Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 7)

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11

zeynepnazz
04-01-08, 12:30
arkadaşlar sanırım aranız da hangi diziyi izlediğinin farkında olmayanlar var. bu kız köyden geldi. kaba . onun aşkı böyle siz nurgul yesılcayı sanırım egretı gelınde falan sandınz. hayır bu köylü ezo gelın. köylunun dısında erkek gıbı olmus yanı cesur bır kadın. bu bı bahar bi egretı gelındekı emıne degıl. nazık modern şirin ask dolu öpüşmler beklemeyın eger beklentnz buysa bınbır geceyı tavsıye ederım. nurgulun şivesı ve ses tonu burda bır kez daha kendisini kanıtlaması bence. bu kadar gercekcı konusması yanı ınanılır gıbı degıl. hem aynı dızyı ızlıyoruz. ben baska baslıklarda sırf ınat olsun dıye( ben kesınlıkle oyle dusunuyorum) ızledıgı takıp ettıgı dıznın dıger basrol oyuncusuna böyle çirkin seyler söyleyen kımse goremedım. burda serhat ve nurgul cekısması yapılyo. bılmem farkındamısınz onlar aynı dısıde ve seraht nurgul yesılcaya hayran.
bıde sunu dusnun bırı erkek bırı kadın aynımı ya allah askına ya. adam asıkken hep aynı bakar. önce serttır kısılıgı ama asık olur öyle bakar kadımde oyle mesela baska dızıde baskasıda ole. ama kadın baskadr yanı cılvelı asık vardr bırıde kadın erkek gıbı serttır gucludur yanı bunuda benmı dıycem yanı. yanı bıde hem şive yapıp hem de duygusal bır fılmde oynamanın ınanılamz zorlugu var. buyuk oyuncu sumru yavrcuk bıle demıstı. ben komedı yaptıgım ıcın boyle raHat konusuyorum dram yapsam hangısıne kafa yorulur hangısını ıyı yapACAKSIN dıye cok zorlanırsın dedı. yanı boyle kafadan sallayıp aa sestonu berbat sesı şöle böle demek kolay cunku sadece böööle bakan ınsan bunu der. bu kadının şivesı var 1. sezonda erkek gıbı traktor kullanan köylu kızı yanı daha fazla beklentınz varsa yanlıs yerdesınz. nurgul karıyerıne karıyer kattı ezoda kı roluyle ama bu dızıyle değıl ezo roluyle. boyl duzugn sıvelı konusan oyuncu cok az. suna pekuysal ben bu kıza asıgım hayranım, en ıyısını yapaBILecek yetenekte dıyo. gerısı cekemeynlere kalmıs tabı

zeynepnazz
04-01-08, 12:35
arkadaşlar sanırıma ranız da hangi diziyi izlediğinin farkında olmayanlar var. bu kız köyden geldi. kaba belkıde. onun aşkı böyle siz nurgul yesılcayı sanırım egretı gelınde falan sandınz. hayır bu köylü ezo gelın. köylunun dısında erkek gıbı olmus yanı cesur bır kadın. bu bı bahar bi egretı gelındekı emıne degıl. nazık modern şirin ask dolu öpüşmler beklemeyın eger beklentnz buyda bınbır geceyı tavsıye ederım. nurgulun şivesı ve ses tonu burda bırkezdaha kendsnı kanıtlaması bnce. bukadr ercekcı konusması yanı ınanılır gıbı degıl. hem aynı dızyı ızlıyoruz. ben baska baslıklarda sırf ınat olsun dıye( ben kesınlıkle oyle dusunuyorum) ızledıgı takıp ettıgı dıznın dıger basrol oyuncusuna böyle çirkin seyler söyleyen kıms egoremedım. burda serhat ve nurgul cakısması yapılyo. bılmem farkındamısınz onlar aynı dısıde ve seraht nurgul yesılcaya hayran.
bıde sunu dusnun bırı erkek bırı kadın aynımı yabukadr anlamıyosuzn bıseyden allah askına ya. adam asıkken hep aynı bakr. önce serttır kısılıgı ama asık olur öe bakar kadımde ole mesela baska dızıde baskasıda ole. ama kadın baskadr yanı cılvelı asık vardr bırıde kadın erek gıbı serttır gucludur yanı bunuda benmı dıycem yanı. yanı bıde hem şive yapıp hmde duygusal bır fılmde oynamanın ınanılamz zorlugnu buyuk oyuncu sumru yavrcuk bıle demıstı. ben komedı yaptıgım ıcın boyle raHat konusuyorum dram yapsam hangısıne kafa yorulur hangısını ıyı yapACAKSIN dıye cokzorlanırsın dedı. yanı boyle kafadan sallayıp aa sestonu berbat sesı şöle böle demek kolay kolay cunku sadece böööle bakan ınsan bunu der. bukadının şivesı var 1. sezonda erkek gıbı traktor kullanan köylu kızı yanı daha fazla beklentınz varsa yanlıs yerdesınz. nurgul karıyerıne karıyer kattı ezoda kı roluyle ama bu dızıyle dgeıl ezo roluyle. boyel duzugun sıvelı konusan oyuncu cok az. suna pekuysal ben bu kıza asıgım hayranım. ne desne en ıyısını yapaBILecek yetenekte dıyo. gerısı cekemeynlere kalmıs tabı

YA SIMdı bınbrgece falan dedım bunu yanlıs anlayıp laf attım sanacak ınsan cok olur. bınbırgeceye bısey demedım tarz olarak farklı ask sekıllerını gosterdım. yanı mesela bınbrgece asmalı konak. romantık. modern normal ınsanların askı. ama ezo erekek gıbı sert ve köylu. ben mesela bu dızının dıger dızıler gıbı tarz degsrmemıs olmasını sevıyorum baska dıız olsa ask bole ıyı anlatılma ZIDIYP ezo dırek modern yapardı heemn. ama ezo da zor olan secılıyo ve boylesıne zor anlatılcak bır ask yasanıyo anlayana tabı.

banubanu
04-01-08, 12:39
arkadaşlar sanırıma ranız da hangi diziyi izlediğinin farkında olmayanlar var. bu kız köyden geldi. kaba belkıde. onun aşkı böyle siz nurgul yesılcayı sanırım egretı gelınde falan sandınz. hayır bu köylü ezo gelın. köylunun dısında erkek gıbı olmus yanı cesur bır kadın. bu bı bahar bi egretı gelındekı emıne degıl. nazık modern şirin ask dolu öpüşmler beklemeyın eger beklentnz buyda bınbır geceyı tavsıye ederım. nurgulun şivesı ve ses tonu burda bırkezdaha kendsnı kanıtlaması bnce. bukadr ercekcı konusması yanı ınanılır gıbı degıl. hem aynı dızyı ızlıyoruz. ben baska baslıklarda sırf ınat olsun dıye( ben kesınlıkle oyle dusunuyorum) ızledıgı takıp ettıgı dıznın dıger basrol oyuncusuna böyle çirkin seyler söyleyen kıms egoremedım. burda serhat ve nurgul cakısması yapılyo. bılmem farkındamısınz onlar aynı dısıde ve seraht nurgul yesılcaya hayran.
bıde sunu dusnun bırı erkek bırı kadın aynımı yabukadr anlamıyosuzn bıseyden allah askına ya. adam asıkken hep aynı bakr. önce serttır kısılıgı ama asık olur öe bakar kadımde ole mesela baska dızıde baskasıda ole. ama kadın baskadr yanı cılvelı asık vardr bırıde kadın erek gıbı serttır gucludur yanı bunuda benmı dıycem yanı. yanı bıde hem şive yapıp hmde duygusal bır fılmde oynamanın ınanılamz zorlugnu buyuk oyuncu sumru yavrcuk bıle demıstı. ben komedı yaptıgım ıcın boyle raHat konusuyorum dram yapsam hangısıne kafa yorulur hangısını ıyı yapACAKSIN dıye cokzorlanırsın dedı. yanı boyle kafadan sallayıp aa sestonu berbat sesı şöle böle demek kolay kolay cunku sadece böööle bakan ınsan bunu der. bukadının şivesı var 1. sezonda erkek gıbı traktor kullanan köylu kızı yanı daha fazla beklentınz varsa yanlıs yerdesınz. nurgul karıyerıne karıyer kattı ezoda kı roluyle ama bu dızıyle dgeıl ezo roluyle. boyel duzugun sıvelı konusan oyuncu cok az. suna pekuysal ben bu kıza asıgım hayranım. ne desne en ıyısını yapaBILecek yetenekte dıyo. gerısı cekemeynlere kalmıs tabı
Zeynep arkadaş, eğer imla hatalarına dikkat ederek ve doğru cümleler kurup yazabiliyorsak izlediğimiz diziyi de anlayabiliriz sanırım...
Anlatmaya çalıştığını okuyabildiğim kadarıyla anladım. Ama istersen buradaki kişileri hafife alma, epeydir bu diziyi seyredip yorum yapıyoruz.
Hiçbirimiz anlayamadık bir tek sen anlamışsın... kutluyorum.. :happy0064

ab-ı çeşm
04-01-08, 12:43
Yok benim Ezo karekterinden tek rahatsız olduğum sahne Elçin hanımın evindeki paragöz sahneydi. Diğerleri önceki hayatına ve şimdiki durumuna (çünkü ilk başlarda bayağı zor günler geçirdi otelde inanması zor) uygun.

zeynepnazz
04-01-08, 12:49
Zeynep arkadaş, eğer imla hatalarına dikkat ederek ve doğru cümleler kurup yazabiliyorsak izlediğimiz diziyi de anlayabiliriz sanırım...
Anlatmaya çalıştığını okuyabildiğim kadarıyla anladım. Ama istersen buradaki kişileri hafife alma, epeydir bu diziyi seyredip yorum yapıyoruz.
Hiçbirimiz anlayamadık bir tek sen anlamışsın... kutluyorum.. :happy0064

ay cok pardon cnaım ınan sızın kadr fazla vakıt ayırıp INSANLARIN KÖTU YONLERINI BULAYIMDA DIYE ELŞTIRILER YAPAMIYORUM VE SUANDA İŞİM VAR. ASLINDa BUTARZ YORUNMLARADA CEVAP YAZMAKDA HIC HOS GELMIYO AMA yanı bu ne bıcım seylerdır boyle dıyıp ıcım rahat etmedı. yanı kötu sohbetlere elestırılere pek katılmam. ve hızlı yazıp ısıme donmek zorundayım. anlayanlar anlıyo. zaten anlayabılenler dıyım. BAKIN OKADAR KÖTÜ LAFA RAGMEN NURGULUN HAYRANLARINDan bısey gelmemıs neden cunku nurgul dunyada kanıtlanmıs bırı. bızım buraya 1 cumle yazmamıza bıel degmez dıye dusnuyoruz. sadece burdayız ve ona dunya sınema yazarlarıHAYRAN. gerısı bos sadece bunu hatrlatmak ıstedık. sız devam edın çirkin eleştırılere hakkınz tabı ama bıze uyma zbunlar oyuncu kötude olsa boyel ıyy mıyy böö gıbı ıgrenc sekılde elestırı yapmak bıze uymaz. kusura bakmayın rahatsız ettık sız devam edın. yalnız hatrlatayım serhat beyde nurgle hayram onu VOK MERAK EDIYODUM E BI DIZIYE GIrdm nurgulle oynama k harıka bısey dedı. belalıyı ve ezo yu bukadar ıyı oynayabılecek baska bırını gosterınde bakalım bızde nyse sıze kolay gelsın

hewal
04-01-08, 12:51
arkadaşlar sanırım aranız da hangi diziyi izlediğinin farkında olmayanlar var.

Farkında olup olamdığımızı nasıl anladın kriterini de yazsaydın da bizde bilseydik...

Kimse Ezo Kadim'le dipdibe gezsin , elele tutuşup çayır çimen gezsin ,yada kitaplardan fırlamış repliklerle ilanı aşk etsin demiyorki...Karşısında ki aşık olduğu erkeğede , hemşerim dediği adamada,arkadaşım dediği doktorada aynı iafdeyle bakan Ezo istemiyoruz...

Ezo karakteri külliyen değişti...Sadece Kadim'e karşı garip değil...Eskiden haddini bilen bir Ezo vardı (bu had bilme köyden geldiği için kendini ezik hissettiğinden falan değildi) nerede ne konuşacağını bilen lafı gediğine oturtan bir Ezo vardı..Şimdi konuştuğu lafın nereye gideceğini bilmeden tabiri caizse sallayan abartılı laflar eden bir Ezo var...Tabi bunda değişen senaryo ekibininde çok payı var...

sycamore
04-01-08, 12:54
arkadaşlar sanırım aranız da hangi diziyi izlediğinin farkında olmayanlar var. bu kız köyden geldi. kaba . onun aşkı böyle siz nurgul yesılcayı sanırım egretı gelınde falan sandınz. hayır bu köylü ezo gelın. köylunun dısında erkek gıbı olmus yanı cesur bır kadın. bu bı bahar bi egretı gelındekı emıne degıl. nazık modern şirin ask dolu öpüşmler beklemeyın eger beklentnz buysa bınbır geceyı tavsıye ederım. nurgulun şivesı ve ses tonu burda bır kez daha kendisini kanıtlaması bence. bukadr ercekcı konusması yanı ınanılır gıbı degıl. hem aynı dızyı ızlıyoruz. ben baska baslıklarda sırf ınat olsun dıye( ben kesınlıkle oyle dusunuyorum) ızledıgı takıp ettıgı dıznın dıger basrol oyuncusuna böyle çirkin seyler söyleyen kımse goremedım. burda serhat ve nurgul cekısması yapılyo. bılmem farkındamısınz onlar aynı dısıde ve seraht nurgul yesılcaya hayran.

Çok uğraştım sizi anlayabilmek için hatta nefessiz kaldım okurken.Bari arada bir paragraf,nokta,virgül gibi işaretler koysaydınız da biraz daha anlaşılabilir olsaydı.

Köyden gelen kaba olacak diye bir kural yoktur.Eğer işin kriterini köy olarak belirlersek köylerimizde Eğreti Gelindeki gibi karakterler de pek yoktur.Yapılan işin ismi oyunculuktur bu duruma göre de işin raconuna ayak uydurmak zorundadır.Dr.Emrenin yanında kırılgan,naif Ezo her ne hikmetse Kadimin yanında kabalaşıyor ve hala ısrarla Gadim diyor.

