Tüm Versiyonu Göster : Ezo Gelin Bölüm Yorumları (Arşiv 7)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Arkadaşlar diğer başlık 1250 mesajı doldurduğu için kilitlenmiştir. Bu başlıktan devam ediniz. Ancak lütfen önce uyarılarımı okuyunuz.
Forum kurallarına göre;
1- Tek cümlelik, tamamı renkli ve/veya koyu(b) mesaj yazmak yasaktır.
2- Oyuncularla ilgili dizi dışı yorumlarınızı lütfen oyuncu başlığına yazınız.
3- Forum kurallarıyla veya yöneticilerle ilgili sorunuz/sorununuz varsa lütfen bize özel mesajla ulaşınız. Forum başlıkları tartışma yeri değildir.
4- Mesaj sayılarındaki eksilmeler uzun zamandır geri dönüşümde
bekleyen kural dışı mesajların ve teşekkür tarzı mesajların silinmesi sonucunda oluşmuştur. Lütfen biraz daha objektif bakmaya çalışınız bizlere de. Bu başlık karşılıklı sohbet yeri değildir. Adı üstünde bölüm yorumları başlığıdır. Ve kapsamı da bellidir. Başlıkla ilgilisi olmayan yorumlar elbetteki silinecektir.
5- Mesajlarınızda kullandığınız üsluba ve kelimelere dikkat ediniz.
6- Spoiler tuşu diziyle ilgili tüyo vermek içindir. Gereksiz yere kullanmakta ısrar edenler ceza alacaklardır.
Kilitli başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=42747
Saygılarımla
volvox
rozim sen yoksun ben yazayim dedim :img-wink:
ama herkesin moreli o kadar kotuki bilemyorum artik neler olur yonetmenmi degisir yoksa bu senaristmii artik bilmiyorum.:icon_whis
umarim tez zamanda her sey yoluna girerde bizde oturuz yeniden aldigim tadi aliriz dizimizde :img-blush:img-in_lo
Kim ilgileniyor o emaillerle kac tane oldu ve birden fazla gonderbilirmiyiiz onu soracaktim :icon_whis
Canim sen su guzel dileklerinde bir kac tane daha dile bu kirlarda gezmeklede olmayacak bak gecenin bu saati Baris beyimiz belki duyar sesini yap bize bir iyilik :img-wink:
Fragmanda en hosuma giden yerde Kadimin bir bahcede sanirim Defnenin yanina gitmis belkide Ezoyu alip gitmistir kimbilir o sahne orda cok tatli gulumsemis Serhat bey her zamanki gibi :good:
Kullar ee öyle tabii Ezo kılıç kalkan gibi dolaştıkça Kadim Defnenin yanından ayrılmaz ne yapsın. Geriye kimse kalmadı. :img-hyste:img-hyste
rozim sen yoksun ben yazayim dedim :img-wink:
ama herkesin moreli o kadar kotuki bilemyorum artik neler olur yonetmenmi degisir yoksa bu senaristmii artik bilmiyorum.:icon_whis
umarim tez zamanda her sey yoluna girerde bizde oturuz yeniden aldigim tadi aliriz dizimizde :img-blush:img-in_lo
Kim ilgileniyor o emaillerle kac tane oldu ve birden fazla gonderbilirmiyiiz onu soracaktim :icon_whis
Mailler ile ilgilenen kisi benim.. Mail sayisi suan icin 32.. Yine iyi degil, ama yarin daha iyi sonuclar bekliyorum..
Birden fazla ayni mail adresinden olmaz, ama farkli mail adreslerinden neden olmasin :img-wink:
Ayrica bi basligi daha devirmissiz arkadaslar, tebrikler..
Ben simdi kampanyayi yeni basligimizada eklicem.. Goremiyenler icin.. Ayrica Volvox modumuzada anlayisi icin tesekkur ediyorum :good:
Arkadaslar, lutfen sizde destek olun.. Dizimisi eski haline getirebilmek icin, daha fazla ozen gosterilmesini saglamak icin, sizlerinde yardiminiza fazlasiyla ihtiyacimiz var.. Eger asagidakileri uygularsaniz, amacimiza ulasmamis dahada kolay olucaktir..
Arkadaslar info@pastelfilm.com.tr gidicek olan metin aynen sudur:
Oya Yuce Yazi Grubu 30. bolumden itibaren 9 bölüm yazdılar ve o kadar guzel bir iş cikardilar ki, tum izleyicilerin gonlunde taht kurdular. Kullanilan replikler, sahne akislari, Ezo ve Kadimin askini anlatis bicimi vs. cok ama cok guzeldi.. Sonra senarist degisti ve Baris Pirhasan Ezo Gelini yazmaya basladi.. Kendisinin geçmişini araştırdığımda çok iyi bir senarist ve yönetmen olduğunu öğrendim. Hatta Ezo Gelin dizisine gelmesine de çok sevindim. Fakat nedense onun gelişiyle dizide aksaklıklar artmaya başladı. Ben onun senaristliğini eleştirmek istemem. İşin içi yüzünü de tam olarak bilmiyorum ama bu kadar iyi bir senaristin Ezo ve Kadim'de kullandığı replikler gerçekten çok özensiz geliyor... Ballı ağa'nın soylediği ve kullandığı sözcükler vs. o kadar anlamlı, yerinde ve o kadar güzel ki fakat Ezo ve Kadim'de bu kadar basarili replikleri duyamiyoruz... Sanki küçük bir çocuğun ağzından çıkıyormuş gibi sözler. Eskiden o kadar güzel konuşan iki insani simdi cok farkli konuşmaya başladı. Hatta emin değilim ama size sormam lazım. Dizinin senaristinin asistanı var. Madem Barış bey çok iyi bir senarist acaba Ezo ve Kadim in repliklerini asistan hanım mı yazıyor? Asla kimsenin günahını almak istemem. Benim ki sadece bir fikirdi. Ama madem Barış beyin iyi bir senarist olduğunda hemfikiriz bu özensiz repliklerinde bir sahibi olmalı değil mi? Fakat sunu bilmenizi isterim ki maksadım Baris Pirhasan ı eleştirmek değil. Ama onun gibi deneyimli bir senarist bu işin altindan alnının akıyla kalkmayı başarabilir, buna eminim. Çünkü ekranda ki tek dizi Ezo Gelin değil ve her dizi aynı şartlarda yazılıyor. Bazı dizilerde bu aksaklıklara dikkat edilip iyi şeyler meydana getirilebiliyorsa, bizim dizimizin deneyimli senaristide bunun altından kalkabilir. Tek yapmasi gereken Ezo ve Kadim karakterlerine daha agirlik verip, yan karakterlerden cok o iki basrolu gormemizi saglamak, ve nasil Ahmet Mumtaz Taylana o kadar guzel replikler yaziliyorsa ayni sekilde Nurgul Yesilcay ve Serhat Tutumluer'ede yazilmasini istiyoruz. Çünkü biz bu diziyi Ezo ve Kadim icin izliyoruz. Birde henüz Ezo ve Kadim arasında tam anlamıyla bir aşk başlamadan, daha aralarında paylaşımlar yaşanmadan, birbirlerinin aşkı için ne kadar savaşacaklarını anlamadan neden bu iki karakteri ayırmaya çalışıyor senaristimiz? İşin içine bu kadar klişe olan yanlış anlamalar neden sokuluyor? Biz daha aşk göremedik ki aralarında. Henüz Ezo asker arkadaşım Kadim muhabbetinden öteye geçemedi ki. Şimdi sanki çok büyük aşıklarda ayrılıyorlar klişesi uygulanıyor. İnanın ben bu diziden başka dizi izlemiyorum. Hatta dizi izlemeyi bile sevmezdim. Ama Oya Yüce ve ekibi öyle güzel 2 karakter yarattı ve onları öyle mükemmel repliklerle süsledi ki bu diziye müptela oldum. Zaten diziye sırf Nurgül için bakardım. Serhat gibi bir oyuncuda katılınca diziden başka bişey düşünemez oldum.
Sevgilerim(iz)le
Ezo Gelin izleyicisi
Bunu aynen bu sekilde info@pastelfilm.com.tr adresine yollayin..
Cc:..... e-mail adresini aldim.. (ezogelin@hotmail.co.uk) - Bu adreside Cc.. Yazan kisima yollamaniz bizim giden mail sayilarini kontrol altina alabilmemiz demektir.. Lutfen bunuda yapin..
Eger nasil yapicaginizi anlamiyan varsa, resimli gosterim asagida:
http://img409.imageshack.us/img409/474/33348489ta7.jpg
__________________________________________________ ___________
Bu metinide asagisinda yazilan adrese yollamaniz yeterli..
Ben sizin kanalınızın dizilerinden Ezo Gelin in sıkı bir izleyicisiyim. 1. sezondan beri hic kaçırmadan izlediğim bu dizi hakkında şikayette bulunmak istiyorum çünkü dizinin gidişatı beni ve bu diziyi izleyen birçok yakınımı rahatsız etmeye başladı. Eğer bu rahatsızlık basit bir rahatsızlık olsaydı düzelir umuduyla bekler ve size bu mesajı yazmazdım. Ama artık aksaklıkların ardı arkası kesilmiyor. Bu mesajımı okuyup şikayetimin dikkate alınmasını temenni ediyorum..
Ezo Gelin'in senaristi 3 kez degisiklige ugradi.. 1. sezonu saymiyorum, cunkü çoğu insan 2. sezonda ısındı ve bağlandı bu diziye. Ben ilk sezonu da izlediğim halde 2.sezonda daha müptela oldum bu diziye...
Oya Yuce Yazi Grubu 30. bolumden itibaren 9 bölüm yazdılar ve o kadar guzel bi is cikardilar ki, tum izleyicilerin gonlunde taht kurdular. Kullanilan replikler, sahne akislari, Ezo ve Kadimin askini anlatis bicimi vs. cok ama cok guzeldi.. Sonra senarist degisti ve Baris Pirhasan Ezo Gelini yazmaya basladi.. Kendisinin geçmişini araştırdığımda çok iyi bir senarist ve yönetmen olduğunu öğrendim. Hatta Ezo Gelin dizisine gelmesine de çok sevindim. Fakat nedense onun gelişiyle dizide aksaklıklar artmaya başladı. Ben onun senaristliğini eleştirmek istemem. İşin içi yüzünü de tam olarak bilmiyorum ama bu kadar iyi bir senaristin Ezo ve Kadim'de kullandığı replikler gerçekten çok özensiz geliyor... Balli aga'nin soyledikleri, kullandigi sozcukler vs o kadar yerinde, o kadar guzellerki fakat Ezo ve Kadim'de bu kadar basarili replikleri duyamiyoruz... Eskiden o kadar guzel konusan iki insani simdi cok farkli bir bicimde izlemek takdir edersiniz ki izleyicilerin cok tuhafina gidiyor, ve bir yerden sonra bisiler yapmamiz gerektigini dusunuyoruz...
Fakat sunu bilmenizi isterimki Baris Pirhasan bi kez daha tekrar ediyorum, bu zamana kadar yaptigi islerle o kadar cok konusulduki muhtesem bi senarist, ve asla onu yadirgamiyorum, cunki anliyabiliyorum, her hafta 90 dakikalik bi senaryo yazmak hic kolay olmassa gerek heleki bu senaryo iki kez degisiklige ugradiysa, dizinin yarisinda, diziyi yazmak o kadar zor olsa gerekki, ve Baris bey bunun altindan anlinin akiyla kalkmayi basarabilir, buna eminim.. Tek yapmasi gereken Ezo ve Kadim karakterlerine daha agirlik verip, yan karakterlerden cok o iki basrolu gormemizi saglamak, ve nasil Ahmet Mumtaz Taylana o kadar guzel replikler yaziliyorsa ayni sekilde Nurgul Yesilcay ve Serhat Tutumluer'ede yazilmasini istiyoruz, cunki biz bu diziyi Ezo ve Kadim icin izliyoruz..
Diğer bir şikayetimde kanalınızla ilgili. Pek çok diziniz var. Hatta Türkiye nin en iyi kanallarından birisisiniz. Ama bu diziye gelince işler değişiyor sanki. Çok tutan bir yarışma programınız var. Haftada 4 gün yayınlanıyor. Sanki onun arkasına sığınmışsınız ve diğer yaptığınız programların hiç önemi yok gibi. Özellikle de Ezo Gelin dizisine üvey evlat muamelesi yapılıyor. Reklamı hiç yok denecek kadar az. Fragman çok özensiz ve çok az gösteriliyor. Hatta fragman dizinin yayınlanmasına 3 gün kala gösterilmeye başlanıyor. Bir hafta sesli fragman yayınlanıyor, bir hafta yayınlanmıyor. Bu konuda da bir tutarsızlık var. Dizinin özeti dersen diziyle hiç alakası yok. Sanki başka bir dizinin özetini veriyorlarmış gibi geliyor biz izleyiciye. Üstelik dizinin saatiyle de oynandı ve 22.00 oldu. ama gelgör ki 22.00 da bile başlayamıyor dizi. Malum yarışma programının saati gün geçtikçe uzuyor. Buda dizinin reytinglerini etkilemeye başlıyor. Birde Reytinglerin birden dusmesinin en buyuk etkeninin tanitim oldugunu düşünüyorum. Çünkü bende halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü mezunuyum ve reklamın günümüzde ne kadar etkili bir iletişim aracı olduğunu çok iyi biliyorum. Çok iyi yapılan bir reklam en kötü ürünü bile sattırabilir çünkü.
Aslında bu yazdıklarımdan sonra en önemli meseleye gelmek istiyorum. Bu kadar aksaklığa rağmen biz dizimizi düzelir umuduyla her hafta bekliyoruz. İzlemek istiyoruz. Ve bugün öğrendiğim kadarıyla bu hafta yılbaşı ertesi olduğu için dizi yayınlanmayacakmış. Bu kararı neye göre aldınız biz izleyiciler bunu anlayamıyoruz. Madem yılbaşı ertesi dizi yayınlanamıyor rakip kanalların dizileri neden yeni bölüm verebiliyorlar? Demek ki sizde isterseniz yayınlayabilirsiniz. Zaten bayram öncesi 2 haftalık bir ara verdi dizi. Daha 2 bölüm izledik tekrar ara verildiği söyleniyor. Bu konuda da tutarsızlık var. Yeni bölümün fragmanı Show türk ta dolaşıyor salı günü yayınlanacak diye. Ama show tv de herhangi birşey yok. Show tv yi arıyoruz dizinin bu hafta yayınlanmayacağı söyleniyor. Ne yapılmak isteniyor çok merak ediyorum. Bu hep böyle mi devam edecek? Bir hafta var bir hafta yokmu olacak dizimiz? Azçok bu işlerden anlayan biri olarak size soruyorum. Sizin gibi bir kanalın bir yayın politikası yok mu? Eğer varsa bu yayın politikası neden bu kadar tutarsız? Madem yeni bölüm çekildi çünkü fragmanı var o zaman neden yayınlanmıyor? Biz bir hafta daha sineye çekebilecek kadar geniş değiliz. Çekilmiş bir bölüm elinizde olduğuna göre lütfen bu bölümü yayınlayın. Size olan güvenimizi tekrar kazanalım...
