Tüm Versiyonu Göster : Vazgeç Gönlüm (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
[ 7]
8
9
10
moon_light 01-03-08, 15:44 hoşbulduk canım. içim içimi yedi yorum yapamadım ya buraya.
deniz gözlüm konusuda haklısın. mahir defneye deniz gözlüm demeli senaristlerimiz bunu kullanmalı kesinlikle. o kadar yakışıyorlar ki birbirlerine artık herhalde bişey saklamazlar birbirlerinden.onların aşkları herşeyin üstesinden gelir.
mahir delirecek bu bölüm kesin. deniz gözlüsünü kaçırdı deli coşkun onu kurtarmanın derdinde.
çiçekler mahirden değil ama sen bu yetenekle sahneleri öyle bi bağlarsın ki çiçeklerden mahirdenmiş gibi bi klip yaparsın be mooncum:happy0064
bu gece çok hareketli sahneler izleyeceğiz kesin. çok heyecanlıyım.
mahirin delireceginden suphem yok..goncagulun intikamini almak ona dusmezdi,salih dururken..ama simdi bu baska,defne,karicigi kesin delirecek...
insallah cnm bu onlara ders olurda,bir daha herseyi paylasirlar...coskundanda kurtulursak,mumkunse o sahnede ucurumdan atsin kendini :img-hyste
nese kaymaklarimizin arasini kimse bozamaz...onlar bari mutlu,mesut olsunlar...ayy hep en basindan beri istiyorduk ya,evlenmelerini onu gorduk cok sukur,simdi bide junior defne veya mahir gelirse yasariz :happy0064
ayy dusundumde kim bilir onlarin cocugu nasil olur..anneleri gibi guzeller guzelimi olur,babalari gibi seker,komik biri mi..belki dayilarina ceker,harputlu gibi aslan yavrusu olur :) yakinda dizimize bir bebis daha girerse sasmayalim..defneyede cok yakisacaktir hamilelik...
simdi gozumun onunde canlandiriyorumda...defne artik mahire cektirirde cektirir..maahiir kalk,canim erik istedi..mahir saskin apar topar giyinir,market market erik arar,sabaha karsi eve gelir,defne uyumustur,kalktiginda cani baska bisey ister..mahir yine kos :img-hyste bence onlarinki boyle olur..cok yakisiyorlar bu senaryoya:)
cnm cok sagol ya:img-blush o senin guzel gormen,hersey bakisa baglidir aslinda,bazilari isterlerse en guzelin bile kotu yanini bulup acimasizca elestirirler...ama sizin o guzel yureginiz guzel goruyor..buda bizim izleyicimizin farki demi...:img-wink: ayy o sahne azicik daha uzun olsaydi,klip cikardi aslinda..ama neyse bekleyelim bakalim yeni bolumleri,insallah cikar kliplik birseyler..oda olmadi defnenin kacis sahnelerinden,mahirlerin onu aramasindan,kurtarmasindan falan macerali bir klip yapariz artik:P hep duygusal mi olacak,az tarz degistirelim :img-punk: :img-hyste
doğru söylüyorsun harekeetli bir klip de yakışır yani bizimkilere. :)
evet ya defneye hamilelelik nasıl yakışır benim güzelime. bebişleride annesine benzese babası gibi komik olsa nasıl tatlı olur. maviş gözlü bi kız olsa. erene de arkadaş. hem belki bakarsın beşik kertmesi yaparız:img-hyste
zaten eren halasına benziyor goncagüle. kızımız da defneye benzerse maviş maviş nasıl güzel olurlar.
dediğin gibi bende düşündüm şimdi defnenin hamileliğinde mahirin başına gelecekleri:img-hyste
mahir kalk canım şunu istedi ay yok şimdi de bunu istedi. ya mahir neden bunu getirdin midem bulandı:img-hyste
mahirinde eli ayağı birbirine dolanıp ne yapacağını şaşırır.
bebişlerini dinlerler beraber:img-blush
ama öncesinde onlara bi cafe açsak di mi? artık hiç ayrılmasalar. beraber olsalar. birbirlerinden bişey saklamasalar. artık mahiri defnesiz defneyi mahirsiz düşünemiyorum ben. onlar hep birlikte huzurlu mutlu yaşasalar.
bi de artık defne mahirin kendi evleri olmalı diye düşünüyorum. zaten hasanla belgin de barıştı artık. bi de belgin gelirse o eve kimse rahat rahat sevdiğine sarılamaz:img-hyste
zaten dayısı geldi mi defne hemen dayısına sarılıyor. ay git bi de mahirine sarıl:img-blush melül melül bakıyor adam:img-hyste
lekocabalkan 01-03-08, 15:59 Starın iki aile ve köprü dışında diğer bütün dizileri gibi niçin devam ettiğini anlamadığım bir dizi. bunun yerine daha alternatif şeyler yapsalar ya.
moon_light 01-03-08, 16:05 :img-hyste ay evet onlarinda kizlari olsun...defne annesi onu cicili bicili giydirsin,salih amcasi gile gezmeye gotursun,erenimize arkadas olur dedigin gibi,hatta kizin adida ceren olsun...:)
besik kertmesi mi..:img-hyste eren ve ceren :img-in_lo
biz uctuk yahu :img-hyste ama napalim gonlumuzdeki senaryo bunlar :img-blush azcikta mutluluk gromek istiyoruz,hep hastane,hep gozyasi gormekle olmuyor..tamam onlarda olsun ama mutlulukta olsun...
su defnelerin ayri ev konusuna bir cozum getiremedik,hadi harputlu hapisteyken neyseydide simdi haprutluda geldi,yakinda adile teyzeside gelir..bunlara ayri bir ev sart...ama belkide boyle gider,beraber yasarlar,koskoca ev,harputlu bir basina napacak..hem defneyi oz kizi gibi seviyor,mahiride cok seviyor..mutlu mesut gecinip giderler...
birde aklima geldi,mahirin anne babasi nerde bu arada yahu :icon_whis hatirlarsaniz ilk ve son olarak mahire goncagule istemeye geldiklerinde,salihlerde gormustuk...baskada gormedik...
ozetteki son cumlelerde hala merak konusu..hic bilmedigimiz seylerde ortaya cikacak sanirim bu bolum :icon_whis
moon_light 01-03-08, 16:08 Starın iki aile ve köprü dışında diğer bütün dizileri gibi niçin devam ettiğini anlamadığım bir dizi. bunun yerine daha alternatif şeyler yapsalar ya.
o zaman bunu anlamamaya daha cok devam edeceksiniz..sizin adiniza uzgunum..cunku dizimiz cok basarili bir sekilde sezon sonuna kadar belkide diger sezona kadar surecek...
alternatif seyler dediginiz nedir,iki gunde yayindan kaldirilan,calma cirpma senaryolari olan,yayindan kalkmamak icin elinden geleni yapmaya calisanlar mi..
lutfen emege saygi duyalim...siz sevmiyorsunuz diye yayindan kaldirilacak degil...
angel_timuçin 01-03-08, 16:16 Starın iki aile ve köprü dışında diğer bütün dizileri gibi niçin devam ettiğini anlamadığım bir dizi. bunun yerine daha alternatif şeyler yapsalar ya.
hmmm
herkesin tercihi farklı oluyoo bu doğal bişe ama herkes sevmedigi dizi hakkında böle yapsa sizce iyimi olcak benimde sevmedigim bi sürü (...)
dizi var hatta saçma ukala şeyler ama bişe demiyruz zevke saygımız var....
emeğe saygı bencede..:good:
allahtan bu dizinin degerini bilenler varda...:img-yes:
Starın iki aile ve köprü dışında diğer bütün dizileri gibi niçin devam ettiğini anlamadığım bir dizi. bunun yerine daha alternatif şeyler yapsalar ya.
bunu anlamanız için bu diziyi gerçekten izleminiz gerekiyor. belli ki izlemeden bu yorumu yapıyorsunuz. vazgeç gönlüm ailesi boşuboşuna oluşmadı arkadaşım. bu dizi izledin mi bağımlılık yapar. tavsiyem daha dikkatli izlemen.
:img-hyste ay evet onlarinda kizlari olsun...defne annesi onu cicili bicili giydirsin,salih amcasi gile gezmeye gotursun,erenimize arkadas olur dedigin gibi,hatta kizin adida ceren olsun...:)
besik kertmesi mi..:img-hyste eren ve ceren :img-in_lo
biz uctuk yahu :img-hyste ama napalim gonlumuzdeki senaryo bunlar :img-blush azcikta mutluluk gromek istiyoruz,hep hastane,hep gozyasi gormekle olmuyor..tamam onlarda olsun ama mutlulukta olsun...
su defnelerin ayri ev konusuna bir cozum getiremedik,hadi harputlu hapisteyken neyseydide simdi haprutluda geldi,yakinda adile teyzeside gelir..bunlara ayri bir ev sart...ama belkide boyle gider,beraber yasarlar,koskoca ev,harputlu bir basina napacak..hem defneyi oz kizi gibi seviyor,mahiride cok seviyor..mutlu mesut gecinip giderler...
birde aklima geldi,mahirin anne babasi nerde bu arada yahu :icon_whis hatirlarsaniz ilk ve son olarak mahire goncagule istemeye geldiklerinde,salihlerde gormustuk...baskada gormedik...
ozetteki son cumlelerde hala merak konusu..hic bilmedigimiz seylerde ortaya cikacak sanirim bu bolum :icon_whis
:img-hyste eren ve ceren haa süper moon
ama daha halası ve amcası ereni göremedi. ama bu bölüm mahir amcası görecek sanırım. defne halası da görse bebiş yapmaya daha da ikna olmuş olur.
ev kocaman ev haklısın ama kendi evleri gibi olmaz. belgin de gelirse artık eve adileye de bi amca bulmak lazım :)
belki de dediğin gibi böylesi daha iyidir. birarada yaşarlar. belgin de defne ve mahire de annelik eder. hasan babaları oldu zaten.
moon_light 01-03-08, 16:26 :) iste boyledir bizim ailemiz...her sekilde dizimizin destekcisiyiz..
simdi cikip demeyin,herkes fikrini soylemekte serbest diye..elbette oyle,bizde asla aksini dusunmuyoruz...bunu hep soyledim yine soyleyecegim..onemli olan emege saygi duyup,daha iyi olsunlar diye elestiri yapmak,yapici olabilmek..yoksa boyle sayfalara giripte sevenlerine,yapilanlara saygi duymadan elestirmek hic hos bir durum degil...ben sadece vazgec gonlumu izliyorum,fakat emin olun ki ekranda gormekten rahatsizlik duydugum bircok dizi/yapim var..ama simdiye kadar hicbirinin sayfasina giripte amanda efendim bu niye hala yayinda,kaldirsinlar demedim..cunku bunu ordakilere saygisizlik olarak goruyorum..hepsinin kendine gore izleyicisi,seveni var...
neyse arkadaslar,musadenizle bu konu burada kapansin...nerde kalmistik:P tadimizi,tuzumuzu bozmadan keyifli yorumlarimiza devam edelim,hersey apacik ortada zaten...yeni bolumun tatli heyecani bozulmasin...
moon_light 01-03-08, 16:32 :img-hyste eren ve ceren haa süper moon
ama daha halası ve amcası ereni göremedi. ama bu bölüm mahir amcası görecek sanırım. defne halası da görse bebiş yapmaya daha da ikna olmuş olur.
ev kocaman ev haklısın ama kendi evleri gibi olmaz. belgin de gelirse artık eve adileye de bi amca bulmak lazım :)
belki de dediğin gibi böylesi daha iyidir. birarada yaşarlar. belgin de defne ve mahire de annelik eder. hasan babaları oldu zaten.
evet eren ve ceren cok yakisti ya :happy0064
mahir simdi ereni gordu ya,defneyi artik rahat biracagini sanmiyorum..kim oyle bir sekerparesi olsun istemez...masalllah cok cok tatli..Allah ailesine bagislasin ne diyelim...
heheh insallah bacim ya,hemen belginide soktuk harputlularin malikaneye..:icon_whis senaristler guzellik yapip,onlarin ikinci baharini izlememize musade ederler mi ki...:icon_sorr boyle kacamak kacamak nereye kadar surecek bilmiyorum...gonul istiyor ki oyle olsun ama hic sanmiyorum ki kirk yildir kavusamayanlari,hemen simdi kavustursunlar :sad53:
bakalim daha ortaya neler cikacak,baharin harputluya olan kini gitseydi biran once,harputluyla ne kadar acimasiz konusmustu,zavalli adamin caresizligi gozlerinden okunuyordu..bahar ne yapar eder harputluyu tekrardan hapise sokmaya calisir...belgin hanim olmuyor artik ama is size dustu,olur bir diller kizinizin babasinin kim oldugunu aciklamak size dusuyor...fikretin vasiyetii yerine getiriyim diye ugrasirsaniz,hem bahara,hem size,hemde harputluya yazik etmis olursunuz...arada salihcimizde harcaniyor tabi..baharin bir hanoglu olmadigini ogrenmeli artik...o degil erenimizde hanoglu oldu cikti ya...:icon_sorr
bence de uzaktmaya gerek yok elbette ki herkesin fikri aynı olmayabilir ama benğenmiyorsan foruma girip de yorum yazma.
biz her zaman dizimizin destekçisiyiz arkasındayız.
hep de öyle olacak.
salihi baharı defnesi mahiri hasanı belgini hepsi bizim canımız
Starın iki aile ve köprü dışında diğer bütün dizileri gibi niçin devam ettiğini anlamadığım bir dizi. bunun yerine daha alternatif şeyler yapsalar ya.
Vazgeç Gönlüm şu anda izlediğim ve sevdiğim tek dizi.
Herkesin izlediği sevdiği diziler birbirinden farklı olabilir.Önemli olan saygı duymaktır.Özelliklede emeğe saygı.
Vazgeç Gönlüm'ün alternatifi yine kendisi.
belginin artık bahara gerçeği söyleme vakti gelip geçmedimi sizce? gittikçe kini artıyo harputluya karşı bence biran önce söylemeli :img-wink:
kızlarr gördünüz mü...???
sevgili dünürüm bitince gelecek haftaki fragmanı yayınlandı..
umutlandım bende şimdi inş. bizimki de yayınlanır...:img-wink:
aslhncm haklısın cnm bahr gerçeği bian önce öğrenmeli..
wioleta vazgeç gönlüm benm de izlediğim tek dizi.. bayılıorum bu diziye..
bu bölüm de süper olcek..:good:
herkese ii seyirlerr..
son 1dk..:happy0064
:img-cray::img-cray::img-cray:
salihin test sonucundan sonra geri dönüp hesap sorması mükemmeldi.. yalancıı bahar salihi ne kadar üzdü..:hıh
baharda salihe çok kızgın hala.. salihle birbirlerine neler söylediler yaa?? ikiside birbirini ne kadar çok yanlış anlamışş.. iletişim kopukluğu war aralarında.. ama salih "yazıklar olsun" dediğinde helal olsun salihcim dedim..:)
herşey alinin yüzünden.. ve baharı kınadım resmen aliyle işbirliği yaptı ya.. her yaptığını affederim ama bunu kaldıramam..:img-cool2 bu ali ne kadar fazla oldu böle.. yeter bea.. hala seni seviyorum diebilio ya.. midesiz:) bide ne dedi o öyle.. sevdiğinin mutlu olmasını istermiş.. salak bahar salihle mutlu.. bırakta mutlu olsun o zamn.. bencil şey sadece kendini düşünüo.. şimdi herkese de söyler çocuğun babası abim deil die..:hıh
belgin ne güzel konuştu baharla.. kendi yaşadığı için olayı süper anlattı.. bahar söyleyecek hrld dedim ama.. erenle yalnız kalınca anladım ki söylemeyecek..:icon_sorr
ali kadar yüzsüz bi insan war mıdır ya?? salih ne kadar üzgün görmüo sanki.. bide nişan die tutturmuşş.. abisini bian önce ewlendirmek için can atıo.. sanki hiçbişiden haberi yok gibi bide şaşırmaya çalışıo ama onu da beceremio.. salih öğrensin bunları sana bi dayak atsın da gör gününü sen.. hatta coşkun öldürsün seni emi..
bu coşkunda tam ruh hastası.. kızlar siz ceren ismini unutun derimm:img-hyste baksanıza çoşkunun kız ark. ismi cerenmiş.. defne bi daa ceren ismini ağzına almaz..:icon_whis yalnız mahir ne kadar çaresiz yazık teknelerin oraya gitmişti sabah.. akşam da orda görünce onu.. üzüntüm geçti bi kahkaha patlatımm bu hala burda mı die...:img-hyste
heyytt bee mahire bakın mahire...
gülünmeyecek yerlerde gülüp durdum mahir dövcekti baharı ya..:img-hyste arabada kazağının fln önünü açıo zeki insan..
