Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 7)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

Billush
14-01-08, 17:08
Dizinin yeni bölümünün bir hafta daha sarkması bende önümüzdeki bölümden sonra çekilen bölümlerin ya da sahnelerin iptal edildiği ve yeni sahnelerin çekilmekte olduğu izlenimi bıraktı.Yoksa ellerinde hazır 2 bölüm bile olsa Show TV mutlaka yayınlardı...

kadim&neşe
14-01-08, 17:29
ayy fragman yayınlandı demek ne güzel gelecek hafta napalım beklicez artık fragmanda değişik bişi var mıydı?yeniden çekildiğine dair yoksa yeni bölümü show tv verirdi neden vermesinki idye düşünüyorum ya da kendimi avutuyorumbye:img-wink::sad53::img-pilot

volvox
14-01-08, 17:41
Arkadaşlar diğer başlık 1250 mesajı doldurduğu için kilitlenmiştir. Bu başlıktan devam ediniz. Ancak lütfen önce uyarılarımı okuyunuz.

Forum kurallarına göre;

1- Tek cümlelik, tamamı renkli ve/veya koyu(b) mesaj yazmak yasaktır.

2- Oyuncularla ilgili dizi dışı yorumlarınızı lütfen oyuncu başlığına yazınız.

3- Forum kurallarıyla veya yöneticilerle ilgili sorunuz/sorununuz varsa lütfen bize özel mesajla ulaşınız. Forum başlıkları tartışma yeri değildir.

4- Mesaj sayılarındaki eksilmeler uzun zamandır geri dönüşümde
bekleyen kural dışı mesajların ve teşekkür tarzı mesajların silinmesi sonucunda oluşmuştur. Lütfen biraz daha objektif bakmaya çalışınız bizlere de. Bu başlık karşılıklı sohbet yeri değildir. Adı üstünde bölüm yorumları başlığıdır. Ve kapsamı da bellidir. Başlıkla ilgilisi olmayan yorumlar elbetteki silinecektir.

5- Mesajlarınızda kullandığınız üsluba ve kelimelere dikkat ediniz.

6- Spoiler tuşu diziyle ilgili tüyo vermek içindir. Gereksiz yere kullanmakta ısrar edenler ceza alacaklardır.

Kilitli başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=43486

Saygılarımla
volvox

sprıng
14-01-08, 17:44
:happy0064 ilk mesajı ben yazıyorum .

bakıyorum artık rüyalarda Ezo ve Kadimle buluşuluyor, bare gelişmelrden bizi de haberdar edin arkadaşlar :icon_whis

Bu hafta olmayacağı zaten açıklanmıştı arkadaşlar , bilmeyenler için herhalde şok edici oldu. :icon_sorr

Fragman yayınlanmış en nihayet eski sesli olanı da verseler 22 Ocak Salı Saat 22.00 Ezo Gelin tanıtımını görmek nasıl güzel bir şey anlatamam.:img-clapp Belki şu an için dizinin devam niteliğini göstermek amaçlı yapılmış olabilir. Ya da bu bölümle başlayıp yeni bölüme geçiş yapacaklardır.Olsun tanıtım vermişler ya bu bile güzel.:cheer:

^^naz^^
14-01-08, 17:49
fragman yayınlandı mı

Evet fragman yayınlandı. 22 Ocak Salı günü olarak. Yine en son yayınlanan fragmanla aynıydı. Ya kurtlar vadisi pusu gibi yeni bölüm fragmanı gelmediği için o fragman yayınlandı. Ya da yeni bölüm çekilmedi fragmandaki bölümü izleyeceğiz. Ama madem pusunun da eski görüntülerle fragmanı bence daha yeni fragman hazır değil. Show kaldırıldı sanılmasın diye fragman yayınladı. Sık sık da altta ufak fragman çıkıyor:happy0064

derens
14-01-08, 17:52
Evet fragman yayınlandı. 22 Ocak Salı günü olarak. Yine en son yayınlanan fragmanla aynıydı. Ya kurtlar vadisi pusu gibi yeni bölüm fragmanı gelmediği için o fragman yayınlandı. Ya da yeni bölüm çekilmedi fragmandaki bölümü izleyeceğiz. Ama madem pusunun da eski görüntülerle fragmanı bence daha yeni fragman hazır değil. Show kaldırıldı sanılmasın diye fragman yayınladı. Sık sık da altta ufak fragman çıkıyor:happy0064

Kurtlar Vadisinin de mi aynı fragmanı yayınlanıyormuş, valla bu habere çok sevindim :D çünkü eski fragman çıkınca ben kesin o bölümü yayınlayacaklarını düşünmüştüm, en azından hala umut var, bu kadar beklemeden sonra lütfen yeni çekilmiş bölüm olsun yaaa....

kadim&neşe
14-01-08, 17:53
derens senin dileklerine aynen katılıyorum ama bu dileğinin gerçekleşmesi için 1 hafta beklemek gerekicek umarım değer

esen_89
14-01-08, 17:55
yeni başlık hayırlı uğurlu olsun ve deren arkadaşımızın dediği gibi bölüm yorumlarıyla dolsun:img-blush

kanal okuduğuma göre fragmanı döndürmeye başlamış eski fragman da olsa.bence çok iyi yapıyorlar.yeni bölüme yayınlanana kadar sık sık vermeye devam ederlerse herkes yeni bölümün tarihini öğrenmiş olacak.yayından kalktı mı acaba diye düşünenler varsa kalkmadığını öğrenecekler böylece.

^^naz^^
14-01-08, 17:55
Kurtlar Vadisinin de mi aynı fragmanı yayınlanıyormuş, valla bu habere çok sevindim :D çünkü eski fragman çıkınca ben kesin o bölümü yayınlayacaklarını düşünmüştüm, en azından hala umut var, bu kadar beklemeden sonra lütfen yeni çekilmiş bölüm olsun yaaa....

Kurtlar vadisinin eşref saatinin hep eski fragmanları yayınlandı. Hatırlarsanız geçen seferki kolajda da mini fragmanımız bu fragmanın görüntülerindendi. Bence tamamen eski bölüm olmaz. O bölümde oynamalar yaparlar. 47'de Ömer geleceğine göre 46'da zemin hazırlanması lazım. Üstelik madem bu bölümü yayınlayacaklardı. En başından yayınlasalardı.Ondan sonra ara verselerdi değil mi ama?:img-wink: Bakalım yeni fragman çıkınca veya özet gelince anlarız durumu.O fragmandaki bölümün özetini de biliyoruz sonuçta.

döne
14-01-08, 18:25
slm arkadaşlar diğer başlıkta bi konu vardı ezo kadim öpüşüyomuymuş ezo tokatmı atıyomuş neler oluyor benim haberim yok 2 gün girmedim neler olmuş lütfen biri sülesin

^^naz^^
14-01-08, 18:28
slm arkadaşlar diğer başlıkta bi konu vardı ezo kadim öpüşüyomuymuş ezo tokatmı atıyomuş neler oluyor benim haberim yok 2 gün girmedim neler olmuş lütfen biri sülesin

:img-hyste:img-hyste

Onların arkadaşların aralarında yaptıkları şakalaşmalardı. Bölümün olmaması başlarına vurmuştu onlar da bölüm yayınlanmış gibi davranıyorlardı:) Bugün kendimi herşeye karışan birisi gibi hissetmeye başladım. Her gelene açıklama yapmaya başladım:icon_whis

xKubrax
14-01-08, 18:38
Merhaba arkadaslar, ben geldim!
Yine cok guzel gelismeler olmus, en onemlisi fragman hic durmadan yayinlaniyormus.. Sanirim dun benim ve Gamzenin sitemleri ise yaradi, cunki en buyuk korkumuz burayi takip etmiyenlerin dizinin bitmis olabilicegini dusunmesi.. Eee koca bir 1 hafta var onumuzde, hic durmadan hem mini fragman, hemde buyuk fragman yayinlanirsa, bilmeyenlerde bilgilenir.. Simdiki tek dilegim, insallah yine bizi hayal kirikligina ugratmazlarki ben bile bunu sanmiyorum artik.. Dizi haftaya 99.9% var :)
Ikinci guzel gelisme ise forumumuzun birden eskisi gibi doly dolu olmasi.. Eskilerden girmiyen bi kac kisi yazmaya baslamis, ben buna cok sevindim.. Insallah gelicek guzel bolumlerimizden sonra eskisinden fazla neseli olur buralar.. Dizi kadar o gunleride ozledim cunki :icon_sorr

Gökgöz
14-01-08, 18:41
İyi akşamlar sevgili koğuşumun çok sevdiğim üyeleri

Kaç haftadır beklediğimiz dizimizin fragmanı nihayet bizlere "ce" demiş. Bizim gördüğümüz ama yapımcı firmayla kanalın olmadığını iddia ettikleri meşhur 46.bölümden görüntüler varmış. Buda haliyle aklımızda soru işaretleri doğurdu. Acaba haftalar öncesinden çekilmiş bu bölümü mü yayınlayacaklar? Madem öyleydi neden bu kadar beklettiler, onu yayınlayıp sonra ara verselerdi?

Ben dün yapılan ankette verdiğim cevabı vereceğim tekrar bu konuda. 46.bölümün tamamını yeniden çekmediler. Sadece belli bir kısmını yeni senarist ve yönetmenin isteğine göre çektiler. O yüzden de ara verildi. Hem konuları toparlamak hemde 46.bölümü düzenlemek için. Bende bir arkadaşın fikrine katılıyorum. Haftaya tamamıyla o eski çekilen bölümü vermezler. Eğer Ömer gerçektende 47.bölümde gelecekse onun gelişi için altyapı oluşturmak gerekiyor. Yani bunlar benim fikirlerim. Bakalım kaçta kaçı tutacak?:icon_whis:icon_whis:icon_whis

Ama en azından eski meski dizimiz bitmiyor ya. Bikaç gün böyle bir korku yaşadık. Her ne kadar ben biteceğine ihtimal vermesemde insanın içine bir kurt düşüyor. Şimdi sabırsızlıkla 22 ocak salıyı bekleyeceğim. Gel salı gel... byebyebye

kadim&neşe
14-01-08, 18:42
evet kübracım dediğin gibi dizimizi çok özledik ve forumun eski canlılığını da tabi yeni bölüm bi yayınlansın herşey eskisinden daha iyi ve daha güzel olur inşallah

ezo-kadim
14-01-08, 18:43
yeni sayfamiz hayirli olsun arkadaslar nerde görülmüs bizim gibi cengaver savascilar bölümler alip basini gitmaden biz sayfalari deviriyoruz aah show ahh bizim kiymetimizi bir bilsen askimizin everestlerde dolastigini görsen inan sende dagcilik dersi alirdin bize yetismek icin ama sen hala lamiyanin gözyaslarinda bogulup derelerde yüzmeye devam et biz herseye ragmen evestin zirvesinden inmeyecegiz dizimizi ve sovalyemizi seviyoruz cünkü sevgiyle ve SERHAT'la kalin :img-pilot :img-icecr bye

xKubrax
14-01-08, 18:48
İyi akşamlar sevgili koğuşumun çok sevdiğim üyeleri

Kaç haftadır beklediğimiz dizimizin fragmanı nihayet bizlere "ce" demiş. Bizim gördüğümüz ama yapımcı firmayla kanalın olmadığını iddia ettikleri meşhur 46.bölümden görüntüler varmış. Buda haliyle aklımızda soru işaretleri doğurdu. Acaba haftalar öncesinden çekilmiş bu bölümü mü yayınlayacaklar? Madem öyleydi neden bu kadar beklettiler, onu yayınlayıp sonra ara verselerdi?

Ben dün yapılan ankette verdiğim cevabı vereceğim tekrar bu konuda. 46.bölümün tamamını yeniden çekmediler. Sadece belli bir kısmını yeni senarist ve yönetmenin isteğine göre çektiler. O yüzden de ara verildi. Hem konuları toparlamak hemde 46.bölümü düzenlemek için. Bende bir arkadaşın fikrine katılıyorum. Haftaya tamamıyla o eski çekilen bölümü vermezler. Eğer Ömer gerçektende 47.bölümde gelecekse onun gelişi için altyapı oluşturmak gerekiyor. Yani bunlar benim fikirlerim. Bakalım kaçta kaçı tutacak?:icon_whis:icon_whis:icon_whis

Ama en azından eski meski dizimiz bitmiyor ya. Bikaç gün böyle bir korku yaşadık. Her ne kadar ben biteceğine ihtimal vermesemde insanın içine bir kurt düşüyor. Şimdi sabırsızlıkla 22 ocak salıyı bekleyeceğim. Gel salı gel... byebyebye

Bu arada bende unutmussum soylemeyi yeni basligimiz tum Egoflara hayirli ugurlu olsun..

Simdi gelelim Derya'nin bu yorumuna cevabima.. Fragman "hic gormedigimiz" bolumun fragmani olucagini ben biliyordum, ama sizinde bildiginizi sanarak bisey yazmadim.. Ben sanmiyorumki senaristler yazilan bu bolumu cope aticaklar, herseyden once emege saygisizlik bu.. Benimde ankette cevapladigim gibi, bana gore 46 bolum tamamen yenilenmedi, sadece ufak tefek degisimler oldu, yani bizi mutlu edicek, Omerin gelisini bi mantiga baglicak degisimler.. Yada bolum tamamen degisti ve daha guzel bi hale getirildi.. Ama siz peki bu fragman neden yayinlandi diyeceksiniz, bunun cevabi cok basit.. Cunki dizinin bitmedigini, hala devam edicegini 1 hafta onceden bilmiyenlere soyluyorlar, ve bizim icimizi rahatlatiyorlar..

Bakalim hangisi tutucak, bakarsiniz hic biri tutmaz ve resmen ters kose yatarim :)

hayal perdesi
14-01-08, 19:17
Yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar:happy0064 Vallahi bu ne hız, ortada bölüm mölüm yok ama bölüm yorumları başlığı aldı başını gidiyor. Benim içimde çok güzel bir his var... Bence yeni senaristimiz son sahneyle ilgili değişiklikler yapmış olabilir. Bir arkadaşımızın da dediği gibi Ezo bence de son sahnede kıskanacak ve kimseye belli etmeden odadan ayrılacaktı ve bu çok kötü olacaktı çok:img-fie: Ama şimdi bir umudum var ki o da bu son sahnenin düzenlenmiş olacağı ve klişe bir yanlış anlaşılmanın (:bırr) olmayacağı... İnşallah ters köşe olmam. Sevgiyle kalın arkadaşlar. bye

NOT : Baklavacı amcayla Arzu kız ve bebeği İsviçre'ye gitsinler ve bir daha hiç dönmesinler inşallah:img-yes: Bir de "Hı Emre; mükemmel bir genç" geri dönsün.
Geri dön geri dön, ne olur geri dön...:img-blush

zrz0692
14-01-08, 19:46
selam tatlıcık egoflar uzun süredir forumu sadece okuyarak takip ediyodum.Daha fazla seyirci olmaya dayanamadım ve sizlere katıldım
öncelikle dizimiz hakkındaki güzel haberler hepimize hayırlı olsun.8 gün çooooook çabucak geçiversin de artık dizimize kavuşalım

hayal perdesi
14-01-08, 20:13
selam tatlıcık egoflar uzun süredir forumu sadece okuyarak takip ediyodum.Daha fazla seyirci olmaya dayanamadım ve sizlere katıldım
öncelikle dizimiz hakkındaki güzel haberler hepimize hayırlı olsun.8 gün çooooook çabucak geçiversin de artık dizimize kavuşalım

Aramıza hoşgeldin canım. Sen de dayanamadın demek daha fazla:img-wink:
Dileklerine katılıyorum; inşallah tez zamanda dizimize kavuşuruz.bye

arese
14-01-08, 20:21
Herkese selambye

Uzun zamandır bu formu okuyarak takip ediyorum tabi diziyde şimdiye kadar yazmadım ilk olacak galibaa Ben diz kaldırldı sanıyodum ve üzülüyordum ki taki az önce fragmanı görene kadar sesli hemde dizi 22 ocak salı günü tekrar kaldığı yerden devam edecek yarın yok sanırım haftaya yeni bölüm

sesli fragmanda sadece yakalıyabildiğim bir sahneyi sizle paylasayım son anda yakladım fragmanı çünkü

Ezo kaidme diyor ki kadim sana bir sey olursa yaşamanın hiç bir seyin anlamı kalmaz diyor sanırım otelin kapısının önünde kadim böyle şaşırmış gibi bakıyor... ezounu üsütünde kırımız kapanı var basında her zamanki taktığı eşarap

fragmanı sonuna dogru yakaladım anca o sahneyi görebildim..

