Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 7)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
11
yani biz butun hafta fragman diye show izledik hemide reklamlari esime bile aciklayamadim neden reklam izledigimi ama yeni fragman yokmus nedir ya bizim bu cektigimiz.
Nedir artik fragman nobetini bitirmek gerekiyormus.Artik sali gelsede 4 haftadir beklete beklete bir hala olan su bolumu gormek istiyorum. Bir turlu gosterilmeyen bolum.Umarim yeni senariste bizden 4 haftalik sure istemez cunku artik bekleyecek ne hal kaldi nede sabir en azinda bende kalmadi.Bende artik herkes gibi her hafta duzenli olarak ve tabi keyif alarak dizimi izlemek istiyorum.
Tabi birde artik nereye koyacaklarini sasirdiklari o hic ama hic hazetmedigim yarismayida mumkunse dizinin oldugu gun gormek istemiyorum.En azinda dizinin zamaninda calmadan zamaninda yayinlanmasini istiyorum.
Bimkolik saol canim tuyolar icin umarim aldigin tuyalar dcgrudur.Artik umud etmek istiyorum ve guzel bir ask izlemek istiyorum cok sey istemiyorumki
hayırlısı olsun ezo gelincilere böyle birşeye benzer dizi umarım bende izlerim bu vesileyle.:good:
aisha_nena 20-01-08, 23:52 ne kadar güzel bir gece böyle.güzel haberler gelmiş,senaryolarda öyle.bimkolik güzel haberlerin için teşekkürler.bilmem neden arzu ya bile alıştırmıştım kendimi.2 bölüm kaldı ama ortalığı kasıp kavurdu.baklavacı etkisiz elemandı bakalım neler yapacak:img-wink:.çikolata gelecek yerden dondurma esirgenmez 46 ve 47 yide izlicez artık ama 48 in merakı şimdiden sardı:happy0064
bimkolik verdiğin bilgiler ve tüyolar için teşekkür ederim..
2 bölüm beklentisiz melül melül izlenecek:)
Arzu gidiyormuş,de hayde ugurlar olsun bye
Mehmet usta demek ki,baklavalardan iyi kazanıyor,ee adam işini garantiye almış gidermi,gitmez tabii:img-pilot
beni en çok heyecanladıran müzikler oldu:)müziklerin dizilerin üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum..ezo kadim sahnelerini,anlamlı güzel bir müzikle bütünleştirmek etkili olacaktır:img-in_lotabii sahneler güzel olursa :img-pilot
Yepyeni müzikler geliyormuş. Ömer'i zaten biliyorsunuz..
Bol bol müzik eklenmiş. Arzu gidiyor ama baklavacı kalıyor maalesef..:icon_sorr
Müzikler de Kıraç'tan dersen tam olur :)
Arzuyu mumkun ise hemen gondersinler.Ben burda kendisini karsilar kulaginida cekerim hepimiz adina sevgili egoflar. Hic merak etmeyin.Gerekirse onu burda basgoz ederim o ne oldugu bellisiz Sabri ile.Onlarin arasini bilem yaparim yeterki Kadimden uzak olsun.
Bimkolik canimsin senden bu hafta fragman alamadik ve cok guzel tuyolar aldik:happy0064:happy0064.Ihsallah bu sefer cok beklemeyiz o guzel sahneler icin.:img-pilot
herkese iyi geceler,
dizinin başlamasına az bir zaman kaldı ve büyük bir özlemle salı gecesini bekliyorum.:img-yes::img-yes::img-yes:
Arzu kızın kötü bir karakteri olacağını düşünmemiştim.Ömer gelmiş hoşgelmiş.diziyi ilk sezon hiç izlemediğim için ezo'nun tepkisi tam olarak tahmin edemiyorum.ama Kadim varken Ömer'e bakacağını da düşünmüyorum.:img-in_lo
Baklavacı amcanın ise Ezo'nun geleceğinde çok etkili olduğunu düşünüyorum.Zamanında çok fazla yerli film izlemiş birisi olarak baklavacı amcanın gizli zenginlerden olduğunu ve mirasını Ezo'ya bırakacağını düşünüyorum.:icon_whis:icon_whis
Bimkolik verdiğin bilgiler için tekrar teşekkürler.:happy0064:happy0064
Umarım 48.bölümden itibaren arkadaşlarımın yazdığı senaryolardaki gibi sıcak,duygulu aşk izleriz.Ama aksiyonsuz da olmaz.:img-wink:
Hadi bakalım geri sayım başlasın artık.Az kaldı azzzzzzzzzzzzz
Şimdilik sevgiyle ve hoşçakalın... bye
Müzikler de Kıraç'tan dersen tam olur :)
Aman olmasın..Kıraç tam bir piyasa adamı oldu artk,yaptığı her şey de birbirine benziyor.Bir sürü yetenekli müzisyen var bilinmedik onlara yaptırsınlar.:img-yes:
Müziği bol bol yayınlanacak şekilde olsun da kim söylerse söylesin .. Geçen yıl kaç dizi müziği sayesinde izleyici kazandı malum :icon_whis
Biraz evvel beraberdim bilgileri aldığım kişiyle ve en sevindirici haber: Dizi bitmiyor kesinlikle. Tamamen canlandırma ve atağa geçme projeleri var, çok güzel olacağını söyledi. Çok süprizler var ama söyleyemem.Bomba, bomba..
Çok güzel haberler vermişsin Bimkolik. Umutsuzluk hallerim tamamen geçmedi ama bir aydınlık doğdu gibi oldu. Hadi bakalım Salı gününü iple :img-icecrçekiyoruz.
bimkolik Allah senden razi olsun, Allah ne muradin varsa versin..
Ne guzel haberler bunlar boyle, yazdikca klavyenden bal damliyor vallahi billahi :)
Tek uzuldugum sey gunlerdir yeni fragman diye burda oluyoruz, sende kac gundur kayittasin ama fos cikti.. Ha bide Rozi'nin aldigi haber yani, bu bolumde degisikliklerin olucagi yalanmiydi? Amannnn neyse ne.. Dizimiz kesinlikle bitmiyormus, yeni muzikler geliyormus (Cem Yildiz, Cem Yildiz), Arzu kiz gidiyormus (sevmistim ama) ve canimiz cigerimiz baklavaci amcamiz kaliyormus (aman ne guzel)..
Cok saol canim cok, insallah fragmanla beraber tuyo isinede girersin, para kazanmasin ama cok dua kazanirsin vallahi :) :)
Gel Saliiiiiii gellllllll.. :happy0064
hayal perdesi 21-01-08, 01:15 Bimkolik harikasın... Ne desem bilmiyorum; nasıl mutlu ettin şu zavallı egofu bir bilsen... Yaşasın dizimiz bitmiyor ve Arzu kızımız gidiyor... Hepimizin gözü aydın... Baklavacı amcamız bütün şirinliğiyle:blink: kalıyormuş, aman ne güzel:img-pilot... Tekrar teşekkürler canım, artık yayınlansın şu 46. bölüm, bir gören de dizi sezon finalinden sonra yaz tatiline girdi sanacak...
Hepinizi seviyorum egoflarım;sevgiyle ve sabırla kalın... Gel salı gel bak sana şeker vereceğim:icon_whis
beni en çok heyecanladıran müzikler oldu:):img-pilot
sanirim bolahenk te ayrilmis diziden. "gözlerinden süzülen..." diye başlayan şarkı artık kullanılamayacakmış artık dizide de. çünkü yasal sorunlar varmışş .dizide zaten köylü formatına giriyomuş, ekipte ona göre köylü seçilmiş tepeden tırnağa
sessizperi 21-01-08, 07:41 Arkadaşlar, çok sağlam bir kaynaktan aldığım bilgilere göre, yeni fragman falan yok. Öyle bir şey de çekilmemiş. Yani 46. bölüm hiç bir değişiklik olmadan yayınlanacak. 47 den de pek bir şey beklemeyin. asıl değişiklik 48 de oluyor. Yani yeni senaristin farkını hissedeceksiniz. şu anda , bugün 48 çekiliyordu..
Biraz evvel beraberdim bilgileri aldığım kişiyle ve en sevindirici haber: Dizi bitmiyor kesinlikle. Tamamen canlandırma ve atağa geçme projeleri var, çok güzel olacağını söyledi. Çok süprizler var ama söyleyemem.Bomba, bomba...
Bol bol müzik eklenmiş. Arzu gidiyor ama baklavacı kalıyor maalesef..
Bimkolik arkadaşım, verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Sağolasın, var olasın :happy0064
En azından yeni fragmanın nerde olduğunu öğrendik hiç bir yerdeymiş :icon_whis
Artık beklemeye alıştığımız için 48. bölümü de bekleriz, yeter ki artık dizimizde güzel gelişmeler olsun. :D
Arzu gidiyormuş, yolu açık olsun. Umarım Ömer'in dizideki ömrü de Arzu'nun dizideki ömründen daha kısa olur :hıh
İnşallah 48. bölümden itibaren güzel bir aşk dizisi izlemeye tekrardan başlarız... :P
Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle... bye
sanirim bolahenk te ayrilmis diziden. "gözlerinden süzülen..." diye başlayan şarkı artık kullanılamayacakmış artık dizide de. çünkü yasal sorunlar varmışş .dizide zaten köylü formatına giriyomuş, ekipte ona göre köylü seçilmiş tepeden tırnağa
herkese gunaydınlar...
baklavacının kalması, arzunun gitmesi dizinin köy tarafına kayma olasılıgını ilk olarak aklıma getirmişti,
ancak işin icinde serhat bey olunca bu pek mumkun gorunmemişti, şimdi senin bu sözlerin üzerine bu olasılık tekrar beynimi kemirmeye başladı?
acaba kadim karakterini mi ezo'ya uyduracaklar, baktılar ezoyu kadime uyduramıyorlar.. umarım dediğin ve de benim içimi kemiren şüphe gerçekleşmez
güne böyle güzel habelerle başlamak harika bimkolik çok teşekkürler güzel haberlerin için:happy0064
artık ara vermezlerse umarım böle bişey olmaz 48.bölümüde bekleriz hiç önemli değil yeterki artık düzenli olarak dizimizi yayınlasınlar :icon_whis
arzu kız giderken yanına eşantiyon olarak baklavacı amcayıda versek ne güzel olurdu :happy0064 neyse fazla ortaklıklarda olmasında bunada razıyım ben :icon_sorr
yeni bölümlerin güzellikler içinde olmasını umut ederek gönül rahatlıyla artık beklemek istiyorum:good:
az kaldı yarın ezo gelin günü uzun bir bekleyiş artık sona erecek yaşasınnnnnnn:happy0064:happy0064
Ya ben simdi kime inanayim bir tarafta baska seyler bir tarafta baska cok baska seyler.
Yok ya artik birde tutsunlar Kadim beyimizin sivesini degistirsinler.Dogrusu bana hicte cazip gelmiyor.Eger dizi oyle bir formata girerse kesinlikle izlemeyi dusunmem.Sezon basindan beri ne yapacaklarini bilemediler bir turlu. Artik dizide bir tada alamiyorum burda arkadaslarin yazdiklari senaryolar daha keyifli ve heyecanli.Onlarin ne yapmak istediklerini anlamadim dogru durust karakter analizini :icon_whis yapmadiklari bir diziyi izlemek artik keyif vermiyor.:icon_sorr
Ezogelini Serhat bey kadroya dahil oldugu icin izlemeye basladim ama bu saaten sonrada birakmak cok zor olmaz.:img-blush
bimkolik ne güzel haberler getirmişsin böyle. bir bilsen ne kadar sevindirdin bizleri, allah ne muradın varsa versin.:img-wink:
yeni fragman yokmuş bunu tahmin etmiştim zaten:icon_whis aman olmasada olur o kadar özledim ki diziyi...
oh be arzu gidiyormuş:happy0064 şu ömerinde bir gittiğini görsem dahada sevinicem.:img-yes: (ömer daha gelmeden gitmesini düşünüyorum)
papatya363 21-01-08, 10:41 haberler süper:happy0064:happy0064
bimkolik çok teşekkürler
bizi tv başında fragman beklemekten kurtardın.anam biz bugüne kadar boşunamı bekledik fragmanı ama neyse güzel haberlerde gelmiş.
arzu gidiyormuş, ama baklavacı kalıyormuş onuda postalasalardı ne güzel olurdu.
bu bölümde değişiklik yok demekki varsın olmasın ben eski bölümü bile izlemek için can atıyorum bölüm olduktan sonra 2 hafta daha bekleriz 4 hafta izlemeden bekledikte.
peki roziye neden bölüm yenilendi dediler zaman kazanmak içinmi acaba?
öncelikle tşkkrler bimkolik
açıkçası ztn yeni yönetmenden yeni bi bölüm beklemiyodum.zaman kazanmak için bizi bir hafta daha bekletti sdce.sayesinde hasretimden ezoyla kadimi rüyalarımda görmeye başladım:icon_sorr
fragmanı da ezberledim.hatta bu bölümü çözdüm yani.son 3 gündür show tv izlemiyrm.acun u hiç izlemiyrm:fighting2
off nolur allahım ya beklediğimize değsin.onu da geçtim,her hafta mutlaka yayınlansın.mecnun olup dağları delcem artık ya(dağları delen mecnunmuydu:icon_whis):img-icecr
herkese keyifli forumlar
papatya363 21-01-08, 10:55 XCrabX cnm yazdıklarını okudum demek diziyi izlememe kararı almıştın.
bak çok üzüldüm bunu duyunca.neyseki rozi farketmiş durumu ve seni tekrardan aramıza döndürmüş.
cnm üzülmekde haklısın tabi yaptıkları saygısızlık çok büyük ama sen diziyi izlememekle onlara değil kendine zarar vermiş oluyorsun.
o kız için sen diziyi izlemişsin, izlememişsin hiç farketmez ama izlemediğin zaman sen sevdiğin oyuncuyu ve diziyi izlemekten mahrum kalacaksın ve olan saan olacak.bu yüzden aramıza tekrar dönmene çok sevindim
rozicim sen forumun eli ayağı gibi olmuşsun:)
herkesi bir arada tutuyorsun, insanları üzgün zamanında eğlendirmeye çalışıyorsun, senaryolarını bizden hiç eksik etmiyorsun, kadın programı yapıyorsun.daha saysam neler çıkar.on parmağında on marifet derlerya işte seninde on parmağında on marifet var.
aman maşallah diyimde nazar vermiyim.gerçi bugüne kadar kimseye nazarım değmedi:)
şunuda söyliyeyim.diziye yeni müzikler gireceğine çok sevindim ama bolahenk eğer gerçekten gitmişse üzülürüm.ben o grubun müziklerini çok seviyorum.
bugün diziyi izlemiyeli tam(durun bi hesap yapıyım, hıh tamam hesapladım:) )tam 27 gün olmuş.yarın diziyi izliyebileceğiz sonunda.inanılmaz gibi geliyor bana:)
edit:nerdeyse herkes yaptığım imzayı kullanıyor.nereye dönsem imza karşımda.bu beni öyle çok mutlu ediyorki anlatamam.hepinize çok teşekkür ederim.