İnanın elinizde o kadar iyi bir kadro var ki. Bir daha böyle bir kadro biraraya gelemez. Bu kadro başka bir kanalın yada dizinin elinde olsaydı gerçekten şu anda reytingmiş, reklammış hepsini alır götürdü. Peki siz neden değerlendiremiyorsunuz bunu. Bu oyuncuları bu kadar özensiz bir dizide görmek beni ve bu diziyi sevenleri çok üzüyor. 30. bölümden 39.bölüme kadar mest olupta izlediğimiz dizimizi geri istiyoruz.
Farkettiyseniz ne kadar çok aksaklıktan bahsetmişim. Demek ki yolunda gitmeyen çok şeyler var. Zaten ufak tefek hatalar görmezden gelinir. Ama artık bu dizide yapılanlar bariz göze batmaya başladı. Görmezden gelinemiyor.
Bu diziye gereken özeni gösterin. Sizde kazanacaksınız bizde. Sonuçta sizler bu diziyi seyirciler için yapıyorsunuz. Yanlış mı düşünüyorum yoksa? Eğer bizim için yapıyorsanız haklı şikayetimi de gözönüne alın lütfen. Sizden cevap bekliyorum olumlu yönde. Dikkate alırsanız sadece beni değil büyük bir potansiyeli memnun etmiş olursunuz...
SAYGILARIMLA...
Bu mesaji onlara iletme yollari mail aracili ile olmicak..
Sitelerinde bulunan "oneri ve istek" aracili ile olucak..
Tek yapmaniz gereken yukarida bulunan metni asagidaki adrese aynen yollamaniz.. (Kendi bilgilerinizle)(!)
http://www.showtvnet.com/yardim/inde...=4&ID=1&KKID=3
Anliyamiyanlar icin resimli gosteri:
http://img169.imageshack.us/img169/9489/64976740lt7.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/9128/94579257lt5.jpg
__________________________________________________ ___________
Telefon / Fax numaralarini tekrar ekliyorum, tekrar ediyorumki ariyabilme / faks cekme imkanlari olanlar, lutfen arasinlar, cunki daha fazla ise yariyabilicegini dusunuyorum..
Pastel yapim
Tel: 0212 281 89 99 , 0212 281 85 80
Faks: 0212 281 48 82
Show TV
Tel: 0 212 355 01 01
Faks: 0 212 280 11 91
Hadi arkadaslar is basina.. Desteginize ihtiyacimiz var..
Ayrica sunuda belirtmem lazimki, TVde bu hafta Ezo Gelin fragmanini hic gormemistim, ama bugun sansima tam 3 kez gordum, hemde Sali 21:00 basligi altinda..
E simdi hakikaten Ezo Gelin Varmisin Yokmusun...??
*Gokgoz'cugum ben su EG varmisin yokmusun cumlesine bayildim, programini zaten seviyordum bide EG ile birlesince tam super oldu :)
Kutuda acaba 500,000 YTL cikicakmi :img-hyste
Aslında bu yarışma programının adı bizim dizimizin bu haftaki durumuna çok uyuyor. Zaten o yarışma yüzünden her geçen hafta daha geç başlıyor dizimiz. Ben show a gönderdiğim mailde bu sıkıntımızdan da bahsetmiştim. Çok geç başladığından falan. Bakalım değerlendirmeye alacaklar mı?
Aslında kutudan en çok neyin çıkmasını istiyorum biliyor musunuz? Aşık ama sonuna kadar gerçek anlamda aşık (hani efsanevi olabilecek cinsten) ve birbirlerine kenetlenmiş bir Ezo ve Kadim çıksın kutudan istiyorum...
Edit : Bu arada yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun. Bu hafta dizimiz yayınlanmazsa pek hayırlı olmayacak ama neyse :(
Kadim ve ezo aşkında ne eksildi diye düşünüp duruyordum. Sonunda asiyi izleyince buldum:icon_whis Bizimkilerin tutkuları eksik:img-blush Eskiden birbirleriyle kavga ederlerdi ama aralarındaki tutkuyu,kıvılcımı hissederdik. Şimdi sadece şekerler ama bizi heyecanlandırmıyorlar. Ezo kavga ederken hala ateş gibi ama iş kadimle aşk yaşamaya gelince öyle değil artık. Aralarındaki etkileşimi tekrar ortaya çıkaracak replikler ve sahneler yazılması gerekiyor. Aslında bu kıskançlık iyi bir fırsat olabilirdi ama fragmanda gördüğüm kadarıyla yine ezo tavır yapacak. Kadim alttan almaya çalışacak. Hani nerde bizim zıtlaşan çiftimiz? Ezo yine de cesur davranmış. Kendisini tebrik etmek istiyorum. Yalnız kalmak pahasına kadimi tersleyebiliyor:)
Edit:Çok güzel bulmuşsunuz gerçekten. Ey ezo gelin bu hafta VAR MISIN YOK MUSUN?
Edit:Foruma yazamıyordum. Çok fazla gerilmiştim. Kanala ve pastel yapıma okkalı bir mail yazınca moralim yerine geldi:)
Edit:Çok fazla edit oldu ama yazmadan duramayacağım. Şimdiye kadar izlediğim en soğuk fragmandı. Geçen haftaki fragmanda boştu ama yine de sıcaklık vardı. Özet de bir garip zaten. Benim bildiğim gazetede özetlerin sadece bir paragrafı çıkıyor. Bizim özetin bir paragrafının daha olması lazım.
oyy yeni başlaık he beni beklemedenyazmışsınız sizi gidi sabırsızlar
bu gün hem kanala hem de yapımcıya faxları ulaştırdım aramak da isterdim ama korkuyorum :icon_sorr
şimdi kubracım ben bu senin göstermiş olduğun şekilde gönderemiyorum daha doğrusu bilmiyorum o yüzden hotmail den e posta olarak verdiğin adrese ulaştırdım ama o zamanda sen sanırım kaç tane gönderdiğimizi bilemiyorsun sen ve ya başkası bana daha detaylı anlatırsa çok sevinirim ben bir kaçtane daha mail alayım tekrar göndereyim:img-blush
dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağı hala kesinlik kazanmamış:icon_sorr
rozicim hotmailden de aynı şekilde gönderebilirsin.hotmail de senin mail adresinin yazdığı "Kimden" kısmının hemen yanında " Bilgi ve Gizli alanlarını göster/ Show Cc & Bcc" şeklinde bir link var.oraya tıkladığında "Kime/To" satırının altında iki satır daha çıkıyor.o satırlardan "Bilgi/Cc" kısmını dolduruyorsun.Yani "Bilgi/Cc" kısmına Kubra'nın verdiği ezogelin@hotmail.co.uk adresi ekliyorsun.
biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir.:img-wink:
merhabalar herkese
mailleri bende gönderdim ama dediğiniz gibi cc eklemedim ama 7farklı adresten gönderdim inşallah işe yarar arkadaşlar kolay gelsin
kadim&neşe 30-12-07, 10:55 ezo ile kadim:img-in_lo yine eskisi gibi kavga etsinler çünkü çok güzel oluyo ama bu kavgalar ayrılmalarına neden olmasın başlamadan biten bir aşk:img-bye2: olmasın
Madem forum bugün çok sessiz bende biraz fragman yorumu yapayım. 2 gündür şu kampanyayla uğraşmaktan doğru düzgün yorum bile yapamadım...:icon_whis:icon_whis:icon_whis
Fragmanın iç açıcılığı açık ama şu geçen son bölümün sahnesi ile ilgili bir kare göremedik. Buda demek oluyor ki Ezo yanlış anlıyor bu sarılmayı ve Arzu ile Kadim e görünmeden odayı terk ediyor. Tabi bizim ders çalışma işide güme gidiyor. Farklı bişey olsaydı şaşıracaktım zaten. Bu heveste kursağımızda kaldı. Daha sonra Kadim sürekli Ezo nun peşinden koşacak. Ezo afra tafra yapacak. Kadim de Ezo nun bu tavrına anlam veremeyecek. Eh be Ezo nedir bu adamın senden çektiği. Kadim sana şu şarkıyı söylesin o zaman...
Yenildim vazgeçtim beni sevmenden
Kalp kırık yoruldum gitmelerinden
Sevmedin belki beni çok yürekten
Bil yeter ben üzüldüm sen giderken
Ah ölür müydün beni biraz daha sevsen
Mevsimsiz solmadım sararmadım mı ben
Tutmadın ellerimden ben düşerken
Kaçmadın mı gitmedin mi sen
Edit : Kusura bakmayın egoflarım pek iç karartıcı bir şarkı ama ne yapayım bu fragmandan başka bişey geçemiyor ki içimden...
kadim&neşe canım aramıza hoş geldin iyi dileklerine katılıyorum:img-yes:
oy yeter da kendinize gelin bakalım ne bu karamsarlık:img-pilot
ben inanıyorum bu hafta o kutudan ezo çıkacak sofa
şimdi fragmanı bıraz daha inceleyelim dicemde zeten az kalan polyanna tozunudu o tüketecek ondan sonra dur durun beni durdurabiliyorsanız ne kadar da kasvet verici bir fragman hazırlamışlar bunu yapanın kesin bir sorunu var adam hayatından kesitler sunuyor bize:img-grin2
kadim&neşe 30-12-07, 11:08 hoşbulduk rozicim dediğin gibi umudumuzu yitirmememiz lazım elbet bu ilişki düzene girer ama ne zaman orası meçhul show tv ve pastel yapıma mesajımızıda yolladık düzelecek inşallah düzelecek
hoşbulduk rozicim dediğin gibi umudumuzu yitirmememiz lazım elbet bu ilişki düzene girer ama ne zaman orası meçhul show tv ve pastel yapıma mesajımızıda yolladık düzelecek inşallah düzelecek
gelir gelmez egofluk görevini yaptığın için seni tebrik ediyorum tekrar hoş geldin:img-clapp
dilerim her şey istediğimiz gibi olur. ne kadar çaba gösterdiğimizi görüyorlar ama kalpleri taşlaşmışmı ne hiç umurlarında değil tek istediğimiz eski bölümler gibi sıcak bir dizi. biraz izleyip oya hanımı örnek alsınlar hala eski bölümleri izliyoruz ve hiç sıkılmıyoruz. ama yeni bölümlerde nerde bitsin diye bir ellerimizi açıp dua etmediğimiz kalıyor buz gibi:bırr
kadim&neşe 30-12-07, 11:30 dediğin gibi kalpleri taşlamış inş. herşey umduğumuz gibi olur:img-blush
arkadaşlar selemlar ben uzun süredir takip ediyordum ama yazmak bugüne kısmetmiş ben de görevimi yerine getirdim onu haber vereyim dedim
bide tatlı canınızı sıkmayın iyi düşünelim iyi olsun :img-wink:
merhaba arkadaşlar
görmeyeli epey ilerlemişsiniz.ben de şu iletileri atayım da içim rahat etsin yahu.
bir itirafta bulunacam
ben şimdiye kadar ezo yu izledikten sonra bir hafta sabırla bekleyemezdim bir haftayı.rüyalarıma bile kaçardı ezo kadim kavgaları.iş yaparken bile onları düşünürdüm.derslerde hoca sıkmaya başladığında eğer arkalarda oturuyorsam hemen ezo kadim i düşünürdüm.bu hafta ne farkettim biliyor musunuz?artık istesem de düşünemiyorum.çünkü beni bir daha ki haftaya sürükleyecek bir şeyler olmuyor.buradan yanlış anlaşılmasın ben ezo gelin dizisini sonuna kadar her şeye rağmen izlemek isteyenlerdenim.sırf serhat ımın hatrına ballı ağamın hatrına bu diziyi hatalarına rağmen sonuna kadar izlerim.ama bir şeyin garantisini veremem.o da her zaman aynı heyecanla izleyebilir miyim bilemiyorum.
yani tamam geçen bölüm çok karışık durumlarda bitti acaba ezo yanlış anlayabilecek mi?soruları kafamda uçuşması gerekirken ben hiç onu düşünmüyorum.çünkü klişe konulardan biri oldu ve sevgi sözcüklerinden sonra kıskançlık.
fragmanda çok kötü geldi bence çünkü hiç bir şey anlamadım.neyse
ben bu diziyi seviyorum ve ben egofluktan ayrılmak istemiyorum.
bu arda aramıza yeni katılan arkadaşlar uzak88,kadim&neşehoşgeldiniz.
herkese iyi günler
arkadaşlar selemlar ben uzun süredir takip ediyordum ama yazmak bugüne kısmetmiş ben de görevimi yerine getirdim onu haber vereyim dedim
bide tatlı canınızı sıkmayın iyi düşünelim iyi olsun :img-wink:
bu gün ne çok yeni üye geliyor ne güzel sanırım bu ayaklanma işe yaradı kubracım deryacım iyiki bu mail işini yaptınız:good:
uzak88 aramıza hoş geldin :img-yes:
şimdi benim aklıma fragmanla ilgili bir frkır geldi özetin çok kısa bir azamanı anlatması ve fragmanında sadece bir günde olaylar oluyomuş gibi gösterilmesi aklıma acba diznin gerisi çekilmediği için bu kadar az sahne olmasının sebebi olabilirmi yani fragman çok az sahneden hazırlanmış gibi kadim bütün bölüm beyaz gömlekler dolaşmaz herhalde seyit bile iki sahnede farklı kıyafet girmiş.:icon_whis
bu çok saçma bir tesbit oldu dahada batmadan keseyim:img-grin2
Arkadaşlar sizinlede paylaşmak istedim. Emin değilim ama sanırım senaristimizin asistanı bizleri okuyor. Onun ismini gördüm locada. Eğer isim benzerliği değilse kesin odur. Umarım odurda bize dizideki bu aksaklıklar konusunda biraz yardımcı olur...
Arkadaşlar sizinlede paylaşmak istedim. Emin değilim ama sanırım senaristimizin asistanı bizleri okuyor. Onun ismini gördüm locada. Eğer isim benzerliği değilse kesin odur. Umarım odurda bize dizideki bu aksaklıklar konusunda biraz yardımcı olur...
dilerim odur ama değilse de ona yakın biri olabilir. sanırım bizim kadar bu diziye sahıp çıkan seven olmamıştır. vede inceleyen bizler tv karşısında zaman geçirmek için ne izlediğine bile dıkkat etmeyen önüne ne koyarsan yiyen izleyicilerden değiliz gerçe böyle insanlarda kalmadı artık insanlar kalıte istiyor :good:
düşünün dizideki cep telefonun resmini çekip aradaka zaman yalnışını bile bulan bir forum bu kimin aklına geli böyle bir şey:img-blush
kadim sabahın köründe ezoya mesaj çekiyor ezo okuyup iki biledin üç dk sora cevap veriyor ama oda ne aradan meğer dakıkalar değil saatler geçmiş mesaj kadime gidene kadar öğlen olmuş hep bu öperöterlerin suçu dizi ekibi masum:img-hyste
dilerim odur ama değilsede ona yakın biri olabilir sanırım bizim kadar bu diziye sahıp çıkan seven olmamıştır vede inceleyen bizler tv karşısında zaman geçirmek için ne izlediğine bile dıkkat etmeyen önüne ne koyarsan yiğen izleyicilerden değiliz gerçe böyle insanlarda kalmadı artık insanlar kalıte istiyor :good:
düşünün dizideki cep telefonun resmini çwekip ardaka zaman yalnışını bile bulan bir forum bu kimin aklına geli böyle bir şey:img-blush
kadim sabahın köründe ezoya mesaj çekiyor ezo okuyup iki biledin üç dk sora cevap veriyor ama oda ne aradan meğer dakıkalar değil saatler geçmiş mesaj kadime gidene kadar öğlen olmuş hep bu öperöterlerin suçu dizi ekibi masum:img-hyste
Bende onun olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Hatta biraz önce senaryolar bölümünde gördüm kendisini. Sanırım yaptığımız kampanyadan oda haberdar oldu en azından neler olup bitti diye öğrenmek istedi.