baharda çok misafirperver maşallah.. içeri bile almıcaktı salihleri.. manyak abisi hasanın yeğenini kaçırmış.. baharda hala hasana bişiler dio.. belgin bu bölüm süper..:good: baharın aklını başına getirmek için güzel sözler söledi..
hasanın yanında gözüm birilerini aradı ama..:img-hyste
coşkuna tırnak izleri ayrı hawa katmış çok beğendim mehroş imzamda o resmi olsun tmm mı..:img-pilot
yalnız şuanda hepsi aynı ewde.. biri onun babası,biri onun oğlu ama kimsenin birbirinden haberi yok ya...
bu heyecan bu ne mAcera yaa süperrr süperr süperr:good::good::good:
defnenin oyunculuğuna hayran kaldım öncelikle..
gittiii gittiii oğuzcum gitttiiiii... :img-cray::img-cray::img-cray:
can yoldaşım zehra biz demiştik oğuzun arabasına bindi defne.. oğuz ii insanmış kurtarcaktı onu..:icon_sorr
mahire bakın bee araba takip sahneleri çok heyecanlı gerçektenn..
bide hasan bahara senden mi izin alcektım dedi ya orda kendimi kaybetmişimm bi alkışşladım bi alkışladım sormayın..:happy0064 bahar çok havalanmıştı adam bişi demio die iice başına çıkmıştı ohh ii oldu..:hıh
eren salihe ne şeker gülümsüo öyle.. yine salihcim harika insan,güzide insan aldı kucağına.. hasan amcam sayesinde.. baharda kıskandı tabi hemn aldı ereni..:hıh
kardelen2086 01-03-08, 22:28 malesef dizimizi izleyemiyorum arkadaşlar,mehtapcım umarım yarın malum siteye bölümü eklersin de ben de izlerim inşallah....:img-yes:
belginin artık bahara gerçeği söyleme vakti gelip geçmedimi sizce? gittikçe kini artıyo harputluya karşı bence biran önce söylemeli :img-wink:
ahhh canım geçmez mi hiç,vakit hem de nasıl geçiyor ,ama vakit hem belgin açısından hem de bahar açısından geçiyor bence,ikisi de bu kafayla giderse,harputlu bahar ın ,bahar da salih in düşmanlığını kazanacak...:img-yes:
:img-cray:
herşey alinin yüzünden.. ve baharı kınadım resmen aliyle işbirliği yaptı ya.. her yaptığını affederim ama bunu kaldıramam..:img-cool2 bu ali ne kadar fazla oldu böle.. yeter bea.. hala seni seviyorum diebilio ya.. midesiz:) bide ne dedi o öyle.. sevdiğinin mutlu olmasını istermiş.. salak bahar salihle mutlu.. bırakta mutlu olsun o zamn.. bencil şey sadece kendini düşünüo.. şimdi herkese de söyler çocuğun babası abim deil die..:hıh
bölüm hakkında yazdıkların için çok sağol ceydacım,izleyemiyorum ve aynı zaman da meraktan da çatlıyorum....
şimdi sen yanlış yazmadın ya da ben yanlış okumadım değil mi canım,ali uyuzu bahar a seni seviyorum mu dedi?bu aptal gıcık şey bu cesareti nereden buluyor,bahar buna böyle yüz vermeye devam ederse,ali yakında bir tane tek taş alır,bahar ın kapısına dayanır ve evlenme teklif eder,mutlu mesut yaşarlar sonra:dito
baharda çok misafirperver maşallah.. içeri bile almıcaktı salihleri.. manyak abisi hasanın yeğenini kaçırmış.. baharda hala hasana bişiler dio.. belgin bu bölüm süper..:good: baharın aklını başına getirmek için güzel sözler söledi..
hasanın yanında gözüm birilerini aradı ama..
...
hasan ın yanında gözlerin kimi aradı acaba?yamancığın olabilir mi bu kişi?:img-yes:
bahar a kızmayayım diyorum ama yapamıyorum,ne demek içeri bile almamak,ay bu bahar bizim tanıdığımız eski bahar değil,yoksa ben bu kadar kızamazdım baharcığımıza.....:img-yes:
eyvahlarr olsunnn..
çoşkun atladıııı.....
olmazzzz salihi vurmadıı...
bahar iyice salhi suçlucakkk...
atlamadı demii...nolur biri atlamadı desinnn...
malesef dizimizi izleyemiyorum arkadaşlar,mehtapcım umarım yarın malum siteye bölümü eklersin de ben de izlerim inşallah....:img-yes:
bölüm hakkında yazdıkların için çok sağol ceydacım,izleyemiyorum ve aynı zaman da meraktan da çatlıyorum....
şimdi sen yanlış yazmadın ya da ben yanlış okumadım değil mi canım,ali uyuzu bahar a seni seviyorum mu dedi?bu aptal gıcık şey bu cesareti nereden buluyor,bahar buna böyle yüz vermeye devam ederse,ali yakında bir tane tek taş alır,bahar ın kapısına dayanır ve evlenme teklif eder,mutlu mesut yaşarlar sonra:dito
hasan ın yanında gözlerin kimi aradı acaba?yamancığın olabilir mi bu kişi?:img-yes:
bahar a kızmayayım diyorum ama yapamıyorum,ne demek içeri bile almamak,ay bu bahar bizim tanıdığımız eski bahar değil,yoksa ben bu kadar kızamazdım baharcığımıza.....:img-yes:
izleyemiyor musunnn???? ay cnm üzüldüm senin için.. ewet mehroş ekler hemen merak etmeyin..:img-wink:
inanamıyorum hala şoktayım:sad53:
sorma kardelencim o salak yine bahara salak salak şeyler söledi.. seni seviyorum öncelikle dostum olarak gibisinden zırvaladı yine.. yapar bu ali şimdi bahar ve salihin arasına uçurumlar girdi ne yazık kii..!!! ahh ahh ahh olamazz yaa bunlar baba-oğuul bir ya ölseler de rahat yok..!!!:icon_sorr
ewet cnm önce yamancımı sonra da palacımı aradı gözlerim ama göremedim..:not_i:
baharların kapıya geldiler belgin göz işareti yapmasa çekilmicekti.. belgine bide bu adamın evimizde ne işi war dio bahar..???
Slm arkadaşlar... valla çoşkun olayıda Salihin başına patlıcak yandık şimdi asla bir araya gelemezler offf offf ne olsa Salhin başına patlıyor:icon_sorr umarım bahar Salihi suçlmaz.
Belgin sanıırm bahara babasının harputlu olduğunu söyleemyecek ama cesaret edemiyor sürekli nasihat veriyor erenin babasının Salih olsuğunu söylemesi için ilerlleyen bölümlerde kesin söyleyecek... anlamadığım olay eğer çoşkunda ölürse ne olacak...
neyse yarın bol bol yorum yaparım mehtapcım sen başala canm içi ben gerisini getiririm tatlı biliyorsun nette fzla kalamıyorum :img-wink:bye
forgetmenot 01-03-08, 23:01 Senaristler Bahar'ı o kadar uyuz bir şahsiyet haline getirdiler ki,bu bölüm izledikce sinirlerim zıpladı.Salih'e bozuk atıyor.Neticede çocuğunun babasına insan bu kadar yalan söyler bu denli çok film çevirir mi?Bu işleri düzenlemek(genetik testin sonucunu değiştirme vs) için harcadığı zeka ve enerjiyi, Salih'le adamakıllı konuşup anlaşmaya ayırsa bence daha mantıklıydı.Diğer yandan Harputlu'dan da nefret ediyor ama nereye kadar??Bu kadar yoğun negatif duygu,sonra hoop Harputlu'nun babası olduğunu öğrenecek??Böyle bir durum oluştuğunda,Bahar'ın duyguları izleyici için ne dereceye kadar inandırıcı olacak?Babasıyla ilgili bu kadar negatiflik,nefret bence abartılı oldu.İlerdeki sonuçlarını da düşünüp,aralık kapı bırakılmalı,Bahar Harputlu'nun bir kaç olumlu noktasını artık görmeli.Keza Ali'nin Bahar'a dinmeyen,bitmek tükenmeyen aşkı 'kabak tadı' verdi.Dizinin aklı başında figürü,neşe kaynağı(Arzu Oş) A.B.D'ye dönüyormuş aman çok yaratıcı fikir,aferin!!:img-cool2 Bu bölüm sonu o kadar ifrit oldum ki Bahar'a evlensin Ali'yle dedim kendi kendime.Layığını bulur.Ali'ye sürekli emreder o da emir kulu emirleri yerine getirir.Ali ayrıca DNA testi sonucu değiştirmekle başlayan 'sahtekarlık kariyeri(bir de kim inanırsa bu adam avukat,adalet temsilcisi)ne artık ilerki tarihlerde o küçük ve çekik gözlerini kısa kısa, kimbilir ne numaralarla devam eder.Ayyy sıkıldım.Ne bu yahu???Ben Harputlu ve Belgin hanımın asil aşkını seyretmek,ruhumu arındırmak istiyorum.Yoksa dizinin artık bana verdiği fazla bir tat kalmadı.
:icon_sorr:icon_sorr
pfff pfff biz ne hayaller kurmuştukk.. çoşkun salihi vurur salih hastanede kalır bu süre zarfında bahar hatasını anlar ereni söylerr fln fln fln....
kime niyet kime kısmett.. oğuzcummm vurulduu.. off off kimi sevsem gidioo nolcek bu işin sonu anlamadım ki..!!!ü
ewet bu olayda salihe patlıcekk bahar kesin onu suçlucekk barışmazlarr bi daa...:icon_sorr ceylanla da ewlencek salih zaten.. eminede bahar utanmaz arlanmaz dedi.. salak alide bu laflara nası bozuldu.. ohh ii oldu... man kafa alii herşey senn yüznndennn....:sad53:
Test olayının arkasından tahmin ettiğimiz gibi Ali çıktı.Alinin kaç kişinin hayatını alt üst ettiği umrunda bile değil.
Belgin Bahar'a yaptığının yanlış olduğunu ne kadar anlamlı anlattı.
Salih ve Eren birbirlerine yine ne güzel gülümseyerek baktılar.Harputlu'nun Salih'e''Alsana oğlum kucağına belli seni istiyor''demesi ve Salih'in Eren'i kucağına alması duyguluydu.
Defne rolünü oynayan Çiğdem Batur'u kutluyorum.Bu bölüm çok başarılıydı.
Salih ve Bahar'ın ikisininde konuşabilmesi gerekiyor.Birşeyler çözümlenmeli artık.Sürekli yanlış anlaşılmalar,konuşamamalar,yalanlar üstüne kurulu olaylar...
Bahar Ali'ye güvendiği ve konuştuğu kadar biraz Salih'i dinleyip konuşsa.Üstelik Ali'nin kendisini sevdiğini biliyor.Bu yüzden Ali'nin abisi hakkında söylediklerinden şüphelenmeli.Bahar'ın Ali'ye karşı güveni ne kadar büyük.
Salih olaylar karşısında ani kararlar veriyor.Biraz bekle düşünmeden hareket etme.Ceylan'la uygun bir şekilde konuşmalı ama evlilik konusunu açmada acele etmemeliydi.
Bence Ceylan'la Salih hemen evlenmezler.(Gönül hiç evlenmemelerini istiyor da.)1'inci nedeni Emine Hanım söyledi Ceylan'ın psikolojik tedavi görmesi gerekiyor.2'inci neden Ceylan'ın babasının seferden dönmesi gerekiyormuş.
Umarım o zamana kadar gerçeklerde biraz ortaya çıkar.
selamlar
aman yarabbi ne tempoydu öyle kalbim ağzımda izledim resmen:img-cool2
bu dizide ne kadar çok yaprak dökümü yaşandı böyle başta goncagül sonra meltem, fikret haftaya da deli burçak yolcu, şimdi ise psikolojik deli çoşkun meftaa oldu ....
tabi en başta akıllı deli alinin gitmesini tercih ederdik forum ahalisi olarak ama:img-cool2 bu seferki piyango coskuna vurdu tamam o da ayrı bir psikolojik vaka ama :( üzüldüm valla o hallerine ...
neyse sorarım size forum cemaati meftayı nasıl bilirdiniz?:img-hyste
bahar hanım sa yine bu hafta saç baş yoldurdu diziyi izlerken annemin yaptığı yorumları buraya yazssam anında banlanırım:)...baharın kulaklarını iyice bir çınlattık yine bu bölümde.... bide hala kalkmış aliye bunu niye yapıyosun ali diyor tahmin etmesi o kadar mı zor bahar hanım :img-cool2bende bu kızı aklı başında bisey falan sanırdım :img-tomat
salihin yerinde olsam tıpış tıpış gider ceylan kızımızla evlenir kolumada takardım baharın karşınsında da salına salına gezerdim:) intikam öyle değil böyle alınır ...
Senaristler Bahar'ı o kadar uyuz bir şahsiyet haline getirdiler ki,bu bölüm izledikce sinirlerim zıpladı.Salih'e bozuk atıyor.Neticede çocuğunun babasına insan bu kadar yalan söyler bu denli çok film çevirir mi? Bu bölüm sonu o kadar ifrit oldum ki Bahar'a evlensin Ali'yle dedim kendi kendime.Layığını bulur.Ali'ye sürekli emreder o da emir kulu emirleri yerine getirir.
kesinlikle ne kadar çok değiştirdiler baharıı.. suratsızz,kaba,herkese laf yetiştiren biri oldu çıktı.. nerde o eski baharımız..
mahirden dayak yemesini istedim açıkcasıı.. adamın karısı kaçırılmıışş.. bahar hala yerini söylemem dio.. bencill.. bide avukat olcek..:hıh
ay ewet aliyle olcak sonu bence.. ali iyice güven verdi ona.. baharda her fırsatta aliden yardım alıo.. alide baharın her dediğini yapıo.. bahar ne zamn anlayacak aliye güvenmemesi gerektiğini..
bide ereni tertemiz bi dünyada büyütmek istityorum dedi.. bi pislik var o da ali.. ondan uzakta büyük yeter bence..
tek kelimeyle yine agzim acik izledim bu bolumu . sok geciriyorum halada soktayim biri beni uyandirsin ..... inannamiyorum hala yaaa salihi cokmus halde gormek beni resmen cok uzdu hala inannamiyorum bahar bunu sevdigi adama nasil yapar yaaaa .. bir konuda ali'ye katiliyorum( kendime inanamiyorum yaaa ) eger cok seviyorsa sevdigi insanin mutlu olmasini ister herseye ragmen ama bahar sevseydi salihin mutlu olmasini isterdi ve onu uzmezdi herseye ragmen ...
bu bolum ali'ye nefretim iyice artti yaaa artik o manyak'gi gormek bile istemiyorum yaaa emine teyzeyle super anlasiyorlar vallah al birini vur otekine ... bunlari ayni kazanda yakmali yaaa utanmadanda bunlari bir an once evlendirelim dio yaaa manyak sey
moon_light 01-03-08, 23:30 ayyy oldum pc yi acana kadar resmen yarim saattir pc nin basinda acilmasini bekliyorumm,nihayet kavustum sitemize....
herseyden once...cok icimden geldi,dizimizde emegi gecen herkesi bu kadar harika bir bolum hazirladiklari icin ayakta alkisladigimi belirtmek isterim..valla bravo helal olsun size...muhtesemdiniz...:happy0064
arkadaslar neydi bu bolum oyle ya,resmen korku filmlerinden bir kesit izlemis gibi oldum...defneye helal olsun diyorum,harika otesi oynadi..mukemmeldi...
kiyamam ya,ona ne kadar uzuldugumu anlatamam,yuregim hop oturdu hop kalkti resmen..ne badireler atlatmis kizcagiz,o sogukta gecenin yarisi ormanda,yolda ayagi yalin nasil kostu..kiyamam valla nasil uzuldum anlatamam..aglamaktan gozleri,burnu sismisti zavallinin..:icon_sorr
mukemmeldi ya..gercekten baska turlu soz bulamiyorum anlatacak..cok cok baskaydi bu bolum...bu bolume damgasini vurdugu icin bu konuyla baslamak istedim...ozellikle defneye hayran kaldim..zerre kadar oynarken hata gormedim,her ani yasarak oynadi..valla bravo...
hemen son sahneye bi gecis yapmak istiyorum...onu nasil dusunmusler oyle...goncagulun hayalinin o derede canlanmasi harika bir fikirdi..yoksa bu coskundan kurtulusumuz yoktu...
ceydacim basin sagolsun..gitti oguz..ayy inanamadim gozunu kirpmadan vurdu psikopat arkadasini,halbuki o defneye yardim edecekti..coskun resmen kafayi yemisti,sinirlarini zorlamisti...kotuler icin yasasin cehennem demek geliyor icimden ne yalan soyleyim...
tekrar tekrar kutluyorum herkesi yine cok basarili bir bolumdu..ozellikle tekrar belirtiyim bravo defne sana...agzim acik oyle bakakaldim resmen...diyorum ya yuregim havalarda izledim bolumu..emeklerine yureklerine saglik...
moon_light 01-03-08, 23:36 off hala ben kosmus gibi icim pirpir inanirmisiniz...cok begendim,aksiyon diz boyuydu...diyorum ya o goncagulun hayaletini coskunun orda gormesi cok iyi dusunulmus..yoksa o psikopatin kizcagizi birakacagimi vardi...
salih kurtaracakti ama coskunu iyice ellerini acmis atlayacak vaziyette gordum,hepside agzini acmis bir sekilde bakinca son sahnede,atladigina kanaat getirdim..dokuz canli kedi misali kurtulur mu dersiniz :icon_whis hic sanmiyorum ama yinede belli olmaz..coskunun isi bitmisti zaten...daha ne yapabilirdi ki,defneyle karsilasmasi buyuk merak konusuydu,en alasini gorduk..bundan sonra napacakti..oldugune cok inanmama ragmen,aceba yasar mi diyede suphe etmiyor degilim...
mahir aslan kesilmisti..oda super oynadi..yerinde duramadi zavallim..her firsatta coskunu oldurecegini tekrarladi ama sagolsun coskun kimseye eziyet vermeden,kendi atladi:) mahiride yurekten kutluyorum..ay superdiler bu bolum ya..
ceydacim basin sagolsun..gitti oguz..ayy inanamadim gozunu kirpmadan vurdu psikopat arkadasini,halbuki o defneye yardim edecekti..coskun resmen kafayi yemisti,sinirlarini zorlamisti...kotuler icin yasasin cehennem demek geliyor icimden ne yalan soyleyim...
:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
ahh oğuzcum ahh reva mı bu beeaa... manyak çoşkunn sende layığını buldun işte hastaa...
kimi sevsem gidiooo.. imzamdan kim kaldı geriye...
son duraktaki gibi sırayla gidio bunlar..:img-hyste
palacımın adı zekimiymiş nee??? hasanlar zekilerde gidio fln dedi..:img-wink:
Senaristler Bahar'ı o kadar uyuz bir şahsiyet haline getirdiler ki,bu bölüm izledikce sinirlerim zıpladı.Salih'e bozuk atıyor.Neticede çocuğunun babasına insan bu kadar yalan söyler bu denli çok film çevirir mi?Bu işleri düzenlemek(genetik testin sonucunu değiştirme vs) için harcadığı zeka ve enerjiyi, Salih'le adamakıllı konuşup anlaşmaya ayırsa bence daha mantıklıydı.Diğer yandan Harputlu'dan da nefret ediyor ama nereye kadar??Bu kadar yoğun negatif duygu,sonra hoop Harputlu'nun babası olduğunu öğrenecek??Böyle bir durum oluştuğunda,Bahar'ın duyguları izleyici için ne dereceye kadar inandırıcı olacak?Babasıyla ilgili bu kadar negatiflik,nefret bence abartılı oldu.İlerdeki sonuçlarını da düşünüp,aralık kapı bırakılmalı,Bahar Harputlu'nun bir kaç olumlu noktasını artık görmeli.Keza Ali'nin Bahar'a dinmeyen,bitmek tükenmeyen aşkı 'kabak tadı' verdi.Dizinin aklı başında figürü,neşe kaynağı(Arzu Oş) A.B.D'ye dönüyormuş aman çok yaratıcı fikir,aferin!!:img-cool2 Bu bölüm sonu o kadar ifrit oldum ki Bahar'a evlensin Ali'yle dedim kendi kendime.Layığını bulur.Ali'ye sürekli emreder o da emir kulu emirleri yerine getirir.Ali ayrıca DNA testi sonucu değiştirmekle başlayan 'sahtekarlık kariyeri(bir de kim inanırsa bu adam avukat,adalet temsilcisi)ne artık ilerki tarihlerde o küçük ve çekik gözlerini kısa kısa, kimbilir ne numaralarla devam eder.Ayyy sıkıldım.Ne bu yahu???Ben Harputlu ve Belgin hanımın asil aşkını seyretmek,ruhumu arındırmak istiyorum.Yoksa dizinin artık bana verdiği fazla bir tat kalmadı.
doğru tespitler var ancak şu da aşikar ki dizinin uzaması acısından bu tip dolanbaçlı yollara girilicek ama daha öncede dediğim gibi göstermelik bile olsa ali ve bahar birlikteliği yaratılırsa bu dizide o zaman:sad53:
salih ve bahar aşkı tamamiyle gözümde bitmiş demektir
dediğin gibi ali ve bahar layıklarını bulurlar belki.....adam bir ara uyuşturucu işine bile giricekti harputlu engel olmasaydı...
bu emine yine beni zıvanadan çıkardı be kadın öğrendin bir torunun olduğunu hala ne diye ceylanla evlenicek misin diye sorarsın ki....salih ve bahar bunlara göğüs gerip yine birlikte olsalar bile tam nikah masasında bu emine gelir
siz kardeşsiniz evlenemezsiniz der yine bunları ayırır:) coşkundan önce emine gidecekti :icon_whis.....
[QUOTE=jujum;6269146]aman yarabbi ne tempoydu öyle kalbim ağzımda izledim resmen:img-cool2
bu dizide ne kadar çok yaprak dökümü yaşandı böyle başta goncagül sonra meltem, fikret haftaya da deli burçak yolcu, şimdi ise psikolojik deli çoşkun meftaa oldu .......
aaaa ceydacimin yamanida var yaprak dokumu listesinde
tabi en başta akıllı deli alinin gitmesini tercih ederdik forum ahalisi olarak ama:img-cool2 bu seferki piyango coskuna vurdu tamam o da ayrı bir psikolojik vaka ama :( üzüldüm valla o hallerine ...
neyse sorarım size forum cemaati meftayı nasıl bilirdiniz?:img-hyste...
kotuuuuu bilirdik ruhsuz horlak insallah hortlamaz malum 9 canli :img-hyste:img-hyste
bahar hanım sa yine bu hafta saç baş yoldurdu diziyi izlerken annemin yaptığı yorumları buraya yazssam anında banlanırım:)...baharın kulaklarını iyice bir çınlattık yine bu bölümde.... bide hala kalkmış aliye bunu niye yapıyosun ali diyor tahmin etmesi o kadar mı zor bahar hanım :img-cool2bende bu kızı aklı başında bisey falan sanırdım :img-tomat...
jujum senin bu yazdiklarina imzami atarim aynen vallah ben resmen bu bolum sacimi basimi yoldum yaaa ... senin annenin ne dedigini bilmem ama benim neler soyledigimi mehtap bir duysa beni oyar :icon_whis:icon_whis
moon_light 01-03-08, 23:41 gelelim bizimkilere....
hala (birkac konu haric)baharimi suclayan varsa ciksin karsima...salihe bu bolum nasil sinir oldugumu anlatamam...
emineye dedi ya anne sen merak etme,ben sozumde duracagim.. o zaman nasil kotu oldugumu anlatamam..hele ceylana benimle herseye ragmen,evlenmek ister misin dedi ya,benim bittigim andir...:icon_sorr hungur hungur aglayasim geldi,o kadar zoruma gitti ki anlatamam!!
ne olursa olsun bunu bize yapmamaliydi..gidip o kizla evlenmemeliydi..gorun bakin,defne nasil olsa kurtuldu,haftaya bolum olarak salihlere agirlik verilecek..ve salih o kizla evlenirse haftayaki bolumde hic sasmayin..ayyy nasil zoruma gidiyo anlatamam,salih bunu nasil yaparsin..nasil giderde baska birine evlenme teklif edersin..hadi nisanlandigina eyvallah dedik,istemeyerek oldu dedik..ya simdi,neymis efendim onu gercek seven ceylanmis...ayy deli oluyorum resmen,obur bolum bizi cildirtmazlarsa iyi...
ilk sahnede,salih ve bahari oylemi gorecektik dedim :icon_sorr onlari tartisirken gormustuk ama bu kadarini degil!! cok cok kotuydu ya..ne hale geldiniz siz,boyle mi gorecektik sizi...:icon_sorr
barinakta gitti,salih bey barinagi tamir etsin,ceylanla ask yuvalari yapsin orayi..hatta nikahinida orda kiydirsin...hic bir anlami kalmadi nasil olsa...:img-cray: artik sevgilerinede inanmiyorlar...bitti hersey...bizide bitirdiniz...
ewet jujum zehranında dediği gibi benim yamanım nerdee?? sonra timucinn...:img-wink: sonra palamda yok ortalıkta..
bahar sınırlarını zorladı bu hafta çok gıcık oldum ona.. jujum bikaç kelime yazsana kız annenin sözlerinden.. bayılırım gülmekten..:img-hyste
can yoldaşım bnde neler söledim bahara neler.. mehtap çıktım cnm karşına.. bnde bahara çok sinir oldumm:hıh
ewet jujum zehranında dediği gibi benim yamanım nerdee?? sonra timucinn...:img-wink: sonra palamda yok ortalıkta..
bahar sınırlarını zorladı bu hafta çok gıcık oldum ona.. jujum bikaç kelime yazsana kız annenin sözlerinden.. bayılırım gülmekten..:img-hyste
can yoldaşım bnde neler söledim bahara neler.. mehtap çıktım cnm karşına.. bnde bahara çok sinir oldumm:hıh
ben 10 kat daha sinir oldum vallah bahar yanimda olsa ne olurdu bilemiyorum artik :icon_whis:icon_whis:icon_whis
moon_light 01-03-08, 23:48 baharimin suclu oldugu noktalar yok muydu elbette ki vardi..(siz simdi kim bilir baharima neler demissinizdir,daha okumadim bi yorumun bitsin sizinkilere gelecek) ama lutfen sakin kimse karsima cikipta salihi savunmasin bana!!! p ceylani tercih ederek yapti yapacagini..
bahar ne dedi,ilk sen baslattin,intikamla benimle birlikte olarak herseye sen sebep oldun dedi..yalan mi...salihin agzindan o zehir sozleri duymasaydi,baharcim durduk yere mi boyle yapacakti...gonlun bende derken gittin baskasiyla nisanlandin dedi..yalan mi..hepsi dogru...baharimin tek sucu olanlari dinlememesi...ama salih tutsaydi kolundan dinletseydi,sinir oldum...
varya su bolumde tek icimi isitan sahne,erenle salihin sahnesiydi...eren yine babasina nasil guldu cnm benim..o sahnede olmasa yani tut tv yi disariya at sahnesiydi bahar ve salihin geriye kalan sahneleri...
ahh ahh erenim zavallim napacak o cocuk simdi...baharin gozunde salih su an cok kotu durumda..kizcagiz ust uste o kadar cok sey yasadi ki,saglikli dusunemez hale geldi..neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmiyor,sadece oglunu her turlu kotulukten korumak istiyor...baharin boyle dusunmesine sebep veren salih..simdi nisanlanma yetmezmis gibi gitsin bide ceylanla evlensin...o zaman bahar ne dusunecek...bak diyecek demek ki benimle eren icin yeniden birlikte olmak istityormus,erenin oglu olmadigini ogrenince gitti o kizla evlendi diyecek...kim olsa boyle dusunmez....gitti bizim masal askimiz...artik vuslati ruyamizda goruruz...:icon_sorr
ne olursa olsun bunu bize yapmamaliydi..gidip o kizla evlenmemeliydi..gorun bakin,defne nasil olsa kurtuldu,haftaya bolum olarak salihlere agirlik verilecek..ve salih o kizla evlenirse haftayaki bolumde hic sasmayin..ayyy nasil zoruma gidiyo anlatamam,salih bunu nasil yaparsin..nasil giderde baska birine evlenme teklif edersin..hadi nisanlandigina eyvallah dedik,istemeyerek oldu dedik..ya simdi,neymis efendim onu gercek seven ceylanmis...ayy deli oluyorum resmen,obur bolum bizi cildirtmazlarsa iyi...
ewlencekk ben alıştırdım kendimi.. salih vurulsa ewlenemez diodum ama vurulmadı.. hatta çifte düğün yaparlarsa hiç şaşmam ceylanla salih.. aliyle bahar...
bahar ereni saklamakla salihi de kaybetti.. salih hala sevio onu.. ama baharın her iki kelimesinden biri "bırak peşimizi" dnada da yanılttı.. salihi resmen pislik olarak görüo.. erenden uzak tutmak istio. ne hakkı war??:hıh
moon_light 01-03-08, 23:53 yaaa varya su aliye soyleyecek o kadar cok sozum var ki,aslinda ona yorum yapmasam daha iyi olur..ben o sinsi gozleri oyarim ya,beni cileden cikardi..onu her gordugumde tokati suratina yapistirasim geldi...ne demistik,iste o cikti yine bu pisliginde altindan!! baharcim kendi basina olsa boyle biseyi beceremezdi..ayyyy aliyi oldurucem yeter artik ya,ikiyuzlu gicik bide salihe yaa oyle mi inanmiyorum,ben sana ne demistim oyledir dememismiydim,gibi sozler ediyoir bide...deli olmamak mumkun mu...insallah su aliyede coskun gibi bir son hazirlarlar,yok yoooook ne coskun gibisi,kamyon carpsin surum surum surunsun...yoksa bizim icimiz sogumaz,coskundan yuz milyon kat daha cok aliye nefretimiz...
burcagida postaliyorlar amerikaya..haydaaa bu kiz niye gidiyor simdi,onun rolu erenin baharin oglu oldugu ortaya cikana kadarmiymis...ya burcak ne var sanki gitmeden bi guzellik yapsan,salihe herseyi anlatsan..gitti salih,kalbimdende gitti..sevmiyorum artik onu..bunu yapmamaliydi...
zehra doğru doğru ceydanın yamanını unutmamak lazım sonra bizi paralamasın o kel kafalı için:img-wink:
ve bu bölüm de oğuz muydu yanlış hatırlamıyorsam onunda hakkını yemiyelim simdi:img-wink:
ceydacım o kelimeleri ben sana yarın yazam cnm malum banlama olayı var bu sitede aranızdan ayrılmamı isterseniz seve seve yazayım derim:)
moon_light ım ilk sahne dediğin gibi muhteşemdi salihin geri dönüp hesap soruşu:good:ben olsam tekme tokat girişirdim:img-hysteeğer salih de bu durumu kabullenip bahara yanaşırsa yinetroest
ama defne çoşkun sahnelerine bayıldım resmen çok gerçekçi çekilmiş defne kurtulsun diye bende koltuğun üstünde bin taklalar attım:img-hyste
çoşkunu yatağa bağlayıp tokatı da patlattığı anda koptum:...harika bir sahneydi
mahirinde harputlunun fakirhanesinde:) yaşadığı ikilem çok iyi yansıtılmış:good:ama hala ısrar ediyorum şu adamı lütfen iç güveysi yapmasınlar artık onlarında bir evleri olsun yaa yakışmıyo mahire hemde hiç yakışmıyooo:icon_sorr
kızlar düğün haftaya olur artıkın diyorum hep beraber toplanalım düğünü de şenlendirelim gidelim sete düğün sahnelerinde ortaya geçelim hep beraber bir çiftetelli oynayalım halay başını da mehtap çeker :img-hyste ne dersiniz?:img-wink:
ewlencekk ben alıştırdım kendimi.. salih vurulsa ewlenemez diodum ama vurulmadı.. hatta çifte düğün yaparlarsa hiç şaşmam ceylanla salih.. aliyle bahar...
bahar ereni saklamakla salihi de kaybetti salih hala sevio onu ama baharın her iki kelimesinden biri "bırak peşimizi" dnada da yanılttı.. salihi resmen pislik olarak görüo.. erenden uzak tutmak istio. ne hakkı war??:Hıh
can yoldasim altina bende imzami basiyorum
cok haklisin vallah .... mehtap'cim hic bosuna kizma salih'ime ne yapalim yani baharda bu kadar inatci olmasin tamam salihte hatali ama baharda hata daha buyuk ... en buyuk hatasida test olayi bence
moon_light 01-03-08, 23:59 en cokta zoruma giden,bizimkilerin gozlerinde bu bolum askin a sini gorememekti :icon_sorr :icon_sorr aglayacagim simdi..ne oldu bunlara,neden bu hale geldiler...neden birbirlerini deli gibi sevdikleri halde,hayati birbirlerine zindan ediyorlar...
salih nasil yaparsin..bahar nasil yaparsin...ah erenim,cnm benim napacaksin sen bu deli anneyle deli babanin elinde...ikiside inatci,birbirlerini dinlemiyorlar..hem kendilerine,hem o yavrucaga,hemde asklarina eziyet ediyorlar...
tek umidim belgin ve harputluda kaldi..onlarda bu isi duzeltmezse yok artik baska bir sekilde duzelmez...hatta diyordum ya salihin basina bisey gelse,baharda basinda aglar sizlar diyordum ya,bu bolumki izlediklerim kanimi dondurdu...artik oylede dusunmuyorum..ne bahar oyle bir durumda o sekil davranir,ne de salih...buz gibilerdi bu bolum ya..
