Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 7)

Sayfalar : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11

ladyDarbanvile
10-01-08, 15:54
Ben Ömer'in dönecek olmasına üzülmedim:img-yes:
Evet bu sezon diziyi takip ediyorum ama Ömer'in gelmesinin dizinin konusunun bir mantığa oturttulması ve toparlanması için gerekli olduğunu düşünüyorum çünkü;

-Bu dizinin başlangıç kurgusu Ezo ile Ömer'in büyük aşkı üzerine olduğuna göre, Ezo'nun kalbinin tamamen Kadim'in olduğunu bilmesi ve bize hissettirmesi için Ömer'le bir hesaplaşma yapması lazım. Tabi bu arada Ömer'in Ezo ile Kadim arasındaki aşkı ve tutkuyu ortaya çıkaracağını (kıskançlık olacak:img-wink:, arada kalan Ezo olacak vb.) ve bize de keyifli sahneler izleme fırsatı doğuracağını düşünüyorum(UMUYORUM:))

Bizim tepkilerimizden sonra böyle değişikliğe gidilemsinin bizim hayrımıza olduğunu düşünüyorum. (Arkadaşlar, "Secret" meselesini düşünün:img-wink:, uzun zamandır yönetmeni ve senaristti eleştiriyorduk ve dizimizin düzelmesini istiyorduk, ilk adım oldu:img-yes:biz isteyelim yeterki, dizimizin güzel zamanlarını tekrar seyrederiz:img-wink:)

gamze_yy
10-01-08, 16:07
Reklamı fazla yapılan sansasyonel bir dizi olsaydık çoktan olay yaratmıştık şuanda:) Seyirci istiyor diye yönetmen ve senaristin değiştiğini ilk defa duyuyorum. Aslında bu ne kadar önemli bir durumdur. Kaç yapımcı seyircisine bu kadar saygı duyar ve dikkate alır ki?Ama bizim dizimiz kendi halinde bir dizi olduğu için hiçbir yere haber olmayız. Ne dizi ama kaç senarist yönetmen oyuncu yedi. Böyle bir dizi bir daha gelmez herhalde:)

Ömerin gelmesi iyi olacak iyi.Bu aşk fazla tozpembeydi.Biraz daha kırmızı olması lazım:)

Senariste son bir taktik daha. Forumun hepsini okumasına gerek yok. Sadece etiketleri okursa niyetimizi anlar:img-hyste

Fragmanı çok ama çok merak ediyorum.Bugün elimden geldiğince show'u izlemeye çalıştım.Hiç denk gelmedim. Bu hafta bölüm olsun da varsın fragman geç gelsin. Bundan önce fragman geldi de ne oldu?:blink:

Senarist değiştiğine göre özetçimiz de değişmiştir. Yeni özetçiye kim talip olmak ister:img-hyste

sena-haticee
10-01-08, 16:25
off ins ömer herseyi karistirmaz ezo ile kadim iyi di ya ama simdi aci cekme sirasi ömerde ezo az cekmediii
ama o simdi mutlu ee hayatinda artik kadim var mutlu olmamak mümkün mü:happy0064

rozi
10-01-08, 16:26
aklıma geldi demek müge hanım ogün foruma girdiğinde aslında.amacı diziyi bırak malarına sebep olan kişileri tanımaktı.bizi izledi ve biz onun hala dizide olduğunu sanarak açıklama istedik o hiç açıklama yapmadan bizi ve eleştirilerimizi takıp etti.:icon_sorr

alında üzüldüm şimdi o kişiye, ama ilk baştan bu kadar saçmalamasalardı bizi cocuk yerine koymasalardı böyle olmazdı.dizimize geldiklerinde oya hanımın gidişine üzgün olmamıza rağmen onları iyi karşıladık ne bölümleri gözlerimiz kapalı izledik aslında geç bile kaldık isyanda belki ilk başlarda yapsaydık çok bölüm kurtulurdu.:img-blush

şimdi bende çekilen tüm bölümlerin rüya gibi gösterilmesine bile razıyım, en azında 41 den sonrasını, yeterki artık içimiz rahat yüzümüzde gülücükler bırakan tutkulu sıcak ve eğlenceli ve kötü değil baş rol oyuncuların çok olduğu bir bölüm olsun. biz tok gözlüyüz çok şey istemiyoruz.zaten oya hanım bize çok şey değil gerçekçi ve sıcak bir hikaye verdi. onu verin eskisi gibi olsun yeter bize:img-yes:

ve bu son elçin annemizi ve emremizi ve selimi geri :img-in_lo

en azından yeni senaristımız elçin hanım yeniden annemiz olsun:icon_sorr

rozi
10-01-08, 16:36
filaşşş filaşşşş :img-help:

hadi gözümüz aydın ömer geçici bir süreliğine geliyor. bir iki bölüm mısafırımız olucak fazla tutmucaz arkadaşı bir görünüp kaybulucak. o kadar :img-heh:

ya çok efkarlandım bende sezon sonuna kadar kalır diyordum üzüldüm şimdiimgdrag

xKubrax
10-01-08, 17:02
Yine olaylar var forumda, saolsun arastirmaci gazetecimiz 00517 Rozi is basi yapmis, ve bize cok guzel haber getirmis..
En azindan haberin dogrulunu ogrenmis olduk.. Ben cok sevinmeye basladim bu duruma, cunki dikkate alinmak, heleki boyle onemli bi yer tarafindan dikkate alinip, onemli seylerin yapilcak olmasi gercekten cok guzel bi duygu.. Pastel yapimdan once ben sizlerle tesekkur etmek istiyorum cunki bizler sayesinde boyle bi degisiklige ugradi dizi, biz su kampanyaya baslamamis olsaydik, biz gecenki bolumu izlemis simdi burda "ne kotu bi bolumdu" diye yorumlar yapiyorduk.. Iyi oldu yaa cok iyi..

Rozimiz verdigi son habere gore Omer bi iki bolumluk misafirmis, yani bi gorunup gidicek, Ezo'nun kararini vermesini saglicak, bu arada Kadim bi guzel kiskanclik krizlererine giricek, ve biz su ogretmenden ziyade Omeri kiskanmasi izlicezki bu cok daha gercekci olucak.. Amaa tek dilegim insallah 'gercekten' bi kac bolum sonra yok olur, bide kalici gelip, kotu karakteri olmasinda :icon_whis

Simdi benim tek bi sorum var, Rozi biliyorsan soyle kurban olim, Omer karakterini canlandiran kisi, ayni kisimi olucak, yoksa bi baskasimi.. Insallah aynisi olur cunki Nur'un degisikligine alismam en az 10 bolum aldi.. :img-yes:

Guzel olucak, guzel.. :img-wink:

rozi
10-01-08, 17:11
benim bildiğim kadarı ile aynı kişi geçici olduğu ve oynadığı dizi aynı yapımcıya ait olduğu için sorun çıkmaz. umarım süpriz olmaz:img-blush

ama elek arkadaş da demişti s.bakkal setinden duydum diye demek o oyuncu:img-yes:

hadi biraz iyi düşünelim iyi olsun adamı hareket getirmek için almışlar diziye yanı bence amaç ezonun en büyük aşkının kadim olduğuğunu izleyiciye kanıtlamak.

ömer gidince biri arkasında su dökmüş tez gelsin diye belli:img-heh:

allahım sen bizi ömer kulundan tez ayır yarabbi aminnnnnn:icon_whis

ezo-kadim
10-01-08, 17:14
rozim ben zaten misafirlikten öteye gitmeyecegini biliyordum o sinekli bakkalda oynuyor orada sinek avlamaya devam etsin söyle bir girip cikmasindada mahsur yok neden dersen ezo hani saraylar kurmustu gönlünde baska sarayara yer yoktuya iste kimin kral oldugunu anlar bu sayede ve kadimle birlikte yeni bir saray insaatina girisir temeli benden bileziklerimi veririm gönüllüyüm yeterki ezo ve kadimi diz dize oturup söyle göz göze bakismalarini seyredecegimiz bir evleri olsun cok sey mi istiyorum ne yeni senariste duyrulur azcik ucundan romantizm istiyoruz abartmayin sakin :img-in_lo:img-in_lo:happy0064 sevgiyle ve SERHAT'la kalin :happy0064

rozi
10-01-08, 17:33
rozim ben zaten misafirlikten öteye gitmeyecegini biliyordum o sinekli bakkalda oynuyor orada sinek avlamaya devam etsin söyle bir girip cikmasindada mahsur yok neden dersen ezo hani saraylar kurmustu gönlünde baska sarayara yer yoktuya iste kimin kral oldugunu anlar bu sayede ve kadimle birlikte yeni bir saray insaatina girisir temeli benden bileziklerimi veririm gönüllüyüm yeterki ezo ve kadimi diz dize oturup söyle göz göze bakismalarini seyredecegimiz bir evleri olsun cok sey mi istiyorum ne yeni senariste duyrulur azcik ucundan romantizm istiyoruz abartmayin sakin :img-in_lo:img-in_lo:happy0064 sevgiyle ve SERHAT'la kalin :happy0064

imzamı atıyorum :img-hyste

evet sevgili yeni senarısttım fazla abartmayın zira biz duygusuz bir ezo geline alışığız. o yüzden fazla gelebilir bize dozun iyi ayarlanması taraftarıyım:img-in_lo:img-in_lo

bir tutku istiyoruz en çok gamze için hayatının amacı oldu bu:img-in_lo

ezonun kadime aşık bakmasını istiyoruz en çok söğüt için yoksa ezoya yazık olucak

mantık ve düzen istiyoruz banubanu h23 için çok dıkkatliler gözler bir şey kaçırmıyor.

kayıp karakterleri geri istiyoruz en azından açıklama olsun. şah-rü ve ceva için şah rü nün bir fikri var ama ne ben söylim nede siz duyun:img-hyste

he buda benim için süreyya ve nedim össünn:img-hyste

ve tüm forum için aşk dolu güzel bölümler istiyorum silah olmasın:good:

arkadaşlarım istekleri olan yazsın en azında sayfalar ilerler:img-blush

ahesti
10-01-08, 17:39
bu özet gene nerde kaldı sakın bu haftada yok demeyin valla soğurum bu diziden yaaa bir ara hırsız polistede böle yaptılar sonra bi baktım dizi bitmiş:icon_sorr

gamze_yy
10-01-08, 17:42
imzamı atıyorum :img-hyste

evet sevgili yeni senarısttım fazla abartmayın zira biz duygusuz bir ezo geline alışığız. o yüzden fazla gelebilir bize dozun iyi ayarlanması taraftarıyım:img-in_lo:img-in_lo

bir tutku istiyoruz en çok gamze için hayatının amacı oldu bu:img-in_lo

ezonun kadime aşık bakmasını istiyoruz en çok söğüt için yoksa ezoya yazık olucak

mantık ve düzen istiyoruz banubanu h23 için çok dıkkatliler gözler bir şey kaçırmıyor.

kayıp karakterleri geri istiyoruz en azından açıklama olsun. şah-rü ve ceva için şah rü nün bir fikri var ama ne ben söylim nede siz duyun:img-hyste

he buda benim için süreyya ve nedim össünn:img-hyste

ve tüm forum için aşk dolu güzel bölümler istiyorum silah olmasın:good:

arkadaşlarım istekleri olan yazsın en azında sayfalar ilerler:img-blush

Ne yazalım rozicim. Ne istiyorsak bir bir yazmışsın? Ne kadar yazsam az bir tanesin:img-in_lo

En dandik dizilerde bile tutku var.Bizim ne eksiğimiz var:img-beee:

Ömerin gelmesine, bir de birkaç bölüm kalacak olmasına çok sevindim. Kadim-ezo aşkının fitilini daha da ateşleyip gidecek herhalde. Bu dizide tutkuyu gerçekleştirse gerçekleştirse ezo gerçekleştirir. Ezo'nun karakterine ciddi el atmaları lazım.

Bir de benim en çok merak ettiğim bölümün yeniden çekilip çekilmeyeceği. Çekilmezse neden fragman hazırken vermesinler ki? Belki sadece bazı değişikliler yaparlar. Yeni senarist o sondaki sarılması sahnesini nasıl halledecek bakalım?İşte o zaman anlarız maharetini:)

Son olarak tutku diyorum başka da birşey demiyorum. Asi dizisini çok kıskanıyorum bu konuda:)

glance
10-01-08, 17:48
Foruma ne zamandır gelemiyordum.. Ben yokken neler olmuş neler.. Demek senarist ve yönetmen değişmiş açıkçası üzüldüğümü söyleyemem:icon_whis.. Öncelikle Rozi bende teşekkür ederim..
Bu değişim iyi olmuş dizi daha kötü olamaz zaten senaryo, çekim açılarındaki ve kurgudaki sorunlar aklıma geldikçe bir fena oluyorum.. Yeni yönetmenimizin İkinci bahar ve Eşkiyayı kurgulamış olması kurgu konusundaki şikayetlerimizi ciddiye aldıklarını gösterir ayrıca yeni senaristimizde iyi bir senarist.. Bence yeni senarist ve yönetmen iyikide gelmişler sefalar getirmişler işallah güzel bölümler izleyeceğiz.. Dediğim gibi bence bu kadar iyi oyunculara sahip bir dizi daha kötü durumda olamazdı zaten..
Ömer konusuna gelince, Ömerin gelmesine değilde bu kadar erken gelmesine şaşırdım ama olaylar güzel bir şekilde bağlandığı sürece sorun yok nede olsa geçici olarak gelmiş..

derens
10-01-08, 18:08
Rozi haberler muhteşem, çooook teşekkürler, emeğine sağlık, valla baya umutluyum ben yönetmen ve senaristten, çok iyi olacağına inanıyorum ve Ömer'in gelişine seviniyorum açıkçası bence fitili baya baya tutuşturacak Ömer'in gelişi, Kadim ve Ömer'i yanyana görünce Ezo'da anlayacak gerçek aşkın kimde olduğunu :D :D :D

banubanu
10-01-08, 18:52
Yahu arkadaşlar, Sayın Pirhasan geldiğinde de bir heyecan gark olmuş bu bünye şimdi yoğurdu üfleyerek yemekte.. Acaba Oya Yüce ayrılmadan önce şu yönetmeni değiştirselermiş demekten de kendimi alamıyorum.
Neyse, yaptıkları işlere bakarak içime bir umutda düşmüyor değil. Ama aslında benim esas isteğim bu senaryoyu toparlamak yerine, Ezo Gelin dizisini bitirip bu kadroyla (ki bu kadro gerçekten birbirine yakışıyor) yepyeni bir dizi yaratmaları..
Çok mu zor? Sanmıyorum. Çok dizi ocakta başlıyor zaten.. Ama Nurgül hanımın Hazirana kadar anlaşması olduğu göz önüne alınırsa uzun soluk bir şey olamyacağı için belki cesaret edemezler..
Herneyse diyorum ve içime bir umut doğmakla beraber gene de temkinli davaranmaktayım...
rozicim canımcım ciğerim.. Haberler için saol.. ama çok tüyoya girme yav.. heyecanı kaçmasın..

Gökgöz
10-01-08, 18:59
İyi akşamlar sevgili koğuşumun güzel insanları

Bu aldığımız önemli haberlerden sonra yorum yapmak farz oldu...

Öncelikle bize bu tüyoyu veren Elek arkadaşa, daha sonrada büyük bir vefa örneği gösterip bu haberin doğru olup olmadığını araştıran forumumuzun ajanı 00517 Roziye çok teşekkür ediyorum...

