Tüm Versiyonu Göster : Elveda Derken (Arşiv 4)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

angels18
12-03-08, 23:14
Dramatik bir bölüm finali oldu.Ege'nin gözyaşları ilk kez neredeyse aşk ve sevgi için aktı.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Fragman birazdan y.tube da olur (ben yükleyecem)
@angels18 benimde aklımdan Ateş'in HAYIR diyeceği geçti.Çünkü Ateş bu sevmese de,böyle bir iyilik yapabilir Ege'ye (aslında ege ve Lale ye yapmış olacak)

sırf lale için yapacak galiba onu sevdiği için özgür bırakacak gibime geliyor beni çok sevindiren olay zeynep ile kerimin bir araya gelecek olması ateş ile lale olmadı bari onlar olsun da biraz mutlu olalım ilk defa egenin gözyaşlarına inandım diyebilirm

aslanselda
12-03-08, 23:14
off takatim yok, ilk kez bir bölüm sonrası içimden hiçbirşey yazmak gelmiyor, uzun uzun yorum yapamayacağım :icon_sorr

bütün bölüm boyunca LALE'min ne kadar mutsuz ve üzgün olduğunu izlemekten, gözyaşlarını görmekten içime fenalık geldi, onu öyle gördükçe ben kahroldum sanki.

yeter bitsin artık, bu işkence, bu ne büyük bir kadındır, bu nasıl bir yürektir, bu nasıl bir sevgidir ki hala kendisine böyle davranan bir insanı bu kadar sevebiliyor, bu nasıl bir anneliktir ki çocukları için yapamayacağı hiçbirşey yok.

yok böyle bir kadın, yok.

evet ben diğer şahsiyete çok kızsamda bir gerçek var ki, bu iki insan birbirlerini çok seviyor, evet ondan nefret etsemde, bu iki insan ayrı yapamıyor.

peki ne olacak şimdi, bu insan hala eşinin kendisini bir kez olsun aldatmadığına inanmak istemiyor, hala nasıl oluyor kuşku duyabiliyor aklım almıyor, kıskançlıktan nasıl gözleri bu denli kör olabiliyor anlamıyorum.

yeni fragmanı gösterince aklım daha da karıştı, nerede kaldı Zeynep'in kararlılığı, ne yaptın sen şimdi zeynep, kağıdı imzalamak yerine, soluğu evde almışsın bavullarınla, çok kararlıymışsın anladık gerçekten.

peki asıl merak ettiğim, bölümde ne oluyorda hem zeynep, hem çocuklar çok acı biçimde ağlaşıyor, yoksa Lale'ye birşey mi oluyor :icon_sorr

Hirotaro
12-03-08, 23:15
ates insafa gelir ama sanmam yaa:icon_sorr
Ege hiç insafa geldi mi.Onun yüzünden Hastalığı nüksetti,hastahane de neler yaptığını unutmayın.Lale ne yapsın daha .Ege bu kadar insafsız davranınca oda bunu yapmaya mecbur oldu.
Ege ayrıca hiç Zeynep'in gururunu düşünmüyor.Lale onun yerine düşünüyor.

*funda*
fragmandan bisey anlayan var mı? ege dugun resimlerini yırtıyor acaba evlendi mi lale ve ates? zeynep bavulla eve geliyor buyuk ihtimal kalan esyalarını almak icin ama kızlar bırakmayacak gibi...ege yine her zamanki gibi yalnızları oynuyor...lale ve ates dogru durust gosterilmedi bile fragmanda...sırf evlendiklerini anlamayalım diye:icon_whis ama egenin gozyasları icimi acıttı vala belki ates insafa gelir ama sanmam yaa:icon_sorr

zeynep annesi ile bavul elinde eve gelmiyormuydu?ben döndüğünü düşünmüştüm.ege belki evlendiklerini düşünüp yırtacak belki evlenecekler ama ateş bunların üstüne evet derse yazık yani...egeden daha acımasız ve daha bencil olacak...lale nikah masasına otururken nasıl mutsuzdu hayalleri çok üzüldüm zeynep kalan eşyaları almaya gelmişte olabilir kızlarda zeynepte ona ağlıyorlar belki...

begummm
Aaa fragman m çıktı :(
Kaçrdım yaa.
Bence de Ateş insafa gelmez hatta evet derken gıcık gıcık Ege' ye bakarsa hiç şaşırmam.
Ama sonunda Lale&Ege olucak birbirlerini bu kadar severken ayrı kalamazlar.

sude_burcu
12-03-08, 23:16
zeynep bavulla eve geliyor cunku kalan esyalarını alacak...benim anladıgım o...ama kızlar buyuk ihtimal ondan ayrılmak istemeyecek o kadar aglamaları da ondan sanırım...zeynebin en zayıf noktası kızlar zaten:img-blush kalırsa yine onlar icin kalır ama kalmasın yaa yeter bu iskence vala:icon_whis

sude_burcu
12-03-08, 23:18
Ege hiç insafa geldi mi.Onun yüzünden Hastalığı nüksetti,hastahane de neler yaptığını unutmayın.Lale ne yapsın daha .Ege bu kadar insafsız davranınca oda bunu yapmaya mecbur oldu.

egeye zaten kızgınım ben o ayrı...ama o durumda iki insan birbirini boyle deli gibi severken ates aradan cekilmeli...orada evet demesi durumu cıkmaza sokmaktan baska hicbir ise yaramaz:img-wink: ayrıca ates o yemege gelerek durumu mahvetti zaten..ve bunu da sırf laleyle evlenme ihtimali ortadan kalkacak diye yaptı..o yuzden bugunku bolumde ates hatalıydı bence...egeye hic deginmiyorum onun yaptıkları bini astı zaten:icon_whis

angels18
12-03-08, 23:19

tüm söylediklerine katılıyorum ege ne yaptığının farkında bile değil neler yaptı laleye hala daha laleye kızıyor ama lale yemekte iyi yaptı çıkışmaktan bütün söylenecekleri bir çırpıda haketti gerçi ege daha ağır sözleri haketmişti ama bu da yeter ona zeynepi hiçç düşündüğü yok karısı değildi ki kızlarına bakıcıydı selçukun sorusuna cvb veremediği için böyle diyorum yani bu anlam çıktı buradan

dizikolikşeker
12-03-08, 23:22
evet arkilerim bu akşam ki bölüm süperdi...

zeynep evden gittiği için onu tebrik ettim ama yeni bölümünde gördüm ki geri yine dönüyor bakalım nolucak:img-yes:

ege ağladığında üzüldüm çünkü onu ne yaparsa yapsın lalemle çok yakıştırıyorum onların ikisi tek vucut...:img-wink:

lale egeyi deliler gibi seviyo:img-in_lo egede lalemi tabe:img-in_lo

lalemin yanında ateş çok sönük kaldı bana göre yani hiç sevemedim ateşi ben :icon_sorr

neyse kızlarda çok harikaydı yine ne biliyim ben artık lale&ege istiyorum inşallahta öle olucak:img-wink:

Hirotaro
12-03-08, 23:24
egeye zaten kızgınım ben o ayrı...ama o durumda iki insan birbirini boyle deli gibi severken ates aradan cekilmeli...orada evet demesi durumu cıkmaza sokmaktan baska hicbir ise yaramaz:img-wink: ayrıca ates o yemege gelerek durumu mahvetti zaten..ve bunu da sırf laleyle evlenme ihtimali ortadan kalkacak diye yaptı..o yuzden bugunku bolumde ates hatalıydı bence...egeye hic deginmiyorum onun yaptıkları bini astı zaten:icon_whis

Ben yine de Ateş'in Hayır diyeceğini düşünüyorum.Bilmem nedense öyle bir his var içimde ,ayrıca fragmanda göstermeyişleri bunu düşünmemde daha etken oldu.Fragmanları bilirsiniz hep ters köşeye yatırmaya çalışırlar.Bu arad Y.tube ya yükledim birazdan linki verir sistem :img-wink:

sude_burcu
12-03-08, 23:27
Ben yine de Ateş'in Hayır diyeceğini düşünüyorum.Bilmem nedense öyle bir his var içimde ,ayrıca fragmanda göstermeyişleri bunu düşünmemde daha etken oldu.Fragmanları bilirsiniz hep ters köşeye yatırmaya çalışırlar.Bu arad Y.tube ya yükledim birazdan linki verir sistem :img-wink:

vala supersin yaa:) bu ne hız...fragman linki gelince inceler daha net yorum yaparız..acıkcası bana da hayır der gibi geliyor ama belli olmaz malum dizi uzadıysa evlenme ihtimalleri yuksek:img-wink:

Hirotaro
12-03-08, 23:33
Ben hala Ege'nin Lale'nin 3.çocuğunu düşürmesini neden olmasını unutamıyorum.Hatırlayın (ben yanlış hatırlamıyorsam) Ege'nin dediği cümleler unutulur cinsten değildi.Ama işte ne yaparsın.Lale hala onu seviyor.Saygımız sonsuz

Ceren53
12-03-08, 23:33
Ya ben nedense lale nikah masasinda maziyi hatirlarken tüylerim diken diken oldu valla. Bir aileyinin yikilmasi bukadar kolaymi yane...
Bencede ates hayir dicek yani insallah hayir der... Odun egenin bu bölümde kafasina dank diye vuruldu resmen.
Fragman icin tskler bendew bir izliyeyim... Bakalim neler oluyor...

sude_burcu
12-03-08, 23:35
Ben hala Ege'nin Lale'nin 3.çocuğunu düşürmesini neden olmasını unutamıyorum.Hatırlayın (ben yanlış hatırlamıyorsam) Ege'nin dediği cümleler unutulur cinsten değildi.Ama işte ne yaparsın.Lale hala onu seviyor.Saygımız sonsuz

oncelikle fragman icin cok tesekkurler:img-wink: evet inceledim eminim zeynep bavulla geliyor ama kalan esyalarını almak icin...evden ayrılırken de kızlar ondan ayrılmak istemiyor ve hepsi o yuzden aglıyorlar...zaten fazla da bisi yoktu fragmanda:)

*funda*
12-03-08, 23:38
ates hayır demezse laleyi degil kendini dusundugunu gosterır gercı oyemege giderek laleyı nekadar dusundugunu gorduk tuna toplayım dedı ates yıne egeyı cıldırttı

vasfiyee
12-03-08, 23:40
evet bir bölümü daha bitirdik :

lale&ateş diyordum egenin yaptıklarından sonra ama bugün gördümki lale egesiz yapamaz..bnm içinde lalenin mutluluğu önemli olduğu için ege&lale diyorum..başından bölüm yorumuma gelirsek: başında zeynebin sözleri çok güzeldi..kararlıydı..içinden ne geçiyorsa söyledi..ege ne yaptı ? sadece sustu..hatta bazı yerlerinde zeynep egeye bakarken egeden''gitme''demesini bekliyor gibi geldi bana..tabiki egeyi sevdiği için değil..ama zeynep için evllik çok önemli..sevmesede bitmesini pek istemiyor birde kızlar vra..kızlar onun için çok önemli..neyse ama egeden böyle bir yanıt gelmedi..iyiki gelmedi..en azından artık zeynebe yalan yanlış şeylerde söylemiyor..zeynep giderken hüzünlü bir sahneydi..vee unutulmaz şarkıyla lalemi gösterdiler ya yine ağlarken..çok iyi uymuş..egeyle ne kdr mutlularmış birde şimdi geldikleri noktaya bak :icon_sorr laleninde asla egesiz yapamayacağını gördük..egeyi aradığında içinden geçenleri söyledi ztn..bir nevi barışmak istedi ama ege laleye inanmadığını söyledi..''keşke sana inanabilsem''dedi..inansa laleye olay biticek ztn..lalem çok güzeldi morlar içinde..ama yüzü gülmüyordu:icon_sorr ateşe gelirsek laleyle evleneceği için resmen çocuklar gibi mutluydu..yemeğe gitmesi bencede hataydı..laleyi düşündüğü için değil sırf laleyle evlenmek için bunu yaptı..valla ne yalan söyleyeyim ateşten beklenilmeyecek bir hareketti..laleye olan aşkı yüzünden (takıntı haline mi geldi bilmiyorum ) istemedende olsa zarar veriyor farkında değil..inşallah ilerleyen bölümlerde ateşi takıntılı,zararlı bi aşık yapmazlar ki bende öyle bir izlenim uyandırdı..ateşin ne kdr çok sevdiğini biliyoruz..böyle bi durumdan sırf aşkı için sevdiği kişiye zarar veren çok var..umarım böyle olmaz,umarım yanılıyorumdur..lalenin yemekten sonra egeye söyledkleri çok yerinde ve doğruydu..egeye bunları çoktan söylemesi gerekiyordu ztn..ege bu bölüm herkes tarafından dışlandı..zeynep,kızları,lale ee daha ne ? ama yinede daha çok acı çekmeli bence..veee final..lalem üzgün üzgün evleniyor malesef..egeye bende biaz üzüldüm .. ama hiç üzmitlenmeyin kızlar evleniyorlar..fragmanda görüldüğü gibi ege laleyle ikisinin resimlerini yırtıyor..zeynep kalan eşyalarını almak için eve geliyor ama kızlar yüzünden gidemeyecek bence..belkide barışırlar..egede ztn yalnız hissediyor kendini..

sude_burcu
ates hayır demezse laleyi degil kendini dusundugunu gosterır gercı oyemege giderek laleyı nekadar dusundugunu gorduk tuna toplayım dedı ates yıne egeyı cıldırttı

evet ben de atese en cok orada kızdım...tam isler yoluna giriodu ama ates bencilliginden geldi mahvetti herseyi...:icon_whis

Hirotaro

Bence Ege yi gıcık etmek için gitti,hafta içinde 2.fragmanda daha da birşeyler netleşir en azından sesli fragman gelmiş olur.
Bu arada Kerim Zeynep'i kazanma yolunda önemli bir adım katetti.Zeynep mutlu olmayı hakeden bir insan.Bunu ona Kerim'den başkası veremez :img-yes:

aslanselda
12-03-08, 23:41

ona bakarsan o adam......... hiçbir şeyi haketmiyor ama naparsın dediğin gibi lale derviş mi ermiş mi, bu ne sabır bilmiyorum ama hala onu sevebiliyor, bir kez olsun sesini yükseltip doğru dürüst onun gibi hakaretler yağdıramıyor, yine özür diliyor, ben hatalıydım diyor, oysa ki .... o şahsiyet ondan daha çok hatalar yaptı.

en sonunda kendi de anladı, anlar gibi oldu "eğer bu doğruysa, bunca insanın hayatı mahvoldu"

şunu bileydin beyfendi, sen eşinden şüphe duyabildin "ben çocuklar için evlendim, aşık olmadım" dedin ama o sevdiğin kadın sana "peki ben aynı şey için evleniyor olamaz mıyım" dediğinde inanmadın

"seni hiç aldatmadım" dediğinde hakaretler yağdırdın

zerre kadar birşey haketmiyorsun ama gel gör ki o büyük kadın seni hala sevebiliyor işte.

içimi parçaladı resmen bugün

"düşünsene eda, eğer ateş ile evlenirsem, bunca zaman içimde beslediğim gizli umutlarım sönecek, ege ile olan tüm bağlantım bitecek, onu sevmekten vazgeçmediğim adamın gözünde bir hiç olacağım"

"bilmiyorum doğru mu yapıyorum, neden hala içimde umut taşıyorum, kaldı ki o bana teklif ettiğinde onu reddettim.....zeynep olmasa bir dakika durmazdım"

tüm sözleri, bakışları her hareketi mahvetti beni.

gülbeşeker
12-03-08, 23:43

Haklısın bence Ateş Laleyle evlenecek,Lale onda saplantı olmuş bence,dış kapının dış mandalı olarak yemeğe gitmesiyle de zaten niyetini iyice belli etti.Ve Lalenin zayıf ve üzgün anından faydalanarak onu öpmeye çalışması falan bence Ateş sadece kendini düşünüyor,başka bir şey değil.Ege ve Lale birbirlerini çok seviyorlar,Ateşin aradan çekilmesi lazım o her fırsatta Egeni karşısına çıkıp onu sinir etmeyi başarabiliyor.

angels18
12-03-08, 23:44
neyse arkadaslar ben cıkıyorum herkese iyi geceler iyi yorumlar fazla yorum yapmayın haa okuması zor oluyor sonra :)güzel bir bölüm izledik dediğim gibi ateş sırf lale için hayır diyecek ege resimleri yırtıyor çünkü lale onun gördüğü zaman hızlıca gidiyor yani nikahın sonunu görmüyor o yüzden yırtıyor yani benim tahminim neyse tekrar iyi geceler arkadaslr

aslanselda
12-03-08, 23:46
LALE : birbirine bu kadar çok aşık olan iki insan düşman olamaz
.......: belkide bu yüzden

herşeyi anlatıyor zaten :img-yes:

ela_86
12-03-08, 23:47
Ne kadar karisik oluyor hersey ya.