ben eski baharimi eski salihimi istiyorum..raydan ciktilar...nazar degdi asklarina,aglamak istiyoruummmm :sad53:
:img-hyste:img-hyste
ewt jujum lütfen lütfen benimkileri unutmaaa...:img-wink:
yok cnm sen sonra yazarsın banlmanı istememm...:icon_whis
aynen ya salih geri döndü bahar tokadı haketti orda.. bide yazıklar olsun senn kaç yüzün war dedi yaa bravo salih yürü be kim tutar seni....:img-wink:
defnenin tokadı mükemmeldi ya ne güzel tokat attı o öylee... bayıldım bayıldımm..:happy0064
ewt haftaya düğün war düğün.. mehroş başı çeker emin olunn..:img-hyste
kesinlikle zehracım bahar daa çok hatalı.. tamm salih başlatmış olabilir ama aşk bu sen başlattın ben başlattımı mı war cnm??:hıh
cidden bi zamanlar bizimkiler derdik ne güzel.. artık çok zorlaştı beraber olmaları.. salih bahar onu aldattı sanıo.. bahar hayatta sölemez ereni salihe.. salih söz verdi ceylanla ewlencek.. çoşkun öldü salihe patlıcak bahar.. senn yüzünden die.. iice karıştı olaylar.. artık biizmkilerden eser kalmadı.. eski günleri zor görürüz..
moon_light 02-03-08, 00:15 musadenizle buyuk muyuk demeyecegim su emineyide bir kasik suda bogacagim...
baharima utanmaz,arlanmaz diyor...sen oturda bi yani basindaki akildan mahrum,kafasi anca pislige isleyen,nasil avukat olduguna hala aklimin ermedigi,seytan yarmasi,duzenbaz,sahtekar,utanmaz,ar damari catlamis,ne idugu belirsiz ogluna soyle o laflarii....:icon_evil :icon_evil
bide ne diyo,bahar yoksa o oglani salihin diye basina sarmazmiymis..yuh dedim artik orda....ayy devam etmeyim ben en iyisi fazla sinirim hat safhada cunku...
varya su an yanimda defne olsada sarilsam,yanaklarindan opsem,kalbimi fethetti bu bolum resmen..cok cok basariliydi,oyunculugu goz doldurdu,kiyamam nasil uzuldum ona,bizim defnede ne marifetler varmis,coskuna sus manyak ben goncagul degilim diye tokadi gecirince,icim buz gibi oldu:) en basitinden coskun psikopati kizin agzina kac kez bant yapisti,cikardi yazik nasil aci cekmistir kim bilir...
baharim birtanem nasil ogluyla dertlesti..istedigimiz sahne oldu sonunda..ama ogluna salihe olan askini degil,onun ereni haketmedigini soyledi :icon_sorr off yaa offf nerde bizim masum,tertemiz askimiz...keske bu ayriliklar dis etkenlerden kaynaklansaydida bizimkiler hep durust kalsaydi...yalanlar,dolanlar havada ucusuyor..baharcima hic birseyde kizmiyorumda,su aliyle hala gorurusyor,hala yardimlarini kabul ediyor ya ona kiziyorum....baharin aliyle birlikteliginin mumkun olmadgini yazmistim ya,bu bolumden sonra fikrim degisti...:icon_sorr mahvolduk biz..bunlarda bu inat olduktan sonra,salih obur bolum ceylanla evlenir..baharda alinin uyuz yalanlarina kanip,o duygusal anlamda cok zayif oldugu donemde,eger aliyle birlikte olmayi kabul ederse,benim bittigim andir...yeter artik bu kadarida olmaz,ne olur bir an once akillari baslarina gelsin,yoksa biz burda aklimizi yitirecegiz :icon_sorr:icon_sorr
mehroşş yine kaldıkk başbaşa...:img-hyste
ben en başından beri sölüom ali kandrcek baharı .. o da salihe inanmaz dinlemez o salak aliye aşırı bi güven nerden geliosa.:hıh
ali buna nası cesaret etcek.. sonuçta ceylanla ewli olsa bile salih baharı sevdiğini bilio.. ali herşeyi bilio zaten.. emine kurtulamıcen bahardan.. gelin gelecek sanaa...:img-hyste
Harika bölümümüz bittiğinden beri tüm yorumlarınızı okuyorum ) heyecanımın geçmesini bekledim) Moonlight ağla güzellik ağla ) dost acı söylermiş..biz sana dememiş miydik?=) biraz yalnız kal ,barınağa git düşün, hata yapıyorsun diye..test sonuclarından sonra bahar ve salih tartıştılar,oradan ayrıldıklarında gerçekten baharın yerinde olsam ilk gideceğim yer barınak olurdu.Gizlemek zorunda da olsa ayrılmalıysada gidip ağlayacak mısın, düsünecek misin? ilk adresin orası olmalıydı, ama sen dinlemedin. hatta Aliye tesekküre gittin bisüre sonra. Oysa salih telefonlarında en yakını mahire bile yok bisey sonra görüselim diyerek doğru barınağına sığınağına koştu, orda olsaydın aynı şeyleri hissetseydin, onun kadar çok sevseydin, nasıl davranacağını yazmama gerek yok sanırım herşey farklı olurdu. Fakat sayende böyle oldu ( konuya ait yorumlara sonra devam edelim.
Dizimize imza atan kahramanlarımız var Defne'ye kocaman alkış.Kurtulabilmek icin,Mahire sevgisinden kendini parçaladı, tabi coskunu da parçaladı, tekme,samdan,tokat..coskunun ölümü defnenin elinden olsa sevinçten bayılacaktım ya yazık mahirine kavuşsun.Böylesi daha iyi oldu.Coşkun yukarıda bağlıyken, Defne Mahirle telde konusuyordu, o sırada coskun geldi ya korkudan çığlık atmıştım.Defnecigimizin çekmediği kalmadı :=( Ceydanın bitanesinin ölüsü bile kızın kucağına düştü , korku filmi gibi, senaryo muhteşem olmuş..Ceydanın başı sağolsun..İmzadan ikisi gitti :P sıra Baharın fedaisi palası Aliyi vursun bakalım.. Bir de Salihe vurulma senaryoları yazıp, bizi korkudan öldürdünüz. Bölüm bitiyorken, evet Coşkun belki artık yok ama bukez çığlıklar sevinçten oldu)) bayram yaptımm. Kardeşim coşkuna acımış yazıkkk adam ölüyor sen kahkaha atıyorsun diyor:P Defnem kurtulmuş, Mahirimiz biricik aşkına kavuşmuş,katil olmamış.Salihimiz vurulmamış nasıl bayram olmasın=)
Harika bir bölümdü ...Vazgeç Gönlüm ekibine Teşekkürler
emelcimm merhabaa ne güzel yazmışsın canı gönlden tebrik ediyorum..
o kötü olayın üstüne bide gitti alinin yanına.. sanki anlamıo alinin neden böyle yaptığını:hıh neden hala konuşuo onunla o herşeyi daa zora sokuo..
ahh ahh salih vurulsaydı çoşkun salihi vurup öle atlasaydı yaa... içimde kaldı ..
barışmaları için bi vesile olurdu .. şimdi nası barışcaklarr..
nese ben kaçıorumm sizlere ii yorumlar++geceler..bye
moon_light 02-03-08, 00:36 ay varya daha yorumlarida okuyamadim,artik sabaha kadar burdayim ben,sinirimi alamadim...
sevgili sabah,sadece senin son yorumu okudum,msjda atamadim kusuruma bakma,su an kendimde degilimde:(
sorma...aglayacagim elbette :( hicbirsey salihin yaptigini hakli cikaramaz...bu bolum zaten hic akli basinda kimse yoktu,herkes ucmustu..baharcimda icinde olmak uzere kimse saglikli dusunemiyor,ben onu bilir onu soylerim...bu kadarda olmaz ki ama...tertemiz askimiz gitti,mahvoldu..diyorum ya keske bu ayriliklari dis etkenler tarafindan olsaydi,keske baska sebeplerden ayri kalsalardi..en azindan birbirlerinden ayri olmanin uzuntusunu cekerlerdi...ama ya simdi beni en cok yaralayan gozlerinde aski gorememdi uhuuuuu:(
defneye bende bayildim..tekrar tekrar soyluyorum bu bolume damgasini vurdu..mukemmeldi!!!
ah be baharim..saglikli dusunemiyorsunuz...hersey ust uste geldi,yikildin mahvoldun..ama biz dayaamiyoruz eski salihimizi,eski baharimizi istiyoruz..kirlendi tertemiz asklari,kirletti yalanlar dolanlar...bunu yapmamalilardi....
ayy salih gidip o kizla evlenecek deli olacagim ya...kendisini en cok seven(!) insana kostu ..dedigim gibi o barinakta kiydirsin nikahlarini,ceylaniyla mutlu mesut yasasin...yazik ettin..cok yazikkk...
GÜL GÜZELİ 02-03-08, 00:50 ay varya daha yorumlarida okuyamadim,artik sabaha kadar burdayim ben,sinirimi alamadim...
sevgili sabah,sadece senin son yorumu okudum,msjda atamadim kusuruma bakma,su an kendimde degilimde:(
sorma...aglayacagim elbette :( hicbirsey salihin yaptigini hakli cikaramaz...bu bolum zaten hic akli basinda kimse yoktu,herkes ucmustu..baharcimda icinde olmak uzere kimse saglikli dusunemiyor,ben onu bilir onu soylerim...bu kadarda olmaz ki ama...tertemiz askimiz gitti,mahvoldu..diyorum ya keske bu ayriliklari dis etkenler tarafindan olsaydi,keske baska sebeplerden ayri kalsalardi..en azindan birbirlerinden ayri olmanin uzuntusunu cekerlerdi...ama ya simdi beni en cok yaralayan gozlerinde aski gorememdi uhuuuuu:(
defneye bende bayildim..tekrar tekrar soyluyorum bu bolume damgasini vurdu..mukemmeldi!!!
ah be baharim..saglikli dusunemiyorsunuz...hersey ust uste geldi,yikildin mahvoldun..ama biz dayaamiyoruz eski salihimizi,eski baharimizi istiyoruz..kirlendi tertemiz asklari,kirletti yalanlar dolanlar...bunu yapmamalilardi....
ayy salih gidip o kizla evlenecek deli olacagim ya...kendisini en cok seven(!) insana kostu ..dedigim gibi o barinakta kiydirsin nikahlarini,ceylaniyla mutlu mesut yasasin...yazik ettin..cok yazikkk...
canımm yorumundan sinir fışkırıyoo resmen sakin ol köpürme o kadarr hasanla belgin ne güne duruyoo kendi hatalarını göz göre göre kızlarına yaptırırlarmı elbet bi şekilde barışıcaklarrr ben inanıyorum ki salihh en fazla nikah masasına kadar gidicek ama evlenemicek çünkü oglunu ögrenmişş olucakk ve baharına gidicekk ayrıca salih haklıydı baba olma sevinci tutsagında kaldı zavallının kim sevdiginin kucagında başkasından olma bi bebek görmek isterki kim sevdiginin bi başkasının bebeginin annesi yada babası oldugu fikrine katlanabilir bence salihin tepkileri yerinde asıl suçlu bahar oda pişman olucakk sen salihi bırak asıl sinir olman gereken mahir zavallı defne canıyla boguşuyoo o kendini bilmezz odunn karısının başkasıyla kaçtıgını düşünüyoo bahar telefon açıp defnenın çoşkunun yanında oldugunu söylüyoo o o dakkada endişeleniceginee defnenın çoşkunla kaçtıgını düşünüp bide mutluluklar diliyoo malakmıdır nedir yaa ohh olsunn ama sonundaa karısının başının dertde oldugunu görüncee ne hale geldii yanlızz araba da salihle mahir süperdiler salihh mahire gazdan ayagını çek böyle gidersen varamıcazz dedi üstüne mahir bu sefer olmucak bu sefer goncagülde olanları yaşatamıcaksın bana diyincee salihh mahir bas gaza bass dedi onun demesiyle ben bi kahkaya attımm:img-hystesüperdi yaaa adam goncagülü duyunca hızı mızı unuttu delii neysee defne kurtuldu şükür de çoşkun gitti bu arada giden gidene dizide aliden başka kötü kalmadı dizinin tek kötü adamı ali oldu oda kendince kötülük yaptıgını sanar durur da dizi nasıl ilerlicek şindi çok merak ediyorum dogrusu..
yalnız üzülmene de kıyamıyorum. sevgimizi biliyorsun ya önce bölüme objektif bakalım, konuları degerlendirelim, ara mesajlarda senin açından da destek msj yazarız. Haklıysan yazarız zaten haklı olmanı istiyoruz. Fakat o kadar başarılı bir oyuncu kadrosu var ki sadece Bahar Bahar diyemiyorum =) Harputlu abi babası tabi.. çook güzel kızdı biraz valla kızmazsan çok hoşuma gitti o sahne ) Belgin abla yine güzel nasihatler verdi ama nasihatten öte sanki derin pişmanlıklarını anlatıyordu. Kızının da aynı şekilde geç kalmasını ve aynı acıları yaşamasını istemiyor.Baharın Salihe sözlerini hiç beğenmiyorum.Öfke de olsa seven biri böyle yapmamalı=) her olaya kendi açısından bakıyor hatta coşkunda bile arkadası ölmüş yerde yatıyorken, abim yapmaz, diyor ama herşeyi Salih yapıyor =( eskisi gibi olmalı biraz.Aliye biraz daha birseyler söylerse yakın olursa Ereni istemeye başlıycaz artık =) Salih haketmiyor diyor ya bizde Bahar haketmiyor desek biraz düsünse =)
Eren çok tatlı. Babası gelmiş tabi annesinin kucağından sevinçle babaya atlıyor. Beni yine gecen mesajlarınızda üzmüştünüz, Salih Erene uzaylı gibi bakıyor diye. Evde çocukla ilgilenmedi demistiniz yine Hasan abi sayesinde oğluna sarılabildi. Aslında uzaylı gibi bakan nefret eden Alinin sahnesiydi,Bahar çocuğun ateşi var bakarmısın derken, yok hiç anlamam demişti.Defnenin Coşkuna verdiği tepkiyi Baharın Aliye göstermesini görmeyi istiyorum. Alinin onu sevdigini biliyor fakat neden bana yakın davranıyorsun,iyilik yapıyorsun diye soruyor ve sevgisini duyuyor. O sırada Salih Bahar için ağlıyor. Salihin de daha ilk birkaç gün içinde verdiği evlilik kararı tepkisel olsa da şuanda Moonligtı sevindirecek bir yorum, Baharı haklı çıkarıyor...Salih beni sevmiyor, benden intikam aldı sadece . Hani güveniyordu,Bahar öyle bir kız değildi. Defne de Mahiri aldatmıştı hani, şu kadın milleti değil miydi ? ne oldu=) bence Mahir Defneye bir kere daha aşık oldu. Aynısı Salihe de olacak ) geç olmasa bari ) Ali kadar akıllı olsun diyorum.
moon_light 02-03-08, 01:03 canımm yorumundan sinir fışkırıyoo resmen sakin ol köpürme o kadarr hasanla belgin ne güne duruyoo kendi hatalarını göz göre göre kızlarına yaptırırlarmı elbet bi şekilde barışıcaklarrr ben inanıyorum ki salihh en fazla nikah masasına kadar gidicek ama evlenemicek çünkü oglunu ögrenmişş olucakk ve baharına gidicekk ayrıca salih haklıydı baba olma sevinci tutsagında kaldı zavallının kim sevdiginin kucagında başkasından olma bi bebek görmek isterki kim sevdiginin bi başkasının bebeginin annesi yada babası oldugu fikrine katlanabilir bence salihin tepkileri yerinde asıl suçlu bahar oda pişman olucakk sen salihi bırak asıl sinir olman gereken mahir zavallı defne canıyla boguşuyoo o kendini bilmezz odunn karısının başkasıyla kaçtıgını düşünüyoo bahar telefon açıp defnenın çoşkunun yanında oldugunu söylüyoo o o dakkada endişeleniceginee defnenın çoşkunla kaçtıgını düşünüp bide mutluluklar diliyoo malakmıdır nedir yaa ohh olsunn ama sonundaa karısının başının dertde oldugunu görüncee ne hale geldii yanlızz araba da salihle mahir süperdiler salihh mahire gazdan ayagını çek böyle gidersen varamıcazz dedi üstüne mahir bu sefer olmucak bu sefer goncagülde olanları yaşatamıcaksın bana diyincee salihh mahir bas gaza bass dedi onun demesiyle ben bi kahkaya attımm:img-hystesüperdi yaaa adam goncagülü duyunca hızı mızı unuttu delii neysee defne kurtuldu şükür de çoşkun gitti bu arada giden gidene dizide aliden başka kötü kalmadı dizinin tek kötü adamı ali oldu oda kendince kötülük yaptıgını sanar durur da dizi nasıl ilerlicek şindi çok merak ediyorum dogrusu..
