Tüm Versiyonu Göster : Elveda Derken (Arşiv 4)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

sude_burcu
25-02-08, 20:37
ya bence bu melek tartısması uzamasın artık...bu dizide ne lale melek ne de zeynep...her ikisinin de zaman zaman hataları oldu ve bunun bedellerini odediler... egeye gelince ben de tepkilerini cok yanlıs bulmustum hala da oyle buluyorum...ama diyorum ya ege annesi tarafından terkedildigi icin onun gozunde "anne" kavramı cok oturmus degil...o yuzden laleyi anlayamıyor...kaldı ki lale bile kendini suclarken egenin suclamasını cok da yadırgamamak lazım:img-wink: hareketlerini onaylamasam da onun neden boyle davrandıgını anlayabiliyorum... bir de bi konu daha var ki o da egenin duygularının gecen bolumde kesinlikle bize gecmedigi...yani ben bi babanın acısını goremedim egede... ates ondan daha fazla uzulmus gibiydi...umarım bu hafta daha iyi bi performans izleriz:img-wink:

ebru_cenk
25-02-08, 20:37
Fregamanı gördüm uzundu güzledi ama egeye sinire oldum laleye nasıl bağırıyoar yha:(
Lale sonunda nazla çok kötü konuşma yapıyor çok duygulandım yha lalemizde hastaymış ama en azından ege kıymeitini anlar:(

vasfiyee
25-02-08, 20:44
Fregamanı gördüm uzundu güzledi ama egeye sinire oldum laleye nasıl bağırıyoar yha:(
Lale sonunda nazla çok kötü konuşma yapıyor çok duygulandım yha lalemizde hastaymış ama en azından ege kıymeitini anlar:(

evet cnm ege yine yapıyo yapacağını..valla ege annesinden dolayı böyle belki ama ben egenin yaptıklarını hangi sebeple olursa olsun affedemm.. bu adamda vicdan yok.. lalenin nazla olan konuşmasında daha fragmanda tüylerim diken diken oldu artık bölümü izlerken nolurum bilmiyorum...valla cnm ege lalenin kıymetini hastayken anlayacaksa hiç anlamasın daha iyi..ztn artık istemiyorum sadece laleden uzak dursun..sonra kimle olursa olsun zerre kdr umurumda değil..lale bunları asla haketmedi.. lalem çocuklarıyla mutlu olsun gerisi benm için boş...

sude_burcu
25-02-08, 20:50
evet cnm ege yine yapıyo yapacağını..valla ege annesinden dolayı böyle belki ama ben egenin yaptıklarını hangi sebeple olursa olsun affedemm.. bu adamda vicdan yok.. lalenin nazla olan konuşmasında daha fragmanda tüylerim diken diken oldu artık bölümü izlerken nolurum bilmiyorum...valla cnm ege lalenin kıymetini hastayken anlayacaksa hiç anlamasın daha iyi..ztn artık istemiyorum sadece laleden uzak dursun..sonra kimle olursa olsun zerre kdr umurumda değil..lale bunları asla haketmedi.. lalem çocuklarıyla mutlu olsun gerisi benm için boş...

sibelcim oyle diyosun da lale kendi yaptıgı secimin bedelini odedi...kaldı ki lale bile hatasını kabul ediyor o zaman bunları hakedip haketmedigini soylemek tartısılır:img-wink: ege lalenin kıymetini bence de hastayken anlayacak ama unutmayın ki ege herseyi goze alıp gidip laleye benimle yeniden evlen demisti hatırlarsanız...yani ege ustune duseni onceden yaptı...ama yine red cevabı aldı...tamam diyeceksiniz lale zeynebi dusundu...ama cocuklarını madem bu kadar seviyor onların mutlulugu icin bu konuda da once onları dusunseydi keske...neyse hadi bunların hepsini gectim...lale egeyi hala cok seviyor bence ege de hala seviyor ve tum bu hırcınlıgı da ondan...ve bence egenin yerinde hangi baba olsa buna benzer tepkiler verirdi...egenin tepkileri cok daha agır tabi orası ayrı:icon_whis neyse bu konu boyle uzar gider...ben de bi annenin bu kadar acı cekmesinden yana degilim izlerken de cok uzuluyorum ama egenin tepkilerini de mantıklı dusununce anlıyorum:img-wink:

vasfiyee
25-02-08, 20:57
sibelcim oyle diyosun da lale kendi yaptıgı secimin bedelini odedi...kaldı ki lale bile hatasını kabul ediyor o zaman bunları hakedip haketmedigini soylemek tartısılır:img-wink: ege lalenin kıymetini bence de hastayken anlayacak ama unutmayın ki ege herseyi goze alıp gidip laleye benimle yeniden evlen demisti hatırlarsanız...yani ege ustune duseni onceden yaptı...ama yine red cevabı aldı...tamam diyeceksiniz lale zeynebi dusundu...ama cocuklarını madem bu kadar seviyor onların mutlulugu icin bu konuda da once onları dusunseydi keske...neyse hadi bunların hepsini gectim...lale egeyi hala cok seviyor bence ege de hala seviyor ve tum bu hırcınlıgı da ondan...ve bence egenin yerinde hangi baba olsa buna benzer tepkiler verirdi...egenin tepkileri cok daha agır tabi orası ayrı:icon_whis neyse bu konu boyle uzar gider...ben de bi annenin bu kadar acı cekmesinden yana degilim izlerken de cok uzuluyorum ama egenin tepkilerini de mantıklı dusununce anlıyorum:img-wink:

cnm elbette bunları başlatan laleydi ama allah aşkına bu kadarınıda hakettimi ya ??yapmayın allah aşkına...bu kdrını kim hakeder ?? üstelik lale suçsuz..egeyi asla anlayamam..eda söyledi lalenin bir suçu olmadığını hadi inanmadın küçük kızın ece söyledi bari ona inan.kız o şoktan sonra sana yalan mı söyleyecek..ya kızı ölüyo..yoğun bakımda..ve o kızına sadece uzaktan bakabiliyo..valla sudecim kusura bakma ama bunu lale asla haketmedi..en azından bu kadarını asla haketmedi.. ege seviyo mu bilmiyorum lale seviyo bunu biliyorum..keşke sevmese..o evlenme teklifine gelirse..ordada egenin zeynebe yaptığı büyük saygısızlık.. sen daha boşanmadın laleye evlenme teklif ediyosun ya önce bi boşan..sonra istediğin teklifi yap..lalenin bütü olaylardan sonra bi kerede kabul etmesi garip olurdu ztn..ege kesinlikle düşüncesiz..ben egenin tarafındanda baksam anlamıyorum yani anlayamıyorum..açıkçası ben olsam o durumda(yoğun bakımdayken) nolursa olsun kızımı annesine gösterirdim..en başta vicdanım el vermezdi..

ebru_cenk
25-02-08, 21:08

Valla canım bende başta sen gibi lale&egeciyim birtarafım sanki hala lale&ege diyor ama egein onu hakkettmediğini düşünce ona yatıklarını düşünüce istemiyorum bence zeynep&kerim lale&çocukalr olsun ama baksanıza lalemiz hastaymış:8Acaba evine gelen misafir kim ege oalbilir mi?Ama o vicdansızddan çokta beklemyiorum.Üf yha bir cadı edanın intiharı eksikti!

sude_burcu
25-02-08, 21:10
cnm elbette bunları başlatan laleydi ama allah aşkına bu kadarınıda hakettimi ya ??yapmayın allah aşkına...bu kdrını kim hakeder ?? üstelik lale suçsuz..egeyi asla anlayamam..eda söyledi lalenin bir suçu olmadığını hadi inanmadın küçük kızın ece söyledi bari ona inan.kız o şoktan sonra sana yalan mı söyleyecek..ya kızı ölüyo..yoğun bakımda..ve o kızına sadece uzaktan bakabiliyo..valla sudecim kusura bakma ama bunu lale asla haketmedi..en azından bu kadarını asla haketmedi.. ege seviyo mu bilmiyorum lale seviyo bunu biliyorum..keşke sevmese..o evlenme teklifine gelirse..ordada egenin zeynebe yaptığı büyük saygısızlık.. sen daha boşanmadın laleye evlenme teklif ediyosun ya önce bi boşan..sonra istediğin teklifi yap..lalenin bütü olaylardan sonra bi kerede kabul etmesi garip olurdu ztn..ege kesinlikle düşüncesiz..ben egenin tarafındanda baksam anlamıyorum yani anlayamıyorum..açıkçası ben olsam o durumda(yoğun bakımdayken) nolursa olsun kızımı annesine gösterirdim..en başta vicdanım el vermezdi..

cnm tabi egenin hareketlerini asla onaylamam...hicbir anneye yapılmaz o davranıslar orda ege %100 hatalı zaten:img-wink: ayrıca lale haketti ya da haketmedi demedim sadece tartısılır dedim...bundan kastım da evlatlarını o sekilde yogun bakımda gormesi asla degildi...bunu soylemek icin insafsız olmak gerekir zaten...egenin teklifi meselesine gelince ege zaten evlendiklerinden beri saygısızdı zeynebe karsı...o yuzden onun o tavırlarına coktan alıstık biz:) sozun ozu egenin savunulacak tarafı bence de yok ama lale affetsin affetmesin konusuna gelirsek bence affetmeli...

angels18
25-02-08, 21:37
fragmanı izledim özetten değişik bişey yoktu bir tek lalenin hastalığını söylüyorlardı sanırım yine nüksetmiş hastalığı bunu ateş laleye nasıl söyleyecek ya eda nasıl intihar etmiş öyle lale yine cok üzülecek naza üzülüyordu şimdi edaya da üzülecek ya lalemizin yüzü ne zaman gülecek arkadaslar şeyda kerime söylüyordu ya kerim yıkılacak resmen

vasfiyee
25-02-08, 23:20
Merhaba
Öncelikte mesajıma iyi kötü cevap yazan herkese teşekkür ediyorum.
Hatta dalga geçenlere bile.
Ben türkiye'de bu duruma alıştım.Kişiler düşüncelerinin aksinde bir düşünceyle karşılaşınca ya sinirlenip fiziksel karşılık veriyor yada dalga geçiyor .
Bu ülkede malesef demokrasi hala anlaşılmadı.
Ne yani ben illa Senaristin gözüyle mi diziyi izleyeceğim.Senarist Lale'yi onca hatası varken melek gibi göstermeye çalışıyorken ben de ''senarist bunu istiyor lale melek mi diyeceğim''.
Ben kimseye saygısızlık yapmadım lütfen kimse de bana yapmasın.
Öncelikle Zeynep yada Ege tamamen suçsuz demedim .Ama sorunun kaynağında Lale'nin büyük hataları var.
Birincisi bile bile Ateş'in aşkını yıllarca Ateşle ilişkisini bitirmemiş olması.Şimdi diyeceksiniz ki Lale ona karşı arkadaş gibi bakıyor.Evet diyelim öyle ( ama zaman zaman farklı yakınlaşmalar olacaktı nerdeyse ) ama ne olursa olsun yapmaması gerekiyordu.
Seven ve sevilen herkes bilirki eger birini seviyorsanız onun size bir bakışı (bakışı geçtim yakınında oluşu bile farklı anlamlara neden olabilir) .Ateş laleyi bu kadar severken Lale'nin Ateşle arkadaş olması hem Ateş için hemde Ege için hoş bir durum değil.
Hangi erkek bu durumu kabullenir ,kabullenebilir.
Hangi erkek bu durumda umutlanmaz?
Sonra hastalık konusuna geçelim.Derler ki yatandan değil ayakta olandan korkun.Doğru bakın Lale ölecekti ama naz ondan önce ölebilirdi.
Lale ne olursa olsun sevdiği adama(hiç inanmadım ege'yi sevdiğine .Lale kimseyi sevemez çünkü kendini seviyor ve çocukları .Çocuklarda kendinden olduğu için seviyor )
Yani Ege'ye gerçekleri anlatmalıdı.Dürüst olmalıydı.Evlilik nedir .anne baba olmak nedir.Beraberce her zorluğa birlikte gögüs germek değil midir?
Neymiş efendim lale çocuklarının acı çekmesini istemiyormuş.
Çocuklar acı çekmedi mi?Daha çok çekti.
Egeye anlatsaydı ve uzun bir yolculuğa çıkacağını söyleseydi çocuklara bunlar olur muydu?
Burayı da geçelim.
zaten dizinin başında mutlu bir evlilikleri yoktu ki?Birbirlerine vakit ayıramıyorlardı bile.Ben mi yanlış hatırlıyorum.Bir kere lale'nin Ege'ye saygısı olsa ateş'i kendine bağlamazdı.( şimdi bu cümlemden rahatsız olabilirsiniz ama bana Lale'nin bu davranışı hoş gelmiyor)
Sonra Zeynep için eğer ölürsem çocuklarıma iyi anne olur diye düşünen Lale değil mi?Hatta evden ayrılmadan önce Ege ve zeynep2in nerdeyse aralarını yapmaya çalışan kişi (hatırlayın lütfen .Hatta içten içe ben ne yapıyorum diye iç konuşmalar bile yapıyordu)Lale değil miydi?
Zeynep'in çocuğunun olmayacağını duyduğunda bunu iyi bir fırsata olarak gören ve Zeynep'e hayatının teklifini yapıyormuş edasıyla Zeynep'i ikna eden lale değil miydi?
Bir kişinin bir kadının bebeği olmayacak bir kadının bu vasfını kötüye kullanıp Zeynep'i bamtelinden yakalamadı mı?
Zeynep'in çocuğunun olmayacağını duyduğu zaman vazgeçmeliydi eğer iyi insan olmuş olsaydı vazgeçerdi.
Sonra evi terk ederken hiç bir neden göstermeden ayrıldığında Ege olayları yanlış anladığında.(sonuna kadar haklı.çünkü gazetede fotolar çıktı.Deniz kenarındaki evde sarılırken yakaladı.....)
Yeterince özveriyi gösterdi mi?Aman yanlış anlarsa anlasın modunda davrandı.Hiç Ege'yi düşünmedi.
Ege iyi bir eş iyi bir babaydı .Ama eşi sebensiz onu terketti ve Ateş'le aldattı (görüntü olarak öyle ne yapsın Ege) Kim olsa yanlış kararlar alırdı.
Sonra Lale kardeşiyle hiç ilğilenmemiş.Eda'nın bu durumu Lale'nin ilğisizliğinden kaynaklanıyor .Abla demek anne demektir .Hele ki annesi ölmüş biri için.Peki Lale Eda'ya annelik yapmış mı?Yargılamak ,suçlamak cezalandırmak kolay.Hiç dinlemiş mi Eda'yı ?Hiç gögsüne çekip başını omzuna dayattırmış mı?