Insaallah evet demez ates, evet demekle laleyi sadece uzer, hele birde egeyi gordu ve lalenin onu nasil sevdigini biliyor, eger evet derse ates iste ozaman bencil olur, Ya ne olur Atesim, yok de, laleyi seviyorsan yok de. Cunku o egeyi seviyor.

Ah Ates ah, niye geldin o yemege, laleyi bu kadar seviyorsun ama oraya gelmeklede uzdun onu.

Egeye gelince, yaziklar olsun, halen anlamiyor ve dinlemiyor, dinlemezsende bu olur iste, gider lale atesle evlenir. Sen hic akillanmiyicanmi ege?

Lale, keske o evet demeseydi, tamam cocuklari icin dedi ama keske yok deseydi. Halen Egeyi severken, hemde bukadar severken atesle evlenmesin, ya bunlar birbirlerini cok seviyorlar.

Yeni fragmani da gormedim henuz, ekleyecek olan arkadasa cook tesekkurler.

Simdik gel bir hafta bekle.

Hirotaro
12-03-08, 23:50
Şunu da unutmayalım,Ateş "evet" derse yargılayamam.Kendinizi onun yerine koyduğunuza "hayır" diyebiliyorsanız tamam.Ama ben onun yerine kendimi koysam sanırım çok çok zor olur benim için.
Hakikaten ATEŞ'in durumu şu an en ağır durum .Ne dese yargılayamam
Hayır derse eğer,artık kimse Ateş'i sorgulayamaz,Lale ile dostluğu hakkında

vasfiyee
12-03-08, 23:50
fragmanı ayrıntılı izledim.kesinlikle evet diyecek ateş..ege sinirli bir şekilde resimleri yırtuyordu..arkadaşlar bak söylüyorum..bugün bize bunu gösterdiler ztn..ateşin aşkı saplantılı hale geldi..ve bu aşk tehlikeli olucak..ztn çoğu dizide böyle olmaz mı?biri diğerini çok seviyorsa o kişide başkasını seviyorsa yani imkansız bir aşksa ve yakınlarsa o aşkın sonu iyi olmaz..(biraz karışık anlattım ama:img-hyste)

sude_burcu
12-03-08, 23:52
fragmanı ayrıntılı izledim.kesinlikle evet diyecek ateş..ege sinirli bir şekilde resimleri yırtuyordu..arkadaşlar bak söylüyorum..bugün bize bunu gösterdiler ztn..ateşin aşkı saplantılı hale geldi..ve bu aşk tehlikeli olucak..ztn çoğu dizide böyle olmaz mı?biri diğerini çok seviyorsa o kişide başkasını seviyorsa yani imkansız bir aşksa ve yakınlarsa o aşkın sonu iyi olmaz..(biraz karışık anlattım ama:img-hyste)

evet ben de oyle dusunuyorum zaten laleye bakısından,en ufak fırsatı kacırmak istememesinden belli...ama eger cidden aşıksa laleyle evlenmez...dedigin gibi saplantıysa bu durum vahim:icon_whis

ela_86
12-03-08, 23:56
Bazen fragmanlar yaniltici olabilir arkadaslar, ates evet demesin, ozaman gercekten hersey cok zor olucak. Sevenler kavussun, ne kadar kizsamda egeye o laleyi cok seviyor lale de egeyi, bunu herkes gormustur herhalde artik. Asil Ates evet derse ne olucak ,yani ondan sonra neler olucak ben onu merak ediyorum.

aslanselda
12-03-08, 23:56

bence EVET demeyecek :D :D :D

nasıl fragmandan bunu çıkarabiliyorsun ki, resimleri yırtması bunu göstermez cnm, ...... o anın öfkesiyle Ateş'in cevabını beklemeden orayı terkedecek ve sinirle evine gidip lale'yle olan tüm resimlerini yırtıp atacak

ama ATEŞ "HAYIR" DİYECEK.

çünkü evlenirlerse dizinin anlamı kalmaz, sona yaklaşıyoruz ve biliyoruz ki bu çift bir araya gelecek ve birbirlerini çok seviyorlar, tüm odunluklara rağmen:img-cool2

ATEŞ... lale'yi çok seviyor olmasına rağmen, onun için tüm yaptıklarına kendince bunu hakediyor olduğunu görmesine, bu evliliğin formalite evliliği olduğunu unutmuş olmasına ve ümitlenmiş olmasına rağmen;

........'i öyle görünce, ağlarken ve ümitsiz, o'nun lale'yi gerçekten sevdiğini ve tüm yaptıklarının kıskançlıktan ileri geldiğini anlayınca, lale'yi de mutsuz görünce, yüzüne gerçekten baktığında dikkatli bunu farkedecek ve tüm yaşanılan çirkinliklere rağmen, bu aşka duyduğu saygıdan ve çocukların mutluluğu için HAYIR DİYECEK.

demezse bende SELDA DEĞİLİM.

Hirotaro
12-03-08, 23:57

evet ben de oyle dusunuyorum zaten laleye bakısından,en ufak fırsatı kacırmak istememesinden belli...ama eger cidden aşıksa laleyle evlenmez...dedigin gibi saplantıysa bu durum vahim:icon_whis

sanırım bu konuda fikiriz.Ateş'in durumu çok zor.Ama nedense gene fedakarlık edip "HAYIR" diyecek.
Ayrıca Tuna'ya da üzülüyorum oda körkütük Aşık Ateş'e,durum çok karışık.

sude_burcu
12-03-08, 23:59
bir de şoyle dusunelim...gokhan tepe bi roportajında tunayla yakınlasacagını soylemisti...burdan yola cıkarak atesin hayır diyecegini ve laleyi unutmak icin tunaya yonelecegini dusunebiliriz:img-wink:

vasfiyee
13-03-08, 00:00
bence EVET demeyecek :D :D :D

nasıl fragmandan bunu çıkarabiliyorsun ki, resimleri yırtması bunu göstermez cnm, ...... o anın öfkesiyle Ateş'in cevabını beklemeden orayı terkedecek ve sinirle evine gidip lale'yle olan tüm resimlerini yırtıp atacak

ama ATEŞ "HAYIR" DİYECEK.

çünkü evlenirlerse dizinin anlamı kalmaz, sona yaklaşıyoruz ve biliyoruz ki bu çift bir araya gelecek ve birbirlerini çok seviyorlar, tüm odunluklara rağmen:img-cool2

ATEŞ... lale'yi çok seviyor olmasına rağmen, onun için tüm yaptıklarına kendince bunu hakediyor olduğunu görmesine, bu evliliğin formalite evliliği olduğunu unutmuş olmasına ve ümitlenmiş olmasına rağmen;

........'i öyle görünce, ağlarken ve ümitsiz, o'nun lale'yi gerçekten sevdiğini ve tüm yaptıklarının kıskançlıktan ileri geldiğini anlayınca, lale'yi de mutsuz görünce, yüzüne gerçekten baktığında dikkatli bunu farkedecek ve tüm yaşanılan çirkinliklere rağmen, bu aşka duyduğu saygıdan ve çocukların mutluluğu için HAYIR DİYECEK.

demezse bende SELDA DEĞİLİM.

bence evet diyecek..dediğim gibi ateşin aşkının saplantıya dönüştüğünü düşünüyorum bugünden sonra..onun için laleyle evlenmek çok önemli bi hal olmuş..ve nolursa olsun evet diyecek..ayrıca dizinin sona fln yaklaştığı yok..dizi devam kararı aldı..bi yöndende mantıklı düşünürsek dizinin devamı için bu evlilik olacak..

aslanselda
13-03-08, 00:01
Ayrıca Tuna'ya da üzülüyorum oda körkütük Aşık Ateş'e,durum çok karışık.

TUNA için bende üzülüyorum ve Eda'nın onun üzerine gitmesine deli oluyorum, tuna gerçek bir dost, gerçek bir arkadaş ve ateş'e olan tüm aşkına rağmen, lale için susuyor, içine atıyor aşkını,

eda ona saldırıp duruken, o lale'yi eda'dan daha çok düşünüyor, bu kıza deli oluyorum ben, sürekli anlayıp dinlemeden etrafa saldırmasına, bir odun da bu.

kız lale'yle ..... karşılaşmıştır, lale üzülmüştür de bir yerlerde bayılıp kalmıştırın peşinde iken, o ne haltlar karıştırıyorsun diye ahkam kesiyor.

vasfiyee
13-03-08, 00:02
bir de şoyle dusunelim...gokhan tepe bi roportajında tunayla yakınlasacagını soylemisti...burdan yola cıkarak atesin hayır diyecegini ve laleyi unutmak icin tunaya yonelecegini dusunebiliriz:img-wink:

evet sudişim ama ateş evet deyip ümitlenecek şuan ztn evlenirse lalenin kendisini seveceğini düşünüyo biraz biraz..laleyle evlenip , laleden istediği tepkiyi alamayınca da tunaya yönelebilir aslında..

sude_burcu
13-03-08, 00:03
evet sudişim ama ateş evet deyip ümitlenecek şuan ztn evlenirse lalenin kendisini seveceğini düşünüyo biraz biraz..laleyle evlenip , laleden istediği tepkiyi alamayınca da tunaya yönelebilir aslında..

evet bu da cok mantıklı...laleyle yasayarak onun sevgisini evlilikle elde edemeyecegini anlayıp tunaya yonelebilir:img-wink: cok bilinmeyenli denklem mubarek neyse haftaya anlayacagız artık canımcım:)

Hirotaro
13-03-08, 00:08
OLMAYACAK :img-beee::img-beee:

HAYIR DİYECEK :hıh

EVET DİYECEK :img-beee::img-beee:

:img-hyste
Hayırdır,restleşiyormusunuz :img-hyste:img-hyste
Sesli fragman çıktığında daha da bazı şeyler netleşir.
Bu arada Selçuk Bey'de elden gidiyor sanırım.Ege'nin annesi sulanıyor :img-hyste

sude_burcu
13-03-08, 00:11
anket yapalım gecen haftaki gibi:)

bolumun guzeli?
bolumun yakısıklısı?
bolumun gıcıgı?
bolumun şirini/şirinesi?
en anlamlı sahne?
en sinirlendiren sahne?
bolumun en şık bayanı?

vee son olarak haftanın sorusu= ates "evet" mi yoksa "hayır" mı diyecek?:img-hyste

aklınıza soru gelirse ekleyin canlar:img-wink:

vasfiyee
Bu arada Selçuk Bey'de elden gidiyor sanırım.Ege'nin annesi sulanıyor :img-hyste

valla kuzum ya !! ulviye hanımın kıskançlıkları yok mu :img-hyste

nasıl davranıyor öyle kadına kopuyorum valla bu yaştan sonra:img-hyste

ela_86

sesli fragman dedin de arkadasim, simdik o fragman cikana kadar coook var daha, ozamana kadar artik merak icinde bekleyip iste bazilarimiz evet diyor ates diyecek bazilari da hayir diyor diyecek.

vasfiyee
13-03-08, 00:17

bolumun guzeli?
bolumun yakısıklısı?
bolumun gıcıgı?
bolumun şirini/şirinesi?
en anlamlı sahne?
en sinirlendiren sahne?
bolumun en şık bayanı?

vee son olarak haftanın sorusu= ates "evet" mi yoksa "hayır" mı diyecek?:img-hyste
ay hemen cevaplayayım sudişim :img-wink:
bölümün güzeli: biricik lalem..
bölümün yakışıklı: ege (geçen haftada ateş demiştim ben böle gidip geliyom:img-hyste)
bölümün gıcığı: murat-şeyda (egeye pek kızmadım hatalarını farketmeye başlıyor yavaş yavaş)
bölümün şirini: naz&ece
en anlamlı sahne: lalenin yemekten sonra egeye söylediği laflar..
en sinirlendiren sahne: muratın asuya davranışları,şeydanın arkadaşının bazı yerlerine bakması sinir bozucuydu..
bölümün en şık bayanı: lalem morlar içinde çok güzeldi:img-in_lo

ATEŞ KESİNLİKLE ''EVET'' DİYECEK

seldacım:''EVETTTTTTTTTTTT'':img-hyste:img-hyste

aslanselda
13-03-08, 00:18
ateş : hayır nolamaz, bu evlilik nolmamalı
lale : kuzum ne diyorsun sen allah aşkına, ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu?
ateş : evet ben doktorum unuttun mu ?
lale : sen de beni unuttun galiba, bende doktorum
ateş : ama senin uzmanlık alanın değil
lale : ne... kulak-burun-boğaz mı?
ateş : eee evet
lale : senin ki de beyin sanıyordum
ateş : ne beyni
lale : kuş beyni
ateş : lale sen iyi misin, sanırım beyninde kısa devre oluştu
lale : yok ben iyiyimde seninkinde olmuş olabilir
ateş : lale saçmalama
lale : ateş ee dönsek diyorum artık
ateş : neye ?
lale : allah'ım neydi günahım, bu evliliği tekrar mı gözden geçirsem acaba, sırf çocuklar için bile olsa katlanamayacağım sanırım
ateş : kalbimi kırıyorsun
lale : dua et kalbin sağlam
ateş : küstüm oynamıyorum :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Hirotaro
13-03-08, 00:19

bolumun guzeli?
bolumun yakısıklısı?
bolumun gıcıgı?
bolumun şirini/şirinesi?
en anlamlı sahne?
en sinirlendiren sahne?
bolumun en şık bayanı?