Gökgöz
14-01-08, 20:34
Herkese selambye

Uzun zamandır bu formu okuyarak takip ediyorum tabi diziyde şimidiye kadar yazmadım ilk olacak galibaa Ben diz kaldırldı sanıyodum ve üzülüyordum ki taki az önce fragmanı görene kadar sesli hemde dizi 22 ocak salı günü tekrar kaldığı yerden devam edecek yarın yok sanırım hadftaya yeni bölüm

sesli fragmanda sadece yaklıyabildiğim bir sahneyi sizle paylasayım son anda yakladım fragmanı çünkü

Ezo kaidme diyor ki kadim sana bir sey olursa yaşamanın hiç bir seyin anlamı kalmaz diyor sanırım otelin kapısının önünde kadim böyle şaşırmış gibi bakıyor... ezounu üsütünde kırımız kapanı var basında her zamanki taktığı eşarap

fragmanı sonuna dogru yakladım anaca o sahneyi görebildim..

Merhabalar hoşgeldin öncelikle...

Evet o fragman bize yabancı değil ne yazık ki. Sürprizde değil bizim için. Çünkü haftalardır izlediğimiz ama o fragmandaki sahneler mi yayınlanacak bir türlü bilemediğimiz 46.bölümün sesli fragmanı bahsettiğin.

Bizde o bölümün biraz değişikliğe uğrayarak önümüze gelmesi taraftarıyız bakalım nasıl bir bölüm izleyeceğiz? Bize sürpriz yapacaklar mı?:icon_whis:icon_whis:icon_whis

ab-ı çeşm
14-01-08, 22:23
Ya evet hiç yabancı değil 3 haftadır ezberimizde eğer verecekleri bu fragmana göre bir bölümse Kadim'in cevabı "sus Ezo korkiim" olabilir mi? E o da öğrenmiştir artık bu lisanı.

naz2397
15-01-08, 08:11
her ne kadar eski fragman da olsa;dizimizi tv de görmek güzel oldu:img-yes:.

yani

ne hale geldik ya:

insan 3 haftadır izlediği fragmanı yeniden tv de görünce sevinir mii?:icon_whisbiz seviniyoruz işte.

çünkü dizide

*teknik değişiklik,

*ömer geldi gelecek,

*dizi yeniden çekilecek,

*dizi bitti bitecek ; dedikodularıyla 1 ay geçirdikte ondan:icon_sorr

da benim anlamadığım "s-z-e-l" in baksettiği fragman bumuydu?:icon_whishani "salı en geç cuma yayınlanır fragman" demişti ya.:img-polic

yani biz haftaya bu bölümü mü izliycez?

bugün yayınlanacağını sanmam.cuma belli olur herşey.heralde.inşallah.sanırsambye

gamze_yy
15-01-08, 09:26
Ya evet hiç yabancı değil 3 haftadır ezberimizde eğer verecekleri bu fragmana göre bir bölümse Kadim'in cevabı "sus Ezo korkiim" olabilir mi? E o da öğrenmiştir artık bu lisanı.

Ne kadar doğru bir yazı. Birbirlerinden kopya çekiyorlar olmaz ki canım:icon_whis Anladık kalpleri bir atıyor.(Bunu biz göremiyoruz ama en azından biliyoruz) Ama aynı kelimeleri kullanmak zorunda da değillerdir herhalde. Kadim korkiim derse işte o zaman seyitin sallandırdığı tahtından düşer mazallah:)

Sizlere yaptığım araştırma sonuçlarını açıklıyorum:) Sonradan demeyin neden hala eski fragman dönüyor yoksa fragmandaki bölümümü mü izleyeceğiz diye? Yaptığım araştırmalara göre eşref saatinin cuma günü yeni bölümü var ve eski fragman dönüyor. Kurtlar vadisinin de aynı şekilde. Bildiğiniz gibi ikisi de bizim gibi kaç haftadır yok. Karayılan dizisinde aynı bizim gibi fragman bu akşam yeni bölüm diye dönmüş ama sonradan kolaj olmuş. Aynı bizde olan tartışmalar onlarda da yapılmakta. Yazılanlara göre kanalın elinde sadece 1 bölüm var onu da yayınlamıyor. Bu dizi sektörü dizileri başlatırken birbirlerini beklediği gibi, verdikleri arayı bitirirken bile birbirlerini bekliyorlar. Üstelik bu dizilerde bizlerdeki gibi bir yapılanma söz konusu değil. Buna rağmen geç yayınlıyorlar.

İkinci unsur ise eski fragmanın yayınlanması. Ben büyük ihtimal dizi saatine kadar o fragmanın döneceğini düşünüyorum. Belki çok küçük bir ihtimal başka fragman hazırlarlar ama hiç sanmıyorum. Fragmanda gördüğümüz çoğu sahneleri dizide görmememiz mümkün. Sonra ne oldu o sahne? şimdi nerde? demeyelim. Eğer bölüm içinde değişiklik yapıldıysa biz bunu ancak fragmandaki sahneler değiştirilirse anlayabiliriz. Başka türlü anlamamız çok zor. Tabi senaryodan da anlaşılır ama daha yeni devralındığı için anlayamayabiliriz de.Bir arkadaş demişti bölüm içinde değişiklik olur. Zaten ömerin gelmesine zemin hazırlamaları gerek diye. Bende böyle düşünüyorum. Bölüm biter bitmez gelecek bölümün fragmanı çıkarsa süper olur:good: Daha önce gelen özet çok garipti. Gerçek özet olma ihtimali yüksekti ama özetler içinde en tuhaf olanı olduğu için emin değilim. Bölümün değiştiğini anlamamızın bir diğer yolu özettir diye düşünüyorum. Yeni özetçinin tarzı da önemli tabi. Diğer özetçi gibi hayalperest bir arkadaş olmaz umarım:img-pilot

Naz arkadaşım çok güzel bir noktaya değinmişsin. 3 haftadır elimizde olan fragmanı tv'de gördüğümüz için mutlu oluyoruz ne hale geldik:) Artık rüyalarıma girer oldu. Dün gece rüyamda fragmanı gördüm:) Son sahnenin devamından başlıyordu. Ezo, durumu yanlış anlayıp kaçmaya başlıyordu. Tabi kadimde peşinden kovalıyordu.Fragman boyunca tüm İstanbul'u dolaştılar:) En komik olan yanı da aynı yıldızların altında klibi gibi görüntüler hızlıydı ve arka fonda dağlar dağlar yüce dağların remix'i çalıyordu:img-hyste Bir an evvel değişik fragman görmezsek halimiz harap. Eskiden sevdiğim bu fragmanı görmekten sıkıldığım için midir nedir özellikle elçin hanımı gördükçe buz kesiyorum:blink: Değişik bir fragman ilaç gibi gelecek.

rozi
15-01-08, 09:49
canlarım benim şimdi sizlere elimize ulaşan son bilgileri veriyorum:img-help:

şimdi size sorularımın cevaplarını iletiyorum:img-in_lo

soru 1: emre diziye geri dönecekmi?
aldığım bilgiye göre evet dönecek yalnış duymadını söylediklerine göre emre ilerleyen bölümlerde diziye geri dönecekmiş:img-in_lo

2:diziye yeni oyuncular girdimi?

evet başta ömer ilerleyen bölümde emre ve açıklamadıkları isimler var.:img-blush

3:diziden çıkan oyuncular varmı?

diziden şimdilik çıkan oyuncular yok ama söylediklerine göre baklavacı amcanın çıkma ihtimalı var henüz senarst kalması konusunda kararsızmış:img-blush

4:dizi hazıranda bitecekmi?

evet dizi hazıranda bitecek ama gazianteb deki reytingleri alırsa bu sezon gelecek yıl devam edicekmiş uzama ihtimalı varmış ama kesin değil.:img-yes:

5:verilen ara ne olucak? 4 bölüm çekilmedi
verilen arayı çok güzel bölümler hazırlamakla geçirmişler dizinin yeni bölümleri çok güzel olacakmış:img-in_lo

6:fragman kanala ne zanan gönderilecek?

söylediklerine göre yeni bölüm fragmanı kanala verilmemiş en geç cumartesi diyorlar.değişen fragman verilecekmiş.öette aynı gün gelecek:img-blush

46. bölüm değişmiş ama tamamen mi bilmiyorum onalar yeniden çekildi diyorlar.:img-blush

görev tamam canlarım benden bu kadar.:img-in_lo son olarak bir rica sanırım pastel yapıma bir teşekkür borcumuz var. bence bunu ödemeliyiz nasıl maillerle derdimizi anlattıysak menuniyetimizi de iletmeliyiz. bize bilgi verdikleri ve önemsedikleri için bu görevimiz:good:

h23
15-01-08, 09:57
dehşetsin rozi işte sen ve annen busunuz..
teşekurler,
en cok da doktor emreye sevindim, hiç bu kadar sevinemezdim herhangibiri habere..:happy0064

gamze_yy
15-01-08, 10:08

aldığım bilgiye göre evet dönecek yalnış duymadını söylediklerine göre emre ilerleyen bölümlerde diziye geri dönecekmiş:img-in_lo

evet başta ömer ilerleyen bölümde emre ve açıklamadıkları isimler var

diziden şimdilik çıkan oyuncular yok ama söylediklerine göre baklavacı amcanın çıkma ihtimalı var henüz senarst kalması konusunda kararsızmış:img-blush

evet dizi hazıranda bitecek ama gazianteb deki reytingleri alırsa bu sezon gelecek yıl devam edicekmiş uzama ihtimalı varmış ama kesin değil.:img-yes:

verilen arayı çok güzel bölümler hazırlamakla geçirmişler dizinin yeni bölümleri çok güzel olacakmış:img-in_lo

söylediklerine göre yeni bölüm fragmanı kanala verilmemiş en geç cumartesi diyorlar.değişen fragman verilecekmiş.öette aynı gün gelecek:img-blush

46. bölüm değişmiş ama tamamen mi bilmiyorum onalar yeniden çekildi diyorlar.:img-blush

görev tamam canlarım benden bu kadar.:img-in_lo son olarak bir rica sanırım pastel yapıma bir teşekkür borcumuz var. bence bunu ödemeliyiz nasıl maillerle derdimizi anlattıysak menuniyetimizi de iletmeliyiz. bize bilgi verdikleri ve önemsedikleri için bu görevimiz:good:

Rozicim çok ama çok sağol. Haberlerin hepsine ayrı ayrı sevindim. Bir de şu baklavacı gitti mi sevinçten uçarım herhalde:) Bizlere değer verdiklerini çok güzel bir şekilde gösterdiler. Umarım reytingler güzel gelir de dizimiz bir sezon daha uzar. Bütün bunlar gerçekleştiyse dizimize doyacağımızı sanmıyorum. Yeni fragmanı görmek için de sabırsızlanıyorum. Tekrar tekrar sağol rozi. Bölümleri izleyelim ondan sonra teşekkür ederiz. Anladınız siz onu:) Yine de önemsedikleri için teşekkür maili atarım. O kadar da nankör değiliz. Sadece yoğurdu üfleyerek yiyoruz.

refiye nur
15-01-08, 10:09
rozi su 46. bölümü görelimde ondan sonra tesekkür ederiz
fragman show türkde hala yok buda normal herhalde dizinin haftaya yayinlanacaginin isaretidir .sabir ede ede muradimiza eriyormuyuz ne?

pelınsu
15-01-08, 10:30
harikasın rozi sen ve annen :img-angel yine bizi çok mutlu ettiniz :happy0064:happy0064

bende dr.emrenin geleceğine çok sevindim:happy0064
inş.baklavacıda çabuk giderde rahat ederiz :icon_whis

artık heyecanla 1 haftanın daha geçmesini beklicem bu arada pastel yapıma mail atıp teşekkür etme fikri güzel :good:

aisha_nena
15-01-08, 10:40
rozicim ne güzel haberler bunlar.doktor bey dönüyor,ömer kadim ezo aşkının sınanması için sınav gözetmeni niyetiyle geliyor,acep bir de ezo ya öğretmenmi geliyor,bir ihtimal belki sabriylede tanışabiliriz ama ben öğretmen ihtimalini daha çok sevdim:img-wink:

ladyDarbanvile
15-01-08, 11:04
Ben teşekkürümü bölüm sonuna saklamayı düşünüyorum:img-wink:

Aslında şu yaşadıklarımızdan sonra yapmaları gerekeni onlara söylediğimiz için, diziye onlardan çok sahip çıktığımız için teşekkür etmeleri gereken yapımcı firma. Aynı zamanda son iki ayda yaşanan aksaklık ve saçmalıklar dizisi için de özür dilese fena olmaz ama insanlık ve egofluk adına bir teşekkür ederim ama bölüm sonunda.

Onlardan önce sana teşekkürler Rozi

rozi
15-01-08, 11:14
şimdi son aldığım bir haberi veriyorum canlarım:img-in_lo

bu hafta yayınlanacak bölümle ilgili değişiklik olup olmadığı kesin değil biliyorsunuz çünkü onlarında net bilgileri yok.:img-blush

ama bazı sahneler değişmiş onu biliyorum ve birde cuma cumartesi yeni fragman verilecekmiş onu net olarak söyledilerç:img-blush

ya ben kafamdakı karışıklık düzelsin diye uraşıyorum. onlar dahada karıştırıyor yazık bana:icon_sorr

elmass
15-01-08, 11:21
Ben teşekkürümü bölüm sonuna saklamayı düşünüyorum:img-wink:

Aslında şu yaşadıklarımızdan sonra yapmaları gerekeni onlara söylediğimiz için, diziye onlardan çok sahip çıktığımız için teşekkür etmeleri gereken yapımcı firma. Aynı zamanda son iki ayda yaşanan aksaklık ve saçmalıklar dizisi için de özür dilese fena olmaz ama insanlık ve egofluk adına bir teşekkür ederim ama bölüm sonunda.

Onlardan önce sana teşekkürler Rozi

Tamamen aynı fikirdeyim, sonuçta onların işi bu, biz ne dersek diyelim reytinglerde azalma olmasaydı ve bu haliyle seyredilseydi, bizi ASLA dikkate almazlardı. Biz onlara yaptıkları işte DESTEK olduk yalnızca. Tamam bu işten bizim ÇIKARIMIZ da var, ama bu İŞİ bizi MEMNUN etmek için yapmıyorlar mı?

Sinema, Edebiyat, Resim, Müzik gibi sanat dallarıyla uğraşan SANATÇILAR eserlerini beğenmeyenlere sanane sen beğendiğini al, diyebilirler ama TV'ye iş yapanlar izleyiciyi memnun etmek zorundalar, zaten kendileri de defalarca ifade ettikleri gibi bu işleri REKLAM aralarını doldurmak ve tv karşısına SEYİRCİ toplayabilmek ve PARA kazanmak için yapıyorlar.