:icon_sorr cnm sorma ya,ben kendi msjlarimi bir daha okumaya firsat bulamadigim icin o sinirle ne yazdigimida bilmiyorum..cok mu belli etmisim,sinirli,cok uzgun oldugumu :img-blush :icon_sorr
hay agzina saglik senin...insallah sadece nikah masasinda kalir,bu korkunc olay...varya eger salih o kizla evlenirse,inanilmaz kotu olur...artik cikis yolu falan olmaz,biter hersey...
ayy ozet fragman gelsin istemiyorum,o kotu haberi almaktan korkuyorum...:icon_sorr salih o kizla evlenirse,mahvoluruz...inat uzerine inat olursa,bahariminda daha kotu birsey yapmasindan korkuyorum...
o ali denen haysiyetsiz,annesini fitlemeye devam eder,hepsinin elbirligiyle oldu bittiye getirirler,gelecek bolum nikah kiyilirsa hic sasmayin...nolur olmasin noluuuurrr...:sad53: bahar nikah masasinda yetissin onlara,salihle goz goze gelsinler,salih evet diyemesin,bizi yikmasin,yakmasin...
son umut zaten belgin ve harputluda..eger onlarda bisey yapmazlarsa eyvah ki ne eyvah...belgin bu bolum cok iyiu konustu,her ne olursa olsun baharin yaptiginin yanlis oldugunu,babasindan ereni koparmamasi gerektigini,hatta ustu kapali kendi hayatindan ornek vererek,bunu ileride anlatmanin cok zor oldugunu,soyledigi yalanin birgun gelip hayatinin tek gercegi olacagini soylemesi bana biraz iyi haberlerin sinyali gibi geldi ama..hadi bakalim hayirlisi..
varya arkadasim ellerin dert gormesin...mahir hakkinda yazdiklarina su halimde bile guldurdun ya beni,cok sagol...
ama mahirde haksiz sayilmazdi ki,defnenin supheli hareketleri,ustune ustluk o mektup..hangi erkegin aklina oyle birsey getirmezdi ki..tamam anlamadan bilmeden yargisiz infaz derler buna,duygusal davrandi..ondan oyle dusundu...
salih cok guzel soyledi ama "defne oyle bir kiz degil,asla oyle sey yapmaz" dedi..mahirde diyor hala mi kadinlara guveniyorsun,baharin yaptigina bak diye....bitanem baharim boyle mi anilacakti,ne oldu bunlara yaaaaaa :icon_sorr
keske yuz tane kotu olsada ali olmasa...:dito o dunyadaki tum kotulere bedel..ayy neyse onu hatirlamak istemiyorum,beynime yazik...
GÜL GÜZELİ 02-03-08, 01:16 :icon_sorr cnm sorma ya,ben kendi msjlarimi bir daha okumaya firsat bulamadigim icin o sinirle ne yazdigimida bilmiyorum..cok mu belli etmisim,sinirli,cok uzgun oldugumu :img-blush :icon_sorr
hay agzina saglik senin...insallah sadece nikah masasinda kalir,bu korkunc olay...varya eger salih o kizla evlenirse,inanilmaz kotu olur...artik cikis yolu falan olmaz,biter hersey...
ayy ozet fragman gelsin istemiyorum,o kotu haberi almaktan korkuyorum...:icon_sorr salih o kizla evlenirse,mahvoluruz...inat uzerine inat olursa,bahariminda daha kotu birsey yapmasindan korkuyorum...
o ali denen haysiyetsiz,annesini fitlemeye devam eder,hepsinin elbirligiyle oldu bittiye getirirler,gelecek bolum nikah kiyilirsa hic sasmayin...nolur olmasin noluuuurrr...:sad53: bahar nikah masasinda yetissin onlara,salihle goz goze gelsinler,salih evet diyemesin,bizi yikmasin,yakmasin...
son umut zaten belgin ve harputluda..eger onlarda bisey yapmazlarsa eyvah ki ne eyvah...belgin bu bolum cok iyiu konustu,her ne olursa olsun baharin yaptiginin yanlis oldugunu,babasindan ereni koparmamasi gerektigini,hatta ustu kapali kendi hayatindan ornek vererek,bunu ileride anlatmanin cok zor oldugunu,soyledigi yalanin birgun gelip hayatinin tek gercegi olacagini soylemesi bana biraz iyi haberlerin sinyali gibi geldi ama..hadi bakalim hayirlisi..
varya arkadasim ellerin dert gormesin...mahir hakkinda yazdiklarina su halimde bile guldurdun ya beni,cok sagol...
ama mahirde haksiz sayilmazdi ki,defnenin supheli hareketleri,ustune ustluk o mektup..hangi erkegin aklina oyle birsey getirmezdi ki..tamam anlamadan bilmeden yargisiz infaz derler buna,duygusal davrandi..ondan oyle dusundu...
salih cok guzel soyledi ama "defne oyle bir kiz degil,asla oyle sey yapmaz" dedi..mahirde diyor hala mi kadinlara guveniyorsun,baharin yaptigina bak diye....bitanem baharim boyle mi anilacakti,ne oldu bunlara yaaaaaa :icon_sorr
keske yuz tane kotu olsada ali olmasa...:dito o dunyadaki tum kotulere bedel..ayy neyse onu hatirlamak istemiyorum,beynime yazik...
süpersinn canımmm bu sinirle bilee yakıyoo yorumların yani:)Merak etmee salihh evlenmez adam bahar diye inliyo evlenirmi hem evlense bile elini sürermi Alah bilir aynı odada bile kalmazz o zayıf nevaneyle(bu arada hep gıcık olmuşumdurr hem adamı sevmedigi halde evlilige götürmek isteyip hemde olmayınca çözümü intiharda bulann malaklara)sanki dünyada erkek yok sanki bi daha aşık olamıcakk gerçi aşık olmakda vazgeçmekde zor ama intihar etmeye ne gerek var cık cık..mahir konusunda haklısınn aslında kagıtda yazanlar aşkla ilgili olunca insan şüpeye düşüyoo ama ya defne onu kendisine yazmaya karar vermiş ve vazgeçip yırtmış olsaydı ne halt yicekti gerçi şimdide defne kazara mahirin kendisinden şüpe ettigini ögrenirse vay halineee kızın piskolojisi zaten kötü defne artık bu piskolojiyi mahirin üstünde deneyecegi işkencelerle düzeltmeye çalışırr:) bu arada bencede eren işini hasanla belgin çözücekk hasan evlat acısı özlemi çekerkenn kızının inadı ugruna aynı acıyı salihe çektirmezz belginde kendi yaptıgı hatayı kızına yaptırmazz bi şekilde tatlıya baglanırr inş ama ali varr tabii oda boş durmazz savaş açar anneside onun fişeklemesi altındaa bakalım hangi taraf galip gelicekk aşkın büyüsünde olanlarmı yoksa fişeklenmekden fişeklencek tarafı kalmayanlarmı görücezz:img-hystebu arada canım seni biraz olsun keyiflendirdiysem ne mutluu:)sıkma canını ölüm olmadıkça aşka ve aşıklara hiç bişey olmazz hatta bazenn ölüm bile bitiremezz aşklarıı salih ve bahardaa bitmicekk erenleriyle mutlu olduklarını görücezzz inşş..
moon_light 02-03-08, 01:20 yalnız üzülmene de kıyamıyorum. sevgimizi biliyorsun ya önce bölüme objektif bakalım, konuları degerlendirelim, ara mesajlarda senin açından da destek msj yazarız. Haklıysan yazarız zaten haklı olmanı istiyoruz. Fakat o kadar başarılı bir oyuncu kadrosu var ki sadece Bahar Bahar diyemiyorum =) Harputlu abi babası tabi.. çook güzel kızdı biraz valla kızmazsan çok hoşuma gitti o sahne ) Belgin abla yine güzel nasihatler verdi ama nasihatten öte sanki derin pişmanlıklarını anlatıyordu. Kızının da aynı şekilde geç kalmasını ve aynı acıları yaşamasını istemiyor.Baharın Salihe sözlerini hiç beğenmiyorum.Öfke de olsa seven biri böyle yapmamalı=) her olaya kendi açısından bakıyor hatta coşkunda bile arkadası ölmüş yerde yatıyorken, abim yapmaz, diyor ama herşeyi Salih yapıyor =( eskisi gibi olmalı biraz.Aliye biraz daha birseyler söylerse yakın olursa Ereni istemeye başlıycaz artık =) Salih haketmiyor diyor ya bizde Bahar haketmiyor desek biraz düsünse =)
Eren çok tatlı. Babası gelmiş tabi annesinin kucağından sevinçle babaya atlıyor. Beni yine gecen mesajlarınızda üzmüştünüz, Salih Erene uzaylı gibi bakıyor diye. Evde çocukla ilgilenmedi demistiniz yine Hasan abi sayesinde oğluna sarılabildi. Aslında uzaylı gibi bakan nefret eden Alinin sahnesiydi,Bahar çocuğun ateşi var bakarmısın derken, yok hiç anlamam demişti.Defnenin Coşkuna verdiği tepkiyi Baharın Aliye göstermesini görmeyi istiyorum. Alinin onu sevdigini biliyor fakat neden bana yakın davranıyorsun,iyilik yapıyorsun diye soruyor ve sevgisini duyuyor. O sırada Salih Bahar için ağlıyor. Salihin de daha ilk birkaç gün içinde verdiği evlilik kararı tepkisel olsa da şuanda Moonligtı sevindirecek bir yorum, Baharı haklı çıkarıyor...Salih beni sevmiyor, benden intikam aldı sadece . Hani güveniyordu,Bahar öyle bir kız değildi. Defne de Mahiri aldatmıştı hani, şu kadın milleti değil miydi ? ne oldu=) bence Mahir Defneye bir kere daha aşık oldu. Aynısı Salihe de olacak ) geç olmasa bari ) Ali kadar akıllı olsun diyorum.
en basta sunu soyleyim emelcimin yorumuna gecmeden...ben baharcimin her davranisina olur gozle bakmiyorum,onada kizdigim cook noktalar var...ben sadece tum sucun onun uzerine atilmasina karsiyim,cunku salihin yaptiklari hicde azimsanmayacak kadar cok...simdi o kizla evlenecek ya,hicbir sekilde yaptiginin hakli tarafi yok!! inat ve gurur bizimkilerin hic yakismiyor,mahvettiler o masal aski...:icon_sorr
simdi...cnmsin emelcim cok sagol..ben zaten en basindan beri soyluyorum,iremimi ne kadar cok sevdigim asikar,ama diziyi sirf onun icin izliyorum diyemem...oyuncularimizin hepsi cok basarili,bu bir ekip isi,hepsinin basarilari birlesip vazgec gonlumu olusturuyor..herkesi cok seviyoruz...
keske harputlu bahara daha cok kizsa...birde harputlu bahar kizim deyince,bahar hanimi tercih ederim demesi gercekten cok aciydi...baharcim bazen kendine hic yakismayan davranislarda bulunuyor...duygusal anlamda cok yikildi,saglikli dusunemiyor...hersey ust uste geldi,simdide abisi olurse,birde onun acisi olur :icon_sorr coskun acisindan elbette uzulmuyorum ama baharcim cok uzulecek ona uzuluyorum...
salih hic erene uzayi gibi bakar mi ya..:icon_sorr onu soyleyen sahsiyet kendini bilir...:icon_whis :P:P bacim kusuruma bakma,sanada takilmasam burda uzuntuden olucem...:icon_sorr baharcim artik su aliyle samimiyetini kesmeli!!!!!
ya bu alinin yaptiklarini neden kimse gormuyor...herkes kor mu...bir Allahin kuluda cikip ali soyle boyle demiyor...biri cikip herkesin gozundeki perdeyi kaldirmali,birlik olup herkes aliyi taslamali :img-hyste yoksa biz burda catir catir catlayacagiz ama olmuyor boyle...
bakiyorumda bu bolumden sonra kimsenin gozune uyku girmemis
vallah onu bunu annamam salihime laf yok tamam oda hatali ama bahar kadar deyil yaaaa ... ama varya bu bolum ali'ye resmen uyuz oldum o ali elime bir gecse varya didik didik yolcam
bu arada murat han hosgeldiniz sizi aramizda gormek cok guzel
moon_light 02-03-08, 01:30 süpersinn canımmm bu sinirle bilee yakıyoo yorumların yani:)Merak etmee salihh evlenmez adam bahar diye inliyo evlenirmi hem evlense bile elini sürermi Alah bilir aynı odada bile kalmazz o zayıf nevaneyle(bu arada hep gıcık olmuşumdurr hem adamı sevmedigi halde evlilige götürmek isteyip hemde olmayınca çözümü intiharda bulann malaklara)sanki dünyada erkek yok sanki bi daha aşık olamıcakk gerçi aşık olmakda vazgeçmekde zor ama intihar etmeye ne gerek var cık cık..mahir konusunda haklısınn aslında kagıtda yazanlar aşkla ilgili olunca insan şüpeye düşüyoo ama ya defne onu kendisine yazmaya karar vermiş ve vazgeçip yırtmış olsaydı ne halt yicekti gerçi şimdide defne kazara mahirin kendisinden şüpe ettigini ögrenirse vay halineee kızın piskolojisi zaten kötü defne artık bu piskolojiyi mahirin üstünde deneyecegi işkencelerle düzeltmeye çalışırr:) bu arada bencede eren işini hasanla belgin çözücekk hasan evlat acısı özlemi çekerkenn kızının inadı ugruna aynı acıyı salihe çektirmezz belginde kendi yaptıgı hatayı kızına yaptırmazz bi şekilde tatlıya baglanırr inş ama ali varr tabii oda boş durmazz savaş açar anneside onun fişeklemesi altındaa bakalım hangi taraf galip gelicekk aşkın büyüsünde olanlarmı yoksa fişeklenmekden fişeklencek tarafı kalmayanlarmı görücezz:img-hystebu arada canım seni biraz olsun keyiflendirdiysem ne mutluu:)sıkma canını ölüm olmadıkça aşka ve aşıklara hiç bişey olmazz hatta bazenn ölüm bile bitiremezz aşklarıı salih ve bahardaa bitmicekk erenleriyle mutlu olduklarını görücezzz inşş..
canim valla keyiflendirdin,hatta yorumlarin icime su serpti,birde sabahinkiler oyle..sizi cok seviyorum cok sagolun...diger arkadaslarinkini daha okuyamadim :icon_sorr birazdan hepsini okurum insallah...
salihin evlenecegini kirk yil dusunsem aklima gelmezdi...ama bu bolum bizi yikti resmen...ayrica o kalin harflerle belittigim sozunun altina imzami atiyorum...kiz bile bile salihle evlenmeye dunden niyetli,aynen bende sinir olurum,adamin gonlu baskasinda,o evlenelim dese bile evlenme aklin varsa...
salihin o kizla nikah masasina oturacagi kesin ya,bari nikah kiyilmasa..baharcim erenle cika gelse:icon_sorr...salih baharin gozlerinin icine baka baka evet derse,iste o zaman mahvoluruz biz...harputlu ve belgin...tek care onlarda....onlar akli basinda insanlar,cozerlerse durumu onlar cozer yine soyluyorum..baska umut kalmadi..belginin sozleri iyiye isaretti...insallah salihin baskasiyla evlenecegini duyarda harputlu ile birlik olup bu nikaha engel olurlar...
herkes bu bolum cok kizgindi ya..:icon_sorr bir an once umarim hersey yolun girer....
mahir ve defne yorumuna yine guluyorum :img-hyste haklisin..defne mahirin kendisini aldatmis olabilecegini dusundugunu ogrenirse,cadiligi tutabilir...:)
ay bide harputlu mahire dedi ya siz mi kavga etmiyorsunuz,surekli didisip duruyordunuz oglum diye,oda cok hosuma gitmisti:P
ama artik defne ve mahirin didismekten cok birbirlerinin daha cok kiymetini bileceklerine,daha cok asklarina onem vereceklerine inaniyorum...:img-yes:
salih hic erene uzayi gibi bakar mi ya..:icon_sorr onu soyleyen sahsiyet kendini bilir...:icon_whis :P:P bacim kusuruma bakma,sanada takilmasam burda uzuntuden olucem...:icon_sorr baharcim artik su aliyle samimiyetini kesmeli!!!!!
ya bu alinin yaptiklarini neden kimse gormuyor...herkes kor mu...bir Allahin kuluda cikip ali soyle boyle demiyor...biri cikip herkesin gozundeki perdeyi kaldirmali,birlik olup herkes aliyi taslamali :img-hyste yoksa biz burda catir catir catlayacagiz ama olmuyor boyle...
