Tüm Versiyonu Göster : Sıla - 53 -56. Bölüm Yorumları

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

ilkbahar
09-01-08, 15:16
Merhaba forumdaşlar;
Sizlere merhaba demek için girdim aslında, ne güzel sayfalar hiç ilerlelemiş. Aferin G.O.'ya çoğunluğumuzu kaçırtmayı başardı sonunda. Bu da bir başarıdır aslında.
Sevgili bbsalan; ben de sönmezlerin evini daha sıcak buldum ve beğendim. Özellikle ebeveyn banyosu olması çok hoşuma gitti. Sıla'nın evinde banyo yapınca ne yapacaklar.?Banyo hangi katta acaba? Geçen bölüm Sıla, Bedoş'umu yıkadı, kucağında odaya getirdi. Kendileri yapınca o müze gibi yerde bornozla mı dolaşacaklar? Mardin'de bile ebeveyn banyoları vardı.

Sevgili Bego tekrar mutlu yıllar.

de-rin
09-01-08, 15:22
Sönmezlere :img-fie: tahsis edilen 600 YTL kiralık evin görmediğimiz köşesi kaldı mı?:icon_whis:

bbasalancım kaldı kaldı bu bölüm celil efendi bir banyo yapsada görsek nasıl banyosu vardı 600ytllik evin çok meraklandım doğrusu

ay banyo demişken geçen bölümde sözde sıla bedirhanî bir yerde yıkayıp alttan cıtcıtlı atleti ile kucağında geldi babası uzaktan kumandalı hali ile sıhhatler olsun dedi..sonra sıla bedirhan'ı bir içeri bir dışarı derken giydirdi ki bedirhan'ın kıyafetleri yatağın üzerinde boran'ın yanındaydı ama sıla hangi ara giydirdi anlıyamadım..işte kouyuda çok uzattım diyeceiğim o ki bu bölümde de BORAN en temizinden yıkanır mı?olmazsa sıla zeynep hıncını boran'ı bir güzel keseliyerek şöyle bastıra bastıra yıkayıp hıncını almak ister mi?:icon_ange:icon_ange:)

rhetçim Boran'ın şirketi Mardinde gıde ve tütün üzerine idi yanılmıyorsam hala Cihan 'ın yaktığı 400 kasa cıvarındaki cerezi unutmadım, İstanbul'da ise inşaat üzerine idi yanılmıyorsam..birde tırları vardı (naklyede olabilir) Cihan daha önceleri öününde poz verip havasını atmıştı iki bölüm öncede KİRALIK katıil koca ayaklı Erkan o tırların etrafında Boran ı dikizlerken polislere yakalanmıştı..:img-polic

rhetçim iyi fikir :img-cool2bu haftada full Oğuzu izliyelim ailesi kimdir nedir paralımıdır parasız mıdır?dilan oğuza varırsa sönmelere bir faydası dokunur mu?yoksa oda sönmezler gibi hazıramı? meraklı..tüm bunları ayrıntıları ile öğrenmemiz şarttır...

legends_of
09-01-08, 15:36
Sönmezlere :img-fie: tahsis edilen 600 YTL kiralık evin görmediğimiz köşesi kaldı mı?:icon_whis

:img-hyste…celil ve beder gerçekten saf mı yoksa saf numarasına mı yatıyorlar acaba..???????....
Sıla nın tutuğu evi 600 ytl sandıklarına göre…..Mardin de yaşamış bile olsalar orda da kiralar ucuz değil hani….
Memur olarak doğuya atanan arkadaşlarım var ve en az 400 ytl kira veriyorlar..o da daire…
Celil ve berder da koca villa yı 600 ytl sanıyor….
----Bir sorum daha var….Bunlar 600 ytl kirayı nasıl verecek acaba.????????????:img-hyste….Belki sıla dan borç isterler….hahahhaha…:img-hyste….

rhett cim…aman :Allah korusun birde oğuzun ailesi mi …..:img-swoon

derin cim..yanan çerezleri bende unutmadım…..Ve de Cihan ın yediği hokkalı yumruğu…..:img-hyste…..:img-black

rfd30
09-01-08, 15:38
Sevgili İlkbahar'cım
Bende senin gibi Sönmezlerin evini beğendim ayrıca Dr.Zeynebin evinide fazla görmedik ama gördüğümüz kadarıyla o da çok güzel İst. Boğazına nazır
Cihan'ın yani Dilaverin evide Sıla'nınkinden güzel bence dizideki kötü demeyelimde en çirkin, kasvetli ev (geçen seneki çiftlik evide öyleydi) Sıla'nın evi, güya kendiside türkiyenin en zengin kişilerinden :img-pilot buna GO'da inanıyormu acaba?:img-cool2

Bende sevmedim o perili köşkü belki de Sıla ile Boran'ın soğukluğu evdendir :img-hyste periler kıskanıyorlardır Boranı o yüzden yaklaştırmıyorlardır Sıla'ya :img-hyste

Ayrıca Boran'ın o içgüveysi hallerinide sevmiyorum:icon_whis, inşallah bir an evvel kurtulurlar o perili köşkten :img-punk:

ilkbahar
09-01-08, 15:39
YA ONA BİR ŞEY OLURSA

Özet:

Dilan kayıp... Sıla çaresiz... ve bir telefon gelir!

Dilan’ın ortadan kaybolması, başta Sıla olmak üzere herkesi telaşlandırır. Onu nerede, nasıl aramaları gerektiğini kestiremezler. Çaresizlikleri her geçen dakika artarken gelen bir telefon onları yönlendirir. Sıla, olanlardan kendisini sorumlu tutacaktır.

Diğer tarafta Boran, artık ağa olmasa da onu ağa olarak görenlerin yardım çağrılarını geri çevirmez. Yeniden aşiret meseleleriyle ilgilenmeye başlarken Sıla’nın ölüm hükmünün uygulanacağından habersizdir.

Sıla ise, Zeynep’in Boran’a olan ilgisine dair kuşkularının yersiz olduğunu düşünmeye başlamıştır ki Zeynep’in beklenmeyen eylemiyle dengeler yeniden değişir…

rfd30
09-01-08, 15:48
Özet gelmiş ama hiç hoş gelmemiş, hatta çok boş gelmiş:bırr

Of of bir umut, bir umut sormayın içim iyice karardı :img-grin2
Sıla yine hepsi benim yüzünden modlarında:img-punk:
Boran yine herşeyden bihaber :img-pilot
of of bu bölümün çekilir bir tarafı yok gibi birde fragmana bakalım
sizlere kolay gelsin arkadaşlar :happy0064

bbasalan
09-01-08, 16:01
bbasalancım kaldı kaldı bu bölüm celil efendi bir banyo yapsada görsek nasıl banyosu vardı 600ytllik evin çok meraklandım doğrusu

Banyonun kapısı açıktı ama içerisini göstermedi. :img-cool2
Aslında iyi de yaptılar Bedar'ın :img-banne midesindekileri :img-fie: merak etmedim.

ay banyo demişken geçen bölümde sözde sıla bedirhanî bir yerde yıkayıp alttan cıtcıtlı atleti ile kucağında geldi babası uzaktan kumandalı hali ile sıhhatler olsun dedi..sonra sıla bedirhan'ı bir içeri bir dışarı derken giydirdi ki bedirhan'ın kıyafetleri yatağın üzerinde boran'ın yanındaydı ama sıla hangi ara giydirdi anlıyamadım..

Uzaktan kumandalı baba hı :img-hyste
Aslında Sıla jetgillerden olur kendisi :img-weigh

işte kouyuda çok uzattım diyeceiğim o ki bu bölümde de BORAN en temizinden yıkanır mı?olmazsa sıla zeynep hıncını boran'ı bir güzel keseliyerek şöyle bastıra bastıra yıkayıp hıncını almak ister mi?

Yıkanmak mı?:img-punk: Boran mı? :icon_redf
Bu konuda yazmıcam işte. :img-pipe1
Herkes kafasında hayal etsin:), her şeyi de görmeyiverelim değil. :img-pilot

sgrunt
09-01-08, 16:02
bence ozett cok kotu degıll yanı ama Zeynebın yapıcagı manyaklıgı merak edıorumm allahın cezası yıne npıcak acaba...zaten Borana nası bakıo gıcık...ama Boranda ne gusel dedı ama ben karımdn bısey saklıyamam cukkkkkk dıe oturdu walla....

de-rin
09-01-08, 16:03
ilkbaharcım tebrik ediyorum özeti bulmuşsun bende az önce bakındım ama görememiştim:img-polic

YA ONA BİR ŞEY OLURSA

-işte buyrun bu söz de bedara ait olmalı değil mi? dilanım guzum ya ona bişey olursa ben neyaparım yaw celillll

- ne kayıbı ayol kız azcık hava almaya erkek arkadaşına göz kulak olmaya gitti, sönmezler ortalığı bir birine kattı.
--evet dilan ve oğuz gittikleri cafe bar herneyse orada göz altına lınır ve polis dilanın ailesine haber verir..

Dilan’ın ortadan kaybolması, başta Sıla olmak üzere herkesi telaşlandırır.

-epey uzunca bir süre sönmezlerin ağlak hallerini görecez kısacası..diğerlerini geçtim Emir bu duruma ne diyecek merak ediyorum:icon_whis..böyle durumlarda bacaksız emir boyundan büyük laflar ediyor

Onu nerede, nasıl aramaları gerektiğini kestiremezler. Çaresizlikleri her geçen dakika artarken gelen bir telefon onları yönlendirir.

telefon için polis olabilir demiştim ama sanki dilanın kız arkadaşlarıda olabilir.nereye yönlendiri serap ezgüye mi? inci ertuğrula mı?yoksa sabahların sultanına mı?.bedar o programlara çıksa reytingler fırla falla bedar gibi sulugöz konul zor bulunur değil:img-cool2

Sıla, olanlardan kendisini sorumlu tutacaktır.

oy oy oy hepsi benim yüzümden..hiç sorumlu tutmasın dilanın başında anası babası var birazda onlar kendilerini tüm bu olup bitenlerden sorumlu tutsunlar yetti artık

Diğer tarafta Boran, artık ağa olmasa da onu ağa olarak görenlerin yardım çağrılarını geri çevirmez.

veyselden sonra bir başka töre olayı mı?yoksa veysel olayı devammı ediyor.yine bir kız kaçıp mı? gelecek ayol töre denincede sadece kaçan kızlar evlendirilmek istenen kızlar başlık parası yokmudur bu törenin başka bir yerden hüküm uygulanacağı maddeler..
ne bileyim yer davası, tepe davası vs...

Yeniden aşiret meseleleriyle ilgilenmeye başlarken Sıla’nın ölüm hükmünün uygulanacağından habersizdir.

--hala mı? haberi yok oysaki dilaverin bu mujdeyi vermesini beklerdim

--bu maddeyi boran gibi bir ağa nasıl unuturki..yine boran'ı saf ağa herşeyi en son duyan ağa moduna getirler of yani...
oysa aşirete kabul edildiklerinde bilmeliydi kafasında lambalar yanmalıydı geri geldiğimize göre hükümde peşimizden gölge gibi gelecektir..bizi yalnuız bırakmaz diye..

Sıla ise, Zeynep’in Boran’a olan ilgisine dair kuşkularının yersiz olduğunu düşünmeye başlamıştır ki Zeynep’in beklenmeyen eylemiyle dengeler yeniden değişir…

nasıl yani sıla bu fikrini boran ın ben karımdan hiç bir şey gizliyemem sözüne güvenip kuşkularını bir kenara atabilirde asıl önemli olan zeynebin davranışlarını nasıl göz ardı eder..
tamam işte zeynep elinde bir ayıcık ile bedirhan'ı ziyarete gelir diş hediyesi bile olabilir.veya bir dümen cevirip boran ı evine davet edip ona kaburga dolması filan yapıp saf boran'ın gözüne girmeye onun etrafında kedi gibi dolanmaya başlar

bbasalan
09-01-08, 16:12
YA ONA BİR ŞEY OLURSA

-Olmaz sıkmayın canınızı onun Boran :img-in_lo adında bir eniştesi var.

Özet:

-Bunları biliyoruz, geç bunları özetçi.

-Ee doğal olarak, gece vakti nereye gitti kız :icon_whis

Onu nerede, nasıl aramaları gerektiğini kestiremezler.

-Bilmezler tabii, kızla hiç ilgilenmediler ki arkadaşları var mı yok mu bilmiyorlar ki bilseler onları ararlar değilmi? :butch:

Çaresizlikleri her geçen dakika artarken gelen bir telefon onları yönlendirir.

-Telefonda ki kim acaba, bak pek bi merak ettim şimdi. :img-fie:

-Tutmazsa şaşardım.:blink:
Ama haklı Sıla sanki eltisi, görümcesi, kayınvalidesine bile böyle bağırıp çıkışmamıştı.:fighting2

Diğer tarafta Boran, artık ağa olmasa da onu ağa olarak görenlerin yardım çağrılarını geri çevirmez.

-Uyandı mı aslan parçası :dance: acaba, görürmüyüz.:img-grin2

Yeniden aşiret meseleleriyle ilgilenmeye başlarken Sıla’nın ölüm hükmünün uygulanacağından habersizdir.

-Bu adam aşiret kurallarını hiç bilmiyor herhalde ya da ağa olan kişiye göre yeniden yazılıyor bu aşiret yasaları:img-pilot

Sıla ise, Zeynep’in Boran’a olan ilgisine dair kuşkularının yersiz olduğunu düşünmeye başlamıştır ki

-Fırtına, çemkirme öncesi sessizlik :img-cold:

Zeynep’in beklenmeyen eylemiyle dengeler yeniden değişir…

-Zeynep ten "Teselli et beni Boran, o kadar bedbahtim ki, aç bana şevkatli kollarını, beni de hergün her gece sev Boran". :img-hyste

zeynepsudem
09-01-08, 16:14
Selamlar...Sevgili Arkadaşlarım:img-in_lo

İlkbahar'cım özet için teşekkürler:img-in_lo

YA ONA BİR ŞEY OLURSA

Özet:
Dilan’ın ortadan kaybolması, başta Sıla olmak üzere herkesi telaşlandırır. Onu nerede, nasıl aramaları gerektiğini kestiremezler. Çaresizlikleri her geçen dakika artarken gelen bir telefon onları yönlendirir. Sıla, olanlardan kendisini sorumlu tutacaktı.
Dilan Oğuz' un evine gitmiştir, gelen telefonda Oğuz' un ailesinden olmalı:img-wink: özette yazmasına gerek yoktu ki; Sıla' nın olanlardan kendini sorumlu tutacağını biliyorduk ''herşey Benim yüzümden oldu '':icon_whis repliğini kesin söyleyecek..

Diğer tarafta Boran, artık ağa olmasa da onu ağa olarak görenlerin yardım çağrılarını geri çevirmez. Yeniden aşiret meseleleriyle ilgilenmeye başlarken Sıla’nın ölüm hükmünün uygulanacağından habersizdir.

