Tüm Versiyonu Göster : Elveda Derken (Arşiv 4)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

BERNA
30-12-07, 11:58
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=35334

Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.

Saygılarımla
Dizi Film Moderatör
BERNA

sudemnaz
30-12-07, 12:04
yeni başlık geldi :( ama ne özetimiz var ne de fragmanımız var...
senarist zeynebi hamileliğine mantıklı bir çözüm bulamaz bu yüzden izleyiciyi heyecanlandırmak ve merak duygusunu arttırmak için böyle bir yol seçti bence...
bu dizide hep ters köşe oluyoruz zaten kesin bu hamilelik olayı da öyle bir şeydir...
zeynebin yalan söylediğini düşnmüyorum hastalığı geri döndü :S
eğer zeynep hastalanırsa ege onu bırakmaz çünkü geçen bölümde annesine söyledi zeynep benim en zor anlarımda yanımdaydı diye
o yüzden evlilikleri devam ederr ama zeynep kafayı yer :( onu bir hastaneye jkapatırlar sonra da ege lale evlenir :( offf ya böyle bir son olmasın...
zeynebin durumu diğer karakterlerden daha karışık eski sevdiğine dönse olmaz kocasıyla kalsa olmaz çünkü ege onu sevmiyor...
en iyisi ikisinden de uzak durması evet evet zeynep için en ii yol sanırım bu...

aleyna66
30-12-07, 14:44
Ye baslik hayirli ugurlu oslun
FRAGMAN CIKTI BILE haber evreyim dedim
>>>Bugün gördüm sürekli euro d izliyordum sonunda verdilerr 1 saat öncee>>>

cok karisikti sahneler nazi gösterdiler,lale ve egenin annesi görüsüyordu disarda biryerde........ sonra kerim göründü seydayi evden atiyordu sokaga atti
kerim baska yerde daha göründü evinde oturuyordu .
ege ve zeynep vardi evlerin bahcesindeki oturma yeri varya hani orda birbirlerine sarilmislardi..... daha bir sürü sahne vardi ama hatirlamiyorum sadece bir kere görebildim bunlar aklimda kaldi
tuna vardi disarda tel konusuyordu ayni sekilde ates te öyle sonra kapanis sahnede ege vardi telasli bakiyordu bukadar ...........hatirladiklarim bunalrdi
ha bride zeynep gösterilmisti gecen bölümdeki gibi ayni yesil kiyafet vardi karnini tutuyordu evde eli karnindaydi.........

angels18
30-12-07, 15:16
herkese slmmm uzun bir aradan sonra tekrar görüşebildik yeni başlık hayırlı olsun öncelikle ya biz neden anasayfaya geçemiyoruz bir türlü bunu anlamış değilim yaklasık bir aydır giremiyorum foruma biz hala daha bu bölümdeyiz anasayfaya geçmemişiz yeni bölüm özeti geldimi arkadaslar çok merak ediyorum neler oalcak ya fragman sesli olmadığı için hiç bişey anlaşılmıyor

sudemnaz
30-12-07, 15:57
fragmanı gördüm:happy0064
kızlar zeynebin karnına tutuyorlardı zeynep o an mutlu görünüyordu sanırım gerçekten hamile bayıldıktan sonra doktora gitmişlerdir herhalde zeynep egenin kucağındaydı çünkü...
zeyneple ege bahçede birbirlerine sarılıyorlardı. keşke sesli fragmanı verselerdi :(

beyza&gms
30-12-07, 16:07
fragmanı gördüm:happy0064
kızlar zeynebin karnına tutuyorlardı zeynep o an mutlu görünüyordu sanırım gerçekten hamile bayıldıktan sonra doktora gitmişlerdir herhalde zeynep egenin kucağındaydı çünkü...
zeyneple ege bahçede birbirlerine sarılıyorlardı. keşke sesli fragmanı verselerdi :(

Ne iğrenç bi bölüm...:)Ege ve Zeynep...:icon_whisHamile değildir bence...Doktora gitmemişlerdir...Zeynep hamile olmadığını öğrenmesinler diye istememiştir...:)

cimcime_7297
30-12-07, 16:10
Ne iğrenç bi bölüm...:)Ege ve Zeynep...:icon_whisHamile değildir bence...Doktora gitmemişlerdir...Zeynep hamile olmadığını öğrenmesinler diye istememiştir...:)
bende senin gibi düşünüyorum.nedense içimden hiç gelmiyor zeynepin hamile olması....umarımda değildir...zeynep istememiştir mutlaka gitmeyi demiştir iyim ben

vasfiyee
30-12-07, 16:16

katılıyorum bencede değildir gitmek istememiştir bencede iğrenç malesef hamile olduğunu düşündüğü bölümler böle sahneler izlemek zorundayız artık ...bi an önce kerim&zeynep-ege&lale sahneleri görmek istiyorum...bu arada videolarımı izlemediniz mi..??izlediyseniz beğenmediniz mi..??hiç yorum yapmıyosunuz da..!!:icon_sorr

miss_t0eba
30-12-07, 16:19
oncelikle yeni basligimiz hayirli olsun!

fragmani hala gormedim,

Bencede Zeynep hamile degildir, bu hafta yok malesef :( of bir hafta nasil beklicem ya..

Neyse herkerse iyi yorumlar byebye

tebessüm
30-12-07, 16:49
vasfiyeciiimm muhteşemm olmuşş buyaaaa:'(
canım kalp kalbe karşıyı izledim şimdi süper gerçekten tam elimde bir fotoğraf sırasında ellerinde foto.egeye nekadar kızsamda dugyulandım ellerine sağlıkkkk şimdi diğerini izliyorum emeğine sağlııkk

ben fragman falan görmedim ya...
bende bu bölümlerde sıkılıcam ya zaten ikisini yanyana görünce bile sinir oluyorum birde çocuk ayyy

sema_87
30-12-07, 16:55
arkadaşlar bu hafta dizimiz yok malesefff:icon_sorr:icon_sorr
ama o zaman neden euro d de verdiler fragmanı anlamış değilimmm:)

neyse bu hafta neden yok yaa offf:icon_sorr:icon_sorr

tebessüm
30-12-07, 17:00
vasfiyeciimm diğerinidee izlediimm yaa lalem neler yaşamış yaaaa:(
harikasın canım ellerine sağlııkkk.16bölümdeki ketçaplı sahneyi hatırlmakta hoştu ne merakla beklemiştik o bölümü:)

bu hafta yokmuymuşşşş niyeekii?

SeLim-EsMa(ArHaN)
30-12-07, 17:03
Elveda Derken 2 Ocak da yayinlanmicaktir , onun yerine yabanci film yayinlicak kanal d az önce fragmani izledim..

*elvedaderken*
30-12-07, 17:06
Elveda Derken 2 Ocak da yayinlanmicaktir , onun yerine yabanci film yayinlicak kanal d az önce fragmani izledim..

nasıl ya nasıl olur ya bı kanal d iyice saçmalıyo ne demek ya ne gerekçeyle hayret bışey yaaaa fragman nerde çıktı kanal d mı?euro d de mı?

cimcime_7297
30-12-07, 17:10
nasıl ya nasıl olur ya bı kanal d iyice saçmalıyo ne demek ya ne gerekçeyle hayret bışey yaaaa fragman nerde çıktı kanal d mı?euro d de mı?

tövbe tövbe ya gerçekten saçmalıyor bu kanal....biz reytingler düşmesin diye uğraşalım.kanal diziyi yayınlamasın...bana göre kanal 1 hafta yayınlanmayınca 2. hafta daha çok izlenileceğini falan düşünüyor herhalde. yoksa bayram değil seyran değil neden yayınlanmasın

vasfiyee
30-12-07, 17:12
vasfiyeciimm diğerinidee izlediimm yaa lalem neler yaşamış yaaaa:(
harikasın canım ellerine sağlııkkk.16bölümdeki ketçaplı sahneyi hatırlmakta hoştu ne merakla beklemiştik o bölümü:)

bu hafta yokmuymuşşşş niyeekii?

teşekkür ederim cnm elimden geldiği kadar yapmaya çalıştım...beğendiğine sevindim...:)devamını getirmeye çalışıcam..!!!!
YA neden yok ki ya..?fragmanı bende izlemedim..!!şimdi bi hafta nasıl beklicez bilmiyoruumm..!!aman ege ve zeynep sahnesi olcakmış sarılma fln o zmn bi hafta beklesekte olur..!!

beyza&gms
30-12-07, 17:15
Of yok mu ya...Kanal D'nin yaptığı saçma şeylerden biri daha...:)Ne anlamı var şimdi vermemenin...Seyirciyi soğutacak diziden tam olacak...Kaldırılınca huzura ererler...:)

vasfiyee
30-12-07, 21:15
arkadaşlar benm videolar silinmiş malesef.!!
izlemek isteyenler için elveda derkenin videolar bölümünde..!!!elimden geldiği kadar yepyeni vvideolar eklemeye çalışıyorum..!!!

asumgok
30-12-07, 21:35
SABAH GAZETESİ YÜKSEL AYTUĞ'UN KÖŞESİNDEN ALINTIDIR

Kurtlar Vadisi tiryakileri yaklaşık üç hafta süreyle dizilerinin yeni bölümlerini izleyemeyecekler. Bu süre içinde Kurtlar Vadisi'nin kolaj bölümleri ekrana gelecek. Artık pek çoğunuz Yakından Kumanda sayesinde bunun sebebini tahmin edebiliyorsunuz. Ama köşemizin yeni abonelerine bilgi, eskilere hatırlatma adına bir kez daha anlatmakta fayda var. Efendim, reklamverenler yılbaşını takip eden 1-2 ay içinde yıllık reklam bütçelerini yaparlar. Bu muhasebe süresi içinde de televizyonlara reklam akışı neredeyse durma noktasına gelir. Bu "ara dönem"de Kurtlar Vadisi gibi pahalı diziler de birim maliyetlerini yükseltmemek için eski bölümlerin tekrarları ve kolajları ile işi idare ederler. Özetle; önümüzdeki günlerde dizilerin yeni bölümlerini ekranda göremeyenler endişeye kapılmasın. Sadece "reklam arası" veriliyor!..

Sanırım bizim dizimizinde yayınlanmaması bu sebepten sadece bizde değil diğer dizilerde de aynı sorun var diye düşünüyorum ama en azından fragman veya özet olsaydı:sad53:

::Lové's::
30-12-07, 22:16
wayy demek Ege ve Zeynep sarılıyorlarr :img-in_lo:img-in_lo:happy0064

Süperrrrr bi bölüm olur inşallah heyecanla bekliyorum ege&zeynepli sahnelerii :img-in_lo zeynep hamile olabilir inşallah gerçekten hamiledir..:img-wink:

lazkizz
30-12-07, 23:02
Bende gormedim, ama daha var uzulmeyin verirler.
Buarada yeni baslik hayirli olsun :) super gidiyor baslik

Aklima bisey takiliyor, Naz hic terbiye almadi mi ya :S
cocuk ** cok abartiyor, tamam annesinden ayri
pisikolojisi de bozuk, ama Zeynebi de dusunmemiz lazim
onun ne sucu var. Ins. COcugu dogarda tutunacak
dali olur.. Yani onunla herseyi unutur

Katsumoto
31-12-07, 04:16
Kaliteli bir dizi,özellikle de Ece Uslu'nun oyunculuğunu oldukça çok beğendim.Umarım ekibin bu başarısı ve kaliteli işi devamlılık arz eder.Uzun soluklu olması dileğiyle.Kaliteli yapımlar olacak ki,diğerlerinden ayrılsın.Elveda Derken de bu yapımlardan biri.

zerdam
31-12-07, 10:55
Kaliteli bir dizi,özellikle de Ece Uslu'nun oyunculuğunu oldukça çok beğendim.Umarım ekibin bu başarısı ve kaliteli işi devamlılık arz eder.Uzun soluklu olması dileğiyle.Kaliteli yapımlar olacak ki,diğerlerinden ayrılsın.Elveda Derken de bu yapımlardan biri.

hosgeldın ece ıcın yazdıklarının altına ımzamı atıyorum

dızının tum ekıbıne oyuncularımıza buradakı tum arkadaslarımıza ıyı yıllar

POYRAZ.30
31-12-07, 11:12
yenı arkadaslarımız hosgeldınız

nazı cok sevıyorum super valla kım ne derse desın

herkese mutlu yıllar

tuba-ece
31-12-07, 11:13
naza bende bayılıyorum reklamlarda super

dızının yenı bolumunun olmamasına uzuldum

tum ekıbe tum buradakı arkadaslarımıza bol bol mutlu bır yıl dılerım

ıyı yıllar

beyza&gms
31-12-07, 11:25
Bi hafta daha mı bekleyeceğiz ya...:(Naz şımarık bi çocuk ama çok şeker...:D
Herkese mutlu yıllar...Yeni yıl dizimize uğur getirsin...Ratingleri artsın inşallah...:)

ece-pınar
31-12-07, 11:28
naz cok sevenlerdenım cunku sevdıklerıne sahıp cıkması cok cok guzel

once eceme ve oyuncu ekıp ve buradakı tum arkadaslara saglıklı ve mutlu bır yıl dılıyorum

mutlu yıllar

aleyna66
31-12-07, 11:42
ya bu hafta neden yok ben dün euro d de fragmani gördüm yeni bölüm diye bir dahada görmedim yaaa of bir hafta daha fazla bekle nasil geccek bu...

Herkesin yeni Yilini simdiden kutluyorum!!!!

busegurses001
31-12-07, 12:10
arkadaşlar yeni başlığımız hayırlı olsun daha nice başlıklara inş bu kaçıncı başlığımız oldu sayısını unuttun çok hızlısınız söyleyecek kelime bulamıyorum hepiniz harikasınız

sanırım bu hafta dizimiz yok hiç iyi olmadı bence bu ya reytingler yeni yeni toparlanmaya başlanmıştı şimdi birde 1 hafta ara olursa izleyici iyice kopacaktır birde bizle aynı saatte yayınlanan dudaktan kalbenin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak umarım bu bizim dizimizi olumsuz etkilemez şimdi 1 hafta daha nasıl beklicez kanal d nin yaptığı saçmalıktan başka bişey değil bari geçen haftaki bölümün tekrarını verse en azından soğukluk olmaz izleyemeyenler bakar mail atalım bence arkadaşlar dizimizi böyle ezmelerine izin vermeyelim 1 hafta ara gerçekten yıkar dizimizi tekrarını yayınlasnlar

31-12-07, 13:18
Başta Burcu Kara ve Sinan Sümer'in olmak üzere Tüm ekibin vede sizlerin yeni yılı Kutlu olsun..umarım böle bir kaliteli dizi hakettiği yerele ulaşır.

Bu hafta olmaması çok kötü gerçekten.Ege & Zeynep kısımlarını sabırsızlıkla bekliyordum zaten 1 hafta daha beklicem :( neyse güzel bi bölüm olsunda bırak 1 haftayı 1 ay bile beklerim :) tabi dayanabilirsem. :D

Fragmanı göremedim ama görmek çok isterdim güzel bi bölüm bizi bekliyor yine.İnşallah Zeynep hamile'dir Ege ile sarılma sahnesi çok hoştur kesin sabırsızlıkla beklicem o sahneleri..:img-in_lo

Ege & Zeynep

Ateş & Lale

sude_burcu
31-12-07, 23:40
kaliteli dizimizin seviyeli forumdasları hepinizin yeni yılını kutlarım...saglık ve mutluluk sizinle olsun...insallah daha nice bolumler bu baslıkta yorumlar yaparız...:img-wink:

terki_diyar
01-01-08, 00:32
SABAH GAZETESİ YÜKSEL AYTUĞ'UN KÖŞESİNDEN ALINTIDIR

Kurtlar Vadisi tiryakileri yaklaşık üç hafta süreyle dizilerinin yeni bölümlerini izleyemeyecekler. Bu süre içinde Kurtlar Vadisi'nin kolaj bölümleri ekrana gelecek. Artık pek çoğunuz Yakından Kumanda sayesinde bunun sebebini tahmin edebiliyorsunuz. Ama köşemizin yeni abonelerine bilgi, eskilere hatırlatma adına bir kez daha anlatmakta fayda var. Efendim, reklamverenler yılbaşını takip eden 1-2 ay içinde yıllık reklam bütçelerini yaparlar. Bu muhasebe süresi içinde de televizyonlara reklam akışı neredeyse durma noktasına gelir. Bu "ara dönem"de Kurtlar Vadisi gibi pahalı diziler de birim maliyetlerini yükseltmemek için eski bölümlerin tekrarları ve kolajları ile işi idare ederler. Özetle; önümüzdeki günlerde dizilerin yeni bölümlerini ekranda göremeyenler endişeye kapılmasın. Sadece "reklam arası" veriliyor!..