yalnız ben sevdiklerinizle aranıza girmiş oldum:)
dilşatı sevdiğinden ayırdım.
tubayı bile ballısından ayırmışım.:img-hyste
papatyam canım saol:img-in_lo:img-in_lo
bimkolik verdiğin güzel haberler için çok teşekkürler.gece fragmanı görürüm diye yabancı filmi bile izledim:icon_sorr
yine knadırıldık hemide iki kez neden böyle yapıyorlar önce umutlandırıp sonra uzuyorlar:icon_sorr
önce bölüm yeniden çekildi dediler, sonra yeniden çekilmed sadece değişiklik yapıldı dediler, şimdi öğreniyoruz ki hiç bir değişiklik olmamış, yani bimkolik söylemese tv başında umutla değişmiş sahne arıcaktık yazık değilmi bize:icon_sorr
bu gün ardım ve söyledim şimdide diyorlarki gelecek bölümler değişti diyorlar, fragmanı sordum hala yeni fragman verildi diyorlar, biz aydır o fragmanı izliyoruz saten neresi yeni nerdeyse bir yaşına girecek yeni miş bizde safız ya :icon_sorr
tek tesellim bimkoliğin güzel haberleri oldu olan birde gözlerime oldu reklam izlemekten ufunet basmıştı artık:icon_sorr
birde artık her söylenene inanmıcam çok saftan orta safa terfi ediyorum:icon_sorr
Ömer i zaten biliyorsunuz derken ? Ben kanımca epey şeyler kaçırdım ? Arzu gidiyo Ömer mi geliyo? Ay böle saf saf soru soranlara sinir olurdum kendim ettim aynısını yaf..
off nolur allahım ya beklediğimize değsin.onu da geçtim,her hafta mutlaka yayınlansın.mecnun olup dağları delcem artık ya(dağları delen mecnunmuydu:icon_whis):img-icecr
herkese keyifli forumlar
Mecnun'un tek yaptığı kendini çöllere vurmak olmuş. Ne kendine ne de başkalarına faydası olmamış aşkının.:) ama Ferhat, öyle mi? Şirin'i için dağları delmiş. Gerçi o da kavuşamamış Şirin'ine ama en azından Amasya suya kavuşmuş.:img-yes:
Siz şimdi bu hafta dizinin yayınlanacağından eminsiniz değil mi? Süt ve yoğurt meselesi bu durum:) malum kanal heran vazgeçebilir. Ama bahaneleri de kalmadı artık..yeni oyalama taktikleri gerekiyor.:)
Kanala geçen hafta hazırlanıp verilen meşhur fragman, bizim aslında bir ay önce gördüğümüz fragmanmıymış. Hafta sonu showu izleyenler için üzüldüm şimdi. Aa yoksa yeni taktik bu mu?
heheh,ceva'cım teknik okdr çok ki..:img-wink:
tubi evt cnm ömer geliyo,arzu gidiyo,baklavacı amcamız da hala bizimletroest
kaç saat kaldı ya,24 den fazlamıdır:img-cold:
papatya363 teşekkür ederim canım:img-in_lo
herkese gunaydınlar...
baklavacının kalması, arzunun gitmesi dizinin köy tarafına kayma olasılıgını ilk olarak aklıma getirmişti,
ancak işin icinde serhat bey olunca bu pek mumkun gorunmemişti, şimdi senin bu sözlerin üzerine bu olasılık tekrar beynimi kemirmeye başladı?
acaba kadim karakterini mi ezo'ya uyduracaklar, baktılar ezoyu kadime uyduramıyorlar.. umarım dediğin ve de benim içimi kemiren şüphe gerçekleşmez
Serhat röportajında dizi tamamen değişti,yeni bir iş gibi olduğu için kabul ettim demişti..2.sezonun başından beri dizi köylü formatında değil..ama geçen sezon reytingler daha yüksekmiş heralde(ben 1.sezon izlememiştim,izleyenler 1.sezon reyting daha yüksek demişti) eğer öyle bir düşünceleri varsa,senarist ve yönetmen değişikliğinide göz önüne alırsak ortak düşünüp,dizinin reytingini arttırmak için ve kaçırdıkları izleyicileri tekrar kazanmak için biraz daha köylü formatında olabilir..ama bu durum Ömer diziden gidene kadar olabilir..dizinin tamamen köy tarafına kayacağını hiç sanmıyorum..
tubi Ezo nun eski eşi Ömer diziye tekrar dönüyormuş ama bu durum geçici..sanırım,Kadimi titretmeye geliyor:img-pilotArzu kızımızda ayrılacakmış..
yine güzel haberlerle hepinizin canı sıkılmış .yok bu dizide biz umutlandıka başka bir umut etmek için bekler hale geliyoruz .....
ya bu Ömer gelirse gitmez ozaman köy formatı tadına döndüreceklerse olan olacak (aman ben ne diyorum) :blink:
inşallah düzelir ama seyirciyle oynanırmı habire farklı haberler yazık getirenlerede bizlerede yoğurt üflemeyide geçti
ya sabır demekten başka birşey gelmiyo elimizden
Mecnun'un tek yaptığı kendini çöllere vurmak olmuş. Ne kendine ne de başkalarına faydası olmamış aşkının.:) ama Ferhat, öyle mi? Şirin'i için dağları delmiş. Gerçi o da kavuşamamış Şirin'ine ama en azından Amasya suya kavuşmuş.:img-yes:
Siz şimdi bu hafta dizinin yayınlanacağından eminsiniz değil mi? Süt ve yoğurt meselesi bu durum:) malum kanal heran vazgeçebilir. Ama bahaneleri de kalmadı artık..yeni oyalama taktikleri gerekiyor.:)
Kanala geçen hafta hazırlanıp verilen meşhur fragman, bizim aslında bir ay önce gördüğümüz fragmanmıymış. Hafta sonu showu izleyenler için üzüldüm şimdi. Aa yoksa yeni taktik bu mu?
Bimkolik verdiğin bilgiler için teşekkürler..altta mini fragman dönüyordu zaten bildiğimizin aynısıydı..uzun bir ara oldu değişen karakterlerde eklenince ister istemez soğukluk oldu..şimdi bir de bu zaman süresince yaptıkları oyalamaya ne demeliyim bilemedim..bildimde kalsın içimde..
Ceva..canım..bence dizinin de ve dolayısıyla bizim de suya ulaşma şansımız yok..gel gör ki Kadim dostumuzu bırakmaya kıyamıyorum..bakalım o da nereye kadar sürecek...umuyorum ki dedikleri gibi toparlanmaya ve güzelleşmeye başlar dizi
Şimdi bu yeni haberler doğrultusunda sevinsem mi? üzülsem mi? yine bilemiyorum.
En iyisi artık yeni bölümleri görüp, ona göre karar vermek, demek KÖY durumlarına ağırlık vereceklermiş, artık.
Tabi ya ne uğraşacaklar büyük şehir, KADİM oteli satsın, gitsin EZO'nun köyüne yerleşsinler, zaten büyük şehre tutunmaya çalışan KADIN hikayesini anlatmakta pek başarılı olamadılar, KÖY'e adapte olmaya çalışan, şehir insanı hikayesi anlatsınlar bize...
Ufff, şu iki bölümü seyretsem mi? yoksa iki bölümüde atlayıp yeni senaristlerin ve yönetmenin bölümlerini mi beklesem, kararsız kaldım şimdi, yada zaten bünye yavaş yavaş bu hastalıktan sıyrılmaya başlamışken, hepten burada bitti deyip, hiç mi bakmasam. (Bu son yazdığım bana da pek inandırıcı gelmedi:img-blush)
ben nedense buna inanmakta zorluk çekiyorum.(peşpeşe çelişkili haberler almamızın bununla ilgisi yok, o ayrı konu)
nasıl 46 bölümü baştan sona çekmeleri mantıksız geldiyse (paralarını çöpe atmaları anlamına gelirdi ki buna inanmak çok zor) dizinin köylü formatına dönmesi de o derece mantıksız geliyor.
eğer köylü formatına dönecekse istanbul'da ne işleri var.kadim, elçin anne,kutsal usta vs. ne olacak.toplu olarak antep'e dönmedikçe bu olmamaz.ki antep'e dönmeleri de saçmalıktan başka bir şey olmaz.
tamam ömer geliyor ama bence ömer'in gelme nedeni ezo'nun ömeri geride bırakmasını sağlamaları.ilerleyen bölümlerde ezo ,ömer ve kadim arasında bilinçli bir seçim yapacakmış gibi geliyor.
arzu'nun gitmesi ise saçma sapan klişe yanlış anlamaların olmayacağı anlamına geliyor bence.
bu saatten sonra köylü fırmatına dönmesi tam anlamıyla mantıksız olur.o nedenle bu haberi doğru kabul etmek çok zor.siz ne düşünürsünüz bilmem...
moirane +1:img-yes::img-yes::good:
ben de inandğmı söyleyemicm.ezo yu ist a getirmekten amaç belli ztn,köy formatı mı kaldı sanki.köyü hatırlatan sdce ezonun giyim tarzı ve onunla birlikte bi kaç kişinin(ballı ağa ve adamları+bide baklavacı amca) knşması.geriye dönmek imkansız yani..
İlk sezon reytingleri daha yüksektiii...İşte reytingler...
1.bölüm;
2.EZO GELIN [NET] SHOW 13,00 31,20
2.bölüm;
2. EZO GELIN [NET] SHOW 11,40 27,20
3.bölüm;4. EZO GELIN [NET] SHOW 10,0 23,5
4.bölüm;3.EZO GELIN [NET] SHOW 10,90 24,40
5.bölüm;3. EZO GELIN [NET] SHOW 11,70 27,10
6.bölüm;3.Ezo Gelin [net] Show 11,70 25,70
7.bölüm;galatasaray Maçi Ezo Gelin’e Geçildi!.. 1.Ezo Gelin [net] Show 13,60 31,20
8.bölüm: 2.EZO GELIN [NET] SHOW 13.60 31.60
9.bölüm:2 Ezo Gelin [net] Show 14,00 31,60
10.bölüm:2 EZO GELIN [NET] SHOW 14,10 32,00
11.bölüm:3 EZO GELIN [NET] SHOW 11,80 26,80
12.bölüm:2 EZO GELIN [NET] SHOW 14,40 31,50
13.bölüm:2 Ezo Gelin [net] Show 14,60 33,50
14.bölüm:2 EZO GELIN [NET] SHOW 14,10 31,10
15.bölüm:2 EZO GELIN [NET] SHOW 13,70 30,60
16.bölüm:3 EZO GELIN [NET] SHOW 12,20 29,00
17.bölüm:3 EZO GELIN [NET] SHOW 11,20 26,60
18.bölüm:3 EZO GELIN [NET] SHOW 10,30 25,70
19.bölüm:3 EZO GELIN [NET] SHOW 10,80 26,40
20.bölüm:3 EZO GELIN [NET] SHOW 10,40 26,30
21.bölüm:3 EZO GELIN [NET] SHOW 10,30 27,10
22.bölüm:2 EZO GELIN [NET] SHOW 10,60 27,10
23.bölüm:2 EZO GELIN [NET] SHOW 9,90 29,60
24.bölüm:3 EZO GELIN [NET] SHOW 8,50 26,20
25.bölüm:3 EZO GELIN [NET] SHOW 8,70 24,80
26.bölüm:3 EZO GELIN [NET] SHOW 8,70 26,10
27.bölüm:3 EZO GELIN [NET] SHOW 7,00 22,20
28.bölüm:3 EZO GELIN [NET] SHOW 7,90 22,90
29.bölüm:2 EZO GELIN [NET] SHOW 5,90 23,40
Haklisin gecen sezon karsisinda hic bir dizi yoktu ve makul bir saate cikiyordu ya simdi saat kacta ve ayni gun kactane dizi var.Bir fikrin varmi guzel arkadasim. Ve tabi ben gecen sezon izlemedim ama bu senaryo ve karakterler ayni zamanda cekimde bu kadar berbat degildidir. Butun bunlari goz onunde buludurusak aldigi ratingler hicte fena degil her seye rahmen hala izliyici umudlu birseylerin degisecegini inanci var.
Tabi 48 bolume sonra bilemiyorum artik
Haklisin gecen sezon karsisinda hic bir dizi yoktu ve makul bir saate cikiyordu ya simdi saat kacta ve ayni gun kactane dizi var.Bir fikrin varmi guzel arkadasim. Ve tabi ben gecen sezon izlemedim ama bu senaryo ve karakterler ayni zamanda cekimde bu kadar berbat degildidir. Butun bunlari goz onunde buludurusak aldigi ratingler hicte fena degil her seye rahmen hala izliyici umudlu birseylerin degisecegini inanci var.
Tabi 48 bolume sonra bilemiyorum artik
karşısında şuan bile tekrarları yüksek alan arka sokaklar vardı...o yeterli sanırım.
hayırlısı olsun ezo gelincilere böyle birşeye benzer dizi umarım bende izlerim bu vesileyle.:good:
aramiza hosgeldin arkadasim öncelikle nereye geldigini biliyorsun degilmi egofluk bulasicidir o kadar olumsuz haberler varki yapmayin arkadaslar icimiz kurudu istanbulun barajlarina döndük yagdir mevlam su diye sarki söylüyorum valla artik yeter ne olur bakin bimkolik ne güzel haberler getirdi demekki iyi seyler olacak o yüzden ben eski cekilen bölüme raziyim yeterki özlemimiz gitsin ,ama böyle olumsuz düsüne düsüne adamlarida saflastirdik onlarda hangimizin gönlünü görecegini sasirdi siz bize bakmayin güzel amcalarim ablalarim yolunuza devam edin hangi dizi ilk günkü heyecanini koruyor ve ay ne olacak diye kumrular gibi düsündürüyor herkes hafizasini yoklasin ve cevap versin bana olur böyle seyler biz önümüze bakalim ve artik kara haber getirenlere gözümüzü ve kulagimizi kapayalim sadece canim arkadasim bimkolik ve rozim gibi iyi haber getirenleri dinleyelim yoksa isin icinden cikamayiz her kanal ister benim dizim birinci olsun diye ama yüzlece dizinin arasinda 10. olmakta cok kötü degil bardagin dolu tarafindan bakmak lazim dibinden bakarsak o isimiz zor neyse benden bir dost tavsiyesi sevgiyle ve SERHAT'la kalin bye
Yahu arkadaslar nedir bu umutsuzluk ogrnebilirmiyim.. Foruma giriyorum buyuk bi heyecanla, buyuk bi keyifle ama herkes o kadar umutsuzki, o kadar uzgunki sanki dizi yarin yine yokmus gibi bi hava veriyorsunuz.. Dizi yarin 24 saat gibi bi sure kaldi ama sizler bu havaya daha girememissim, ve benim girmis oldugum o havada suan itibariyle yok olmus bi vaziyette.. Aliskin degilim sizleri boyle gormeye, lutfen ama lutfen silkelenin ve kendiniz gelin.. :img-wink:
Tartisilan konu, dizinin tekrar koy formatina donucegi olmus.. Bu teori neden ortaya atildi, kim atti, neden buyutuldu anlamis degilim.. Ve nerden cikti?
