Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 7)

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

rozi
07-01-08, 09:49
rozi inşallah olumlu şeyler olur iyi düşmeye çalışıyorum
ama bir arkadaş yazmıştı burda reklamlardan dolayı sanırım reklam yıl bitip anlaşmalar yapılıyormuş ilk ay için verilmiyomuş firmalardan dolayı bu yüzden anlaşmada sorun olabilr ki birçok diziye iki haftadır yapılıyor bizim dizide reklam konusunda anlaşamamış olabirlr bu yüzdende dizi çekilmiş ama vermemiş olabirler ah ki ne ah

şu anda olum düşünmek benim için çok zor.bölüm çekilmiş ellerine var.bana ne reklam anlaşmalarında ya her şey paqramı bu insanların seyirciye hiç saygısı yokmu ne sanıyorlar kendilerini.bu onlar5ın görevi çektiysen kardeşim yayınlıcaksın iki hafta döndür fragmanı ondan sonra son gün neymiş,kloaj bölüm efendiler kendinizi gelin. kaşınızda küçük çocuklar yok. sizin yayınladığınız dizi sanki çok güzel çok şahane herkez izlemek için onu bekliyormuş gibi bir havalanmalar nedir ya, bölüm yayınlandi hatalardan gereksiz karakterlerden başka ne koyuyorsunuz önümüzede bizden bu kadar fedakarlık isteye biliyorsunuz.çok beklersiniz o dizi yanınlanıca reytingler bir düşsün bakalam kim reklam vericek size.o milyonluk reklamlar biz izlediğimiz için var çok beklerler artık dizi izlensin diye.

süper kanalım sizi tebrik ediyorum bu nasıl bir duyarlılıktır.helal olsun size allah ne belanız varsa versin sizi seviyorum sevgili kanalım:img-clapp

sessizperi
07-01-08, 09:49
narkoz yemiş gibiyim hiç bir şey hissetmiyorum :icon_sorr :icon_sorr

o kadar çok söylemem gereken şey varken susmayı tercih ediyorum

bu durumumu açıklar herhalde :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

pelınsu
07-01-08, 09:58
akşam böle bişey olabilirmi yok olmaz diye konuşuyorsuk ama ben hep yok yok kesin yayınlarınır fragmanını veriyorlar ikitane fragman var kesin olurdiye kendimi kandırıp durdum ne söylenebilinirki bu yaptıkları sadece seyirci kacırmaktan başka bişey değil istikrarsız bir diziyi kim izlerki herkes bizim kadar sabırlı değil ne diyeceğimi ne yapmamız gerektiğini bilmiyorum hala çok şaşkınım kime ne tepki vermemiz gerekiyo düşünemiyorum sadece moralim çok bozuk :icon_sorr

umarım düzgün bir kolaj yaparlar (yine kendimi kandırıyorum ama ) :icon_sorr

h23
07-01-08, 10:05
rozi, burcu, gamze ve diğer arkadaslar kıyamam sizin gözyaşlarınıza lutfen ya bırakın ağlamayı :icon_sorr
anam Allahtan gunduzleri Gökgöz giremiyor birde o girmiş olsaydı hepten burayı hüzün kaplayacaktı :(
yapmayın böyle toparlanın lütfen hadi :icon_sorr

rozi
07-01-08, 10:11
rozi, burcu, gamze ve diğer arkadaslar kıyamam sizin gözyaşlarınıza lutfen ya bırakın ağlamayı :icon_sorr
anam Allahtan gunduzleri Gökgöz giremiyor birde o girmiş olsaydı hepten burayı hüzün kaplayacaktı :(

beni daha kimse kurtaramaz kendimi orhan babanın şarkılarına verdim.batsın bu dünya diyorum başka birşey demiyorum.:img-cray:

ardında da ferdi abimize geçicem.:img-cray:

sona muslüm babayı sakladım nedeni malum. harakiri yapmayı düşünüyorum:img-cray:

batsın bu dizi bitsin bu dizi izlemeyipte bekliyene yazıklar olsun. yayınlanmamış bölümler doğmamış tutkular benim mi olsun. ben ne yaptım kanal sana mahkum ettin beni sana her yeni günde şikayetim sana offf off:img-cray::img-cray:

floraaa
07-01-08, 10:12

Vallahi tubacığım sana sonuna kadar katılıyorum.Ben de hiçbir arkadaşımın üzülüp ağlamasını istemem.

Bence kanalı protesto edelim ve dizi hakkında yorum yapmayalım.Biz bu kadar üzerine düşdükçe, dizimiz daha iyi olsun derken bakın onların bize yaptıklarına.

Ezo Gelin adlı bir dizi mi vardı?Ben hatırlamıyorum bile.

Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın...

NuRenNuR
07-01-08, 10:15
Arkadaşlar neler oluyo ya anlamadım. Bi iki mesaj okudum dağıldım resmen bu hafta da mı yok dizimiz.Sinirden mesajları okuyamıyorum. :img-fie:

rozi
07-01-08, 10:17
Arkadaşlar neler oluyo ya anlamadım. Bi iki mesaj okudum dağıldım resmen bu hafta da mı yok dizimiz.Sinirden mesajları okuyamıyorum. :img-fie:

yok canım bana eşlik edermisin tek başına arabesk çekilmiyor.:img-cray:

kanal bizi çok sevmiş seven süründürürmüş onlarda bunu yapıyorlar.:img-cray:

sessizperi
07-01-08, 10:18
o kadar doluyum ki içimdekileri yazıcam banane :hıh

bunun kötü bir kabus olduğunu düşünmek ve uykudan uyanmak istiyorum. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Eğe bu kanal dizimize kıyarsa öyle bir mail yazarım ki kanala (tabii Pastel Film Şirketi’ni de unutmucam) aklıma gelenleri yazarım. Yeter ya, bizleri bu kadar oynatmalarına gerek var mı, böyle yaparak ne elde edeceklerini zannediyorlar ki...

bizler başkalarının izlediği dizileri izlemek zorunda değiliz, farklı dizi izlemek istememiz suç mu o zaman niye böyle bir diziye başlıyorlar. Diğer dizileri de görüyoruz; kimin de reytingi arttırıcı kişiler rol alıyor ya da reytingi yükseltecek sahneler yayınlıyorlar ya da duygu sömürüsü yaparak reytingleri arttırıyorlar.

Bizim dizinin suçu ne? Oynayanların televizyonlarda gözükmemeleri mi ya da reyting verici sahnelerin olmaması mı... Dizimizde oynayanların çoğu birbirinden yetenekli sanatçılar, hatta bazıları tiyatro yönetmenliği de yapıyor kiminin de ödülleri de var. Hem onlara hem de bizlere yapılan bir haksızlık bu...

Kanal bunun çoçuk oyuncağı olduğunu düşünüyor sanırım ama bu oyun değil resmen katliam....

bize saygıları yoksa bunların hiç bir şeye saygıları yoktur...

bir daha bu kanalı izlersem :hıh

:img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:

rozi
07-01-08, 10:29
hızımı alamıyorum bu beden bana dar geliyor. zaten dün akşam çok sevdiğim bir kahramanı kaybettim.bide üzerine bu :img-cray:

bende Starbuck gibi galakside yok olmak istiyorum.:img-cray:

bir hafta daha dayanmam çok zor.:icon_sorr

h23
07-01-08, 10:32
gözyaşlarım deniz benim yüzsende bilmezsin, kirpiğinde mahkum gönül baksan da görmezsin, rozican al bir arabesk parça :icon_sorr
acınızı paylaşırım. ama yine de sıkmayın canınızı az biraz sakin :sad53:

esen_89
07-01-08, 10:39
içimde bir umut dizimizin yayınlanacağı ile ilgili güzel haberler duyarım diye girdim.ama maalesef korktuğumuz başımıza gelmiş:icon_sorr

sabır sabır bir yere kadar.bendeki sabır da artık kalmadı.bu nasıl iştir, bu nasıl bir yayıncılık anlayışıdır ben çözemedim.bu son karar değişiklikleri neden hep ezo gelin dizisine denk gelmekte ben anlamadım.

madem vermeyeceksin neden iki gün öncesine kadar fragman döndürmeye devam edersin.bu resmen izleyici ile dalga geçmektir

bunlara güzel güzel mail yazmakla olmuyo.seyitin yöntemini mi kullansak acaba:icon_whis

sessizperi
07-01-08, 10:41
Müslüm Gürses'in Ağlıyor Gözlerim şarkısının egoflar için dönüştürülmüş hali

Ağlıyor gözlerimiz sevdik bu diziyi seveli :icon_sorr
Geçiyor günlerimiz dertli çileli, sıkıntılı
Gençliğimiz zindan oldu ümitler hüsran oldu
Ne kötü şansımız varmış ayrılık egofları buldu

Ağlıyor gözlerimiz bu kanalı bulduk bulalı :img-cray:
Geçiyor günlerimiz dertli çileli, ağlamaklı :img-cray:

Yürekten bağlanmıştık bu diziye yazık kanal aldı götürdü
İçimizde kanayan yaralar kaldı :icon_sorr
Bizim kalbimiz taş değil ağladık boş değil
Neden ayırdı kanal candan sevmek suç değil

Yürekten sevmiştik bu diziyi yazık etti kanal bize
İçimizde kanayan yaralar kaldı egofların yüreğinde :icon_sorr

rozi
07-01-08, 10:42
gözyaşlarım deniz benim yüzsende bilmezsin, kirpiğinde mahkum gönül baksan da görmezsin, rozican al bir arabesk parça :icon_sorr
acınızı paylaşırım. ama yine de sıkmayın canınızı az biraz sakin :sad53:

canım çok teşekkür ederim.sende hasret çekiyorsun bliyorum.

ben kadimin gözlerine sesine hasret sen ballı ağanın heybetli 2.000 kalorilik endamına

bende sana bir şarkı gönderiyim:img-cray:

endamın yeter sen yemek ye yeter kimse geçemez seni ne cüsse bu heder.kalbim senden senden vaz geçmeyecek korkma içimden aşkın hiç bitmeyecek.gönül sen olmasanda hep seni sevecek ballım:img-in_lo

kanalıma ayıp olmasın:icon_sorr

allah belanı versin allah seni kahretsin bana gelen sana gelsin:img-cray:

bu ismail abi buyuksun:img-clapp

canım senin için eski roziyi ayıltmaya çalıştım bakalım sen onu görüyormusun:icon_sorr

Ceva
07-01-08, 10:46
Ben bu etiketlere taktım. Şimdi de biri "kanala ölüm" yazmış.:img-hyste:img-hyste:img-hyste alemsiniz kızlar.

Şimdi nedir; yeni bölüm yine yoktur. Sağlık olsun, sakin olun. Yıpratmayın kendinizi. Ona kadar sayın. Sonra gidin "Sahra"nın siteye eklenen bölümlerini izleyin. En azından güzel bir dizi izlemiş olursunuz.

Hem kanal kolaj yayınlayacakmış .:img-hyste:img-hyste:img-hyste hadi ama yakışmıyor egoflara...

rozi
07-01-08, 10:52
Ben bu etiketlere taktım. Şimdi de biri "kanala ölüm" yazmış.:img-hyste:img-hyste:img-hyste alemsiniz kızlar.

Şimdi nedir; yeni bölüm yine yoktur. Sağlık olsun, sakin olun. Yıpratmayın kendinizi. Ona kadar sayın. Sonra gidin "Sahra"nın siteye eklenen bölümlerini izleyin. En azından güzel bir dizi izlemiş olursunuz.

Hem kanal kolaj yayınlayacakmış .:img-hyste:img-hyste:img-hyste hadi ama yakışmıyor egoflara...

ceva çok güzel teselli ediyorsun.:img-in_lo

o etiketi ben yazdım daha uzun bir şey yazmıştım ama kabul etmedi.:icon_sorr

en iyisi önce eski bölümlere sonra güzel senaryolara ve ardından sahraya dalmaya başlayalım yoksa sonuunda bu kana çok fena dalıcam.:img-blush

moirane
07-01-08, 10:56
dizinin kaldırılmadığınıen azından kolaj olarak yayınlanacağını duymak beni rahatlatsa da....

yeter artık diyorum.bu nasıl bir saygısızlıktır.seyirci ancak bu kadar hiçe sayılır herhalde....:icon_evil :icon_evil

arkadaşlar şöyle en usturuplusundan bir mail yazıp showtv nin güzide yöneticilerine göndermeyi teklif ediyorum.kavyesini iyi kullanan bir arkadaş bulunabilir mi acaba....

şöyle en derin sevgilerimizi, hürmetlerimizi showtv'nin güzide yetkililerine en güzel sözcüklerle ifade edebilecek biri yok mu aranızda....

ben kendim de bir şeyler yazacağım ama sanırım toplanıp biraz başlarını ağrıtmak çok daha iyi olur diyorum....

geçen hafta da aynı şey oldu.son ana kadar fragman ve son anda yeni bölüm yok, kusura bakmayın....:icon_evil :icon_evil :icon_evil

bu hafta son ana kadar sesli fragman ve yine yeni bölüm yok :icon_evil

haftaya da yeni bir sesli fragman falan hazırlarlar herhalde...ama bölümde değişiklik yapacaklarını falan hiç düşünmeyin bence...paralarına kıyıp da hiç bir şey yapmaz onlar :icon_evil

3 hafta bekletir sonra da aynı ruhsuz buz gibi bölümü verirler :icon_evil :icon_evil

bölümler düzelecekmiş :icon_evil hah!!!siz onu benim kulahıma anlatın.belki inanır :icon_evil :icon_evil

aysi
07-01-08, 11:05
Arkadasla ben showtv ye email yazdim onlarda bana cevap yazmislar ve dizinin var oldugunu yaziyorlar bu nedemek bizimle kesin kafa buluyorlar:icon_sorr

Dizinin yeni bölümü yılbaşı nedeniyle yayınlanmamıştır.Önümüzdeki hafta yeni bölümü yayınlanacaktır.

Show Tv’yi izlediğiniz için teşekkür ederiz

deryadil
07-01-08, 11:05

Şimdik ben de sakinlikten yanayım arkadaşlar da bu biraz fazla oldu. Gerçekten emin miyiz? Anladığım kadarıyla program akışında görünmüyormuş. Bence kanala yazalım ama hakaretengiz olmazsa iyi olur:img-wink:Yayınlarlar o zaman.
Yalnız ben yeni bölümden çok umutlu değilim, eski bölümlerin kolajı beni daha çok tatmin edebilir.sofa Tek korkum en sevmediğimiz sahnelerden derlenmiş bir kolaj olması:dito Gerçi onların yapmasına gerek yok, bizim koğuşta gayet yetenekli arkadaşlarımız var, parasız yapıveririlerdi süper kolaj.
Tubacım bi şiir vardı yeşilçam filmlerinde konuştuğumuz keşke yazsaydım bi yerlere, şimdi iyi giderdi.
not: Bu arada etiketlere bakıyorum da halen yönetmen sağ, hiç yakışmadı arkadaşlar, hazır senaristi temizlemişken:img-hyste:img-hyste

Ceva
07-01-08, 11:07
haftaya da yeni bir sesli fragman falan hazırlarlar herhalde...ama bölümde değişiklik yapacaklarını falan hiç düşünmeyin bence...paralarına kıyıp da hiç bir şey yapmaz onlar :icon_evil

3 hafta bekletir sonra da aynı ruhsuz buz gibi bölümü verirler :icon_evil :icon_evil

bölümler düzelecekmiş :icon_evil hah!!!siz onu benim kulahıma anlatın.belki inanır :icon_evil :icon_evil[/FONT]

Birde işin bu kısmı var. Haftalardır bekleyin düzelecek, bekleyin bu hafta değil bir sonraki bölüm güzel olacak muhabbeti dönüyor. Egoflar da umut edip, her hafta yeni bir hayal kırıklığıyla karşılaşıyorlar.