Boran' ın eskisi gibi aşiret meseleleri ile ilgilenecek olmasına sevindim:img-yes: Sıla' nın hükmünün yeniden yürürlüğe girdiği hakkında; Boran' ın nasıl haberi olmaz? ailesinin aşirete geri alındığını duyduğu anda; aklına Sıla' nın hükmü gelmeliydi, amcasına telefon etmesi gerekirdi. Zinar telefon edip yeğenine durumu neden bildirmez:img-pilot dizi de iletişim içler acısı:img-pilot

Sıla Zeynep' in Boran' a ilgisinin farkında ama Boran' ın doğum günü süprizi, görüntülü mesajdaki elbiseyi Sıla için alması '' Ben karımdan hiç birşey saklayamam ki'':img-in_lo demesi Sıla' yı rahatlatmış olmalı..
Yemek sırasında Zeynep' in; Boran ile Sıla' ya attığı kaçamak bakışlardan belliydi sinsi kadının bir fenalık yapacağı..yoksa sevgilisi ile kavga edip; gece yarısı Boran' a telefon mu edecek?:img-pilot:img-pilot

Bego'cum doğum günün kutlu olsun:klme nice yıllara..

legends_of
09-01-08, 16:15
YA ONA BİR ŞEY OLURSA.....http://img340.imageshack.us/img340/6103/54tj8.gif (http://imageshack.us)

*****Dilan kayıp... Sıla çaresiz... ve bir telefon gelir!

Sıla çaresiz demek….Sadece Sıla düşünüyor anlaşılan dilan ı …neden özellikle sıla çaresiz….
---Arayan kim …banane banane…..kimse kim….

****Dilan’ın ortadan kaybolması, başta Sıla olmak üzere herkesi telaşlandırır. Onu nerede, nasıl aramaları gerektiğini kestiremezler. Çaresizlikleri her geçen dakika artarken gelen bir telefon onları yönlendirir.

Ne güzel ne güzel nasıl sevindim anlatamam yani…..Dilan bulunacak desenize…… :icon_evil…telefon gelmiş…..Gitsin nereye giderse……Hatta dönmek nasip olmasın….

********Sıla, olanlardan kendisini sorumlu tutacaktır.

HAYIRRRRRRRRR …yine mi….ben demiştim demek istemiyorum ama demiştim……Aksi olsa sürpriz olurdu zaten….

***Diğer tarafta Boran, artık ağa olmasa da onu ağa olarak görenlerin yardım çağrılarını geri çevirmez.

Ah şu marabalar yok mu şu marabalar….Adam ağayken kapısını açmayan insanlar ağalıktan atılınca her sorunlarında Boran akoşuyorlar….
----Ağamızsın sen bizim yok efendim….merhametli ağa şu bu…..Önce akıllarınız nerdeydi acaba…??????????????????????

****Yeniden aşiret meseleleriyle ilgilenmeye başlarken Sıla’nın ölüm hükmünün uygulanacağından habersizdir.

hala uyanamamış bizim aslan parçası……ne hoş ne hoşşş….Bir tane olaydan da önce haberi olsun ne olur sanki……Ama kanunlara aykırı…

***Sıla ise, Zeynep’in Boran’a olan ilgisine dair kuşkularının yersiz olduğunu düşünmeye başlamıştır ki Zeynep’in beklenmeyen eylemiyle dengeler yeniden değişir…

----Ne yaptı acaba??????..:img-hyste….
Boran la vedalaşırken yanlışlıkla dudağından mı öptü ki???????.... :love04:

Sıla öpmemek için uğraşıyor zeyno da öpmek için olabilir……. :img-artis

nihz
09-01-08, 16:22

İlkbahar'ım özetin diğer kısımlarını koydum çuvala salladım duvara:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Eylem mi göreceğiz...:blink::blink:benim eylem görmeye hasret kalmış gözlerime bu eylem sonrası perde inmesin...yok gözlerime perde inmesi az gelir büsbütün bana inme iner...ama ben inen inmenin bedelini Zeynep'ten sonra her şeyin sebebi Sıla'dan çıkarmaz mıyım? Arada kalanları düşman belleyip kafa, göz girişip..kol, bacak biçmez miyim? Ben Setin en orta yerine bodoslama inmez miyim? Benim asabımı zıplatanın asabını cımbızlamaz mıyım? Ben var ya ben...çok pis eylemler peşindeyim...şüle gerilip gerilip gerilip bütün gücümle kafa atasım var...Yüz yılın kafası olasım, canımı sıkan bütün kafaları koparasım, karın deşesim var... Hedef göstermek isteyeniz varsa bütün hedefleri seve seve tam on ikiden vurasım olduğunu bildiresim var:img-pilot

Bana bak Sıla...bu eylemden yoksun benliğin için...bu canım istediği için...bu vakit geçmek bilmediği için...bu onun...bu şunun...bu insanlık için... çat..çut...pat..küt...

eylemi Zeynep yapıyor niye Sıla'ya girişiyorsun derseniz...birde bunun için girişirim Sıla'ya ona göre:img-icecr:img-icecr

Boran'ımı bir eyleme kurban etmeye çalışanlara ayrıca gelicem:img-pilot

Birde bir daha Sıla'ya angut diyen Hilal kendini Boğaziçi Köprüsünden savursun

Herkesin haksız bir şekilde kullandığı bir ifadedir ‘Angut’. Biri laftan anlamayınca, boş boş bakınca ya da aptallık edince hemen ‘Angut musun?’ der günümüzün insanı. Angut’un aslında bir kuş olduğunu bilmeyen bir sürü insan var ülkemizde.

Özelliği nedir bilir misiniz? Angut kuşunun eşi öldüğü zaman yanına o anda başka bir yırtıcı hayvan veya bir insan gelse dahi gözlerini bir dakika bile eşinin ölüsünün üstünden ayırmadan o da ölene kadar onun başucunda bekler.

İşte bu canlının yaptığı en büyük ‘Angut’luk budur. Ayrıca bu olay bütün Angut kuşları için geçerlidir, arada bir görülen bir şey değildir. Dişi olsun erkek olsun bütün Angut kuşlarının
Çok ürkek bir hayvan olmasına rağmen eşinin ölüsünün başında bekleyen Angut kuşuna elinizi uzatsanız dahi oradan kaçmaz.

Hani derler ya ‘Angut gibi bakmasana’ diye... Keşke herkes Angut gibi bakabilse değer verdiklerine. Bundan sonra bazılarına ‘Angut’ demeden önce bir kere daha düşünün. Bir “Angut” bile olamayan o kadar çok insan var ki artık günümüzde...

Olamayan insan örneği : Bkz. Sıla :img-haha:

Bu da yönetemeyene kapak ossun:img-blush

Boran Forever!Çünkü öyle!

rhett-butler8/1
09-01-08, 16:27
Özet:

suyunun suyu

dilan kayıp değil bikerem...o kaçtı....hür iradesini kullandı...hoppp oğuzun haplarının üstüne kondu..halbuki oğuzun başı ağrıyii..içse hapları geçecek..:img-hyste sıla çaresiz ve bir telefon gelir....ne kaa heyecanlı..telefondaki şahıs şey mi diecek...
-sıla hanım dilanla siz kardeşsiniz....:img-hyste

önümüzde sıla bütün Türkiye seferber dilanı arıyoruz..:img-hyste

Onu nerede, nasıl aramaları gerektiğini kestiremezler.

kesin evin kilerinde saklanıyordur..yada wc ..de:img-hyste

Çaresizlikleri her geçen dakika artarken gelen bir telefon onları yönlendirir.

yine mi bir telefon..yukarda da bir telefon gelmişti...bir telefon +bir telefon olunca ne olur=iki telefon:img-hyste

elbetteki o sorumlu...bide suçu izleyicinin üzerine mi atacaktınız..

yardım çağrıları nasıl oluyor ki...boranın cep telefonuna durmadan çağrı ve mesaj mı bırakıyor mağdurlar..:img-hyste boran da çoklu gönderim şeklinde hepsine "artık ben ağa değilim" diye mesaj atsın..mesajın sonuna da öpücük ikonu koysun.:img-hyste

borancım bilmem farkındamısın..zorla kaşınıyorsun:img-hyste..senin kadar aşiret kurallarını bilemeyen bir ağa daha görmedim...gördüm aslında..bir de züğürt ağa vardı...ama onu izlemek çok daha keyif vericiydi..:img-yes:

Sıla ise, Zeynep’in Boran’a olan ilgisine dair kuşkularının yersiz olduğunu düşünmeye başlamıştır

niye böyle düşündü..çünkü tipsiz ömeri gördü...kuşkular yersizleşti...sılacım rahat uyu..kocan güvenli kollarda...

ki Zeynep’in beklenmeyen eylemiyle dengeler yeniden değişir

aman Allahım tecavüz...:img-fear2 zeynep Borana tecavüz edecek....+18 kuralı diziye eklenecek..:img-hyste

özet bittimi özet..tüh yeni ısınmıştım.

diziye ait hislerimi bu ikonla ifade edeceğim..legendscim izninle].....http://img340.imageshack.us/img340/6103/54tj8.gif (http://imageshack.us)

teomanresat
09-01-08, 16:29
Herkese selamlar ve birde öpücükler:img-kiss:
Özetimiz gelmiş,bu bölümde iç sıkıcı ve boş bir bölüm olduğu belli oldu.:img-pilotİlkbaharcım özet için teşekkürler.

YA ONA BİR ŞEY OLURSA
Vah vah Kime Dilan'a mı birşey olacak?Ayol kız kaç zamandır İstanbul'Da yanlız kalıyor,Şöyle bir beyoğluna hava almak için gitmiştir:icon_whis

Özet:

Sıla'Dan başka çaresiz olacak insan yokmu?Sıla ofiste,Sıla okulda,Sıla evde,Sıla üzgün şimdide Sıla çaresiz

Dilan’ın ortadan kaybolması, başta Sıla olmak üzere herkesi telaşlandırır. Onu nerede, nasıl aramaları gerektiğini kestiremezler. Çaresizlikleri her geçen dakika artarken gelen bir telefon onları yönlendirir. Sıla, olanlardan kendisini sorumlu tutacaktır.

Gelen telefon Ya polisten yada Oğuz'un ailesindendir.Yoksa Dilan sokakta ağlar vaziyette çaresiz dolaşırken iyi niyetli babacan bir adama mı rastladıda arayan kişi iyi niyetli bu adam olmasın:icon_whisimgdrag
Buyur burdan yak Yine herşey Sıla'nın yüzünden.Ne baş belası bir evlatmış bu Sıla herşey ama herşey onun yüzünden:hıh

Yine töreyi hatırlatacak ve Boran'ın yardım eli uzatacağı bir olay.Geçen bölüm kan davasını işlediler,bu bölüm sırada ne var.Du bir düşünelim :img-lazy:uykum geldi valla;kimbilir ne saçma bir olay olacaktır.

Beklenmeyen eylem ne olaki;Yoksa Zeynep ne zamandır beklediğimiz tutkulu öpücüğü Boran'a konduracaktırda bunu kondururken Sıla görecektir:icon_whis

ilkbahar
09-01-08, 16:34
Çıkmadan yazayım sonra silerim. Pembe sitede bölüm resimlerine bir bakın isterseniz. Muhteşem gözüküyorlar. Pembe siteden mizahçı arkadaşa teşekkürler. Özet için de Hilal hanıma teşekkürler.

aynurhay
09-01-08, 16:35

Ben hala bekliyorum ilkbaharın çıkıp şaka arkiler bu özeti ben kurguladım demesini.:img-icecr

Zeynebin beklenen eylemi neymiş ki beklenmeyen eylemi dengeleri değiştirmiş...

Dilanı da merak etmiyorum hiç Boranla Sıla onu köşkün kapısında bulacaklarmış gibi geliyor bana o kadar tekrar ki Dilanın ikinci kayboluşu offff offffff ..bir off çeksem karşı ki dağlar iniler öyle yani!Tekrar izleyelim şimdi ilk kayboluşundaki gibi Bedarla Celilin hallerini falan offff....

Yok yok polisten gelmiştir telefon Dilan ,Oğuzla bir uyuşturucu partisinin ortasında bulunmuştur.

legends_of
09-01-08, 16:42
Onlar ne güzel resimler öyle eridim bittim kül oldum…:happy0064:happy0064…..Çok beğendim gerçekten…ilkbahar cım teşekkürler bilgi verdiğin için….Uzun zamandır ilk kez bu kadar çok beğendim bölüm resimlerini……:good:…Ailecek poz vermişler bedo boran sıla ne güzel....:good:…Ama özette iş yok ne fayda…

Dilan nasıl bir halde bulunur ki…kurda kuşa yem olmadan önce mi sonra mı???????:img-hyste….(aman merak ettiğimden değil bölüm yorumu malum..)..

Beder de hastanelik olur hastalığı ortaya şıkar….:img-hyste….

de-rin
09-01-08, 16:42
-Zeynep ten "Teselli et beni Boran, o kadar bedbahtim ki, aç bana şevkatli kollarını, beni de hergün her gece sev Boran". :img-hyste

bak işte nayır nolamaz..ama olacak gibi duruyor...tabi hergün hergece kısmına gelene kadar umuyorumki boran uyanacak yada sıla zeynebi bir güzel benzetecek :img-icecr

şu marabalarda bir başladılar mı arkası geliyor suratsızların:img-cool2.boran hasta oldu komalarda yattı İstanbullara geldi hadi İstannbul'a toplu halde gelmeleri marabalar için zordu fakat Mardinde bir marabadan birisi acaba BORAN AĞAMIZ nasıl oldu hadi arkadaşlar gidip bakalım belki bir istekleri olur bizden yanlarında olalım , hastane kapısında nöbet tutalım demediler:img-blush .boran ağa ayaklandı bastonu elinden atı hop bir bir toplanmaya başladılar:img-blush

bbasalan öyle olacak sonunda artık kim nasıl hayal edebiliyorsa...

mause
09-01-08, 17:08
İlkbaharım özeti getirmiş.:img-in_lo
Ben de yorumlayayım,eksik kalmayayım.:icon_whis
YA ONA BİR ŞEY OLURSA

Dilan’ın ortadan kaybolması, başta Sıla olmak üzere herkesi telaşlandırır. Onu nerede, nasıl aramaları gerektiğini kestiremezler. Çaresizlikleri her geçen dakika artarken gelen bir telefon onları yönlendirir. Sıla, olanlardan kendisini sorumlu tutacaktır. …
Bölüm bitince hemen bir yorum yapmıştım belki hatırlayanınız olur.
Hepsi senin yüzünden Sıla diye.
Eh işte tam bluğ çağında çocuğa birden çemkirirsen olacağı buydu.Sen herkesi Boran mı sandın?
Çemkir çemkir ama o seni yine sevsin.
Dilan'ın yolu yol değildi ama Sıla'nın da olaya yaklaşımı rezalet ötesiydi.