Bimkolik diziye cok muzik eklendigi soyledi, ve xarax Bolahenkin diziden ayrildigini ve doyamadigimiz 'gozlerinden suzulen' parcasini bi daha duyamicacimizi yazmis.. Tam bi celiski, ben kime inanicagimi, neye inanicagimi sasirdim, anca diziyi bi 5 bolum izlersem kendime gelebilirim..
Tamam varsayalimki dogru, Arzu gidiyor diye, Omer geliyor diye, Bolahenk diziye artik muzik yapmicak diye koy formatina agirlik vericegi kanaatina nasil vardiniz..?
Bende ilk sezonu izliyordum, ada arkadasimizin ekledigi reytinglerede bakilirsa reytingler cok daha iyimis, ama sebepi bencede aysi'nin demis oldugu gibi, o zamanlar dizinin pek fazla rakipi olmadi icindi.. Ne Varmisin yokmusun, nede Binbir gece, simdi bunlar bizim korkulu ruyalarimiz degilmi?
Farkindayim konudan konuya atliyormus gibi oldum ama simdi bagliyorum.. Yani benim demek istedigim, koyu Istanbula tasiyip, ordaki karakterleri yok ettikleri gibi, simdide tam tersini yani Istabulu koye tasiyip Elcin anne, Kutsal Usta, Eylul, Nedim vs onlari yok etceklerine hic ihtimal vermiyorum..! Sizlerde biraz dusunurseniz ne demek istedigimi anlicaksinizdir.. :good:
Dizimiz eskidinden daha guzel olucak emin olun.. Pozitif olun yahu, Egof'lar bunlar degil!
Ay çok güzel haberler gelmiş!Ne kadar mutlu oldum anlatamam :) Baya bi rahatladım...Bimkolik haberler için çok teşekkürler.Tüm egofların içlerine su serptin :)
Demek yeni müzikler...Bu iyi bir gelişme gerçekten.Son zamanlarda dizilerde müzik çok önemli bir hal almaya başladı.
Demek Arzu gidiyor...Sevmiştim o kızı ama Ezo'yla Kadim arasında gerilime,yalnış anlamalara sebep oluyordu.Yolu açık olsun...
Baklavacı amcamız bizleymiş...Arzu'yla hediye olarak verebilirdik aslında ama napalım bu kadar şeye,baklavacı amcamıza da katlanacağız... :)
Ben çekilen bölümleri çöpe atmayacaklarını tahmin etmiştim.Her bölüm büyük bir maliyet ne de olsa...Olsun ben eski bölümlere de razıyım.İzlemeye izlemeye resmen diziyi unuttum :) Yarın da oynamazsa şuracığa bayılırım :)
çok da umutlu değilim ama inşallah beklediğimize değer diyorum..
iki bölüm değişiklik göremeyeceğiz anladığım kadarıyla..
bişeyi daha anladım süper ötesi ezo baklava açıp kıöşe dönme yolunda tam gaz gidecek..belki kadimi iflas ettirirlerse, köye dönüş projesi belki bu nedenle gündeme gelecektir.
ama 1 saatte 10 tepsi baklava açan, pişiren ezo bu yolla zengin olur, kadimi de kurtarır..:img-pilot:img-pilot
bu arada ankarada katmer yapma modası çıkmış, dün bende yedim:happy0064:img-yes:
arkadaşım sadece imzanı tebrik etmek için alıntı yaptım çok yaratıcısın valla çok komiğime gitti :)
aaaa buna artık dur derim daha neler..kadim de oldu olucak antepe otelin bi şubesini açsın nasıl olucak başka nasıl bağlıycaklar konuyu bilmiyorum köye dönerlerse..değişikliklere gelince arzunun gitmesi iyi olmuş konuyu dağıtıyodu olan oynayan bayana oldu ama neyse..müzikleri merak ediyorum feci şekilde ama bolahenk çok güzel müzikler yapıyordu müzikten yana şikayetimiz yoktu aslında ama köklü bi temizliğe gitmişler anlaşılan..
kadim&neşe 21-01-08, 18:17 arkadaşlar show tvnin teletexinde yarın saat 17:15 ezo gelin var diye yazıyo size haber vereyim dedim eğer bölümü tekrardan hatırlamak isteyen olursa diye yazim dedim tüm egofların dikkatine
Ben gelen güzel haberleri yeni gördüm, bimkolik'e çookkk teşekkür ediyorum ;) Yeni müzik olması çok güzel, çünkü artık müzikler diziyi sırtlayan çok önemli elemanlardan oldu, mesela sınıf dizisinin daha başlamadan müziği konuşuluyor herkes tarafından, böyle konuşulacak bir müziğimiz olsa muhteşem olur ;)
Ayrıca dizinin köylüleşeceğine inanmıyorum, Serhat Bey bunun içinde olmak istemez bence, zaten Barış Pirhasan'ın yapmak istediği biraz buydu, şivesini düzeltmeye çalışan Ezo'nun birden kaybolması, daha kaba biri haline gelmesi, baklavacı amcanın gelişi (hele o sen facebook ne biliğin mi repliğinin geçtiği sahneyi unutamıyorum, herkes Ezo'ya bakıp gülüyor, ne gülüyosun açıkta bi şey mi gördün, ıyy aklıma geldikçe sinir oluyorum neyse ) fln, ben yeni ekipten bunları güzel bir harmanlamasını bekliyorum, Ömer'in geliş amacı zaten belli, çok korkmuyorum o konuda, inşallah yanılmam...
Yalnız yeni ekibi görmek için 2 hafta daha beklemek hiç işime gelmedi yaa, bu kadar haberi sen al al sonra yıllanmış bölümleri izle, neyse artık en azından umudumuz var olarak izlicez, bu da bir şey ;) :)
arkadaslar adını unuttum elcının kızı nasıl gıdıcek bır tahmınınız varmı yoksa bebegın babasımı goturcek yada ne bılım ıste amannnn ya ben ömerı gormek ıstemıyom ya
papatya363 21-01-08, 18:50 adalar geçen senenin reytinglerini koymuşsun
başlarda gerçekten iyi reyting almış ama git gide düşmüş
bu senede reytigler çıkmaya başladı.sonra tekrar düşüşe geçti.şimdi değişiklikle inş.tekrardan yükşelişe geçer.
edit:2. bi aile imzası yaptım. 1. imzaya herkes sığmamıştı onun için 2. imzayıda yaptım.umarım kimseyi unutmamışımdır.
adalar geçen senenin reytinglerini koymuşsun
başlarda gerçekten iyi reyting almış ama git gide düşmüş
bu senede reytigler çıkmaya başladı.sonra tekrar düşüşe geçti.şimdi değişiklikle inş.tekrardan yükşelişe geçer.
edit:2. bi aile imzası yaptım. 1. imzaya herkes sığmamıştı onun için 2. imzayıda yaptım.umarım kimseyi unutmamışımdır.
23.bölüme kadar sürekli 10 üzeri almış...23.bölüm reytingide zaten 9,90 sezon finaline yakın bölümler de de zaten 8-9 arası pek düşüş yok...yani mayıs sonu haziran başında tüm dizilerin reytinglerde 1-2 oran düşer...Bu düşüşte ondan bence tabi ilk sezon için...
bu sefer imza da ben varım...:happy0064
flash flah flash bomba haberler bunlar bimkolik, valla sizden korkulur, nedir bu haber alma ağınız arkadaşlar, vallahi istihbarat servisi gibi çalışıyorsunuz.:happy0064 Nasıl hayır dua aldın biliyormusun, Hazal her ne kadar kanala teslim ettiklerini söylemiş olsa da günlerdir olmayan bir fragman için kamp kurmayı bırak durmadan komplo teorileri üretmekten fenalık geçirecektik.:img-help: En azından artık ne bekleyeceğimizi biliyoruz.
Hele ki yeni müziklerin geldiğini öğrenmek acaip mutlu etti beni, şöyle Ezo-Kadim sahneleri için etkili müzikler yapsalar, sonra da cd olarak çıkarsalar bizde alsak ahhh ahhh hayal biliyorum oysa ne güzel olurdu. :img-clapp
Şimdiden 48. bölümü heyecan ve merakla beklemekteyim. Arzuyu geri gönderiyorlarmış , aslında kızın bir zararı yoktu klasik yanlış anlaşılmalara sebebiyet verme dışında , yolu açık olsun, aslında yanına baklavacıyı da verseydik de, İsviçre de küçük bir dükkan açıp Türk baklavalarını tanıtsaydı fena mı olurdu. :cheer:
Hülyacığım Hulusi Kentmen modeli bir baklavacı yaratmışsın bakıyorum. :img-hyste
Bu hikayenin tekrar Gaziantepe kayacağını zannetmiyorum anlamsız olur bu saaaten sonra.:img-cool2
Rockbr mecnun kendini çöllere vurmuştu arkadaşım, dağları delen Ferhattı. Aşka düşen kendini doğaya vuruyor sonuçta.:love04:
papatyacığım öyle öyle güzel bir imza yapmşsın ki kullanmamak mümkün mü :img-kiss:
geçen senenin reytingleri iyi olabilir ama geçen sene ne karşısında çok iyi reytingler alan bir dizi ne de yarışma vardı. bu sene haberler de gündem yoğun olduğu için her gün muhakkak ilk beşe giriyor.
bu sezonda başlarda çok iyi bir giriş yaptı ama yayın politikası güzel değildi. saatiyle oynamalardan kötü etkilendi. kendi adıma ben dizinin daha da iyi yerlere geleceğini umuyorum (tabiiki reklam ve satışı iyi yapılırsa):icon_whis
not: offff gel 24 saat gel :img-wink:
Bu yapımcının "vur diyince ödürmek" gibi bir huyu var anlaşılan...
"bolahenkten" biz-en azından ben-gayet memnunduk...:img-wink:
elindeki cevherlerin kıymetini bilmeyip...değerlendiremeyip...
harcayana ne demeli...
adamları bi rahat bırakıp...adam gibi bi jenerik müziği bile hazırtlatmadan...gönderdiler ya...ona yanarım...:icon_sorr
ben bu jenerik müziğinden son derece rahatsız oluyorum...
hadi dizide orta yaşlılardan istek geldi(!) diyelim....allah aşkına fragmanlarda kullanmak hangi akla hizmettir...:icon_evil
bunlar nasıl izleyici çekmeyi düşünüyorlar...özensiz fragmanlar...
ne zaman başlayacağı belli olmayan...
her hafta başlama saati kendinden önceki "yarışmanın" -ki ne hikmetse diğer günler tam "22 00" da biterken...salı günleri lastik gibi uzamakta-:icon_evil insafına bırakılmış...
artık daimi izleyicilerinin bile girip çıkan karakterleri takip etmekten-pardon edememekten- şaşkına döndüğü ...:img-sorry
yönetmeni...senaristi...konusu...müziği...sürekli değişen istikrarsız bir dizi...
tam bir aydır...yok o değişti...yok bu değişti...çocuk gibi oyalanıyoruz...
sonra ne görüyoruz...eski tas eski hamam...eee peki niye bekledik diye sorsak...cevap??????
şimdide 2 bölüm daha bekleyin deniliyor...eyvallah bekleriz yine...elimiz mahkum nasılsa...napabiliriz ki başka...ya bu deveyi güdüceksin...ya bu diyardan gideceksin...terk-i diyar edemeyeceğimize göre!!!:sad53:
neyse...akşam akşam yine karamsarlık rüzgarları estirmeyeyim...
ne olursa olsun...her şeye rağmen...yine de mutluyum ben...ezoyu...kadimi...ballı ağayı...nihaaaayet görebileceğim için...şükür kavuşturana diyorum...:img-in_lo
nedir bu isimsiz duygular
sevdiğim odamda yağmur kokusu var
kavuşmak üstüne tek bir sözcük yok
ayrılık üstüne tüm şarkılar...
selam ve sevgi ile...bye
P.S. ha bu arada...aile imzası yapılmış...elinize sağlık...ama ben unutulmuşum:img-sorry...çok teessüf ederim...ilgililere duyurulur...:img-in_lo
geçen senenin reytingleri iyi olabilir ama geçen sene ne karşısında çok iyi reytingler alan bir dizi ne de yarışma vardı. bu sene haberler de gündem yoğun olduğu için her gün muhakkak ilk beşe giriyor.
bu sezonda başlarda çok iyi bir giriş yaptı ama yayın politikası güzel değildi. saatiyle oynamalardan kötü etkilendi. kendi adıma ben dizinin daha da iyi yerlere geleceğini umuyorum (tabiiki reklam ve satışı iyi yapılırsa):icon_whis
not: offff gel 24 saat gel :img-wink:
1.bölümden beri izlediğim için 46.bölüme kadar olan biteni daha iyi çözümleyebiliyorum...Birinci bölümden beri izleyenler ne demek istediğimi anlamışlardır...
Birde geçen sezon şuan tekrar reytingleri bile yüksek alan Arka Sokaklar dizisi vardı...
Neyse yha Ezomuz yine eskisi gibi süper reytingler alcak,buna eminim:D:good::happy0064
arkadşlar yine tek başımayım forumda.yarın bir dizi yayınlansa da buralar şenlense eski halini çok ama çok özledim,yarın akşmaın çok güzel olması dileğiyle herkese iyi akşamlar.
okyanus_perisi 21-01-08, 22:56 anladığıma göre 48. bölümden sonra hikaye biraz değişecek umarım iyi bir değişim olur.sıkıldım çünkü artık.dizi nin baş rol oyuncuları 2 dakka bile sürmüyo ekranda görünmeleri.bunun değişmesini sabırla bekliorum.
bu kadar sabırlı olduğumu daha yeni farkettim.(çünkü elimde fazla seçenek yok :img-in_lo :icon_sorr )
okyanus_perisi 21-01-08, 23:00 arkadşlar yine tek başımayım forumda.yarın bir dizi yayınlansa da buralar şenlense eski halini çok ama çok özledim,yarın akşmaın çok güzel olması dileğiyle herkese iyi akşamlar.
tek basına deilsin inan burda o kadar kırgın ezo hayranları vark i yanlız yorum yapamıolar.çünkü o heves kalmadı.yeni bölümden sonra açılırız artık :img-wink:
tek basına deilsin inan burda o kadar kırgın ezo hayranları vark i yanlız yorum yapamıolar.çünkü o heves kalmadı.yeni bölümden sonra açılırız artık :img-wink:
yok canim tek basina olurmusun bak bizde burdayiz nöbetteyiz hatta arkadasin biri meryem söföre silah tutuyordu dedi bu fragmanda varmi dedi bizde yok dedik acaba degisiklikmi yaptilar ne heyecanlandim bakin yarin güzel olacak burasi egoflarla dolacak yasasin egof kardesligi sevgiyle ve Serhat'la kalin bye bye :happy0064 :happy0064
Nihayet beklenen gün geldi. Geç de olsa izleyebileceğiz sonunda. Bu bölümü beklenti içinde değilde kadim ve ezoyla hasret gideren biri gibi izlemek istiyorum. (Tabi sahneleri olursa:)) Bölüm sonunda fragman da çıkarsa süper olur. Belki bir mucize gerçekleşir de bölümü beğeniriz. Bu dediğime ben bile inanamıyorum:) Yeter ki kadim-ezo olsun diyorum başka birşey demiyorum:)
Vay vay fragmanımızın müziği değişmiş:) Bence gayet hoş bir müzik olmuş. Sonunda yenilenmeye başladıklarını hissedeceğiz galiba. Değişik fragman gelmeyeceğini anlayınca kanalı izlemeyi bırakmıştım. Bir de fragmana Meryem sahnesi eklenmiş. Taksi şoförüne silah çekiyor:) Anladım ki ben bu diziyi asla bırakamam. Müzik bile değişince heyecan basıyor. Egofluk bu olmalı:) Buralar çok sessiz. Üst üste mesaj yazıyorum mecburen.