Sanırım bizim dizimizinde yayınlanmaması bu sebepten sadece
bizde değil diğer dizilerde de aynı sorun var diye düşünüyorum ama en azından
fragman veya özet olsaydı:sad53:

sacma sapan bı nedenle bunu nasıl hangı hakla yapıyorlar ınanın anlamıorum 1 ocaga denk gelse gene kendı kendıme mazeret bulucagım ama 2 ocak be kardesım resmı tatıl bıle dııl mılet evde bırakın dızımızı oturup ızleyelım yabancı fılım fln ızlemek ıstemıoruz kı carsamba aksamı kanaldeyı asla acmıcagım onları protesto edıorum herkese ıyı seneler bu arada :D

beyza&gms
01-01-08, 10:09
Ne kadar gerekli bi dizi olduğu ratinglerinden belli...:):icon_whis
Herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum...Dizimiz yarın yok ama...:(Bencede çok saçma...:img-blush

meltemsmy
01-01-08, 11:01
herkese iyi yıllar.
bu hafta yeni bölümün yayınlanmamasına üzüldüm.
daha fragmanı da göremedim. 8 gün daha beklemek zorundayız dizimizi izlemek için.

vasfiyee
01-01-08, 12:59
herkesin yeni yılı kutlu olsun....!!!nice mutlu senelere!!!
ya tamam yok ama bari tekrar bölümünü verseler yabancı filmde nerden çıktı ya..??en azından tekrarını izleseydik:icon_sorr

beyonce&shakira
01-01-08, 14:28
senaristimiz deniz sertbarut hakkında biraz bilgi edindim iki tane senaryosu varmış bugüne kadar biri esir kalpler diğeride aşka sürgün esir kalpleri bilmiyorum ama aşka sürgün başarılıydı iyi bi senarist galiba:)

tebessüm
01-01-08, 16:36
ece ablamın yeni yılını kutladım zaten canım beniim ya çok şekerdi:) buyuzden ben burdan başta formdaşlarım olmak üzere dizi ekibinin ve dünyadaki bütün insanların yeni yılını kutluyorum.herkese sağlıklı mutlu başarılı bir yıl diliyorum...

buarada biz ece hayranları sanki birbirmizle konuşmuş gibi aynı şeyleri hissediyoruz.canım formdaşlarım ece ablamın şekerleri bende nazaa baylıyoruuumm.turkcellin reklamında muhteşem ellerindeki gamzeler bile çok tatlı.diizimzde zaten döktürüyorrr çok tatlı bu yaşta bu oyunculuuulkkkkk..eminim ece ablamda nazı çok seviyordur.naz naz demişken ben eceyide çok seviyorum onun çok bilmiş olduğunu duymuştuumm ikiside çok şeker.Allah nazarlardan saklasıııınnn...

cimcime_7297
02-01-08, 08:09
herkese iyi yıllar arkadaşlar umarım dizimiz içinde iyi bir yıl olur.ben bu hafta yayınlanmama sebebini hala anlamış değilim yani sadece bu dizi değil diğer dizilerde neden yayınlanmadı.yani yıl başı olabilirde bu yayınlamamak için bir sebep değil...umarım istediğimiz gibi bir bölüm olur ve 2 hafta beklediğimize değer.....

cimcime_7297
02-01-08, 08:11
sacma sapan bı nedenle bunu nasıl hangı hakla yapıyorlar ınanın anlamıorum 1 ocaga denk gelse gene kendı kendıme mazeret bulucagım ama 2 ocak be kardesım resmı tatıl bıle dııl mılet evde bırakın dızımızı oturup ızleyelım yabancı fılım fln ızlemek ıstemıoruz kı carsamba aksamı kanaldeyı asla acmıcagım onları protesto edıorum herkese ıyı seneler bu arada :D

canım arasanda hiç bir şey farketmiyor. yani aramaman daha iyi onların izleyenleri düşündükleri yok ki olsa böyle yapmazlar zaten.....

vasfiyee
02-01-08, 14:28
Nasil Bi Saçmalik Bu Ya Hadi Yok Tamam Anladik Ama Bütün Dizilerin Tekrari Vardi Bnbir Gece,sessiz Firtina,yaprak Dökümü Onlara Gelince Dzi Tekrari Bize Gelince Film Veriyolar Nasil Bi Saçmaliktir Ya...!!!adamin Sinirini Bozuyolar Zaten Bi Haftadir Cnm Birtanem Ece Ablami Göremiyodum şimdi Bi Hafta Daha Mi Beklicem..!!ayrim Yapmak Yerine Tekrarini Verselerdi En Azindan Cnm Ece Ablamin O Güzel Yüzünü Bi Kere Daha Görürdüm..!!!ama Kanald Nin Yaptiği Tek Kelimeyle Saçmaalik....

POYRAZ.30
02-01-08, 15:44
gercekten ecemızı ızleyemeyecegız bu hafta o guzel yuzunu goremıycez

dızımızın tekrarını barı verselerdı yıne ızlerdık.yenı bolum fragmanını hala ızleyemedım.dıger dızılerın tekrarını verdıler olmazkı boyle

haftasonu mıllıyet tvde kucuk bır ozet vardı

zeynep ın kolu ıncılır ege hastaneye goturmek ıster.lale ates ve tunanın konusmasına sahıt olup cok sasırır tam olarak boyle olmasa aklımda kaldıgı kadarıyla yazdım

zeynep doktora gıtmıycektır cunku hamıle olmadı ortaya cıkacagını dusunebılır.tamda hersey yıne karısmısken dızıye ara verılmesı ıyı olmadı karısıklıgı sevdıgım ıcın degıl ama yenı senaryo yazarımızın neler yazabılecegını merak etmıyorum dersem yalan olur artık dızıde neler olacagından cok bunu dusunuyorum

vasfiyee
02-01-08, 17:13
gercekten ecemızı ızleyemeyecegız bu hafta o guzel yuzunu goremıycez

dızımızın tekrarını barı verselerdı yıne ızlerdık.yenı bolum fragmanını hala ızleyemedım.dıger dızılerın tekrarını verdıler olmazkı boyle

haftasonu mıllıyet tvde kucuk bır ozet vardı

zeynep ın kolu ıncılır ege hastaneye goturmek ıster.lale ates ve tunanın konusmasına sahıt olup cok sasırır tam olarak boyle olmasa aklımda kaldıgı kadarıyla yazdım

zeynep doktora gıtmıycektır cunku hamıle olmadı ortaya cıkacagını dusunebılır.tamda hersey yıne karısmısken dızıye ara verılmesı ıyı olmadı karısıklıgı sevdıgım ıcın degıl ama yenı senaryo yazarımızın neler yazabılecegını merak etmıyorum dersem yalan olur artık dızıde neler olacagından cok bunu dusunuyorum

ya yine güzel bi bölüm bizi bekliyo..!!bence zeynep hamile değil gerçi bu kesin hastaneye gitmek istemicek..iyide hasta olsa bu kız kendini hamile zanneder o zmn hastaneye gitmek sorun olmaz..ama şimdi hastaneye gitmeyi kendi istemiyo..!!ee bu durumda kendiside hamile olmadığının farkında...!!şimdi bilerek yalan mı sölüo zeynep die düşünüyorum..valla ben çözemedim..:img-in_lo

burcu_yağmur
02-01-08, 22:55
Euro d de tekrarı var
ben izliyorrummm burcu bitanesin

lazkizz
03-01-08, 01:07
Nasil Bi Saçmalik Bu Ya Hadi Yok Tamam Anladik Ama Bütün Dizilerin Tekrari Vardi Bnbir Gece,sessiz Firtina,yaprak Dökümü Onlara Gelince Dzi Tekrari Bize Gelince Film Veriyolar Nasil Bi Saçmaliktir Ya...!!!adamin Sinirini Bozuyolar Zaten Bi Haftadir Cnm Birtanem Ece Ablami Göremiyodum şimdi Bi Hafta Daha Mi Beklicem..!!ayrim Yapmak Yerine Tekrarini Verselerdi En Azindan Cnm Ece Ablamin O Güzel Yüzünü Bi Kere Daha Görürdüm..!!!ama Kanald Nin Yaptiği Tek Kelimeyle Saçmaalik....

Canim heralde yilbasi nedeniyle bu haftaki butun diziler ertelendi
malesef, bence cok sinir lendim ama bir yandan da iyi oldu cunku
gecen ki bolume bakmamistim.. :)
Bosver sinirlenme yeni bolum zaten yayinlanmadi neyazikki 1 hafta
daha bekliyecez napalim

Zeynebe cok merak ettim acabag sahte gebelik mi, ins olmaz ya
kizin butun hayali kirilir!!

Ranim
03-01-08, 14:00
ELVEDA DERKEN 31.BÖLÜM

Zeynep’in kolu incinmiştir. Ege onu doktora götürmek ister.
Ateş Ege’nin Lale’yi hala sevdiğini söyleyen Tuna ile tartışır ve onu Lale’nin evinden kovar.
Kerim’in suskunluğu Şeyda’yı üzmekte ve bunun sorumlusunun Zeynep olduğunu düşünmektedir.
Süreyya Lale ile buluşur. Ona Zeynep hakkında sorular sorar.
Ulviye ve Zeynep kontrol için doktora gider.
Ege velayeti Lale ile paylaşmıştır. Kızları annelerine götürür.
Tuna ve Ateş’in küs olmalarına üzülen Lale ikisini evine çağırır. İkisi Lale kızları yatırırken tartışır. Lale duydukları yüzünden şaşırır.
Süreyya Ege’yi arar. Acil eve gelmesini önemli olduğunu söyler.

Alintidir

vasfiyee
03-01-08, 14:27
ELVEDA DERKEN 31.BÖLÜM

Ateş Ege’nin Lale’yi hala sevdiğini söyleyen Tuna ile tartışır ve onu Lale’nin evinden kovar.
Kerim’in suskunluğu Şeyda’yı üzmekte ve bunun sorumlusunun Zeynep olduğunu düşünmektedir.
Tuna ve Ateş’in küs olmalarına üzülen Lale ikisini evine çağırır. İkisi Lale kızları yatırırken tartışır. Lale duydukları yüzünden şaşırır.

Alintidir

yine çok güzel olucak..!!lale herşeyi öğrenebilicek mi acaba..?ateş ve tunayı..?süreyya ve lalenin buluşmasını şimdiden çok merak ediyorum..ayy doktora gidiyo zeynep..!!hamile olmadığını öğrenir bölelikle çok üzülcek..!!ee bu durumda anneside egeye söler heralde değil die..!!gelsin bi an önce çarşamba ya..!!dha 6 gün var :icon_sorryaaa

beyonce&shakira
03-01-08, 14:41
ELVEDA DERKEN 31.BÖLÜM

Alintidir

bencede süper bi bölüm olucak zeynep hamileliğini ne zamana kadar saklmayı düşünüyo ya inş kerim öğrenir zeynebin hamile olmadığını da üzülmez:)egenin yaşıyacağı şok daha büyük bence zeynebin yalan söylediğini düşünebilir ve buzlar yine araya girmeye başlar:)

fragman yok mu:)

begummm
03-01-08, 15:08
Özet gelmiş çok sevindim.
Vee galiba Zeynep hamile değil.
Tuna ve Ateş tartışırken Lale neyi duydu acaba merak ettim şimdi.

16hande16
03-01-08, 16:32
gene çok şahane bi bölüm olucak heycanlı dk bizi bekliyo bide fragamnı görsek aslında o zaman tam olcakya herneyse ya ben yinede ne olursa olsun egeyle zeynebin ayrılmasını istemiyorum hiç bi şekilde :img-yes:

sudemnaz
03-01-08, 16:45
bence zeynep hamile değil belli yani doktora bile gitmemişler
insan bebeğe bişi oldu diye gider öyle bi düştüki kolu incinmiş :):)
neyse güzel bir bölüm olur inş.

cimcime_7297
03-01-08, 17:10
sonunda özetimiz gelmiş.biraz geç kaldı ama neyse...ulviye ve zeynep kontrole gidiyormuş ne olacak acaba merak ettim.acaba ortaya çıkacakmı hamile olmadığı yada gerçekten hamilemi?

beyza&gms
03-01-08, 19:11
ELVEDA DERKEN 31.BÖLÜM

Alintidir

Tuna doğru söylemiş...:DYalan mı...:icon_whisGerçekler acıdır her zaman...:)
Süreyya kaynana,Ege'nin eski eşine,yeni eşini soruyo...:img-in_lo:bilmim:PNe öğrenecekse artık...O zamanlar Zeynep'in,Lale'ye çocuğunun olmayacağını söylediğini söyler...:)Oda işkillenir...:icon_whis
Doktora gidecekler ama hamile olmadığını öğrencek Zeynep bence...İnşallah...:):img-in_lo

lazkizz
03-01-08, 21:35
Bencede super bir bolum bizi bekliy0r, acayip seyler olacak.
Bence Ates ve Tuna o gece yasandiklarini tartisiyorlardir
ve Lale herseyi duyup Atesten ve Tuna dan uzak kalacaktir,.

vasfiyee
04-01-08, 16:39
Bencede super bir bolum bizi bekliy0r, acayip seyler olacak.
Bence Ates ve Tuna o gece yasandiklarini tartisiyorlardir
ve Lale herseyi duyup Atesten ve Tuna dan uzak kalacaktir,.

bence öle olmucak..!!eet lale onları dinlicek belki ama kesinlikle ateş ve tunanın o ilişkisini öğrenmez lalenin ateşle evleneceğini düşünüyorum bölelikle ege ile kavuşmasını zorlaştırıcak egeyle sonunda barışırlar ama şimdi aralarına çok şey girer ateş ve lale evlenir evlendikten sonra öğrenir lale...egede ateşle lale evlendi die zeyneple dvam eder..!!!

mia y miguel
04-01-08, 16:46
yanı goz var nızam var ben anlayamıyorum ya ınsan karsısındakının onu sevıp sevmedıgını anlayamazmı zeynep neden boyle davranıyo bır aıle urmak ozlemı ıcınde dıye bu ona herseyı yapma hakkı tanırmı
bence asla
ege lale ye baktıgı gıbı ona bakmıyo farkında ama neden daha bızans entırıkaları
bır kadının cocugu olmaz dedılermı cok zormus cocugunun olması neden boyle aptalca bı yalan soyledı
elındekı herseyı kaybedecek cocukların guvenını kaybedecek
eger bu bebek olayı yalansa zeynepı cok kotu gunler beklıyo haklı olarak

vasfiyee
04-01-08, 17:55
yanı goz var nızam var ben anlayamıyorum ya ınsan karsısındakının onu sevıp sevmedıgını anlayamazmı zeynep neden boyle davranıyo bır aıle urmak ozlemı ıcınde dıye bu ona herseyı yapma hakkı tanırmı
bence asla
ege lale ye baktıgı gıbı ona bakmıyo farkında ama neden daha bızans entırıkaları
bır kadının cocugu olmaz dedılermı cok zormus cocugunun olması neden boyle aptalca bı yalan soyledı
elındekı herseyı kaybedecek cocukların guvenını kaybedecek
eger bu bebek olayı yalansa zeynepı cok kotu gunler beklıyo haklı olarak

ya cnm haklısın zeynep yaptığı çok kötü egenin kendisini sevmediğini bile bile hala bişeyleri düzeltme çabasında..!!ege onu asla sevmez...!!laleyi böle severken..zeynep boş hayallere kapılıyo...anlamıyorum yani tamam çocuk istiyosun o zmn git evlat edin...illa bi aile kurmak gerekmiyo ki..!!seni çok seven anne babnda var..onlarla bide evlat edindiğin çocukla çok daha mutlu mesut yaşarsın...zaten zeynebe bu yüzden çok kızıyorum..ama sana bi yerde katılmıyorum cnm zeynebin yalan sölediğini kesinlikle düşünmüyorum evet hamile değil ama yalan atmıyodur eminim şu an hastadır ve bu psikolojik sorunundan dolayı kendini hamile zannediyodur..yani burda onun bi suçu yoktur zaten yeni bölümde gidicekmiş doktora şimdi doktor hamile değilsin dediğinde çok üzülücek ya çok acı çekicek...!!!zeynebi sevmem ama hamile olmadığını öğrenince yıkılıcak açıkçası çok kötü bi durum..

