Tüm Versiyonu Göster : Sıla - 53 -56. Bölüm Yorumları

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

volvox
02-01-08, 20:45
Bir önceki baslik 1250 msj ulastigi icin kapatilmistir.

Yorumlariniza burdan devam edebilirsiniz.

Lütfen "spoiler" icinde Resim eklemeyiniz.

Sevgiler

legends_of
02-01-08, 20:46
yeni başlık hayırlı olsun bol bol tutku konuşulsun.....:img-icecr

Her türlü kıskançlığa varım ben…Ama şu tutku sahnesinin tam olması kaydıyla…:img-in_lo.……
--------Uzun zamandır bir bölüm için böyle güzel şeyler hissetmemiştim….:cheer:
------Merak ta etmemiştim tabi….:img-icecr…

newat çım…inşallah senin dediğin gibi olur yani o kıskançlık sahnesinden sonra ooooo….TUTKU…sahnesi olur …….

O zaman işte gel keyfim gel………………..:bella

………….başlık kapanmış bile………………………

BERFİN
02-01-08, 20:52
Diğer başlık kapanmış. Sorumu buraya alayım dedim.:icon_whis

Birşey soracağım. Allah aşkına diyelim ki Gül Oğuz'un artık canına tak etti ve alınan kararlar iptal edildi. Boran Sıla'yı boynundan öptükten sonra dudaklar yakınlaşıyor ya. İşte o sahnenin devamında küçük bir öpücük geldi çok tutkulu olmasa da. Nasıl hissederdiniz o an? Ya da tepkiniz ne olurdu?:icon_whis

Ben ömrümde Zeynep gibi de doktor görmedim. Ne işin varsa hastanede halletsene yahu. Ne o öyle. Ev seansları bitti şimdi de sahil kenarında mı seanslara başladı bu kadın. Gıcık işte gıcık.:dito

Bir de bence fragmandaki o öpücük Sıla'nın o resmi görmesinden sonra. Hatta bence alınan kıyafet Sıla'ya ise, Sıla o kıyafeti giydikten sonra o öpücük olayı gerçeklerşiyor.:img-yes:

gülkurusu
02-01-08, 20:56
Her türlü kıskançlığa varım ben…Ama şu tutku sahnesinin tam olması kaydıyla…:img-in_lo.……
--------Uzun zamandır bir bölüm için böyle güzel şeyler hissetmemiştim….:cheer:
------Merak ta etmemiştim tabi….:img-icecr…

newat çım…inşallah senin dediğin gibi olur yani o kıskançlık sahnesinden sonra ooooo….TUTKU…sahnesi olur …….

O zaman işte gel keyfim gel………………..:bella

………….başlık kapanmış bile………………………

Ayyy,Allahım,daha nasıl anlatacağım size ben arkilerim:img-in_loBizlerin hiç unutmayacağı gerçekleri tekrarlıyorum,izninizle;Bizim yönetmenimiz Sayın GO ,oyuncularımız ise kuralları olan mankenler.Pazarlama taktiği bunlar.Bedar'ın hastalığı ne oldu? Celil eve eşya alacak parayı bulabilecek mi?Dilan ve ergen genç sorunlarında bu hafta neler var? Bunları unutursanız size bizim yönetmenimizSayın GO diye 100 kez yazma cezası vereceğim artık.Başka çare aklıma gelmiyor yoksa...Ahh,unuttum,daha Diloş,Emir bunları ne yapacak ki..Uzun uzun anlatacak bölümde ,sakın aklınızdan çıkartmayın olur mu arkilerim.

zeynepsudem
02-01-08, 21:05
Yeni başlığımız hayırlı olsun:img-yes:

Fragmanı pembeli siteden izledim:happy0064

--Sıla ile Boran yatak odasındalar ( duvarda mavili çiniler vardı) Sıla' nın üzerinde askılı siyah elbise var.. Zeynep' in beğendiği elbiseye benziyor:img-wink: Boran Sıla' nın boynundan öperken; Sıla memnun görünüyor:img-blush Bağevinde dans sahnesinde olduğu gibi; yüzleri çok yakın yakına geliyor. Sahnenin devamını da görürüz İnşallah:img-yes:

Zeynep ile Boran sahilde sohbet ederken; Boran' ın gülümsemesi ve bakışları çok hoş:img-in_lo

Boran'ın boynuna bağladığı atkısı pek yakışmış:img-in_lo
Esma Zeynep ile Boran' ı alışverişte görünce; sevinip sırıtıyor:img-pilot hemen resimlerini çekip Sıla' ya gönderiyor.. Sıla resimleri görünce üzülüyor ve telefonu fırlatıyor:img-wink:

GünIşığı
02-01-08, 21:06
Fragmanı izlemeyen var mı bilmiyorum ama tekrar tekrar izlemek isteyenler için bizim sitenin videolar bölümüne ekledim. :img-yes:

Sıla yı uzun zamandır böyle bakarken görmemiştim ama "sakinim" daha fazlasını da beklemiyorum:icon_sorr

dehen
02-01-08, 21:07
Nasıl da hazırmış forumumuz GO un yaptıklarını unutmaya . Ağzımıza bir parmak bal çaldı yine , hemen üstüne atladık "tutku" diye . Daha durun dere var , çay var oldu olmadı musluk suyu var .... Bu hafta da bir çuval keçiboynuzunu yedirir yine bize bir kaşık bal için ... Balık hafızalı mıyız ne ? :img-yes:

legends_of
02-01-08, 21:09
,Ayyy,Allahım,daha nasıl anlatacağım size ben arkilerim:img-in_loBizlerin hiç unutmayacağı gerçekleri tekrarlıyorum,izninizle;Bizim yönetmenimiz Sayın GO .

canım gülkurum……..Var var umudunu yitirme…bu kez gerşek tutku var….:img-icecr…
----Öpücük olur mu bilmem ama…..:icon_whis…..Rüya da olsa olur….Napalım bu kadarına şükür…..
O son 52. bölümden sonra bu sahneler…ilaç olcek sılazedelere… :img-icecr

oyuncularımız ise kuralları olan mankenler.Pazarlama taktiği bunlar..

-------Belki de Cansu deyi verir yeminimi bozdum…Reyting kaygısı bozdurur beklim yeminleri…. :dance:

,Bedar'ın hastalığı ne oldu? Celil eve eşya alacak parayı bulabilecek mi?Dilan ve ergen genç sorunlarında bu hafta neler var? Bunları unutursanız size bizim yönetmenimizSayın GO diye 100 kez yazma cezası vereceğim artık.Başka çare aklıma gelmiyor yoksa...Ahh,unuttum,daha Diloş,Emir bunları ne yapacak ki..Uzun uzun anlatacak bölümde ,sakın aklınızdan çıkartmayın olur mu arkilerim.

Onlar zaten hep başroldeler…
O…….TUTKU…..sahnesi tam olsun…onlarda olsun varsın…Zaten gereksizler hep karşımızdalar…her bölüm…..Bu bölümde varsın olsunlar…………

odile
02-01-08, 21:10
Diğer başlık kapanmış. Sorumu buraya alayım dedim.:icon_whis

Birşey soracağım. Allah aşkına diyelim ki Gül Oğuz'un artık canına tak etti ve alınan kararlar iptal edildi. Boran Sıla'yı boynundan öptükten sonra dudaklar yakınlaşıyor ya. İşte o sahnenin devamında küçük bir öpücük geldi çok tutkulu olmasa da. Nasıl hissederdiniz o an? Ya da tepkiniz ne olurdu?

Ben ömrümde Zeynep gibi de doktor görmedim. Ne işin varsa hastanede halletsene yahu. Ne o öyle. Ev seansları bitti şimdi de sahil kenarında mı seanslara başladı bu kadın. Gıcık işte gıcık.

Bir de bence fragmandaki o öpücük Sıla'nın o resmi görmesinden sonra. Hatta bence alınan kıyafet Sıla'ya ise, Sıla o kıyafeti giydikten sonra o öpücük olayı gerçeklerşiyor.

Berfin'im şöyleeee koca bir ohhhhhhhh çekerdimm :img-hyste
bazen öyle sahneler oluyor ki devamında öpücük vazgeçilmez oluyor ...çiftimiz öpüşmeyince bu benim içimde kalıyorrr:icon_whis ...böyle bir sahnenin devamında da öpüşme şart !!! eğer öpüşürlerse sahnenin gereği yapıldığı için mutlu olurumm :img-yes:

umarım dediğin gibi olur Berfin'im ...o tutkulu sahne kıskançlık krizinden sonra olsunn !!!

fragman anketine buyurunnn :)

1-) Sıla ve Boran yakınlaşması sizce öpcük ile noktalanır mı?

2-) Boran ve Zeynep neden alışverişe çıkıyorlar?

3-) sizce elbiseyi;
a) Zeynep katılacağı tıp balosu için alıyor.
b) Boran Sıla'ya süpriz yapmak için alıyor.

4-)Zeynep ve Boran deniz kenarında ne hakkında konuşuyorlar ?
a ) Emre
b) eski günler , çocukluk anıları
c) Sıla ve aşiretin hükmü

başka soru bulamadım :icon_sorr kusura bakmayınnn ....

ifrit
02-01-08, 21:14
gülüm ablam; o boyundan yalancıktan öpmelerle kandıramazsın beni..hiç inanmıyorum..52. bölüm gibi olur...hevesimiz kursağımızda kalır...:img-beee:

esma;yeni bir isim taktım sana YEHUDA...

şirketleride aldı..şu esma ne istiyor sıladan..onun canını bu kadar yakmak istemek neden?? ne yaptı sıla ona..kendileri karı koca sılaya yapmadıklarını bırakmadılar..sıla gerçekleri yüzüne söyleyince mi??

yok esmacım senin hiçbir değerin yok..para için herşeyi yapabilecek ucuz,kötü bir kadınsın...:dito

zeynep boranla niye alış-verişe gidiyor ki..?? :fighting2

yanarım yanarım da varya..sıla boran için hayal ettiğimiz ne varsa; ağam bunları zeyneple yaşarsa...:dito

özgün'cüm;
arkadaşım...sılanın böyle öpüp okşamalardan sonra ne yaptığını biliyoruz...şimdi de boşanır...:img-haha:
yazmaya devam..

bye

legends_of
02-01-08, 21:19
Nasıl da hazırmış forumumuz GO un yaptıklarını unutmaya . Ağzımıza bir parmak bal çaldı yine , hemen üstüne atladık "tutku" diye . Daha durun dere var , çay var oldu olmadı musluk suyu var .... Bu hafta da bir çuval keçiboynuzunu yedirir yine bize bir kaşık bal için ... Balık hafızalı mıyız ne ? :img-yes:

Dehen …varsın 3 çuval daha yiyelim…
Bir de şu var hiç bal göremesek nolcek….Sankim o zaman 3 çuvalı yine yemeyecek miyiz….

52 …bölümdür yemiyor muyuz….Arada da bal olsun izninle……:img-icecr…..Benüm kabulüm….

----Balık hafızası …:img-hyste…..Evet 52… bölümdür izliyoruz ya……..
Bir bölüm daha baktığımız için mi????????.......Neden o halde hala izliyoruz…
Neden başka diziye transfer olmadık…..(balık hafızasından dolayı mı?)…….

----Sizleri bilmem ama ben hayır diyorum…Hiçbir şeyi unutmadım…
Ama umut etmek de kötü değildir….Ben bu diziyi izliyorum ve bazı beklentilerim olması çok normal……(bunun için balık hafızalı olmak gerekmez.) :img-polic

özgün
02-01-08, 21:19
Dilan ve ergen genç sorunlarında bu hafta neler var?

Ben söyleyeyim hemen Gülkuru'm. Dilan Oğuz yüzünden okulu tamamen unutur. Artık onun için önemli olan dersler değil; Oğuz'un kötü arkadaş çevresine el atmaktır. Dilan evde de huzursuzluklara başlar. Emir ile kavgaları son sürat devam eder. Dilan asileşir. Durumunu fark eden Sıla; Dilan ile konuşmaya çalışır. Dilan ablasına durumu anlatırken Emir konuşmalarını duyar. Dilan'ı gizlice takip eder ve Oğuz ile buluştuğunu görür. Hemen yanlarına gider ve Dilan'ı kolundan çekiştirerek töreyi hatırlatır. Böyleyken böyle işte. :icon_whis

özgün'cüm;
arkadaşım...sılanın böyle öpüp okşamalardan sonra ne yaptığını biliyoruz...şimdi de boşanır...:img-haha:
yazmaya devam..

Kandırma vuslatlara kanmıyoruz Gül Oğuz. Yazmaya devam arkadaşım.

Senaristlerin Dikkatine! Sıla ve Sılazede Boran boşansın. :img-yes:

marenostrum
02-01-08, 21:21
Herkese merhaba...

Pek bir komik geldi bana bu fragman... :img-pilot:img-pilot Asi'nin karsisinda baska turlu tutunamayacagini anlayan Gul Oguz'un pazarlama tekniklerine teslimiyetini mi izliyoruz simdi biz?? :img-icecr Ve adim kadar eminim ki bu sahneler tam da fragmanda gorundugunden daha fazla degildir. Biz bu numaralari kac kere yedik??? Ben saymayi unuttum. :dito:dito Ama artik karnim tok... Gul Oguz'u ne dedigi belli olmayan sacmaliklariyla bas basa birakiyorum. Kendi cekip kendi seyretsin... byebyebye

Herkese sevgiler...bye

berivan_
02-01-08, 21:28

Aslinda pek sanmiyorum o sahnenin öpucukle sonlanicagini,kesin araya birseyler girer ve o an bozulur gibi geliyor bana:icon_sorr GO sagolsun,hevesimizi kursagimizda birakiyor herzaman,yine ayni sey olursa hic sasirmam:img-pilot

Sila'nin ilk sahnedeki uzerindeki elbise ve Boran ile Zeynep'in baktiklari elbiselere dikkatlice bakmadim ama egerki Boran karisina bir supriz yapmak istemise belkide Zeynep'ten fikir almak icin onuda yaninda göturmustur diye dusunuyorum:img-yes:

3-) sizce elbiseyi;

Bence a) sikki....

a ) Emre

bir tahmin benim kisi ama belim Emre ve eski gunleri konusuyorlardir....Boran'in Sila'nin uzerindeki hukmu anlaticagini sanmiyorum,yani simdilik anlatmaz belkim:img-yes:

Fragman yorumu: Boran Sila'yi yanagindan öpuceginde öyle bir pozisyona giriyorki mubarek ben ilk basta yanak degilde dudak sanmistim nedense:img-blush ama degilmis dudaktan:icon_sorr ama o sahnede Boran Sila'nin boynuna yönelirken hani Sila'yi gösteriyorlar ya,hah iste Sila'nin oradaki yuzifadesi bana bagevini hatirlati, Boran'in Sila'ya ilk kez"seni seviyorum" ve sonradan öpustukleri sahneyi:img-in_lo

Sila neden okadar sinirlendi kine Esma'nin onun telefonuna gönderdigi resme anlamis degilim...yani kendi zamaninda az kiskandirmadi Boran'i Emre ile,ki Emre nasil Sila'nin cocukluk arkadasi ise Zeynep'te Boran'in arkadasi...Sila hanim alisin bu duruma,yani bu gidisle cunkum sankim Zeynep uzun bir zaman onlarlaymis gibi geliyor bana:img-pilot devir döndu artikin Sila hanim,alisan bu duruma bir an önce iyi olur....