Ege'nin evlenme konusuna takmışsınız .
Evet haklı demiyorum ama şartlar onu getirdi.
Terkedilen,alsatılan bir eş (Biliyorum ege öyle sanıyor)çocuklar perişan .Zeynep var .İyi bir insan .
O zaman olaylar ne oldu hatırlayın boşanma davası yaşandı .çocuklar Ege2de kaldı ama Ege 'de biliyordu ki Lale çocukları alabilir.Bence onu düşündü.
Ayrıca Zeynep'in iyi biri olduğunu gördü.Bu arada Zeynep'in ailesi evde yatılı kalmasını istemiyordu .Ve bana göre aralarında yakınlaşma da oldu ve evlendiler .
Hem Ege nerden bilebilirdi ki karısı ona yalan söylemiş ve görünenler aslında göründüğü gibi değil.
Lale nasıl olduysa tup gibi iyileşti ( normalde öyle olmamalıydı ama işte Türk dizileri) ve herşeyi olduğu gibi bıraktığı gibi istedi.
Elvada Derken düşünmedi.
Ateş'i düşünmeyip hep yanında olduğu gibi hiçbir zaman çocuk sahibi olmayacak bir kadını oyuncak yerine kullandı.
Ben geldim.
Geldin ama geçti......
Herkes bir annenin gözüyle bakıyor,dizide öyle,senariste öyle....
Ama bazılarımız anne olamayacakların gözüyle bakıyoruz.Bu ne acıdır kim bilir...
şüphesiz bir annenin evladından ayrılması çok zordur ( ama unutmayın doğanın kanunudur) ama bir kadının doğanın kanunlarını( doğurmak) yerine getirememesi kim biilir ne kadar acıdır .
Ve bu vasfından dolayı canı kadar sevdiği adam tarafından terkedilmişse...
(kerim'den nefret ediyorum ve asla ama asla dizinin sonunda Kerim ve zeynep birleşmesin.Belki Ege ve lale olsun ama Kerim Zeynep olmasın.Çünkü Kerim Zeynep'i Allah'ın vermiş olduğu bir sebeb yüzünden terk etti.Çocuğu olmuyor diye terketti.Bu çok büyük bir acı ve bit kadın için en büyük talihsizlik.Kerin ne yaparsa yapsın Zeynep asla mutlu olamaz.Her zaman aklına gelir.Lütfen Ege-Zeynep olmayacaksa Kerim Zeynep hiç olmasın.Zeynep2i bu kadar aşağılayan biri tekrar ona sahip olmasınnnnnnnnnnnnnn)
Nerde kalmıştık..
lale'nin Zeynep'e ben geldim diyişi.
Çocukları almak isteyişi (burda haklı tabi)
Zeynep'in bu esnada (çocukları alma esnasında) hataları oldu.İnkar edilemez.Ama unutmayın o sandı ki çocuklar artık onun (çünkü Lale gelmiyeceği söylemişti) ve yıllarca hasretini çektiği ve biranda kavuştuğu çocuklar ondan alınıyordu.(burda haksız biliyorum ama anlayın .lale'yi nasıl anlıyorsanız Zeynep2i de anlamaya çalışın.)
Araba sürmekle annelik badaşmaz demişsiniz de ne dediğimi anlamamışsınız.
İyi bir anne çocuklarını her türlü tehlikeden korur .Sizde biliyorsunuz ki arabayı hızlı kullanışı,emniyet kemerini takmayışı ve telle konuşmak isteyişi ,naz uazanırken arabayı durdurmayışı hatalıydı.Tabiki hiç bir anne çocuğunun başına kötü bir olay gelmesini istemez ama dikkatli olmalıydı.Hani ben lale'nin yerinde olsam araba hiç kullanmam.hatırlayın birinde çocukları kaçıracaktı ya o zamanda başı dönmüştü araba sürerken.Ve çocuklar yanındaydı .
Benim anlamadığım hastalığımı öğrenmesinler diye evi terketme fedakarlığında bulunan bir anne bu konularda duyarlı neden olmuyor?
Diyelim lale evi terkettiğinde çok büyük fedakarlık ve büyüklük yaptı .Ama zeynep'i kullanması normal miydi?
Zeynep olmadan da yaşamabilirlerdi.
Ege'yi suçlamışsınız.
Valla ben ege'nin yerinde olsam daha beterini yaprdım.
Eşim evi terketsin beni aldatsın sonra bunların yalan olduğunu öğreniyim af dileyim evlenme teklifinde bulunayım eşim kabul etmesin( burdaki sebeb de sudandı.Biri bana anlatsın.Çocuklarının mutluluğunu herşeyden üstün gören bir anne neden aynı üstünlüğü görmeyip evlenme teklifini kabul etmiyor.Zeynep2i düşünmesi ne kadar saçma.çelişkiler çelişkiler çelişkiler.Madem çocuklarının mutluluğu herşeyden önemli ,naz'ın psikolojisi bozuk neden kabul etmiyorsun .Zeynebi düşünüyorsun.Madem başkalarını düşünebiliyorsun baştan düşünseydin ya ......)
Sonra eşim gitsin Ateşle evlensin,çocuklar kayıp olsun ve gece yarısı eşin ve çocukların kaza geçirmiş olsun .Biri de ağır olmuş olsun?
Siz ne yapardınız?
Ege nasıl inansın ?Bir defa kaçırmak istememişmiydi Lale çocukları.
Bunca yalanın dolanın içinde bunca gizli kapaklı hadisenin içinde Ege neye kime inansın?
Bu arada da iflas etti.Annesi onu küçükken bir adam için terketmiş ....vs.
Ege'nin Zeynep'e yaptığı davranışlarda yenilir yutulur değil biliyorum.
Ege tamamen hatasız demiyorum.Zeynep'in de hatası var.
Ama hani bazı kazalar vardır zincirleme .İşte bu olay ona benziyor ilk vuran Lale oldu ve gerisi arkadan geldi.
Eğer bunca olaydan sonra Ege ve lale çocuklar mutlu olacaksa buyursun olsunlar.Bence hiçbir evlilik bu kadar yalanı dolanı gizliliği kaldıramaz.
Ayrıca ben Ege ve lale'nin evliliğinse sevgi değil alışmışlık olduğunu düşünüyorum.Sadece alışmışlık.
Ege ve zeynep arasında varmı derseniz yok.Ama olacaktı eğer lale gelmese olacaktı.Bundan sonra da olabilir.
Neyse ege ve lale olacak dizinin sonu bu belli ama lütfen Kerim ve zeynep olmasın.
Bu dizide mutluluğu hakeden tek kişi var Zeynep ( çocuklarda tabi).
Lale bana göre Ateş'e ,Ege'ye ,çocuklara ;kardeşine ve Zeynep2e zarar verdi aldığı kararla.Zaten bunu kendi de itiraf etti.Bencil olduğunu kendi itiraf etti.
Ama bazı arkadaşlar kabullenemiyor.Canları sagolsun.
Lütfen yazdıklarıma eleştiri getirin ama alay etmeyin.
Ben Lalecilere saygı duyuyorum ,siz lale'nin gözüyle bakıyorsunuz ama ben herkesinkiyle bakmaya çalışıyorum.

düşüncelerine saygılıyım..ama bir gerçek var ki herkesin gözüyle bakmışşın birtek lalenin gözüyle bakamamışşın..lalenin yaptığı en ufak bi davranışın altında artniyet arıyorsun resmen..evet lale hata yaptı başta bırakıp gitmesi çok büyük bir hataydı ben olsam yapmazdım...ama yaptı oldu ve bitti ama bunu kötü niyetle değil..sadece çocuklarını düşünerek yaptı..bu kolay bir karar değil..kim böyle bir karar verebilir..o anki psikolojiyle bunu yaptı..ama ben yine aynı şeyi söylicem..zeynebi kimse zorlamadı istemeseydi evlenmezdi..lale ortamı hazırladı diceksin..iyide zeynep madem çocuk istiyo ndn evlatlık edinmiyo..??kızları çok seviyo bu yüzden diyelim..egeyle daha evlenmeden sarılma sahneleri olmuştu o zmn nazın ne kdr tepki gösterdiğini görmedi mi ?? egeyle evlenince nazın bundn daha büyük bir tepki gösterecğini anlamalıydı..bunun suçunu sadece lalaye atamayız..peki ege !! çok iyi bir baba demişşin..kızlarının iyiiği için mi bu evliliği yaptı..??kızının ne kdr tepki gösterdiğini,istemediğini o da gördü..amacı neydi ??ne için evlendi ??çocuklarına bakması için mi ?? iyide sen çocuklarına bile bakamıyo musun ??o zmnsen ne biçim bir babasın..üstelik kendi annesi üvey baba getirmiş buda bu yüzden annesine tepkili değil mi ?? şimdi ndn aynısını kendi kızlarına yapıyo ??
ateş olayına gelirsek evet lalenin yaptığı hata ama egenin,zeynebin gözünden baktığın gibi keşke lalenin gözündende bakabilseydin..kimsesi yok..yalnız,yalnızlık ne kdr acı bişey..elbette yaptığı doğru değildi tabi..ama nasıl zeynebin bi aileye ihtiyacı olduğu gibi laleninde bi dosta ihtiyacı vardı..yanındada tek dostu ateşti..zeynebi bu konuda suçlamamışşın o zmn laleyi nasıl suçladın ??peki lalenin bu konuda yanlışlarındn bahsettin ateşin hiç mi yok ??lalenin kendisini sadece dost,yalnız anlarında ihtiyaç duyduğu bi dost olarak biliyo..ndn uzaklaşmıyo..senin tabirinle kendisinle oynanmasına izin veriyo..
edaya gelelim..lale zamanında ilgilenmemiş..eda yurttayken..hatalıydı hemde çok..peki eda amerikadan döndüğünde..lale ona elini uzatmadı mı ??o kdr çok yakınlaşmak istedi ki..ama eda hep ona yüz çevirdi neden ??kıskançlık..ateşi laleden kıskanması ablasından..yorum boyunca lalenin hatasından bahsedip edanın hatalarındn bahsetmemn garip..
lale geldi zeynebin evliliğini mi bozdu..nasıl yaptı bunu ??çocuklarını istemesi hataydı dimi ??egeyi kazanmak için naptı ??hiçbişey..

egenin şuanki davranışlarına bile hak vermişşin bravo..bi anne nasıl bir hata yapmış olursa olsun ölümle savaşan kızını görmemekle cezalandırılamaz..o durumdayken bi insanın bu yaptığı sadece vicdansızlık..

ege evet lalenin hastalığını bilmiyodu..döndüğünde çocukalrını göstermedi peki bu ne kdr doğru..?sen öncelikle bi babsaın..laleye ne kdr kızarsan kız senn çocuklarına karşı sorumlulukların var..öncelikle çocuklarını düşünmek zorundasın..çocuklarının o yaştaki çocukların annelerine ihtiyacı var..anneyle kavgayı bi yana bırakıp görüştürmeliydi..aralarındaki kavgayla bu çok farklı..gözleri önünde laleye karşı davranışları bağırışları çocuklarının psikolojilerini ne kdr etkiliyo..öncelikle bunları düşünmek zorunda..ne gariptir ki bunlardanda bahsetmemişşin..ama tabi lale suçlu..

neyse benm sana cevabım bu kdr nasıl olsa lale suçlu.. bu konu uzar gider benm sana cevabım bu..objektif baktığını söylemişşin ama bence yorumunu oku bi kere daha düşün..ne garip lalenin sadece kötü yönlerini yazmışşın zeynebe yaptığı iyiliklerden hiç bahsetmemişşin..

zerdam
26-02-08, 10:31
selam

dızı bıtıyo hala lale lale hala uyarı alıyoruz

ınsan bırseye ınanmak ıstıyorsa onu dogru goruyo bızler laleyede zeynepede objektıf bakıp ıkısınınde hatalı yanlarını hep soyledık ama bazılarımız bunu bırturlu asmadı galıba bu saatten sonra bıle herseyın sorumlusu lale olarak gorenlere sevgılerımı gonderebılırım ancak gormek ıstedıgınız dogrularlı gormeye devam edebılırsınız

sevgıler

lale yıne mutsuz bırkez de olsun artık mutlu olsun naza bırsey olmamasına cok sevındım. gelen zeynep olabılır laleye yardımcı olmak ısteye bılır cunku sonucta oda bayan anne olmasada annelıgı bısekılde kızlarla yasadı bunu bıldıgı ıcın lalenın acı cekmesıne belkı daha fazla gonlu razı olmatyacagı ve lalenın zeynep ıcın egeye hayır dedıgınıde hatırlayıp ve tabı kızlar ıcınde bıseyler yapar dıyorum

UK99_GS
26-02-08, 10:38
fragmanı gördüm bende lalede bi kitleye rastlandı denio
of ya gene tümör falan olmasın yaaa:icon_sorr:icon_sorr
naz ölmedi çok şükür inş. lalenin yakarışlarını duyarda açar gözlerini
ooff artık çarşamba olsunda başlasın dizimiz yaa

vasfiyee
26-02-08, 14:13
buyrun fragman replikleri:)

ege laleye: sen benim çocuklarımı kaçırdın..bide utanmadan gelmiş başında ağlıyosun..öyle mi !! ama bitti lale !! bu kez kesin kararım..onları bir daha görmeyeceksin..defol şimdi..

egenin avukatı tunaya: tuna hanım bişey daha var..korkarım bu lale hanımın kızları görmesinden daha ciddi bir mesele..

tuna laleye: duyucaklarından hiç hoşlanmayacaksın lale ..

lale: beni öldürsen daha iyiydi !!

zeynep: neden geldi bunlar başımıza..

kerim şeydaya: seni o herifle gördüm bu nasıl bir utanmazlık !!

şeyda kerime: asunun babası değilsin sen..

doktor ateşe: haberler iyi değil..sorunlu bölgede bir kitle tespit ettik..ne olduğundan emin değilim ama..

lale: ateş..

lale naza: seni çok özledim kızım..seni bekliyoruz..gölerini açtığını görmek için bekliyoruz..sesini duymayı o kadar özledim ki..nolu naz..aç artık gözlerini ..yanımda olmazsan yaşayamam ki ben..

bu kadar..arkadaşlar lale bir sahnede hapis gibi biryerdeydi..sanırım ege şikayet edecek..ztn egenin avukatı tunaya çok önemli bişi söyleyecekti .. tunada laleye kötü haberim var..ee bide lale hapis gibi biyerde..aklıma başka bişey gelmiyo valla..bence ege şikayet edecek..çocuklarımı kaçırmaya çalışırken oldu fln sonrada laleyi gözaltına alabilirler..egede bnm için biter..ayrıca lale içinde biter bir daha asla yüzüne bakmz..he bide ege lalenin suçu olmadığını öğrenirse kimbilir kendine napar..

zeynep ege
26-02-08, 14:20
slm bn sıkı br zeynep taraftarıym onu çk svyorum lale çok yalvardı o ondn kbl etti hm bidaha bn gelmicem dyn lale değğilmiydi?şmdi ortaya çıkınca bende zeynep gibi davrnırdm sen çocklarn en zr zamanında yanlarnda olma tm sornları düzelcek derken ortaya çk olurmu öyle bişey hm zeynebi km ikna etti lale değilmi onun iiçn bir inbsanı suçlrkn iyi dşnün derim bn

vasfiyee
26-02-08, 14:29
yaa fragmana çok baktım valla lale hapiste resmen ya:(
ege yüzünden kesin bölümü izlemeden yorum yapmak istemiyorum ama eğer bunuda yaparsa kimse tutmasın beni o egeyi yolarım:img-hyste:img-hyste

Bitanem70
26-02-08, 14:41
Fragmani g"prdüm tek kelimeyle harika dobra dobra bi bölüm biiz beklyior yani en azindna fragmanda öyle yayinlamislar..:) Ege yine yapiyor iste egeligini ona arti kbisey demiyorum.. Lalede yine biseyler var heralde kitle falan.. Naz kesin lalenin aglamasiyla orda uyanacak.. Eda da intihar etmis ölecegini sanmiyorum neyse carsambaya surda ne kaldi ki.. :)

ela_86
26-02-08, 14:43
buyrun fragman replikleri:)

ege laleye: sen benim çocuklarımı kaçırdın..bide utanmadan gelmiş başında ağlıyosun..öyle mi !! ama bitti lale !! bu kez kesin kararım..onları bir daha görmeyeceksin..defol şimdi..

egenin avukatı tunaya: tuna hanım bişey daha var..korkarım bu lale hanımın kızları görmesinden daha ciddi bir mesele..

tuna laleye: duyucaklarından hiç hoşlanmayacaksın lale ..

lale: beni öldürsen daha iyiydi !!

zeynep: neden geldi bunlar başımıza..

kerim şeydaya: seni o herifle gördüm bu nasıl bir utanmazlık !!

şeyda kerime: asunun babası değilsin sen..

doktor ateşe: haberler iyi değil..sorunlu bölgede bir kitle tespit ettik..ne olduğundan emin değilim ama..

lale: ateş..

lale naza: seni çok özledim kızım..seni bekliyoruz..gölerini açtığını görmek için bekliyoruz..sesini duymayı o kadar özledim ki..nolu naz..aç artık gözlerini ..yanımda olmazsan yaşayamam ki ben..

bu kadar..arkadaşlar lale bir sahnede hapis gibi biryerdeydi..sanırım ege şikayet edecek..ztn egenin avukatı tunaya çok önemli bişi söyleyecekti .. tunada laleye kötü haberim var..ee bide lale hapis gibi biyerde..aklıma başka bişey gelmiyo valla..bence ege şikayet edecek..çocuklarımı kaçırmaya çalışırken oldu fln sonrada laleyi gözaltına alabilirler..egede bnm için biter..ayrıca lale içinde biter bir daha asla yüzüne bakmz..he bide ege lalenin suçu olmadığını öğrenirse kimbilir kendine napar..

tesekkur ederim canim replikler icin, baya guzel bir bolum bekliyor bizi. Ve hicte sasirmam eger lale hapise girerse, egeden herseyi beklerim ben artik. Insaallah hastaligi fazla ilermemez, bu eger olursa bence herkesin Laleyi cok uzmesinden dolayi olucaktir.

