Tüm Versiyonu Göster : Elveda Derken (Arşiv 4)

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

lazkizz
04-02-08, 19:48
Ins bu bolumde zeynebin biraz yuzu guler ya :( Yazik onada
butun hersey onun basina geliyor.

Ben onceden demistim EGE ZEYNEBI SEVMIYOR DIYE BAKINNN SEVMIYORMUS;)
Belliydi zaten :S Laleye daha baska bakiyor, Zeynep artik kendini kucuk dusurmesin
ege den ayrilsin onada yazik!!

charmingsu
04-02-08, 20:56
Valla bencede..ama burda karekter sadece dengesiz değil Senaristte dengesiz gibi geldi bana..

Şuna bak ya şimdide Asu Kerim'den değil olayı çıktı..! valla sinirden ağlıcam yaa bu kadarda olmaz yani pes doğrusu!!!!

Ege & Zeynep olmuyacak kesin ya..:icon_sorr

Velayet..

Ege'nin velayeti çekmesine bi yandan sinir oldum bi yandan ise çok mutlu oldum. :D Lale'ye acı çektireceği için değil yanlış anlaşılmasın , Tekrar velayet çekimleri burda olcağı için :happy0064 bu yüzden çok istiyorum Velayet çekimlerinin tekrar olmasını oyuncuları tekrar görebilmek.

Bu yüzden inşallah Ege velayeti paylaşmaktan vazgeçer.ve davalar felan olur :img-in_lo

canım bencede bizim senarist biraz dengesiz... ne zaman değişti senarist? benim en beğendiğim bölüm geçen sezonun sonları ve bu sezonun ilk bölümüydü.. sora senarist çok karıştırdı işleri
geçen sezon zeynebi herkes çok severken bu sene antipatik gösterildi.. lale geçen sezon iç çatışmalar yaşarken bu sezon naptını bilmez halde ateşi itiyor
eda desen ablası hastayken iyi oldu şimdi yine entrikalar falan ege zaten iyice uçtu.. şeyda o kadar dominant kadın sus pus bi şey oldu.
senarist biraz toparlasa ii olacak

miss_t0eba
04-02-08, 23:15
herkese meraba,

Özeti gelmis saten fragmanda olanlar nerdeyse yaziyor

Ege, Lale’ye duygularını anlatır ve tekrar evlenme teklif eder
buna sasirmadim cunku Ege saten Laleyi seviyordu :img-wink:

Tuna, Ateş’e hissettiklerini, aşkını söyler
Tunacim vazgec bu sevdadan cunku imkansiz :img-wink:

Lale, Ateş’e gider Ege ile konuştuklarını ona anlatır. O sırada kapı çalar. Gelen kişi Ateş’i vurup kaçar
Atesin vurucagi beliydi demek Lalede orda hadi bakalim.

Ege gazetelerden Ateş’in vurulduğunu ve o sırada Lale’nin de onun yanında olduğunu öğrenir ve şoke olur. Lale ile velayeti paylaşmaktan vazgeçer
Tabi Ege sok olur nede olsa Laleyi hala seviyor vakat velayeti bu yuzden paylasmaktan vazgecmesi cok sacma simdi kesin ben velayeti bir tek sartla paylarisirm benimle evleneceksin demesin mi valla ben beklerim ondan.

Zeynep’e evliliklerini kurtarmak için bir şans vereceğini söyler.
Birak Zeynepimi ya, ne sansi Laleyi Atesin yaninda gorunce hemende Zeynepe kos hay Allahim birak kizi.

Şeyda, Kerim’i eve bağlayan şeyin aslında onun olmadığını söylemeye karar verir.
Allahim iste buna sok oldum :img-cool2 ne yani kadin yalan mi ati onca sene bos bosuna Zeynep uzuldu, Kerim uzuldu. Valla ben Kerim olsam iyi bir dayak atardim onun yuzunden Zeyneple ayirldi ama yinede Kucuk Zeynepe babalik yapardim ve fragmanda gordugum gibi Kucuk Zeynepi ve Zeynepi beraber yasamak istiyor :img-yes:

cok guzel bir bolum bekliyor ama bir yandan Ates vuruluyor :icon_sorr

vasfiyee
04-02-08, 23:43
34. Bölüm

Ateş vuruluyor, Lale şoke oluyor

Ege, Lale’ye duygularını anlatır ve tekrar evlenme teklif eder. Tuna, Ateş’e hissettiklerini, aşkını söyler. Kerim, Şeyda’ya vazgeçmesini, kendisini bırakmasını söyler. Lale, Ateş’e gider Ege ile konuştuklarını ona anlatır. O sırada kapı çalar. Gelen kişi Ateş’i vurup kaçar. Ege gazetelerden Ateş’in vurulduğunu ve o sırada Lale’nin de onun yanında olduğunu öğrenir ve şoke olur. Lale ile velayeti paylaşmaktan vazgeçer. Zeynep’e evliliklerini kurtarmak için bir şans vereceğini söyler. Lale, Tuna’nın davayı geri çekmediğini öğrenince deliye döner. Şeyda, Kerim’i eve bağlayan şeyin aslında onun olmadığını söylemeye karar verir.

ya bu ne ya..!!bu ege ne biçim bi adam anlamadım gitti..oh valla lale olmadı zeynep..lalenin teklifini kabul edeceğini nasıl düşündü ki..!!sen daha boşanmadın kıza evlenme teklif ediyosun oh ne güzel lalede eet mi diicekti !! bu kadarmı tanımadın laleyi !! ee be ege zeynepten ne istiyosun yeteri kadar oynamadın mı kızla..!! son bölümde tamam diyodum ege akıllandı yaptıklarındn pişman ama yok bu adam değişmez..zeynebe yaklaşıcağını tahmin ediyodum ama velayetten vazgeçeğini tahmin etmiyodum hayde gene döndük başa...ege asla iyyi bi baba değil...!!laleye kızdın çocukların ne suçu var bi çocuğu annesinden nasıl ayırmaya çalışırsın !! şimdiye kdr hep ege&lale dedim ama ege laleyi asla haketmiyo...yaptıkları yetti..lale ateşle evlensin egede ne hali varsa görsün..zeynepte umarım bu kez akıllı davranır ve egeden ayrılır bütün olanlardan sonra hala zeynep o ewde kalırsa o zmn bundan sonra yaşyacaklarını hakediyo demektr...aklını başına toplasın bu aile olayını untsun bıraksın egyi laleyi sevdiğini biliyo..daha fazla kendisinle oynanmasına izn vermesin..!! egede tek başına çürüsün başk bişi demiyorum...

ben şimdiye kdr hep ege&lale dedim halada ege&laleyi istyorum ama egnin yaptıkları yetr artık..her laleye kızdğında çocuklarını kullanıyo...bunları söylüyorum ama ege akıllanırsa tekrar lale&egeye dönebilirim:)

Hirotaro
04-02-08, 23:43
Zeynep ile Ateş'i hangi mantığa göre yakıştırıyorsunuz ve yakıştıranları da anlamıyorum.Onlarında anlayışlarında ciddi sorun var derim.
Bu arada Ege hakikaten Lale'yi haketmediğini gösterdi bu bölümde.çocukları resmen oyuncak gibi kullanıyor

::Lové's::
05-02-08, 00:01
Zeynep ile Ateş'i hangi mantığa göre yakıştırıyorsunuz ve yakıştıranları da anlamıyorum.Onlarında anlayışlarında ciddi sorun var derim.
Bu arada Ege hakikaten Lale'yi haketmediğini gösterdi bu bölümde.çocukları resmen oyuncak gibi kullanıyor

Canım bi arkadaş başta yakıştırıyordum demişti şuan için demedi.:img-wink:çünkü oda böle birşeyin imkansız olduğunu biliyor. Ege & Zeynep diyorum..halada diyorum ama nafile..anlaşılan yapmıcak senarist belli ! Ege ile olmuyacaksa başka biriyle olsun ama yeterki bu kişi Kerim olmasın.!!

vasfiyee
05-02-08, 01:05
durup durup egenin yaptıklarını düşünüce sinir katsayılarım tavan yapıyo resmen !! off ege off !! ne biçim bi adamsın anlamadım gitti !! laleye tekrar nasıl yaparsın bunu ya !! yine mi acı çekicek lalemiz !! yine mi çocuklarından ayrı kalıcak !! tunaya da yarım akıllı ateşin peşine düşmekten velayeti unuttu !! şimdi lale ona ne dese yeridir !! ege senden nefret etmek istiyorum ama oda olmuyo :img-blush anladınız siz onu:)

şeyda olayına çok şaşırdım ya çüşş yani bu kadarına da pes !! ne biçim bi kadın !! boşuna bu kadar acı çekilmiş !! yazık olmuş keim&zeynebe :(

çözümü buldum :) şeyda&ege olsa tam tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş şekil olur:)

oznr_06
05-02-08, 09:33
YA BU NE OFF..diziden sogutmak icin yeterince sey yaptkları yetmiyomus gibi bi de uzasın diye arapsacına donduruolar..

herkes ilk askına donsun ve ege tek kalsın..tek istediim bu=)..otursun annesiyle bi kac gun kzları gorsun..gerci o kzları da gormek icin lalenin evine gidemez atesle evlendiginde sırf atesi gormemek. icin..boyle babaya iskele babası nedir yani..yuhhh..cocukları icin sevmedigin biriyle evlenme gbi birseyi goze alıosun da laleyle kzıp niye cocuklarn pskolojsyle oynuyosun..

pes pes pes..ege ne laleyi ne zynebi hakkediyo..artk 2 kadn da mutlu olsn yetti bu adamdan cektkleri..sanki cok vazgeclmez bi adam!!gerci bence senaristler sonunda ege zeynep yapıcaklar gbi gelio..baksana herseyi en basa dondurduler resmen..

hele asunun kerimin cocugu olmamsı fln..baska ne ckıcak..egeyle zeynep kardes fln mı..belki annesi de o yzden evliliklerne karsı ckıo dimi..bu kdr seyden sonra onu da onumuze koysalar hic sasrmam..

sude_burcu
05-02-08, 10:41
arkadaslar asunun kerimin kızı olmama ihtimalini ortaya atan benim yani kesin bisey yok:) gerci yanılmamayı umuyorum cunku o zaman zeynep ve kerim arasındaki engeller kalkacak:happy0064 kısacası bu tezim yanlıs cıkabilir o cumlenin anlamı bu olmayabilir:img-wink:

UK99_GS
05-02-08, 11:03
amaanınnnnnnnnnnnnnnn, zeynep asu kerimin değil miiiiiiiiiiiii? kesin öyle ya özete göre.. yazık kerime ya çok seviyor o çocuğu halbuki e şeyda kimden yapmış asuyu??? ya şeyda çok dengesiz bi karakter. ilk sezon dırdırcıydı sonra şarkıcı oldu sonra ezik ezik oturmaya başladı anlamıyorum.

ateşi kesin o ölen hastanın oğlu vurdu, yazık ya..

tuna da ateş aşkından işini bıraktı, niye çekmemiş davayı geri? neyse iyi oldu bizim dönek ege zaten vazgeçiyormuş velayet paylaşmaktan niye bu kadar kızdıysa... zaten geçen bölümde laleye geldiğinde ateş ordaydı. biliyor görüştüklerini yani niye birden gene delleniyorki?

bu arada fragmanda biri havuza düşüyor, kim sizce o ? ?
neeeeeeeeee oooaaaaaaa zeynep asu kerimden diilmiymiişş
ee yuh artıkkk yaaa warya kerim bu şeydayı öldürür bence
okadar sene babalık etti hemen vazgeçebilirmiki
egeyide annamıorum harbiden nie şimdi velayetten vazgeçti
tehtit eder gibi ya benimle olursun çocukları görürsün yada ateşle devam edip hafta sonu görürsün bak kızdım şimdii:icon_evil:icon_evil

UK99_GS
05-02-08, 11:04
arkadaslar asunun kerimin kızı olmama ihtimalini ortaya atan benim yani kesin bisey yok:) gerci yanılmamayı umuyorum cunku o zaman zeynep ve kerim arasındaki engeller kalkacak:happy0064 kısacası bu tezim yanlıs cıkabilir o cumlenin anlamı bu olmayabilir:img-wink:

haa öylemi bende atladım direk:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ama kerimi ewe bağlayan şey dio ee kerimi ewe bağlayan tek şey
zeynep asu diilmi yoksa bizmi yanlış bilioruz:icon_whis

sude_burcu
05-02-08, 11:13
haa öylemi bende atladım direk:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ama kerimi ewe bağlayan şey dio ee kerimi ewe bağlayan tek şey
zeynep asu diilmi yoksa bizmi yanlış bilioruz:icon_whis

evet ben de zaten bu yuzden direk bu ihtimali dusundum:) sonucta kerim o evde seydaya sırf asu icin katlanıyor...ozetin son cumlesi de kafa karıstırıcı...bu arada canım sen atlamadın merak etme ben oyle kendimden emin yazdım ki herkes aynı tepkiyi verdi:img-hyste bakalım yarın ya haklı cıkacagım ya da ozet bizi yine yanıltacak...yarınki bolumu cok merak ediyorum vala:)

yagmur94
05-02-08, 11:45
fragmanı gördüm çok sevindim
dizinin başından beri lale ve ege olmasını istiyordum
çocukları için bunu yapmalarına çok sevindim
senaristin değişmesine ayrıca sevindim yoksa ege zeynep olcaktı..

UK99_GS
05-02-08, 11:57
evet ben de zaten bu yuzden direk bu ihtimali dusundum:) sonucta kerim o evde seydaya sırf asu icin katlanıyor...ozetin son cumlesi de kafa karıstırıcı...bu arada canım sen atlamadın merak etme ben oyle kendimden emin yazdım ki herkes aynı tepkiyi verdi:img-hyste bakalım yarın ya haklı cıkacagım ya da ozet bizi yine yanıltacak...yarınki bolumu cok merak ediyorum vala:)

özetler zaten hep yanıltıo bizi:icon_whis
bnde walla çok merak ediorummm
egenin velayeti paylaşmamasına çok sinir
oldum ama neyse sinir olmamı yarın akşama sakliim:img-hyste

UK99_GS
05-02-08, 12:02
havuza atlayının kim olduğunu merak etmiş biri
sanırım o kişi kerim yaa ewi basmış ya fragmanda
bide atlamıo ege bi tane geçirince havuza uçuo sanırım

16hande16
05-02-08, 12:17
ben fragmanda gördügüm kadarıyla egeyle zeynebin arası düzelcek gibi inş düzelir böyle ayrı kalmalarına dayanamıyorum :img-yes:
ama bişeyde aklımı karıştırıyo ne olduda ege bi anda gene laleye ters davranmaya başladı ve velayetide paylaşmaktan vaşgezçi ???
neyse artık yarın görücezzzz

zeynep&ege

miss_t0eba
05-02-08, 12:32
ben fragmanda gördügüm kadarıyla egeyle zeynebin arası düzelcek gibi inş düzelir böyle ayrı kalmalarına dayanamıyorum :img-yes:
ama bişeyde aklımı karıştırıyo ne olduda ege bi anda gene laleye ters davranmaya başladı ve velayetide paylaşmaktan vaşgezçi ???

zeynep&ege
benim Özete anladigim kadariyla Ege Lalenin Ates vuruldugu an yaninda olmasiyla ilgili gercekten cok sacma Egenin yaptiklari!

Ege&Zeynep diyorsunzda Ege Laleyi seviyor cunku Laleyi cok kiskaniyor onceden bende LAle&Ates diyordum ama artik bu olmucak cunku Lalede hala Egeyi seviyor ustelik cocuklarida var yani onlar yine beraber olmalari lazim ve olucak bu galiba, Kerim ve Zeynepte beraber olmalari lazim ama Atesim yanliz kaliyor ama onu Tunayla hic istmiyorum Senaristler yazdiysa bosunlar yani ustelik Tunayi oynayan kadin konuk oyunucu.