Firuz ve Kevser bu bölum geliceklermi acep Istanbul'a ogularini görmeye yada gelmezler ise telefon edip hal hatir sorarlami kine:icon_whis yaw hangi anne-baba hayata tekrardan dönmus olan cocuklarini aramazlarki anlamis degilim yani:img-pilot

BERFİN
02-01-08, 21:30

Şincik ben bu soruya 'evet' desem bana koca bir 'yuhh' çekersin biliyorum.:icon_whis O yüzden şöyle diyorum; ne olacak ya da hangi şahıs ne sebeple odaya dalacakta bu öpücüğün devamı gelmeyecek inanın çok ama çok merak ediyorum.:img-yes:

Bu soruya kesinlike evet diyebilecek olabilseydim keşke Odile'm.:icon_sorr

Bence çok büyük bir ihtimalle Sıla için. Boran Sıla'ya ne sebeple sürpriz yapacak bilmiyorum ama Sıla'ya elbise almak için Zeynep'e danışıyormuş gibi geldi bana.:icon_whis

Ayrıca fragmanı 2 defa daha izledim ve %99 ihtimal o elbise CD'nin Avon'un tanıtım toplantısında giydiği elbise hakikaten. Gözlerim yanlış görmediyse tabi.:img-yes:

3-) sizce elbiseyi;

Cevap hakkımı b şıkkından yana kullanıyor ilk şık içinse koca bir 'yuhh' çekmek istiyorum izninle Odile'm.

Dr. Zeynep kendi tıp balosu için kıyafet almaya daha iki gündür görüştüğü çocukluk arkadaşıyla gidecek öyle mi? Koca bir de 'pesss' derim herhalde öyle birşey olsa. Allah'ım düşüncesi bile korkunç.:img-fie:

a ) Emre

Tabi ki b şıkkı canım. Allah aşkına Zeynep yılışığı Boran'ı yalnız bulmuş o kadar ne Emre'si, ne aşireti ve hele hele ne Sıla'sı.:img-pilot

Gıcık işte gıcık.:dito

Günümünışığı; avatarın çok güzel çok.:img-in_lo Ve evet bende uzun süredir Sıla'yı böyle bakarken görmemiştim.:img-yes:

mause
02-01-08, 21:35
Canım kabinemgil ve sevgili forum:img-wink:
Fragmanı izlemeyen var mı bilmiyorum ama tekrar tekrar izlemek isteyenler için bizim sitenin videolar bölümüne ekledim.
Görmedim GünümünIşığı,çünkü açmıyor fragmanı.:icon_sorr

İzlemediğim bölümün anketini yaptığıma göre izlemediğim fragmanın anketini de yanıtlayabilirim kanımca.:img-pilot
fragman anketine buyurunnn :)....
Buyurdum örtmenim:img-in_lo

1-) Sıla ve Boran yakınlaşması sizce öpcük ile noktalanır mı?....
geç bunları,anam babam geç bunları,bir kalemde silemezler bütün kuralları:img-pilot

2-) Boran ve Zeynep neden alışverişe çıkıyorlar?....
Sırnaşık Zeynep Tıp balosuna gidecektir.İlkokul arkadaşı adamdan yardım istemiştir.

3-) sizce elbiseyi;
b) Boran Sıla'ya süpriz yapmak için alıyor.....
Tabiki aaaaaaaaaaa

a ) Emre
c) Sıla ve aşiretin hükmü ....
d ) Sıla'nın hediye gelen çerçeveye yaptıklarını anlatıyordur Boran.Zeynep de ben yanlış kişiye terapi yapıyorum diye düşünüyordur.:img-pilot

Örtmenim öpücüğüm:img-kiss:
Hepinizi çok öptüm çok sarıldım:img-in_lo

ye_şil
02-01-08, 21:35
O öpücük var ya o öpücük... İşte o öpücük...fragmandaki öpücük canım...

Bu Boran da çok oluyo artık...bir bakış...bir öpücük.... aaaaaa yazık bana, yazık bize

Benim az önce izlediğim şey bizim dizinin fragmanımıydı yoksam ben mi?Yanlış gördüm.:img-in_loBoran nasıl öpüyor Sılayı öyle,Allahım aklıma mukayyet ol daha fazla umutlanmak istemiyorum ama kurallar bozulmuş olabilir mi?Acaba...:img-hyste

Yada yine GO'un oyununa mı geliyoruz?En çok da buna kızıyorum.Kadın her hafta bizi ekrana bağlamasını biliyor,sonra da dizi bitince kendimize kızıyoruz,biz niye izliyoruz diye...:icon_evil

Nihz'im o öpücük varya o öpücük beni bitirdi.:img-in_loimgdrag
Hakikaten Boran mahsus mu?Yapıyor acaba...:img-in_lo:img-hyste
Vallahi bu sefer güzel olacak sankim,ama dediydim ben rüyamda gördüm diye inşallah rüyam gerçek olur.:img-hyste:img-hyste

Bir de rüyamda geçen gün Memet Ali Alabora'yı vapurda karşılaşıyoruz olarak görmüştüm acep oda çıkarmı ki?:img-hyste:img-hyste

cookie
02-01-08, 21:37
Fragman müthiş müthiş:happy0064

Dizimizde tutku boyutu çok ilerledi çok.. Boyundan öpücüklere kadar ilerletiyorlar bu işleri.. Hiç yakıştıramadım yani hiç..:img-wink:

Yalnız benim favori sahnem Sıla'nın telefonuna gelen resimdi:happy0064 Yavyum İstanbul bölümleri tüm herşeyiyle beraber geldi.. Yaşasın ne mutlu bize. Tüm Yanlış anlamaların çekildiği ve fotoğraf olarak diğer şahsa ulaştırıldığı süper bölümlerimize gene kavuştuk.

ee entrika anlatmak kolay mı bee?!!

Yavyum dizimm hiç bitme seneye napıcaz biz İstanbul sahnelersiz resimsiz :sad53:

legends_of
02-01-08, 21:41
fragman anketine buyurunnn :)....

odilecim...çok teşekkürler....

Bedoş bir hata yapıp hiç ağlamazken ağlarsa olmaz ama ..Geriye kalan bütün şartlarda evet…..:img-eat:…. :klme

Hımmmm asıl önemli bu galiba….NEDEN….Fragmanı tekrar gözden geçirdikten sonra Sıla için gibi bir izlenim oluştu bende….:img-artis

3-) sizce elbiseyi;

Yukardaki açıklamaya istinaden…b)..Diyorum….
--------Offfffff hep Boran sürpriz yapıyor ama mızıkçılar……….:img-fear2

a ) Emre

C) şıkkı dışında iki şık hakkında da konuşurlar bana kalırsa….

handike90
02-01-08, 21:43
bu bölüm de çok şey olmayacak bence zeynep ile boranın sahil kenarında sohbet etmeleri çok abes ne o hasta doktor ilişkisini aştılar artık...

o elbise alma olayı ne anlamadım???zeynep ile boran sılaya almak için mi çıktılar yoksa zeynep yine şımarıklık ve yalakalık yapıp boranı kendisi için elbise seçmeye mi zorladı da alışverişe gittiler?

acaba boranın sılayı öptüğü sahnenin devamı var mı?yine bir telefon yada kapı çalmasın?bakalım ne olacak??

mause
02-01-08, 21:44
GünümünIşığı,şimdi izleyebildim fragmanı.:img-in_lo
O öpüşde acaba Sıla'nın elleri yine yumruk yumrukmudur?:icon_whis
Bir de Sıla yeni gelin gibi ne öööle utangaç utangaç bakıyor.
Telefonda her gece sev beni diyen kendi değil miydi?:img-beee:

Kameralı cep telefonu icat oldu dedektifler işsiz kaldı.:img-pilot
Sıla'nın son sahnedeki bakışı da sankim "tenini kimlere veriyorsun Boran"tadındaydı.:img-icecr

jess
Mikropluk yapayım mı?:img-angel

Boran Sıla'yı öpüyor gibi yaptığı yerde öpmüyor bence.Dikkatli bakın.Yanağına doğru eğilip,dudaklarını öpüyor gibi yaklaştırıyor ama değmiyor.Bana öyle geldi.:img-in_lo

Bence o elbiseyi Boran Sıla'ya alıyor.Zeyneple bakmaları her durumda gıcık ama neyse. Zeynep'in gösterdiği omuzları düşük giyilecek bi model gibi. Boran Sıla'yı öpüyor gibi yaparken de Sıla'nın omuzları çıplak.Ondan öyle şey ettirdim ben de.:img-in_lo

Dua edelim Sıla'nın elbisesi fermuarlı olmasın.Tüm umutlarımız bi cırt sesiyle son bulabülü.:img-hyste

nihz
Birşey soracağım. Allah aşkına diyelim ki Gül Oğuz'un artık canına tak etti ve alınan kararlar iptal edildi. Boran Sıla'yı boynundan öptükten sonra dudaklar yakınlaşıyor ya. İşte o sahnenin devamında küçük bir öpücük geldi çok tutkulu olmasa da. Nasıl hissederdiniz o an? Ya da tepkiniz ne olurdu?

BERFİN'im öbür başlıkta cevapladım tam yooluyordum küt sayfa kilitlenmiş.
Burdan cevaplayayım sorunu...Bu şekilde gelişen bir sahnenin sonunda normal şartlarda bahsettiğin tarzda küçük bir öpücük olmaz ama bizim dizimiz anormal şartların ayyuka çıktığı bir dizi...
Valla pek iyi hissetmem ama ben bu dizi sayesinde iyi hissetmemeye çok alıştım.

Ben ömrümde Zeynep gibi de doktor görmedim. Ne işin varsa hastanede halletsene yahu. Ne o öyle. Ev seansları bitti şimdi de sahil kenarında mı seanslara başladı bu kadın. Gıcık işte gıcık.

Gezici psikoterapist:dito
En içten duygularımla http://img152.imageshack.us/img152/1531/avatar3244ts7.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/1531/avatar3244ts7.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/1531/avatar3244ts7.gifhttp://img152.imageshack.us/img152/1531/avatar3244ts7.gif

Bir de bence fragmandaki o öpücük Sıla'nın o resmi görmesinden sonra. Hatta bence alınan kıyafet Sıla'ya ise, Sıla o kıyafeti giydikten sonra o öpücük olayı gerçeklerşiyor.

BERFİN'im eğer o sahne, resmi gördükten sonra ise Sıla'yı çok tebrik edeceğim. Kendini bir aşar bir aşar ki sorma gitsin... Benim bildiğim Sıla anlamadan, dinlemeden kontrollü davranışlar sergiler:img-pilot

Nasıl da hazırmış forumumuz GO un yaptıklarını unutmaya . Ağzımıza bir parmak bal çaldı yine , hemen üstüne atladık "tutku" diye . Daha durun dere var , çay var oldu olmadı musluk suyu var .... Bu hafta da bir çuval keçiboynuzunu yedirir yine bize bir kaşık bal için ... Balık hafızalı mıyız ne ?

Dehen'cim ruhumuz o kaaa aç kalmış ki sıcağı sıcağına büle büle heyecan yapıyor:img-wink: ama unutmak mümkün mü, mümkün olabülü mü

fragman anketine buyurunnn

Buyuralım odile'm:img-in_lo

İnşallah odile'm inşallah...Öpücük duasına mı çıksam ne:img-blush

Bana Zeynep deme... alışveriş hiç deme...:icon_twis

3-) sizce elbiseyi;

b ossun
zeynep össün

a ) Emre

Bilemiycem valla odile'm:bilmim her ne konuşuyorlarsa Zeynep çok etkilenmiş bakıyordu

ye_şil
02-01-08, 21:50
1-) Sıla ve Boran yakınlaşması sizce öpcük ile noktalanır mı?....

Ay inşallah ama ben yine de temkinli olicim ve dereyi görmeden paçaları sıvamıcam.:img-yes:Sadece GO'un belki biraz daha ipleri eline almış olabileceğini düşünüyorum...:icon_whis

2-) Boran ve Zeynep neden alışverişe çıkıyorlar?....

Ben dikkat ettim Boran Sılayı öperken baya şık giyinmişti,çekmiş lacileri bir de giymiş beyaz gömleği:img-in_lo bence Boran o elbiseyi Sılaya aldı ve birlikte başbaşa yemek yiyecekler,sonrası Allah kerim...:img-hyste

3-) sizce elbiseyi;
b) Boran Sıla'ya süpriz yapmak için alıyor.....

Yukarda da anlattığım gibi bence Sılaya süpriz yapıyor.Aslında Boranın elbise almak için Zeynebe ihtiyacı yok ki kendisi elbise alma konusunda uzman sayılır,bu güne değin Sılaya en fazla elbise aldı hediye olarak...:img-hyste

a ) Emre
c) Sıla ve aşiretin hükmü ....

Boranın yüz ifadesinden anladığım kadarıyla b şıkkı ama Emre de olabilir...:img-icecr

haramikedi
02-01-08, 21:52
belki de fragmanın başındaki yakınlaşmada Sılanın giydiği elbise, Zeynep'in yardımıyla Boranın Sılaya aldığı elbisedir. Yani alışveriş ve resim olayından sonradır belki de yakınlaşmaları.

Yine resimler...Boranın cebine de Sılanın şöförüyle konuşurken çekilmiş resimleri gönderilsin. Şöför sağırmış, Sıla sesini duyurmak için biraz fazla yaklaşmış ve şipşak! dınınım dınınım...

zeynepsudem
02-01-08, 21:54

Berfin'im reytinglerin durumu GO' un eteklerini tutuşturmuş olabilir:img-wink: boyun öpücüğünden sonra küçük de olsa bi öpücük gelse sevinirim:img-yes: geçen sezon ilk 11 bölümde; hemen hemen her bölümde; tutkulu bir bakış, yakınlaşma akabinde bir kaç sahnede tutkulu öpüşmelerini görüyorduk.. ilk 11 bölüm; hatıralarımızda kalan en güzel bölümlerdi. Neden acaba?:img-wink:

Bir de bence fragmandaki o öpücük Sıla'nın o resmi görmesinden sonra. Hatta bence alınan kıyafet Sıla'ya ise, Sıla o kıyafeti giydikten sonra o öpücük olayı gerçekleşiyor.:img-yes:

Bende aynısını düşünüyorum Canım:good: umarım tepe üstü çakılmayız..

Odile'm:img-in_lo fragman anketine buyurdum. Ellerine sağlık.

pek umudum yok:icon_whis noktalandı sanmamız için; kamerayı duvardaki çinilere zuuum yapacaklardır:img-pilot ( çinili köşkü boşuna tutmadılar:img-hyste)

Boran Sıla' ya yılbaşı hediyesi olarak; elbise alacağını ağzından kaçırınca; Zeynep yardımcı olmak bahanesiyle balıklama peşine takılmıştır:img-pilot

3-) sizce elbiseyi;

cevabım: c) şıkkı

a ) Emre

cevabım: b) şıkkı anlat anlat biter mi? beş yıl, aynı okulda beş yıl:icon_whis ( Barış Manço' nun süper babaanne şarkısı gibi)

BERFİN
02-01-08, 21:57
Mikropluk yapayım mı?:img-angel

Boran Sıla'yı öpüyor gibi yaptığı yerde öpmüyor bence.Dikkatli bakın.Yanağına doğru eğilip,dudaklarını öpüyor gibi yaklaştırıyor ama değmiyor.Bana öyle geldi.

Civicivim:img-in_lo fragmanı bir daha izlediğimde bana da öyle geldi ama senin tabirinle mikropluk yapmayayım dedim.:img-hyste:img-hyste

Allahım aklıma mukayyet ol daha fazla umutlanmak istemiyorum ama kurallar bozulmuş olabilir mi?Acaba...:img-hyste

Vallahi bu sefer güzel olacak sankim,ama dediydim ben rüyamda gördüm diye inşallah rüyam gerçek olur.:img-hyste

:img-hyste:img-hyste

Ye_şil'im bizim kadar hayal kurmayı seven, umut arsızı bir forum görmedim daha.:img-hyste

Ne olursa olsun vazgeçmiyoruz işte bu sebeple bende sonunda grup kuranlar kervanına katılıp Hayalperestler adlı bir grup kurdum. Tam bize göre değil.:img-hyste

Hepinizi bekliyorum canlarım...:img-in_lo:img-hyste

dehen
02-01-08, 21:57
Biliyorum herkes Boran Sılanın dudağının kaç cm. yakınına öpücük kondurabilmiştir ya da boyun öpmenin sonu aşağılara iner mi diye merak ederken ben başka bir kareye takıldım . Biraz ayrıntıcıyımdır ve hayatın da buralarda olduğunu düşünürüm .