Yakaladığımız aksaklıklar 1-2 değil ki bir sürü. Yoksa ufak hatalar her dizide oluyor bu kadarına müsammaa gösterebiliriz. Ama en azından bu kadar inceliyorsak bunun sebebi bu diziye olan inancımız ve verdiğimiz değerden kaynaklanıyor.
Eğer locadaki arkadaş gerçekten senaristimizin asistanı ise ondan rica ediyorum. Bizim içimizi ferahlatacak birşeyler yazsın. Yorumlardan da anlamıştır ne kadar moralimizin bozuk olduğunu...
bu dizide eksik olan şey kim demişti
katılıyorum kesinlikle tutku yok artık ne repliklerde ne senaryo da,30. bölümlerdeki o büyü kaçmış
Bende onun olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Hatta biraz önce senaryolar bölümünde gördüm kendisini. Sanırım yaptığımız kampanyadan oda haberdar oldu en azından neler olup bitti diye öğrenmek istedi.
Yakaladığımız aksaklıklar 1-2 değil ki bir sürü. Yoksa ufak hatalar her dizide oluyor bu kadarına müsammaa gösterebiliriz. Ama en azından bu kadar inceliyorsak bunun sebebi bu diziye olan inancımız ve verdiğimiz değerden kaynaklanıyor.
Eğer locadaki arkadaş gerçekten senaristimizin asistanı ise ondan rica ediyorum. Bizim içimizi ferahlatacak birşeyler yazsın. Yorumlardan da anlamıştır ne kadar moralimizin bozuk olduğunu...
ah güzelim ne yapıyorsak dizimiz için kendimizi düşündüğümüzden değil hani varsa bir sorun bizde bilelim zamansa zaman ama nereye kadar dizinin bitmesine ne kaldı şurda ki böyle iki haftada bir yayınlanırsa zaten yandık yani hem güzel bir bölüm çekmiyorlar hemde ayda iki kez verip bizi süründürüyorlar.
yok ben bir açıklamayla yetinmeme kadimi gertirsinler foruma anca sakınleşiriz:img-hyste:img-hyste
eliştirilerimıze kimse kızmasın bizim kadar sahıp çıkan olsa bu dizi bu hale gelmezdi suç kimde bilmem ama çözüm istiyoruz:not_i:
slm arkadaşlar show tv den bana sadece şekil A da göründüğü gibi bir mesaj gelmiş :icon_whis cevap niteliğinde değil ama hepinize geldimi :icon_whis
PAZARLAMA VE KURUMSAL İLETİŞİM
TEL:0 212 355 01 01
Sayın Üner,
İsteğiniz gerekli birimlere iletilmiştir.
Show Tv’yi izlediğiniz için teşekkür ederiz.
dua etsinler dizimiz var o kanalda kendi adıma hiç izleyeceğim bi kanal değil iyice gıcık oldum :dito
sessizperi 30-12-07, 12:27 İnşallah yaptığımız kampanya üzerine bizi dikkate almaya karar vermişlerdir ve bunun üzerine senaristimizin asistanı foruma girmiştir de dizinin bizim için ne kadar önemli olduğunu ve bizim bu diziye ne kadar değer verdiğimizi yazılarımızdan anlar da gerekli yerlere bizim için iletir.
Biz bu diziyi ve dizinin oyuncularını çok seviyoruz ve haklı olarak ta hem dizinin hem de dizinin oyuncularının hak ettiği değeri görmesini istiyoruz.
Ayrıca diğer dizileri izleyenler gibi, bizlerin de saygı görmeye hakkımız olduğunu düşünüyorum.
Dün akşamdan beri fragman nöbetindeyim ama nafile hiç bir şey yok. Ben de artık sıkıldım ve kanalı değiştirdim artık ne zaman açarım o kanalı bilmiyorum :hıh
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar uzak8, kadim&neşe var. hoşgeldiniz arkadaşlar....
Edit: 200. mesajım hayırlı uğurlu olsun :icon_whis
slm arkadaşlar show tv den bana sadece şekil A da göründüğü gibi bir mesaj gelmiş :icon_whis cevap niteliğinde değil ama hepinize geldimi :icon_whis
PAZARLAMA VE KURUMSAL İLETİŞİM
TEL:0 212 355 01 01
Sayın Üner,
dua etsinler dizimiz var o kanalda kendi adıma hiç izleyeceğim bi kanal değil iyice gıcık oldum :dito
banada aynı mesaj geldi canım defalarca kendilerini çok rahatsız ettim onlarda sağ olsunlar kirmayıp teselli ikramiyesi göndermişler. yalan güzelim taktık işte masaj yoladığın için otomatık olarak sana cevap geliyor bu kadar uyanık bir kanal dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağını bile bilmiyor :img-hyste
içinizde bu gün arayan oldumu kanalı belki kendi hazırladıkları ama ellerine bir türlü ulaşamayan yayın akışı gelmiştir.:img-hyste:img-hyste
günaydın kadim-neşe ve uzak88 hoşgeldiniz koğuşa
gene karamsarlık hakim koğuşa bakıyorum, moraller bozuk .
sabah seyrettiğim bir sohbette isim vermem de mahsur olduğunu düşünmüyorum Sinan Çetin diyor ki senaryo iyi olsa da bunu hayata geçiren kişi yönetmendir, yazıyı çekimlerle hayata döken ve bunu bize hissettiren yönetmendir, senarist petekse yönetmende bal'dır. Biz petek yemeyiz ki balını yeriz diyor.
burda devamlı Barış beye yükleniyoruz, kendisinin geçmişi çok başarılı olabilir zaten şimdiye kadar da bu referanslar nedeniyle ben sakin olmaya çalıştım , fakat bunun dışında çekilen senaryonun yönetmenin elinde hayat bulması da çok önemli değil mi?
sabah seyretttiğim bir sohbette isim vermem de mahsur olduğunu düşünmüyorum Sinan Çetin diyor ki senaryo iyi olsa da bunu hayata geçiren kişi yönetmendir, yazıyı çekimlerle hayata döken ve bunu bize hissettiren yönetmendir, senarist petekse yönetmende bal'dır. Biz petek yemeyiz ki balını yeriz diyor.
burda devamlı Barış beye yükleniyoruz, kendisinin geçmişi çok başarılı olabilir zaten şimdiye kadar da bu referanslar nedeniyle ben sakin olmaya çalıştım , fakat bunun dışında çekilen senaryonun yönetmenin elinde hayat bulması da çok önemli değil mi?
canım yönetmen tam bir felaket zaten çokmu aramışlar bu kadinı bilemiyorum ben böyle berbat çekilen bir dizi görmedim biodelaju burda olsa bir güzel anlatırdı ama kendisi yok o hataları daha da inceliyor her ayrıntıyı buluyor kameranın gölgesini bile yakaladı.
senarstın hatası şu replikler çok saçma ve özensiz özellikle ezo ve kadimin kı seyit bile daha iyi sözler kulanıyor :icon_sorr
ve hikaye allah aşkına barı bizim dizimiz diğer dizileri taklıt etmesin hep klişe hep aynı hikayeler bıktık artık. yani diziler hep aynı oyuncular farklı bizde insanız bu ülkede adam gibi farklı taklıtçi olmayan bir senarıst çıkmıcakmı:icon_sorr
evet onlarında haklı olduğu bir yön var bir kanal istiyor iki toplum böyle hikayeleri seviyor. yok kardeşim sistemin içinde kaybolucaklarına baş kaldırsınlar yeteneklerini bir birlerini taklıt ederek harcamasınlar cesur olsunlar çıkın şu koyun sürüsünden artık.:img-clapp
sabah seyrettiğim bir sohbette isim vermem de mahsur olduğunu düşünmüyorum Sinan Çetin diyor ki senaryo iyi olsa da bunu hayata geçiren kişi yönetmendir, yazıyı çekimlerle hayata döken ve bunu bize hissettiren yönetmendir, senarist petekse yönetmende bal'dır. Biz petek yemeyiz ki balını yeriz diyor.
Tabi ki yönetmende çok önemli. En azından senaryoda verilmek istenen duygular, mimikler ve yaşanan olaylar yönetmenin çekim alanında hayat bulur. Ama birde şöyle düşünelim. 30 dan 38. bölüme kadar ki 9 bölümde ki aldığımız tadı şimdi alamıyoruz diye bas bas bağırıyoruz. Bu konuda hemfikiriz. Eee o bölümlerdeki yönetmenle 39 dan 45. bölüme kadarki yani beğenmediğimiz bölümlerdeki yönetmende aynı. O zaman ne değişti. Yönetmen çok iyi değil farkındayız ama o zaman aldığımız duyguları şimdi niye alamıyoruz diziden. Ben hala sorunun en büyüğünün senaryodan kaynaklandığını düşünüyorum...
işte rozi beni de şaşırtan bu canım , Barış beyin geçmişine ve yaptığı işlere ve bugün yazdığı senaryoya baktığında şaşırıyorsun, yoksa o da koğuşa şöyle bir göz atayım dedi de egof olup bizi okumaktan başka birşey yapamadığı için senaryoyu asistana mı yazdırıyor. :img-hyste:img-hyste
canım yönetmen tam bir felaket zaten çokmu aramışlar bu kadinı bilemiyorum ben böyle berbat çekilen bir dizi görmedim biodelaju burda olsa bir güzel anlatırdı ama kendisi yok o hataları daha da inceliyor her ayrıntıyı buluyor kameranın gölgesini bile yakaladı.
senarstın hatası şu replikler çok saçma ve özensiz özellikle ezo ve kadimin kı seyit bile daha iyi sözler kulanıyor :icon_sorr
ve hikaye allah aşkına barı bizim dizimiz diğer dizileri taklıt etmesin hep klişe hep aynı hikayeler bıktık artık. yani diziler hep aynı oyuncular farklı bizde insanız bu ülkede adam gibi farklı taklıtçi olmayan bir senarıst çıkmıcakmı:icon_sorr
evet onlarında haklı olduğu bir yön var bir kanal istiyor iki toplum böyle hikayeleri seviyor. yok kardeşim sistemin içinde kaybolucaklarına baş kaldırsınlar yeteneklerini bir birlerini taklıt ederek harcamasınlar cesur olsunlar çıkın şu koyun sürüsünden artık.:img-clapp
Geceden kalma olduğumdan ancak foruma girebildim ama yine internetim çok yavaş.
Neyse girdim ve Rozi'ciğimi çok ciddi ve de biraz kızgın buldum. Yani biraz şok oldu benim için. Artık hepimiz için bir bıçağın kemiğe dayanması sözkonusu anlaşılan. Yine de benim hala ufak bir umudum var. Dizinin süresi kısalabilir ama her hafta olsun isterim.Zaten oyuncular da çok yakınıyor bu durumdan bence de haklılar. Çalışanları destekliyorum. Bu böyle gitmez, en sonunda hepsi genç yaşta hastalıklı olacaklar.Yine de tabi senaryodaki tuhaflıkları ve çekimlerin bu kadar salla pati oluşunu bence açıklamıyor bu durum. Hikaye zayıfladı, çekimler kötü, montaj rastgele yapılıyor gibi bir durum var. Ve ne hikmetse ben yine de dört gözle bekliyorum bu hafta dizinin olmasını.:icon_whis
Zaten eski senaristimiz Oya hanımın dizilerini bırakma sebebi belli arkadaşlar. Belki bizim dizimizide bu yüzden bıraktılar. Yani kanalın ve yapımcının senaryoya müdahale etmesi. Çünkü çok tutan bir diziyi bıraktıktan sonra seyirciye bir açıklama maksatlı çok sitemkar bir yazı yazmışlardı. Ben onu okudum ve inanın çok hak verdim. Eğer müdahale ediliyorsa senaryoya ve sende senarist olarak bunu kaldıramıyorsan çekip gitmen gerekiyor belki de. Bilemiyorum ama acaba Barış beyde bu yüzden mi bu kadar dağıttı senaryoyu. Hem onların dediklerine uyayım hemde kendi bildiklerimi yazmaya çalışayım derken mi dağıldı dizimiz...
çok uzun uzun hatalar yazabilirz ama en farkedilir şey tutku yok artık askerlik arkadaşı muhabbetindeler ezo ve kadim
valla sizleri bilmiyorum canlarım ama benim izlediğim tek türk dizisi. şu ana kadar sahra harıç hiç bir dizinin sonunu gertirdiğimi hatrılamıyorum zaten bırakmıştım artık dizileri attım kendimi yaban ellere. havada uçan adamlar. 24 saatte dünyayı kurtaranlar. bir anda ortaya çıkan ve gelecekten gelen insanlar. kriptonu beyenmeyip bizim gezegenimize yerleşenler. kendimi verdim onlara evet çok saçma hikayler ama nedir güzel anlatırsan insan oğlunu onun varlığına inadırırsın bir saatliğine de olsa :good:
ama nedir bizim ezomuz hayatuın içinden bir hikaye olsada saf yalın olsada bizi ne kendine nede aşkına inandıramıyor çünkü bize aşkın sıcaklığını içtenliğini yansıtamıyor.:icon_sorr
Tabi ki yönetmende çok önemli. En azından senaryoda verilmek istenen duygular, mimikler ve yaşanan olaylar yönetmenin çekim alanında hayat bulur. Ama birde şöyle düşünelim. 30 dan 38. bölüme kadar ki 9 bölümde ki aldığımız tadı şimdi alamıyoruz diye bas bas bağırıyoruz. Bu konuda hemfikiriz. Eee o bölümlerdeki yönetmenle 39 dan 45. bölüme kadarki yani beğenmediğimiz bölümlerdeki yönetmende aynı. O zaman ne değişti. Yönetmen çok iyi değil farkındayız ama o zaman aldığımız duyguları şimdi niye alamıyoruz diziden. Ben hala sorunun en büyüğünün senaryodan kaynaklandığını düşünüyorum...
haklısın egofum
alamadığımız duygu neredesin, saklandığın yerden çık bak valla sana zarar vermeyeceğiz , seni korkutup kaçırdılar biliyorum , güven bize çık ortaya :icon_sorr
çok uzun uzun hatalar yazabilirz ama en farkedilir şey tutku yok artık askerlik arkadaşı muhabbetindeler ezo ve kadim
Tamam işte bunun sebebi nedir arkadaşlar. Tabi ki senaryo...