Açıkcası ben kendi adıma onlardan bir teşekkür beklerim. Kumandayı alıp kanalı değiştirmek yerine burdan ve çeşitli yollarla, onlara sesimizi duyurmaya çalıştık. Özellikle yaptıkları değişiklikler bir İVME kazandırırsa diziye, başta ROZİ olmak üzere EGOF'lara teşekkür etmeliler.

Biz EGOF'lar duygusal ve kibar insanlar olduğumuzdan sonucu gördükten sonra, teşekkür mahiyetinde olmasa da; emekleri ve MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ için yaptıkları değişikler nedeniyle; nasıl şikayetimizi bildirdiysek MEMNUNİYETİMİZİ de kendilerine bildiririz.

ROZİ SANA VE ANNENE ÇOK TEŞEKKÜRLER:)

hocal
15-01-08, 12:00
rozi süpersin sen...
pastel yapıma bence de teşekkür etmemiz gerek.Dizi istediğimiz seviyeye gelmese bile bizi dinleyip çaba gösterdiler sonuçta.En azından bu çaba için teşekkür etmeliyiz.Ben hemen üzerime düşeni yapıyorum.Ama herkesten önce tüm bu bilgiler için sana çok teşekkürler Rozi :happy0064

hayal perdesi
15-01-08, 12:55
Rozicim sen ve annen harikasınız.:happy0064 Ay demek başka bir şey dilesem olacakmış; kaç zamandır Emre geri dönsün diye ölüyorum (hep beraber ölüyoruz).:img-yes: İnşallah her şey çok güzel olacak. Ben de teşekkürlerimi bölüm sonuna saklamayı düşünüyorum; eğer gerçekten bizi dikkate alıp güzel bir şeyler yapmaya çalıştılarsa öfkemi belirttiğim gibi teşekkür etmeyi de bilirim... Ama bence de öncelikle onlar sana ve tüm egoflara teşekkür etmeliler. Bir dileğim de yeni senaristimiz, senaryolar sayfasına arada uğrasın, belli mi olur; belki de böylece o senaryolarda yazılan harika ötesi sahneleri dizide görme şansımız olur...:img-in_lo
Rozim, 00517'im, Kadim benim oğlum olsa sana verirdim... (Ne de güzel kafiyeli oldu):img-kiss:

esen_89
15-01-08, 13:08
buraya girer girmez güzel haberlerle karşılaştım.rozicim sana ve annene bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.:img-yes:

en çok da emre'nin geri dönecek olmasına çok sevindim.tabi yine eskisi gibi olacaksa.geri dönüp karakter değişimine uğrayan kişiler arasına katılmasın.sonra kafamızı duvardan duvara vurmayalım.
bir de şu var emre geri dönecekse bizim ders çalıştırma işi güme mi gidecek acaba?

yeni bölüm merakla bekliyorum.umarım bu kadar değişikliğe ve bu kadar beklememize değecek bölümler izleriz bundan sonra bye

ezo-kadim
15-01-08, 13:22
rozi bu hafta yayinlansinda dizimiz eskisinede raziyim nasil özledik biliyorsun onun icin acikmis bir insan gibi önüme ne koysalar yerim eksiymis ,tuzluymus ,yok tatliymis hic farketmez yeterki yayinlasinlar herkes soruyor senin dizi ne oldu diye cevap verecek yüzümde kalmadi artik tek dilegim seyircisini kaybetmemesi ya tek tek baska dizilere kaydilarsa ne yapariz aman iyi düsünüyüm iyi olsum dört gözle haftayi bekliyorum sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye bye

ahesti
15-01-08, 13:34
nedense haftaya yayınlanacagına dır bır şüphem var neden acaba!
valla bilmiyorum benım heycanım kalmadı baklım benım gıbı ıcınde hayal kırıklıklarıyla dolu ızleyıcılerı nasıl affettırmeyı dusunuorlar ne dıyım guzel sahneler olur ınsallah

sifa
15-01-08, 13:46
rozıcıgım cok guzel haberler getırmıs dızını gıdısatı hakkında az cok bılgımız oldu bunada sukur yapımcını gayretı taktıre sayan cok ta negatıf dusunmeyelım ben dızının bu hafta olacagını dusunuyorum daha fazla bekletılecegını zannetmıyorum:img-yes::img-yes::img-yes::img-yes:

rozi
15-01-08, 14:47
gelen haberlerden hepinizin kafası karıştı biliyorum ben öyleyim:icon_sorr

kesin olan dizi haftaya var.Ömer diziye geliyor buda kesin

emre söylediklerine göre ilerleyen bölümlerde diziye girecekmiş öyle diyorlar

diziden çıkan oyuncu şimdilik yok ama karakterler üzerinde bir düzenleme var. sanırım elçin karakterine olan tepkimizi göz önüne almışlardır onun eski halıne gelmesini çok istemiştik:img-blush

fragmanın eski fragman olduğunu söyledik yenisi hazır değilmiş yetişirlerse en geç cumartesi ve cuma diyorlar.:icon_whis

bölüm üzerinde yapılan değişikliğe gelince işte benim kafamın almadığı bu:icon_sorr bölüm yenidenmi çekildi yoksa bazı sahnelermi değişti yada hiç dokunulmadan mı yayınlanıcak onu anlamıyorum:icon_sorr ama senarıst sanırım bazı sahneleri değiştirmiş ordakılerde kesin olarak bilmiyorlar.:icon_sorr

bakın yazımdan ruh halim bile belli oluyur değilmi:img-grin2

dizi kesin gelecek hafta var sabır diyorum egoflarım :img-grin2

^^naz^^
15-01-08, 16:09
Bugün tam 3 defa fragmanı gördüm.Üstelik çok fazla showu da izlemediğim halde. Aman nazarımız değmesin.

Yeni bilgiler gelmiş. Çok teşekkürler rozi. Dizimiz sonunda istediğimiz yöne doğru şekillenmeye başladı. Daha doğrusu doğru olan yerden en baştan başladı. Bir an evvel izlemek için sabırsızlanıyorum. Hem çok özledim hem de yeni gelişmeleri çok merak ediyorum.

Edit:4 oldu:)

mayıs mayıs
15-01-08, 16:26
selam tüm foruma;
arkadaşlar bana bilgi verebilecek olan var mı, son iki hafta için?
senarist değişti mi, yönetmen değişti mi?
neden bu kadar süredir yeni bölüm yayınlanmadı?
kısacası son durum ne?
açıklayan birisi olursa çok sevinirim. simdiden teşekkürler...

naz2397
15-01-08, 16:31
"rozi"edindiğin bilgiler için teşekkürler.

"emre" konusuna şaşırmadım desem yalan olur.:img-pilot

demek geri dönücek.
gerçi "hemen değil" demişler ama olsun biz ona da razıyız.:good:bari geldiğinde uzun bi süre kalsa...çook özledik onu.

ayrıca;

*baklavacının gitme olasılığı
*emrenin geri dönmesi
*elçin hanımın cadılığı bırakıp doğru yolu seçmesi....
*senarist ve yönetmen değişimi

tamamen bizim isteklerimize göre yapılan değişiklikler..:img-wink:cidden büyük değişiklikler bunlar.:img-yes:

görelim bakalım.emre bi gelsin...:happy0064cümbüş o zaman başlıyacak iştebye

sahracı
15-01-08, 16:43
rozicim çok sağol bilgiler için zaten bize sorucak bişey kalmamış :) inşallah bahsedildiği gibi çok güzel bi bölüm olur..bi de emre emre diye tutturduk ama olur da emre kadimle ezo arasına girer bozar filansa artık emre çıksın demeye yüzümüz olmaz ona göre :):)

^^naz^^
15-01-08, 16:48
Show her reklam arasında fragmanı döndürmeye başladı. Alışık değilim şok oluyorum:) Bu 5. oldu. Bu sefer haftaya dizi kesin var. E olsun artık. Özledik yani. Yeni fragmanda çıksın bir an önce. Yeni ekip neler yapıyor merak ediyorum.

derens
15-01-08, 16:56

evet başta ömer ilerleyen bölümde emre ve açıklamadıkları isimler var.:img-blush

46. bölüm değişmiş ama tamamen mi bilmiyorum onalar yeniden çekildi diyorlar.

Rozicimmm öncelikle haberler için çook teşekkür ederiz hem sana hem annene ;)

Bence haberler muhteşem, yapılan tüm yenilikler bizim isteklerimiz doğrultusunda yapılmış, çok güzel bölümlerin bizi beklediğine inandım ben gerçekten :D
Ancak şu 46. bölümün tekrar çekilmesi konusu ilgimi çekiyor, şimdi verilen ara bu kadar uzun bir ara ve fragman henüz yetişemiyor, bu da demek oluyor ki bu bölüm halen çekim aşamasında, yapılan yenilikler ufak tefek yeniliklerse çoktan yeni bir fragman konmalıydı bu kadar ara sonucunda, ben bu bölümün yeniden çekildiğine inanıyorum açıkçası ama bu durumda da verilen arayı çok güzel bölümler hazırlamakla geçirmişler gibi bir şey söz konusu olamaz ancak senarist çok güzel bölümler yazmakla geçirmiş olabilir, açıkçası biraz kafam karıştı, galiba tam bir hafta sonra bölümü izlediğimizde görebilicez doğrunun ne olduğunu...

vankedisi
15-01-08, 17:02
Canım benim haberlerin için çok ama çok teşekkür ederim.Sen de olmasan ne yapardık.Ben de sana katılıyorum.Eleştrilerimizi nasıl pastel yapıma ilettiysek şimdide teşekkürlerimizi iletmeliyiz.Ama bence biraz bekleyelim ve dizi nasıl Değişmiş ona bakalım.Tabbii beğenmemiz için uğraşmaları çok iyi ama bekleyelim derim ben.

Bu arda forumumuza yeni üyeler gelmiş onlara kollarımı kocaman açıp hoşgeldiniz diyorum.

egoflar sabredin az kaldı.

rozi
15-01-08, 17:22
rica ederim canlarım sizler sağolun:img-in_lo

şimdi derens senin söylediklerin gerçek olabilir, ordakı görevli kişi dizinin bu haftaki bölümünü tam olarak bilmiyor, neler değişmiş ne yapılmış net değil senarıst hala uğraşıyormuş buda şunu gösteriyor, bu bölüm daha bitmemiş:icon_sorr

ama kesin gelecek hafta vericekler acıdılar halimize özetide istedik vericez diyorlar. ama ben unuttum acaba o gelen özet onlardanmıydı yoksa biri dizinin gidişatına göre kendimi yazdı:img-blush

hadı sabır bu salıyıda ezosuz atlatalım yarına allah kerim sayılı gün çobuk geçiyor 1 ay oldu bir hafta neki:img-cray:

dizimizi çok özledim kadımımın melül melül bakışlarını özledim:img-cray:

ezomun çata çat laflarını özledim başındakı yazmasını bilem özledim:img-cray:

inanmıcaksınız ama nedimi bile özledim tabi sürüm sürüm sürünmesini az kaldı bilim sabır:img-cray:

derens
15-01-08, 17:32
şimdi derens senin söylediklerin gerçek olabilir, ordakı görevli kişi dizinin bu haftaki bölümünü tam olarak bilmiyor, neler değişmiş ne yapılmış net değil senarıst hala uğraşıyormuş buda şunu gösteriyor, bu bölüm daha bitmemiş:icon_sorr:

anladım rozicim, bu kadar uğraştıklarına göre ben muhteşem bölümler bekliyorum artık, inşallah hayal kırıklığına uğramayız çünkü bu sefer hem ara çok uzadı hem de yapımcı da gerçekten çok emek verdi, her şey güzel olsun da biz de artık doya doya, rahat rahat dizimizi seyredelim ;) :D :D

xKubrax
15-01-08, 17:56
Merhaba cok degerli Egof'larim :)

Her Allahin gunu bu foruma girince yeni yeni haberler aliyorum, bazen beni uzen bazen ise sevindiren haberler.. Bugun aldigim cok ama cok guzel haberler oda kim sayesinde, tabiki canimiz cigerimiz Rozi ve annesi sayesinde.. Onlar olmassa kimbilir halimiz nice olurdu, cok saolun.. Rozi annenin ellerinden op benim icin olurmu :)

Gelelim haberlere, benim bu haberlerden en cok sevindigim dizimizin haftaya kesin yayinlicak olmasi ve Doktorumuzun geri donmesine bunlar cok ama cok guzel seyler, simdi iki dilegim var.. Insallah bunlar gercekten olur, ve insallah reytingler muhtesem bi artis yakalar ve biz bu aski seneyede doya doya izleriz, cunki Haziran'a kaldi surda bi kac, Gamzeninde dedigi gibi bu aska o kadar kisa bi surede doyulmaz, heleki boyle uzerinde calisiyorlarsa, hic doyulmaz..

Rozi'cim demissinki tesekkur etmeliyiz bu inceliklerinden dolayi..
Ben bunu seve seve yaparim, cunki hakketiler sebepleri ne olursa olsun, dizimiz cok guzel bi hal aliyor, ve bunun icin cok caba sarfediliyor.. Tamam zaten yapmalari gereken sey bu, ama bunu bizim kadar isteyemezler, cunki diziyi izliyenler, ve diziye boylesine hayran olanlar bizleriz..
Mail'lerimizi dikkate almayip, hic bi sekilde bi degisiklik yapamiyabilirlerdide, ama onlar yaptilar, ve bizi cok mutlu ettiler.. Kac yapimci gorulmus bu sekilde davranan, ben ilk defa goruyorum ve son derecede gurur duyuyorum!
Bunun icin bencede bi tesekkuru fazlasiya hakkediyorlar!
Varsin bolumu begenmeyelim, yinede bizi begendirmek icin gozle gorunur caba sarfettiler, bunu goz onunde bulundurmicazmi?.. E bolumde eskisi gibi bizi hayran birakirsa, bi tesekkurde onun izin yapariz, cokmu zor yani :)

destur
15-01-08, 18:02
bende uzun zamandır girmiyordum siteye ama neler olmuş. bitti diyebiliyordum ama bitmemiş bu kadar niye ara verirler anlamam annem üzüldü dizi kalktı diye ya son zamanlarda biraz kötüye gidiyordu senaryosu ama bizi onsuzda bırakmaları iyi olmamaış. ayrıca ömerde geliyormuş. bence doğru gibi gözüküyor tabi kılıfını ayarlamışlarsa. haftaya yaıyın kesin mi bilgi için şimdiden tşkler

sprıng
15-01-08, 18:04
Haber merkezi gibi olmuş bizim koğuş bravo vallahi, Roziciğim bu haber alma sürati ne böyle , annen ve sen süper bir ikili olmuşsunuz, çok teşekkürler verdiğin emekler için. Yeni havadisler devam etmiş bugünde, yeni fragman da gelecekmiş harika .

papatya363
15-01-08, 18:59
her foruma girdiğimde yeni bi haber yeni bi gelişme oluyor.

rozi cnm gene bize haberler getirmişsin hemde süper haberler.sana ve annene çok teşekkürler.valla bizim için yaptıklarınız nasıl hakkınız ödenir bilmiyorum.

yaşasınnnnnnn mükemmel genç geri dönüyor.sonunda isteklerimiz birer birer oluyor.

bölümde haftaya kesin varmış.buda çok güzel bi haber.valla bide haftayada yok deselerdi heralde öbür tarafı boylamış olurdum.haftaya bu saatlerde dizimize çok az bi zaman kalmış olacak.geç zaman geç...

irem123
15-01-08, 19:16
bende bayadan beri girmiyordum ezo forumuna ama önceden girmedime pisan oldum:img-:img-yes:yes: burada baya bir havadiz varmis...tsk rozi tabi annenede ama bu iki haftalik tail bu dizi icin bence reytingleri etkiliyebilir bence cogu kisi bu dizini kalktini felan sanmistir

okyanus_perisi
15-01-08, 19:18
yakında rozi ve annesine dizi haber proğramı hazırlamamız gerekecek heralde.:img-wink: teşekkürler rozicim haberler için annemize de sevgiler:img-clapp:img-ok:

zrz0692
15-01-08, 19:35
amanda aman ne güzel haberler almışız...
mükemmel genç dizimizi yeniden renklendircekmiş.
yahu çok sevindim yeni haberlere
yeni fragmanı, özeti,ardından özdediğimiz fıtratlı karakterleri görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Umarım hayal kırıklığı yaşamayız yeni bölümde.ama pozitif düşnmeye çalışıyorum.Aklıma hiiiiiiiiç kötü bişey yetirmicem zaten egoflara da yakışmaz karamsar olmak demii :img-wink:

Gökgöz
15-01-08, 20:01
Rozim canım benim sana ve sevgili annene çok teşekkürler...