Ben kendi adıma yanlış veya doğru yerde olduğumu bilirim,hangi diziyi izleyeceğimi de.Sizinle ayrı noktalarımız ben eleştirinin kendini ya da karşıdakini geliştirmek adına olduğunu bilirim siz kötülemek adına olduğunu düşünüyorsunuz.Bu şekilde Nurgül Yeşilçayı desteklemek onu yerinde saydırmaktan başka bir işe yaramaz.Kötüyse bu söylenmeli ki düzelsin yoksa durum bundan öteye gitmez.

hewal
04-01-08, 12:58
cunku nurgul dunyada kanıtlanmıs bırı. bızım buraya 1 cumle yazmamıza bıel degmez dıye dusnuyoruz. sadece burdayız ve ona dunya sınema yazarlarıHAYRAN. gerısı bos sadece bunu hatrlatmak ıstedık. sız devam edın çirkin eleştırılere hakkınz tabı ama bıze uyma zbunlar oyuncu kötude olsa boyel ıyy mıyy böö gıbı ıgrenc sekılde elestırı yapmak bıze uymaz. kusura bakmayın rahatsız ettık sız devam edın. yalnız hatrlatayım serhat beyde nurgle hayram onu VOK MERAK EDIYODUM E BI DIZIYE GIrdm nurgulle oynama k harıka bısey dedı. belalıyı ve ezo yu bukadar ıyı oynayabılecek baska bırını gosterınde bakalım bızde nyse sıze kolay gelsın

Bu tavrınızla sevdiğiniz sanatçıya kıymet verdiğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz...Tamam Nurgül'ü dünya yazarları bile çok beğendi bzide beğeniyoruz ama her oynadığı karakterde beğenmemiz mümkün olmayabilir..HATTA AYNI KARAKTERİ BİLE ZAMAN ZAMAN BEĞENİP ZAMAN ZAMAN BEĞENMEDİĞİMİZ OLUYOR TIPKI EZO'daki gibi...Eğerki Nurgül hanımda siz hayranları gibi beni dünya takdir etti gerisi boş derse işte o zaman VAY nurgül hanımın haline bu piyasa çok çabuk tüketiyor insanı çünkü....

sessizperi
04-01-08, 12:58
ay cok pardon cnaım ınan sızın kadr fazla vakıt ayırıp INSANLARIN KÖTU YONLERINI BULAYIMDA DIYE ELŞTIRILER YAPAMIYORUM VE SUANDA İŞİM VAR. ASLINDa BUTARZ YORUNMLARADA CEVAP YAZMAKDA HIC HOS GELMIYO AMA yanı bu ne bıcım seylerdır boyle dıyıp ıcım rahat etmedı. yanı kötu sohbetlere elestırılere pek katılmam. ve hızlı yazıp ısıme donmek zorundayım. anlayanlar anlıyo. zaten anlayabılenler dıyım. BAKIN OKADAR KÖTÜ LAFA RAGMEN NURGULUN HAYRANLARINDan bısey gelmemıs neden cunku nurgul dunyada kanıtlanmıs bırı. bızım buraya 1 cumle yazmamıza bıel degmez dıye dusnuyoruz. sadece burdayız ve ona dunya sınema yazarlarıHAYRAN. gerısı bos sadece bunu hatrlatmak ıstedık. sız devam edın çirkin eleştırılere hakkınz tabı ama bıze uyma zbunlar oyuncu kötude olsa boyel ıyy mıyy böö gıbı ıgrenc sekılde elestırı yapmak bıze uymaz. kusura bakmayın rahatsız ettık sız devam edın. yalnız hatrlatayım serhat beyde nurgle hayram onu VOK MERAK EDIYODUM E BI DIZIYE GIrdm nurgulle oynama k harıka bısey dedı. belalıyı ve ezo yu bukadar ıyı oynayabılecek baska bırını gosterınde bakalım bızde nyse sıze kolay gelsın

arkadaşım, kimse Ezo'yu oynayan Nurgül Yeşilçay'a bir şey söylemedi sen anlamak istediğin gibi anlıyorsan bu senin derdin...

Biz dizideki Ezo'nun karakterinden ve senaristlerin Ezo'yu dönüştürdüğü karakterden bahsediyoruz. Ezo'nun 30-31-32.... bölümlerden farklı olduğunu dile getirmeye çalışıyoruz.

Arkadaşlarımı böyle bir zan altında bırakman hiç hoş değil, burdaki arkadaşların bu forum için neler yaptığını bilmiyorsun...

Oyuncuya ıyy mıyy demedik, yapılan yorumları bir daha okumalısın bence...

biz her şeyi çok güzel anlıyoruz sen bizi merak etme...

Not: birazdan sileceğim bu mesajı, içimde kalsın istemedim...

söğüt
04-01-08, 12:59
arkadaşlar sanırım aranız da hangi diziyi izlediğinin farkında olmayanlar var. bu kız köyden geldi. kaba . onun aşkı böyle siz nurgul yesılcayı sanırım egretı gelınde falan sandınz. hayır bu köylü ezo gelın. köylunun dısında erkek gıbı olmus yanı cesur bır kadın. bu bı bahar bi egretı gelındekı emıne degıl. nazık modern şirin ask dolu öpüşmler beklemeyın eger beklentnz buysa bınbır geceyı tavsıye ederım. nurgulun şivesı ve ses tonu burda bır kez daha kendisini kanıtlaması bence. bukadr ercekcı konusması yanı ınanılır gıbı degıl. hem aynı dızyı ızlıyoruz. ben baska baslıklarda sırf ınat olsun dıye( ben kesınlıkle oyle dusunuyorum) ızledıgı takıp ettıgı dıznın dıger basrol oyuncusuna böyle çirkin seyler söyleyen kımse goremedım. burda serhat ve nurgul cekısması yapılyo. bılmem farkındamısınz onlar aynı dısıde ve seraht nurgul yesılcaya hayran.

aramızda demek hangi diziyi izlediğinin farkında olmayanlar var...
peki sen yazdığın bu cümlenin yüklendiği anlamın farkında mısın..
bu kadar insan, bunca zamandır ne izlediğinin farkında değil birtek sen farkındasın yanii... hııımm o halde seni bu üstün vasfından dolayı evire çevire bir güzel kutlamak lazım..

demek bu kız köyden geldi..köylü..o nedenle bu kadar kaba..
yani köylü olduğu için kaba, şehirli olsa nasıl olurdu bir de onu anlatırmısın malum ben ne izlediğimin farkında değilim...
demek biz nurgül yeşilçayı eğreti gelinde falan sandık ..ama sen işin gerçeğinin farkındasın veee bize bir arşın daha kalite farkı attın..yine bir tebrik geliyo sana...

demek bir kadının cesur olabilmesi için kendi öz varlığının tam tersi bir yapıda yani erkek gibi olması lazım. aksi taktirde o kadın cesur olamaz..öylemi..dayanamadım yine tebrik edeğim...

neyse daha fazla yazmayayım...
ben seni bu talihsiz üslubundan dolayı tebrik üstüne tebrik edeyim...bööö..:img-pilot:img-pilot:img-pilot

bimkolik
04-01-08, 13:01
arkadaşlar sanırıma ranız da hangi diziyi izlediğinin farkında olmayanlar var. bu kız köyden geldi. kaba belkıde. onun aşkı böyle siz nurgul yesılcayı sanırım egretı gelınde falan sandınz
hayır bu köylü ezo gelın.köylunun dısında erkek gıbı olmus yanı cesur bır kadın...
Öncelikle burada yorum değil, dizi eleştirildiğini hatırlatmak isterim.
Hiç kimseyi şu oyuncuyu, bu diziyi veya senaristi niye eleştiriyorsunuz diye hedef alan yazılar lütfen yazmayın. Eğer siz diziyi ve oyuncunun performansını beğeniyorsanız, bazı arkadaşların beğenmediğini söylemeye hakkı varsa sizinde beğendinizi yazmaya hakkınız var. Ama yorumlarına laf atmaya değil. Buyrun yazın beğendiğiniz yerleri okuyalım.Ama şahsım adına söyleyeyim 'Siz hangi diziyi izlediğinizin farkında değilsiniz, nasıl beğenebilirsin ' diye yazmam. Bu sizi eleştirmek olur ki yanlış..

bu bı bahar bi egretı gelındekı emıne degıl. nazık modern şirin ask dolu öpüşmler beklemeyın eger beklentnz buyda bınbır geceyı tavsıye ederım. nurgulun şivesı ve ses tonu burda bırkezdaha kendsnı kanıtlaması bnce. bukadr ercekcı konusması yanı ınanılır gıbı degıl. hem aynı dızyı ızlıyoruz. ben baska baslıklarda sırf ınat olsun dıye( ben kesınlıkle oyle dusunuyorum) ızledıgı takıp ettıgı dıznın dıger basrol oyuncusuna böyle çirkin seyler söyleyen kıms egoremedım.
Tavsiyelerin için teşekkürler ama herkes istediğini izler, ayrıca başka karakterlerle Ezo'yu karşılaştırdığımız falan yok. Ayrıca bunun tek sebebinin Nurgül olup olmadığından emin olmadığımı en azından ben defalarca yazdım. Büyük ihtimalle yönetmen olduğu açık.Nurgül'ün şive konusundaki başarısı zaten tartışılmaz, ayrıca oyunculuğuna da kusur bulduğum söylenemez. Ama daha iyi olabilir aksaklığın nerede olduğunu bulmak gerek diye düşünüyorum. Ama aksaklık var bu gerçek..Duygu talep ederken sizin tabirinizle nazik aşk dolu sahneler değildi taleplerimiz, satır aralarını ve yorumları daha dikkatli okursanız öfkenin de bir duygu olduğunu, kıskançlığında bir duygu olduğunu ama aşk gibi onları da seyirciye geçirmeyi başaramadıklarını yazmıştım. Ayrıca sadece Ezo karakteri için değil, Kadimin de boğaz turu sırasında ağzı açık ayran budalası hallerini eleştirmiştim. O sahnelerde bana fazla bir şey söylememişti. Sanki çocuğuna hadi göster marifetlerini demişler gibiydi Kadimin halleri. hadi bir de aşık bak, hadi bir de şirin ol yavrum, şimdi de bir şiir oku görsünler gibiydi.
Lütfen yorumları saptırıp farklı yönlere çekmeyelim. Kimse seyrettiği dizinin kötülüğü için burada yazmıyor..

pelin-ce
04-01-08, 13:05
1. sezonda erkek gıbı traktor kullanan köylu kızı yanı daha fazla beklentınz varsa yanlıs yerdesınz. nurgul karıyerıne karıyer kattı ezoda kı roluyle ama bu dızıyle değıl ezo roluyle. boyl duzugn sıvelı konusan oyuncu cok az. suna pekuysal ben bu kıza asıgım hayranım, en ıyısını yapaBILecek yetenekte dıyo. gerısı cekemeynlere kalmıs tabı

Diğer dizi ve sinema filmlerinde ki oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırakmış olabilir. Hatta kendisi Ezo Gelin'in ilk sezonunda ve ikinci sezonun ilk bölümlerinde de çok başarılıydı. Bu da bir gerçek...
Ama bir başka gerçek var ki O da Nurgül Hanım'ın artık diziden sıkıldığı ve zorlayarak oynama çabaları...

Burda kimse Ezo köylü kızıdır kabadır demiyor...
Bizler ne köylü kızları gördük nazik ince...Köylü kızları kaba saba, aşktan soğutan kişiler değildir.
Dizide ki her oyuncunun karakterinde senaristten kaynaklanan köklü değişimler var ama oyunculuk kattıkları için sıkılmadan izlettirebiliyorlar kendilerini...
Ama Ezo karakteri Hanım ağa tarzında vurdummu oturturum aşgım sevdalım tarzında tahammül edilemez bir karaktere büründü bunun sorumlusu sizce kim?

h23
04-01-08, 13:06
ezo karakterinin köyden gelmesi vs.. bahane ediliyor, ama büyük laflar söyleyince, manalı bakınca övüyorsunuz,
ezo karakterini-ben ve pekçok arkadaşım 30.bölümden sonra- izliyoruz ki 30-37 aralığında nasıl aşık coşkulu bakabiliyor hepimiz gördük
gitgide gelişmesi gerekirken, neden gitgide geriliyor.??
Nurgül hanım çok iyi oyuncu olduğu için zaten tepkimiz de büyüyor. Olayn nurgul hanımla ilgili olup olmadığından da emin değiliz bunu da sürekli sorguluyoruz.
En sinir olduğum şey eleştrinin aksine eleştrisizlik ve sevdiğine körü körüne bağlanmaktır. hele de sözkonusu kişi ünlü biriyse.
resmen hayranı olduğun kişiye eleştriye tahammülsüzlük var burda. başka şekilde izah edemiyorum bu sözlerini..

imza: boş işler müdürü!!!

floraaa
04-01-08, 13:10
Biz yazılarımızda bugüne kadar oyuncunun kendisini değil,oynadığı karakteri eleştirdik.Sadece ve sadece Ezo karakterinin biraz daha feminen olması gerektiği üzerinde durduk.Ezo karakteri köyden de gelse aşkı yaşamış bir kişi olarak bu kadar duygusuz olmamalı diye düşünüyoruz.Yanlış düşündüğümüzü de sanmıyorum.

Biz Ezo karakterinin biraz daha feminen olması üzerinde duruyoruz.Yoksa Nurgül Yeşilçay'ın oyunculuğuna lafımız yok.Bu arada yeri geldi Kadim karakterini de eleştirdik biz.

deryadil
04-01-08, 13:10
Diğer dizi ve sinema filmlerinde ki oyunculuğu ile herkesi kendine hayran bırakmış olabilir. Hatta kendisi Ezo Gelin'in ilk sezonunda ve ikinci sezonun ilk bölümlerinde de çok başarılıydı. Bu da bir gerçek...
Ama bir başka gerçek var ki O da Nurgül Hanım'ın artık diziden sıkıldığı ve zorlayarak oynama çabaları...?
Pelince ben de senin gibi düşünüyorum, daha doğrusu bana öyle geliyor, NY'nin oyunculuğunun bana geçişi bu dizinin 40'lı bölümlerinde böyle oldu. Zaten ilk defa da bunu yazmıyoruz. Umarım yanılıyorum, başka bir sorun vardır ve çözülür. Kaç bölümdür bana bu düşündüğümü yalanlayacak bir durum gerçekleşmedi. Mesela Süreyya rolünü beğenmiyoruz ama oynayan oyuncuya lafımız yok. Bu arada burası bir fan sitesi değil.
edit: Bu arada burası gerçekten farklı bir forum diğer dizilerinkine benzemiyor:happy0064

rozi
04-01-08, 13:11
YA SIMdı bınbrgece falan dedım bunu yanlıs anlayıp laf attım sanacak ınsan cok olur. bınbırgeceye bısey demedım tarz olarak farklı ask sekıllerını gosterdım. yanı mesela bınbrgece asmalı konak. romantık. modern normal ınsanların askı. ama ezo erekek gıbı sert ve köylu. ben mesela bu dızının dıger dızıler gıbı tarz degsrmemıs olmasını sevıyorum baska dıız olsa ask bole ıyı anlatılma ZIDIYP ezo dırek modern yapardı heemn. ama ezo da zor olan secılıyo ve boylesıne zor anlatılcak bır ask yasanıyo anlayana tabı.

nurgül hanıma burda saygısızlık yapılmadı lütfen konuyu yeniden serhat nurgül kavgasına çavirmeyelim.

eğer diziyi başından beri yani ikinci sezondan beri izliyorsan lütfen 37 kadar olan bölümlerle şimdikileri karşılaştır o ezo ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var.
ezo çok değişti bunu kabul etmeliyiz duyguusz bakıyor alk bölümlerdeki o sıcaklığı yok bunu sebebi senarıst diyoruz ama aslı nedir bunu bilemem

bende asmalıyı zamanda severek son bölüme kadar izlemiş biriyim ne nurgül hanımın ordaki başarısını inkar edemem.ama ezoda aynı değil yani şimdiki bölümlerde sende izliyorsun görmüyormusun bizim gördüğümüzü madem

bizim tanıdığımız ezo sıcak samımı cesur bir bakışından bile anlam çıkarılan bir kadın dı:icon_sorr

şimdiki ezo buz gibi lafını nereye gşdeceğı belli değil sevdiği adama bile bir yabancı gibi davranıyor.he para hırsınıda eklemeyi unuttum eski ezo asla böyle bir şey yapmazdı.:icon_sorr

kadimde değişti ama en azından hala sıcak geliyor mantıklı davranıyor ezoya göre:icon_sorr
lütfen bölümleri bir daha gözden geçir.

zeynepnazz
04-01-08, 13:14
Çok uğraştım sizi anlayabilmek için hatta nefessiz kaldım okurken.Bari arada bir paragraf,nokta,virgül gibi işaretler koysaydınız da biraz daha anlaşılabilir olsaydı.