Vay vay fragmanımızın müziği değişmiş:) Bence gayet hoş bir müzik olmuş. Sonunda yenilenmeye başladıklarını hissedeceğiz galiba. Değişik fragman gelmeyeceğini anlayınca kanalı izlemeyi bırakmıştım. Bir de fragmana Meryem sahnesi eklenmiş. Taksi şoförüne silah çekiyor:) Anladım ki ben bu diziyi asla bırakamam. Müzik bile değişince heyecan basıyor. Egofluk bu olmalı:) Buralar çok sessiz. Üst üste mesaj yazıyorum mecburen.
anlamadım fragman değiştimi gamze:icon_sorr
acıl bilgi verin yeni müzik ne çok merak ediyorum:img-help:
bu arada hepinize günaydın canlarım:img-in_lo
anlamadım fragman değiştimi gamze:icon_sorr
acıl bilgi verin yeni müzik ne çok merak ediyorum:img-help:
bu arda hebinie günaydın canlarım:img-in_lo
Rozicim fragmanda sadece müzik değişmiş,çok azıcık kurgu değişmiş bir de trajikomik meryem sahnesi eklenmiş:) Müzik çok güzel ben çok beğendim. Duygulu bir müzik olmuş. Son sahne de müzikten olacak herhalde bana birazcık değişik geldi. Müziğin değişmesine çok sevindim. Bu çok büyük bir gelişme aslında.
Rozicim fragmanda sadece müzik değişmiş,çok azıcık kurgu değişmiş bir de trajikomik meryem sahnesi eklenmiş:) Müzik çok güzel ben çok beğendim. Duygulu bir müzik olmuş. Son sahne de müzikten olacak herhalde bana birazcık değişik geldi. Müziğin değişmesine çok sevindim. Bu çok büyük bir gelişme aslında.
yani bu durumda yeni fragman haberi kısmen gerçekmmiş öylemi:img-blush
peki izleme şansım hiç yokmu çeken bir hayır sever yokmu ya ben neden bu kadar şansızım:icon_sorr
gamze saol canım:img-in_lo:img-in_lo
canlarım ben artık yorum yazmıcam sınıra geldim yarına kadar editt: yapıcam 1000 mesajım bölüm yorumu olcak sayfayı sakın değiştirmeyin oldumu:icon_sorr
benden bu günlük mesaj yok özelden atarım belki biri yayınlar rozi yarına kadar servis dışı:img-hyste
editt: canlarım bölüm tahmini yapayım kota dosun ya acep çok yazsam bir sonraki baskıya çıkarmıyım
1:bölüm kaldığı yerdemi başlıcak
hayır demeyi çok isterdimn ama gerçek gün gibi ortada kaldığı yerden başlıcak:icon_sorr
benim tahminime göre bu küslük bu bölüm çözülür ve güzel bir şekilde biter
bölüm sonu fragmandaki gibi olucak otel önü ezoya ve donukluğuna laf demicem haklı kız elinden geleni yapıyor.
bu bölümde yine yan karakterleri çok görücez gibi geliyor ama keşke olmasa diyorum tek isteyim baklavacıyı görmemek:icon_sorr
meryem hanıma gelince yine şaçmaladı saçlarıda eski halıne gelmiş hatunun delirince dalgalı hanım oluca kezban oluyor:icon_sorr
birde istek + 18 görüntüleri ve replikleri sebebi ile savcılık youtube gibi, nedim ve süreyya hanımada engel koysun bize ters davranışları korku filmi gibi:img-fear2 ditt lerim devam edicek
yeni fragmanı ben de gördüm...gecenin bi vakti...:P
yayınlamak için niye bu kadar beklediklerini yine anlayamasam da...
aslında show tv'nin yaptıklarına akıl sır erdirmekten vazgeçmeliyim ama...
gel gör ki...kendime engel olamıyorum...:img-wink:
nihaaaaaaaaayet............sesimi duymuşlar...sonunda fragman müziğini değiştirmeyi akledebilmişler....:happy0064görünce gözlerime...pardon kulaklarıma inanamadım....:P
(ben bu müzik olayına fena halde takmış durumdayım...farkındayım....:img-wink:)
müzik hakkında bir şey diyemiycem...çünkü tahmin edersiniz....o anın şokuyla değiştiğini ancak fragmanın ortalarında farkedebildim.........:img-wink:
şaşkınlığımı üzerimden atamadan fragman bitti zaten...:img-wink:
fragmanda müzik dışında pek bi değişiklik yok...ha bi tek meryem nam-ı diğer "calemity jane" yine dellenip "polatgül"lüğe özenmiş olacak ki...:P taksi şoförüne silah çekiyodu...:icon_sorr
son sahnede ezo'dan malesef bana yine hiçbir duygu aktarımı olamadı... müzikten mütevellit bir şey değilmiş demek ki...inşallah sahnenin tamamını izleyince düşüncelerim değişir...olumlu yönde tabi...
gamze'cim haklısın valla...müziği duyunca bende de bi "aaaaaaaaaaaa" durumu...hafif şokla beraber....bi heyecan oldu...özlemişim ben dizimi ya!!!:happy0064
son temennim dizi inşallah zamanında başlar da...biz de ekran başında telef olmayız....
rozi'cim sen akşama kadar sabredebilecek misin??????:img-in_lobiraz zor ama...hadi bakalım!!!
selam ve sevgi ile...bye
evet müzik gerçekten hoş.o insanı diziden soğutan jenerik müziği değişmiş en azından.(ki köy formatına dönüyor haberlerini yaanlar nitelikte bir müzik :img-wink:)
rozicim fragmandaki tek değişiklik müzik ve meryem sahnesi olmuş.o yüden pek bir şey kaçırmıyorsun.ama müzik dinlemeye değer.:img-yes:
son sahnede replikler falan değişmemiş ama sanki bir farklılık var gerçekten.duruşta, tonlamada bir değişiklik sezdim .
yoksa müzikten mi etkilendim acaba :icon_whis
evet müzik gerçekten hoş.o insanı diziden soğutan jenerik müziği değişmiş en azından.(ki köy formatına dönüyor haberlerini yaanlar nitelikte bir müzik :img-wink:)
rozicim fragmandaki tek değişiklik müzik ve meryem sahnesi olmuş.o yüden pek bir şey kaçırmıyorsun.ama müzik dinlemeye değer.:img-yes:
son sahnede replikler falan değişmemiş ama sanki bir farklılık var gerçekten.duruşta, tonlamada bir değişiklik sezdim .
yoksa müzikten mi etkilendim acaba :icon_whis
Bana da öyle gibi geldi. Acaba özlemden ya da müzikten mi diye düşündüm ama hem sahnenin açısında hem de ezonun sesinde değişiklik var. Sanki ezonun sesi biraz daha yumuşak ve duygulu. Hafiften de kurgu değişimi var. Mesela ballı ağanın telefondaki donmuş hali biraz daha önce verilmiş. Sonra kadim'in nedimle konuştuğu telefon sahnesinde artık sadece sesi var. Galiba o görüntü yerine Meryem'in görüntüsü koyulmuş:)
Müzik gerçekten çok hoş. Hafif duygulu ve diziye çok uygun. Sonunda biraz olsun izlenesi bir fragman olmuş. Üstelik sürekli döndürüyorlar.
Bugün 17:15'te de dizimizin tekrarı var.
gülündikeni 22-01-08, 11:47 Fragmani az önce ben de izledim ama benim izledigim fragman yine daglaaar daglaar diye basliyordu ve haftalardir izledigimiz fragmanin aynisiydi.Ben de yeni müzikli fragmani istiyorum.Biz gurbetçilerin basi kel mi?Niye soruyorum ki bizi adam yerine koyan var mi ki?
Bana da öyle gibi geldi. Acaba özlemden ya da müzikten mi diye düşündüm ama hem sahnenin açısında hem de ezonun sesinde değişiklik var. Sanki ezonun sesi biraz daha yumuşak ve duygulu. Hafiften de kurgu değişimi var. Mesela ballı ağanın telefondaki donmuş hali biraz daha önce verilmiş. Sonra kadim'in nedimle konuştuğu telefon sahnesinde artık sadece sesi var. Galiba o görüntü yerine Meryem'in görüntüsü koyulmuş:)
Müzik gerçekten çok hoş. Hafif duygulu ve diziye çok uygun. Sonunda biraz olsun izlenesi bir fragman olmuş. Üstelik sürekli döndürüyorlar.
Bugün 17:15'te de dizimizin tekrarı var.
fragmanı izlenebilir kılmak için müzik bile yeterli.(aslında en önemli etkenlerden biri)
o eski jenerik neydi öyle.
insanı diziden soğutmaya yeter.
kurgudaki değişikliğe dikkat etmedim.
bir kere izleme fırsatım oldu.
showtv yakında 17.00 kuşağında yarışma yayınlamaya başlayacak.o zamana kadar o gün yayınlayacağı dizinin yayınlanan son bölümü veriyor.dün doktorların tekrarı vardı.yarın da büyük ihtimala dudaktan kalbe'nin tekrarı olur.:img-wink:
bu arada ana sayfada senaristlerle yapılan bir roportaj var.
"dizilerin matematiği" diye verilmiş.
şikayetçi olduğumuz konulara senaristlerin nasıl baktığını gösteriyor.
ve daha çooooooookkkkkk şikayet edeceğimiz anlamama neden oldu.
okuyan var mı?
papatya363 22-01-08, 12:12 sonunda büyük gün geldi:happy0064:happy0064:happy0064
9 saat kalmış dizimizi izlememize.bu 9 saat 9 yıl gibi geliyorya hadi neyse
fragman aynı olduğu için hiç show izlemiyordum.demek müziği değiştirmişler.ne kadar sevindim anlatamam.artık dağlarrr yüce dağlaaaar yok:)
bak şimdi müziği çok merak ettim.en iyisi fragman nöbetin başlıyayım.
bide fragmana koya koya meryemin sahnesinimi koymuşlar ne kadar sevindim anlatamam, çok özlemişim meryemi:)
yalnız bazılarınıza fragmanda değişiklik var gibi gelmiş.ezonun sesi daha yumuşak daha duygulu imiş.kurgudada değişiklik varmış.izlemeden bişe diyemiyeceğim ama inş öyledir.
eğer özlemden dolayı öyle hissetseydiniz onu bilemem:)
P.S. ha bu arada...aile imzası yapılmış...elinize sağlık...ama ben unutulmuşum:img-sorry...çok teessüf ederim...ilgililere duyurulur...:img-in_lo
cnm imzayı yapan benim.herkes bir imzaya sığmadığı için iki tane imza yaptım öbür imzadadır senin ismin.çünkü yazdığımı hatırlıyorum senin ismini.
canlarım ne yazıkkı fragmanı kayıt edilmesi çok zor gibi görünüyor. O yüzden canlarım içinizde yapacak varsa yapsın
arka sayfada yim ama sizleri şimdiden özledim canlarım üzerime bir ağırlı çöktü nedense
ve bu mesajım moirane sana canım sırtımdaki bıcakta adın yazıyor üzerime nasıl hiç acımadan o kadar yorum yazdın vizdansız
ya sen gamzem sen nasıl yaptın bıcaktaki ilk isim nasıl kıydın rozine
ve gülündikeni arkadaşım ikinci sırada senin imzan var saol eminin avrupa kanalında askı fragmanın yanyınlanmadığını merak edenler vardır ama yarına kadar beklesen olmazmıydı
not şimdilik bu kadar arka sayfada kalan rozi
Yukarıdaki mesaj cefakar arkadaşımız ROZİ'den, elçiye zeval olmaz.
Bu ShowTV'yi ne yapmalı bilmiyorum, biz biliyoruz bu fragman ellerine geçeli kaç gün oluyor, dur dur son gün yayınla, formu fragman yakalama telaşına düşür. :)
yeni müziği duydum ben de kaval çalınıyodu galiba öyle bi müzikti sırf kaval olarak yani enstrumanları karıştırmıyorsam eğer..daha böyle eski ezo geline yakın bi müzik olmuş geçmişe döndürmeye kararlılar anlaşılan..
rozi den siz sevgili egoflera
sevgili sahracı benim kafam iyice karıştı ya anlamıyorum biriniz şehirli formata uygun güzel br müzik diyor, biriniz köylü formatı diyor ya biri açıklasın:icon_sorr
fragmanı göremediğim için sizin yorumlarınızla yetiniyorum, ama daha çelişkili bilgiler veriyorsunuz, yalnız dizi köylü formatına dönmeyecek bunu bilin:icon_sorr
alıntı yaparak yazarsın hadi bakem göreve seni sabırsız egof:img-grin2
Yukarıdaki mesaj cefakar arkadaşımız ROZİ'den, elçiye zeval olmaz.
Bu ShowTV'yi ne yapmalı bilmiyorum, biz biliyoruz bu fragman ellerine geçeli kaç gün oluyor, dur dur son gün yayınla, formu fragman yakalama telaşına düşür. :)
Bu fragman ellerine yeni geçti. Yeni müzikler henüz eklendiği için bugünkü bölümü çekici hale getirmek için yapmışlar.
canlarım yine ben ne kadarda yardım sever arkadşlarım var bannlanırsam içim rahat olucak:icon_whis
şimdi gelem fragman meselsine amaç 700 yapmak anladınız onu:icon_whis şimdi o dizi köylü formatına geöçicek diyen arkadaşa taktım ne yapayım yazacak bir şey gelmiyor aklıma:icon_whisşimdi biz sirekli ajan gib çalışıp yeni bilgiler getiriyoruz ya foruma bu arkadaş da bizi izleyip fena halde gaza gelmiş olabilir ki bu normaldır ehm forum canlansın hemde komplo teorileri gelişin demiş olabilir yani durum odurki bu arkadaş aslında bize şaka yapmı olabilir diyorum ben:icon_whis
ve fragmanı ne yazıkkı göremedim:icon_sorr ya siz inanıyormusuz köylü olacağına yani kadım şalvar ve ayağında lastıklerle nası olur:icon_sorr durun gözümün önüne geldi bir kopayım:img-hyste:img-hyste
yok canım olmaz:icon_whis
mesajımı ileten h23 arkadaşıma teşekkür ederim:img-in_lo
rozi'nin 1000 orucu varda :D
bu gün yine eski çekim yayınlanacak dimi..
yeni senaristle yapılan çalışma yok..
iyi peki..