mehtapcim olurmuyaaa alinin yaptiklarini gormeyen kesin kordur ... ama sen merak etme canim o seytan taslar gibi tasliyacam kimse alamiyacak elimden
gercektende yeter artik alinin yaptiklari .. bahar bir an once ali'den uzaklasmali yaa
bu bolumden sonra artik bahar salih aski daha zor hale geldi... mehtapcim saka bir yana bende istemiyorum salihin ceylanla evlenmesini ... gerci butun hafta boyu tahmin etmistik salihin ceylana geri donecegini ama yinede icimde azda olsa bir umut vardi yaaa
moon_light 02-03-08, 01:40 cnm oyle ama,kor iste hepsi...bizden baska kimse gormuyor onun yaptiklarini..hadi biri biliyor deyin,kimse bilmiyor iste :(
zaten bizim elimize duserse yandi ali,cok degisik iskence methodlari olusturdu kafamizda :) hangimize kismet olur bu sansli gorev bilmiyorum:) senaristlerimiz bu alinin basina bisey getirtmezse,icimizde koca bir huzun kalir hep...
aliyi kamyon carpma senaryosunu dort gozle bekliyoruz:P
genel olarak cok basarili bir bolumdu ama kac kez soyledim bilmiyorum ama defneye bu bolum bayildim yani..
ormandaki kosus sahnesi,arabalarin yoldayken cekimi,sonra coskunla defnenin oldugu arabayla,mahirlerin arabasinin ayni anda frenlemeleri falan harika cekilmisti...
fragmanda yanilmayalim dedik ama yinede birazcik yanildik:P bende diyorum o arabadaki kiz ayni defneye benziyor,yoksa ucuncu kez mi cigdem rol olacak diye saka yapmistim ya megerse dogru gormusum,uc araba sahnesini birlestirip yayinlamislar fragmanda,ikincisini caktik ama ucuncuyu yutturdular bize:)
cnm oyle ama,kor iste hepsi...bizden baska kimse gormuyor onun yaptiklarini..hadi biri biliyor deyin,kimse bilmiyor iste :(
zaten bizim elimize duserse yandi ali,cok degisik iskence methodlari olusturdu kafamizda :) hangimize kismet olur bu sansli gorev bilmiyorum:) senaristlerimiz bu alinin basina bisey getirtmezse,icimizde koca bir huzun kalir hep...
aliyi kamyon carpma senaryosunu dort gozle bekliyoruz:P
genel olarak cok basarili bir bolumdu ama kac kez soyledim bilmiyorum ama defneye bu bolum bayildim yani..
ormandaki kosus sahnesi,arabalarin yoldayken cekimi,sonra coskunla defnenin oldugu arabayla,mahirlerin arabasinin ayni anda frenlemeleri falan harika cekilmisti...
fragmanda yanilmayalim dedik ama yinede birazcik yanildik:P bende diyorum o arabadaki kiz ayni defneye benziyor,yoksa ucuncu kez mi cigdem rol olacak diye saka yapmistim ya megerse dogru gormusum,uc araba sahnesini birlestirip yayinlamislar fragmanda,ikincisini caktik ama ucuncuyu yutturdular bize:)
bencede genel olarak cok basarili bir bolumdu sana katiliyorum canim defne bu bolum bir harikaydi ... cigdemm bu aksam sanki yasiyormus gibi oyadi ... zavalli coskun yedi yumruklari:img-hyste:img-hyste
bu bolumun en sevdigim sahnesi salihli sahnelerin nerdeyse hepsi ( ceylanli sahnesi haric ) ama ev sevdigim sahne eren'li sahnesi ...murat han'in oyunculugu mukemmel yaaa haryan kaliyor insan izlerken
GÜL GÜZELİ 02-03-08, 01:48 ohh ne güzel işde şimdi rahat bi uyku çekersinn:)bu arada sayende bende keyiflendimmm bi kaç gündür griple cebeleşiyorumm keyif meyif kalmamıştıı bu akşam yüzümü güldürdün valla sagol:)
ya canımm söz verdi ama evlenmezz salihh korkmaa ya izledinmi bilmiyorum ıhlamurlar altındaa diye bi dizi vardı ordada yılmaz filiz aşkı vardı çok güçlü bi aşktı sonra filizz yılmazdan hamile kaldı ama gurur yaptı söylemedi yılmaz bebegi dizinin piskopatı cemden sandı ve oda filizle sorunlar yaşadı affetmedi kızdı filan ve bu yüzdende madem aşkımı yaşayamıyorum başkasınada aşık olamam diyip kendisine aşık bi kızla evlenmeye karar verdi kızda hastaydı dügünde bayılınca dügün olmadı sonra insafa geldide kız kendi itiraf etti filizin bebegi senden diye oda gitti filize ve bebegine sahip çıktı salihle baharda onlar gibi bi bebekleri var ve salih bebegin kendinden olmadıgına emınn daha dogru emın ettirildi şimdi geriye bi tek yılmaz gibi salihinde gözünü açıcak birisi kalıyoo oda ya hasan ya belgin yada olucak şey degil ama ali olurr bu dugunn olmazz bakk izlerken Gül Güzeli demişti dersinn:)
ya mahirle defneye bayılıyorummm kavgaları bile harikaa tam bi çift oldularr inş bundan sonraa hiç sorun yaşamazlarr hatta mutlulukları küçük bi yaramazlada tamamlanırsa daha güzel olur dimi harputlu bol bol bebek sever düşünsene bi bacagında eren bi bacagında isimsizz yaramazz hopbidi hopbidi yaptıgını amma eglenceli olurdu:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ohh ne güzel işde şimdi rahat bi uyku çekersinn:)bu arada sayende bende keyiflendimmm bi kaç gündür griple cebeleşiyorumm keyif meyif kalmamıştıı bu akşam yüzümü güldürdün valla sagol:)
ya canımm söz verdi ama evlenmezz salihh korkmaa ya izledinmi bilmiyorum ıhlamurlar altındaa diye bi dizi vardı ordada yılmaz filiz aşkı vardı çok güçlü bi aşktı sonra filizz yılmazdan hamile kaldı ama gurur yaptı söylemedi yılmaz bebegi dizinin piskopatı cemden sandı ve oda filizle sorunlar yaşadı affetmedi kızdı filan ve bu yüzdende madem aşkımı yaşayamıyorum başkasınada aşık olamam diyip kendisine aşık bi kızla evlenmeye karar verdi kızda hastaydı dügünde bayılınca dügün olmadı sonra insafa geldide kız kendi itiraf etti filizin bebegi senden diye oda gitti filize ve bebegine sahip çıktı salihle baharda onlar gibi bi bebekleri var ve salih bebegin kendinden olmadıgına emınn daha dogru emın ettirildi şimdi geriye bi tek yılmaz gibi salihinde gözünü açıcak birisi kalıyoo oda ya hasan ya belgin yada olucak şey degil ama ali olurr bu dugunn olmazz bakk izlerken Gül Güzeli demişti dersinn:)
vallah bu hayatta ali olamaz gul guzeli o mendavur hatta soylemez
yaaa arkadaslar aslinda en merak ettigim sey .. salih ali'nin bahari sevdigini ogrenince verecegi tepki ... ve salih o kadar yufka yurekli biri ki bundan korkuyorum
moon_light 02-03-08, 01:58 simdi diger yorumlari okudum..tum yorum yapan arkadaslar cok sagolun,elleriniz dert gormesin...;)
kardelencim cok uzuldum cnm demek izleyemedin,ben yarin sabah uyanir uyanmaz bolumu eklerim cnm video sitesine bol bol izleriz ordan insallah;)
ceydacim yin koptum :img-hyste imzandakiler birer birer ucuyor cnm...tim gitti,oguz gitti,coskun gitti,bir pala,bir ali kaldi....ayy gulup az kendime geliyim yahu:) istersen o gidenlerin ustune birer carpi isareti atiyim,iki kisi kalsin..en sonunda kala kala pala kalsin,kiyamam ona..insallaaaaaaaaaah bir sonraki gidecek kisi alidir...
demek pala abinin adi zekimiymis:) bekledim durdum ama bu bolum goremedik onu..
kizlar askolsun size..jujum nasil evlensinler ya,nasil boyle birseyi istersin...sizde hep salihe hak veriyorsunuz olmaz ki ama baharimi kotuleyip duruyorsunuz..
jujum cnm hmm ne demezsin,halayda basi ben cekerim,kimselere birakir miyim o mutlulugu...:img-hyste tabi halay mendiliyle o ceylani bogmazsam...ya ben dayanamam oyle salihin yaninda ceylani gormeye...zaten salih kizin odasina gidip elini tuttu ya deli oldum....o kiz olum fermanini kendi eliyle imzaliyor,cekecegi var bizden ...:icon_twis
zehracim,ilknurcum ve ceydacim baharim hakkindaki yorumlariniz kendinize kalsin :hıh :mad72: zira hic lazim degil...:img-tomat
GÜL GÜZELİ 02-03-08, 02:07 vallah bu hayatta ali olamaz gul guzeli o mendavur hatta soylemez
yaaa arkadaslar aslinda en merak ettigim sey .. salih ali'nin bahari sevdigini ogrenince verecegi tepki ... ve salih o kadar yufka yurekli biri ki bundan korkuyorum
farkındayımm canımm o ali olucakk avukat hödügü hayatta böyle bi iyilik yapmazz varsayım yaptım sadece iyi niyetimden hani olurda kardeşligi tutar diyee:img-yes: canımm valla bende merak ediyorumm salih ögrendiginde yıkılıcak kesinde acaba diyorum dizinin adı asıl o zamanmı anlam kazanıcak acaba VAZGEÇ GÖNLÜM salihe şimdiye kadar bu sözü söyletcek hiç bi sebep yoktu gülbahar ve ölümü bile salihe vazgeç gönlüm dedirtemedi ama kardeşi için diyebilir belki zaten abiler ablalar hep böylediler kardeşleri için herşeyden hiç düşünmeden vazgeçerler belkide salih alinin bahara aşık oldugunu ögrendiginde VAZGEÇ GÖNLÜM DİCEK ama tabiki vazgeçemicekk kolay degil artık erende varr bence ali insafa gelicek bak görürsünüzz ölmezse insafa gelicek ve abisiyle ugraşmakdan vazgeçip ya gidicek şehri terkedicek yada yeni bi aşk bulucakk demedi demeyinn içime dogduu böyle bişey olcak..
moon_light 02-03-08, 02:08 ohh ne güzel işde şimdi rahat bi uyku çekersinn:)bu arada sayende bende keyiflendimmm bi kaç gündür griple cebeleşiyorumm keyif meyif kalmamıştıı bu akşam yüzümü güldürdün valla sagol:)
ya mahirle defneye bayılıyorummm kavgaları bile harikaa tam bi çift oldularr inş bundan sonraa hiç sorun yaşamazlarr hatta mutlulukları küçük bi yaramazlada tamamlanırsa daha güzel olur dimi harputlu bol bol bebek sever düşünsene bi bacagında eren bi bacagında isimsizz yaramazz hopbidi hopbidi yaptıgını amma eglenceli olurdu:img-hyste:img-hyste:img-hyste
aa cok gecmis olsun canim..insallah cabuk iyilesirsin...bende seni keyiflendirebildiysem ne mutlu :)
yok cnm ihlamurlar altini izlememistim ama insallah hersey dedigin gibi olur..demem mi hemen derim sagolsun gul guzeli icimi ferahlatmisti diye..
mahirle defne harikalar zaten..nese kaymaklarimiz onlar bizim..kavgalari bile cok seker oluyor:)
defneyi ne kadar begendigimi cok soyledim..mahirde suphesiz cok iyiydi...oynarken cok gerilmis olmalilar,cok gergin sahneleri vardi...
mahire bayildim,stresini,uzuntusunu cok guzel yansitti..harika oynadi...yalniz bundan sonra karisina daha cok guvense iyi olacak...icim rahat onlar hususunda,bi kara cali coskun vardi,ondanda kurtulduk...artik ins mutlu mesut olurlar...
cocuk isine gelince,bugunku senaryomuzu okumadin sanirim cnm..onlarin kizi oldu adida ceren,erenimizin arkadasi:)
defne hamileyken mahire az cektirmiyor,mahir yandi:P ayy deniz kenarinda mahir bir baska ciftin boyle evlilikle,cocukla ilgili konusmalarini duydu ya,hemen aklima bugunku konustuklarimiz geldi...insallah onlarda bir an once kavusurlar cerenlerine:P
en son sahneyi acayip begendim..mahir ordada cirpindi durdu,defneyi coskunun kollarinda gorunce deli oldu..harputlu zor tuttu...
eyvah dedim,insallah coskun giderken salihe ates edip gitmez...gerci ucmus vaziyetteydi...goncagulun hayalini gorup atlamasini harika dusunmusler...yoksa o psikopat defneyi asla birakmazdi...
burcagin dizimizden ayrilmasina sasirdim..belki ileride tekrar donebilir...
dizimize yeni karakterler girecektir diye dusunuyorum...lutfen bu karakterler,hayirli kisiler olsun,bizimkilere bela olup,coskunu aratmasinlar..
mesela adile hanimin yegeni lale diye birini soyledi mahir,onu gorebiliriz ileriki bolumlerde...
moon_light 02-03-08, 02:17 zehracim oyle birsey olamaz!! salih yufak yurekli falan ama o denli birseyide kaldiramaz yani...aliye hic guvenmiyor bunu biliyoruz..bazi hatalarini gormemezlikten geldi ama bunu asla kabullenemez!!! ali istersen askinda olseydi bile salihle baharin iliskisini duydugunda o an vazgecmeliydi herseyden...ama o napti,aksine abisinden nefret etti,yengesiyle abisini ayirmaya calisti...simdi hele bide ortada yegeni var hala utanmadan ask ask diye geziyor ortada...:dito
gul guzeli bugun agzindan bal damliyor:P canim nerde yaaa keske o ali denen haysiyetsiz varlik oyle birsey yapsa..gitse baskasina asik olsa...burcakdan umutlananlar vardi o umutta gitti...o saplantili psikopat bahardan vazgecmez!! aslinda dizimizin adi yani vazgec gonlum onun icin soylenmis bir soz bence:) o vazgecsin,vazgecmeli..bizimkiler asla vazgecemezler!!!!
zaten en cok merak ettigimiz bu salih alinin askindan haberdar olunca napacak....?!!
ama salihin asla vazgec gonlum diyecegini ve de yufak yureklilik yapip aliyi affedecegini hic ama hic sanmiyorum!
GÜL GÜZELİ 02-03-08, 02:18 aa cok gecmis olsun canim..insallah cabuk iyilesirsin...bende seni keyiflendirebildiysem ne mutlu :)
yok cnm ihlamurlar altini izlememistim ama insallah hersey dedigin gibi olur..demem mi hemen derim sagolsun gul guzeli icimi ferahlatmisti diye..
mahirle defne harikalar zaten..nese kaymaklarimiz onlar bizim..kavgalari bile cok seker oluyor:)
defneyi ne kadar begendigimi cok soyledim..mahirde suphesiz cok iyiydi...oynarken cok gerilmis olmalilar,cok gergin sahneleri vardi...
mahire bayildim,stresini,uzuntusunu cok guzel yansitti..harika oynadi...yalniz bundan sonra karisina daha cok guvense iyi olacak...icim rahat onlar hususunda,bi kara cali coskun vardi,ondanda kurtulduk...artik ins mutlu mesut olurlar...
cocuk isine gelince,bugunku senaryomuzu okumadin sanirim cnm..onlarin kizi oldu adida ceren,erenimizin arkadasi:)
defne hamileyken mahire az cektirmiyor,mahir yandi:P ayy deniz kenarinda mahir bir baska ciftin boyle evlilikle,cocukla ilgili konusmalarini duydu ya,hemen aklima bugunku konustuklarimiz geldi...insallah onlarda bir an once kavusurlar cerenlerine:P
en son sahneyi acayip begendim..mahir ordada cirpindi durdu,defneyi coskunun kollarinda gorunce deli oldu..harputlu zor tuttu...
eyvah dedim,insallah coskun giderken salihe ates edip gitmez...gerci ucmus vaziyetteydi...goncagulun hayalini gorup atlamasini harika dusunmusler...yoksa o psikopat defneyi asla birakmazdi...
burcagin dizimizden ayrilmasina sasirdim..belki ileride tekrar donebilir...
dizimize yeni karakterler girecektir diye dusunuyorum...lutfen bu karakterler,hayirli kisiler olsun,bizimkilere bela olup,coskunu aratmasinlar..
mesela adile hanimin yegeni lale diye birini soyledi mahir,onu gorebiliriz ileriki bolumlerde...
sagol canımm bi kaç güne bişeyim kalmaz merak etme basit bi grip:)keyiflendim valla gece gece iyiki ugradım foruma..
tamam o zaman salih evlilikden döndügünde kulagım çınlarsa aklıma ilk sen geliceksinn şiittt kulagımı fazla çınlatma ama hee:D
oooo ceren he:) yok canım senaryoyu okumadım daha demek cerenimiz varr hemde erenın arkadaşı oo o zaman bunlar büyüyünce evlenirlerde malum bebeklikden birlıkde büyüyenler çogu zaman evlilige giderler ne güzeldir kimblilir öyle evlilikler:img-in_lo
evet mahir defneyi çok sevdi goncogülde bulamadıgı mutlulugu buldu umarım hiç bozulmaz bu mutlulukk allahdan mahirin eski flörtü filan yok gelip aralarına giremezz gerçi bu lale mi ne belki o salihe yada mahire takar tabii kötü niyetliyse..
ya burcak çıktımı diziden ben baharın yanına dönücek sandımm yanılmışımm çıkar o ortaya gene baharın tek arkadaşı o yanlız bırakmaz merak etme..