Ege&Lale :img-wink:

Zeynep&Kerim :img-in_lo

sena57-utku
05-02-08, 14:56
Bunca olanlardan sonra nasıl Ege Zeynep diyosunuz ya...Ege'nin Zeynep'i sevmediği gün gibi aşikar...:)Ege'nin,Lale'ylede olmasını istemem yazık olur onada...Ege çok karaktersiz biri...Kendi istediği olmayınca başkalarının hayatını mahvetmeye meyilli...Lale onu reddetti ki Zeynep'e yeniden başlayalım diyo bunu yarın görcez ...
Zeynep'e ne kadar değer verdiğini,sevdiğini görmüşsünüzdür bu bölüm...:img-hysteGözlerim yaşardı valla bu nasıl bi sevgidir...:)Adam Zeynep'in peşinden gitmeye tenezzül bile etmedi...:img-hysteÜstüne bide kendini haklı gördü...
Ege Zeynep'ten uzak dursun da...:img-pilot

vasfiyee
05-02-08, 16:02

zeynep&ege

cnm ege&zeynebin arası düzelmiş düzelmiş gibi olur ama onlar artık birlikte olamaz çünkü aralarında aşk yok..ege laleye ters davranıyo çünkü lalyi ateşten çoookk kıskanıyo evlenme teklifini kabul etmeyeceği için kızıcak bide ondan sonra ateşin yanında gittiğini öğrenince çok daha fazla kızıcak kıskançlıktan çatlıcak bu yüzden yine çocuklarını kullanıp aklı sıra laleye acı çektiricek..ve tek başına kalmamak için zeyneple barışmak isticek..zeynebe sevgisinden değil,tek başına kalmak istememesinden !!!

burçinn
05-02-08, 16:48
nedense bu hafta bir heyecan var bende sanırım zeynep-kerim yüzünden:img-in_lo.bu sayfaya da bayağı yazdım bu hafta:)bu arada senarist değişti ege lale oldu düşüncelerine kesinlikle katılmadığımı söylemek istiyorum.bir hikaye anlatılıyor ve hikayede ayrılan taraflar lale ile ege...ege zeynepe yaklaşmasa,bazı hataları yapmasa,ege ve zeynep evlenmese şimdiki hikaye çıkabilir miydi?o zaman lale geri döner dönmez egeyle evlenseydi bitseydi dizi.tabiki hikayenin oluşması ve uzaması için bunların olması gerek.öteki türlü herşey çok kolay olurdu.hikayenin kurgusunun değiştiğini düşünmüyorum bence bu şekilde gidecekti.ege başından beri laleye inat olsun diye yaptı bazı şeyleri.bir de çocukları için.ama bu arada çocuklarına zarar da verdi ve henüz uslanmışa benzemiyor.belki de anlık bir sinirdir çabuk yumuşayabilir ege...

sude_burcu
05-02-08, 17:04
ben de dizinin kurgusunun degistigini dusunmuyorum...tum dizilerde boyle olmaz mı zaten? esas birbirini seven ciftler ayrılır ve araya baskaları girer...ama asıl olan birbirlerini sevdikleridir...bizim konumuzun ana dusuncesi farklı olsa da ciftler bastan belliydi...ortada 2 cocuk varken ve lale ile ege birbirini severken biraraya gelmemeleri sacma olurdu:img-wink:senarist degisti ama gidisat aynı bence de...ben de yarınki bolum ıcın cok sabırsızlanıyorum burcincim:) insallah hayal kırıklıgına ugramayız da bol bol zeynep-kerim sahneleri izleriz:) ege ise dengesizin teki kimbilir yarın neler yapıp sinir etcek bizi:icon_whis

burçinn
05-02-08, 17:09
ben de dizinin kurgusunun degistigini dusunmuyorum...tum dizilerde boyle olmaz mı zaten? esas birbirini seven ciftler ayrılır ve araya baskaları girer...ama asıl olan birbirlerini sevdikleridir...bizim konumuzun ana dusuncesi farklı olsa da ciftler bastan belliydi...ortada 2 cocuk varken ve lale ile ege birbirini severken biraraya gelmemeleri sacma olurdu:img-wink:senarist degisti ama gidisat aynı bence de...ben de yarınki bolum ıcın cok sabırsızlanıyorum burcincim:) insallah hayal kırıklıgına ugramayız da bol bol zeynep-kerim sahneleri izleriz:) ege ise dengesizin teki kimbilir yarın neler yapıp sinir etcek bizi:icon_whisinşallah canım benim de tek isteğim hayal olmasın bu kadar heyecan yaptık baksana:):) ege gene bir parlayacak ama bence çabuk geçebilir siniri ,anlar hatasını.yani umarım.yalnız zeynep hala ege diye tutturursa gerçekten çok üzüleceğim.kızmamak elde değil öyle birşey olursa.çünkü egenin kimi sevdiği o kadar belli ki zeynep bunca şeyden sonra hala o evde kalmamalı.egeyle arasında hiçbir bağ da yok.ne çocukları var ne de birbirlerine aşıklar.ikisi de başkasını seviyor üstelik.bence bu evlilik artık uzamamalı.:img-yes:

sude_burcu
05-02-08, 17:18
inşallah canım benim de tek isteğim hayal olmasın bu kadar heyecan yaptık baksana:):) ege gene bir parlayacak ama bence çabuk geçebilir siniri ,anlar hatasını.yani umarım.yalnız zeynep hala ege diye tutturursa gerçekten çok üzüleceğim.kızmamak elde değil öyle birşey olursa.çünkü egenin kimi sevdiği o kadar belli ki zeynep bunca şeyden sonra hala o evde kalmamalı.egeyle arasında hiçbir bağ da yok.ne çocukları var ne de birbirlerine aşıklar.ikisi de başkasını seviyor üstelik.bence bu evlilik artık uzamamalı.:img-yes:

aynen canım ya eger zeynep hala o evde kalmaya devam ederse ben de cok sinirlenecegim...artık biraz kalbinin sesini dinlesin ve kurtulsun o evden...bi yandan kaynana dırdırı diger yandan cekilmez bi es ve surekli annelerini isteyen 2 cocuk...bunlara ragmen hala orda kalırsa yuh dicem ben de...ama dizi uzasın diye biraz daha bu evlilik surebilir:icon_sorr o zaman da bize kerim-zeynep sahnelerini hasretle beklemek duser:icon_sorr

nil-burcu
05-02-08, 17:41
arkada_lr hala neyi tart_1yosunuz anlam1yprum ki yaa.hala ege&zeyneo diyosunuz öyle bi _ey olmaz bunu kaç defa söyledim ege6zeynepi sevmiyo hem lale zeynepe dmediki git kocamla evlen diyo sadece cocuklar1ma bak dedi ama zeynep mne yapt1 sanki egenin onu sevdiini biliyomu_ gibi evlendi sonuçta üüzlen o oldu bne oanad cok üzülüyo1rum ac1 cekiyo diye:(egeninde onunla evlenmesinin sebebi cocuklar1mla iyi geciniyo iye evlendi ama zeynep bunu ba_k bi tarafa götürüdü sevgi taraf1na eged bu yok i_te o laleyi seviyo ve senaritlerde güzel yaz1yolar diziyi harika ben bravo diyorum valal:)herkezin kendi görü_ü tabi:)ama ben ege&leleciyim tabi.

16hande16
05-02-08, 18:38
cnm ege&zeynebin arası düzelmiş düzelmiş gibi olur ama onlar artık birlikte olamaz çünkü aralarında aşk yok..ege laleye ters davranıyo çünkü lalyi ateşten çoookk kıskanıyo evlenme teklifini kabul etmeyeceği için kızıcak bide ondan sonra ateşin yanında gittiğini öğrenince çok daha fazla kızıcak kıskançlıktan çatlıcak bu yüzden yine çocuklarını kullanıp aklı sıra laleye acı çektiricek..ve tek başına kalmamak için zeyneple barışmak isticek..zeynebe sevgisinden değil,tek başına kalmak istememesinden !!!

tmm anladım ege hala laleyi seviyo onu çok kıskanıyo ama zeynebide kıskanıyo bi kere seven insan kıskanır zeyneple artık bi ilgisi yoksa karışmasın onun yine kapısına gidiyo zeynep zeynep hep zeynep sevmiyosa niye kerimi çekemiyo kerimi gördügü zaman zeynebe yapışıp kalıyo saçmalıyo artık ege ne kadar sevsemde egecigimi bu kadar saçmalamasın zeynepse zeynep laleysa lale bi karar ver böyle yaptıkca laleyide zeynebide üzüyo başka yaptıgı hiç bişey yok

sude_burcu
05-02-08, 20:11
cnm egenin zeynebi kıskandıgı yok o sadece "adını" dusunuyor...gecen bolum kerim bunu cok guzel yuzune vurdu egenin...ege su anda zeynep onun karısı diye onun bi baskasıyla bakısmasını falan cekemiyor...cunku "adına" zarar gelmesinden korkuyor...eger zeynebi bi damla sevseydi lalenin evinde zeynebi o halde gorup pesinden giderdi ama o laleyle kalmayı tercih etti...eger lale zorlamasaydı gitmezdi bunu hepimiz biliyoruz:img-wink: sozun ozu ege zeynebi kıskanmıyor cunku sevmiyor.

05-02-08, 20:52

zeynep&ege

Sana aynen katılıyorum cnm..!

Bende dayanamıyorum valla..:icon_sorr bi an önce Ege & Zeynep aşkı görmek isterim ama nerdeeee....!!!! bu senarist yapmıcak belli :hıh

Neyse Sonuna kadar Ege & Zeynep..

vasfiyee
05-02-08, 23:11
şimdi yepyeni bi sesli fragman izledim:)
aklımda çok az kaldı ama anlatayım..!! ege laleye seni seviyorum sana yaşattığım bütün acıları unutturucam HEP SENİ SEVDİM diyo sarılıyo nazla ece izliyo onları gülüyolar sonra lale kendini çekiyo egeye peki zeynep biz vazgeçtik özür dileriz mi dicez diyo...bi ara zeynep kızlar uyurken onlarla konuşuyo sonra ege zeynebe üzgünüm fln diyo bu evliliğe çok acele ettim gururunu kırdım gibilerinden bişi diyo..zeynep ayrılalım gibisinden bişi diyo sonra kerime işte nolur beni bırakma diyo..dediğimiz gibi şeydanın çocuğu kerimden değil hatta asunun gerçek babasını gösteriyolar..sonra lale ateşe BENİMLE EVLENİR MİSİN diyo:( ve ateşi kapıda vuruyolar elinden off çok kötü lale ateş diye bağırıyo !! sonra kerim kapıya dayanıyo zeynep seni çok seviyorum diye bağırıyo o sırada ege geliyo bi tane vuruyo kerim havuza uçuyo..o kdr
ya uzun bi fragmandı ve çok güzel bi fragmandı arkadaşlar yarın süppper olucak:)

tam aklımda değil sölediğim cümlelere yakın şeyler konuşuluyo...AMA BEN HALA LALENİN EVLENME TEKLİFİNDE VE ATEŞİN ELİNDEN VURULMASINDA KALDIM:(adam ateşi tam elinin ortasından vurup kaçıyo)

gülbeşeker
06-02-08, 00:27
Ege-Lale tam birbirini bulmuş,Lale ne diye Ateşe evlenme teklifi ediyor ki,pes yani,Ege seni sevdğini söylüyor,daha ne istiyorsun?Bu arada Kerimin kızı ondan değilmiş,Kerimin Zeyneple kavuşması yakındır,Kerimi Şeydaya bağlayan çocuk da onun değilmiş nasılsa...

nghn
06-02-08, 00:42
Ege muhtemelen Lale tarafından reddedildikten sonra Zeynep'e dönecek.Kerim'in Asu'nun babası olmaması Kerim'i yıkacaktır elbette ama Kerim'in Asu'ya olan duygularını değiştirmeyecektir.

Geçen bölümlerde bir kısım Şeyma'ya şiddeti kınamışlardı.Dayak atılmasını onayladığımdan değil(not:ayrıca Kerim dövmememiş sadece gırtlağını sıkmıştı) bunca şeyden sonra bu kadını cidden iyi bir dayak paklıyor çünkü aynı şeyleri bir erkek yapsaydı defalarca dayak yemişti.Geçen bölüm Kerim'i evde tutmak için hasta yatağındaki kızını nasıl kullandığını unutmadım.Öyle anneyi ben bile dövmek isterim ne yalan diyeyim.

Kerim için ne diyebilirim bilmiyorum.Tek istediği Zeynep'i sevip korumak.Zamanında büyük bir hata yapmış sürekli bu yüzüne vuruluyor.Ama ondan daha büyük yaralar açanlar ise bir noktadan sonra affedilebiliyor.Tepki gösterilmiyor(Zeynep'in anne ve babasını kastediyorum)

UK99_GS
06-02-08, 09:06

zeynep&ege

ateş vurulunca lale egenin başında beklio die
kızmışş beyfendi acaba onun şu durumda
laleye kızmaya hakkı varmı çok merak ediorum
bak sinirlendim şimdiii :dito:dito:dito

sena57-utku
06-02-08, 10:43
Ay şoktayım şuan demek değilmiş tahmin ettiğimiz gibi...Kerim yıkılıcak...:(Şeyda'dan korkulur valla...Kerim,Asu'yu yinede bırakmaz...
Ege hakkında bundan sonra yorum falan yapmıcam,boşuna elimi yoramam...:)
Senaristten tek ricam nolur artık saçmalamayı bırakın vede Kerim&Zeynep yapın...Bundan sonra Ege&Zeynep olursa eğer diziyi izlemicem sadece Burcu'ya bakıcam...Dediğimi de yaparım...:sad53:Her hafta sinir oluyorum Ege'ye katlanamam artık adam Lale'ye hep seni sevdim diyo,sonra onu kıskanıp Zeynep'e hadi yeniden diyo oldu...:img-hysteTam komedi...:)

*elvedaderken*
06-02-08, 11:34
kızlarrr gözümden yaş geldi ya fragmanı izledım kaç tane fragman var böyle euro d de çıktı

lale ateşe evlenme teklıfı edıyo gerçekten şok oldum

sema_87
06-02-08, 11:47
kızlarrr gözümden yaş geldi ya fragmanı izledım kaç tane fragman var böyle euro d de çıktı

aman gerçekten mi:happy0064:happy0064 olleyyy inşallah evlenirler Allah'ım çok sevindim yaa:happy0064:happy0064 ben görmedim o fragmanı:(
lale aslında hala egeyi seviyor.ama zeynep üzülmesin die bence ateşe evlenme teklifi ediyor

sema_87
06-02-08, 12:00
ayy şimdi izledim fragmanı :icon_whis amanin booo neler oluyor öle yaww.

kerime üzüldüm ya yazık.nasıl bağırıyo zeynep die.ayy bende korkmuştum neyseki ateş elinden vuruluyor . iyi iyi :D

ateşle lale kesin evlenir ozmna:D

UK99_GS
06-02-08, 12:21

hadi yaa ciddennmiiiiiii ewlenmesinler yaaa
ama bnce şey olcak tam ewlencekleri sırada
tuna ateşi kaybetmek istemicek ve aralarında
geçenleri laleye anlatçak lalede ateşe bye bye dicek

sudemnaz
06-02-08, 12:39
ege laleye inat zeyneple evliliğini düzeltmeye çalışıp onunla oynamaya devam edecek umarım bu kez zeynep buna izin vermez...
kerimin kızı başkasından ise işler yoluna girer işte
asu kerimle kalsa bile ki böyle bir şey olur mu bilmem şeyda kzını bırakır mı?
kerimle zeynebin arası düzelir kerim gerçekten zeynebi çok seviyor evet hatalar yaptı ama o da en azından bi şansı hak ediyor ege ile evliliğine devam ederse yaraları azalmayacak bu belli...daha fazla acı çekecek
onun ilacı kerim hatasız kul olmaz deyip geçmişi unutup evlenmeliler...mutlu olacaklarından kuşkum yok...
lale ateşle evlenemez lale ateşle tunanın yaşadıklarını öğrenir belki de nikah masasından döner hani Türk filmlerinde öle olur ya:)
finalde:
zeyno&kerim
lale&ege=çocuklar
ateş de yurtdışşına gider...