Köyden gelen kaba olacak diye bir kural yoktur.Eğer işin kriterini köy olarak belirlersek köylerimizde Eğreti Gelindeki gibi karakterler de pek yoktur.Yapılan işin ismi oyunculuktur bu duruma göre de işin raconuna ayak uydurmak zorundadır.Dr.Emrenin yanında kırılgan,naif Ezo her ne hikmetse Kadimin yanında kabalaşıyor ve hala ısrarla Gadim diyor.

Ben kendi adıma yanlış veya doğru yerde olduğumu bilirim,hangi diziyi izleyeceğimi de.Sizinle ayrı noktalarımız ben eleştirinin kendini ya da karşıdakini geliştirmek adına olduğunu bilirim siz kötülemek adına olduğunu düşünüyorsunuz.Bu şekilde Nurgül Yeşilçayı desteklemek onu yerinde saydırmaktan başka bir işe yaramaz.Kötüyse bu söylenmeli ki düzelsin yoksa durum bundan öteye gitmez.

çok hızlı yazdığım için üzgünüm düzeltemiyorum yazdıktan sonra
serhat tutumluer gibi her rolü birbirinin aynı gibi oynamak tekrar etmek yerined saymak olmuyo da hacer gibi kırılgan ezik... emine gibi şuhluğun dibine vurmuş... ezo gibi erkek ( bu yüzden kaba) KÖYLÜ HEPSİ TAŞRALI OLAN karakterleri birbirine benzemeden oynayabilmek mi yerinde saymak oluyo. turkiyede hangi genç oyuncu bu yaşında bunu başarmış. tabi senaryodaki karakterdeki boşlukları hatta çarpıklıklar için bişey yapılamaz ama bu duurmda da hala şiveyle doğal oyunculuk çıkarılabiliyo böyle bi karakter de???
bu dizideki ömer rolünde cesaret edebilseydi serhat beyi görmek ne güzle olurdu o zaman o şiveyle o kro adamı da bu şekilde oynardı ve hala yerinde saymamış olurdu !!!
oyunculuk neydi diye düşünmek laızm tabi. yeteneksiz beceriksiz kimlere denirdi her rolü birbirinin aynı gibi oynayanlar mı YETENEKLİYDİ.
ezo rolü böyle bir senaryoda gerçekten oynanması en zor rol şiveyle oynamak dramalarda çok daha zor komeid olsa abartıya çok açık ama drama da hem de bir başrol kadınının ağzına yakıştıramayabilirsiniz .. ama ezo bu..eleştrirken karakteri senaryodaki aksaklıkları eleştirelim .
2. seozn başları daha iyiydi tabi ki. ama neye sataşıcağınzıı şaşırmışsınız bence.
keşke tüm oyuncular nurgül gibi her rolünde başka şeyler denemeye cesaret edebilse biz de kim ne kadar iyi daha iyi görebilsek. suna pekuysal ben bu kadona hayranım diyebiliyosa orda bir duurp düşünmek lazım. nurgülün yaşı kaç başı kaç oynadığı rol sayıusı 10u geçmez ama hiç biri de birbiine benzemez. usta dediğimiz oyuncular hayatkları boyunca karizmatik adam kötü adam olmaktan bişey yapamamışlar mıdır( gerçek oyuncular kimler peki, )
nurgül bu diziye 10 numara büyük, sinir bozucu olan bu işte
tabi suzan aksoyun oyunculuğu da bu rezallet içinde vahim görünüyo onun da sebebi zaten açık

sürreyyayı oynayan oyuncuyu beğnen arkadaşlara da sadece gülüyorum . bu duurmda nurgülü beğenmen çok zor:)

sessizperi
04-01-08, 13:19
serhat tutumluer gibi her rolü birbirinin aynı gibi oynamak tekrar etmek yerined saymak olmuyo da hacer gibi kırılgan ezik... emine gibi şuhluğun dibine vurmuş... ezo gibi erkek ( bu yüzden kaba) KÖYLÜ HEPSİ TAŞRALI OLAN karakterleri birbirine benzemeden oynayabilmek mi yerinde saymak oluyo. turkiyede hangi genç oyuncu bu yaşında bunu başarmış. tabi senaryodaki karakterdeki boşlukları hatta çarpıklıklar için bişey yapılamaz ama bu duurmda da hala şiveyle doğal oyunculuk çıkarılabiliyo böyle bi karakter de???
bu dizideki ömer rolünde cesaret edebilseydi serhat beyi görmek ne güzle olurdu o zaman o şiveyle o kro adamı da bu şekilde oynardı ve hala yerinde saymamış olurdu !!!
oyunculuk neydi diye düşünmek laızm tabi. yeteneksiz beceriksiz kimlere denirdi her rolü birbirinin aynı gibi oynayanlar mı YETENEKLİYDİ.
ezo rolü böyle bir senaryoda gerçekten oynanması en zor rol şiveyle oynamak dramalarda çok daha zor komeid olsa abartıya çok açık ama drama da hem de bir başrol kadınının ağzına yakıştıramayabilirsiniz .. ama ezo bu..eleştrirken karakteri senaryodaki aksaklıkları eleştirelim .
2. seozn başları daha iyiydi tabi ki. ama neye sataşıcağınzıı şaşırmışsınız bence.
keşke tüm oyuncular nurgül gibi her rolünde başka şeyler denemeye cesaret edebilse biz de kim ne kadar iyi daha iyi görebilsek. suna pekuysal ben bu kadona hayranım diyebiliyosa orda bir duurp düşünmek lazım. nurgülün yaşı kaç başı kaç oynadığı rol sayıusı 10u geçmez ama hiç biri de birbiine benzemez. usta dediğimiz oyuncular hayatkları boyunca karizmatik adam kötü adam olmaktan bişey yapamamışlar mı
tabi suzan aksoyun oyunculuğu da bu rezallet içinde vahim görünüyo onun da sebebi zaten açık

sürreyyayı oynayan oyuncuyu beğnen arkadaşlara da sadece gülüyorum . bu duurmda nurgülü beğenmen çok zor:)

ya burası başlığa dikkatli bakarsan ezo gelin dizisi forumu, NY'nin fan kulübü değil...

tekrar yineliyorum biz Ezo karakterinin değişiminden bahsediyoruz....
hala başka yerlere çekmeye çalışıyorsun, vazgeç lütfen...

derens
04-01-08, 13:20
keşke tüm oyuncular nurgül gibi her rolünde başka şeyler denemeye cesaret edebilse biz de kim ne kadar iyi daha iyi görebilsek. suna pekuysal ben bu kadona hayranım diyebiliyosa orda bir duurp düşünmek lazım. nurgülün yaşı kaç başı kaç oynadığı rol sayıusı 10u geçmez ama hiç biri de birbiine benzemez. usta dediğimiz oyuncular hayatkları boyunca karizmatik adam kötü adam olmaktan bişey yapamamışlar mı

Sana cevap verecek kişi ben değilim belki burada haftalardır bu diziye emek veren arkadaşlarım dururken ama artık çizmeyi aşıyorsun kusura bakma, sen Serhat Bey'i bir kere tiyatro sahnesinde izledin mi ki de böyle konuşma hakkını kendinde buluyorsun, yaptığın terbiye sınırlarını aşıyor artık, ben de tekrar hatırlatmak gereğini duyuyorum ki burası bir fan sitesi sayfası değil, Nurgül Yeşilçay'ı her zaman çok beğendim hele ki Asmalı'daki performansını ama bazı şeyleri birbirine karıştırmamak ve etrafa at gözlükleriyle bakmamak ne konuştuğunu bilmek lazım...

Bu mesajımın silineceğini biliyorum ama gereken yerlere gider zaten silinene kadar....

sycamore
04-01-08, 13:22

Lafı doğru yerden anlamak lazım değilmi.Nurgülü Serhatla kıyaslamak hangi mantıkla yapılabilir ki.Evet karşılıklı sahnelerinde yapabiliriz ama tartışmamızın konusu kıyaslama sonucunda hangisi başarılı çıkacak değil.O yüzden bu açıklamanız bana sadece kurtarma çalışması gibi gelir.

Sataşmak kelimesi çok çirkin.Kendinize yakıştırabilirsiniz ama ben Nurgül fanı birine yakıştıramadım okursa yada okuyorsa ne düşünür bilemem.Hele ki rezalet içinde demeniz bundan sonra size cevap vermemem gerektiğini gösterir.

papatya363
04-01-08, 13:24
bi kaç şey yazmassam içimde kalır o yüzden yazacağım

öncelikle bu gözün dönerek yazmış olduğun yazıdan dolayı seni binlerce kez tebrik ediyorum

ya biz anlıyamadık bu zamana kadar seni bekliyodukki gelipde anlatasında bizde anlıyalım

bunları koyu bi nurgül yeşilçay fanı olarak yazdığını tahmin ediyorum onun eleştirilmesi hoşuna gitmiyo olabilir ama nurgülün senin gibi bilinçsiz fanları olduğu için üzülmesi lazım
gerçek bi fan yeri geldiğinde o sanatçının eleştirisinide yapabilmeli hiç bi insan dört dörtlük değildir hataları olabilir ve bizde bu hataları yazıyoruz
sedece hataları değil beğendiğimiz şeyleri yazıyoruz sonuçta nurgülü sevmesek bu diziyide izlemezdik dimi

köyden geldi diye kaba saba olması lazım değil o bi kadın ve bi kadında nerede yetişirse yetişsin içinde bi zariflik bi naziklik vardır ama ezo karakterini bize böyle yansıtmıyorlar

hem sen önceki yorumlarımızı okumadın galiba 30. bölümde 37. bölüme kadar biz ezoyu çok sevdik ama sonra değişti ve çok kaba saba biri oldu bu kimden kaynaklanıyor bilmiyorum ama gerçek olan bu bizde bunların düzelmesi için uğraşıyoruz
düşündüklerimizi yazıyoruzki burayı takip edenler okuyupda yanlışlarından dönsünler

Ben kendi adıma söyliyim nurgülü seviyorum çok iyi bi oyuncu olduğunuda biliyorum ama yeri geldiğinde sevdiğim sanatçıyıda eleştirebiliyorum

bence izleyicide böyle olmalı önüne sürülen yanlışları görmezden gelmemeli

bence sen yazdıklarını yeniden bi oku ve yanlışlarını gör bilinçli bi fan ol

bide cümlelerinde biz diye konuşuyorsun

sanırım nurgül fanları böyle düşünüyor birbirinizi gaza getirip sonrada buraya yazacak birinimi seçtiniz

ama yanlış yer benden söylemesi:)

pelınsu
04-01-08, 13:27
keşke tüm oyuncular nurgül gibi her rolünde başka şeyler denemeye cesaret edebilse biz de kim ne kadar iyi daha iyi görebilsek. suna pekuysal ben bu kadona hayranım diyebiliyosa orda bir duurp düşünmek lazım. nurgülün yaşı kaç başı kaç oynadığı rol sayıusı 10u geçmez ama hiç biri de birbiine benzemez. usta dediğimiz oyuncular hayatkları boyunca karizmatik adam kötü adam olmaktan bişey yapamamışlar mıdır( gerçek oyuncular kimler peki, )

hayran olduğun bir sanatçının haklarını savunacağın en son yer Ezo Gelin sayfası. Serhat beyin oyunculuğu hakkında konuşmanı onun hakkında hiçbirşey bilmediğine verip bu konuyu araştırdıktan sonra yanlış cümleler sarf ettiğini anlıyacağını düşünüyorum.

Eger bakarsan sayfalarca yazılarımızı görürüsün kimse anlamadan boşa yazmak olsun diye burda yorumda bulunmuyo
özrünü şimdeden kabul ediyoruz umarın bidaha rahatsızlık vermessin bye

NuRenNuR
04-01-08, 13:28

Hala mı anlamıyorsun inanılır gibi değil. arkadaşlar ifade etmeye çalışmış ama belliki sen anlamak istemiyosun derdin başka. Kimsenin Nurgül Yeşilçay'ın oyunculuğuna bişey dediği yok. Burdaki herkes yeri geldi yere göğe sıpdıramadı onu. Biz Ezo karakterinden bahsediyoruz ve en önemlisi Ezo karakterinin son bölümlerdeki halinden. Ve bu kötü performansı görmemek içinde kör olmak lazım. aslında ben Nurgül'e pekde kızamıyorum. Daha önce yazmıştım böylesine kötü bi senaryoda oyunculara da bişey diyemiyorum. Senariste öfkem daha büyük.
bütün bunlara rağmen sen kalkmış oynadığı diğer karakterlerden bahsediyosun. Suna Pekuysal'ın övgüsünden bahsediyosun. Biz bunları zaten biliyoruz. Umarım anlarsın artık yoksa diycek bişey yok zaten:img-bored

söğüt
04-01-08, 13:29
=zeynepnazz;5718355]çok hızlı yazdığım için üzgünüm düzeltemiyorum yazdıktan sonra

sürreyyayı oynayan oyuncuyu beğnen arkadaşlara da sadece gülüyorum . bu duurmda nurgülü beğenmen çok zor.sevgili arkadaş,
sanırım biraz yaş farkı var seninle bu forum arasında..
bilmediklerimizi sen yaz, biz öğrenmeye gayret edelim..:img-pilot
eğer gülmek ihtiyacın varsa, önce şu tavrını gözden geçir..bak gülünecek neler yaratmış yüce mevla...

şiveyle oynamak tabiki çok zordur..
ama kimse ezo antep şivesiyle oynuyor diyemez, çünki antep şivesinin çooook ötesinde daha çok büyükşehirlerin varoşlarında konuşulan bir şive ile konuşuyor.. senin kadar olmasada bizimde biraz gün görmüşlüğümüz var..

nurgül kötü bir oyuncu, hiç bir rolün hakkını veremiyor diyen mi oldu ..
sen daha bu forumda yazılanlardan bihabersin..önce bizim geçmiş yorumlarımızı oku sonra bulduğun boşluklar üzerinde ukalalık, saygısızlık yap..

bu forumda kalabilmenin tek şartı, önce forumdaşları doğru anlayıp,burdan hareketle kendini doğru ifade edebilmektir..:img-yes:

eğer farkında isen bu formda kimse kimseye sataşmıyordu..ama sen herkkese birden sataşmayı becerdin, yine kutluyorum seni...

üstelik nurgül bence sana 10 numara büyük gelmiş, baksana mevcut kapasiten ile daha tarafsız bir yorum, tarafsız bir gözlem bile yapamıyorsun...bye:img-yes:

sevgiyle kal ki, sevgi insanı geliştirir, ehilleştirir, sözü sohbeti dinlenir hale getirir...

Ceva
04-01-08, 13:30
Sayfaya hareket gelmiş:)

Deryadil burası fan sitesi değil demiş. Haklı burası fan sitesi değil. Burada yeri geldiğinde -anladığım kadarıyla size göre gözleri Serhat Tutumluer tarafından kör olmuş bu insanlar- Kadim de eleştriliyor. Diziyi izlemeyi bırakanlarda var. Ezo'ya özel değil yani. Bu konuda sakin olalım. Şu aralar yoğunluk Ezo da çünkü duygu aktarımını yapamıyor. İkinci sezonun başındaki Ezo ya göre..

