Tüm Versiyonu Göster : Sıla - 53 -56. Bölüm Yorumları
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
11
legends_of 22-01-08, 15:40 Narin mi önce hamile kaldı esma mı????????? :icon_whis…soruma cevap verirseniz çok sevinirim sevgili forumdaşlarım….
***Narin demişken….Narin ,Lucine ve Gülizar…Bunlar çok iyi kankilermiş…Ama nedense gülizarı ne narin in düğünde ne kocasının cenazesin de ne de başka bir şeyde gördük…..:icon_whis
***Ama töre konusu gündeme gelince Gülizar birden arkadaş oluverdi her ne hikmetse….
**dizi mizde ders veren ders verene benden de bir ders…:img-hyste…narin den..….
soru-Kardeş sözcüğünün kelime anlamı nedir??...
Narin:ağabeynin ellerine kollarına sarılıp sana bir can borcum vardı şimdi iki oldu dedikten sonra…tümmmmmmm bu sözleri yutup ağabeyne silah çekmek…onu da hepiniz aynısınız katagorisine sokmak ve yeni tanıdığı yengesi ile bir olup kaçmak…:img-artis
***Tebrikler…….:img-banne…….
***Bildiğinizi sandığınız bütün kavramları unutturan saçmalıklar dizisi…:img-banne…her Cuma saat 20:00 da ATV de kaçırırsanız üzülürsünüz..:img-hyste….:img-hyste…..
aynuray
haklisin tek suclu boran boran ölsün bütün sorunlar biter boranin tek sucu cemkirik silayla evlenmek o zübük ailesine tahammül etmek .
bütün sönmezler basta sila borana kurban olsun.
su-yagmur
hosbulduk ben herseye ragmen sila izleyicisi pardon boran izleyicisi olmaktan mutluyum. boran benimde bu sacma diziyi tek izleme sebebim.
Bedar kesin kendiden geçer,Celil hırslanır,Emir ve Dilan ağlar..Of yazarken bile ruhum daraldı:img-fie:
1.Sezon Sıla'nın :icon_roll hükmünü uygulamak :img-gun: amacı ile villaya gelen cocuğun önüne atılan
Boran :img-clapp sahnesini bir hatırlayın Bedar :butch: kadın nerede ve ne yapıyordu.
İçeride koca gövdesini kapıya gerip Azad :img-elvis ve Narin'i :img-beee: dışarı çıkmasına mani olmuştu. :icon_twis
Şimdi analık :hıh duyguları kabaracak, bizde inanıcaz :img-fie: öyle mi.
1.Sezon Sıla'nın :icon_roll hükmünü uygulamak :img-gun: amacı ile villaya gelen cocuğun önüne atılan Boran :img-clapp sahnesini bir hatırlayın Bedar :butch: kadın nerede ve ne yapıyordu.
İçeride koca gövdesini kapıya gerip Azad :img-elvis ve Narin'i :img-beee: dışarı çıkmasına mani olmuştu. :icon_twis
Şimdi analık :hıh duyguları kabaracak, bizde inanıcaz :img-fie: öyle mi.
hatirlamammi kapiya kendini siper edip azadinin disari cikmasina engel oluyodu ya bosverin sönmezlarden ne anne ne baba olur ..onlar kadar bencil ailemi var.
ne varsa boranda var onunda kiymetini bilen yok..
Bedar'ın hastalığınıda Sıla'nın vurulması vesile olsun ve bencede herkesler duysun.Boran yine demesin Sıla beni kötü bilsin ama varsın o iyi olsun diye:icon_evil:
ay ne siniz bir cümledir bu..tülaycım sen yazdığın içinm değil senaristle öyle boran a söylettikleri söyletecekler için:img-blush:img-blush....
.Birde şundan eminim bence Sıla'nın vurulması son sahne olacak.Silah sesi duyulur Sıla yere düşer ve biter.:
tülaycım işte o sahne kesin...bir adet silah sesi(madem öldürmeye niyetlisin sıkacaksın bir şarjör mermiyi işi sağlama alacaksın ama bunlar çok kibarlarya bir bilemedin iki kurşun) sonra gözleri dışarı fırlamış sıla hatta bir damla gözyaşıda gözünkenaında yavaşça aşağıya doğru süzer ve belki onun yanında birilerinin çığlıkları:img-blush:img-blush
ilkduyan bedar olsunki ağladığı ayılıp bayıldığı sahneleri çok olup izleyiciyi ufunet bassın dimi..
Narin mi önce hamile kaldı esma mı????????? :icon_whis…soruma cevap verirseniz çok sevinirim sevgili forumdaşlarım….
baharcım her ikisinide canı töre uğruna feda olsun desem ayıp etmiş olur muyu..
narin mi? önce hanile kaldı esma mı?
çalışmalara bakılırsa esma ve cihan daha önce başlamışlardı çalışma kısmına
o sıralarda narin doğumkontrol haplarını kullanıyordu....ama ilk olarak narin in hamile olduğunu gördük cihanda gidince esmaya hamilelik uyduurldu ve sılanın başına bela edildi
***Narin demişken….Narin ,Lucine ve Gülizar…Bunlar çok iyi kankilermiş…Ama nedense gülizarı ne narin in düğünde ne kocasının cenazesin de ne de başka bir şeyde gördük…..:icon_wh
onlar bölümlük kankilerdi bi kerem..düğünde Lisun varmıydıki gülizarda olsun..ama durulup durulup duruma göre pozisyonlar üretildi..tıpkı Lusin ve Narin'in azdaın ölümünden sonra okul arkadaşı oldukları ve okulu kırdıkları yönünde..o yöredeki köyde okulu kıran kızların sonradanda kemikleri kırlı gibi geliyor banaa....(şimdilerde değil ama eskilerde öyle olsa gerek dimi?)
aaa ne gördüm şimdi dilaver arka sokalarda figüran rolünde toy bir dedlikanlı kodese tıkıldı
rhett-butler8/1 22-01-08, 17:27 bence sıla össmesin....:img-yes:
sıla ölürse boran zeyneple terapiyi daha çok uzatır....sıla ölürse boran eşsizlikten zeynebe musallat olur...sıla ölürse boran zeynebi eve hanım olarak getirir...sıla ölürse...öz anne babası zaten bedirhanla iyi ilgilenemiyordu....bide üvey annesi olmuş olur....sıla ölürse boran zeynebe kahverengi gözlü kadınım der...sıla ölürse boranın hafıza kartı yine çöker.....sıla ölürse boran zeynebi de alarak çöllere düşer...kısacasız sıla ölürse boran size kalır diye hiç heveslenmeyin....sıla ölürse boranda biter......bide yanına zeynebi de eklenir....
sıla össmesin...osmancık gözüne tam tetiği çekerken toz kaçsın emi....
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
tülaycım işte o sahne kesin...bir adet silah sesi(madem öldürmeye niyetlisin sıkacaksın bir şarjör mermiyi işi sağlama alacaksın ama bunlar çok kibarlarya bir bilemedin iki kurşun) ı
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
legends_of 22-01-08, 17:54 baharcım her ikisinide canı töre uğruna feda olsun desem ayıp etmiş olur muyu..
narin mi? önce hanile kaldı esma mı?
çalışmalara bakılırsa esma ve cihan daha önce başlamışlardı çalışma kısmına
o sıralarda narin doğumkontrol haplarını kullanıyordu....ama ilk olarak narin in hamile olduğunu gördük cihanda gidince esmaya hamilelik uyduurldu ve sılanın başına bela edildi
:img-hyste...:img-hyste....Ah cihan ah...her yerde her şeyde 1 numara mı olceksin...:img-hyste....
***Ağa olmaması bu yüzden bu kadar sinirlerini bozuyordu herhalde...Adam ikinciliği hazmedemiyor....:img-hyste...
***Şimdi öldü malum Ceh.. girerken de çekilün ülen ben girecem çekülün der ....:icon_whis
onlar bölümlük kankilerdi bi kerem..düğünde Lisun varmıydıki gülizarda olsun..
lucine in olmaması nı bir bakıma anlayabilirim malum boran da evleniyoydu...:img-blush....
Ama diğerlerine ne oluyorsa işte....:icon_whis
ama durulup durulup duruma göre pozisyonlar üretildi..tıpkı Lusin ve Narin'in azdaın ölümünden sonra okul arkadaşı oldukları ve okulu kırdıkları yönünde..o yöredeki köyde okulu kıran kızların sonradanda kemikleri kırlı gibi geliyor banaa....(şimdilerde değil ama eskilerde öyle olsa gerek dimi?)
:good:.....Kesinlikle canım...ama bizim dizide ÇİFTE STANDART VAR ....o yüzden onların kemikleri kırılmıyor hatta çok övünülesi bi olaymış gibi kocası nın öldüğü günün ertesi konuşuluyor....:img-pilot....
metes cim...ER süperdi seninde dediğin gibi ....:icon_sorr:icon_sorr...Böyle duyguları yansıtan ikinci bir dizi yok malesef.....
Reklam aralarında da doktorlara baktım ...Zeynebin ağlayışı içime işledi valla....
Ama sıla nın ağlayışları falan hiç bir şey ifade etmiyor nedense.??????????:icon_whis
çok haklısın rhett'im, bencede sıla gelin össmesin..hani diyom sıla össe, boran'ım da beni alacak olsa, *sıla'nın yazgısı böyleymiş* derdim
AMA olmaz ki..şunun şurasında gidip o zilli zeynep'e *terapi* yaptırma gibi bi durum var..yo sıla'yı çekip götürmeğe alıştım..yani sıla *demirbaş* oldu,boran'ımda onu hiç *öpmüyo* ama bu zilli zeynep bellimi olur dimi...
üçünçü bi aşkı kaldıramam, sıla otursun oturduğu yerde..gelen gideni aratır derler......:img-in_lo
aynuray
haklisin tek suclu boran boran ölsün bütün sorunlar biter boranin tek sucu cemkirik silayla evlenmek o zübük ailesine tahammül etmek .
bütün sönmezler basta sila borana kurban olsun.
su-yagmur
hosbulduk ben herseye ragmen sila izleyicisi pardon boran izleyicisi olmaktan mutluyum. boran benimde bu sacma diziyi tek izleme sebebim.
Bence de Boranın tek suçu çemkirik Sılayla evlenmek keşke kardeşi Narini kurtarmak için daha başka bir neden bulsaydı. Zaten Sönmezler(Sönmezleri hiç sevmem ama haklarını yemiyim sıla hariç tabii) bu işten çok zararlı çıktılar.
BERDEL yapıldı. Azadla Narin ölmesin diye. Zavallı Azad yine öldü. (Bu arada Azadı da hiç sevmem) Ama Gencoların Narin hala hayatta yani Sönmezlerin evlatları gitti. Bir de boşu boşuna Sılayı Gencolara gelin verdiler. Bir nevi cezalarını da buldular. Bu olay olmasaydı Sıla belki de yurt dışında eğitim alıyor bu genç yaşında bunca sorunla uğraşmayıp kafasına göre takılıyor olacaktı. Annesi ve babası ölmeyecek Sönmezlerle hiç tanışmayacaktı.
Bizler de bu saçma hikayeyi seyretmemiş olacaktık.
Bu arada Ben Boranı suçlanması gerektiği yerde suçluyorum. Şahsi görüşüm herkes görüşlerinde özgürdür.:img-yes::img-yes:
bence sıla össmesin....:img-y:
rheetçim bencede sıla össmesin bu össmede nasıl birşeyse:icon_whis
:
:img-hyste:img-hyste:img-hyste
niye gülüyonki :icon_sorr:icon_sorr
Boran ve Sıladan duyduğum dünya-ay masalında etkilenmemiştim:img-wink: ama dün akşam...dünya ve güneş bitirdi beni :icon_sorr çok sevip,hiç kavuşamamak :icon_sorr...
metes'çim ,ne desem şimdi bilemiyorum,
ya dünya ve güneş hikayesi mi???? anlatıldı bu kadarda kopyacılık olmazki:img-cool2...doktorlarla karışık izledim inan o kısmı görmedim benim gördüğüm üsmen mi? olsun üseyin mı? ossun kısmı idi...
üçünçü bi aşkı kaldıramam, sıla otursun oturduğu yerde..gelen gideni aratır derler......:img-in_lo
figancım katılıyorum heleki bu dizide gelen gideni mumla aratıyor.:sad53:
,boran'ımda onu hiç *öpmüyo*
figanım hiçde bile boran sılayı öpmüyo ama avatarıma baksana sıla nasıl borandan hakkını söke söke alıyo(bu kelimeyide sevgili OZ3 yazmıştı benimde çok hoşuma gitmişti kullanmak istedim sevgiler kendesine)
bunu nerde ??? niçin?? kullanmamız gerekiyor anlıyamadım
herkese iyi aksamlar.. gununz guzel gecti mi?? Allahima sukuler olsun sonunda yetistim size..
ayse- hosgeldin aramiza
simdi anketi cevaplayabilirim :P
İçimdeki soru sorma canavarını ancak bu kadar durdurabildim…:img-hyste
su-yagmur ellerine saglik.. sorulari gorunce once :img-fear2 sonra :happy0064.. hadi bismillah
55.Bölüm Anketi:
1-Genel olarak bu bölümü beğendiniz mi?Hangi bölüme göre beğendiniz ya da beğenmediniz?
ben begendim gibi.. bolumun cogunu begendim
2-Bu hafta en beğendiğiniz sahne ?
- boran okuldayken - sila ve boran telefon gorusmesi
- sila narinin omuzunda aglayisi
- sila-bedirhan-boran sahnesi - yatakdaki sahne
- bedar ve emirin sahnesi - emirin annesinin anlatigi hikayeyi hatirlamasi ve aglamasi
- boran abayin telfonununu ararken, sila ve boran telefon gorusmesi
- son sahne - sila dr. z "belki de ikinci bir doktara sorma vakti gelmistir ne dersin?"
3-Bu hafta beğenmediğiniz sahne?
- dr. z sahneleri
- sonmezlerin cogu sahneleri
- osman sahnelei
- esma sahneleri.. kadin acayip sinirimi bozuyor derdi ne yani anlamdim gitti..
4- Aklınızda kalan replik?
- biraz daha uyuyamadinmi oglum?
- belki de ikinci bir doktara sorma vakti gelmistir ne dersin?
5- Sıla Zeynep’i uyarmasından sonra Zeynep nasıl bir tavır sergileyecek?(Şıklar dışında cevap verebilirsiniz)
a-Sıla’yı umursamayıp Boran’ın yanında olmaya devam edecek..
b-Ömer ile evlenmeye karar verecek
c-Boran ile konuşacak
d-Ortadan kaybolacak
a yada c sIkkI gibime geliyor ama ben isterim d sIkkI
6- Sıla ve Zeynep arasındaki soğuk savaşa Boran nasıl tepki verecek? (Şıklar dışında cevap verebilirsiniz)
a-Zeynep ile konuşacak…
b-Sıla’ya Zeynep’i savunacak
c-Kıskanılmak hoşuna gidecek.
d-Sıla ile Zeynep arasındaki huzursuzluktan haberi olmayacak.
bence boran biraz gec anlayacak bu yuzden b sIkkI sila'ya zeynep'i savunacak ama anldadiginda bence c sIkkI kiskanilmak hosuna gidecek ve sonra silaya asik oldugunu vede bi cocuklari oldugunu tekrar zeynepe anlatir bi sekilde..
7-Sizce Bedar’ın hastalığını nasıl ortaya çıkacak ?
bedar tekrar bayilabilir.. silada doktora gitmek icin israr eder, yada en sonunda boran anlatir ama ozete bakilirsa sila ogrendiginde gec olucak ve boranla arali bozuk olucak
8-Dilaver & Ceren yakınlaşması hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
bence yakismiyorlar ama olursa olur yani.. ama sanmiyorum ki olur cunku ceren dilaverin evli oldugunu vede yengesine evli oldugunu bilmiyor..
9-Esma Sıla ilgili planları ne olabilir? Dilaver bunu öğrenince sizce kimin tarafında olur?
esma kafayi yemis manyak kariya donustu.. kadin iyice delirdi.. care bulmak lazim.. diziden ciksin.. sinir sey.. esma ortaligi karistirir o kesin,dilavere gelirsek bence dilaver onun tarafinda olmaz.. av. ceren onu yola getiriyor, getirecek..