Dr.Zeynepin Borana öyle bir bakışı var ki "ama evlisin , benim değilsin"
der gibi geldi bana . İçim acıdı doğruyu söylemek gerekirse , bu kız içinden severse çok güzel bir aşk çıkar bence . Keşke iyi işlenebilse , Lusininkine benzetmeseler ...

d.nehir
02-01-08, 21:58
herkese merhaba bye
öncelikle Günışıgı video için teşekkürler iki saattir fragmanı arıyodum.Beceriksiz miyim ne:icon_whis

neyse hemen konuya dönim bence bu bölüm izlenmemeli yine hevesim kursagımızda kalıcak.Tam öpücek derken ya telefon ki bu çok bayat oldu ya da sönmezlerden biri pat diye içeri girer beklerim:icon_whis

Esmayla Zeynep i bir odaya hapsetmek lazım.İki ruh hastası anlaşsınnar:img-yes:

Fragmanın sonunda Sıla nın mimiklerinden bişi çözemedim sanki yine mış gibi yapıodu:icon_whis Sen kocana yaklaşma sadece atletine sarıl hep -mış gibi yap sonrada sinirlen.yapılır mı agama öyle şeyler:img-blush:img-blush

bende elbisenin sıla ya alındıgını düşünüyorum.Hatta bunu Boran ın bilinçli olarak Zeynep e Sıla yı ne kadar sevdigini belli etmek için yaptıgını düşünüorum akıllı agam benim:img-in_lo
fragmanın başında Zeynep le Boran otururken uyuzötesi insanın suratı asılıyo :happy0064:bella nasıl üzüldük di mi?Suratının asıklıgıda Boran ın Sıla ya olan aşkı olsa gerek diye düşünüyorum.

özgün
02-01-08, 22:00

Bu dizide her an herşey olabilir; ama yasaklar varken bu pek olamaz gibi geliyor bana. Yine de umuyorum.

Boran Sıla'ya sürpriz yapmak istiyor. Zeynep'de yakasına yapışıp ben de geleceğim diye tutturunca nazik Boran kıramıyor ve peki diyor.

3-) sizce elbiseyi;

Tercihimi b şıkkından yana kullanıyorum. Bu dizide sürprizleri hep Boran yapıyor yine Sıla'ya sürpriz yapmak istemiştir.

a ) Emre

b) eski günler hakkında konuşuyorlardır. Zeynep yine gereksiz anılarla Boran'ın hafızasını meşgul ediyordur.

Odile'm ellerine sağlık. :img-kiss:

zuhalgezegeni
02-01-08, 22:06
Haala bu diziyi izleyen biri olarak,Fragmanı sevdim tabii bu şimdiden bölümü seveceğim anlamına gelmiyor.GO'un taktiklerinden birini daha izleyeceğiz gibi..

Bu aralar dizi Fragmanlarında öpüşen öpüşene GO da onlara özendi galiba ...ama devamı varmı yokmu izleyince göreceğiz:icon_whis

Odile'nin Fragman anketine cevaplarım.

Keşke diyeceğim ama sanmam..

Fragmanı izleyince Sıla ya sürpriz yapacak gibi düşündüm ama yanlış anlaşılmalar olmazsa..

3-) sizce elbiseyi;

b demek istiyorum.

a ) Emre

bu soruda da b diyorum.

Arkadaşlar,eğer bu bölümde umduğumuz gibi olmazsa benide sılazedelerin arasına alırsanız sevinirim... bye

oslo
02-01-08, 22:08
Evet arkadaşlarım;

Reytinglerle ilgisi olmayan yönetmenimiz diğer diziler tarafından sıkıştırılınca ,pazarlama taktiklerine başvurulmuş.Tutupta bu durumda Söndürürleri ve sorunlarını fragmana taşıyacak değillerdi. Nasıl olsa dizi içinde fragmandaki sahne 1 dakika, gerisi iç bayıltan ayrıntı 79 dakika sürecek. Galiba pazarlamadan anlayan danışman buldular.

Tam tutku sahnesinde ,aylardır ağlamayan,kendi kendine büyüyen Bedirhan ağlayabilir.:icon_whis

Odileme;

1_ O tutku sahnesi, orada bir dış faktör tarafından kesilir (Bedirhan ağlar):img-wink:

2_Dr.Z. "Akşam bir pariye gideceğim,bana yardımcı ol,birşey almam gerek,arabamda yok,sonra beni evime bırakırsın..."der.:img-wink:

3_a) Zeynep kendisine alır..

4_ Biraz Boran'a sorular sorar ve sonra da kendisinin geçmişini ve mutsuz bir evlilik geçirdiğini acındıra acındıra Boran'a anlatır ve " Seninle olmak bana mutsuzluğumu unutturuyor,iyi ki varsın" deyip uyuz tavlama taktiklerine başlar.

Dedektif fotograflarının yerini, Esma dedektifinin telefon fotografları almış.Ama ne yaratıcılık...Dilaver de duyunca işler tamamdır. Sıla'yı Boran'dan uzaklaştırıp,şirkette tek adam olacak.Şimdilik Boran'dan çekiniyordu..Ay yazarken içim sıkıldı.

Ben de gülkurusu gibi düşünüyorum.:img-yes:

GünIşığım fragman için teşekkürler.

Kapanan sayfada daha okumadığım yorumlar var. Onları okumadığım için alıntı yapamadım.

G.O."Yerseniz" dedi...Fragmanı hazırlayan kişi fragmanı seyredince kendisi ile gurur,duymuştur. Zor bir işi başardığı için. Kolay mı,o kadar lüzumsuz görüntü içinde Sıla ile Boran'ı yakalayıp koyabilmek.

bye

nihz
02-01-08, 22:09
Kural dene şeye çok pis takmış olan bir izleyici olarak şunu demek isterim ki perşembede Son Osmanlı Yandım Ali var...
Bilen bilir, analayan anlar :img-wink:
Çok bahtsız bu Cansu'da canımmmm.... Oldu mu şimdi:img-pilot
Pek sevgili GO'da durdu durdu Son Osmanlı'nın ertesi gününü buldu:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

İçinden nihz sende paçaları amma erken sıvadın diyen varsa benim paçalar derenin değil cismi adı bilem yokken sıvandı:img-icecr

53. bölüm yorumlarında Boran Forever diyen olmamış mı? aaaa ne kaaaa ayıp:img-icecr

Boran Forever!Çünkü Öyle!

Karnım tokda olsa yiycem işte...banane, banane:img-dirol

berivan_
02-01-08, 22:10
jess, Boran masallah öyle bir pozisyon aliyorki Sila'yi yanaktan öperken,bende ilkim dudaktan sanmistim amma onlar birbirlerinden ayrildiktan sonra dikkatli bakininca anlasiliyor yanaktan oldugu öpucugun:icon_sorr

MAA cok guzel aliyor bu yalancik öpusme pozisyonlarini masallah,ama birde Sila'nin o posizyonlarini aldigini görebilseydik:img-pilot ne guzel olurdu kim bilir:img-blush

Hem egerki Boran elbiseyi Sila'ya aliyorsa ben sincik ondada icerledim:icon_sorr cunkum agamiz Sila'sina kac kez elbise aldi 3-4?sayisini unutum:img-blush ama Sila kac kez kocasina bir giysi aldi hatirliyalim bakalim hep beraber...hiiiii sifir kez aldi!!

Ha bire neden Boran supriz yapiyor ille,yani birde Sila'nin yaptigini görseydik yaw,yanarim yanarim bu sahneleri bizlere cok görmelerine yanarim:icon_sorr

-Cansu91-
02-01-08, 22:17
jess, Boran masallah öyle bir pozisyon aliyorki Sila'yi yanaktan öperken,bende ilkim dudaktan sanmistim amma onlar birbirlerinden ayrildiktan sonra dikkatli bakininca anlasiliyor yanaktan oldugu öpucugun:icon_sorr

Tatlım sana katılmıyorum Cansu Derenin öpüşmeyeceğini adım gibi biliyorum ama Boran ha öptü ha öpecek dudaktan..Yanaktan değil, Yanaktan olsa Sıla gözlerini MEDYUM GİBİ aacardı.. Ama kapalı olduğuna göre demekki Sıla birşeyler bekliyor ama ben beklemiyorum,BU BİLE YETER!:img-cool2

kEVSER VE fIRUZ GELECEK BENCE..
YA DA sönmzlerden birisi..
lumdurdop dalacak odaya.. Heyyt uleyn ! destursuz ağanın kapısı açılır mı !:happy0064:happy0064

ye_şil
02-01-08, 22:19
Kural dene şeye çok pis takmış olan bir izleyici olarak şunu demek isterim ki perşembede Son Osmanlı Yandım Ali var...
Bilen bilir, analayan anlar
Çok bahtsız bu Cansu'da canımmmm.... Oldu mu şimdi
Pek sevgili GO'da durdu durdu Son Osmanlı'nın ertesi gününü buldu:img-hyste:img-hyste

İçinden nihz sende paçaları amma erken sıvadın diyen varsa benim paçalar derenin değil cismi adı bilem yokken sıvandı:img-icecr

Nihz'im hali hazır da bekliyoruz,en ufak görüntü bizi harekete geçiriyor,yeter ki içinde Boran olsun...:img-in_loimgdrag

Cansunun bahtsızlığı bununla da kalmıyor Yandım Ali 2 çekiliyor vah zavallı herkes Gül ablası değil ki kural mural tanısın...:img-hyste:img-hysteYandım CY diye bağırdığını duyar gibiyim sankim...:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Ye_şil'im bizim kadar hayal kurmayı seven, umut arsızı bir forum görmedim daha.

BERFİN'cim biz böyleyiz işte hemencicik uçuyoruz,sonra da çok fena yere çakılıyoruz...:img-hyste

Şimci ben de Jess'in dediğine taktım acaba öpmüyor ama öpüyor gibi mi yapıcaklar yoksam hiç öpmüyecekmi ya da gerçekten öpecek mi?:bilmim

legends_of
02-01-08, 22:21
Oladı ama olmadı……..
Yine baktım fragmana……Her şey sıcakken daha güzel oluyormuş…..:img-hyste….

----Sıla da askılı bir giysi var……..Ama CD o kıyafeti giymedi ki tanıtımda.(avon)…reklam olmasın dedim ya nese……O resimleri çok iyi biliyorumda …çok da beğenmiştim….. :img-icecr…Nese konudan sapmayım….

Zeynebin baktığı oydu .Eğer başka bir elbise aldılarsa bilemem……
----------O telefon fırlatma sahnesinde her şey biterse o zaman çıldırım…

Her bölüm Her bölüm Sıla nın o çemkirik bakışı ile mi bitcek….

---Bir bölümde ağamın….o bakışı ile bitsin değil….Ahhhhhhh :img-in_lo:img-in_lo imgdrag

seyşelll
02-01-08, 22:23
ya var yaa.. başlıcam frengmanlarına da bölümlerine de..http://img183.imageshack.us/img183/2310/happy0195aw3.gif

Boyna yumulan Boran'ı mı yorumlucaz?..http://img183.imageshack.us/img183/2310/happy0195aw3.gif

ülen deliler..bölüm diye çöp izlettiniz bari frengmanda yorumluk 1şey koyar insan.http://img229.imageshack.us/img229/5158/pokeywd6en8.gif
Gerzekler...http://img239.imageshack.us/img239/760/poop4kj7jp9.gif

-Cansu91-
02-01-08, 22:26
YE_ŞİL çok güldüm kız Yandım CY diye bağırmalı süpersin:img-yes:

ama Yandım Ali de kral yokkı:icon_whis

Kasıt Akifime caktınız mı köfteyi,
Bak kenana nasıl da yakın akifi görünce pişmiş kelle gibi bakıyır Bizim Cemkirik kralice Sıla :img-pilot:img-pilot

doray
02-01-08, 22:29
Fragman çok iç açıcı ama doyurucu değil..Bana çocukça muamele ediliyor gibi geldi..GO çocuğuna ders çalıştırdığı için seyirciyi de aynı kefede görüyor herhalde..Ama bizim karnımız tok,açıkçası almayayım,hatta geri iade edeyim, hem de reyting olarak:img-beee:..Cansu reyting uğruna koyduğu kuralları kaldırırsa karizması izilecek diye korkuyorum..:img-weigh

Odişim:img-kiss:
Cansu karizmasını çizdirmeyi kolay kolay göze alamaz..
zeynep'in vıcıklıklarından biri olabilir.Ya da Boran Sıla'ya süpriz yapmak için Zeynep'ten yardım istemiştir..Malum böyle bir öpücük romantik bir gecenin arkasından gelebülür..
3-) sizce elbiseyi;
B)diyorum..
a ) Emre
e)Temiz hava ,bol gıda ,sağlıklı günler Borancım demek için Zeynep Boran'ı deniz kenarına getirmiş olabilir..Ya da romantik bir ortamda Boran'a yaklaşamayı denemek istemiştir..Zira Zeynep hanımın bakışlarını hiç beğenmedim..:img-banne

Biliyorum herkes Boran Sılanın dudağının kaç cm. yakınına öpücük kondurabilmiştir ya da boyun öpmenin sonu aşağılara iner mi diye merak ederken ben başka bir kareye takıldım . Biraz ayrıntıcıyımdır ve hayatın da buralarda olduğunu düşünürüm .

der gibi geldi bana . İçim acıdı doğruyu söylemek gerekirse , bu kız içinden severse çok güzel bir aşk çıkar bence . Keşke iyi işlenebilse , Lusininkine benzetmeseler ...
Yapma Dehenim..GO ters mesajlar vermez.(Doğruları veremedi bari yanlışları vermeye kalmasın)Sıla'ya aşık kadını yansıtamayan Go, gizli ve yasaklı bir aşkı gözümüze sokar ve özendirici bir şekilde işlerse töre ve kadınlarla ilgili meselelerine yazık olmaz mı??..Bence Go mesaj verecekse ve aşkı anlatacaksa kuralları koyan ve yüklü para alan kadın oyuncusunda bu aşkı yaşatsın ve bizlere yansıtsın..Üçüncü kişilere gerenk yok..:img-wink:

Oslom,imzan ne kaa güssel loçkam...:img-in_lo

berivan_
02-01-08, 22:30
-Cansu91- canim Cansu'nun dudaktan öpusmeyecegini tabiki bizde biliyoruz ama benim demek istedigim seydi,yani MAA öyle bir pozisyon aliyorki yanaktan öperken,hani insan yanaktan degilde dudaktan öptugunu saniyor anlatabildimi(bazen kendimi okadar kolay ifade edemiyorum turkce)yani benim demek istedigim Boran'in yalandan öpusme girisimlerini Sila'ninda yaptigini görmek isterdim ben:img-yes:

Neden ha bire Sila'ya kiyafet alan,Sila'ya ilk adimi atan Boran,herseyin ilkini yaoan Boran oluyor anlamis degilim,bir insan ancak bukadar kullanilabilir sanirim:icon_sorr bir gunde Sila'nin ilk birseyi yapmak icin ilk adimi attigimi görursem herhalde aynen bule olurum:blink:ve sonradan bule:img-swoon

legends_of
02-01-08, 22:31
YE_ŞİL çok güldüm kız Yandım CY diye bağırmalı süpersin:img-yes:

ama Yandım Ali de kral yokkı:icon_whis

Kasıt Akifime caktınız mı köfteyi,
Bak kenana nasıl da yakın akifi görünce pişmiş kelle gibi bakıyır Bizim Cemkirik kralice Sıla :img-pilot:img-pilot

O benüm kraliçem…. Ona laf yoks…….:img-hyste….….
-------CD canımcım güzel hoş kızda(not:kendüleriin az biras hayranıyum)…Sıla ile yıldızım barışmadı…..:img-hyste….GO ve koalisyon grubu sağolsun…
-------Sıla yı öyle bir hale getirdiler ki………

…..Bu bölüm…..ah bu bölüm var ya……. imgdrag…(bu kısım nihzcimden alıntı.)….Ters köşe olmak istemediğim yegane bölümmmmm……..