Yarin herhalde yine baya bir sinir olucam, Lalenin bir turlu gulucegine goremiyicekmiyiz ya. Dizide herkesin mutlu oldugunu gordumde bir tek Laleyi gormedim.

cadii_sheker
26-02-08, 14:57
fragmanı bende gördüm o kadar heyecanlı bölüm olmıycak sanki sadece bol bol ağlıycaz:)

lalenin:nazın yanında ben sensiz yaşayamam demesinin biraz garip karşıladım yani ecenin yerinde olsam acayip üzülürdüm hadi naz öldü diyelim:)lale bütün hayatını yas tutark mı geçircek -ki böle bişi imkansız ecenin psikolojisi zaten bozuk iyice dağılıcak kız yazık dil mi:)nese bu yorumuma bende cvp istemiyorum büyük bi ihtimalle karşı çıkanlar oluck...ben biraz daha metanet bekliyorum daha eceyle doğru dürüst konuşamadı eceye de moral vermek gerekmez mi ege saolsun herşey batık daha da batırıyo:)

zeyno&kerm sahnesi olmazsa yine çıldıricimmm:D:Dinş görürüz:)

UK99_GS
26-02-08, 15:10
eda intihar etmiş dilerim ölür:icon_whis
öbür tarafa giderken egeyide yanına alsa hiçte fena olmazdı:img-cool2
egenin yaptıkları akıl alır gibi diil yaa sen bugüne kadar naptın kızların için
kızlar seninleyken çokmu mutlu sanki çokmu güvende
senin gibi psikolojisi bozuk birinin yanında kızlar nasıl mutlu olabilirki
egeyi bi kliniğe yatırmak şart oldu
hatta direk ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırsınlar
psikolojik deli:img-pilot

vasfiyee
26-02-08, 15:16
eda intihar etmiş dilerim ölür:icon_whis
öbür tarafa giderken egeyide yanına alsa hiçte fena olmazdı:img-cool2
egenin yaptıkları akıl alır gibi diil yaa sen bugüne kadar naptın kızların için
kızlar seninleyken çokmu mutlu sanki çokmu güvende
senin gibi psikolojisi bozuk birinin yanında kızlar nasıl mutlu olabilirki
egeyi bi kliniğe yatırmak şart oldu
hatta direk ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırsınlar
psikolojik deli:img-pilot

haha:img-hyste:img-hyste kuzum süpersin :img-hyste egeye bu lakap cuk oturdu..psikolojik deli:img-hyste:img-hyste

egenn yaptıklarına ben artık yorum bile yapmak istemiyorum adam iyice saçmladı..lale bu egeyi nasıl seviyo şaşıyorum ?? ben nefret ederdim heralde..

birde adını öğreenebilir miyim ??isminle hitap ederim:img-yes:

*elvedaderken*
26-02-08, 15:21
aaa sibelcım sen lale egecı değilmıydın ben mı karıştırdım yaws:img-in_lo:icon_whis:icon_whis

ama bende egeden nefret edıyorum eda zaten fazlalık bu dizie işi gücü şeytanlık gebersınde kurtulalım:img-hyste:img-hyste:img-hysteşaka bi yana eda ya bişey olmayacağı kesınde

biyerde laleyle ateş sarılıyodu ben orayı merak ettım

vasfiyee
26-02-08, 15:23
aaa sibelcım sen lale egecı değilmıydın ben mı karıştırdım yaws:img-in_lo:icon_whis:icon_whis

ama bende egeden nefret edıyorum eda zaten fazlalık bu dizie işi gücü şeytanlık gebersınde kurtulalım:img-hyste:img-hyste:img-hysteşaka bi yana eda ya bişey olmayacağı kesınde

biyerde laleyle ateş sarılıyodu ben orayı merak ettım

cnm ben lale&egeciydim ama egenin yaptıklarından sonra ege&lale demem şuanlık pek mümkün değil..hatta asla lale&ege olmasın diyorum artık..lalem mutlu olacaksa ateşle olsun..olmazsa kızlarıyla mutlu olsun tek dileğim bu..:img-wink:

sarılma olayına gelirsek..şöle cnm..hapis gibi biryerdeydiler..parmaklıların ardındaydılar yani..lale ağlıyodu ateş diye sarıldı..ateşinde yüzü kötüydü..üzgündü..ben öle düşünüyorum ege yüzünden lale hapise giriyo bence..izleyip görücez artık..

UK99_GS
27-02-08, 10:00
haha:img-hyste:img-hyste kuzum süpersin :img-hyste egeye bu lakap cuk oturdu..psikolojik deli:img-hyste:img-hyste

egenn yaptıklarına ben artık yorum bile yapmak istemiyorum adam iyice saçmladı..lale bu egeyi nasıl seviyo şaşıyorum ?? ben nefret ederdim heralde..

birde adını öğreenebilir miyim ??isminle hitap ederim:img-yes:

ama nabiim ya ege beni çileden çıkardı
bende ona psikolojik deli lakabını taktım hıh
ismim elvan canım bu arada:img-wink:

sude_burcu
27-02-08, 13:01
canlar bugun yeni bolum var insallah cok guzel bi bolum izleyecegiz...:) dun aklıma ne geldi dizinin sonuyla ilgili sizlerle de paylasayım...hani simdi lalenin hastalıgı tekrar ediyormus ya en azından bi kitle var beyninde...acaba diyorum dizinin basında zeynebi secmisti ya lale anne olarak...acaba bu sefer cidden olecek ve planladıgı sey gercek mi olacak acaba? zeynebin kızları icin dogru bi anne oldugunu gormus olacak falan...ayy dusuncesi bile kotu ama aklıma geldi birden size de soyleyeyim dedim:icon_sorr ama bu kadar aglattılar dizi boyunca heralde sonu mutlu biter...benimki sadece bi tahmindi:img-wink:

vasfiyee
27-02-08, 13:10
canlar bugun yeni bolum var insallah cok guzel bi bolum izleyecegiz...:) dun aklıma ne geldi dizinin sonuyla ilgili sizlerle de paylasayım...hani simdi lalenin hastalıgı tekrar ediyormus ya en azından bi kitle var beyninde...acaba diyorum dizinin basında zeynebi secmisti ya lale anne olarak...acaba bu sefer cidden olecek ve planladıgı sey gercek mi olacak acaba? zeynebin kızları icin dogru bi anne oldugunu gormus olacak falan...ayy dusuncesi bile kotu ama aklıma geldi birden size de soyleyeyim dedim:icon_sorr ama bu kadar aglattılar dizi boyunca heralde sonu mutlu biter...benimki sadece bi tahmindi:img-wink:

yok sudecim böle bişeyi asla yapmazlar..şimdi baya bi yine ege&lale kavgası izlicez..zeynepte egeyle olcak..kerim ztn kendini nasıl toparlar bilemiyorum asunun kendi kızı olmadığını öğrenince..oda asuyu almak ister ama murat bırakmaz..ordanda kerim&murat kavgası izleriz gibi geliyo..sezon sonunda biter ve lale&ege,zeynep&kerim olarak biter bence :img-yes:

sude_burcu
27-02-08, 13:56
yok sudecim böle bişeyi asla yapmazlar..şimdi baya bi yine ege&lale kavgası izlicez..zeynepte egeyle olcak..kerim ztn kendini nasıl toparlar bilemiyorum asunun kendi kızı olmadığını öğrenince..oda asuyu almak ister ama murat bırakmaz..ordanda kerim&murat kavgası izleriz gibi geliyo..sezon sonunda biter ve lale&ege,zeynep&kerim olarak biter bence :img-yes:

insallah dedigin gibi olur canım ya...ben sezon sonuna kadar beklemek istemiyorum mutlu sahneler izlemek icin vala bıktık her bolum aglamaktan...insallah bundan sonra guzel sahneler izleriz...gerci bu simdilik zor gozukuyor dedigin seyler olacak cunku:icon_sorr neyse bu aksamki bolumu merakla bekliyorum insallah naz artık kendine gelir:img-wink:

tuba-ece
27-02-08, 14:24
selam

yok hıc sanmıyorum lale mutlu olsun zeynep mutlu olsun olan yıne bayanlara oluyo gercı atesıde unutmayalım lale ıcın oda cok uzuldu ama yaptıgı hata affedılmez

egeye cok sey yazmak ıstemıyorum dızıdekı en karmasık karekter egedır sevıyorum dıyo pat degısıyo cozumsuz yanı.

laleyı ve kızları mutlu gorebılsek hapıs falan olmasın zaten hastalık gerı gelıyo galıba .aksamı heyecanla beklıyorum umarım ıyı olur herkes ıcın

esmer_-ezel
27-02-08, 15:04
inşallah lalenın hastalığı tekrar eder ve bu sefer yanında ateş yerıne egem olur böylece bu hastalık sayesınde ege nın hareketlerınde bir değişme olur inş.:happy0064 nasılsa sonuçta laleyı çok sevıyo bu hastalık da kavuşmalarına zemın hazırlar bana göre sonuçta lale&ege, ateş&tuna ve kerim&zeynep olur bu da süper olu:happy0064:happy0064

emrefan
27-02-08, 15:11
bugün hafta sonu dergisinde gökhan tepe'yle uzun bir röportaj var. bilginize:)
severek, beğenerek izliyoruz...

öztürk01
27-02-08, 15:22
merhabalar

çok seviyorum bende bu diziyi hep izliyorum harika bir dizi inanılmaz

her bölümde ağlıyorum süper valla süper

bu bölüm yine entrikalı hep entrikalı bölümler söz konusu mükemmel

hayatımda bu kadar beni etkileyen bir dizi görmedim duymadım

süper valla süper ece uslu süper oynuyor

bence ece uslu bu diziden beyaz inci ödülü almalı

çünkü süper bir dizi süper

elveda derken hayarnı...

vasfiyee
27-02-08, 16:04
merhabalar

çok seviyorum bende bu diziyi hep izliyorum harika bir dizi inanılmaz

her bölümde ağlıyorum süper valla süper

bu bölüm yine entrikalı hep entrikalı bölümler söz konusu mükemmel

hayatımda bu kadar beni etkileyen bir dizi görmedim duymadım

süper valla süper ece uslu süper oynuyor

bence ece uslu bu diziden beyaz inci ödülü almalı

çünkü süper bir dizi süper

elveda derken hayarnı...

aramıza hoşgeldin cnm sık sık bekleriz seni..evet cnm ece uslu gerçekten mükemmel bir oyuncu..sana katılıyorum :good:

burçinn
27-02-08, 16:32
bence bu bölüm çok güzel olacak:img-wink:ben lalenin önceki hatalarını yazan arkadaşa katılıyorum birkaç hafta önce ben de söylüyordum bunları ama bir gerçek var lale artık bazı hatalarını anlamış ve onları düzeltmeye çalışan bir kadın.zaten bu dizide kimse yüzde yüz masum değil.her insan hata yapar benim için niyet ve bir hata yapılmışsa bunu görüp onu telafi etmeye çalışmak önemlidir.ayrıca egeye şu anda çok kızsam da geçmişteki hataları için çok kızamıyorum çünkü hiçbir şey göründüğü gibi değildi ve egenin de psikoloji çok bozuldu.adam hiçbir şey yokken ne hallere geldi.ama son bölümdeki hareketlerine çok fazla sinirlendim ve bu işi eğer laleyi hapse attırmaya kadar götürürse ben finalde lale-ege olacağına inanmıyorum:(çünkü şartlar çok fazla zorlanmış olacak.bu konudaki tek umudum birbirlerine duydukları sevgi ve çocuklarının olması, onların mutluluğu.naz bu durumdayken bile ege laleyi hapse attırmayı nasıl düşünebilir??:(tamam egenin laleyi sevdiğini biliyoruz yaptıklarını da büyük bir kızgınlıkla yapıyor ama gene de çok yanlış üstelik kızları bu durumdayken böyle davranması çok kötü...acaba gerçekten dizinin sonunda ege-zeynep mi olacak lale ölecek mi:(bence bu olabilecek en berbat son olur bu sona ne zeynep ne çocuklar ne de ege sevinir...
kerim için de yorumlar gördüm ama zeynep konusundaki duyarlılığı kerim için neden göstermediniz?zeynep nasıl bazı hatalarını çocuk özlemiyle yaptıysa kerim de aynı şekilde zeyneple olsaydı çocuğunun olamayacağını düşündü.bunun şokuyla hareket etti asla amacı zeynebi aşağılamak ya da onu üzmek değildi.bazı insanlara evlatlık edinmek hoş görünmez belki sonradan anlarlar aslında bu seçimin de çok kötü bir seçim olmadığını:img-wink:hem kerim hatasını çabuk anlamıştı ama şeyda yüzünden zeynepten ayrılmak zorunda kaldı.sonuçta tüm olanlara rağmen kerimin hayatta herkesten daha çok zeynebi sevdiğini izliyoruz.zeynep de kerimi çok seviyor ama kızgınlıktan ona geri dönemiyor.bu arada zeynep evlatlık edinmeyi neden düşünmedi demişsiniz ama o kendini eksik hissediyordu ve egenin yeni bir çocuk gibi bir derdi yoktu sadece var olan çocuklara zeynebin annelik yapmasını bekliyordu zeynep de bu yüzden egeyle evlendi.yani herşey çok kolay çözülmüyor hayatta.çocuğum olmuyor öyleyse evlatlık edinirim gibi kararlar çok basit kararlar değil.kaldı ki evlatlık edinebilmek de çok kolay değil iyi bir gelirin olacak bildiğim kadarıyla iyi bir aile ortamın olacak evli olmak büyük avantaj...tam bilmiyorum ama bu gibi şartları var sanırım.neyse kısacası ben kerim&zeynep ege&lale istiyorum.ayrıca aralarında ne geçerse geçsin hala birbirlerini sevmelerine ve çocuklarının başına gelen o kadar şeyden sonra sırf bir inat gurur uğruna bir araya gelmezlerse o zaman işte iyi bir anne-baba olmadıklarını düşünürüm...

dizikolikşeker
27-02-08, 18:01
dizimize çok az kaldı yha çok mutluyum:happy0064:happy0064

yha umarım dönek ege bizi yine sinir hastası yapmaz!!! gerçi öyle görünüyo ama bakalım ayrıcan lalamiz yine bizi ağlatacağa benziyo:sad53::sad53:

yha artık bu bölümün sonunda naz gözlerini açsada bende bir derin nefes alsam ahhh ahhh:icon_sorr

sibelcim bu arada senide çok ösledim...:img-in_lo

yha bu dönek ege lalemizi hapse attırırsa ben onu ... nese :img-hyste

vasfiyee
27-02-08, 18:05
dizimize çok az kaldı yha çok mutluyum:happy0064:happy0064

yha umarım dönek ege bizi yine sinir hastası yapmaz!!! gerçi öyle görünüyo ama bakalım ayrıcan lalamiz yine bizi ağlatacağa benziyo:sad53::sad53:

yha artık bu bölümün sonunda naz gözlerini açsada bende bir derin nefes alsam ahhh ahhh:icon_sorr

sibelcim bu arada senide çok ösledim...:img-in_lo

yha bu dönek ege lalemizi hapse attırırsa ben onu ... nese :img-hyste

bende seni çok özledim aşkitom:) valla cnm bana öle geldi lale hapisteydi galiba ya..acaba ben mi yanlış gördüm:icon_whis inşallah yanlış görmüşümdür..ztn kızı ölümle savaşıyo,kızını göremiyo bide bu olursa nasıl dayanır bilmiyorum..tabi eğer bu olursa ege gözümde tamamen biter..

dizikolikşeker
27-02-08, 18:22
bende seni çok özledim aşkitom:) valla cnm bana öle geldi lale hapisteydi galiba ya..acaba ben mi yanlış gördüm:icon_whis inşallah yanlış görmüşümdür..ztn kızı ölümle savaşıyo,kızını göremiyo bide bu olursa nasıl dayanır bilmiyorum..tabi eğer bu olursa ege gözümde tamamen biter..

işlh dediğin gibi yanlış görmüşsündür bitanem...yoksa nazda sonuçta sevgiyle dışarıdakinin piskolojisiylede iyileşicek böyle olursa lalem hiç toparlanamıcak hep o ege yok mu ??? gıcıkkkk gıcıkkkk gıcıkkkkkkkk :img-tomat:img-tomat

sude_burcu
27-02-08, 18:40
bence bu bölüm çok güzel olacak:img-wink:ben lalenin önceki hatalarını yazan arkadaşa katılıyorum birkaç hafta önce ben de söylüyordum bunları ama bir gerçek var lale artık bazı hatalarını anlamış ve onları düzeltmeye çalışan bir kadın.zaten bu dizide kimse yüzde yüz masum değil.her insan hata yapar benim için niyet ve bir hata yapılmışsa bunu görüp onu telafi etmeye çalışmak önemlidir.ayrıca egeye şu anda çok kızsam da geçmişteki hataları için çok kızamıyorum çünkü hiçbir şey göründüğü gibi değildi ve egenin de psikoloji çok bozuldu.adam hiçbir şey yokken ne hallere geldi.ama son bölümdeki hareketlerine çok fazla sinirlendim ve bu işi eğer laleyi hapse attırmaya kadar götürürse ben finalde lale-ege olacağına inanmıyorum:(çünkü şartlar çok fazla zorlanmış olacak.bu konudaki tek umudum birbirlerine duydukları sevgi ve çocuklarının olması, onların mutluluğu.naz bu durumdayken bile ege laleyi hapse attırmayı nasıl düşünebilir??:(tamam egenin laleyi sevdiğini biliyoruz yaptıklarını da büyük bir kızgınlıkla yapıyor ama gene de çok yanlış üstelik kızları bu durumdayken böyle davranması çok kötü...acaba gerçekten dizinin sonunda ege-zeynep mi olacak lale ölecek mi:(bence bu olabilecek en berbat son olur bu sona ne zeynep ne çocuklar ne de ege sevinir...
kerim için de yorumlar gördüm ama zeynep konusundaki duyarlılığı kerim için neden göstermediniz?zeynep nasıl bazı hatalarını çocuk özlemiyle yaptıysa kerim de aynı şekilde zeyneple olsaydı çocuğunun olamayacağını düşündü.bunun şokuyla hareket etti asla amacı zeynebi aşağılamak ya da onu üzmek değildi.bazı insanlara evlatlık edinmek hoş görünmez belki sonradan anlarlar aslında bu seçimin de çok kötü bir seçim olmadığını:img-wink:hem kerim hatasını çabuk anlamıştı ama şeyda yüzünden zeynepten ayrılmak zorunda kaldı.sonuçta tüm olanlara rağmen kerimin hayatta herkesten daha çok zeynebi sevdiğini izliyoruz.zeynep de kerimi çok seviyor ama kızgınlıktan ona geri dönemiyor.bu arada zeynep evlatlık edinmeyi neden düşünmedi demişsiniz ama o kendini eksik hissediyordu ve egenin yeni bir çocuk gibi bir derdi yoktu sadece var olan çocuklara zeynebin annelik yapmasını bekliyordu zeynep de bu yüzden egeyle evlendi.yani herşey çok kolay çözülmüyor hayatta.çocuğum olmuyor öyleyse evlatlık edinirim gibi kararlar çok basit kararlar değil.kaldı ki evlatlık edinebilmek de çok kolay değil iyi bir gelirin olacak bildiğim kadarıyla iyi bir aile ortamın olacak evli olmak büyük avantaj...tam bilmiyorum ama bu gibi şartları var sanırım.neyse kısacası ben kerim&zeynep ege&lale istiyorum.ayrıca aralarında ne geçerse geçsin hala birbirlerini sevmelerine ve çocuklarının başına gelen o kadar şeyden sonra sırf bir inat gurur uğruna bir araya gelmezlerse o zaman işte iyi bir anne-baba olmadıklarını düşünürüm...