Daha sonrada başlattığımız kampanyada bizlere destek veren ve bu diziye sahip çıkmak isteyen tüm egoflara çok teşekkür ediyorum. İnanın sizler olmasaydınız hiçbirşey yapılmazdı. İyi ki böyle bir kampanyanın içinde yer almışım... :happy0064:happy0064:happy0064

Ben yeni gelen senaristi Bir Dilim aşk dizisinden biliyorum. Sıcak bir diziydi ve en önemliside aşkta tutkuda bu dizide vardı. Komedi unsuru daha fazlaydı belki ama aşkıda yansıtıyordu. Bizler hep diyoruz ya aşk istiyoruz diye. Ben de şimdiden yeni senaristimize bir gönderme yapıyorum ve bu isteğimizi yineliyorum. Ezo ve Kadim arasında aşk ve tutku istiyoruz sevgili senaristim.. Umarım onlar bu konuda birşeyler yapabilirler. Yönetmenimizi bende pek tanımıyorum. Yönettiği dizileri izlemedim ama Yasemin hanımdan daha kötü olacağını düşünmüyorum. Bakalım kurguda çok iyiymiş umarım bizim dizimizede faydaları dokunur. Çünkü dizimizdeki en büyük eksikliklerden biride yanlış kurgulamalardı. Acemi birinin elinden çıkıyormuş gibiydi. Yinede olumlu yada olumsuz bir yorum yapmak istemiyorum yeni senarist ve yönetmen hakkında. Bikaç bölüm izledikten sonra anlayacağız akmı karamı...

Ama Barış beyde ilk geldiğinde referansları yüzünden çok güvenmiş ve hatta çok sevinmiştik. Hayal kırıklığına uğradık maalesef. Ama onu hakkında bilgisi olan bazı arkadaşlar demişlerdi "öldürmez süründürür" diye. İnanın aynen böyle oldu. Barış bey bizide diziyide öldürmedi ama resmen süründürdü. O yüzden erkenden konuşmayı doğru bulmuyorum. Bakalım bekleyip göreceğiz. Umarım dizimiz için hayırlı olurlar.:icon_whis:icon_whis:icon_whis

Ömer in kısa süreliğine geliyor olması beni pek rahatsız etmedi. Bazı arkadaşlarında dediği gibi iyi bir senaryo ve kurgulamayla bu olay bizim lehimize dönüşebilir diye düşünüyorum. Belki Ezo da Kadim e karşı göremediğimiz aşkı hissedebilmemiz açısından işe yarayabilir. Bunuda izleyip göreceğiz. Şimdiden yeni senaristimize ve yönetmenimize başarılar diliyorum. Ve bize beklentilerimiz yönünde bir dizi izletmelerini istiyorum...:img-yes::img-yes::img-yes:

Şimdiden teşekkür etmek biraz erken belki ama yinede bizim isteklerimiz doğrultusunda böyle bir değişikliğe giderek bizleri dikkate aldıklarını gösteren yapımcımızada teşekkür etmek istiyorum. Birşeyler yapmak için çaba göstermeleri bile bu teşekkürü haketmelerini sağlıyor. Teşekkürler sevgili yapımcım. Biz seyircilerini dikkate aldığın için.

sude9
10-01-08, 19:04
ÖMER gidici demek..boşuna mı yüklendim şimdi bu gün...bak çok üzüldüm şimdi:):)1-2 bölümde gider mi....adettir gidenin ardından su dökmek,diğer sefer kim döktü ise ömer'in arkasından suyu bu sefer sakın dökmesin:):)...iyi de hemen gidecek adamı diziye getirmek niye..kadim bak bu adam vakti zamanında.. ezo diye sayıkladığın aşık olduğunu söyleyen ama bunu bakışlarına ve vücut diline yansıtamayan kişinin eski aşığı,kocası..bir gör ,tanı emi demek için mi getiriyorlar:):)..Kadim'i kıskandırmak yetmedi yeni yöntemler ile tekrar mı kıskandırılma girişimlerine giriliyor...sabah geliyor diye sitem ediyordum şimdi gelip hemen gidiyor diye..hastalığımın en yoğun ve hasar verici zamanını yaşıyorum sanırım:):)...yine de sevmedim ömer'in gelişini,neyseki gidici...

papatya363
10-01-08, 19:09
rozim sen ne güzel haberler getiriyorsun hep, forumumuzun gülü.

ömerin geçiçi olarak gelmesine ne kadar sevindim anlatamam.temelli gelirse tahammül edemezdim ama misafir olarak bi kaç bölüm katlanıcaz artık.

Umarım bu değişimler işe yarar ve dizimiz eski haline döner.aslında yeni gelen senaristin işide zor.bu kadar dağıLmış bi diziyi toparlamak hiçde kolay olmayacak.bide toparlanamadığını düşünüyorumda çok kötü olur.

neyse karamsar olmıyım.5 gün sonra hersey belli olacak.tabi bölümü yenidenmi çektiler yoksa bi bölüm dahamı eski senaristin yazdığı bölümümü izlicez belli değil.şu fragmanda bi çıkmadıki.

st-papatya
10-01-08, 19:22
Herkese mutlu akşamlar:)
Yönetmen ve senarist değişikliği cidden beni çok şaşırttı. Efenim Ezo Gelin kampanyasına katılan, destekleyen herkese KOCAMAN BİR TEŞEKKÜR. Tüyoları ve şok şok şok - flaş flaş flaş edaları ile bizi bilgilendiren Rozi'ye KOCAMAN bir :happy0064

Eh artık bu değişiklikler sondur herhalde. Zira yine beğenilmeme gibi bir durumda artık Pastel Film'den herhangi biri foruma üye olup ''Arkadaşlar bilmem ne günü Serhat Tutumluer Ezo Gelin izleyicileri ile buluşup soruları yanıtlayacak, hepiniz davetlisiniz'' deyip hepimizi birden ortadan kaldırmak isteyebilir. : P

Ne diyelim hayırlı olsun, inşallah eski sıcaklığına kavuşur dizimiz. Ben şimdiden meraklanmaya başladım. Höt höt Kadim'in kıskanç bakışlarını düşündükçe.:img-in_lo

sprıng
10-01-08, 19:34
Foruma koğuşumuz renklenmiş, şenlenmiş , sayfalar akmış gitmiş.:happy0064

Senarist ve yönetmenin değiştiği demek doğruymuş. Hayırlı olur inşallah. Roziciğim süpersin , valla herşeyi öğrenmişsin .Neredeyse bu sabah neler yediklerini bile öğrenip yazdığını düşündüm. :img-hyste

Geçmişleri benimde hoşum agitti. Bir dilim aşk çok şeker bir diziydi. İkinci bahar için zaten yorum yapamaya gerek yok sanırım. Ayrıca bizim tepkilerimizin böyle sonuç vermesi de sevindirici, bize kulak vermeleri güzel. :img-grin2

artık aşk ve tutku seyrederiz, mafya hikayeleri mümkün olduğu kadar az olur umarım. Ömer'de geçici olarak geliyorsa buyursun gelsin , Ezo Kadimin kıymetini bilecekse neden olmasın.:img-kiss:

Yeni senaristi ve Yönetmeni bizimle korkutmamışlardır umarım. :img-cool2

Edit: yaşasın 517. mesajım :img-clapp

kadim&neşe
10-01-08, 21:01
ooooo arkadaşlar sabahtan bu yana ne çok istihbarat ele geçmiş yauvvvvvvvv demek ömer 1-2 bölümlük giriyo haaa o da güzel ezo-kadim aşkı için yarayacaksa ömere de katlanırız ömer filme girmeden arkadaşlarımızın senaryosuna girmiş bile:img-yes: şu yönetmenle senarist bari bizim foruma girse isteklerimizi bi duyup anlasa ne de güzel olur demi:happy0064 amaaaa neeeeeeeeeerdeeeeee neyse umarım gelen gideni aratmaz diye temennimizide sona koyarak bu yorumu da burda bitirmiş oluyorum umarım herşey gönlümüzce olur yeni doğan gün bize hep mutluluk getirir aman yaa ben de söz de yorumu bitiriyodu bi bitiremedim gitti neyse hemen yollim de başka yazacak bişey bulmim bukadar yazdıktan sonra hadi ben kaçar egoflar kendinize iyi bakın egofluğa devammmmmm:happy0064:img-pilot:good:

biodleju
10-01-08, 22:29
Çok geç gelen geç geldikçede kısalan bir 45. bölüm yorumu yazmak istedim.

Bölümü izleyeli uzun zaman oldu malumunuz. Vasatlık konusunda o kadar zorladı ki sınırlarını benim nazarımda vasata erişseydi mutluluklardan mutluluk seçecektim kendime. Bölüme dair hatırladığım ve hoşuma giden sadece iki sahne vardı. Birincisi Zeki'nin tabaktaki ördeği alıp Ezo'ya doğru sallayarak ilahi Ezo bu mu canlanacak ölü bu ölü... demek sureti ile güzelim ördeği heba ettiği sahnedir. Gerçekten uzun zamandan sonra ilk kez bir dizi sahnesine bu kadar gülmüştüm.. Ne varsa Zeki'de var zaten.. Duruyor duruyor gülmekten kopartıyor beni. :img-yes: Heleki olayların başlangıcı niteliğindeki o tuhaf kahkahası yok mu beni benden aldı götürdü :img-yes:

İkinci sahne ise birçoğunuzun hem fikir olduğu Ballı ağa'nın lafları ile Nedim ve Süreyya'yı bir güzel dövdüğü sahnedir.Ki bu sahneye zemin hazırlayan Habil - Kabil kardeşler benzetmesi de takdire şayandır... Ahmet Mümtaz Hocam yine tek kişilik dev bir kadro misali ortalığı yıkıp geçirmiştir oyunculuğu ile...

Bu sahneler dışında bölüme dair konuşmaya değecek bir sahne maalesef hatırımda yok. Varsa da bölüm beynimde zaman aşımına uğradığı için sahneler deforme olmuş olabilir..:img-yes:

Ancak mesleki açıdan bilgim olduğundan olsa gerek şu fotoğraf çekimi sahnesi bütün berbatlığı ile hafızamda ayrı bir tazelikle duruyor. Bütün sahne boyunca fotoğrafçı ile Kadim'in paslaşmaları bana Aha bu işte bi hinlik var Kutsal Usta'yı pes ettirip Ezo ile çekime devam edecekler kesin dedirtmiştir.(ki yapılsa çok hoş olurdu kanımca ) Ne varki sahne Kutsal Usta'nın (her normal insan gibi) çekimlerden bunalıp fenalaşması ile son bulmuştur (ki o sahnenin Eylül'e bağlanan kısmı ise ayrı fiyaskodur gözden kaçtı sanılmasın.:img-polic )

Bu sahnenin aslî olarak neresine takıldığıma gelince. Kadim karakteri dizinin başında gayet başarılı bir şekilde fotoğraf çeken, makineye hakim olduğunun izlenimini veren biri olarak lanse edilmişti. Ancak o kadar uzun zamandır karaktere fotoğraf çektirmemişler ki, karakter makineyi nasıl tutacağını unutmuş. Kendi çapında gayet profesyonel çekimler yapan o Kadim gitmiş yerine eline ilk kez profesyonel kalite bir makine alan Kadim gelmiş. Hayır adamın ilk bölümler makineye nasıl hakim bir tutuş sergilediğini görmesem hakikaten ilk kez eline alıyor sanacağım. Nasıl tutulacağını bilmiyorsak (Yahut unutmuşsak daha doğrusu unutmaya mahkum edilmişsek {malum adamın fotoğraf çekerek kendine terapi yaptığını cemi cümle alem unutmak üzereydi}) bir bilene danışıp bilmediğimizi öğrenelim, unuttuğumuzu hatırlayalım öyle değil mi :img-yes: Yoksa böyle ota çöpe takılan biodleju'nun gözüne batarız. gereksiz mesajına kelam oluruz. Hal böyle olunca bu sahne ofsayt olur ve atılan Sana ceza bana ödül golü geçerlilik kazanmaz...

Benim nazarımda 45. bölüme dair yazıya dökülecek bu sahneler dışında iyi yada kötü başka sahne yoktu. Varsa da dediğim gibi zaman aşımı hasebiyle tedavülden kalktılar.

46. bölüme dair diyecek şeylerse aslında hem çok fazla hemde hiç yok. (Heh hayırlı olsun sonunda kendimle de çelişmeye başladım, artık herkesle gönül rahatlığı ile çelişebilirim :) ) Bu bölüme dair bir alıntı ile mesaja devam etmek istiyorum.

Benim için geç başlayıp erken biten bir serüvendir Ezo Gelin dizisi. 44. bölümün içler acısı halini gördükten sonra izlememeyi planlıyordum ancak hatır için çiğ tavuk yerim zihniyetinde biri olduğum için sezonu bitirmeyi planlıyorum.

45. bölümü gördükten sonra tavuğu çiğ yemek bi kenara pişmişken bile yüzüne bakmama kararı almıştım. Heleki 46. bölümün yılan hikayesine dönen yayın durumunu gördükçe kararımın kat-i'lik payı arttı da arttı. Gerek şu yayınlanmayan (Biz forumca aynı anda aynı kabusu gördüğümüz için yayınlandığını zannediyoruz :) ) 46. bölüm fragmanlarının rezaletliği gerek bir türlü bölümün verilememesi gerekse bölüm beklerken suratımıza çarpan kolajdan bozma iki bölümlük uzun özet "Tamamdır artık vejeteryan oluyorsun tavuk et balık hiç birini yemiyorsun bu diziyi de izlemiyorsun" nidalarımı yükseltmişti. Ancak bugün forumda okuduklarım kararımı bir süre daha askıda tutmamı gerektirdi.

Değişime her zaman açık olan Ezo Gelin dizisi ekip arkasındaki kadrosunu yeniden değiştirmeye karar vermiş. (Aman dikkatli olun yakında yeniden ev değiştircek Ezo ve Elçin. Sıra böyle bi ekip bi mekan bi ekip bi mekan..)

Oya Yüce zamanı tatlı yerdik diziyi izlerken, Barış Bey gelince acı dolu klişeler ve kopukluklar bizleri sersemlettiği için bol bol su içer olduk. (tatlının o hoş hararetini de aldılar ağzımızdan ya neyse bu konuya girmeyelim) Şimdi yeni bir ekip gelmiş, daha doğrusu gelecekmiş. Bakalım bu sefer ne tüketeceğiz bu yeni ekibin kaleminden dökülenler sayesinde.

Barış Bey'e de dediğimiz gibi hoş geldiler sefa getirdiler. Umarız kalemleri bizi tatmin edecek kıvamda bir dolulukla gelmişlerdir. Mürekkeplerine klişeler bulaşmıssa sete gelmeden akıtmalarını talep ederiz. [B](Ederiz de onlar Ömer'i kollarına takıp gelmişler.. Neyse yolda başına birşey gelir belki malum burası İstanbul. Yutar adamı ruhumuz duymaz..)

Taze kan misali ekip değişmiş ancak bu ekip değişimine, bizlerin memnuniyetsizliğinin had safhada olmasını göz önünde bulundurup adım atıldığının söylenmiş olmasına açıkçası inandığımı söyleyemem. Aman yanlış anlaşılmasın böyle bir bilgi aldığını ileten arkadaşa inanıyorum ama yapımcı firmanın arkadaşa doğru bilgi verdiğine inanmıyorum. Başka gerekçeler ile diğer ekiple yollarını ayırmışlardır ancak yapımcı firma olarakta kuyruğu dik tutmak için seyircimizin isteklerine önem veriyoruz imajı çiziyor olabilirler. Bu sebeple her ne kadar biz memnun değiliz diye yeni ekip bulmuş olsalar da bu yeni ekip için çok büyük umutlar beslemeyin. Şahsen ben beslemeyi düşünmüyorum. Beklentimin üstünde birşeyler izlersem de yine bu forumda gerekli yerlere özür ve teşekkür olarak haklarını teslim edeceğim.

Kısa bir yazı dedim ama yine dilin kemiği yok misali uzamışta uzamış yazım. Okuyan okumayan okuyupta katılan katılmayan herkese teşekkürler ama her yorumumda dediğim gibi okuyana bir kat fazla teşekkürler..

NOT: 45. Bölüm biteli baya oldu neden şimdi yorum yaptın diye merak edenlere özel açıklamadır. Bölümü izlediğimde cidden tek kelime bile yazacak hevesim kalmamıştı. Gerçekten diziyi bundan sonra izlemeyi düşünmüyordum. Ancak bu ekip değişim olayı Herkes ikinci bir şansı hak eder. Sen ikinci bir şans tanı ki günü geldiğinde senin de ikinci bir şans bekleme ve isteme hakkın olsun.. düşüncesini doğurdu bende. O sebeple hem bölüme dair geç kalmışta olsam bir iki kelam edeyim hem de son gelişmeye dair nacizane fikrimi belirteyim istedim. Yav notum bile paragraflar halinde oluyor. Amma birikmiş kelimeler içimde :) Bu notu da okuyanlara bir kat daha teşekkürler..