10-Yeni yönetmenimizin tarzını beğendiniz mi? Tavsiyede bulunmak ister misiniz?
daha iki bolum oldu.. biraz erken bisey demek icin.. merak etigim seyse toparlayacakmi dizimizi?? ondan sonra yorum yapariz
11-Gelecek bölümlerde hangi sahnenin ya da kimin flasbackı gösterilsin..?:icon_whis
kimsenin mumkunse.. bi bedirhanin gosterilmedi.. onu da gostersinler tam olucak :img-hyste
12-Dizide kullanılmasını istediğiniz bir şarkı var mı?:img-wink:
dusundum.. ama bulamadim..
allah belani versin sarkisi cok isteniyor galiba onu koysunlar :img-hyste
13-Dizinin bu bölümde ratinginin bir basamak yükselmesinin sizce nedeni nedir?
:bilmim
14-Dizide neler değişirse sizde eski izleme heyecanıyla izlersiniz?
vallah ben her cuma heycanla kalkiyorum vede diziyi bekliyorum.. dizi iyise kotuyse yine izliyorum ama tabiki heycanla izlemek daha bi guzel.. aslinda bisey umadigin zaman daha keyif verici.. boyle yaziliyordu galiba yani demek istedigim (you shouln't expect anything, because then you don't get disappointed in the end)
ablacim opucugumu alabilirmiyim :P
….
***Narin demişken….Narin ,Lucine ve Gülizar…Bunlar çok iyi kankilermiş…Ama nedense gülizarı ne narin in düğünde ne kocasının cenazesin de ne de başka bir şeyde gördük…..:icon_whis
***Ama töre konusu gündeme gelince Gülizar birden arkadaş oluverdi her ne hikmetse….
emm ablacim gulizar kim?? hic dizide gorundu mu??
stellacigim
silanin sansidir boran fikirsiz azat narini kacirdigindan dolayi sila berdel verildi verilecekti sansi yoktu. boran degilde dilavere vereydiler yada cihan gibi birine verileydi nolurdu hali bu kadar afrali tafrali olabilirmiydi.
ilk kactiginda hakkin rahmetine kavusmazmiydi .
silanin sansizligi ailesi .
boranin sansizligida sila .
sila bencil duygusuz fevri aceleci dengesiz bir tip ayni ailesi gibi bir dedikleri digerini tumuyor..
ikinci kacisinda ölümünede olsa kacacam diye direten sila hanim dogumdan sonra keske boran yanimda olsaydi diyor.
bu karakter nekadar inandirici sevimli gelebilirki .itici sey
legends_of 22-01-08, 18:51 emm ablacim gulizar kim?? hic dizide gorundu mu??
:img-hyste...neng cim canım hatırlamamk ta haklısın aslında ...Derin bana söyleyene kadar bende hatrılamıyordum hemen gittim 44. bölümü izledim..:img-hyste....
***44. bölümde hani boran ın ve sıla nın beraber okul inşaatında çalıştıkları bölüm varya ...Sıla gülizarın babasına 3 katı başlık parası vermişti yaşlı adamla evlendirilmesin diye...o kız canım gülizar...:img-wink:
**45. bölümde de düğün olmuştu....:img-cool2
Şu zeynebin hakkından gelecek kişşi kim olcek acaba???...Ömer keşke olayı psikopata bağlasada zeynebi kaçırsa ve bir daha da getirmese süper olurdu...:img-hyste.....
:img-hyste...neng cim canım hatırlamamk ta haklısın aslında ...Derin bana söyleyene kadar bende hatrılamıyordum hemen gittim 44. bölümü izledim..:img-hyste....
***44. bölümde hani boran ın ve sıla nın beraber okul inşaatında çalıştıkları bölüm varya ...Sıla gülizarın babasına 3 katı başlık parası vermişti yaşlı adamla evlendirilmesin diye...o kız canım gülizar...:img-wink:
**45. bölümde de düğün olmuştu....:img-cool2
hatirladim.. onu diyecektim ama kizin adi baska zanettim.. oda bi cins, ne yani 44. bolum gormemis arkadasini da o bolumde mi can ciger arkadas oldular :img-hyste
Şu zeynebin hakkından gelecek kişşi kim olcek acaba???...Ömer keşke olayı psikopata bağlasada zeynebi kaçırsa ve bir daha da getirmese süper olurdu...:img-hyste.....
:img-hyste ben omer bi zamanlar dr. z in hastasi oldugunu diyecekler sandim ama olmadi.. kadin kendisi hasta nasil hasta iylestiriyorsa artik..
siyah-beyaz 22-01-08, 19:09 Sıla vuruluyormuş ya hani....Boran da Romeo gibi Sıla öldü sansın ve kendini vursun...Sonra da Sıla Boran öldü diye Juliet gibi kendini öldürsün ve işkencemiz bitsin....Nasıl fikrim????
Bence de Boranın tek suçu çemkirik Sılayla evlenmek keşke kardeşi Narini kurtarmak için daha başka bir neden bulsaydı.
Bencede bencede :happy0064 Neden bulmayada gerek yoktu...bıraksaydı ikiside ,en başta töreye kurban gitseydi...Bizde böylece uyuz Narini...tırsık Azadı...nefretlik Sılayı tanımayacak olurduk :img-yes:
Zaten Sönmezler(Sönmezleri hiç sevmem ama haklarını yemiyim sıla hariç tabii) bu işten çok zararlı çıktılar.
Zarar mı?:img-fear2:img-fear2:img-fear2
BERDEL yapıldı. Azadla Narin ölmesin diye. Zavallı Azad yine öldü. (Bu arada Azadı da hiç sevmem) Ama Gencoların Narin hala hayatta yani Sönmezlerin evlatları gitti. Bir de boşu boşuna Sılayı Gencolara gelin verdiler. Bir nevi cezalarını da buldular.
Azad aptallığından öldü...hem ölme sebebi berdelle alakalı değildi...tamamen salaklığıyla alakalı bir durum :img-yes:Ceza kısmını anlayamadım...Bu olsa olsa Söndürürler gibi,tamamen maddiyatçı bir aile için ödüldü...Onlar kızlarının mutluluğunu mu düşünürler?Ağaya gelin gitti diye bir çiftetelli oynamadıkları kalmıştı...
Bu olay olmasaydı Sıla belki de yurt dışında eğitim alıyor bu genç yaşında bunca sorunla uğraşmayıp kafasına göre takılıyor olacaktı. Annesi ve babası ölmeyecek Sönmezlerle hiç tanışmayacaktı.
Keşke diyesim var...ama duşindım... o zaman biz Boranı tanımayacaktık...en iyisi berdel falan olmuş olsun...Sıla ilk kaçma girişiminde Cihanın kurşunlarından kurtulamayıp,biz ondan kurtulmuş olsaydık...ahhh ne iyi olurdu ama :img-dirol
Sılaya üzüldüğüm tek nokta...anne ve babasını kaybedip,söndürürler gibi çıkarcı insanların arasında kalmasıdır...ve Sıla bunu anlamıyacak kadar saf :img-yes:
silanin sansidir boran fikirsiz azat narini kacirdigindan dolayi sila berdel verildi verilecekti sansi yoktu. boran degilde dilavere vereydiler yada cihan gibi birine verileydi nolurdu hali bu kadar afrali tafrali olabilirmiydi.
ilk kactiginda hakkin rahmetine kavusmazmiydi .
Haklısın Dilaver'e ya da Cihan'a berdellenseydi hemen tecavüze uğrardı, Boran yine sabırlı davrandı 7 bölüm falan. Pek şanslı bu Sıla!:img-blush
Kafayı yiyip Boran'a aşık olması da zaten Sıla'nın çok şanslı, talihli, kısmetli he 1 de Boran'ın yüksek kıllı durumundan olsa gerek!.:img-in_lo
bye
Sıla vuruluyormuş ya hani....Boran da Romeo gibi Sıla öldü sansın ve kendini vursun...Sonra da Sıla Boran öldü diye Juliet gibi kendini öldürsün ve işkencemiz bitsin....Nasıl fikrim????
:img-hyste:img-hyste fikrin çok güzel gelmiş ama kıyma agamaa:img-in_lo İstersen sönmezler acıya dayanamayıp Sıla ardındankendini vursun hadi sen yabancı deilsin Zeynep ve Esma da promosyon meftalar olarak verelim:img-hyste Bu da yetmez diyosan elimizde daha nadide Osmancıklar Şıh bozuntusu Ali aga var hepsi yolunda össün:img-hyste Ama agam kalsın olar mıki acep?Anlaşmaya varabilermiyiz?:img-in_lo yazık agama zaten zeynep izin vermez sen ölecegine ben ölürüm der ve ölür:img-hyste
Sıla vuruluyormuş ya hani....Boran da Romeo gibi Sıla öldü sansın ve kendini vursun...Sonra da Sıla Boran öldü diye Juliet gibi kendini öldürsün ve işkencemiz bitsin....Nasıl fikrim????
Oy ablacım sen ettin,hiç bu kalp Boranımın ölümüne dayanır mı?:img-cray:
Vallahi ben Sılanın ölmesini bilem sırf Boran bu kıt akıllı kıza kör kütük aşık diye istemiyorum.Boran ölmesin,niye ölsün ki...Şu adamın dünya da sevmekten başka bir suçu var mı?:img-in_lo
Yezdayı sevdi onu töre aldı,Sılayı sevdi,şimdi de ha ölecek ha öldü korkusuyla yaşıyor.Boran gibi biri böyle acı çekmeyi değil,sonsuz mutluğu hak ediyor(Çok mu abarttım ne?:img-hyste)O ölmesin hep mutlu olsun istiyorum.Onun için şu Sılaya bilem katlanıyorum.troest
ama duşindım... o zaman biz Boranı tanımayacaktık...en iyisi berdel falan olmuş olsun...Sıla ilk kaçma girişiminde Cihanın kurşunlarından kurtulamayıp,biz ondan kurtulmuş olsaydık...ahhh ne iyi olurdu ama :img-dirol
Sılaya üzüldüğüm tek nokta...anne ve babasını kaybedip,söndürürler gibi çıkarcı insanların arasında kalmasıdır...ve Sıla bunu anlamıyacak kadar saf :img-yes:
Metes'im o zaman da üzülürdük ama...Niye çünkü o zamanlar biz Sılanın gözlerinin akını ve çemkiren ağzını görmemiştik.:img-hysteO yüzden bak şimdi görüyormusun yok yere töreye kurban gitti,ardın da onu sevmeye başlayan yeniden kalbini aşka açan Boran bıraktı diye,üzülür bir de tabi niye kaçtı diye kızardık.:icon_twisAma şimdi Sılanın her halini gördüğümüz için artıkın onun ölmesinin gerekliliğine inandık ve inandığımız için davamız için onun ölmesini istiyoruz.:img-hyste
Ama ben dedim ya yine de istemiyorum,çünkü Boranın buna ne kaa çok üzüleceğini bildiğim için,Borana kıyamam.Ölmesin ama aşık bir kadın gibi olsun,bir de birazcık kilo alsın,yakında Boran karısına sarıldığında hiç bişey hissedemicek,adama yazık yahu.:img-hyste
Ben de Sılanın çok saf olduğunu düşünyorum.Boran da galiba Sılanın bu saf ama çemkirik haline aşık olduki onun kendisi için bir ödül olduğunu düşünüyor.:img-hysteSıla biraz içinde zeka barındırsaydı sönmezlerin gerçek yüzünü anlardı ve onlara asla yüz vermez daha fazla da zarar görmezdi.Bir de Boran bu sönmezler yüzünden karısından laf işitmezdi...:img-yes:
Azad aptallığından öldü...hem ölme sebebi berdelle alakalı değildi...tamamen salaklığıyla alakalı bir durum :img-yes:Ceza kısmını anlayamadım...Bu olsa olsa Söndürürler gibi,tamamen maddiyatçı bir aile için ödüldü...
Sen o ceoların şahına öl bayıl be yav. Var mıydı dizide onun kadar kurnazı. :img-yes:Zamanında hastalanmış da Sıla'yı karun kadar zengin etmiş, 1 nevi geleceği yatırım durumlu 1 kız verme olayı, o karunu saçından sürüyerek getiren o, berdellendiresi tutan o, kendi canı uğruna Sıla'nın başına silah dayayan o, son derece yüzsüzce havadan gelen paraları idareye kalkan o! Giderayak yaptı 1 saflık diye aptal demek oldu mu? Var mıydı onun gibi cin fikirli 1i daha.:sad53:
Üstelik Azad aptallığından diil, dizinin laçkalığından kendini nası atacağını bilememiştir, gidip atmıştır kendini Cihan'ın karşısına korumasız, dayı dayı.
Hepsi tamam da Sönmezler Azad için kızlarını kurban etmiş olsalar da ölüm nasıl ödül olur? gurursuz yüzsüz anlamsız ebeveyn olsalar da çocuğunun ölümü nasıl ödül olabilir?:img-in_lo Sıla'yı zaten baştan gözden çıkarmışlar, ama Azad onların bideneleri.
Kahroldum o ölünce ben de..:img-in_lo:img-pilot
bye
işte bende bu boran'ım üzülür diye bu bölüm sıla çemkiriğinin *yaralanmasını* bilem istemiyom...bu kadar elseverim işte...gitti o sıskaya aşık oldu..hadi narinin canı için evlendi..aşık olması pek mi gerekiyodu...offf da off..şimdide sıla azcık *çızıldı* diye yeri göğü birbirine katacak...*sılam da sılam
diye tutturacak...acep sıla'nın ufff olan yerini de öpermiki..pis kara maşa benim elimde ufff oldu ne öptü ne bişi....:img-cray:
zeynepsudem 22-01-08, 21:03 İyi Geceler...Sevgili Arkadaşlarım,
vuruluyormus ama öyle büyük yara almiyormus sila hatun yani teferruatli yogun bakim sahneleri cekilmemis .
sanirim ufak bir yaralanmaymis.
yani bedirhan annesiz kalmiyacak..
Sevgili ayse Ablacım:img-in_lo aramıza hoşgeldin. Osman celladı demek sonunda Sıla'yı vuracak.. Yoğun bakım sahneleri çekilmediyse; Sıla hafif yaralanmayla kurtulacak demek. Sıla'nın ölmesi dizinin bunca zamandır anlatmak istediği fikire tezatlık olurdu.
Sıla ölseydi Boran üzüleceği için; Bedirhan anne sevgisinden mahrum büyüyeceği için; Ben daha çoook üzülürdüm:icon_sorr
Ye_şil'im Canımm Benim:img-in_lo 54.-55. bölümün klipini; Bana hediye etmene çook sevindim:happy0064 çoook incesin teşekkür ederim. klipteki sahneleri de şarkını da çook beğendim:good: ellerine sağlık..
Nihz'mle :img-in_lo birlikte yaptığınız klipi de çoook beğendim:good: Boran'ın her hali, her bakışı başka güzel:img-in_lo akıllara zarar verecek güzellikte.. hakkatende vay anam vay..:happy0064
İkinizinde ellerine sağlık.. iyiki varsınız:img-in_lo
Klipte:11. bölümde Boran bağevinde; Sıla'nın elinden peynir yerken; ne kadar sevecen bakışlar atıyor Sıla'ya, peyniri de kibar kibar yiyor Canım Benim:img-in_lo
Klipte: Boran'ın fesleğene dokunduktan sonra Sıla'ya attığı tutkulu, yakıcı, arzulu, bakışlarını:img-in_lo ne yalan söyleyeyim özlemişim.. 37.bölümün tekrarını hiç bir site yayınlamadığı için klipte bu sahneyi gördüğüme sevindim.
Hepsi tamam da Sönmezler Azad için kızlarını kurban etmiş olsalar da ölüm nasıl ödül olur? gurursuz yüzsüz anlamsız ebeveyn olsalar da çocuğunun ölümü nasıl ödül olabilir?:img-in_lo Sıla'yı zaten baştan gözden çıkarmışlar, ama Azad onların bideneleri.
Ödül kısmını Azadın ölümüyle ilgili yazmamıştım...yanlış anlaşılma olmuş...berdel olayının,söndürürler için ödül olduğunu anlatmak istemiştim...Steella ''boşu boşuna Sılayı ağaya gelin verdiler '' demişti...bende bunun söndürürler için çok mutlu edici bir olay olduğunu belirtmek istedim...