1) Zeynep ve Lale
2) Kerim ve Ateş
3) Şeyda ve tarikatı :img-hyste
4) Bizim Ufaklıklar da olabilir :img-yes:
5) Zeynep-Kerim sahnesi
6) Ege'nin dellenmesi
7) Tuna ve Lale

son soru hakkında bende HAYIR diyorum :img-wink:

aslanselda
13-03-08, 00:22
memur : siz lale hanım, ateş beyi kocalığa kabul ediyor musunuz?
lale : evet
memur : siz ateş bey, lale hanımı karınız olarak kabul ediyor musunuz?
ateş : evet
memur : o zaman bende sizi senaristlerin verdiği izinle karı koca ilan ediyorum.
e.....: durun evlenemezsiniz ? SİZ KARDEŞSİNİZ :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

aslanselda
13-03-08, 00:28
LALE : evet
ATEŞ : hayır

lale : kalbimi kıra kıra, bıraktın bir hatıra, günahını yalancı dudaklarında ara
ateş : kalp kalbe karşı derler, sende üzüldün mü, ay bile çeker gider, geceyi düşündün mü :icon_sorr

lale : duydum ki unutmuşsun, gözlerimin rengini...
ateş : hani o bırakıp giderken seni...

lale : gördüm ki oyunbozan bir aşıksın, gönlün ister, canın çeker hep alışmışsın, yokum bu aşkta, artık yalnızsın
ateş : kalbime gömerim o zaman, unutupta silerim o zaman, alt tarafı aşk budur işte, vazgeçilmez misin aman

:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

*elvedaderken*
13-03-08, 06:02

bolumun guzeli?
bolumun yakısıklısı?
bolumun gıcıgı?
bolumun şirini/şirinesi?
en anlamlı sahne?
en sinirlendiren sahne?
bolumun en şık bayanı?

bölümün güzeli:Lalemiz çok güzeldi morlar içinde
bölümün yakışıklısı:Tabiki ATEŞ nikahta çok yakışıklıydı=)
bölümün gıcığı:Eda uyuz oldum:icon_whis
bölümün şirini:Naz Ve Ateş=)
en anlamlı sahne:Ateşin nikahtan önce hazırlanırken aynaya çok tatlı bi gülümsemeyle bakması ve nıkahta lale merdivenlerden indiğinde Ateşin ona hayran hayran bakması:img-in_lo
en sinirlendiren sahne:Lale,tuna ege ve avukatı yemekteyken ateş geldiğinde egenin tavırları
bölümün en şık bayanı:Lale çok güzeldi:img-in_lo

ateş bence EVTE der Kendisininde dediği gibi o Lale ye ne zaman hayır dedi ki:happy0064

bu arada fragmanda ateşle laleyi hiç göstermedi:img-pilot

*funda*
13-03-08, 07:40

bolumun guzeli?
bolumun yakısıklısı?
bolumun gıcıgı?
bolumun şirini/şirinesi?
en anlamlı sahne?
en sinirlendiren sahne?
bolumun en şık bayanı?

bölümün en güzeli lalem tabiki
en yakışıklısı ege
bölümün en gıcığı ateş
bölümün şirini şirinesi küçük ecemiz
en anlamlı sahne lalemin arabada ki sahnesi hayalleri ve egeyi arayarak söyledikleri
en sinirlendiren sahne ateşin yemek masasında yaptıkları
bölümün en şık bayanı tabiki lalem
bence hayır demeli ama evet dergibi geliyor ama arkadaşlar evet demek sorun değil lale imza atmayabilir...

UK99_GS
13-03-08, 07:54
önce yorumumu yapiim sora sizinkileri okiimm
ya bu egeye ne desm artık bilmiorum yok cümle yok kardeşim
adamı tarfi etmeyee
zeynep inş. kerimle çok mutlu olur ya
egede insanmı ya kız gidio bi tek laf söyle be adam bi kelime
ateşede sinir oldum keşke o yemeğe gitmeseydii ooff offff
naz beni bitirdi kuzum beniimm
senin yüzündn herkes bizi terkedio
kimmse bizi sevmio artıkk:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
ece biraz daha babasıyla konuşmaya devam etsydi ağlıcaktım walla
şeydaya ve murata uyuz oluorum kerimin kızı olmasa bile alsın asuyu kaçırsın
sonundada ateş hayır dicek gibi duruo ama hadi hayırlısı

fragmana gelince ateş hayır dicek gibi geldi ama bellide olmaz
zeynep bavulla eve gelio bence dönmüodurr bikaç eşyası vardı
onları alıcak heralde annesiyle geldiğine göre
sorada gitmk ister kızlar o yüzden ağlıodur
yani inş. zeynep o eve dönmek gibi bi hata yapmaz yaaa:icon_sorr:icon_sorr
başkada bişi hatırlamıorum fragmandan :S:S:S

UK99_GS
13-03-08, 08:01
son olarakta anketimi yapayım

bolumun guzeli?zeynep
bolumun yakısıklısı?ege(hödükte olsa o)
bolumun gıcıgı?(şeyda-murat)
bolumun şirini/şirinesi?naz-ece
en anlamlı sahne?lalenin telde ve yemektn sora egeye söledikleri
en sinirlendiren sahne?şeydanın saf saf trip atarak kendini güzel zannetmesi
bolumun en şık bayanı?lalee:img-in_lo:img-in_lo

ve son olarak HAYIR dicek:img-cool2

sude_burcu
13-03-08, 09:57
anketi ben de cevaplayayım bari:)

bolumun guzeli Zeynep
bolumun yakısıklısı Kerim
bolumun gıcıgı Seyda-Murat ikilisi
bolumun şirini/şirinesi Ece
en anlamlı sahne Lalenin gecmisi hatırlaması ve egeyle olan telefon konusması
en sinirlendiren sahne Muratın Asuya davranısları ve Atesin yemege gelmesi
bolumun en şık bayanı son sahnede Lale

vee son olarak haftanın sorusu= ates "evet" mi yoksa "hayır" mı diyecek? bence "evet" diyebilir

sudemnaz
13-03-08, 11:17
bolumun guzeli? Zeynebim
bolumun yakısıklısı? Ateş
bolumun gıcıgı? Şeyda&murat çiftti
bolumun şirini/şirinesi? kızlar&zeynep
en anlamlı sahne? kızlarla zeynebin konuşması güzeldi sizi çok seviyorum bunu unutmayın repliği süperdi
en sinirlendiren sahne? Ege'nin zeynebin gidişine tepkisiz kalması yani en azından doğru düzgün konuşmalıydı evet seni kırdım en iyisi ayrılalım gibilerinden konuşmalıydı bence...
bolumun en şık bayanı? gelin hanım çok hoştu lale:)

güzel bir bölümdü özellikle kerim & zeynep sahnesi sokakdaki yürüyüşleri birbirlerine bakışları güzeldi aşk sahneleri bizi bekliyor...
ege ye hem kızdım hem de üzüldüm
keşke lale onu aradığında telefonu kapatmayıp onu dinleseydi
lale&ege birbirlerini daha fazla kırmadan bir araya gelsinler çocuklar için en iyisi bu...
aralarındaki saygı sevgi daha fazla zedelenmesin...

ateş canım yaa keşke ege'nin yerinde sen olaydın laleyi üzmezdin laleyi hak eden bence ateş çünkü onu gerçekten çok seviyor yani ben bunu hissediyorum...

kızlar ve zeynebin konuşması gerçekten süperdi...:good:
fragmanda zeynep eve dönüyor ama bence eşyalarını toplamak için geliyor ama kızlar gitme die ağlayacak belki sonra ege gitme der ama bence zeynep o eve dönmemeli...
evet kızları seviyor ama egeyi sevmiyor ege de onu...
boşansınlar...
zeynebim ve herkes mutlu olsun artık...

*funda*
13-03-08, 11:25
lale kızlarını aldıktan sonra tedavi olmaya karar vermişti.ege ile uzlaşsa tedavi sürecini hemen başlatacaktı...ama ateş buna engel oldu ve laleye egeden daha büyük zarar verdi laleyi sevdiğinede inanmıyorum sevse lale kızlarına kavuşup tedavisine başlasın biran önce derdi...ama ne yaptı anlaşmaya taş koydu şimdi mahkeme süreci derken zaman uzayacak ve lalenin hastalığı ilerleyecek...ateşe egeden daha kötü bence

ayrıca diziyi uzatmak için bu kadar saçmalamaya gerek yok.bitse daha iyi...önce zeynebi anne ve çocuklarını ayıran kötü yaptılar sonra zeynep melek oldu gerçi zaten iyiydi senaristler işte sonra egeyi canavarlaştırdılar...şimdide tüm tepkileri ateşe topladılar bence karakterlerle bu şekilde oynamadan da birşeyler yapılabilirdi...dizide istikrarlı olarak en çok küçük ece devam ediyor.naz karakterindede git geller yarattılar...lale ise istikrarlı iknci krakter yalnış anlaşılmasın senaristler adına söylüyorum...

busegurses001
13-03-08, 11:30
kızlar oranlara bakarmısınız inanılmaz bir artış var bravo bize daha da artacak inş:img-wink::good:

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B

7 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 7,00 20,70

TOTAL

9 ELVEDA DERKEN [NET] KAND 5,10 16,40

sude_burcu
13-03-08, 11:32
canlar reytingler belli olmus hem sıralamamız hem de oranlarımız daha da yukselmis:happy0064 cok sevindim vala son iki haftadır dizi super gidiyor...Allah nazarlardan saklasın insallah:)

bu arada fundacım ates konusunda sana katılıyorum...dunku bolumden sonra onun egeden daha tehlikeli oldugunu dusunmeye basladım:icon_whis

not: Busem cok saol bitanem ekledigin icin reytingleri:good: bence de super:happy0064

busegurses001
13-03-08, 11:35
bölümün en güzeli zeyneppp
en yakışıklısı ateş:img-wink:
bölümün en gıcığı bu bölümde gıcığıma giden kimse yoktu:img-hyste ama llaki söylemem gerekirse şeyda...
bölümün şirini şirinesi ece ve naz çok şirinlerdi her zamanki gibi...
en anlamlı sahne zeynebin ece ve nazla konuştuğu sahne çok duygulu ve anlamlıydı
en sinirlendiren sahne ateşin yemek masasında yaptıkları
bölümün en şık bayanı Zeynep:good:

busegurses001
13-03-08, 11:38
canlar reytingler belli olmus hem sıralamamız hem de oranlarımız daha da yukselmis:happy0064 cok sevindim vala son iki haftadır dizi super gidiyor...Allah nazarlardan saklasın insallah:)

bu arada fundacım ates konusunda sana katılıyorum...dunku bolumden sonra onun egeden daha tehlikeli oldugunu dusunmeye basladım:icon_whis

not: Busem cok saol bitanem ekledigin icin reytingleri:good: bence de super:happy0064

önemli değil aşkım ne demek herşey daha güzel olacak inş böyle oranlar güzel gelince o kadar mutlu oluyorum ki sıralamaya hiç bakmıyorum bile oranlarda inanılmaz bir artış var maşallah çok güzel nazar değmesin sudecim dediğin gibi dudaktan kalbeyle de çok az fark var aramızda onuda geçeriz yakında:happy0064:happy0064

sena57-utku
13-03-08, 11:38
bolumun guzeli? Zeynep
bolumun yakısıklısı?Kerimmm
bolumun gıcıgı?Dizide kaç tane gıcık var...:)
bolumun şirini/şirinesi?Oyy Naz...:img-blushNe güzel dedi ama herkes senin yüzünden bıraktı bizi diye malum şahsa...
en anlamlı sahne?Kerim'le,Zeynep sahneleri...Zeynep'in 'Geriye dönsem seçeceğim kişi Ege olmazdı'sözü...
en sinirlendiren sahne?Malum şahsın olduğu her sahne...Ama sanırım bu defa beni sevindirmeyi başardı çünkü üzgündü...:)O ağladıkça oh dedim valla...:)
bolumun en şık bayanı?Zeynep

Gidince kıymetli olur her şey zaten...:)Fragmanı izledim Zeynep geri dönmüyor,merdivende kızlarla ağlaşıyorlardı,kesin kızlar gitmesini istemeyecek...Zeynep'in tam bam teline dokundular sevgili senaristimiz umarım düşündüğümüz şeyi yapmaz...Zeynep o evde kalamaz...:img-cool2
Reytingler harika...:happy0064Bakınız Zeynep'le,malum şahıs ayrılınca reytingler de yükseldi...:)Kimse birlikte olmalarını istemiyorr...Duy senaristt...:)

Kerim&Zeynep çok güzellerdi...Aşk onlara yakışıyor yav...:)

Ateş bence hayır diyecek...:img-blush

Ve;
Malum şahıs&Lale
Kerim&Zeynep

Olacak...:good:

sude_burcu
13-03-08, 11:42
hakikaten senoş ya zeynep o evden ayrıldı reytingler de yukseldi:img-hyste aklın yolu bir demek ki...:) ama dizi uzadıysa buyuk ihtimal zeynep sırf kızlar icin doner o eve ve biz de egeye uyuz olmaya devam ederiz...:icon_whis neyse dunku kerim-zeynep sahneleri herseye bedeldi vala cok şirinlerdi...her dokunuslarında,bakıslarında ask vardı:happy0064

bu arada Busem evet ya avrupa yakasını totalde gecmisiz sırada dudaktan kalbe var ama olsun onlarla tatlı bi rekabetimiz var...reklam aralarında ben de baktıgım icin o diziye bizi gecmelerini fazla takmıyorum...onemli olan oranlar onda da cok fark yok zaten:happy0064

sudemnaz
13-03-08, 11:44
reytingler güzel gelmiş...
zeynep ege'den hemen ayrılmalı ege i sevmiyorum hatta onu görmek bile istemiyorum çok düşüncesiz bir insan...

Zeynebim meleğim sen bir tanesin mutluluğu hak ediyorsun inş. mutlu da olacaksın...
senaristler seni kötü yapmaya çalışsalarda beceremediler o güzel yüzüne yakışmadı hata yapabilirsin ki yaptığın hatalar insanların hayatlarına yönn vermedi kimse senin yüzünden ağlamadı hep ağlayan acı çeken sendin...

sakın ege ye dönme kerim de hata yaptı ama artık her şey değişti sevginiz hariç...

kızlar annelerinde kalırsa arada onları görebilir de ben kızlarla zeynebin bağının kopmasını istemiyorum...

sena57-utku
13-03-08, 11:51
hakikaten senoş ya zeynep o evden ayrıldı reytingler de yukseldi:img-hyste aklın yolu bir demek ki...:) ama dizi uzadıysa buyuk ihtimal zeynep sırf kızlar icin doner o eve ve biz de egeye uyuz olmaya devam ederiz...:icon_whis neyse dunku kerim-zeynep sahneleri herseye bedeldi vala cok şirinlerdi...her dokunuslarında,bakıslarında ask vardı:happy0064

bu arada Busem evet ya avrupa yakasını totalde gecmisiz sırada dudaktan kalbe var ama olsun onlarla tatlı bi rekabetimiz var...reklam aralarında ben de baktıgım icin o diziye bizi gecmelerini fazla takmıyorum...onemli olan oranlar onda da cok fark yok zaten:happy0064

Evet Sude'm çok şirinlerdi...:img-blushKerim,Zeynep'in elinden tuttu...Gözyaşlarını sildi...:img-icecr:img-icecrOnların sahnesi hiç bitmesin istedim...Ayrılırken döndüler baktılar birbirlerine...Birbirlerini ne güzel tamamlıyorlar...Çok sevdim bu bölümü...:img-in_lo
Kalırsa kalsın pek de umrumda olmaz artık sonuçta kalbi ona ait değil...:):img-icecrKızlar için orda olmuş olacak...:img-icecr

sude_burcu
13-03-08, 11:58
Evet Sude'm çok şirinlerdi...:img-blushKerim,Zeynep'in elinden tuttu...Gözyaşlarını sildi...:img-icecr:img-icecrOnların sahnesi hiç bitmesin istedim...Ayrılırken döndüler baktılar birbirlerine...Birbirlerini ne güzel tamamlıyorlar...Çok sevdim bu bölümü...:img-in_lo
Kalırsa kalsın pek de umrumda olmaz artık sonuçta kalbi ona ait değil...:):img-icecrKızlar için orda olmuş olacak...:img-icecr

aynen canım artık ege ve zeynep o evde iki yabancıdan baska bisey olamaz zaten...zeynebin kerimi var ah yaa dunku sahneler aklıma geliyor da off of...keske tum bolum onları izlesek hic bıkmam vala:) bu arada buldum hemen zeynep-kerim imza ve avatarı kullandım dayanamadım:img-hyste

::Lové's::
13-03-08, 12:02
Diziyi fazla izleyemedim umudumu yitirmiştim çünkü...Ege & Zeynep olmuyacağını düşünmüştüm ama yeni fragmanını görünce yinede onları aynı karede görmek için izlemeyi düşünüyorum :img-in_lo

Zeynep:Çocuklarsız asla yapamaz..!! Bence boşanmamalılar...Ege artık bir karar versin , Kararının Zeynep olmasını çok istiyorum umarım Zeynep eğer dönerse Romantik sahneler ve AŞK görmek isterim.:img-in_lo

Sonuna kadar..

Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep

ebru_cenk
13-03-08, 12:09
Selamlar haftaya olcak bölüme göre lale&ateş evelniyor bence çünkü ege evililik fotolarını falan yıttıyordu:(
Ben eskiden lale&ateşi çok isterdim ama ateş onu geçrekten seven biyile beraber olsun laleye acıdım egeyde bence..
Lale&Ege
Ateş&Tuna
Zeynep&Kerim
Özellikle zeynep&kerim çok tatlıydılar:)
Lale&çocuklar olsada olur ama mutlaka Zeynep&Kerim olsun.Fregmana göre zeynep eve ödnüyor yha:(

sudemnaz
13-03-08, 12:36
Selamlar haftaya olcak bölüme göre lale&ateş evelniyor bence çünkü ege evililik fotolarını falan yıttıyordu:(
Ben eskiden lale&ateşi çok isterdim ama ateş onu geçrekten seven biyile beraber olsun laleye acıdım egeyde bence..
Lale&Ege
Ateş&Tuna
Zeynep&Kerim
Özellikle zeynep&kerim çok tatlıydılar:)
Lale&çocuklar olsada olur ama mutlaka Zeynep&Kerim olsun.Fregmana göre zeynep eve ödnüyor yha:(

bence zeynep eve eşyalarını almak için dönüyor ama kızlar gitmesine karşı çıkacak...
ege kızların velayeti için zeyneple evliliğine devam edebilir...

ama zeynep bu evliliği daha fazla sürdürmesin...

kerim&zeynep:img-yes:

*funda*
13-03-08, 13:00
lale ile ateş evlenirse zaten ege ve lale diye birşey kalmaz birleşmelri saçma olur.velayet çekimi varsa eğer demek ki evleniyorlar...yazık birbirini böyle seven insanlara bu kareler zeynep kerimi kerim zeynebi seçiyor ege laleyi lale egeyi herkeste bunu biliyor nedense bilmezden gelip kendi bildiklerini yapıyorlar...

evet ateş daha tehlikeli ege esip gürlüyor yaptıklarına kızıyorum ama en azından ortada.ateş sinsice yapıyor yemekteki olayı bile egeye yıktıya helal olsun...ateşten nefret ediyorum umarım evlenemezler.senaristler kendinize gelin sevgi duygu ve değerlerimizi unutmayın lütfen diziyi uzatacağız diye bu kadar karmaşayada gerek yok...artık mutlu kareler görelim...

sonuna kadar ege-lale-kızları onların aşkı gerçek onlar ayrı mutlu olamaz...
zeynepte hep kerimi sevdi dün kendide tercihini yaptı dönerse kızlar için döner ama hata çünkü kızlar özellikle naz annelerini getirdiği için zeynebe düştü bu hafta baktı babasından fayda yok acaba annesinin geleceği ümidi olsa zeynebi ister mi hayır...ece cnm çok tatlı o zaten olumlu ve ılımlı bir çocuk....

sonuna kadar gerçek aydın ailesi lale-ege-çocukları

sudemnaz
13-03-08, 13:26
zeynebin kızlarla vedalaşması çok güzeldi Sizi Çok Seviyorum bunu unutmayın:(
çok ağladım zeynebim de anne olmayı hak ediyor inş. sevdiği adamdan çocuğu olur hiçbir şey imkansız değil hele ki dizilerde...

Zeynep&Kerim aşk sahnelerini görmek istiyorum...

liseli aşıklar gibi birbirleriyle hareketlerini görmek istiyorum evet bunlar geçmişte yaşanmış araya ayrılık girmiş ama kaldıkları yerden daha emin adımlarla devam edebilirler...

zeynebi ağlarken görmek değil gülerken görmek istiyorum...

Zeynep& Kerim...:good:

ahrenn61
13-03-08, 13:33
Zeynep muhteşemdiiii....:img-yes:

bolumun guzeli? Zeynep:good:
bolumun yakısıklısı?Kerimmm
bolumun gıcıgı?ege
bolumun şirini/şirinesi? zeynep ve kızlar...
en anlamlı sahne?Kerim'le,Zeynep sahneleri...:img-yes::happy0064
en sinirlendiren sahne?egenin davranışları...
bolumun en şık bayanı?Zeynep:img-in_lo

*funda*
13-03-08, 13:41
bencede zeynep ve kerim evlensin ve zeynebin kendi çocuğu olsun inşallah.

egenin avukatının dediği gibi ege ve lale için evlilikleri halen bitmemiş ya avukat bile anladı da kimse anlamadı yada anlayıp anlamamzda geliyorlar ege lale hiç bitmediki bitmeyecekte...bu evlilik olmasın olacak gibi ama olmasın...

sonuna kadar ege-lale çocukları

angels18
13-03-08, 14:00
ratingler gerçekten güzel gelmiş bizim dizimizdi dimi yayından kaldırılmaya caçlısan:) ayy çok sevindim kızlar ya süper bir bölümdü bu da ratinglere yansımış ne güzel biz sevinmeyelim de kim sevinsin öyle değilmi:)

begummm
13-03-08, 14:12
Fragman izledim şimdi. :s
Pek iç açıcı değildi. Ege' nin düğün resimlerini yırtmasından Lale' nin Ege ile evlendiği sonucunu çıkardım. Zeynep evden ayrılırken kızların duyduğu üzüntü... :(
Anlaşılan yine hüzün dolu bir bölüm olucak.
Ratinglerin iyi gelmesine sevindim. :)

angels18
13-03-08, 14:14
Fragman izledim şimdi. :s
Pek iç açıcı değildi. Ege' nin düğün resimlerini yırtmasından Lale' nin Ege ile evlendiği sonucunu çıkardım. Zeynep evden ayrılırken kızların duyduğu üzüntü... :(
Anlaşılan yine hüzün dolu bir bölüm olucak.

canım bence evlenmediler fragmanda lalede egeyi görüyordu ege onun gördüğünü görünce hemen oradan uzaklaştı ve evlenmediler bence ateş hayır dedi o demediyse de lale diyecektir önemli değil ama evlenmediler ege resimleri yırttı çünkü nikahın sonunu görmedi bizi yanıltmak için olabilir üzülme yani

13-03-08, 14:21
Diziyi fazla izleyemedim umudumu yitirmiştim çünkü...Ege & Zeynep olmuyacağını düşünmüştüm ama yeni fragmanını görünce yinede onları aynı karede görmek için izlemeyi düşünüyorum :img-in_lo

Zeynep:Çocuklarsız asla yapamaz..!! Bence boşanmamalılar...Ege artık bir karar versin , Kararının Zeynep olmasını çok istiyorum umarım Zeynep eğer dönerse Romantik sahneler ve AŞK görmek isterim.:img-in_lo

Sonuna kadar..

Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep

Nejermin
13-03-08, 14:41
Herkese Merhaba,

Elveda Derken dizisini izleyipte, yorumlarda aranızda olamayanlardanım. Yalnız dizi ile ilgili yapılan bütün yorumlarınızı fırsat buldukça takip etmekteyim.
Dün akşam ki bölümü izledikten sonra bir kereliğine yazmaya karar verdim. Çünkü akşam sinirlerimin son haddindeydim.

Benim paylaşmak istediğim düşüncem sadece Zeynep ve Ece’yi (küçümencik canımı) kapsamaktadır.

Diziyi izleyipte, Zeynep’i yani BURCU KARA’ yı bu kadar seveceğimi düşünemezdim.Kendisini o kadar çok aşmış ve geliştirmiş ki, onun sahnelerini izlerken ekrana pür dikkat bakıyorum, yüz ifadelerini çok iyi yansıtıyor ve ilerleyen yaşantısında kariyerinin fazlası ile yükseleceğini inanıyorum.(güzelliği apayrı konu zaten)

-EVCİLİK OYUNU-

Dün akşam ki dizinin gözü, nuru, sevdiceği bana göre ZEYNEP’ti.

Akşam resmen kameralar onun için çalıştı, onun her duygusunu içimizde yaşattı.fonda verilen müzikle bir bütün teşkil eden bakışları süperdi.

Yönetmenin ismini hatırlayamıyorum, ama Zeynep sahneleri dizinin bambaşka boyutta çekiliyormuş gibi hissini verdirdi bana.Hele ki, müzik, gözyaşları ve kırmızı kıyafeti ile Zeynep severleri&Burcu KARA hayranlarının takdirini kazanmıştır.yönetmene:good:

Zeynep’in her bir hareketini pür dikkat izledim ve onunla birlikte (birde müziğin etkisi ile) bende ağladım.Kapıdan çıkarken bile gitmek istemediği, (sizin tabiriniz ile odun adama) öyle bir bakışı vardı ki, kal demeni bekliyorum der gibiydi.Ege ise istifini bozmayacak şekilde, koltuğa çakılmış vaziyette yuhhhh denilecek cinsten oyunculuk sergileyerek sinir dozajımı artırdı.:img-tomat

Zeynep dışarı çıktıktan sonra kapıdan içeriye son kez bakması feci bir sahneydi.
Ege’nin peşinden koştuğu sahnede, ohh hele şükür bir şeyler yapacak dedim ve demez olaydım, o gözlerdeki beklentiyi fark edemeyen adama ne denilir ki, oradaki küçük dalların arasında resmen ağaç kütüğü gibi dimdik durdu ve bana ne derseniz bunları hak ettim dercesine duruş sergiledi.(Ege ile Zeynep’i kesinlikle yakıştıramayanlardanım, çünkü adam resmen çok duygusuz, içten bile değil)

En baştan beri EGE’ye ve LALE’ye Zeynep’e yaşattıkları acılardan dolayı kızıyorum.

Lale bir anne olarak davasında her zaman haklı ve haklı da olacaktır.Çünkü anne…bir anne çocuklarına olan sevgisinden başka bir şey düşünemez, onlar için yaşar ve nefes alır.Ölüme giderken bile çocuklarını düşünmesi evlatlarına ne kadar değer verdiğini göstermişti.:good:

Yalnız Zeynep’in duyguları da benim için çok değerli çünkü çocuğu hiçbir zaman olmayacak bir kadının, bütün umutlarını bu iki küçük kıza vermiş olması annelik kadar fedakarlık gerektiren bir durum, başkasına ait olan iki küçük kızı kendisinin bir parçası gibi sevmek bambaşka bir ayrıcalık.Zeynep’in çocuklara olan duyguları ve sevgisi beni Lale’nin sevgisinden daha çok etkiliyor ne yazık ki.Anneleri olmayan bir kadın tarafından benimsenmek ve içinde yaşatmak.Çok değerli bir olay olsa gerek.Neyse sözü fazla uzatmama gerek yok sanırım.

Bir diğer etkileyici sahne için ise şunları söylimmm

Evlerinin önüne gelip, yüzünü, gözyaşlarını silmesi, üstüne çeki düzen vermeye çalışması yine Zeynep’in duyarlı bir kişilik olduğunu gösteriyor.Bu güzelim Zeynep karakterin bu kadar üzülmeyi kesinlikle hak etmediğini düşünüyorum. Önce Kerim, şimdi de duygusuz bir adam yüzünden acıya maruz kalmak.

Zeynep’in babası ile kapıda bakışmalarında bir an durdum, o esnada verilen fon müziği ile zaten ben bitmiştim.Birbirlerine sarılmaları ve sözler etkileyiciydi.:icon_sorr

Fikir belirttiğim Zeynep’e ait iki sahnede, bu haftaki bölümün bana göre favori sahnesidir.

Bu nedenle Zeynep için bu hafta;

ZEYNEP FOREVER:img-punk:

diyorum.

Akşam Zeynep çok güzel bir şeye dikkat çekti ve bu tabir benim üzülmeme rağmen hoşuma gitti.Kendisi için büyük anlam taşıyan, fakat edindiği bu ailede yeri olmadığını ifade eden iki kelimeydi.

EVCİLİK OYUNU

Zeynep’in evliliğini bir yuvaya dönüştürmek için kendinden fazlası ile ödün verdiğini, yalnız ege’nin Lale’yi hala sevdiği için bile bile yumuşak, narin, hoşgörülü, anlayışlı kadına acı çektirdiğini her zaman gıcıklık derecesinde izledim.Zeynep ne kadar ciddi bir evlilik gibi görse de, bir aldatmacan öteye gitmemiştir bu evlilik, iki kişinin bencilliklerinin kurbanı olduğunu her zaman düşüneceğim sanırım.

Sonucunda ise bu dizinin normal mutlu son ile biteceği bariz bir şekilde senaristler tarafından ortaya konulmuştur, yada ben öyle hissettim.
ZEYNEP-KERİM and EGE-LALE olarak final izleyeceğimizi düşünüyorum.

Benim asıl değinmek istediğim konu ise ECE (yani Ayça TURAN)

Bu diziye beni en çok bağlayan unsur Ece olmuştur daha sonra Zeynep’te gönlümü fethetmiştir.

Bu sayfaya yazmamın başlıca nedeni ise, dün akşamki senaristlerin en büyük hatasını duyurmaktır.Böyle bir hatayı affedemedim ve sinir küpü olduğum için buradayım.:img-yes:

Küçük Ecemizi Kaybolan Yıllarda tanıdım, çok sevdim ve bu diziyi de onun için izliyorum.:img-yes:

“SÖZ GÜMÜŞ İSE, SÜKUT ALTINDIR” demiş atalarımız, Ece suskunluğu ile kız kardeşine oranla daha çok duyguyu yansıtabilen bir çocuktur.Bu dizide sadece Naz’a replik yazan senaristler peki neden iki çocuk olmasına özen göstermişler bir türlü anlamıyorum.tek çocuk gayet iyi bir şekilde ön planda yer alarak, bir diğerini gözlerden silebiliyor.

Her hafta çileden çıkaran küçük bir kızın kaprislerini, şımarıklarını izlemek beni gıcık ediyor.Karakteristik özelliğine göre hareket ediyor olabilir, yalnız Naz için yazılan repliklerin onda biri Ece için yazılmıyor.

Suskun abla, anlayışlı abla, sakin, sessiz ve içinden seven bir abla görünümü ne kadar Eceye yakıştırılsa da, bu yeteneğin bu kadar pasifleştirilmesi taraftarı değilim.Dizinin bitimine az bir zaman kala, bu düşüncem belki değersiz gibi gözükecektir ama bu küçümencik kızın yeteneği, Nazın kaprisleri ile sergilediği oyunculuğundan fazlası ile üstündür.

Kaybolan Yıllar ile keşfettiğim şu içime sığdırsam sığamayacak sonsuz sevgimi kazanan AYÇAM’a biraz daha fazla replik yazılmasını istiyorum.

Ece, akşam o yeteneksiz babasından bile daha duygusal bir sahne izlettirdi, adam kızının sözlerine bile yüzünde sanki bir offf çekme ifadesi ile karşılık veriyor..Sarıl o kıza, canım yavrum de..doya doya kokla ve saçlarını öp…ne şekil bir adam anlamadım ben…apsürük görüntülü bir adam…:img-tomat

Bu dizide Ece’nin yeteneği iki hafta önce, hastane sahnesi ile dikkat çekti diye düşünüyorum, tamam işte bundan sonra konuştururlar, iyi oynadığını keşfettiler, ön plana çıkarırlar dedim ama nerdeeeee…

Zeynep ve Ece bir birbirini tamamlayan o kadar güzel bir sevginin belirtisi olmuşlardı ki, akşam apaçık Zeynep’in gidişine Ece’nin feryatları, gözyaşları ile ağlayacağı ve unutulmayacak bir an yaşatacak dedim.:icon_sorr

Ama ben böyle düşünürken sevgili senaristler, Ece’nin Zeynep’e olan sevgisini bile çok görmüşler ki, yine ve yine yeniden bu feryatları Naza uygun görmüşler.Bu sevgiyi bile benim sevdiğim biriciğime bile çok görmüşler ya, gerçekten ve gerçekten yazık diyorum.