*elvedaderken*
06-02-08, 13:05
yalnız saçma bulduğum bişey var doğru mu düşünuyorum bılmıyorum

insan elinden vurulunca hastaneye yatırılırmı bende başka yerden vuruldu sandım canım ya kıyamam ben ona ben ağlarım walla bu akşam:icon_sorr

oznr_06
06-02-08, 13:47
oyle demeyn..olmez ama doktor old icin elinden vurulması bilhassa daha onemli..allah korusun snirlerine bise olsa bidaa ameliyat edemeyeblir eli tutmaz fln..

ege nin de laleye atesin yanında oldugu icin kızmaya hakkı yok..kadının yasam mücadelesinde yanında olan tek kişi ateşti..bu kadarını hakkediyo:good:

bence en gec haftaya kesin lale tunayla ates arasnda olanları ogrenir..ev le ne mezlerr..lale atese karsı guvensizligi ztn vardı bi de bu acıga cıksa herseyi affeder egeyi affeder fln ama atesi kesinlikle affetmez ve de tunayı!!:sad53:

aslnda eger zeynep cekilirse aradan..evleniceklerken ege mekan basabilr..kerimi bile havuza itip benzetiosa =))

vasfiyee
06-02-08, 14:08
ayy fragman süperdi !! bu akşamı sabırsızlıkla bekliyorum !! ege laleye HEP SENİ SEVDİM diyo sana yaşattıklarımı unutturucam diyo aama lale zeynebi göstererek (haklı olarak) kabul etmiyo..ege zeynebe ben bu evlilik için çok acele ettim diyo !! doğruu:) ben ateşle lalenin evleneceğini düşünüyorum ateş tunayla konuşur tunada hiçbişey sölemez bence gider zaten konuk oyuncuydu !! hem evlenirlerse olay iyice kördüğüm olucak buda dizinin devamı demek !! ayy dizimiz böle giderse bu sezonda bitmez:happy0064:happy0064 laleyi çok seviyorum ama bu yaptığı hata sırf ege&zeynebin hayatındn çıkmak için egeyi unutmak için ateşle evlenmemeli bence !! bu ateşin duygularıyla oynamak olur!! ama tabi daha izlemeden fragmandan yorum yapıyorum belkide lale ateşe dürüstçe söler ben seni sevmiyorum ama artık yeni bi hayat kurmak istiyorum gibisinden !! inşallah böle olur böle olursa laleye kızmam o zmn iş ateşe bakar yani !! neyse izleyip görücez !!

oznr_06
06-02-08, 15:41
ayy fragman süperdi !! bu akşamı sabırsızlıkla bekliyorum !! ege laleye HEP SENİ SEVDİM diyo sana yaşattıklarımı unutturucam diyo aama lale zeynebi göstererek (haklı olarak) kabul etmiyo..ege zeynebe ben bu evlilik için çok acele ettim diyo !! doğruu:) ben ateşle lalenin evleneceğini düşünüyorum ateş tunayla konuşur tunada hiçbişey sölemez bence gider zaten konuk oyuncuydu !! hem evlenirlerse olay iyice kördüğüm olucak buda dizinin devamı demek !! ayy dizimiz böle giderse bu sezonda bitmez:happy0064:happy0064 laleyi çok seviyorum ama bu yaptığı hata sırf ege&zeynebin hayatındn çıkmak için egeyi unutmak için ateşle evlenmemeli bence !! bu ateşin duygularıyla oynamak olur!! ama tabi daha izlemeden fragmandan yorum yapıyorum belkide lale ateşe dürüstçe söler ben seni sevmiyorum ama artık yeni bi hayat kurmak istiyorum gibisinden !! inşallah böle olur böle olursa laleye kızmam o zmn iş ateşe bakar yani !! neyse izleyip görücez !!

cnm evt..bence lale bunu acıkca soylemeli..yoksa gercekten egeden farkı kalmaz..kullanıo durumuna duser..hem kendsini hem de atesi kandırır..ama tuna soylemese de eda onları takip ettigi icin suphelendigi durumun ustune gderse acıga cıkar zaten..hani tunanın evıne kdr takıp edio fragmanda fln..bi sekilde acıga ckıcakmıs gibi geldi edanın tavırlarından fln..keske evlenseler mutlu olsalar..ama lale sırf bu yalnzlktan ve ege-zeynep den uzaklasmak icin yapıomus gibi geldi bana..o zmn ikisi de mutlu olamaz:img-in_lo
neyse az kaldı gorucez:img-wink:

vasfiyee
06-02-08, 15:49
cnm evt..bence lale bunu acıkca soylemeli..yoksa gercekten egeden farkı kalmaz..kullanıo durumuna duser..hem kendsini hem de atesi kandırır..ama tuna soylemese de eda onları takip ettigi icin suphelendigi durumun ustune gderse acıga cıkar zaten..hani tunanın evıne kdr takıp edio fragmanda fln..bi sekilde acıga ckıcakmıs gibi geldi edanın tavırlarından fln..keske evlenseler mutlu olsalar..ama lale sırf bu yalnzlktan ve ege-zeynep den uzaklasmak icin yapıomus gibi geldi bana..o zmn ikisi de mutlu olamaz:img-in_lo
neyse az kaldı gorucez:img-wink:

ya evet inşallah lale ateşe karşı dürüst olur kndini ve ateşi boşuna kandırmaz ateşi sevmediği sürece ne o nede ateş mutlu olur ben yinede evleneceklerini düşünüyorum eda bunu laleye sölese bile ateş&tuna bi yalan uydururlar bence sonuçta edanın gördüğü tek şey sarılmalarıydı..lale bunu bilse bile bi yalan uydururlar !! bu yüzden evleneceklerini düşünüyorum ben !!

sude_burcu
06-02-08, 17:25
demek yanılmadım asu kerimin kızı degilmis...:) henuz yeni fragmanı izleyemedim zaten bikac saat sonra diziyi izleyecegiz...ama en merak ettigim bolum bu acıkcası... ates lalenin teklifini kabul edecek mi? zeynep-kerim arasında neler yasanacak?:img-in_lo seyda uyuzu gercegi kerime nasıl soyleyecek? ege hakkında yorum yok gereksiz cunku:):icon_whis ama beni en cok ilgilendiren sahne zeynep-kerim sahneleri...kerim zeynosuna sevdigini haykırıyormus yakısır gerci sonunda dayak yiyecek ege beyden ama olsun...:) o zeynep icin herseyi goze almıs zaten:happy0064

vasfiyee
06-02-08, 19:19
demek yanılmadım asu kerimin kızı degilmis...:) henuz yeni fragmanı izleyemedim zaten bikac saat sonra diziyi izleyecegiz...ama en merak ettigim bolum bu acıkcası... ates lalenin teklifini kabul edecek mi? zeynep-kerim arasında neler yasanacak?:img-in_lo seyda uyuzu gercegi kerime nasıl soyleyecek? ege hakkında yorum yok gereksiz cunku:):icon_whis ama beni en cok ilgilendiren sahne zeynep-kerim sahneleri...kerim zeynosuna sevdigini haykırıyormus yakısır gerci sonunda dayak yiyecek ege beyden ama olsun...:) o zeynep icin herseyi goze almıs zaten:happy0064

evet cnm ya kerim seni çok seviyorum seni kurtarmaya geldim diye bağırıyo !! o sahneyi bende çok merk ediyorum keşke barışşalar ama malesef dizinin devamı için daha uzun bi süre böle bişi olmaz !! napalım dayanıcaz artık:)
ateşte tabiki kabul eder ztn can atıyodu laleyle evlenmeye:)

Hirotaro
06-02-08, 22:34
Şimdi Lale evlenme teklifi ediyor ama benim istediğim gibi değil.Ama lale büyük bir sürprizle karşılaşacak.Ateş anlayacak durumu.Ateş o teklifin gerçek olduğunu hissetse kabul ederdi.

06-02-08, 22:38
Zeynep Kerimide sevmiyor :)

Doktora hiç içim acımadı dedi ne Ege'ye karşı nede Kerimin gelip öyle demesi..Zeynebimiz hastalancak galiba yaa :icon_sorr baksanıza hayatı bomboş içi bomboş :icon_sorr sadece çocukları düşünüyor canım benim yaa kendi öz kızları gibi seviyor ne kadar zor bir durum ya :icon_sorr çocuklardan ayrılmak vs..offf offff :icon_sorr

Sonuna kadar Ege & Zeynep..

vasfiyee
06-02-08, 22:38
ege senden nefret ediyorum ya ne desem ben sana az yani !! neymiş lale teklifi kabul etmedi diye çok kızmış !!bak bak bak !! kabul etcekti bide !! senn kızmaya ne hakkın var zeynebe bitti demesi gerekirken sen bilirsin diyo resmen saçmalık !! bide lalenin arkasındn iş çevirdiğini nasıl düşünebilir hiç mi tanıyamadın be adam !! boşuboşuna velayeti çekiyo !! asla ve asla laleyi haketmiyo inşallah lale&ateş evlenir çocuklarıda alır çok mutlu olur egede ne hali varsa görsün !! zeynepte kerimle olsun !!

sena57-utku
06-02-08, 22:39
Olanlar oldukça saçma...:)Zeynep duyduklarına rağmen hala o evde ama kızamıyorum çünkü olanlar karşısında tepkisiz hiç bişey hissetmiyo...:(Tek düşündüğü kızlar...:img-yes:Kerim beni al demesi falan hayalden ibaretmiş...Acayip sinirim bozuldu...
Bu işin sonu nereye varcak kestiremiyorum...:)
Zeynep artık kendi hayatına baksın psikologun dediği gibi...Kerim'le olsun...:)Bıraksın herşeyi...

yagmur94
06-02-08, 22:43
Galiba yazılalarınızı okudular heraldee
Ege Zeynebe döndürcekler :(
Lale Ege olmasını çok istiyordum
Asu Kerimin çocuğu değilmiş inanamıyorum ya

_GuLCiN_
06-02-08, 22:47
Asu Kerimin çocuğu değilmiş inanamıyorum ya

Evet Asu Kerim'im kızı değilmiş ben çok şaşırdım
Zeynep Kerim'i aradı konuşmak istiyormuş :)

vasfiyee
06-02-08, 22:47
ya artık diziyi izlemesemmi diye düşünüyorum ya izledikçe sinirlerim tavan yapıyo ne biçim bi adamsın ege ya !! hala laleye neler diyo hiç tanımamaış hiç !!

Güℓαу
06-02-08, 22:48
İlk defa ed baslıgına yazıyorum
Çok şok oldum asunun kerımın kızı olmadıgına.Ama senaristler cok dolandırıyor ya:(
Hala egeyle barısamadılar

yagmur94
06-02-08, 22:49
Evet Asu Kerim'im kızı değilmiş ben çok şaşırdım
Zeynep Kerim'i aradı konuşmak istiyormuş :)
Evt ayy inşallah tekrar barışırlar
Ama Lale ve Ege kavga etti barışmıycaklar heralde
Lale Tunann evini bastı inşallah azarlar :D

_GuLCiN_
06-02-08, 22:50
Zeynep Kerim'in yanında
Lale Tuna'nın evine gitti
Herşey karıştı arkadaşlar..
Acaba Kerim Asu'nun kendi kzı olmadığını öğrenince napıcak ?? Ne dicek :)
bye

yagmur94
06-02-08, 22:52
Dizi Dallasa döndü ama
Lale ile Ege barışsa bari
Kim kimle kime aşık belli değil :D:D
Bu arada bu Naza bayılıyorum :D:D

Hirotaro
06-02-08, 22:53
Şeyda'nın annesi zaten Kerim'ê söyleyecek.Şeyda artık nereye kaçar bilmiyorum ama Kerim şeyda'yı öldürmese iyidir.
Bu arada şu dava işi ortalığı karıştıracak,Ama Lale'nin elinde de gizli koz var

sena57-utku
06-02-08, 23:03
Zeynep'le,Kerim'in el ele tutuşması...:happy0064O sahne hiç bitmesin,Zeynep elini çekmesin dedim...Zeynep,Kerim'le gidicek-ti bence...Ama telefon çaldı kesin bişey olcak hep öyle olur ya çalan telefon,içeri giren biri olayları değiştiriverir Zeynep söyleyemeyecek yine Ege&Zeynep kalacak...:sad53:Senarist şu yönde başarılı diziyi izledikçe benimde sinirlerim tavan yapıyo...Kerim&Zeynep olsun nolur ya...:icon_sorr

vasfiyee
06-02-08, 23:06
hep bu ege yüzünden ya ne vardı velayetten vazgeçicek hiç mi kızlarını düşünmüyosun !! tekrar nazın psikolojisini bozmak mı niyetin !! kerim asunun kendi kızı olmadığını öğrendiğinde yıkılıcak adam ya bunca yıl artık şeydayı öldürse yeridir !! zeynep sonunda ayrılmak istediğini sölicek galiba en iyisi olur ama biraz yarım akıllı ege yine yapıcak uyuzluğunu zeynebi vazgeçtiricek gibi geliyo bana !!!

_GuLCiN_
06-02-08, 23:10
Aaaaaa inanmıyorum
Ege bütün varlığını kaybetti
Zeynep'in Kerim'e dönmesi biraz zaman alır onları bu halde bırakmaz
Ayy çok kötü oldu :(

Lale Ateş'e evlenme teklifi etii :img-in_lo
bu arada Lale ve Zeynep çok güzellerdi
Ve dizi bitti!!!

yagmur94
06-02-08, 23:12
Ya OlAmAzzz Lale Ateşe evlenme teklifi etti
Ahh Lale ne yaptın sen dizi düzeli diye izlemeye başladım
Gene sinir olacağım şeyler olmasın ya:(
Egenin olayını anlamadım
Senarist durduk yere niye iflas ettirmiş bu adamı

yagmur94
06-02-08, 23:13
Fragmandan bişi anlamadım ya
Zeynep Ege sarılıyor
Ege delirmiş gibi davranii
Ve sonunda lale bayılıyor

Hirotaro
06-02-08, 23:15
Ateş evlenme teklifini kabul etmiyor arkadaşlar.fragmandan anladım.Fragman birazdan youtube ya eklenmiş olur tarafımdan.
fragmanı çözmek pek zor değil.Ama korktuğum umarım başıma gelmez.[Lale'nin hastalığı tekrarlamaz]

06-02-08, 23:16
Öncelikle..

Dizi okadar çok saçmaladıki zar zor izledim valla..ilk defa böyle oldu bir an önce bitmesini istedim neden bende bilmiyorum..:S yada biliyorum Zeynep şimdi Kerimi isticek vs vs..dicem ama..

Yeni bölüm Fragman..

Zeynep Ege'nin yanında olcak buna çok sevindim..:happy0064:img-in_lo

Lale bayılıyor neden acaba bunu çok merak ediyorum bu arada Ateş ile çok yakışıyor inşallah gerçekten aşık olur Lalede Ateşe..:img-in_lo

Ama Lale'ye kızdım Ateşi kullanmaz inşallah öyle umut ediyorum..

Artık zor dayanıyorum valla bitek Burcu'nun karelerine baktım o Şeyda olaylarını vs hiç izlemedim.Burcu vede Sinan'lı yerlere baktım sadece bu yüzden fazla bişi bilmiyorum izlemediğim için pek yorum yapmıcam.

dizikolikşeker
06-02-08, 23:17
Fragmandan bişi anlamadım ya
Zeynep Ege sarılıyor
Ege delirmiş gibi davranii
Ve sonunda lale bayılıyor

evet yha bende bişi anlamadım çok karışık veriler bu bölümünü yha bence zeynep hiç düşünmeden kerimle gitsn bence yha ateşede yazık ege ve lale birbirlerini seviyolar ama nese iste senaryo uzuycak sonuçta... :img-hyste:img-hyste
yha bu arada noluyo lale bayılıyo falan en başa tekrarmı dönüyoruz:img-pilot:img-pilot offf bir haftada geçmez ki şimdi :icon_sorr:icon_sorr offff offfff noluyo nazda annesine yine surat yapıo yarim bn çağlayı yha:happy0064:happy0064 rolünü harika yapıo :good::good:

nese bakalım daha ne olucak en başa dönüyoruz yavaş yavaş ama nese islemeye devam :img-icecr:img-icecr

aslanselda
06-02-08, 23:17
hergeçen gün LALE'nin ne denli büyük bir insan olduğunu gördükçe hayrete düşüyorum.

yine lale laleliğini gösterdi, fark burada zaten.

Ege'nin sözleri çok güzeldi ilk kez samimi biçimde lale'yi ne kadar sevdiğini, zeynep'e birşey hissetmediğini öfkesinden acele davrandığını, hatalarını, lale'yi sevmekten vazgeçmediğini söyledi, yeniden evlenme teklifi etti. Hatalarımı bir bir tamir etmek istiyorum dedi :icon_sorr ama LALE

Lale işte bu yüzden çok büyük, ege'yi sevmekten hiç vazgeçmediğini, onsuz olduğu günlere alışamadığını, hep sevmeye devam edeceğini itiraf etti ama ben nasıl yıkılan bir yuvanın üzerine mutluluk kurarım dedi, bizim yüzümüzden zeynep'i nasıl üzerim dedi, vazgeçtik olmadı biz tekrar birlikteyiz mi diyeceğiz diye isyan etti adeta ege'ye. Evet kendince haklıydı, çünkü istememiş olsada, zeynep kendi seçimlerinin kurbanı olmuş olsada, ege'nin öfkelerinin sonucu olsada, lale'nin hastalığı sebebiyet vermişti. Kendince haklıydı çünkü o vicdan sahibi, mükemmel bir kadındı. Yine kendini değil, bir başkasını düşündü, hiçbir zaman kendini düşünen biri olmadı, herkesin bencil demesinin aksine, LALE'de bencilliğin zerresi bile yok.

bu kadar tatlı bir sahne, bu güzel itiraflar, bakışlar, el ele tutuşmalar, evlenme teklifi hepsi suya düştü. İki bölümdür Lale'nin yalnızlığı işlendiği için teşekkür ederim, evet çocuklarını artık görebiliyor olsada o çok yalnız.

peki ya bu yanlış anlaşılmalar ne olacak ????????? çok ama çok sinir oldum, TUNA'nın ateş yüzünden işlerini ihmal etmesi sonucunda Ege'nin avukatı olanları yanlış yorumlayıp Ege'yi resmen dolduruşa getirdi, karşı tarafın davadan vazgeçmediğini düşünerek onlarda devam kararı aldı, EVLENME TEKLİFİNİ REDDEDEN LALE'NİN ATEŞ'İN EVİNDE OLMASINDAN DOLAYI ÇIKAN DEDİKODULAR YÜZÜNDEN resmen yine LALE'ye tavır aldı, ne diyeyim sana EGE hep bu öfkelerinin kurbanı oluyorsun, en çok bu dizide EGE HATALI DİYORUM DA KİMSE İNANMIYOR.

lale'ye kızıyor, gidiyor sevmediği birine evlenme teklifi ediyor, bakıyor ki lale'yi unutamıyor, onun da kendisini hiç aldatmadığını öğreniyor, gidiyor Lale'ye yine evlenme teklifi ediyor, lale kabul etmeyince bir daha bir araya gelemeyeceğiz nasılsa deyip gidip yine zeynep'e yok yere ümit veriyor. Hiç değişmeyeceksin sen ege.