Evladını kaybetmeninde,hiçbir aile için ödül olabileceğini düşünecek kapasitede bir insan değilim...Zaten ödül olarak belirttiğim kısım ,Söndürürlerin bu durumdan memnuniyetiyle devam ediyor...Azadın ölümüyle ilgili değil :img-yes:
Sıla ha vuruldu ha vurulacak derken nihayet sıla vuruluyor kendisine ACİL ŞİFALAR DİLERİM
Boranada GEÇMİŞ OLSUN nedense bir türlü yüzünü güldürmediler Boranın
şu tuttuğu korumalar bile kof çıktıya beceriksiz şeyler
pes doğrusu ay kaç kişi sılayı koruyamadI
Cihandan da becerekli çıktı osman
bakalım osmanı kim nasıl mükafatlandırılacak onun sonu ne olacak belkide Ahmet amcası ile buluşurmuş:img-pilot
şimdik osmanın başı artık göğe çıksınnnnn :img-wink: yere bakmasın değil :img-wink:
haramikedi 22-01-08, 21:34 Bana mı öyle geldi yoksa Abay evlerine geldiğinde Sıla "hayırdır?" mı dedi. Narin mi dedi yoksa? ne kabalık aslında. Görgüsüzler!:icon_evil
sıla'nın ufff olan yerini de öpermiki..pis kara maşa benim elimde ufff oldu ne öptü ne bişi...
Geçenlerde bigün yanağım çok hastalandı.:icon_twis Gittim MA'ya söledim. "Öpeyim geçsin" dedi ve öptü beni.:img-swoon
"Geçmedi çok hasta halâ:img-bored" dedim.
"Ama nasıl olurhttp://img250.imageshack.us/img250/3216/shoutih8di7.gif" diye hırs yaptı; halâ öpüyor, yapıştı yanağıma.imgdrag
Yani demem o ki, iş yok bu tedavide. sen hiç heveslenme!http://img250.imageshack.us/img250/3216/shoutih8di7.gif
Akşam Ramiz babamla Fatma annemim,evlatları üzerine konuşmaları vardı :icon_sorr Üzüntülerini,tedirginliklerini...mimikleriyle birleştirip o kaa güzel anlatıyorlardı ki duygulanmamak elde değil...Onları öyle görünce bizim dizimizdeki anne babalar aklıma geldi...hemen gönderdim:icon_evil Firuz-Kevser...Beder-Celil ...:img-fie: Sılam...guzummm...canımmm....demekle bitmiyor iş...duygu lazım....:img-yes:
Birde...ay-dünya hikayesinden sonra dünya-güneş hikayesi dinledim...her gün her gece sev beni...senin için ölüyorum,bitiyorum...çek beni...gibi ağdalı replikler olmadan bir aşkın nasıl güzel anlatılabileceğine şahit oldum :img-yes: Çok sevip,asla kavuşamıyacağını bilip,vazgeçmeden sevmek :icon_sorr
Ah GO ahh...dün akşam benim izlediklerimi sende gördünmü?Bir anne -baba sevgisi nasıl olur?...bir aşk oyuncak edilmeden nasıl anlatılır izledinmi?
Diziye dair umudum yok...Esma-zeynep birleşsinler...koca aşiretin yapamadığını yapsınlar...Dilaver-Cerene aşık olsun...aşiret onun hakkındada hüküm versin...Osman Sılayı vursun...Sıla günlerce komada yatsın...Boran gitsin...Sılanın iş arkadaşlarıyla röportaj yapsın...Sılaya moral olsun diye :img-yes: Seyirci ne yapsın? Bol bol yıkım ekibine sevgilerini göndersin :dito
İyi geceler arkadaşlarım....:img-wink:
Kötü haber tez ulaşır derlerdi ama haberler iyi ...Duyar duymaz geldim Sıla en sonunda vuruluyor demek..:happy0064
55 bölümdür ölüm hükmü olan sılaydı onun dışında herkes yaralandı,vuruldu ,öldü...
Osman en büyük hatayı yapıyor Sılayı vurmakla uyuyan aslanı uyandıracak;bizim aslan parçası yine kükreyecek...:img-blush
Sıla kaçırıldıgında Ahmet aganın başına silah dayayan Boran Osmanı ne yapar bilemiyorum..:img-in_lo
Sılanın vurulmasının tek kötü tarafı Bedarın,narinin zırlamalarını dinleyecegiz ,içimiz şişecek...:icon_sorr
Özetten sonra iyice umudum kalmamıştı ama Sılanın vurulması beni mutlu etti..En sonunda töre hükümleri yerini buluyor ..55 bölümdür töreden kaçış olmadıgını ögrettiler zamanıydı Sılanın da hükmünün uygulanmasının..:img-yes:
Sıla vurulsun,hafızasını kaybetsin isterse ölsün umrumda degil beni sadece Boranın ne yapacagı ilgilendiriyor...:img-in_lo
iyi geceler..bye
Boranımın şu resimine bakın.Pek bir haşin bakmış,:img-in_loimgdrag acaba bu Sıla vurulduktan sonraki bir sahne olabilir mi?:img-icecr
Varya sırf Boranın böyle höd höd:img-in_loimgdrag halini görebilmek için bile 15 günde bir Sılanın vurulmasını hayırlı bulurum.:img-hyste:img-hyste
Bir tane de Celil ve Bedarın resmi var atv sayfasında,onlarda yine yemek yeme derdine düşmüşler galiba ızgara gibi bişeyler yiyorlar.:img-beee::img-beee:
Varya sırf Boranın böyle höd höd:img-in_loimgdrag halini görebilmek için bile 15 günde bir Sılanın vurulmasını hayırlı bulurum.:img-hyste:img-hyste
YEŞİLİM nöbet arkadaşım Boranın böyle höd höd bakışları atması için yapılan herşey mübahtır.:img-wink:.Sıla'yı kaçırmaya,vurmaya talibim Boran böyle bakışlar atacaksa...:img-in_lo:img-in_lo
zeynepsudem 22-01-08, 22:44 Varya sırf Boranın böyle höd höd:img-in_loimgdrag halini görebilmek için bile 15 günde bir Sılanın vurulmasını hayırlı bulurum.:img-hyste
Bir tane de Celil ve Bedarın resmi var atv sayfasında,onlarda yine yemek yeme derdine düşmüşler galiba ızgara gibi bişeyler yiyorlar.:img-beee::img-beee:
Ye_şil'im gel şunu üç ay yapalım Sıla üç ayda bir vurulsun:img-hyste Sıla 15 günde bir vurulursa olan Boranımıza olur:icon_sorr Sıla ölecek mi? yaşayacak mı? stresine yüreği dayanmaz, erkenden yaşlanır yakışıklı ağam:icon_sorr
Evin parası bitene kadar Celil Bedar'ı moral alışverişine çıkarmaya devam edecek gibi:img-wink: Celil'de para bol ama Bedar'a restaurantta yemek yedirmiyor, mangalda pişenleri seyrettiklerine bakılırsa, karınları acıkmış olmalı:img-icecr
Canımın içi kabinemgilll ve cici forumum hepinize iyi gecelerrr
şimdi kanalları zaplarken bir de ne göreyimm Hey Canlıı !!!:img-pilot
hey gidi günlerr heyyy dedimm ...bir zamanlar ne çok izlemiştik o programııı!! ...diziden bir haber alırız..bir görüntü görme şansımız olur diyeee ..saflık , iyi niyett işte... seyirci de Boran'ıma benziyorr :img-hyste
şimdi hakikaten Sıla vuruluyor muuu??? :img-icecr
aslında bu iyi haber değil ...Boran'ın sevgisi şimdi iyice alevlenirrr ...:img-cool2
"kimse ödülümü elimden alamazzzzz!!!" diye gereksiz güç gösterilerinde falan bulunurrr :img-grin2
şaka bir yana Sıla'ya oldum olası kanım ısınmamıştı ama başına bişi gelsin de istemiyorumm:icon_sorr ...şimdi bu GO duygu sömürüsü de yapar :icon_evil hiç ağlamayan Bedircikk Sıla'nın hastanede yattığı sahnelerde basar yaygarayııı :img-cool2
hepinize iyi gecelerrrrr ...tatlı rüyalarrr bye
Sevgili Dostlar;:img-in_lo
Devamlı girip okudum,ama yazamadım.Anket soruları da güzeldi,cevaplar da.:good:
Saba 'nın anket soruları arası yorumları da :good:her zaman ki gibi..
Bu saatten sonra Suyumyağmurumun anket sorularına cevap vermek zor. Ama iki konu da birşeyler yazmak istiyorum. Yine hayal..Şimdiye kadar tahminlerimde tutturma oranı %1 olsa bile.
Zeynep, Esma'dan Sıla'nın kendisini izlettirdiğini öğrenince Boran'ı arayıp konuşmak isteyecek. En masum ,hanım hanımcık pozları ile DR.luğun nasıl bir ulvi meslek olduğunu, sadece ona yardım etmek istediğini, Sıla'nın bu davranışının nasıl çocukca olduğunu anlatacak ve fotografları gösterecek. Boran buna üzülecek ve Sıla'ya kendisine,aşkına güvenmediği için sinirlenecek.
Boran, belki Bedar ve Celil'in yanında iken veya Zeynep'in yanında iken Sıla vurulacak. Boran " Yanında değildim,hepsi benim yüzümden" diye vicdan azabı çekecek. Hep aynı hastaneye gittikleri için Sıla'nın odasına gelen bir doktor veya hemşire, Sıla'nın yanında Bedar'ı görünce, onun tedavi süreci ile ilgili birşeyler söyleyecek. Sıla hastanede yatarken annesinin hastalığını öğrenecek
Bu nedenle de Boran'nın Mardin'e gitmediğini anlayabilir.Tabii bu gelişmelerin hepsi bu bölümde olmaz.
Ama Esma'nın bu kötülüklerine rağmen Boran ve Sıla'nın ona doğumu sırasında yardım edeceklerine de inanıyorum.
Jessim B.Manço'nun Osman parçası bu bölüme :good:çok uyacak gibi. Bulduğun için tebrikler.
Flash backlerde Mardin'de Boran'nın Sıla'yı ebenin evinden kucağında hastaneye taşıdığı sahne ve diyaloglar olabilir.Sıla yaralı olacağına göre..
Ömer ile Zeynep'in romantik yemekleri beni deli etti. Sayın yetkililer, niye Sıla ile Boran değil de, başkalarının romantik yemeklerini gösteriyorsunuz ki.:img-tomat..Bir kere ikisi yemeğe gitti, Sıla ve Boran telefonlara cevap vermekten konuşamadılar. Sıla'nın yaşgününü hatırlamak bile istemiyorum. Olmayan kalmadı.
Bu Söndürür ailesi, 3 yaşından beri Sıla'nın hayatını ve mutluluğunu söndürmekle meşguller. Damatlarından yana da şanslılar." Ana,baba "diye maddi ,manevi desteğini hiç kesmiyor,ilgisi de giderek artıyor.
Sıla sitesine Boran,Sıla ve Bedirhan'lı güzel fotolar eklerler ise izleyiciye selam,(=reyting) işkenceye devam olarak anlarım.Hep öyle olmadı mı?Özet bile erken geldiğine göre.. Ama bu hafta SD de var...Asi de heyecanlı olacakmış..Dizinin tekrarı bile eskiden iyi reyting alırdı. Şimdi listeye zor girmiş. Demek ki "Ben yaptım,oturun,seyredin" demek, kendini dev aynasında görmek hataymış..
Bir gün GO yu görsem tek soru soracağım." ER'i hiç izlediniz mi? Hepsini değil,tek bölüm size gerekli bilgiyi verebilir " diyeceğim.Bu da benim en büyük hayalim...
Gelecek yıl için şimdiden MAA' ya çok cazip dizi teklifleri yapılıyormuş...İnşallah pat diye kabul etmez.İyice senaryoyu inceler ve inceletir:icon_whis
Ben KIRÇİÇEĞİMİ özledim. Ayşe hoş geldin.
Buraya yazılan yorumlardan çok ,artık Sılazedeler, mantıklı ve çok güzel senaryo yazan değerli arkadaşlarının sayfalarına yazıyorlarGO neden acaba?
Günışığım :good:
İyi geceler.bye
Not ATV sitesine konan fotograflardan da anlaşılacağı üzere,Sıla,Boran omuz omuza,değil.Sırt sırta..birbirlerine arkalarını dönmüşler ve yüzlerinden mutsuzluk akıyor.
iyi geceler güzel forumum ...
bugün hiç giremedim foruma yeni bitirdim yorumlarınızı yazmadan edemedim :)
Yuppiiiiiii!!!!:img-clapp Nihayet Bedir baba sevgisi alabilecek. Sıla kaçırıldığında Boran oğlunu sevebilmişti. Dıkşınlandığında da sever.:blush:
canım haramimim benimde beklediğim sahnelerden biri ... boran ve oğluyla ilgili yorumuna bayıldım...
sabunun gövdeden kayışına ne çok zoom yapılmış
ben o sahneyi unutmuşum bu gece o sahneyi bölümlerden aradım bir saat devamını izlemek için :)
yok ablacığım ölmesin boranım kıyamam ben ona... aslında sılanın ne kadar vurulduğuna sevinsemde boranın üzüleceğini görünce bende onunla üzülürüm bazıları için değmez ama boran işte kalp kalp değilki adam gibi birini sevseydi...
Bencede bencede :happy0064 Neden bulmayada gerek yoktu...bıraksaydı ikiside ,en başta töreye kurban gitseydi...Bizde böylece uyuz Narini...tırsık Azadı...nefretlik Sılayı tanımayacak olurduk
ablacığım bencede ....ne güzel narin ve azad diye birilerini fazla tanımayacaktık aklımızda büyük aşkları için ölen birileri olarak kalıcaktı:icon_whis... hatta 3 bölümde unutacaktık ...
Osman en büyük hatayı yapıyor Sılayı vurmakla uyuyan aslanı uyandıracak;bizim aslan parçası yine kükreyecek...
uyasnsın maabelim uyansın özledik biz o kükreyen aslanı ....
Sıla kaçırıldıgında Ahmet aganın başına silah dayayan Boran Osmanı ne yapar bilemiyorum.
oylum oylum selvi boylum yapar :)
Sılanın vurulmasının tek kötü tarafı Bedarın,narinin zırlamalarını dinleyecegiz ,içimiz şişecek...
canım bu vardı değilmi benim mide yine tavan yapacak desenize...