İkinizinde hakkını nasıl ödeyeceğiz biz egoflar olarak bilemiyorum ama börek teklifim hala geçerli. Doktor Emre nin dönecek olmasına ve Baklavacı nın çıkma ihtimalinin olmasına bende çok sevindim. En azından hepimiz bu konuda hemfikiriz.

Ama bazı arkadaşalrımızında dediği gibi Dr.Emre miz dönsün ama eski karakteriyle dönsün. Sonra siz istediniz artık geri dönüşü yok bunun moduna girmeyelim.

Karakterler üzerinde de oynamalar olacakmış. Özelliklede bunu Elçin hanım için istiyorduk. Umarım bu beklentimizde yerine ulaşır. Bu güzel haberler vesilesiyle yapımcı firmanın teşekkürü hakettiğini düşünüyorum bende. Ama haftaya birşey kalmadı (alıştık ya artık 1 hafta beklemek hiç zor gelmiyor) o yüzden bölümü izleyelim. Çok beğenmesek bile yapılan değişiklikler yansır bölüme. Ondan sonra teşekkür mailleri yağdırırız Pastel Yapıma.

Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun canlarım...byebyebye

sprıng
15-01-08, 20:05
Ben en çok Elçin Anne karakterinin geri gelmesini istiyorum, Eski sıcacık ve doğal haliyle aramıza katılmasını Kadim ve Ezo aşkını desteklemisini, Ezo'ya öğütler vermesini. :good:

Arkadaşlar Emre karakterinin dönmesini çok istiyorsunuz fakat inşalllah mutasyona uğrama geleneğine uymaz. bye Hem Kadime haksızlık olmayacak mı , bir yanda Emre bir yanda Ömer ,adamı çıldırtmaya mı çalışıyorsunuz bakayım.:img-meeti Ezo kimi kıskanacak sadece Arzu , o da belli değil. Olur mu 2-1 eşitsizlik var, :img-hyste tamam eski mendebur Kadimi bende özledim fakat kıyamıyorum da dengeler eşit olsun en azından.:img-angel

Gamzeciğim bir araştırma yapmışsın ki bravo, zannettim ki ekte istatik tablosu da var . :icon_whis

Roziğim sen ve annen süpersiniz, bence haber kanalları sizin gibi habercilere sahip olabilmek için kapınızda sıralanmalılar. :happy0064

<eda>
15-01-08, 20:11
rozi getirdiğin haberler için sana ve annene teşekkürler bu haberler insanın umudunu daha bi arttırıyor ya inş bu kadar beklememize değen bi bölüm olur da biz de hasret gideririz ezo ve kadimle

^^naz^^
15-01-08, 20:12
Showu tebrik etmek istiyorum izninizle. Fragmanı sürekli döndürdüğü için. Sıf bugün 7 defa gördüm. Her reklam arasında döndürüyor neredeyse. Var mısın yok musun gibi çok reyting alan programın reklam arasında döndürüyor. Üstelik salıya çok olmasına rağmen. Show üstüne düşeni yapmaya başladı galiba.

moirane
15-01-08, 21:20
Arkadaşlar Emre karakterinin dönmesini çok istiyorsunuz fakat inşalllah mutasyona uğrama geleneğine uymaz. bye Hem Kadime haksızlık olmayacak mı , bir yanda Emre bir yanda Ömer ,adamı çıldırtmaya mı çalışıyorsunuz bakayım.:img-meeti Ezo kimi kıskanacak sadece Arzu , o da belli değil. Olur mu 2-1 eşitsizlik var, :img-hyste tamam eski mendebur Kadimi bende özledim fakat kıyamıyorum da dengeler eşit olsun en azından.:img-angel

aynen :good: emre emre dedik de inşallah geri geldiğine pişman olmayız (bknz.mahalleli ve kuyruklarına takılan baklavacı :icon_evil) doktor emre bey gelecekse de umarım saçma yanlış anlamalara falan vesile olmadan eski iyi niyetli kişiliğiyle döner.o halindeyken bile kadim ezo'yla aralarında bir şey olmamasına rağmen kıskanıyordu.ve kadim kıskanınca gerçekten çok güzel huysuzluk yapıyor :) mendebur kadim'i özledim yaww:img-in_lo

bir de umarım yeni yönetmenimiz ezo'nun şu günlerdeki haline bir çözüm bulur.havanın soğumasından mıdır bilinmez ezo'nun tülbent daha bir sıkı bağlanır olmuştu.ezo'nun ilk sezondaki hali çok daha güzel bence.umarım ezo'nun tülbentine bir çözüm getirirler.

ömer mevzusuna ise hiç girmiyorum.inşallah gelmesiyle gitmesi bir olur.hatta hiç gelmese daha da iyi olur.:icon_whis

!ReMmM
15-01-08, 21:26
iki gündür foruma giremiyordum ve merakımdan kendi kendimi yedim. çünkü annemle yaptığım bir konuşmada kendisi gelecek hafta için ezo gelin fragmanını gördüğünü söyledi ve ben yeni fragman mı yoksa eski fragman mı oldugunuz annemden ögrenemedim. bazı aksaklıklar yüzünden foruma da giremedim. deliriyordum nerdeyse:icon_sorr

dün kısa bir süre girebildim. yorumnlarınızı okuyamadım. şiimdi birkaç sayfasını okudum.[B] rozi ve annesi[/Byine içimize su serpen haberler getirmiş. çok tesekkürler..

emre geri dönüyormuş bu sevindirici bir haber.dizi onla daha iyi oluyordu bence.

fragmanımızda cuma-cumartesi geliyormuş.

herkese bir haftalık daha sabır diliyorum..

iigecelerbye

ezo-kadim
15-01-08, 21:51
zrz0692 ve eda arkadasimiz aramiza hos gelmisler ,rozicim durup durup tiyolar veriyosun haberler felan ve hazal arkadasimiz yoksa siz bu dizide oynayan hayali kahramanlarimizmisiniz,saka bir yana rozim cok sagol bebegim ya sende olmasan kisin karlar altinda kalan egoflar olarak sürünüyorduk ama simdi tam bir kardelen edasiyla dolasiyoruz sayende iyiki varsin sevgiyle ve SERHAT'la kalin :happy0064 :happy0064

gamze_yy
15-01-08, 22:01
Ders ders bunaldım. İki kelam edem de kendime gelem:img-icecr

Şimdi şuana kadar bildiğimiz iki oyuncu diziye geri dönecek. Doktor Emre (nam'ı değer mükkemmel genç:)) ve Ömer (nam'ı değer kalas:icon_whis) gelmesi neredeyse kesin olanlar. Bir de üstüne daha kesinleşmemiş olanlar var. Yine eskisi gibi kalabalık olacak düşüncesi oluşsa da (bana en başta öyle geldi) düşününce bu gelecek iki karakterinde ezo-kadim aşkına katkıda bulunacağı sonucu çıkıyor. Yani olaylar en başında olduğu gibi ezo-kadim aşkı etrafında dönecek. Son zamanlarda bu çizginin dışına çıkılmıştı. Sanki ezo ve kadim bir çift değil de dizi birbirinden bağımsız iki karakterin hayat hikayesini işler gibiydi. Şimdi geri dönecek karakterlere bakıyorum da bu iki karakter de ezo-kadim aşkında rol oynayabilecek nitelikte. Barış bey zamanında gelen baklavacı ve mahalleli (nam'ı değer katlediciler:img-pilot) sadece durumu idare etmek amacıyla zaman doldurmuşlardır. Yeni senarist gereksiz karakterleri atacağını iddia etmek de. Samimi olmasını diliyoruz hep birlikte. (tekerleme gibi oldu:))

Moraine güzel bir noktaya değinmişsin. Ezo'nun başındaki tülbetin derhal (!) çıkmasını istiyorum. Gerektiğinde açıyor zaten bir anlamı yok. Ezo karakterinin gerek iç gerek dış yapılanmaya ihtiyacı var. Giyimiyle ve karakteriyle biraz daha zarif olması şart. Şuanki ezoyla romantik hayaller kuramıyorum. Bana ilham veren şey hala 30'lu bölümlerdeki ezo. Şimdi ki ezo tam romantizmin ortasında anaa diye bağırıp koşacak yemeğin altını kapatıp gelecek gibi geliyor. Ezoyu hayata dahil biri yapmak istiyordu barış bey anlıyorum ama bu kadar da gerçekçi olması şart değil. Dizi karakterleri biraz masalsı olabilir. Bu izleyiciyi rahatsız etmez. Ezo'dan çok birşey beklemiyoruz. Bir iki tatlı söz, sıcacık bakış,ilgi,heyecan benim beklediklerim bunlar. Romantik olabilsin ezo. Ortama göre davransın.

Kadim karakterinin değişmesini istemiyorum. Bunu söylerken en baştaki karakteri kastediyorum. En başta sevdiğimiz mendebur ama bir o kadar da sevgi dolu adam olsun o bize yeter. Ezo'nun damarına basan, aşkı sözlerinde değil gözlerinde görebildiğimiz kadim geri gelsin.Ezo'nun terslemelerinde, somurtmalarında altta kalmasın kısacası eskisi gibi höt höt kadim olsun:) Anladık aşk insanı değiştirir de ezo da niye değişiklik yok. Değiştirecekseniz ikisini birden değiştirin. Ya da beceremiyorsanız hiç dokunmayın.

Dizide uçuk şeyler görmemize de gerek yok. Seyitin savaş silahları, ezonun açtığı tepsi tepsi jet baklavalar,2 sn lik kahveler,saray yatak odaları karakterlerin kaybolması vs.Seyirci uyanık eskisi gibi değil. Mantık hataları daha çok göze batıyor artık. Hiç kimse de üşenmiyor. Aman bu da böyle oluversin demiyor. Araştırıyor, eleştiriyor. Nasılsa farketmezler mantığını bırakalım artık. Küçük detaylar büyür büyür insanın gözüne batmaya başlar. Bir bakarsın ki bölüm sonunda tek konuşulan o minicik (!) hata oluvermiş.

Dizide bizi rahatsız eden bir diğer karakter değişimi elçin hanımda (nam'ı değer elçin anne(ydi)) gerçekleşti. Kadim-ezo ilişkisini destekleyen,ezoyu kızı gibi gören elçin gitti.Yerine nemrut,sevimsiz,yapmacık elçin geldi. Acaba şimdi ne yapacak diye düşünmekten konsantre olamıyorum açıkçası. Ne yapsa gözüme batıyor samimi gelmiyor. Dizilerde cadı kaynanalar olabilir (bkz yaprak dökümünde cevriye hanım:)) ama onlar aynı zamanda sempatik olabilmekteler. Her ne kadar yaptıklarına sinir olsak da kendilerini sevebiliyoruz. Buna seyit bile dahil:) Ama elçin hanım ne yaparsa benim gözüme batıyor. Bu karaktere güzelce çeki düzen verilmesi şart. Ne yaptıracaklarına karar vermeliler. Ya bu ilişkiye karşı çıksın (bu en başta çizilen karaktere çok ters bir durum) ya da ilişkiye destek versin.

En son değinmek istediğim nokta havada kalan olaylar. Eski senaristimiz bu konuda felaketti(biraz ağır bir tabir oldu ama artık neden öyle olduğunu bilmiyoruz) Bir olay başlatılıyordu yarım kalıyordu pat başka olay.(Bir baklavacı olayı devam etti o da devam etmeseydi daha iyiydi:img-pilot) Biz o olaya bağlanıp fikir yürütemiyorduk. Nasılsa vazgeçilir gözüyle bakıyorduk. Bu da olayları tartışma zevkini öldürüyordu. Yeni senaristimizden ricamız olayları tamamlasın,bölük pörçük birşeyler izlemeyelim. Birşeye başlayacaksa başını sonunu düşünsün. Aman başlayayım nasılsa devamı gelir gelmezse de bırakırız mantığı gütmesin. Tabi onlar işlerinin ehli insanlar bütün bunları daha iyi bilirler. Ama malum sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yemek zorundayız. Birazcık mazur görsün egofları:)

Yine uzun yazdım.Okuyanları sabırlarından dolayı tebrik ediyorum. Şuanda dizi başlamış izliyor olacaktık. Reklam aralarında gelip bir iki kelam edip reklamların jet gibi geçmesini sağlıyor olacaktık. Neyse iştahımızı haftaya bırakıyoruz. Atlamadan show'u da tebrik ediyoruz. Ben bu yazıyı yazarken bile fragman dönüyor. Darısı yeni fragmanın başına. Rozimize teşekkür ettik bir daha edelim ne kadar etsek az çünkü:img-wink:

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum:img-polic

Son bir şey daha Tutku tutku tutku........

rozi
16-01-08, 09:52
günaydın egoflarım:img-in_lo

bu gün aslında yorum gunuydu ama son yorumsuz gün haftaya bu gün bu forum yıkılacak:img-punk:

diznin fragmanı o kadar sık gösteriliyorkı şoke oluyorum. Her reklam arasında yada altta fragman gösteriliyor, helal olsun kanalımıza sonunda ezomuzun kıymetini anladı:img-in_lo

yalnız bir üzücü haber çok üzücü değil canlarım özetcik gelmicek ne yazıkkı:icon_sorr

nedenini bilmiyorum gelmeyince şüpeye düşmeyin diye söyledim genelde özet yoksa bölümde yoktur onda:icon_sorr
yalnız taktıkmıdır bilmiyorum, ama yeni senarıst yıkıyormuş ortalığı çok iyi diyorlar, ama bir uyarı aman bekletilerinizi çok yükseltmeyin, o zaman tat alamıyoruz hayal kırıklığı oluyor.:icon_sorr

not: canlarım benim görevim bitti şimdi tüm bu söylenenlerin tek tek gerçekleşmesini beklicem,ve sizler gibi aynı anda haberdar olucam çünkü dizimiz yayınlanmaya başlayınca herşey düzene girecek

salı dizimiz olacak perşembeye kadar onun yorumlarını yapıcaz
perşembe özet günü cuma akşamına kadar onu yorumlartı yapılacak
cuma fragman tüm hafta sonu onun incelemesi ve yorumları olacak
pazartesi genel değerlendirme olcak:img-blush

refiye nur
16-01-08, 10:07
[B]rozi[B] cok tesekkür ederim kendi adima hergün bu saatlerde girip Rozi haberler getirdimi diye bakiyorum .
Sali gününü iple cekiyorum daha show türkde fragman yok ama sizde olmasina sevindim umarim bir terslik olmadan sali günü yayinlanir . jeneriginden sikayetciydi bazi arkadaslar onu bile özlemisim valla

d!dar
16-01-08, 10:12
rozi sana ve annene ne kadar teşekkür etsek azdır

görevim bitti ve benden bu kadar diyorsun daha ne yapacaktın bir sete gidip görüntü getirmediğin kaldı:icon_whis bundan sonrası bekleyip göreceğiz ..,

dediğin gibi yüksek tutup beklentilerimizi inşallah hayal kırıklıkları olmaz ama buda çok normal ister ismez yüksek olacak kaç haftadır izlememişiz neler umuyoruz belki bu yönetmen ve senarist ilk bölüm olduğu için çok uğraş verebilrler daha iyi olsun diye inşallah güzel şeyler izleriz..

ezo gelin sayfaları güzel yorumlarla yine esikisi gibi güzel günlere döner inşallah:happy0064

!ReMmM
16-01-08, 15:33
geri sayım basladı artık.. kesin olarak 6 gün sonra tv karsısında ezogelini izliyor olucaz.

inanamıyor insan. okadar süre yokken bu hafta gercekten olucağına. zaten arkadaslarım moral bozma calışmalarına devam ediyorlar. en son tezleride dizinin haziran gelmeden biteceği üzerine. benim gibi birinin anca bu kadar antiezocu arkadaşları olur herhalde.:)

ama onlara inat herkese inat bu dizi devam edecek:img-yes::img-yes:

bu aralar pek okuyamıyorum yorumları ama sanırım yeni arkadaşlar gelmiş( bende yeniyim ya neyse:icon_whis)hepiniz hoşgeldinizzzz..

xKubrax
16-01-08, 18:26
Merhaba canlarim..