Şimdi avukatının dolduruşuyla mahkemede de velayeti paylaşmayacak YA BUNLARI HAKETMEDİ LALE HEMDE HİÇ. Bu kadar iyiyken, kendinden başka herkesi düşünürken, zeynep için kızlarıyla konuşup hep destek olmaya çalışırken nasıl olurda yine silbaştan olur herşey, YAZIK DEĞİL Mİ LALE'ye ?????? YAZIK DEĞİL Mİ BU KADINA YA İSYAN EDİYORUM, YA BÜTÜN BÖLÜM BOYUNCA HERŞEY ONUN ÜSTÜNE GİTTİ YETER YA. KADININ NE KADAR ACI ÇEKTİĞİNİ GÖRMÜYOR MUSUNUZ ? ALLAH KAHRETSİN SENİ EGE, YİNE ANLAMADAN DİNLEMEDEN HAREKET EDİYORSUN. ALLAH KAHRETSİN.

şu ateş'in vurulma olayı ne kötü oldu ya, zamanlama felaket oldu tam anlamıyla.

Zeynep'in durumunun sandığımız gibi kötü gitmemiş olmasına sevindim hatta baya iyi de buldum güzel, gerçekten mutlu oldum onun adına, ege'nin yeniden ümit vermesi de çok yanlış, yazık değil mi? Ama sanıyorum kerim ile olan konuşmasından sonra artık kendi için birşeyler yapacak, gerçeklerin farkına varmaya başladı, "herşey anlamsız geliyor" dedi. Helal olsun geçte olsa en sonunda gerçekleri görmeye başladı, görmeyen gözleri açıldı, yaşadıklarının gerçeklik payı taşımadığını herşeyin sahte olduğunu anladı. Üstelik Kerim'e ege için seviyorum bile diyemedi, çünkü sevmediğini hepimiz biliyoruz. Zeynep için sadece Kerim vardı. Doktorla konuşurken önce içinde boşluğu anlattığı sonra kızların konusu açıldığında ki yüz ifadesinin değişmesi çok hoşuma gitti, kızlara çok değer veriyor bunu biliyorum, zeynep çok iyi bir insan ama çok yanlışlar yaptı, yanlış bir tutum sergilemesinin sonuçlarını da ağır ödedi. Umarım bundan sonra herşey onun adına da güzel gelişir, kerim'in, ateş'in konuşmaları ve doktorun sözleri etkili oldu. Bakalım neler olacak.

yalnız zeynep bir konuda yalan söyledi demek istemiyorum açık yürekli davranmadı. Velayet konusunda ege'ye önceki kararı için "tek düşündüğünün kızların mutluluğu olduğunu söyledi" bu gerçek değildi, kızların mutlu olacağını biliyordu annelerini görmekle, onun tek derdi ege'nin lale'yle vakit geçirmesi tekrar bir araya gelme ihtimalleriydi KISACASI KISKANÇLIKTI. Madem oturdun ege ile açık açık konuşuyorsun senden DOĞRUYU SÖYLEMENİ BEKLERDİM.

ege'nin annesi olmadık şeyler söylüyor, gerçekten bazen çok gıcık oluyor hakveriyorum ama ZEYNEP'in ANNESİ'nin söylediği sözler haddini fazlasıyla aştı, senin kızın ile de olmadık şeyler söylenmiş dedikodular çıkmıştı, nasıl olur bilip bilmeden kadın öyle konuşuyor diye, lale hakkında çok çirkin konuşup, allah'ın sopası yok dersin, o zaman senin kızın içinde yokmuş, senin haddine mi bunları söylemek, sen kim oluyorsun. Lale hakkında konuşmak sana kalmamış konu kızın bile olsa, yakışmadı hiç yakışmadı. Lale'yi ağzına alırken dikkat etmen lazım. Sanki damadın çok iyi bir haltmış kızın sütten çıkma ak kaşıkmış gibi. Bu arada bir zamanlar evinin hanımı olan lale hakkında söylenilen herşeyi yutan şu aliye hanıma çok kıl olduğumu söylemek istiyorum. Yazıklar olsun, ne bağlılıkmış ama bir kez olsun aylardır lale hakkında iyi birşey söylemedi, zeynep'i sevmesini anlarım ama lale hakkında bu denli çirkin söylenen sözlere ohh olsun der gibi sırf ege'nin annesine olan inadından dolayı yaptığı hareketten dolayı kendisini ESEFLE KINIYORUM. Hem aliye hanımı, hem Zeynep'in annesini, hem ege'nin annesini ağzını açıp tek söz söylemedikleri için YUHLUYORUM. Sizin sevmediğiniz lale bile bir kez olsun zeynep hakkında kötü söz söylemedi söyletmedi, siz bu kadar insansınız işte, kimin ne olduğu gayet ortada.

ŞEYDA olayına gelirsek, dizinin ilk başlarında kerim geçmişi hatırlarken şeyda'nın ona söylediği yalan hissettirilmişti bize, hamilelik ile ilgili, yani anladığım annesiyle çevirdiği bir takım dolaplar vardı ama bu sonra üstü kapalı bir konu olarak rafa kalkmıştı. Şimdi bu bölüm tekrar gündeme geldi. OLAYA BAKIN, benim haftalarca üzüldüğüm, değişti artık gerçekten seviyor dediğim ŞEYDA, meğer sırf inadından bu ilişkiyi sürdürme peşindeymiş, karaktersiz bir insan olarak kerim'in her dediğini yutarak o evde kalmasının tek nedeni zeynep'e olan nefretiymiş. Ve asıl olay KÜÇÜK ZEYNEP KERİM'DEN DEĞİLMİŞ :icon_whis Peki çocuğuna adeta taparcasına bağlı olan kerim, tam da zeynep'le bir araya gelip küçük kızını da alarak uzaklara gitmeyi hayal ederken, şimdi neler olacak. Zeynep ile Kerim tekrardan bir araya gelmeyi düşünürken, zeynep belkide çocuklara olan özlemini ve sevgisini küçük zeynep'e vermeyi düşünecekken şimdi küçük zeynep'ten de mi olacak. Ya Kerim nolacak. Gerçekten çok acı bir durum, düşünemiyorum olacakları. Sadece şeyda'nın yüzüne tüküresim geldi.

ATEŞ... artık ona üzülemiyorum, çünkü eskiden en azından samimiyetine inandığım bu insan şimdi bana çok yapma geliyor, lale'nin her sözünün aksini savunan, sürekli kendi lehine olması için olmadık şeyler söyleyen bu insanı izlemekten keyif alamıyorum.

hoppala hadiseye bakın, EGE DOLANDIRILMIŞ. Şimdi nolacak allah kahretsin sırf gerizekalı ege'nin avukatı ve tuna'nın boşlamışlığı yüzünden LALE ATEŞ İLE EVLENMEK İSTEYECEK sırf aile olabilmek için, mahkemede lehine dönüşsün herşey diye, ege'de battığına göre herşey onun lehine dönüşecek.

BU MUDUR YANİ, BU KADAR MI HERŞEY, BU KADAR SAÇMA SAPAN BİR SENARYOYU NASIL YAZDINIZ.

Dönüp dolaşıp başa dönmekten başka bildiğiniz yok mu, diziyi uzatmak adına daha ne kadar işkence çektireceksiniz bize.

herşey yoluna girecek derken bunu mu yapacaktınız, KAHRETSİN GERÇEKTEN KAHRETSİN.

ya hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrr LALE YİNE BAYILIYOR ya ne bu tekerleme mi ???

tuna onlarda senin hastalığını kullanırlar o zaman dediniz hazırlık mı yaptınız bize, ne yani hastalık tekrar mı nüksedecek, buna gülelim mi ağlayalım mı

ya çıldıracağım şimdi ya, offfffffffffffffffffff ya lanet olsunnnn.

fragman iç karartıcı, olumlu tek birşey yok. LALE YA LALEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

sude_burcu
06-02-08, 23:19
bu ne yaaa cidden cok sinirlendim...ne geregi vardı iflasın falan yahu...zeynep hazır soyleyecekti ayrılmak istedigini ve gidecekti kerimle...ama saolsun senaristler bize askı cok gorduler...biz daha cok bekleriz o sahneleri canlar:icon_sorr:ayrıca sevnurcum zeynep kerimi seviyor canım :) sadece artık ona kızgın degil ve kerimin kendisini sevdiginden emin :img-wink: ama bu egenin iflası herseyi batırdı haliyle zeynep bırakmaz artık onu...off off...:icon_sorr

bu arada asunun gercek babası cok belalı biseye benziyor..kerime bisey yapmasa bari dayanamam vala:icon_cry: o seydayı ve annesini bana verseler bi saniye yasatmam vala gıcıklar.

ates de lalenin teklifini kabul ederse biz daha cok bekleriz mutlu sonları...bu dizi belki sezon sonuna kadar devam eder ama iyice dallasa cevirdiler yani...:icon_whis fragman hakkında yorum yok hicbisey anlamadım:)

dizikolikşeker
06-02-08, 23:22
evet yha gidicekti tam kerimle :icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

o kerimle mutlu olucaktı....

ege ve lalede barışırdı ilerde...

ece ve nazda mutlu olurdu...

ateş ve tunayı takmıyorum nedense...

ve barış ve eda barışa üzlüyorum ama eda onun kıymetini elinde sonunda anlıycak...

benden yorumlar böyle:img-yes::img-yes::img-yes:

dizikolikşeker
06-02-08, 23:26
ya bişi diycem bu sadece yorum... istiyen istediğini der:img-cool2:img-cool2

ne demek yani ilerde başınıza gelir demek yha istiyen istediğini düşünür sende onlara uygun bir yorum yaz alla alla...

timmy
06-02-08, 23:26
Buraya ilk defa yazıyorum çünkü artık dayanamadım, psikolojimi bozdu bu dizi benim!
Yani gerçekten çok severek izliyordum, eskiden de olaylar karışıktı ama tam birşeyler düzeliyor derken bu bölüm neyin nesiydi böyle?

Sırf işleri karıştırmak için tekrar velayet olayını açtılar.
Ege neden iflas etti şimdi.
Lale yapabileceği en aptalca şeyi yaptı, gitti evlenme teklifi etti.
Zeynep gidecekti bence, ama bu olaydan sonra ölse bırakmaz Ege'yi. Gene herşey karıştı gene karıştı...Bu ne böyle, Brezilya dizilerinden beter oldu.
Bide anlasam bişey demicem, kimin ne yaptığını anlamak mümkün değil...Herkes bişeylerin peşinde...
Tuna azdı zaten...
Bide şimdi Kerimin kızı başka adamdanmış...
Ohooo severek izlediğim tek dizi rezalete dönüştü. Bi ara reklam bitmesin istedim ki daha fazla kriz geçirmiim...Resmen sinir krizi geçirdim.
Fragmanı anlayan biri varsa eğer açıklarsa sevinirim.

burçinn
06-02-08, 23:28
son sahnede lale resmen ateşi kullanmış gibi oldu ama belki de dürüst olur yani çocukların velayetini almak için olduğunu söyleyebilir çünkü bunu isteyebilir miyim diye düşünüyordu söylemeden önce.ateş de tabiki kabul etmeyecek böyle birşeyi...ama bu dizide bunu anlamıyorum.ege ve lalenin çocukları için maşallah etrafındakilerin başına gelmeyen kalmadı.evlilikler bile sevgiden değil onlar yüzünden oluyor ve mutsuz insan sayısı çoğalıyor.
bu arada maşallah naz ve ecede ne kulak varmış hani neredeyse kmlerce ötede olan insanların konuşmasını üstelik cam arkasından hemen duyuverdiler.herhalde ege ve lalede mikrofon vardı oraya naklen ses yayını yapılıyordu:)
aman neysee ben geleyim kerim ve zeynebime:)nasıl tatlılar ya zeynebin nihayet aklı başına gelmeye başladı.kerimin onu sevdiğini de anladı.ayrıca gene kerime egeyi sevdiğini söylemedi.zaten ateşe de itiraf etti benm derdim aşk değil diye.:img-yes:egeyle çocuklar için birlikte.kerim zeynebin elini tuttuğunda çok sevindim:happy0064:img-in_losanırım hem doktorun dedikleri hem de kerimin dedikleri onu kendi için yeni birşeyler yapmaya itecek:)öff ama şu egenn mali müşavir sahnesine sinir oldum şimdi zeynep gene egeyi o halde bırakamam diye düşünüp tam ayrılmaya karar vermişken evliliği uzatacak.off ya tam da herşey yoluna giriyordu.o mali müşaviri bir kaşık suda boğmak lazım.
bu arada egeye de fazla kızmışız meğer yanlış anlamış herşeyi tuna yüzünden.kim olsa kızardı lalenin arkasından iş çevirdiğini sandı bir de ateş olayı çıkınca...ama şimdi daha da inada binecek iş ege ateşe evlilik teklifini duyunca iyice inanacak düşündüğü şeylere.offf bu dizide mutlu insan görmek çookk zor imkansız yani.
fragmanda laleyi gördüm stres yüzünden hastalığı tekrarlayabilir.zeynep de sanırım tam karar vermişken egenin durumu yüzünden kerime gene mesafeli davranmaya başlıyor.:(:(:(

06-02-08, 23:29
Ya arkadaşlar bu bir dizi biraz söylidiklerinize dikkat edin..!!

Bir dizi için kimse kimseye hakaret etmemeli..!!

Bir dizi için kimse kimseye "inşallah sende yaşarsın anlarsın" dememeli..!! biraz mantıklı olun Lütfen..!!

Ege & Zeynep

Lale & Ateş

Gerisi ilgilendirmiyor beni..

Ama harbi baygınlık geçircektim okadar çok sıkıldım ki birden bire herkesin değişmesi , saçmalaması çok basit vede yapmacık geldi..bu kadar sakız gibi uzatmaya gerek yok..!

Lale bayılıyor inşallah eski hastalığına tekrar yakalanmaz.:img-wink:

dizikolikşeker
06-02-08, 23:32
zeynep hep mutlu olsun ve bunuda kerimle başarırı ileride başarıcağına inanıyorum:happy0064:happy0064:happy0064

evet yha bu tuna başlangıçta konuk oyun diyolarda kız gitmio ateşide alsın gitsin:happy0064:happy0064:img-hyste:img-hyste

ege lale ve çocuklar birleşsin:img-yes::img-yes:

burçinn
06-02-08, 23:32
hergeçen gün LALE'nin ne denli büyük bir insan olduğunu gördükçe hayrete düşüyorum.

yine lale laleliğini gösterdi, fark burada zaten.

Ege'nin sözleri çok güzeldi ilk kez samimi biçimde lale'yi ne kadar sevdiğini, zeynep'e birşey hissetmediğini öfkesinden acele davrandığını, hatalarını, lale'yi sevmekten vazgeçmediğini söyledi, yeniden evlenme teklifi etti. Hatalarımı bir bir tamir etmek istiyorum dedi :icon_sorr ama LALE

Lale işte bu yüzden çok büyük, ege'yi sevmekten hiç vazgeçmediğini, onsuz olduğu günlere alışamadığını, hep sevmeye devam edeceğini itiraf etti ama ben nasıl yıkılan bir yuvanın üzerine mutluluk kurarım dedi, bizim yüzümüzden zeynep'i nasıl üzerim dedi, vazgeçtik olmadı biz tekrar birlikteyiz mi diyeceğiz diye isyan etti adeta ege'ye. Evet kendince haklıydı, çünkü istememiş olsada, zeynep kendi seçimlerinin kurbanı olmuş olsada, ege'nin öfkelerinin sonucu olsada, lale'nin hastalığı sebebiyet vermişti. Kendince haklıydı çünkü o vicdan sahibi, mükemmel bir kadındı. Yine kendini değil, bir başkasını düşündü, hiçbir zaman kendini düşünen biri olmadı, herkesin bencil demesinin aksine, LALE'de bencilliğin zerresi bile yok.

bu kadar tatlı bir sahne, bu güzel itiraflar, bakışlar, el ele tutuşmalar, evlenme teklifi hepsi suya düştü. İki bölümdür Lale'nin yalnızlığı işlendiği için teşekkür ederim, evet çocuklarını artık görebiliyor olsada o çok yalnız.

peki ya bu yanlış anlaşılmalar ne olacak ????????? çok ama çok sinir oldum, TUNA'nın ateş yüzünden işlerini ihmal etmesi sonucunda Ege'nin avukatı olanları yanlış yorumlayıp Ege'yi resmen dolduruşa getirdi, karşı tarafın davadan vazgeçmediğini düşünerek onlarda devam kararı aldı, EVLENME TEKLİFİNİ REDDEDEN LALE'NİN ATEŞ'İN EVİNDE OLMASINDAN DOLAYI ÇIKAN DEDİKODULAR YÜZÜNDEN resmen yine LALE'ye tavır aldı, ne diyeyim sana EGE hep bu öfkelerinin kurbanı oluyorsun, en çok bu dizide EGE HATALI DİYORUM DA KİMSE İNANMIYOR.

lale'ye kızıyor, gidiyor sevmediği birine evlenme teklifi ediyor, bakıyor ki lale'yi unutamıyor, onun da kendisini hiç aldatmadığını öğreniyor, gidiyor Lale'ye yine evlenme teklifi ediyor, lale kabul etmeyince bir daha bir araya gelemeyeceğiz nasılsa deyip gidip yine zeynep'e yok yere ümit veriyor. Hiç değişmeyeceksin sen ege.