EDIT: Bu kadar uzun bir yazıya reklam arası olmasaydı olmazdı :)

h23
10-01-08, 22:43
işte bu son izleyişim ddigim 44.bölüm hakkında yazdıklarına nasıl biirebir katılıyorsam bu yazına da katılıyorum, ancak eksik yanlar var,
45.bölümde senin dedigin gibi Ahmet bey elbette tek kişilk dev gösteri yapmıstır, evet o fotograf sahnesini bende pek aham şaham bulmadım ama yazdıklarında biraz acımasızlık oldugunu dusunuyorum, insan belki de 40'lı silsiledeki eriyik kadimi gordukten sonra 45.teki katılaşmış kadimi gorunce haff canlanmış ezoyu gorunce gerş donmustum dizime, kısacsı 45.te tek guzel şey Ahmet Bey değildi, kadim-ezo da bayagı toparlanmıstı benim nacizane fikrimce, evet o fotograf sahnesi niçin var hala koca bir soru işareti hepimizin beyninde, ama neir hoş bir andır sagolsunlar, kötü deneme de olsa fotograf,laf yetiştiren ezo-kadimi gorunce eskilere döner gibi olduk be hafiften..

crowe
10-01-08, 23:11
yanlış anlamadıysam fena halde ciddiye alınmışız ve yapacak başka birşey kalmamıştı zaten
öncelikle hepimizi gaza getiren isyanı planlayan kübraya tşkr ediyorum ve tabi tüm egoflara
isyan henüz tam anlamıyla olmasa da başarıya ulşmış
ama biodleju ın dediği şey aklıma takıldı. gerçekten bu insanlarla anlaşma fes edildi mi???yoksa onlar da boykottalar mı???
hani tüm ekip 3 aylık anlaşma imzalamıştı denmişti ya bana.2. sezondan beri yapılan 2. "3 aylık" anlaşmaydı. o bitti mi acaba.gerçi kaç bölüm izledikki:S
bilemedim yine ama sevineyim hadi:D
inş 2. sezon başındaki o samimi aşkı samimi insanları yeniden görebiliriz.
neyi anlatmak istediklerine umarım karar vermişlerdir.
anlamadığım birşey var 46. bölüm 2 ya da 3 haftadır çekilmişti hala yayınlanmadı. umarım yayınlanmaz iyi birşeyler izlemek için yeterince beklediğimizi düşünüyorum. bir hafta daha mı bekleyeceğiz değişimi görmek için.!!!!

ask-I memnun
10-01-08, 23:34
daha iyi izlenebilir bir hale getirmek adina yapilan bu davranislari takdirle karsilasamda yinede icimde bazi endiseler tasidigim bir gercek...
ve benim asil merak ettigim yönetmen ve senaristin yapimci firma tarafindan islerinin sonlandirildigimi yoksa yapilan bu baskilari, elestirileri görüpte kendilerininmi istifa ettigi..?.benim kafami kurcalayan bu aslinda..
.....
eger sizin dediginiz gibi yapimci sonunda dikkate alip bazi seylerin artik degismesi gerektigini anladi ve ona göre hareket ettiyse ne ala...

..benim bildigim sirf baris bey ve asistaninin kötü etkilenmemek adina bu foruma girmediklerini yazan arkadaslarimiz bile vardi burada..
hal böyle olunca herseyi birbirine katarak yok olmadi diziyi toparlayamiyorum tepkilerde aldi basini gitti deyip diziyi bir nevi arap corbasina getirip ve bu diziyi seven biz izleyicileri böylesine sikintiya ,strese sokup cekip gitmek istediyse o zaman neden bu hale getirinceye kadar bekledi önce kendisine bunu sormak lazim....
..keza bu yönetmen icinde gecerli...
oya hanima müdahale edip onun bu ekipten ayrilmasina vesile olan bayan simdi hakkinda hic iyi bir tepki almayan bu seyirciden artik umudunu kesmis olacakki oda son noktayi koydu yada isine son verildi...

ne diyelim bize de bu durumda gidenlere güle güle ve yeni gelenlere hosgeldiniz demek düser ..
onlari yaptiklari islere göre iyi yada kötü tepkiler vermek cok kolay ama asil önemli olan onlarin burada bu ekipte neler yapabilecegi ..!!
yeni yönetmenimiz acisindan hic bir sorun olmayacagini düsünüyorum (yinede bir acaba diyorum durum netlesinceye kadar)...ki müthis oyunculardan kurulu bir ekiple calisacak ...bu da onun 4 ayak üstüne düstügünü gösteriyor..
hersey senaristte bitiyor bence..baris bey icinde cok seyler yazildi cizildi ama sonunun ne oldugunu gördük...koca bir hüsran ...
simdi yeni senaristimiz icin bir kez daha adapte sorunu ,eskiye göre ayarlama (simdi birde ömerin geri gelmesi söz konusu varmis) ,konuyu senaryoyu detaylica arastirma,karakterin uyumlari ve sonrasinda gelecek bölümlerin ve buna bagli durumlarin analizi dicez..ona zaman gerekli dicez ..ama bilinen birsey varki gecen her zaman diziye daha büyük bir zarar veriyor...ki bunun iki haftadir acisini yasiyoruz..
simdi isin neresinden tutacak ki biranda herseyi 360 derece döndürüp eski haline getirecek..yada tam olmasada bu isin icinden alninin akiyla siyrilacak..merak ettigimiz bizim bu..
ve korkum degisen bu senaristimizin elinde baska karakterlerin de degisime ugrayabilecegi endisesi...
koskoca örnek olarak elimizde elcin anne,kadim azda olsa nedim,eski mahalleliler ve birde lüzumsuz kisi olarakta koskoca baklavaci mehmet usta var tabii..
tek temennimiz eskiden var olan güzelliklerin tekrar geriye gelip diziye dahil edilmesi.. ve bütün kliselerden uzak hem göze hemde gönle hitap edecek güzel bir ask filmi izlettirmeleri ..
cok birsey istemiyoruz ki ...!!

aysi
11-01-08, 00:51
Butun arkadaslarin mesajlarini okudugum kadariyla bu degisimden dolayi sevincliler.:img-yes:

Bende ayni sekilde hissediyorum.Deryadill bu sefer ben falcilik yapayim Oya Yüce yazi grubundan sonra iyi senarist yakaladik.Ve bana oyle geliyorki yeniden romantik komedi olacak dizimiz.Tez zamanda cim adam seyit ve yandaslarinda kurtulacaklardir.:img-yes: Icimdeki ses oyle diyor

Ve Bimkolik canim, sen Baris beyle bir yerlerde bulusuyordunya gecenin sessizliginde.Simdi yeni senaristimizlede bir telepati kursanda bizde o hayalindeki guzel tutkulu ve ask sahnelerini izlisek.:img-blush:icon_whis.

Umarim bolum yeniden cekilir ve butun simdiki sorunlari kisa surede toparlar yeni senaristimiz.:img-pilot

deryadil
11-01-08, 01:54
Onur Tan'ı bilmiyorum ama Alper Erze ismi içimi ferahlattı,yüzümü güldürdü.Çünkü ben kendisini 'Bir Dilim Aşk' isimli diziden tanıyorum.Çok yaratıcı,mutevazı ve sımsıcak bir kalemi vardı.Kendi adıma müsterihim,Ezo Gelin dizisini artık kimse tutamaz:img-yes:.Bir de şu Ömer efendi gittiği yerde kalsın.Hayatta herşey yakışıklılıkla olmuyor,yetenek ilazım anliyin mi??:img-pilot

Ben de Bir dilim aşkı çok beğenmiştim. Bu dizinin yapısına çok uygun bir senarist gibi duruyor. Oh en sonunda güzel bir haber. Çok çok sevindiö. Yapım şirketinin kutluyorum. Ara vermeleri iyi olmuş o zaman.

not:Aysi benimle dalga geçip durma bak kızarsam fallarını kötü yaparım:))))

d!dar
11-01-08, 08:13
günaydın canlar

öncelikle roziye teşekkürler

dört senarist ve iki yönetmenden sonra ne hali kalır bir dizinin ne denebilrki bir dizinin başına gelebilecek herşey geldi daha ne gelirse şaşırmıyacağım ...
inşallah iyi şeylere olur iyi bölümler izleriz ama bu sefer yoğurdu üflüyerek yemek lazım bence çünkü barış beyden ağzımız çok yandı ben çokta ümitli değilim ama inşallah yanılırım ....

her seferinde senarist değişmesi (bununla beraber mekanda değişmez umarım)
birilerin tekrardan başa sarıp yeni baştan başlaması hadi iki üç bölüm alış derken yine aynı şeylerin yaşanması ama şunun şurasında ne kaldıki yaza canım idare edip giderler bizde mecburen ne konulsa seyredeceğiz önümüze

hayırlı olsun hepimize ..........

rozi
11-01-08, 09:26
günaydın canlarım:img-in_lo

banubanu merak etme tiyo işine girmicem istesemde giremem zaten,yapımcı şimdiden yaka sılkmeye başladı:img-blush

canlarım bazılarımız seyirci için bu değişikliğin yapıldığından emin değil bende öyle, ama akşam öğrendimki tek isyan bizde değilmiş çok büyük tepkiler gelmiş. hatta hakarete varan olaylar olmuş:img-blush

onun üzerine değişim şart olmuş benim duyduğum bu onların yalancısıyım:icon_whis

hazal burda sanırım oda bir şeyler biliyordur.

^^naz^^
11-01-08, 10:55
Sabahtan beri show'u takip ediyorum ama fragman bir türlü çıkmıyor:not_i: Normalde doktorların fragmanından sonra çıkardı ama doktorların ki çıkıyor ezo gelininki bir türlü çıkmıyor. Özet de gelmedi. Gerçi doktorların da gelmedi. Eğer onun gelip bizimkisi hala gelmeseydi o zaman korkmaya başlardım. Bu bölümü çok merak ediyorum. Bir an önce fragman çıksa da azıcık merakımızı giderse. En çok da aynı fragman mı olacak yoksa farklı mı olacak onu merak ediyorum. Bir yandan aynı fragman olsa şimdiye kadar çıkardı diyorum diğer yandan belki aynıdır diyorum. Ne düşüneceğimi şaşırdım. Akşam show'u da izleyemeyeceğim. İnşallah gündüz çıkar da görebilirim.

bimkolik
11-01-08, 11:13
Butun arkadaslarin mesajlarini okudugum kadariyla bu degisimden dolayi sevincliler.:img-yes:
Ve Bimkolik canim, sen Baris beyle bir yerlerde bulusuyordunya gecenin sessizliginde.Simdi yeni senaristimizlede bir telepati kursanda bizde o hayalindeki guzel tutkulu ve ask sahnelerini izlisek.:img-blush:icon_whis.
Umarim bolum yeniden cekilir ve butun simdiki sorunlari kisa surede toparlar yeni senaristimiz.:img-pilot
Valla aysiciğim, dizimizi daha doğrusu Ezo-Kadim aşkını çok özledim ama son bölümler insanın içinde hayal kuracak bir şey bırakmadı. Keşke son 4 bölüm silinse hafızalarımızdan.Son 4 bölüm birinin gördüğü kabus olsa. 41. Bölümün sonundaki Kadim'in 'Bu dünyada sen olmasaydın yaşamanın hiç bir anlamı olmazdı' dediği sahneye gitsek.. Orada tam olarak bu cümleyi sarfetmeden 'sana bir şey oldu diye çok korktum' demiş olsa sadece Kadim. İlişkileri biraz daha anlam kazansa ama öyle birden çözülmeseler..her geçen gün Ezo biraz daha yontulsa.. Yani bu eli maşalı halinden biraz daha aşık kadın kimliğine bürünse..Kendini Kadim'e beğendirmek için uğraş verdiğini görsek..Kadim'in de Ezo'yu yanlız görebilmek için yarattığı bahaneleri görsek..

Akşam ilham gelince hayal kurmaya, yeni senaristten beklentileri sıralamaya başlarız tabii..

rozi
11-01-08, 12:16
canlarım güzel bir haber vermek isterdim ama o güzel hbere ulaşsamda söylemicektim gerçe:icon_whis

bu haftaki bölüm değişikmi değilmi öğrenmek istedim ve yardımcımı görevlendirdim ama o bilgiyi veremiyorlarmış:img-blush

ömer karakterini aynı kişimi oynucakmış onuda söyleyemiyorlarmış:img-blush

emre ve selim ile ilgili soruyuda ne yazıkkı söyleyemiyorlarmış:img-blush

ama dizide çok büyük değişimler oldu çok memnun kalacaksınız en çok şikayet edlen sorunlar giderildi ve izleyicinin isteği dorultusunda düzenlemeler yapıldı diyorlar başka bir şey demiyorlar.:img-blush

çok beğenicekmişiz. ben onların yalancısıyım fos çıkarsa yemeyin beni acıyın:icon_sorr

^^naz^^
11-01-08, 12:23
canlarım güzel bir haber vermek isterdim ama o güzel hbere ulaşsamda söylemicektim gerçe:icon_whis

bu haftaki bölüm değişikmi değilmi öğrenmek istedim ve yardımcımı görevlendirdim ama o bilgiyi veremiyorlarmış:img-blush

ömer karakterini aynı kişimi oynucakmış onuda söyleyemiyorlarmış:img-blush

emre ve selim ile ilgili soruyuda ne yazıkkı söyleyemiyorlarmış:img-blush

ama dizide çok büyük değişimler oldu çok memnun kalacaksınız en çok şikayet edlen sorunlar giderildi ve izleyicinin isteği dorultusunda düzenlemeler yapıldı diyorlar başka bir şey demiyorlar.:img-blush

çok beğenicekmişiz. ben onların yalancısıyım fos çıkarsa yemeyin beni acıyın:icon_sorr

Bilgiler için çok teşekkürler.

Şu değişiklikleri bir de biz görseydik:) Çatladım bekle bekle. Sanki sabrımızı sınamak için yapmışlar:) Devlet sırrı gibi bilgi yok,özet yok,fragman yok. Bu kadar gizlediklerine göre güzel süprizler olacak herhalde. Merakım gittikçe artıyor. Salı gününü iple çekiyorum.3 haftadır izlemiyoruz dile kolay. Ne olsa izleyecek duruma geldim.O kadar özledim yani.

ezo-kadim
11-01-08, 12:26
[QUOTE=bimkolik;5774018]Valla aysiciğim, dizimizi daha doğrusu Ezo-Kadim aşkını çok özledim ama son bölümler insanın içinde hayal kuracak bir şey bırakmadı. Keşke son 4 bölüm silinse hafızalarımızdan.Son 4 bölüm birinin gördüğü kabus olsa. 41. Bölümün sonundaki Kadim'in 'Bu dünyada sen olmasaydın yaşamanın hiç bir anlamı olmazdı' dediği sahneye gitsek.. Orada tam olarak bu cümleyi sarfetmeden 'sana bir şey oldu diye çok korktum' demiş olsa sadece Kadim. İlişkileri biraz daha anlam kazansa ama öyle birden çözülmeseler..her geçen gün Ezo biraz daha yontulsa.. Yani bu eli maşalı halinden biraz daha aşık kadın kimliğine bürünse..Kendini Kadim'e beğendirmek için uğraş verdiğini görsek..Kadim'in de Ezo'yu yanlız görebilmek için yarattığı bahaneleri görsek.

canim ya ne güzel yazmissin keske bin tane keske bir tane simdi edebilse ,ama nerde keskelerle geciyor dizimiz senaryo bile yazmak gelmiyor icimden ama yeni ekipten umudum var en azindan bir dilim ask cok eglenceliydi ,ayni performansi burdada bekliyoruz zaten dizi 60 bölümde bitecekmis öyle söylüyorlar ne kaldiki kalan bölümümlerin tadini cikarsak umut etmekten insan yorulurmu galiba yoruluyor
bende artik kaba -saba bir ezo yerine o bulusmadateknedeki yüzündeki gülümsemeyi ve hos bakisli birini bekliyorum madem bu kadar acildilar birbirlerine ,espirili sözlerin ucustugu ama bos degil ici dolu espirilerin replikler istiyorum,ömer gelsin ama fazla kalmasin malum sinekli bakkaldan beklerler,ne olur su mahalleli ve baklavaci muhabbetini biraksinlar
ezo:ustam kusuruma bakma ne olur ben iki isi bir arada yaparim dedim ama ben cok yoruluyorum malum koca otel girenin cikanin haddi hesabi yok cok calisiyoruz ,sevdiklerime zaman ayiramiyorum beni azat etsen
mehmet usta:zaten seninle anlasanda suc ben kendi isimi kendim görürüm simdiye kadar hayatimda sen mi vardin ki?git isinin basina
ezo;hakkini helal et usta isin düserse yardim icin seslen yeter hadi bana müsade
mehmet usta:iyi tamam ne ihtiyac duyacam sana ben yillarin ustasiyim senin gibileri cebimden cikaririm git birdahada ugrama buraya
oh iste böyle yapip baglasalar mantiklica bizde sevinsek ,olmazmi ?
benimde istediklerim bunlar sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye

esen_89
11-01-08, 12:30
rozi getirdiğin haberler için teşekkür ederim.gerçi merak ettiklerimizin hiçbirine cevap vermemişler sanki devlet sırrı :icon_whis

demek bizi memnun eden değişiklikler yapmışlar.bu dediklerine inşallah demekten ve salı gününü beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok.
bari bugün özet gelse de merakımızı az biraz gidersek:img-yes:

rozi
11-01-08, 12:32
Bilgiler için çok teşekkürler.