Okuldan arkadaşlarına sorsunlar mutlaka birileri birşey söyleyecektir.

Diğer tarafta Boran, artık ağa olmasa da onu ağa olarak görenlerin yardım çağrılarını geri çevirmez. Yeniden aşiret meseleleriyle ilgilenmeye başlarken Sıla’nın ölüm hükmünün uygulanacağından habersizdir.…
Geçen haftaki töreden kaçan kişi mevzuu bu hafta yine gündemde demek.
Boran neden haberdar oldu ki Sıla'nın hükmünden haberdar olsun. :img-beee:

Yine geçen bölümdeki elbise,çiçek,kolye,yemek,ben karımdan bişey saklamam ki itiraflarından sonra kafasında işi çözen Sıla'nın kafasını ne karıştıracak acaba?
Zeynep'în en beklenmeyen eylemi Boran'ı öpmesi falan gibi bişeylerdir.
Öpemez olasıca:icon_evil
Aklıma geldi bu Bedar hisleri çok kuvvetli bir kadındı Dilan'ın kaçamayacağını neden hissedemedi?
Memesi alınınca 6.hisside mi alındı?:img-pilot
Ağlak Celil,ağlak Bedar,ağlak Emir,ağlak Narin üstüne de "hepsi benim yüzümden"Sıla:img-fie::img-fie::img-fie:
Allah size sabır versin.:img-in_lo

zeynepsudem
09-01-08, 17:14
Pembeli siteye eklenen bölüm resimlerine baktım:img-yes: geldim. Sıla-Boran-Bedirhan ilk defa üçü aile fotoğrafı vermişler.. öyle tatlı çıkmışlarki:img-in_lo Sıla Bedoş' u kucaklayıp başını; Boran' ın omzuna yaslamış:img-wink:
Resimlerden birinde; Boran Sıla' yı belinden sarmalamış:img-in_lo Sıla' nın beli hemen hemen iki karış :img-hyste Sıla' nın Boran' a bakışlarını beğendim:good:
Boran Bedoş' u kucaklayıp bir resim daha çektirseydi keşke:img-wink:

Edit: Pembeli sitede 54. bölüm özeti yoktu:img-wink:

sgrunt
09-01-08, 17:25
resımler superr:img-yes:bır aıle resmı gormus oldukkkk:happy0064

Sılanın Borana bakısları cok dogal ve ıcten bence:happy0064 Boranında belınden tutması falann....walla resimler içimi açtıı

asumanoz
09-01-08, 17:44
ONA BİR ŞEY OLURSA..ona hiç birşey olmaz arkasında kaya gibi Sıla ablası ve Boran ağa var

Dilan kayıp... Sıla çaresiz... ve bir telefon gelir! ,

Dilanın kaybolduğunu bizlerde biliyoruz ama o kızgınlıkla soluğu arkadaşı Oğuzun yanında kafede aldı..ve o kafede polisler yabancı madde araması yapmaya geldiler Dilan da korkudan ablası Sılanın telefon numarısını polislere vermiş olabilir..bir ihtimalde aşiretten o Mehmet ağanın yeğeni Ömer yada başka biri tarafından kaçırılmış olabilir

önce ilk başta Boran hastaneden eve geldiğinde evde masada yemek yedikleri anda Dilanın yalan konuştuğunu anlamıştı işte o zaman kenarıya çekip Dilan ile karşılıklı konuşabilirlerdi...Sıla aslında suçlu değil Dilana bağırmakta haklıydı

vah garibim Sılasının geri gelen hükmünden haberi yok halen çok üzüldüm Boranımın adına ben ya en kızdığım nokta ney...Boran vuruldu ölümlerden döndü ama hiç kimse bizim ağamız yaralandı diye GEÇMİŞ OLSUN demek zahmetinde bile bulunmadılar şimdi yardım dilenmeye ne yüzle geliyorlar

zeynep aradan çekilmeyi bil yoksa beni bulursun karşında Boranımın peşini bırak eğer bırakmazsan ya önce kendini vur yada beni bul zeynep
zeynep Boranı buldu peşini bırakacağınıda zannetmiyorum zeynep erkek arkadaşı Ömerden ayrılmış ve soluğu buda törezedeler gibi Boranın yanında almıştır.....neden Boran ona yüz veriyor canım vermesin kendisinin bir eşi ve bir oğlu olduğunu unutmasın

--acaba Bedar ananın hastalığını bu bölümde de öğrenmeyecekmiki Sıla?

figan1973
09-01-08, 17:59
zeynebim tatlışım; pembel sitede özet var,ama ilk sayfada değil...
bende baktım resimlere hepsi *çok güzel*...seninde yazdığın gibi boran'ımın iki eli sıla'nın beline fazla bile gelmiş....boran'ımdaki EL, sıla'daki BEL...
gelelim beklenilen ÖZETE...
dilan kayıp: hiçte bilem kız gittiği yeri biliyor..mantıklı olursak salt çıkmış gitmiş diyebiliriz...sıla çaresiz yeni bişi yazsana özetçi,sıla dizinin başından beri çaresiz..ah ben ona dedim; boran sana göre diil,tam bana göre,yol yakınken emre'ye git dedim de laf mı anladı sanki....onun suçu!!! büyüme sancıları çeken dilan'a ÇEMKİRDİ...OOF YAAA yine hepsi benim suçum teranesi dinlicez bu çile heç bitmiyecek mi tanrım.....
telefon gelir: aman bu cepler çıktı çıkalı bi hoş olduk...olmadık yerde ve zamanda çalmaları yetmiyor sıla ve boran bu aleti aşk aracı olarak da kullanıyorlar telefonlara kılım....
Diğer tarafta Boran, artık ağa olmasa da onu ağa olarak görenlerin yardım çağrılarını geri çevirmez. Yeniden aşiret meseleleriyle ilgilenmeye başlarken Sıla’nın ölüm hükmünün uygulanacağından habersizdir
ah be BORAN'IM senin neden haberin varki aşkım,senin böyle olmana sebep olanlar sebepsiz kalsınlar....
Sıla ise, Zeynep’in Boran’a olan ilgisine dair kuşkularının yersiz olduğunu düşünmeye başlamıştır ki Zeynep’in beklenmeyen eylemiyle dengeler yeniden değişir
ahanda hapı yuttuk...o zilli zeynep bi punduna getirip boran'ımı öpecek...
bu go'nun bize KASTI var...öpücük diye tutturmusunuz *alın size öpücük* diyecek....gelde izle bu bölümü.......

de-rin
09-01-08, 18:10

hım telefon kimin cebine gelecek bakim:icon_whis:icon_whis..tabiki büyük bir ihtimalle sılanın cebine gelecektir

şimdi bunlar sönmezler gencolar birde ABAY(ABAYIN SOYADINI BİLEN VARMI??:icon_whis:icon_whis) sönmezlerin evine toplanıp dilan için mi? endişelenecekler topyekün...ana boran vurulduğunda hepsini bir arada ağlaşırken görmedik şimdi hepsi dilan için bir arada olursalar .....ne diyim artık :img-blush:img-blushpeah peah

Aklıma geldi bu Bedar hisleri çok kuvvetli bir kadındı Dilan'ın kaçamayacağını neden hissedemedi?
Memesi alınınca 6.hisside mi alındı?:img-pilot

geçen bölüm bedarın herşeyi yerli yerindeyi neresi alınmışki...hem alınmış olsa sıla anlamaz mı?cin süpriz delisi narin anlamazmı?..kadına bir hastalık uyudrdular tanıdan tedaviye hepsi saçma bir şekilde işleniyor, neymiş efendim ilaçları yurt dışından geliyormuş pişşşşşşşşşşştttttttttt..yersen...
saniki o hastalık dalga geçilecek çala kalem yazılacak bir konu idide de o konuyada el atıp mesaj verme derdine düştüler....

Allah size sabır versin.:img-in_lo

amin amin.....Allah biliği gibi yapsın birilerini

ahanda hapı yuttuk...o zilli zeynep bi punduna getirip boran'ımı öpecek...
bu go'nun bize KASTI var...öpücük diye tutturmusunuz *alın size öpücük* diyecek....gelde izle bu bölümü.......

figanım eğer öyle pis bir sahne düşünülmüş çekilmişse montajlanmışsa tüüüüüüüü tüüüüüüüüü tüüüüüüüüüüüü yine tüüüüüüüüüüüüüü ....yine yine yine tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

oslo
09-01-08, 18:23
Özet de gelmiş,fotograflar da..:bilmim

Özet için İlkbahar'a ve fotograflar için Haramikedi'ye teşekkürler.

Yeni bölümle ilgili resimlere iyi bakalım.Onlar reyting artırma çalışmalarının bir bölümü. Belki dizi içinde göremeyiz bile. Ama çok güzeller.Tam bir aile tablosu çiziyorlar.

Özet içimi kararttı. Tüm Söndürürler en yapmacık halleriyle sızlıyacaklar,ağlayacaklar,burunları akınca mendil kullanmayıp elbiselerinin eteğine mendil muamelesi yapacaklar. Artık ateş yakıp bahçede sabahlarlar.Galiba kiraladıkları evin içinde gece ev sahipleri olduğu için çekim yapamıyorlar,gece sahnelerini bahçede idare ediyorlar.:img-wink:

Sıla " Hepsi benim yüzümden " diyecek:img-yes:. Dilan'nın yaptıklarını izleyen,kızlarını başka şehirlere okumaya göndermekte tereddütü olan aileler,kızlarına " Otur,oturduğun yer de " diyecekler.

Acaba G.O. un töre kitabında neler var? Aşiretten atılınca töre hükmü kalkıyor.
Bize öyle anlatı. Aşirete geri alınınca töre hükmü tekrar yürürlüğe mi giriyor? Bunları Boran'nın bilmesi geremez mi ve " İstemiyorum, kardeşim, ben aşirete dönmek istemiyorum " diyemez mi? Çok sevdiği karısı için gözünü kırpmadan bunu söyler. Sıla'nın öldürüleceğini bile bile geri dönmez. Koskoca eski ağa törenin yürürlüğe gireceğini bilmiyorsa, G.O. bunu nereden biliyor? Üstelik töre danışmanı da çook zaman önce kendisini terk etmesine rağmen.:img-wink:

Z.e acele bir psikolog bulmak gerekecek,yoksa Ağaların safı haline getirilen Ağa ,Z.in ağına düşmek üzere. Artık sıra da Sıla'nın yanlış anlamaları olacak ve en az 10 bölüm kadar sürer durur. Hem CD de yanak,sakal okşayıp,el öpmekten kurtulur. Zaten mutluluk duygusu yüzünde eğreti duruyor. Bol bol çemkirir ve ağlar.

Şimdiden bu bölümün reytinglerini merak ediyorum, desem ,bana kızar mısınız?

bye:img-icecr

de-rin
09-01-08, 18:30
:
Boran Bedoş' u kucaklayıp bir resim daha çektirseydi keşke:img-wink:

zeynebim ağa adam çocuğunu kucağına alıp hiç piş pişlar mı? bir gören olursa mazallah yani..boran ağa istanbul'lu karısını elinde oyuncak olmuş şimdi de çocuğunu bakıyor demezler mi? adama :img-cool2
dizide göremiyoruz , keşke söylediğin gibi bir defada Bedirhan' resimlerde Boran'ın kucağında görsek olmaz sanki:img-yes::img-wink:....

resimlerinde set arkası olduğu her hallerinden belli katolog çeker gibi bakıp durmuşlar..akif cansu şöyle camın panjurun yanına geçin bir pozda öyle alalım evet ok ........
şimdi sarılın evet evet harika ok
şimdi objektife bakın evet ok...
resimlerdeki Bedirhan'ı yerim ne doğal değil mi? nerdeyse ağzı akacak ama kendini kasmıyor umurunda değil?:happy0064:good:

asumanoz
09-01-08, 18:42
benim dikkatimi çeken birşeyde neden bir kere olsun Bedirhanın babasının kucağında hiç resmi yok boran ile bedirhan resmini hiç görmedim

legends_of
09-01-08, 18:45
zeynebim ağa adam çocuğunu kucağına alıp hiç piş pişlar mı? bir gören olursa mazallah yani..boran ağa istanbul'lu karısını elinde oyuncak olmuş şimdi de çocuğunu bakıyor demezler mi? adama :img-cool2
dizide göremiyoruz , keşke söylediğin gibi bir defada Bedirhan' resimlerde Boran'ın kucağında görsek olmaz sanki:img-yes::img-wink:...

Derin cim mesele bu kadarını düşünemiyor olmaları değil…Mesele vurdum duymazlık günü kurtarma çabaları VS VS…..

Sıla kaçırıldığında nasılda bedo yu kucağında uyuttu ve masal anlattı….Neden şimdi olmasın….Ama olmazzzzz….
Amaç mesaj vermek…:img-hyste….:dito….

Bu dizide zaten aile kavramı başından beri yok sıla boran bedoş 3 lüsündede olmaması normal….……:dito…

-Cansu91-
09-01-08, 18:52
Selamlar,özeti okudum ama yorum yapacak birşey bulamadım, ne diyeyım hayırlısı yanlız Cansu Derenin verdiği pozları çok buyuk şaşkınlıkla baktım..Akıfımın omzuna koymus basınıidaha sonra akıfımın elını belıne koymasına izin vermiş..Çok şaşırdım aboooov :img-yes::img-yes:

Bu dızıde psikopat gibi bakan karakterler;:img-icecr

avukatın gözleriinni buyuk olusu nedeniyle çok acayip baktığını düşünüyorum,şimdilik bir fesatlık görremiyorum,
zeynepin sevgilisi forever psıko acayip birisi kendisi..Çözemedim daha...Ahımızın tutmasını umuyorum..

Fragmana bakıyorsunuz değil?:happy0064:happy0064

ayliz
09-01-08, 19:06
Özetimiz de gelmiş,teşekkürler sevgili İlkbahar..

YA ONA BİR ŞEY OLURSA

Kime ne olacak ya amaaan kimseye bir şey olmaz,ne oluyorsa bizim foruma oluyor...Herkes bir yerlerde kimsenin canı yazmak istemiyor...:img-wink:

Dilan kayıp,yok canım o yine Oğuz'un (yanlış değil sanırım arkadaşının adı buydu) yanına gitmiştir.:img-beee:

Niye başta Sıla,nedir bu kızın Söndürür ailesinden çektiği.Hay bizim dilimize tutturduk bir Dilan diye,alın size sorunlu bir Dilan adını anmaz olsaydık.:img-fie:

Onu nerede, nasıl aramaları gerektiğini kestiremezler. Çaresizlikleri her geçen dakika artarken gelen bir telefon onları yönlendirir. Sıla, olanlardan kendisini sorumlu tutacaktır.