Birine hayran olmak yaptığı her şeyi gözü kapalı beğenmek demek değildir. Bu ona birşey katmaz. Eminim Nurgül Hanım sizden daha çok eleştriye açıktır.

Ve burda eleştrilerin çoğunluğu Ezo karakterine, Nurgül Hanımdan kaynaklanıp, kaynaklanmadığını henüz tam çözebilmiş değiliz. Bunda Yönetmenin ve senaristin payının büyük olduğunu düşünüyorum. Ama Nurgül Hanımın bu sezonun ilk başlardaki sıcaklığı vermediğide bir gerçek. Serhat Tutumluer ise 2 bölümdür bence varla yok arasında gidip geliyor. Öyle ki misal ben baklavacı sahnesinde konu mankeni olarak kendisini pek bi beğenmiştim.:)

Birde Serhat Tutumlur'in oyunculuğuna laf atma olayına kadar getirdiniz olayı ya..ciddi ciddi yaşınızı merak ettim. Çocukken bende bu taktiği uygulardım da..

ezo-kadim
04-01-08, 13:35

zeynep hanim gercekten ukelalik ediyorsunuz biz nurgülü seviyoruz bunun aksini idda edemezsin biz ezoyu duygusuz buluyoruz o kadar elestirilerimize bastan beri bakarsan anlarsin,ayrica serhat tutumluer gibi hep kendini tekrar eden oyuncu demissin sen hangi dizisini izledin bu güne kadar nerde kime benziyordu anlatirmisin bana cooook hossunuz zeynep hanim lütfen formumuzu karistirmayin begenmeyen buraya yazmasin biz sakince haftalardir burda bekliyoruz 30. bölümden sonra seyretmeye basladim cünkü serhat bey girmisti diziye bunu bastan beri yazdim ben herkesin fikri cok önemli bizim icin ama saygiyi kaybetmeden köylü kizlari niye kaba olsunki hangimizin bir köyle baglantisi yokkki eger senin yoksa yazik o samimi duygulari hic yasamadiysan anlayamazsin dostluk,yardimlasma ,sevgi ve sayginin merkezi orasidir unutma

lütfen sakin olalim canlar sukut sevgiyle ve SERHAT'la kalin :good:

söğüt
04-01-08, 13:41
bu sevgili arkadaşın (?!)
meramı oyuncu fanlığından öte bir olay oldu..
buraya sırf bize hakaret etmek için gelmiş..
bu tavrından dolayı kendisini kınıyorum..
:img-pilot:img-pilot:img-pilot

adalar
04-01-08, 13:41
Galiba kim daha güzel oynuyo yarışı var...

Ben bir Nurgül fanı olarak şunu söyleyim..Nurgül Yeşilçay dizide elinden gelenin fazlasını yapıyor...ama bazen Nurgül gibi büyük oyuncular senaryoda kısıtlı kalabilir...zaten oyunculuğu gösteren senaryo değil midir?

Nurgül her zıt rolü başarı ile oynadı...

Burda bnce arkdşlar Nurgülü değil senaryoyu suçluyorlar...ve haklılarda....Nurgül Yeşilçay bu diziye bence çok büyük yani elinden gelenin fazlasını yapıyor...

Ayrıca öznel yorumum ise Nurgül EZO yu süper oynuyor.....

h23
04-01-08, 13:42
serhat da nurgul da boş yaf, dizi ahmet beyle gidiyor !!!
desem ne komik olur di mi ne büyük hak yemiş olurum di mi???,
bende ahmet bey fanıyım-ne olacak şimdi,
ama birgun dahi boyle bi tepki almadım
serhat beye bayılmadığımı söylüyorum, hatta aşık hallerini begenmiyorum-
madem burdaki insanların hepsi serhat bey taraftarı neden ben bugune kadar büyük bi tepki almadım?
nurgul hanımı çok sevdiğimi söyledim neden bu şekilde sürekli yazılarım alıntı yapılıp da üzerime gelinmedi.
bu sorularımın cevabını bildigim icin senin durumunu cok iyi anlıyorum canım çok güzel bi söz vardır:
ÜSLÜP HÜKÜMDEN ÖNDEDİR!!
bu lafı anla yeter bana

rozi
04-01-08, 13:46
dayanamadım yazıcam.

lütfen söyle arkadaşım hangimiz nurgül hanımın şahsına hakaret ettik hangimiz onun çok kötü bir oyuncu olduğunu söyledi

sen ne hakla serhat tutumuer e bu şekilde hakaret ediyorsun. lütfen kendine gel bizler kimseye saygısızlık yapmıyoruz.ama sen haddini çok aştın bizim tepkimizi bilerek bu şekilde tahrık ediyorsun.

serhat beyin oyunculuğuna laf edemezesin.

bence artık çıkma vaktın geldi amacına ulaştın şimdi uyarıda alırız tam olur.sende mutlu mesut bir gün geçirirsın.

bimkolik
04-01-08, 13:47
ki burası bir fan sitesi sayfası değil, Nurgül Yeşilçay'ı her zaman çok beğendim hele ki Asmalı'daki performansını ama bazı şeyleri birbirine karıştırmamak ve etrafa at gözlükleriyle bakmamak ne konuştuğunu bilmek lazım...
...
Aynen, herhalde bugün işlerden kafası bunalmış arkadaş yanlış yere yazmış.

nurgül kötü bir oyuncu, hiç bir rolün hakkını veremiyor diyen mi oldu ..
sen daha bu forumda yazılanlardan bihabersin..önce bizim geçmiş yorumlarımızı oku sonra bulduğun boşluklar üzerinde ukalalık, saygısızlık yap..

Arkadaşın çok işi olduğu malum.. Geçmiş yorumları okumuş ama neresinden anladığı meçhul. Yoksa böyle bu kadar insanın aynı anda tepkisine yol açacak yazıyı yazmazdı.
Rahatladın mı arkadaşım, dök dök içindekileri rahat ol..
ha bir de ben Nurgül forever :img-punk::img-punk: diyeyim, belki daha da rahatlarsın.. Hadi bağa eyvallah.bye

Ceva
04-01-08, 13:48
bu sevgili arkadaşın (?!)
meramı oyuncu fanlığından öte bir olay oldu..
buraya sırf bize hakaret etmek için gelmiş..
bu tavrından dolayı kendisini kınıyorum..
:img-pilot:img-pilot:img-pilot

Bu ne ilk, ne de son..
Arada bir gelip, buradaki insanları aşağılamak moda oldu. Bazılarına göre burası anlayışları kıt, izlediğini anlamayan, yorum yapmasını bilmeyen insanlardan oluşuyor.

Hayır ben aylardır yanlış bir forumdamıyım anlamadım ki..Benim gördüğüm herkes ne hissettiğini gayet güzel anlatma becerisine sahip. Kimi ironiyle, kimi direk. Ama doğru ya benim anlayışım kıttı :)

zeynepnazz
04-01-08, 13:53
vaybe nasılda boyle kavgalara meraklı arkadslare varmıs 5 kısden 30 kısye cıktı baslık. 1.si. bu son yazısım sadce okuyup kendı kenıme guluyorum.suvar ben serhata asla hakaret etmedım etmem begenırım aksıne 2. sezonda onun gelmesıne nurgul hayranları acayıp sevındık. 2.si ben serhata nurgule edılen hakaretın bındebırını etmedım. sız yeteneksız gıtSIN Manav olsun dmeıssınz bu nekadr terbıyesızlıktırkı anlamadım ben. serhata laf etmem nurgule laf ettrmem. nurgule yeteneksız gıtsuın mavan olsun sıyosunz ya sonrada bana hakaret eden sensın dıytosunz anlayabılmıs degılımya. kötu kelıme kullanmadım ama masallhınz var. ben sadece bnurgule yapılan hakaretlerın dogru olmadgnı kanıtlamaya calıstım. serhata laf atmadım sızın nurgule hakaret ettgnz gıbı. yazık sadece yazık.hayranı oldugun kısının basrol oynadıgı baslıga bıle gırmk allah korusun bız bıze yetrz yalnız hakret etmeden . onlar robot degıl her ıstenılenı yapamayabılrı ve nurgul bu lafların denecegı son ınsan buyrun sız devam edın benım boyle yerdE ısım olmaz. hakaretı sevmem

ezo-kadim
04-01-08, 13:55
Bu ne ilk, ne de son..
Arada bir gelip, buradaki insanları aşağılamak moda oldu. Bazılarına göre burası anlayışları kıt, izlediğini anlamayan, yorum yapmasını bilmeyen insanlardan oluşuyor.

Hayır ben aylardır yanlış bir forumdayım anlamadım ki..Benim gördüğüm herkes ne hissettiğini gayet güzel anlatma becerisine sahip. Kimi ironiyle, kimi direk. Ama doğru ya benim anlayışım kıttı :)

sana katiliyorum ceva aldirmayalim en iyisi atalarin bir sözü var ama kendime yakistiramiyorum ,neyse ama bizler cok sükür ne seyrettigini bilen insanlariz bak kendininde cok isi varmis ama hala burda duruyor Türkiyedeki patronlar ne anlayisli oysaki almanyada böyle degil ben ev hanimiyim bu arada derki simdi senin ne isin var orda,neyse bizim tek amacimiz var
O DA DIZIMIZIN BIR NUMARA OLMASINA CALISIYORUZ kötü söz sahibine aittir h 23 bende balli agama bayiliyorum de hayde bakagzima yapisti repligi söküp atamiyorum ayrica yeter artik ya amacina ulastin galiba cekilebilirsin rifki sevgiyle ve serhatla kalin bye

crowe
04-01-08, 13:58
anam ne olmuş özgem coşmuş:)
herkes başka birşey söylüyo
bence sorun senaryodan,senaryodaki karakterden kaynaklanıyo
biri dmeişti bimkolik galiba ezoyu cinsiyetsizleştirdiler diye.
ezo gerçekten aşık olamaz bir kaıdn gibi yoksa nurgül ezoyu çok samimi oynuyo sadece şivesiyle görüntüsüyle değil ruhuyla ezoyu oynuyo ama o kadar sığlaştı ki ben bile sıkılıyorum izlemek istemiyorum diziyi
madem aşk hikayesi anlatıcaklar ezoyu aşık olabilecek bir kaıdn yapmalılar. ezo fazla erkek
kabalığı tamam ezo başından beri öyle yazılıyo ama artık senaryoda ezoya hiç prim verilmiyo tek ezoya mı kadime de verilmiyo eskisi gibi

ezo-kadim
04-01-08, 14:00
vaybe nasılda boyle kavgalara meraklı arkadslare varmıs 5 kısden 30 kısye cıktı baslık. 1.si. bu son yazısım sadce okuyup kendı kenıme guluyorum.suvar ben serhata asla hakaret etmedım etmem begenırım aksıne 2. sezonda onun gelmesıne nurgul hayranları acayıp sevındık. 2.si ben serhata nurgule edılen hakaretın bındebırını etmedım. sız yeteneksız gıtSIN Manav olsun dmeıssınz bu nekadr terbıyesızlıktırkı anlamadım ben. serhata laf etmem nurgule laf ettrmem. nurgule yeteneksız gıtsuın mavan olsun sıyosunz ya sonrada bana hakaret eden sensın dıytosunz anlayabılmıs degılımya. kötu kelıme kullanmadım ama masallhınz var. ben sadece bnurgule yapılan hakaretlerın dogru olmadgnı kanıtlamaya calıstım. serhata laf atmadım sızın nurgule hakaret ettgnz gıbı. yazık sadece yazık.hayranı oldugun kısının basrol oynadıgı baslıga bıle gırmk allah korusun bız bıze yetrz yalnız hakret etmeden . onlar robot degıl her ıstenılenı yapamayabılrı ve nurgul bu lafların denecegı son ınsan buyrun sız devam edın benım boyle yerdE ısım olmaz. hakaretı sevmem
ay sevsinler seni Allah mustahakini versin emi cik arkadasim cik elma demedende bir daha gelme yok canimin ici var bi dengezizlik ama ne cözemedim olsun nurgül manav olsun ne var bunda o bir oyuncu degilmi serhatta erkekler aglamazda sirkte calisan birini oynamisti bu oyunculuk canim herkes prens yada prenses rolü yapsa gerileri ne yapacak sana tavsiyem parana kiy ve serhatin tiyatro oyunlarina git bak bi olurmu ama yanina gözlüklerini alma lütfen canim hadi rastgele sevgiyle kal bye

rozi
off allahım ya ben anlamıyorum bu kadar tepkini çekecek ne yaptık o bahsetiğin sözler ezo için kullanılmıştır o karakter için ama sen hala nurgul de nurgul diyorsun ne biz derdimizi anlatabiliyoruz nede sen dinliyorsun.

nurgul hanımı ben yıllardır izlerim ikinci bahardan bu yana burda ona karşı bir şey yapılmıyor sen karakterin eleştirilmesine bile karşısın peki ne yapalım hiç bir şey yazmadan susalımmı.

derens
Arkadaş resmen şizofrenik çıktı töbe yarabbim yaa, bırakın sayfalarca yazılanları okumayı kendi yazdıklarını bile okumuyor anlaşılan, bir yazıp ardından tam tersini yazmak hoş davranışlar bunlar gerçekten neyse ben susayım artık, bu arada bol bol fragman dönüyor show'da ne güzel aklı başına gelmiş kanalımızın ;) :D

bimkolik
04-01-08, 14:02
vaybe nasılda boyle kavgalara meraklı arkadslare varmıs 5 kısden 30 kısye cıktı baslık. sız yeteneksız gıtSIN Manav olsun dmeıssınz bu nekadr terbıyesızlıktırkı anlamadım ben. serhata laf etmem nurgule laf ettrmem. nurgule yeteneksız gıtsuın mavan olsun sıyosunz ya
Sizin yazma sorununuz olduğu gibi okuma sorununuz da var galiba. Yadıklarınızı okumakta zorluk çekiyoruz hadi neyse ama bizim yazdıklarımızın anlaşılmayacak tarafı yok, bir anlamayan sizsiniz. Manav olsun falan diyen olmadı. İlk ben yazdım bu sabah Ezo çin Kadim'e ' Mahallenin manavına bakar gibi bakıyordu ' dedim. Bunun anlamı ancak sizin gibi biri tarafından ' Manav olsun ' diye algılanabilirdi. :happy0064 Tebrik ederim.. Türkçe dersini okulıunuzda hiç görmediniz herhalde..

sessizperi
04-01-08, 14:03

ya senin canın mı sıkıldı da buraya gelip doğru olmayan şeyler hakkında yazıp duruyorsun... artık gider misin kendi fan kulübüne
arkadaşlarım hakkında kötü şey söyleyemezsin bizlerin bu forumda neler konuştuğumuzu,i dizimiz için hangi çalışmalrda bulunduğumuzu bilemezsin.

Hala anlamadıysan bir kere daha söylüyorum biz EZO KARAKTERİNİ eleştiriyoruz. NY hakkında hiç bir şey demiyoruz...

bir de okurken gülüyorum yazmışsın, esas sen cümlelerine dikkat et...

söğüt
04-01-08, 14:04
Galiba kim daha güzel oynuyo yarışı var...

Ben bir Nurgül fanı olarak şunu söyleyim..Nurgül Yeşilçay dizide elinden gelenin fazlasını yapıyor...ama bazen Nurgül gibi büyük oyuncular senaryoda kısıtlı kalabilir...zaten oyunculuğu gösteren senaryo değil midir?

Nurgül her zıt rolü başarı ile oynadı...

Burda bnce arkdşlar Nurgülü değil senaryoyu suçluyorlar...ve haklılarda....Nurgül Yeşilçay bu diziye bence çok büyük yani elinden gelenin fazlasını yapıyor...