Sıla vurulsun,hafızasını kaybetsin isterse ölsün umrumda degil beni sadece Boranın ne yapacagı ilgilendiriyor...
sıla ölürse acı çeken boranı görücez aaayyy kıyamam ben ona hemen teselli edeyim...
iyi geceler hepinizi öpüyorum kocaman
gunaydinnnnnn sevgili ablalarim, arkadaslarim, kontaklarim ve forumdaslarim :P
siz bi kac saat sonra kalkarsiniz.. kahvaltiyi ben hazirlayabilirim isterseniz??
yarin ben uniye kayitimi yaptirmaya gidiyorum :happy0064 yani TAFE'e uni/kolej gibi bisey, mimarlik okumak istemistim ama galiba "Graphic Design" okuyucam turkcesi galiba grafik dizayn oluyor :img-hyste.. heycanliyim biraz sizinle paylasmak istedimm
aynur abla o kadar -18 dedin, ben klipi izlemedim, daha dogrusu bulamadim.. bende izlemek istiyorum yesil ablamin kliplerini :img-in_lo
yorumlari okurken, sey dusundum, hani yabanci birisi gelip okusa yorumlarimizi duygusuz yada vicdansiz biri sanacak, yani silanin vurulmasi konusunda
cogumuz silanin vurulmasina sevindik, ben kendim silanin vurulmasini istemiyorum, ask yasasinlar istiyorum, dizi toparlansin istiyorum, daha fazla sacmalamasinlar istiyorum ama bu mumkunmu onu bilmem...
aslinda okurken komik geldi bana ama simdi morelim bozuldu :icon_sorr sizin morelinizi de bozdum galiba sabah sabah
Evin parası bitene kadar Celil Bedar'ı moral alışverişine çıkarmaya devam edecek gibi:img-wink: Celil'de para bol ama Bedar'a restaurantta yemek yedirmiyor, mangalda pişenleri seyrettiklerine bakılırsa, karınları acıkmış olmalı:img-icecr
zeynep abla bende gordum o resimleri :img-hyste galiba doktordan geliyorlar oraya ma$allah bunlarda her doktorun cikisindan sonra gezmeye gidiyorlar..
para dedinde aklima geldi hani celil bedarin altinlarini satmisti ya, 10 bin dolar mi cikmisti ondan.. sorum su, gercekten o kadar para cikiyor mu bi kac tane altin parcasindan?? ben kendim para meraklisi degilimdir, hatta altin degeri ve oyle konularda pek bi fikrim yok ama sasirdim, o rakami deyince, 4-5 parca altindan o kadar para cikiyormu??
yeni bolumde sila vuruluyorsa bence bolumun sonunda ates sesi duyariz sonra 56.Bolumun sonu diye bi yazi cikar ve biz devamini gormek icin 1 hafta daha beklemek zorunda kaliriz herzamanki gibi, devami derken herhalde hastaneye atlama yaparlar..
sizce nasil sonlanir yeni bolum??
benim cenem dusdu, kendi kendime konusur gibi oldum, zatn bi ben ve 1 misafir var, misafir de gitmistir ben bunlari yazana kadar :icon_sorr asagda cookie varmis :happy0064
hadiii kalkin artikkk, soz kahvaltiyi ben hazirliyacam..
gunaydin opucugunuzu de unutmayin :love05:
siyah-beyaz 23-01-08, 08:24 :img-hyste:img-hyste fikrin çok güzel gelmiş ama kıyma agamaa:img-in_lo İstersen sönmezler acıya dayanamayıp Sıla ardındankendini vursun hadi sen yabancı deilsin Zeynep ve Esma da promosyon meftalar olarak verelim:img-hyste Bu da yetmez diyosan elimizde daha nadide Osmancıklar Şıh bozuntusu Ali aga var hepsi yolunda össün:img-hyste Ama agam kalsın olar mıki acep?Anlaşmaya varabilermiyiz?:img-in_lo yazık agama zaten zeynep izin vermez sen ölecegine ben ölürüm der ve ölür:img-hyste
Kısım sen de katliam yaptın...Bu kadarı da mantıksız olur değil mi?Mantık tek doğrusu bu dizinin hiç şaşmazlar....Bu Boran'ı da amma seviyormuşsunuz...
Hadi siz bunları boşverin bana öğleye doğru AŞURE yemeğe gelin...
Haklısın Dilaver'e ya da Cihan'a berdellenseydi hemen tecavüze uğrardı, Boran yine sabırlı davrandı 7 bölüm falan. Pek şanslı bu Sıla!:img-blush
Kafayı yiyip Boran'a aşık olması da zaten Sıla'nın çok şanslı, talihli, kısmetli he 1 de Boran'ın yüksek kıllı durumundan olsa gerek!.:img-in_lo
bye
Herkese Günaydınlar,
Seyşocum
Sen hala Boranın ne kadar sabırlı bir adam olduğunu anlamadın mı yoksa?:img-wink: O en başında Sıla gibi bir kadına tahmmül etme sabrını gösteriyor.:img-yes: Sıla gibi bir kadını sevme sabrını gösteriyor. Daha ne yapsın ama. Yazık ona çok yazık.:icon_whis Tecavüz için de tam tamına 7 bölüm beklemiş.
Sıla Cihanla berdellense belki ilk gün tecavüze uğrardı ama Cihanı da yabana atmayalım derim ben. Borandan daha mı kıllıydı ne. Adamın IQ'su da Borana büyük fark atardı yani. Mesela şimdi Boranın yerinde olsa ya Zeynepi çoktan götürmüştü ya da defterini dürmüştü. Boran hala Zeyneple Sılaya sürpriz yaptığını zannediyor.:img-hyste
Seyşocum ben de kara kara düşünüyordum. Bu Sıla bütün yaşadıklarına rağmen niye kafayı yemedi diye. Yemiş yemiş. Sen git tecavüz eden adama bir de aşık ol. Olacak şey değil.
:img-pilot:img-hyste
Haklısın Dilaver'e ya da Cihan'a berdellenseydi hemen tecavüze uğrardı, Boran yine sabırlı davrandı 7 bölüm falan.
Kafayı yiyip Boran'a aşık olması da zaten Sıla'nın çok şanslı, talihli, durumundan olsa gerek!.:img-in_lo
Yaşadığı olaylardan sonra kafasını yiyip aşık olmamış ki Sıla ilk görüşte ,çeşme başında aşık olmuş zaten:img-in_lo.Allah için bu Sıla inkar etmiyor şansını ama diyor ya ;
sevecen,sadık,fedakar,çekici.....bu adam benim kocam,sevgilim,arkadaşım :img-eat:
Sıla ortalık karışınca vurulacakmış ya acaba diyorum Zeynep ve Esma'yla yol ortasında saç saça baş başa kavga ederken mi olacak.
siyah-beyaz 23-01-08, 09:15 ***** Kaç kez ölümden döndüler ya da Sıla kaç kez kaçırıldı? Sayamadık. Artık dizi ömrünü tamamladı, bıktırdı.****
Burhan Ayeri'nin köşesinde bir Mıla yorumu....
Yeni resimlere birkaç yorumcuk,
Mardin'e dönelim, dönemeyiz replikleri olmuştur kesin..:img-yes::img-yes:
Resimden anladığım;
Sıla
---Boran tedavin artık tamamdır...Artık Mardin'e dönelim.....bye..diyor..
Boran
--- hayır kalalım...hem tedavimi bırakma istemiyorum Sıla... :icon_sorr
..diyordurrr.....................
Yasin beyciğim de persektif görüntü yakalama süper yani?...10 üzerinden 10 verdim..:img-yes:. ..Genç bakış, genç beyin, teknolojik donanım.. ...bunlar tekrardan diziye bağlayıcı olabilir...:icon_whis
Boran ve Sıla tartıştı..Sırt sırta geldi...Boran karşındaki aynadan arkasındaki Sıla'yı kesiyor......:good::good:
vay behh..
Yasincim, izlemeden sahneyi beğendim.... :good:
***** Kaç kez ölümden döndüler ya da Sıla kaç kez kaçırıldı? Sayamadık. Artık dizi ömrünü tamamladı, bıktırdı.****
Ama niye öyle diyorsun,sevgili Burhan Ayeri...onların aşkları sınanıyor :img-hyste:img-hyste Hem Sıla daha ilk defa vuruluyor...:img-hyste
Dizi gerçekten ömrünü tamamladı...bence daha fazla saçmalamadan bitirilse en iyisi olcak...Sılanın vurulacak olması bile heyecanlandırmıyor beni :img-yes:
Birbirlerine arkası dönk fotolarınıda hiç sevmedim...Boran ve bizler,Sılanın yüzünden ne hayır gördük ki sırtından görelim :img-pilot
merhabalar herkese, nasılsınız????
özetten sonra resimlerde mi? gelmiş ne iğrenç karelerdir öyle (boran hariç) sönmezlerin evin parasını iyice yeme içme süse püse yatırdılar ey ey birde evi diyorum kiraya verseler tıpkı bir zamanlar SILAYI SATTIKLARI VE KİRASINI ALDIKLARI gibi ha ne dersiniz.....celil efendiyi varya o gezdiği parklarda sallandırmak lazım( :P)
burdaki kira alma boranın sönmezlerin harabe evini aldığı yetmezmiş gibi birde bedarın hastane masrafını ödemesi ve bundan sonraki ödemeler gibi..bu gidişle dizi sonuna kadar iyileşmez ..
bol bol celilş bedar el ele omuz omuza oldukları eskiyi yad ettikleri sahneler var iğğğğğğğğ:img-blush:img-blush
Sılaya üzüldüğüm tek nokta...anne ve babasını kaybedip,söndürürler gibi çıkarcı insanların arasında kalmasıdır...ve Sıla bunu anlamıyacak kadar saf :img-y:
:img-hi::img-hi::img-hi:
metescim çok katıldım canım:good:
işte bende bu boran'ım üzülür diye bu bölüm sıla çemkiriğinin *yaralanmasını* bilem istemiyom...bu kadar elseverim işte...gitti o sıskaya aşık oldu..hadi narinin canı için evlendi..aşık olması pek mi gerekiyodu...offf da off..:
oy oy fedakar figanım benim:icon_sorr:icon_sorrboran'ın üzülür diye sıla kıza bir şey diyemiyosun dimi of ki ne of
..şimdide sıla azcık *çızıldı* diye yeri göğü birbirine katacak...*sılam da sılam
diye tutturacak...acep sıla'nın ufff olan yerini de öpermiki..pis kara maşa benim elimde ufff oldu ne öptü ne bişi....:img-cr:
umarım yeri göğü birr birene katar ama cidden katar öyle böyle değil ekşin bekliyorum en eennnnnn ekşinlısından hemide:img-icecr:img-in_lo
sılanın neresi uf olacakki ben bir yer biliyorumda oranında kuralı var öptürmiyye cadı:love09:
oslo'cumunda dediği gibi resimlerden anlaşıldığı üzre sıla boran arası yine gerilim hattı gibi. dün bir şey söylemiştim sıla, ıskalanmadan önce bunlar yine küsülüklümü olacaklar diye sanki öyle olacaklar mış gibi geldi resimleri görünce...
Tanıtım resimlerinde böyle bir fotoğrafı neden verirler.:icon_whis
Celil ve Bedar'lı olandan bahsediyorum.:icon_evil
Seyirci vah garipler İstanbul'a geldiler, doğru dürüst yatacak yerleri yok, karınları aç kuyruk mekere hesabı aç sefil lokanta camlarını seyredip açıkta pişen yiyeceklerin dumanını içlerine çekiyorlar deyip üzülecek mi?:img-fie:
Sezar devri geçti değil mi? :img-wink:
http://www.dizifilm.com/forum/album.php?albumid=299&pictureid=27889
Bide bu Sıla'nın kaç canı vardı?
http://www.dizifilm.com/forum/album.php?albumid=299&pictureid=27583
merhabalar herkese, nasılsınız????
oslo'cumunda dediği gibi resimlerden anlaşıldığı üzre sıla boran arası yine gerilim hattı gibi. dün bir şey söylemiştim sıla, ıskalanmadan önce bunlar yine küsülüklümü olacaklar diye sanki öyle olacaklar mış gibi geldi resimleri görünce...
resimleri görmedim de-rinim bidenem; yine *gerilmişler mi* bizim bıktırıcı
aşıklar..ne aşklarından vaz cayıyorlar, ne de didişmekten...bu sefer de ALLAHLIK Boran'ım zeynep zillisinin *terapisi* sonucu sıla geline *trip*
yapıyordur...zilli zeynep ve yelloz esma koalisyonunun meyvelerini derliyeceğiz.
şu sıla gelinde her bi şeyi yarım yamalak yapmasa olmuyor..o zeynep'i ARAŞTIRDIN iyide niye bu araştırma KAPSAMLI değil ki...bu kadın delik pet şişe
gibi su akıtıyor..iyice araştırılsa *bi erkek arkadaş*tan başka neler çıkar neler.
sıla vurulacak,boran'ım *yaptığı tripleri* unutacak...seni anlıyorum sıla, seni anlıyorum....iyi de BENİ kim anlıyacak BORAN'ım.....:love05:
şehr-i ankara benim inadıma bugün bir güneşli bir güneşli..
nerde bu resimler benim bişeycikten haberim yok..okuyamadımda sizleri..burnumun ucunu görecek halim yok o da ayrı..:icon_sorr
ya benim ağam sıla geline trip mi yapıyor??
benim yüzümden deme sırası borana mı gelmiş?? araları açılsın sonrasında sıla kız vurulsun ki acı katmerli olsun değil??
offf yeter artık boranın vurulmasında izledik aynı şeyleri..yaratıcı beyinlerim benim...:img-hyste
bakalım bu hafta kaçıncı olacaklar..10 numara olsunlar..:img-hyste
resimleri görmedim de-rinim bidenem; yine *gerilmişler mi* bizim bıktırıcı
aşıklar..ne aşklarından vaz cayıyorlar, ne de didişmekten...bu sefer de ALLAHLIK Boran'ım zeynep zillisinin *terapisi* sonucu sıla geline *trip*
yapıyordur...zilli zeynep ve yelloz esma koalisyonunun meyvelerini derliyeceğiz.
şu sıla gelinde her bi şeyi yarım yamalak yapmasa olmuyor..o zeynep'i ARAŞTIRDIN iyide niye bu araştırma KAPSAMLI değil ki...bu kadın delik pet şişe
gibi su akıtıyor..iyice araştırılsa *bi erkek arkadaş*tan başka neler çıkar neler.
sıla vurulacak,boran'ım *yaptığı tripleri* unutacak...seni anlıyorum sıla, seni anlıyorum....iyi de BENİ kim anlıyacak BORAN'ım.....:love05:
figancım hemde yatak odalarında gerilmiş bunlarrın araları..belki öncesi vardır ama resimlerde orayı göstermiş uslu yönetmenim..yönetmen farkı bu ya dikkat etim iki bölümdür ve daha öncede boran hastaneden geldiğinde aynada kullanılmaya başlanmış:img-cool2:img-cool2
dizi karakterleride yelloz esma zilli zeynep:P ve aşkım boran'ım:img-in_lo
görünen o ki yada benim tahminim esma zilli ile temasa geçmedende bunların arası gerilecek..boran sılaya neden zeynebi yemeğe kalması için ısrar etmedin saflığına bile yatabilir..:img-blush
*hepsi benim yüzümden oldu sıla** of bu sözüde yine duyacak mıyız yani bu defa borandan:icon_whis:img-blush
**şu bir türlü sağlam kazığa bağlanamıyan sılanın hükmü vurulduktan sonra iyice belli olsun ..artık yeter..boran ın elinden ağalığı alırken ve aşiretten atarlerken takas edilen hüküm ve ağalıkdan bir anda vaz geçilip olay yine sılanın hükmüne getirildi..izleyici olrak hem sıkıldık hemde çok yorulduk..
herkese merhabalar :img-yes:
Aklıma bişi takıldı da size sormak istedim.Şimdi malumunuz Sıla vuruluyor.E Boranla Zeynep olayıda ortada şimciik Boran Emreyide hatırlamışkenAcaba sevgili:icon_twis senaristlerimiz Emreyi geri getirir mi?yani Emre Sıla nın vuruldugunu duyunca geri gelir mi?
Gellirse Zaten devamını biliyoruz.Boran -Emre Sıla-Zeynep çekişmesi,dedektif fotografları off offf yine geri döner miyiz acaba?
Eger böle olucaksa lütfen hiç zahmet etmesinler biz bunları Gizem li bölümlerde izlemiştik.Zaten herşey bizim hayal gücümüze bırakılıyor:icon_whis Bu bölümlerde Gizemli sahneleri göstersinler biz artık Zeynep i Gizem yerine koyarız:img-hyste
GO hanım yüzünden sadece şiddet yanlısı oldugumu sanıyordum.Meger paranoyakta olmuşum:icon_whis
Nedir bu dizilerin gidişatı,kısır döngüye giren dizilerde,senaristler hemen kanser konusuna atlıyor. Sıla'da Bedar,Binbir gece de Kerem'in annesi Seval hanım.Seval hanım da hastalığını oğullarından gizliyor.Bunlar izlediklerim kimbilir kaç dizide bu konu işleniyor.Ey senaristler memlekette başka sorun kalmadı da bu kanser konusuna mı sardınız?:img-grin2
Huuuuu.... arkadaşlar
Bugün günlerden çarşamba özet 2 gün önce gelmiş sırada fragman var
bu site bugünleride görecekmiydi :klme sorumlularda takkeleri önünde düşünüyorlarmıdır acaba? :bilmim
ah GO ah!:dito
aşağıda ben ve aynurhay, CicimBenim, c.ceylinn, ayse-, libe, asbecan :sad53:
CicimBenim 23-01-08, 13:32 Ya bu dizide unutulmiyan ve hic unutulmiyacak birsey varsa oda o tecavuz olayidir. Gene nasil girdik bu konuya arkadaslar? Hep bu konuya dayaniyoruz.
Insallah Boran Zeynep'in olayini bo bolumde ogrenir cunku Sila vurulmadan once ogrenirse, vuruldugunda Sila'ta kizamaz ama yok eger baska bir bolumde olacak iste ozaman isimiz is. Asil Zeynep'in terapiye ihtiyaci var... akli sira eline gecen bu koz'la Boran'i yenecek. Boran asla Sila'sindan vazgecmez, bir turlu anliyamadi bunu... Boran hayatindaki tum erkeklere benzemez, anlamadi gitti. Boran'nin Sila'dan vazgecmesi icin Sila cok ama cok kotu birsey yapmasi gerekiyor.