NOT:...şu anda yandım ali reklamı veriliyor tesadüfün bölesi............

gülkurusu
02-01-08, 22:34
[B]Kandırma vuslatlara kanmıyoruz Gül Oğuz.
Kandırmaca sadece vuslatta olsa neyse canımcım.Yönetmen GO yu gördün mü bil ki her şey baştan sona kandırmaca..:img-yes:

Pek bir komik geldi bana bu fragman... :img-pilot:img-pilot Asi'nin karsisinda baska turlu tutunamayacagini anlayan Gul Oguz'un pazarlama tekniklerine teslimiyetini mi izliyoruz simdi biz?? :img-icecr Ve adim kadar eminim ki bu sahneler tam da fragmanda gorundugunden daha fazla degildir.
Aynı duyguyu ben de yaşadım,kendini sattırmanın yolu ama artık bu ürünü yaratıp bize sunanı tanıyoruz , unutmadan hem de.Fragmandan fazlası yoktur başrollere ait,bence de.

geç bunları,anam babam geç bunları,bir kalemde silemezler bütün kuralları:img-pilot

Artık ne kadar güvenilir b ir yönetmen imajı vermişse bize,çoğunluğumuz,bu fragmanın sadece bir ''gel vatandaş gel'' denilebilecek pazarlama taktiği olarak gördük.Ne kötü bir durum bu,

BERFİN
02-01-08, 22:38
.
der gibi geldi bana . İçim acıdı doğruyu söylemek gerekirse , bu kız içinden severse çok güzel bir aşk çıkar bence.

Fragmanı şimdi bir daha izledim. Ve evet hakikaten bakışları tam da senin dediğin cinsten Dehen'cim.

Aslında hiç ihtimal vermiyordum ama sanki o bakışların ve yüz ifadesinin sebebi Boran'ın o an Sıla'dan bahsediyor olmasından. Zeynep hanım Boran'ı yalnız bulmuşken Sıla'dan konuşturmaz onu dedim ama sanki yanılacakmışım gibi bir hs var içimde.:img-yes:

nihz
02-01-08, 22:40
Kanımca Boran, kükrediği bölümdeki gibi siyah takım elbise giymiş...O hep siyah takım elbise giyoyor demeyin bu siyah takım başka takım:img-wink:

Nerden gördün derseniz...İçime doğdu işte:icon_whis

Bide Akif'e söylesinler, ellerini arkadan kavuşturmasın... cazibeye cazibe katmakta ne oluyo....Johnny ile papaz oluyoruz sonra...:img-polic

Şu öpüşme olayını ölçtüm, biçtim...açısal açıdan bir terslik var gibi... gerçi Deniz ablam daha iyi bilir ama:P

-Cansu91-
02-01-08, 22:46
legens_of

Vaav Bana Y.A deme !! :img-cool2 Sinirim bozuluyor. Hele o mechul sahnelerse ıı :img-wink:

Ağam gerçekten de çok bahtsız. CD de vucut boy pos endam süper.. Vah garibim yararlanamıyor. yan gözle bakmaya bile CD kızar. Göz kas :img-polic Yeter yok mu Boranımı GO VE CD nin elinden kurtaran KAHRAMAN ! abay ! ahanda buldum.

Bizim AĞVA=CASPER :happy0064

jess
02-01-08, 22:46
Asiyle bizim dizinin ortak bi noktası var aslında.İkisinde de başrol kız baston yutmuş da aiclen çıkartmak zorundaymış gibi duruyorlar dimi? :img-icecr

http://img529.imageshack.us/img529/2673/ebf66a06c43c6d35609af14ul9.gif

Zeynep'e dalgaların sesini dinletiyordur Boran.Zeynep de Sıla gibi maynak olursa Sıla'nın ciciliklerini dalga sesiyle açıklayıp ruhumuzu huzura erdireceğiz.Tamamen bilimsel bir konuşma ve buluşma yani.:img-icecr

-Cansu91-
02-01-08, 22:49
Ben gülüyorum artık :img-yes::img-yes:
Bir de sabah oluyormus ÖPÜCÜĞÜN ARDINDAN:img-icecr
Aynı Nisan ayında simseklerin ağanın ardında cizgi filmlerdeki gibi catmasına benzetirim ben 30.Bölüm :happy0064

O ne öyle ya, sanki keki fırına koydun ertesi güne alırım gibi:happy0064:happy0064

CD PESS :img-polic

maabel
02-01-08, 22:51
İyi geceler arkadaşlarım...:img-wink:
Nihayet fragmanı seyrettim ...
Fragmanla bir daha kanıtlandıki dizimiz artık PEMBE rengini almış..TÖRE DİZİSİ diyenlere izninizle HADİ ORDAN BE demek istiyorum..
Kıskançlık,entrika hepsi Sıla da...
İlk sahne güzel ama devamından umudum yok..:icon_sorr
Herşeyi boşverinde Boran atkı takmış çok hoşuma gitti..Yine bakıyor kardeşim...:img-blush
Fragmanda agzımıza yine iki parmak bal çaldılar acısını bölümde çıkarırlar..
Celil,Bedar ,Zinar nerde onlar olmayan fragmana fragmanmı derim ben...:img-yes:

Fragmandan önce oldugu gibi BORAN FOREVER....:img-in_lo

1-) Sıla ve Boran yakınlaşması sizce öpcük ile noktalanır mı?]....
-Rüyamızda evet ama dizide hayır...

2-) Boran ve Zeynep neden alışverişe çıkıyorlar?]....
3-) sizce elbiseyi;
b) Boran Sıla'ya süpriz yapmak için alıyor.]....

-b şıkkı diyorum..

4-)Zeynep ve Boran deniz kenarında ne hakkında konuşuyorlar ?[/B
[B]a ) Emre
c) Sıla ve aşiretin hükmü ]....

Hepsi desem...:img-wink:

İyi geceler..bye

GünIşığı
02-01-08, 22:59
Reklam Reklam Reklam

Sıla' nın Boran' ı uyuttuğu gibi kocamı uyutup geldim foruma.:img-yes:

Dilim dilim Odile' imin anketine icabet edeyim :img-kiss:

Ağustosta Ankara' ya kar yağarsa CD ile MAA yı bu dünya gözü ile "bir kez daha" öpüşürken görürüz:img-cool2 Küresel ısınma bu hızla giderse 10-15 yıl sonra bu iş tamamdır ama ben o zaman görmek ister miyim işte onu bilemeyeceğim:icon_sorr

3-) sizce elbiseyi;

Yüreğim Boran Sıla ya elbise almak istiyor, Zeynep bunu öğrenince fırsat bu fırsat konuya atlamış olsun istiyor ama aklım çakma terapist kendi için alışveriş yapıyor diyor.:icon_sorr

a ) Emre

Hiçbiri... yılışık Zeynep, Boran' a öyle "gıpta" ile bakıyor ki bence Boran orada Sıla dan oğlundan ya da karısına olan aşkından bahsediyor:img-in_lo

asumanoz
02-01-08, 23:07
Sevgili Odileciğim...

Galiba tabular yıkılıyor bu bölümde herşey onu gösteriyor oleyyyy

daha önceden Sılaya bir şey alacağı zaman yanında kekosu oluyordu şimdi ise acaba zeynepe danışmış olmasın sılaya kıfayet beğenmek hakkında....

3-) sizce elbiseyi;

Boran Sıla ya elbise almak istiyor malum fıttırık Zeynepte bunu fırsat bilerek sıla ile boranın arasına girmeye çalışacak

a ) Emre

Zeynepin borana bir bakışı varki acaba nasıl onu elde ederim diye eski günleri ona olan aşkını anlatıyordur go dan herşey beklemeye başladım ben Emreyi hatırlatmaz o zaman Boranın aklına Sıla geleceğinden Zeynepin işine gelmez o kendisi için birşeyler söylüyordur borana

nihz
02-01-08, 23:13
Öpücük

Pardon seni rahatsız etmek
İstememiştim
Sadece dudağından öpmek
İstedim
Tamam belki pek ince teklif
Edemedim
Ama ben o bildiğin romantiklerden
Değilim
Sen yine de karar ver söyle
İstiyorsun bence

Öpücem öpücem dedim sana
Trip yapma yapma
Trip yapmasana bana

Nasıl oldu bir anda ben de çok
Şaşırdım
Ben ilk görüşte hiç aşık
Olmamıştım
Sen yine de karar ver söyle
İstiyorsun bence

:img-hyste:img-hyste:img-hyste

Cansu prensipli kız bozmaz kuralını muralını...Ne heyecan yapıyonuz çarşamba, çarşamba... Bakın şok hali beni terk etti, aklım geldi oturdu tepeme...:img-pilot

Açıda var bir şey...var, var...

asumanoz
02-01-08, 23:30
ya hangi psikoterapist hastasını alırda deniz kenerına terapi için götürür(bu konuda yarın araştırma yapmam lazım sabah ola hayrola) buda bizim dizimizde bir ilk olsa gerek zeynep aslında Boranı görür görmez aşık oldu zaten..onu çay bahçesini götürerek acaba borana aşkını ilan ediyor olmasın yuva yıkan zeynep ???boranda kuzu kuzu peşinde daha sonra boran bu konu ile ilgili sılaya herhangi bir açıklamada bulunacakmı(zaten zeynepin aklında ne ise zikrindeki de o..hastanedeki şefi senin yerine başkasını görevlendireyim dediği anda aklı gitmişti fıttırıkın )

gülkurusu
02-01-08, 23:31
Örtmenim,senin için yoksa ..

Hayır, mış gibi yapıp kandırmak yönetmenin en sevdiği iş,yöntem.
Zeynep istemiştir,GO sevdi kıskançlık konusunu.Ama biz sever miyiz,bakalım
3-) sizce elbiseyi;
Eve servis veren doktor Zeynep kendine almıştır.:img-fie:
a ) Emre
Ne konuşurlarsa konuşsunlar,ben Sevgili Dünürümle birlikte olacağım.:img-yes:

metes
02-01-08, 23:40
Fragmanı izlemedim...zaten izlediğim fragmanların anketlerinde doğru yanıtları bulamamıştım...belki bu sefer tuttururum :img-wink:

Odile'ime sevgilerle :img-kiss:

İmkanı yok Odile'im...yine kesin bir engel çıkar...Malum başrol oyuncumuzun kuralları var :img-dirol

Saçmalık işte...İkisinin alışverişte ne işi var...amaç olumlu bişey için bile olsa,gitmemeleri gerek.

3-) sizce elbiseyi;

Cevap b dir ama bu elbise alma işide sıktı :img-yes: Heralde Boranda bizim gibi Sılanın giyim tarzını beğenmiyor,ikidebir elbise alıyor ...

b olabilir yada Boran Sılaya olan aşkından bahsediyordur...

ayliz
03-01-08, 00:37
Oooo Boran ağam o ne öpücüktür öyle,Demek sn.GO un son numarası bu geçen defa tam dudaktan öpüşeceklerken tel.çalmıştı bu kez ne olacak acaba uslu bebek Bedirhan :img-in_lo ağlarmı ki..?:dito:dito

Boran ağamızın giyim zevkide pek renkli,şimdiye kadar Sıla'ya ikisi desenli,biri yeşil elbise almıştı şimdiki de siyah.Benim merak ettiğim Sıla'nın yaşam sebebine ne aldığı.:img-heh:

Fragmanı şimdi izleyebildim,ilk tepkim yinemi resimler oldu.:img-cool2 Esma ve Zeynep kötülükte yarışacaklar gibi.:icon_twis

metes
03-01-08, 00:41
Fragmanı izlemiycem dedim ama tv de rastladım...

Kesin Boran Zeynep'e Sılaya olan aşkından bahsediyor...
Zeynepin bakışları değişik...imrenerek bakıyor gibi,Sılayla Boranın aşkına(halbuki bilse onlarınki aşk değil eziyet :img-wink: )

Dalgamı geçiyorlar bizle...Biz öpüşmüş yapıyor gibi sahnelerle kandırılacak yaşı çoktan geçtik...

İyigeceler bye

neng
03-01-08, 00:49
selam herkese...
51.bolum yorumlari kapandi, 53. bolume gecis yaptik :img-hyste 52.bolume noldu bilen var mi??

Fragmanı izlemeyen var mı bilmiyorum ama tekrar tekrar izlemek isteyenler için bizim sitenin videolar bölümüne ekledim.

tesekkurler ablacim ellerine saglik :)

fragman anketi.. odile anket icin tesekkurler ellerine saglik

CDnin kurallari hale gecerliyse NAYIRRRRRRR.. ama belki bi iylik yapip bizi sasirtir yawww nedersiniz?? :)

galiba silaya elbise almak icin ama sila o esmanin gonderdigi resimi gorunce sanmam ki elbiseyi giyer :img-hyste

3-) sizce elbiseyi;

bence b) Boran Sıla'ya süpriz yapmak için alıyor.

a) Emre

a ) Emre olabilir ama bu doktor da eski gunlerini, cocuk anilarini karistiri hic suphem yok..

Herkese merhaba...

Gul Oguz'u ne dedigi belli olmayan sacmaliklariyla bas basa birakiyorum. Kendi cekip kendi seyretsin...

:img-hyste

Dua edelim Sıla'nın elbisesi fermuarlı olmasın.Tüm umutlarımız bi cırt sesiyle son bulabülü.:img-hyste

:img-hyste fermuarli yada degil tum umutlarimiz yine cirt sesiyle son bulucek gibime geliyor

fragmanin ilk 5 saniyesini izledigimde :img-blush:happy0064 sonra geri kalanini izledim :img-huh: :sad53: :fighting2

hepinize iyi uykukar ve tatli ruyalar.. heheh ben kalktim siz yatiyorsunuz
optum sizi

GünIşığı
03-01-08, 01:02
53. Bölümde Sıla ve Boran' ın görüp göreceğimiz yakınlaşmalarının saniye fazlası olmadan fragmandaki kadar olacağına eminim ben. Anlaşılan olay sabah erken saatlerde geçiyor(Oda gün ışığı ile aydınlanıyor gibi). Boran takım elbisesini giyinmiş ama Sıla henüz gecelikle endam ediyor. O öpücük taklidi olsa olsa "hoşçakal" öpücüğü olacaktır. Fragmanda o sahneye ait gördüğümüz son karede ya Zeynep arar ya Bedirhan ağlar hiçbiri olmazsa Narin odaya dalar :icon_evil . Benim gibi saftirikler de o kadarını bile beğenir, bir sonraki ankete de "beğendiğim sahne yoktu" ama "öpüşüyormuş gibi yaptıkları sahne herşeye rağmen güzeldi" diye yazıp kendi kendimiz avutmaya devam ederiz. :icon_sorr

GO nun "saçlarını yolmakla" " "acımak" arası bir yerlerdeyim bu akşam. Bu tür sahneleri çekmese; "burnunun dikine gidiyor kendi bildiğinden şaşmıyor, varsa töre yoksa töre, töre de töre olsa bari" diyerek kızıyoruz. Çekip fragmana koyunca "pazarlama" yapıyor diyoruz. Bence sorun ne biliyor musunuz? GO Boran ve Sıla nın aşkını öyle insafsızca harcadı ki, o kadar çok bekledik, öyle çok hayal kırıklığı yaşadık ki artık bizim bu işten "gönlümüz geçti". Bu tür sahneleri birkaç bölümde bir çekse, ikisinin dialoglarına özen gösterse, görsel olarak yakalanan bu uyumun avantajını, repliklerin doğallığı ve samimiyeti ile besleyip aralarındaki aşkı taze tutsaydı, öpüyormuş gibi yapmaları da bize batmazdı. Hem GO nun aşkı harcaması hem de CD nin kuralları yüzünden bu tür sahneler inandırıcılığını fena halde kaybetti. Ben o sahneyi "CD nasıl razı oldu ki, CY ne der acaba? " diye düşünerek izledikten sonra gerçekten öpüşseler kaç yazar ki?:icon_sorr

oslo
03-01-08, 01:11
İyi Geceler;

Biz böyle fragman görmeye alışkın değiliz.Bünyemiz kaldırmadı.Artık her gördüğümüze inanmaz olduk.Acaba niye? Cuma gecesi göreceğimiz bölüm istediğimiz gibi olsa bile yine korka korka yaklaşırız. Arkasından neler gelecek diye..