Şu değişiklikleri bir de biz görseydik:) Çatladım bekle bekle. Sanki sabrımızı sınamak için yapmışlar:) Devlet sırrı gibi bilgi yok,özet yok,fragman yok. Bu kadar gizlediklerine göre güzel süprizler olacak herhalde. Merakım gittikçe artıyor. Salı gününü iple çekiyorum.3 haftadır izlemiyoruz dile kolay. Ne olsa izleyecek duruma geldim.O kadar özledim yani.

aynı bende senin gibiyim ne olursa izlemye hazır:img-blush

bu akşam sanırım fragman verilebilir. onun için hazır olda olucam ve hep show izlicem:img-pilot

biliyormusunuz uzun zamandır fragmanı ve yeni bölümü bu kadar merak etmemiştim. o heycan geri geldi umarım hiç gitmez:img-in_lo

emre geri gelebilir diye düşünüyorum içimde bir umut var.unu görürsem tekrar dizide çok mutlu olucam.ve birde eski elçin annemizi :icon_sorr

pelınsu
11-01-08, 12:53
rozicim bilgiler için teşekkürler.bende çok büyük bir merakla yeni bölümü bekler oldum. 3 haftalık uzun bir ara inş. beklediğimize değer. :icon_whis

şu ömer fikrinden acaba nasıl vazgecirebiliriz bunları :icon_sorr bizim geri gelmesini istediğimiz ömer değil emre ve selim onların gelmesi daha çok mutlu eder bizi :happy0064

inş. hem fragman hemde özet bugun gelirde haftasonumuz biraz daha rahat gecer bye

ask-I memnun
11-01-08, 14:50
bence ömerin gelisini kötü olarak düsünmemek lazim...bu ezonun icinde hala ilk ask kirintilarinin kalip kalmadigini göstermenin en güzel yolu..
ömerin yapmis oldugu herseye ragmen ezo ondan asla nefret etmedi..öyle ki onunla yeni bir hayat kurmak icin istanbula bile geldi...
ve sonrasinda o zamanlar balli aganin kendince emin olamadigi duygularindan dolayi bir yolunu bularak onlari ayirmasi ve sonrasinda da ona söyledikleriylede kendisinin bir paraya degisildigini saniyor ezo...
bütün bunlarin ve ezonun icinde hala birseyler kalip kalmadiginin belli olmasi acisindan ömerin geri gelmesi cok isabetli olmus bencede ...ben böyle düsünüyorum...
tabiki bütün bu olanlardan ezo kadime asik oldugunu anlayip tercihi kadimden yana olacak ama o gececek süre zarfi icersinde birakin o tatli kiskancliklari ,sabah etmeyen bütün gecelerce iclerini yiyip duran süpheleri, o kivranmalari, kafasi karismisliklari ve sonunda gerek kadimin önünde yada degil ezonun ömere onu artik istemedigini gönlünün bir baskasina ait oldugunu söyledigini görelim...
bütün bunlari izlemeye degmezmi bence deger...:img-wink:

NuRenNuR
11-01-08, 14:51
aynı bende senin gibiyim ne olursa izlemye hazır:img-blush

bu akşam sanırım fragman verilebilir. onun için hazır olda olucam ve hep show izlicem:img-pilot

biliyormusunuz uzun zamandır fragmanı ve yeni bölümü bu kadar merak etmemiştim. o heycan geri geldi umarım hiç gitmez:img-in_lo

emre geri gelebilir diye düşünüyorum içimde bir umut var.unu görürsem tekrar dizide çok mutlu olucam.ve birde eski elçin annemizi :icon_sorr

evet malesef uzun zamandır fragman ve özet bekleme heyecanım körelmişti. Ama bu sefer baya heyecan yaptım inşallah değer:img-yes:Hele bide emre gelirse süper olur yada şahrunun önerdiği gibi:icon_whis bi bahaneyle akıbetini gösterselerde olur.
bye

!ReMmM
11-01-08, 15:20
uzun zamandır forumun üzerine bir kasvet çökmüştü sanki. umarım bu yeniliklerle dolu olarak gelecek yeni bölümler foruma eski heyecanını kazandırır.:good:

foruma yazacak zamanı bulamıyorum ama arada kaçırsamda bahsedilen konuları takip etmeye calışıyorum. :img-blush özellikle senaryoları baya heyecanla bekliyorum

rozi şok haberlerle bizi aydınlatmaya devam ediyor. gerçektende verdiği her yeni haberde gelecek bölümlere dair umutlarım artıyor. üç haftadır "ezogelin damarım" körelmneye baslamıştı. eski bölümleri tekrar ede ede ayakta tutmaya calışıyordum. ama taze kan bu salı gelicek ve tekrar heyecan ve bir hafta süren bekleyişler başlicak:happy0064:happy0064

özetide merakla bekliyorum bugün gelir umarım yeni fragman yayımlarlar mı acaba yoksa gecen haftakini mi sürerler tekrar yayına? hani aranılan kadına göre o fragman hiç verilmemiş ya:icon_whis

!ReMmM
11-01-08, 16:59
yaww kimse yok. olanlarda grupta normalde pek yorum yazmayıp sadece sizi dinliyorum ama bu gün süper bir gün geçiriyorum. içim içime sığmıyor hep yorum yapasım geliyor. şimdide kimcecikler yook.:blink::blink:

nese bari bende bir anket yaziyim uzun zamandır forumda anket yapılmamıştı. umarım beğenir cevaplarsınız.:img-blush

cevaplayan cevaplamayan herkese çok çok çok teşekkürler...

1)ömer diziye nasıl bir giriş yapar? geliş amacı nedir?
2)ezo'nun ömerin gelişiyle aklı karışır mı yoksa ömere karşı tepkili mi olur?
3)sizce dizinin gidişatı nasıl olur? senarist hazirana kada diziyi uzatmak için ezo-kadim çiftini ayırır mı yoksa mutlu mesut hafif sürtüşmeli bir aşk mı izlicez?
4)yeni senaristimizce ezo ve kadim gizli kapaklı aşk yaşamaya devam mı edicekler yoksa ilişkilerini açiklicaklarmı?
5)ömerin gelmesiyle ezoyu kaybetme korkusu yaşayan kadim(ki daha ne ömer geldi nede böyle bir korkunun ortaya çıkması için bişiler oldu ama olsa diyelim:) ) ezoya evlilik teklif eder mi?
6)bu forumda sıkca özlenenlerden biride mendebur kadimdi ee görüşlerimize önem verilmeye baslandığına göre acaba kadim karakterinde bir aksileşme durumu söz konusu olur mu?

bugün pek normal değilim. oyüsden saçmalamışsam affola. ilk defa bir anket düzenliyorum. o yüzden aksaklıkları görmezden gelin. umarım cevaplarsınız iyi akşamlarbyebye

rozi
11-01-08, 17:04
bu ne sesizlik canlarım hiç yakışmıyor daldınız egof tv ye ihmal ediyorsunuz burayı:icon_whis

özet anketi yapalım ne özeti demeyin gelecek özet anketin anketi:img-hyste

özet hakında ne düşünüyorsunuz

özetmi? hangi özet geldimi :blink:

özette kadim ezoyu kaçırıyor diyor ne düşünüyorsunuz neden yapmış olabilir bunu

kadim ezoyumu kaçırmış ne zaman neden:blink:

biz size soruyoruz kadim ezoyu neden kaçırdı

kadim ezoyu gerçekten mi kaçırdı:blink:

allah allah sizinle biz anket yapamıcaz hanim efendi anlamıyorsunuz

asıl sen anlamıyorsun. kadim ezoyu kaçırdı diyorsun ama geçekmi onu bile bilmiyorsun. nedir senden çektiğimiz adam gibi bir özet yaz yazdığın özetler hiç tutmuyor. hepsi başka çıkıyor birde üzerine geç veriyorsun. ondan sonra yok ezo şöyle yaptı yok böyle yaptı bir bakıyoruz tam tersi, bile değil herşey çok farklı bir de kendine özetçi diyorsun. attırma tepemi benim:fighting2

tama kımayın sakin olun en iyisi bir reklam arası verelim

dur kaçma reklamlar bile kurtarmaz seni gel kaçma:img-grin2

_mervevrem_
11-01-08, 17:17
kanalın tutumunu hiç beğenmiyorum
yıl başı haftası dizi verilmedi
hadi tamam
sonra yine eski bölümü verdiler dalga geçer gibi 1 sene geçti hatırlıyor musunuz mı denildi?

rozi
11-01-08, 17:21
kanalın tutumunu hiç beğenmiyorum
yıl başı haftası dizi verilmedi
hadi tamam
sonra yine eski bölümü verdiler dalga geçer gibi 1 sene geçti hatırlıyor musunuz mı denildi?

korkmayın bu hafta kesin yeni bölüm var diyorlar.ama bölüm fragmandaki bölümmü onu bilemiyorum:img-grin2

fragman için bimkolik hazır ol sakın kaçırma:img-blush

sizde egoflarım bu akşam umarım fragman çıkar:img-blush

bimkolik
11-01-08, 17:47
korkmayın bu hafta kesin yeni bölüm var diyorlar.ama bölüm fragmandaki bölümmü onu bilemiyorum:img-grin2

fragman için bimkolik hazır ol sakın kaçırma:img-blush

sizde egoflarım bu akşam umarım fragman çıkar:img-blush
Sabahtan beri show kaydediyorum, bilgisayar çatlayacak artık ama akşam 8-10 arası ara vermek zorundayım inşallah o sırada vermezler.:icon_sorr
Bence eski bölümü birşekilde vermek zorundalar. Ne yani Ezo 517 nin kapısından döndükten sonra olacakları izlemeyecek miyiz?
nasıl bağlayacaklar acaba yeni senaryoyu.. ben derim ki 46 dan pek bir şey beklemeyelim.. geçiş bölümü gibi olacak bence..

ask-I memnun
11-01-08, 18:00
mademki bir anket yapilmis bizde !remm kardesimize tesekkürler deyip büyük bir zevkle cevaplayalim o halde..

bana göre öncesinde gelecek bir telefonla bu pekala mümkün ...
savasi bahane edebilirler belki..yada ömer orada olanlardan korkup yada kacip istanbula ezosunun yanina biran önce gelmek istemis olabilir ...onun yokluguna daha fazla dayanamamis ta olabilir..
ömerin düsüncelerini cok iyi bildigimiz icin tabiki ezoyu alip tekrar antepe götürüp orada yasamak...(ömer bunu o zamda söylemisti..)

..ezo balli agadan duydugu tam olmasada dogru olmayan sözlerle muhakkak tepki gösterecektir ömere ama gercegi ögrenmesi durumunda bu kezde akli karisacaktir..

3)sizce dizinin gidişatı nasıl olur? senarist hazirana kada diziyi uzatmak için
ezo-kadim çiftini ayırır mı yoksa mutlu mesut hafif sürtüşmeli bir aşk mı izlicez?

canim bu soruyu sorman aklimdaki tuttugum sayiyi hadi bil bakalim demenle ayni sey..öyle seyler oldu ki bu dizide ne olur nasil olur hic bir fikrim yok..ama bana kalirsa ilk üc ay kivranmalarla yada yeni heyecanlarla gececek..

öyle ki ezonun dersleri istanbula ayak uydurma cabalari ve ona göre attigi adimlar....birde su baklavaciyla ortaklik hikayeside var...ömer olayi... arzunun durumu...balli aga ve belalilari...otel isi ve bu isin pesini birakmayan S & S ler..
yani durum bir hayli karisik ama karamsar olsamda umarim hersey biran önce yine eski haline döner..yoksa bir hatayi daha kaldiramaz bu bünye..

aska gelince öylesine gecistirmeli bir ilan-i asktan sonra daha tutkulu daha atesli sahneler istiyor insan....sürtüsmeli atisarak gecen bir ask daha tatli olur eminim......

4)yeni senaristimizce ezo ve kadim gizli kapaklı aşk yaşamaya devam mı edicekler yoksa ilişkilerini açiklicaklarmı?

bunu simdiden bilemeyiz ama bence asklari ortaya cikacak düsüncesindeyim...
asklarini doyasiya yasamak icin öncelikle gizliligin ortadan kalkmasi gerekli..yoksa her daim en ufak bir süphe, tereddüt yakalanma korkusu onlarin bu aski doyasiya yasamalarina izin vermez diyorum..

5)ömerin gelmesiyle ezoyu kaybetme korkusu yaşayan kadim(ki daha ne ömer geldi nede böyle bir korkunun ortaya çıkması için bişiler oldu ama olsa diyelim ) ezoya evlilik teklif eder mi?

kadimi az cok taniyorsak böyle birsey yapmayacaginida biliriz...öncesinde yasamis oldugu bir tecrübesi var sonucta..ne kadar cok severse sevsin karsisindaki insanin kalbinde yeri yoksa bunu anlayisla karsilayacak kadarda anlayisli bir insan kadim..
ama ask bu adama neler yaptirmaz diyede altini ciziyorum..
ama yok ..ezonunda kendisini sevdigini kendince emin oldugu duygulardan sonra ezoya evlilik teklifini yapacagini düsünüyorum..onu kaybetme korkusuyla degil..
yoksa öteki gibi ben bunu kadime yakistiramam..

6)bu forumda sıkca özlenenlerden biride mendebur kadimdi ee görüşlerimize önem verilmeye baslandığına göre acaba kadim karakterinde bir aksileşme durumu söz konusu olur mu?

ah keske diyorum..o kadimi nasilda özledik...onun o aksi hallerini mendeburlugunu,kiskancliklarini umarim tez zamanda onu yine eski hallerine geri döndürürlerde onlarin o atismalarla gecen bazen tutkulu, bazende o komik hallerini tekrar görürüz insaaalah.....