mia y miguel
04-01-08, 18:17
ya cnm haklısın zeynep yaptığı çok kötü egenin kendisini sevmediğini bile bile hala bişeyleri düzeltme çabasında..!!ege onu asla sevmez...!!laleyi böle severken..zeynep boş hayallere kapılıyo...anlamıyorum yani tamam çocuk istiyosun o zmn git evlat edin...illa bi aile kurmak gerekmiyo ki..!!seni çok seven anne babnda var..onlarla bide evlat edindiğin çocukla çok daha mutlu mesut yaşarsın...zaten zeynebe bu yüzden çok kızıyorum..ama sana bi yerde katılmıyorum cnm zeynebin yalan sölediğini kesinlikle düşünmüyorum evet hamile değil ama yalan atmıyodur eminim şu an hastadır ve bu psikolojik sorunundan dolayı kendini hamile zannediyodur..yani burda onun bi suçu yoktur zaten yeni bölümde gidicekmiş doktora şimdi doktor hamile değilsin dediğinde çok üzülücek ya çok acı çekicek...!!!zeynebi sevmem ama hamile olmadığını öğrenince yıkılıcak açıkçası çok kötü bi durum..

ya tamam cok ıstenınce vucut kendını oyle zannedermıs ama yapmayın cocugun olmuycak demısler bı kadına denıldıyse gerı donusu cok zormus dıye duydum
tamam cocugu olacagına ınandırdı kendını neden bu ege de neden kerım de degıl ona da delı gıbı asıkmıs hatta egeyle evlıyken hala onla gorusuyodu degılmı
neden sımdı bı anda ege kıymete bındı lale hastaydı ege kabul ettı hatasını anladı vb onu ve kızları kaybederım korkusu
senın olmayan bıseyı zaten hıc senın olmamıs bıseyı nasıl kaybedersın kı

sude_burcu
04-01-08, 18:46
zeynebin inatla hala o evde kalmasına ben de kızıyorum simdi bir de hamile olduguna inandırdı kendini tam oldu:icon_whis insallah gelecek bolum gercegi ogrenir de artık uzaklasır bu aileden...cunku basından beri bu evlilik ona sadece mutsuzluk getirdi:icon_sorr

begummm
04-01-08, 23:25
Off fragman hâlâ gelmemiş gelmemiş galiba. :(
Zeynep hamlile olmasın yaa eğer hamileyse Ege ile ayrılma ihtimalleri neredeyse hiç kalmaz. Bu durumda da Lale&Ege birleşemez. Ayrıca Kerim&Zeynep' te.

charmingsu
05-01-08, 10:47
selamm arkadaşlaaaaaaaaaaar, bayadır yoktum dersler yüzünden hepinizi çok özledim.

kanald yine bizi deli edicek nerede fragman ya??? dizimizde işler iyice karıştı bende artık karıştım
ilk bölümden beri ateş & lale diyordum ateş mükemmel bir insan ama lale yüz vermiyordu bi türlü tam lale yumuşamışken ateş işleri mahvetti ya of tunayla olmaması lazımdı. ayrıca ege hala laleyi seviyor sanırım lale de boş değil aama geçen sezonun son bölümlerinde lale sanki egeyle aşktan çok sevgi varmış gibi konuşuyordu aralarında (hani evi terketti 'yıllarımı onla boşa harcamışım' vs demişti hatırlayan varsa)

zeynebe gelirsek çok seviyordum dizinin başında sonra da anlıyorum tamam aile bulmuş bırakmak istemiyor ama seni seven kerim var o kadar büyük aşkla bağlı ya kerim&zeynep olsun

ateş & lale

tuna & ege (onlar da yalnız kalmasın yazık :P)

bu arada bence zeynep hamile değil hamileyse çok çok saçma olur

ElvedaDerken
05-01-08, 14:44
merhaba arkadaşlar ben bu diziye hastayım yaa süperr bir dizi :happy0064 :img-in_lo

favori çiftim

Ege - Zeynep

Ateş - Lale

:img-in_lo

Ege ile Zeynebin sahnelerini dört gözle bekliyorum çok heyecanlı olcak süperr :img-in_lo :img-pilot

bende görmedim fragmanı yaaa :icon_sorr Burcumu çok özledimmm :icon_sorr

*elvedaderken*
05-01-08, 16:25
Ya nıye hala yok fragman yoksa bu haftadamı yok yaaaa yoksa bizmı rast gelmıyoruz

Bence zeynep gerçekten hamıle bana öyle gelıyo

vasfiyee
05-01-08, 19:07
Ya nıye hala yok fragman yoksa bu haftadamı yok yaaaa yoksa bizmı rast gelmıyoruz

Bence zeynep gerçekten hamıle bana öyle gelıyo

off evet ya şu fragmanı bi kerede erken vverseler olmaz mı..?bu bölümü çok merak ediyorum...artık fragman görmek istiyorum zaten bu kanald yaprak dökümüne karşı hep özen gösteriyo...bi kerede biizm dizimize önem veripte fragmanı erken verseler şaşarım..!!

ben zeynebin hamile olduğunu düşünmüyorum açıkçası...bu kadar hamile olmadığını gösterip hamile yaparlarsada saçmalamış olurlar yani..!!!çünkü zeynebin tekrar hastalanacağını gösterdiler bize son bölümde..

ElvedaDerken
05-01-08, 21:57
Bu haftada dizi yok..

Yayın akışına baktım arkadaşlar malesef Gönül Yarası yazıyordu YD'den sonra..:sad53::sad53:

yaa naptılar dizimize yaaaaaaaaa :icon_sorr gününümü değiştirdiler yada inş yanlışlık olmuştur..:sad53::icon_sorr

busegurses001
05-01-08, 22:42
Bu haftada dizi yok..

Yayın akışına baktım arkadaşlar malesef Gönül Yarası yazıyordu YD'den sonra..:sad53::sad53:

yaa naptılar dizimize yaaaaaaaaa :icon_sorr gününümü değiştirdiler yada inş yanlışlık olmuştur..:sad53::icon_sorr

ne inanmıyorum bu haftada mı yok dizimiz bu kanal d iyice sinir etmeye başladı artık yeter cnm ne yapmaya çalışıyor sanki yaptığı adaletsizlikler yetmezmiş gibi iyice zıvanadan çıktı artık arkadaşlar bol bol mail atalım bu böyle olmayacak zaten 1 hafta geçmek bilmedi şimdi çarşabaya bu kadar yaklaşmışken yine mi yayınlamıyacaklar olamaz ben şimdi mail atıyorum hemen

vasfiyee
05-01-08, 23:45
ya ewet şimdi bende baktım bi film var noluyo ya ne bu şimdi...?bi hafta bekledik yetmedi mi..?bu kanald ye bravo yani bizi diziden soğutmak için herşeyi yapıyolar ztn reytingler o kdr iyi değil bide diziyi vermiyolar..!!madem dizi yok özeti neden veriyolar kardeşim..?iyice merak ettiriyolar bizi..!!yani akşam akşam sinirim bozuldu ya..!!nedir bu ya..?

sudemnaz
06-01-08, 11:17
nasıl yani bu hafta yeni bölüm yok mu?

ne yapmaya çalışıyorlar böyle :( canım sıkıldı inş. vardır yoksa reytingler iyice düşer:(

ElvedaDerken
06-01-08, 18:10
u Hafta Annem Diziside Yok Dizimiz Kalkmadii

yok zaten kalkmamıştırda neden yayınlamıyorlar onu anlamadık :icon_sorr ben daha fragmanı bile göremedim yaa çok merak ediyorum şu fragmanı :icon_sorr

zerdam
06-01-08, 18:29
nıye yok dızının yenı bolumu

olmazkı boyle ama ozet var bolum yok ecesız bır hafta daha bıraz heyecanlı bır bolumdu.

beyonce&shakira
06-01-08, 19:07
yoo dizi varmış fragmanı gören arkilerimizde var hatta ama net konuşmamak lazım:)herşey yarın belli olur umarım bi hafta sabrettim bi hafa daha asla:)

aleyna66
06-01-08, 21:03
bu Hafta dizimiz varmi yokmu eurod de hic fragmana rastlamadim.
insallah vardir
insallah kalkmamisdirr.........

sema_87
06-01-08, 23:00
arkadaşlar dizi var bu hafta fragmanı daha yeni gördümmm:happy0064.
çok heyecanlı bir bölüm yine bizleri bekliyor.:img-yes:

zeyneple ege sarılıyorlrdı sanırsam.ateşle tuna tarşıyorlardı.ama sanırım egeyele lale birleşkcek yaa off:icon_sorr

lale ateşe ben çocuk değilim tunayla aranızda ne var diyordu:)

Minaa28
07-01-08, 00:43
bende araniza yeni katiliyorum :) adim Minaa28 :)

dizi hakkinda düsüncelerimi sizlerle paylasmak istiyorum:
dizide reytingler sanirim pek yüksek olmuyor.. kadrosunun süper olmasina ragmen!! cok yikiklar var bir türlü toparlanamiyan... bu yüzden olsa gerek...
zeynep-kerem, lale-ege, ates-lale, ates- eda, kerem-seyda simdi birde ates-tuna ciftlerinin hayal kiriklari, asklari ve acilari....
cok fazla dramatik... ama yine zevkli... ben begenerek izliyorum... benim cevremde ED dizisini takip edeni tanimyiorum acik konusmak gerekirse... tek ben izlyiorum... sordugum zamanda dizinin hikayesi hoslarina gitmedigini söylüyorlar... lale kendini ölümcül hasta sanip ailesine terk etmesine kimse anlam veremiyor... lalenin yerinde baska biri olsa ailesine daha cok baglanir diyorlar... :(

bu arada fragman cikmis duyduguma göre ama ben bulamiyorum... biri yardimci olabilirmi??

sema_87
07-01-08, 08:21
bende araniza yeni katiliyorum :) adim Minaa28 :)

dizi hakkinda düsüncelerimi sizlerle paylasmak istiyorum:
dizide reytingler sanirim pek yüksek olmuyor.. kadrosunun süper olmasina ragmen!! cok yikiklar var bir türlü toparlanamiyan... bu yüzden olsa gerek...
zeynep-kerem, lale-ege, ates-lale, ates- eda, kerem-seyda simdi birde ates-tuna ciftlerinin hayal kiriklari, asklari ve acilari....
cok fazla dramatik... ama yine zevkli... ben begenerek izliyorum... benim cevremde ED dizisini takip edeni tanimyiorum acik konusmak gerekirse... tek ben izlyiorum... sordugum zamanda dizinin hikayesi hoslarina gitmedigini söylüyorlar... lale kendini ölümcül hasta sanip ailesine terk etmesine kimse anlam veremiyor... lalenin yerinde baska biri olsa ailesine daha cok baglanir diyorlar... :(

bu arada fragman cikmis duyduguma göre ama ben bulamiyorum... biri yardimci olabilirmi??

öncelikle aramıza h.geldin;)
raingtnlerimiz kötü değil ki cnm bizim gayet iyi bence.daha ne olsun ki zaten brincilik falan ummuyoruz malum diziler yüzünden:).
valla senin çevrendekileri bilmemem ama ben kime sorsam diziyi izliyoruz diyorlar.ve çok ta beyendiklerinin söylüyorlar.kimse izlemiyorsa o zmaan bu raintingleri nasıl alıyor dimi.:img-wink:
lale kendinin ölümcül hasta zannemiyor.zaten öyleydi ama işte bir mucize eseri yaşadı cnm.tabkiki herkesin görüşüne saygımız sonsuz:img-wink:

sude_burcu
07-01-08, 11:39
arkadaslar su an sesli fragmanı izlemis bulunmaktayım...oncelikle zeynebimiz hamile degil ve buyuk yıkım yasıyor:icon_sorr bastan baslayayım en iyisi...fragmanın basında zeynep yine hamile oldugunu dusunerek bebekle konusuyor iste mucizelerle geldin falan diyor...sonrasında ege zeynebi kucagına almıstı sanırım son sahnede bayıldıktan sonraki sahne...guluyorlardı birbirlerine...sonrasında annesiyle doktora gidiyorlar ve doktor hamile degilsiniz zeynep hanım diyor aglıyor zeynep ve annesi...sonra ege ve lale sahneleri vardı ayrıca laleyle egenin annesi konusuyor ve egenın annesi eger zeynep hamile olmasaydı...diye bi soru soruyor...zeynep aglayarak egeye bisey soyluyor ve sarılıyor...seyda zeynebe cok kotu sekilde bagırıyor iste sen kerime bi cocuk bile veremedin falan diyor...sanırım kerim bunu ogreniyor ve seydayı kapı dısarı ediyor...:happy0064 sonra tuna ve ates sahneleri var sanırım lale gercegi ogrenecek eda sayesinde olabilir...ay cok fazla sey vardı ya:) sonunda da ege ve zeynep karsı karsıya o sırada egenin annesi egeye sanırım once benim anlatacaklarımı dinlemelisin diyor orda bitiyor...anlayacagınız baya heyecanlı bi bolum olacak:img-wink:

ayrıca sanki dizinin sonuna yaklasıyoruz gibi bi hava sezdim...olaylar cozulmeye baslıyor bu bolumde...