Ayrıca öznel yorumum ise Nurgül EZO yu süper oynuyor.....

hayır sevgili adalar,
kim daha güzel oynuyor yarışı yok,
sadece dengesi hafifçe denilmeyecek kadar sarsılmış bir arkadaşın saygısızca ve düşüncesizce suçlamaları yani saçmalamaları var..
biz nurgülün önceki rolleri hakkında olumsuz bir eleştiri yapmadığımız halde
biri biz böyle mesnetsiz bir konuyla itham etmeye kalkışıyor..
nurgül diziye büyük mü, küçük mü onun tartışmasına girmek istemiyorum ama
ezo karakteri bu dizi için hakikaten küçük ve yetersiz.ve ben bunu görüyorum, anlıyorum ve yazıyorum..
seneryoda çizilen ezo karakterinden bahsediyorum.. yineleyeyim.. malum aramızda okuduğunu ters anlayan acizlikte birileri türedi:img-pilot

Ceva
04-01-08, 14:09
Öncelikle aylardır burdayım. Hiç kimsenin bu kadar tebrik aldığını okumamıştım. Bende seni tebrik edeyim Zeynepnaz. Günüme neşe kattığın için. Sende beni yazdıklarınla (yazdıklarını okurken zorlansamda) güldürdüğün için. Aynı saatler içinde, aynı kişi tarafından birbirleriyle çelişen iki yazıyı okumak bu forumda pek rastlanacak bir durum değilde.

Bu arada fragmanda Seyit'in, Nedim'in yanında ki mimiklerine bayıldığımı söyleyeyim. Ümit Çırak bu dizi için büyük şans.

h23
04-01-08, 14:10
yanlış hatırlamıyorsam ceva-soylemişti onun ezo karakteri manavla konuşma tonlamasıyla konuşuyor, sözünü arkadaş gitsin manav olsun şeklinde algılamış,:img-pilot
bu arada varya ajanlar yazı şeklinden ruh haletini sökerler ya, burda ne titreşim görüyoruz ne yazı kalınlığı ne eğiklik, ama burdan bile görülebiliyor. çok heyecanlı aşırı tepkilisin canım az sakin, lütfen. elin ayağına dolaşmış bi şekilde yazıyorsun yazılarını. değmez hayat güzel, gençsin, hem çok da yoğunsun, boşver bizim gibi boş insanları işlerinle ilgilen. dalga geçmiyorum kesinlikle gayet ciddi bi şekilde söylüyorum bunu bu kadar büyütmene gerek yok

NuRenNuR
04-01-08, 14:10
pes yani pes.:icon_sorrBi kere burdaki kimse kavgacı falan değil sadece sana dertlerini anlatmaya çalştılar ama demiştim önceki yazımda senin anlamaya anlaşmaya niyetin yok diye.Ve sen gelmeden öncede burda böyle bi durum yoktu dikkatini çekerim daha ilk yazınla çirkin üslubunla:img-fie: karıştırdın ortalığı. Bi daha yazmam demişsin e isabet olur .:good:
Bide arkadaşın yazısını dikkat ettiyseniz çelişkilerle dolu. Hakareti sevmem diyo hakaretin alasını kendisi yapıyo. bu durumda cevap vermek vakit kaybından başka bi işe yaramaz buda son olsunbye

ladyDarbanvile
04-01-08, 14:12
Oooo..... neler olmuş neler!

Biz burada dizi hakkında konuşurken, düşüncelerimizi ve duygularımızı paylaşırken biri gelmiş ve ortalığı tarumar etmiş!

Kısa süre olmuş olsa da bu forumda yer almaktayım ve çok güzel paylaşımların içinde olduğumu düşünüyorum. Birbirimizi rahatsız edici bir tavıra-eleştirilerimiz olumsuz olduğunda dahi- rastlamadığım bu yer burası. Ve tepkiler olumsuz yoruma değil, yapılan saygısızlığadır.

Saygısız çünkü yazdıklarında imla berbat.
Saygısız çünkü hakaret ediyor.
Ve bu şekilde davranarak aslında KENDİNE SAYGISIZ!

Bu arada diğer arkadaşlara; iyiki varsınız!

deryadil
04-01-08, 14:13
hayır sevgili adalar,
sadece dengesi hafifçe denilmeyecek kadar sarsılmış bir arkadaşın saygısızca ve düşüncesizce suçlamaları yani saçmalamaları var..
ezo karakteri bu dizi için hakikaten küçük ve yetersiz.ve ben bunu görüyorum, anlıyorum ve yazıyorum..
seneryoda çizilen ezo karakterinden bahsediyorum.. yineleyeyim.. malum aramızda okuduğunu ters anlayan acizlikte birileri türedi:img-pilot

Ben izindeyim, oh dedim iiyi ki forum var, şurda nezih bir ortamda herkes beğendiğini beğenmediğini söylüyor. Evden de dışarı çıkamıyorum rahatsızlığımdan ötürü bari dedim televizyona muhtaç değilim. Ne güzel arkadaşlarla yazışarak vakit geçiyor. Sen misin diyen, klasik reyting artırma yöntemi burada da tuttu, ortalık birbirine girdi.

Herkesin beğendiği beğenmediği kendine, sonuçta herkes dizi daha iyi olsun diye kendince çırpınıyor.
Ben eskisi kadar diziden zevk almıyorum, gerçekçi ve derinlikli gelmiyor, Ezo gelin karakteri de aynı şekilde. Söylediğimin arkasındayım. Düşüncem budur. Başka filmler ve dizilerdeki NY performansı bu forumun konusu değildir. NY ile ilgili bir başlık var, orada uygun üslupla tartışılabilir tabi ki.

ezo-kadim
04-01-08, 14:17
canlarim ya bu arkadasin profiline baktim yeni üye olmus acemi oysaki adam akilli sözlerle aramiza gelseydin bak seni nasil bagrimiza basardik neyse zararin neresinden dönsen kardir sunu unutma
özür dilemesini bilmeyen kendinden ötesini sevemez
hatani anladiysan kabulümüzsün yoksa elma diyene kadar gelme tekrarliyorum sevgiyle kal
hem ben zekinin hastasiyim oglumda öyle nasil seviyor oysaki fazla bir rölü yok ama kisacik anda yaptigi sey önemli kutsal ustam sekermi seker ,seyitim hisimli erkegim benim ...yani biz dizimizi bütün olarak seviyoruz anladin mi?pek umudum yokya neyse :icon_sorr

deryadil
04-01-08, 14:18
Bu arada fragmanda Seyit'in, Nedim'in yanında ki mimiklerine bayıldığımı söyleyeyim. Ümit Çırak bu dizi için büyük şans.

Ben de gittikçe daha çok bayılıyorum Seyit karakterini canlandıran Ümit Çırak'a. Çok hoş, kendime inanamıyorum, ben dizilerde bu tip karakterlerden hoşlanmazdım ama burada Ballı ağa ve Seyit çok hoş yani. :happy0064

adalar
04-01-08, 14:22
hayır sevgili adalar,

haklısın...
nurgülü kötülemiyosunuz ki?
sadece ezo karakterinin yorumunu yapıyosunuz...senaryo ile bağlantılı olarak...

h23
04-01-08, 14:26
arkadaşlar zeynel coktan hastenedeydi, nerden esti birden bire seyitin ziyareti- deryadil sana da yazık be güzelim, hastası oldugun adam sadece yatma rolu yapıyor :D
aklım gelen şu: ballı-seyit olayını meryemle cözme fikrinden vazgecti senarist daha cetrefilli bir yol buldu onu mu tercih etti acep :icon_whis

crowe
ben de nurgül yeşilçay hayranıyım ve bu forumdaki sıcak hava beni buraya çekti hiç yazmıyodum dizifilme
özge,sevdiği oyuncuyu eleştirebilen bir arkadaşımız
ama tabi eleştri bize öğretilen yönetmenin oyuncunun ve ya senaristin vermek istediği şeyi anlayarak yapılmalıdır. yani orda verilmek istenen bir aşk mı senaryo bunu mu istiyo ben emin değilim. nurgül de serhat da orda vermek istediğini anlayıp verebilecek oyuncular.
fragmandaki son sahneyi izlemden eleştirmeli mi
o sahne romantik bir sahne de mi ezo öyle endişeli bir şekilde onu söylüyo,hiç sanmam
starwarsı beğenmeyenler çok saçma bulduklarını söylerler ama o film bilim kurgu fantastik bi filmdir ve o dünyaya göre herşey aslında çok bgerçektir. aslında yönetmen tamamen onu vermek istemiştir. sen gidip de bu film ne saçma böyle şey mi olur dersen ne kadar doğru bir eleştiri olur
örnek fazla geldi bu dizi ye bu dizi de verilmek isteyeni ben de anlamıyorum yani ezo kadim aşkı için ypılmaması gerekn herşeyi yaptılar hiç birşey yapmadan:)
ne istedikleirni bilmiyolar demek daha doğru olur
nurgülü de serhatı da eleştirmek böyle bir dzi de kimseye fayda sağlamaz bence
yani boşa kürek sallıyolar gibime geliyo artık
başka çok güzeldi herşey romantik komedi havası samimiydi hatlar çok olsa da ama artık o da gitti. oyuncu karakter ve senaryo boşsa pek birşey yapmaz bence
suzan aksoy gerçekten hayatında hiç bu kadar kötü oynamak zorunda kalmamıştır ama yine de ne kadar kötü olabilir ki en iyi oyuncuların yapacağı şey vasat oynamak burda
söğüt demiş ya yani ezo bencede yetersiz bir karaktr prim verilmiyor senaryo da ezoya. kalıplara sarmışlar aşkı yaşayamayacak bir karakter var orta da. nurgülüm o güzel gözleri bir kroya bile aşık gibi bakabiliyoken serhat gibi bir aşk adamına nasıl balamasın.
ezo aşk akıdnı değil işte sorun orda.
ezo kadim hatta elçin hanm hepsi saçmalıyo bu yüzden. tabi ezo haliyle kartondan rolünde rahatsız etmeye açık
bence tartışılacak eleştirilecek tek şey KARTON KARAKTERLER SIĞ SENARYO
serhat demişti ya aşk sınır tanımaz diye( etiketlerde gördüm şimdi) onu söylerken nurgül de serhat da çok zor bu aşka inandırmak diyodu o uyumu yani öyle bi kadınla adamın aşkına inandırmak çok zor,uzun sürecek önce başka şeyler olması laızm diyolardı
bekledik bekledik bir yere kadar barış hoca geldi b laflardan sonra yardımcısıyla birlikte el birliğiyle bu aşkı linç ettiler.
zaten o fark görülüyo rozicanın deidği gibi
mailler işe yaramadı mı yani boşa mı yırtındık o kadar ben hala gönderiyorum en son yaşar irvüle direkt yazdım cvpına karşılık ne kadar beklememizi istiyosunuz diye bi süreniz var mı diye kaç haftadır bekliyoruz dedim . cvp yok heralde kaynadı o kadar mail arasında
ya hani birşeyler yapıcaktık
yine başladık cık cık yapmaya
ya dizi bitsin ya da bu iş böyle gitmez kampanyası başlatalım
ya da diziyi bırakalım
bırakamıyorum da(offfff)

floraaa
canlarim ya bu arkadasin profiline baktim yeni üye olmus acemi oysaki adam akilli sözlerle aramiza gelseydin bak seni nasil bagrimiza basardik neyse zararin neresinden dönsen kardir sunu unutma
özür dilemesini bilmeyen kendinden ötesini sevemez
hatani anladiysan kabulümüzsün yoksa elma diyene kadar gelme tekrarliyorum sevgiyle kal
hem ben zekinin hastasiyim oglumda öyle nasil seviyor oysaki fazla bir rölü yok ama kisacik anda yaptigi sey önemli kutsal ustam sekermi seker ,seyitim hisimli erkegim benim ...yani biz dizimizi bütün olarak seviyoruz anladin mi?pek umudum yokya neyse :icon_sorr

Yazmayacağım dedim ama yine dayanamadım.
Çok güzel yaşmışsın ezo- kadim
sözlerine aynen katılıyorum.Biz buraya gelen herkesi sıcak bir hoşgeldinle karşıladık.(ben bile gireli şurda ne kadar oldu ki)
Biz bu dizide rol alan herkesi severek izliyoruz.Aksaklıklar olduğu zaman da saygı çerçevesinde tartışıyoruz.Bulunduğumuz yerin adı "EZO GELİN BÖLÜM YORUMLARI" biz burada sadece ve sadece karakterler hakkında ve izlemiş olduğumuz bölüm hakkında yorumlarda bulunuyoruz.İsteyenler sevdikleri oyuncuların fan bölümünde istedikleri gibi konuşabilirler.

Ben zaten Seyit karakterini beğenerek seyrediyorum.Çünkü diziye aksiyon katıyor.Böylece dizide aksiyon,macera,entrika eee ucundan da olsa bir aşk(?) var.

Şimdilik siz arkadaşlarım sevgiyle ve hoşçakalın...

ezo-kadim
04-01-08, 14:31
bu arada NUR hanimi untmayalim ezonun onun yaninda kalmasini isterdim yeni tanidigi bir ailenin yaninda kalmaktansa havvalarda iyi ama kalabaliklar oysaki Balli agamda kalsaydi NUR kurban ona neler ögretirdi yada ezo Nuru gözlemleyip bir erkek hemde hisimli bir erkek nasil sakinlestirilir bir aslan nasil kedi gibi uysal hale gelir belki ögrenirdi ,ya özette demislerya meryemi akil hastanesine yatiracak diye hani dügünümüz vardi bende neler ummustum oysaki ilk defa ezo-kadim dans ederler diye cosmustum ama yinemi hayal kirikligi :icon_sorr:icon_sorr ama ben hasta oluyorum neyse meryemi hastaneye yatirmasin lütfen seyfoyla evlensin hem seyfo seviyor o kizi inanin sevgiyle ve serhatla kalin bye

deryadil
04-01-08, 14:35
arkadaşlar zeynel coktan hastenedeydi, nerden esti birden bire seyitin ziyareti- deryadil sana da yazık be güzelim, hastası oldugun adam sadece yatma rolu yapıyor :D
aklım gelen şu: ballı-seyit olayını meryemle cözme fikrinden vazgecti senarist daha cetrefilli bir yol buldu onu mu tercih etti acep :icon_whis

Ben özel rica ettim Zeynel meselesini, ancak bu kadar olabilir bu kadar sahne verebiliriz dediler. Ben hasta olduğumdan Zeynelcim de üzüldü tabi o da yataktan kalkamadı canım benim. Etkileniyo çok benden:img-in_lo. Sen iyileşmeden ben de hastaneden çıkmam diye tutturdu. Bazı arkadaşlar da eleştirmişler üç günde çıkarıyor hastaneler diye. Ama Zeynel'in arkasında Ballı ağam var, istediği kadar kalabiliyor. İkimiz de iyileşince kavuşucaz. Ama çok güzel yatakta yatan yakışıklı mafya rolü yapıyo di mi:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Gökgöz
04-01-08, 14:36
Aman canlarım ne olmuş böyle forumuzda ya

2 saat gittim birde geldim ne göreyim ortalık karışmış. Bende bu konuda birşeyler yazmak istedim. Hem bu diziyi 2 sezondur takip eden biri olarak hemde bu forumu 4 aydır takip eden biri olarak.