Aşk itirafları yapılmadan önce hatta aralarında tam anlamıyla adı konmuş birşeyler yokken daha tutkuluydular. Ezo nunda Kadim inde gözleri bağırıyordu resmen ben sana aşığım diye. Ama artık bu yok. Aşk itirafı yapıldıktan sonra bir arkadaşımızında dediği gibi tılsım gitti.
Bunun sebebi de o aşk itirafından sonra o aşkı yaşatacak sahnelerin olmaması. Bakın o itiraflardan sonra 4 bölüm izledik ama doğru düzgün bir birliktelik sahnesi yaşadılar mı? İstanbul gezisi dediler merakla bekledik. Ama yemek yemekten başka bişey yapmadılar. Sonra hooppp bir de baktık ki gezi bitmiş. Sanki arkalarından atlılar kovalıyor.
Yok yok ben tutkuyu bırak artık aşk bile göremiyorum onların arasında...
Bana da yazı geldi aynı şekilde pelinsu cuğum moralini bozmak gibi olmasın ama otomatik mesaj galiba. Bu arada dizi magazini Yasemin sunuyor, çoktandır görmediniz özlemişsinizdir diye söyliyim dedim
Kadim ve ezo aşkında ne eksildi diye düşünüp duruyordum. Sonunda asiyi izleyince buldum:icon_whis Bizimkilerin tutkuları eksik:img-blush Eskiden birbirleriyle kavga ederlerdi ama aralarındaki tutkuyu,kıvılcımı hissederdik. Şimdi sadece şekerler ama bizi heyecanlandırmıyorlar. Ezo kavga ederken hala ateş gibi ama iş kadimle aşk yaşamaya gelince öyle değil artık. Aralarındaki etkileşimi tekrar ortaya çıkaracak replikler ve sahneler yazılması gerekiyor. Aslında bu kıskançlık iyi bir fırsat olabilirdi ama fragmanda gördüğüm kadarıyla yine ezo tavır yapacak. Kadim alttan almaya çalışacak. Hani nerde bizim zıtlaşan çiftimiz? Ezo yine de cesur davranmış. Kendisini tebrik etmek istiyorum. Yalnız kalmak pahasına kadimi tersleyebiliyor:)
Edit:Çok güzel bulmuşsunuz gerçekten. Ey ezo gelin bu hafta VAR MISIN YOK MUSUN?
Edit:Foruma yazamıyordum. Çok fazla gerilmiştim. Kanala ve pastel yapıma okkalı bir mail yazınca moralim yerine geldi:)
Edit:Çok fazla edit oldu ama yazmadan duramayacağım. Şimdiye kadar izlediğim en soğuk fragmandı. Geçen haftaki fragmanda boştu ama yine de sıcaklık vardı. Özet de bir garip zaten. Benim bildiğim gazetede özetlerin sadece bir paragrafı çıkıyor. Bizim özetin bir paragrafının daha olması lazım.
Ne kadar doğru yazmışsın. Bende eski bölümlerdeki tutkuyu göremiyorum. Eskisi gibi heyecanlanmıyorum. 30'lu bölümleri sürekli tekrardan izlerken bu yayınlanan son birkaç bölümü sadece yayın akşamı izliyorum o da yetiyor bana. Dediğin gibi aralarındaki tutkuyu ortaya çıkaracak sahnelerin yazılması gerekiyor. Aşklarında hareket yok. Mecburi bir birliktelik olarak gösteriliyor. Tabi hareket derken saçma kıskançlıkları kastetmiyorum. Böyle harika oyuncular varken öyle güzel sahneler izleyebiliriz ki aslında. İşte bizde bunu bildiğimiz için bizi tatmin etmiyor bölümler.
Bu hafta dizinin olmadığını da yeni öğreniyorum. Show türkre fragmanı sürekli görünce olmayacağı hiç aklıma gelmedi:img-pilot
Rozi yazmamamın seninle alakası yok vakit bulamıyorum sadece. Yazdıklarınızı büyük bir zevkle takip ediyorum.
sessizperi 30-12-07, 13:10 tatlı didişmeler yok, insanın için eriten bakışlar yok, tutku yok, bağlılık yok, repliklerde sıcaklık yok, konuların birbiriyle bağlantısı yok yok yok yok sihir yok
:mad72:
onun yerine... :hıh
yanlış anlamalar var, soğuk bakışlar var, kısa sahneler var, hevesimizi kursağımızda bırakan sahneler var, mafyamsi sahneler var, klişe sahneler var ay niye bunlar var :img-cray::img-cray::img-cray:
Zaten eski senaristimiz Oya hanımın dizilerini bırakma sebebi belli arkadaşlar. Belki bizim dizimizide bu yüzden bıraktılar. Yani kanalın ve yapımcının senaryoya müdahale etmesi. Çünkü çok tutan bir diziyi bıraktıktan sonra seyirciye bir açıklama maksatlı çok sitemkar bir yazı yazmışlardı. Ben onu okudum ve inanın çok hak verdim. Eğer müdahale ediliyorsa senaryoya ve sende senarist olarak bunu kaldıramıyorsan çekip gitmen gerekiyor belki de. Bilemiyorum ama acaba Barış beyde bu yüzden mi bu kadar dağıttı senaryoyu. Hem onların dediklerine uyayım hemde kendi bildiklerimi yazmaya çalışayım derken mi dağıldı dizimiz...
Sahra'da da son 5 bölüm kala bırakmıştı inanamamış şok olmuştum, düşünsenize neredeyse 30 bölüm olmuş ve pat diye Mitahatın gizli polis olduğunu öğreniyorsunuz, fakat itiraf etmek gerekir ki Oya Yüce çıkınca senaryo uçuklaşmıştı fakat bağlantıları mümkün olduğu kadar mantıklı kurmuşlardı haklarını yememek lazım bu konuda
bu sefer daha kısa sürdü ayrılmaları 9 bölüm, bunun arkasında ne olduğunu bilemiyoruz ki, şahit olmuşsunuz yönetmen şikayet ediyormuş belki aralarında devamlı münakaşa ve gerginlik oluştu bilemiyoruz.
Barış Beyin şu an bulunduğu durumu da bilmiyoruz. Belki o da kafayı sıyırma noktasında
hani Sinan Çetinli sohbetten bahsetmiştim , kendisi ayrıca bir yönetmenin senariste müdahale hakkının olduğunu belirtti, sinema filmleri için konuşuyordu fakat hiçbir senaryonun ilk haliyle kalmadığını bunun çekim süresince muhakak değiştiğinden bahsediyordu ve yönetmenin gereksiz bulduğu sahneleri çıkartma hakkının bulunduğunu söyledi.
bu konuda ben yorum yapamam uzamanlık alanım değil, fakat fikrimce yönetmen ve senaristin herhalde aynı frekansta olması ve uyumlu çalışması çok önemli diye düşünüyorum.
Bana da yazı geldi aynı şekilde pelinsu cuğum moralini bozmak gibi olmasın ama otomatik mesaj galiba. Bu arada dizi magazini Yasemin sunuyor, çoktandır görmediniz özlemişsinizdir diye söyliyim dedim
bende izliyorum hatta bizim dizidende bahsedildi haziranda biteceğini söylediler
demekki neymiş dizi bitince özentide bitiyor belkide bundandır...
gökgözüm iki asker arkadaşı arasında zaten böyle bir şey olmaz. canım lütfen kendin gel:icon_whis
sinir kat sayım tavan yaptı şimdi kims akınleştirecek beni :img-blush
ama gerçektende öyle bir birlerine karşı ne kadarda soğuklar :img-cold:
seyit ve süreyya bile daha sıcak bir birlerine nasılda aşkla bakıyorlar gördünüzmü?:bırr:bırr
Evet umutlarımız sönebilir. Az önce show tv de salı günü 22:00'da italyan işi diye bir film var olarak gösterildi:sad53:
hani Sinan Çetinli sohbetten bahsetmiştim , kendisi ayrıca bir yönetmenin senariste müdahale hakkının olduğunu belirtti, sinema filmleri için konuşuyordu fakat hiçbir senaryonun ilk haliyle kalmadığını bunun çekim süresnce muhakak değiştiğinden bahsediyordu ve yönetmenin gereksiz bulduğu sahneleri çıkartma hakkının bulunduğunu söyledi.
Sanırım Ezo ve Kadim li sahneler gereksiz. Onlar nede olsa başrol oyuncuları önemli değil onların sahneleri.
Ama yan karakterlerin özelliklede Ballı ağanın, Seyit in, Süreyya nın sahneleri çok gerekli.
Aman ya haksızlık ediyoruz biz senariste ve yönetmene asıl önemli sahneleri izletiyorlar bizede biz farkında değiliz galiba...:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
daha diyelim bilmiyorum çok dolmuşuz :img-grin2
artık kendimizi biraz toplayalımmı yoksa devammı arkadaşlar:icon_whis
not:dizi yayınlanırsa diye söylüyorum bu bizim zeferimiz olur ama tabiyki yine de pes etmeyelim kumandanlarımız gökgöz ve kubra dan almış olduğunuz talımatları uygulamya devam. mail savaşı daha bitmedi:img-help:
ama gerçektende öyle bir birlerine karşı ne kadarda soğuklar :img-cold:
seyit ve süreyya bile daha sıcak bir birlerine nasılda aşkla bakıyorlar gördünüzmü?:bırr:bırr
Çok haklısın valla rozicim Kadim azar yemekten yanlış anlamalar yüzünden suçlanmaktan bir hal oldu garibim. Ezo sürekli azarlar gibi konuşuyor. Nerde o (hangi arkadaşım demişti hatırlayamıyorum) Evet sizi hatırlamak istemiyim hatırlamak için unutmak lazım sizi neden unutayımki (bunun gibi birşeydi) diyen Ezomuz.
Bende maillerimi gönderdim. İşallah dikkate alıp bir an önce toparlarlar diziyi. Hadi arkadaşlar mail göndermeye devam..
Tutku yok evet, Ezo'nun baklavacının mutfağında sevgilim demesi kendi kendine ve evet evet bu iş olacak demesi zaten olan tutkuyu da götürdü.
30. bölüm Ezo Kadimin odasına yemek tepsisini almaya gider ve çarpışırlar tepsi yere düşer ya Kadim koy tepsiyi şuraya repliğiyle başlayan sahnede bile bakışlarda bir tutku kıvılcımı vardır ve birbirlerinin gözlerinin içine bakmaları nasıl etkilidir
Ezo'nun tıp balosuna geldiği sahne çarpışırlar ve bakışların karşılaştığı an saniyeler ile sınırlıdır fakat etkilidir
Kadimin bakışlrından bu adam aşık diyorsun fakat aşk iki kişiliktir, artık Ezo'nun arada lütfen bir iki beğeni bakışı yeterli değil ki.
not:dizi yayınlanırsa diye söylüyorum bu bizim zeferimiz olur ama tabiyki yine de pes etmeyelim kumandanlarımız gökgöz ve kubra dan almış olduğunuz talımatları uygulamya devam. mail savaşı daha bitmedi:img-help:
Üzgünüm rozicim az önce show'da salı 22:00'nın tanıtımı vardı. Ve İtalyan İşi diye saçma sapan bir film koyacaklar:img-beee:
Bize de bu karamsar ve soğuk fragmanla beklemek kalıyor. Umut edelim de güzel bir sesli fragmanımız olsun:img-cray:
Edit: Bir de üstüne reklam aldım:img-cray:
Evet umutlarımız sönebilir. Az önce show tv de salı günü 22:00'da italyan işi diye bir film var olarak gösterildi:sad53:
evet bizde böylelikle bu haftaki hayalerimizin suya düştüğünü görmüş olduk ...
ne yapsak boşuna sanırım gerçi fragmanda çok içaçıcı değildi( teselli bulalım ne yapalım )
Son umut kıvılcımlarımda söndü diyebilirim. Bu demek oluyor ki bu hafta kötüde olsa dizimizi izleyemeyeceğiz. Zaten asistan hanımıda kaçırdık. Kesin korktu bizden. Aman Allahım bunlar neymiş böyle ya dedi galiba.
Ama bazen ben bile korkuyorum şu egofluk ruhumuzdan. Arada fikir edinmek için başka dizilerin forumlarına da baktım ama yok ya yokkk bizim gibi kenetlenmiş bizim gibi vefakar bir forum daha yok inanın buna...
Neyse gerginlikten biraz sıyrılıp fragman yorum yapacağım birazdan. Tabi bu fragmandan ne kadar yorum yapılabilirse. Sus gökgöz sus olumsuzluk yokkk...
Yeni yıla nasıl girersek öyle gidermiş. Onun için sinirlerimi biraz yatıştırıp toparlanmaya çalışacam. Yılbaşı hazırlıkları yapiym. Bakalım belki salı günü bize bir sürpriz yaparlar. Ama dizi haziranda biteceğine göre (bewn o bölümü seyretmemişim dizi magazini yeni açmıştım) artık pek bir umut yok. Artık bizim senaryoları okurum. Salı gününe kadar belki giremem HERKESE MUTLU BİR YIL DİLERİM. Sevgiler
Yeni yıla nasıl girersek öyle gidermiş. Onun için sinirlerimi biraz yatıştırıp toparlanmaya çalışacam. Yılbaşı hazırlıkları yapiym. Bakalım belki salı günü bize bir sürpriz yaparlar. Ama dizi haziranda biteceğine göre (bewn o bölümü seyretmemişim dizi magazini yeni açmıştım) artık pek bir umut yok. Artık bizim senaryoları okurum. Salı gününe kadar belki giremem HERKESE MUTLU BİR YIL DİLERİM. Sevgiler
oooooooo daha hazirana çok var daha çok bizim sinirlerimiz zıplatıp soldan soldan keçilerimizi getircekler ben asıl kotu olanı dusuuyorum oda ŞAMPUANLAR LİGİ
daha önce başka bir başlıkta yazmıştım ama eğer izlersem büyük ihtimalle 2. sezon izlediğim her dizinin başlığında biraz sonra yazacaklarımı yazarım sanırım.dizileri izledikçe bana sanki ortada standart bir senaryo varmış gibi geliyor.karakter isimleri ..... olarak belirtilmiş ve o noktalar artık hangi dizi çekiliyorsa o dizideki kahramanların isimleriyle dolduruluyor , senaryonun başına da dizinin adını yazıyorlardır herhalde.
bu sezon 2 dizi izliyordum.klişeler ve saçmalıklar nedeniyle birini izlemeyi bıraktım.genelde bir dizinin klişelere sapması 2. sezonda olur.yurt dışında yapılan işlerle Tr de yapılanları karşılaştırmaktan ne kadar nefret etsem de yurt dışında 6-7 sezon hatta 10 sezondan fazla izleyiciyi sıkmadan devam eden dizilere rağmen TR de 2. sezondan itibaren klişe senaryoya yönelinir.standart senaryo masanın çekmecesinden çıkarılır ve boşluklar doldurulur.
hangi diziyi izlerseniz izleyin saçma sapan yanlış anlamalarla karşı karşıya kalıyorsunuz.izleyicisine ağız tadıyla mutlu ve aşklarını yaşayan bir çift izlemek haramdır resmen.ezo gelin'de de klişeler başladı ve neyazık ki çok erken başladı.