vasfiyee
07-01-08, 12:42
arkadaslar su an sesli fragmanı izlemis bulunmaktayım...oncelikle zeynebimiz hamile degil ve buyuk yıkım yasıyor:icon_sorr bastan baslayayım en iyisi...fragmanın basında zeynep yine hamile oldugunu dusunerek bebekle konusuyor iste mucizelerle geldin falan diyor...sonrasında ege zeynebi kucagına almıstı sanırım son sahnede bayıldıktan sonraki sahne...guluyorlardı birbirlerine...sonrasında annesiyle doktora gidiyorlar ve doktor hamile degilsiniz zeynep hanım diyor aglıyor zeynep ve annesi...sonra ege ve lale sahneleri vardı ayrıca laleyle egenin annesi konusuyor ve egenın annesi eger zeynep hamile olmasaydı...diye bi soru soruyor...zeynep aglayarak egeye bisey soyluyor ve sarılıyor...seyda zeynebe cok kotu sekilde bagırıyor iste sen kerime bi cocuk bile veremedin falan diyor...sanırım kerim bunu ogreniyor ve seydayı kapı dısarı ediyor...:happy0064 sonra tuna ve ates sahneleri var sanırım lale gercegi ogrenecek eda sayesinde olabilir...ay cok fazla sey vardı ya:) sonunda da ege ve zeynep karsı karsıya o sırada egenin annesi egeye sanırım once benim anlatacaklarımı dinlemelisin diyor orda bitiyor...anlayacagınız baya heyecanlı bi bolum olacak:img-wink:

ayrıca sanki dizinin sonuna yaklasıyoruz gibi bi hava sezdim...olaylar cozulmeye baslıyor bu bolumde...
teşekkürler cnm anlattığın için kesin ben en son izlerim hep öle oluyo zatn...zeynebin hamile olmadığını zaten biz biliyoduk...zeynep için çok kötü oldu ya bak şimdi içim acıdı...ama egeden hamile olmadığınada sevindim..egenin zeynebi kucağına aldığı sahneyi yine sinirle izlicem yani..egeyede bravo..laleyi seviyo gidiyo zeynebi kucağına alıyo..pess yaa..lalem cnm çocuklarını alcak bu bölüm ya..o mutlu olucak ben mutlu olucam..ege acaba zeynebe nabıcak çok merak ediyorum...laleninde ateşle evlenmesini istiyorum çünkü egenin acı çekmesini görmek istiyorum...!!!
cnm ben sonuna yaklaştığını düşünmüyorum...olaylar çözülüyo ama eminim daha yeni yeni olay bulur senaristimiz:)bence şimdi zeynebin hastalığı başladı ya ege bırakamaz zeynebi ya da zeynep kaybetme korkusu yüzünden kötülükler yapabilir gibime geliy:)

sude_burcu
07-01-08, 12:46
tatlım ege zeynebi kucagına alıyor ama bayılmıstı o yuzden:img-wink: yanı baska bı amacla degil her normal insanın yapması gerektigi gibi zeynebi yerden kaldırmak icin kucagına almıs...ege hala laleyi seviyor zaten fragmanda yine ikisinin sahnesi vardı:img-wink:

vasfiyee
07-01-08, 12:58
sesli fragmanı izledim izlemeyenler kanaldnin sitesinde var izleyebilirler çok güzel olucak ya..!!zeynebe çok üzüldüm çok ağlatıcak bu bölüm bizi doktor hamile değilsiniz deyince zeynep söle ona anne hamile olduğumu söle onu nasıl istediğimi söle hani anneler hissederdi hani bilirlerdi dio annesine yazık ya..:icon_sorr bu arada edanın saçı çoookk çirkindi hiç yakışmamış...laleye ya zeynep yalan sölüyosa diyodu..zeynebin annesi zeynebe bu akşam sölüceksin dimi diyo zeynep düşünceliydi..sonra eda laleye bunu egeye anlatman lazım diyo lalede nasıl anlatayım diyo acaba ne sölücek..?sonra zeynep egeye ben diyo başlıyo ağlamaya sarılıyo egeye söleyemicek bence..salak şeyda zeynebe bağırıyo hatta üstüne geliyo zeynebin senelerimi verdim diyo ya sen ne verdin diyo çocuk veremedin gibilerinden bişey diyo zeynep kötü halde tabi o sırada kerim görüyo onları ve şeydanın boğaznı sıkıyo bi daha ona elini sürmüceksin diyo onu evden atıyo bu kadar..!!süper bi bölüm bizi bekliyo.:happy0064

sude_burcu
07-01-08, 13:06
off yine izledim fragmanı ya zeynep mahvolacak bu bolum:icon_sorr seyda bi yandan kaynanası bi yandan ustune bir de hamile olmadıgını ogrenecek napsın ya hangi birine uzulsun:icon_sorr hele o seyda yok mu ay yarabbim ya kıza kerim seni cocugun olmayacak diye bırakmadı mı diyor...sen kimsin ya? neyse ki kerim haddini bildirmis ona...bundan sonra kerim onunla zaten hayatta birlesmez iyi oldu...cok merak ediorum bolumu ya carsamba gelsin biran once

vasfiyee
07-01-08, 13:13
off yine izledim fragmanı ya zeynep mahvolacak bu bolum:icon_sorr seyda bi yandan kaynanası bi yandan ustune bir de hamile olmadıgını ogrenecek napsın ya hangi birine uzulsun:icon_sorr hele o seyda yok mu ay yarabbim ya kıza kerim seni cocugun olmayacak diye bırakmadı mı diyor...sen kimsin ya? neyse ki kerim haddini bildirmis ona...bundan sonra kerim onunla zaten hayatta birlesmez iyi oldu...cok merak ediorum bolumu ya carsamba gelsin biran once

aynen cnm katılıyorum ya ne gıcık bi kadın ne sölesek az kalır nefret ediyorum bu şeydadan ya zeynebin tırnağı bile olamaz...zeynebi pek sevmesemde bu bölüm çooookk üzülcem ona....ne kadar kötü bişey ya hamile olduğuna inanıp sonradan hamile olmadığını bilmek...kendinide çook inandırmıştı..offf içim karardı:icon_sorregeye söyleyemiyo zaten......bi şekilde çıkıcak meydana nasıl olsa....şimdi bide ege yalan söledin fln dermiş..bağırırmış zeynebe...yazık olur kıza valla kendi isteği dışında oldu yani hastalık sonucu acilen psikolojik yardım alması gerekir bence..annesi görüyo kızının durumunu bi el atsın bence..

sude_burcu
07-01-08, 13:17
aynen cnm katılıyorum ya ne gıcık bi kadın ne sölesek az kalır nefret ediyorum bu şeydadan ya zeynebin tırnağı bile olamaz...zeynebi pek sevmesemde bu bölüm çooookk üzülcem ona....ne kadar kötü bişey ya hamile olduğuna inanıp sonradan hamile olmadığını bilmek...kendinide çook inandırmıştı..offf içim karardı:icon_sorregeye söyleyemiyo zaten......bi şekilde çıkıcak meydana nasıl olsa....şimdi bide ege yalan söledin fln dermiş..bağırırmış zeynebe...yazık olur kıza valla kendi isteği dışında oldu yani hastalık sonucu acilen psikolojik yardım alması gerekir bence..annesi görüyo kızının durumunu bi el atsın bence..

evet canım ya egenin tepkisi de onemli simdi...insallah sert bi tepki gostermez sonucta zeynep bilincli yalan soylemedi napsın ne kadar zordur onun icin hic cocugunun olmayacagını bildigi halde umut etmek,bebegi hissetmek...off Allah kimseye yasatmasın boyle bişey...tahminimce ege gercegi annesinden ogrenecek ve ilk basta kızsa da destek olacaktır zeynebe...:img-wink: bi yandan da laleyle birlesmek istiyor bilmiyorum vala kafam karıstı...ben bir de simdi zeynebin babasını dusunuyorum yazık o da inanmıstı torunu olacagına :icon_sorr

UK99_GS
07-01-08, 13:20
evet canım ya egenin tepkisi de onemli simdi...insallah sert bi tepki gostermez sonucta zeynep bilincli yalan soylemedi napsın ne kadar zordur onun icin hic cocugunun olmayacagını bildigi halde umut etmek,bebegi hissetmek...off Allah kimseye yasatmasın boyle bişey...tahminimce ege gercegi annesinden ogrenecek ve ilk basta kızsa da destek olacaktır zeynebe...:img-wink: bi yandan da laleyle birlesmek istiyor bilmiyorum vala kafam karıstı...ben bir de simdi zeynebin babasını dusunuyorum yazık o da inanmıstı torunu olacagına :icon_sorr

noluomuş çocuk olmuomuymuşşş:S:S:S ne özeti okudum
nede fragmanı gördüm benn başka bi hastalık falan çıkmicak inş.
ben zeynebi pek sewmem ama çocuu olmamasına gerçekten üzüldüm:icon_sorr

beyonce&shakira
07-01-08, 13:23
o nasıl fragman öle yaa içim gitti resmen:(cnm burcum nasıl ağlıyo ona bakınca içim parçalandı cnm bnm yaa:)ateşde gitgide batıyo lalenin de gözünden düşüyo böle devam ederse arklıkları da biter bence egeyle zeynebin arası iyi gibi görünüyo ama bana göre hiçde öle diil çünkü egenin annesi önce bnm diyceklerimi dinle falan dedi demekki zeynep hamile olmadığını söylemedi orda ne biliyim:)laleyede ateşle tunanın arasında bişi olduğunu ispitleyende kesin edadır:)

şeydayada üzüldüm kerime yıllarını veren o gerçektende:)ama bence zeyno&kerim....sonsuza kadar:)

sude_burcu
07-01-08, 13:27
vala zeynepcim seydaya asla uzulmuyorum ben...sonucta gidip zeyneple insan gibi konusup durumu anlayabilirdi ama o terbiyesizce ve dusuncesizce zeynebin acısını yuzune vurdu...acıkcası kerimi coktan kaybetti gerci hic kazanmamıstı ya neyse:) ben de senin gibi sonuna kadar zeyno-kerim diyorum ki durum onu gosteriyor sanırım sonunda sevinen biz olacagız:)

charmingsu
07-01-08, 13:30
sesli fragmanı izledim izlemeyenler kanaldnin sitesinde var izleyebilirler çok güzel olucak ya..!!zeynebe çok üzüldüm çok ağlatıcak bu bölüm bizi doktor hamile değilsiniz deyince zeynep söle ona anne hamile olduğumu söle onu nasıl istediğimi söle hani anneler hissederdi hani bilirlerdi dio annesine yazık ya..:icon_sorr bu arada edanın saçı çoookk çirkindi hiç yakışmamış...laleye ya zeynep yalan sölüyosa diyodu..zeynebin annesi zeynebe bu akşam sölüceksin dimi diyo zeynep düşünceliydi..sonra eda laleye bunu egeye anlatman lazım diyo lalede nasıl anlatayım diyo acaba ne sölücek..?sonra zeynep egeye ben diyo başlıyo ağlamaya sarılıyo egeye söleyemicek bence..salak şeyda zeynebe bağırıyo hatta üstüne geliyo zeynebin senelerimi verdim diyo ya sen ne verdin diyo çocuk veremedin gibilerinden bişey diyo zeynep kötü halde tabi o sırada kerim görüyo onları ve şeydanın boğaznı sıkıyo bi daha ona elini sürmüceksin diyo onu evden atıyo bu kadar..!!süper bi bölüm bizi bekliyo.:happy0064

canım çok sağol bence edanın laleye söyle dediği şey zeynebin çocuk sahibi olamayacağı gerçeği..

beyonce&shakira
07-01-08, 13:38
vala zeynepcim seydaya asla uzulmuyorum ben...sonucta gidip zeyneple insan gibi konusup durumu anlayabilirdi ama o terbiyesizce ve dusuncesizce zeynebin acısını yuzune vurdu...acıkcası kerimi coktan kaybetti gerci hic kazanmamıstı ya neyse:) ben de senin gibi sonuna kadar zeyno-kerim diyorum ki durum onu gosteriyor sanırım sonunda sevinen biz olacagız:)

evt cnm çok haklısın aslında şeyda artık hırsından ne yapacağını şaşırmış durumda valla içimden bi ses intikam alıcak diyo:)bi kere dövdürtmüştü zaten kerimi:Dinş sonunda zeyno&kerimi evlenirken görürüz valla zeynebin hamile olmadığını öğrenince napıcak kerim çok merak ediyorum çünkü en son zeynonun hamile olduğunu öğrendi yani peşini bırakıyodu kızın:)

canım çok sağol bence edanın laleye söyle dediği şey zeynebin çocuk sahibi olamayacağı gerçeği..

yok cnm yaa edanın nerden haberi olucak ki zeynebin çocuğu düşürdüğünden yani zeynebin hamile olmadığını söylese söylese egenin annesi olan o gıcık kadın söyler:D:D

sude_burcu
07-01-08, 13:41
hakikaten ya kerim zeynebi hala hamile zannediyor ama lale vasıtasıyla falan ogrenir buyuk ihtimal:)seyda kesin intikam alacaktır rahat durmaz cadı...anasının kızı iste nolcak:) bence de eda ates-tuna iliskisiyle ilgili laleye biseyler anlatacaktır o zeyneple pek alakalı degil:)

beyonce&shakira
07-01-08, 13:57
hakikaten ya kerim zeynebi hala hamile zannediyor ama lale vasıtasıyla falan ogrenir buyuk ihtimal:)seyda kesin intikam alacaktır rahat durmaz cadı...anasının kızı iste nolcak:) bence de eda ates-tuna iliskisiyle ilgili laleye biseyler anlatacaktır o zeyneple pek alakalı degil:)

:img-hyste:img-hystegerçektende anasının kızı zaten hep anasının gazına geliyo:D:Dumarım kerim gerçeği bu bölüm öğrenir boşlamasın kzı öle eski bölümrdeki gibi yoklasın iyi oluyo bizim için:D:Dhiç olmazsa aşk sahnelerini onlarda görüyoruz:)

vasfiyee
07-01-08, 14:01

aman şu şeydayı kutuplara göndermek lazım...ne sinir ya..zeynebide kerimide rahat bıraksın sevilmiyo işte anlamak konusunda kıt yani..eda laleye egeye sölemicek misin diyo..!ne olabilir acaba lalenin egeye sölemek istediği şey..??bu arada ege zeynebin kısır olduğunu bilmiyo mu..?bilmesi gerekir bence evin hizmetçisi adile hanım biliyo ege bilmiyo mu..?daha neler..!bilmiyo diye gösterirlerse saçma olur bence..!

sude_burcu
07-01-08, 14:05
aman şu şeydayı kutuplara göndermek lazım...ne sinir ya..zeynebide kerimide rahat bıraksın sevilmiyo işte anlamak konusunda kıt yani..eda laleye egeye sölemicek misin diyo..!ne olabilir acaba lalenin egeye sölemek istediği şey..??bu arada ege zeynebin kısır olduğunu bilmiyo mu..?bilmesi gerekir bence evin hizmetçisi adile hanım biliyo ege bilmiyo mu..?daha neler..!bilmiyo diye gösterirlerse saçma olur bence..!

bılmıyorum vala canım ya sanırım egenın annesi laleyle konusurken zeynebin hamile olmama ihtimalinden bahsediyor o da edayla paylasıyor buyuk ihtimal...eda da onun uzerine demis olabilir egeye soylemicekmısın dıye...zaten bi sahnede lale egeye bisi soylemek istiyor gibiydi arkasından sesleniyordu ama soylemez...ay karısık vala ya:)

zeynepcım bu arada haklısın cidden kerim-zeynep sahneleri bi baska oluyor ya asık onlar asık:)

beyonce&shakira
07-01-08, 14:09

şeydanın gidiceği yer cehemnnem olsa gerek:D:Dvalla bi rahat bırakmıyo kızı:Dcnm o dediğin kısmı bende anlamadım egeye neyi söyliycek acaba lalede tereddütlüydü söyleme konusunda düşünüyorum şimdi zeynebin hamileliği olabilir mi diye eğer ege nin annesi konuştuysa olabilir:)

bi an önce çarş gelsede merakımızı gidersek bu arada kanal d ye nefretim bi kat daha arttı:img-cool2

begummm
07-01-08, 14:52
Fragmanı izledim şimdi.
İlk dikkatimi çeken Eda' nın dışa fönlü saçlarıydı ve beğenmedim :)
Şimdi gelelim asıl konulara.
Bir çoğumuzun beklediği gibi Zeynep hamile falan değilmiş bu duruma çok sevindim.
Lale, Ateş ve Tuna' nın arasında olanları öğrenmiş bu da güzel :)
Sonunda herşey istediğim gibi oluyor Lale&ege Kerim&Zeynep

ElvedaDerken
07-01-08, 15:06
Ya bukadarda olmazki..

Hem hamile olarak gösteriyorlar hemde olmadığı çıkıyor..ne olurdu sanki hamile olsa??canım benim yaa nasılda ağlıyordu kıyamam ben ona :icon_sorr

Ege & Zeynep ne tatlılar öyle yaa bittim valla :img-in_lo

Kerime YUH!! her ne olursa olsun sonuçta Şeyda senin karın..şuan ne yapıyorsa senin için yapıyor..tamam Zeynebe öle yapmaması lazım ama Kerim hangi hakla çocuğunun annesini ve eski karısının saçından tutarak kapının önüne koyabilir???bumu İNSANLIK!!

Burcum benim yaa her rolünün hakkını veriyor bitanem benimm :img-in_lo

Ege - Zeynep çok tatlılar canları benim inşallah onlar olurlar :img-in_lo

beyonce&shakira
07-01-08, 15:33
Ya bukadarda olmazki..