(bu arada ezo karakterinide bir incelik islesinler artik canim..) olmuyor böyle...

h23
11-01-08, 18:12
anket için !ReMmM arkadaşa cok teşekkur ederim,
sorular gayet güzel ve rozinin patlattıgı bombalar hakkında, acıkcası simdiye kadar bu konuda pek yorum yapmadımcunku ne diyecegimi bilemiyorum. ama madem anket var, bi cevaplamaya calısayım

burası biraz iddialı olacak ama ezo-kadim tarafı değil de seyit meselesi cozulemedi bir turlu, yanlıs ahtırlamıyorsam Ballı ağa Ömeri seyitin elinden para vererek kurtardı-borclarını ödedi, acıkcası Ömerin bu yöne egilecegini düşünüyorum
ya sonucta aşık oldugu evlilik yasadıgı kişi, aklı karışmaz sonucta kadimle aralarında daglar var ama en nihayetinde duygusal anlamda bir hareketlenme olur belki de
3)sizce dizinin gidişatı nasıl olur? senarist hazirana kada diziyi uzatmak için ezo-kadim çiftini ayırır mı yoksa mutlu mesut hafif sürtüşmeli bir aşk mı izlicez?
haziran ayına bişeycik kalmadı ki, ayda bi bolum diye hesap edersek surda kaldı 6 bölüm :img-pilot
ayy bilmiyorum ki bende ne istedigimi onların aşık hallerini gorunce gizli yaşasınlar hatta bize bile gostermesinler diyorum, aşktan sogudum bee
5)ömerin gelmesiyle ezoyu kaybetme korkusu yaşayan kadim(ki daha ne ömer geldi nede böyle bir korkunun ortaya çıkması için bişiler oldu ama olsa diyelim:) ) ezoya evlilik teklif eder mi?
evet belki bu yonden bir hareketlenme olabilir
ee inşAllah diyeyim, acıkcası kadimin yeni hali yuzunden Serhat beyden sogudum, adını bile duymaya tahammul edemez oldum :img-blush

!ReMmM
11-01-08, 18:30
ask-I memnun ve h23 cevapladığınız için teşekkürler...:)

gamze_yy
11-01-08, 18:45
Sizleri ihmal ediyorum ama dersler dizi gibi ara vermiyor mağlesef:icon_whis Sorular için çok teşekkürler !ReMmM

Ben geliş amacının dizideki aşka inandırıcılık katmak olduğunu düşünüyorum. Malum birçoğumuz özellikle de ezonun aşkını göremedik. Bu sayede görebileceğiz bence.Normalde 3. şahısları sevmem ama bizim dizide şarttı.

Kesin karışacaktır.Açıkçası bu ikilemi görmek isterim. Ezoyu uzun zamandır ilk defa mantıklı bir iç hesaplaşma içinde görebiliriz belki

Şuan bu konuda birşey söyleyemem. Hangi tarzda gideceği hiç belli olmaz. Barış bey kolay yolu seçmişti başarılı olamadı. Belki yeni senarist zor yoldan gitmeyi seçer:img-wink:

Zaten şuan bu durumu bilmeyen güya elçin anne. O bile farkında aslında. Bu sorun olmayacaktır bence. Sonuçta ikisi de koskoca insanlar.

Benim tanıdığım kadim bunu yapmaz.İkilem arasında kalmış birine yapılacak en yanlış tekliftir. Bence ezonun kararını vermesini bekler. Tabi bu biraz da yeni senaristin karakterleri nasıl işleyeceğine bağlı. En başta tanıdığımız kadimden ödün vermesini istemem.

Gelmesini en çok isteyenlerden biri de benim. Benim istediğim tutku ancak o gelirse gerçekleşir:) Eğer 30'lu bölümlerde tanıdığımız kadimse dr emreye neler neler yapmıştı ömer gelince daha beterini yapacaktır. Yapmasını da çok isterim. Aman ezoyu kaybedeceğim rehavetine kapılıp daha da ezonun üstüne düşmesini istemiyorum. Sonuçta Berrak'ı da kaybetme korkusu yaşamış ama ona böyle davranmamış. Kadim'in ilk yaratılan karakterinden ödün verilmesini istemiyorum. Bir de ezo üstünde çalışırlarsa,ezoya biraz duygusallık,zariflik katarlarsa hiç fena olmaz:icon_whis

sprıng
11-01-08, 18:52
Ballı onu göndermişti,kumar borcu nedeniyle, bakalım nasıl bir Ömer dönecek.
gittiği yerden zengin olarak mı yoksa gene birşeylerden kaçarak mı gelecek. Kesin dönüş yapmayı düşünmüyordur umarım.

2)ezo'nun ömerin gelişiyle aklı karışır mı yoksa ömere karşı tepkili mi olur?Ezo'nun Ömeri artık sevdiğini sanmıyorum. Onu İstanbulda bırakıp gittiği için kzıgındı , Kadimin karşısında bu konuda rahatsız olacaktır.

Daha aşk seyredemedik ki ne ayrılığı.

Aşk yaşamaya başlasınlar da ister açık ister kapalı farketmez . Görelim şu aşk sahnelerini .

5)ömerin gelmesiyle ezoyu kaybetme korkusu yaşayan kadim(ki daha ne ömer geldi nede böyle bir korkunun ortaya çıkması için bişiler oldu ama olsa diyelim ) ezoya evlilik teklif eder mi?
Kadim zaten şimdiye kadar aşkını göstermek için herşeyi yaptı. Ömeri kıskanacağı kesin ,Artık sıra Ezo'da diye düşünüyorum.

Ben eski Kadimi çok seviyordum, özellikle Ezoya laf dokundurmaları çok şekerdi. hem Aşık Kadim hem mendebur Kadim olsun.

destur
11-01-08, 19:08
acaba dizi yayından kalktımı kaç haftadır yok. yani bir final yapılabilinirdi..:img-yes: neden böyle yaparlar anlamam. birden bitirmeleri hiç hoş değil. yada artık bu kadar çok dizi olmasında bizler dizi seyredelim yoksa hep yas tutacağız arkalarından. ezo gelin son zamanlarda pej iyi gitmiyordu ama olsun işte

xKubrax
11-01-08, 19:14
Gamze'ye aynen katiliyor ve aranizda eskisi kadar bulunamadigim icin ozur diliyorum, ayni derten yaniginiz maalesef sevgili Gamze'cim :icon_sorr

Madem uzun uzun yorumlar yapamiyorum, o halde hazira konim ve sevgili !ReMmM arkadasimizin hazirladigi anket sorularina cevap verim, tesekkurler canim isimizi kolaylastirdigin icin :)

1)Omer diziye nasıl bir giriş yapar? Geliş amacı nedir?
Gidisi bayagi sessiz oldu, ama gelisi muhtesem olucak diye dusunuyorum ben.. Kadim ve Ezo'nun askinda buyuk bi etkisi bence, zaten gelis amacida bana kalirsa budur.. Ezo Omerin gelisiyle anlicak, hala onumu seviyor, yoksa onun asil sevdigi Kadim'mi diye.. E Ezo bunu cozerken Kadimde kiskanclik krizlerine giricek bizlerde o keski muthis dizimizi izlicez..
Nasil giris yapicagi malum.. Antep'ten donucek pisman olmus bi sekilde, Ezo'nun kapisina dayanicak ve ondan af dilicek, onu ne kadar cok sevdigini, tekrar beraber olmak istedigini filan soylicek, Ezo'nun kafasini karistiricak, sonra Ezo secenegini Kadimden tarafa kullaninca Omer geldigi gibi, bi daha donmemek uzere Antepe geri gidicek, onlarda kurtulcak, bizlerde :)

2)Ezo'nun ömerin gelişiyle aklı karışır mı yoksa ömere karşı tepkili mi olur?
Karisir gibime geliyor, nihayetinde ona asikti, simdi bi tarafta Kadim diger tarafta o olunca kafasi allak bullak olabilir, ama sonra dusununce ve Omerin ona yaptiklari aklina gelince, onun asil asik oldugu adamin Kadim oldugunu anlayinca, ona tepkisini gostericek ve hayatimdan cik git, benim sevdigim kisi sen degil Kadim der ve Omeri basindan def eder :)

3)Sizce dizinin gidişatı nasıl olur? Senarist hazirana kada diziyi uzatmak için Ezo-Kadim çiftini ayırır mı yoksa mutlu mesut hafif sürtüşmeli bir aşk mı izlicez?
Bence dizinin gidisati bundan kotu olamaz, ve bende dizi ciddi derece bi duzelme yasicak, bizde eski dizimizi cok buyuk bi keyifle izlicez..
Eger dizi daha fazla izlenmeye baslanirsa, dizi bi sezon daha uzatilabilir diye dusunuyorum, cunki nede olsa yepyeni bi dizi basladi bu sezon, bu aska doyabilicegimizi sanmiyorum.. Eger cok guzel ilerlemeye baslarsa ben bi sezon daha devam etsin diyenlerdenim..
Ama yok Haziranda biterse o zaman bence her dizide olabilicekler olucak, Ezo ve Kadim askini yasicaklar, sonra arada biseyler olucak ayrilcaklar, biri kacirilcak digeri aglicak, pisman olucaklar ve barisicaklar.. Yani bence hem tatli tatli atiscaklar, hem ayrilcaklar hemde beraber olucaklar :

4)Yeni senaristimizce Ezo ve Kadim gizli kapaklı aşk yaşamaya devam mı edicekler yoksa ilişkilerini açiklicaklarmı?
Bi kac bolum boyle devam eder diye dusunuorum ben ama Omerin gelisi ile biseyler ortaya cikar ve artik gizli kapakli degilde acik acik yasarlar asklarini.. Gizli kapakli ask yasadilarda ne oldu, bari bide boyle deniyelim derim ben.. :)

5)Omerin gelmesiyle Ezoyu kaybetme korkusu yaşayan Kadim, Ezoya evlilik teklif eder mi?
Bunun icin cok erken oldugunu dusunuyorum, daha kimsenin haberi yokken, daha biseyler dogru duzgun baslamamisken sanmiyorum, ama cok uzun bi zaman sonra bu teklifin geliceginide sanmiyorum.. Acikcasi simdilik istemiyorumda boyle bisey, once biraz sevgili durumlari olsun sonra gelsin evlilik.. Cunki nedendir bilinmez ne zaman bi cift evlense dizilerde, dizinin tadi tuzu kaciyor, mumkunse en son bolumde izliyelim dugunlerini :)

6)Bu forumda sıkca özlenenlerden biride mendebur Kadimdi ee görüşlerimize önem verilmeye baslandığına göre acaba Kadim karakterinde bir aksileşme durumu söz konusu olur mu?
Insallah, insallah! Eger yazilanlar okunuyorsa, eger istediklerimiz oluyorsa, o zaman buda neden olmasin.. Cunki en cok istenen seylerden bitaneside bu.. Insallah en gec 2 bolum sonra mendebur, korunakli Kadimi izlemeye baslariz :)

Not: Reklamimida aldim, daha ne isterim :img-hyste

oyasum
11-01-08, 19:17
ben seyrettiğim hatırla sevgili dizisinin haricinde ilk defa başka bir foruma yazı yazıyorum öncelikle hepinize merhabalar
ezo gelin dizisini serhat tutumluer'in diziye dahil olmasıyla izlemeye başladım işin açıkçası serhat beyin böyle bir dizide ne işi var diye merakımdan izledim (yalnış anlamayın diziyi kötülediğim için söylemiyorum sadece bu tarz diziler benim pek hoşlandığım türden olmadığı için ) izledikçe ezo kadim arasındaki diyologlar onların birbirleriyle çekişmesi çok hoşuma gitti bazı sahneleri gerçekten kahkaha atarak izledim benim için sımsıcak eğlenceli hoşca vakit geçirebileceğim bir diziydi ezo gelin. ama sonra ne olduysa (sanıyorum senarist değişmiş sonradan öğrendim) maalesef o sıcaklık birden kayboldu dizideki kopukluklar saçma sapan diyaloglar yan karakterlerin fazlaca diziye hakim olması dizinin büyüsünü aldı götürdü ben yan karakterleri izlerken çok sıkılıyorum (ballı ağa yı ayrı tutuyorum onu izlemek zevkli ) sanki ezo karakteride gün geçtikçe daha kaba saba bir hal almaya başladı birde aklını para almış her iki lafında biri para kadim onu ders çalıştıracak kitaplarını aldırayım diyor parası ne olacak diye abuk sabuk bir cevap veriyor ya sanki adam sana mücevherler alayım dedide gurur yapıyorsun ne var altı üstü kitap alacak alsın insan sevdiği kişiden ufak tefek yardım kabul etmezmi ne var bunda ,saçmalık ,hele o baklavacı muhabbetleri yokmu gerçekten sıkıcı bu nasıl bir kadınki sabahın köründe kalk bilmem kaç tepsi baklava aç ondan sonra koş otele git akşama kadar orada çalış sonra kadim beyin yanına git ders çalış(henüz görmedik ama) eh halin kalırsa "sevgilinede" zaman ayırırsın (gerçi sevgili olduklarınıda göremedik ya neyse) kadimin ezoya bakışlarında sevgi var ama ezoda en ufak bir duygu kırıntısı bile yok romantizim yok hiç bir şey yok bana hissettiremiyor kadınsı bir zarafet yok sadece kaba saba bir görüntü sergiliyor hoş değil aşık insan böylemi olur neyse çok uzattım
yeni senarist ve yeni yönetmenle umarım her şey çok güzel olur bende zevkle bu diziyi izlemeye devam ederim :good:görüşmek üzere

meden
11-01-08, 19:49
Sevgili !ReMmM, sakin sayfalarımızı canlandırmak için sorduğun güzel sorulara ben de cevap vereyim....Bütün Ezo gelin Koğuşuna da selamlar.....
Sevgili Rozi mize ve Elek arkadaşımıza da verdikleri haberler için çok çok teşekkürler.....

Üç haftalık bekleyiş ve olası beklentilerin sabır bırakmadığı bir durumdayız sanırım....Umarım bu kadar beklediğimize değecek bir bölüm izleyebiliriz...İzleyebilecek miyiz ondan da emin olamıyorum ben artık????

İlk sezonu izlemediğim için karakteri tanımıyorum ama bir şey kaçırmadım sanırm..Gelişini sadece kısa olmak umuduyla ve Ezo nun Kadim e olan duygularını bizi tatmin edecek yoğunlukta açığa çıkaracaksa kabul edeceğim kendi adıma girişi için yeni senaristimiz uygun bir bağlama yapar umarım...

Önce tepki verecektir doğal olarak, sonrasındaysa gerçek aşkından emin olmasına yardımcı olacak dökümlerini yapmalı iç dünyasında...ve bizlerle de paylaşılmalı....

Dizinin gidişatı tuhaf bir noktaya varmıştı zaten..bu saatten sonra özlemle andığımız otuzlu bölümlerin tadında ve bildik kısır döngülerden uzak bir aşkı izlemeyi beklemek hakkımız diye düşünüyorum..Uzatmak için zaten çok az görebildiğimiz Ezo ve Kadimi bir de ayırırsa yeni senaristimize ne diyebilirim ki artık????

Höd höd ve aşık Kadimimiz geri gelecekse ve şu an tuhaf hale getirilmiş Ezomuzu yavaş yavaş tatlı sert yumaşamış ve biraz aşkın verdiği inceliklere bürünmüş haliyle izleyebileceksek ister gizli ister herkesin bildiği bir aşk olsun hiç farketmez....

Daha aşkın şiddetine, tutkuya, vazgeçilemezliğe dair hiç bir şey görmedik ki...
Böyle bir teklifi bu aşamada hiç istemem....

Keşke yi kullanmayı sevmesemde bu sefer kullanayım ve görüşlerimize de önem verildiğine inanırmış gibi yapayım!! ve mendebur Kadimimizin başımızın üstünde yeri var diyeyim....

Anketiniz için tekrar teşekkürler, ellerinize sağlık.......
Hepinize sevgiler, iyi haftasonları ve çabucak gelecek güzel bir salı akşamı dilerim.....