bu kadar çaba harcıyoruz ama açıkçası benim bu konuda ümidim yok.çünkü düzeldiğini hiç görmedim.
show tv de bizi pek kaale almış görünmüyor zaten.salı günü için flim fragmanı verdi.hoş eğer senaryo düzelecekse ona da eyvallah ama o da sadece boş bir umut ne yazık ki:icon_sorr
Üzgünüm rozicim az önce show'da salı 22:00'nın tanıtımı vardı. Ve İtalyan İşi diye saçma sapan bir film koyacaklar:img-beee:
Bize de bu karamsar ve soğuk fragmanla beklemek kalıyor. Umut edelim de güzel bir sesli fragmanımız olsun:img-cray:
Edit: Bir de üstüne reklam aldım:img-cray:
tumayın beni bırakın :img-help:
sevgili kanalım başınıza forum kadar taşlar düşer inşallah bundan böyle sizi boyko ediyorum ne dizlerinizi nede programlarınızı izlicem bir hafta boyunca evimde sizin kanalınız açılmayacak :mad72:
sevgili yapımcım bir daha size ait olan dizileri asla izlemicem özelikle bu dizide yer alan senarıstınız ve yönetmeninize ait olan yapımları sinekli bakkal i,lk kurbanım oldu sizin yüzünüzden:not_i:
oya hanım bundan böyle bence hıç senaryo yazmayın nasılsa bırakıp gideceksiniz ve o dizi bir ucubeye dönüşecek :icon_sorr
ezo gelin
tüm senasrtlere
tüm yapımcılara
tüm yönetmenlere
tün kanallara
örnek olsun
bir dizi nasıl batırılır.
nasıl denem taktasına çevrilir.
karakter nasıl evrim geçirir.
seyirciyle nasıl alay edilir.
tüm bunlar için adres ezo gelin öğrenmek istiyen müracat etsin:img-clapp
bunu okuyanlar diyordur rozi hanım çokta sıktı:img-haha:
bende diyorum ki sıkacağı günlerde gelecek çok yakında:img-hyste
Fragmanın ilk sahnesinde, (o mutfak sanırım Arziye lerin mutfağı, zaten bazı arkadaşlar çözmüştü neresi olduğunu) mutfakta Ezo ve Nur sohbet ediyorlar. Ama Ezo gergin görünüyor. Sanırım Arzu ve Kadim in görüşmesini yanlış anlıyor ya bu sinirle Nur a içini döküyor.
2.sahnede muhteşem ikili Nedim ve Süreyya konuşuyorlar ve Süreyya Nedim e postasını koyuyor. Saf Nedim de arkasından bakakalıyor. Tabi Süreyya nın artık daha iyi bir partneri var Seyit. Napsın Nedim gibi safı. Adam kötü bile olamıyor. Acınacak bir halde bence. Yapsın yapsın Süreyya birde kazık atsın Nedim e. O hala akıllanamadı ya herşey müstehak ona...
Evet gelelim fragmanında en güzel sahnesi olan yere. Kadim in mutlu mutlu defneye yürüdüğü yer. Ne kadar da içten bir hali var orda. Yalnız Ezo suz geldi bu sefer. Aslında Ezo yu getirip asıl senin ihtiyacın var burada iyi anılar biriktirmeye deseydi çok iyi olurdu. Bu sahneden başka iç açıcı sahne yok maalesef. Bütün sahnelerde hep düşük ve gergin suratlar...
Ezo ve Kadim arasındaki gerginlik sanırım bizim muhteşem çiftimiz Ballı ve Nur ada sıçradı. Eee boşa dememişler üzüm üzüme baka baka kararır diye. Bu sahnede Ballı ağa Nur la gergin bir konu konuşuyor. Eğer yanılmıyorsam konu yine Meryem. Zaten Ballı ağamın sinirlerini bir o bozabiliyor. Helal valla kıza...
Bu sahnede de Elçin hanımın bahsettiği yemek gerçekleşiyor galiba. Ezo mutfakta bişeyler hazırlıyor. Şövalyemde son bir umut Ezo yla konuşmaya mutfağa geliyor. Birde ne görsün Ezo nun yüzünden düşen bin parça. Birde sitem ediyor şövalyemize. Oda şaşkın şaşkın bakakalıyor. Ah be Kadim im sende amma yumuşadın ya. Şöyle eski haline dönüpte, "senin derdin ne be kadın, seni seviyorum anlamıyor musun" diyip kendine çekip ateşli bir şekilde öpse ya Ezo yu. Bak o zaman ne sinir kalıyor nede gerginlik. (yalnız böyle bir sahnede biz egoflar sağ kalır mıyız onu bilemem)
Korktuğumuz başımıza gelmiş ve Kadim, Ezo yerine Arzu yu getirmiş dağ evine. Ne alakaysa artık. Senarist çok kasıyor kendini bizi ters köşe yapmak için. Bundan sonra istediklerimizin tersini yazalım hep. O zaman istediklerimiz olur belki. Neyse ikisininde havası bulutlu, zaten havada bulutlu. Yağmur yağmasa bari. Şu bebek meselesini konuşuyorlar sanırım. Kadim diyordur "bebeği aldırma ben seve seve babası olurum" (aman ne dedim ben ya. Allah korusun)
İşte muhteşem bir ikili daha. Seyit ve Süreyya. Zaten Seyit dünden razı. Süreyya da Seyit e aşık olursa şaşırmayın yani. Aslında onların aşktan haberleri var mı bilmiyorum ama. Birşeyi kutluyorlar. Zaten bu dizideki kadar içki tüketimi yılbaşı gecesi tüm Türkiye de içilen içki tüketimini geçer bence... :img-polic:img-polic:img-polic
Nedim de yemeğe gelmiş ama oturduğu yerde biraz gergin oturuyor. Ezo da heyecanlı hemen çıkacakmış gibi bir hali var. Tabi Meryem kaçmış ya evden. Eee bizim kızımızda hızır acil mübarek hemen yetişmesi lazım. Kadim hariç herkesin yardımına koşar oldu nedense. :img-help::img-help::img-help:
Seyit yine topla tüfekle geliyor. Bu ne ya her bölümde bir silah. Abarttılar artık. Hiç sevmiyorum şu silah görüntülerini...:dito:dito:dito
Veee gelelim son sahneye. Aslında hiç gelmesek daha iyi olurdu ama neyse başladık bir kere bitirmeden olmaz. Ezo bir hışımla evden çıkıyor. Ahh şövalyemizde son bir umut peşinde. Ama oda ne Ezo yine bizi şaşırtmıyor ve yine postasını koyuyor Kadim e. O zavallımda bakakalıyor arkasından. Eee sen benim dediğimi yapmazsan böyle bakakalırsın tabi. Biraz Osmanlı erkeği ol ya. Tut kolundan götür yüreğinin götürdüğü yere...:img-yes::img-yes::img-yes:
sessizperi 30-12-07, 13:52 tumayın beni bırakın :img-help:
sevgili kanalım başınıza forum kadar taşlar düşer inşallah bundan böyle sizi boyko ediyorum ne dizlerinizi nede programlarınızı izlicem bir hafta boyunca evimde sizin kanalınız açılmayacak :mad72:
sevgili yapımcım bir daha zie ait olan dizileri asla izlemicem özelikle bu dizide yer alan senarıstınız ve yönetmeninize ait olan yapımları sinekli bakkal i,lk kurbanım oldu sizin yüzünüzden:not_i:
oya hanım bundan böyle bence hıç senaryo yazmayın nasılsa bırakıp gideceksiniz ve o dizi bir ucubeye dönüşecek :icon_sorr
ben de boykot ediyorum bu kanalı :hıh
eğer bu haftadan sonra böyle devam ederlerse mail yağmuruna tutacam onları... bakalım bizim neler yapabileceklerimizi zamanla görecekler :fighting2
of ya ağlamak istiyorum :img-cray::img-cray::img-cray:
ozzlem_zenan 30-12-07, 13:59 yaa cidden arzunun hamileliği boşuna diil, umarım kadimin başına patlamaz. yoksa hepten sarpa sararlar herşeyi. ama bu senaristlerden o da beklenir.haftaya kadar beklicxez artık yok başka çaresi.
ama olmas ki böle her hafta erteleme yaa, resmen aptal yerine koyuyolar bizi.
sinir olcam bırakçam en sonunda ezo gelini de:img-beee:
bi o kalmıştı izlediğim zati :icon_sorr bu gidişle bolca seyirci kaybeder bu senaristlerin yaptıkları :icon_whis
sizleri düşündüğüm için gelşecek haftaya kadar karamsar bir yazı yazmamaya karar verdim bu sondu canlarım yeni yıla bu şekilde girmek istemiyorum sizlerden ricam lütfen sizlerde moralinizi bozmayın
yeni yıl bizim yılımız olsun yüzmüz hep gülsün bir gün bu ülkede elbet cebinin onuru değilde kalbını onurunu düşünenler çıkar.:not_i:
şimdi size sıcak bir replik yazayımda bu kara bulutlar dağılsın
kadim ve ezo evin önündeki sahne:img-blush
ragman seslendirme
kadim:ezo neden böyle yapıyorsun bana güvenin yokmu
ezo:size güvenim
kadim:e peki sorunne neden bu kadar soğuksun bana karşı
ezo:ne edim kıskandım işte bana öyle heç sarılmadınız
kadim:demek sana sarılmadım diye küstün
ezo:he ona küstüm sakim sevgiliiz ben deyilemde de o
kadim:olurmu öyle şey gel sarılayım sana :love05:
pek güzel olmadı ama aynı bizim sanrıstler gibi yazdım buz gibi:bırr
tumayın beni bırakın :img-help:
sevgili yapımcım bir daha size ait olan dizileri asla izlemicem özelikle bu dizide yer alan senarıstınız ve yönetmeninize ait olan yapımları sinekli bakkal i,lk kurbanım oldu sizin yüzünüzden:not_i:
ezo gelin
tüm senasrtlere
tüm yapımcılara
tüm yönetmenlere
tün kanallara
örnek olsun
bir dizi nasıl batırılır.
nasıl denem taktasına çevrilir.
karakter nasıl evrim geçirir.
seyirciyle nasıl alay edilir.
tüm bunlar için adres ezo gelin öğrenmek istiyen müracat etsin:img-clapp
bunu okuyanlar diyordur rozi hanım çokta sıktı:img-haha:
bende diyorum ki sıkacağı günlerde gelecek çok yakında:img-hyste
Ahh Rozi gibi bir sevgi kelebeğini bile çileden çıkardılar ya. Ne diyeyim bilemiyorum.
Bu yazılanlara bende katılıyorum ve artık ne show la ne pastel yapımla ne Barış beyle ne de yönetmen Yasemin hanımla ilgili olan hiçbirşeye bakmamaya karar verdim. Hatta Allah korusun kötü bir tabir ama ölüm haberlerini tv de görsem bile merak edipte bakmayacağım.
Bizimle oynamak onları çok mutlu ediyorsa bende artık onları boykot ediyorum. Bizim bu çabalarımıza rağmen hala birşey yapmayı düşünmüyorlarsa bende sırf 3 oyuncunun hatrına sırf onların olduğu sahneleri izleyeceğim dizide.
Kusura bakmayın biraz ağır oldu ama dayanamadım...
ben de boykot ediyorum bu kanalı :hıh
eğer bu haftadan sonra böyle devam ederlerse mail yağmuruna tutacam onları... bakalım bizim neler yapabileceklerimizi zamanla görecekler :fighting2
of ya ağlamak istiyorum :img-cray::img-cray::img-cray:
Sevgili Rozi ve Sesliperi arkadaşımız gibi benim de boykot demiyeyim ama içimden showtv'yi izlemek gelmeyecek artık. Daha önce atv canım gözyaşı çetesini berbar ettiği için orada da dizi seyredemez olmuştum. İyi diziler yayınlasalar da tıpkı Moirane'nin dediği gibi bir süre sonra klişeler olduğundan bir kaç denemeden sonra onu da bırakmıştım. Şimdi sadece elimde kanald dizileri kaldı bir de cnbc_e. Bıçak sırtı ve yaprak dökümünü seyretmeye bile hevesim kalmadı.Kendimi dizinin böylece bitmesi ihitimaline alıştırdım biraz da bu forum bitecek diye üzülüyorum. Çünkü güzel bir şeklide devam etmezse dizi bittikten sonra da yazacak bir şey kalmayacak. Mantık hataları yüzünden ne yazacağımızı şaşıracaz. Umarım beni şaşırtırlar.:icon_sorr:icon_sorr
vallaha rozicim olumsuz cümle ben de sarfetmiyorum, sadece espri yapıyorum :D , sadece dalga geciyorum ona da kızıyorsun,
neyse burayı şenlendirmek lazım aklıma oyunlar geliyor ama mod.lar kızarlar,silerler muhtemelen. bölüm yorumu yapmak lazım ee bölümlerinden de inciğini cıncığını çıkartıyoruz zaten. kasesinden terliğine herşeyi her kişiyi her nesneyi yorumladık..
harbi ya bu hafta nasıl geçecek :icon_whis
Sevgili Rozi ve Sesliperi arkadaşımız gibi benim de boykot demiyeyim ama içimden showtv'yi izlemek gelmeyecek artık. Daha önce atv canım gözyaşı çetesini berbar ettiği için orada da dizi seyredemez olmuştum. İyi diziler yayınlasalar da tıpkı Moirane'nin dediği gibi bir süre sonra klişeler olduğundan bir kaç denemeden sonra onu da bırakmıştım. Şimdi sadece elimde kanald dizileri kaldı bir de cnbc_e. Bıçak sırtı ve yaprak dökümünü seyretmeye bile hevesim kalmadı.Kendimi dizinin böylece bitmesi ihitimaline alıştırdım biraz da bu forum bitecek diye üzülüyorum. Çünkü güzel bir şeklide devam etmezse dizi bittikten sonra da yazacak bir şey kalmayacak. Mantık hataları yüzünden ne yazacağımızı şaşıracaz. Umarım beni şaşırtırlar.:icon_sorr:icon_sorr
dizi bitsede bu forum bitmez ezo gelinciler adlı bir gurubumuz var orda hep birlikteyiz.
dizi bitincede yeni sezonda kendimize göre bir dizi bulup mesajlarla haber veriris ve orda toplanırız:img-blush
tabi oyuncularımızdan biri sezona yeni bir diziyle başlamazsa umarım başlarlar hatta belki iki birlikte oynar nurgül hanımın fikrini değiştirebilirler serhatda çağan irmak imzali bir dizide oynamak ister değilmi:img-in_lo
üzmeyin kendinizi kalplerimiz bir bizi kimse ayıramaz:img-in_lo:img-in_lo
sessizperi 30-12-07, 14:23 Günlerden bir gün Pastel Film Şirketi'nin odalarından birinde Ezo Gelin dizisinin senaristi kara kara düşünürken, binanın dışından koca bir kalabalığın gürültüsü gelmektedir. İçeri asitanı girer.
Asistan: Senarist Bey, Senarist Bey
Senarist: Neler oluyor, dışarıdan gelen bu gürültü de ne?
Asistan: Hiç sormayın, Ezo Gelin dizisi var ya..
Senarist: ee ne olmuş ona...