Sanırım çoğumuzun Ezo karakterine yaptığı eleştirileri bir arkadaşımız yanlış anlamış. Konu Nurgül Yeşilçay ın oyunculuğuna gelmiş. Ama ben bu forumu sürekli takip eden ve yorumlar yapan biri olarak net olarak söyleyeyim ki hiçbir arkadaşımızın Nurgül hanımın oyunculuğu ile derdi yoktur.

Hepimizin derdi senaryodan kaynaklanan aksaklıklar yüzünden Ezo karakterinin çok kaba saba aşktan yoksun ve cinsiyetsiz gibi bir kadın olmaya başlamasıdır. Ya bir kere dikkat edersek ilkokul öğrencisi bir çocuk bile daha güzel replikler bulur ya o karakter için. Senaryodaki sözler o kadar basit ki o sözleri değil Nurgül kim söylese karşısındakine duygu geçiremez. Kaldı ki burda sadece Ezo karakteri eleştirilmiyor. Yeri geldiğinde Kadim, Nedim, Süreyya, Meryem bile eleştiriliyor ama başrol oyuncusunun karakteri Ezo olduğu için sanırım sırf ona yapılan eleştiriler dikkate alınmış.

Bencede ortamı germeye hiç gerek yok. Nurgül hanımın bu diziden sıkılıp sıkılmadığını da hiç birimiz bilemeyiz. Sıkılmışta olabilir sıkılmamışta olabilir. Ama sorunun nerden kaynaklandığını inanın bende net olarak bilemiyorum. Sanırım en büyük sorun senaryoda. Zaten yönetmenide en başından beri beğenmediğimizi söylüyoruz.

Birde Serhat bey konusunda yapılan yoruma katılmıyorum. Çünkü ben onu tiyatroda da izlemiş biriyim. Herkes hem komedide hemde dramda oynayamaz. Serhat bey bunu inanın çok güzel yansıtıyor. Her rolünde tek taraflı bir karakter oynadığı sözüne katılmıyorum. Keşke böyle bir söz onun için söylenmemiş olsaydı. Çünkü ben bu diziyi Serhat-Nurgül ikilisi için izliyorum. İlk sezonu izlememin tek sebebide Nurgül dü. Zaten yorumlarımda bunu hep söylüyorum.

Ama karakterlere söylenen sözler yanlış anlaşılıp forumumuza böyle bir hakaret geliyor. Çok üzüldüm. İnşallah bu yorumlarımızdan ne demek istediğimiz anlaşılmıştır...

h23
04-01-08, 14:40
Ama çok güzel yatakta yatan yakışıklı mafya rolü yapıyo di mi:img-hyste:img-hyste:img-hyste
böyle deyince aklıma kadir inanır-seda sayan filmi geldi kadir abimiz gibin maşallah :img-hyste:img-hyste:img-hyste
ama orda cicek getiren seda sayandı burdaki seyit-zeynel için üzücü bi durum :D
artık diyorum kendini geliştirse fena olmaz mı zeynelin?? mesela yatakta oturan yakışıklı mafya rolü :img-pilotartık zamanla...
bu arada sende cok maymun iştahlısın, daha dun akşam ballı diyordun fragmanda zeyneli yatakta gorunce yine kalbin döndü bakıyorum

Ceva
04-01-08, 14:48
Ben özel rica ettim Zeynel meselesini, ancak bu kadar olabilir bu kadar sahne verebiliriz dediler. Ben hasta olduğumdan Zeynelcim de üzüldü tabi o da yataktan kalkamadı canım benim. Etkileniyo çok benden:img-in_lo. Sen iyileşmeden ben de hastaneden çıkmam diye tutturdu. Bazı arkadaşlar da eleştirmişler üç günde çıkarıyor hastaneler diye. Ama Zeynel'in arkasında Ballı ağam var, istediği kadar kalabiliyor. İkimiz de iyileşince kavuşucaz. Ama çok güzel yatakta yatan yakışıklı mafya rolü yapıyo di mi:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Yok Deryadil eleştirmedim. Konforunu çok sevmiş heralde dedim. Ballı ağa, Zeynel'in rahatını düşünür tabi ona sözümüz yok. Hatta bu gidişle seyfo dan vazgeçip, Meryem'i ona verirse bile şaşırmam. Hem Meryem'in de gözü var gibi onda:)

ezo-kadim
04-01-08, 14:48
böyle deyince aklıma kadir inanır-seda sayan filmi geldi kadir abimiz gibin maşallah :img-hyste:img-hyste:img-hyste
ama orda cicek getiren seda sayandı burdaki seyit-zeynel için üzücü bi durum :D
artık diyorum kendini geliştirse fena olmaz mı zeynelin?? mesela yatakta oturan yakışıklı mafya rolü :img-pilotartık zamanla...
bu arada sende cok maymun iştahlısın, daha dun akşam ballı diyordun fragmanda zeyneli yatakta gorunce yine kalbin döndü bakıyorum

evet ya kac haftadir ne iyilesmez kursun yarasiymis ya mazallah kadimide vururlarsa sezon sonuna kadar yataktaki kadimi izler dururuz pijamalarla ne güzel yok iste kopukluk burda artik inandiriciligini kaybediyor dizimiz evinde olsaydi seyitin madem cicek götürecegi tuttu evine götürseydi dimi ama ,ayran gönüllü olunmayacak gibi degilki seyite bile övgüler yagdiriyoruz baksaniza halimi hic iyi görmüyorum en iyisi biraz dinleniyim ben Kadim benim kimseye vermem ona göre rozi duymasin
sevgiyle ve SERHAT'la kalinbye

söğüt
04-01-08, 14:53
Yazmayacağım dedim ama yine dayanamadım.
Çok güzel yaşmışsın ezo- kadim
sözlerine aynen katılıyorum.Biz buraya gelen herkesi sıcak bir hoşgeldinle karşıladık.(ben bile gireli şurda ne kadar oldu ki)
Biz bu dizide rol alan herkesi severek izliyoruz.Aksaklıklar olduğu zaman da saygı çerçevesinde tartışıyoruz.Bulunduğumuz yerin adı "EZO GELİN BÖLÜM YORUMLARI" biz burada sadece ve sadece karakterler hakkında ve izlemiş olduğumuz bölüm hakkında yorumlarda bulunuyoruz.İsteyenler sevdikleri oyuncuların fan bölümünde istedikleri gibi konuşabilirler.

Ben zaten Seyit karakterini beğenerek seyrediyorum.Çünkü diziye aksiyon katıyor.Böylece dizide aksiyon,macera,entrika eee ucundan da olsa bir aşk(?) var.

Şimdilik siz arkadaşlarım sevgiyle ve hoşçakalın...

floracım sen ezo-kadimle olan sohbetine bende katılayım müsadenizle..:img-yes:
biz bu foruma gelipde selam vereen herkesi sevinçle karşıladık, aramıza aldık..hiç birimizde bu konuda çok şükür ki kompleks yok..
ama bazan çok kompleksli insanların yolu da düşüyor..
e bununda faydasını gördük elhamdülillah..
bak formda bulunan herkes hemfikir oldu..neden çünki formdaşlar olarak bizler birbirimizi çok iyi anlamışız ve birbirimizi çok benimsemişiz..özde ne düşündüğümüzü çok iyi bildiğimiz için kimse kimseyi kırmadı bu güne kadar..ne güzel..bu dizi bite başka dizi başlar ama önemli olan burda kurulan gönül birliğidir..ben eminim aradan uzan zaman geçse birbirimizi bir daha bu sayfalarda bulamasak bile arkadaşlar birbirlerini hep samimi duygularla, güzel anılarla hatırlayacaklar..ve birgün karşılaştığımızda yine bıraktığımız yerden aynı samimiyetle görüşeceğiz...
ben bu formda olduğum için kendi adıma mutluyum..
dizi iyidir- kötüdür, oyuncu iyidir-kötüdür; bunlar bizim için sadece malzeme..önümüze koyar dizikleriz, olur biter..ama bunu yaparken kimseye hakaret etmeyiz kendimizede ettirmeyiz..
sözün özü;
avazeyi bu aleme davut gibi sal;
baki kalan bu gökkubbede bir hoş sada imiş..
evet yine size katılayım;
nedir ümit çırak ne kadar az görünsede oynadığı rolü kağıt üzerinden ağaya kaldıran, hayata geçiren bir oyuncudur..izlemekde çook çook keyiflidir..:happy0064

kelvefodul
04-01-08, 15:01
Nedir, ben de ilk mesajı mı yazayım bari. H23 cüm gördüğüm kadarıyla forum çoğunluk kadim hastası. Arada Deryadil ve sen gibileri de olsun. Gerçi Deryadilcim biraz hercai çıktı. Her çiçekten bal almak istiyo sanki. Yanılıyor muyum yoksa:img-wink:

h23
04-01-08, 15:08
Nedir, ben de ilk mesajı mı yazayım bari. H23 cüm gördüğüm kadarıyla forum çoğunluk kadim hastası. Arada Deryadil ve sen gibileri de olsun. Gerçi Deryadilcim biraz hercai çıktı. Her çiçekten bal almak istiyo sanki. Yanılıyor muyum yoksa:img-wink:
ne kadar inandırıcı olur bilmiyorum ama, kişisel bir hayranlığın doğru olmadığını düşünüyorum,
ilk başlarda bende kadim karakterini-buraya dikkar karakterini!!!- çook begeniyordum, ama açıkçası her karakter gibin kadim karakteri de bozuldu, nasibini aldı maalesef, tek baki kalan karakter ballıdır,
ne çok yumusak ne de çok sert herşeyi olması gerektiği kadardır, bir aşırılık, adam sendecilik, bırak canım daha neler'leri söyletmeden, güldüren duygulandıran bir karakterdir,
sevigimin nedeni de budur
bu arada ilk mesajınmış hoşgelmişsin aramıza
yazım senin yazına göre biraz ciddi kaçtı farkettim, telafi ederim söz :img-yes:

rozi
04-01-08, 15:10

önceden uyarı arkadaş tam buraya göre kendisi ile samimi sayılırız:img-hyste

egof olmada zorluk çekmicek çünkü tüm vasıfları jet hızı ile aşmış :img-hyste

hoş geldin canım ilk mesajın hayırlı olsun.:img-in_lo

hadi artık şu fragmanı inceleyelim canlarım bakalım içinde bizi sevindirecek ayrıntılar varmı bakalım son sahne ne( biliyorum şaçma oldu görünen köy kılavuz istemez:img-grin2

kelvefodul
04-01-08, 15:11
Reca ederim heç möhim değil, sen böle de güzelsin. :icon_whis. Bu arada hoşbulduk. Ya böyle yazınca Volvox kızmaz umarım, daha yeniyim ya, ayarını tutturamıyorum :)

rozi
04-01-08, 15:13
Reca ederim heç möhim değil, sen böle de güzelsin. :icon_whis. Bu arada hoşbulduk. Ya böyle yazınca Volvox kızmaz umarım, daha yeniyim ya, ayarını tutturamıyorum :)

tek cümle ve dizi dişi yorum yasak:img-polic

lütfen yeni üye kurallara uyun diğer üyeleride yoldan çıkarmayın:img-polic

fragman incelemeye ben başladım ama sizin gibi benimde dıkkatımı çim adam çakiyor ya biz bu adamı neden bu kadar seviyoruz heç normal değil kadim sebebi ile nefret etmemiz gerekirdi:img-blush

kelvefodul
04-01-08, 15:17
sağol rozicim. öğrenicik işte yavaş yavaş. Gerçi bana fazla hızlı bile geldi. Dedim ya asla üye olmam, bi dizi için üye mi olurum diye ama... oldum da, yazmaya bile başladım. hadi hayırlısı

h23
04-01-08, 15:21
kelvefodul-rozi aranızda geçen konusmadan hiçbişey anlamadım :blink:
neyse siz anlaştıysanız tamamdır,

seyit karakteri neden seviliyor gerçekten güzel bir soru?
sadece kadim değil ballı hayranları da seviyor. bu olayı daha da karmaşıklaştırıyor :dito
acaba rolunu mi iyi yapıyor, farklı karakter mi diye,olmazsa olmaz diye mi? şimdi nedir?
bu seyitin yaptığı gibi cevap değildi gerçekten bir soruydu :img-haha:

rozi
04-01-08, 15:29

sadece kadim değil ballı hayranları da seviyor. bu olayı daha da karmaşıklaştırıyor :dito
acaba rolunu mi iyi yapıyor, farklı karakter mi diye,olmazsa olmaz diye mi? şimdi nedir?

kendisi nikah memuru canım fasta yaşıyor rica ettim nedimle nikahınızı o kıyacak:img-hyste:img-hyste

gelin hanım senin bu forumda işine hazırlansana sen:img-hyste:img-hyste

fragmanda son sahne kesin ezonun bu sözlerinin ardından ne geleceğını ancak haftaya öğreniriz:img-blush

h23
04-01-08, 15:31
kendisi nikah memuru canım fasta yaşıyor rica ettim nedimle nikahınızı o kıyacak:img-hyste:img-hyste

gelin hanım senin bu forumda işine hazırlansana sen:img-hyste:img-hyste

haa bende annen sandım, diyorum anneciğim!!! seninle tekrar mı konusmaya başladı :img-hyste:img-hyste

fragmanda son sahne kesin ezonun bu sözlerinin ardından ne geleceğını ancak haftaya öğreniriz:img-blush
son sahnede ne vardı sahi :icon_whis

pelınsu
04-01-08, 15:32

rolünü iyi yapıyo orası kesin :happy0064
ama benim aklıma kadimin kaçarak karizmayı çizdirdiği sahne gelince sinir oluyomm :icon_sorr
birde ben seyit ve ballı sahnelerine bayılıyorum :img-hyste:img-hyste onun hakkından ancak ballı ağam gelirbye

kelvefodul haoşgeldin aramıza

xKubrax
04-01-08, 15:49
Vay vay vay.. Neler olmus neler.. Ben bi fragmani izlim, yorum yapim diye geldim, onceki yorumlari okim diye sayfalara geri gittim bide ne gorim, foruma hareket getirmis zeynepnazz..

Yazdigin ilk mesaji okumaya calistim ama emin ol hic bu kadar zorlandigimi hatirlamiyorum, benim icin bi ilksin seni tebrik ediyorum.. Normalde o mesaji en fazla 1 dakikada okurdum ama, ilk defa o uzunlukta mesaji 5 dakikada okudum, daha dogrusu pat kut okudum.. Ve sana sunu hatirlatmak istiyorum, daha dogrusu ogretmek istiyorum cunki yeni uyesin ve belliki bilmiyorsundur forum kurallarini.. Her ne konu da olursa olsun, tartışmalara ve eleştirilere yön veren konular açmak ,mesajlar göndermek yasaktır... Ve Turkceyi iyi kullanmamamak yasaktir.... Bide anlasilir olursan cok daha guzel olur, cunki sanirim boyle ozensizce mesaj yazmakta yasak.. Tamam arada bizde harfleri karistirabiliyoruz ama her kelimeyide yanlis yazdigimiz gorulmemistir.. Lutfen buna dikkat et, cunki cok fazla zamanimizi aldin!