!ReMmM
11-01-08, 20:03
ben seyrettiğim hatırla sevgili dizisinin haricinde ilk defa başka bir foruma yazı yazıyorum öncelikle hepinize merhabalar
ezo gelin dizisini serhat tutumluer'in diziye dahil olmasıyla izlemeye başladım işin açıkçası serhat beyin böyle bir dizide ne işi var diye merakımdan izledim (yalnış anlamayın diziyi kötülediğim için söylemiyorum sadece bu tarz diziler benim pek hoşlandığım türden olmadığı için ) izledikçe ezo kadim arasındaki diyologlar onların birbirleriyle çekişmesi çok hoşuma gitti bazı sahneleri gerçekten kahkaha atarak izledim benim için sımsıcak eğlenceli hoşca vakit geçirebileceğim bir diziydi ezo gelin. ama sonra ne olduysa (sanıyorum senarist değişmiş sonradan öğrendim) maalesef o sıcaklık birden kayboldu dizideki kopukluklar saçma sapan diyaloglar yan karakterlerin fazlaca diziye hakim olması dizinin büyüsünü aldı götürdü ben yan karakterleri izlerken çok sıkılıyorum (ballı ağa yı ayrı tutuyorum onu izlemek zevkli ) sanki ezo karakteride gün geçtikçe daha kaba saba bir hal almaya başladı birde aklını para almış her iki lafında biri para kadim onu ders çalıştıracak kitaplarını aldırayım diyor parası ne olacak diye abuk sabuk bir cevap veriyor ya sanki adam sana mücevherler alayım dedide gurur yapıyorsun ne var altı üstü kitap alacak alsın insan sevdiği kişiden ufak tefek yardım kabul etmezmi ne var bunda ,saçmalık ,hele o baklavacı muhabbetleri yokmu gerçekten sıkıcı bu nasıl bir kadınki sabahın köründe kalk bilmem kaç tepsi baklava aç ondan sonra koş otele git akşama kadar orada çalış sonra kadim beyin yanına git ders çalış(henüz görmedik ama) eh halin kalırsa "sevgilinede" zaman ayırırsın (gerçi sevgili olduklarınıda göremedik ya neyse) kadimin ezoya bakışlarında sevgi var ama ezoda en ufak bir duygu kırıntısı bile yok romantizim yok hiç bir şey yok bana hissettiremiyor kadınsı bir zarafet yok sadece kaba saba bir görüntü sergiliyor hoş değil aşık insan böylemi olur neyse çok uzattım
yeni senarist ve yeni yönetmenle umarım her şey çok güzel olur bende zevkle bu diziyi izlemeye devam ederim :good:görüşmek üzere

bende senin gibi diziyi serhat tutumluer sayesinde 2. sezon izlemeye başlayıp sonra o çekişmelerin müptelası olup senarist değişimiyle "noldu bu diziye?" diyenlerdenim. ama rozi ve ben yorumunu görmedim ama sanırım Elek arkadaşlarımızın sayesinde senaristin ve yönetmenin değiştiğini öğrendik. yani dizimiz özlendiği kıvama gelicek inşallah. :img-yes::img-yes:

ezo bir kitap parasını bile sorun ediyor demişsin ya bence orda pek bir abartı yok. ezo sonuçta kazandığı az miktarda parayla istanbul'da kendi başına ayakta durmaya çalışan bir kadın. ve bu kadar dar gelirli insanların gözünde bir kitap parası bile büyüyebiliyor. bizim böyle sıkıntılarımız olmadığı için sanki o kadarcık paradan da sıkıntı doğar mı diyoruz ama gerçekten de olabiliyor. çevremde şahit olduğum olaylar olmuştu.

bencede baklava muhabbetleri çok sıkıcı ve baklavacı karakteri çok itici bir adam:icon_sorr

Ö.Dilek
11-01-08, 20:10
!ReMmM anket için teşekkürler :img-wink:

ömer'in diziye bir gün dahil olacağını düşünüyordum ama bu kadar çabuk beklemiyordum. Ezo'nun ağzında bir çok kez ismini duymuştuk belkide bu Ezo Kadim aşkı için gerekliydi.
her halde bir kaç bölüm için gelecektir.(umarım kalıcı değildir.)
yeni senaristlerimizle nasıl bir giriş yapar ve amacı nedir bende merak içindeyim.

Ezo zaten ilk bölüm Ballı Ağayla konuştuğunda gitmesine üzülmedim, bazı şeylerin adını koyamamıştım gibilerinden bir şeyler demişti. belki ilk başta aklı karışabilir ama iç hesaplaşmalarıyla doğruyu bulacaktır.
Ömer'e karşı kesin tepkili olacaktır.

daha hiiiiç bir şey göremedik ki ama kesin mutlu mesut olamazlar ufak tefek pürüzler çıkar.

bir kaç bölüm böyle gider sanırım. (bir doğru dürüst aşk yayamadılar ki açıklasınlar.)

bunun için erken ama baya bir kıskançlık ve korku yaşayacağı kesin. Kadim'in o hallerini görmek ayrı bir tat.

inşallahhhhh.Ömerin gelişiyle aşık ve mendebur Kadim'i göreceğimiz kesin.

vankedisi
11-01-08, 20:16
gerçeği söyleyeyim hiç bir fikrim yok.gittiği yerde dikiş tutturamadı.ezo dan para istemeye gelebilir.
bence aklı karışır.kadim e soğuk davanacak kesin.olan kadime olacak höt höt kadim geri dönecek.
3)sizce dizinin gidişatı nasıl olur? senarist hazirana kada diziyi uzatmak için
kadim eski haline döner,ezo yanlış anlaşılır,kadim yanlış anlar bu da kimin işine yarar ömerin.
ezo-kadim çiftini ayırır mı yoksa mutlu mesut hafif sürtüşmeli bir aşk mı izlicez?
sürtüşmeler başlayacaktır ve çok güzel olacak.
ikiside olmayacak bence.
bence etmeyecek.etsede bu arada kalan ezo ya iyi gelmez.
kesinlikle olacak.yaşasın eski haline dönecek.

anket için teşekkürler.

vankedisi
11-01-08, 20:18
merhaba arkadaşlar
sizleri çok ama çok özledim.sınavlarım halen bitmedi.onun için fazla giremiyorum.muhabbetinize katılmayı çok isterdim ama maalesef.bir bu sınavlar bitsin yeniden gelecem inşallah.
kendinize iyi bakın emi.çünkü siz bana lazımsınız.bye:sad53:

!ReMmM
11-01-08, 20:23
anketi cevaplayan herkese çok teşekkürler...

bende kendi sorularımı cevapliyim dedim.

ezo'yu özlemiş o yüzden dönmüş ve ezo'yuda alıp Irak'a gitmek istiyor olabilir. yada beraber İstanbul da bir düzen kurmayı teklif edebilir. ama sahsi fikrim ezo'dan uzak seyit'e yakın olsun ki çabuk geri dönsün

1. sezonu izlemeedim.ama anlatılanlar kadarıyla ezo ömere çok aşıkmış. o nedenle bocalıyabilir. ama bana bu sezonun ilk bölümünde ezo ömere soğuk davranıyormuş gibi geliyordu. o yüzden nie karışsın diyorum kendi kendime sonrada kadime davranışlarını hatırlıyorum olabilir irem bu kızn tarzı bu diyorum:)

ömer karakteri falan araya sokulduğuna göre senaristimizin tarzı belli oldu. arada bir sürtüşme sonra çoşkulu bir barış ve böylece sürüp giden tutkulu"=)" ve heyecanlı bir aşk hikayesi izlicez birde mümkünse bol atışmalı olsun.

herkes farkında aslında ama ben yinede şöyle otelde yenen güzel bir yemekte özellikle elçin anneye biz beraberiz diyebilirler diye düşündüm ama ozamanda heyecanı kaçabilir. böyle korka korka liseli aşıklar gibi kenarda köşede buluşmaları çok şirin ama ilerde buda sıkabilir. sonuç olarak senaristim ne diyorsa o olsun:)

kadim bu korkuyu yaşarsa yeniden aksileşir gibi geliyor bana. ama belkide bu kaybetme korkusu sonucunda ezoyla aşklarının büyüklüğünü anlayıp böyle bir teklifte olabilir. aslında bu daha çok haziran ayının içinde işlenebilinecek bir konu. finalde evlenirler belki. şimdiden haziranı çok merak ediyorum:img-in_lo

belki biraz aksileşirde eskisi kadarda olmaz sonuçta artık yemyeşil bir dal yeşerdi soğuk duvarlarında kolay kolay kurumaz herhalde

umarım çok saçmalamamışımdır:)

karamursel
11-01-08, 22:53
ömer gıdıcı tabı hem kalsa neolur kı bızsenarıstı bıle yollayan bı ekıbız ömer mı dayanır cerez nıyetıne gotururuz
ezo kadım arasına kımseyı sokmayız

oyasum burdakı buyuk cogunluk serhat beyın dızıye gelmesınden sonra ızlıyo sanırım tabı daha once ızleyen ark larda var

rozı adresını verırsen sana ustun hızmet madalyası yollıcam yaaa
supersın

pelınsu
12-01-08, 08:13
!ReMmM anketi için teşekkürler...

öncelikle inş.gelmez diyorum ama gelirsede onu seyide havale ediyorum ezodan ve kadimden uzak dursun:P

ömerin gelmesi ezonun kafasını belki biraz karıştırı ama kesin tepliki olur:icon_whis

izleyip görcez artık senarist dayanmıyo bizim diziye :img-hyste umarımki aşk tadında çekişmeli birşekilde ilerler:icon_whis

elçin anne engeline takılmayı göze alırlarsa açılmayı düşünürler:img-yes:

zannetmiyorum kadim karakteri olanları kendi içine yaşamayı tercih eder gibi
ama evlenme teklifi inş.eder:happy0064

senaristlermize güvenmek istiyrom artık. daha kötüsü olmasında ben bu haline razıyım :icon_sorr

scally77
12-01-08, 10:26
Allah'ım şu fragmanı bi görebilseydik de rahat rahat işimizi yapabilseydik:img-fie:... devlet sırrı mübarek sanki...bi daha show da bişey izlemek mi tövbe... sizinde bahsettiğiniz gibi son bölümleri izlerken gerçekten baya bi sıkıldığım çok sahne vardı o sahnelerde ya ben bunu niye izliyorum kanalı değiştireyim ya da kapatayım dediğim zamanlarda bi kaç dk izleme sebebimi gösterip bana haaa :img-blush dedirttikten sonra tekrar dizide olma gayesini anlamadığım şahısları araya sokup biraz önce bahsettiğim döngüyü dizi bitene kadar ban yaşatan senarist ve yönetmenin gittiğini öğrendikyen sonra tekrar meraklanmya başladığım dizimi benden (bizden) saklayan kanala fragman çilesini tekrardan yaşatmaya başlattığı için ennnn derin sevgilerimi sunarım:icon_evil
buaraya çok sık yazamasamda yorumlarınızı büyük bi zevkle takip ediyorum ama 3 haftalık aradan mı kaynaklanıyor artık bilemiyorum ama forum çok sessiz bu aralar... e tabi sizde haklısınız yazacak yorum yapacak ne yeni bölüm ne de fragman olmayınca..... gelsiiinnn salıı
edit: umarım yarışmayı uzun tutmazlar bu arada

Ö.Dilek
12-01-08, 11:02
merhabalar.:img-wink:

ne özet var nede show da fragman var. herkes diziyi kalktı sanacak fragman hazır değilse bari eski görüntülerle bir fragman hazırlasalardı.

bu haftada geçen hafta olduğu gibi milliyetin tv ekinde ezo gelin yok ve saatinde sinema var :icon_sorr umarım bu hafta ezo gelin yeni bölümdür bizi mahrum bırakmazlar.:icon_whis

bu hafta ki ekte bir de Yasemin Öztürk'ün röportajı var. rolümü çok seviyorum,ekip ve oyuncular harika,bu sette her şey harika ve yolunda gidiyor diyor.

rozi
12-01-08, 11:02
!ReMmM canım anket için teşekkürler:img-in_lo

1)Omer diziye nasıl bir giriş yapar? Geliş amacı nedir?

pat diye dalmaz her halde. ama bilemiyorum zengin olmuş ve ezosunu geri almak istemiş olabilir. ama karşısında fılınta kadimi görünce yüzü nasıl olacak onu merak ediyorum:img-haha:

2)Ezo'nun ömerin gelişiyle aklı karışır mı yoksa ömere karşı tepkili mi olur?

aklı karışacaktır.ama kalbi kesin kadımde olduğu için bir sorun yok biraz kıskançlik.çok lezetli olur.:img-eat:

3)Sizce dizinin gidişatı nasıl olur? Senarist hazirana kada diziyi uzatmak için Ezo-Kadim çiftini ayırır mı yoksa mutlu mesut hafif sürtüşmeli bir aşk mı izlicez?
yok bence olmaz bu senarst hafıf çalkantılı aşkları sevi tatlı tatlı atışsın lar bize yeter. ama kıskanç kadim olsun kıskanç ezo olsun:img-in_lo

4)Yeni senaristimizce Ezo ve Kadim gizli kapaklı aşk yaşamaya devam mı edicekler yoksa ilişkilerini açiklicaklarmı?

bu şekilde gider dicem ama ömer olunca zor bence ezo ömere kadimi hemen söylemez kadim kızar ezoya küser.ezo kadimin peşine düşer. saçmalamadan kesim ben:img-grin2

5)Omerin gelmesiyle Ezoyu kaybetme korkusu yaşayan Kadim, Ezoya evlilik teklif eder mi?

yok bir kere öpmeden olmaz önce öpsün bizim gönlümüz olsun. sonra alsın ezoyu ne yapıyorsa yapsın:img-in_lo

6)Bu forumda sıkca özlenenlerden biride mendebur Kadimdi ee görüşlerimize önem verilmeye baslandığına göre acaba Kadim karakterinde bir aksileşme durumu söz konusu olur mu?

inşallah diyorum çok istiyorum mendebur kadimi, karızma bombası şöyle bir güzel komalık olmayı ayılıp bayılmayı nasıl özledim bir bilseniz:img-cray:

canım sorular süperde çok ömer var yaw içim bayıldı:img-heh:

forum kardeşlerime sesleniyorum. ekranın başında gözleri fragman beklemekten alı mor moru al gören :blink: canlarım fedakar kardeşlerim özledim ben sizi :img-cray:

yapışmakta olduğunuz o ekrandan tez ayrılın. bir ses verim kokmaya başladım radyoda acıl servizlerde çok yoğunluk varmış aralarında fragman zehirlenmesi ve aşırı derecede tv koması bulunmaktaymış. sizlerden de varmı aralarında diye korkuyorum. canlarım benim özledim sizi :img-cray:

gamze_yy
12-01-08, 11:15
merhabalar.:img-wink:

ne özet var nede show da fragman var. herkes diziyi kalktı sanacak fragman hazır değilse bari eski görüntülerle bir fragman hazırlasalardı.

bu haftada geçen hafta olduğu gibi milliyetin tv ekinde ezo gelin yok ve saatinde sinema var :icon_sorr umarım bu hafta ezo gelin yeni bölümdür bizi mahrum bırakmazlar.:icon_whis

bu hafta ki ekte bir de Yasemin Öztürk'ün röportajı var. rolümü çok seviyorum,ekip ve oyuncular harika,bu sette her şey harika ve yolunda gidiyor diyor.