Asistan: Bu dizinin fanatik egoflarını duymuştunuz, ünleri buraya kadar gelmişti hani..
Senarist: Eee, çatlatmada anlat neler oluyor?
Asistan: Şimdi ün'leriyle beraber artık kendileri de burdalar...
Senarist: Nasıl yani, sakın dışardakilerin onlar olduğunu söyleme bana..
Asistan: Ne yazık ki onlar..
Senarist: İnanamıyorum, sakın onları sokmayın içeri, ne yapın ne edin, benim burda olduğumu söylemeyin...:img-heh:
Asistan: Şey efendim bir sorunumuz daha var.
Senarist: Bundan daha büyük sorunumuz ne olabilir?
Asistan: Ajan 00517'yi duymuştunuz hani, bir kaç kere kendisi burayı aramış hatta faxlarıyla fax makinemizin iflas etmesine neden olmuştu. Şu anda o da dışarıda egoflarının başında en önde yer alıyor.
Senarist: Olamaz, işte şimdi yandım.. Beni tanımıyorsunuz,beni hiç görmediniz tamam mı, ben arka kapıdan gidiyorum... sofa
O günden sonra Ezo Gelin dizisinin senaristi bir daha ortalıklarda görünmemiş ve sırra kadem basmıştır....
:img-hyste:img-hyste
vallaha rozicim olumsuz cümle ben de sarfetmiyorum, sadece espri yapıyorum :D , sadece dalga geciyorum ona da kızıyorsun,
neyse burayı şenlendirmek lazım aklıma oyunlar geliyor ama mod.lar kızarlar,silerler muhtemelen. bölüm yorumu yapmak lazım ee bölümlerinden de inciğini cıncığını çıkartıyoruz zaten. kasesinden terliğine herşeyi her kişiyi her nesneyi yorumladık..
harbi ya bu hafta nasıl geçecek :icon_whis
sessizperi aferin canım sana süper olmuş he işte böyle neşelenin biraz:happy0064
seni inceleyelim bence bize bir hafta yetersin ama burasın bölüm yorumları başlığı:img-blush
bir şeyler yapmalı yapalım canım
geçen hafta olmasını istemediğiniz yada olmasını istediğiniz bir sahne
ben başlayım biraz saçma oldu bu fikir:icon_whis
ezo kadimin odasına gider arzu ve kadimi çok samimi bulur işte beni nefret ettiren sahne nasıl olsaydı bu sahne nasıl olsaydı da sevseydik :img-blush
ezo ders çalışmak için kadimın odası doğru yola çıkar kadim hazır onu beklemektedir bu sırada arzu da ağlayarak kadsimin odasına doğru gitmek için asansöre biner ama talıhsızlık işte tam o sırada asansöre çok kilolu bir müşteri biner bu ağırlığa dayanamayan yaşlı asansör ağırlığa daha fazla dayanama ve bozulur arzu ve müşteri asansörde mahsur kalır.
e ezo kadimin odasına gelir işte devamını sziler yazın hadi bakalım ne olacak:img-blush
Günlerden bir gün Pastel Film Şirketi'nin odalarından birinde Ezo Gelin dizisinin senaristi kara kara düşünürken, binanın dışından koca bir kalabalığın gürültüsü gelmektedir. İçeri asitanı girer.
Asistan: Bu dizinin fanatik egoflarını duymuştunuz, ünleri buraya kadar gelmişti hani..
Senarist: İnanamıyorum, sakın onları sokmayın içeri, ne yapın ne edin, benim burda olduğumu söylemeyin...:img-heh:
Asistan: Ajan 00517'yi duymuştunuz hani, bir kaç kere kendisi burayı aramış hatta faxlarıyla fax makinemizin iflas etmesine neden olmuştu. Şu anda o da dışarıda egoflarının başında en önde yer alıyor.
Senarist: Olamaz, işte şimdi yandım.. Beni tanımıyorsunuz,beni hiç görmediniz tamam mı, ben arka kapıdan gidiyorum... sofa
O günden sonra Ezo Gelin dizisinin senaristi bir daha ortalıklarda görünmemiş ve sırra kadem basmıştır. :img-hyste:img-hyste
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
hah güzel sessizperi nickini değiştir istersen sesliperi diye bayağı ses getirecek çünkü bu yazın. Allahım bir koğuşta ancak bu kadar komik, süper, hayalgücü bu kadar geniş insanlar toplanabilir ancak.
tebrikler süper olmuş :good:
edit: yalnız yazdığın şeyin gerçekleşme olasılığı o kadar yüksek ki :img-pilot:happy0064
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
hah güzel sessizperi nickini değiştir istersen sesliperi diye bayağı ses getirecek çünkü bu yazın. Allahım bir koğuşta ancak bu kadar komik, süper, hayalgücü bu kadar geniş insanlar toplanabilir ancak.
tebrikler süper olmuş :good:
edit: yalnız yazdığın şeyin gerçekleşme olasılığı o kadar yüksek ki :img-pilot:happy0064
Bence de bu olayın gerçekleşme olasılığı çookkkk yüksek.
Yaptığımız kampanyadan sonuç alamazsak yapacağımız ilk iş bu olacak galiba. Gidip basacağız ama sadece senaristin ofisini değil. Hem kanalı hem pastel yapımı hem de yönetmenin evini...
Günlerden bir gün Pastel Film Şirketi'nin odalarından birinde Ezo Gelin dizisinin senaristi kara kara düşünürken, binanın dışından koca bir kalabalığın gürültüsü gelmektedir. İçeri asitanı girer.
O günden sonra Ezo Gelin dizisinin senaristi bir daha ortalıklarda görünmemiş ve sırra kadem basmıştır....
:img-hyste:img-hyste
:img-hyste:img-hyste:img-hyste harikasın ya
takmayın kafaya (dilim böyle desede kalbim kan aglıyorda)
mutlu girelim ki yeni yıla yılımız mutlu geçsin
ben bölümün o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum(inş ters köşe olmam)çünkü fragman bölümün onda biri ve sadece bir günü göstermişler böyle oluncada umudumu kaybetmek istemiyorum sizde kaybetmeyin:img-wink:
bazı bölümleri kafamıza göre değiştiriyoruz, aklıma gelen oyun da buydu rozi benden hızlı davranmış :img-wink:
benimki daha saçma :D
hani şu kadimin dağevinde sabahladıkları gece, kadim sinirleniyor anahtarı masaya atıyor, ardından ceketini cıkartıyor ya orayı değştirecem bende
kadim anahtarı atar
kadim: al ezo sen kullan arabayı . :img-hyste:img-hyste
sonra ceketini çıkartır
kadim:yada boşver arabayı soyunuyorum ben hadi sen de soyun . :img-hyste:img-hyste
bazı bölümleri kafamıza göre değiştiriyoruz, aklıma gelen oyun da buydu rozi benden hızlı davranmış :img-wink:
benimki daha saçma :D
hani şu kadimin dağevinde sabahladıkları gece, kadim sinirleniyor anahtarı masaya atıyor, ardından ceketini cıkartıyor ya orayı değştirecem bende
kadim anahtarı atar
kadim: al ezo sen kullan arabayı . :img-hyste:img-hyste
sonra ceketini çıkartır
kadim:yada boşver arabayı soyunuyorum ben hadi sen de soyun . :img-hyste:img-hyste
yuhh diyorum başka bir şey demiyorum kızım sana ne oldu gel bir okuyup üfleyem ben sana içine cin kaçmış senin:img-hyste:img-hyste:img-hyste
bunun sonu kesin uyarı kendi,ne gel senide özelden görmesinler sonra:img-hyste
tamam bende bu felaketi hemen düzelteyim kadim orda yanan şönine sebebiyle çok bunalmıştır ve daha fazla dayanaz ve ceketini çıkarır onun bu halinden etkilene ezo da mantosunu hepsi bu kadar canlarım gerisi yok siz oumayın bu fesata:img-hyste
yuhh diyorum başka bir şey demiyorum kızım sana ne oldu gel bir okuyup üfleyem ben sana içine cin kaçmış senin:img-hyste:img-hyste:img-hyste
iftira ediyorsun bana. orayı izlerken ev ark.ımla bizzat doldurduğumuz repliklerdi,ancaaaak:
arabayı sen kullan kısmı bana aitti,soyunma olayı ark.ıma,
ona oku üfle, getirteyim bi gün sana :img-hyste:img-hyste:img-hyste
00517 adında bi hoca,nefesi çok kuvvetli :img-hyste
papatya363 30-12-07, 15:01 neşenizi bozmak istemiyorum ama bişeyler yazmak istiyorum
2 gündür sadece yazılanları okudum.biyorum yapmadım.çünkü hem çok üzüldüm hem çok sinirlendim.sizirli sinirlide yazmak istemedim.ya beni bile kızdırdılarya pes diyorum başkada birşey demiyorum.benki bu diziyi kesinlikle sonuna kadar izlicem diyenlerdenim.çok çabukda sinirlenmem ama kendimi aptal yerine koyulmuş gibi hissettim.bizimle resmen oyun oynuyorlar, değer vermiyorlar ve oyalıyorlar.halbuki biz olmasak onlarda olmaz.bunu bile bile yapıyorlarya daha onlara ne demeli.
anlamadığım yılbaşıyla salı akşamının ne ilgisi var.tamam salı 1 ocak olabilir ama yılbaşı gece kutlanıyor ve üstünden nerdeyse bir gün geçiyor.yoksa salı akşamıda yılbaşı kutlanıyorda benimmi haberim yok?
hadi bölüm yok dediniz o zaman neden avrupa kanalında fragmanı döndürüyorsunuz.yoksa onlara izletipde bizemi izletmiyecekler.bundan daha saçma bişe olamaz.eğer böyle bişe olursa artık söyleyecek bişede yok demektir.
bu kanalda zaten izlediğim tek dizi ezogelin
bi yarışmaya bakıyordum arada artık onada bakmıyacağım kanalı boykot ediyorum
edit:doğum günümde bu kadar sinir hiçde iyi değil.en iyisi sakinleşeyim.ama ben yapacağımı biliyorum.pastamı onlara bi güzel yedireceğim.tam yüzlerinin ortasına 12 den yedireceğim kendi ellerimle, büyük bi zevkle :img-hyste
yönetmene
yapımcıya
senariste
kanalın başındakilere
özetçiye
fragmanı hazırlayan kişiye
nedime
süreyyaya
baklavacıya
hepsine bi güzel yedireceğim
gerçi bu kadar pasta alıncaif las ederim, artık sizde birer pasta alırsınız:img-hyste:img-hyste
edit2:ya bu kadar uzun edit yazılırmı bende coştum
ama iyi oldu içimi boşalttım rahatladım şimdi neşelenebilirim:dance::dance:
iftira ediyorsun bana. orayı izlerken ev ark.ımla bizzat doldurduğumuz repliklerdi,ancaaaak:
arabayı sen kullan kısmı bana aitti,soyunma olayı ark.ıma,
ona oku üfle, getirteyim bi gün sana :img-hyste:img-hyste:img-hyste
00517 adında bi hoca,nefesi çok kuvvetli :img-hyste
şimdi senin neden bu kadar anormal ay pardon normal olduğunu anladım canım e.a.kaynaklanıyor sen masumsun sorun onda getir anam sen ben sevabına bir okuyam ona yazık canıma :img-angel
ezo kadimin kapısının önüne gelir ve sesizce çalar kadim büyük bir heycanla çar kapıyı
kadim:hoş geldin gir
ezo:eh girem sizide işinizden edim ama
kadim.olurmu benim en büyük işim sensin
ezo.beni iş olarakmı göriniz
kadim:eh ders bedaya değil tabi karşılığında para alıyorum öyle değilmi
ezo:doğru onu unutuydum ben e nerden başlık
kadim:aşk tan başlayalım
ezo.öyle bir ders yok bilim ben
kadim ezoya yaklaşır felaket derecede karızmatık bakışlarıyla deler geçer ezonun kalbını:img-in_lo
ezo.ben ders çalışacaz sandim kadim bey
kadim:evet ezo dersimiz aşk dedim bu seni yalnız yakalaya bildiğim tek an bırakta yanında istediğim gibi davranayım:img-in_lo
devam ettirmek isteyen varmı bu sahnenin devamı nasıl olsun:img-pilot
kadim:dersimiz matematik ezo
ezo: hee dinlim,
kadim:ezo tek başına 10 dakikada 3 tepsi baklava açarsa, nur-meryem-ezo
kaç tepsi açar,
ezo: vallaha bi 20 tepsi açarız,
kadim:ezo bu olmaz imkansız
ezo:yoo daha geçen hafta actıydık :img-hyste:img-hyste:img-hyste
kadim:sus ezo
şimdi senin neden bu kadar anormal ay pardon normal olduğunu anladım canım e.a.kaynaklanıyor sen masumsun sorun onda getir anam sen ben sevabına bir okuyam ona yazık canıma :img-angel
ezo kadimin kapısının önüne gelir ve sesizce çalar kadim büyük bir heycanla çar kapıyı
kadim:hoş geldin gir
ezo:eh girem sizide işinizden edim ama
kadim.olurmu benim en büyük işim sensin
ezo.beni iş olarakmı göriniz
kadim:eh ders bedaya değil tabi karşılığında para alıyorum öyle değilmi
ezo:doğru onu unutuydum ben e nerden başlık
kadim:aşk tan başlayalım
ezo.öyle bir ders yok bilim ben
kadim ezoya yaklaşır felaket derecede karızmatık bakışlarıyla deler geçer ezonun kalbını:img-in_lo
ezo.ben ders çalışacaz sandim kadim bey
kadim:evet ezo dersimiz aşk dedim bu seni yalnız yakalaya bildiğim tek an bırakta yanında istediğim gibi davranayım:img-in_lo
devam ettirmek isteyen varmı bu sahnenin devamı nasıl olsun:img-pilot
sen herhalde bize de özelden hatır sorsunlar istiyorsun rozi.bu sahnenin devamı nasıl olsun diye sorarsan olur da içimizden biri cevaplamaya kalkarsa rtuk pardon modlar bize şöyle bir uğrar....:img-hyste :img-hyste
ama tabi devaında çay içip pastada yiyebilirler.(papatya'nın pastasından değil kıyamam onlara.özellikle de kadim'e :img-in_lo papatyanın pastasının başka sahipleri var :) )
yaw bari salı akşamı sesli fragmanı verseler.tabi bu dileğime güzel bir sesli fragman diye de eklemek lazım ....sessizin hali malum
EDİT:bu arada papatya canım doğum günün bir kez daha kutlu olsun.nice mutlu yıllara
kadim:dersimiz matematik ezo
ezo: hee dinlim,
kadim:ezo tek başına 10 dakikada 3 tepsi baklava açarsa, nur-meryem-ezo
kaç tepsi açar,
ezo: vallaha bi 20 tepsi açarız,
kadim:ezo bu olmaz imkansız
ezo:yoo daha geçen hafta actıydık :img-hyste:img-hyste:img-hyste
kadim:sus ezo
ya ben burda kaçıp giden romantızmi yaklamaya çalışım sen gel olan azıcık aşk kırıntısınıda yok et revamı bu bize:img-grin2
doğru diyor ezo kadimcim tabi garıbim aşktan gözü bir şey görmüyor ne yapsın:img-in_lo:img-in_lo
h23 devam canım az kaldı kurtulucaz bu kara buluttan:img-blush
edit:fazla hoş görümü istiyoruz bilmiyorum ama modlarımız bu halimize acıyıp bizi kendi halimize bıraktılar galiba bütün bir hafta güzel olmayacağında emin olduğumuz bir diziyi bekliyerek geçiricez:img-blush
ezo gelin dizisini severek izlediğinizi ve en az bizim kadarda sahip çıktığınızı yazdığınız satırlardan anlaşılıyor.Türk seyircisinin dizilerini bu kadar yakından takip etmesi ,olası tepkilerinde kalitesini artırmış oluyor. Biz yapımcı olarak sizlere karşı olan sorumluluğumuzununda yoğunlaştığının bilincindeyiz.. Bunun karşıtı olarak dünyada 45 dakkika olan bölüm sürelerinin malesef Türkiyede iki katına yakın olduğunu size üzülerek hatırlatmak isreriz.. genel olarak Türkiyedeki dizilerin birçoğunda bu sorunlar yaşanmaktadır.Yapımcısı olduğumuz Ezo Gelin adlı dizinin çekimlerine hikayenin temeli olarak Antep de başladığımızı ve ikinci sezon olarakta İstanbul ayağına taşımış bulunmaktayız. İstanbul ayağında diziye yeni oyuncular katarak dizinin seyrini artırmayı biz yapımcı olarak üstlendik. Sonucu; toprak hikayesi olarak başlayıp İstanbul da hala devam eden bir dizi haline gelmiştir. Kaygılarınızı Yapım olarak anlayışla karşılıyor gerekli müdahaleler için sürekli caba içinde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Amaç olarak sezonun sonunda kalitesi ve seyriyle SİZLERİ mutlu eden bir EZO GELİN bırakmak..