Bu üç haftalık aradan da hiç birşey beklememek gerekiyor. Yayınlayacakları bölüm iki haftadır bekliyor. Haftaya -yayınlanırsa tabii- aynı bölümü yayınlayacaklar. Hayır bu dizinin maliyeti ne kadar ciddi ciddi merak etmeyede başladım. Masraf olmasın diye geçen bölümün tamamını nerdeyse baklavacıda çekmişlerdi halbuki..aa haksızlık ettim pardon bizim yönetmen hanım sevmiyordu dimi mekan fazlalığını. Yapımcının günahını aldım:)

aysi
07-01-08, 11:09
Yani neymis kanal bizi dikkate almiyor kafasina estigi gibi davraniyor.Sabahtan beri showda hic izlemedigim izlemeyi dusunmedigim programlari izliyorum :img-blush. Show bana bunuda yapti ama hala fragmani gormedim neler oluyor bilmiyorum artik:img-pilot

Ama morina arkadasin dedigi gibi dort koldan showa hucum edelim bu boyle olmaz.:img-polic

kelvefodul
07-01-08, 11:10
İki gündür siteye giremedim ama egoflara şunları yazayım da güldüreyim diye plan yaptım. Ama ne oldu, önce yorumları okuyayım, sonra yazayım dedim. Bir de ne görem. Kanal ağzımıza sürdüğü bir karış balı geri istemiş, üstelik bi de yüklü fatura eklemiş. Hiç yazma hevesim kalmadı yaa.

Hazalcım yanlış anlamadıysam, staj içinde olsa Şafak'a geliyorsun. Gelmişken bize de uğra bi çay kahve içelim. Hazır bugün patron ve sağ kolunu Almanya'ya postalamışken bekleriz. Bu hafta ofis bizim.

papatya363
07-01-08, 11:11
resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü

ya tahmin ediyoduk ama ben genede hep bölümün olacağını düşünüyordum, çünkü gerçekten mantıklı bi açıklaması yok bunun

reklamla ilgili olsa diğer bütün dizileri yayınlıyorlar sadece ezogelini yayınlamıyorlar bunu altında kesin bişe var ama ne?

ya düşünebiliyomusunuz zaten bi hafta yayınlamadılar üstelik o kadar mail atmamıza rağmen
sonra 2 hafta beklemişiz artık sabır taşı çatlamış fragmanda dönüyor tvde bizde merakla bekliyoruz sonra oda ne dizi yok hangi akıl hangi mantık alır böyle birşeyi

yemin ediyorum artık söylecek hiç bişe bulamıyorum

batsın bu kanal, bitsin bu kanal, bidaha izliyene yazıklar olsun diyorum

gamze_yy
07-01-08, 11:16
Şimdik ben de sakinlikten yanayım arkadaşlar da bu biraz fazla oldu. Gerçekten emin miyiz? Anladığım kadarıyla program akışında görünmüyormuş. Bence kanala yazalım ama hakaretengiz olmazsa iyi olur:img-wink:Yayınlarlar o zaman.
Yalnız ben yeni bölümden çok umutlu değilim, eski bölümlerin kolajı beni daha çok tatmin edebilir.sofa Tek korkum en sevmediğimiz sahnelerden derlenmiş bir kolaj olması:dito Gerçi onların yapmasına gerek yok, bizim koğuşta gayet yetenekli arkadaşlarımız var, parasız yapıveririlerdi süper kolaj.
Tubacım bi şiir vardı yeşilçam filmlerinde konuştuğumuz keşke yazsaydım bi yerlere, şimdi iyi giderdi.
not: Bu arada etiketlere bakıyorum da halen yönetmen sağ, hiç yakışmadı arkadaşlar, hazır senaristi temizlemişken:img-hyste:img-hyste

Şöyle güzel bir kolaj bana da iyi gelebilir. Benim korkum kolaj deyip yine yan karakterleri izletmeleri veya bölüm tekrarı vermeleri. Şöyle güzel bir kolaj vereceklerse neden olmasın. Kolajı cumartesi veya pazar vermelerini yeni bölümü bu hafta yayınlamalarını tercih ederdim ama bize sormadıkları için. Neden bu kadar sakinleştiğimi sorun. Siz sormadan söyleyeyim. Kanala mailimi yazdım kuş gibi oldum kuş:) Kısa bir mail yazdım ki okumadan atlamasınlar. Çok tembel bir kanal bu show. Hiç egoflara göre bir kanal değil.

Ezo Gelin bu hafta da yok. Neden dizimiz 3 haftada bir yayınlanır oldu. Bu ne biçim bir yayıncılık anlayışı. Üstelik sesli fragmanımız bile çıkmışken bu ani değişikliğin sebebini öğrenebilir miyim? Yoksa amacınız izleyici diziden soğutup sonra da reyingleri bahane edip diziyi bitirmek mi? Eğer öyleyse söyleyin de bilelim. Başka kanallardaki programlar bizi bekliyor da.

deryadil
07-01-08, 11:21
Şöyle güzel bir kolaj bana da iyi gelebilir. Benim korkum kolaj deyip yine yan karakterleri izletmeleri veya bölüm tekrarı vermeleri. Şöyle güzel bir kolaj vereceklerse neden olmasın. Kolajı cumartesi veya pazar vermelerini yeni bölümü bu hafta yayınlamalarını tercih ederdim ama bize sormadıkları için. Neden bu kadar sakinleştiğimi sorun. Siz sormadan söyleyeyim. Kanala mailimi yazdım kuş gibi oldum kuş:) Kısa bir mail yazdım ki okumadan atlamasınlar. Çok tembel bir kanal bu show. Hiç egoflara göre bir kanal değil.

Ezo Gelin bu hafta da yok. Neden dizimiz 3 haftada bir yayınlanır oldu. Bu ne biçim bir yayıncılık anlayışı. Üstelik sesli fragmanımız bile çıkmışken bu ani değişikliğin sebebini öğrenebilir miyim? Yoksa amacınız izleyici diziden soğutup sonra da reyingleri bahane edip diziyi bitirmek mi? Eğer öyleyse söyleyin de bilelim. Başka kanallardaki programlar bizi bekliyor da.

Ben de mail attım Gamzecim, hakkaten insana iyi geliyor. Seninki kadar oturaklı olmamış ama teesüflerimi bildirdim. Yine de bana bu hafta yayınlanacak gibi geliyor. imza: medyum deryadilmiş

aysi
07-01-08, 11:22
Dayanamadim birde kanali aradim.

Neden yayinlamiyor diye yayin akislarinda gorumuyormusu kolaj bolum yayinlanacakmis ve gelecek haftayeni bolum yayinlanacakmis mis mis mis.Bende devam edin boyle dedim umarim yakinda izletecek izliyici bulursunuz dedim.

ozzlem_zenan
07-01-08, 11:23

Neden yayinlamiyor diye yayin akislarinda gorumuyormusu kolaj bolum yayinlanacakmis ve gelecek haftayeni bolum yayinlanacakmis mis mis mis.Bende devam edin boyle dedim umarim yakinda izletecek izliyici bulursunuz dedim.

harika yapmışsın, yakında mumla arıcaklar bizi :icon_sorr

deryadil
07-01-08, 11:26

Demek öyle:icon_sorr Medyumluk kariyerim başlamadan bitti desene:icon_whis Demek ki neymiş, televizyonla dizi ilişkimiz cnbce dışında tamamen bitmişmiş.

papatya363
07-01-08, 11:26
gamzecim güzel yazmışsın bende şimdi gidip yazıcam gerçekten çok merak ediyorum mantıklı bi açıklamaları varmı

bide kolaj bölüm hakkında bişeyler yazıcam bari kolaj izliyeceğiz doğru dürüst bi kolaj yapsınlarda bizde o eski bölümleri zevkle izliyelim
başka yazacak arkadaşlardanda rica ediyorum bu kolaj meeselesini sizde yazın belki bi umut bizi insan yerine koyupda isteklerimizi yerine getiririler

hiç umutlu olmasamda

esen_89
07-01-08, 11:27
ağzına sağlık aysicim çok güzel söylemişsin.

ama hala nedenini söylemiyorlar.. haftaya yeni bölüm yayınlanacakmış.çok açıklayıcı olmuş.sanki biz onu soruyoruz

floraaa
07-01-08, 11:33
gamzecim güzel yazmışsın bende şimdi gidip yazıcam gerçekten çok merak ediyorum mantıklı bi açıklamaları varmı

bide kolaj bölüm hakkında bişeyler yazıcam bari kolaj izliyeceğiz doğru dürüst bi kolaj yapsınlarda bizde o eski bölümleri zevkle izliyelim
başka yazacak arkadaşlardanda rica ediyorum bu kolaj meeselesini sizde yazın belki bi umut bizi insan yerine koyupda isteklerimizi yerine getiririler

hiç umutlu olmasamda

Vallahi yasmin artık ben ne yazık ki diziyi ne de kanalı önemsiyorum.Ümitlerim tükendi benim.Benim için bitmiştir artık.Çünkü biz üzerine düştükçe onlar yayınlamıyorlar.Bu da benim sinir katsayımı yükseltiyor.
İlgilenen arkadaşların yazdıkları için ellerine sağlık.ama çabalar boşuna.Örneklerini çok gördük çünkü.Başka ne diyebilirim ki?

Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın...

Not :Bize sabırlı olmasını öğrettikleri ve diziden de soğuttukları çin kanala da saygılarımı sunuyorum.Sadece güzel bir kolajla kendilerini affettirebilirler biz egoflara diye düşünüyorum.

aysi
07-01-08, 11:36
Yok arkadaslar bu dizinin duzelecegi yok.:icon_sorr.Bu 3 .yü (kanal,senarist ve yonetmen)bir yapimda gorussem arkama bakmadan kacacagim bunu biliyorum.Kimi oynatirsa oynatsin.:img-yes:

Ama yinede icim el vermeyi bu dizi birakmaya en azinda sizlerini o guzel yorumlariniz icin ve 30 bolumlerinin hatirina devam ediyorum izlemeye belki duzelir umudunuda icimde her hafta yenileyerek.:icon_sorr

Sezon sonuna kadar bu boyle devam edecek bunuda biliyorum.Ama bari adam gibi her hafta izleyelim bunun icin birlik olma zaman arkadaslar ne yapilacaksa baslayalaim gec olmadan.Yeniden kampanya yada ne bileyim telefonla durmadan aramak ise ariyalim ,yada email kutularini dolduralim.Ah bilmiyorum ne yapalim birisi soylesin ve yapalim.:icon_sorr:icon_whis

Ben en iyisi gidip bir daha su kanala email atayim bir kac tane onlar benden bikacak sonunda ama ne zaman bilmiyorum :img-pilot

gamze_yy
07-01-08, 11:44
Benim derse dönmem lazım. Sizler de sakin olun. Şöyle güzel bir kolaj izlesek bence iyi gelir. Benim şuanda tek isteğim güzel bir kolaj hazırlamış olmaları. Tabi son 3 gün kala fikir değiştirdiklerini düşünürsek kolaj da aceleye gelmiş olabilir ama yine de umut etmek istiyorum. Kanala maillerinizi atın. İçinizi dökün çok iyi geliyor. Bu sefer yapımcının da suçu yok. Onlar yeni bölümü çekip yollamışlar. Yayınlamayan kanal. Etiket de süpermiş bomba(lanmalı) kanal:img-hyste

Ben yayın akışında göremeyince dizi bitti sandım. Kolaj olduğunu duyunca biraz rahatladım. En azından bilmeyenler dizi bitti sanmayacak. Hem eski bölümlerin tadını unutanlar hatırlayacaklar. Bu diziyi neden hala izlediklerini anlayacaklar. İzlenme oranlarımız artacaktır. Belki de kanalın da taktiği budur bilemiyorum. Ben kesin show'da çalışıyorum gene reklamını yapmaya başladım:)

scally77
07-01-08, 11:49
nasıl yani bu haftada mı yok şimdi:icon_cry:
bu nedir böyle anlamadım... bana sanki serhat tutumluer i çekemeyenler var gibi gelmeye başladı ne zaman bir dizi çevirse bi süre sonra izleyiciyi soğutup yayından kaldırıyorlar anlamadım gitti ... acaba bölümleri baştan mı çekecekler baya bi değişiklik yapacaklarda senaryoyu düzeltmeye mi çalışıyorlar :img-sorry
doğru düzgün bi açıklama gelse de oturduğumuz yerde kendimizi yemesek bari:img-cray:

moirane
07-01-08, 11:50
ne yaparsak yapalım bu hafta yeni bölüm yayınlanmayacak orası kesin....

ama kusura bakmasınlar bunun için en azından biraz başlarının ağrımasını istiyorum....o yüzden de mail atmayı önerdim.ben kendi mailimi atacağım ve bu mailde kesinlikle belirteceğim bir şey varsa o da ezo gelinden sonra showtv'yle işim bitmiştir !!!! :icon_evil :icon_evil

bu sezon iki dizi izliyordum ve ikisi de aynı kanaldaydı.birini bıraktım.ezo gelin'i bırakmayı istemiyorum...

daha önce showtv'de izlediğim bir dizi vardı.onu da böyle düzensiz yayınlıyorlardı.ve son bölümünü yayınlamamıştı.bildiğim kadarıyla son bölüm kablulu kanalında yayınlandı.eğer tamamen yanlış hatırlamıyorsam okuduklarıma dayanarak showtv'nin başka dizilerde de bunu yaptığı sonucuna varıyorum.

ve bir daha showtv'de herhangi bir dizi izlemek mi? :icon_evil :icon_evilAllah yazdıysa bozsun.

bundan sonra yapmayacaklarım listesine izninizle "oya yüce yazı grubunun" dizilerini izlemeyi de ekliyorum.başladıkları bir projeyi bitirdiklerini görmek kısmet olmayacak ne de olsa :icon_evil

aslında suç ben de...ne diye oturup türk dizilerini izlersin ki...otur mis gibi "house m.d." izle.en azından baştan sona tutarlı ve mükemmel karakter çalışması nasıl olurmuş görürsün.

ne işim var ki iki günde bir huy değiştiren karakterlerin olduğu,3 haftada bir ite kaka yayınlanan bir diziyle :icon_evil :icon_evil

papatya363
07-01-08, 11:56
Ben şöyle bi mail yazdım.İyimi, kötümü yazdım bilmiyorum ama içimdekileri yazdım.

Şimdi göndericem ama göndermeden bi buraya yazayım.Eklemek istediğiniz yada düzeltmem gereken bi yer varsa söyleyin.

Eleştirim çok severek izlediğim ezogelin dizisi hakkında olacak.

Bu yazıyı büyük bi üzüntü ve hayal kırıklığı içinde yazıyorum.Gerçekten bu kadarını yapabileceğinizi hiç tahmin etmiyordum.Geçen hafta yayınlamamanızı yıbaşı nedeniyle olduğu için mazur gördük ama şimdi hiç bi mantıklı neden göstermeden kolaj yayınlanacağını söylüyorsunuz. Üstelik fragman daha 1 gün öncesine kadar dönüyorken.Diziyi bu haftada neden yayınlamadığınızı lütfen mantıklı bi şekilde açıklayın.Çünkü gerçekten aklım almıyor 2 hafta üst üste neden yayınlanmadığını.

Kolaj bölümede değinmek istiyorum.Kolaj konusunda gerçekten çok başarısızsınız.Dizinin güzel, can alıcı yerlerini değilde dizide zaten çok gördüğümüz yan karakterlerin sahnelerini gösteriyorsunuz.İsteğim lütfen 30. bölümden bu bölüme kadar dizinin en güzel yerlerinden, yan karakterlere ağırlık verilmeden güzel bi kolaj hazırlamanız.Bari bu isteğimizi göz ardı etmeyiniz.

Sizden cevap bekliyorum.Neden ezo gelinin bu hafta yayınlanmadığını açıklarmısınız?