Şimdi avukatının dolduruşuyla mahkemede de velayeti paylaşmayacak YA BUNLARI HAKETMEDİ LALE HEMDE HİÇ. Bu kadar iyiyken, kendinden başka herkesi düşünürken, zeynep için kızlarıyla konuşup hep destek olmaya çalışırken nasıl olurda yine silbaştan olur herşey, YAZIK DEĞİL Mİ LALE'ye ?????? YAZIK DEĞİL Mİ BU KADINA YA İSYAN EDİYORUM, YA BÜTÜN BÖLÜM BOYUNCA HERŞEY ONUN ÜSTÜNE GİTTİ YETER YA. KADININ NE KADAR ACI ÇEKTİĞİNİ GÖRMÜYOR MUSUNUZ ? ALLAH KAHRETSİN SENİ EGE, YİNE ANLAMADAN DİNLEMEDEN HAREKET EDİYORSUN. ALLAH KAHRETSİN.

şu ateş'in vurulma olayı ne kötü oldu ya, zamanlama felaket oldu tam anlamıyla.

Zeynep'in durumunun sandığımız gibi kötü gitmemiş olmasına sevindim hatta baya iyi de buldum güzel, gerçekten mutlu oldum onun adına, ege'nin yeniden ümit vermesi de çok yanlış, yazık değil mi? Ama sanıyorum kerim ile olan konuşmasından sonra artık kendi için birşeyler yapacak, gerçeklerin farkına varmaya başladı, "herşey anlamsız geliyor" dedi. Helal olsun geçte olsa en sonunda gerçekleri görmeye başladı, görmeyen gözleri açıldı, yaşadıklarının gerçeklik payı taşımadığını herşeyin sahte olduğunu anladı. Üstelik Kerim'e ege için seviyorum bile diyemedi, çünkü sevmediğini hepimiz biliyoruz. Zeynep için sadece Kerim vardı. Doktorla konuşurken önce içinde boşluğu anlattığı sonra kızların konusu açıldığında ki yüz ifadesinin değişmesi çok hoşuma gitti, kızlara çok değer veriyor bunu biliyorum, zeynep çok iyi bir insan ama çok yanlışlar yaptı, yanlış bir tutum sergilemesinin sonuçlarını da ağır ödedi. Umarım bundan sonra herşey onun adına da güzel gelişir, kerim'in, ateş'in konuşmaları ve doktorun sözleri etkili oldu. Bakalım neler olacak.

yalnız zeynep bir konuda yalan söyledi demek istemiyorum açık yürekli davranmadı. Velayet konusunda ege'ye önceki kararı için "tek düşündüğünün kızların mutluluğu olduğunu söyledi" bu gerçek değildi, kızların mutlu olacağını biliyordu annelerini görmekle, onun tek derdi ege'nin lale'yle vakit geçirmesi tekrar bir araya gelme ihtimalleriydi KISACASI KISKANÇLIKTI. Madem oturdun ege ile açık açık konuşuyorsun senden DOĞRUYU SÖYLEMENİ BEKLERDİM.

ege'nin annesi olmadık şeyler söylüyor, gerçekten bazen çok gıcık oluyor hakveriyorum ama ZEYNEP'in ANNESİ'nin söylediği sözler haddini fazlasıyla aştı, senin kızın ile de olmadık şeyler söylenmiş dedikodular çıkmıştı, nasıl olur bilip bilmeden kadın öyle konuşuyor diye, lale hakkında çok çirkin konuşup, allah'ın sopası yok dersin, o zaman senin kızın içinde yokmuş, senin haddine mi bunları söylemek, sen kim oluyorsun. Lale hakkında konuşmak sana kalmamış konu kızın bile olsa, yakışmadı hiç yakışmadı. Lale'yi ağzına alırken dikkat etmen lazım. Sanki damadın çok iyi bir haltmış kızın sütten çıkma ak kaşıkmış gibi. Bu arada bir zamanlar evinin hanımı olan lale hakkında söylenilen herşeyi yutan şu aliye hanıma çok kıl olduğumu söylemek istiyorum. Yazıklar olsun, ne bağlılıkmış ama bir kez olsun aylardır lale hakkında iyi birşey söylemedi, zeynep'i sevmesini anlarım ama lale hakkında bu denli çirkin söylenen sözlere ohh olsun der gibi sırf ege'nin annesine olan inadından dolayı yaptığı hareketten dolayı kendisini ESEFLE KINIYORUM. Hem aliye hanımı, hem Zeynep'in annesini, hem ege'nin annesini ağzını açıp tek söz söylemedikleri için YUHLUYORUM. Sizin sevmediğiniz lale bile bir kez olsun zeynep hakkında kötü söz söylemedi söyletmedi, siz bu kadar insansınız işte, kimin ne olduğu gayet ortada.

ŞEYDA olayına gelirsek, dizinin ilk başlarında kerim geçmişi hatırlarken şeyda'nın ona söylediği yalan hissettirilmişti bize, hamilelik ile ilgili, yani anladığım annesiyle çevirdiği bir takım dolaplar vardı ama bu sonra üstü kapalı bir konu olarak rafa kalkmıştı. Şimdi bu bölüm tekrar gündeme geldi. OLAYA BAKIN, benim haftalarca üzüldüğüm, değişti artık gerçekten seviyor dediğim ŞEYDA, meğer sırf inadından bu ilişkiyi sürdürme peşindeymiş, karaktersiz bir insan olarak kerim'in her dediğini yutarak o evde kalmasının tek nedeni zeynep'e olan nefretiymiş. Ve asıl olay KÜÇÜK ZEYNEP KERİM'DEN DEĞİLMİŞ :icon_whis Peki çocuğuna adeta taparcasına bağlı olan kerim, tam da zeynep'le bir araya gelip küçük kızını da alarak uzaklara gitmeyi hayal ederken, şimdi neler olacak. Zeynep ile Kerim tekrardan bir araya gelmeyi düşünürken, zeynep belkide çocuklara olan özlemini ve sevgisini küçük zeynep'e vermeyi düşünecekken şimdi küçük zeynep'ten de mi olacak. Ya Kerim nolacak. Gerçekten çok acı bir durum, düşünemiyorum olacakları. Sadece şeyda'nın yüzüne tüküresim geldi.

ATEŞ... artık ona üzülemiyorum, çünkü eskiden en azından samimiyetine inandığım bu insan şimdi bana çok yapma geliyor, lale'nin her sözünün aksini savunan, sürekli kendi lehine olması için olmadık şeyler söyleyen bu insanı izlemekten keyif alamıyorum.

hoppala hadiseye bakın, EGE DOLANDIRILMIŞ. Şimdi nolacak allah kahretsin sırf gerizekalı ege'nin avukatı ve tuna'nın boşlamışlığı yüzünden LALE ATEŞ İLE EVLENMEK İSTEYECEK sırf aile olabilmek için, mahkemede lehine dönüşsün herşey diye, ege'de battığına göre herşey onun lehine dönüşecek.

BU MUDUR YANİ, BU KADAR MI HERŞEY, BU KADAR SAÇMA SAPAN BİR SENARYOYU NASIL YAZDINIZ.

Dönüp dolaşıp başa dönmekten başka bildiğiniz yok mu, diziyi uzatmak adına daha ne kadar işkence çektireceksiniz bize.

herşey yoluna girecek derken bunu mu yapacaktınız, KAHRETSİN GERÇEKTEN KAHRETSİN.

ya hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrr LALE YİNE BAYILIYOR ya ne bu tekerleme mi ???

tuna onlarda senin hastalığını kullanırlar o zaman dediniz hazırlık mı yaptınız bize, ne yani hastalık tekrar mı nüksedecek, buna gülelim mi ağlayalım mı

ya çıldıracağım şimdi ya, offfffffffffffffffffff ya lanet olsunnnn.

fragman iç karartıcı, olumlu tek birşey yok. LALE YA LALEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.hayır bencildi kesinlikle çocukları dışında kimsenin hayatını değiştirdiğini görmedi.lale şu anda düzeldi ve geçen bölümden itibaren kendisinin neler yaptığını farkına vardı.zaten suçluluk duygusu için zeynebi bu hale getirdiği için(daha doğrusu bunda payı olduğu için) dönemedi egeye farkındaysan.kendi de söyledi bunu.zaten şu anda benim de laleye sinirim geçmeye başladı.çünkü senarist onu düzeltmeye başladı.

dizikolikşeker
06-02-08, 23:34

Bir dizi için kimse kimseye "inşallah sende yaşarsın anlarsın" dememeli..!! biraz mantıklı olun Lütfen..!!

Ege & Zeynep

Lale & Ateş

Ama harbi baygınlık geçircektim okadar çok sıkıldım ki birden bire herkesin değişmesi , saçmalaması çok basit vede yapmacık geldi..bu kadar sakız gibi uzatmaya gerek yok..!

deminki konuşma bana yapıldı ama çok uzatmadım ve ateşle tuna hakkında söylediklerimde aynı onlar ikinci planda zeynep:happy0064 ege ve lale ilgilendiriyor beni tuna ve ateş naparsa yapsın :img-pilot

sarıseren
06-02-08, 23:35
Ne karışık bölümdü ya:icon_whisHerşey yavaş yavaş düzeliyordu.Ege Lale'yle,Zeynep Kerim'le derken Lale'nin Ateş' e evlenme teklif etmesine çok şaşırdım:img-swoonAslında hala şaşkınım:blink:Ben de Ege'yle konuştuktan sonra Ege'yi sevdiğinden emin falan diye düşünüyordum.Belki hala seviyor ama mantığıyla hareket ediyor herhalde...Asu da Kerim'in değilmiş.O da baya bir şaşkınlık yarattı:img-pilotSonunda Zeynep ne güzel ayrılalım dicekti Ege'ye:img-yes:Nerden çıktı bu dolandırılma:img-huh:

Fragman da çok karışıktı.Zeynep Ege'ye destek oluyordu.Kerim'den yine kaçıyor muydu onu anlamadım?Ateş de Lale'yleydi.Sonra Lale bayıldı:(Umarım kötü birşey olmaz...

Ya bu arada bu son izleyişimdi.Haftaya okul var:sad53:

Hirotaro
06-02-08, 23:36

Ege & Zeynep

Lale & Ateş

Tamam bende uzatmadım,mesajı sildim.Ama sinirleniyorum bu tür mesajlara.O yüzden yazdım.Yoksa kimseye kırmak değil gayem.Gereksizdi bende gerekeni yaptım(msj delete).Fragmanı ytube ya yükledim.Ama sanırım hala sharing moduna geçemedi.
Fragman sanıldığı kadar karışık değil

aslanselda
06-02-08, 23:37
hayır bencildi kesinlikle çocukları dışında kimsenin hayatını değiştirdiğini görmedi.lale şu anda düzeldi ve geçen bölümden itibaren kendisinin neler yaptığını farkına vardı.zaten suçluluk duygusu için zeynebi bu hale getirdiği için(daha doğrusu bunda payı olduğu için) dönemedi egeye farkındaysan.kendi de söyledi bunu.zaten şu anda benim de laleye sinirim geçmeye başladı.çünkü senarist onu düzeltmeye başladı.

hayır aslında değildi, bencil olsaydı, başta öleceğini bile bile yinede çocuklarından uzak durmayı aklından geçirmezdi o ise tam aksine sadece onların iyiliğini istedi, o anda ona o doğru geldi.

kendi için hiçbirşey yapmadı, hayata döndü ve elbette çocuklarını görmekti tek amacı, ha sonrasında evet etrafında neler olup bittiğini bu karmaşada farketmediğini yeni kavrayabildi ama kesinlikle bencil bir insan değil asla katılamam buna.

evet şu anda vicdan muhasebesi yapıyor ama olanların başlangıcı olsada allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun tüm olanların nedeni sadece lale olabilir mi, kesinlikle hayır, o birşeyin başlamasına sebebiyet verdi evet ama sonraki kararların hiçbiri onu bağlamaz.

lale hatasız demiyorum asla ama bence en çok hatalı kişi başta ege'dir ve zayıflığı yüzünden de zeynep.

senarist onu istesede düzeltemez çünkü o hiçbir zaman eğri değildi. Olmadı olamazdı.

sude_burcu
06-02-08, 23:37
zeynep-kerim sahneleri niye bu kadar az... olmuyor ya boyle...bi hafta bekliyoruz sonra iki dk lık sahne:icon_sorr bu arada kerimin zeynebi ruyasında gormesi de ikisinin arasındaki bağın gostergesiydi superdi:happy0064

burçinn
06-02-08, 23:38
bu ne yaaa cidden cok sinirlendim...ne geregi vardı iflasın falan yahu...zeynep hazır soyleyecekti ayrılmak istedigini ve gidecekti kerimle...ama saolsun senaristler bize askı cok gorduler...biz daha cok bekleriz o sahneleri canlar:icon_sorr:ayrıca sevnurcum zeynep kerimi seviyor canım :) sadece artık ona kızgın degil ve kerimin kendisini sevdiginden emin :img-wink: ama bu egenin iflası herseyi batırdı haliyle zeynep bırakmaz artık onu...off off...:icon_sorr

bu arada asunun gercek babası cok belalı biseye benziyor..kerime bisey yapmasa bari dayanamam vala:icon_cry: o seydayı ve annesini bana verseler bi saniye yasatmam vala gıcıklar.

ates de lalenin teklifini kabul ederse biz daha cok bekleriz mutlu sonları...bu dizi belki sezon sonuna kadar devam eder ama iyice dallasa cevirdiler yani...:icon_whis fragman hakkında yorum yok hicbisey anlamadım:)illa uzatacaklar yani tam dizi çözülmeye başlamış gibiydi gene başa döndük:(ama güzel ayrıntılar vardı canım farkettiysen.yani zeynep&kerimciler için.en başta zeynebin çocukların odasında söylediği sözler.anladım ki dedi anne olmak doğurmak demek değildir!!!yani kendi doğurmadığı bir çocuğu da çok sevebileceğini gördü.ayrıca zeynebin çocuklar için egeye söyledikleri de çok güzeldi.artık çocukların nasıl mutlu olabildiğini anladı ve sadece onların mutlu olmasını istiyor bizim zeynebimiz böyledir işte:)uzatmayayım kerimle evlenip çocuk evlat edinip gayet de güzel bir aile kurabilirler.üstelik aşkın da içinde olduğu bir aile.aslında zeynebin aklına yatmıştı bu babasıyla konuşmalarından da açık ve netti ame ne olduysa o mali müşavirden oldu öfff:(

vasfiyee
06-02-08, 23:39
hiç beğenmediğim bi bölümdü sadece sıkıldım oysa fragmanlardan süper olucak diye düşünmüştüm !! bazı yerlerde kanalı bile değiştirdim !! egenin yaptıklarındn bıktım artık ya !!
egenin laleyle konuşması baştan çok hoşuma gitti sonunda dedim ege bi kere dürüst oluyo !! sözleri çok güzeldi !! ama lalenin evet demesini nasıl bekledi tabikide hyr dicelti lalede çok güzel konuştu ama yine kendinden çok başkasını düşündü zeynebi düşündü haklıydı !! evet demeyi çok istedi ama yapamadı !! peki ege hemen kızdı suratını astı !!

lalenin ateşe gidip egeyi anlatmasında biraz laleye kızdım sonuçta ateşin kendisini sevdiğini biliyo bide içim acıyo demesi çok gereksizdi ateşi böle üzmeye hakkı yoktu veee ateşin vurulması off çok kötü oldum biriciğim cnm ateşim ya :)

ege gördüğünde hadi kızdın haklıydın lalenin senden sonra gitmesi yanlıştı !! ama seninle dalga geçtiklerini nasıl düşündün !! lale bu kdr karaktersiz mi !! arkandan ateşle senin hakkında dalga mı geçicekti !! yazık sana ege yazık artık sana sadeece acıyorum !!yine zeynebe boş boş ümitler veriyo ndn hala bitti diyemiyo istersen devam ederim diyo ne kdr saçma !!!yazıklar olsun ege sana yazıklar olsun iflas etmesine zerre kdr üzülmedim hatta sevindim !! artık ege akıllanmadığı sürece benm için bitmişştir inşallah ateş kabul eder ve çok mutlu olurlar çocukları da alıp !!!zeynepte çok mutlu olsun gerçekten hakediyo kerimle mutlu olsunlar !!

fragman yine jet gibi geçti ama ateş kabul ediyodu yüzük veriyodu laleye lale bi yerde ağlıyodu !! ve bayılma off yine mi başladı ya lalem kıyamam ona ben ya !!