burcincim supersin yaa:good:dediklerinin tamamına katılıyorum benim dusuncelerimi yazmıssın vala...ozellikle de kerim konusunda:img-wink: ben kerime hic kızmıyorum artık hatta uzuluyorum da...onca sene kandırılmıs,kendi cocugu olmadıgı halde asu icin seyda denen seytana katlanmıs ustune ustluk sevdigi kadından ayrı kalmanın acısını yasamıs...ben bu durumda kerime kızmıyorum,kızamıyorum...o da istemezdi zeynebi bırakmayı ki simdi nasıl da pisman...o yuzden kerimin zeyneple kavusmasını cok ama cok istiyorum...ve eminim zeynep de ondan baskasıyla hele ki egeyle asla mutlu olamaz:img-wink:

dizikolikşeker
27-02-08, 21:20
canlarım dizimize dakikalar kaldı ama ben ananemlerde izliycem diziyi bilgisayarda olamıycam yarın yorumlara cvp veririm size ii yorumlar...:happy0064

ege ayısına çok sini rolmayın...:img-tomat

lalemize çok üzülmeyin:sad53::sad53:

nazımız inşallah gözünü açıcak...:happy0064

edaya hiç bişi yapmayın ne üzülün ne sevinin :img-hyste:

ece zeynep kerim ve ateş onları bn bilmem:icon_sorr

neyse size iyi yorumlar :img-yes:bye:img-pilot

sude_burcu
27-02-08, 21:43
bu ne yaa resmen dizinin gidisatı degismis:) bizim alından opme sahnesi de arada kaynadı sanırım...bu da dizi devam ediyor demek:) demek ki o yuzden gecen hafta oyle kısacık bi fragman verdiler...off ben zeynep-kerim sahnesi istiyorum bana ne yaa:D bu arada ecenin nazın kıyafetlerine sarılması,zeynebin caresizligi cok etkileyiciydi...ege yi anlıyorum ben yaa sonucta kızı o haldeyken cok da saglıklı davranamıyor ama yine de laleye tavırları cok kaba...en azından lale sucsuzken boyle konusması cok acı...eda da intihar etmeye gidiyor anlasılan...:icon_whis

sude_burcu
27-02-08, 21:57
sozlerimi geri alıyorum odunsun ege sen yaa....yuh artık ne diyeyim ben sana yaa...bravo zeynep bravo...:good: gerci lale takdir etmedi ama olsun :icon_whis o da yedigi lafların agırlıgından olsa gerek...ama bi anneye o laflar edilmez ege sen nasıl bi insansın yaa...vicdan sıfır hakikaten...umarım lalenin degerini anladıgında cok gec kalmıs olmazsın:icon_whis

vasfiyee
27-02-08, 22:03
aşağılık ege,gerizekalı ege,salak ege,psikolojik deli ege..bu sözlerim için özür dilerim ama yemin ediyorum kendimi tutamıyorum..artık herifi tvde görünce değiştirmek istiyorum öle böle değil nefret ediyorum..ne hali varsa görsün..o öle bağırırken lale bi tokat atsaydı ne güzel olurdu..şuan acayip sinirliyim daha fazla o odundan bahsetmeyeyim en iyisi..zeynebi de baya baya sevmeye başladım .. nasıl korudu öle egeye tavrını koydu bravo ona..lalem bitanem çk üzülüyo ya nazla nasıl konuştu öle..bide eda çıktı başına ztn üzgün yıkılmış vaziyette bide şimdi edaya üzülücek..edada maşallah ablasını gene üzüyo..hiç değişmeyecek..intihar etmek kolay iş..kolayına kaçmaya bayılıyo ztn..aman aaman artık istediğim tekşey lalem çocuklarına kavuşşun mutlu olacaksa ateşle olsun mümkünse geri kalan herkes hayatından çıksın..yeter bune ya !!

Ceren53
27-02-08, 22:04
Heh egenin patavatsizliklari basladi, simdiye kadar lale ege diyordum ama allah korusun bukadar bencil bi insan daha yoktur heralde. Lale bir anne herseyden öte cocuklarini ailesini üzmemek icin hastaligiyla kendi basina savasti... sevabiyla günahiyla o cocuklarini cok seven bir anne . Anne bundan ötesi yok

sude_burcu
27-02-08, 22:08
en sevindigim nokta zeynebin egenin gercek yuzunu gormus olması ve ona tepki vermesi aferin ona...biz zeynebi bosuna sevmiyoruz:)

ya bu ege ne sahsiyetsiz biri ya herkesi pisligine alet ediyor...zeynep de yazık zor durumda kaldı canım benim yaa... :icon_sorr egenin bu bolumden sonra savunulacak yanı kalmamıstır...dustukce dustu gozumde yazıklar olsun!!!

aslanselda
27-02-08, 22:38
allah'ım çıldıracağım, nolur sen aklıma mukayet ol, yalvarıyorum

ya niye benim akıl sağlığımla oynuyorsunuz, niye ben bir sürü dizi izliyorumda hiç bu dizi kadar başka dizide gerim gerim gerilmiyorum

niye ben bu dizide kafayı yiyorum

ya yok böyle bir insan müsvettesi
ya yooooook böyle bir odun yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yoooooooooooookkk
böyle bir şahsiyetsiz daha yooooooooooooooook

ya sen kendini nasıl baba görüyorsun, ya sen kendine nasıl insan diyebiliyorsun, ya sen adam mısın

yemin ediyorum, senin dizinin sonunda geberdiğini görsem zerre üzülmeyeceğim, hatta dua ediyorum, inşallah dizinin sonunda ÖLÜYORSUNDUR.

Umarım Lale çocuklarıyla kalıyordur umarımmmmmmmmmmmm

sen olma da herkese razıyım

bu nasıl bir öfkedir, bu nasıl bir bencilliktir, bu nasıl bir dengesizliktir, lale'ye dengesiz, düşüncesiz diyen insan müsvettesi sen kendini ne sanıyorsun, o saydıklarını git aynada kendine söyle lale'nin adını bile ağzına anma, çarpılırsın.

bu kadında peygamber sabrı var, ben olsam, böyle bir kocam olsa, onu uykudayken yastıkla boğardım, gözümü bile kırpmazdım, çünkü insanı zıvanadan çıkartır.

ya insan bir diziyi zaman geçirmek için izler, keyif aldığı için izler, ben niye keyif alamıyorum, niye her izlediğimde sinir krizi geçiriyorum, niye rahat bir nefes alamıyorum, ya bana yazık değil mi, ya bu kadar insana yazık değil mi, ya Lale'ye yazık değil mi ??? yeter yaaaaaaaaaaaaaa

lütfen lütfen yalvarıyorum, kulunuz kurbanınız olayım, dizinin sonunda SAKIN LALE & EGE yapmayın, ne olur ne olur, o odunu istemiyorum, lale'nin onun yüzüne bakmasını görmek affetmesine şahit olmak istemiyorum, çünkü o zaman Lale'ye çok kızacağım

ALLAH BELANI VERSİN E........................

Ceren53
27-02-08, 22:38
Birdaha gördükki olan cocuklara oluyor... Egeyi girtlakliyasim var nedense, Zeynep bu bölümde acayip gözüme girdi alkislar zeynep icin. Aha eda intihar ediyor . nasil bi dizi oldu bu yaaa? heycandan bayilicam.

vasfiyee
27-02-08, 22:44
allah'ım çıldıracağım, nolur sen aklıma mukayet ol, yalvarıyorum

ya niye benim akıl sağlığımla oynuyorsunuz, niye ben bir sürü dizi izliyorumda hiç bu dizi kadar başka dizide gerim gerim gerilmiyorum

niye ben bu dizide kafayı yiyorum

ya yok böyle bir insan müsvettesi
ya yooooook böyle bir odun yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yoooooooooooookkk
böyle bir şahsiyetsiz daha yooooooooooooooook

ya sen kendini nasıl baba görüyorsun, ya sen kendine nasıl insan diyebiliyorsun, ya sen adam mısın

yemin ediyorum, senin dizinin sonunda geberdiğini görsem zerre üzülmeyeceğim, hatta dua ediyorum, inşallah dizinin sonunda ÖLÜYORSUNDUR.

Umarım Lale çocuklarıyla kalıyordur umarımmmmmmmmmmmm

sen olma da herkese razıyım

bu nasıl bir öfkedir, bu nasıl bir bencilliktir, bu nasıl bir dengesizliktir, lale'ye dengesiz, düşüncesiz diyen insan müsvettesi sen kendini ne sanıyorsun, o saydıklarını git aynada kendine söyle lale'nin adını bile ağzına anma, çarpılırsın.

bu kadında peygamber sabrı var, ben olsam, böyle bir kocam olsa, onu uykudayken yastıkla boğardım, gözümü bile kırpmazdım, çünkü insanı zıvanadan çıkartır.

ya insan bir diziyi zaman geçirmek için izler, keyif aldığı için izler, ben niye keyif alamıyorum, niye her izlediğimde sinir krizi geçiriyorum, niye rahat bir nefes alamıyorum, ya bana yazık değil mi, ya bu kadar insana yazık değil mi, ya Lale'ye yazık değil mi ??? yeter yaaaaaaaaaaaaaa

lütfen lütfen yalvarıyorum, kulunuz kurbanınız olayım, dizinin sonunda SAKIN LALE & EGE yapmayın, ne olur ne olur, o odunu istemiyorum, lale'nin onun yüzüne bakmasını görmek affetmesine şahit olmak istemiyorum, çünkü o zaman Lale'ye çok kızacağım

ALLAH BELANI VERSİN E........................
aynen katılıyorum..allah belanı versin senn ege..sen insan değil misin..geberde bizde rahat edelim lalede..aynen geriliyorum o şahsiyetsiz gerizekalı tvye çıkınca sinirlerim tavan yapıyo..öle böle değil nefret ediyorum..nolur ya lale çocuklarını alsın ve mutlu olsun..ege ne hali warsa görsün..laleden ve kızlardan uzak dursun..

nolur nolur o gerzekle lale birleşmesin...ya yemin ederim ece egeden daha akıllı..

sude_burcu
27-02-08, 22:48
off of lalenin o hali icimi parcaladı yaaa:icon_sorr neyse ki naz kurtuldu...:) zeynebim de bu bolum mukemmel gercekten canım benim yaa bitanem:happy0064

vasfiyee
27-02-08, 22:49
ne kadar saçma.. o kadar yoğun bakımda ölümle savaştı kurtulmaz diye bakıyolardı..birden gözlerini açıyo ve odaya alınıyo..

lalenin o hali off..yarabbim sen baana sabır ver..ne acı ya..

aslanselda
27-02-08, 22:50
NAZ uyanacak, insan müsvettesi odun şahsiyetsizine baba diyecek, onun bunun anası babası gidip naz'ı görebilecek

ama ÖZ ANNESİ göremeyecek, sesini duyamayacak, kokusunu içine çekemeyecek, elini tutamayacak

yok böyle birşey imkansız, pes diyorum, pessss.

kına yak biryerlerine yontulmamış odun kına.

lale'nin döktüğü her gözyaşı burnundan fitil fitil gelsin.

o pencereden dışarıya son bakışın olsun.

kızının ağzından baba deyişini son duyuşun olsun.

sen eğer insaniyet adına birşey taşımıyorsan, taşıyamıyorsan bu sözleri hakediyorsun.

vasfiyee
27-02-08, 23:03
lale ndn bu kdr savunmasız anlamıyorum..nasıl dayanıyor ya nasıl bi sabır bu ?
artık yeter ya yeterrrrrrrrrr..
lale ver artık şu şahsiyetsize ağzının payını..bölüm boyunca sustu resmen nolur ya şahsiyetsiz insan bağırıp duruyo lale susuyo gerekli cvbı vermiyo..nolur ya lale egeye bağırsın,hatta tokatlasın..

zeynep bu bölüm sevdim ama nazda iyileşti böle bi insanla hala durursa ...
bıraksın böle bi insanla durulmaz.. şahsiyetsiz yalnızlığı hakediyo.. bence o psikolojik deli acilen bi tedavi görsün normal değil..vicdan diye bişey yok...

begummm
27-02-08, 23:03
aslanselda bedduaların süper tuttum valla :s
Naz' ın kurtulmuş olmasına çok çok sevindim :)
Zeynep' in davranışlarıysa gayet iyiydi.

vasfiyee
27-02-08, 23:08
seldacım evet süperisn her lafın süper..beddualının inşallah bin katını yaşar..lale affederse ona da acayip kızıcam..böle bi gerizekalı affedilmez..affedilmemeli..lalem kızlarıyla mutlu olsun o yeter..

bu arada dizinin bitmeyeceği garantileşti..ama böle giderse bizi bitiricekler..izlerken sinir krizi geçiriyorum resmen..ama artık sonunda lale&ege yapacaklarını düşünmüyorum..çok kırıcı olaylar oldu bunlar unutulmaz..ege artık ağzıyla kuş tutsa laleye kendini affettiremez..

vasfiyee
27-02-08, 23:13
ya ağlamak istiyorum bi hastalık eksikti..herşey üstüste gelmese olmaz.. bi egenin salaklıkları,kızının sağlık durumu,kardeşi bi ayrı ztn..birde hastalık..offf içim daraldı resmen..ege lalenin hastalığını duysa eminim iyi oldu der EGE LALEYİ ZERRE KDR SEVMİYO SEVGİYE BUNLAR SIĞMAZ,ASLA İNANMIYORUM O HERİFİN SEVGİSİNE..

fragmandan hiçbişi anlaşılmıyodu..jet gibi geçti..lalem yine ağlıyo,yine ağlıyo:sad53:yeter ama ya bu kdr acı çekilmez..sölemeden edemicem ECE USLUYU AYAKTA ALKIŞLIYORUM BU HAFTADA DÖKTÜRDÜ O MÜKEMMEL BİR OYUNCU..:img-wink:

sude_burcu
27-02-08, 23:15
off kerimime kıyamam ben yaaa:icon_sorr nasıl da şok oldu offf...onca sene bosa gitti cok yazık ya zeynebinden ayrı kaldı...dilerim artık kavusurlar...tabi kerim bu şoku nasıl atlatır bilemem:icon_sorr

bu arada ege bey lalenin kıymetini anlasılan hastalıkla anlayacak :icon_whis hastalık nuksetti of ya laleye de cok uzuluyorum :icon_sorr

fragman cok yetersiz geldi bana...tek dikkatimi ceken asunun kacısıydı...ve seyda ile murata bakısıydı...sanırım annesinin gercek yuzunu anlaması yakındır...yalnız tek bi zeynep sahnesi yoktu fragmanda sinir oldum:icon_whis

aslanselda
27-02-08, 23:18
gerçekten bir hastalığımız eksikti, ne bu silbaştan mı, yeteri kadar çorba değil mi herşey, sevgili senaristler ne yapmak niyetindesiniz

ha nasıl toparlayacaksınız çok merak ediyorum

hani sonuçlar kesin belli oldu mu da ateş, nüksetti dedi. Belli değildi.

napsın bu kadın şimdi, hangi bir dertle uğraşsın, başındaki dert bir değil ki.

ama yok değil mi nasıl olsa herşeyde lale suçlu, nasıl olsa lale'ye ne olsa önemli değil, nasıl olsa o duygusuz, o anne değil, o hatalı, o suçlu, o zeynep'e surat yaptı, o e...'yi terketti, o ateş'leydi, o.... o....o....

lale herşeyi hakeder öyle değil mi, böyle düşünen zihniyetler.

lale ölsede birşey olmaz, yeter ki e.... çocuklarla ve zeynep'le mutlu olsun değil mi.

allah kahretsin, lanet olsun bu diziyi izlemeye başladığım güne, bana eziyetten başka ne verdi.