:img-fie:arkadslar bıraz önce aldıgım duyuma göre kendımı yerlere yuvarlıyor ağlıyor :sad53:kahrediyorum:img-blackneden bunların hepsı ezonun başına gelır anlamıyomkı
şimdi siz sorcaksızınız ne oldu diye :img-help:ömerin oynadıgı dizi varya sinekli bakkal reytıng kaybı yuzunden yayından kaldırımıs:bırryanı ömer temelli dönüş yapabilr:blink::img-fie::img-cold:ben ağlamımde kım aglasın
ezo gelin senarıstlerı sakın bakın sakın öle bişey yapmayın sızı tenhada sıkıştırı (ANLADINIZ SİZ ONU!)
şimdi fragmanı izledim,müzik güzel hoş olmuş...meryem sahnesi eklenmiş...
3 hafta aradan sonra inşallah iyi reyting alır...
Ömer zaten bir bölümlüğüne gelmedi. Bayağı kalacak bizlerle ama bu kadar panik olmaya gerek yok. Ömerin sokulmaamacı belli: Kadim -Ezo ilişkisini renklendirmek..
Ömer zaten bir bölümlüğüne gelmedi. Bayağı kalacak bizlerle ama bu kadar panik olmaya gerek yok. Ömerin sokulmaamacı belli: Kadim -Ezo ilişkisini renklendirmek..
:img-yes:
kesinlikle.. ben de ömer i hiç mi hiç istemiyrm,ama dizinin gidişatı için iyi olucak gibi geliyo.
ömer gelirse gelsin,
10 dakkada 10 tepsi baklavayı yemiş, yutmuş (!) bir izleyici olarak
bana çok da ağır gelmez..
ezoda eğer yine böyle ruhsuz, embesil, ukala modunda gezecekse ömere geri dönebilir bence hiç sakıncası yok..
arzu karakteri çıkarılmış, bence çıkmayadabilirdi..gereksiz yanlış anlamalar düzeltilebilirdi..
ama bizim senaristlerin zevksizliği tutar, arzunun bebeğine baba arar ve müstakbel baba olarak da kadim avşarı tain ederlerse, o zaman
kadimde arzuda ezoda onların olsun der, selam eder, çeker giderim...:img-pilot:img-yes:
ömer gelirse gelsin,
10 dakkada 10 tepsi baklavayı yemiş, yutmuş (!) bir izleyici olarak
bana çok da ağır gelmez..
ezoda eğer yine böyle ruhsuz, embesil, ukala modunda gezecekse ömere geri dönebilir bence hiç sakıncası yok..
arzu karakteri çıkarılmış, bence çıkmayadabilirdi..gereksiz yanlış anlamalar düzeltilebilirdi..
ama bizim senaristlerin zevksizliği tutar, arzunun bebeğine baba arar ve müstakbel baba olarak da kadim avşarı tain ederlerse, o zaman
kadimde arzuda ezoda onların olsun der, selam eder, çeker giderim...:img-pilot:img-yes:
sana katılıyorum arzu konusunda,
açıkçası dizide kadimle ilgili herhangi bi karakter kalmadı adam gibi,
ADAM gibi diyorum çünkü kadimin hikayesi olarak sadece nedim sureyya elçin kaldı
hepsi de birbirinden beter,
elbette dzi ezo'nun dizisi ama kadimle %50 paylaşmalılar diye düşünüyorum hikayeyi.. feray kayboldu doktor ismail hakkı kayboldu anne baba desen yok kadimin tek amacı gözleri için konu mankenliği mi
sana katılıyorum arzu konusunda,
açıkçası dizide kadimle ilgili herhangi bi karakter kalmadı adam gibi,
ADAM gibi diyorum çünkü kadimin hikayesi olarak sadece nedim sureyya elçin kaldı
hepsi de birbirinden beter,
elbette dzi ezo'nun dizisi ama kadimle %50 paylaşmalılar diye düşünüyorum hikayeyi.. feray kayboldu doktor ismail hakkı kayboldu anne baba desen yok kadimin tek amacı gözleri için konu mankenliği mi
evet bencede eşit ağırlıklı çalışsalar konular zenginleşir..
antep eşrafına bi diyeceğimiz yok ama, gereksiz gerginlik istemiyorum..
gerginlik istesem bi çok dizi var onlara bakarım..
papatya363 22-01-08, 14:37 ilahi rozi sen adamı öldürürsün:img-hyste:img-hyste
mesaj yazamıyorsun ama yazdıklarını bi güzel bize iletiyorsun:)
cnm bak çok zor oluyorsa önceden yazdığın mesajlardan sil geriye doğru gitsin, mesaj sayın.sonra yaz, sil sonra bidaha yaz sil:img-wink:(karışık oldu ama sen anlamışsındır:)
ilahi rozi sen adamı öldürürsün:img-hyste:img-hyste
mesaj yazamıyorsun ama yazdıklarını bi güzel bize iletiyorsun:)
cnm bak çok zor oluyorsa önceden yazdığın mesajlardan sil geriye doğru gitsin, mesaj sayın.sonra yaz, sil sonra bidaha yaz sil:img-wink:(karışık oldu ama sen anlamışsındır:)
canım benim ben harbiden çok safım bana bunu söyleyen ikinci kişisin, ben sadece modlar silince eksiliyor sanıyordum, ya ben çok safım harbiden orta saflıkta kurtarmaz beni:img-hyste:
şimdi hemen yorum yazayım ama silebilirm okuyan okusun, çatladım ya amma gevezeymişim özelden rahatsız etiğim kişliler bayram yapıyorla şimdi:img-hyste:
söğüt ve h23 size sonuna kadar katılıyorum helal size canlarım beni:img-in_lo:img-in_lo
abartma rozi demeyin abartıcam şimdi canlarım hepimizi bir ömer teleşı aldı gidiyor, ya korkmayın ben güveniyorum o adam geçici gelecek, ama inanın ömeri baklavacıya tercih ederim o olmasın ömer sonuna kadar olsun, hatta ezoyla evlensin umrumda değil yeterki baklava ve baklavacı olmasın ezo zengin olmasın:img-hyste:img-hyste
çok güldüm çok özlemişim yazmayı baksanıza sevinçten saçmaladım
canlarım hepinize iyi akşamlar güzelr bir akşam geçirmeniz dileğileyle dilerim çok güzel bir bölüm olur:img-in_lo
Bir ay sonunda dizi yayınlanacak ama hiç merak, heyecan yok. Diziden ciddi şekilde soğumuşum.:img-yes:
Neyse madem bu akşam yeni bölüm var. İstek nostaljisi yapayım..hem belli mi olur belki yeni senarist bu konuyu çoktan halletmiş olur, bizde istekler gerçekleşince biz istedik oldu deriz:)
*Ezo'nun başındaki yazma, tülbent ya da her ne deniyorsa o çıksın.
*Ezo çantasını düzgün taşısın. (Bu çok bana özel oldu kabul:img-hyste)
*Ezo konuşmasını düzeltsin..
*Kadim, sürekli sırıtan halinden kurtulsun.
*Kadim, yalnızlıktan kurtulsun. Arkadaşları olsun.
*Elçin Hanım, bir zamanlar Kutsal Ustadan hoşlandığını hatırlasın.
*Meryem kayıplara karışsın. Giderken yanına Eylül, Nedim, Süreyya'yı alsın. Seyfo'yu bıraksın. (Ballı ağa'ya Seyit konusunda yardım etmesi lazım)
*Ballı Ağa, Nur'a evlenme teklif ettiğini hatırlasın. Kendi düğününü otelde yapsın.
*Ezo dans kursuna gitsin. Parayı Kadim ödesin. Ezo sesini çıkarmasın, bizi deli etmesin zira Ballı Ağa ile Nur'un düğününde dans etmelerini istiyorum.:)
yeter bu kadar nostalji..
canım benim ben harbiden çok safım bana bunu söyleyen ikinci kişisin, ben sadece modlar silince eksiliyor sanıyordum, ya ben çok safım harbiden orta saflıkta kurtarmaz beni:img-hyste:
şimdi hemen yorum yazayım ama silebilirm okuyan okusun, çatladım ya amma gevezeymişim özelden rahatsız etiğim kişliler bayram yapıyorla şimdi:img-hyste:
ulen ne fantastik şeyler aklına geliyor da silmek mi gelmiyo,
enteresan bi zeka yapın var incelenesi bi zeka :img-hyste::img-hyste:
canım bende ömerden hiç rahatsız değilim
aslında baklavacıdan da rahatsız değilim,
arzudan hiç rahatsız değilim,
sahi kim dedi senarist yonetmen değişsin diye :img-hyste: herşey ne kadar güzeldi :img-hyste:
benim asıl sıkıntım elde var olan malzemelerin adam gibi kullanılmaması, hikayenin gidişattının oturtulamaması :img-cool2
ozzlem_zenan 22-01-08, 16:11 valla hepiniz haklısınız arkadaşlar, malzemeler düzgün kullanılamıyor ve boşuna başka malzemeler sokuluyor dizimize.
bu arada ben dizinin gidişatını falan da unuttum araya 1 ay girince, birileri bana hatırlatabilir mii :icon_whis
Bir ay sonunda dizi yayınlanacak ama hiç merak, heyecan yok. Diziden ciddi şekilde soğumuşum.:img-yes:
*Ezo dans kursuna gitsin. Parayı Kadim ödesin. Ezo sesini çıkarmasın, bizi deli etmesin zira Ballı Ağa ile Nur'un düğününde dans etmelerini istiyorum.:)
Ceva canım ne güzel sıralamışsın ama en çok bu güzeldi...
Parayıda Kadim ödeyecek yalnız o olmazsa olmaz dimi:img-hyste
Bende bir kaç istekte bulunayım o zaman yeni yönetmen ve senaristimizden...
* Çekim kalitesi yüksek sahnelerimizde figüran değil bol bol Ezo&Kadim ikilisi izlemek...
* Yenilikler yapmış olmak adına eskiye dair önemli ayrıntılar atlanmasın...
*İsteğimiz sadece yalın bir aşk bu çok önemli istek lütfen göz ardı edilmesin...
papatya363 22-01-08, 16:48 canım benim ben harbiden çok safım bana bunu söyleyen ikinci kişisin, ben sadece modlar silince eksiliyor sanıyordum, ya ben çok safım harbiden orta saflıkta kurtarmaz beni:img-hyste:
yok cnm o saflıktan değil fazla zekadan arada bi oluyor:img-hyste
saf olsan öyle olağanüstü senaryolar yazabilirmiydin:)
dizimize son 4 saat kaldı
geç zaman geç...
şu sıralar dizinin tekrar bölümü olacaktı ama show tv son anda bir değişiklik yapmış olacakki yerli sinema koydu akışa..oysa ki ben bu tekrarın iyi olacağını düşünmüştüm..artık ne desem boş..ayrıca bu akşamki bölüm için 22:15 yazıyor..bu bölümün içeriği kadar kaçta başlayacağını da merakla bkliyorum...dilerim uzamaz...
Ceva canım ne güzel sıralamışsın ama en çok bu güzeldi...
Parayıda Kadim ödeyecek yalnız o olmazsa olmaz dimi:img-hyste
Bende bir kaç istekte bulunayım o zaman yeni yönetmen ve senaristimizden...
* Çekim kalitesi yüksek sahnelerimizde figüran değil bol bol Ezo&Kadim ikilisi izlemek...
* Yenilikler yapmış olmak adına eskiye dair önemli ayrıntılar atlanmasın...
*İsteğimiz sadece yalın bir aşk bu çok önemli istek lütfen göz ardı edilmesin...
evet sevgili pelin-ce,
istediğimiz sadece yalın bir aşk...
birbirlerine baktıklarında yüreği titreyen bir kadın ve bir erkek görmek istiyoruz..
aşk tadında, aşk tuzunda yaşanan bir aşk..
herşeye rağmen bulunduğu mekanı ve zamanı ele geçiren duygu..
sinirleri teskin eden,
acıları hafifleten,
yokları var'a çeviren,
dünyayı güzel gösteren,
sivrilikleri törpülen aşk...olsun istiyorum....
mümkünse yanında sini sini baklava istemiyorum :img-hyste:img-hyste
kadim&neşe 22-01-08, 17:16 egofunuz ben neşe olarak zaman gazetesinin televizyon sayfasında yazım çıkmış bulunmakta show tvnin yayın akışını eleştiriyorum okumak isteyen olursa:img-wink::good:bye
şimdi rozicim bana öyle geldi tabi herkesin yorumu farklıdır..kaval malum zaten türkülerde kullanılan bi alettir ve ağır bi havası vardır gerçi demek istediğimi pek anlatamadım bu cümleyle ama amann en iyisi dinleyince kendin anlarsın canım :):)
Ben de sabahım körüne rastladım yeni fragmana, yeni fragmandan kastım yeni müzikli olması, bi de Meryem sahneli, başka bir farkı yoktu, müzik köylü müziği değil ama çok güzel bi müzik de değil, ben bimkolik yeni müzikler geliyor deyince sözlü bir şarkı hayal etmiştim, oldukça iddiasız ve sade bir müzikti duyduğum ;) Son olarak inanılmaz heyecanlıyım eski de olsa bir Ezo Gelin seyredeceğim için, çok şey beklememeye çalışıyorum sonuçta eski ekibin işini görücez ama özledim yaaa :D :D :D
tekrarını izledim az önce,iyi oldu baya yha...
Arkadaşalr tekrar Show deil Show turkte verildi...
İnanamıyorum 3 haftanın sonunda geriye sayım yapabildiğime evet evet 3 saat kaldı ekran karşısına geçmemize,:happy0064 valla Süreyya ve Nedimi bile sesimi çıkartmadan seyredeceğim bu hafta, fakat sevgili senaristim yalnız bu hafta ona göre gevşemeyin sakın nasıl olsa bunlar özledi ne verirsek seyrederler moduna girmeyin lütfen, sesinizi duyuyorum yok yok zaten çabaladığınızı biliyorum biliyorum hemen küsmeyin canım.Ben ise küsme hakkımı saklı tutuyorum . Görüldüğü üzere sayılı saaatler kala iyice saçmalamaya başlamış bulunmaktayım. Bu yazdığım satırlar bana ait olamaz, kontrolden çıktım durdurun beni.:img-help:
Yeni müzik de varmış fakat bu yapılır mı ben seyredemedim şimdi 22.00 ye kadar beklemem mi gerekecek, çatlayıcağım valla.