O sahnede Ece devleşecekti, gerçek oyunculuğu ve yaşının getirdiği duyguları en güzel şekli ile yansıtacaktı.Belki bağrınıp, dövünmeyecekti ama en güzel hisleri ile bizleri fethedecekti.Nasıl bunları göremez ve anlamazlar anlamıyorum.Sadece çok yazıkkkk diyorum başka bir şey demiyorum…

Sevgili arkadaşlarım amacım kimse ile polemiğe girmek, ya da tartışmak değildir.Sadece senaryoyu yazanlara Ayça ile olan duygularımdan dolayı sitemimdir.Fikrime katılmayan arkadaşlar olabilir ama lütfen ben sadece bir kerecik yazdım ve gidiyorum.hoş görmeniz temennisi ile hoşça kalın …bye

sude_burcu
13-03-08, 15:41
Nejermin aramıza hosgeldin...yorumunu zevkle okudum duygularıma tercuman olmussun gercekten:) bizler Burcu Kara severler olarak senin bu sozlerinle cok mutlu olduk guzel dusuncelerin icin cok tesekkurler:img-wink: Ayca konusunda ben de sana katılıyorum o gercekten cok buyuk bi yetenek ve daha fazla sahnesi olmalı diye dusunuyorum...gozleriyle oynuyor yasatıyor adeta duygularını...Cagla daha baskın gibi gozukse de Ayca sessiz durusuna ragmen cok daha fazla etkiliyor bence bircok kisiyi...ve dizide Zeynep ve Ece arasında inanılmaz benzerlikler var bu detay da gayet hos bence:img-wink: kısacası ben de Aycaya daha fazla yer verilmesinden yanayım...ayrıca yorumlarınla daha sık aramızda olursan cok seviniriz:img-wink:

dizikolikşeker
13-03-08, 16:30
evet dizimiz son gaz devam bu çok güzel bir haber...:happy0064

dizimiz süper decam ederken ben sadece ege&lale istiyorum...

çünkü ege laleme ne derse dedin naparsa yapsın lalem egeyi deliler gibi seviyor... ve hayatında ege olmassa daha fazla üzülücek ve ben bunu istemiyorum ikiside birbirlerini deli gibi seviyolar artık yeniden birlşemeleri lazım...:img-wink:

çünkü çok yakışıyolar:img-in_lo

ayça meselesinede gelirsek o çok tatlı ama çağla ondan daha küçük ama harika yeteneği var yani sonuçta ikiside süper ayçanın daha önceden dizi tecrübesi var ama çağlanında reklamları...ikisinede daha daha fazla ama eşit roller yazılsın ikiside melek lalemin küçük melekler:img-yes::img-yes:

(BuRcUu)
13-03-08, 16:34
Ateş Ege'nin o halini gördükten sonra hayır diyecek ve evlenmiyecekler.. Ege o an çekip gidiyor bence ve Lale'nin evlendiğini düşünüyor bu yüzden resimlerii fln yırtıyordu.. Belkii de böyle olmasını istediğim için yazıyorum ama Ateş-Lale evlenmesin.. O kadar gereksiz ve saçma bişii ki bu.. evlenmek için evleniyorlar..
Zeynep eşyalarını almak için eve geliyor dileriim eşyalarını alır ve gider..Kerimle mutlu olsun o da..

Ege-Lale ve kızlar.. ;)

dizikolikşeker
13-03-08, 16:56
Ateş Ege'nin o halini gördükten sonra hayır diyecek ve evlenmiyecekler.. Ege o an çekip gidiyor bence ve Lale'nin evlendiğini düşünüyor bu yüzden resimlerii fln yırtıyordu.. Belkii de böyle olmasını istediğim için yazıyorum ama Ateş-Lale evlenmesin.. O kadar gereksiz ve saçma bişii ki bu.. evlenmek için evleniyorlar..
Zeynep eşyalarını almak için eve geliyor dileriim eşyalarını alır ve gider..Kerimle mutlu olsun o da..

Ege-Lale ve kızlar.. ;)

işte bu kesinlikle katılıyorum sana hani kızlar falanda ağlıyolarya zeyneple merdivende işte oda tekrar gittiği için ağlıyolar:img-wink:

asla bencede lale ve ateş asla evlenmemeliler lale egeye egede laleye ait bu böyle kimse değiştiremez eğer ateş orda hayır derse tam olarak gözüme girer ama şuan ateşi hiç sevmiyorum ne bilyim bir türlü ısınamadım neyse cnm yorumun harika bencede tam olarak böyle olucak:happy0064

13-03-08, 17:21
Nejermin aamıza hoş geldin cnm :img-wink: Burcu Kara'ya söylediğin o güzel sözler için çok saol cnm valla ben tekrardan gurur duydum Burcumla eminim oda bunları okusaydı çok sevinirdi bu sözlere bitanem :img-in_lo Bu arada Burcu'nun sayfasınada bekleriz hayatım :) dediklerine Zeynep ve Burcu olarak aynen katılıyorum canım.:good:

Ama ben umudumu hala yitirmedim..Ege & Zeynep kareleri için bu hafta ful izlicem gibime geliyor :img-in_lo İnşallah boşa izlemem güzel bir sahneler olur..

Ege'nin pişman olmasını ve bir karar vermesini çok istiyorum..Eğer Zeynebe dön diyecekse Zeynebin babasının dediği gibi Çocuklarına bakıcı olsun diye değil gerçekten karısı olsun istiyorsa tekrardan çağırsın Zeynebi ve bidaha asla ne kavga etsinler , nede küssünler...Sadece AŞK yaşasınlar..Artık Naz'da seviyor Zeynebi bence bu çift olmalı..:good:

Ben yınmadım ısrarla bu davranışımı sürdürcem ve hep sonuna kadar...

Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep diyeceğim. :img-yes: :img-in_lo :img-wink:

vasfiyee
13-03-08, 17:23
işte bu kesinlikle katılıyorum sana hani kızlar falanda ağlıyolarya zeyneple merdivende işte oda tekrar gittiği için ağlıyolar:img-wink:

asla bencede lale ve ateş asla evlenmemeliler lale egeye egede laleye ait bu böyle kimse değiştiremez eğer ateş orda hayır derse tam olarak gözüme girer ama şuan ateşi hiç sevmiyorum ne bilyim bir türlü ısınamadım neyse cnm yorumun harika bencede tam olarak böyle olucak:happy0064

valla ben ateşi çok seviyorum şimdiye kdr lalenin mutlu olması için elinden geleni yaptı..bende evlenmelerini istemiyorum artık çünkü ben lalemin mutluluğunu istiyorum dünde gördümki egeden başkasıyla mutlu olamaz..ateş orda hyr demicek bence..ki dizinin devamı için bu olması gerekir yoksa ege&lale birleşir..ee başka konu yok..dizi biter allah korusun :icon_sorr neyse bence evlenecekler cnm..tekrar diyorum ateş laleyle evlenmek için lalenin çocuklarına kavuşmasına engel oluyorsa durum tehlikeli bir hal almaya başlıyor derim..çünkü şuan eğer evlenirsek beni sever diye bir düşüncesi var..bu durumu kaçırmaz..hele egeye acıyıpta asla hyr demez..valla kuzular ben ateşten korkmaya başladım..şimdide ateşi ege gibi yapmasınlar :icon_sorr neyse izleyip görücez artık.

bu arada reytibgler çok iyi gelmiş :happy0064 avrupa yakasını bile geçmişiz :happy0064

kuzum aynı imzayı kullanıyoruz:img-wink:

miss_t0eba
13-03-08, 17:44
Arkadasim bende sana katiliyorum,

Sonuna Kadar Ege&Zeynep, ne olursa olsun.
canim Ege Zeynep diyorsunda yani saygim var tabi yorumuna vakat
havada bulut sen bunu unut! Sen galiba Ege Zeynepi degil Burcu ve Sinani cok yakistirdin (gerci ben yakistirmadim ama herkesin fikri ayri).
gormedin mi Ege son sahnede Laleyi kaybediyor diye nasil uzuldu ama Ege hemen afedilmesin ne Zeynepte nede Lalede ben daha bir kac bolum onu oyle gormek istiyorum butun olanlardan sonra bir kac sahne oyle pismanmis velan yok canim olmasin!
Saten Kerim zeynep olucak bu kesin yani bunlara artik hic bir engel yok

Atesim canim benim ya simdi evet derse vicdan azabiyla kalacak gerci Ege icin uzulmesin degmes Ege icin :icon_whis. bence hayir diyecek :img-wink:
Lale Ege ne kadar sevdigini bir kez daha gosterdi canim benim ya neden hep kadinlar oluyor ya of LAle kizlarini alsin gitsin, Ates yurtdisina, Kerim Zeynep beraber :img-in_lo
Tunada ne hali varsa gorsun +(seyda&Muratve anneleri)
Ede bu hafta Tunaya dedikleri cok taktir etim aferim kiz :good:

gzn
13-03-08, 17:54
dünkü bölüm yine harikaydı... lale açık açık egeye hala aşık olduğunu itiraf etti.bu dizi öyle bir çıkmazdaki nsl yorum yapsam bilmyrm:img-hyste yani ateş ve çocuklar mutlu olsn istyrm.lale we ateş evlenp ,lale atşi sevsn istyrm ama bu şartlarda bu çok zor.bir yanda çocuklar bir yanda ege..of ooff dizinin sonunu çok merak ediyrm umarım herkesi mutlu etck bir final yaparlar

elasultan
13-03-08, 18:37
Merhaba
Aslında bu dizi için artık yorum yapmayacaktım çünkü değil yorumu harfi bile haketmiyor.Nedenine şimdi geleceğim ama Nejermin arkadaşın yazdığı güzel yazı ve Love's aekadaşımızın bitmeyen masum isteği için bende birşeyler yazmak istedim.
Bu dizi harf yazmayı bile haketmiyor dedim.Belki bu yapılan onca bölüm için haksızlık saygısızlık olarak görürsünüz ama dizilerin asıl sahibi ve asıl emekçileri tüketicilerdir.Diziler biz izleyicilerle kendini bulur.O yüzden ben çok açık ifade ile başta senaristin bize saygı duymadığını düşünüyorum.
Bölümle ilğili yorum yapmayacağım.Genel konuşmak istiyorum.
Bu dizinin asıl konusu nedir?
Bir annenin ,ölüme çok yaklaşmış bir annenin çocuklarını terketmesi değil mi?
Niyeti kötü değil annenin taamen annelik duygusuyla yanlış bir adım atıyor ve evi terk ediyor.Konu bu.Ve hepimiz biliyoruz ki Lale ve Ege arasında dün verilmek istenen kadar büyük bir aşk yoktu.Birbirlerine zaman bile ayıramıyorlardı ,birbirlerine özen göstermiyorlardı.
Bildiğimiz klasik evlilikler gibi yani.Aşk sevgiye dönüşmüş ve alışmışlık başlamış.
Ben ne Lale'nin ege'yi ne ege'nin lale2yi dün sanaristtin bize yutturmaya çalıştığı gibi bir aşkla sevdiklerine inanmıyorum.Belki Ege seviyor olabilir !!!
Neyse benim anlatmak istediğim şu ki bütün dizilerin iyileri ve kötüleri olur .
İyiler hep iyidir kötüler de kötüdür.
Bütün dizilerdeki karakterler (en azından karakterli olanlar) kalplerinde bir aşk yaşatırlar .
Bu dizide herşey çorba durumda.Neden mi?
Ege:Laleyi bu kadar seviyordun da Zeynep seni terk ettiğinde neden Zeynep'e romantik bir şekilde eve dön dedin?
Lale :Ege'yi bu kadar seviyordun da neden gerçekleri paylaşmadın onunla?Neden hastayım ben ama çocuklara demiyelim demedin?Neden seni yıllar yılı seven bir adamla Ege2yi aynı ortamda tuttun.Neden seni seven adamı bir umutla yıllarca beklettin?
Neden Ateşle yakınlaştın ( örnek:birgün yemek hazırlıyorlardı ve bütün malzemeleri üzerlerine döktüler .Sanırım Eda geldi ve Eda gelmeseydi yakınlaşacaklardı.Ayrıca Ege2yi seven bir kadının başka bir erkekle bu kadar samimi olması ve onun omzunda yatması da pek bir manidar.
Örnek 2 :Hangi olaydı hatırlamıyorum ama Lale Ateş'e '' sana evet demiyeşimin sebebi yeteri kadar güvenmiyor oluşum olamaz mı belki sana güven duymayı bekliyorumdur'' demişti.Ege'ye aşık olan bir kadın bu sözü nasıl söyler?
Kerim:Bu dizide en gıcık olduğum karakter.Neyin nesi kimin fesi anlaşılmayan zat.
Dün Arkadaşına diyor ki Şeyda'dan için '' o kadın ikimizin de hayatını çaldı .onun yalanı olmasa Zeynep'le mutlu olacaktık '' diyor.
Kerim ve Zeynep'in ayrılma nedeni Zeynep Asu'nun dünyaya gelecek olması mıydı?Yoksa asıl sebeb Zeynep'in anne olamayışı mıydı?
Zeynep:Garip ,masum güzel.Bu dizideki mutlu olmayı hakeden tek kişi.Herşeyi ile mükemmel bir kişi.Aklı başında biri.Belki anne değil ama Nejermin 'in dediği gibi anneliği lale'den daha fazla hissettiriyor bana da.
Ege'yi mi seviyor Kerim'i mi?
Örnek:Ege Zeynep'e Kerim2i soruyor Zeynep '' Senin bana evlenme teklifi ettiğin gün bana gel dedi ama ben seni seçtim Ege seni ve kızları '' diyor .
Ama aynı Zeynep dün Kerim2e '' Geçmişe dönecek olsam bu Ege olmazdı '' diyor .Yani sen olurdun.

Açıkcası bu kadar değişkenlik gösteren bir dizi görmedim .Karakterler değişir belki ama kalptekilerin bu kadar kolay yer değiştirmesi bana çok garip geliyor.
Sanırım bu durum Senarist değişikliğinden kaynaklanıyormuş.
Tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum.
Çünkü başta Ege Zeynep ve lale -Ateş birlikteliğinin ışıkları veriliyordu ve bende sırf Ege Zeynep birlikteliği için izlemiştim ama görüyorum ki Senarist (yeni olan) yem olayları hem karakterleri hemde kalpleri bir anda değiştirebiliyor.

Ege hem iyi bir eş iyi bir baba melek gibi bir insandı ne oldu da böyle kaba biri oldu?Ayrıca Ege gibi sanatçı bir insanın bu kadar kaba bu kadar tek mantık düşünen bir adama dönüştürülmesi de yazarlara hakaret gibi geliyor bana.
Aynı şeyi Zeynep karakterine de yapmıştı Senarist ....Melek gibi zeynep2i cadıya dönüştürmeye çalıştı...
Şeyda' Kerim'i severken ,Kerim için sanatçı olmaktan vazgeçmişken.şaşalı hayatı terketmişken birden bire dipteki Murat nerden çıktı?Ve önemlisi Şeyda nasıl Murat'a aştı kalbini?

Valla ben anlamadım gitti.Anlamaya çalışmayım çünkü çok bilinmeyenli denklem.

Burdan Senarist'er sesleniyorum kim kimi seviyor ?
Dün anladım ki dizinin sonunda Ege -Lale Ve Kerim Zeynep olacak.
Lütfen Senarist Ege -Lale'ye razıyım Kerim Zeynep olmasın.

Keşke Ege _Zeynep olsa.
Sonuna kadar Ege -Zeyneppppppppppppppppppppppppp.