Şunuda söylemeliyimki bu yayın anlayışıyla devam ederseniz yakında izliyicilerinizi kaybedeceksiniz.

aysi
07-01-08, 12:02
ya ne oluyor anlamadim simdi showturkte yeni bolum iciin fragman verdi bence kanalda ne yapacagini bilmiyor

rozi
07-01-08, 12:03
yok canlarım ben yarına kadar kendime gelemem şimdi sizide sıkmam istemiyorum.:icon_sorr

beni loaj kesmez zaten defalarca izledim o sahneleri ayda bir yeni bölüm vermeklede bu böyle gitmez.:icon_sorr

sanirim kanal ezonun parasını kaşılayamıyor ondan bunu yapıyor.:img-blush

kalabalım yemek sahnelerinde fazladan masraf olmasın diye, sadece kameranın açısında olanların önüne yemek koyan,ve 50 mılyona o figüranları aç susuz orda esir eden insanlar. bir bölüm için 60.000 gözden çıkarıyorlar.

bu ahlar çok fena çıkacak sevgili kanalım:not_i:

evet obüyük oyuncu bunu hak ediyor.ama işte hayat bu gücü yetene:icon_sorr

neslibey
07-01-08, 12:10
korktuğum(uz) başıma geldi malesef...arkadaşlar bu böyle olmayacak...
bu düpediz saygısızlıktır...vurdumduymazlıktır...özensizlikti r...izleyiciyi hiçe saymaktır...
ama hata bizde...kendimiz konuşup kendimiz dinliyoruz...konuştuklarımız suya yazı yazmak gibi...yeter artık ya...bizi resmen maymun ettiler...bu kadar da olmaz ki...hiçbir tadı tuzu kalmamış diziyi hala izlemeye devam ediyorsak...
birkaç oyuncunun hatrına...
ben biraz önce kanalı aradım...ezo gelin bu hafta yayınlanacak mı diye sordum...ablam bi zahmet baktı yayın akışına...kolaj bölüm görünüyo dedi...onu nette ben de gördüm...peki nedenini öğrenebilir miyim dedim...bu konuda bir bilgimiz yok dedi...pardonda orda işin ne...ben de bi güzel söyledim içimdekileri- ki pek iyi şeyler olmadığını tahmin edersiniz- söylediklerinizi yetkililere ileticem dedi...aynen söyle dedim...bi de ismimi soruyo...napacaksa...
arkadaşlar ben siz de arayın derim...kafalarına estiği gibi davranamayacaklarını bilsinler...nedir yani...reklam gelirleri muhabbeti...kanalın diğer dizileri bedavaya mı getiriliyor..."doktorlar,dudaktan kalbe, kuzey rüzgarı...amme hizmeti yapıyo galiba...öyle bir şey varsa da çıksınlar -"kurtlar vadisi" gibi-mertçe söylesinler ne karın ağrıları varsa...

kanala bir de mail gönderdim...

ezo gelin adlı dizi 2 haftadır yayınlanmıyor...geçen hafta yılbaşı dolayısıyla yayınlanmadığı söylenmişti...bu hafta yeni bölümün olacağı bildirilmişti...2 haftadır fragmanları döndüğü halde dizinin neden yayınlanmadığını öğrenmek sanırım biz izleyicilerin en doğal hakkı...bu konuda sizden bir açıklama bekliyorum..."isteğiniz ilgili birime iletilmiştir...show tv'yi izlediğiniz için teşekkür ederiz "gibi yuvarlak sözler duymak istemiyorum...lütfen bu konuda daha duyarlı olun...birazcık saygı diyorum...çünkü biz bunu hak ediyoruz...

inşallah zahmet edip okurlar...çünkü gelen cevaplara bakılırsa otomasyona bağlamışlar...allahım nerden düştük bu kanalın eline...ama bize ders olsun...
nedir...bundan sonra "pastel yapım,show tv" izlenmeyecektir...

aysi
07-01-08, 12:11
Ben yine dayanamadim aradim ve showturkte yayinlanan fragmanin anlamini sordum.Bilin bakalim ne dedi teledeki hanimefendi :icon_whis

Bir yanlislik olmali yeni bolum yok :icon_sorrYetkili yerlere bildirecekmis gelde delirme yok artik bu kanalda kara listede :img-polic

papatya363
07-01-08, 12:24
Ben yine dayanamadim aradim ve showturkte yayinlanan fragmanin anlamini sordum.Bilin bakalim ne dedi teledeki hanimefendi :icon_whis

Bir yanlislik olmali yeni bolum yok :icon_sorrYetkili yerlere bildirecekmis gelde delirme yok artik bu kanalda kara listede :img-polic

geçen haftada böyle yapmadımılar sanki.son güne kadar bölüm var gösterip son anda değiştiler.kafalarına anca dank etti.işte ne kadar sorumsuz oldukları buradan belli oluyor.ah ah nedir şu kanallardan çektiğimiz

edit:tubacım istediğin etiketler eklenmiş:)

rozi
07-01-08, 12:35
sevgili kanalım. sevgili izleyici temsilcisi. madem görevin bu beni temsil et lütfen ve bir zahmet tam otamatık değilde merdaneli cevaplar ver.tam iki haftadır sizin ezo gelin adlı dizinizi bekliyorum.ama bir türlü gelmiyor acaba alı kırca transferi yüzünden battınızda ezodan mı kısıyorsunuz.yoksa süper senarıstınız bizim kendisi için yapmış olduğumuz pilanları öğrendi de ülkeyimi terk etti. yoksa durum dahada mı vahım.yeni bölüm kaseti yokmu oldu çekilen bölümler bir şekilde silindimi .evet saçmalıyorum çünkü sizin gibi yillardır yayıncılık yapan bir kanal nasıl olurda yerel televızyonlarda bile eşi görülmemiş bir acemilik yapar. nasıl oluyor hesap verin bana yeni bölüm fragmanı tüm hafta gösterilsin. (tam arife gelmiş diziye bir gün kalmış kardeşimi bile yıkadım arpa kadar uzar diye. ayıp şimdi çocuk bu soğukta dondu sizin yüzünüzden).ama oda ne kanalımız eski bölümlerden bir arajman yayınlıycakmış .bak siz zahmet etmeyin bizler her hafta sizin o buz dolabına gerek bırakmayan, bölümlerinizin etkisinden kurtulmak için hep eski bölümleri izliyoruz zaten. (bu arada farkında olmadan küresel ısınma sorunuda çözdünüz hemen paraya çevirip patentini almayı unutmayın).sevgili beni temsil eden arkadaşım size bu kadar cıddı bir yazı yazmak istemezdim. kanalınızın zeka seviyesine uygundur herhelde. umarım bir cevap verirsiniz.ezo gelin neden yayınlanmıyor öğrenmek istiyorum.

sevgiler sabrı taşan ezo gelin izleyicisi

canlarım bende yazdım ve gönderdim onların bizi ciddiye aldığı kadar ciddi bir yazı yazdım :img-blush

rozi
07-01-08, 12:43
hala çok sinirliyım tacizlerim devam edicek yeteri kadar dökmedim içimi benden bıkıcaklar.

bir daha diziyi yayınlamamak neymiş görecekler.:img-blush

en azından özet gelseydi de neye benziyor görseydik.:icon_sorr

moirane
07-01-08, 12:46
düşündüm taşındım....

taşındım düşündüm .....

ve dizinin bu hafta neden yayınlanmadığını anladım sonunda....

barış bey amerdika'daki meslektaşlarına özenip greve girdi de ondan:img-pilot

malum bir haftada 90dk'lık bilmem kaç tane senaryoyu yetiştirmek kolay değil...

tamam standart senaryo kullanıyor sadece karakterlerin adlarını boş yerlere yazıyor ama olsun o da bir emek istiyor di mi?

sonra neden böyle klişe oluyor diye sorunca da

"eksikliklerin farkındayız...barış bey bu hafta.....tane senaryo yetiştirdi.iyi olması için toplantılar yapıyoruz.çalışıyoruz.her şey çok güzel olacak"

cevabını veriyorlar....

eee barış beyi de haklı görmek lazım.daha az para kazanmak pahasına haftada bilmem kaç tane değil de 1 hadi bilemedin 2 tane senaryo yazmayı kabul etmek kolay olmasa gerek....(her ne kadar hepsi standart metinden uyarlama olsa da )çok yorulduğu içinde amerika'daki meslektaşlarına özenip greve gitmiştir.

anlayışla karşılamak gerek :img-pilot:img-pilot

h23
07-01-08, 12:49
moirane canım benim dert buysa, soyleselerdi dinamik senaryo olustururduk,
taslağı hazırlasınlar , kişilerin adları parametrik olur tek bi tıkla musait yerler doldururdu 2 dk.sını bile almazdı :img-pilot
dizi icin hersey yapmaya hazırız, yeterki egoflar boynu bükük kalmasın :sad53:

XCrabX
07-01-08, 13:02
çok sinirliyim çok..

kanalı aradım ağzıma ne geldiyse söyledim..

XCrabX:ilk önce yeni bölümü sordum
papucumun izleyici temsilcisi:hayır yok
XCrabX:(açtım ağzımı yumdum gözümü)peki neden yeni bölüm fragmanı ekranda gösteriliyor ve neden salı günü yeni bölüm diye yazıyor..nedir bu duyarsızlık,özensizlik,saygısızlık....bu diziyi izleyen çocuk kesimimi zannediyorsunuz? yetişkin insanlarız..saygı istiyoruz saygı..inanın eğer bu dizide sevdiğimiz oyuncular olmasa çoktan bu diziyi izlemeyi bırakmıştık..artık Show tv kanalını bile görmek istemiyoruz..bravo kanalı, izleyicilerden soğutmayı başardınız..zaten sadece bu konuda kanal çok başaralı..
papucumun izleyici temsilcisi:(nihayet ağzını açabildi)ben yetkililere ileticem..
XCrabX:bana yetkiliyi bağla ben söylerim..
papucumun izleyici temsilcisi:yapımcı bize yeni bölümü yollamazsa biz nasıl yayınlarız
XCrabX:ya bırakın bu işleri,Show Tv yerel bir kanal mı yapmayın,kimi kandırıyorsunuz..farz edelim böyle bir şey oldu, sayın Show Tv yetkililerinin hiç mi işine saygısı yok ki yapımcıya baskıda bulunamıyorlar..kendi işlerine saygısı bu kadar mı?
papucumun izleyici temsilcisi:ben ileticem rahatsız olduğunuz konuyu
XCrabX:mailler attık, düşüncelerimizi yazdık..Boşuna konuşuyorum ben ya,hiç birşey yaptıkları yok..kendilerine saygısı olmayan,işine ve izleyicileri hiç saygısı olmaz..yazıklar olsun..iyi günler
papucumun izleyici temsilcisi: zaten dedi sonra sustu iyi günler dedi..ve kapattım telefonu..

çok doluyum çok..yapılan saygısızlığı hazmedemiyorum,kaldıramıyorum..

edit: pastelfilmide telefonla arayabiliyormuyuz..bilgisi olan var mı? rahatlayamadım daha..orayıda arayıp içimi boşaltman lazım heralde..

uzak88
07-01-08, 13:09
dünden beri üzgünüm zaten nedeni de yeni bölümü zar zor izleyecek olmam en önemliside bir hafta boyunca sizin o güzel yorumlarınızı okuyamayacagım diye üzülüyordum sabah geldim ki ne okuyayım yeni bölüm yokmuş offf ya bu bize yapılmazki resmen sabrımızı ölçüyorlar 2 dizimde bu kanalda olmazsa izlemem zaten dizi bittikten sonra biraz zor izlemem hele bu yapımdan biraz zor izlerim

en sevindigim taraf bir hafta işimin olması yoksa biraz zor geçer bu hafta :icon_cry::img-cray::sad53:

h23 ve papatya arkadaşım senaryolarınız çok güzel zaten bu gidişle biz bunuda yaparız

esen_89
07-01-08, 13:18
kanala ben de mail attım.merakla maile cevap verip vermeyeceklerini bekliyorum.
ümidim yok ya neyse...

sahracı
07-01-08, 13:25
hay allahım ya yine mi yok dizi noluyor böyle ya tepetaklak olduk ne bu her hafta bişey çıkıyor..bi sorun var o kesin ya kanaldan ya yapımcıdan kaynaklanan bi sorun..o kadar bekliyoruz tam günü yaklaşınca yine yok haberini almak kadar sinir bozucu bişey yok..bari bi açıklama yapsalar noluyor niye böyle bi hafta var bi hafta yok yani..s-z-e-l bu konuyla ilgili bişey biliyomudur acaba aranızda kontak kurabilen varsa bi sorsa keşke..

moirane
07-01-08, 13:34
aslında ağzıma ne gelirse söylemek niyetindeydim ama sanırım kendimi tutmam en iyisi olacak....
yaptığınız saygısızlık, işinide gösterdiğiniz özensizlik ,umursamazlık.....
kanalınızda 2 dizi izliyordum birini saçmalıklarınız nedeniyle bıraktım.bu kadar sevdiğim oyuncular olmasa Ezo Gelin'i de bırakmıştım ama sırf o oyuncular hatrına size tahammul ediyorum.
söylenecek çok şey var aslında ama sadece şunu söyleyeceğim.

EZO GELİN BİTTİĞİ ANDA KANALINIZLA OLAN TÜM BAĞLANTILARIM BİTECEKTİR.AYNI OYUNCULAR OLSA BİLE HİÇ BİR ŞEKİLDE KANALINIZI İZLEMEYCEĞİM.

KANALINIZDA YAYINLANACAK HİÇ BİR DİZİYİ İZLEMEYCEĞİM BUNDAN SONRA.

BUNDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ!!!!!

internet denen şeyden haberiniz var mı bilmiyorum ama yayın politikanızla ilgili görüşleri görmeye cesaretiniz varsa

http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=319

adresini ziyaret etmenizi tavsiye ederim.belki biraz sorumluluk duygusu edinmenize yardımcı olur.

saygılar......

XCrabX
07-01-08, 13:38
pastelfilmide aradım..bu ne saygısızlıktır Allah'ım inanamıyorum yaa..

karşımdaki bir bayandı..saygısız şey..elim titriyor sinirden..

aradım nazik bir şekilde konuşmaya başladım..Show Tv yi aradım ve yeni bölümü sizin teslim etmediğiniz söyleniyor doğru mu dedim..hayır yok öyle bir şey..kolaj bölümü teslim ettik dedi..hayır bu hafta yeni bölüm fragmanı sürekli verildi dedim..kadın bana diyor ki,hayır yeni bölüm fragmanı tv den verilmedi dedi..nasıl yani verilmedimi dedim bizim izlediğimiz neydi o zaman dedim..bizden iyimi bileceksiniz dedi..paat suratıma kapattı telefonu..işte burda koptum ben

tekrar aradım

neden biraz önce suratıma telefonu kapattınız,siz ne halka suratıma telafonu kapatırsınız dedim..sizin yapımcılığını üstlendiğiniz diziyi izliyorum ve siz kendi izleyicinize saygısızlık yapıyorsunuz..bayan,sizinle konuşamıyoruz dedi..ben sadece şunu söyledim size,yeni bölüm verilmeyecekti o zaman neden yeni bölüm fragmanı yayınlandı dedim..kadın hala inatla bana diyorki, siz benden iyimi bileceksiniz tv de yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı diyor kafayı yiceem..sonra dedim ki, girin siteye(yasakdır diye yazmadım sitenin adını) 46.bölümün fragmanı diye arayın hem sesli hem sessiz fragman karşınıza çıkacak..siz nasıl insanlarsınız ya,daha kendi yaptığınız işden haberiniz yok..işinizden bihabersiniz sonrada bana ukalalık yapıyorsunuz,insan biraz utanır dedim..kadın yine pat diye kapattı telefonu suratımaa..