Sinekli Bakkal'da yayından kaldırıldığını duyunca Ömer Ömer dedim başka birşey demedim. :img-fie: Tabii Ezo ve Kadim ilişkisi için , özellikle Ezo'nun artık yönünü belirlemesi için etkili olacağını düşünüyorum fakat o kadar, Kadimin de bu kadar üzülmesine dayanamam, adam gün yüzü görmedi ya, yazık değilmi . :not_i: Kıyamam ben ona :img-cray: Bimkolik sana güveniyorum kalıcı olamayacak demişsin canım o da Arzu gibi klişe olma tehlikesiyle karşılaşmaz ve geldiği gibi gider inşallah :img-yes:
bende isteklere katılıyorum, ve aşk istiyoruz aşk diyorum. :love04:Gözlerde ve dillerde aşk ve tutku görmek istiyorum. :love05: Yan karakterlerin kendi alanlarında kalmalarını, ihlallerde bulunmamalarını ve orta sahanın Kadim ve Ezo'ya bırakılmasını istiyorum. :img-icecr Ezo'nun artık Kadime hakettiği değeri vermesini istiyorum.:king:
En çok da hemen Ezo ve Kadim saati gelsin istiyorum:img-clapp
ve Pelinciğim böyle imzalar yapmaya devam edersen aranızdan bir egof sessiz gemiyle mecburi yolculuğa çıkmak zorunda kalacak, olmazki böyle yapılmaz ki :img-help:
papatya363 22-01-08, 18:23 egofunuz ben neşe olarak zaman gazetesinin televizyon sayfasında yazım çıkmış bulunmakta show tvnin yayın akışını eleştiriyorum okumak isteyen olursa:img-wink::good:bye
ahanada tuttu işte:img-hyste
neşecim ben bugün o yazıyı okudum ve altında neşe ismini görünce kesin bu bizim egof neşedir dedim:)
demek doğru tahmin etmişim.
hatta grubada yazıyı ekledim.gruba bakarsan görürsün:img-wink:
bimkolik senin sayende bi kez daha ogrendimki Efoglara sinir yok :) Fragman icin cok ama cok saol, yorumlari okuyunca cok merak etmistim, izliyemicem diye cok korkmustum ama neyseki sen yine kurtarici melekligini gosterdin :img-in_lo
Boyle olucagimi sanmamistim ama sabahtan beri oyle bi heyecan varki icimde, 5 saatlik resim sinavima bile girince aklimda sadece EG ve burasi vardi.. O kadar ozlemissimki diziyi anlatamam.. Bi baslasaydi, bi izleseydim, yorumlari okuyup yorumumu yazsaydim, 4 haftadir bunu yapamiyoruz.. Ne yalan soylim foruma cok buyuk bi korkuyla girdim, heleki ahesti'nin yazdigi buyuk, kirmizi harflerle gorunce, (!!!) okumaktan korktum, lutfen bu sekilde yazipta bizim yuregimizi agzimiza getirmeyin, zaten bi tereddutle yasiyoruz bu dizinin sayesinde..
Gelelim yeni (!) fragmanimiza, yeni demek yanlis olur aslinda, tek yenilik muzik ve meryem sahnesi olmus.. Aslinda bence bu, bu bolume ufak tefek degisikliklerin yapildiginin gostergesi olmus, gerci bunu hic bi zaman ogrenebilcegimizi sanmiyorum, cunki Baris Pirhasan'in cektigi bolumu izliyememistik haftalardir..
Yeni muzigi duyunca, baslarda "supermis" dedim ama sonuna kadar dinleyince "cok sade" oldugunu anladim, ve hic bi sekilde "gozlerinden suzulen"' ile kiyaslanamaz, ben onu geri istiyorum.. Eger boyle bol enstrumali, sessiz bi muzik dinliceksek ben "daglar daglar" diye basliyan muzigimizi tercih ederim, cunki o fragman bana gore daha "agirdi".. Herneyse pesin hukum vermek olmaz, izliyelim, dinliyelim gorelim.. :)
Cok az kaldi coook..
Videolar bölümüne eklemiş sağolsun bimkolik fakat maalesef açılmıyor bende gözüm küçük ekrandaki dönen halkayı seyretmekten şaşı oldu yani hipnoz olmam an meselesi fakat fragman açılmıyor.:icon_sorr
Edit: Beni reklamla avutamazsınız, ben yeni müzikli fragman seyretmek istiyorum.
refiye nur 22-01-08, 18:45 ya bu ne düzensizlik!!!
bende saf gibi gectim internetten showa bakiyom tekrar nerde diye
televizyonu acip show türke bakmadim bile yarisma yaziyo diye :fighting2:dito
bu showun yaptigini yerel kanallar bile yapmiyordur herhalde!
PES YANI!!!!!!!!:blink:
Bence de dağlar dağlar yeni müziğe göre daha iyi...
Ama dediğin gibi --Gözlerinden süzülen göz yaşın ben olayım-- müziğiyle kıyaslanamaz yeni müzik
papatya363 22-01-08, 19:25 ya inanmıyorum süpriz misafir geldi ağlamak istiyorum:icon_cry::icon_cry:
ben bu kalabalıkta nasıl bişey anlıyacağım.tamda gününü buldular.bari saat 10 olmadan gitseler
böyle söylemenin ayıp olduğunu biliyorum ama 4 hafta bekledikten sonra düzgün izleyememe ihtimalinin olmaması çok üzücü.yoksa misafiri çok severim.şaka yapmıyorum misafiri gerçekten çok severim ama salı günleri değil:(
ya inanmıyorum süpriz misafir geldi ağlamak istiyorum:icon_cry::icon_cry:
ben bu kalabalıkta nasıl bişey anlıyacağım.tamda gününü buldular.bari saat 10 olmadan gitseler
böyle söylemenin ayıp olduğunu biliyorum ama 4 hafta bekledikten sonra düzgün izleyememe ihtimalinin olmaması çok üzücü.yoksa misafiri çok severim.şaka yapmıyorum misafiri gerçekten çok severim ama salı günleri değil:(
tamam canım sakin ol derin derin nefes al , biliyoruz misafir seviyorsun fakat bugün değil, hepimizde olduğu gibi. Bak üzülme nasıl olsa malum yarışma Show tv nin gözbebeği programının bitiş saati 22.30 ları bulacak.
en nihayet yeni müzikli fragmanı da izlemiş bulunmaktayım yaşasın demek isterdim fakat beğenmediğim için diyemiyorum. Gözlerinde yaş olsam çok güzeldi , bu eski formatın farklı bir versiyonu , ikisi de acıklı tonlardan dem vuruyorlar. Belki dinledikçe hoşuma gider fakat ilk dinlememde hayır deme hakkımı kullanmak istiyorum.
kadim&neşe 22-01-08, 19:40 yasmincim seni çok iyi anlıyorum çünkü o duyguları ben de yaşadım:sad53: insanın o misafirleri kovası geliyo:icon_evil::img-fear2 bunu istesekte yapamıyoruz saygıdan ötürü:fighting2:img-heh:
açıkçası ben şarkıyı beğendim.
özellikle "dağlar dağlar" diye başlayan şarkıdan çok daha güzel.
fakar dediğiniz gibi oldukça sade
ki bu da bana daha ilk dinlediğim anda bir geçiş şarkısı olduğunu düşündürdü.
sanırım ilerde daha farklı bir şarkımız olacak.ama dediğim gibi güzel bir şarkı.
bu arada bugunkü bölümden sonra çok büyük ihtimal fragman da gelecektir.
genelde bu kadar ara verince bölümün ardından hemen fragmanı veriyorlar.
ilgililere duyurulur :img-wink:
ve son bir şey....
ne kadar ara vermiş olsa da dizimiz yine geç başlayacak.
yarışma 45 dk'lık kısacık bir özetten sonra 21.00 da yeni bölüme geçti.
yani saat 23.00 den önce diziyi beklemeyelim derim
malum yarışma çok daha önemli değil mi? :icon_evil
papatya363 22-01-08, 20:06 tamam canım sakin ol derin derin nefes al , biliyoruz misafir seviyorsun fakat bugün değil, hepimizde olduğu gibi. Bak üzülme nasıl olsa malum yarışma Show tv nin gözbebeği programının bitiş saati 22.30 ları bulacak.
saol baharcım beni yatıştırmaya çalıştığın için
o saate kadar gidermiler bilmiyorum ama gitmeleri için dua ediyorum.
daha misafirler oturduğu yeri ısıtmadan ben hemen çayları vermeye başladım.ne kadar erken çay içerselerse o kadar erken giderler diye:img-hyste:
çok kötü olduğumu biliyorum ama ben bi egofum napıyim:)
okyanus_perisi 22-01-08, 20:06 slm arkadaslar misafir konusunda bende bişeler yazmak istedim.
benim bu diziye alıstıran güzel annem suçunu bildiği için salı günleri tekrar bölüm bile olsa bana bir şey diyemiyor.odama geçiyorum.kapımı kapatıp dizimi sakince izliyorum.
insanın annesinin bu kadar suçlulukla anlayışlı olması kadar güzel bir şey olamaz. :img-hyste:img-grin2:img-angel: bellatroest
önce 22:00 sonra 22:15 ve şimdi son olarakta 22:35 olarak verdiler dizinin saatini...bakalım ilerleyen saatlerde ne olacak?varmı artıran?
daha misafirler oturduğu yeri ısıtmadan ben hemen çayları vermeye başladım.ne kadar erken çay içerselerse o kadar erken giderler diye:img-hyste:
Yasmin Allah iyiliğini versin senin emii:) ay çok güldüm yaa :img-hyste yerlerini ısıtmadan,ellerine çayları verdin demek he:img-hyste:img-hyste:img-hyste
yok hayatım kötü değilsin..şuan senin gözünde EG yazıları görür gibiyim..yani gözün dönmüş senin:img-pilotbenim korkum,o saate kadar kalkıp gitmezlerse,dizinin en can alıcı yerinde
misafir:yasmin tatlım çay çok güzel olmuş alabilirmiyim
yasmin:zıkkım için,bi doyamadınız çaya..
misafir :aaaa ne diyo ayol bu..
yasmin:çay may yok..bitti çay..kadimi izliyorum şuan:img-in_lo de hayde get...
gibi bir şeyin olma olasığı aklıma geliiiii:img-hyste
sıkma canını yarışmadan dolayı,dizi 23:00 den önce başlamaz gibime geliyor..
yeni fragman da yenilik Meryem miş :img-pilot bir de müzik..müziği hiç begenmedim..belki ilerleyen bölümlerde daha güzel olur..
artık annemle yarışmanın bitiş saatlerini kontrol ediyoruz.şu işe bakın ki haftanın diğer günleri 22de,22.10da biten program salı günleri bi hale geliyor bitmek bilmiyor.ahaa saat 22.04 oldu daha bi dünya kutu var.delleniyorum ya...bence egofların sabrını ölçüyorlar.onlar sayesinde sabır küpü insanlar olacağız.bu kadar da yapılmaz ki....:dito
not:bu arada youtube'u bu hale getirenleri de şiddetle kııyorum,:icon_evil bi o zevkimiz vardı sağolsunlar onu da aldılar.:icon_mad:zaten tv de fragman göremiyordum şimdi hiç yok.ayrıca girmeyi başarıp da video koyan,o videoları izleyip teşkkür eden arkadaşlar da çok gücüme gidiyor yaaaa ben göremiyorum yaaa....:icon_cry::icon_cry:
şimdiden herkese ii seyirler:good:
ladyDarbanvile 22-01-08, 21:03 Yasmin senin başında misafirler, benim başımda da bozulan kablolu yayın:( Perişanları oynuyorum ve bir ihtimal geleceğini umduğum anteni dört gözle bekliyorum. Anten gelecek de ben televizyonu ayarlayacağım da,Ezo Gelin'i seyredeceğim de... valla böylesine bir derdi Nasrettin Hoca :icon_sorr:icon_sorr
aynen benimde arkadaşlarım geldi kalkalım dediklerinde doğru düzgün ısrar bile etmedim..ne olacak bu hal ve gidişat hiç iyi gözükmeyi:blush:
şu şaçma yarışma bitse artık sinirlerim beni yavaş yavaş zorluyo (aslında bayadır zorluyo ama dayanmaya çalışıyordum) hiç yapmadığım bişey yapıp kanala çok hoş !:icon_evil bi mail atabilirim en samimi duygularımı gayet açık ve net bi şekilde yazıp:img-swoon
bu kadar ara verildikten sonra bir dizi bu kadar geç saatte verilir mi sankim sahur programı bari adam akıllı bi bi kolaj hazırlayıp onu yayınlasalardı yeni bölüm öncesi:good: bu kanalda çalışanları neye göre seçiyolar acaba merak etmeye başladım:img-yes:
heyyy güzel Allah ım şu kulun ne halde geldi ya :img-fie:...
şu akşamı bi sağlam atlatabilseydim( ya da atlatabilseydik)
yeni bölüm öncesi herkese bol sabır :sad53:
bölüm sonrası yorumlarınızı merakla bekliyor olacağımbye
Dizinin başlaması bu gidişle 11'i bulacak gibi =S=S
yeni fragmanı biraz önce izledim ama yeni müziği beğenmeyenlerdenim sanki dizi sırf drammış gibi bi müzik hazırlanmış
sizi bilmiyorum ama benim içim daraldı gerçekten va hala müzikten kaynaklanan sıkıntı gitmedi içimden
sanki arkada gür bir ses " ah mona roza zambaklar en ıssız yerlerde açarlar" diyecek gibi geldi ya da şu gerçek hayat hikayelerinin anlatıldığı programlardaki gibi arkadan mesaj içerikli bi konuşma gelecek hissi uyandırdı...
belki de dinledikçe alışırım amaaaaaaannnnnnnn neyse dizi başlamadı ya ondandır belkide bu saçmalam
beni en iyi siz anlayacağınız için takmıyorum pek
son 2 kutu :D
Ben arttırıyorum 23'de diziyi izlersek dua edelim bence.Şu an saat 22:40.Araya reklamlar da girerse ancak yarın izleriz biz diziyi...
arkadaşlar...izninizle...ve affınıza sığınarak...bu "show tv"ye "YUHHHH" demek istiyorum...saat 23 00 oldu...
bu kadar olmaz ya...aynı saate başlayan diğer dizilerin bitmesi yaklaştı...
bunlar hangi yüzle...kimden...reyting bekliyorlar...
bu kanalı şiddetle kınıyorum...sabah işe gidicez ya...el insaf...:dito
bu seyiti vurmak iiçin ne bekliyorlar hala?
ballının en iyi adamı seyfoysa ve o halde vurmadıysa meryemi değil seyfoyu akıl hastanesine yatırsınlar
müzikcimiz değişmiş arkadaşlar barış .... ( hatırlamıyorum):icon_whis
ezonun ruh gibi halleri neydi öyle
not: bu arada ilk reklamımı almış bulunmaktayım
arkadaşlar...izninizle...ve affınıza sığınarak...bu "show tv"ye "YUHHHH" demek istiyorum...saat 23 00 oldu...
bu kadar olmaz ya...aynı saate başlayan diğer dizilerin bitmesi yaklaştı...
bunlar hangi yüzle...kimden...reyting bekliyorlar...
bu kanalı şiddetle kınıyorum...sabah işe gidicez ya...el insaf...:dito
Hakkatten çok geç başladı Neslibeycim. Fakat çok mu özlemişim nedir, bana diğer bölümlerden daha iyi, daha ayakları basan bir bölüm geldi. Barış abim tam havaya girmişti, Müge Beceren de tam becermişti işi galibam. Umarım gelen gideni aratmaz.