CrazyWOW
06-02-08, 23:40
Arkadaslar, su dolandirmayi ben anlamadim, kim kimi dolandirdi, babam tam orda zapladi ve kacirdim. Lutfen anlatirsaniz sevinirim.

sude_burcu
06-02-08, 23:42
Arkadaslar, su dolandirmayi ben anlamadim, kim kimi dolandirdi, babam tam orda zapladi ve kacirdim. Lutfen anlatirsaniz sevinirim.

cnm egeyi mali musaviri dolandırıp yurtdısına kacmıs...ege tum mal varlıgını kaybetti yani:img-wink:

bu arada burcincim zeynep-kerim sahnelerinde cok guzel detaylar gizliydi...insallah biraraya gelirler ya bıktım onları ayrı ayrı gormekten...hem artk zeynep kerimin sevgisinden emin bu bile iyi gelisme:happy0064

sarıseren
06-02-08, 23:43

Ege dolandırılmış ve bütün parasını kaybetmiş:img-wink:
Yani tam da zamanında dolandırıldı ya:icon_whis

Haftaya da inş. Kerim Asu'nun gerçek kızı olmadığını öğrenir de o Şeyda'dan kurtulur.Kadın çok garip ya.Sadece acı çektirmek için adamın peşini bırakmıyor:hıh

Hirotaro
06-02-08, 23:44
tamda Kerim Zeynep'in inadını kırmıştı.ben zaten 2.sezonun ortalarından beri Kerim ile Zeynep beraber olmalı diyordum.Ama engeller sağlam yani.Bu dava işi de fazla sürmez.O kadarda uzatmazlar

aslanselda
06-02-08, 23:46
lalenin ateşe gidip egeyi anlatmasında biraz laleye kızdım sonuçta ateşin kendisini sevdiğini biliyo bide içim acıyo demesi çok gereksizdi ateşi böle üzmeye hakkı yoktu veee ateşin vurulması off çok kötü oldum biriciğim cnm ateşim ya :)

ege gördüğünde hadi kızdın haklıydın lalenin senden sonra gitmesi yanlıştı !! ama seninle dalga geçtiklerini nasıl düşündün !! lale bu kdr karaktersiz mi !! arkandan ateşle senin hakkında dalga mı geçicekti !! yazık sana ege yazık artık sana sadeece acıyorum !!yine zeynebe boş boş ümitler veriyo ndn hala bitti diyemiyo istersen devam ederim diyo ne kdr saçma !!!yazıklar olsun ege sana yazıklar olsun iflas etmesine zerre kdr üzülmedim hatta sevindim !! artık ege akıllanmadığı sürece benm için bitmişştir inşallah ateş kabul eder ve çok mutlu olurlar çocukları da alıp !!!zeynepte çok mutlu olsun gerçekten hakediyo kerimle mutlu olsunlar !!!

lale'nin o anda gidip ateş'e anlatması benimde hiç hoşuma gitmedi ama o kadar acınacak bir haldeydi ki üstüne bastıra bastıra gösterdiler, hali çok kötüydü, içinde fırtınalar kopuyordu resmen, hele o anda ferhat göçerden de müzik koymadılar mı :icon_sorr içim parçalandı haline. Yine de çok kızamıyorum sırf bu yüzden, YALNIZ çünkü.

EGE gerçekten hep söylüyordum ya bu adamdan adam olmaz, yani lale'ye ne kadar haksızlık yaptığını söyleyip itiraf ettikten sonra sen kalk arkamdan iş çevirip sonra bana kıs kıs güldünüz mü de ??? ya sen zerre kadar tanımamışsın lale'yi... nasıl böyle düşünebiliyorsun, ya sen hiç değişmeyecek misin ? bu adamı niye bize illa böyle yansıtıyorlar deli oluyorum ya valla billa birden cinlerim tavan yapıyor. Hani karşımda olsa bir kaşık suda boğarım o derece. Hani senin sevgin nerde kaldı, saygın nerde kaldı, karşındaki bu kadar onursuz mu ??? ne zaman adam gibi davranacak ve insanlara değer verecek ONLARI DİNLEYECEKSİN. Odun geldin odun gideceksin ege.

ATEŞ inşallah kabul etmez, nasıl kabul eder dersin, sen mutlu olabileceklerine nasıl inanırsın, lale hala o adamı severken:img-cool2

sude_burcu
06-02-08, 23:47
Hirotaro fragman icin sonsuz tesekkurler:img-wink:(bu arada ismin ne isminle hitap etmek daha iyi olur)...fragman cok karısık degil gibi...ege kendini dagıtmıs,zeynep ona destek oluyor... ama belli ki bu sırada kerime soguk davranıyor ve kerim zeynebin pesinde her zaman oldugu gibi:) canım yaa seviyorum ben bu kerimi:) seyda cocugunun babasıyla konusmaya gidiyor uyuz sey:fighting2 ates ve lale cephesinde ates teklifi kabul etmiyor gibi ama lale sonunda bayılıyor heralde o zaman ates kabul edecek...benim tahminlerim boyle:img-wink:

06-02-08, 23:47
Galiba bu bölüm sadece ben değil herkes sıkılmış.:)

Ya harbi okadar çok saçmaladıki tüm karekterler artık bana yapmacık geliyor yani ne zaman ne yapcakları belli olmuyor senarist sağolsun diziyi çok basitleştirdi..

Sanki diziyi 5 kişi hatta daha az kişi izliyormuş gibi hiç özenmeden apar topar senaryo yazılmış gibi..o kadar çok kötü bir bölümdüki artık hiç bir karekterlerin ne sevgisine , nede başka bişiyi hiç inandırıcı gelmiyor bana..

Aylardır hatta dizi başladığından beri Ege & Zeynep diyen ben bile pes ettim yani..!! zar zor izleyebildim diziyi..Ege & Zeynep olmasını çok isterdim ki hala istiyorum ama olmuyacak belli hiç bir karekter mutlu olamıyacak en iyisi tüm karekterleri öldürsünler dizide burda bitsin :) (diyormuşum) :D

sarıseren
06-02-08, 23:51
Dizinin saçmaladığı konusu çok doğru:img-yes:Hala kimi kimin gerçekten sevdiğini doğru dürüst anlamış değilim:img-policBir tek Kerim'in Zeynep'i çok sevdiğini biliyorum.Diğerleri muamma ne yapacakları hiç belli olmuyor:icon_whis

sude_burcu
06-02-08, 23:52
sevnur sana katılıyorum canım gerek yoktu bu kadar karıstırmaya ya...bu dizide oyle oyuncular var ki diziyi basit bi senaryoyla da cok guzel gotururlerdi... dallasa cevirmenin mantıgını anlamıs degilim...senaristlerimiz ya da dizi ekibinden biri mutlaka bu yazılanları okuyordur...lutfen bu yazılanları dikkate alsınlar... biz mutlu sahneler izlemek istiyoruz milletin yeterince derdi var zaten bari diziler keyifli olsun:)

Hirotaro
06-02-08, 23:55
sevnur sana katılıyorum canım gerek yoktu bu kadar karıstırmaya ya...bu dizide oyle oyuncular var ki diziyi basit bi senaryoyla da cok guzel gotururlerdi... dallasa cevirmenin mantıgını anlamıs degilim...senaristlerimiz ya da dizi ekibinden biri mutlaka bu yazılanları okuyordur...lutfen bu yazılanları dikkate alsınlar... biz mutlu sahneler izlemek istiyoruz milletin yeterince derdi var zaten bari diziler keyifli olsun:)

evet Sude'cim katılıyorum.Oyuncular çok çok iyi.Ateş (Gökhan Tepe) bile hiç sırıtmıyor ve gayet güzel götürüyor.Ama işte kanalın baskısı mıdır dallandırıp budaklandırın diye.Bilirsin genelde böyle olaylar ilgi çekiyor.ülke olarak böyleyiz.
Bu arada Tuna'nında aşk acısı çektiğini kendi ağzından duymuş olduk (zaten biliyorduk itiraf etti)

aslanselda
06-02-08, 23:57
lale çıkar yol bulamadığı için, çocuklarını kaybetmemek adına evlenme teklifini etti, peki ya şimdi....

Eğer ATEŞ kabul ederse, tüm olanlara rağmen, ege'nin evlenme teklifini kabul edemeyen ve sırf bu yüzden İÇİ ACIYAN, gözleri dolan LALE'nin bu durumda düşünemeden verdiği bu ani karara rağmen

EĞER KABUL EDERSE, ATEŞ BENİM İÇİN SIFIRDIR. ZERRE KADAR HAYSİYET YOK DERİM.

çünkü adam gibi bir adamsan ne olursa olsun, aşkından ölecek bile olsan karşındaki çaresiz bir kadının bu zaafından faydalanıyorsan karakterden yoksunsun demektir.

sakın ATEŞ sakın kabul edeyim deme. Üstelik yaptığı hatayı da LALE'NİN SURATINA ÇARP, onu gerekirse kır, sars ve kendine getir, getir ki hatasının farkına varsın. İsterse yüzüne bakmasın ama yanlışa bir yanlış daha eklemesin ne olur izin verme buna. Bundan faydalanmaya kalkma.

ama tabi lale'nin bu teklifi nasıl edeceğini de bilmiyorum, yani onunla aşk evliliği yapmak istemediğini hepimiz biliyoruz, sırf çocuklarım için formalite evliliği yapmak istiyorum, buna evet dermisin, herşey formaliteden ibaret olacak derse ümitlenmemesini söylerse biraz olsun Lale'ye kızgınlığım hafifler ama bunu doğru bulamam yine de. Sadece bir anne olduğu için anlayabilirim, çünkü ortada söz konusu olan canından daha değerli olan çocukları.

ama aslında bilse, zeynep'in ayrılmaya karar verdiğini, ege'nin iflas ettiğini zaten mahkeme onun lehine gelişecek, hatta sonuçlanacak, gerek kalmayacak bu durumda herhangi bir evliliğe.

biliyorum bu olanlar tam herşey yolunda gidecek, sonunda ege'de lale'de çocuklarda, zeynep'te kerim'de mutlu olacak derken, herşey alaşağı etmeniz diziyi uzatmak istemenizden başka birşey değil.

AMA LÜTFEN EN AZINDAN 3-5 KİŞİ DE OLSAK (ki değiliz) BİZ İZLEYİCİLERE BİRAZ OLSUN SAYGINIZ OLSUN.

BİZİMLE DALGA GEÇMEYİN.

GERÇEKTEN İSYAN EDİYORUM. Ben her hafta burada kendimi bu dizi için paralar yorum yaparken bana da bu kadar insana da bunu yapmayın.

bu hakkı size VERMİYORUM SAYIN SENARİSTLER!!!!!.

vasfiyee
06-02-08, 23:58
lale'nin o anda gidip ateş'e anlatması benimde hiç hoşuma gitmedi ama o kadar acınacak bir haldeydi ki üstüne bastıra bastıra gösterdiler, hali çok kötüydü, içinde fırtınalar kopuyordu resmen, hele o anda ferhat göçerden de müzik koymadılar mı :icon_sorr içim parçalandı haline. Yine de çok kızamıyorum sırf bu yüzden, YALNIZ çünkü.

EGE gerçekten hep söylüyordum ya bu adamdan adam olmaz, yani lale'ye ne kadar haksızlık yaptığını söyleyip itiraf ettikten sonra sen kalk arkamdan iş çevirip sonra bana kıs kıs güldünüz mü de ??? ya sen zerre kadar tanımamışsın lale'yi... nasıl böyle düşünebiliyorsun, ya sen hiç değişmeyecek misin ? bu adamı niye bize illa böyle yansıtıyorlar deli oluyorum ya valla billa birden cinlerim tavan yapıyor. Hani karşımda olsa bir kaşık suda boğarım o derece. Hani senin sevgin nerde kaldı, saygın nerde kaldı, karşındaki bu kadar onursuz mu ??? ne zaman adam gibi davranacak ve insanlara değer verecek ONLARI DİNLEYECEKSİN. Odun geldin odun gideceksin ege.

ATEŞ inşallah kabul etmez, nasıl kabul eder dersin, sen mutlu olabileceklerine nasıl inanırsın, lale hala o adamı severken:img-cool2
cnm evet lale çok yalnızdı lalenin hep kendinden başkalarını düşünüyo olmasındn dolayı dedim hadi gittin ama keşke içim acıyo demeseydi orda ateşe gerçekten çok üzüldüm canın çok sevdiği biri lale ve egeyi sevdiğini gördü ne kötü..

egeye ztn artık yorum yapmak bile istemiyorum yani adamın ağzındn çıkan her lafa sinir olmaya başladım !! ya tmm kzıyosun ama lale kıs kıs gülüp ateşle birlikte senin hakkında dalga geçer mi !! hey yarabbim ya !! şimdiye kdr hep egenin her hatasını göre göre ege&lale dedim !! ama egenin akıllanacağı yok dediğin gibi odun geldi odun gidiyo !!

cnm ateş kabul ediyo fragmandan anladığım kadarıyla ben bunu söledim çünkü artık ege&lale istemiyorum laleyi sadece hakeden kişi ateş yaptığı tek bi hata var oda farkında ve pişman !! ben mutlu olmalarını istediğimi söledim bu bnm fikrim yani inşallah lale egeyi unutur ateşe aşık olur ve mutlu olurlar dedim kendi istediğimi söledim yani !!:)

hirotaro fragmanı yolladığın için çok saol cnm sayende daha dikkatli bakabildiim !! bu arada adın ne ?:)

Hirotaro
06-02-08, 23:59
@aslanselda

Şimdi Ateş öyle bir durumda ki.Kabul etse Lale'nin zaafından faydalanmış gibi,kabul etmese Lale'ye sırt dönüyor gibi olacak.Hakikaten Ateş'in durumu şu an Lale'den daha zor.Şu an Ateş'in yerinde olmayı hiç ama hiç istemezdim.

burçinn
07-02-08, 00:01
benim sıkılmam şu açıdan oldu:herşey başa döndü hem de tam çözülmek üzereyken tam artık bitti sevenler kavuşuyor derken!beni sıkan karakterler gene ortalığı birbirine kattı.gene belirsizlikler tavan yaptı.zeynep ve ege ikisi de gerçeği farkında zaten.
bu arada zeynep çocukların mutluluğunu düşünmüyordu yalan söyledi lafına kesinlikle katılmıyorum.zeynep tabiki kendi aile olma özleminin yanında çocukların kendisine alışabilmesini istedi.yoksa öteki türlü zeynebe alışamazlardı ve sürekli annelerini isterlerdi.tabi bu hiçbir şekilde görüştürmemek doğru değildi ama zeynep korktu sonuçta kızlar çok tepki gösteriyorlardı.lalenin ailesini(kendi öyle sanıyordu) elinden almasından korktu.ayrıca onlar üzüldüğünde nasıl üzüldüğünü,onlara bakıp bakıp nasıl ağladığını hep izledik.sonunda da fazla inat etmedi zaten.eğer öyle bir niyeti olsa bugün ege velayetten vazgeçiyorum dediğinde bunu yeni bir fırsat olarak görebilirdi.ama zeynep uzun süredir zaten çocukların laleyle görüşmesini sorun etmiyor en başlardaydı o.onlar mutlu oldukça zeynebe de iyi davranıyorlar.rahatladılar.böylece Zeynep de doğru olanın bu olduğunu gördü.o yüzden şu anda zaten bunu hiç sorun etmiyor.

aslanselda
07-02-08, 00:04
@aslanselda

Şimdi Ateş öyle bir durumda ki.Kabul etse Lale'nin zaafından faydalanmış gibi,kabul etmese Lale'ye sırt dönüyor gibi olacak.Hakikaten Ateş'in durumu şu an Lale'den daha zor.Şu an Ateş'in yerinde olmayı hiç ama hiç istemezdim.

eğer bir aşık olamıyorsan ki çünkü yaşadığı kendi içinde karşılıksız, iyi bir arkadaş ve dost olabiliyorsan ona her daim, gerçek ne ise onu yapmalısın, onu pohpohlamak değil, yalanına ortak olmak değil, yanlışını onaylamak hiç değil.

ateş bunu son zamanlarda çok yapar oldu, lale'nin haklıda haksızda olsa hep olmayacak şeyler düşünmesine yol açıyor, resmen kışkırtıyor.

eğer gerçekten onu seviyorsa bunun onun için iyi değil kötü olacağını, işlerin daha da sarpa saracağını ona izah edip, yanlışını gösterecektir.

bundan onu beklerim. Bu sırt çevirmek değildir.