şuan çok sinirliyim çoooooooooooooooooooooooooooooooook

sahracı
07-01-08, 13:42

aradım nazik bir şekilde konuşmaya başladım..Show Tv yi aradım ve yeni bölümü sizin teslim etmediğiniz söyleniyor doğru mu dedim..hayır yok öyle bir şey..kolaj bölümü teslim ettik dedi..hayır bu hafta yeni bölüm fragmanı sürekli verildi dedim..kadın bana diyor ki,hayır yeni bölüm fragmanı tv den verilmedi..nasıl yani verilmedimi dedim bizim izlediğimiz neydi o zaman dedim..bizden iyimi bileceksiniz dedi..paat suratıma kapattı telefonu..işte burda koptum ben

tekrar aradım

neden biraz önce suratıma telefonu kapattınız,siz ne halka suratıma telafonu kapatırsınız dedim..sizin yapımcılığını üstlendiğiniz diziyi izliyorum ve siz kendi izleyicinize saygısızlık yapıyorsunuz..bayan,sizinle konuşamıyoruz dedi..ben sadece şunu söyledim size,yeni bölüm verilmeyecekti o zaman neden yeni bölüm fragmanı yayınlandı dedim..kadın hala inatla bana diyorki, siz benden iyimi bileceksiniz tv de yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı diyor kafayı yiceem..sonra dedim ki, girin siteye(yasakdır diye yazmadım sitenin adını) 46.bölümün fragmanı diye arayın hem sesli hem sessiz fragman karşınıza çıkacak..siz nasıl insanlarsınız ya,daha kendi yaptığınız işden haberiniz yok..işinizden bihabersiniz sonrada bana ukalalık yapıyorsunuz,insan biraz utanır dedim..kadın yine pat diye kapattı telefonu suratımaa..

aaa inanmıyorum pes valla..yavuz hırsız ev sahibini bastırıyo diye buna derler..daha kimin ne yaptığından haberleri yok ya nasıl bi muamele bu kesin işi bilmeyen biri çıkmıştır telefona..

deryadil
07-01-08, 13:46

Canım ya sakin olun dersem bir yararı olur mu acaba? Buradan dönüş yok anlaşılan. Ne yapalım, oyalarız kendimizi bir hafta daha. Korkum böyle giderse iyice kötü olucaz. Biz tepkimizi verdik, artık gerisi kanala ve yapımcı şirkete kalmış. Sen üzme kendini. Hem aslında sorunun ne olduğunu da bilmiyoruz. Belli ki pastel yapımda seninle konuşan gerçekten halkla ilişkileri bilmiyormuş:))

esen_89
07-01-08, 13:46
xcrabx inanmıyorum çok şaşırdım.bu nasıl bir saygısızlıktır.ben burda hayretler içerinde okudum kimbilir sen ne kadar kızmışsındır.

yaptıkları işten haberler yok bu kadar kişi hayal görmüşüz demekki.yeni bölüm fragmanı diye gördüklerimiz bizim zihnimizin birer oyunu o zaman.:icon_whis

XCrabX
07-01-08, 13:47
aaa inanmıyorum pes valla..yavuz hırsız ev sahibini bastırıyo diye buna derler..daha kimin ne yaptığından haberleri yok ya nasıl bi muamele bu kesin işi bilmeyen biri çıkmıştır telefona..

bilmeyen kişiyi oturtmayacak o koltuğa o zaman..Allah'ım ya yapılan bu saygısızlık üzerine ben niye hala kasıyorum bu diziye..dizi peşinde koş,sonra karşılığı saygısızlık olarak alayım..değermi ya değermi..yazıklar olsun..

XCrabX
07-01-08, 13:49
Canım ya sakin olun dersem bir yararı olur mu acaba? Buradan dönüş yok anlaşılan. Ne yapalım, oyalarız kendimizi bir hafta daha. Korkum böyle giderse iyice kötü olucaz. Biz tepkimizi verdik, artık gerisi kanala ve yapımcı şirkete kalmış. Sen üzme kendini. Hem aslında sorunun ne olduğunu da bilmiyoruz. Belli ki pastel yapımda seninle konuşan gerçekten halkla ilişkileri bilmiyormuş:))

canım eğer karşımda ki insan gibi konuşup,bana insan gibi cevap verseydi yumuşardım-yumşardık..hep öyle olmadı mı? bana göre yapılan bu tavır çok ama çok terbiyesizce ve saygısızca bir tavır..hala hazmedemiyorum..

rozi
07-01-08, 13:51

aradım nazik bir şekilde konuşmaya başladım..Show Tv yi aradım ve yeni bölümü sizin teslim etmediğiniz söyleniyor doğru mu dedim..hayır yok öyle bir şey..kolaj bölümü teslim ettik dedi..hayır bu hafta yeni bölüm fragmanı sürekli verildi dedim..kadın bana diyor ki,hayır yeni bölüm fragmanı tv den verilmedi dedi..nasıl yani verilmedimi dedim bizim izlediğimiz neydi o zaman dedim..bizden iyimi bileceksiniz dedi..paat suratıma kapattı telefonu..işte burda koptum ben

tekrar aradım

canım önce bir kendine gel tahmın ediyorum şu andakı durumunu merak etme biz gerkeni yaparız sen topla kendini.

evet görün bakalım canlarım ben hala bu diziyi izleme konusun ne yazıkki emin değilim artık ister veril sin ister verilmesin ne yapıyorlarsa yapsınlar.

bundan sonra hiç kendinizi sikmayın değmez bunlar için onlar nasıl seviyeli konuşuyorsa bende yapıcam canım senden özür dileyene dek her allahın günü onları rahatsız edicem bizi çok hafıfe alıyorlar.

pişman olucaklar bunun için ne gerekiyorsa yapıcam.

bu gün kabus gibi devam ediyor o kadar öfkeliyimki inananazsınız.

h23
07-01-08, 13:54
sonunda benim gibi düşünen bir daha cıktı?
ya arkadaşlar uyuyalım demiyorum ama bu bizim işimiz değil lütfen bi sakin olun :S
en fazla bir açıklama istenir.
bize yaşattıkları bu kadar güzellikten sonra elbette kaç haftadır yaptıkları tahammül edilmez bişey ama herşeyde ölçülü olmak gerekiyor diye düşünüyorum.
gencsiniz bunun icin sinirlerinizi bu kadar yıpratıyorsanız hayati meseleler karsısında nasıl dimdik duracaksınız.
yazıma tepki yada karşı cıkmakla karşılık verseniz de saygım vardır, düşüncelerinize benim derdim birazcık rahatlamanız..

deryadil
07-01-08, 13:57
canım eğer karşımda ki insan gibi konuşup,bana insan gibi cevap verseydi yumuşardım-yumşardık..hep öyle olmadı mı? bana göre yapılan bu tavır çok ama çok terbiyesizce ve saygısızca bir tavır..hala hazmedemiyorum..

Anladım zaten onu, o yüzden dedim halkla ilişkilerde her türlü sorunu çözebilecek şekilde yaklaşabiliyorlar. Benim de bazen telefon, arıza vs nedenlerle işin bir türlü yapılamayışından bıktığım ve sinirli konuştuğum oluyor, işin ehli birisiyse beni hem yatıştırıyor hem de sorunumu çözüyor. Ama ne yapacaksın işte. Ona da kimbilir sabahtan beri ne telefon yağmıştır, bunalım geldi herhalde, üç kuruş maaşa ben onları mı çekicem diyodur belki de. (ne kadar da anlayışlı ve empatik olmaya çalışıyorum, kenidime hayretler içindeyim yani) Aslında ben herhalde bayağı diziden ümidi kestim, olursa olur olmazsa olmaz moduna girdim. Pek hoş değil ama daha önce de böyle şeylerle karşılaştığımdan bağışıklık oluştu herhalde. Cumartesi Milliyet'in ekinde görmediğimden beri şüpheliydim ama yapmazlar diyordum. Neler oldu kimbilir?

XCrabX
07-01-08, 14:05
ya arkadaşlar uyuyalım demiyorum ama bu bizim işimiz değil lütfen bi sakin olun :S
bize yaşattıkları bu kadar güzellikten sonra elbette kaç haftadır yaptıkları tahammül edilmez bişey ama herşeyde ölçülü olmak gerekiyor diye düşünüyorum.
gencsiniz bunun icin sinirlerinizi bu kadar yıpratıyorsanız hayati meseleler karsısında nasıl dimdik duracaksınız.
yazıma tepki yada karşı cıkmakla karşılık verseniz de saygım vardır, düşüncelerinize benim derdim birazcık rahatlamanız..

canım karşı çıkmam ve tepkide vermem..senin gibi düşünüyorum,haklısın..

karşımdaki insan bana insan gibi olsun,o insanla seviyeli sonuna kadar tartışır sözünü dahi kesmeden saygıyla dinlerim..sonunda teşekkür eder eyvallah der çeker giderim..

amaaa karşımda ki insan beni yalancı konumuna düşürüp, bana hak etmediğimin saygısızlığı gösterirse işte o zaman şalterler atar bende..benim sorduğum bir sorudan bu tartışma çıktı ortaya..bu soruyu sormaya da hakkım var..onlarda insan gibi cevap vermek zorundalar..ama karşımdaki insan olmayınca ne yapayım..

ya izlediğim 2 dizi var..biri bıçak sırtı,diğeri ezo gelin..eşref saatini eşim dolayısı ile bakıyordum..eşimin spor saatine uymadığı için izleyemeniyor artık,onuda bıraktım..yani hergün 2 dizi izleyen biride değilim..dizi bağımlısı da değilim..ama insanı işte kışkırtıyorlar, zıvanadan çıkartıyorlar..

rozi
07-01-08, 14:05

çok geç kanalı havaya uçurdum şimdi yapımcıda sıra:icon_sorr

kankim haklısın. ama olamıyorum sakin hem dizi verme hemde bize bir açıklamayı çok gör yetmiyormuş gibi bide saygısızlık yap.:icon_sorr

her hafta heycanla beklediğim o günleri geri istiyorum. forumdan yükselen o neşeyi :img-cray:

bir daha karamsarlık yapmıcam dedim ama tutamadım verdiğim sözü af edin canlarım :icon_sorr

sessizperi
07-01-08, 14:08
Sayın kanal yetkilisi (hala size sayın diye hitap ediyorsam saygımı sizin gibi yitirmediğimdendir...)

Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz bana bir maille lütfen yazar mısınız, size çok zahmet olacak biliyorum ama nasıl olsa özellikle Ezo Gelin dizisini yayınlamaktan bile aciz olan sizlerin fazla yapacak işinizi olmadığını düşünüyorum. Bol bol boş vaktiniz olduğuna göre Ezo Gelin’in 2 haftadır neden yayınlanmadığına dair ikna edici (sanmıyorum ne kadar ikna edebilirseniz artık) bir mail atarsınız. Hadi geçen haftanın yayınlanmama sebebi olarak Yılbaşı’nı gösterdiniz iyi bir bahaneydi kabul ettik onu diyelim. Peki bu sefer ki bahaneniz ne olacak çok merak ediyorum. Lütfen dizi yapımcısı ile ilgili bir sorun demeyin yemezler... artık yemiyorum bu lafları yeteri kadar bu laflarla doyurdunuz beni... tıka basa doldum midem bulanıyor artık. Eğer diziyi yapanlarla yani yapımcı ile ilgili bir sorunuz varsa çözün bu sizin göreviniz değil mi ya da bu işle uğraşan çalışanlarınız yok mu?

Peki diğer yayınladığınız dizilerde neden bir sorun göremiyoruz özellikle bizim diziye mi denk geliyor bu tür sorunlar... Acaba dizimizin oyuncularının oyuncu gibi oyuncu oldukları için mi, sadece işlerini yapmaya çalıştıkları için mi onlara böyle güzel güzel davranıyorsunuz.... Pardon ama bu tür oyucularımızın yaptıkları işlerin hakkını fazlasıyla aldığını görmek isteyenler de var bunu unutmayın... Herkes aynı diziyi izlemek zorunda değil, kimseyi diğer dizileri izlemeye zorlayamazsınız, farklı bir dizi izleme olanağı sahip olmuşken ve içinde gerçekten oyuncuların olduğu bir dizi ise bu bunu elimden almaya hakkınız yok. Nasıl diğer dizileri izleyenlere haksızlık yapılmıyorsa ben de bir izleyici olarak bana haksızlık yapılmamsını istiyorum.. Tabiii bu isteğim sizin ne kadar umrunuzda olur bunu bilemem.

Ama sizin bu hareketlerinizle ben hangi kanalı izlemeyi bırakacağımı rahatlıkla söyleyebilirim, sizin kanalı evet sizin kanalı.

İşinize göstermemiş olduğunuz önemden dolayı, Ezo Gelin’i izleyenlere göstermiş olduğunuz saygısızlıktan dolayı, yaptığınız tüm haksızlıklar için sizleri kınıyorum.....

Eski izleyiciniz

(Daha göndermedim, ama göndericem kanala bu yazıyı)

refiye nur
07-01-08, 14:11
ben fragmani bugün buranin saatiyle 11.54 de "yarin diye basladi ve altdada yarin 21.00" de diye yayinladilar
show türkün hala bir yain akisi bile yok insanlari kkoyun yerine koyuyorlar .ha biz hepimiz rüyamizda gördük herhal! fragmani dizininde devamini görsek bari rüyamizda !
yurt disinda aylik ne kadar kanal varsa yayin akisi vardir özel dergilerle yayinlanir hicde sapma olmaz.bunlar daha günlügünü hazirlayamiyorlar sanki cok özel kanalmis gibi nasil bir yayin anlayisidir bu ya! böyle birsey görmedim ben daha YUH yani bu kadarda olmaz
zaten bir iki programi var ele avuca alinir , kendilerini birsey saniyorlar.

XCrabX
07-01-08, 14:15
Sayın kanal yetkilisi (hala size sayın diye hitap ediyorsam saygımı sizin gibi yitirmediğimdendir...)

Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz bana bir maille lütfen yazar mısınız, size çok zahmet olacak biliyorum ama nasıl olsa özellikle Ezo Gelin dizisini yayınlamaktan bile aciz olan sizlerin fazla yapacak işinizi olmadığını düşünüyorum. Bol bol boş vaktiniz olduğuna göre Ezo Gelin’in 2 haftadır neden yayınlanmadığına dair ikna edici (sanmıyorum ne kadar ikna edebilirseniz artık) bir mail atarsınız. Hadi geçen haftanın yayınlanmama sebebi olarak Yılbaşı’nı gösterdiniz iyi bir bahaneydi kabul ettik onu diyelim. Peki bu sefer ki bahaneniz ne olacak çok merak ediyorum. Lütfen dizi yapımcısı ile ilgili bir sorun demeyin yemezler... artık yemiyorum bu lafları yeteri kadar bu laflarla doyurdunuz beni... tıka basa doldum midem bulanıyor artık. Eğer diziyi yapanlarla yani yapımcı ile ilgili bir sorunuz varsa çözün bu sizin göreviniz değil mi ya da bu işle uğraşan çalışanlarınız yok mu?

Peki diğer yayınladığınız dizilerde neden bir sorun göremiyoruz özellikle bizim diziye mi denk geliyor bu tür sorunlar... Acaba dizimizin oyuncularının oyuncu gibi oyuncu oldukları için mi, sadece işlerini yapmaya çalıştıkları için mi onlara böyle güzel güzel davranıyorsunuz.... Pardon ama bu tür oyucularımızın yaptıkları işlerin hakkını fazlasıyla aldığını görmek isteyenler de var bunu unutmayın... Herkes aynı diziyi izlemek zorunda değil, kimseyi diğer dizileri izlemeye zorlayamazsınız, farklı bir dizi izleme olanağı sahip olmuşken ve içinde gerçekten oyuncuların olduğu bir dizi ise bu bunu elimden almaya hakkınız yok. Nasıl diğer dizileri izleyenlere haksızlık yapılmıyorsa ben de bir izleyici olarak bana haksızlık yapılmamsını istiyorum.. Tabiii bu isteğim sizin ne kadar umrunuzda olur bunu bilemem.

Ama sizin bu hareketlerinizle ben hangi kanalı izlemeyi bırakacağımı rahatlıkla söyleyebilirim, sizin kanalı evet sizin kanalı.

İşinize göstermemiş olduğunuz önemden dolayı, Ezo Gelin’i izleyenlere göstermiş olduğunuz saygısızlıktan dolayı, yaptığınız tüm haksızlıklar için sizleri kınıyorum.....