Sila resimlerin kayboldugunu ne zaman anlicak acaba. Zeynep Sila'ya konusacakmi bu konuda sizce?
Ben Sila olsam Zeynep'i is yerine sikayet ederim!
Gene nasil girdik bu konuya arkadaslar? Hep bu konuya dayaniyoruz.
Vallahi böğğğğ olduk bu konudan höfff ....
Sıla Zeynebi şikayet etsinde ..Zeynep'in onu dava etme hakkı falan var mıdır acaba hukuçulardan cevap bekliyorum özel hayatımı araştırdı fotoğraflarımı çektirdi falan diye.:img-pilot
metesin en sevdiği sormaya bir türlü vakit bulamadığı konuyumu tartışıyoruz şimdi ben metes gelmeden yorum yapmam ...asla:P!!....
fragmanda avrupa yakasını kalkındırmak için onun reklam aralarında gelir büyük bir ihtimalle:img-yes::img-yes:
bedar ve celil iyice gezdikten iyice karınlarını doyurduktan sonra sıla vurulsada onların bu zevkleri safaları yarıdda kursaklarında kalmasa bari:img-cool2
esma sılanın vurulduğunu öğrendiğinde büyük bir ihtimal zillerini takıp göbek atacak kıvamda olacağında bu durumda dilaver ile karşılaşsa dilaverin ona olan tavırlarını çok merak ediyorum:icon_whis:img-wink:
d.nehircim içini ferah tutabilirsin emre karakterini canlandıran kartal bey askere gitmiş boşuna beklemeye gerek yok onu şimdi ...gelmiyecek yani tabi eğer onun rolünü bir başkasına vermedilerse....
metesin en sevdiği sormaya bir türlü vakit bulamadığı konuyumu tartışıyoruz şimdi ben metes gelmeden yorum yapmam ...asla:P!!....
fragmanda avrupa yakasını kalkındırmak için onun reklam aralarında gelir büyük bir ihtimalle:img-yes::img-yes:
bedar ve celil iyice gezdikten iyice karınlarını doyurduktan sonra sıla vurulsada onların bu zevkleri safaları yarıdda kursaklarında kalmasa bari:img-cool2
esma sılanın vurulduğunu öğrendiğinde büyük bir ihtimal zillerini takıp göbek atacak kıvamda olacağında bu durumda dilaver ile karşılaşsa dilaverin ona olan tavırlarını çok merak ediyorum:icon_whis:img-wink:
d.nehircim içini ferah tutabilirsin emre karakterini canlandıran kartal bey askere gitmiş boşuna beklemeye gerek yok onu şimdi ...gelmiyecek yani tabi eğer onun rolünü bir başkasına vermedilerse....
Derincim
Metes gelmeden konu açılmış. Ben de engel olamadım daldım yine konuya. Neyse artık bir ara el atar bu duruma. Sen de yorumunu esirgeme içinden gelenleri dök alışkınız nasılsa. Dizi bizleri baydıkça biz bu konu ekseninde dönüp duuryoruz.
Esmanın keyfine diyecek olmaz Sıla vurulunca. Ben şahsen kendisinin bu BEN merkezli yaşamının sonucunda bir yerden cezasını fena halde bulacağını düşünüyorum. Umarım GO bu konuyu atlamaz.:img-pilot
NEEE Emre askere mi gitmiş?byebye Bütün umutlarımı yıktın Derin. Sen ne söylüyorsun böyle?:img-wink:
Ben acilen Emreyi geri istiyordum. Boranın Zeynepin niyetini anlaması için başka çare yok.
Umarım başka bir arkadaşı çıkar Sılanın. Yoksa çok zor. :happy0064:
CicimBenim 23-01-08, 14:18 Vallahi böğğğğ olduk bu konudan höfff ....
Sıla Zeynebi şikayet etsinde ..Zeynep'in onu dava etme hakkı falan var mıdır acaba hukuçulardan cevap bekliyorum özel hayatımı araştırdı fotoğraflarımı çektirdi falan diye.:img-pilot
Eger ozel hayatini arastirmak yanlis birsey ise, neden detektifler var? Biran yapsin, sonucta onun iside tehlikede olacaktir
legends_of 23-01-08, 14:28 herkese selamlar....arkadaşlarım ve forumdaşlarım....
---yarım saattir yorum okuyorum....:icon_whis....ve yine ANA gündemimize dönüş yapılmışşşş..:img-hyste....T...Z....:img-hyste....
---Üzerinden tam 49 bölüm geçti ama hala sıcaklığını koruyor....:img-hyste...
**** **Yeni resimleri çok merak ettim şimdi henüz bakmaya fırsatım olmadı ama bir kısmını sevgili bbasalan sayesinde gördüm…:img-hyste….Süper olmuş yine ….
*** sıla hanım bize savaş açtı demek…. :icon_whis
***Zeynep hanımın eli,ne KOZ geçiyormuş malum…
***Zeynep:Boran benim sadece benim nihahahahha….Onu benim elimden çalmanın bedelini ödeyeceksin sıla hanım….
***Sıla:Boran benim sadece benim..nihahahaaa…..onu benim elimden almaya kalkışmanın bedelini ödeyeceksin zeynhep hanım…..
***Boran:Sıla neden gizli gizli Zeynep hanım ın resimleri ni çektin ?... ondan rica etseydin sana bir fotografını verirdi…. :img-pilot
---İşte boran ağa yı bu kıvama getirdiler…hepsini kınıyorum…ve hepsine TÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ….:icon_twis
Derincim
Metes gelmeden konu açılmış. Ben de engel olamadım daldım yine konuya. Neyse artık bir ara el atar bu duruma. Sen de yorumunu esirgeme içinden gelenleri dök alışkınız nasılsa. Dizi bizleri baydıkça biz bu konu ekseninde dönüp duuryoruz.
Esmanın keyfine diyecek olmaz Sıla vurulunca. Ben şahsen kendisinin bu BEN merkezli yaşamının sonucunda bir yerden cezasını fena halde bulacağını düşünüyorum. Umarım GO bu konuyu atlamaz.:img-pilot
NEEE Emre askere mi gitmiş?byebye Bütün umutlarımı yıktın Derin. Sen ne söylüyorsun böyle?:img-wi
Ben acilen Emreyi geri istiyordum. Boranın Zeynepin niyetini anlaması için başka çare yok.
Umarım başka bir arkadaşı çıkar Sılanın. Yoksa çok zor. :happy:
Sevgili steella yok ben o konuyu fazlasıyla konuştuğuma inanıyorum kendi adıma ...fena halde ufunet basıyor(kırçiçeği dön gel artık)..ama o konuyu zeynebin flashbacklerle anımsamasından yanayım nasıl olur bilemiyorum ama Cihan'da Yezda'nın kendini nasıl intihar ettiğini ve Ciha'nın o anda nasıl duygusal olduğunu izlemiş izleyiciler olarak Zeynebind e o olayı anımsamasında hiç bir sakınca görmüyorum:img-cool2..
belki büyüttüğü Boran aşkı yara alır , olabilir mi? :icon_whis.
yoksa yoksa yoksa oda Sıla gibi aşık mı? olur iyice:img-fie::bli:
Ama aşk olsun geçen hafta konuştukya Kartal Bey askere gitti diye..hatta odile söylemiştide herkesin hayreti şaşmıştı:img-yes:
Emre gerri gelsede artık Sıla Emre ile eskisi gibi arkadaş olmaz sanki SILA emrenin niyetini sonunda anladı emrede sılanın kendisini asla olamıyacağını idrat etmişti yanılmıyorsam..
sıla'nın arkadaş olayına gelince yok boşuna arkadaş filan beklemiyelim..sıla'nın arkadaş güvenilir bir arkadaşım dediği PELİN olayını maalisefki senarisrtler geçen sezon mahvettiler...keşke Pelin kısmını iyi işleselerdide dizide sılanın yanında Ayşe ve Narin'den başka derrtlerini konuşacağı bir gerçek arkadaşı olmuş olsaydı:img-yes:
Esma'nın başına gelebilecek bir kaç felaket ben biliyorumda bir tanesini yazsam tepki alırım diye korkuyorum aslında
1)- Şu mahkeme olayları aydınlığa kavuşsa ve Sıla kaybettiği mahkemeleri geri alsa esmada ortada kala kalsa o alaycı gülüşleri ile,
2)-Dilaver'de artık Sıla dan yana tavır sevgilese Esma öylece kalsa hatta soyadı kavgası yaşasalar aralarında,
3)- bunu yazarken üzülüyorum ama Esma hak etmediği bebeğini doğumda kaybetse..YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ!..sözü yerini bulsa ve mesaj meraklısı dizimiz bir mesaj verse:img-wink:
sakın gülmeyin
tamam mi???
ben hep merrak etmişimdir o yatan kişi gerçekten cd midir yoksa dublör müdürr bırakın t.... işte bu kareyi konuşalım
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=18404&page=123
De-rin'cim Esma ile ilgili yazdığın felaket senaryolarından 1. ve 2.ni alabilirim
anlamadığım bu Esma ya sonradan sonraya ne olduda Sıla ya bu kadar kinlendi hani bizim bilmediğimiz şeyleri senaristler bize de anlatsada bizde anlasak
sırf Esma yı olaylara dahil edebilmek için saçma sapan kindarlık, düşmanlık oluşturdular :dito
Bende Emre'nin şu durumda biraz gözükmesini isterdim hiçbir şey eskisi gibi olmasa da en azından Boran'ın silkelenmesi için biraz yardımcı olabilirdi :img-pilot
Sevgili asnim yeni yönetmenimizin foto. resimler bölümüne eklemiş çokta gençmiş biraz umut edebilirmiyiz:img-in_lo usta çırağı geçebilirmi?:img-pilot
De-rin'cim demek aynı şeyleri düşünüp aynı yerde takılıyoruz bende hep o sahneyi ne zaman seyretsem gerçekte CD'nin olup olmadığını düşünürüm nedense ?:icon_whis
Bir de o evleri bu perili köşkten kat be kat güzeldi en azından daha aydınlıktı
sila vuruluyo anlamadigim bu kadar koruma ordusunun arasinda nasil vurulacagi .
madem vurulacaktiniz boranin haberi olmadan önce vuraydiniz ya .
ama yok yine borani seyircinin gözünde karisini koruyamayan aciz koca pozisyonuna düsürecekler ya .
üstelik okadar önlem almisken.
insallah silanin vurulma aninda boran zeynep hanimin yaninda olmaz eger öyleyse silanin gazabindan zor kurtulur .
legends_of 23-01-08, 15:26 derin cim o resmi nerden buldun ….
****Bu dizideki anormallikler beni öldürecek…:img-hyste….Yanlış mı hatırlıyorum acaba..???....o bölüm yayınlandıktan sonra o resim yoktu değil mi ortada….:)
***Ben o yatan kişinin CD olduğundan hiç kuşku duymadım…:)…..
***hatta boran a çok kızmıştım yatacak başka yer bulamamış mı koskoca iki üç katlı evde diye…:img-hyste…:img-hyste….
***O an odada olsalar belki durum farklı olurdu değil…:img-hyste…Ortam müsait değil ki….:)….:img-hyste…..
***Dün soru sormuştum ya esma ile ilgil…..hani narinden önce hamile kalmıştı….bu durumda doğurması gerekiyor bu kadının…..ŞUBATA NE KALDI…narin ŞUBATTA doğum yapacak malum…Geçen sene sıla ile öyle hesapladılar…..:dito….
***Esma sıla ile uğraşacağına kendi haline baksın bence….Doğum yapacak hiçbir hazırlık yok….gerçi bizim üstün zekalı yönetmenimiz ve senaristlerimiz buna da bir KILIF bulur hemen her şeyi konduruverirler……
ay resimler çok şahane bir zamanlar sılanın boran ın kucağında çekildiği ilginç resimleri varrdı şimdi zebanı yasin var ilk sırada adam heryerden çıkmış korkutmuş başrol oyuncularını.. turuncu bataniyeli kanepe sahnesini ben çok beğenmiştim onuda ayrıntlı vermişler yıkılasım geldi bi anda...başlarına her an düşecek bir adet 15kglık kamera ve yaklaşık 80kg ağırlığında kameramanla ne ka aşk sahnesi çekilirki bir yandan kurallrı düşün diğer yanda repliği düşün ee diğer tarafta çok yakın temas halindesin birde tepende görevli set ekibinin her an üzerime düşer telaşı....
çok zor işleri var çokk:img-cool2
bu kadar gizli saklı kalmış set arkası fotoların bir anda yönetmen koltuğunun devir tesliminden sonra su yüzeyine çıkmasını çok yadırgadım..hemde hepsi eski o büyülü zamanlara ait ne hikmetsede:img-yes:
biraz daha yakın zamana gelselerdi nasıl olurdu acaba
ha medem set arkası resimlerini veriyorsun boran'ın sılayı bi güzel yıkadığı resimleride ver dimi o resimleri çok merak ediyorum:img-in_lo napıyım elimde değil işte sadece merak.....
zeynepsudem 23-01-08, 16:03 Selamlar...Sevgili Arkadaşlarım:img-in_lo
Sıla resimler bölümüne 56. bölümden resimler eklenmiş.. Boran gri boğazlı kazağıyla acayip yakışıklı:img-in_lo ve aynaya höd höd bakışlar atıyor:img-in_lo Sıla Boran'a arkasına dönmüş, dokunsan hemen ağlayacak gibi bakıyor:icon_sorr
Esma fesatının sayesinde; Zeynep'in eline geçen ne kozuysa artık kozu batasıca:icon_whis Boran'la konuşmuş olmalı ki:img-pilot resme bakılırsa.. Sıla ile Boran'ın arası limoni:img-wink:
Bir diğer resimde Boran Dilaver'le konuşuyor. Sıla'nın hükmü ve Osman hakkında konuşuyor olmalılar:img-wink:
zeynep abla bende gordum o resimleri :img-hyste galiba doktordan geliyorlar oraya ma$allah bunlarda her doktorun cikisindan sonra gezmeye gidiyorlar..
para dedinde aklima geldi hani celil bedarin altinlarini satmisti ya, 10 bin dolar mi cikmisti ondan.. sorum su, gercekten o kadar para cikiyor mu bi kac tane altin parcasindan?? ben kendim para meraklisi degilimdir, hatta altin degeri ve oyle konularda pek bi fikrim yok ama sasirdim, o rakami deyince, 4-5 parca altindan o kadar para cikiyormu?
neng'cim Ablasının bitanesi:img-in_lo Celil ile Bedar doktora değilde alışverişe çıkmışlar Bana kalırsa. doktora gitmiş olsalardı. Boran kayınvalidesini hasta hasta yürütmez, özel araba gönderirdi kapılarına..
Bedar'ın sözde evlendiği günden beri sakladığı; 10'a yakın bileziği; 10 bin dolar etmezki... yapsa yapsa 2000 dolar anca yapar:img-wink:
sizce nasil sonlanir yeni bolum??
Bence 56. bölüm sonunda Sıla vurulacak:icon_sorr fonda da töre olur mu kul kula köle şarkısı çalacak..
legends_of 23-01-08, 16:05 derincim link için sağol...
:img-hyste....Bugün gülmekten çatlamazsam iyidir...:img-hyste...:img-hyste....
Bir tıklayın lütfen....
http://i199.photobucket.com/albums/aa116/belizes23/Cansu%20Dere/yasinuslu6.jpg
***oyuncu olmak cidden zor işşş....HELE O RESİMDEKİ GİBİ KAMERAMAN OLMAK DAHA ZOR...:img-hyste....
**Cihan ı gördüm iyi oldu valla...:img-hyste....
***Bu bölüm klip olursa cihan ı görmek istiyoorum....Hem de dahiyane özlü sözlerini söylerken ...flashback yapsınlar....:icon_whis
***Esma hatırlasın CİHANIM kara gözlüm erkekim...senin bana çizmiş olduğun yoldan emin adımlarla ilerliyorum desin....senden daha onursuzca oluyor ama malum kötüye bir şey olmaz..desin....:img-pilot
Zeynep'cim bu bölüm Boran'ın Sıla ya höd höd olacağı geçen bölümün son sahnesinde Zeynep le ilgili söylediklerinden, tavırlarından belliydi ama küsülük olacakmı? bilemem Boran ın bu tavırlarına Sıla nın kırılacağı üzüleceğide belli, bence vurulmadan önce aralarında z. ilgili kırgınlık olacak :bırr
ah zeynep ah hepppp senin yüzünden.....:img-hyste
Bedar da altınlarını tam zamanına fiyatların yükselmesine bekletmiştir ne biliyorsun :img-hyste
Legends-of'cum resimdeki Cihanı görünce bende özlediğimi fark ettim (acaba özlediğim Cihan mı? yoksa eski bölümler mi?) :img-punk:
derincim link için sağol...