Hem hamile olarak gösteriyorlar hemde olmadığı çıkıyor..ne olurdu sanki hamile olsa??canım benim yaa nasılda ağlıyordu kıyamam ben ona :icon_sorr

Ege & Zeynep ne tatlılar öyle yaa bittim valla :img-in_lo

Kerime YUH!! her ne olursa olsun sonuçta Şeyda senin karın..şuan ne yapıyorsa senin için yapıyor..tamam Zeynebe öle yapmaması lazım ama Kerim hangi hakla çocuğunun annesini ve eski karısının saçından tutarak kapının önüne koyabilir???bumu İNSANLIK!!

Burcum benim yaa her rolünün hakkını veriyor bitanem benimm :img-in_lo

Ege - Zeynep çok tatlılar canları benim inşallah onlar olurlar :img-in_lo

cnm şeydaya bende üzüldüm ama haketti ayrıca cnm ne karısı onlar boşandı ya:D:Dzeynebin hamile olmadığı belliydi zaten allahtan öle oldu çünkü dizi saçmalardı:)

dizinin sonunda görücez bakalım kim kimle olucak hahahaaa:D:D

burcum bi denem yaa valla ağlatıcak beni bu bölüm zati bu hafta olmasaydı yeni bölüm dayanamazdım:)

esmer_-ezel
07-01-08, 15:46
oh be zeynep hamıle değilmiş lale gerçekleri öğreniyor kerim o şeydaya neler yapıyor öyle hoş şeyda da hakketti bu bölüm gerçekten süper butun sırlar çözülüyor zeynep hamıle olmadığını öğreniyor ama egeye söylemiyor anlaşılan neyse egenın annesı sağolsun o herşeyı söyler süper bir bölüm bizi beklıyor sonuna kadar EGE&LALE

gülbeşeker
07-01-08, 16:00
oh be zeynep hamıle değilmiş lale gerçekleri öğreniyor kerim o şeydaya neler yapıyor öyle hoş şeyda da hakketti bu bölüm gerçekten süper butun sırlar çözülüyor zeynep hamıle olmadığını öğreniyor ama egeye söylemiyor anlaşılan neyse egenın annesı sağolsun o herşeyı söyler süper bir bölüm bizi beklıyor sonuna kadar EGE&LALE

Ben de Zeynep'in hamile olmamasına çok sevindim,kendisini sevmeyen bir adamdan çocuk sahibi olmak Zeynep için de kötü olurdu.İnşallah bir an önce Ege ve Lale birleşirler...

sude_burcu
07-01-08, 16:39
seydaya zaman zaman ben de acımıstım ama cook gerilerde kaldı...vala haketti kerimin onu evden kovmasını... hem buyu yaptı hem zeynebe konustu oyle sacmasapan...:img-wink: kredisini doldurdu yani...ayrıca zeynebin hamile olmadıgını hepimiz biliyorduk iyiki de olmadı...nasıl ki kerimin aklı zeynepteyken seydayla cocugu olsa dahi mutlu olamadıysa zeynep de egenin aklı hala laledeyken bi cocugu olsa dahi mutlu olamayacaktı:img-wink: en dogrusu buydu ve insallah en kısa zamanda sevenler kavusur:happy0064

CicimBenim
07-01-08, 16:40
Lale Ates'i kiskanir gibi gorundu yoksa o ne aralarinda ne varsa. Ege Zeynep'in yalan soyledigini dusunecek, Zeynep'i dinlemezse hic sasmam ya da inanmicak diyeceklerine. Ya kendi istegiyle gidecek Zeynep ya da Ege gitmesini isticek. Insallah boyle birsey var, Zeynep gider... Ona yaptiklari yeter artik, bu kizin haline cok uzuluyorum.. ne Ege ne da Kerem hak ediyor onu ama birini tercih etmem gerekiyorsa o da Egedir. Eger Lale ve Ege birlesirlerse, eski si gibi olmicaktir. Ege'nin akli Zeynep'te, Lale'nin akli Ates'te olacak tahminimce. Bence bu dizi ilerledikce, Ege Zeynep'e asik olacak ve eger tahminim dogru ise cok pisman olacak yaptiklarina.

Zeynep Ege'den kisa bir sure vazgecmesi lazim ki akli basina gelsin. Keske hamile kalsaydi cunku cocugu olmaya hak ediyor. Yazik vallah, cok guzel oynadi o sahneyi.

Ates'e gelince yuh diyorum. Lale'yi ne kadar sevdigi belli oldu ama yinede ikisini beraber gormek istiyorum Lale her ne kadar kabul etmesede.

ElvedaDerken
07-01-08, 16:48
Lale Ates'i kiskanir gibi gorundu yoksa o ne aralarinda ne varsa. Ege Zeynep'in yalan soyledigini dusunecek, Zeynep'i dinlemezse hic sasmam ya da inanmicak diyeceklerine. Ya kendi istegiyle gidecek Zeynep ya da Ege gitmesini isticek. Insallah boyle birsey var, Zeynep gider... Ona yaptiklari yeter artik, bu kizin haline cok uzuluyorum.. ne Ege ne da Kerem hak ediyor onu ama birini tercih etmem gerekiyorsa o da Egedir. Eger Lale ve Ege birlesirlerse, eski si gibi olmicaktir. Ege'nin akli Zeynep'te, Lale'nin akli Ates'te olacak tahminimce. Bence bu dizi ilerledikce, Ege Zeynep'e asik olacak ve eger tahminim dogru ise cok pisman olacak yaptiklarina.

Zeynep Ege'den kisa bir sure vazgecmesi lazim ki akli basina gelsin. Keske hamile kalsaydi cunku cocugu olmaya hak ediyor. Yazik vallah, cok guzel oynadi o sahneyi.

Ates'e gelince yuh diyorum. Lale'yi ne kadar sevdigi belli oldu ama yinede ikisini beraber gormek istiyorum Lale her ne kadar kabul etmesede.

Bu yoruma imzamı atarım.:good: evet bencede öle olur.Ege ile Lale birleşirse çok saçma olur ! sonuçta Ege Zeynep ile bişiler yaşadı Zeynebi unutup Lale ile mutlu olacağını hiç sanmam !

İnşalah gerçekten Ege Zeynebe aşık olur :img-in_lo çok istiyorum bu ikisinin olmasını ikisi birbirlerine gerçekten çok yakışıyorlar..Lale ilede Ateş çok yakışıyor.Lale'yi Ateş bütünlüyor hem fizik olarak hemde karekter olarak.

Sonuna kadar Ege »-(¯`v´¯)-» Zeynep :img-in_lo

vasfiyee
07-01-08, 16:53

zeynebin kendi isteğiyle gideceğini asla düşünmüyorum egenin laleyi sevdiğini bile bile o evden gitmeyen biri bu durumda asla gitmz egeninde bütün olanlara rağmen git demez..çünkü o da zeynebe üzülüyo ama hepsi bu..valla hala ege zeynebi sevyo diyebiliyosunuz cnm artık gözümüze sokuyolar egenin laleyi sevdiğini..asıl ege ve zeynep devam ettiği sürece egenin aklı lalede kalıcak çünkü sık sık biraraya gelicekler..laleyle birleşirse zeyneple bi bağlantısı kalmıcak inan zeynep bi süre sonra aklına bile gelmez...zeynep bırakıp gitse ege asla kal demez ki geçen bölümde annesine zeynep istediği sürece bu evlilik devam edicek dedi..bu saatten sonra asla ve asla ege zeynebi sevmez senaristler böle yapmaz yaparsada saçmalık olur...aslında dizinin sonunda kimlerin olucağı belli oldu:ege&lale-kerim&zeynep

vasfiyee
07-01-08, 16:58
Bu yoruma imzamı atarım.:good: evet bencede öle olur.Ege ile Lale birleşirse çok saçma olur ! sonuçta Ege Zeynep ile bişiler yaşadı Zeynebi unutup Lale ile mutlu olacağını hiç sanmam !

İnşalah gerçekten Ege Zeynebe aşık olur :img-in_lo çok istiyorum bu ikisinin olmasını ikisi birbirlerine gerçekten çok yakışıyorlar..Lale ilede Ateş çok yakışıyor.Lale'yi Ateş bütünlüyor hem fizik olarak hemde karekter olarak.

Sonuna kadar Ege »-(¯`v´¯)-» Zeynep :img-in_lo

ege zeyneple bişeyler yaşadı diyosunda laleyle yaşamadı laleyle 10 senesini geçirdi bu adam allah aşkına unuttunuz mu..?zeynebi unutup laleyle mutlu olamaz diyosun ama laleyi unutup zeyneple mutlu olduğuna inanıyosunuz..zeyneple ne yaşadı ki bu adam..?koskoca bi hiçç...bi kaç gün mutluydular sonra kavgalar başladı..bu mu hayatı paylaşmak..?anlıyorum yakışıyosunuz ve birlikte olmasını istiyosunuz ama egenin hala laleyi sevdiğini kabul edin yani..adam zeynepten olacak çocuğuna bile sevinmedi..ne sevgisinden bahsediyosunuz ki..?

sude_burcu
07-01-08, 17:02
zeynebin kendi isteğiyle gideceğini asla düşünmüyorum egenin laleyi sevdiğini bile bile o evden gitmeyen biri bu durumda asla gitmz egeninde bütün olanlara rağmen git demez..çünkü o da zeynebe üzülüyo ama hepsi bu..valla hala ege zeynebi sevyo diyebiliyosunuz cnm artık gözümüze sokuyolar egenin laleyi sevdiğini..asıl ege ve zeynep devam ettiği sürece egenin aklı lalede kalıcak çünkü sık sık biraraya gelicekler..laleyle birleşirse zeyneple bi bağlantısı kalmıcak inan zeynep bi süre sonra aklına bile gelmez...zeynep bırakıp gitse ege asla kal demez ki geçen bölümde annesine zeynep istediği sürece bu evlilik devam edicek dedi..bu saatten sonra asla ve asla ege zeynebi sevmez senaristler böle yapmaz yaparsada saçmalık olur...aslında dizinin sonunda kimlerin olucağı belli oldu:ege&lale-kerim&zeynep

katılıyorum canım...ya arkadaslar cidden egenin laleyi hala deliler gibi sevdigini ve ozledigini 2-3 bolumdur bariz sekilde goruyoruz...ege zeynebi sevse zaten lalenin yoklugunda ondan ümidi kesmisken severdi ama simdi lale var ve araları da iyi...kısacası ege zeynebi sevmiyor sadece sefkat gosteriyor ve onu ortada bırakmamak icin bosanalım demiyor...e simdi hamile de degil buyuk ihtimal ege ve zeynep ayrılırlar cok ekstra bi durum olmazsa:img-wink:dogrusu da bu zaten herkes GERCEKTEN sevdigi kisiyle birlikte olsun

zerdam
07-01-08, 17:06
selam fragmanı hala ızleyemedım ama yenı bolume sevındım ecemı gorebılecegım hep uzgun gorsekte gorelım yeter

ya egeyı zaten ıstemıyoruz bız artık zeyneple olabılır ama zeynep e karsı sadece vıcdanen duyulan sorumluluk duygusu var egede baskada bırsey yok laleyı unutamaz unutmadıda laleye olan kızgınlık ve sorumluluk hıssıyle zeyneple evlendı goruyoruz sonuclarınıda gozlerınde sadece lale var

lalem cocuklarla olsunda egeyı falan bosverdım atesı bıle gozden cıkarma noktasındayız yaptıgı hata affedılmez cunku 1 kez affettınmı hep affedersın laleme yenı bırını ıstıyorum yenı yazarımıza duyrulur

ege ve ates onu cok uzdu onca yasanandan sonra onlarla olmaz lalemı uzmeyecek bırını ıstıyoruz

zeynepın hamıle olmaması cok ıyı yanı tabıkı onun ıcın uzucu ama dızının ınandırılıgı ıcın ıyı yoksa hıcbırseyın onemı kalmayacaktı

aslında eceyle sınanı gercekte cok yakıstırıyorum ama dızıde ege uzak dursun lalemden o muhtesem sevgı dolu bakıslarda bıryere kadar olmaz artık

sude_burcu
07-01-08, 17:09
arkadaslar fragmanı kanald nın sıtesinden izleyebilirsiniz... :img-wink: bu bolum zeynep cok acı cekecek kıyamam ona ya:icon_sorr dizide en cok uzulen o ya yeter artık mutlu olsun :icon_sorr

ElvedaDerken
07-01-08, 17:22
Ben dedimki İnşallah Ege Zeynebe gerçekten aşık olur dedim..AŞIK demedim..hemen lafı yanlış anlayıp "böle nasıl diyebiliyorsun hala" demeyin !

Bence asıl Lale ile tekrar olursa saçma olur..herkesin haaytı maffettikten sonra mutlu olucaklarını sanmam ! neyse bu konu ile ilgili başka bişi demek istemiyorum.

Ege ile Zeynep çok yakışıyorlar bence ben en başından beri onlar için izliyorum diziyi ikisinide çok yakıştırdığım için eğer Lale ile olurlarsa sadece Burcu'nun karelerine bakar geçerim.neyse sonuçta ben onların olmasını istiyorum bu benim fikrim herkesin fikirlerinide saygı duyuyorum.

Ege »-(¯`v´¯)-» Zeynep :img-in_lo

zerdam
07-01-08, 17:53
Ben dedimki İnşallah Ege Zeynebe gerçekten aşık olur dedim..AŞIK demedim..hemen lafı yanlış anlayıp "böle nasıl diyebiliyorsun hala" demeyin !

Bence asıl Lale ile tekrar olursa saçma olur..herkesin haaytı maffettikten sonra mutlu olucaklarını sanmam ! neyse bu konu ile ilgili başka bişi demek istemiyorum.

Ege ile Zeynep çok yakışıyorlar bence ben en başından beri onlar için izliyorum diziyi ikisinide çok yakıştırdığım için eğer Lale ile olurlarsa sadece Burcu'nun karelerine bakar geçerim.neyse sonuçta ben onların olmasını istiyorum bu benim fikrim herkesin fikirlerinide saygı duyuyorum.

Ege »-(¯`v´¯)-» Zeynep :img-in_lo

bencede egeyle sacma olur bız egeyıo ıstemıyoruz artık ıstedıyle olabılır lalemızı uzmeyecek bırı olsun yeter

ece ve burcuya dondurmeyelım olayı lutfen evet bende ece ıcın ızlıyorum dızıyı ama bu saatten sonra kımcıksa dızıden uzulurum yanlıs anlasılmasın kımsenın cıkacagı yok dızıden

tuba-ece
07-01-08, 18:00
oo fragman sonunda gelmıs

aslında ben atesı begenıyordum ama bencede 1 kez yapan affedılırse herzaman affedılmelı onun ıcın yenı bırı ıyı olur

ayrıcaeceyle sınan super yakısıyo ama ozel hayatlarında bırılerı varsa bıze kızmasınlar sadece cok yakıstırıyoruz

zeynepın hamıle olamadıgını zaten bılıyorduk.ama ben encok kerıme kızıyorum artık kendısıne bıle saygısı kalmamıs sevgıymıs hıc ınandırıcı degıl ınsan sevdıgın yanında ne olursa olsun durabılmelı yapamadı kerım

lalenın ufaklıklara kavusmasına cok sevınıyorum sonunda azda olsa mutlu olucak

vasfiyee
07-01-08, 18:23
oo fragman sonunda gelmıs

aslında ben atesı begenıyordum ama bencede 1 kez yapan affedılırse herzaman affedılmelı onun ıcın yenı bırı ıyı olur

ayrıcaeceyle sınan super yakısıyo ama ozel hayatlarında bırılerı varsa bıze kızmasınlar sadece cok yakıstırıyoruz

zeynepın hamıle olamadıgını zaten bılıyorduk.ama ben encok kerıme kızıyorum artık kendısıne bıle saygısı kalmamıs sevgıymıs hıc ınandırıcı degıl ınsan sevdıgın yanında ne olursa olsun durabılmelı yapamadı kerım

lalenın ufaklıklara kavusmasına cok sevınıyorum sonunda azda olsa mutlu olucak

valla lafı ağzımdan aldın cnm bencede sinan ve ece çoooooook yakışıyolar keşke gerçektede birlikte olsalar:happy0064ama mümkün değil malesef:(valla ben ateşe çok kızmıyorum evet ateş hata yaptı ama sadcee yaptığı tek hatayı görmemek lazım ateşin laleye neler yaptığını hepimiz biliyoruz hayatını kurtrdı ya bi hayattan bahsediyorum...laleyi hep bekledi ateş laleyi herşeye rağmen çok seviyo..o bi hata yaptı ve bu hatanında farkında bence herkes bi kez şansı hakeder...bunları desemde ege ve lalenin barışmasını istiyorum yanlış anlaşılmasın...kerime de bu yüzden ben artık kızmıyorum o bi hata yaptı ve bedelini ödedi bence bi şansı hakediyo...ZERDAM sana katılıyorum laleyi herkes çok üzdü egede ateşte...ama ege ve lale barışşın diyorum yine...

lalenin kızlara kavuşmasını bende sabırsızlıkla bekliyorum...