Eski izleyiciniz

(Daha göndermedim, ama göndericem kanala bu yazıyı)

canım ellerine sağlık..

canım kanal şunu diyor..yapımcı bize yeni bölümü teslim etmedi,yeni bölüm olmadan biz nasıl yayınlayabiliriz diyor..yani topu yapımcıya atıyorlar..bunlar ne yaptıklarını bilmiyorlar ki bize adam gibi cevap yazsınlar..yine kaçamak bir cevap gelecek..hatta ben cevap bile vereceklerini sanmıyorum..emeğimize yazık başka birşey demiyorum..

h23
07-01-08, 14:16
çok geç kanalı havaya uçurdum şimdi yapımcıda sıra:icon_sorr
neee havaya mı ucurdun :sad53:
canım benim bu pis kanal'ı kanalizasyona cevirseydik daha iyi olurdur, liyakat meselesi yani :img-wink:
havaya ucurdun bunlar iyice hava'lanacaklar :img-pilot

d!dar
07-01-08, 14:16
Sayın İzleyici,

Dizinin yeni bölümü yılbaşı nedeniyle yayınlanmamıştır.Önümüzdeki hafta yeni bölümü yayınlanacaktır.

Show Tv’yi izlediğiniz için teşekkür ederiz.

yok arkadaşlar bunlardan ne köy ne kasaba olur attığım maille verilen cevap malesef otomatiğe bağlanmış 3saat önceki attığım maile verilen cevap

kendilerinden ve yaptıklarından bi haber bu kanal ......

h23
07-01-08, 14:37
evet canlarim moraller sifir dizi yokmus ama biz avrupadakiler salagizya sabahtan beri en az 10 defa fragman gördüm
olmaz böyle sey yoksa rüyami tam mutlu oldum derken yiktin bütün dünyami
ay canim tubacim mavi boncuk 2 cekeceksiniz he benide alin ne olur hani aksam demistimya sesim güzeldir diye hani cok gülmüstünüz gece ebru [/B[B]]gündes olarak uyudum sabah kalktim Metin Milli olmusum ama korkmayin yine ebru gündes kivamina geldim bu sabah ama yakinda bu kanalin sayesinde ne olurum bilemem
sabah kalkan ezo-kadim bir hücümla foruma girer o da ne kara haber dizi yoktur bunu duyan bütün egoflar karar verir Kadimi kaciracaklardir organize isler bunlarya forumun bircok acar ajani is basina gecer Rozi,H23,Gökgöz bunlar kadimi alip geleceklerdir simdi en uygun yer aranir ve ezo-kadimin babannesinin evi secilir gözlerden uzakta sakin bir yerdir in-cin cirit atarken görevi basariyla tamamlayan egoflar Kadimi olay yerine getirirler evet simdi Kadim gelene kadar bütün egoflar Kadimin rahatini düsünmüslerdir floraaa ve ezo-kadim olanca hünerlerini döktürüp yemekler hazirlarlar bu arada Kadimin kayboldugunu görenler yapimci,senarist,ezo,arzu,vs...herkeste bir telas baslar yönetmen olsun canim bizde stok cok seyircide nasil olsa salak anlamiyor veririz fragmani sonra yok deriz olmazmi ?olur olur ,yapimci aman siz onunla ilgilenin ben bi sinekli bakkala bakiyim aman ordada Özgeyi neyi kacirmasinlar ben bakip gelirim polisi aramayin Kadime bir sey yaparlar
bu arada Kadim neye ugradigini sasirir karsisinda en az 30 u geckin egof vardir afedersiniz neler oluyor söylermisiniz
kizlar hep bir agizdan hos geldin Kadim Bey derlar
sevgiyle ve SERHAT'la kalin

hani şey diyorum, elimizi sürmüşken aradan ballı'yı da kacırsak, sonra reklamdaki :
çilek limon muhabbeti olur,
kadimciler karsıya gecer: kadimmmm
ballıcılar cevap verir: ballıı :happy0064

ezo-kadim
07-01-08, 14:47
hani şey diyorum, elimizi sürmüşken aradan ballı'yı da kacırsak, sonra reklamdaki :
çilek limon muhabbeti olur,
kadimciler karsıya gecer: kadimmmm
ballıcılar cevap verir: ballıı :happy0064

olur askim sen istersinde olmazmi?simdi Kadimin kayboldugunu duyan Balli Agam telaslanir h23 Ballimin telefonunu bildigi icin hemen haber vermek ister önce bütün egoflar karsi cikar yok olmaz simdi Balli bütün Antepi toplar gelirse ne yapariz derler elimizdeki gül gibi Kadimide kaptiracagiz
h23 yinede Ballinin telaslanmasini istemedigi icin gizlice arar agam bakin Kadim bey elimizde ama kötü niyetli degiliz valla sadece yönetmene ,kanala,yapimciya ders vermek icin yaptik bakin durumu ve keyfi yerinde ezo-kadim .floraaa ve diger arkadaslar bidöktürmüsler yemekler süper
Balli ne yemakmi adres versenizde bende sey gelsem
olur agam ama ne olur yalniz gelin yoksa kizlar beni oyarlar sonrada icime bade koyarlar ne diyorsun
sen meraklanma de hayde ver adresi hemen yettim
sey agam kizlar katmerde yapmislar
deme yav hemen geliyorum
kapida bir isik belirir kizlar cok korkarlar Kadimin agzini istemeyerekte olsa baglarlar telasli gözlerle seyre dalarlar bi bakarlarki Balli aga bütün gözler h 23 e cevrilir
sey kizmayin Ballim katmneri cok seviyorya sogumadan yesin dedim ne var bunda
Balli tüm azametiyle iceri girer o selam yigenim bakimde rahatin yerinde cok eyi cok...
sevgiyle ve SERHAT'la kalin :good:

hewal
07-01-08, 15:04
Konuyu makul bir biçimde toparlayıp diziyi bitirseler bence en güzeli olacak...Dizi ne anlatıyor bazen anlamakta güçlük çekiyorum..Oyuncuların hatırına ve bu sayfalardaki güzel yorumların karşılıklı fikir paylaşımlarının etkisiyle bugüne kadar geldik ama artık ipin ucu bir yerlerde kaçtı...

Birde çok süper reytingleri varmış gibi muhteşem bir yerde bölüm sonu yapmışta heyecandan kıvranıyormuşuz gibi 2 hafta üst üste yayınlamamak neyin nesi..

Son olarak Amerika'daki krizin Türkiye'de yaşanmasını istiyorum :good:

sude9
07-01-08, 15:07
Yeni bölüm bu hafta da yok demek..hazır olan bölüm neden yayına sokulmaz anlamış değilim...aklıma ilk gelen şu..malum kara Yılan yılbaşı münasebeti ile yoktu zaten bu hafta da bölüm yetiştirilemediğinden yok....Ezo'nun bölüm hazır ama yok..iki dizi aynı saate,ee reyting kavgası da var..bana kalırsa durum bundan ibaret..

edit:etiketler çok hoş olmuş,daha güzeli olamaz dı..

pelınsu
07-01-08, 15:08
ben hala bunalımdayım:icon_sorr

birazda ibrahim tatlıses bizim için söylesin

Ben böyle degildim ezo gelin sayesinde oldum
bu kötü fikirleri kanal yüzünden buldum
aldana aldana beynimden oldum
beni diziyi izlediğime pisman ettiler
beni bu günümden Kadimden ettiler

devam ediyorum bunalıma ;

Derdimi kimlere desem
basim alip nere gitsem
bu dert beni öldürecek
kanaldan mi akıl sağlığımdan mı gecsem

evet artık istedikleri olmuştur ben artık kendime Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesinden bir yer ayırtıyorum:img-icecr

XCrabX
07-01-08, 15:10
zehracım şu halde güldürdün ya ne diyeyim sana:img-in_lo saol iyi geldi valla..

arkadaşlar valla sizinde moralinizi bozdum ya:img-cray:kusura bakmayınn :img-cray:n'apim yapılan saygısızlığı kabullenemedim..hala da kabulllenmiş değilim:icon_sorr

mesajlarınız için çok teşekkür ederiiiiim,çok güzel ya beni tanımıyorsunuz ama önemsiyorsunuz:img-cray:çok teşekkür ederim,sizleri seviyorum:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

dizi mizi beklemiyorum ben artık ..ne hali varsa görsünler..bu gidişler yapımcı kendi yapıp,kendi izler duruma gelecek..

ezo-kadim
07-01-08, 15:15
kogusumuzun güzelleri sIkmayin caninizi buda gecer buda gecer ne yapalim bende var galiba bir ugursuzluk bu aska düseli su adamin hangi dizisini izlesem ya yayinlanmiyor ya kaldiriliyor ben sevmekten vaz gectim anam valla ne halleri varsa görsünler yok onlar ayaklarini uzatmislar keyif yaparken ,paralar tikir tikir akarken bizde burda bunalimlara giriyoruz ne gerek var fatih ürek abimizden hadi hadiyi istiyorum sevgiyle ve SERHAT'la kalin:happy0064:happy0064

ezo-kadim
07-01-08, 15:18
zehracım şu halde güldürdün ya ne diyeyim sana:img-in_lo saol iyi geldi valla..

arkadaşlar valla sizinde moralinizi bozdum ya:img-cray:kusura bakmayınn :img-cray:n'apim yapılan saygısızlığı kabullenemedim..hala da kabulllenmiş değilim:icon_sorr

mesajlarınız için çok teşekkür ederiiiiim,çok güzel ya beni tanımıyorsunuz ama önemsiyorsunuz:img-cray:çok teşekkür ederim,sizleri seviyorum:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

dizi mizi beklemiyorum ben artık ..ne hali varsa görsünler..bu gidişler yapımcı kendi yapıp,kendi izler duruma gelecek..

hah söyle ya gülün valla ne demisler isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü onlar utansim canim benim sIkmayin caninizi ,bak ben hic üzülüyormuyum :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorryo dimi ama sevgiyle ve SERHAT'la kalin

gülündikeni
07-01-08, 15:22
Ya bu kanal bizimle kafa mi buluyor? Hani pasteldeki hanfendi bizden iyi mi bileceksiniz yeni bölüm fragmani tv yayinlanmadi demisti.Daha 1 dakika önce showtürkte fragmani gördüm hemde sesli gönüllerin sultani Ezo Gelin yarin saat 21 de diye bas bas bagiriyorlar.Madem bu hafta dizi yok fragman niye dönüyor...

XCrabX
07-01-08, 15:24
hah söyle ya gülün valla ne demisler isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü onlar utansim canim benim sIkmayin caninizi ,bak ben hic üzülüyormuyum :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorryo dimi ama sevgiyle ve SERHAT'la kalin

sen şuan ablalık yapıp,bizi sakinleştirmek için kendini paralıyorsun :img-in_lo :)
canım onların yüzü o kadar karardı ki,zenciler bile yanlarında beyaz kalır :img-pilot

XCrabX
07-01-08, 15:27
Ya bu kanal bizimle kafa mi buluyor? Hani pasteldeki hanfendi bizden iyi mi bileceksiniz yeni bölüm fragmani tv yayinlanmadi demisti.Daha 1 dakika önce showtürkte fragmani gördüm hemde sesli gönüllerin sultani Ezo Gelin yarin saat 21 de diye bas bas bagiriyorlar.Madem bu hafta dizi yok fragman niye dönüyor...

aynen son cümlendeki soruyu bende tekrar,tekrar sordum canım..cevap yine aynı "siz benden iyimi bileceksiniz,fragman verilmedi diyorum" diyorda başka birşey demiyor.. tv de gördüm verildi diyorum..hayır verilmedi diyor..az kalsın evet-hayır oyununa dönecekti..

chissil
07-01-08, 15:40
arkadaşlar ezo gelin'in bu hafta yine yayınlanmayacağını sizlerden öğrendim açıkçası çok üzüldüm..ancak eğer tahminim doğru ise bunun sebebi dizimizin pahalı diziler arasında oluşu..yüksel aytuğ'u uzun zamandan beri takip ederim ve açıkçası televizyon haberleri ile ilgili en çok ona güvenirim 29 aralık günü yazdığı yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum..

kurtlar Vadisi tiryakileri yaklaşık üç hafta süreyle dizilerinin yeni bölümlerini izleyemeyecekler. Bu süre içinde Kurtlar Vadisi'nin kolaj bölümleri ekrana gelecek. Artık pek çoğunuz Yakından Kumanda sayesinde bunun sebebini tahmin edebiliyorsunuz. Ama köşemizin yeni abonelerine bilgi, eskilere hatırlatma adına bir kez daha anlatmakta fayda var. Efendim, reklamverenler yılbaşını takip eden 1-2 ay içinde yıllık reklam bütçelerini yaparlar. Bu muhasebe süresi içinde de televizyonlara reklam akışı neredeyse durma noktasına gelir. Bu "ara dönem"de Kurtlar Vadisi gibi pahalı diziler de birim maliyetlerini yükseltmemek için eski bölümlerin tekrarları ve kolajları ile işi idare ederler. Özetle; önümüzdeki günlerde dizilerin yeni bölümlerini ekranda göremeyenler endişeye kapılmasın. Sadece "reklam arası" veriliyor!..

h23
07-01-08, 15:42
lüzümsuz bir sahne icin 20 tepsi baklava alnırsa,
kaleşnikoflar diz diz boy gösterirse olacagı bu tabi :S
ne masraf yapmıslar ya cidden merak ediyorum ?
otelde gecsin yada evde sadece ama sahen duzgun olsun meraklı değiliz oyle orda oraya sahnelere

volvox
07-01-08, 15:56
...........

Arkadaşlar lütfen yazdığınız kelimelere dikkat ediniz. Ayrıca etiketlere de uygunsuz kelimeler ekleyenler ceza alacaklardır.

Saygılarımla

kumralim19
07-01-08, 16:01
lüzümsuz bir sahne icin 20 tepsi baklava alnırsa,
kaleşnikoflar diz diz boy gösterirse olacagı bu tabi :S
ne masraf yapmıslar ya cidden merak ediyorum ?
otelde gecsin yada evde sadece ama sahen duzgun olsun meraklı değiliz oyle orda oraya sahnelere

selamlar
daha yeni foruma girdim ve suan soktayim, daha dün ezo gelinin sesli fragmanini verdi show türk, yani ben hayatimda show kadar saygisiz bir kanal daha görmedim, fragmani yayinliyarak peki ne elde etmeye calisiyorlar?

yani dizinin gectigi mekanlar belli, kim onlara sürekli evleri degistir dedi
madem masraflarin altindan cikamiyorlardi bir zahmet biraz daha tutumlu olsalardi, senaryo ona göre yazilsaydi, buda neden bazi oyuncularin birden bire ortadan kayboldugunu acikliyor sanirim

birde showun müdürü, hic unutmuyorum bir programda, 2007 nin basinda,
seyircimize bu yil daha saygi göstericez demisti, gördük saygiyi, 2008 girdik hala saygi göremedim ben

Sennæ
07-01-08, 16:22
Artık denilecek söz bulamıyorum! herhal diziyi yayın akışından yavaş yavaş kaldırıyorlar da her hafta yayınlanmaması için bir bahane uyduruyorlar gibi geldi bana.. Bilmiyorum bu gidişle halimiz o herhalde..
Ben bu diziye çok bağlanmıştım aslında..ayrılmak zor olucak..hele de böyle güzel oyuncuların olduğu bir dizide..her ne kadar kopukluklar da olsa kadim&ezonun o eski bölümlerdeki didişmeleri,bakışmaları.. sıcacıktı… gün geçtikçe halimiz daha da berbat gitmeye başladı senaristimizin değişmesinden sonra..uyum süreci dedik, senaryodaki küçük değişiklik bunlar dedik, takılmadık geçtik.. diziden bir çok karakterleri sanki yokmuş gibi attılar, geri istedik gelmediler; hatta karakterlerin birinin ağzından onlar hakkında kelime bile çıkmadı, sustuk.. süper woman ezonun gecede 20 baklavasıyla ardından dediği “gadiiiiiiiim” sözlerine bile laf etmedik… hep sustuk.. tepkimizi dile getirdik sonra da, ama ne değişti?hiç..
Böyle yetenekli oyuncuları olan bir diziyi harap ettiler, bu güzel ezo gelin koğuşunu ruhen çökerttiler ya artık ben onları Allah’a havale ediyorum..başka bir şey demiyorum..
Güzel bir Ezo gelin ailesini güvensizlikle kaybetti kanal yöneticileri..Artık show tv ye bakışım hiç de iyi olmayacak ve bir daha izlemeyi de kolay kolay düşünmüyorum.. Sorumsuzluktan nefret ederim çünkü!
Not:farkındaysak emre ile selim vs. vs. de diziden böyle yavaş yavaş kaldırmışlar sonra da öyle biri mi vardı? Hallerine bürünmüşlerdi.. fragmanlar dönmesine rağmen dizi yayından kalkarsa hiç şaşırmam..