:img-hyste....Bugün gülmekten çatlamazsam iyidir...:img-hyste...:img-hyste....
Bir tıklayın lütfen....
baharcım reca ederim ama o foto benim en favori resmim bi kerem sakın gülmeyin:P:img-wink::img-yes:
kameraman dar alanda çalışıyor ama pek keyifli geldi bana:img-icecr..sırtını yaslamış yastıklara ayacıklarını çıkarmış camdan kamerayıda dayamış sılanın yüzüne ohh pek bi rahat canım..
sahi CD elindeki makyaj cubuğu kulak temizleme çubuğunun o sahnedeki yerini anımsıyan var mı? :icon_whis
***Esma hatırlasın CİHANIM kara gözlüm erkekim...senin bana çizmiş olduğun yoldan emin adımlarla ilerliyorum desin....senden daha onursuzca oluyor ama malum kötüye bir şey olmaz..desin
esma sılayı düşünmekten cihanı düşünmeye hiç zamanı olmuyor...cihanın amacını az çok anladıkta esmanın niyetini anlıyamıyorum anlamakta istemiyorum....
burhan bey yeni dizisi başlşıyacakmış fragmanları dönüyor kaç gündür gitsin bulsun onu iyi olur...
Narin bi krem Ocak ayı sınırlarında doğum yapması gerekiyordu hani Oğlak urcu alcektikya Yaren kız işte o nedenle....bakalım hangisi erken doğurup yastığından kurtulacak...
ya esmanın karnı yastık değilde sanki hamile yalancı karınlarından(yalnız onların adını bulamadım ne deniyorsa işte ondan)..çok gerçekçi duruyor çünki:img-cool2
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar şçyle bir size bakıp çıkmaktı niyetim ama dayanamadım.Şeyşell çok haklısın tahrik ve tecavüz lafını bir arada duymak istememekte.
Ben bu diziyi çogunlukla Boran karekterine olan hayranlıgımdan izlesemde yaptıgına bir kulp bulamıycam.senaristlerinde nasıl böyle bir şey yaptıgını hala anlamış degilim!
Belki bir çok kişi aman bir dizi bu kadar büyütmeyin diyor içinden.Ama malesef dizilerdeki birçok davranışın iyi ya da kötü ayırt edilmeksizin taklit edildigini bir çok gazetenin ilk sayfalarında manşet olarakgörmüşsünüzdür.
Ne olacak sanki diyenlere sözüm:Hatırlarsınız bir kanun düşünülüyordu!mini etek dar pantolon dekolte vs vs giyen kişi tecavüze ugrarsa tahrikten t...zcünün suçu azaltılır! bunu bilen kötü niyetli bir zihniyet TV karşısında bu olaya tanık olup cezasız kaldıgını görünce etkilenmez mi?
Yok artık demeyin bal gibide etkilenir!!!Hastalıklı zihniyet bu öyle laf anlatılmaz kolay kolay.Demem şuki tahrik falan bahanesi sadece böyle bir suçun savunması olmaz.
:img-yes: saol canım kafama takılmıştı ilgilenmişsin teşekkür ederim.
Saygılar.
zeynepsudem 23-01-08, 16:37 :img-hyste....Bugün gülmekten çatlamazsam iyidir...:img-hyste...:img-hyste....
Bir tıklayın lütfen..
***oyuncu olmak cidden zor işşş....HELE O RESİMDEKİ GİBİ KAMERAMAN OLMAK DAHA ZOR... :img-hyste...
Bahar'cım o resme Bende güldüm:img-hyste
Boran ile Sıla'nın kanape sahnesi (Sıla Boran'ı yaşam sebebi ilan etmişti:img-wink:) en beğendiğimiz sahneydi.. o sahne çekilirken; kanepenin etrafında 4 tane teknik ekip görev yapmış.. cidden o kadar kişinin gözlerinin önünde; romantik sahnelerde rol kesmek kolay olmasa gerek:img-wink:
Birde 11. bölümde Boran'ın Yezda'nın kıyafetlerini Hasankeyf'e attığı sahne çekiliyor. Boran'ın hemen ilersinde iki-üç kişilik teknik ekip sahneyi çekiyor.. Boran'ın attığı kıyafetleri, tarağı göle düşmeden yakaladıklarını düşünüyorum:img-wink:
legends_of 23-01-08, 16:40 rfd30...cum..bende galiba o yüzden olsa gerek cihan ıyyyyyyy...:img-pilot...yine de şimdikilerden kat kat tercihimdir...
[B]
Narin bi krem Ocak ayı sınırlarında doğum yapması gerekiyordu hani Oğlak urcu alcektikya Yaren kız işte o nedenle....bakalım hangisi erken doğurup yastığından kurtulacak...
ya esmanın karnı yastık değilde sanki hamile yalancı karınlarından(yalnız onların adını bulamadım ne deniyorsa işte ondan)..çok gerçekçi duruyor çünki
:img-hyste....derincim...hala oğlak diyorsun pes...:img-hyste....
balık...balık burcu olcek yaren konuşmaları öyleydi canımcım...Narin babası gibi balık burcu olcek diyordu...duygusal olacak mış...pöhhh....bunun neresi övünülecek şeyse babası gibi olsa yandık....:icon_whis
***Yaren de doğmaz esma nın JR:cihan da doğmaz...:img-pilot
Birde 11. bölümde Boran'ın Yezda'nın kıyafetlerini Hasankeyf'e attığı sahne çekiliyor. Boran'ın hemen ilersinde iki-üç kişilik teknik ekip sahneyi çekiyor.. Boran'ın attığı kıyafetleri, tarağı göle düşmeden yakaladıklarını düşünüyorum:img-wink:
:img-hyste....:img-hyste...en çok güldüğüm ikinci resim....Yere yatmışlar...:img-hyste....
***heralde bu fotolar özetten sonra morali bozulan izleyiciye jest amaçlı konulmuşş....:icon_whis..(bende inanmadım ama umut dünyası)...:img-icecr
İYİ AKŞAMLAR güzel formum
bölüm resimleri ne kadar içimi şişirdiyse kamera arkası görüntüler süper :)
abayın bakışını gören varmı üzüm üzüme baka baka kararırmış oda başka bir karizma yaratmış boranın yanında dura dura :)
fragman yok özet boş...
AYŞECİĞİM sen t... sahnesini bilmiyormusun :img-icecr
Boran ile Sıla'nın kanape sahnesi (Sıla Boran'ı yaşam sebebi ilan etmişti:img-wink:) en beğendiğimiz sahneydi.. o sahne çekilirken; kanepenin etrafında 4 tane teknik ekip görev yapmış.. cidden o kadar kişinin gözlerinin önünde; romantik sahnelerde rol kesmek kolay olmasa gerek:img-wink: :
zeynepçim ama bir tanesine haksızlık ediyorsun hani mikrofon tutan set elemanı sırtını dönmüş ben bakmıyorum havalarında:img-grin2:img-hyste:img-hyste
baharcım bak karıştırtma akşam akşam arşivi bana.balık burcu olan AZAD değil miydi??:icon_whis:icon_whis
şimdi balıkla oğlakla uğraşamam resimleri inceliyorum:img-icecr
bir tane resim var bedar sırtını duvara dayamış uyuyormu ne işte o resimde yanında bir bey var ve kameraman onları çekiyor böyle bir sahne izledik mi?:icon_whis
zeynepçim ,senin sevdiğin boran resmi vardı hani kuzu kucağında ve sırtında çizgili battaniye işte o battaniyeye narin saılmış elinde sigarası var çektiklerini izleyip seviniyorlar o karede harhalım..hiç yakışmamış battaniye narin e değil mi*
remsi siteye fragman yüklenmiş arkadaslar.her zamanki gibi takılıyo gerçi...basındada banyo sahnesi var sankiiii:img-blush
veee MAA yakısıklılığıyla yakıyooooooo.cd nin konusması çok soguk geldi banaa.
dilaveri yönetim kurulu baskanlıgından alıoyor boran.yeşillikli bi alanda imzalatcak bi kagıdı.
soraa zeynebi güzel haslıo boran.bunlara bna göre seyler değil.ömer bana geldi aramızda bişi oldugunu sanmış diyoo.ve en sonda daaaa
bahcede o adam sılaa silah uzatmıs sıla balkonda.boran kosarkenn ilah sesi duyuluyooo
legends_of 23-01-08, 17:42 ***rüya mı görüyorum ki bennn??????????*:icon_whis
**Fragmanı izledim ama bir de bana sorum....105...kere geri sarıp ileri sarınca takılmadan gösteriyor...:img-hyste.....
gözünü sevdiğim reyting...sen nelerde yaptırıyorsun ....***
sıla ve boran yine banyoda...ve aşk sözleri...:img-icecr
***Tamamıyla reyting uğruna yapılmış şeyler....:img-pilot
***Bu sahneler çok mu masum da öpüşme sahneleri olmuyorda donduruluyor....:dito.....
Hiç bir zaman anlamıycam işte....:icon_sorr
**yürü be ömer kim tutar seni....zeynebi kaçırmaya az kaldı...:img-hyste.....Z. nasılda of puf dercesine bakıyor ....TÜÜÜÜÜÜÜÜ...senin gibi birini seven bi şaşkoloz bulmuşsun daha ne.....:img-icecr
***diloş ile gizli anlaşma ne güzel....:img-pilot
sıla:Her zaman her yerde varlığını hissedebiliyorum nefesini duymak içimi rahatlatıyo bana dokunman öpmen…..NE AŞK DEĞİL....
***YA BU GECE YA HİÇ...cümlesinin de sırrı çözüldü...:img-hyste.....
*****Ordan nasıl vurcek bu adam mynak mı yaaaaaa....işi garantiye almak varken....öffffffff...BU KÖTÜLER İŞİ BİLMİYOR...NARİN İ VURUR BU ŞİNCİK....:img-hyste
********cengaver ağam bir koşuş attı ama bu sefer yetişemediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............****** ****:img-hyste...
zeynepsudem 23-01-08, 17:48 Resmi siteden 56. bölümün fragmanını izliyorum.. site kağnı misali yavaş:icon_whis
İzlediklerim:sahne 1: Sıla ile Boran banyodalar.. su sesi duyuluyor.. Boran'ın saçları ıslak:img-in_lo Sıla'nın ıslak değil gibi, Boran Sıla'nın sırtına dokunuyor, ilif yapıyor olmalı:img-wink:
aynı sahnede: Sıla diyor ki; Her zaman her yerde varlığını hissedebilirim, nefesini duymam içimi rahatlatıyor, Bana dokunman, öpmen...:img-wink:
Sahne 2: geçen bölümde şüpheli davranışları olan koruması Boran'a; Eğer Bana birşey olursa karım, karnındaki çocuğum Sana emanet... diyor..
sahne 3: Osman; bu iş tertemiz bitecek, herkes törenin kanunlarının ne demek olduğunu anlayacak..:img-pilot diyor.
esma-selim005 23-01-08, 17:59 Kötüyüm ben kötüyüm:img-pilot
-Bi kere buharlı banyo isterim:img-beee: Konuşmadıkları bir banyo isterim, arkadan gıy gıy müzik isterim:img-pilot
-Sıla vurulsun isterim:happy0064 hiç vurulmadı, boran kaç kez vuruldu bişeycikler olmadı. Sılaya hiç bişey olmaz, bi vurulsun ya:cheer: kolundan, bacağından nere olursa 1 kerecik.. :img-dirol
+Şu resimlere bittim ayrıca, hele arabanın içinde sılayla cihanın çekiminin yapıldığı sahne, Cansu'ya acıdım :img-hyste
Ayrıca hoş sahne arkalarınıda vermişler, Şu turuncu battaniyeli koltuk sahnesi, reyhani vs. Keşke 11. bölüm başının kamera arkasıda olsa:img-blush yada 5. bölüm sonunun:img-in_lo Hatta t.. sahnesinin, yani aklımıza kazılı olan sahnelerinde çekim arkası resimlerini görmek keyif veriyor. güldürüyoda :img-hyste
++Son resimleri gördünüzmü? Kevserin o 32 dişinin gözüktüğü "endamın yeter" dedirtiren resmini, abayın karizmasıyla yaktığı, zinhar ağanın baş parmağını gözümüze soktuğu resimleri gördünüzmü? :img-hyste
haramikedi 23-01-08, 18:02 Arkadaşlar,
Ayşe sağlıksız bir mesaj yazmış bile olsa, birkaç kez uyarılmış ve yorumunu düzeltmeye çalışmışken bence daha fazla üzerine gitmeye gerek yok. Tecavüz hakedilmez tabiki. Sanırım Ayşe, Boranın forumda rahatça söylendiği şekilde sapık olmadığını gerekçelendirmek için; onun normal şartlar altında asla yapmayacağı birşeyi, hata yapma riskini artıran durumların altını çizerek ifade etmek istedi. Kendini yanlış ifade etmiş olabilir.
bölüm yorumum;
Sıla aşirete geri alındıklarını biliyor...Hükmün geçerli olduğunu da. Mardine kıskançlık yüzünden dönüş talebi bana gerçekçi gelmedi.
Merhaba arkadaşlar
Karşılıklı yazılan talihsiz yorumlar için bir müddet sizlerin silmenizi bekleyeceğim.
Ben silmem mesajımı diye düşüne olursa ben kendilerine yardımcı olabilirim.
Lütfen herkes biraz sağduyulu düşünüp yorum yapsın,lafların nereye gideceğini tartıp biçsin.Sevgiler
Mause
Bölüm Sorumlusu
zeynepsudem 23-01-08, 18:12 56. bölüm fragmanı:
sahne 4: Boran Zeynep'in hastanedeki odasında; gayet ciddi bi yüz ifadesiyle; bak Zeynep bunlar hiç hoş şeyler değil... Zeynep; o ne demek öyle... diye sırıtıyor. Boran; dün Bana Ömer geldi..aramızda birşey olduğunu düşünmüş belli ki...:happy0064 diyor..
sahne 5: Boran Dilaver'le yemyeşil bir parkta konuşuyor; bundan sonra Sıla'yı hiçbir şekilde rahatsız etmeyeceksin, karımın şirketinde yönetim kurulu başkanı değilsin hepsi bu... :img-yes:diyor..
Uyandı Aslan Parçası:happy0064:img-in_lo
fragmanı ızledim..:img-pilot
İlkönce Boran İle Sılayı banyoda görüyoruz..Sıla arkasını dönmüş bir vaziyette diyor kı..her zaman her yerde varlığını hissedebiliyorum..Nefesini duymak ıcımı rahatlıyor..Bana dokunman,Öpmen diyor..Boran Sılanın arkadan Saclarını cekiyor,sırtını öpmek ıcın hızaya geciyor..Höd Boran..Höd.. :img-icecr
Bir adam diyor kı Borana eğer bana birşey olursa,Karım,karnımdakı cocuğum sana emanet..Boran saskın bakıyor,sirkiliyor..
Osmancığı görüyoruz..Diyor kı herkes Törenin kanın ne demek olduunu anlayacak..Silah var birisinin elınde ilerlıyor bir yere doğru...
Boran,Zeynepe diyor kı,Bak Zeynep Bunlar hıc bana göre seyler değil..Zeynep o ne deme öyle dior.Dun Ömer yanıma geldi aramızda birşey olduğunu düşünmüş,bellki ki..Diyor Boran..
Boranı görüyoruz emırler yağdırıyor..Bundan sonra Sılaya hıcbırsekilde rahatsız etmeyeceksın..Karımın sirketinde yönetm kurulu baskanı değilsin..Dilavere diyor bunları..Hepsi bu diyor..