Gelen telefon büyük ihtimalle polistendir,uyuşturucu aramasında gençler gözaltına alınmıştır.Sıla yine ''benim yüzümden''derse o repliği söyletenlere bildiğim bütün Kevser-Hamdi beddualarını gönderecem.:img-tomat:img-tomat

Al başına belayı Boran ağa.''Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş''sen önce kendi karının hüküm meselesini çöz sonra maraba sorunlarıyla uğraş.:img-yes:

Sıla ise, Zeynep’in Boran’a olan ilgisine dair kuşkularının yersiz olduğunu düşünmeye başlamıştır ki Zeynep’in beklenmeyen eylemiyle dengeler yeniden değişir..

Dengesiz Zeynep,Sıla'nın yapmadığını mı yapacak,Boran'ı dudaktan öpermi ki ?:img-grin2

mause
09-01-08, 19:16
Onlar ne güzel resimler öyle eridim bittim kül oldum…..Çok beğendim gerçekten…ilkbahar cım teşekkürler bilgi verdiğin için….Uzun zamandır ilk kez bu kadar çok beğendim bölüm resimlerini…Ailecek poz vermişler bedo boran sıla ne güzel…Ama özette iş yok ne fayda…

Pembeli siteye eklenen bölüm resimlerine baktım:img-yes: geldim. Sıla-Boran-Bedirhan ilk defa üçü aile fotoğrafı vermişler.. öyle tatlı çıkmışlarki Sıla Bedoş' u kucaklayıp başını; Boran' ın omzuna yaslamış
Resimlerden birinde; Boran Sıla' yı belinden sarmalamış Sıla' nın beli hemen hemen iki karış :img-hyste Sıla' nın Boran' a bakışlarını beğendim
Boran Bedoş' u kucaklayıp bir resim daha çektirseydi keşke:

resımler superrbır aıle resmı gormus oldukkkk

Sılanın Borana bakısları cok dogal ve ıcten bence Boranında belınden tutması falann....walla resimler içimi açtıı

zeynebim tatlışım; pembel sitede özet var,ama ilk sayfada değil...
bende baktım resimlere hepsi *çok güzel*...seninde yazdığın gibi boran'ımın iki eli sıla'nın beline fazla bile gelmiş....boran'ımdaki EL, sıla'daki BEL...

Onlar diziden resimler değil ki arkadaşlarım.:img-in_lo
Bize pardon fotoğraf makinesine bakıp poz vermişler,dizide böyle sahneleri göremeyeceksiniz.
Kötüyüm işte kötüyüm.:img-grin2:img-grin2:img-grin2

geçen bölüm bedarın herşeyi yerli yerindeyi neresi alınmışki...hem alınmış olsa sıla anlamaz mı?cin süpriz delisi narin anlamazmı?..kadına bir hastalık uyudrdular tanıdan tedaviye hepsi saçma bir şekilde işleniyor, neymiş efendim ilaçları yurt dışından geliyormuş pişşşşşşşşşşştttttttttt..yersen...
saniki o hastalık dalga geçilecek çala kalem yazılacak bir konu idide de o konuyada el atıp mesaj verme derdine düştüler....
Derinim,artık bu tür ameliyatta göğsü aldıktan sonra hemen protez takıyorlar.
Eminim o yüzden Bedar'ın heryeri sapasağlam duruyordur.:img-pilot
Bu dizide ne saçma değil ki bu olmasın.:img-beee:

Yeni bölümle ilgili resimlere iyi bakalım.Onlar reyting artırma çalışmalarının bir bölümü. Belki dizi içinde göremeyiz bile. Ama çok güzeller.Tam bir aile tablosu çiziyorlar.

Şahsen ben kızmam oslom.:img-in_lo
Eminim bu resimlerden sonra fragman da merak uyandırıcı şekilde olacaktır ama GO takip ediyorsa biliyordur ASİ'nin fragmanı 2 gündür yayında.:img-wink:

Özette yazdığına göre Boran yine töre hükümlülerinin dertleri ile uğraşacakmış.
Bu senarist,bu yapımcı,bu yönetmen değil miydi 3-5 hafta önce töre mağduru kızını kurtarmak isteyen babaya "Allah yardımcınız olsun"dedirten.:dito
Ne oldu da Boran yine töre savaşçısı oldu?
Aaaaa buldum hafızasını kaybetti ya o kısmıda hatırlamıyor garibim.Hala kendini töre savaşçısı zannediyor.:img-pilot

legends_of
09-01-08, 19:25
Bize pardon fotoğraf makinesine bakıp poz vermişler,dizide böyle sahneleri göremeyeceksiniz.
Kötüyüm işte kötüyüm.:img-grin2:img-grin2:img-grin2

sen hiç kötü olabilir misin..???????:img-kiss:

Fatoş ablam…o sahneler boş seninde dediğin gibi yani öyle sahnelerde yok…Ama yine de sevindim….Yalancıktan da olsa bedo sıla ve boran ı bereber bir karede görmek güzel….:good:……..
----Dizide hiç göremeyecez galiba……
Ayyyyy aklıma bir şey geldi…..yıl sonuna doğru bedo nun doğum gününü yapabilirler mi acaba.?????????....Boran ın yapmayacakları belli de….:dito

ifrit
09-01-08, 19:28
özetine kavuşmuş yazacak bişeycikler bulmuş forumum..sayın G.O bizi ne güzel kurutuyor değil?? ortaokul sıralarımda bi matematik hocam vardı..kulakları çınlasın, ona benzetiyorum..''ben adamın elinde kalemini kuruturum'' der dururdu..garip şey..

özetin beni ilgilendiren kısımlarına yazayım..

sılanın ölüm hükmü hazırda bekletiliyor..bakalım ne zaman servis yapılacak..:img-hyste üf ne olacaksa olsun..töreden falan vazgeçtim..kendi yakamı kurtarmanın derdindeyim şu diziden..nasıl şey anlamadım..töre gibi takip ediyor..unutturmuyor...:img-hyste

Sıla ise, Zeynep’in Boran’a olan ilgisine dair kuşkularının yersiz olduğunu düşünmeye başlamıştır ki Zeynep’in beklenmeyen eylemiyle dengeler yeniden değişir..
buyrun sayın G.o un bize en son çalımı...(başka bişeycik diyecektimde yazamadım..:img-hyste) biz sıla ve boranı öpüşüp koklaşsınlar diye beklerken o zeyneple...alın size diyor...:dito
oooohhh!! allah versin dr.hanım..:img-hyste
sevgilini al gel sılanın aklındaki şupheleri yok et..sonra istediğin gibi...:fighting2

ya benim karısına aşık ağam...hıı?? o ne yapacak??

gülkurusu
09-01-08, 19:35

Oslo'm :img-in_losana kızmak mı?Olabilemez ki böyle bişiyy. Ama benim reyting konusunda bir önerim var,bahis açalım,ben gel vatandaş gel fragmanlı bölümün biraz daha altında kalır diyorum.

resimlerinde set arkası olduğu her hallerinden belli katolog çeker gibi bakıp durmuşlar..akif cansu şöyle camın panjurun yanına geçin bir pozda öyle alalım evet ok ........
şimdi sarılın evet evet harika ok
şimdi objektife bakın evet ok...
resimlerdeki Bedirhan'ı yerim ne doğal değil mi? nerdeyse ağzı akacak ama kendini kasmıyor umurunda değil?
Resimler konusunda haklısın :img-in_loDe-rin'im gel vatandaş gel resimleri geçen hafta fragman bu hafta resimler:img-wink:Eee,seyirci nerde?De-rin'im ben hep söylüyorum dizide yönetmen teyzesini dinleyip rolünün hakkını veren o role ruh katan bir Yiğit bebek var.:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Ben de onu diyorum Mause'm:img-in_lo

bbasalan
09-01-08, 19:36
*Boran :img-blush birini koltuğa doğru fırlattı ve silahını çekti.:img-gun:
*Kapı aralığından Zeynep (olabülü) şaşkın elini ağzına götürüp kapattı sofa

Bu kişi,
Dilan'la troest alakalı olabülü veya şu töre nedeni ile yardım isteyenlerle alakalı olabülü.:img-pilot

Ayrıca Zeynep :ditoneye şaşırdı.:blink: Boran'lı sahnede olamaz (orada yoktur) herhalde.

Ya sevgilisi :img-beee: birşey yapıyordu onu gördü yada bi ihtimal silahlı Boran'ı gördü.:icon_whis

Aslan parçası fragmanda kendine gelmiş uyanmış.:happy0064

zeynepsudem
09-01-08, 19:45
Y.Dökümünü' nün reklam arasında; Sıla' nın mini fragmanına rast geldim:happy0064

Fragman göz açıp kapayıncaya kadar bitti:img-pilot
Boran bir adama yumruk atıp, sonra tabanca çekti. dayak yiyen adamı Dilaver' e benzettim:img-yes: bir bayanda O' nları izliyordu, Ceren' e benzettim:img-yes: Boran Sıla' nın işyerine gitmiş olmalı:img-wink: Uyandı Aslan Parçası:img-in_lo

asumanoz
09-01-08, 20:12
Y.Dökümünü' nün reklam arasında; Sıla' nın mini fragmanına rast geldim:happy0064

Boran bir adama yumruk atıp, sonra tabanca çekti. dayak yiyen adamı Dilaver' e benzettim:img-yes: bir bayanda O' nları izliyordu, Ceren' e benzettim:img-yes: Boran Sıla' nın işyerine gitmiş olmalı:img-wink: Uyandı Aslan Parçası:img-in_lo

evet zeynepsudem bende dayak yiyen sakallıyı dilavere
benzettim sakın dilaver dilanı kaçırmasın hemen o geldi aklıma
ama boranım kendine gelmiş hele şükür
bu bölümde yine BORAN FOREVER

bbasalan
09-01-08, 20:32

evet zeynepsudem bende dayak yiyen sakallıyı dilavere
benzettim sakın dilaver dilanı kaçırmasın hemen o geldi aklıma
ama boranım kendine gelmiş hele şükür
bu bölümde yine BORAN FOREVER

Boran'ın ittiği ve silah çektiği adam biraz iriyarı değilmiydi?:img-meeti
Ben mi öyle algıladım, Dilaverden uzun ve diri birisi gibi geldi.:img-pilot
Üstelik Boran itince adam kırmızı kadife ikili koltuğa küt diye oturuyor. troest
Sanki orası evdi, veya başkasının ofisi de olabilir. :bilmim

Kadın Ceren de olabilir ama ben zayıf suratından dolayı Zeynep'e benzettim.:img-beee:
Benimkilerden hangisi tutacak bakalım.:icon_whis

jess
09-01-08, 20:46

http://img246.imageshack.us/img246/6695/tietumao019yz1ei6.gif

Yeniden aşiret meseleleriyle ilgilenmeye başlarkenSıla’nın ölüm hükmünün uygulanacağından habersizdir.

Bizim de haberimiz yok bundan.Sadece bahsi geçiyor yüzbin bölümdür.Sıla hala ortalıkta dolanıp duruyor ama.Sözünüzü tutun kardeşim.Hükmü uygulayın.:img-pilot

Oyşşş.Sözlü flörtü aşıp kendisini Boran'ın kollarına mı atacak yoksa? :img-in_lo Eylem kelimesi geçtiğine göre bi vukuat var,hadi hayırlısı.

Ne biçim özet bu söylemesi ayıptır.http://img297.imageshack.us/img297/7087/waitingbx1wb7.gif

Boran'ın yüzüğüne dikkat ettiniz mi resimlerde? http://img231.imageshack.us/img231/8541/magnifyvf8ky3.gif

http://img297.imageshack.us/img297/4156/dsc0756vh3fo8.jpg

Azıcık dar gelmeye başlamış sanki.Parmağının sonunda durmuyor,ileri itmiş ama oraya da ufak kalmış.:img-pilot Parmağına bişiy olmasa bari.:img-in_lo Sıla öperse geçmez de..:sad53:

bbasalan
09-01-08, 20:53
-Boran Şivan Mardinde bir terasta,aşağı bakıyor ve Zeynep'i görüyor "Sen nerden çıktın" dedi Zeynep omuzlarını silkti. :img-fie:

-Sıla Boran yatakta yine gözgöze bakmıyorlar Boran oturur vaziyette, Sıla göğsünde "Sen olmayınca ben üşüyorum ya" diyor kocasına :dito

-Osman Özdemir holdinginin kapısında sözde kendi kendine töreyi unutamazsın diyor Sıla'ya :butch:

-Osman arabada pis pis camdan bakıyor Sıla ona bakıyor.:img-weigh

-Boran yabancı bir adamı tartakladı ve silahını çekti. :dance: Yer yabancı bir ev veya ofis.

-Zeynep kapı aralığıdan bakıyor ve şaşkın,:blink: gördüğü ne, Mardin de hükümle ilgili birşey mi duydu yoksa Boran ile o tartaklanan adamın yanına gitti orada gelişen olayları görünce mi ürküp şaşırdı?:bilmim

-Tanıtım resimleri var ama yine Sıla kasılmış, kocasının kollarına koyvermiyor kendini sıkıyor. Meşhur yanak öpücüğümüz geliveriyor. :bırr:klme

Fragmancıkta ki tahminlerim tuttu. :img-pilot
Hırpalanan Dilaver değil yabancı birisi ve Ceren değil Zeynep ti şaşıran.

odile
fragmanı izledimmmm...:img-icecr

- Boran Sıla'ya sevgi sözcükleri söylüyorrrr...bla bla blaaa
-Boran'a biri silah çekmişş ...Boran silahı alıp ona doğrultuyor bu olanları Zeynep kapı aralığından görüyorrr..

-Ceren Dilaver'e ben katillerle çalışmam diyor :good:

-Boran Mardin yolcusu ....Zeynep de peşinden gelmişş ..
Boran Şivan ile konuşurken Zeynep'i görüp şaşırıyor .." senin ne işin var burada" diyor. Bence deee :img-cool2

- Sıla'nın peşinde onu öldürecek adam var şirkete gelmişş ...

- Sıla yatak odasında Boran'a sarılmış ...sensiz üşüyorum diyorrrr :img-lazy:

anketiniz birazdan gelecekkkk :)

-unique-
Fragman çıktı çıkmasınada hayli romantik gördüm kendisini :img-fear2. Sıla, Boran'a dedi ki ''Sen olmayınca üşüyorum ben'' :cheer:. Sonracığıma Zeynep görev aşkıyla yanıp tutuşuyor herhalde ki Boranın peşinden Mardine gitmiş :img-dirol. Boran, ''Sen nereden çıktın'' deyince Zeynep şeker bir şeymiş gibi cicişlik yapıyor :P. Hee unutmadan söyliyim Sıla hiçte 'kardeşim kaçtı eş dost uyanın lennn' modunda değil :icon_cool

Boran da, Sıla 'sen bu dünyada yalnızca benim olan ilacımsın' gibilerinden bir şey diyo :kahve...