Gülkurusu fragmanın amaçını 3 kelime ile çok güzel açıklamış."Gel vatandaş gel" pazarlama taktiği ile. Ben de iki kelime daha ilave etmek istiyorum.
"Gel vatandaş gel, yanan GO dizisinin malları bunlar,Tutku geldi,tutku"

Demek ki Sıla daha annesinin hastalığını öğrenmemiş, yaşam sebebi ile tutku yaşayabiliyor. Bir öğrensin görürürüz neler olabileceğini. Kendisini teselli etmek için yanına yanaşan Boran'ı iter, seni düşman sayarım,der. O arada Mardin den haber gelir ise Boran yalnız gitmek zorunda kalır. Gezici Dr.Z. de "Hastamın orada neler hissedeceğini bilmem ve yanında olmam gerek" diyerek Boran'nın peşine takılabilir.

Kim ne derse desin, gerçekten Boran bakışlarını çok güzel kullanıyor.:good:Her bölümde her değişik olayda konuşmadan bakışları çok şey anlatıyor. Sahilde Z.ye bakışı da öyle.Z.nin hislerini anlıyor,ama onu kırmadan kendi içini, bakarak anlatmaya çalışıyor,gibi geldi,bana..

Bakalım özet hangi sorularla dolu olarak gelecek? Özetten önce fragmanın gelmesi de şaşırtıcı. Reyting uğruna çöpe giden sahneler olabilir.Sıla'nın ilk kaçtığı zaman da fragman çok kısa olarak özetten önce gelmişti.

G.O. artık ağzı ile kuş tutsa bile inanmaz oldum.

bye

Ben yazıncaya kadar GünIşığı'm çok güzel bir yorum yazmış.Ellerine sağlık,aynen katılıyorum.

CD ile MAA birbirlerine bakarlarken bile aklıma Ayşe'nin okul açılışında arkasından sırıtarak dolaştığı adam geliyor ve çok rahatsız ,oluyorum

pinkspiders
03-01-08, 01:15
Bakin kim geldiii :)

43. bolumden beri girmemisim foruma...Diziden bi sogudum ki sormayin...Sif sizleri ozledigim icin geldim...Iyice gariplesti dizimiz...Kisiligi istikrarli giden bir Boran karakteri vardi,G.O. yapti yapicaini ve o asil,kimseye benzemeyen,guclu Boran,bi anda sumsuluk biseye donusuverdi...Ne bilim garip anlatmasi zor,ama siz anlarsiniz beni biliyorum...

aynurhay
03-01-08, 07:28
Kesin Boran Zeynep'e Sılaya olan aşkından bahsediyor...
Zeynepin bakışları değişik...imrenerek bakıyor gibi,Sılayla Boranın aşkına

tekrar izleyince banada öyle geldi metes .

yalnız o sahnede sılanın üstündeki elbise değilde gecelik gibi geliyor şimdi bana(sıla hiç siyah gecelik giydimi) sanki resmin cebe gelmeside son sahne olabilirmi umarım yanılıyorumdur...boran sılanın saçlarını toplamış bide yana çekmiş:img-in_lo

şimdi ben o sahneyi beklerimde beklerim o arada ne izlettirirler bilmem ama

son bişey sılanın çantası güzelmiş acı kahve olsa rengi daha güzel olurmuş..

aleveylül den haberi olan var mı merak ediyorum 6 gün oldu sesi çıkmadı

edit: dün akşam rüyamda c.d yi gördüm hayırdır inşallah, birisi bana anlatıyor onu çok önyargılı yaklaşıyorsun şöyle iyidir,şöyle masumdur diye cd.de masum masum gülüyor bana

rüyamda hiç ünlü bir kişilik görmemiştim ...kurallarını çiğniyordur belki cd. ..rüyamın kendimce tabiri buda.

figan1973
03-01-08, 07:41
günaydınlar..sevgili örtmenimin anketini yanıtlamalıyım..pişt!!!!odile'm yanıtlıyanlara bir *ödül* varmı varsa hemen alayım olurmu???
boranım belki vampirleşiyordur ama bence *sıla'yı*dudağından öpme olasılığı boran'ımın beni öpme olasılığı kadar uzak....
sayın go boran'ımı şaşkın etti ya işte o zilli zeynep bundan yaralanıp *bi elbise alcam, zevklisin bana yardım et* demiştir veee bu klasik numarayı boranıma yutturmuştur..NİYE diye sormayın çeşitli *kıyafet* giyip boranımın karşısında
SALINMAK için pis nolcak...
3-) sizce elbiseyi;
b) Boran Sıla'ya süpriz yapmak için alıyor
valla *sıla* için alsa iyi olacak ama ,ben olsam *başka bir kadına SEÇTİRDİĞİ
elbiseyi* GİYMEZDİM
-)Zeynep ve Boran deniz kenarında ne hakkında konuşuyorlar ?
a) Emre
bence C..zeynep'in yüzünde hayal kırıklığı var boranım *sıla'ya olan aşkını *anlatıyor...
şimdi oldumu cancım; nasıl olsa bi öpücük verirsin sen....:img-kiss::img-kiss:

ilkbahar
03-01-08, 08:07
Günaydın forumdaşlar;
Aslında buraya dizi düzelene kadar yazmayacaktım değil mi? Fragmanı görünce kandırıkçı GO.'ya biraz lafım var o münasebetle yazayım istedim.
Bence ilk sahne gülkurumun da dediği gibi tamamen seyirciyi tavlama stratejisi. O sahneden sonra, belki öpüyormuş gibi yaparlar ve yemeğe giderler. Elbiseyi sanırım Boran Sıla'ya almış, normal bir erkek olduğundan da giyince dayanamamış ve karısını boynundan öpmüş, tuhaf olan şu ki Sıla'da onu öpecek gibi. Tabi bizim Sıla normal hisleri olan bir bayan olmadığından, öper gibi yapar ve "geç kalacağız" diyerek dışarı çıkarlar.Bizim de görüp göreceğimiz budur. Bunları yazınca sanki fiili aksiyon sahnesi bekliyorum gibi oldu töbe töbe. Yok benim öyle bir beklentim. Bir şeyi çok çok uzun zaman beklediğinizde özlemlerinizle, onu gözünüzde hak ettiği yerden çok yukarılara yerleştirirsiniz. Artık beklenenden çok, beklemeyi sever olursunuz. Bu da öyle oldu galiba, anlamını yitirdi.

Sıla, Dr'u kıskanırken ona benzedi iyice. Arabada çekmiş mini eteği, hoş gözüküyordu. Boran ve Dr. sahilde iken, Boran'ın bakışını çok beğendim. Aklı fıldır fıldır dönen Dr.'a son derece arkadaşça bakıyor ve gülümsüyor. Kim ne derse desin, MAA bakışlarını çok ama çok iyi kullanıyor.

Bölümün tek güzel sahnesi fragmandaki gördüğümüz ve benim tahminime göre de ardından gelecek romantik bir yemek. Romantik dediysem, sadece 2-3 dakikalık romantizmdir. Daha Celil, Bedar, Narin,Emir, Dilaver, Ali ağa, Gencoların ağasının maceraları ve Ahmet efendinin hapis macerası var izlememiz gereken.
Bölüm kayda değer olursa yine gelirim anacığım, şimdi işlere koyulayım. Öpüyorum herbirinizi.Sevgiler.

newat
03-01-08, 08:22
Odilem teşekkürler. :img-in_lo

[B]1-) Sıla ve Boran yakınlaşması sizce öpcük ile noktalanır mı?.
Olabilir neden olmasın.Yasaklar yüzünden olmaz diye düşünmem gerekir ama ben hiç bir zaman bir şeye kesin gözü ile bakmam.Tedbirli bir kişi olarak hep açık kapı bırakırım.Belki Cansu Dere Özgü Namal'ın Hülya Avşar'a verdiği cevabı izlemiştir.Filmdeki kadınla erkek arasında tutku varsa öpüşmemek olurmu tabiki öpüşürüm demişti.:img-in_lo

[B]2-) Boran ve Zeynep neden alışverişe çıkıyorlar?.
Bu sahne bana çok saçma geldi.Eğer Sıla'ya sürpriz yapmak istiyorsa pes derim.Biraz yaratıcı olsunlar.Boran'ın Sıla'ya aldığı dördüncü elbise olacak birde gelinlik almıştı.Boran'ın aldığı yeşil elbise uymamıştı,bu nedenle Dr'undan yardım almak istemiş olabilirmi?Ama bana dr ve hastasının arkadaşda olsa alişverişe birlikte gitmeleri çok mantıksız geldi.Çok modern bir çevrede yaşıyorum ama evli bir erkeğin başka bir kadınla alışverişe gittiğine hiç tanık olmadım.Şimdi adını hatırlamıyorum ama başka bir dizide buna çok benzer bir alışverişte yakalanma sahnesi vardı.

[B]3-) sizce elbiseyi;
b) Boran Sıla'ya süpriz yapmak için alıyor..
Sebebi her ne olursa olsun Boran'a bu konuda kızdım.Tedbirsiz davranmış.
Sıla'ya elbise almaya gitmiş olsa bile kızdım.:mad72:
Dünya çok küçük Esma'ya rastlamalarıda çok normal, kadının işi gücü gezmek.

[B]4-)Zeynep ve Boran deniz kenarında ne hakkında konuşuyorlar ?
a ) Emre
.
Deniz kenarında terapimi olur.Bu konudada Boran'a kızdım.Boran Dr Zeynep!in gereğinden fazla ilgilendiğini Sıla'ya itiraf etmişti.O zaman gereken mesafeyi neden koymuyor?Deniz kenarı, alışverişe gitmeler.Hiç hoş değil.Mükemmel Boran karakterine ne yapmak istiyorlar?:icon_sorr
Bu nedenle ne konuştukları hiç umurumda değil.:img-yes:

teomanresat
03-01-08, 08:25
Sevgili kabinemgil,kontaklarım,grupdaşlarım ve forumdaşlarım Günaydınlar:img-wink:
Akşam fragmanın sıcağı sıcağına umutlarımız yine tavan yaptı ama GO ısıtıp ısıtıp önümüze koyduğu yemeklere alışık olarak hemen umutlarımızı törpülemesini bildik.:img-wink:Bende sizler gibi o boyundan öpme sahnesinin sadece o andan ibaret olacağını daha öteye gitmeyeceğini düşünüyorum.:icon_sorr
GO reytingleri görünce seyircinin ne istediğini bildiği için hemen ilk görüntüye Sıla BOran yakınlaşması koydu.:img-pilot
Bakalım bu reytinglere nasıl yansıyacak.:icon_whis
Odilem örtmenim geleneksel fragman anketimizi yapmış.Bizede cevaplamak düşer değil:img-wink:

Buyurduk sayın örtmenim:img-grin2

Sanmıyorum öpüşecek gibi olacaklar ,ya bedirhan ağlayacak,Ya Narin pat diye girecek,ya Emir Dilan'a kızmış şikayet için girecek,yada Dr.zeynep'in boran'la randevuzu var geç kalma diye arayacak:dito

Hepiniz gibi bende Boran'ın Sıla'ya elbise almak isteyip Zeynep'in kendini davet ettirmiş olmasını istiyorum.:img-yes:

3-) sizce elbiseyi;
Valla odilem aklım ikisi arasında gidip geliyor.Karar veremedim:bilmim

a ) Emre

A Emre diyorum.Çünki geçen bölümde Zeynep Emre'yi Borana hatırlatmak için çabalıyacağının sinyalini verdi.Hocasına bunu söyledi.Ve bunun için her yolu deneyecektir.

ifrit
03-01-08, 08:25
bu gammaz,ara bozucu,fitneci,kovcu esma..neden tatmin olmuyor??
" sen bana böyle yaptın,al işte bende sana böyle yapıyorum" diyecek ne yaptı sıla ona..??
Sıla bu kadar mı gururuyla oynadı onun...durumun vahimliği ney??
bu kadında hafif dozaj utanmadamı yok..hadi acıma yok yok..
oysa ilk bölümlerde burhandan çok sılayı onun sevip acıdığını düşünüyordum..
ne demek istiyor?? elinde birtek boran kalmıştı..o da gitti gidiyor..
neler bekledim neler buldum..kadının kadına destek olduğunu,kadın dağınıklığı değil kadın dayanışması istedim..gördüklerime bak..neden bu kadar intikam yüklendiği belli olmayan ESMA...cihanı sılamı öldürdü?? derdin ne?? be hatun..

KIRÇİÇEĞİ
03-01-08, 09:26
Günaydın,

Fragmanı GünIşığı'm sayesinde izledim :img-in_lo İkon koyma sebebim GünIşığı'ma olan sevgimdir, fragmanla bi alakası yoktur :img-cool2

Odile'min anketine icabet edeyim, :img-icecr

- :img-music Bi kerem o sahnede aldatmaca var, öpücük filan yok. Karnım tok artık benim böyle kandırmacalara. Gül Oğuz takla atsa, Cansu ağzıyla kuş tutsa Sıla, Boran'ı seviyor da, aşkından gözü Bedirhan'ı bile görmüyor demem :img-pilot

- Fragmandaki sahneleri birleştirirsem eğer; Boran ve Zeynep terapi (!) için deniz kenarında buluşuyorlar. Konuşurlarken bizim bilmediğimiz sebep yüzünden Boran, Sıla'ya hediye almak istediğini Zeynep'e söylüyor ve Zeynep ile beraber alışverişe çıkıyor...

3-) sizce elbiseyi;

- Fragmanları birleştirince B şıkkı diyorum... Amaç Sıla ve Boran arasında süprüz oluşturmak ve Zeynep'in tertemiz (!) duyguları olduğunu vurgulamak. Ben de yedim :hıh

a ) Emre

- Önceki cevaplarımla paralel gideceğim ve d) hepsi diyeceğim. Önce geçmişten, ordan burdan konuşacaklar sonra konu Sıla'ya gelicek ve Boran düşüncelerini ve yapmak istediklerini Zeynep'e söyleyecek sonra da Zeynep ile beraber alışverişe çıkacaklar...

Fragmanı hazırlayan kişi fragmanı seyredince kendisi ile gurur,duymuştur. Zor bir işi başardığı için. Kolay mı,o kadar lüzumsuz görüntü içinde Sıla ile Boran'ı yakalayıp koyabilmek.