Hepinize göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim
PASTEL YAPIM
www.pastelfilm.com.tr
info@pastelfilm.com.tr
ezo gelin dizisini severek izlediğinizi ve en az bizim kadarda sahip çıktığınızı yazdığınız satırlardan anlaşılıyor.Türk seyircisinin dizilerini bu kadar yakından takip etmesi ,olası tepkilerinde kalitesini artırmış oluyor. Biz yapımcı olarak sizlere karşı olan sorumluluğumuzununda yoğunlaştığının bilincindeyiz.. Bunun karşıtı olarak dünyada 45 dakkika olan bölüm sürelerinin malesef Türkiyede iki katına yakın olduğunu size üzülerek hatırlatmak isreriz.. genel olarak Türkiyedeki dizilerin birçoğunda bu sorunlar yaşanmaktadır.Yapımcısı olduğumuz Ezo Gelin adlı dizinin çekimlerine hikayenin temeli olarak Antep de başladığımızı ve ikinci sezon olarakta İstanbul ayağına taşımış bulunmaktayız. İstanbul ayağında diziye yeni oyuncular katarak dizinin seyrini artırmayı biz yapımcı olarak üstlendik. Sonucu; toprak hikayesi olarak başlayıp İstanbul da hala devam eden bir dizi haline gelmiştir. Kaygılarınızı Yapım olarak anlayışla karşılıyor gerekli müdahaleler için sürekli caba içinde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Amaç olarak sezonun sonunda kalitesi ve seyriyle SİZLERİ mutlu eden bir EZO GELİN bırakmak..
PASTEL YAPIM
www.pastelfilm.com.tr
info@pastelfilm.com.tr
canım bunu sanami gönderdiler nerden buldum?
bize açıklarmısın lütfen:img-blush
PASTEL YAPIM
www.pastelfilm.com.tr (http://www.pastelfilm.com.tr)
info@pastelfilm.com.tr
canım onlar da bizim gibi kopyala yapıstır yapmıslar anlasılan :img-hyste:img-hyste:img-hyste
aynı mail cunku :D
edit: rozicim eger mail attıysan e-postalarına bakarsan aynı metni gorebilirsin kolayca ;)
h23 sanada geldiyse dediğin gibi pek tembel gördüm bu pastel yapımı :icon_whis
sanada gelmiştir rozicim maillerine bakarsna pek üstünkörü herşeye çekebilecek cevap olmuş ama buda umut tabi
PASTEL YAPIM
www.pastelfilm.com.tr
info@pastelfilm.com.tr
Ayni cevap suanda banada gelmis bulunuyor.. Bunlarda isi otomatige bagladi demekki!
Ama egerki bu cevap dun herkes gonderdigi metin ise, sorularin hic bi cevapini goremedim ben.. Ne cikarmali bundan..? Biraz dahami sure istiyorlar? Eger oyleyse kimse kusura bakmasin, benim sure limitim tukendi, biz seyirciler biseyi keyif alarak izlemek icin ekran basina geciyoruz.. Suanda bizim savasmammiz bile sacma, cunki sizin isiniz bu.. Guzel seyler hazirlayip bize sunmak.. Ama maalesef bunu yapabilmek icin bizim yardimlarimiz gerekiyor.. Bide ise yarasa gam yemicem..!!
Not: Bana haber gelen mail sayisi sadece 35..! Ama eger Cc:'yi yapamiyanlari sayarsak, 50 civari gitti.. Buda yetmz, biz bu kadar degiliz arkadaslar.. !
Yoklugumda basliga uygun mesajlar yazilmis.. Iyide olmus, dun'den beri dogru duzgun yorumlar yazilmamisti.. Gel gorki simdi yazilanlarda fragman ve ozet gibi ic sykici.. Kusura bakmayin arkadaslar, ama benden bi sure yorum duyamicaksiniz gibi, cidden ne bi istek ne baska bisey kaldi bende..
Frgman Show Turkte yayinlanmaya devam ediyor, ama Show Tvde o gun baska bisey donuyor, ya Allah askina biri bana neler oldugunu acikliyabilirmi..?? Sali gunu varmi yokmu..? Nolur imkani olan bi arkadas simdi su Sho Tvyi arasin, ve bagirsin cagirsin dogru duzgun bi cevap alsinda, bizde bosuna yirtilmiyalim..!!!
arkadaşlar gönderdiğim mail adreslerime bakıyorum okadar çok beğenmişlerki her adresime iki,üç kere göndermişler otomatik olayını abartmışlar
:img-grin2:img-grin2
fragmanın show turkte yada avrupa kanallarında gösterilmesinin nedenini ellerine dizinin yayınlanmayacağına dair bir bilginin henüz ulaşmamış olması diye düşünüyorum, unutmayalım ki biz peşine düşüp aramasak belki bizimde haberimiz olmayacaktı. bunlara ek olarak; kanal arandığında verilen cevaplar da çelişkili zaten. demekki adamların ellerinde bir fragman ve de bölümün bir kısmı var o da avrupaya gönderilmiş, film yetişir diye düşünülmüş sonra ise yayınlamaktan vazgeçilmiş ancak kendi aralarındaki koordinasyonsuzluktan dolayı bunu kendi bir alt kanallarına bile haber etmemişlerdir:
şimdi ben niye bu ciddi yazıyı yazdım bilmiyorum :img-pilot
Yoklugumda basliga uygun mesajlar yazilmis.. Iyide olmus, dun'den beri dogru duzgun yorumlar yazilmamisti.. Gel gorki simdi yazilanlarda fragman ve ozet gibi ic sykici.. Kusura bakmayin arkadaslar, ama benden bi sure yorum duyamicaksiniz gibi, cidden ne bi istek ne baska bisey kaldi bende..
Frgman Show Turkte yayinlanmaya devam ediyor, ama Show Tvde o gun baska bisey donuyor, ya Allah askina biri bana neler oldugunu acikliyabilirmi..?? Sali gunu varmi yokmu..? Nolur imkani olan bi arkadas simdi su Sho Tvyi arasin, ve bagirsin cagirsin dogru duzgun bi cevap alsinda, bizde bosuna yirtilmiyalim..!!!
xkubrax ne yazıkkı gelen bilgilere göre dizimizin yayınlanmayacağı kesin
ama avrupa kanalı hala gösteriyor fragmanı bana kalırsa onlarda bilimiyor ne yaptıklarını:icon_sorr
sanırım neden şikayet etğini anlamadım yapmış olduğumun olumsuz eleştirilere mi kızdın yoksa zaman geçirmek için yazdığımız yazılara mı?:icon_sorr
xkubrax ne yazıkkı gelen bilgilere göre dizimizin yayınlanmayacağı kesin
ama avrupa kanalı hala gösteriyor fragmanı bana kalırsa onlarda bilimiyor ne yaptıklarını:icon_sorr
sanırım neden şikayet etğini anlamadım yapmış olduğumun olumsuz eleştirilere mi kızdın yoksa zaman geçirmek için yazdığımız yazılara mı?:icon_sorr
Yayinlanmassa yayinlanmasin, yetti be.. !
Sanirim ben bi kac gun once cok buyuk konussmusum "Neden diziyi birakiyorsunuz?" diye.. Ne demisler buyuk lokma ye, buyuk laf soyleme!
Ya Rozicim, ben nedenmi sykayet ediyorum?
Harcadigimiz bunca emegin bosa gitmesine kiziyorum..
Ne size, nede yazdiginiz yazilara.. Aksine yazdiklariniz beni guldurdu, diyorumya bolum yorumlari basligina uygun mesajlar yazilmis dunden beri.. Iyide olmus..
Benim derdim su dizi, Show Tv, senaristler, yapimci, yonetmen.. Sizler degilsiniz.. :good:
Not: Arkadaslar cidden sinirlerim cok bozuk, yazdiklarim yanlis anlasilmasin.. :icon_sorr
Edit: Ayrica "yazilanlarda fragman ve ozet giib ic sykici" yazdimya, onu yanlis yazmissim.. Orda demek istedigim bolum hakkinda dusununlerde tipki fragman ve ozet gibi ic sykici, yani "kotu bi bolum" izlicegimiz kesin gibisinden..
Yayinlanmassa yayinlanmasin, yetti be.. !
Sanirim ben bi kac gun once cok buyuk konussmusum "Neden diziyi birakiyorsunuz?" diye.. Ne demisler buyuk lokma ye, buyuk laf soyleme!
Ya Rozicim, ben nedenmi sykayet ediyorum?
Harcadigimiz bunca emegin bosa gitmesine kiziyorum..
Ne size, nede yazdiginiz yazilara.. Aksine yazdiklariniz beni guldurdu, diyorumya bolum yorumlari basligina uygun mesajlar yazilmis dunden beri.. Iyide olmus..
Benim derdim su dizi, Show Tv, senaristler, yapimci, yonetmen.. Sizler degilsiniz.. :good:
Not: Arkadaslar cidden sinirlerim cok bozuk, yazdiklarim yanlis anlasilmasin.. :icon_sorr
boşa gitmedi canım, en azında bizlere bir şeyi göstermiş oldun birlik olduk sesimizi duyurmak için çaba gösterdik, başarılı olamasakda en azından üzerimize düşeni yaptık. ve ben yapmaya devam edicem bu hafta bu mesajları göndemeye devam edicem onlar bıkana kadar serhatı 800 oydan 20.000 e tam üç günde çıkardık bunu da yaparız istemek yeter varsın duymasınlar biz devam edelim en azından içimiz rahatlar:icon_sorr
editt:ve bir şey daha benim göndermiş olduğum mesajlara cevap gelmemiş hemde üç ayrı adresten gönderdiğim halde neden benim başım kelmi :img-cray::img-cray:
Ya biliyomusunuz çok komik ama ben galiba pastel yapımın kara listesine girdim. Demiştim ya ben tanırlar falan diye. Dün 2 mail adresimden da attığım maile bugün sizin o bahsettiğiniz mail gelmemiş.
Ama komik olan sallayarak ve başka bir isimle aldığım mail adresime bu bahsettiğiniz cevap maili gelmiş. Ne komik ya.
Birde gönderdikleri mailde farkettiniz mi Hepinizin ilgisine çok teşekkür ederiz gibi birşey yazıyor. Yani bu demek oluyor ki farkındalar bizim birlikte bu mailleri attığımızın. Ahh keşke başka şeylerinde farkında olsalar...
Arkadaslar cok onemli bisey soylicem..
Malumunuz giden mail'lerden benimde haberim oluyor.. Ve simdi dikkatimi bisey cekti.. Farkli email adreslerinden, ayni isimler yolluyor.. Yani ayni kisiden 3 mail var, ad soyad ayni fakat sadece email'deki yapim farkli ornekse ayni username'den hotmail, mynet, ve yahoo var.. Boyle olmasi biseye yaramaz, cunki biz ne kadar cogunluk oldugumuzu gostermeye calisiyoruz, ayni isimlerden giderse onlarin dikkate alicagini sanmiyorum..
Ama gercekten cok emek harciyorsunuz, destekleriniz icin cok tesekkur ediyorum, fakat buna dikkat edin olurmu..
Eger bugun bizim forumda dolasan gercekten senaryo asistaniysaki, Gokgoz'un om ile olanlari soyledigine bakilirsa oyle.. O zaman dogru yoldayiz arkadaslar.. Keske kucukte olsa bisey yazsaydi, en azindan bi tesekkur hic zor olmassa gerek.. :img-yes:
Rozi'cim canim cok haklisin, biz ne oldugumuzu, nasil birlik olabilicegimizi onlara gosterdik.. Basarili olsakta olmassakta, en azindan onlarda bizde bizim ne oldugumu, ne olabilcegimizi biliyorlar.. Bence biz cidden basarili olduk, bu yaptigimiz kolay bi is degildi.. Tekrar saolun arkadaslarim, iyiki varsiniz.. :good:
papatya363 30-12-07, 16:08 ama tabi devaında çay içip pastada yiyebilirler.(papatya'nın pastasından değil kıyamam onlara.özellikle de kadim'e :img-in_lo papatyanın pastasının başka sahipleri var :) )
yaw bari salı akşamı sesli fragmanı verseler.tabi bu dileğime güzel bir sesli fragman diye de eklemek lazım ....sessizin hali malum
EDİT:bu arada papatya canım doğum günün bir kez daha kutlu olsun.nice mutlu yıllara
ben onlara öyle özel bi pasta hazırladımki pastayı yüzlerine yediklerinde acıdan konuşamıyacaklar içine pul biber koyup göz yaşartıcı sıkıcam
onlar biz egofları daha tanımadı
onlara bile bile güzel pasta yedirirmiyim
ama kadime yediririm en özelinden en güzelinden kendi ellerimle
yok olmaz derseniz olur olur bugün benim doğum günüm bana bugün yasak yok:)
bende birkez daha teşekkür ederim ilginiz için teşekkürler
uzak88 hemşerim aramıza hoşgeldin
kadim&neşesende hoşgeldin
edit:ya bişeyi merak ediyorum locaya baktığımda isimlerin yanında artı işaretleri var genelde daha çok bu foruma girenlerde var acaba o artı ne ifade ediyor bilen varsa söyleyebilirmi merak ettimde
ben onlara öyle özel bi pasta hazırladımki pastayı yüzlerine yediklerinde acıdan konuşamıyacaklar içine pul biber koyup göz yaşartıcı sıkıcam
edit:ya bişeyi merak ediyorum locaya baktığımda isimlerin yanında artı işaretleri var genelde daha çok bu foruma girenlerde var acaba o artı ne ifade ediyor bilen varsa söyleyebilirmi merak ettimde
Hemen editini cevaplim canim.. Hani forum yenilendiya.. Yeniliklerden bitaneside bu.. Arkadas oldugun uyelerin yaninda bu + isaretini goruceksindir.. Onemli bisey degil yani..