*funda*
27-02-08, 23:22
yeter ya bitirsinler bu diziyi ecemi böyle görmektense...bu ne ya bi insana bu kadar eziyet olurmu senaristleride anlamak güç o güzelim gözlerden bir an bile yaş eksik olmadı yuh diyorum...

ve dilerim ecemi öldürerek bitirmezler ama bunca şeyin üstüne bunuda yaparlar...ama ege mutlu olamaz inşallah ben kerim ateş zeynep lale mutlu olsun diyorum umarım ege yalnızlığa mahkum kalarak hayatına devam eder..

bu nasıl bir öfke laleye doktorlara zeynebe annesine saldırganlığı çocuklarına verdiği üzüntü insanlığa sığmıyor...

aslanselda
27-02-08, 23:25
istemiyorum o şahsiyetsizin hastalığını öğrendiği için lale'ye gelip onun yanında olmasını istemiyorum eksik olsun onun ilgisi, ki bunu bile beklemiyorum ondan

onda o vicdan ne arar, olsaydı zaten zerre kadar bunları yapmazdı, yaptıkları bini aştı, 30 küsür bölüm boyunca lale'nin hatalarından çok o odunun öfkelerini seyrettik, yeter ya yeterrrr

çileden çıkartmaktan başka ne yaptı bu adam ne yaptı ??

anlamıyorum ya anlamıyorum bu kadar laf söylüyor, lale hakkında konuşuyor, orada bir sürü insan var, zeynep var, kendi öz annesi var, zeynep'in anne ve babası var, adile kadın var, var oğlu var da

bir allah'ın kulu şu oduna yaptıklarını gerçek anlamıyla yüzüne tokat gibi vurmuyor, bir allah'ın kulu ona gününü göstermiyor, çıt kırıldım davranmaktan iki söz söylemekten başka ne yapıyorlar

böyle mi konuşulur, laf dinlemeyen, dinlemek istemeyen bir insana böyle mi davranılır

nush ile uslanmayanın hakkı tektir, tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir.... diye boşuna dememişler, odunun annesi, sen gerçek bir anneysen anneliğini gösterir oğlunun aklını başına getirirdin.

yok böyle bir allah'ın kulu yok bu dizide.

herkes sözde, özde yok.

lale gider hastayım diye şimdi herşeyden de vazgeçer, senaristler siz ikinci kez bunu da gösterirsiniz bize, hiç şaşırmam.

nasıl olsa davayı kaybedeceğim, nasıl olsa öleceğim der bir kenara çekersiniz, bende o seti basarım.

sude_burcu
27-02-08, 23:28
alla alla ya o insanlar napsın ne diyebilirler ki ege zaten inadı tuttu mu kimseyi dinlemiyor...digerleri napsın...buna pes derim artık...zeynep elinden geleni yaptı lutfen bu bolumde olsun zeynebe laf etmeyin cunku hicbir elestiriyi haketmiyor...ben onu bu bolum bir kez daha takdir ettim bravo zeyno sana yakısan yaptın:good:

*funda*
27-02-08, 23:29
ecem yine süperdi gerçekten vasfişim ya...hele nazın odaya alınışında merdivenlerdeki hali...her karesi mükemmeldi ecem yine başarısını ortaya koydu canım benimya onu izlerken dizi olduğunu unutuyorum ben muhteşem bi performanstı...:happy0064:happy0064:happy0064

umarım bunca acının üstüne bu senaristler kendilerine gelirler de o güzel gözlü meleğimizi güldürler...

aslanselda
27-02-08, 23:30
alla alla ya o insanlar napsın ne diyebilirler ki ege zaten inadı tuttu mu kşmseyi dinlemiyor...digerleri napsın...buna pes derim artık...zeynep elinden geleni yaptı lutfen bu bolumde olsun zeynebe laf etmeyin cunku hicbir elestiriyi haketmiyor...ben onu bu bolum bir kez daha takdir ettim bravo zeyno sana yakısan yaptın:good:

arkadaşım pardon ama her dediğime cevap yazmak zorunda mı hissediyorsun kendini, zeynep'e laf söyleyen oldu mu ?? şimdi

illa zeynep kelimesini görmeyin hemen cevap yazıyorsunuz, lütfen biraz dikkatli okuyun.

sude_burcu
27-02-08, 23:32
arkadaşım pardon ama her dediğime cevap yazmak zorunda mı hissediyorsun kendini, zeynep'e laf söyleyen oldu mu ?? şimdi

illa zeynep kelimesini görmeyin hemen cevap yazıyorsunuz, lütfen biraz dikkatli okuyun.

kusura bakma ama ben mesajlarında inceden zeynebe gonderme oldugunu dusunuyorum cunku genelleme yapıyorsun...isim olarak belirt ki herhangi bi yanlıs anlasılma olmasın sana da cevap verilmesin:img-wink:

aslanselda
27-02-08, 23:32
ecem yine süperdi gerçekten vasfişim ya...hele nazın odaya alınışında merdivenlerdeki hali...her karesi mükemmeldi ecem yine başarısını ortaya koydu canım benimya onu izlerken dizi olduğunu unutuyorum ben muhteşem bi performanstı...:happy0064:happy0064:happy0064

umarım bunca acının üstüne bu senaristler kendilerine gelirler de o güzel gözlü meleğimizi güldürler...

yok canım sen güldürmelerini bekleme, dizinin sonunda LALE'yi öldürürlerse hiç şaşırma..

çünkü nasıl olsa o hiçbir şeyi haketmiyor, herşeyde odun haklı. Adam ya.

odun da biryerlerine kına yakar, mutlu mesut yaşar kızlarıyla.

*funda*
27-02-08, 23:33
ege dinlemeyi bilmeyen bir karakter kim konuşmya kalksa ortalığı kırıp geçiriyo bence tedavi olmalı...laleye yaptıkları ise insanlık dışı...

lalem egeye aşık olduğundan hep ege lale demiştim ama laleyi artık sadece çocuklarıyla düşünmek istiyorum...ama bunada izin vermeyecekler...

aslanselda
27-02-08, 23:34
kusura bakma ama ben mesajlarında inceden zeynebe gonderme oldugunu dusunuyorum cunku genelleme yapıyorsun...isim olarak belirt ki herhangi bi yanlıs anlasılma olmasın sana da cevap verilmesin:img-wink:

sen kusura bakma ama bugün hiç zeynep'le uğraşmak derdinde değilim, zeynep'le o kadar bozmuşsunuz ki kafayı bizim lale'yle bozduğumuz gibi herşeyi yanlış anlamakta başarılısınız.

yorumlarımı dikkatli okumanızı öneririm. Ayrıca zeynep'i taktirde ettim o elinden geleni yaptı ama daha fazlası da yapılabilirdi, zeynep adına değil diğer herkes adına söylüyorum.

lüften artık yorumlarıma takılıp kalmayın, tek derdim odun'la dır. Zeynep'te falan değilim.

*funda*
27-02-08, 23:35
yok canım sen güldürmelerini bekleme, dizinin sonunda LALE'yi öldürürlerse hiç şaşırma..

çünkü nasıl olsa o hiçbir şeyi haketmiyor, herşeyde odun haklı. Adam ya.

odun da biryerlerine kına yakar, mutlu mesut yaşar kızlarıyla.

zaten bende aynı fikirdeyim laleyi ortadan kaldırcaklar sıradışı bitecek ya...

ama dileğim ege tüm yaptıklarını çeksin inşallahhhh....

sude_burcu
27-02-08, 23:37
sen kusura bakma ama bugün hiç zeynep'le uğraşmak derdinde değilim, zeynep'le o kadar bozmuşsunuz ki kafayı bizim lale'yle bozduğumuz gibi herşeyi yanlış anlamakta başarılısınız.

yorumlarımı dikkatli okumanızı öneririm. Ayrıca zeynep'i taktirde ettim o elinden geleni yaptı ama daha fazlası da yapılabilirdi, zeynep adına değil diğer herkes adına söylüyorum.

lüften artık yorumlarıma takılıp kalmayın, tek derdim odun'la dır. Zeynep'te falan değilim.

oke anlastık o zaman:img-wink: zaten ben de egeyle bozmus durumdayım ve o adamın mutlu olmasını ıstemiyorum...hele bu bolum lale kızı odaya goturulurken merdivenlerde kaldı ya ole icim parcalandı... bu kadarı cok agır artık...senaristler egeyi insafa getirsinler :icon_whis

*funda*
27-02-08, 23:40
lale yaşadığı sürece çocukları onu bırakmaz hiçbir anne çocuklarından vazgeçemez...hapse girme pahasına egenin teklifini kabul edip davadan vazgeçmedi lalem ve hiçbir evlatta annelerinden vazgeçmez...onlar birbirlerini bırakmazlar tabi laleyi öldürmezler ise...

ama öyle yada böyle ege sürünmeliiiiii....

aslanselda
27-02-08, 23:47
oke anlastık o zaman:img-wink: zaten ben de egeyle bozmus durumdayım ve o adamın mutlu olmasını ıstemiyorum...hele bu bolum lale kızı odaya goturulurken merdivenlerde kaldı ya ole icim parcalandı... bu kadarı cok agır artık...senaristler egeyi insafa getirsinler :icon_whis

teşekkür ederim sonunda anlaşılabildiğim için, gerçekten Zeynep'le alıp veremediğim yok, aksine her yorumumda onun iyi biri olduğunu değiştiğini tekrar yine özüne döndüğünü haftalardır yazıyorum, lütfen yorumlarıma takılmasın artık kimse.

e.... hakkında herşeyi söylerim, bunu kimse engelleyemez, karışamazda bu da böyle bilinsin. ODUNDUR ODUN KALACAKTIR.

ayrıca zeynep gibi birine hala o odunu yakıştıran bazı kişilere de inatla bu isteklerinden vazgeçmeyişlerine anlam veremediğimi, böyle birini nasıl ona layık görüp yakıştırabildiklerini anlamıyorum, bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.

Normal hayatta etrafımızdaki tüm eşyalar dahil olmak üzere bir çok şey ODUNDAN YAPILIR.

Ama insan kılığındaki bir ODUNU YONTAMAZSIN.

bu böyle biline, bugün bana, yarın sana... lale'ye ne yapıldıysa zeynep'e de aynısı yapılır bu kişi tarafından bu anlaşılsın artık.

bu dizide mutluluğu hakeden insanlar var, sadece onların mutlu olmasını istiyorum, böyle bitmesini.

LALE ÇOCUKLARIYLA...
ZEYNEP kimle olacaksa, KERİM'le ise kerimle, yalnız ailesi ileyse ailesiyle.
ATEŞ tuna ile olacaksa onunla, olamayacaksa, yalnız başına.
EDA her ne kadar kendisini sevememiş olsamda hatalarını anladığı için affetmek büyüklüktür, o da BARIŞ'la.
ŞEYDA geberse de umrumda değil
diğer şahsiyeti yazmaya bile lüzum görmüyorum CENAZESİNİ BEKLİYORUM.

burçinn
27-02-08, 23:48
off kerimime kıyamam ben yaaa:icon_sorr nasıl da şok oldu offf...onca sene bosa gitti cok yazık ya zeynebinden ayrı kaldı...dilerim artık kavusurlar...tabi kerim bu şoku nasıl atlatır bilemem:icon_sorr

bu arada ege bey lalenin kıymetini anlasılan hastalıkla anlayacak :icon_whis hastalık nuksetti of ya laleye de cok uzuluyorum :icon_sorr

fragman cok yetersiz geldi bana...tek dikkatimi ceken asunun kacısıydı...ve seyda ile murata bakısıydı...sanırım annesinin gercek yuzunu anlaması yakındır...yalnız tek bi zeynep sahnesi yoktu fragmanda sinir oldum:icon_whis
off canım ya haklısın bizim zeynep-kerim sahneleri yalan oldu:)bu lale-ege durulmadıkça da biz zor görürüz zeynep ve kerimi ne kadar çıkarcıyım:):)
ben de egeye çok sinir oldum dizinin tamamını izleyemedim en son doktora velayetleri bende çocuğu laleye göstermeyeceksin dedi...ondan sonrasını izlemedim ama egenin bu aşır siniri hem de naz bu durumdayken bana çok itici geldi.iyice delirdi artık çocuk ölüyor bu hala laleyle uğaşıyor pes yani artık!ayrıca nazın o anda annesine çok ihtiyacı var.tabi ecenin de öyle.sanki lale kazayı bilerek yaptı.kim ister çocuğunu o hale getirsin!ege birilerine bağırmak için yer arıyor!zeynebin hareketleri çok güzeldi lale onu tersledi ama o sırada egeden yediği laflar çok ağırdı.ben de böyle yorumladım ve sanırım bir ara zeynepten bunun özürünü diler yani en azından kusura bakma falan der.çünkü zeynep egenin sinirini üstüne çekmeyi göze alarak lale için uğraştı.ege son hareketlerinde çok sinir davranıyor olabilir ama onun da yaşadıkları basit değildi bunu unutmayalım.bir de bence bazen fazla tepki gösteriyorsunuz herkesin düşüncesi farklı olabilir.bana göre de bazı arkadaşlar çok tek taraflı düşünüyorlar ama herkesin düşüncesi kendine.herkesin bakış açısı farklı.
demek kerim şok oldu:(ama kerimin bu bölümde asuya açıklaması güzel değildi çocuk zaten üzülecek ne diye şimdi başkasını karıştıryor ki...hiç öyle söylenir mi bir çocuğa...ah kerim ya valla hiç çocuk psikolojisinden anlamıyorsun:)
offf ya ne zaman öpecek bu kerim zeynebi hadi ama artık yaa...
bu arada edaya acıdım bu bölümde çünkü normal psikolojide olan biri değil ablasının lafları çok ağır geldi ona.intihar etmeye kalkışan birine bak gene ablasını üzdü gözüyle bakamayacağım yani.o hale gelen bir insan var ortada.orda bile lalenin üzülmesi önplana çıkmış bazı yorumlarda.

sude_burcu
27-02-08, 23:54
evet burcincim yaa kerim cidden anlamıyor cocuk psikolojisinden ama onun da canına tak etti...seyda belasından kurtulamadı bi turlu...kucuk zeynebi de annesine bırakmak istemedigi icin ona durust olmaya calıstı ama yuzune gozune bulastırdı:D edaya dedigin gibi uzuldum ben de ve tum yaptıkları silindi gozumde...edanın karakteri tam oturmamıs o yuzden yanlıs kararlar verio hep...ama artık akıllandı sanırım acılar insanı olgunlastırır diye bosuna demiyorlar...bu ege icin gecerli degil tabi:D

burçinn
27-02-08, 23:57
teşekkür ederim sonunda anlaşılabildiğim için, gerçekten Zeynep'le alıp veremediğim yok, aksine her yorumumda onun iyi biri olduğunu değiştiğini tekrar yine özüne döndüğünü haftalardır yazıyorum, lütfen yorumlarıma takılmasın artık kimse.

e.... hakkında herşeyi söylerim, bunu kimse engelleyemez, karışamazda bu da böyle bilinsin. ODUNDUR ODUN KALACAKTIR.

ayrıca zeynep gibi birine hala o odunu yakıştıran bazı kişilere de inatla bu isteklerinden vazgeçmeyişlerine anlam veremediğimi, böyle birini nasıl ona layık görüp yakıştırabildiklerini anlamıyorum, bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.

Normal hayatta etrafımızdaki tüm eşyalar dahil olmak üzere bir çok şey ODUNDAN YAPILIR.

Ama insan kılığındaki bir ODUNU YONTAMAZSIN.

bu böyle biline, bugün bana, yarın sana... lale'ye ne yapıldıysa zeynep'e de aynısı yapılır bu kişi tarafından bu anlaşılsın artık.

bu dizide mutluluğu hakeden insanlar var, sadece onların mutlu olmasını istiyorum, böyle bitmesini.