Oslo ablacım, bu yorumuna bayıldım :img-nyam: Bence de fragmancı arkidiş kendisi ile gurur duysun, başrol oyuncuların sahnelerini bulup fragmana yerleştirmek zor olmuştur eminim :img-cool2

GO nun "saçlarını yolmakla" " "acımak" arası bir yerlerdeyim bu akşam

Canımın İçi,

Yorumunun tamamına katılıyorum ama bu kısmına katılmadığımı belirtmek istiyorum. Ben Gül Oğuz'a acımıyorum, direkt saçlarını yolmak istiyorum.http://img110.imageshack.us/img110/5409/argue16bmup8.gif Atalarımız ne demiş; ''Kendi düşen ağlamaz!'' biz zamanında çok söyledik bu sayfalarda dizi böyle çekilmez, karakterler böyle harcanmaz, töre böyle anlatılmaz, aşk böyle yaşatılmaz diye ama aldığımız cevaplar çok acı vericiydi ''Ben seyirciler istiyor diye senaryoyu değiştirmem'' , ''Sapıklar'', ''Cihan'ın elinden yediğimiz bi adet tutku bisküvisi'', ''Saçma sapan 34-39 bölümleri'', ''gel-git bi Sıla'', ''yılışık Söndürürler'', ''Çakma Cihan, Dilaver'' , ''Sümsük Esma'', ''Töre manyağı olmuş Ali ağa ve devamlı huzursuz aşiret'' vs... O yüzden acımıyorum Gül Oğuz'a, ben kendi halime ve forumumdaki sizlere üzülüyorum :icon_sorr Böyle rezalet bi yapımı bunca zaman desteklediğimiz halde, bi tebrik bile edilmediğimiz için:icon_sorr

Sevgilerimle...

wents
03-01-08, 09:48
arkadaşlar bende fragmanı izlediğimde ne oluyoruz?sahilde dolaşmalar,alışveriş filan.sonra düşündüm ve bence boran elbiseyi sılaya alıyo.hani geçen doğum gününde bedenini tutturamamıştı ya.bu kez aldığı elbise bedenine uysun istiyo.bu doğum günü nerden çıktı demeyin.doğum günü bedirhan ortalıkta yokken(anne karnında fındık kadardır) olmuştu ve 9 ay hamilelik dönemi,sonra boranın hapse girmesi,vurulması filan bir sene geçmiştir bence.tabi bu arada boran ağamın doğum günü güme gitmiş oldu.go dizimizi nasıl kurtaracağını şaşırdı.

diyar 80
03-01-08, 10:01
Fragmandan hiç etkilenmedim,heyecanlanmadım da(bu arada canımıniçi ablama fragmanları siteye yüklediği için teşekkürler:img-yes:);ama sırf dostum Odilem için fragman anketi cevaplamaya geldim.(Odilem,masamda milyon tane işim var,ne çok sevildiğini bil:img-in_lo)

:icon_sorr:img-lazy::hıh

Muhtemelen Zeynep istemiştir Boranla zaman geçirebilmek için;alışveriş yaparken nasıl terapi yapılır ki?Bu kız bu kadar çok geziyor ya Boranla,hastaneye ne ara uğruyor acaba?Borandan başka hastası yok galiba...:icon_whis

3-) sizce elbiseyi;
Tabiki gönül isterki “b” olsun ama Zeynep için de olabilir:img-beee:(başka türlü bizi nasıl sinir edecekler)...Ama tıp balosu için midir onu bilmem...Tıp Bayramı bildiğim kadarıyla 14 Mart’ta;tıp balosu da tıp bayramında yapıldığına göre,daha Mart ayı gelmemiştir herhalde dizimizde,değil?Gerçi,"aman Diyar,bizim dizimizde hangi tarih mantıklı gittiki" dediğinizi duyar gibiyim,o yüzden sustum...:icon_whis
Sonuç olarak isterimki elbise Sıla için olsun;Boranın işini gücünü bırakıp Zeynep’in elbise seçmesine yardım etmek için onunla alışverişe çıkacağını sanmıyorum...

a ) Emre
"a" değil kesinlikle,zaten Boran hatırlamadığı adam hakkında ne konuşsun? "c" de değildir,Boran konuşurken gülümsüyor;aşiretin hükmünden bahsetse mutlu olamazdı;"b" dir muhtemelen.Ya da pekçok arkadaşımın da dediği gibi Boran oğlundan ve Sılaya olan aşkından bahsediyordur,Zeynep de hayran hayran dinliyordur...Sevgili Dehen’in dediği gibi bence de o sahnede Zeynep’in bakışlarında "ama evlisin,benim değilsin" anlamı var...Sanki ümitsizce ve iç geçirerek bakıyor Borana...Aslında Zeynep bu kadar antipatik,itici bir karakter olmasaydı,Zeynep’in Borana karşı hissedebileceği "karşılıksız ve saf aşk"ı güzel bir şekilde işlenseydi,hoş bir hikaye çıkabilirdi Zeynepten...Biz de boş yere sinir harbi yaşıyor olmazdık...

de-rin
03-01-08, 10:01
günaydınlar herkese,nasılsınız?

yeni sayfamızda haırlı ossun...

fragmanda ne yalancı dimi hiç inanmadım:img-haha::love09::img-beee:..ya rüyadır yada aylarca sessiz sedasız bırakıldığı yerde vıklamıyan BEDİRHAN anası babsı şimdi sözde öpüşürken EYLEM hazırlıkları içerisinde iken aniden ağlamaya başlıyacak yada SÖNMEZLER den biri aniden oada damlıyacaktır...İNANMAYIN TUTKU FİLAN YOK!!!!:............

---ya ZEYNEP hanıma ne demeli yakın markaj altında tedavi her hastası ile bu kadar yakından ilgilense aman ne uyukuya ne yıkanmaya vakti olacak :img-blush..sahilde gezmeler alış veriş merkezinde gezmeler çok işimiz var çokkkkk....

--ya esmaya ne demeli gece kıyafetleri ile hamile reyonu aynı yerde mi? de hemen yakalaıyıp işpikledi boran ı ama iyi oldu..ne kadar erken olursa o kdar iyidir.....

--ya ya BORAN AĞABEY e ne demeli saçlardan sonra kıyafettede bu bölüm bir imaj varki o imaj çok fena yani.:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo...

--hay hay canım buyuralım

--hiç zannetmiyorum ben...hanı bir yıldırr töbe şimdi mi? bozulacak ne bileyim.normalde öyle olması gerkiyor sılanın bakışları duruşuda onu ima ediyor ama her an bedirhan ağlıyacak yada sönmezlerden biri odayı basacak gibi

--hani hep diyodukya süpriz ymeğe gitsin çiftimiz diye.işte boran bunun için sılaya süpriz hazırlıkları yaparken zeynep hanım borandan ayrılmak istemeyip oda boran a eşlik etmek istemiş boranda kırmamış olabilir...

sanki boran daha önce sılaya tek başına elbise almamıştıda bu defa elbiseyi seçme işini zeynebe bırakmış gibi oıldu..

ne saçma bir görüntü..gayet zevkli olana boran zeynebin kıyafet seçimine mi? kaldı ayol...

3-) sizce elbiseyi;

b)- şıkkı canım

a ) Emre

b) şıkkı yine eski günler, çocukluk anıları..
kadın takmış bir defa çocukluk anılarına illa zorla kendisini boran a hatırrlacakya tüm derdi o..saki o yaşta aralarında ne olduda beni hatırla beni hatırla diye bu kadar baskı, adamın hatırlıyacapı varsada hatırlamak istemez ayol...
ama diğer yandan zeynep hanım Boran'ın SILA ile ilgili düşüncelerini aşklarını boyurunu öğrenmek isteyipte doktorluğunu bahane edip ilişkilerinin derecesini bağlılıklarınıda sorgulamak isteyebilir...
c) şıkkıda olabilir......

aynurhay
03-01-08, 10:12
fragmanda ne yalancı dimi hiç inanmadım:img-haha::love09::img-beee:..ya rüyadır yada aylarca sessiz sedasız bırakıldığı yerde vıklamıyan BEDİRHAN anası babsı şimdi sözde öpüşürken EYLEM hazırlıkları içerisinde iken aniden ağlamaya başlıyacak .İNANMAYIN TUTKU FİLAN YOK!!!!:...

:img-hyste:img-hyste

değil mi hiç gıkı çıkmayan bebeğin zırlaması geliverir bir anda

hayır ,hayır derin ben inanıyorum ki kurallar bozuldu..var mısın iddaya kaybedersen foruma on kere c.d seni seviyorum yazacaksın olur mu?

esma da ne fesat sanane hemen mesaj gönderiyorsun sılaya

ben olsam sılanın yerinde bütün malı veriririm esmaya uzak kalırım böyle insanlardan ayy! sinirime gitti çok esma ,bi doğursada bebeğiyle uğraşsa ..

diyar 80
03-01-08, 10:16
Son birşey daha yazıp gideyim...(Bu arada,Bursa'da şu an öyle güzel kar yağıyorki,sıcak yerden seyretmesi çok zevkli ama,Allah bu soğukta dışarıda çalışanlara yardım etsin:bırr...)

Bence sorun ne biliyor musunuz? GO Boran ve Sıla nın aşkını öyle insafsızca harcadı ki, o kadar çok bekledik, öyle çok hayal kırıklığı yaşadık ki artık bizim bu işten "gönlümüz geçti". Bu tür sahneleri birkaç bölümde bir çekse, ikisinin dialoglarına özen gösterse, görsel olarak yakalanan bu uyumun avantajını, repliklerin doğallığı ve samimiyeti ile besleyip aralarındaki aşkı taze tutsaydı, öpüyormuş gibi yapmaları da bize batmazdı.
Gerçekten de öyle,günümün ışığı ablam...
Beyaz Gelincik,bugüne kadar izlediğim onlarca Türk dizisi arasında en sevdiklerimden birisi,belki de birincisidir...Orada da Ceren ve Ömer birbirine çok aşık,efsane aşk yaşayan,yolları ayrılan,tekrar birleşen bir çiftti...Tip olarak ikisini birbirine yakıştırırdık:img-yes:.Ama orada da Erkan Petekkaya’nın kuralları vardı;eşinin çok kıskanç olduğu,kocasının öpüşmesini istemediği ve buna izin vermediği,EPnın da bu yüzden o tür sahnelerde oynayamadığı söylenirdi.O zamanlar onun eşine de çok kızdığımızı hatırlıyorum;yani oyuncu olduğunu bile bile bir insanla evlenip,sonra da onun işini yapmasına müdahale etmek çok saçma gelmişti bize;"madem böyle şeylerden rahatsız oluyor,bu işten para kazanan birini eş olarak seçmeseydi" demiştik...BGde Ömer Cereni genelde saçlarından,alnından falan öperdi:),hatta biz "bunun adı 'sen benim helalimsin' öpüşü,koskoca ağahan’a da bu yakışır" diye dalga geçerdik:).Yakınlaşma sahnelerinde de (ki onlar da karı-kocayı oynuyorlardı)Ömer Cereni yanağının,dudağına yakın bir yerinden hafifçe öper;daha tutkulu sahnelerde ise dudağından öpüyormuş izlenimi vermek için kocaman elleriyle kızın yüzünü kapatırdı:),biz de yemiş gibi yapardık;hatta final bölümünde Ömerin Cereni dudağından öptüğünü görünce "final için EP kuralları yıkılmış demekki,finalde de olsa bunu gördük ya" demiştik.

Demek istediğim,onlar da öpüşmezdi ama bu bizi Sıla’da olduğu kadar rahatsız etmezdi;öpüşemedikleri sahnelerde güler geçerdik,bu kadar takılmazdık;çünkü gerçekten birbirlerine aşık olduklarına inanıyorduk,çoğu zaman birbirlerine bakışlarıyla bile tutkuyu geçirebiliyorlardı bize.Ömer Cerene neler yapmıştı,hatta Cereni aldatmıştı bile,ama 3 yıl sonra tekrar biraraya geldiklerinde,en yakın arkadaşlarının evinde kahve içtikleri gayet sıradan bir sahnede,aynı anda şeker almaya uzanıp da,elerinin birbirine dokunduğu bir an vardı mesela:img-in_lo,görmenizi isterdim.Aralarındaki elektriği öyle güzel aktarmışlardıki bize,parmakları birbirine değdikten sonra öyle güzel bakışmışlardıki:img-in_lo,günlerce o sahneden bahsetmiştik forumunda.

Burada da Boranın aşkından eminiz belki ama Sıla’ya olan inancımızı o kadar yitirdikki,onun kocasına olan aşkına,kocasını gerçekten istediğine inanmadığımız için,bu sahnelerin her tarafından yapmacıklık akıyor...Bu ilişkiyi o kadar incittiler,özellikle Sıla öyle kötü sözler sarfetti,öyle anlamsız tavırlar takındıki,aşkına inanamadığım insanın,kocasına karşı duyduğu isteğe de inanamıyorum ben...Halbuki fiziksel olarak ne kadar yakışan bir çiftti Sila ve Boran,ama bu uyum evliliklerine yansıtılamadı bir türlü;hiçbir zaman doğal davranan,gerçek bir evli çift hissi geçiremediler bize.Kavgaları,tartışmaları gibi,yakınlaştıkları anlar bile havada kaldı çoğu zaman.Oysa dediğin gibi,ilişkileri bu kadar yıpratılmış olmasaydı,öpüşüyor-muş gibi yaptıkları sahneler de bize bu kadar batmazdı.CDnin saçma sapan açıklamalarını duymasak,Sıla ve Boranın öpüşme sahnelerinde aklımıza CY gelmezdi.:icon_evil

Bizim dizimizde tutku o kadar uzun zaman önce kaybolduki;bu tür "öpüşme benzeri" sahnelerle geri getirilemez artık,sadece bakar bakar;"biz de yuttuk,karnımız tok artık" der geçeriz işte...:icon_sorr

Son olarak,senin kapanan başlıkta kalan bir sözünü çok sevdim,onu yazarak bitireyim;
herşeye rağmen;"İlle de Boran gerisi yalan"...

Sevgilerimle...bye

rfd30
03-01-08, 10:24
Merhaba arkadaşlar, foruma sık sık gelemediğimden yorumlarınızı okuma fırsatım pek olmadı ama sevgili odileciğimin fragman anketini cevaplamak isterim

sanmıyorum bu da öncekiler gibi kandırmacadır (mış gibi siz anlayın der GO)artık bir ümidim kalmadı

Boranın Zeyneple alışverişe çıkması her ne kadar saçma olsada Sılaya süpriz yapmak için olabilir

3-) sizce elbiseyi;

o elbise kesinlikle Sıla için neden derseniz o elbise CD nin avon tanıtımında giydiği elbiseye çok benziyor hatta aynısı gibi

a ) Emre

hepsi de olabilir ama daha çok b ve c şıkkı ağır basıyor sıla ile alakalı olduğu kesin

fragmanı görünce nedense heyecan yerine hayal kırıklığı oluştu bende
şimdilik hoşçakalın arkadaşlar :img-kiss:

nihz
03-01-08, 10:56
Günüm Işığım, yine döktürmüş:img-in_lokeza Diyar'ım 80'im de:img-in_lo

ama ama ama ama ben vuslat böcüğüyüm(Lodos'um Kent'im:img-wink:) İsterim öpücük görmek:img-hyste:img-hyste

Gözüm açık gidecek diyorum ya...inanmıyorsunuz bana...banane işte öpüşsünler...