Ayrica Dogum gunun kutlu olsun canim, nice senelere!
ben de yeni öğrendim arkadaş lıstende olanları gösteriyormuş
canım doğum günün tekrar kutlu olsun :img-in_lo ama senin yüzünden canım çok fena pasta çekti haberin olsun :img-nyam:
bir artaştırma yaplaım ben bir bakayım bu özetin yarısı nerde belki devamı vardır ve güzel bir kaç cümle buluruz:img-blush
metni mail adresime kopyalayamıyorum ben niye olabilir??? anlayan bi adım öne çıksın :)
metni mail adresime kopyalayamıyorum ben niye olabilir??? anlayan bi adım öne çıksın :)
hotmail yeni özelliği ctrl beraber v ye basacaksın kopyalar eskiden ihtiyaç duyulmuyordu şimdi kısa yol kullanmak zorunda kalıyoruz kolay gelsin
hotmail yeni özelliği ctrl beraber v ye basacaksın kopyalar eskiden ihtiyaç duyulmuyordu şimdi kısa yol kullanmak zorunda kalıyoruz kolay gelsin
tamam hallettim teşekkürler..bi saattir yapıştırmaya çalışıyorum bende :) şimdi sonuç olarak bu hafta var mı dizi ben anlamadım hepten devrelerim karıştı :img-help:
Ayrica soylemeyi unuttum aramiza gunden gune yeni katilan arkadaslarimiz oluyor.. Onlara koca bi HOSGELDINIZ diyorum, ve neden keyifli zamanlarimizda gelmedinizde, simdiki su depresyon aninda geliverdiniz.. Destek cikmak icin dimi.. :icon_sorr
Bide bugun dun Show TV'den bi mail gelmis..
Sayın Nur
Iyi hosta bi kac problem var..
1. Ben bu mail adresini kullanarak onlara mesaj atmadim..
2. Hadi attim diyelim, ben baska bi isim kullanmam, Ve benim ne adim nede soyadim Nur..
3. Acaba baska birimi, bu adresi kullanarak yazdi..?
Meraklandim simdi :)
Ben de info@pastelfilm.com.tr ye mailimi gönderdim ancak http://www.showtvnet.com/yardim/inde...=4&ID=1&KKID=3
Bu adrese gönderemedim sayfa bulunamıyor bende?
Bu hafta yeni bölüm yokmuş.. ve de bu kesin! Biz bekleriz beklemeye 1 hafta daha ama beklediğimize değer bir bölüm olsa! Valla sinirlerim çok bozuk..
Ama sabredeceğiz sonuna kadar..Umarım bu süre içinde kendilerini bize affettirebilecek bir bölüm hazırlarlar..Ya akıl mantık almıyor.. Elinde işlenmesini bekleyen mükemmel bir kumaş var ve sen o kumaşı boşa harcıyorsun.. Böyle yetenekli oyuncuları bir arada bir daha zor buluruz.(tabi gereksizleri de) ve sen bunu kullanmıyorsun gereksizleri ön plana çıkartıyorsun..Olacak şey değil vallahi..
Bu arada papatya363:
http://resim.forumviva.com/uploads1/e4b0ae9446.gif
Doğum günün kutlu olsun!!
Yada hemen yukarda yapıştır işareti var. Ona basarsan da kopyalanır. Bende ilk başta anlamadım ama deneyince oldu...
hallettim canım gitti mail teşekkürler..
Ben de info@pastelfilm.com.tr ye mailimi gönderdim ancak http://www.showtvnet.com/yardim/inde...=4&ID=1&KKID=3
Bu adrese gönderemedim sayfa bulunamıyor bende?
Bu hafta yeni bölüm yokmuş.. ve de bu kesin! Biz bekleriz beklemeye 1 hafta daha ama beklediğimize değer bir bölüm olsa! Valla sinirlerim çok bozuk..
Ama sabredeceğiz sonuna kadar..Umarım bu süre içinde kendilerini bize affettirebilecek bir bölüm hazırlarlar..Ya akıl mantık almıyor.. Elinde işlenmesini bekleyen mükemmel bir kumaş var ve sen o kumaşı boşa harcıyorsun.. Böyle yetenekli oyuncuları bir arada bir daha zor buluruz.(tabi gereksizleri de) ve sen bunu kullanmıyorsun gereksizleri ön plana çıkartıyorsun..Olacak şey değil vallahi..
Cok kesin konustun be Sennae..
Valla bu kesinlik'le benim umidimde tukendi.. Peki nasil bu kadar kesin konustugunu sorabilirmiyim? Yani bizim bilmedigimiz bisemi duydun..?
yapım şirketinden ne dediği belli olmayan her yöne 100 km çekilebilecek bir cevap gelmiş.anlaşılan bize önem verdiklerini göstermek için de çifter çifter yollamışlar mesajları.bana 2 cvp gelmiş biri 15.31 de biri 15.38 de....ya çok fazla mail yollandı ve cevap verdikleri kişileri şaşırıp tekrar tekrar yolladılar ya da dediğim gibi önemsediklerine ikna etmek için böyle yaptılar.
ne diyeyim buna da şükür.daha önce bir dizyle ilgili yapım şirketlerinden birine mail atmıştım.sağolsunlar bir dövmedikleri kalmıştı.burada en azından lastik gibi her yöne uzasa da nazik bir cvp var.
senaristin asistanı da buralarda dolanıyormuş ...eh en azından dikkatlerini çektik.bu da bir şeydir....
papatya363 30-12-07, 16:37 cevapladığınız için teşekkürler aydınlanmış oldum
xkubrax, senna çok teşekkürler
pastada pek güzel görünüyor saol
bak rozininde canı çekmişti zaten bide bu pastayı görürse onu en yakın pastanede buluruz heralde:)
ah rozicim evde pasta var ama ben nası yolıyımki sana:)
yapım şirketinden ne dediği belli olmayan her yöne 100 km çekilebilecek bir cevap gelmiş.anlaşılan bize önem verdiklerini göstermek için de çifter çifter yollamışlar mesajları.bana 2 cvp gelmiş biri 15.31 de biri 15.38 de....ya çok fazla mail yollandı ve cevap verdikleri kişileri şaşırıp tekrar tekrar yolladılar ya da dediğim gibi önemsediklerine ikna etmek için böyle yaptılar.
ne diyeyim buna da şükür.daha önce bir dizyle ilgili yapım şirketlerinden birine mail atmıştım.sağolsunlar bir dövmedikleri kalmıştı.burada en azından lastik gibi her yöne uzasa da nazik bir cvp var.
senaristin asistanı da buralarda dolanıyormuş ...eh en azından dikkatlerini çektik.bu da bir şeydir....
ya peki benim mail adresime neden gelmedi hadi dicem birini unuttular ya öbürü zaten bu iş için aldığım yen mailin şifresini unuttum o yüzden birini açamıyorum ama iki mailemde göndermemişler :img-cray::img-cray:
sanirım derya gibi bense işaretlendim hem fax maille rahatsız edince kızdılar bana:icon_sorr
Ayrica arkadaslar, bana gelen bilgiye gore mail sayisi 40'a ulasti.. Ve bana gelmiyenleride sayarsak 55 filandir herhalde :)
Ya benim canim Ezo Gelin izlemek istiyor, madem bu hafta yok, konusucak biseyde yok o halde, yapilmasi gereken sey belli.. Bu depresif Egof'lara en iyi ilac Nostalji.. Ben ilaci icmeye istiyorum.. Malum sitede bulunur bu ilac, sizde deneyin derim ben :)
ya peki benim mail adresime neden gelmedi hadi dicem birini unuttular ya öbürü zaten bu iş için aldığım yen mailin şifresini unuttum o yüzden birini açamıyorum ama iki mailemde göndermemişler :img-cray::img-cray:
sanirım derya gibi bense işaretlendim hem fax maille rahatsız edince kızdılar bana:icon_sorr
Tatlım dedim ya ikimizide kara listeye aldı pastel yapım. Hep bunların başının altından çıkıyor halkı galyena getiriyorlar diye düşünüp bize cevap vermediler.
Benimde kendi adıma olan 2 mail adresimede cevap gelmemiş. Salladığım mail adresine gelmiş. Çünkü ona başka bir isim vermiştim. Yani derya değildi. Neyse boşver en azından haklı olduğumuzu biliyorlar...
Canim seni unuturlarmi hic, aksine unutmadiklari icin gondermediler.. :img-hyste..
Sakaa canim saka.. Galiba sadece bi kac kisiye yolladir, herkese gonderirlerse ohooo. Hem bilimiyorlarmi bizim hep birlikte calistigimizi, dusundulerki birine yollasam zaten hepsine yayar.. niye cile cekim hepsiye ayri ayri :icon_whis
Ayrica arkadaslar, bana gelen bilgiye gore mail sayisi 40'a ulasti.. Ve bana gelmiyenleride sayarsak 55 filandir herhalde :)
Ya benim canim Ezo Gelin izlemek istiyor, madem bu hafta yok, konusucak biseyde yok o halde, yapilmasi gereken sey belli.. Bu depresif Egof'lara en iyi ilac Nostalji.. Ben ilaci icmeye istiyorum.. Malum sitede bulunur bu ilac, sizde deneyin derim ben :)
aslında gerçekten çok iyi bir fikir.
aklıma ne geldi.bugunden itibaren ezo gelin.2in ilk bölümlerini izleyelim be hergün bir bölümü yeniden gözden geçirelim. :)
bu haftayı nostalji haftası ilan etmeye ne dersiniz
en azından üzerimizdeki kara bulutlar dağılır biraz...
EDİT:sayenizde benim de canım pasta çekti :)
aslında gerçekten çok iyi bir fikir.
aklıma ne geldi.bugunden itibaren ezo gelin.2in ilk bölümlerini izleyelim be hergün bir bölümü yeniden gözden geçirelim. :)
bu haftayı nostalji haftası ilan etmeye ne dersiniz
en azından üzerimizdeki kara bulutlar dağılır biraz...
Kesinlikle katiliyorum..
Bence super bi fikir..
Bugun 30'dan basliyalim.. Amaaaa ben Ezo ve Kadimli sahnelerden baska sahne izlemem soylim.. Yayinlananan bolumde mecbur oldugumuz icin izliyorum, ama simdi ne izlemek istedigimiz bizim elimizde..
Varmisiniz arkadaslar yokmusunuz..? :)
şimdi baktım banada gelmiş mesaj otomatiğe bağladılar galiba bizim yaptığımızı yapıyarlar ama bizi yıldıramazlar :img-wink: :P
rozicim üzülme cok büyük kayıp değil aynı şeyi herkese gönderiyorlar :img-yes:
Kesinlikle katiliyorum..
Bence super bi fikir..
Bugun 30'dan basliyalim.. Amaaaa ben Ezo ve Kadimli sahnelerden baska sahne izlemem soylim.. Yayinlananan bolumde mecbur oldugumuz icin izliyorum, ama simdi ne izlemek istedigimiz bizim elimizde..
Varmisiniz arkadaslar yokmusunuz..? :)
oyy siz geriden geliyorsunuz ben tarihe daldım bile:img-in_lo
bu gün ezo gelin nostalji günü hepinizi bekliyoruz
sevgili kanalım bizde çare tükenmez biz bu haftayıda atlatırız siz bizleri merak etmeyin dilerim kabus gibi bir yıl geçirirsınız:img-grin2
sizi çok çok ama çok gerçekten de çok ya valla çok öpüyorum :img-black:img-black:img-black
arkadaşlar,söze nasıl başlayacağımı bilemiyorum...bu durumda ne denebilir ki...
ben de hepiniz gibi "öncelikle sorumsuz bir yayıncılık anlayışı gösteren SHOW TV ye...yaptığı ve yapması gerekirken yapamadığı değişikliklerle diziyi rayından çıkaran YAPIMCI ya...çok güzel bir miras devralmışken her ne hikmetse diziyi yüzüne gözüne bulaştıran SENARİSTE...kendi beceriksizliğini başkalarını suçlayarak örtbas etmeye çalışan YÖNETMENE...ÇOOOOOOOK KIZGINIMMMMMM:icon_evil:icon_evil:icon_evil
Dizimizin bu hafta yayınlanmayacağı kesinleşti herhalde...ama showturk'te fragmanları hala dönüyor...hem de hayret verici bir şekilde, hiç verilmediği kadar sıklıkla...bu nasıl iştir anlamadım...zaten mantıksızlarda mantık aramak kadar mantıksız bir şey yoktur derler...:img-wink:
neyse, bu umutsuz ve karamsar havayı dağıtmak için çok sevdiğim bir şiiri sizlerle paylaşmak istedim...
Üstad Ümit Yaşar bu şiiri "kadim ve Ezo" için yazmış sanki...:img-in_lo
BEN SENİ SEVDİM
Ben senin en çok sesini sevdim
Buğulu çoğu zaman, taze bir ekmek gibi
Önce aşka çağıran,sonra dinlendiren
Bana her zaman dost, her zaman sevgili
Ben senin en çok ellerini sevdim
Bir pınar serinliğinde, küçücük ve ak pak
Nice güzellikler gördüm yeryüzünde
En güzeli bir sabah ellerinle uyanmak
Ben senin en çok gözlerini sevdim
Kâh çocukça mavi, kâh inadına yeşil
Aydınlıklar, esenlikler, mutluluklar
Hiç biri gözlerin kadar anlamlı değil
Ben senin en çok gülüşünü sevdim
Sevindiren, içimde umut çiçekleri açtıran
Unutturur bana birden acıları, güçlükleri
Dünyam aydınlanır sen güldüğün zaman
Ben senin en çok davranışlarını sevdim
Güçsüze merhametini, zalime direnişini
Haksızlıklar, zorbalıklar karşısında
Vahşi ve mağrur bir dişi kaplan kesilişini
Ben senin en çok sevgi dolu yüreğini sevdim
Tüm çocuklara kanat geren anneliğini
Nice sevgilerin bir pula satıldığı bir dünyada
Sensin, her şeyin üstünde tutan sevdiğini
Ben senin en çok bana yansımanı sevdim
Bende yeniden var olmanı, benimle bütünleşmeni
Mertliğini, yalansızlığını, dupduruluğunu sevdim
Ben seni sevdim, ben seni sevdim, ben seni...
Ümit Yaşar Oğuzcan
umarım seversiniz...
selam ve sevgi ile...bye
Aynı cevap Pastel yapımdan banada geldi... Demekki onlarda bizim gibi kopyala yapıştır yapmış..:img-wink:
oyy siz geriden geliyorsunuz ben tarihe daldım bile:img-in_lo
bu gün ezo gelin nostalji günü hepinizi bekliyoruz
sevgili kanalım bizde çare tükenmez biz bu haftayıda atlatırız siz bizleri merak etmeyin dil |