus kızlar ah hiçbirisini sevmiyorum haha
eeett anticiler çok...napsam acaba bi imza yapsam mı?????:icon_whis:icon_whis
bende bi derin masum o ailede..pınarın annesi de sinir edio beni...bi derin e kızmıyorum o ailede:img-wink:
didemfener 28-10-07, 16:32 ya bende çok üzüldüm ejdere..tamam ejder e sevmedin de ayıp be kızım yardım elini uzatan insana böyle yapılır mı..ii oluyo seline..cüneytten bi kazık yesin o zaman anlar...:img-cool2ben olsam cüneytin suratına bile bakmam ama o ne yaptı yelkenler suya indi yine:img-cool2
eet kesinlikle bende sandım pınar koşup sarılacak gencoya ama yapmadı sinir...:img-cool2bende benimle evlenirmisin sahnesinde yastıkları yere attım:img-pilot
hehe annen çok haklı cnm...çok ii demiş:good:
benimle evlenirmisin dedği an çok sevindim işte bu dedim
ama sonunda evlenmicekleri için çok üzülüyorum:)
efet efem hayalet adam, bir anda var bir anda yok, genco ciddi bunalımlar eşiğinde... soralım abisi bu aşk hayatında neden kopmalar olur?! human ilişkilerinde normal canim..?! iyide azizim, hepsinde olunca pek normal diyesi gelmiyor insanın... anormal.. hadi günlük yaşamda sevgili değiştiren değiştirene. efendim benim açmadı, kapatmadı.. yanlış tanımışım.. heyacan kalmadı cart kalmadı curt kalmadı vs.. bizde bari dizlerde görelim gerçek muhabbetleri derken... yarım oldu.. yalan oldu.. hayal oldu.. demek acı tek prim yapan olgu.. acıtasyon..
şimdi sıkı durun.. bir insan başkasını sever, sonra severken ayrılır (nasıl oluyorsa bu, mantık almıyorya... human canım, sadece human..) şimdi gider akıllı birde tibetle nişanlanır.. neden? unutmak için.. alla alla.. başka bir açıdan bakalım.. acı vermek için.. kime ? eski sevdiğine, hemde biz genco izleyicilerine.. biz kaldırırız ama esas oğlan kaldıramaz.. esasında bu yaramaz kız, sadece kendisine acı veriyor.. bu gerçeği bilen tibet yani yalan oğlanda yıkılacak.. dikkat herkes acılarda... inelim abi..
son söz 6 kişinin yazdıgı dizinin performansı düşündürücü.. şimdi bakıyoruz esas oğlan diplerde geziyor.. hemde okyanusların..ne dibi, azizim.. adeta sürünüyor...sonra zirvelere oynayacak.. yakındır yakın.. sizi gidi köftehorlar sizi..
...............
Sanırım birkaç hafta önce dizinin gidişatının kötüye gittiğine,yakında ratinglerinde belirgin düşüşler olacağına,senaryonun tıkandığına ve saçmaladığına ve 6 kişilik senarist kadrosunda bir tane bile yaratıcı fikri olan bulunmadığına ilişkin birtakım şeyler yazmıştım.Bana kalırsa birçoğunuz yazdıklarımı önemsemedi,hatta bana çok fazla kızanlar olduğunu da tahmin ediyorum ama bu son bölümü seyrettikten sonra da hala aynı iyimserlik içinde ve hayalperest bir anlayışla diziye yaklaşmak,ancak abes olur .Aklın yolu bir.Tarafsız bir gözle seyreden herkes aynı yanlışları görüyor,tıpkı sondakika arkadaşımızın gördüğü gibi.
Özür dileyerek söyleyeyim,ben hayatımda hiç kimsenin ve hiçbir şeyin fanatiği olmadım.İnsanlara duyulan fanatik duygulara hak verebilirim ama bu dizi fanatikliğini bir türlü anlayamıyorum! İnsan zevk almak için,hoş vakit geçirmek için seyrettiği bir dizinin her zaman aynı tadı vermesini ister. Saçmaladığı,abuk sabuklaşmaya başladığı zaman hala ona "çok güzel" veya "mükemmel bir dizi" diyemez. Eğer demek istiyorsa yeniden o hale gelebilmesi için çaba harcar.Buna da,öncelikle dizi hakkındaki olumsuzlukları objektif olarak eleştirerek başlar. Körükörüne bağlılık hem dizi hemde bizim için zarardan başka birşey vermez.
Genco daha öncede yazdığım gibi geçen yazın en iyi dizisiydi.Hatta geçen kış sezonundaki çok fazla diziden bile daha özgün,daha gerçek,ve doğal yazılan ve aynı şekilde de oynanan,ve mükemmel çekimlerin yapıldığı emek sarfedildiğini düşündüğüm bir diziydi.Üzülerek dili geçmiş zaman kipiyle yazıyorum çünkü artık bundan eser bile yok.5-6 bölümden beri,bir tek olayın çevresinde dönen,klişeleşmiş aşk hikayesi senaryolarından biri haline geldi.
Zengin kız fakir oğlan,Baba çocuğu istemez ve elinden geleni ardına koymaz,esas kızı seven ve elde etmek için uğraşan diğer oğlan da hiç vazgeçmeden babaya yardımcı olur ve bu kadar uğraşma sonucu severek ayrılırlar.Bende sondakika arkadaşım gibi bu "severek ayrılma" meselesini hiç anlayamamışımdır.İnsan gerçekten severse ayrılmaz,yada olumsuzluklara rağmen ayrılmamak için mücadele eder. Sevdiğine her şartta güvenir ve yanında olur.Diyelim ki ayrılmak zorunda kaldı.O zamanda acı çeker ve bunu her şekilde belli eder. Hayattan zevk almaz,konuşmak istemez,içine kapanır. Hemen en yakınındaki erkekle flörte başlayıp,sonrada gidip evlenme teklif etmez. "Biz yazdık oldu" demesin kimse bana çünkü inandırıcılığı sıfır.