Ben ne çakılmalar yaşadım. Bu çakılmayıda göğüslerim Allah'ın izni ile:img-wink: Sılam canım bakanım benim için özel olarak puf hazırlatsın. Çakılacağımı bile bile umutlanmak istiyor canım... Karnım tıka basa doluda olsa yüreğim ye gari diyor:img-blush

Ve bu durumda dizi sonrası en çok çemkirme hakkına ben sahip oluyor, GO bekle beni diyerek son noktayı koyuyorum:img-wink:

cookie
03-01-08, 11:01
Aşkın aradaki büyük tutkunun anlatılma yolu bacak açma, kafayı kapıya gömme veya yanlış anlama üzerine kurulan resimler olmalı:img-yes: Biz iq seviyesi oldukça düşük izleyici bunlar olmadan asla aşkın farkına varamayızhttp://img87.imageshack.us/img87/7093/tkrkuu4.gif (http://imageshack.us)

Bir de her kadının Boran'ı görür görmez vurulması, aklından yıllarca çıkartamadığı büyük aşkı olması söz konusu ki.http://img87.imageshack.us/img87/7093/tkrkuu4.gif (http://imageshack.us)
Çokta şaşmamalı esasında:img-wink: Vahşi erkek karizmasının etkilerini uzun zamandır yakınen gözlemliyoruz zaten :img-icecr

Paylaşılamayan yüce insan. Yakışıklılığı ve karizmasıyla kadınları birbirine düşüren aşk tanrısı. Her kadın tarafından arzulanan ama sadece Sıla kazuletini arzulayan zevksiz varlık. Haşinliğinle bizi kendimizden geçir. Beynimizi döndür. Vahşi erkek olarak seni alkışlayalım, seni izleyip izleyip sahneleri dondurarak bakışlarına odaklanalım. Sloganlar, resimler derken kendimizden geçelim. Öyle öyle vahşi ol ki bu kendinden geçmişlik sıla forumuna diil tüm forumlara yayılsın. Kainatın tüm kadınları olarak karşında diz çöküp sana ibadet edelim. Tanrı seni kutsasın yüce varlık:img-in_lo

mause
03-01-08, 11:06
Canım kabinemgil ve sevgili forum:img-wink:

Sevgili ehlocan,özet için teşekkürler:img-in_lo

Zeynep’in Boran’a olan özel ilgisini hisseden Sıla’nın tedirginliği artar. Ancak bunu sadece kendi içinde yaşayacaktır. Herşey normalmiş gibi davranmaya çalışsa da üst üste gelen olaylar Sıla’nın kendini kontrol etmesini zorlaştırır.
Aman aman aman psiko Sıla geri dönüyor.Gözümüz aydın.:happy0064
Kendi içinde yaşayıp dışar göz belertme,çemkirme olarak yansıyacaktır.:img-pilot
Sıla ne zaman kendisini kontrol etmişti ki.:icon_whis

Tüm bunlar olurken Sıla, kendisini bekleyen tehlikeden habersizdir.
Töre,töre,töre:happy0064

Sıla’nın üzerindeki hükmün uygulanmasına karar veren aşiret, bu görevi Dilaver’in yerine getirmesini ister. Aksi halde ağalığı ailede tutmaları mümkün olmayacaktır. İstediği her an Sıla’ya ulaşabilme kolaylığına sahip olan Dilaver’in vereceği karar her şeyin akışını değiştirecektir.
Eeee Diloş,öyle hastanelere gidip silah çekmek kolaydı hadi şimdi vur bakalım Sıla'yı.:good:
Zinar ağa olarak hüküm uygulanmayacak demedi mi?
Ne oluyor bu aşirete böyle.:icon_evil
Hani tüyo gelmişti gelecek bölüm ekip Mardindeydi.
Gözümüz aydın Diloş Sıla'yı kaçırır.
Ne kaaa yaratıcı senaryo böyle.:dito

Ben en iyisi gidip forumu okuyayım,kim ne yazdı bakmadım hiç.:img-wink:

rhett-butler8/1
03-01-08, 11:10

buyuralım efemmm..:img-yes:

görünen sahne öpücüğe hazırlık gibi geldi...öpüşsünler....yoksa bunlar öpüşmeyimi unuttular acaba....biri bunlara hatırlartsın...mesela gerçek partnerleri...şöyle şöyle edecen desinler...imece lazım...:img-hyste

neden çıkıyorlar...bence boran ve zeynebin alışverişe çıkma gibi planları yoktu...o sahilde otururken zeynep teklif etmiştir..boran belki bütün seans boyunca sıla dan bahsetmiştir....zeynep kudurmuştur....aklına bir hinlik düşmüştür....sılaya iğrenç bir kıyafet aldırmayı planlamıştır....ve boranı kandırmıştır...boran da saf hemen kanmıştır....ilkokul arkadaşından zarar gelmez diye düşünmeyin arkadaşlar....heran her şey olabilir.....

3-) sizce elbiseyi;

tıpmı...ne tıpı...bu kadının tıpla mıpla ilgisi olabilemez...

bu ihtimal daha geçerli olsun lütfen..zeynep kendi kıyafetinide borana seçtirecekse yuhunuz derim....hem boran sılaya elbise almak isterse bile bu neden zeyneple ilgili olsun ki....boran zeynebin sayesinde karısına ilgi ve alaka gösterirse şahikanın "çüşşşş"demesini düşüneceğim ...

a ) Emre

zeynep emreye de taktı....merak da etti kim bu emre diye....konuşabilir....sılayla olan ilgisinide anlamışsada iyiden iyiye konuşur....

saç çekme versiyonunu kaç kere daha anlatacak bu zeynep hanım..merka etttimm...iyiki bir eski günler yaşamışlar....pişirip pişirip sunuyor....

ha bir o kalmıştı bu konu hakkında fikir beyan edecek....terapistim sen aşiretin psikolojisini çözemesin..hiç uğraşma....

başka soru bulamadım :icon_sorr kusura bakmayınnn ....

aa ne kusuru [B]odilem....sen değil fragman utansın...:img-kiss:

teomanresat
03-01-08, 11:12
53. Bölüm Özeti:

Zeynep’in Boran’a olan özel ilgisini hisseden Sıla’nın tedirginliği artar. Ancak bunu sadece kendi içinde yaşayacaktır.
Evet beklediğimiz özetimiz geldi.Özetçi kardeş Sıla bunu çok önceden farketti de sen yeni farketmişsin anlaşılan.:img-pilotDemek Sıla artık olgun bir kadın gibi davranmaya başlıyacakmış.Ama nereye kadar merak içindeyim:icon_whis
Herşey normalmiş gibi davranmaya çalışsa da üst üste gelen olaylar Sıla’nın kendini kontrol etmesini zorlaştırır. Tüm bunlar olurken Sıla, kendisini bekleyen tehlikeden habersizdir.Evet burda Sıla artık olgun bir kadın davranışlarına son vericektir.Ve Sıla'dan Boran'a bir gözlerini belertme suretiyle çemkirme bekliyorum.Bundan nasibini Zeynepte alsın:happy0064:happy0064
Evet en can alıcı söz,kendisini bekleyen tehlikeden habersizdir
Zaten garibim Sıla bu zamana kadar başına gelen herşeyden habersizdi:icon_sorr

Sıla’nın üzerindeki hükmün uygulanmasına karar veren aşiret, bu görevi Dilaver’in yerine getirmesini ister. Aksi halde ağalığı ailede tutmaları mümkün olmayacaktır. İstediği her an Sıla’ya ulaşabilme kolaylığına sahip olan Dilaver’in vereceği karar her şeyin akışını değiştirecektir.

Evet Bunu isteyen Aşiret değil,Ali ağanın ta kendisi.İsteyeceği kişiyide çok iyi biliyor.Dilaver'in ağalık konusunda hassas olduğunu ve ağa olmak istediğini biliyor.Tam damardan giriyor.:img-icecr
Alın size ekşın dergibi olmuş biraz.Sıla'nın şirkette her daim arkasından biten ve ona psikopat bakışlar atan bir Dilaver,arka fonda dın dın dın sesli bir müzik,Bizde Dilaver ne edecek,ha şimdi vuracak hah şimdi vurdu diye ekran karşısında zıp zıp olurmuyuz:img-pilot
Son sahnede Dilaver Sıla'ya karşı Silahı doğrultmuş olarak biter artık:icon_whis

aynurhay
03-01-08, 11:16

mause çok teşekkürler özet için

sıla ölürmüş birde

boranla zeynebin aşkını izlemek zorunda kalırmışız...böğğğğ:sad53:

hayırrrrrrrrr çemkirik,belertik ama bizim sılamız o bizim sılamız:img-in_lo

sıla,sıla canım sıla korkma cici sıla bişey yapamaz sana pis dilaver:img-pilot

Ebr-i Nisan
03-01-08, 11:38
Sevgili arkadaşlarım "gel, çemkir, rahatla" felsefesinden bahsettiler de şöyle bir uğrayayım dedim...:img-yes:

Bir zamanlar bu diziyi ciddiye alırdım ben... Verilemeyen aşkı hissetmeye, köşe bucak saklanan "sosyal mesajları" algılamaya çalışırdım. Diziyi izlemeyi bıraktıktan sonra bile ciddiye almaya devam ettim. Arada izlediğim bir-iki bölümün umut verdiğini bile söyleyebilirdim...

Lakin... Bu işin artık ciddiye alınacak bir hali kalmamış. Nedir şimdi? Döndük dolaştık Sıla'nın hükmüne ve kıskançlıklarına mı getirdik yine konuyu? Bu sündürme, bu basitleştirme hala neden devam ediyor anlayamıyorum. 50 küsür bölümü toplasam, aşk ve töre adına ne var elimde? Sayın Yönetmenim, 53 bölümün toplam kaç sahnesi sindi içinize?

Sonra fragmanda "yakınlaşma" sahneleri görmeye başlarız... Etkilenmedim, etkilenemiyorum... Bu öpüşme(!) gerçekleşse bile, dağın fare doğurmayacağını garanti edebiliyor muyuz? Arkadaşlarımın da belirttiği gibi, bizim bu ikiliye karşı tüm duygularımız lime lime edilmiş zaten, şu saatten sonra o dudaklar birleşse de ne değişecek bu dizi adına? Belki bir bölümlük yüzde bilmem kaç ilerleme kaydedersiniz reytinglerinizde... Ama kalıcı olarak aşk ve töre adına ne bıraktınız kalplerimiz ve akıllarımızda?

Birbirine geçmiş, anlamsız, ucu açık töre konuları -ki bunlar aşiret içi iktidar savaşından öteye geçememiştir-, liseli aşıklar kadar bile duygu barındıramayan, tutarsız, güvensiz, iletişimsiz bir çift; dekordan daha fazla işlevi olmayan bir bebek, hikayeyi zenginleştireceğine boğucu bir hale getiren yan karakterler...

Seyirci ne yapsın?
"Bitse de gitsek..."

Sevgilerimle...

mine4
03-01-08, 11:39
rhett-butler8/1!den alıntıdır.
görünen sahne öpücüğe hazırlık gibi geldi...öpüşsünler....yoksa bunlar öpüşmeyimi unuttular acaba....biri bunlara hatırlartsın...mesela gerçek partnerleri...şöyle şöyle edecen desinler...imece lazım...

sevgili rhett-butler8/1 bu cümlen çok hoşuma gitti,gülümsetti beni:happy0064
Bu sahnenin devamı gelecek mi?,gelmeyecek mi?Bende merak ediyorum eğer gelirse bizlerde ne gibi ruhsal durumlar oluşur.neyse bekliyelim görelim.:img-yes:
Özetten anlaşıldığı kadarıyla biraz töre,biraz aşk,biraz kıskançlık,biraz dr Zeynep,çok biraz Celil efendi,Bedar kadın,Dilan,Emre ve Narin,çok azda Bedirhan bebek bu bölümde böyle geçer gider:sad53:
Yok biz bu diziden yine vazgeçemeyiz:img-in_lo

doray
03-01-08, 11:42
Muhteşemmm ötesi dizimizin sansasyon özetini yorumlamazsam bana da ayıp yani..Bunca emek verilmiş,enteresan fikirler üretilmiş,hatta kandırıkçı sahnelerle süslenmiş dizinin özetine düşüncelerimi yazayım da rahatlayayım..imgdrag

Zeynep’in Boran’a olan özel ilgisini hisseden Sıla’nın tedirginliği artar.
Boran vurulunca soğuk kanlılığını koruyan Sıla, Zeynep'in özel ilgisinden niye tedirgin oluyor ki..Boran'ın doktoruna "umut vermeyin, gerçekleri söyleyin" diyen aşık kadın??Boran'dan duyduğu aşk dolu sözcükleri yeterince gerçek gelmiyor mu??Bence ,Boran son bölümlerde Sıla'ya eskisi gibi aşık görünmüyor..(Zeynep'in(Zeynepsudem:img-in_lo )günahını almayalım,vurulma anından önce yaşananlar Boran'ın Sıla'ya karşı duyduğu hisleri etkilemiş olabilemez mi ??)

Ancak bunu sadece kendi içinde yaşayacaktır. Herşey normalmiş gibi davranmaya çalışsa da üst üste gelen olaylar Sıla’nın kendini kontrol etmesini zorlaştırır.
Hımmm..yani, Pollyanna'cılık oynuyor canım benümm:img-dirolİyi .."Ben bu adamı çok seviyorum" demeleri de bir taktikmiydi?Yalancı,yalancı sana kimse inanmaz..troest

Sıla kıskançlıktam nelerin farkındaki?Daha biricik annesi Bedar'ın rahatsızlığından,annesinin ev tutabilmek için bileziklerini bozmayı düşündüğünden bile haberi yok..Şimdi Zeynep'i takipte ,sonra Aslan Sıla bu konularıda çözecek..

Severimm Diloş'u..Nihz'im yılbaşı dileklerimizden biri yerine mi geliyor ne??Ne kaa çabuk..Artık safsatalara inanmaya başalayacağım..Hani yılbaşı gecesi nasıl geçirirsen öyle olurmuş hikayesi var ya ?Hani Sıla össün grubunun biricik dileği,Sıla için geçerli olabilecek gibi..Zinar amcası biricik ex gelinağasına kıyabilecek mi??Çok heyecanlı çok..:img-bored

nihz
03-01-08, 11:44
53. Bölüm Özeti:

Yirim ben seni özet:img-icecr

Zeynep’in Boran’a olan özel ilgisini hisseden Sıla’nın tedirginliği artar.

Özetçi için ciddi anlamda üzülüyorum. Zeynep'in Boran'a olan ilgisini hisseden Sıla'ın hislerini yeni hissetmiş:img-pilot özetçininde duygu dünyası karışık galiba...

Yalnız bir şey diyim mi? Hiç bir özetçi kendinden bu kadar çok söz ettirmemiştir. Özetçiler arası şöhret yarışması yapsak bizim ki uzak ara birinci olur:img-cool2

Ancak bunu sadece kendi içinde yaşayacaktır.

Duyda inanma:img-hyste kendi içinde yaşayacakmışmışmışmış

Herşey normalmiş gibi davranmaya çalışsa da üst üste gelen olaylar Sıla’nın kendini kontrol etmesini zorlaştırır.

Bu kadar bozuk bir anlatım olamaz. Bir önceki cümlede sadece kendi içinde yaşayacaktır de sonra gel bu lafın üzerine turşu kur. Madem kendini kontrol edemeyecek ne demeye bir önceki cümlede sadece kendi içinde yaşayacaktır cümlesi kuruluyor. Adam gibi yazacaklarsa yazsınlar ya da yazmasınlar.
Bildiğiniz gibi yazsa daha özetleyici olur:img-pilot

Bakın burdan sakın aşiret, hüküm falan sonucunu çıkarmayın. Bünye bu tür tehlikelere alışık hatta butür tehlikelere karşı yaptırım bile söz konusu kol kesmek, bir rulo para vermek.
Bu kısımda bahsedilen tehlike yaklaşan öpücük tehlikesi...Sıla nerden bilsin öpüşmek nedir. Boran var Sıla'yı öpmek...Sıla var öpüşme nedir bilmemek... Bunda ala tehlike mi olur:img-cool2

Sıla’nın üzerindeki hükmün uygulanmasına karar veren aşiret, bu görevi Dilaver’in yerine getirmesini ister.

Benim bütün össün umutlar tuz buz... Diloş var hüküm uygulamak...Sıla var ölmemek...

Aksi halde ağalığı ailede tutmaları mümkün olmayacaktır. İstediği her an Sıla’ya ulaşabilme kolaylığına sahip olan Dilaver’in vereceği karar her şeyin akışını değiştirecektir.