Fragman gelsin de varsın eski görüntülerden olsun razıyım.En azından dizimizin olduğundan emin olsak. E kolayda yayın akışı hala geçen haftaki gibi. Önce malum yarışma sonra da 23:55 yabancı bir film gözüküyor. Aynı geçen haftaki gibi herşey. Ben bir hafta daha dayanamam:img-fie: Belki garipseyeceksiniz ama rüyamda bile fragmanı gördüm:img-blush. Durum çok vahim yani:) Çok özledim ben dizimizi. Bu kadar da ara verilmez ki. Biraz daha ara devam ederse yaz tatili arası gibi olacak. Yani bu hafta da dizi olmazsa kaldırsalar daha iyi. Bunu da bana söylettiler en sonunda:img-help:

Yasemin hanım o yolunda gidenleri bir de biz görsek hiç fena olmayacak yani:blink:

rozi
12-01-08, 11:16
şoookkk :img-help::img-help:

canlarım bu haberi verdiğim için çok üzgünüm:img-cray:

ama dizi bu hafta yok ne yazıkkı bende şoktayım çok üzgünüm:img-cray:

sessizperi
12-01-08, 11:20

00517 ne olur şaka olduğunu söyle... hayır olamaz :img-fie::img-fie::img-fie:

neden yayınlamıyacak? :sad53:

daha ne kadar bu duruma dayanacağız ya :img-cray: :img-cray:

dizimiz yayından kaldırıldı da korkularından söyleyemiyorlar mı :img-cray:

gamze_yy
12-01-08, 11:21

Rozicim bu sana değil yanlış anlama. Şuan koca bir YUUUUUH demek istiyorum affınıza sığınarak. Ya bu kadar da olmaz ki. Çok ciddiyim bu saatten sonra kaldırsınlar daha iyi. Ne demek bir ay dizi yayınlamamak. Böyle birşey sadece bu dizide oluyordur herhalde. Ben çok sıkıldım artık bu durumdan. Artık ne halleri varsa görsünler diyorum.Diziyi lütfedip yayınlarlarsa ancak o zaman foruma gireceğim. Dayanamıyorum artık burayı böyle boş görmeye:not_i: Herkese sabır diliyorum. Dizi yayınlandığı zaman görüşürüz. Çıkmaz ayın son salısı tabiki:img-beee:

hocal
12-01-08, 11:21
rozi lütfen bu şaka de lütfen...
evet evet şakadır şaka bu kadar olmaz heralde dimi evet evet şaka :sad53:
eğer böyle bişey yaparlarsa iyice koparlar valla. Herkes o saatlerde kendine merak edecek başka bir program bulur ( ben değil tabi ) ya lütfen ya ağlamak istiyorum :sad53:

Ö.Dilek
12-01-08, 11:22

rozicim ciddimisin... şaka de bana ne olurrrrr:icon_sorr
dizi kalkmadı değilmi kötü kötü şeyler geliyor aklıma:icon_whis

rozi
12-01-08, 11:22
00517 ne olur şaka olduğunu söyle... hayr olamaz :img-fie::img-fie::img-fie:

neden yayınlamıyacak? :sad53:

daha ne kadar bu duruma dayanacağız ya :img-cray: :img-cray:

dizimiz yayından kaldırıldı da korkularından söyleyemiyorlar mı :img-cray:

hayır kalkmamış dizi yeniden çekilmiş:icon_sorr

yetiştirememişler çok kötüyüm ya bu haberi benden duymanızı istemezdim ama dayanamadım araştırdım keşke aramasaydım:img-cray:

Gökgöz
12-01-08, 11:27

yetiştirememişler çok kötüyüm ya bu haberi benden duymanızı istemezdim ama dayanamadım araştırdım keşke aramasaydım:img-cray:

Olamaz artık bu kadarda olmamalı diyorum başkada birşey demiyorum.

Yeter artık ama ya neden tekrar çekmişler ki. O fragmanını gördüğümüz bölümü yayınlasalardı baride ondan sonra yeni bölümleri yayınlasalardı. Bu haftayıda katarsak 4 hafta dizi yok. Bu ne ya sezon sonu gibi oldu gerçekten.

Ben çok sıkıldım her hafta var diyip te sonra yok demelerine. Daha geçen gün Roziye bu hafta yeni bölüm var demişlerdi şimdide yine yok diyorlar. Birşeyleri düzeltmeye çalışıyorlar diye sevinirken her hafta bir şokla dumura uğratıyorlar bizi. Ben bir hafta daha dizimsiz yaşayabilirsem burda olurum canlarım... :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

Ö.Dilek
12-01-08, 11:31

rozicim verdiğin haber için teşekkürler. bizler ve dizi için yaptıklarını ödeyemeyiz.:img-yes:
:img-cray::img-cray::img-cray:
allahtan kalkmamış yani ama bunu sadece bizler burayı takip edenler biliyor. herkes dizi yayınlanmadığı için kalktı sanıyor ve başka programlara kayıyorlar. bence çook reyting kaybedecekler.:icon_sorr böyle bir şey var bari üç haftadır sezon başından beri kolajlar verselerdi.

rozi
12-01-08, 11:32
canlarım szie bana anlatılan kadarını anlatayım

dizide çok büyük değişiklik olmuş bir çok oyuncu değişmiş benim anladığım ve yeni bölüm çekilmiş karşımıza çıkacak ezo bizim ezo olmayacak gibi:icon_sorr

yani dizi geri dönebilir diyorum ki ole gibi yani bazı bölümle hiç olmamış gibi çekiyorla sanırım gecikme bundan

değişim çok büyük oldu diyorlar ballını yanındaki adamlara kadar ama kesin bişey demiyorlar sadece bazı oyuncular değişti o kadar başka bir bilgi vermiyorlar.

daha açık olayım benim anladığım şu,dizide hem yeni oyuncular var hemde değişen oyuncular işte sebep bu onların dizideki yeri için dizi yeniden çekildi :icon_sorr

refiye nur
12-01-08, 11:33
öfff yani ya bu ne be bir bölümü cekemediler bu ne acemilik bekle bekle dervis olduk yuh yani daha ne diyelim 1 ay bu dile kolay günlerde gecmiyoki saya saya
amannn dahada beklemiyecegim valla bu ne ya sali günü baska ne vardi o saatlerde ? bu gidisle dahada cikmaz herhalde

gamze_yy
12-01-08, 11:46
Ciddi ciddi eylem yapıyorum ve dizi yayınlanana kadar foruma girmeyi düşünmüyorum. Zaten başka dizilerin forumlarına da pek yazmıyorum. Burayı böyle boş,sizleri üzgün görünce içim sızlıyorum. Lütfedip yayınlarlarsa görüşürüz. Beni unutmayın emi:not_i:

rozi
12-01-08, 11:50
Ciddi ciddi eylem yapıyorum ve dizi yayınlanana kadar foruma girmeyi düşünmüyorum. Zaten başka dizilerin forumlarına da pek yazmıyorum. Burayı böyle boş,sizleri üzgün görünce içim sızlıyorum. Lütfedip yayınlarlarsa görüşürüz. Beni unutmayın emi:not_i:

:img-hyste:img-hyste:img-hyste

gamze süpersin lütfen çımadan dize bir imza yap onu kulanalım öole gir eyleme nolur:img-in_lo

asıl kubra ne yapıcak nasıl tepki göstericek ben ondan çok korkuyorumsofa

derens
12-01-08, 11:53
Şoktan şoka giriyorum şuan arkadaşlar, inanamıyorum bu hafta dizinin olmamasına ama beklentim de bu oranda büyüdü, yeni oyuncular, bazı bölümlerin hiç olmamış gibi davranılması fln bunlar büyük şeyler, sabreden derviş muradına erermiş arkadaşlar, bence haftaya gözlerimize inanamayacağımız bir ezo gelin izleyeceğiz, muhteşem olacağını düşünüyorum, bu haberi iyiye yordum ben, yine de temkinli olmak da fayda var ama ben inanıyorum ratinglerin zirvesinden inmeyecek, burada sayfalara sığmayacak yorumnlar yapılacak, eskisinden daha da iyi bir ezo gelin geliyor, had inşallah :)

floraaa
12-01-08, 11:55
canlarım szie bana anlatılan kadarını anlatayım

dizide çok büyük değişiklik olmuş bir çok oyuncu değişmiş benim anladığım ve yeni bölüm çekilmiş karşımıza çıkacak ezo bizim ezo olmayacak gibi:icon_sorr

yani dizi geri dönebilir diyorum ki ole gibi yani bazı bölümle hiç olmamış gibi çekiyorla sanırım gecikme bundan

değişim çok büyük oldu diyorlar ballını yanındaki adamlara kadar ama kesin bişey demiyorlar sadece bazı oyuncular değişti o kadar başka bir bilgi vermiyorlar.

daha açık olayım benim anladığım şu,dizide hem yeni oyuncular var hemde değişen oyuncular işte sebep bu onların dizideki yeri için dizi yeniden çekildi :icon_sorr

Ben uzun zamandır yazılanları okuyorum.Fakat içimden de hiçbir şey yazmak gelmiyordu.:icon_sorr
Sevgili ajanımız Rozi'den bu haberi alınca yazmadan duramadım.Bu arada yaptığın araştırmalar sonucu verdiğin bütün bilgiler için sana çok teşekkür ederim.:img-yes:
Bu hafta da dizinin yayınlanmaması konusuna gelirsek bu güne kadar tv'de yayınlanan hiç bir diziye bu kadar ara verilmemişti.Bunun biz izleyicilere yapılan bir saygısızlık olarak nitelendiriyorum.Belki onlar güzel şeyler ortaya çıkarmak adına bu hafta da yayınlamama kararı almış olabilirler.Galiba onlara da bu güveni burada birbirimizle yorumları paylaşan bizler ve kanalı arayan diğer E.G
izleyicileri verdi.:icon_whis :icon_whis
"Nasıl olsa bu insanlar bu diziyi seviyorlar ne olursa olsun beklerler" diye.Tabi ki bu benim düşüncem.Ama bu ara çok uzun oldu.bizlerin de bekleyecek sabrı kalmadı.Bizler kadar yakından takip etmeyen çoğu izleyici de dizinin yayından kalktığını düşünüp başka dizilere yönelebilirler.
Umarım bu ara süresini çok iyi değerlendirirler de çok güzel bölümler izleriz.Hala umudumu kaybetmek istemiyorum.Ama diziye bu kadar ara verilmesinin bana göre bu kadar dizi furyasının olduğu bu dönemde diziye kan kaybettireceğini düşünüyorum.

Şimdi bir de oyuncu değişikliği deniyor,yeniden çekiliyor deniliyor.Peki bu son seyredilen beş bölümü nasıl bağlayacaklar,nasıl toparlayacaklar acaba.Şimdi çok merak ettim işte.Neyse her şey umarım biz izleyicilerin istediği gibi güzel olur.Görmek istediğimiz aşkı,tutkuyu,sıcak samimi ortamı,güzel insan ilişkilerini görürüz.Tabi aksiyonda lazım.(seyit ve süreyyasız olmaz)

Vallahi hiç bir dizi de bu kadar heyecan yok.Her hafta yayınlanmasını beklerken bir de bakıyoruz dizi YOOOOOOOOOOOOOK.Ne denir ki bu hafta da hepimize geçmişler olsun.
Çok dolu olduğum için biraz uzun oldu ama ben de içimdekileri dökmek istedim.

Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın... :sad53:

söğüt
12-01-08, 12:04
Rozicim bu sana değil yanlış anlama. Şuan koca bir YUUUUUH demek istiyorum affınıza sığınarak. Ya bu kadar da olmaz ki. Çok ciddiyim bu saatten sonra kaldırsınlar daha iyi. Ne demek bir ay dizi yayınlamamak. Böyle birşey sadece bu dizide oluyordur herhalde. Ben çok sıkıldım artık bu durumdan. Artık ne halleri varsa görsünler diyorum.Diziyi lütfedip yayınlarlarsa ancak o zaman foruma gireceğim. Dayanamıyorum artık burayı böyle boş görmeye:not_i: Herkese sabır diliyorum. Dizi yayınlandığı zaman görüşürüz. Çıkmaz ayın son salısı tabiki:img-beee:

yok yok öyle deme ..
eğer aldığımız haberler doğru ise yani yönetmen, senarist vb değişiklikler olmuşsa yeni gelenler belki bu diziyi izlemiyorlardır.
dizi hakkında bilmeleri gereken her şeyi öğrenmeleri ve bunun üzerine dizi üzerinde oturup fikir üretmeleri zaman alır..ben bunu gayet normal görüyorum..
bekleyelim bakalım..:img-yes::img-wink:

pelin-ce
12-01-08, 12:07
Sonunda bu da oldu...
Dizi kalan bölümlerini değişimle geçiriyor. Bu finale kadar böyle devam eder.
Şimdi dizimiz bu kadar mutasyona uğramışken final bölümü için bari kadrodan Sevgili Serhat Tutumluer'i de çıkarıp yerine Seyit rolündeki Ümit ÇıraK'ı Kadim karakteri olarak alsalar fena olmaz diye düşünüyorum...
Buna da bir kulp isterlerse hemen vereyim...
Yeni Kadim: Şindi Ezo nedir! Ben bu mafya olaylarından korktuğum için estetikle yüzümü değiştirdim. Bundan sonra kılıfım budur istersen!
Ve final sahnesi...
Ezo: Aboooo diye kaçarak köyüne geri döner...
Muhteşem son....

söğüt
12-01-08, 12:12
Sonunda bu da oldu...
Dizi kalan bölümlerini değişimle geçiriyor. Bu finale kadar böyle devam eder.
Şimdi dizimiz bu kadar mutasyona uğramışken final bölümü için bari kadrodan Sevgili Serhat Tutumluer'i de çıkarıp yerine Seyit rolündeki Ümit ÇıraK'ı Kadim karakteri olarak alsalar fena olmaz diye düşünüyorum...
Buna da bir kulp isterlerse hemen vereyim...
Yeni Kadim: Şindi Ezo nedir! Ben bu mafya olaylarından korktuğum için estetikle yüzümü değiştirdim. Bundan sonra kılıfım budur istersen!
Ve final sahnesi...
Ezo: Aboooo diye kaçarak köyüne geri döner...
Muhteşem son....

oooyy sevgili pelin öldürdün beni gülmekten...:img-hyste
böyle olursa tam süper olacak...
bu arada, sen yazınca farkettim
bence de höt höt ezonun ağzına en çok yakışacak replik olsa olsa budur
aboooooooooo......:img-hyste

rozi
12-01-08, 12:14
canlarım benim kesin olarak bildiğim bu bölümde değişikler olduğu ama öbürlerinden emin değilim.:icon_sorr

kadim ve ömeri oynayacak kişi aynı değişmemiş serhat ey dizide ezoyu sormadım o olmasa zaten olmaz.diğerleri hakında hiç bir şey bilmiyorum.:icon_sorr

size güzel bir haber vermek için hafta için bir deneme daha yaparım. ama beklemekten başka yol yok bizim için:icon_sorr

sizlerde yardımcı olursanız en azından özet ve fragmanı görebiliriz:icon_sorr

crowe
12-01-08, 12:21
fragman ve özet gelmeyince şüphelenmiştim zaten ama bu kadar da olmaz demiştim. ellerinde 1 ay önce çekilmiş bölüm var neden vermesinler ki.
1 aylık bir ara sinir bozucu olsada 3 haftadan sonra berbat bir bölüm izlemeye tercih ederim bu arayı.
düşünsenize 3 haftadır bekliyoruz buna değmeli bence.
gerçekten dönüşleri muhteşem olmazsa asıl o zaman korkarım.
rozican sağol canım bilgi için.
:(

papatya363
12-01-08, 12:37
o kadar doluyumki ne yazacağımı bilmiyorum inanın

rozicim saol verdiğin bilgiler için sende olmasan hiç bişe öğrenemiyeceğiz.bende show açık fragmanı bekliyordum.içimde hep yayınlanmıyacak gibi his vardı ama kendime bile söylemekten korkuyordum.foruma bi girdim malesef dizi yok.zaten olsaydı fragmanı çokdan verirlerdi.

biz bi hafta bekliyemezken 2 haftaya zor sabrettik.artık sabırımızın son demine geldik.malesef bi hafta daha bekliyeceğiz hatta 10 gün var daha.bu 10 gün geçermi hiç?

herkes gibi bende reyting kaybedeceğini düşünüyorum.anneme yeni bölüm yok dedim.bana dediki o kalmıştır yayından boşuna bekleme.yoksa bu kadar ara verilmezdi.bende değişiklikleri anlattım.yani demek istediğim herkes dizinin yayından kalktığını düşünüyordur.bu haftada yayınlanmayınca kesin dahada emin olacaklar.

inş. çok güzel bi bölüm olurda bu kadar beklediğimize değer.ben değişikliklerin iyi olacağını düşünüyorum.diziye yeniden asıldılar.en azından artık gereksiz karakterleri ve saçma sapan konuları izlemiyeceğiz artık.