Hirotaro
07-02-08, 00:07
eğer bir aşık olamıyorsan ki çünkü yaşadığı kendi içinde karşılıksız, iyi bir arkadaş ve dost olabiliyorsan ona her daim, gerçek ne ise onu yapmalısın, onu pohpohlamak değil, yalanına ortak olmak değil, yanlışını onaylamak hiç değil.

ateş bunu son zamanlarda çok yapar oldu, lale'nin haklıda haksızda olsa hep olmayacak şeyler düşünmesine yol açıyor, resmen kışkırtıyor.

eğer gerçekten onu seviyorsa bunun onun için iyi değil kötü olacağını, işlerin daha da sarpa saracağını ona izah edip, yanlışını gösterecektir.

bundan onu beklerim. Bu sırt çevirmek değildir.
Zaten dikkat ettiysen :) ,görünüyor gibi olacak dedim :img-wink:
Zaten Ateş kabul etmeyecek,sanki fragmanda bir tuhaflık sezdim.Hadii vardır ya,Ateş'in o yüzüğü geçmiş sahnelerden flashbackmiş gibi geldi bana.
Ama sana katılıyorum.Bu teklifi kabul etmemeli ,etmeyecekte.Çünkü Ateş sezecek yada Lale doğruyu söyleyecek.
Dediğim gibi benim istediğim evlenme teklifi bu değil.

aslanselda
07-02-08, 00:09
bu arada zeynep çocukların mutluluğunu düşünmüyordu yalan söyledi lafına kesinlikle katılmıyorum.zeynep tabiki kendi aile olma özleminin yanında çocukların kendisine alışabilmesini istedi.yoksa öteki türlü zeynebe alışamazlardı ve sürekli annelerini isterlerdi.tabi bu hiçbir şekilde görüştürmemek doğru değildi ama zeynep korktu sonuçta kızlar çok tepki gösteriyorlardı.lalenin ailesini(kendi öyle sanıyordu) elinden almasından korktu.ayrıca onlar üzüldüğünde nasıl üzüldüğünü,onlara bakıp bakıp nasıl ağladığını hep izledik.sonunda da fazla inat etmedi zaten.eğer öyle bir niyeti olsa bugün ege velayetten vazgeçiyorum dediğinde bunu yeni bir fırsat olarak görebilirdi.ama zeynep uzun süredir zaten çocukların laleyle görüşmesini sorun etmiyor en başlardaydı o.onlar mutlu oldukça zeynebe de iyi davranıyorlar.rahatladılar.böylece Zeynep de doğru olanın bu olduğunu gördü.o yüzden şu anda zaten bunu hiç sorun etmiyor.

zeynep çocukları sevmiyor yada değer vermiyor demiyorum ki, aksine haddinden fazla seviyor, bunun hep arkasında oldum olurumda. Ama yapmayın biliyorsunuz hepimiz o bölümlerde kıskançlıktan nasıl deliye döndüğünü, çocukların mutluluğu için değildi, sizinde dediğiniz gibi kaybetme korkusundandı. Bunu kimse inkar edemez. Neyse en azından bu konuda tartışmak yersiz herşey ortada.

evet şimdi herşeyi görüyor, çünkü artık olanların farkında, kendi de söyledi sanki bir eşikten geçtim diye, içimde boşluk var diye, şimdi ona yaptıkları da verdiği savaşta, birinin hayatını yaşama mücadelesi vermekte herşey anlamsız geliyor ve artık gülmeyi istiyor. Zaten geç kalınmış bir karardı bu. Yani eğer öyle olsaydı şimdi ege'nin söylediğini kullanırdı demeniz bu durumda anlamsız kalıyor, evet bunu kullanırdı zeynep hemde sonuna kadar, o zeynep'i de gördük biz. Şimdi değişti sadece.

burçinn
07-02-08, 00:10
lale çıkar yol bulamadığı için, çocuklarını kaybetmemek adına evlenme teklifini etti, peki ya şimdi....

Eğer ATEŞ kabul ederse, tüm olanlara rağmen, ege'nin evlenme teklifini kabul edemeyen ve sırf bu yüzden İÇİ ACIYAN, gözleri dolan LALE'nin bu durumda düşünemeden verdiği bu ani karara rağmen

EĞER KABUL EDERSE, ATEŞ BENİM İÇİN SIFIRDIR. ZERRE KADAR HAYSİYET YOK DERİM.

çünkü adam gibi bir adamsan ne olursa olsun, aşkından ölecek bile olsan karşındaki çaresiz bir kadının bu zaafından faydalanıyorsan karakterden yoksunsun demektir.

sakın ATEŞ sakın kabul edeyim deme. Üstelik yaptığı hatayı da LALE'NİN SURATINA ÇARP, onu gerekirse kır, sars ve kendine getir, getir ki hatasının farkına varsın. İsterse yüzüne bakmasın ama yanlışa bir yanlış daha eklemesin ne olur izin verme buna. Bundan faydalanmaya kalkma.

ama tabi lale'nin bu teklifi nasıl edeceğini de bilmiyorum, yani onunla aşk evliliği yapmak istemediğini hepimiz biliyoruz, sırf çocuklarım için formalite evliliği yapmak istiyorum, buna evet dermisin, herşey formaliteden ibaret olacak derse ümitlenmemesini söylerse biraz olsun Lale'ye kızgınlığım hafifler ama bunu doğru bulamam yine de. Sadece bir anne olduğu için anlayabilirim, çünkü ortada söz konusu olan canından daha değerli olan çocukları.

ama aslında bilse, zeynep'in ayrılmaya karar verdiğini, ege'nin iflas ettiğini zaten mahkeme onun lehine gelişecek, hatta sonuçlanacak, gerek kalmayacak bu durumda herhangi bir evliliğe.

biliyorum bu olanlar tam herşey yolunda gidecek, sonunda ege'de lale'de çocuklarda, zeynep'te kerim'de mutlu olacak derken, herşey alaşağı etmeniz diziyi uzatmak istemenizden başka birşey değil.

AMA LÜTFEN EN AZINDAN 3-5 KİŞİ DE OLSAK (ki değiliz) BİZ İZLEYİCİLERE BİRAZ OLSUN SAYGINIZ OLSUN.

BİZİMLE DALGA GEÇMEYİN.

GERÇEKTEN İSYAN EDİYORUM. Ben her hafta burada kendimi bu dizi için paralar yorum yaparken bana da bu kadar insana da bunu yapmayın.

bu hakkı size VERMİYORUM SAYIN SENARİSTLER!!!!!.
valla hak verdiğim yerler var sürekli olayların karışmasından bana da sıkıntı geldi ama sakin ol ya biraz bu sadece bir dizi bu kadar sinirlenecek birşey yok.:img-wink:en azından şöyle düşün belki sinirin hafifler:kerim ve zeynebin birbirlerini özledikleri ve sevdikleri iyice açığa çıktı.asu kerimin çocuğu değil.zeynebin babası sen mutlu olduktan sonra herşeyi kabullenirim dedi.lale ve ege birbirlerine aşklarını itiraf ettiler ve asla başkalarını sevemeyeceklerini ortaya koydular.zeybep ve ege ikisi de gerçeği kabullendi.yani en azından umut var.onlarla birlikte biz de çile çekeceğiz ama sonunda değecek gibi görünüyor:img-wink:dizi olduğu için bugün çözülse herşey bitmiş olacaktı o zaman nasıl uzayacak?bütün karakterler hata yapıyor ama hiçbir dizinin sonunda gizli birşeyler kalmaz nasılsa.tüm yanlış anlaşılmalar bitecek ve sevenler kavuşacak:)

aslanselda
07-02-08, 00:15
valla hak verdiğim yerler var sürekli olayların karışmasından bana da sıkıntı geldi ama sakin ol ya biraz bu sadece bir dizi bu kadar sinirlenecek birşey yok.:img-wink:en azından şöyle düşün belki sinirin hafifler:kerim ve zeynebin birbirlerini özledikleri ve sevdikleri iyice açığa çıktı.asu kerimin çocuğu değil.zeynebin babası sen mutlu olduktan sonra herşeyi kabullenirim dedi.lale ve ege birbirlerine aşklarını itiraf ettiler ve asla başkalarını sevemeyeceklerini ortaya koydular.zeybep ve ege ikisi de gerçeği kabullendi.yani en azından umut var.onlarla birlikte biz de çile çekeceğiz ama sonunda değecek gibi görünüyor:img-wink:dizi olduğu için bugün çözülse herşey bitmiş olacaktı o zaman nasıl uzayacak?bütün karakterler hata yapıyor ama hiçbir dizinin sonunda gizli birşeyler kalmaz nasılsa.tüm yanlış anlaşılmalar bitecek ve sevenler kavuşacak:)

:D evet bu bir dizi ama ben eğer gelip buraya yazıyorsam saatlerce, değer veriyorumdur, gerçekmiş gibi yaşayarak izliyor, onların yerine kendimi koyuyorumdur.

zaten beni az çok tanıdınız, her hafta yazıyorum, okuyorsunuz, çoğu zamanda yorumlarımı beğenmiyorsunuz, çünkü fevri yazıyorum.

evet güzel yazmışsın aslında çokta gelişme oldu, güzel sonuçlarda var ama elimde değil, gerçekten sinirlerim tavan yapıyor ve tahammül edemiyorum.

hele de bu bölüm olanlar dallası geçti, 25 yıl süren cesur ve güzel gibi izleriz artık, durun bakalım şu an 27 yaşındayım 50 küsürlü yaşlara geldiğimde konuşalım :D

burçinn
07-02-08, 00:17
zeynep çocukları sevmiyor yada değer vermiyor demiyorum ki, aksine haddinden fazla seviyor, bunun hep arkasında oldum olurumda. Ama yapmayın biliyorsunuz hepimiz o bölümlerde kıskançlıktan nasıl deliye döndüğünü, çocukların mutluluğu için değildi, sizinde dediğiniz gibi kaybetme korkusundandı. Bunu kimse inkar edemez. Neyse en azından bu konuda tartışmak yersiz herşey ortada.

evet şimdi herşeyi görüyor, çünkü artık olanların farkında, kendi de söyledi sanki bir eşikten geçtim diye, içimde boşluk var diye, şimdi ona yaptıkları da verdiği savaşta, birinin hayatını yaşama mücadelesi vermekte herşey anlamsız geliyor ve artık gülmeyi istiyor. Zaten geç kalınmış bir karardı bu. Yani eğer öyle olsaydı şimdi ege'nin söylediğini kullanırdı demeniz bu durumda anlamsız kalıyor, evet bunu kullanırdı zeynep hemde sonuna kadar, o zeynep'i de gördük biz. Şimdi değişti sadece.ben de zaten farkındaysan dedim ki kendi aile özlemi de vardı bunun yanında tabiki çocukların mutluluğunu da istiyordu dedim.zaten zeynep bunu düşünmedi demedim.bu dizide kimse hatasız değil ben de zaten zeynebin hiç hatasız olduğunu lalenin tek suçlu olduğunu söylemiyorum ama ne zaman bir olayda lale hatalı desem tek lale mi hatalı diye yorum yapıyorsunuz.bana göre zeynep de lale de hatalı.diğerleri de tabi.herkesin hatsı var ama lalenin hatalarını zeynepten fazla görüyorum.bu da benim yorumum.bana göre olaylara büyük ölçüde lale yön verdi.ayrıca zeynep bugün değişmedi zeynep uzun süre önce doğru olanı anladı ve ona göre davranmaya başladı.bunu dediğime göre zaten bir yerde değiştiğini kabul etmem gerekir ki bunda da tuhaf birşey yok keşke hr hata yapan insan bunu kabullenip doğru yolu bulup ona göre davransa!geçen bölüme kadar laleye bu yüzen sinir oluyordum hep kendi haklıydı diğer herkes haksızdı!hep isyandaydı ama kendisinin nelere yol açtığını göremiyordu.şimdi o da anladı ve doğru davranmaya başladı.ve ben de ona artık pek kızmıyorum.

burçinn
07-02-08, 00:19
:D evet bu bir dizi ama ben eğer gelip buraya yazıyorsam saatlerce, değer veriyorumdur, gerçekmiş gibi yaşayarak izliyor, onların yerine kendimi koyuyorumdur.

zaten beni az çok tanıdınız, her hafta yazıyorum, okuyorsunuz, çoğu zamanda yorumlarımı beğenmiyorsunuz, çünkü fevri yazıyorum.

evet güzel yazmışsın aslında çokta gelişme oldu, güzel sonuçlarda var ama elimde değil, gerçekten sinirlerim tavan yapıyor ve tahammül edemiyorum.

hele de bu bölüm olanlar dallası geçti, 25 yıl süren cesur ve güzel gibi izleriz artık, durun bakalım şu an 27 yaşındayım 50 küsürlü yaşlara geldiğimde konuşalım :Daman aman bir de yalan rüzgarı vardı ki hiç hatırlatma:)o niki nasıl yaşlanmadı yahu onca senede en çok da ona anlam verememiştim:)
gelişmelr var merak etmeyin bu dizi çok güzel bitecek sinir olduğumuza değecek:img-icecr

vasfiyee
07-02-08, 00:20
ya of ya lale bayılıyo ben orda kaldım:(

ya sizce hastalığı tekrar mı başlıyo !!!

nolur olmasın böle bişi ya !! inşallah stresten dolayı bi kerelik bi bayılmadır :(

aslanselda
07-02-08, 00:22
bu dizide kimse hatasız değil ben de zaten zeynebin hiç hatasız olduğunu lalenin tek suçlu olduğunu söylemiyorum ama ne zaman bir olayda lale hatalı desem tek lale mi hatalı diye yorum yapıyorsunuz.bana göre zeynep de lale de hatalı.diğerleri de tabi.herkesin hatsı var

geçen bölüme kadar laleye bu yüzen sinir oluyordum hep kendi haklıydı diğer herkes haksızdı!hep isyandaydı ama kendisinin nelere yol açtığını göremiyordu.şimdi o da anladı ve doğru davranmaya başladı.ve ben de ona artık pek kızmıyorum.

kesinlikle kimse hatasız değil, hiçbiri sütten çıkma ak kaşık değil, hepsi yaptıklarını biçiyor.

senin için değil, genel olarak forumu konu alarak söylüyorum, genelde tüm yorunmlar lale'nin üstüne gittiği için tek suçlu o değil diyorum.

yok aslında lale her konuda kendini haklı buluyor değildi, o sadece çocuklarına odaklanmıştı, çocuklarımı göreyimde kim kimle evli umrumda değil diyordu. Kendine hep haklı çıkardığını düşünmüyorum, ben lale'yi bir tek ateş mevzusunda hep hatalı buluyorum ve kızıyorum onun dışında (hastalığı saymazsak) hata bulamıyorum. Son derece dürüst ve düşünceli bir insan.

neyse bu böyle uzar gider, yorumların için teşekkürler, kaçıyorum bye

07-02-08, 00:24
Valla burda ne Ege karekteri'nin ne Zeynep karekterinin nede Lale , Tuna , Ateş , Eda , Şeyda vs..karekterlrinin hiçbir suçu yok..tek suçlu olan SENARİST.!! maşallah herşeyi arap saçına eski türk flimlerine döndürdü :D

Yok Kerimden değilmiş Asu , yok efendim Ege iflas etmiş yok bilmem ne..artık bu konular seyircileri baydı..hep aynı konular oluyor genellikle bazı dizilerde..

Karekterler artık bana ne güven , nede inandırıcı gelmiyor..buda Senarsitin suçu..!

Bu senaryo'yu 1.kişi yazıyor galiba..belli çünkü aklına bişi gelmemiş arap saçına döndürmüş güzelim diziyi..

Eski senaristi istiyorum ben.........!!!!!!

Dizi bu hallere gelebilcek bir dizimiydi :D ama gerçekten çok yapmacık geliyor artık bana çok basitleşti dizi..zar zor izledim bölümlerini..hatta bazılarını izlemedim bile..

Son olarak dizi başladığından beri kullandığım sloganımı ekleyim sonrada çıkim :)Ege & Zeynep..:img-in_lo

bye

sema_87
07-02-08, 00:27
merhaba arkadaşlar öncelikke çok heyecanlı bir bölüm olduğunu belirtmek istiyorum:img-wink:.
ateş vurulduğunda çok kötü oldum cnm benim ya kıyamam:icon_sorr:icon_sorr

egeye ise çok sinir oldum.ne yaptığını bilmiyor.kıskanlıç uğruna yine laleye acı çekticek.:icon_sorr:icon_sorr

asunun kerimin kızı olmadığını öğrendik.peki şimdi ne olacak?:D zeynep egeyi bırakmaz kesin.kerimle kavuşamayacaklar.:(

egenin iflas etmesi kötü oldu.şimdi işler tersine dönecek.ege velayeti kesin kazanamaz.çünkü;parası yok.ama lalenin durumu iyi şu anda eğerde ateşle evlenirse daha da şansı olcak.bir bakıma ege velati paylaşmaktan vazgeçmekle kötü yaptı.kendi aleynine döndü.
fragmana gelince.ateş kabul eder bence:)

lalede bayılıyordu.ateşin elinde hasar kalabilir.eğer ki lalenin hastalığı tekrar ederse bu sefer onu kurtaracak bir dr.da kalmayacak eyvahh işler karıştı.:img-fear2:img-fie:

*elvedaderken*
07-02-08, 07:52
kızlar günaydın gerçekten çok güzel bı bölümdü

yalnız fragmana güvenmemek lazım zeynep kerim olayında çok şaşırttılar ben gerçekten kerime söyluyo zannetmıştım rüyaymış....

ege ye bunların hepsi hak kaldı şimdi parasız hem de avukatı ödeme istemıştı şimdi onun parasını da veremıyecek....

Ateş inşallah iyileşir yaaa:icon_sorr:icon_sorrLale yine pişman olacağı bişey yapıyo bence Ateşi resmen kullanacak egeyı hep seveceğini ve hala sevdiğini söyledı Ateş bunu bile bile nasıl evlensin.....gerçi bunu bile kabul eder gibi gelıyo bunu ama sırf çocukları için ateşe evlenme teklıf etti

Lale çok bencil davrandı....