Dizinin yoklugunda, bende ilk EG klip denememi yapmis bulunuyorum.. Ne yalan soylim ben begenmedim, ama insallah sizler izleyip begenirsiniz..

Klibimin linki:

http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=2942

ask-I memnun
16-01-08, 18:42
Showu tebrik etmek istiyorum izninizle. Fragmanı sürekli döndürdüğü için. Sıf bugün 7 defa gördüm. Her reklam arasında döndürüyor neredeyse. Var mısın yok musun gibi çok reyting alan programın reklam arasında döndürüyor. Üstelik salıya çok olmasına rağmen. Show üstüne düşeni yapmaya başladı galiba.

cünkü elinde dogru dürüst dizisi kalmayinca onlar icin ezo gelin dizisi biranda kiymete bindi..yani bunu gecte olsa anladilar diyorum ..ama epey bir kan kaybettirdikten sonra...
su an kanal kangren olmus bir yarayi iyilestirme cabasinda ama bunda ne kadar basarili olur tartisilir...
keske bu önlemleri cok önceden almis olsalardi da bütün bu üzücü seyleri ne onlar nede bizler yasamasaydik..
söyle bakiyorumda show tv kanalinin dogru dürüst bir dizisi kalmadi gibi...zaten varmisin yokmusun yarismasi aldigi reitinglerden dolayi hemen hemen hafta ici hergün cikmaya basladi..ee diziye ne hacet diyorlardir hic süphesiz..
ezo gelin gibi esref saati ve kurtlar vadisi pusu dizileride belli bir ara verdi...bunun öncesinde kuzey rüzgari ucurumun kenarindan döndü ama ondada durumlar hala belli degil....doktorlar ve dudaktan kalbe disinda elle tutulur bir dizisi yok...acaba sorun kanaldami yoksa kanalla anlasmaya varamayan yapim sirketlerindemi ?...öyle ki show bircok dizisini baska kanallara kaptirmasiyla biliniyor...su an yeni cikacak olan cemberin disinda dizisini stara kaptirmis durumda...simdi fragmanini döndürdükleri iki yeni film var..sinif ve pars narkoterör..bunlarinda tutup tutmayacagini zaman gösterecek...hal böyle olunca baska hicbir dizi icin bu kadar ilgi görmediklerini,bu kadar seyirci baskisina ugramadiklarini düsünen kanal bu saatten sonra kendi üstüne düseni yapmaya cabalamakta ama bu son cirpinislar fayda verirmi iste orasi bilinmez ..bilinen birsey varki oda kanalin sirf bu yüzden basini cok taslara vuracak olmasi..
karamsar olmak istemiyorum..umarim hersey yolunda giderde sanki sihirli bir degnek degmis gibi yine o eski bölümlerin tadini aliriz dizimizde..
insaallah herseyden önce o aski, sacmaliklardan uzak karakterlerin degisime ugramadan tamam iste bu dedirten o hallerini ,kiskancligi ama ayni zamanda askin o tatli yansimalarini da görürüz dizimizde...
cünkü biz bunu hakediyoruz ...

derens
16-01-08, 18:53
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, Rozicim ümitlerinizi yükseltmeyin diyorsun ama sen senarist ortalığı yıkıyormuş dersen yükseltiriz tabi ;) :D Şaka bi yana hakikaten en az beklentiyle izlemek lazım bu bölümü ki tat alabilelim...Bu arada bugün Dr. Emre'yi gördüm sevgili eşiyle beraber(Dizideki Feray karakteri ve eski senaristlerimizden biliyorsunuz ki ;) ) yanlarına gidip ezo'ya dönüyor musun emre bey diyesim geldi ama arkadaşlarım tarafından engellendim, tüm suç onlarda yemin ediyorum :icon_whis, onları geçtik bu sefer dönüş yolunda çok sevgili meryemimiz Nihan Okutucu'yla karşılaştım, ona soracak bi sorum olmadığından yanından gayet cool bi şekilde geçtim, zaten kendisi sevgilisinin şevkatli kollarına sarılmış olduğundan pek etrafı görecek halde değildi (aa özel hayata da saygı yok şekerim ;) ) :icon_whis :icon_whis Yani demem o ki ben ezo'yu bıraksam o beni bırakmıyor, yolda Ezo, rüyalarda Ezo, bilgisayarda Ezo bi tek show'da yok, o da olacak inşallah haftaya:happy0064:happy0064

gamze_yy
16-01-08, 19:54
E kolayın sitesinde 22 ocakta kolaj gözüküyor. Yanlışlık yapmışlardır herhalde. Ben bir hafta daha olmamasına dayanamam. Yine 44-45 kolajı dediğine göre büyük ihtimal güncellemediler ve en son haliyle koydular.Daha önce de olmuştu böyle birşey. Olumsuz düşünmeyeceğim banane:img-beee:

ezo-kadim
16-01-08, 22:04
Kübracim eline saglik canim benim sarki zaten cok güzel birde kadim ve ezo nasil güzel olmuslar ay kurban olurum ya mor gömleklerini bile özlemisim kadimin saci uzunda dahami hos ne uzatsa bari ben cok özledim ya lütfen bir an önce yeni bölüm olsun eline ve yüregine saglik tatlim iyiki varsiniz biz egoflar oldukca dizimizde süper olacak insaallah umudum var yarinlara dair sevgiyle ve SERHAT'la kalin :happy0064:happy0064 bunlar sana kübra

^^naz^^
16-01-08, 22:45
Fragmanı akşam hiç görmedim. En son 4-5 civarında gördüm. Gamze arkadaş da kolaj filan demiş içime kurt düştü. Dizi başlasa da izlesek. Her hafta var mı yok mu stresi çok zor:img-pilot Ama bu sefer vardır artık yani.Ben 6 ile 10 arası izleyemedim show'u. Doğum günü partim vardı. O arada vermiş olabilir. Gerçi mini fragmanı da göremiyorum ama:not_i:

uzak88
17-01-08, 09:36
ben geldim geçen salıdan beri giremiyorum kendimi çok kötü hissettim size ne kadarda alışmışım yorum yazmasamda sizi okumak çok zevkli

rozicim harika haberler getirmişsin sana ve annene çok teşekkürler..
ne güzel istedigimiz şeyler olmaya başladı bize beklemek düşüyor artık eminim çok güzel olacak dizimiz ee biz egoflar isteyince herşey olur biz egefuz istediklerimizi söke söke alırız:img-hyste:img-hyste

gel artık salı gell

rozi
17-01-08, 10:29
günaydın canlarım:img-in_lo

içimizde yine bir endişe var gördüğüm kadarıyla ekolay da kolaj yazıyormuş..:icon_sorr kesin yayınlanacak dedileri şimdi bunu düşünüp kendimizi üzmeyelim:img-blush

yorum yapacak yazacak bir şey yok o zaman yine anket yapıyoruz, ben yapınca başka bir şey oluyor gerçe ama öğrenicem :img-grin2

eh olmayan bölüm anketi bile yapınca anket yapacak bir şey kalmadı bende düşündüm genel anket yapayım dedim:)

şu ana kadar en çok beğendiğiniz bölüm:?

tüm bölümler arasında en çok sevdiğiniz ve unutamadığınız replik

kalbinizi durma noktasına getiren hayaller göremenize sebep olan an veya sahneyi bizimle paylaşırmısınız

yok artık dediğiniz an yarmı yarsa bizimle paylaşın:)

gece rüyalarınıza girecek kadar etkilendiğiniz sahne?

en nefret etiğiniz ve yemeden içmeden kesilmenize sebep olan sahne varmı?

kadimin en çok beğendiğiniz ve erkek arkadaşınızı bile terk edicek kadar etkilendiğiniz anı bizimle paylaşın:img-hyste

ezo yu en çok beğendiğiniz ve kıskançlık krizlerine girmenize sebep olan an, of kadına bak dediğiniz anı istiyorum sizden:img-hyste

genel olarak en başarılı bulduğunu oyuncu en kötü performansı sergileyen oyuncu

en kötü bölüm sizce hangisi

en kötü replik sizce hangisi

en gereksiz sahne sizce hangisi?

anket bitti çok soru oldu keseyim ben:img-grin2

kalıbımı basarım kimse yanıtlamıcak aştım kendimi bu sefer:img-hyste:img-hyste

gamze_yy
17-01-08, 10:57
Rozicim fragmanı bir görsem rahatlayacağımda en son dün sabah gördüm işte. Eski meski ama ekranda gördükçe ferahlıyorum. O kolaj yazısını da çok takmıyorum. Dediğim gibi e kolaya eğer yeni bölüm özeti gelmezse en son nasıl koyduysa ekrana öyle koyuyor. En son kolaj olduğu için öyle koymuş. Belki yeni fragmanı döndürmek için bekliyorlardır. Yaşasın polyannalığa geri döndüm.
Aha fragman çıktı:bella

İlk izlediğimde o kadar etkilenmemiştim ama neden bilmiyorum beni en çok 37. bölüm etkiliyor. Tabi diğer 30'lu bölümleri de es geçemem.

Şimdi hepsini yazmaya kalksam destan olur.En iyisi kaçamak cevap vermek. 30'lu bölümlerdeki tüm ezo-kadim replikleri ve sahneleri.

kalbinizi durma noktasına getiren hayaller göremenize sebep olan an veya sahneyi bizimle paylaşırmısınız
Kesinlikle 32. bölümün son sahnesi. Kadim gibi benimde nefesim kesilmişti.

yok artık dediğiniz an yarmı yarsa bizimle paylaşın
Bu da soru mu jet women ezonun aktif olduğu her sahne tabiki de. Bir de kadimin seyitin lafı üstüne topukladığı sahne.Gitti karizma dedim kendi kendime:img-hyste

Benim en çok rüyama giren bir türlü yayınlanmayan bu bölümün özeti ve fragmanıdır herhalde. Geçenlerde yazmıştım yüce dağlar remixli fragman gördüm diye dün gece de rüyamda e kolaydaki özeti gördüm. Hatta okudum hayal meyal hatırlıyorum sadece. Ama uzundu onu söyleyebilirim.

Elçin hanımın gıcık lafları beni nefret ettiriyor ama şimdiye kadar yemeden içmeden kesilmedim şükür. Bir de şu ezonun donuk halleri ile kadimin sürekli sırıtan halleri beni deli ediyor.

kadimin en çok beğendiğiniz ve erkek arkadaşınızı bile terk edicek kadar etkilendiğiniz anı bizimle paylaşın
Çok zor bir soru be rozicim:icon_whis Zor derken hangisini seçeceğime karar veremiyorum o açıdan.O zaman en başlardan birşey söyleyeyim. 31. bölümde ezoya ismini sorduğu kısım feciydi:img-in_lo

ezo yu en çok beğendiğiniz ve kıskançlık krizlerine girmenize sebep olan an, of kadına bak dediğiniz anı istiyorum sizden
Yok desem:icon_whis Yok canım o kadar da değil var aslında. 31. bölümde kuşbaşı yaptığı sahne. 32. bölümün son sahnesinde ve balo da müthişti. 37. bölümde işten ayrıldığını söylediği sahne:img-cray: maaşını çaldırdığında kadimden para isterkenki halleri daha birçok sahne sayabilirim ama neredeyse hepsi 30'lu bölümlerden olur.

En başarılı performans: Serhat Tutumluer:img-in_loNurgül Yeşilçay:img-dirol Ahmet Mümtaz Taylan:icon_shad Nesrin Akdağ:love01:
En kötü performans: Cemre Özer:img-fear2

Rozi çok zor soruyorsun ya. Şimdi özlem tavan yapmış kötü bölüm sorulur mu hiç? 43 desem:icon_whis

Özellikle 43'ten itibaren pek iyi replik görmedik ki.Hepsini yazayım mı?

Ooo baklavacı,elçin sahneleri,mafya sahneleri,Nedim-Süreyya +18 sahneleri, nedim-eylül sahneleri.... daha çok sayarım da neyse.

Gökgöz
17-01-08, 11:05
Tüm egoflarıma sevgiler saygılar canlarım

Ben anketleri çok severim. Canım Rozim forumu canlandırmak için iyi bir fikir bu anket fikri. Teşekkürler bitanem...

Bu konuda tek geçemeyeceğim maalesef. O yüzden birkaç bölümü saymak istiyorum. 30, 31, 32, 33 ve 37.bölümler benim için enfesti.

Ama Rozicim olmazki böyle sen tek istiyon hep ama ben yine uymayacağım ve bikaç tane yazacağım.
K : Sabaha kadar duralım burda ha.
K : İstanbul un eskilerindensin belli.
E : Siz kış güneşi kiminsiniz.
E : Dağın tepesindekiyle dibindeki hava bir mi?
K : Sana birşey olsaydı yaşamın hiçbir anlamı kalmazdı benim için.
K : O bir çift gözde yakaladığım anın tesadüf olmadığına beni inandıran birine.
K : Söylemek istediklerimi söyleyemiyorum, söylemek istemediklerimse çıkıyor ağzımdan.
K : Bakar mısın? İsmin neydi? (burdaki bakışlara bitiyorum bitiyorummm)
E : Golaydı hatırlamak ... Golaydı unutmak...

Kadim in Ezo istifa ettikten sonra Feray a gidip konuşma sahnesi ve Kadim in ilan-ı aşk sahnesi

yok artık dediğiniz an varmı varsa bizimle paylaşın
Şu son 3 bölümdür o kadar çok yok artık ya dediğim sahne var ki. Hangi birini sayayım bilemiyorum. Özellikle Elçin anne karakterinin 360 derece dönmesi, Baklavacı gibi sevimsiz bir adamın diziye girmesi, Nedim bunca yaptıklarına rağmen Kadim in hala sevgi kelebeği gibi ortalarda dolaşması, Seyit in silah işini abartması (savaşa çıkıyo mübarek, karşısında ordu var sanki), Nedim ve Süreyya nın iğrenç ilişkisi, Mahallelinin herşeyin içinden çıkması, Ezo nun 20 sn de 3 fincan kahve yapması ve 5 dk.da 1 tepsi baklava açması. Oooo ammada yazmışım ha. Neyse çok uzatmayayım aslında daha var ama.