zeynepyy
07-01-08, 16:29
Dizinin yeni bölümü yayınlamayacak diye niye üzülüyor ve show tv ye kızıyorsunuz ki . ezonun baklava açmasını izlemek için yeni bölüme gerek yok.. Zaten ortada izlenecek dizimi kaldı. Nerede o eski bölümler nerde yeni bölümler.
Bir zamanlar bu diziyi herkese öneriyordum izleyin diye. şimdi umarım benim önerdiğimi kimse hatırlamaz diyorum. Ben hiçbir bölümünü eskisi gibi merakla beklemiyorum artık. Sadece oyuncuları görmek için izliyorum diziyi .
Onun içinde eski bölüm yayınlanmış yeni bölüm yayınlanmış farketmiyor artık.

vankedisi
07-01-08, 17:17
yeter artttttttttttttttıııııııııııııııııııııııkkkkkkkkkk kkk.
doğum günümde aldığım habere bak ya.yine dizi yok.bu ne sorumsuzluktur.Bu kadar insanı diziden soğutuyorlar.başka dizilere kaymazsak çok şaşıracam yani.bu kadar riski neden alıyorla anlamadım.bu durumun tek iyi yani benim sınavlarım olduğu için izleyemeyecektim.zaten yokmuş.yine söylüyorum doğum günümdeki aldığım hediye ye bak ya.ooooooooofffffffffffffffffffffffffff

s-z-e-l
07-01-08, 17:35
Size haberler getirdim. Bölümün yayınlanmaması yapımcının ve kanalın ortak kararıymış. Gelecek bölümler için stok yapılacak,bölümler hakkında düşünülecekmiş. En iyisini yapacaklarına söz verdikleri için böyle bir yol seçmişler. Elçiye zeval olmaz. Benim öğrendiklerim bunlar. Kolaj bölüm videosuna da el atmaya çalıştım. Beni dinlerlerse tabi. Sıkmayın canınızı. Herkese iyi yorumlar.

h23
07-01-08, 17:39
Size haberler getirdim. Bölümün yayınlanmaması yapımcının ve kanalın ortak kararıymış. Gelecek bölümler için stok yapılacak,bölümler hakkında düşünülecekmiş. En iyisini yapacaklarına söz verdikleri için böyle bir yol seçmişler. Elçiye zeval olmaz. Benim öğrendiklerim bunlar. Kolaj bölüm videosuna da el atmaya çalıştım. Beni dinlerlerse tabi. Sıkmayın canınızı. Herkese iyi yorumlar.
teşekkurler hazal ancak su var tv gibi bir iletşiim işini yapıyorlar bunlar erkenden senin bu acıklamalarını bze yapsalardı bu kdar kızmazdık, sonucta bir bilgi vermek zorundalar. ne yani dizi varmı yok mu neden yok bunları ogrenmenin tek yolu içeriden elçimimizin mi olması?

s-z-e-l
07-01-08, 17:43
teşekkurler hazal ancak su var tv gibi bir iletşiim işini yapıyorlar bunlar erkenden senin bu acıklamalarını bze yapsalardı bu kdar kızmazdık, sonucta bir bilgi vermek zorundalar. ne yani dizi varmı yok mu neden yok bunları ogrenmenin tek yolu içeriden elçimimizin mi olması?

Tabi haklısın. Onlar da bir sürü kişiyle muhatap oluyorlar. Kolay bir iş değil onların ki de. Ama yine de böyle davranmaya hakları yok. Benim gördüğüm bazen arayanlar da çok saygısız oluyor. Olay çift taraflı olmuş durumda. Keşke herkes saygı çerçevesinde davransa. Aslında burada kanalın yapması gereken madem diziyi yayınlamayacaksın sitene neden yayınlamadığını açıklayan birkaç cümle yaz. Ben pek seyirciye saygıları olduğunu düşünmüyorum. Aslında seyirciye muhtaçlar ama böyle davranıyorlar. Bu çok büyük bir çelişki. Bu arada 47. bölümün çekiminin bir kısmını izledim. Normalde izlemem biliyorsunuz. Bu sefer izlemek zorunda kaldım. Tam da sahnesine denk gelmişim çok beğendim. İçeriğini söylemeyeyim ama benim çok hoşuma gitti:) Yine uzattım herkese iyi akşamlar.

sahracı
07-01-08, 17:52

heh en azından şöyle bi haber verilebilir yani böyle bilmeden bekliyoruz verip vermiyceklerini çok teşekkürler..ama bu şekilde olmaz bence stok yapılıcak diye fazla ara veriyorlar ve bütünlük kayboluyor haftaya hatırlamaz bile çoğu insan nerde kalmıştı ne oldu diye..zaten reytingleri kritik iyice sallandırıyorlar diziyi. inşallah daha iyi olur herşey diyelim napalım..

sahracı
07-01-08, 17:54
bu arada aklıma gelmişken söyliyim bugün vapurda debi'yi gördüm..çok tatlı bi kız gerçekten..bi an o güzel bölümler geldi gözümün önüne:icon_sorr büyük bi çanta vardı annesinin elinde herhalde yine biyerlerde oynayacak ufaklık..

bimkolik
07-01-08, 18:00
Bu tip üst üste iki hafta yayınlamamayı genellikle ipini çekmek istedikleri dizilere uygular kanallar ama hala niye bölüm çekiyorlarsa anlamadım..
Bu kadar dizi varken piyasada üç haftalık ara gerçekten diziye sabotaj gibi.
Ayrıca show'un doğru düzgün ne dizisi var ki Ezo Gelin'i harcamaya çalışıyor?
Hoş onun da senaryosu artık iyice cıvımışken sadece oyuncularla nereye kadar gidebilirdi ki?
Bu diziyi katletmekte emeği geçen herkese :dito:dito:dito:dito

refiye nur
07-01-08, 18:01
sagol hazal arkadas
en azindan yüregimize biraz su serptin .....
neyse 1 hafta daha bekliyecegiz neyapalim

gamze_yy
07-01-08, 18:07
Çok teşekkürler Hazal bizi adam yerine koyan bir sen varsın:) Şu çekimdeki sahneyi de merak ettim. Dur bakayım hesap edeyim yaklaşık 8 hafta sonra görebiliriz o 47. bölümdeki sahneyi:img-hyste Sanırım adam gibi 2. defa kolaj verecekler. Şöyle 30. bölümlerden güzel bir kolaj hazırlasalar hiç fena olmaz. Tabi mümkünse yan karakterler az olsun. Sen müdahale ettiysen içimiz rahat. Tabi seni de dinlerlerse:icon_whis

xKubrax
07-01-08, 18:07
Yarim saat demistim ama oldu 3 saat..
Sinirlerim birazda olsa yatisti, ama hala ust seviyede.. Hazal arkadasimizin soyledikleri, benim aklimdan gecen bi kac sey azda olsa aldi sinirimi..

Oncellikle XCrabC arkadasimizin bizimle paylastigina bi yorum yapmam sart.. Show TV'nin yetkilisinin soylediklerine hicmi hic sasirmadim, cunki ne yaparlarsa yapsin, bize nasil saygisizca davranirlarsa davransinlar, bugunki haberden sonra sasirmamaya ant ictim.. Ama ya pastelfim..? Onlara ne oldu, cok guzel bi sekilde geri mail yazan, hic saygisizda davranmiyana ne oldu..? Nedir o cevaplar, nedir o terbiyesizlikler.. Neymis efendim? Fragman yayinlanmiyormus, onlardan dahami iyi bilicekmissiz? Sizin hic bisey bildiginiz yok, yapini ustlendiginiz diziyi boyle katletiyorsunuz, siz ne bilebilirsiniz..? Hic bi sekilde yardim etmiyorlar, tek yaptiklari bizi boyle cileden cikartip, agzimiza geleni soyletirmek.. Ezo Gelin bitsin artik ne o kanalin bi dizisini izlerim, nede o yapimin.. Bu bana cok buyuk bi ders oldu, devamini Allah gostermesin..!

Dogrusunu soylemek gerekirse Pastelfilmin saygisizlik cercevsini zorliyan bu tavri Show Tvye olan kinimi azda olsa azalatti, ve Show Tvye ne kadar kiziyorsam, hic kuskusuz yerini Pastelfilm aldi.. Ve beni dusundurdu, Show Tv ne yapabilir? eger dedikleri dogruysa, ve yapimci dizinin bolumunu kanala ulastirmiyorsa, o halde Show Tv yeni bolumu nasil yayinliyabilir.. Bu sorumluluk en cok Pastelfilm'e ait.. Eger onlar cekilen bolumu, yayinlanicak olan kanala ulastirmiyorlarsa, bu ayip onlarindir.. Bizim aslinda Show Tvye tesekkur bile etmemiz lazim, Pastelfilm'in yetkilisinin soyledigine bakilirsa fragmanin donmemesi lazimmis, ama saolsunlar defalarca sesli fragmani (!!!) yayinladilar, bide elimizde beklicek hic bisey olmasaydi o zamanki halimizi dusunebiliyormusunuz, simdi bu sekilde davraniyorsak, kimbilir elimizde beklicek hic bisey olmasaydi nasil davranirdik..

Hazal arkadasimizin soyledigine bakilirsa benim dunki, Ezo Gelin grubunda yazdigim, yayinlanmassa neden olabilir olanagi tuttu seyircilerden yine zaman isteniliyor!.. Peki neden bekliyelim, bizim boyle bi mecburiyetimiz varmi.. Asil onlarin bizi beklemesi lazimken, bu terslikte neden..? Neymis? Daha guzel bolumler hazirlicaklarmis, stok yapicaklarmis, iyide bizene.. Siz zamaninda dogru seyi cekmiyorsaniz, bunun cezasini biz neden cekiyoruz? Ahan suraya yaziyorum bi gun bizlerle oyle muhtac olucaksinizki, bu yaptiklarinizdan oyle pismanlik duyucaksinizki, ama is isten coktaaaan gecmis olucak!

Son bisey bu tip saygisizca, ozensizce, berbatca, uvey evlat muamalessiyle davranan, bizleri yok/hic sayan, ne yaptigini bilmeyen tavirlariyla, basta Pastelfilm olmak uzere her iki tarafida KINIYORUM

Sevgilerimle

ladyDarbanvile
07-01-08, 18:44
Arkadaşlar, son gelişmelerden benim çıkarımım şu;

Yapımcı firma ile kanal yeni dönem için pazarlık içindeler ve hala anlaşamadılar. Yayınlanması gereken bölümün kanala ulaşmaması demek, Pastel film demek ki kanaldan istediği sonucu alamadı, o zaman bölümü vermeyerek pazarlığı kızıştırıyor.:icon_mad:ya da kanal bölümü yayınlamayarak reytingleri aşağı çekerek pazarlıktaki elini güçlendiriyor:icon_mad: Olan bize oluyor.:(

Genel anlamda televizyonlardaki dizilerde büyük sorun yaşanmakta ve nedense her kesim bundan şikayetçi. Yapımcılar dizilerin 90 dakika yapılmasından ve dolayısıyla kaliteden ödün verdiklerinden, çalışanlar ise bunun yoğunluğu ve yorgunluğundan, seyirciler ise dizi çöplüğüne dönmüş ekrandan şikayetçiler.
Yine de her gün yeni diziler gündeme gelirken bir kısmıda tarih oluyor. Ve bu durumdan aslında seyirci dışındakilerin tamamen duygusal sebeblerle memnun olduğunu düşünüyorum.

Yıldız oyuncuların, bölüm başı 40-60 bin YTL aldığı (kaynak gazete haberleri) iddia ediliyor, 2.,3. önemde rol alan oyuncuların aylık 3-4 bin kazandığı(Cem Özer'in CNN Türk'te bir programda söylediği) ifade ediliyor. Bu maliyeti karşılayabilecek derece yapımcılar da kazanıyor ki, bize düşense sıkıntısı:(

ezo-kadim
07-01-08, 18:48
iyi bari hazalda olmasa ne yapariz iyi bir sahne cekiliyormus ne olabilir en fazla aklima ezo-kadim sahneleri geldi yine ezonun vurdumduymaz bir halini görmeyiz insaallah yada kaprisleriyle kadimi cileden cikartmis ve kadimim yine ortaligi yatistirmaya calisiyor anam ne yapsin bu adam arzu,ezo ,seyit,nedim ,hepsi problem aklima Ferdi Tayfurun sarkisi geldi

görmez olaydim sevmez olaydim güzel yüzüne bakmaz olaydim ...böyle devam eder canim benim sevdigine sevecegine pisman ettiler garibimi neyseki hala umutlar bitmemis ne diyelim hadi hayirlisi sevgiyle ve SERHAT'la kalin :good:

sprıng
07-01-08, 19:52
ahhh canım egoflarım ne kara bir gün olmuş böyle, geliyorum bakıyorum ki koğuşa Kadim yok, Ezo yok, Ballı yok. nereye sakladılarsa çıkarsınlar . duymak istiyorlarsa haykırabilirim herkes adına özlediğimizi.:img-clapp

Anlayamıyorum bu kadar düşünecek ne var , yapacakları görevleri bizim mi anlatmamız gerekiyor. Şimdi Senarist senaryoyu yazar, Yönetmen çeker, yapım şirketi kanala teslim eder, kanal da yayınlar. Bu kadar basit bir zincirlemedir . :img-beee:

Kanalla yapım şirketi para konusunda anlaşamıyorsa bu ayrı bir konu . Buna da şöyle bir cevabım olacak, kardeşim siz ilk önce üstünüze düşen görevleri eksiksiz yerine getirince sonra deyin ki benim yaptığım iş meydanda, izlenme oranları ortada, daha iyi şartlar istiyorum.:dito

Bu hafta yayınlanacak kolajı acaip merak ediyorum, daha önceki kolajda bol bol yan karakterler ve baklavacıyı seyretmiştik, neredeyse Kadim ve Ezo yoktular. Bu haftaki daha başarılı olur umarım.:img-fie:

Xcrabx sakin ol canım, ya bu kadar sinirlenmek biliyorsun bünyeye zarar.:not_i:

gamzeciğim videonu seyretttim ve çok beğendim, şarkı ve sahnelerin uyumu süper olmuş, ellerine sağlık.:happy0064

benden de günün mana ve önemine uyan bir şarkı sözü

N'olur sormasınlar bana
N'olur söyletmesinler derdimi
Saklarım ben onu kendime
Yerim kendi kendimi

N'olur sormasınlar bana
N'olur söyletmesinler derdimi
Saklarım ben onu kendime
Yerim kendi kendimi

Akıyorsa yaşlar gözümden
Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz
Karardıysa bütün dünyam
Vardır elbet bir sebebi

Kaç yıl geçti aradan ayrı ayrı
Bitsin artık bu hasret buluşalım gayrı

Benim bütün derdim özlem
Biliyorum kavuşur böyle seven
Biz bir elmanın iki yarısıyız
O en çok sevdiğim ve ben

Benim bütün derdim özlem
Biliyorum kavuşur böyle seven
Biz bir elmanın iki yarısıyız
O en çok sevdiğim ve ben

Akıyorsa yaşlar gözümden
Dinmiyorsa bir türlü gece gündüz
Karardıysa bütün dünyam

:img-hyste

daisy79
07-01-08, 20:35
Bugün bir kez daha anladım ki yerli dizi izlememek lazım. Ne zaman yerli dizi izlesem sinirlerim geriliyor çünkü. Ya dizi rating yüzünden kaldırılır yarıda kalır, ya senarist değişir, ya senaryo saçmalaşır, karakterler değişir. Doğru düzgün başlayıp biten dizi sayısı o kadar az ki. Tüm kanallar, tüm yapımcılar birbirinin aynı. Hiç birinin seyirciye saygısı yok. Geçen yıl Erkekler Ağlamazda yaşadıklarımızdan sonra hiç bir şey şaşırtmıyor beni artık.