UK99_GS
07-02-08, 07:57
egeyi seviorum ama akşam 2 tane çakasım geldi
sen kendine bakta ondan sora laleye laf söyle yaa
tuna da ne şey yaa sen ne biçim avukatsın
düşmüşsün bi ateşin peşine asıl işini unutuosun
neyseki ege iflas ettide ortada sorun yok
zeynep belkide egeye bbitirmek istediğini söylicekti ama
bu olaydan sonra onuda söyleyemez yine kerimle kavuşamıcaklar
zeynep asununda kerimin kızı olmadıını örenmiş olduk
bakalım şeyda şimdi napıcak kerim acaba yinede asuyu verirmi
yada o şahika cadısı gerçek babasını getirmi (yapar o cadı)
nazda annesine az çektirmicek gibi duruo küçük cadı
fragmanda bayılıo yine ya inşallah hastalıı tekrar başlamaz
malum ateşin elini suat gibi yaptılar şimdi oda bi müddet iileşemez
ha bide ateşle lale evlenemez inşallah ben egeyle barışmasını istiorum
lale evlenme teklifi etti ama sonunu duymadık çocuklarımı
almak için falan derse bide çünkü fragmanda ateşin yüzü gülmüodu:icon_whis:icon_whis

*elvedaderken*
07-02-08, 08:24
tunaya gerçekten uyuz oluyorum yapıştı ateşe bırakmıyo edaya da aynı şekıılde ikiside uyuz hele eda tam bi şeytan

yaaa şeyda nında zamanında yemediği halt kalmamış:img-in_lo:img-in_lo:icon_whis walla şok oldum bende kerımı sevıyo sanıyorum kadın sırf inat:img-hyste:img-hyste:img-hyste

eda da çok fena walla herkes ateşe hayran eda tuna lale de birazcık:img-in_lo:img-in_lo

tunaya benım gibi bi adam için değmez dediğinde çok üzüldüm asıl tuna için bı kadına değmez beee nıye kendını öyle ona karşı suçlu hissedıyo

sema_87
07-02-08, 08:42
evet büşracım tunaya'ya bende sinir oldum.önceden böyle değildi:img-pilot

ateş vurulurken seni seviyorum dedi.cnm yaaa :img-in_lo:img-blush.inşallah kavuşur lalasine dicem ama zor görünüyor:icon_whis.lale one sevmiyor çünkü ama ateş kesin evlenecektir.:img-yes:çocuklar için olsa bile.

bir tunaya dedi ya"benim gibi bir adam için değmez die" yazık yaa:sad53:

şeydanın annesi de tam bi şeytan:img-hyste.nasıl buldu asunun babasını ama .ikisini ayırmak için elinden geleni yapıyor:img-hyste cadı yaa :) :D

16hande16
07-02-08, 09:19
şimdi dünki bölümden başliyim lale öyle bi kadınki kendisini bıraktı egeye zeynep var diyo zeynebi ne kadar düşünüyo bizim yüzümüzden böyle oldu falan çok taktir ettim laleyi egeye gelince ben onu hala anlamıyorum laleyede zeynebede çektirdikleri ne böyle lalede zeynepde yıprandı ben zeynep konusundada biraz tedirginim ya kerimle falan kaçmaya kalkışmasın ya gitmesin babasına söyledikleri çok kafamı karıştırdı .. zeynep eger böyle bi şey yaparsa herşey biter.....ama yapmaz beklemem zeynebimden o yuvasını bırakmaz.

ateşle laleye gelince ateş nasıl şok oldu benimle evlenirmisin derken inş ikisi mutlu olur lale mutlulugu hak ediyo ateşde ona olan sevgisiyle mutlu eder...

fragmana gelince ege beyimiz herzamanki gibi montunu alıp çekip gidiyo alıştık böyle çekip gitmesine yani...zeynep gene harap peşinden gidiyo tutuyo falan

laleye bişey oluyo ama ne inş hastalıgı başlamaz gene başlamasında.... önümüzdeki bölümde baya fırtınalı geçicek belli....

miss_t0eba
07-02-08, 09:51
dun diziyi izlerken evet bende sikildim orta tek gercek var oda Kerim ve Zeynepin birbirini deli gibi sevdiklerini :img-in_lo

Zeynep Asunun Kerimin kizi olmadigi ilk sok olmustum vakat Seyda bu ondan hersey beklenir yani eminim Kerim haftaya ogrenirse bunu Seydaya cok kizacak vakat Zeynep Asuya olan ilgisi hic degismicek bence :img-wink:

Ege konusuna hic girmek bile istemiyorum vakat onun iflas etmesi gercekten cok sacma simdi heralde bu nedenle Zeynep onu birakmicak (insallah oyle birsey olmaz ama Zeynepim iyi niyetli)

dun Ecenin Zeynepe sen hep gul gulmek yaksiyor demesi cok guzeldi :img-in_lo ve gercekten Burcu K gulmek cok yakisiyiyor :good:

Lale Atesi resmen kulanicak ya iste buna sinir oluyorum! Atesim canim ya daha yeni cikiyor hastaneden Lalenin yaptigina bak :icon_sorr

nil-burcu
07-02-08, 10:08
arkada_lar ben daha yorum yapmak istemiyorum gercekten yaa dizi o kadar sacma sapan olduku yeter yani.sevenlerin kavu_mas1 gerekir olmayan insanlara ac1 cektiriyolar ben anlam1yorum yaa sevenler kavulsun i_te niye uzat1yosunki diziyi yani.hele laleye cok kz1d1m yaa evlenem teklifini kabul etti anlam1yorum ben onu yaa ne yapmaya cal1yo.ege geldi sana bütü her_eyi söyledi niye kabul etmiyosun ki gidipte ate_inkini kabul ediyosun anlma1yorum yani:(senaristler bizi duysun yaa biz sevenler kavu_sun sityoruz ok.zeynepte ke_ke kerimle gitseydi yaa olanlara ramen o eve nas1l dönüyo ben anlam1yorum zaten onuda.fragman1 izledim yan lalenin hastal11 tekrarlan1yo herhalde,ate_te büyük bi ihtimla kabul etmiyo yani onla evlenmeyi in_.oledir.

miss_t0eba
07-02-08, 10:17
dunki bolumden Zeynep Atesin yanina gitmesi cok guzeldi :good:
aferim ona valla cok iyi dusunuyor Zeynep.

yeni fragmani gordum ve resimleri ekledim :img-wink:

Ege yine yapiyor yapicagini Zeynep artik uzulur yine off
Ates Laleye yuzuk veriyor ay Atesim cok aci cekecek :icon_sorr
Kerim Zeynepi izliyor, Seyda Murata gidiyor
Lale bence stress yuzunden bayilicak galiba :img-yes:

sena57-utku
07-02-08, 10:35
Bu bölümden bende çok sıkıldım...
Senaristin Zeynep'in,Kerim'le gitmemesi,Ege'yle kalması için bulduğu nedene bakın tüm mal varlığı elinden gitmiş,nayır nolamaz...:img-hyste:img-cool2Vah Ege vah...:)
Sakız gibi uzatmanın hiç bi manası yok kii...
İnkar edilemeyecek gerçekler var...
Zeynep,Kerim'i seviyo!...
Lale'yle,Ege'de birbirlerini...
Eninde sonunda bu böyle olacak...Ama artık Ege&Zeynep sahneleri bana işkence gibi geliyo...Fragmanda o sarılmalar ne öyle ya...
Ya Lale...Çocuklarını isteseydi eğer en başından Tuna ona dememiş miydi bi evlilik çocukları alman için iyi olacak diye...Şimdi mi anladı acaba evlenmesi gerektiğini...Ayrıca ortada büyük bi bencillik var...Lale'nin önceden de yaptığı gibi sırf çocuklarına kavuşmak için Ateş'i alet etti şimdide...:img-cool2
Ateş de Lale'nin hala Ege'yi sevdiğini biliyo kabul ederse onada bravo...:img-hyste
Zeynep,Ateş sahnesini beğendim...En başından Ateş&Zeynep iyi bi ikili olabilirdi aslında...:img-pilot
Zeynep tüm gerçeklerin farkında artık...Kerim'le gidecekti ne güzel...:icon_sorr

İnkar etmeyin artık arkadaşlarrr!...
Kerim&Zeynep

Bu bi gerçekk...:img-yes:

Ayrıca sonuna kadar Kerim!Kerim!Kerim!...:)

sude_burcu
07-02-08, 10:38
eger egenin zeynebi bi damla mutlu edecegini,onu sevecegini dusunsem ben de ege-zeynep olayına karsı cıkmazdım...ama diger tarafta kerim var...o zeynebi gozunden sakınırken,onu icinde hissederken,aralarında boylesine buyuk bi ask varken benim ege-zeynep dusunmem imkansız... zaten bu bolumde herkesin duyguları acıga cıktı.

lale ve ege hala birbirlerini seviyorlar...
zeynep artık kerimin sevgisinden emin ve aslında onunla yeni bi hayat kurmak istedigi cok acık...kerim zaten deliler gibi asık zeynebe:img-in_lo

oznr_06
07-02-08, 11:21
sırf beklenmeyeni yapalım diye gercek dısı abuk sbk kurguları ısıtıp ısıtıp onumuze sunmaları donemin senaristlerinin vazgecemedikleri bise olsa gerek..sırf dizi uzasın diye sacmalamak bu kdr olur..

lale zynep icin evlenmez egeyle..zeynep egenin iflası yzden bırakıp gidemez kerime..ege gururundan lale ona donse bile artık birlesmez laleyle..bu ne ya

herkesin duygu ve dusunceleri cok net yansımıs durumda ve hala surduruluo bu arapsaçı..brezilya dzilerinden ne farkı kaldı ki..simdi kimblir atesin eli tutmaz lale de once cocuklar icin sonra vefa icin onun yanında yaslanmaya karar verir fln..

acıtasyon yapıp rayting toplamayı ne cok seviolar ya..asıklar acı ceksin izleyen aglasın..fln filan..artık zeynep kerim ve lale ege birlessin...herkes mutlu olsn..sacmalayp sogutarak kotu btirmektense iyi ama kısa surede gelen bi final olsa daha iyi olur...

dawson'S creek
07-02-08, 11:26
zeynebin kerimle bi hayat kurması bence okadarda açık değil . doktor o kavgada ne hissettiğini sorduğunda eskiden içim titrer geçmişten bişeyler hatırlardım şimdi ise hiç bişey hissetmiyorum dedi bence kerim onun iin çoktan bitti ama egenin o konuşmalarını duyunca ve doktorunda o zaman kendine bi yol çiz dediğini hatırlatırım bence bu mal varlığı kaybı ege ile zeynebi yakınlaştırır artık bu sefer birleşsinler dizi kim kimi seviyo diyemiyorum bence dizi çok saçmaladı bi dizi olduğu belli hiç gerçekçi değil artık dallas gibi hatta yerli dallas

yagmurkusagı
07-02-08, 11:29
ya ne güzel zeynep kerime dönecekti babasına bile sordu aslında egeye ilk srduğundda söyelyecekti ama ege izin vermedi

asunun kerimin kızı olmamasına bende çok şaşrıdım sonra elvda derkenin ilk bölümleri aklıma geldi hangi bölümdü hatırlamıyrum kerim zeynebi terkedişini hatırlıyordu şeyda ile bir odadki konuşmalrı vardı şeyda ağlıyarak hamileyim dedi kerim çok şaşırıyordu sonra şeyda dışarı çıkıyordu gözyaşlarını silip gıcık bir tebessüm konduruyordu ben o zaman hamile değl galiba ama hamileyim diye yalan söylüyor evlenebilmek için diye içimden geçirmiştim sonra da demek hemen evlendkten sonra hamile kaldı diye düşünmüştüm bunca yıl biri babasyım diye çıkmayınca .............

*elvedaderken*
07-02-08, 11:33
ya laleye ben kızdım resmen ateşi kullanacak yaaa nasıl yapar bunu ateş onu gerçekten ne kadar saf sevıyo bunca sene karşılık beklemeden lale şimdi sadece kendını düşündüğü için ateşi kullanacak

sena57-utku
07-02-08, 11:41
ya laleye ben kızdım resmen ateşi kullanacak yaaa nasıl yapar bunu ateş onu gerçekten ne kadar saf sevıyo bunca sene karşılık beklemeden lale şimdi sadece kendını düşündüğü için ateşi kullanacak

Aslında kullanmış olmayacak...:)Sonuçta Lale,Ateş'e hayır dedim dedi herkes için iyi olanı bu ama neden içim acıyo falan dedi...Lale'nin,Ege'yi sevdiği ortada...:img-yes:Ateş'te bunu farkında...:)Kendini kullandırtmamak onun elinde...Ama kabul edecek bence...Hem Lale'ye yardım olsun diye hemde sevdiği için...:img-blush
Lale'nin yaptığı bencillik ama...:img-blush

sudemnaz
07-02-08, 12:01
dünkü bölüm geçen haftaya oranla sıkıcıydı aksiyom yok idi:(
lale ege'nin teklifini bir çırpıda reddetmemeliydi sonuçta birbirlerini seviyorlar tamam zeynebi düşündüğü için böyle yaptı ama bilmiyorum işte zaman tanımalıydı...
ege'nin laleye inat zeynebin aklını karıştırması yanlıştı...
zeynebin ateşi ziyaret etmesi güzeldi ikisini de çok seviyorum:)
kerimle zeynebin konuşması acı vericiydi birbirlerini çok sevdikleri belli
zeynep egeyle konuşurken çalan telefon çalmamalıydı bu kadar komik olmamalıydı senarist:)şimdi ne olacak zeynep ege'yi zor durumda bırakmamak için gitmicek mi?
evet gitmicek belliydi zaten ege ile zeynebin evliliği sakız gibi uzatılacak...
lalenin olup biteni ateşe anlatmasını yanlış buldum yani bilmiyorum ateş sonuçta laleyi çok seviyor nispet yapar gibi ne öle gidip egenin yaptıklarını anlatıyorki yazık günah değil mi???

asu'nun kerimin kızı olmayışı finalden nelerin olacağının habercisi
Zeynep&kerim
lale&ege=çocuklar
ateş yurtdışına gider tunayla aralarında bişi olmaz olmasında tuna aşk derdine düşüp işi gücü bıraktı komik gelio bana
yeni bölüm fragmanı kafa karıştırıcı umarım lalenin hastalığı geri gelmez :(
zeynep ege sarılıyordu ikisini yakıştırıyorum ama aşk olmadığı için anlamsız zeynep egeyi çocukları bırakıp kerime dönmemeiş dönmez de daha çok acı çekerler...
ddizide son bölüme kadar yüzü gülen olmaz senarist bunu istiyor bence...
zeynep çok masumdu çok şekerdi doktoruyla konuşması falan hali tavri canım yaa :(

sude_burcu
07-02-08, 12:03
zeynebin kerimle bi hayat kurması bence okadarda açık değil . doktor o kavgada ne hissettiğini sorduğunda eskiden içim titrer geçmişten bişeyler hatırlardım şimdi ise hiç bişey hissetmiyorum dedi bence kerim onun iin çoktan bitti ama egenin o konuşmalarını duyunca ve doktorunda o zaman kendine bi yol çiz dediğini hatırlatırım bence bu mal varlığı kaybı ege ile zeynebi yakınlaştırır artık bu sefer birleşsinler dizi kim kimi seviyo diyemiyorum bence dizi çok saçmaladı bi dizi olduğu belli hiç gerçekçi değil artık dallas gibi hatta yerli dallas

zeynep orada onu ilacların etkisiyle soyledi...evet artık acı cekmiyor cunku kerimin sevgisinden ve pismanlıgından emin :img-wink: orda da artık eskiden icim acırdı artık acımıyor dedi zaten...kerim onun icin bitmis olsaydı aklından kerimle cekip gitmeyi gecirmezdi...egeden ayrılacaksa bile ailesinin yanına donerdi o zaman:img-wink: ama o asuya ragmen kerimle gitmeyi dusundu...kısacası zeynep kerimi hala seviyor sadece sakinlestirici aldıgı icin biraz daha tepkisiz :img-wink:

cadii_sheker
07-02-08, 12:09
başlarda biraz sinrim bozuldu ama sonra keyfim yerine geldi:)zeyno&kero sahnesi süperdi yaa:img-in_loherşeyi bırakıp gidicekler nhayet:)

laleye bu bölüm üzüldüm açıkçası haketmediği şeylere maruz kaldı:)ama herşeyi ölümü bile göze almışken egeyle yeniden bi aile kurmayı mı göze alamıyor şaşırtıcı:)

ateşle evlilik konusuna gelince lale gerçektende ateşi çocuklarına kavuşma uğruna harcıyo ege zeynep evliliğinden ne eksiği var bunun:)ayrıca tunanın kasttetiği ateşle evlenmesi diildi bence ilişkilerini düzene koy dedi orda git ateşe evlenme teklifi et demediki bence kasttetiği kişi egeydi...tekrar evlenin demek istedi...

bana kalı