CicimBenim
07-01-08, 18:42
Ben Ege'nin Zeynep'e asik oldugunu demedimki... bence Zeynep gittikden sonra asik olma ihtimali var dedim.

Ben gercekten bilemiyorum... bazen kimin kiminle olacagini tahmin bile edemiyorum. Ege'nin Zeynep'e asik olmasini cok istiyorum. Lale Zeynep'in hamile oldugunu ogrendiginde fazla sok olmus gibi gorunmuyordu... buna bana artik Ege'yi eski gibi sevmedigini gosterdi. Evet Ege hala Lale'yi seviyor, Lale de Ege'yi ve evet Zeynep hala Kerim'i seviyor, Kerim de Zeynep'i ama bence bu degisecek. Ates'in hic sansi yokmus gibi gorunuyor dizi basladi baslayali... siz senarist olsaniz er gec bir sansi olmasini saglamazmiydiniz? Genellikle, turk dizilerinde boyle olur ve bu sadece benim fikrim. Zeynep ve Ege ayrilicak bence. Belki ikiside eski sevililerine gidecek ama sonuc ne olacak bilmiyorum.

Ayrica, Ates hata yapti evet ve bu ne kadar affedilmez gibi gorunsede Lale ile olmasini istiyorum. O Tuna kadini da hic sevmiyorum! Gicik!! Hele Eda var ya off daha da gicik. O ablasi ve Ates arasinda birseyler hissediyorki Tuna ya kullaniyor, akli sira Ates'in sevgisini kazanacak saniyor... nah kazanir deli!

Kerim'e gelince evet hepsi onun sucu. Zeynep'i asla hak etmiyor. Bu cirpinmalar Zeynep'o terk etmeden once olacakti. Bir insan sevdigi kadini cocugu olmicak diye terk edebiliyorsa o hic sevmemistir benim gozumde. Insan sartsiz sevmesi gerekiyor gercek bir ask olsun. 'Hic kimse seni benim kadar sevemez' lafini da yuh derim! Gorduk sevgisini tobe tobe

sude_burcu
07-01-08, 18:51
ben tunaya kızmıyorum o atesi seviyor nasıl ki ates laleyi seviyorsa:img-wink: hem ates resmen kullandı tunayı simdi de konusmasını ıstemiyor...eda gıcık evet ona katılıyorum:) ayrıca kerim bi hata yaptı ama bunun acısını seyda hamile kaldıgından hatta onunla evlendiginden beri cekiyor...ama her insan affedilmeyi hakeder en azından ben oyle dusunuyorum:img-wink:

vasfiyee
07-01-08, 18:52
Ben Ege'nin Zeynep'e asik oldugunu demedimki... bence Zeynep gittikden sonra asik olma ihtimali var dedim.

Ben gercekten bilemiyorum... bazen kimin kiminle olacagini tahmin bile edemiyorum. Ege'nin Zeynep'e asik olmasini cok istiyorum. Lale Zeynep'in hamile oldugunu ogrendiginde fazla sok olmus gibi gorunmuyordu... buna bana artik Ege'yi eski gibi sevmedigini gosterdi. Evet Ege hala Lale'yi seviyor, Lale de Ege'yi ve evet Zeynep hala Kerim'i seviyor, Kerim de Zeynep'i ama bence bu degisecek. Ates'in hic sansi yokmus gibi gorunuyor dizi basladi baslayali... siz senarist olsaniz er gec bir sansi olmasini saglamazmiydiniz? Genellikle, turk dizilerinde boyle olur ve bu sadece benim fikrim. Zeynep ve Ege ayrilicak bence. Belki ikiside eski sevililerine gidecek ama sonuc ne olacak bilmiyorum.

Ayrica, Ates hata yapti evet ve bu ne kadar affedilmez gibi gorunsede Lale ile olmasini istiyorum. O Tuna kadini da hic sevmiyorum! Gicik!! Hele Eda var ya off daha da gicik. O ablasi ve Ates arasinda birseyler hissediyorki Tuna ya kullaniyor, akli sira Ates'in sevgisini kazanacak saniyor... nah kazanir deli!

Kerim'e gelince evet hepsi onun sucu. Zeynep'i asla hak etmiyor. Bu cirpinmalar Zeynep'o terk etmeden once olacakti. Bir insan sevdigi kadini cocugu olmicak diye terk edebiliyorsa o hic sevmemistir benim gozumde. Insan sartsiz sevmesi gerekiyor gercek bir ask olsun. 'Hic kimse seni benim kadar sevemez' lafini da yuh derim! Gorduk sevgisini tobe tobe

kesinlikle kerim konusuna katılmıyorum kerim zeynebi inanılmaz çok seviyo..ve evet kerim kadar hiçkimse sevemez zeynebi..allah aşkına bu adamın aşkını kanıtlaması için daha ne yapması lazım..?yeeteri kadar göstermedi mi..?o zmnında bi hata yapmış o anki psikolojisiyle yapmış olduğu bi hata ve bedelini çok ağır ödedi zaten..bi dahada asla üzmez zeynebi...tabi bu benm fikrim neyse cnm ya biizim düşüncelerimiz hiç uyuşmuyo..ama olsun yinede yorumlarını severek okuyorum:)

charmingsu
07-01-08, 19:09
kesinlikle kerim konusuna katılmıyorum kerim zeynebi inanılmaz çok seviyo..ve evet kerim kadar hiçkimse sevemez zeynebi..allah aşkına bu adamın aşkını kanıtlaması için daha ne yapması lazım..?yeeteri kadar göstermedi mi..?o zmnında bi hata yapmış o anki psikolojisiyle yapmış olduğu bi hata ve bedelini çok ağır ödedi zaten..bi dahada asla üzmez zeynebi...tabi bu benm fikrim neyse cnm ya biizim düşüncelerimiz hiç uyuşmuyo..ama olsun yinede yorumlarını severek okuyorum:)

canım bencede kimse zeynebi kerim kadar sevemez ve inşallah sonunda mutlu olurlar çünkü yıllar boyu ikiside çok acı çekmiş önce kerimin hatası sonrada zeynebin kerim yerine egeyi seçmesi sonucu..

bu hafta yeni bölüm izlicemiz için çok mutluyum bi an korkmuştum :happy0064 baya heyecanlı olucak gibi fragmana göre..

CicimBenim
07-01-08, 19:11
Ates Lale'yi seviyor evet ama Tuna'nin yaptigi yanlis.

Kerim hata ustune hata yapti. Bana oyle geliyorki Seyda hic sans tanimamis. Sevseydi, deger gosterseydi Seyda katiyen boyle olmazdi. Kocasini seviyor, haliyle kiskaniyor ama istedigi ilgiyi hic goremedi ve hala goremiyor. Bazen ispatlamak icin cok gec kaliyor insan. Bir hata cok hatalara neden oluyor. Hata yapildiktan sonra hata oldugu ogreniliyor. Sanirim siz Lale-Ege, Zeynep-Kerim lerdensiniz? Bende tersi :P

Siz hic cok ama cok sevdiginiz biri tarafindan incitildinizmi? Ben incitildim. Seneler gecti aradan. Affettim ama unutmadim. Er gec anladimki o benim onu sevdigim kadar sevmediydi, o beni hak ettigim kadar sevmediydi, o beni sevilmek istedigim kadar sevemedi. Zamaninda bunlari goremedim, gormek icinde senelerimi aldi ama gordum ve bi daha o kisiye guvenmek diye birsey yok. Bazi seyler vardir affedilmez. Zeynep'in durumu daha farkli, daha acitici. Bu yuzden Kerim benim gozumde affedilmez.
Unutulanlar asla unutmazlar lafi cok gercek, cok yerin bir laf

sude_burcu
07-01-08, 19:20
canım ben de cok sevdigim biri tarafından incitildim zamanında ama burda durum cok farklı...dusunsene kerim en azından zeynebi seviyor ama ege? ege biran once kurtulmak istiyor sırf zeynep istedigi icin evliligi surduruyor zeynep boyle daha cok acı cekmeyecek mi? bi yandan kaynana dırdırı bi yandan kendisini sevmeyen bi es diger yandan kızlar...o yuzden egeyle olması kerimle olmasından cok daha sacma ve anlamsız...kerim cok pisman ve seydayla da hamile kaldıgı ıcın evlenmıs zamanında...yani elinde fırsat olsa o yine zeynebe donerdi seyda onun icin zeynepten ayrıldıgı donem yaptıgı bı hataydı...o yuzden ben kerim-zeynep birlikteligini ege-zeynep birlikteliginden daha mantıklı buluyorum:img-wink:

CicimBenim
07-01-08, 19:25
Hic bellimi olur, belki bir Ege Zeynep'e gercekten asik olur. Ozaman ne dersin?

Ozaman Kerim Zeynep'ten ayriyken baska bir kadinla olupta onu hamile birakmasaydi allah allah

Ya ben Zeynep-Ege beraber gormeyi istiyorum :( Siz de haklisiniz ama ben bu ikili istiyorum :icon_whis

Ay su senaristler bi ip ucu versede rahatlasak bari degilmi?! 50% Zeynep-kerim ve Lale-Ege dusunuyor, diger 50% Zeynep-Ege Lale-Ates dusunuyor. Herkesin kafasi karisik, yani dizinin sonu gelince

sude_burcu
07-01-08, 19:29

Ozaman Kerim Zeynep'ten ayriyken baska bir kadinla olupta onu hamile birakmasaydi allah allah

Ya ben Zeynep-Ege beraber gormeyi istiyorum :( Siz de haklisiniz ama ben bu ikili istiyorum :icon_whis

Ay su senaristler bi ip ucu versede rahatlasak bari degilmi?! 50% Zeynep-kerim ve Lale-Ege dusunuyor, diger 50% Zeynep-Ege Lale-Ates dusunuyor. Herkesin kafasi karisik, yani dizinin sonu gelince

benim istegim zeynebin yuzunun gulmesi eger bu egeyle olacaksa ileride o zaman eyvallah:img-wink: su anda oyle gozukmuyor...ben kerimin pismanlıgını,zeynepten ayrı kaldıgı surece onu dusunerek yazdıgı siirleri,sakladıgı resmini,kızına zeynep ismini vermesini,kısacası zamanında bi hata yapsa da hala zeynebi sevmesini seviyorum ve bu yuzden zeynep-kerim diyorum:img-wink:

CicimBenim
07-01-08, 19:33
Haklisin... Zeynebin gulmesinide ben istiyorum. Eger bu Kerim le olacak sa napalim :) Yinede Ege olmasini isterim :P Ya insallah Zeynep'i sever

beyonce&shakira
07-01-08, 19:45
açıkçası lale ateş vakası beni biraz sıktı laleyle ateşin arası bi iyi bi kötü ateş evlenme ediyo lale dostuz falan diyo ne biliyim bi netlik yok ortada aynı şeyler yaşanıyo hep nostalji:)ateşte zaten ipin ucunu kopardı:)bende açıkçası sadece çocuklar yerine ege lale ve çocuklar olması taraftarıyım çünkü her yan yana geldiklerinde mutlu bi aile resmi çizebiliyolar doğru olanda bu bence eg laleye kötü davranmış olabilir lalede egeye kötü davrandı ona bakarsanız:)

bence herşey unutulabiilr:)zeynom&kerim içinde geçerli bu:D

vasfiyee
07-01-08, 19:47
benim istegim zeynebin yuzunun gulmesi eger bu egeyle olacaksa ileride o zaman eyvallah:img-wink: su anda oyle gozukmuyor...ben kerimin pismanlıgını,zeynepten ayrı kaldıgı surece onu dusunerek yazdıgı siirleri,sakladıgı resmini,kızına zeynep ismini vermesini,kısacası zamanında bi hata yapsa da hala zeynebi sevmesini seviyorum ve bu yuzden zeynep-kerim diyorum:img-wink:

aynen katılıyorum kerim ve zeynep birbirlrine hala deli gibi aşık..zeynepte seviyo açıkçası zeynebin egeyi sevdiğiini düşünmüyorum çünkü kerime bakışları çok farklı...aman herkes mutlu olsun işte..!!

ElvedaDerken
07-01-08, 20:17

Sana aynen katılıyorum cnm..:img-wink: son cümlede katılıyorum kimin kimi sevdiği kimi seçtiği belli değil :)

Bende Ege & Zeynep olmasını çok istiyorum yaa çok yakışıyorlar gerçekten lale ilede ateş çok yakışıyor bence dizinin sonu böle olmalı..

Ama bence hertürlü haksızlık olcağı için Finalde felan mutlaka birilerini öldürebilirler kimseye haksızlık olmasın die :D

sema_87
08-01-08, 08:57
Sana aynen katılıyorum cnm..:img-wink: son cümlede katılıyorum kimin kimi sevdiği kimi seçtiği belli değil :)

Bende Ege & Zeynep olmasını çok istiyorum yaa çok yakışıyorlar gerçekten lale ilede ateş çok yakışıyor bence dizinin sonu böle olmalı..