Valla etkilendiğim sahnelerin çoğu 30 lu bölümlerdeydi. Zaten onların çoğunun replikleri ezberimde. Ezo ve Kadim li her sahne rüyama girebilecek potansiyelde. Ama ilan-ı aşk sahnesi ve Kadim in o bakışları beni çok etkilemişti.

Ben zaten pek yemek yiyen bir tip değilim. O yüzden yemeden içmeden kesilecek bir durumum yok ama 30.bölümdeki ilk karşılaşma sahnesi, Ezo nun Kadim in odasına ilk yemek götürdüğü sahne ve Ezo nun Kadim in patronu olduğunu öğrendiği sahneler favorilerimdir.

kadimin en çok beğendiğiniz ve erkek arkadaşınızı bile terk edicek kadar etkilendiğiniz anı bizimle paylaşın
Açıkçası Kadim in son 3-4 bölümdür ki sürekli gülümseme halini beğenmiyorum. Çünkü en başında bize tanıtılan Kadim karakterine pek uymuyor. Tamam belki aşık oldu ama bu kadar da değişemez canım insan aşık olunca. Evet genel bir mutluluk hali gelebilir üzerine ama arada eski höt hötlüğünüde yapsın. Biz onu öyle sevdik. Birde 30 lu bölümlerde Kadim mendeburdu ama Ezo ya karşı ilgisi bakışlarından mimiklerinden hissediliyordu. Ben o halini daha çok seviyorum. Ahh ahh Kadim kadar güzel ve anlamlı bakan, böyle aşık, sevdiği kadına böyle değer veren bir adam bulsam ..... (anladınız siz onu):icon_whis:icon_whis

ezo yu en çok beğendiğiniz ve kıskançlık krizlerine girmenize sebep olan an, of kadına bak dediğiniz anı istiyorum sizden
Aslında adam gibi bir aşk sahnesi pek yok. Elimizde sadece Kadim in ilanı aşkı ve tekne gezisinin olduğu sahne var. Ama tekne gezisinde onun yerinde olup Kadim in o battaniyeyi benim sırtıma sarmasını çok isterdim :img-blush:img-blush:img-blush

Beğendiklerim :
Serhat Tutumluer
Nurgül Yeşilçay
Ahmet Mümtaz Taylan

Beğenmediklerim
Özgür Özberk
Yasemin Öztürk
Cemre Özer

43.bölüm

Ezo nun ayna karşısında "sevgilim, aşgımm" sözleri

Baklavacının olduğu bütün sahneler gereksiz.
Birde Elçin hanımların evinde yemek öncesi Ezo nun baklavacı ile yaptığı ve garibim Kadim inde anlamadan alkışladığı sahne.

rozi
17-01-08, 11:15
şimdi kızmayın canlarım ama gamzede gökgözde 43.bölümü beğenmemiş ne vardı bu bölümde bu kadar kötü bilen varmı? valla hatırlamıyorum:img-hyste:img-hyste

canlarım güzel cevaplarınız için teşekkür ederim.:img-in_lo söz bir daha anket yapmıcam:img-hyste

gamze_yy
17-01-08, 11:23
şimdi kızmayın canlarım ama gamzede gökgözde 43.bölümü beğenmemiş ne vardı bu bölümde bu kadar kötü bilen varmı? valla hatırlamıyorum:img-hyste:img-hyste

canlarım güzel cevaplarınız için teşekkür ederim.:img-in_lo söz bir daha anket yapmıcam:img-hyste

Şimdi rozicim kurra çektim 43 çıktı:img-hyste 43 dizinin değişmeye başladığını kırmızı kırmızı sinyallerle haber veriyordu. Ne vardı demişsin 43'te. Sorunda bu birşey yoktu:) Neler olduğunu bile tam hatırlamıyorum inanki:icon_whis Tek hatırladığım beğenmediğim herhalde.İçimden ilk o geçti bende yazdım işte. Kalbe kalbe karşıymış değil mi deryacım.:img-polic

Rozicim neden bir daha anket yapmayacaksın bakim. Aaa olur mu salıya kadar senden bir sürü anket bekliyoruz ona göretroest

Gökgöz
17-01-08, 11:31
Şimdi rozicim kurra çektim 43 çıktı:img-hyste 43 dizinin değişmeye başladığını kırmızı kırmızı sinyallerle haber veriyordu. Ne vardı demişsin 43'te. Sorunda bu birşey yoktu:) Neler olduğunu bile tam hatırlamıyorum inanki:icon_whis Tek hatırladığım beğenmediğim herhalde.İçimden ilk o geçti bende yazdım işte. Kalbe kalbe karşıymış değil mi deryacım.:img-polic

Rozicim neden bir daha anket yapmayacaksın bakim. Aaa olur mu salıya kadar senden bir sürü anket bekliyoruz ona göretroest

Haklısın Gamzecim kalp kalbe karşıymış. Birbirimizin yazdıklarını görmeden aynı bölümü beğenmemişiz demek ki gerçekten bu bölümde hiçbirşey yokmuş. Hem Ezo Kadim sahnesi çok azdı hemde saçmalıklar silsilesiydi. Hele sonu bir felaketti. Hem çok komik bir sondu hemde heyecansız bir sondu. Daha anlatayım mı canım neden beğenmediğimi. Neyse bunlar yeterli olmuştur sanırım. :img-yes::img-yes::img-yes:

Bu arada bende Gamze ye katılıyorum bak daha 5 günümüz var dizimize. Nasıl bir daha anket yapmıyormuşsun. Olur mu hiç öyle şey. Senden daha çok anket bekliyoruz... :icon_whis:icon_whis:icon_whis

sifa
17-01-08, 11:51
enbegendıgım 30 ve 35 bolumlerı begenıyorum
30 uncu bolumdekı asansor sahnesındekı replıkler cok guzeldı
doktorun davetınde ezyla kadımın karsılasma sahnesı
yok artık dediğiniz an yarmı yarsa bizimle paylaşın:)
20 tepsı baklava sahnesı yok artıklıktı
henuz ruyama gıren bır sahne olmadı ınsallah olacak beklıyoruz
en nefret etiğiniz ve yemeden içmeden kesilmenize sebep olan sahne varmı? ezonun ev alma ıstegını acıkladıgı sahne cok kotuydu

kadimin en çok beğendiğiniz ve erkek arkadaşınızı bile terk edicek kadar etkilendiğiniz anı bizimle paylaşın:img-hyste
kadımın ezoyu ballı agadan kıskanıp ezoyla atıstıgı ve bıyık altından guldugu sahne benım ıcın cok guzeldı
ezo yu en çok beğendiğiniz ve kıskançlık krizlerine girmenize sebep olan an, of kadına bak dediğiniz anı istiyorum sizden:img-hyste
kadımın askını ılan ettıgı sahnede her kadın ezonun yerınde olmak ısterdı
serhat tutumluer ahmet mumtaz taylan 30ve 37 ıncı bolumler arasında nurgul yesılcay
ev alma sahnesının oldugu bolum bana gore kotuydu
tekrar soyluyorum ev alma sahnesındekı ezonun replıklerı cok kotuydu
cok vardı bu forumda cok paylastık bunlar

Ö.Dilek
17-01-08, 11:57
rozi'ciğin ellerine sağlık. sayende eski anketli günlerimize geri dönmüş oluyoruz.:good: ama sorularıyla terletici bir anket olmuş:icon_whis

ben de 30. bölümün yeri çok farklı bu diziye o bölüm sayesinde vuruldum.

o kadar çok var ki hangi birini yazıyım sayfalar tutar.

davette Kadim,Ezo ve Emre‘nin kapıda karşılaşmaları.
Kadim’in Ezo’ya olan duygularını açıklaması.
Kadim'in Ezo'nun gidişinden sonra Feray'la akşam dertleştiği sahne

Ezo'nun Meryem'in ve Nur'un 10 dakikada (13 tepsiydi galiba saymıştım ama her neyse) o kadar baklavayı açması pes yani dedim.

o kadar çok var ki. ama en çok
davette Kadim,Ezo ve Emre‘nin kapıda karşılaşmaları. akabinde Kadim'in davetteki halleri.
Kadim’in Ezo’ya olan duygularını açıklaması.

pek böyle bir duruma gelmedim.

hangi birini anlatıyım ki. o bakışlar, mimikler ve ses tonu.:img-blush

aman aman öyle bir sahne yok. daha tam adam akıllı bir aşk sahnesi göremedik ki kıskanıyım.

Beğendiklerim : Serhat Tutumluer,Nurgül Yeşilçay,Ahmet Mümtaz Taylan
Nur ve Seyiti oynayan oyuncular.

BeğenmediklerimÖzgür Özberk,Cemre Özer

rozi bu ne kadar zor bir soru. dört haftadır diziyi bekleyen bir egofa bu yapılırmı. vallahi bütün bölümler burnumda tütüyor.

Ezo'nun ayna karşısındaki provası sevgilim aşgım.......

Ezo'nun ev almak için konuştuğu yemek sahnesi.

sessizperi
17-01-08, 11:57
Rozi anket için teşekkürler... :P

Şu ana kadar en çok beğendiğiniz bölüm:?

Çok klasik bir cevap olacak ama 30. bölümden itibaren 30., 31., 32., 33., 34., ve 37. bölümler benim için bir numaradır.

K : Sabaha kadar duralım burda ha.
K : İstanbul un eskilerindensin belli.
K : Evet, biliyorum...
E : Siz kış güneşi kiminsiniz.
E : Dağın tepesindekiyle dibindeki hava bir mi?
K : Sana birşey olsaydı yaşamın hiçbir anlamı kalmazdı benim için.
K : O bir çift gözde yakaladığım anın tesadüf olmadığına beni inandıran birine.
K : Söylemek istediklerimi söyleyemiyorum, söylemek istemediklerimse çıkıyor ağzımdan.
K : Bakar mısın? İsmin neydi? (burdaki bakışlara bitiyorum bitiyorummm)
E : Golaydı hatırlamak ... Golaydı unutmak...

(Derya arkadaşım izin verirsen senin cevaplarını bu soruyu cevaplarken kullandım...)

Kadim'in Feraye ile konuştuğu yani içini döktüğü sahne (Ezo'nun işten ayrılmasından dolayı üzgün bir şekilde Feraye'nin yanına gittiği sahne)

Ve Ezo'nun tekrar işe dönmesi için Ezo'nun kaldığı eve gelip kapıda yaptığı konuşma... (ah ah)

40. bölümden itibaren o kadar çok var ki yok artık dediğim an....

--- Elçin Anne'nin ani değişimi sonucu ile beni sinir eden karaktere bürünerek yaptığı konuşmaların yer aldığı sahneler....

--- Nedim'in hiç bir şey olmamış gibi etrafta dolaşması,

--- Baklavacı ustanın bulunduğu her sahne....

--- Özledik dediğimiz mahallenin (keşke özledik demeseydik) her olayda yer alması, kısaca burunlarını her şeye sokmaları...

--- Nedim ile Süreyya'nın +18'lik iğrenç sahneleri

--- Kalaşnikof silahının görüntülendiği sahne... Seyit'in elinde silahın gözüktüğü sahne..

Etkilendiğim sahnlerin çoğu evet bildiniz 30. bölümlerden oluşan sahneler. Bu bölümlerde Kadim'in Ezo'ya kızdırıp Ezo'ya bakış attığı sahneler...

Kadim'in Ezo'nun işten ayrıldığını öğrendikten sonra Feraye'ye içini döktüğü sahne...

Ah ah Kadim'in bakışları her şeye bedel olduğu için o bakışlarının olduğu her sahne.... :icon_whis

Ama 40. bölümden sonra ki Kadim'in sürekli sırıtan bir şekilde yer aldığı sahneler hariç...

Ezo'nun Debbiyi yatırdıktan sonra Kadim'in odaya gelmesi, Ezo'nun gözünden akan yaşların olduğu sahne....

Beğendiklerim :
Serhat Tutumluer
Nurgül Yeşilçay
Ahmet Mümtaz Taylan
Nur Hanım

Beğenmediklerim
Özgür Özberk
Yasemin Öztürk
Cemre Özer
Baklavacı Ustası

40. bölümlerden sonraki o kadar çok var ki....

--- Ezo'nun ayna karşısına yaptığı konuşmaları
--- Ezo'nun, yemek verilen gecede Baklavacı Usta'ya söylediği sözler (çok gereksizdi)

--- Baklavacının olduğu bütün sahneler gereksiz.

--- Arzu'nun Kadim'e ahtapot gibi sarıldığı sahne...

--- Ezo'nun, yemek verilen gecede Baklavacı Usta'ya söylediği sözler (çok gereksizdi)

pelınsu
17-01-08, 12:13
rozicim anket için teşekkürler bu bekliyişler başka türlü geçmek bilmiyo

1) şu ana kadar en çok beğendiğiniz bölüm:?
30---40 bölümler arasında secim yapmak zor ama 32.bölüm çok güzeldi ezonun külkedisi oluşu bide 41.bölüm kadimin ilanı aşkı

2) tüm bölümler arasında en çok sevdiğiniz ve unutamadığınız replik
Kadim:diyorum ki sen ölseydin bu dünyada olmasaydın şimdi benim için yaşamanın hiçbir anlamı kalmazdı anladın mı yani… ben seni o kadar çok
Kadim: akıl var mantık var dedin değil mi… haklısın… bütün ömrümce akılla mantıkla yaşadım ben… sonu hep acı oldu… beni tanımıyosun bile dedin ya… kendimi daha az tanır oldum artık…ama seni tanıdıkca kendimlede buluşmaya başladım ben. Kim olduğumu, bütün yaptıklarımı neden yaptığımı sorgulamaya başladım. Mutluluk hemen yanımdayken neden başka yerlere bakıp durduğumu… şimdi beni susturma. Bırak kendime itiraf ettiğim şeyleri sanada söyleyim

3) kalbinizi durma noktasına getiren hayaller göremenize sebep olan an veya sahneyi bizimle paylaşırmısınız
kadimin ezo ile ilgili düşüncelerini ilk ferayenin orda söylemesi

4) yok artık dediğiniz an yarmı yarsa bizimle paylaşın
son birkaç bölüm zaten bana yok artık dedirtiyor ezonun ruhsuz bakışları ve 20 tepsi baklava sahnesi ilk aklıma gelenler

5) gece rüyalarınıza girecek kadar etkilendiğiniz sahne?
41.bölümdeki ilanı aşk sahnesi süperdi ahhhhh ezonun yerinde olmak aman aman neyse kendime geleyim düşünmesi bile kalp atışlarımı hızlandırıyor

6) en nefret etiğiniz ve yemeden içmeden kesilmenize sebep olan sahne varmı?
nedim ve süreyya nın beraberliğe geciş sahnesi igrennçççç hatta igrenccc ötesi

7) kadimin en çok beğendiğiniz ve erkek arkadaşınızı bile terk edicek kadar etkilendiğiniz anı bizimle paylaşın
hmmmmm zor birsoru vereceğim cevap ilerleyen zamanlarda aleyhime delil olarak kullanılacakmı acep

8) ezo yu en çok beğendiğiniz ve kıskançlık krizlerine girmenize sebep olan an, of kadına bak dediğiniz anı istiyorum sizden
kadimin ona ilanı aşk sahnesi ve bizim bile anlayamadığımız gezi sahnesi kıskanmama sebep oldu of kadına bak dedirten sahne 20 tepsi baklaca actığıdır

9) genel olarak en başarılı bulduğunu oyuncu en kötü performansı sergileyen oyuncu
iyiler : Serhat Tutumluer , Nurgül Yeşilcay ve Ahmet Mümtaz Taylan
kötüler : eylül ve baklavacı

10) en kötü bölüm sizce hangisi
seyitin telefonla karizmatik Kadimi yerle bir edişi allahım o koşma pardon tırsma sahnesi olmasa süper olacaktı

11) en kötü replik sizce hangisi
ezonun baklavacıya ortaklık teklif ederken sarf ettiği gereksiz lüzümsüz sözler

12) en gereksiz sahne sizce hangisi?
baklavacının elçin hn.evine gelmesi ve ordaki konuşmaları başka aklıma gelmiyooo bu kadar ara verince unutmaya başladım sahneleri

papatya363
17-01-08, 12:38
rozim sen anketlerini sakın bu forumdan eksik etme, çok keyifli oluyor:)

evet başlıyalım hadi bismillah

şu ana kadar en çok beğendiğiniz bölüm?

valla 30' lu bölümlerin hepsi güzeldi, ama özellikle seçmem gerekirse sanırım 30. bölüm diyeceğim.beni ilk ezogeline bağlayan bi bölüm olarak yeri ayrı.bide o ilk karşılaşmaları, tanışmaları çok ama çok güzeldi.onun için 30. bölüm diyorum.

ezo-kadim:tamam o zaman.

ezo:hatırlamak için önce unutmak lazım

Kadim:O bir çift gözde yakaladığım anın tesadüf olmadığına beni inandıran birine.

kadim:sana ceza bana ödül.