OSMANCIK diyor kı Ya bu gece Ya da hiç..:P
Evet, Osman Ya bu Gece ya da hiç derken,Sılayı Evın balkonunda görüyoruz..Yol gecen hanının balkonunda,o zaman Sılaya hemen silahı cekıyor..Daha Sonra Boran gelıyor,Boranın sadece gelısını gösteriyorlar..Sılayı yada Osmanı göremiyoruz son sahnede..Sılahı tam cekerken Sıla da Narin de guluyorlar..Sonra Can perperiişan..:happy0064 Sıla Vuruluyor oLey :good:
Amma;
AKLIMDA KALAN SORU İŞARETLERİ VAR..:img-yes:
--Paşa Dıloş ile nerede konusuyor?Elınde duran dosyaların,Esma'nın ele gecirdiği,Sıladan kacırdığı dosyalarla alakası olabilir mi?:icon_whis
--Son sahnede,Sıla da vurulabilir.Narin de,o zaman Sılanın vurulacağı hakkında kesin bir yargımız yok.Hastane cekımlerinin olduğunu biliyoruz ama kımın vurulduğunu biliyor muyuz?Kuslar söyleyin bana..Çünkü gecen 45.Bölümde de,Sıla yerine Narin kaçırılmıstı(Ziloş tarafından)..
:img-icecr
--Boran'ın Konustuğu adam koruması,gecen bölümde telefınla konusan tabii diyen bizimde düşünmemızı sağlayan adam..O adam,aynı zamanda fragmanın bır kesitinde elınde sılahla yuruyen adam..Hem Borana hem de Osmancık arasında kalmıs adam..Ikı yuzlu adam..Onun için bana birşey olursa,çocuklarım karım sana emanet Boran ağam diyor..:img-pilot
bu bir celıskı mıdır??:img-wink:
zeynepsudem 23-01-08, 18:29 Nihayet fragmanın tamamını izlemeyi başarabildim:happy0064
sahne 6: Sıla ile Narin kış günü gece gece balkona çıkmışlar.. Osman elinde tabancayla; ya bu gece ya hiç, bu gece bu gece...:icon_whis diyor. Boran köşkün kapısından girdiği anda Osman Sıla'ya ateş ediyor.. fonda tabanca sesi ve can perperişan şarkısı duyuluyor:icon_whis ama Sıla vuruldu mu? belli değil. silah sesini duyan Boran'ın şaşırmış, endişeli bakışları:img-in_lo:icon_sorr geliyor ekrana..
Sıla vurulmamıştır belkide... fragmanda Boran'a; kendisine birşey olması halinde karısını, doğmamış çocuğunu emanet eden bir koruma vardı.. koruma vurulmuş olabilir:img-wink:
fragman çıkmış.. yinede yazcem işte...:img-hyste kısa kısa..
yanılmıyorsam Figanım söylemişti.."kadını kadına vurdurmak" yada bunun gibi bişeydi..başım çok kötü..mazur görün..
sıla bir yanda kadınlara karşı olan sistem içerisinde bir savaş vermekte..:icon_whis
diğer yandan savaş mağduru oluyor..kadının kadına karşı savaşında..
kimine göre komedi..kimine göre trajedi..
ve kızıl şeytan zeynep..
öteki kadın olma yolunda..z savaş alanına girdi..savaşın şiddetli geçeceğini düşünüyorum..:img-hyste
uğruna savaşılan erkek...
nasıl diyor A.A
her kadın "öteki kadına" düşmandır.
ve,her kadın "öteki kadın" olmayı çılgınca sever.
merakım..bunu yazanların,yönetenlerin çıkış noktaları aslında kendilerimi..
fragman çıkmış boran Zeyneple ciddi bir konuşma yapıyormuş sanırım..
işte bir merak daha zeynep savaştan çekilecek mi şimdi..??
Pembe site kac gundur kapali ve resmi sitedende fragmani izlemek anlasilan bana nasip olmiyacak bu gidisle...site sabahtan beri acik ve hala cikmadim fragman,deliricegimmmmmmmmmmmmmmm:icon_sorr
Ama fragmani anlatan arkadaslara ve fragmandan bir kac tane resim ekliyen belize22'ye cok tesekkurler...görmemis olsamda okumus oldum fragmandaki icerigi:happy0064
Sincik nasil oluyorda öpusme kuralari olan CD hanim banyo sahnesinde yer aliyor,bunu ben anliyamiyorum gercekten,hemde bir arkadas Boran'in banyo sahnesinde Sila'nin saclarini eli ile cektigini ve sirtini öpucekmis gibi bir göruntu gördugunu yazmis....yani simdi CD hanimin öpusmeme kuralari var ama banyoda sahneler cekebiliyor rahatca,yani bumudur simdi oyunculuk anlamadim ki:img-pilot
Boran'in Zeynep'e acik bir sekilde Ömer'in kendisine geldigini ve söylediklerini söylemesi ise Boran icin cok buyuk bir ilerleme gercektende:happy0064 ama Zeynep kesin Ömer'in dediklerini yalanlar,bundan eminim:img-yes:
Boran'in yanindaki korumayi gecen bölum bizlere birazcik tuhaf göstermeleri ile ben sanmistim ki o adamin Boran'in dusmanlarindan biri ile bir isbirligi falan yaptigini ama gunahini almisim fukarenin:icon_sorr kesin onunda vardir töreler yuzunden bir davasi da o yuzden Boran'a emanet ediyor ailesini....
iyi geceler sevgili forumdaslarim :P
herkesin keyfi kacmis gibi aslida benim moralim bozukdu buraya geliyim nesem yerine gelir dedim ama herkesin keyfi kacmis.. ben pek anlamadim o konuyu yani tartistiginiz konu, malum turkcem zayif neyse baska seylerden konusalim ki nesemiz yerine gelsin :P
neng'cim Ablasının bitanesi:img-in_lo Celil ile Bedar doktora değilde alışverişe çıkmışlar Bana kalırsa. doktora gitmiş olsalardı. Boran kayınvalidesini hasta hasta yürütmez, özel araba gönderirdi kapılarına..
Bedar'ın sözde evlendiği günden beri sakladığı; 10'a yakın bileziği; 10 bin dolar etmezki... yapsa yapsa 2000 dolar anca yapar:img-wink:
Bence 56. bölüm sonunda Sıla vurulacak:icon_sorr fonda da töre olur mu kul kula köle şarkısı çalacak..
zeynep ablam cevapladigin icin tesekkur ederim :P
bende oyle sanmistim hani 2000 dolar gibi bisey eder sandim ama ne altinmis yani10 bin dolar etti yani.. ma$allah ma$allah tuh tuh tuh :img-hyste
galiba bolum oyle sonnlaniyor ben hala fragmani izlemdim daha dogrusu izleyemedim cunku halen yukleniyor.. ne yuklenme ama yani.. bekle bekle... :img-bored (waiting and waiting and waiting and still waiting :img-hyste ) ama fragmani anlatanlara tesekkur ederim izlemis gibi oldum
derindi galiba o resimlere linki gonderen.. sagol biraz olsun nesem yerine geldi..
ya ben bu hafta pek bi duygusalastim :img-cray:..
resimleri grodum gordum ve bittim ay ngzl sahneler izlyecez, hos kesin bizde baktirmazlar ama gece kalkip izlemem lazim yoksa catlarim ya ben meraktan
de-rin avatarindaki resim hangi bolume ait???
Herkese iyi akşamlar
fragman başta güzel ama o silah sesi huzuru bozacak..o kadar korumalar varken osman nasıl girdi bahçeye anlamadım gitiiiiii
Boran ne güzel Zeynepe söylüyor bunlar bana göre şeyler değil dün ömer bana geldi diye ahhh ağzına sağlık Boranım ama karşındaki yine anlamaz
bana göre Sıla değilde narin vurulacak ee abisine can borcu vardı ödemesi gereken
osmanın silahından çıkan kurşun belkide kimseye isabet etmeyebilir Boranda bahçede peşinde aman kimse vurulmasın korkudan Narin ile Sıla bayılmışta olabilirler o yüzden hastane sahneleri olabilir(bu da bir ihtimal ama kimse vurulmasın)
ahh keşke osman kendi silahıyla kendini vurmuş olsa ne güzel olurdu işte ben o
çok sevinmiş olurdum
ohhh ohhh hızır gibi yetişti Boran helal olsun:good:
ömerin sonuda aynı ahmet amcası gibi Boranın elinden olacak
ve onu Boran yine adalete teslim edecek sonuni gör ömer sonuniiiiiiiiiiiii
legends_of 23-01-08, 19:57 asuman cım bence bu kez yetişemedi....
**Bana kalırsa kesin bir yaralanma olacak gibi...Ben im aklıma narin in vurulması gibi bir durum olabileceği de geliyor....Yoksa oraya neden narini kondursunlar ki....
***Sıla vurulsada hafif bir yara olur...Adam ın vurmaya çalıştığı yerde iş yok ki...:img-hyste....
**Resmen vurmamak için uğraşmış...:img-hyste...
artık bu vurma vurulma sahneleri fazlasıyla sıktı...bir action olsun istiyorlar ama boşşşşş...:dito......
***Boran da uyandı sonunda UYANDI ASLAN PARÇASI DEĞİL..:img-hyste
Osman silahını :img-gun: köşkün yan tarafından tutuyor ve balkona mesafesi çok uzak ve yine kendisi çok aşağıda kalıyor. Yani hedefe denk gelse bile bu Narin :sad53: olabilir hem hamile olduğu için daha acılı :img-cray:olur. Gerçi biri kızkardeşi biri karısı, her iki şekilde de Boran :img-in_lo için acı verici bir durum.:icon_sorr
Bide şu banyo sahnesinde önden yapılan çekimde ikisi arasında bayağı mesafe var.:img-hyste
Boran Sıla'nın saçına dokunduğu zaman mesafe kısalmış sanki, öyle görünüyor.:img-pilot
Fragmanın bütününde Boran'a :img-blushbakınca,
Uyandı aslan parçası :img-clapp
canımın içi kabinemgiller ve fragmanında kavuşmuşş cici forumum iyi akşamlarrr hepinizeeeee...
Öncelikle eklenen resimler için teşekkürler ...çok güldüm .Ne zor çekim yapmakk ..o kalabalığın içinde , tüm gözler üzerindeyken duyguyu izleyiciye geçirmek .
MAA yine tebrik aldı benden ...alkışşşş Boran'ıma alkışş :happy0064
Gelelim fragmana, CD'nin banyo sahnesindeki ses tonu buz gibii :bırr ne kadar duygudan uzak, ne kadar yavann ...keşke sussaydıı !!! ne gerek var böyle iddalı sahnelere hala anlamış değilim ...çiftimiz aşkla bile birbirine bakamıyorkenn ..onları cıbıl hayal etmemizi isteyip, banyoya sokmanın mantığı nedirr :img-beee:
Neyse lafı fazla uzatmayalımmm geçelim anketimizeeee:img-wink:
1-) Boran'ın ofisinde ondan yardım isteyen korumanın derdi nedir? Boran ona yardım edecek mi?
2-) Boran Dilaver'i neden yönetim kurulu başkanlığından aldı? Dilaver bu duruma içerleyip karşı bir saldırıya geçer mii ?
3-)Zeynep Boran tarafından terslenince buna nasıl bir tepki verir? Boran'ın Zeynep'e karşı tavrını nasıl buldunuz?
4-) Osman'ın Sıla'yı vurma girişimi için; Boran'a kızan Dilaver, devreye girer mi?
5-)Boran Osman'ın Sıla'yı vuracağını haber almış olabilir mi?? Ona bunu kim söylemiş olabilir? ( bana sanki Boran'ın Sıla'nın vurulacağından haberi vardı da köşke geldii , Osman'a engel olmak istedi gibi geldi de ...sanki orada oluşu 18.bölümdeki gibi tesadüf değil)
6-) Vurulan gerçekten kim ? Balkonda Sıla'nın yanında duran Narin de vurulabilir mii ?
7-) Osman o bahçeden sağ çıkar mıı?:img-hyste
Benden bu kadarrrr:) cevaplayan herkeseee öpücükkkkkk :love05:
cevaplamayanlara da; Osman ile aynı odada onun gözlerine bakma cezası ...yaşasın kötülükkkkkk!!!! :img-pilot
fragmanı tv den izledim...ağzım bi karış açık kaldı..açılıp saçılmış sonunda yıkanıp tertemiz olmuşuz...açıkçası sevdim fragmanı..töre misyonu gitti gider
hiç olmazsa göz şenliği olsun( seroz'cum, dediğin çıktı sen böyle olacağını yazmıştın)....yakmış geçmiş BORAN'ım...höd höd bakmış,diloş'u bi güzel
yoluna solmuş,zilli seynep'e *tarzım değil* gibi laflar etmiş.....ama yetişip de SILA'sını kurtaramamış heralım..eh o kadarcık da olsun artık..boran'ıma EKŞIN yakışıyor komşular.....:love04:
not: neredesin de-rinim bidenem....
ben daha izlemedim cunku acilmiyor ama yinede cevapliyacam izniniz olursa :P
odile ablacim elerine saglik, ne ara hazirladin :)
Neyse lafı fazla uzatmayalımmm geçelim anketimizeeee:img-wink:
1-) Boran'ın ofisinde ondan yardım isteyen korumanın derdi nedir? Boran ona yardım edecek mi?
anladigim kadariyla gecen bolumdeki boranin sirketin onundeki koruma hani telefon gelmistiya, o kisiden bahsediliyor?? derdine gelirsek, derdi boranla osmanin arasinda gecip, kalmak.. baslarda osmanin yanindaydi ama simdi boranin tarafina gecmek istiyor ama osmandan korkuyor cunku osman tehdit etmis olabilir o yuzunden "bana bisey olursa karima, dogmamis cocugma bak" diyor borana (yada oyle bisey di)
2-) Boran Dilaver'i neden yönetim kurulu başkanlığından aldı? Dilaver bu duruma içerleyip karşı bir saldırıya geçer mii ?
silsasi uzuluyor, hem dilaverin ne isi var ki silanin sirketiyle, kendi sirketi var, gitsin onunla ilgilensin ama gercekten yani kendi genco sirketiyle ilgilendigini hic gormedik bi iki kere telefon gorusmesi yapti ama silanin sirketiyle ugrasdi kadar ugrasmadi GENCO HOLDING le.. bence boran iyi yapmis..
3-)Zeynep Boran tarafından terslenince buna nasıl bir tepki verir? Boran'ın Zeynep'e karşı tavrını nasıl buldunuz?
esma sultanla harekete gecer, ozete gore esma hanim dr.z in eline koz veriyor, ilk once omere bagirir sonra ilerde boran ve silanin hayatini zehir edicek yolunu bulur.. boranin tavrini cok iyi buldum, boran daha bi begenecem bu bolumde genelde ayirim yapmam.. ama ilk defa
:happy0064 BORAN FOREVER! CUNKU OYLE! :happy0064 yaziyorum.. boylemi yaziliyordu?? ablacim :P
4-) Osman'ın Sıla'yı vurma girişimi için; Boran'a kızan Dilaver, devreye girer mi?
sanmiyorum, bu zamana kadar hayir dedi fikirini degistirecegini zanetmiyorum
5-)Boran Osman'ın Sıla'yı vuracağını haber almış olabilir mi?? Ona bunu kim söylemiş olabilir? ( bana sanki Boran'ın Sıla'nın vurulacağından haberi vardı da köşke geldii , Osman'a engel olmak istedi gibi geldi de ...sanki orada oluşu 18.bölümdeki gibi tesadüf değil)
zaten silanin tehlikede oldugunu biliyor, tahmin etmisdir yani.. sila ve narin balkondayken boran eve geliyor ya belki ozaman ogrenmis oabilir, amcasi, zinar aga soylemis olabilir, yada kim bilir dilaver bile soylemis olabilir hic sasmam yani
6-) Vurulan gerçekten kim ? Balkonda Sıla'nın yanında duran Narin de vurulabilir mii ?
gecen sefer silaymis gibi yaptilar ama narin cikti.. bu sefer sila vurulucak, oyle dusunuyorum.. ama narinin bebegi babasiz buyumesin diye sey edeceklerse belki narin vurulur ama tahmini sila
simdilik sag cikabilir.. boran silasina yetismesi gerekiyor, korumalar ozamana kadar vurmadi onu o saatden sonnra da vuramazlar, kacar gider bi sekilde ama ilerdeki bolumlerde boranla yuz yuze bi bulusma olur
cevaplamayanlara da; Osman ile aynı odada onun gözlerine bakma cezası ...yaşasın kötülükkkkkk!!!! :img-pilot
abalacim ben opucugumu alabilirmiyim, yanagmi uzattim bak izlemedigim halde cevapladim ben iki tane opucuk isterimmmm :img-blush :P
Herkese İyi Akşamlar İyi geceler..