şu baklavacıdan bi kurtulsak.bide doktor emremiz dönse diyecem ama ömer dönüyor onu geriye alırmılar bilmiyorum.eskiden dediğimiz gibi arzuyla bi aşk yaşatsalar ne güzel olur.

neyse çok uzattım.artık kendimi oyalayacak bişeyler bulacam.hem egof tv miz var.orada keyfimiz yerinde oluyor.bi haftada buluruz kendimize bişeyler.

sifa
12-01-08, 12:42
:sad53::sad53:rozıcan dızının bırkac bolum oncesınden baslayacagını soyluyorsun bu senın fıkrınmı yoksa boyle bır ızlenımmı olusturdular bılıyorum sen bıldıklerını yazmıssındır fakat bunu bıraz acabılırmısın :sad53::sad53::sad53:

crowe
12-01-08, 12:49
peki haftaya yeni bölüm izleyceğimiz ne malum
buradakilerin aptal olmadıkları da aşikar,malum da olmuyo ki
dizi belki de kaldırılacaktır dicem ama reytingleri gece yarısında başlamasına 2 haftada bir yayınlanmasına rağmen fazla iyiydi.
ne yapmaya çalıştıklarını bi anlasam
iyi niyetli olduklarını düşünmek istiyorum yine de.

söğüt
12-01-08, 12:53
arkadaşlar bence sakin olun..
bu adamlar da sihirbaz değillerki anında olayı dinleyip, anlayıp, çözüm bulup hemencecik de çeksinler ..değil mi..zaman lazım zaman ..
bana güvenin canlarım cigerlerim..öperim yanaklarınızı..
bu arada ben de pilot olabilirm...:img-pilot:img-pilot:img-cool2

velazquez
12-01-08, 12:59
madem bu hafta da verilmeyecekti yeni bölüm,keşke 2 haftaya yayılmış geniş bi kolaj yayınlasalardı...30.bölümden itibaren hazırlanmış..
bu saatten sonra bir önemi yok tabiii ama en azından bunu düşünebilirlerdi.nitekim ezo gelin saatinde tv açanlar ezo gelin yerine sinema gördüklerinde dizinin kaldırılmış olduğunu düşünmezlerdi.. kolaj bölüm yayınlanırkende yeni bölümün duyurusunu ekranın altından bir yazıyla duyururlardı böylece kimse merakta kalmazdı.. artık beklemekten başka çare yok..umarım ezo-kadim-ballı üçlüsünde oyuncular yönünden bir değişiklik yoktur..asıl hüsran o zaman olur işte...her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum ben..sizde inanın..beklemek sıkacak,yoracak,mutsuz edecek ama,sonunda bitecek..
sevgiler

crowe
12-01-08, 13:05
madem bu hafta da verilmeyecekti yeni bölüm,keşke 2 haftaya yayılmış geniş bi kolaj yayınlasalardı...30.bölümden itibaren hazırlanmış..
bu saatten sonra bir önemi yok tabiii ama en azından bunu düşünebilirlerdi.nitekim ezo gelin saatinde tv açanlar ezo gelin yerine sinema gördüklerinde dizinin kaldırılmış olduğunu düşünmezlerdi.. kolaj bölüm yayınlanırkende yeni bölümün duyurusunu ekranın altından bir yazıyla duyururlardı böylece kimse merakta kalmazdı.. artık beklemekten başka çare yok..umarım ezo-kadim-ballı üçlüsünde oyuncular yönünden bir değişiklik yoktur..asıl hüsran o zaman olur işte...her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum ben..sizde inanın..beklemek sıkacak,yoracak,mutsuz edecek ama,sonunda bitecek..
sevgiler

belkide yayından kalkmıştır gerçekten ,bu düşünceye alışmamızı istiyolardır
paranoyaklaşmamak elde değil yani,çok enteresanlar ya iyi birşey yapmaya çalışıyolarsa bunu açıklayabilirler,kolaj verileceğine dair fragman verilir o sırada yeni bölümün saati şudur denir. gerçi radikal bir değişim söz konusu olduğu düşünülürse söylemek de pek kolay olmasa gerek.
söyleyecek birçok cümle vardır aslında, ama sakıncalı durumlar yaratması olasıdır.

esen_89
12-01-08, 13:09
her gün acaba bugün neler oldu diyerek foruma giriyorum ve sevgili dizimiz sağolsun bu sorumu hiç yanıtsız bırakmıyor.:icon_whis

rozicim öncelikle sana çok teşekkür ederim.sayende olan bitenden haberdarız.

bir hafta daha dizimizin olmaması haberini ben bekliyordum ama yayınlanacağına dair umudum da vardı.ne yapalım bu kadar bekledik.bir hafta daha bekleriz.bunun sonucunda beklememize değecek bir bölüm yayınlarlar umarım ve bir de bu kadar aranın ardından ratingler düşmez.:img-yes: Biz bekliyoruz ama herkes bizim gibi beklemez.

Bir de kanalın yapması gereken bu kadar aranın ardından fragman çıktıktan sonra çok sık yayınlamaları.umarım kanal bu özeni gösterir.

moirane
12-01-08, 13:33
şoookkk

canlarım bu haberi verdiğim için çok üzgünüm

ama dizi bu hafta yok ne yazıkkı bende şoktayım çok üzgünüm

inanın artık söyleyecek tek kelime bulamıyorum.

pessssssssss demekten başka bir şey de gelmiyor aklıma.

artık kızgın bile değilim sadece gülüyorum

dün akşam ekolay'ın 15 ocak salı showtv yayın akışında 22.00-23.55 arasının boş olduğunu görünce bir şeyler olacağını tahmin etmiştim ama kimsenin moralini bozmamak için bir şey söylememiştim.

demek bunlara delaletmiş.

dedim ya söylenecek bir şey yok.sadece .......

refiye nur
12-01-08, 13:56
s-e-z-e-l arkadasimiz burda herhalde gercekdende yokmu bu hafta dizi?

floraaa
12-01-08, 14:02
Evet s-e-z-e-l arkadaşımızda buradaymış.Vallahi senin bizlere aktaracağın bilgileri heyecanla bekliyorum.Özellikle çekilen yeni bölüm nasıl olcak ve şu son beş bölümde yaşanan olumsuzlukları nasıl toparlayacaklar.Ezo Gelin gerçekten hafızalarımızda çok özel bir yeri olan bir aşk dizisi olarak kalabilecek mi?
s-e-z-e-l ,eğer sorularıma yanıt verebilirsen bu egof arkadaşın belki rahata erecek.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın...

sessizperi
12-01-08, 14:08
Evet s-e-z-e-l arkadaşımızda buradaymış.Vallahi senin bizlere aktaracağın bilgileri heyecanla bekliyorum.Özellikle çekilen yeni bölüm nasıl olcak ve şu son beş bölümde yaşanan olumsuzlukları nasıl toparlayacaklar.Ezo Gelin gerçekten hafızalarımızda çok özel bir yeri olan bir aşk dizisi olarak kalabilecek mi?
s-e-z-e-l ,eğer sorularıma yanıt verebilirsen bu egof arkadaşın belki rahata erecek.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın...

öncelikle merhaba s-e-z-e-l arkadaşım,umarım bizlere güzel haberler verirsin...

floraaa arkadaşımın sorularına ek olarak dizinin oyuncularında değişiklikler olmuş, bunu hakkında bir bilgin var mı?
Bizleri aydınlatırsan çok seviniriz.
Şimdiden teşekkürler...

rozi
12-01-08, 14:22
canlarım ya üzülmeyin belki çok güzel bir bölüm gelecektir.:icon_sorr

sadece serhat beyin devam atğini biliyorum ömer geliyor denince acaba diziden ayrılırmı diye korktum:icon_sorr

dizinin kalktığını inamıyorum yoksa senarst ve yönetmenin adını vermezlerdi.yalnız bir endişem var ballı ağadan yana endişeliyim:icon_sorr

bilgi almaya çalışışam ama çok yoğunlarmış ancak pazartesi:icon_sorr

hazal arkadaşım belki ayrılan oyuncuları biliyordur.bilmiyorda olabilir kimseye bilgi vermiyolar:icon_sorr

esen_89
12-01-08, 14:25
dizinin kalktığını inamıyorum yoksa senarst ve yönetmenin adını vermezlerdi.yalnız bir endişem var ballı ağadan yana endişeliyim:icon_sorr

rozicim niye öyle dedin ya.
Ballı ağamızın ayrılması gibi birşey mi söz konusu?

adalar
12-01-08, 14:26

bence Ballı ayrılmaz gibi geliyor...Belki komşular gidebilir ya da süreyyada olabilir...

h23
12-01-08, 14:27
yettim gari, tam da yerinde yetmişim,
ahh rozi ahh senin bu merakın arastırmacı ruhun yüzünden nedir bu cektigimiz?
herşeyi erkenden ogrenir olduk :p
ya ballı ağa da mı değişecek
ayy baa bişeyler oluyor
ben diziyi onun icin izliyordum :img-icecr

rozi
12-01-08, 14:28

ya canım onun yanındaki bazı karakterler çıkmış sanırım sanrım diyorum çıkan oyuncular kim bilmiyorum:icon_sorr

şu anda tek korktuğum ballı ağa ve elçin annenin olmaması belki bu gün başarırsam bir şey öğrenirim bende çok korkuyorum ballı ağanın olmamasından:icon_sorr

hazal bir bilgin varsa söyle pastel yapımın kapısını aşındırdım artık :icon_sorr

h23
12-01-08, 14:31
ya birde şey demişsiniz,
ezo eski ezo olmayacak?
karakterden mi oyuncudan mı bahsediyorsunuz merak ettim dogrusu?
neyse ya sonucta bizim için çalışıyorlar, ve ortada ciddi bir de değil iki emek var, yine de yapımcı firmaya teşekkur etmeyi borç bilirim..

pelınsu
12-01-08, 14:32
öncelikle rozi sana teşekkür ederim bilgiler için kanala kalsa biz bunu asla öğrenemezdik

herkes gibi bende hayalkırıklığına uğradım aslında yazmak bile gelmiyor içimden ama sizlerle aynı şeyleri paylaştığımı söylemek istedim :icon_sorr

bir dizinin başına gelebilecek bütün felaketleri sayelerinde 3 hafta içinde bizlere yaşatıp gösterdiler bundan sonra neler olucak artık düşünemiyorum bile :icon_sorr
umutlansam mı bilmiyorum iki arada kalmak böle bişey galiba :icon_sorr

şu özet ve fragman artık verilsin bukadarını bari cok görmesinler bize

rozi
12-01-08, 14:39
canlarım tekrar söylüyorum onların dediğine göre dizide çok değişiklik olmuş.yeni oyuncular var gidenlerde var çünkü o kişi ayrılanları ve gelenleri açıklayamam yasak dedi. ama çok güzel bir dizi oldu dedi.:icon_sorr ama bazı kişiler değişmiş bende sevdiklerimiz varmı aralarında diye korkuyorum en çok ballı dan

bu senarıst öyle silah mafya işi sevmiyor.daha romantık takılıyor eh dizide kötü adamdan siddetten geçilmiyor.en azında bir kısmı gidecek bunların:icon_sorr

ümit çırak ballı ağam elçin hanım kalsın yakında annemiz olucak:icon_sorr

şimdi tek amacım onlar devam ediyormu onu öğrenmek eğer açıklayamayız derse işte o zaman korkalım:icon_sorr

papatya363
12-01-08, 14:39
hazal gelmiş.hoşgeldin.

şu biçare egoflara güzel haberler ver cnm.ne biliyosan söyle lütfen.yoksa yakında kafayı yiyeceğiz.

moirane
12-01-08, 14:40
ballı ağadan ben de korkuyorum ama yanındaki karakterlerde oyuncu değişimi varsa meryem gidebilir diye düşünüyorum.ya da belki seyfo...

ama sadece ıyuncu mu değişecekmiş yoksa karakterler toptan ortadan mı kalkacakmış merak ediyorum.

ve bir şey daha bu söylenenler bana çok mantıksız geliyor.rozicim sözüm sana değil ama sanki yapım şirketi kıvırıyormuş gibi geliyor bana nedense.

öncelikle paralarına kıyıp bir bölümü tekrar çekmelerine inanamıyorum...hadi çektiler diyelim baştan sona mı çekiyorlar da yetiştiremediler.

kaldı ki kanalın bunu kabul etmesine bile şaşırdım.sonuçta yapımcı 3 hafta üst üste ellerine yeni bölüm vermemiş olacak.

ya gerçekten yapımcı şirket bizi oyalıyor gibi geliyor bana.umarım yanılıyorumdur :icon_sorr yanıldığım ortaya çıkarsa çok mutlu olacağım ve yapımcılara en içten özürlerimi sunacağım

hadi hayırlısı.ben de bu arada zamanımı "sessiz fırtına"yı seyrederek değerlendiririm.diğer pek çok kişinin yapacağı gibi :icon_evil

papatya363
12-01-08, 14:46
rozicim ben elçin hanımı ve ballı ağayı çıkaracaklarını düşünmüyorum.çünkü bunlar dizideki önemli karakterler.dizinin olmazsa olmazlarından.bi kere kadim karakterinin manevi annesi ve ona dizide ihtiyaç var çıkartılması çok saçma olur.

ballı ağaya gelince oda önemli karakterlerinden biri.üztelik ömer geri döndüğüne göre kesinlikle ballı ömer sahneleride izliyeceğiz.çünkü ömer ballı göndermişti.olayların kilit noktası gibi ballı.bu yüzden kesinlikle onuda çıkarmazlar.

bence önemsiz yan rolleri çıkarıyorlar.bide silah falan olmasın diyoruz bu yüzden seyiti artık öldürüp çıkarabilirler.meryemde çıksa iyi olur.baklavacıyı zaten hiç sevmiyorum.yani tek oyuncu çıkarma hakları olsa bunu baklavacıdan yana kullanırım.artık nasıl bezdirmişseler bizi:)

rozi
12-01-08, 14:46
moirane inan canım hepimizde bu endişe var dizi bitti de bizimi oyalıyorlar:icon_sorr

yoksa ayrılan oyuncularmı var ezo yada ballı gibi.aklıma geiyor bir sürü kötü şey ama olmaz diyorum birde çok çelişkili şeyler söylüyorlar dizi bu hafta var dediler.
değiştimi dedik açıklayamayız dediler.sonra dizi bu hafta yok dediler neden deyince tekrar çekildi dediler.şimdi benim de kafam karıştı sizind öyle onlar ne derse bende size onu söylüyorum.ama dizi başlarsa ve güzel giderse içimde bir umut var belki devam ederler bir sezon daha olur yada bir ay daha uzun sürer :icon_sorr

inanın sizden farkım yok artık hiç bir şey anlamıyorum çok karıştı kafam:icon_sorr

h23
12-01-08, 14:50
ballı ağanın cok maya tarafı kalmadı ki, şu anda daha cok otel ortaklıgı tarafı var,
birde eskiden mafya icinde olan biri olarak eli-kolu uzun bi suru adamı var.
seyit sureyya nedim teferruat diye düşünüyorum sadece vakit alıyorlar aslında seyit de eglenceli bi tipti ama,
nedense icimden gecen hep elcin hanımı oynayan kişinin değişecek olması, kadına bakınca bırakıp gidecem havası seziyorum enteresan bi psikoloji benimkisi :)
bu bir yerde 29-30 arasında ki geçiş gibi olacak kim bilir,ve olayları aşka cevirmek icin gecici bi sureligine ömer getirilecek anladıgım kadarıyla..
bazı şeyler olmamış gibi olacak diye de bir ifade gecti!
acaba ballı-kadim ortaklıgı yada sureyya-seyit anlaşması vs.. gibi mi?
zaten 40lı bolumlerde oyle degil miydi-bazı şeyler olmamış gibi davranılıyordu, neyse bari bu noktada zorlanmayacagız :img-hyste:img-hyste

rozi
12-01-08, 14:58
ya bir şey daha var dizi başka kanala geçmiş olabilirmi):img-blush

berki artık show değil başka bir kanal yayınlayacaktır aklıma geldi.benim aklım bu gün hiç iyi bir şey gerlmiyor.:icon_sorr

h23
12-01-08, 15:01
ya bir şey daha var dizi başka kanala geçmiş olabilirmi):img-blush

berki artık show değil başka bir kanal yayınlayacaktır aklıma geldi.benim aklım bu gün hiç iyi bir şey gerlmiyor.:icon_sorr
dizi başka kanalda, başka gun, bambaska oyuncularla ve baska isimde megerse su an yayınlanıyormuş biz hala