Kısacası bu dizinin daha birçok konuda genişleyebilecek akıcı bir senaryosu olabilecekken,Genco,Pınar aşkı ve Necatiyle ekürisi Tibet kıskacında boğulması inanılır gibi değil.Üstelik Pınar karakteri,sanki Gencoyla hiç sevgili olmamış,yokyere aralarında kan davası varmış ve en can akrabasını öldürmüş gibi bir tavır içindeyken...Aşkta gurur olmaz,aşkta inat asla olmaz.Eğer varsa o aşk olmaz.
Fragmanda yaşadığı gösterilmesine rağmen,Özge ölmüş gibi heyecan yaratmaya çalışılmasına ve bunun koca bir bölüm boyunca işlenmesine ise ne demeli? tekrar ediyorum bu diziye yazık ediliyor.6 kişilik bir senaryo ekibinden bende bu performansı görünce inanmıyorum.Bana göre,Yeşilçam filmlerini izleyen herkes Şu anda Genconun senaryosunu yazabilir üstelik tek kişi yeterli bunun için 6 kişiye hiç gerek yok.Klişe üzerine klişe ve yine klişe.... Şu memlekette taklitsiz,uydurmasız,kendine özel değişik bir şey bulan kimseye rastlayamayacakmıyız birgün? Ben artık umutsuzum.:sad53:
didemfener 28-10-07, 17:07 Sanırım birkaç hafta önce dizinin gidişatının kötüye gittiğine,yakında ratinglerinde belirgin düşüşler olacağına,senaryonun tıkandığına ve saçmaladığına ve 6 kişilik senarist kadrosunda bir tane bile yaratıcı fikri olan bulunmadığına ilişkin birtakım şeyler yazmıştım.Bana kalırsa birçoğunuz yazdıklarımı önemsemedi,hatta bana çok fazla kızanlar olduğunu da tahmin ediyorum ama bu son bölümü seyrettikten sonra da hala aynı iyimserlik içinde ve hayalperest bir anlayışla diziye yaklaşmak,ancak abes olur .Aklın yolu bir.Tarafsız bir gözle seyreden herkes aynı yanlışları görüyor,tıpkı sondakika arkadaşımızın gördüğü gibi.
Özür dileyerek söyleyeyim,ben hayatımda hiç kimsenin ve hiçbir şeyin fanatiği olmadım.İnsanlara duyulan fanatik duygulara hak verebilirim ama bu dizi fanatikliğini bir türlü anlayamıyorum! İnsan zevk almak için,hoş vakit geçirmek için seyrettiği bir dizinin her zaman aynı tadı vermesini ister. Saçmaladığı,abuk sabuklaşmaya başladığı zaman hala ona "çok güzel" veya "mükemmel bir dizi" diyemez. Eğer demek istiyorsa yeniden o hale gelebilmesi için çaba harcar.Buna da,öncelikle dizi hakkındaki olumsuzlukları objektif olarak eleştirerek başlar. Körükörüne bağlılık hem dizi hemde bizim için zarardan başka birşey vermez.
Genco daha öncede yazdığım gibi geçen yazın en iyi dizisiydi.Hatta geçen kış sezonundaki çok fazla diziden bile daha özgün,daha gerçek,ve doğal yazılan ve aynı şekilde de oynanan,ve mükemmel çekimlerin yapıldığı emek sarfedildiğini düşündüğüm bir diziydi.Üzülerek dili geçmiş zaman kipiyle yazıyorum çünkü artık bundan eser bile yok.5-6 bölümden beri,bir tek olayın çevresinde dönen,klişeleşmiş aşk hikayesi senaryolarından biri haline geldi.
Zengin kız fakir oğlan,Baba çocuğu istemez ve elinden geleni ardına koymaz,esas kızı seven ve elde etmek için uğraşan diğer oğlan da hiç vazgeçmeden babaya yardımcı olur ve bu kadar uğraşma sonucu severek ayrılırlar.Bende sondakika arkadaşım gibi bu "severek ayrılma" meselesini hiç anlayamamışımdır.İnsan gerçekten severse ayrılmaz,yada olumsuzluklara rağmen ayrılmamak için mücadele eder. Sevdiğine her şartta güvenir ve yanında olur.Diyelim ki ayrılmak zorunda kaldı.O zamanda acı çeker ve bunu her şekilde belli eder. Hayattan zevk almaz,konuşmak istemez,içine kapanır. Hemen en yakınındaki erkekle flörte başlayıp,sonrada gidip evlenme teklif etmez. "Biz yazdık oldu" demesin kimse bana çünkü inandırıcılığı sıfır.
Kısacası bu dizinin daha birçok konuda genişleyebilecek akıcı bir senaryosu olabilecekken,Genco,Pınar aşkı ve Necatiyle ekürisi Tibet kıskacında boğulması inanılır gibi değil.Üstelik Pınar karakteri,sanki Gencoyla hiç sevgili olmamış,yokyere aralarında kan davası varmış ve en can akrabasını öldürmüş gibi bir tavır içindeyken...Aşkta gurur olmaz,aşkta inat asla |