Gelelim mesajinin icerigine.. Simdi arkadasim sen ya yorumlari okumadan boyle bi mesaj yaziyorsun yada okudun ama tipki mesajini yazdigin gibi tuhaf bi sekilde.. Cunki burda hic kimse Nurgul Yesilcay'in oyunculuguna laf etmedi.. Sen ne kadar seviyorsan bizde seviyoruz onu ve oyunculugu.. Bizim derdimiz Ezo, ve onun ruhsuzlugu..
Demissinki koylu bi kadin, ve erkek gibi yetistirildi.. Iyide bende 1 sezon'u izledim ama hicte erkek gibi degildi, aksine sevdigi adamin (Omer) yaninda bi kadindanda fazla kadin olabildigine ben kac kez sahit oldum.. 1 sezonu birak, 2 sezonun 7 bolumundede Ezo ayni Ezo'ydu.. Ne olduysa senaristin degismesinden sonra oldu.. Yani sorun Nurgulde veyahut onun oyunculugunda degil, senaristin Ezoyu anlatis biciminde, bu aski anlatis biciminde.. Sen yazilan yorumlari oyle bi yere cekmissinki ben yazini okuyunca, forumlari karistirdin sandim.. Bizmi hakaret etmissiz Nurgul'e, bizmi ona manavci olsun demissiz, bizmi Nurgul berbat bi oyuncu Serhatin yanina yakismiyor demissiniz..? Cok buyuk bi yanlisin var arkadasim, sen su kapanan basliklari hep oku, sonra gel buraya yorum yap, cunki bos yere sinirlerimizi ziplattin, ve aradan sizdin.. Haa ayrica bu forum digerlerinden cok farkli demissin, evet cok haklisin bu forum diger forumlardan farkli cunki deyim yerindeyse bizde ruh var, sadece bolum yorumu yapip cikmiyoruz, beraber gulup beraber sinirleniyoruz, yeri gelince herseye beraber gogus geliyoruz.. Son bisey bizler ayni diziyi izliyoruz, yanlis diziyi izliyen olan sensin.. Simdi once forum kurallarini oku, sonra kapanan bolum yorumlari basligini.. Eger fikir degisirsen, ve dogru duzgun yazmaya devam edersen tum Ezo Gelincilerin aramizda yeri vardir, sende dahil.. :img-wink:

Fragman yorumum az sonra (magazince oldu ama :))

Edit 1.517'inci mesajim tum Egoflarimiza hayirli ugurlu olsun :)

crowe
04-01-08, 15:50

ben neredeyse seyitçi oluyodum o sadece sesiyle olduğu bölüm kısmen
ama bi dahki bölüm yüzünü görünce yok abi bana ağır geliyo:) taşıyamam bu yükü
ben ezo&kadim ve ballı ağamla gayet iyiyim

bir de bişey daha rozican hastasınım yani içindeki çocuk büyümesin inş

sude9
04-01-08, 16:10
Sesli fragmanı izleyen talihlilerdenim yoksa talihsiz mi demeliydim..

Seyit'e sarı papatya çok yakışmış..kıyafeti ile şahane bir bütünlük oluşturmuş..Zeynel'e verirken ki zerafeti ve gözlerindeki sevgi ışıltıları şahane..

Nedim ve Süreyya konuşması yılın değil yılların konuşması olmuş..atasözü olup yerleşecek dilimize..

elçin'in herşey olacağına varır derken ağzını büzüşü söyleyiş tarzı memnuniyetin ve sevincin göstergesi..ne de olsa biri kızı gibi sevdiği krallara layık göremediği ezo diğeri öz oğlu olsa bu kadar sevemeyeceği kadim..

ezo'nun mutfatkta Kadim'e dudak büküşü süper..ezo:küstüm sana kadim..

Kadim'e sözylediği sözler ve elini tutarak söylemesi yüreğimi yerinden çıkaracak..ne aşk ne aşk..duygu aktarımı muhteşem...mimikler,ses tonu kelimeleri vurgulaması süper..sevdiği aşık olduğu kişiye bu sözler bu mimik ve hareketlerle anlatılır ancak..

edit:ezo'nun ağlama sahnesi süper..duyguyu aktarabildiği güzel olan tek sahne bu..diğerleri ise öyle işte,olmasa da olurdu...

edit2:söz dönmüş dolaşmış konu alınmış yine başka mecralara taşınmış..yahu kaçıncı kezdir aynı polemik..anlaşılan dizi sonlanmadan ara ara olacak bu..ara ara geldiğine göre

edit3:fragman için bimlokik'e teşekkürler

xKubrax
04-01-08, 16:16
Siniririm ziplamasindan sonra fragaman donebiliriz, benim size tavsiyem sizde donun, cunki asil vahimlik fragmanda..
Gamze'cim sen o kadar ballandira ballandira anlattinki bu fragmani, senin yazini okuyunca icimi bi heyecan kapladiki sorma gitsin, bugun bimkolik'in fragmani yukledigini gorunce, kalbim hizli bi sekilde atmaya basladi (bimkolige ayrica tesekkur ediyorum).. Izlemeye basladim ve izledim, ilkinde bisey anliyamadim bi daha izledim ama yine bisey anliyamadim.. Heleki o son sahneden hic bisey anlamadim.. Simdi pesin hukum vermek asla istemiyorum, bolumde o sahne nasil olucak onuda bilmiyorum ama fragmanda gordugum kadariyla cidden o sahnedeki Ezo o kadar ruhsuzki, acaba Gamzeyle farkli bi fragmanmi izliyorum dedim kendime.. Sonra tekrar tekrar izledim, ve gozlerine cok dikkatlice baktim, orda ask'ca degil, endiselenmis gibi bakiyor aslinda Ezo dedim, ve galibada oyle.. Umarimki oyledir cunki eger asksa bu bakis, hic izlememeyi tercih ederim!

Ben Gamzenin fragmani anlatimina bi yorum yapmistim, karakterleri esit sekilde izlicez demistim ama fragmani izleyince bundada yanildigimi anladim.. Bu bolum yine yan karakterlerin bi bolumu olucak diye dusunuyorum, Ezo'lu Kadim'li top topuna 3 sahnesi var, ama yan karakterlerin masallah say say bitmiyor, Balli, Seyit, Nedim, Elcin, Arzu, Zeynel, Meryem, Sureyya herkes fazlasiyla var bu bolumde, sadece Ezo ve Kadim eksik.. Insallah bolum tersini cikarir!

Elcin anne bu fragmanin en berbat seyi bence.. Artik onu gormek bile tuylerimi diken diken ediyor.. Ne bicim bi insan bu, senaristler melek gibi kadini nasil bi seytana donusturmusler boyle.. Cidden anlamakta zorlaniyorum.. O nasil bi bakistir, o nasil bi konusma seklidir.. Ben Elcin'den sonra Arzuyada guvenmekte zorlaniyorum, nasilsa Elcin'in kizi, ne kadar iyi olabilirki!?

Nedim bu bolumde iyi'ye dogru gidiyor tahmin etmis oldugum gibi, ama Sureyya gibi bi orumcekten nasil kurtulsun.. Tek basina bisey yapabilmesi imkansiz, bence kesinlikle Balli ve Kadimin tarafina gecip, beraber savasmalari lazim.. Cunki Nedim ortaligi dahada karistirmaktan baska bisey yapamaz..
Hani Seyit Nedimi rehin aliyorya, ve Kadim "bi sorunmu var diyor" oda "hayir abi hazirlaniyorum iste" diyor, bence o son sahnedeki "Kadim sana bisey olursa, yasamanin hic bi guzelligi kalmaz" diyorya Ezo endiseli bi sekilde, bence Kadim bisiler seziyor ve Nedimin yanina gidiyor, sonra iste biseyler oluyor, Kadim olumden donuyor, ve Ezo boyle bisey diyor (2 bolumluk bi senaryoyu yarim saate nasil sigdircaklarsa)..

Arzu: Bu cocugu dogursam bile, dogursaydim bile bilmicekti bunu
Benim burda dikkatimi ceken, kullandigi kelimeyi duzeltmesi.. Bence bu bize bi mesaj olabilir, once dogursam diyor, sonra duzeltip dogursaydim diyor, yani gecmisi kullaniyor, eger cocuk hala karninda olmus olsa, bence duzeltmesine gerek olmazdi, ama burda gecmisten bahsediyor.. Acaba diyorum cocugu aldiriyor, pskolojisi bozuluyor, ve Kadim onu biraz rahatlatmak icin bag evinemi goturuyor.. Yani bana mantikli geldi ama yine ayni kapiya cikiyor 1 bolume tum bunlari nasil sigdircaklar?!

Zeynel'i cidden ozlemissim ha, belliki Seyitte ozlemis baksaniza ne guzel bi cicekle gidiyor ziyaretine :)
3 bolumdur hastanede bi an once ciksada Balli'ya yardimci olsa.. Ha bakin bide aklima ne geldi, acaba Seyit Zeynele son bi sans vermek icinmi geldi, benimle ol Balliyi bitirelim ve senin canini bagislim gibisinden.. Cunki Ballinin ona yaptigini, aynen geri yapmak istiyor olabilir..

Not: Ezo ilk defa Kadim diyorya, ne dersiniz Kadimin Ezoya ilk dersi bu olmus olmasin :)
Not2: Insallah bu bolum bizi oyle ters kose yaparki, agzimiz acik izleriz bolumu ve Ezo Kadim ikilisini.. Insallah!

gamze_yy
04-01-08, 16:27
Vay vay vay.. Neler olmus neler.. Ben bi fragmani izlim, yorum yapim diye geldim, onceki yorumlari okim diye sayfalara geri gittim bide ne gorim, foruma hareket getirmis zeynepnazz..

Yazdigin ilk mesaji okumaya calistim ama emin ol hic bu kadar zorlandigimi hatirlamiyorum, benim icin bi ilksin seni tebrik ediyorum.. Normalde o mesaji en fazla 1 dakikada okurdum ama, ilk defa o uzunlukta mesaji 5 dakikada okudum, daha dogrusu pat kut okudum.. Ve sana sunu hatirlatmak istiyorum, daha dogrusu ogretmek istiyorum cunki yeni uyesin ve belliki bilmiyorsundur forum kurallarini.. Her ne konu da olursa olsun, tartışmalara ve eleştirilere yön veren konular açmak ,mesajlar göndermek yasaktır... Ve Turkceyi iyi kullanmamamak yasaktir.... Bide anlasilir olursan cok daha guzel olur, cunki sanirim boyle ozensizce mesaj yazmakta yasak.. Tamam arada bizde harfleri karistirabiliyoruz ama her kelimeyide yanlis yazdigimiz gorulmemistir.. Lutfen buna dikkat et, cunki cok fazla zamanimizi aldin!

Gelelim mesajinin icerigine.. Simdi arkadasim sen ya yorumlari okumadan boyle bi mesaj yaziyorsun yada okudun ama tipki mesajini yazdigin gibi tuhaf bi sekilde.. Cunki burda hic kimse Nurgul Yesilcay'in oyunculuguna laf etmedi.. Sen ne kadar seviyorsan bizde seviyoruz onu ve oyunculugu.. Bizim derdimiz Ezo, ve onun ruhsuzlugu..
Demissinki koylu bi kadin, ve erkek gibi yetistirildi.. Iyide bende 1 sezon'u izledim ama hicte erkek gibi degildi, aksine sevdigi adamin (Omer) yaninda bi kadindanda fazla kadin olabildigine ben kac kez sahit oldum.. 1 sezonu birak, 2 sezonun 7 bolumundede Ezo ayni Ezo'ydu.. Ne olduysa senaristin degismesinden sonra oldu.. Yani sorun Nurgulde veyahut onun oyunculugunda degil, senaristin Ezoyu anlatis biciminde, bu aski anlatis biciminde.. Sen yazilan yorumlari oyle bi yere cekmissinki ben yazini okuyunca, forumlari karistirdin sandim.. Bizmi hakaret etmissiz Nurgul'e, bizmi ona manavci olsun demissiz, bizmi Nurgul berbat bi oyuncu Serhatin yanina yakismiyor demissiniz..? Cok buyuk bi yanlisin var arkadasim, sen su kapanan basliklari hep oku, sonra gel buraya yorum yap, cunki bos yere sinirlerimizi ziplattin, ve aradan sizdin.. Haa ayrica bu forum digerlerinden cok farkli demissin, evet cok haklisin bu forum diger forumlardan farkli cunki deyim yerindeyse bizde ruh var, sadece bolum yorumu yapip cikmiyoruz, beraber gulup beraber sinirleniyoruz, yeri gelince herseye beraber gogus geliyoruz.. Son bisey bizler ayni diziyi izliyoruz, yanlis diziyi izliyen olan sensin.. Simdi once forum kurallarini oku, sonra kapanan bolum yorumlari basligini.. Eger fikir degisirsen, ve dogru duzgun yazmaya devam edersen tum Ezo Gelincilerin aramizda yeri vardir, sende dahil.. :img-wink:

Fragman yorumum az sonra (magazince oldu ama :))

Edit 1.517'inci mesajim tum Egoflarimiza hayirli ugurlu olsun :)

xKubrax'cım çok güzel ifade etmişsin.Bizim derdimiz ezoyla.

Yani şimdi fragmanı beğenen bir ben mi varım. Kesin bende tuhaflık var. Bunu biliyordum zaten:) Son sahneyi size nasıl anlattıysam aynen öyle hissettim. Yoksa öyle anlatamazdım zaten. Keşke sadece ben anlatsaymışım da kimse fragmanı izlemeseymiş:) Son sahnedeki ezo korkmuş,endişelenmiş ezo. Bunu da gayet güzel yansıtmış bence. Yani eğer ortada panik yapılacak bir durum varsa -ki var gibi duruyor- ezonun romantik olması beklenemezdi. Gerçi kimse beklemiyor ama:) Ezo'nun başka birinin elini tutup bu sözleri söylemeyeceğini düşünürsek bu kadime özel diyebiliriz. Tabi sizlerin de neden beğenmediğini anlayabiliyorum. Elini tutması dışında mesela doktor emre de tehlike de olsa ezo aynen böyle konuşurdu diye düşünüyorsunuz. Haklısınız da. Ama yine de son sahne benim hoşuma gitti. Tabi ezo bu lafın üstüne kadime sarılsa o zaman daha da çok beğenirdim işte. Ezo'dan bunu bekleyemiyorum işte. Keşke bekleyebilsem,keşke beni (bizi) şaşırtsa.

Elçin hanımın o konuşması ya ezo ve kadimle alakalı ya da nedim ve kadimle. İlk seçenek daha ağır basıyor.

Seyiti bende seviyorum. Adam da şeytan tüyü var. Ama yine de yaptıklarını onaylamıyorum. Çok sempatik bir kötü o:img-polic

Ezo'nun ağlama sahnesi gerçekten güzel. Hele de kadim için ağladığını düşünürsek büyük gelişme:img-polic

Fragmana bakarak çok ön yargılı davranıyorsunuz. Bölümü izlerken de bu insanı etkiliyor. 90 dakikalık bölümün sadece 1 dakikalık fragmanı. 90 da biri yani sadece bölümün. Hemen ön yargı ile yaklaşıp duygulu-duygusuz hükmü vermek bence doğru değil. Önce olayların nasıl işleyeceğini görmek lazım.

Ben kadimin vurulmasını ve mümkünse ezonun ona bakmasını istiyorum. Belki o zaman içimizi ısıtan bir ezo görürüz. Mümkünse meryemin düğünü olsun kadim ondan sonra vurulsun. Kadim ve ezo düğünde dans etsinler. Aslında isteklerimiz fazla değil neden gerçekleşmiyor anlamıyorum. Mesela ezo kendine baksa,dilini geliştirse,kendini geliştirse daha güzel olmaz mı? Sonuçta istanbula geleli bunca zaman olmuş. Bir takım ilerlemelerin olması şart.

Fragman çıktığında heyecan bastığı sürece ben bu diziyi merakla izlerim. Heyecan basmasa bile bitene kadar izlerim. Çünkü ne olursa olsun ezo-kadim ikilisinin birbirine çok yakıştıklarını düşünüyorum.