LALE ÇOCUKLARIYLA...
ZEYNEP kimle olacaksa, KERİM'le ise kerimle, yalnız ailesi ileyse ailesiyle.
ATEŞ tuna ile olacaksa onunla, olamayacaksa, yalnız başına.
EDA her ne kadar kendisini sevememiş olsamda hatalarını anladığı için affetmek büyüklüktür, o da BARIŞ'la.
ŞEYDA geberse de umrumda değil
diğer şahsiyeti yazmaya bile lüzum görmüyorum CENAZESİNİ BEKLİYORUM.ege odun modun ama neden ölsün adam şimdi gene çok sinirlenmişsin sen:img-wink:herşeyden önce çocukların babası...aslında laleyi sevmeyen biri değil aksine laleyi çok seviyor ama ege fevri bir adam.olanlara anlam veremiyor ve bir suçlu arıyor.bu kişi de onun gözünde lale...lale bazı şeylerde kendi hatalarını da farkında olduğu için aslında bu kadar sabırlı.son olayda bile araba kazasında hatası var sonuçta kendini suçlu hissediyor.diğer konuda ege onu haksız yere suçluyor tabi ona birşey demiyorum.aslında tuna bunu biliyordu burda egeden çok eda hatalı.egenin böyle anlaması da çok tuhaf değil sonuçta lale daha önce de çocukları kaçırmaya çalışmıştı.tabiki laleye haksızlık yaptığını anladığında çok pişman olacak ama şimdiye kadar yaşananlarda bir tek ege suçlu değil.(son olaylardan bahsetmiyorum genelden bahsediyorum)lale de bunu biliyor.bu yüzden bence dizinin sonunda ikisi de yaptıklarından pişman olacaklar,kendi aptal hesaplaşmalarının çocuklara verdikleri zararı görecekler,birbirlerini sevdiklerini bir kez daha anlayacaklar ki zaten bunu biliyorlardı itiraf da etmişlerdi.böylece evlenip mutlu olacaklar.hem naz ve ece bu kadar olay yaşadıktan sonra bence mutlu bir aileyi hakediyorlar.ege ve lale ikisi de hatalar yaptılar...lalenin de hataları hiç küçük sayılmaz.egenin de öyle.ne bileyim bana barışırlar gibi geliyor.

Ceren53
28-02-08, 00:05
Ay ya kiyamam laleme allah sabir versin cile bülbülü oldu cikti. Ikinci odunda seyda heralde kisiliksiz.
Zeynep biran önce pacayi bu ege denilen odundan kurtarmali yazik bir ömür gecmez bu adamlan.
Bugün yeterince gerildim valla varmisin yokmusun cok heycanliydi orda hop oturdum hop kalktim. Yaprak dökümünde delirdim. Elveda derkende de kafayi siyirdim timarhanelik olucam bu gidisde. Kisacasi cok sinirlerimin harab oldugu bire gündü. Ben iyisimi uyuyayim uykumdada odunla ugrasmazsam iyidir. Herkese hayirli geceler...

vasfiyee
28-02-08, 00:07

evet ablacım ablamız yine müthişti..ama çok üzülüyorum ya bu kadarını kim hakeder ki ?? o odunun yaptıklarını izlemekten bıktım artık..bunun bin katını yaşar inşallah..o kdr çok severdim ki egeyi..bide şimdi..bi insan nasıl bu hale gelebilir aklım almıyo ?? bu kadarda olmaz ki.. artık egenin yüzünü bile görmeye dayanamıyorum..resmen bize eziyet..dizinin sonunda şu odunu gebertsinlerde bizde rahatlayalım..

sihir
28-02-08, 00:09
çok saçma şeyler yazıyorlar. ve biz de izliyoruz. tamam egenin lalaye sinirlenmesi doğal ama insan neler olduğunu en ince ayrıntısına kadar duymak istemez mi? bilmek istemez mi? ki lale de "ben kaçırmadım" diyor egeye. insanda bir "acaba" olmaz mı? eceye sorması gerekirdi. okuldan sizi kim aldı, sonra nereye gittiniz, naptınız, annenizle nasıl bulştunuz vs. ama ege bir inat ilk akla gelene inanıp laleye saldırıyor. bugüne kadar egeyi haklı gördüm. laleyi suçladım. ama bu konuda ege suçlu. ayrıca laleyi cezalandırmak için onu kızlarından uzak tutmakla kızlara da büyük zarar veriyor. yazık düşünemiyor...

zeynep ilk baştan beridir kurbandı. sonradan onun da ufak tefek hataları oldu ama şimdi tüm hatalarının farkına vardı. umarım dizinin sonunda zeynebin yüzünü güldürürler. en çok da o hak ediyor. ama kerime yakıştıramıyorum bir türlü. kerimi hiç sevemedim. keşke zeynep başka birini bulsa.

bu dizi 2 bölüm sonra bitecek galiba. haberler o doğrultuda. düşünüyorum da, acaba mutlu mu biter yoksa bir fark yaratırlar da laleyi öldürürler mi? hastalığı nüksetmiş. 2 bölüm sonra ölürse ve dizi öyle biterse hiç şaşmam. yaşanan bunca şey de sebepsiz olmaz. tabii ölmesini istemem. ama bir ihtimal da bu olabilir. o zaman zeyneple ege de hayatlarına devam ederler. zeynep de kızların tek annesi olur. benim için mutlu son olur ama bu mutlu tabloda lalenin ölmesini istemem. başından beri tek hatalı lale bana göre ama hiç bir insan hak etmez böyle erken bir ölümü. umarım benden daha iyi düşünürler ve iyi bir şekilde bitirirler diziyi...

vasfiyee
28-02-08, 00:11
Ay ya kiyamam laleme allah sabir versin cile bülbülü oldu cikti. Ikinci odunda seyda heralde kisiliksiz.
Zeynep biran önce pacayi bu ege denilen odundan kurtarmali yazik bir ömür gecmez bu adamlan.
Bugün yeterince gerildim valla varmisin yokmusun cok heycanliydi orda hop oturdum hop kalktim. Yaprak dökümünde delirdim. Elveda derkende de kafayi siyirdim timarhanelik olucam bu gidisde. Kisacasi cok sinirlerimin harab oldugu bire gündü. Ben iyisimi uyuyayim uykumdada odunla ugrasmazsam iyidir. Herkese hayirli geceler...

iyi geceler cnm inan herkes aynı durumda saolsun ege odunu..

burçincim sana katılmıyorum egenin laleyi sevdiğini,laleninde bu saatten sonra egeyi seveceğini zannetmiyorum..laleye olan bakışlarında zerre kdr aşk,sevgi görmedim..aksine kin,nefret vardı bakışlarında..laleyi görmeye bile dayanamıyo adam..asla ve asla ne olursa olsun bu yaptıklarını affettirmez..sonra evet çok çok pişman olacak ama lale kalkıp affetmez..affedersede bnm gözümden düşer..

UK99_GS
28-02-08, 09:16
psikolojik deli ege beni çileden çıkardı akşam yine
bu nası bi vicdan nası babalık bu
zeynepte bişi yapamıo yazıkk lalenin haline oda çok üzülüo
ama napsın ege gibi bi hödük var engelleyen
naz gözünü açtı şükürler olsun
inş. ege anneleriyle görüştürür görmüomu kızları ne halde
eda artık akıllanmıştır umarım ablası tarafındanda affedildi

ya bu kerim zeynep sahnesi nie olmuo bu arada yaa:icon_whis

fragmandan hiç bişi anlamadım hiç açıklayıcı bişi yoktu
o yüzden fragmana yorum yapamiyciim

*funda*
28-02-08, 09:59
herkesin hataları var tabiki genel olarak baktığımızda zaten hatasız insan olmaz burdada yok ama egenin laleme yaptıkları insanlık dışı nazın başında ağlayan annesi dışarı çağırış tavrı...agresifliği bence hiçbir şeye sığmıyor insanın sinirli olması başka birşey bukadar insanlık dışı davraması başka...egeyi kınıyorum...

lalenin sabrına gelince o kendini hırpalamaktan başka bairşey yapmadı cnm benim herzaman sabırla yaklaştı hatalar yaptı ama ençok o çekti...

şimdi yine hasta ben senaristleride ege gibi düşünüyorum onlarda bir ilginçler yani...

zeynepte egeyle mutlu olamaz zten bence lale çocuklarıyla zeynep kerimle zeynebinde bi çocuğu olsun egede yalnız başına kalsın ve ödesin yaptıklarını...

egenin dinlememesi ve sabit fikirliliği gözünün körlüğü ve gelgitleri çevresine zarar verdi...

umarım lalem mutlu olur canım o bnim onu daha fazla ağlarken görmek istemiyorum ya yeter...

*funda*
28-02-08, 10:17
ayrıca merak ediyorum ege kızlarını hep bu halde bu yaşta kalacak sanıyor herhalde işte o kadar düşüne biliyor zaten aklı başında olsa ne olursa olsun böyle davranmazdı çocukları aklına esince gösteriyo kızınca işine gelmeyince göstermiyo asıl ege çocukları bencilliğine kurban ediyo lale değil lale iyleştikten sonra kızlarını görebilseydi zaten tüm bunlarda olmazdı..

ege kafasına göre hükümler veriyo lale onu kabul etseydi zeynebi atıp onu alcaktı olmadı laleye düşman zeynep çok iyi...lale kabul etse zeynep gitsin ne olursa olsun diyecekti işte ege böyle biri...

bi insan çocuklarını nasıl kullanır ya...laleme eziyet etmek için kullanıyo ege çocuklarını daha dün öülodu lale için bu gün zeynep için bu nası bi kalp nası bi insanlık nası bi vicdan anlayamadım...

ama tek dileğim ege yaptıklarını çok ağır ödemeli...

lalem canım benim...hüzünlü kırgın meleğim inşallah gülersin ve sen gülünce bizde gülebiliriz...sen mutlu ol inşallah...

*funda*
28-02-08, 10:18
iyi geceler cnm inan herkes aynı durumda saolsun ege odunu..

burçincim sana katılmıyorum egenin laleyi sevdiğini,laleninde bu saatten sonra egeyi seveceğini zannetmiyorum..laleye olan bakışlarında zerre kdr aşk,sevgi görmedim..aksine kin,nefret vardı bakışlarında..laleyi görmeye bile dayanamıyo adam..asla ve asla ne olursa olsun bu yaptıklarını affettirmez..sonra evet çok çok pişman olacak ama lale kalkıp affetmez..affedersede bnm gözümden düşer..

canımbenim lalem affeder onun öylesine bir yüreği var ki kimselere kıyamaz hatırlasanıza bu kadar olmasada ilk iyleştiğinde de neler yapmıştı ama onu sevmekten vazgeçmedi canım benim lalem mutlu olarak bitsinde ne yaparlarsa yapsınlar...

tebessüm
28-02-08, 10:36
ege hakkında söylediklerinizin hepsinde haklısınız arkadaşlar.
tek kelimeyle VİCDANSIZ!!!!
bırak iyi bir insan olmayı iyi bir baba değil.
iyi bir anne iyi bir baba herşeyden önce çocuklarını düşünür ama ege için önemli olan hırsı siniri kuralları.
ölüm döşeğindeki çocuğu annesine göstermiyor,yeni ölüm tehlikisni atlatmış annesini sayıklayan çocuğa annesni göstermiyor,günlerdir neler yaşamış psikolojisi altüst olmuş diğer çocuğuna annesini göstermiyor bukadar vicdansızlık olmaz! nefret ediyorum egeden..
düşüncesiz bencil vicdansız bir adam o!
kendi başına hiçbirşey yapamayan hep birilerine muhtaç sinirinin hırsının kölesi olan,hiçbirşeyi sorgulama gereği duymayan,kendine hiç bakmayan hep insanları haksız yere suçlayan hak yiyen vicdansız bir adam!
lale çocukları için hiçbirşeyin davasını yapmıyor,ne kendine yapılan haksızıkların ne başka birşeyin ama o adam hastalık sağlık ölüm yaşam dinlemiyor herfırsatta birşeylerin davasını yapıyor her fırsaatta vicdansızlık yapabiliyor!
o adam çok pişman olacak tek bir isteğim var bu adam lalenin hastalığında falan yanında olmasın ya o adamı lale affetmesin lütfen yaptıklarının bedelini bir bir ödesin! daha düne kadar sana onca yaptıklarımdan sonra diyen adam bugün dönmüş geçmiş için hala laleyi suçluyor işye buakdar DENGESİZSİN ege işte buakdar GEREKSİZ bir adamsın!

zeynepten bahsetmek istiyorum.daha fazlasını yapabileceğini bilmeme rağmen genede yaptıkları için teşekkür ediyorum.okadar ezilen okadar hakszılğa uğrayan lalemize destek verdiği için herşeyden önce haklınınn yanında olduğu için zeynebe teşekkür ediyorum.lalenin görmesine engel olmalarını istemeyebilirdi ege ilah değil doğrunun bu olduğuna inanıyorsa yapmalıydı ama genede laleye haber verdirdiği için vicdansız egeye karşı vicdanı hatırlattığı için,yaptığı hatayı kabulettiği için bir anneden çocukların ayrılmayacağını gördüğü için ve çocukların hislerine dayanamadığı için bravo zeynep:good:
en başında yapman gerekn buydu iyi bir insanın yapması gereken buydu sen yanlış yoldaydın ama doğruyu buldun hatayı kabuletmek ve tekrarlamamk büyüklüktür o egeyi gördükçe sana birkezdaha birkezdaha bravo zeynep:good:

son olarak lalem biliyorum kızların bu durumdayken sen hiçbirşeyin davasını yapmassın ama neden şu egeye iki çift laf saymıyorsun lalem? biliyoruz anlayamayacak seldamında deiği gibi o odun ama enazından senin içinde kalmasın lalem.o günlerin gelmesini çok istiyorum lalenin egeye laf saydığı günlerin.çünkü bugüne kadar birçok vicdasızlığına rağmen hep laf sayan ege oldu hiç duyması gereken lafları hakettiklerini duymadı artık bu olaydada böyle yapmayın artık şu adama hakettiklerini yaşatın.
sana kıyamam lalem bir annenin belkide ölecek olan çocuğunu görememesini kalp kaldırmaz vicdana insanlığa sığmaz ama bunuda yaşayacakmışssın lalem.
çocuğu iyileşiyor bir koklamak bir gözünü açtığını görememek bir elini tutamamak nekadar acı! kırk kat yabancılar çocuğunun başında ama öz annesi bir metre yakınına yaklaşamıyor yazık çok yazık! orda merdivende çöktüğü sahne:( odaya alınmadığı çaresizce geri döndüğü sahne nekadar acıydı bbir insanın yüreği nasıl dayanır buna! taş kesmiş bu adamın kalbi ytaş!
lalem senin sevenlerin olarak tek bir isteğimiz var buadam pişman olacak senin çok güzel bir kalbin var sne kin tutmuyorsun kimseye kızamyorsun ama lütfen affetme! daha babalık nedir bilmeyen bir adamdan sana eş olmaz! sen haketmiyor lütfen affetme!
ve hastalığı lalemizin az derdi vardı birde bu çıktı ama seldanında dediği gibi lalenin birkenara çekilmesini istemiyoruz hastada olsa çocukları için kendi için savaşacak!
dizinin sonunda laleyi öldürürseniz siz onun bunca sevenine ihanet etmiş olursunuz! bukadar acı çekmiş bir kadını sonunda mutlu görmek istiyoruz lütfen busefer haketmeyenler vicdansızlar değil gerçekten yüreği temizler mutlu olsun!

gulumse86
28-02-08, 11:33
merhaba arkadaşlar dizimiz hakkında bugüne kadar hiç yorum yapmadım.dizi giderek aliye dizisine benzemeye başladı.egenin sorumsuz davranışları aliye dizisindeki sinan karakterine benzemeye başladı gerçi aştı bile onu.tuna ile lale arasındaki ilişki de o dizideki aliye deniz arasındaki ilişkiye benzemeye başladı.bakalım ileriki bölümlerde neler olacak

esmer_-ezel
28-02-08, 11:57
ege odun modun ama neden ölsün adam şimdi gene çok sinirlenmişsin sen:img-wink:herşeyden önce çocukların babası...aslında laleyi sevmeyen biri değil aksine laleyi çok seviyor ama ege fevri bir adam.olanlara anlam veremiyor ve bir suçlu arıyor.bu kişi de onun gözünde lale...lale bazı şeylerde kendi hatalarını da farkında olduğu için aslında bu kadar sabırlı.son olayda bile araba kazasında hatası var sonuçta kendini suçlu hissediyor.diğer konuda ege onu haksız yere suçluyor tabi ona birşey demiyorum.aslında tuna bunu biliyordu burda egeden çok eda hatalı.egenin böyle anlaması da çok tuhaf değil sonuçta lale daha önce de çocukları kaçırmaya çalışmıştı.tabiki laleye haksızlık yaptığını anladığında çok pişman olacak ama şimdiye kadar yaşananlarda bir tek ege suçlu değil.(son olaylardan bahsetmiyorum genelden bahsediyorum)lale de bunu biliyor.bu yüzden bence dizinin sonunda ikisi de yaptıklarından pişman olacaklar,kendi aptal hesaplaşmalarının çocuklara verdikleri zararı görecekler,birbirlerini sevdiklerini bir kez daha anlayacaklar ki zaten bunu biliyorlardı itiraf da etmişlerdi.böylece evlenip mutlu olacaklar.hem naz ve ece bu kadar olay yaşadıktan sonra bence mutlu bir aileyi hakediyorlar.ege ve lale ikisi de hatalar yaptılar...lalenin de hataları hiç küçük sayılmaz.egenin de öyle.ne bileyim bana barışırlar gibi geliyor.