Bu arada fragmandan anladığım kadarıyla İki yorum çıkardım.
Birincisi Ateş hayır diyecek ama Ege cevabı beklemeden gittiği için fotoları yırtıyor.Zeynep eşyalarını almaya geliyor ama çocuklardan ayrılamıyor.
İkincisi:Ateş evet diyecek .Ege Zeynep'ten yardım etmesini isteyecek ( çünkü avukatta bunu istemişti Ege'den.Zeynepten yardım iste dedi) Çünkü ateş ve lale evlendiği için velayet direk Lale'ye gider .Çünkü Zeynep boşanma davası açmıştı.Ege mutlaka bu boşanmayı erteleyim diyecek.Çünkü Zeynep'in annesi ve ege'nin annesi Zeynep'in eşyalarını odasına yerleştiriyorlardı.
Umarım bu sefer Ege elindeki gerçek hazineyi farkeder.....

Benim de yazım polemik amaçlı değildir lütfen polemiğe çevirmeyin.

cadii_sheker
13-03-08, 19:23
Lale:dengesiz
Ateş:ümitsiz vaka
Zeynep:yüzsüz
Ege:bencil ve....

yanlış anlaşılmmasın bnm karakterler hakkında düşündüklerim diil bunlr senaristin yarattığı canavarlar açıkçası bu bölümü hiç sindiremedim:D:Dhele de fragmanı görünce ısıtıp ısıtıp bazı şeylerin önümüze konulduğunu hele zeynep bu bölüm terk etmişti ege'yi adını bile duymak istemiyodum diyodu fragmanda gördük ki eve geri dönüyo bu nedir?

ateş lale'nin çocukları için evlendiğini bile bile neden yüzükleri aldığında o mutlu gülümsemeyi gördük demekki hala ümidi var ama lale'nin nasıl acı çektiğini görmüyo bile:(bu bölüm ateşe de kızdım tabii tam ne güzel herşeyi hallediyolardı ateş çıkıverdi ortaya keşke yapmasaydı:(

ege ve ece'nin olduğu sahneye bayıldım aslında ece'ye bayılıyorum o ne kadar duygusal ne kadar olgun bi çocuk öle maş:)
ege de ne desem az kalır yani laleyle konuşmaya evlenirken gidiyo manyak zeynebin gidişine ses çıkarmadı iiki çıkarmadı ama orda lale'nin evlendiğinin görünce zeynebin yanına koştu kesin hemen gene zeynebi kullanıcak ne kadar güzel bi aşk dimi:D:Dege böyle işte şımarık bir aile çocuğu...bi oyuncağımı kaybedersem öteki oyuncağım var diyo:)

lale keşke zeynebin evinden ayrıldıığını öğrenseydi ege ye ilk önce kızıyo sonra özür diliyo bunu yüz yüze de yapabilirlerdi bende aslında onların barışmalarını isterim gerçekten yakışıyolar ve seviyolar:)

reytingler güzel gelmiş ne diyim haftaya düşer gibime geliyo:)

sema_87
13-03-08, 19:30
selam arkadaşlar dünün yorumunu ancan bugün yapabiliyorum:)

valla ne yalan sölim bu bölümü beyendim:)
ama merak etmeyiniz ateşle lale evlenmez.yada evlenirlerse hemen boşanırlar ondan ege&lale olurr sonunda:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
bana kalsa hep evli kalsınlar ama ne yazıkk ki lale sevmiyor ateşi:icon_sorrzaten
yakında da egeyle lale birleşirr...

neyse daha fazla yorum yazmak istemiyorum.bu seneristi anlamış değlim :S

bi öle bi böle.şimdi de zeynep geri geliyorr:img-tomat:img-tomat
bana kalsa ege zeynep olsun isterim ama:icon_sorr malesefff

sudemnaz
13-03-08, 19:39
elasultan yazdıklarına katılıyorum senaristler kahramanların kimliklerini bir türlü oturtamadılar dizide kötü olmazsa masum birini oluşturmak zor bunun için iki kurban seçildi biri ege biri zeynep evet kendilerince haklı sebepleri de vardı ama karakterlerine uymayan saçma sapan şeyler yaptı keşke böyle olmasaydı kim kimi seviyor baştan bilseydik bu bilinmeyiş reytingleri etkiledi die düşünüyorum...

Nejermin zeynep ve ece için yazdıklarına katılıyorum yüreğimden geçenleri dile dökmüşsün...

oyuncular çok iyi olmasaydı bu dizi ilk bölümlerde yayından kaldırıldırdı ama oyuncular öyle iyiki en saçma sahneyi bile güzel kılıyorlar...
ben bu diziyi burcu kara için izledim o melek yüzünü görebilmek için...
diğer oyuncuları da çok seviyorum hepsi ayrı bir değer...

bu arada zeynep eve eşyalarını toplamaya gidiyor ama kızların gözyaşları onu etkileyecek :(bence...

13-03-08, 19:41
Merhaba
Aslında bu dizi için artık yorum yapmayacaktım çünkü değil yorumu harfi bile haketmiyor.Nedenine şimdi geleceğim ama Nejermin arkadaşın yazdığı güzel yazı ve Love's aekadaşımızın bitmeyen masum isteği için bende birşeyler yazmak istedim.
Bu dizi harf yazmayı bile haketmiyor dedim.Belki bu yapılan onca bölüm için haksızlık saygısızlık olarak görürsünüz ama dizilerin asıl sahibi ve asıl emekçileri tüketicilerdir.Diziler biz izleyicilerle kendini bulur.O yüzden ben çok açık ifade ile başta senaristin bize saygı duymadığını düşünüyorum.
Bölümle ilğili yorum yapmayacağım.Genel konuşmak istiyorum.
Bu dizinin asıl konusu nedir?
Bir annenin ,ölüme çok yaklaşmış bir annenin çocuklarını terketmesi değil mi?
Niyeti kötü değil annenin taamen annelik duygusuyla yanlış bir adım atıyor ve evi terk ediyor.Konu bu.Ve hepimiz biliyoruz ki Lale ve Ege arasında dün verilmek istenen kadar büyük bir aşk yoktu.Birbirlerine zaman bile ayıramıyorlardı ,birbirlerine özen göstermiyorlardı.
Bildiğimiz klasik evlilikler gibi yani.Aşk sevgiye dönüşmüş ve alışmışlık başlamış.
Ben ne Lale'nin ege'yi ne ege'nin lale2yi dün sanaristtin bize yutturmaya çalıştığı gibi bir aşkla sevdiklerine inanmıyorum.Belki Ege seviyor olabilir !!!
Neyse benim anlatmak istediğim şu ki bütün dizilerin iyileri ve kötüleri olur .
İyiler hep iyidir kötüler de kötüdür.
Bütün dizilerdeki karakterler (en azından karakterli olanlar) kalplerinde bir aşk yaşatırlar .
Ege:Laleyi bu kadar seviyordun da Zeynep seni terk ettiğinde neden Zeynep'e romantik bir şekilde eve dön dedin?
Lale :Ege'yi bu kadar seviyordun da neden gerçekleri paylaşmadın onunla?Neden hastayım ben ama çocuklara demiyelim demedin?Neden seni yıllar yılı seven bir adamla Ege2yi aynı ortamda tuttun.Neden seni seven adamı bir umutla yıllarca beklettin?
Neden Ateşle yakınlaştın ( örnek:birgün yemek hazırlıyorlardı ve bütün malzemeleri üzerlerine döktüler .Sanırım Eda geldi ve Eda gelmeseydi yakınlaşacaklardı.Ayrıca Ege2yi seven bir kadının başka bir erkekle bu kadar samimi olması ve onun omzunda yatması da pek bir manidar.
Örnek 2 :Hangi olaydı hatırlamıyorum ama Lale Ateş'e '' sana evet demiyeşimin sebebi yeteri kadar güvenmiyor oluşum olamaz mı belki sana güven duymayı bekliyorumdur'' demişti.Ege'ye aşık olan bir kadın bu sözü nasıl söyler?
Kerim:Bu dizide en gıcık olduğum karakter.Neyin nesi kimin fesi anlaşılmayan zat.
Dün Arkadaşına diyor ki Şeyda'dan için '' o kadın ikimizin de hayatını çaldı .onun yalanı olmasa Zeynep'le mutlu olacaktık '' diyor.
Kerim ve Zeynep'in ayrılma nedeni Zeynep Asu'nun dünyaya gelecek olması mıydı?Yoksa asıl sebeb Zeynep'in anne olamayışı mıydı?
Zeynep:Garip ,masum güzel.Bu dizideki mutlu olmayı hakeden tek kişi.Herşeyi ile mükemmel bir kişi.Aklı başında biri.Belki anne değil ama Nejermin 'in dediği gibi anneliği lale'den daha fazla hissettiriyor bana da.
Ege'yi mi seviyor Kerim'i mi?
Örnek:Ege Zeynep'e Kerim2i soruyor Zeynep '' Senin bana evlenme teklifi ettiğin gün bana gel dedi ama ben seni seçtim Ege seni ve kızları '' diyor .
Ama aynı Zeynep dün Kerim2e '' Geçmişe dönecek olsam bu Ege olmazdı '' diyor .Yani sen olurdun.

Açıkcası bu kadar değişkenlik gösteren bir dizi görmedim .Karakterler değişir belki ama kalptekilerin bu kadar kolay yer değiştirmesi bana çok garip geliyor.
Çünkü başta Ege Zeynep ve lale -Ateş birlikteliğinin ışıkları veriliyordu ve bende sırf Ege Zeynep birlikteliği için izlemiştim ama görüyorum ki Senarist (yeni olan) yem olayları hem karakterleri hemde kalpleri bir anda değiştirebiliyor.

Ege hem iyi bir eş iyi bir baba melek gibi bir insandı ne oldu da böyle kaba biri oldu?Ayrıca Ege gibi sanatçı bir insanın bu kadar kaba bu kadar tek mantık düşünen bir adama dönüştürülmesi de yazarlara hakaret gibi geliyor bana.
Aynı şeyi Zeynep karakterine de yapmıştı Senarist ....Melek gibi zeynep2i cadıya dönüştürmeye çalıştı...
Şeyda' Kerim'i severken ,Kerim için sanatçı olmaktan vazgeçmişken.şaşalı hayatı terketmişken birden bire dipteki Murat nerden çıktı?Ve önemlisi Şeyda nasıl Murat'a aştı kalbini?

Valla ben anlamadım gitti.Anlamaya çalışmayım çünkü çok bilinmeyenli denklem.

Burdan Senarist'er sesleniyorum kim kimi seviyor ?
Dün anladım ki dizinin sonunda Ege -Lale Ve Kerim Zeynep olacak.
Lütfen Senarist Ege -Lale'ye razıyım Kerim Zeynep olmasın.

Keşke Ege _Zeynep olsa.

Bu arada fragmandan anladığım kadarıyla İki yorum çıkardım.
Birincisi Ateş hayır diyecek ama Ege cevabı beklemeden gittiği için fotoları yırtıyor.Zeynep eşyalarını almaya geliyor ama çocuklardan ayrılamıyor.
İkincisi:Ateş evet diyecek .Ege Zeynep'ten yardım etmesini isteyecek ( çünkü avukatta bunu istemişti Ege'den.Zeynepten yardım iste dedi) Çünkü ateş ve lale evlendiği için velayet direk Lale'ye gider .Çünkü Zeynep boşanma davası açmıştı.Ege mutlaka bu boşanmayı erteleyim diyecek.Çünkü Zeynep'in annesi ve ege'nin annesi Zeynep'in eşyalarını odasına yerleştiriyorlardı.

Benim de yazım polemik amaçlı değildir lütfen polemiğe çevirmeyin.

Arkadaşım işte budur..!! Tam içimdekileri yazmışsın helal olsun sana canım..!!:good: Kısaca kendimce bende cevaplar verim seninkileri alıntılayarak :)

Evet neden dedin ? Seviyordu çünkü ama işte dediğin gibi senarist....

Evet bencede söyleyemez..ama burda Lale'nin hatası yok bütün karekterleri %90 derece çeviren senaristimizin var malesef..

Zeynep :Örnek:Ege Zeynep'e Kerimi soruyor Zeynep '' Senin bana evlenme teklifi ettiğin gün bana gel dedi ama ben seni seçtim Ege seni ve kızları '' diyor .
Ama aynı Zeynep dün Kerime '' Geçmişe dönecek olsam bu Ege olmazdı '' diyor .Yani sen olurdun.

Evet Zeynep karekteride döndü malesef..dediğim gibi Şuanki senarist tüm karekterleri tersine çevirdi..

Evet canım aynen bende bukadar çok değişen karekterleri bu dizide gördüm..ve tüm karekterler Sevgi konusunda bana çok yapmacık geliyor...Ateş hariç..

Lale ve Ege arasında dün verilmek istenen kadar büyük bir aşk yoktu.Birbirlerine zaman bile ayıramıyorlardı ,birbirlerine özen göstermiyorlardı.
Ben ne Lale'nin ege'yi ne ege'nin lale2yi dün sanaristtin bize yutturmaya çalıştığı gibi bir aşkla sevdiklerine inanmıyorum.

Aynen canım...Senarist hemen karekterleri okadar çok döndürdüki bu aşklar bana hiç gerçekçi gelmiyor hepsi sahte..! Ege & Lale aşkı çok yapmacık geliyor tüm bu olanlardan sonra ki zaten hiç inandırıcı değil..Senarist resmen oynuyor bizimle..

İşte okadar çok saçmalıklar varki yazsan roman olur cinsten..

Keşke Ege _Zeynep olsa.

Ahh ahhh Keşke canım keşke.....:img-in_lo

Bencede inşallah farkeder..Bende aynen sonuna kadar ve sırarla senaristlere sesleniyorum.

Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege &

İSTİYORUZZZZZZZZZZZZZZ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sema_87
13-03-08, 19:52
Arkadaşım işte budur..!! Tam içimdekileri yazmışsın helal olsun sana canım..!!:good: Kısaca kendimce bende cevaplar verim seninkileri alıntılayarak :)

Evet neden dedin ? Seviyordu çünkü ama işte dediğin gibi senarist....

Evet bencede söyleyemez..ama burda Lale'nin hatası yok bütün karekterleri %90 derece çeviren senaristimizin var malesef..

Zeynep :Örnek:Ege Zeynep'e Kerimi soruyor Zeynep '' Senin bana evlenme teklifi ettiğin gün bana gel dedi ama ben seni seçtim Ege seni ve kızları '' diyor .
Ama aynı Zeynep dün Kerime '' Geçmişe dönecek olsam bu Ege olmazdı '' diyor .Yani sen olurdun.

Evet Zeynep karekteride döndü malesef..dediğim gibi Şuanki senarist tüm karekterleri tersine çevirdi..

Evet canım aynen bende bukadar çok değişen karekterleri bu dizide gördüm..ve tüm karekterler Sevgi konusunda bana çok yapmacık geliyor...Ateş hariç..

İşte okadar çok saçmalıklar varki yazsan roman olur cinsten..

Keşke Ege _Zeynep olsa.

Ahh ahhh Keşke canım keşke.....:img-in_lo

Bencede inşallah farkeder..Bende aynen sonuna kadar ve sırarla senaristlere sesleniyorum.

Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege &

İSTİYORUZZZZZZZZZZZZZZ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

işte budurr sevnurum o kadar güzel açıklamışsın ki bitamen benim düşüncelerimin aynısı:happy0064

bi insan bu kadar mı benim düşüncelerimi yazar.ben yazmaya cesaret edemiyordum ama sen hepsini yazmışsın:happy0064
ilk zamanlar ege&zeynep lale&ateş birlikteliği veriliyordu şimdi ne olduysa herkes 180 derece döndü
her bölüm muhakkak biri cadı biri iyi biri kötü oluyor sonraki bölüm de tam tersi oluyorlarr:img-help::icon_twis

ebru_cenk
13-03-08, 21:30
Bence ege zeynebi svmiyoru bu belli bence zeynep o eve dönerde yüzsüzlük olur kusura bakmayın ama ben burcu karayı çok seviyorum ama öle olur yani egenin onun sevmdeğini bile bile diğer yanda kerim var onun için ölür bile bence kerime dönsün.
ZEYNEP&KERİM
LALE&EGE
ATEŞ&TUNA

angels18
13-03-08, 21:36
elasultan ve love's o kadar güzel yazmışsınız ki dizimiz uzatılsın dedik ama öyle bir yere doğru gidiyor ki gerçekten başlardaki karakterleri tanıyamıyorum şu anda 180 derecelik bir değişkenlik söz konusu yeni senaristimiz önceden hiç mi bizim dizimizi izlememiş resmen yeni karakterler yazdı ve oyuncularda onları oynuyor ama çok yazık ya çok böyle devam edecekse devam etmesin ben diziyi güzel hatırlamak istiyorum gerçekten umutsuzluğa düştüm ben artık

cadii_sheker
13-03-08, 21:40
Bence ege zeynebi svmiyoru bu belli bence zeynep o eve dönerde yüzsüzlük olur kusura bakmayın ama ben burcu karayı çok seviyorum ama öle olur yani egenin onun sevmdeğini bile bile diğer yanda kerim var onun için ölür bile bence kerime dönsün.
ZEYNEP&KERİM
LALE&EGE
ATEŞ&TUNA

aynen cnm:)zeynebin o kadar laf söyledikten sonra dönmesi gerçekten anormal olur daha bu bölüm boşanma davası açıyodu şimdi ve dönüyo bu nasıl iştir üstelik kerimede ümit veriyo kerimde ateş gibi oldu maş:)

ama bu senaryo sktı yaa:)gül de sinirimi zıplattı:img-hyste

ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM:happy0064:happy0064:happy0064

ebru_cenk
13-03-08, 21:51
aynen cnm:)zeynebin o kadar laf söyledikten sonra dönmesi gerçekten anormal olur daha bu bölüm boşanma davası açıyodu şimdi ve dönüyo bu nasıl iştir üstelik kerimede ümit veriyo kerimde ateş gibi oldu maş:)

ama bu senaryo sktı yaa:)gül de sinirimi zıplattı:img-hyste

ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM ZEYNEP&KERİM:happy0064:happy0064:happy0064

Ölümüne ZEYNEP&KERİM bence öylede olcak onalrı aşkı hakkediyor!Sanki dizide tek normal kişiler naz&ece:DOyuncular yanlış anlaşılmasın çok iyyiler ama karakterler öyle yani:DLale ona o kadar çektirmiş birinden neden özür diliyor.Zeynep niye eve dönüyor zaten o evde olması baştan yanlıştı.Ateş neden sevniyor.Ege evlenecği gün gidiyor insan daha önce gider dimi:D

sude_burcu
13-03-08, 22:34
arkadaslar herkes olayları ne kadar yanlıs yorumlamıs ya...bence karakterlerin degistigi falan yok...birincisi ege bastan beri hep laleyi sevdi,zeynep onun icin sıgınılacak bi limandı bu kadar basit...yani egenin sevgisi hic degismedi...zeynebi geri getirirken soylediklerine de ben zaten o zaman da inanmamıstım o yuzden ege karakterinin sevgi bakımından degistigini dusunmuyorum...ikincisi ates basından beri laleye acayip buyuk bi ask besliyordu ve belliydi eline firsat gecince laleyi kacırmayacagı...onun yanında formaliteden de olsa bulunmak ates icin bulunmaz fırsattı...o yuzden atesin su anki hareketleri de anormal degil az cok sinyalleri verilmisti onceki bolumlerde...ucuncusu zeynebin o eve esyalarını toplamak icin dondugu gayet acık yani geri dondugu falan yok ama kızların aglamasına dayanamayıp kalırsa o ayrı...onun dısında egeye en ufak sevgisi yok artık zaten basında da olmamıstı:img-wink:en buyuk etken cocuklardı...dorduncusu evet dizi uzatılsın diye inandırıcılıktan uzak seyler yazılması sacma ama su an pek de sacmaladıklarını dusunmuyorum senaristlerin...onlar icin de kolay degil her hafta 90 dk lık senaryo yazmak...:img-wink:besincisi bu dizideki en gercek ask tabiki ZEYNEP-KERİM

burçinn
14-03-08, 00:29
arkadaslar herkes olayları ne kadar yanlıs yorumlamıs ya...bence karakterlerin degistigi falan yok...birincisi ege bastan beri hep laleyi sevdi,zeynep onun icin sıgınılacak bi limandı bu kadar basit...yani egenin sevgisi hic degismedi...zeynebi geri getirirken soylediklerine de ben zaten o zaman da inanmamıstım o yuzden ege karakterinin sevgi bakımından degistigini dusunmuyorum...ikincisi ates basından beri laleye acayip buyuk bi ask besliyordu ve belliydi eline firsat gecince laleyi kacırmayacagı...onun yanında formaliteden de olsa bulunmak ates icin bulunmaz fırsattı...o yuzden atesin su anki hareketleri de anormal degil az cok sinyalleri verilmisti onceki bolumlerde...ucuncusu zeynebin o eve esyalarını toplamak icin dondugu gayet acık yani geri dondugu falan yok ama kızların aglamasına dayanamayıp kalırsa o ayrı...onun dısında egeye en ufak sevgisi yok artık zaten basında da olmamıstı:img-wink:en buyuk etken cocuklardı...dorduncusu evet dizi uzatılsın diye inandırıcılıktan uzak seyler yazılması sacma ama su an pek de sacmaladıklarını dusunmuyorum senaristlerin...onlar icin de kolay degil her hafta 90 dk lık senaryo yazmak...:img-wink:besincisi bu dizideki en gercek ask tabiki ZEYNEP-KERİMtabiki gene sana katılıyorum:)ege hiçbir zaman zeynebi sevmedi herkesin fikri yorumu farklı olabilir anlıyorum ama bence uzaktan yakından hiçbir ilgisi yok.ege-zeynep aşkı yoktu hiç olmadı.zaten dizinin kurgusu da birbirini seven ve çok mutlu olan bir çiftin başlarına gelenler yüzünden ayrı kalıp acılar çekmesi üzerine kuruluydu.tabi bu olayları yaşarken işe dahil olan diğer insanların da üzüntülerini,dramlarını izledik.kurguda hiçbir değişim olduğunu düşünmüyorum.hikayesi buydu dizinin.zeynep-ege ve ateş-lale ilişkisi sadece insanların boşlukta kaldıkları bir zamanda destek arayışlarının sonucuydu.senin de dediğin gibi canım onlar hem bu yüzden hem de çocuklar için evlendiler.zeynep için de ege için de bu böyleydi aynen katılıyorum:good:

salvador_isabel
14-03-08, 07:35
ben karakterler de değişme var diyen arkadaşlara kesinlikle katılıyorum.....ben dizinin başından beri sırf bunca yıllık evliler diye iki tatlı kızları var diye ve lalenin yanlış kararı yüzünden yuvaları dağılmasın diye lale&ege çiftini destekleyen birisiyim ve hala da lale&ege diyorum ama şu bir gerçekki dizi de bir ara lale&ateş,zeynep&ege çiftleri birbirlerine karşı bariz bişeyler hissediyorlardı belki senarist değişikliği belki izleyicilerin tepkisi nedenini bilemiycem ama bir şekilde değişti bu olay ...lalenin ateşle yakınlaşmaları mesela başkasına aşık olan bir kadın ne kadar iyi dostu olursa olsun bir erkekle bu kadar yakınlaşamaz bence omzunda yatmalar öpüşücek konuma gelmeler vs vs.....zeynep şu an için kerime aşık evet ama dizinin ilk bölümlerinde kerimi tamamen unuttuğu gözümüze sokuluyordu nerdeyse ege ile çok mutluydu sorunları yokken, kızlar büyük nedendi ama tek nedeni kızlar değildi ege ile birlikte olduğu gece neden o zaman..... başkasını seven bir kadın kocası bile olsa kendini bu kadar basit teslim etmez o gece egeye olan duygularıyla oluştu.......zeynep kendini hamile sanırken hatırlayın ne kadar da çok istiyordu hamile olmayı hem de egeden tamam zeynebin bu hayattaki en büyük düşü anne olmaktı çocuğun kimden olduğunu umursamadan bile bu kadar çok istiyordu o çocuğu diyelim ama söylediği bir söz vardı ''bir bebeğimiz olsa ege ile hiç sorunumuz kalmazdı herşey hallolurdu'' diye yani sırf çocuğu olmasını çok istediği için değil ege ile de sorunu kalmaması açısından seviniyordu......senaristler her zaman açık kapı bıraktılar her karakterin diğerini sevebilme ihtimalini hep bir kenarda tuttular bu bir gerçek bence ben lale&ege birlikteliği isteyen biri olarak bunu söylüyorum....ama öyle görünüyor ki artık çiftlerini tamamen belirledikleri için herşeyi açık açık belli ediyorlar artık.......umarım lale&ege olur kerim&zeynebi ise pek istemiyorum hatta kerim&zeynep olmaması için bi lale&egeci olarak zeynep&ege yi bile tercih ederdim:img-hyste ama tabi artık bu imkansız...... sonuna kadar lale&ege.........

sudemnaz
14-03-08, 09:36
Ölümüne ZEYNEP&KERİM bence öylede olcak onalrı aşkı hakkediyor!Sanki dizide tek normal kişiler naz&ece:DOyuncular yanlış anlaşılmasın çok iyyiler ama karakterler öyle yani:DLale ona o kadar çektirmiş birinden neden özür diliyor.Zeynep niye eve dönüyor zaten o evde olması baştan yanlıştı.Ateş neden sevniyor.Ege evlenecği gün gidiyor insan daha önce gider dimi:D

fragmanlar yanıltıcı oluyor ve bence zeynep kalan eşyaalrını toplamak için eve geliyor...
dikkat ederseniz zeynep bavula eşyalarını yerleştiriyor annesi de bir şeyler topluyordu ve kızlar merdivenlerde ağlıyorlardı gitmesin die yani bence böyle...

zeynep o eve gelirse de kızlar için ve ege yi zor durumda bırakmamak için gelir ama bence gelmesin ege zor durumda kalsın ve zeynebi kullanmasın...
laleyle anlaşma yoluna gitseydi...

sena57-utku
14-03-08, 11:01
Zeynep o eve dönmüyor,dönmeyecek arkadaşlar...Dönerse de malum şahıs için değil kızlar için döner...Nasıl ağlıyor kızlar fragmanda gördünüz perişan haldeydiler,malum şahsa dönse yüzsüzlük olurdu evet ama amacı belli Zeynep'in zaten...:img-yes:

Nejermin ne güzel yazmışsın,harfi harfine katılıyorum...:img-in_loBurcu'm biriciğim tüm sahnelerinde devleşiyor...:img-icecr

Ben bir kere yazacağım...Çünkü bariz gerçek olan olanlar...:)Bariz gerçek olan AŞKları...

Kerim&Zeynep

elasultan
14-03-08, 11:13
ben karakterler de değişme var diyen arkadaşlara kesinlikle katılıyorum.....ben dizinin başından beri sırf bunca yıllık evliler diye iki tatlı kızları var diye ve lalenin yanlış kararı yüzünden yuvaları dağılmasın diye lale&ege çiftini destekleyen birisiyim ve hala da lale&ege diyorum ama şu bir gerçekki dizi de bir ara lale&ateş,zeynep&ege çiftleri birbirlerine karşı bariz bişeyler hissediyorlardı belki senarist değişikliği belki izleyicilerin tepkisi nedenini bilemiycem ama bir şekilde değişti bu olay ...lalenin ateşle yakınlaşmaları mesela başkasına aşık olan bir kadın ne kadar iyi dostu olursa olsun bir erkekle bu kadar yakınlaşamaz bence omzunda yatmalar öpüşücek konuma gelmeler vs vs.....zeynep şu an için kerime aşık evet ama dizinin ilk bölümlerinde kerimi tamamen unuttuğu gözümüze sokuluyordu nerdeyse ege ile çok mutluydu sorunları yokken, kızlar büyük nedendi ama tek nedeni kızlar değildi ege ile birlikte olduğu gece neden o zaman..... başkasını seven bir kadın kocası bile olsa kendini bu kadar basit teslim etmez o gece egeye olan duygularıyla oluştu.......zeynep kendini hamile sanırken hatırlayın ne kadar da çok istiyordu hamile olmayı hem de egeden tamam zeynebin bu hayattaki en büyük düşü anne olmaktı çocuğun kimden olduğunu umursamadan bile bu kadar çok istiyordu o çocuğu diyelim ama söylediği bir söz vardı ''bir bebeğimiz olsa ege ile hiç sorunumuz kalmazdı herşey hallolurdu'' diye yani sırf çocuğu olmasını çok istediği için değil ege ile de sorunu kalmaması açısından seviniyordu......senaristler her zaman açık kapı bıraktılar her karakterin diğerini sevebilme ihtimalini hep bir kenarda tuttular bu bir gerçek bence ben lale&ege birlikteliği isteyen biri olarak bunu söylüyorum....ama öyle görünüyor ki artık çiftlerini tamamen belirledikleri için herşeyi açık açık belli ediyorlar artık.......umarım lale&ege olur kerim&zeynebi ise pek istemiyorum hatta kerim&zeynep olmaması için bi lale&egeci olarak zeynep&ege yi bile tercih ederdim:img-hyste ama tabi artık bu imkansız...... sonuna kadar lale&ege.........