Yalnız Gadim'e kızgınım bilsin. Canım Zeynel'cim yata yata yumoşa dönmüş, yerinden kalkası yok. Yanakları dolmuş.En sevimli mafya. Konuşmayı da öğrenmiş, aferin ona...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Yeni müzikçimiz Emre Irmak hızlı bir giriş yapmış diziye maşallah fonda müzik olmayan sahne yoktu :)
Ayrıca Ezo varken neden Arzu diyorum ve bana ne Sabri'den diyorum başka bir şey demiyorum ;)
ezo halbuki öncesinde konuşmaları da duymuştu neden o kadar tepki göster ki.
meryemin neden evden kaçacağı da belli oldu.o konu kapanmıştı diyordum.ballı ağayı çileden çıkarmayı başardı kız:img-yes:
bu kadar da olmaz artık..bir dizinin 23:00 te başladığı nerde görülmüş?hafta içi ,ertesi gün iş güç var..saat 23 te başlayan dizi 1 de bitecek..yarınki reytinglerden ne bekliyor bunlar?yazık ya...
çok özlemişim biliyormusunuz gözümü kırpmadan seyretmedim ilk reklam verilene kadar , Kadime o kadar yüklenmeyceğim ilk etapta adamın zaten kafası karmakarışık oldu Arzu yüzünden , Ezo'ya her ne kadar ne oldu diye sorsa da gözyaşları ve olayların derinliğinin farkına varamadı, en sonunda adamı da serseme çevirdiler. Ezn üzücü olanı da ,herhalde senarsitin bizden intikam şekli olarak Kadimin şömineyi yakması ve yanında Arzunun olmasıydı. Defne sahnesinin birleştirilmesi güzeldi. Reklam bitti ekran başına.
ya inadına ezodan tiksindirmek mi istiyorlar bizi
aynada konusmalar, çay içesiye baklavayı hazır etmek
yeterrrrrrrrrrrrrrrr,
ezo sadece ağlasın başka da bişey yapmasın, cok mu vicdansız oldum :icon_whis
öncelikle çok şükür dizimize kavuştuk demek istiyorum :happy0064
kadim defneye ezosuz gitti beraber gideceklerdi hani:icon_sorr verdiği sözü tutmadı kadim avşar yapılırmı bu bize:icon_cry:
ballının sözleri nedimin evrim geçirmesine sebep oldu galiba :img-wink:
neyse aklıma geldikçe yazarım dizinin çoku var hala üzerimde:img-hyste
çok çok güzeldi ya kadim-arzu kısmı süperdi,
tebrikler ellerine sağlık emekleri geçenin :good:
sessizperi 22-01-08, 22:43 Süreyya ile Nedim'in arasındaki konuşma neydi öyle ya... :hıh
Valla Kadim'e çok kızdım arkadaşlar... işi olduğu halde işim yok dedi ya.... :img-sorry
şimdilik Ezo'nun yanındayım...:img-yes:
Ezo'nun gözyaşlarını görmedi mi Kadim...:img-cray:
şimdi ise Kadim gitmiş Defne'nin yanına sırıtıyor... Ezo'suz niye gidiyorsun, hiç mi acıması yok bize... :img-cray:
Kadim, Ezo neden öyle yaptı neden suratı asık hiç düşünmüyor valla...
şimdi aklı fikri Arzu'da, yardıma ihtiyacı var ya...
yardımsever Kadim...
şömineyi yaktı aman üşümesin Arzu kardeşi....
yine sarıldılar.... troest
Allah'tan Arzu hatırlattı Ezo'yu da Kadim'in aklına geldi.. :img-pilot
Kadim ile Arzu Ezo'yu arayınca, Ezo'nun suratı ne tatlı oldu öyle ya (istemem yan cebime koy misali) :img-icecr
Dizi haftalarca cikmazsa sonunda sali gunlerindeki tv komandasi hakimiyetini kaybedersin ve olan olur sen diziyi izliyemezsin.:icon_sorr
Kac haftadir bekliyorum ama izliyemiyorum olacak seymi simdi bu :icon_sorr:icon_sorr
kadim nasıl kötü baktı ezonun arkasından.öyle kızgın görmeyeli ne kadar uzun zaman olmuş:img-wink:
ballı ağa her zamanki gibi formunda normal birşey deyormuş gibi nura kır kapıyı gir dedi ya.öldüm gülmekten:img-pilot
sevdim bu bölümü ben daha bitmedi gerçi ama.
bu bölüm favorim arzu :img-wink:
senaristler cok guel değerlendirmişler,
anlaşıldı neden arzunun gönderileceği ne de olsa iyi karakter:icon_sorr
Arzu'yla Eylül'ün baklavacıdaki sahnesi çok güzel değil miydi, bayıldım ben o sahneye, Ezo'nun telefonla konuşmasına, mimiklerine falan çok şirindi :D Mutfak sahnesi de güzeldi, atışmalar gördük biraz Kadim'le Ezo'nun arasında ama son sahnede çok üzüldü Kadim'im yaa, nasıl dedi özel bir iş diye....
biz ezo'nun nasıl o kadar baklava açtığını anlayana kadar, oooo çoktan zengin olacak:icon_whis
arzu'yla kadim'in dertleşmesi çok güzeldi. arzu inşallah ezoylada konuşur ve şu yanlış anlama çözülür.
ballı neymiş böyle nedim'i hizaya getirdi bravo.:good: nedim ezo'ya bile iyi davranıyor.
ballı ağa bir de elçin hanıma uğrasa hiç fena olmayacak:icon_whis
Arzu da acayip sarılıyor yani. Biz ona kardeşçe sarılmak demeyiz pek. Bizim de erkek kardeşimiz var ama öyle ne bileyim, capon yapıştırıcısıyla yapıştı sandım. Gadim de yangına körükle gidiyor. Elçincim de zevkle dedi Arzu ona aşıktı diye. Gadim biraz saf galiba.Anlamıyo bi şey.
nedimin başına ballı ağa kadar taş düşmüş biraz akıllanmış görünüyor :img-yes:
bakalım meryem ballının başına daha ne işler açacak :icon_sorr
ben şimdiye kadar olan kısımları beğendim çok özlediğimdenmidir nedir :img-blush
ya nedense bir çoğunuz pek beğenmemiş gibi yazıyorsunuz yoksa ben mi yanlış anlıyorum(inşallah öyledir)
bana sorarsanız gayet güzel bir bölüm.İlk sahnede ezonun ağlaması ve müzik birbirine uymuştu,orada Nurglün oyunculuğu çok hoşuma gitti,cidden bir an onun haline içim acıdı.Ayrıca tekrar kıskançlıkların girmesi iyi oldu.En son Ezo büyük ihtimal Meryemin yanına gidiyordur Kadim nasıl sinir oldu kendisine bir şey demedi diye,oh içimin yağları eridi valla.Hep senmi sinir edeceksin birazda sen çek bakalım.İleriki bölümlerde Ömer de gelince eski mendebur Kadim geri gelecek atışmalar falan çok daha güzel olacak.
Ya ben dizimizi ne olursa olsun çok özlemişim bunu anladım,hepsini ve hepinizi çok seviyorum arkadaşlar:)
Arzu da acayip sarılıyor yani. Biz ona kardeşçe sarılmak demeyiz pek. Bizim de erkek kardeşimiz var ama öyle ne bileyim, capon yapıştırıcısıyla yapıştı sandım. Gadim de yangına körükle gidiyor. Elçincim de zevkle dedi Arzu ona aşıktı diye. Gadim biraz saf galiba.Anlamıyo bi şey.
ahh bana kadim deme,
kel oldum sayesinde saçımı başımı yoldum,
saflık kılıbıklıklık böyle bi hafiflik off off nerde bizim güçlü sert kadimimiz :icon_sorr
sessizperi 22-01-08, 22:52 Ezo ''"Kusura bakmayın, özel bir iş Kadim Bey" dedi ya harikaydı... :happy0064
O cümleden sonra Kadim nasıl suratı düştü ve kızdı özlemişim bu halini.
Kusura bakmasın Kadim ama haketti :hıh
bu bölümde sürekli geri dönüşlerle eskilerden hatırlamlar yapıldı ve ömer ile ilgili ilk ışık yakıldı.şöminenin önünde kadimle arzunun konuşması güzeldi.özellikle kadimin ezo'yu anlatışı.ömeride biliyor kadim hatta ırakta olduğunu bile.ezonun eylüle olduğu sahnede güzeldi.telefonla konuşurkenki yüz hali..çok iyiydi.hatta süperdi:)sanırım 1 bölüm daha barış beyin yasemin hanımın hazırladığı bölümü seyredicez.bu bölüm fena gelmedi bana.beklentilerimizi çok düşürmüştük belkide bu yüzden.:img-blush
hayal perdesi 22-01-08, 22:52 İyice sinir ettiler beni yemekte : Yok "Arzu'nun iki sevgilisi vardı, biri Kadim'di" yok, "Kadim'in kucağındqan hiç inmezdi" sinir oldum vallahi.
Ama son sahnede Ezo "özel" deyince Kadim nasıl bozuldu. Ezo'ya kızıyor kıskanıyor diye, sonra da Ezo bir şey söyleyince anlamadan hemen kıskanıp bozuluyor; ya Kadim Bey, parayla değil sırayla...
Bu bölüm çok güzel göründü gözüme çok mu özledim de ondan mı acaba...
Arkadaşlar dizi başlayınca kaçıyorum ben...
ezonun tatlıcıdaki telefonla konuşması çok güzeldi.o andaki yüz ifadesine bayıldım.
aynı şekilde arzu ve kadimin bağ evindeki konuşmaları da çok güzeldi.biz göremedik ama meğerse ezo kadime bütün hikayesini anlatmış
Dizi haftalarca cikmazsa sonunda sali gunlerindeki tv komandasi hakimiyetini kaybedersin ve olan olur sen diziyi izliyemezsin.:icon_sorr
Kac haftadir bekliyorum ama izliyemiyorum olacak seymi simdi bu :icon_sorr:icon_sorr
Çok üzüldüm Aysicim. Neden öyle oldu. Gerçi benim içime doğmuştu Aysi bu gece izleyemeyecek dedi içimden bir ses, bana ait olmayan:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-angel
ya nedense bir çoğunuz pek beğenmemiş gibi yazıyorsunuz yoksa ben mi yanlış anlıyorum(inşallah öyledir)
bana sorarsanız gayet güzel bir bölüm.İlk sahnede ezonun ağlaması ve müzik birbirine uymuştu,orada Nurglün oyunculuğu çok hoşuma gitti,cidden bir an onun haline içim acıdı.Ayrıca tekrar kıskançlıkların girmesi iyi oldu.En son Ezo büyük ihtimal Meryemin yanına gidiyordur Kadim nasıl sinir oldu kendisine bir şey demedi diye,oh içimin yağları eridi valla.Hep senmi sinir edeceksin birazda sen çek bakalım.İleriki bölümlerde Ömer de gelince eski mendebur Kadim geri gelecek atışmalar falan çok daha güzel olacak.
Ya ben dizimizi ne olursa olsun çok özlemişim bunu anladım,hepsini ve hepinizi çok seviyorum arkadaşlar:)
Ben ilk reklama kadar olan kısmı pek sevmedim hatta sıkıldım bile ama şimdi çookk beğendim gerçekten, mutfak sahnesi ve baklavacı sahnesi favori sahnelerim olabilir, bi de Kadim Ezo hakkında baya bir şey biliyormuş aslında, aşkını az da olsa anlatması hoşuma gitti :D
Çok özlemişim, iyi geldi, hiç bir şey gözüme batmıyor.
kadimim çok fena oldu özel bir iş deyince.
Allahım, Ömer gelince düşünemiyorum garibi..
Bir de 'aşk evliliği 'yapmış dedi ya Arzu'ya..
allahım Arzu nasılda engel oldu elçin hn mutfağa girmesine ah arzu kız sen geliyon bu annenin hakkından valla çok saol :img-hyste:img-hyste:img-hyste
Flashbacklerle müziklerle gayet hoş gidiyor bölüm. Çok özlemişim. Sanki ilk defa izliyormuşum gibi bir his var içimde. Şuana kadar can sıkıcı bir durum görmedim. Hatta Seyit sahneleri ve Meryem sahnelerinde çok güldüm:)eğlendim. Bakalım devamında neler olacak? Saatler yine hızla akıyor. Bana zamanı bu kadar çabuk geçirten başka bir dizi yok şuanda:img-wink:
yüklenmeyin arkadaşlar bu kadar Kadime lütfen, baksanıza Ezo'nun kıskanacağının ve yanlış düşüneceğin Arzu söyleyene kadar farkına bile varmamıştı. Kadim Arzuyu o şekilde bırakamazdı ki, Ezo'ya o an açıklama yapabilirdi elbette şu şu nedenden dolayı diye fakat ne yaparsınız bu da senaristin azizliği, Ezocuğum da itiraf etmiyor ki açıkca bana böyle davrandın bende sana bu yüzden posta koyuyorum diye, Hem bu kadar çabuk mu güvensizlik duyması gerekir canım, Kadim duy sesimi bak valla kanımın son damlasına kadar seni koruyorum ona göre, Sadece Kadim Arzunun derdinden o an Ezoda ki garipliği çözemedi ve hala da anlayabilmiş değil, asıl kapının önünde çok bozuldu, demek özel bir iş tamam o zaman derken , şimdi o da geri adım atacak bakalım "Kadim sağa birşey oursa" sahnesine hangi aşamalardan geçerek geleceğiz.
hayal perdesi 22-01-08, 22:55 Kadim, ezo hakkında bayağı bir şeyler biliyormuş, bizim neden haberimiz yok; Ömer gelince Kadim'i tutabilene aşk olsun vallahi...:icon_whis
arzuyu cok sevdigimi soylemiş miydim :D
yineliyeyiö ne güzel dedi:
ballı her eve lazım :img-in_lo :img-icecr
Hakkatten çok geç başladı Neslibeycim. Fakat çok mu özlemişim nedir, bana diğer bölümlerden daha iyi, daha ayakları basan bir bölüm geldi. Barış abim tam havaya girmişti, Müge Beceren de tam becermişti işi galibam. Umarım gelen gideni aratmaz.