Fragmanı izlemek için çaba sarf etmediğim halde tv’de izledim.Eskiden olsa havalara uçacağım hemen forma yazacağım bir fragman olmuş.Artık geç kalınmış,ratingler için yapılmış bir fragman işte…:icon_sorr
Geçen hafta ana habere çıkmadı ekibimiz ama bu hafta ümitliyim…
“Sıla resimleri “bölümüne belize22 arkadaşımızın eklediği Sıla&Boran’ın kanepedeki turuncu battaniyeli resmi var.Beğendiğim(iz) bir sahneydi.Bu resimlerden sonra sahneleri değilde nasıl çektiklerini düşünürüm artık:img-hyste
Odile’m canım önce bir öpücük alayım…Moral olsun…
--Boran’ın yanına gelen korumanın galiba kan davası var.(Emin değilim.İzlemediğim bölümlerde bununla ilgili bir şeyler olabilir)Boran tabii ki yardım edecektir.:img-yes:
--Sıla için şirketin manevi bir değeri olduğunu düşündüğü için Dilaver’in elinden yönetim kurulu başkanlığını aldı.
Dilaver şimdilik bir şeyler yapmaz.Çünkü yüz ifadesi bana kızgınmış gibi gelmedi.Ama Esma bir şeyler yapacaktır.:icon_whis
--Ömer’in hasta olduğunu söyleyecektir Boran’a.. :img-beee:Evlilik teklifini kabul etmeyince kafasında kurgulamış diyebilir..
--Boran Z'ye ne söylese az gelir bana..:dito
--Dilaver devreye girmez.Zinar açıkça uyarmıştı oğlunu..Dilaver bu günlerde aşk sarhoşu mudur nedir Sıla'yı korumaya çalışıyor.
5-)Boran Osman'ın Sıla'yı vuracağını haber almış olabilir mi?? Ona bunu kim söylemiş olabilir?
--Boran araştırma yaptırıyordu.Osman’ı takip ettirmiş olabilir..:bilmim
--Vurulan Sıla…:img-wink:Narin’den korkudan doğum sancısı tutabilir.Bir de doğum için hastane masrafı yapmasın ekibimiz değil mi?:img-icecr
7-) Osman o bahçeden sağ çıkar mıı?
--Osman sağ çıkar…Bu dizi de sadece töre kurbanları ölür.:icon_sorr
Benden bu kadarrrr cevaplayan herkeseee öpücükkkkkk
http://img167.imageshack.us/img167/2483/102md2kd5dd2.gif (http://imageshack.us)
cevaplamayanlara da;Osman ile aynı odada onun gözlerine bakma cezası ...yaşasın kötülükkkkkk!!!!
Odilem Sıla ile aynı odada kalmaktan iyidir.
Hadi anket cevaplamaya....:img-pilot
Sevgiler,Saygılar..
sıla bir yanda kadınlara karşı olan sistem içerisinde bir savaş vermekte.
diğer yandan savaş mağduru oluyor..kadının kadına karşı savaşında..
kimine göre komedi..kimine göre trajedi..
Geçtiğimiz bölümdelerden birinde ergen genç sorunuyla karşımıza çıkartılan Dilan'ın evden kaçtığı bölümde Boran'a gelen bir telefon haberi sonrasında Bedar'ın Sıla'ya yönelttiği şu soru Sılam şimdi bu iyi bir şey mi sorusu senaristlerin bu diziye bakışındaki komedi değil mi?Sevgili İfrit,bu cümleyi yazıp oyuncusuna oynatabilen bir yönetmen hangi sistem içinde hangi savaşı yaptırtabilir ki?
Senaristlerin öyküden hareket ederek bölümlere göre yazdıklarını ve misyon sahibi ana kadın karakterin böylesi basit replikler karşınında ki durumu ve suskunluğu komedinin bile ötesinde.
Ama biz bunu izleyenler gerçeğiz, bizim suskun olmamızı söyleyecek senaristtimiz yok.Bizi (kadına bakarak insana ait dertleri yazıp,çizenlere,söyleyenlere adı ne olursa olsun ihtiyacımız yok!)anlattığını söyleyenlere sanki ihtiyacımız var..:img-wink:
Odile'm :img-in_lohenüz fragmanı izlemedim,izlersem yanıtlayacağım anketi,olur mu?
Kesin kan davasi gibi birseydir sorunu...kacmistir belkim bu gune kadar emme pesindeki onu öldurmeden rahatlamaz,o yuzden simdiden tedbirini almak istemistir bence:img-yes:
Sonunda belkim Sila anlatmistir Boran'a Dilaver'in sirketin basina gecmek icin yaptiklarini.Boranda dayanamayip Dilos'a gözdagi vermistir:img-blush Dilaver'in icerliyecegini falan sanmiyorum artikin.Yapmak isteseydi birsey kendi vururdu Sila'yi...
Kesin birseyler uydurupta siyrilir isin icinden.Ömer'in evlilik teklifine hayir dedii icin belkim kendisinden intikam almak icin bunu uydurmus olucagini söyliyebilir mesela:icon_whis Boran'in tepkisi bana pek sert gelmedi nedense:img-blush yani biraz daha höd höd olsaydi orada...
Dilos sankim asik oldugundan beri birazcik degismis gibi geldi bana,belkim girer devreye,bilmiyorum ablacim...
5-)Boran Osman'ın Sıla'yı vuracağını haber almış olabilir mi?? Ona bunu kim söylemiş olabilir?
Boran'in zaten köskun bahcesine girisimi cok hizli bir sekilde oluyor,sankim acelesi varmis gibi,o yuzden bencede tesaduf degildir Boran'in orada olusu....Zinhar belkim Firuz demis olabilir.
Hic bilmiyorum ama ben hakkimi Narin'den yana kullaniyorum. Narin'in orada o anda olmasi tesaduf degildir bence:icon_whis ama bebise birsey olursa Narin fitirir kesin:icon_sorr
Boran kesin onu yakalayip bir guzelce halleder:img-blush Osman o bahceden zor cikar bence...
cevaplayan herkeseee öpücükkkkkk :love05:
Tube tube ablacim,bizim Osman'la ne isimiz var,benim ondan ödum kopuyor zatisofa
Ama ben yanagimi uzatim,öpucugumu alabilirmiyim ablacim:img-kiss:
fragman anket de gelmiş..yanıtlayıp ÖDÜLÜMÜZÜ alalım..kıskan boran'ım
bizim ödülümüz seninkinden TATLI.......
1-) Boran'ın ofisinde ondan yardım isteyen korumanın derdi nedir? Boran ona yardım edecek mi
etmemi hiç...ona böyle sevdalanmamın sebeplerinden biri bu...şincik bu koruma
kendini yağlı kurşunlara siper edecek ya..garanti istiyo fakir...
*erkeğin derdi bir* denmiştir..boran'ımda erkek ve tek derdi olmaz olasıca sıla..aman sıla üzülmesin!!!!ama diloş da erkek üstelik *ceren hanımı*görmeden yapamaz bana kalırsa..ne yapar ne eder bilemem belki sıla'ya yardımcı olcam der...
3-)Zeynep Boran tarafından terslenince buna nasıl bir tepki verir? Boran'ın Zeynep'e karşı tavrını nasıl buldunuz
zilli zeynep yüzüne tükürülse *yağmur yağıyor* diyecek cinsten..o bi şekilde kendini aklar ve *asılmaya devam* der..sonra o zilli giderse ne izlicez hı..durmadan banyo yapılmaz ya bu soğukta......ama yapılsaydı da asla şikayetçi olmazdım...
sanmam..zinar'dan tırsıyo gibi..üstelik ceren hanımın gözünden düşmek istemez
osman boran'ım tarafından *göz altında* tutuluyordu..o koruma haber vermiştir
bence sıla'nın vurulma vakti geldi geçiyo..bekliye bekliye bi hal olduk..narin'i biraz ertelesinler diyom...
7-) Osman o bahçeden sağ çıkar mıı?
kötüye hiç bişicikler olmaz..osman tereyağından kıl çeker gibi kaybolacaktır...
osman ölürse bi yeni KÖTÜ gerekir..ellerindekinden niye olsunlar ki *gereksiz masraf*....ah BÜYÜK KÖTÜ cihan'ı nasıl aramam..kötüydü ama karizma kötüydü...
osman'la gözgöze gelemem odile'm..sonram ŞAŞI olurum..ver öpücüğümü de gidim....:img-kiss:
onun adı Sametti yanılmıyorsam galiba oda Osman ın adamı çıkacak gibi ama Osmanı da o vuruyordur.Boran herkese yaptığı gibi kesinlikle onada yardım edecektir
Boran bu bölüm öğreniyor demekki Dilaveri...Havadan girdi yönetim kurulu başkanlığına haksız olduğu için alıyordur..Dilaverin saldırıya geçeceğini zannetmiyorum
Zeynep şok olacak bu kesin şimdide Zeynep Ömer kavgasını izleriz.....birazda bizlerin katkısı da var Zeynep dizide istenilmeyen bir kişiydi
O kadar yerinde söylediki Boran tam isabet buna denir.:good:
Gireceğini zannetmiyorum (Sılaya birşey olsa ihale bana kalacak demişti)
Zinar ağanın etkiside var Dilaver üzerinde
5-)Boran Osman'ın Sıla'yı vuracağını haber almış olabilir mi?? Ona bunu kim söylemiş olabilir? ( bana sanki Boran'ın Sıla'nın vurulacağından haberi vardı da köşke geldii , Osman'a engel olmak istedi gibi geldi de ...sanki orada oluşu 18.bölümdeki gibi tesadüf değil) [/B]
Koruma Samet..(fragmanda kendine birşey olursa ailesini Borana emanet etti)
Sılayı öldürmezler ama yaralanabilirde bu Narinde olabilir abisine bir can borcu vardı onu öder dermişim.Koruma Smaet Osmanıda vurabilir.
7-) Osman o bahçeden sağ çıkar mıı ?
Aslan parçası onun hakkından gelecek o öllsssssünnnnnn
MAA bu bölümdede harikalar yaratacak onu şimdiden TEBRİK EDİYORUM:good:
fragman çıkmış boran Zeyneple ciddi bir konuşma yapıyormuş sanırım..
işte bir merak daha zeynep savaştan çekilecek mi şimdi..??
Son 3 aydır sadece son bölümü izlediğim için belki yanılıyor olabilirim ...amaaaa.... bana kalırsa zilli dr. Sıla'yla savaşa falan girmemiş...sadece duygularına kendini kaptırmış , çalkantılı bir aptal kadın modundaydı...Sıla'da kendi kafasından gelin-güvey olan bir başka aptal kadın tipi...süpervisor, raytingleri arttırırım umuduyla aptal moduna soktuğu Sılaya kendi kafasından soğuk savaş açtırtmış gibiydi...zorla zilli dr'u savaşın içine çekme telaşına düşmüş...efektlerle seyirciyi yönlendirmeye çalışıyor... dahiyane senaryosunu aptal kadın karakterleri yaratarak oldukça zenginleştirmişti...pardon...yeni yönetmen eliyle zenginleştirtmişti...
hani seyirci Boran için bu diziyi izliyor ya...o zaman Boran'ın tüm suçlarını ört-bas etmek gerek... höd-höd'lüğünü masum ve sevimli hale getirmeli...erkek adam aşkı uğruna kızabilir dedirtmeli...höd-hödleşebilir...şiddet uygulayabilir...hatta tecavüz bile edebilir...erkektir, ...hele o erkek Boran ise ne yapsa yeridir...dedirtmeli ki seyirci bölünsün...aptal kadınları tartışarak dizini raytingleri artsın...
ah para ah...sen nelere kadirsin....de...bakalım seyirci ne kadar....????
Odile'm örtmenim ilk önce fragmanı bir kısaca yorumlayayım,sonra anketine de cevap vericim...:img-kiss:
Az önce izledim resmi siteden fragmanı,aslında çok da böyle bişey beklemiyordum.İsteksizce açtım ve açar açmaz karşıma bir adet cıbıl Boranla:img-in_lo bir tane de duygu yoksunu olması bir yana cilve yoksunu da olan Sıla çıktı...
Valla sanırım GO bizim Boran klibimizi izlemiş.Ben Boran ve Sılanın bir daha banyo yapacaklarına dair bütün umudumu yitirmiştim.Hatta hep yazdım bu adam en son Sılayı yıkamıştı,koktu artık,Boran bir banyo yapsın diye.Neyse yanında Sıla da olsa cıbıl Boran her zaman iş yapar,tutar ve talep görür.:img-in_loEllerinde iyi bir malzeme var,oyuncu zati ben soyunurum,her bişey yaparım demiş,niye kullanmasınlar değil mi?:img-hysteMAA'u sonuna kadar kullansınlar derim ben şahsen,daha böyle cıbıl olanı tercihimdir...:img-in_lo:img-hyste
Neyse ilk önce Boranın Zeyneple böyle bir konuşma yapmayı gerek görmesine üzüldüm.Çünkü Boran gibi bir adam için böylesi bir iddaa çok ağır,ve gurur kırıcı bence.:img-yes:Boran da o yüzden Zeyneple sert konuşmuş çünkü,Borana ters şeyler bunlar.Yine de keşke bu konu da Boran Zeyneple hiç muhatab olmasaydı,bu konu da yüz göz olmasalardı,Sıla tavrını koyarken Zeynepte haddini bilseydi,Ömer de sanırım Boranla gidip böyle bir şüphesi olduğundan da bahsetmezdi.Yani Zeynep bir numaralı suçlu bu olayda...
Bir diğer önemli sahne fragmandaki, Dilavere artık Boranın haddini bildirmesi.Ben bundan çok şikayetçiydim.Benim ilk bölümden itibaren tanıdığım Boran asla karısıyla Dilaveri aynı şirkette çalıştırmaz,Dilaveri aradan çıkartırdı.Ama bize izlettirilen Boran bunu daha yeni yaptı.Bence çok geç kalınmış bişeydi.:img-yes:Ama ossun Boranı höd höd seyretmek hepsinden güzel...:img-in_lo
Ve ve Osman,yine bu Sılayı öldürmeyi başaramadılar.:img-hysteNiye kimse bunu yapamıyor bir anlasam.Kesin Sıla da efsunlu bişey var,yoksa kurşunun sıyırıp geçmesi mümkün değil.:img-hysteBoran bu sefer de yetişmek için koşuyor fragmandan anladığım kadarıyla ama sanırım birazcık geç kalıyor,Sıla yaralanınca kim bilir nasıl üzülür.Tek merak ettiğim bu banyo sahnesi vurulmadan önce mi yoksa sonra mı?:img-hyste
Korumanın derdini bilmemde lütfen Boran adama "Allah yardımcın olsun"desin.
Almak için neden Diloş'u sur dibine götürmüş.Şirkette alamıyormuymuş.
Dilaver bıraksın mal mülk işlerini aşkının peşine düşsün bence.Cici Diloş olsun.
Zeynep tam psiko kıvamına gelsin ve Ömer'i öldürsün.
Allahtan Ömer ayıktırmış Boran'ı yoksa bizim saf Boran terapi ayaklarına okkanın altına gidcekti.
Yukarda yazdım ya Diloş Sıla'yı Mıla'yı bıraksın kendi derdine yansın.
Bence de tesadüf değil.
Panter Boran edası ile gelişine bakılırsa haber almış gibi.
Korumalardan biri "ağam bahçede tanımlanamayan bir mahluk görüldü"diye haber etmiş olsun.
Eeee yetti gari Sıla vurulsun da bir kere de vurulmuş Sıla görelim.Hem Narin hamile yazık olur Yaren'e.Halası vurulsun halası.
Çıkar odilem çıkar,sonrada "ben ne ettim" der ve Zinargiller kervanına katılıp töreye töbe eder.
Öpücüğü alim odilem.:img-in_lo
Hoş diğeride ceza olmaz yeter ki gözüne bakacağım kişi Sıla olmasın.:icon_whis
Odilem,bu reytingle |