Şu anda o kadar kızgınım ki. Öncelikle yapım şirketine. İkinci sezon çok güzel bir şekilde başlayan sıcak, samimi bir diziyi senarist değişikliğiyle böyle soğuk bir dizi haline getirdiği için. Önceden bir sonraki bölümü hevesle beklerken şimdi izleyip izlememek pek de önemli değil benim için. Ellerinde bu kadar iyi oyuncular varken üstelik başlarda çok da güzel yazılan bir senaryo varken değerlendiremeyip diziyi bu hale getirmelerine inanamıyorum. İzlediğim yabancı dizide bir karakteri çıkarmak için 3-4 bölüm öncesinden hazırlık yaptılar senaryoda, bizde kaybolan karakterlerin haddi hesabı yok. Senaryoda tutarlılık yok. Bölümlerin 90 dakika olmasından şikayetçiler madem, tüm yapımcılar karar alsın çekmesinler doksan dakika. Biz de daha mantıklı şeyler izleyelim. Ama yapımcıların da kanallardan farkı yok ne yazık ki.

Senariste kızgınım. Çok güzel bir senaryoyu bu hale getirdiği için. Bir senaryoyu yarıda almak zordur biliyorum ama madem yoğundu, yapamayacaktı, hiç başlamasaydı bu işe.

Yönetmene kızgınım. Bu kadar iyi oyunculara sahipken bize doğru düzgün sahneler izletemediği için.

Ve kanala kızgınım seyircisine saygısı olmadığı için.

Nasıl bir mantıkla diziyi 3 hafta yayınlamadıklarını da anlayabilmiş değilim, senarist değişikliğini hangi akla hizmet yaptıklarını anlayamadığım gibi. Zaten güzel olmayan son bölümlerden sonra bir de 3 hafta ara vererek insanları diziden iyice soğutmaya çalışıyorlar herhalde.

Açıkçası dizinin yayınlanıp yayınlanmamasını artık pek de önemsemiyorum. Diziyi sadece Serhat Bey için izlemeye devam edeceğim. İzlediğim bölümlerde de kopuklukları unutup keyif almaya çalışacağım. Çünkü artık dizinin düzeleceğine dair pek de umudum yok. Umarım beni yanıltırlar.

Burada yorum yazan tüm arkadaşlara da çok teşekkürler. Foruma yazmaya fırsat bulamasam da yazılarınızı elimden geldiğince okuyorum. Hepiniz harikasınız gerçekten.

Not: chissilcim seni burada görmek çok güzel, çok özlemişim.

kullar
07-01-08, 21:14
kaliteli dizi seyredeyim diyorum olmuyor olmuyor gectigimiz sezon HP icin ayni seyler oluyordu eeeeeeee bu ne simdi kanal baska dizi baska ama seyirciye saygisizlik ayni bu yapimci vekanallar bizi güdülecek koyun olarakmi görüyorlar biz kendimizi onlara hala kanitlayamadikmi anlamiyorum anlayamiyacamda

kanal: reklamdan ne kadar para alirim pesinde,

yapimci :nasil yapsamda daha fazla para kazansam pesinde,

oyuncu gibi oyuncu: tiyatrodan para kazanamiyorum bir tv dizisinde oynayayimda para kazanayim pesinde,

izleyici: senaristinde kaleme aldigi gibi essek yerine koyuluyor baskada bir sey olmuyor

cok sinirliyim cok anlatamam yarin ilk isim pastel film ve kanali aramak olacak

aysi
08-01-08, 01:04
kaliteli dizi seyredeyim diyorum olmuyor olmuyor gectigimiz sezon HP icin ayni seyler oluyordu eeeeeeee bu ne simdi kanal baska dizi baska ama seyirciye saygisizlik ayni bu yapimci vekanallar bizi güdülecek koyun olarakmi görüyorlar biz kendimizi onlara hala kanitlayamadikmi anlamiyorum anlayamiyacamda

kanal: reklamdan ne kadar para alirim pesinde,

yapimci :nasil yapsamda daha fazla para kazansam pesinde,

oyuncu gibi oyuncu: tiyatrodan para kazanamiyorum bir tv dizisinde oynayayimda para kazanayim pesinde,

izleyici: senaristinde kaleme aldigi gibi essek yerine koyuluyor baskada bir sey olmuyor

cok sinirliyim cok anlatamam yarin ilk isim pastel film ve kanali aramak olacak

Canim altina imzami atiyor.Yazdigin hersey yerli yerinde son yazdigin kanali ve pastel yapimi aramak disinda.Ben kanali bugun kac kere aradigimi bilmiyorum, kactane email attigimida ve hepsine ayni cevap, ayni soylemler.Yeni bolum olmayacagina dair.Ama daha biraz oncesine kadar showturkte yarin yeni bolum diye fragman gosteriyor.Ama yapimcinin bundan haberi yok fragmanin cikmadigini birde ittaa ediyor :img-yes:.Ayni zamanda saygisizlikta ta geri kalmiyorlar pastel yapim.

Demem oki sadece sinirlerini bozarsin cunku bunlar yuzsuzlugu ele almislar:img-pilot

gamze_yy
08-01-08, 08:29
Bakın e kolayın sitesinde ne yazıyor.

44. ve 45. BÖLÜMLERİN KOLAJI
Her bölümü beğeni ile izlenen Ezo Gelin, yayınlanan son iki bölümünden oluşan kolaj bölümüyle sizlerle birlikte olacak.

Altında da iki özetin birleştirilmiş hali var. Yayın saatinden evvel öğrendiğimiz iyi oldu. Biz 30'lu bölümlerden kolaj beklerken son iki bölümü görecektik karşımızda. Onların hazırlayacağı kolajdan ne olacak? Kesin dolu dolu yan karakterler vardır. O meşhur kolajı en sonunda ben yapacağım o olacak. Şu eksik olan birkaç bölümü de indireyim de kolaj nasıl yapılıyormuş görsünler:img-beee:

sessizperi
08-01-08, 09:03
Milliyet Gazetesinin bugünkü televizyon eki (22:00 Show Tv)

Ezo Gelin'den özet bölüm: Nurgül Yeşilçay ve Serhat Tutumluer'in oynadığı "Ezo Gelin" son iki bölümün tekrarıyla ekrana geliyor.

''Kadim, Ezo için sürprizlerle dolu, masal gibi bir gün hazırlar. Ezo, Kadim'le birlikte ilk defa İstanbul'u gezerken çok mutludur. Ancak günün sonunda Kadim, Seyit tarafından takip edildiğini anlar. Artık bardağı taşıran Seyit için, Ballı Ağa'nın bambaşka bir çözümü vardır. Nihayet Elçin Anne'nin kızı Arzu gelir. Ne var ki Kadim'le oldukça samimi olan bu kızdan Ezo pek hoşlanmaz...''

Kolaj bölümün 30. bölümden başlayarak hazırlanmış olmasını çok isterdim...
Umarım bu sefer son iki bölümden güzel sahnelerle hazırlanmış bir bölüm gösterirler...

kadim&neşe
08-01-08, 09:03
of ya bu kanal bizi çatlatacak teleteksi açtım ezo gelin-kolaj yazıyodu bari kolajı sezonun ilk bölümlerinden yapsalar ya o çekişmelerin olduğu bölümleri:img-pilot:img-blush

ezo-kadim
08-01-08, 09:34
Bugün bir kez daha anladım ki yerli dizi izlememek lazım. Ne zaman yerli dizi izlesem sinirlerim geriliyor çünkü. Ya dizi rating yüzünden kaldırılır yarıda kalır, ya senarist değişir, ya senaryo saçmalaşır, karakterler değişir. Doğru düzgün başlayıp biten dizi sayısı o kadar az ki. Tüm kanallar, tüm yapımcılar birbirinin aynı. Hiç birinin seyirciye saygısı yok. Geçen yıl Erkekler Ağlamazda yaşadıklarımızdan sonra hiç bir şey şaşırtmıyor beni artık.

Şu anda o kadar kızgınım ki. Öncelikle yapım şirketine. İkinci sezon çok güzel bir şekilde başlayan sıcak, samimi bir diziyi senarist değişikliğiyle böyle soğuk bir dizi haline getirdiği için. Önceden bir sonraki bölümü hevesle beklerken şimdi izleyip izlememek pek de önemli değil benim için. Ellerinde bu kadar iyi oyuncular varken üstelik başlarda çok da güzel yazılan bir senaryo varken değerlendiremeyip diziyi bu hale getirmelerine inanamıyorum. İzlediğim yabancı dizide bir karakteri çıkarmak için 3-4 bölüm öncesinden hazırlık yaptılar senaryoda, bizde kaybolan karakterlerin haddi hesabı yok. Senaryoda tutarlılık yok. Bölümlerin 90 dakika olmasından şikayetçiler madem, tüm yapımcılar karar alsın çekmesinler doksan dakika. Biz de daha mantıklı şeyler izleyelim. Ama yapımcıların da kanallardan farkı yok ne yazık ki.

Senariste kızgınım. Çok güzel bir senaryoyu bu hale getirdiği için. Bir senaryoyu yarıda almak zordur biliyorum ama madem yoğundu, yapamayacaktı, hiç başlamasaydı bu işe.

Yönetmene kızgınım. Bu kadar iyi oyunculara sahipken bize doğru düzgün sahneler izletemediği için.

Nasıl bir mantıkla diziyi 3 hafta yayınlamadıklarını da anlayabilmiş değilim, senarist değişikliğini hangi akla hizmet yaptıklarını anlayamadığım gibi. Zaten güzel olmayan son bölümlerden sonra bir de 3 hafta ara vererek insanları diziden iyice soğutmaya çalışıyorlar herhalde.

Açıkçası dizinin yayınlanıp yayınlanmamasını artık pek de önemsemiyorum. Diziyi sadece Serhat Bey için izlemeye devam edeceğim. İzlediğim bölümlerde de kopuklukları unutup keyif almaya çalışacağım. Çünkü artık dizinin düzeleceğine dair pek de umudum yok. Umarım beni yanıltırlar.

Burada yorum yazan tüm arkadaşlara da çok teşekkürler. Foruma yazmaya fırsat bulamasam da yazılarınızı elimden geldiğince okuyorum. Hepiniz harikasınız gerçekten.

sana sonuna kadar katiliyorum canim yazdiklarim malesef cok dogru seyle ama benim anlamadigim hala yeni bölüm diye niye fragman yayinlayip duruyorlar kolaj deyin eski bölüm deyin resman dalga geciyorlar yaneyse canlari sagolsun sevgiyle ve SERHAT'la kalin :sad53::sad53:

papatya363
08-01-08, 09:42
hazal gelmiş bilgiler vermiş öncelikle teşekkürler yani sen olmasan hala neden bölüm olmadığını bilemeyecektik komik(burası acı oluyodu dimi:) ) ama gerçek.

gene saçma sapan bi nedenden dolayı yayınlanmıyor dizi.stok yapacaklarmış.bunu o zaman niye başta düşünmediniz fragmanı verdikten sonramı aklınız başınıza geldi.hem böyle bi fikir varsa en azından bu hafta yayınlayıp öbür hafta yayınlamasalardı.3 haftada peşpeşe dizinin yayınlanmadığı çok ama çok mantıksız ve gerçek dışı geliyor.

bide çokmu zor sanki dizinin yayınlanmama nedenini aradığımızda telefonda söylemek veya sitesine bunla ilgili bi açıklama yazmak.

az önce bi gazetece seyircinin eleştirisini okudum dizimizle ilgili değil ama showla ilgili.izleyici şöyle diyordu;

cumartesi akşamı gazete eklerinde show'da yazıtura adlı film gözüküyordu.o zamanlar sinemada izleme imkanım olmadığı için görünce akşam izlemeye karar verdim.saati gelince açtım kanalı, bi baktım matodor adlı başka bi sinema veriyorlar o kadar büyük hayal kırıklığına uğradımki.

evet işte bu kanal böyle.izleyicilerini hep hayal kırıklığına uğratıyor.sadece bizim dizimizle değil kanalın doğru düzgün bi kanal politikası yok.umarsamaz ve özensizler.

bu arada gönderdiğim mail'e cevap göndermediler hala.

söğüt
08-01-08, 10:19
umuyorum ki pastel yapım ve ezo gelin dizi ekibi, halihazırdaki aksaklıkların ve yetersizliklerin farkındadırlar ve bu fasıla ile gereken düzenlemeleri titizlikle yapacaklardır..
çünki biz bu diziyi hakikaten severek, isteyerek ve merakla izlemeye başlamıştık.
dizinin irtifa kaybında en büyük sorumluluğu ben senaryo ekine yüklüyorum...
senaryo yazılırken başrol oyuncusu nasıl ekarte edilebilir?
oya yüce senaryosu ile -izleyici olarak- beğendiğimiz bir ezo vardı;
her ne kadar ortaokul mezunu bir köylü kızı olsada, oldukça yüksek bir medeni kültür anlayışı vardı .kadın erkek ilişkilerinde, insan ilişkilerinde oldukça samimi bir o kadar da saygın bir duruşu vardı..üstelik ezo ile mahalleli ve ev sahibesi elçin hanım arasındaki diyaloglarda hem inandırıcıydı hemde yeteri kadar sahne ile zenginleştiriliyordu.
kadim ezo arasındaki çekişmelerde çok keyifli idi..
hele bir sahne vardı; unutamadığım..
Kadim: anlayabileceğini düşünmüyorum
Ezo: bende anlatabileceğini düşünmiim
bu sahnede cümleler kısaydı belki ama kalibresi yüksekti..
tadına doyamamıştık..
ezo ile ilgili ilk şikayetim ve beni hayrete düşüren sahne ise bağevindeki sahnedir. ezo o gece, kadimin peşi sıra gitmiş, ama gözlerimi kaparım vazifemi yaparım edası ile oturmuştu...
kendisine kalbini açan, acı çeken bir insanı dinlemişti. ama dinlediği şey kendisi için pek bi şey ifade etmemiş gibi ifadesiz kalmıştı..
neden..
o sahnede bize anlatılan ezo değildi gördüğümüz..ben o sahnede ezoyu, sevdiği erkeğin peşinden giden bir kadından çok para ile tutulmuş bir bakıcı olarak algıladım..ve o gün bu gündür ezo karakteri düzelmedi gitti..
ezo düzelmediği gibi diğer başrol oyuncusu da elimizden alındı;
kadim de pasifize edildi.
elçin annemiz artık bizim nazarımızda elçin hanım mertebesinde..
şimdi nedir?

senaristimiz anlaşılan mafya tiplemelerde başarılı..
ballı ağanın renkli, ahenkli, iyi niyetli kişiliği bizi sardı sarmaladı..çok sevdik çok beğendik..seyit de bizim için izlenesi karakterlerden biri.. ümit çırak'ın kişisel çabası mı, yoksa bu rol üzerine çok mu yakıştı bilmiyorum ama nedir kusur bulamıyorum..yazılan karakterde sapma yok en azından..
senaristimiz kadın karakter konusunda başarısız diyeceğim ama nur ve meryem karakterleri sağlam tutuldu, karakterde sapma olmadı..
harcanan karakterler, elçin, kadim, ezo...elimizde kaldı...atsak atamıyoruz, satsak satamıyoruz..:img-pilot:img-pilot

birde dizide mantık çok önemlidir..sihirli annem dizisi değilki elini sallayınca tepsi tepsi baklavalar çıksın ortaya...bir melemen yapmak için bile bir zaman dilimine ihtiyaç vardır..bye:icon_sorr:img-cool2

ulkuk
08-01-08, 10:46
Arkadaşlar, ben Vatan Gazetesi'nden Mehmet Güler'e mail attim.. Atmak isteyen arkadaşlar için mail adresi mguler@gazetevatan.com

elmass
08-01-08, 11:10
Daha önce seyrettiğim ve çok beğendiğim Hırsız Polis'te vakti zamanında 4 hafta yayınlanmamış ardından 1 hafta yayınlanıp 15 gün yayınlanmamış sonra 1hafta var, bir hafta yok derken seyirci tarafından unutulup, vakitsizce ve üstünkörü bir finalle yayından kaldırılmıştı.