Yalnız Gadim'e kızgınım bilsin. Canım Zeynel'cim yata yata yumoşa dönmüş, yerinden kalkası yok. Yanakları dolmuş.En sevimli mafya. Konuşmayı da öğrenmiş, aferin ona...:img-hyste:img-hyste:img-hyste
deryadil'cim...ölmeden önce insana bi iyilik gelirmiş ya...böyle olsa gerek...:img-yes: ama geçti borun pazarı...
zeynele hastane yaramış...:Pkonuşmayı bırak...tezgah çevrmeyi bile öğrenmiş...:img-wink:yalnız ballı "alo" diye bağırırken allahtan seyit duymadı...gerçi pek duyulmayacak bir ses de değil ama...:P
hayret edeceksiniz ama...meryemi ilk defa takdir ettim...o densiz şoföre haddini
bildirdi ya...bravo...:happy0064
Çok üzüldüm Aysicim. Neden öyle oldu. Gerçi benim içime doğmuştu Aysi bu gece izleyemeyecek dedi içimden bir ses, bana ait olmayan:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-angel
Sen varya bari bir mesaj gondereydin bende ona gore hazirlik yapaydim.Ama sonunda aldim kumandayi serle belayla aldim ama dizinin yarisinida kacirdim:icon_sorr.
Simdi balli ile kadim meyrem isini konusuyorlar :icon_whis sanirim meryem kacmis
deryadil'cim...ölmeden önce insana bi iyilik gelirmiş ya...böyle olsa gerek...:img-yes: ama geçti borun pazarı...
zeynele hastane yaramış...:Pkonuşmayı bırak...tezgah çevrmeyi bile öğrenmiş...:img-wink:yalnız ballı "alo" diye bağırırken allahtan seyit duymadı...gerçi pek duyulmayacak bir ses de değil ama...:P
hayret edeceksiniz ama...meryemi ilk defa takdir ettim...o densiz şoföre haddini
bildirdi ya...bravo...:happy0064
Ha yeğenim ben de tam onu diycektim, Meryem çok süper bir karakter olmuş, Çok beğeniyorum kendisini. Bakalım bundan sonra ne olacak? Yeni senaristimiz ne yapacak?
Ha yeğenim ben de tam onu diycektim, Meryem çok süper bir karakter olmuş, Çok beğeniyorum kendisini. Bakalım bundan sonra ne olacak? Yeni senaristimiz ne yapacak?
yaşasın "hero" pardon "heroin" meryem:happy0064:happy0064:happy0064
"nedim"de çok hoş görünüyo bu bölümde gözüme...hayırdır...:P
"kadimcim" diyerek ipucu verdi sanırsam ama...ne hikmetse kadim "saflık" dercesinde "salaklık"tan kurtulamadığı için hala...çakmadı köfteyi...:img-pilot
bakalım ne zaman uyanacak...
:img-wink:
Kadimcim:img-hyste
Göründüğü kadar hanım evladı değilim:img-hyste
Duyun egoflar bütün bunlar bizler için yazılıyor:) Barış bey bizimle küs ayrılmak istemiyor herhalde:) Bölüm gayet hoş gidiyor.
ya bu nedim mi salak
kadim mi saf,
off off ballıyı tuzağa düşürdüler, cok heyecanlandım :img-blush
ya bu nedim mi salak
kadim mi saf,
Ya Ballı tuzağa düşecek adam mı anladı bir şeylerin döndüğünü gidip hallediverecek her şeyi de hayde ;) :D
ya bu nedim mi salak
kadim mi saf,
yok arkadaşım...ben az önceki sözlerimi geri alıyorum...haksızlık etmişim "kadimciğimize"....uyanmış...:happy0064
ballı da anladı bence...o ne hindir o...kanar mı böyle tuzaklara...kaçın kurrası...:good:
nedense ezoya şey dedi ya komşu kadın adını unuttum asıl büyük evlerde yer olmaz küçük evlerde yer bulunur.
biz hep soruyorduk ya o evin kaç odası var.ezo niye gidiyor diye.bize cevap gibi geldi yada ben fazla üşüttüm.:icon_whis
Ya Ballı tuzağa düşecek adam mı anladı bir şeylerin döndüğünü gidip hallediverecek her şeyi de hayde ;) :D
ya bilorum adı üstünde ballı ama yeter ya o niye gidiyo :sad53:
kadim gitsin alla alla
ezo gelme der durur, ballı gelme der durur, ne bu ya insan biraz kılını kıpırdatır ancak arzuya ısrar ediyo
hayal perdesi 22-01-08, 23:23 Off ya canım sIkIldı, ne olacak şimdi Ballı'yla Kadim'e...
Arzu kız gitmeseymiş keşke, Sabri'yle barışsalarmış...
Ezo bu bölümde çok güzel görünüyor... Ama Kadim ona şu "özel" meseleyi soracak mı çok merak ediyorum...
Ya bu ne iştir, anlayan var mı? Şu Nedim, bir gidip abisinin yanında yer alsa olmuyor mu? Ne diye her seferinde bu Seyit limon sIkIyor... Gidip abisinin yanında yer alsa, dizi bitecek sanki! "Aa Nedim Bey abisiyle beraber olursa anlatacak neyimiz kalır..." değil mi ama!
Hadi artık başlasın ve Ezo-Kadim sahnesi versinler... Ballı'dan da şikayetim yok... Döktürüyor yine... Şu Kadim'in kıskançlık halini gördüm ya artık ölsem de gam yemem.
ya bilorum adı üstünde ballı ama yeter ya o niye gidiyo :sad53:
kadim gitsin alla alla
ezo gelme der durur, ballı gelme der durur, ne bu ya insan biraz kılını kıpırdatır ancak arzuya ısrar ediyo
aşkolsun tuba yaa kadimimi niye ateşe atıyorsun senin ballı yüzünden ;) gerçi haklısın kadim da hanım evladı değilim diyor ama pek bi pısırık çıktı canım, ne bu böle aaa ;) :) :)
sessizperi 22-01-08, 23:24 ezo gelme der durur, ballı gelme der durur, ne bu ya insan biraz kılını kıpırdatır ancak arzuya ısrar ediyo
bu cümlenin sonuna kadar katılıyorum arkadaşım... Arzu deyince hemen harekete geçiyor... öle olsun Kadim Bey :hıh
ooooooooooooooooooooooooooooooooooo
yaşasın yahu nedir bize yeni bölüm iyi gelmiştir.forumumuz coşmuştur.
yaşasın ya sonunda eski forumumuz geri döndü yaşasın.
ayy çok heyecanlandeım.ben şimdiden söyleyeyim.çok beğendim bu bölümü.hiç bir şey batmadı gözüme.yorumlarımı daha sağlam kafayla yarın yazacam.sizin yazdıklarınızıda sabırsızlıkla bekliyorum.ballıy a inşallah bir şey olmaz.
ayy çok mutluyum heyecandan kopuk kpuk yazıyorum.gözümüz aydın arkadaşlar.
Bölüm gayet iyi gidiyor vallahi öyle özlemişim , gözümü kırpmadan seyrediyorum , sanki daha önce kırparak seyrediyordum da, arka fonda ki müziklerde fena değil hani. Geri dönüşler başarılı olmuş, olayların bağlantıları güzel, ya Nedim akıllandın fakat geç oldu be canım , aslında Kadim zeki adamdır fakat önce Ezoyu çözemedi şimdi de Nedimi. adamın kafası dağınık ,Kadim hanım evladı değildir üstelik, onda bilmediğimiz ne gizli cevherler var . Öyle iyi geldi ki Kadim-Ezo-Ballı Ağa hatta Nur . Kadimin o güzel gömleklerini ve kol düğmelerini de çok özlemişim, hele giydiği mavi-beyaz çizgili gömlek neydi öyle , Kutsal Ustayla arasındaki diyolog çok tatlıydı, nedense bazen kendisine torpil geçtiğimi düşünüyor, nedensiz tabii canım , ortada hiç neden yokken. Özlemişim bakışları ve mimikleri.
güzel bir bölüm..karakterleri hafiften ısındırmaya bşladılar eskisi gibi..elçin hanım gibi mesala..meryemde çok komikti beğendim.ezo ile kadimin arasını limonileştirdiler ömer gelince neler olacak kimbilir?kadim epey kısknacak gibi.hatta artık gülerken göremeyiz gibi geliyor.yüzü asık kendi deyimiyle mendebur kadim geri dönecek.bundanda kimsenin şikayeti yok eminim.
sözün özü,güzel bir bölüm.güzel gidiyor...
bakıyorum da herkes burda.herkese bir merhaba demeden
gitmeyeyim dedim.herkese iyi akşamlar.iyi seyirler.bye
Sen varya bari bir mesaj gondereydin bende ona gore hazirlik yapaydim.Ama sonunda aldim kumandayi serle belayla aldim ama dizinin yarisinida kacirdim:icon_sorr.
Simdi balli ile kadim meyrem isini konusuyorlar :icon_whis sanirim meryem kacmis
Aysicim haber verecektim yalnız bu ileriyi görme işinde aksaklık olabiliyo, biraz geriden geliyo:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-wink:Evet Meryem kaçtı Aysicim. Nedim de pek bir iyi, abisiyle barışmaya karar verdi. Derken işte Seyid evi bastı.Ezo çok kıskanç oldu Gadim'e. Çok tatlıydı herkes bu bölüm. Neslibey'le ben Meryem'e bittik, kaçarken kendisine asılan Taksi şöförünü silahıyla bir korkuttu ki.Çok güzel bir bölüm (bence), belki de çoktandır seyretmediğimdendir.
yaşasın "hero" pardon "heroin" meryem
"nedim"de çok hoş görünüyo bu bölümde gözüme...hayırdır...
"kadimcim" diyerek ipucu verdi sanırsam ama...ne hikmetse kadim "saflık" dercesinde "salaklık"tan kurtulamadığı için hala...çakmadı köfteyi...
bakalım ne zaman uyanacak
Neslibeycim ben bu bölüm Kutsal Usta'yı da çok beğendim, çok güldüm. Zekicime yalnız çok kötü davranıyo.Başlıyor, bana baybye
bölümü beğendim.uzun aradan sonra iyi geldi.Kadim ile Arzu sahnelerini
beğenmiyorum.kız nerden geldiyse:icon_whisKadim Arzu'nun durumuna acıyıp
evlenmeye kalkarsa,diziyi izlerken böyle bir düşünce sardı beni.
umarım fedakar Kadim olmaya kalkmaz...
refiye nur 22-01-08, 23:33 AYYYYYYYYYYYYY GÜZEL BITTI YA!!!!!!!!!!!!!:happy0064
bitti :icon_whis
hyırlı uğurlu olsun, müzik oldukça güzelmiş,
senarist aynı numarayı 2 kez yaptı telefonu acıp dinletmek :icon_whis
neyse ezo daha fazla oyalamadan umarım ballı'ya yetişirler ki yetişecekler..
kısaca bölüm yorumuna gececek olursam, fena değildi,
öyle aham şaham olmamakla birlikte uzun zamandır ilk kez heyecanlandım dizide ayy ne olacak şeklinde, ilk başı cok sıkıcıydı ama sonra bayağı toparladılar,
en basından beri merak ettiğim arzuladıgım kadimin ezo hakkında konusması da cok hosuma gitti onun dısında kadim bu gece beni hayalkırıklıgına ugrattı,
ezo ise yine süper women'dı
_milagros_h 22-01-08, 23:36 evet güzell bitti özlemisim kac haftadır
bu bölümü ben beğendim. meryemi ve nedimi bile beğendim yavv
hele son sahne çok güzeldi.:img-yes::img-yes:
bu arada müzikler de güzel olmuş.söylemeden edemedim:img-yes:
Çok güzel bitti yaa, fragmandaki gibi olmaması çok güzel olmuş gerçekten, gerçi adamın kardeşinin hayatı tehlikede kadın konuşuyor gibi olmuş ama Ezo'yla Kadim olmuştur yani ;) Benim yerim senin yanın'a kadar vardı iş hadi hayırlısı, ay çok sevdim ben bu bölümü oleyy yaa :) :) :)
"BENİM YANIM SENİN YANIN OLSUN DAHA NE DİYEYİM SANA "
bu cümlenin içerdiği anlam beni çok etkiledi hele ki bitiş jeneriğindeki müzikle birleşince.
:love05:
Bölümü çok sevdim. Sonu da harikaydı. Haftaya ne olacak diye kıvranıyorum. Hatta fragmanı vermemelerine bile sevindim. Deli miyim neyim ben:) Yazacak o kadar çok şey var ki? Yarına saklamak zorundayım. Ama çok sevdim,çok mutlu oldum bunları yazabilirim:img-icecr
Neslibeycim ben bu bölüm Kutsal Usta'yı da çok beğendim, çok güldüm. Zekicime yalnız çok kötü davranıyo.Başlıyor, bana baybye
deryadil'cim......valla bende de bugün bi gariplik var... her şeye gülüyorum...:happy0064
baklavacının da dizideki sebeb-i hikmeti anlaşıldı...yavaş yavaş hulusi kentmen kıvamına gelmekte...ev değiştirmekten bitap düşen ezomuza ev de buldu ya...daha ne isteriz...:img-wink:
ooooooooooooffffffffffff.........oooooooooooooffff fffffff
benim yerim senin yanın ha...vay be...işte budur...:good:
bölüm sonu çok güzel bitti.Ezo çok iyiydi,sözler anlamlıydı.Ezo aşkını
tam olarak itiraf etti.:img-in_lo
mavi deniz 22-01-08, 23:38 ben begenmedim ya nasıl bölümdü ezo kadim sahneleri tuhaf ve alakasızdı hep kelimler sözcükler yarım kaldı son sahne hariç:(
Aysi kardeş bak içime doğuyor, tekrarı olabilir:img-yes:
Ezo'ya bravo diyorum, durdu durdu dilinin çözüleceği zamanı buldu. Ben çok beyendim bu bölümü. Bakalım yarın ne düşüneceğiz. Muhakkak bir dolu olumsuzluk buluruz yine. Şimdilik tadını çıkarayım.:img-icecr
edit:aşkolsun bana bu reklam, ne demek istiyorlar aceba, ben gayet de fitim.:img-pilot
ayyy ben gidemiyorum
açıkça söylüyorum ben bu bölümü çok sevdim.uzun zamandır içim pır pır etti.ayy çok mutluyum.ben...ben...yazamıyorum.kadimin ezo nun özellikle ballı nın performasları çok güzeldi.nedim çok tatlı gözüktü gözüme.
bu arada kadimbu bölüm de çok yakışıklıydı.gözleri içime işledi resmen.neyse yarın uzun uzun yazarım artık.
herkese tekrar iyi akşamlar.:happy0064bye:good::img-wink:
arkadaşlar ezomuz sonunda sözün aslını demiştir
'benim yanım senin yanın olsun'
bundan daha güzel ne olabilir ki
ben de diyorum ki
benim yanım sizin yanınız olsun egoflar!!!!!!!
olacak olacak herşey güzel olacak dizimiz bizim desteğimizle çok daha güzel olacak,moralleri yüksek tutuyoruz,secret yapalım arkadaşlar
|