Edit:Yazmayı unuttum. Ballı sanki telefonda önemli bir haber alıyor gibi. Aklıma kadime birşey olduğu geldi nedense. Belki de Zeynelle alakalıdır bilemiyorum.

d!dar
04-01-08, 16:30
ya ben en çok kızarım kızarımda oya yüce ve yazı grubuna kızarım bizim ağzımıza balı çalıp gitmesine kızarım...

.madem bırakıp gidecektin yazmayacaktın bizlerde 46 bölüme gelince bu hayal kırıklıkları yaşamazdık çünkü izlememiş hayatımıza kaldığımız yerden ve belkide başka bir diziyle devam edicektik..

ama malesefki ogüzel bölümler hatrına izlemeye fragman yorumu yapmaya özetten birşeyler çıkarmaya yani kısaca güzel şeyler bulmaya çabalıyoruz

inşallah güzel devam eder fragmanda birşeyler bulamasakta

gerçi şimdi bu yazdıklarımada birileri kızacak amam varsın kızsın

h23
04-01-08, 16:59
Gamze'cim sen o kadar ballandira ballandira anlattinki bu fragmani, senin yazini okuyunca icimi bi heyecan kapladiki sorma gitsin, bugun bimkolik'in fragmani yukledigini gorunce, kalbim hizli bi sekilde atmaya basladi (bimkolige ayrica tesekkur ediyorum).. Izlemeye basladim ve izledim, ilkinde bisey anliyamadim bi daha izledim ama yine bisey anliyamadim..

Ben Gamzenin fragmani anlatimina bi yorum yapmistim, karakterleri esit sekilde izlicez demistim ama fragmani izleyince bundada yanildigimi anladim.. Bu bolum yine yan karakterlerin bi bolumu olucak diye dusunuyorum, Ezo'lu Kadim'li top topuna 3 sahnesi var, ama yan karakterlerin masallah say say bitmiyor, Balli, Seyit, Nedim, Elcin, Arzu, Zeynel, Meryem, Sureyya herkes fazlasiyla var bu bolumde, sadece Ezo ve Kadim eksik.. Insallah bolum tersini cikarir!

gamze sağolsun beni de cok heyecanlandırdı, alın şu kızı reklam ekibine eyy kanal, izlenme rekorları kırarsınız :D

Benim burda dikkatimi ceken, kullandigi kelimeyi duzeltmesi.. Bence bu bize bi mesaj olabilir, once dogursam diyor, sonra duzeltip dogursaydim diyor, yani gecmisi kullaniyor, eger cocuk hala karninda olmus olsa, bence duzeltmesine gerek olmazdi, ama burda gecmisten bahsediyor..

ahh canımcın bu kadar sacma repliğe ragmen, turkce dersi veriyorsun, oylesine eklenmiş bir zaman ekinden bile fikir yurutoyrsun, umarım haklısındır ne diyeyim

xKubrax
04-01-08, 17:34
ahh canımcın bu kadar sacma repliğe ragmen, turkce dersi veriyorsun, oylesine eklenmiş bir zaman ekinden bile fikir yurutoyrsun, umarım haklısındır ne diyeyim

Valla canim, n'aparsin.. Bu dizi beni boyle yapti.. Hakli oldugumu sanmiyorum, ama ne bilim olabilicek herseyi goz onunde bulundurmaya calisiyorum.. Hem senelerdir Isvicrede bu kiz, ne bilsin zaman ekinini filan (gerci bende 11 senedir Ingilteredeyim ama bi guzel biliyorum zaman ekinini filan, fikir bile yurutebiliyorum baksana :img-hyste)

ahesti
04-01-08, 17:47
vaybe bıraz dolasım dedım bıde baktım ortalık karısmıs zeynep arkadsımız yuzunden .su andada kımse yok forumda acaba bunlar dozu ıyıce artırıp bır bulusma yerı ayarlayıp ,duellomu ettı dıye dusunmuyor degılım.
yanı olursa sıze yazık olur bırbırınızı ımha etmenız benım kadımle saadetımı hızlandırır o kadar nihahahaaaa muhahahahaaa çok kotuyum ya kadım bana kalcak
ya bu seyıt ezoya zarar versın kadıme degıl eger kadıme bıse olursa elcın ıyıce ezoya sırt cevırır ufffffff melek yuzlu şeytan kadın senıiiiii
seyıtı neden sevdıgımızı soylım adam espırıden anlıyo ,bızımkılerı bır bırıne yakınlastırıyo,nedımı rahatsız edıyo yakında sureyyaya takarsa ,bide bazı kotulerın seytan tuyu denen bıseyı vardır o heralde;(beyaz gelıncıkte bır azız karakterı vardı onuda severdık mustafayı oldurmeden once)

naz2397
04-01-08, 18:02
"xKubrax" arzunun oradaki repliğini bende pek

anlıyamadım.dediğin gibi türkçeyi unutmasına

bağlayabiliriz.demek ki; isviçrelerde kızcağız anadilini

unutmak üzereymiş:icon_whis ...

ben yokken buraya "virüsler" girmiş sanırım:img-wink:.anlaşılan

forumdakileri hasta etmeye çalışmış.

anlaşılan bizim forumun

bağışıklık sisteminin ne kadar güçlü olduğundan haberi

yokmuş.:img-yes:

bi daha yapmaz heralde bu hatayı...:img-yes: kendi sağlığı

içinn...:img-polic

gamze_yy
04-01-08, 18:18
Bizim bu özete de şöhret yaramadı. Gazetelerde çıktı artık buraları beğenip de uğramıyor:)

h23 ben ne hissettiysem onu yazdım inanki:icon_whis Kanal henüz beni keşfedemedi. Keşfetseler iyi olacak. O zaman diziye de el atarım belki:)

xKubrax bu dizi daha bize neler yaptı? Bizim yürüttüğümüz fikirlerde hala mantık var en azından:img-pilot

Tutku diyorum başka da birşey demiyorum hala:) Asi deki de kesmiyor. Beni ancak ezo ve kadiminki keser:img-polic Cevacım o etikete o yazıyı kimin yazdığını hala merak ediyor musun?:icon_whis

xKubrax
04-01-08, 18:23
xKubrax bu dizi daha bize neler yaptı? Bizim yürüttüğümüz fikirlerde hala mantık var en azından:img-pilot

Valla Gamze ben bu dizi sayesinde her detaya bakmaya basladim, ozellikle su Arzu meselesini cok kurcaladim.. Cunki benim Senden Baska korkum hala tam gaz devam ediyor.. Ben normalde dizilerde detaylari arastirmam, diziyi izlerim begendiysem begenmedim, begenmediysem begenmedim.. Ama Ezo Gelinde olabiliceklerden inanki korkuyorum, cunki senaristlerin neler yapabilicegini, ben henuz gozumde kestiremedim, malum saglari sollari belli olmuyorda :icon_whis

gamze_yy
04-01-08, 18:31
Valla Gamze ben bu dizi sayesinde her detaya bakmaya basladim, ozellikle su Arzu meselesini cok kurcaladim.. Cunki benim Senden Baska korkum hala tam gaz devam ediyor.. Ben normalde dizilerde detaylari arastirmam, diziyi izlerim begendiysem begenmedim, begenmediysem begenmedim.. Ama Ezo Gelinde olabiliceklerden inanki korkuyorum, cunki senaristlerin neler yapabilicegini, ben henuz gozumde kestiremedim, malum saglari sollari belli olmuyorda :icon_whis

Yok canım. Bence o kadarı da olmaz yani. Sonuçta bu kız İsviçre'den yeni geldi. Ama diyorsan e bu kızı ne diye hamile yaptılar o zaman? İşte ona cevap veremem. Belki yine öylesine yazılan birşeydir:img-pilot Sağları solları ortaları hiç birşeyleri belli olmuyor. Konuları yarım bırakmaları benimde çok sinir olduğum bir konu. Aslında karakterlerin kayıp olmasında da, aşkın gerçekten yaşanamamasında da konuları yarım bırakmanın büyük etkisi var. Asıl problem bu bence. Yani karakterler dışındaki asıl problem bu. Senin düşüncen bu arzu kız boşu boşuna girmemiştir. Eğer girdiyse illa ki olumsuz bir etkisi olacaktır herhalde. Ama belli olmaz ki belki yine sadece garip (!) bir kıskançlık için, konu doldurmak için getirilmiş gereksiz karakterlerden biridir belli mi olur?

Şu ezo kadime biraz daha yakın davransa, içten davransa, kadime farklı olduğunu hissettirse, aralarındaki elektriği eskisi gibi hissedebilsek ben bütün bu boş karakterleri görmezden gelebilirim. Yeter ki aşk hikayesi güzel işlensin. Forumun nadir kişisi olarak son sahneyi beğendim o ayrı:img-pilot Tabi devamında samimi bir sarılma gelirse daha çok sevinirim. Eğer ezo asker arkadaşı gibi sarılmayacaksa tabi. Yoksa kalsın istemem:img-pilot Çok merak ediyorum ne zaman tam olarak bu aşka yoğunlaşacaklar?

Lafı yine çok uzattım. Sende damarıma bastın xKubrax'cım:)

xKubrax
04-01-08, 18:39
Yok canım. Bence o kadarı da olmaz yani. Sonuçta bu kız İsviçre'den yeni geldi. Ama diyorsan e bu kızı ne diye hamile yaptılar o zaman? İşte ona cevap veremem. Belki yine öylesine yazılan birşeydir:img-pilot Sağları solları ortaları hiç birşeyleri belli olmuyor. Konuları yarım bırakmaları benimde çok sinir olduğum bir konu. Aslında karakterlerin kayıp olmasında da, aşkın gerçekten yaşanamamasında da konuları yarım bırakmanın büyük etkisi var. Asıl problem bu bence. Yani karakterler dışındaki asıl problem bu. Senin düşüncen bu arzu kız boşu boşuna girmemiştir. Eğer girdiyse illa ki olumsuz bir etkisi olacaktır herhalde. Ama belli olmaz ki belki yine sadece garip (!) bir kıskançlık için, konu doldurmak için getirilmiş gereksiz karakterlerden biridir belli mi olur?

Şu ezo kadime biraz daha yakın davransa, içten davransa, kadime farklı olduğunu hissettirse, aralarındaki elektriği eskisi gibi hissedebilsek ben bütün bu boş karakterleri görmezden gelebilirim. Yeter ki aşk hikayesi güzel işlensin. Forumun nadir kişisi olarak son sahneyi beğendim o ayrı:img-pilot Tabi devamında samimi bir sarılma gelirse daha çok sevinirim. Eğer ezo asker arkadaşı gibi sarılmayacaksa tabi. Yoksa kalsın istemem:img-pilot Çok merak ediyorum ne zaman tam olarak bu aşka yoğunlaşacaklar?

Lafı yine çok uzattım. Sende damarıma bastın xKubrax'cım:)

Nickim sende super cikmis 5721653 :img-hyste
Valla guzelim, bu yazinin uzerine nasil bi yorum geticegimi inan bilmiyorum, kelime kelimesine, harfi harfine katiliyorum..
Bana gore Arzu bosuna Isvicreden donmesi, hemde kalici bi karakter olarak, ustune ustluk daha ilk geldigi bolumde hamile oldugunu tahmin etmistim ve ciktida.. Iyide ne bu acele be kardesim, bekleseydiniz Ezo ve Kadim asklarini doyasiya yasasaydi sonra araya soksaydiniz Arzuyu, bebegi artik herneyse..
Ben kesinlikle bu Arzu kizin bosuna gelmedigini dusunuyorum, olaylar dahada buyumesse bende Kubra degilim..! (cokmu buyuk konustum ne :icon_whis)
Insallah senaristler hayatinda bi kez dogru bisey yapip, bizi ters kose yaparlar, bizde moraririz :)

Ne demek Gamze'cim, uzat sen uzat :)

Not: Bana xKubrax demene gerek yok canim, kisaca Kubra tam super olur, cikaralim su x'leri aradan.. Bak ben senin y'leri coktan cikardim :)

h23
04-01-08, 18:46
Not: Bana xKubrax demene gerek yok canim, kisaca Kubra tam super olur, cikaralim su x'leri aradan.. Bak ben senin y'leri coktan cikardim :)
koptum :img-hyste:img-hyste
dizimizde yeterince bilinmeyen var hiç olmazsa 2 bilinmeyenden kurtulmuş oluruz x, ve y

gamze_yy
04-01-08, 18:53
Kübracım bu numaralarda kesin bir hikmet var. Milli piyango mu alsak ne yapsak:)

Arzu kesin dert olacak ama ne açıdan bilmiyorum. Ya gereksiz zaman doldurmak için getirilmiş biri ya da ortalığı daha da batırmak için getirilmiş biri. Dediğin gibi ortalığı karıştırmak için çok erken. Daha kadim-ezo aşkı göremedik ki. Bütün sıkıntımız da bu değil mi zaten:img-pilot

İster misiniz tarih tekerrür etsin (umarım doğru yazmışımdır:img-blush) ezo arzunun bebeğine de baksın. Benim korkum bir de bunun üstüne süreyyanın hamileliğinin çıkması:img-swoon

Not: x+y=ezo+kadim denklemi sağlamıyor şuan. Belki ondan arzu gelmiştir bilemiyorum:img-polic
Sen iste ben kübra derim sana. Zaten tembellik yapıp nicki yazmak yerine kopyalıyorum:icon_whis

Benim tutkulu dizi asi başlıyor:img-hyste

h23
04-01-08, 18:59
İster misiniz tarih tekerrür etsin (umarım doğru yazmışımdır:img-blush) ezo arzunun bebeğine de baksın. Benim korkum bir de bunun üstüne süreyyanın hamileliğinin çıkması:img-swoon
ya iyiki varsınız yemin ediyorum o kadar sıkkındım ki kahkahalar atacagımı hiç tahmin etmezdim, teşekkurler :img-wink:

beni daha buyuk bir korku kapladı,
hani anne adayları depresyona girerler sinirleşirler ya acep diyorum elcin HANIM da mı :blink: :img-fie:
ne bileyim kutsal ustayla 37.nin basında bi sohbet bi kaynasma ondan sonrrki sahne gosterilmedi bize :img-hyste
o bolumden sonra ne oldyusa oldu elcin annemize :icon_sorr

floraaa
04-01-08, 19:00
Benim burda dikkatimi ceken, kullandigi kelimeyi duzeltmesi.. Bence bu bize bi mesaj olabilir, once dogursam diyor, sonra duzeltip dogursaydim diyor, yani gecmisi kullaniyor, eger cocuk hala karninda olmus olsa, bence duzeltmesine gerek olmazdi, ama burda gecmisten bahsediyor.. Acaba diyorum cocugu aldiriyor, pskolojisi bozuluyor, ve Kadim onu biraz rahatlatmak icin bag evinemi goturuyor.. Yani bana mantikli geldi ama yine ayni kapiya cikiyor 1 bolume tum bunlari nasil sigdircaklar?!

Herkese İyi Akşamlar,

Kubra arkadaşım, bu yorumu görünce benim gibi düşünen birisi daha çıktı diye sevindim.Şu ana kadar yazılanlarda herkes Arzu'nun bebeğini aldırmadığını düşünüyor.
Bize Arzu karakterinin aklına koyduğunu yapan birisi olduğu söylendi.Birde "doğursaydım" diyerek geçmiş zaman kullanınca ben de aynısını düşündüm.arzu bebeğini aldırdı ve bağ evine dinlenmeye gi