dün ben de ege ye kızsam da sana sonuna kadar katılıyorum ıkısıde finalde hatalarını anlayıp birlikte olacaklar ama şu senaristler biraz ınsafa gelsınlerde egeyı böyle yapmasınlar senaristler egeye herkesın kızmasını mı istiyorlar ne artık toparlasınlar izleyenlerın genelı zaten egye kızdı birazda izleyenlere egeyı sevdırsınler artık ne olur egenın üstüne bu kadar gidilmesını doğru bulmuyom her ne kaadar hatalar da yapmış olsa

ebru_cenk
28-02-08, 12:11
Dünkü bölümde ağlamaamk için kendimi zor tuttum ege kadar vicdansız biri var mı???Yha ansı birrr adam?Çocukların onalrı 9 ay ay karnında taşıyan biri neden çocukalrınbı öldürmek istesin?Hiç mi düşünmyor zeynep bence çok iyi kalpli biri çok tatktir ettim ama hala egeden kurtulup kerim&zeyno istiyorum:(Zeynep mutlu olsun bari ege gibi vicdansız birinin ynında kalacağına?Galiba lale hasta arkadaşlar aslında fregmanda pek birşey anlaşılmıyor ama genellikle kerim&şeyda var.Yha ben laleye çok ama çok acıyoru yazık yha oda bir anne çocukarının kendi canından çok seviyor.Neden ege onu bunlara yapıyor?Çocuklarada yazık yha:(Ateşş laleyi egenin 1000000000000000000 kez katı daha çok seviyor ege hani laleye aşıktı ve seviyordu?Bakalım haftaya neler olcak?

dizikolikşeker
28-02-08, 12:11
ARKADAŞLAR!!!

ben yorumlarımı yapıyim...

ben yine bu odun egeye acayip sinir oldum yha artık şans mans hiç bişi istemiyorum dizinin başından sonuna kadar sövdüm:icon_whis

yha bir insan o kadar hayvanlaşa bilirmi yha soruyorum size hayvanlaşabilirmi???
yha nazın yanında ağlıyo lalem sensiz olamam dio...
lale biraz gelirmisin dicene öküz gibi pat pat pat durtuyo meleğimi dışar gelsene diyo ayı odun kıro ne kadar böyle laf varsa sana gelsin ege artık gözümde sıfırsın sn kocaman bir SIFIR...:img-tomat

naza gelince nasıl öle hemen açtı gözünü falan filen hepsi komediydi ama boşveriyim en önemlisi gözünü açmasıydı:happy

yha zeynep lalemizi korudu bi ara ama lalemin dediği gibi geçti bolun pazarı hesabı egenin ne mal olduğunu öğrendi kerimle gidicek şimdide laleye hak veriyo bu nedenle zeynep iyi ama iyilik yapıyo helal olsun diyemiycem...:icon_sorr

yha ne diyim işte benden yorumlar böyle yha aliye ile kıyaslaştırmış arkadaş tabi onun düşüncesi ama bende aliye bizim dizinin tırnağı olmaz ayrıcada benzemiyo öyle kıyaslarsak her dizi birbirine benzer ama ben bizim dizimizin KONUSUNU İLK GÖRDÜĞÜM OKUDUĞUM ZAMAN SEVMİŞTİM EŞİ BENZERİ YOK YANİ süperrrr ve arkilerim dizimiz tam gaz ileri bittiği falan yok...:happy0064

sibelcim çok sinir yapmışsın aşkitom boşver kızma bu kadar bu dünyada kimse cezasız kalmaz dizidede öyle egede pişman olucak elinden geleni ardına koymasın:img-tomat

ege sen odunsunnnnnnnnnnnnn:img-wink::img-wink::img-wink: ODUNNN

ebru_cenk
28-02-08, 12:52
Bencede ege türünün son örneği:DOndan başka yok:DArkadaşlar sizce lale hasta mı bu sefer nolcak lale ölcek mi?Fregamnda çok kötüydü:(

dizikolikşeker
28-02-08, 12:58
Bencede ege türünün son örneği:DOndan başka yok:DArkadaşlar sizce lale hasta mı bu sefer nolcak lale ölcek mi?Fregamnda çok kötüydü:(

lalemiz :img-in_lo ölmez yha iki şık var yha dedikleri gibi hastalığı çok kötüde olmuya bilir...

yhada çok kötü olur ölümden döner yine bu sefer yanında ege odunu olur pişman olarak tabi yha aslında öyle olucak dediği kadar kolaymı bakalım çocukların annelerini öldürmek aptal ege yani bence durumu çok ağırlaşabilir ama asla ölmez finalde çünkü ege ve lalenin olcağı kesin :img-wink::img-wink: ama bellide olmaz bu benim düşüncem :img-icecr

ebru_cenk
28-02-08, 13:01
lalemiz :img-in_lo ölmez yha iki şık var yha dedikleri gibi hastalığı çok kötüde olmuya bilir...

yhada çok kötü olur ölümden döner yine bu sefer yanında ege odunu olur pişman olarak tabi yha aslında öyle olucak dediği kadar kolaymı bakalım çocukların annelerini öldürmek aptal ege yani bence durumu çok ağırlaşabilir ama asla ölmez finalde çünkü ege ve lalenin olcağı kesin :img-wink::img-wink: ama bellide olmaz bu benim düşüncem :img-icecr

İnaşllah ölmez ama ateş'e yazık:(Ateşş heresten çok hakkediyor laleyi dünkü bölümde azcıkta kendine falan bak dedii!!Ama ege kendinen başka kimseyi düşünmüyor!

dizikolikşeker
28-02-08, 13:08
İnaşllah ölmez ama ateş'e yazık:(Ateşş heresten çok hakkediyor laleyi dünkü bölümde azcıkta kendine falan bak dedii!!Ama ege kendinen başka kimseyi düşünmüyor!

yha ateşe yazık ama napalım lala ateşi seviyor ama sadece arki olarak dost olarak daha ötesi olmaz ki :icon_sorr yha olmasında zaten ben egeyle istedim sadece şimdi egeylede istemiyorum lalemi çocuklarını alsın mutlu olsun zeynepcimde kerimle mutlu olsun ege ne yaparsa yapsın bencilliğin sonu yanlızlıktır oda bunu çekicek ama laleya hala sırılsıklam aşık egebey ama artık çok geç son pişmanlık fayda etmiycek lale dizinin başında egeye çok kinlendi çünkü ONLAR BENİMDE ÇOCUKLARIM DERKEN :img-wink::img-wink:

offff hergün bizim dizi olsa keşke :img-hyste çarşambaya daha çok var ağlıcam şimdi:sad53::sad53:

dizikolikşeker
28-02-08, 13:10
valla yha yinede ilk 10 girmişiz demeyin ilk ona girenler zaten ancak 10 şey akşam o saatlerde onal şeylere bakıp yorum yapın sibelci cidden yha noluyoruz herkez kapatımı veriyo diziyi noluyo arkadaşlar haftaya 7 lerde olmalıyız en az :icon_sorr:icon_sorr

vasfiyee
28-02-08, 13:13
yha ateşe yazık ama napalım lala ateşi seviyor ama sadece arki olarak dost olarak daha ötesi olmaz ki :icon_sorr yha olmasında zaten ben egeyle istedim sadece şimdi egeylede istemiyorum lalemi çocuklarını alsın mutlu olsun zeynepcimde kerimle mutlu olsun ege ne yaparsa yapsın bencilliğin sonu yanlızlıktır oda bunu çekicek ama laleya hala sırılsıklam aşık egebey ama artık çok geç son pişmanlık fayda etmiycek lale dizinin başında egeye çok kinlendi çünkü ONLAR BENİMDE ÇOCUKLARIM DERKEN :img-wink::img-wink:

offff hergün bizim dizi olsa keşke :img-hyste çarşambaya daha çok var ağlıcam şimdi:sad53::sad53:

aşkitom sana hem katılıyorum hem katılmıyorum..ateş konusunda haklısın lale sevseydi şimdiye kdr severdi..çok fırsatı oldu..olmayıncada olmuyo işte yapılcak bişi yok..zorla sevemezsin ki birini..katılmadığım yer egenin laleye aşık olması..ben yaklaşık 3 bölümdür egede aşk göremiyorum açıkçası..laleye bakarken gözlerinde kin,nefret var..deven bi adam ztn bunları yapmaz..artık laleyi sevdiğini düşünmüyorum..ve dizinin sonunda bence lale yalnız kalacak..bende hep lale&ege ile final yaparlar dedim ama o kdr ağır laf,o kdr kötülükten sonra bir araya gelemzler..

ebru_cenk
28-02-08, 13:14
Ege'nin dava açacağını öğrenen Lale perişandır. Ancak gelen bir misafir onu şaşırtır.
Arkadaşlar galiba özete yanlış yazılmış.Gelen bir haber bilgi onu şaşırtır olcaktı herhalde.Ateşin hastalığını söylemesi.
Neden hep maçlar çarşamba günü oluyor:(?Rerytingler fena değil:)Olsun haftaya coşarız inş...

dizikolikşeker
28-02-08, 13:20
[QUOTE=vasfiyee;6239555]aşkitom sana hem katılıyorum hem katılmıyorum..ateş konusunda haklısın lale sevseydi şimdiye kdr severdi..çok fırsatı oldu..olmayıncada olmuyo işte yapılcak bişi yok..zorla sevemezsin ki birini..katılmadığım yer egenin laleye aşık olması..ben yaklaşık 3 bölümdür egede aşk göremiyorum açıkçası..laleye bakarken gözlerinde kin,nefret var..deven bi adam ztn bunları yapmaz..artık laleyi sevdiğini düşünmüyorum..ve dizinin sonunda bence lale yalnız kalacak..bende hep lale&ege ile final yaparlar dedim ama o kdr ağır laf,o kdr kötülükten sonra bir araya gelemzler..

katıldığın için sağol aşkitom ama lalemiz her yaptığı işte her yaptığı şeyde her bişeyde egeyi düşünüyo ege odunu hep 4 ayak üstüne düşer bu hastane olayları falan geçsin finale doğru ege lalenin her zaman haklı olduğnu öğrenince zeynepte onu terkedip kerimle gidince mecburen lalemizin kıymetini bilicek lalede melek olarak ona kıyamaz çünkü ne yaparsa yapsın bana göre yanı lalem egeyi seviyo sonuçta 10 yıldan bahsediyoruz sevmiyor desem bile yalan olur egede öyle şimdi odunluk yapıyo ama herşeyi öğrenince döneklikten vazgeçim lalemizin yanına gidicek aminimki lale onu geri çevirmez çünkü çevirmeksi için bir nedeni yok bu yaptığı acımasız şeyleri unutucağından eminim çünkü daha öncede yapmıştı ege bu kadar kötü olmasada çok çektirmişti neyse bakıcaz artık aşkitom ben böyle düşünüorm ama sonuç nasıl olur bilmem:img-icecr

sema_87
28-02-08, 13:35
merhaba arkadaşlar akşam dizi çok iyi izleyemedim ama izlediğim kadarının yorumunu yapacağım:img-wink:

ilk önce edanın intihar sahnesinde çok üzüldüm hernedense de acıdım:)

helelede egeye ayy ne sinir bir adam bu yaaa.vallahi sinirlenmemek elde değil.
zeynebi tebrik ediyorum.doğru olanı yaptı ve laleye haber verdi ve onu egeya karşı korudu.gerçi lale bie yerde sözünü kesti ama neyse:) acılı haliyle olur o kadar:img-yes:

bir şey sorucam size ama:icon_whisegenin avukatılya tuna ne konuştu ?birde tuna davayla ilgili laye bir şey söyledi ama anlmadım cevaplar mısınız??:img-in_lo

sude_burcu
28-02-08, 13:48
reytingler her zamanki gibi aslında ama dudaktan kalbe olsaydı sıralamamız dusecekti...napalım bunu bulamayanlar da var sukretmek lazım:D ayrıca ben de aliyeyi cagrıstırdıgını dusunuyorum dizinin...cunku odakta cocuklar var ve ister istemez benzetio insanlar...ama bizim dizi daha guzel:) bir de zeynep-kerim askı izlesek tam olacak ya neyseee:icon_whis

lale&ege
28-02-08, 13:50
herkeze selamlar ben yeni geldim bu siteye diziyi çok seviyorum özellikle ege lale ve kızlar :happy0064

dün akşamki bölümde lalecime çok üzüldüm ama egemede ne olursa olsun kızmıyorum çünkü lalecimde iki bölüm önce başkalarını düşünmeyipte egeye tekrar dönseydi bunlar olmazdı belkide :icon_whis

vasfiyee
28-02-08, 13:50
gökhan tepenin röportajını okudum aynen yazıyorum dizideki dr.ateşle ilgili:)

''ateş enteresan bir karakter..gerçekten sevilmeye layık iki insan var çevresinde..ama o, onu istemeyeni tercih ediyor ve onun peşinden koşuyor..çünkü laleye karşı üniversite yıllarından kalma aşkı var..bir yandanda özgür kalmayı çok seven bir adam..lale ona güvenebileceğini bilse sevecek.. ama onunda kendine güveni yok..ilerleyen bölümlerde,onu seven,ona aşık olan karakterler biraz daha baskın olmaya başlayabilir..(yani tuna..) ateşin kafası karışabilir..lalenin ateşe karşı hiçbirzaman somut bir yaklaşımı yok..belki tuna ile ateşin arasında bişeyler olabilir..çünkü geçmiş bölümlerde fazlasıyla bir yakınlaşma yaşadılar..''

bu demek oluyor ki ateş&tuna birlikteliği olacak..ateş tunayı sevecek..

vasfiyee
28-02-08, 13:53
herkeze selamlar ben yeni geldim bu siteye diziyi çok seviyorum özellikle ege lale ve kızlar :happy0064

dün akşamki bölümde lalecime çok üzüldüm ama egemede ne olursa olsun kızmıyorum çünkü lalecimde iki bölüm önce başkalarını düşünmeyipte egeye tekrar dönseydi bunlar olmazdı belkide :icon_whis

öncelikle aramıza hoşgeldin cnm..sık sık bekleriz..:img-wink: bende heep lale&ege dedim..ama sana katılmıyorum..lale egenin teklifini hemen kabul etse bu ona yakışmazdı ..adam yaptı yapacağını sonra bir özürle laleyle barışmak istiyo..bu kdr kolay olabilir mi ?? hem lale zeynebi de düşündü ama kendinide düşündü..yaşanmışlıklar var dedi birbirimizi çok kırdık dedi..bu bi gerçek..bu kdr yıkıntının üstüne kolay kolay biraraya gelemezlerdi..

sema_87
gökhan tepenin röportajını okudum aynen yazıyorum dizideki dr.ateşle ilgili:)

''ateş enteresan bir karakter..gerçekten sevilmeye layık iki insan var çevresinde..ama o, onu istemeyeni tercih ediyor ve onun peşinden koşuyor..çünkü laleye karşı üniversite yıllarından kalma aşkı var..bir yandanda özgür kalmayı çok seven bir adam..lale ona güvenebileceğini bilse sevecek.. ama onunda kendine güveni yok..ilerleyen bölümlerde,onu seven,ona aşık olan karakterler biraz daha baskın olmaya başlayabilir..(yani tuna..) ateşin kafası karışabilir..lalenin ateşe karşı hiçbirzaman somut bir yaklaşımı yok..belki tuna ile ateşin arasında bişeyler olabilir..çünkü geçmiş bölümlerde fazlasıyla bir yakınlaşma yaşadılar..''

bu demek oluyor ki ateş&tuna birlikteliği olacak..ateş tunayı sevecek..