Wawwwwhhh Diloş'un bünyede karar mekanizması çalışıyor mu ki:img-pilot Bence silahı beline takar Sıla'nın odaya gider hatta alnına Silah'ın namlusunu dayar sonra kapı açılır Boran girer, Diloş kuyruğunu kıstırmak süreti ile aynen volta:img-haha:

Çok öptüm, çok sarıldım...amma yorum yapasım varmış:img-blush

Kukiş, slogan demişken:img-icecr

:img-punk:Boran Forever!Çünkü Öyle!:img-punk:

figan1973
03-01-08, 11:54
çocukluğuma dönüp *özete bakınız,top tüfek atınız* demek geliyor içimden..
yarın DİZİ günü ve bu gün öğleye doğru ÖZET geliyor,iki saniyelik sessiz bi fragmanın eşliğinde buyurun....aslında o *özeti yazmakla görevli* kişiye acıyorum doğrusu..hiç kolay değildir *İÇİ BOMBOŞ* bir bölüme *ilginç miş gibi*
havası vermek.....
işte korktuğum başıma geldi...bi sıla kalmıştı yağlı kurşunlara gelmedik
onu da *vursun* go da içi huzura kavuşsun..artık tümden bıktım bu yinelemelerden..allan aşkına sn go bu sefer *yaralanıp, hayatta kalmak gibi*
bişi yapma sıla'yı tahtalı köye yolla da sende kurtul bizde......
bu özete ne denir ki...boranı da esma ile bile başgöz edebilir bunlar ne saçmalık
varsa hepsi oluyo....ohhh çemkirdim işte....:img-pilot

ifrit
03-01-08, 11:54
Aksi halde ağalığı ailede tutmak mümkün olmayacaktır..bla..bla...

buyrun yine uyduruktan bişey daha...bu meclisin ağalığı gencolardan alma yetkisi yoktur..eğer o topraklar gencolarınsa..bu G.o nun anlattığı aşiret nerde allasen..desteğini aldığı ordaki aşiret başı ise..adam mecliste..(ahada yazdım)
öyle iki çapulcu yerinden edebiliyorsa..o şahıs nasıl mecliste..hııı?? sayın G.O anlat bakalım..
ay sıkıldım..istersen atsınlar umrumda değil..yazdım işte..

dehen
03-01-08, 12:08
Ben bile daha güzel özet yazmıştım .Rahmetli abisini bile sıkmıştı biraz Sılayı öldürmek , Şalvarlı Diloşa mı kalmış .

Yorumlamayacağım işte ...

aynurhay
03-01-08, 12:11
yazmak istiyorum yazmak yazmak ölene kadar yazmak...

zeynebin borana özel ilgisini hisseden sılanın tedirginliği artıyormuş..

ölmek üzere olabilir canım sıla ama içimde kalmasın yine söyliyim;

kuş kuş akıllı sıla boranın emre döneminde yaşadıklarını anlayacakmı bakalım

aynı şey dimi ne farkı var kendi kızardı borana anla beni boran anla diye

şimdi sen anla sıla...

ne biliyorsunuz canım! belkim maa nın öpüşmem diye kuralları vardır:img-hyste şimdi bu cd tamam bu sahneyi çekerim dese maa da kuzu kuzu kabul edermirki ben olsam etmem hayır bu seferde benim kurallrım var derim:hıh

legends_of
03-01-08, 12:13
Karlı bir Ankara gününden herkese selam…Özette gelmiş……

53. Bölüm Özeti:

**Zeynep’in Boran’a olan özel ilgisini hisseden Sıla’nın tedirginliği artar. Ancak bunu sadece kendi içinde yaşayacaktır.
**
Amanda Aman Sıla kısımız çağ mı atlıyormuşşşşş….
----Boran ın Emreden rahatsız olması Sıla yı kızdırırken Şimdi niye Boran a kızıyormuş…İçten içe…….
----Sen de Boran a de….onun dediklerini…İçinde tutma hasta ulursun bir psikoloğu daha bünyem kaldırmaz…. :img-hyste

**Herşey normalmiş gibi davranmaya çalışsa da üst üste gelen olaylar Sıla’nın kendini kontrol etmesini zorlaştırır.
--Niye kontrol ediyor ki???????????....Tut zeynonun saçından….Kendini ne paralıyosun….
:img-patsa…….o senin kocan o senin kocan…nihahahhahah

**Tüm bunlar olurken Sıla, kendisini bekleyen tehlikeden habersizdir.
**
HAYIR…yine mi yaaaaaaaaaa……OFfffffffff bu kaçıncı özet bu kelimenin yer aldığı……
------hiçbir endişe uyandırmamasının dışında sinir bozucu…tekrar tekrar.. :img-beee:

----Sıla da en fazla 3-5 kurşun yer sonra iyileşir…..onun katilini de affederler…olur biter…Diloş ta melek oluverir….:img-punk:.

**Sıla’nın üzerindeki hükmün uygulanmasına karar veren aşiret, bu görevi Dilaver’in yerine getirmesini ister.
hatlar karışmış bu geçen haftanın özetinde olmalı…İzledik bu kısmı…. :img-weigh

**Aksi halde ağalığı ailede tutmaları mümkün olmayacaktır.

---------Benim kaç bölümdür anlamadığım şey …..ağa olmak ne işe yarıyor…Aşirete uymazsan al aşağı ediliyosun…bu durumda hüküm uygulamak mı çekici geliyor insanlara…… :mad72:

***İstediği her an Sıla’ya ulaşabilme kolaylığına sahip olan Dilaver’in vereceği karar her şeyin akışını değiştirecektir.

…………oh OHHHHHHHH Diloşa da bak sen…..sen kararlar verebilecek kadar büyüdün mü?????????......... :img-gun:……..
--------Dizi ne hallere geldi…..Sıla nın hayatı Diloşun ellerinde mi şimdi….Gerzekler…..:icon_twis

GünIşığı
03-01-08, 12:14
Reklamlar Reklamlar Reklamlar

Canım Kabinemgil, çok sevgili paspas forum merhaba,

YETER sıkıldım, daraldım, bunaldım, çekemiyorum, istemiyorum hatta midem bulandı artık. 52 bölümde Cihan 4, Firuz 1, Ahmet 1 kere kastetti Sıla nın canına (mayın yangın gibi tehlikeleri sayamayacağım) Şimdi sıra Dilaver' e geldi. Yakında sıra Cihan' ın çocuklarına gelecek diye korktum bunları yazarken. Bu nedir ya? Bunlar artık ne kadar "komik" duruma düştüklerinin farkına varsınlar. :dito :dito :dito (Cuma akşamı ben diziyi izlerken evdekileri nerelere göndersem?. Çok dalga geçecekler benimle çoooook.:icon_sorr)

İstediği her an Sıla’ya ulaşabilme kolaylığına sahip olan Dilaver’in vereceği karar her şeyin akışını değiştirecektir.

GO artık sana söyleyecek söz bulamıyorum. İçimi kuruttun içimi. Hep vaat ettiğin "değişecek akış" hiç değişmediği gibi, dolap beygiri gibi aynı yerde dönüp duruyorsun. Yazıklar olsun. Sana da bu diziyi izlediğim için bana da:icon_sorr Dilaver fazla uğraşmasın toplantı odasında perde ile boğsun Sıla yı "aşiret" te kurtulsun biz de.:dito :dito :dito :dito :dito

cookie
03-01-08, 12:42
Dizi başrolleri de tüm yanlış anlamalara maal verecek davranışları pek bir severler.:img-yes:

Aman ne büyük senaryo yavyularımdann:happy0064 Sanatçı kişilik diye buna derim ben işte:img-wink:

Bir hükme karar veremeyen dandirik bir aşiret, onu uygulamayan dandirik bir aile, bir kuru toto için birbirine giren insanlar grubu ve tüm bunlara meydan okuyan efsane aşk.. wooww kuru toto ve haşin erkekin milyonlara meydan okuyan sevdası:img-in_lo

dilaverin ceoluğu hazmetmiş beyin hücrelerinin vereceği kararı merakla bekliciimm:img-bored

:img-dirol

seroz
03-01-08, 12:49
Bence dizi yavaş yavaş ait olduğu çizgiye oturuyor... eskiden kalma bir kaç iz var, onlar da birkaç bölüm içinden yokedilebilecek türden...dizi gerçek kimliğini ve kişiliğini bulmaya başiadı...bu saatten sonra yalan söylemesine, bir öyle bir böyle karakterler üretmesine gerek kalmadı...anlaşıldı ki, yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış...akıllı yalancı , yalanını eline yüzüne bulaştırmayan, ele güne rezil olmayanmış....

Bu nedenle ''tutku''sahneleri aldatmaca değildir ... rayting yükseltmek için daha ne türden tutkular(?) işleneceğinden kimsenin kuşkusu olmamalı diye düşünüyorum...ama orada izlettirilen ''tutku'' ile....dizinin ilk bölümlerinde hissettirilen , hayatı ve dünyayı değiştirme iradesine ve isteğine sahip bir kadın ve erkeğin arasında geçeceği hayal ettirilen duygu akışıyla aynı olacak mı bilemem... aynı etkiyi gösterecek mi...gösterirse rayting durumuna göre birkaç bölüm daha kurtuldu demektir...göstermezse, daha cüretli sahneler yoldadır ve uzayıp gider....çünkü, ellerinde başka malzemeleri kalmadı...vücutları satmaktan başka...

erale
03-01-08, 12:58
53. Bölümde Sıla ve Boran' ın görüp göreceğimiz yakınlaşmalarının saniye fazlası olmadan fragmandaki kadar olacağına eminim ben. Anlaşılan olay sabah erken saatlerde geçiyor(Oda gün ışığı ile aydınlanıyor gibi). Boran takım elbisesini giyinmiş ama Sıla henüz gecelikle endam ediyor. O öpücük taklidi olsa olsa "hoşçakal" öpücüğü olacaktır. Fragmanda o sahneye ait gördüğümüz son karede ya Zeynep arar ya Bedirhan ağlar hiçbiri olmazsa Narin odaya dalar :icon_evil . Benim gibi saftirikler de o kadarını bile beğenir, bir sonraki ankete de "beğendiğim sahne yoktu" ama "öpüşüyormuş gibi yaptıkları sahne herşeye rağmen güzeldi" diye yazıp kendi kendimiz avutmaya devam ederiz. :icon_sorr

GO nun "saçlarını yolmakla" " "acımak" arası bir yerlerdeyim bu akşam. Bu tür sahneleri çekmese; "burnunun dikine gidiyor kendi bildiğinden şaşmıyor, varsa töre yoksa töre, töre de töre olsa bari" diyerek kızıyoruz. Çekip fragmana koyunca "pazarlama" yapıyor diyoruz. Bence sorun ne biliyor musunuz? GO Boran ve Sıla nın aşkını öyle insafsızca harcadı ki, o kadar çok bekledik, öyle çok hayal kırıklığı yaşadık ki artık bizim bu işten "gönlümüz geçti". Bu tür sahneleri birkaç bölümde bir çekse, ikisinin dialoglarına özen gösterse, görsel olarak yakalanan bu uyumun avantajını, repliklerin doğallığı ve samimiyeti ile besleyip aralarındaki aşkı taze tutsaydı, öpüyormuş gibi yapmaları da bize batmazdı. Hem GO nun aşkı harcaması hem de CD nin kuralları yüzünden bu tür sahneler inandırıcılığını fena halde kaybetti. Ben o sahneyi "CD nasıl razı oldu ki, CY ne der acaba? " diye düşünerek izledikten sonra gerçekten öpüşseler kaç yazar ki?:icon_sorr

Sevgili Günışığı;
Ben seni okuyunca benim yazmak istediklerimi Günışığı güzelce yazmış dedim .

Fragmandaki sahnenin devamı yok . Görüp görecegimiz o kadar . Artık biraz ayıp olması lazım . Zinarın dediği gibi GO utanmayıda bilmiyor. Seyirçi ile dalga geçiyor.O sahnenin devamı yokkkkkkkkkk. MAA o sahnede kesinlikle Cansunu boynuna dudagını değdirmiyor . Dikkatle bakarsanız fark edeceksiniz. MAA o sahnedende rahatsız olmuş bir havası var. Bana göre o da artık bu öpüşmeme için böyle kamera oyunlarından rahatsız olmuş gibi geldi . Yorumları okudum ve orada Boranın mutlu ve tutkulu oldugunu çogunluk yazmış . Benim kendi düşüncem ise orada MAA tutkulu değil . O da artık bu oyunlardan rahatsız olmuş .
Günışıgı; yine dediğin gibi öpüşmeden de tutkuyu görebilirdik . GO malasefki kullanamadı .
Newatçıgım ;
Senin yorumunada tamamen katılıyorum . Dr. Zeyneple Boran ne olursa olsun o şekilde deniz kıyısına gidip oturmamalı vede alışverise Sıla için elbise almak dahi olsa gitmemeli . Biz Türkiyede hangi sosyal grupda olursak olalım bu kadarını bizim insanımıa fazla gelir. Bende Dr. Zeyneple her ne için olursa olsun Boranın deniz kıyısına gitmesini yadırgadım . Hele hele alışverişe gitmesi yok artıkkkkkkkkkkkkk. Bu kadarıda fazla.
Boran Sıla bu güne kadar birlikte o şekilde bir kıyafet almaya çıkmadılar . Geleçek bölümde Boranın gardolabı için Dr. Zeyneple alışverişe giderlerse şaşmam artık .Artık bu dizideki saçmalıklar diz boyu . Hepimiz sürekli Sıla Boranı öyle bir alişverişte görmek istediklerimizi yazıyoruz ,GO ise inadına Sıla ile değil Zeyneple bu alışverişi gerçekleştirdi . Sagol dememizi bekliyordur. Tutku tutku diyoruz ama ilaki öpüşme olsun demiyoruz . Tutku sadece öpüşme ile verilmez.
Dilaver kaçıracakmış .Yok daha neler.Yeter yani , ne bu sürekli aynı konu . Bir yere kadar.İşleneçek o kadar konu var iken yine hüküm neden . Yine Sılanın kaçırılması neden?.

metes
03-01-08, 13:00
Zeynep’in Boran’a olan özel ilgisini hisseden Sıla’nın tedirginliği artar. Ancak bunu sadece kendi içinde yaşayacaktır. Herşey normalmiş gibi davranmaya çalışsa da üst üste gelen olaylar Sıla’nın kendini kontrol etmesini zorlaştırır.

Ben diyorum bu Sıla çok zeki kız troest Bakın hissetmiş Zeynep'in ilgisini...Halbuki Zeynep,ne kaa gizliden gizliye ilgileniyordu Boranla...Sıla ve kendini kontrol etmek...pehhh...duyda inanma...Konumuz töre ve izleyeceğimiz sahnelere bakın...De get GO :dito

Acaba Sıla,üstündeki ölüm hükmünün kalktığınımı zannediyor...Haklı tabi,epey zaman oldu,ne kaçırıldı nede başına silah dayandı :img-yes: Birinin Sılaya hatırlatması gerek :img-icecr

Sıla’nın üzerindeki hükmün uygulanmasına karar veren aşiret, bu görevi Dilaver’in yerine getirmesini ister. Aksi halde ağalığı ailede tutmaları mümkün olmayacaktır.

Hadi Dilaver...çok istiyordun Sılayı öldürmeyi :img-yes:
Kesin öldürmek istemiyecektir...şöyle der:''ben onun yaşamasını istiyorum...ölüp kolayca kurtulamaz elimden,yavaş yavaş öldürecem ben onu''

İstediği her an Sıla’ya ulaşabilme kolaylığına sahip olan Dilaver’in vereceği karar her şeyin akışını değiştirecektir.

Dilaver kim yaa...Adam oldu başımıza...Cihanı özledim ben :img-icecr

Bu ne saçma bir dizi...bu ne saçma bir özet...Ah GO ah...halinden memnunmusun,için rahatmı?