Kadim:Sabaha kadar duralım burda ha.

Ezo:mama istiy demi
Kadim:Yok annesini görmek istiyor:img-hyste bu replik çok komikti.

deryacım 2 tanesini senden kopya çektim:)

kadimin ezoya onu sevdiğini söylediği sahne.
bide kadimin ezo gittikten sonra ferayla konuşması bu sahne benim en favori sahnemdir.ordaki kadimin hayal kırıklığı ile söylenmiş olduğun sözler ve oyunculuğu harika ötesiydi.

valla herkes baklava yazacaktır sanırım bu soruya:img-hysteharbiden yok artık bu kadarda olmaz dedirtti.

bide şu ezonun baklavacıyla olan sahnesi varya.yok ev alacam, yok dükkana ortak olacam.
buda felaket bi sahneydi.bu kadarda olmazki dimi ama:)

bölümden öyle rüyama giren bi sahne olmadı ama şu kendi yazdığım senaryodaki öpde geçsin bölümü girdi rüyalarıma.o kadar çok gerçekleşmesini istedimki sonunda rüyamda görmüş oldum:img-hyste

ezonun kadime gadiiiiiiim aşgııııııım demesinden sonra yemeden, içmeden kesildim.bi deri bi kemik kaldım.:img-hystene felaket ötesi bişeydi ya.

benden size tavsiye eğer sevgilinizden ayrılmak istiyorsanız hemen bu sahneyi uygulayın.öyle bi kaçış kaçarki istesenizde bi daha döndüremessiniz:img-hyste

her anı diyebilirim.o bakışlardan o oyunculuktam kim etkilenmezki.

hele şu çapkın çapkın bakışları yokmu:img-in_lo

ezoyu en çok beğendiğiniz ve kıskançlık krizlerine girmenize sebep olan an, of kadına bak dediğiniz anı istiyorum sizden

öyle bi sahne varmıki hiç ahtırlamıyorum.

beğendiklerim;

SERHAT TUTUMLUER, AHMET MÜMTAZ TAYLAN, NURGÜL YEŞİLÇAY, ÜMİT ÇIRAK

beğenmediklerim;

cemre özer ve özgür özberk

kesinlikle 43. bölüm

rozicim sen demişsin o bölümde ne vardıki hatırlamıyorum ben:)ben sana hatırlatıyım cnm .

o izlemeye tahammül edemediğimiz baklavacı ile ezonun karşılıklı konuşması vardıya işte o sahne.

o sahne yüzünden ben o bölümden nefret ettim diyebilirim.

yukardada yazmıştım zaten.

aşgıımmmmmmm gadimmmmmmm yazarken bile bi tuhaf oluyorum.

eylül sahneleri çok gereksiz ben tahammül edemiyorum.süreyya ve nedim sahneleride öyle.ama en başta baklavacınınbulunduğu bütün sahneler gereksiz.

adam dizide son bi kaç bölümde girdi ama başrollerin bu zamana kadar oynadığı sahneler kadar sahne oynamıştır herelde.

yeni senarist duy sesimizi baklavacıyı istemiyoruz.lütfen çıkarın diziden

anam kaç saat sürdü bi anketi cevaplamam.

edit:inanmıyorum.gönderdikten sonra farkettim.ne kadar uzun yazmışım öyle.valla sonuna kadar sabredipde okuyan olursa çok teşekkürler.

rozi
17-01-08, 13:27
canlrım zahmet edip anketi cevapladığınız için çok teşekkür ederim.Benim anketlerim çok karışık ve zor oluyor vede çok ben bile zorlanıyorum ki siz nasıl oluyorsunuz kim bilir ama dedim ya öğrenicem:img-grin2

yeni bölüm bu hafta kesin vermiş şüpeniz olmasın diyorlar.Bende sabırsızlıkla bekliyorum çok az kaldı çok az ama bir süpriz olursa şte siz o zaman görün şüpeyi:not_i:(yok bu bir tehdit değil canlarım takılıyorum işte:)

dün akşam yaprak dökümünü izledim.Dizinin başından sonuna kadar ağladılar bende ağladım hem diziye hem dizimize çok duygusaldı:img-cray:

h23
17-01-08, 13:44
33.bölüm, kadim-ezo davetteki konusma, ezonun parasının calınması arayı istemes, ballının ezonun omuzunda aglaması.. bunlar cok etkilemişti beni :sad53:

K: ya saymayı bilmiyorsun gorevin icin yetersizsin, yada saymayı gayet iyi biliyorsun, insanlık icin yetersizsin..
E: dagın tepesindekiyle dibindeki hava aynı del,
B: gökten ne indi de yer gabul etmedi
Elcin: benim soframda herkes aynı hamurdan aynı camurdanrdır,
Elcin:kardeş kardeşi yarıya kadar atars yarıdan sonra tutarmış
E: gadın de sen, ben anlarım(ses tonu bakış, gözler süperdi bu sahnede :good:)

hayal falan gormeim de,
debbienin fotograf verdigi sahnede ezo-kadim cok heyecanlandırdı beni

baklava tepsilerinin espri amaclı yapıldıgını basından beri savunuyorum ve de güldürmüştür, yok artık dedigim sahne sanırım kadimin görünmezlikleri cok gözüme batıyor :img-blush

girecek değil de girebilecek kadar şeklinde cevap verebilirim:
37.de kadimin debbie basındaki konusması cok etkilemişti beni...

ezo ev alma meselesi ve ardındaki kadimin alkıslar şaşkın tavırları :icon_sorr
işte o gün kadim benim için bitmiştir :img-cool2

bu soruyu benim için değiştirir misiniz :img-hyste
kadimin yok ama balının var :img-icecr
şaka bi yana kadime aşık olsaydım herhalde ferayeyle olan 37.deki müthiş konusmasında olurdum, süperdi sesi yutkunması bakışları :good:

doktor emrenin gecesnde o kdr guzel değildi,
kadimin fırca attıgı pekcok sahnede gözleri hafif dolmuş parlak iri olunca cok guzel oluyor

nurgul yeşilçay, ahmet mumtaz taylan, serhat tutumluer, suzan aksoy(eski),
kötüler: ya sureyya diyoruz ama en azından tiksindirdigine göre demekki işini iyi yapıyo :icon_whis

43.(ezonun ev muhabbeti), 41.(kadimin ilanı aşkı beni kusturdu resmen :img-blush)

ezo ev muhabbeti, kadimin ilan-ı aşkındaki sözleri :img-blush, baklavacıyal ezonun hede hödö konusmaları

ezonun ev muhabbeti, kadimin ilan-ı aşkı, baklavacı

son 3 sorunun cevabı aynı olmus :img-hyste

floraaa
17-01-08, 14:04
Herkese selam,

Ben de hepiniz gibi dizimizi çok ama çok özledim.İnşallah 22 ocak akşamı çok güzel bir bölüm izleriz.Buluşma noktamız olan forumda güzel yorumlarla biraraya geliriz.Özledik o güzel günleri.

Gerçekten dizi olmadığı için zamanda geçmek bilmiyor.Ama hiçbirimize karamsarlık da yakışmıyor.Çok güzel düşünmüşsün Rozi.Bu anket soruları yanıtlarken bizi geçmişe götürüp,yüzümüzde bir gülümseme sağlayacak.Kendi adıma ben öyle olduğunu söyleyebilirim.:img-yes:

Rozi arkadaşım anket için teşekkür ederim.:happy0064:happy0064

Elimden geldiğince soruları yanıtlamaya çalışacağım.

2.sezonun ilk 8 bölümü,özellikle de 30. bölüm

Güvenmek sihirli sözcük! İhanenetin kapısını açan anahtar...
Güvenmek... Birine güvenmeye, diğerlerine benzemediğine beni inandıran birine. Bir çift göz fotoğrafında yakaladığım anın tesadüf olmadığına inandım. O gözlerin ardında ki ruha dokunabileceğime inandım. Benim kim olduğuma aldırmadan, benden korkmadan, gözlerimin tam içine bakabilen bakışlarına güvenebileceğime inandım. Diğerleri gibi yine serap görmüşüm. Hayal, yanılgı ,gaflet ne istersen söyle..
Aşk, aşk bir sarhoşluktur zaten Feraye! Ne yazık ki ben ikiside değilim!
eçmiş olsun! Yeniden ümide kapılmak iyi gelmişti. Sahici birinin varlığına inanmak güzeldi.Yine içimde ki karanlıkla kalkacağım yeni güne sanki hiç yaşamamışım gibi...
Belki de gerçek sevgi diye bir şey hiç yoktur. Ya kendimizi kandırırız ya başkalarını
Bu replikteki kadimin ses tonu,bakışları,duruşu,havası kısaca muhteşemdi.

30.u bölüm asansör sahnesinde Kadim’in ezo’yu tanımaya çalışırken ve tanıdıktan sonraki bakışları,bir de Kadim’in Tıp Balosu’nun olduğu salona girip Ezo’yu araken ki bakışları,son olarak da baloya girmeden önce merdivenlerde çarpıştıkları sahne ve arkada fonda çalan müzik.

yok artık dediğiniz an yar mı yarsa bizimle paylaşın

Ezo’nun yaptığı baklava,kahve sahneleri,Ezo'nun ev alma planları,ezo'nun hergün Kadimle çıktığı için yeni kıyafet planları...

gece rüyalarınıza girecek kadar etkilendiğiniz sahne?32

32.bölüm sonu Ezo-Kadim çarpışma sahnesi.bir sonraki bölüm neler olacak diye merakla beklemiş.kendi kafamda sahneler yaratmıştım.

Ezo’nun elçin Hanım’ın evinde baklavacı ile ev alma muhabbetine girdiği sahne,bir de ezo’nun duygusunu yansıtamadığı sahneler.yemeden içmeden kesilmedimne yazık ki.

Vallahi benim eşimi Allah korusun terk etmek gibi bir niyetim yok.Ama Kadim’in asansör sahnesindeki bakışları müthişti.:img-in_lo

Ezo 30’lu bölümlerin başlarında gerçekten duygularını çok güzel yansıtan daha feminen bir karakterdi.belki Kadim’in ilanı aşk ettiği sahne olabilir.Çok emin değilim.

Serhat Tutumluer,Ahmet Mümtaz Taylan,Nurgül Yeşilçay….
Beğenmediğim oyuncu yok.

son iki bölüm.güzel sahneler olmasına rağmen.Ezo-Kadim sahneleri iyi işlenememiş ve anlamını kaybetmiş.Tabiki benim fikrim.

Ezo'nun kendi kendine konuştuğu zoraki aşık olma çabası içinde olduğunu gösteren replikler

Hadi baklavacı sahnesi var.ona bişey demiyorum da Ezo'nun misafirleri içeride otururken nur ve meryemle birlikte mutfakta 15 tepsi baklava yapmaları.çok anlamsız bir sahneydi.gerçi düşünsem başka sahnelerde vardır.ilk aklıma gelen bu oldu.

elmass
17-01-08, 14:57

30 bölüm ilk gözağrım ve bu derde düşmemin nedeni olduğu için.

Bu soruya tek bir yanıt vermek zor, çünkü harika replikler vardı, Oya Yüce grubuna çok teşekkürler (gerçi ben onlara kızgınım, bizi bırakıp gittikleri için).

EZO- Yok ben anlatmaya anlatırım da, karşımda has arkadaşlığı, yoldaşlığı yaşamış biri lazım. Yoksa ne kadar anlatsam yanlış anlaşılırım.
KADİM- Güvenmek sihirli sözcük! İhanenetin kapısını açan anahtar.
EZO-Boşuna zorlamayasın Kadim Bey. Ne yaparsanız patronla işçi arasında koca bir dağ var. Dağın tepesidekiyle dibindeki hava aynı değel. Hadi havanın nasıl olduğunu kanuşak diyisin bağa. Deki konuştuk bunun neresi sahici olacak.
EZO- Sizin hayatlan oyun oynamaya hakkınız var. Ben hayatın eteğine yapışmaya çalışıyım o kadar.

İlk bölümlerde ki her Ezo-Kadim bakışması, çok şey anlatıyordu o bakışmalar, sözlere gerek bile yoktu.

yok artık dediğiniz an var mı yarsa bizimle paylaşın

Aslında, son bölümlerin tümünde ben YOK ARTIK, demekten yoruluyordum, baklava açmalar, seyit ve silahları, Eylül ve nedim'in araba sahnesi, yok olan mekanlar, yok olan karakterler, sabah kalkınca bambaşka olan karakterler, başlayan ve fakat sonu gelmeyen hikayeler, en iyisi senaristler gibi yapıp bu bölümleri yok saymak, saymakla bitiremem en iyisi UNUTMAK.

KADİM'in Seyit telefon ettiğinde gece karanlığında koşturma sahnesi, valla rüyama girdi, kabus gibiydi.

Aslında yemeden içmeden kesilmeme değil aksine ABUR CUBUR çekmecesine koşmama neden olan yine bir çok sahne var, ama en fenası ELÇİN Hn.'ın evindeki yemek sahnesi baştan sona felaketti ve manasız.

Yok yok valla ben sağlıklı bir TV izleyicisiyim, o bir hayal KARAKTER, hiç etkilenmiyorum kendisinden, yoksa bir insan bütün fiziki ve insani vasıfları bir arada aynı bünyede bulunduramaz, bulundurmamalı ...

Türk kahvesini 2 sn. de yapması mı desem, 1 saatte tepsilerce baklava açması mı? desem, bütün bunlar bir yana, ağladığı sahnelerde EZO gerçekten çok güzel görünüyor, ağlarken bu kadar güzel görünebilen başka birini görmedim ben.

Dizideki karakterler açısından değil, ve sadece bu dizideki oyunculuklarını değerlendirirsem;
Ahmet Mümtaz Taylan, Serhat Tutumluer, Ümit Çırak en beğendiklerim.
Özgür Özberk en beğenmediğim, hatta bazı sahnelerde yapma bu kadar olmaz, bütün sahneyi katlettin diye kendisine çok içerlediğim olmuştur.

43. dedim, ama son bölümlerin hepsi birbirinden felaket.