Ama bence hertürlü haksızlık olcağı için Finalde felan mutlaka birilerini öldürebilirler kimseye haksızlık olmasın die :D

cnm bence tam tersi olucak gibime geliyor.lale&ege zeyneple de kerim.ateşe ne olcağına dair en ufak bir fikrim yok açıkcası.ama bende seninki gibi olmasını istiyorum.:icon_sorr
neden lale &ege die soracak olursanızda çünkü,fragmanda gördüğüm kadarıyla egenin annesi laleye"zeynep hamile olmasaydı"dedi. bu ne demek yani,zeynep hamile olmasaydı egeye dönermiydin.egenin annsiyle eda sanki bir olmuşlar gibi laleyi egeye yaklaştırmaya çalışıyorlar.
ama işin garibi zeynep hamile değilbakalım ege öğrenicek mi?
öğrenirse tepkisi ne olucak? sonra laleye yaklaşır mı bilemem ama bence zeynebi bırakır gibi geliyor.çocuklar da lale ye verliyor. bakalım lale ne yapacak şimdi?
oda egeye dönecek mi yoksa sadece çocuklarıyla mı kalcak.
cevaplanması gereken çookk soru var :)

birde ateş ve tuna meselesi var tabi.en önemlisi o lale öğrenince ne yapacak?
bakalım yarın cevap bulabilicekmiyiz sorularımıza:D

08-01-08, 12:29
Ben geldim arkiler :D

Fragman ne öle yaa süperrrr bayıldımm :img-in_lo

Ege & Zeynep bakışmaları , sarılmaları süper yaa her ne kadar ağlıyacağını görsemde Zeynebin yinede bu bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum :img-in_lo

Semacım evet haklısın canım valla herkes bir olup Ege & Lale yapmaya çalışıyorlar.Eda , Tuna yetmiyormuş gibi şimdide Ege'nin annesi çıktı..Herkes Zeynepten nefret ediyor yaa bukadarda olmazki Zeynebin ne suçu var ona yazık değilmi herkes ona cephe almış.:img-cool2

sude_burcu
08-01-08, 12:32
yarınki bolum zeynep agırlıklı olacak sanırım...ama keske onu mutlu gorebilseydik ya kızın ilk bolumden beri yuzu gulmedi...kiminle cidden mutlu olacaksa onunla olsun zeynebim...eger bu egeyle olacaksa onunla olsun,kerimle olacaksa da kerimle...:img-wink:

busegurses001
08-01-08, 13:08
herkese slm arkadaşlar biraz doluydum dizimizin 1 hafta yayınlanmaması nedeniyle malesef canım hiç başlığa girmek istemedi bu kanal iyice soğutacak milleti diziden hayır her hafta bütün dizilerinin tekrarını veip elveda derkeni ayrı tuttuğu gibi kanalın dizimize uyguladığı bütün olumsuzluklara rağmen bir çok diziden iyi reyting alıyoruz izlenme oranları çok kötü olsa tamam diyecem tekrarını vermesin ama başından beri binbir geceden gencoya kadar bütün dizilerin üzerine düşüp tekrarını veripte elveda derkenin tekrarını vermemesi artık biraz ayıp oluyor sadece bu hafta için söylemiyorum dizimizin başladığı ilk 2 hafta sadece tekrarını verdiler sağolsunlar bir daha göremedik öyle bişey ayıp yani iyi valla dizimiz bütün bu adaletsizliklere rağmen yine iyi bir izlenme payı alıyor diğer dizilere yaptığının aynısını bize yapsa biz şimdi çok daha başka yerlerde olurduk neyse konuşacak çok şey varda sizinde moralinizi bozmayayım

fragmanı sonunda izleyebildim çok etkileyiciydi oldukça güzel bir bölüm izlicez zeynebe çok üzüldüm fragmanda annesine söyledikleri çok iç acıtıcıydı hamile olmamasına bir yandan sevinirken bir yandan da çok üzüldüm inanılmaz hayal kırıklığı yaşayacak şimdi artık biran önce dizimizin başlamasını istiyorum 1 hafta ara çok kötü oldu hasret bıraktılar dizimize bizi ama neyse yarın izleyebilicez sonunda merakla bekliyorum

sema_87
09-01-08, 09:40
Ben geldim arkiler :D

Fragman ne öle yaa süperrrr bayıldımm :img-in_lo

Ege & Zeynep bakışmaları , sarılmaları süper yaa her ne kadar ağlıyacağını görsemde Zeynebin yinede bu bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum :img-in_lo

Semacım evet haklısın canım valla herkes bir olup Ege & Lale yapmaya çalışıyorlar.Eda , Tuna yetmiyormuş gibi şimdide Ege'nin annesi çıktı..Herkes Zeynepten nefret ediyor yaa bukadarda olmazki Zeynebin ne suçu var ona yazık değilmi herkes ona cephe almış.:img-cool2

cnm bence nefretten değil onların yaptıtğı şey.herkesin bir çıkıarı var da ondan.eda desen ateşe aşık,keza tuna'da öyle:)
zeyneple egenin arasının iyi olması işlerine gelmiyor.eğer iyi olursa ateşle lale arasında birşey olcak.şimdi zeynep hamile de değil.o nedenle bu bir fırsat gibi düşünüyorlar.laleyi egeye yaklaştırmaya yalışıyorlar.gerçi zeynebin hamile olmadığının bilmiyorlar şu anda ama olsun:)
öğrenince çok sevinceklerinden eminim.ne kadar acı başkasının üzüntüsü onların sevinci:(
zeynebe çok üzüldüm gerçekten.çok hayal kırıklığına uğrucak yaa:(

lazkizz
09-01-08, 11:46
cnm bence nefretten değil onların yaptıtğı şey.herkesin bir çıkıarı var da ondan.eda desen ateşe aşık,keza tuna'da öyle:)
zeyneple egenin arasının iyi olması işlerine gelmiyor.eğer iyi olursa ateşle lale arasında birşey olcak.şimdi zeynep hamile de değil.o nedenle bu bir fırsat gibi düşünüyorlar.laleyi egeye yaklaştırmaya yalışıyorlar.gerçi zeynebin hamile olmadığının bilmiyorlar şu anda ama olsun:)
öğrenince çok sevinceklerinden eminim.ne kadar acı başkasının üzüntüsü onların sevinci:(

Zeynebi zaten cok uzuyorlar canim her bolumde herkez
onun icin uzuluyor malesef..
Ben artik Ege ye inanmiyorum :S bazen tamam diyorum zeynebi
seviyor bazende o Laleye bakislarini gorunce :S bu nedir
diyorum. Cok karisti durumlar neyse, ins guzel gelismeler olur
zeynep icin hakediyor kizcaz

busegurses001
09-01-08, 11:50

bende çok üzüldüm zeynebe semacım ya dediğim gibi çok büyük hayal kırıklığı yaşayacak şimdi toparlanması çok zor olacak bu bölüm gerçekten de zeynep ağırlıklı bir bölüm olacak şeyda zaten daha fragmanda sinir etti beni zeynebe neler söylüyor öyle biran önce akşam olsun artık ben dizimizi çok özledim bir daha böyle ara vermesinler artık milleti iyice diziden soğutacaklar kanal zaten ettiğini buluyor zoraki koca desen bitti sessiz fırtınanın reytingleri çok düştü menekşe ve halil deseniz öyle yani şuan kanalda yayınlanan pek çok diziden iyi reytingimiz umarım kanal d aklını kullanırda biran önce şu yayın politikasını değiştirir yeter artık

vasfiyee
09-01-08, 13:45
ya valla egeye çok kızıyorum acayip yanardöner bi adam ya.!zeynebe üzülmeye başladım..zeynebin bu hala gelmesinde egenin çok suçu var..!madem kzıı sevmiyosun o zmn neden beraber oldun..?beraber oldukları gece gitti kıza seni seviyorum dedi kendine bağladı,sonra laleyi sevdiğini anladı bu seferde ben seninle sadece çocuklar için evlendim dedi..!ne şimdi bu..!o bunları yapmasaydı zeynebi geri çağırmasaydı ayrılsalardı zeynep çok üzülücekti ama şuan yıprandığı gibi olmazdı..ya da ege zeynebi çağırdıktan sonra adam gibi davransaydı bunlar olmucaktı..!!(gerçi ege zeyneple olunca ben sinir olucaktım keşke baştan ayrılsalardı..)zeynebi pek sevmiyorum ama egenin yaptığı bu haksızlık görülmücek gibi değil..!!valla lalenin atşle sırf egenin acı çekmesi için evlenmesini çok isterim..hep ege&lale dedim hala diyorum barışmalarını çooookk istiyorum ama bu kadar kolay değil..ege ani,sinirli aldığı kararlarla herkesi üzdü..egenin baya acı çekmesiini istiyorum ondn sonra laleyle barışmalı..!bu kdr kolay olmamalı..!!

ece-pınar
09-01-08, 16:07
selam uzun bır aradan sonra

valla dızıde bırturlu karar veremedıler kım kımle olsun dıye olan laleye zeynepe seydaya tunaya oluyo erkekler uzuyo bızım kızları ya hıc mutlu olanı yok

ama encok kerıme kızıyorum ne oyle yıne bırıbenı durdursun hallerınde seydaya davranısları seydaya acıdım

ates ve tunaya gelınce tuna baya baya atese sardı of bu bolumde lalem uzgun ama bıcırıklarla gorusucek super

zerdam
09-01-08, 16:23
aksam sonunda dızımız var gercekten fragmanda gordugum kadrıyla kerım cok sınır llaede ogrensın atesle tunayı artık

tuba-ece
09-01-08, 16:48

valla dızıde bırturlu karar veremedıler kım kımle olsun dıye olan laleye zeynepe seydaya tunaya oluyo erkekler uzuyo bızım kızları ya hıc mutlu olanı yok

ama encok kerıme kızıyorum ne oyle yıne bırıbenı durdursun hallerınde seydaya davranısları seydaya acıdım

ates ve tunaya gelınce tuna baya baya atese sardı of bu bolumde lalem uzgun ama bıcırıklarla gorusucek super

hakıkaten nedır bu erkelerın cektırdıgı kızlara olmazkı

dızının bu bolumu yıne herkes uzgun ya

09-01-08, 17:11

Evet canım yaa valla katılıyorum sana..Kerime bende çok kızdım ne olursa olsun o senin eski karın dimi..Erkekliğe sığarmı eski eşinin , çocuğunun annesini saçından sürükleyerek kapının önüne koyması...buu Zeynebi mutlu edicek ?? içindeki ŞEYTANI çıkardı resmen...hem Şeyda'nın Zeynebe öle davranmasının nedeni var herşeyi yanlış anladı tamam Zeynebe yinede öle dememesi gerekiyordu ama Keriminde böle yapması çok yanlış..iyice düştü gözümden Kerim.!

Ege & Zeynep

vasfiyee
09-01-08, 17:49
kerime nedn bu kadar kızıyosunuz ki..?valla ben hiç kızamıyorum çünkü şeydanın herşeyi hakettiğini düşünüyorum..valla herkes hakettiği muameleyi görür..sen git zeynebe yani kerimin canından çok sevdiği zeynebe hakaret et üstüne yürü..kerimin ellerine sağlık o kadına zerre kadar üzülmüyorum..böle şeyler yapmak yerine kendi hayatına baksın kerim onu sevmezken hala onun yanında..kerimin zeynebe ne kadr aşık oldğunu da biliyo..!!başındn beri yanlış şeyler yapıp duruyo...evliliğinde zaten kerimi dırdırıyla yiyip bitrmişti..büyüyle bilmem neyle kocasını eve bağlamaya çalışıyo..yani hep mantıksız ve boş şeyler yapıyo kerimle zaten olamazdı..şimdiye kdr kerim onun bütün yaptıklarına rağmen bi kere el kaldırmadı..ama şimdi kerimin damarına basıyo kerimin en sevdiği insana hayatının aşkına gidip hakaret ediyo bilmem ne..!!neyse fazla uzatmayayım uzun lafın kısası kerimin ellerine sağlık..!!

sude_burcu
09-01-08, 17:54
kerimin tepkisinin artık tum olayların patlaması oldugunu dusunuyorum sonucta seydaya surekli sans verdi...seyda hep hata yaptı kocamı evde tutacagım derken hepten evden uzaklastırdı adamı...ya kerimin aklı seydayla evlendigi ilk gunden beri zeynepteydi ve seyda yıllarca bu gercekle yasadı...gercegi kabullenmesi gerekirken o buyuyle kocasını eve baglamaya calıstı...ve en sonunda kerimin can damarına bastı zeynebi hırpaladı hem de zeynebin en hassas sorunuyla...o yuzden ben de seydaya acımıyorum artık...tabi siddeti haketmiyordu ama sansını fazla zorladı:img-wink:

vasfiyee
09-01-08, 20:17
kerimin tepkisinin artık tum olayların patlaması oldugunu dusunuyorum sonucta seydaya surekli sans verdi...seyda hep hata yaptı kocamı evde tutacagım derken hepten evden uzaklastırdı adamı...ya kerimin aklı seydayla evlendigi ilk gunden beri zeynepteydi ve seyda yıllarca bu gercekle yasadı...gercegi kabullenmesi gerekirken o buyuyle kocasını eve baglamaya calıstı...ve en sonunda kerimin can damarına bastı zeynebi hırpaladı hem de zeynebin en hassas sorunuyla...o yuzden ben de seydaya acımıyorum artık...tabi siddeti haketmiyordu ama sansını fazla zorladı:img-wink:
sna aynen katılıyorum cnm şeyda bunu haketti hiç üzülmedim onun için üzülmemde..hem şeydanın bi ara kerimi nasıl dövdürttüğünü unutmayın..onun yağtığı normal miydi.?kerim şuan az bile yapıo..hem kerim dövmüyo ki..sadece ewindn kovuyo buda çok doğal..biraz hırpalıyo ondan da bişi olmaz..

09-01-08, 22:11
Ege Zeynebi seviyor..:img-in_lo:img-in_lo:happy0064

Kerim'i görüp kıskanması çok güzeldi yaa :img-in_lo özellikle Gece kalkıp Zeyneple konuşması felan sonra sarılması..o ne içten bir sarılmaydı öyle:img-in_lo :love01: Çok tatlılardı yaa çoooookkkkk :img-in_lo

Hep hayalini kurduğum o güzel tabloyu gördüm sonunda.İnşallah hep böle devam ederler birbirlerine hep sarılırlar hiç bırakmazlar birbirlerini..ve en önemlisi hep Mutlu olurlar..:img-wink:

Zeynebimede çok üzüldüm yaa ne kadar kötü bişi düşünmek bileistemiyorum.:icon_sorr

09-01-08, 22:53
Ben kanaat getirdim Ege ikisinide seviyor :D:D ya bence Laleye özlem duyuyor sanmıyorum sevdiğini..neyse bu bölüm süperdi yaa..

Ege & Zeynep kısımları harikaydı neyse kaçtım ben yarın yapcam yorumumu by.bye

busegurses001
09-01-08, 22:55
of nasıl bir bölümdü ya çok kötü oldum her sahnede bu bölüm tam bir duygu fırtınasıydı tahmin ettiğimiz gibi bu bölümde zeynep ağırlıktaydı harika bir bölümdü ben çok beğendim özellike burcuya hayran kaldım doktora gittiklerindeki o sahnede resmen oynamadı yaşadı inanılmaz etkiledi fragmanda izlerken etkilenmiştim ama izlerken bu kadar içimin acıyacağını tahmin etmemiştim bölümde beni en çok sinir eden şahsiyet edaydı dedikodu kraliçesi olmuş maşallah çok kişiliksiz bir kızmış artık ateşide sevdiğine inanmıyorum tuğçeciğiminde başından beri dediği gibi onda saplantı olmuş artık ne barıştan ne ateşten vazgeçiyor birde yetmiyor milletin arasını sırf inat için bozuyor hiçbirşey hak etmiyor bana göre artık eda yapayalnız kalır umarım fragmanı yine vermediler umarım en kısa zamanda izleyebiliriz benim çıkmam lazım arkadaşlar hepinize iyi geceler

aslanselda
09-01-08, 23:03
sakin bir bölümdü, Zeynep'in haline üzüldüm, keşke hamile olsaydı :icon_whis üzücü bir durum.

bölüm boyunca EGE'yi taktir ettim... Neden mi ?? kendisinden çocuk beklediğini zannettiği, evlendiklerinden beri onu mutlu edemediğini düşündüğü Zeynep'i mutlu etmek ve ona destek olmak için bölüm boyunca çaba gösterdi... Hep yanında oldu, şefkatle yaklaştı. Tebrikler Ege'ye...

Zeynep'in önce doktora gitmek istememesindeki inadı acaba gerçektende test yapmamışmıydı diye düşünmeme sebep oldu ama doktorla konuşurken yaptığını düşündüm... bilmiyorum ne derece yaptı ama önemli olan bu değil zaten, önemli olan kendini hamile olduğuna fazlasıyla inandırmış olmasıydı... yıllar önce yaşamış olduğu hayal kırıklığından daha fazlasını yaşadı belki...

ege'nin annesine kıl oldum, çok sinir bozucu, anlayışsız bir kadın... üzerine vazife olmayan şeylere karışması da çok çirkin.

naz ile ece bu bölüm çok tatlılardı, annelerinin ve babalarının desteğiyle zeynep'e oldukça yakın davrandılar. En azından artık olanları kabullendiler... demek olay zeynep'in anne olmaya çalışmamasındaymış. Kendi annelerini hep yanlarından bulacaklarına, onu her zaman görebileceklerine inandıkları zaman sorun olmuyor, zeynep'i bile kabul edebiliyorlar, yeter ki çocukları anneden mahrum etmeyin. Kıssadan hisse.

eda... hiçbir zaman sevmedim bu kızı ve de sevmeyeceğim... çok bencil, kendinden başkasını düşünmeyen, sürekli herkese bağırıp çağıran, kıran bir şahsiyet... işi gücü dalavere... tuna ile ateş'i parmağında oynattı bölüm boyunca... yazık hallerine üzüldüm, ikiside birbirine girdi, sen onu dedin, ben bunu söyledim...

kerim...şeyda... şeyda iyi bir kadın değildi, iyi bir anne de değildi, dizinin başlarında ama sonra hatalarının farkına vardı... onu böyle yapan annesiydi... bence tüm bu olanları haketmedi... evet zeynep'e yaptığı çirkinceydi ama hangi kadın başka birinin gölgesinde yaşamak ister, boşanmış olsada çaba gösteren biriydi son zamanlarda kerim için neler yaptı ama yine sonunda batırdı...

eminim ki bölüm boyunca herkes EGE'NİN ZEYNEP'İ SEVDİĞİNİ DÜŞÜNDÜ :D aksine ihtimal vermiyorum... onun yanında olmalar, kerim'i görünce bozulmalar... ama tabi ki yanıldılar... ege yapması gerekenleri yaptı, bir çocuğu olacaktı ve zeynep karısıydı...

gerçek duygularını LALE'NİN YANINA GİTMEK İSTEMESİNDE... ARDINDA ONUNLA YAPTIĞI KONUŞMADA... ARDINDAN BAKIŞMALARDA VE SON CÜMLEDE BELLİ ETTİ / ETTİLER...