Aman işte Gül Oğuzun son çırpınışları troest.

jess
09-01-08, 21:01
Hee unutmadan söyliyim Sıla hiçte kardeşim kaçtı eş dost uyanın lennn modunda değildi :icon_cool...

Sabah akşam vakitli vakitsiz eş dost uyansın diye çığırırsa olacağı bu işte.Bir uyanırsın,iki uyanırsın,üçüncüde totoyu dikip yatarsın. http://img179.imageshack.us/img179/3158/singegrimace4568dg1fo1.gif

-Sıla Boran yatakta yine gözgöze bakmıyorlar Boran oturur vaziyette, Sıla göğsünde "Sen olmayınca ben üşüyorum ya" diyor kocasına

Canımın en içi Sılam benim. http://img222.imageshack.us/img222/7180/tttfk7oy5.gifhttp://img222.imageshack.us/img222/7180/tttfk7oy5.gif

figan1973
09-01-08, 21:12
EKŞIN var millet ...fragmanı sesli,kocaman izledimmm...acıkta romantizm mi kokuyor ney...boran'ımın damarlarına KAN yürümüş, deyme kovboylara taş çıkarıp bi silahına davranıyor ki breh breh...adamı koltuğa bi savuruşu varkiii *aman boran'ım onu bırak beni savur*mu desem ne desem....
sıla ise yakışıklı ve de cıbıl kocasına sarılmış *ben sensiz üşüyorum* diyo..kuru toto n'olcak....zilli zeynep boran'ımın ardına düşmüş mardinlerde...boran'ım o
zilliyi tutarda mardinin güzel yerlerini gezdirirse kahrolurum valla...bi arada sıla ve boran sarmaş dolaşı ve yıkılmış kurallar var gibi ama fazlacana umutlanmıyorum....o şaşı mehmet mi ne sıla'nın ardında geziyor..ama sende
çok umutlanma jessim ikimizde şapa oturabiliriz....:img-in_lo

mause
09-01-08, 21:14
-Boran Şivan Mardinde bir terasta,aşağı bakıyor ve Zeynep'i görüyor "Sen nerden çıktın" dedi Zeynep omuzlarını silkti. :img-fie:

.

-Boran Mardin yolcusu ....Zeynep de peşinden gelmişş ..
Boran Şivan ile konuşurken Zeynep'i görüp şaşırıyor .." senin ne işin var burada" diyor. Bence deee :img-cool2

Özetteki cümle demek bu sahneye delalet.
Sıla Zeynep'in de Mardin'e gittiğini öğrenince atıyor tepesinin tası demek ki.:img-haha::img-haha::img-haha:
Sıla'ya müjdeyi kim verecek acaba?
Saf Boran telefonda kendisi söyler bence.:blink:

zeynepsudem
09-01-08, 21:19
Fragmanın birazını izledim:img-icecr

--Boran ile Şivan Mardin' deki konağın en üst terasındalar. Boran aşağıya bakıyor; yılışık Dr. hanım' ı görüyor; Sen de nerden çıktın?..:img-pilot diyor.. o an da sinirlerim alt-üst oldu. Zeynep Boran' ın peşinden ta Mardin' e gidiyor:img-pilot

--Ahmet Ağa' nın yeğeni bi arabanın içine kurulmuş. Sıla' nın şirketinin önünde bekliyor:img-pilot

--Sıla şirketten çıktığında; adam bakışlarını Sıla'ya çeviriyor.. Sıla' yı takip edip, kaçırabilir:icon_whis

--Boran' ın üzerinde kısa kollu beyaz fanilası var.. yataktalar.. Sıla Boran' ın göğsüne yatmış. Sen olmayınca üşüyorum... diyor.

BERFİN
09-01-08, 21:20
Fragmanı ben de şimdi izledim.

İzledim ve çıldırdım. Allah aşkına Zeynep'in Mardin'de ne işi var.:icon_evil

Durun sayın GO ben söyleyeyim birincisi Sıla'yı çıldırtmak ve Boran'ın üstüne saldırtmak için.:img-yes: İkincisi yıllar öncesine dayanan bir kan davasını yeniden su yüzüne çıkartmak için. Zaten geçen bölümde Zeynep'in babasının kan davası yüzünden öldüğünü duyduğumda bir acaba? sorusu geçmişti aklımdan. Şimdi bu Dr. Zeynep kesin Mardin'de kanlılarıyla da karşılaşır. Alın size bir töre vakası daha.:dito Off artık düşür düşürebilirsen Zeynep'i Boran'ın yakasından.:sad53:

Bir de özette geçen 'Boran'ın, Sıla'nın üzerindeki hükmün uygulanacağından haberi yoktur' lafından nefret ettim, gıcık oldum, uyuz oldum.:icon_evil:icon_evil

Allah aşkına nasıl haberi olmaz hı nasıl, nasıl, nasıl..:dito Bu adam değil mi yıllardır aşireti yöneten. Aşireti yöneten bir adamın, kurallarından nasıl haberi olmaz. Seyirciyle nasıl bir dalga geçmektir bu ya. Yeter artık cidden yeter.:dito

Çok sinirliyim çok.

Hani Çelik şarkıda diyor ya 'Al aşkını başına çal' diye.

GO 'Al aşkını da, töreni de başına çal':dito ve DE GET İŞİNE:img-yes:

asumanoz
09-01-08, 21:22
bende borana kızdım zeynepi görünce hoşuna gitti gülümsedi
off hem bu zeynepin nerden haberi oldu da boranın peşinden gitti tabii boran terapi seansına gitmedi oda merak etmiş telefon açmıştır boranın mardinde olduğunu duyunca peşinden mardine gitti terapi yapmaya şimdi boran onu bir güzel gezdirir
mardini tanıtır 20 yıl önceki mardin ile şimdiki mardin arasındaki farkı gösterir gelde kafa yeme sinir olma

jess
09-01-08, 21:24
nihz'in yazdığını okudum da...Ben Angut Sıla dersem içeriğinde ona (haketmese de) iltifat edip aslında nefret,muz kabuğu ve nalettten oluşan hislerimi tatmin edici cici ( ! ) bi söz söyledim diye sevinebilecek miyim şimdi?

Bi deneyeyim bakayım.

Angut Sıla.:icon_whis

Sıla angut.:icon_whis

Sıla bir angut.:icon_whis

Angut kuşunun eşi öldüğü zaman yanına o anda başka bir yırtıcı hayvan veya bir insan gelse dahi gözlerini bir dakika bile eşinin ölüsünün üstünden ayırmadan o da ölene kadar onun başucunda bekler.

İşte bu canlının yaptığı en büyük ‘Angut’luk budur.

Höffff.Bu Sıla'nın normal ya da hükümsel yollarla öleceği yok.:icon_sorr 40 kere de Sıla Angut demeyi denesem gıcık olarak yaşayıp Angut olarak ölür mü acaba?:img-icecr

Ya da Sıla'yı Angut olduğuna inandırsak da Boran'ın kolasına ilaç karıştırıp ölü numarası yaptırsak nasıl olur?:img-haha:

http://img514.imageshack.us/img514/6886/48245631fp7.gif

jess-3e kadar sayacağım ve uyandığında kendini hiç olmadığın kadar angut hissedeceksin Sıla.1....2.....3....
Sıla-Aaa..Angut oldum ben.:img-hyste

ama sende
çok umutlanma jessim ikimizde şapa oturabiliriz....:img-in_lo

Yatacak yerimiz yok.Bizi şap bile kabul etmez artıkın.troest

ifrit
09-01-08, 21:44
sıla&boran sarmaş-dolaş mardinde mi istanbulda mı?? git izle dediğinizi duyar gibiyim..öyle söylemeyin..kısacık bi fragman için tv başında bekleyip izlenme oranı artıramam..

zeynebide görüyor musun?? mardini hiç hatırlamıyordu..şimdi boranın peşinden mardine..ne dr ama hastasını yalnız bırakmıyor..:img-hyste

zeynebi kanlılarıyla mı karşılaştıracak sayın G.O ablam..ama zeynep bayan..hem kanlıları peşinde olsalardı onu çoktan bulmuş olurlardı..zaten öldürme sırası zeynebin ailesinde...:img-hyste

sıla nerde ya?? boran sılayı istanbulda bırakıp gidecekse..o ahmet ağanın yeğeni sılayı vurmaya kalkarsa sılanın önüne kim atacak kendisini..sılayı kim kurtaracak kim?? sıla vurulacak mı?? korktum mu ne??:img-fie:

biraz boran bekledik..birazda sıla yatar hastanelerde..offf zor ya bizim işimiz..

asumanoz
09-01-08, 22:03
avukat ceren dilavere ne güzel söylüyor BEN KATİLLERLE ÇALIŞMAM diye
dilaver bakalım anlayacakmı av.ceren neden böyle söyledi diye
telefon konuşmalarının dinlendiğini duyunca tepkisi ne olacak merak ettim

şahsın biri karşısındaki Borana silahını doğrultuyor ama Boran nasılda şahlanıyor elinden aldı o silahı meğer o kişide yürek yokmuş yüreksiz karşısındakinin kim olduğunu bilmeyen cahil biri

maabel
09-01-08, 22:19
İyi geceler arkadaşlarım..:img-wink:

Fragman gelmiş GO agzımıza iki parmak bal sürmüş acısını cuma akşamı çıkarmak için...:icon_sorr
Formun yüzde doksanı fragmanı görmüş bu pek hayra alamet degil....54 bölüme geldik fragmanı bu kadar arkadaşın görmesi reytinkler çok düştü ,koş seyirci koş kürkçü dükkanına koş demektir...:img-yes:
Yemezler GO....Reytinklerin en iyi oldugu zamanlarda 14 saniyelik fragmanlarda gördük biz...

-son üç bölümün fragmanı aynı bir fark var....
-Yatakta Sıla Boran
-Boran ve Zeynep sahnesi..
-Dilaver ceren tartışırken...
-Yine uyanmış aslan parçası..:img-in_lo

doray
09-01-08, 22:37
Kevser ne gıcık olmuştu.Sıla gibi onada yakışmıyor,sevgi kelebeği halleri.İkisinin üzerindede emanet duruyor.Bide Kevser Firuza ,Sıla çok sevgi dolu karşıladı bizi dediya... Beni birisi o şekilde karşılasa,girmem o eve,geri dönerim geldiğim yere
Duşom, Go'nun verdiği mesaj şu olabilir mi?Zamanında yaptıklarının bedeli olarak bu şekilde muamele görürsün?Kevser dar görüşlü ve eski kafalı biri olarak hata yaptı ise Mıla'nın(bu ismi çok sevdim,daha manidar) bu şeklide mi davranması gerekir.Zinar'a yumuşayan taş kalbi Kevser'e yumaşamıyor mu?Firuz daha kötü bir karşılama bekliyordu herhalde ki Sıla'nın zoraki gülüşüne tav oldu..Zavallılar..Boran neden Sıla'ya anne -babasının yanında oturmadığını sormadı ?Hafızası yerinde olmadığı için olabilir mi?:img-pilot

aynurhay'ım canım Emre gelemez , gelebilemez çünkü; onu canlandıran Kartal Balaban askere gitti
Kartal akılı çocukmuş,bu diizinin kendisinin kariyerine bir faydası olmadığını ya da töre için mesaj verme konusunda GO'yu etken bulmadığından çareyi askere kaçamakta bulmuş..Bu diziden çıkan herkes bence akıllı..Mıla'da aklını kullansa..
Yani şimdi Kartal Balaban askere gitmeseydi dizi farklımı gelişecekti?
Azad'ın tiyatro çalışmaları olmasaydı farklı gelişeceği gibi.
Zaten Emre'nin diziden ayrılması çok ani vede anlamsız olmuştu.
Yazık Sıla'ya 3-18 yaş arasındaki hayatından kimsecikler yok yaşantısında.
Sanki o dönem hafızasından silinmiş gibi.
Ben asla dayanamazdım,sevdiklerimi görmeden yaşamaya.
GO arkadaşa,dosta ne gerek var diyor .
Bir kadına ailesi,eşi çocuğu yeterde artar diyor.
İki gün foruma uğramadı diye,hiç görmediğimiz arkadaşlarımızı merak ettiğimizi bilse şok geçirir herhalde.:icon_whis
Emre'yi hiç sevmesemde ayrılma biçimi bana çok insafsız geldi.:img-pilot
Bu şekilde olmamalıydı.
Newatcım,GO hangi mesajı yerinde verebildi ki bunu da başarabilsin?"o" Ne yaptığını biliyormu acaba?
Acilen toparlanmalıyım,
üstümden kuru bir Mıla geçti,
bir kaç sene dizi yapmamalıyım,
Zira M.A'da gözünü açtı..,:icon_whis

İlkbaharım ,özet için teşekkürler..:img-in_lo

YA ONA BİR ŞEY OLURSA
Seviyorum ben bu özetçinin kısa özetini..:img-cool2

Dizi burada kalmıştı zaten,biliyoruz..

Başta niye Sıla oluyor ki,anne babası yokmu bu kızın.?Baba Emir'e sıpa demekten gözünüü önünü görüyorki.Ama adamcağız ne bilsin okuyup doktor olucam sana ben bakıcam baba diye iki gözü iki çeşme ağlayan kızının mutasyona uğrayacağını tahmin edememiştir,zavallı Celilim..İstanbul'un taşı toprağı altın değilmiş mesaj bu..

Boran ağa olarak arkasından iş çevirenlerden yine mi bi haber??..Terzi söküğünü dikemez misali,mesaj bu..

Mıla'dan Zeynep'e ne ki?önemli olan Boran,onunda Z.'ye ilgisi bile yok..Dengeler derken,Mıla'nın mı dengesi değişiyor??hade bea..Cinnet mi geçirecek Sılacık..:butch:.Boran mı değişecek,yetmedi mi bu adam geçirdiği evreler.Dedikoducular yine mi iş başında,yine mi Sıla'nın güven telleri atacak??:img-hysteBuradaki, mesaj ne?Ayağını sıcak tut, başını serin, gönlünü ferah tut, düşünme derin derin". :img-music

Bego'm iyi ki doğdun..:img-in_lo

senil
09-01-08, 23:30
fragmanı izledim ve izlerken artık yeter dedim yahu bu nedir böle ya boran ve sıla yatak sahneleri gına geldi artık sıla boranın ğöğsüne yatıp yatıp duruyo sıkıldım sılayı hep öle görmekten bu senaristtin aklına hiç mi bişe gelmiyo yahu insan bedoşu alır aralarına nedir bu böle hep aynı çekimi yapmaktan sıkılmadılar mı....hani g.o bu diziden öğütler çıkarıyo ya ben şunu çıkardım insanlar sabah uyanır işe gider akşam gelir yemek yer ve yatarmış...bunu zaten biliyoduk yani artık dizi hiç zevk vermiyor eskisi gibide izlemiyom hatta ilediğim günlere bile acıyorum artık herkese iyi geceler arkadaşlar....

odile
09-01-08, 23:36
canlarım ben geldimmm ....yanımda fragman anketi de getirdimm :)

tamı tamına 9 soru hazırlamışımmm :blink:
biri beni durdursun anaaaacımmmm :img-hyste

1-) Boran'a silah çeken kim? Neden Boran'ı öldürmek istiyor olabilir?