Ezo'nun ayna karşısında oda yalnız repliği bence, (eğer anlatılmak istenen bize büyük bir AŞK'sa) bütün dizinin manasızlaşmasına, neden olmuştur benim için. Çünkü orada aşık bir kadının kendiyle hesaplaşması, bu aşkı yaşayamayacağına kendini inandırma çabası yoktu. Tamamen eee iyi bir kısmet işte, daha ne der gibiydi, hiç olmadı, hiç...

Bu konuda da son bölümlerde özellikle o kadar çok ki hangisini yazsam bilemiyorum, ama EZO'nun ev alma konusundaki uzun ve manasız konuşması bu duruma ALKIŞ tutan ev ahalisi ve üzerine bir adet ne yaptığının farkında olmayan şuursuz KADİM.

EDIT: ROZİ sana hiç teşekkür etmişmiydim ben :img-wink:, Anket için teşekkürler.

laziko
17-01-08, 14:57
sorular gerçekten çok zormuş:img-yes: daha yeni okuldan geldim.hemen boş anımda bu ankete cevap vericem:icon_whis rozi teşekkürler...

sahracı
17-01-08, 15:41
şimdi sıradaki bölüm yeniden mi çekilmiş anlamadım ben hala eski fragman dönüyor çünkü..

!ReMmM
17-01-08, 16:12
(o kadar uzun zamandır dizimiz yokki. bu anketi doldururken hafızamı bayağı zorlamam gerekti.)

şu ana kadar en çok beğendiğiniz bölüm?

ilk bölüm demek istiyorum. çünkü beni bu diziye bağlayan ilk bölümdür sonuçta.:img-yes:

kadim:adın neydi
ezo:ezo
kadim:ezo.. yemekler güzeldi.(repliği yanlış hatırlamamışımdır umarım bu sahne bana çok şirin gelmişti)

kadim:bir çift göz fotoğrafında yakaladığım anın tesadüf olmadığına inandım:img-in_lo

ezo:iyi tamam sen kazandın bir sıfır cezam neyse kes razıyım(burda ezonun kıvranıp kıvranıp pes edişi çok güzeldi)

Yo ne münasebet. Siz hiçte soğuk değilsiniz bence, dengini bulamamış olabilir insan. Daha gençsiniz, bir sürü var etrafınızda dolaşan, size yaraşacak, sizi mutlu edecek. Yalnız niye kalasınız. Siz de hiç insaf yok mu Kadim Bey. korunma diyisiniz, çık ortaya aç kalbini. Terbiyeli güvercin mi sandın beni. çıkıp az uçsunda ıslık çalınca dönsün yuvasına. Kafeste kaplan gibin güm güm güm vuruyi kafesine. Açamda çıksın mı istiyin mi. Açam mı?. Kimseyi bulamasın sonra yine gelsin beni paralasın

(bu rpliği replikler bölümünden omayra7den kopyaladım. tümü aklımda kalmamışta:img-blush)

kadimle arzunun sarılması tamam iki kardeş çooook yakın olabilir ama sevgili gibi sarılmışlardı resmen.kardeşle sarılmanın da bir adabı vardır canım:)

iki soru öncesindeki cevapla aynı. o sahnede ezonun o halleri gerçekten süperdi. normalde duygusal olmayan biri olarak gözlerim dolmuştu.(acım var heralde:) )

birde kadimin ferayeyle yaptığı konuşma müthiş. tabi bir de debbyle olan konuşma var:good:

kadimin sürekli kıkırdayan halleri. ben nefret ederim öyle salak aşık tiplerinden. o görüntüleri hafızamdan hızla sildim. ve mendabur kadimi muhafaza etmeyi basardım.:img-yes:

onun her hali mükemmel. şimdi düşününce insan hangisini söyleyeceğini bilemiyor.

ezoyu en çok beğendiğiniz ve kıskançlık krizlerine girmenize sebep olan an, of kadına bak dediğiniz anı istiyorum sizden

ezonun odasında ağladığı ve kadimin de gelip yanağından gözyasını sildiği sahnede kıskançlık damarlarım olabildiğince kabarmıştı.

beğendiklerim:serhat tutumluer, ahmet mümtaz taylan

beğenmediklerim:özgür özberk

son yayımlanan bölüm içler acısıydı:icon_sorr

çok kötü değil ama ben ezonun kadime duygulanırını açarken ki repliklerinin daha anlamlı dokunaklı olmasını beklerdim. sonuçta ezodan hep öyle duymaya alıştık.(son zamanlar hariç)

süreyya sahnelerine tahammül edemiyorum.birde tabiki baklavacı..

rozi anket için tesekkürler. bayılırdım bu forumun anketlerini okumaya. doldurmakda bir o kadar zewkli. biraz zorladı ama:)

!ReMmM
17-01-08, 16:19
şimdi sıradaki bölüm yeniden mi çekilmiş anlamadım ben hala eski fragman dönüyor çünkü..

sahracı bende pek bilmiyorum ama bilgim dahilindekileri söyliyim. bu yeni bölüm bastan cekilmedi sanırım ama rozi arkadasımız ve annesi sayesinde bölümde bazı değişikliklerin yapıldığını öğrendik. yeni fragman daha hazırlanmamış ama yarın yada cumartesi oda gösterilmeye baslanıcak denmişti diye hatırlıyorum.

pek yardımcı olamadım sanırım ama aklımda kalanları yazdım. umarım merakını birascıkta olsa giderebilmişimdir

tipex
17-01-08, 16:20
Merhabalar!!!

Yanlış hatırlamıyorsam dizimiz 4 haftadır yok. Bu gerçekten uzun bir süre. Ama bu zaman içerisinde dizimizde köklü değişiklikler yapılmış. İyi mi oldu? Bence iyi oldu. Zaten bizlerin isteği doğrultusunda gerçekleşen değişiklikler.

Yalnız benim bir korkum var. Biliyorsunuz ki dizimizden bir süreliğine ayrı kaldık. Umarım bu nedenler dizimiz izleyici kaybına uğramaz. Bizler olan biteni biliyorduk. Bıraktığımız yerden dizimizi izlemeye devam edeceğiz. Böyle fırsatı olmayanlar umarım bizler gibi istikrarlı davranırlar...

hayal perdesi
17-01-08, 16:25

30'lu bölümlerin hepsi, ama illaki 30, 31, 32, 33, 37. bölümler.

Kadim : Bir çift göz fotoğrafında yakaladığım anın tesadüf olmadığına beni inandıran birine...
Kadim : Güven, ihanetin anahtarıdır... Güvenmek
Kadim : Bakar mısın. (Biraz duraklıyor, bakışlar ay pardon:img-blush oyunculuk muhteşem. Sonra kafasını hafifçe yana eğiyor ve o müthiş ses tonuyla) İsmin neydi?
Ezo : Ezo
Kadim : Ezo...
Ezo : Soğuktan 32 dişim keman çaldı

32. bölümün son sahnesi ve Ezo'nun "Terbiyeli güvercin mi sandın beni" repliğinin bulunduğu sahnede Kadim'in halleri, konuşması, bakışları (kendine gel asker egof! Bakışları değil, oyunculuğu_Biraz yalaka gördüm kendimi:icon_whis)

43. bölümün son sahnesi (baklavacı amca:dito) ve Kadim'in maraton koşusu (Erkekler 100 çarpı 4 :img-hyste)

32. bölümün son sahnesinde Ezo'yla Kadim'in çarpışması ve sonra farkedip şok olmuş bir şekilde bakakalmaları...Ah bir de Kadim'in Ezo'yu baştan aşağı süzüp sonra gözlerine bakması...:img-in_lo

Nedim'le Süreyya'nın +50 yaş sahneleri...:icon_whis

çok, ama saymayayım şimdi sayfalar yetmez... Bir tanesini söyleyeyim; 30. bölümün sonunda Ezo'ya ismini sorduğu sahne:img-blush

33. bölümde Kadim'den avans istemeye geldiği sahne ve 30. bölümde Kadim'in karşısında olduğu her sahne... Bir de Kadim'e defneyi diktirirken ki hali...

En başarılı bulduklarım : Serhat Tutumluer, Nurgül Yeşilçay, Ahmet Mümtaz Taylan, Nesrin Akdağ, (Eskiden bir de Elçin annemiz vardı:icon_sorr)

Başarısız bulduklarım : Özgür Özberk, Yasemin Öztürk, baklavacı, Cemre Özer

43. bölüm berbattı, ondan sonra da düzelmedi...:icon_sorr

Ezo : Söyleme gorkiyim...:icon_whis

Baklavacı, Nedim-Süreyya, Seyit, Meryem sahneleri... Sanki dizinin adı Ezo Gelin değil de Seyit Ağa ya da Meryem Gelin...:img-hyste Dizinin başrol oyuncuları onlar da bizim mi haberimiz yok yoksa:icon_whis

Anket için teşekkürler Rozican cevaplarken çok eğlendim... Umarım cevaplayabilmişimdir...

laziko
17-01-08, 16:36
-yeni sezonun ilk bölümüydü.ben o bölümden izlemeye başlamıştım:icon_whis

-ezonun mutfakta söylenirken,kadimin mutfağa gelmesi ve keşke beni kıyma yapabilseydin,kuşbaşı kızgınlığını yatıştırmışa benzemiyor demesiydi:D

-kadimin elçin hanımı tekrar arayıp arzunun uçağının saatini unuttuğunu söylemesi,ezoyu telefona istemişti.telefonu kapattıktan sonraki gülüşü:img-in_lo

-böyle bi an olmadı

-maalesef şu ana kadar öyle bi sahne olmadı.

-nedimin kadime olan davranışları(ona ihaneti).bi kardeş bunu nasıl yapar yaa

-erkek arkadaşım yok ama kadimin her hareketi(özellikle bakışları tabiki) ayrı bi olay bence:img-in_lo

-kadimin ezoya anlamlı bakmasını bile kıskanıyorum:icon_whis

genel olarak en başarılı bulduğunuz oyuncu en kötü performansı sergileyen oyuncu
-en başarılı tabiki serhat tutumluer,ahemt mümtaz taylan,nurgül yeşilçay.dizide kötü performans sergileyen oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

-elçin hanımın uyuz davranışlarının başladığı bölüm.(tam olarak bölümü hatırlayamadım.hafızam çok zayıftır:img-blush)

-ezonun aynanın karşısında sevgilim,aşgım dediği replik.

-ezonun ayna karşısındaki sahne.

!ReMmM
17-01-08, 16:40
Merhabalar!!!

Yanlış hatırlamıyorsam dizimiz 4 haftadır yok. Bu gerçekten uzun bir süre. Ama bu zaman içerisinde dizimizde köklü değişiklikler yapılmış. İyi mi oldu? Bence iyi oldu. Zaten bizlerin isteği doğrultusunda gerçekleşen değişiklikler.

Yalnız benim bir korkum var. Biliyorsunuz ki dizimizden bir süreliğine ayrı kaldık. Umarım bu nedenler dizimiz izleyici kaybına uğramaz. Bizler olan biteni biliyorduk. Bıraktığımız yerden dizimizi izlemeye devam edeceğiz. Böyle fırsatı olmayanlar umarım bizler gibi istikrarlı davranırlar...

bence dizimiz öyle bir dönüş yapacak ki. eski reytinglerden bile daha iyi reytinglere sahip olucaz. show da sık sık fragman vererek 4 haftalık açığı kapamaya calışıyor zaten. dizimiz yeniden doğmuş gibi süper bir açılış yapacak bence:img-yes::img-yes:

hayal kurmak sınırsız sonuçta:img-in_lo:)

scale
17-01-08, 16:59
bence dizimiz öyle bir dönüş yapacak ki. eski reytinglerden bile daha iyi reytinglere sahip olucaz. dizimiz yeniden doğmuş gibi süper bir açılış yapacak bence:img-yes::img-yes:

hayal kurmak sınırsız sonuçta:img-in_lo:)
Ben de epeydir uzak kaldım bu sayfalardan,amabir göz atınca yazdıklarınıza,açıkçası sorgulamadan edemedim.:img-blush Neden bu kadar değişiklik yapılıyor,eğer ki reytingler düşük diye ise bence bir diziyi bu şekilde toparlıyamazlar, diye düşünüyorum.Ozaman bitirsinler böyle can çekişip duracağına, başka formatta yeniden başlasın ezogelin severler bu diziyi bu şekilde sevmişlerdi, ama yeniden şekillendirmeye çalışmak ,izleyiciye ne kadar ulaşacak?? işe yaraıyacak mı? ben kendime sormadan edemiyorum!!!Ozaman bu yeni şekliyle bu dizi Ezo Gelin olmayacak ki!!! Ya bunu baştan yapacaklardı yada busaatten sonra ne kadar başarılı olur?? Sanırım ellerinde Nurgül ve Serhat gibi 2 iyi oyuncu olduğu için bundan sonuna dek faydalanmak istiyorlar ama... Bu soruları da kendime sormadan edemiyorum!! Doğru mu acaba bu değişiklikler!!!:img-blush

xKubrax
17-01-08, 17:58
Ben de epeydir uzak kaldım bu sayfalardan,amabir göz atınca yazdıklarınıza,açıkçası sorgulamadan edemedim.:img-blush Neden bu kadar değişiklik yapılıyor,eğer ki reytingler düşük diye ise bence bir diziyi bu şekilde toparlıyamazlar, diye düşünüyorum.Ozaman bitirsinler böyle can çekişip duracağına, başka formatta yeniden başlasın ezogelin severler bu diziyi bu şekilde sevmişlerdi, ama yeniden şekillendirmeye çalışmak ,izleyiciye ne kadar ulaşacak?? işe yaraıyacak mı? ben kendime sormadan edemiyorum!!!Ozaman bu yeni şekliyle bu dizi Ezo Gelin olmayacak ki!!! Ya bunu baştan yapacaklardı yada busaatten sonra ne kadar başarılı olur?? Sanırım ellerinde Nurgül ve Serhat gibi 2 iyi oyuncu olduğu için bundan sonuna dek faydalanmak istiyorlar ama... Bu soruları da kendime sormadan edemiyorum!! Doğru mu acaba bu değişiklikler!!!:img-blush

Scale'cim sen bayagi bu uzak kalmissin evet.. :img-yes:
Reytingler kotu geliyor diye dizinin seyri degismeye kalkmadi, yani bu yuzden senaristten tut yonetmene kadar degismedi.. Belki degismesinde etkili buda olabilir ama en etkili sey bizler olduk.. Bi ara bi kampanya baslatmistim ve saolsun herkes katildi simdi ise bu haldeyiz.. Yani bizim icin, biz istedik diye boyle bi degisime ugradi dizimiz.. Ve ben eminim eskisinden cok daha guzel olucak, yani bence ise yaricak bu degisim.. Ben dizinin bitmesini asla ve asla istemiyorum, bu dizi benim suanda en favori dizim, oylede kalicak ve bu degisim cok guzel olucak eminim!

Gelelim som agizli Gamze'mizin verdigi habere :)
Yanlis hatirlamiyorsam eger sen bana bi ara e-kolay ne derse dogru cikiyor bunu aklinda bulundur diye bi uyari yapmistin, bende tamam bundan sonra oyke demistim.. Ee E-Kolay boyle yazdiysa ben nasil korkmim.. Allah korusun eger bu hafta dizi gercekten olmassa o gecen haftaki cogunuzun sasirdigi mesajimi cok daha okunmaz bi hale getitirim soylim... Boyle biseyi hic birimiz kaldiramayiz, ben bile!

Klibimi izliyen herkese cok tesekkur ediyorum, heleki o guzel yorumlarini eksik etmiyenlere.. Ben cidden begenmemisitim sizin begendiginizi okuyunca, bi daha yapmak geldi icimden, amaa bomba