Ege lale birlikteliğini isteyen biri olarak bazı gerçekleri görmen beni çok mutlu etti.Çünkü ortada olan bazı gerçekler var gözümüzün önünde ve biz onları görmek istemiyoruz.
Karakterler 180 derece dönüş yaptı yetmedi tekrar yaptı ve sanırım bu böyle devam edecek.
Bu arada aklıma bir çelişki daha geldi .
Ege Lale'ye evlenme teklif ediyor ama Lale Zeynep'i düşündüğü için ( geç oldu ama yinede nasıl oluyorsa yaptığı yanlışı telafi etmek için hatta kızlarından ayrı kalmaya razı olarak.burası da çok ilğinç çünkü Lale karakteri çocukları için herşeyi yapan ve kimsenin hayatını çocuklarınınkinden üstün görmeyen bir karakter birden bire başkası için çocuklarından ve aşık olduğu eşinden ayrı kalmayı tercih edebiliyor)kabul etmiyor.Neden miş?Çünkü Zeynep'e bunu yapamazmış.Başkasına bu kötülüğü yapamazmış.E be lale sorarım sana sen Zeynep'i bu kadar düşünürsün de sana aşık olan ve en az 20 yıllık arkadaşını ,dostunu ve onun sana olan duygularını neden düşünmezsin de evlenirsin. .Ateş'in yüzüklere bakarken o yüzündeki gülümsemeyi görürken içiniz hiç mi sızlamadı?
Bir annenin çocuklarının velayetini alması çoğu insanın kıyımına mı neden olmalıydı.
Lale madem Ateş'i düşünmeyecekti o zaman Zeynep'i düşünmeseydi ( ki zaten Zeynep'e olan oldu)ve Ege 'ye evet diyip hem sevdiği adama hem de bebeklerine kavuşsaydı.
Bir başrol oyuncusunun bu kadar çok çelişkiye düştüğünü görmedim.Ayrıca bu başrol oyuncusu bir doktor ;brezilya dizilerindeki köylü kız değilki bu kadar çelişkili davranışlarda bulunuyor.
Bu arada tavrım Lale'ye değil senaristte .

vasfiyee
14-03-08, 11:47
bende bazılarına katılıyorum yazdıklarınızın .. egenin duyguları değişmedi bi kere..zeynebi hiçbizmn sevmedi..laleyi hiçbizmn unutamadı..bu bi gerçek..laleye kızgınlığında dahi bakışlar herşeye yetti..hiçbirzmn ateşi yanında görmeye dayanamadı..ege dönmedi..zeynepte bi bozukluk oldu..bi ara kerimden nefret ediyor dediğimiz oldu..egeden hoşlandığını zannettik..lalede de aynısı oldu..ateşle çok yakınlaştılar..ateşi seviyor zannettik..ateş ztn laleden başkasını pek görmüyor..keşke ayarını tutturabilselerdi senaristler ama malesef böyle oldu..şuan da herşey gayet yolunda..asla ve asla saçmaladığını düşünmüyorum..

birde zeynebi,egeyi kötü karakter yaptılar şimdide düzeltiyolar fln denmiş..bu dizide ege,lale,zeynep,ateş hiçbirzmn kötü karakter olmadı..herkes bazı zaaflarına yenildiler..zeynep hata yaptı zamanında ama kızlr için yaptı ki bize zeynebin kızları ne kdr çok sevdiği gösterildi yaptıkları saçma değildi,ege lale gittikten sonra sinirli,dinlemeden hareket eden bi adamdı..bunu da bize gösterdiler..ateşle gördüğünde dinlememesi,bebeğin başkasından olduğunu sanması,çocuklarını göstermemesi yani önceki davranışlarıyla şuanki davranışları birbirini tutuyor,laleye olan sevgisinin içine kızgınlıkta girince bu hal alıyor onunda şuanki davranışlarında bi anormallik yok,ve ateş..sanırım evlendikten sonra ateşte hatalr yapacak..buda çok normal.onun en büyük zaafı lale bunca zmn laleyi ne kdr sevdiğini,istediğini izledik..bunda sonrada yaptığı hatalar onu kötü yapmaz..laleyi kaybetmemek için hatalr yapacak buda saçma değil..

salvador_isabel
14-03-08, 12:14
bende bazılarına katılıyorum yazdıklarınızın .. egenin duyguları değişmedi bi kere..zeynebi hiçbizmn sevmedi..laleyi hiçbizmn unutamadı..bu bi gerçek..laleye kızgınlığında dahi bakışlar herşeye yetti..hiçbirzmn ateşi yanında görmeye dayanamadı..ege dönmedi..zeynepte bi bozukluk oldu..bi ara kerimden nefret ediyor dediğimiz oldu..egeden hoşlandığını zannettik..lalede de aynısı oldu..ateşle çok yakınlaştılar..ateşi seviyor zannettik..ateş ztn laleden başkasını pek görmüyor..keşke ayarını tutturabilselerdi senaristler ama malesef böyle oldu..şuan da herşey gayet yolunda..asla ve asla saçmaladığını düşünmüyorum..

birde zeynebi,egeyi kötü karakter yaptılar şimdide düzeltiyolar fln denmiş..bu dizide ege,lale,zeynep,ateş hiçbirzmn kötü karakter olmadı..herkes bazı zaaflarına yenildiler..zeynep hata yaptı zamanında ama kızlr için yaptı ki bize zeynebin kızları ne kdr çok sevdiği gösterildi yaptıkları saçma değildi,ege lale gittikten sonra sinirli,dinlemeden hareket eden bi adamdı..bunu da bize gösterdiler..ateşle gördüğünde dinlememesi,bebeğin başkasından olduğunu sanması,çocuklarını göstermemesi yani önceki davranışlarıyla şuanki davranışları birbirini tutuyor,laleye olan sevgisinin içine kızgınlıkta girince bu hal alıyor onunda şuanki davranışlarında bi anormallik yok,ve ateş..sanırım evlendikten sonra ateşte hatalr yapacak..buda çok normal.onun en büyük zaafı lale bunca zmn laleyi ne kdr sevdiğini,istediğini izledik..bunda sonrada yaptığı hatalar onu kötü yapmaz..laleyi kaybetmemek için hatalr yapacak buda saçma değil..
ben de egenin laleyi hep sevdiğini kabul ediyorum sana katılıyorum yani ama benim demek istediğim senaristler her zaman açık kapı bıraktılar zeynep&ege ve ateş&lale birlikteliklerine seyirci tepkisi gözlemleyip nabza göre şerbet dağıttılar bana göre..... ege&zeynep ve lale&ateş arasında olan bazı şeyler malesef bana göre duygu olmadan olamayacak şeylerdi.....ve kabul etmek gerekir ki son bölümde egeye sırılsıklam aşık olduğunu gördüğümüz laleyi pek çok kişi bir ara ateşe aşık sandı tunaya söylediği o laflar yüzünden vs vs.....lale&ege isteyen biri olarak şu an memnunum aralarında büyük bir aşk olmasından ama tüm bu detaylar yaşandıktan bazı olaylar saçma kaçıyor işte malesef.......bir dediğinde daha haklısın ateş,ege,zeynep,lale kötü karakterler değil diyorsun evet değil ama sonuçta zeynepin kızları annelerine göstermemesi bir kötülüktür bu zaafla açıklanamaz,egenin bazı yaptıkları kötülüktür sizlerin deyimiyle odunluk o da zaaflarla açıklanamaz malesef bu dizi de karakterlerde çok büyük oynamalar olmuştur....bi sezon daha versinler yine zevkle izlerim ama malesef bazı gerçekleri atlayamayız bence.........

salvador_isabel
14-03-08, 12:20
Ege lale birlikteliğini isteyen biri olarak bazı gerçekleri görmen beni çok mutlu etti.Çünkü ortada olan bazı gerçekler var gözümüzün önünde ve biz onları görmek istemiyoruz.
Karakterler 180 derece dönüş yaptı yetmedi tekrar yaptı ve sanırım bu böyle devam edecek.
Bu arada aklıma bir çelişki daha geldi .
Ege Lale'ye evlenme teklif ediyor ama Lale Zeynep'i düşündüğü için ( geç oldu ama yinede nasıl oluyorsa yaptığı yanlışı telafi etmek için hatta kızlarından ayrı kalmaya razı olarak.burası da çok ilğinç çünkü Lale karakteri çocukları için herşeyi yapan ve kimsenin hayatını çocuklarınınkinden üstün görmeyen bir karakter birden bire başkası için çocuklarından ve aşık olduğu eşinden ayrı kalmayı tercih edebiliyor)kabul etmiyor.Neden miş?Çünkü Zeynep'e bunu yapamazmış.Başkasına bu kötülüğü yapamazmış.E be lale sorarım sana sen Zeynep'i bu kadar düşünürsün de sana aşık olan ve en az 20 yıllık arkadaşını ,dostunu ve onun sana olan duygularını neden düşünmezsin de evlenirsin. .Ateş'in yüzüklere bakarken o yüzündeki gülümsemeyi görürken içiniz hiç mi sızlamadı?
Bir annenin çocuklarının velayetini alması çoğu insanın kıyımına mı neden olmalıydı.
Lale madem Ateş'i düşünmeyecekti o zaman Zeynep'i düşünmeseydi ( ki zaten Zeynep'e olan oldu)ve Ege 'ye evet diyip hem sevdiği adama hem de bebeklerine kavuşsaydı.
Bir başrol oyuncusunun bu kadar çok çelişkiye düştüğünü görmedim.Ayrıca bu başrol oyuncusu bir doktor ;brezilya dizilerindeki köylü kız değilki bu kadar çelişkili davranışlarda bulunuyor.
Bu arada tavrım Lale'ye değil senaristte .

evet her ne kadar lale&ege yi istesemde senin yazdığın bütün herşeye ben de katılıyorum diğer arkadaşların düşüncelerine saygım sonsuz ama bence ortada çok açık ve net gerçekler var.......karakterler üzerinde bu kadar oynandığı bir başka dizi daha görmedim.....bir de şu açıdan bakıyorum ben en azından lale&ege istediğim için olaylar çok dönse de istediğim olucak galiba sonunda.... ama ege&zeynep lale&ateş isteyenler için bu değişiklikler hayal kırıklığı yaşattı onun için bu kadar oynama benim gözümde fazla....

*funda*
14-03-08, 12:23
lale ve ege birbirlerini bu kadar severken birleşmeliler...ilk bölümleri hatırlayın çok tatlı bir çiftti onlar..gerçek aydın ailesi lale-ege-çocuklarıdır.
ege herzaman zeynepte laleyi aradı zeynep laleye gittiğinde hatırlarsanız kapıda egeye söylediklerini.bana eski karının adı ile hitap etmene onun gölgesinde yaşamaya tahammül ettim diyen.zeynepte farkındaydı herşeyin ve zeynepte hep kerimi sevdi...olaylar onları bu noktaya getirdi duyguları değil.

:sonuna kadar gerçek aydın ailesi
lale-ege-naz-ece:happy0064:happy0064:happy0064

ayrıca çocuklar zeynep için ağlıyorlar
oda duygudan değil olayların gidişinden
sizce zeynep mi lale mi dense kim için ağlarlardı...

zeyneptalu
14-03-08, 12:28
merhabalar..yanlış hatırlamıyorsam birkaç hafta önce dizinin bitirileceği ile ilgili bir duyum okumuştum bu sayfalarda..gerçeklik payı var mı, yoksa vazgeçildi mi..bilgilendirirseniz sevinirim

ebru_cenk
15-03-08, 11:11
Fregamnın başında lale&ateş'i gösteriyorlar sonra gösterimiyorlar acaba evlendiler evlenmedilerseege neden düğün fotolarını yırtıyor:S?

cadii_sheker
15-03-08, 11:17
lale ve ege birbirlerini bu kadar severken birleşmeliler...ilk bölümleri hatırlayın çok tatlı bir çiftti onlar..gerçek aydın ailesi lale-ege-çocuklarıdır.
ege herzaman zeynepte laleyi aradı zeynep laleye gittiğinde hatırlarsanız kapıda egeye söylediklerini.bana eski karının adı ile hitap etmene onun gölgesinde yaşamaya tahammül ettim diyen.zeynepte farkındaydı herşeyin ve zeynepte hep kerimi sevdi...olaylar onları bu noktaya getirdi duyguları değil.

:sonuna kadar gerçek aydın ailesi
lale-ege-naz-ece:happy0064:happy0064:happy0064

ayrıca çocuklar zeynep için ağlıyorlar
oda duygudan değil olayların gidişinden
sizce zeynep mi lale mi dense kim için ağlarlardı...

katılıyorum cnm gerçek aydın ailesi ege lale ve çocuklar zeynebin o ailede olmadığı açıkça belliydi:)
kızlar zeynebin gidişine gerçekten üzüldüler çünkü zeynep onlara gerçekten annelik yaptı o kadar ay bi bağlılık oluştu az mı:)
ikisi içinde ağlarlardı ama ben ağlamalarını istemem şahsen:)

ucuncusu zeynebin o eve esyalarını toplamak icin dondugu gayet acık yani geri dondugu falan yok ama kızların aglamasına dayanamayıp kalırsa o ayrı...onun dısında egeye en ufak sevgisi yok artık zaten basında da olmamıstı:img-wink:en buyuk etken cocuklardı...dorduncusu evet dizi uzatılsın diye inandırıcılıktan uzak seyler yazılması sacma ama su an pek de sacmaladıklarını dusunmuyorum senaristlerin...onlar icin de kolay degil her hafta 90 dk lık senaryo yazmak...:img-wink:besincisi bu dizideki en gercek ask tabiki ZEYNEP-KERİM

sudeemmm cnm cnm:)valla yorumunu görünce yüreğime su serpmiş oldun:Dinş dediğin gibidir cnm inş zeynep o eve eşyalarını toplamaya gitmiştir:)

cnmsın yaa:img-wink:

ZEYNEP&KERIM

vasfiyee
15-03-08, 11:47
merhabalar..yanlış hatırlamıyorsam birkaç hafta önce dizinin bitirileceği ile ilgili bir duyum okumuştum bu sayfalarda..gerçeklik payı var mı, yoksa vazgeçildi mi..bilgilendirirseniz sevinirim

evet cnm bi ara öyle bişey vardı..bitirip bitirmemek konusunda kararsız kalınmıştı..bizde yağmur ajansa fln mail yağdırmıştık :img-wink: sonunda da devam kararı aldı..büyük ihtimal bu sezon bitecek :icon_sorr

zeynep ege
15-03-08, 13:35
ya ege kadar kals bi adam yok çok duygusuz zeynep giderken hiç ağlama var ne bişey sadece arkasından koştu

esmer_-ezel
15-03-08, 13:54
ya ege kadar kals bi adam yok çok duygusuz zeynep giderken hiç ağlama var ne bişey sadece arkasından koştu

ne yapsın kı ege zaten zeynebı hıç sevmemıştı kı belkı bir ara yakınlaşma oldu ama o da büyük ıhtımalle laleye olan kıskançlığından yaptı ayrıca bana göre egenın zeynebın arkasından koşması da çok saçmaydı bence asıl aşk ege ve lale arasında var ve asıl ailede lale ege ve çocuklar olmalı

zerdam
15-03-08, 14:46
selam

cok guzel bır bolumdu ece guzellıgıyle oyunculuguyla muhtesemdı

hele o sarkı yokmu superdı mırkleam unutulmaz ve o eskı goruntuler o kadar guzeldıkı cok sevdım bu bolumu

ege hala aldatmada kalmıs e pes yanı

zeyneple kerımde yavas kaldıkları yerden devam edecekler tum yasananlara ragmen derken zeynep tekrar eve donuyo uzuldum kendını sevmeyen ege varken kızlar ıcın bıle olsa keske donmeseydı yıne uzulecek

ates bence hayır dıyecek

retıgler gıderek artıyo cok guzel

15-03-08, 15:30
işte budurr sevnurum o kadar güzel açıklamışsın ki bitamen benim düşüncelerimin aynısı:happy0064

bi insan bu kadar mı benim düşüncelerimi yazar.ben yazmaya cesaret edemiyordum ama sen hepsini yazmışsın:happy0064
ilk zamanlar ege&zeynep lale&ateş birlikteliği veriliyordu şimdi ne olduysa herkes 180 derece döndü
her bölüm muhakkak biri cadı biri iyi biri kötü oluyor sonraki bölüm de tam tersi oluyorlarr:img-help::icon_twis

Kesinlikle öyle bitanem :good: ayrıca bana kkatılmana çok sevindim bitanem :)

elasultan ve love's o kadar güzel yazmışsınız ki dizimiz uzatılsın dedik ama öyle bir yere doğru gidiyor ki gerçekten başlardaki karakterleri tanıyamıyorum şu anda 180 derecelik bir değişkenlik söz konusu yeni senaristimiz önceden hiç mi bizim dizimizi izlememiş resmen yeni karakterler yazdı ve oyuncularda onları oynuyor ama çok yazık ya çok böyle devam edecekse devam etmesin ben diziyi güzel hatırlamak istiyorum gerçekten umutsuzluğa düştüm ben artık

Aynen canım çok haklısın..heralde önceki bölümleri izlemeden yazıyorlar senaryoları...resmen bizi yutturmaya çalışıyorlar Zeynep & Kerim Lale & Ege diye....okadar çok mantık hataları varki artık mantığı bi kenara bıraktım bir karekter bu kadar çok döndürülürmü yaa saki hiçbişi yaşanmamış gibi veya bize bazı sahneler göstermemişler gibi karekterleri "0" ' ladılar..!

Sonuna Kadar..

Ege & Zeynep + Ateş & Lale..

Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep Ege & Zeynep

ela_86
15-03-08, 18:33
Merhaba arkadaslar, ilk sorum yeni fragman cikti mi, yani sesli olan?

Bazilariniz haklisiniz soylediklerinizde, senaryoyu bazen degistirdiler ve insanlar kafalarini karistirmis olabilirler ama ben acikcasi sacmalandigini dusunm