2-) Zeynep'in Boran'ın ofisinde ne işi var ?

3-)Ceren ve Dilaver restleşmesinin sonu nereye varacak? Sizce Ceren -Sıla arasında bir ittifak kurulabilir mi ?

4-) Sıla telefonda " Mardin'e mi gitti ?" cümlesini kim için söylüyor olabilir ?
a) Boran
b) Dilan
c) Zeynep

5-)Boran neden Mardin'e gitmiş olabilir?
a) Töre mağduru bir marabanın derdini çözmek için
b) Amcası aşirete tekar kabul edildiklerini söyleyip, çağırdığı için
c) Dilan Mardin'de olduğu için

6-) Zeynep Mardin'e ne sebeple gelmiş olabilir ?

7-) Boran Zeynep'i kalması için bir otele mi ?yoksa konağa mı götürür?

8-) Zeynep'in Mardin'de olduğunu duyan Sıla nasıl bir tepki verir?(Bu soruya, "siz Sıla'nın yerinde olsaydınız nasıl bir tepki veririsiniz" şeklinde de cevap verebilirsiniz)

9-) Osman Sıla'yı vurmak için harekete geçer mi ? Sıla'nın hükmü uygulanır mı ? Yoksa GO seyirciyi oyalıyor mu ?

canlarım ödülünüzü biliyorsunuzzzzz:img-kiss:

mause
09-01-08, 23:38
Maalesef ki ben de izledim fragmanı ve tek ilgimi çeken şey Mardin'de Boran'ın konuştuğu kişinin Şivan olduğu.:happy0064
Derinim gözün aydın Şivan bu hafta dizide.Belki Boran İstanbul'a dönerken Şivan'ı,Ayşe'yi ve Hüseyin'i de getirir.:icon_whis

Özetteki kaybolan Dilan ve kendini suçlayan Sıla fragmana yansımamış.Sıla maşallah kocası ile pek mutlu mesut.:img-beee:
fragmanı izledim ve izlerken artık yeter dedim yahu bu nedir böle ya boran ve sıla yatak sahneleri gına geldi artık sıla boranın ğöğsüne yatıp yatıp duruyo sıkıldım sılayı hep öle görmekten
Sevgili senil,ben de bu ve benzeri yatak sahnelerini görünce Boran nasıl öyle yarı oturur yarı yatar pozisyonda duruyor diyorum.
Yatak adı üstünde yatmak içindir,sırtını yaslayıp uzanmak için değil.:img-pilot

Odilem,anket nerde kaldı?:img-blush
derken meğerse üst katıma yerleşmiş.:img-wink:

Geçen haftaki töre mağdurunun kanlısı olabilir.

Ne kaa abes bir soru odilem,Zeynep bu pat burda pat kapı arkasında.
Ofis ortamında terapiye gelmiştir.Hani geçen hafta İstanbul'da karımsı yağış vardı ya deniz kenarına gidememişilerdir.

3-)Ceren ve Dilaver restleşmesinin sonu nereye varacak? Sizce Ceren -Sıla arasında bir ittifak kurulabilir mi ?
Kötü adam Diloş Ceren'i bertaraf edebilir.Aslında abisi olsaydı Ceren'e çoktan rahmet okurduk.:sad53:

4-) Sıla telefonda " Mardin'e mi gitti ?" cümlesini kim için söylüyor olabilir ?
a) Boran
b) Dilan
c) Zeynep
cccccccccccccccccccccc

Töre töre töre yani a şıkkı bence.:img-wink:

Doğduğum toprakları göreyim diye gitmiştir.
Bir de belki ilkokul öğretmeni yaşıyorsa elini öpmeye gitmiştir,hakikatli kız.:img-pilot

Konakta kalsınlar lütfen başbaşa olsunlar.Hatta kıskanan Sıla "alo Edip bey,uçağımı ayarlayın"hattını arasın ve konağa gelip Zeynep-Boran muhabbetini görsün.

8-) Zeynep'in Mardin'de olduğunu duyan Sıla nasıl bir tepki verir?(Bu soruya, "siz Sıla'nın yerinde olsaydınız nasıl bir tepki veririsiniz" şeklinde de cevap verebilirsiniz)
Sıla'nın yerinde olabilmeyi kabul etmiyor bünyem.:icon_sorr

9-) Osman Sıla'yı vurmak için harekete geçer mi ? Sıla'nın hükmü uygulanır mı ? Yoksa GO seyirciyi oyalıyor mu ?
Bölüm sonu iki el silah sesi ile bitebilir.
Osman'ın bakışlarını beğenmedim.:good:

İsterim ödülümü:img-kiss:

sevgili mause,sanirim boran yataga boyu sigmadigi icin genelde yari oturur pozisyonda,zaten o nedenlede boydan yattiginda genel görüntü olmuyor,yönetmenimiz ikinci evliliklerinin sabahinda izleyenlerin bu konuya ne kadar takildigini unutmamis sanirim.

Sevgili melim,izleyicinin sözlerine ne kadar duyarlı yönetmenimiz di mi?
Madem öyle Boran'ın boyuna uygun yatak almak bu kadar mı zor.Almaya bile gerek yok sponsorlar karşılayabilir.
Keşke başka taktığımız şeylerin de farkında olsa : ((((

melim
09-01-08, 23:47
sevgili mause,sanirim boran yataga boyu sigmadigi icin genelde yari oturur pozisyonda,zaten o nedenlede boydan yattiginda genel görüntü olmuyor,yönetmenimiz ikinci evliliklerinin sabahinda izleyenlerin bu konuya ne kadar takildigini unutmamis sanirim.
Bu bölüm hakkinda yorum yapmak zor,aslinda ilk önce arkadaslarini aramalari lazim dilani bulmak icin,hic te zor olmaz yani.
Boran yine kime silah cekiyor bilmiyorum ama sonuc belli hic heyecanlanmadim o yüzden.
Zeynep asiri derecede yapiskan biri,eminim asil kendisinin psikolojik tedaviye ihtiyaci var,saglam degil bu doktor hadi hayirlisi!!!!!!!!
Sila vurulurmu?hani nerdeyse keske vurulsa diycem, o da gaddarligimdan degilde belki 28.bölümde ki gibi endiseli borani görürüm,belki yine sevdasi gözlerine yansir diye,yoksa bana son zamanlarda ikiside hic birsey aktarmiyor gözlerinden,birbirne bu kadar yakisan cifte yazik oluyor......
Artik ikiside bitse de kurtulsak diyorlar bana gözleri ile,insallah daha sonraki projeleri daha basarili olur,ben MAA ya yakisan kisiyi bile buldum keske biraz bizleri dinleseler.

zeynepsudem
10-01-08, 00:17

tamı tamına 9 soru hazırlamışımmm

Hoşgeldin Canımmm Öğretmenim:img-in_lo sorular için ellerine sağlık.

Boran' a silah çekecek şu an hali hazırda bi düşmanı yoktu..
Zeynep' in kanlıları olabilir. Boran adamı etkisiz hale getirmeseydi belki de adam Zeynep' i öldürecekti:img-wink: nerde o günler:img-icecr

terapi yapmaya gelmiştir:img-cool2

Dilaver gittikçe Ceren' e tutulacak, kızın gözüne girmek için; belki de Esma' ya nanik atacak:img-wink: Sıla ile Ceren arasında ittifak kurulabilir..

a) Boran
b) Dilan
c) Zeynep

cevabım: a) şıkkı

cevabım: a) şıkkı ( özetin yalancısıyım.. özete göre; Sıla' nın hükmünün yeniden yürürlüğe girdiğinden; Boran' ın haberi olmayacakmış.)

Boran' a kafayı taktığı için:img-pilot

dilerim otele götürür.. Bizi dinleyen kim:icon_whis senaristler; Sıla iki katı kıskansın diye kesin Zeynep' i konakta yatıracaklardır..

8-) Zeynep'in Mardin'de olduğunu duyan Sıla nasıl bir tepki verir?(Bu soruya, "siz Sıla'nın yerinde olsaydınız nasıl bir tepki veririsiniz" şeklinde de cevap verebilirsiniz)[/B]

sinirlenirdim.. uçağa atlar Bende Mardin' e giderdim.. Zeynep' e neden buradasın? diye sorardım:img-yes: haddini bildirirdim.

Osman Sıla' yı vurabilir. Boran' ın Sıla' yı gene kurtaracağını düşünüyorum:img-in_lo Sıla hüküm yüzünden ölürse; GO' un basına verdiği röportajlarının; dizinin yola çıkış amacının hiç bir önemi kalmaz.

Odile'm ödülümü alabilir miyimmm:img-kiss:

neng
10-01-08, 00:26
herkese iyi geceler :) orda saat simdi 1:07 mi?? burda sabah 10:07 :) ilk defa bu saate bu kadar kisi goruyorum.. sevindim..

ozet icin tesekkurler Ilkbahar, fragmanda gelmis... hepimize hayirli ugurlu olsun :img-hyste

tamı tamına 9 soru hazırlamışımmm :blink:
biri beni durdursun anaaaacımmmm :img-hyste

odile abla ellerine saglik.. durdurmasin kimse seni.. ma$allah ma$allah :good:

-kim bilir?? GO hangi sorunlu manyagi bulmussa artik onu koymus diziye.. ama galiba ali aganin adami yada ahmet aganin yegeninin adami olabilir..

- bize giciklik olsu diye GO koymusdur.. bilmiyorum, sebep yok, zeynep her dakka basi boranin yaninda olmaya calisiyor hos boranin ihtirazi yok yani..

- ceren calismaya devam eder bence de silayla aralarinda ittifak kurarlarmi onu bilemem, belki ilerde olabilir, ama gecen bolum de taraf secmedigine de belli etti, dilavere silayi karanlikta birakma hakkinda konusmada bunu belli etmisti...

a) Boran
b) Dilan
c) Zeynep

bence c) Zeynep

a)Töre mağduru bir marabanın derdini çözmek için

bence b) Amcası aşirete tekar kabul edildiklerini söyleyip, çağırdığı için

zeynep hep boranin yani basinda olmayi calisyor ama ailesinin mezari gormeye, cocuklugu gecti sehiri gormeye bahaneler edip gitmis olabilir

konaga goturur

kiskanir, sinirlenir, belki boranla telefonda konusurken belli eder kiskancligini tabi boran ona soylerse, yoksa baska nasil ogrenmis olur:icon_whis..
gecen bolum boran silanin odasina girince refik amcayla konusurken silanin gozlerini gordunuzmu? :img-haha:

takipe alir, aliyorda galiba.. bu bolumde sila vurulurmu? sanmam, olucaksa bolumun sonunda olur, bizi de bi hafta daha sinir eder sayin sevgili GO :)

hepinizi opuyorum.. bende odulumu alabilirmiyim odile ablacim :)

özgün
10-01-08, 00:38
Ellerine sağlık Odile'm.

Geçen bölümde töreden kaçan ve Boran'a sığınan adamın takipçileridir. Boran'dan adamın yerini söylemesini isterler. Boran'da karşı gelince olanlar olur.

Boran'ın olduğu mekanlarda o her an her yerden çıkabiliyor. Yapıştı bir kere Boran'a. :img-pilot

En son istifaya kadar gider. Ceren'in Dilaver'in yanında çalışmak istememesinin sebeplerini Sıla öğrenince de ikisi ittifak kurabilirler.

a) Boran
b) Dilan
c) Zeynep

a) Boran.

b destekli a diyeceğim ben. Her iki durumun da etkisi vardır ama en büyük etken a şıkkıdır.

''Boran, karından kaçabilirsin ama doktorundan asla'' diyerek laubaliliğini konuşturur ve gelme sebebi olarak terapinin yarım bırakılamayacağını mazeret gösterir. Hoş terapiye bir kaç gün ara vermişlerdi ama Zeynep bu ''delidir ne yapsa yeridir.''

Konakta çalışanlardan başka kimse yok ki. Otele götürsün. Sonra söz olur Mardin'de değil mi? :)

Bu saatte ben Sıla olmayayım ama Sıla'nın ne diyebileceğini tahmin edeyim. Demek Mardin'e bu yüzden geldin Boran. Seni yaşam sebebim bilmiştim ama yanılmışım. Bundan böyle boşanma sebebimsin. Mahkemede görüşürüz. :)

Hükmün uygulanması ve Sıla. Çok tezat çok. Gül Oğuz seyirciyi oyalıyor. Reyting kokan hareketler bunlar.

Aldım ödülümü Odile'm. :img-kiss:

odile
10-01-08, 00:41
neng , mause ,özgünve zeynepsudem hemen öpücüğünüzü vereyimm :img-kiss:

kiskanir, sinirlenir, belki boranla telefonda konusurken belli eder kiskancligini tabi boran ona soylerse, yoksa baska nasil ogrenmis olur

sevgili neng şu şekilde öğrenebilirrrr:img-icecr
Kocasının doktor Zeynep ile yaptığı terapi sürecinin nasıl gittiğini öğrenmek ister Sıla kızımız.... Zeynep ile görüşmek için hastaneyi arar:img-wink: amanınnnn bir de ne duysun!!! Zeynep hanım yoklar...sıla merak eder nerede olduğunu sekreterine sorar ...aldığı cevap Sıla'yı chucky(diyar'ım kulakların çınlasın :img-in_lo) kıvamına getirir " efendim Zeynep hnm. Mardin'de haftaya gelecekk !!!"

günışığım şimdi gördüm seni , hemen sana da öpücüğümü vereyimmmm:img-kiss:
ve gideyimm hepinize iyi gecelerrrrbye

GünIşığı
10-01-08, 00:42
Canım kabinemgil, çok sevgili paspas forum iyi geceler:img-wink:

Özeti kınayıp fragmana geçmek istiyorum...

Canım Odile' im üpücüğümü peşin alayım :img-kiss:

Genco aşiretinde başı dara düşenlerin "ağa" ya değilde ağa sülalesinden yedek ağalara başvurma adetleri var. Boran ağa iken bu kadar geleni gideni yardım isteyeni yoktu. Muhtemelen Boran' a silah çeken kişi de Boran' dan yardım isteyen kişilerin problemli olduğu kişilerden biri.