EGE'de LALE'de birbirlerini kabul etmek istemeselerde hep inkar etselerde HALA ÇOK SEVİYORLAR.

Ege : (avukatın yanında mutlulukla heyecanla ayrıldı lale'ye gitmek için) ama yanına gidince, konuşacak tek kelime bulamadı... eli ayağına dolaştı...

Ege : keşke tüm olanları değiştirebilsem, zamanı geri alabilseydim :happy0064 başka söze hacet yok.

Lale : ama herşey için artık çok geç öyle değil mi...

bakışları herşeyi o kadar güzel ifade etti ki... BAŞKA SÖZ YOK.

bunları zeynep'i sevmediğim için söylemiyorum gördüğüm için söylüyorum. Bana hissettirdikleri bu ve DOĞRU OLANDA BU...

ben biliyorum ki tekrar bir araya gelecekler ve artık bunu gönülden istiyorum.

EGE & LALE & ÇOCUKLAR :happy0064:happy0064:happy0064

vasfiyee
09-01-08, 23:10
çok güzel bi bölümdü ya..!!zeynep ağırlıklıydı..sıkılmadım ama lalemi daha çok görmek istiyorum..başta bende ege zeynebi seviyo gibi geldi ama değil laleye bakışı konuşması,avukattan gönderebilirdi ama o sırf laleyi görmek için kendi vermek istedi..o sözleri...zamanı geri alabilsem bunlar olmazdı gibilerinden bişey dedi zeyneple yaşadıklarından pişman...lalede bazı şeyler için geç dedi..ege pişman eminim...laleye bakışları çok farklı..zeynebe sadece çocuk için iyi davranıyo..onun yerinde kim olsa aynı şeyi yapardı..!!kerimi tebrik ediyorum zeyneple karşılaştıklarında sırf zeynebi üzmemek için uzak durucanı söledi ya içinden işte dedim kerimede bu yakışır..!!şeydaya hiç üzülmedim bide kızını kullanmaz mı yuh dedim..eda ne cadı ya bu kadar olur korkulur valla bu kızdan..insanları birbirlerine düşürmek konusunda üstüne yok:)ateşe yavaş yavaş sinir olmaya başladım ya artık eski ateşi göremiyorum ben..laleyle eskiden yakınlardı artık eskisi gibi değiller...belkide en iyisi bu..lalem yine bugün çok güzeldi onu çoookk seviyorum..

ya fragmanı göstermemeye başladılar eskiden ne güzel dizi bittiğinde gösteriyolardı..nedn böle yapıyolar ya..??

burçinn
09-01-08, 23:14
yine çok ilginç bölümde zeynepe çok üzüldüm kızların da mutlu olmasına çok sevindim.uzun süre sonra ilk defa bu kadar mutluydular.yalnız ben kızların 2 gün öncesine kadar anne-baba birlikteliğinden başka birşey düşünmezlerken birden bu durumu bu kadar kolay kabullenmelerini pek anlayamadım.tamam naz başka çare yok falan diyor ama o küçük bir çocuk sonuçta önceki davranışlarıyla şimdiki davranışları hiç uyuşmuyor çok çabuk değişti.gerçi annesine kavuşması onu çok rahatlattı...
kerimle devam edeyim bence bugün çok büyük bir hata yaptı.şeydaya davranışı çok çok kötüydü!!!!ne kadar çok kerimi sevsem de zeyneple olmasını istesem de bir kadını saçından sürükleye sürükleye kapının önüne atmak,kafasına bavulu geçirmek de ne oluyor şimdi!bir de boğazına yapışması var tabi.tamam kızmakta çok haklı ama böyle davranmakta hiçbir şekilde haklı değil!sen kimsin dediği kadın çocuğunun annesi!!!en azından sadece bunun için bile daha saygılı olmalıydı.kerim şeydayı çok fazla hırpalıyor ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor.kerime olan tüm sempatim o sahnelerde uçup gidiyor!!!
zeynepe geleyim bari.zeynep keşke hemen söyleyebilseydi de o cadı kaynanasına fırsat vermeseydi.ama diyorum ki bence ege anlayabilir çünkü 2 günde birden değişti zeynep geceleri ağladı sonra konuşmaya karar verdiler falan.ya yalancılıkla suçlar mı zeynepi?sanırım öyle olacak:(bir bu eksikti yani.zaten yıkılmış artık bir de yalancılıkla suçlanmayı kaldırabileceğini sanmıyorum:(
lale bu bölüm beni sinir etmedi hayret:)genelde her bölümde mutlaka sinir olacağım en azından tek birşey yapardı.ben acaba egeye zeynepi söyler mi dedim ama yapmadı.ama daha net ortaya çıktı ki lale hala bazı şeyleri kabullenemiyor,hala egeyi seviyor tam da düşündüğümüz gibi diğer herşey onun bahanesi.o hala egeyi istiyor!
tunaya bayılıyorum çok yerinde ve doğru laf sokuyor:)ateşe de çok güzel laf sokuyor laleye de.çünkü gerçekleri söylüyor.ateş de lale de biraz inkarcılar.yani ateş egenin kötü olduğunu düşünmek istiyor laleye kavuşmak için,lale de hala egeyi sevdiğini başkalarına itiraf etmemek için oyun oynuyor.ama tuna onları çok güzel köşeye kıstırıyor kalıveriyorlar öyle:)ateş tunaya haksızlık ediyor.ayrıca o fesat edanın sözüyle hareket etmeleri de çok komik.dünyada son insan kalsa yine de edaya güvenmezdim.üstelik herkes de ateşe takıntısını biliyor.nasıl bu kadar kolay oyuncak oluyorlar anlamadım gitti.

09-01-08, 23:15
Bende gönülden Ege & Zeynep istiyorum..:img-wink::img-in_lo

walla ben yine düşüncelerimin arkasındayım kim ne derse desin..

Ege'nin annesi kim oluyorda hhemen herşeye atlıyor kadın yaa..hemen Ege'ye "önce benim anlattıklarımı dinselen çok iyi olucak" diyor..bukadarmı BENCİL , DÜŞÜNCESİZ olabilie sırf Ege Lale ile olsun diye!!

Bir insan için ne kadar çok zor hamile olmadığını sölemek..Elbette sölicek hemen nasıl söylesin bukadarmı kolay ! Egenin annesi hemen atlıyor herşeye kız tamda sölicekken !

Fragmanıda vrmediler yaa uyus oldum..

vasfiyee
09-01-08, 23:16
eminim ki bölüm boyunca herkes EGE'NİN ZEYNEP'İ SEVDİĞİNİ DÜŞÜNDÜ :D aksine ihtimal vermiyorum... onun yanında olmalar, kerim'i görünce bozulmalar... ama tabi ki yanıldılar... ege yapması gerekenleri yaptı, bir çocuğu olacaktı ve zeynep karısıydı...

gerçek duygularını LALE'NİN YANINA GİTMEK İSTEMESİNDE... ARDINDA ONUNLA YAPTIĞI KONUŞMADA... ARDINDAN BAKIŞMALARDA VE SON CÜMLEDE BELLİ ETTİ / ETTİLER...

EGE'de LALE'de birbirlerini kabul etmek istemeselerde hep inkar etselerde HALA ÇOK SEVİYORLAR.

Ege : (avukatın yanında mutlulukla heyecanla ayrıldı lale'ye gitmek için) ama yanına gidince, konuşacak tek kelime bulamadı... eli ayağına dolaştı...

Ege : keşke tüm olanları değiştirebilsem, zamanı geri alabilseydim :happy0064 başka söze hacet yok.

Lale : ama herşey için artık çok geç öyle değil mi...

bakışları herşeyi o kadar güzel ifade etti ki... BAŞKA SÖZ YOK.

bunları zeynep'i sevmediğim için söylemiyorum gördüğüm için söylüyorum. Bana hissettirdikleri bu ve DOĞRU OLANDA BU...

ben biliyorum ki tekrar bir araya gelecekler ve artık bunu gönülden istiyorum.

EGE & LALE & ÇOCUKLAR :happy0064:happy0064:happy0064

valla süpersin..!!!herşeyi o kadar iyi hatta mükemmel anlatmışşın..!!ege o kdr pişman ki..!!ve hala birbirlerini çookk seviyolar..dediğin gibi başka söze ne gerekk bakışlar herşeyi anlattı zaten:)

burçinn
09-01-08, 23:20
kerime nedn bu kadar kızıyosunuz ki..?valla ben hiç kızamıyorum çünkü şeydanın herşeyi hakettiğini düşünüyorum..valla herkes hakettiği muameleyi görür..sen git zeynebe yani kerimin canından çok sevdiği zeynebe hakaret et üstüne yürü..kerimin ellerine sağlık o kadına zerre kadar üzülmüyorum..böle şeyler yapmak yerine kendi hayatına baksın kerim onu sevmezken hala onun yanında..kerimin zeynebe ne kadr aşık oldğunu da biliyo..!!başındn beri yanlış şeyler yapıp duruyo...evliliğinde zaten kerimi dırdırıyla yiyip bitrmişti..büyüyle bilmem neyle kocasını eve bağlamaya çalışıyo..yani hep mantıksız ve boş şeyler yapıyo kerimle zaten olamazdı..şimdiye kdr kerim onun bütün yaptıklarına rağmen bi kere el kaldırmadı..ama şimdi kerimin damarına basıyo kerimin en sevdiği insana hayatının aşkına gidip hakaret ediyo bilmem ne..!!neyse fazla uzatmayayım uzun lafın kısası kerimin ellerine sağlık..!!yapmayın ya tamam ben de çok seviyorum kerimi ve zeyneple kavuşmalarını istiyorum ama bir kadına hele de çocuğunun annesine bu şekilde davranmasına oh ellerine sağlık diyemeyeceğim.şeyda cahil bir kadın bazı hareketleri bundan kaynaklanıyor.büyüler falan filan.zeynepe yaptığına çok kızdım ama yine de bu şekilde hırpalanıp,o soğukta kapı önüne atılmayı haketmiyordu.ve çocuk da bunu biliyor annemi içeri almaycak mısın diyor ne kadar kötü bir durum.kerim ne olursa olsun o hareketi yapmamalıydı.

burçinn
09-01-08, 23:22
Bende gönülden Ege & Zeynep istiyorum..:img-wink::img-in_lo

walla ben yine düşüncelerimin arkasındayım kim ne derse desin..

Ege'nin annesi kim oluyorda hhemen herşeye atlıyor kadın yaa..hemen Ege'ye "önce benim anlattıklarımı dinselen çok iyi olucak" diyor..bukadarmı BENCİL , DÜŞÜNCESİZ olabilie sırf Ege Lale ile olsun diye!!

Bir insan için ne kadar çok zor hamile olmadığını sölemek..Elbette sölicek hemen nasıl söylesin bukadarmı kolay ! Egenin annesi hemen atlıyor herşeye kız tamda sölicekken !

Fragmanıda vrmediler yaa uyus oldum..o kadın normal değil zaten lanet birşey.tam gıcık!!!
evet hiç kolay değil zeynep için çünkü tam da ilgi görmeye başlamıştı.şimdi haksız yere yalancı durumuna düşecek:(

aslanselda
09-01-08, 23:25
valla süpersin..!!!herşeyi o kadar iyi hatta mükemmel anlatmışşın..!!ege o kdr pişman ki..!!ve hala birbirlerini çookk seviyolar..dediğin gibi başka söze ne gerekk bakışlar herşeyi anlattı zaten:)

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM, AKLIN YOLU BİRDİRR :img-wink:

Lale'ye şaşırmamanız lazım, o hiçbir zaman KÖTÜ NİYETLİ olmadı, İÇTEN PAZARLIKLI olmadı, hep kartlarını AÇIK OYNADI.

kimse için kötü düşünmedi, kötü söz sarfetmedi, kendi çıkarları için bildiklerini kullanmayı düşünmedi.

HATALARINA RAĞMEN, O İYİ BİR KADIN, İYİ BİR ANNE, İYİ BİR EŞTİ.

kızlara gelince, bunda şaşılacak birşey yok... şu anda durumu kabullenmiş durumdalar, çünkü artık annelerini görememe gibi bir engel yok, anne ve babası bir araya geldiğinde insanca konuşabiliyorlar, yüzyüze bakabiliyorlar, çocuklar içinde önemli olan buydu, zeynep'i sevmediklerinden değildi, aksine onu çok seviyorlar... ece gibi naz'da çok seviyordu, bunu onun bazı zamanlardaki hallerinden ve bakışlarından anlamış olmanız lazım ama çocuk işte anne-babasını illa yanında görmek istemesi, zeynep'i engel görmesiydi tüm olanlar...

ama şimdi biliyorlar, artık anneleri herzaman yanlarında olabilecek, babası engel değil, zeynep babalarının eşi... üstelik çocukları olacak.

yani şaşırmayın, gayet doğal bir süreç.

nghn
09-01-08, 23:32
Bugüne kadar yorum yapmayıp şimdi birden yorum yazmak garip olsada düşüncelerimi yazmadan geçemeyeceğim.Hepsi benim nacizane görüşlerimlerimdir.

Ege ve Zeynep arasında romantizm adına zerre duygular dönmüyor.Zeynep Ege'yi değil Ege'nin ona sunacağı aile düşüncesini seviyor.Ege ise sadece çocuktan dolayı Zeynep'e böyle davranıyor.Kızcağız göz yaşları içinde ağlıyor daha neden kaynaklandığını düşünemiyor bile.Zeynep'in kendi bile annesine itiraf etti.Çocuklar hamilelikten beri Zeynep'e yakın davranıyor.Daha da önemlisi Ege hiç davranmadığı kadar anlayışlı davranıyor Tüm bunlar Zeynep'in cümleleri.Yani Aile Zeynep'e Zeynep olduğu için değil bebek için daha bir önem göstermeye başladı.Zeynep'te bunun farkında ve haliyle bu ilgiyi kaybetmek istemiyor.Çünkü her zaman hayalini kurduğu şey bu.

Ben sizler gibi Ege'nin annesine de kızmadım.Anne bu sonuçta ortada bariz giden yanlışlar var.Sağır Sultan bile bunun farkında.Haliyle oğlunun ve torunlarının mutluluğu için bununla uğraşacak.Kalkı ki ben yanlış bir hareketini görmedim.Zeynep'i tanımıyor.Nerden bilebilir ki Zeynep'in konuyu ona açacağını.Kaldı ki Ege birşeylerin ters gittiğini yemekten itibaren anladığı anda üstelemeliydi.Gece Zeynep'i öyle ağlarken görünce sonra konuşuruz dedi ama sonrasında gelipte sormadı Zeynep'i.

Hem velayet konusunda Lale'nin yanına gelipte keşke herşeyi başa alabilme şansımız olsaydı dediği andan zaten Ege rengini iyice belli etti.Geri almak istediği olsa olsa Zeynep ile olan evliliği ve Lale ile olan boşanması.Zeynep'le mutlu olsa aklının ucundan bile böylesi bir cümle geçmez.Üstelik Zeynep'in hamile olduğunu bile bile Lale'ye bu lafları söylemek bebekten bile pişman olduğunu gösterir bence.

Kerim ve Şeyma Kerim az bile yaptı