GÜL GÜZELİ 02-03-08, 02:19 arkadaşlar muhabbete doyum olmuyoo ama ben kaçıyorummm size ii yorumlar yarın muhakkak ugrucamm forumaa yorumlarınızaa yarın cevap vericemm merak etmeyinn ok:)iyi geceler..
moon_light 02-03-08, 02:27 bencede iyi ki ugramissin cnm,valla icime su serptin cok sagol..:P
hehhe tamam kulagini fazla cinlatmam:) bir kere cinlarsa bil ki benim,cok cinlarsa baskalarida cinlatiyordur muhakkak:P
burcak amerikaya donuyormus,bahara oyle soyledi..burda yapamayacagini,hayatinin duzeninin amerikada oldugunu soyledi..belki ileride donup gelebilir ama simdilik cikti...
cikiyormusun cnm..peki iyi geceler sana...bye benimde yazmaktan bileklerim,parmaklarim agridi artik..agrimasa valla devam edecektim:)
yarin devam ederiz insallah..reytinglerimizde guzel gelsin,bari oyle keyiflenelim...guzel haberler bekliyoruz :img-wink:
Salih dün öğrendiklerine(sonuç yanlış olsada),Bahar'a cok kızmasına rağmen Bahar'ı Mahir'e karşı nasıl korumaya çalıştı.
Eren ve Salih yine birbirlerine nasıl gülümsediler,Salih onu nasıl kucakladı.
Salih Çoşkun'a bile atlamaması için elini uzattı,ona yardımcı olmaya çalıştı.
Ratingler umarım güzel gelir.Bu hafta SD'de VG öncesine alınmış.Ratinglerin yükseleceğini umut ediyorum.
KübraYasemin 02-03-08, 10:27 Dün aksamki Salihin Ereni kucagIna almasI süperdi.
Vallaha Coskunda adamI vurdu ya cok feci sok oldum.
O adamda hak etti ama.
KIz ona ilk demisdi ben Goncagül degilim diye.
Adam tutu onu yinede götürdü Coskuna.
Ozaman arabadan indirseymis yani.
hayırlı sabahlarr....bye
umarım wioleta reytingler yükselmeye devam eder.. harika bi bölümün üzerine bide reytingler süper gelirse değmeyin keyfimize..:img-wink: daha reytingler yok ortada..dün akşam fragmanda yayınlanmadı demi..:icon_sorr
ewet salih herşeye rağmen ereni kucağına aldı gülümsedi ya ona.. bahar utansın.. kendi de şaşırdı.. eren gülümsemeye başlayınca..:icon_whis baba ile oğlunu ayıramaz er geç anlayacak.. haftaya ipler iice kopacak..
acaba çoşkun atladı mı.. tam göstermediler ama atladı ya.. acaba salih yetişir ayağından,paçasından tutar mı?? coşkun bu şekilde ölürse salih ve bahar bi daa zor barışır.. bahar salihe iice öfkelenir.. çnk. gitmelerini istememişti coşkunun yanına.. malum oldu kızcağıza..:icon_whis
KübraYasemin 02-03-08, 10:34 Bana kalIrsa Coskun atlamadI.
Salihi gösterdiller.
Duruyordu yerinde evet, ama bence Salih tutacak onu.
1. Coskuna en yakIn duran Salih.
2. Bu sefer ne olacak Salih tutarsa. BaharIn gözünde degisik bir yer alacak.
Ve bununda olmasI icin bence böyle olacak gibi geliyor bana.
ceydacim yin koptum imzandakiler birer birer ucuyor cnm...tim gitti,oguz gitti,coskun gitti,bir pala,bir ali kaldi....ayy gulup az kendime geliyim yahu:) istersen o gidenlerin ustune birer carpi isareti atiyim,iki kisi kalsin..en sonunda kala kala pala kalsin,kiyamam ona..insallaaaaaaaaaah bir sonraki gidecek kisi alidir...
demek pala abinin adi zekimiymis:) bekledim durdum ama bu bolum goremedik onu..
mehroş krizdeyim.. :img-hyste:img-hyste
ne bu böle yaa hepsi gidio.. bencede çarpı atalım gidenlerin üstüne.. bide aliyi başa al.. belki daha önce gider.. hasan telde konuşuodu zeki fln diodu ordan anladım:)
ama kübrayasemin oğuzun kötü bi niyeti yoktu ki.. defnenin coşkuna zarar verdiğini düşündü defnenin kaçtığını görünce.. o coşkunu normal sanıodu.. delirmiş olduğunu görünce hemen yardım etmeye kalktı.. ama manyak coşkun vurdu gencecik delikanlıyı.. :icon_sorr
hayırlı sabahlarr....bye
umarım wioleta reytingler yükselmeye devam eder.. harika bi bölümün üzerine bide reytingler süper gelirse değmeyin keyfimize..:img-wink: daha reytingler yok ortada..dün akşam fragmanda yayınlanmadı demi..:icon_sorr
ewet salih herşeye rağmen ereni kucağına aldı gülümsedi ya ona.. bahar utansın.. kendi de şaşırdı.. eren gülümsemeye başlayınca..:icon_whis baba ile oğlunu ayıramaz er geç anlayacak.. haftaya ipler iice kopacak..
acaba çoşkun atladı mı.. tam göstermediler ama atladı ya.. acaba salih yetişir ayağından,paçasından tutar mı?? coşkun bu şekilde ölürse salih ve bahar bi daa zor barışır.. bahar salihe iice öfkelenir.. çnk. gitmelerini istememişti coşkunun yanına.. malum oldu kızcağıza..:icon_whis
İyi Sabahlar,
Ceyda banada atladı gibi geldi.Yaralı olarak kurtulur mu bilemeyeceğim.Kurtulsada hiçbir anlamı yok arkadaşının ölümüne sebep oldu.
Aslında Bahar bu olaydan sonra Salih'i suçlamamalı.Suçlaması için nedende göremiyorum.
Salih tüm intikam duygularını,geçmişi bir yana bırakarak,Çoşkun'a elini uzattı,atlamaması için ona yardımcı olmaya çalıştı.
Bana kalIrsa Coskun atlamadI.
Salihi gösterdiller.
Duruyordu yerinde evet, ama bence Salih tutacak onu.
1. Coskuna en yakIn duran Salih.
2. Bu sefer ne olacak Salih tutarsa. BaharIn gözünde degisik bir yer alacak.
Ve bununda olmasI icin bence böyle olacak gibi geliyor bana.
bana da öyle geliyor.. çoşkun ölsünde salihten uzakta ölsün mümkünse..
salih tutacak ve bahar iyice mahcup olacak salihe karşı..:hıh
coşkun ölürse bahar affetmez salihi.. imkansız olur aşkları..
İyi Sabahlar,
Ceyda banada atladı gibi geldi.Yaralı olarak kurtulur mu bilemeyeceğim.Kurtulsada hiçbir anlamı yok arkadaşının ölümüne sebep oldu.
Aslında Bahar bu olaydan sonra Salih'i suçlamamalı.Suçlaması için nedende göremiyorum.
Salih tüm intikam duygularını,geçmişi bir yana bırakarak,Çoşkun'a elini uzattı,atlamaması için ona yardımcı olmaya çalıştı.
bende atladı sandım ama atlarsa bahar-salih aşkı biter kesin.. bahar hayatta affetmez salihi.. ki salih yardım etmeye çalıştı ama..
yok yok coşkunu tutacak salih.. böylece kahramanımız olcek yine.. baharı da salih kurtarmıştı.. goncagülün ölümüne sebep olan coşkun olduğu halde salih yine yardım etti.. halbuki onu uçurumdan ittirse yeriydi..:hıh
coşkun atlayacak ama salihte tutcek onu.. macera yaşayalım biraz ayağından tutsun sonra kaysın biraz elinden şöyle sallandırsın uçurumdan aşağı aklı başına gelsin coşkunun..:img-yes:
KübraYasemin 02-03-08, 10:45 bana da öyle geliyor.. çoşkun ölsünde salihten uzakta ölsün mümkünse..
salih tutacak ve bahar iyice mahcup olacak salihe karşı..:hıh
coşkun ölürse bahar affetmez salihi.. imkansız olur aşkları..
Evet aynan katIlIyorum sana.
Kafamdan gecenleri ne güzel dökmüsün.
AynI seyleri düsünmüsüz.
Bahar gerceklere biraz olsun daha yakIn olacakdIr ozaman.
Yani Salihin ona olan askInI görmemek icin kör olmak lazIm herhalde degilmi ama.
Ne güzelde yakIsdI Salihin kucagIna Eren. :img-wink::img-yes:
Evet aynan katIlIyorum sana.
Kafamdan gecenleri ne güzel dökmüsün.
AynI seyleri düsünmüsüz.
Bahar gerceklere biraz olsun daha yakIn olacakdIr ozaman.
Yani Salihin ona olan askInI görmemek icin kör olmak lazIm herhalde degilmi ama.
Ne güzelde yakIsdI Salihin kucagIna Eren.
:img-wink: ewet ya erende salihi ne çok sevio onu görünce gülümsemeler fln.. hasan amcam "seni istio belli" demese bahar hanım vermeyecek ereni.. nası kıskandı bahar..:img-tomat
hemen aldı sonra,eren babasını daha çok sevio işteee..:hıh baharda üzüldü orda.. gözleri doldu ama..
bide salih ve baharın takıştığı bi sahne wardı çok hoşuma gitti.. salih dedi ya "bu çoşkun arkadaşları" gibisinden bişiler bahar "bu coşkunu arkadaşları" dierek cevap verdi.. orası çok güzeldi.. ilk tanıştıkları sahnede de böyle takışmışlardı..:img-in_lo
Salih'in Bahar'a olan aşkını her şeye rağmen izleyebiliyoruz da Bahar'ın Salih'e olan aşkını birazda olsa davranışlarına yansıtmasını ne zaman izleyebileceğiz?
Bu kadar severken bu kadar kin ve nefret aynı anda olabilir mi?
Ceyda ve İzmirli arkadaşlar panele gidiyor musunuz?
salih her halukarda bahara olan aşkını belli edio.. hiç bi zaman bahardan başkasına kötü olarak bahsetmedi.. ama bahar salihten herkese yalancı olarak bahsedio.. erene bile babası hakkında neler söyledii.. bahar aşkını biraz hissettirse.. salih şüphe duyar mı yeniden erenin oğlu olduğu konusunda.. artık dna testine de güvenilmez.. ali nası değiştirdi onu ya..???
Wioleta inş. jujumla gidiyoruz.. başka war mı izmirli olan..??
Salih her zaman Bahar'ı cok sevdi,Bahar'a inandı,güvendi.Eren'in babası olduğuna dair inancı, güveni çok yüksekti.Zaten Baba oğul arasında ilk karşılaşmadan itibaren pozitif bir çekim yaşandı.Eren konuşamıyor daha ama babasına gülücükleriyle anlatıyor onu sevdiğini.Eren babası dışında kimseye de böyle güzel gülümsemiyor.
Ah Ali ne yaptı?DNA testinin sonuçlarını değiştirdi.Bir çok kişinin hayatını yine alt-üst etti.
Ceyda ve Jujum haberlerinizi merakla bekleyeceğiz.
moon_light 02-03-08, 11:24 :happy0064 :happy0064
herkese merhabaaaaaaaaaaaaaa :happy0064
cok mutlu bir giris yaptim..cunku reytingler harikaaa:happy0064
ab de 9.olmusuz,totalde ise 7. olmusuz...
inanilmaz mutlu oldum...ekipte bulunan,ufacik dahi olsa emegi gecen herkese sonsuz tskler...bizimkiler acisindan huzunluydu ama mukemmel bir bolumdu...destegimizin sevgimizin,verilen emegin karsiligini gormek acayip mutluluk verici...her zaman ne diyoruz hep daha iyiye,daha guzel olacak diyoruz..buyrun iste,yine soyluuyorum daha guzel olacak...kim tutar bizi:happy0064
Ratingler cok iyi.:happy0064
Bende cok sevindim.Mutluluktan uçabilirim.:happy0064:img-angel
kardelen2086 02-03-08, 11:31 :happy0064 :happy0064
herkese merhabaaaaaaaaaaaaaa :happy0064
cok mutlu bir giris yaptim..cunku reytingler harikaaa:happy0064
ab de 9.olmusuz,totalde ise 7. olmusuz...
inanilmaz mutlu oldum...ekipte bulunan,ufacik dahi olsa emegi gecen herkese sonsuz tskler...bizimkiler acisindan huzunluydu ama mukemmel bir bolumdu...destegimizin sevgimizin,verilen emegin karsiligini gormek acayip mutluluk verici...her zaman ne diyoruz hep daha iyiye,daha guzel olacak diyoruz..buyrun iste,yine soyluuyorum daha guzel olacak...kim tutar bizi:happy0064
reytingleri yazmak için girmiştim ,sen yazmışsın bile canım.....:img-yes:
reytingler çok iyi gelmiş,aslında yazdıklarınıza bakılırsa az bile gelmiş,ama olsun her hafta ciddi bir şekilde yükseliyoruz,inşallah çok daha iyi yerlere geleceğiz...VAZGEÇ GÖNLÜME de bu yakışır zaten:happy0064:happy0064
moon_light 02-03-08, 11:40 ayy cok sukur,keyfim yerine geldi...nasil mutlu oldum anlatamam..sabredince oluyor gorun bakin arkadaslar,asla olumsuz konusmak bize yakismiyor..her zaman daha guzel olacak diyoruz,sabrettikce oluyor hamdolsun...
degerli ekibimiz hepinizi cok seviyoruz...harikasiniz...gonlumuze taht kurdunuz daha ne diyebiliriz ki,bundan guzeli mi olur..hepinizi ayri ayri tekrar tekrar kutluyorum...
o son sahne neydi oyle ya...tekrar tekrar izliyorum,hemde hep ayni heyecan vede hayranikla...mukemmel olmus!! baska soze hacet yok,mukemmel!! harika dusunulmus bir sahne,harika bir cekim,oyuncularimizin mukemmelligi,hepsi goz dolduruyor...
baharim,bitanem kendini harap etti"abi yapma...nolur dur abi..salih yapma..."diye diye gozyaslariyla kendini mahvetti cnm benim..kiyamam senin bir damla gozyasina...
o kadar guzel bolum finali yapmislar ki,ne oldu ne olmadi hic anlayamiyorsun..bakislarini cozmeye calisiyorum...simdi coskunu tam atlamak uzere gosterdiler,hatta atliyor gibi o sirada salih coskuuun diye arkasindan yetisecek gibi oldu..fakat sonra herkesin bakisina bir zoom attilar,bakiyorum hepsine,korku sakinlik var bakislarinda...harputlunun agzi acik kaldi,hepsinin gozleri buyudu,cok sasiracaklari birsey oldu...salih kurtardi mi aceba desem,salihte ayni yerinde o saskin bakisla duruyor...hayret ediyorum...sanki gozlerinde coskunun atlama korkusu yok ama saskinlik var gibi...salih tuttu mu son anda aceba,veya bir gorevli..en yakininda salih vardi tutsa tutsa o tutar..ama salihi en son gosterdiler,tutmus gibi degildi...kisacasi tam dugum noktada kesmisler,bravo valla..
buraya dun bolum yorumu yazarkende coskunun hala olmeyecegi gibi icimde bir suohe oldugunu yazmistim..hala supheliyim...bilmiyorum neden..
eger coskun yasarsa ne olabilir?? hem kiz kacirma hemde adam oldurme sucundan baya cok uzun hapis cezasi alacak..yani omurunun geri kalani hapishande gececek,psikolojik durumu goz onune alinirsa sucunda eksilme olabilir,hatta tbs alir,hem tedavi olur hem cezasini ceker....