Bundan sonra sanırım Zeynep in Boran' ın olduğu bir yerde ne işi olduğunu değil "nasıl olupta orada olmadığını" sorgulamak durumunda kalacağız.:icon_evil Zeynep olayı daha 3 bölümde fena halde kabak tadı verdi. GO nun anlattığı kadınlar içinde tek bir tane bile "örnek alınacak" "aklı başında" kadın olmadığından yakınırken Zeynep hepsinden beter çıktı. Soruyorum size yıllarca tıp fakültesinde okuyabilecek "akla", insanların ruh sağlığının sorumluluğunu alacak "meziyetlere" sahip 30 yaşını aşmış bir kadın 17 yaşında yeniyetme genç kızların bile yapmayacağı şeyleri yapar mı? Zeynep in konumunda toplumda saygın bir yeri bir ağırlığı olması gereken "doktor" olmuş bir kadın "bir sevgilisi olduğu halde, karısını çok seven mutlu bir evliliği olduğunu bildiği bir adamın aklını bu kadar yüzsüzce, arsızca çelmeye çalışır mı?" Bu kadın hangi duygular ve mazeret ile kalkıp Boran' ın peşinden Midyat' a gidebiliyor. Bu öyküye bu sahneleri gerekli görenlere yazıklar olsun diyor ve ekliyorum: Tüüüüüüüüü!!!!!. Zeynep Esma dan bile "iffetsiz" "zayıf" ve "aciz" çıktı. Hadi Esma ihmal edilmiş, sıkılmış, heyecan arayan boşlukta kalmış mutsuz bir kadıdı. Bu karakter özellikleri, bu hafif davranışlar, bu ucuz taktikler Psikiyatrist Dr. Zeynep' e yakıştı mı?

Nereye varacak canım? Aşık olacaklar işte birbirlerine :img-beee: Ceren in Sıla ile yakınlaşacağını hiç sanmıyorum. Ceren Dilaver' e "doğru yolu" gösterecek galiba:img-cool2

a) Boran
b) Dilan
c) Zeynep

Yılışık için söylüyordur. Boran' ın Sıla ya haber vermeden Mardin' e gitmiş olma ihtimali bile :dito larımı çıkarttı.

a şıkkı diyorum :img-cool2

Bulmuştur kendine güzel bir "kılıf". Hangi nedenle gittiğini söylerse söylesin, hem biz hem de Sıla "Boran ile yalnız kalabilmek" için kalkıp peşinden gittiğini biliyoruz. Hele "topraklarımı görmek istedim, çocukluğum, anılarım bla bla" gibi bir nedeni asla yutmayız. Boran la karşılaşmasa Mardin li olduğunu bile hatırlamayacaktı yılışık :icon_evil

Boran' a önerim "Midyat' ta gecelemeden İstanbul' a karısının yanına dönmesi olacaktır". Zaten konakta kalacaklarını sanmam çünkü konak çoktan kapanmıştır şimdi kim hazırlayacak ki onlara seti?

Sıla bu konuda Boran' a renk vermemekte kararlı olduğu sürece herşey daha da kötüye gidecektir. Ben olsam hemen Boran' ı arar ve bu durumun beni ne kadar çok rahatsız ettiğini anlatırdım. Boran Emre yi kıskandığını Sıla ya söylemekten nasıl korkmadıysa nasıl onu anlamasını beklediyse Sıla nın da kesinlikle aynı şekilde davranmaya hakkı var. Bu arada ben Sıla olsaydım o kadın benim kocamın peşine takılıp Midyat' a gidecek cesareti zeten bulamazdı. O çerçeve gecesi çözmüştüm düğümü.. Şu anda Zeynep Sıla' nın değil "Boran" ın sorunu olurdu. Boran biraz daha o kadının ağzının sularını görmemeye devam ederse olacakları düşünemiyorum:img-cool2

Bence bu sefer Sıla "vurulacak" :icon_evil

aleveylül
10-01-08, 00:52
İyi geceler güzel formum hiçbir çaba harcamadan şans eseri fragmanı izledim Zeynep kendine olan nefretimi arttırmak için baya bir uğraşa girmiş ne diye mardine gitmiş Allah aşkına uyuz yaratık…

İnşallah Mardinli ağalardan biri hoşlanırda silah zoruyla evlenir… törede boşanma olmadığı için ömrü billah ağa kocasına terapi uygular….

Sıla'ya müjdeyi kim verecek acaba?

Ablacığım aşk olsun esma—dilaver kankiler varya onlar böyle haber vermeye bayılırlar…

Saf Boran telefonda kendisi söyler bence
İçinde aldatmaya dair hiçbir düşünce olmayan saf masum boranım söylermi söyler karımdan bir şey saklıyamam der sılaya anlatır ki borandan duymasını isterim…

Sılanın Borana bakısları cok dogal ve ıcten bence Boranında belınden tutması falann....walla resimler içimi açtıı

Tüm duygusuzluğumla boranın sılanın belini sardığı resimde boranın eline birde sılanın pantolonu ne kadar büyük olduğuna baktım çok bol ya....duygu olarak pantolonun bolluğuna dahada yoğunlaştım… ne zayıf gııııııı….

şimdi bunlar sönmezler gencolar birde ABAY(ABAYIN SOYADINI BİLEN VARMI)
de-rinim abayın soyadını bilmemize gerek varmıki nede olsa Emrenin ilk bölümlerde soyadı farklıydı sonrada korkmaz olmuştu… bugune kadar söylemediler abayın soyadını bari sadece bir soyadı olduğunu düşünürüz değilmi her bölümde farklı bir soyadıyla abay karşımıza çıkmaz…

benim dikkatimi çeken birşeyde neden bir kere olsun Bedirhanın babasının kucağında hiç resmi yok boran ile bedirhan resmini hiç görmedim

Ortalık yıkılmasın diye dehşetler bir arada olması sakıncalı sanırım

Sıla boranı bedirhandan da kıskanırmış:) beklerim yani oğluna çok ilgi gösteriyorsun deyip kıskançlık yaparmış…bende buradan yüzüne gözüne dursun nankör seni deyip sılaya mısır atarım…

-boranın şirketinin faaliyet konusunu bilen varmı....[/CENTER]

o şirket ne iş yapar

rhettim butlerim sana işini söyleyen banada söylesin bende merak ediyom…

buradan bakınca sabah kuşaklarındaki kadın programıyla aynı görevi yapıyor gibi dert dinleyip çözüm bulmak isteyen yer gibi:)

2 hafta oldu evdeyim türkfilmlerini canla başla arar oldum... tüm kanallar kadın programı... gündüz kuşaklarından bunca zaman uzak kaldığıma hiç bu kadar sevinmemiştim rezalet....film yada başka birşey bulmak için zaplaya zaplaya kumandanın tuşlarını mahvettim...canını seven tvden uzak dursun gün içinde izleyen varmı bilmiyorum ama affınıza sığınarak rtüke şikayette bulunasım var her kanal aynı olmazki böyle saçmalık...

zeynep boran öpüşsün

canımcığım bende kalp var bunca zaman eş olarak görmek istediğimiz ama bir türlü yansıtamayan sıla ve boran ikilisi öpüşmemiş ekran karşısında yasaklar yüzünden… birde ortaya çıkacak iğrenç bir Zeynep boran öpüşmesini kaldırmaya bilirim…

Kartal akılı çocukmuş,bu diizinin kendisinin kariyerine bir faydası olmadığını ya da töre için mesaj verme konusunda GO'yu etken bulmadığından çareyi askere kaçamakta bulmuş..Bu diziden çıkan herkes bence akıllı..Mıla'da aklını kullansa..

Kartalın askere gittiğini yeni öğreniyorum… bence Kartal GO izine felan geldiğini gizlemeli ne mi lazım GO araya yine onu koyup diziyi bir 10 bölüm daha uzatmasın mı? Askerden gelene kadarda dizi biter herhalde…inşallah

neng
10-01-08, 00:54
neng , mause ,özgünve zeynepsudem hemen öpücüğünüzü vereyimm :img-kiss:

sevgili neng şu şekilde öğrenebilirrrr:img-icecr
Kocasının doktor Zeynep ile yaptığı terapi sürecinin nasıl gittiğini öğrenmek ister Sıla kızımız.... Zeynep ile görüşmek için hastaneyi arar:img-wink: amanınnnn bir de ne duysun!!! Zeynep hanım yoklar...sıla merak eder nerede olduğunu sekreterine sorar ...aldığı cevap Sıla'yı chucky(diyar'ım kulakların çınlasın :img-in_lo) kıvamına getirir " efendim Zeynep hnm. Mardin'de haftaya gelecekk !!!"

günışığım şimdi gördüm seni , hemen sana da öpücüğümü vereyimmmm:img-kiss:
ve gideyimm hepinize iyi gecelerrrrbye

opucugunu yakaladim :)

sila ogrenmek ister de hastaneyi aramaz, sanmam.. zeynepin orda oldugunu galiba borandan ogrenecek gibime geliyor..

neng
10-01-08, 01:15
2 hafta oldu evdeyim türkfilmlerini canla başla arar oldum... tüm kanallar kadın programı... gündüz kuşaklarından bunca zaman uzak kaldığıma hiç bu kadar sevinmemiştim rezalet....film yada başka birşey bulmak için zaplaya zaplaya kumandanın tuşlarını mahvettim...canını seven tvden uzak dursun gün içinde izleyen varmı bilmiyorum ama affınıza sığınarak rtüke şikayette bulunasım var her kanal aynı olmazki böyle saçmalık...

gercekten her kanalda sabah programi var mi? sinir edici yani tamam bir iki tane neyse ama her kanalda olmazki canim.. ben avustralyada yasiyroum ve sizden 9 saat ilerdeyim... ne bitmezmis sabah programlari.. sabah proglari burda aksamlari yayinlaniyor.. bi iki kere izlemissimdir.. benim anlamadigim o insanlar nasil bilmem kac milyon kisinin onunde derdini anlatir, utanma yok, SIkIlma yok.. en sinir oldugum sey ise.. evde 10 kisi yasiyor, ev ahaliden sadece bi kisi calisiyor, sonra birileri yok bunu oduyemedim sunu oduyemedim diye dert yanar.. yani anlamiyorum.. 1 kisi calisiyorsa tabiki odeyemzsin.. turkiyede herkes bu proglarimi izliyormu??

YORUM: DOKTOR ZEYNEP HANFENDI BENI SINIR EDIYOR

oslo
10-01-08, 01:27
Odilemin Anketi:

Ahmet Ağayı polise teslim ettiği için kızan,Ahmet Ağanın bir yakını

İyi olacak hastanın ayağına yüzsüz, yılışık doktor gidermiş.

İnşallah kurulur. Bu dizide bir tane doğru dürüst kadın karekteri göremezsem,gözlerim açık gidecek..:img-wink:

a) Boran
b) Dilan
c) Zeynep

c) Refik Amcasının takibi sonunda Zeynep'in Mardin'e gittiğini duyar.

b) veya a) Olabilir ve Sıla'nın üstündeki hükmün sürdüğünü duyup,geri dönebilir.

6-) Zeynep Mardin'e ne sebeple gelmiş olabilir ?]

Kendisi Gezici psikolog olduğu için ,Hipokrat Yeminine de sadık kalarak Boran'ı tedavi için gitmiştir.:img-wink:

Aslında Boran'a duyduğu sevgi,şiddetlenerek artınca, İstanbul da da etraf kalabalık olduğundan, bu hislerini yeterince gösterememektedir. "Arkasından gideyim de,onu tedavi etme ayaklarında, aşkımı ona anlatarak hem kendimi hem de onu tedavi edeyim"demiş olabilir.

Ağaların kapısı tanrı misafirlerine açıktır,demişti,Boran.Hem Zeynep ileri de orada belki Boran ile yaşayabilir,ümidiyle yatak odalarına bile girer,"Ay yoruldum,biraz dinleneyim" bile diyebilir. Evde de kimsecikler yok. Boran Ağa o Z. ile aynı çatı altında kalırsan:dito :img-tomat

Boran'a telefon edip,"Ben karıma hiç yalan söylemedim "diyen kocasını küçük bir teste tabi tutar." Z.geldi,şimdi onu gezdiriyorum,sonra yemeğe gideceğiz,sonra da oteline bırakıp,konağa geçiyorum,konak sensiz bomboş,seni çok özledim"derse yine kıskanır,ama o an için belli etmez.

Çok sinirlenirdim, gözlerimle görmek için Mardin'e bile giderdim ve çaktırmadan Zeynep'i bir güzel benzetirdim.

Kocası yanında yokken bir kadın töre gereği ayıplanıyor da,erkek karısı dışında bir kadın ile yalnız gezerse törede bir madde var mı? Bunu töre UZMANI G.O.ya sormak lazım.

Ayrıca bu sahneler çok olay yaratacak ki, o kadar masraf yapılıp, oraya gidildi. G.O. yine elindeki lastiği uzattıkça uzatacak.

:

Ağamız yaşadığı sürece kimse Sıla'ya dokunamaz. Dokunsa dokunsa sinir krizleri geçiren Zeynep vurur. Kendi kendine "Bu Boran, bu Sıla da ne buluyor? Kuru toto,el ayak okşamaktan başka birşey bilmiyor,sinirli,sinirlenince korkunç bakıyor,hem Boran'ı,hem de kendi aşkımı kurtarayım.Zaten forumda ki Sıla ÖSSÜN kampanyasına destek vermiş olurum" diyebilir.

Seyirciyi oyalamak en büyük marifeti..Elindeki Z. den sonra en önemli lastik de Sıla'nın hükmü..:img-wink:
Odilem:img-kiss:

Tüm foruma :img-in_lobye

Not: GünIşığım gelmiş.Becermiş miyim,öğretmenim?Ama çok zorlandım.Tam 1 saat sürdü.Daha soracağım şeyler var.Anket arası yorumların:good:
Zeynebim Anket cevaplarını kendime çok yakın buldum.:good:
MauseCumaya yine reklam arası mı,burada olacaksın?

aleveylül
10-01-08, 01:48
canlarım ben geldimmm ....yanımda fragman anketi de getirdimm :):
ne zamandrı anket cevaplamıyordum iyi ettinde anket getirdin örtmenim...

boranın yanına gelip töre hükmüyle ilgili derdini anlatan kişinin hükmünü kaldırmak için gittiği yerde problem çıkartan artistin biri sanırım...