sibel valla benden erken davrandın cnm bende şimdi bunları yazacaktım:img-hyste:img-hyste

neyse saol yinede:img-wink:
ya benim soruma cevap verecek kimse yokmu?:icon_sorr
tunayla egenin avukatı ne konuştu ve tuna davayla ilgili son bölümde laleye ne söyledii:img-in_lo:icon_whis

dizikolikşeker

aramıza hoşgeldin canım anlaşılan egeyi çok seven bir arkadaşımız bölümümüze geldi:img-hyste bizden kork cnm biz egeyi sevmiyoruz:img-tomat şaka şaka hoşgeldin aslında bende dünkü bölümden önce böyle düşünüyodum canım ege konusunda ama sonra fikrim değişti ege odun:img-hyste

neyse sibelcim yorumuna göre bencede atşe ve tuna olucak:happy0064 ama baksana her kapı böyleleikle ege ve laleye çıkıyo ama bakalım görücez ilerleyen bölümlerde:img-wink::good:

lale&ege
28-02-08, 13:58
hoşbuldum :img-yes:
ama anlaşılan bölüm egeyi hiç sevmiyo vasfiyee ve dizikolikşeker egeye bukadar çok kızmayın yha ne olursa olsun o bir baba ve iyi bir baba ben inanıyorum ki naz tamamen iyileşince herşey yoluna giricek görürsünüz bak ege odunluktan beyfendiliğe yükselicek çünkü ege gerçekten çok iyi birisi bana göre ayrıca lalecimlede çok yakışıyo :img-wink:

vasfiyee
28-02-08, 13:58
merhaba arkadaşlar akşam dizi çok iyi izleyemedim ama izlediğim kadarının yorumunu yapacağım:img-wink:

ilk önce edanın intihar sahnesinde çok üzüldüm hernedense de acıdım:)

helelede egeye ayy ne sinir bir adam bu yaaa.vallahi sinirlenmemek elde değil.
zeynebi tebrik ediyorum.doğru olanı yaptı ve laleye haber verdi ve onu egeya karşı korudu.gerçi lale bie yerde sözünü kesti ama neyse:) acılı haliyle olur o kadar:img-yes:

bir şey sorucam size ama:icon_whisegenin avukatılya tuna ne konuştu ?birde tuna davayla ilgili laye bir şey söyledi ama anlmadım cevaplar mısınız??:img-in_lo

cnm ege laleye kazaya sebep olduğu için yani tedbirsizlikten dava açmayı düşünüyo..bu laleyi hapise bile götürebilir..davayı açmaması için velayetten vazgeçmesi isteniyo..tunada laleye velayetten vazgeç dedi..ama lale asla vazgeçmem dedi..kısacası o şahsiyetsiz laleyi köşeye sıkıştırmaya çalışıyo..

sema_87
28-02-08, 14:02
cnm ege laleye kazaya sebep olduğu için yani tedbirsizlikten dava açmayı düşünüyo..bu laleyi hapise bile götürebilir..davayı açmaması için velayetten vazgeçmesi isteniyo..tunada laleye velayetten vazgeç dedi..ama lale asla vazgeçmem dedi..kısacası o şahsiyetsiz laleyi köşeye sıkıştırmaya çalışıyo..

hmm saol cnm ya cevapladığın için:img-wink: ayy inanmıyorum yani bu kadarınada pes doğrusu ama bence egeyle lale birleşcek yine:icon_sorr:icon_sorr

gökhanımın sözlerinden anlaşılıyorki ateş&tuna beraberliği yaşanacak off yaaa:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:):D

ne kadar istemesemde tuna ile ateşi durum öle gösteriyor:icon_sorr

vasfiyee
28-02-08, 14:04
ama anlaşılan bölüm egeyi hiç sevmiyo vasfiyee ve dizikolikşeker egeye bukadar çok kızmayın yha ne olursa olsun o bir baba ve iyi bir baba ben inanıyorum ki naz tamamen iyileşince herşey yoluna giricek görürsünüz bak ege odunluktan beyfendiliğe yükselicek çünkü ege gerçekten çok iyi birisi bana göre ayrıca lalecimlede çok yakışıyo :img-wink:

kim ? egemi iyi bir baba ? cnm yaptıkları ortada..ben şaşıyorum onu izlerken..senn kızın ölümle savaşıyo sen hala laleye zarar verme derdindesin..çocuğu orda anne diye sayıklarken göstermemesi asla iyi bir baba olmadığının kanıtı..ece ztn yıkılmış,psikolojisi altüst olmuş annesini istiyo ona bile göstermiyo..peki neden ?? laleye kızdığı için..EGE LALEYE ACI ÇEKTİRMEK İÇİN ÇOCUKLARINI KULLANIYOR..

ama evet cnm lale&ege birbirlerine yakışıyor:good::good: bu arada ismin ne cnm ?? isminle hitap ederiz:img-yes:

esmer_-ezel
28-02-08, 14:07

öncelıkle hoşgeldın cnm ben de senın gibi egeyı çok sevıyom ne olursa olsun yıne de fazla kızamıyom ayrıca yazdıklarına tamamen katılıyom sonuna kadar ege&lale&çocuklar

vasfiyee
28-02-08, 14:09
hmm saol cnm ya cevapladığın için:img-wink: ayy inanmıyorum yani bu kadarınada pes doğrusu ama bence egeyle lale birleşcek yine:icon_sorr:icon_sorr

gökhanımın sözlerinden anlaşılıyorki ateş&tuna beraberliği yaşanacak off yaaa:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:):D

ne kadar istemesemde tuna ile ateşi durum öle gösteriyor:icon_sorr

evet cnm ya bende istemiyorum ateşle tunayı..ne bileyim tunaya ısınamadım bi türlü.. içten pazarlıklı gibi geliyo..belkide ateşin hep laleye olan aşkını izledik ya başka birini sevmesini istemiyorum..alışkanlık yaptı:img-hyste

lale&ege
28-02-08, 14:10
kim ? egemi iyi bir baba ? cnm yaptıkları ortada..ben şaşıyorum onu izlerken..senn kızın ölümle savaşıyo sen hala laleye zarar verme derdindesin..çocuğu orda anne diye sayıklarken göstermemesi asla iyi bir baba olmadığının kanıtı..ece ztn yıkılmış,psikolojisi altüst olmuş annesini istiyo ona bile göstermiyo..peki neden ?? laleye kızdığı için..EGE LALEYE ACI ÇEKTİRMEK İÇİN ÇOCUKLARINI KULLANIYOR..

ama evet cnm lale&ege birbirlerine yakışıyor:good::good: bu arada ismin ne cnm ?? isminle hitap ederiz:img-yes:

ismim NAZ dizikolikşeker ben diziyi doğru taraftan izliyorum ve böyle düşünüyorum niye ama nasıl yanı iyi baba diğil nazın kapısında söylediklerini hatırlasanız ya çocukları kullanmıyor ege sadece laleye nazı bu hala getirdiği için öyle davraniyo:img-pilot

sude_burcu
28-02-08, 14:11
oo forumda lale ve ege konusuluyor hep:D ben de zeynebimle kerimimden bahsedeyim:) artık biraraya gelsinler yaaa...nasıl olsa kerim tum gercegi ogrendi gidip zeynebe anlatsa aralarında en ufak engel kalmayacak...ulviye ile selcuk da kabullenir nasıl olsa...:img-wink:ayrıca zeyneple kerim biraraya gelirse ben bi mucize olacagını ve cocukları olacagını dusunuyorum....veya asu onlarla kalır o da olabilir ama sanmam...vala artık sabırsızlanıyorum zeynep-kerim sahneleri icin dizi bitti bitecek biz hala izleyemedik yazık gunah bize de:D

lale&ege
28-02-08, 14:12
öncelıkle hoşgeldın cnm ben de senın gibi egeyı çok sevıyom ne olursa olsun yıne de fazla kızamıyom ayrıca yazdıklarına tamamen katılıyom sonuna kadar ege&lale&çocuklar

ohhhh şükürler olsun benim kafadan biri geldi sonunda ya arkadaşlar bize diyceğinize birazda siz diziyi egenin gözünden izleseniz süper olur ozaman anlarsınız nasıl bir baba olduğunu ben şuan ne laleye nede egeye kızıyorum ama kızılacak birisi varsa oda laledir yani ben böyle düşünüyorum:img-wink:

vasfiyee
28-02-08, 14:17
ismim NAZ dizikolikşeker ben diziyi doğru taraftan izliyorum ve böyle düşünüyorum niye ama nasıl yanı iyi baba diğil nazın kapısında söylediklerini hatırlasanız ya çocukları kullanmıyor ege sadece laleye nazı bu hala getirdiği için öyle davraniyo:img-pilot

nazcım nasıl egeyi koruyabiliyosunuz şaşıyorum ?? lalenin yerine kendinizi koyduğunuzda ne hissediyosunuz ?? ya nolursa olsun o bir anne..bir anneye yapabileceği en kötü şeyi yapıyor şuanda..çocuklarını kullanmıyor diyosun..nazı eceyi laleye göstermiyo..laleye çocukları yoluyla acı çektiriyo..bu ne demektir soruyorum ?? çocuklarını kullanarak laleyi üzüyor..sonra çocuğu o haldeyken bile annesine göstermiyo..bu nasıl bişeydir..benm aklım almıyo !!

dizikolikşeker
28-02-08, 14:18
ohhhh şükürler olsun benim kafadan biri geldi sonunda ya arkadaşlar bize diyceğinize birazda siz diziyi egenin gözünden izleseniz süper olur ozaman anlarsınız nasıl bir baba olduğunu ben şuan ne laleye nede egeye kızıyorum ama kızılacak birisi varsa oda laledir yani ben böyle düşünüyorum:img-wink:

ege konusunda çok yanlış düşünüyosun naz yani şu durumda bende sor işte herkeze düna kadar ege lale diyodum ama egenin yaptıklarını kim görse bana bize hak verir sen laleye yaptığını düşünme o acıları bir ANNE ye yapıyo ve HASTA bir anneye eeeeee hala sen ege de ege sadece ODUN cnm sadece ODUN APTAL ZAVALLI :img-wink::img-wink:

burçinn
28-02-08, 14:22
nazcım nasıl egeyi koruyabiliyosunuz şaşıyorum ?? lalenin yerine kendinizi koyduğunuzda ne hissediyosunuz ?? ya nolursa olsun o bir anne..bir anneye yapabileceği en kötü şeyi yapıyor şuanda..çocuklarını kullanmıyor diyosun..nazı eceyi laleye göstermiyo..laleye çocukları yoluyla acı çektiriyo..bu ne demektir soruyorum ?? çocuklarını kullanarak laleyi üzüyor..sonra çocuğu o haldeyken bile annesine göstermiyo..bu nasıl bişeydir..benm aklım almıyo !!egenin yaptığı tam olarak çocuk kullanmak değil bence tamam laleye acı çektirme amacı var ama ondan önce çocuklarının o duruma gelmesinde laleyi sorumlu tutuyor egeyi değerlendirirken bunu gözden kaçırıyorsunuz.ege son olanlardan ötürü laleyi suçluyor.bu yüzden de kızgınlığını tamamen laleye yönlendiriyor.doğru demiyorum çok yanlış hele çocukların laleye bu kadar ihtiyaçları varken ve lalenin de ne kadar üzüldüğü ortadayken.yine de egenin gözünden bakıldığında da ege çok kötü,vicdansız değil.sadece çok çok öfkeli.bence lale de ege de çok hatalı.barışsınlar artık da zeyneple kerimi görsek kimse bizi duymuyor muuuu:)

sude_burcu
28-02-08, 14:43
oyy ortam gerilmis:) yapmayın arkadaslar bence hem ege hem de lale suclu... ege cok kaba laleye karsı en azından oturup dinlese olaylar cozumlenecek...ama lale de egenin guvenini sarsalı cok oldu o yuzden ege guvenmekte zorlanıyor ee bi de inatcı...o zaman ortaya dehset bi ege cıkıveriyor:) ama ben cocuklarını kullandıgını dusunmuyorum...sadece laleyi uzmek istiyor o kadar...yoksa ege cidden cocuklarını seven bi baba eger oyle olmasa laleye bu kadar tepki vermezdi zaten:img-wink: kısacası ege laleye davranıslarından oturu,lale de ege uzerinde olusturdugu guvensizlikten oturu suclu... lale sever arkadaslar bundan hoslanmıyor ama egeyi bu duruma getiren olaylara bakarsak lale basrolde:img-wink:

vasfiyee
28-02-08, 14:48
oyy ortam gerilmis:) yapmayın arkadaslar bence hem ege hem de lale suclu... ege cok kaba laleye karsı en azından oturup dinlese olaylar cozumlenecek...ama lale de egenin guvenini sarsalı cok oldu o yuzden ege guvenmekte zorlanıyor ee bi de inatcı...o zaman ortaya dehset bi ege cıkıveriyor:) ama ben cocuklarını kullandıgını dusunmuyorum...sadece laleyi uzmek istiyor o kadar...yoksa ege cidden cocuklarını seven bi baba eger oyle olmasa laleye bu kadar tepki vermezdi zaten:img-wink: kısacası ege laleye davranıslarından oturu,lale de ege uzerinde olusturdugu guvensizlikten oturu suclu... lale sever arkadaslar bundan hoslanmıyor ama egeyi bu duruma getiren olaylara bakarsak lale basrolde:img-wink:

sudişim evet bitanem laleninde egeninde hataları var..bu tartışılmaz..ama biz şuan egeye kızıyoruz çünkü şuanlık ege çok hatalı..mesela ilk bölümlerde lale terkettiği için lalenin hataları üzerinde duruluyodu..ikiside hatalı ama ben egenin yaptıklarını sebebi ne olursa olsun doğru bulmuyorum bulmamda..bnm anlamadığım hadi edaya inanmadı ama kızı ecede anlattı o haliyle..hala nasıl inanmıyor şaşıyorum ?? bide o kdr haberim yoktu diyo..insanın aklında ''acaba'' olur aama yok hala lale yaptı diyo..ben egeyi anlayamam..yani kendimi onun yerine koysamda anlamıyorum..

sude_burcu
28-02-08, 14:53
sudişim evet bitanem laleninde egeninde hataları var..bu tartışılmaz..ama biz şuan egeye kızıyoruz çünkü şuanlık ege çok hatalı..mesela ilk bölümlerde lale terkettiği için lalenin hataları üzerinde duruluyodu..ikiside hatalı ama ben egenin yaptıklarını sebebi ne olursa olsun doğru bulmuyorum bulmamda..bnm anlamadığım hadi edaya inanmadı ama kızı ecede anlattı o haliyle..hala nasıl inanmıyor şaşıyorum ?? bide o kdr haberim yoktu diyo..insanın aklında ''acaba'' olur aama yok hala lale yaptı diyo..ben egeyi anlayamam..yani kendimi onun yerine koysamda anlamıyorum..

evet cnm su anda tabiki ege hatalı ama ege bu hale gelene kadar bicok olay yasadı...laleyle atesin arasında bisi oldugunu dusundu,evlenme teklif etti red cevabı aldı,kazadan once tum mal varlıgını kaybetti, kızları kacırıldı diye bi şok yasadı...ve sonrasında olan kaza egenin kafasında herseyi farklı yorumlamasına neden oldu...parcaları yanlıs birlestirdi...her ne kadar ece olayları anlatsa da ege kendi inanmak istedigine inandı ve birinden acısını cıkartmak istedi...bu da lale oldu...:img-wink: demek istedigim ege bu duruma damdan duser gibi gelmedi...eger biraz geriye donersek egeyi cok da yadırgamamak gerekiyor.

sude_burcu
28-02-08, 14:55
ya arkadaslar karakterlere olmadık laflar soylemeyelim ki o karakterleri sevenler de cevap vermesinler...ortamı germeye hic gerek yok lutfen rica ediyorum:img-wink:

lale&ege
28-02-08, 14:57
evet cnm su anda tabiki ege hatalı ama ege bu hale gelene kadar bicok olay yasadı...laleyle atesin arasında bisi oldugunu dusundu,evlenme teklif etti red cevabı aldı,kazadan once tum mal varlıgını kaybetti, kızları kacırıldı diye bi şok yasadı...ve sonrasında olan kaza egenin kafasında herseyi farklı yorumlamasına neden oldu...parcaları yanlıs birlestirdi...her ne kadar ece olayları anlatsa da ege kendi inanmak istedigine inandı ve birinden acısını cıkartmak istedi...bu da lale oldu...:img-wink: demek istedigim ege bu duruma damdan duser gibi gelmedi...eger biraz geriye donersek egeyi cok da yadırgamamak gerekiyor.

işte bu cnm senin deiklerine tam gaz katılıyorum ama arkadaşlar anlamak istemiyor onlar sadece lalenin acılarına ses veriyolar ama egeninkiler çocuk oyuncağı dimi ya yine sinirlendim ne diyim sonuna kadar ege ARTIK SANA ODUN DEMİYCEKLER EGEM YANINDAYIM :img-wink:

vasfiyee
28-02-08, 15:01

elbette egenin bu hale gelmesine sebepler oldu..ama bu kadarınada pes bence..şuanki yaptığının tamamen vicdansızlık olduğunu düşünüyorum..herkese acı veriyor..laleye,kızlara,zeynebe..lalede çok acılar yaşadı helede şuanda herşey üstüste geldi..oda yaşadıklarından ege gibi olsa..ohooo..

bu arada kerim fragmanda şeydayı azcık okşuyo:img-hyste iyi yapıyo valla yazık adama..ama kolay kolay şeydaya bırakmaz bence..sonuçta kendi kızı gib seviyo..zeynepte artık bıraksın egeyi ya..yazık valla zeynebe..zeynebi baya baya sevmeye başladım..:img-wink:

sude_burcu
28-02-08, 15:03
elbette egenin bu hale gelmesine sebepler oldu..ama bu kadarınada pes bence..şuanki yaptığının tamamen vicdansızlık olduğunu düşünüyorum..herkese acı veriyor..laleye,kızlara,zeynebe..lalede çok acılar yaşadı helede şuanda herşey üstüste geldi..oda yaşadıklarından