Ondan öncede çok dizi takip eden biri olmaya ben, iyice tövbe ettim, sadece arada kafa boşaltmak için öylesine bakayım bu sezon neler var diye ekran karşısına oturdum ve bingo EZO GELİN, ve sonuç yine hüsran.

Aslında topyekün televizyonculuk anlayışının değişmesi lazım. Yoksa kanalla yada yapımcıyla ilgili değil bu durumlar, bütün ULUSAL kanallar ve yapımcılar aynı tavır içindeler, seyirciyi HİÇ'e saymak gibi, aslında gittikçe kendi kuyularını kazıyorlar, seyirci artık TEMATİK kanalları seyrediyor, bunu ben söylemiyorum, bu işle profesyonelce ilgilenen insanlar söylüyor.

Eğlenmek için ekran karşısına geçip, her hafta stres içinde geçirmeye başlıyoruz. Aslında bu FORM olmasa, belki çoğumuz çoktan Ezo Gelin'in varlığını dahi unuturduk. Aslında RTÜK (bu kuruma tamamen karşıyım ama, kendi prensiplerini oluşturamayınca kanallar, bir yayın düzenleyici gerekiyor.) yayınların standartlaştırılma konusuna el atsın. Bu işi ETİK olarak yapabilen Kanal ve yapımcı yok nede olsa.

Bizler nasıl yaptığımız iş anlaşmalarında belli kurallara sağdık kalmak zorundaysak ve yaptırımları varsa, onlarda sezon başında seyirciye verdikleri sözü tutsunlar, mesela ekrana sürülen her dizi en az 8 bölüm ve 60 dk. olmak zorunda olsun. En azından bu kadarını bilelim, sezon ortasında devam kararı alırsa en az bir 8 bölüm daha vermek zorunda olsunlar. Bir de yayın günleri ve saatleri var. O gün uygun olduğu için izlemeye karar veriyorsunuz hop bakıyorsunuz başka güne alınmış, başka saate taşınmış. Baştan stratejilerini sağlam kursunlar, yayın saatleri değişmesin.

Açık açık söylesinler bize Ocak ayında 1 ay yok dizi. Şubattan sonra devam edeceğiz Haziranda SON diye. Yaptığınız işe saygı duyun SAYIN yapımcı, sayın KANAL, sayın SENARİST, ve sayın OYUNCULAR yoksa yakında sizleri ve tabi REKLAM KUŞAKLARINI izleyecek kimseyi bulamayacaksınız karşınızda.

Ceva
08-01-08, 12:14
umuyorum ki pastel yapım ve ezo gelin dizi ekibi, halihazırdaki aksaklıkların ve yetersizliklerin farkındadırlar ve bu fasıla ile gereken düzenlemeleri titizlikle yapacaklardır..
çünki biz bu diziyi hakikaten severek, isteyerek ve merakla izlemeye başlamıştık.
....
birde dizide mantık çok önemlidir..sihirli annem dizisi değilki elini sallayınca tepsi tepsi baklavalar çıksın ortaya...bir melemen yapmak için bile bir zaman dilimine ihtiyaç vardır..bye:icon_sorr:img-cool2

Ben niye bir türlü bu aranın işe yarayacağına inanmıyorum.:icon_whis ama bu diziyi hakikaten severek, merakla bekleyerek izlemeye başlamıştık. Nerden nereye..şimdi bu hafta da dizi yok deniyor. Kendileri bilir diyorum. Öylesine izlediğim bir dizi haline geldi. Yazık gerçekten yazık.

Kolaj bölümünü de süper bölümlerden yapmışlar. Daha önceki kolaj bölümleri düşünüp, nasıl birşey yaptıklarını az çok tahmin etmek de mümkün. Bol yan karakterli bir kolaj bölüm yayınlanacak demektir. Zaten başrolerin birlikte kaç sahneleri vardi ki. Neyseki en azından bunu söyleyerek bizi izleme zahmetinden kurtarmış oldular. :)

Mantık ve Ezo gelin? çok şey istemiyor muyuz? :img-pilot

Ceva
08-01-08, 12:30
Aslında topyekün televizyonculuk anlayışının değişmesi lazım. Yoksa kanalla yada yapımcıyla ilgili değil bu durumlar, bütün ULUSAL kanallar ve yapımcılar aynı tavır içindeler, seyirciyi HİÇ'e saymak gibi, aslında gittikçe kendi kuyularını kazıyorlar, seyirci artık TEMATİK kanalları seyrediyor, bunu ben söylemiyorum, bu işle profesyonelce ilgilenen insanlar söylüyor.

Eğlenmek için ekran karşısına geçip, her hafta stres içinde geçirmeye başlıyoruz. Aslında bu FORM olmasa, belki çoğumuz çoktan Ezo Gelin'in varlığını dahi unuturduk. Aslında RTÜK (bu kuruma tamamen karşıyım ama, kendi prensiplerini oluşturamayınca kanallar, bir yayın düzenleyici gerekiyor.) yayınların standartlaştırılma konusuna el atsın. Bu işi ETİK olarak yapabilen Kanal ve yapımcı yok nede olsa.

Bizler nasıl yaptığımız iş anlaşmalarında belli kurallara sağdık kalmak zorundaysak ve yaptırımları varsa, onlarda sezon başında seyirciye verdikleri sözü tutsunlar, mesela ekrana sürülen her dizi en az 8 bölüm ve 60 dk. olmak zorunda olsun. En azından bu kadarını bilelim, sezon ortasında devam kararı alırsa en az bir 8 bölüm daha vermek zorunda olsunlar. Bir de yayın günleri ve saatleri var. O gün uygun olduğu için izlemeye karar veriyorsunuz hop bakıyorsunuz başka güne alınmış, başka saate taşınmış. Baştan stratejilerini sağlam kursunlar, yayın saatleri değişmesin.

Açık açık söylesinler bize Ocak ayında 1 ay yok dizi. Şubattan sonra devam edeceğiz Haziranda SON diye. Yaptığınız işe saygı duyun SAYIN yapımcı, sayın KANAL, sayın SENARİST, ve sayın OYUNCULAR yoksa yakında sizleri ve tabi REKLAM KUŞAKLARINI izleyecek kimseyi bulamayacaksınız karşınızda.

Ama elmas'cım olmazki senin dediğin. İzleyiciye saygı istiyorsun ama bu işler yani diziler bizler için değil ki..Bu işler tamamen duygusal sebeblere dayanıyor. Bir reklamın saniyesi için alınan paraları düşününce. Neden reklam arası dizi ve neden 90 dk. olduğunu anlıyoruz.

Televizyonların dizi çöplüğüne dönmesini bundan daha iyi açıklayabilen birşey olamaz sanırım. Hele birde dizi reytıng denen şeyde üst sıralarda yer alıyorsa, dizinin suyu çıkana kadar yayınlamak gerek. Fanatiklerini sürüm sürüm süründürmeleri gerekiyor.:img-yes: -İzleyenlerini diyemiyorum fanatiklerini demek daha doğru olur.- Normal bir televizyon izleyicisi saçmalayan bir diziye en fazla iki bölüm sabrediyor. Sonra da bir daha yüzüne bakmıyor. Aynı şey Ezo Gelin içinde geçerli. Haftalardır ortalarda olmayan bir dizi için normal bir izleyicinin düşüneceği ilk şey yayından kaldırılmış olacağı olur ve başka dizileri izlemeye başlar. Hele birde dalga geçer gibi iki haftadır fragman yayınlayıp, biz vazgeçtik stok yapmamız lazım gibi saçma sapan bir şekilde yayınlamaktan vaz geçiyorlarsa.

Buz devri:happy0064:happy0064

Lavenia
08-01-08, 12:34
kolaj yazıyor ya resmen showtv nin sayfasında kolaj yazıyor.şaka gibi...çok ciddiyim şaka gibi.ben ne zamandır yeni bölüm bekliyorum adamların yaptığına bak..ya zaten geçen hafta vermediniz.yeni bir bölüm çekemediniz mi ki fragmanı da var oysa.ne yapmaya çalışıyorlar kesssiinnlikle an-la-mı-yo-rum.....şu hasta halimle beni çoook sinirlendirdiler.....:icon_evil

Laltul
08-01-08, 12:50
arkadaşlar merhaba,
bende dün öğrendim kolaj olduğunu,ve diyecek bişeğim yok.son bir gün kalaya kadar fragmanı gösteriyorlar işte yarın yayınlanacak diye bakıyosun yine yok nedir bir dizi 3 hafta da bir yayınlanacak sebebi ne olmuş olabilir diye düşüntüm teknik bir şey olamaz oyuncuların başka işlerde de olmalarından kaynaklanıor olmalarından dolayı desem yine yok bu hafta yayınlanır önümüzdeki hafta kolaj verilir.son ana kadar devamlı veriyorsan sebep ne olursa olsun yayınlayacaksın.zaten bu dizi sektörü hiç iyi bir yere gitmiyor. bu sorun başka kanallardada var.bence önümüzde sezonlarda yıllarda bu kadar dizi olmayacak çünkü yayınlanmıyor insanlar uzun süreli film izlemek istemiyor bir izleyici olarak bir dizinin 40 en fazla 45 bölüm olmasından yanayımsinirlenmiyorum ve kızmıyorum hayatta daha önemli şeyler var,gerçekler dışardaki hayatta ben onlara kayıtsız kalmam ama tv olanlara ciddiler hariç kayıtsız kalabilirimbir, dizi için kanalı arasam ne olur aramasam ne olur değişmedikten sonra o yüzden hiç üzülmeyin sağlık olsun.

sinope
08-01-08, 13:35
Ben niye bir türlü bu aranın işe yarayacağına inanmıyorum.:icon_whis ama bu diziyi hakikaten severek, merakla bekleyerek izlemeye başlamıştık. Nerden nereye..şimdi bu hafta da dizi yok deniyor. Kendileri bilir diyorum. Öylesine izlediğim bir dizi haline geldi. Yazık gerçekten yazık.

Kolaj bölümünü de süper bölümlerden yapmışlar. Daha önceki kolaj bölümleri düşünüp, nasıl birşey yaptıklarını az çok tahmin etmek de mümkün. Bol yan karakterli bir kolaj bölüm yayınlanacak demektir. Zaten başrolerin birlikte kaç sahneleri vardi ki. Neyseki en azından bunu söyleyerek bizi izleme zahmetinden kurtarmış oldular. :)

Mantık ve Ezo gelin? çok şey istemiyor muyuz? :img-pilot

Merhabalar Sevgili Kogusumuun guzel candan bacilarim
Sogutum yazdiklarin her zaman ki gibi harika:good:
Cevacigim can bacim
Yazilanlari okumaya inanki vakit bulamadim,ama bu gece yine anladigim kadariyla kolaj yayinlanacakmis:img-pilot
Asil cok merak ettigim neyin stogunu yapacaklar?
Yapsiinlar bakem
Nasilsa bunca izleyiciyi ekrandan sogutmayi basardilar.
Artik elde biriktirdikleri stoklarida kendileri oturup rahatcana izleyip dururlar.:icon_whis:icon_whis
Ben,Biz eski Ezo gelinimizi istiyoruz.Yeni yil dendi( hadi anladik tatil)
eeee simdi neyin pesindeler?
stokmus
sizlere iyi stoklar diliyorum senarist ve cekim ekibibyebye
yolunuz acik olsun
Ya bizlere o eski guzel dizimizi geri verin
yada bizden izleyicilerinizden umidi kesin.Tek sorun yapim sirketi arkadaslar bunu iyi bilin.
[B]Show tv ye attigim e maillerde bu hafta yeni bolum yayinlanmiyacagina dair e mail gelmis( simdi gordum)
Sevgilerimle

velazquez
08-01-08, 13:35
merhaba,ilk kez yazıyorum,yazdıklarınızı sık sık takip ediyorum.bir iki kelimede olsa fikrimi bende sizlerle paylaşayım istedim.öncelikle bu stok olayına çok fazla inanmıyorum ben onu belirteyim...sanırım bu kanal yapımcının istediği miktarı kabul etmedi yapım şirketide yeni bölümü kanala vermedi.yani bilemiyorum tabi ama ilk aklıma bu geldi benim..başka bir açıklaması olamaz dedim.bu kadar tutarsızlık ve abukluk karşısında..
şu stok yapılacak denmesi iyiniyetli bir manevra olarak kabul edilebilir eğer doğruysa tabi..ama bu iyiniyette ne kadar mantıklı birde o taraftan bakmak lazım.tutarsız bölümler ardından izleyici kaybeden bir dizi 2 haftadır ortalarda görünmezken ,izleyicisini başka dizilere kaptırırken,yeniden toparlanmış oturmuş bölümlerle ekranlara döndüğünde,karşısında oturup başlamasını bekleyen ne kadar seyirci bulur biraz düşünmek lazım.çok düşünmek lazım çoookk!zira akıllıca manevralarla tekrar hayata döndürmek ellerinde,bu ise biraz sancılı zaman isteyen bir olay.sonuçta hatır gönül, zaman vs vs dinlemeyen tv gibi sadece ""ticari"" bir kuruluştan bahsediyoruz.
yinede "sakin" olun derim ben ve pozitif düşünün.her şey gönlünüzce olsun.
sevgiler...

papatya363
08-01-08, 13:42
Allahım bu ne ya

şimdi showmaxde ezogelinin fragmanını verdiler.yarın akşam 20:00'de yazdı.

bikere bu kanalda eski diziler ve yeni dizilerin tekrar bölumleri yayınlanıyor.Büyük ihtimal yanlışlıkla verdiler.zaten hiç şaşırmadım.show bu akıllı bişe yapsa şaşırırım.

zapmatik
08-01-08, 14:17
merhabalar...kac gündür foruma giremiyordum.bugün girdim ve ne göreyim dizi yayinlanmiyor...gecen haftada cikmamisti...bu haftada cikmiyor..olabilir...yani olmamasi lazim ama olabilir..beni asil sinir eden fragmanin dönmesi sali günü yayinlanacak denmesi...yilbasindada aynisini yaptilar...bende icimden aaaaaaaaaa hic bir kanal dizilerin yeni bölümünü yayinlamiyo yilbasi nedeniyle ama ezo gelin cikacak ne güzel demistim ama sonra yayinlanmadi...bu hafta yine fragmanlar döndü ama yine yayinlanmiyor...tamam yayinlamasinlar yani iki hafta ezo gelini izlemesekte olur sonucta sadece bir dizi ama yalan yanlis fragman döndermesinler BENCE

handeci
08-01-08, 14:34
Hande ataizi ile nurgül melekler adasında süperlerdi.ezo gelin de iyi dizi ama ben nurgülün o hallerini özledim.ezo gelin bu yıl çok değişti.geçen yıl çok güzeldi.bu yıl da güzel.ama nurgülün artık dizi değil film yapacağını duydum.bilmem doğru mu.yeni projeleri ne merak ediyorum.yeni sinema filmleri bekliyoruz kendisinden.

chissil
08-01-08, 14:35

Canım benim ben de seni ve yorum yapmayı özlemişim..epey zamandır sadece okuyarak forumda varlığımı sürdürdüm desem yeridir.malum önce gözyaşı çetesi arkasından erkekler ağlamaz'ın bitişi derken tutkuyla bağlı olmanın sevdiğinin arkasında durmanın bana sadece acı verdiğini gördüm..ne kadar çabalarsak çabalayalım çarkın yine kendi bildiği gibi işlediğini de.işte bu nedenledir ki sustum.
şimdi tekrar konuşmaya başlamamın sebebiyse kaybettiğimiz dizilerdeki benzer tutkuyu ezo gelin için hissetmem.ben birçok arkadaşımızın aksine ezo gelin ilk başladığından beri tek bölüm kaçırmadan izledim..serhat tutumluer diziye başlayacak dendiğinde o kadar mutlu oldum ki.sonuçta türkiyede en sevdiğim iki oyuncu aynı dizide buluşacaktı.ama ne yalan söyleyim ezo gelin formatına serhat tutumluer uyacak m