2-) Zeynep'in Boran'ın ofisinde ne işi var ? zeynep nerede yokki... boranın hayatına işgal ediyor artık tamamen...

sıla-ceren ittifakı olmaz bu dizide bugune kadar hep kötü insanlar dört ayak üstüne düşmüşlerdir dilaver lehine gelişecek herşey bence...

a) Boran
b) Dilan
c) Zeynep

c şıkkı zeynep için

a şıkkı

uyuz insan değilmi yalandan çok ne var zeynep için...maksat boranın peşinden gelmek değilmi...

otele götürsün bence konak zeynebin neyine

ben borandan şühpelenmezdim ama zeynebe savaş açardım ...

bu sefer uygulanacakmış gibi geliyor acaba çok istediğim içinmi :)

alayım hemencik

NENGCİĞİM Türkiye'de izleyen çok olmasa bu programlar bu kadar çok olmazdı...neen izlediklerini inan bende bilmiyorum

neng
10-01-08, 02:14
NENGCİĞİM Türkiye'de izleyen çok olmasa bu programlar bu kadar çok olmazdı...neen izlediklerini inan bende bilmiyorum

inanilir gibi degil yani.. dedigin gibi herhalde izleyen vardir ki yayina devam ediyorlar.. nesini izliyorlar anlamis degilim.. bi iki tanesi tamamda yani her gun her kanal.. abartilar.. babaannem ara sira izlerde cunku baska bisey yok.. farkindamisiniz bilmiyorum, hani seyricler gidiyorlar ya programa, bazen ayni kadin her nekadar sabah program varsa artik, her birine gidiyor, (ben izlemem de babaannem bazen izler de soylenip durur) bana komik geldi.. kadinin isi gucu yok mu?? bi gidersin iki gidersin de her gun her gun gidilmez canim.. :dito
bu programlara katilan var mi?? merak ettim..

ozlem_1990
10-01-08, 03:09
öncelikle selamlar herkese!!
ben bundan birkac ay önce sila fanatigiydim!!silayi yani cansu dereyi cok seviyordum!!ama simdi sogdum cünkü bir röportajinda kendine cok beyendigini ve cok üstün gördügünü belli etti. kusura bakmayin ama ben ondan sonra onu hic beyenmiyorum..cok soguk geliyor. ve diziye hic uymuyor bence
ve arkadaslar ya bir düsünün cem yilmaz ve cansu dere komik(makinesi)-soguk(buzdolabi)
hakli degil miyin ama

newat
10-01-08, 07:07
Odilem :img-in_lo:img-in_lo

Ahmet Ağa'nın adamlarından biri olabilir.
Artık Boran'ın elinde silah görmek istemiyorum.Karşısındakininkini almış olsa bile.

Dr.Zeynep Boran'ın özel doktoru olmuş.Her daim yanında olması gerekiyormuş.:icon_whis
Şu kapı arasından görme ve dinleme sahnelerinden bana gına geldi desem.:img-yes:

Onlar beni hiç ilgilendirmiyor Odileciğim.

a) Boran
b) Dilan
c) Zeynep

Tabiki Zeynep.Oslom gibi Refik amcasndan öğrenmiş olabilir diyorum.

Amcası tarafından çağırılmış olabilir.

Zeynep Mardin'e Boran'ın Yezda ile olan anılarını dinleyip tahlil yapmak için gelmiş olabilir.:img-hyste
Birlikte Hasankeyfede gitsinler.Boran Yezda'nın intihar ettiği yeri göstersin.
Vurulduğu yerede gitsinler hatırlamak için.
Oraya kadar gitmişken sütanneyede uğrasınlar.Belki Zeynep'inde sütannesidir.Bakarızki Boran'la Zeynep meğersem sütkardeşiymişler.Zeynep bu duruma eminimki çok üzülür.:dito

Konağa götürdü gibi yapabilirler.Kış günü Şivan'la açıkta konuşuyorlar.Demekki konak kapalı.Yalnız Zeynep'in durduğu yerdeki taşlar konağın önüne benzemiyor.Orası holdingmi?Yada konak diye başka yerde çektiler.
Evde Kevser'le Firuz'da yok.Zeynep'in orada kalması hiç yakışık almaz.
Zeynep akrabalarını bulsun ve onlarda kalsın.:img-yes:

Ben Sıla'nın yerinde olsaydım bu aşamalara gelebilirmiydim bilemiyorum.
Ruh sağlığımı çoktan yitirmiş olurdum belkide Sıla'dan dahada çok çemkirirdim etrafımdakilere.Bu nedenle Boran'a bir güzel çemkirirdim.Neden Zeynep'e yakın davranıyor diye.

Harekete geçmiş gibi gördüm fregmanda.Ama uygulayamaz.

Herkese sevgiler.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

aynurhay
10-01-08, 07:43
Günaydın Herkese......:img-kiss:

Evli bir insana aşık olmak nem ne şekil bir duygudur anlamadım gitti!:bilmim

Zeynebin Borana aşık oluşunuda bu yüzden hiç anlayamıyorum hem karşısındaki erkek yani Boran karısına öyle böyle değil deli gibi aşık,Boran

Sılayı prenses,peri sanıyor ne hata yapsa geri sarıyor.....

Zeynebin eylemi Mardine gittiğini duyduğu Boranın peşinden hemen gitmek bence başka bi eylem olabilmeside imkansız zeten,Sılada zeynebin Mardine gitme eylemini yadırgamıştır...

Dilaver ve Ceren aşkı dikkat çekici olacak ama :img-in_lo...ilginç birde abisinin karısıyla evli olduğunu duysa Ceren çok güzel olacak...

Son bir şey Osaman Sılayı vuracak diye beklerken Osmanın Sılaya aşık olmasıda gündeme gelebilir ama nasıl bakmış arabadan Sılaya:img-in_lo

Ada ipek saçlarını dağıtırsın rüzgarlara savurursun ...
gördüm ,gördüm işte:img-beee:

ilkbahar
10-01-08, 07:59
Günaydın Forum arkadaşlarım;
Odile'ciğim sırf senin için yanıt vermeye çalışacağım. Sakın ola ki G.O. hanım fragmanının beni heyecanlandırdığını düşünmesin.Sadece bölüm resimlerini beğendim. Bir tanesi zaten fragmanda da gözüküyor.

-) Boran'a silah çeken kim? Neden Boran'ı öldürmek istiyor olabilir?

Tanımıyorum, bilmem. Konuşmak yerine yine kaba kuvvetle derdini anlatmaya çalışan biri herhalde.

Zeynep orada, Zeynep burada, hooop Zeynep kapı arkasında. Onun olmadığı yer mi kaldı. Okuyup, bu kızcağızın mesleğini seçmek isteyecekler için kendisi yüz karası oldu zaten. Bulmuştur yine bir sebep, gitmiştir. Ben bu İT.'yi severdim aslında, bu dizide kızı da öyle bir hale soktular ki artık kendisinden de psikologluk mesleğinden de nefret etmek üzereyim.

Ceren'in aklı başında olmasını ilk iş görüşmesindeki laubali tavırlarından sonra beklemiyordum doğrusu. G.O. karakterlerle bizi şaşırtmayı seviyor, bu kızı da kötü beklerken iyi çıktı. Umarım Diloş'a doğru yolu gösterecek.

a) Boran
b) Dilan
c) Zeynep

Boran'ın Mardin'e gittiğinden Sıla'nın haberi var. "Mardin'e mi gitti" cümlesini Zeynep için Boran'a söylüyor bence.

b şıkkı

Sadece ve sadece artık resmen Boran'a aşık oldugu için gitmiştir. Kendisi kınım kınım kınıyorum. Pis şey. Tam şuraya cookie ve syşell'imin şu tüküren adam figurunu koymam gerekirdi aslında, ama bulamadım.

Umarım hiç beklemeden geri dönerler, yoksa çok beter sinirleneceğim. Burayada tepinen kadın simgesi koymak isterdim ama o da ben de yok.

Bence dışarıdan güçlü, içinden kendini yiyen bir kadın olur yine. Ben olsam olaya çoktan müdahil olup, diğer arkadaşlarımın yazdığı gibi eşim ile gerekli konuşmayı yapmış ve o bayanı eşimin/ evimin 1000 metre yakınından uzaklaştırmış olurdum. Boran'ı da iyice saftoroş yaptılar yani, Zeynep'in ilgisini hala mı fark edememiş.

Bu bölüm sonu geçebilir. Boran, Sıla'yı çok fazla kere kurtardı. Bu sefer Sıla hanım kızımız yaralanacak gibi. Uzun bir sürede onu yoğun bakımda izleriz. G.O. 4-5 hafta kurtarır. Tabi ki G.O. seyirciyi oyalıyor. Bu dizide emin oldugum 2 şey kaldı zaten. Boran'ın karısına sevgisi ve G.O.'nun bizleri oyaladığı.

Her birinize aydınlık ve güzel bir gün diliyorum.Sevgilerimle.

Bizim burada çok güçlü bir virüs tarama programı var. Mesaj yazarken bir kaç kez virüs yakaladı sistem. Belki benim bilgisayarıma başka erden gelmiştir ancak yine de haber vermek istedim.

metes
10-01-08, 08:00
Günaydın...ben geldim :img-in_lo bye

YA ONA BİR ŞEY OLURSA

Özetçi kardeş,bu bahsettiğin ''o'' Sıla ise...sorun yok...biz 54 bölümdür ona bişey olmasını bekliyoruz ama olmuyor...maşallah kedi gibi(kedicik sen alınma :img-wink:) dokuz canlı :img-yes:

Sıla zaten hep çaresiz.Özellikle belirtmenize gerek yokki ...

Sıla olanlardan kendisini sorumlu tutuyormuş...Niyeki :img-hyste:img-hyste

- Sıla : Herşey benim yüzümden anne,Dilan benim yüzümden kaçtı ...ühü ühü :img-cray:

- Bedar : Olsun guzum..senin suçun yok...sen varsın ya bana yeter :)

Yani bu kadar olur...yine en son Boran duyuyor..Sıla ölse ,cenaze namazı kılınırken haberi olacak :img-dirol

ifrit
10-01-08, 08:02
dün canım fena halde sıkıldı..sabah ilk iş foruma geldim..sayın G.O ablam osmanlıyı 30 yılı aşkın yöneten jurnalci padişahı aklıma getirdi gece gece..:dito

sevgili odile bende cevaplamak istiyorum..henüz izlemedim..en kötü mağmaya girerim değil?? alışkınım zaten :img-hyste
ellerine sağlık..

geçen bölüm gelen çocuğun kanlılarıyla ilgilidir..mardinden kalkıp istanbula gelmişti ya adamcağız..bilmiyor zinar ağasıda artıkım töre uygulamayacak..oralara kadar gelmeye ne hacet..değil??
boran kan davasını kaldırmaya çalışacaktır..ondan..

asıl,zeynep'in mardinde ne işi var?? mardine giden ofisede gider..ay bu zeynep boranın boyuna posuna vurulmuştu..şimdi birde orda yetişmiş ama düzene karşı olduğunu görünce iyice yelkenler fora...olmasın??:img-fie:

özgün cüm bak başka ittifak yapanlarda olacakmış..:img-hyste
şu cerenden çok korkmuştum varya neyse iyi kız çıkar gibi..yinede dereyi görmeden sıvanmayalım..olsun olsun..biride sılanın yanında yer alsın..:img-hyste

a) Boran
b) Dilan
c) Zeynep
bunu kimse bilemez..:img-hyste
CCCcccccCCCCC

a olmasını isterim..ama sanki sıla ile ilgili bir nedenden gidecekmiş gibi..

boranla zeynep beraberdir..terapileri varya yine..borana telefon gelir..zeynep bişeylerden şüphelenir..kahraman dr.boran için mardine gider..dedim..ben bilmem..
konak ne konağı ya..yok yok..otel olsun kalacaksa..kalmasına ne gerek var..dönsün...hatta ömerine dönsün..

atımı getirin..pardon uçağım olacaktı..:img-hyste

boranın yokluğunu fırsat bileceklerdir..kıyamıyorum ben ya!! sıla vurulursa ya bedoş...vurulmasın..artık şu hüküm bitsin!!!

gününüz güzel geçsin..arkadaşlarım..

teomanresat
10-01-08, 08:05
Günaydın herkeslere.....Ben öyle tv başında fragmanı yakalayacam diye beklemem,Güzdüz tv birtek oğlum çizgifil izliyor diye açık,akşamları ise haber izlemek ve izlediğim bir kaç diziye bakmak için açıktır.Sağolsun Günışığım sayesinde Sıla fragmanını,volvox sayesinde ER fragmanını izliyorum:happy0064
Alevcim ne kadar sıkıcı programlar dime .İnsanın Tvyi kırıp atası geliyor.O programları bir kere izleme gafletinde bulundum oda işten yeni ayrıldığımda,onları izlerken ufunetler bastı:img-fie:
Neyse gelelim örtmenim canım benimin hazırladığı ankete:img-wink:

Kesin töreden canı yanan bir kişinin Boran'a sığınmasını hazmedemeyen Töre fanı bir kişidir:dito

Bence Sıla'nın doğum gününde erkek arkadaşı Öemr'in yaptığı kabalıktan dolayı özür dilemek için gelmiştir.Maksat dostlar alışverişte görsün:img-icecr

Büyük aşklar nefretle başlarmış(Öyle diyorlar)Ceren-Dilaver aşkı yolda:love05:
Sılayla ittifak meselesini :bilmim

a) Boran
b) Dilan
c) Zeynep
c Zeynep için söylüyor ve d yeni özel dedektifimiz Refik amca sayesinde

a için gitmişken b yide görür

Terapi:dito

Otele

Sıla içine atmayı bir kenara bırakıp Boran'a söyleyebilir ki söylesinde:img-wink:
Ben Sıla yerinde olsam Kocama haber vermeden soluğu Mardin'de alır ona sürpriz yapardım,aynı zamanad Zeynep'e de:img-icecr

Artık mümkünse uygulansın:img-gun:

Örtmenim canım benim alayım öpücüğümü,Ama önce ben sana vereyim:img-kiss:

bbasalan
10-01-08, 08:20
1-) Boran'a silah çeken kim?

-Yetiş Boran ağa diyenlerin düşmanı

http://www.resim-yukle.com/img01/15/733726wolf01.gif

Neden Boran'ı öldürmek istiyor olabilir?

-Eski de olsa ağayı vurarak nam salmak için.nihahahaha

-Boran canperperişan olmaması için
http://www.resim-yukle.com/img01/15/765429Frog1.gif

3-)Ceren ve Dilaver restleşmesinin sonu nereye varacak?

-Ofisteki masa var ya işte anlayın işte canım, kaporta üstü koklaşmayı gördükte masa üstü fantezisi niye görmeyelim:love09:

Sizce Ceren -Sıla arasında bir ittifak kurulabilir mi ?

-Sahnelerin devamlılığı ve konu bütünlüğü olmadığı için böyle kanki durumları yaratılmaz. :hıh

a) Boran
b) Dilan
c) Zeynep

-Boran aniden gitti ve haber veremediyse (Abay'a uçak bileti aldırıp bir hızla şirketten havaalanına gitmiş olabülü) Abay'a söylüyor olabilir.:img-yes:

-Boran için Zeynep'i arar ve dolaylı yoldan x kişiden doktorun Mardin'e gittiğini öğrenebilir. :dance:

(Boran dan Zeynep'in Mardine gittiğini öğrense orda mı? niye gibi sorması lazım ama Sıla'nın cümlesinden bu haberi İstanbul da birinden öğreniyor.)

-Töre mağduru abdo marabanın derdi için (a)
http://www.resim-yukle.com/img01/15/494996Ball_of_fire.gif

Aslında hükmü öğrenip aşiretle konuşmaya gitm