coskunun olmesin daha hayirli gibi...buyuk ihtimal oldu diyecegim ama o son bakislar aklimi kurcaliyor,herkes saskin bir sekilde bakti..aceba atladigi icin mi oyle baktilar...cozmek cok zor...napalim bekleyecegiz artik...ama herkese bravo tekrardan oyle bitirmisler ki,coskun atladi diyede dusunebiliyorsun atlamadan kurtarildi diyede...:good:
moon_light 02-03-08, 11:42 reytingleri yazmak için girmiştim ,sen yazmışsın bile canım.....:img-yes:
reytingler çok iyi gelmiş,aslında yazdıklarınıza bakılırsa az bile gelmiş,ama olsun her hafta ciddi bir şekilde yükseliyoruz,inşallah çok daha iyi yerlere geleceğiz...VAZGEÇ GÖNLÜME de bu yakışır zaten:happy0064:happy0064
evet cnm super geldi hamdolsun :happy0064
cnm daha video sitesine pc de kaynaklanan bir sorundan dolayi ekleyememistim..simdi onunla mesgulum..sende en kisa zamanda izlersin ins..basladim simdi;)
izlede bolum nasil olurmus gor:img-icecr bizimkiler acisindan cok uzucuydu ama bomba gibi bir bolumdu...hayran kalacagina suphen olmasin...dizimizin bambaska bir havasi vardi..korku,macera filmi gibi izleyeceksin:P
moon_light 02-03-08, 11:48 ceydacim fragman yayinlandi mi aceba demissin ya ben gordum canim...:)
size ipucu vermeyim az merak edin :P
kizlar niye oyle dusunuyorsunuz anlamadim...coskun atlasa bile bahar neden salihi sorumlu tutsun ki ne alaka?! asla oyle birsey olamaz...orda salihin zerre kadar sucu yok,aksine coskunu kurtarmaya calisti,baharinda bunu yanlis anlamasi imkansiz..yani bosuna oyle dusunmeyin...baharim,saliiih dur yapma diye nasil endiselendi:( :(
coskun atlasada atlamasada bunun sorumlusu asla salih degil..daha dogrusu asla bahar oyle dusunmez...abisinin kafayi yedigini oda anladi..cnm benim nasil sok oldu,oguzu yerde olur gorunce..abim boyle birsey yapamaz diye...
yani oyle birsey olmaz,merak etmeyin;)
kardelen2086 02-03-08, 11:51 evet cnm super geldi hamdolsun :happy0064
cnm daha video sitesine pc de kaynaklanan bir sorundan dolayi ekleyememistim..simdi onunla mesgulum..sende en kisa zamanda izlersin ins..basladim simdi;)
izlede bolum nasil olurmus gor:img-icecr bizimkiler acisindan cok uzucuydu ama bomba gibi bir bolumdu...hayran kalacagina suphen olmasin...dizimizin bambaska bir havasi vardi..korku,macera filmi gibi izleyeceksin:P
dün akşamdan beri öyle güzel şeyler yazmışsınız ki büyük bir heyecanla izleyeceğim kesin ....ama arada bir heyecan iyi olur,hep te alinin gıcıklıklarını izleyecek değiliz ya...
gelecek bölüm de en az dün akşam ki kadar heyecanlı olacak galiba,eeee kolay mı salihi i ceylan la dünyaevine sokacağız:dito
moon_light 02-03-08, 11:55 mehroş krizdeyim.. :img-hyste:img-hyste
ne bu böle yaa hepsi gidio.. bencede çarpı atalım gidenlerin üstüne.. bide aliyi başa al.. belki daha önce gider.. hasan telde konuşuodu zeki fln diodu ordan anladım:)
ama kübrayasemin oğuzun kötü bi niyeti yoktu ki.. defnenin coşkuna zarar verdiğini düşündü defnenin kaçtığını görünce.. o coşkunu normal sanıodu.. delirmiş olduğunu görünce hemen yardım etmeye kalktı.. ama manyak coşkun vurdu gencecik delikanlıyı.. :icon_sorr
:img-hyste
kiz dun uyurken bile benim aklima bu geldi,guluyordum kendi kendime:img-hyste
bencede carpi atalim:P ayy uzuldum oguza ya aslinda iyi cocukmus ama iste psikopat coskun yasatmadi,gozunu kirpmadan ates etti,sok oldum...
keske dedim arabasina alipta getirmeseydi defneyi..oda ne bilsin goncagul sandi,sonradan arabadan inince defne ben goncagulum diye aglayinca,oguz coskuna oglum sen manyakmisin,kiz goncagul degilim diyor dedi ya,dedim kesin yardim eder bu defneye..edecekti ama gicik coskun yakaladi...ay bide agzim kurudu bisey icecegim diyordu,ne tez dondu geldiyse :dito
aliyi basa mi aliyim :img-hyste ay ali dedikce bi tuhaf oluyorum,bi insandan ben bu kadar nefret etmemistim..bana nefret duygusunu ogretti,haysiyetsiz varlik :img-tomat
hmm o zaman tek pala abi bide o mu kalsin :)
gördünnn müüü:) kandıma beni mehroşş :hıh
reytinglereee uçtuumm uçtummm..:happy0064
süperr eski günlere döndükk... daha da iyi olcağız gittikçe yüksekliyoruzz maşallah:good: emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum...:happy0064
kizlar niye oyle dusunuyorsunuz anlamadim...coskun atlasa bile bahar neden salihi sorumlu tutsun ki ne alaka?! asla oyle birsey olamaz...orda salihin zerre kadar sucu yok,aksine coskunu kurtarmaya calisti,baharinda bunu yanlis anlamasi imkansiz..yani bosuna oyle dusunmeyin...baharim,saliiih dur yapma diye nasil endiselendi:( :(
coskun atlasada atlamasada bunun sorumlusu asla salih degil..daha dogrusu asla bahar oyle dusunmez...abisinin kafayi yedigini oda anladi..cnm benim nasil sok oldu,oguzu yerde olur gorunce..abim boyle birsey yapamaz diye...
yani oyle birsey olmaz,merak etmeyin;)
coşkun ölürse salihin başına patlıcakk bence.. salih tutmaya,yardımcı olmaya çalıştı ama bahar bunların çoğunu görmedi.. bide adresi de vermeyecekti coşkuna zarar vermesinler die.. hasana da kapının girişinde "coşkunu öldürürsünüz" gibisinden bişiler söyledi..
salih suçlu deil ama bahar onu suçlayacak...:icon_sorr
moon_light 02-03-08, 12:05 cnm ne kandirmasi askolsun,gordum elbette ama ruyamda:)
sok oluyorum ruyamda ne has fragman erkenden yayinlandi diye:P ama boylu boyuna izledim,hatta uzun bir fragmandi :img-hyste tuyo veriyim mi :)
reytingler keyfimize keyif katti hamdolsun...cok cok mutlu etti bizi...
moon_light 02-03-08, 12:10 coşkun ölürse salihin başına patlıcakk bence.. salih tutmaya,yardımcı olmaya çalıştı ama bahar bunların çoğunu görmedi.. bide adresi de vermeyecekti coşkuna zarar vermesinler die.. hasana da kapının girişinde "coşkunu öldürürsünüz" gibisinden bişiler söyledi..
salih suçlu deil ama bahar onu suçlayacak...:icon_sorr
kesinlikle hayir!!! oyle birsey olmayacak ceydacim(ay baharcim diyecektim :img-blush),,salihin ne sucu varya sizde durduk yere icimi kurtlandiriyorsunuz...oyle birsey olmayacak,cok eminim bu konuda nedense...
bahar salihi suclayacak evet ama suclama nedeni baska..salih gidip o kizla evlenecek :icon_sorr kardelencim sorma ya,gelecek bolume yurek dayanir mi,sirf o kotu haberi alacagiz diye ozet fragmani bile istemiyorum..
salih cook buyuk hata yapacak,o kiza evlenme teklfii yaparak kalbimi kirdi,kusum ben ona...:img-cray:
Merhaba Vazgeç Gönlüm izleyicileri.bye Sizler kadar olmasa da ben de bu diziyi takip etmeye çalışıyorum. Konusu filan klişe de olsa kendini izlettirmeyi başarıyor bence. Bunda elbetteki başarılı oyuncularının da payı büyük. Kısacası güzel bir dizi, seviyorum, izliyorum.:) Reytingleri de gitgide artmaya başladı. Bir ara o da reyting canavarına yem olacak diye korkmadım değil açıkçası. Umarım böyle devam eder.
Dün akşamki bölümle ilgili bir iki ufak şey söylemek istiyorum. Her ne kadar mehtap bana kızacak olsa da söyleyeceğim.:) Bahar'a kızmaktan kendimi alamadım bir türlü. Hadi salihin onca çabasına rağmen inanmadın ona tamam da çocuğunu ondan neden esirgiyorsun ki? Salih'in o barınakta yaptıklarını, öfkesini ve de üzüntüsünü gördükçe "Böyle bir adama bu yapılmazdı." demekten kendimi alamadım. Kendisi nefret etse bile(ki sevdiğini belli eden bir şeyler göremesek bile ben nefret ettiğini düşünmüyorum) çocuğunun hayatı adına böyle önemli bir karar vermesi çok yanlıştı. Hele ki DNA testini değiştirtmek...Tabi bu konuda sinir ali'nin katkılarını(!) da göz ardı etmemek gerekir. Belgiş de ne güzel konuştu, kendi yaşadıklarından yola çıkarak. Ah be bahar ne olur birazcık annenin sözünü dinlesen? Şimdi dönülmez noktadayım diyorsun da eren 4-5 yaşına geldiğinde "Babam nerede?" diye sorduğunda, günün birinde babasının salih olduğunu öğrendiğinde sana teşekkür mü edecek ki? Eren daha olayların farkında değilken söyle de bitsin bu iş. Ona bunu yaşatmaya hakkın yok.
Bölüm genel olarak coşkunun defneyi kaçırmasıyla geçti. Açıkçası o sahneleri izlerken gerildim. Kendimi defnenin yerine koyduğumdan mıdır nedir biran önce kurtarın şu kızı diye yırtındım televizyonun başında.:) Ama çok başarılı sahnelerdi. Yalnız defne coşkunu bayıltıp bağladıktan sonra o adam nasıl hemen çözüldü de sağsalim aşağı indi orasını tam anlayamadım.:)
İyi yorumlar herkese...bye
kardelen2086 02-03-08, 12:14 bahar salihi suclayacak evet ama suclama nedeni baska..salih gidip o kizla evlenecek :icon_sorr kardelencim sorma ya,gelecek bolume yurek dayanir mi,sirf o kotu haberi alacagiz diye ozet fragmani bile istemiyorum..
salih cook buyuk hata yapacak,o kiza evlenme teklfii yaparak kalbimi kirdi,kusum ben ona...:img-cray:
aman arkadaşlar içimizi karartmayalım bahar bir de bu coşkun konusunda suçlamasın salihi,zaten salih bahar ın gözünde yeteri kadar suçlu...
mehtapcım sen salih e küs olabilirsin ama şahsen ben bahar a geçen bölümden beri küsüm,ve bahar salih e gerçeği açıklamadığı sürece de küslüğüm devam edecek,düğün davetiyesi bile vermeyeceğiz biz ona,ancak aliciğinin davetlisi olarak gelebilir düğüne:dito:dito
merhaba tavuskuşu:img-wink: bahara bende kızgınım :hıh
kardelencim çok haklısın walla baharı düğüne bile davet etmicez.:hıh
ben ısrar ediyorum bahar coşkun ölürse salihi suçlayacak nedense böle olcek diorumm..:icon_whis bide bunun üstüne salih ewlenince yandık ki ne yandık.. acaba nası barışırlar merak konusu..
aslında sadece gıcıklık olması bakımından salih bahara da davetiye göndersinn aaa bi dakka bu işi gıcık mahluk seve seve yapıcektır zaten.. bahara koştura koştura götürür o davetiyeyi..:img-tomat
moon_light 02-03-08, 12:24 tavuskusu hosgeldin canim...
aa cnm ya sende mi baharim hakkinda oyle dusunuyorsun:( askolsun...tmm hatalari var elbette,ben yok demiyorum bende kiziyorum bazi yerlerde ama siz salihi sucsuz yapip bahara kiziyorsunuz...salihin yaptiklarini hice sayiyorsunuz...salih bunlari haketti...
tamam hicbir neden onu oglundan ayirmaya engel olamaz,orda bende kiziyorum...ama su anda baharim duygusal anlamda cok coktu,hersey ustune geldi,bir aciyi unutamadan digerini yasadi...salihe zerre guveni kalmadi,gitti baska kizi tercih etti diye...
salihe o yuzden erenide guvenemiyor,onu elinden alir diye korkuyor...ama yakindir ben inaniyorum bahar bunu daha fazla saklayamaz...
simdi salih gidip ceylanla evlenecek ve bahar ne kadar hakli oldugunu dusunecek..erenin kendi oglu olmadigini anlayinca hemen gitti evlendi o kizla diyecek..haksiz mi?! demek ki salih benim degil,oglumun pesindeymis diyecek...
velhasil belgin ve harputluda umidimizi bosa cikarirsa yandik ki ne yandik...
senin dedigin o kismi bende yazacaktim,coskunun iplerden nasil kurtulduguna hayret ettium bende...odum koptu birden cikip gelince:S
demek ki defne iyi baglayamamis,yazik korkuyla..ayy defnenin coskuna manyaaak ben goncagul degilim diye yapistirdi tokat,ve asagida tekme tokat girismesi dusundukce cok hosuma gidiyor...:P
kiz dun uyurken bile benim aklima bu geldi,guluyordum kendi kendime
bencede carpi atalim ayy uzuldum oguza ya aslinda iyi cocukmus ama iste psikopat coskun yasatmadi,gozunu kirpmadan ates etti,sok oldum...
aliyi basa mi aliyim ay ali dedikce bi tuhaf oluyorum,bi insandan ben bu kadar nefret etmemistim..bana nefret duygusunu ogretti,haysiyetsiz varlik
hmm o zaman tek pala abi bide o mu kalsin :)
:img-hyste
bende çok gülüom bunlara.. hasan zeki dedikçe gülüp durdum yahu..:img-pilot
çarpı atalım hepsi olsun aliyi başa alalım belki da çabuk gider o bakımdan..:img-wink:
manyak o coşkun eğer goncagülün hayaletini görmeseydi.. kesin birini vurcekti o manyak.. defneye ne güldüm ne güldümm çoşkunu bağlamış yatağa, bide tokat yapıştırır bitane..:img-hyste
moon_light 02-03-08, 12:29 aman arkadaşlar içimizi karartmayalım bahar bir de bu coşkun konusunda suçlamasın salihi,zaten salih bahar ın gözünde yeteri kadar suçlu...
mehtapcım sen salih e küs olabilirsin ama şahsen ben bahar a geçen bölümden beri küsüm,ve bahar salih e gerçeği açıklamadığı sürece de küslüğüm devam edecek,düğün davetiyesi bile vermeyeceğiz biz ona,ancak aliciğinin davetlisi olarak gelebilir düğüne:dito:dito
yok cnm yok suclamaaaaaz!! baharcim bu konuda salihi suclamaz,inanin bana...
aman dugun davetiyesi vermeyeceklermis,baharimda sanki dort gozle o davetiyeyi bekliyor..valla vermeseniz daha hayirli olur...size mutluluklar dilerim,siz gidin eglenin dugununuze...hatta ceydayla siz nikah sahidi olun..zehrayla ilknurda ceylanin gelinligini tutsunlar...:hıh
erenimle baharimida basbasa birakin,acilariyla :icon_sorr bizde anlayalaim ne kadar hakli oldugumuzu,salihin baharin askini iki gunde unutup o kiza kostugunu:img-tomat ereninde yuzunu bir daha zor gorursunuz...:img-beee:
Moon_lightcım salih sütten çıkma ak kaşık demiyorum. Gerçi izleyemediğim bir sürü bölüm var ve tam bilmeden de konuşmak istemiyorum. Herkesin elbetteki hataları var ve olacak da. Ama benim kızdığım nokta eren'i söylememesi. Bir insan dünyanın en kötü adamı da olsa,(ki salih öyle biri hiç değil) çocuğunu bilme hakkına sahiptir bence. Ben orada bu adamın hakkı değil bu çocuk diye düşünemiyorum adam ne kadar kötü olursa olsun. "Bu çocuğun babasını bilmek hakkı." diye düşünüyorum. Babası olduğu söylenir, adam kabul etmez veya eder orası farklı bir durum. Kabul etmezse "En azından ben söyledim." der kadın. Ondan öncesinde ne yaşanmış olursa olsun çocuğu bu işe alet etmek bana hiç doğru gelmiyor. Çünkğ onun hiçbir suçu, günahı yok. Bu konuda bahara çok kızgınım. Yoksa ondan öncesinde aşklarıyla ilgili yaşadıkları sorunlar onları ilgilendirir ve bakış açısına göre de değişir kimin haklı haksız olduğu. Ama iş çocuğa gelince tekrarlıyorum ne olursa olsun, ne yaşanmış olursa yaşansın bir çocuk babasına mutlaka söylenmeli. Bunun vebalini kaldıramaz hiçbir kadın. Ha eminim ki bahar veya bir başkası bunu söyleyecektir günün birinde. Ama dilerim o gün çok geç olmadan gelir.
Belki de izlediğim diğer dizilerde gerçek babasını bilmeden büyüyen çocukları, aşklarının verdiği öfkeye çocuklarını alet eden kadınları gördüğüm için bu kadar tepkiliyimdir.:icon_sorr
Bu arada hoşbuldu |